PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

matraka
27-12-06, 19:50
tahlil işinde cemin parmağı olabilir yılmaz filiz buluşması atölyede son sahne olmaz cem tuzak kurucaksa son sahne o olur ama cem olayından izleyici fena sıklıdı artık bir yerden açık verip işlerine illagal yoldan devam etsin bi zahmet çok sıkıldımm

secoms
27-12-06, 19:51
Sakin ol dur önce bölümü izleyelim daha sonra asma islerine gireriz.
Zaten burda bir kac soru isarteti olusuyor:
1. Filiz bu teklifle neden iki kez karsi karsiya kaliyor?
2. Handan bu teklifi kimden ögreniyor, Cemdenmi yoksa Filizdenmi ?
3. Yilmaz bu teklifi kimden ögreniyor? - Filiz gidip söylerse yuhhh yani derim
4. Filizin tahlil sonuclari neden posta yoluyla eve yollaniyor ?
5. Filiz Yilmaz bulusmasi nerde gerceklesiyor?
6. Filiz Asliyla Yilmazi gördügü sahne son sahnemi?
7. Son sahneyse Yilmaz Cemin ölümcül tuzagina düsmedimi, yoksa bu tuzak sahnesi fragmandaki son sahnedemi gerceklesecek?

Bazılarını cevap vermeye calısayım;
3. ben ce yılmaz bu teklifi ceydadan ögreniyor..filiz ona söylemiştir.. o da işin ciddiyetinin anlayınca dayanamayıp yılmaza söylemiştir...
4. bence o sonuclar postayla gelmemiştir.. zarfın içinde filize verilmiştir o da bir yerde unutmustur...
5.Meyhanede olacak gibi ama senaryonun işleyişi hakkında en ufak bir fikrim yok...

İlk iki soru can alıcı sorular...Bunlar hakkında izlemeden yorum yapmanın saglıklı olacagını düşünmüyorum ...

kursuni19
27-12-06, 20:01
Acikcasi bende bu Cem olayindan fazlasiyla biktim. Senaristler bu durumu gittikce uzatiyor, ve biz izleyicileri diziden sogutuyorlar hic farkinda degiller. Bende hemen cözülsün bu olay demiyorum ama en azindan artik Cem ufak ufak aciklar vermesi gerekiyor, en azindan sirketi bazi seylerin yolda gitmediyini anlamalari gerekiyor, böyle sekilde Ömerinde belki YIlmazin ona söylediklerinden icine bir kurt düser.
Bencede son sahne Cemin Yilmaza yapacak olacagi tuzakla sona erecek, bakalim bu sefer ne düsündü Cem bey, belki o da artik ugrasmaktan bikmisti ve tek care Yilmazi kisa yolsan vurmak oldugunu düsünüyor olabilir,
Ama gercekten mafya dizisi izliyormus gibi hissediyorum, bir entrikadir basladi bitmek bilmiyor, biz ask görmek istiyoruz ama temiz kirlenmemis bir ask, bu gidisle bizim istedigimiz Filiz Yilmaz aski kalmayacak, kirlenecek ve tamamen inandirilicigini kaybedecek

matraka
27-12-06, 20:10
benim kızdığım iki olay var filiz artık ceme elini tutturuyor ona yaslanıp ağlıyabiliyor daha önce filizin başına çok daha kötü şeyler geldi ama hiçbirini yapmadı birincisi budur

ikincisi bir şekilde filizin elinde yüzük ne işi var bunların cevabını seyretmeden bulamayacağız anlaşılan ama hiçbir mazeret filizin yüzüğü almasını ce cemin ellrini tutmasını mazur göstermez o zaman filize aslı yılmazı görünce yanlış anlamasın yılmazda aslıyla elele gezsin üzülünce yılmaza yaslanıp ağlasın

matraka
27-12-06, 20:12
bişeyde çok moralim bozuldu tam kilit düğüm atılacak haftada nete çekilip bırakılan görüntüler berbat ötesi net olsa bir kaç detay yakalardım ama nerde illa bi şeyler ters gidicek

forever_bim
27-12-06, 20:14
Sevgili Hasan zaten annesinin tepki vermesi normal tokatta vurabilir sonuçta çok kızdı bu olaya ömerde bence baya bir tepki verecek haklıdırda ama ömer filize vurmamalı zaten öyle birşeyde yok olacağınıda zannetmiyorum kardeşide olsa bir erkeğin bayana el kaldırması çok kötü birşey yani öyle birşey olursa çok çok kızarım ömere ama öyle birşey yapacağını zannetmiyorum
Birde sende artık filize karşı çok katı olmuşsun tamam hataları oldu ama bukadarda üstüne gidilmemesi gerekiliyor hem filiz yılmaza yaptığındanda pişman oldu kız şuanda çok acı çekiyor ama kimsenin umrunda değil galiba bu

Katılaştım biraz dogrudur. Ama göz göre göre de bariz şekilde Filiz'in daha hatalı olduğu bir dönemde Yılmaz'ı suçlayamam ki.

Evet Ömer el kaldırmamalı, kaldırmaz da. Hem ben bu noktada Feride'ye çok güveniyorum. Açıkçası Ömer'le Feride'nin bu kadar yakınlaştığı bir dönemde gerilmeden de diziyi izlemek istiyorum ama Filiz ve Yılmaz'ın süre gelen iletişim kopukluğu beni daraltıyor. Hem Aslı ve Cem boşyere dahil olmadılar ki. Yılmaz ile Filiz'in hayatında gidecekleri son noktaya kadar gidecekler senaristlere baglı onların son duragı.

Simdi sen bunu yazinca fragmani tekrar izledim tabi ki. Kopukluk da olmadigi icin bendeki fragmanda, bahsettigin bakisi ben de gordum. Valla cok cok haklisin, ben biraz Omer'in duygusal ikilemine odaklanmisim herhalde bu kadar oldugunu farketmemisim. Ask kivilcimlari yazmistim ya, bu resmen ask atesiyle yanan bakislar olmus :img-in_lo Yok yok endiselenme, Omer bodoslama dalmayacak belli oldu :img-hyste

Ömer'den de beklediğim budur zaten. Bodoslama dalmaması. İç hesaplaşma yapması.

Saka bir tarafa, bu evlilik disi cocuk hikayesinin boylesine okumus, kulturlu bir ciftten gelmesi hala cok canimi SIKIYOR. Omer bu bolum ogrenmeyecek bence de ama kizkardesine siddet uygulayacagini sanmiyorum ben, olsa olsa hirsini cansiz objelerden cikarir. Bu arada kardeslik oyle bir duygu ki, normalde hic kimseyle kavga etmeyen ben, abim yillar once cok uzuldugunde gidip o kizin sacini basini yolasim gelmisti. O yuzden birileri durdurmazsa Omer'in asil tepkisi Yilmaz'a olacaktir diye dusunuyorum.

Bu noktada tek güvendiğim kişi Feride'dir. Ömer'in öfkesini o dizginler. Bunu yapacaktır da Feride tabii Ömer fırsat verirse. Kim aşık olduğu adamın kavgaya bodoslama gitmesine izin verir ki?

Fragmani bilgisayarda seyretmeye calisinca pek birsey anlamadim ama sizlerin yazdigi aciklamalar yardimci oldu. Gercekten de dedektif gibisiniz. Sahneler arasindaki baglanti, kiyafetler, hicbir detayi atlamamissiniz.

Cem yine cok fazla gozukuyor ama hic degilse hayal kirikligina ugradigini anliyoruz. Herhalde hain plan da Filiz'in cevabi uzerine hazirlanacak. Muhtemelen de plan yururluge konuldugunda bolum bitecek. Bir kez daha vurulma olayi olacagini sanmiyorum. Birkac bolum arayla cok fazla tekrar olur.

Filiz'le Yilmaz nerede karsilasiyorlar bilemiyorum. Filiz Yilmaz'a gittiyse hamileligi anlatmak icin gitmistir. Cem'in evlilik teklifini soylemek icin gidecegini sanmiyorum. Yine laflar agzina tikilip, kalir herhalde. Ote yandan ben bu bolum Yilmaz'in Filiz'le konusmaya calisacagini ummustum. Cem hakkinda bildiklerini anlatmaya calisir diye dusunuyordum. Sanirim bu bolumde bunu goremeyecegiz.

Fragmanda nihayet Yilmaz'i kederli gorebiliyoruz. Gecen bolumlerde ofke daha on plandaydi ve Filiz'i pek dusunmuyor gibiydi. Bu bolum uzgun ve pisman gibi. Pismani ben uydurdum tabii ama sevdiginden isteyerek ayrilan her insanin biraz olsun pismanlik duymasi normal.

Filiz-Yilmaz-Cem ucgeninde bu bolumde fazla degisiklik olmayacagini dusunerek, asil merakimi Omer-Feride sahnelerine sakliyorum. Isler umdugumuzdan da hizla ilerliyor gibi. Bahcede romantik bir sahne yasayacaklar ve Omer kendini cekme ihtiyaci hissedecek. Bir baskasindan hoslanmaya basladigini kabul etmek ona zor gelecek. Zavalli Feride. Bir hayaletle basetmek zorunda kalacak.

Kazanacaktır Denizim; Feride bu mücadeleyi kazanacaktır. Ömer'in gelgitler yaşaması çok doğaldır ama Feride'ye karşı boş değil bu adam kesinlikle.

walla bende izlemeden yorum yapmayacagım...ama el kesin filizin eli...Bu arada ben o sahnenin son sahne oldugunu düşünüyorum ...

Burdan alkıslıyorum billur kalkavanı...tokat sahnesindeki sinirli hali mükemmel yansıtmıs..

Ben farkettim zaten secoms Handan Hanım çok iyi bir sahne çıkarmış. O sahenin repliği de hazır tek cümlelik yıkıcı bir replik "Yazıklar olsun sana Filiz!!!" başka da bir şey demez Handan Hanım.

Acikcasi bende bu Cem olayindan fazlasiyla biktim. Senaristler bu durumu gittikce uzatiyor, ve biz izleyicileri diziden sogutuyorlar hic farkinda degiller. Bende hemen cözülsün bu olay demiyorum ama en azindan artik Cem ufak ufak aciklar vermesi gerekiyor, en azindan sirketi bazi seylerin yolda gitmediyini anlamalari gerekiyor, böyle sekilde Ömerinde belki YIlmazin ona söylediklerinden icine bir kurt düser.
Bencede son sahne Cemin Yilmaza yapacak olacagi tuzakla sona erecek, bakalim bu sefer ne düsündü Cem bey, belki o da artik ugrasmaktan bikmisti ve tek care Yilmazi kisa yolsan vurmak oldugunu düsünüyor olabilir,
Ama gercekten mafya dizisi izliyormus gibi hissediyorum, bir entrikadir basladi bitmek bilmiyor, biz ask görmek istiyoruz ama temiz kirlenmemis bir ask, bu gidisle bizim istedigimiz Filiz Yilmaz aski kalmayacak, kirlenecek ve tamamen inandirilicigini kaybedecek

Zaten uzadıkça dizi bu aşk aşk olmaktan çıkıyor. Bakalım hain tuzak neymiş?

kursuni19
27-12-06, 20:17
benim kızdığım iki olay var filiz artık ceme elini tutturuyor ona yaslanıp ağlıyabiliyor daha önce filizin başına çok daha kötü şeyler geldi ama hiçbirini yapmadı birincisi budur

ikincisi bir şekilde filizin elinde yüzük ne işi var bunların cevabını seyretmeden bulamayacağız anlaşılan ama hiçbir mazeret filizin yüzüğü almasını ce cemin ellrini tutmasını mazur göstermez o zaman filize aslı yılmazı görünce yanlış anlamasın yılmazda aslıyla elele gezsin üzülünce yılmaza yaslanıp ağlasın

Haklisin Filizin bu yaptiklari hic bir mazereti yoktur, ama seninde dedigin gibi izlemeden isin gercek yüzünü görmeden anlayamiyacagiz, demekki Filiz ilk tekliften sonra bir acik kapi birakti ve Cem bunun üzerine cesaretlenip bir daha teklif etmesi gerektigini düsündü, zaten bana kalirsa ve fragmandan anliyabilidigim kadariyla Cem bu ikinci teklif olayinada hazirlanmis, masada beyaz güller falan yani Filiz oraya tesadüf gelmiyor ozaman yani Cemin daveti üzerine geliyor cemin evine, su Filizi bir cözebilsem zaten bu diziyide cözcem ama Filiz okadar degiskenki saniyesi saniyesini tutmuyorki

matraka
27-12-06, 20:19
Haklisin Filizin bu yaptiklari hic bir mazereti yoktur, ama seninde dedigin gibi izlemeden isin gercek yüzünü görmeden anlayamiyacagiz, demekki Filiz ilk tekliften sonra bir acik kapi birakti ve Cem bunun üzerine cesaretlenip bir daha teklif etmesi gerektigini düsündü, zaten bana kalirsa ve fragmandan anliyabilidigim kadariyla Cem bu ikinci teklif olayinada hazirlanmis, masada beyaz güller falan yani Filiz oraya tesadüf gelmiyor ozaman yani Cemin daveti üzerine geliyor cemin evine, su Filizi bir cözebilsem zaten bu diziyide cözcem ama Filiz okadar degiskenki saniyesi saniyesini tutmuyorki

alsana senin hoşuna gider bu detay fragmanda son sahne olarak gösterilen ilk sahnelerin başında olucak yani filiz teklifi akşam alıyor sabah oluyor o günü akşamı görüyor aslı ile yılmazı

archshe
27-12-06, 21:16
fragmanı izledim...filizin yılmazla karşılaştığı ve yılmazın meyhane sahnesi aynı....yani filiz meyhaneye gidiyo....yılmaz muhtemelen teklifi öğreniyo ya öğrendiği için içreken filiz geliyo ya da az ihtimal ama filiz söylüyo yılmaz ondan sonra dağılıyo...filizin cadde sahnesiyle aslıyla yılmazı gördükleri sahne bir...cemin evindeki sahneyle handanın tokat sahnesi arka arkaya....herşey açık da olaylar nasıl bağlanır onu bilememdim...off ya...karıştıryolar iyicene şu fragmanları...artık cumaya kaldı işimiz...

gülbeşeker
27-12-06, 21:37
fragmanı izledim...filizin yılmazla karşılaştığı ve yılmazın meyhane sahnesi aynı....yani filiz meyhaneye gidiyo....yılmaz muhtemelen teklifi öğreniyo ya öğrendiği için içreken filiz geliyo ya da az ihtimal ama filiz söylüyo yılmaz ondan sonra dağılıyo...filizin cadde sahnesiyle aslıyla yılmazı gördükleri sahne bir...cemin evindeki sahneyle handanın tokat sahnesi arka arkaya....herşey açık da olaylar nasıl bağlanır onu bilememdim...off ya...karıştıryolar iyicene şu fragmanları...artık cumaya kaldı işimiz...

Ayrıca filizn yılmazla karşılaştığı zaman giydği kıyafetle aslıyla yılmazı gördğü zamanki kıyafet de aynı gibi geldi.Benim merak ettğim yılmaza kurulan ölümcül tuzak ne?

gülbeşeker
27-12-06, 21:44
ya arkadaslar tekrartekrar izliyorum fragmanida filizyilmaz konusmasi yilmazin meyhaneedn cikisi olacak herhalde...cunku meyhaneyle ayni renk duvarlar...bu arada meyhane degismismi banami oyle geldi..
yılmaz başka bir meyhaneye de gitmiş olabilir çünkü diğerine pek benzetemedim bu arada yılmaz cemin evlilik teklifini öğrenince filizle konuşmak yerine içmeyi tercih ediyor sanırım.

forever_bim
27-12-06, 21:46
Ayrıca filizn yılmazla karşılaştığı zaman giydği kıyafetle aslıyla yılmazı gördğü zamanki kıyafet de aynı gibi geldi.Benim merak ettğim yılmaza kurulan ölümcül tuzak ne?

Ben inanıyorum ki o tuzak Cem alçağının ayağına dolanacak. Cem'in açık vermesi lazım...

...Özlem...
27-12-06, 22:04
7. Son sahneyse Yilmaz Cemin ölümcül tuzagina düsmedimi, yoksa bu tuzak sahnesi fragmandaki son sahnedemi gerceklesecek?

hepsini bulamicam ama bazilarina cevap bulmayi deniyecem

2.bence cem söylemistir cünkü handanin kendisini sevdigini biliyo ve onu destekleyecegini düsünüyo.haklida.

3.belki handan gidip söylemistir sen benim kizima nasil yaparsin bunu diye.

4.belkide filiz onu bir yere saklamistir ve handan da onu bulur.

hicbirinden emin degilim ama.izleyip görecez

gülbeşeker
27-12-06, 22:07
tekrar tekrar izleyince farkettim ki filizle yılmazın meyhanede karşılaştığı sahnede yılmaz kravatlı,ceketli ama filizn aslıyla yılmazı gördğü sahnede yılmaz kazak giymiş yani aynı gün filiz hem yılmazla konuşup hemde aslıyla onu beraber görmüyor.Bu da filizn sadece uzaktan onları izleyip sonra çekip gideceği anlamına gelebilir dicem ama yılmaz sanki şaşırmış gibi filize bakıyordu.

keremcem scs
27-12-06, 22:12
arkadaslar bilmyOrum soylendimi ama bence filiz yilmazla asliyi beraber gordukten sOnra ceme evet diyeck ama bilmiyorum:sad53:

mıstaa
27-12-06, 22:12
öncelikle dizimizin fragmanını hazırlayan arkadaşları kutluyorum. bütün dizilerin fragmanları güzel ama bizm dizimizinki muhteşem..
fragmana gelince benim bundan sonra en merak ettiklerim arasındada yer alan ömerin kızkardeşinin yılmazdan hamile olduğunu öğrenince vereceği tepki.
hatırlıyacaksınız ta ta ta eski bölümlerde ömer elif hamile kalınca yılmazın ofisine gelip "BAK ELİF BENİM ÇOCUĞUMU TAŞIYOR O BANA AİT" türünden şeyler söyleyip nuri alço gibi sırıtmıştı. bakalım filizin hamileliğine vereceği tepki ne olacak ve yılmazın ofisine nasıl bir yüz şekliyle gidecek...:img-wink:

gülbeşeker
27-12-06, 22:16
öncelikle dizimizin fragmanını hazırlayan arkadaşları kutluyorum. bütün dizilerin fragmanları güzel ama bizm dizimizinki muhteşem..
fragmana gelince benim bundan sonra en merak ettiklerim arasındada yer alan ömerin kızkardeşinin yılmazdan hamile olduğunu öğrenince vereceği tepki.
hatırlıyacaksınız ta ta ta eski bölümlerde ömer elif hamile kalınca yılmazın ofisine gelip "BAK ELİF BENİM ÇOCUĞUMU TAŞIYOR O BANA AİT" türünden şeyler söyleyip nuri alço gibi sırıtmıştı. bakalım filizin hamileliğine vereceği tepki ne olacak ve yılmazın ofisine nasıl bir yüz şekliyle gidecek...:img-wink: yılmazın filizn hamilelğini ceydadan başkasından öğreneceğini sanmıyorum ömer de gelip söylemez yılmazın bilmemesi onun da işine gelir filizi cemle evlenme konusunda destekler yılmaz çocuğu olacağını öğrendğinde ömer filizle yılmazın tekrar barışacağını bilir o yüzden ömer söylemez bence.

forever_bim
27-12-06, 22:22
hatırlıyacaksınız ta ta ta eski bölümlerde ömer elif hamile kalınca yılmazın ofisine gelip "BAK ELİF BENİM ÇOCUĞUMU TAŞIYOR O BANA AİT" türünden şeyler söyleyip nuri alço gibi sırıtmıştı. bakalım filizin hamileliğine vereceği tepki ne olacak ve yılmazın ofisine nasıl bir yüz şekliyle gidecek...:img-wink:

Elif adamın nikahlı karısıydı. RESMİ NİKAHLI. Birilerinden kaçırmamıştı Elif'i hatırlatırım.

Ömer'in utanması gereken bir durum yok. Ahlaki açıdan düşük bir konumda degil çünkü. Babasına verdiği söze ragmen Yılmaz'dan çocuk bekleyen Filiz şu anda genel ahlak açısından zor durumda.

Tabii bu toplumun ahlak değerleri evlilik dışı çocuğa EYVALLAH diyecek kadar çürümemişse.

mıstaa
27-12-06, 22:34
Elif adamın nikahlı karısıydı. RESMİ NİKAHLI. Birilerinden kaçırmamıştı Elif'i hatırlatırım.

Ömer'in utanması gereken bir durum yok. Ahlaki açıdan düşük bir konumda degil çünkü. Babasına verdiği söze ragmen Yılmaz'dan çocuk bekleyen Filiz şu anda genel ahlak açısından zor durumda.

Tabii bu toplumun ahlak değerleri evlilik dışı çocuğa EYVALLAH diyecek kadar çürümemişse.

sevgili forever hiç kimse ama hiç kimse filizle yılmazın çocuğuna evlilik dışı diye bakmaz. art niyetliler hariç. eğer bu gözle bakarsak ben yüzlerce döküman dökerim dizilerdeki çürümüşlüğe kanıt olarak.eğer toplumun ahlak değerlerini dizilerdeki oyuncuların oynadığı rollere bakıp ölçeceksek gerçekten vah bizim halimize vah...bye
diğer yandan ömerin yılmazın ofisine hangi niyetlerle gittiğide gün gibi aşikar. adamın elinden gelse yılmazı ülkeye sokmayacak o kadar nefret dolu. forever burda kardeşinin mutuluğunu kendi kızgınlıkları uğruna son plana atan bir adamdan bahsediyoruz. hala neyi tartışıyoruz anlamadım doğrusu...bye

archshe
27-12-06, 22:34

1-filiz ceme gidiyo....handanın hamileliği öğrendiğini anlatıyo ve cem tekrar yineliyo teklifini belki algılamamıştır durumu diye....kafasına kafasına sokacak ya illa...
2-kesin cemden öğreniyo...handan destek versin diye cem söylüyo handana....
3-ceydadan öğreniyo....ceyda endişeleniyo filiz için...filizin yanlış yapmasından içinde bulunduğu durumdan yanlış karar vermesinden korkuyo...
4-filiz zarfla saklıyo...ama handan bunu bi şekilde buluyo...bulmaz mı o...cemle bir olsa şeytana pabucunu ters giydirir..
5-meyhanede...
6-evet orda bu tuzak gerçekleşebilir....ve biter
7-tuzağı görücez bence......

archshe
27-12-06, 22:40

tamam doğrusun hasan ama ömere çok ağır gelecek filizin hamileliği...ömer elbette dayı olmak istiyodur....ama herhalde genlerinde yılmazın dnasını taşıyan bi yeğen istememiştir...bence filizle yılmazın aralarındaki ilişkinin bu boyutlara kadar ilerlettiklerini düşünmemiştir...ben handanı değil de cidden ömeri merak ediyorum....

forever_bim
27-12-06, 22:41
sevgili forever hiç kimse ama hiç kimse filizle yılmazın çocuğuna evlilik dışı diye bakmaz. art niyetliler hariç. eğer bu gözle bakarsak ben yüzlerce döküman dökerim dizilerdeki çürümüşlüğe kanıt olarak.eğer toplumun ahlak değerlerini dizilerdeki oyuncuların oynadığı rollere bakıp ölçeceksek gerçekten vah bizim halimize vah...bye
diğer yandan ömerin yılmazın ofisine hangi niyetlerle gittiğide gün gibi aşikar. adamın elinden gelse yılmazı ülkeye sokmayacak o kadar nefret dolu. forever burda kardeşinin mutuluğunu kendi kızgınlıkları uğruna son plana atan bir adamdan bahsediyoruz. hala neyi tartışıyoruz anlamadım doğrusu...bye

Sevgili mıstaa;

Bakmak ve görmek farklı şeylerdir.

Sen Ömer'in sana göre yanlışlarını yazmakta bir sakınca görmüyorsan, ben de Filiz'in ve Yılmaz'ın yanlışlarını yazmakta sakınca görmüyorum bana göre.

Ayrıca da ne ara evlendiler de ben kaçırdım? Bu çocuk resmi nikahlı bir anne ve babadan mı?

Ayrıca Ömer'in yaptıklarını yazarken izlediğin DİZİ değil de ben bana yanlış gelenleri evlilik dışı hamilelik gibi Türk Aile yapısına tamamen ters gelen bir olguyu yazınca bunların DİZİ ve ROL olduğunu mu anımsadın?

Ben izlediğimin bir hayal ürünü bir tasvir olduğunu idrak edecek yaştayım. Somut olmayan senarist kaleminden çıkan hayal ürününe de karşı bir ART NİYET durumum olamaz.

forever_bim
27-12-06, 22:47
tamam doğrusun hasan ama ömere çok ağır gelecek filizin hamileliği...ömer elbette dayı olmak istiyodur....ama herhalde genlerinde yılmazın dnasını taşıyan bi yeğen istememiştir...bence filizle yılmazın aralarındaki ilişkinin bu boyutlara kadar ilerlettiklerini düşünmemiştir...ben handanı değil de cidden ömeri merak ediyorum....

Canım arkadaşım Ömer bu olaydan sonra sarsılır. Hangi Türk erkeğine bu agır gelmez ki?

Benim canımı sıkan olay şu:

Sevgili mıstaa sürekli olarak-hata yapmadığı sürecte bile- her şeyin sorumlusu olarak Ömer'i göstermeye çalışıyor, dizide Cem gibi birinin varlığına ragmen. Ben buna kızıyorum.

gülbeşeker
27-12-06, 22:53

bence ömer bu bölüm öğrenmeycek bana öyle geliyor ömer de handan da yılmazla filizn ilşkisinin ciddi boyutlarda olduğunun farkındadırlar ama filizn düşman olarak gördükleri yılmazdan bebek beklemesi üstelik de evlenmeden önce hiç akıllarına gelmezdi.Bu arada birçok dizide yılbaşı falan var da bizim dizide yılbaşı ya da bayram pek işlenmeyecek galiba.

mıstaa
27-12-06, 22:53
Sevgili mıstaa;

Bakmak ve görmek farklı şeylerdir.

Sen Ömer'in sana göre yanlışlarını yazmakta bir sakınca görmüyorsan, ben de Filiz'in ve Yılmaz'ın yanlışlarını yazmakta sakınca görmüyorum bana göre.

Ayrıca da ne ara evlendiler de ben kaçırdım? Bu çocuk resmi nikahlı bir anne ve babadan mı?

Ayrıca Ömer'in yaptıklarını yazarken izlediğin DİZİ değil de ben bana yanlış gelenleri evlilik dışı hamilelik gibi Türk Aile yapısına tamamen ters gelen bir olguyu yazınca bunların DİZİ ve ROL olduğunu mu anımsadın?

Ben izlediğimin bir hayal ürünü bir tasvir olduğunu idrak edecek yaştayım. Somut olmayan senarist kaleminden çıkan hayal ürününe de karşı bir ART NİYET durumum olamaz.

forever hala aynı şeyleri yzıyoruz farkında değiliz. sana bir örnek vereyim diziyi izlerken annem filizin hamile olduğunu duyunca "oh bee sonunda yılmazla evlenecekler çocuğun vesilesiyle" dedi. sokaktaki vatandaş teyzeler emmiler bu çocuğa evlililik dışı diye bakmazki. senin yanıldığın nokta burası.
ama eğer yılmaz-filiz dışında bir karakteri destekleyip birde ağzın iyi laf yapıp yazın sağlamsa olabilir tabii.. ömerin yaptıklarını klavye kıvraklığla mantıklı ve doğru gibi gösterebilirsin. :good:

archshe
27-12-06, 22:56
valla gelgitlerdeki filiz yılmaz ilişkisinden fena halde sıkıldım....yılmazın karşına adam gibi birini çıkardılar aslıyı...kız tam yılmazlık aslında filiz olmasa...yılmazın dikkatini çekiyo...ama filiz de bu dizinin üvey evladımı ki cemi çıkardılar karşısına...valla şu cem cidden filizi hakeden biri olsa boşver kızım git evlen bu adamla derim ama naparsın iğrenç bi tip...cemde filizin dikkatini çekebiilecek karakkterde olsaydı keşke...

gülbeşeker
27-12-06, 23:03
valla gelgitlerdeki filiz yılmaz ilişkisinden fena halde sıkıldım....yılmazın karşına adam gibi birini çıkardılar aslıyı...kız tam yılmazlık aslında filiz olmasa...yılmazın dikkatini çekiyo...ama filiz de bu dizinin üvey evladımı kicemi çıkardılar karşısına...valla şu cem cidden filizi hakeden biri olsa boşver kızım git evlen bu adamla derim ama naparsın iğrenç bi tip...cemde filizin dikkatini çekebiilecek karakkterde olsaydı keşke...

aslının karakteri iyi diye ben filizn yerine onu asla koyamam aynı şey cem için de geçerli diyelim ki cem melek gibi bir adam olsaydı asla gözümde yılmaz kadar değeri olamazdı ayrıca cem karakterni de diziye ona buna ölümcül tuzaklar hazırlasın diye getirdiler heralde bir de açık vermiyor ya sinirimi bozuyor.

secoms
27-12-06, 23:06
valla gelgitlerdeki filiz yılmaz ilişkisinden fena halde sıkıldım....yılmazın karşına dama gibi birini çıkardılar aslıyı...kız tam yılmazlık aslında filiz olmasa...yılmazın dikkatini çekiyo...ama filiz de bu dizinin üvey evladımı kicemi çıkardılar karşısına...valla şu cem cidden filizi hakeden biri olsa boşver kızım git evlen bu adamla derim ama naparsın iğrenç bi tip...cemde filizin dikkatini çekebiilecek karakkterde olsaydı keşke...

Acıkcası ben de sıkılmadım desem yalan olur...Bu mesajından da yola cıkarak aslında en cok istedigim filizin '' artık bebegim için yasayacagım '' lafının arkasında durması..Kendisi perisan görmekten sıkıldıgımı belirtip ayakları yere basan,güclü,basarılı filizi izlemek istiyorum..

Arkadaslar forumun takip ettigim kadarıyla son zamanlarda sertlik ve saygı konusunda bazı sorunları var... bu forumda herkesin kendi görüşü oldugunu düşünüyorum...Kimse kimsenin etkisi altında kalmaz kanımca...Farkettiyseniz kerkesin kendi görüşü olacak kadar egitimi ve herkesin hayata bir bakıs acısı var. Bilmiyorum bunları benim söylemem ne kadar dogru ama senaryonun da etkisiyle forumumuz karısmaya basladı....

forever_bim
27-12-06, 23:10
forever hala aynı şeyleri yzıyoruz farkında değiliz. sana bir örnek vereyim diziyi izlerken annem filizin hamile olduğunu duyunca "oh bee sonunda yılmazla evlenecekler çocuğun vesilesiyle" dedi. sokaktaki vatandaş teyzeler emmiler bu çocuğa evlililik dışı diye bakmazki. senin yanıldığın nokta burası.
ama eğer yılmaz-filiz dışında bir karakteri destekleyip birde ağzın iyi laf yapıp yazın sağlamsa olabilir tabii.. ömerin yaptıklarını klavye kıvraklığla mantıklı ve doğru gibi gösterebilirsin. :good:

Mıstaa;

Yani bir çocuk bir araç olarak kullanılacak. Ne kadar doğru bir düşünce tartışılır.

Benim forumda düşüncelerimi birilerine empoze etme gibi bir gayretim yok. Kalemimi güçlü bulmana sevindim ama ben Ömer'in yanlış bulduğum yönlerini de aynı güçlü kalemle yazıyorum. İki satır yazıp da sonra kaçmıyorum. Analizlerim derinseldir yüzeysel değil.

Yılmaz'ın iyi yönlerini ben biliyorum, Filiz biliyor ama o kadar zamandır ailesine kabul ettiremiyor.

Ayrıca da Ömer neden gitsin ki Yılmaz'ın ofisine? Ya da neden başı eğik gitsin? Ha Yılmaz'ı hesaba çekecek dersen Feride devreye girecek Ömer'i yatıştıracak sevdiği adam için yepyeni fedakarlık daha yapacak benim kanaatim bu yönde.

Ömer utanılcak ne yaptı ki?

Yılmaz'la birlikte olup geçen bölüm "Tekinerlerde babasız bir çocuk dogdugu görülmemiştir" diyen Filiz'di. Olaylar ana eksen bazında Filiz ve Yılmaz'ı bağlıyor. Ömer'in burda Yılmaz'a ya da Filiz'e verecegi bir hesap yok. Yılmaz ve Filiz hesaplaşmalı.

Handan Hanım'ın tokadı kesinlikle atılması gereken bir tokat. Kadından zerre hoşlanmasam da bu hareketi dogru.

Benim için ağzı iyi laf yapıyor demişsin. Benim kalemimin gücü eğitimimden ileri gelmektedir. Laf ebeliğinden degil. Donanımıma sonuna kadar güveniyorum. Son sözüm budur.

archshe
27-12-06, 23:14
Acıkcası ben de sıkılmadım desem yalan olur...Bu mesajından da yola cıkarak aslında en cok istedigim filizin '' artık bebegim için yasayacagım '' lafının arkasında durması..Kendisi perisan görmekten sıkıldıgımı belirtip ayakları yere basan,güclü,basarılı filizi izlemek istiyorum..

Arkadaslar forumun takip ettigim kadarıyla son zamanlarda sertlik ve saygı konusunda bazı sorunları var... bu forumda herkesin kendi görüşü oldugunu düşünüyorum...Kimse kimsenin etkisi altında kalmaz kanımca...Farkettiyseniz kerkesin kendi görüşü olacak kadar egitimi ve herkesin hayata bir bakıs acısı var. Bilmiyorum bunları benim söylemem ne kadar dogru ama senaryonun da etkisiyle forumumuz karısmaya basladı....

senaryo karıştı forum daha da beter durumda...zaten hep senaristler böyle yaptı diziyi...ne güzel gidiyodu işte dizi illa cemi soktular yani...ben cemin cidden filizi sevmesini isterdim...yani yılmazla filiz için adamca savaşacak filizin gönlünü yapmayı bilecek ve yılmazı filizi kaybetme korkusu sardıracak biri olsaydı...mesela aslı böyle bir karakter...filiz de bunu yaşayacaktır...

Eylotuerk
27-12-06, 23:15
valla gelgitlerdeki filiz yılmaz ilişkisinden fena halde sıkıldım....yılmazın karşına adam gibi birini çıkardılar aslıyı...kız tam yılmazlık aslında filiz olmasa...yılmazın dikkatini çekiyo...ama filiz de bu dizinin üvey evladımı ki cemi çıkardılar karşısına...valla şu cem cidden filizi hakeden biri olsa boşver kızım git evlen bu adamla derim ama naparsın iğrenç bi tip...cemde filizin dikkatini çekebiilecek karakkterde olsaydı keşke...

Ya, yilmaz hic asliya asik olur mu???
HAYIR
Yilmaz asliya filiz e baktigi gibi bakar mi????
HAYIR
Filiz yilmaz dan baskasini sever mi????
HAYIR
FILIZ ceme y1lmaz a baktigi gibi bakar i????
HAYIR
hem asli gitsin baskasini bulsun cemde oyle ne filiz ceme ne yilmaz asliya yar olr......
EN BUYUK ASK FILIZ+YILMAZ ASKI!!!!!!!!!
O KADAR HERKES BUNU ANLASIN ARTIK YAAA!!!!!!!!!!

forever_bim
27-12-06, 23:21
Secoms ve de archshe görüşlerinizi begendiğim için yazma geregi duydum.

senaryo karıştı forum daha da beter durumda...zaten hep senaristler böyle yaptı diziyi...ne güzel gidiyodu işte dizi illa cemi soktular yani...ben cemin cidden filizi sevmesini isterdim...yani yılmazla filiz için adamca savaşacak filizin gönlünü yapmayı bilecek ve yılmazı filizi kaybetme korkusu sardıracak biri olsaydı...mesela aslı böyle bir karakter...filiz de bunu yaşayacaktır...

Forumda ben açıkçası siz de biliyorsunuz elimden geldiğince görüşlerimi kimseyi rencide etmeden açıklamaya çalışıyorum.

Herkes en fazla elektiriği Filiz Yılmazdan alıyor onlar için heyecanlanıyor ben Cem devreye gireli beri aynı şeyi hissetmiyorum. Feride ve Ömerden aşka dair kıvılcımlar alıyorum ve onları bekliyorum.

Ama forumda prensiplere bir uygunsuzluk söz konusu.

Forumlar diyalog içindir monolog için degil. Herkes aynı şeyden zevk alır ve bunu dile getirirse bu monolog olur diyalog olmasına imkan yoktur.

gülbeşeker
27-12-06, 23:28

cem şu aşamada zaten filizn gönlünü en azından dost olarak kazandı cemin kötü bir insan olduğunu da kimbilir ne zaman öğrenir?AYrıca ben hiçbir zaman araya giren 3. şahısların cem gibi katil olmasalar bile çok da iyi olduklarını düşünmüyorum bir şekilde aşık oldukları kızı veya erkeği etkilemek için kendilerini kusursuzmuş gibi göstermeleri çok yapay oluyor.Esas kadın ya da erkek de gerçek sevdği kişi ona bir hata yaptığında direkt 3.şahısa yöneliyorlar.

archshe
27-12-06, 23:33

Forumda ben açıkçası siz de biliyorsunuz elimden geldiğince görüşlerimi kimseyi rencide etmeden açıklamaya çalışıyorum.

Herkes en fazla elektiriği Filiz Yılmazdan alıyor onlar için heyecanlanıyor ben Cem devreye gireli beri aynı şeyi hissetmiyorum. Feride ve Ömerden aşka dair kıvılcımlar alıyorum ve onları bekliyorum.

Forumlar diyalog içindir monolog için degil. Herkes aynı şeyden zevk alır ve bunu dile getirirse bu monolog olur diyalog olmasına imkan yoktur.

kendi adıma teşekkür ederim hasan...herkes sevdiği insanla ilgili yorum yapmak ister bu ara filiz yılmaz seni ilgilendirmiyo ve sen ömer ve feride sahnelerini bekliyosun biz filizle yılmaz sahnelerini beklerken...bunun yanlış bi ttarafı yokkki...ama şu bir gerçek forumda ömerden haz etmeyeneler çoğunlukta işin zor hoş kimseye de sevdirmek zorunda değilsin...burda dizi karakterlerini tartışıyoruz...kime göre doğru kime göre yanlış bunlar tartışılır...bizler sadece yorumluyoruz kavga etmek gerginlik niyeki dimi...?

gülbeşeker
27-12-06, 23:36

Sevgili forever geçen seneden beri bu siteyi az-çok takip ediyorum filiz-yılmaz çiftinin senin çok da ilgi alanına girmedğini biliyorum ama bu sezon cem karakteri sayesinde hiç elektrik almayabilrsin.Sonuçta bu dizide herkesin favori çiftleri var seninki de ömer-feride ve bu çift üzerinde yoğunlaşıp yorum yapman senin tercihindir bize de yazılan yorumları zevkle okumak düşer.

gülbeşeker
27-12-06, 23:45

sevgili mistaa senin bebek konusundaki düşüncelerine katılıyorum benim etrafımda kim varsa filizn hamilelğine çok sevindiler yani bu duruma ahlak dışı bakmadılar ama gerçek hayatta bu tarz bir durumun kesinlikle tarafında değil karşısında olurlar ve asla desteklemezler buna da eminim dizilerin içindeki kahramanları birleştirecek şey ne olursa olsun bu evlilik dışı çocuk da olsa insanlar onu mantıkla değil duygusal olarak ele aldıkları için sıcak bakıyorlar.

archshe
27-12-06, 23:45
cem şu aşamada zaten filizn gönlünü en azından dost olarak kazandı cemin kötü bir insan olduğunu da kimbilir ne zaman öğrenir?AYrıca ben hiçbir zaman araya giren 3. şahısların cem gibi katil olmasalar bile çok da iyi olduklarını düşünmüyorum bir şekilde aşık oldukları kızı veya erkeği etkilemek için kendilerini kusursuzmuş gibi göstermeleri çok yapay oluyor.Esas kadın ya da erkek de gerçek sevdği kişi ona bir hata yaptığında direkt 3.şahısa yöneliyorlar.

ama oyunun kuralı bu...esas kadın esas erkek de kurallara göre oynuyo...beyaz gelinciği izliyomusun bilmiyorum ama orda cemin yerinde selimm diye bir karakter var ...açıkça kızı sevdiğini gösteriyo...kıza türlü iyilikleri oluyo işini gücünü bırakıp adanaya yerleşiyo ne için tabii ki aşkı için...ben cerenin ömerdense selim gibi mükemmele yakın birini tercih ederim...diğer taraf acıdan başka bişey vermiyo...bigün kalbini kazanabileceğini sanıyo...3 gün mutlu olup aileni karşına alıp alıp ömür boyu huzursuz olmaktansa mantık evliliği biraz doğru ...ama kişisine ve zamanına göre değişir...

forever_bim
27-12-06, 23:46
Sevgili forever geçen seneden beri bu siteyi az-çok takip ediyorum filiz-yılmaz çiftinin senin çok da ilgi alanına girmedğini biliyorum ama bu sezon cem karakteri sayesinde hiç elektrik almayabilrsin.Sonuçta bu dizide herkesin favori çiftleri var seninki de ömer-feride ve bu çift üzerinde yoğunlaşıp yorum yapman senin tercihindir bize de yazılan yorumları zevkle okumak düşer.

kendi adıma teşekkür ederim hasan...herkes sevdiği insanla ilgili yorum yapmak ister bu ara filiz yılmaz seni ilgilendirmiyo ve sen ömer ve feride sahnelerini bekliyosun biz filizle yılmaz sahnelerini beklerken...bunun yanlış bi ttarafı yokkki...ama şu bir gerçek forumda ömerden haz etmeyeneler çoğunlukta işin zor hoş kimseye de sevdirmek zorunda değilsin...burda dizi karakterlerini tartışıyoruz...kime göre doğru kime göre yanlış bunlar tartışılır...bizler sadece yorumluyoruz kavga etmek gerginlik niyeki dimi...?

Ben de size teşekkür ederim.

Filizle Yılmazın özellikle bazı sahneleri çok güzel oluyor ama bu sezonki iletişimsizlikleri beni deli ediyor. Gayet de iyi egitim almış, yetişkin iki insanın oturup konuşamaması (son bölümde Canan'ın verdiği çabayı hatırlayın buna ragmen başaramadılar) benim canımı sıkıyor. Kamyon sahnesi çok şirindi ya da evlenme teklifi çok hoştu ya da ne bileyim, daha Yılmaz aşkını ilan etmeden kahvaltı yaptıkları bir sahne vardı 29. bölümde o da çok hoştu. Ama Cem resmen bu ilişkiye limon sıktı.

Sevgili archshe;

Ömer'in sevilmeme durumlarını anlayışla karşılarım bu olgunluğa sahibim ben. Kimse bayılmak zorunda degil ki Ömere. Zaten dogru yaptıgı zamanlar olgun pek çok insan hakkını teslim ediyor. Elif'in günlüğünü bulduktan sonra Elifcige karşı yaptıgı hataları telafi etmesi gibi...

Benim canımı sıkan Cem gibi bir karakter varken bazı arkadaşların Ömeri günah keçisi ilan etmesi. Allah aşkına söyleyin Filiz'in hamileliği Ömer'in utanmasını gerektiren bir durum mu? Sanmıyorum.

Ömer mükemmel degil hataları olan bir karakterdir. Ama kötü de değildir. Hatta Cem'in yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır.

secoms
27-12-06, 23:47

cok tesekkür ederim...

Ömer karakteri hakkında yazdıgın yazılar herkese hitap etmeyebilir...ama sunu bil ki edenler için müthiş bir zevk yorumlarını okumak...Sonucta herkesin kendi elinde okuyup okumaması...

Bu arada filiz hakkındaki görüşlerini merakla bekliyordum bu son olaylardan sonra sonunda okudum :)

Sanırım biraz fazla kendimizi kaptırdık ki senaryoyla beraber bizde geriliyoruz...

archshe
27-12-06, 23:51
sevgili mistaa senin bebek konusundaki düşüncelerine katılıyorum benim etrafımda kim varsa filizn hamilelğine çok sevindiler yani bu duruma ahlak dışı bakmadılar ama gerçek hayatta bu tarz bir durumun kesinlikle tarafında değil karşısında olurlar ve asla desteklemezler buna da eminim dizilerin içindeki kahramanları birleştirecek şey ne olursa olsun bu evlilik dışı çocuk da olsa insanlar onu mantıkla değil duygusal olarak ele aldıkları için sıcak bakıyorlar.

evet ben de mıstaaya katılıyorum bu konuda...geçen annemmde aynı şeyi söyledi ne güzel filiz hamile artık çocukta gurur yapmaz da birleşirler...kızı öyle bırakacak değilya dedi...şeytan kulağına kurşun da bu kadının bi kızı var...yani ben yapsam ooo ne güzel demez...çiviler beni biyere herhalde..şaka bi yana bunun dizi olduğunun farkındalar ve barışsınlar da her yol mübah diyolar...

gülbeşeker
27-12-06, 23:53
ama oyunun kuralı bu...esas kadın esas erkek de kurallara göre oynuyo...beyaz gelinciği izliyomusun bilmiyorum ama orda cemin yerinde selimm diye bir karakter var ...açıkça kızı sevdiğini gösteriyo...kıza türlü iyilikleri oluyo işini gücünü bırakıp adanaya yerleşiyo ne için tabii ki aşkı için...ben cerenin ömerdense selim gibi mükemmele yakın birini tercih ederim...diğer taraf acıdan başka bişey vermiyo...bigün kalbini kazanabileceğini sanıyo...3 gün mutlu olup aileni karşına alıp alıp ömür boyu huzursuz olmaktansa mantık evliliği biraz doğru ...ama kişisine ve zamanına göre değişir...

evet beyaz gelincği bu sezon izlemeye başladım ve ordaki selim karakterinin geçen bölümde burnunu kırdırtmak için ömeri kışkırttğı aşikar fakat ceren bunu biliyor mu bilmiyor eee gidip ne yapıyor adamın evlenme teklifini kabul ediyor ha bu arada ömer de sütten çıkma ak kaşık değil ama selim de adam öldürecek kadar gözü dönmüş değilse bile melek de değil fakat cerenin adamın hep iyi taraflarını görüyor ve hatta bir keresinde onun kendisini öpmesine de engel olmamıştı ve ömer de bunu gördü hata üstüne hata yaptı böyle olması daha mı güzel?

archshe
27-12-06, 23:59
Ben de size teşekkür ederim.

Filizle Yılmazın özellikle bazı sahneleri çok güzel oluyor ama bu sezonki iletişimsizlikleri beni deli ediyor. Gayet de iyi egitim almış, yetişkin iki insanın oturup konuşamaması (son bölümde Canan'ın verdiği çabayı hatırlayın buna ragmen başaramadılar) benim canımı sıkıyor. Kamyon sahnesi çok şirindi ya da evlenme teklifi çok hoştu ya da ne bileyim, daha Yılmaz aşkını ilan etmeden kahvaltı yaptıkları bir sahne vardı 29. bölümde o da çok hoştu. Ama Cem resmen bu ilişkiye limon sıktı.

Sevgili archshe;

Ömer'in sevilmeme durumlarını anlayışla karşılarım bu olgunluğa sahibim ben. Kimse bayılmak zorunda degil ki Ömere. Zaten dogru yaptıgı zamanlar olgun pek çok insan hakkını teslim ediyor. Elif'in günlüğünü bulduktan sonra Elifcige karşı yaptıgı hataları telafi etmesi gibi...

Benim canımı sıkan Cem gibi bir karakter varken bazı arkadaşların Ömeri günah keçisi ilan etmesi. Allah aşkına söyleyin Filiz'in hamileliği Ömer'in utanmasını gerektiren bir durum mu? Sanmıyorum.

Ömer mükemmel degil hataları olan bir karakterdir. Ama kötü de değildir. Hatta Cem'in yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır.

ömerle cem kıyaslanamaz zaten...ömerin tek iticiliği yılmaza karşı anlayışsızlığı....zaten araları iyi olsa da komik olur...ortada ölmüş olsa da elif var...öemr kötü bir karakter asla değil...sadece geçmişte yaşadıklarına bağlayarak yılmazı sevmiyor...sevemek zorunda da değil...ama ortada kız kardeşi var canı gibi sevdiği...bi laf vardır itin hakkı yoksa sahibnin hatrı vardır...filiz için kinini gömebilir...ömer sadece yılmaza takıldımı yoksa hala filizi kullandığını mı düşünüyo bilmiyorum...
filizin hamileliği ömeri utandırır mı? gerçekte evet...ama dizide sadece sinirlendirir...tekinerler ilişkilerini her boyutta yaşıyabililer ama evlilik dışı çocuk açıklanması zor bir durum...burda utanacak filizle yılmazdır...özellikle filiz...toplumumuzda tek kadın suççlandığı için....böyle dedim...bana göre bu ikisnin günahıdır..

secoms
27-12-06, 23:59
Bu bebek konusunda benim de söylemek istediklerim var acıkcası..hamile oldugunu duydugumda hic sevinmedim acıkcası belliydi bu bebegin hayırlı olmayacagı... Tabi yılmaz karakterini seven bazı arkadaslar yılmazın filizi bunun için affedecegini düşünüp cok sevindiler...ama unuttukları filizin bu sekilde birlesmeye yanasmaması..ve onların istedigi gibi davranmayınca filize hemen agır elestiriler basladı... kimine göre dogru kimine göre yanlıs bende olsam aynısı yapardım.. Belki ilerisi için yanlıs olur filizin bunu yılmazdan saklaması ama su an için gayet gercekci buldum..

Madem senaryoyu ve diziyi gercek yasamımıza bu kadar soktuk ,şimdi sorarım kac kişinin ailesi bu filiz durumundaki kızlarının bu cocugu dogurmasını ister ? Kimse istemez...Bunu gibi yüzlerce vaka görüyorduk TV lerde(allahtan kaldırıldı)
Burda ömerin yapacaklarını tartısıyoruz..yapmayın arkadaslar kacımız kızkardesimiz böyle bir durumla karsılasmasını ister...evdeki teyzerler anneler tabiki de ister...ama sunu da unutmayın onlar bizim burda diziyi ne sekilde yorumladıgımızın farkında değiller...

Unutmayalım ki sadece bu bir dizi ve onlarda bu sekilde yorumluyor cok da haklılar aslında...

forever_bim
28-12-06, 00:00
evet beyaz gelincği bu sezon izlemeye başladım ve ordaki selim karakterinin geçen bölümde burnunu kırdırtmak için ömeri kışkırttğı aşikar fakat ceren bunu biliyor mu bilmiyor eee gidip ne yapıyor adamın evlenme teklifini kabul ediyor ha bu arada ömer de sütten çıkma ak kaşık değil ama selim de adam öldürecek kadar gözü dönmüş değilse bile melek de değil fakat cerenin adamın hep iyi taraflarını görüyor ve hatta bir keresinde onun kendisini öpmesine de engel olmamıştı ve ömer de bunu gördü hata üstüne hata yaptı böyle olması daha mı güzel?

Aslında Beyaz Gelincik yeri burası degil ama hemen söyleyim. Orda Ceren ne yaparsa Agahana haklıdır. (Ömer demiyorum hakaret gibi oluyor çünkü)

Kızı ilk sezon uzatmalı sevgilisiyle aldattı orda. Yani yeri degil ama Beyaz Gelincikte Ceren sonuna kadar haklıdır.

gülbeşeker
28-12-06, 00:10
Bu bebek konusunda benim de söylemek istediklerim var acıkcası..hamile oldugunu duydugumda hic sevinmedim acıkcası belliydi bu bebegin hayırlı olmayacagı... Tabi yılmaz karakterini seven arkadaslar yılmazın filizi bunun için affedecegini düşünüp cok sevindiler...ama unuttukları filizin bu sekilde birlesmeye yanasmaması..ve onların istedigi gibi davranmayınca filiz hemen agır elestiriler basladı... kimine göre dogru kimine göre yanlıs bende olsam aynısı yapardım.. Belki ileri için yanlıs olur filizin bunu yılmazdan saklaması ama su an için gayet mantıklı buldum..

Madem senaryoyu ve diziyi gercek yasamımıza bu kadar soktuk ,şimdi sorarım kac kişinin ailesi bu filiz durumundaki kızlarının bu cocugu dogurmasını ister ? Kimse istemez...Bunu gibi yüzlerce vaka görüyorduk TV lerde(allahtan kaldırıldı)
Burda ömerin yapacaklarını tartısıyoruz..yapmayın arkadaslar kacımız kızkardesimiz böyle bir durumla karsılasmasını ister...evdeki teyzerler anneler tabiki de ister...ama sunu da unutmayın onlar bizim burda yazdıklarımızın farkında değiller...

sevgili secoms yılmazın filizi çocuk için affetmeyeceğini kendi adıma konuşacak olursam biliyorum yılmazın affetmesi filizi sevdği için olucaktır bu bebek eğer doğarsa yılmazla filiz arasındaki bağı daha da kuvetlendirecektir ve belki de ailelerin özellkle tekinerlerin filiz ve yılmaz ilşkisine biraz daha ılımlı bakmalarını sağlayabilir.Bu diziyi gerçek hayatla kıyaslarsak pek çok saçmalık gözümüze çarpıyor örneğin yılmazın filizi cem hakkında uyarmaması gibi.Ama ben ı.a.yı hatasıyla sevabıyla sadece bir kurgu olarak değerlendirip keyif alarak izlemeye çalışıyorum.

archshe
28-12-06, 00:12
Bu bebek konusunda benim de söylemek istediklerim var acıkcası..hamile oldugunu duydugumda hic sevinmedim acıkcası belliydi bu bebegin hayırlı olmayacagı... Tabi yılmaz karakterini seven arkadaslar yılmazın filizi bunun için affedecegini düşünüp cok sevindiler...ama unuttukları filizin bu sekilde birlesmeye yanasmaması..ve onların istedigi gibi davranmayınca filize hemen agır elestiriler basladı... kimine göre dogru kimine göre yanlıs bende olsam aynısı yapardım.. Belki ilerisi için yanlıs olur filizin bunu yılmazdan saklaması ama su an için gayet mantıklı buldum..( hani askın test mantıgı !!! )

Burda ömerin yapacaklarını tartısıyoruz..yapmayın arkadaslar kacımız kızkardesimiz böyle bir durumla karsılasmasını ister...evdeki teyzerler anneler tabiki de ister...ama sunu da unutmayın onlar bizim burda yazdıklarımızın farkında değiller...

Unutmayalım ki sadece bu bir dizi ve onlarda bu sekilde yorumluyor cok da haklılar aslında...

evet secoms sen baştan beri demiştin bu çocuk sorundan başka bişey olmayacak diye ben başta istiyodum herşey iyileşebilir sanmıştı ama haklıymışın daha da sarpa sardı durum....ama şöyle bi gerçek var fiiliz aşık olmadığı bir adamla evlenmeyi zorunlu hissedeceğine gurunu yenip yılmaza demeli...en azından soğuk davrasa da filiz evlenince yumuşatırt onu...haa dedi de yılmaz onu tersledi ki olmaz bu çocuğu babasız büyüteme diye cemle evlenmesi sonuna kadar doğru olur...ama böyle bişey ihtimal bile değil...

BERNA
28-12-06, 00:18
Arkadaslar hepimiz biliyoruz ki herkesin diziden aldigi tatlar degisik olabiliyor ve de bu alinan tatlar tek bir kisi icin bile zaman icinde degisebiliyor (bunun en son ornegi de bendeniz oluyorum) fakat ortak bir paydamiz var ki o da bu diziyi sevmemiz ve daha iyi olmasi icin cabalamamiz, gerekirse de cok ciddi bir sekilde elestirmemiz. Sevgili modumuza yurekten katiliyorum herkesin ayni fikirde oldugu forumlara gorevim geregi giriyorum ve de gayet renksiz forumlar onlar. Ancak farkli fikirler ve farkli zevkleri olanlarin da dusunmedigimiz belki de hakli bir bakis acisi olabilir bunu gozardi etmemeye calismaliyiz.

Dizilerde tabi ki araya giren ucuncu kisiler oluyor uzamasi icin, artik buna alistik. Beni su aralar Cem, Yilmaz ve Filiz'in arasina girmesinin disinda, surekli olarak yaptigi planlarin once ise yaramasa da en sonunda bir sekilde basariya ugramasiyla sinirlerimi altust ediyor. Ben de istiyorum dizide bir zamanlar cok da buyuk bir ilgiyle izledigim Filiz- Yilmaz askini goreyim, hatta tekrar etkileneyim onlarin sahnelerinden. Yaninda da guzide ciftimin yeni gelisen aski olsun, daha mantikli problemler yasasinlar ama Cem'in olumcul planlari olmasin. Ne bicim bir dizidir ki ipler surekli kotu karakterin (Omer degil Cem ;)) elinde herkesi kukla gibi oynatiyor. Ustune ustluk Filiz ve Yilmaz birbirleriyle konusma ozurlu.

Iste bu yuzden Cem'in esamesinin okunmadigi cok da etkilendigim Omer ve Feride askina yonelmeyi seciyorum. Yine Filiz ve Yilmaz etkilesin yine yazarim onlarin sahnelerinin guzelligini de.

secoms
28-12-06, 00:28
evet secoms sen baştan beri demiştin bu çocuk sorundan başka bişey olmayacak diye ben başta istiyodum herşey iyileşebilir sanmıştı ama haklıymışın daha da sarpa sardı durum....ama şöyle bi gerçek var fiiliz aşık olmadığı bir adamla evlenmeyi zorunlu hissedeceğine gurunu yenip yılmaza demeli...en azından soğuk davrasa da filiz evlenince yumuşatırt onu...haa dedi de yılmaz onu tersledi ki olmaz bu çocuğu babasız büyüteme diye cemle evlenmesi sonuna kadar doğru olur...ama böyle bişey ihtimal bile değil...

Bu dediklerine gecen bölümü izlemeseydim katılmazdım..ama gecen bölüm filizin agzından tekiner ailesinde babasız cocuk dünyaya gelmez lafını duyunca kısmen katıldım...Zaten filiz bunu kesinlikle söyleyecektir yılmaza ama herkes hemen gidip söylemesini bekledigi için bu kadar agır elestiri aldı...(halbuki cem konusu filizle konusmayan yılmaza kendime göre sacma bir sürü senaryo yazılmısken buna da hak verilebilirdi diye düşünüyorum..) Gerci onlarda haklı bir yandan ortada ne yapacagı belli olmayan bir cem karakteri var....

forever_bim
28-12-06, 00:31
Arkadaşlar;

Ben burda beyin fırtınası yaptığımıza inanıyorum, archshenin bernanın secomsun matrakanın cemotaranın gülbeşekerin kursuninin benimin pinkzoneun velhasılı kelam tüm arkadaşlarımızın tüm yorumlarını okuyorum ve bu nezih forumda iyi kafa patlatıyorum.

Ve her arkadaşımın da görüşü benim için ayrıca degerlidir.

Bernacıgım;

Feride ve Ömerin en mantıklı sorunsalı bayan yürüyen felaket Handan Hanım.

Forumda şey demiştik, hamileliği öğrenince kalpten gider aksine daha da güçlendi. Tam formunda yani. Allah Feridemi acısın ben onu çok severim de.:img-blush

yakupoglu61
28-12-06, 00:56
[B]Bu... Tabi yılmaz karakterini seven arkadaslar yılmazın filizi bunun için affedecegini düşünüp cok sevindiler...ama unuttukları filizin bu sekilde birlesmeye yanasmaması..ve onların istedigi gibi davranmayınca filize hemen agır elestiriler basladı... kimine göre dogru kimine göre yanlıs bende olsam aynısı yapardım.. Belki ilerisi için yanlıs olur filizin bunu yılmazdan saklaması ama su an için gayet mantıklı buldum..

yılmazcı olmama rağmen yılmazın bebek için filize yakınlaşmasını kesinlikle istemedim
bn kesinlikle uzun süre filizi affetmemesi kanısındayım
yılmaz bu bmlüm inş. öğrenir bu onun hakkı ama sanmıyorum yılmazın bebeği duyup filizi affedeceğini hemen

BERNA
28-12-06, 01:02
Bernacıgım;

Feride ve Ömerin en mantıklı sorunsalı bayan yürüyen felaket Handan Hanım.

Forumda şey demiştik, hamileliği öğrenince kalpten gider aksine daha da güçlendi. Tam formunda yani. Allah Feridemi acısın ben onu çok severim de.:img-blush

Bilmez miyim seversin :img-wink:
Handan Hanim evet dimdik ayakta ve yanilmiyorsam bu bolumden sonra oglunun duygularini farkederse o cephede de calismalarina devam edecektir :dito Artik isten mi atar, canindan mi bezdirir, gecmisini mi arastirir ortaya cikarir bekleyip gorecegiz. O da ne bomba olur, Yilmazla o kadar ugrastilar bulamadilar, Handan sip diye bulurmus Feride'nin kim oldugunu :) Her neyse, sonucta ugrasmasinin Omer ustunde ters tepki yarattigi konusunda hemfikirdik zaten. Bakacagiz Handan olaya el mi koydu, o zaman bu is evlilige kadar gider :img-hyste

Bu arada Yilmaz ve Filiz'in de ustlerine felaketler yagmadan (ve yagdirilmadan) yine mantikli sorunlar yasayan ama bu sorunlara birlikte gogus geren bir cift olmasini cok isterdim ama en kolay secilen izlenme oranlarini arttirma yolunun ciftleri ayirmak oldugunu gozardi etmisim.

archshe
28-12-06, 01:03
Bu dediklerine gecen bölümü izlemeseydim katılmazdım..ama gecen bölüm filizin agzından tekiner ailesinde babasız cocuk dünyaya gelmez lafını duyunca kısmen katıldım...Zaten filiz bunu kesinlikle söyleyecektir yılmaza ama herkes hemen gidip söylemesini bekledigi için bu kadar agır elestiri aldı...(halbuki cem konusu filizle konusmayan yılmaza kendime göre sacma bir sürü senaryo yazılmısken buna da hak verilebilirdi diye düşünüyorum..) Gerci onlarda haklı bir yandan ortada ne yapacagı belli olmayan bir cem karakteri var....

evet hemen söylemeli diye düşünüldü ondan tepki aldı ...filiz kafasını toparlarsa yılmaza söylemekten başka yolu olmadığının farkına varcaktır...nasıl biz sabırsızlıkla filizi uyarsın diye bekledik yılmazı gerçi hala filizi uyarmış değil ömeri uyararak içini rahatlattı...tezcanlı davranarak kızıyoruz hemen haberi olsun istiyoruz ama biraz sabretmeliyiz...bi de bişey demeden geçemicem ...hani yılmaz cemi takibe alıp filizi koruyacaktı...cem filizin etrafında kocası olmak için takla atıyo birileri yetiştirmese yılmazın ruhu duymayacak...

forever_bim
28-12-06, 01:18
Bilmez miyim seversin :img-wink:
Handan Hanim evet dimdik ayakta ve yanilmiyorsam bu bolumden sonra oglunun duygularini farkederse o cephede de calismalarina devam edecektir :dito Artik isten mi atar, canindan mi bezdirir, gecmisini mi arastirir ortaya cikarir bekleyip gorecegiz. O da ne bomba olur, Yilmazla o kadar ugrastilar bulamadilar, Handan sip diye bulurmus Feride'nin kim oldugunu :) Her neyse, sonucta ugrasmasinin Omer ustunde ters tepki yarattigi konusunda hemfikirdik zaten. Bakacagiz Handan olaya el mi koydu, o zaman bu is evlilige kadar gider :img-hyste

Bu arada Yilmaz ve Filiz'in de ustlerine felaketler yagmadan (ve yagdirilmadan) yine mantikli sorunlar yasayan ama bu sorunlara birlikte gogus geren bir cift olmasini cok isterdim ama en kolay secilen izlenme oranlarini arttirma yolunun ciftleri ayirmak oldugunu gozardi etmisim.

Kavuşamayan aşıklar melodramı yeşilçam kurulduğundan beri en fazla prim yapan klişe taktiktir. Ha ben bu klişeyi izler miyim? Elbette. İzler hatta erkek bünyeme bakmadan zarıl zarıl aglarım da. (Abarttım mı ne?)

Feride ve Ömer'de kafama takılan şeyler var artık onlar da yarına kalsın. Sorarım yanıt alırım.

evet hemen söylemeli diye düşünüldü ondan tepki aldı ...filiz kafasını toparlarsa yılmaza söylemekten başka yolu olmadığının farkına varcaktır...nasıl biz sabırsızlıkla filizi uyarsın diye bekledik yılmazı gerçi hala filizi uyarmış değil ömeri uyararak içini rahatlattı...tezcanlı davranarak kızıyoruz hemen haberi olsun istiyoruz ama biraz sabretmeliyiz...bi de bişey demeden geçemicem ...hani yılmaz cemi takibe alıp filizi koruyacaktı...cem filizin etrafında kocası olmak için takla atıyo birileri yetiştirmese yılmazın ruhu duymayacak...

Malumunuz sevgili archshe;

Fatma ile replikleri her hafta kaydeder yazarız foruma. Bu hafta diziyi bir arkadaşla izledim. Uzun zaman önce bırakmış ama sağ olsun kırmadı beni izledik beraber. Yılmaz'ın Ömer'e dediği "Ben elimden geleni yaptım" repliğinden sonra arkadaşın da yanıtı daha güzel oldu "Yılmaz'ın elinden gelen sadece Ömer'i uyarmaksa Filiz'i Cem'in elinden dizifilm üyeleri bile kurataramaz!!!!":img-hyste

forever_bim
28-12-06, 01:23
Ya bu uyarı meselesine de takmış vaziyetteyim.

E şimdi senaristlerin Yılmaz'ı her koşulda haklı gösterme gayreti ortada. E gururlu genç imajını da kale gibi sağlam tutmak lazım. Baktılar Yılmaz Filiz'i delilsiz uyarsa da Filiz kesin inanır. Yılmaz'ın Filiz'i uyarması da gururlu Türk genci profiline ters çünkü Filiz hatalı. Pası Ömer'e attılar. Ömer de zaten hayatta inanmaz. E ama Yılmaz "Ben demiştim" hakkını kazandı mı? Kazandı.

secoms
28-12-06, 01:54

E şimdi senaristlerin Yılmaz'ı her koşulda haklı gösterme gayreti ortada. E gururlu genç imajını da kale gibi sağlam tutmak lazım. Baktılar Yılmaz Filiz'i delilsiz uyarsa da Filiz kesin inanır. Yılmaz'ın Filiz'i uyarması da gururlu Türk genci profiline ters çünkü Filiz hatalı. Pası Ömer'e attılar. Ömer de zaten hayatta inanmaz. E ama Yılmaz "Ben demiştim" hakkını kazandı mı? Kazandı.

Hayır zaten kazansın bir sey demiyorum da benim anlamadıgım bu nasıl bir sey ki sadece bir kişiye anlatılıyor...tamam tekiner ailesinin önünde haklı duruma gecmek istiyorsa gitsin anlatsın ömere,handana ama filize neden anlatmıyor..İki kişiye anlatılmayacak bir durum mu bu anlamıs değilim.. Anlatırsa inanmaz dedi birkac arkadas(yılmaz yıkılır bu durumda geri dönüşü olmayan bir yola girer ilişki diyorlar), bırak inanmasın sen zaten dediğine göre vazgecmişsin filizden..Anlat sonrası filize kalmış...hayır filiz konusmayınca suclu, yılmaz konusmayınca neden haklı oluyor anlamak mümkün değil..

Sen zaten ömerin inamayacagını bile bile gitmişsin oraya..(Bunu gitmeden önce sende söylüyorsun) Ömerin vereceği tepki de belli. (tıpkı filizin hamileliğini duydugunda vereceği tepki gibi) Bunu yapmasalar su an için ömer karakterine zarar vermiş olurlar düşüncesindeyim..Bilmiyorum her ne kadar sonunda filiz-yılmaz ilişkisi için iyi olacagını bilsem de su hal ve tavırlar içerisinde bencillik sezmiyorum desem yalan olur...

Sanırım bize de ''senaryo böyle'' deyip izlemek düşüyor...

BERNA
28-12-06, 02:36
hayır zaten kazansın bir sey demiyorum da benim anlamadıgım bu nasıl bir sey ki sadece bir kişiye anlatılıyor...tamam ömer karsısında haklı duruma gecmek istiyorsa gitsin anlatsın ömere, ama filize neden anlatmıyor...iki kişiye anlatılmayacak bir durum mu bu.. Anlatırsa inanmaz diyorlar, bırak inanmasın sen zaten dediğine göre vazgecmişsin filizden..Anlat sonrası filize kalmış...hayır filiz konusmayınca suclu, yılmaz konusmayınca neden haklı oluyor anlamak mümkün değil...

Sen zaten ömerin innamayacagını bile bile gitmişsin oraya..(Bunu gitmeden önce sende söylüyorsun) Ömerin vereceği tepki de belli. (tıpkı filizin hamileliğini duydugunda vereceği tepki gibi) Bunu yapmasalar su an için ömer karakterine zarar vermiş olurlar düşüncesindeyim..Bilmiyorum her ne kadar sonunda filiz-yılmaz ilişkisi için iyi olacagını bilsem de su hal ve tavırlar içerisinde bencillik sezmiyorum desem yalan olur...

Bize de ''senaryo böyle'' deyip izlemek düşüyor...

Valla oturup bu konu hakkinda simdiye kadar dusunduklerimiz ozetleyeyim deseydim herhalde bunu yazardim ellerine saglik secoms. Sadece ufacik bir ekleme yapmak istiyorum. 'Bu Omer inanirsa inansin, nasil olsa gunah benden gitti, artik cok rahatim' havasi icinde Cem'in Tekiner ailesine veya kendine baska zararlar vermeyeceginin garantisini aldi herhalde bir yerden, ki ozetten pek de oyle olmadigini goruyoruz. Filiz'i hala sevdigini Filiz'e bile itiraf etmis adamin sevdigi kadini da niye uyarmadigini ben bir cozebilsem belki diziden daha cok zevk alabilecegim. En azindan diziyi izlerken kafamda bu sorular olmayacak. Hayir birisi de sorsun su adama da ben de nedenini ogrenip rahatlayayim :img-wink: Bak polise niye gidilmedigini sordu Ekrem, o da 'kendine gore dogru olan' dusuncesini ne guzel acikladi o baskinda. Gerci sonuc da ortada ama en azindan elimizde somut bir aciklama olunca onun ustunden yorum yapabiliyoruz.

mıstaa
28-12-06, 09:07
Canım arkadaşım Ömer bu olaydan sonra sarsılır. Hangi Türk erkeğine bu agır gelmez ki?

Benim canımı sıkan olay şu:

Sevgili mıstaa sürekli olarak-hata yapmadığı sürecte bile- her şeyin sorumlusu olarak Ömer'i göstermeye çalışıyor, dizide Cem gibi birinin varlığına ragmen. Ben buna kızıyorum.

birz geç olacak ama cevabım var...
forever hata denince akla ilk gelen isim ömer "hata yapmadığı süreç" demişsin öyle bir süreç varmı kine.:img-hyste
ömer son bölümlerde doğru hareketler yapmaya başladı. mesala yılmazın küçük elife şeker almasına kızmadı. hatta gülümsedi.:good: kardeşinin yılmazı gerçekten ama gerçekten sevdiğini anladı "sonunda beaa":happy0064 bence agresifliğinin ana nedeni elifi unutamamasıydı. ama sonunda elifin öldüğünü hayatın her şeye rağmen devam ettiğini gördü:good: bunun içindirki ferideye ilgi duymaya başladı. fark ettiki küçük elife anne olabilecek biri varsa bu kişi ferideydi.[bencede hayatındaki en doğru kararlardan birisi]
senin yine yanlış anladığın bir nokta var dizide esas oğlan yılmaz. ve sürekli hata yapan rol icabı ömerdi. sonuçta hatayı esas oğlan yapamayacağına göre 2. adam yani ömer yapar. bu bütün dizilerde böyledir.(mesala "aliye" dizisinde doktor deniz adeta melek sinan karakteri ise şeytan gibi gösteriliyordu.) bu çok normal çok doğal bir durum. ne zamanki dizimize cem karakteri katıldı hata yapma kötü olma rolünüde üstüne aldı. senarislerde ömeri rahat bıraktı.bye

bernanında dediği gibi fikirler böyle çatıştığı zaman zıtlıklar çıktığı zaman bu forum güzel bu forum zaman geçirilecek bir yer haline geliyor.
aksi halde dayanılmaz sıkıcı ve çok monoton bir yer olurdu forumumuz..:good:
dizimiz açısından böyle tartışmak güzel oluyor be yaww:happy0064

forever_bim
28-12-06, 09:22
Sevgili mıstaa;

Zaten ben dün akşam son sözümü söylemiştim tartışma ile ilgili. Ekstradan yaptığın açıklamalar için de teşekkürler.

Ek bir şey söylemem gerekirse bu dizide kimse kusursuz degil, senin Yılmaz'ın bile bayagı bayagı hataları vardı özellikle ilk sezon (bir kadına el kaldırmak, bir diger masum insanı intikam için kulllanmak gibi)

Zaten bunu Bülent İnal da söylemişti Kadıköy Yaşam dergisinde ilk sezon "bu dizide kimse melek degil herkesin hataları dogruları var" diye.

Bernanın söylediği fikir farklılığına ben de deginmiştim. Herkes aynı şeylerden zevk almak zorunda degil diye.

Ömer'e gelirsem, Ömer'deki bu sezonki olumlu degişim (yani daha iyiye gidiş) Ömer'in Elif'in günlüğünü bulmasıyla başladı bunu zaten belirtmiştim ben. Hem Feride'nin hayatına girmesi ona bayagı tesir etti bence. Burda matrakaya katılıyorum. Sürekli söylediği bir söz var matrakanın "Aşk insanı degiştirir" diye. Bu çok dogru bir söz bence.

Tartışabilmek güzeldir. Karşındakini yargılamadan anlamak güzeldir. Ben seviyeli tartışmamıza izninle son noktayı koyuyorum. Sevgimle....bye

matraka
28-12-06, 10:20

doğru dürüst izlemediğimiz diziler hakkında bilip bilmeden yorum yapmayalım derim ben dediğin dizide gösterdiğin erkek tipi en nefret ettiğim erkek krakteridir.yüzüne karşı dünyenın en iyi adamı arkandan iş çevirenleri bir deyim var erkekler hakkında buraya yazmim şimdi cemin bir yüzü o dizideki kraktere benziyor bilip bilmeden yazmayalım

matraka
28-12-06, 10:28
ömerle cem kıyaslanamaz zaten...ömerin tek iticiliği yılmaza karşı anlayışsızlığı....zaten araları iyi olsa da komik olur...ortada ölmüş olsa da elif var...öemr kötü bir karakter asla değil...sadece geçmişte yaşadıklarına bağlayarak yılmazı sevmiyor...sevemek zorunda da değil...ama ortada kız kardeşi var canı gibi sevdiği...bi laf vardır itin hakkı yoksa sahibnin hatrı vardır...filiz için kinini gömebilir...ömer sadece yılmaza takıldımı yoksa hala filizi kullandığını mı düşünüyo bilmiyorum...
filizin hamileliği ömeri utandırır mı? gerçekte evet...ama dizide sadece sinirlendirir...tekinerler ilişkilerini her boyutta yaşıyabililer ama evlilik dışı çocuk açıklanması zor bir durum...burda utanacak filizle yılmazdır...özellikle filiz...toplumumuzda tek kadın suççlandığı için....böyle dedim...bana göre bu ikisnin günahıdır..

valla bu yorumuna da katılamıyacağım ömer yılmazı karedeşi için tehlike görüyor ayırmak için ellerinden geleni yaptılar filiz yılmazla beraberken ömerin tavrına bak gerek önceki bölümlerde gerekse şimdiki durumuna bak adam çok sakin nedeni hala yılmazın filize duyduğu aşkın farkında olmayıp kardeşini kullandığını sanması burda utanacak olan filizle yılmaz değil ailesidir.filize ailesi tarafından yapılanları görmezlikten gelip böyle yorum yapamassın inanmıyorum ben sana karşı filiz savunuyorum

matraka
28-12-06, 10:31
Bu bebek konusunda benim de söylemek istediklerim var acıkcası..hamile oldugunu duydugumda hic sevinmedim acıkcası belliydi bu bebegin hayırlı olmayacagı... Tabi yılmaz karakterini seven arkadaslar yılmazın filizi bunun için affedecegini düşünüp cok sevindiler...ama unuttukları filizin bu sekilde birlesmeye yanasmaması..ve onların istedigi gibi davranmayınca filize hemen agır elestiriler basladı... kimine göre dogru kimine göre yanlıs bende olsam aynısı yapardım.. Belki ilerisi için yanlıs olur filizin bunu yılmazdan saklaması ama su an için gayet mantıklı buldum..

Burda ömerin yapacaklarını tartısıyoruz..yapmayın arkadaslar kacımız kızkardesimiz böyle bir durumla karsılasmasını ister...evdeki teyzerler anneler tabiki de ister...ama sunu da unutmayın onlar bizim burda diziyi ne sekilde yorumladıgımızın farkında değiller...

şuan için gayet mantıklı buluyorsunda onun içinmi evlenme teklifi alıyor çok eleştirdiğimiz filiz onun içinmi cemle bu kadar samimi hala ellerini tutturabiliyor bazı şeyleri yazarken üstün körü kendince yorumlar yapmak genellemen ne kadar yanlış yılmazcılar çocuk olunca sevinmiş sana göre ben yılmazcıyım sevinmiş gibimi duruyorum sana karşı böyle yorumlar çok yanlış lütfen genelleyerek yazılar yazmayalım

matraka
28-12-06, 10:32
birde filizin şuandaki durumu sadece filizin değil büyük ölçekte ailesinin suçudur belkide filiz yılmaz şimdi evlenmiş olucaktı ama istediğim gibi olaylara bakarsan görmek istediğin gibi yazarsın aynen filizin durumundaki tutumun gibi

matraka
28-12-06, 10:38

yılmaz aslında kafasında filizden uzak durmak var onu şu an affetmiyor ama filiznde gidip başkasıyla evleneceğini düşünmüyor planında bu yoktu bence yılmaz ömer vasıtası ile aileye kendini güvendirmeye çalışıyor izlediği yol bana gayet mantıklı geldi her ne kadar ben filiz her koşulda cem ilgili bi şeye inanmaz desemde burda senle ayrılsamda yılmazın izlediği yolu doğru buluyorum

burcuuu
28-12-06, 11:07
FiLiz'in şu an yaptıkLarında,yaşadıkLarında kendisinden çok bnce
aİlesinin roLü çok daha fazLa... Ben artık düşünüyorum da..
Bence biraraya qeLmesinLer.. ya da qeLmeye çaLışmasınlar..
FiLiz qitsin Cem'Le mutLu oLmaya çaLışsın.. Tabii bebek ne olucakk biLmiyorum.. :(
YıLmaz'La yeni bi kız qirdi
diziye adını unuttum o kız yakıştı bnce..
OnLarın birLikte oLmasıı daha hayırLı oLur =)

Ömer ve Feride.. ELif bu durumdan çok memmun ve istiyor sanırım.. Feride'de bişiyLer varda sakLamaya çaLışıyor.. Kısa zamanDa bişiyLerin oLduğunu.. açığa çıktığını izLiycez qibime qeLiyor..

filizim+y
28-12-06, 11:10
arkadaşlar dünden beri yazılanları okudum hepinizin haklı olduğu kısımlar var
bende şu şekilde yorum yapmak istiyorum
56.bölümdeki yüzük sahnesi bence 55.bölümün devamı aynı gece cem in teklifi üzerine yüzüğü filize vermesi ama filiz kabul etmiyor oradan ayrılıyor, yine aynı gece filiz sokakta dolaşıyor ne yapacağını düşünerek ve yılmaza gitmeye karar veriyor yılmazın mahallesine gidiyor ve orada yılmaz ve aslıyı (yanyana yazmamak için isimleri ve ile ayırdım arkadaşlar) görüyor, onlar bence filizi görmeyecekler ve filiz üzgün olarak oradan gidecek. bugünün ertesinde Handan hamilelik olayını öğrenecek ve filizde bu olayı sadece ceyda ve cem bildiği için ceyda söylemeyeceğine göre cem söylemiştir düşüncesiyle ceme gidecek ceme kızacak ve kesinlikle red cevabını verecek, bizimde merakla beklediğimiz cemin yıkılmış sahnelerini göreceğiz ve cem gizli odasına girip o kopası ellerini filizimizin ancak resimlerde dokunabileceği yüzüne dokunacak :)
ben yılmazın evlilik teklifini cemden öğrenebileceğini düşünüyorum çünkü adam yılmazı delirtmek için yapabilir ve böyle birşey yaptığını ve filizinde düşündüğünü söyleyecek
yılmazda bunu öğrendikten sonra meyhaneye gider ve filizde yine bence konuşma kararı aldığı için oraya gelecek ama yılmaz yine aynı tavırında (tabi tekliften dolayı da feci sinirlidir yılmazın sinirli halide hiç çekilmiyor ya) karşılayacak ve filizi yine zorlayacak inş. bu sefer öyle olmaz,
konuşurlarda bizde o güzelim sahneleri doya doya izleriz.
acemide olsa yazdıklarım hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

filizim+y
28-12-06, 11:16
yılmazla o malum şahıs kesinlikle yakışmıyor, filiz kadar yakışanını görmedim ben

filizin hamile olmasına sevinenlerdenim tamam evlilik dışı ama sonuçta bunlar bizim nazarımızda evli değil mi :) yani yanlış zamanlama gibi bir durum yok onların aşka inat zamanlara bir hediyesi :)
herkes bebeğin düşmesini istiyor ben kesinlikle istemiyorum sadece konuşabilseler herşey çözülecek. ben hem filizimi hemde yılmazımı anlamaya çalışıyorum.

parcalibulut
28-12-06, 11:24
ben her ne kadar yeni sayilsam da ihlamurlar altinda ya, yinede butun bolumlerini izledim, artik bir hayraniyim... 56 nci bolumde filiz, cem in evlilik teklifini kabul etmeyecek, yilmaz evlilik lafini cem in agzindan duyacak, filiz cim bebegi olacaklarini soyleyemeyecek bu sefer de :( aslinda su bebek konusu oyle bir sekilde ortaya cikmasi lazim ki yilmaz, filiz i affedebilsin.. mesela filiz fenalasir yilmaz la kavga ettikten sonra, ceyda o sirada yanlariydayken kizginlikla yilmaz a cikisir, filiz seni bebegini tasiyor diye... yilmaz mahvolur ama filiz siz de duramaz artik o saniyeden sonra..bakalim bu cuma 22.00 de gorecez..

filizim+y
28-12-06, 11:25
matraka sana katılıyorum ailesinin acımasızca yılmaza karşı almış oldukları tavır
filizi sürekli hata yapmaya itti, bu da yılmazla filizin sorunlar yaşamasına neden oldu, filizin kesin tavrını bekliyorum artık yılmaz demeli...

yakupoglu61
28-12-06, 11:33
filizin artık ailesinin etkisinden kurtulması lazım çocuk değil artık
bu sorun aslında kendisinde istese ailesi onu etkileyemez ama tabi olebi karakter yok filizde

filizim+y
28-12-06, 11:56
kimse yok sanırım bende fırsattan istifade devam ediyim :)

filiz ve yılmazı anlatan bir şarkı var ben nakaratını yazacağım size kenan doğulu nun şarkının adı ara beni lütfen...

bu kısmı yılmaz filize söylüyor

belki haberin yok herşeyi duydum
belki yüzün yok perişan oldun
belki de şarjın bitti ya da biz bittik
ara beni lütfen
sesini duymalıyım masal anlatsanda
hikayen ödülleri toparlasada
seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen
sana çok kızmış olsamda
ara beni lütfen

bu kısmı filiz yılmaza
umduğum dağlara karlar mı yağdı
içinde bu kadar öfke mi vardı

bu kısmı yılmaz filize
ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi

bu kısmıda ikisi birbirine
insan sevdiğine böyle yapar mı

bu kısmı yılmaz filize
bil ki sebebim çok beni kaybettin
artık duvarlarım cebimde değil
seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen
sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen

yılmaz seni bekliyor filiz hadi :)

pinkzone
28-12-06, 13:11
Efendim.. Mesajlarınız okudum..

Fragmanı net olarak hem tv den hemde İnternetten izledim..

Ve şunu söyleyebilirim ki.. Yılmaz kendisine yapıalcak tuzaktan kurtulacaktır.. Ama galiba bu bölüm planlanması oalcak.. Yada bölüm sonuna doğru gerçekleşcek. Yılmazın Filizi görmesinde biraz da olsa kızgınlık ve şaşkınlık olurdu.. Yılmaz o bakışında endişe ve son derece şaşkınlık vardı. Filizi araba içinde görse bile bu kadar şaşırmaz.. O yüzden Cemin planı ile karşı karşıya kaldığındaki surat ifadesine daha çok benziyor.

secoms
28-12-06, 13:21
şuan için gayet mantıklı buluyorsunda onun içinmi evlenme teklifi alıyor çok eleştirdiğimiz filiz onun içinmi cemle bu kadar samimi hala ellerini tutturabiliyor bazı şeyleri yazarken üstün körü kendince yorumlar yapmak genellemen ne kadar yanlış yılmazcılar çocuk olunca sevinmiş sana göre ben yılmazcıyım sevinmiş gibimi duruyorum sana karşı böyle yorumlar çok yanlış lütfen genelleyerek yazılar yazmayalım

haklısın aslında yanlıs olmus...o zaman söyle düzeltelim...'' Yılmaz karakterinin seven bazı arkadaslar ''...Zaten o an için yazılmıs bir sey...Evlenme teklifini soruyorsan, diger yorumumu da okuduysan zaten söyleyecektir dedim. ama siz hemen söylemesini beklediginizden bu tarz yorumlar yapıyorsunuz.. Ondan öncede yılmazın işin ciddiyetinin farkında olmadıgını da söylemiştim..Üstüne şimdi bir de filizi ekliyorum..

Diger konularda ise bölümü izlemeden yorum yapmak istemiyorum...

tolgahuzur1
28-12-06, 13:23
Efendim.. Mesajlarınız okudum..

Fragmanı net olarak hem tv den hemde İnternetten izledim..

Ve şunu söyleyebilirim ki.. Yılmaz kendisine yapıalcak tuzaktan kurtulacaktır.. Ama galiba bu bölüm planlanması oalcak.. Yada bölüm sonuna doğru gerçekleşcek. Yılmazın Filizi görmesinde biraz da olsa kızgınlık ve şaşkınlık olurdu.. Yılmaz o bakışında endişe ve son derece şaşkınlık vardı. Filizi araba içinde görse bile bu kadar şaşırmaz.. O yüzden Cemin planı ile karşı karşıya kaldığındaki surat ifadesine daha çok benziyor.

sevgili pinzone yılmazın hangi bakışlarından bahsediyorsun anlıyamadım. fragmanda hangi bölümde o bakış bize açıklarsan sevinirim...

secoms
28-12-06, 13:36
birz geç olacak ama cevabım var...
forever hata denince akla ilk gelen isim ömer "hata yapmadığı süreç" demişsin öyle bir süreç varmı kine.:img-hyste
ömer son bölümlerde doğru hareketler yapmaya başladı. mesala yılmazın küçük elife şeker almasına kızmadı. hatta gülümsedi.:good: kardeşinin yılmazı gerçekten ama gerçekten sevdiğini anladı "sonunda beaa":happy0064 bence agresifliğinin ana nedeni elifi unutamamasıydı. ama sonunda elifin öldüğünü hayatın her şeye rağmen devam ettiğini gördü:good: bunun içindirki ferideye ilgi duymaya başladı. fark ettiki küçük elife anne olabilecek biri varsa bu kişi ferideydi.[bencede hayatındaki en doğru kararlardan birisi]
senin yine yanlış anladığın bir nokta var dizide esas oğlan yılmaz. ve sürekli hata yapan rol icabı ömerdi. sonuçta hatayı esas oğlan yapamayacağına göre 2. adam yani ömer yapar. bu bütün dizilerde böyledir.(mesala "aliye" dizisinde doktor deniz adeta melek sinan karakteri ise şeytan gibi gösteriliyordu.) bu çok normal çok doğal bir durum. ne zamanki dizimize cem karakteri katıldı hata yapma kötü olma rolünüde üstüne aldı. senarislerde ömeri rahat bıraktı.bye

bernanında dediği gibi fikirler böyle çatıştığı zaman zıtlıklar çıktığı zaman bu forum güzel bu forum zaman geçirilecek bir yer haline geliyor.
aksi halde dayanılmaz sıkıcı ve çok monoton bir yer olurdu forumumuz..:good:
dizimiz açısından böyle tartışmak güzel oluyor be yaww:happy0064

ilk basta ömerin hata yapmadıgı süreç var mı ? soruna senin gibi bende cok güldüm acıkcası...

İkincisi, arkadasım anladıgım kadarıyla sen, yılmaz dısındaki bir karakterin dogru veya yanlıs davranıp davranmadıgına ''yılmaza bir kötülük yaptı mı veya yapmadı mı '' sorusuna cevap bulduktan sonra karar veriyorsun..çünkü verdigin bütün örnekler bu yönde...

Ömer karakterini bilemeyeceğim, sevgili modumuz daha iyi bilir ama ben filiz hakkında konusmak istiyorum...Ben filizin sadece yılmaza olan askını sevmedim acıkcası..Yeri geldi ailesine düskünlüğünü, Yeri geldi abisiyle arasındaki samimiyeti, yeri geldi basarılı iş kadını profilini, yeri geldi dik kafalılıgını, yeri geldi DOBRALIGINI, yeri geldi güzelliğini sevdim...

Belki yılmazın dedigi gibi imkansızı istiyorum ama ondan önce bu filizi görmek istiyorum...

Her ne kadar esas olgan yılmaz olsada olayları bu kadar yılmaz eksenli düşünmemek gerekir görüşündeyim...

...Özlem...
28-12-06, 13:59
bende bir sarki yazmak istedim

bu sarki yilmaz dan filize (cemin filize evlenme teklifi ettigini ögrendigi zaman)
ve filiz den yilmaza (yilmazi asliyla beraber gördügünde)

Gördün mü bak bizden öteside varmış.
Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış.

Kaderimde bu da mı vardı?
Sevdiğimi başkalarıyla,
Göreceksem eğer kör olsun bu gözler,
Görmeyeyim bir daha..

Yar ellerin nerde?
Ya benide götür,ya da gitme.
Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki
Ölürüm hasretinle.

Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde.
Anılar birer birer batırır hançeri kalbime.

Kaderimde bu da mı vardı?
Sevdiğimi başkalarıyla,
Göreceksem eğer kör olsun bu gözler,
Görmeyeyim bir daha.

Yar ellerin nerde?
Ya beni de götür,ya da gitme.
Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki
Ölürüm hasretinle...

pinkzone
28-12-06, 15:11
Fragmanın sonuna doğru.. Aslıya bakarmış gibi.. Filizi görürmüş gibi görünen görüntü.. Orda Cemin planını farkediyor gibiydi. Gece idi.. Yüzüne ışık araba ışığı vuruyor idi.. Filizin arabası en azından o kadar yakın değil. Ayrıca o surat ifadesinde ne filize bakıyor nede Aslıya.. Kesin cemin planında endişeli yılmaz görüntüsü.. Filize baksa az da olsa kızgınlık belirirdi yüzünde vede umursamazlık. Cemin planı ile karşı karşıya kaldığındaki bakış ifadesine daha çok benziyor.

cemotara
28-12-06, 15:21
Arkadaşlar ıhlamurlar altındanın sitesini yenilemişler çok güzel olmuş karşımıza direk oyuncular çıkıyor 6 ana karekter oyuncusu en öndede bülent inalla zeynep beşerler var

pinkzone
28-12-06, 15:26
:) Bakalım.. Bende bakayım..

Ayrıca bu arada Zeynep Beşerler Fragmanda süper bakıyordu.. :) Çok etkilendim bakışlarından..

pinkzone
28-12-06, 15:31
Site güzel olmuş.. Bu önde çıkan resme bakarsak.. İki kadın bir adam olacak gibi.. Bide Cem bey hemen kolaylıkla çıkmayacak gibi.. Aslında Yılmazı Filizle Aslı aralarında alacaklardı süper olurdu.. :)

Bu arada resimleri alamıyoruz.. :) Ayrıca çekilen görüntülerden scan yapıldığı besbesbelli. Ses yok eskisi gibi.. Sadece görüntü ama geçenki siteden daha derli toplu olmuş orası kesin. Bide fragman bölümü eklenmiş iyi olmuş.. Şiir kısmı kaldırılmış.

www.ihlamurlaraltinda.com

matraka
28-12-06, 15:42
site harika olmuş ya aslıda yeni yerini hiç yadırgamamış yani yakışmış ayrıca filizi geri plana atmışlar demekki iş aslı yılmaza doğru gidiyor ohh filiz ne hali varsa görsün gitsin o psikopatla evlensin

pinkzone
28-12-06, 15:47
site harika olmuş ya aslıda yeni yerini hiç yadırgamamış yani yakışmış ayrıca filizi geri plana atmışlar demekki iş aslı yılmaza doğru gidiyor ohh filiz ne hali varsa görsün gitsin o psikopatla evlensin

Aman ne önemi kalır o zaman.. Yılmaz Filizin.. Tamam Aslı girecek ama.. Resimi bence.. Filiz.. Yılmaz.. Aslı yapmalıydılar..

Bu duruma en çok uyan şarkıda var.. İki kadın bir adam..

Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden
Aşkımı gam telinden çaldığında yalan mı
Sevdim sevdim sevilmedim
Yine sevdim yalan mı
Baharımı kış eden
Öpüşlerin yalan mı
Harab olan bu gönlüm senin için saray mı
Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı

İki kadın bir adam aşk çekilir aradan
İkimizide severken ya ondan geç ya benden
Hep sarbettim hep affettim
Beni aldat diye mi
Sevenlerin kaderi ihanet mi çile mi

Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı :img-hyste

pinkzone
28-12-06, 15:49
Eylo kesin köpürmüştür bu resimi görünce.. :) Ben Bu bölüm karar vereceğim.. Filiz daha fazla destekleyip yada desteklemeyeceğime.. Ama şu an Aslı yolundayım.. Yakında olur olmadık imzalar kullanırsam şaşmayın..

matraka
28-12-06, 15:49
önemlimi fatma filiz bu aşkı yeterince hor kullanıyor birazda yılmaz kullansın fragmanda görmedinmi bugüne kadar abisinin ölümünde bile filize dokunamayan sarılamayan cem şimdi ellerini rahatça tutuyor ağladığı zaamn omuzunu filiz hanım yaslıyabiliyor yani yeterince bu aşkı kirletmeye doğru gidiyorlar

kursuni19
28-12-06, 15:52
önemlimi fatma filiz bu aşkı yeterince hor kullanıyor birazda yılmaz kullansın fragmanda görmedinmi bugüne kadar abisinin ölümünde bile filize dokunamayan sarılamayan cem şimdi ellerini rahatça tutuyor ağladığı zaamn omuzunu filiz hanım yaslıyabiliyor yani yeterince bu aşkı kirletmeye doğru gidiyorlar

Sana katilmamak mümkün degil, ama Yilmazin bunu kullanacani hic sanmiyorum, o bir kere birilerin duygularinla oynamanin pismanlini yasadi nasil olsa, o yüzden birdaha asik olmadan birine okadar yaklasmaz diye düsünüyorum.

pinkzone
28-12-06, 15:54
Eylo Lütfen mesaj yazarken küçük harfler kullanırmısın.. Büyük harfle yazı yazmak yasaktır.. Net aleminde bağırmak anlamına gelir.. Lütfen mesajını editlermisin.

cemotara
28-12-06, 15:55
Eylo kesin köpürmüştür bu resimi görünce.. :) Ben Bu bölüm karar vereceğim.. Filiz daha fazla destekleyip yada desteklemeyeceğime.. Ama şu an Aslı yolundayım.. Yakında olur olmadık imzalar kullanırsam şaşmayın..

Evet bende bu bölüm karar vereceğim eğer yılmaz aslı aşkına doğru kayarsa vede filizde cemle evlenirse bende bu diziyi kesinlikle izlemiyeceğim zaten böylede olursa bu dizinin sonunu kimse göremez reytingler dibe vurur ve yayından kaldırılır alelacelede bir final yaparlar olur biter aslı yılmaz aşkını isteyenlerde göremeden dizi biter

gülbeşeker
28-12-06, 15:56
Aman ne önemi kalır o zaman.. Yılmaz Filizin.. Tamam Aslı girecek ama.. Resimi bence.. Filiz.. Yılmaz.. Aslı yapmalıydılar..

Bu duruma en çok uyan şarkıda var.. İki kadın bir adam..

Aşkımı gam telinden çaldığında yalan mı
Sevdim sevdim sevilmedim
Yine sevdim yalan mı
Baharımı kış eden
Öpüşlerin yalan mı
Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı

İkimizide severken ya ondan geç ya benden
Hep sarbettim hep affettim
Beni aldat diye mi
Sevenlerin kaderi ihanet mi çile mi

Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı :img-hyste

sana katılıyorum pinkzone şarkı da çok uymuş bence de filiz-yılmaz-aslı olmalıydı.Neyse filiz-yılmaz gerçek gerisi yalan her ne kadar araya aslılar da cemler de girse onlar birbirlerinden vazgeçemezler.

matraka
28-12-06, 15:57
şimdi şöyle bir düşünelim filiz cemin evlenme teklifini kabul ederse ne olur yılmaz vazgeçirmeye uğraşmaz üzüldüğü ile kalır sonucunda filiz yılmazı kaybeder evlenme teklifine rest çekerse ne olur yılmaz evlenme teklifini duyacak barışma gene olmaz filiz aslı yılmazı birlikte görmeye başlar kıskançlıktan çatlar bu arada bizim dobra aslının bol bol laf yer sonuçta yılmaz aslıyla evlenmeye kalkar filiz gene kaybeder ne güzel bugün şeytanlığım üzerimde

gülbeşeker
28-12-06, 16:06
Evet bende bu bölüm karar vereceğim eğer yılmaz aslı aşkına doğru kayarsa vede filizde cemle evlenirse bende bu diziyi kesinlikle izlemiyeceğim zaten böylede olursa bu dizinin sonunu kimse göremez reytingler dibe vurur ve yayından kaldırılır alelacelede bir final yaparlar olur biter aslı yılmaz aşkını isteyenlerde göremeden dizi biter
Haklısın cemotara yılmaz aslıya karşı en ufak bir şey hissederse filiz cemle evlensin veya evlenmesin reytingler dibe vurur dizi sezon sonunu getiremez artık herkes cumaları hatırla sevgiliyi izler dizi 14.lükten 2.liğe çıkar neyse artık bunu senaristler ve yapımcılar bizden daha iyi bildikleri için böyle bir şey yapmazlar.

matraka
28-12-06, 16:08
artık sıkıldım filizin kafasının karışık olmasından 2.sezonun başından beri herkes bir kılıf bulsa hemen yaşadıkları kolay değil kafası karışık ne yaptığı bilmiyor diyor halamı ya halamı bilmiyor fragmanı izledim bana ne yaptığını biliyor gibi geldi ayrıca Eylotuerk fotonun nerde olduğunu bir önemi yok yılmaz aslıyı sevmesede yorulduğu için mantık evliliğine doğru gidiyor biraz üzülecek tabi filizin evlendiğini duyunca ama bence elifteki gibi kendini paralamıyacak

BERNA
28-12-06, 16:09
Galerideki resimlerin galiba hepsi Asli'nin diziye girdigi bolumden bizim guzide ciftin yuz boyama sahnesi de var hatta :) Aslinda gelecek bolumler icin bayagi ipucu veriyor galiba oyuncularin resimlerinin yerlesimi ne dersiniz ;) Gerci Omer uzak ufuklara bakmis ama :img-hyste

Bence siteye muzik de eklenecek ama daha sonra olur herhalde, ama gercekten de iyi olmus siteyi yeniledikleri cunku orijinal kadro cok degisti

Eylotuerk
28-12-06, 16:10
evet buyuk mesajla yazilan mesajlar1m1 ed1tled1m, ama rica ediyorum beni killandirmayin, hem emini ki ali yine bu bölümde asli yilmaz a sulanacak ve yimaz onu arkadas arkadas olarak gorcek ayni filiz gibi............
ve yilmaz asli aski asla olmayacak, filiz varken yilmaz ondan baskasina bakmaz bile

matraka
28-12-06, 16:13
fatma farkettinmi filiz yüzüğü eline almış bir şekilde bir şekilde yüzük elinde nasıl geçti merak ediyorum artık valla filiz gitgide beni kendinden uzaklaştırıyor yılmazdan uzaklaşmak içinde elinden geleni yapıyor her attığı adım yılmaza acı veriyor kız filiz urfa biberi gibi oldu yılmaz için

Eylotuerk
28-12-06, 16:14
artık sıkıldım filizin kafasının karışık olmasından 2.sezonun başından beri herkes bir kılıf bulsa hemen yaşadıkları kolay değil kafası karışık ne yaptığı bilmiyor diyor halamı ya halamı bilmiyor fragmanı izledim bana ne yaptığını biliyor gibi geldi ayrıca Eylotuerk fotonun nerde olduğunu bir önemi yok yılmaz aslıyı sevmesede yorulduğu için mantık evliliğine doğru gidiyor biraz üzülecek tabi filizin evlendiğini duyunca ama bence elifteki gibi kendini paralamıyacak

bir kere filiz psioya evlenmeyecek, yilmaz icin ask onemli asik olmadigi biryle evlenmez, zaten asline kadr cirpinsada yilmaz in kalbi daima filiz diye carpacaktir, ve diznin sonunda filiz yilmaz a yar olacaktir.........

matraka
28-12-06, 16:17
bir kere filiz psioya evlenmeyecek, yilmaz icin ask onemli asik olmadigi biryle evlenmez, zaten asline kadr cirpinsada yilmaz in kalbi daima filiz diye carpacaktir, ve diznin sonunda filiz yilmaz a yar olacaktir.........

valla ne olduğu umrumda değil açıkcası ister evlensin ister evlenmesin gitgide saçmalıyor artık evlenmesede acı çekicek mutlu olamayacak evlensede mutlu olamayacak yılmazda üzülür oda kendi bilir kendi düşen ağlamaz derler ama filiz hergün ağlıyor

filizim+y
28-12-06, 16:20
matraka senin eline düşen yandı filizimize yine neler yapıyorsun...

bence o yüzük cemin zorlaması ile elinde hem bu arada filizi anlamaya çalışmayan yılmaz üzülecek tabi ki o kadar içten bir afdilemeye karşılık en azından geçen bölümde biraz daha yumuşayabilirdi.

kursuni19
28-12-06, 16:21
fatma farkettinmi filiz yüzüğü eline almış bir şekilde bir şekilde yüzük elinde nasıl geçti merak ediyorum artık valla filiz gitgide beni kendinden uzaklaştırıyor yılmazdan uzaklaşmak içinde elinden geleni yapıyor her attığı adım yılmaza acı veriyor kız filiz urfa biberi gibi oldu yılmaz için

Fragmani tam cözemedim ama bana söyle geliyor, Filiz ilk teklifi red ediyor, sonra ertesi gün Yilmazla Asliyi birarada görüyor, daha sonra Yilmazi takib ediyor arabayla sonra Yilmazin meyhaneye gitdiyini görüyor, orda Cemden teklif aldini söylüyor tepkisini ölcmek icin orda bir tartisma yasaniyor.
Daha sonrasinda emin degilim, ya Filiz Ceme gidiyor orda Cem teklifini yeniliyor ve gicik el tutusmasi gerceklesiyor daha sonra eve gidiyor ve annesi hamileligi ögrenmis oluyor, yada Filiz önce eve gidiyor orda annesinin hamileligini ögrenmis oldugunu ögreniyor ve sonra Ceme gidior teklifini kabul etmek istiyor oda yenileyince teklifini bir an terdütte giriyor kabul edimmi edmeyeyimmi diye sonra ama vazgeciyor olmali cünkü Cemi kizgin gibi

filizim+y
28-12-06, 16:25
daha önceki sayfada da yazmıştım filizin elinde yüzük olduğu sahne 55. bölümün devamında olacak, filize hata yapıyor diye diye kızı ne hale getirdiniz,
hiç onun açısından bakmıyorsunuz olaylara, acımasızca eleştiriyorsunuz...

gülbeşeker
28-12-06, 16:29
filizin de az hatası yok neyse sonuçta cemle evlenebilir ama kağıt üstünde yılmaz da teselliyi aslıda arar ama bir yere kadar bu dizi aşk oyunu gibi olmaz inşallah cemin katil oduğu anlaşılmasa bile en azından tekinerlerin bu inşaat olayındaki gerçekleri bir kaç bölüm içinde öğrenmesi gerekiyor cem bu olaydan da kendni masummuş gibi gösterirse senaristlere diyecek lafım yok.

filizim+y
28-12-06, 16:30
yılmaz filize bir çıkış yolu bırakmıyor dolayısı ile filizde ne yapacağını bilemiyor
sizin deyiminizle hata üstüne hata yapmış oluyor, cemle olmasını kesinlikle iztemiyorum ve onunla yanı karade olmasından bile nefret ediyorum, ama filizin ne halde olduğunu anlamayan tek kişi sevdiğim dediği yılmazdır

secoms
28-12-06, 16:32
Fragmani tam cözemedim ama bana söyle geliyor, Filiz ilk teklifi red ediyor, sonra ertesi gün Yilmazla Asliyi birarada görüyor, daha sonra Yilmazi takib ediyor arabayla sonra Yilmazin meyhaneye gitdiyini görüyor, orda Cemden teklif aldini söylüyor tepkisini ölcmek icin orda bir tartisma yasaniyor.
Daha sonrasinda emin degilim, ya Filiz Ceme gidiyor orda Cem teklifini yeniliyor ve gicik el tutusmasi gerceklesiyor daha sonra eve gidiyor ve annesi hamileligi ögrenmis oluyor, yada Filiz önce eve gidiyor orda annesinin hamileligini ögrenmis oldugunu ögreniyor ve sonra Ceme gidior teklifini kabul etmek istiyor oda yenileyince teklifini bir an terdütte giriyor kabul edimmi edmeyeyimmi diye sonra ama vazgeciyor olmali cünkü Cemi kizgin gibi

Bence böyle olmamalı...yani cemin evlenme teklifini filiz söylememeli yılmaza..Ne yani gecen bölüm söyledigi sacma replikleri hepimiz biliyoruz..Bir de gidip yılmazın tepkisi ölcmek için böyle bir sey yapmasını istemiyorum acıkcası..İzleyip görecez ne kaldı sunun surasında.. 1 gün !!

Eylotuerk
28-12-06, 16:32

aslinda soylede olabilir, ilk aksam filiz asliyila yilmaz i goruyor, belki onceden yada sonradan dolasiyor sokaklarda bilemicem.........ama ertesi gün birisi yilmaz a söylüyor pd1konun teklifini yilmaz yikiliyor, handan filiz in hamile oldugunu ogreniyor tokat atiyor filiz ya once yada sonra gidiyor ceme, cem onu 1kna etmek istiyor elini tutuyor, ama nafile filiz den red cevab aliyor ve uzulup papatyalari yere atiyor, icki iciyor..........yilmaz da meyhanede filiz icin iciyor, ve bu sirada filiz geliyor ve karsilasiyolar, belkide filiz bebegi söyler belk1de yilmaz orayi terk eder ama edecegini sanm1yorum.......
filiz+yilmaz

gülbeşeker
28-12-06, 16:33
daha önceki sayfada da yazmıştım filizin elinde yüzük olduğu sahne 55. bölümün devamında olacak, filize hata yapıyor diye diye kızı ne hale getirdiniz,
hiç onun açısından bakmıyorsunuz olaylara, acımasızca eleştiriyorsunuz...bence filiz teklifi önce reddecek ama cem dicek ki iyi düşün ve yüzüğn onda kalmasını isteyecek filiz de yüzüğü alacak sonra yüzüğü geri vermek için cemin evine gidecek.

filizim+y
28-12-06, 16:34
filiz evlenmeyecek siz böyle yazılar yazdıkça senaristlerde bunun gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacak, aslı nın kesinlikle şansı
bu mutluluğu ne cem ne de aslı hakediyor, hakedenlerde kıymetini er ya da geç anlayacaklar inş. geç kalmazlar, çünkü onların mutlu hallerini özledim.
lütfen bebişede birşey olmasın o aşka inat zamanlara güzide çiftimizin hediyesi :)

gülbeşeker
28-12-06, 16:37
aslinda soylede olabilir, ilk aksam filiz asliyila yilmaz i goruyor, belki onceden yada sonradan dolasiyor sokaklarda bilemicem.........ama ertesi gün birisi yilmaz a söylüyor pd1konun teklifini yilmaz yikiliyor, handan filiz in hamile oldugunu ogreniyor tokat atiyor filiz ya once yada sonra gidiyor ceme, cem onu 1kna etmek istiyor elini tutuyor, ama nafile filiz den red cevab aliyor ve uzulup papatyalari yere atiyor, icki iciyor..........yilmaz da meyhanede filiz icin iciyor, ve bu sirada filiz geliyor ve karsilasiyolar, belkide filiz bebegi söyler belk1de yilmaz orayi terk eder ama edecegini sanm1yorum.......
filiz+yilmaz
bence filiz yılmaza ne bebeği söyleycek ne de cemin kendisine evlenme teklif ettğini .Benim merak ettğim bir konu da yılmaz cemin evlenme teklifini duyunca filizn ceme ümit verdğini düşünebilir mi?Eğer öyle olursa filizden iyice soğur.

filizim+y
28-12-06, 16:38
fragman gerçekten o kadar karıştırılarak verilmiş ki herkes karıştı ama bilinen bir gerçek var ki bu evlenme işi yarın ki bölümde son bulacak öyle umut ediyorum.

yılmaz kır inadını filizin hazır sana koşa koşa gelmeye hadi be yılmazım...

kursuni19
28-12-06, 16:41
hiç onun açısından bakmıyorsunuz olaylara, acımasızca eleştiriyorsunuz...

Galiba sen bizi yanlis anliyorsun, bizde Filiz Yilmaz iliskisini isteyenlerdeniz, ama Filizin hatalari hic bitmiyorki, daha bir durumu düzeltmeden üzerine bir hata daha yapiyor, o yüzügü hangi sahnede elle almis olmasinin hic bir önemi yok, o yüzügü eline aliyormu, Ceme ikinci kez bu teklifi yapmasina izin veriyormu hemde Filizin ellinden tutarak - veriyor, eee ozaman tartisilacak bir konu yok, yani Filiz bir hata daha yapiyor ikinci teklifi red etsebile hatali, niye cünkü ilk teklifden sonra neden kesin bir red cevabi vermedi hadi orayida gectim neden Cemin evine kadar gidiyor, neden Cemle hala bu samimiyeti koruyor, neden Ceme bir mesafe koymuyor? Tamam, biz toplum olarak ayriliklari severiz, ama daha sonra birdaha birlesmeleri sartiyla, ama bu birlesme nasil olacak söylesene bana, tamam Filiz aci cekiyor diyorsun cekiyor olabilir ama bunu onu sucu degilmi, bastan beri ne iliskisine sahip cikabildi, ne dürüst olabildi, ne sözünde durabildi, Yilmazi seviyor diyeceksin seviyor olabilir ama bu hic bir sey degistirmez, Filiz bu sekilde hal ve hareketleriyle devam ederse olucak olan belli, sonunda Cemle evlenmek zorunda kalacak bunu istesede istemesende, nedenmi cünkü Yilmaza olan tavrinda bir degisiklik yokki, Yilmazin ona tekrar güvenmesini saglayacak bir sey yapmiyorki Filiz, halen Cemle vakit geciriyor, halen en büyük sirlarini Cemle paylasiyor ve en kötüsü Ceme Yilmazdan daha cok güveniyor. Filiz önce bir kendine sekil düzen vermesi lazim, ilk önce kendi ne istedigini bilmesi lazim, ikilem icinde kalmadan, kimsenin teysiri altinda kalmadan kendi kararlarini kendisi vermesi lazim, onun icin Yilmaz icin cocugu icin ne iyi ney kötü onu bulmasi lazim ve eger Yilmazi geri kazanmak istiyorsa bunu Yilmaza bir sekilde göstermesi lazim ama bu su demek degil kendinden emin tavirlarla Yilmaza hesab sorarak yada af dileyerek degil, baska bir sekilde yapmasi gerekiyor bunuki Yilmaz onun ona olan sevgisinden güveninden süphe edmesin, ilk öncede buna Yilmaza hamile oldugunu söylemesiyle baslamali...Cok konusdum galiba ama bu durumdan gercekten sikkinlik geldi bana, eger Yilmaz Filiz aski gercekten tekrar olacaksa Filiz hal ve hareketlerini derhal düzeltmesi lazim yoksa ask denilen bir sey kalmayacak, zaten o temiz askdan eser kalmadi gittikce kirlenmekte, ve bunu temize cikartabilmek icin en pahali detercanlar bile yetersiz kalir...

wyand0tte
28-12-06, 16:46
bence filiz önce kabul etmicek ama sonra yılmazla aslıyı görünce yalnış anlayacak ve o sinirle cem in teklifini kabul edicek ve düğüne kadar devam edeck bu durum nkah anıda filiz kabul etmicek türk filmi gibi oldu ama durum bence böle

filizim+y
28-12-06, 16:47
kurşuni19 yazdıklarına katılıyorum, ama yılmaz filizi yanlız bırakmamlıyıdı bu da cem psikosuna yarıyor fırsattan istifade hepsini değerlendiriyor, oysa yılmaz azıcık ümit verseydi filizde o güçle daha sağlam olacak ve ceme bu kadar yakınlaşamayacaktı

kursuni19
28-12-06, 16:50
kurşuni19 yazdıklarına katılıyorum, ama yılmaz filizi yanlız bırakmamlıyıdı bu da cem psikosuna yarıyor fırsattan istifade hepsini değerlendiriyor, oysa yılmaz azıcık ümit verseydi filizde o güçle daha sağlam olacak ve ceme bu kadar yakınlaşamayacaktı

Inan bana genede yakinlasirdi ceme, niyemi cünkü Filiz Cemin ona olan duygularini bile bile ona mesafe koymadi, kendini ondan cekmedi gercek hayattada böyle degilmi sana biri senden hoslandigini söyleyecek ve sen eger ondan hoslanmiyorsan net bir tavir koyarsin ve o kisiden uzaklasirsinn ama Filizin yaptigi gibi her firsata onunla birlikte olmazsin

byuzax
28-12-06, 16:51
Abii fragmanı izledim handan filizi tokatlıyo cem psikopatı çiçekleri parçalıyor filiz aslı ile yılmaz yolda beraber goruyor. :(( iNŞAallah YanLıŞ ANLaMaZ dicem ama İMKANSIZ POFF...

FİLİZ YILMAZ

Aşka inat zamanlara...
Ölümsüz aşklara...

tolgahuzur1
28-12-06, 16:53

SEVGİLİ ARKADAŞIM YILMAZ daha ne ümit verecek filize. filiz konuştu konuştu yılmaz sustu.. bundan daha iyi ümit mi var? susmanın anlamı biraz zamana ihtiyacı olduğunun göstergesi ki yılmaz bağ evine kafasını dinnlemek ve olayları daha iyi düşünmek için gittii.....

filizim+y
28-12-06, 16:53
hayır filizin yanlış anlama bir hakkı yok çünkü yılmazın kendisini bu kadar çabuk unutacağını ve iki günde tanımış oldukları aslıyla bu kadar yakınlaşacaklarını düşünemez düşünmemelide, hem daha aslı yılmazın aşkının filiz olduğunu ve çok büyük bir aşk olduğundan haberi yok, şu an sadece yılmazın dış görünüşü etkiledi onu başka birşey değil, eminim filiz olduğunu öğrendiğinde çok kötü olacak belki de cem psikosundan beter çıkar kimbilir

Eylotuerk
28-12-06, 16:55
Galiba sen bizi yanlis anliyorsun, bizde Filiz Yilmaz iliskisini isteyenlerdeniz, ama Filizin hatalari hic bitmiyorki, daha bir durumu düzeltmeden üzerine bir hata daha yapiyor, o yüzügü hangi sahnede elle almis olmasinin hic bir önemi yok, o yüzügü eline aliyormu, Ceme ikinci kez bu teklifi yapmasina izin veriyormu hemde Filizin ellinden tutarak - veriyor, eee ozaman tartisilacak bir konu yok, yani Filiz bir hata daha yapiyor ikinci teklifi red etsebile hatali, niye cünkü ilk teklifden sonra neden kesin bir red cevabi vermedi hadi orayida gectim neden Cemin evine kadar gidiyor, neden Cemle hala bu samimiyeti koruyor, neden Ceme bir mesafe koymuyor? Tamam, biz toplum olarak ayriliklari severiz, ama daha sonra birdaha birlesmeleri sartiyla, ama bu birlesme nasil olacak söylesene bana, tamam Filiz aci cekiyor diyorsun cekiyor olabilir ama bunu onu sucu degilmi, bastan beri ne iliskisine sahip cikabildi, ne dürüst olabildi, ne sözünde durabildi, Yilmazi seviyor diyeceksin seviyor olabilir ama bu hic bir sey degistirmez, Filiz bu sekilde hal ve hareketleriyle devam ederse olucak olan belli, sonunda Cemle evlenmek zorunda kalacak bunu istesede istemesende, nedenmi cünkü Yilmaza olan tavrinda bir degisiklik yokki, Yilmazin ona tekrar güvenmesini saglayacak bir sey yapmiyorki Filiz, halen Cemle vakit geciriyor, halen en büyük sirlarini Cemle paylasiyor ve en kötüsü Ceme Yilmazdan daha cok güveniyor. Filiz önce bir kendine sekil düzen vermesi lazim, ilk önce kendi ne istedigini bilmesi lazim, ikilem icinde kalmadan, kimsenin teysiri altinda kalmadan kendi kararlarini kendisi vermesi lazim, onun icin Yilmaz icin cocugu icin ne iyi ney kötü onu bulmasi lazim ve eger Yilmazi geri kazanmak istiyorsa bunu Yilmaza bir sekilde göstermesi lazim ama bu su demek degil kendinden emin tavirlarla Yilmaza hesab sorarak yada af dileyerek degil, baska bir sekilde yapmasi gerekiyor bunuki Yilmaz onun ona olan sevgisinden güveninden süphe edmesin, ilk öncede buna Yilmaza hamile oldugunu söylemesiyle baslamali...Cok konusdum galiba ama bu durumdan gercekten sikkinlik geldi bana, eger Yilmaz Filiz aski gercekten tekrar olacaksa Filiz hal ve hareketlerini derhal düzeltmesi lazim yoksa ask denilen bir sey kalmayacak, zaten o temiz askdan eser kalmadi gittikce kirlenmekte, ve bunu temize cikartabilmek icin en pahali detercanlar bile yetersiz kalir...

Bence eminolmaan konusma, ama dizyi izlediten sonra hakli ciarsaniz o zaman bende filiz i savunmam ama simdiden yal1s birse sylemeyin..........ins. fiiz in bu hatalari bu bolum son bulur, bakarsiniz hakli cikarim, filiz red eder o kesinde belki o aksam yilmaz a hersey anlatir, eski filiz imiz eri doner........
filiz+yilmaz

Dilan15
28-12-06, 16:58
Fragmani görünce aklimdan gecen ortalik baya karismis
Bencede Filiz Cemin evlilik teklifini red edecek ama sanki
Yilmaz ve Asliyi görünce yanlis anlayip Cemin teklifini
tekrardan düsünebilir
Yani herkes bi ikili olusturmus durumda Asli & Yilmaz cephesi
Filiz, Cem birde Feride ve Ömer
Bakalim nolacak ama sonucta Asli karakterinide diziye
bosuna dahil etmediler!!!!

ferman336
28-12-06, 17:01
bence filize hepimizin yazdıklarını bize yedirtecek şeyler yaptıracaklar senaristler çünkü artık filiz karakterinin derlenme toplanma zamanı geldi de geçiyor. daha fazla dibe vurduramazlar hadi bu bölümde vurdururlar ama bence bu bölüm bile toparlanma işaretlerini verdirecekler.en dipten sonra gidecek bir yer yok mecburen yukarı sıçratmak zorunda kalacaklar ki umarım bunu en kısa sürede yaparlar.umarım...

Eylotuerk
28-12-06, 17:08
bence filize hepimizin yazdıklarını bize yedirtecek şeyler yaptıracaklar senaristler çünkü artık filiz karakterinin derlenme toplanma zamanı geldi de geçiyor. daha fazla dibe vurduramazlar hadi bu bölümde vurdururlar ama bence bu bölüm bile toparlanma işaretlerini verdirecekler.en dipten sonra gidecek bir yer yok mecburen yukarı sıçratmak zorunda kalacaklar ki umarım bunu en kısa sürede yaparlar.umarım...

dogru, ama bnce filiz bu bolmde tavan yapacak, askina sahip c1kacak ve yilmaz a hamle oldugunu soylemeye gidecek bence.............
filiz+yilmaz

ferman336
28-12-06, 17:13
ama en onemnlisidefiliz+yilmaz aski, ki kimse bu aski bitiremez..........

walla bana hiç öyle gelmiyor ne yalan söyliyeyim. bu aşkı iki kişi bitirebilir biri filiz biri de yılmaz ve görünen o ki bitirmemek için de pek çaba harcamıyorlar.özellikle de filiz. garibim yılmaz yapabileceğini yaptı zaten bu güne kadar.

Eylotuerk
28-12-06, 17:18
walla bana hiç öyle gelmiyor ne yalan söyliyeyim. bu aşkı iki kişi bitirebilir biri filiz biri de yılmaz ve görünen o ki bitirmemek için de pek çaba harcamıyorlar.özellikle de filiz. garibim yılmaz yapabileceğini yaptı zaten bu güne kadar.

olsun ask olar1n 1clr1nde h1c b1tmez ki, filiz de nereye kadar cabalyacak.......ama bakarsiniz bizi bu hafta sasirtir ve hata yapmaz belli mi olur.....ama sounda nasilsa filz+yilmaz dayanamayacak vede barisacaklar....

matraka
28-12-06, 17:24
bu bölüm yılmaz filizin hamile olduğunu öğrenmiyor evlenme teklifini kimden öğrenecek yılmaz orası malüm bence filizin yılmazın yanına gitmesinin nedeni yılmaz bir yerden duydu cemin teklifini filizde yılmaza bunu açıklamak için gidicek yılmaz kesinlikle filize laf sokacak orda kim olsa yanlış düşünür sevdiğinizden ayrılalı 2-3 gün olmuş sevdiğiniz başka birinden evlenme teklifi alıyor herhelde yılmaz daha kırılmış olucak

ferman336
28-12-06, 17:26
yılmaz ortada hiç bişey yokken daha doğrusu filiz yılmaza güvendiğini bir şekilde kanıtlamadan affederse filizi yılmaza da adam değilmiş diyeceğim başka da birşey demiyorum zira onun da filizden farkı kalmamış olacak.

filizim+y
28-12-06, 17:32
tolgahuzur1 yılmaz susarak daha fazla acı verdiğinin farkında değil, en kötü yolla cezalandırmış oldu filizi bence, bunu ona sözlerle dile getirseydi filiz gelmesini beklerdi, ama ne dedi ben söyleyeceğimi söyledim git hadi dedi yılmaz
lütfen bu kadar insafsız eleştiriler yapmayalım filize

kurşuni19 söylediklerin doğru ama yine de filizime kıyamayacağım şaşkınlıktan ne yaptığını bence o da bilmiyor, cemin bile farkında değil, çünkü şu an sadece yılmazı ve bebğini düşünüyor her ne kadar diğer arkadaşlar birşey yapmıyor deselerde,
af dilemek ne kadar güzel bir erdemse affetmek daha güzel bir erdemdir.

yılmazın affettiği sahneyi heyecanla bekliyorummmm...