Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
şuanı demiyorum zaten ilerisini değiştirirler diyorum senaristler için böyle aralar iyi olur bence şimdiki bölümü değiştirecek halleri yokya
Buradan seyircinin tepkisini ölçütükten sonra tabikide ufak çaplı yada büyük çaplı değişiklikler yapcaklar.. Buna çokça zamanlar şahit olduk. Bizim tepkilerimiz onları etkiliyor.
mutsuzlukları o kadar yaşattılar ki bize o yüzden en azından kendi yazdıklarımızla biraz olsun teselli olmaya çalışıyoruz, herşeyin bu kadar güllük gülistanlık olmadığını biliyoruz bizim dizimizin en büyük farkı bu ne olacağını bilememek.
aşk yolu ile ilgili resim yada ne biliyin ne varsa gönderebilir misiniz nasıl kaçırdım ya inş. tekraraını veririler
destina304
06-01-07, 13:20
arkdaşlar şükrü avşar milliyette bir açıklama yapmış kırık kanatları bitiriyomuş.raytıng yüzünden bitirdiğini belirtmiş.inş bizim dizide böle olmaz ama bizim dizinin raytıngleri fena değil.adam herhalde yavaç yavaç hepsini bitircek
herkese geçmiş olsun arkadaşlar bebiş doğmuyor.kaza oluyor ama kimseye bişey olmuyormuş.tekinerler için zor günler 2 bölüm içinde başlıyormuş
Bari gelmeyecek yine.. Ben birşeyler karalayım...
57. Bölüm Özeti.
İşler çığrından çıkıyor..
Yine heyecan dolu bir bölüm daha karşınızda..Yılmaz Aslı kaza yapacaklar mı ?... Filiz bu durumda ne yapacak..
Ömer Feride yakınlaşması gün geçtikçe hız kazanmaktadır. Ömer Elifin doğumgünü için süpriz hazırlar.. Bu süpriz nedir? Ömer Elife süpriz hazırlarken Ferideyi de boş geçmemiştir.. Ferideyede bir süprizi vardır.. Feride geçmişi ile ilgili bazı şeyleri hatırlamaya başlar.
Cemin planları tutacakmı.. Sapkın bir tutkuyla bağlandığı filizi elde edebilecekmi..
İnşaatta büyük bir sorun çıkar.. Bu sorun Tekinerleri derinden etkileycektir.. Bu büyük sorun nedir acaba?
Bu soruların cevabını.. Ihlamurlar Altında Cuma 22.00 Kanal D 'de kaçırmayın.
herkese geçmiş olsun arkadaşlar bebiş doğmuyor.kaza oluyor ama kimseye bişey olmuyormuş.tekinerler için zor günler 2 bölüm içinde başlıyormuş
Aldık haberi.. Zaten böyle olacağı belli idi.. Onun için en iyisi bebeğin düşmesi oldu. Zor günleride çok merak eder oldum.. :)
kaza da kimseye bir şey olmuyorsa bebek nasıl düşecek acaba tekinerlerin inşaatı çöktüğünde olabilir belki ...cemin yüzü sonunda açığa çıkacak demekki tekinerler zor günlere giriyorsa
arkadaşlar sabahki film muhteşemdi ıhlamurların müziği vardı. bülent abi bıyıksızda jön olabileceğini göstermiş filmde. filmde bülent inalın oynadığı karakterin ismi ömer tuba büyüküstünün ise deniz yani ömer ile deniz. ayrıca namııdeğer sustalı da vardı filmde. tuba büyüküstün hülya dergisine verdiği roportajda "bülentle ilşkimiz diziden önce başladı" demişti. yani bu filmin setinde. Bülent abi bıyıksız aşık etmiş kendine tuba ablayı. filmin başını izleyemedim ama izledğim kadarıyla çok çok güzel bir filmdi.
FOREVER...
deniz ile ömer AŞK YOLU
yılmaz ile filiz IHLAMURAR ALTINDA
vede tuba ile bülent GERÇEK HAYAT...
matraaka pekş bebek bu bölümmü düşcekmiş başka bişey yokmu tüyo olarakneden yayınlanmadığını biliyomusun bu hafat ?
valla başka bişey yok zaten bu kız böyle böyle olucak hiçbir zaman demez önemli gelişmeleri söyler hep bide valla yılmaza bişey olucakmı olmayacakmı orda kaldım ilk yoğun bakıma gircek dedi sonra yok bi şey olmuyor dedi demekki olmayacak ilk yazdığında valla bizim yılmaz gitti bu sefer dedim
yılmaza bir şey olmazda olan bizimkilere oluyor arada kaynıyorlar :) bu bebek ne zaman düşecek acaba bu bölüm düşmeli ya da cem kaçırdığında veya cemin planı sonucu düşecek ..
pinkzone özetin süper olmuş ama bir eksiklik var :) cem yeni bir plan hazırlamıştır bakalım bu tuzaktan yılmaz nasıl kurtulacak :):)
yılmaz_filiz
06-01-07, 13:57
valla başka bişey yok zaten bu kız böyle böyle olucak hiçbir zaman demez önemli gelişmeleri söyler hep bide valla yılmaza bişey olucakmı olmayacakmı orda kaldım ilk yoğun bakıma gircek dedi sonra yok bi şey olmuyor dedi demekki olmayacak ilk yazdığında valla bizim yılmaz gitti bu sefer dedim
Umarım yılmaza bişey olmaz.Bebeğinde düşmesine çok üzüldüm.Matraka sen bu tüyoları nereden öğreniyosun?Hepsi çıkıyorlar walla Filiz hamile kalıcak dedin hamile kaldı.
arkadaşlar Ben Size Dediğimde Bana Inanmadiniz. Ama Dizi çekimlerine Ara Verilmiş..yapimci şirketle Oyuncular Arasinda Anlaşmazlik Olduğu Için Durdurmuşlar. Bu Arada Bu Haftada Yeni Bölümü Yok Hayirli Olsun..milliyet Tv Ekinde Yabanci Damat Gözüküyor..
arkadaşlar bu hafta hiç bir dizinin yeni bölümü yok kanald de. binbir gece kolaj bölümüyle-kırık kanatrlar ve hırsız polis vede dizimiz ıhlamurlarsa hiç gözükmüyor yayın akışında.
kanal d yi hiç anlamıyorum madem yayınlamıyacaksınız yeni bölümü. en azından son 5 bölümden oluşan kolaj bir bölüm yapın. hem izleyemeyenler için çok güzel olur hemde meydan "hatırla sevgili" dizisine kalmaz...:good:
matraka teşekkür ederim, bana üzücü bir haber vermiş oldun ben bebğin düşmesini ısrarla istemeyenlerdendim ama düşecekmiş ne yapalım yeni bir problem yaratmasında ararlarında güzide çiftimin bu olay razıyım ne yapayım
kazada kimseye birşey olmaması güzel, aslı ya olsa yılmaz üzülüp daha çok yakınlaşacaktı aslıya en azından bu olmuyor, yılmaza birşey olsa hastane sahnelerinden bıktık en azından onu görmeyeceğiz, filiz bebeğini bu olayla düşürür mü onu bilimiyorum bakalım göreceğiz
pinknoze özetini beğendim, ama sende maşallah kanal gibi bize soruyorsun hem kızıyoruz onlara sorularla dolu bir özet diye sende aynısını yapmışsın sana zahmet cvbını da yaz da en azından onlardan farkımız olduğunu gösterelim
mıstaaa sana katılıyorum ne olur bizim diziye de kolaj yapsalar o kadar güzel sahneler var ki şimdiden herkes yazsın okurlarsa istendiğini görüp yapabilirler hadi herkes yazsın arkadaşlar KANALD ÖZEL BİR BÖLÜM İSTİYORUZ yayınlamadıkça unutturuyorsunuz yanlış bir yol izleniyor diğer diziler gibi bunun da bu şekilde yaynı günüü verebilirler
gülbeşeker
06-01-07, 14:08
arkadaşlar bu hafta hiç bir dizinin yeni bölümü yok kanald de. binbir gece kolaj bölümüyle-kırık kanatrlar ve hırsız polis vede dizimiz ıhlamurlarsa hiç gözükmüyor yayın akışında.
kanal d yi hiç anlamıyorum madem yayınlamıyacaksınız yeni bölümü. en azından son 5 bölümden oluşan kolaj bir bölüm yapın. hem izleyemeyenler için çok güzel olur hemde meydan "hatırla sevgili" dizisine kalmaz...:good: hatırla sevgilinin reytingleri çok yükselmiş haftaya da dizimiz yok ı. a.yı izlemeyen onu izliyor bakalım ı.a. tekrar başlayınca dizimize geri dönecekler mi?Bu kanaldnin bu kadar ara vermesi hiç iyi değil bence.Bu arada diyelim ki filizn bebeği düştü .Benim anlamadığım bu bebeğin düşmesi filizle yılmazı yakınlaştıracak mı yoksa onları daha mı birbirinden koparacak?Eğer ikinci seçenek gerçekleşirse bebeğe ne gerek vardı zaten araları iyi değil.
gülbeşeker
06-01-07, 14:11
matraka merak ediyorum aslıyla yılmaz çok yakınlaşacaklar mı? Yılmaz bebeği ne zaman öğreniyor?Bir dahaki sefere bu soruların cevabını almaya çalışırsan çok memnun olurum.
tubacınslhn
06-01-07, 14:15
hem dizi hem de oyuncuları başarılı beni ilk defa etkileyen dizi de ıhlamurlar altında.ilk defa kaçırmadan izlediğim dizi bu yani.muhteşem bir dizi
matraka merak ediyorum aslıyla yılmaz çok yakınlaşacaklar mı? Yılmaz bebeği ne zaman öğreniyor?Bir dahaki sefere bu soruların cevabını almaya çalışırsan çok memnun olurum.
valla ne yapımcıyım nede senaristim bu kızı resmi sitede bazen tüyo verirken yakalıyordum yakaladım ve msn sini aldım o kadar bana ne yazarsa ben onu yazıyorum
hatırla sevgili karşısında ıhlamurlar olmadan toplamda 8. ab gurubunda 2. olmuş reytinglerini bayaa yükseltmiş dizi. hatırla sevgilinin yapımcısı tomris giritlioğlu kanald ye ne kadar teşkkür etse azdır kanal d nin sayesinde dizileri tutacak. haftayada ıhlamurların olmayacağını düşünürsek reytingleri dahada artacaktır hatırla sevgilinin. her şeye rağmen ıhlamur seyircisi fedakardır bırakmaz dizisini öyle kolay kolay....
matraka verdiğin bilgi için çok teşekkürler. yalnız sanki birşeyler eksik yılmaz kaza yapacak diyor. yoğun bakımda kalacak diyor .sonra vazgeçmiş öyle değil diye , filiz'in bebeği düşüreceğini söylemiş.Bu kesin biliyoruz da.Bana kaza anında Filiz'e birşey olacakmış gibi geldi.Yoğun bakım olayı Filiz başına gelebilir diye düşünüyorum.
o yüzden belkide kazada yılmaz ağır yaralanıp gerçekten komaya girer biliyorsun bu kız aynı şakayı bir kez daha yaptı 4-5 bölüm önce filiz hamile kalıcak dedi hamile kaldığı hafta vazgeçiyorum demişti yani kaza olayı bana göre hala muallak ama bebek kesin düşüyor birde tekinerler gitdige uçuruma gidicek o da kesin
valla bu kız aynı bizim fatmaya benziyor pinkzone varya aynı o biraz şakacıdır kendisi valla tanıyabildiğim kadarıyla söylüyorum tabi
Ozaman bizde böyle olucagini düsünelim, kaza oluyor, Asliyla Filize birsey olmuyor, Yilmazi yogun bakima kaldiriyorlar, Asliyla Filiz basinda bekliyor, Filiz stresden cocugunu düsürüyor, Yilmaz cabuk toparlaniyor ve yogun bakimdan cikiyor
yılmaz_filiz
06-01-07, 14:33
mıstaa senin baktığın 5 aralık 2007 nin dizi listesİ.kanal d nin resmi sitesine bu haftanın yayın akışı eklenmemiş pazartesi yada yarın eklenir.yani bu hafta dizi var.
hatırla sevgili karşısında ıhlamurlar olmadan toplamda 8. ab gurubunda 2. olmuş reytinglerini bayaa yükseltmiş dizi. hatırla sevgilinin yapımcısı tomris giritlioğlu kanald ye ne kadar teşkkür etse azdır kanal d nin sayesinde dizileri tutacak. haftayada ıhlamurların olmayacağını düşünürsek reytingleri dahada artacaktır hatırla sevgilinin. her şeye rağmen ıhlamur seyircisi fedakardır bırakmaz dizisini öyle kolay kolay....
Bencede..bidahaki hafta da olmasa bizim dizi kesin millet hatirla sevgiliyi izlemeye baslicak....yaa nolcak bizim dizimizin hali..insalah bidaki hafta vardir.
milliyet gazetesi alan yokmu orda milliyet tv ekinde yazıyor olup olmadığı aradada özetide veriyolar belki gene vermişlerdir
şuanda milliyet tv eki eilmde özet yok. yayın akışıda aynen şöyle yazıyor.
cuma kanald.
20.00 sinema yabancı film.
22.00 yabancı damat
24.00 beyaz show
ıhlamurlardan eser yokkk...:sad53:
milliyet gazetesi alan yokmu orda milliyet tv ekinde yazıyor olup olmadığı aradada özetide veriyolar belki gene vermişlerdir
Milliyet gazetesi Tv ekinde ne özet var , ne de yayın akışında dizi gözüküyor. Tek ümidimiz Tv ekini hazırlarken unutmuş olmaları.Salı ya da Çarşamba gününü bekleyip göreceğiz.
yılmaz_filiz
06-01-07, 14:45
ne inanmiyorum yaa..olamaz....kac hafta bekletcek bu dizi bizi..oooff
ya arkadaşlar durduramazlar.gündemde o kadar saçma dizi varken ıhlamurlar altında bitemez.bütün diziler bitebilir ama bu dizi bitemez.ayrıca bu hafta var sanırım.çünkü kanal d sitesinin yayın akışı henüz yenilenmemiş.yabancı damat ne kadar sıktı onun bitmesi lazım daha sayabileceğim bir sürü dizi var.ben bi hafta daha bekleyemem.eğer dizi bu hafta yoksa kampanya filan düzenleyelim.ben yılmazı göremeden yaşayamam.bir hafta zor sabrettim zaten.
simdi bizim dizi bidahaki hafta da yayinda olmaz...hatirla sevgili iyice seyirci toplar.ihlamurlaraltinda yayindaykende millet hatirla sevgiliyi izlemeye baslar...bizimkiler neyapmaya calisio ya yarinda olsaydi dizi izlenirdi....dun ne bayramdine seyrandi niye koymadilar bunlarda kesin bisey var.
yılmaz_filiz
06-01-07, 14:48
şu şükrü avşarın yerini basalım ciddiyim ben ya.eğer bu dizi biterse bir daha avşar filmin dizilerini izlemem.bir hafta bana bir asır gibi geliyo ya.hele çekimleri durdurulduysa bir iki üç ay bekleriz.belkide hiç yayınlanmaz.resmen bu yapım şirketi saçmalamış.reytingler çok güzeldi.acaba çekimleri durduracak büyük sorun ne?nasıl öğrenebilicez ben sabredemem ya.:sad53: :sad53: :icon_sorr :icon_sorr
ya arkadaşlar durduramazlar.gündemde o kadar saçma dizi varken ıhlamurlar altında bitemez.bütün diziler bitebilir ama bu dizi bitemez.ayrıca bu hafta var sanırım.çünkü kanal d sitesinin yayın akışı henüz yenilenmemiş.yabancı damat ne kadar sıktı onun bitmesi lazım daha sayabileceğim bir sürü dizi var.ben bi hafta daha bekleyemem.eğer dizi bu hafta yoksa kampanya filan düzenleyelim.ben yılmazı göremeden yaşayamam.bir hafta zor sabrettim zaten.
vala ben handani bile ozlerim:)bencede arkadaslar ben kanal d ye mail aticam bu hafta i.a varmi diye..siz de atin ins cevap yazarlar hic gormedimde:)
şu şükrü avşarın yerini basalım ciddiyim ben ya.eğer bu dizi biterse bir daha avşar filmin dizilerini izlemem.bir hafta bana bir asır gibi geliyo ya.hele çekimleri durdurulduysa bir iki üç ay bekleriz.belkide hiç yayınlanmaz.resmen bu yapım şirketi saçmalamış.reytingler çok güzeldi.acaba çekimleri durduracak büyük sorun ne?nasıl öğrenebilicez ben sabredemem ya.:sad53: :sad53: :icon_sorr :icon_sorr
ya arkim sende iyice beni bunalima sokcan...bi alahin kulu yyokmu desin dizi var diye:0neyse umarim vardir harbiden 1hafta zor dayandim...meraktan olcem...son sahneyi cok merak ediyorum yaaa olduler mi kaldilarmi..arkadaslar cekim durdurulduysa bile..bunlarin cekilmis bolumleri var dimi...yani her yeni bolumu her hafta cekmiyorlar yaa....onlar suan 60bolumde vardirlar...offf ben kanal d ye mail atiom:sad53:
yılmaz_filiz
06-01-07, 14:51
vala ben handani bile ozlerim:)bencede arkadaslar ben kanal d ye mail aticam bu hafta i.a varmi diye..siz de atin ins cevap yazarlar hic gormedimde:)
ben handanı da özlerim CEMİ de.google şükrü avşar yazalım resmi siteleri varsa oraya mail atalım.benim kanal d ye üyeliğim vardı ama hiçbir zaman mail filan almadım.
yılmaz_filiz
06-01-07, 14:53
ya arkim sende iyice beni bunalima sokcan...bi alahin kulu yyokmu desin dizi var diye:0neyse umarim vardir harbiden 1hafta zor dayandim...meraktan olcem...son sahneyi cok merak ediyorum yaaa olduler mi kaldilarmi..arkadaslar cekim durdurulduysa bile..bunlarin cekilmis bolumleri var dimi...yani her yeni bolumu her hafta cekmiyorlar yaa....onlar suan 60bolumde vardirlar...offf ben kanal d ye mail atiom:sad53:
kusura bakma arkadaşımda bende burda bunalıma girdim.ama 3 hafta verildiği bir gerçek.bunalımdayımmm:icon_sorr
me kadar evham yapıyortsunuz arkadaşlar ara verildi dedikya size merak ediyorsanız yok arkadaşlar söylim ben size sorun söyliyelim kösesi 3 hafta ara verilmiş dedik herkes panikte hatırlı sevgili felan bunları takmayın o saatte ıhlamurlar altında yı zor geçerler çok takıyorsunuz ya
me kadar evham yapıyortsunuz arkadaşlar ara verildi dedikya size merak ediyorsanız yok arkadaşlar söylim ben size sorun söyliyelim kösesi 3 hafta ara verilmiş dedik herkes panikte hatırlı sevgili felan bunları takmayın o saatte ıhlamurlar altında yı zor geçerler çok takıyorsunuz ya
ne diosun matraka yaa...,meraktan olcem diyorum...ben 3hafta nasil beklerim...ben sukru avsara mail atiyorum kanal d den hayir yok..erkekler hep agirdan satar zaten..kizlar pat diye patlar...OFFFFFFFFFF
gülbeşeker
06-01-07, 15:01
hayır canım en fazla bir bölüm öndelerdir cemin filize evlenme teklif ettği sahnenin çekimleri biz o bölümü izlemeden 5-6 gün önce çekilmişti biri çekimleri görmüştü de ondan biliyorum yani şu anda 60 değil en fazla 58 delerdir eğer çekimler devam ediyorsa tabiki.
destina304
06-01-07, 15:02
arkdaşlar şimdi bir siteye girdim sohber bölümünde azyıyordu diziye yeni bir karekter giriyomuş cemin arkdaşı olarak filize aşık olcakmış ne kadr doğru bilmiyorum.milliyet tv ekinde yazıyormuş ben daha almadım onun için bilmiyorum ne kdar doğru
yılmaz_filiz
06-01-07, 15:02
ne diosun matraka yaa...,meraktan olcem diyorum...ben 3hafta nasil beklerim...ben sukru avsara mail atiyorum kanal d den hayir yok..erkekler hep agirdan satar zaten..kizlar pat diye patlar...OFFFFFFFFFF
gerçekten kızlar çok panik yapar örnek sen ve ben mervecim.off dayanamıcam 3 hafta.kimse dayanamaz bu forumda 3 hafta ıhlamurlar altında olmadan yılmaz olmadan:icon_sorr bu hafta bile iğrençti dün sanki cuma değildi:icon_sorr
arkdaşlar şimdi bir siteye girdim sohber bölümünde azyıyordu diziye yeni bir karekter giriyomuş cemin arkdaşı olarak filize aşık olcakmış ne kadr doğru bilmiyorum.milliyet tv ekinde yazıyormuş ben daha almadım onun için bilmiyorum ne kdar doğru
valla inşallah doğrudur böylece sevgili modumun istediğide olur gözü aydın bende zaten yılmaz aslı tarafına yavaş yavaş kayıyordum böylesi daha ii olur psikopatın arkadaşı aman ya baya bir komik olur
kesinlikle katılıyorum. ıhlamurlar seyircisi kemikleşmiştir arkadaşlar. dizisini öyle bir iki haftada bırakmaz. biliyorsunuz perşembe geceleri saat 2.00 de tekrarlar veriliyor o bölüm bile reyting yapıyor.
ama kanald madem yeni bölümü veremiyorsunuz öncedende dediğim gibi en azından kolaj bölüm yayınlayın olsun bitsin. mesala son 5-6 bölümü bir bölümde toplayın böylece ıhlamursuz kalmayız.
ama diğer yandan yayın akışında hiç bir dizinin yeni bölümü gözükmüyor arkadaşlar. ne hırsız polis nede kırık kanatlar. binbir gecenin ise biraz önce fragmanını verdiler. Binbir geceninde eski bölümü var bu hafta galiba 1. bölümden yayınlanan son bölüme özet geçecekler yine...
bütün bu dizilerin ertelemesinin nedeni kanımca hazırlık maçları. maçları kanal d göstericeği için bunlar oluyor galiba....
gülbeşeker
06-01-07, 15:06
:)vala icim icimi yiyor suan...Bak ben buraya mail atcam bizahmet herkez mail atsin:)www.avsarfilm.net.tr ok hadi mailerinizi bekliyorum:)
kanaldye telefon edip neden yayınlanmadığını öğrensek ya da avşar yapıma tel etsek bu daha mantıklı geçen sezon avşar yapım filizle yılmazın nişanlanacağını bile söylemişti heralde çekimlerin durup durmadığını biliyordur.
forumda bir arkadas gecen sene de 20sinde ancak baslamıstı demisti yanlıs hatırlamıyosam yine aynısını yapacaklar sanırım. yazın tatile girdikleri gibi 2-3 haftalık bi tatile girmiş olabilirler bence yoksa zaten cekimler bikaç bölüm önceden gidiyo isteseler yayınlarlar ama bu tatilden sonra yine öyle bikaç bölüm önce cekmeye devam etmek istiyorlardır sıkışmamak için. ıhlamurlar altındayı gercekten seven kişilerin de bikac hafta yayınlanmadı diye ıhlamurlardan vazgecip hatırla sevgiliyi izlemeye baslayacaklarını sanmıyorum yani dizimiz eskisi gibi olur döndüğünde.
bu resmi sitedekilere artık gülüyorum şimdide filize partner olarak ozan güveni soktular valla bu site öldürücek beni valla filizadına çok sevinirdim filize onun çevresinden zengin biri lazım birbirlerini kolay satabilsinler
kesinlikle katılıyorum. ıhlamurlar seyircisi kemikleşmiştir arkadaşlar. dizisini öyle bir iki haftada bırakmaz. biliyorsunuz perşembe geceleri saat 2.00 de tekrarlar veriliyor o bölüm bile reyting yapıyor.
ama kanald madem yeni bölümü veremiyorsunuz öncedende dediğim gibi en azından kolaj bölüm yayınlayın olsun bitsin. mesala son 5-6 bölümü bir bölümde toplayın böylece ıhlamursuz kalmayız.
ama diğer yandan yayın akışında hiç bir dizinin yeni bölümü gözükmüyor arkadaşlar. ne hırsız polis nede kırık kanatlar. binbir gecenin ise biraz önce fragmanını verdiler. Binbir geceninde eski bölümü var bu hafta galiba 1. bölümden yayınlanan son bölüme özet geçecekler yine...
bütün bu dizilerin ertelemesinin nedeni kanımca hazırlık maçları. maçları kanal d göstericeği için bunlar oluyor galiba....
ayyy bi atista iki kus vurdunuz simdi yaa NEEE BINBIR GECE DE MI yok..yok anam bu kanal d beni oldurecek.
arkadaslar sukru avsara ya mail atalim(ben atim)yada tel acalim
numarasi:90 (0212) 2448886
napalim simdi.
bu resmi sitedekilere artık gülüyorum şimdide filize partner olarak ozan güveni soktular valla bu site öldürücek beni valla filizadına çok sevinirdim filize onun çevresinden zengin biri lazım birbirlerini kolay satabilsinler
ay gercektenmi yeni adammi geliomus ayy iyi olur yaa...umarim filiz yeni gelen adama asik olur..boylece asli ve yilmaz mutlu mesut yasarlar....:)Cok yakisicaklar.
ay gercektenmi yeni adammi geliomus ayy iyi olur yaa...umarim filiz yeni gelen adama asik olur..boylece asli ve yilmaz mutlu mesut yasarlar....:)Cok yakisicaklar.
evet sizlerin adına çok sevindim ortaya bir olta attim hemen takıldınız sizden ancak bu kadar filiz ve yılmazcı olur açık çık ben filizciyimde olsun bitsin ayrıca merak ediyorsan söylim valla bende bundan yanayım filiz başkasıyla mutlu mesut olsun yılmazdan mümkünse uzak dursun
gülbeşeker
06-01-07, 15:14
diziye ozan güven falan girmez dizinin bitmesine 18 bölüm kalmış daha cemin oyunları devam ediyor bir de aslı var ozanın ne işi var ben orda yazılanlara inanmıyorum bir ara naz elmas gelicek demişlerdi feride yılmza aşık olucak dediler,meral diziye yeniden girecek dediler yılmaz filizn hayatını kurtaracak dediler hiçbir söylenen çıkmadı.
arkadaşlar avşar yapımı şimdi aradım.önümüzdeki hafta ıhlamurlar altında yayınlanacakmış.sadece bu hafta yayınlanmadı dediler.
evet sizlerin adına çok sevindim ortaya bir olta attim hemen takıldınız sizden ancak bu kadar filiz ve yılmazcı olur açık çık ben filizciyimde olsun bitsin ayrıca merak ediyorsan söylim valla bende bundan yanayım filiz başkasıyla mutlu mesut olsun yılmazdan mümkünse uzak dursun
sen de bu dedigimi yedin yaa Yuhh..ben de yangina korukle gidiyorum bunda ne var...ne oo sen asli yilmaz diyince iyi oluyor..benim agzim soler ama icim solemez..sen burda olmasaydin isyan ederdim......:)olsun yinede umarim adam gelir:)haha
gülbeşeker
06-01-07, 15:18
inandın mı merve yapma Allah aşkına neyse arkadaşlar latife yapıyorsunuz ne filiz ne yılmaz başkasına aşık olmaz merak etmeyin ya da öyle bir ümidiniz varsa boşuna ümitlenmeyin özet de fragman da artık kimbilir ne zaman gelir dizi bu hafta da yok.Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyoruz.
tubacınslhn
06-01-07, 15:19
ne? filiz in bebeği düştü mü???????????bu tahmin galiba. ne diyosunuz yaa...olamazz.
sen de bu dedigimi yedin yaa Yuhh..ben de yangina korukle gidiyorum bunda ne var...ne oo sen asli yilmaz diyince iyi oluyor..benim agzim soler ama icim solemez..sen burda olmasaydin isyan ederdim......:)olsun yinede umarim adam gelir:)haha
üzgünüm ama filize partner felan yok gene filizle yılmaza kaldık yazık oldu ama ben çabalarsam yılmazı aslıya yaparım valla çok krakterli bir kız gibi en azından filiz gibi ilk dönem mükemmel olup zorlukjlar karşısında bukelamun gibi renk değiştirmiyordur
inandın mı merve yapma Allah aşkına neyse arkadaşlar latife yapıyorsunuz ne filiz ne yılmaz başkasına aşık olmaz merak etmeyin ya da öyle bir ümidiniz varsa boşuna ümitlenmeyin özet de fragman da artık kimbilir ne zaman gelir dizi bu hafta da yok.Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyoruz.
sendemi inandin...ya ben sakasina yazdim....siz beni iyi taniyamadiniz herhalde...ben birisine nisbet olarak yazdim inanmayin ben sonuna kadar filizyilmazciyim,
yeni karakter girdiği milliyetin tv ekinde yazıyorlar demişler ama orda yoktu hem girecekse de lütfen mehmet ali nuroğlu gelsin hem kendi diziside bitiyor :) şaka bir yana girecek olan kişi cemin arkadaşıysa hiç hayır gelmez
dizi 18 bölüm sonra bitiyor mu? bence fazla bile 18 bölüm artık bitirmeliler çok uzadı.
dizinin bitimine 18 bölümmü kalmis neden bu kadar az hani 60. bölüme gelmislerdi....sanmam 18 bölüm cok az cemin yilmaza kurdugu oyun biter bu defa da kafayi arkadasina takar tabii böyle birsey olursa
üzgünüm ama filize partner felan yok gene filizle yılmaza kaldık yazık oldu ama ben çabalarsam yılmazı aslıya yaparım valla çok krakterli bir kız gibi en azından filiz gibi ilk dönem mükemmel olup zorlukjlar karşısında bukelamun gibi renk değiştirmiyordur
ne diosun sen yaa...asli filizin cektiklerini cekseydi suan yaa geldigi yere geri donerdi yada Olurdu....aslinda sen yaparsin bunlarin arasini yilmazla konus gidin kizi istemeye....cok umrumdaydi...
arkadaşlar avşar yapımı şimdi aradım.önümüzdeki hafta ıhlamurlar altında yayınlanacakmış.sadece bu hafta yayınlanmadı dediler.
inşallah doğrudur.
bende milliyet tv ekinin yalancısıyım. milliyet kanald nin gazetesi olduğu için yanlış yazmazlar dedim..ama avşar filmdekiler yayınlanacak dedilerse doğrudur....:happy0064 :happy0064
arkadaslar kanald nin en güzel dizisi bu..18 bölüm cok az bunu 18 ay yada yil yapsinlar
gülbeşeker
06-01-07, 15:28
dizinin bitimine 18 bölümmü kalmis neden bu kadar az hani 60. bölüme gelmislerdi....sanmam 18 bölüm cok az cemin yilmaza kurdugu oyun biter bu defa da kafayi arkadasina takar tabii böyle birsey olursahandan ile ömer bir programda dizinin bitimine 18 bölüm kaldı demişler bu da mayıs ayına denk geliyor bence hazirana kadar uzasa fena olmazdı ama neyse.
nerden biliyosun aslı karakterinin bukadar güçlü olduğunu o filiz gibi bir aşk yaşadımı filizin çektiklerini çektide hala güçlümü duruyo hayır aslı bunları yaşamadı o yüzden aslı filizden dahamı güçlü dahamı mükemmel bunu bilemeyiz aslıda bunları yaşar ve ayakta dik durabilirse anca ozaman aslı filizden daha mükemmel deriz...
gülbeşeker
06-01-07, 15:32
arkadaslar kanald nin en güzel dizisi bu..18 bölüm cok az bunu 18 ay yada yil yapsinlar
avşar yapımın elinde bir tek bu dizi kaldı malum kırık kanatlar da yakında bitecek bu diziyi de tadında bırakmak istedikleri için bu sezon bitirme kararı almışlardır heralde.
yilmazi filizden baska kimse mutlu edemez hem asli yilmaza yakismiyor...filizin elinede kimse su dökemez bence yilmaz artik son bir kez daha filizi af edsin büyüklük son bir kez daha yilmaza kalsin ve filiz artik bir daha yilmazi suclamaz bu filize bir ders oldu iste..herkesden beklerim fakat yilmazdan sevgilisinin ailesini vurmasini hic beklemem
nerden biliyosun aslı karakterinin bukadar güçlü olduğunu o filiz gibi bir aşk yaşadımı filizin çektiklerini çektide hala güçlümü duruyo hayır aslı bunları yaşamadı o yüzden aslı filizden dahamı güçlü dahamı mükemmel bunu bilemeyiz aslıda bunları yaşar ve ayakta dik durabilirse anca ozaman aslı filizden daha mükemmel deriz...
Ask konusunda güclümü bunu bilmiyoruz haklisin, ama Asli genel olarak güclü bir karakter, hem annesini hem babasini kaybetmis, ama dimdik ayakta durup hedefleri pesinde gitmis, okumus, yurtdisinda calismis, yanliz basina birseyler basarmis birisi, ona kimse destek olmamis, parali bir hayati olmamis ama dimdik hayatta, yani demek istedigim Asli güclü bir karakter
diziyi tadinda brakmak bu ise cok sacma..bana kalirsa bir dahaki sene bitirsinler bu diziyi hem böylece avsar yapimin eline bulunan son dizisi en güzel ve en uzun dizisi olur..aci hayat tan sonra bir de bu dizi giderse iste o zaman bir tek kaybolan yillara bakarim ve kanald yi *** *** izlemem
Ask konusunda güclümü bunu bilmiyoruz haklisin, ama Asli genel olarak güclü bir karakter, hem annesini hem babasini kaybetmis, ama dimdik ayakta durup hedefleri pesinde gitmis, okumus, yurtdisinda calismis, yanliz basina birseyler basarmis birisi, ona kimse destek olmamis, parali bir hayati olmamis ama dimdik hayatta, yani demek istedigim Asli güclü bir karakter
guclu bir karekter olabilir..ama askta guclu olduguna kanit degildir bu..Filiz asksiz ne mutluydu gorduk ask filizi ne hale getirdi..yinede filizin cook guclu olduguna inaniyorum..
aynen katılıyorum filiz daha öncede yılmaza bir çok kere inanmamıştı neticede gidip özür dileyen taraf oldu insan yaptığı hatalardan ders aldıkça büyür ama filiz maşşallah ufaldı
tamam aslı güçlü bir karakter bunu hepimiz biliyoruz zaten ama filizde dizinin başında güçlü bir karakterdi ama yaşadığı olaylar onun kararsız olmasına neden oldu evet aslı annesini babasını kaybetmiş zengin paralı büyümemiş olabilir filiz aile ortamında ve zengin büyümüş olabilir ama aşk konusunda güç sağlamlılıktan bahsediyosak bu ailesi olmuş olmamış zengin olmuş olmamış farketmiyo nekadar güçlü olursan ol aşık olsuktan sonra güç insanın elinde olmuyo herzaman aslıda bir aşık olsun acılar çeksin aşk konusunda sonra görelim güçlümü değilmi...
aynen katılıyorum filiz daha öncede yılmaza bir çok kere inanmamıştı neticede gidip özür dileyen taraf oldu insan yaptığı hatalardan ders aldıkça büyür ama filiz maşşallah ufaldı
Hayat bu neyim demiyeceksin ne olucam diyeceksin, Filiz hatalarindan ders almayi bilmedi bugüne kadar ve hayatta istedigi herseyi fazla caba sarf etmeden elde etmeyi basardi. Ama Yilmazla olan ilisikisinde hersey onun istedigi gibi gitmedigini anladi, yani bundan sonrasi kendine kalmis, hem hatalarindan ders cikartabilmesini ögrenmesi lazim, hem savasmasini
bencede aslı baya güçlü bir kız,küçük yaşta tüm yakınlarını kaybetmiş,hayata küsmeyip sıkı sıkı sarılmış.
filizde güçsüz bir kız değil o da yılmazla tanışmadan önce o kadar güçlüydü ki yılmazda kendisine aşık ettiğinde şaşırmıştı dışardan o kadar güçlü görünüyordu ki,bana aşık olmayacağını düşünüyordum diyordu..aslıda aşkla tanıştıktan sonra çok yaralanacaktır.
tamam aslı güçlü bir karakter bunu hepimiz biliyoruz zaten ama filizde dizinin başında güçlü bir karakterdi ama yaşadığı olaylar onun kararsız olmasına neden oldu evet aslı annesini babasını kaybetmiş zengin paralı büyümemiş olabilir filiz aile ortamında ve zengin büyümüş olabilir ama aşk konusunda güç sağlamlılıktan bahsediyosak bu ailesi olmuş olmamış zengin olmuş olmamış farketmiyo nekadar güçlü olursan ol aşık olsuktan sonra güç insanın elinde olmuyo herzaman aslıda bir aşık olsun acılar çeksin aşk konusunda sonra görelim güçlümü değilmi...
diyorum ya keşke yılmazda aslıya aşık olsaydı çünkü çok benziyorlar birbirlerine ama bu mutluluk demek değil kalp sevmiş filizi bir kere artık ne yapsak boş sonuç değişmez yılmazın kalbi 3.aşkı kaldırmaz ama ben yılmazın bu sefer kalbini değilde mantığını dimleyip aslıyı 4-5 bölüm sonra aslıyı seçip evlenme teklif edeceğine inanıyorum
Filiz bildigimiz gibi zengin bir ailenin cocugur.. Böyle bir ortamda yetişmesine ragmen bu kadar alcakgönüllü, mütevazi ve düsünceli olması; filiz katakterinin ne kadar güclü oldugunun kanıtıdır bence..
Haklisin Filiz bu askda cok aci cekmis olabilir ve hala ayakta, ama kendi kisiligini kaybetmis bir sekilde ayakta, seninde dedigin gibi eski güclü Filiz yok artik, ama bu cekmis oldugu acilara kendi sebeb olmadimi - bu iliski simdiye kadar yürüdüise Yilmazin bu aska sahib cikmasindan dolayi yürümedimi, Filize kalmis olsaydi bu iliski buraya kadar sürermiydi, coktan bitmis olmazmiydi
yılmaz asla aslıyı seçmicek ve mantıklı davranmıcak zaten yılmaz aşk konusunda mantıklı kararlar verebilen bir insan olsaydı elif onu bırakıp ömerle evlendiği zaman intikam için filizi seçmezdi oda duygularla verilmiş bir karardı o yüzden yılmaz mantıkla karar veripte aslıya teklifte bulunmaz heleki böyle karışık ve filize hala aşıkken
Hayat bu neyim demiyeceksin ne olucam diyeceksin, Filiz hatalarindan ders almayi bilmedi bugüne kadar ve hayatta istedigi herseyi fazla caba sarf etmeden elde etmeyi basardi. Ama Yilmazla olan ilisikisinde hersey onun istedigi gibi gitmedigini anladi, yani bundan sonrasi kendine kalmis, hem hatalarindan ders cikartabilmesini ögrenmesi lazim, hem savasmasini
walla kursuni19 yorumlarını büyük bir zevkle okuyorum.. Ama bazen öyle yapıyorsun ki bunlara katılmam mümkün olmuyor.. Bu da bunlardan biri sanırım..
Filiz bildigimiz gibi zengin bir ailenin cocugur.. Böyle bir ortamda yetişmesine ragmen bu kadar alcakgönüllü, mütevazi ve düsünceli olması; filiz katakterinin ne kadar güclü oldugunun kanıtıdır bence..
hatırlattığın için sağol ya sen olmasan ne yapardık Allah tan zayıf biri değilmiş güçlü olmasydı yılmaza neler yapardı iyiki güçlüymüş valla yılmazda garibim ona o yüzden aşık oldu ya sonra umduğu gibi çıkmadı adam acı çekmeye alışmış ne diyelim filizle yetinicez artık pardom güçlü krakterli filizle demek istemiştim
yılmaz asla aslıyı seçmicek ve mantıklı davranmıcak zaten yılmaz aşk konusunda mantıklı kararlar verebilen bir insan olsaydı elif onu bırakıp ömerle evlendiği zaman intikam için filizi seçmezdi oda duygularla verilmiş bir karardı o yüzden yılmaz mantıkla karar veripte aslıya teklifte bulunmaz heleki böyle karışık ve filize hala aşıkken
işte yılmazda sorunun burda olduğunu anlayacak ve mantığını seçicek diye düşünüyorum yani sadece benim tahminim aslıya evlenme teklif edebilir filiz o kadar değişti birazda yılmaz değişsin
Haklisin Filiz bu askda cok aci cekmis olabilir ve hala ayakta, ama kendi kisiligini kaybetmis bir sekilde ayakta, seninde dedigin gibi eski güclü Filiz yok artik, ama bu cekmis oldugu acilara kendi sebeb olmadimi - bu iliski simdiye kadar yürüdüise Yilmazin bu aska sahib cikmasindan dolayi yürümedimi, Filize kalmis olsaydi bu iliski buraya kadar sürermiydi, coktan bitmis olmazmiydi
filiz hala ayakta ya önemli olan bu değilmi hala bişeyler için savaşmaya çalışıyor aşkına sahip çıkmaya çalışıyor bunu herzaman söyledim evet yılmaz daha sahip çıkmış olabilir çünkü baskı filize yapıldı herzaman yılmaza baskı kuran annesi dışında kaç kişi vardı ama filize herkes karşı çıkıyodu buda insanı ister istemez etkiliyor...
gülbeşeker
06-01-07, 15:58
diyorum ya keşke yılmazda aslıya aşık olsaydı çünkü çok benziyorlar birbirlerine ama bu mutluluk demek değil kalp sevmiş filizi bir kere artık ne yapsak boş sonuç değişmez yılmazın kalbi 3.aşkı kaldırmaz ama ben yılmazın bu sefer kalbini değilde mantığını dimleyip aslıyı 4-5 bölüm sonra aslıyı seçip evlenme teklif edeceğine inanıyorum
eğer aslı karakterini seviyorsan yılmazın ona evlenme teklifi etmesine üzülmen gerkecek çünkü sonu olmayan bir şey bu zavalı aslı ümide kapılır sonrası onun için büyük bir yıkım olur
valla biriyle aynı fikirde olmak çok güzel bir duygu olaylara bakıcaksan bir kişinin penceresinden bakıcaksın filizin penceresinden bakınca doğru yol filizle aynı çıkmıyor maalisef
cem filize evlenme teklifi edince filiz " bu teklife yol açtığı " gerekçesiyle eleştirile eleştirile bitirilememişti,şimdi de yılmaz aslıya evlenme teklifi edecek deniyor :) işte yılmazda benim için o zaman biter....
işte yılmazda sorunun burda olduğunu anlayacak ve mantığını seçicek diye düşünüyorum yani sadece benim tahminim aslıya evlenme teklif edebilir filiz o kadar değişti birazda yılmaz değişsin
Yok acikcasi ben isin buraya kadar gidecegini zannetmiyorum, öncelikle Yilmaz Asliya dostgözüyle bakiyor, sonra zaten Yilmaz ikikez büyük bir ask yasamis ve askin tadina varmis birisi ve ask olmadan bir iliski sürdürmek YIlmaza yetmez.
Yilamaza ailesi özellikle annesi tarafindan Asliyla evlenme fikri asilanmaya calisabilinir ama Yilmaz bu fikre sicak bakmayacaktir. Zaten Cananda bunu istemez cünkü Yilmazin hala Filizi sevdigini biliyor ve böyle bir kararla ne Aslinin mutsuz olmasini ister, nede YIlmazin ve Filizin, bu nedenle eger Yilmaz böyle bir karar vermeyi düsünse bile Canan Yilmaza dogru yolu gösterir ve ne kadar büyük bir hata yapmak üzere oldugunu söyler
Katılmadıgım bir yorum daha.. Hiç bir ilişki tek tarafın istemesiyle yürümez.. Filiz bu ilişki için bir sey yapmamıs olsa dedigin gibi bu ilişkinin devam etmesi söz konusu bile olmazdı..
o zaman annesinin abisinin baskısına boyun eğen filiz şimdi niye karşı geliyor o zaman aklı yokmuydu filizin o zaman karşı gelsydi ya o zaman filizi yere göğe sığdıramazdım
yaşamadan öğrenemezsin bazı şeyleri filiz ilk zamanlar orta yolu bulabilir diye düşünerek bu ilişkide ortak yol aradı ama olmadı artık orta yolu bulamıcağını anladı ve tercihini yılmazdan yana yaptı ama yılmaz artık kbul etmedi ama kabul etmediği için yılmazda yakında pişman olucak...
cem filize evlenme teklifi edince filiz " bu teklife yol açtığı " gerekçesiyle eleştirile eleştirile bitirilememişti,şimdi de yılmaz aslıya evlenme teklifi edecek deniyor :) işte yılmazda benim için o zaman biter....
valla yılmaz bu saatten sonra ne yaparsa yapsın haklıdır bir insanın dayanabileceği sınırları çoktan aştı bu adam o kadar acı çekti hayatında sonuç gene hüsran bence mantığı seçip evlenme teklif etmelidir filizin ne yaptığının bir önemi yok yılmaz o na zamanında söyledi ikimiz için çok geç olucak dedi
madem bişeyler yaptı diyorsun merak ettim şimdi ne yaptı ilişkileri için acaba yok yok çok merak ettim beni fazla bekletme
en önemlisini söyleyim yılmazın onu kullanmasına rağmen onun yüzüne baktı,onu affetti bir daha güvendi..
yaşamadan öğrenemezsin bazı şeyleri filiz ilk zamanlar orta yolu bulabilir diye düşünerek bu ilişkide ortak yol aradı ama olmadı artık orta yolu bulamıcağını anladı ve tercihini yılmazdan yana yaptı ama yılmaz artık kbul etmedi ama kabul etmediği için yılmazda yakında pişman olucak...
yani şimdi öğrendi diyorsun valla hiçbir şey öğrenmedi bana göre 56.bölümü unutmadım hafızaman kazımak için 2-3 kere izledim ne dirayetli kızmış ama valla izledikçe şaştım burda forumdada yaptıkları yere göğe sığdıramadılar zaten bana göreyse tam filiz kraktersizliği yada öyle demiyelim bocalamsı izledik
Katılmadıgım bir yorum daha.. Hiç bir ilişki tek tarafın istemesiyle yürümez.. Filiz bu ilişki için bir sey yapmamıs olsa dedigin gibi bu ilişkinin devam etmesi söz konusu bile olmazdı..
Filize kalmis olsaydi eger bu iliski coktanbitmis olurdu, cünkü Filiz her ailesinin baskisindan sonra kendini Yilmazdan cekmeye calisti ama Yilmaz zamanla herseyin düzeleceyini söyledi ve bu iliski devam etti. Filize kalmis olsaydi zaten bu iliski Filizin italyaya gitmesiyle bitmis olacakti, ama YIlmaz ne yapti 4 küsur sene Filizi bekledi (Filizde bekledi diyeceksin) baska iliski kurmadi ve en önemlisi Filizin bu kararini aciklamamis olmamasina ragmen onunla iliskisini yeniden sürdürdü
Malum bebek için girişimlerin baslamıs oldugu bölüm :).. İzlersen anlarsın.. Sende bana Yılmazın (öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki platonik yasıyor bu adam bu askı) yaptıklarını maddeler halinde yazar mısın :)
Benim icinde kesinlikle biter ustelik o teklifi ederse...Ki onun isi belli olmaz.
sen ciddimisin başka ne yaptı peki bu olaya hep ordan bakıyorsunuz zaten bir beraberlik olarak bakamadınız gitti ben bunu bu saatten sonra öğretemem zaten
biz bu ilişkide öğreneceğimizi öğrendik sana uyarsam yılmaz haklıdır yılmaz muhteşemdir,filiz dirayetsiz beceriksiz gurursuz ve bunun gibi kötü özelliklerden çokça pay almış birisi ...
bu bir ilişkiyse hataların zaten tek taraflı olmadığını görürsünüz ..filizin ailesi neden yılmazı istemiyordu çünkü yılmaz zamanında filizi kullandı bunu filiz unuttu ama ailesi unutmadı ve ilişkileri boyunca bu sebepten karşılarında oldular filizde hep bu sebep için yılmazı savundu ..
Filize kalmis olsaydi eger bu iliski coktanbitmis olurdu, cünkü Filiz her ailesinin baskisindan sonra kendini Yilmazdan cekmeye calisti ama Yilmaz zamanla herseyin düzeleceyini söyledi ve bu iliski devam etti. Filize kalmis olsaydi zaten bu iliski Filizin italyaya gitmesiyle bitmis olacakti, ama YIlmaz ne yapti 4 küsur sene Filizi bekledi (Filizde bekledi diyeceksin) baska iliski kurmadi ve en önemlisi Filizin bu kararini aciklamamis olmamasina ragmen onunla iliskisini yeniden sürdürdü
Arkadaslar unutmayalım ki; aynı seyleri filiz de yasadı.. VE siz bu olayın sorumlusunu filiz olarak gördügünüzden(kısmen öyle olsa da) bu sekilde yorum yapıyorsunuz.. Bence biraz daha duyarlı olmak lazım, böyle burdan sunu yapsın , bunu yapmasın demek (bahsettiğiniz olay için konusuyorum) cok kolay zaten...
ne alaka....Hicte bille..Yilmaz 2bolum ogrenmeye calisti niye filizin italyaya gitigini..ogrenemedi...yilmaz sokup atti(bidaha tekinerlele baglantim olmicak rererre cok duyduk ama neyse)snra tam hatirlamiyorum 44uncu bolumuydu neydi filiz affet dedi (insaat sahnesinin orda)yilmaz afetmedi..snra bag evi filiz isteseydi o anda o tepkiyi gostermezdi...filizin yasadiklarinin binde birini yilmaz yasamadi....tamam filizin aciklamasi lazimdi..ama aciklamadi yilmazda ustune gitmedi...Filiz iliskiyi bana gore devam etirdi...kiz neler cekti..
o bölümüde izledik ama ben bi şey göremedim işte o yüzden merak ediyorum benim göremediğim senin gördüğün ne diye valla bak şimdi daha çok merak ettim neymiş
Ben kendimce bir seyler yazdımm..Sende yazarsan cok sevinirim...
yani şimdi öğrendi diyorsun valla hiçbir şey öğrenmedi bana göre 56.bölümü unutmadım hafızaman kazımak için 2-3 kere izledim ne dirayetli kızmış ama valla izledikçe şaştım burda forumdada yaptıkları yere göğe sığdıramadılar zaten bana göreyse tam filiz kraktersizliği yada öyle demiyelim bocalamsı izledik
evet öğrendi diyorum sen buna katılmayabilirsin tabi herzamanki gibi sonuçta bu benim görüşüm ve filiz artıuk yılmazdan yana yılmazın ufacık bir ışık yakması yeterli bunun için ama o ışık yanmazsa daha filizi ne yapmasını bekliyorsun anlamış değilim ama boşver zaten sana göre yılmaz mantıklı davranıp aslıyla evlenmeli değilmi sonuçta...
biz bu ilişkide öğreneceğimizi öğrendik sana uyarsam yılmaz haklıdır yılmaz muhteşemdir,filiz dirayetsiz beceriksiz gurursuz ve bunun gibi kötü özelliklerden çokça pay almış birisi ...
bu bir ilişkiyse hataların zaten tek taraflı olmadığını görürsünüz ..filizin ailesi neden yılmazı istemiyordu çünkü yılmaz zamanında filizi kullandı bunu filiz unuttu ama ailesi unutmadı ve ilişkileri boyunca bu sebepten karşılarında oldular filizde hep bu sebep için yılmazı savundu ..
evet savunma sahnelerini hatırlıyorum abisi cem handan hanım yılmaz hakkında neler neler demişlkerdi ama filizde tık yoktu demek içinden savunmuş yılmazı hayret ben içini niye okuyamadım filizin
Ben kendimce bir seyler yazdımm..Sende yazarsan cok sevinirim...
ben sana bir soru sordum ama cevap almak ne mümkün kendimce yılmaz olmasaydı bu ilşki çoktan bitmişti ama soruma cevap vermek istemiyorsan sen bilirsin seni zorlamayalım
evet savunma sahnelerini hatırlıyorum abisi cem handan hanım yılmaz hakkında neler neler demişlkerdi ama filizde tık yoktu demek içinden savunmuş yılmazı hayret ben içini niye okuyamadım filizin
her defasında savundu sürekli aynı sözler söylendiği içinde susmak zorunda kaldı zaten benim bahsettiğim yerden bahsetmiyorsun sanırım ...şu bir ytl öncesinden bahsediyorsun sanki..
evet öğrendi diyorum sen buna katılmayabilirsin tabi herzamanki gibi sonuçta bu benim görüşüm ve filiz artıuk yılmazdan yana yılmazın ufacık bir ışık yakması yeterli bunun için ama o ışık yanmazsa daha filizi ne yapmasını bekliyorsun anlamış değilim ama boşver zaten sana göre yılmaz mantıklı davranıp aslıyla evlenmeli değilmi sonuçta...
evet aynen öyle sevdiğini açgözlülükle para hırsıyla katil olmakla cemin yanında hakaret etmekle suçlayan bir insan bahsediyoruz benim için ötesi yok bir insan seviyorsa sevdiğini ezdirmez başkasına onu bi,lir onu söylerim ben filizin artık düzelmesi ve kendi hayatını kurması lazım tekrar hayata bağlanması lazım yılmazsız bir hayata tabi eski haline geri dönmesi lazım
her defasında savundu sürekli aynı sözler söylendiği içinde susmak zorunda kaldı zaten benim bahsettiğim yerden bahsetmiyorsun sanırım ...şu bir ytl öncesinden bahsediyorsun sanki..
Arkadaslar 1 ytl olayı nedir anlamıyorum.. Yılmaz da cok cabalamıstır filizin bu sekilde davranması için.. neden herseyi anlaması gereken sürekli filiz oluyor? madem bu ask için bu kadar cabalıyorsun !! bir seyleri de sen anla...
sinem yılmaz senin için başlamadıki bitsin...:good:
şahsen tubaya platonik olarak aşığım ama filizle tubayı birbirinden ayırt edebiliyorum ve filiz hanımın hatalarınıda söylemeden geçemicem yettti yahuu..:img-help:
1. sürekli cemin yanında yani yılmazın azılı düşmanının...
2.hamilelik olayını öğrenmesi gereken en son kişi yani cem öğrendi. filiz ne olursa olsun o gün ofise gelmemeliydi..ağlamak için daha kuytu bir yeri seçmeliydi..mesala araba mesala evine gidebilirdi..
3.cemin yemek teklifini sadece bir telefon mesajıyla kabul etti..
4. yılmaza gururundan dolayı kızıyor ama kendiside gururunu bir kenara koyup bebeği söyleyemedi.
5. yılmaz abiyi tanıyamadığını onu katillkle suçlarayak vede suratına gazeteyi fırlatarak gösterdi ve hatalar zincirine bir yenisini ekledi...
Evet zamaninda Yilmazinda hatasi oldu, hatasi diyorum cünkü baba göre tek hatasi Filizi kulanmasiydi, evet bu büyük bir hataydi, ama sonra Yilmaz bunun pimanligini cekti, bir sekilde Filizin güvenini geri kazandi ve evlilik teklifiyle gecmise sünger cektiler.
Filizinde hatalari oldu, evet hatalari cünkü Filizin yaptiklari bir hatayla kalmadi. Hata üstüne hata yapti, sonradan pisman oldu af diledi Yilmazla baristi ama yine hata yapti.
Hem Filiz Yilmazi ailesini hic bir zaman savunmadi, nezam savunduki, hic bir zaman ailesi Yilmazin gercek yüzünü ögrenmediler, oysaki Filiz Yilmazi tanitmis olsaydi onlar bile Yilmaza karsi yumsayabilirdi, ama Filiz bunu yapmadi özellikle o hisseler meselesinde - Yilmazin Filizi kurtarmasini...hisseleri almasini...hisserleri dügün hediyesi olarak kabul etmis olabiliir, ama bunu Filize söylemis ve ne yapacaklarini sorumus...- Filizin dedigi tek bir sey oldu oda ben onu seviyorum, baska ne yapti - hatta gecen bölüm Ceme bile savunmadi Yilmaz, Yilmaz ona acidan baska ne vermis, orda Cemin azinin payini vermis olmasi gerekiyordu ama yapmadi...
Arkadaslar 1 ytl olayı nedir anlamıyorum.. Yılmaz da cok cabalamıstır filizin bu sekilde davranması için.. neden herseyi anlaması gereken sürekli filiz oluyor? madem bu ask için bu kadar cabalıyorsun !! bir seyleri de sen anla...
bence sen diziyi otur baştan bir izle o zaman bana düşünceni söyle biz neden bahsediyoruz bu ilşki tek taraflı devam ediyordu bu ilşkiye sahip çıkan yılmazdı filiz değil filiz hep uyan oldu sonra uyanan ver yılmazı defalarca terkeden oldu
evet aynen öyle sevdiğini açgözlülükle para hırsıyla katil olmakla cemin yanında hakaret etmekle suçlayan bir insan bahsediyoruz benim için ötesi yok bir insan seviyorsa sevdiğini ezdirmez başkasına onu bi,lir onu söylerim ben filizin artık düzelmesi ve kendi hayatını kurması lazım tekrar hayata bağlanması lazım yılmazsız bir hayata tabi eski haline geri dönmesi lazım
filiz bunlara inanıp suçladı ama dikkat ettiyusen bütün olaylarda kanıtlar yılmazı gösteriyodu yılmazı açgözlülükle suçladığında yılmaz yüklü bir mebla istemişti ömerin vurulmasında bütün kanıtlar yılmazı gösterdi ne bekliyodun hala aşkım deyip sarılmasınımı güldürme beni ya hiç bir aşk bukadar körü körüne sadece aşk var diye yaşanmaz bu aşkta yaşanmadı zaten ...
ama yılmaz bu konularda haklı olduğunu gösterdiğinde özür dilemesinide bildi filiz insanlar hata yapa yapa doğruyu bulur yeterki şans verilsin...
şahsen tubaya platonik olarak aşığım ama filizle tubayı birbirinden ayırt edebiliyorum ve filiz hanımın hatalarınıda söylemeden geçemicem yettti yahuu..:img-help:
2.hamilelik olayını öğrenmesi gereken en son kişi yani cem öğrendi. filiz ne olursa olsun o gün ofise gelmemeliydi..ağlamak için daha kuytu bir yeri seçmeliydi..mesala araba mesala evine gidebilirdi..
4. yılmaza gururundan dolayı kızıyor ama kendiside gururunu bir kenara koyup bebeği söyleyemedi.
5. yılmaz abiyi tanıyamadığını onu katillkle suçlarayak vede suratına gazeteyi fırlatarak gösterdi ve hatalar zincirine bir yenisini ekledi...
Üstüme vazife değil ama birkacını cevaplamak istiyorum..
1. Sürekli kelimesine katılmıyorum.. Bunlar olagan seyler sahsen yılmazı aslıyla görünce hiç senin gibi düşünmüyorum..
2.Yılmaza göre en son kişi olabilir ama filize göre hiç de değil.. Filiz acısından bakarsam cemin ögrenmesin de hiçbir sorun yok diyorum..
3.O konu hakkında yorum yapmayacagım.. Filizi zaten haksız buluyorum..
4.Bu konuda sadece filizi hatalı görmek ne kadar dogru bilmiyorum.. Ki yılmazın (bence) cok daha büyük bir hatası var.. Malum cem konusu..
5. Buna katılmamak elde degil.. Böyle bir seyi kaldırmak bir insan için oldukca güc..
valla o sahneleri ben hafızamdan silmişim kusura bakma nede olsa yılmazcıyım arada oluyor işte hangi sahnelerdi onlar bana bir hatırlatsana ondan sonra siz bu aşktan hayır bekleyin
valla istediğim kadar sayayım ama sen hala aynı şeyleri düşüneceksindir.Yılmazla işçiler hakkında çalışacağında ailesiyle gene aynı konularda ters düşmüştü ve yılmazın yanına gitti,sonra evleneceğini duyduklarında ailesinin söylediklerine kulak tıkayıp evlenme düşüncesinden vazgeçmemişti.
bu arada mıstaa ben aslında yılmaza karşı bir insan değilim sadece ilk zamanlar yaptıklarından dolayı çok kızmıştım.Burda da sürekli yılmaz-filiz ilişkisinde yılmaz haklı bulunduğu için onu sevmiyormuşum gibi bir görüntü yaratmış olabilirim :)
sevgili secoms ; 1 ytl olayı da yılmazın hisseler için bir ytl vermesi
filiz bunlara inanıp suçladı ama dikkat ettiyusen bütün olaylarda kanıtlar yılmazı gösteriyodu yılmazı açgözlülükle suçladığında yılmaz yüklü bir mebla istemişti ömerin vurulmasında bütün kanıtlar yılmazı gösterdi ne bekliyodun hala aşkım deyip sarılmasınımı güldürme beni ya hiç bir aşk bukadar körü körüne sadece aşk var diye yaşanmaz bu aşkta yaşanmadı zaten ...
ama yılmaz bu konularda haklı olduğunu gösterdiğinde özür dilemesinide bildi filiz insanlar hata yapa yapa doğruyu bulur yeterki şans verilsin...
Demekki Filiz Yilmaza hic bir zaman güvenmemis - insan sevdigine herzaman güvenmelidir, ama Filz herseferinde cevresinden etkilendi, baskalarina inandi ama Yilmaza inanmadi. Sonra gercek meydana cikti Filiz özür diledi Yilmaz affetti, bune ya hata yap sonra özürdile. Bir özürün anlami kalmaski bir zaman sonra, bir hatayi bir kez yaparsin özür dilersin ama ayni hatayi birdaha yapmasin hatadan ders cikartirsin ama Filiz iste bunu yapamadi
sevdiğin insanı bir sende tanımıyorsan ömür boyu zaten tanıyamassın peki açgözlülükle suçlamadan önce niye yılmaz hisseler için döndüm seni sevmiyorum dedi sence neden sevdiğin insanı bi,r senede tanımıyorsan hayatın tümü onu tanımakla geçer yılmaz paraya enson önem veren kişi olduğunu bilmeliydi yılmazın abisini vurdurtturup hastaneye ona destek olmak için gelecek biri olmadığını bilmeliydi bir çok şeyi bilmeliydi ama bildiklerinden veya sonradan öğrendiklerindede ders almadı maalisef bu kız
1.Yilmaz beyefendi filize hicbirseyden bahsetmedi filzide cemin icini okumuyor ya eyer yilmaz bey filize soyleseydi omerin yerine kesin filiz bunlari dikate alacakti..
2.belki filizin o gunu isi vardi toplantisi felan olamazmi...hem filiz ceme solemedi cem filizin scan kagitiini gordu..evine gitse annesi gorcekti(biraz mantikli olsak)
3.evt bende genelikle yemeye ciktigim zaman msjdan haledip cikiyorum..sonucta bulusacaginiz yeri biliyorsun..
4.bebek meselesi gurur degildir filiz yilmazin onu istemedigini biliyor..kiz aa bak ben hamileyim beni mecbur kabul etceksin gibi bir olay giriyor devreye...onun icin buda mantiksiz..
5.onu polisler,annesi ve abiisi yapti...insanin guveni azaliyor boyle seyler duyunca sevdiginden kotu sozler duyunca insan soguyor...buda aynisi...filiz onu sucladi (hakli olarak)ama hep sevdi..hatirlARsan polis devreye girdigi zaman suclamaya basladi..onun icin SUAN OLARAK 1-0ondeyiz:)bunlarin hicbirisi suc degildir.
Filiz neden Yılmaz'ı para gözlülükle suçladı.Bunu ne abisinden , ne annesinden , ne de cem'den duydu. Filiz Yılmaz'ın sözlerini kulaklarıyla duydu , gözleriyle gördü.Belki bunu 2.şahıslardan duymuş olsaydı. Yılmaz'ı bu şekilde suçlamazdı. Ne kadar seversen sev , herkesin kafasını karıştırır bu olay.Şahsen ben sevdiğimden böyle birşey duysam Filiz gibi onu para gözlülükle suçlarım.
56. bölümde Filiz Cem'in yanında Yılmaz'ı neden savunmadı.Bence Filiz Cem'in söylediklerini kaale bile almadı.Ne söylersen söyle Yılmaz benim gözümde senin anlattığın gibi değil demek istedi.O yüzden cevap bile vermedi.
valla istediğim kadar sayayım ama sen hala aynı şeyleri düşüneceksindir.Yılmazla işçiler hakkında çalışacağında ailesiyle gene aynı konularda ters düşmüştü ve yılmazın yanına gitti,sonra evleneceğini duyduklarında ailesinin söylediklerine kulak tıkayıp evlenme düşüncesinden vazgeçmemişti.
bu arada mıstaa ben aslında yılmaza karşı bir insan değilim sadece ilk zamanlar yaptıklarından dolayı çok kızmıştım.Burda da sürekli yılmaz-filiz ilişkisinde yılmaz haklı bulunduğu için onu sevmiyormuşum gibi bir görüntü yaratmış olabilirim :)
sevgili secoms ; 1 ytl olayı da yılmazın hisseler için bir ytl vermesi
ne güzel söylüyorsun ailesinin söylediklerine kulaklarını tıkadı başka ne yaptıki filiz sevdiği adamı bir kez sadece bir kez yanında oldu oda mecburiyetten yılmaz hep tercih edilen oldu hep iki tarafta gidip geldi ailesini her zaman kazanabilirdi ama yılmazı bu gidip gelemler bıktırdı sonucunda sevdiği adamı kaybetti iki tarafı kazanmak isterken elindekinden oldu hayatta her istediğine sahip olamıyorsun maalisef bu da hayatın acı gerçekleri değilmi
Demekki Filiz Yilmaza hic bir zaman güvenmemis - insan sevdigine herzaman güvenmelidir, ama Filz herseferinde cevresinden etkilendi, baskalarina inandi ama Yilmaza inanmadi. Sonra gercek meydana cikti Filiz özür diledi Yilmaz affetti, bune ya hata yap sonra özürdile. Bir özürün anlami kalmaski bir zaman sonra, bir hatayi bir kez yaparsin özür dilersin ama ayni hatayi birdaha yapmasin hatadan ders cikartirsin ama Filiz iste bunu yapamadi
yılmaz ilk başta o söylediği yalanla zaten güveni yitirdi sonradan filiz ona güvense bile aklının bir köşesinde mutlaka bu olaylar vardı yani güven birkere sarsıldımı sonradan tekrar kazanılsada eskisi gibi olmuyor malesef
sevdiğin insanı bir sende tanımıyorsan ömür boyu zaten tanıyamassın peki açgözlülükle suçlamadan önce niye yılmaz hisseler için döndüm seni sevmiyorum dedi sence neden sevdiğin insanı bi,r senede tanımıyorsan hayatın tümü onu tanımakla geçer yılmaz paraya enson önem veren kişi olduğunu bilmeliydi yılmazın abisini vurdurtturup hastaneye ona destek olmak için gelecek biri olmadığını bilmeliydi bir çok şeyi bilmeliydi ama bildiklerinden veya sonradan öğrendiklerindede ders almadı maalisef bu kız
yılmaza hisseler için döndüm seni sevmiyorum dedi çünkü yılmazı kendinden uzak tutmaya çalışıyordu yılmazı görmeye devam ederse tekrar ona kapılıcağını biliyodu çünkü yılmaz paragöz biri değildi ama onlardan bu meblayı istemişti kim olsa suçlardı yılmaz hastaneye geldi evet ama zaten yılmazı ilk anda değil bütün deliller üst üste gelince suçladı filiz yaşadıklarından bir ders aldı artık ama bu seferde yılmazın büyük gönüllülük yapıcağı tuttu..
Filiz neden Yılmaz'ı para gözlülükle suçladı.Bunu ne abisinden , ne annesinden , ne de cem'den duydu. Filiz Yılmaz'ın sözlerini kulaklarıyla duydu , gözleriyle gördü.Belki bunu 2.şahıslardan duymuş olsaydı. Yılmaz'ı bu şekilde suçlamazdı. Ne kadar seversen sev , herkesin kafasını karıştırır bu olay.Şahsen ben sevdiğimden böyle birşey duysam Filiz gibi onu para gözlülükle suçlarım.
56. bölümde Filiz Cem'in yanında Yılmaz'ı neden savunmadı.Bence Filiz Cem'in söylediklerini kaale bile almadı.Ne söylersen söyle Yılmaz benim gözümde senin anlattığın gibi değil demek istedi.O yüzden cevap bile vermedi.
cemin söylediklerini kaale bile almamaış ya komik olmayın ya yılmazın çocuğuna kendi çocuğum bile dedi adam bile ya madem düşünmedi eve gidince o kadar önemli bi şey değilse yüzüğü açıp neden baktı hediyeyi neden geri göndermedi
sen sevdiğin adama seni sevmiyorum de her gördüğünde senin için gelmedim de hisseler için döndüm de sevdiğin insandan bunları duyunca inan yapmayın gerçekci olalım biraz katil olmakla da görmedi ama katil olrak rahatça gerile gerile suçladı filiz para olayında yılmazı sevdiği kişi rencide etmiştir.onu kızdırmıştır bunu tahmin etmeliydi ee o kadar sağlam krakterli bi kız bunları nasıl tahmin edemiyor
1 ytl olayı nedir anlamıyorum derken bundan bahsetmiştim.. Filizin yaptıgını bende yapardım.. Bunun için filiz karakterini kendime daha yakın görüyorum..(hatasıyla sevabıyla) Bundandır ki ask da kazanamıyoruz :):):)
2. kişilerden duyup yılmazı savundugunu da ömerin vurulma olayında defalarca gördük..Gel gör ki filiz sonunda yılmazı sucladı..Bu yüzden filiz karakteri bozuluyor demiştim vakti zamanında..
yılmaza hisseler için döndüm seni sevmiyorum dedi çünkü yılmazı kendinden uzak tutmaya çalışıyordu yılmazı görmeye devam ederse tekrar ona kapılıcağını biliyodu çünkü yılmaz paragöz biri değildi ama onlardan bu meblayı istemişti kim olsa suçlardı yılmaz hastaneye geldi evet ama zaten yılmazı ilk anda değil bütün deliller üst üste gelince suçladı filiz yaşadıklarından bir ders aldı artık ama bu seferde yılmazın büyük gönüllülük yapıcağı tuttu..
doğru diyorsun kim olsa suçlardı ama sevdiği değil uzak tutmak istedi bizde biliyoruz ama sevdiğin ne halde olduğunu bilmeden şuursuzca yaptı bunu ben merkezli düşünerek yaptı bunu 4 yıl seni unutmamış birinden bahsediyoruz burda
hadi hepsini affettim diyelim yapılanların hepsini arkanda sevdiğinden bu kadar ders almışsın seni her seferinde yanıltmış hep ondan özür dilemek zorunda kalmışsın ve halen sevdiğini katil olmakla hemde gözlerinin içine bakarak bunu söylüyorsun ya anlayın artık şunu filiz bile af dilerken beni sonkez affet sevdiğim dedi ya son kez dedi kız ben o sahnede resmen koptum
hadi hepsini affettim diyelim yapılanların hepsini arkanda sevdiğinden bu kadar ders almışsın seni her seferinde yanıltmış hep ondan özür dilemek zorunda kalmışsın ve halen sevdiğini katil olmakla hemde gözlerinin içine bakarak bunu söylüyorsun ya anlayın artık şunu filiz bile af dilerken beni sonkez affet sevdiğim dedi ya son kez dedi kız ben o sahnede resmen koptum
Allah iyiliğini versin matraka millet o sahnede hüzünlendi.. Sende güldün mü yoksa :):)
doğru diyorsun kim olsa suçlardı ama sevdiği değil uzak tutmak istedi bizde biliyoruz ama sevdiğin ne halde olduğunu bilmeden şuursuzca yaptı bunu ben merkezli düşünerek yaptı bunu 4 yıl seni unutmamış birinden bahsediyoruz burda
evet bunu yaptı çünkü bu ilişkiye kapılıp hem yılmazı hemde kendini üzmek istemiyordu ama başarabildimi hayır aşklarına yenik düştüler ikiside sonuç neydi yine hüsran yine acı çektiler keşke o ilişki ozaman başlamasıyda bari birbirlerini kırmadan yaşanmış güzel bir ilişki olarak hatırlarlardı ve canları yanmazdı bukadar şimdi hem canlarını yakıyolar birbirlerinin hemde uzakta ayrıda olsalar dahada bağlanıyorlar birbirlerine..
Allah iyiliğini versin matraka millet o sahnede hüzünlendi.. Sende güldün mü yoksa :):)
valla güldüm yalan yok taki filizin sinir krizi geçirdiği ana kadar orda biraz hüzünlendim ne yapim yani o kadar hata yapmış bide gelmiş son kez diyo bende koptum tabi
gecmişi andık ,sayfalarca mesaj yazdık, geldigimiz yer yine aynı.. Cok komik bir durum.. Allah mesajları okuyanlara sabır versin :img-hyste
evet bunu yaptı çünkü bu ilişkiye kapılıp hem yılmazı hemde kendini üzmek istemiyordu ama başarabildimi hayır aşklarına yenik düştüler ikiside sonuç neydi yine hüsran yine acı çektiler keşke o ilişki ozaman başlamasıyda bari birbirlerini kırmadan yaşanmış güzel bir ilişki olarak hatırlarlardı ve canları yanmazdı bukadar şimdi hem canlarını yakıyolar birbirlerinin hemde uzakta ayrıda olsalar dahada bağlanıyorlar birbirlerine..
peki bunu düşünen filiz sevdiğinin ne acılar çekdiğini neden düşünmedi bunu niye göz ardı etti açık açık konuşsaydı babama söz verdim bu ilşki olmayacak deseydi dürüst davransaydı bu olanları yani hisseler için geldim ve seni sevmiyorum kelimelerini bundan sonra söyleseydi nerde dürüstlük nerde
gecmişi andık ,sayfalarca mesaj yazdık, geldigimiz yer yine aynı.. Cok komik bir durum.. Allah mesajları okuynalara sabır versin :img-hyste
evet forever_bim'den başlayarak sabır dağıtmaya devam etsin :img-hyste :img-hyste okuyunca çok sevinecektir eminim :img-hyste
bundan sonraki izleyeceğimiz bölümlerde filizin tek başına mücadelesini izlemek istiyorum yılmazı kıskansın,aşkı için mücadele etsin ama kimsenin karşısında ezilmesin..Özellikle aslıyla yılmazı görünce çok güçlü duracaktır (inşallah tabi :) )
gecmişi andık ,sayfalarca mesaj yazdık, geldigimiz yer yine aynı.. Cok komik bir durum.. Allah mesajları okuyanlara sabır versin :img-hyste
evet tartışıyoruz tartışıyoruz yine aynı yerdeyiz aslında herkesin savunduğu olaylar kişiler belli ama nabalım yeni konu yok yine eskilere dönüyoruz konu aslıyla filizin karakter tartışmasından yine yılmaz filiz ilişkisine hatalara geldi.. özet falan gelsede yeni bişeyler tartışsak..
gülbeşeker
06-01-07, 17:00
yanarım yanarım neye yanarım aşk yolu filmini yine izleyemedğime yanarım ne güzel replikler varmış aslında o film bence dizi olabilirmiş nette de dizi diye geçiyor ama dizi yerine film yapmışlar hele de fotoları görünce bayıldım neyseki ı.a. bu hafta varmış özet ve fragmanın gelmesini merakla bekliyoruz.
peki bunu düşünen filiz sevdiğinin ne acılar çekdiğini neden düşünmedi bunu niye göz ardı etti açık açık konuşsaydı babama söz verdim bu ilşki olmayacak deseydi dürüst davransaydı bu olanları yani hisseler için geldim ve seni sevmiyorum kelimelerini bundan sonra söyleseydi nerde dürüstlük nerde
çünkü filiz kendini yılmazdan uzak tutmak istiyodu ve babasını söyleseydi uzak duramıcağını biliyodu ayrıca o kelimeleri söyleyerek kendinden soğutmaya çalıştı ama olmadı neyse yine eski konulara girmenin manası yok sonuçta bu konuda benim ne düşündüğümü biliyosun bende seninkini biliyorum daha öncede sayfalarca tartıştık biyere vardıkmı hayır bu konudan sıkıldım artık varsa başka konu ona geçelim...
dipsiz bir kuyu gibi değilmi içine yada bir mağara girersin girdikçe içine ben burayı daha önce görmüştüm dersin ona benziyor yada dipsiz kuyu gibi yaz yaz sonu yok çünkü kazanan yok
Evet kazanan yok cünkü herkez israrla kendi karakterini savunmakla mesgul ne yaziki karakterlerimiz BIZ olmaktan cikti ve bizler onlarin güzel askini tartisacagimiza kimin hakli kimin haksiz oldugunu tartismakla mesguluz, oysaki biliyoruz herkesin bakis acisi farkli be bu nedenle tartisacak konularda tekrar tekrar tartisiliyor ve sonuc yine ayni
Bence filizi dürüst olmamakla suclamak bence yanlıs.. Sonucta yılmaz da cok iyi biliyordu filizin bir sey sakladıgını..
Bu arada ''filiz sevdiginin neler cektigini düşünmedi'' lafına bende cok güldüm..:img-hyste Ben de aynı seyleri ne hikmetse yılmaz için düşünüyorum.. Filizi ne halde oldugunun farkında bile degil.. Farkına varınca güzel bir konusma bekliyorum ikiliden...
yanlış anlaşılmasın ben filiz düşmanı değilim muhtemelende filize düşmanlık besleyecek bu sitede en son kişiyim...
benim kızdığım nokta hataların göz ardı edilmesi.kızlarda ve erkeklerde gurur mekanizması farklı işler. ben yılmaz abinin gözünden baktığım zaman filizin yaptıkları çok hatalı ve üzücü geliyor.
sinemde filizin açısından baktığı zaman yılmaz hatalı geliyor belkide.bilmiyorum.
yılmaz abi bu ilşkide hata yapmadımı elbette yaptı.. mesala cemin azılı katil odğunu bildiği halde filize haber vermedi. ve cemle filizi yan yana gördüğünde kıskandı haklıydıda ama kendiside aslıyla gezdi ve filizin kıskana bileceğini hesaplıyamadı.
bu ilişkide iki tarafta hatalı ve hataların çözümü için anahtar kelime "FEDAKARLIK"yoksa o haklıydı-bu haklıydı tartışmaları bitmezzz...
evet forever_bim'den başlayarak sabır dağıtmaya devam etsin :img-hyste :img-hyste okuyunca çok sevinecektir eminim :img-hyste
bundan sonraki izleyeceğimiz bölümlerde filizin tek başına mücadelesini izlemek istiyorum yılmazı kıskansın,aşkı için mücadele etsin ama kimsenin karşısında ezilmesin..Özellikle aslıyla yılmazı görünce çok güçlü duracaktır (inşallah tabi :) )
Filiz'in durumu bundan sonra dahada zorlaşacak.Eğer Aslı ve Yılmaz arasında birşeyler başlarsa vay kızın haline.Aslıyla aynı iş ortamında çalışacak.Her an Yılmaz'la görüşmelerine şahit olacak.Belki de Aslı Yılmaz'ı Filiz'e anlatıp duracak.Bir an önce Aslı'ya birilerinin Filiz ve Yılmaz ilişkisini anlatması lazım.Aslı'nın ağzından çıkacak sözler Filiz'i çok yaralayıp, üzecek.
Bence filizi dürüst olmamakla suclamak bence yanlıs.. Sonucta yılmaz da cok iyi biliyordu filizin bir sey sakladıgını..
Bu arada ''filiz sevdiginin neler cektigini düşünmedi'' lafına bende cok güldüm..:img-hyste Ben de aynı seyleri ne hikmetse yılmaz için düşünüyorum.. Filizi ne halde oldugunun farkında bile degil.. Farkına varınca güzel bir konusma bekliyorum ikiliden...
evet farklı düşündükçe bu böyle devam edicek demek yılmaz filizi hiç düşünmedi ha valla ben buna gülmüyorum işte diyorumya olaylara farklı bakıyoruz bence filiz yılmaza gerçeği söylemeyerek dürüst davranmamıştır.sen dürüstlüğü ne sanıyorsan artık orasını bilemem
Filiz'in durumu bundan sonra dahada zorlaşacak.Eğer Aslı ve Yılmaz arasında birşeyler başlarsa vay kızın haline.Aslıyla aynı iş ortamında çalışacak.Her an Yılmaz'la görüşmelerine şahit olacak.Belki de Aslı Yılmaz'ı Filiz'e anlatıp duracak.Bir an önce Aslı'ya birilerinin Filiz ve Yılmaz ilişkisini anlatması lazım.Aslı'nın ağzından çıkacak sözler Filiz'i çok yaralayıp, üzecek.
filizi aslıyla yılmaz ilişkisi üzebilr doğru ama eğer filiz bebeğini kaybederse asıl ozaman üzülür ve ozaman bişeylerden vazgeçer gibime geliyor yani bebeğini kaybetmek sevdiğini başkasıla görmekten kat ve kat daha üzer insanı filizin yıkılışı bebeğini kaybetmekle olucaktır...
evet farklı düşündükçe bu böyle devam edicek demek yılmaz filizi hiç düşünmedi ha valla ben buna gülmüyorum işte diyorumya olaylara farklı bakıyoruz bence filiz yılmaza gerçeği söylemeyerek dürüst davranmamıştır.sen dürüstlüğü ne sanıyorsan artık orasını bilemem
İlk olarak ben yılmaz düşünmüyor demedin eger öyle dediysem yanlıs demişim.. Bazı seylerin (hatta bayagı bir seylerin :)) farkında değil demek istedim..
İkinci konuya gelirsek; dürüstlük kavramıda farklı düşündügümüz kesin..
İlk olarak ben yılmaz düşünmüyor demedin eger öyle dediysem yanlıs demişim.. Bazı seylerin (hatta bayagı bir seylerin :)) farkında değil demek istedim..
İkinci konuya gelirsek; dürüstlük kavramıda farklı düşündügümüz kesin..
evet orası muhakka kesin zaten bana göre yılmazı nikah günü söylediği mazeretle bırakması dürüstlük değil gerçeği söyleyipte ayrılabilirdi yani dürüst davranmadı gerçeği sakladığı zaman ben buna genelde dürüstlük olarak görmüyorum anlatabilmişimdir umarım ya yılmazın farkında olması gereken tek şey filizin sevgisi başka şeylerin farkında olmak zorunda değil onu ne filizin ailesi ilgilendiyor nede çevresi yılmaz zaten filizin bu tavrına kızıyor ailesinin tepkilerine karşı koyamamasına
tıpkı bunu filize söylediği gibi
seni benden almaları için kaç güne ihtiyacın var 1 gün 5 gün bir 4 yıl dahamı söyle kaç güne ihtiyacın var
Öff be anca bitirebildim.. Allah okuyanlara gerçekten sabır versin.. :)
Matraka mesajını okudum.. O tüyocu arkadaşı gözlerinden öperim.. :)
Şakacı ise arkadaş.. Bence her kelimesini ciddiye almak gerekir.
Yok diziye yeni biri girecekmiş.. Yok dizi çekimleri bitmişmiş.. :) Komedi..
Valla dizi yokken bu kadar mesaj olmuş.. Hepinize helal olsun.. Ortalığı velveye vermeyin.. Dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı salı çarşamba belli olur anca..
filizi aslıyla yılmaz ilişkisi üzebilr doğru ama eğer filiz bebeğini kaybederse asıl ozaman üzülür ve ozaman bişeylerden vazgeçer gibime geliyor yani bebeğini kaybetmek sevdiğini başkasıla görmekten kat ve kat daha üzer insanı filizin yıkılışı bebeğini kaybetmekle olucaktır...
malesef hatta üzüntüsünü yaşayamadan şirketin sorunlarıyla uğraşmaya başlayacaktır ve cemin baskıları devam edecektir bir yandanda aslı-yılmaz ikilisini görecektir ..yani filizi gene kötü günler bekliyor :sad53:
gülbeşeker
06-01-07, 17:20
işte ben de bu yüzden filiz bebeğini kaybetmesini hiç istemiyorum bu bebek onu hayata bağlıyor ama senaristlerin filizi düşündğü mü var illa ki kızı depresyona sokacak bir şeyler yaşatıyorlar kıza filiz bebeğini kaybettğine mi üzülsün aslıyla yılmazın yakınlaşmasına mı?Ayrıca filiz bebeğini kaybettğinde iyice içine kapanır,yılmaz için mücadele edeceğini hiç sanmam.Ben sürekli ağlayan bir filiz, zamanının çoğunu aslıyla geçiren bir yılmaz görmek istemiyorum.
evet orası muhakka kesin zaten bana göre yılmazı nikah günü söylediği mazeretle bırakması dürüstlük değil gerçeği söyleyipte ayrılabilirdi yani dürüst davranmadı gerçeği sakladığı zaman ben buna genelde dürüstlük olarak görmüyorum anlatabilmişimdir umarım ya yılmazın farkında olması gereken tek şey filizin sevgisi başka şeylerin farkında olmak zorunda değil onu ne filizin ailesi ilgilendiyor nede çevresi yılmaz zaten filizin bu tavrına kızıyor ailesinin tepkilerine karşı koyamamasına
seni benden almaları için kaç güne ihtiyacın var 1 gün 5 gün bir 4 yıl dahamı söyle kaç güne ihtiyacın var
matraka sadce aşk için hemen aileden vazgeçilmiyor bazı şeyleri düşünerek hareket etmeli yılmaza aşık oldu diye ailesini terkedip yılmazın kollarına koşamaz sonuçta bu yaşa gelene kadar ailesi vardı yanında iyi yada kötü ama ailesiydi sonuçta filiz iki tarafıda bırakmak istemedi işte bütün sorun burdan kaynaklandı erkekler bu konuda daha rahat oluyolar çünkü kendileri ailelerinden vazgeçmek zorunda değiller ama karşı taraftan bunu yapmasını bekliyolar bu bencillik olmuyomu sence...
Peki ben sana söyle bir sey sorayım.. Sence filiz ailesini hice sayıp yılmazla birlikte olsa filiz cok mu mutlu olacak.. yılmaz olur mu bilmem ama filizin olmayacagı asikar..aslında filizin mutlu olmadıgı durumda yılmaz da olamaz.. Anlayacagın yılmazın bu istegini anlamsız buluyorum..Ne kadar yaptıgı tartısılsa da, senin de bir aralar dedigin gibi bunun için girişimde de bulundu..
Peki ben sana söyle bir sey sorayım.. Sence filiz ailesini hice sayıp yılmazla birlikte olsa filiz cok mu mutlu olacak.. yılmaz olur mu bilmem ama filizin olmayacagı asikar..aslında filizin mutlu olmadıgı durumda yılmaz da olamaz.. Anlayacagın yılmazın bu istegini anlamsız buluyorum..Ne kadar yaptıgı tartısılsa da, senin de bir aralar dedigin gibi bunun için girişimde de bulundu..
yan çizmene hiç gerek yok ben senin dürüstlük hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum valla mutlu olanlar var olmayanlarda var ama bir şeyden eminim o da yılmazı seçtiği için en azından pişmanlık yaşamazdı bunu söyliyebilirm gönül rahatlığıyla
Bu dürüstlük olayında hangi konuları tartıstıgımız karıstı sanırım.. Eger sen ilk sezondaki olaylardan bahsediyorsan haber ver bari biliyim.. Ben sadece babasının sözünü yılmazdan saklamasından bahsediyorum..Haberin olaa..:)
Yoksa dedigin olayda filizin dürüst davrandıgını kimse söyleyemez sonucta ortada söyledigi bir laf var.. her ne kadar istemeyerek söylese de...
yan çizmene hiç gerek yok ben senin dürüstlük hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum valla mutlu olanlar var olmayanlarda var ama bir şeyden eminim o da yılmazı seçtiği için en azından pişmanlık yaşamazdı bunu söyliyebilirm gönül rahatlığıyla
Yaz cizmeyle alakası yok arkadasım... sadece mesajlarına yetişemiyorum :) eminim ki klavyeyi cok iyi kulllanıyorsun..:img-hyste
Çocuk düşmese idi neler olurdu şöyle kötü ihtimalleri sıralandırayım..
1- Handan o inanılmaz baskısına devam ederdi.
2- Ömer çocuğu aldırmasını isteyebilirdi.. Ama kardeşini tepkisini görünce.. Cemin teklifini kabul etmesini isteyecekti.
3- Cem psikolojik baskılarına devam edecekti. Filize uygulamazdı ama Ömer Handan çok rahat ve gönül rahatlığı ile uygulardı.
4- Filiz Aslıyı Yılmazla görünce.. Yılmaz yeni bir ilişkiye başlamış diyecektir. Ve sonunda ailesinin baskılarına da dayanamayıp cemin teklifini kabul edecekti.
Çocuk düşerse.. Neler olacak..
1- Handan cephesinden sevindirici bir haber olarak karşılanır.
2- Ömer öğrenir. Ama Filize tepkisi olur. Normaldir.
3- Cem zevkten dört köşe olur.. Çünkü artık o saplantıyla bağladığı sevdiği kadının karnında Yılmazın çocuğu yoktur.
4- Filiz ilk önce bunalıma girer. Ama 2 bölümde toplanması sağlanır. Yılmazı kaybetmeye başladığını hisseder.. Ve devreye girmeye çalışır.
5- Yılmaz çocuğu düştükten sonra öğrenir. Filizin durumuna üzülür önce.. Sonra neden bana söylemedin diye kızar.. Ve soğuk olan araları iyicene buz dağı olur.
Filizin bunalımının uzun sürmeyeceğini.. İşine sarılacağını.. İştede Aslı Yılmazı göreceğini.. Ve kıskançlıktan o bunalımdan çıkıp.. Artık kıskançlık ateşiyle yanıp kavrulacaktır.
ya tabi türkiyede yaşıyoruz aşkı sevdası için ailesinden kaçan kızların yaşadığı memlekette hatırladınızmı filizin konumunda bu sorun oluyor galiba ha umduklarını bulurlar bulmazlar orasını bilemem ama bunu göze alan çoğunluk küsümsenecek kadar değil
büyük bir çoğunluğun bunu yapması doğru olduğu anlamına gelmiyo yarın öbürgün senin kızın olurda seni sevdiğine tercih ederse işte o gün yine aynı şeyleri savunurmusun merak ediyorum ben bunu doğru bulmuyorum hiç kimse sevdiği için ailesini terketmemeli çünkü bişey olduğu zaman ailelerinin yanına dönmek zorunda kalıyolar kaçarak beraber olan insanların çoğu çocuklarının kaçmasını istemez iyi bişey yapmış olsalardı onlarada yapın derlerdi demkki aile yerine sevgiliyi tercih etmek pekte mantıklı değil..
Bu dürüstlük olayında hangi konuları tartıstıgımız karıstı sanırım.. Eger sen ilk sezondaki olaylardan bahsediyorsan haber ver bari biliyim.. Ben sadece babasının sözünü yılmazdan saklamasından bahsediyorum..Haberin olaa..:)
Yoksa dedigin olayda filizin dürüst davrandıgını kimse söyleyemez sonucta ortada söyledigi bir laf var.. her ne kadar istemeyerek söylese de...
39.bölüm filizin yılmazdan ayrılışı sırasında filizin yılmaza biz birbirimize göre değiliz dediği ve çekip gittiği sahne hatırladınmı babsına verdiği sözü sakladığı sevdiğine söylemediği sahne orda ne var sadece bir yalanmı
ya tabi türkiyede yaşıyoruz aşkı sevdası için ailesinden kaçan kızların yaşadığı memlekette hatırladınızmı filizin konumunda bu sorun oluyor galiba ha umduklarını bulurlar bulmazlar orasını bilemem ama bunu göze alan çoğunluk küsümsenecek kadar değil
Cogunlugu pisman sana söyleyebilirim..(annem sagolsun biraz bilgim varr..)
Bunun bir oyun oldugunu düşünmüyorum..En dogrusu neyse o yapılmalı..
Dediğin gibi yılmazı secse; yılmazı sectigi için pişman olmayacaktı ama ailesini bıraktıgı için pişman olacaktı.. EE sonuc ?
büyük bir çoğunluğun bunu yapması doğru olduğu anlamına gelmiyo yarın öbürgün senin kızın olurda seni sevdiğine tercih ederse işte o gün yine aynı şeyleri savunurmusun merak ediyorum ben bunu doğru bulmuyorum hiç kimse sevdiği için ailesini terketmemeli çünkü bişey olduğu zaman ailelerinin yanına dönmek zorunda kalıyolar kaçarak beraber olan insanların çoğu çocuklarının kaçmasını istemez iyi bişey yapmış olsalardı onlarada yapın derlerdi demkki aile yerine sevgiliyi tercih etmek pekte mantıklı değil..
dikkat et ben doğruluğunu ve yanlışlığı tartışmıyorum seninle ama yılmazı seçseydi ne olucağını biliyorum en azından sevdiği ikşiyle mutlu olmaya çalışır ve onu seçtiği için pişmanlık yaşamazdı
39.bölüm filizin yılmazdan ayrılışı sırasında filizin yılmaza biz birbirimize göre değiliz dediği ve çekip gittiği sahne hatırladınmı babsına verdiği sözü sakladığı sevdiğine söylemediği sahne orda ne var sadece bir yalanmı
Baska yerden bahsediyoruz işte..Gerekli bir yalan diyim o zaman ben ona..
Tabiki de dürüst davranmamıstır filiz bunda diyebileceğim bir sey yok..
Ama sunu da unutmamak gerekir ki yılmaz buna zaten inanmamıstır..Dönüşte de sürekli sorgulamıstır.. İşte bende tam da burdan bahsediyordum...
Cogunlugu pisman sana söyleyebilirim..(annem sagolsun biraz bilgim varr..)
Bunun bir oyun oldugunu düşünmüyorum..En dogrusu neyse o yapılmalı..
Dediğin gibi yılmazı secse; yılmazı sectigi için pişman olmayacaktı ama ailesini bıraktıgı için pişman olacaktı.. EE sonuc ?
ailesiyle arası zamanla düzelebilirdi ama şimdi yılmazla arasını sn bölüme kadar belkide hiç düzeltemeyecek insanlar bu aşk duygusunu yaşayabildikleri için kendisini şanslı sayerken filizi ailesini seçerek bunu yok saydı hemde iki kere belkide 3 ne farkeder her zaman
Baska yerden bahsediyoruz işte..Gerekli bir yalan diyim o zaman ben ona..
Tabiki de dürüst davranmamıstır filiz bunda diyebileceğim bir sey yok..
Ama sunu da unutmamak gerekir ki yılmaz buna zaten inanmamıstır..Dönüşte de sürekli sorgulamıstır.. İşte bende tam da burdan bahsediyordum...
iyi en azından dürüstlük kelimesini tartışmıyoruz yoksa komik olucaktı inanıp inanması sorundeğil ilkşkilerde bir güven iki dürüstlük biri eksik olursa ili,şki eninde sonunda batar örnek ıhlamurlar altında
ailesiyle arası zamanla düzelebilirdi ama şimdi yılmazla arasını sn bölüme kadar belkide hiç düzeltemeyecek insanlar bu aşk duygusunu yaşayabildikleri için kendisini şanslı sayerken filizi ailesini seçerek bunu yok saydı hemde iki kere belkide 3 ne farkeder her zaman
Olmayacak bir sey hakkında konusuyoruz.. Fazla uzatmak istemiyorum.. Eger sakıncası yoksa matraka cıkabilir miyim ? :):)
dikkat et ben doğruluğunu ve yanlışlığı tartışmıyorum seninle ama yılmazı seçseydi ne olucağını biliyorum en azından sevdiği ikşiyle mutlu olmaya çalışır ve onu seçtiği için pişmanlık yaşamazdı
bende yılmazı seçseydide mutlu olamıcaktı çünkü ailesini karşısına almış olmanın sıkıntısı ile mutlu yaşayamıcak kendi mutlu olmadığı için buda ilişkisine yansıycaktı yani sadece evlenmekle sorunlar bitmiyor insanlar evlendik yada seçip yaptık biz birlikteyiz deyince hayat günlük gülistanlık gitmiyo
bende yılmazı seçseydide mutlu olamıcaktı çünkü ailesini karşısına almış olmanın sıkıntısı ile mutlu yaşayamıcak kendi mutlu olmadığı için buda ilişkisine yansıycaktı yani sadece evlenmekle sorunlar bitmiyor insanlar evlendik yada seçip yaptık biz birlikteyiz deyince hayat günlük gülistanlık gitmiyo
peki şimdi filizin yaşadığı ne sorarım sana şimdi iyimi oldu o zaman cemlede evlensin kusura bakmada herzamanda aile haklı olmuyor üstelik ailen tekinerlerse aile var aile var bunu ayırmak lazım
Ne serden geçilir ne yardan dememişler boşuna.. İkisinden birini seçeceğine.. Eline bazı zamanlarda süper fırsatlar geçmişken kullanmalı idi. Ailesine bir şekilde Yılmazı anlatsaydı.. Onların aklındaki düşünceleri.. Zaman zaman söyledikleriyle etkileyebilrdi.. Zamanla inandırabilirdi.. Ama beklenen tanıtım hiçbir şekilde olmadı.. Filiz gerektiğinde Yılmazı evde oda oda dolaşıp pazarlamacı gibi Yılmazı övmeli idi.. :)
Ne serden geçilir ne yardan dememişler boşuna.. İkisinden birini seçeceğine.. Eline bazı zamanlarda süper fırsatlar geçmişken kullanmalı idi. Ailesine bir şekilde Yılmazı anlatsaydı.. Onların aklındaki düşünceleri.. Zaman zaman söyledikleriyle etkileyebilrdi.. Zamanla inandırabilirdi.. Ama beklenen tanıtım hiçbir şekilde olmadı.. Filiz gerektiğinde Yılmazı evde oda oda dolaşıp pazarlamacı gibi Yılmazı övmeli idi.. :)
fatma sen filizin yanında olsaydın bunlar olmazdı zaten kız ne yaşadıyda kendi içinde yaşadı açık davransaydı yılmaza sorunlar sıra dağlar gibi değilde sadece belkide bir dağ olurdu ama filiz anlatılmaz izleyip yaşanır ancak
insan yaşadığı müddetçe kendisine uygun bir eş , sevgili bulabilir.ömer çok sevdiği karısını kaybetti , dünyası başına yıkıldı ama hayat devam ediyor. ferideyle ileride sevgi dolu bir hayat sürecekler.aynı şekilde yılmaz canından çok sevdiği sevgilisinin başkasıyla evlendiğini gördü.onunda dünyası başına yıklıdı. onunda karşısına sevdiği , kendisini seven biri çıktı. hayat insana acı tatlı bir çok şey yaşatıyor.sevgililerin yerini her zaman başka sevgili doldurabiliyor.ama hayatta insanın bir annesi ve bir babası oluyor.onların yerine geçecek hiç kimse yok.yeri doldurulamayacak bir boşluk kalıyor.filiz'in de ailesini düşünmesi çok normal.
peki şimdi filizin yaşadığı ne sorarım sana şimdi iyimi oldu o zaman cemlede evlensin kusura bakmada herzamanda aile haklı olmuyor üstelik ailen tekinerlerse aile var aile var bunu ayırmak lazım
ben filizin ailesi haklıydı demedim farkındaysan şimdi handan istiyo diye cemi seçmeside yanlış olur ama ne olursa olsun ailendir seçim yapmaktansa iki tarafında birbirlerini tanımaya ve anlamaya fırsat verilmesi gerekir filiz bunu ayarlamaya çalışıyodu
iyi en azından dürüstlük kelimesini tartışmıyoruz yoksa komik olucaktı inanıp inanması sorundeğil ilkşkilerde bir güven iki dürüstlük biri eksik olursa ili,şki eninde sonunda batar örnek ıhlamurlar altında
yoo aslında ilk sezon gayet de iyi toparlandı.. Değil mi ? :img-wink:
Bu arada sen bizim hatunun yaptıklarını :):) o kadar iyi irdelerken; yılmazın yaptıklarını da gözardı ediyorsun diye düşünüyorum..sen arada bu kadar soru işaretleri varken yılmazın ilişkiye yeniden baslamasını '' büyük ask,askı için savstı ''diye tanımlıyorsun..Söz konusu filiz olunca hata oluyor..Tamam konusmamaları hata ama bunlar karsılıklı ask yasıyorlar sucu sadece filize atmak yanlıs bence..sonucta yılmazın da aklı var.. Biraz kafam karısmıyor desem yalan olmaz..
insan yaşadığı müddetçe kendisine uygun bir eş , sevgili bulabilir.ömer çok sevdiği karısını kaybetti , dünyası başına yıkıldı ama hayat devam ediyor. ferideyle ileride sevgi dolu bir hayat sürecekler.aynı şekilde yılmaz canından çok sevdiği sevgilisinin başkasıyla evlendiğini gördü.onunda dünyası başına yıklıdı. onunda karşısına sevdiği , kendisini seven biri çıktı. hayat insana acı tatlı bir çok şey yaşatıyor.sevgililerin yerini her zaman başka sevgili doldurabiliyor.ama hayatta insanın bir annesi ve bir babası oluyor.onların yerine geçecek hiç kimse yok.yeri doldurulamayacak bir boşluk kalıyor.filiz'in de ailesini düşünmesi çok normal.
işte aile ile sevgili arasındaki fark çok güzel yazmışsın tamamen katılıyorum sevgili gelir gider yeri dolar ama ailenin yerini hiçbişey alamaz boşluğu doldurulmaz..
ben filizin ailesi haklıydı demedim farkındaysan şimdi handan istiyo diye cemi seçmeside yanlış olur ama ne olursa olsun ailendir seçim yapmaktansa iki tarafında birbirlerini tanımaya ve anlamaya fırsat verilmesi gerekir filiz bunu ayarlamaya çalışıyodu
bu böyle uzayıp gider ama filizin ailesi ne zaman haklı oldu hiçbir zaman o yüzden aile önemlidir ama işte aile var aile var ben vazgeçsin tamamen onları silsin demedim dememde zaten neyse çok konuş herkese ii akşamlar yarın devam edriz günler bizim
Mıstaacığım valla çok dikkatsizsin.
53. bölümde balkonda yan yana durdular dans ettiler. Parkta yan yana yürüdüler (Daha önceden)
E Allah boy vermiş Sinan Tuzcu'ya acımamış. (Keşke ben de o kadar uzun olsam:))
Feride 1.68 falan var yine de ama bence yakışmak bu değil, sadece ten uyumu boy uyumu değil. Yakışmak bence gözlerdeki elektriktir sevmektir, sevilmektir.
Feride'nin kısa olduğunu düşünmüyorum, ama Ömer'in çok uzun olduğunu düşünüyorum:good:
blakis forever blakis bahsettiğin sahneleri çok iyi hatırladığım için böyle bir şey yazma ihtiyacı duydum..dikkatli olduğum için yaniiii....:good:
benim hatırladığım sahnelerde mesala baloda feridenin ayağında topuklu ayakkabı vardı onun için bu boy farkını bu kadar fark etmemiştim.
asıl dikkatimi hangi bölümde olduğunu hatırlıyamadığım bir sahnede [galiba bahsettiğin balkon sahnesiydi] ferideyle ömer yan yana dururken dikkatimi çekmişti.bunu sadece dikkatimi çektiği için yazdım yoksa asla ve kat-a insanların fiziksel yönleriyle alay etmem..
yazımdada bir alay söz konusu değildi zaten..:good:
bencede feridenin boyu ideal boy:good: uzun olan ömer aga...
Cıkamadım bir türlü...
Acıkcası bunu yapmak içinde cok ugras göstermedi.. Ama bunu sadece filizden beklemek bence yanlıs biraz da yılmazın yardımı gerekiyordu.. Geldik yine aynı yere :sad53:
Bu arada unutmadan;
Cenk Ertana yeni bir iş bulunsun :):) ve artık cem akman diziden cıksın dayanılmaz olmaya basladı...
yoo aslında ilk sezon gayet de iyi toparlandı.. Değil mi ? :img-wink:
Bu arada sen bizim hatunun yaptıklarını :):) o kadar iyi irdelerken; yılmazın yaptıklarını da gözardı ediyorsun diye düşünüyorum..sen arada bu kadar soru işaretleri varken yılmazın ilişkiye yeniden baslamasını '' büyük ask,askı için savstı ''diye tanımlıyorsun..Söz konusu filiz olunca hata oluyor..Tamam konusmamaları hata ama bunlar karsılıklı ask yasıyorlar sucu sadece filize atmak yanlıs bence..sonucta yılmazın da aklı var.. Biraz kafam karısmıyor desem yalan olmaz..
sende olaya o hatadan bakıyorsun hep orda tıkanıp kalıyorsun ama ilşki denen şey iki kişi arasında olur yılmazın filizi sevmediği sadece kullandığı zamanı söylüyorsun zaten tutunacak başkada dalınız yok bundan başka tabiki o devrede yılmazı suçladım ama iki dikkat et iki kişi evlenme kararı alıyorsa bir şeylerde geride kalmış demektir.ve bu ilşkidir neden çünkü yaşananlar karşılıklıdır.neyse ii akşamlar seninle daha çok tartışırız bu gidişle
Bu forumu doldurmaya matraka ve secoms yeter başlı başına.. Kendiniz yazıyorsunuz.. Biz okuyoruz.. Valla bu konu hakkında o kadar kafa patlattım ki.. Artık ne yazsam boş.. Onun için başka konu açın.. İçimi daraltınız.. :)
matraka eğer filiz o seçimi yapsaydı zaten ailesini bırakmış olucaktı ister istemez o yüzden bu konuda bizim açımızdan bir yere varmaz
secoms tabikide herşey karşılıklı olmalı burda sadece filizin uğraşması sonuç getirmez yılmaz filiz ve ailesi hepsi çaba göstermeliydiler...
Efendim..
Aslının hemen Filizi öğneceğini sanmıyorum.. Filizi öğrenmesi kesinlikle şok edici bir sahne olmalı. Aslının daha hobilerini bilmiyoruz. Şu an sadece mesleiğini birazda olsa karakteristik özelliklerini biliyoruz. Ev badana boya derken.. Yılmaz kazadan sonra Aslıya ilgi gösterecektir. Hem kızımıza birde sözü var yılmazın. İstanbulu gezdirecek. İstanbulu gezerken kızımızın eli boş durmaz. Bir fotoğraf makinesi ile resim çeker. Yılmazıda çeker gibi.. Kızın hobiside olsun. Tabi bunuda Aslı Ceydaya manzara resimlerini gösterirken arada yılmaz fotosunu gösterir.. :) Kızımızın kesinlikle bir hobisi olmalı.. Şu an için işi ve Yılmaz hobisi diyelim.. Ama ya kitap ya foto olsun. Bide tabi turda acıkacakları için yemek yemeye gideceklerdir.. Bu ikilinin sahnesi çok olacağa benzer.
Sayfalar boyunca suren karsilikli hata muhasebesi mesajlarinizi okuduktan sonra niye bu asktan artik etkilenmedigimin ozetini okumus gibi oldum ;)
Aile konusunda ekleyeceklerim var sadece. Filiz Yilmaz'i daha iyi savunabilirdi zamaninda o konuda katiliyorum aslinda da Yilmaz'da da bu konuda herhangi bir caba gormedim ozellikle bu sezon. Gecen sezon Erol Bey'le adim atti sonra hisseleri koz olarak kullanip oglunu hakli veya haksiz isten kovarak bu adimi tam tersine dondurdu.
Surekli olarak 'Filiz beni ailesinden daha cok sevmeli' gibi bir dusunce icinde kizi zor durumda birakti durdu. O sonradan basina cok dertler acan yaptigi aptalca testin amaci da 'Omer'e mi daha cok guvenir yoksa bana mi?' degil miydi zaten? Hayir bu kizin bir ailesi oldugunu ve onlardan kopamayacagini anlamasi neden bu kadar zordu, azicik caba gosterseydi incileri mi dokulurdu? Madem bu kizi seviyordu fedakarlik yapilacaksa cift tarafli yapilmaliydi. Eger bunun gercekten 'imkansiz' oldugunu dusunuyorsa da sevdigine daha fazla aci cektirmeden Filiz'le iliskisini yeniden gozden gecirmeliydi diye dusunuyorum.
Not: Cenk Ertan bu sezonun sonuna kadar mankenlige geri donsun!
yılmaz_filiz
06-01-07, 18:19
Efendim..
Aslının hemen Filizi öğneceğini sanmıyorum.. Filizi öğrenmesi kesinlikle şok edici bir sahne olmalı. Aslının daha hobilerini bilmiyoruz. Şu an sadece mesleiğini birazda olsa karakteristik özelliklerini biliyoruz. Ev badana boya derken.. Yılmaz kazadan sonra Aslıya ilgi gösterecektir. Hem kızımıza birde sözü var yılmazın. İstanbulu gezdirecek. İstanbulu gezerken kızımızın eli boş durmaz. Bir fotoğraf makinesi ile resim çeker. Yılmazıda çeker gibi.. Kızın hobiside olsun. Tabi bunuda Aslı Ceydaya manzara resimlerini gösterirken arada yılmaz fotosunu gösterir.. :) Kızımızın kesinlikle bir hobisi olmalı.. Şu an için işi ve Yılmaz hobisi diyelim.. Ama ya kitap ya foto olsun. Bide tabi turda acıkacakları için yemek yemeye gideceklerdir.. Bu ikilinin sahnesi çok olacağa benzer.
Kazada Aslı zarar görürse yılmaz ona ilgi gösterir ve filizde kıskanır aslıyla aralarında rekabet başlar.eğer filiz yaralanır bebeğinin olduğunu herkes öğrenirse yılmaz ona döner.yılmaz her ne olursa olsun bir kadının yanında olucak yani:img-pilot gönlümüz filizden yana.
Kazada Aslı zarar görürse yılmaz ona ilgi gösterir ve filizde kıskanır aslıyla aralarında rekabet başlar.eğer filiz yaralanır bebeğinin olduğunu herkes öğrenirse yılmaz ona döner.yılmaz her ne olursa olsun bir kadının yanında olucak yani:img-pilot gönlümüz filizden yana.
Kazadan sonra ilgi göstereceği kesin zaten. Yılmaz Filize dönmek istermi bilinmez. Çünkü söylemediği için çok kırılacaktır.
Filiz Aslı Rekabeti yaşanacak zaten. Ama Filiz belliki ilk başlarda tek başına rakip olcak. Aslıda öğrenirse o zaman karşılaşma var.. İki tarafta herhalde.. bol bol olmadık yada olmuş gibi göstermeye çalışabilir. İkisinin bir erkek için savaşacağı kesin zaten.. İkisinide ringe bekliyoruz.. Kick Boks bu çekişmeye çok uyar bence.. :img-yes:
Kazadan sonra ilgi göstereceği kesin zaten. Yılmaz Filize dönmek istermi bilinmez. Çünkü söylemediği için çok kırılacaktır.
Filiz Aslı Rekabeti yaşanacak zaten. Ama Filiz belliki ilk başlarda tek başına rakip olcak. Aslıda öğrenirse o zaman karşılaşma var.. İki tarafta herhalde.. bol bol olmadık yada olmuş gibi göstermeye çalışabilir. İkisinin bir erkek için savaşacağı kesin zaten.. İkisinide ringe bekliyoruz.. Kick Boks bu çekişmeye çok uyar bence.. :img-yes:
Söyledim yine söylüyorum.. Allah her erkege yılmaz sansı nasib eylesin :img-hyste AMİN !!!
Söyledim yine söylüyorum.. Allah her erkege yılmaz sansı nasib eylesin :img-hyste AMİN !!!
Aman aman herkese deme yahu.. Biz nasıl bulacağız.. Şurda kaçta kaçımıza ne akdar erkek düşüyor bir bilsen.. Hepsinin böyle şansı olursa yandık... :) Kızlar olarak çok zorlanırız.. Zaten ülkede kadın fazlalığı var.. Çekişme olmasın.. Şansın bu kadarıda olmasın bir zahmet..
yılmaz_filiz
06-01-07, 18:45
herkese filiz şansı versin bence yılmaz gibi bir erkek.keşke benimde yılmaz gibi bi sevgilim olsa.allahtan başka ne isterim :icon_whis
Ben de aile konusunda birseyler yazmak istedim çünkü benim de basimdan filizin durumuna yakin bir olay geçti aile söz konusu olunca benim için akan sular durur benim de bir zamanlar çok sevdigim evlilik planlari yaptigim birisi vardi ama ailem onunla evlenmeme izin vermedi birbirimize o kadar çok bagli olmamiza ragmen sevdigim insani terketmek zorunda kaldim böylesine aci bir olayi yasamak beni çok yipratti çünkü sevildigini bildigin halde sevdigin insani birakmak çok zor bir durum ülkemizde çogu kizin kaçarak evleniyor olmasi takdir edilecek bir davranis degil her ne kadar seviyor olsaniz bile aile sevgiliden bile daha önemlidir.
Arkadaşlar bu hafta ıhlamurlar altında yinemi yok niye yayınlamıyorlarki anlamadım gitti.Avşar yapım bu hafta var diyor galiba ama kanal d de maçlar yüzünden hiçbir diziyi yayınlamayacağını söylemiş ama bizim dizi cuma günü olduğundan maçlara denk gelmiyorki neyse görücez bakalım yayınlanacakmı yoksa yine 1 hafta dahada mı bekliyecez
Arkadaşlar bu hafta ıhlamurla