Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
evet ne yalan söylim bunun muhasebesini çok yaptım bu kız nasıl seviyor bu kadar hata yapıyor sonra sevdiğinin yüzüne nasıl bakıyor diye sonra yılmazın birinci sezon yaptığı aklıma geliyor demekki bakılabiliyor diyebiliyorum ama filizin hataları yılmaz gibi olmadı yılmaz bir hata yaptı tam yaptı pişman oldu kendini affettirdi ve bi daha yapmamaya çalıştı ama filiz için bunu söylemek zor filiz ise hataları küçükten büyüğe doğru yapıyor ve bu beni gittilçe korkutuyor acaba diyorum daha büyüğü ne olaki
Sahsen artik Filizin dahada büyük bir hata yapmasini görmek istemiyoru, zaten yaptiklarindan daha büyük ne kaldi ki, Cemle evlenmekmi, artik toparlanmasi gerekiyor, yoksa bu gidiste dizimizin adini degistirsinler Filizin hatalari koysunlar bari
Ondan sonra bir de tuba girip oldu diye dizi 2 hafta verilmez :):)
Ama ben yılmazın kucagına düsmesi taraftarıyım.. nasıl ama :img-hyste
Yılmazda gömeliğini yırtarcasına açar.. Altından "Y" Süperman logusu yerine.. "Y" çıkar.. :img-hyste Işık hızıyla uçarak filizi kurtarır..
Yok bence.. Aslı Yılmazın kıyaya yakşamasını bekleyecek. Aslıda gelcek.. Aslıya Yılmazla biraz yalnız konuşabilirmiyim diyecek. Aslı gitcek. Yılmazda gitmeye çalışcak. Bakacak konuşcak ne diyecek diye.. Filiz bebeği söylemek yerine.. Aslıyı sorcak..
Filiz: Aslıyla takılıyorsun ne iş..
Yılmaz: Sorma ince iş.. Seni ilgilendirmez der.. :img-hyste
sen o güçsüz görünenlerden kork bence görmüyprmusun filiz son iki bölümdür aslıya ne biçim bakıyor imkanını yakalasa bir kaşık suda boğacak kızı dilim dilim doğrayacak hazmı kolay olsun diye sen neden bahsediyorsun
Haklisin belki Filiz Asli sayesinde kendine gelir, zaten baska bir sansida kalmadiya, bir sekilde Yilmazin gözüne girmeye basarmasi lazim, baksana baksan biz Filiz kendini ceker Yilmazdan derken takip etmeler falan, fazla gözyasida yok, Filiz deyismeyemi basliyor ne
Yılmazda gömeliğini yırtarcasına açar.. Altından "Y" Süperman logusu yerine.. "Y" çıkar.. :img-hyste Işık hızıyla uçarak filizi kurtarır..
Yok bence.. Aslı Yılmazın kıyaya yakşamasını bekleyecek. Aslıda gelcek.. Aslıya Yılmazla biraz yalnız konuşabilirmiyim diyecek. Aslı gitcek. Yılmazda gitmeye çalışcak. Bakacak konuşcak ne diyecek diye.. Filiz bebeği söylemek yerine.. Aslıyı sorcak..
süper ya :) ne iş ince iş :)
veya şöyle olur iskeleye yaklaşınca filiz yardım için elini uzatır aslı teşekkür eder sonra filiz bir şey değil diyerek aslıyı suya iter :) :)
ya bu aslı ne zaman öğrenecek kız kaç haftadır dizide daha başrollerin aşkını öğrenemedi :) inşallah bu hafta öğrenir veya aslı elele görür .:img-blush
Zaten kac haftadir bir cocuk meselesi aldi basini gidiyor, bu gidisle Yilmaz bebegi gercekten düstükden sonra ögrenecek ve buna sebebte Yilmaz olacak gibime geliyor
süper ya :) ne iş ince iş :)
veya şöyle olur iskeleye yaklaşınca filiz yardım için elini uzatır aslı teşekkür eder sonra filiz bir şey değil diyerek aslıyı suya iter :) :)
ya bu aslı ne zaman öğrenecek kız kaç haftadır dizide daha başrollerin aşkını öğrenemedi :) inşallah bu hafta öğrenir veya aslı elele görür .:img-blush
Burdan da su anlasılıyor ki kızlar bu kıskanclık olayında daha basarılı.. Baksanıza ne sanaryolar cıkıyor.. HARİKA koptum burda :img-hyste
kursuni o ne biçim senaryo yahu.. Çok komik olur.. Kızı soğuk suda bulmak çok komik olurdu.. Hadi tesadüf üzeri düştü diyelim.. Yılmazın kurtarmasına gerek kalmadan kulaçlarla alanı terk eder.. :)
Yada kayığa doğru yüzer.. Aslıyı aşşağıya iter.. Nasıl ama.. :)
pinkzone gozumde canlandıda hakketten çok komik olur yaw :D ama filiz dower aslıyı ya sen ole gorunduğune bakma :D :img-hyste
evet ne yalan söylim bunun muhasebesini çok yaptım bu kız nasıl seviyor bu kadar hata yapıyor sonra sevdiğinin yüzüne nasıl bakıyor diye sonra yılmazın birinci sezon yaptığı aklıma geliyor demekki bakılabiliyor diyebiliyorum ama filizin hataları yılmaz gibi olmadı yılmaz bir hata yaptı tam yaptı pişman oldu kendini affettirdi ve bi daha yapmamaya çalıştı ama filiz için bunu söylemek zor filiz ise hataları küçükten büyüğe doğru yapıyor ve bu beni gittilçe korkutuyor acaba diyorum daha büyüğü ne olaki
bence simdiki hatası da bebeği hala söylememesi. kim ne derse desin ben bu konuda filize kızıyorum sen beni istemiyosun anladım artık bi bebegimiz olacak ayrı kalmayı sen istedin ve böyle ayrı büyütelim diyemez mi illa yılmaz dönmek istedi diye filizin dönmesi gerekmiyo. bunun dısında büyük bi hata beklemiyorum ben filizden.
Aslının belkide hobisi çıkar.. Çünkü kız hakkında birşey bilmiyoruz.. Mağdem fazla erkeği anımsatıyor.. Kick boks yada karate sporları ile uğraşmış olabileceğinden olabilir.. Onun için Aslı hırslı Kız.. Filiz kıskançlık yüzünden daha hırslı olacaktır. Ama saç başa girmelerini istemem.. Dizinin kalitesini düşürür.. Murat Yılmaz olayına benzemesin bir zahmet... :)
Aslının belkide hobisi çıkar.. Çünkü kız hakkında birşey bilmiyoruz.. Mağdem fazla erkeği anımsatıyor.. Kick boks yada karate sporları ile uğraşmış olabileceğinden olabilir.. Onun için Aslı hırslı Kız.. Filiz kıskançlık yüzünden daha hırslı olacaktır. Ama saç başa girmelerini istemem.. Dizinin kalitesini düşürür.. Murat Yılmaz olayına benzemesin bir zahmet... :)
ben o sahneleri çok sevmiştim yılmaz acayip kıskanmıştı filizi ikinci sezon cemle bi denemeye kalktı ama kötü oldu herzaman başarılı olmaz bu işler ama kadınların kıskançlıklarını izlemek daha keyifli oluyormu evet kesinlikle tek geçerim
travmayı çabuk atlattın bakıyorum hemen gevşeyiverdin ne oldu valla sen ikide birde bol bol arebeks dinliyorsun gibime geliyor yoksa ne bu hal 15 dk daki değişimler ben korkmaya başladım bu hiç iyi değil
gene espiriyi patlatmışsın insan bi haber verir hazırlık yapardık
Sabahtan beri bunalım dinliyordum..Şimdi geçtim hareketli parçalara.. Sağolsun Erkin Korayın parçaları beni kendime getirdi..
Yılmaz: Sorma ince iş .. Seni ilgilendirmez..
Filiz: Demek ince iş..
Yılmaz: Evet öyle.. Söyleyeceğin birşey yoksa gideyim.. Aslı beni bekler.. Daha işimle istanbul turu yapcam.
Filiz:Ooo allah muhabbetinizi arttırsın beyim.. İşine dikkat et.. Ayağını kaydırırsam bundan sonra topallayan işin olur.. :) İşsiz kalma sonra.. :)
bence öyle olmaz filiz içten içe kıskanır aslı öğrenirse o da içten içe kıskanır ama arada soğuk rüzgarlar eser:) sürekli ters düşebilirler . keşke murat olsaydı da yılmaz ondan koskansaydı cemden çok daha iyidir
Sabahtan beri bunalım dinliyordum..Şimdi geçtim hareketli parçalara.. Sağolsun Erkin Korayın parçaları beni kendime getirdi..
Yılmaz: Sorma ince iş .. Seni ilgilendirmez..
Filiz: Demek ince iş..
Yılmaz: Evet öyle.. Söyleyeceğin birşey yoksa gideyim.. Aslı beni bekler.. Daha işimle istanbul turu yapcam.
Filiz:Ooo allah muhabbetinizi arttırsın beyim.. İşine dikkat et.. Ayağını kaydırırsam bundan sonra topallayan işin olur.. :) İşsiz kalma sonra.. :)
Walla pinkzone bu replikler bu dizide olur mu bilmem ama FIRTINA dizisine cok iyi gider.. :) ellerine saglık..
Oncelikle 2. fragman yorumumu yapayim, ilk fragmani da izledigimde acikcasi ben kazada onemli birsey olmadigini dusunmustum amaclari sadece bizi meraklandirmakti. Zaten ozette de Asli'dan bahsediyordu, ciddi bir durum olsa Asli Yilmaz'in basindan ayrilmazdi is pesinde de kosmazdi.
Yilmaz'in yaptiklarini onaylamasam da anlayabiliyorum gercekten de Filiz'i unuttuguna kendini inandirmaya calisiyor. Sonunda olan Asli'ya olacak, keske Yilmaz bu kadar bencil davranmasa cunku karsimdaki kisinin bana karsi olan duygularini biliyorken ben ona karsi birsey hissetmiyorsam bu kadar yakin davranmazdim ama dedigim gibi bunalim durumunda insanlar daha bencil olabilir.
Filiz Durusu'ya umarim artik bebegi soyleme karariyla gelmistir. Ozur dilemeye degil, cunku Yilmaz ozrunu kabul etmiyorsa da ozur dilemesin artik. Dizinin yazar grubunun Filiz'i bu kadar aciz durumda gostermesinden de biktim artik. Sonucta duygulari ve gururu arasinda karar verecek kisi Yilmaz'dir artik.
Omer ve Feride'yi Handan basti mi yoksa daha sonra mi gordu artik bilemeyecegim ama bir arkadasimiz Handan kendisi ayrildi diyecek diye yazmis, oyle olacagini ben de dusunuyorum. Hatta Omer buyuk bir ihtimalle de yapmis oldugu hareketin Feride'yi kacirttigini dusunecektir ama sonunda gercek herhalde Elif tarafindan ortaya cikarilacaktir. Handan'in torununu aglatacak kadar da kalpsiz oldugunu bilmiyordum. Onun da basina Cem kadar tas dussun insallah. Omer umarim gercegi cabuk ogrenir. Feride bence Mujgan Hanim'a gider gibi geliyor ama Mualla Hanim da ona evini acar. Her ikisi tarafindan da seviliyor cunku. Eger Mr. Cem'den sira gelirse uc kahramanimizin ayrilik acisini gorecegiz simdi de sira onlarda belli oldu. Bu arada hissedilen ask midir yoksa degil midir daha iyi anlasilacaktir. Iyi oyunculuk olacagi kesin en azindan ;)
Bunun disinda konusulmus iki konu hakkinda daha yazmak istiyorum. Omer ve Feride'nin askindan elektrik alinmamasi veya heyecan duyulmamasi niye olmasin ki? Ben de herkes biliyor ya Yilmaz Filiz askina karsi duydugum heyecani kaybettim ve ne olacaksa olsun ama cift en azindan sadece konussun diyorum. Diziye herkes ayni gozle bakamaz Figancim hatta bazen forumda karsi dusunceleri okumak daha bile iyi oluyor bakis acimizi genisletiyor.
Gelelim dizide ve dunyada gelmis, gecmis ve gelecek tum olaylarin Omer Tekiner'in sucu olmasi konusuna. Zaten dizinin kotu adami da Cem Akman degil Omer Tekiner herhalde. Telif hakki Hasan'a ait olan espriyi de yapayim aslinda ikiz kuleleri de Omer Tekiner yiktirdi :img-hyste
Omer'in elbette hatalari olmustur, ozellikle de is yasaminda ama Yilmaz ve Filiz'in mutlu olmamasinin bas aktorleri bu karakterlerin kendileridir. Yanlis hatirlamiyorsam once Yilmaz'in hisseleri geri almasi ve sonra da Filiz'in Yilmaz'la evlenme haberi Erol Bey'i cokerten ve daha sonra kafasinda kurup kurup sikintidan kalp krizi gecirmesine yol acan olaydi. Tamam Omer de kumar oynadi hisseleri kaybetti ama son hatirladigim Omer'in Elif'in hastaligiyla bogustuguydu o siralar. Bir de Filiz nereden baksan gelmis 26-27 yasina, abisinin bagirmasiyla hareket etmeyiversin bir zahmet.
Tabi diziye nasil bir bakis acisiyla bakildigi da onemli. En azindan arkadaslar acik yureklilikle yazmislar ne diyeyim. Umarim gercek hayatta da bu kadar kinci degilsinizdir arkadaslar. Neden herkesin mutlu olmasi gibi bir secenek varken herkesin mutsuz olmasini sectiginizi anlayamiyorum. Tabi Omer mutsuz olurken Feride'nin niye mutsuz olmasi gerektigi de ayri bir muamma, belki o da bu ciftin mutsuz olmasinda etkili olmustur biz anlamamis olabiliriz ;)
Ayrica Yilmazci, Omerci, Filizci olmak boyle birseyse daha once biraz da sakayla karisik aciklamis oldugum Ferideci lakabimdan da vazgeciyorum.
Bunun disinda konusulmus iki konu hakkinda daha yazmak istiyorum. Omer ve Feride'nin askindan elektrik alinmamasi veya heyecan duyulmamasi niye olmasin ki? Ben de herkes biliyor ya Yilmaz Filiz askina karsi duydugum heyecani kaybettim ve ne olacaksa olsun ama cift en azindan sadece konussun diyorum. Diziye herkes ayni gozle bakamaz Figancim hatta bazen forumda karsi dusunceleri okumak daha bile iyi oluyor bakis acimizi genisletiyor.
Haklisin Bernacim..
Diziyi farkli bakis acilari ile izleyip, yorumlamak bencede keyifli.. Ben zaten oyunculardan o an icin aldigim elektrik, hisler neyse onu beyan etmeyi seviyorum. Ummadik anda hic beklemedigim bir oyuncunun göstermis oldugu oyunculuk basarisi beni etkileyebiliyor..
Bakalim ömer-Feride ikilisinin yasayacaklari iliski beni etkileyebilecek mi ? Bu tamamen iki oyuncunun birbirine karsi üstlenmis olduklari o an ki; sahnede canlandirilan durus,tavir vede samimiyetle ilgilidir..
sonunda ikinci fragmani izleyebildim..yilmaz va asliya birsey olmuyor bu cok iyi filiz acisindan yani...ama durusudaki sahne beni cok uzdu Yilmaz a ben anca Aferim Yilmaz bey devam et diyebilirim..inanmiyorum yaa yilmazi bukadar severken suanki icimdekileri nasil anlatacagimi bilemiyorum...gercekten Yuh diyesim geliyor...yilmaz hale filizin cemle evlencegini dusunuyor dimi...oki oyle zanetiyor gulmeler gezmeler de neyin nesi...ben artik yilmaz icin birsey demiyorum bugunden snrada bu imzami cikartiyorum.
Ağustos Böcüğü
10-01-07, 20:20
Selamlar arkadaşlar..Epeydir misafir olarak formunuzu zevkle takip ediyor yazmayıda hiç düşünmüyordum..Ama sonunda kanıma girdiniz bir iki satırda ben yazayım dedim.Kalemim (burada klavye mi denmeli acaba) güçlü değildir okurken göstereceğiniz sabır için şimdiden teşekkürler.
57.Bölüm fragmanından anladığım üzere Filiz bu bölümde sürünmeye devam edecek. Kanal D sayfasında bölüm için konan resme baktım.Amanın dedim.. Yılmaz Filizi Aslı önünde madar edecek.. E pessss dedim yani..Bence yılmazın bu gurur meselesi fazla uzadı..Daha 1.bölümden itibaren Yılmaz&Filiz fanatiği olarak ben epey rahatsızım doğrusu..Ama bizim dizilerin içeriği hep aynı değilmi? İsimleri farklı olabilir ama hepsindede esas oğlan esas kız tanışır aşık olurlar.. Sonrada sırayla başlarlar hata üzerine hata yapmaya..Benim hatam senin hatanı döver vaziyetleri..Resmen kendimi Şener Şen-Müjde Ar Arabesk filmini izliyor gibi hissediyorum.. Yetti gari...
Şimdi anlaşılan o ki beklenen kaza hafif sıyrıklarla atlatılıyor.Filizde bebeği şimdilik düşürmüyor.. Sanırım düşme sebebide Yılmaz'ın yaptığı birşey üzerine olacak.Filizi suçlayanlar hurrraaaa bu defa yılmaza yönelecek ve bu dizi böyle devam edecek...Filiz tavır koyacak sonra yılmaz böyle sezon sonuna kadar idare edecez artık. Ama diyorum m belki senaristlerimizin ilham perileri hernereye seyahate gitmişlerse dönerlerde senaristlerimiz bizi şaşırtırlar.He birde çok ciddi bir şekilde bu dizinin en azından yılmaz&filiz için hüsranla biteceğini düşünmeye başladım.
Not: Yılmaz ve Ömer aşktan yana 2.defa şans yakaladılar.. Bari Filiz içinde düşünelim.Hak geçmesin di mi...Ama Cem psikopatı gibi biri değil...Mehmet Aslantuğ olsa tam süper olurdu valla..
baya bır zamandır yoktum fragmanı ızledım, ve bazı yorumları okudum baya bır elestırıler var.......
yılmaz ın aslıyla gezmesı hosuma gıtmedı ama fılız e asık oldugunu bıldıgım ıcın bır sorun yok..........yılmaz bebegın dustugunu ogrenınce cok pısman olacak, o zamanda fılız bunalıma gırer artık eger bebegı duserse.......
ayrıca yılmaz ın orda fılız ı gormesı tam super olmus, cunku yılmaz sok oldu ama kıskanıldıgını anlamıstır bu durumda, ve fılız ın pesınden gıdecektır mutlaka.......aslıda gulsun bakalım son gulen ıyı gulermıs GICIK ASLI!!!!!!
merak ettım acaba fılız+yılmaz askını destekleyen var mı aranızda hala acaba????
cunku ben sonsuza kadar desteklıyorum.........
FILIZ+YILMAZ FOREVER SOZ VERMIS ASKLARA!!!!!!
Az once ikinci fragmani izledim. Ilk tepkim Yilmaz'a sinirlenmek oldu. Filiz'i yeniden reddettigi ve bu gezme-tozma isini fazla abarttigi icin. Ilk sinirim gectikten sonra biraz daha detayli dusunmeye calistim. O arabadan nasil o kadar hafif siyriklarla ciktilar merak ediyorum dogrusu. Yorumlarda Filiz ve Yilmaz'in konustuklari yerin Asli'nin evi oldugunu soylenmis. Filiz oraya nasil bir bahaneyle geldi , onu da merak ediyorum tabii. Sizi izliyordum demeyecek herhalde. Asli hala olup, biteni anlamiyorsa bu da biraz komik olur. Bir de Filiz kazanin nasil oldugunu sormayacak mi? Yilmaz hala Cem'in ne kadar tehlikeli oldugunu anlayip, Filiz'i uyarmayacak mi? (Kanal D ozetleri gibi oldu bu yorumda!)
Fragmanin en olumlu sahnesi Yilmaz'in Cem'i dovmesi tabii ama yine elinde bir deli yok ve yine Cem'in yaptigi yanina kar kaliyor gibi. Asli birseylerden suphelenecekmis ama o da o kadar ask, mesk islerine dalmis gozukuyor ki, isin fazla uzerine gitmeye vakti olmayacak herhalde.
Bu noktada aklima figan'in yorumu geldi. Ben de Cem isini Filiz'in aciga cikarmasini umut ediyorum. Filiz'i inanilmaz pasif bir karakter haline getirdiler. O tuttugunu koparan kizi geri getirsinler lutfen. Hem Yilmaz olayin Tekinerler kismi ile ilgilenmiyor. O kendi intikami pesinde. Filiz'in kendi isini cozmesi cok daha iyi olacak.
Filiz bu bolum hamileligini soylemeye karar verecek herhalde. Orasi Durusu ise Yilmaz'in Asli ile birlikte gittigini bilmeden gidecektir diye dusunuyorum. Yilmaz'la Asli niye oradalar, onu da anlamis degilim. Orasi Filiz-Yilmaz cifti icin ozel bir yerdi. Yilmaz'in asli'yi isteyerek oraya goturmesi sanki gecmisine biraz ihanet gibi. Hem insan niye unutmaya calistigi eski sevgilisinin hayaletinin gezindigi bir yere gitmek ister ki?
Aklima gelen tek aciklama Berna'nin dedigi gibi Yilmaz'in Filiz'i tamamen silmeye calistigi icin Asli ile daha fazla vakit gecirdigi. Bilincli veya bilincsiz kendine yeni bir yon vermeye calisiyor. Dizi karakterleri niye bir an yalniz kalamaz ve hep yonlerini bir baska kisiyle bulmaya calisirlar, o da ayri bir muamma. Fragmanda Asli'nin haline de biraz acidim. O sen sakrak gezerken karsisinda somurtan bir adam. Yakinda Asli da ask acisi ile yanacaga benzer.
Yilmaz istemeden de olsa iki kadini da mutsuz etmeyi basaracak.
Filiz'e gelince..Lutfen artik ozur dilemesin. Ayriligi kabullensin. Bebegi soylesin ama bebek yuzunden Yilmaz'i kabul etmesin. Senaristler de bol bol kiskanclik sahnesi gostererek Filiz'i iyice zayif bir karakter haline getirmesinler. Artik basina gelenleri metanetle kabullensin. Zaten artik top Yilmaz'da. Filiz'in yapabilecegi daha ne olabilir ki? Daha da surunsun diyen arkadaslar Filiz ne yaparsa affedecekler merak ediyorum. Ya da Filiz daha ne kadar surunebilir? Karninda onu istemeyen bir adamin cocugunu tasiyor, onu tek basina buyutmeyi goze aliyor. Daha otesi ne olabilir gercekten hayal edemiyorum. Geriye bir tek olmesi kaldi herhalde.
Filiz-Yilmaz askinin mutlu sona ermesini istesem de, bu aska hala inanabilmemiz icin artik birseyler yapilmasi gerek. Uzak olsalar da birbirlerini hala cok sevdiklerini, birbirleri icin herseyi yapmaya hazir olduklarini hissetmemiz lazim. Yoksa dizi sonunda pat diye baristirsalar bile biz seyirciler icin inandiriciligi olmayacak.
En sona en heyecanli cifti biraktim. Mutfaktaki sahneleri gercekten cok hos. Hele Omer'in bakislari. Handan mutfakta onlari gormeyebilir cunku onlari o kadar samimi gorse tepkisini hemen verir, Feride'yi o an kovar gibi geliyor. Belki daha sonra baska bir sekilde suphelenecek ve Omer'i olaya dahil etmeden kovacaktir. Omer yanindayken Feride'yi kovmasi pek mantikli olmaz. Tabii Omer de kendi hislerinden korkup, Feride'nin uzaklasmasini istemezse. Umarim boyle birsey olmaz Omer cephesinde.
Ote yandan Feride'nin kovulmasi iliskileri acisindan cok daha iyi olacak. Su anda aralarinda herseye ragmen bir patron-calisan hiyerarsisi var. Bu durumun en azindan Feride'yi rahatsiz ettigini saniyorum. Ikisi de aralarinda hicbir bag olmadan gorusmeye baslarlarsa cok daha iyi olur. Hem o zaman kimseden kacmak, hislerini saklamak zorunda kalmazlar. Handan'in olaylara karismasi da onlenmis olur.
heralde benim diziyi izleme sebebim FILIZ YILMAZ her ne olursa olsun onlar birbirlerini deliler gibi sevdiklerine inanniyorum ve bu hep böyle devam edicek diyorum!!!!!!!!!! SONUNA KADAR FILIZ YILMAZ!!!!!! ha bide asli ve cem gicikllari var tabi onlarda artik gitsinler ya gina geldi ama offf offfff cem ve asli ya söylüyorum son gülen iyi gülermisss öylede olucak zaten
heralde benim diziyi izleme sebebim FILIZ YILMAZ her ne olursa olsun onlar birbirlerini deliler gibi sevdiklerine inanniyorum ve bu hep böyle devam edicek diyorum!!!!!!!!!! SONUNA KADAR FILIZ YILMAZ!!!!!! ha bide asli ve cem gicikllari var tabi onlarda artik gitsinler ya gina geldi ama offf offfff cem ve asli ya söylüyorum son gülen iyi gülermisss öylede olucak zaten
evet ıste destekleyen bırı........nasılsa fılız yılmaz sız yılmaz da fılız sız yapamayacak ve barısacaklar.......cunku onlar delıler gıbı asık!!!!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ FOREVER!!!!!!!!
ya bence o bebk düşmiycek.o bebk yılmaz ve filizn barışmasının en öenmli unsuru.bebk sayesinde barışacaklar ve o kayık sahnesinde filiz yılmaza bebği saöylemeye gidecek.eğer bölüm özetini okuduysanız filiz yılmaza ikisi içinde çok önemli olan bir haber verecek falan yazıyordu.o haber tabiikide hamile oluşudur.ve yılmaaz bu bölüm veya 58.bölümde öğrenecek filizn hamile oluşunu..
evet ıste destekleyen bırı........nasılsa fılız yılmaz sız yılmaz da fılız sız yapamayacak ve barısacaklar.......cunku onlar delıler gıbı asık!!!!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ FOREVER!!!!!!!!
tamamen katılıyorum.filiz yılmazsız yılmazda filizsiz yaşayamaz.onlar bşrbirleri için yaratılmış.biçilmiş kaftan derler ya öyle onlarda.bence bu dizinin sonunda yılmaz ve filiz kauşacakalr yani inşallah..:img-pilot
hmmm vallahi o oanki filizin ruhsal durumuna bagli bisey artik filiz bebeginin düsmesini yilmazdan bilirse yani kaza sonucu düserse falan yilmaz yüzünden olucak bu o an filiz yilmazi suclarsa yilmazi affetmez diye düsünüyorum ama eyer kazadan bebgin düsmesinde yilmazin sucu olmadigini kendi tikkatsizligi dalginligini falan düsünürse yilmazi affeder ama dedgim gibi hic bilemiyorum o an ne düsünür ne hisseder hic bi fikrim yok ama dediim gibide ola bilir!!!!offfff offffff okadar karisikki isin icinden cikmak mümkün deyil ya!!!!barissalarda bizde kurtulsak onlarda yeter artik hep hüzün hep hüzün birazda mutlu görelim ya bu kadar da olmaz isyan etiriyolar bize tadi kaciyo yavas yavas
fragman yorumu yapacaktım ama mesajları okuyunca bernanın yorumunu nekadar beğendiğmi belirtmeden geçmek istemedim....eline gönlüne sağlık....yerden göğe kadar haklısın kelimesi kelimesine...şimdi fragmana geçim....fragmanı izlediğimde düşündüğüm tek şey var .....yılmazın gururu falan artık hikaye...yılmaz filizden vazgeçmiş...filiz yılmazın elini tutuyo yılmaz çekiyo...tamam acısı kızgınlığı tazeyken yılmazı anladım...ama filize hiç fırsat vermiyo....ilişkilerine de...yılmazın acısı azalacak ve filize karşı yumuşamaya başlayacaktır sanıyodum ama gördüm ki zor çok zor...yılmaz filize dönmek istemiyo.....ozaman bu bebeği bilmesine de gerek yok....filiz sürekli yılmazı mı izliyo acaba....dibinde bitiyo hep...göya cemi yılmaz izlicekti ve filizi koruyacaktı bu yüzden cemden bahsetmemişti filize...forumda böyle savunulmuştu yımaz..aama işler tersine döndü filiz yılmazı takip ediyo...fragmanda yılmazın suratı 5 karıştı...neden acaba? aslıdan damı sıkıldı ki?bu arada handanın kötüğü tam tescillendi...bi elif vakası olmasın diye işini bu sefer sağlama aldı ama ömer pişman edecektir ....ne biçim bu ya kimse mutlu olamıyo...aslında biri şu handanı ortadan kaldırsa çocukları ve sevgilileri rahatça yaşayacak ama ana işte kıyılmıyo...
sevgili denizim_ valla her yorumunu zevkle okuyorum ve her yorumunun altına imzamı atabilirim.
filiz konusunda ben de artık filizin yılmazdan özür dilemesini istemiyorum,tekinerlerin zor duruma düştüğünde de sadece yılmazın yardımıyla kurtulacaklar gibi olmasını istemiyorum bence filiz ve ömer elele kendi şirketlerini kurtarsınlar.
Cemde bir zahmet bir açık versin artık çok sıktı.Açık verdikten sonra da lütfen son hamlesini yapıp uzaklaşsın :):) bir daha görmeyelim
yakupoglu61
10-01-07, 21:18
2.fragmanı izledim -görünen oki handan ferideye kapıyı göstermiş
yılmaz ceme gene dayak atmış
ama yine her zamanki gibi sadece tehtid ediyo...bir türlü defteri dürüyemedi...
Sevgili Sinem,
Ben de senin yorumlarini okurken, ayni seyleri hissediyorum. Sanirim ikimiz de kadin karakterlerin bu kadar zayif cizilmesinden hoslanmiyoruz. Bir de Yilmaz-Filiz iliskisinde Yilmaz'in hic hatalari olmamis gibi hep Filiz'e yuklenilmesinden.
Tekinerlerin kurtulmasinda iki kardes birlikte hareket ederler umarim. Hem zaten Yilmaz onlari hayatindan cikardigina gore niye kurtulmalarina yardim etsin? Omer'in de artik is hayatinda kendini kanitlama vakti geldi.
...Özlem...
10-01-07, 21:41
tatilimi bitirdim arkadaslar geri döndüm:img-yes:
önceki sayfalari okudum da ya arkadaslar yapmayin böyle ya yilmazi mi ne hale getirmissiniz adami bir yerde görseniz bir kasik suda bogacaksiniz ha
belki yilmaz asliyi durusuya(tabi burda durusuya gittiklerinide daha bilmiyoruz ama hani götürmüsse diyelim)filiz ile olan hatiralarin iliskisini falan anlatmaya götürmüstür gerci bu cok kücük bi ihtimal
veeee gelelim feride-ömer ciftimize
özeti ve fragmani yapanlar isi baya ilerletmiler artik ömere de hem fragmanda hemde özette yer ayirmislar
feride ömer sahnesinda sanki ömer sarhosmus gibi geldi bana belki yilasi gecesidir ve ömer ickiyi biraz fazla kacimistir cünkü yürürken biraz da olsa sallaniyordu
bu arada ua-kayseri ye 2.Fragmani ekledigi icin cok tesekkürler
benim asil merak ettim acaba o bir araya geldikleri zaman yani su yilmaz filiz karsilasmalarinda ne gibi konusmalar cikicagi???
sizce ne konusucaklar????yada ne konusa bilirler ???? hic kestiremiyorum
filiz oraya hangi bahaneylen gidiyo sizce????
yilmaz filizi görüp sora napcak????durusuda ve asli napcak????
offf offf cok karisik ya cik isin icinden cika bilirsen
gülbeşeker
10-01-07, 21:51
slm arkadaşlar ikinci fragmanı izledim iyi hoş da keşke şiir de olsaydı son iki haftadır yok bakalım yok gelecek hafta olucak mı?Ben yılmazla aslının durusuya gittiklerini sanmıyorum,gitmişlerse de bu yılmaz istedği için olmaz yani yılmaz aslıya seni çok özel bir yere götüreyim diyip de durusuya götürmez oldu olacak filize evlenme teklif ettği yere götürsün.Ben yılmazın elini filizn elinden çekmesine üzüldüm ne zamana kadar filize bu kadar soğuk davranacak bilmiyorum ayrıca işler tersine döndü önceden hep yılmaz filizle cemi birlikte görüyordu,şimdi de filiz aslıyla yılmazı görüyor.Filiz çocuğu söylemeye karar vermiş ama bunu yapmayacağı belli yılmaz öyle ya da böyle filizn hamile olduğunu en kısa zamanda öğrenmeli bunu filize dönsün diye değil, filizn şu andaki üzüntüsünü biraz olsun anlayıp vicdanı sızlasın diye istiyorum.Umarım filizn çocuğu düşmez.
gülbeşeker
10-01-07, 21:53
benim asil merak ettim acaba o bir araya geldikleri zaman yani su yilmaz filiz karsilasmalarinda ne gibi konusmalar cikicagi???
sizce ne konusucaklar????yada ne konusa bilirler ???? hic kestiremiyorum
filiz oraya hangi bahaneylen gidiyo sizce????
yilmaz filizi görüp sora napcak????durusuda ve asli napcak????
offf offf cok karisik ya cik isin icinden cika bilirsen
tek bildğim şey filizle yılmazın fazla bir şey konuşmayacaklarıdır yani aslının evine yılmazı görmeye geldğinde.Yılmaz filizi gördükten sonra filiz oradan uzaklaşır, yılmaz da kayık sefasına devam eder tabi keyfi kaçar.
denizim, sinem, archshe, gülbeşeker ve secoms yaptığınız tüm yorumlara
katılıyorum, ellerinize sağlık, izninizle altına imzamıda atıyorum.
pinknoza repliklerin çok şirin olmuş ama bizim dizide böyle replikler olmaz, malum konuşma özürlü seçilen çiftimiz, yine konuşamadan ya da saçma sapan konuşarak çok kısa görüşmeler yaparlar, son zamanlarda alışkanlık haline geldi çiftimizde bu durum ah ah ah...
Belki o kayik sahnesi filizin gordugu bir tuyadir
hani ilk fragmanda bir kabus goruyordur ya
belki de o ruyaydi
bugün ilk kez senin dizinde ne oluyo izleyemedim nezamandır diyen bir arkadaşıma diziyi uzun uzadıya anlatmayıp boşver dedim....ne anlatim..filiz çabalasa da yılmaz gururundan değil inadından vazgeçmiyo mu deseydim....fragmanı izleyince daha da sinir oldum....yılmaz filizin dayandığı bütün köprüleri yakmak üzere....
1. fragmanı hiç sevmediğimi sabah belirtmiştim.2. fragmana gelince cemin dayak sahnesiyle başladığı için forum olarak hepimiz beğenmişizdir 2. fragmanı çok çok büyük ihtimalle..
tamda benim istediğim gibi filiz-yılmaz-aslı açısından bayyaa hareketli bir bölüm olacak Eminimki yılmaz arabayı çarptıktan sonra filizde arabayı hemen kenara çekip kaza yerine koşacaktır. aslıya hiç bakmadan yılmaza bir şey olup olmadığına bakacaktır. yılmazında artık affetmesi lazım filizi. filizinde hamile olduğunu söylemesi lazım bi zahmet....
ferideyle ömere gelince aralarına handan hanımın gireceği gün gibi aşikardı. kızından sonra oğlununda hayatını mahvedecek semra hanım pardon pardon handan hanım.....:img-wink:
bugün ilk kez senin dizinde ne oluyo izleyemedim nezamandır diyen bir arkadaşıma diziyi uzun uzadıya anlatmayıp boşver dedim....ne anlatim..filiz çabalasa da yılmaz gururundan değil inadından vazgeçmiyo mu deseydim....fragmanı izleyince daha da sinir oldum....yılmaz filizin dayandığı bütün köprüleri yakmak üzere....
evet archshem köprüleri yakmaktan beter etti yılmazımız, benim yılmszım filizizene kıyamazdı ama bak şimdi nefret dolu bakışlarla sevdiceğini en diplere atıyor, kızda ne gurur ne de hiçbirşey bı
forever_bim
10-01-07, 22:39
şimdi netten fragmanı izledimde zavallı feride yılmazların evine geri dönücek galiba baksanıza handan hanım elifin sarılmasına bile izin vermiyor dedim ben handan ne yapsa yeridir ömerden fırça yeme zamanı gelmiş bu kadının
Feride bence Müjgan Hanım'a gidecek. Feride o kadar düşünceli bir insan ki Yılmaz'ın yanına dönüp de abisi gibi gördüğü Yılmaz'la sevdiği adam Ömer'i kavga ettirmez bir kez daha. Ya da ben öyle olduğunu hayal etmek istiyorum.
oy oy oy ferideyle omer çok sekerler, omerin bir sure duygularindan kaçacagini dusundum, ferideye asik oldugunu bir turlu kabullenemeyecek sanmistim, ama ayni zamanda ferideyle arasinda ara sira tatli guzel seyler yasanacakti diye dusunmustum, beni yanilttilar omer ferideye isteyerek yaklasiyor, bu durumdan çekinmiyor, ferideyse bu duruma engel olamiyor çunku oda istiyor omerle yakinlasmayi.
birkaç kisi feride omer iliskisini çok hizli bulmuslar, ama her ask birbirine benzemez, intizarinda dedigi gibi her ask kendi masalini yaratir. bence bu ikisi hiçte fena gitmiyorlar. ustelik ask birden bire olabilir, ask kalp atisi, duygularin doruga çiktigi anlardir ve bunun için bence derin dusunmeye gerek yok, yani figan abla ferideyle omerin birbirlerini dusundukleri sahneler olmasada olur çunku onlar anladigima gore asktan kaçmiyorlar ve içlerinden geldigi gibi yasiyorlar.
Keşke herkes senin kadar iyi niyetli yorumlasa hayal. Ne diyeyim güzel tertemiz yüreğine sağlık.
yılmaz demişti ona giderken uyarmıştı ama sanırım ömerin bu olaydan haberi yoktur galiba handan hanım kovmuş ferideyi zavallım gidecek onunda bi tek yılmazı var ama o eve bir çok yüzle gitmişti gene gider utanmaz
Feride'nin utanılacak bir şey yaptığı halüsinasyonunu ben göremiyorum matraka.
Aman dönme dolap oldu.. Geçen sezon Yılmazın yaptıklarını bu sefer Filize yaptılar.. Bakalım hangi sağlam kalıyor diye sorguluoyorlar.. Artık ciddi anlamda bu dizi izleyip izlememe kararına varcam.. Ben dizi izlerken yüzümde gülückler.. Sevinçler e tatlı tebessümler istüyorum.. Diziyi izlerken kederden kedere.. Acıdan acıya koşmak değil.. Valla Gaziantep isot acı biberi yesem bu kadar içim acımazdı.. Bundan sonra izleyip izleyeceğime karar vereceğim.. Çünkü artık bıktım. Bir an önce çeki düzen versinler.. Yoksa Elifin gitmesiyle kaybedilen seyirci kısmı.. Yılmazın Filizin olup olmadık hatalarıyla daha çok kan kaybedecektir. Ayrıca bir psikopat bu kadar mükemmel olamaz. Bu senaristlerden birinin tandığı olmasın. Psikopat karakterinin de bir açığı olur. Beyaz Gelincikteki Azizi geçti valla.. Helal olsun. Cem, Yılmaz, Filiz yüzünden diziden soğudum... Yakında buz kescem.
Farkediyorum Fatmacığım aynı kişilerden dolayı ben de soğuyorum ama foruma aksettirmiyorum. Sevenleri kırılmasın diye. E centilmenlik de başa bela canım.
forever_bim
10-01-07, 23:06
İki haftadır fragmanda şiir yok. Şairimiz Serdar Oğuz dinleniyor anlaşılan. Zaten süper şiirler yazdı bugüne kadar. Devamını getirir umarım.
forever_bim
10-01-07, 23:06
arkdaşlar olayların bu durumda olamasnın filzi ve yılmazın mutlu olamamasının tek nedeni ömer tekinerdi ayrıca babasının ölüm nedeni.eğer sezon finali akşamı öle filize bağırmasaydı kim duymucaktı ve filiz le yılmaz çoktan evlenmiş ve çcukları bile olmuş olcaktı bence filiz nasıl mutlu olmaadı ömerde mutlu olmamalı
Sevgili destina304;
Ömer neden mutlu olsun ki? Yapma Allah aşkına o cüzzamlı herif mi mutlu olsun? Valla forumda Ömer'in mutlu olmasını isteyenleri gör bak ne yapıyorum ben.
Arkadaşlar ya Ömer'e kızıyorum ben hiç sevmiyorum hiç hem de. Keşke vurulduğunda ölseydi, ne adaklar adadım ölsün diye ölmedi. Kalbi de durmuştu oysa ki. Hayırsız doktorun kalp masajı yapacağı tuttu. Yahu şu melek Cem herşeyi akıl etti yoğun bakımdayken gidip bir şırınga zehir de Ömer'e enjekte ettiremedi. Yazık sana Cem. Bak adam kızıyla yaşamaya devam ediyor.
Ya ben Ömer'e çok hoş bir ceza kestim. Adım adım uygulayalım lütfen. Adım adım.
Adım1) Balkonu bulunan evlerde herkes birer kazan kaynar su hazırlasın. Geçerken başından dökelim.
Adım2) Bir yere sabitleyelim. El ve ayak tırnaklarını koparalım. Bu manzarayı beş yaşındaki kızı da izlesin. Ağlarsa ağzına çakarız bir tane.
Adım3) İlk iki adımda ölmez bence. E dokuz canlı nasılsa. Kolunda sigara söndürelim. Nefis olur.
Adım4) Etkisi 24 saatte tamamen kesin sonuç veren felç edip öyle öldüren bir zehir verelim. Şık olur.
Adım5) Ölmeye yüz tutmuşken tek kurşunla alnından vurup işini bitirelim.
Alalım Filiz ve Yılmaz'ı. Ömer'i sabitlediğimiz platforma getirelim. Nikah memuru mahalleli hazır olsun. Filiz'le Yılmaz'ı burda evlendirelim.
NASIL FİKİR? SADİST olabildim mi yeteri kadar? Umarım başardım. Bunu lütfen hayal edin. Ne zevk verici öyle değil mi?
benim artık tek istediğim filizin biran önce kendisine gelmesi ben eski filizi istiyorum yılmaz&aslı gördüğü zaman bile ayakta durabilen
gururunu artık ayaklar altına almayan ve o güçlü kızı geri istiyorum ancak bu şekilde yılmaz&aslı sahneleri güzel bir tat verir izleyicilere
yoksa devamli yılmazdan özür dileyip kıskanmaktan başka ve kendini daha fazla
üzen birisini degil
yani filiz yılmazı başkasiyla görse bile bunu fazla belli etmiyip
ayakta durursa ozaman bende bu sahnelerden çok keyif alirim
ama ne olusunuz sayın senaristler filizi eski haline gelsin
ve şirketini ne aslının nede yılmazın degilde abisiyle kurtarsınlar
böylelikle ömeri iş hayatında artık birşeyler bildigini
kendi hatasını düzelte bilsin yoksa ömer bu seferde iş hayatında aldiği yanliş
karardada kurtarmasında kendisinin bir payı olmazsa herhalde artık
işten güçten elini etegini ceker ben bu işlerden annamiyorum her şeyi permat ediyorum felan diyip depresyona girmesini istemem dogrusu:img-hyste
Sevgili destina304;
Ömer neden mutlu olsun ki? Yapma Allah aşkına o cüzzamlı herif mi mutlu olsun? Valla forumda Ömer'in mutlu olmasını isteyenleri gör bak ne yapıyorum ben.
Arkadaşlar ya Ömer'e kızıyorum ben hiç sevmiyorum hiç hem de. Keşke vurulduğunda ölseydi, ne adaklar adadım ölsün diye ölmedi. Kalbi de durmuştu oysa ki. Hayırsız doktorun kalp masajı yapacağı tuttu. Yahu şu melek Cem herşeyi akıl etti yoğun bakımdayken gidip bir şırınga zehir de Ömer'e enjekte ettiremedi. Yazık sana Cem. Bak adam kızıyla yaşamaya devam ediyor.
Adım1) Balkonu bulunan evlerde herkes birer kazan kaynar su hazırlasın. Geçerken başından dökelim.
Adım2) Bir yere sabitleyelim. El ve ayak tırnaklarını koparalım. Bu manzarayı beş yaşındaki kızı da izlesin. Ağlarsa ağzına çakarız bir tane.
Adım3) İlk iki adımda ölmez bence. E dokuz canlı nasılsa. Kolunda sigara söndürelim. Nefis olur.
NASIL FİKİR? SADİST olabildim mi yeteri kadar? Umarım başardım. Bunu lütfen hayal edin. Ne zevk verici öyle değil mi?
:good: :good: ben başına torba geçirip boğmak konusunu bir düşün derim.hatta yanında da ajdar şarkıları dinletiriz :)
darılma ama forever_bim bunlar olmaz mesela ölmeye yüz tutmuşken neden vuruyoruz iyice acı çeksin..hatta biz de karşısına geçer elifin yılmazı sevdiğini söyleriz zaten bu yeter :):)
arkadaşlar kanaldnin sitesindeki resim ne öyle ya?hamile olduğunu falan mı açıklıyor?aslının önünde mi?yılmaz niye sinirli o kadar? başkasından mı duyuyor napıyor?delirmek üzereyim,gece gece kafada bu sorularla uyunur mu şimdi ya:(
Arkadasım o filiz degil.. O gecen bölümden bir resim.. Hani yılmaz kadını kurtarmıstı yaa pehhh :):).. Tabi aynı resimden mi bahsediyoruz onu da bilmiyorum..
:good: :good: ben başına torba geçirip boğmak konusunu bir düşün derim.hatta yanında da ajdar şarkıları dinletiriz :)
darılma ama forever_bim bunlar olmaz mesela ölmeye yüz tutmuşken neden vuruyoruz iyice acı çeksin..hatta biz de karşısına geçer elifin yılmazı sevdiğini söyleriz zaten bu yeter :):)
Sevgili modumuzun cok basarılı oldugunu düşünürken daha sadist bir arkadas cıkıverdi :) Tebrikler :happy0064
arkdaşlar olayların bu durumda olamasnın filzi ve yılmazın mutlu olamamasının tek nedeni ömer tekinerdi ayrıca babasının ölüm nedeni.eğer sezon finali akşamı öle filize bağırmasaydı kim duymucaktı ve filiz le yılmaz çoktan evlenmiş ve çcukları bile olmuş olcaktı bence filiz nasıl mutlu olmaadı ömerde mutlu olmamalı
yapmayın ya allah aşkina
bence bu dizide gercekten mutlu olmayi hak eden kişilerden biride
ömer tekinerdir ben ömeri yılmazdan daha fazla sempati duyuyorum dogrusu
ömer harika mükemmel bir eşti ama ilk evliliğinde pek mutlu oldugu söylenemez
ve ben onu gercekten ferdeyle mutlu olmasini istiyorum
aşik oldugu kişininde kendisini sevmesini bunu gözlerine baktıgında annamasini
istiyorum ve çünkü bunu fazlasıyla hak etti onun adina gercekten seviniyorum:happy0064 :happy0064 :img-yes: :img-wink:
alahim sabir kanal d deki resim ne yaa...Yoksa Yilmaz filize aslinin onunde bagirmasin valaha yilmazi elimden kimse alamaz...denizim yorumuna aynen katiliyorum altina imzamida atarim...su resim kafama takildi yaa..hakketen Yilmaz beni sinir ediyor Sinirden catliyorum suan...oofff..
Filiz'e gelince..Lutfen artik ozur dilemesin. Ayriligi kabullensin. Bebegi soylesin ama bebek yuzunden Yilmaz'i kabul etmesin. Senaristler de bol bol kiskanclik sahnesi gostererek Filiz'i iyice zayif bir karakter haline getirmesinler. Artik basina gelenleri metanetle kabullensin. Zaten artik top Yilmaz'da. Filiz'in yapabilecegi daha ne olabilir ki? Daha da surunsun diyen arkadaslar Filiz ne yaparsa affedecekler merak ediyorum. Ya da Filiz daha ne kadar surunebilir? Karninda onu istemeyen bir adamin cocugunu tasiyor, onu tek basina buyutmeyi goze aliyor. Daha otesi ne olabilir gercekten hayal edemiyorum. Geriye bir tek olmesi kaldi herhalde.
bende kesinlikle katiliyorum senaristlerimizden ricam lutfen filizi guclu karekter olarak geri getirin..eski filizi ozledik Filizde artik ozur dilemesin...Filiz dimdik ayakta dursun nedir bu yaa.... filiz bebek icin yilmaza donmesin hatta yilmaz filize donsun...
Arkadasım o filiz degil.. O gecen bölümden bir resim.. Hani yılmaz kadını kurtarmıstı yaa pehhh :):).. Tabi aynı resimden mi bahsediyoruz onu da bilmiyorum..
vala ben hic o sahneye pehh demem anca yuh derim:)yilmazin bagzen kaba dayiligi tutuyor....bide sonrasinda asli yilmazin elini sardi ya AMAN ALAHIM.
arkadaşlar kanaldnin sitesindeki resim ne öyle ya?hamile olduğunu falan mı açıklıyor?aslının önünde mi?yılmaz niye sinirli o kadar? başkasından mı duyuyor napıyor?delirmek üzereyim,gece gece kafada bu sorularla uyunur mu şimdi ya:(
delirmene gerk yok arkadaşim o gecen bölümden bir resim
yani yeni degil o sahnede yılmaz aslı canan ve ekrem dörtlüsü
akşam yemeğinden sonra dişarida bir adam kadına saldiriyor eeeeeeee
yılmaz da bu fırsati kaçirmiyor ve kadini kurtariyor bu esnadada
hafif yaralaniyor bu kadar
sanirim gecen bölümü izlemedim
ama delirmene gerek yok bu sahnede aslının yılmaza bir an önce aşik olması için yazılmiş muhakkak
delirmene gerk yok arkadaşim o gecen bölümden bir resim
yani yeni degil o sahnede yılmaz aslı canan ve ekrem dörtlüsü
akşam yemeğinden sonra dişarida bir adam kadına saldiriyor eeeeeeee
yılmaz da bu fırsati kaçirmiyor ve kadini kurtariyor bu esnadada
hafif yaralaniyor bu kadar
sanirim gecen bölümü izlemedim
ama delirmene gerek yok bu sahnede aslının yılmaza bir an önce aşik olması için yazılmiş muhakkak
dogrudogru bende tekrar baktim kizi filize benzetim arkadan ama degil sukur..simdilik yilmaz elimden kurtuldu..
Bugün fragmanı gördüm.Ömer ve Feride o kadar tatlılardı ki içimde diziyi yeniden izleme hevesi doğdu ama Yılmaz ve Filiz'i yine bıraktığım gibi görünce hevesim geldiği hızla terk etti içimi.Bana Sinan Tuzcu'nun şu canım sahnelerini izletmeyen zihniyete diyecek sözüm yok onları Allaha'a havale ediyor Feride&Ömer sahneleriyle ilgili olabildiğince çok resim çekilmesini talep ediyorum...
sevgiler eski I.A izleyicisi:(
fragmanı tekrar izledim...filizin yılmazları takip ettiği gece havuzlu evin olduğu gece ve yılmazın elini tuttuğu gece aynı...ev muhtemelen filizlerin evi...filize biri kapıyı açıyo...herhalde kazadan sonra yılmazla aslı aslının evine gidiyo peşine filiz gidiyo aslıya...bu ihtimali varsayarsak aslı bu bölüm filizi öğreniyo...önce evine gidip sonra yılmaza gitmeyeceğine göre yılmazın tepkisi karşısında bebeği söylemiyo yani karın ovma sahnesi bundan sonra gelişiyo...ve yılmaz ve aslı gölde filizi gayet net görüyo yani sandal filizin durduğu yere bayağı yakın...yılmazın o sert bakışları filize...forumumuz senaristler tarafından okunuyo biliyorum ve rica ediyorum böyle sert bakışlar atan bir erkek o kadını sevemez...sevdiği değil sanki düşmanı...onun için rica ediyorum şöyle eli yüzü düzgün yılmazdan aşağı kalmayacak birini soksunlar diziye de filiz de mutlu olsun...aslında benim bi favorim var...nescafe reklamlarında elinde hem nescafe hem biberon bulunan adam çocuk ağlayınca anlıyo ya nescafe yerine biberonu götürdüğünü.....işte o adam...ben alıcı gözle inceledim...çok hoş...temiz suratı var...
Modumuzun acikcasi merakla bekledigim yorumu geldi :img-yes:
Aslinda su Omer Tekiner'e ne yapsak bos; o bir sekilde mezardan cikip o kadar savundugumuz halde gelir bizi de arkamizdan bicaklar diye korkuyorum, yani oyle kallestir bu Omer Tekiner :img-hyste
O yuzden bu yontemleri iyi dusunmussun arkadasim. Artik toplam 5 adimdan da kurtulamaz belki. Bu arada sinemcim senin yontemin bana tanidik geldi ama gercekten etkili bence de ;)
Yalniz bir seye cok alindim boyle rezil birisine asik olmus Feride'yi unutmussun ama tabi Omer'in ona yapacagi kotulukler onun cezasidir diyorsan onu bilemem tabi ki!!
Not: Esperanza canim aramiza tekrar hosgeldin herseye ragmen az da olsa o sahneler icin degiyor inan arkadasim :good:
forever_bim
10-01-07, 23:38
Modumuzun acikcasi merakla bekledigim yorumu geldi :img-yes:
Aslinda su Omer Tekiner'e ne yapsak bos; o bir sekilde mezardan cikip o kadar savundugumuz halde gelir bizi de arkamizdan bicaklar diye korkuyorum, yani oyle kallestir bu Omer Tekiner :img-hyste
O yuzden bu yontemleri iyi dusunmussun arkadasim. Artik toplam 5 adimdan da kurtulamaz belki. Bu arada sinemcim senin yontemin bana tanidik geldi ama gercekten etkili bence de ;)
Yalniz bir seye cok alindim boyle rezil birisine asik olmus Feride'yi unutmussun ama tabi Omer'in ona yapacagi kotulukler onun cezasidir diyorsan onu bilemem tabi ki!!
Not: Esperenza canim aramiza tekrar hosgeldin herseye ragmen az da olsa o sahneler icin degiyor inan arkadasim :good:
Bernacığım
İşkencenin her sahfasını izletecem Feride'ye. Sonra Ömer öldükten sonra gözlerini oyup Feride'ye veririz. Nasıl fikir?
fragmanı tekrar izledim...filizin yılmazları takip ettiği gece havuzlu evin olduğu gece ve yılmazın elini tuttuğu gece aynı...ev muhtemelen filizlerin evi...filize biri kapıyı açıyo...herhalde kazadan sonra yılmazla aslı aslının evine gidiyo peşine filiz gidiyo aslıya...bu ihtimali varsayarsak aslı bu bölüm filizi öğreniyo...önce evine gidip sonra yılmaza gitmeyeceğine göre yılmazın tepkisi karşısında bebeği söylemiyo yani karın ovma sahnesi bundan sonra gelişiyo...ve yılmaz ve aslı gölde filizi gayet net görüyo yani sandal filizin durduğu yere bayağı yakın...yılmazın o sert bakışları filize...forumumuz senaristler tarafından okunuyo biliyorum ve rica ediyorum böyle sert bakışlar atan bir erkek o kadını sevemez...sevdiği değil sanki düşmanı...onun için rica ediyorum şöyle eli yüzü düzgün yılmazdan aşağı kalmayacak birini soksunlar diziye de filiz de mutlu olsun...aslında benim bi favorim var...nescafe reklamlarında elinde hem nescafe hem biberon bulunan adam çocuk ağlayınca anlıyo ya nescafe yerine biberonu götürdüğünü.....işte o adam...ben alıcı gözle inceledim...çok hoş...temiz suratı var...
:happy0064 hahahaha gulegule bi hal oldum bencede ya...oda fena degil aslinda ama sey olsun soyle esmer karakasli karagozlu olsun mumkunse biyiksiz kirli sakali....zeytin gozlu maco ama romantik ayni zamanda espirili biri alin haketen iyi olur,boylece birazda filizin yilmaza olan bakislarini goruruz...Yilmaz in askina inancim kalmadi...adam kiza nasil bakiyor...
Keşke 2.fragmanı yayınlamasalardı ,diziyi seyretmeden keyfim kaçtı sonlara doğru yaklaşıyoruz ve anlaşılan senaristlerin diziyi toparlama gibi bir derdi yok aynı mantaliteyle devam nasılsa izleniyor ,seyirciye daha kalitelisini sunma gibi problemleri yok.Görüntü net.Biz seyirciyi de bundan sonra Filiz'in şimdilik aktif olarak ve daha sonraları uzaktan seyretmekle yürüteceği kıskançlık krizleri,Yılmaz'ın meşhur gururu,Filiz'Le Yılmaz'ın bölüm başına bir kere tesadüfen herhengi bir yerde karşılaşıp yine konuşamamaları,Yılmaz'ın Cem'e sadece lafla posta koyup sıfıra sıfır elde var sıfır sonuçsuz Cem'i altetme girişimleri şeklinde özetlenecek bölümler bekliyor sanırım.Neyse çok şükür Aslı
sanırım Cem'in iğrenç yüzünü deşifre edecek bazı adımlar atıyormuş.
52.bölüm öncesine kadar sürekli biraraya gelsinler sadece onların sahnelerini seyredeyim dediğim Filiz-Yılmaz ikilisini artık mümkünse aynı karede görmek istemiyorum.Yılmaz'ın Filiz'i reddettiğini,ikisinin birbirine hakaret ettiğini görünce
bütün keyfim kaçıyor.Fragmanda da Yılmaz'ın elini çektiğini görünce yine keyfim kaçtı.Yılmaz haklı ya da haksız ona girmek istemiyorum.Forumun genelinin yaptığı gibi karakterlerin yaptığı hataların çetereseni tutup bir tarafı haklı çıkarmanın derdinde de değilim.Uzun bir aradan sonra sıkılmadan izleyeceğim bir dizi bulduk onu da mahvettiler.
Arsche sana katılıyorum.Yılmaz'ın yaptığı gurur değil.Zamanında Elif'i de reddetmişti ama ona karşı yaptığı gururdu.Hayatından çıktığını bir türlü kabullenememiş ve saçma bir intikam oyunuyla sürekli onun hayatında olmak istemişti.Ona kendince ders verdikten sonra belki de onu kabul edecekti bilemeyiz.Ama Filiz'i hayatından tamamen çıkarmış ve bunu da kabullenmiş gözüküyor.Bu iilişkiye bitmiş ve bir daha hiç başlanmayacak bir ilişki gözüyle baktığı için hayatını da ona göre şekillendiriyor. Aslı'yla vakit geçirirken aklında Filiz'i unutuyum gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum .Aşktan yana yorulmuş bir insanın kolay kolay hayatına herhangi birini hangi maksatla olursa olsun sokacağını düşünmüyorum .Yılmaz Filiz'i istemiyor o zaman bebeği bilmeye hakkı yok demişsin sence bu,bu kadar basit mi ?Bence olaya Yılmaz değil bebek açısından bak.Ayrıca Yılmaz'ın artık Filiz'i hayatında istememesinin eleştirilecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Cem konusunda haklısınız tabii.
Filiz'in her seferinde özür dilemesinden bıktık demişler.Filiz Yılmaz'dan sadece bir kere özür diledi.Kabul etmeyince de topu Yılmaz'a atıp Yılmaz'dan gelecek pasları beklemeye başladı.Son iki bölümdür de tesadüfen karşılaşıp her ikisi de birbirini suçlamıştı.Ben başka bir özür sahnesi hatırlamıyorum şahsen.Filiz'in Yılmaz'ı Aslı'dan kıskanıp peşinden gitmesini de mi bir özür kabul ediyorsunuz?Özette yazılana göre Filiz Durusu'ya bebeği söylemeye gidiyor.Şu senaristler de Filiz ve Yılmaz 'ı şöyle uygun bir yerde buluşturup bir türlü konuşturamadı gitti.Konuşamıyorlarsa yazarak anlaşsınlar o zaman.Tam Filiz konuşmaya niyetlendi bu sefer de Yılmaz'ın Aslı'yla kayık sefası yapacağı tuttu.Senaristler bu ilişkiyi çıkmaza sokmak için elinden geleni ardına koymuyorlar vallahi bravo!Filiz'in hamileliği de sanaryoya ne katkısı oldu hala anlayamadım.Bebek düşecek Yılmaz Filiz'e dönmeyecekse bu hamilelik neyi değiştirecek dur bakalım bekleyip görelim..
Sevgili destina304;
Adım4) Etkisi 24 saatte tamamen kesin sonuç veren felç edip öyle öldüren bir zehir verelim. Şık olur.
Alalım Filiz ve Yılmaz'ı. Ömer'i sabitlediğimiz platforma getirelim. Nikah memuru mahalleli hazır olsun. Filiz'le Yılmaz'ı burda evlendirelim.
Ömer'e uzanan eller kırılsın diyorum başka bişeycik demiyorum.Bu saydıklarını yapman için cesedimi çiğnemen lazım forever_bim.Dizinin başından beri Ömer'e karşı takındığın haksız tutum haddini fazla aşmış bence:(
Not:(bkz:kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)
Bernacığım
İşkencenin her sahfasını izletecem Feride'ye. Sonra Ömer öldükten sonra gözlerini oyup Feride'ye veririz. Nasıl fikir?
çok mide bulandırıcı :) hem handan hanım teyze ne olacak o güzelim gözleri ferideye yar eder mi (şahsen ben olsam ben de etmezdim :img-hyste )
forever_bim
10-01-07, 23:43
Ömer'e uzanan eller kırılsın diyorum başka bişeycik demiyorum.Bu saydıklarını yapman için cesedimi çiğnemen lazım forever_bim.Dizinin başından beri Ömer'e karşı takındığın haksız tutum haddini fazla aşmış bence:(
Not:(bkz:kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)
Gelinin anlayacağı yok canım. Sen gelmeyeli köprünün altından çok sular aktı.
Benihiç bir güç sadist düşüncelerimden alıkoyamaz. Sen bile!!!:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
:happy0064 hahahaha gulegule bi hal oldum bencede ya...oda fena degil aslinda ama sey olsun soyle esmer karakasli karagozlu olsun mumkunse biyiksiz kirli sakali....zeytin gozlu maco ama romantik ayni zamanda espirili biri alin haketen iyi olur,boylece birazda filizin yilmaza olan bakislarini goruruz...Yilmaz in askina inancim kalmadi...adam kiza nasil bakiyor...
valla ben ciddiyim..secoms da çok gülmüş...maço falan değil ii eğitimli yakışıklı adam gibi seven nazik en önemlisi filizin sevebileceği filize layık biri olmalı...çok ciddiyim...yoksa filiz yılmaz diye diye ölecek...yazık iki canlı bide...şu senaristlerin işi gücü yok filizle uğraşıyo...rahat bıraksınlar artık ya....isyan ediyorum...
Keşke 2.fragmanı yayınlamasalardı ,diziyi seyretmeden keyfim kaçtı sonlara doğru yaklaşıyoruz ve anlaşılan senaristlerin diziyi toparlama gibi bir derdi yok aynı mantaliteyle devam nasılsa izleniyor ,seyirciye daha kalitelisini sunma gibi problemleri yok.Görüntü net.Biz seyirciyi de bundan sonra Filiz'in şimdilik aktif olarak ve daha sonraları uzaktan seyretmekle yürüteceği kıskançlık krizleri,Yılmaz'ın meşhur gururu,Filiz'Le Yılmaz'ın bölüm başına bir kere tesadüfen herhengi bir yerde karşılaşıp yine konuşamamaları,Yılmaz'ın Cem'e sadece lafla posta koyup sıfıra sıfır elde var sıfır sonuçsuz Cem'i altetme girişimleri şeklinde özetlenecek bölümler bekliyor sanırım.Neyse çok şükür Aslı
sanırım Cem'in iğrenç yüzünü deşifre edecek bazı adımlar atıyormuş.
52.bölüm öncesine kadar sürekli biraraya gelsinler sadece onların sahnelerini seyredeyim dediğim Filiz-Yılmaz ikilisini artık mümkünse aynı karede görmek istemiyorum.Yılmaz'ın Filiz'i reddettiğini,ikisinin birbirine hakaret ettiğini görünce
bütün keyfim kaçıyor.Fragmanda da Yılmaz'ın elini çektiğini görünce yine keyfim kaçtı.Yılmaz haklı ya da haksız ona girmek istemiyorum.Forumun genelinin yaptığı gibi karakterlerin yaptığı hataların çetereseni tutup bir tarafı haklı çıkarmanın derdinde de değilim.Uzun bir aradan sonra sıkılmadan izleyeceğim bir dizi bulduk onu da mahvettiler.
Arsche sana katılıyorum.Yılmaz'ın yaptığı gurur değil.Zamanında Elif'i de reddetmişti ama ona karşı yaptığı gururdu.Hayatından çıktığını bir türlü kabullenememiş ve saçma bir intikam oyunuyla sürekli onun hayatında olmak istemişti.Ona kendince ders verdikten sonra belki de onu kabul edecekti bilemeyiz.Ama Filiz'i hayatından tamamen çıkarmış ve bunu da kabullenmiş gözüküyor.Bu iilişkiye bitmiş ve bir daha hiç başlanmayacak bir ilişki gözüyle baktığı için hayatını da ona göre şekillendiriyor. Aslı'yla vakit geçirirken aklında Filiz'i unutuyum gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum .Aşktan yana yorulmuş bir insanın kolay kolay hayatına herhangi birini hangi maksatla olursa olsun sokacağını düşünmüyorum .Yılmaz Filiz'i istemiyor o zaman bebeği bilmeye hakkı yok demişsin sence bu,bu kadar basit mi ?Bence olaya Yılmaz değil bebek açısından bak.Ayrıca Yılmaz'ın artık Filiz'i hayatında istememesinin eleştirilecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Cem konusunda haklısınız tabii.
Filiz'in her seferinde özür dilemesinden bıktık demişler.Filiz Yılmaz'dan sadece bir kere özür diledi.Kabul etmeyince de topu Yılmaz'a atıp Yılmaz'dan gelecek pasları beklemeye başladı.Son iki bölümdür de tesadüfen karşılaşıp her ikisi de birbirini suçlamıştı.Ben başka bir özür sahnesi hatırlamıyorum şahsen.Filiz'in Yılmaz'ı Aslı'dan kıskanıp peşinden gitmesini de mi bir özür kabul ediyorsunuz?Özette yazılana göre Filiz Durusu'ya bebeği söylemeye gidiyor.Şu senaristler de Filiz ve Yılmaz 'ı şöyle uygun bir yerde buluşturup bir türlü konuşturamadı gitti.Konuşamıyorlarsa yazarak anlaşsınlar o zaman.Tam Filiz konuşmaya niyetlendi bu sefer de Yılmaz'ın Aslı'yla kayık sefası yapacağı tuttu.Senaristler bu ilişkiyi çıkmaza sokmak için elinden geleni ardına koymuyorlar vallahi bravo!Filiz'in hamileliği de sanaryoya ne katkısı oldu hala anlayamadım.Bebek düşecek Yılmaz Filiz'e dönmeyecekse bu hamilelik neyi değiştirecek dur bakalım bekleyip görelim..
Gercekten güzel bir yorum..(her ne kadar katılmadıgım yerler olsa da)
Fakat ben senin gibi yılmazın aslıyla olan ilişkisini izlemek istemiyorum..
Ama sorun şu ki ne izlemek istedigimi de bilmiyorum offf :img-blush
Ömer -Feride çok monoton gidiyor dedik, bir anda bu cepheye de hareket geldi.Ömer-Feride birbirine öpüşecek kadar yaklaştıklarına göre artık birbirlerine açılma zamanı gelmiş demektir.Acaba Handan Feride'yi kovmadan birbirlerine açıldılar mı ya da açılmadılarsa o gecenin üzerini nasıl kapattılar?Ömer Feride'nin kovulduğunu öğrenince nasılsa Feride'ye açılacaktır.Ömer Handan'ı takmaz ama Feride çok hassas ve kırılgan bir insan.Kalbi bu kadar kırılmışken,Handan kendisini istemezken Ömer'e evet demesi, Ömer'in Feride'yi ikna etmesi zor olacak
sevgili Berna,
Fragmanda izlediklerim bile öyle güzeldi ki az kalsın niyeti bozuyordum.Allah'tan Zeynep Beşerler'i görüm kendisini hiç hazetmem ee Yılmaz'da cabası:)
ve forever_bim
hadi yukarda saydıklarını yaptın gözün bi tanesini bana ver bari.Gökyüzünü cebimde taşıma fırsatını kaçırmak istemem:)
Bernacığım
Elif'in yanina Feride'yi de almak fena fikir degilmis, o da gorsun cezasini boyle adama asik mi olunur ne kadar ayip :) Yalniz gozleri gercekten muthis kaynana Handan kapabilir.
Bu arada kadin karakterlerin gucsuzlugu beni de cok rahatsiz ediyor. Oysa gecen sezon bu yazdigimin tam da tersi bir yorum yazdigimi hatirliyorum. Guclu olan ve sevdiklerine destek veren Filiz, Elif (asik olmasa da kocasina destek verdi) ve hatta Handan hakkinda. Simdiyse yasayanlarin birisi acilarin kadini oldu, oburu de gozu donmus bir kaynana :)
Bir tek Asli guclu kadin imaji ciziyor, Feride idare ediyor. Digerleri zaten etkisiz eleman Cem Akman'in sahneleri sayesinde.
Gercekten güzel bir yorum..(her ne kadar katılmadıgım yerler olsa da)
Fakat ben senin gibi yılmazın aslıyla olan ilişkisini izlemek istemiyorum..
Ama sorun şu ki ne izlemek istedigimi de bilmiyorum offf :img-blush
Ben de Yılmaz'ın Aslı'yla ilişkisini izlemek istemiyorum ama elden gelen birşey yok.Senaristler bu sene biz ne izlemek istiyorsak onun tersini izlettiriyorlar
Fragmanı izledim ve kayık sahnesi bana, bölümün son sahnesiymiş gibi geldi. Tahminime göre Filiz Yılmaz'ın orda olduğunu öğreniyo(orası neresiyse artık) ve Yılmazla konuşmak için oraya gidiyo ama Aslı'nın da Yılmazla beraber olduğunu bilmiyo. Gözgöze geldiklerinde bölüm biticek bence ve 58. bölüm de Filiz'in Yılmaz'ı Aslıyla görmesi üzerine, Yılmazla konuşmadan ordan ayrılmasıyla başlıycak. Artık Yılmaz napar, Filiz'in peşinden mi koşar yoksa ne hali varsda görsün mü der bilmiyorum... :) Tabi sadece bi tahmin.
bence handan hanım kendi yaptığını gene aynı şekilde ödeyebilir,elifle de böyle bir durum olmuştu ve ömer senden ayrılmak istemiyorum diye evlenme teklifi etmişti ferideye de aynı şey olabilir..Fakat feridenin hafıza sorunu olduğu için evlilik işi olmayabilir.
Aslında handan hanım bıraksa ömerin ilişkileri daha sağlıklı olacak ama onun sayesinde hemen evlilikle sonuçlanıyor.
sevgili yami bebeğin düşmesi yada doğması artık hiçbirşşeyi değiştirmeyecek....bakın diyorum paşa paşa en sonunda yılmaz filiz egidecek...olaylar öyle gelişecekki yılmaz öyle duruma kalacakki filizin peşinde o dolanacak....evet bebek konusunda şöyle düşünüyorum beni istemeyen birisi benim bir parçamı neden istesin..çocuğunun annesi olmayı haketmiyoki filiz..söyleyip canını sıkmasın yılmazın...yılmaz dertsiz tasasız gezsin tozsun...ne gerek var huzurunu kaçırmaya....bi bebek sevdiğin birindense sevinirsen aksini pek sanmıyorum...
valla ben ciddiyim..secoms da çok gülmüş...maço falan değil ii eğitimli yakışıklı adam gibi seven nazik en önemlisi filizin sevebileceği filize layık biri olmalı...çok ciddiyim...yoksa filiz yılmaz diye diye ölecek...yazık iki canlı bide...şu senaristlerin işi gücü yok filizle uğraşıyo...rahat bıraksınlar artık ya....isyan ediyorum...
Haklisin vala hele ben..Bencede yanii yilmaza kiz varda filize niye adam yok...haksizlik herzaman filizi kucuk dusuruyorlar filizimiz biz sana demedikmi bu adamdan ozur dileme...:happy0064 vala nasil guluyorum anlatamam...filizyilmazi bir karede gordugum zaman icin bunaliyor eskiden can atardim bu sahneler icin....hani adam gibi sahneler olsa neyse Yaaa cananin evinde oluyor yada aslinin yaninda...ne zit istir bu zaten aslidanda gicik kapmaya basladiim(kimse kizin sucu yok demesin)adami tanimadan asik olunurmu yaw..yilmaz la aslinin bi el tutusmalari kaldi...Asli yilmaza Hic asik oldunmu sorusunu sorsun yilmazda "ask sadece siirlerde ve kitaplarda artik benim icin desin"
10bolum snra 67inci bolume geliyor Yilmaz asliyi alsin ve evlenme teklifi etsin super olur.......O bolumu iple cekiyorum...Mumkunse Filiz ingiltereye gelsin bebeginle italyalara gitmesin bosuna masraf yapmasin gelsin buraya bizde kalsin ayarlariz ona birini:img-yes: :):)
Haklisin vala hele ben..Bencede yanii yilmaza kiz varda filize niye adam yok...haksizlik herzaman filizi kucuk dusuruyorlar filizimiz biz sana demedikmi bu adamdan ozur dileme...:happy0064 vala nasil guluyorum anlatamam...filizyilmazi bir karede gordugum zaman icin bunaliyor eskiden can atardim bu sahneler icin....hani adam gibi sahneler olsa neyse Yaaa cananin evinde oluyor yada aslinin yaninda...ne zit istir bu zaten aslidanda gicik kapmaya basladiim(kimse kizin sucu yok demesin)adami tanimadan asik olunurmu yaw..yilmaz la aslinin bi el tutusmalari kaldi...Asli yilmaza Hic asik oldunmu sorusunu sorsun yilmazda "ask sadece siirlerde ve kitaplarda artik benim icin desin"
10bolum snra 67inci bolume geliyor Yilmaz asliyi alsin ve evlenme teklifi etsin super olur.......O bolumu iple cekiyorum...Mumkunse Filiz ingiltereye gelsin bebeginle italyalara gitmesin bosuna masraf yapmasin gelsin buraya bizde kalsin ayarlariz ona bi cocuk:img-yes: :):)
hayırrr...filiz yılmazdan özür dilemek zorundaydı...dediği şeyler hemen yutulacak şeyler değil...ama pişman...hem de çok...benim kızdığım yılmazın filize sert davranması değil...tam aralarına bi set çeker ama aradaki herşeyi yıkmaz...sadece kırgın vr kızgınlığını gösterir ve bunu telafi etmesini ister...ben yılmazdan bunu bekledim...bi açık kapı...ama yılmaz filizi bitirmiş...kesinlikle dönüşü olmayacak diye şartlanmış...hayırlı olsun ne diyeyim..
Yaaa bugunde her kez ters tarafindan kalkti herhalde:)herkez aksi yorumlar yapiyor
omer icin olenler(berna_hasan)simdide omeri olduruyor
filiz-yilmaz askina olenlerde-filize adam ayarlio hahaha:):)Cok komik.
Anlasılan o ki forumda artık bütün asklar ve sevgiler sorgulanmaya tartısılmaya baslandı.. Biri yılmazın askından biri filizin sevgisinden süpheci.. Hak vermemek elde degil.. Bir ara ''bu ask saflıgını yitirdi'' dedigimde arkadasların bazıları feci yorumlar yapmıstı.. Onu gectik feride ve ömer ilişkisi de tartısılır oldu ki bence cok haksız yorumlar yapılıyor..
NOT: Bu arada filize es olayında bir adayım var.. BEN nasıl ama :):)
[
10bolum snra 67inci bolume geliyor Yilmaz asliyi alsin ve evlenme teklifi etsin super olur.......O bolumu iple cekiyorum...Mumkunse Filiz ingiltereye gelsin bebeginle italyalara gitmesin bosuna masraf yapmasin gelsin buraya bizde kalsin ayarlariz ona birini:img-yes: :):)
Ben de yardimci olurum valla gerci bizim buradaki yerlesimimiz gecici ama :)
Filiz acilarin kadini olmasin,eski haline donsun bana o da yeter dusununce. Oyle olunca zaten erkeklerin ilgisini cekecek ozelliklere sahiptir ;)
forever_bim
11-01-07, 00:04
Yaaa bugunde her kez ters tarafindan kalkti herhalde:)herkez aksi yorumlar yapiyor
Merve
Vallahi karar verdim sen çok safsın.
Biz orda gönderme yapıyoruz. Yoksa Ömer'in en güzel zamanı ona kıyar mıyız biz.
Ama böyle saf ve temiz kal olur mu? Bari ümidim çoğalıyor temiz insanlar gördükçe.
hayırrr...filiz yılmazdan özür dilemek zorundaydı...dediği şeyler hemen yutulacak şeyler değil...ama pişman...hem de çok...benim kızdığım yılmazın filize sert davranması değil...tam aralarına bi set çeker ama aradaki herşeyi yıkmaz...sadece kırgın vr kızgınlığını gösterir ve bunu telafi etmesini ister...ben yılmazdan bunu bekledim...bi açık kapı...ama yılmaz filizi bitirmiş...kesinlikle dönüşü olmayacak diye şartlanmış...hayırlı olsun ne diyeyim..
Ya o zatenn...isin sakasina ben konusuyorum iste solediklerim gercek olsa neyse..ama filiz bikere yanlis yapti ve ozurunu diledi senaristler her bolum filize ozur lafini kulandiriyorlar...biyere kadar onu kabul etmeyen adama kac kere ozur dilesin..
Merve
Vallahi karar verdim sen çok safsın.
Biz orda gönderme yapıyoruz. Yoksa Ömer'in en güzel zamanı ona kıyar mıyız biz.
Ama böyle saf ve temiz kal olur mu? Bari ümidim çoğalıyor temiz insanlar gördükçe.
:happy0064 hasan abi
afedersin ama sende baya bi safsin..bende zaten sakasina yazdim o yorumu....sanki gonderme yaptiginizi bilmiyorum ASK OLSUN:img-hyste
biz böyle yapanlar utansın mervecim...fragman dumur etti beni...bende yeni taktikler geliştirdim...yılmaz filiz aşkını seviyorum ama filizi daha çok seciyorum tercih yapmak gerekirse...hem cinsimin acı çekmesine gönlüm razı değil..
Anlasılan o ki forumda artık bütün asklar ve sevgiler sorgulanmaya tartısılmaya baslandı.. Biri yılmazın askından biri filizin sevgisinden süpheci.. Hak vermemek elde degil.. Bir ara ''bu ask saflıgını yitirdi'' dedigimde arkadasların bazıları feci yorumlar yapmıstı.. Onu gectik feride ve ömer ilişkisi de tartısılır oldu ki bence cok haksız yorumlar yapılıyor..
NOT: Bu arada filize es olayında bir adayım var.. BEN nasıl ama :):)
sen daha iyisini mi bulucaz secomscum...hemen iletişime geçelim senaristlerle...
biz böyle yapanlar utansın mervecim...fragman dumur etti beni...bende yeni taktikler geliştirdim...yılmaz filiz aşkını seviyorum ama filizi daha çok seciyorum tercih yapmak gerekirse...hem cinsimin acı çekmesine gönlüm razı değil..
Bende oyle..benim solediklerime bakmayin ben filizyilmaz askin i istiyorum....
Filizi daha cok seviyorum tabi..
sen daha iyisini mi bulucaz secomscum...hemen iletişime geçelim senaristlerle...
Aslinda efendi cocuksun ama:)olmaz Bernayla ben ingiltereden ayarlicaz ki filiz buraya geldiginde hasretlik cekmesin:img-yes: :happy0064
tesekkür ederim archshe.. Ama filiz bana fragmandaki gibi bakarsa ''PAT'' diye orada bayılırım sahneyi de mahvederim.. :):)
forever_bim
11-01-07, 00:13
Valla secoms dururken Yılmaz da kim oluyormuş?:img-hyste
Sonuna kadar secoms & filiz aşkı diyorum.
Ya bu arada biz de Bernayla kararlıydık, ben Feride'ye yazılacaktım, o Ömer'e yazılacaktı yok dedik sonra Handan yeterince darbe vuruyor sevenlerin arasına girilmez hem.:img-hyste
sevgili yami bebeğin düşmesi yada doğması artık hiçbirşşeyi değiştirmeyecek....bakın diyorum paşa paşa en sonunda yılmaz filiz egidecek...olaylar öyle gelişecekki yılmaz öyle duruma kalacakki filizin peşinde o dolanacak....evet bebek konusunda şöyle düşünüyorum beni istemeyen birisi benim bir parçamı neden istesin..çocuğunun annesi olmayı haketmiyoki filiz..söyleyip canını sıkmasın yılmazın...yılmaz dertsiz tasasız gezsin tozsun...ne gerek var huzurunu kaçırmaya....bi bebek sevdiğin birindense sevinirsen aksini pek sanmıyorum...
beni istemeyen biri benim bir parçamı neden istesin
Sizce bebek sadece Filiz'den bir parça mı?Yılmaz'ın bu bebekle herhangi bir bağı yok mu ?.Bildiğim kadarıyla Yılmaz o bebeğin babası ve o bebek Yılmaz'dan da bir parça.Olaya Yılmaz açısından bakıyorsunuz.Filiz'i istemediği için bu bebeğe babalık yapma hakkı yok diyorsunuz. Peki bu bebeğin babasız büyütülmesi bu bebeğe haksızlık olmaz mı?
tesekkür ederim archshe.. Ama filiz bana fragmandaki gibi bakarsa ''PAT'' diye orada bayılırım sahneyi de mahvederim.. :):)
neler yapmaman gerektiğini öğrendin :) kızın sana öyle bakmamasını sağlarsın artık..
ya aklıma takıldı feridenin nüfus cüzdanı var mıdır ben evlendirmeye kalktım ama :)
fragmani tekrar izledimde..
filize bir bayan kapiyi aciyor saci biraz cik gorunuyor ama bu kirmizili gibi...b u kimin saci bee gelin simdide bunu cozelim..alaala yilmaz cemin evine gidip pataklio...
neler yapmaman gerektiğini öğrendin :) kızın sana öyle bakmamasını sağlarsın artık..
ya aklıma takıldı feridenin nüfus cüzdanı var mıdır ben evlendirmeye kalktım ama :)
sinem,
Olayın durumla falan alakası yok...
Olay falan bahane, Tubanın gözler sahane..
fragmani tekrar izledimde..
filize bir bayan kapiyi aciyor saci biraz cik gorunuyor ama bu kirmizili gibi...b u kimin saci bee gelin simdide bunu cozelim..alaala yilmaz cemin evine gidip pataklio...
Kesinlikle ASLI.. Zaten kıyafetten de anlasılacagı gibi bu kadar kısa sürede baska birine gidemez..
beni istemeyen biri benim bir parçamı neden istesin
Sizce bebek sadece Filiz'den bir parça mı?Yılmaz'ın bu bebekle herhangi bir bağı yok mu ?.Bildiğim kadarıyla Yılmaz o bebeğin babası ve o bebek Yılmaz'dan da bir parça.Olaya Yılmaz açısından bakıyorsunuz.Filiz'i istemediği için bu bebeğe babalık yapma hakkı yok diyorsunuz. Peki bu bebeğin babasız büyütülmesi bu bebeğe haksızlık olmaz mı?
evet bebek yılmazın da bir parçası....ama belki yılmaz okadından filizden bebek istemiyodur...(biraz abartım galiba...)gerçi bu çocuk doğmayacak ama biz tartışalım gene....filiz bu çocuğu ömür boyu saklayamaz sadece yılmazın ona karşı davranışları karşısında bunu söylemeyi erteleyecektir...sen bakma benim dedğime kıgınım ya yılmaza ben olsam hayatta söylemem deyişim bundan....hem nasıl saklanırki?
askolsun arkadasim gizli planimizi niye desifre ediyorsun? Benim rakip cok; sen rahatsin tabi ondan degil mi :) Oysa ben sessiz ve derinden ilerliyordum :img-hyste :img-hyste (birsey degil yan odadakiler gelecek gulmekten katildin mi diye :))
Saka bir tarafa, Handan'in araya girmesi bizim guzide ciftimizin gercekten de isine yarayacak. Bir kere, genelde ayni fikirde oldugumuz denizimin yazmis ve katiliyorum, patron dadi iliskisi bir sureligine kaybolacak ve hersey daha kolay yasianabilecek, ikincisi daha once bahsettigim bir konu vardi gerci ben onu hafiza kaybinda bekliyordum ama Omer'in 'mutluluk tablosu' bozulunca kendi duygularinin iyice farkina varacak. Tabi ki ucuncu ve en onemli faktor annesinin tepkileri hep ters tepiyor bu da farkli olmayacaktir kanimca ;)
Filiz & Secoms :img-in_lo :img-in_lo
Kesinlikle ASLI.. Zaten kıyafetten de anlasılacagı gibi bu kadar kısa sürede baska birine gidemez..
baslicam simdi asliya alaala..ne diye gircek iceri filiz onu merak ediorum..Ya yilmaz filizin elinden elini nasil ceker....ya en sevdigim sahne hangisi biliyormusun hani filiz elini karnina koyuyor snra yukari bakiyor snra camera donuyor:)kesin o sahnede filiz dua ediyor:img-yes:
ne yapsınlar güzel mi güzel, duyguları en güzel anlatan aşkı, sevigiyi, hüznü ve acıyı en iyi anlatan kim tabi ki FİLİZ senaristler biliyor bu işi :) kızda her potansiyel var cnm ya çok çekti çok, herkesten çekti ama kimseyede yaranmış değil hala neler diyorlar. o diyenlere inat filizin dimdik ayakta durup mantıklı kararlarla yer aldığı sahnelerini bekliyorum sana da bu yakışır filiz :)
forever_bim
11-01-07, 00:27
askolsun arkadasim gizli planimizi niye desifre ediyorsun? Benim rakip cok; sen rahatsin tabi ondan degil mi :) Oysa ben sessiz ve derinden ilerliyordum :img-hyste :img-hyste (birsey degil yan odadakiler gelecek gulmekten katildin mi diye :))
Saka bir tarafa, Handan'in araya girmesi bizim guzide ciftimizin gercekten de isine yarayacak. Bir kere kim yazdi ozur dilerim hatirlamiyorum ama patron dadi iliskisi bir sureligine kaybolacak ve hersey daha kolay yasanabilecek, ikincisi daha once bahsettigim bir konu vardi gerci ben onun hafiza kaybinda bekliyordum ama Omer'in 'mutluluk tablosu' bozulunca kendi duygularinin iyice farkina varacak. Tabi ki ucuncu ve en onemli faktor annesinin tepkileri hep ters tepiyor bu da farkli olmayacaktir kanimca ;)
Filiz & Secoms :img-in_lo :img-in_lo
Bernacığım
Foruma da yazmıştın ama hatırlamıyorsun!!!
Ya ben zaten Ömer'i bu hafta Handan'a vereceği tepkiyle imtihan edeceğim. Yok eğer ki Feride kovulurken Ömer seyirci kalırsa-ki bunun olma ihtimali yüzde 0.5- feride-forever_bim yazmaya da başlayablirsiniz. Ki ben işlerin iyiden hızlanacagını seziyorum. Elifim ağlayacak bir süre, Ömer de zaten asıl gerçeği Zeynepten ya da Eliften öğrenir. Seyreyleyin cümbüşü o zaman.
Secoms-Filiz Söz Vermiş Aşklara:happy0064 :happy0064 :happy0064
Arkadaslar ben bi mantik hatasi gordum hani handan ferideye dogru bakiyor yaa cameracinin parmagi gorunuyor:):):):)
baslicam simdi asliya alaala..ne diye gircek iceri filiz onu merak ediorum..Ya yilmaz filizin elinden elini nasil ceker....ya en sevdigim sahne hangisi biliyormusun hani filiz elini karnina koyuyor snra yukari bakiyor snra camera donuyor:)kesin o sahnede filiz dua ediyor:img-yes:
aslıyı artık kabullenmek gerek mervecim...benim korkum selimin aklını bimde derya karıştırmıştı ya böyle bişey olursa....valla yoksa aslı yengen olur bunu bil....filiz hayatta geri dönmez öyle şey olursa
aslıyı artık kabullenmek gerek mervecim...benim korkum selimin aklını bimde derya karıştırmıştı ya böyle bişey olursa....valla yoksa aslı yengen olur bunu bil....filiz hayatta geri dönmez öyle şey olursa
arshce vala sende yangina korukle gidiosun.deget:):)benim yengem olmaz yilmaz neyimki asli yengem olsun:)ya etme yaa vala tam turk filmi gibi olur filizle beraber bizde oluruz..anca beraber kanca beraber..
sinem,
Olayın durumla falan alakası yok...
Olay falan bahane, Tubanın gözler sahane..
seni destekleriz secoms nede olsa yabancı değilsin :img-wink: ama seninde gönlün el vermez ki filiziz yılmazımı ayırmaya, sen hayallerinde yaşa bu aşkı bizde öyle destekleyelim seni, hem sen filizi çözdün arık üzmezsin eminim :)
arshce vala sende yangina korukle gidiosun.deget:):)benim yengem olmaz yilmaz neyimki asli yengem olsun:)ya etme yaa vala tam turk filmi gibi olur filizle beraber bizde oluruz..anca beraber kanca beraber..
tersimden kalktım galiba...baksana neler yazıyorum...uyuyayım da aklım başıma gelsin...
Bernacığım
Foruma da yazmıştın ama hatırlamıyorsun!!!
Tamam Omer'e olan askim gozlerimi kor etmis olabilir ama erken yasta bunamaya da yol acti herhalde :img-hyste :img-hyste
Ben Feride'nin kovulmasini Handan'in farkli yonde kendisi gitti diye anlatacagini dusunuyorum. Yalniz oyle bir durumda kesin ilk basta kendini suclayacak 'gitmesine ben yol actim' diye. Fakat Elif'ten dogru haber gelecektir. Aglayarak gitti diye aglatirsa Omer de anlar herhalde. Tabi butun bunlar benim tahminim ;)
Bu arada Mujgan Hanim'a gider dememin sebebi de senin mesajinda yazdigin gibi Omer- Yilmaz arasindaki hassas durumla da ilgili olmasiydi. Ayni dusunmusuz, tabi bir de Mujgan Hanim'a giderse Elif'i arada da olsa gorme imkani daha fazla olur.
tersimden kalktım galiba...baksana neler yazıyorum...uyuyayım da aklım başıma gelsin...
yok ya ben saha fragmana bakmam...iyice sinirlerimi bozuyor..peki asli napcak filiz geldigi zaman benim icerde birazcik isim var hemen geliyorummu diycek...:):img-pilot Bencede arshce cim sen yat bende yatayim..yarin dogru tarafindan kalkman dilegiyle:)iyi geceler.
FILIZ&BEBEK
filiz-yılmaz repliği
filiz: yılmaz birşeyin yok dimi, iyisin
yılmazda ses yok bakmıyor filize, filiz yılmazın elini tutar
filiz: yılmaz sana birşey olacak diye çok korktum
yılmaz elini çeker
yılmaz: ne işin var burda (gayet duygusuz ve sert)
filiz: yapma ne olur bunu bana, dayanamıyorum
yılmaz: ben birşey yapmıyorum filiz, bunu sen istedin
filiz: ne desem boş
yılmaz: evet
duygusuz bir konuşma geçer, bu şekilde olabilir sadece bir fikir, bu da çok mu duygusuz oldu arkadaşlar ama son bölümlerde alıştık değil mi pek de yabancı sayılmaz :)
forever_bim
11-01-07, 00:44
Tamam Omer'e olan askim gozlerimi kor etmis olabilir ama erken yasta bunamaya da yol acti herhalde :img-hyste :img-hyste
Ben Feride'nin kovulmasini Handan'in farkli yonde kendisi gitti diye anlatacagini dusunuyorum. Yalniz oyle bir durumda kesin ilk basta kendini suclayacak 'gitmesine ben yol actim' diye. Fakat Elif'ten dogru haber gelecektir. Aglayarak gitti diye aglatirsa Omer de anlar herhalde. Tabi butun bunlar benim tahminim ;)
Bu arada Mujgan Hanim'a gider dememin sebebi de senin mesajinda yazdigin gibi Omer- Yilmaz arasindaki hassas durumla da ilgili olmasiydi. Ayni dusunmusuz, tabi bir de Mujgan Hanim'a giderse Elif'i arada da olsa gorme imkani daha fazla olur.
Valla ben ne olacaksa bir an önce olsun ve tatlıya bağlansın istiyorum, herhalde Feride Ömer'in durumu Yılmaz'la Filiz'e dönmez. Hatta Ömer mümkünse bu bölüm biraz Ferideyi kovalasın konuşmaya çalışsın tam süper olur. Hem flashback de olsun yahu. Hastaneyi hatırlasınlar, sonra dans sahnesi olabilir, yüz boyama var, Elif'in elleri birleştirmesi var, sonra yıldızlar var meyhane var. Ayrı düşer düşmez flasbackler devreye girmeli.
BOŞROLÜ İZLEMEKTEN KAT BE KAT İYİDİR.
CEMİ GÖRMEK İSTEMİYORUM.
ya omerden de birsey farketim opmeden once adam ilk onundeki kisinin sacini yuzunu oksuyor baya zarif bi adamis..pehh..bide neyi merak etim oralara fazla dikkat edemiyorum bunlar tam opusurken handanmi gelir yoksa nasil..kafam omer-ferideyi almiyor vala kafam suan filizyilmazla meskul..
Forever abi(kusura bakma yasini bilmeden abi diyorum ama deger arkadaslardan duydugum icin soyliyorum
Sence Omer pat diye kizi opermi yoksa opmeden once konusurlarmi...olay mutfakta oluyor herhalde...:)
filiz öylesine gelmiş gibi olacak aslının evine, aslının da mutfakta işi vardır :) yoksa nasıl yanlız kalacaklarda filiz elini tutabilcek, hem belki aslı mutfağa giderken şüphelenip dinler konuşmalarını kimsenin birşey anlatmasına gerek kalmadan aslı gerçeği öğrenir olur mu olur akıllı kız ya aslı :)
forever_bim
11-01-07, 00:51
ya omerden de birsey farketim opmeden once adam ilk onundeki kisinin sacini yuzunu oksuyor baya zarif bi adamis..pehh..bide neyi merak etim oralara fazla dikkat edemiyorum bunlar tam opusurken handanmi gelir yoksa nasil..kafam omer-ferideyi almiyor vala kafam suan filizyilmazla meskul..
Forever abi(kusura bakma yasini bilmeden abi diyorum ama deger arkadaslardan duydugum icin soyliyorum
Sence Omer pat diye kizi opermi yoksa opmeden once konusurlarmi...olay mutfakta oluyor herhalde...:)
Merveciğim yaşım senden 7 yaş fazla. Yani bir ayagım çukurda sayılır. Sadizm yordu beni. Gözüm topraga bakıyor:img-hyste :img-hyste
Handan görür yakınlığı kendi ekseni etrafında dönüp tıslamaya başlar tısss tısss tısss diye. Sonra ertesi gün Ömer işe gider gitmez Feride'nin odasına dalar kızı öyle bir hale getirir ki bence Feride çareyi kaçmakta bile görebilir. Elifciğin orda olması tam süper oldu. IQ testi çok iyi olan Elif'in bunu anlatma ihtimali çok yüksek. Zeynep de anlatabilir Ömer'den tırsıyor çünkü.
Öpmeyi başarır mı bilmiyorum. Bakarsınız Handan dalar üzerlerine:img-hyste
Merveciğim yaşım senden 7 yaş fazla. Yani bir ayagım çukurda sayılır. Sadizm yordu beni. Gözüm topraga bakıyor:img-hyste :img-hyste
Handan görür yakınlığı kendi ekseni etrafında dönüp tıslamaya başlar tısss tısss tısss diye. Sonra ertesi gün Ömer işe gider gitmez Feride'nin odasına dalar kızı öyle bir hale getirir ki bence Feride çareyi kaçmakta bile görebilir. Elifciğin orda olması tam süper oldu. IQ testi çok iyi olan Elif'in bunu anlatma ihtimali çok yüksek. Zeynep de anlatabilir Ömer'den tırsıyor çünkü.
Büyük bir ihtimal Handan dalacaktir mutfaga ve öpüsme gerceklesemeyecektir, bencede handan Ferideyi cok azarlayacaktir, ama tabiki Ömerin evde olmadigi bir anda, cünkü Ömerin nasil bir tepki verebileceginden korktugu icin, ve Ferideyi evden kovacaktir
Filiz aslinin yanindada Yilmazin elini tutar o an Aslinin varligini bile fark edecegini sanmiyorum. Birde kanaldnin sitesinde bir resim var, Aslinin evinin önünde bir Yilmaz Filiz tartismasi geciyor, Filiz agliyor, ve asli saskin bir sekilde onlara bakiyor, yani bence bu aski burda ögrenecek, ama sanki o resim bu haftaya ait degil gibi
O resim geçen haftada yılmazın dayak yiyen kadını kurtardığı resim..yılmaz o kadar da abartmaz herhalde milletin yanında çocuk gibi azarlamalar falan yapmaz diye düşünüyorum hem yapsa bile filiz başını öne eğip ağlamaz o da ağzına geleni söyler :):)
:img-hyste tamda sen benim yasimi bilmiyorsunki..ozaman 23sun 24e girceksin olemi neyse zeynep biraz zor anatir diye dusunuyorum handan gozlerini parlatigi zaman zaten odum kopuo....zeynep "bilmiyorum omer bey"deyip cekilir...
omerin isten geldiginde ilk soyleyecegi feride nerde olur herhalde kucuk elif cok tatli cikmis ya yerim onu nasil kosuyor feridenin pesinden...
not:arkadaslar hani handan ferideye dogru bakiyor ya fragmanda bi ara kameremanin parmagi gorunuyor farketinizmi:)
Öncelikle beni destekleyen bütün arkadaslara cok tesekkür ediyorum. :)
Bence de bu dizinin erkekleri cok zarif..)Gerci son zamanlarda aralarında bozulanlar da olsa..:))
Bircok sahnede bu tarz davranısları görmek mümkün mervecim.. Bir ara yılmazın hareketlerini cok zarif buluyordum.. Bu biraz da kişinin kendi ile alakalı bir durum bence yoksa yönetmenin bu konu üzerinde durdugunu düşünmüyorum..
O resim geçen haftada yılmazın dayak yiyen kadını kurtardığı resim..yılmaz o kadar da abartmaz herhalde milletin yanında çocuk gibi azarlamalar falan yapmaz diye düşünüyorum hem yapsa bile filiz başını öne eğip ağlamaz o da ağzına geleni söyler :):)
Evet haklisin resim gecen haftaya aitmis, artik Yilmaz Filiz tartismalarina kendimi okadar odaklamisimki her sahnede böyle bir tartisma görür oldum:img-wink:
Sinemcim cok yasa vala senin ters cevaplarin bana iyi geliyor gulduruyor:):)o resim eski bolumden yani gecen bolumun resmi..
Öncelikle beni destekleyen bütün arkadaslara cok tesekkür ediyorum. :)
Bence de bu dizinin erkekleri cok zarif..)Gerci son zamanlarda aralarında bozulanlar da olsa..:))
Baha bircok sahnede bu tarz davranısları görmek mümkün mervecim.. Bir ara yılmazın hareketlerini cok zarif buluyordum.. Bu biraz da kişinin kendi ile alakalı bir durum bence yoksa yönetmenin bu konu üzerinde durdugunu düşünmüyorum..
:img-yes: :)Filiz&secoms birde bebek...:happy0064
:img-yes: :)Filiz&secoms birde bebek...:happy0064
secoms bu bebğin babası olamyı kabul edecek misin :)
filiz için yaparesın sanırım tabi birde yılmaza olan sevgin için değil mi :)
Neyse arkadaslar ben aciktim:)ama belirli bi saaten snra yemedigim icin yemegi unutmak icin uyumaya gidiyorum:)fragman moralimi sifir etmisti buraya geldim moralim duzeldi ben en iyi si aksamlari bu saatlerde takilayim buraya..sinirimi bozmadan gulerek yorumlar yapabiliyorum...
hasan abi MOD olarak herkezi yataga yolla vala simdi ben merak edrim forumde ne yazilio diye en iyisi herkez uyusun ve yarin devam edelim:):)
HERKEZ YATAGA:)ben bugun bi garipim...herkeze iyi geceler ben uyuyorum sayyfa 44 yarin okurum geri kalanini fazla yazmayin sakin..:)
hadi iyi gceler..
not:secoms artik yeni enistemiz..hayirli ugurlu olsun..
Neyse arkadaslar ben aciktim:)ama belirli bi saaten snra yemedigim icin yemegi unutmak icin uyumaya gidiyorum:)fragman moralimi sifir etmisti buraya geldim moralim duzeldi ben en iyi si aksamlari bu saatlerde takilayim buraya..sinirimi bozmadan gulerek yorumlar yapabiliyorum...
hasan abi MOD olarak herkezi yataga yolla vala simdi ben merak edrim forumde ne yazilio diye en iyisi herkez uyusun ve yarin devam edelim:):)
HERKEZ YATAGA:)ben bugun bi garipim...herkeze iyi geceler ben uyuyorum sayyfa 44 yarin okurum geri kalanini fazla yazmayin sakin..
hadi iyi gceler..
daha yeni başlamıştık nereye, söz veremezler ki bir de bakmışsın kaç sayfa oku oku bitmez :)
secoms tebrikler,
ilk olarak ömerin yerini kim aldı PSİKO (onun rollerinden çaldığı için böyle dedim malum boşrol ya sevgili modumuzun taktığı lakab tam oturdu yerine, adam her karede )
sonra yılmazın tahtını sallayan kim PSİKO
psikonun yerini kim alacak tabi ki SECOMS
herkesten fazla yer alacaksın yakında forumda, oyuncuların yerlerini sarsacağa benziyorsun ben dahil taraftarların bile oluştu :happy0064
forever_bim
11-01-07, 01:34
secoms tebrikler,
ilk olarak ömerin yerini kim aldı PSİKO (onun rollerinden çaldığı için böyle dedim malum boşrol ya sevgili modumuzun taktığı lakab tam oturdu yerine, adam her karede )
sonra yılmazın tahtını sallayan kim PSİKO
psikonun yerini kim alacak tabi ki SECOMS
herkesten fazla yer alacaksın yakında forumda, oyuncuların yerlerini sarsacağa benziyorsun ben dahil taraftarların bile oluştu :happy0064
Yahu söyleyeceğim de unutuyorum imzan süper olmuş.
Cem BOŞROLÜnü görmek istemiyorum.
Yazdım ve de rahatladım.
Bu arada secomsu ben de destekliyorum tabii. Hem Ömer de destekler secoms'u:) Küçük Elif'e de iyi enişte olur secomsdan:)
Sevgili filizim;
Foruma çok güzel adapte oldunuz:) Çok seviniyorum:)
Yahu söyleyeceğim de unutuyorum imzan süper olmuş.
Cem BOŞROLÜnü görmek istemiyorum.
Yazdım ve de rahatladım.
Bu arada secomsu ben de destekliyorum tabii. Hem Ömer de destekler secoms'u:) Küçük Elif'e de iyi enişte olur secomsdan:)
Sevgili filizim;
Foruma çok güzel adapte oldunuz:) Çok seviniyorum:)
forever teşekkür ederm imzayı beğenmene sevindim, cem yok olana kadar böyle yada sahneleri küçürse vazgeçeceğim imzama onu yazmaktan, aslında yazılacak güzel şeyler var da ah şu psiko bir gitse
sayenizde olduk desek, güzel sözler duymak güzel, sizler kadar olmasam da:)
Millet diziden kopup iyice geyiğe sarmış.Merak ediyorum da Tuba Büyüküstün olmasa dizinin reytingleri ne halde olurdu.Oyuncuların yakışıklılığı ya da güzelliğinin gölgesinde kalmış bir senaryodan ne hayır gelir.Tuba Büyüküstün olmasaydı hala Filiz-Yılmaz der miydik acaba?.Hiç sanmıyorum, bu aşkın kimsenin beklentisini karşıladığını sanmıyorum.Hala Filiz-Yılmaz deniyorsa bu oyuncuların başarısıdır. Ne gerek var kaliteli senaryoya Tuba Büyüküstün'ü giydirip kuşat,süsle püsle hatta süslemene de gerek yok öylece çıkar karşımıza yeter.En azından benim için şimdilik yetiyor.Bu isim başka biri için Sinan Tuzcu ya da başka bir isim olabilir.İsimler değişir ama görüntü aynı.
Millet diziden kopup iyice geyiğe sarmış.Merak ediyorum da Tuba Büyüküstün olmasa dizinin reytingleri ne halde olurdu.Oyuncuların yakışıklılığı ya da güzelliğinin gölgesinde kalmış bir senaryodan ne hayır gelir.Tuba Büyüküstün olmasaydı hala Filiz-Yılmaz der miydik acaba?.Hiç sanmıyorum, bu aşkın kimsenin beklentisini karşıladığını sanmıyorum.Hala Filiz-Yılmaz deniyorsa bu oyuncuların başarısıdır. Ne gerek var kaliteli senaryoya Tuba Büyüküstün'ü giydirip kuşat,süsle püsle hatta süslemene de gerek yok öylece çıkar karşımıza yeter.En azından benim için şimdilik yetiyor.Bu isim başka biri için Sinan Tuzcu ya da başka bir isim olabilir.İsimler değişir ama görüntü aynı.
bir diziye böyle bakman çok çok yanlış. filiz-yılmaz fanlarının tuba büyüküstünün güzelliği için fan olduklarını sanmıyorum hatta eminim. en azından kendi adıma böyle bir şey söz konusu değil. bilmiyorum belkide gerçek hayatta sevgili olduklarından belkide çok samimi ve sıcak olduklarından nedenini bilmiyorum ama ben bir filiz-yılmaz fanıyım. bunun arkasında başka şeyler aramak bunu tubanın fiziğine bağlamak. olayları başka yere çekme çabasından-sırf mesaj atmak-kendince forumun gündemini değiştirmek-çabasından başka bir şey değildir.
galiba sen ıhlamurlar altındayı insanların fizikleri için izliyorsun yazdığından bunu anladım.dediğim gibi bu dizi benim açımdam samimi ve sıcak. nedenini bilmiyorum ama ben seviyorum bu diziyi. beni cezb eden ne olduğunu bilmiyorum bu dizide ama IHLAMURLAR ALTINDA dizisini izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.bu kadar basit.:good:
yılmaz_filiz
11-01-07, 09:43
Arkadaşlar Kanal D kanalının resmi sitesinde bir anket var.Kanalımızda yayınlanan en güzel dizi hangisi diye Ihlamurlar Altında diziside var.Sizlerde oy atın.Binbir Geceyle aramızda çok az fark var en son baktığımda böyleydi.
tolgahuzur1
11-01-07, 09:44
arkadaşlar Atv Güzel Bir Atak Yaparak Hatirla Sevgiliyi Bizim Diziyle Ayni Saatte Koymuş.22:00 Rakabet Kizişacak... Bakalim Ayakta Kalan Kim Olacak.. Gerçi O Dizide Güzel Ama..
yılmaz_filiz
11-01-07, 09:47
arkadaşlar Atv Güzel Bir Atak Yaparak Hatirla Sevgiliyi Bizim Diziyle Ayni Saatte Koymuş.22:00 Rakabet Kizişacak... Bakalim Ayakta Kalan Kim Olacak.. Gerçi O Dizide Güzel Ama..
Dizimiz kaç haftadır Hatırla Sevgiliyle çakışıyor.Ama hep Hatırla Sevgiliyi geçiyor.Bence Ihlamurlar Altında 2.olucak bu hafta.Sıla 1.Hatırla Sevgili yine gün değiştirmek zorunda kalıcak.Yoksa hiç güzel reyting alamaz.
bir diziye böyle bakman çok çok yanlış. filiz-yılmaz fanlarının tuba büyüküstünün güzelliği için fan olduklarını sanmıyorum hatta eminim. en azından kendi adıma böyle bir şey söz konusu değil. bilmiyorum belkide gerçek hayatta sevgili olduklarından belkide çok samimi ve sıcak olduklarından nedenini bilmiyorum ama ben bir filiz-yılmaz fanıyım. bunun arkasında başka şeyler aramak bunu tubanın fiziğine bağlamak. olayları başka yere çekme çabasından-sırf mesaj atmak-kendince forumun gündemini değiştirmek-çabasından başka bir şey değildir.
galiba sen ıhlamurlar altındayı insanların fizikleri için izliyorsun yazdığından bunu anladım.dediğim gibi bu dizi benim açımdam samimi ve sıcak. nedenini bilmiyorum ama ben seviyorum bu diziyi. beni cezb eden ne olduğunu bilmiyorum bu dizide ama IHLAMURLAR ALTINDA dizisini izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.bu kadar basit.:good:
Arkadaşım,52.bölüme kadar ben de bu diziyi kendime yakın hissettiğim için seyrediyordum.Ama dizinin o eski sıcak,doğal anlatımdan eser kalmadığı için diziden fena halde soğudum.
Senaristler,hiçbir zaman Filiz-Yılmaz aşkını bizlere etkileyici bir anlatımla sunamadı.Bu aşkı insanlara hissettiren daha ziyade oyuncuların kendileri oldu.Tuba Büyüküstün ile Bülent İnal arasındaki elektrik,muhteşem uyum beni bu diziye çeken en önemli etkendi.Ama senaristler, bunları ayırmadan rahat edemediği için araya türlü entrikalar sokup bu ikiliyi birbirinden ayırdılar.Böyle olunca bu iki oyuncunun aralarındaki büyülü kimyanın da bir önemi kalmadı.Cem psikosu,türlü entrikalar,evlilik dışı hamilelik gibi çarpıklıklar,Yılmaz'ın meşhur gururu,Filiz'in keçi inadı ayrı kalsalar da hala hissedebileceğimi düşündüğüm bu aşkı öldürdü,en azından ben aralarındaki aşkı artık hissetmiyorum.Böylece diziyi esas izleme nedenim ortadan kalkmış oldu.Araya ayrılıklar girse de onlar hala birbirlerini çok seviyorlar ,sonunda aşk kazanacak ve dizinin sonunda onları birleştirecek diyorlar.Ekran başında onca bölüm işkence çekip strese girdikten sonra onların barışmaları neye yaracak.Filiz'le Yılmaz benim akrabam ya da tanıdığım değil ki a bak ne güzel barıştılar diye seviniyim .Benim için önemli olan ekran başında ne kadar keyif aldığımdır.Yoksa neden dizi seyrediyoruz ki.Yalan söyleyecek değilim bana bu dizide Tuba Büyüküstün dışında hitap eden birşey kalmadı ha bu sonra değişirse orasını bilemeyeceğim.
Ayrıca yazılan son mesajlara bakarsan,mesajların çoğunda bahsedilen Tuba hanımın güzelliği,Sinan Tuzcu'nun enfes delici bakışları.
Beni yanlış anlamışsınız Sevgili mıstaa,insanların güzelliğine takılan biri değilim ,ama diziden de soğudum ne yapıyım yani,sadece yaşadığım hayalkırıklığını kelimelere dökmeye çalışıyorum.Ben kendimi bu diziden soğuyacak en son kişi sanırdım beni bu dizi kendine o kadar bağlamıştı.Yanlış anlaşılıp Filiz-Yılmaz fanlarını kızdırmak istemem.Özür dilerim.
yılmaz_filiz
11-01-07, 09:55
VALLA SEVGİLİ ARKADAŞIM HİÇTE ÖYLE GÖRÜNMÜYOR. ÇÜNKÜ HERKES BAYRAM TATİLİ DİYE YATARKEN ONLAR YENİ BÖLÜMÜ GÖSTERİYORLARDI..BU HAFTA REYTİNG AÇISINDAN GÜZEL BİR HAFTA OLACAK..
Evet Bayram Tatilinde onların yeni bölümü yayınlandı ama o haft Ihlamurlar Altında veya Sıla yoktu.Merak etme yine geçicek bizim dizimiz.Hatırla Sevgili yine gün değiştirmek zorunda...:img-hyste
yılmaz_filiz
11-01-07, 09:57
Arkadaşım,52.bölüme kadar ben de bu diziyi kendime yakın hissettiğim için seyrediyordum.Ama dizinin o eski sıcak,doğal anlatımdan eser kalmadığı için diziden fena halde soğudum.
Senaristler,hiçbir zaman Filiz-Yılmaz aşkını bizlere etkileyici bir anlatımla sunamadı.Bu aşkı insanlara hissettiren daha ziyade oyuncuların kendileri oldu.Tuba Büyüküstün ile Bülent İnal arasındaki elektrik,muhteşem uyum beni bu diziye çeken en önemli etkendi.Ama senaristler, bunları ayırmadan rahat edemediği için araya türlü entrikalar sokup bu ikiliyi birbirinden ayırdılar.Böyle olunca bu iki oyuncunun aralarındaki büyülü kimyanın da bir önemi kalmadı.Cem psikosu,türlü entrikalar,evlilik dışı hamilelik gibi çarpıklıklar,Yılmaz'ın meşhur gururu,Filiz'in keçi inadı ayrı kalsalar da hala hissedebileceğimi düşündüğüm bu aşkı öldürdü,en azından ben aralarındaki aşkı artık hissetmiyorum.Böylece diziyi esas izleme nedenim ortadan kalkmış oldu.Araya ayrılıklar girse de onlar hala birbirlerini çok seviyorlar ,sonunda aşk kazanacak ve dizinin sonunda onları birleştirecek diyorlar.Ekran başında onca bölüm işkence çekip strese girdikten sonra onların barışmaları neye yaracak.Filiz'le Yılmaz benim akrabam ya da tanıdığım değil ki a bak ne güzel barıştılar diye seviniyim .Benim için önemli olan ekran başında ne kadar keyif aldığımdır.Yoksa neden dizi seyrediyoruz ki.Yalan söyleyecek değilim bana bu dizide Tuba Büyüküstün dışında hitap eden birşey kalmadı ha bu sonra değişirse orasını bilemeyeceğim.
Ayrıca yazılan son mesajlara bakarsan,mesajların çoğunda bahsedilen Tuba hanımın güzelliği,Sinan Tuzcu'nun enfes delici bakışları.
Beni yanlış anlamışsınız Sevgili mıstaa,insanların güzelliğine takılan biri değilim ,ama diziden de soğudum ne yapıyım yani,sadece yaşadığım hayalkırıklığını kelimelere dökmeye çalışıyorum.Ben kendimi bu diziden soğuyacak en son kişi sanırdım beni bu dizi kendine o kadar bağlamıştı.Yanlış anlaşılıp Filiz-Yılmaz fanlarını kızdırmak istemem.Özür dilerim.
Bence ilk sezonda ve bu sezonun 52.Bölümüne kadar Filiz-Yılmaz aşkını çok güzel yaşattılar senaristler.Ben onların aşkından çok etkilendim.Yılmazın bakışları,sözleri Filizin o güzel bakışları sanki ben yaşıyordum o aşkı.Onların aşkı efsana.Zerda dizisinin başlangıcında ne diyordu;
İki kişi sever lakin birleşemezse işte o zaman EFSANE olur.
Filiz ve Yılmaz birbirlerini seviyor ama kavuşamadılar bir türlü ve Efsane oldu.Dizimiz EFSANE OLDU.:img-hyste
Arkadaşlar Kanal D kanalının resmi sitesinde bir anket var.Kanalımızda yayınlanan en güzel dizi hangisi diye Ihlamurlar Altında diziside var.Sizlerde oy atın.Binbir Geceyle aramızda çok az fark var en son baktığımda böyleydi.
teşekkürler, ben kullandım oyumu ve herkesi de bu ankete katılmaya davet ediyorum daha çok oy alması gerekiyor, lütfen arkadaşlar gösterelim ı.a. severlerin çoğunlukta olduğunu hadi ama daha ne bekliyorsunuz :)
yılmaz_filiz
11-01-07, 10:22
teşekkürler, ben kullandım oyumu ve herkesi de bu ankete katılmaya davet ediyorum daha çok oy alması gerekiyor, lütfen arkadaşlar gösterelim ı.a. severlerin çoğunlukta olduğunu hadi ama daha ne bekliyorsunuz :)
Evet arkadaşlar sevgimizi gösterelim.Zaten Avşar Filme ve Kanal D ye mail atarak sevgimizi gösterdik ve dizimizi bu hafta yayınladılar.Fragmanı değiştirmişler.Eski fragmanda hiç Yılmazı göstermediler diye sinirim bozulmuşta.Ama aceleye gelmiş heralde yenisi süper olmuş Yılmaz var.Ama bu haftanın fragmanında şiir yok.Yılmazımın şiirlerini özledim.
Ooo baya şenlikliydi okuduklarım.. :)
Ne desem bilmiyorum ki..
1- Ömere bütün bu olayların başlangıcı olduğunu yüklemelerinizi mi desem...
2- Filiz-Yılmazın iletişim sorunlarını konuşamadıkları için aslıya yüklenilmesini mi ?
3- Güzide çiftimizin konuşma özürlülüğünün Ömere fatura kesilmesini mi ?
4- Filize yeni bir erkek arayaşınızı mı ?
5- Aslıya olur olmadık laflar söylediğinizi mi ?
6- Yılmazı vay efendim Aslının evinde ne oluşunu mu desem..
7- Secoms Filizi kendine çekmek için taraf topladığını mı ? daha doğrusu taraftrar diyelim..
8- Yaminin sözlerine katıldığımı mı ?
9- Ömeri bu karşıklıktan istifade astığınızı mı ?
10- Asıl asılması gereken zatı muhterem artık ailemizi bir ferdi olan cem efendinin yazılmaması mı ?
Off off sebep ararsanız çok.
Sevgili Merve
Filize yeni erkek arayışını nedense pek önemsemiyorum.. Bu yılmaza ve aslıya kızgınlığından kesin. Filizin bir başkasıyla olmayacağını adımız gibi biliyoruz. Aslı Yılmaz ikilisini beraber görmekten canın sıkıldığı için bu besbelli.
Secoms
Sende fırsattan istifade kendini ön plana çıkarmışsın.. Olmuyor.. Bülent abimiz varken sen figuran oluyorsun.. :)
Sevgili forever_bim
Sadistlikle ilgili mesajını okdum.. Gayet yerinde.. Yakında bende bazı planlarla karşınızda olacağım.. Mağdem millet sadistlik istiyor.. :)
Arkadaşlar.. Multimedia bölümündeki resimlere bakın.. Filiz çocuğu söylüyor kesin.. Çok samimiler fotolarda.. :) Çabuk barıştılar.. Ben bir ömür daha sürer biliyordum.. :)
O zaman çocuğu öğrendiğine göre yılmaz. Filizle barışcak.. Bu ikilinin tekrar birleştiğini gören cem.. Filizin çocuğu düşürmesinde çok yardımcı olcak.. Yılmaz yüzünden düşmeyeceği kesinleşti.. Aslıda çabuk öğrenmiş oldu :) Dizinin sonuna doğru anca çakar köfteyi diyordum ama.. :) Bölüm resimleri iyi oldu.
Arkadaşlar.. Multimedia bölümündeki resimlere bakın.. Filiz çocuğu söylüyor kesin.. Çok samimiler fotolarda.. :) Çabuk barıştılar.. Ben bir ömür daha sürer biliyordum.. :)
Hangi fotodan bahsediyorsun? Yoksa ben birseymi kacirdim?
O zaman çocuğu öğrendiğine göre yılmaz. Filizle barışcak.. Bu ikilinin tekrar birleştiğini gören cem.. Filizin çocuğu düşürmesinde çok yardımcı olcak.. Yılmaz yüzünden düşmeyeceği kesinleşti.. Aslıda çabuk öğrenmiş oldu :) Dizinin sonuna doğru anca çakar köfteyi diyordum ama.. :) Bölüm resimleri iyi oldu.
cemin tarafından olması gerekir ki barışmlarına vesile olsun bir de psikonun gerçek yüzü çıksın ortaya bu yüzden bence, bölüm resimleri derken nerede bunlar nasıl bu sonucu çıkardın söyeleyebilir misin
Multimedia başlığında resimler başlığında var.. Ordan bulamazsan.. Bülent İnal başlığından bak.. ilk an barışmıyorlar bu belli. Filiz çocuğu söyleyip gidiyor. Yılmaz onun peşinden ertesi gün barışıyorlar gibi.. Elbiseler farklı.. Ve çok sıcak bakıyorlar.. :)
Resmi simdi gördüm, vay biz neler beklerken bizimkiler barismis, bunlari artik haftaya izleriz, ama hayretlere düstüm vallahi, gariban Asliyi ozaman Cemin entrikalarini cözmek icin sokmuslar diziye, nedeyeyim artik nihayet Filiz bebegi söyleme cesaretini buldu
Resmi simdi gördüm, vay biz neler beklerken bizimkiler barismis, bunlari artik haftaya izleriz, ama hayretlere düstüm vallahi, gariban Asliyi ozaman Cemin entrikalarini cözmek icin sokmuslar diziye, nedeyeyim artik nihayet Filiz bebegi söyleme cesaretini buldu
Sorma bulmuşki söylemiş.. O manzaraya rağmen söylemişse helal olsun.. :img-yes:
ahh nerde o günler...fragmana bakilirsa hicte barismislar gibi bir sey göremedim aksine yilmaz hala cok kizgin ama artik yilmazda fazla uzatmasin diyorum...daha dogrusu senaristler uzatmasin...herneyse gercektende bu bölüm barisirlarmi???resimlere bakilirsa öyle gözüküyor ama...
arkadaşlar resimleri gordum da eski bolumlere ait olabilir... inşallah değilidr hem bir resim var filiz onları izlerken gözü yaşarmış çok duygulandım :sad53:
hem giysiler farklı ama başka bi sahnede solemişse inşallah yani olabilir :img-in_lo
Multimedia başlığında resimler başlığında var.. Ordan bulamazsan.. Bülent İnal başlığından bak.. ilk an barışmıyorlar bu belli. Filiz çocuğu söyleyip gidiyor. Yılmaz onun peşinden ertesi gün barışıyorlar gibi.. Elbiseler farklı.. Ve çok sıcak bakıyorlar.. :)
ağzından bal damlıyor bugün :) ne güzel şeyler yazmışsın, sıcak baktıkları sahneleri özlemiştik gerçekten böyleyse yarını sabırsızlıkla bekliyorum, sağolasın
Sorma bulmuşki söylemiş.. O manzaraya rağmen söylemişse helal olsun.. :img-yes:
Ben barismayi bukadar cabuk beklemiyordum acikcasi, ama simdi emin oldumki senaristler bu Forumu okuyor, ama belki bu resimler Filizin kabusunda bir parca olmasin, nebileyim önce böyle seyler görüyordur sonra Yilmazi birden Asliya görüyordur falan....
bana o resimler diziden sahneler gibi değilde,tuba ve bülentin poz vererek çekildikleri resimler gibi deldi:)umarım yanılıyorumdur...
eğer o sahneler gerçekse bile bu bölümden değildir...bu bölümden olsaydı kesinlikle fragmanda görürdük...neyse bu bölüm ya da önümüzdeki bölüm farketmez yeter ki barışsınlar:)
bi de filizin şapkası çok hoşuma gitti:)