PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

matraka
14-01-07, 17:30
en azından onlar her gece çıkıyordu bunlar sabah akşam,tatiller,resmi tatilller,bayramlar,yılbaşı,boyamalar,ev kutlamaları,kazalar :) yani her durumda birlikteler ...ben filizle cemin gezmesini çok normal görüyordum sen sürekli eleştiriyordun o zaman filizde acı çekiyordu çünkü sevdiği adamı yanlış tanıdığını sanıyordu,şimdi yılmazda aynı durumda ama bir fark var yılmaz resmen bakıyor melül melül :) kızda baktı karşıda ışık var hemen geçti ..aslı ne zaman öğrenecekmiş ki tüyo onunla ilgili olmadığına göre belki sezon finalinde yani finalde öğrenir aa yılmazla filiz mi :img-hyste :img-hyste

ya evet öyle oldu demi bende o zamandan filizi eleştirmeye başlamıştım demekki filiz o zamandan bu yana hiç düzelememiş bunu demek herhalde filizin söylemlerini ve davranışlarını sevcdiğine karşı hiçbir zaman onaylamdım ama ben suçluyum tamam sana ve filizcilere karşı suçlu olim benim için farketmez ayrıca o bakışlar sana öyle gelmiş ben öyle görmüyorum dedimya kişiden kişiye değişir diye boşuna demedik herhal

secoms
14-01-07, 17:32
Yok yok ben bu aslının kücük elif kadar olayları anlayabildigini düşünmüyorum..

Kızım otur bir düsün; yılmazın ask acısı cektigini biliyorsun.. Her yılmaz filiz karsılasmasında filizin sana haber vermeden ortamı terkettiğini görüyorsun.. onu bırak filiz kazadan sonra evine kadar geliyor ve yılmaz için geldigi asikar.. Anla artık yaaa..Bir de bu son olaydan sonra anlamazsa bu kızı tescillemek gerekecek ya neyse :)

Kücük elif bile babasının ferideye karsı bir seyler hissettigini anladı da nasıl numaralar yaptı :):) Dediğim gibi iş konusunda zehir gibi olan güzel gözlü kızımız ask konusunda son derece saf.. Aklım almıyor..

pinkzone
14-01-07, 17:33
Filizde yeteri kadar umut vermiştir Yılmazda yeteri kadar umut vermiştir. Ha bunu bilerek yapmış yapmamış ben entrese etmez.

Aslı saçmaldığı konuşmada Yılmazın davranışlarını tamamen kendine göre yorduğunu gördük.
Yılmazın bundan sonraki davranışları öenm kazanıyor.. Bundan mesafe koyamazsa ne diyeyim.. Şaka diyip geçiştirirse.. Bile şaka gerçeğin aynasıdır bir nevi.. onun için Yılmazın 58. bölümde aslıya olna davranışlarına bakmak şart.

Arabadaki bakışa karşılık verdi Yılmaz.. Gözü kayıyor ister istemez. Birisiylen bile herkesin genelde gözü kayıyıor. Ki burda yılmaz durum farklı ayrılar.. Taraflar kabul etmiş bize bön bön bakmaktan başka birşey kalmaz. :)

matraka
14-01-07, 17:33
matraka filiz ceme hiç birzaman umut vermedi ! filiz cemin aşk itirafınada tepkisiz kalmadı yani ona hayır dedi fln ama yılmaz aslının aşk itirafı sonrsı tepkisiz kaldı ... Benim umudum şudur ki eski filiz yılmaz sahnelerini görelim he birde bazen bunlar yılmazın değil senaristlerin suçu diyorsun peki filiz sahnelerini kim yasıyor kendi mi ? yani filize bu kadar yuklenmene bir anlam veremiyorum ... Yılmaz hatalı davrandığı zaman bunu kabullenmiyorsun ... Objektif ol ...

filiz ceme ümit vermedi demek onu dostu olarak gördü değilmi her akşam yemeğe çıktı ne yemekler ama yılmaz hala o mum ışıklı danslı yemeklerwe aslıyla çıkmadı hala iş toplantısına filizle git çok sıkıldım filizle bir yere git kher akşam filizle evde konuş sonra ümitlenme gelde bunu ye valla cemin yerinde olsan bende aşık olurdum o tavırlar karşısında çünkü filiz mesafe koymadı döndürün o sahneleri bide çubuk alalım elimize anlatim istersen ya ben öyle düşünüyorum ötesi yok

kursuni19
14-01-07, 17:35
filiz ceme ümit vermedi demek onu dostu olarak gördü değilmi her akşam yemeğe çıktı ne yemekler ama yılmaz hala o mum ışıklı danslı yemeklerwe aslıyla çıkmadı hala iş toplantısına filizle git çok sıkıldım filizle bir yere git kher akşam filizle evde konuş sonra ümitlenme gelde bunu ye valla cemin yerinde olsan bende aşık olurdum o tavırlar karşısında çünkü filiz mesafe koymadı döndürün o sahneleri bide çubuk alalım elimize anlatim istersen ya ben öyle düşünüyorum ötesi yok

Evet haklisin hem Filiz degilmiydi Cemin yaninda Yilmaza ben seni artik sevmiyorum deyen, kesinlikle Filiz Ceme ümit verdi, baslarda hadi Cemin ilgisinden haberi yokta, ya sonra Cem itiraf ettikten sonrada kendini Cemden cekmedi, onunla bulusup yemege cikmayi kabul etti

tolgahuzur1
şimdi başka formlarada baktımda oradaki arkadaşlarda tüyo almış.. yılmaz ile filiz barışıyorlarmış. bu 2-3 bölüm gidecekmiş. ondan sonra cem öyle bir plan yapıyormişki filizin çocuğunun düşmesinden yılmazı sorumlu tutuyormuş ve bizimkiler bir daha ayrılıyorlarmış. hemde hiç barışmamak üzere dizi kötü sonla bitecekmiş..

sinem*
aslı cem konusunda şıp diye her şeyi anladı..zeki kızımız hemen araştırma yaptı ama bir türlü filiz yılmazı anlamıyor,filiz resim çiziyor yılmaz gelince acelece siliyor,kaza yapıyorlar aslı gerek yok gelme demelerine rağmen geliyor ve iyi akşamlar demeden gidiyor..Bu bölümde anlamazsa ben bu kızın sadece cemin planlarına endeksli zekiliği olduğunu düşünmeye başlayacağım :)

byuzax
14-01-07, 17:36
sana birşey diyemiyorum... Matraka neyse sen aynı tas aynı hamam :D

Arkadaşlar izleyip gorelim diyorum ne olacağını önceden bilmek için sete gitmek gerek ... Giden arkadaş varsa bizi aydınlatsın ...

gülbeşeker
14-01-07, 17:37
en azından onlar her gece çıkıyordu bunlar sabah akşam,tatiller,resmi tatilller,bayramlar,yılbaşı,boyamalar,ev kutlamaları,kazalar :) yani her durumda birlikteler ...ben filizle cemin gezmesini çok normal görüyordum sen sürekli eleştiriyordun o zaman filizde acı çekiyordu çünkü sevdiği adamı yanlış tanıdığını sanıyordu,şimdi yılmazda aynı durumda ama bir fark var yılmaz resmen bakıyor melül melül :) kızda baktı karşıda ışık var hemen geçti ..aslı ne zaman öğrenecekmiş ki tüyo onunla ilgili olmadığına göre belki sezon finalinde yani finalde öğrenir aa yılmazla filiz mi :img-hyste :img-hyste
aslı o kadar saf ki(!) dizinin sonunda filizle yılmaz evlenince artık onlar arasındaki ilşkiyi anlar.Şundan eminim ki aslı kayıktayken filizn orda olduğunu görmücek, sadece yılmaz görücek,yılmaz da bir şey söylemez,filiz de çekip gider diye düşünüyorum ya da şöyle olurmuş harırlarsanız 43.bölüm sonuydu galiba cemle filiz cananın yanına gittiler yılmaz da ordaydı filize dedi ya "noldu filiz hortlak mı gördün?" filiz de aslıyla yılmazın kayıktan inmesini bekleyip onlarla konuşabilir yılmaza bir şeyler söyler belki.

forever_bim
14-01-07, 17:40
Bir önceki başlık 1250 mesajı aştığı için tarafımca kilitlenmiştir. Dizi ile ilgili SEVİYELİ tartışmalarınıza lütfen bu başlıktan devam ediniz.

Saygımla

forever_bim / DİZİFİLM MODERATÖRÜ

secoms
14-01-07, 17:41
Filizin o konusmayı yapması gerekiyordu.. İster yemekte ister evinde..olması gereken bir sahneydi.. Arkadaslar siz filizin karakterini yılmazla karıstıyorsunuz ve yılmaz gibi olmasını istiyorsunuz..Bence cok yerinde bir davranıstı..

Bu arada izedigim kadarıyla söylüyorum; yılmazın aslının evinde Filize davranıslarını cok KABA buldum; ekipte aslıyla sapancaya gitmesi TERBİYESİZLİK olarak görüyorum..Yoksa gezmiş gezmemiş umrumda degil..

Filizle yılmaz arasındaki farklardan biri de budur...

archshe
14-01-07, 17:45
Filizin o konusmayı yapması gerekiyordu.. İster yemekte ister evinde..olması gereken bir sahneydi.. Arkadaslar siz filizin karakterini yılmazla karıstıyorsunuz ve yılmaz gibi olmasını istiyorsunuz..Bence cok yerinde bir davranıstı..

Bu arada izedigim kadarıyla söylüyorum; yılmazın aslının evinde Filize davranıslarını cok KABA buldum; ekipte aslıyla sapancaya gitmesi TERBİYESİZLİK olarak görüyorum..

ağzına sağlık secoms....baştan aşağı kabaydı yılmaz bu bölüm...

byuzax
14-01-07, 17:48
bende secoms üstelik filizin önemli bir konuşma demesine karşın filizi umursamayıp bir telefon bile etmeyip sıkıcı bir konuşmaydı diye geçiştirmesi yılmaza yakışan bir davranış değildi . Bence bu olaydan sonra filiz yılmaza karşı daha sert olmalı yani bundan sonra yılmaz bebeği orenince filiz yılmazın peşinden değil yılmaz filizin peşinden koşmalı... Ama gönlümden geçen bir an önce barışmaları...

filizim+y
14-01-07, 17:49
matraka sana iyi akşamlar, ama hala aynı yerlerdesin tekrar tekrar düşün derim filizi asacak kadar filiz hatalı değildir, tüm olayları deşsek eminim ikisininde birbirinden kalır yanı yok ama sen inatla ya da sanırım farklı olma düşüncesiyle hareket ediyorsun, şimdi okumazsın yarın görürsün bu msj, sende haklısın ne diyelim yılmazın hiç hatası yok melek melek, taraflı olarak bakıyorsun sadece bir defa olsun filizin penceresinden baksan biz nasıl yılmazın penceresinden bakıyoruz, filiz-cem ve aslı-yılmaz pek bir farkı yok en çok benzeştikleri
cem filizi, aslı yılmazı sevdi, güzide çiftimiz birbirini, yılmazın ümit vermediğini düşünüyorsan bu hakka filizde sahiptir ayrıda olsalar yılmazdan cemi arkadaşı olarak görmüştür, ümit vermemiştir yılmaz hakkında da ne hissediyorsa söylemiştir, şu an yılmazda ayrı filizden ama hiç bahsetmiyor yani uzattım yılmaz davranışlarında haklıysa aslı için, filizde haklıdır ceme karşı sen tarafsız olarak bakmıyorsun.

sinem*
14-01-07, 17:50

Bu arada izedigim kadarıyla söylüyorum; yılmazın aslının evinde Filize davranıslarını cok KABA buldum; ekipte aslıyla sapancaya gitmesi TERBİYESİZLİK olarak görüyorum..Yoksa gezmiş gezmemiş umrumda degil..

hem de haber vermiyor..aslında cem konusunda bile uyarmaya gerek duymadıysa bunu niye haber versin çok mu önemli :) filiz gelmiş ama aslıyla sapancada gezmek varken kim takar filizi :img-cool2

archshe
14-01-07, 17:51
sevgili matraka yılmazın yaptıklarına imzamı atarım demişsin....şu saatten sonra hiç bir şekilde objektif baktığını düşünmüyorum artık...yılmaz ne yapsa haklı sana göre....bize memnuniyetle yardımcı olacakmışın yılmaz konusunda dört gözle bekliyorum yardımını...yılmaz nasıl haklı acaba?eğer tüyolar da böyleyse ben daha dayanamıcam bu beklemeye...barışır gibi olup gene kötü olacaklar...bu arada yazdıklarımı okuduysan sormuştum ama gene sana özel soruyorum sence aslıyla yılmaz gene vakit geçirecek mi?aslı onu sevdiğini söyledikten sonra...bence geçirecek ve sen haklıdır diyeceksin...ben de aksini düşünmüyorum...yılmaz aslıyla gezebilir yanlış değil ama filizi cemle gezerken neden asmıştın onu hatırla istedim...yılmazın yaptıklarıyla bi fark var mı?hatta yılmaz gibi bakışmalar gördünmü cemle filiz arasında....bunları düşünmeni ve bana bir cvp vermeni istiyorum...

secoms
14-01-07, 17:52
İzledigim yerler hakkındaki yorumlarımı devam edersem :),

Aslının evinde yılmazın filize '' Bunu da sensiz atlatabilirim..'' Bak sen !!! Ne de güclüsün.. Filizin sensiz neler atlattıgını bir bilsen..İşte sorun da bu bilmiyorsun cok da ögrenmek istemiyorsun.. Bu kadar olur walla..

gülbeşeker
14-01-07, 17:53
ağzına sağlık secoms....baştan aşağı kabaydı yılmaz bu bölüm...

yılmaz filizden kaçaym,kurtulayım yüzüne bakmayayım ,sesini duymayayım derken kaba denilebilecek davranışlarda bulunmuş olabilir ben yılmazı anlayamıyorum zaten yılmaz cemle hesaplaşıcaktı ama onu tekme tokat dövecek miydi bilmiyorum?Cemle filizi görünce evine gidip dövdü bir de filizn adını ağzına alma ona zarar verirsen seni öldürürüm tarzında şeyler söyledi tamam cem korkak ama görüldğü üzere planları tıkır tıkır işliyor cem filize zarar vercek olsa yılmazın ruhu bile duymaz ayrıca filiz cemin gerçek yüzünü bilmiyor ki ondan uzaklaşsın yılmaz da sağolsun bu konuda filize tek kelime bile etmedi.

secoms
14-01-07, 17:57
Filiz belki 2. sezonun en iyi performansını gösterdigi sahnede '' sevdiğim beni son kez affet '' demesine ragmen (ki burda herkes bu sahnenin basarısını konustu) Yılmaz abimiz hala daha '' Bana bir sey olsaydı senin için degisen bir sey olmazdı '' dedi yaa ben orda koptum.. Bir insan bu kadar mı anlayıssız olur.. Bir ara yılmazın filizin sevgisinden süphe etmedigini ondan baska bir sey bekledigini düşünüyordum ama abimiz sanırım sevgiden süphe ediyor.. Acınası bir durum...

filizim+y
14-01-07, 17:58
İzledigim yerler hakkındaki yorumlarımı devam edersem :),

Aslının evinde yılmazın filize '' Bunu da sensiz atlatabilirim..'' Bak sen !!! Ne de güclüsün.. Filizin sensiz neler atlattıgını bir bilsen..İşte sorun da bu bilmiyorsun cok da ögrenmek istemiyorsun.. Bu kadar olur walla..

ah secoms ah izninle imzamı atıyorum buna ne güzel anlatmışsın, ellrini yüreğine sağlık, hakikaten filizin neler yaşadığını neleri atlattığını bilse yılmaz ne yapardı, zannediyor ki kendisi daha çok acı çekti ah yılmaz ah öğrenmek için peşindende koşturdu filiz ama çok önemli işlerin dolayısıyla bu görüşmeye katılamamışsındır sen:img-hyste yoksa kaçırmazdın değil mi:img-hyste

archshe
14-01-07, 17:59
filizin bilmeden de ceme umut verdiği söyleniyor pinkzone tarafından...yılmazın aleni davranışlarıyla filizinki karşılaştırılamaz...sevgili pinkzone ve matraka o kadar şartlanmışsınız ki yılmaz haklı filiz haksız demeye bazı şeyleri göremiyosunuz bence...ya da farklı bakıyoruz...ama dizinin sonu filiz yılmaz olarak bitince mutlu bile olamayacağınızı düşünüyorum....nedense? herhalde yılmaz lütfetti de döndü filize dersiniz...anlamıyorum sizi...böyle devam edersek de anlayamacağım...biraz düz bakarsanı herşey ortada...neyse sizin düşünceniz daha fazla bişey demiyeyim...

gülbeşeker
14-01-07, 18:00
hem de haber vermiyor..aslında cem konusunda bile uyarmaya gerek duymadıysa bunu niye haber versin çok mu önemli :) filiz gelmiş ama aslıyla sapancada gezmek varken kim takar filizi :img-cool2yılmaz sapancayı ya da aslıyla sapancaya gitmeyi umursamıyor filizle yine aynı şeyleri konuşmaktan yüz yüze gelmekten kaçıp duruyor bu sırada sağolsun aslı kızımız yılmaz beyimizn kapısına dayandı eh artık yılmaz için bir fırsat filizden uzaklaşmak için aslıyla sapancaya gidecek tabiki.Bu arada filize haber vermez tabiki kız aradığında telefonlarına çıkmıyor bir de kendisi mi arayıp söyleyecek gelemeyeceğini aslında bu yaptığının içten içe yanlış bir şey olduğunu biliyor filizi aramaya yüzü yok.

lawinia
14-01-07, 18:00
filizin yılmaza asık oldugunu kısa bi zamanda ögrendi cem ve buna ragmen filize asık oldu yani filizde benden hoslanıyo diye düsünmedi hiç. filiz muratla da bu sekilde yemege cıkıyodu gecen sezon bunlar gayet arkadasca yemeklerdi filizle ceminkilerde öyleydi ben yemege cıkmalarıyla filizin ceme ümit verdiğini düsünmüyorum ayrıca cemi eve yamege handanla ömer de caıgıryodu filizin istegiyle gelmedi ki cem... ben yılmazın aslıyla rakadaslıgını da normal buluyorum ama anormal olan yılmazın bakıslarıdır ve aslı yılmazın bu bakıslarından ümit alıyo kahvaltıda söyledikleri yılmazın da kendisinden hoslandığı düsüncesinin imasıydı.
filiz cemin ilgisini ögrendikten sonra mesafe koymalıydı ilk basta tepkisini gösterdi ama sonucta deger verdiği bi arkadası cem onu da kırmak ve onun arkadaslıgını kaybetmek istemiyo bu da gayet normal bence. cem aralarında bi ilişki olamayacgını filizden de acıkca duydu zaten ama kendisi hasta oldugu için bunu göremiyo bi türlü. ben simdi yılmaz aslının ilgisini ögrenince ne yapacak bunu görmek istiyorum madem filiz uzaklasmalıydı yılmaz da aynısını yapmak durumunda değil mi aslıya eski yakınlığı göstermesi ne kadar dogru olur aslıyla bi ilişki düsünmüyosa...
cem nasıl bi planla filizin bebeginin düsüs sebebi olarak yılmazı gösterebilir ki ben bi türlü bulamadım aklına fikir gelen var mı?
filizle yılmaz barısırlarsa yılmazın ceme karsı mutlaka cok daha ciddi tedbirler alması gerekir cünkü cemin hasta biri oldugunu biliyo ayrıca filizi de acıkca uyarmalı bence...

archshe
14-01-07, 18:02
Filiz belki 2. sezonun en iyi performansını gösterdigi sahnede '' sevdiğim beni son kez affet '' demesine ragmen (ki burda herkes bu sahnenin basarısını konustu) Yılmaz abimiz hala daha '' Bana bir sey olsaydı senin için degisen bir sey olmazdı '' dedi yaa ben orda koptum.. Bir insan bu kadar mı anlayıssız olur.. Bir ara yılmazın filizin sevgisinden süphe etmedigini ondan baska bir sey bekledigini düşünüyordum ama abimiz sanırım sevgiden süphe ediyor.. Acınası bir durum...

evet artık güven sorunu değil yılmazınki...filizin aşkından şüphe ediyo...o zaman cidden dönmesin kardeşim...filiz bu lafları duyup da hala sevmesin yılmazı...mümkünse böyle düşünen adamın bebeğini de taşımasın....

secoms
14-01-07, 18:05
yılmaz sapancayı ya da aslıyla sapancaya gitmeyi umursamıyor filizle yine aynı şeyleri konuşmaktan yüz yüze gelmekten kaçıp duruyor bu sırada sağolsun aslı kızımız yılmaz beyimizn kapısına dayandı eh artık yılmaz için bir fırsat filizden uzaklaşmak için aslıyla sapancaya gidecek tabiki.Bu arada filize haber vermez tabiki kız aradığında telefonlarına çıkmıyor bir de kendisi mi arayıp söyleyecek gelemeyeceğini aslında bu yaptığının içten içe yanlış bir şey olduğunu biliyor filizi aramaya yüzü yok.

Basit bir neden.. Hem kız üstüne basa basa cok önemli ayak üstü konusulacak bir sey degil dedi.. Nasıl olurda böyle yorumlar anlamadım.. telefon acmama konusunda hatalıdır.. Bunu filizde gecen bölümlerde yapmıstı ve orda da hatalıydı.. Sence filizin yılmazın sapancaya gittiğini baskasından ögrenmesi cok mu iyi oldu ? kesinlikle hayır.. Gerci GURUR acayip bir sey.. Karakterlerimizin ikiside gururlu.. ama yılmazın gururu kabalıgı ile birlesince dayanılmaz oluyor...tek fark bu

sinem*
14-01-07, 18:06
filizin yılmaza asık oldugunu kısa bi zamanda ögrendi cem ve buna ragmen filize asık oldu yani filizde benden hoslanıyo diye düsünmedi hiç. filiz muratla da bu sekilde yemege cıkıyodu gecen sezon bunlar gayet arkadasca yemeklerdi filizle ceminkilerde öyleydi ben yemege cıkmalarıyla filizin ceme ümit verdiğini düsünmüyorum ayrıca cemi eve yamege handanla ömer de caıgıryodu filizin istegiyle gelmedi ki cem... ben yılmazın aslıyla rakadaslıgını da normal buluyorum ama anormal olan yılmazın bakıslarıdır ve aslı yılmazın bu bakıslarından ümit alıyo kahvaltıda söyledikleri yılmazın da kendisinden hoslandığı düsüncesinin imasıydı.
filiz cemin ilgisini ögrendikten sonra mesafe koymalıydı ilk basta tepkisini gösterdi ama sonucta deger verdiği bi arkadası cem onu da kırmak ve onun arkadaslıgını kaybetmek istemiyo bu da gayet normal bence. cem aralarında bi ilişki olamayacgını filizden de acıkca duydu zaten ama kendisi hasta oldugu için bunu göremiyo bi türlü. ben simdi yılmaz aslının ilgisini ögrenince ne yapacak bunu görmek istiyorum madem filiz uzaklasmalıydı yılmaz da aynısını yapmak durumunda değil mi aslıya eski yakınlığı göstermesi ne kadar dogru olur aslıyla bi ilişki düsünmüyosa...
cem nasıl bi planla filizin bebeginin düsüs sebebi olarak yılmazı gösterebilir ki ben bi türlü bulamadım aklına fikir gelen var mı?
filizle yılmaz barısırlarsa yılmazın ceme karsı mutlaka cok daha ciddi tedbirler alması gerekir cünkü cemin hasta biri oldugunu biliyo ayrıca filizi de acıkca uyarmalı bence...

tamamen katılıyorum :) cemin önünde yılmaza seni sevmiyorum demiş olabilir ama ceme her zaman yılmazı sevdiğini anlatıyordu.Yılmaz bu cem konusunda hiçbir şey yapmadan durursa çok sevdiğim dediği filizi ve çocuğunu kaybedebilir bu gidişle

gülbeşeker
14-01-07, 18:07

fliz cemden evlenme teklifi aldı diye mi böyle konuştu bilmiyorum filizn ona ümit verdğinimi düşünüyor yılmazı gerçekten anlayamıyorum sezon başında kız seni sevmiyorum dedi, öpüştü sonra hiçbir şey hissetmedim dedi yılmaz bunların hiçbirine inanmayı tercih etmedi ama şimdi kolayı seçiyor galiba inanmak istedği şeye inanıyor bence yılmaz kafasına aldığı darbelerden sonra duygularını yavaş yavaş yitiriyor, mantığıyla hareket edeyim derken taş kalpli biri olma yolunda adım adım ilerliyor.

lawinia
14-01-07, 18:11
tamamen katılıyorum :) cemin önünde yılmaza seni sevmiyorum demiş olabilir ama ceme her zaman yılmazı sevdiğini anlatıyordu.Yılmaz bu cem konusunda hiçbir şey yapmadan durursa çok sevdiğim dediği filizi ve çocuğunu kaybedebilir bu gidişle

kaybedecekmis de zaten tüyolar bu yönde ama nasıl bi plan yapıyo ki olay yılmazın üstüne kalıyo ben hala bulamadım... cem gayet de biliyodu filizin yılmaza duydugu askı ama aslı ilişkilerini duysa bile yılmazın filizi unuttugunu düsünecektir kendisine olan bakısları filize olan soguklugu yüzünden...

sinem*
14-01-07, 18:14
kaybedecekmis de zaten tüyolar bu yönde ama nasıl bi plan yapıyo ki olay yılmazın üstüne kalıyo ben hala bulamadım... cem gayet de biliyodu filizin yılmaza duydugu askı ama aslı ilişkilerini duysa bile yılmazın filizi unuttugunu düsünecektir kendisine olan bakısları filize olan soguklugu yüzünden...

suçu yılmaza atacaktır yılmazda cem yaptı der ama bu saatten sonra yılmaza kim inanır uyarmaz uyarmaz son anda ben biliyordum der..Nasıl yılmaza suçu atacak acaba bende merak ettim...Cemin yüzü bir açığa çıksa o gün ıhlamurlar altındanın kurtuluşu olacak

secoms
14-01-07, 18:15
Surda topu topu 2 sahne izledim. Walla dayanamadım.. resimler var diye pek takmamıstım ama matrakanın verdigi tüyolardan sonra koptum :) Bilmiyorum sonu hayrolsun.. Tek dilegim bu haftaki gibi esit sahne paylasımı yoksa cok sıkıcı bölümler bizi bekliyor.. (Ömer ve feride sahneleri izleyemedim daha ama az kaldı sunun surasın da 4 saatim var :))

NOT: Bu arada Bülen İnal'ın parmagındaki yüzük cok hosuma gitti.. Sanırım kendi yüzüğü cünkü Ask yolu filminde de parmagında.. Madem sevgili modumuz ömerin yüzügünü istiyor okul taksidi için :) bende Bülen abininkini istiyorum :):)

filizim+y
14-01-07, 18:15
yılmazın kabalığı hat safadaydı ama sadece filize karşı, diğer kıza da bir o kadar sıcaktı, ben yılmaza yakıştıramadım bu haftaki tavrını özellikle filiz endişenlenmiş meraklanıp gelmiş yarasına dokunmak istiyor izin vermiyor elini tuttu hemen çekti, içinden geçenleri en güzel şekilde dile getirdi ama yılmaz hepsine boston korkuluğu gibi tepkisiz duygusuz acımasızca karşılık verdi, filizin önemli dediği şeyi önemsemeyecek kadar da kabaydı, yani yılmazı o kadar güzel anlattılar ki bize şimdiye kadar ama şimdi yılmazda gurur, kaba, karşısındaki insanın davetini çevirme (hoş aslınınkini çevirmedi bayağı centilmeni) yani çok farklı huylar hasıl olmaya başladı na bu ya bu kadar da olmaz ki ama bunu tekrar tekrar yazıyorum çok fena ödeyecek kim tarafından tabi ki bay psiko tarafından ödetilecek bir bedel olacak o zaman bunların ne kadar yanlış olduğunu anlayacak ama belki de anlamaz malum kişilik değiştiriyoruz.

filizim+y
14-01-07, 18:31
arkadaşlar aslıdan yılmaz iki şarkı

1.nazan öncel (aşkım baksana bana)
aşkım baksana bana aşkım
aşkım ağlarım ama aşkım
yat kalk hep beni düşün oooo nerde?

2.yeşim salkım (yakacağım canını)
Kaç kurtar kendini benden
Olacaklardan korkuyorum
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Bak seni son kez uyarıyorum

tam aslılık bu şarkılar, dinleyin...

sevdam
14-01-07, 18:31
yorumlarinizin hepsini olamasada ellimden keldigi kadarisini okudum...
simdi yorum yapma sirasi bende...
öncelikle cogu arkadaslarinda dedigi gibi ben bu bölüm yilmazin davranislarini hic beyenmedim bence filize cok agir laflar söylüyor cok kaba davraniyor...
asil anlamdigim, arabadaki bakislar neydi ya...Yilmaz sen filizi bu kadar cabuk mu unnuttun???bence böyle bakislar ilgi duydugun insanlaradir...

cok heycanli bir yerde bitti bu bölüm...hatitladiginiz kadar 45ci bölümde filiz yilmazin pesinden gidip "sana söylemek istedigim bir sey var" dedi...eyer o sahnede cemkopat gelmeseydi onu sevdigini söyleyecekti...demek istedigim su ki eyer bu bölüm bu sefer yilmaz filizin pesinden gitmesi gerekiyor...

BERNA
14-01-07, 18:33
Valla Filiz yine Yilmaz'i gercekten cok seviyormus ki bu kabaliklara ragmen hala Yilmaz'la konusmaya calisiyor. Ben olsaydim o 'zahmet etmissin' lafindan sonra bir kufur edip icimden bir sure uzak kalirdim, cocugu soylemesi fikrini dogru bulsam da Filiz'e bir de sabir madalyasini takdim etmek istiyorum. Ama sanirim Filiz ruyayi da gorunce etkilendi son kararinda bu da etkili oldu.

Ya bu arada Elif- Feride ayrilmasini bir daha izledim, yine ayni derecede agladim :img-cray: Anlamadim gitti, hayir hemen ertesi gun yine gorustuler, Omer Feride'yi dondurene kadar Elif'le ziyarete iki gunde bir gelir onu da biliyorum ama ben yine agladim da agladim.

Bu arada Filiz Handan soylemeden once de abisinin Feride'ye ilgisi oldugunu farketmis herhalde ki haber verilir verilmez abisinin ne tepki verecegine bakmis, Elif'i teselli etmek yerine :good:

yesimcan
14-01-07, 18:39
ya arkadasllar bakin simdi tüyolara göre :

---yilmaz filizlen barisiyo
---bunu gören cem yilmaza yine plan yapiyo adamda ne kafa varmis ya bunuda anlamak mümkün deyil ya neyse
---bu olay yilmaza kaliyo pessssssssss neden pesssssss yilmaz daha hala cemi anlatmamis olmasina pesssssssss
---bunlar ayrilicaklar ve filiz yine yilmaza güvenmicek inamicak demektir bunada pessssssssssssss bu kiz o kadar seyden sora yine inanmiyo ya pessssss dpgrusu
---bunlar yani senaristler bu isi oyuncak ettiler buna da pessssssss replikler filizin hareketleri yilmazin kiler cocuksu cocuksu kaba daha varda var hareketleri pessssssss senaristlere bu kadar da olmaz

anlicaniz bu olayin sonu hayir falan deyil bu kadarda olmaz ki ya anlamiyorum ben is resmen sacmaliyo yilmaz sadece cemi tehtit ediyo pessssssssss pesssssss

acikcasi ben biktim bunlardan eyer bunlar bi barisip geri ayrililarsa benim icin dizinin sonu demek cünkü biz baktikca dizinin reytingleri ayni kaldikca bunlar bu sacmalig devam edicektir bunun icinde ben eyer yine baris ayril yine bi paln gurur güven vs seyler olursa ben yokum kardesim bunu da belirtmek istiyorum ve eminimki benim gibi düsünen pek cok insan var böyledirde

bu yazdiklartimi insallah senaristler okuyodur ve sesimizi duyarlar bu isler böyle yürümüyo biz bunlara bakmak istemiyoruz mutlu mesut olsunlar ya yeter dizi yi uzatalim diye maf edicekler basladilar bile

umarim kendimi iyi anlata bilmisimdir yada düsündüklerimi

archshe
14-01-07, 18:40
bi de forumda filizci yılmazcı yok denmesin...herkesin yorumların belli kimin ağırlıkta olduğu...ama çözemediğim bi kaç kişi var...filizci yılmazcıları ben filizci olarak görüyorum...çünkü filizciler bazıları hariç....filizi körü körüne savunmuyo...ben mesela filizci olarak filiz haksız ama anlayabiliyorum diyorum...anlamaya çalışıyorum...filiz haklı demiyorum haksız olduğunda ama anlıyorum...ve yılmazı seviyorum her filizci gibi...yılmazcılarda ise durum şöyel yılmaz hep haklı sizden şunu beklerdim bu bölüm yılmaz şurda haksız ama anlayabiliyorum demenizi...pinkzone u ayrı tutuyorum buna benzer yorumlarını okudum yer yer haksız bulduğunu belirttiği ama.. diye devam etti cümlelerinde...şimdi yiğidi öldür hakkını ver demişler...filizciler yılmazı seviiyo çünkü filiz yılmazı seviyo...yılmazcılar filizi sevmiyo ama yılmaz da filizi seviyo...aramızdaki fark bu...iki karakteri de senaristler yazdı...yılmazın hatalarını senarist yazdı deyip çıkmayın lütfen filizinkini de aynı senaristler yazdı...

filizim+y
14-01-07, 18:40
yılmazın meşhur GURURUnu filize anlattığı şarkı (yılmazın içinde bulunduğu durumu anlatıyor mu szice de)

Gurur yeşim salkım
Aldandım çocuksu yalanlarına ben senin
Bağlandım gözlerine olmadan bir sebebim
Şimdi tadı yok ne sevmenin ne sevilmenin
Tek özrün pişmanlık mı söyle
Beni neden yaraladın ah...

O deli gurur şimdi ne olur
Seni geri getirse bana

Gitti giden yazık artık
Bir daha dönmeyecek
Kal bile diyemedim
Gururum engel oldu

Anladım ki her şey yalan
Bir tek aşk var bizde kalan
Kal bile diyemedim
Gururum engel oldu

denizim_
14-01-07, 18:42
Son gelen tuyolara ben de pek bir anlam veremedim. Fotograflardaki yakinlasma falan degil, dupeduz barismaydi. Baristiktan sonra tekrar ayrilmalari nasil bir planla olur hayal dahi edemiyorum. Aslinda su ana kadar hissettirdikleriyle barisma olabilecegine de inanamiyorum ya. Yilmaz belki bebegi duydugunda Filiz'e doner ama boyle birseyi de Filiz kabul etmez. Bu ihtimal disinda, siz Yilmaz'in son bolumdeki halinden, Filiz yanlis dusunecegi icin pesinden kosacagi havasini sezdiniz mi? Filiz'in ne dusunecegi, ne hissedecegi artik umurunda mi? Tekrar biraraya gelmeleri icin cok daha inandirici bir sahne olmasi lazim. Ote yandan senaristlerin oyle cok inandirici sahneler pesinde olduklarini da sanmiyorum. Nasilsa seyrediyoruz. Ayrilip, barismalara devam ederler, biz de sinir ola ola seyrederiz. Haa, olan aska olur. Don lastigine donmus bir iliskiye biz ask diye bakariz hala.
Gecen sezonki asksa bu sezondakine baska bir ad bulunsa iyi olur. Senaryo boyle abuklasirsa tek umudum Feride ile Omer arasinda yasanacaklar . Tabii ona da izin verirlerse.

sinem*
14-01-07, 18:49
umarım senaristler şu cemi saf dışı ederler..hem cem nasıl amacına ulaşıyorki ,bir daha filizin cemle evlilik gibi bir olaya gireceğini sanmıyorum yılmazı öyle görmesi bence ceme gitmesi için bir sebep olmaz filizde bunu yapmaz çünkü yılmazsız olmayı kabullenmiş görünüyordu sadece bebeği söylemek için yılmazla konuşmaya gidiyordu...Cem'in sahneleri azaldı ama nedense hala tuzak kurmaya devam ediyor,şu adamı bir an önce tez zamanda devre dışı bıraksınlar..

filizim+y
14-01-07, 18:52
bi de forumda filizci yılmazcı yok denmesin...herkesin yorumların belli kimin ağırlıkta olduğu...ama çözemediğim bi kaç kişi var...filizci yılmazcıları ben filizci olarak görüyorum...çünkü filizciler bazıları hariç....filizi körü körüne savunmuyo...ben mesela filizci olarak filiz haksız ama anlayabiliyorum diyorum...anlamaya çalışıyorum...filiz haklı demiyorum haksız olduğunda ama anlıyorum...ve yılmazı seviyorum her filizci gibi...yılmazcılarda ise durum şöyel yılmaz hep haklı sizden şunu beklerdim bu bölüm yılmaz şurda haksız ama anlayabiliyorum demenizi...pinkzone u ayrı tutuyorum buna benzer yorumlarını okudum yer yer haksız bulduğunu belirttiği ama.. diye devam etti cümlelerinde...şimdi yiğidi öldür hakkını ver demişler...filizciler yılmazı seviiyo çünkü filiz yılmazı seviyo...yılmazcılar filizi sevmiyo ama yılmaz da filizi seviyo...aramızdaki fark bu...iki karakteri de senaristler yazdı...yılmazın hatalarını senarist yazdı deyip çıkmayın lütfen filizinkini de aynı senaristler yazdı...

ellerine sağlık, bizim farkımız bu kadar güzel anlatılırdı, biz filizyılmaz birlikte hep ayrı olarak düşünmüyoruz ki, neden anlamak istemiyorlar bende bunu anlayamıyorum, yılmazı yazan senaristse filizi kim yazıyor o zaman galipten seslerle mi hareket ediyor, bu nasıl bir açıklamadır ya da kılıf uydurma diyelim bilmiyorum ben anlamadım gitti

kursuni19
14-01-07, 18:57

Ben Yilmazi savunanlardanim sanirim, ama Filizi sevioyrum, Filize kizdigim noktada karakterinin 180 derece dönmüs olmasi, ama böüm yorumumdada dedigim gibi, Filizi bu bölüm taktir ettim, cünkü israrli, kararli davrandi diye. Filizi zaman zaman haksiz bulsamda icinde bulundugu durumuna bende üzülüyorum, ve herzaman icin Filiz ve Yilmaz aski diyorum

denizim_
14-01-07, 19:02
Hakikaten ben de matraka'nin Yilmaz'in repliklerini senaristler oyle yazmis demesine cok guldum. Filiz'i kim yaziyor iyice merak ettim. Ustelik Filiz Yilmaz'a inanmadiginda bunun senaristlerin inanilmaz bir celiskisi oldugunu yazmistim. Filiz'in o gune kadar cizilen portresine benzemiyordu bu davranis ama o zaman Filiz secimini hep ailesinden yana yapmakla suclandi.

Bir de durmadan ayni seyleri tekrarlamak gibi olacak ama ben Filiz'in Cem'e umit verdigini dusunmuyorum. Arkadas gibi onunla ask acilarini paylasti. Cogu zaman annesinin yarattigi ortamlar sayesinde bir araya geldi. Yilmaz ise bilincli bir sekilde Asli ile olmayi secti. Kendisine olan ilgisini fark etmesine ragmen flortlesmeye devam etti. Yilmaz, Filiz'i unutmak icin ya da sebebi her neyse bunu yapmayi secebilir tabii, benim itirazim bunun cok daha azini yapan Filiz'in haftalarca asagilanip, Yilmaz'in herseye ragmen hakli bulunmasina.

cemotara
14-01-07, 19:07
Eğer tüyolar gerçekse vay halimize diziye bir cem karakteri soktular ve herşeyide berbat ettiler şimdi tüyolara göre o resimler dizi içnden ve bu bölümde filizle yılmaz barışıyor nasıl bir barışma olacak onuda anlamış değilim ve bizede iki üç bölüm güzel aşk izlettirecekler sonra cem yine hain tuzak kuracak ve filiz bebeğini kaybedecek ve cemin yaptığı plan neticesindede nasıl bir plan yapacaksa suç yılmaza kalacak ve filiz yılmazdan tamamıyla ipleri koparacak ve daha sonraki bölümlerdede cem amacına ulaşıp filizle evlenecek eğer böyle olursa çok kötü olur şahsen ben artık izlemem eğer bu yöne kayarsa yani bu senaristleri anlamıyorum barıştırdıktan sonra niye tekrar ayırıyorsunuz reytingler düşer diyemi korkuyorsunuz merak etmeyin zaten böyle senaryo yazarak reytingler dibe vuracaktır eğer böyle olacaksa reytingler şimdiden düşsün

forever_bim
14-01-07, 19:15
Ne mutlu bize.. Yine birlikte vakit gecirir yine ayrılırlar..Zeynep Beserler'e verdikleri parayı cıkarmaları lazım sonucta.. Baska bir yolu yok zaten.. Bu ilişki acısından sıkıcı bölümler bizi bekliyor..

Senaristlerin hakkını vermek lazım ömer-feride olayını iyi bagladılar yoksa filiz-yılmaz askını izlemekten basımız dönecekti.. Lütfen sahnler paylasılsın bundan sonra.. Sürekli aynı seyleri izlemeyelim..

Bu Cem akmandan kurtulamadık.. Derdimizi anlatamıyoruz sanırım ....

Senaristlerin bu sezon keyif veren tek cephesi zaten Feride Ömer. Bu aşkta aptal gururlar komik yanlış anlaşılmalar 3.4. 354. şahıslar belirmedi henüz. İletişim özrü de yok. Ömer bir hata yaptı kızmıştı Feride'ye beş dakikada gönlünü aldı daha da yakınlaştılar. Ömer'in annesi kabalık etti kızı kovdu Ömer gitti özrü gene diledi kızı kendine gittikçe bağladı. Helal olsun. Mutluluğu geç buldu ama hiç kaybetmeye niyeti yok.

Arabesk yok no finitio diyorum.. Yılmazın artık daha fazla aslıyla sürtmesini istemiyorum.. Filizin de arkadaşlık için ceme yalvarmasını..

Kurabiyelerin et tatlısı.. Elif .. En güzel bakan Ömerin aşkını.. Aşkını gizli yaşamayı tercih eden en ufak bir yakınlaşmaya fit olan ferideyi izlemek istiyorum.. :) Onun için Kurabiye cennetinde acı pasta olmaz..

Yılmaz-Filiz-Cem-Aslı.. Bu dörtlüyü bir an öne kendine gelmeleri için buradan davetiye yolluyorum.

Aslı geçen bölüm çok sempatikti.. Sağolsunlar bir bölüm beni nefret ettirdiler.. Beni çok konuşan kişiler iter.. Aslı bu son bölümde en gereksiz konuşmaları yaptı.. Çok itici idi.. Yılmaza lafım yok.. Aslının yanında ister istemez yapmacık oluyor..

Fatmacığım doldun canım biliyorum. Zaten diyorum sana Feride Ömer bulamaca çevrilmeden-umarım hiç olmaz öyle birşey- tadını çıkar. Kızgın kumlarda koşma daha fazla serin sulara atla. Ben öyle yaptım:)

yılmazdır tabi ben ikisi diyorum ama sen yılmaz diyorsun aramızdaki farkı ne güzel hatırlattın sağol seni görende sevdiğine katil diye yılmaz söyledi sanır filiz daha düzelmemiştir düzelene kadar eleştiriye devam Allah banada sizede bol bol sabır versin derim ben

Allah en fazla bana sabır versin matraka.

neden hatalıdır erkekler kadınlarla dost olamazlarmı sizin filiz hanım olabiliyorda yılmaz neden olamıyor acaba Allah tan önyargılı değilsin bide önyargılı olsan yanmıştık desene valla yılmaz iyi niyetli aslıya karşı yılmaz herkese karşı iyi niyetli o yüzden o kadar dostu var zaten herkese yardım etmeyi seviyor adam aslıyla gezmek istiuyorsa benim açımdan sakıncası yoktur onayladım noter olarak filizde cemle gezsin mümkünse yıldızları izlesin

Kadın da erkek de dost olabilir tabii. Ama Yılmaz o dostunun yüzüne gözlerine kilitlenip duruyor. Bu bence aldatmadır. Beyinde aldatma.

Mümkünse bundan sonra..

Her çiftimiz bir oyun oynasın..

Filiz yılmaz = Saklambaç. Elim sende.. Yakar top..

Yılmaz Aslı = Şişe çevirmece...

Cem Filiz = Arkadaşlık oyunu evcilik cinsinden.

Kurabiye-Feride-Ömer: Kesinlikle Körebe.. Böylece dahada yakınlaşırlar.. :)

Oyunlar çok güzel. Ömer'in gözlerini bağlayalım:) Feride'yi bulmaya çalışsın:)

Yok yok ben bu aslının kücük elif kadar olayları anlayabildigini düşünmüyorum..

Kızım otur bir düsün; yılmazın ask acısı cektigini biliyorsun.. Her yılmaz filiz karsılasmasında filizin sana haber vermeden ortamı terkettiğini görüyorsun.. onu bırak filiz kazadan sonra evine kadar geliyor ve yılmaz için geldigi asikar.. Anla artık yaaa..Bir de bu son olaydan sonra anlamazsa bu kızı tescillemek gerekecek ya neyse :)

Kücük elif bile babasının ferideye karsı bir seyler hissettigini anladı da nasıl numaralar yaptı :):) Dediğim gibi iş konusunda zehir gibi olan güzel gözlü kızımız ask konusunda son derece saf.. Aklım almıyor..

Ben de bu bölüm Aslı'nın IQ'sundan şüphe ettim. Elifcik daha iki bölüm önce inanılmaz bir hamle yaptı. Elleri birleştirme gibi:)

Ömer'i de senaristler yazdı. Diger tüm karakterleri de.

Filiz Feride Ömer Elif hata yapar. Nedenleri anlaşılmaz. Direkt saldırılır.

Yılmaz hata yaparsa senaristler saçmalamıştır. Alıştık artık.

secoms
14-01-07, 19:18
Eğer tüyolar gerçekse vay halimize diziye bir cem karakteri soktular ve herşeyide berbat ettiler şimdi tüyolara göre o resimler dizi içnden ve bu bölümde filizle yılmaz barışıyor nasıl bir barışma olacak onuda anlamış değilim ve bizede iki üç bölüm güzel aşk izlettirecekler sonra cem yine hain tuzak kuracak ve filiz bebeğini kaybedecek ve cemin yaptığı plan neticesindede nasıl bir plan yapacaksa suç yılmaza kalacak ve filiz yılmazdan tamamıyla ipleri koparacak ve daha sonraki bölümlerdede cem amacına ulaşıp filizle evlenecek eğer böyle olursa çok kötü olur şahsen ben artık izlemem eğer bu yöne kayarsa yani bu senaristleri anlamıyorum barıştırdıktan sonra niye tekrar ayırıyorsunuz reytingler düşer diyemi korkuyorsunuz merak etmeyin zaten böyle senaryo yazarak reytingler dibe vuracaktır eğer böyle olacaksa reytingler şimdiden düşsün

İyi de benim anlayamadıgım bir sey var.. Filizle yılmaz YUMUSADI diyelim.. Sonra cem plan kurdu ve ne hikmetse olay yılmaza kaldı ve cocuk düstü.. Eeee bunların ayrılması mı gerekir anlamadım.. Tamam filiz biraz cephe alabilir ama bu durumda ayrılmalarını bırakın daha cok kenetlenmeleri gerekmez mi ? Nasıl bir tuzak anlamadım ? Beyimimzde düşmesin artık bu tür tuzaklara malum cok zeki biri ama cem daha zeki sanırım :)

Tamam cem Akman kalsın hadi !!!

mestella
14-01-07, 19:20
Tüyolar doğruysa eğer senaristler büyük bir yanlış içinde. Barışıp tekrar ayrılma artık bu aşkın inandırıcılığını tamamen yokeder ki zaten şu andaki durumda bile insanların derin şüpheleri var. Aslında ben böle bişey olacağına pek ihtimal veremiyorum. Cem bebeğin düşmesinin sorumlusu olarak nasıl Yılmaz'ı gösterebilecek? Zaten Yılmazla Filiz barışırsa ve Yılmaz Filiz'e Cem'den bahsetmezse bu saçmalığın en büyüğü olur. İnsan sevdiğinin yanında tehlikeli olduğunu bildiği birisinin dolaşmasına nasıl izin verir? Aslında Yılmaz'ın Filiz'i şimdiye kadar uyarmaması bile büyük saçmalık. Yılmaz'ın mantığı "bana acı çektiren de bu şekilde acı çeksin" mi acaba? Eğer buysa Filiz zaten acı çekiyor. Cem'in çektireceği acılar ekstra olur. Neyse uzatmadan bitireyim. Bu tüyolar gerçekleşirse bu dizi izlenmez.

filizim+y
14-01-07, 19:22
Hakikaten ben de matraka'nin Yilmaz'in repliklerini senaristler oyle yazmis demesine cok guldum. Filiz'i kim yaziyor iyice merak ettim. Ustelik Filiz Yilmaz'a inanmadiginda bunun senaristlerin inanilmaz bir celiskisi oldugunu yazmistim. Filiz'in o gune kadar cizilen portresine benzemiyordu bu davranis ama o zaman Filiz secimini hep ailesinden yana yapmakla suclandi.

Bir de durmadan ayni seyleri tekrarlamak gibi olacak ama ben Filiz'in Cem'e umit verdigini dusunmuyorum. Arkadas gibi onunla ask acilarini paylasti. Cogu zaman annesinin yarattigi ortamlar sayesinde bir araya geldi. Yilmaz ise bilincli bir sekilde Asli ile olmayi secti. Kendisine olan ilgisini fark etmesine ragmen flortlesmeye devam etti. Yilmaz, Filiz'i unutmak icin ya da sebebi her neyse bunu yapmayi secebilir tabii, benim itirazim bunun cok daha azini yapan Filiz'in haftalarca asagilanip, Yilmaz'in herseye ragmen hakli bulunmasina.

denizim haklısın bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz saatlerdir ama anlayan beri gelsin, itirazında sonuna kadar destekliyorum, lütfen vicdanen düşünüp yazılsın filize bu kadar tepki veriyorsanız ki filizin hatalı olduğu söylenemz,yılmazında tepki almasını anlayın, şu an yılmaz bu yanlışta haksızmıyım

kursuni19
14-01-07, 19:22
İyi de benim anlayamadıgım bir sey var.. Filizle yılmaz YUMUSADI diyelim.. Sonra cem plan kurdu ve ne hikmetse olay yılmaza kaldı ve cocuk düstü.. Eeee bunların ayrılması mı gerekir anlamadım.. Tamam filiz biraz cephe alabilir ama bu durumda ayrılmalarını bırakın daha cok kenetlenmeleri gerekmez mi ? Nasıl bir tuzak anlamadım ? Beyimimzde düşmesin artık bu tür tuzaklara malum cok zeki biri ama cem daha zeki sanırım :)

Tamam cem Akman kalsın hadi !!!

Zaten bu senaristlerin ne yapmak istediklerini bir anlayabilsek. Sonunda gercekten Selim Esma olayina dönecek bu durum. Filiz bebegi kaybedince Yilmazi suclu tutacak ve Yilmazdan uzaklasacak. Bizim cifte sanirim son bölümde barisacak.

forever_bim
14-01-07, 19:27
Sevgili kurşuni19

Seni görmem iyi oldu. Farklı düşünsek de bazı noktalarda, enfes bir yorum yapmışsın. Ellerine sağlık. Çok derin ve nitelikli bir yorumdu. Helal olsun.

Bernacığım o kadar güzel şeyler yakalayıp yazmış ki tadına varmak için uzun yorumunu 3 kere okudum. Hatım ettim.

Detaylı yorum bekliyorum öteki arkadaşlarımdan da. Yazan herkese teşekkürler. Kaliteli gidiyoruz.

kursuni19
14-01-07, 19:33
Sevgili kurşuni19

Seni görmem iyi oldu. Farklı düşünsek de bazı noktalarda, enfes bir yorum yapmışsın. Ellerine sağlık. Çok derin ve nitelikli bir yorumdu. Helal olsun.

Yorumu begendigin icin tesekür ederim, zaten hepimiz ayni düsncelere sahip olsak burada ne isimiz olurdu dimi

yakupoglu61
14-01-07, 19:45
Kadın da erkek de dost olabilir tabii. Ama Yılmaz o dostunun yüzüne gözlerine kilitlenip duruyor. Bu bence aldatmadır. Beyinde aldatma.

sevgili modum; yılmaz aslının gözlerine bakıyor ama daha neresine bakacak
aslıya sevdalı gibi bakmıyo hiç değilse
aslı ona bakarken o görmemezlikten gelip önüne mi bakacak
aslının kendisine baktığını görünce oda aslıya bakıyo...

archshe
14-01-07, 19:47
Ben Yilmazi savunanlardanim sanirim, ama Filizi sevioyrum, Filize kizdigim noktada karakterinin 180 derece dönmüs olmasi, ama böüm yorumumdada dedigim gibi, Filizi bu bölüm taktir ettim, cünkü israrli, kararli davrandi diye. Filizi zaman zaman haksiz bulsamda icinde bulundugu durumuna bende üzülüyorum, ve herzaman icin Filiz ve Yilmaz aski diyorum

bölüm yorumunu kaçırmışım...ama böyle dediysen filiz için bir yılmazcıdan beklediğim gibi davranmışssın...kendi adıma teşekkür ederim...bir yılmazcı sesimi duymuş değmeyin keyfime...

kursuni19
14-01-07, 19:50
bölüm yorumunu kaçırmışım...ama böyle dediysen filiz için bir yılmazcıdan beklediğim gibi davranmışssın...kendi adıma teşekkür ederim...bir yılmazcı sesimi duymuş değmeyin keyfime...

Sonucta benimde istedigim Yilmaz Filiz birlikteligi, ama son zamanlarda Filizin hatalari daha agir bastigi icin, en azindan ben böyle görüyorum, Filizi elestirdim, ama Yilmazda hata yaptigi zaman elbette Yilmazida elestireceyim, ben önümüzdeki bölümü bekliyorum, bakalim Asliya nasil bir tepki sergileyecek, ona göre haftaya elestirlicekse Yilmazi Filizi elestirdigim gibi elestiririm

sinem*
14-01-07, 19:53
bu arada filiz yılmazı görmeye geldiğinde ve ellerini tuttuğunda yılmaz kitlenmiş :) ben buna ilk izlediğimde dikkat etmemiştim...Tamam yılmaz filizi hala seviyor ama bence filize çok sert davranıyor,aslıya da arkadaş gözüyle bakıyor fakat biraz fazla yakın davranıyor sonuçta yeni tanıdı..kızın duygularını öğrendiğinde umarım biraz düşünür.

BERNA
14-01-07, 19:56
sevgili modum; yılmaz aslının gözlerine bakıyor ama daha neresine bakacak
aslıya sevdalı gibi bakmıyo hiç değilse
aslı ona bakarken o görmemezlikten gelip önüne mi bakacak
aslının kendisine baktığını görünce oda aslıya bakıyo...

Valla o bakislardan sadece bunu cikaran cok az kisi var nedense baslikta ama yine de diziden cikarilan anlamlar farkli olabilir. Sevdali gibi baktigini ben de dusunmuyorum ama etkileniyor Asli'dan diye dusunuyorum. Eger etkilenmiyorsa yaptigi daha da kotu kendisinden hoslandigi acik olan bir kizla bu kadar yakinlik kuruyor, resmen kizin kendine olan zaafindan iyi vakit gecirmek icin yararlaniyor demektir.

Ya bu arada secoms sana tesekkur etmeyi unutmusum sevgili modumla beraber yorumumu begendiginiz icin tesekkurler. Ben de senin yorumunu zevkle okudum bu arada modum ;) Zaten sonraki mesajimdan anlamissindir okudugumu :good:

filizim+y
Sonucta benimde istedigim Yilmaz Filiz birlikteligi, ama son zamanlarda Filizin hatalari daha agir bastigi icin, en azindan ben böyle görüyorum, Filizi elestirdim, ama Yilmazda hata yaptigi zaman elbette Yilmazida elestireceyim, ben önümüzdeki bölümü bekliyorum, bakalim Asliya nasil bir tepki sergileyecek, ona göre haftaya elestirlicekse Yilmazi Filizi elestirdigim gibi elestiririm

sevgili kurşuni bu hafta hatasızmıydı peki, bölüm yorumunu çok beğendim bu arada ama sence yanlış olan kısımlar yok muydu yılmaz cephesinde, merak ettim cvplarsan sevinirim, yılmazın filize karşı tavrı doğru muydu,

bende bu haftadan itibaren yılmazı daha dikkatli izleyeceğim o zaman bakalım nasıl davranacak aslıya filizi asanlar bakalılm yılmazın yaptıklarına mne diyecekler hoş yılmazı senaristlerin yazdığını söyleyip kayboluyorlar, hala filizi kimin yazdığını açıklamadılar ya neyse

kursuni19
bu arada filiz yılmazı görmeye geldiğinde ve ellerini tuttuğunda yılmaz kitlenmiş :) ben buna ilk izlediğimde dikkat etmemiştim...Tamam belki yılmaz filizi hala seviyor ama bence filize çok sert davranıyor,aslıya da arkadaş gözüyle bakıyor fakat biraz fazla yakın davranıyor sonuçta yeni tanıdı..kızın duygularını öğrendiğinde umarım biraz düşünür.

Evet kitlendi, cünkü her ne olursa olsun Filize duygularini belli etmemeye calisiyor, onunla göz göze gelmemeye calisiyor, cünkü Filizin gözlerini baktigi an duygularina yenik düseceyini biliyor.

pinkzone
14-01-07, 19:57
Arkadaşlar bölüm yorumlarınızı geçen başlıkta beğendiğimi yazmayı unutmuşum.. Tüyolar gelince işin rengine kaçtım.. :)

Yılmazı eleştirmek Filizi eleştirmek.. Her ikisinide eleştiriyorum.. Yılmazın gelecek bölümki tepkisini bekliyorum.. Yapacağı davrnışlara göre yorum yapacağım. Hatalı olduğunu gördüğümde yerden yere eleştiri yapacağım... En yılmazcı olsam bile.. :)

pinkzone
14-01-07, 20:00
Evet kitlendi, cünkü her ne olursa olsun Filize duygularini belli etmemeye calisiyor, onunla göz göze gelmemeye calisiyor, cünkü Filizin gözlerini baktigi an duygularina yenik düseceyini biliyor.

Evet buna katılıyorum. Onu gördüğü zaman kilitlenip kalıyor. Onun için ekti Filizi.. Görürde dayanamam diye. Filizi ektiğini neden söylemedi.. Çünkü sesini duymak bile acı veriyor.. Bu kadar basit.

kursuni19
14-01-07, 20:01
sevgili kurşuni bu hafta hatasızmıydı peki, bölüm yorumunu çok beğendim bu arada ama sence yanlış olan kısımlar yok muydu yılmaz cephesinde, merak ettim cvplarsan sevinirim, yılmazın filize karşı tavrı doğru muydu,

bende bu haftadan itibaren yılmazı daha dikkatli izleyeceğim o zaman bakalım nasıl davranacak aslıya filizi asanlar bakalılm yılmazın yaptıklarına mne diyecekler hoş yılmazı senaristlerin yazdığını söyleyip kayboluyorlar, hala filizi kimin yazdığını açıklamadılar ya neyse

Hatlari oldu, özelikle Aslinin bakislarina karsilik verirken, Yilmazin kötü niyeti olmamissa bile, bakismalar olmamaliydi, Asliyla gezmesinde tozmasinda bir hata göremiyorum ama, gerci Asli ona duygularini actiktan sonra Asliya mesafe koymasa ve ayni sekilde gezmeye devam ederse ozaman hatali olur.
Filizle konusmasinda ise duygularina yenik düsmekten korktu, o yüzden öyle davranmak zorunda hissetti kendisini, cünkü barisibda bir daha kaybetmek istemiyor, ama gelen tüyolara göre olucak olan yine bu

kursuni19
14-01-07, 20:04
Evet buna katılıyorum. Onu gördüğü zaman kilitlenip kalıyor. Onun için ekti Filizi.. Görürde dayanamam diye. Filizi ektiğini neden söylemedi.. Çünkü sesini duymak bile acı veriyor.. Bu kadar basit.

Evet aynen öyle, kendini Filizden uzak tutmak istiyor, onunla her karsilastiginda Filize karsi yumsamaya basliyor ve bunun üzerini örtmek icin Filizi unutmus gibi bir tavir sergiliyor

sinem*
14-01-07, 20:08

İşin kötü yanı cemde kitleniyor :)

çocuğun düşmesi belki şu şekilde olur..yılmaz mağazanın satılmasını ve işçilerin çıkarılmasını öğrenir,tekinerlere gidip ömere veya cemle konuşurken sinirler tırmanır ve itişip kakışmalar başlar,filizde arada kaynayabilir belki orda kötü bir darbe alır ve hiç bir olayda düşmeyen çocuk orda düşebilir
aşırı stres falan gibi sebeplerde tuzu biberi olur..olan durumları değerlendirmek yerine çok farklı bir planda kurabilir

pinkzone
14-01-07, 20:09
Görünen köy kılavuz istemez.

Yılmazın gururu demekki gitgide yumuşuyor. Onun içni bu yumuşama oluyor.. Bence onlar belli bir şekilde yumuşadıktan sonra Yılmaz öğrenecek çocuğu. Cemde bir şekilde birleştiklerini öğrencek. Onları ayırmak için çocuğu düşürtcek. Bunu Yılmaz yaptırdı gibi göstercek.. Ama yine güven sorunu çıkcak. Yine aynı yemeği yedirecekler bize.. Bence daha değişik tarzda olcak.. Bu hikaye çok basit.. Selim-Esma gibi olursa.. Olmaz olsun böyle şey. Zaten Bir istanbul masalını bırakmamın nedeni. Esmanın çocuğun düşmesinden Selimi sorumlu tutması idi.. Filiz yaparmı.. Valla her hatayı yapan Filiz nedense bunuda yapar bana öyle geliyor.

secoms
14-01-07, 20:09

Bence bu kadar basit degil.. Yılmaz acısından basit olabilir ama filiz acısından degil.. Dedigin gibi yılmaz kolayı secti ama sonucta ne oldu filiz, yılmaz ve aslıyı birlikte gördü.. Bu kadar basit bir olayın sonuclarının kötü olacagı asikar..

cemotara
14-01-07, 20:10
Ben hala cemin yaptığı plan yüzünden yılmazın suçlu bulunması kısmına takıldım yani filiz niye yılmazı bebek için suçlasınki sonuçta oda babası böyle olmasını istemezdi benim aklıma bir ihtimal geliyor ama bu seferde cemin maskesi erken düşer bunada senaristler izin vermez yani bebek cem yüzünden düşecek filizde bunu bilecek sonra yılmazın cem hakkında herşeyi bildiği halde niye bana söylemedin söyleseydin bu çocuk şimdi düşmezdi deyip yılmazı suçlar ve yeniden ayrılırlar ama böyle birşey kesinlikle olmaz daha cemin yapacak çok işi var ben çok mera ettim doğrusu nasıl ayrılacaklar acaba tabi bu sahneye daha en aa 3-4 bölüm vardır malum senaristler bize iki üç bölüm filiz yılmaz aşkı izlettircekler sonra hop yeniden ayrılacaklar nasıl olsa alıştık biz bu durumlara

pinkzone
14-01-07, 20:12
Bence bu kadar basit degil.. Yılmaz acısından basit olabilir ama filiz acısından degil.. Dedigin gibi yılmaz kolayı secti ama sonucta ne oldu filiz, yılmaz ve aslıyı birlikte gördü.. Bu kadar basit bir olayın sonuclarının kötü olacagı asikar..

Filizde Yılmazı suçladıktan sonra basiti seçti.. Ve hayatında hiçbirşey olmamış gibi devam etti. İki tarafta ilişkinin bittiğine tamam bitti diyor.. O zaman basitlik kavramı devreye giriyor..

Yılmaz canının tekrar yanmasından.. Ve Tekrar o gözlere o sözlere aldanırım korkusundan Filizle konuşmadı. Filizi değil kendini düşündü.. Filizin karnınındaki çocuğu bilse yapmazdı. Filize yumuşama korkusu bunlara yol açtı.

filizim+y
14-01-07, 20:14
Hatlari oldu, özelikle Aslinin bakislarina karsilik verirken, Yilmazin kötü niyeti olmamissa bile, bakismalar olmamaliydi, Asliyla gezmesinde tozmasinda bir hata göremiyorum ama, gerci Asli ona duygularini actiktan sonra Asliya mesafe koymasa ve ayni sekilde gezmeye devam ederse ozaman hatali olur.
Filizle konusmasinda ise duygularina yenik düsmekten korktu, o yüzden öyle davranmak zorunda hissetti kendisini, cünkü barisibda bir daha kaybetmek istemiyor, ama gelen tüyolara göre olucak olan yine bu

teşekkür ederim, taraflı değil de tarafsız yorumun için ve de anlaşabildiğimiz için :) gerçekten korkuyor ama bakalım nereye kadar devam edecek ama dediğin gibi gelecek hafta barışma yaşanacak, ondan sonrası önem kazanacak

pinkzone
14-01-07, 20:16
İşin kötü yanı cemde kitleniyor :)

çocuğun düşmesi belki şu şekilde olur..yılmaz mağazanın satılmasını ve işçilerin çıkarılmasını öğrenir,tekinerlere gidip ömere veya cemle konuşurken sinirler tırmanır ve itişip kakışmalar başlar,filizde arada kaynayabilir belki orda kötü bir darbe alır ve hiç bir olayda düşmeyen çocuk orda düşebilir
aşırı stres falan gibi sebeplerde tuzu biberi olur..olan durumları değerlendirmek yerine çok farklı bir planda kurabilir

İşte güzel bir senaryo.. Böyle olursa daha mantıklı olur. Bakalım..

Ama kazanın bir şekilde Yılmazın üstüne kalması.. Eski hikaye.. Görmüştük bu hikayeyi. ısıt ısıt koyun önümüze böyle senaryoalrı senaristler.

secoms
14-01-07, 20:16
Filizde Yılmazı suçladıktan sonra basiti seçti.. Ve hayatında hiçbirşey olmamış gibi devam etti. İki tarafta ilişkinin bittiğine tamam bitti diyor.. O zaman basitlik kavramı devreye giriyor..

Yılmaz canının tekrar yanmasından.. Ve Tekrar o gözlere o sözlere aldanırım korkusundan Filizle konuşmadı. Filizi değil kendini düşündü.. Filizin karnınındaki çocuğu bilse yapmazdı. Filize yumuşama korkusu bunlara yol açtı.

İlk bahsettigin konuda sonuna kadar haklısın..ciftlerimiz yasadıkları problemlerden sonra hicbir sey olmamıs gibi davranıyorlar..

İkinci konuya gelirsek;yılmazın orda bana hic de korkuyormus gibi bir hava hissettirmedi.. Daha cok umursamaz bir havası vardı.. Aynalı veya aslıya(tam hatırlamıyorum) söylediği ''sıkıntılı bir görüşmeydi'' lafı bunu tavrını destekledi görüsündeyim...

kursuni19
14-01-07, 20:20
Esas isin kötü tarafi bana göre senaristlerin bize yine ayni hikayeleri yuturma cabasi olacak, tamam baristilar artik ayrilmaz derken biz, yine herseyi basa döndürüp ya gurur meselesi yada güvenmeselesini sokacaklar araya, ve hikaye yine bastan balayacak, biz yine barismalarini bekleyecegiz, birilerini asip kesmeye baslayacagiz, o hakliydi o haksizdi diye tartisacagiz, ve bir bakacagiz bizim cift barismis ama dizinin son bölümü gelmis

sinem*
14-01-07, 20:24
son sahnede mualla hanımın tavırları kesin aralarını yapmaya çalışacaktır aslıyla falan konuşacaktır filiz benim oğlumu mutlu edemedi senin yanında yüzü gülüyor,sen mutlu edersin falan ..aslıda da bir cilve bir cilve :) oğlunuz beni ekti mualla teyze..mualla hanımda ne yaptında üzdün aslı kızımı :) mualla hanım filizle barıştığı iki bölüm boyunca saçını yolacak gibi :)

pinkzone
14-01-07, 20:25
İlk bahsettigin konuda sonuna kadar haklısın..ciftlerimiz yasadıkları problemlerden sonra hicbir sey olmamıs gibi davranıyorlar..

İkinci konuya gelirsek;yılmazın orda bana hic de korkuyormus gibi bir hava hissettirmedi.. Daha cok umursamaz bir havası vardı.. Aynalı veya aslıya(tam hatırlamıyorum) söylediği ''sıkıntılı bir görüşmeydi'' lafı bunu tavrını destekledi görüsündeyim...

Aslının o inanılmaz ısrarı olmasaydı. Yılmaz sıkıcı toplantısına paşa paşa gidecekti. Sıkıcı demesi.. Hem Filizi görüyüp erimek istememesinden.. Hemde Filizin yine aynı şeyleri söyleceğini sanması.

Orda sıkıcı bir görüşme yerinde annesi ve Aslının yanında.. Filizle öenmli bir görüşmem var deseydi Mualla onu o dakika boğardı.. Aslının o algılamayan kafası hemen çalışırdı.. onun için senaristlerimiz zoru sevdiğinden bunu yutturuz havasında.. Uyguladıklar.. Ha orda bende çıldırmadım desem yeridir. Ama elden birşey gelmiyor..

Matakanın Yılmaza o lafları Senaristler söyletiyor demesine güldüm.. Filizede o lafları ben posta yoluyla söyletirim o zaman.. Komik olmuş.. Bu zamana kadar duyduğum en tuhaf sözcüktü. Filizi kim yazıyor merak ediyorum.

filizim+y
14-01-07, 20:26
yılmaz filizin gözlerinden korkuyor ama korkunun ecele faydası yok bunu da canından bir parça olan bebeğini kaybederek anlayacak, bunu bedeli ne ise ödemeye hazırım demişti bu bedel çok ağır olacak, barışmalarına vesile olacak bebek sonrada ayrılmalarına neden olcak, aslında tekrar oluyor ama bu BEBEK düşmeden de bunu halledebilirler ben hala diretiyyorum, cem psikosunun yüzünden bu bebğin düşmesini istemiyorum ya yeter artık yılmaz aklını başına al kaza bile seni akıllandırmadı bakalım göl kenarındaki filizin bakışları seni kendine getirecek mi?

61MERVE61
14-01-07, 20:26
son sahnede mualla hanımın tavırları kesin aralarını yapmaya çalışacaktır aslıyla falan konuşacaktır filiz benim oğlumu mutlu edemedi senin yanında yüzü gülüyor,sen mutlu edersin falan ..aslıda da bir cilve bir cilve :) oğlunuz beni ekti mualla teyze..mualla hanımda ne yaptında üzdün aslı kızımı :) mualla hanım filizle barıştığı iki bölüm boyunca saçını yolacak gibi :)

:happy0064 :img-hyste gulegule bittim...snra muala elini uzatir(asli opsun diye) asli da elini uzatip tokalasir ozaman goruruz asli gelini:):):):):)mualada gicigima gitti haa.

filizim+y
14-01-07, 20:33
Aslının o inanılmaz ısrarı olmasaydı. Yılmaz sıkıcı toplantısına paşa paşa gidecekti. Sıkıcı demesi.. Hem Filizi görüyüp erimek istememesinden.. Hemde Filizin yine aynı şeyleri söyleceğini sanması.

Orda sıkıcı bir görüşme yerinde annesi ve Aslının yanında.. Filizle öenmli bir görüşmem var deseydi Mualla onu o dakika boğardı.. Aslının o algılamayan kafası hemen çalışırdı.. onun için senaristlerimiz zoru sevdiğinden bunu yutturuz havasında.. Uyguladıklar.. Ha orda bende çıldırmadım desem yeridir. Ama elden birşey gelmiyor..

Matakanın Yılmaza o lafları Senaristler söyletiyor demesine güldüm.. Filizede o lafları ben posta yoluyla söyletirim o zaman.. Komik olmuş.. Bu zamana kadar duyduğum en tuhaf sözcüktü. Filizi kim yazıyor merak ediyorum.

bizde onu soruyoruz pinknoze ama hala cvp alamadık, bende galipten sesler geliyor filizde ona göre hareket ediyor dedim:img-hyste
yada biz yazalım burada filizin sahnelerini hem daha güzel hemde kimse çıldırmaz:img-yes: değil mi olmaz mı olur, madem senaristler yılmazdan fırsat bulamıyor yardımcı olalım
matraka kaçtı bu sözden sonra yarın dinleriz arık bence şu anda düşünüyor bunu nasıl açıklayacağım diye

secoms
14-01-07, 20:35

İlk olarak sunu söyleyeyim ben yılmaz korktugunu düşünmüyorum..Eger orda öyle bir bir ruh halini yansıtmak istemişse hiç basarılı bulmadım söyleyeyim..

İkincisi filizin yine aynı seyleri tekrarlamayacagını anlaması gerekirdi..(Gerci bu sezon bunları anlamasını bekleyerek yılmaza haksızlık yaptıgımı düsünüyorum ya neyse) Eger öyle bir sey olsaydı onu kapının önünde de yapardı.. Üstüne basa basa ayak üstü konusulmayacak bir konu dedi..

NOT: Yılmazın filizin gözlerine bakmamasına anlam verebiliyorum arkadaslar :img-in_lo

sinem*
14-01-07, 20:36
:happy0064 :img-hyste gulegule bittim...snra muala elini uzatir(asli opsun diye) asli da elini uzatip tokalasir ozaman goruruz asli gelini:):):):):)mualada gicigima gitti haa.

filiz elini öpmek için eğildi de ne oldu kadın istemedikten sonra ..aslı isterse öpmesin o onun gelin namzeti artık,hatta tek onun değil tüm mahallelinin adayı ..bir de canan hanımda aslının ilgisini farketmedi ,onunda her şeyden haberi olur bir bundan olmuyor

yesimcan
14-01-07, 20:38
ben bu is SIKMAYA basladi kanitindayim yada sacmaliyor basladi ve böyle gidicek neden derseniz

yilmaz filizlen barisiyo bunu gören cem yine bi plan yapar nasil olsa adamda kafa var demi.....
yilmaz filizlen baristigi halde onu birakin filiz hamile oldugu halde yilmaz demeki yine filize bisey söylemiyoki bu olay yilmazin basina patliyo
veee bunlar yani senaristler seyirci enayi nasil olsa ne yapsak bakiyolar belki belki diyip bunlarin barisip ayiriyolar aradan 2 3 bölüm sora pismanlik su bu vs
sora yilmazin yine filizlen olan kovacamalari gurrur kabalik suclama güvensizlik sevgisinden süphe duyma vs....sseyler gelicek

size soruyorum bunlar bu sezon hep olan seyler deyilmi??????? evet....
peki reytinglerdede bu olaylarin tekrarlanmasinda düsme varmi...???hayir....
eeeee oazaman senaristlerde bunu oyun yaptilar mi?????evet.......
eyer böyle olucaksa bu ask olmaz olsun yani tüyolara göre demi????????evet

diycem senaristler bu olaylar dan dolayi reytingler düsmüyo ayni yada yukari cikiyo eeeee ozaman niye ayni seyleri yapmayalim tekrarlamayalim nasil olsa reytingler iyi düsste yok bizim enayiler bakiyolar diyolar ve haydeeeee hepsi bastan yineden !!!!!!!!!!!

anlicaniz bu tüyolar gercek olursa eyer gercekse ben bu diziye bakmam okadar benim gibi düsünen cok insan vardir bunuda biliyorum ancak reytingler düserse bu olaylardan dolayi ozaman senaristlerin akli basina gelir ozaman da bu ask icin cok gec olur

sizce ozaman bu ask icin gec olmaz mi?????? ayyyyyyy ayyyyyyyyy ne geldiyse basimiza bu senaristlerin yüzünden geldi her hafta bi senarist deyistigi icin geldi ne dim ben size muradiniza erdiniz ve ben artik hic bisey demiyorum ya olmaz

yilmazi bile asliylan cocuk yaptilar nerdeeeeeee eski delikanli yilmaz nerde simdiki cocuk yilmaz nerdeeeeeee eskisi gibi güclü kararli kendinden emin sözünden dönmeyen kendi dogrularindan vazgecmeyin filiz nerdeeeeeee simdiki filiz !!!!!!!!!!!!!!!!! bana gina geliyo yaaaaaa olmaz bu kadar reytingler insallah bu cocuk düsme yine ayrilma dan dolayi düserde bizim senaristler anlarlar artik nolup bittigini

61MERVE61
14-01-07, 20:38
filiz elini öpmek için eğildi de ne oldu kadın istemedikten sonra ..aslı isterse öpmesin o onun gelin namzeti artık,hatta tek onun değil tüm mahalleninin adayı ..bir de canan hanımda farketmedi aslıyla yılmazı,onunda her şeyden haberi olur bir bundan olmuyor

bencede yani filizi goruler agizlarini acmadilar asliyi gorduler agizlari acik kaldi bende anlamadim yaa....
MAHALENIN gelini ASLI:)

kursuni19
14-01-07, 20:43
bencede yani filizi goruler agizlarini acmadilar asliyi gorduler agizlari acik kaldi bende anlamadim yaa....
MAHALENIN gelini ASLI:)

Asliyi siradan biri olarak tanidilar, onlar gibi siradan biri iste, ama Filiz onlarin patronlariydi, onlara göre onlardan bir klas üstündü ve aralarinda bir mesafe vardi,

tolgahuzur1
14-01-07, 20:44
izlediğim diziler arasında en kötüsü konu bakımından buydu.. yahu kime amaç yapılmış bu dizi anlamak mümkün değil.. sen izleyici ekrana şimdilik kitliyebilirsin ama bundan sonra böyle giderse zor.. mantıklı olmaa davet ediyorum.. :good:

filizim+y
14-01-07, 20:45
filiz elini öpmek için eğildi de ne oldu kadın istemedikten sonra ..aslı isterse öpmesin o onun gelin namzeti artık,hatta tek onun değil tüm mahallelinin adayı ..bir de canan hanımda aslının ilgisini farketmedi ,onunda her şeyden haberi olur bir bundan olmuyor

sinemcim filizi kabul edememesi oğlunu elinden alır düşüncesimi acaba :) hani erkek anneleri oğulları evlense de onlara hükmetmekten vazgeçmez ya muallada ondan korkmuş olmasın malumm yılmaz filizi çok seviyor 4 yıl filizi bekledi yani tehlike olabilir mi diye düşündü de bu kadar soğuk, bakıyor ki aslı korkulacak değil saf kızımız o yüzden gelin namzet adayı olacağını düşünebilir yılmazına hükmetmek için:img-hyste

cananın anlamasını bende bekliyordum ama malesef olmadı gerçekten herşeyden haberi olan canan bunu nasıl atlar anlayamadım ya

...Özlem...
14-01-07, 20:50
siz hangi bakislardan bahs ediyorsunuz anlamadim ben yilmazin asli ya karsi bakislarindan hic bir anormallik görmedim

yilmazin filizi ekip asliyla gezmesini dogru bulmuyorum ama yilmazida anliyorum cünkü filizi görmek sesini duymak ona aci veriyo bi kere gözlerine baksa kollarina kosacak.bunu aynaliya da söylemisti zaten

nalanin ve keremin barismalarinada cok sevindim bari onlar mutlu olsunlar:happy0064

feridenin kovulmasi kötü oldu hem elif icin hemde ömer icin...
insallah handan hanim o hic begenmedigi gazi mahallesine gidip ferideden özür dilemek zorunda kalir

Muala Hanimin yilmazin asliya karsi birseyler hissettigini düsünmeye devam etsin bakalim öyle olmadigini duyunca hayal kirikligina ugrar vallah tamda istedigi gibi bi gelin bulmustu:img-hyste

yilmazin 'naber' diye repligi bu kez benimde canimi sikti o ne kardesim ya naber salih naber aynali nasilsin in suyu mu cikti?

Asli bence daha yetisememis cocuk kalmis o ne ya
herseyin bir nedeni varmis tabi tabi

ben Ali nin ve sema nin o arabalarina saklanan cocugu evlatlik olarak alacaklarini düsünüyorum yoksa niye bosbosuna koysunlarki o cocugu oraya

filizin yilmazin ceketini koklamasi ne güzeldi ya canim benim cok özlemis sevdigini ama hasret bitiyo ins. haftaya barisiyolar
(tabi resimler gelecek bölümden ise)

yesimcan
14-01-07, 20:51
eyer bu tüyolar dogruysa yada cikarsa bu reytingler dime vurur büyük bi düsme olur

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cokkk güzel olur ohhhh iyi olur cok sevinirim bunlari birgün buraya zicagim hic aklima gelmezdi ama okaardar sinir oldumki ve gina geldi bizi enayi yerine koydular konulari bastan aliyolar bozuk pilak gibi olmaz yeter eyer reytingler dime vurursa cok sevinirim akillari baslarina gelir ama o güzelim yilmaz&filiz aski icin cok gec olur sacma sapan bi finallan pitirirler

size diyorum senaristler eyer okuyosaniz burayi vazgecin su cem planlarindan filiz yilmaz barisip ayirmaktan reytingler dime vurur sadece siz izlersiniz diziyi demedi demeyin sora

sude9
14-01-07, 20:56
Fragmanda Yılmaz Filiz'i görüyordu ama dizide bu görüntüyü atladılar,haftaya bıraktılar,Yılmaz yine inatçılığını sürdürmeye devam eder gidipte Filiz ile konuşacağını zannetmiyorum,tüm bu gördüklerinden sonra Filiz hala bebek konusunu konuşmak için Yılmaz'ın yanına gider mi işte bu günün sorusu,gitmezse haklı gerçi bu kadar atlatılmadan sonra Yılmaz haketmedi değil
Bu arada psikopat Cem avatarları müthiş olmuş her kim hazırladıysa ellerine sağlık:img-hyste :img-hyste

yesimcan
14-01-07, 21:06
bi sali olsaydida özet gelirdi hos ondada bisey anlasilmiyo ama hic yoktan iyirdir !!!!

ben önümüzdeki bölüm barisiyolarmis ama hic bi fikrim yok nasil olucak bu is size soruyorum:

yilmaz filiz barismasi nasil olucaktir nasil gerceklesicektir??????birbirleriylen konusmalri nasil olucaktir???????
ve aralarindaki bütün sirlari konusup paylasip mi barisicaklardir ????????

hos bunun olucagini da pek zanletmiyorum yani herseyi oturup konusucaklarini ama yinede allahdan ümit kesilmez senaristler diycektim ama onlarda zaten is yok ümidimi kestim onlardan
sorularima cevap verirseniz memmun olurum kestire biliyorsaniz malum bu aralar hic kimsenin sagi solu belli deyil

filizim+y
14-01-07, 21:07
Asliyi siradan biri olarak tanidilar, onlar gibi siradan biri iste, ama Filiz onlarin patronlariydi, onlara göre onlardan bir klas üstündü ve aralarinda bir mesafe vardi,

ama filiz farklı çevredende gelse onlara o kadar sıcak davrandı ki onlar için elinden ne geldiyse yaptı patronda olsa bu kadar yakın ve sıcak bir ilgi görmedi mahalledekilerden yani gayet içten ve samimiydi, kabul etmeyen onlardı ama o bunu problem bile yapmadı sadece aşkı seçti ve o aşkının yaşadığı yeri de onun için farklı gelmedi ben böyle düşünüyorum, abartılı sahnelerden biri de budur ayrca bu aslı geldi geleli abartılı sahnelerimiz çoğaldı hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar:img-yes:

yesimcan
14-01-07, 21:15
evet cok dogru düsüncelerin sana katiliyorum filizim ya kiz onlara is verdi onlar icin cabaladi herkes filiz sayesinde para kazaniyolar ama yinede yaranamadi kiz kimseye hele o mualla cadisi yilmaza gitmiyo filize gidiyo oglumun pesini birakti ya pesss dogrusu bu kadarda olmaz ogluna sözü gecmiyo o konuda kisa yoldan haledicek gicik kari!!!!!!zavalli filiz kimseye yaranamiyo ya kiz napcak bu kadar olmaz herkesden bi darme aliyo filiz herkesi anliyo ama onu anliyan kimse yok nedense kiz kaldi tek basina yazik ya cok aciyorum:

bunlarin sebebide filizin cok iyi niyetli olmasidir 1
cok saf olmasidir 2
ve herkesi kendi gibi görmesidir buda 3

bu sebeblerden dolayi bu halde yoksa hic bisey olmazdi

filizim+y
14-01-07, 21:16
bi sali olsaydida özet gelirdi hos ondada bisey anlasilmiyo ama hic yoktan iyirdir !!!!

ben önümüzdeki bölüm barisiyolarmis ama hic bi fikrim yok nasil olucak bu is size soruyorum:

yilmaz filiz barismasi nasil olucaktir nasil gerceklesicektir??????birbirleriylen konusmalri nasil olucaktir???????
ve aralarindaki bütün sirlari konusup paylasip mi barisicaklardir ????????

hos bunun olucagini da pek zanletmiyorum yani herseyi oturup konusucaklarini ama yinede allahdan ümit kesilmez senaristler diycektim ama onlarda zaten is yok ümidimi kestim onlardan
sorularima cevap verirseniz memmun olurum kestire biliyorsaniz malum bu aralar hic kimsenin sagi solu belli deyil

bu barışma bölümün başında olursa yılmaz filizi görmüş ve peşinden giden olmuş yada filiz inatla bekleyip bebği söyleyip gider, yılmazda onun peşinden gider bölüm boyunca yada
yılmazla gözzgöze geldiklerin filiz terk eder, yılmaz düşünmeyi akıl ederse bu kadar önemli olan neydi ki buraya kadar geldi diye İst. döndükten sonra olabilir böyle bir görüşme, filiz sadece bebği söyler bundan sonra yılmazın koşturması başlayabilir ya da
yılmazın aklı başına gelir filizle kendisi konuşmak ister bu da bölümün sonuna denk gelir bir sonraki haftaya kalır

tam olarak düşünmedim ilk aklıma gelenler bunlar ama daha farklı olacak gibi sonra yeniden yazarım bununla ilgili azıcık daha düşünelim bakalım

ama düşün düşün nereye kadar mahvettiler bizi valla:img-yes:

yami
14-01-07, 21:17
ben bu is SIKMAYA basladi kanitindayim yada sacmaliyor basladi ve böyle gidicek neden derseniz

yilmaz filizlen barisiyo bunu gören cem yine bi plan yapar nasil olsa adamda kafa var demi.....
yilmaz filizlen baristigi halde onu birakin filiz hamile oldugu halde yilmaz demeki yine filize bisey söylemiyoki bu olay yilmazin basina patliyo
veee bunlar yani senaristler seyirci enayi nasil olsa ne yapsak bakiyolar belki belki diyip bunlarin barisip ayiriyolar aradan 2 3 bölüm sora pismanlik su bu vs
sora yilmazin yine filizlen olan kovacamalari gurrur kabalik suclama güvensizlik sevgisinden süphe duyma vs....sseyler gelicek

size soruyorum bunlar bu sezon hep olan seyler deyilmi??????? evet....
peki reytinglerdede bu olaylarin tekrarlanmasinda düsme varmi...???hayir....
eeeee oazaman senaristlerde bunu oyun yaptilar mi?????evet.......
eyer böyle olucaksa bu ask olmaz olsun yani tüyolara göre demi????????evet

diycem senaristler bu olaylar dan dolayi reytingler düsmüyo ayni yada yukari cikiyo eeeee ozaman niye ayni seyleri yapmayalim tekrarlamayalim nasil olsa reytingler iyi düsste yok bizim enayiler bakiyolar diyolar ve haydeeeee hepsi bastan yineden !!!!!!!!!!!

anlicaniz bu tüyolar gercek olursa eyer gercekse ben bu diziye bakmam okadar benim gibi düsünen cok insan vardir bunuda biliyorum ancak reytingler düserse bu olaylardan dolayi ozaman senaristlerin akli basina gelir ozaman da bu ask icin cok gec olur

sizce ozaman bu ask icin gec olmaz mi?????? ayyyyyyy ayyyyyyyyy ne geldiyse basimiza bu senaristlerin yüzünden geldi her hafta bi senarist deyistigi icin geldi ne dim ben size muradiniza erdiniz ve ben artik hic bisey demiyorum ya olmaz

yilmazi bile asliylan cocuk yaptilar nerdeeeeeee eski delikanli yilmaz nerde simdiki cocuk yilmaz nerdeeeeeee eskisi gibi güclü kararli kendinden emin sözünden dönmeyen kendi dogrularindan vazgecmeyin filiz nerdeeeeeee simdiki filiz !!!!!!!!!!!!!!!!! bana gina geliyo yaaaaaa olmaz bu kadar reytingler insallah bu cocuk düsme yine ayrilma dan dolayi düserde bizim senaristler anlarlar artik nolup bittigini

Bu haklı yoruma ne denilebilir ki.Şu anda yayında olan yerli diziler arasında olaya yenilikçi,farklı bir anlayış getiren ve kaliteyi ön planda tutan hangi dizi var ki.Hepsinin tek bir ortak amacı var oda reyting.Reyting aldıktan sonra neden kafalarını yeni şeyler üretmek için yorsunlar ki ortada halihazırda denenmiş ve tutmuş bir formül dururken.Bu formül seyirci tarafından kabul görürken senaristler bu formülü değiştirler mi?Ayıralım başkarakterleri 10 bölüm böyle devam etsin,malzeme bol nasılsa; kıskançlık krizleri,biraz araya gözyaşı sıkıştıralım tamam.Artık bunlar da birbirini nasıl seviyorlarsa birbilerine de kesinlikle hiç güvenmezler ,yanlış anlamalar da peşi sıra gelir . Sonra tekrar birleştir yok yok vazgeçtik en iyisi tekrar ayıralım biz bunları yoksa seyirci kaybederiz.Seyirciden tepki geldi en iyisi bir iki bölümlüğüne bunları barıştırıp seyirciyi oyalayalım .Sonra yine ayrılık.Bu düpedüz seyirciyi salak yerine koymaktır başka birşey değil. Başımıza Cem diye bir belayı getirdiler,buldular kolay yolunu. Her bölüm yaptıralım Cem'e bir plan götürelim diziyi.Cem alfabenin yarısına ulaştı zaten,kaldı 15 bölüm alfabenin sonuna gelindiğinde dizi de bitmiş olur nasılsa.
Ama dediğin gibi biz alıştık bu saçmalıkları izlemeye yine izlemeye devam ederiz.Tüyolar doğru çıkarsa senaryonun elle tutulur hiç tarafı kalmayacak.Ama reytinglerde pek düşüş olmayacak.Bu diziyi ayakta tutan tamamen oyuncular .Özellikle Tuba Büyüküstün, güzelliğinin de büyük etkisiyle(oyunculuğunu bazı noksanlarına rağmen beğenirim)diziyi izlemek için önemli bir neden oluyor çoğu seyirci için.Sinan Tuzcu ve Bülent İnal da kendini öyle ya da böyle izlettirmeyi başarıyor.Ben şahsen şu anda oyuncular için takip ediyorum,ama bu nereye kadar sürer bilmiyorum,çünkü gelen tüyolar hiç içaçıcı değil.

filizim+y
14-01-07, 21:23
evet cok dogru düsüncelerin sana katiliyorum filizim ya kiz onlara is verdi onlar icin cabaladi herkes filiz sayesinde para kazaniyolar ama yinede yaranamadi kiz kimseye hele o mualla cadisi yilmaza gitmiyo filize gidiyo oglumun pesini birakti ya pesss dogrusu bu kadarda olmaz ogluna sözü gecmiyo o konuda kisa yoldan haledicek gicik kari!!!!!!zavalli filiz kimseye yaranamiyo ya kiz napcak bu kadar olmaz herkesden bi darme aliyo filiz herkesi anliyo ama onu anliyan kimse yok nedense kiz kaldi tek basina yazik ya cok aciyorum:

bunlarin sebebide filizin cok iyi niyetli olmasidir 1
cok saf olmasidir 2
ve herkesi kendi gibi görmesidir buda 3

bu sebeblerden dolayi bu halde yoksa hic bisey olmazdi

filiz gerçekten iyi bir insan kimseyi üzmemek adına kendisi boğuldu o üzüntü denizinde, ama onu ne anlayan ne de dinleyen var sevdiği bile sanki filizi hiç tanımıyormuş gibi davranıyor, herşeyle kendi başa çıkıyor bu saydıklarına

sabırlı oluşu 4
sevgisini gururundan önce düşünmesi 5
herşeye rağmen hala ayakta kalması 6

bu kızın mutlu olmasını sağlayın artık bu da mümkünse bebğini düşürmeden olsun, şu an ayakta kalmasının nedeni, bunu bari çok görmeyin.

yesimcan
14-01-07, 21:32
ilk önce saol bende sana katiliyorum ayni fikirdeyim yami ben sahsen bu diziyi bu barisip geri ayirmalar cemin planlari.vs releri izlemek istemiyorum heter öyle olursa izlemem de galiba cünkü izlendikce bunlar hep ayni olucak dedigim gibi bozuk pilak gibi yeter demenin zamani geldi tüyolar dogruysa

ama biseyde var ben tuba ve bülenti cok beyeniyorum ve takip ediyorum ve o yüzden seyredersem diziyi seyrederim baska mümkün deyil ya bizi salak yerine koyuyolar bu sezon hersey ayni roller pas veriyo bi filiz yilmazin pesinde bi yilmaz filizin bi kiskan ma vs

yeter demenin zamani geldi yoksa bu hep böyle devam edicektir eyer sizin dediginiz gibi bu forum okunuyosa ozman deyistire bilirler insallah da böyle olur cünkü seyirci isyan etmeye basliyo benim tanitiklarim dizi cok severken diziden nefret etmeye basladilar coguda birakti zaten ama bos konusuyoruz nasil sa bulmuslar bizim gibi enayiler niye devam etmesinler

yesimcan
14-01-07, 21:37
evet ya yazik kiza sana aynen katiliyorum filizim kiz maf oldu bu sezon yeter ya demi kizada yazik sahsen bunlarin hepsi benim basima gelmis olsaydi ben coktan bunalima girmis sinir hastasi olmustum kiz iyi dayandi dayaniyoda simdi bide bu bebk düserse maf olur ya hele bu yilmaz yüzünden oldugunu herkez inanirsa filizde inanrir hadiiiiiiii bastan yine baslar hersey ama baska kisi tarafindan simdi filizin yasadiklarini yilmaz yasar böyle sürüp gider

sonundada söyle bi final olur cem filiz evlenirler asli cem herkes mutlu mesup senaristlerde buradina erer eeeee bizde

ama umudumu yitirmim okuyolarsa burayi deyistirsinler birlessin ler ama bidaha ayrilmasinlar bebek yine düserse düssen ama onlar ayrilmasinlar birbirlerine daha bi baglansinlar mümkünse rica ediyorum yakinda yalvaricam ama neyse

mıstaa
14-01-07, 21:59
arkadaşlar bebeğin düşme gibi bir ihtimal söz konusu değil inanın bana dizilerden anlayan biri olarak küçük yılmaz doğacak çok sağlıklı olarak....:happy0064 bizde sevineceğiz:happy0064 site olarak:happy0064

mıstaa
14-01-07, 22:10
mistaaa sen dogru mu duyosun ya yada bu senin fikrin mi yada tüyomu ?????

benim fikrim
neye dayanarak bunu söylüyorsun diyeceksiniz senaristlerde seyircinin bu kadar acıdan gözyaşından bıktığının farkında birde çocuğu düşürerek seyirciyi iyice soğutucaklarını biliyorlar.
yine söylüyorum çocuk doğacak
erkek olacak
son derece sağlıklı olacak
müneccin yada falcı değilim ama bu yazdıklarımdan eminim..:good:
bunu bir köşeye not edin mıstaa söylemişti dersiniz:img-yes:

yesimcan
14-01-07, 22:12
mistaaa bebegin düse gibi bi ihtimal li olmamasi senin fikrin mi yoksa bu gelen bi tüyo mu cevap verirsen memun olurum

eyer öyleyse yilmaz filiz nasil ayrilicaklar ozman yani ne nedenlen yada cemin plani ne acaba o planin iicine kendimi düsüyo yilmaz yüzünden vallah bi geldin bi haber verdin insallah bebek düsmez ama bebek düsmesse yilmaz lan ayrilirlarsa cemlen evlenmeye kalkmasin sora bizim filiz onun isi belli olmaz

Eylotuerk
14-01-07, 22:16
mistaaa bebegin düse gibi bi ihtimal li olmamasi senin fikrin mi yoksa bu gelen bi tüyo mu cevap verirsen memun olurum

eyer öyleyse yilmaz filiz nasil ayrilicaklar ozman yani ne nedenlen yada cemin plani ne acaba o planin iicine kendimi düsüyo yilmaz yüzünden vallah bi geldin bi haber verdin insallah bebek düsmez ama bebek düsmesse yilmaz lan ayrilirlarsa cemlen evlenmeye kalkmasin sora bizim filiz onun isi belli olmaz

belkıde cem fılız ı onunla evlenmeye zorlama gıbı planları vardıya bana surune surune gelecek dedıgı planlar, acaba boyle mı ayıracak onları?????
ama dızının sonunda kesınlıkle barısıyorlar, bu kesın

sevdam
14-01-07, 23:45
verdigin habere cok sevindim daha dogrusu bu fikrine kendinden yüzdeyüz eminsin dizimizin mutlu sonla bitecegine...nedim insallah...umarim hersey böyle gelisir yani eyer dizimiz mutlu sonla bitmesse herhalde kafayi yerim...

archshe
14-01-07, 23:50
yılmaz sıkıntılı bir konuşma geçeçceğini biliyodu filizin aynı şeyleri tekrarlayacağını biliiyodu o ki niye filize söz verdi....anlaştılar ertesi gün buluşmak için...yılmaz için zor olacaksa hiç tamam demeseydi...kapıya aslı gelene kadar gidecekti ama aslı hadi deyince işim var dedi aslı hiç ısrar etmedi..bende kendimi hazırlamıştım tek başıma gideyim o zaman dedi...burda ısrar varmı dayanılamaycak...filizi ekecek kadar...yahu kardeşim kız önemli diyo bi konuş sonra git aslıya 1 saat bekle de ondan sonra duyduklarından sonra gidebiliyosan gidersin...
bi de bişey sorucam herkese...aynı şeyi filiz yılmaza yapsa....yani yılmazla sıkıntılı bir görüşme yapacakları zaman filiz cemin davetini kabul etse ve cemle gitse forumda ne değişirdi...bi kere bu sakinlik olmazdı...bence...sadece yılmazcılar değil bu duruma filizciler de duyarsız kalmazdı...yanılıyomuyum....değişen ne o zaaman....

sinem*
14-01-07, 23:55
yılmaz sıkıntılı bir konuşma geçeçceğini biliyodu filizin aynı şeyleri tekrarlayacağını biliiyodu o ki niye filize söz verdi....anlaştılar ertesi gün buluşmak için...yılmaz için zor olacaksa hiç tamam demeseydi...kapıya aslı gelene kadar gidecekti ama aslı hadi deyince işim var dedi aslı hiç ısrar etmedi..bende kendimi hazırlamıştım tek başıma gideyim o zaman dedi...burda ısrar varmı dayanılamaycak...filizi ekecek kadar...yahu kardeşim kız önemli diyo bi konuş sonra git aslıya 1 saat bekle de ondan sonra duyduklarından sonra gidebiliyosan gidersin...
bi de bişey sorucam herkese...aynı şeyi filiz yılmaza yapsa....yani yılmazla sıkıntılı bir görüşme yapacakları zaman filiz cemin davetini kabul etse ve cemle gitse forumda ne değişirdi...bi kere bu sakinlik olmazdı...bence...sadece yılmazcılar değil bu duruma filizciler de duyarsız kalmazdı...yanılıyomuyum....değişen ne o zaaman....

çünkü yılmazı senaristler yazıyor :):)

şaka bir yana değişen şey, herkesin konu filiz olduğunda objektif bakması,ama yılmaz olunca taraflı bakılması filiz o görüşmeye gitmeyip cemle gitseydi herkesin gözünde filiz bitmişti,iyice sürünmesi gereken hatta yılmazı hiç haketmeyen biri olurdu ama bu hareketi yılmaz yaptığında erkektir gözü kayabilir sonuçta sevdiği kadın filiz değil mi,,kızla gezsin ışık yaksın sonra nasıl olsa filize döner mantığı olabilir...Veya burda filize kızılmasının sebebi sadece cem odaklı cem kötü biri diye filize çok kızılıyor aslı iyi bir karakter olduğu için yılmaz bu kadar tepki görmüyor (bu da çok iyimser bir yorum :) )

sevdam
14-01-07, 23:56

archshe söylediklerinin hepsine kelime kelimesini katiliyorum...baska ne diyim...düsüncelerimi yazmissin ellerine saglik...

61MERVE61
15-01-07, 00:04

şaka bir yana değişen şey, herkesin konu filiz olduğunda objektif bakması,ama yılmaz olunca taraflı bakılması filiz o görüşmeye gitmeyip cemle gitseydi herkesin gözünde filiz bitmişti,iyice sürünmesi gereken hatta yılmazı hiç haketmeyen biri olurdu ama bu hareketi yılmaz yaptığında erkektir gözü kayabilir sonuçta sevdiği kadın filiz değil mi,,kızla gezsin ışık yaksın sonra nasıl olsa filize döner mantığı olabilir...Veya burda filize kızılmasının sebebi sadece cem odaklı cem kötü biri diye filize çok kızılıyor aslı iyi bir karakter olduğu için yılmaz bu kadar tepki görmüyor (bu da çok iyimser bir yorum :) )

AYnennnn..........filiz onu yapsaydi suan filiz diye birsey kalmicakti...bencede aslida cem gibi piskopat olsaydi..ozaman tepki gelirdi...

yakupoglu61
15-01-07, 00:27
tekinerlerin batacağı zmn cem eğer yardım etmek için filizle evlenme şartını koyarsa bu aralar filizi çok desteklemesemde filizin holding kurtarma pahasına da olsa böyle bişe yapacağını düşünmüyorum...

bu kadar büyük bir hata tekinerleri iflastan kurtarabilir ama diziyi iflas ettirir...

archshe
15-01-07, 00:27
matraka gibi davranıcam...yılmaz aslıyla sapancaya gitti....bitmiştir...nasıl gider sapancaya ...filiz önemli dedi filizi ekti...ollmaz olmaz...yılmaz bitmiştir...mümkünse aşkından ölse de filiz dönmesin yılmaza...çocuğunu bile göstermesin...yılmaz asılsın kesilsin....sürünsün...filizi unutamayıp aslıyla ilişkisinin yavan olduğunu gördüğünde bi baksın filiz başkasına yar olmuş...uzaktan onun mutluluğunu izlesin ...beter olsun...nasıl hoş oldu mu?olmadı...demem zaten bunları ben...sadece yılmazın bu bölüm tutulacak bi tarafı yoktu...nerden baksan hata...

archshe
15-01-07, 00:34
bi de aslı yılmazın ona ilgisi olduğunu düşünüyo...neden acaba ...bir elektrik almış olamaz mı yılmazdan....aslının önemli iki cümlesi...
1- kazadan sonra...yeni tanıdığın briri için hayatını tehlikeye attın....açıklaması ...beni yeni tanıyosun ama beni önemsiyosun..bak kendi hayatını bile tehlikeye attın benim için...
2-kahvaltıda....yılmazın sözlerinin saçma olması üzerine...hiçbir söz anlamsız değildir benle konuşmak istedin o an dedi...anlamı...benle konuşabilmek için bahaneler yaratıyosun...
şimdi aslı bunları boşuna mı düşündü...hiç mi elektirik almadı yılmazdan...megaloman mı bu kız...olmayan şeyi var sayıyo....
peki cemden böyle şeyler duydunuz mu.....filiz benle vakit geçirmekten hoşlnıyo...gibisinden...ya da filize böyle imalar yapıyomuydu?çünkü cem hep bildi filizin yılmazı sevdiğini...filiz bunu hem diliyle hemde davranışlarıyla belli etti ceme...o zaman kim ortam yarattı?

BERNA
15-01-07, 00:36

Ya arkadaslar sadece Yilmaz'i senaristler yaziyorsa gerci ona danismadim ama herhalde kabul eder ben de sevgili forever_bim'le beraber Feride ve Omer sahnelerini yazabilir miyim? :img-hyste :img-hyste

Gerci Omer de is yasaminda hatalari var ama en azindan kadin ruhundan anliyor su aralar o cepheye yuklenirsek, isi de Ceyda, Asli ve Filiz'e danisarak yaparsak bizim sorunumuz bir derece cozulecek gibi. Ne dersiniz??

sinem*
15-01-07, 00:40
Birde manasız bir kazada manasız sen kurtardın yok canım sen kurtardın tartışması oldu..sabah olur ekrem gelir biz o konuyu kapttık ekrem ne kadar normal bir olay,hergün başlarına böyle "normal" olaylar geliyorki bu kadar telaşsız paniksiz bazı olayların üstünü kapatıyorlar..
Aynalı,yılmaz ve salihin cemi hala izlettirme ve arkasından gizli gizli cemin sonunu hazırlama faaliyetleri devam ediyor havası yaratıyorlar ama her bölüm yeniden başlıyormuş gibi geliyor ,aynı şekilde cemde her bölüm yılmaza karşı bir tuzak kuruyor yılmaz cemi takip ettirmesine rağmen veya cemi bilmesine rağmen bu tuzaklarına düşmesine ne demeli...yani polisler kapıdayken ve yılmazı arıyorlarken şirkete giren veya tüm olaylar olduktan sonra bir dakikada çözen yılmaza hiç yakışmıyor.

secoms
15-01-07, 00:41
Ben filizi cem konusunda sadece evlenme teklifini yaptıgı sahnede hatalı buluyorum.. Nedeni de evlenme teklifini degil.. O sahnede yılmaz için söylenmiş laflara kayıtsız kalmsı.. Acıkcası izlerken rahatsız oldum.. Bir seyler söylemeliydi.. Cem'in bizim cocugumuz dedigi sahnede Filiz'in yüzü gercekten bu laflardan cok sıkıldıgını kanıtlar gibiydi..

NOT: Son 20 MB :happy0064

sinem*
15-01-07, 00:43
Ya arkadaslar sadece Yilmaz'i senaristler yaziyorsa gerci ona danismadim ama herhalde kabul eder ben de sevgili forever_bim'le beraber Feride ve Omer sahnelerini yazabilir miyim? :img-hyste :img-hyste

Gerci Omer de is yasaminda hatalari var ama en azindan kadin ruhundan anliyor su aralar o cepheye yuklenirsek, isi de Ceyda, Asli ve Filiz'e danisarak yaparsak bizim sorunumuz bir derece cozulecek gibi. Ne dersiniz??

aa o hiç olmaz hele de senle forever_bim'e feride ömer sahnesini bırakırsak tamamen diziden ayrı dizi çekersiniz :) hem ömerde giderse tek şamar oğlanı filiz kalır :) sonra yılmaz her defasında nasıl haklı çıksın :):) aşk konusunda filizde iş konusunda ömerde haklı çıkma durumu var :):)

archshe
15-01-07, 00:45
Ben filizi cem konusunda sadece evlenme teklifini yaptıgı sahnede hatalı buluyorum.. Nedeni de evlenme teklifini degil.. O sahnede yılmaz için söylenmiş laflara kayıtsız kalmsı.. Acıkcası izlerken rahatsız oldum.. Bir seyler söylemeliydi.. Cem'in bizim cocugumuz dedigi sahnede Filiz'in yüzü gercekten bu laflardan cok sıkıldıgını kanıtlar gibiydi..

NOT: Son 20 MB :happy0064

evet hakılsın ama filiz o konuşmada neye tepki versin...cem yılmaz hakkında konuşuyo....evlenme teklif ediyo...kafası kazan gibi ne kadarını anlamıştır ki kouşmanın...

Figan
15-01-07, 01:59
bi de aslı yılmazın ona ilgisi olduğunu düşünüyo...neden acaba ...bir elektrik almış olamaz mı yılmazdan....aslının önemli iki cümlesi...
1- kazadan sonra...yeni tanıdığın briri için hayatını tehlikeye attın....açıklaması ...beni yeni tanıyosun ama beni önemsiyosun..bak kendi hayatını bile tehlikeye attın benim için...
2-kahvaltıda....yılmazın sözlerinin saçma olması üzerine...hiçbir söz anlamsız değildir benle konuşmak istedin o an dedi...anlamı...benle konuşabilmek için bahaneler yaratıyosun...
şimdi aslı bunları boşuna mı düşündü...hiç mi elektirik almadı yılmazdan...megaloman mı bu kız...olmayan şeyi var sayıyo....

Bolüm yorumu yapamadim bu hafta..Cünkü hastayim vede cok halsizim..Uzun uzadiya Pc`nin basinda kalmak yoruyor beni nedense..:icon_sorr
Asli hakkinda yazilanlar dikkatimi cektide; evet Asli gercekten de ikinci tehlike..Megaloman bir kiz kanimca. Karsisindaki insanin hele birde begendigi vede tutuldugu bir Erkek ise bu; gerek sozlerinden gerekse bakislarindan kendince bir anlam cikarabiliyor..Bu cok sacma birsey vede karsisindaki insan icin tedirginlik verebilecek bir durum..Yani Yilmazin basi feci dertte bana gore..Bu Asli; Yilmaz ne yaparsa yapsin olayi hemen yanlis algilayip, sanki Yilmaz ona a$ik vede ondan etkilenmis sanarak Yilmazi bezdirecektir..Yani Asli`nin kafada bir sorun var bence..Bir insan hic mi anlamaz Filiz ile Yilmaz`in arasinda birseyler olmus olabilecegini..

Bir Yilmazci olarak;
Yilmazin Asliya karsi yesil isik yaktigini, ona hayran hayran baktigini ben gormedim. Yada hissetmedim..Yilmaz tamamen arkadasca davrandi..Ha $u var!
Cok samimiydi..Daha yeni tanidigin bir insana karsi bu ne samimiyettir orasida ayri konu..Bu durum Filiz icinde gecerli..O da Cem ile yeni tanisti ama Ceme cok guveniyor nedense..
Filize kirgin olabilir, onu anlamakta güclük cekiyor olabilir Yilmaz..Ama ne olursa olsun bulusmaya gitmese bile Filizi arayip haber vermeliydi..Bunda hemfikirim sizlerle..Ama kesinlikle Filizi sevmediginden bu randevuya gitmemezlik yapmamistir..Tamamen yeniden acilar yasayacagindan vede Filizin agzindan kendisini kiracak, üzecek seyleri duyacak olma ihtimalinden kacti..

Herkese iyi niyetli olmak zaman zaman basa bela acar..Cünkü insanlar iyi niyetinizi kullanarak size ummadik sekilde darbe atabilirler..Yilmaz cok iyi niyetli davraniyor..Art niyet ben sezmedim..Yada Filize inat yapmiyor..Bunlar beni rahatlatiyor enazindan..

NOT: Filiz`in Cemin yüzünü elleyipte yarasina bakmasinda da ben bir anormallik sezemedim..Haa $u dogru ama sana hislerini soylemis vede seninde onu nazikce reddettigin birine karsi mesafe koyman sart...Ama Filizde bunu fark ettiki hemen kendini toparladi..

Diyorum ya;
"Fazla iyi niyet basa beladir..."

Sevgiler.

archshe
15-01-07, 02:05
Bolüm yorumu yapamadim bu hafta..Cünkü hastayim vede cok halsizim..Uzun uzadiya Pc`nin basinda kalmak yoruyor beni nedense..:icon_sorr
Asli hakkinda yazilanlar dikkatimi cektide; evet Asli gercekten de ikinci tehlike..Megaloman bir kiz kanimca. Karsisindaki insanin hele birde begendigi vede tutuldugu bir Erkek ise bu; gerek sozlerinden gerekse bakislarindan kendince bir anlam cikarabiliyor..Bu cok sacma birsey vede karsisindaki insan icin tedirginlik verebilecek bir durum..Yani Yilmazin basi feci dertte bana gore..Bu Asli; Yilmaz ne yaparsa yapsin olayi hemen yanlis algilayip, sanki Yilmaz ona a$ik vede ondan etkilenmis sanarak Yilmazi bezdirecektir..Yani Asli`nin kafada bir sorun var bence..Bir insan hic mi anlamaz Filiz ile Yilmaz`in arasinda birseyler olmus olabilecegini..

Bir Yilmazci olarak;
Yilmazin Asliya karsi yesil isik yaktigini, ona hayran hayran baktigini ben gormedim. Yada hissetmedim..Yilmaz tamamen arkadasca davrandi..Ha $u var!
Cok samimiydi..Daha yeni tanidigin bir insana karsi bu ne samimiyettir orasida ayri konu..Bu durum Filiz icinde gecerli..O da Cem ile yeni tanisti ama Ceme cok guveniyor nedense..
Filize kirgin olabilir, onu anlamakta güclük cekiyor olabilir Yilmaz..Ama ne olursa olsun bulusmaya gitmese bile Filizi arayip haber vermeliydi..Bunda hemfikirim sizlerle..Ama kesinlikle Filizi sevmediginden bu randevuya gitmemezlik yapmamistir..Tamamen yeniden acilar yasayacagindan vede Filizin agzindan kendisini kiracak, üzecek seyleri duyacak olma ihtimalinden kacti..

Herkese iyi niyetli olmak zaman zaman basa bela acar..Cünkü insanlar iyi niyetinizi kullanarak size ummadik sekilde darbe atabilirler..Yilmaz cok iyi niyetli davraniyor..Art niyet ben sezmedim..Yada Filize inat yapmiyor..Bunlar beni rahatlatiyor enazindan..

NOT: Filiz`in Cemin yüzünü elleyipte yarasina bakmasinda da ben bir anormallik sezemedim..Haa $u dogru ama sana hislerini soylemis vede seninde onu nazikce reddettigin birine karsi mesafe koyman sart...Ama Filizde bunu fark ettiki hemen kendini toparladi..

Diyorum ya;
"Fazla iyi niyet basa beladir..."

Sevgiler.

sevgili figan çok doğru açılardan bakmışsın...filizin de yılmazın da başı iyi niyetten dertte...ama bunları yaparken asılan filizdi yılmaz yapınca bişey olmuyo ona kızıyorum ben...adalet istiyorum forumda...yani bunlar yanlışsa yılmaz da yaptı...o mesafeyi yılmaz da koymayacak...cem filizin aike dostu...aslı da cananın...kıramazlar onları...yılmaz aramalıydı demişsin...sapancaya giderken... 1 saat geç gitseler olmaz mıydı? sapanca kaçıyo muydu?filize söz vermişti yılmaz...erkek adam sözünde durur...nedense bitek aslıya verdiği sözü tuttu

Figan
15-01-07, 02:14
Tsk.ederim

Asli`nin zaferi oldu O.. Yani Yilmazi kacirmanin $evkini, tadini cikariyordu..Bence adi gibi biliyordu ki; Yilmaz Filiz ile bulusacak..Ben bunu hissettim nedense..

Ha suna cok kiziyorum bende Erkeklerde...Bir Erkek bu kadar mi karsisindaki bayana karsi hemen yelkenleri indirir? Yahu senin isin vardir yada soz vermisindir bir yere..Nicin hemen bir bayandan gelen teklifi kacirmazlar anlamis degilim.. "Tek giderim bende "
Ba ba baaa tribe bak..! Gittttt.. seni mi yiyecekler..! Yilmaza bende cok kizdim..Hemen iyi niyetli davranarak Asli Hanimin ekmegine yag sürmüs oldu...

Gelecek bolümü bekliyorum..Yilmaz acisindan gelecek bolümü izlemek bu konu hakkindaki düsüncelerimi netlestirecek..

archshe
15-01-07, 02:18
Tsk.ederim

Asli`nin zaferi oldu O.. Yani Yilmazi kacirmanin $evkini, tadini cikariyordu..Bence adi gibi biliyordu ki; Yilmaz Filiz ile bulusacak..Ben bunu hissettim nedense..

Ha suna cok kiziyorum bende Erkeklerde...Bir Erkek bu kadar mi karsisindaki bayana karsi hemen yelkenleri indirir? Yahu senin isin vardir yada soz vermisindir bir yere..Nicin hemen bir bayandan gelen teklifi kacirmazlar anlamis degilim.. "Tek giderim bende "
Ba ba baaa tribe bak..! Gittttt.. seni mi yiyecekler..! Yilmaza bende cok kizdim..Hemen iyi niyetli davranarak Asli Hanimin ekmegine yag sürmüs oldu...

Gelecek bolümü bekliyorum..Yilmaz acisindan gelecek bolümü izlemek bu konu hakkindaki düsüncelerimi netlestirecek..

evet haklısın katılıyorum...beklediğim gibi düşünmüşsün...aslıyı ham yapsalardı keşke...çok üzülürdük forum olarak çoook

emraht
15-01-07, 04:00
ist masalina benzetirlerse sonunu kahrederim ya
izlediğime bin pişman olurum. onun için tedbirimi şimdiden alayım
barişipta tekrar ayrılırlarsa ben yokum. ne halleri varsa görsünler. ben sevgi aşk güzel birliktelikler izlemek istiyorum. feride ve ömerde kusura bakmasinlar 2 sahne onları izlicem diye bekleyemem kanal d başında.

Figan
15-01-07, 06:22
ömer`e hayran kaldim dogrusu..
inanilmaz bakislar, inanilmaz duru$ vede inanilmaz oyunculuk...
Gercekten harikaydi..

Bu dizide merakla vede büyük bir heyecanla bekledigim Tek Sahne;

"ömer ve Yilmaz`in yanyana gelip selamlastiklari vede birbirlerine karsi yumusamis oldugunu görmek ..." olacaktir.. Bunu görmeyi gercekten cok ama cok istiyorum..
ikisi birbirine selam bile vermiyorlar..Bilemiyorum nasil bu ikiliyi birbirine karsi yumusatacaklar..

Merakla bekliyorum...:img-wink:

emraht
15-01-07, 07:12
yılmaz ferideye: biliyorum sevdiğinden ayrılmak acı verir ama bazende gereklidir diyor
feride neden orda demiyorki: filiz seni çok seviyor sen onu istemediğin gece evde perişandı falan.
yok illa herşey muamma olacak illa bişiler bilinmezliğini koruyacak

aslı canana yarın işim var diyor 1 dk sonra yılmaza yarın izinliyim diyor. cananda tepki vermiyor.

mataraka napsın nasıl çıksın işin içinden. senaristler 2 satırda bi çelişkiye düşüyor. yılmaz karakteri hepten gitti. cemin ensesindeyiz diyor bişiden haberi yok. şimdi çok derin planlar yapalım hapse attırlaım diyor yine bişi yok.

ferman336
15-01-07, 07:42
arkadaşlar şu filizin bebeği söylememe yılmazın onu dinlememe olayını amma abarttınız ha. olay basit işte senaristler bunun olmasını istemiyor. eşim yılmazın evinin önündeki sahneyi seyreder seyretmez ilk yorumu "o kadar söylemeye niyetliyse filiz ömere sen git ben gelirim der sonra gider yılmazla bir yerde oturur konuşur diye yorumladı. yok ayaküstü olmaz yarın konuşalım yok bilmem ne. senaristler istemiyor işte bu kadar basit. var bir planları ona uygun gidiyorlar işte.illa milleti fıtık edecekler.

cemotara
15-01-07, 09:35
sevgili figan;
Tüm söylediklerine katılıyorum özelliklede aslı konusuna gerçekten bu kız filizle yılmazı bayağı bir zorlayacak yani aslı bu ilişkiyi öğrendikten sonra dahada yılmaza yaklaşacak hatta yılmazı filize karşı bile kışkırtabilir

filizim+y
15-01-07, 10:14
figan, archshe tüm yorumlarınıza katılıyorum, çok güzel dile getirmişsiniz
figan bir yılmazcı olarak (gerçi bizi yılmaz filiz ayırt etmiyoruz) taraflı olmaktan ziyade gayet mantıklı bir şekilde bu durumu açıklamış, ben beğendim yorumunu
archshe de bir filizci olarak zamanında filize yapılanların şimdi yılmaza yapılması gerektiği görüşünde doğru çünkü tarih tekkerrürden ibaret filizin psiko ile geçirdiği zamanı şu an yılmaz aslıyla geçiriyor, şahsen beni rahatsız etmiyor görüşmesi ama burada yanlışlık var filize yapılan binbir türlü eleştirinin yılmaza yapılmaması, haklıyken haksızlığı düşmek bu sanırım, yanılmadığımdan da eminim, ne kadar karşıdaki insana ümit vermiyor deniyorsa bunu filizde yaptı tekrar tekrar oluyor ama anlayan beri gelsin, bizde anlayana kadar devam

ferman336
15-01-07, 10:16
sevgili figan;
Tüm söylediklerine katılıyorum özelliklede aslı konusuna gerçekten bu kız filizle yılmazı bayağı bir zorlayacak yani aslı bu ilişkiyi öğrendikten sonra dahada yılmaza yaklaşacak hatta yılmazı filize karşı bile kışkırtabilir

bence zaten aslıyı kızın birşeyden haberi yok diyip aklıyoruz ya ben buna pekte inanmıyorum açıkcası açık açık dillendirilmiş olmasa da aslı durumun farkında ama saf ayaklarına yatıyor.

filizim+y
15-01-07, 10:20
bence zaten aslıyı kızın birşeyden haberi yok diyip aklıyoruz ya ben buna pekte inanmıyorum açıkcası açık açık dillendirilmiş olmasa da aslı durumun farkında ama saf ayaklarına yatıyor.

kesinlikle bu kadar akıllı olan bir insan hiç mi farketmez, diğer arkadaşlarda yazdı filiz onun evinden her çıkışında veda etmeden gitti dahası yılmazın aşk acısı çektiğinden de haberi var, bence bu kız hiçte o kadar abartıldığı kadar iyi değil işine geldiği gibi davranıyor yan çiziyor, bu kadar akllı bir insan en azından filizden yılmazdan öğrenmiyorsa canandan bu kişinin kim olduğunu öğrenebilir tabi yılmazın peşinde koşturmaktan vakit bulursa, haksızmıyım

pinkzone
15-01-07, 10:24
Aman allahını severseniz.. İş hayatında bu kadar uyanık çetin ceviz çıkcak.. Normal hayatta jeton dört köşeli olcak.. Varmı böyle birşey.. Aslı saf ayaklarına yatmıyor.. Anlamak istese şimdiye kadar en safımız anlardı.. Demekki Aslıda Aşk hayatında pek başarılı değil. Yılmaz gibi.. İki başarısız bir araya gelince böyle oluyor...

Aslı işine geldiği için değil gerçekten saf bir insan. İş dışında çalışmıyor o zekası. İş dışı haricinde bütün alanlarda algılama kapasitesi ve jetonun kare olupta delikten geçememesi gibi bir durum var.

pinkzone
15-01-07, 10:36
İlla Filiz Yılmazı gözünün dibine kadar sokacağız ki o zaman jetonun köşeleri kırılcak.. İlla böyle olacak. 58. bölüm tahmin ediyorum ki. Aslı yine Filizi farketmeyecek. Aslı da sanırım Yılmazı kafaya takmaktan.. Filizi ve etrafındakileri pek idrak edemiyor..

Bu arada Aşk yolu filminde Bülent İnalın odasını dizi icabı gösterdiler ya. Orda bile Yılmaz Güneyin bir film afişinin resmi vardı. Şimdide Yılmazda.. Sanırım senaristlerden biri çok tutkun Yılmaz Güneye.. :)

sinem*
15-01-07, 10:41
aslı saf ayaklarına yatmıyor keşke yatsa o akıllı haline leke düşmez:) ama bu kız gerçekten saf cemi bir görüşte hemen çözdü,ama bu konuda hiç bir şey yok...

bu arada pinkzone'un dediği aşk yolundaki tuba'nın kıskançlık sahnelerini gördük şimdi burda böyle bir şey yaparsa bir de hamile daha yoğun yaşaması gerekiyor :) ne aslı ne de yılmaz filizin önüne çıkmasın :)

tree
15-01-07, 10:50
yılmazın yaptığı doğru değil resmen filizi paspas etti çiğniyor.Bu kadarda olmaz ne oldu bu büyük aşka .Filiz bu kadarını gerçekten haketmiyor. Bundan sonra ne olursa olsun ben olsam yılmazın yüzüne bakmam artık bunu hakediyor

ferman336
15-01-07, 10:50
kesinlikle bu kadar akıllı olan bir insan hiç mi farketmez, diğer arkadaşlarda yazdı filiz onun evinden her çıkışında veda etmeden gitti dahası yılmazın aşk acısı çektiğinden de haberi var, bence bu kız hiçte o kadar abartıldığı kadar iyi değil işine geldiği gibi davranıyor yan çiziyor, bu kadar akllı bir insan en azından filizden yılmazdan öğrenmiyorsa canandan bu kişinin kim olduğunu öğrenebilir tabi yılmazın peşinde koşturmaktan vakit bulursa, haksızmıyım

bence de kesinlikle haklısın ki sanırım aslının bizimkilerin arasını bozarken nasıl bir yol izleyeceğini de veriyorlar aradan aradan. diziye bir psikopat yeter dediler aslı da sanıyorum böyle işine geldiği gibi olayları yorumlayarak fazla ses çıkarmadan derin derin kadınsı plan ve kurnazlıklarla bizimkilerin altını oyacak. bakalım ondan nasıl planlar çıkartacak bizi fıtık etmeye yeminli senaristler.

ferman336
15-01-07, 10:57
Aman allahını severseniz.. İş hayatında bu kadar uyanık çetin ceviz çıkcak.. Normal hayatta jeton dört köşeli olcak.. Varmı böyle birşey.. Aslı saf ayaklarına yatmıyor.. Anlamak istese şimdiye kadar en safımız anlardı.. Demekki Aslıda Aşk hayatında pek başarılı değil. Yılmaz gibi.. İki başarısız bir araya gelince böyle oluyor...

Aslı işine geldiği için değil gerçekten saf bir insan. İş dışında çalışmıyor o zekası. İş dışı haricinde bütün alanlarda algılama kapasitesi ve jetonun kare olupta delikten geçememesi gibi bir durum var.

walla pinkzone sanırım bu olayları yorumlama farkımızdan kaynaklanıyor. ben telefonu kapatalım kafamızı dinleyelim demesinin masumca bir istek olduğuna inanmıyorum, duvarda cenin resmi görünce iyi veya hiçbir yorum yapmamasının masum olduğuna inanmıyorum, kazadan sonra filiz arayınca kaza yaptık sonra konuşalım demesinin masum olduğuna inanmıyorum. bence izleyeceği yol bu hiçbirşeyi kurcalamayayım ben işime bakayım. çok mu fesatım ne :)

mesburcum
15-01-07, 11:01
walla pinkzone sanırım bu olayları yorumlama farkımızdan kaynaklanıyor. ben telefonu kapatalım kafamızı dinleyelim demesinin masumca bir istek olduğuna inanmıyorum, duvarda cenin resmi görünce iyi veya hiçbir yorum yapmamasının masum olduğuna inanmıyorum, kazadan sonra filiz arayınca kaza yaptık sonra konuşalım demesinin masum olduğuna inanmıyorum. bence izleyeceği yol bu hiçbirşeyi kurcalamayayım ben işime bakayım. çok mu fesatım ne :)

Sen fesat değilsin çok haklısın. Bu kız gerçekten işini çok iyi biliyor. Yılmaz'ın çok mu acıktın demesinden bile bir şey çıkarıyor. Hem sanane ya Yılmaz telefonunu ister kapatır ister kapatmaz. Bu hakkı kendinde nasıl görüyorki. E karşısında yüz veren birisi de olunca gayet rahat davranıyor.

BERNA
15-01-07, 11:06
Bu konuda ben de pinkzone gibi dusunuyorum ancak denildigi gibi bakis acisiyla ilgili bu durum.

Asli da gayet klise bir tip olarak cizilmis durumda. Is hayatinda son derece basarili ama ask konusunda