Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
filiz tekinerlerin kanını taşıyor ama onlar gibi de değil bunu unutmayın, yılmaz bile şaşırmıştı filizin karakterine ve bu yüzden filizi onlardan ayır tuttu ve çok sevdi 4 yıl beklemeside filizin onlar gibi olmamasıydı ki öyle zaten filiz hiçkimseyi aşağılamadı karakteri çok sağlam sadece son olaylarda sorun yaşıyor
Küçük elifi Tam tekiner saymıyorum.. Annesini belirgin özellikleri ona geçmiş.. onun için yarı tekiner diyorum.. Gerisinin zaten gözünde kapkalın perde var.. Canan insan sarrafıdır.. Aslıyı sevmezdi bu kadar.. İyi olmasa.. Mesafe koymasını çok iyi biliyor Canan.. Aslı Cem gibi olmaz. Ama kadınca entirikalar yapabilir.. O zamanda Filiz kına yaksın..
bende saymıyorum hatta tekiner bile saymıyorum 4,5 sene gazi mahallesindede yaşayınca o oldu zaten o yüzden yılmaz tarafına geçti zaten yılmazın yanına gelince babasını bile takmıyor 42 bölümdü galiba ömer gel diyordu elif gitmiyordu yılmaz git dedi gitti gerçi hala öyle
Filiz Yılmazı aşşağılamadımı diyorsun sen..
1- Bir ytl olayı..
2- Otele gelip hesap sormalar.. Orda bal gibide aşşağıladı kusura bakma..
1 ytl olayında konuşmadı ama ordada gözleriyle aşşağıladı yılmazı..
Zeynep Beserler hos bir kiz ama benim dusunceme gore Begum Birgoren'in gozleri ve bakislari cok daha anlamli ama asil kiyaslamayi erkekler yapsin tabi :img-wink:
Benzeme konusunda hak veriyorum..Bence de cok benziyorlar.. Ama bakıslar konusunda da bernaya katılıyorum..Begüm Birgören' in gözleri cok daha güzel ve bunun da etkisiyle cok etkileyici bir bakısı var..
Bende bir bayan olarak görüşümü belirteyim..
Açıkcası o bakışı bende unutamıyorum.. Çok güzel bakıyordu.. Begüm bingörene benzemiyor.. Bence Zeynep Beşerlerin kendi tarzı bu.. :) Fragmanda kesinlikle Aslının bakışlarından etkilendim.. Bundan sonra dedimki.. Bu kız bu rol için biçilmiş kaftan.. Yani cuk diye oturmuş.. Helal olsun.. İyi seçim.
tamam işte matraka herşeyin farkında olarak gitti bu yüzden dedi son kez diye
ben filiz hatasız demiyorum ama her insanın bir dayanma noktası vardır filiz her nereye dönse acıyla karşılaştı babasının ölümü, annesinin üzülmemesi, ömerin tavrı,mualla hn. istememesi gibi çoğaltılabilir değil mi ama cem konusunda ben de kızıyorum ama cen psiko dört ayak üzerine düşüyor bu şansına son verilemeli artık sıktı, aslı da inş. beklediğimiz gibi çıkar ama daha ilk bölümde bu kadar bariz bakışlar falan ister istemez yakıştıramadık yılmaza
hem filiz de aslının iyi biri olduğundan bahsetmişti canana kıskanma olayları aykın bir zaman olmayacak bana göre, aslıya bırakmayacak yılmazını
Filiz Yılmazı aşşağılamadımı diyorsun sen..
1- Bir ytl olayı..
2- Otele gelip hesap sormalar.. Orda bal gibide aşşağıladı kusura bakma..
1 ytl olayında konuşmadı ama ordada gözleriyle aşşağıladı yılmazı..
1 ytl olayında yılmazı küçümsedi bir bakışı vardı istediğin bu değilmiydi al işte para dedi canana yılmazzı anlatırken açgözlülük ve paragöz olarak suçladı ceme anlatırken dediklerini hiç yazmim otel odasında yılmaza gene hakaret etti zaten en büyük hakaret bunlar bile değil sevdiğinin gözünün içine bakıpta ben seni sevmiyorum demesi bu yeterince hakaretti zaten ömerin gazına geldi seni sevmiyorum dedi cemin gazına geldi seni sevmiyorum dedi
tamam işte matraka herşeyin farkında olarak gitti bu yüzden dedi son kez diye
ben filiz hatasız demiyorum ama her insanın bir dayanma noktası vardır filiz her nereye dönse acıyla karşılaştı babasının ölümü, annesinin üzülmemesi, ömerin tavrı,mualla hn. istememesi gibi çoğaltılabilir değil mi ama cem konusunda ben de kızıyorum ama cen psiko dört ayak üzerine düşüyor bu şansına son verilemeli artık sıktı, aslı da inş. beklediğimiz gibi çıkar ama daha ilk bölümde bu kadar bariz bakışlar falan ister istemez yakıştıramadık yılmaza
hem filiz de aslının iyi biri olduğundan bahsetmişti canana kıskanma olayları aykın bir zaman olmayacak bana göre, aslıya bırakmayacak yılmazını
yılmazın orda filizi affetmesi söz konusu bile olmazdı ben başka bi şey söylüyorum ama onu sen anlamadın galiba sevdiğinden son kez af dilemek yeterince acı bir olay değilmi ben bu açıdan baktım o kadar çook hata yapmışki son kez diyor burdaki ince noktayı yakalamak lazım
Bende bir bayan olarak görüşümü belirteyim..
Açıkcası o bakışı bende unutamıyorum.. Çok güzel bakıyordu.. Begüm bingörene benzemiyor.. Bence Zeynep Beşerlerin kendi tarzı bu.. :) Fragmanda kesinlikle Aslının bakışlarından etkilendim.. Bundan sonra dedimki.. Bu kız bu rol için biçilmiş kaftan.. Yani cuk diye oturmuş.. Helal olsun.. İyi seçim.
Kesinlikle sana katılıyorum pinkzone.. Bu rol için bicilmiş kaftan olduguna süphe yok zaten.. Baksana ANTİaslı grubu acılmıs :) demek ki cok iyi bir secim olmus..Bu bunun en iyi kanıtıdır bence
Kesinlikle sana katılıyorum pinkzone.. Bu rol için bicilmiş kaftan olduguna süphe yok zaten.. Baksana ANTİaslı grubu acılmıs :) demek ki cok iyi bir secim olmus..Bu bunun en iyi kanıtıdır bence
bir erkek olarak bende katılim ben zeynep beşerleri seviyorum açıkcası ama dizide hiç iyi giydirilmiyor bi giydirilmeye başlasın o zaman siz görün o zaman yılmazı kendine geliyormu gelmiyormu anında filizi satar zaten bunu farketmişlerki anti aslı grubu kuruldu
Bak bakalım rakibinin Filiz olduğunu öğrenince o giyiminden eser kalcakmı.. Her geçen gün daha bir şık olacağı görüşündeyim.. İşte abiye giymesini beklemem ama.. Yılmazla gezeceği zaman şık olsun yeter.. Filizi farkederse.. Giyimine kuşamına özen gösterir.. Mesela Fasıla gittiklerinde güzel giyinmişti. Tam bir hanımefendi gibi.. :) Daha da özenli olacağına inanıyorum..
walla geldigimden beri yorumlarınızı okuyorum hızınıza yetişmek ne mümkün.. Okudugum yorumlardan cıkardıgım bazı seyler var..Bunların en önemlisi bazı arkadaslar (özellikle matraka ve pinkzone :)) bu aska olan inanclarını kaybetmişler veya sınırdalar..Haksız da değiller acıkcası..Benim de sınırlarımı zorluyor bu ask.. senaristlerimizin forumumuzu takip ettigi de asikar acıkcası.. Gördügüm kadarıyla bu dizinin sonunu baglamak hiç düşündükleri kadar kolay olmayacak.. Baglasalar bile basta ben olmak üzere bazı arkadasları tatmin etmeyecek.. Allah sonunu hayır etsin diyorum :):):)
senin anlatmak istediğini anladım matraka gerçekten çok acı ama unutmayalım ki en başta da yılmaz filize karşı çok yanlışlar yapmıştı demek ki senaristlere göre şimdide filizin yanlış yapması gerekiyormuş ilk dönem filiz ne kadar sağlam bir karakterdi ama şimdi yılmaz kusursuz oldu filiz sürekli hata yapan konuma geçti yanlış mıyım, aslında durumları eşit şimdi konuşup devam mı yoksa tamamen mi bitirecekler onun kararını vermeleri gerekiyor.
Bak bakalım rakibinin Filiz olduğunu öğrenince o giyiminden eser kalcakmı.. Her geçen gün daha bir şık olacağı görüşündeyim.. İşte abiye giymesini beklemem ama.. Yılmazla gezeceği zaman şık olsun yeter.. Filizi farkederse.. Giyimine kuşamına özen gösterir.. Mesela Fasıla gittiklerinde güzel giyinmişti. Tam bir hanımefendi gibi.. :) Daha da özenli olacağına inanıyorum..
Valla, fılız cok kıskanacak yılmaz la aslıyı gorunce.........ama eger bır davette karsılasırlarsa, yada herhangı gıbı bır yerde o zaman fılız de yarısa katılır ve gıcık aslıdan daha sık gıyınır, ve yılmaz ın gozlerı hep fılız de olur, aslıda kıskancından cat dıye catlar.
ıcımden bır ses fılız le aslıya baya bır kapısacak dıyor yılmaz ıcın, ama yılmaz ın gonlu hep fılız den yana, ona ASIK!!!!
fılız+yılmaz
ne kıymetli adammıs bu yılmaz yaa !!!.. Oyuncu olup söyle bir rolde oynamak varmıs ya neyse.. :):)
Bu bölümden sonra Filiz Hakkındaki düşünceme ya tamam diyeceğim yada yada devam.. Ama şunu söylüyüm.. Filiz tahmin ettiğimiz gibi hatalar yaparsa yine.. Ben Aslı imza ve avatarları kullanmaya başlayacağım.. Ve tıpkı arkadaşların kurduğu gibi Anti Filiz gurubu kuracağım.. :) İlk üye ben ikinci üye matraka olacak orası kesin zaten.. Bizde savunma durumuna geçeceğiz.. Forumda yeni bir grup kurararak foruma zengin bakış açısı getireceğiz.. :) Ha şunu söylüyüm.. Benim tepkim Filiz karakterine olacak.. Tuba hanıma değil. Neyse herkese iyi akşamlar.. Yarın görüşürüz.. Ama şunu söylüyüm.. İzlerken fazla sinirlenirseniz.. Yarını düşünün ve buraya gelip burda patylayacağınızı o zaman rahatlarsınız..
secoms sana katılıyorum nasıl düzeltecekler bu olanları bende merak ediyorum,
matraka ve pinknoze birazcıkta filizcilere karşı hareket olsun diye yapıyorlar zaten haksız değiller bunu bende söylüyorum, hem ben şu ana kadar filizle ilgili olaylar döndüğünde sürekli filizi yazmış olabilirim ama ben filiz yılmaz ikisi için buradayım.
eee o kadar yakışıklı ki filizi süründüyor, aslıyı düşündürüyor :)
Valla, fılız cok kıskanacak yılmaz la aslıyı gorunce.........ama eger bır davette karsılasırlarsa, yada herhangı gıbı bır yerde o zaman fılız de yarısa katılır ve gıcık aslıdan daha sık gıyınır, ve yılmaz ın gozlerı hep fılız de olur, aslıda kıskancından cat dıye catlar.
ıcımden bır ses fılız le aslıya baya bır kapısacak dıyor yılmaz ıcın, ama yılmaz ın gonlu hep fılız den yana, ona ASIK!!!!
fılız+yılmaz
Onu biliyoruz her defasında bunu söylemene gerek yok.. Filizinde alt aşşağı kalacağını sanmıyorum.. Ama şu var ki.. Aslıyı hafife almayın.. Öldürmek değilde.. Bir bayan aşık olursa onun elde etmek içni entirka bakımından herşeyi yapabilir.. Giyimi iyi olabilir.. Filizin.. Ama şunu bilki.. Aslıda aşşağı kalamayacak kadar güzel giyinecektir.. Ama şu varki.. Yılmaz pek şıklıktan hoşlanmıyor.. Belkide bu özelliğini Aslı erkenden keşfedecek.. Aslı çok çirkin giyinsede Yılmazın şıklıktan hoşlanmadığı bir gerçek.. Filizde yine etkilenir ama artık araya mesafe koydukları içni pek yaklaşmaz. Aslıda bundan istifade eder.
Bu bölümden sonra Filiz Hakkındaki düşünceme ya tamam diyeceğim yada yada devam.. Ama şunu söylüyüm.. Filiz tahmin ettiğimiz gibi hatalar yaparsa yine.. Ben Aslı imza ve avatarları kullanmaya başlayacağım.. Ve tıpkı arkadaşların kurduğu gibi Anti Filiz gurubu kuracağım.. :) İlk üye ben ikinci üye matraka olacak orası kesin zaten.. Bizde savunma durumuna geçeceğiz.. Forumda yeni bir grup kurararak foruma zengin bakış açısı getireceğiz.. :) Ha şunu söylüyüm.. Benim tepkim Filiz karakterine olacak.. Tuba hanıma değil. Neyse herkese iyi akşamlar.. Yarın görüşürüz.. Ama şunu söylüyüm.. İzlerken fazla sinirlenirseniz.. Yarını düşünün ve buraya gelip burda patylayacağınızı o zaman rahatlarsınız..
Filiz yanlış yapmaya devam etmeyecek buna inanıyorum en belirgin yerde psikopatımızın çiçekleri yolduğu sahne. Belki Aslı'yı kıskanır ama yanlış düşünmez diye umuyorumz.
Biz AntiAslıcılar 24 kişiyiz bakalım AntiFilizciler ne kadar olacak ama ben hiç olmaması taraftarıyım...
Onu biliyoruz her defasında bunu söylemene gerek yok.. Filizinde alt aşşağı kalacağını sanmıyorum.. Ama şu var ki.. Aslıyı hafife almayın.. Öldürmek değilde.. Bir bayan aşık olursa onun elde etmek içni entirka bakımından herşeyi yapabilir.. Giyimi iyi olabilir.. Filizin.. Ama şunu bilki.. Aslıda aşşağı kalamayacak kadar güzel giyinecektir.. Ama şu varki.. Yılmaz pek şıklıktan hoşlanmıyor.. Belkide bu özelliğini Aslı erkenden keşfedecek.. Aslı çok çirkin giyinsede Yılmazın şıklıktan hoşlanmadığı bir gerçek.. Filizde yine etkilenir ama artık araya mesafe koydukları içni pek yaklaşmaz. Aslıda bundan istifade eder.
Burdan yola cıkarak degerli ablamın sözünü yinelemek istiyorum :) :
'' Erkekler, Bayanların yapabileceklerinin sınırlarını hayal bile edemezler ''.. Bilmiyorum ne kadar dogru ama cok iddialı oldugu kesin..
olabılır, ama bence tam yaklasacakken yanı 24. fılız+yılmaz davette tam opusecekken ve 25.bolumdekı gıbı sonlara dogru fılız+yılmaz yakınlasması gıbı olacak ve her defasında aslı nge olacak gıbı, ama fılız aslıyla yarısacaksa yılmaz bundan cok etkılenır, fılız ın hareketlerınden, kıskanmasından cok etkılenır ama aslının ona asık oldugunu anlamaz, cunku yılmaz ın aklında fılız vardır.......
Ve ayrıca merak ettım, bu bolum fılız elıne yuzugu aldı ve cem onu ıkna etmek ıcın elını tuttu ama fılız den hayır cevabı gldı, o zaman fılız le devam mı dıyeceksın???
ne kıymetli adammıs bu yılmaz yaa !!!.. Oyuncu olup söyle bir rolde oynamak varmıs ya neyse.. :):)
valla bu yorumundan sonra koptum :img-hyste elinden bir ucan bir de Feride kurtuldu :img-hyste
Valla bu dis gorunus konusu bence birisinin kiskanmasi icin sart da degil, sonucta sevdigin insanin yaninda isterse cok rukus, cok sevimsiz birisi olsun cok samimi gorulurse yine de kiskanilmaz mi? Ben kiskanirim en azindan.
Tabi bir de Yilmaz'in Asli'dan dis gorunus yuzunden etkilenecek birisi oldugunu dusunmuyorum, etkilenme derecesinin ileri gidecegini pek sanmiyorum ama etkilenirse baska meziyetleri yuzunden etkilenecektir.
Bu arada tipki Cenk Ertan gibi Zeynep Beserler'in rolunun hakkini verdigi ona karsi olusan Anti-Asli grubundan belli bence de.
Filiz yanlış yapmaya devam etmeyecek buna inanıyorum en belirgin yerde psikopatımızın çiçekleri yolduğu sahne. Belki Aslı'yı kıskanır ama yanlış düşünmez diye umuyorumz.
Biz AntiAslıcılar 24 kişiyiz bakalım AntiFilizciler ne kadar olacak ama ben hiç olmaması taraftarıyım...
soyluyorum, antı fılız cıler olsa olsa 2-3 kısı olur, ama oyle olursa bıle antıaslıcılar sıtesı kuruluyormus..............
ayrıca, fılız bu aksam red cevabı verecek, acaba o zamanda asacakmısınız fılız ı?????
Grubda banada yer var dimi, bwn son olarak bunu söylemek istiyorum Filiz bir sekilde ikincei teklifide red edecek fragmandaki Cemin cicekleri kirmasindan belli, bu yüzden bazi forum arkadaslarimiz ist biz demistik Filiz asla Cemle evlenmez falan diyecekler, bende sunu diyorum o teklifi red edebilir ama bundan daha önemli seylerde var yani Filizin daha önceki tavirlari, Ceme karsi olan tutumu, yani bugün bi su ilk sahne cok önemli birde bakalim hangi aciklamayla Cemin elini tutmasina izin verecek
Grubda banada yer var dimi, bwn son olarak bunu söylemek istiyorum Filiz bir sekilde ikincei teklifide red edecek fragmandaki Cemin cicekleri kirmasindan belli, bu yüzden bazi forum arkadaslarimiz ist biz demistik Filiz asla Cemle evlenmez falan diyecekler, bende sunu diyorum o teklifi red edebilir ama bundan daha önemli seylerde var yani Filizin daha önceki tavirlari, Ceme karsi olan tutumu, yani bugün bi su ilk sahne cok önemli birde bakalim hangi aciklamayla Cemin elini tutmasina izin verecek
pardon ama sız daha ızlemeden asıp kesmıssınız, yanı daha ızlemeden antı fılız grubu kurmussunuz, hem fılız ıkısınede red ceveb verırse o zamanda antı fılız grubu kurulacak mı merak ettım????
evet bu bölüm filizin artık kendini toplamaya başladığı bölüm olacak, bu yüzden tekrar yılmaza gidiyor ve konuşmak istiyor geçen bölümde ne demişti seni artık rahatsız etmeyeceğim merak etme demişti, amam bu bölüm yılmaza gidiyor ve inş. filize yakışan bir konuşma yapacak ben öyle umut ediyorum.
soyluyorum, antı fılız cıler olsa olsa 2-3 kısı olur, ama oyle olursa bıle antıaslıcılar sıtesı kuruluyormus..............
ayrıca, fılız bu aksam red cevabı verecek, acaba o zamanda asacakmısınız fılız ı?????
Redetse bile bunu ikinci teklifden sonra edecek, yani ilk teklifden sonra bu teklifi düsünecek, yani kafasini acaba Cemle evlensem olurmu, cocuguma baba olurmu gibi seylerle yoracak, bu düsüncebile cok büyük bir hata degilmi sence
Neyse askama az kaldi izleyelim ve görelim, umarim Filiz kendini toparlamaya baslar artik ama acikcasi fazla bir umudum yok, cünkü hala Ceme bir mesafe koyabilmis degil hata samimiyetini hala korumakta. Neyse sizlere iyi sohbetler yarin görüsürüz
Redetse bile bunu ikinci teklifden sonra edecek, yani ilk teklifden sonra bu teklifi düsünecek, yani kafasini acaba Cemle evlensem olurmu, cocuguma baba olurmu gibi seylerle yoracak, bu düsüncebile cok büyük bir hata degilmi sence
valla ılkınde ne olur bılemem, ama boyle dusunmeyecegı kesın...........
benım ıcın onemlı olan red etmesı, acık acık hayır demesı buna ragmen asacakmısınız fılız ı?????
Oncelikle matrakanin benzetigi sey hic hos degil...Asli efedersiniz ama avucunu yalar...Asli guzel ust giymis makyaj surmus BOSUNA...Filizin yerini kimse alamaz..
eylotuerk 2-3 kisi dedigin 13-14kisi hatta daha fazladir..lutfen bilmeden konusma....
Oncelikle matrakanin benzetigi sey hic hos degil...Asli efedersiniz ama avucunu yalar...Asli guzel ust giymis makyaj surmus BOSUNA...Filizin yerini kimse alamaz..
eylotuerk 2-3 kisi dedigin 13-14kisi hatta daha fazladir..lutfen bilmeden konusma....
sevgili merve sen eylotuerk yazdığını yanlış anladın sanırım.bazı arkadaşlar filiz bu hafta yanlış bir karar verirse antifilizci oluruz dediler.eylotuerk de antifilizciler olsa olsa en fazla 2 kişi olur dedi.yani filiz asmak isteyenler az kişi demek istedi.
daha fazla olsa ne yazar, aslıdan nefret (bıraz agır oldu) sevmyeneler daha fazla.......hem bu yılmaz ın fılız e duydugu asıkı degıstırır mı????azaltır MI????
HAYIR!!
Onemli olan sonuc= yaww amannn kuricaksaniz kurun.....hazirsiniz zaten..siz gorunmeyen dusmanlardansiniz herhalde...ilk goruste red ediyorsunuz...
Filiz yine bölüm izlenmeden asılmış hele matraka ve pinkzonenin filiz için söyledikleri çok sinir bozucucu şeyler
Artık dizide en iğrenç insan 1.cem 2.handan hanım 3. filizi koymuşlar durum bunu gösteriyor
Zaten dizinin sonuda kötü bitecekmiş finalde filizde yılmazda ölüyor
sevgili merve sen eylotuerk yazdığını yanlış anladın sanırım.bazı arkadaşlar filiz bu hafta yanlış bir karar verirse antifilizci oluruz dediler.eylotuerk de antifilizciler olsa olsa en fazla 2 kişi olur dedi.yani filiz asmak isteyenler az kişi demek istedi.
kusura bakmayin zaten buraya bi sinirler girdim ben onu antiaslicilar sandim...yoksa bende eylotuerk den bu nu beklemezdim kusura bakmayin.
evet ayen oyle demek ıstedım, meve sen nasıl aladın???
sonucta fılız+yımaz askını destekleyenle ve sevenler daha cok........
daha fazla olsa ne yazar, aslıdan nefret (bıraz agır oldu) sevmyeneler daha fazla.......hem bu yılmaz ın fılız e duydugu asıkı degıstırır mı????azaltır MI????
HAYIR!!
yaww anti aslicilar nedemek biliyormusun....asliyi sevmeyenler demek...
kusura bakmayin zaten buraya bi sinirler girdim ben onu antiaslicilar sandim...yoksa bende eylotuerk den bu nu beklemezdim kusura bakmayin.
anladım sınırlı oldugunu zaten.......ama ben olumune fılız cıyım
ama fılız ı asan arkadaslara bır DUR demek lazım, yoksa herosulda yıne ascaklar yıne ascaklar......fılız red ceveb verse bıle fılız ı yınede asarlar, sanmıyorum, fılız ı destekeyeceklerını fılız red cevabı verse bıle.........
fılız+yılmaz forever
yaww anti aslicilar nedemek biliyormusun....asliyi sevmeyenler demek...
eee, tamam bende dıyorum kı aslıdan nefret edenler cooook, fılız den nefret eden sadece toplasan 2 kısı vardr
forever fılız
anladım sınırlı oldugunu zaten.......ama ben olumune fılız cıyım
ama fılız ı asan arkadaslara bır DUR demek lazım, yoksa herosulda yıne ascaklar yıne ascaklar......fılız red ceveb verse bıle fılız ı yınede asarlar, sanmıyorum, fılız ı destekeyeceklerını fılız red cevabı verse bıle.........
fılız+yılmaz forever
yorumlari okudum iyice sinirlendim...ben ne olursa olsun filizciyim zaten...buraya giripte sinirlerimi bozacagima girmiyim....
İkisininde ölmesi en iyisi.Ağlamaktan,acılı şeyler üretmekten başka işleri yok zaten.En azından ölünce öbür dünyada birbirlerini tanımazlar.Mutlu mesut geçinirler.
forever_bim
29-12-06, 20:16
Uyarı
Dizifilm internet sitesine video linki eklemek kesinlikle yasaktır. Video linki ekleyenler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
forever_bim/DİZİFİLM MODERATÖRÜ
forever_bim
29-12-06, 20:18
Ek olarak sizlerden ricam forumda çürük elma, çürük muz, antifilizci anti aslıcı gibi kelimelere yer vermeyin.
Bu uyarıdan sonra o tarz mesajlar silinecektir, uyarı bırakılmaksızın.
forever_bim
29-12-06, 20:21
bende saymıyorum hatta tekiner bile saymıyorum 4,5 sene gazi mahallesindede yaşayınca o oldu zaten o yüzden yılmaz tarafına geçti zaten yılmazın yanına gelince babasını bile takmıyor 42 bölümdü galiba ömer gel diyordu elif gitmiyordu yılmaz git dedi gitti gerçi hala öyle
Yok zaten sen saymasan da nüfus cüzdanında öyle Elif Tekiner diye yazıyor. 41. bölümdeki Elif'le babasının ilişkisiyle şu andaki ilişkisi arasında dağlar kadar fark var matraka çok yol katettiler. Sen hala öyle olduğunu sanma bence.
Bunları düşünmesi bile beyinde ilişkisini tümüyle bitirmiş demektir.
forever teşekkür ederim uyarılarına bence de en doğru şekilde anlatmak gerekir düşünceleri saçma sapan kelimelerle değil
filizciler nerelerdeydiniz ya gerçekten asmaktan beter ettiler filizimizi ama bugün inş. filiz onları pişman edecek. izleyelim bi ondan sonra tekrar görüşürüz sizlerle.
Bu akşam filizin değişip değişmediğini göreceğiz.. Kelimlerimizi bazı mecazi şeylerle tamamladık yanlış anlaşıldı.. Artık Filiz karakter için kelimeler yetmezken biraz mecazi kullanalım istedik.. Neyse modumuzu kırmayalım.. :)
Filizin pişman edip etmeyeceğini bu akşam göreceğiz. Cem gerekli fırsatları tanırsa zaten teklifi red etmiş yada yada red etmemiş beni ilgilendirmez.. Yarın sabah burda olacağım.. Filizi yanlışlarıyla sevenlerede bir sözüm var.. "Hatamla sev beni" siz hatasıyla sevebilrsiniz.. Ama ben ne yazıkki hatası değil hatalarıyla sevemiyorum.
Bu akşam filizin değişip değişmediğini göreceğiz.. Kelimlerimizi bazı mecazi şeylerle tamamladık yanlış anlaşıldı.. Artık Filiz karakter için kelimeler yetmezken biraz mecazi kullanalım istedik.. Neyse modumuzu kırmayalım.. :)
Filizin pişman edip etmeyeceğini bu akşam göreceğiz. Cem gerekli fırsatları tanırsa zaten teklifi red etmiş yada yada red etmemiş beni ilgilendirmez.. Yarın sabah burda olacağım.. Filizi yanlışlarıyla sevenlerede bir sözüm var.. "Hatamla sev beni" siz hatasıyla sevebilrsiniz.. Ama ben ne yazıkki hatası değil hatalarıyla sevemiyorum.
hayır anlamadım senın ıcın fılız ın red cevab vermesı onemlı degıl mı???
pekı ne onemlı??
Filizin red cevabı vermesi kesinlikle önemli değil... Bu bölüm izleyip karar vereceğim.. Ama net bir dille ilk sahnede hemen red etmezse yada kem küme kalkışırsa olursa.. Yada yüzüğü alırsa.. Yada.. Cemin elini tutmasına izin verirse.. Ya fragmadan anlaşılıyor.. Mesafe koymamıyor bir türlü.. Bakacağım mesafesi nasıl ona göre Filizi değerlendireceğim.. Yoksa red cevabını ha önce vermiş ha sonra.. hiç farketmez..
Filizin red cevabı vermesi kesinlikle önemli değil... Bu bölüm izleyip karar vereceğim.. Ama net bir dille ilk sahnede hemen red etmezse yada kem küme kalkışırsa olursa.. Yada yüzüğü alırsa.. Yada.. Cemin elini tutmasına izin verirse.. Ya fragmadan anlaşılıyor.. Mesafe koymamıyor bir türlü.. Bakacağım mesafesi nasıl ona göre Filizi değerlendireceğim.. Yoksa red cevabını ha önce vermiş ha sonra.. hiç farketmez..
pekı cem fılız ın elıı onu ıkna etmek ıcın tutuyorsa, sonra fılız elını cekıp, basar gıder, hem teklıfı nazık bır sekıldede red edebılır, cunku cem fılız e su ana kadar kotu bırsey yapmadı..........
gülbeşeker
29-12-06, 22:14
filiz hayır demedi üstelik de yüzüğü ve çiçeği aldı yılbaşı gecesi hayır dicek ama filiz gereken tavrı koymadığı sürece yılmaz onu zor affeder yılmazın annesi de aslıyı görecek kesin çok beğenir daha ne kadar cem-filiz ve aslı-yılmaz sahneleri izleyeceğiz çok merak ediyorum aslı da yılmaz bir ışık verse hemen aşkını ilan edecek.
gülbeşeker
29-12-06, 22:16
pinkzone yüzük bir tarafa çiçeği de almış bari çiçeği masada bıraksaydı cemin verdği çiçek çok mu değerli filiz hata yapmaya devam ettikçe yılmaz-aslı iyice yakınlaşacak gibi görünüyor.
yılmaz_filiz
29-12-06, 22:45
ya galiba filiz kabul edicek ya ceydayla konuştuklarına bakılırsa
etmicek etmicek benim içime doğuyo.neyse birazdan başllıcak reklamlar bitti.yaa ben aslıya da uyuz oldum.yılmazın içine girdi resmen.filizin giydiği siyah bluz kot ve çizme süperdi yaptığı saç modelide harikaydı çok beğendim.bu bölümde yılmazla filizi birlikte göremedik ama...açık arttırma sahnesi müthişti yılmazın bakışları.ahh ahh o bakışlara bayılıyorum :img-hyste :img-hyste neyse başladı arkadaşlar bayyy....
tuğba filiz
29-12-06, 23:07
yaşasın kabul etmedi işte filiz bu yaaa ömerle feridenin sahneleride çok tatlıydı ömer gene eskisi gibi gülmeye hayat dolu olmaya başladı ama cemin halleri bence hiç iyi değil
gülbeşeker
29-12-06, 23:09
filiz kabul etmedi de cem evlenmeye zorlayacak galiba tekinerleri batıracak yılmaza ne demeli filize mutluluklar diliyor filizi cem hakkında uyaracağına onu eliyle cemin kollarına itiyor
Ya bu Cem cidden seviyor Filiz'i. O nasıl yalvarmaktı. Yani diziyi ilk kez seyrediyor olsam cok uzulurdum halıne. Neyse ki Cem'in nasıl bir adam oldgunu biliyorum da fazla uzulmedım. :img-blush
gülbeşeker
29-12-06, 23:52
nıye fılız aslıyor ne yaptı kı????
neyseki filiz çocuğu yurt dışında doğurmayı akıl etti ama keşke o yüzüğü ve çiçekleri almasaydı ben bu bölümü çok beğendim bir tek mahalledekiler aslıyı fazla övdüler bence çok saçmaydı yılmaz da kıskançlıktan çatladı cemin evlenme teklifini duyunca ama insan gider bir filizi uyarır gurur ve öfken aşkından daha mı üstün?
tolgahuzur1
29-12-06, 23:53
nıye fılız aslıyor ne yaptı kı????
sevgili Eylotuerk hemen kızma canım şaka dedik. hani herkes izlemeden eleştirince bende atladım... neyse bence cemin hayinliği yavaş yavaş çıkacak ki biz bunu önümüzdeki bölüm göreceğiz.. birde ömer acayip abayı yaktı bu kıza hadi hayırlısı inşallah elif gibi olmaz...
sevgili Eylotuerk hemen kızma canım şaka dedik. hani herkes izlemeden eleştirince bende atladım... neyse bence cemin hayinliği yavaş yavaş çıkacak ki biz bunu önümüzdeki bölüm göreceğiz.. birde ömer acayip abayı yaktı bu kıza hadi hayırlısı inşallah elif gibi olmaz...
ama fılız e aferın tam not verdım ona, sımdı matrakak ve pınkzone ne dıyecek acaba......allah bılır herzaman kı gıbı bır kusur bulur, ama fılız superdı bu bolum :happy0064
Bence öncelikle çok güzel vede çok heyecenlı bir bölüm izledim beni nekadar sinir eden sahneler olsada bu bölüm muhteşemdi bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak ve son olarak biri şu ceme dur desin yoksa çıldıracam adam red cevabını alınca delirdi resmen ve tekinerlri iflas ettirecek ama yılmazada hiçbirşey yapamayacak bu bölümde filizede yılmazada çok kızdım filize sadece ilk sahnede çok kızdım yılmazada baya bir kızdım bu bölüm neyse daha sonra uzun uzun yorumumu yaparım
yalnız avupadakı arkadaslar bolumu bır saat gerıden ızlıyorlar, ve onun ıcın az yorumlar var galıba, onlarda sonradan katılır herhalde...............
EVET DİZİMİZ BİTTİ ŞİMDİ FİLİZİ ASIP YILMAZI YERE GÖĞE SIĞDIRAMAYIZ..BAKALIM YILMAZ KAZA YAPACAK MI SANMAM YAPMAYACAK BANA GÖRE
BİRDE ARABADA MOTOR FRENİ DİYE BİRŞEY VAR VİTES KÜÇÜLTEREK YAPILIR.HERALDE YILMAZ UNUTTU...:img-hyste
sanıyorum araç otomatik vites :)
Filiz'i eleştirenler bu bölümden sonra haksız olduklarını anlamalı bence. Ben bu bölüm Ylmaz'a çok kızdım. Filiz, "henüz Cem'in teklifine cevap vermedim" diyor.Yılmaz orada Filiz'i tehlikeye karşı uyaracağına "birbirinize çok yakışırsınız" diyor. Olacak şey değil.
Son 10 dakikasını saymazsak ıhlamurlar altındanın bir bölümünü hiç bu kadar sıkılarak seyrettiğimi hatırlamıyorum
Bu bölüm ileride değiştirme hakkımı kendimde saklı tutarak kararımı verdim.matraka’ya katılıyorum
Bence de Aslı+Yılmaz
Ve favori çiftimi de ömer-feride olarak değiştiriyorum.Bu çiftin arasına girecek ne türlü entrikalar ,ne evlilik dışı hamilelik gibi çarpıklıklar, ne inat ne gurur ne de akıl ruh hastası bir psikopat var.anlayın senaristler sıkıldık bunları seyretmekten.nasılsa izleniyor diye bu kadar da saçmalanmaz ki
Aşka inat zamanlarmış
Senaristlere inat Aslı+Yılmaz
Öncelikle son zamanlarda izlediğim en güzel bölümdü diyebilirim.. Yalnız aklıma birşey takıldı, Yılmaz nasıl olur da Ekrem' i, Aslı' da Canan'ı çağırmaz yılbaşı eğlencesi için?
Son sahne ile ilgili tahminim ise şu yönde; son anda acı bir fren sesi duyuldu(tabii bu bir yanıltmaca da olabilir), tahminimce Yılmaz bir şekilde duracak, yalnız Filiz kaza yapacak gibime geliyor ve muhtemelen Filiz kaza sonrası çocuğunu kaybedecek...
Son 10 dakikasını saymazsak ıhlamurlar altındanın bir bölümünü hiç bu kadar sıkılarak seyrettiğimi hatırlamıyorum
Bu bölüm ileride değiştirme hakkımı kendimde saklı tutarak kararımı verdim.matraka’ya katılıyorum
Bence de Aslı+Yılmaz
Ve favori çiftimi de ömer-feride olarak değiştiriyorum.Bu çiftin arasına girecek ne türlü entrikalar ,ne evlilik dışı hamilelik gibi çarpıklıklar, ne inat ne gurur ne de akıl ruh hastası bir psikopat var.anlayın senaristler sıkıldık bunları seyretmekten.nasılsa izleniyor diye bu kadar da saçmalanmaz ki
Aşka inat zamanlarmış
peki arkadaşım filizi sildiniz zaten bekliyordum peki yılmazı ne yapacaksınız bu bölümde doğru düzgün ne yaptı filizin yapmadıklarını fazlasıyla yılmaz aslıya yapmıyormu kesinlikle ileride aslı yılmaz yakınlaşması olacak aslı yılmazı destekleyenler için güzel bir haberdir herhalde
Bence bu bölümden ve özellikle de filiz ve yılmaz'ın, aslı’nın evinde yaptıkları konuşmayla aşklarını ve birbirlerine olan sevgilerini paspas yapıp üzerinden geçtikleri sahneden sonra filiz ve yılmaz’ın birleşmesini umut etmek bile hata.senaristlerin filiz ve yılmaz’ı birleştirmeleri bu seyirciye yapılan en büyük saygısızlık olur bence .içten içte birleşmelerini çok istesem de bu birleşme olmamalı ne sonraki bölüm ne de son bölüm
Ve birileri senaristlere bu dizide cem dışında başka karakterler de olduğunu hatırlatsın .nedir bu cem'in torpili kardeşim ?Ben iki sahnenin birinde psikopat görmek zorunda mıyım?haftada tek bir dizi seyrediyoruz onda da gerim gerim geriliyoruz.Filiz -yılmaz -cem bermuda üçgeni dışında dizide güzellikler yok değil ama bu cephe dizinin en önemli yerini teşkil ediyor.bırakacağım bırakamıyorum da
gülbeşeker
30-12-06, 00:05
Öncelikle son zamanlarda izlediğim en güzel bölümdü diyebilirim.. Yalnız aklıma birşey takıldı, Yılmaz nasıl olur da Ekrem' i, Aslı' da Canan'ı çağırmaz yılbaşı eğlencesi için?
Son sahne ile ilgili tahminim ise şu yönde; son anda acı bir fren sesi duyuldu, tahminimce Yılmaz bir şekilde duracak, yalnız Filiz kaza yapacak gibime geliyor ve muhtemelen Filiz kaza sonrası çocuğunu kaybedecek...
bence hiçkimseye bir şey olmayacak arkadaşlar size saçma gelebilir ama filiz çocuğu doğurup semayla aliye vermesin bu bir kaç bölümdür aklıma takılan bir şey.
Bence de Aslı+Yılmaz
Aşka inat zamanlarmış
hayır anlamıyorum fılız ne hata yaptı bu bolum, hem nıye yılmaz aslı yılmaz aslıyı sevmıyor fılız cevabı red edıttı hatta cem fazla yalvarınca dız cokunce kalk aya falan dedı nıye fılız ı asıyorsun cevab beklıyorum gına geldı bu fılız dusmanlıgından bana bu ne yaaaa?????
fılız+yılmaz ölümüne gercek ask
aslı+cem psıkopat asıklara!!!!
forever_bim
30-12-06, 00:08
yalnız avupadakı arkadaslar bolumu bır saat gerıden ızlıyorlar, ve onun ıcın az yorumlar var galıba, onlarda sonradan katılır herhalde...............
Eylo Türkiyedeydin degil mi şu anda? Euro D de dizi bitmedi daha
peki arkadaşım filizi sildiniz zaten bekliyordum peki yılmazı ne yapacaksınız bu bölümde doğru düzgün ne yaptı filizin yapmadıklarını fazlasıyla yılmaz aslıya yapmıyormu kesinlikle ileride aslı yılmaz yakınlaşması olacak aslı yılmazı destekleyenler için güzel bir haberdir herhalde
cemotara ,ben ne filiz'i ne de yılmaz'ı sildim.hatta ben yılmaz'a daha fazla kızıyorum.ben filiz-yılmaz aşkını sildim .bu dizide sürekli benim aşk anlayışıma ters düşecek yığınla saçmalık oluyor. ben mümkünse saf ve temiz bir aşk istiyorum .saçmalıklar altında bir aşk değil
gülbeşeker
30-12-06, 00:09
Bence bu bölümden ve özellikle de filiz ve yılmaz'ın, aslı’nın evinde yaptıkları konuşmayla aşklarını ve birbirlerine olan sevgilerini paspas yapıp üzerinden geçtikleri sahneden sonra filiz ve yılmaz’ın birleşmesini umut etmek bile hata.senaristlerin filiz ve yılmaz’ı birleştirmeleri bu seyirciye yapılan en büyük saygısızlık olur bence .içten içte birleşmelerini çok istesem de bu birleşme olmamalı ne sonraki bölüm ne de son bölüm
Ve birileri senaristlere bu dizide cem dışında başka karakterler de olduğunu hatırlatsın .nedir bu cem'in torpili kardeşim ?Ben iki sahnenin birinde psikopat görmek zorunda mıyım?haftada tek bir dizi seyrediyoruz onda da gerim gerim geriliyoruz.Filiz -yılmaz -cem bermuda üçgeni dışında dizide güzellikler yok değil ama bu cephe dizinin en önemli yerini teşkil ediyor.bırakacağım bırakamıyorum da
arkadaşım filiz cemin çiçeğini ve yüzüğünü alarak bir hata yaptıysa yılmaz da filize cemle çok yakışırsınız diyerek daha büyük bir hata yaptı ikisi de gereksiz gurur yapıyor özellikle yılmaz tamamiyle saçmalıyor bu arada abartıyorsun filiz-yılmaz birlşseler seyirciye de hiç de saygısızlık olmaz aşk kazanacak ki zaten birbirlerine hala çok seviyorlar bütün hatalarına rağmen.
forever_bim
30-12-06, 00:10
Yami'nin bütün yorumlarına sadece İMZAMI basarım. Yeni başrolümüz hayırlı olsun. CEM AKMAN. Alın tepe tepe izleyin diyorlar bize.
Eylo Türkiyedeydin degil mi şu anda? Euro D de dizi bitmedi daha
evet bu hafta turkıyedeyım, ama euro dde bıtmedıgını bılıyorum.....bu arada omer ferıde sahnelerını cok begendım allah devamını getırsın omere bu bolum cok sempatı duydum
forever_bim
30-12-06, 00:14
Aslı'ya kusur bulanların kusurlarını aramaya başlayacağım. Kesinlikle tüm söylediklerimi geri alıyorum. Aslı mükemmel biri. Dört dörtlük. Filiz'in zırlamalarından fenalık gelmişti zaten. Aslı'yı tuttum.
gülbeşeker
30-12-06, 00:14
cemotara ,ben ne filiz'i ne de yılmaz'ı sildim.hatta ben yılmaz'a daha fazla kızıyorum.ben filiz-yılmaz aşkını sildim .bu dizide sürekli benim aşk anlayışıma ters düşecek yığınla saçmalık oluyor. ben mümkünse saf ve temiz bir aşk istiyorum .saçmalıklar altında bir aşk değil
sevgili yami şu anda ikisine de kızgınsın ve de haklısın ikisinin de bu bölüm hataları oldu bence ama ne yapalım senaristler diziyi uzatmak için cemin gerçek yüzünü ortaya çıkarmıyor ayrıca bu ayrılığı da uzatmak istiyorlar bir cem vardı bir de aslı girdi tam oldu ama filiz-yılmaz aşkı bitemez .
Arkadaşım doğru söylüyorsun bende çok sinir olduğum sahneler vardı ama bu bölüm yılmazın daha çok hatası vardı beni sinir etti filiz ise ilk sahnesi çok sinir oldum ama filiz hemen reddetti cem ısrar edince hiçbirşey demedi zaten kararı cem masadan kalkıktan sonra bile hayırdı yani hiç düşünmedi bile ama cemede direk tavrını koyamadı ben buna çok sinirlendim ondan sonraki sahnelerde çok iyiydi sadece hiçbirzaman yılmaza hamile olduğunu söylemiyecem dedi buda çok büyük yanlış birde handan hanıma tokat attı diye haklılık payı vermiştim ama o sahneden sonra kesinlikle handan hanım haksız bir insan nasıl böyle vicdansız olabilir çok sinirlendim orda
hayır anlamıyorum fılız ne hata yaptı bu bolum, hem nıye yılmaz aslı yılmaz aslıyı sevmıyor fılız cevabı red edıttı hatta cem fazla yalvarınca dız cokunce kalk aya falan dedı nıye fılız ı asıyorsun cevab beklıyorum gına geldı bu fılız dusmanlıgından bana bu ne yaaaa?????
fılız+yılmaz ölümüne gercek ask
aslı+cem psıkopat asıklara!!!!
Eylotuerk yanlış anlamışsın.ben filiz'in hatalarından bahsettim mi?ben ne filiz'in hatalarına ne de yılmaz'ın hatalarına takılıyorum .benim isyanım böylesine mükemmmel bir aşkı yerlebir eden senaristlere ?ne diye hayali bir karaktere düşmanlık besliyim?
beşiktaşlı
30-12-06, 00:17
Geçen seneden beri en sevdiğim dizilerin başında gelir ama Filiz ile Yılmaz'ı böyle görüp ,mafyavari adamların onları ayırmalarınından hiç hoşlanmıyorum.Şu Cem'in foyası ortaya çıksada bir an önce kurtulsak..En azından Ömer dürüst bir düşmandı.
gülbeşeker
30-12-06, 00:18
Aslı'ya kusur bulanların kusurlarını aramaya başlayacağım. Kesinlikle tüm söylediklerimi geri alıyorum. Aslı mükemmel biri. Dört dörtlük. Filiz'in zırlamalarından fenalık gelmişti zaten. Aslı'yı tuttum.aslı karakter olarak şu anda iyi bir konumda ama filiz de durduk yere ağlamıyor aslı yılmaz kendisine karşılık vermedğinde ağlamaya başlar yalnız şöyle bir şey var aslı-filiz de iyi anlaşıyorlar bakalım nolucak?
bır kere yılmaz fılıden baskasına asık olmaz, nasılda kıskandı fılız ı........
Filiz' in de şantiyede, Aslı Yılmaz' dan bahsedinceki Aslı' ya bakışları az biraz kıskançlık içermiyordu hani :img-yes: İnşallah Filiz' i daha da kıskandırırlar; çok güzel kıskanıyor cidden :img-hyste
Ayrıca artık şu Feride de biraz geçmişini hatırlasa da konuyu oradan da uzatsalar...
Aslı'ya kusur bulanların kusurlarını aramaya başlayacağım. Kesinlikle tüm söylediklerimi geri alıyorum. Aslı mükemmel biri. Dört dörtlük. Filiz'in zırlamalarından fenalık gelmişti zaten. Aslı'yı tuttum.
sevgili Hasan artık bu cemden gerçekten gınalık geldi yeter artık şu cemin yüzünü meydana çıkarsınlar artık birde aslı konusunda bencede çok düzgün biri ama maalesef yılmazla aralarında birşeyler olacak ozaman ben aslıya çok sinir olacağım kesin inş. sadece aslıyı tutmuşundur yani sende aslı yılmaz dersen yandık biz ozaman birde bu bölümde filiz bence ilk sahne dışında çok iyiydi yılmaz ise tam bir faciaydı
forever_bim
30-12-06, 00:23
Bence de Aslı+Yılmaz
Aşka inat zamanlarmış
Yami temiz saf aşk için Feride Ömer'den ümtiliyim ama Cem Beyi izlemekten sinir krizi geçirip ölmeden Ömer ve Feride'yi izlersem iyidir. Ya bu ne ki? Cem resmen dizinin merkezi olmuş. Bekle babam bekle. İki tane aşk sahnesi görücem diye. Peh.
Walla ben hala daha son sahnede kaldım... Aksiyon bakımından iyi kalite bakımından ''0'' bir sahne... Hayır bir kere cekim berbat, Onu bırak arabanın freni patlamıs bizim yılmaz hala daha aslıya bakıyor.. Önüne bak be adam kaza yapacan :img-hyste
gülbeşeker
30-12-06, 00:25
ömer de biraz hızlı ilerlemiyor mu feridenin elini tutmalar neyse bence yılmazla aslı sevgili boyutuna gelmezler bir de aslı daha yılmazla filizi de bilmiyor ne zaman öğrencek acaba?
Kıskançlık konusunda ise filizden bukadarınıda beklemiyordum çok şaşırdım yani kıskanacağını biliyordum ama çok felaket kıskandı şantiyede aslıya nasıl baktı öyle valla bir an için üzerine saldıracak sandım birde okadr çok kıskandı ki arabayla takip ediyor acaba neyapacaklar diye
sıkılmadan ve gelicek bölümde ne olur diye düşünerek izledim...
filize gelince benim filiz hakkındaki düşüncelerimi zaten herkes biliyodur ama bu hafta tam istediğim gibiydi takdir ettim bu hafta filizin bırakın hata yapmasını çok doğru kararlar verdi yılmazla konuşmasından sonra düştüğü boşlukla teklifi kabul eder dedim ama filiz aşkını seçmeyi bildi ve boşluğa düşmedi yılmaz gibi gururuna yenilmedi...handan hanıma karşı tavrı harikaydı ve ben handan hanımın tepkisini yersiz buldum yani şöyle açıklıyım eğer filiz evlilik dışı yılmazdan değilde başkasından hamile kalsaydı handan hanım karşı çıkmazdı yılmazı daha tanımadığı ilk bölümlerde kızının bi adamla sabahlamasına gık çıkarmayan handan hanım şimdi utanıyo millet ne der diye düşünüyo bunları düşünmek için fazla geç kaldı....
yılmaza gelirsek gururu aşkın önüne geçmiş başka bi yorum yapılamaz bu konuyu zamanında çok tartıştık
yılmazla aslıya gelirsek aslında eğlencelki sahneleri güzel hava katıyo diziye ama aslı nekadar severse sevsin yılmazın içinde bikere filiz aşkı var bu aslı yılmaz işi yaş yani ama aslı normal kişilik olarak çok iyi bir karakter bence ama aslıda bu ilişkiden payını alıp acı çekenlerden olucak...
ferideyle ömere gelirsek bu çift her geçen hafta daha fazla ilgimi çekiyo onları izlemekten büyük zevk alıyorum ömerin ferideye açılmasına çok az kaldı desek yeridir bu hafta adımlar atıldı zaten handan hamilelikten sonra bunu duyarsa kesin gidici...
NERGIZ_CAN
30-12-06, 00:27
geldik yine kazaya
kem gozlere tuh nazara geldi yilmazin aski filizin nazarina
ay ne bu filimin basindan beri yilmazin sevmediyi kiz kalmadi memleketde simdi de yeni bir ask kizkandirmaya da benzemiyor bu kesinlikle
tam yeni ask
amma omerin askina cok sevindim insallah evlenirler
Güzel bir bölüm oldu. Cem'in Tekineler için düşündüğü planın Filiz merkezli olacağını daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.
Mualla hanım ve Fahriye Aslı'yı çok beğendiler. Aslı ve Yılmaz çok güzel bir çift olabilirler Zıt kutuplar birbirini çeker örneği ile bu beraberliğin olmasını istiyorum. Aslı çok doğal ve açık sözlü olmasını çok beğendim. Yılmaz ile Cem'in açık arttırma sahneleri güzeldi.
Ömer ile Yılmaz bulundukları ortamda birbirlerine tepki vermeyi bırakıp birbirlerini kabullenmeye başladılar, bu aralarındaki iyi yönlü iletişimin yeniden başlangıcı olacaktır.
Sema ve Ali beraberliğini çok seviyorum. Sevgilerinin çok güçlü olması çok güzel
Aslı ve Yılmaz kulağa hoş geliyor.
forever_bim
30-12-06, 00:30
Sevgili cemotara;
Ben sadece Aslı'yı çok dobra çok sevimli buldum bu bölüm, ayrıca da asla gıcık sıfatını hak edecek biri değil.
Benim kızdığım Cem'in bu derece öne çıkması. Ömer Feride figuran mı bu dizide? Çok sinir oluyorum bir haftayı 5 bilemedin 10 dakikalık sahne için bekleyerek geçiriyorum.
Hadi Ömer Ferideyi geçtim iletişim özürlülüğünde sınıf atlayan Yılmaz Filize ne demeli?
gülbeşeker
30-12-06, 00:32
geldik yine kazaya
kem gozlere tuh nazara geldi yilmazin aski filizin nazarina
ay ne bu filimin basindan beri yilmazin sevmediyi kiz kalmadi memleketde simdi de yeni bir ask kizkandirmaya da benzemiyor bu kesinlikle
tam yeni ask
amma omerin askina cok sevindim insallah evlenirler
yılmazın sevmedği mi yoksa yılmazı sevmeyen mi demek istiyorsun çünkü yılmaz şıpsevdi değil ilk aşkı elif,son aşkı filiz aslıya karşı duygusal bir şey hissetmez ama etrafındakiler yani mahalleli ve annesi çoktan aslıyı bağırlarına bastılar bu kadar da saçmalık olmaz.
Biraz daha böyle devam etsin bence,çoookk güzel kıskanıyor :img-hyste
Arkadaşım biraz falan değil bu kıskançlık ve aslı yılmaz yakınlaşması finale kadar gider ondan sonra ne olur bilemem
gülbeşeker
30-12-06, 00:36
Güzel bir bölüm oldu. Cem'in Tekineler için düşündüğü planın Filiz merkezli olacağını daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.
Mualla hanım ve Fahriye Aslı'yı çok beğendiler. Aslı ve Yılmaz çok güzel bir çift olabilirler Zıt kutuplar birbirini çeker örneği ile bu beraberliğin olmasını istiyorum. Aslı çok doğal ve açık sözlü olmasını çok beğendim. Yılmaz ile Cem'in açık arttırma sahneleri güzeldi.
Ömer ile Yılmaz bulundukları ortamda birbirlerine tepki vermeyi bırakıp birbirlerini kabullenmeye başladılar, bu aralarındaki iyi yönlü iletişimin yeniden başlangıcı olacaktır.
Sema ve Ali beraberliğini çok seviyorum. Sevgilerinin çok güçlü olmasını çok güzel
Aslı ve Yılmaz kulağa hoş geliyor.
aslı ve yılmaz pek zıt kutup gibi durmuyorlar filiz-yılmaz daha çok zıt kutuptu neyse aslı ve yılmaz karşılıklı bir şey yaşamayacaklar bu belli de aslı-yılmaz sahnelerini izlerken büyük keyif alırsınız heralde.
Sevgili cemotara;
Ben sadece Aslı'yı çok dobra çok sevimli buldum bu bölüm, ayrıca da asla gıcık sıfatını hak edecek biri değil.
Benim kızdığım Cem'in bu derece öne çıkması. Ömer Feride figuran mı bu dizide? Çok sinir oluyorum bir haftayı 5 bilemedin 10 dakikalık sahne için bekleyerek geçiriyorum.
Hadi Ömer Ferideyi geçtim iletişim özürlülüğünde sınıf atlayan Yılmaz Filize ne demeli?
aynen bende çok seviyorum aslıyı çok güzel ve ii bir elektrigi var ve yılmazlada yakışırlardı eger filiz olmasaydı bencede hiç gıcık bi tip değil zorluklara ragmen parasızlığa ragmen anne baba sevgisinden yoksun olmasına ragmen kendi hayatını kendi kurmuş ayakları sağlam basan biri ve bu vasıflarla filizin tam tersi bi kız yani çok fazla takmıo bazı şeyleri içimdeki bi ses cemin suyunun ısındıgını söylüyor ve aslının şüphelenmeye baslamasını ümit ediyorum bari o erken uyansın forever a katılıyorum cem merkezli bi dizi oldu bu dizi yaaa feride-ömer sahneleri çok azdı kafamı bi çevirdim bitmiş yani keza filiz yılmaz sahneleri bile bu arada bence yılmaz-aslı zıt deiller çok benziyolar birbirlerine yasadıkları zorluklar hayata bakış açıları falan
Sevgili cemotara;
sevgili hasan sonuna kadar haklısın cem denen adam tamamiyle dizinin havasını bozdu aslıya gelincede ben bu bölümde karakterini beğendim çok düzgün biri ama aslı yılmaz yakınlaşmasında maalesef sinir olacağım yani aslınında tavırları değişecektir ömer feride ise sahneleri az olmasına rağmen bu bölüm muhteşemdiler ben inanıyorumki onların yakın zamanda çok sahneleri olacak filiz yılmazda ise yılmaz hiç konuşmuyor filizde konuşuyor ama az hemen oda kesip atıyor ne olacak bu dizinin sonu çok merak ediyorum
gülbeşeker
30-12-06, 00:38
Arkadaşım biraz falan değil bu kıskançlık ve aslı yılmaz yakınlaşması finale kadar gider ondan sonra ne olur bilemem
yılmaz bebeği öğrenene kadar aslı ve yılmaz yakınlaşması devam eder yalnız bu yılmaz da sırf filizi sinir etmek için aslıyla çok mutluym bana çok uygun v.s. şeyler söylerse filiz ne yapar bilmiyorum.
Handan Hanımı Filiz' e uyguladığı şiddetten dolayı kınıyorum. Filiz'i Erol bey merkezli olarak baskı altına çalışması nasıl bir sevgi anlayışıdır anlamakta güçlük çekiyorum.
Yılmaz kendisine uygulanan planının Cem tarafından yapıldığını anlayacaktır. Dolayısıyla Cem Tekiner'leri iflas ettirmeye çalışırken Yılmaz'da Cem'i iflas ettirme kararı alacaktır.
Bence Tekiner'lerin yaptığı inşaatı Yılmaz'ların alacağını düşünüyorum.
Handan Hayrı bey diyordum Hayrı beye yazık diyorum.
iyi bayramlar iyi yıllar.
forever_bim
30-12-06, 00:43
sevgili hasan sonuna kadar haklısın cem denen adam tamamiyle dizinin havasını bozdu aslıya gelincede ben bu bölümde karakterini beğendim çok düzgün biri ama aslı yılmaz yakınlaşmasında maalesef sinir olacağım yani aslınında tavırları değişecektir ömer feride ise sahneleri az olmasına rağmen bu bölüm muhteşemdiler ben inanıyorumki onların yakın zamanda çok sahneleri olacak filiz yılmazda ise yılmaz hiç konuşmuyor filizde konuşuyor ama az hemen oda kesip atıyor ne olacak bu dizinin sonu çok merak ediyorum
Hayır yani Selim ve Esma'yı iletişim özürlü ilan eden kişi bendim. Filiz Yılmaz onların elinden tahtı devraldılar. Handan da ultra gıcıktı bu hafta.
Tek sevindiğim detay Ömer'in meyhaneye gitmesi oldu. Meyhaneye girince buz gibi bir hava esti ama olsun. Sanıldığı kadar da kompleksli değilmiş Ömer.
Handan Hanımı Filiz' e uyguladığı şiddetten dolayı kınıyorum. Filiz'i Erol bey merkezli olarak baskı altına çalışması nasıl bir sevgi anlayışıdır anlamakta güçlük çekiyorum.
Yılmaz kendisine uygulanan planının Cem tarafından yapıldığını anlayacaktır. Dolayısıyla Cem Tekiner'leri iflas ettirmeye çalışırken Yılmaz'da Cem'i iflas ettirme kararı alacaktır.
Senaristlerin Yılmaz' a ciddi bir hamle yaptırtacaklarını zannetmiyorum; muhtemelen şöyle olur;
Yılmaz: Frenimi senin boşalttırdığını biliyorum, yaptıkların yanına kar mı kalacak zannediyorsun Cem Efendi, çok yakında yine görüşeceğiz...
Ekrem: Çekil len... :img-hyste
Meyhaneye girince buz gibi bir hava esti ama olsun. Sanıldığı kadar da kompleksli değilmiş Ömer.
Evey o sahnede yemin ediyorum alkısladım ömeri(arkadaslar cok hos karsılamadı ama :))..harikaydı.. Hala ümitliyim bu hamileliği ömer söyleyecek yılmaza.. cok mu iyimserim bilmiyorum ama içimden bu geciyor...
Hayır o degil Allahın her günü taksimdeyim.. Bu ne sanssızlıktır ki su cekimlerin oldugu saate rast gelemedim.. yaw Bu filiz tekiner galatasaray lisesinin önünden gecerken sac bas yoldum walla bu ne sanstır yaa !!!
gülbeşeker
30-12-06, 00:54
Evey o sahnede yemin ediyorum alkısladım ömeri(arkadaslar cok hos karsılamadı ama :))..harikaydı.. Hala ümitliyim bu hamileliği ömer söyleyecek yılmaza.. cok mu iyimserim bilmiyorum ama içimden bu geciyor...
kendi de kızını 4 yıl görmedi belki yılmazı çocuğundan mahrum bırakmak istemez neyse ya ben ömerin kızı ve ferideyle olan sahnelrini çok beğeniyorum ama gerçek şu ki cemin gerçek yüzünü öğrenmeden yılmazın mutlu olacağı bir şey yapmaz.
forever_bim
30-12-06, 00:56
Yok ümitlenme o kadar.
Handanın yaptığı şiddeti yapmasın tamamdır.
Bölümün sözü Ali'den geldi: "Yeni yıla nasıl girersek öyle gider". Çok klişe bir laf ama detayına sonra gireceğim.
gülbeşeker
30-12-06, 00:56
Senaristlerin Yılmaz' a ciddi bir hamle yaptırtacaklarını zannetmiyorum; muhtemelen şöyle olur;
Yılmaz: Frenimi senin boşalttırdığını biliyorum, yaptıkların yanına kar mı kalacak zannediyorsun Cem Efendi, çok yakında yine görüşeceğiz...
Ekrem: Çekil len... :img-hyste
yılmaz söylüyor ama boş pratiğe dökemiyor şu cemin gerçek yüzünü çıkarmak için biraz daha uğraşsa fena olmaz aslının evinin badanasının bitmesini bekliyor galiba.
Hayır yani Selim ve Esma'yı iletişim özürlü ilan eden kişi bendim. Filiz Yılmaz onların elinden tahtı devraldılar. Handan da ultra gıcıktı bu hafta.
Tek sevindiğim detay Ömer'in meyhaneye gitmesi oldu. Meyhaneye girince buz gibi bir hava esti ama olsun. Sanıldığı kadar da kompleksli değilmiş Ömer.
Sonucta Elif de o mahallenin insanıydı. Kompleksli olsa Elif'le hiç ilişkiye gırmezdi.
forever_bim
30-12-06, 00:59
Sonucta Elif de o mahallenin insanıydı. Kompleksli olsa Elif'le hiç ilişkiye gırmezdi.
Seni Allah yolladı herhalde foruma. Ben anlatmaya çalıştığımda genelde arkadaşlar şiddetle karşı çıkıyorlar da.
gülbeşeker
30-12-06, 00:59
Yok ümitlenme o kadar.
Handanın yaptığı şiddeti yapmasın tamamdır.
Bölümün sözü Ali'den geldi: "Yeni yıla nasıl girersek öyle gider". Çok klişe bir laf ama detayına sonra gireceğim.
bu laf dizide doğru çıkarsa demek oluyor ki aslı filiz yılmaz hep birarada olucaklar ya da yılmazla aslı yakınlaşsalar bile hep peşlerinde filiz olucak.
forever_bim
30-12-06, 01:06
Yahu inanın forum olmasa diziyi izleyeceğim yok. Aşk istiyorum. Ama güzel bir aşk. Entrikasız, yanlış anlaşılmasız, doğan sorunların konuşularak halledildiği kadının ve erkegin birbirini deliler gibi sevdiği bir dizi istiyorum. Çok şey mi istiyorum.
Secoms imzana bayıldım.
Seni Allah yolladı herhalde foruma. Ben anlatmaya çalıştığımda genelde arkadaşlar şiddetle karşı çıkıyorlar da.
2x2: 4
Ömer, Elif'le evlendiyse : Ömer komplekssizdir.
Hele Handan hanım faktörüne rağmen..:img-yes:
gülbeşeker
30-12-06, 01:11
Yahu inanın forum olmasa diziyi izleyeceğim yok. Aşk istiyorum. Ama güzel bir aşk. Entrikasız, yanlış anlaşılmasız, doğan sorunların konuşularak halledildiği kadının ve erkegin birbirini deliler gibi sevdiği bir dizi istiyorum. Çok şey mi istiyorum.
Secoms imzana bayıldım.
Sevgili forever benim izledğim dizilerin hiç biri böyle değil ama elimizdekilerle idare ediyoruz napalım filiz-yılmaz her ne kadar konuşamasalar da birbirlerini seviyorlar ben de bununla avunuyorum.
forever_bim
30-12-06, 01:14
Sevgili forever benim izledğim dizilerin hiç biri böyle değil ama elimizdekilerle idare ediyoruz napalım filiz-yılmaz her ne kadar konuşamasalar da birbirlerini seviyorlar ben de bununla avunuyorum.
Çemberimde Gül Oya böyle bir diziydi işte. Efsaneydi o yüzden. İkinci Bahar böyle bir diziydi. Bizi anlatıyordu. Fenomen olmuştu.
Ihlamurlar Altında nazara geldi gibi. Bu haftanın çekimleri feciydi. Hele de son sahne. Yönetmenimiz de yoruldu. Tuhaf çekim kalitesiyle izliyoruz diziyi.
Ya bu hafta şiir olmaması iyi olmuştu fragmanda. Cem ne şiiri okuyacaktı ki? Degil mi ama?
Secoms imzana bayıldım.
bırak dizileri normal hayatta bile bu istediklerin yok ilişkilerde mutlakaki yanlış anlama sorun vardır... inan saydıklarını hepsini toplarsak mükemmel kususrsuz bir ilişki olur bence böyle bir aşk yaşanmadı daha
ayy basima agirilar girdi euro d de yeni biitti aglamaktan bi hal oldum..basimda catliyor...bolum cok guzeldi...herkez cevabini almistir umarim..son sahneyi konusmak istiyorum yaa sizce nolcak..yilmaz bi taraftan deger taraftan filiz...oof sizce nolcak arkadaslar..yilmaz asliya asli da yilmaza baktigina gore..yilmaz kaza yapcak..
ilk ben adamlar bomba koydu sandim ve filizin gozunun onunde patliyacagini..snra araba gitmeye basladi saatli bomba sandim ve en tahmin edemedigim sey cikti karsima"FIREN TUTMUYOR"yaa nolcak.
kaza olursa filiz orda hemen yanlarina gider . ve belki orda yilmazi kanlar icinde görünce belki ne olur ölme baba olacaksin gibi birsey der ,acaba olurmu?
yılmaz bebeği öğrenene kadar aslı ve yılmaz yakınlaşması devam eder yalnız bu yılmaz da sırf filizi sinir etmek için aslıyla çok mutluym bana çok uygun v.s. şeyler söylerse filiz ne yapar bilmiyorum.
Bir bölüm daha iyisiyle kötüsüyle bitti, ben yorumumu yarina biraktim, ama sunu söylemek istiyorum bana kalirsa önümüzdeki bölüm Filizin hamileliyini Yilmaz ögrenecek
birde yilmazin annesine sinir oldum hemende asli gözüne girdi tanimiyor etmiyor nasil olduda hemen isindi ona öyle? filize karsi ama ön yargiliydi ilk tanidi zaman
katılıyorum zaten beni bu diziye ceken de filizle yılmazın bu güzel askıydı ama sunu da söylemek lazım ömer de cok güzel asık oluyo ya bakıslar yetiyo da artıyo yani sinan tuzcu hakkını cok güzel veriyo rolünün gercekten asık sanki hayran hayran bakıslar ferideyi görünce parlayan gözleri umarım mutlu olurlar cok güzel bi çift oldular...
Sanada iyi bayramlar iyi yillar, yorumuna katiliyorum, Yilmaz sag saglim bu kazayi atlatacaktir ve bunun arkasinda Cemin oldugunu bilecektir, Cemin plani Tekinerleri iflasa sürmek haklisin ama Yilmazi hesabina katmadigi icin seninde dedigin gibi Yilmazda Cemin iflasa gitmesini saglayacaktir
Yilmazin carparak durmaktan baska sansi yok zaten Asliya o yuzden bakti...O arabada artik airbagler acilmazsa komik olur son model jip..Neyseki Filiz takip ediyor mutlaka yardim cagirir..Fakat Yilmaz komada gunlerce yatarsa o zaman dizide bu sekilde uzar durur herhalde.
Secoms imzana bayıldım.
cok tesekkür ederim..bölümde en begendigim sahnelerden biriydi ..imzama tasıyayım dedim :)
Yilmazin carparak durmaktan baska sansi yok zaten Asliya o yuzden bakti...O arabada artik airbagler acilmazsa komik olur son model jip..Neyseki Filiz takip ediyor mutlaka yardim cagirir..Fakat Yilmaz komada gunlerce yatarsa o zaman dizide bu sekilde uzar durur herhalde.
Komadaki Halit' i elini kolunu sallayarak öldürten Cem ki Halit' i polisler de koruyordu, Yılmaz' a da aynı şeyi yapar bu durumda, eğer yapmazsa inandırıcılığını kaybeder dizi gözümde; o yüzden tahminimce Yılmaz bir hastane sahnesi yaşamaz..
Sanada iyi bayramlar iyi yillar, yorumuna katiliyorum, Yilmaz sag saglim bu kazayi atlatacaktir ve bunun arkasinda Cemin oldugunu bilecektir, Cemin plani Tekinerleri iflasa sürmek haklisin ama Yilmazi hesabina katmadigi icin seninde dedigin gibi Yilmazda Cemin iflasa gitmesini saglayacaktir
yılmaz biraz da ceme inat tekinerlere yardım edecek bence tekinerler batmayacak ve yılmazın baska planlarıyla cem batacak... bu kazadan sonra yılmazı kimse tutamaz ceme karsı adam yapabilecegi tüm pislikleri yaptı yani ama yılmaza sökmez elbette kurtulacak kurtulsun da bebegini duysun artık...
Ben Omerin yilbasini kendisine cekinen gozlerle bakan insanalrla Gazi mahallesinde kutlamasina sasirdim..Demekki Omer Feride icin bunu goze aldi..Handan hanim tenezzul edemedi gelmeye.neyseki oglu ile kizi ona cekmemis..Kadin bir kolye gordu gozu acildi neymis butun kadinlar bu kolyeye hayir diyemezmis..senin gibiler diyemeyebilir, sirketiniz batacak yakinda sen uyu.
forever_bim
30-12-06, 01:39
Bol kehanet dolu bir bölüm yorumu yapacagım zaten bu bölümde çok da birşey olmadı. Nostradamustan sonra artık son trend kahin de ben oluyorum arkadaşlar.
Ya farkettiniz mi? Senaryom diziyi bire bir vurdu. İlk kısım nerdeyse aynıydı.
forever_bim
30-12-06, 01:42
Ekşi sözlük gene döktürmüş..
filiz'in babasinin olmeden once yilmaz icin "o adamla evlenmiceksin" diye filize soz verdirmesinin akabinde filiz'in duygularina hakim olamayip yilmaz'la yeniden takilmaya baslamasinin uzerine hesap soran ailesine "ben babama evlenmicem diye soz verdim, evlenmiyorum da. gerisi sizi ilgilendirmez" demis idi hatirlarsiniz. bir sure sonra filiz'in annesi de fenalasip hastaneye kaldirildiginda filiz'i yanina cagirip "baban evlenmiceksin diye soz verdirmisti ya, hah simdi bana da takilmayacagina dair soz vericeksin" deyip olmesini beklerdim. iste o zaman bu dizi yuzyilin kult dizisi olabilirdi ama olmadi firsati kacirdilar.
Arkadaslar ben artık kendimi pasif izleyici olarak nitelendiriyorum.. Kafa yormaktan sıkıldım.. Karakter yorumunda cok basarılı olmadıgımdan yorumlarımı yine sahnelerde gördügüm anormallikler üzerinden yapacagım..
Yılmazdan baslamak istiyorum.. Bence bu bölüm en büyük hatalarını yapan karakterdi.. Hele cemin filize evlilik teklif ettiğini duyunca, bu konuda kayıtsız kalması affedilecek bir durum değil kanımca.. Ama aslıyla olan diyalogları gercekten cok güzeldi.. İhale sahneleri zaten mükemmeldi.. ama bunların yanında görüdügüm bir sürü acayiplikler var yılmazın sahnelerinde.. Eskisi kadar iyi yazılmıyor kanımca.. Mesela cananla yenen yemek sahnesinde hesabı istedikten sonra söyledigi replik cok tuhaftı ‘’ haa ver ‘’ çok acayibime gitti walla.. cok güldüm.. Zaten son sahneyi az önce söylemiştim.. Adamın freni patlamıs adam hala daha aslı ya bakıyor bu ne iş anlamadım.. Yılmaz kardes kaza yapacan önüne bak :img-hyste Bu arada sahne kalitesi cok düşüktü..
Flize gecmek istiyorum.. Acıkcası ilk sahnelerde kendisine kızmadım hatta sac bas yolmadım desem yalan olur.. Ama sonra durumu olabileceği en iyi sekilde (bu durum bundan baska toparlanamazdı.. Gerci hala daha tartısılabilcek bir durum) toparladı görüşündeyim.. Beni tatmin etti mi.. ‘’fifty fifty‘’.. Bu bölüm yine cok güzeldi.. Su an hatırlayamadım ama bir sahnede öyle bir baktı ki ekran karsısında eridim.. Gözleri inanılmaz güzel.. Bu kız (ne kadar dogru ama) dik kafalı..(kesinlikle koc burcu).. ama karakter olarak bu özelliğini cok seviyorum.. Malum aslıyı kıskandıgı sahne harikaydı.. Zaten aslı da o sahnede tam bekledigim repliği söyledi.. Filizin bu bölümle toparlanma sürecine girdigini düşünüyorum..ve BİRAZ ÇABA diyorum...
Aslı ile devam etmek istiyorum.. Bu kızı bende sevdim acıkcası.. Sevmemizdeki en büyük etken nefis replikler yazılması.. Bu haftaki diyalogları nefisti.. (Bimiyorum kendi sesimi ama konusurken vurgulama sorunu var.. Seslendirmeyse cok basarılı değil..) Hele yılmaza dediği ‘’ ooo saldırganız ‘’ repliğine bayıldım.. Da cevap için aynı seyleri söyleyemeyeceğim ‘’ iyi niyetli söylemiştim ‘’ bak bunu yılmaz bölümünde atlamısım ama cok itici bir cevap.. Kız halbuki samimi olmaya calısıyor.. Ama aslının bir acıgını da yakadım acıkcası.. Gecen bölüm ‘’siz’’ li konusmayı bırakalım dedi.. ilk yılmaz aslı sahnesinde siz ve yılmaz bey dedi.. Bu da bir çelişki.. Bu arada bu kızın gözleri hakkında konusmazsam haksızlık yaparım heralde.. Harika gözleri var.. normal değil biraz egimli bir göz yapısı var ve hos görünüyor.. Bir filiz sever olarak ben bu kızı cok sevdim.. Bilmiyorum sorun bende mi acaba ?
Namı deger Ömer Tekiner... Ne kadar az sahneleri de olsa bayıldım walla.. Uzatmadan giriyorum yorumuma… Kücük elif feride abla diye feridenin odasına cıkarken Ömer de pesinden gitti ya ‘’ hop nereye gidiyorsun kardes’’ dedim içimden.. Sonra odaya girişi falan cok nefisti.. Hayır Feride ‘’ömer bey !! ‘’ demese elifin pesinden yataga girecek neredeyse :):) Bu adam gittikce daha bir yakısıklı görünüyor gözüme.. evlilik yaramıs sanırım.. Bahcedeki sahneler de cok nefisti.. Hele o gülüşü cok iyi gitmiş sahneye.. Bu sahnede tekrar izlerken Ferideyi izleyin kesinlikle bir sey yakalayacaksınız.. Hani kızımız da cok masum değil yani :):) Meyhane sahnelerinde de cok iyiydi.. Ama bu ask bekledigimizden daha kısa sürede mesafe alacak gibi görünüyor acıkcası.. Aslında ömer bir nevi asık olacagının sinyallerini de verdi ve olumlu cevap aldı ferideden.. Kendine güveni gelen Ömer Tekineri kimse tutamaz benden söylemesi..
Bu arada Sevgili modumuzu tebrik ediyorum… İyi bir senarist olma yolunda:good:
Biraz uzun oldu.. Umarım canınızı sıkmamısımdır…
NOT: Bu arada yılmaz bölümünde söyleyemedim… Gecen hafta kendi sayfasında da söylemiştim.. Bülent İnal kilo almıs.. Bunu boya yapmak için üzerini cıkarırken cok net bir sekilde gördüm...
Bu arada yılmaz ve aslının boyama sahnesinde üzerlerine bir sey sıcramaması da cabası ...bunu unutmusum ekleyeyim dedim :):)
Bol kehanet dolu bir bölüm yorumu yapacagım zaten bu bölümde çok da birşey olmadı. Nostradamustan sonra artık son trend kahin de ben oluyorum arkadaşlar.
Ya farkettiniz mi? Senaryom diziyi bire bir vurdu. İlk kısım nerdeyse aynıydı.
sizin gene hatırladığınız anılarınız var gibi bi şey dedi ya feride direk aklıma geldi yazdığın senaryo ama ben sahneyi daha uzun bekliyodum bana kısa geldi ask sinyalleri de acaip verilmeye baslandı yalnız el tutmalar ömerin bakısları az kaldı ömerin elifin mezarına gidip askını itirafına... su fikirdeyim bi de ömer ferideye asık olunca yılmaza olan kini de azalacak cünkü daha cok elife olan askından kaynaklı bi kindi bence ve elife olan askı kalbine gömünce kini de azalacak tabi yardım ederse yılmaz sirket batmasın diye bu da cok etkili olur...
Ekşi sözlük gene döktürmüş..
filiz'in babasinin olmeden once yilmaz icin "o adamla evlenmiceksin" diye filize soz verdirmesinin akabinde filiz'in duygularina hakim olamayip yilmaz'la yeniden takilmaya baslamasinin uzerine hesap soran ailesine "ben babama evlenmicem diye soz verdim, evlenmiyorum da. gerisi sizi ilgilendirmez" demis idi hatirlarsiniz. bir sure sonra filiz'in annesi de fenalasip hastaneye kaldirildiginda filiz'i yanina cagirip "baban evlenmiceksin diye soz verdirmisti ya, hah simdi bana da takilmayacagina dair soz vericeksin" deyip olmesini beklerdim. iste o zaman bu dizi yuzyilin kult dizisi olabilirdi ama olmadi firsati kacirdilar.
yok daha neler..o zaman bu dizinin ne anlami kalir?..ya kiz illaki sevmedigi psikopat bir adamla mi evlensin yani?zaten benim anlamadigim bu Handan hanim, Cemin gazete haberini okuyup Cemin annesini aramisti..Ortada bir anne halen yok, en azindan 2 Tekinerde hastanelik oldu birine dahi aratmadilar,.bu cok mantiksiz senaristler bunu gozden nasil kacirir anlamiyorum...Birde Feride evli falan cikacak sonunda galiba.
forever_bim
30-12-06, 01:53
yok daha neler..o zaman bu dizinin ne anlami kalir?..ya kiz illaki sevmedigi psikopat bir adamla mi evlensin yani?zaten benim anlamadigim bu Handan hanim, Cemin gazete haberini okuyup Cemin annesini aramisti..Ortada bir anne halen yok, en azindan 2 Tekinerde hastanelik oldu birine dahi aratmadilar,.bu cok mantiksiz senaristler bunu gozden nasil kacirir anlamiyorum...Birde Feride evli falan cikacak sonunda galiba.
Stormy bunu ben yazmadım. Ekşi sözlük sitesinde izleyiciler yazdı.
Stormy bunu ben yazmadım. Ekşi sözlük sitesinde izleyiciler yazdı.
biliyorum yanlis anlama yazan kisiyi elestirdim sadece..o zaman bu dizi hic bitmezdi zaten brezilya diizleriyle yarisirdi..:)
forever_bim
30-12-06, 01:58
biliyorum yanlis anlama yazan kisiyi elestirdim sadece..o zaman bu dizi hic bitmezdi zaten brezilya diizleriyle yarisirdi..:)
Zaten o da onu ima etti mesajında. Saklı bir anlam var bence.
Kült dizi derken yani öyle bir senaryo gerçekleşirse dizi hiç bitmez demek istemiş bence.
forever_bim
30-12-06, 02:04
Secoms senin deyiminle enfes bir yorum olmuş.
Zeynep Beşerler'in Nurgül Yeşilçay'ınkini andıran karizmatik ses tonu kendine ait. Bir de çok şaşırdım Zeynep Beşerler 27 yaşındaymış. Daha genç duruyor. Çok güzel ya acayip bir şey.
Secoms senin deyiminle enfes bir yorum olmuş.
Zeynep Beşerler'in Nurgül Yeşilçay'ınkini andıran karizmatik ses tonu kendine ait. Bir de çok şaşırdım Zeynep Beşerler 27 yaşındaymış. Daha genç duruyor. Çok güzel ya acayip bir şey.
öncelikle cok tesekkür ederim...
İkincisi Zeynep Beserler'i kendi sesini kullandıgı için kutluyorum.. Bilmiyorum özellikle soru sorarken yeterli değil görüşündeyim ama yine de kendi sesini kullanma cesareti gösterdigi için alkıslıyorum...
Kesinlikle daha genc gösteriyor bu konuda seninle aynı fikirdeyim..
forever_bim
30-12-06, 02:45
Neyse ben de dizi yorumuma başlayayım.
Kızdıklarım kırmızı tonda kızmadıklarım beğendiklerim ise yeşil tonda yazılacaktır.
CEM: E onunla başlamayacagım da kiminle başlayacağım. Attığı her adım sinir bozucu. Psikopat dersem psikopatlara haksızlık olacak. Saldırı gibi olacak. Gıcık herif. 350 bin dolarlık kolye almış yok efendim aile yadigarı yüzükmüş, reddedilince ne kadar tehlikeli olduğu ve kontrolünü kaçırdığı ortaya çıktı. Gıcık herif. Amacına ulaşmak için bir hamle daha yaptı umarım bu yaptığı son hamledir. Bir de inşaatta Aslı'yı korkutmaya çalışmaz mı? Bir an önce Ihlamurların tüm büyüsünü mahveden bu karakter geri plana çekilsin. SIKILDIM. S-I-K-I-L-D-I-M.
HANDAN: Nevrotik, takıntılar kumkuması, kendini beğenmiş biri işte. Tokada hak verir gibi olmuştum. Yok efendim doğuramazsın, yok Cem'le evleneceksin, yok ben oraya gelir miyim Ömer? Hayret Feride'me sataşmadı. Sinir bozucuydu gene de tüm davranışları.
YILMAZ: Evet daha bu hafta kantarda ağır basan taraf olmuştu. Beni hiç hayal kırıklığına uğratır mı? Bölümle beraber yanlışlar zincirini birbirine ulamaya başladı. Beyimiz o çok sevdiği kadının yani Filiz'in bir psikopatla olacak muhtemel evliliğine birbirinize çok yakışırsınız diyebiliyor. Oh ne ala ne ala. Yarın öbür gün kızı doğrarsa bakalım bu kadar rahat olabilecek misin? A öyle demeyin canım o Ömer'i uyardı. Ömer de Yılmazın ekürisi olduğu için ondan gelen bu bir kaç cümlelik uyarıyı dikkate aldı güvenlik önlemlerini artırdı etten duvarlar ördürdü. Peh. Yazık sadece. İhale sahnesini saymazsak Yılmaz sınıfta kaldı bu hafta.
FİLİZ: Kızımız Yılmaz'a aşıkmış. Peh. Cem'den gelen bilumum çiçek yüzük ne varsa alıp inceliyor evine götürüyor, adam ona evlilik teklif edince kem küm edip Yılmaz'la olan ilişkisini rafladığının sinyallerini veriyor. Sonrasında hayli geç de olsa tavır koyabildi. Vay be. Arada bir doğru da yapabiliyormuş. Filiz'i çok ama çok sevmeme rağmen beni deli etmiştir. Acaba farkında mıdır normal davrandığı bu hafta hiç ağlamadığının? Kıskançlık sahnesi güzel olmuş bu arada.
Evet yukardakileri yazarken öyle bir sinirim boşaldı ki deşarj oldum. Kızmadıklarım aksine çok sevdiklerim cephesine gönül rahatlığıyla geçebilirim.
FERİDE & ÖMER: Artık ayrı düşünemem ki ben bunları. O kadar samimi o kadar içtendi ki, kısacık sahneleri. Sadece onların gözüktüğü 5 bilemedin 10 dakikada halen daha Ihlamurlar'ı izlediğime emin oldum. Evet geçen hafta Feride Ömer giyinirken odaya daldı, bu hafta Elifcik sayesinde Feride gecelikliyken Ömer içeri daldı hayır yani Feride "Ömer Bey" demese durumun farkında olacağı yok beyimizin. Ama helal olsun Sinan Abicim muhteşem oynamış o şaşkınlık ifadesini, işte o kadarcık kısa sahnede bile kendini aşabiliyor e adam oyuncu nasılsa. Benim senaryolar konusunda isabet ettirdiğim görülmemiştir. Ama başardım bu hafta. Yıldız seyrettikleri sahnede artık emin olduk ki bu iki insan birbirine feci aşık. Secomsa katılıyorum Feride masum degildi o sahnede hatta çok istekliydi. Ömer onu öpseydi de kaçardı sadece. Ama duygularından kaçamazdı. Geçen hafta Feride abayı yaktığının sinyallerini verdi bu hafta da Ömer yanına eklendi. Ah ah bir de sahneleri artsa ne var sanki? yamiye hoşgeldin diyorum ben. Yanımda herkese yer var. Tabii Bernacığım da keyif alacaktır bu sahnelerden. Ömer Feride ve Elif'in meyhaneye girdiği sahne oluşan buz gibi sessizliğe rağmen Ömer'in Handan Hanım'dan farklı olduğunu gözümüze soktu. Arkadaşlar ben boşuna mı klavye yoruyorum? Ömer'in Gazi Mahallesi'ndeki insanlarla bir sorunu yok. Küçümseyen ifadelerini küstahça tavırlarını sadece Yılmaz'a karşı kullanıyor. Aşık olduğu iki kadını da o bölgeden seçmezdi. Sosyal sınıf farkına cidden inansaydı Elif'i ve Feride'yi bu kadar hayatına sokmaz kontrolünü onların eline vermezdi.
Feride'nin giydiği elbise saç modeli makyajı 10 üstünden 11 aldı benden. Zaten Ömer benden de fazla büyülenmiş. Yeni yıla el ele ve birlikte girmeleri çok hoşuma gitti.
ASLI: Açık sözlü, doğal, tuttuğunu koparan bir kız. Biraz erkeksi demiştim geri alıyorum. Yılmaz'a karşı birşeyler hissediyor bu belli. Şeker mi şeker biri ama. Ömer'e gecenin repliğini söylemesi de cabası "Eşinizle tanışmamıştık". Kız patavatsız tamam ama çok tatlı ve doğru yerlerde olunca patavatsızlığı şirinlik olarak geri geliyor. Yılmaz bu kıza farkında olmadan yeşil ışık yakıyor. Efem Yılmaz Cem'den Filiz'in evlenme teklifi aldığını duyunca direkt Aslı'yı aradı yanına gitmek istedi varan 1. Meyhanede Ömer'e kızdı hava almak isteyince yanında Aslı'yı da götürdü. Aslı bilmeden ümitlenecek.
FAHRİYE-SALİH: Zorluklara karşı direnmek için çok çaba sarfetmeleri lazım. Cemil çocuğun babası ve gitgide Ahmet ona kayıyor.
ALİ-SEMA: Dizide bir diğer sevdiğim çift. Kesinlikle sorun yaşasalar da aşkın gücüyle hemen barışıyorlar. İletişim özrü yok onlarda çünkü.
Şimdilik diyeceklerim bu kadar. Sevgiyle kalın. İyi bayramlar ayrıca iyi yıllar.
forever_bim
30-12-06, 03:02
Yılbaşı gecesi kehanetleri;
Efendim yeni yıla Yılmaz Cem'in kurduğu ölümcül tuzağın pençesinde giriyor. Cem'in Yılmaz'la olan sorunu ona olan tuzaklar devam edecek demek ki. Yılmaz'ın yanında Aslı var. Yeni yıla birlikte giriyorlar Filiz takipte. Yani 2007 yılında burcu ne olursa olsun Filiz akrep burcu insanı kıskançlık sendromunu yaşayacak. (Ben de akrep burcuyum bu arada:))
Handan Hanım yeni yıla yalnız giriyor. Onu zor bir yıl bekliyor bence.
En önemli kehanetime gelirsem, yeni yıla Ömer, Feride'yle Gazi Mahallesi'nde giriyor. Bu ne demek elbette ki aşkları hızlanarak devam edecek ama, şirketin batacağı forumda hemen herkesin sabırsızlıkla beklediği kehanet gerçekleşecek. Ömer yoksulluk çekecek. Yıkılır mı? Mutlaka ama alıştığı hayatı yaşama özleminden çok arkadaşı dostu bildiği Cem'den böyle darbe almak sarsacak Ömer'i. Maddiyatı zayıflayacak, maneviyat yönü güçlenecek Feride onun herşeyi olacak. Dert ortaklığı da buna dahil. Ömer daha önceden de feci hatalar yaptı, kumar oynadı, kızına fevri davrandı, ikisinden de ders aldı, hatalarını elinden geldiğince onardı, en önemlisi bu hataları tekrarlamadı. Hataları zincir gibi ulayan öteki karakterlerin akıbetini ise bilemiyorum.
Sevgili modumuz yine döktürmüş..Ellerine saglık..
O kadar dikkatli izlememe ragmen (ilk defa büyük ekran tv de izledim hemde yanıbasımdaydı... malum ögrencilik :) heyecanımı mazur görün) filizin aglamadıgını farketmemişim... ayrıca bunun için de tesekkür ediyorum :)
İkincisi cem hakkında konusmamısım onu da farkettim.. bir paragrafta onun için ayırayım.. Cem karakteri giderek etkinliğini arttırdı dizide.. Gerci yakındır sonu ama yine de ne olacagı belli olmaz.. Hayır adamın aile yadigarı dedigi yüzügü ikinci sahnede (kolyeyi cıkarırken) hiç bakmadan yere attı.. Ne iş anlamadım.. Tamam psikopat olabilirsin ama adam biraz saygılı olur..(mantık hatası yaptım sanırım :img-hyste) Ben size diyorum babasını da bu adam öldürtmüstür. Öyle bir karakter cizmişler ki bu olsa kimse sasırmayacak.. Hele o santiyede Aslının arkasından gelirken etrafa baktı ya '' AHAAA kız gitti dedim '' bir an..neyse sonra Aslı farketti geldigini rahatladım..
Unutmadan yılmazın meyhanede ictikten sonra hemen telefona sarılıp Aslıyı aramasını anlayamadım.. Pardon anlayamadıgım yılmazın ordaki bakıslarıydı..Bana sanki inat için yapmıs gibi geldi.. Bu kadar delicesine seven bir karaktere yakısmadı görüşündeyim..(gerci su an matrakanın yazacaklarını tahmin edebiliyorum ama neyse :))
Herkese iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum.. Görüşmek üzere...
forever_bim
30-12-06, 03:18
Yılmaz Filiz'e aşık onu çok seviyor ama abisini vurdurtan, kendini yaralayan,psikopatça emellerini gerçekleştimeye çalışan, Cem konusunda uyarmak için Filiz'i değil ona en inanmayacak kişiyi seçiyor. Hatta olası evlilik durumunda, çok yakışırsınız diyor.
Filiz Yılmaz'a aşık onu çok seviyor ama ondan bir bebegi olduğunu gizliyor. Ona sürekli kaçamak yanıtlar veriyor, gurur yaptı diye inatlaşıyor.
Oh really, where is Büyük Aşk? Ara ki bulasın.:img-hyste
forever_bim sanirim Nalan ile Keremi unutmussun..Birde Emre gitti su yeni doktor adayi cocuk cikti Nalanla ilgilenen..Sence Keremde Yilmaz gibi mi olacak yoka Kerem daha kotu islermi acacak basina?
Yılmaz Filiz'e aşık onu çok seviyor ama abisini vurdurtan, kendini yaralayan,psikopatça emellerini gerçekleştimeye çalışan, Cem konusunda uyarmak için Filiz'i değil ona en inanmayacak kişiyi seçiyor. Hatta olası evlilik durumunda, çok yakışırsınız diyor.
Filiz Yılmaz'a aşık onu çok seviyor ama ondan bir bebegi olduğunu gizliyor. Ona sürekli kaçamak yanıtlar veriyor, gurur yaptı diye inatlaşıyor.
Oh really, where is Büyük Aşk? Ara ki bulasın.:img-hyste
Yanımda arkadas uyuyor gülemiyorum ama tek olsam kopardım herhalde..:img-hyste
Bu arada ''klişe laf ama ileride acacagım'' dedigin yorumunda cok güzel olmus.. Aslında iyi bir ipucu olabilir..dedigin gibi belki de öyledir..
Merhaba arkadaşlar,
ben yeni başladım diziyi izlemeye.bu yüzden bayağı bölüm kaçırdım sanırım.son bölüm bombaydı.Aranızda bana diziyi özetleyebilecek biri var mı.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.nasıl kaçırdım diğer bölümleri ben yaaa:((
forever_bim
30-12-06, 03:30
forever_bim sanirim Nalan ile Keremi unutmussun..Birde Emre gitti su yeni doktor adayi cocuk cikti Nalanla ilgilenen..Sence Keremde Yilmaz gibi mi olacak yoka Kerem daha kotu islermi acacak basina?
Bir şeyden eminim, Kerem açılmazsa Nalan'ı kaybedecek. Kıza duygularını söylemeli. Nalan'ın kızgınlığı geçmedi daha.
bu hikaye çok uzadı artık bir an önce güzel bir sonla bağlansa da daha fazla yüzü eskimese bu hikayeyle oyuncuların. ama zor gibi gözüküyor, yılmazın kaçıncı başına gelen olay, kaçıncı hastane sahnesi olacak unuttuk artık. umulur ki daha fazla sakız gibi uzatılmadan güzel bir sona bağlanır ve daha nitelikli projelerde yer alırlar.
winnie sana katilmyiorum ben aksine i.a devam etmesini istiyorum basarili dizi niye bitsinki....bitmesin ama sacmalamasin yeter...
az zamanım var onun için bütün yazılanları okuyamadım...sadece birazını okudum..öncelikle diziyi detaylı değil ama genel olarak izledim....misafirlerim vardı...susturamadım onları.....okuduklarımın aksine ben filizi ve bölümü çok ii buldum...ilk sahneyi izlemedim...cem düşün hemen karar verme diyodu ama öncesinde ne konuşuldu bilmiyorum...o konuda yorum yapamıcam....ama izlediklerimi aktarim....filiz cemden süre istedi mi bilmiyorum ama ceme çok güzel bir hayır dedi...aslıyla yılmazı görmesine rağmen ikileme düşmedi bu kararında...hatta aksine yılmazı aslıda görünce ceme hayır dedi...aslı biraz daha öğrenemezse filizin kim olduğunu yanlışlıkla yılmazı sevdiğini ilk filize söyleyecek...fazla ve gereksiz samimi oldular...yılbaşı gecesi herkes aslıya bayıldı...buna üzülmedim desem yalan olur...filiz bu bölüm daha tutarlı ve kararlıydı...son bölümde takip etmesi ii oldu ....yılmazın yardımına yetişecektir...ömer-feride cephesi fazla hızlı gelişti...ömer feridenin elini tuttu ya şok oldum...bukadar erken beklemiyodum....bu ikiliin sahneleri çok hoştu....ömer aslıyla yılmazı görünce nekadar haklı olduğunu düşünmüştür....kardeşi bi tarafta pişmanlıktan kıvranırken yılmazın yanında başka bi kadın var...ömer yanılmamışım yılmaz hakkında kardeşimi sevmiyor diye düşünmüştür...bu bölüm filizin handana yenilmemesine ona karşı dik durmasına bayıldım...yılmaza düşman olmuşuz bu nasıl gurur demesine bayıldım...feride-ömer sahnelerine bayıldım....filizin duvara cenin çizmesine bayıldım...cemi reddetmesine bayıldım....ama şunu demeden geçemicem cem 350.000 dolara kolye aldı filize....filiz gözü bunlarla bürünecek bi kız değilki...hem filiz kimi seçerse seçsin böyle bir hediyeyi alabilir yada istese kendi alır...kız herşeyi alabilecek güçte bu şekilde kanmaz...ama kolyede yüzük de cemin evindeki atmosfer de çok romantikti...neyse ben kaçtım....
tüm forumuma mutlu yıllar ii bayramlar dilerim...1 hafta giremicem foruma...görüşmek üzere....
süper bir bölümdü. özlediğim filiz geri geldi zaten yılmazda bu filizi seviyordu.. yılmazın aslıların evinde filize dediği.. birbirinize çok yakışırsınız neden kesin cevabını vermedin sözü filizin uyanmasına doping oldu.. öyle ya yılmazı seviyorsan karasızlık ne demek... kimileri yılmaza kızıyor öyle nasıl konuşur diye, haksızlar bence.
benim sevdiğim kızı isticekler oda henüz kesin cevabımı vermedim dicek. lol anında terkederim o kizi
Yami'nin bütün yorumlarına sadece İMZAMI basarım. Yeni başrolümüz hayırlı olsun. CEM AKMAN. Alın tepe tepe izleyin diyorlar bize.
Kesinlikle katiliyorum hem size hem Yami'nin yorumlarina... Inanilmazdi bu bolum bir ara dedim ben yanlis diziyi mi izliyorum. Cem Akman'in basrol oynadigi bir dizi sanirim. Ne yapilmaya calisiliyor anlamis degilim. Senaristlerin elinde bu kadar yetenekli oyuncu var ve nasil kullanamazlar, inanamiyorum. Tamam herkese ve yaptiklari islere saygi duyuyorum ama Cem Akman karakteri diger oyuncu performanslariyla kiyaslananinca cok kotu. Bu kotuluk oynadigi rol acisindan degil tamamiyla performans olarak... Cem Akman karakterinin oldugu sahnelerde;
1. Omer ve Yilmaz'in karsilastiklarinda gosterdikleri kaliteli oyunu,
2. Canan, Yilmaz Ekrem sahnelerinde ki kaliteli perfomansi
3. Yilmaz ve Filiz...
4. Ali ve Sema
5. Yilmaz ve annesi
6. Omer ve Feride ve tatli kizi...
7. Daha nicelerinde gordugum kaliteyi goremiyorum...
Sadece bir dizi izliyorum, ne olur su kaliteyi kaybetmeyin.
Bir de ben hep soyle dusunurum karsinizda ki kotu rol yaparsa onun karsisinda ki ne kadar iyiyse de yine de kotu gozukuyor. Bakin Cem Akman'la olan sahnelere: Cok begendigim, YIlmaz, Omer, Filiz'in rollerinde inanilmaz dususler oluyor o karelerde.
Sadece bir ornek, Omer ve Yilmaz'in meyhane sahnesi, oyunculuk olarak ne kadar muhtesemdi!
Neyse cok uzatmak istemiyorum umarim anlatabildim ne demek istedigimi. Son birsey daha, eminim Cem Akman performansinin kabul gorecegi bir suru dizi vardir, ama Ihlamurlar Altinda degil...
Iyi yillar
Kesinlikle katiliyorum hem size hem Yami'nin yorumlarina... Inanilmazdi bu bolum bir ara dedim ben yanlis diziyi mi izliyorum. Cem Akman'in basrol oynadigi bir dizi sanirim. Ne yapilmaya calisiliyor anlamis degilim. Senaristlerin elinde bu kadar yetenekli oyuncu var ve nasil kullanamazlar, inanamiyorum. Tamam herkese ve yaptiklari islere saygi duyuyorum ama Cem Akman karakteri diger oyuncu performanslariyla kiyaslananinca cok kotu. Bu kotuluk oynadigi rol acisindan degil tamamiyla performans olarak... Cem Akman karakterinin oldugu sahnelerde;
3. Yilmaz ve Filiz...
4. Ali ve Sema
5. Yilmaz ve annesi
Bir de ben hep soyle dusunurum karsinizda ki kotu rol yaparsa onun karsisinda ki ne kadar iyiyse de yine de kotu gozukuyor. Bakin Cem Akman'la olan sahnelere: Cok begendigim, YIlmaz, Omer, Filiz'in rollerinde inanilmaz dususler oluyor o karelerde.
Sadece bir ornek, Omer ve Yilmaz'in meyhane sahnesi, oyunculuk olarak ne kadar muhtesemdi!
Neyse cok uzatmak istemiyorum umarim anlatabildim ne demek istedigimi. Son birsey daha, eminim Cem Akman performansinin kabul gorecegi bir suru dizi vardir, ama Ihlamurlar Altinda degil...
Iyi yillar
yk23 size %100 katılıyorum .cem karakteri iğrenç ve mide bulandıran haliyle senaryoyu altüst edip ı.a'nın o naif,sıcak ve doğal havasını mahvettiği yetmiyormuş gibi bu karaktere hayat veren ve aslı mesleği mankenlik olan cenk ertan da dizinin oyunculuk kalitesini çok aşağıya çekiyor.fazla sahnesi olmasa neyse de dizide neredeyse en fazla süreyi aldığı için bu durum fazlasıyla göze batıyor.kendi sesini kullanmadığı için karaktere yapaylık katan ses tonuyla,hiç bir sahnede değişmeyen yüz ifadesiyle,vücut dilini,jest ve mimiklerini doğru kullanamamasıyla , cenk ertan karşısındaki usta oyuncuların altında eziliyor ve onun bu performansı sizin de vurguladığınız gibi diğer oyuncuları da etkiliyor ,örneğin açık artırmadan sonra iki düşmanı karşı karşıya getiren sahne oyunculuk olarak zirve yapması gerekirken sırf bu yüzden sınıfta kaldı.
cenk ertan'ın oyunculuğuyla ilgili olarak forumda genel bir kanı var,nefret edilmesi gereken bir karakter kendinden nefret ettiriyorsa o karakteri canlandıran oyuncu başarılıdır.bunu kabul etmiyorum.cem'i hangi oyuncu canlandırırsa canlandırsın bu karakterden biz zaten nefret edecektik. oyunculuktan anlamayan beni koysanız siz bana da sinir olurdunuz.
Bunları yazmamda cem'i sevmememin bir etkisi olmadığı gibi cenk ertan'la ilgili bir sorunum da yok,mankenlerin oyunculuk yapmasına da karşı değilim ama oyunculuk yeteneği yoksa da fazla zorlamamak en mantıklısı sanırım.oyunculuğunu beğenenlere saygım sonsuz tabi.
evet bu bir dizi ama imkanları olduğu halde kalitelisini sunmak varken neden kaliteyi bu kadar düşürüyorlar .geçen sene mükemmel bi reji,mükemmel bir senaryo ve mükemmel bir oyunculuk vardı dizide.reji hala başarılı.ama cenk ertan'ın yetersiz performansı ve canlandırdığı cem'in arka arkaya gösterilen iki sahnenin birinde mutlaka görünmesinden mütevellit oyunculuk kalitesi düştü,senaryodan hiç bahsetmiyorum bile ,dizideki inandırıcılık git gide azaldığından oyuncuların muhteşem performansı da kimi zaman güme gidebiliyor
Buna rağmen ıhlamurlar altında bu haliyle bile şu anda yayında olan bir çok diziden daha iyi ama daha iyisi neden verilmesin?
bundan sonra daha kaliteli bölümler izlemek dileğiyle
herkesin bayramını ve yeni yılını kutlarım
sevgiyle kalın
september_06
30-12-06, 09:52
yk23 size %100 katılıyorum .cem karakteri iğrenç ve mide bulandıran haliyle senaryoyu altüst edip ı.a'nın o naif,sıcak ve doğal havasını mahvettiği yetmiyormuş gibi bu karaktere hayat veren ve aslı mesleği mankenlik olan cenk ertan da dizinin oyunculuk kalitesini çok aşağıya çekiyor.fazla sahnesi olmasa neyse de dizide neredeyse en fazla süreyi aldığı için bu durum fazlasıyla göze batıyor.kendi sesini kullanmadığı için karaktere yapaylık katan ses tonuyla,hiç bir sahnede değişmeyen yüz ifadesiyle,vücut dilini,jest ve mimiklerini doğru kullanamamasıyla , cenk ertan karşısındaki usta oyuncuların altında eziliyor ve onun bu performansı sizin de vurguladığınız gibi diğer oyuncuları da etkiliyor ,örneğin açık artırmadan sonra iki düşmanı karşı karşıya getiren sahne oyunculuk olarak zirve yapması gerekirken sırf bu yüzden sınıfta kaldı.
cenk ertan'ın oyunculuğuyla ilgili olarak forumda genel bir kanı var,nefret edilmesi gereken bir karakter kendinden nefret ettiriyorsa o karakteri canlandıran oyuncu başarılıdır.bunu kabul etmiyorum.cem'i hangi oyuncu canlandırırsa canlandırsın bu karakterden biz zaten nefret edecektik. oyunculuktan anlamayan beni koysanız siz bana da sinir olurdunuz.
Bunları yazmamda cem'i sevmememin bir etkisi olmadığı gibi cenk ertan'la ilgili bir sorunum da yok,mankenlerin oyunculuk yapmasına da karşı değilim ama oyunculuk yeteneği yoksa da fazla zorlamamak en mantıklısı sanırım.oyunculuğunu beğenenlere saygım sonsuz tabi.
evet bu bir dizi ama imkanları olduğu halde kalitelisini sunmak varken neden kaliteyi bu kadar düşürüyorlar .geçen sene mükemmel bi reji,mükemmel bir senaryo ve mükemmel bir oyunculuk vardı dizide.reji hala başarılı.ama cenk ertan'ın yetersiz performansı ve canlandırdığı cem'in arka arkaya gösterilen iki sahnenin birinde mutlaka görünmesinden mütevellit oyunculuk kalitesi düştü,senaryodan hiç bahsetmiyorum bile ,dizideki inandırıcılık git gide azaldığından oyuncuların muhteşem performansı da kimi zaman güme gidebiliyor
Buna rağmen ıhlamurlar altında bu haliyle bile şu anda yayında olan bir çok diziden daha iyi ama daha iyisi neden verilmesin?
bundan sonra daha kaliteli bölümler izlemek dileğiyle
herkesin bayramını ve yeni yılını kutlarım
sevgiyle kalın
Yami yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle eski kalitesinde değil dizi ve gittikçe de kan kaybediyor.
arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama bu sadece bir dizi. senaristler bizi ekrana bağlayabilmek için her yolu deniyorlar ama sonunda adım gibi eminim filiz ve yılmaz, feride ve ömer evlenecekler, çocuklarıyla mutlu bir hayat süreceklerdir. artık dizinin sonu öyle belli ki merak unsuru kalmadı ve bu çok sıkıcı hale getiriyor diziyi.
Artık cem'in palnlarından ve cem sahnesi görmekten fena halde sıkılmış durumdayım.a , b, c , d ....planlarını uygulayıp duruyor.Zannederesem alfabeyi tamamlayacağız.iki sahneden birinde cem'i görür olduk.o kadar fazla işlenmesi gereken konu varken neden cem bu kadar yer alıyor anlamadım.ömer ve feride
sahneleri resmen geçiştiriliyor.
tuğba filiz
30-12-06, 10:32
dün akşamki bölüm çok güzel ve çok heyecanlı bi bölümdü ömer feride sahnesi azdı ama çok tatlılardı filize helal olsun bi ara teklifi kabul edicek sandım ama etmedi yılmazla aslının evinde konuştukları sahne çok güzeldi
forever_bim
30-12-06, 10:44
3. Yilmaz ve Filiz...
4. Ali ve Sema
5. Yilmaz ve annesi
Iyi yillar
Artık her mesajımda yazma kararı verdim. Senaristler yapana kadar da her Allah'ın haftası yazacağım. Ben dizide Ömer ve Feride'yi izlemek istiyorum. Yeni sezon dahil olan oyunculardan esas başarılı olan İrem Altuğ'dur. Cenk Ertan değil. Cem Akman I.A.nın muhteşem büyüsünü mahvetmiştir. Ben bu dizide Sinan Tuzcu'yu izlemek istiyorum. Cenk Ertan'ı değil. Ömer'in hangi performansları iyi derseniz 1. bölümden başlayarak roman yazarım, o derece iddialıyım. Akşam da meyhanedeki sahnesi 56. bölümün en iyi performansıydı.Ömer'le Yılmaz sahneleri zaten dizinin en kaliteli oyunculuk sahneleri. Çünkü ikisi de çok ama çok iyi oyuncular.
Artık cem'in palnlarından ve cem sahnesi görmekten fena halde sıkılmış durumdayım.a , b, c , d ....planlarını uygulayıp duruyor.Zannederesem alfabeyi tamamlayacağız.iki sahneden birinde cem'i görür olduk.o kadar fazla işlenmesi gereken konu varken neden cem bu kadar yer alıyor anlamadım.ömer ve feride
sahneleri resmen geçiştiriliyor.
Kesinlikle katılıyorum. Cem sahnesi izlemeketen fenalık geçirdim. I.A.ya çıkarsız saf temiz aşklar yaraşır. Feride ve Ömer'i es geçiyorlar sinirlerim zıplıyor. Ben iki karenin birinde Cem denyosunu izlemek İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-M.
ismailsurucu
30-12-06, 10:47
evet 56.bölüme filiz damgasını vurdu.1.sezondaki o güçlü filiz tekrar geri gelmiş buna çok sevindim.annesine, çocuk konusunda almış olduğu kesin tavır çok hoşuma gitti.yılmaz'ı o kadar çok seviyorki yılmaz'ın aslı'nın evine gelmesi bile etkilemedi filizi.artık kendisinin yılmaz'ı kazanma konusunda kendisi'nin birşeyler yapması kanısına vardı.kaza esnasında arkalarında olması yılmaz'ın ilişkilerini tekrar gözden geçirmesini sağlıyacaktır.
artık bu cem'in kim olduğunun ortaya çıkması gerektiğine inanıyorum.2.sezonda senaryo sanki cem üzerine kurgulanmış.hata yapmaya başladı zaten.bunu filiz anlıyacaktır.cem'e söylediği o son cümleden hareketle o işi cem'in yaptırdığını anlaması gerektiğini düşünüyorum.yani yılmaz'ın açıklamalarına gerek kalmadan filiz cem'in ne mal olduğunu anlıyacaktır.
yoksa dizinin sonlarınamı geliyoruz.ferideyle ömerin birliktelikleri çok erken oldu gibime geliyor.
ıhlamurlar altında nekadar sürecek bilmiyorum ama enazından değişik konularla bir sezonda daha sürmesini isterim.
bu duygularla forumdaki tüm arkadaşların yeni yıllarını ve bayramlarını kutlarım.
HERZAMAN HERYERDE FİLİZ&YILMAZ
tuğba filiz
30-12-06, 10:47
cem sahnesinden çok yılmaz- filiz ömer-feride sahnesi görmek istiyoruz bıktık artık cemden ama senaryo gereği böyle sürücek galiba
senaristler ne yapmalıki sen sonunu anlayamayasın arkadaşım onu belirt beri :img-hyste
senaristler değil de yapım şirketi şunu yapabilirdi ''39 bölümde diziyi bitirmek''
bu kadar uzatmanın bir anlamı yok ki. sanıyor musunuz ki gerçek hayatta ilişkilerine bu kadar çok kişi karışan, bu kadar çok alternatifi olanların birbirine hayrı olsun, hiç inandırıcı değil anlatmaya çalıştığım. bilir misiniz bilmem ama zirvede bırakmak diye bir şey var, asmalı konakta olmuştu mesela.
tuğba filiz
30-12-06, 10:53
cem karekterinin diziye girmesine 1 hafta kala ben yapım şirketinden biriyle konuşmuştum dizi hakkında konunun devam etmesi için bi süre daha yılmaz filiz birleştirmeyeceklerini sonunda barıştıracaklarını söylemiişlerdi ama şimdi filiz hamile nasıl olacak bilmiyorum
ömer/feride aşkının hızlı gelişmesi dizinin sonumu geliyoru düşündürmemeli.
feride geçmişini hatırladığında sanmıyorumki bu aşk kolay ilerlesin. ordanda baya baya bir hikaye çikar, belkide filizle yılmazda kendilerini o hikayenin içinde bulurlar. ama bu cem olayının bir an önce bitmesini ve diziden uzaklaşıp bizi aşıklarla başbaşa bırakmasını istiyoruz yılmaz/filiz/aslı, ömer/feride, nalan/kerem/doktor, ali/sema kurabiyem biz bunları izlemek istiyoruz.
Valla ilk önce şunu diyim.. Bu aşktan ümidim artık yok birleşselerde bende o kadar tadı vermez..
Yılmazı son derece hatalı buluyorum.. Çok kızgınım ona.. Filizede o derece kızgınım.. Aslı bir o kadar derece seviyorum.. Ömer-Feride çiftinin kutluyorum.. Ömer aşk fitilini ateşledi.. Tutabilene aşk olsun..
Ya bu bölüm öyle bir hata yaptılarki yenilir yuturlu cinsten değil... Sanırım kimsenin gözüne batmamış.. Ben sabah kalkınca kesin yazmışlardır diyorum ama.. Yok.. Akşama kadar yazmayacağım hatayı bakalım tahmin yada çıkaran olacakmı.. Ama bilin ki çok şaşıracağınız bir hata olcak.
Valla ilk önce şunu diyim.. Bu aşktan ümidim artık yok birleşselerde bende o kadar tadı vermez..
Yılmazı son derece hatalı buluyorum.. Çok kızgınım ona.. Filizede o derece kızgınım.. Aslı bir o kadar derece seviyorum.. Ömer-Feride çiftinin kutluyorum.. Ömer aşk fitilini ateşledi.. Tutabilene aşk olsun..
Ya bu bölüm öyle bir hata yaptılarki yenilir yuturlu cinsten değil... Sanırım kimsenin gözüne batmamış.. Ben sabah kalkınca kesin yazmışlardır diyorum ama.. Yok.. Akşama kadar yazmayacağım hatayı bakalım tahmin yada çıkaran olacakmı.. Ama bilin ki çok şaşıracağınız bir hata olcak.
nasıl bir hata çok merak ettim.mantık hatasımı yoksa başka birşey mi.şimdi bölümü indiriyorum.öğleden sonra seyredebilirim.tekrar bir inceleyiyim.
Yami, benim de anlatmak istediklerimi cok acik bir sekilde dile getirmissin. Cok sagol...Hele su alinti yapdigim kisim tam isabet! Benim de hicbir kimseye onyargim yok, saygi da duyuyorum. O ihalenin sonunda eger Omer ve Yilmaz biraraya gelseydi herkes kalite farkini gorurdu sanirim. Hic unutamadigim bir sahnede; Omer'in Yilmaz'in ziyaretinden sonra Cem'in ofise gidip durumu anlattigi sahneydi. O cok sevdigim, kaliteli oyuncu Sinan Tuzcu cok siradan gozukmustu, ve Cenk Ertan senin de dedigin gibi yine ayni yuz ifadesiyle oynamisti...
Umarim su guclu oyuncu potansiyelinin ortaya ciktigi kaliteli yeni bolumler goruruz artik.
Iyi bayramlar, saglikli nice yillar dilegiyle...
Filizden başlıyım..
Yani ne desem bilmiyorum... Çiçekleri eline almasından onları masada bırakmamasından mı bahsetsem.. Eve gelince yüzük kutusunu açıp yüzüğe bakmasından mı bahsetsem.. Sonra Yine Yılmaza bebeği söylememesinden mi bahsetsem... Eve gitmeyi demiyorum bile.. Çok kızgınım ona Yılmazada savunduğum karakterleri savunmaktan ben bile bıktım artık. Bide bölümi içerisinde sadece bebeği konusunda kararlılık gösterebildi.. Ancak o oıldu.. Yani bebek kesinlikle aklını başına getirmeye başladı.. Çocuğu yurt dışında doğurmak istemeler teklifi kabul etmemeler sonrada tek başına büyütmeler.. Çocuk yaradı bu kıza ama bu kadar günahın bedelini çocuk çekmemeli.. Yılmazın bu bebeği duyması şart. Duyması içinde sanırım düşmesi yetecek.
Ya bu bölüm öyle bir hata yapt