Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Durum biraz farklı ama.
Bak mesela Yılmaz Elif daha hayattayken, Filiz'e aşık olmuştu onunla evlenmeye karar vermişti. Ömer 4.5 yıl sonra daha yeni yeni aşık oluyor. Ama yine engeller var tabii. Başta da Handan-yürüyen felaket.
Yok zaten ben sadece Elif için konustum.. Yoksa olaylar arasında herhangi bir karsılastırma yapmadım.. Yorumum da yanlıs anlasılmasın kötü amaclı yazılmıs bir sey degil..
Bu arada konusulan ömer konusunda bende size katılıyorum.. Ben en cok dizideki karakterlerin üzerinde oynanmasına karsıyım yoksa hata yapmıs yapmamıs önemli değil.. Bencede ömer elifi unutmamalıdır.. Hatta gecen bölümün fragmanında yıldızların altındayken elifi görmemiz mükemmeldi diye düşünüyorum..
Bu vasıtayla bir sey sormak istiyorum.. Neden fragmandaki gibi siirler dizinin içinde olmuyor.. (fragmanla aynı sahnede mesela) veya az önce bahsettiğim ömer feride sahnesinde fragmanda görmemize ragmen dizide elifi göremedik.. Gerci o sahne için GERCEKLİK kurgusuna ters düşünülebilir ama en azından siirler olsun.. Mesela filizin okudugu bir şiir vardı fragmanda.. Diziyi izledigimde o sahneden cok etkilenmedim ama fragmanda nefis olmustu..
Biri bana acıklayabilir mi ? :img-blush
forever_bim
10-01-07, 01:07
Yok zaten ben sadece Elif için konustum.. Yoksa olaylar arasında herhangi bir karsılastırma yapmadım.. Yorumum da yanlıs anlasılmasın kötü amaclı yazılmıs bir sey degil..
Bu arada konusulan ömer konusunda bende size katılıyorum.. Ben en cok dizideki karakterlerin üzerinde oynanmasına karsıyım yoksa hata yapmıs yapmamıs önemli değil.. Bencede ömer elifi unutmamalıdır.. Hatta gecen bölümün fragmanında yıldızların altındayken elifi görmemiz mükemmeldi diye düşünüyorum..
Bu vasıtayla bir sey sormak istiyorum.. Neden fragmandaki gibi siirler dizinin içinde olmuyor.. (fragmanla aynı sahnede mesela) veya az önce bahsettiğim ömer feride sahnesinde fragmanda görmemize ragmen dizide elifi göremedik.. Gerci o sahne için GERCEKLİK kurgusuna ters düşünülebilir ama en azından siirler olsun.. Mesela filizin okudugu bir şiir vardı fragmanda.. Diziyi izledigimde o sahneden cok etkilenmedim ama fragmanda nefis olmustu..
Biri bana acıklayabilir mi ? :img-blush
Aslında fragman ve şiirler konusunda çok haklısın fragmandaki görüntüler çok özenli hazırlanıyordu bu seferki fragman çok begenilmedi çok kısaydı ama bence yine de güzeldi. En azından benim için:good:
bence dizinin içinde şiir olunca çok gerçekçi durmuyor,zaten fragmanı öyle bir hazırlıyorlarki ayrı bir dizi gibi ..şiirleri,konusu dizinin bölüm konusundan farklı oluyor ;hatta diziyi izlediğimizde fragmana aldanmamamız gerekiyor diyoruz
Sinem,
Aklımda kaldıgı için söylüyorum;
Filizin bebek için yazdıgı bir siir vardı.. Kürtaj sahnesinde koysalardı cok nefis olabilirdi bunun dısında yılmaza yazdıgı siiri yatakta uzanırken koymus olsalar cok daha etkileyici olurdu gibime geliyor..
Fragman aldatması genelde olaylar için söz konusu.. Halbuki şiir bize en cok tüyo veren sey fragman da ? Her ne kadar bazısı bir kac bölüm sonrası için tüyo verse de...
bence şiirler o kadar ipucu vermiyor..mesela 55.bölüm şiirinde yılmaz sanki bebeği biliyor gibiydi o şiiri haftaya ya da bu hafta verselerdi süper olurdu..geçen sezonda öyle şiirler yazılıyordu ki yılmaz filizle ilgilenmeye başlamasına rağmen sanki hala elife şiiri okuyor gibiydi
bence şiirler o kadar ipucu vermiyor..mesela 55.bölüm şiirinde yılmaz sanki bebeği biliyor gibiydi o şiiri haftaya ya da bu hafta verselerdi süper olurdu..geçen sezonda öyle şiirler yazılıyordu ki yılmaz filizle ilgilenmeye başlamasına rağmen sanki hala elife şiiri okuyor gibiydi
Gel senle anlasalım o zaman ilgili olanlar verilsin..:):)
Ben bir dergide okumustum, galiba ucak sirketine ait bir dergiydi, orada sairle soylesi vardi. O ilk sezonda genel olarak ask konusu ustune yaziyormus, fragmani hazirlayanlar da onlarin arasindan en uygun gorduklerini seciyorlarmis. Gecen sezonla ilgili genel yorumlari da vardi hatta. Yilmaz'in ofkesi, Filiz'in aski ve Omer'in askina karsilik bulamamasi konusundaki caresizligiymis onu en cok etkileyen temalar.
Ama sanki bu sezonda durum biraz degismis bence, ismarlama siirler yaziliyor galiba bazi bolumler icin; yoksa o bebek siiri cikmazdi.
Fragmani coktan gordum ve anca yazabldim...resmen shock oldum omer abicim noluo oyle acaip sasirdim yaww..feridede kiz cagiz omere baka kaldi...arkadaslar ihlamurlaraltinda yayinlanmayacakti asiri tepki yuzunden yayinlaniyor kesin...yayin akisi icin bi site acildi herkez orada protesto ediyordu kanal dyi vala.... her alahin gun kanal d ye mail ataata bi hal oldum..vala frgmandakini bende gormesemde tahmin ederdim...yani gormesemde olurdu soz vermis asklara slogonunu cikartirsak 30saniyelik bi fragmandi genelikle deger diziler(binbir gece-yaprak dokumu-firtina)icin iki fragman veriyorlar biri acele olani biri tamammi...umarim bizimde oyle olur ama alahima sukur ben cuma gunu napardim i,a olmasaydi...
filizin bebeginin kalp atis sesleriydi herhalde tam anlamadim ama fragman in basi guzel hazirlanmis genelde siirle basliyor ama......yaa sanki ilk sezon fragmanlar daha guzeldi daha heyecanliydi oncelikle SIIRLER ve MEKTUPLAR hic eksik olmuyordu snra intizarin muthis eseri calardi...Fragmanlari bilgime indirip durmadan izlerdim vala bolumus gibi..cem yine guluo ne is yaa yilmazi gostermedilerde su manyagi gosterdiler...acaip gicik oldum ben CENK ERTANin bu diziye malesef yakismadigini dusunuyorum afedersiniz icine ediyor cenk ertani aslinda seviyorum ama kotu adam karakterleri oynadigi zaman kilima gidiyor..henuz fragman yorumlarinizi okumadim bugun anca girebildim...
herkeze iyi geceler.Bye
Ben bir dergide okumustum, galiba ucak sirketine ait bir dergiydi, orada sairle soylesi vardi. O ilk sezonda genel olarak ask konusu ustune yaziyormus, fragmani hazirlayanlar da onlarin arasindan en uygun gorduklerini seciyorlarmis. Gecen sezonla ilgili genel yorumlari da vardi hatta. Yilmaz'in ofkesi, Filiz'in aski ve Omer'in askina karsilik bulamamasi konusundaki caresizligiymis onu en cok etkileyen temalar.
Ama sanki bu sezonda durum biraz degismis bence, ismarlama siirler yaziliyor galiba bazi bolumler icin; yoksa o bebek siiri cikmazdi.
serdar oğuz röportajı sitede var ,röportajında hatta şey demişti "ben tanıtımları ait olduğu diziden ayrı olarak değerlendiririm" demekki kendine göre bir şeyler yazıyor :) ama tebrik ediyorum hepsi birbirinden güzel
Aynen öyle Hasan.
Flashback yapilmasi gerekir..Yani birzahmet bu olayi yapsinlar..Aksi takdirde inandiriciligini kaybedip, izleyicede bir $ok etkisi yaratabiliyor..
Bende oldugu gibi..
Evet ben Elife deger veren biri olarak; ömerin anilarinda herzaman Elif`in yer etmesini vede unutmamasini diliyorum.. Elifi bir anda unutarak; Ferideye karsi ask yasayip sanki hic Elif diye birini sevmemis gibi davranirsa vallahi üzülür vede kinarim..
Tamam Ferideyi sevsin, mutlu olsunlar ama Elifi de unutmasin..
sevgiler.bye
[b]bende elif omer iliskisini cok seviyordum Figan ablama katiliyorum kesinlikle elif unutulmamasi lazim o cok degerli bi karekterdi bizim icin..umarim omer oyle PAT diye ferideye kapilmaz(kapilmis zatende)benimde ricam flashback,arkadaslar birsey itiraf edeyim ben feride omer iliskisini istemiyorum sanki yaa acaip zoruma gidiyor....ama erkek adam sonuna kadar dul kalamaz...elifi unutmamali bence....Figan ablaya birsey sorcam
figan abla sen omerin elifin mezarligina gidip "elif ben baska kadina asik oldum"demesini istermisin cunku hatirlarsan omer elife bir gun baska adama asik olursan bana sole demisti elif:sende bana sole demisti omerde soz gibi birsey demisti...eyer omer ferideye abayi yaktiysa kesinlikle bu sahne olmali..Bir filizci olarakta olsam elifin unutulmasini istemem Omer tarafindan..
forever_bim
10-01-07, 02:08
bende elif omer iliskisini cok seviyordum Figan ablama katiliyorum kesinlikle elif unutulmamasi lazim o cok degerli bi karekterdi bizim icin..umarim omer oyle PAT diye ferideye kapilmaz(kapilmis zatende)benimde ricam flashback,arkadaslar birsey itiraf edeyim ben feride omer iliskisini istemiyorum sanki yaa acaip zoruma gidiyor....ama erkek adam sonuna kadar dul kalamaz...elifi unutmamali bence....Figan ablaya birsey sorcam
figan abla sen omerin elifin mezarligina gidip "elif ben baska kadina asik oldum"demesini istermisin cunku hatirlarsan omer elife bir gun baska adama asik olursan bana sole demisti elif:sende bana sole demisti omerde soz gibi birsey demisti...eyer omer ferideye abayi yaktiysa kesinlikle bu sahne olmali..Bir filizci olarakta olsam elifin unutulmasini istemem Omer tarafindan..
[B]Merveciğim;
Zaten Elif'i unutup da kendini o ölür ölmez başka bir kadının kollarına atmış değil. Hatta 4.5 yıl acısını yeterince çekmiş zaten.
Elifcilikle Filizcilikle de alakası yok. Hayat devam ediyor mu? Ediyor. Karşısındaki kadın onu seviyor mu? Evet seviyor. Ciddi anlamda bir engel olmadığına göre ve Elif de unutulmayacağına göre problem yok.
Yılmaz Elif'i daha sağken unutup Filiz'i pek güzel sevdi herkes alkış tuttu. Kaldı ki Elif de zaten Yılmaz'ı seviyordu.
Ömer Elif öldükten nerdeyse beş yıl sonra Feride'ye aşık oldu. Elif onu sevseydi ben de Feride Ömere karşı çıkardım.
Artık zoruma gidiyor yazılarını okudukça ben altında başka anlamlar arıyorum. Mutluluk tek bir karakterin tekelinde olan bir şey değil.
Ömer Elif öldükten nerdeyse beş yıl sonra Feride'ye aşık oldu. Elif onu sevseydi ben de Feride Ömere karşı çıkardım.
Arkadasim yorumunun diger kisimlarina katildigimi zaten biliyorsun hatta altina imzami atarim.
Sadece eger Elif de Omer'i sevmis olsaydi benim bu iliskiye bakis acimda fazla bir degisiklik olmazdi. Sonucta ne kadar sevmis ve sevilmis olursan ol, insanlar bir sure sonra ikinci bir mutluluk sansini bence hakederler.
Hayir bunu kaldiramazsin icin hic kimseyi istemez ona da saygim sonsuz ama karsilikli cok guzel yasanan asklarin ardindan da insanlar 2. kez asik olabilirler bence. Bunun gecmisteki aska saygisizlik oldugunu dusunmuyorum. Surekli kendimi tekrarliyormus gibi oluyorum ama her ask farkli ve ozeldir. Hele bir de ustunden 4 sene gecmis. Adam da rahip (adini unuttum neydi?) olmadigina gore ;)
[B]Merveciğim;
Zaten Elif'i unutup da kendini o ölür ölmez başka bir kadının kollarına atmış değil. Hatta 4.5 yıl acısını yeterince çekmiş zaten.
Elifcilikle Filizcilikle de alakası yok. Hayat devam ediyor mu? Ediyor. Karşısındaki kadın onu seviyor mu? Evet seviyor. Ciddi anlamda bir engel olmadığına göre ve Elif de unutulmayacağına göre problem yok.
Yılmaz Elif'i daha sağken unutup Filiz'i pek güzel sevdi herkes alkış tuttu. Kaldı ki Elif de zaten Yılmaz'ı seviyordu.
Artık zoruma gidiyor yazılarını okudukça ben altında başka anlamlar arıyorum. Mutluluk tek bir karakterin tekelinde olan bir şey değil.
hasan abicim ben zaten birsey demedim yaaw nolur yanlis anlama..ben ozamanlarda diziye filizyilmaz icin izlerdim simdi de oyle...Omer elifi sevdigi icin ben unutulmamasi lazim dedim...zaten genc adam omrunun sonuna kadar elifin ustune gul koklamayacak degil yaa...tabi ferideyle iliskiye girsin ama elifi unutmasin..kimseden hyr yok bi omer sayesnde elifi hatirlariz...
[b]bende elif omer iliskisini cok seviyordum Figan ablama katiliyorum kesinlikle elif unutulmamasi lazim o cok degerli bi karekterdi bizim icin..umarim omer oyle PAT diye ferideye kapilmaz(kapilmis zatende)benimde ricam flashback,arkadaslar birsey itiraf edeyim ben feride omer iliskisini istemiyorum sanki yaa acaip zoruma gidiyor....ama erkek adam sonuna kadar dul kalamaz...elifi unutmamali bence....Figan ablaya birsey sorcam
Mervecim;
ömer aradan 4 yil gecmis gitmemis Elif`in mezarligina..Bu saatten sonra gitsede bence hicbir anlami kalmaz..Hem insan onca yildir gitmedigi biricik esinin mezarina simdi niye gidip; "Elif ben birisine asik oldum" desin ki ? Bu bence benim gözümde ömerin degerini iyice düsürür...
En iyisi senaristler böyle bir sahneyi cekme zahmetinde bulunmasinlar Lütfen...
ölmüs birine ne diye ben birini seviyorum, asik oldum denilsin ki..? Bu bence cok sacmalik.. Elifte cok iyi biliyordu ki; ömer onu deli gibi seviyordu..
Hem ömer ve Elif arasinda o bölümde gecmis olan bu konusmalarda, benim buldugum en mantiksiz sahneydi..iki kisi evlenmis vede birbirine nasil bu tür laflar söyleyip söz veriyorlar..Böyle bir sacmaligi benim mantigim almiyor..
Madem baskasina a$Ik olma niyetiniz var vede eger böyle bir durum söz konusu olursada aciklariz birbirimize diye sözler veriyosunuz eee ne diye evleniyorsunuz birbirinizle..???
Bu ne sacmaliktir!
Kesinlikle böyle bir sahne cekilmesin..Ha cekiliyorsa da ömer sirf kiziyla biricik eski esini anmak adina o mezarliga gitsin Lütfen..
sevgiler..bye
ıhlamurlar altında nın bu hafta olmadığını zannediyordum yanıldım ve yanıldığıma hiç ama hiç bu kadar sevinmemiştim...
fragmana gelince uzun zamandır gördüğüm en kötü hazırlanmış fragman. bir kere çok kısa ikincisi şiiir yok ve de en önemlisi aslı&yılmaz yok...
bilmiyorum belkide biz hep muhteşem fragmanlara alıştığımız için bu fragman sıradan gelmiştir...
fragmandaki sahnelere gelince cemin pis pis gülmesi olayların onun açısından olumlu geliştiğini gösterir..ulvi karakterler ömer ile ferideye gelince "ALLAH MESUT ETSİN" ne diyelim.kaynanatör handan hanımdan izin çıkarsa tabiki....
esas kız filize gelince fragman açılırken arkasında bir ev var. caddede değil . asıl sorulması gereken soru o ev kimin aslınınmı-ceminmi yada orası bir ev değilde hastane önümü.... cemin evi olmasında hastane olmasına razıyım şahsen......:good:
bernacım teşekkür ederim imzamı beğenmişsin, işe yarar mı dersin, tek derdimiz şu psikodan kurtulmak ama baksana sanki başrolmüş gibi fragmanda pis pis sırıtıyor, inadımıza sanki ama bende inatla yazılacak çok güzel imzalar varken şu psikonun işini bitirmeden vazgeçmeyeceğim ta ki onun rolü küçülene kadar (mümkün değil gibi dursada yakındır kurtulmamız, ne de olsa forum inceleniyor ki, yayınlanmayacak olan dizimiz yayınlanıyor o kadar tepkiden sonra şimdi de cem için yazılanları dikkate alırlar inş.)
forever_bim
10-01-07, 10:41
Mervecim;
ömer aradan 4 yil gecmis gitmemis Elif`in mezarligina..Bu saatten sonra gitsede bence hicbir anlami kalmaz..Hem insan onca yildir gitmedigi biricik esinin mezarina simdi niye gidip; "Elif ben birisine asik oldum" desin ki ? Bu bence benim gözümde ömerin degerini iyice düsürür...
En iyisi senaristler böyle bir sahneyi cekme zahmetinde bulunmasinlar Lütfen...
ölmüs birine ne diye ben birini seviyorum, asik oldum denilsin ki..? Bu bence cok sacmalik.. Elifte cok iyi biliyordu ki; ömer onu deli gibi seviyordu..
Hem ömer ve Elif arasinda o bölümde gecmis olan bu konusmalarda, benim buldugum en mantiksiz sahneydi..iki kisi evlenmis vede birbirine nasil bu tür laflar söyleyip söz veriyorlar..Böyle bir sacmaligi benim mantigim almiyor..
Madem baskasina a$Ik olma niyetiniz var vede eger böyle bir durum söz konusu olursada aciklariz birbirimize diye sözler veriyosunuz eee ne diye evleniyorsunuz birbirinizle..???
Bu ne sacmaliktir!
Kesinlikle böyle bir sahne cekilmesin..Ha cekiliyorsa da ömer sirf kiziyla biricik eski esini anmak adina o mezarliga gitsin Lütfen..
sevgiler..bye
Sevgili Figan Abla;
Açıkçası mezarına gitmesini ben isterdim şahsen. Ve evet senin de bildiğin gibi gitmedi. Peki bunun Elif'in ölümünü kabullenememekle alakası olabilir mi sence? Bence olur çünkü daha 'alyansını' parmağından çıkarmadı. Kalbi durduğunda bile sadece onu düşünüyordu, onu bir türlü aşk anlamında sevemeyen karısını.
4.5 yıl boyunca hayatına kimseyi almadı. Bunun üstüne mezara gitmiş ya da gitmemiş ne değişir? Elif sağken onu el üstünde tuttu, onu herkesten fazla sevdi.
Ben de çok insan tanırım çevremde, ailesine sevdiğine kan kusturup onlardan biri ölünce, mezarlık bekçilerinden daha çok mezarları bekleyen, ne anlamı kalırsa o vakitten sonra.
forever_bim
10-01-07, 10:43
hasan abicim ben zaten birsey demedim yaaw nolur yanlis anlama..ben ozamanlarda diziye filizyilmaz icin izlerdim simdi de oyle...Omer elifi sevdigi icin ben unutulmamasi lazim dedim...zaten genc adam omrunun sonuna kadar elifin ustune gul koklamayacak degil yaa...tabi ferideyle iliskiye girsin ama elifi unutmasin..kimseden hyr yok bi omer sayesnde elifi hatirlariz...
Biliyorum canım biliyorum, özellikle de son cümlene de yürekten katılıyorum.
Ömer hariç kimse hatırlamıyordu Elif'i.
yılmaz_filiz
10-01-07, 10:47
Sevgili Figan Abla;
Açıkçası mezarına gitmesini ben isterdim şahsen. Ve evet senin de bildiğin gibi gitmedi. Peki bunun Elif'in ölümünü kabullenememekle alakası olabilir mi sence? Bence olur çünkü daha 'alyansını' parmağından çıkarmadı. Kalbi durduğunda bile sadece onu düşünüyordu, onu bir türlü aşk anlamında sevemeyen karısını.
4.5 yıl boyunca hayatına kimseyi almadı. Bunun üstüne mezara gitmiş ya da gitmemiş ne değişir? Elif sağken onu el üstünde tuttu, onu herkesten fazla sevdi.
Ben de çok insan tanırım çevremde, ailesine sevdiğine kan kusturup onlardan biri ölünce, mezarlık bekçilerinden daha çok mezarları bekleyen, ne anlamı kalırsa o vakitten sonra.
Haklısın Hasan.Yani Ömer Elif yaşarken onu el üstünde sürekli tuttu.Onu kalbinden atamadı.Mezara gidip gitmemesi önemli değil ama ben şahsen gitmesini isterdim.Kızıyla bir mezarlık ziyaretini izlemek hiçte fena olmazdı.Hemde Elifi hatırlamış olurduk.Bir erkek 4.5 sene boyunca hayatına kimseyi almamış bu ne demek ya Ömer karısını çok seviyodu ki hayatına kimseyi almamış.Ömer gibi yakışıklı birisiyle beraber olmak isteyen binlerce kadın var.Hem yakışıklı hem zengin.Bu sezonun ilk bölümünde Ekrem Yılmaza Filizin geleceğini duyunca:
Oğlum sende hiç boş durmadın dedi.Demek ki Yılmazda birileriyle beraberlik yaşamış.Bu bir gecelikde olabilir.Ömer hayatına kimseyi sokmadı.Bence Ferideyle mutlu olmayı hak ediyo.Ömeri çok seviyorum ama bazı konularda kızıyorum.
forever_bim
10-01-07, 10:51
Bengüsu;
Yılmaz da biriyle bir şey yaşamadı bildiğim kadarıyla, yani Filiz'den sonra hayatına birini almadı.
Mezarlık ziyaretini ben de istiyorum, ama yeniden aşık olduğunu söylemek için değil gidip dertleşebilir onunla. Zaten gidecektir de bence.
yılmaz_filiz
10-01-07, 10:54
Bengüsu;
Yılmaz da biriyle bir şey yaşamadı bildiğim kadarıyla, yani Filiz'den sonra hayatına birini almadı.
Mezarlık ziyaretini ben de istiyorum, ama yeniden aşık olduğunu söylemek için değil gidip dertleşebilir onunla. Zaten gidecektir de bence.
Hasan;
Yani tam emin değilim ama 40.bölümde aradan 4 sene geçtikten sonra Ekrem Yılmaza böyle birşey demişti.Belkide Yılmazın moralini düzeltmek için espiri yapmıştır.Ömerin mezarlık ziyaretinde Ferideyi gerçekten sevdiğini ve Feride ve kızı hakkında dertleşeceğini düşünüyorum.
ben gittim özette gelmiş fragmanda valla benim içinde bu hafta ıhlamurlar altında izlemek süpriz oldu gerçi resmi sitede bu hafta oynayacağı belirtilmişti ama iyi oldu
Yılmaz can düşmanı Cem'in arabasının fren sistemini bozması nedeniyle karşı karşıya kaldığı ölüm tehlikesini atlatabilecek mi?
Yılmaz hayatta olduğu sürece Filiz'in kendisini sevmeyeceğini anlayan Cem ölümcül amacına ulaşabilecek mi?
--- bunu neden iki cümle halinde yapmışlar onu anlamadım yılmazın arabaya bindiğinin haberini kutlamasıdır fragmandaki görüntü...
Sevdiği adamın arabasıyla ölüme doğru gittiğini gören Filiz onun ölmemesi için dua eder. Yılmaz hayatta kalırsa ona söylemek üzere ikisini de yakından ilgilendiren önemli bir karar alır.
--- bu kesinlikle bebeği yılmaza haber vermeye karar vermesidir.yılmaz la ortak başka neleri kaldıki ama yılmaz hayatta kalırsa diyor galiba yılmaza hastane yolu gözüktü aslıya bişey olacağını tahmin etmiyorum yılmaz kendini feda edicektir bana öyle geliyor bu araba nasıl durur ki çarpmadan
Ömer ve Feride arasında bir aşkın filizlenmeye başladığını anlayan Handan'ın tepkisi ne olacak.?
--- herhalde kabullenmesi beklenemez ama bu sefer elife davrandığı gibi davranacağını tahmin etmiyorum daha sert önlemler alıcaktır.bol bol laf sokmalar ve tehditler bekliyorum kendisinden ona yakışır
Aslı Cem'in tekinerleri batırmak için inşaat işinde çevirdiği entrikaları engelleyebilecek mi?
---- en azından aslının cem hakkında şüphelerinin belireceğini düşünüyorum yılmazın yapamadığını aslıdan beklemiyorum cemin entrilkalarına yılmaz boyun eğiyorsa aslıda boyun eğecektir.
1- Filiz karnını okuşuyor.. Agucuk bebişim deiyor gibi..
2- Cem bey zafer sandığı için şampanyasından doyumsuz bir yudum alıyor.(Açıkcası onu görmek beni rahatsız etti. Sanırım Yılmazla rolleri değiştiler.)
3- Filiz sıçrayarak uyanıyor.. Kzayı yeniden görebilir. Yada uykusundan sıçrayarak uyanabilir. Bide bir şey diyeyim.. Eğer rüyayı da görürsek.. süper olur. çünkü daha önce bu dizide rüya görülmemişti.. :)
4- Ömer sarhoş belli. Feride biraz daha ayık gibi.. Ama Feridede o bakışlardan kurtulması imkansız.. İçikiyle sarhoş olmasa bile o aşk sarhoşu.. Ben bile eridim. O bakışa.. Sanırım ilk önce basılma olcak.. Sonra Ömer aa afersin.. Bunu nasıl yapabildim.. Sarhoştum diyecek gibi.. Belkide sabah hatırlamaz.. Ama Feride unutamaz.. Gibi.. Bu sahneyide Handan basmasıyla bozacağına inanıyorum.. Handan girer mutfaktan tam öpüşeceklerken.. Baskın var... !!!! :) diye bağırabilir.. :)
yılmazın komalık olduğuna inancım gitgide artıyor bir nedenimde yılmaza arabanın frenin boşaltıldığı söylenirse adresi biliyor kimin yaptığını bunla ilgili bi şey özete yazılmamış demekki yılmaz bu bölümde yok oluyor valla niye bu kadar kötü düşünüyorum bende bilmiyorum
matraka
bide fragmanda filiz yılazı görüyor galiba kkabus görüyor iyide durup dururken bu kabusu neden görsün valla bu kız şaka derken gerçekten yılmaz komalık olmasın
matraka olur mu olur çünkü şaka olarak söylediğinin gerçek olduğunu gördük, ama o zaman filiz aynı kyafetlerle bir yerin önünde burası hastane de olabilir, eğer yılmaza olacaksa olan o zaman onu bırakıp nasıl eve gider orasını çözemedim filiz onu o halde görüp ayrılmaz, birşeyler eksik ama olaydan sonra hastaneye onlarla beraber gidip yiımazın birşeyi olmadığını öğrenip mi ayrılır ama yine filize yakışmaz bu hareket düşünüyorum ama açık bir fragman değil ki çözemiyorum...
yılmazın komalık olduğuna inancım gitgide artıyor bir nedenimde yılmaza arabanın frenin boşaltıldığı söylenirse adresi biliyor kimin yaptığını bunla ilgili bi şey özete yazılmamış demekki yılmaz bu bölümde yok oluyor valla niye bu kadar kötü düşünüyorum bende bilmiyorum
Vallahi özetten anlasildigi gibi Yilmaz kesi yogun bakimda, hem zaten özettede belirtilmis Yilmaz hayatta kalirsa denmis, yani büyük ihtimal Yilmaz hastanelik oluyor
Banada bu bölüm Yılmaz komalık olacağa benziyor. Belki de Yılmazın hastane görüntülerinden başka görüntüsü yok. Filiz bence hastanede olur ama.. Mualla hanım onu görürse kovabilir.. Bu ihtimal de var. Ondan belkide Filiz eve gidiyor.
Yada Yılmaz hastanedir. Ama komada değil. Onun iyi olduğunu gören Filiz.. Belkide eve gitme kararı almıştır.. Mualla hanımı görme olasılığı fazla gibi.
matraka
bide fragmanda filiz yılazı görüyor galiba kkabus görüyor iyide durup dururken bu kabusu neden görsün valla bu kız şaka derken gerçekten yılmaz komalık olmasın
matraka olur mu olur çünkü şaka olarak söylediğinin gerçek olduğunu gördük, ama o zaman filiz aynı kyafetlerle bir yerin önünde burası hastane de olabilir, eğer yılmaza olacaksa olan o zaman onu bırakıp nasıl eve gider orasını çözemedim filiz onu o halde görüp ayrılmaz, birşeyler eksik ama olaydan sonra hastaneye onlarla beraber gidip yiımazın birşeyi olmadığını öğrenip mi ayrılır ama yine filize yakışmaz bu hareket düşünüyorum ama açık bir fragman değil ki çözemiyorum...
ya yılmazın annesi felan geldiyse belki filizi kovmuştur bir laf söylemiştir ondan gitmiştir bilmiyorum ama yılmazla ilgili özette hiçbirşey olmaması çok tuhaf yanikoskoca özette yılmaz yok başrol oyuncusu hiçmi gelişme olmayacak demekki hastanede diyesim geliyor o zaman benimde
yakupoglu61
10-01-07, 12:14
fragmanı şimdi netten izledim...
bu kadar kısır bi fragman görmedim hayatımda
ilk başta filizi görüyoruz ama nerde olduğunu anlamak mümkün değil
kazadan sora hastahanede olması gerekmiyormuydu
hastane gibi bir yer değildi sanırıım
matraka
sanırım yılmaza birşey olması cemin planlarını uzatmak için yapılacak, yoksa yılmaz bu işin kim tarafından yapıldığını bilir buda bazı şeylerin erken çözülmesine neden olacağından şu an bunu istemediklerinden bu bölüm yılmazı yoğun bakımda izleyeceğiz, bu da bölümün sonuna kadar gider kendine geldi gelmedi yani pasif bir yılmaz olacak galiba fragmanda bile yok vay başımıza boşrol cem der demez tek başına fragmanda yer aldı :), ama yine de birşeyler eksik tamamlayamıyorum
ya arkadaşlar o cem yılmazın kaza yaptığını duyduğuından parti veriyor olmasın sakın üzerindeki elbise değişik değilmi yoksa banamı öyle geldi
Bir çocuğun kap atışlarına benzemiyor o kalp atışları.. Çünkü bebek kalp atışları ister istemez hızlıdır.. Belkide Filiz karnına dokunduğunda Yılmazın can çekişmesi var gibiydi. Yani Yılmazın kapl sesleri olabilir.. Ama şu da var.. Bebek kalp seslerini yavaşlatmış olabilirler..
Yeter artık Cem Akmanın mükkemmeliği bozulsun.. Bütün sinir sistemimi bozuyor bu dizi.
matraka
sanırım yılmaza birşey olması cemin planlarını uzatmak için yapılacak, yoksa yılmaz bu işin kim tarafından yapıldığını bilir buda bazı şeylerin erken çözülmesine neden olacağından şu an bunu istemediklerinden bu bölüm yılmazı yoğun bakımda izleyeceğiz, bu da bölümün sonuna kadar gider kendine geldi gelmedi yani pasif bir yılmaz olacak galiba fragmanda bile yok vay başımıza boşrol cem der demez tek başına fragmanda yer aldı :), ama yine de birşeyler eksik tamamlayamıyorum
hiç bana bakma fragmanda hiçbir ipucu yokki valla topu topu iki sahne var özet var adamlar bize soru soruyor galiba yılmaz sadece bir bölümdeğil iki üç bölüm hastanede kalıcak gibi içimde öyle bir his var ama yanılırsam çok sevineceğim bu kesin
2-3 Bölüm hastane de kalırsa.. Aslı onu yalnız bırakmaz gibi. Aslıda yaralansada Yılmazın yanı başından ayrılmaz.. Belkide Yılmaz kendine gelince çorba bile içerebilir. Filizin bu sahneyi görebileceğini düşünüyorumda.. Aman Allahım.. Aslının üzerine yıkabilir Cem... Çünkü aslının bazı şeylere maydonoz olması hoşuna gitmez. bunu bir şekildede aslıya yıkabilir.
Bir çocuğun kap atışlarına benzemiyor o kalp atışları.. Çünkü bebek kalp atışları ister istemez hızlıdır.. Belkide Filiz karnına dokunduğunda Yılmazın can çekişmesi var gibiydi. Yani Yılmazın kapl sesleri olabilir.. Ama şu da var.. Bebek kalp seslerini yavaşlatmış olabilirler..
Yeter artık Cem Akmanın mükkemmeliği bozulsun.. Bütün sinir sistemimi bozuyor bu dizi.
evet banada öyle geldi geldi çocuk kalp atışları değil gibi çünkü çok güçlü sesler geliyor yani bir karnına elini götürdü diye ses efekti koyacak halleri yok herhalde
2-3 Bölüm hastane de kalırsa.. Aslı onu yalnız bırakmaz gibi. Aslıda yaralansada Yılmazın yanı başından ayrılmaz.. Belkide Yılmaz kendine gelince çorba bile içerebilir. Filizin bu sahneyi görebileceğini düşünüyorumda.. Aman Allahım.. Aslının üzerine yıkabilir Cem... Çünkü aslının bazı şeylere maydonoz olması hoşuna gitmez. bunu bir şekildede aslıya yıkabilir.
yok sanmıyorum cemin suyu ısındı bir şekilde artık cem açığa çıkmak zorunda bu gizlilikle amerikan sinemasının tahtını bile solluyacak bu cem bu kadar iş çevir hep dört ayak üstüne düş valla kedileri bile geçti onlar diziyi protesto ediyorlarmış cem bizim tahtımızı elimizden alıcak diye
sizi okudukça yılmazın hastanede ağır bir şekilde yaralı olabileceğini düşünmeye başladım ama filiz neden o kaza anındaki kıyafetiyle çok sakin duruyor ona bir anlam veremiyorum..şoktan herhalde:)
Filiz belli ki şoka girmiş. Ondan o kadar sakin..
O ilk sahnede ya hastanenin bekleme salonunda gibi.. Arkasında Çiçek felan var...
Yada evde balkonda.. Çünkü ordaki camada çok benziyor.. İki kapının açılış tarzıda aynı..
Ama daha çok hastaneye benziyor.
yılmaz hastenede diyelim ama özette aslı işinin başında gibi yazılmış...ikisi de aynı arabada değilmiydi...biri komaya girerse diğeri de enazından ağır olmasa da hastanelik olmalı...
evet banada öyle geldi geldi çocuk kalp atışları değil gibi çünkü çok güçlü sesler geliyor yani bir karnına elini götürdü diye ses efekti koyacak halleri yok herhalde
Yaparlar onuda yaparlar.. :) Ama bu bölüm Belkide kızın şakayla söyleidği ciddi olacak.. Yılmazda bir karşı tarafı yoklayıp gelebilir.. Aman ya bu gitme gelme sahnelerinden ben çok bıktım. Ama burda Büelnt İnalın performansını gerçekten çok merak ederde oldum..
yılmaz hastenede diyelim ama özette aslı işinin başında gibi yazılmış...ikisi de aynı arabada değilmiydi...biri komaya girerse diğeri de enazından ağır olmasa da hastanelik olmalı...
O zaman ikiside kurtuluyor.. Sonuçta Yılmaz komalık olsa Aslı bırakmaz..
Kurtuluyor.. Yılmazın böyle bir kaza geçirecebileceğini gören filiz söylemeye karar veriyor.. Sonuçta fani dünya ölüm var kalım var.. Aman ya Yılmaz olsaydı fragamandabu kadar netsizlik olmazdı. Ben kaza anını merak eder oldum.. Hava yastıklarını rica edeiyorum.. olursa kaza.. Yoksa ben gidip takcam o arabaya hava yastığı.. Belki maliyetten kısarlar.. Çünkü 5 milyarmış bir arabanın hava yastıkları.. :img-yes:
Filiz belli ki şoka girmiş. Ondan o kadar sakin..
O ilk sahnede ya hastanenin bekleme salonunda gibi.. Arkasında Çiçek felan var...
Yada evde balkonda.. Çünkü ordaki camada çok benziyor.. İki kapının açılış tarzıda aynı..
Ama daha çok hastaneye benziyor.
O ilk sahne Filizin rüyasindanda parcalar olabilir, söyle mesela Filiz o kazayi tekrar görüyor ama Yilmaz bu sefer ölmek üzere o kalb seslerde Yilmazin kalb sesleri gitdicks azaliyor ve duruyor ve o esnada bebegininde öldügünü fark ediyor falan, yani yaniltmaca bir sahne bence
bu arada aşk yolunun tamamını yada tamamaına yakını izledim...çok güzelmiş...herkese tavsiye ederim...filmde tuba büyüküstün evlilik dışı çocuk dizide evlilik dışı bi çocuk dünyaya getirmeyi düşünüyo...korkarım bi süre sonra bu vukuat başına gelmese....rastlantı olmuş biraz...
hastane sahnesinin olması aslı yılmaz yakınlaşmasını sağlayacak, en iyi yol bu şekilde olacağı çünkü aslı yılmazla aynı arbada ve kazayı beraber yaşamış oldu buyüzden o hafif olarak kurtulacak ama yılmazın başından da ayrılmayacak, yılmaz bir nevi kendini feda edeceği için aslının daha da beğenisini kazanacak ve dediğin gibi aslı refakat edecek yılmaza onunla ilgilencek, eğer dediğiniz gibi mualla tarafından gönderilirse filiz hiçbirşey yapamayacağından yılmaz aslıya kalmış olcak ve görmeye geldiğinde ilgilendiğini görüp filiz ne hale gelir artık feci çok feci
yakupoglu61
10-01-07, 12:39
bu kez ekrem iyi bi el atmassa adam değil diyecem ekreme
yılmaz dayak yedi birşey yapmadı
şimdi kaza yaptı freni boşaltıldı ... kimin yaptığı biliniyo
bu olayda sessiz kalmamasını istiyorum...
ya da tüm yaşananların hepsi filizin rüyası olurmuş :):) diziyi apar topar yayınladıkları çok belli resmi sitede 21.30'da diyor,kanald de 22.00'da diyor,diziden önce film olduğu için ancak 22.30'da başlar :)
aslı iş yerinde çok acil bir iş çıkarsa yılmazın yanından mecburi ayrılmış olabilir veya aynalı cemle ilgili bir şeyler söyleyebilir,yılmaz sadece hastanede ama o kadar ağır yaralı değildir,aslıya telefon gelir sorun var diye onlara aslıya bir şeyler söyleyebilir..fragmanı inşallah düzeltirler :)
Kurtuluyor.. Yılmazın böyle bir kaza geçirecebileceğini gören filiz söylemeye karar veriyor.. Sonuçta fani dünya ölüm var kalım var.. Aman ya Yılmaz olsaydı fragamandabu kadar netsizlik olmazdı. Ben kaza anını merak eder oldum.. Hava yastıklarını rica edeiyorum.. olursa kaza.. Yoksa ben gidip takcam o arabaya hava yastığı.. Belki maliyetten kısarlar.. Çünkü 5 milyarmış bir arabanın hava yastıkları.. :img-yes:
iyide yılmaz kendini feda edebilir aslıya bi şey olsın diye aslıya zarar gelmeyecek şekilde kaza yapabilir bazen şöförler bunu yapabiliyor diyelim ikisinide bi şey olmadı o zaman yılmaz cem hakkında taaruzda olması gerekiyordu yılmaz hiçbir şey yapmadan bir bölüm beklemez buda özette belirttilmesse bende şüphelenirim tabiki
iyide yılmaz kendini feda edebilir aslıya bi şey olsın diye aslıya zarar gelmeyecek şekilde kaza yapabilir bazen şöförler bunu yapabiliyor diyelim ikisinide bi şey olmadı o zaman yılmaz cem hakkında taaruzda olması gerekiyordu yılmaz hiçbir şey yapmadan bir bölüm beklemez buda özette belirttilmesse bende şüphelenirim tabiki
Asli Yilmazin yanindan ayrilmak zorunda kalabilir, malum Cem tekinerlere olan destegini cekti, bu durumda insaata olaylar baya bi karismis olabilir, ve Aslinin insaata bulunmasi gerekiyor olabilir
O ilk sahne Filizin rüyasindanda parcalar olabilir, söyle mesela Filiz o kazayi tekrar görüyor ama Yilmaz bu sefer ölmek üzere o kalb seslerde Yilmazin kalb sesleri gitdicks azaliyor ve duruyor ve o esnada bebegininde öldügünü fark ediyor falan, yani yaniltmaca bir sahne bence
bu da mantıklı o zaman bebeğini üzüntü ile mi kaybetmiş olacak, bu mümkün mü o kadar kolay kaybedilebilir mi, tamam yaşadığı kaybetme korkusu olacak bu şekilde olursa ya ne biliyim kafam karıştı:icon_whis
yani bu kaza eninde sonunda olucaktır ve yılmaz a bi şey olucaktır koskaca bir bölüm oynayacak yılmaz hiçbirşey yapmayacak ancak olsa olsa bu olay yılmazın hastanede olması olur gibime geldi ve bu seferde iki günde ayağa kaldırmazlar umarım biraz gerçekci olsun önceden ilk sezon dizimizde müzikle zaman geçis sahneleri olurdu bunlarda yok valla özünden gitgide uzaklaşıyor bizim dizi
Asli Yilmazin yanindan ayrilmak zorunda kalabilir, malum Cem tekinerlere olan destegini cekti, bu durumda insaata olaylar baya bi karismis olabilir, ve Aslinin insaata bulunmasi gerekiyor olabilir
iyide koskovca bir bölüm yılmaz ne yapıcak o zaman freenin boşaltıldığını öğreneceğine göre boş durması imkansız bence özette yılmazın durummu izleyiciyi merak ettirmek için gizlenmiş bence yılmaz yolcu öbür tarafa bilet alıcak ama sonda anda hayata dönücek
valla cemin o sahnesi bana sanki haberlerde yılmazın haberini almış zevkten şampanya açtırmış gibi geldi sanki evet olaylara ben hep kötü kısmına bakarımki ki çıkarsa çok şaşırmayayım diye
Çanakkale83
10-01-07, 12:54
Arkadaşlar Kanal D'nın yayın politikasından şikayetçiyseniz bir de bunu deneyelim diyorum ben. Rtük'e şikayet edelim seyirciye saygı duymasını belki öğrenir.
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
bu bölüm, yılmaz hastanede, filiz yılmazına gidemeyecek gitsede engellenecek bebeğiyle başbaşa kalacak bu kadar sıkıntı, stres bebğini kaybetmesine neden olacak (kaybettikten sonra söyleyebilir yılmaza bu kazanın stresiyle falan)
aslı hem yılmazın başında hem de işinin başında olacak, cemin planları en azından inşaatla ilgigli olanlardan ömerin haber olacak aslı tarafından öğrenecek, cemle görüşmek isteyebilir (tabi ferideden fırsat bulursa :) ) cem ister mi bilinmez, çünkü yılmazdan gelecek habere kilitlenmiştir ne yapması gerektiğini düşünecek
en azından bazı şeyler netlik kazanacak, çok şey olacak gerilim bizi bekliyor bakalım kim zevk verecek seyrederken ya da kim saç baş yolduracak bize
yakupoglu61
10-01-07, 13:45
yılmaz yolcu öbür tarafa bilet alıcak ama sonda anda hayata dönücek
söylediğin şeyi ömerde yapmışlardı önce öldürüp sora geri getirmişlerdi
normalde fragmanda yılmazı kaza geçirirken yada hastahanede ameliyetta göstermesi lazım ve de bizim o anı görüp ölecek mi ölmeyecekmi diye meraklanmamız gerekiyordu
ama bu dizinin yöneticileri bizi daha beter merakta bırakacaz işlere imza atıyolar
fragmandan özetten bişey anlaşılmıyo bukadarmı kısa ve anlamsız verilir bir özet ya ama eğer yılmaz kaza yapar ve hastanede olursa mutlaka filiz bebeği söylicektir yılmaza gerçi ben bu hafta izleyemicem ama yorumlardan ne olduğunu anlarım artık..
forever_bim
10-01-07, 14:03
sizi okudukça yılmazın hastanede ağır bir şekilde yaralı olabileceğini düşünmeye başladım ama filiz neden o kaza anındaki kıyafetiyle çok sakin duruyor ona bir anlam veremiyorum..şoktan herhalde:)
Yılmaz'a ciddi bir yaralanma olmayacağına inanıyorum nerdeyse eminim hatta. Aslı ile Yılmaz'ı samimi görürse Filiz ondan afallayabilir, kaza şokuyla da bebeğini kaybedebilir.
Fatmacığım 130 la giden mercedesin çarpıp da havayastığının açılmamasından mütevellit teyzemin eşi eniştem vefat etmiştir, yani her koşulda havayastığı açılır diye bir kural yok.
Havayastığı saniyenin onbinde biri kadar kısa sürede açılır hatta kaza yapanı boğma riski bile vardır.
bu kazada yılmaz 'a kötü birşey olacağını sanmıyorum.aslı'nın hiçbirşeyi yok.işleriyle ilgileniyor.bu kazada olsa olsa ufak tefek sıyrıklar ya da belki kol , bacak kırılmaları olabilir.meraklandırmak için ellerinden geleni yapmışlar. yılmaz'ın hiçbir görüntüsü yok fragmanda , açık vermemek için görüntü koymamışlar.
forever_bim
10-01-07, 14:08
fragmandan özetten bişey anlaşılmıyo bukadarmı kısa ve anlamsız verilir bir özet ya ama eğer yılmaz kaza yapar ve hastanede olursa mutlaka filiz bebeği söylicektir yılmaza gerçi ben bu hafta izleyemicem ama yorumlardan ne olduğunu anlarım artık..
Tamam senin yerine de izlerim arkadaşım, senin için daha da detaylı anlatırım. :img-wink:
Tamam senin yerine de izlerim arkadaşım, senin için daha da detaylı anlatırım. :img-wink:
teşekkür ederim sen detaylı anlatırsın sonra bende ona göre yorumumu yaparım
bu kazada yılmaz 'a kötü birşey olacağını sanmıyorum.aslı'nın hiçbirşeyi yok.işleriyle ilgileniyor.bu kazada olsa olsa ufak tefek sıyrıklar ya da belki kol , bacak kırılmaları olabilir.meraklandırmak için ellerinden geleni yapmışlar. yılmaz'ın hiçbir görüntüsü yok fragmanda , açık vermemek için görüntü koymamışlar.
eee son bölümlerde yılmazımız iyice nazlandı, baksana filizi istemiyor, ceme birşey yapmıyor, şimdi de fragman da gözükmek istememiştir :) eskiden kızlar naz yapardı şimdi yılmaz yapıyor ne yapsın yakın bir zamanda filiz-aslı çekişmesinin içinde bulacak kendini şimdiden biraz cool takılıyor :)
iyide özettede yılmazın ismi geçmiyor bu biraz tuhaf olmuyormu yılmaz hiçbişey yapmadan konu mankeninimi oynayacak sanmıyorum illa yılmaza bi şey olacak gibi hissediyorum çünkü 64.bölümde dizi bitecek diyenler yılmaz kaza yapıyor yoğun bakımda ölüyor arkasından filizde intihar ediyor diyorlardı belki diyorum o zaman yoğun bakıma alırlar sonrada hayata döner çünkü yoğun bakımda uzun süre kalacak diyorlardı gerçi onların söylediği hiçbişey şimdiye kadar tutmadı ama ihtimal olarak değerlendirmek lazım bence o kadar hızlı giden bi araçtan birine bi şey olmadan nasıl çıkılıcak orası otoban bir sürü arabavar araba kendi kendine duracak değil ya
eee son bölümlerde yılmazımız iyice nazlandı, baksana filizi istemiyor, ceme birşey yapmıyor, şimdi de fragman da gözükmek istememiştir :) eskiden kızlar naz yapardı şimdi yılmaz yapıyor ne yapsın yakın bir zamanda filiz-aslı çekişmesinin içinde bulacak kendini şimdiden biraz cool takılıyor :)
yılmazın ne nazını gördünki filizi affedemiyor ben olsam bende affetmem filizde bu davranışlar artık alışkanlık oldu yılmazı kaybetme korkusunu iyigene yaşamalı yoksa kendine gelemez bu kız birinci dönem elifi eşetirirdik şimdi filizi eleştirir olduk çünkü o zamanlar filiz mükemmele yakın krakter görüntüsü veriyordu tek zaafı çok kırılgan olması ve babasıydı senaristlerde kızı vuracak yerini buldu biz vur dedik onlar öldürdü filizi...
iyide özettede yılmazın ismi geçmiyor bu biraz tuhaf olmuyormu yılmaz hiçbişey yapmadan konu mankeninimi oynayacak sanmıyorum illa yılmaza bi şey olacak gibi hissediyorum çünkü 64.bölümde dizi bitecek diyenler yılmaz kaza yapıyor yoğun bakımda ölüyor arkasından filizde intihar ediyor diyorlardı belki diyorum o zaman yoğun bakıma alırlar sonrada hayata döner çünkü yoğun bakımda uzun süre kalacak diyorlardı gerçi onların söylediği hiçbişey şimdiye kadar tutmadı ama ihtimal olarak değerlendirmek lazım bence o kadar hızlı giden bi araçtan birine bi şey olmadan nasıl çıkılıcak orası otoban bir sürü arabavar araba kendi kendine duracak değil ya
ama bu yılmazın yoğun bakımda kalıp sonra ölmesi ve filizin intihar etmesi düşük bir ihtimal bence yani dizinin bitmesine daha var ve şimdiden yılmaz yoğun bakıma girerse bu dizinin 2 3 hafta sonra bitmesi gerekirki buda olmıcağına göre düşük ihtimal yılmaz kaza yapabilir ama çok ağır bir yaralanma olucağını düşünmüyorum...
iyi güzelde bu kadar hızlı giden arabadan aslı nasıl hiçbirşeyi olmadan kurtuluyor.özette ve fragmanda yılmaz'ın olmaması yılmaz'a kazada birşey olduğuna bizi inandırmak için olduğunu düşünüyorum.
forever_bim
10-01-07, 14:34
Matraka çok panik yapma. Özette Yılmaz'dan bahsediliyor. Fragmanda göstermemeleri dizide göstermeyecekleri anlamına gelmez. Senden sakin olmanı evham yapmamanı rica ediyorum.:img-wink:
yılmazın ne nazını gördünki filizi affedemiyor ben olsam bende affetmem filizde bu davranışlar artık alışkanlık oldu yılmazı kaybetme korkusunu iyigene yaşamalı yoksa kendine gelemez bu kız birinci dönem elifi eşetirirdik şimdi filizi eleştirir olduk çünkü o zamanlar filiz mükemmele yakın krakter görüntüsü veriyordu tek zaafı çok kırılgan olması ve babasıydı senaristlerde kızı vuracak yerini buldu biz vur dedik onlar öldürdü filizi...
tamam affedemiyor ama çok uzamadı mı bence çok uzadı biraz gülümseyelim istedim tamam kimlerin nazarı değdiği belli oldu filize daha iyi anladım :)
sende içindesin onların :)
fragmanı yenilemişler yılmaz maşallah sapasağlam aslıyı durusuya götürmüş,filizi reddediyor gene cemi dövüyor yani yılmazın maşallahı var :)
feride kovulmuş :):)
filizciğimde aslıyla yılmazı görüyor offf offf
fragman değişmiş süper olmuş. filiz ve yılmaz konuşuyorlar.yılmaz'ın alnında bant vardı.filiz yılmaz'ın elini tutuyor.yılmaz çekiyor.yine ömer ve feride sahnesi var aynı şekilde. başka sahnelerde eklenmiş evden çıkarken handan bunları gözlüyor kapıda , elif var babasını sarılıyor. aslı ve yılmaz çok güzel bir yere gtimişler.neresiydi orası aklıma gelmedi şimdi. filiz ve yılmaz'ın dans ettikleri yer oraya benziyordu.kayıkla geziyorlar.filizde sahilde onlara bakıyor.yılmazda filiz'in gördüğünü anlayıp ona bakıyor.
Hasan;
Yani tam emin değilim ama 40.bölümde aradan 4 sene geçtikten sonra Ekrem Yılmaza böyle birşey demişti.Belkide Yılmazın moralini düzeltmek için espiri yapmıştır.
Sevgili arkadasım,
O sahneyi bende cok iyi hatırlıyorum.. Orda Ekrem'in yılmazla konustugu konu, yılmazın tekiner hisselerini almak için yaptıgı kurnazlıktır..
fragmanı yenilemişler yılmaz maşallah sapasağlam aslıyı durusuya götürmüş,filizi reddediyor gene cemi dövüyor yani yılmazın maşallahı var :)
yılmaz ve aslının birlikte yaptıkları olaylar hep birinci sezon yılmaz ve filizin yaptuklarıydı durusuya gitmeler yeni yıl kutlamalar yılmazıda anlamıyorum ya aslıyı neden durusuya götürüyoki böylece yılmazda aslıya ümit vermiş oluyo..
hemde ne off off sinem .yazık ya bu kıza.nasılda bakıyordu aslıyla yılmaza. bebeği söylemek için gitti belki durusuya onları görünce yine vazgeçecek.
yılmaz ve aslının birlikte yaptıkları olaylar hep birinci sezon yılmaz ve filizin yaptuklarıydı durusuya gitmeler yeni yıl kutlamalar yılmazıda anlamıyorum ya aslıyı neden durusuya götürüyoki böylece yılmazda aslıya ümit vermiş oluyo..
filizde orda malesef onlar kayıkta yılmaz durgun,aslı şen şakrak :) filiz onlara bakıyor bir yere yaslanmış yılmaz onu görüyor ...çok kötü oluyor aslıyı o suda boğabilir :img-hyste
ferideyle elifin ellerinin ayrılması handanında kapıda onlara bakması yani ömerle feride handana sobelenmişler..handanda ayırmış ama hep ters tepiyor ..
filiz yılmazın ellerini tutuyor kazadan sonra sanırım, yılmazda ellerini çekiyor sert sert bakarak ...
fragmanda en sevindiğim olay yılmazın cemi dövmesi oldu
Yılmazı alkıslıyorum yine..:happy0064 (abarttım bu alkıs konusunu sanırım)
İlerde yapacaklarının da cok merak ediyorum..
Bu arada izlemeden yorum yapmak istemiyorum ama feride kovulmussa ömer ayıp etmiş derim..
fragmanda en sevindiğim olay yılmazın cemi dövmesi oldu
Aaa olur mu sinem,
Yılmazın elini cekme sahnesi daha güzel hatta filizin Aslıyla yılmazı kayık sefasında görmesi cok daha güzel..
Neyse bu bölüm bu ilişkiyi izlerken yine sinirlerim bozulacak gibi.. Hayır bu sefer ömer feride askını da izleyemeyecegiz.. Eee biz ne izleyecegiz yılmazın cem i dövmesini mi ? Buna da sükür gerci..Hic olmazsa Yılmaz bozulan karizmasını toparlıyor... Ne hallere kaldık aman Allah'ım...
Aaa olur mu sinem,
Yılmazın elini cekme sahnesi daha güzel hatta filizin Aslıyla yılmazı kayık sefasında görmesi cok daha güzel..
Neyse bu bölüm bu ilişkiyi izlerken yine sinirlerim bozulacak gibi.. Hayır bu sefer ömer feride askını da izleyemeyecegiz.. Eee biz ne izleyecegiz yılmazın cem i dövmesini mi ? Buna da sükür gerci..Hic olmazsa Yılmaz bozulan karizmasını toparlıyor... Ne hallere kaldık aman Allah'ım...
adam ölümden dönmüş yanında sevdiği kadın var,elini çekiyor ??? neden acaba filizin yaptırdığını falan düşünüyordur belki :img-hyste :img-hyste
ömer ferideye bölüm sonunda evlenme teklifi eder ...elifte öyle olmuştu handanın püskürtmeleri işe yaramıyor genelde kendisine doğru bir püskürtmeyle karşılaşıyor :) hem ömer elifin halini gördükten sonra handanı dinlemez
Fragmana baktimda simdi;
Hani su ömer`in Ferideye karsi yakinlasip öpme sahnesi..
Bence eminim o an ömer Ferideyi sanki bir an icin Elif zannederek; hislenip yaklasiyor..Cünkü ömer inanilmaz a$ik bakiyordu Ferideye.. Ben sanmiyorum ki; o an Ferideye duymus oldugu büyük a$ktan dolayi bakip yaklassin.. Cünkü Feridede saskindi.. Bana öyle geldi nedense. Ben ömerin Ferideyi dusundugu, hislendigi tek bir sahne bile görmedim cunku.. :img-yes:
Kesin böyledir diyorum ben.. Elifi hatirladi biran icin ondan yaklasmis olabilir...
Bir ihtimal :)
Demek yeni fragmanı yayınladılar iki saat önce hala eski fragman yayınlanıyordu peki şiir falan varmı yeni fragmanda
Anlattıklarınıza görede yılmaza çok sinir olucam heralde demek aslıyla durusuya gitti ve kayıkla geziyorlar ha bence yılmaz ilerde aslıyla bir ilişkiye başlayacak bunada aşık olursa yuh derim artık filizde onları öyle görüyor demek yılmaz hakkında tek iyi şey ise cemi dövmesi bari bu sefer adamakıllı bir dövse handanda ömerle ferideyi basıyor galiba baksana kızı kovmuş ama ömer buna asla izin vermez
cemin evine girer girmez kafa atıyordu cem ne oldum demeden duvara yapışıyor sonra yılmaz onu elleriyle kavrayıp tekrar vuruyordu :):) cem bundan sonra bir ölümcül tuzak daha kurar.:)
Demek yeni fragmanı yayınladılar iki saat önce hala eski fragman yayınlanıyordu peki şiir falan varmı yeni fragmanda
Anlattıklarınıza görede yılmaza çok sinir olucam heralde demek aslıyla durusuya gitti ve kayıkla geziyorlar ha bence yılmaz ilerde aslıyla bir ilişkiye başlayacak bunada aşık olursa yuh derim artık filizde onları öyle görüyor demek yılmaz hakkında tek iyi şey ise cemi dövmesi bari bu sefer adamakıllı bir dövse handanda ömerle ferideyi basıyor galiba baksana kızı kovmuş ama ömer buna asla izin vermez
sevgili cemotara;
Ne var ki bunda; Yilmazda Asli ile gezebilir..Bu Yilmazin Asli ile yeni bir iliskiye baslayacagi anlamina mi gelir ? Arkadasca, dostca gezmis olamazlar mi yani ? Hem a$k yasasa ne olur ki ? Her ne kadar Filiz ile olmalarini istesemde bende; ayrilmis iki insan belli bir süre sonra istedigi insana karsi yeniden birseyler hissedebilir..
Ama Yilmaz Filizi seviyor..Ben sanmiyorum onun Asliya karsi ilgisinin olacagini..Cünkü seviyor Filizi.. Seven adamda öyle kolay kolay hemen bir baskasina gönül baglayamaz herhalde diyorum..
vaybe yeni fargman olay olmuş desenize ben nasıl izlicem şimdi onuya nete düşmezmi acaba iyi filiz biraz daha acı çekiyor demekki ohh valla o görüntülerde bir kaç kilo vericem demektir.filiz mümkünse perişan olsun
sevgili cemotara;
Ne var ki bunda; Yilmazda Asli ile gezebilir..Bu Yilmazin Asli ile yeni bir iliskiye baslayacagi anlamina mi gelir ? Arkadasca, dostca gezmis olamazlar mi yani ? Hem a$k yasasa ne olur ki ? Her ne kadar Filiz ile olmalarini istesemde bende; ayrilmis iki insan belli bir süre sonra istedigi insana karsi yeniden birseyler hissedebilir..
Ama Yilmaz Filizi seviyor..Ben sanmiyorum onun Asliya karsi ilgisinin olacagini..Cünkü seviyor Filizi.. Seven adamda öyle kolay kolay hemen bir baskasina gönül baglayamaz herhalde diyorum..
sevgili figan bende biliyorum yılmazın filizden başkasını sevmeyeceğini ama belki aslıyla mutlu olabilirim deyip aslıya ilerde yakınlaşabilir ben şahsen asla böyle birşey olmasını istemiyorum evet arkadaş olarak gezebilirler ama yılmaz biraz fazla abartmış bu aslıyla gezme işini filiz cemle bukadar gezmediği halde arkadaşça üstüne çok gidilmişti
merhaba arkadaşlar şimdi bu forumda ne işim olduğunu sorucaksınız??? ıhlamurlar altında ve hırsız polisi severek izliyorum fakat kanal d nin yayın anlayışı yüzünden 3 haftadır hırsız polisi izleyemiyoruz ayrıca geçen haftada ıhlamurlar altında yayınlanmadı sizden hp severler adına destek bekliyoruz!!! sizlerde şikayetlerinizi kanal d ye mail yoluyla bildirin:img-help: :img-help: bunun için şimdiden teşekkür ederim:img-help: :img-help:
Fragman yorumu yapmak pek huyum degildir ama,
Burdan filize cok kızdıgımı söylemek istiyorum..Seni bir daha rahatsız etmeyecegim diyorsun sonra da peslerinden ayrılmıyorsun.. Yani biraz CABA dedik ama sen sürekli gidip onu ne kadar cok sevdigini söylüyorsun.. Sevdigin adam bunları istemiyor anla artık !!! Hem kendini yıpratıyorsun hemde ilerleme kaydedemiyorsun.. Allah sana akıl,fikir en önemlisi SABIR versin..
forever_bim
10-01-07, 15:28
sevgili cemotara;
Sevgili Figan Abla;
Diyorsun ki iki ayrılmış insan başkasıyla gezip tozabilir. Haklısın da Yılmaz Aslı'yla takılsın lafımız yok. Neden olsun ki.
E Elifle Ömer'i de ölüm beş yıl önce ayırmış. Feride'yle yan yana görünce sürekli tepki vermen biraz haksızlık olmuyor mu?
vaybe yeni fargman olay olmuş desenize ben nasıl izlicem şimdi onuya nete düşmezmi acaba iyi filiz biraz daha acı çekiyor demekki ohh valla o görüntülerde bir kaç kilo vericem demektir.filiz mümkünse perişan olsun
sevgili matraka bence senin mutlu olabilmen için filizin ölmesi gerekiyor öbürtürlü sen hep filizle uğraşacaksın bu dizide en fazla acıyı çeken filiz halada çeksin diyorsun
Off bir geldim.. Haberleri alınca nedense pek bir sevindim.. :)
Bakalım fragmanı görmeden yorum yapmayacağım.. Valla Cemi dövüyor ha.. Artık ben dört köşe.. Aslı Yılmaz kayık gezintisi ha.. Valla şaşılacak iş.. Bakalım görmeden yorumlamayacağım.
Sevgili Figan Abla;
Diyorsun ki iki ayrılmış insan başkasıyla gezip tozabilir. Haklısın da Yılmaz Aslı'yla takılsın lafımız yok. Neden olsun ki.
E Elifle Ömer'i de ölüm beş yıl önce ayırmış. Feride'yle yan yana görünce sürekli tepki vermen biraz haksızlık olmuyor mu?
Ben ikisinin yanyana olmasina tepki vermedim Hasan.
ikisinin nasil bu kadar cabuk ask yasadiklarina sasiriyorum sadece ben..Ne zaman ikisi birbiri icin agladi, üzüldü, acilar cekti yada birbirini düslediler.. Yoksa gösterdilerde ben mi göremedim ???
Tepki verdigim konu bu..
Ama yorum yapmam daha ikisi icin.. icin rahat olsun..
forever_bim
10-01-07, 15:34
Matrakacığım bu gidişle dizinin sonunda sen sıfır beden matraka olacaksın. Her hafta kilo ver ver olmuyor ama. :img-wink:
arkadaşlar yeni fragmanı gördüm şok oldum sonunda yılmaz rahatına eriyo yani Çok sinirliyim vallai filiz yılmazla aslıyı kayıkta beraber göruo yılmazda salak salak bakıo yani muradına erdi yılmaza çok kızgınım aşırı kızgınım acayip kızgınım bu kadar salak bir adam görmedim yakalarsam oldurecem wallai mahvedecem bitirecem
september_06
10-01-07, 15:36
Yazık Filiz'e yaaa. kahroldu kız. Artık yeter. Gülsün biraz.
Yılmaz kuş beyinli filize bu yapılırmı beee :sad53: göz göre göre hemde ulan yılmaz kafana o aslı kadar taş düşsün e mi ?
fragmanı tekrar seyrettimde filiz'e çok üzüldüm yine .nasıl da bakıyor , aslı ve yılmaz'a , seven kişinin görebileceği kötü bir manzara ile karşı karşıya kalıyor.şu an için aslı ve yılmaz arasında bir şey olamasada filiz için zor bir durum. bakalım başına daha neler gelecek bu kızın.
yazıktır ya ..ölümden dönmüşsün hayatın kısa olduğunu anlayıp sevdiklerine sahip çıkarsın ya ama yılmazda böyle bir şey yok:img-cray: kızda evinde bebeğiyle ne yapacağını düşünüyor..aslı çok mutlu ona da yazık yakında ağlar
filiz yılmazdan gene o tepkiyi görünce evde ne yapacağını düşünüyor sanırım ...ne olacak açıklayabilecek mi bilmiyorum ama yılmaz sonunda çok pişman olacak ..bebek bu olayda düşmediyse kesin cemin yaptığı bir başka planda düşecek,yılmaz cemi söylememeye devam ederse çok yakışırsınız diye kızı ceme doğru iterse yılmaz çok pişman olacaktır ..
gittikleri yer belki durusu değildir,nişanlandıkları yere de benziyor :img-cray:
forever_bim
10-01-07, 15:39
Ben tepki vermedim Hasan.
ikisinin nasil bu kadar cabuk ask yasadiklarina sasiriyorum sadece ben..Ne zaman ikisi birbiri icin agladi, üzüldü, acilar cekti yada birbirini düslediler.. Yoksa gösterdilerde ben mi göremedim ???
Tepki verdigim konu bu..
Ama yorum yapmam daha ikisi icin.. icin rahat olsun..
Figan Ablacığım
Ben senin yorumlarından gocunacak bir yapıya sahip değilim.
Sen yorum yapınca ben rahatsız mı olacam ne haddime? Aksine çok severek okuyorum ve katılmadığım noktayı dile getirdim yalnızca.
Bir de şu var Ömer'le Feride'nin yakınlaşması Ömer vurulduktan ve Feride onu kurtardıktan hemen sonra başladı yani toplasan 5-6 bölüm. Dizinin başından beri olagelen bir ilişki değil ki bu.
ah matraka ah filiz çin işkencesinden bile fazla acı çekmiştir bu dizide, ama sen inatla daha beter olsun diyorsun, yılmaz kendinden yoksun bırakarak perişan etti şimdi bir de aslı ile dolaşarak darmadağın edecek ama sana yetmedi sanırım ki daha fazla perişan olsun diyorsun yapma içinde hiç birşey kalmadı mı :(
september_06
10-01-07, 15:43
Fragmanı izlemedim ama anlattıklarınıza göre Filiz şimdi gidip Psikopat Cem'le evlense yeridir. Çok kızdım yaaaaa
Yılmaz kuş beyinli filize bu yapılırmı beee :sad53: göz göre göre hemde ulan yılmaz kafana o aslı kadar taş düşsün e mi ?
Kuş beyinli olmasını Aslı ile gezmesine mi bağlıyorsun..
Ayrıldılar.. Artık.. Yılmaz kendine bu ilişkinin bittiğine inandırmak istiyor.. Aslıyada o gözle bakmıyor.. Kızla geziyor diye kızı sevcekmi sanıyor.. Filizin üzülmesine bende üzgünüm ama.. Filiz ektiği tohumların meyvesini topluyor ne yazıkki..
Bu bölüm bence filizin yılmaza bebeği olacağını söyleyecek ve dizi orda bitecek bu hafta öbür bölümdede büyük ihtimalle cemin yılmaza yaptığı tuzağa filiz düşer ve bebeğinide kaybeder
matraka abi yapma kıza işkence yapıyo YILMAZ inşallah o kayıkla boğulursun inşallah... Of be yılmaz kas kafalı yılmaz kas kafalı herif !!! Oldurcem seni !!!! Oldurcem Ahh ahhh
Figan Ablacığım
Ben senin yorumlarından gocunacak bir yapıya sahip değilim.
Sen yorum yapınca ben rahatsız mı olacam ne haddime? Aksine çok severek okuyorum ve katılmadığım noktayı dile getirdim yalnızca.
Bir de şu var Ömer'le Feride'nin yakınlaşması Ömer vurulduktan ve Feride onu kurtardıktan hemen sonra başladı yani toplasan 5-6 bölüm. Dizinin başından beri olagelen bir ilişki değil ki bu.
Tsk.ederim sagol Hasan..
Biliyorsun bende senin yorumlarini begenerek vede keyifle okuyorum..
Ama senin anlattigin bu sahneler icinde yani 5-6 bölümde süre gelen bu zaman zarfinda ben bir yakinlasma hissedemedim..Tamam bakismalar, gülüsmeler oldu ama ben birsey hissedemedim.. Ya ne bilim iste ben; bu da benim izlenimlerim..
Mesela ömerin elindeki evlilik yüzügünü öpmesi beni cok ama cok duygulandirmisti..Yani ben ömerden bir izleyici olarak elektrik aliyorum illaki..Ama Feride ile olan birlikteliklerinde ben hislenemiyorum.. Ama eminim bunun Sinan Tuzcu ile ilgisi yok.. Tamamen ona eslik eden Irem Altug ile ilgisi var.. Cünkü Feride karakterinin ses tonu vede mimikleri bana itici gelmeye basladi..Samimi olarak itirafim buda..
Sinan Tuzcu bence irem Altug`un yaninda sönük kaliyor.. Yani adam ne yapsin sanki tutuk gibi duruyor kiz... Elif ile yanyana geldiklerinde ömer daha bir etkileyici daha bir süperdi..
forever_bim
10-01-07, 15:47
Fragman yorumum:
Cem kapıyı açıyor Yılmaz bam güm girişiyor haklı olarak.
Filiz Yılmaz'ın elini tutuyor Yılmaz elini çekiyor.
Filiz karnını tutuyor. Önceki fragmanda da kabus görüyordu zaten.
Ömer Feride öpme girişimi bu fragmanda da var.
Muhtemelen Handan'a yakalandıkları için Handan Feride'yi kovuyor. Kesin Ömer iştedir Handan fırsatını bulmuştur.
Elifcik Feride'ye sarılıyor Zeynep gelip onları ayırıyor. Geceki cümbüşü heyecanla bekliyorum.
Yılmaz ve Aslı takılıyorlar birlikte. Kayıkta Aslının 32 dişini görüyoruz.
Filiz onlara bakıyor. Yılmaz onu görüyor. Fragman bitiyor.
matraka abi yapma kıza işkence yapıyo YILMAZ inşallah o kayıkla boğulursun inşallah... Of be yılmaz kas kafalı yılmaz kas kafalı herif !!! Oldurcem seni !!!! Oldurcem Ahh ahhh
Ya arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyorum..
Kıza istanbulu gezdirmeyecekmiydi. Yılmaz.. Bu turun başladığının göstergesi.. Aslıdan alan haberi Filiz de soluğu orda alıyor besbeslli.. Mağdem kahrolıyor mağdem iç açıcı bir manzara değil.. Ne halt yemeye gidiyor oraya.. Gitmese bu kadar kahrolmazdı.. Onun için Filizin bilakis acı çektiğini göstermek için kayık sefası yapılmış.. Açıkcası kayık sahnesini merakla bekliyorum.. Kayık sahnesinden iyi imzalar olur.. :)
Fragman yorumum:
Cem kapıyı açıyor Yılmaz bam güm girişiyor haklı olarak.
Filiz Yılmaz'ın elini tutuyor Yılmaz elini çekiyor.
Filiz karnını tutuyor. Önceki fragmanda da kabus görüyordu zaten.
Ömer Feride öpme girişimi bu fragmanda da var.
Muhtemelen Handan'a yakalandıkları için Handan Feride'yi kovuyor. Kesin Ömer iştedir Handan fırsatını bulmuştur.
Elifcik Feride'ye sarılıyor Zeynep gelip onları ayırıyor. Geceki cümbüşü heyecanla bekliyorum.
Yılmaz ve Aslı takılıyorlar birlikte. Kayıkta Aslının 32 dişini görüyoruz.
Filiz onlara bakıyor. Yılmaz onu görüyor. Fragman bitiyor.
Ne bölüm ama.. Bayıldım.. Nerden tutarsam elimde kalıyor.. Entrika üzerine kurulmus sinir bozucu bir bölüm olacak.. Allah izlerken herkese sabır versin :):)
fragmanı tekrar seyrettimde filiz'e çok üzüldüm yine .nasıl da bakıyor , aslı ve yılmaz'a , seven kişinin görebileceği kötü bir manzara ile karşı karşıya kalıyor.şu an için aslı ve yılmaz arasında bir şey olamasada filiz için zor bir durum. bakalım başına daha neler gelecek bu kızın.
kesinlikle çok zor bir durum sen üzüntünü yaşa üstüne üstlük bir de bebk var, ama yılmazın keyfi yerinde filiz düşünecek demek ki yılmaz unuttu demek ki istemiyor, bundan sonra savaşmak ister mi zannetmiyorum, yılmazım hiç ümit vermiyor ki ah o eller tutlmuşken çekilr mi eh yılmaz
yeni fragman nete düşmemiş daha, bu yüzden anlattıklarınıza göre yorum yapıyorum filizim yine neler yaşıyor ah yılmazım ah sen böyle değildi seni bu hale getirenler utansın ne diyim
insan sevdiğine böyle yapar mı
abi olmaz ki ben olsam yani dün bir bugün iki ayrılalı olmaz ki hem filizi sewio orda filizin durumu çok kötü yani içi çok acıodur... Yılmaz çooooook büyük hata yapıyor çok pişman olacak ama o zaman iş işten geçecek ya filizi yada bebeği kaybetmiş olacak !
slm arkadaslar ben coktan belli üyeyim ama ilk kez yorum yapcam!!!ayrica yorumlarinizi beyeniylen okuyorum!!!ben fragmani yani yenisini henüz görmedim ama anlatiklariniza göre bu bölüm yilmaza sinir olucam ya bune yaaa kiza daha ne kadar aci cektirecek bu tamam anladik filiz hata yapti ama bence yilmaz bunu cok uzatti!!!!!!!yeterrrr!!!!!!bence bebegi yilmaz ögrenirse ki ögrenicek ya bu ya öbür bölüm siirdeki gibi pisan olucak filizden özür dilicek ama bu sefer filiz onu kabul etmicek yilmaz bu yaptiklarindan cokkkkkk pisman olucak cokkkkkkkk:icon_sad:
forever_bim
10-01-07, 15:54
Tsk.ederim sagol Hasan..
Biliyorsun bende senin yorumlarini begenerek vede keyifle okuyorum..
Ama senin anlattigin bu sahneler icinde yani 5-6 bölümde süre gelen bu zaman zarfinda ben bir yakinlasma hissedemedim..Tamam bakismalar, gülüsmeler oldu ama ben birsey hissedemedim.. Ya ne bilim iste ben; bu da benim izlenimlerim..
Mesela ömerin elindeki evlilik yüzügünü öpmesi beni cok ama cok duygulandirmisti..Yani ben ömerden bir izleyici olarak elektrik aliyorum illaki..Ama Feride ile olan birlikteliklerinde ben hislenemiyorum.. Ama eminim bunun Sinan Tuzcu ile ilgisi yok.. Tamamen ona eslik eden Irem Altug ile ilgisi var.. Cünkü Feride karakterinin ses tonu vede mimikleri bana itici gelmeye basladi..Samimi olarak itirafim buda..
Sinan Tuzcu bence irem Altug`un yaninda sönük kaliyor.. Yani adam ne yapsin sanki tutuk gibi duruyor kiz... Elif ile yanyana geldiklerinde ömer daha bir etkileyici daha bir süperdi..
Tabii her aşkın herkese hitap etmesi gerekmiyor. Beni bilirsin zaten elektrik aldım mı yazarım çenem düşer klayem açılır hatta.
Görüşlerinize saygım sonsuz zaten.
muhahahaa süper bir yorumdu walla matraka. al benden de o kadar iyicene perişan olsun pestili çıksın ki anlasın onun bunun lafıyla, gazıyla, deliliyle !!! bu işler olmuyor.:)
Ya arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyorum..
Kıza istanbulu gezdirmeyecekmiydi. Yılmaz.. Bu turun başladığının göstergesi.. Aslıdan alan haberi Filiz de soluğu orda alıyor besbeslli.. Mağdem kahrolıyor mağdem iç açıcı bir manzara değil.. Ne halt yemeye gidiyor oraya.. Gitmese bu kadar kahrolmazdı.. Onun için Filizin bilakis acı çektiğini göstermek için kayık sefası yapılmış.. Açıkcası kayık sahnesini merakla bekliyorum.. Kayık sahnesinden iyi imzalar olur.. :)
fatmacım yılmaz'ın oraya aslıyla gittiğini bilmiyordur.ekrem'den öğrenmiştir gittiği yeri .filiz'e bence aslı'yı görmek çok büyük sürpriz ve şok olmuştur. filiz'in bakışlarından da anlaşıyor zaten.
Ayrıldılar.. Artık.. Yılmaz kendine bu ilişkinin bittiğine inandırmak istiyor.. Aslıyada o gözle bakmıyor.. Kızla geziyor diye kızı sevcekmi sanıyor.. Filizin üzülmesine bende üzgünüm ama.. Filiz ektiği tohumların meyvesini topluyor ne yazıkki..
Esasında haklısın filiz yaptığı hatanın bedelini ödetiyorlar aslında bütün suç senaristlerde ne var bu yılmazda anlamış değilim hep torpili yılmaza geçiyorlar yılmaz ilk sezonda herşeyi yaptı yaptı durdu ama bedelini ödetmediler bile ama filiz yapınca hemen biletini kestiler yani bukadar olur eğer uzun süre böyle devam ederse bu dizi yandık valla durmadan filizi kahrolurken görücez yılmazda aslıyla eğlensin dursun
"Yilmazi ne Asli ile birlestirirler..
Nede Filiz ile evlendirirler.."
Madem biz izleyiciye Yilmazi bu kadar gururlu vede inatci bir yapiya sahip oldugu hakkinda hem fikir ettiler benim dusuncem budur.. Yilmaz üzerine kurulmus olan bu dizinin sonunun hüsran ile bitecegi kanisindayim..
Yilmaz dizinin sonunda bence hepimize cok acikli vede unutulmayacak bir Final ile elveda diyecek..
Bunu hic istemesemde bir Yilmazci olarak; hissettiklerim kesinlikle budur..
buyoruma tamamen katılıyorum.. yazık yaa gerçekten çok üzgün bakıyodu kahroldum valla içim gitti:icon_sorr salak yılmaz tamam belki filizinn yaptıkları hoş diildi ama bu kadarıda fazla yani bugünden sonra kınıyorum seni yanii.!! kız orda seni kaybetcem korkusuyla kabuslar görsün yılmaazz die uykusundan uyansın sen onun bi elini tutmasına bile izin verme git aslıyla gez gül eğlen kız orda perişan!!:img-help: off yaa çok sinirlendim mutlu olmaya hakkı yok mu bu kızın?? maaşallah aslı haınmda pek mutlu halaada haberi yok aşklarından yeter artık öğrensin o da zaten öğrenirse yılmazın filize aşık olduunu anlar heralde.. anlasında ümitleri suya düşsün:fighting2
o tohumları yanlız ekmedi değil mi bunda yılmazında katkısı oldu ama az ama çok herşeyide filizden beklemeyin cnm kızın zaten canı ne size biz psikoyu verelim onunla uğraşın, bırakın filizde biraz mutlu olsun
geçen gün kanald nin tanıtım videosunu tekrar izledim, ta o zamandan aslında tüyo bize çoktan verilmiş arkadaşlar, filiz soğan doğruyor ve ağlıyor yılmaz da neden ağlıyorsun istediğin bu değilmi diyor filizde yeter artık beni de anla diyor
kalkıyor gidiyor yılmazda yine kaçıyorsun diyor acı bieri yemeğe koyuyor bu arada ömer de yeter artık bu acı sence de çok olmadı mı diyor böyle birşeydi yani başından belliymiş
Tabii her aşkın herkese hitap etmesi gerekmiyor. Beni bilirsin zaten elektrik aldım mı yazarım çenem düşer klayem açılır hatta.
Görüşlerinize saygım sonsuz zaten.
Sagol Hasan..
Tsk.ederim.
$una emin ol; bende Feride-ömer ikilisinden senin dedigin gibi bir elektrik alirsam buraya yazacagim..
O yüzden bekliyorum..
Filiz aslının evine gidiyor. Aslıya bakıyor.. Aslının evinde tutuyor Yılmazın elini.. Yılmaz bırakıyor.. Filizin surat paramparça.. Bu arada fragmanın son sahnesinde Filizin şapka süper.. Aslı süper gülüyor ya.. Aslının yüzü dönük.. Sanırım Kayık kıyaya tam olarak yaklaşmadan Filiz alcak voltayı.. Yılmaz bir kırgın biraz da sert bakıyordu. Cemin ağzına da dometes salçasını fazla sürmüşler. :)
offfffffffffffffff offffffffffffffff yaaaaaaa bune beeeeeeeee yilmaza sinir olmamak elde deyil ama bi acidan bakarsan o kadar da kötü deyil yani filizi görünce yilmazda sok oluyo belli ve bakislarida özgün gibi sanki ama bilmiyorum acaba neler olur orda asli fillizi görmü görürse napar yada yilmaz napcak yada filiz napcakkk?????????????? offf okadar cok soru varki isin icinden cikamiyorum ben!!!! bide cok saol linki gönderdiyin icin:img-wink:
Arkadaslar amma abartiyorsunuz ya..:)
Bende dedim ne olmus..Yahu garibim Yilmaz kayikta ama gözleri Filizden baskasini mi görüyor..öylece Filize bakakalmis.. Eglenen vede agzi kulaklarinda olan Asli.. Yilmazi niye bu kadar kesip bictiniz anlayamadim..
Az insaf ! :)
Son sahne bence Filiz kayıkta Aslı ve Yılmaz'ı görünce ordan gidecek. Yılmaz'da yanlış anladığını düşünüp peşinden gidecek.Ve Filiz giderken yolda kaza yapacak diye düşünüyorum.
Son sahne bence Filiz kayıkta Aslı ve Yılmaz'ı görünce ordan gidecek. Yılmaz'da yanlış anladığını düşünüp peşinden gidecek.Ve Filiz giderken yolda kaza yapacak diye düşünüyorum.
İşte bu çok olası.. Onun içni Yılmazın perişan olması bu konudan sağlanacak.. Filizin oraya gitme sebebi çocuğu söylemek olabilir.. Aslının evinde alıyor soluğu.. Kazadan sonra.. Yılmaz eve gitmek istememiş.. Çok merak ettim nasıl kurtulmuşlar..
Bu arada gerçekten Cemin ağzından akan kanı biraz abartmışlar.. Sanki ketçap yemiş gibi olmuş.. :img-hyste :img-hyste
arkadaşlar link eklemek yasakmış sildi mod arkadaşlar ben özür diliyorum .
Yorumum şudur ki ;
Gitgide yılmaza kıl oluyorum !
bİRgün hatasını anlıcak o BÜYÜK hatasını ama iş işten geçecek Filizi ve Bebeğini kaybedecek ne diyeyim bu yılmaza herşey müstahak !
Sana katılıorum... :img-wink: Amma naz yaptı...
evet benim cok dogru bence de öyle olucak sorada yilmaz pesinden gider arabaylan filiz kaza yapar yilmaz alir hastaneye gider ve orda doktor gelir derki özgünüm anne iyi ama bebegi kaybettik!!!!!!! orda yilmazin yüzünü görmek isterdim ve dogal olarak orda yilmaz süclü hissede kendini pisman olur ve filiz den af diler ve de filiz onu affetmez diye düsünüyorum bi süre bi kac bölüm sora yine birlesirler kesin böyle olur
evet sonunda izledim,
Ama fikirlerimde hic bir degisiklik olmadı acıkcası.. Ben zaten yılmaza kızmadım sadece yapacaklarının sınırını cok merak ediyorum..
Bu arada aslı gülerken yılmazın surat ifadesini anlamak mümkün değill.. cünkü o an filizi görmemişti bana öyle geldi daha dogrusu.. Bu arada bakıslar konusunda tuba da ne kadar iddialı oldugunu gösterdi.. Nefsi bir bakıs filizden yılmaza..
evet inşallah dediğiniz gibi olur Yılmazda hatasını anlar belki filizden af dilerse filiz affebilir... diye düşünüom ama affetmezse iyi olur kıza yaptığı işkencenin hesabını ödesin ! Biraz burnu sürtsün !!!
forever_bim
10-01-07, 16:13
Bu arada söylememe gerek yok, fragmanda Elifciğin o halini görünce Handan'a demediğim kalmadı, eğer ki Ömer annesinin bu hatasını telafi etmezse ben bir kaç kg laf sıralayacam Ömer'e. Ya da öğrenir de tepkisiz kalırsa-ki kalmyacagına nerdeyse eminim- Ömer'e çok kızarım.
Bu arada Handan başına bela sarıyor. Yaklaşımı yine amatörce. Ömer'in o ne derse tam tersini yapacagını idrak edememiş zavallı.
Aman allahım o ne delici bakış.. O ne enfes kıskanma bakışı.. Off offf son sahnede gerçekten koptum.. :)
byuzax arkadaşım mağdem yılmazı asıyorsun.. Avatarında ve imzandan yılmazı kaldır.. Daha anlamlı olur.. dimi.. İmzan ve avatarınla yazdıkların çelişiyor..
İki kadında beyaz şapka takmış. Yalnız Filizinki çok tarz. Ayrıca yeşil şalını geçen seneden tandım.. Süper olmuş.. Yılmazsa o siyah yakası giri olan montunu giymekte.. Aslının kıyafeti de.. Alıda kazak giymiş.. Göründüğü kadarı ile ısınmak için giyinmiş şık olmak için değil.. :)
filizin şpkasına bende bittim aslınınki kötü duruyor ( aslıyla yılmaz ilişkisinden demiyorum :) ) filiz orda kendisini bilerek göstermek istedi herhalde hiç kaçar ya da görünce gidecek bir hali yok yılmaz gördükten sonra gidebilir yılmazda peşinden gidebilir ama kesin kavga ederler :)
aslı kendi konuşuyor kendi gülüyor yılmazın suratı çok asık ..kız neye gülüyorsa o kadar :):)
Aman allahım o ne delici bakış.. O ne enfes kıskanma bakışı.. Off offf son sahnede gerçekten koptum.. :)
byuzax arkadaşım mağdem yılmazı asıyorsun.. Avatarında ve imzandan yılmazı kaldır.. Daha anlamlı olur.. dimi.. İmzan ve avatarınla yazdıkların çelişiyor..
Kardeşim dikkatini çekerim o avatar ve imzada yılmaz tek değil !!! Biraz daha dikkatli bak ve oradaki sahneyi izle daha sonra beni eleştir istirham ederim ...
yakupoglu61
10-01-07, 16:23
ARKADAŞLAR ortamı germeyin yılmaza laf atıp kötüleyip durmayın
gene yılmazı hatalar çemberine aldınız
bizim filize dediklerimizi ÇOK AĞIR bulmuştunuz
sizde yılmaz hakkında daha fazla ağır konuşmayın ...lütfen...
şükür fragmanı izleyebildim, ilk sahne cemle baaşlıyor ama ben şöyle diyorum
yılmaz aslı bir şekilde kazadan kurtulur, birşey olmadığını görünce filiz hemen gitmiyor yanlarına ama sonra yine onları takip ediyor yılmaz aslının evine gidiyor filiz dayanamayıp merakten aslının kapısını çalıyor, arada aslı onları yanlız bırakıyor ki filiz yılmazın elini tutmaya çalışıyor ama bay GURUR yılmaz ne yapıyor inatla aynı tavrını devam ettiriyor, filiz yine birşey söylemeden eve geliyor bahçedeki görüntüde bebğini okşuyor, aynı gece feride ömer handana yakalanıyor ve ertesi gün feride gönderiliyor handan tarafından elifin ağlaması da bunu açıklıyor, sonra ceme hesap soruyor yılmaz son olarak da aslı ile geziyorlar ve filizde bir şekilde onların bulunduğu yerdedir bu kadar
eee filizden kaçmak kolay değil yılmaz efendi ama seninde içinin yandığı yüzünden belli, hiçte mutlu değildin canan istediği için aslıya olan görevi yerine getiriyorsun ama mutsuzsun filizide görünce eridin gibi geldi filizimin bri bakış baktın kalbimi yaktını söyletiyor yılmaza son sahnede :)
arkadaşım haklısın ama elini çekmesi bana çok koydu yaa olmazki bu kadar yani ! .Çok kırıcı davranıyor yılmaz filizde hatalar yaptı eleştirdik ama bu kadarı fazla çok gurur yapıyor ve gururu ona çok şeye mal olcak !
evet inşallah dediğiniz gibi olur Yılmazda hatasını anlar belki filizden af dilerse filiz affebilir... diye düşünüom ama affetmezse iyi olur kıza yaptığı işkencenin hesabını ödesin ! Biraz burnu sürtsün !!!
tamam sonra o hata yapsın o affetmesin sonra birer hata ve affetmeme turu daha atsınlar biz de 70 yaşımıza kadar bunları izleyelim.yapmayın arkadaşlar yaw. cem le bisiklet turuna çıkıp yerlere uzanıp gökyüzüne dalan kimdi. cananın balık yemek için çağırdığında cemle beraber gidip yılmazı görünce uzayan sonra da arabanın içinde oturup cemle çay içip kakara kikiri yapan kimdi. hepsi filizdi şimdi çocuk kayığa binio diye suçlu olcak ve filiz affetmicek ha. aaffetmezse affetmesin.
Yılmazdan bahsediyoruz.. Kırılıncakolay kolay affedemeyen yılmazdan bahsediyoruz.. Elifi çok zaman sonra affeti.. Filizide affetmesi çocuğu düşürmesi ile oalcaktır.
Yılmazın tavırlarını anlayabiliyorum.. Ayrıldılar.. Araya mesafe koyması yerinde.. Elini çekiyor.. Ayrıldıklarını göstermek için ümid etmemesi için elini çekiyor.
filiz yılmazın görmesini istediği için orada ben buradayım diye bağırıyor resmen duruşuyla, bakışlarıyla, kıyafetiyle gizli falan değil tam karşısında köprüde duruyor bakışlarıyla anlatıyor yılmazına ben buradayım haberin ola diye yılmazda biliyorum ama GURURUM ıraknıyor filizim :)
eee konuşma özürlü çiftimizin bakışlardaki profesyonellikleri tartışılmaz değil mi
filizimin bakışı 10 numara süpersin süper seni istemeyen üzülsün, yılmazım sende çok iyiydin o ne acılı bakışlar vay vay sende süpersin seni isteyen var sen de istede üzülmeyin :)
işler yoğun olduğu için ara sıra yazabiliyorum ama yazdıklarınızı okumak büyük bir keyif valla filiz için bu ders yeterli değil daha sürünmesi lazım bence pişmanlık yaşamalı öyle ağlamayla başkasına inanmakla olmuyor bu işler pişman ol git cemle evlen sevdiğine hakaret edince sesin çıkmasın herkes istediğini söylesin şimdi git pişmanlıkla kıvran sürüm sürüm sürünürsün inşallah amin deyin
off ya bence bu durumda ikiside hakli ben kendi acim dan düsünürsem bana sevdigim gelip katil desin olmadik söz söylesin ben onu birakin affetmek yani yüzüne bile bakmazdim nefret ederdim heralde ama filizde hakli cünkü inanmadi inanmadi sonunda bütün deliler yilmaza cikti ve yilmazin konusmalari tavri falan süphe doluydu ve filizde bi tarafta abisi bitarfat yilmaz oda hakli aaslinda !!!!ama yilmaz artik gurunu birakmali cünkü filizsiz mutlu degil filizde yilmazsiz yeterrr ya
işler yoğun olduğu için ara sıra yazabiliyorum ama yazdıklarınızı okumak büyük bir keyif valla filiz için bu ders yeterli değil daha sürünmesi lazım bence pişmanlık yaşamalı öyle ağlamayla başkasına inanmakla olmuyor bu işler pişman ol git cemle evlen sevdiğine hakaret edince sesin çıkmasın herkes istediğini söylesin şimdi git pişmanlıkla kıvran sürüm sürüm sürünürsün inşallah amin deyin
amin. beter olsun. biraz daha ama çok fazla değil. herşeyin fazlası zarar biliyorsunuz :)
kanald yeni bölümün özetini eklemiş bizim özete göre sorusuz bir özet mesela son cümle "Bu arada Aslı da, Cem’in, Tekiner’leri batırmak için, inşaat işinde çevirdiği entrikaları engellemeye çalışır." demekki aslı cemi öğrendi ve yılmazla onun için görüşüyor :) filizin buna üzülmesi çok yersiz canım her şey tekinerlerin iyiliği için :):):)
kanald deki resimde geçen haftanın kahraman yılmazının resmi ..kadını kurtardığı resim aslıyla olan :)
Tekinerler iyiliği için kayık gezisi kulağa hoş geliyor.. :)
Aslının çabuk öğrenmesi iyi olmuş.. :) Amanın halay çekcem tutmayın beni.. :)
:dance: :dance: :bella :bella
Tekinerler iyiliği için kayık gezisi kulağa hoş geliyor.. :)
Aslının çabuk öğrenmesi iyi olmuş.. :) Amanın halay çekcem tutmayın beni.. :)
:dance: :dance: :bella :bella
yervarmı bende gelim demekki işleri bile konuşurken kayığa binecek bunlar bide aslının yılmaza asıldığını düşünürsem o nerede olur kimbilir valla çok mutlu bir gün bu halaya beni de al
amin demeyeceğim bunu hem filiz hemde yılmaz için yapmayacağım, sen zannediyor musun ki filiz süründükçe yılmaz sevinecek aksine daha çok üzülecek sadece kendince cezalandırıyor filizi, filize en ufak bir şey olsun görürsünüz yılmazı gururdan eser kalır mı, hoş bu gurur yüzünden bebeğini öğrenemedi, sevdiğini bir psikoya layık gördü ama elle tutulur birşeyler olması lazım yılmaz için kanıt kanıt diyor diyor ya illa ki filize fiziksel birşey olması gerekiyor ki yılmaz u dönüşü yapsın
yazılarda yılmazı asmaya kalkanları gördüm yelkenler fora demiş bizim filizciler bide filiz için güzel güzel üzülmüşler filiz zaten iki gözyaşı döksün bütün forum az bu kadar yapılırmı yılmazın yaptığıda doğrumu aman siz filize toz kondurmayın
amin demeyeceğim bunu hem filiz hemde yılmaz için yapmayacağım, sen zannediyor musun ki filiz süründükçe yılmaz sevinecek aksine daha çok üzülecek sadece kendince cezalandırıyor filizi, filize en ufak bir şey olsun görürsünüz yılmazı gururdan eser kalır mı, hoş bu gurur yüzünden bebeğini öğrenemedi, sevdiğini bir psikoya layık gördü ama elle tutulur birşeyler olması lazım yılmaz için kanıt kanıt diyor diyor ya illa ki filize fiziksel birşey olması gerekiyor ki yılmaz u dönüşü yapsın
keşke filizin kendine gelmesi için başka bir yol olsaydı ama maalisef yok yılmaz 1 ytl olayından sonra filizi affettiğinde üstüne gitmedi zorlamadı ama yılmaz filizin kendine hakaret ettiklerinide dıymadı eğer duysaydı bence ipler o zaman kopardı bir insan sevdiği hakkında nasıl böyle şeyler konuşabiliyor hayret ediyorum zaten ondan sonrada özür diliyor
yazılarda yılmazı asmaya kalkanları gördüm yelkenler fora demiş bizim filizciler bide filiz için güzel güzel üzülmüşler filiz zaten iki gözyaşı döksün bütün forum az bu kadar yapılırmı yılmazın yaptığıda doğrumu aman siz filize toz kondurmayın
yalnız matraka biz filiz'e üzülürken yılmaz'ı yerden yere vurmuyoruz.sürünsün beter olsun demiyoruz.Filiz zaten şu an bir bayanın başına gelebilecek en kötü durumda .biraz anlamaya çalışsanız ne kadar güzel olacak.belki bunu bir bayan hissiyatıyla düşünmediğinizden kaynaklanıyor.
yalnız matraka biz filiz'e üzülürken yılmaz'ı yerden yere vurmuyoruz.sürünsün beter olsun demiyoruz.Filiz zaten şu an bir bayanın başına gelebilecek en kötü durumda .biraz anlamaya çalışsanız ne kadar güzel olacak.belki bunu bir bayan hissiyatıyla düşünmediğiniz kaynaklanıyor.
katılıyorum :img-yes: ..filiz üzülürken zaten yılmaz mutlu olmuyor sadece aslı mutlu şuan :)..hem biz filizi koruyorsak ya da üzüldüğü için üzülüyorsak yılmaz karakterini sevenlerde yılmazı savunup filiz sürünsün,ohh iyi oldu gibi yorumlar yapılıyor..hem son gülen iyi gülermiş :)yılmaz bu yaptıklarına bence ilerde çok üzülecek ama filiz ona arkasını dönmeyecektir her zaman olduğu gibi..
yalnız matraka biz filiz'e üzülürken yılmaz'ı yerden yere vurmuyoruz.sürünsün beter olsun demiyoruz.Filiz zaten şu an bir bayanın başına gelebilecek en kötü durumda .biraz anlamaya çalışsanız ne kadar güzel olacak.belki bunu bir bayan hissiyatıyla düşünmediğinizden kaynaklanıyor.
valla neresinden bakarsam bakim filiz elimde kalıyor ne yapim krakteri çöktü kendini toparlaması için bundan bile daha fazlasını çekmek zorunda maalisef bence yeterince pişmanlık çekmedi aslıyı yılmazın yanında görene kadar bi daha hayatına girmiyeceğim gözüne görünmeyeceğim felan da filan ooo bence dahada acı çekmesi lazım çeksin
arkadaşlar yılmazın filizi gördüğü sahne filiz gerçekten orada olacak ama yılmaz bunu hayal olarak algılamasın olur mu olur başını başka tarafa çevirince tekrar baktığında filiz çoktan gitmiş olur :) ne dersiniz olsun, biz filizi yılmazsız düşünmüyoruz bu yüzden asmak gii birşey yapmıyoruz serzenişte bulunuyoruz, yakıştırmıyoruz bu hareketleri yılmazımıza, en azından ayrı düşünmüyor onları aynı olarak düşünüyoruz, ama gerçekten şu an en çok acıyı çeken filiz bu kesin
evet bence bebegin düsmeside yilmaz yüzünden olucaktir ve yilmaz bu yaptiklarindan cok pisman olucaktir filize af dilemeye gitdiginde filiz ne düsünür bilmiyorum bebeginin düsmesinin unun sucu oldugunu düsünürse afetmez ama öyle düsünmesse yilmaz ondan özür diller se kabul eder afferder diye düsünüyorum cünkü filiz okadar sert deyil o kadar gururu askinin önüne gecmedi filizin seni bidaha rahatsiz etmicem dedi ve yine yilmaza gitti af diledi yine yilmaz yüzünü cevirdi affetmedi !!!!!!!!!!!!!!!!!!yilmaz cok pisman olucak sin cokkkkkkkk
hatta filiz yılmaza aslıyla aranızda bişeymi var diye sorarsa mümkense yılmaz seni ilgilendirmez desin aynısını filiz yapmıştı o günleri herkes unutmuş ama ben unutmadım üstelik yılmazın hiç suçu olmadığı zamanlardı
arkadaşım haklısın ama elini çekmesi bana çok koydu yaa olmazki bu kadar yani ! .Çok kırıcı davranıyor yılmaz filizde hatalar yaptı eleştirdik ama bu kadarı fazla çok gurur yapıyor ve gururu ona çok şeye mal olcak !
ben zaten oldum olasi yılmazdan pek hazetmiyorum
yine bu bölüm ona sinir olacam gicik kardeşim adam
ama şunu kabullenemiyorum ben ya bu adam hani delikanli delinen
filize yapmadigi şey kalmadi
şimdi filiz sürünsün daha fazlasini hak ediyor deliniyor
evet filiz hata yapti ve cezasinida cekiyor biz zaten yılmaz hemen affetsin demiyoruz ama gercekten fazla olmaya başladi ve bunun cezasini cekecek
filiz yılmazi ilk sezon süründürmediyse
asla ve asla yılmaz filizi süründüremez
eger niyeti buysa tabi yani aslıyi filizi kıskandirmak ve cezalandirmak için kullanirsa yılmaza yuh derim işte o zaman hata yapacak hemde çok büyük
evet bence bebegin düsmeside yilmaz yüzünden olucaktir ve yilmaz bu yaptiklarindan cok pisman olucaktir filize af dilemeye gitdiginde filiz ne düsünür bilmiyorum bebeginin düsmesinin unun sucu oldugunu düsünürse afetmez ama öyle düsünmesse yilmaz ondan özür diller se kabul eder afferder diye düsünüyorum cünkü filiz okadar sert deyil o kadar gururu askinin önüne gecmedi filizin seni bidaha rahatsiz etmicem dedi ve yine yilmaza gitti af diledi yine yilmaz yüzünü cevirdi affetmedi !!!!!!!!!!!!!!!!!!yilmaz cok pisman olucak sin cokkkkkkkk
yılmazmı pişman olucak niye filiz çokmu çekti yılmaz bile cemin yanında filizi gördüğünde filiz yılmaza seni ilgilendirmez dediğinde nasıl üzüldüğünü düşünüyorumda filizin ki yanında futbol sahasında bir top gibi kalıyor
Matraka halaya kabul edildin.. Halyın her çeşidini çekelim.. :)
Yılmaz bencede seni ilgilendirmez diyecektir. Filiz sinirle gidecektir.. Ama Yılmaz peşinden gidecektir. Bebeğin düşmesi yeni bir araba kazasından olacak gibi.. Filiz orda bekliyor Yılmazı.. Sanırım orda hem bebeği söylemeye çalışcak hemde hesap sorcak.
katılıyorum :img-yes: ..filiz üzülürken zaten yılmaz mutlu olmuyor sadece aslı mutlu şuan :)..hem biz filizi koruyorsak ya da üzüldüğü için üzülüyorsak yılmaz karakterini sevenlerde yılmazı savunup filiz sürünsün,ohh iyi oldu gibi yorumlar yapılıyor..hem son gülen iyi gülermiş :)yılmaz bu yaptıklarına bence ilerde çok üzülecek ama filiz ona arkasını dönmeyecektir her zaman olduğu gibi..
Sana tam olarak katılıyorum sinem Yılmaz pişman olacak yine filiz affedecek çünkü çok yufka yürekli ... Canım yaa :sad53:
kesinlikle filiz süründürmediyse mümkünse yılmaz da yapmasın bunu
erkekte bir başka oluyormuş GURUR vay be yılmazım sende ki de çok oldu ama doğru yolu bulacaksın yakındır hem de çok yakın :)
şimdi netten fragmanı izledimde zavallı feride yılmazların evine geri dönücek galiba baksanıza handan hanım elifin sarılmasına bile izin vermiyor dedim ben handan ne yapsa yeridir ömerden fırça yeme zamanı gelmiş bu kadının
oy oy oy ferideyle omer çok sekerler, omerin bir sure duygularindan kaçacagini dusundum, ferideye asik oldugunu bir turlu kabullenemeyecek sanmistim, ama ayni zamanda ferideyle arasinda ara sira tatli guzel seyler yasanacakti diye dusunmustum, beni yanilttilar omer ferideye isteyerek yaklasiyor, bu durumdan çekinmiyor, ferideyse bu duruma engel olamiyor çunku oda istiyor omerle yakinlasmayi.
birkaç kisi feride omer iliskisini çok hizli bulmuslar, ama her ask birbirine benzemez, intizarinda dedigi gibi her ask kendi masalini yaratir. bence bu ikisi hiçte fena gitmiyorlar. ustelik ask birden bire olabilir, ask kalp atisi, duygularin doruga çiktigi anlardir ve bunun için bence derin dusunmeye gerek yok, yani figan abla ferideyle omerin birbirlerini dusundukleri sahneler olmasada olur çunku onlar anladigima gore asktan kaçmiyorlar ve içlerinden geldigi gibi yasiyorlar.
He ya.. Zavallının gidecek yeride yok.. Muhakak Yılmazlara gidecek.. Garibim ya.. Hatırlasada bir an önce ne olduğunu öğrensek..
Sana tam olarak katılıyorum sinem Yılmaz pişman olacak yine filiz affedecek çünkü çok yufka yürekli ... Canım yaa :sad53:
ahh daha çok beklerisiniz dünya tersine döner güneş başka taraftan doğar belki o zaman dediğiniz olur filiz daha fazlasını hak ediyor bence de çekmelidir yeterli değil yeterli olunca ben size söylerim
müjgan hanımlara gider belki ama belli olmaz feride mualla hanımlara da gidebilir .Fakat mualla hanımlara giderse ömer onu geri getirmek için gidemeyebilir o yüzden müjgan hanımlara gider .
He ya.. Zavallının gidecek yeride yok.. Muhakak Yılmazlara gidecek.. Garibim ya.. Hatırlasada bir an önce ne olduğunu öğrensek..
yılmaz demişti ona giderken uyarmıştı ama sanırım ömerin bu olaydan haberi yoktur galiba handan hanım kovmuş ferideyi zavallım gidecek onunda bi tek yılmazı var ama o eve bir çok yüzle gitmişti gene gider utanmaz
Yılmaz ilk sezon malum olaylardan sonra, kaç kere gidip Filiz'den af diledi .Filiz hatasını anladıktan sonra sürekli Yılmaz'dan af dilemeye çalışıyor. Ama kızın yaptığı herşey hata olarak gözüküyor.özür dilese hata , peşinden gitse hata , rahatsız etmiyeceğim dese yine hata ...
oy oy oy ferideyle omer çok sekerler, omerin bir sure duygularindan kaçacagini dusundum, ferideye asik oldugunu bir turlu kabullenemeyecek sanmistim, ama ayni zamanda ferideyle arasinda ara sira tatli guzel seyler yasanacakti diye dusunmustum, beni yanilttilar omer ferideye isteyerek yaklasiyor, bu durumdan çekinmiyor, ferideyse bu duruma engel olamiyor çunku oda istiyor omerle yakinlasmayi.
birkaç kisi feride omer iliskisini çok hizli bulmuslar, ama her ask birbirine benzemez, intizarinda dedigi gibi her ask kendi masalini yaratir. bence bu ikisi hiçte fena gitmiyorlar. ustelik ask birden bire olabilir, ask kalp atisi, duygularin doruga çiktigi anlardir ve bunun için bence derin dusunmeye gerek yok, yani figan abla ferideyle omerin birbirlerini dusundukleri sahneler olmasada olur çunku onlar anladigima gore asktan kaçmiyorlar ve içlerinden geldigi gibi yasiyorlar.
Ben ona aşk demem hemen..
İçkinin tesiriyle hoşlantının dışa vurumu derim.. Hız iyidir ama.. Daha ilk önce hayal etseydi.. olamzmıydı.. peh.. İçki nelere yol açıyor hepimiz görüyoruz.. İçki olmadık hayelleri beraberinde getirir.
kesinlikle filiz süründürmediyse mümkünse yılmaz da yapmasın bunu
erkekte bir başka oluyormuş GURUR vay be yılmazım sende ki de çok oldu ama doğru yolu bulacaksın yakındır hem de çok yakın :)
filiz mi yılmazı süründürmedi alasını yaptı be adam çatı başında ağlamalar felan o bir erkek olarak ağlıyorsa filizin zırlaması lazım nerde yılmaz ne yapsa sizin gözünüze giremedi hep filiz haklı hep haklı olaylara biraz tarafsız bakalım mümkünse siz bakmıyorsanız bende yılmaz tarafından bakarım olaylara olur biter
Yılmaz ilk sezon malum olaylardan sonra, kaç kere gidip Filiz'den af diledi .Filiz hatasını anladıktan sonra sürekli Yılmaz'dan af dilemeye çalışıyor. Ama kızın yaptığı herşey hata olarak gözüküyor.özür dilese hata , peşinden gitse hata , rahatsız etmiyeceğim dese yine hata ...
niye yılmaz kaçkere affetti filizi sen kaçın bölümden itibaren izliyorsun diziyi bi yanlışın var yılmaz artık affetmekten aynı hataları yapmasından sıkılmış artık bunun bedeli neyse ödemeye razıyım diyor adam o kadar kararlı hastayım zaten onun bu kararlığına filizin o bakışlarına dayanmak kolay değil en iyi kim birbirine acı çektirir cevap sevenler
filiz mi yılmazı süründürmedi alasını yaptı be adam çatı başında ağlamalar felan o bir erkek olarak ağlıyorsa filizin zırlaması lazım nerde yılmaz ne yapsa sizin gözünüze giremedi hep filiz haklı hep haklı olaylara biraz tarafsız bakalım mümkünse siz bakmıyorsanız bende yılmaz tarafından bakarım olaylara olur biter
sen merak etme biz yılmaz tarafından da bakıyoruz en azından ben kendi adıma diyim her ikisini de hatalı buldum ama yılmazın biraz fazla guru yaptığını düşünüyorum yoksa ikiside aynı benim için, ama senden belki de bize fırsat kalmıyordur :) yılmazın avukatısın ya anlamıyorum yılmazı kimden savunuyorsun filizden mi, unutma filizciler dediğin düşmn değil asıl düşman elini kolunu sallaya sallaya ortalıkta dolaşıyor
Arkadaşlar Filizi sevmeyenlere sesleniyorum...
KIZ NAMUSLU !
KIZ AŞIK ! (her aşık hata yapar...)
KIZ AŞKINA SAHİP ÇIKIYOR ...
KIZ BEBEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR...
neden bu hırs anlamıyorum yaa . yılmaza karşı tepkimin sebebini açıklayayım.Filizden elini çekmesi , ÇOK GURUR YAPMASI ve aslıyla beraber gezmesi tamam bu bir görev ama bu kadarı çok moralimi bozdu yoksa içimden geçen her zaman
FİLİZ VE YILMAZ yoksa bu diziyi izlememin anlamı kalmaz...
niye yılmaz kaçkere affetti filizi sen kaçın bölümden itibaren izliyorsun diziyi bi yanlışın var yılmaz artık affetmekten aynı hataları yapmasından sıkılmış artık bunun bedeli neyse ödemeye razıyım diyor adam o kadar kararlı hastayım zaten onun bu kararlığına filizin o bakışlarına dayanmak kolay değil en iyi kim birbirine acı çektirir cevap sevenler
o bakışlara dayanamayacak zaten, o bakışlardan korktuğundan değil mi filizin gözlerinin içine bakamıyor korkak yılmaz korkak yılmaz :), baksa herşeyi unutacak dediğin gibi seviyorlar ve birbirlerine acı çektiriyorlar bu da onları daha da yakınlaştırıyor birbirlerine
not: korkak yılmaz sadece matrakayı kızdırmak için yazılmıştır:) öyle olmadığını biliyoruz
Arkadaşlar Filizi sevmeyenlere sesleniyorum...
KIZ NAMUSLU !
KIZ AŞIK ! (her aşık hata yapar...)
KIZ AŞKINA SAHİP ÇIKIYOR ...
KIZ BEBEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR...
neden bu hırs anlamıyorum yaa . yılmaza karşı tepkimin sebebini açıklayayım.Filizden elini çekmesi , ÇOK GURUR YAPMASI ve aslıyla beraber gezmesi tamam bu bir görev ama bu kadarı çok moralimi bozdu yoksa içimden geçen her zaman
FİLİZ VE YILMAZ yoksa bu diziyi izlememin anlamı kalmaz...
biz cemle filizi yanyana gezerken bi şey dedikmi sizin filiz dediğiniz kişi üstelik yılmaza cem için seni ilgilendirmez dedi şimdi aynısını sorsun filizde yılmaza alacağı cevap belli filiz yaparken bi şey yok yılmaz gezince suçmu olsu
-- vefasız çıkan o
-- sevdiğine hakaretler eden o
-- sevdiğini savunmayana o na laf söyleten o
-- sevdiğine haksız yere suçlamalarda bulunan o
-- konuşmayan derdini sevdiğiyle paylaşmayan o
vs vs vs vs
filizim+y bende sana katılıyorum yılmaz dikkat ederseniz filizin gözlerini bakamıyor bakarsa kaybedecek biliyor çünkü filizimin bakışları yılmazın gururunu bozguna uğratacak güçte...
tarafsız olacaksak forum olarak tarafsız bakalım :) ama ben tarafsız bakamam,iki sezondur diziyi izliyoruz ve kimin ne yaptığını biliyoruz benim için filiz her konuda haklı değil ama her konuda da haksız değil...burda yılmaza suçlu dediğimi de sanmıyorum ben sadece ölümden dönmesine rağmen
( insanlar ölümden döndükten sonra sevdiklerine daha çok bağlandıkları için ) filize o kadar ters davranmasına,filizle gittikleri yerlere aslıyı götürmesine kızdım.Diziyi izlerken daha da kızacağıma da eminim :)
cem konusunda hala bir gelişme olmayacak gibi,yılmaz cemi döver cem yılmaza tuzak kurar yılmaz tuzağa düşer ,cemi filizle görünce gene çok yakışırsınız der ,filiz cemi reddeder sonra sar başa cem yılmaza tuzak kurar yılmaz düşer :):)
NOT: cem akman gitsin artık..bıktık artık
gel gelelim yilmazla filize,
filizin son yaptigi hatayi ele alirsak ve yilmazin en basinda