Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
forever_bim
08-01-07, 13:52
valla bu BOSROL benzetmesinin uzerine yazacak birseyim olsa da yazamayacagim :img-hyste :img-hyste
Bu arada dizimizin senaristleri icin tek bir konu oldugu icin (Cem'in entrikalari) bence atlanan o kadar cok sahne oluyor ki, Feride'nin Yilmaz'la konusup konusmamasi da bunlardan biridir bence. Ayrica gercekten de iki kisi arasina girmemeyi de secmis olabilir. Sonucta onunkisi de zor bir durum.
Ona bakilirsa ben ilk bolumde Asli'nin Yilmaz'a karsi en ufak bir ilgisini gormedim. Ikinci bolumde evli zannedince muthis bozulmasiyla anladik ilgisini, ne ara bu hale geldi bu kiz?
Ya bir de Asli'ya kanim kaynadi ama yazmadan edemeyecegim forever_bim yazmisti ya, 'alyans kontrolu' konusunda Omer'i de pas gecmemis gozukuyor. Direkt 'esinizle tanismadik' deyince aklima ister istemez o konu geldi ;) Saka bir tarafa, sadece Feride'ye mahallede gosterilen ilgiden Mujgan Hanim'in kizi oldugunu dusunmus de olabilir. Zavalli kizin hicbirseyden haberi yok ki :icon_whis
Sonuc olarak BOSROL'umuz Cem Akman'in dakika olarak sahnelerinin kisaltilmasini istiyoruz.
Bernacığım;
Acaba alyansı görüp mü onları evli sandı Aslı? Olur mu olur valla.
forever_bim
08-01-07, 14:00
yılmazın ömere yaptıkları
elifin hastalığı yılmaz sayesinde ortaya çıktı
ömerin hisselerini meralden yılmaz kurtardı
tekstili kurtardı.(bunlar az da olsa çok önemli şeyler)
yılmaz her zaman tekinerlere yardım etti ama aldığı sonuç hiçbirşey.ne sevdiği kadınla yani filizle mutlu olabilidi ne de beklediği teşekkürü aldı.ömerin düşmanca tavırları hala sürmekte.ömer haksız olduğunu kabul edip yılmazdan özür dilemeli ve yaptıkları için teşekkür etmeli.
Sevgili Bengüsu;
Ben onları yazarken amacım kim neye ne yaptı şeklinde kirli çamaşırları ortaya dökmek değildi. Yılmaz'ın gözüyle Ömer'e, Ömer'in gözüyle Yılmaz'a baktım. Yani EMPATİ yaptım. Yeni kendimi onların yerine koydum.
Zaten Elif'in hastalığı Yılmaz sayesinde ortaya çıktı ki Elif'e etmiş olduğu hakaretlerin faturasını Ömer'e ödemek zorunda kalmasın haklılık payı olsun diye.
Şirket hisseleriyle borsada manipulasyon yapıp oynayan kişi Yılmaz'dı. Tek-Stil'in yüzde elliden fazla hisse kaybı olmasını sağladı. Bunu Yılmaz yapmasa başkası yapacaktı belki ama burda hatice değil netice önemli.
Hisseleri Meral'den kurtaran yine bir kumar masasında Kemal Beydi. Hisselerin üzerine konup Ömer'i şirketten kovan da Yılmaz'dı. Kendimizi kandırmayalım. Yılmaz sütten çıkmış ak kaşık ya da masum degil.
forever_bim
08-01-07, 14:30
Eger dizi karakterlerin soru sorma sansiniz olsaydi üc ana karaktere hangi sorulari sormak isterdiniz?
Ilk sorular benden gelsin:
Filize:
1. Yilmazin seni kullandigini bildigin halde ona tekrar güvenip, nasil onun sana olan askindan emin olabildin?
2. Yilmazi dügüngünü terk ettiginde, amacin ona ve kendine daha az aci cektirmek oldugunu düsündün, peki gercekten dahami az aci cektin ve mademki babanin sözünü tutamayacaktin, buna deydimi?
3. 4 yil boyunca Yilmazdan hic haber almadin, ama ona olan askin hic azalmadi, belkide büyüdü bile bu zaman icersinde, peki geri döndügünde Yilmaz dönmeni beklemis olmasaydi ve bu zaman icersinde baskasiyla bir yuva kurmus olsaydi, ona dogruyu söylememis olmanin ve onu kaybetmis olmanin pismanligini nasil yasardin?
Yilmaza:
1. Hani derler ya gercek ask birkere yasanir, sen ama iki kez büyük ask yasadin, gercekten hem Elife hemde Filize asik oldunmu, yoksa simdi Filize asik oldugunu düsünerek Elife duydugun askmiydi yoksa duygu yanilmasimi?
2. Filiz Italyaya gittikten sonra ondan haber almadin, ama yinede 4 sene icersinde baska bir iliskin olmadi, acaba sana geri dönermidiye umutmu ettin, yoksa aska olan inancinimi kaybettin, yoksa ikikez bozulmus bir iliskiden sonra acaba ask bana düsmanmi, neden sevdigim kadinlara sahip cikmasini bilmiyorum diyemi düsündün?
3. Bir kadinin gururuyla oynadin cünkü sevdigin kadin senin kalbini kirdi ve bunun intikamini almak istedin, bunun pismanligini yasadin, sonra o kadina askik oldu ve birlikte yaslanmak istedigin kadinin Filiz oldugunu anladin, peki geriye dönme sansin olsaydi bunu birdaha yaparmiydin, yani Elifi kaybetmeyi gözüne alirmiydin sonra Filize kavusabilmek icin?
Ömere:
1. Seni sevmedigini bildigin halde bir kadinla evlendin, onun baskasini sevdigini bildigin halde, onu deliler gibi sevmeyi nasil basardin?
2. Tek tarafli bir ask yasanan iliskide onun mutlu etmek icin elinden gelenini yaptin, o seni sevmesede yaninda olmasi seni mutlu etmeye yetti, hic gururun icilmedimi?
3. Sevdin, ailen bu iliskini olaylamadi ama sen direndin ve ailene sevdigin kadini kabul ettirmeyi basardin, onlar kabul etmemis olsaydida bu ilisgiyi sürdürecektin, peki Filizinde gercekten birin sevdigini, güzel bir iliski yasadigini ve cok mutlu oldugunu bile bile, neden bu iliskiye saygi göstermeye calismadin?
Filiz:
1. Sanırım Yılmaz'a değil kendi aşkının gücüne güvendi ve Yılmaz'ı aşık emeyi başardı. Ben olsam değil o adamla yeniden ilişki yaşamak 100 metreden daha yakına yaklaştırmazdım.
2.ve de 3. Filiz'in verdiği söz ve akabindeki pek çok davranışı hatalı. Zaten yılmaz evlenseydi ona yeniden hesap sorma gibi bir lüksü olmazdı.
Yılmaz:
1. Elif'e ve Filiz'e hissettiği aşktı. Ama Elif'e yaşama alanı bırakmıyordu Yılmaz. Elif'i çok kısıtlıyor korkutuyordu Elif de doğal olarak hata yapıyor Ömer'in onu koşulsuz sahiplenmesine kendini bırakıyordu.
2. Yılmaz Elif'ten sonra Filiz'i de kaybedince aşk defterini kapattı uzun bir süre yalnızlığı seçti.
3. Yılmaz Elif'i kaybetmeseydi Filiz'e aşık olmayacaktı. Bir sevgiden sonra ikinci bir sevgi yaşamak herkesin hakkıdır.
Ömer:
1. Sanırım Ömer'in durumu da Filiz'le aynı. Kaldı ki başlarda Elif'in onu sevdiğine inanıyordu. Ta ki mektubu bulana dek. Ömer kendi aşkını içinde büyüttü kendi aşkı ona yetti tek taraflı yaşadı bu aşkı. Ömer'in durumuna uygun olarak da şair şey demiş zaten: "Seni seviyorsam bundan sana ne" Ömer'in Elif'le olan durumu da aynı hesap.
2. Hayal kırıklığına uğramıştır ama gururu aşkının önüne hiç geçmedi. Elif hatalıyken bile onu kaybetmemek uğruna özür dilediği dönemi hatırlarım.
3. Bu sorunun yanıtı çok kolay. Etki tepki meselesi. Nasıl ki Yılmaz Ömer'in Elif'le kurduğu ilişkiye saygı göstermeyip geri gelerek Elif'in Ömer'i terketmesini sağladıysa Ömerde onun Filiz'le kurduğu ilişkiye saygı duymuyor. Ömer Elif'le evlendiğinde Yılmaz intikam diye diretmese ve yeniden karşılarına çıkmasa olaylar bu noktaya gelmezdi.
Ömer Filiz'in aşkını biliyor. Yılmaz'a güvenemiyor. Kızkardeşim acı çekip mutsuz olurken sevdiğim dediği adamı meyhanede yeni bir kızla gayet samimi görürsem ben de o adamın samimiyetine inanmam.
Hisseleri Meral'den kurtaran yine bir kumar masasında Kemal Beydi. Hisselerin üzerine konup Ömer'i şirketten kovan da Yılmaz'dı. Kendimizi kandırmayalım. Yılmaz sütten çıkmış ak kaşık ya da masum degil.
forever ilk sezon masum değildi, intikam ateşiyle yanıp tutuşuyordu yaptıklarını izledik yani hiçte sütten çıkma ak kaşık değildi, bu sezon daha sakin bir yılmaz profili var daha az hata yapan ne biliyim daha pasif kendini çok fazla ifade ettiğini göremedik yanılıyor muyum.
daha fazla düşünceli bir adam oldu bence baksana filiz dışında herkesi düşünüyor ne yapsın o kadar düşünmekten fırsat bulamıyor sanırım, düşün düşün nereye kadar yılmazın aktif sahnelerini bekliyorum, ben bu diziyi yılmazın karakterini olaylara bakışını içindeki aşkı iyi yansıttığını düşünerek başladım ama bu sezon bilmiyorum nazarlandı ya da senin deyiminle boşrolden fırsat kalmıyor bizim delikenlımıza
yakupoglu61
08-01-07, 14:42
hisseleri bedavaya satanda yılmazdı.
Ömeri şirketten kovmuş bn tam hatırlamıyorum öle bişe ama doğru olabilir ancak;
bu yılmazın yanlış yaptığı anlamına gelmez...
yani illa yılmazı bi yerden suçlu çıkarmaya çalışacaksınız...
gülbeşeker
08-01-07, 14:49
ayrıca yılmaz hisselerin üstüne konmadı hem yılmazın yanında yılbaşında aslı var diye onunla bir ilşkisi olduğu anlamına gelmez filizn de yanında cem var diye onunla bir ilşkisi mi var ömer zaten yılmaza önyargılı 4 yıl boyunca yılmaz hayatına kimseyi sokmamış bu ömer için hiçbir anlam ifade etmiyor yanında aslı var diye yılmaz filizi sevmiyor diye düşünecek zaten yılmaz ömere ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.
gülbeşeker
08-01-07, 14:51
forever ilk sezon masum değildi, intikam ateşiyle yanıp tutuşuyordu yaptıklarını izledik yani hiçte sütten çıkma ak kaşık değildi, bu sezon daha sakin bir yılmaz profili var daha az hata yapan ne biliyim daha pasif kendini çok fazla ifade ettiğini göremedik yanılıyor muyum.
daha fazla düşünceli bir adam oldu bence baksana filiz dışında herkesi düşünüyor ne yapsın o kadar düşünmekten fırsat bulamıyor sanırım, düşün düşün nereye kadar yılmazın aktif sahnelerini bekliyorum, ben bu diziyi yılmazın karakterini olaylara bakışını içindeki aşkı iyi yansıttığını düşünerek başladım ama bu sezon bilmiyorum nazarlandı ya da senin deyiminle boşrolden fırsat kalmıyor bizim delikenlımıza
bence yılmazın bu sezonki tek hatası filizi cem konusunda uyarmaması bakalım bunun pişmanlığını nasıl yaşayacak?Tabi sevgili kanald bizi diziden soğutmak için elinden geleni yapıyor iki hafta üst üste nasıl yayınlamıyorlar anlamıyorum.
Güzel bir gün daha.. Pazartesi sendoromu yaşıyorum desem yeridir. Dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağıda muallakta.. Valla dizi yokluğunu çok büyük çekiyorum. Özet bari gelse.. Bu hafta yayınlanmasada olur.. Özete razı oldum vallahi..
yakupoglu61 ben foreverın yazdığından yola çıkarak yorum yaptım, sadece hisselerle ilgili değil di bu yorumum farketmedin sanırım, yılmazı bende seviyorum yorumumu tekrar okursan ne demek istediğimi anlarsın, ben herzaman ikisinin de hatalı olduğunu yanlış yerde yanlış zamanlama hataları yaparak kendilerine acıdan başka birşey vermiyor bunu herzaman yazıyorum, yılmaz masum değil tıpkı filiz gibi yani bunu anlatmak istedim, sen anlamak istediğin gibi anladın sanırım
forever_bim
08-01-07, 14:58
32. bölüm sonunda Yılmaz Ömer'i şirketten kovmuştu.
Yahu alt tarafı sorulan soruları yanıtladık suç mu oldu?
Ek olarak şunu söyleyeyim 1 YTL şov'u izledik doğrudur ama öncesinde on kat para isteyen de vallaha ben değildim hisseler için. Ve Cem'i Filiz'in yanında gördü diye zaman kısıtlamasına giden de Yılmaz'dı.
kursuni güzel bir mesaj yazmışsın.. Herkesin nedenleri ile ilgili.. Ama pazartesi sendormu yaşadığımdan cevaplayamayacağım. Bu hafta benim için biraz kötü başladı. :) Aman kime sorsanız bir nedeni var.. Artı nedensiz bir amaçsız bir insan yok.
Hisseler miş.. Tek-stilmiş.. :) Bırakın bunları.. :) Ömer bu kadar açılcam bırakın.. Büyük işadmı olcam demeseydi bunlar başına gelmezdi.. Yılmaz hisselerle oynaması idi. Ondan başkası yapardı bunu.. Çok mu zor Türkiye Borsasında yani bu.. Onun için Yılmaz Ömerin açığını kolluyordu.. Buluncada kaçırmadı. Ömer iş dünyasında kesinlikle başarsız.. Bu bölümlerde tekrar batışını göreceğiz.. O zaman herhalde.. İş hayatından elini eteğini çeker.. Belki..
arkadaslar onceki sayfalarda ask yolu adli filmden bahsetmissiniz, ve izlediginizide soylemissiniz netten nasil izlediniz adresi yada nerden izleyebilecegimi soylermisiniz merak ettim baya.
haaa forum kurallarina aykiri bir durum ise o zaman ozel mesaj olarak gonderirmisiniz.
ayrica arkadaslar filiz hakli yilmaz hakli yok omerin durumu soyleydi yilmazinki boyleydi diye konusa konusa gina geldi, tartisma artik hiç enteresan olmuyor bu yuzden baska konulara yonelelim daha once çok kafa patlatildi zaten hatalar ve davranislar hakkinda keskeler oldu ama bu bir dizi hiç biri hata yapmazsa ne tadi kalirki, izlenilmeye degermi o zaman.
elbette elestirilmelidir ama suyu çikti hep ayni konular donup dolasip geliyor.
forever_bim
08-01-07, 15:02
kursuni güzel bir mesaj yazmışsın.. Herkesin nedenleri ile ilgili.. Ama pazartesi sendormu yaşadığımdan cevaplayamayacağım. Bu hafta benim için biraz kötü başladı. :) Aman kime sorsanız bir nedeni var.. Artı nedensiz bir amaçsız bir insan yok.
Hisseler miş.. Tek-stilmiş.. :) Bırakın bunları.. :) Ömer bu kadar açılcam bırakın.. Büyük işadmı olcam demeseydi bunlar başına gelmezdi.. Yılmaz hisselerle oynaması idi. Ondan başkası yapardı bunu.. Çok mu zor Türkiye Borsasında yani bu.. Onun için Yılmaz Ömerin açığını kolluyordu.. Buluncada kaçırmadı. Ömer iş dünyasında kesinlikle başarsız.. Bu bölümlerde tekrar batışını göreceğiz.. O zaman herhalde.. İş hayatından elini eteğini çeker.. Belki..
Yahu zaten ulvi karakterimizin yanında Ömer de kim?:img-hyste
Sadece şunu hatırlatmak isterim haticeye degil neticeye bakmak lazım. yılmaz değil de başkası demekle olmuyor. Yapan kim? Yılmaz.
Fatma çok işdünyasına atılmış gördüm canım seni?:img-hyste
yakupoglu61
08-01-07, 15:08
Bu bölümlerde tekrar batışını göreceğiz.. O zaman herhalde.. İş hayatından elini eteğini çeker.. Belki..
belki yılmaz gene el uzatırda yardım eder :D tekinerler yılmaza güvenerek mi acaba kötü gitmeye şartlanmış:D:D:D
yılmaz bi sefer daha yardım ederse bu kez şirketi tamamen Sadıkoğlu holdingin bünyesine katar diye düşünüyorum...
Yahu zaten ulvi karakterimizin yanında Ömer de kim?:img-hyste
Sadece şunu hatırlatmak isterim haticeye degil neticeye bakmak lazım. yılmaz değil de başkası demekle olmuyor. Yapan kim? Yılmaz.
Fatma çok işdünyasına atılmış gördüm canım seni?:img-hyste
Öyle artık aktif olmaya karar verdim..
Yılmaz yapmış.. Ömer bu kadar ısrar etmese idi.. Büyüyeceğiz.. Artık şubeler açacağız demese.. borsaya balıklama dalmasa bunlar olmazdı bence.. Yılmaz yapmış yada bir başkası.. Burası önemli değil bence.. Ömer şunu anlayamadı.. Koltukta oturmakla patron olunmuyor.. Kendi çapında yavaşça büyümeyi seçeceğine birden olgunlaşıp mevye olmak istedi. Ama tabikide olmadı. onun için yılmaz yapmasa idi başkası yapacaktı. Yılmaz Ömerin hatasını bekliyordu fırsatı kaçırmadı. Ömer bilmediği işler hakkında kafa yormadan fazla danışmadan karar veriyor.. Sonrada pişman oluyor. İş hayatında pek ders alamadı. Ama özel hayatında hatalarından ders almayı bildi. Şirketin koridorlarında boşa koşmuş.. Kalori kaybetmiş.. :)
Bide birşey söyleyim.. Bence Ömer kendini iş hayatında geliştirmek istiyorsa npl kitabını okumalı.. Ben okudum çünkü ders konumdu.. :) Yani bir iş hayatını kitapla desteklesin.. Babasından hiç birşey kapmamış gibi.. Filiz ise babasından kapmış birşeyler.. Filiz babasından birşeyler kaparken.. Herhalde Ömerde koridorlarda koşuyordu.. :img-hyste :img-hyste
forever_bim
08-01-07, 15:23
Fatmacığım
Bu alınganlığın nedenini bir anlasam tam süper olacak ama neyse sizden inciler başladı madem bizden de başlasın.
Ben de şuna benzetiyorum durumu:
Hani sınava girmek istersin başarı şansın var başaramama şansın var. Girersin sorular önüne gelir. Gözetmen sıfatıyla gelen gıcık asistan kagıdı önünden çeker alır. Neden mi? e çünkü sana ahı vardır. Daha önceden sözlü sınavdaki başarını çekememiştir.
Borsaya girme kararını Ömer tek başına almadı. 12. bölümde Filiz Durusu'ya giderken onaşöyle demişti: "Ben ikna oldum. Sen asıl babamı ikna et" demişti.
Yani haticeye degil neticeye de bakalım biraz. Şirket hisseleriyle oynayan kimdi? Yılmaz.
dizinin yeni bölümü yayınlanmazsa gittikçe gerilere gitmeye devam edeceğiz,her konuşmanın sonunda bundan sonra geriye dönmeyelim sonuç elde edemiyoruz diyoruz ama her seferinde eskilere gidiyoruz :):)
bir de şunu söylemek istiyorum ömer işlerine her zaman duygularını karıştıran bir karakter özellikle de konu yılmaz olunca,yılmazda sinirlenince gözü hiçbir şeyi görmeyen biri tekinerleri zora sokmak için hisseleri almıştı bu sadece türkiyenin borsa işlerinin karışıklığıyla bir ilişkisi bence yok vardır ama sadece o değil
arkadaşlar kafam fena karişti ya şimdi bu hafta dizi yayınlanacakmi yoksa yine yokmu
ha birde biraz önce kanald email attim bakalim cevap gelecekmi
aslında ben avşar yapımada meail atmak istiyorum
dizi sevenlerinin olduguna anansınlarda yayından kaldirmaya çalişmasınlar ve
diziyi harirana kadar uzatsinlar
ne demişler bir elin nesi var iki selin sesi var üç elin orkesterasi var
Fatmacığım
Bu alınganlığın nedenini bir anlasam tam süper olacak ama neyse sizden inciler başladı madem bizden de başlasın.
Ben de şuna benzetiyorum durumu:
Hani sınava girmek istersin başarı şansın var başaramama şansın var. Girersin sorular önüne gelir. Gözetmen sıfatıyla gelen gıcık asistan kagıdı önünden çeker alır. Neden mi? e çünkü sana ahı vardır. Daha önceden sözlü sınavdaki başarını çekememiştir.
Borsaya girme kararını Ömer tek başına almadı. 12. bölümde Filiz Durusu'ya giderken onaşöyle demişti: "Ben ikna oldum. Sen asıl babamı ikna et" demişti.
Yani haticeye degil neticeye de bakalım biraz. Şirket hisseleriyle oynayan kimdi? Yılmaz.
Alıngan değilim.. Tam tersi.. :)
Filize ilk söyleyen Ömerdi. tamam. İlk önce danıştı ama.. Fazla zamana ihtiyaç duymadı bunu gerçekleştirmek için.. Şirketler eğer büyük bir adım atacaksa bunu her açıdan geniş çaplı düşünürler.. İyi olasılığıda kötü olaslığıda.. Ömer bu işi oyuncağı gibi sahiplendiği için vazgeçmesi imkansızdı.. Etrafına da bu fikrini empoze etti. Olacak olcak dedirtti.
Hatice netice.. Yılmaz sence hatalıdır.. Bencede hatalıdır.. Ama burda sadece Yılmaz hatalı değil Ömerde hatalıdır. Ömer burda suçsuz değil.. Oyuncuağı gibi sahiplendi işi.. İlerisini düşünmek yerine olsun olsun diye tutturdu.
forever_bim
08-01-07, 15:38
Alıngan değilim.. Tam tersi.. :)
Filize ilk söyleyen Ömerdi. tamam. İlk önce danıştı ama.. Fazla zamana ihtiyaç duymadı bunu gerçekleştirmek için.. Şirketler eğer büyük bir adım atacaksa bunu her açıdan geniş çaplı düşünürler.. İyi olasılığıda kötü olaslığıda.. Ömer bu işi oyuncağı gibi sahiplendiği için vazgeçmesi imkansızdı.. Etrafına da bu fikrini empoze etti. Olacak olcak dedirtti.
Hatice netice.. Yılmaz sence hatalıdır.. Bencede hatalıdır.. Ama burda sadece Yılmaz hatalı değil Ömerde hatalıdır. Ömer burda suçsuz değil.. Oyuncuağı gibi sahiplendi işi.. İlerisini düşünmek yerine olsun olsun diye tutturdu.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz da farkında değiliz.
Neyse bu vesileyle kurşuninin soruları için ona teşekkür ediyorum. Biraz olsun hareketlilik geldi foruma.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz da farkında değiliz.
Neyse bu vesileyle kurşuninin soruları için ona teşekkür ediyorum. Biraz olsun hareketlilik geldi foruma.
Tesekkür ederim ben sorulari sorudum siz tartistiniz, ne güzel:img-wink:
kurşuni19 soruları o kadar güzel tesbit etmişsin ki soru yerine cvp vermek istiyorum, tesbit mükemmel bunların üzerine soru gelmiyor bile aklıma :)
filiz:
1- filiz yılmazı çok sevdi, bu sevgisi yüzünden ona bir şans verdi bu yüzden emin olmak istedi ve yılmazda emin olması için elinden geleni yaptı,
2- kesinlikle daha az acı çekilmedi ikisi içinde, aksine birbirine daha da bağlanmalarına neden oldu, sözü tutmak için çabaladı ama aşkı galip geldi, bu yüzden değmediğini anladı ve kendini aşka bıraktı
3- yılmaza olan aşkı daha da çoğaldı bu yüzden pişmanlık yaşayacaktı, yılmazı her görüşünde için için yanacaktı bunu yapmamalıydım diyecekti
yılmaz:
1- elife aşk yerine sevgi hissi duyması, filize ise aşık olması yada her ikisine de aşık oldu ama biri ilk biride son oldu, (insanların hayatta hiç unutamadıkları ilk ve son aşkıdır, bu yüzden ilkler çabuk kaybedilir ama sonlar asla kaybedilmek istenmez bu yüzden filizin yeri daha farklı oldu yılmaz için)
2- haber alamasanda sevdiğinden kesin bir cvp alamamışsındır bunun geçerli bir nedeni olmadan içinde bitirmeye izin vermedi ve gelene kadar bekledi, filizin vazgeçmediğini anlayınca elinden geleni yaptı, geri döneceğinden emindi ve aşka olan inancından dolayı bekledi onu ayakta tutan bu inancıydı, nedenlerini düşündü ama kendine en azından filize karşı dürüst olduğundan dolayı bunu haketmediğini düşündü bu ayrılığı ve bekledi
3- filize olan duygularının kesin olduğunu anlayınca gerçekte olması gerektiği kişinin filiz olduğundan emin olunca ki oldu, elbette ki tercihi filiz olurdu
ömer:
1- sevgi engel tanımıyordu, sevmediğini bile bile senin yanında olması onun varlığını hissetmen bile yeterli geliyor belli bir süreden sonra bu yüzden ömer için elifin yanında olması yetiyordu
2- bazı aşklarda gurur olmaz ömerin gururuda bu aşk karşısında pes etmiştir
3- filizin gerçekten sevdiğini biliyordu ama yılmazı çok farklı tanıdığı için buna izin vermeyi aklından bile geçirmedi, kardeşi ne kadar acı çekerse çeksin bu kardeşi için umutsuz aşktı ömer için
ne kadar doğru yazdım bilemem ama soruları kurşuni19 sordu puanlamada ona aitt bakalım kaç verecek :)
kurşuni19 soruları o kadar güzel tesbit etmişsin ki soru yerine cvp vermek istiyorum, tesbit mükemmel bunların üzerine soru gelmiyor bile aklıma :)
filiz:
1- filiz yılmazı çok sevdi, bu sevgisi yüzünden ona bir şans verdi bu yüzden emin olmak istedi ve yılmazda emin olması için elinden geleni yaptı,
2- kesinlikle daha az acı çekilmedi ikisi içinde, aksine birbirine daha da bağlanmalarına neden oldu, sözü tutmak için çabaladı ama aşkı galip geldi, bu yüzden değmediğini anladı ve kendini aşka bıraktı
3- yılmaza olan aşkı daha da çoğaldı bu yüzden pişmanlık yaşayacaktı, yılmazı her görüşünde için için yanacaktı bunu yapmamalıydım diyecekti
yılmaz:
1- elife aşk yerine sevgi hissi duyması, filize ise aşık olması yada her ikisine de aşık oldu ama biri ilk biride son oldu, (insanların hayatta hiç unutamadıkları ilk ve son aşkıdır, bu yüzden ilkler çabuk kaybedilir ama sonlar asla kaybedilmek istenmez bu yüzden filizin yeri daha farklı oldu yılmaz için)
2- haber alamasanda sevdiğinden kesin bir cvp alamamışsındır bunun geçerli bir nedeni olmadan içinde bitirmeye izin vermedi ve gelene kadar bekledi, filizin vazgeçmediğini anlayınca elinden geleni yaptı, geri döneceğinden emindi ve aşka olan inancından dolayı bekledi onu ayakta tutan bu inancıydı, nedenlerini düşündü ama kendine en azından filize karşı dürüst olduğundan dolayı bunu haketmediğini düşündü bu ayrılığı ve bekledi
3- filize olan duygularının kesin olduğunu anlayınca gerçekte olması gerektiği kişinin filiz olduğundan emin olunca ki oldu, elbette ki tercihi filiz olurdu
ömer:
1- sevgi engel tanımıyordu, sevmediğini bile bile senin yanında olması onun varlığını hissetmen bile yeterli geliyor belli bir süreden sonra bu yüzden ömer için elifin yanında olması yetiyordu
2- bazı aşklarda gurur olmaz ömerin gururuda bu aşk karşısında pes etmiştir
3- filizin gerçekten sevdiğini biliyordu ama yılmazı çok farklı tanıdığı için buna izin vermeyi aklından bile geçirmedi, kardeşi ne kadar acı çekerse çeksin bu kardeşi için umutsuz aşktı ömer için
ne kadar doğru yazdım bilemem ama soruları kurşuni19 sordu puanlamada ona aitt bakalım kaç verecek :)
Öncelikle tessekür ederim, sorularin cevabini bende bilmedigim icin sordum, ama güzel cevaplamissin, puani kac üzerinde verimki bilemiyorum, ama inan yüksek puan oldigin kesin:img-wink:
teşekkür ederim kuşuni19 senin dersinden geçtik desene :) aslında puan bekledik ama neyse yüksek puan demişsin yetineceğiz artık senin zor beğenen biri olduğunu tahmin edebiliyorum yorumlarından, beğenmene sevindim :)
evet sayın hocam yeni sınavımız ne zaman eee malum şimdiden hazırlanmak gerek ıhlamurlar altında kitabımızdan hangi bölümler olacak filizim yılmazım mı, ömer-feride mi, aslı____ yılmaz, filiz____ cem (birlikte yazmak istemedim arayı açtım çizgilerin anlamı sonsuz ara) :)
gülbeşeker
08-01-07, 16:36
Anlaşılan bu hafta da yeni bölüm yok neyseki bu sadece bizim dizi içn geçerli değil ben de netten aşk yolunun bir kısmını izledim ne harika bir filmmiş tuba da sert bir karaktere sahip gibi ama aslında çok şeker tatlı tatlı atışıyorlar her neyse ı.altındayla ilgili dönüp dolaşıp aynı yorumları yapmaktansa şöyle aşk yoluyla ilgili yorum yapayım dedim tubanın saçı harika bülent de kirli sakallı çok hoş mümkünse bir sonraki projede bıyığını kessin(bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu filmde fikrim değişti) ve çoğunlukla spor kıyafetler giyinsin.I.altındayla ilgili söyleyeceğim şey avşar filmden bir ricam var dizi bu hafta yayınlanmayacak olsa bile özeti verin o sorularla dolu özeti bile bekler olduk.
handan hanım şu hatırlı dostlarını ne zaman devreye sokacak acaba.birilerine daha beter birşey olmadan devreye soksa çok iyi olacak. ben istiyorum ki handan cem'in nasıl biri olduğunu ne filiz'den , ne ömer'den ne de Yılmaz'dan (bu imkansız zaten yılmaz'dan öğrenmesi ) bunu hatırlı dostlarından kendi kulaklarıyla duymasını isterim.ağzı beş karış açık kalır herhalde.
gülbeşeker bende izliyorum netten gerçekten çok güzel bir film olmuş, yılmazında kirli sakalı çok yakışmış filiz zaten aynı güzellikte maşallah ikisinede zaten pinknozenin avatarıda yılmazın bıyıksız hali onu da beğendim, bıyıksız da fena dğil valla Allah sahibine bağışlasın
gülbeşeker
08-01-07, 17:03
gülbeşeker bende izliyorum netten gerçekten çok güzel bir film olmuş, yılmazında kirli sakalı çok yakışmış filiz zaten aynı güzellikte maşallah ikisinede zaten pinknozenin avatarıda yılmazın bıyıksız hali onu da beğendim, bıyıksız da fena dğil valla Allah sahibine bağışlasın
bir de bişey dikkatimi çekti ı.a.daki müzikler kullanılmış ayrıca filiz-yılmazın sahnesinde çalan müzik bu filmde de ömer-deniz sahnelerinde çalıyor çok hoşuma gitti.Hele o kahvaltı sahnesi çok güzeldi nerdeyse bütün sahnelerde bülent sürekli tubaya bakıyor belli bu filmde aşık olmuş kıza.İnşallah ilerleyen zamanlarda yine bülentle tubayı başka projelerde de beraber görürüz,birbirlerine çok yakışıyorlar, bunu da bize hissettiriyorlar.
bence yılmazın bu sezonki tek hatası filizi cem konusunda uyarmaması bakalım bunun pişmanlığını nasıl yaşayacak?Tabi sevgili kanald bizi diziden soğutmak için elinden geleni yapıyor iki hafta üst üste nasıl yayınlamıyorlar anlamıyorum.
Ben bu yoruma katılmıyorum...
Yılmaz, cemle filizi yan yana gördükten sonra hisselerin 10 katını istemiş ve ödemenin yapılması için kısa bir süre tanımıstır..Sonra da filiz yılmazı paragözlülükle suclayınca suclu filiz olmustur..Tamam hatadır ama bunun için karsı tarafta bayagı bir caba icerisindedir..
Anlamadıgım sey neden sürekli bir seyleri anlaması gereken filiz oluyor...
forever_bim
08-01-07, 17:46
handan hanım şu hatırlı dostlarını ne zaman devreye sokacak acaba.birilerine daha beter birşey olmadan devreye soksa çok iyi olacak. ben istiyorum ki handan cem'in nasıl biri olduğunu ne filiz'den , ne ömer'den ne de Yılmaz'dan (bu imkansız zaten yılmaz'dan öğrenmesi ) bunu hatırlı dostlarından kendi kulaklarıyla duymasını isterim.ağzı beş karış açık kalır herhalde.
Güzel bir fikir benim,
İnşallah dediğin gibi olur Handan Hanım'ın ağzı bir karış açık kalır.
Ben bu yoruma katılmıyorum...
Yılmaz, cemle filizi yan yana gördükten sonra hisselerin 10 katını istemiş ve ödemenin yapılması için kısa bir süre tanımıstır..Sonra da filiz yılmazı paragözlülükle suclayınca suclu filiz olmustur..Tamam hatadır ama bunun için karsı tarafta bayagı bir caba icerisindedir..
Yahu sen de anlaşılmayacak ne var secoms?
Yılmaz hata yaparsa bunu senaristler yazmıştır ve o noktalarda saçmalamışlardır. (sanki diğer karakterleri ben yazıyorum:))
Allah muhafaza Filiz, Ömer ya da Feride hata yaparsa, direkt saldırılır, onların hata yapmasının bir nedeni olamaz.
Hatırlıyorum da gariban Feride, Yılmaz'ın ailesini ziyaret etmediği için tescilli vefasız olmuştu. Herkes Feride'yi silmişti.
Demek istediğim şu: Arkadaşlar bu dizide herkesin ufak ya da büyük hataları vardır ve olacaktır da. Karakterleri sevap ve günahlarıyla ele almak en mantıklısıdır bana göre.
Güzel bir fikir benim,
İnşallah dediğin gibi olur Handan Hanım'ın ağzı bir karış açık kalır.
Yahu sen de anlaşılmayacak ne var secoms?
Yılmaz hata yaparsa bunu senaristler yazmıştır ve o noktalarda saçmalamışlardır. (sanki diğer karakterleri ben yazıyorum:))
Allah muhafaza Filiz, Ömer ya da Feride hata yaparsa, direkt saldırılır, onların hata yapmasının bir nedeni olamaz.
Hatırlıyorum da gariban Feride, Yılmaz'ın ailesini ziyaret etmediği için tescilli vefasız olmuştu. Herkes Feride'yi silmişti.
Demek istediğim şu: Arkadaşlar bu dizide herkesin ufak ya da büyük hataları vardır ve olacaktır da.
kesinlikle son cümlene katılıorm...ztn hatasız kul olmaz dimi:D ee buna göre hatasz ömer,yılmaz,filiz ve feride de olmaz....yılmazın da hataları vr,filiznde ömerinde hatta sonradn girmesine rağmn belki ferideninde....ama şu bi gerçk bu bi dizi ve yapıln herşeyi senarsitler yazıyo...ömerinkini senarsitler yazıp,filiz hatasını kendi yapmıyo....önemli oln bu hatalr arasında ayrım yapmamk yılmazın hatasını hoşgörp filize kızmamak ya da ömere,ferideye...bu dizide hata olark nerdeyse hepsi eşit ha pardn handan hariç tabii veee başrolümüz cem:D....
Sevgili Forever_bim,
Asli'yi unuttun galiba. Su ana kadar cizilmis en mukemmel karakter o. Henuz hicbir hatasi yok. O kadar cok iyi yonleri vurgulandi ki bosu bosuna disi Yilmaz sifati yakistirilmadi. Dizimizde Asli disinda herkesin ufak tefek hatasi olsa da, senaryonun Yilmaz'in hatalarini ortbas edici, hatta onu hem suclu hem guclu konuma getiren bir sekilde yazildigini dusunuyorum. Olaylari oyle bir yola sokuyorlar ki sonucta Yilmaz hep sutten cikmis ak kasik oluyor.
secoms senle aynı dilden konuşmak buna denir ne diyim, hata tek taraflı yapılmaz kışkırtan birde karşı taraf vardır, bu bazen sözle bazen davranışla yaptırılabiliyor, ben şunu anladım dizimizin günah keçisi filiz seçildi ne yapsa hata nasıl davransa hata bir insanı anlamak bu kadar zor mu ben bunu merak ediyorum, yılmazıda anlıyorum onun penceresinden de bakıyorum filizinkinden de hata yapan filizse yaptıranda ya da şöyle anlatıyım bir nebze olsun buna katkıda bulunan yılmazdır diyeceğim ve beni de asacaklar eminim ama doğrusu bu hatasız hiçbir karakter yok ben bunu görüyorum, biz anlıyoruz tek taraflı suçlamıyoruz en azından.
Sevgili Forever_bim,
Asli'yi unuttun galiba. Su ana kadar cizilmis en mukemmel karakter o. Henuz hicbir hatasi yok. O kadar cok iyi yonleri vurgulandi ki bosu bosuna disi Yilmaz sifati yakistirilmadi. Dizimizde Asli disinda herkesin ufak tefek hatasi olsa da, senaryonun Yilmaz'in hatalarini ortbas edici, hatta onu hem suclu hem guclu konuma getiren bir sekilde yazildigini dusunuyorum. Olaylari oyle bir yola sokuyorlar ki sonucta Yilmaz hep sutten cikmis ak kasik oluyor.
sonuçta aslı yılmazın ilgisini çekecek ya o yüzden mükemmel bir kişilik çiziyor yılmaz'ın özelliklerini taşıyor,fakir ama gururlu,azimli,çalışkan,haklının yanında haksızın karşısında (iyilerin dostu kötülerin düşmanı gibi:) ) şuan için en hatasız karakter o ama onunda ilerde hatalara düşeceğine eminim nerdeyse ...eğer yapmazsa o kız kesin uzaydan inmiştir :) mükemmel varlık :)
Aslıya laf yok.. Burada en büyük savunucularından biri var.. Kızın hataları yakında muhakkak olacaktır. Ki biz cemin hatalarını kaç bölüm sonra gördük.. Kıza yüklenmeyin hemen.. O kız şu ana kadar en iyi çizilen karakterlerden biri.. Bayan Mükemmel.. :)
aslı şu an dediğiniz gibi mükemmel bir profil çiziyor yalnızca,
aslının şu an pot kırmaktan birde yılmazı şaşırtmaktan birde etkilemekten başka işi yok bu yüzden hatalara düşmesi zaman alacak, hatasız insan olmayacağı için hele yılmazın aşkının filiz olduğunu öğrensin (canan bunu aslıya söyledi sadece bu kişinin filiz olduğunu söylemedi ama aşk acısı çektiğinden haberi var belki bu yarayı iyileştirmeye çalışacak bayan mükemmel pardon ben pot kız diyeceğim aslıya :) ), bakın o zaman o muhteşem karakterden ne cevherler çıkacak.
pinknoze yazdığını göremeden yazmış oldum bu yorumu cvp niteliğinde gibi oldu
savunun hiçbirşey demiyoruz zaten bizim de yereceğimiz zaman gelecek onu bekliyoruz, zaman çok da uzun değil.
en iyi çizilen karakter kısmına katılmıyorum, dizinin başında herkes hatasızdı yani her giren yada başından beri dizide olan herkes karakterleri yüzünden sevildi, ya mükemmelliklerinden yada hatalarından dolayı şu an hatasız kimse kalmadığı için aslı gözde yoksa ban görede bayan mükemmel FİLİZ bay mükemmel YILMAZ ne olursa olsun bakış açısı
aslıya şuan için hiçbir eleştirim yok,sadece biraz çok konuşuyor,fazla meraklı ama sonuçta yeni kız havasında :) ...kızımız masum bir aşk arıyor ve hoşlandığı adama ilgisini gösteriyor ama karşısındaki adam ya bu ilgiyi farketmiyor ya da ilgiyi görüp görmezlikten geliyor :)
aynen feridenin durumu ama burda karşılıkta var feride ömerden hoşlanıyor,ömerde ferideden hoşlanıyor ve tesadüfi olaylar sonucu (odalara girmeler falan :) ) gittikçe birbirlerinden etkileniyorlar.ne diyelim onlar için hayırlısı :)
birde aşık olan sonradan gelenlerden cem var tabi bu aşık olma kendisine göre öyle ;bize göre saplantı,elde edemediği için hırs etmesi gibi bir durum..o da filize karşı hislerini belli ediyor,filizden ona karşı bir şey yok bunu filiz belli ediyor ama karşısındaki adama istemiyorum seni dediğin halde hala ben seni seviyorum,benim için o sensin diyerek diretiyor ...
işte filizin şanssızlığıda bu en kötüsü ona denk geldi :)
forever_bim
08-01-07, 18:27
en iyi çizilen karakter kısmına katılmıyorum, dizinin başında herkes hatasızdı yani her giren yada başından beri dizide olan herkes karakterleri yüzünden sevildi, ya mükemmelliklerinden yada hatalarından dolayı şu an hatasız kimse kalmadığı için aslı gözde yoksa ban görede bayan mükemmel FİLİZ bay mükemmel YILMAZ ne olursa olsun bakış açısı
Ben hiçkimsenin ve de hiç birşeyin mükemmel olamayacağını bildiğim için mükemmelleştirilmeye çalışılan karakterleri samimiyetten uzak buluyorum.
Kimse kusursuz değildir.:img-wink:
Hatası olnuca bende sizler gibi eleştiri yaparım.. Ama şu an gereksiz yere kıza yüklenilmesini yanlış buluyorum. Ne var yani kız birinden etkilenemez mi ? Kızın mükemmeliği yaşadığı çevreden kaynaklanıyor. Sosyete olsaydı bu kadar savunurmuydum ben.. Hayır.. Kızın şu an için hata yapmasını gerektirecek durumu yok.. Yalanda söylemiyor. Onun için onu tartışmamamız yersiz. Kızın tek suçu bay mıktanısa birden tutulması ve aşık olması.. Kızın aşık olmaktan başka suçu yok.. Aşık olduğu içinde hatalar yapacak tek tek.. Ama Filiz kadar dönülmez hatalar yapmacağı apaçık. Aslı şu karakterinde tamamen normal. Kızın psikologa gitmesi değil psikolog olması daha yerinde olurdu.. Çok kendinle barışık.. Güveni tam.. Ve hayattan ne isteğini bilen biri.. Zamanı gelince forumda elbette bu konuyuda konuşuruz.
tolgahuzur1
08-01-07, 19:07
arkadaşlar biraz önce sezon finalini izledimde çok etkilendim.. ya tam nikahın olacağı gün sevdiğin geliyor ve ben bir hata yaptım diyor seni seçmekle..yılmaz dedim heralde bayılır ama bayılmadı.. acayip sinir oldum şimdi filize şimdi daha çok hırs bastı bana..aslında yılmaz o defteri bir daha açmıyacaktı..büyük hata yaptıı ve cezasını çekiyor ..
Vay vay vayyyyyyyyyyy.. O ne yaaa:)
Pinkzone canimmm senin su avatarindaki BüLent inal mi ?? $oktayim resmen..
Valla cok merak ettim...
Eger o ise nerden cekilmis bu sahneler.. Acayip Karizma cikmis be :)
Acil cevap bekliyorum ha.
forever_bim
08-01-07, 19:35
Valla cok merak ettim...
Resim Aşk Yolu'ndan Figan Abla. TV filmiydi. 2005 yapımı.:img-yes:
Valla cok merak ettim...
Aşk yolu filminden.. O çalışmalarda Bülent Bey olurda beğenilmez mi ?.. :)
Ben sana ö.m. gerekli cevabı verdim sanırım.
Aman Allahim benim hemen bu diziyi bulmam lazim gacilin :)
Ben nasil izlememisim bunu be.. Tüh bana..
Yeminlen süper cikmis.. Karizma diye buna denir iste...
Pinkzone seninde ellerine kollarina saglik..Paylasimin icin sagol canim..
Forever sanada selam ayrica..
Herkese sevgiler..Ben bu diziyi bulmaya gider.. :)
Hatasiz hicbir karakter olmadigi gibi Asli'nin da hatalari olacaktir ama herkesin de yazdigi gibi su anda yeni birisinden etkilenmis, memleketine donmus, dertsiz, tasasiz bir donemde Asli. O yuzden gercekleri ogrenene kadar (gerci onun da yakinda olmasi lazim ya) da bu profilden cok sapmayacak bence Asli. Sonra da diger butun karakterler gibi o da normale donecektir.
Ayrica ask baslangiclari oyle hos donemler oluyor ki en formunda oldugun, en neseli ve hayat dolu oldugun zamanlar olursun. Bakin Omer'e adami vurdurtan kisi hala ortalikta dolasiyor ve bulunmadi ama Omer'de espriler, yildizlari seyretmeler, ic cekmeler, imali sozler. Hayir bir de boyle bir derdi olmasa nasil olacak kimbilir :img-wink:
forever_bim
08-01-07, 19:47
Hatasiz hicbir karakter olmadigi gibi Asli'nin da hatalari olacaktir ama herkesin de yazdigi gibi su anda yeni birisinden etkilenmis, memleketine donmus, dertsiz, tasasiz bir donemde Asli. O yuzden gercekleri ogrenene kadar (gerci onun da yakinda olmasi lazim ya) da bu profilden cok sapmayacak bence Asli. Sonra da diger butun karakterler gibi o da normale donecektir.
Ayrica ask baslangiclari oyle hos donemler oluyor ki en formunda oldugun, en neseli ve hayat dolu oldugun zamanlar olursun. Bakin Omer'e adami vurdurtan kisi hala ortalikta dolasiyor ve bulunmadi ama Omer'de espriler, yildizlari seyretmeler, ic cekmeler, imali sozler. Hayir bir de boyle bir derdi olmasa nasil olacak kimbilir :img-wink:
Dizilerde aşkların hazırlık süreci çok hoş oluyor. Mesela ben ilk sezon da Ömer'in Elif'e giderek hoşlanmadan aşka dönüşen duygularını izlemeyi sevmiştim. Hatta başlarda bana tam ters gelen Ömer karakterine bu şekilde ısındım.
Ha bir de tabii bizim senaristlerin tümü böyledir. Aşkı çok güzel geliştirir sonra hatalara sorunlara dertlere boğarlar. O yüzden gelişme sürecinin keyfine varmak lazım:)
arkadaşlar biraz önce sezon finalini izledimde çok etkilendim.. ya tam nikahın olacağı gün sevdiğin geliyor ve ben bir hata yaptım diyor seni seçmekle..yılmaz dedim heralde bayılır ama bayılmadı.. acayip sinir oldum şimdi filize şimdi daha çok hırs bastı bana..aslında yılmaz o defteri bir daha açmıyacaktı..büyük hata yaptıı ve cezasını çekiyor ..
evet aslında bende ozaman bu kadar sert olur dedim
asla affetmez dedim ama o filizin peşinden koştu dogrusu çok şaşirdim
ama yılmaz bunu yapmakla hata yaptıysa
filizde onu kullandiğini öğrendiğinde asla ve asla affaetmemeliydi
birdaha onu yanına yaklaştirmamaliydi işte o büyük bir hataydi ve oda
cezasını cekiyor
Ihlamurlar altında dizisinde Yılmaz ve Aslı beraberliğinin olmasını, Yılmaz'ın hayatına yeniden yön vermesi gerektiğine inanıyorum. Filiz ve Yılmaz her ikiside çok yıprandılar, bir beraberlikte aşkların ve sevgilerin çok sınanmasını doğru bulmuyorum.
Bir yerden sonra insanlar hayatlarına yeniden yön vermeliler. Filiz - Yılmaz beraberliği bence biten bir beraberlik ve bundan sonra olacaksa da bu beraberlik bence sorunlu bir beraberlik olacağı, iletişimsizliğin her zaman var olacağı düşüncesi taşırım. Bence bu beraberlik karakterlerin birbirlerine saygılarını yitirmeye başladıkları için bu beraberliğin bitmesi en doğrusuydu.
Yılmaz ve Aslı kulağa hoş gelen beraberlik, çok güzel bir çift olabilirler. :img-in_lo
Ömer'e iş alanında referans mektubu vermezdim. Tekiner'ler iş hayatı ile özel hayatını birbirine karıştıran bireyler halini almış.
Ömer Tekiner, en iyisi ressam olsun, belki mutluluğun resmini iyi cizer.
sevgili sezinti
Yilmaz ve Asli hakkindaki yorumuna katiliyorum aslinda ancak ben en sonunda Yilmaz'in Filiz'e olan bitmemis hisleri sebebiyle aci cekecek kisinin Asli olacagini dusundugum icin ters geldi bana. Ancak Asli durumun farkinda olup bile bile bu riski alirsa ona diyecek birseyim yok, kendi secimidir.
Omer gercekten de iyi bir isadami degil bence de. Ressamligini bilemem ama bir ara da mutlulugun romanini yaziyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam :img-wink:
gülbeşeker
08-01-07, 22:10
dizi iki hafta daha yayınlanmazsa korkarım forumdaki herkes aslıyla yılmazı filize de artık diziye de yeni biri girerse onu yakıştırmaya başlayacak bence diziye gerçek hayatmış gibi bakıyorsunuz gerçek hayatta yılmaz ve filiz diye bir çift olmazdı belki ama bu dizi ve sonuçta böyle çift ve böyle bir aşk var bunu görmezden gelip yılmaza en uygun şu,filize layık değil v.s. bu tarz söylemlerle karşılaşıyorum.Benim düşüncem belli tekrar söylememe gerek yok ama sadece şaşırdığımı dile getirmek istedim.Hepinizin fikrine saygım sonsuz.
Ihlamurlar altında dizisinde Yılmaz ve Aslı beraberliğinin olmasını, Yılmaz'ın hayatına yeniden yön vermesi gerektiğine inanıyorum. Filiz ve Yılmaz her ikiside çok yıprandılar, bir beraberlikte aşkların ve sevgilerin çok sınanmasını doğru bulmuyorum.
Bir yerden sonra insanlar hayatlarına yeniden yön vermeliler. Filiz - Yılmaz beraberliği bence biten bir beraberlik ve bundan sonra olacaksa da bu beraberlik bence sorunlu bir beraberlik olacağı, iletişimsizliğin her zaman var olacağı düşüncesi taşırım. Bence bu beraberlik karakterlerin birbirlerine saygılarını yitirmeye başladıkları için bu beraberliğin bitmesi en doğrusuydu.
Yılmaz ve Aslı kulağa hoş gelen beraberlik, çok güzel bir çift olabilirler. :img-in_lo
Ömer'e iş alanında referans mektubu vermezdim. Tekiner'ler iş hayatı ile özel hayatını birbirine karıştıran bireyler halini almış.
Ömer Tekiner, en iyisi ressam olsun, belki mutluluğun resmini iyi cizer.
ben diziyi bosuna izliyorum herhalde...boyle bir iliski olursa ne anlariz diziden..kesinlikle boyle birsey olamaz...gerci bu siralar yilmazima guvenim bitiyor ama bu konuda kesinlikle tek tarafli ask olcak....filiz ve yilmazin beraberligi bitemez..Ben boyle birsey kabul edemem ve etmiyorum..
Sevgili Merve
Benim de bunyem 3. bir Yilmaz askini kaldiramaz. Diziyi simdiye kadar sabirla seyredenlere de ayip olur dogrusu. Ote yandan, ben de senin gibi bu aralar Yilmaz'in davranislarina anlam veremiyorum. simdiye kadar karsisindakinin hislerini kolaylikla anlayabilen bir adam tablosu cizilmisti. Asli konusunda ise uyarildigi halde, kizin ilgisini anlamamis gibi davraniyor. Hatta onu yureklendiriyor. Gecmis tecrubelerinden bunun ne kadar tehlikeli bir oyun oldugunu hatirlamiyor sanirim. Kalbinde hala Filiz varsa, ki ben oyle oldugunu dusunuyorum, Asli'yi gozgore gore mutsuzluga surukluyor demektir. Sanirim hayatinda Filiz'den baskasinin da olabilecegine kendi kendini ikna etmeye calisiyor.
Sevgili Merve
Benim de bunyem 3. bir Yilmaz askini kaldiramaz. Diziyi simdiye kadar sabirla seyredenlere de ayip olur dogrusu. Ote yandan, ben de senin gibi bu aralar Yilmaz'in davranislarina anlam veremiyorum. simdiye kadar karsisindakinin hislerini kolaylikla anlayabilen bir adam tablosu cizilmisti. Asli konusunda ise uyarildigi halde, kizin ilgisini anlamamis gibi davraniyor. Hatta onu yureklendiriyor. Gecmis tecrubelerinden bunun ne kadar tehlikeli bir oyun oldugunu hatirlamiyor sanirim. Kalbinde hala Filiz varsa, ki ben oyle oldugunu dusunuyorum, Asli'yi gozgore gore mutsuzluga surukluyor demektir. Sanirim hayatinda Filiz'den baskasinin da olabilecegine kendi kendini ikna etmeye calisiyor.
Sende haklisin canim kendimizi filizyilmaz askina kaptirdiktan snra boyle birsey yapmalari buyuk bir haksizlik olur.....yilmaz kendini kandirmaya calisiyor dedigin gibi asli nin hislerinden uyarildigi halde kiza daha cokk umut veriyor...eski iliskilerinden konusmuo...aslida iyice yurekleniyor..bu aralar yilmaz baya bi sinirime gidiyor...ne yaptigini oda bilmiyor...Bence yilmazdada boyle iliskiye girme gibi istegi var...oysaki ekrem uyardi yilmazi yilmaz bilebile yapiyor gibi.....yilmaz asliyla iliskiye girdigi gun Yilmazin kesinlikle filizden uzak durmasini isterim ki gelen bolumlerde kimkimin pesinde gorecegiz..
bir ilişki zora düştüğünde çözüm başka birisiyle kendini teselli etmek değildir bence ya da başka bir aşk kendini başkalarının kollarına atmak değildir.
bir de toplumda sıkça karşılaştığımız konu kadın erkek ayrımı burda da belli oluyor filiz cemle dostça,kafasını boşaltmak için görüştüğünde aşkına ihanet eden taraf;yılmaz aslıyla vakit geçirince yılmaz bunu haketmiş oluyor Çünkü o kadar senenin ve acının getirdiği yorgunluk var.
forever_bim
08-01-07, 23:32
sevgili sezinti
Yilmaz ve Asli hakkindaki yorumuna katiliyorum aslinda ancak ben en sonunda Yilmaz'in Filiz'e olan bitmemis hisleri sebebiyle aci cekecek kisinin Asli olacagini dusundugum icin ters geldi bana. Ancak Asli durumun farkinda olup bile bile bu riski alirsa ona diyecek birseyim yok, kendi secimidir.
Omer gercekten de iyi bir isadami degil bence de. Ressamligini bilemem ama bir ara da mutlulugun romanini yaziyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam :img-wink:
Bernacığım
Sen de yanlış hatırlıyorsun canım arkadaşım;
Ömer Aşkı ve Kadınları anlatan bir roman yazıyordu. Malum 56 bölüm boyunca kadın ruhuna en iyi o hitap etti dizide, e böyle bir ayrıcalığı da hak ediyor doğrusu.:good:
Sevgili sinem
Atladığınız yada unuttuğunuz olan detay, Filiz ve Yılmaz beraberliği biten bir beraberlik. Taraflar ayrıldılarsa her insan davranışlarında özgürdür. Yılmaz ve Aslı beraberliği, biten bir beraberlik üzerine değerlendirilme yapılmaktadır. Yılmaz ve Filiz beraberliği içersinde Yılmaz ve Aslı beraberliğinin yeri yoktur, umarım anlatabilmişimdir. Biten bir beraberliğinin defalarca yeniden denenmesine karşıyım. Üstelik 5 yıllık süre içerisinde biz olamadılarsa ve taraflar ayrıldılarsa bu beraberliğin yeniden oluşmasını doğru bulmuyorum.
Burada herkes istediği beraberliği görmeye hakkı vardır, bende bu hakkımı kullanmak istiyorum.
Yılmaz ve Aslı hoş bir çift olabilirler.:img-in_lo
bir ilişki zora düştüğünde çözüm başka birisiyle kendini teselli etmek değildir bence ya da başka bir aşk kendini başkalarının kollarına atmak değildir.
bir de toplumda sıkça karşılaştığımız konu kadın erkek ayrımı burda da belli oluyor filiz cemle dostça,kafasını boşaltmak için görüştüğünde aşkına ihanet eden taraf;yılmaz aslıyla vakit geçirince yılmaz bunu haketmiş oluyor Çünkü o kadar senenin ve acının getirdiği yorgunluk var.
Sana kismen katiliyorum, haklisin kendini birseilde teselli etmek yada tatmin etmek icin baskalarin duygulariyla kimsenin oynamaya hakki yoktur.
Ikincisinde sana katilmiyorum, cünkü tamam Filizin Cemle dostca görüsmeye hakki var nasil Yilmazin Asliyla dostca gezmesi tozmasi normal oldugu gibi, zaten ilk baslarda Filiz Cemle vakit gecirdigi zaman onu kimse bu konuda yadirgamiyordu, ama daha sonra Cem Filize olan (bana göre olmayan) duygularini belli etti, ilk önce Filizi öpmeye kalkdi, sonra ondan hoslandigini acikladi, sonra onu sevdigini söyledi ve en sonunda ona evlenme teklifi etti, ama Filiz bunlara karsi kendini hic Cemden cekmedi, ona mesafe koymadi, Ceme karsi net bir tavir koyamadi.
Yilmaz su an Asliya dostca görüsme asamasinda, ona yardim ediyor, zaman zaman onunla vakit geciriyor, ama aklinda baska düsünceleri yok. Asli ondan hoslaniyor olabilir, ama bunu Yilmaza aciklamadi, tamam Yilmaz Ekremin uyarisiyla bunun farkina varmis olabilir, ama ona olan yaklasiminda su an icin Asliya umut vericek bir sey yok...
sinemcim agzina saglik canim benim anlatamadigimi anlatin.Filiz aglarken ceme yaslandi diye burdaki bagzi kisiler demedigini birakmadi neymis efendim"filiz cemin omuzuna nasil yaslanir"yilmaz asliyla 24saat gecirince iyi oluyor ama.....
tabiki beraberlikleri bittiğinde başka insanlarla görüşmek normaldir fakat bu beraberlik sözde bitmiş bir beraberlik onlar birbirlerini severken başka insanlarla "arkadaşça" görüşmeleri normal bir olay;ama bu karşındaki insanın duygularını düşünmeden sadece kendini avutmak için yapılmamalı
Aslında benim belirtmek istediğim olay birileriyle görüşmeleri ya da ilişkiye girmeleri değil,sadece filize veya yılmaza aynı şekilde yaklaşılmaması,filiz yaptığında aşkına sahip çıkamayan,aşkına ihanet eden biri gibi görülmüştü ama bu durum yılmazda olunca aynı tepki gösterilmiyor.Belki bu karşısına çıkan insanla ilgilidir.
Sevgili sinem
Atladığınız yada unuttuğunuz olan detay, Filiz ve Yılmaz beraberliği biten bir beraberlik. Taraflar ayrıldılarsa her insan davranışlarında özgürdür. Yılmaz ve Aslı beraberliği, biten bir beraberlik üzerine değerlendirilme yapılmaktadır. Yılmaz ve Filiz beraberliği içersinde Yılmaz ve Aslı beraberliğinin yeri yoktur, umarım anlatabilmişimdir. Biten bir beraberliğinin defalarca yeniden denenmesine karşıyım. Üstelik 5 yıllık süre içerisinde biz olamadılarsa ve taraflar ayrıldılarsa bu beraberliğin yeniden oluşmasını doğru bulmuyorum.
Burada herkes istediği beraberliği görmeye hakkı vardır, bende bu hakkımı kullanmak istiyorum.
Ben buna bitmis bir iliski diyebilirim ama bitmis bir ask deyemem...filizin dedigi gibi "yilmazin varligini hisetene kadar iliskiye girmem"yilmazda aynini yapsin..Kusura bakma ama senin isteme hakkin yok malesef hani yilmaz asliya delice asik olurda ozaman hakkin olur..ama biz bu diziyi iki sezondan beri izliyoruz....bende merakli degilim cemin yuzune..ama biraz umudumuz oldugu icin diziye bakiyoruz...kesinlikle Bu iliskiye hayir
kesinlikle sinem katılıyorum eğer bu ilişki bittiyse ve yılmazın aslıyla görüşmesi doğru bulunuyorsa ozaman bırakında ilişki konusunda filizde istediği kararı verebilsin yılmaz yargılanmıyorsa filizde yargılanmasın bu ilişkide ...
Arkadaşlar kusura bakmayın tartışma dışında olacak söyleyeceğim şey. Kanal D'nin sitesinde bu hafta da dizilerin yayınlanmayacağı gözüküyor. Sadece Ihlamurlar Altında değil diğer diziler de yok. Bunun sebebi nedir? Bilgisi olan var mı? Kanal D'nin bu konuda haklı bir gerekçesi var mı acaba? Teşekkürederim...
Sevgili sinem
Sana katiliyorum, eger bir iliski bitmis ise herkes hayatini istedigi yöne yönlendirme hakkina sahiptir, eger Yilmaz gercekten Filizle olan iliskisinin bitmis oldugunu düsünürse ve artik hayatini bir düzene sokma isteyine kapilip bunun icinde ona yardimci olacak kisi olarak Asliyi sececek olursa, onunla mutlu olabilecegini ozaman Yilmaz ve Asli hos bir cift olabilir.
Ama eger senaristler bize yeniden Yilmaz Filiz iliskisinde o büyük aski yasatmayi becerebilecekseler ozaman ben Yilmaz Filiz askini görmeyi tercih ederim, ama eger bunu yapamiyacaksalar ozaman bu aski yeniden gündeme getirmesinler ve hem Filize hem Yilmaza yeni partnerler getirebilirler
forever_bim
08-01-07, 23:47
Yılmaz ve Filiz'in ilişkisinin aşırı derecede deformasyona uğradığı ve araya 3. şahısların girmesiyle daha da erozyona uğradığı fikrine katılıyorum.
Bir şeyleri körü körüne de savunmamak lazım aslında; Yılmaz ve Filiz karakter olarak uygun değil.
Aslı ve Yılmaz'ın hayat görüşü bu bağlamda birbirine acayip benziyor.
Filiz'in karşısına eli ayağı düzgün, yakışıklı ve en önemlisi onunla iletişim kurabilen bir erkek çıksa ben yeni ilişkisine destek veririm, tabii Filiz'in de ona karşı boş olmaması lazım.
Sana katiliyorum, eger bir iliski bitmis ise herkes hayatini istedigi yöne yönlendirme hakkina sahiptir, eger Yilmaz gercekten Filizle olan iliskisinin bitmis oldugunu düsünürse ve artik hayatini bir düzene sokma isteyine kapilip bunun icinde ona yardimci olacak kisi olarak Asliyi sececek olursa, onunla mutlu olabilecegini ozaman Yilmaz ve Asli hos bir cift olabilir.
Ama eger senaristler bize yeniden Yilmaz Filiz iliskisinde o büyük aski yasatmayi becerebilecekseler ozaman ben Yilmaz Filiz askini görmeyi tercih ederim, ama eger bunu yapamiyacaksalar ozaman bu aski yeniden gündeme getirmesinler ve hem Filize hem Yilmaza yeni partnerler getirebilirler
oyle olsun ozaman birakin filizde iliskilerini istedigi gibi yasasin..taksin cemi koluna otursun nikah masasina....oldumu simdi.....yilmaz asliyla bir iliskiye girerse....sukru avsara yeni bir erkek karekter sokana kadar mail atarim...yilmazin iliskide olmasina dayanaamam....ve en onemlisi filizin yiprandigini gormek bir izleyici olarak cok kotu..
Sevgili 61MERVE61
Kusura bakma ama senin isteme hakkin yok malesef hani yilmaz asliya delice asik olurda ozaman hakkin olur..
öncelikle bizler burada mesajlarımızı yazarken saygı çercevesinde yazıyoruz. Sizin isteklerinize ve sizin isteme şeklinize göre mesajlarımızı yazmıyoruz.
Sevgili forever_bim
Eğer burada görüşlerimizi özgürce paylaşamayacaksak ve bu şekilde mesajlarla karşılacaksak burada yazmamızın, görüşlerimizi belirtmemizin hiçbir anlamı yok.
Görüşlerimize saygı istiyorum.
Yılmaz ve Filiz'in ilişkisinin aşırı derecede deformasyona uğradığı ve araya 3. şahısların girmesiyle daha da erozyona uğradığı fikrine katılıyorum.
Bir şeyleri körü körüne de savunmamak lazım aslında; Yılmaz ve Filiz karakter olarak uygun değil.
Aslı ve Yılmaz'ın hayat görüşü bu bağlamda birbirine acayip benziyor.
Filiz'in karşısına eli ayağı düzgün, yakışıklı ve en önemlisi onunla iletişim kurabilen bir erkek çıksa ben yeni ilişkisine destek veririm, tabii Filiz'in de ona karşı boş olmaması lazım.
Zaten körü körüne savunmak istemiyorum ama bu ikilinin karakterleri uymasa da beraberken ne kadar anlaştıklarını gördük,karakterleri uymasa bile hayattan beklentilerinin,hayata bakışlarının bir çok konuda ortak olduğunu ,birlikte çalışmalarından ve uyumlarından gördüğümüzü düşünüyorum ya da benim için öyle ..yaşanan problemlerin sebebi ilişkiye dışarıdan karışan insanlar tekineler,mualla hanım,cem vb.. gibi engeller yüzünden ayrılıklar yaşadılar.
bu arada ben nasıl filizin cemle konuşmasına veya gezmesine bir şeyler paylaşmasına bir şey demediysem asla aslıyla yılmazın geçirdiği zamana bir şey demiyorum
forever_bim
08-01-07, 23:55
Sevgili 61MERVE61
Kusura bakma ama senin isteme hakkin yok malesef hani yilmaz asliya delice asik olurda ozaman hakkin olur..
öncelikle bizler burada mesajlarımızı yazarken saygı çercevesinde yazıyoruz. Sizin isteklerinize ve sizin isteme şeklinize göre mesajlarımızı yazmıyoruz.
Sevgili forever_bim
Eğer burada görüşlerimizi özgürce paylaşamayacaksak ve bu şekilde mesajlarla karşılacaksak burada yazmamızın, görüşlerimizi belirtmemizin hiçbir anlamı yok.
Çok haklısınız;
Her ne kadar dediğiniz farklı görüşleri buraya yaymak için uğraşanlardan biri de ben olmama rağmen, bazen fanatizmin de etkisiyle bana da aşırı tepkiler gelebiliyor.
forever_bim
08-01-07, 23:57
Sevgili Merve;
Nasıl ki sen Filiz Yılmaz birlikteliğinin doğru olduğunu düşünüyorsan, Sevgili sezinti'nin de Aslı Yılmaz birlikteliğini doğru bulmaya hakkı var.
Bazı şeyleri inatla savunmak yerine karşı görüşe de saygı göstermeliyiz diye düşünüyorum. Herkesin doğruları farklıdır.
Sevgili 61MERVE61
Sevgili forever_bim
Haklisin, zaten burasi bir Forum degilmi, yani tartisma platformu, bu nedenle herkezin ayni görüsü paylasmasi beklenemezki, herkes ayni görüste olsa burda yazicak bir konumuz bile olmazdi
arkadaşlar iyi güzel de ben aslı ve yılmazı izlerken yılmaz ve filiz ilişkisinin ilk başladığı dönemleri hatırlıyorum yani yılmazın dikkat çekici tavırları ve yaşam tarzı aslının bakışları ve yılmazın yaşam tarzını beğenmesi yaptıklarını ilgi ile karşılama bunlar filiz ve yılmaz ilişkisininde başında vardı ozaman filiz yılmaza uygun deniliyordu zamanla yaşanan olaylar ilişkinin gidişatını değiştirdi şimdi aslı ve yılmaz birlikte olsa yılmazda filizin aşkı varken bu ilişki başlasa mantıken aslı bundan etkilendiği zamanda bu ilişkide aslı deforme olmucakmı yaşananlardan etkilenmicek hep mutlumu yaşıcaklar sanmıyorum peki ozaman ne olucak yılmaza başka bir karakter arayışınamı girilecek...
kimse kusura bakmasın ama aşk başka bişey karakter uyumu,mantıklı açıklamaları dinlemiyo geldimi sadece yaşanıyor yaşamadığında içinde acısı kalıyo mutluyum desende kendini kandırmaktan başka bişey olmuyor yılmaz aslıyla mutlu olmaz sadece mutluluk oyunu oynar...
Sevgili 61MERVE61
Sevgili forever_bim
Burasi bir forum olrak ortaklik konular olamadiginda tartisabilecegimiz bir yer diye dusunuyorum...
modumuz gerektiginde gereken uyarilari yapar...ve saygizlik yaptigmi dusunmuyorum..
forever_bim
09-01-07, 00:02
Zaten körü körüne savunmak istemiyorum ama bu ikilinin karakterleri uymasa da beraberken ne kadar anlaştıklarını gördük,karakterleri uymasa bile hayattan beklentilerinin,hayata bakışlarının bir çok konuda ortak olduğunu ,birlikte çalışmalarından ve uyumlarından gördüğümüzü düşünüyorum ya da benim için öyle ..yaşanan problemlerin sebebi ilişkiye dışarıdan karışan insanlar tekineler,mualla hanım,cem vb.. gibi engeller yüzünden ayrılıklar yaşadılar.
bu arada ben nasıl filizin cemle konuşmasına veya gezmesine bir şeyler paylaşmasına bir şey demediysem asla aslıyla yılmazın geçirdiği zamana bir şey demiyorum
Ben de aynı tezi defalarca savunmak istemiyorum ama Yılmaz'la Filiz bazı yerlerde kırılma noktalarını fersah fersah aştılar diye düşünüyorum. Bunu tek Filiz ya da tek Yılmaz yapmadı.
Bir ilişki dış etkenlere karşı dirayetli olmalı.
Yılmaz-Elif ilişkisi Biz olamadıkları için bitti.
Yılmaz-Filiz ilişkisi Biz olamadıkları için bitti.
Ömer-Elif ilişkisi farklı nedenlerden de olsa gene çok nadir Biz olabildikleri aşk bu ilişkide tek taraflı yaşandığı için de tam bir ilişkiye dönüşemedi.
Sinem,
Sana tamamen katiliyorum. Filiz Cem'in niyetini cok gec ogrendi. Ogrendiginde de bana gore tavrini koydu. Cem'in olaylari ogrenmesini ve evlenme teklif etmesini engeleyemezdi. Ustelik cem'le Asli-Yilmaz'a oranla cok daha uzun sureye dayanan bir arkadasligi vardi.
Yilmaz ise Asli ile tanisali cok kisa bir sure oldu. Asli'nin duygularini anlamamis olmasi icin kor olmasi lazim. Asli'nin flortvari hareketlerine karsilik verdigi gibi, onu ailesi ve sevdikleriyle, hem de cok ozel bir gunde tanistirdi. Bir anlamda Asli'nin ilgisinden hosnut oldugunu, daha da ileri gidebilecegini gosterdi.
Ben de senin gibi ortada bir iliski omadigi icin iki tarafin da istedigi gibi hareket edebilecegini ama yine de Yilmaz'in hala Filiz'i severken bu kadar cabuk baskasina kosmasini yadirgadigimi anlatmak istiyorum.
Bir de askla ilgili cok genel bir sey soylemek istiyorum. Maalesef mi demek neyse ki mi demek daha dogru bilmiyorum ama ask o kadar hesaba kitaba gelmez birsey ki. Karakter uyumu da pek aramiyor. Carpti mi carpiyor. Cogu zaman uyumsuzluktan besleniyor, imkansizliklarla buyuyor. Sevgi ve evlilik derseniz o cok baska birsey. Onlarin icerisinde mantik, anlayis, iletisim on plana cikabiliyor. Ama ask pek kural tanimiyor.
Son olaylara kadar Filiz-Yilmaz aski bana keyif verdi. Ikisinin hayata ortak baktiklarini ve ortak bir tavir aldiklarini dusundum. Birbirlerine yakistirdim. Simdi bu ask sendelemeye basladi. Filiz'in hala cok asik oldugunu goruyoruz ama Yilmaz'in tavirlari biraz daha tutarsiz. Sanirim bu askin kaderini artik Yilmaz'in davranislari belirleyecek.
arkadaşlar iyi güzel de ben aslı ve yılmazı izlerken yılmaz ve filiz ilişkisinin ilk başladığı dönemleri hatırlıyorum yani yılmazın dikkat çekici tavırları ve yaşam tarzı aslının bakışları ve yılmazın yaşam tarzını beğenmesi yaptıklarını ilgi ile karşılama bunlar filiz ve yılmaz ilişkisininde başında vardı ozaman filiz yılmaza uygun deniliyordu zamanla yaşanan olaylar ilişkinin gidişatını değiştirdi şimdi aslı ve yılmaz birlikte olsa yılmazda filizin aşkı varken bu ilişki başlasa mantıken aslı bundan etkilendiği zamanda bu ilişkide aslı deforme olmucakmı yaşananlardan etkilenmicek hep mutlumu yaşıcaklar sanmıyorum peki ozaman ne olucak yılmaza başka bir karakter arayışınamı girilecek...
kimse kusura bakmasın ama aşk başka bişey karakter uyumu,mantıklı açıklamaları dinlemiyo geldimi sadece yaşanıyor yaşamadığında içinde acısı kalıyo mutluyum desende kendini kandırmaktan başka bişey olmuyor yılmaz aslıyla mutlu olmaz sadece mutluluk oyunu oynar...
Yilmazin Asliyla mutlu olup olamiyacagini bilemeyiz, ama düsüncek olursak Yilmaz Filizle birlikteyken toplam kac gün mutlu olmustur, yani ask güzel bir sey olabilir, ama herzaman mutlu olmaya yetmiyor demekki, Yilmazda kendi demedimi bu ask bana aci veriyordiye, sana soruyorum bir iliski sana ayni zamanda aci ve mutluluk verebilirmi?
Yilmazin Asliyla mutlu olup olamiyacagini bilemeyiz, ama düsüncek olursak Yilmaz Filizle birlikteyken toplam kac gün mutlu olmustur, yani ask güzel bir sey olabilir, ama herzaman mutlu olmaya yetmiyor demekki, Yilmazda kendi demedimi bu ask bana aci veriyordiye, sana soruyorum bir iliski sana ayni zamanda aci ve mutluluk verebilirmi?
ayni seyi ben sana soliyim sen bana sole ozaaman filizyilmazla beraberken kac gun mutlu oldu...ben sana bolum bolum ozetliyim istersen
12bolumden 16bolume kadar mutlu oldu 34ude katalim...filizinde pek mutlu oldugu sayilmaz...kizin karekteri bile degisti nerde bizim dimdik ayakta duran filizimiz....her gun gulen filizimiz...kiz artik her gun agliyor yilmaz ise gulebiliyor..iliski insana hem aci hemde mutluluk verebilir diye dusunuyorum...kotusuyle guzeliyle sonunda kalbiniz es olduysa gerisinin ne anlami var..
yakupoglu61
09-01-07, 00:10
yılmazın aslıyla birlikte olması biraz zor yani yılmaz böle bişeyi yapmaz filizi çok seviyoken
filizede dönmesini istemiyorum...ama aslıylada olsun demiyorum
ÇÜNKÜ yılmaza yakıştıramam , yakışmaz...
Bu BİZ olma kavramı çok konuşuluyor ama biz olma olayı bir çok evlilikte çoğu kez sınanmaz mı bir çok evlilik var senin ailen benim ailem diye kavga edip biz olmayı unutan ama o kavgadan kısa bir süre sonra gene biz olan.Filizle yılmazda bir çok konuda ikisi açısından da ben diye düşünmüş olabilirler ama bu biz olmayı düşünmeyecekler anlamına gelmiyor bence.Bunlardan sonra siz inanırsınız inanmazsınız belki ben inanırım veya inanmam bunu senaristlerin yaratma gücü karar verecek onların biz oldukları,biz olmayı öğreneceklerini düşünüyorum.
tartışılan konu aşksa evet aşk aynı zamanda hem acıyı hem mutluluğu verebiliyor eğer burda sevgiden bahsetseydik ozaman mutluluk vermesi gerekirdi bu doğru ama aşk farklı bir his.... aşkta günlerce haftalarca her an mutlu olucan diye bişey yoktur ama küçük bir an öyle büyük mutluluklar verirki o aşktan vazgeçmen sana acıda verse mümkün olmaz yani burda önemli olan filizin yılmazı kaç gün mutlu ettiği değil nekadar mutlu ettiğidir eğer yılmaz hala filizin aşkından vazgeçemiyosa yani hala içinde bitiremediyse demekki filiz onu mutlu etmişki yılmazda bu aşkı silememiş..
tartışılan konu aşksa evet aşk aynı zamanda hem acıyı hem mutluluğu verebiliyor eğer burda sevgiden bahsetseydik ozaman mutluluk vermesi gerekirdi bu doğru ama aşk farklı bir his.... aşkta günlerce haftalarca her an mutlu olucan diye bişey yoktur ama küçük bir an öyle büyük mutluluklar verirki o aşktan vazgeçmen sana acıda verse mümkün olmaz yani burda önemli olan filizin yılmazı kaç gün mutlu ettiği değil nekadar mutlu ettiğidir eğer yılmaz hala filizin aşkından vazgeçemiyosa yani hala içinde bitiremediyse demekki filiz onu mutlu etmişki yılmazda bu aşkı silememiş..
Ama demekki son zamanlarda bu ask mutluluktan cok aci veriyordu, bu nedenle bu aski o mutlu gecmis olan günlerinin hatirina devam ettirmenin yanlis oldugunu anladi
birde şu biz olma kavramı var dikkat ettiyseniz açık pazar işinde yılmaz ve filiz biz olmayı başardılar ve zaten biz olmayı başardıkları için tekrar başladılar ama sonradan çıkan dış etkenler bu ilişkiyi sarstı ki bu hemen hemen her ilişkide yaşanır önemli olan bunu atlatabilmektir şuan için atlatamamış gibi görünselerde yılmaz ve filiz ikilisi bence bunu atlatıcaklar gün gelicek dış etkenleri aşıp tekrar birlikte olucaklar ama nezaman aşılır bu duvarlar bunuda senaristler belirlicek...
Ama demekki son zamanlarda bu ask mutluluktan cok aci veriyordu, bu nedenle bu aski o mutlu gecmis olan günlerinin hatirina devam ettirmenin yanlis oldugunu anladi
aşktan bahsediyoruz insan aşıkken mantığı ile hareket etmez oyüzdende acılar çeker bu aşkı bitiren çakilen acılar değil yapılan gururlardır...
yılmaz&aslı aşki olamaz yılmaz ona karşi bir şey hissetmiyecek
bu kesin sonucta filiz&yılmaz aşki olacak buda kesin
ama tabi ömemli onlar hala birbirlerini bu kadae severken başkalariyla
ilişkiye girerseler işte o zaman bu ilişki bütün güzelliğini bitirir
ayrıca eger gercek bir aşk sa kimim kimle uygun oldugunun bir annamiyok
diyelimki aslı yılmazın ruh ikisi(ki bana göre degil)acayip birbirlerine benziyorlar
ama aşk farkli bir şey onuda tartişilmasız filize karşi hissediyor yılmaz
aslının yılmaza aşık olmasinin pek annami yok
ikisinin gercekten mutlu olmasi için yılmazında aslıya aşik olmasi lazım
hadi mantik evliliği yapacak ve bunun için aslıyla birşeylere başlayacak
ama her ikiside mutlu olamaz
önümüzde elif&ömer gibi bir örnek var ömer elife aşikdi
ona karşi her zaman harika ideal bir eş oldu ama elif
yılmazi unutabildimi hayır yada tam manasiyla ömeri mutlu edebildimi hayır
kendisi mutlu oldumu hayır o hep yılmaza aşikti ve onu severek öldü
yılmazın asliya aşik olacak hali yok olursa yuh derim başka bir şey demem
söylediklerine katılıyorum işte burda bir kez daha kadın erkek ayrımı yapiliyor
yani kızın şirkete bile aglamasi suc oldu yok efendim niye başka yerde aglamamiş kıza yapmadiklarini birakmadilar
ama iş yılmaz olunca işler degişiyor o aslı gezince bir sakıncasi yok
filiz aglıyacagi yeri bile karişiyorlar
ama ben yılmaz şu an kızacak yada haksızlık yapacak bir şey yok henüz yok eminimki olacaktir
ayrıca deniyorki bu ilişki bitti bu yüzden başkalariyla yeni birşeylere başliyabilir
haklısınız bencede olurda
bana pek dogru gelmiyor bu kadar kısa zamanda yeni birisiyle olmak
evlenmeye kalkmak yada ilşkiye girmesi,hoşlanmasi,bir hayat kurabilecegini düşünmek için cok erken yani bir ay önce başkasına deli gibi aşikken
sonra hemen evlenmeye kalmak karşi tarafa haksizlik olur bence ilişkiyi bitirdin tamam ama en azından aradan biraz zaman gecmeli yaralarini kapamali dimi
ertesi gün başkasıyla olursa olmaz en azından bence öyle
zaten ask daha cok karakter acısından birbirine uymayanları bulmaz mı? bu yüzden de ask bitti mi ilişki de biter cünkü kişiler birbirine katlanamaz hale gelirler asıkken kapalı gözler birden açılıverir uyumsuzluk dank eder eski aşıkların kafasına. ben yılmaz filiz askının sonuna kadar destekçisiyim onların birbirlerini gercekten anlamaya ihtiyacları var tabi bu da aradaki sorunları konusmayla olacaktır. yani bu ilişkiyi eski haline getirmek filizle yılmazın elinde ve ben onların bunu basaracagına inanıyorum bu kadar sene askına sahip cıkan baskasına bakmayı aklından gecirmeyen asıklar simdi mi unutup baskarıyla mutlu olacaklar? tabiki olamayacak bişey deil ama ben onların ilişkisini ve askını göz önüne aldıgımda için bunun olamayacagını düsünüyorum ve mutlu olduklarını görmek istiyorum artık...
forever_bim
09-01-07, 00:46
Aşkın ömrü 40 gündür bir yerde okumuştum çok doğruymuş. 40. günün sonunda sevgiye dönüşemiyorsa o aşkın sendeleme süreci başlar.
Zıt kutuplar birbirini çeker ya da bir tarafı ötekine çeker (buna en basit örnek zaten Ömer'dir, aşık olduğu iki kadın gayet sade yaşantıya sahiptir, yani onun tam tersi bir yaşantıya)
Filiz ve Yılmaz'ın karakter uyumsuzluğunu aşacak iletişim yeteneğine sahip olmadığını düşünüyorum ayrıca da gömleğin ilk düğmesinin yanlış iliklenmesinden mütevellit, bir güven sorunu, Yılmaz'ın sınırsız gururu Filiz'in sınırsız inadıyla birleşmiş izleyiciyi İLLALLAH ETTİRMİŞTİR. İnşallah aşarlar bunları. :img-wink:
öncelikle şunu belirtmek isterim ki aslıyla yılmaz nekadar ii anlaşsa da senaristler yılmaz karakterine bir aşk daha yaşatmazlar....nerde görülmüş bir karakterin dizide 3 kere aşık olduğu...o zaman hangi büyük aşkı anlatacaklar bize....ama gerçekte olsa olurdu....çünkü kimse aşk acısından ölmüyo...bu diziyse yılmaz ve filiz birleşeceklerdir...nezaman nasıl bilemem ama böyle olacaktır...filizin yılmaza inanmamak için herzaman nedeni vardı...yılmaz yarattı bu nedenleri...sadece ömerin vurulma olayında dış etkenler araya giridi...gerçi yılmazın da kendini suçlu duruma düşürecek sözleri unutulamaz...insanoğluyuz insanoğlu beşer şaşar filiz yılmazın bukadar konuşmadan sonra bi an öfkesine yenilemeyeceğini düşünemez mi?biz olmakla pek alakası yok....filiz yılmaza aşık oldu ama hep huzursuzdu...hiçbir bayan ailesini bi kenara itip sevgilisiyle yada kocasıyla sonsuza dek mutlu olamaz...filiz herkesin gönlü olsun istedi ama en çok üzülen o oldu...yılmaz da mutsuz oldu ama bir allahın kulu da çıksın desinki filiz bilerek üzdü yılmazı....filiz yılmazı sevmekten başka bişey yapadı...ne yaptıysa yılmaza olan aşırı sevgisinden...
Aşkın ömrü 40 gündür bir yerde okumuştum çok doğruymuş. 40. günün sonunda sevgiye dönüşemiyorsa o aşkın sendeleme süreci başlar.
Zıt kutuplar birbirini çeker ya da bir tarafı ötekine çeker (buna en basit örnek zaten Ömer'dir, aşık olduğu iki kadın gayet sade yaşantıya sahiptir, yani onun tam tersi bir yaşantıya)
Filiz ve Yılmaz'ın karakter uyumsuzluğunu aşacak iletişim yeteneğine sahip olmadığını düşünüyorum ayrıca da gömleğin ilk düğmesinin yanlış iliklenmesinden mütevellit, bir güven sorunu, Yılmaz'ın sınırsız gururu Filiz'in sınırsız inadıyla birleşmiş izleyiciyi İLLALLAH ETTİRMİŞTİR. İnşallah aşarlar bunları. :img-wink:
evet gömlek bi kere yanlış iliklendi ama bu ikili hep baştan aldı ilişkilerini...baştan yaşadı...çevre etkilemeseydi geçmişte yaşanan hiçbirşey bu ilişkiyi sarsmazdı...öyle olsaydı filizin yılmazın yüzüne hep nasıl kandırdığını vururdu...
forever_bim
09-01-07, 01:00
öncelikle şunu belirtmek isterim ki aslıyla yılmaz nekadar ii anlaşsa da senaristler yılmaz karakterine bir aşk daha yaşatmazlar....nerde görülmüş bir karakterin dizide 3 kere aşık olduğu...o zaman hangi büyük aşkı anlatacaklar bize....ama gerçekte olsa olurdu....çünkü kimse aşk acısından ölmüyo...bu diziyse yılmaz ve filiz birleşeceklerdir...nezaman nasıl bilemem ama böyle olacaktır...filizin yılmaza inanmamak için herzaman nedeni vardı...yılmaz yarattı bu nedenleri...sadece ömerin vurulma olayında dış etkenler araya giridi...gerçi yılmazın da kendini suçlu duruma düşürecek sözleri unutulamaz...insanoğluyuz insanoğlu beşer şaşar filiz yılmazın bukadar konuşmadan sonra bi an öfkesine yenilemeyeceğini düşünemez mi?biz olmakla pek alakası yok....filiz yılmaza aşık oldu ama hep huzursuzdu...hiçbir bayan ailesini bi kenara itip sevgilisiyle yada kocasıyla sonsuza dek mutlu olamaz...filiz herkesin gönlü olsun istedi ama en çok üzülen o oldu...yılmaz da mutsuz oldu ama bir allahın kulu da çıksın desinki filiz bilerek üzdü yılmazı....filiz yılmazı sevmekten başka bişey yapadı...ne yaptıysa yılmaza olan aşırı sevgisinden...
Sevgili archshe;
Yorumundan yola çıkarak sadece şunu sormak istiyorum. Filiz'in bu derece yıprandığı bir ilişkiye devam etme kararlılığı ne kadar doğru olur? Ya da Yılmaz'ın bunu sürdürme kararlılığı. İşte böyle sonunda psikolojileri çöker iyiden yıpranırlar. Tam da Filiz'in olduğu gibi.
Sevgili arkadaşlar
Bundan böylelikle Ihlamurlar Altında dizisini sadece izleyeceğim ve izlemekle kalacağım. Bölüm yorumlarına yorumlarımı yazmamaya karar verdim. Herkese iyi yorumlar ve paylaşımlar, sevgilerimle
Sevgili archshe;
Yorumundan yola çıkarak sadece şunu sormak istiyorum. Filiz'in bu derece yıprandığı bir ilişkiye devam etme kararlılığı ne kadar doğru olur? Ya da Yılmaz'ın bunu sürdürme kararlılığı. İşte böyle sonunda psikolojileri çöker iyiden yıpranırlar. Tam da Filiz'in olduğu gibi.
aşk bu acı çeksen de yaşarsın....ömerde yaşamadımı acı çekerek...o niye yaşadı ozaman...imzam yeteri kadar anlatıyodur zaten...haaa bana sorarsan bu kadar imkansız bi ilişkiyi yaşamazdım...kimse aşk acısından ölmüyo...herşeye katlanılıyo...ama burda dizide büyük bi aşktan acı duysalarda vazgeçemedikleri bir aşktan söz ediliyo...gerçekte inanmam bu kadarına...
forever_bim
09-01-07, 01:12
aşk bu acı çeksen de yaşarsın....ömerde yaşamadımı acı çekerek...o niye yaşadı ozaman...imzam yeteri kadar anlatıyodur zaten...haaa bana sorarsan bu kadar imkansız bi ilişkiyi yaşamazdım...kimse aşk acısından ölmüyo...herşeye katlanılıyo...ama burda dizide büyük bi aşktan acı duysalarda vazgeçemedikleri bir aşktan söz ediliyo...gerçekte inanmam bu kadarına...
Zaten biz hep aynı düşünceyi farklı şekillerde savunuyoruz seninle bilmiyorum farkında mısın?
Ömer'in Elif'e duyduğu aşkı zaten dizilerdeki hiçbir aşka değişmem ama vurulma olayına doğru artık aşk ona acı verme dozajını abartmıştı. (Malum Ömer delirmek üzereydi artık). Çevresine de çok kötü sirayet ediyordu bu durum o yüzden de Feride'yle açtığı sayfaya çok olumlu baktım. (İlk sezonun en koyu Elifçilerinden olarak)
sana herzaman katıldım zaten hasan...elif ölmüştü ve elifle beraber ömer de ölemezdi...hayata kaldığı yerden devam edecek hemde onu çok seven biriyle...bu ilişkiyi ömeri seven ve mutlu olmasını isteyen biri olarak normal zaten...
Yilmaz ve Filiz 'in iliskilerinin cok ciddi bir gozden gecirme surecine girmesini ben de istiyorum, sonra da ne karar verirlerse o yonde ilerlemelerinde ben pek de bir sakinca goremiyorum, tabi bu ilerlemeden kastim her iki taraf icin, yoksa bilirsiniz Yilmaz'a torpil gecmem soz konusu olmuyor son zamanlarda ;)
Yilmaz ve Filiz kabul ediyorum 4 sene boyunca ayrilamamislar ve baskasini dusunmemisler bile ama onun da sebebi yarim kalan sorular degil midir? Yilmaz ne oldugunu, acaba yanlis mi birsey yaptigini merak ede ede 4 seneyi gecirmistir. Filiz ise babasina verdigi soz yuzunden duydugu aci ve vicdan azabiyla 4 sene Yilmaz'i dusunmustur. Yanlis anlasilmasin birbirlerine karsi olan duygularini kucumsemiyorum ama insan ne kadar cok sevse de kafasinda ayrilma karari alip bunu uygulayabiliyor. Onemli olan bu kararin veya devam etme kararinin bir iletisim icinde ve daha da onemlisi herhangi bir tarafin emrivakisi olmadan karsilikli olarak alinabilmesidir.
Yoksa bu kisir dongu surup gidecek ve de ciftimizin birisinin gururu, oburunun de ona karsilik gercekleri saklama inadiyla bu durum iyice sarpa saracak. Acikcasi bebegin bu kadar sozu edildikten sonra dusecegini ben de dusunmeye basladim ama en buyuk korkum sadece bebek var diye bu ciftin yine hicbirsey konusmadan barismasidir.
Bu kadar uzun cumlenin ardindan da iletisim ne yapilacagi konusunda anahtar kelimedir diyorum ;)
Not: Omer su kitabi yazsa da okusak iyi olurdu. Daha dogrusu erkekler okusa daha mi iyi olurdu :img-yes:
Ömer kitabı yazarsa ilk imzalayıp yılmaza hediye etsin :) belki iletişimsizlik sorunu iletişime gerek duymadan aşılır.
NOT: (Bugün kimse belirtmedi bari ben belirteyim..CEM AKMAN 'ın rolü ömerin rolünden hatta mahalledeki insanların sahnelerinden bile daha az olsun... )
forever_bim
09-01-07, 01:36
Ömer kitabı yazarsa ilk imzalayıp yılmaza hediye etsin :) belki iletişimsizlik sorunu iletişime gerek duymadan aşılır.
NOT: (Bugün kimse belirtmedi bari ben belirteyim..CEM AKMAN 'ın rolü ömerin rolünden hatta mahalledeki insanların sahnelerinden bile daha az olsun... )
Belirt canım belirt.
Ben zaten Ömer'i başrolde falan sanıyordum son haftalarda baktım ki Cem Bey tüm başrollerden ve yan rollerden fazla gözükmüş, e uzatmayalım lafı fazla.
CEM'İ GÖRMEK İSTEMİYORUM.
Sinem guldurdun beni saol valla :good:
Bu arada benim Elif'e isinamamin en buyuk sebebi Yilmaz'a karsi tavri degil (sonucta bir secim yapmistir Yilmaz onu istemeyince) de Omer'e karsi tavri olmustur. Tabi ki bir insan zorla sevilemez ama Omer'in askina da kayitsiz kalmak zor olurdu diye dusunuyorum. Dedigim gibi yasamadan bilinmez ama duygusal acidan dizinin en sabirli kisisi madalyasi verilebilirdi Omer'e herhalde. Simdi bakiyorum o da ask, bu seyrettigimiz ciftinki de ask ama demek ki her ask farkli yasaniyor.
O yuzden hep savundugum konu her askin farkli oldugu ve de insanlarin mutluluk sansini birden fazla hakettigidir. Omer ve Feride'nin artik baslayacagina emin oldugumuz aski da bambaska bir ask olacaktir Omer'in hayatinda. Hangi askin daha buyuk olup olmadigi da o yuzden hic onemli degil bence, zaten Omer Feride'yi sevince Elif'e olan askini da unutmayacaktir. Hep yureginde ozel olarak kalacaktir.
Cem Akman'i da unutmayalim, Cenk Ertan'i farkli projelerde gormek istiyoruz!
Cem Akman'i da unutmayalim, Cenk Ertan'i farkli projelerde gormek istiyoruz!
Harika.. Gece Gece kahkaha attım berna abla..
Bu arada ömer kitabı yazarsa ben alacam..Kendim kullanmayacagım kullanması gereken birine verecegim :img-in_lo
Cenk Ertan'ı bir de avrupa yakasında görsek ne güzel olur di mi ? :img-hyste
forever_bim
09-01-07, 01:48
Cem Akman'ı bir takım elbise tanıtım kataloğunda görmek istiyorum ben.
Kimbilir oradaki duruşuna alışırım ve de kırk yılda bir giydiğim takım elbiseyi sık giymeye başlarım:img-yes:
Valla bende elifi pek sevemeyenlerdenim hatta bunu belirtmişimdir ve sevememe nedenimde kesinlikle hem ömere olan tutarsız tavırları hem de kendi açısından bir karar verememesidir.Ömerin davranışları karşısında o kadar kayıtsız kalmasına izlerken gerçekten hayretler içinde kalıyordum :) Ömerin aşkı yaşama konusunda,bağlılığı ,anlayışı, sevdiği insana duyduğu sonsuz saygı ve sabrı konusunda ömeri çok takdir ediyorum.Ama bu tavrını bazen diğer insanlara da gösterse fena olmayacak :):)
bende cenk ertanı ya sporla ilgili bir konuda (çünkü dizide sürekli adamlarıyla sporla ilgili yerlerde buluşuyordu ,futbol sahası,voleybol sahası,tenis kortu :):) ) ya da temizlik reklamında görmek istiyorum..
forever_bim
09-01-07, 01:52
Valla bende elifi pek sevemeyenlerdenim hatta bunu belirtmişimdir ve sevememe nedenimde kesinlikle hem ömere olan tutarsız tavırları hem de kendi açısından bir karar verememesidir.Ömerin davranışları karşısında o kadar kayıtsız kalmasına izlerken gerçekten hayretler içinde kalıyordum :) Ömerin aşkı yaşama konusunda,bağlılığı ,anlayışı, sevdiği insana duyduğu sonsuz saygı ve sabrı konusunda ömeri çok takdir ediyorum.Ama bu tavrını bazen diğer insanlara da gösterse fena olmayacak :):)
Geçen sezon millet Elif'e sinir oluyordu bu sezon herkesi Filiz deli ediyor (aslında herkes demiyelim beni çok da dellendiremediler) ama milletin ciddi tepkisi Elif ve Filiz'e oldu diyebilirim:good:
CEM AKMAN MÜMKÜNSE MADRİD'E GİTSİN!!1
Geçen sezon millet Elif'e sinir oluyordu bu sezon herkesi Filiz deli ediyor (aslında herkes demiyelim beni çok da dellendiremediler) ama milletin ciddi tepkisi Elif ve Filiz'e oldu diyebilirim:good:
Aksine ilk dönem(sonradan izledigim için) beni yılmaz, ikinci dönem yine yılmaz deli ediyor :):):)
Bu arada bu cenk ertan olayına farklı bir boyut kattın sevgili modum..Allah iyiliğini versin..
Son zamanlarda nefis öneriler geliyor :):)
elifin en büyük şansı karşısına ömer gibi bir adam çıkmasıydı,o da cem gibi elife yardım etti zor günlerinde yanında oldu..ama filizin en büyük şanssızlığıda karşısına cemin çıkmış olmasıydı hem filiz ceme elifin ömere verdiği gibi bir ümitte vermedi.
Cem akman burda kalsın ama ıhlamurlar altındadan uzak olsun :img-hyste
forever_bim
09-01-07, 02:02
elifin en büyük şansı karşısına ömer gibi bir adam çıkmasıydı,o da cem gibi elife yardım etti zor günlerinde yanında oldu..ama filizin en büyük şanssızlığıda karşısına cemin çıkmış olmasıydı hem filiz ceme elifin ömere verdiği gibi bir ümitte vermedi.
Cem akman burda kalsın ama ıhlamurlar altındadan uzak olsun :img-hyste
Hemen de alınır hemen de karşı savunmaya geçer. Yahu sinem yani etki tepki olayını aştın bitirdin. Ben orda kıyaslama yapmadım ki!!! Milletin genel tepkilerinden bahsettim.
Secoms;
Sevgili arkadaşım Yılmaz'a karşı ben kontrollü gitme taraftarıyım, Ömer de bu aralar benden ilham aldı galiba:) Neyse yeni bölümde bebek mevzusu patlak verirse Ömer de Yılmaz'a karşı patlayıverir:)
Hemen de alınır hemen de karşı savunmaya geçer. Yahu sinem yani etki tepki olayını aştın bitirdin. Ben orda kıyaslama yapmadım ki!!! Milletin genel tepkilerinden bahsettim.
Secoms;
Sevgili arkadaşım Yılmaz'a karşı ben kontrollü gitme taraftarıyım, Ömer de bu aralar benden ilham aldı galiba:) Neyse yeni bölümde bebek mevzusu patlak verirse Ömer de Yılmaz'a karşı patlayıverir:)
ben alınmadım ki :) hem gece gece ders çalışıp cevap yetiştirmek ancak bu kadar olur :)
Ömer şu bebek olayını öğrense de ne tepki vereceğini bilsek..son zamanlarda ömer o kadar yumuşadı ki nasıl tepki verir kestiremiyorum sadece kızacağını biliyorum ama bu sinir hemen mi geçer yoksa siniri geçmeyip yılmazın karşısına mı dikilir onu bilemiyorum
forever_bim
09-01-07, 02:09
ben alınmadım ki :) hem gece gece ders çalışıp cevap yetiştirmek ancak bu kadar olur :)
Ömer şu bebek olayını öğrense de ne tepki vereceğini bilsek..son zamanlarda ömer o kadar yumuşadı ki nasıl tepki verir kestiremiyorum sadece kızacağını biliyorum ama bu sinir hemen mi geçer yoksa siniri geçmeyip yılmazın karşısına mı dikilir onu bilemiyorum
Peki sen olsan Ömer'in yerinde ne yapardın? Ben herhalde Katrina Kasırgaları falan estirirdim bulunduğum coğrafyada. Yani hangi statüde olursan ol kabul edilebilirliği yok bu durumun.
Bakalım Filiz'e karşı kırıcı olmamasını istiyorum.
Beni de bu sezon en fazla Yilmaz kizdiriyor herhalde. Tabii Cem'i ve Handan'i saymiyorum. Aslinda Omer'in vurulma olayina kadar Yilmaz epeyce sakin, sefkatli ve anlayisliydi. Sadece hisseler icin 10 kat fazla para istediginde ofkesine yenik dusmustu. Cem'in Omer'i vurdurtmasindan sonra arka arkaya garip hareketler yapmaya basladi. Filiz'i Cem konusunda uyarmamasi beni deli ediyor mesela. Bir de Filiz'e Cem'le evlenmesi ile ilgili soyledikleri inanilir gibi degildi. Filiz komsu kizi olsa boyle bir psikopatla evlenmesine gonlunun razi olmamasi gerekirken..Neyse gece gece cok uzattim. Hepinize iyi geceler..
Peki sen olsan Ömer'in yerinde ne yapardın? Ben herhalde Katrina Kasırgaları falan estirirdim bulunduğum coğrafyada. Yani hangi statüde olursan ol kabul edilebilirliği yok bu durumun.
Bakalım Filiz'e karşı kırıcı olmamasını istiyorum.
Kesinlikle sana katılıyorum.. Bence de hiç kabul edilebilir bir durum değil ve yine aynı fikirdeyim ki Ömer'in filize karsı kırıcı olmasını istemiyorum.. Zaten Sinan abi bu durumların bakıslarına sahip.. İllaki kırıcı olmasına gerek yok baska sekilde de bize o durumu hissettirebilir...
Burdan cok basarılı oldugunu yinelemek istiyorum :happy0064
Beni de bu sezon en fazla Yilmaz kizdiriyor herhalde. Tabii Cem'i ve Handan'i saymiyorum. Aslinda Omer'in vurulma olayina kadar Yilmaz epeyce sakin, sefkatli ve anlayisliydi. Sadece hisseler icin 10 kat fazla para istediginde ofkesine yenik dusmustu. Cem'in Omer'i vurdurtmasindan sonra arka arkaya garip hareketler yapmaya basladi. Filiz'i Cem konusunda uyarmamasi beni deli ediyor mesela. Bir de Filiz'e Cem'le evlenmesi ile ilgili soyledikleri inanilir gibi degildi. Filiz komsu kizi olsa boyle bir psikopatla evlenmesine gonlunun razi olmamasi gerekirken..Neyse gece gece cok uzattim. Hepinize iyi geceler..
tamamen katılıyorum.Bir çok konuda sanki filizi düşünmüyormuş gibi davranması beni deli ediyor diyebilirim.
Forever_bim kendimi ömerin yerine koyamıyorum :) ama ne tepki verebileceğini az çok düşünebiliyorum çok kızacaktır hatta cümleleri geçen sezondan alıntı yapacak olursak
-nasıl böyle bir şey yaparsın ..filiz...hiç mi bizi düşünmüyorsun...annemi,beni,ölmüş babamızı...filiz babama verdiğin söz ne oldu...ne çabuk unuttun o adamın sana yaptıklarını vs.. vs ..vs ...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama sonuç ne olur onu çok iyi biliyorum :) kızar kızar bir şey elde edemez o da bu durumla yaşamaya çalışır,duruma alışmaya filize destek olmaya başlar :img-yes:
forever_bim
09-01-07, 02:24
tamamen katılıyorum.Bir çok konuda sanki filizi düşünmüyormuş gibi davranması beni deli ediyor diyebilirim.
Forever_bim kendimi ömerin yerine koyamıyorum :) ama ne tepki verebileceğini az çok düşünebiliyorum çok kızacaktır hatta cümleleri geçen sezondan alıntı yapacak olursak
-nasıl böyle bir şey yaparsın ..filiz...hiç mi bizi düşünmüyorsun...annemi,beni,ölmüş babamızı...filiz babama verdiğin söz ne oldu...ne çabuk unuttun o adamın sana yaptıklarını vs.. vs ..vs ...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama sonuç ne olur onu çok iyi biliyorum :) kızar kızar bir şey elde edemez o da bu durumla yaşamaya çalışır,duruma alışmaya filize destek olmaya başlar :img-yes:
Aaaa. Unuttuğun bir replik var: "Sen nasıl bu kadar şuursuz olursun Filiz?". Filiz de ilk sezondan etkilenip: "Kendi öz abim bile benim aşkımın meyvesiyle dalga geçiyor":img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste dermiş. Artık ben koparım.
Ben Omer'in cok uzulecegini ama fazla kizmayacagini saniyorum. Filiz'in cok aci cektigini ve bu olayi tek basina yuklendigini dusunup, fazla kirici olmayacak. Omer bu aralar Filiz'in durumuna gercekten uzuluyor. Yani ilk defa Filiz'in Yilmaz'la olmasina degil de olaylarin bu hale gelmesine uzuluyor gibi. Yeni yil yemeginde Yilmaz'la karsilastiklarindaki tavri bende bu duyguyu uyandirdi. Orada Yilmaz'i gorunce, Filiz bu yil sakin bir aksam gecirmek istedi gibi birseyler soyledi sanirim. Sanki "sen burada eglenirken kardesim kahroluyor" demek istedi gibi geldi bana.
Ben Omer'in cok uzulecegini ama fazla kizmayacagini saniyorum. Filiz'in cok aci cektigini ve bu olayi tek basina yuklendigini dusunup, fazla kirici olmayacak. Omer bu aralar Filiz'in durumuna gercekten uzuluyor. Yani ilk defa Filiz'in Yilmaz'la olmasina degil de olaylarin bu hale gelmesine uzuluyor gibi. Yeni yil yemeginde Yilmaz'la karsilastiklarindaki tavri bende bu duyguyu uyandirdi. Orada Yilmaz'i gorunce, Filiz bu yil sakin bir aksam gecirmek istedi gibi birseyler soyledi sanirim. Sanki "sen burada eglenirken kardesim kahroluyor" demek istedi gibi geldi bana.
"sen burada eglenirken kardesim kahroluyor" demek istedi gibi geldi bana
aynen bende bunu anladım o sahnede. yılmaza gönderme vardı
CEM AKMAN ÇİNE GÖNDERİLSİN LÜTFEN
hem milliyet tv ekinde-hem tv nin teletex inde-hemde kanal d nin resmi internet sitesinde aynı program yazıyor.
cuma kanal d
20.00 yabancı film
22.00 yabancı damat (tekrar)
24.00 beyaz show
3 kaynakta yanlış yazmayacağına göre bu hafta dizimiz yok ne yazıkki.:icon_sorr
geçen yılbaşıda aynı şey olmuştu ilk 2 hafta ıhlamurlar yayınlanmamıştı...
yeni bölüm 19 ocak cuma 22.OO DE.....
BUGÜNLE BERABER 11 GÜN VAR YENİ BÖLÜME...:icon_sorr
yılmaz_filiz
09-01-07, 10:00
hem milliyet tv ekinde-hem tv nin teletex inde-hemde kanal d nin resmi internet sitesinde aynı program yazıyor.
cuma kanal d
20.00 yabancı film
22.00 yabancı damat (tekrar)
24.00 beyaz show
3 kaynakta yanlış yazmayacağına göre bu hafta dizimiz yok ne yazıkki.:icon_sorr
geçen yılbaşıda aynı şey olmuştu ilk 2 hafta ıhlamurlar yayınlanmamıştı...
yeni bölüm 19 ocak cuma 22.OO DE.....
BUGÜNLE BERABER 11 GÜN VAR YENİ BÖLÜME...:icon_sorr
11 gün mü koskoca 11 gün?Ya nasıl dayanırız!!!Kanal D ye mail attık ve cevabı geldi yayınlanacak dediler.Niye yayın akışına eklemiyorlar bir daha mail atalım.
yılmaz_filiz
09-01-07, 10:06
Dizide beni herkes sinir etti.Kemal Canan Ömer Salih ve tabi ki YILMAZ deli etmediler.
Handan Hanıma zaten baştan uyuzdum Murata ve Cemede.
Elifin Ömere karşı tutarsız davranışları
Filizin bu sezon Yılmaza yaptıkları
Erolun ölüm döşeğindeyken kızına ettirdiği saçma sapan bir söz
Mualla Hanımın Filize karşı tavırları
Cemilin çekip gitmesi
Müjgan Hanımın ilk bölümlerinde Elife zengin bir kocayla evlen demesi sinirimi bozdu.
Secoms arkadaşımızı her zaman Yılmaz deli etmiş.Aksine beni Yılmaz hiç deli etmedi onun her davranışını gördükçe ona olan aşkım sevgim arttı:img-in_lo
O zaman Yılmaz o güzel iş hayatındaki başarılarını kitapa aktarsın.. Ve ilk olarak bunu Ömere armağan etsin.. Nasıl.. :img-yes: Bence yerinde bir davranış olurdu. :img-hyste :img-hyste Eee nede olsa Ömerin iş hayatındaki tecrübeleri malum..
O zaman Yılmaz o güzel iş hayatındaki başarılarını kitapa aktarsın.. Ve ilk olarak bunu Ömere armağan etsin.. Nasıl.. :img-yes: Bence yerinde bir davranış olurdu. :img-hyste :img-hyste Eee nede olsa Ömerin iş hayatındaki tecrübeleri malum..
Bana kalirsa dizideki tüm karakterler bir kitap cikarsin, malum hic bir karakterimiz mükemel degil, böylece birbirlerinin kitaplarini okurlar, ve birbirlerinin tecrübelerinden faydalanip her dalda attiklari adimlari daha dikatli atarlar.
forever_bim
Ben hiçkimsenin ve de hiç birşeyin mükemmel olamayacağını bildiğim için mükemmelleştirilmeye çalışılan karakterleri samimiyetten uzak buluyorum.
Kimse kusursuz değildir.
forever geç olacak cvbım ancak fırsat bulabildim, ben orada bu ikilinin hataları ve sevapları ile benim için ne anlama geldiklerini belirtmek istedim, niyetim mükelleştirmek değil ben tüm yanlışlarına rağmen ya da kendilerince haklı olduklarını düşündüğüm için bu karakterleri sevdim bu yüzden abartı gibi olmuş olabilir belki tam olarak anlatmak istediğim buydu..
Sevgili arkadaşlar
Bundan böylelikle Ihlamurlar Altında dizisini sadece izleyeceğim ve izlemekle kalacağım. Bölüm yorumlarına yorumlarımı yazmamaya karar verdim. Herkese iyi yorumlar ve paylaşımlar, sevgilerimle
Sizi çok iyi anlıyorum Sezinti.Sanki Cem'i, Aslı'yı diziye biz soktuk.Filiz ve Yılmaz'ın arasını biz bozduk sanki ikisini birbirine biz düşman ettik.Senaristler Filiz-Yılmaz aşkını yaşattılar da biz mi engel olduk?
Filiz ve Yılmaz'ın bu sezon sürekli hata yapıp yaptıkları her hata da gurur ve inatlarının önümüze bahane olarak sürülmesinden artık içime fenalıklar geldi.Gurur ve inat sözcüklerini hayatımda hiç kullanmadığım kadar bu dizi için kullandım.Bu dizinin Lügatlara Filiz inadı ,Yılmaz gururu gibi yeni kavramlar ekleyeceğini düşünüyorum.Son 5 bölümdür Yılmaz birşey yapıyor ya da yapmıyor.Yılmaz'ın gururu.Filiz birşey yapıyor ya da yapmıyor .Filiz'in gururu ya da inadı .Senaristler bir kere de aşk ve sevgi desinler artık.
Filiz-Yılmaz aşkı benim gözümde hiçbir zaman büyüleyici,masalsı,efsanevi bir aşk olmadı.Ama Filiz ve Yılmaz'ın açık pazar dalgasına birbirlerine yakınlaştığı dönemdeki dostlukları,birbirleriyle uyumu,iletişimi beni çok etkiledi.Bu yüzden de Filiz-Yılmaz aşkı bana daha cazip, daha çekici geldi.Ama ne zaman araya birileri girdi,işte o zaman bütün büyü bozuldu.Filiz-Yılmaz denilince gurur,inat,öfke ,düşmanlık gibi aşkla pek bağdaştıramadığım kavramlar dizilmeye başladı karşıma.Zaten dizilerde birbirleriyle anlaşamayan,sürekli birbirleriyle inatlaşan,her seferinde birbirlerini yanlış anlayan hangi çift varsa onlar büyük bir ihtimalle ölümüne aşk yaşıyorlardır.Tamam aşk bunları dinlemeyen tarifi mümkün olmayan bir duygu,ama bir kere de farklı bir yol izlensin ve biz birbirine aşık olan insanların da birbirine sonuna kadar güvenebileceğini,birbirleriyle anlaşabileceklerini görelim.İlişkilerde ayrılıklar,tatsızlıklar,kırgınlıklar yaşanabilir ama dizideki malum çiftimiz bu safhayı çoktan aşıp birbirlerine düşman olmuşlar,öyle olunca da bu aşktan bizi soğuttular biz de başka bir çifte yöneldik belki aradıklarımızı bu sefer bulabiliriz diye.
Bana kalırsa sizler aşkın üzerine çok fazla yük bindirmişsiniz,aşktan çok fazla şey bekliyorsunuz,aşkı bütün kilitleri açan gizli bir anahtar mı sanıyorsunuz?Filiz-Yılmaz aşklarıyla buraya kadar gelebildiler ama aşk artık mücadele etmekten bitap düştü her seferinde kendisine sığınılmasından bıktı ve Filiz ve Yılmaz'ı kendi haline bıraktı. Bizler de Filiz ve Yılmaz'ın aşkları baskın gelmediği zaman birbirleriyle anlaşamadıklarını,sürekli birbirlerini kırdıklarını gördük.Takke düştü kel göründü.Ayrıca aşk herşey değil,bir insanın birisiyle kuracağı mutlu bir beraberlikte aşk bana göre ön şart değildir.Karşılıklı sevgi,saygı anlayış ,hoşgörü daha önemlidir.Aslı Yılmaz birlikte mutlu olabileceklerse neden bunun peşinden koşmasınlar.Ayrıca Filiz başka biriyle mutlu olacaksa buna da itirazım yok.Ben şu anda Aslı-Yılmaz diyorum çünkü şu an için bana bu ikili keyif veriyor.Eğer Filiz Yılmaz da tıpkı eskisi gibi bana huzur vereceklerse amenna.Tekrar Filiz ve Yılmaz'a dönerim.(daha önceden birleşmesinler desem de)Geçen sene de Elif ve Yılmaz çifti beni 6 bölüm boyunca sadece gerdikleri için aralarındaki büyük aşk çok da umrumda olmamıştı.Seyirci olarak dizi seyrediyor olmamızın temel amacı ekran başında hoşça vakit geçirip keyif almak değil mi?Ufukta onları bekleyen sorunlar olmasına karşılık Ömer-Feride çiftini şu an için beklentilerimi karşılayabilecek potansiyelde görüyorum .Ama onlar da çok monoton.Umarım birbirlerine açılma süreci fazla uzun sürmez de şöyle orjinal ,renkli,bize Filiz ve Yılmaz'ın eski dönemlerini hatırlatacak ,ortalığa aşk kıvılcımları saçacak sahneler seyrederiz.
Tabii dizimiz ölümüne aşkları işlediği için Aslı-Yılmaz demek biraz zor.Sanırım uzunca bir süre Filiz-Yılmaz aşkı, kör bir kuyunun en diplerinde imdat çığlıklarıyla kurtarılmayı bekleyecek biz duyamasak da.Sanıyorum senaristler de buna uzunca bir süre kulak arkası edip son bölümlere doğru bu çığlıklara kulak verip bu aşkı yeniden gün yüzüne çıkaracaklar.Bizler de kameraya gülümseyen Filiz-Yılmaz çiftini görüp vay be ne büyük aşkmış diye kendimizi kandıracağız.(mutlu bir son olacağını varsayarsak )Umarım senaristler senaryoyu toparlar da bana bir dönem çok keyif veren bu aşk için daha fazla olumsuz şeyler söylemek zorunda kalmam.
Bu arada güzel yorumlarıyla foruma canlılık katan Sezinti arkadaşımızı küstürdünüz.Sezinti bunları kafana takmamanı ve yorumlarını bizlerden esirgememeni rica ediyorum.
dün yine herkes döktürmüş neler neler konuşmuşsunuz arkadaşlar, okurken keyif aldım yazacak çok şey birikmiş bana :)
herkese her düşünceye saygı duyuyorum ama sezinti üzdün beni yazmama kararı almış umarım bir şakadır bu
archshe, gülbeşeker, denizim, sinem, slayjic yazılarınızı çok beğendim ve hepsine katılıyorum,
şunu ekleyeceğim diziye giren 3. şahıslar cem ve aslı
cem boşuna girmemişti diziye ve son bölümlerde bunu daha net gördük (her ne kadar sinsice girip başrole bile yükselmişken bay psiko) filizin ona karşı tutumu bana göre, cem tehlikeli değildi filiz için bu yüzden kırmak istemedi, filize yakıştığı gibi kibarca reddetti onu araya mesafe koymasına izin vermeyen cemdi heryerden çıkıyor kız ne yapsın ortak iş aldılar işyerinde, handan sayesinde evde kaçacak yer bırakmıyor boşrolümüz, her an ensesinde filizin
filiz zaten onu umursamadığını sözle değil ama beden diliyle çok iyi ifade ediyor
bakışları, cvp vermeye bile tenezzül etmemesi gibi hem onun düşüneceği sonunun ne olacağını bilmediği aşkı ve bebği var kız cemi düşünmüyor bile
gelelim aslıya aslı da boşuna girmedi diziye bunu zaten biliyoruz, aslı sadece filize acı verecek cem psikosu gibi herkese değil farkları bu olacak, bunu ilk başya bilmeyerek yapacak sonrasında öğrendiğinde çoktan yılmaza aşık olacak ve savaşacak bundan sonra onunda oyunlarını göreceğiz ama dediğim gibi sadece filizin canını yakacak (fiziksel olarak değil tabi ki)
dizimiz filiz-yılmaz aşkına odaklandığı için diğer aşklar biraz sekteye uğruyor, bu yüzden en çok onların aşkını, ayrılmalarını, hatalarını, yanlışlarını v.s. v.s. izliyoruz aslında olması gereken bu çünkü hikaye onlar üzerine kurulu bende bunlar için izliyorum şahsen
ama diğer aşıklarımız arada kaynıyor mesela, feride-ömer, kerem-nalan (alp), salih-fahriye bunların yaşadıklarını göremiyoruz, fırsat kalmıyor.
filizim yılmazımı biraz dinlendirsenler, bunlara ağırlık versinler (en çok istediğim ikisini birlikte görmek ama yoruldular) bu arada güzide çiftimizde toparlanmaya başlasınlar, bizde yorum yapacak diğer konularar yönelelim böyle giderse ikisini bizde yıpratacağız ki bunu fazlasıyla yaptık diye düşünüyorum, en azından birkaç bölüm filiz ve yılmazın kendilerini sorgulamalarını diğer karakterlerinde baskın sahnelerini izleyelim.
dün yine herkes döktürmüş neler neler konuşmuşsunuz arkadaşlar, okurken keyif aldım yazacak çok şey birikmiş bana :)
herkese her düşünceye saygı duyuyorum ama sezinti üzdün beni yazmama kararı almış umarım bir şakadır bu
archshe, gülbeşeker, denizim, sinem, slayjic yazılarınızı çok beğendim ve hepsine katılıyorum,
şunu ekleyeceğim diziye giren 3. şahıslar cem ve aslı
cem boşuna girmemişti diziye ve son bölümlerde bunu daha net gördük (her ne kadar sinsice girip başrole bile yükselmişken bay psiko) filizin ona karşı tutumu bana göre, cem tehlikeli değildi filiz için bu yüzden kırmak istemedi, filize yakıştığı gibi kibarca reddetti onu araya mesafe koymasına izin vermeyen cemdi heryerden çıkıyor kız ne yapsın ortak iş aldılar işyerinde, handan sayesinde evde kaçacak yer bırakmıyor boşrolümüz, her an ensesinde filizin
filiz zaten onu umursamadığını sözle değil ama beden diliyle çok iyi ifade ediyor
bakışları, cvp vermeye bile tenezzül etmemesi gibi hem onun düşüneceği sonunun ne olacağını bilmediği aşkı ve bebği var kız cemi düşünmüyor bile
gelelim aslıya aslı da boşuna girmedi diziye bunu zaten biliyoruz, aslı sadece filize acı verecek cem psikosu gibi herkese değil farkları bu olacak, bunu ilk başya bilmeyerek yapacak sonrasında öğrendiğinde çoktan yılmaza aşık olacak ve savaşacak bundan sonra onunda oyunlarını göreceğiz ama dediğim gibi sadece filizin canını yakacak (fiziksel olarak değil tabi ki)
Döktürmüşsünüz forumlarda,diğer başlıklara pek benzemiyor burası,umarım benim içinde yer vardır...:img-blush
Aslı konusunda söylenene katılmıyorum,yanlışım varsa düzeltin ama senaryoda Yılmaz'ın çevresinden olup da yanlış yapanı görmedim,Aslı'da işini iyi yapan iyi karakterli bir kıza benziyor,kimsenin arasına bozmaya çalışacağını sanmıyorum (belli bir dayanağım var mı yok,sadece öyle hissediyorum)bence önemli olan Yılmaz'ın duruşu,tercihi olacaktır.
Ömer de de bütün hırçınlığına karşın içinde hep bir yumuşak tarafı var kolay kolay göstermediği,Elif'e olan sevgisi şimdi de Feride'ye olan sevgisi...Hep bir saflık istiyor çocuk ama sevgili anne!si varken....
kanal d bu hafta dizimizi yayınlamayacak galiba. gitmişler pazar günkü dizinin tanıtımını yapıyorlar.
CEM git artık yoruldun aşırı stres,sinir kalbin dayanmayacak kendimizi düşünmüyoruz inan tek düşüncemiz sensin
Filizim+y imzanızı çok beğendim.:img-grin2 Hayatını kötülük yapmaya adamış adamlar normalde bu kadar kötülük yaptıktan sonra kendisine biraz zaman tanır yeni yapacağı kötülüklere beynini ve bünyesini hazırlamak için.Bizim CEM'de öyle bir potansiyel var ki aşırı stresmiş ,sinirmiş ona vız gelir.Zekası kötülüğe bu kadar iyi çalışan başka bir dizi karakteri görmemiştim.Adam resmen kötülüğün kitabını yazıyor.Dizinin daha 18 bölüm devam edeceğini varsayarsak epey kalın bir kitap olacak.
Hiçbir dizi karakteri için seyirci kendisini bu kadar seferber etmemişti.Bir alkışı hakediyoruz sanırım.
şimdi ilk sezon ve 2 nci sezon ilk bölümlerini izliyorum da şuna karar verdim ki bu iş olmaz yaw olmamalı. Şimdi yılmaz ı suçluyor ya herkes çok gurur yapıyor diye bence az bile yapıyor. yanlış anlamayın 2.sezonu 3. defa seyrediyorum filizin yaptıkları uçmuş gitmiş aklımdan da gene seyredince kesinlikle yılmaz diyorum. adam sadece konuşmak için canını dişine taktı yahu. filiz de kaçmak için.