Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
Resimleri görünce herkes gibi bende çok umutlandım bunların bir rüya olduğunu sanmıyorum çünkü bizim dizide daha önce hiç olmamıştı.
Şimdi barışacaklardır ama daha sonra malesef aslı'nın dizideki rolü hatırlanarak aktifleştirilecektir ve filizle yılmaz gene sorunlarla karşılaşacaklardır.Umarım bu sefer uzatmazlar.
Barışma nasıl olmuş? sırf bebekten dolayı mı yoksa yılmaz bebeği öğrenmeden önce mi barışmışlar.Aslı filiz-yılmazı öğrenmiş mi? Bunları öğrenince cem gene nasıl ölümcül tuzak kuracak ve hedefi kim olacak..Ömer ferideyle ne olacak..feridenin geçmişi ne zaman aydınlanacak...nalan ve kerem filizle yılmazın yönteminden vazgeçip konuşmaya çalışacaklar mı...:):) merakl ediyorum :):)
yakupoglu61
11-01-07, 20:09
yılmaz bu kadar dayanabildi demek
kesin filiz bebeği sölemiştir yılmazda filizi affetmek zorunda kalmıştır ...
çocuk düşünce bakalım ne yapacaklar inş. çocuk cem yüzünden düşer...
belki cemi o zmn yok edebilir yılmaz..
Resimler gercekten de moral verici umarim ruya degildir, umarim iki bolum sonra yine bozulacak muhtemelen hicbirsey konusulmamis da bir barisma degildir de artik BIZ olabilir bu cift. Demek istedigim sadece cocuk var diye olmasin dogru duzgun olsun hersey.
Gerci tabi tamamen mutlu olmalarinin onunde engeller var ama birlikte bu engellere karsi gelmelerini de seyredersek belki yine sahnelerinden zevk de alabilirim belli mi olur? Ne guzel cifte kavrulmus ask oykulerim olur boylece. Yine de fazla umutlanmiyorum Artik gozumle gormeden inanmaz oldum cogu seye bu yaniltici fragman ve ozetler yuzunden. Ya bu arada Yilmaz Filiz'i secoms'a kaptiracagi icin panige kapilmis olmasin :img-hyste
Bu arada biz yok dayiya ceker falan derken oglan fikrine iyice alistik mi yoksa bana mi oyle geliyor?? Yegenimi ozledim yazilanlari okurken bu arada :icon_whis
Ben de Cem'den cok Asli'nin tutumunu merak ediyorum. Cem'in isi belli dizide entrika ve olumcul tuzak oysa Asli simdiye kadar gayet iyi huylu bir kizcagiz olarak cizildi, simdi onun pozisyonunu belirleme zamani geldi. Bu arada filizim+y yeni imzanda bizim sadizm duygusunun esintilerini goruyorum sanki :img-hyste
Desene biz bu dizide Cem Akman'i izleye izleye olumcul tuzaklar kuran sadistler olup cikacagiz :) Forumun ruh sagligi icin Cem Akman'in sahneleri azaltilsin!!
bernacım sağol güzel yorumlamışsın, ayrıyeten imzam cem psikosunun rolü azalana aslında tamaman yok olması daha iyi devam edecek yoksa çok daha güzel imzalarım var ama şunu bir gönderelim, sadizm cemin yaptıklarının yanında daha hafifi kalıyor bu yüzden yazıyorum cem gitsin mümkünse dönmesin, defolsun :img-yes:
Bana Bi Hoşgeldin Yokmuuuu
almila hoşgeldin, sefalar getirdin ne demek başımız üstüne yeni gördüm yazını iyi yaptın memnum oldum kendi adıma, ne güzel yenileri görmek sanki ben çok eskimiş gibi :)
Ben de bazı arkadaslar gibi bu ask için umudumu yitirmeye baslamıstım ama ne yalan söyleyim resimleri görünce içim bir tuhaf oldu.. Gercekten cok güzel fotograflar.. Fotograf konusuna gelirsem; ben de onların gercek oldugunu düşünüyorum ama yine de tedbirli olmak da yarar var.. Yami nin dedigi gibi olumlu düşünmeye devam..
Bu fotografları görünce kafama bir sürü soru takıldı.. Bunların ilki Aslı karakterinin bu diziye neden girdigi veya aslının yılmaza beslemeye basladıgı duygular.. Sadece ihale konusu için girmediği aşikar..Bakalım ne olacak !!
Bu arada sizi tebrik etmek istiyorum :good: En az fragman yorumundaki kadar resim yorumlamada da basarılısınız.. Helal olsun.. Filizin ojesi, yılmazın kaşı fon görüntüleri.. Ne diyeyim bu konuda harikasınız..
NOT: Bu arada Berna abla benim hakkımdaki yorumunu okuyunca gülmekten öldüm :img-hyste
Arkadaslar forumu takip ettiklerine göre tekrardan;
Cem akman'ı görmek istemiyoruz.. Buna da bir el atın artık !!
secoms resimler yıkım olmadı sana inş. eee kendini iyi kaptırmıştın boşluktan istifade :) içinin tuhaflığı kıskançlık olmasın açık açık istedin kızı yani ne biliyim :) ama sen zararlı değilsin o yüzden sorun olmaz, yılmaza kaptırdın filizi naber :) secoms senin mutlu edeceğini biliyoruz ama ne yaparsın yılmaza haksızlık olmasın ne zamandır uğraşıyor yazık dimi yoksa seni severiz, çok üzülme tamam mı, ne kadar istemesekte yine küserler bu sefer elinden gelenin fazlasını yaparsın :)
sevgili silaasigi, lütfen saygılı olalım bizim forumumuz diğer forumlar gibi değil birbirimize saygımızı yitirmeden yazıyoruz, SECOMS arkadaşımızın yazdığında birşey yok hemen celallenme hem öyle haddini bildirmek falan, değerli bir arkadaşımızdır, saygı dozunu ayarlayalım farkımız bu bizim:good:
yazamadan geçemedim arkadaşlar ben hiçbirşekilde yazı yazmadım böyle forumlara, taki burayı keşfedene kadar ve baktım ki herkes saygılı kendini bilen güzel güzel yorum yapan, kimsenin kabini kırmadan ifade ediliyor herşey tutamadım kendimi ve aranızdayım, çokta mutluyum, farklılık en güzel etkendi beni size bağlayan, belirtiyim dedim
ben suan cokkk mutluyum ya o resimlerden dolayi hem onlar sahnelerden cekilmistir bundan eminim ama rüya olup olmadigindan emin deyilim ama olsun ben cok sevindim barismalarina!!!!!bence yilmaz filize cocuk vardiye yani mejbur diye dönmemistir !!!!!!!!YILMAZ FILIZI DELILER GIBI SEVIYO HATTA KENDISIDE DEDI 2 YADA 3 BÖLÜM ÖNCE!!!!!bence filiz bebegi söyler ve derki:iste bana bebek icin geri dönme ayri kalalim ama bil bebgin olacagini ve bebege sahip cik falan der !!!sora yilmaz onu sevdigi ni söyler hemde cok ona kizgin oldugunu ama hali cok sevidigini söyler ve bebegi olacagina cok sevindigini ve ona geri döner filize onu HALA SEVDGINI SÖZLERIYLEN KANITLAR DIYE DÜSÜNÜYORUM!!!!!!sora barisirlar!!!yani yilmaz gurur yapiyodu ama filizi seviyo hala bebgi de duyunca sevdigi kandindan nasil olsa herseyi unutmustur diye düsünüyorum!!!!:D :D
first lady
11-01-07, 20:53
arkadaşlarrrrrrrr bu hafta barışıyolarmı yoksa sonunda.az önce gördüm resimleri bi bilginiz varmı barışcaklarmı:img-help:
yok galiba bu hafta barisma olmaz muhtemelen filiz yilmaza ben hamilegim der ve orda biter bu bölüm 58 bölümde barisirlar:img-wink:
ve ben tuba ve bülenti sadece beraber olduklarini saniyodum demek nisanlilar cok sevindim ya ben bu iki cifti cok beyeniyorum bence birbirlerine en yakisan ciftler hemdizide hem gercek hayatta!!!!!!!!
artik bize tuba ve bülent hakkinda bilgi verirsin BYUZAX!!!sahsen ben cok sevinirim nerde oturuyolar napiyolar hersey yollundami bunlari bilmek isterim sahsen ama neyse:img-grin2 !!!tabi vermek istersen
gülbeşeker
11-01-07, 21:33
ıhlamurlar altında bu cuma saat 21.30'da başlayacakmış resmi sitede öyle yazıyor.
forever_bim
11-01-07, 21:43
Arkadaşlar;
Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.
Büyük herfle mesaj yazmayınız.
Burası I.A. bölüm yorumlarıdır. Lütfen bölümle ilgili yorumlar yapınız.
Forum Kurallarına uygun davranınız.
Saygımla
forever_bim/DİZİFİLM MODERATÖRÜ
bak şimdi aklıma geldi ya arkadaşlar ben inanamiyorum bariştıklarina bir türlü
sanki bizi fena yanıltacaklar gibi birde şimdi barişirsalar
dizi ne zaman final yaparlar mi acaba
umarimki hazirana kadar devam ederler
bariştirinca insanın aklına dizi sanki erkenden final yapacaklar gibi
geliyor umarim böyle bir şey olmaz
forever_bim
11-01-07, 22:03
Açıkçası 57. bölümde Yılmaz'ın fragmanda elini çektiğini görüyoruz, yani hamileliği öğrenmeden önce Filiz'e karşı tavrı net. Onu istemiyor.
Muhtemelen hamileliği öğrenince Filiz'e geri dönecek. Bence çok da doğru bir yaklaşım değil.
Yılmaz o bebeğin babası elbette bilmek en doğal hakkı. Ama Filiz bebek için geri dönen Yılmaz'ı hemen kabul ederse bir kez daha Filiz'i Filiz'e kırdırmış olacaklar.
Ayrıca kayık sefası Aslı ve Yılmaz başbaşa. Bu başlı başına yanlış. Şimdi diyeceksiniz Filiz de Cem'le tanıştığının 3. bölümünde bisiklete bindi gökyüzünde yalnız gezen yıldızları saydılar ben de diyeceğim ki orda bir grup vardı spor yapan ve spor yapan gruptan Filiz'in haberi vardı. Yani yalnız değildiler.
Aslı'nın bundan sonra yapacakları için yargılanmaması lazım çünkü yemyeşil bir ışık aldı Yılmaz'dan.
Forum geneli için şekil önemli, içerik değil biliyorum, herhalde artık bana da bu mesajdan dolayı kızarsınız. Ama ne yapayım çok dikkatli bakıyorum olaylara.
ıhlamurlar altında bu cuma saat 21.30'da başlayacakmış resmi sitede öyle yazıyor.
yanlış gormusun 22.00 yasıo baktım
Medsul korkma barışırlar sonra aralarına aslı falan girer daha finale çok var :D
bak şimdi aklıma geldi ya arkadaşlar ben inanamiyorum bariştıklarina bir türlü
sanki bizi fena yanıltacaklar gibi birde şimdi barişirsalar
dizi ne zaman final yaparlar mi acaba
umarimki hazirana kadar devam ederler
bariştirinca insanın aklına dizi sanki erkenden final yapacaklar gibi
geliyor umarim böyle bir şey olmaz
Arkadaşım final 75. bölümde olacak yani dizimiz haziranda bitecek daha çok var yani dizinin bitmesine
forever_bim
11-01-07, 22:21
Feride ve Ömer'e gelecek olursam.
45. bölümde Ömer Feride'yi ilk kez evine getirip annesiyle tanıştırdığında ve ertesi bölüm Ömer Filiz'le Yılmaz'ın peşine düştüğünde Handan karakter(siz)i çok abuk bir laf etmişti. Herkes biliyor zaten. Ta o zamandan sinem*'e msnde söylemiştim. Ömer ilerde bu kızla yakınlaştığında tek çıkar yol Elif'i de alıp başka eve geçmeleri olacaktır, çünkü yürüyen felaket Handan Hanım Teyze onları yıpratmak için elinden geleni yapacaktır demiştim ve çıktı.:(
Ya da başka bir olasılık var, Handan'ı evden göndersinler:)
gülbeşeker
11-01-07, 22:21
yanlış gormusun 22.00 yasıo baktım
Medsul korkma barışırlar sonra aralarına aslı falan girer daha finale çok var :Darkadaşım kanaldyi demiyorum ıhlamurlaraltinda.com'da öyle yazıyor
Arkadaşım final 75. bölümde olacak yani dizimiz haziranda bitecek daha çok var yani dizinin bitmesine
cok sevindim sagol ama bana 75 bölüm yetmez kiiiiiiiiiii:icon_sorr
şöyle 3 sezonda devam etse fena olmaz dimi:img-wink: :img-wink: :img-yes:
Açıkçası 57. bölümde Yılmaz'ın fragmanda elini çektiğini görüyoruz, yani hamileliği öğrenmeden önce Filiz'e karşı tavrı net. Onu istemiyor.
Muhtemelen hamileliği öğrenince Filiz'e geri dönecek. Bence çok da doğru bir yaklaşım değil.
Yılmaz o bebeğin babası elbette bilmek en doğal hakkı. Ama Filiz bebek için geri dönen Yılmaz'ı hemen kabul ederse bir kez daha Filiz'i Filiz'e kırdırmış olacaklar.
Ayrıca kayık sefası Aslı ve Yılmaz başbaşa. Bu başlı başına yanlış. Şimdi diyeceksiniz Filiz de Cem'le tanıştığının 3. bölümünde bisiklete bindi gökyüzünde yalnız gezen yıldızları saydılar ben de diyeceğim ki orda bir grup vardı spor yapan ve spor yapan gruptan Filiz'in haberi vardı. Yani yalnız değildiler.
Aslı'nın bundan sonra yapacakları için yargılanmaması lazım çünkü yemyeşil bir ışık aldı Yılmaz'dan.
Forum geneli için şekil önemli, içerik değil biliyorum, herhalde artık bana da bu mesajdan dolayı kızarsınız. Ama ne yapayım çok dikkatli bakıyorum olaylara.
ben ki barişmalarini cok istiyorum ama bebek yüzünden olursa barişmasınlar daha iyi bu hiç ama hiç hoş degil
söylediklerine katılmamak mümkün degil zaten ama öyle bir şey olmaz
yoksa ben bu barişmaya pek sevinemicem
yetmez dogru insan böyle güzel birbirine ancak bu kadar hos yakisan ciftleri görünce hergün onlari seyretmek geliyor ama 3. sezonuda yaparlarsa vay bizim halimize diyecek baska laf bulamiyorum daha dogrusu filizle yilmaza yazik olur...senaristler diziyi devam ettirseler o zaman daha bunlar coooooooook ayrili barisirlardi herhalde...
Feride ve Ömer'e gelecek olursam.
45. bölümde Ömer Feride'yi ilk kez evine getirip annesiyle tanıştırdığında ve ertesi bölüm Ömer Filiz'le Yılmaz'ın peşine düştüğünde Handan karakter(siz)i çok abuk bir laf etmişti. Herkes biliyor zaten. Ta o zamandan sinem*'e msnde söylemiştim. Ömer ilerde bu kızla yakınlaştığında tek çıkar yol Elif'i de alıp başka eve geçmeleri olacaktır, çünkü yürüyen felaket Handan Hanım Teyze onları yıpratmak için elinden geleni yapacaktır demiştim ve çıktı.:(
Ya da başka bir olasılık var, Handan'ı evden göndersinler:)
sevgili Hasan bencede handan hanım onlara rahat vermeyecektir birde handan hanım ferideyi işten kovduktan sonra feridenin oraya tekrar dönmesini istemiyorum ömer feride ilişkisi böyle daha güzel olur başbaşa buluşmalar yani elifin dadısı olarak değilde ilerde annesi olarak gelir buda süper olur.Bugün ömerle olan konudada sonuna kadar haklısın birde ömer hata yapsa bile ben yinede çok seviyorum ömeri filiz&yılmaz aşkının bu durumda olmasının ömerle alakası yok etkisi olmuştur ama oda başlardaydı bence bu ilişkiyi buraya getiren başta cem psikopatı sonrada yılmazla filizin yaptığı hatalardan dolayıdır
gülbeşeker
11-01-07, 22:35
bölümü izlemeden kesin bir şey söylemeyeyim ama bence bu şekilde barışmayacaklar gerçi daha barışacaklarından da emin değilim aslı-yılmaz konusunda da bölümü izlemeden yorum yapamam ama gerçek şu ki yılmaz aslıya ışık verse de vermese de aslı yılmaza iki günde aşık oldu yılmazla filizin aralarında aşk olduğunu anlayınca ne yapacak bilmiyorum.
forever_bim
11-01-07, 22:35
Açıkçası ben de Yılmaz'la Filiz'in daha fazla yıpranmadan tüm sorunlarını halledip sonuca ulaşmaları taraftarıyım.
Ama Cem psikopatı daha da hiddetlenecek. Yılmaz'dan yumruk yiyince iyiden azıtır bu Cem psikopatı.
Cem'i Everest'e yollayın!!!!
forever_bim
11-01-07, 22:39
bölümü izlemeden kesin bir şey söylemeyeyim ama bence bu şekilde barışmayacaklar gerçi daha barışacaklarından da emin değilim aslı-yılmaz konusunda da bölümü izlemeden yorum yapamam ama gerçek şu ki yılmaz aslıya ışık verse de vermese de aslı yılmaza iki günde aşık oldu yılmazla filizin aralarında aşk olduğunu anlayınca ne yapacak bilmiyorum.
Yani ben de varsayımdan konuştum zaten. Bölümü izleyince yorumumuz netlik kazanır nasılsa:img-wink:
yorum yazıcam ama dizi hakkında değil bu son resimler hakkında. mutluluğun resmi çizilemez derler. bana görede öyleydi bu resimleri görene kadr. hem tuba hemde bülent abi aşklarını ilan ediyorlar gözleriyle.
bülent inal gözüyle ben sana aşığım kızım deliler gibi seviyorum seni diyor.:img-in_lo
tuba ise benim sevgim daha büyük bülentciğim diyor :img-blush
bu piyasadaki reklam aşlarını sataşmaları çamur atmaları gördükten sonra bu fotolar ilaç gibi geliyor insana. hala bitmemiş aşk diyor insan...:img-yes: :img-yes:
Açıkçası ben de Yılmaz'la Filiz'in daha fazla yıpranmadan tüm sorunlarını halledip sonuca ulaşmaları taraftarıyım.
Ama Cem psikopatı daha da hiddetlenecek. Yılmaz'dan yumruk yiyince iyiden azıtır bu Cem psikopatı.
Cem'i Everest'e yollayın!!!!
Senaristler isyanlarimizi duymaya basladi, Cemi artik Everestemi yoksa Madridemi yollarlar bilemiyorum, ama falinda yol gözüktü söylemesi benden:img-wink:
Bence diziyi haziranda bitirsinler. Çünkü uzadıkça saçmalamaya başlıyor. Bu sadece Ihlamurlar Altında için değil bütün yapımlar için geçerli. Ihlamurlar Altında'yı ilerde güzel bir şekilde hatırlamak istiyorsak dizi bu sezon sonu bitmeli bence.
Feride ve Omer bence de ayri eve cikmali, Handan Hanim'i Erol Bey sag iken biraz durdurabiliyordu Elif soz konusu iken ama simdi ayakli felaket Handan Hanim'in yapabileceklerini siniri olmadigini daha bu bolumden goruyoruz. Senjn torunun orada aglasin sen orada hala buz gibi bakislarla dur orada sirf senin kriterlerine uymuyor diye Feride'yi yolla. Pek ihtimal vermiyorum gerci ama bu durumda su Feride zengin bir ailenin kizi ciksa ne komik olurdu. Artik Handan'i da kizin cevresinde dolasirken gorurduk pervane gibi :img-hyste
Gervi oyle bir durumda ailesinin aramamasi sormasi cok acaip o yuzden ihtimal vermiyorum ama hayal etmesi bile guzel :img-wink:
forever_bim
11-01-07, 23:13
Feride ve Omer bence de ayri eve cikmali, Handan Hanim'i Erol Bey sag iken biraz durdurabiliyordu Elif soz konusu iken ama simdi ayakli felaket Handan Hanim'in yapabileceklerini siniri olmadigini daha bu bolumden goruyoruz. Senjn torunun orada aglasin sen orada hala buz gibi bakislarla dur orada sirf senin kriterlerine uymuyor diye Feride'yi yolla. Pek ihtimal vermiyorum gerci ama bu durumda su Feride zengin bir ailenin kizi ciksa ne komik olurdu. Artik Handan'i da kizin cevresinde dolasirken gorurduk pervane gibi :img-hyste
Gervi oyle bir durumda ailesinin aramamasi sormasi cok acaip o yuzden ihtimal vermiyorum ama hayal etmesi bile guzel :img-wink:
Valla bu ayrı ev fikri kulağa çok hoş geliyor. Handan'dan uzak. Mesela Ömer işten eve gelir bakmış ki Feride'yle Elif onu bekliyorlar akşam yemeği için süper. Tabii evlendikten sonra.
Handan'a da yılbaşı ve bayramlarda giderler, senede 3 defa görsün torununu yeterlidir:)
Bence diziyi haziranda bitirsinler. Çünkü uzadıkça saçmalamaya başlıyor. Bu sadece Ihlamurlar Altında için değil bütün yapımlar için geçerli. Ihlamurlar Altında'yı ilerde güzel bir şekilde hatırlamak istiyorsak dizi bu sezon sonu bitmeli bence.
iyi tamamda bu sezon sonu biraz erken bence..bu dizi bir dahaki sezon sonunda bitse daha iyi cünkü bu dizi cok süper bir dizi ve erken bitmesini hic istemem..en azindan 120 bölüm falan ceksinler
ben katılıyorum sana kızmıyorum da yanlız aslı kendikendine gelin güvey olacağı için yargılamama kısmına katılmıyorum, elbette yargılanacaktır, karşısında asık suratlı bir adam ve bu adamın gözlerinde hüzün var bunu görüp te yeşil ışığa aldanırsa orasını kendisi düşünsün, ben peşini bırakmam, ne de olsa filizyılmaz söz konuzu yani :)
Senaristler isyanlarimizi duymaya basladi, Cemi artik Everestemi yoksa Madridemi yollarlar bilemiyorum, ama falinda yol gözüktü söylemesi benden:img-wink:
kurşuni19 imzan süper olmuş, evet tüm arkadaşlar birleşelim ve bir an önce yolun sonu değil dibini gösterelim şu psikoya ve mümkünse çıkamasın bir daha
Belkide Feride kendi istegiyle ayriliyor evden olabilir mi acaba ?
Hani biran belkide $ok oldu ömer`in bu tavrina .. Gerci hicte $ok olmus gibi degildi ya neyse.. :)
Bölümü izlemeden insan kestiremiyor..
Bakalim nasil ilerleyecek gidisat ?
forever_bim
11-01-07, 23:40
Belkide Feride kendi istegiyle ayriliyor evden olabilir mi acaba ?
Hani biran belkide $ok oldu ömer`in bu tavrina .. Gerci hicte $ok olmus gibi degildi ya neyse.. :)
Bölümü izlemeden insan kestiremiyor..
Bakalim nasil ilerleyecek gidisat ?
Haklı olabilirsin Figan Abla, doğru bulmayıp uzaklaşmaya çalışıyor olabilir. Yaratıcılığın üzerinde yine, benim beynim çekmiyor bu saatlerde:)
Ama şimdi düşündüm de özette şey yazmıştı Handan bu yakınlaşmayı fark ediyor ve tavır alıyor demişti. Kovdu bence. Ya da öyle ağır konuştu Feride kendi gitmek durumunda kaldı.
iyi tamamda bu sezon sonu biraz erken bence..bu dizi bir dahaki sezon sonunda bitse daha iyi cünkü bu dizi cok süper bir dizi ve erken bitmesini hic istemem..en azindan 120 bölüm falan ceksinler
Ben de bu diziyi çok seviyorum hatta izlediğim tek dizi. İlerde hatırladığımda "ya ne güzel diziydi" demek istiyorum. Çok sevdiğin bir yemeği yiyip bitirdikten sonra ağzında bıraktığı o güzel tadı düşün. Bir de aynı yemeği bozulmuş bir halde yediğini. Yemek aynı sevdiğin yemek ama tadı kötü... İşte ben de Ihlamurlar Altında'nın bende güzel bir tat bırakmasını istiyorum sadece. Görüşüne tabiki saygılıyım belki sen dizinin uzamasından daha çok zevk alabilirsin orası ayrı. Bu sadece benim görüşüm.
kurşuni19 imzan süper olmuş, evet tüm arkadaşlar birleşelim ve bir an önce yolun sonu değil dibini gösterelim şu psikoya ve mümkünse çıkamasın bir daha
Tesekkürler, napalim Cem gitmeden bize rahat yok, yani Protestoya devam, pes etmek yok
Figancim Feride Elif'i o kadar cok seviyor ki kendine son derece cirkin bir yakistirma yapan Handan'in yaninda isi kabul etti. Diyelim ki Omer'in tavrindan hoslanmadi o zaman mesafesini korur adamla konusur resti ceker birsey yapar ama Elif'i oyle aglarken birakip gitmez. Hem o zaman super kaynana Handan da pis pis bakmaz ki bilakis mutlu olur bu olaya.
Gerci Omer tacizci de olabilecek bir yapiya sahip dun geceki sohbetimizde belirttigimiz gibi ama ;)
Bu arada kursuni19 imzan daha once bende acilmiyordu simdi gordum ve bu gece buna gulmekten katilacagim herhalde :)
ayy bana birsey oluyor arkadaslar bagzilerinizin imzasinda filizimle yilmazim var noluo bee...nerden buldnuz resimi bende istom..
Haklı olabilirsin Figan Abla, doğru bulmayıp uzaklaşmaya çalışıyor olabilir. Yaratıcılığın üzerinde yine, benim beynim çekmiyor bu saatlerde:)
Ama şimdi düşündüm de özette şey yazmıştı Handan bu yakınlaşmayı fark ediyor ve tavır alıyor demişti. Kovdu bence. Ya da öyle ağır konuştu Feride kendi gitmek durumunda kaldı.
Ayy Tsk.ederim Hasan..
Yaraticilik benim isim.. dermisim:)
Hasan ve Berna;
$imdi bu Handan Hanimcim ikisinin yakinlasmasini fark etmistir büyük ihtimal..Kiza saymistir laflari, Feridede bu agir laflara tahammül edemeyip gitmeyi istemistir..Valla bir insanin gururuna edilen büyük laflar hic kimseyi tanimaz o anda diyorum.. Bu kücük Elif bile olsa..
Hem Handan Hanim kovmus olamaz, biliyor ömer`in ona nasil bir tavir sergileyip, kizabilecegini diyorum..
Kimbilir Handan cadisi ne laflar etmistir Ferideye ? Olur mu bal gibi olur...:img-yes:
forever_bim
12-01-07, 00:38
Ayy Tsk.ederim Hasan..
Yaraticilik benim isim.. dermisim:)
Hasan ve Berna;
$imdi bu Handan Hanimcim ikisinin yakinlasmasini fark etmistir büyük ihtimal..Kiza saymistir laflari, Feridede bu agir laflara tahammül edemeyip gitmeyi istemistir..Valla bir insanin gururuna edilen büyük laflar hic kimseyi tanimaz o anda diyorum.. Bu kücük Elif bile olsa..
Hem Handan Hanim kovmus olamaz, biliyor ömer`in ona nasil bir tavir sergileyip, kizabilecegini diyorum..
Kimbilir Handan cadisi ne laflar etmistir Ferideye ? Olur mu bal gibi olur...:img-yes:
Handan'a özel birşeyler yazayım deşarj olurum:)
46. bölümde Feride'ye ettiği laf aklımda varan 1
56. bölümde Filiz'e ettiği laf aklımda varan 2
Her zaman Ömer'den ince ayar yemesine rağmen bir türlü düzelmiyor daha da saçmalıyor bu da varan 3.
Ama avcunu yalayacak varan 4.
Handan için kitapçıyı geri getirmelerini isteyecektim- o kadar iyi niyetliyim- ama o kadın yalnızlığı sonuna kadar hak ediyor.
Bir gün gelecek hayatlarını yönetmekten bıkmadığı Filiz de Ömer de onu terk edecek ama halen değişmeyecek tavrı ben bunu görebiliyorum.
A-aaaaa Hasan unutmusun;
Yilmaza da cok agir laflar vede hakaretler etmisti buda varan 5 .. ! :)
Kadinin sohbet edecegi bir arkadasi bile yok..
Tüh tüh...Cok acikli dimi..
forever_bim
12-01-07, 00:55
A-aaaaa Hasan unutmusun;
Yilmaza da cok agir laflar vede hakaretler etmisti buda varan 5 .. ! :)
Kadinin sohbet edecegi bir arkadasi bile yok..
Tüh tüh...Cok acikli dimi..
Yılmaz'a o kadar saydırdı ki Handan Hanım Teyze ben bu hakaretleri artık kanıksadım. Yani Yılmaz'a birşey söylemezse eksik kalırdı Handan. Handan olamazdı. Yani o kadar bir bütünleşmiş ki yapısıyla ve o kadar sık tekrarlıyor ki hiç yadırgamıyorum.
Yahu Elif'e Yılmaz'a demediği kalmadı. Hadi Filiz'i Ömer'i onlara karşı kayırıyor diyeceğim ama alakası yok, yeri geliyor onları daha fazla kırıyor.
Feride hakkında kesinlikle hatalı. Figan Abla sen annesin. Bir kadın senin evladının hayatını kurtarsa (dilimden yel alsın Allah zordurumda bırakmasın)- ki Feride dadılığı kabul edip o gece o arabaya binmese Ömer'i kim bulacaktı acaba o soğuk karanlıkta- böyle bir tavır sergiler misin? Yani kesinlikle insanlığa dair hiçbirşeyden nasibini alamamış bu Handan. Sadece acırım ben bu kadına.
Yılmaz'a o kadar saydırdı ki Handan Hanım Teyze ben bu hakaretleri artık kanıksadım. Yani Yılmaz'a birşey söylemezse eksik kalırdı Handan. Handan olamazdı. Yani o kadar bir bütünleşmiş ki yapısıyla ve o kadar sık tekrarlıyor ki hiç yadırgamıyorum.
Yahu Elif'e Yılmaz'a demediği kalmadı. Hadi Filiz'i Ömer'i onlara karşı kayırıyor diyeceğim ama alakası yok, yeri geliyor onları daha fazla kırıyor.
Feride hakkında kesinlikle hatalı. Figan Abla sen annesin. Bir kadın senin evladının hayatını kurtarsa (dilimden yel alsın Allah zordurumda bırakmasın)- ki Feride dadılığı kabul edip o gece o arabaya binmese Ömer'i kim bulacaktı acaba o soğuk karanlıkta- böyle bir tavır sergiler misin? Yani kesinlikle insanlığa dair hiçbirşeyden nasibini alamamış bu Handan. Sadece acırım ben bu kadına.
Sevgili Modum bu sana Handan Hanim, Feridenin Ömeri kurtarms oldugunu algilamamistir bile, onun icin sadece sonuc önemli Ömer yasiyormu yasiyor, devamini sorgulamiyoru bu kadin, o yüzden Ferideyi kolay kolay kabulenemez
Ooo sevgili modum biraz agresif gördüm seni :):)
Ne desen haklısın.. Bunun baska bir acıklaması olamaz.. Eee ne duruyoruz bir kampanya da onun için baslatalım :)
Aman Allah korusun...
Tabiki canim öyle sey mi olur..? Bir insan hele hele bir Anne nasil yavrusunun hayatini kurtaran birine karsi bu kadar zalim olur?
Bende Anneyim.. Yavrularim icin canimi veririm valla.. Hele birde kaldi ki; benim yavrularim icin biri birseyler yapsa hani iyilikleri icin; bilmiyorum ne yaparim herhalde yapamayacagim sey olmaz..
Basimda tac ederim valla..:img-yes:
Erken gelmesinin biraz da kötü olmadı mı ? (tabi gercek bir fotoysa)
Cünkü bu bölüm olası bir ayrılık sahnesinde ben sahsen sey düsünürüm ''aman ne de olsa birlesecekler'' veya el cekme sahnesinde ''şimdi olmazsa ilerde tutacan'' :):):) Heyecan ve merak acısından kötü bir durum ama yinde memnunum tabiki..
NOT: Yok canım üzülmedim..:):)
aynı şeyi bende yazdım bugün secoms....dün yılmaza köpürüyodum ama bugün kızmıyorum ...filizi bu bölüm nekadar üzerse üzsün yılmaz nekadar sinir bozarsa bozsun ne yaparlarsa yapsınlar sinirim bozulmucak...hatta yılmaz filize aksi davranınca herhalde üzülmek yerine hadi ayak yapma yılmaz bi dahaki bölümde nasıl baktığını gördük boşver bu inadı ne de olsa kırıyosun dayanamıyosun diyerek izlicem...
filizle yılmazın yeni resimlerini başka bir forum 57. bölüm resmi diye koymuş. demekki bu bölümde barışıyorlar :img-yes:
fotoğraflara tekrar tekrar bakıyorum hiç rüyayay benzemiyo..hem arka plan durusu gibi...filizin rüyası bukadarda denk düşemez dimi mekan konusunda...bu barışma sahnesi olacak 58.bölümde....yılmaz kayıkta filizin onu beklediğini görüyo...nerdeyse kapısında yatacak kız farkında bence bu kayık sefasından sonra barışıyolar...bağ evindeki gibi bir durusu kaçamağı yaptıkları aşikar...
arkadaşlar bana acıyan yokmu?yarın akşam toplam 4 aile beraberiz....bazısı diziyi izliyo ama biraz fazlaca konuşuyolar...ben nasıl izlicem diziyi...erkende kalkamam ki...davete iştirak etmemek hiç olmaz....umarım izleyebilirm...tekrarını beklemeye tahammülüm yok....
forever_bim
12-01-07, 01:48
İtu sozlukte okudum bu yorumu. Haksız da değiller yani.
bir itirafla başayalım; ilk sezonunda dizinin müptelasıydım müziği, karakterleri ve senaryosuyla sanki revize edilmiş özel bir türk filmiydi. sonra ben askere gittim, döndüğümde ise sezon bitmişti. vs. vs. uzun hikaye özele girmeyelim. neyse.
bu sezon ilk kez az önce izledim ve gördüm ki o muazzam dizi yerini kansorejen bir piyasa dizisine bırakmış. en heyecanlı sahneleri filizle yılmazı kavga ettirip barıştırmak üzere kurgulanmış. ve de diziyi bunun etrafında döndürerek saçmalıklar yumağına çevirmişler. bravo.
ya bak tamam, güzel temadır, hani sevdikleri halde ayrılırlar, sonra gurur yapıp barışamazlar, deli gibi sevdaları katlanarak büyür, kapıyı çarpıp arkasına dayanarak ağlarlar, sevdikleri halde sevmiyorum derler uzaklaştırmak için, falan. iyi ekmek çıkar burdan ama yeter ya. ama ama bu kadar da sömürülmez ki aynı muhabbet ama ya. el-insaf ama ama ya.
arkadaşlar bana acıyan yokmu?yarın akşam toplam 4 aile beraberiz....bazısı diziyi izliyo ama biraz fazlaca konuşuyolar...ben nasıl izlicem diziyi...erkende kalkamam ki...davete iştirak etmemek hiç olmaz....umarım izleyebilirm...tekrarını beklemeye tahammülüm yok....
üzülme bu forum izlemesende yorumlarıyla daha çok şey veriyor.
hazır bunu yazmışken herkese yorumları ve katkıları dolayısıyla tşk edeyim :happy0064
forever_bim
12-01-07, 01:50
Konu tekrarını biz de dile getiriyoruz. İtü sözlük affetmemiş.
kısır bir konuyu evirip çevirip, tekrar ısıtıp ekrana verdikleri dizi. bu konudan en fazla 20 bölümlük malzeme çıkar; bilemedin 30. ha, 100 bölüm de çekersin ama 30 dan sonra saçmalamaya başlarsın tıpkı şimdi oldugu gibi.
forever_bim
12-01-07, 02:16
Arkadaşlar farklı bakış açılarını forumla paylaşmak amacıyla o yorumları kopyaladım. Yazan ben değilim yorumları. Umarım yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermez. İyi geceler.
bence çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor.
ayrıca forever_bim bahsettiği itu sözlük teki bakış açıları biraz sert ama haklılık payı yok değil.. isim yazmıcağım ama şuandaki dizilerin %90 nı için aynı durum söz konusu.ama yinede bizim dizi onlara oranla iyi idare ediyor.ilk sezonki tat olmasada dizimiz izlettiriyor kendini....
geçenlerde kendi oynadığı dizi hakkında yorum yapan bir kadın oyuncu aynen şunları söylüyordu tv de: biz hikaye bitti artık final yapmalıyız diyoruz kanal ise bir dahaki sezonda devam edicek.siz para kazanıyorsunuz biz kazanıyoruz gerisi boş diyor.
bu durumda sektör anlıyacağınız....:good:
yazdığım gibi her şeye rağmen örnekleriyle karşılaştırıldığında bizim dizimiz dört dörtlük bir şekilde devam ediyor yoluna...ara sıra aksamalar-tökezlemeler olsada....:img-yes:
bence çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor.
ayrıca forever_bim bahsettiği itu sözlük teki bakış açıları biraz sert ama haklılık payı yok değil.. isim yazmıcağım ama şuandaki dizilerin %90 nı için aynı durum söz konusu.ama yinede bizim dizi onlara oranla iyi idare ediyor.ilk sezonki tat olmasada dizimiz izlettiriyor kendini....
geçenlerde kendi oynadığı dizi hakkında yorum yapan bir kadın oyuncu aynen şunları söylüyordu tv de: biz hikaye bitti artık final yapmalıyız diyoruz kanal ise bir dahaki sezonda devam edicek.siz para kazanıyorsunuz biz kazanıyoruz gerisi boş diyor.
bu durumda sektör anlıyacağınız....:good:
yazdığım gibi her şeye rağmen örnekleriyle karşılaştırıldığında bizim dizimiz dört dörtlük bir şekilde devam ediyor yoluna...ara sıra aksamalar-tökezlemeler olsada....:img-yes:
Açıkcası arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi Türk dizileri ve filmlerine 0 ilgi duyan biriyim.Aklına gelen ilk 10 filmi say deseler hepsi yabancı olur zaten seyrettiğim Türk filmi sayısı da 10 u geçmez. Bu ruh hali ve anlayışı içerisinde günlerdir bu diziyi neden bu kadar sevdiğimi sorgulayıp duruyorum. Düşünüyorum da bir diziyi veya filmi iyi yapan şeyler nelerdir diye; aklıma gelenler iyi bir senaryo, iyi yazılmış replikler,iyi oyuncular ve bunları kameraya iyi yansıtan bir yönetmen. Ne bileyim konusu mafya olan tonlarca film vardır ama hayatımda hiçbirisi beni The Godfather kadar etkilememiştir, birçok kahramanlık filmi vardır hiçbirinden bir Braveheart kadar tat almamışımdır gibi örneklerle bu konuyu uzatmak mümkün. Evet bizim dizide de yukarıda bahsi geçen "bir diziyi veya filmi iyi yapan şeyler" kriterlerinde zaman zaman sapmalar olmuş mudur kesinlikle olmuştur. Ama genele baktığımızda şimdiye kadar iyiler daha çoğunluktadır bana göre. Ha tabi ki zorlama uzatmalarla bu kriterlerin kalitesi gitgide düşmektedir o da ayrı bir konu. O yüzden iktisat diliyle konuşursak maksimum fayda sağlandığında dizi bitirilmelidir diye düşünüyorum. Bazı arkadaşların aksine bu dizinin 3-5 sezon veya hayat boyu değil bu sezon hafızalarımızda hoş anılar ve tebessümler bırakaraktan bitirilmesi taraftarıyım. saygılarımla.
madem konu itiraflar bende yazayım ben hayatta türk dizisi izlemedim 41. bölümdü sanırım başka kanallarda bişi yoktu mecbur izledim. ilginç güzel hoş du bakalım dedim netten diğer bölümleri nidirdim 4 günde tüm bölümleri izledim. ceme sinir oldum bu gitse sanırım daha güzel olacak dizi dedim, nette araştırmaya başladım sizileri iyi muhalefet gördüm :img-yes: kaldım burda
insanlar aşk sevgi ilgi görmek istiyor, ayrıldı barıştı ayrıldı barişcak, bunlar bayat hikaye. çoluk çocuk işi yani. şimdi örneğin benim haaytımda bir bayan var evlenelim çocuğumuz olsun falan diyor. iyide ben sevigsinden emin değilim hatta onu sevdiğimden bile emin değilim yani filmlere bakcaz kopya çekcez dimi bu aşk ne menem bişdir. insana ne yaptırır ne yaptırmaz
oysa dizimizde bir psikopat bi haltlar karıştırıyor ya sevelim biz bi kere ailesini ikna edelim biz mutlu olacağımıza inanalım psikopat vız gelir ne bu ya.
CEM AKMAN I İSTEMİRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Yeni bir gün yeni bir heyecan.. Bugün o resimlerin rüya olup olamdığını öğreneceğiz.. Kesin rüya değil ya.. Hadi neyse..
Bu arada imzam nasıl.. Nasılım.. :) Cem akmanın kartvizitini yaptım.. :)
Yeni bir gün yeni bir heyecan.. Bugün o resimlerin rüya olup olamdığını öğreneceğiz.. Kesin rüya değil ya.. Hadi neyse..
Kart Vizit cok güzel olmus, haklisin rüyasa bugün meydana cikar, ümidimiz olmamasi ama artik görecegiz
Senin imzanı görünce çok güldüm.. Elm sokağındaki Frediye benzemiş.. Kişilik olarak çok uyuyorlar.. Çok iyi olmuş.. İlk defa böyle dehşet ve zevk veren bir imza gördüm.. :) Helal olsun.
Düşünsenize rüya oldugunu; o an forumdakilerin yüzleri nasıl asılcak cok kötü olur.. Bazı arkadasları verecegi tepkileri bile tahmin edebiliyorum (Bu forum aktivitesine bunun için bayıldım zaten)
NOT: Pinkzone imzan harika olmus..Kursuni seninki de bende görünmüyordu dün gece görebildim..Walla kim yapmıssa nefis olmus.. Eee ne kaldı geriye..
Artık Cem Akman sahnesi görmek istemiyoruz !!!
Senin imzanı görünce çok güldüm.. Elm sokağındaki Frediye benzemiş.. Kişilik olarak çok uyuyorlar.. Çok iyi olmuş.. İlk defa böyle dehşet ve zevk veren bir imza gördüm.. :) Helal olsun.
Sagol, biraz acemice oldu ama neyse, napalim Cemi protesto etmiyecegizde kimi etcez dimi
Düşünsenize rüya oldugunu; o an forumdakilerin yüzleri nasıl asılcak cok kötü olur.. Bazı arkadasları verecegi tepkileri bile tahmin edebiliyorum (Bu forum aktivitesine bunun için bayıldım zaten)
NOT: Pinkzone imzan harika olmus..Kursuni seninki de bende görünmüyordu dün gece görebildim..Walla kim yapmıssa nefis olmus.. Eee ne kaldı geriye..
Artık Cem Akman sahnesi görmek istemiyoruz !!!
Vallahi rüya olursa benim yüzümde asilir,ama kendimi her ihtimale karsi rüya olabilecegine hazirliyorum, imzayi ben yaptim, begendine sevindim
evet neden güllük gülüstanlık forum gördük ama bence erken seviniyorsunuz filizin çocuğu söyleyeceğini tüyo olarak size ben söylemiştim zatem kazada atlatılıyordu geriye çocuğun düşmesi kaldı yandınız bence erken seviniyorsunuz işler bundan sonra karışıcak gerçi barışıp barışmayacaklarını cemartesi öğreniriz ama genede size benim tavsiyem sakin olun resimleri bende görüdm ve fatmayla aynı kanıdayım barışıcaklar gibi duruyor ama tekinerler batıcak ve yılmaz yardım etmeyeceğine göre bu birleşmede uzun vadeli değil bence
evet neden güllük gülüstanlık forum gördük ama bence erken seviniyorsunuz filizin çocuğu söyleyeceğini tüyo olarak size ben söylemiştim zatem kazada atlatılıyordu geriye çocuğun düşmesi kaldı yandınız bence erken seviniyorsunuz işler bundan sonra karışıcak gerçi barışıp barışmayacaklarını cemartesi öğreniriz ama genede size benim tavsiyem sakin olun resimleri bende görüdm ve fatmayla aynı kanıdayım barışıcaklar gibi duruyor ama tekinerler batıcak ve yılmaz yardım etmeyeceğine göre bu birleşmede uzun vadeli değil bence
Herseye hazirlikliyiz matraka, ama bir barisma sahnesinden sonra bir daha ayrilik yasanirsa, cok sacma olur, o zaman artik gercekten bir daha barismasinlar, kendimi dönme dolabin üzerinde gibi hissetmeye basladim, baris, ayril, baris, ayril...
forever_bim
12-01-07, 11:38
Ya evet matraka tüyoların çıktı. Açıkçası diziyi ilk zamanlarki bağımlılığımla izlemediğim için bu bölümler değilse bile sonunda yani son bölümlerde barışırlar. Sorun da değil. Ne olacaksa olsun artık. Kalite çizgisi daha da aşağıya inemden biter herhalde.
evet yeni bir heyecan çünkü akşama dizimiz var oley :happy0064 bundan güzel bir heyecan olur mu değil mi ama şu rüya mı gerçek mi meselesi öldürecek bizi, herşeye hazırlıklı olalım başka çaremiz yok, aslında rüyadan korkulu vaziyette uyanıyor bü resimlerde ki sahnelerden sonra aslıya kaptırdığını mı görüp dehşete kapılıyor ama yine de parçalar birbirini tamamlamıyor bu rüyayı ben rüya değil diyorum gel akşam gel
imzana bayıldım, beni geçtin tebrik ederim ama olsun tek şu psiko gitsinde tüm çalışmalara ortağız ne de olsa değil mi :)
kursini19, imzana bayıldım söylemeden geçemeyeceğim. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. O fotoğraflardan sonra çok mutluyum ama rüya olmasından çok korkuyorum :img-in_lo
yılmaz aslı elele tekinerleri kalkındırmaya olamazmı:icon_sorr
batmaz onlar. gazi mah. de kiralık evde yok bu kış kıyamette:img-hyste
bayıldım yeni imzana mümkünse uzun süre kullan bunu bende şahit olayım imşallah bu sefer barışırlarsa konuşupta barışırlar yoksa valla tam kafayı yiyeceğim söylemedi demeyin ama bi şey kafama çok takıldı bunlar aslının evinin önünde resmen kavga ediyorlar ya hemde bağırarak galiba fotoyu görünce ne oluyoruz dedim
arkadaşlar filizin yılmazı aslı ile gördüğü sahnede filiz yılmazına bakarken gözünde akmaya hazır bir yaş, bekliyor kırpsa anında dışarı çıkacak çok muhteşemdi bakışı, duruşu bu kız duyguyu çok iyi yansıtıyor, ama içim acıdı cnm ya filiz yılmaz bırakmaz seni bunlar tuzu biberi olsun nazara karşı korur sevginizi.
bayıldım yeni imzana mümkünse uzun süre kullan bunu bende şahit olayım imşallah bu sefer barışırlarsa konuşupta barışırlar yoksa valla tam kafayı yiyeceğim söylemedi demeyin ama bi şey kafama çok takıldı bunlar aslının evinin önünde resmen kavga ediyorlar ya hemde bağırarak galiba fotoyu görünce ne oluyoruz dedim
o foto daha önceki bölümden matraka, yılmazın kızı kurtardığı sahne, filiz yok orada, sevinirdin öyle olsa ama şaşırmışsın demek ki yumuşamaya başladın filize karşı ben mi yanlış anladım:img-yes:
gülbeşeker
12-01-07, 12:00
hangi fotodan bahsediyorsun yılmazın dövülen bir kadını kurtardığı fotodan mı bahsediyorsun ordaki filiz değil bu arada filizle yılmazın bu güzel fotolarından biri kanald de var
Ya evet matraka tüyoların çıktı. Açıkçası diziyi ilk zamanlarki bağımlılığımla izlemediğim için bu bölümler değilse bile sonunda yani son bölümlerde barışırlar. Sorun da değil. Ne olacaksa olsun artık. Kalite çizgisi daha da aşağıya inemden biter herhalde.
belkide tekrar ayrılmazlar ama ne bilim yılmaz başka türlü tekinerlere nasıl yardım ertmez aklım almıyor açıkcası çünkü batıcak kurtuluşu yok yılmaz bilew kurtaramaz o kadarını söylim yani bakalım izleyip yorum yapcaz demi bekliyelim görelim derim ben ama bunlar hep böyleydi zaten barışmaları hiç uzun sürmüyordu sadece bu sefer bayağı bi kopmuşlardı işin ilginç yanı bu barışma bana bile süpriz oldu açıkcası o zaman aslı bundan sonrası için işleri karıştırıcak yoksa 3-5 bölüm için neden girsin bu kız değilmi ben sizin gibi değilim herşeye hazırlıyorum kendimi açıkcası
o foto daha önceki bölümden matraka, yılmazın kızı kurtardığı sahne, filiz yok orada, sevinirdin öyle olsa ama şaşırmışsın demek ki yumuşamaya başladın filize karşı ben mi yanlış anladım:img-yes:
yorumlarımı iyi oku sevinmişe benziyormuyum sence zaten bu numarayıda yarına kadar yerdim ancak yeni tüyolar gelcek bide aynı resim kanaldde var onu anlamadım
belkide tekrar ayrılmazlar ama ne bilim yılmaz başka türlü tekinerlere nasıl yardım ertmez aklım almıyor açıkcası çünkü batıcak kurtuluşu yok yılmaz bilew kurtaramaz o kadarını söylim yani bakalım izleyip yorum yapcaz demi bekliyelim görelim derim ben ama bunlar hep böyleydi zaten barışmaları hiç uzun sürmüyordu sadece bu sefer bayağı bi kopmuşlardı işin ilginç yanı bu barışma bana bile süpriz oldu açıkcası o zaman aslı bundan sonrası için işleri karıştırıcak yoksa 3-5 bölüm için neden girsin bu kız değilmi ben sizin gibi değilim herşeye hazırlıyorum kendimi açıkcası
yılmaz yardım eder nasıl mı
herşeylerini kaybettikleri anda dayanamaz onların ona yaptıklarını unutur ve
ömere sadıkoğlu şirketinde iş verir :img-hyste
handan ve ömeri gazi mah. yerleştirir (ders almaları için):img-hyste
handan da müjganın atölyesinde işe başlar:img-hyste
filizin çalışmasına gerek yok yılmazı bakar ona da:happy0064
olmaz ama hayal işte düşünebiliyor musunuz tekinerlerin gazi günlüğü:img-hyste
Ben tekinerlerin batacagını düşünmüyorum (Tabi öyle bir tüyo gelmisse bilmiyorum)
Bir de bu barısmanın; (dün gece modumuzda da dedigi gibi) bebek yüzünden olmasını istemiyorum.. Gerci bu kadar kısa sürede(Tabi bu süre kısaysa) baska bir yolu yok ama böyle olmasını istemiyorum.. Sadece ben degil filiz de bunu istemiyordu.. Bakalım ne olacak
NOT: Farkettim de artık yorumlarımı yazarken her seyi sorgulamaya basladım. :):)
Evet bende bu kadar kisa bir ayrilik beklemiyordum, demekki Aslinin isi ortaligi karistirmak degilmis, belkide Cemin planlarini bozmaya ve ortaya cikartmaya girmisdir diziye, cünkü Filizin Yilmazdan hamile oldugunu bile bile onlari ayirmaya calisacagini sanmiyorum, karakter olarak öyle bir kiza benzemiyor, hem geleneklere fala bagli bir o yüzden aska saygisi olan biridir bence Asli, askini kendi icinde yasayacaktir
kaza sonrası yılmaz hadi elini çekti yüz vermedi
kayık sahnesinde o nasıl bakışmaydı. yılmaz **** mi ya kim dayanabilir o duruşa bakışa, ortada in yok cin yok kız iskelede bekliyor. affetmese zaten yuh yani. o resimler rüya değil bence
ama yardım etmiyor onu anlatmaya çalışıyorum batacak bunlar arkadaşlar batacak başka çıkış yok o yüzdende erken barışma beni şaşırttı bayağı bi tabi olucaksa
Direkt bir sekilde yardim edecegini bende sanmiyorum, ama Asliyi yönlendirerek bi el atar diyorum, YIlmaz icin tekinerlerin bir önemi onun icin sadece Filiz önemli haklisin, amna Filizi üzgün görünce belki yinede bir sekilde yardim edicekitr, nasil bilmiyorum ama tekinerlerin batmasi Filizinde batmasi olur buna izin verirmi YIlmaz bilemiyorum
Evet bende bu kadar kisa bir ayrilik beklemiyordum, demekki Aslinin isi ortaligi karistirmak degilmis, belkide Cemin planlarini bozmaya ve ortaya cikartmaya girmisdir diziye, cünkü Filizin Yilmazdan hamile oldugunu bile bile onlari ayirmaya calisacagini sanmiyorum, karakter olarak öyle bir kiza benzemiyor, hem geleneklere fala bagli bir o yüzden aska saygisi olan biridir bence Asli, askini kendi icinde yasayacaktir
ya arkadaşlar ben anlatamıyorum derdimi olucaklara hiç uymuyor bunların barışması herşeye karşı birlikte savaşmaları bundan sonra nerdeyse mümkündeğil hattahayal ürünü çünkü bunların sorunları iletimşizlikken birlikte savaşmaları olmaz o zaman aslı niye girdi diziye yılmaz zaten eninde sonunda cemi ortaya çıkartıyor onu ngeçtim cem kendini kendikendine ele veriyor bu olanların mutlaka mantıklı bi açıklaması olmalı diye düşünüyorum
yorumlarımı iyi oku sevinmişe benziyormuyum sence zaten bu numarayıda yarına kadar yerdim ancak yeni tüyolar gelcek bide aynı resim kanaldde var onu anlamadım
yanlış anlamadın beni umarım sadece son zamanlarda filize kafayı takmıştın ya
aslının önünde kavga etmesinden dolayı sevinirdin dedim ama şaka olarak yoksa sen atlamazsın hiçbirşeyi, yoğun olduğun belli senin yorumlarından yoksun bıraktın bizi, iyi burdasın şu an :)
meraklandırmak için, forum takip ediliyorsa bize gönderme bu bakın fragmanda ayrı ama resimlerde bir kokusu çıkar az kaldı akşama
barışmaları hiçte erken değil. yoksa ömerle ferideye yer kalmıyor. feride yılmazlara gelecek. ömer ferideyi yılmazdan isticek:happy0064 yılmaz filiz barişmassa nasıl olacak bu işler:img-hyste
yanlış anlamadın beni umarım sadece son zamanlarda filize kafayı takmıştın ya
aslının önünde kavga etmesinden dolayı sevinirdin dedim ama şaka olarak yoksa sen atlamazsın hiçbirşeyi, yoğun olduğun belli senin yorumlarından yoksun bıraktın bizi, iyi burdasın şu an :)
meraklandırmak için, forum takip ediliyorsa bize gönderme bu bakın fragmanda ayrı ama resimlerde bir kokusu çıkar az kaldı akşama
valla bilmiyorum muitimedi bölümüne eklenen resimler kafamı gerçekten karıştırdı ama olucaklara hiç uymuyor bu söylemedi demeyin o zaman 5 ay daha bu dizi nasıl devam edicek konu kalmadı ki yok yok barışma beklemiyorum olmamalı mümkünse biraz daha uzaklaşsınlar
ya arkadaşlar ben anlatamıyorum derdimi olucaklara hiç uymuyor bunların barışması herşeye karşı birlikte savaşmaları bundan sonra nerdeyse mümkündeğil hattahayal ürünü çünkü bunların sorunları iletimşizlikken birlikte savaşmaları olmaz o zaman aslı niye girdi diziye yılmaz zaten eninde sonunda cemi ortaya çıkartıyor onu ngeçtim cem kendini kendikendine ele veriyor bu olanların mutlaka mantıklı bi açıklaması olmalı diye düşünüyorum
kimbilebilir ki matraka belki senaristlerimiz de olayların abuk subukluğundan ve herkesin bunların iletişim eksikliğinden bıktığını duyup konuşturmaya karar vermişlerdir güzide çiftimizi. yani iyicene düşünülürse seyircinin de hoşuna gidecek ve bunların da beraber hareket edecekleri bir senaryo oluşturabilirler ama aslıyı ne yapacaklar onu ben de merakla bekliyorum.puzzle a uymayan tek parça o.
barısırlarsa artık ayırmasınlar bi zahmet zaten bence barıstırırlarsa ayırmazlar bi daha yılmaz onlara yardım eder birlikte savasırlar ceme karsı filizle yılmaz. bu arada cem filizi kacırır mesela yılmazla olamasınlar diye o arada bebek de düser zaten sonra yılmaz hayatı pahasına filizi kurtarır yılmazın filiz için hayatını tehlikeye attıgını ayrıca sirket için yardımlarını da gören handanla ömer de yılmaza karsı yumusar tabi ömer ferideye asık oldugu için eliften kaynaklanan kini azalmıstır bunun da etkisi olur tüm bunlar olurken feridenin gecmişi de ortaya cıkar kesin kötü bi şeyler cıkacak bence ama işte böyle olacaksa aslı niye girdi bu diziye onu kestiremiyorum. bi de yılmazın sirketi kurtarmak için yardım etmeyecegi kesin mi ayrı olsalar da filizle, ben aslıdan cemin planlarını ögrenip gizli gizli yardım eder belki diyodum ama etmeyecekse bilemem tabi ne olur...
Zaten bende bunu dün belirtim, bu barisma olayi cok erken oldu diye, aklimizda binbir tane senaryo vardi, ama senaristler bizi sasirti, bundan sonra artik nelerin olabilecegini acikcasi kestiremiyorum, ya senaristler bizim burdaki isyanlarimizi duydu ve senaryoda ciddi bir degisiklik yapti yada bunlarin aciklamasi yok, ama yine bir ayrilik yasanacaksa buda Asli yüzünden olacaksa, ilk sezon tekrarlanacak Filiz Yilmazi yine kiskanacak ona inamayacak, ve is yine basa dönecek buda bana sacma geliyor iste, o yüzden en iyiysi seyretmek ve senin cumartesi günü getirecegin tüyolari beklemek
gülbeşeker
12-01-07, 12:19
barışmaları hiçte erken değil. yoksa ömerle ferideye yer kalmıyor. feride yılmazlara gelecek. ömer ferideyi yılmazdan isticek:happy0064 yılmaz filiz barişmassa nasıl olacak bu işler:img-hyste
arkadaşım sen de hemen ömerle ferideyi evlendiriyorsun ortada bir handan hanım var, feridenin geçmişi var bu çift de dizinin sonunda evlenir.
gülbeşeker
12-01-07, 12:25
valla bilmiyorum muitimedi bölümüne eklenen resimler kafamı gerçekten karıştırdı ama olucaklara hiç uymuyor bu söylemedi demeyin o zaman 5 ay daha bu dizi nasıl devam edicek konu kalmadı ki yok yok barışma beklemiyorum olmamalı mümkünse biraz daha uzaklaşsınlarbarışırlarsa niye konu kalmasın ki sorun şu yılmaz filize bebek için dönmemeli eğer bunun için dönerse filiz de onu kabul etmemeli peki o zaman bu barışma nasıl gerçekleşecek?Yılmaz bebeği öğrenmeden filize dönmeye nasıl karar verecek?Çünkü hiç filize karşı yumuşayacağa benzemiyor.
barışırlarsa niye konu kalmasın ki sorun şu yılmaz filize bebek için dönmemeli eğer bunun için dönerse filiz de onu kabul etmemeli peki o zaman bu barışma nasıl gerçekleşecek?Yılmaz bebeği öğrenmeden filize dönmeye nasıl karar verecek?Çünkü hiç filize karşı yumuşayacağa benzemiyor.
ben de bebek için dönmesini kesinlikle istemiyorum aslında filizin framandaki bakısları yeter bence ama yılmaza yetmez herhalde. yılmazın biraz zamana ihtiyacı var bitirmiş gibi görünmesine bakmayın elife de aynıydı o hapisteki tavırları falan. elif bekleseydi mutlaka yılmaz dönerdi ona hatta o fener sahnesinde evli olmasına ragmen zor dayandı affedip ona dönmemek için. ben yılmazın filizi de affedebilecegini düsünüyorum simdi olmasa da daha sonra hala nasıl da içi gidiyo filizi görünce aralarında gecen de hiç affedilmeyecek bi şey deil sadece zaman lazım...
aslının diziye girmesinin ASLInı oluşturabilecek durumlar aşağıda sıralanmıştır.
sizce en yakın şık hangisidir? :img-hyste
a- diziye tazelik gelsin diye alınmış olabilir
b- tansiyonu yükseltmek filiz-yılmaz için (bakın daha aralarında birşey olmadan biz bile kızı neredeyse yerin dibine soktuk, filizi düşünemiyorum)
c- cemin oyununun açığa çıkması (inşaat olayının öğrenilmesi için ortak birinin olması gerekiyordu aslı iki cephede de yer alıyor bu da olabilir)
d- yılmazın vazgeçilemezliğini vurgulamak (malum her gelen abayı yakıyor haklılarda :))
e- cemle birleşip güzide çiftimizi de ayırmak olabilir (çok düşük bir ihtimal ama düşünülebilir)
f- hepsi
g- hiçbiri
alalım cevapları kaçta kaçı doğru olabilir :img-wink:
[QUOTE=gülbeşeker;2067997]barışırlarsa niye konu kalmasın ki sorun şu yılmaz filize bebek için dönmemeli eğer bunun için dönerse filiz de onu kabul etmemeli peki o zaman bu barışma nasıl gerçekleşecek?Yılmaz bebeği öğrenmeden filize dönmeye nasıl karar verecek?Çünkü hiç filize karşı yumuşayacağa
Filizle Yilmazin ayri olduklari dönemlerde senaristler cok daha genis bir alanda hareket edebiliyorlar, cünkü tepkilere göre, gidis hatina göre senaryoyu degistirm optionlara sahipler, Filizle Yilmazin baristigini düsünürse ancak senaristlerin hareket etme alani kisitlanacaktir, ama bu bir hikayanin cikamiyacagi anlamina gelmez, belki evet Filizle Yilmazin yasayacaklari belli onun disina cikamaz senaristler ozaman onlarda mecburen baska seylere yogunlasacaktir bida büyük ihtimalle Feride Ömer cifti olacaktir, sonucta yeni filizlenen bir ask ve bu cephe daha cok konuya alinacaktir diye düsünmekteyim
gülbeşeker
12-01-07, 12:41
aslının diziye girmesinin ASLInı oluşturabilecek durumlar aşağıda sıralanmıştır.
b- tansiyonu yükseltmek filiz-yılmaz için (bakın daha aralarında birşey olmadan biz bile kızı neredeyse yerin dibine soktuk, filizi düşünemiyorum)
c- cemin oyununun açığa çıkması (inşaat olayının öğrenilmesi için ortak birinin olması gerekiyordu aslı iki cephede de yer alıyor bu da olabilir)
d- yılmazın vazgeçilemezliğini vurgulamak (malum her gelen abayı yakıyor haklılarda :))
e- cemle birleşip güzide çiftimizi de ayırmak olabilir (çok düşük bir ihtimal ama düşünülebilir)
f- hepsi
g- hiçbiri
a,b ve c şıkları bana mantıklı geliyor ama yine söylüyorum filizle yılmaz tekrar barışsalar da aslı karakteri isteyerk ya da istemeyerek onların arasını yine bozabilir.
Filizle Yilmazin ayri olduklari dönemlerde senaristler cok daha genis bir alanda hareket edebiliyorlar, cünkü tepkilere göre, gidis hatina göre senaryoyu degistirm optionlara sahipler, Filizle Yilmazin baristigini düsünürse ancak senaristlerin hareket etme alani kisitlanacaktir, ama bu bir hikayanin cikamiyacagi anlamina gelmez, belki evet Filizle Yilmazin yasayacaklari belli onun disina cikamaz senaristler ozaman onlarda mecburen baska seylere yogunlasacaktir bida büyük ihtimalle Feride Ömer cifti olacaktir, sonucta yeni filizlenen bir ask ve bu cephe daha cok konuya alinacaktir diye düsünmekteyim
barıstırırlarsa filizle yılmazı hem ömerle feridenin askına hem de feridenin gecmişinden gelecek sorunlara yönelebilirler bu zamana kadar hiçbi sey ögrenemedik feridenin gecmişine dair. diziye gecmişini unutmus sekilde girdiğine göre basit bi şey cıkmaz yoksa baska bi şekilde de girebilirdi yani. hiç de ipucu vermediler ilerde daha iyi bi şeyler bulabiliriz diye bu konuya hiç değinmediler herhalde...
f- hepsi
g- hiçbiri
Hakkimi c seceneginden yana kullaniyorum.. Bence budur.. :img-wink:
f- hepsi
g- hiçbiri
c olmasını isterdim ama filizle yılmaz barışıyorlarsa şayet zaten bu durumun ayyuka çıkacağı ve sonuçta ömerinde filizin de haberi olacağı, filizin böyle bir durum ortada iken bunu barışık olduğu yılmaza anlatmayacağını düşünmek bana saçma geliyor biraz.
aşkımbülent
12-01-07, 13:19
b ve c şıkları diyorum ben..cemin oyunlarını ortaya çıkaracak en yakın zamanda.filizle yılmazı birleştirecek olan da aslı olacak belki de.
Bence aslı cemin foyasını ortaya çıkaracak kişi ve cemden bu yüzden aslıyla çok uğraşacaktır birde aslı yılmaz filiz yüzünden baya bir üzülecektir filizde olan durumu aslıdada çok fazla görücez gibi yani aslı yılmazla filizi ayırmak için entrikalar çevirmez tabi filizle yılmaz barışırsa eğer ama barışmazlarsa aslıyla yılmazı beraber daha çok görürüz
forever_bim
12-01-07, 13:45
Matraka biliyor musun, ben Tekinerler batarsa Yılmaz'ın yardım etmesini istemiyorum. Manevi anlamda yardım etsin. Öteki türlüsü sadaka verir gibi olur. Para pul bu kadar hayati önem taşımamalı kırgınlıkların giderilmesinde.
yılmaz yardım eder nasıl mı
herşeylerini kaybettikleri anda dayanamaz onların ona yaptıklarını unutur ve
ömere sadıkoğlu şirketinde iş verir :img-hyste
handan ve ömeri gazi mah. yerleştirir (ders almaları için):img-hyste
handan da müjganın atölyesinde işe başlar:img-hyste
filizin çalışmasına gerek yok yılmazı bakar ona da:happy0064
olmaz ama hayal işte düşünebiliyor musunuz tekinerlerin gazi günlüğü:img-hyste
Açıkçası ben Ömer'le Handan'ı aynı kefeye koymuyorum, koyamıyorum. Gazi Mahallesi de olsa orası da yer değil mi? Orda yaşanamaz mı? Manevi zenginlik para puldan daha önemlidir.
Ayrıca Yılmaz'ın Ömer'e yardım etmesini istemiyorum iş dünyasında.
Filiz de bir Tekiner olduğuna göre senin dediğin olursa evlere temizliğe gitsin. Namusuyla para kazanır.:) Ya da Mualla Hanım'a ev işlerinde yardımcı olsun.
Tahminimce Feride Müjgan Hanım'a gidecek. Onunla daha yakın. Müjgan Hanım onun annesigibi. Ömer ikinci eşini de Müjgan Hanım'dan isteyecek.
Bugün 16.bölüm resimlerini çektim çekerkende seyrettim tabiki.Kimse demesin Yılmaz çok acı çekti diye Filiz'in yaşadığı şey Yılmaz'ın çektiklerinin yanında devede kulak misali kalır. Yılmaz'ın ne Elif'in evlendiğini öğrendiği zamana benziyor , ne de Filiz'in Yılmaz'a yaptığı suçlamalara.Bu bambaşka birşey. Seyrederken o acıyı derinden hissettim.Hadi kırılısın , üzülürsün anlarım .ama bu kadar ipleri koparacak dercede değil. (Zamanla affetti ama)Filiz Yılmaz'ı affettiyse , Yılmaz'ın Kayıtsız şartsız affetmesi lazımdı...Yine eskilere döndüm ama , kusura bakmayın...
forever_bim
12-01-07, 14:03
Bugün 16.bölüm resimlerini çektim çekerkende seyrettim tabiki.Kimse demesin Yılmaz çok acı çekti diye Filiz'in yaşadığı şey Yılmaz'ın çektiklerinin yanında devede kulak misali kalır. Yılmaz'ın ne Elif'in evlendiğini öğrendiği zamana benziyor , ne de Filiz'in Yılmaz'a yaptığı suçlamalara.Bu bambaşka birşey. Seyrederken o acıyı derinden hissettim.Hadi kırılısın , üzülürsün anlarım .ama bu kadar ipleri koparacak dercede değil. (Zamanla affetti ama)Filiz Yılmaz'ı affettiyse , Yılmaz'ın Kayıtsız şartsız affetmesi lazımdı...Yine eskilere döndüm ama , kusura bakmayın...
Haklısın resimleri görünce seninle aynı duyguları hissettim.
Sanki o bölümler başka bir dünyada yaşanmıştı.
Her zaman olduğu gibi ağır basan taraf Filiz, bende.
Ömer çiftlikte Filiz'e Yılmaz'ın gerçek kimliğini açıkladığında ve Filiz yere çöktüğünde dakikalarca sinirle ağladığımı hatırlıyorum.
Gerçek hayatta hiç bir kadının-isterse aşkından verem olsun-kendi kadınlık gururunu bırakıp onu bu hale getiren adamla birlikte olmasını onaylamıyorum.
Yılmaz'ın gururu varsa Filiz'in de vardır.
Akabinde TekStile yardım etti Yılmaz bunu görmezden gelemeyiz asla, ama açtığı manevi yaranın yanında yaptığı maddi yardımın benim gözümde hiçbir değeri yoktur.
bence yilmaz filize bebek icin dönmicek eyer öyle bisey olsa zaten filiz kabul etmemmeli cünkü kabul etse cok sacma olur bebek icin bana dönmesin de sora geri söyle ve bebek icin beraber ol cok sacma bence!!!!öyle olmicaktir!!!ben söyle olucagini düsünüyorum:filiz orda yilmaza hamile oldugunu söyler ve bu haftalik biter 58.bölümde filiz bebek icin bana geri döndiye söylemedim sadece bil okadar der ve belki baska seylerde syöleye bilir sorda yilmaz tabi sokta pesinden gider yilmaz o filize ona bebk icin geri dönmiceni ve onu hala cok sevdigine inandirrir zaten yilmaz filiz cokkkk seviyo sadece o son olayi gururuna yedirip ona gidemiyo barsamiyo !!!!!!!filizin gözlerine bile bakamiyo yoksa kendisinin yenilecegini biliyo!!!!!!!!
anliyacaginiz yilmaz filize kendini hala cok sevdigini söyler ve bunu ispatlar sözleriyle sora bbek icin cok sevindini falan söyler sorda barisirlar diye düsünüyorum bu barisma bebek yüzünden deyil yilmaz filizi hala sevdigi icin olacaktir!!!!!!!!
Hayatımda Filiz kadar gurursuz,yüzsüz bi insan daha görmedim.Böyle bir kız portresi görmek gerçekten çok feci bişey.İstenmediği halde hala Yılmazda Yılmaz diye o burnu havada adamın peşinde kuyruk olması çok yüzsüzce bişey.
Hayatımda Filiz kadar gurursuz,yüzsüz bi insan daha görmedim.Böyle bir kız portresi görmek gerçekten çok feci bişey.İstenmediği halde hala Yılmazda Yılmaz diye o burnu havada adamın peşinde kuyruk olması çok yüzsüzce bişey.
Çok ağır konuşmadın mı.. O kadar vazgeçmeyecek kadar seviyorsa.. İnanki bazen gurur baya geri planda kalıyor.. O çocuğun babası onun gurur yapması bir yerden sonra saçma gelir.. Seviyor Filizin fazla gurur yapmadığını biliyoruz.. Ama O kadar aşşağılanacak kadarda gurursuz bir kız değil.
Gurur geri planda kalıyosa Yılmazında o acayip saçma gururundan vazgeçmesi gerek.Onun sevgisi de çok büyükse eğer.O Yılmazın derdi ne anlamadım ben zaten.Filiz gibi bir kız ondan yüzlerce kez özür diliyo ve o hala affetmiyo.Ne zannedio kendini?
Sağol.. Bakalım uzun süre tutacağa benziyorum.
Bana öyle geliyorki.. Bu seferde konuşmadan barışcaklar gibi.. Konuşacakları bir konu varsa herhalde bir güven olcak.. İkincisi bebek.. Gerisini boşvermelerinden bıktım. Artık konuşsunlarda bizde kurtulsak.. Yoksa yine ayrılık görükcek..
forever_bim
12-01-07, 14:17
Filiz;
Benim gözümde değerlidir. Kızarım bağırırım eleştiririm yeri gelir öpmek isterim (yanlış anlaşılmasın dogru davrandıgı zaman) ama çoğu zaman aşırı desperate bir görünüm sergiletiyorlar Filiz'e. Acıların kadını, Aliye'nin boşluğunu Filiz kapattı bu sezon. Ağır psikiyatrik vaka ettiler kızı.
Gurur geri planda kalıyosa Yılmazında o acayip saçma gururundan vazgeçmesi gerek.Onun sevgisi de çok büyükse eğer.O Yılmazın derdi ne anlamadım ben zaten.Filiz gibi bir kız ondan yüzlerce kez özür diliyo ve o hala affetmiyo.Ne zannedio kendini?
Özürün bir dileme kapasitesi yok mu sence.. Nedense Özür dileyen hep Filiz oluyor.. Özür dilerim.. Herhalde saysam en çok Özür dileyen Filizdir.. O özürler bir saatten sonra önem kazanmıyor.. Bilirsin ki bir süre sonra özür yemek içmek gibi birşey olunca.. İnandırıcılıktan eser kalmıyor.. Yılmazın da artık filize güvenmemesinin nedeni herşey için kolayca özür dilemesi. Yılmaz yaralandı olmadık suçlamalar yedi. Yılmaz gözünde ilişkiyi artık bitirdiği için özürünü kabul etmiyor.. Artık çabalamaktan yorulduğu için özürü kabul etmiyor.. Çünkü yaka silkti yeter dedi.
Ya şimdi gelen fotoğraflara dayanarak 58.bölümde barışacaklarını düşünüyoruz. Yılmaz hemen evlenelim diyecek.Filiz ona ne cevap verecek.Ben babama söz verdim seninle evlenemem mi diyecek. Ya da evlenmeyi kabul edecek.Eğer kabul ederse yine Handan ve Ömer baskı kurabilirler.Babama verdiğin sözü unuttun mu diye.Nasıl çıkacaklar bu işin içinden...
Filiz;
Benim gözümde değerlidir. Kızarım bağırırım eleştiririm yeri gelir öpmek isterim (yanlış anlaşılmasın dogru davrandıgı zaman) ama çoğu zaman aşırı desperate bir görünüm sergiletiyorlar Filiz'e. Acıların kadını, Aliye'nin boşluğunu Filiz kapattı bu sezon. Ağır psikiyatrik vaka ettiler kızı.
bi karakter iki sezon ancak bu kadar farklı yazılır herhalde... cok büyük acılar yasadı evet ama gecen sezon cizdikleri karakterle uyusan tepkiler vermeliydi bunlarla karsılastıgında. simdi onun yerine aslı geldi filizin ilk sezonki durusu simdi onda güclü bi kadın aynı zamanda cıvıl cıvıl işlerini cok önemsiyo insanlara gercekten deger veriyo yani içinde kötülük yok asla, hayatının askını arıyo ve tabi yılmazdan etkileniyo yani bu kadar benzer bi de zengin bi aileden gelse tam olacaktı yani...
Filiz akli dengesini yavaş yavaş kaybetmeye başladı.Bu dizinin amacı ne onu da anlamadım zaten.Bu ne saçma sapan bir aşktır.Bu aşk hikayesi bundan sonra yola gelmez.Artık ikisininde aşkında saflık ve berraklık kalmadı bütün bu yaşananlardan sonra.
Ya şimdi gelen fotoğraflara dayanarak 58.bölümde barışacaklarını düşünüyoruz. Yılmaz hemen evlenelim diyecek.Filiz ona ne cevap verecek.Ben babama söz verdim seninle evlenemem mi diyecek. Ya da evlenmeyi kabul edecek.Eğer kabul ederse yine Handan ve Ömer baskı kurabilirler.Babama verdiğin sözü unuttun mu diye.Nasıl çıkacaklar bu işin içinden...
İşte burda asıl önemli olan bu çiftin aralarındaki bütün konuşmadıkları konuşmalarına bağlı.. Eğer konuşurlarsa ne ala.. Yoksa artık bundan sonra iflaf olmaz.. :icon_sorr
İşte burda asıl önemli olan bu çiftin aralarındaki bütün konuşmadıkları konuşmalarına bağlı.. Eğer konuşurlarsa ne ala.. Yoksa artık bundan sonra iflaf olmaz.. :icon_sorr
bütün herşeyi konuşup, tabiri caizse kirli çamaşırlarını döktükten sonra , en iyi çözüm kimseye haber vermeden gizlice gidip evlenmeleri.ne mualla, ne ekrem kimse olmadan ikisi nikah memurunun karşısına geçip evlensinler
bütün herşeyi konuşup, tabiri caizse kirli çamaşırlarını döktükten sonra , en iyi çözüm kimseye haber vermeden gizlice gidip evlenmeleri.ne mualla, ne ekrem kimse olmadan ikisi nikah memurunun karşısına geçip evlensinler
Biliyorsun ki bu mümkün değil.. Bu bizim dizinin formatına uymaz.. Ama illa duyurmadan yapacaz diyorlarsa yapsınlar.. Ama şunu unutmayalım ki.. Yılmazı takip ettiren Cem Nikah olacağını öğrenir.. Zaten onun öğrenmesi demek.. Herkesin öğrenmesine yol açar.. Sanırım gizli evlenselerde sorun olacak.. Onun için Cemin toptan temizlik yapılması lazım.. Yılmaz bir an önce Cemin alfabesini bozmalı.. Ve tekrar cemi cümle olamaycak kadar dağıtmalı.. Dövmekle olmaz bu işler. Yılmazıda pek saf yaptılar..
Açıkçası ben Ömer'le Handan'ı aynı kefeye koymuyorum, koyamıyorum. Gazi Mahallesi de olsa orası da yer değil mi? Orda yaşanamaz mı? Manevi zenginlik para puldan daha önemlidir.
Ayrıca Yılmaz'ın Ömer'e yardım etmesini istemiyorum iş dünyasında.
Filiz de bir Tekiner olduğuna göre senin dediğin olursa evlere temizliğe gitsin. Namusuyla para kazanır.:) Ya da Mualla Hanım'a ev işlerinde yardımcı olsun.
ilk yazdığında öemri aynı kefeye koymaman doğru ben zaten gülümsemek için yazdım bunu, art niyetim yok bilirsin beni
bende yılmazın yardımı olmadan filiz-ömer kardeşlerin halletmesini istiyorum, bu daha iyi olur
mualla filizi isterse tabikide yardımcı olur ama temizliğe gider mi sanmam yılmaz göndermez
O en doğrusunu yapıyor. Bence sen çok fazla önyargılı konuşuyorsun. Aşkta gurur olmaz. Üstelik birde hata yaptığını anlayıp sevdiğini anlarsan Filiz'in yaptığının 10 katını da yaparsın, taparsın, ölürsün de. Eğer bu dizi de gurur önemli olsaydı. Ömer karısının Yılmaz'ı sevdiğini bile bile baş ucunda tutmazdı. Yılmaz nişanlısı onu düğün günü terketmesine rağmen yıllar sonra yeniden onunla olmazdı...
Ömer çiftlikte Filiz'e Yılmaz'ın gerçek kimliğini açıkladığında ve Filiz yere çöktüğünde dakikalarca sinirle ağladığımı hatırlıyorum.
Gerçek hayatta hiç bir kadının-isterse aşkından verem olsun-kendi kadınlık gururunu bırakıp onu bu hale getiren adamla birlikte olmasını onaylamıyorum.
Akabinde TekStile yardım etti Yılmaz bunu görmezden gelemeyiz asla, ama açtığı manevi yaranın yanında yaptığı maddi yardımın benim gözümde hiçbir değeri yoktur.
buna katılmamak elde değil, yüreğine sağlık filiz bu gururdan vazgeçiyorsa yılmazın hayli hayli geçmesi gerekir bence, o yüzden filizin ağırlığının olmasının da nedenleri var bu yüzden filizi daha iyi anlıyoruz.
yılmaz 1 ytl olayında bağevinde geçmişi hatırlarken filizin çiflikteki sahnesi aklına gelmiş sonra filizin peşinden gidip onu sorgusuzca affetmiştir.filizin çektiklerini düşünerek bunu yapmış zaten olayların gelişiminde yılmaz o zamana kadar geçen safhada bir erkeğin gururunu altına alabilicek davranışlar sergilemişti.o yüzden olaylara yanlı bakmaktan vazgeçelim mümkünse yılmazda acı çekmiştir filizde acı çekmiştir.ama filizin kadınlık gururuyla oynanması her olayda mümkünse ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilmesin
Gurur önemli değilse eğer Yılmazda Filizi affetsin.Gururda biyere kadar.Kaç kere Yılmazın ayağına gidip özür diledi.İstenilmeyen yerde kalınmaz.Madem Yılmaz onu istemiyo onun da Yılmazı istememesi gerekir.Bi kere ikisinin de aşkında bi büyü kalmadı.Yüz kerede barışsalar hiçbişey eskisi gibi olamaz bana kalırsa.
Biliyorsun ki bu mümkün değil.. Bu bizim dizinin formatına uymaz.. Ama illa duyurmadan yapacaz diyorlarsa yapsınlar.. Ama şunu unutmayalım ki.. Yılmazı takip ettiren Cem Nikah olacağını öğrenir.. Zaten onun öğrenmesi demek.. Herkesin öğrenmesine yol açar.. Sanırım gizli evlenselerde sorun olacak.. Onun için Cemin toptan temizlik yapılması lazım.. Yılmaz bir an önce Cemin alfabesini bozmalı.. Ve tekrar cemi cümle olamaycak kadar dağıtmalı.. Dövmekle olmaz bu işler. Yılmazıda pek saf yaptılar..
birinci sezonda yılmazın yaptıkları aklıma geliyor ikinci sezonda ne alaka diyorum bu işe yılmaz tekinerlerle o kadar uğraşmıştıki valla ceme kıyakmı geçiyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum yılmazla filiz barışırsa olan diziye olucak kimse dememdi demesin konu yok yok
Gurur önemli değilse eğer Yılmazda Filizi affetsin.Gururda biyere kadar.Kaç kere Yılmazın ayağına gidip özür diledi.İstenilmeyen yerde kalınmaz.Madem Yılmaz onu istemiyo onun da Yılmazı istememesi gerekir.Bi kere ikisinin de aşkında bi büyü kalmadı.Yüz kerede barışsalar hiçbişey eskisi gibi olamaz bana kalırsa.
kaçkere diledi bana bi hatırlat sana cevaplarını vereyim ben bir kere diye biliyorum aynı diziyi ziliyorsak tabi mümkünse filiz sürünmelidir.eğer şimdi kavuşurlarsa geriye ne kalıcak ekrana milleti ömer feride aşkı için bağlanacağınımı hiç sanmıyorum
Sorma Geçen sezon ki çok akıllı Yılmaz nerde.. Şimdiki Yılmaz nerde..
Kesinlikle Ceme kıyak geçiliyor.. Bu kadar olmaz.. Eski Yılmaz olsa çoktan Cemin ayağını kaydırmıştı.. Sanırım yıllar geçtikçe yaşlandıkça performanstan düşüyor.. Yoksa şu an cemin külleri kalmaz idi. Yılmaz yaşlandı biraz saflaştı.. Yılmaz saflaştı.. Cemin akıllı olmayan aklı akıllılığa yerini bıraktı. Yılamzın saflığında ortam Cem gibi akılsızlara düştü. Akılsız insanı akıllı gibi göstermiyormyorlar mı.. Çıldırmamak içten değil.. Oysa IQ testi yapılsa eminim ki Cemde kuş beyni kadar akıl yoktur.. Ama sağolsunlar senaristler adamda olmayan aklı iyi akıllı yaptılar.. Senaristler çok büyük fedakarlık yaptılar kendi beyinlerini taktılar ona.. :)
aşkta gurur olmaz diyenler şimdide filizin yaptığına gurursuuzluk yüzsüzlük demeye başladılar hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım aşkta gurur vardır tıpkı aslının evinde yılmazın filize sorduğunda filizinde ona cevap verdiğindeki gibi gurursuz bi aşk olmaz
Filiz niye sürünüyomuş.Sürünücek kadar ne yapmış.Yılmazın ona yaptıklarını ne çabuk unuttunuz.Sırf Elifin intikamını almak için onun duygularıyla oynadı.Filizin yaptıklarını Yılmazın bu yaptığının yarısı bile olamaz.
kaçkere diledi bana bi hatırlat sana cevaplarını vereyim ben bir kere diye biliyorum aynı diziyi ziliyorsak tabi mümkünse filiz sürünmelidir.eğer şimdi kavuşurlarsa geriye ne kalıcak ekrana milleti ömer feride aşkı için bağlanacağınımı hiç sanmıyorum
sürün sürün nereye kadar matraka, işkence etmekten bıkmadın daha ne olması gerekiyor ki senin bu isteğinden vazgeçmen için, yılmaz bile filizin bakışlarına yenilmekten kaçıyor, hoş bu bölüm o bakışlara kilitleniyor ya yılmazımın aklı başına geliyor, sana etkisi yok sanırım bu bakışların :)
feride-ömer aşkı onların ki kadar bağlamaz gibi geliyor bana
Sorma Geçen sezon ki çok akıllı Yılmaz nerde.. Şimdiki Yılmaz nerde..
Kesinlikle Ceme kıyak geçiliyor.. Bu kadar olmaz.. Eski Yılmaz olsa çoktan Cemin ayağını kaydırmıştı.. Sanırım yıllar geçtikçe yaşlandıkça performanstan düşüyor.. Yoksa şu an cemin külleri kalmaz idi. Yılmaz yaşlandı biraz saflaştı.. Yılmaz saflaştı.. Cemin akıllı olmayan aklı akıllılığa yerini bıraktı. Yılamzın saflığında ortam Cem gibi akılsızlara düştü. Akılsız insanı akıllı gibi göstermiyormyorlar mı.. Çıldırmamak içten değil.. Oysa IQ testi yapılsa eminim ki Cemde kuş beyni kadar akıl yoktur.. Ama sağolsunlar senaristler adamda olmayan aklı iyi akıllı yaptılar.. Senaristler çok büyük fedakarlık yaptılar kendi beyinlerini taktılar ona.. :)
bence bu senaristler işe bilmeden girdiler krakter özelliklerini yani yılmaz saf olup çıktı kemal derviş gibi bizde diziye aslıyı transfer ettik yılmaz olayları çözemiyor diye ee bir dahaki bölüm barışıyorlarmış ya ne diyim artık ayrılarken o kadar konuyu çöpe atıcaklar işleri hiçte kolay değil sabır dilemek lazım
kavusurlarsa ne güzel birlikte oldukları sahneleri izleriz zaten bitecek haziranda son iki üç bölüm birlikte görmek bana yetmez valla ben daha fazlasını istiyorum.:img-yes: ömer feride askını da bize bütün güzellikleriyle izlettirirlerse hissedersem asklarını ben onlar için de izlerim cok da mutlu olurum güzel bi aşk daha izlediğim için...:img-in_lo :img-yes:
yılmazın çektiğini ne zaman ve nerede çekti filiz Allah aşkına. Çocuk kızı sevmiyorken bile o acı çekiyor diye derbeder oldu.sonra da elinden ne geliyorsa yaptı. mesele bu cümlede saklı işte. "elinden geleni yaptı"Peki filiz naptı koca bir hiç sadece özür dileme sadece ağlayıp zırlama başka hiçbirşey yok elle tutulur gözle görülür. artı yılmaz da seni seviyorum deyip evlenme teklif ettikten sonra en ufak bir yalış yapmadı filize ne davranışlarında ne de konuşmalarında.ama en büyük kabahat yılmazın tabi adam zırlayamıyor napsın.bizim kalbimizin parçalanması için ağlaması lazım karşımızdakinin.mazlumun yanındayız ya.
sürün sürün nereye kadar matraka, işkence etmekten bıkmadın daha ne olması gerekiyor ki senin bu isteğinden vazgeçmen için, yılmaz bile filizin bakışlarına yenilmekten kaçıyor, hoş bu bölüm o bakışlara kilitleniyor ya yılmazımın aklı başına geliyor, sana etkisi yok sanırım bu bakışların :)
feride-ömer aşkı onların ki kadar bağlamaz gibi geliyor bana
ilk önce herkesin kafasına yılmaz ve filiz ilşkisinin bittiğini anlaması gerekiyor ama maalisef herkes niye bunlar ayrı şöyle böyle demekten senaristerin kafasınbı karıştırmaktanbaşka bir iş yaptıkları yok birliktelerken dizi izlenmiyor arkadaşlar bunu neden anlamak istemiyorsunuz forumdaki 150-200 kişiyle türkiye bir değil bunu hep atlıyoruz filizle yılmazın aralarına mesafe koymuşken tekrar konuşmadan hiçbirşeyi halletmeden barıştırmak neden soruyorum yani neden
Bence bundan sonra eskiye dönüp su bu kadar hatali, bu bukadar hatali konulara girmeyelim, zaten bu forumu takip eden kimin neyi düsündügünü, kimin hangi karakteri savundugunu biliyor.
Asil bundan sonra olucaklar önemli.
Birincisi Resimlere bakilinca Filizle Yilmaz barisiyorlarmis gibi gözüküyor, muhtemelen Filiz Yilmaza bebegi söyledigi icin bu barisma gerceklesecektir. Peki Filiz Yilmazin bu bebek yüzünden ona geri dönmesini istemeyen degilmiydi, simdi nasil oluyorda böyle bir barisma gerceklesecekse Yilmazla barismayi kabul ediyor, yoksa bebegi söylemedenmi Yilmaz Filizin direcini anlayacak, ve sevgisi agir basacak ve Filizle baisacak, yoksa barisma öncemi gerceklesecek - gerci böyle bir durumda barissalar bile Yilmaz Filize karsi tavir almazmi, benim bunu bilmeye hakkim vardir, neden daha önce söylemedin demezmi.
Ikincisi Asli bu diziye neden girdi, iki bölüm sadece biz seyircilerin kafasini karistirmak icinmi yoksa, gercekten arayi bozan ücüncü sahiz olarakmi - bu da benim kafamda soru isareti olusutruyor, baslardan Aslinin bu büyük asktan haberi yoktu, Yilmazin dostca yakinlasmalarini yanlis anlamis olabilri tamam ama Yilmazla Filizin büyük askini ögrenince, vede üstelik Filizin Yilmazdan hamile oldugunu ögrenince Asli yinede Yilmaza yakinlasma cabalarina girermi bilmioyrum, Aslinin simdilik cizdigi karakter buna izin vermez diye düsünüyorzum - peki ozaman Asli neden bu diziye girdi, sadece Filizle Ömerin insaat isinde gözlerini acmak icinmi?
Ücüncüsü ikinci sezon Ihlamurlar Altida degismis karakter yapisiyla karsimiza cikti, ve bu nedenle senaristler cok elestiri aldi, simdi herseyi düzene sokmak vakti diye, Filizle Yilmazi ayirmamak üzere birlestirme karari almis olabilirler, ve bu agirliyi bu ciften alip ömer Feride ciftine yönetebilirler, nede olsa gecen sezonda ask sadece bir cephede yoktu ve bu nedenle senaryo daha renkli gelise biliyordu, en azindan sadece bir ciftin ayrilma ve barisma sahnelerini izlemek zorunda kalmiyorduk, bence bundan sonra yine böyle olcak, Feride ve ömer ciftini daha fazla izleyecegiz gibime geliyor
forever_bim
12-01-07, 15:02
Valla her bölüm Filiz'in deli gibi ağlamasını izlemektense, ve Yılmaz'ın bitti bitti deyip sonradan yeniden saçma hareketlerini yapmasını izlemektense dadı ile babanın klişe ama yormayan, sıcak ve tertemiz aşkını izlemeyi tercih ederim.
Ne ara şans verildi ne ara izledik Feride Ömer aşkını da bağlayıcılığına karar verdik? Sıra mı geldi Cem manyagından?
Cem'den sıra gelirse,
Filiz ve Yılmaz saçmalamasına en azından biraz ara verilir ve cıcığı çıkmış bu ilişki dinlendirilirse-çünkü izleyici yoruldu.
Feride Ömer aşkı da güzel bir şekilde anlatılır. Ellerinde Sinan Tuzcu var hatırlatırım!!
Herkes hem fikirdi sanırım.Filiz ve Yılmaz'ın barışıp , çevresindekilere aşklarını kabul ettirmelerini , Beraber el ele çevresindekilere karşı mücadelesini seyretmeyi istemiyormuduk. İşte istediğimiz olacak umarım.Merak etme konu sıkıntısı çekmeyiz ..Cem Bey var ya bol bol onun sahnelerini seyrederiz .He bir de şu an sakin , uslu , iyi niyetli olan Aslı var onun ne yapacağı henüz belli değil...Ben düşünüyorum da bu dizide Handan hariç kötü karekterleri bir bayan yoktu. Ben nedense Aslı'nın şöyleeee bir U dönüşü yapacağını düşünüyorum.
kavusurlarsa ne güzel birlikte oldukları sahneleri izleriz zaten bitecek haziranda son iki üç bölüm birlikte görmek bana yetmez valla ben daha fazlasını istiyorum.:img-yes: ömer feride askını da bize bütün güzellikleriyle izlettirirlerse hissedersem asklarını ben onlar için de izlerim cok da mutlu olurum güzel bi aşk daha izlediğim için...:img-in_lo :img-yes:
neresi güzel olur bana bi söylesene neresi böyle tam konular fazlayken izlerken canım sıkılmazken filizle yılmaz kavuşucaklar yok ceme karşı birlikte savaşacaklar cemin bi şeyi yokki nasıl birlikte savaşacaklar cem o kadar önemli biri değilki oradaki konular iki bölümde biter
Valla her bölüm Filiz'in deli gibi ağlamasını izlemektense, ve Yılmaz'ın bitti bitti deyip sonradan yeniden saçma hareketlerini yapmasını izlemektense dadı ile babanın klişe ama yormayan, sıcak ve tertemiz aşkını izlemeyi tercih ederim.
Ne ara şans verildi ne ara izledik Feride Ömer aşkını da bağlayıcılığına karar verdik? Sıra mı geldi Cem manyagından?
Cem'den sıra gelirse,
Filiz ve Yılmaz saçmalamasına en azından biraz ara verilir ve cıcığı çıkmış bu ilişki dinlendirilirse-çünkü izleyici yoruldu.
Feride Ömer aşkı da güzel bir şekilde anlatılır. Ellerinde Sinan Tuzcu var hatırlatırım!!
sinan tuzcu dizide yan krakter olarak parlamıştır.ama dizinin başrol oyuncusunun önüne hiçbir zaman geçirmezler ki ben şahsen senin gibi düşünmüyorum biliyorsun o aşktanda hiç etkilenmiyorum çünkü filiz yılmaz sıcaklığını alamıyorum kimse gücenmesin
sen değilmiydin hatalı krakterleri seven işte yılmazda sana göre hata yapmış oluyor daha ne istiyorsun
kimsenin anlamak istemediği tek olay şu an filiz yılmaz ilşkisi yoktur bitmiştir.aralarında ister yanlış anlama olsun isterse gurur yapsınlar bu şekilde devam etmelidir.
Herkes hem fikirdi sanırım.Filiz ve Yılmaz'ın barışıp , çevresindekilere aşklarını kabul ettirmelerini , Beraber el ele çevresindekilere karşı mücadelesini seyretmeyi istemiyormuduk. İşte istediğimiz olacak umarım.Merak etme konu sıkıntısı çekmeyiz ..Cem Bey var ya bol bol onun sahnelerini seyrederiz .He bir de şu an sakin , uslu , iyi niyetli olan Aslı var onun ne yapacağı henüz belli değil...Ben düşünüyorum da bu dizide Handan hariç kötü karekterleri bir bayan yoktu. Ben nedense Aslı'nın şöyleeee bir U dönüşü yapacağını düşünüyorum.
haklısın bunu savunanların başında ben geliyordum ama bu iş 40.bölümden sonra olmalıydı 2-3 bölüm geçmeli filizlke yılmaz barışmalı sonra birlikte cephe oluşturmalıydılar ama dizi tam tersi yöne doğru kaymıştır.bunun için çok geç kalınmıştır
forever_bim
12-01-07, 15:10
sinan tuzcu dizide yan krakter olarak parlamıştır.ama dizinin başrol oyuncusunun önüne hiçbir zaman geçirmezler ki ben şahsen senin gibi düşünmüyorum biliyorsun o aşktanda hiç etkilenmiyorum çünkü filiz yılmaz sıcaklığını alamıyorum kimse gücenmesin
sen değilmiydin hatalı krakterleri seven işte yılmazda sana göre hata yapmış oluyor daha ne istiyorsun
kimsenin anlamak istemediği tek olay şu an filiz yılmaz ilşkisi yoktur bitmiştir.aralarında ister yanlış anlama olsun isterse gurur yapsınlar bu şekilde devam etmelidir.
Dizide tek bir başrol var Bülent İnal.
Ama Tuba B. ve Sinan T. 2. başroldür hatırlatırım. Jenerikte ikisi birlikte 2. sıradalar. Birden sonra iki geldiğine göre, ikinci başrololuyorlar.
Aslında şu anda jenerikte ilk sırada Cenk Ertan yazmalı. Adam hepsinden fazla sahnede var.:img-pilot
ayrıca cemin oyunlarını gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz adamın yapabilecekleri belli zaten kendinide ele vermeye başladı açığa çıkınca konu kalmıyorki yani filizle yılmaz barışıcak konu nerde kalıcak tekinerlerin iflası senaristler için çok güzel bir malzemeydi ayrıca sadece bizim yaşıtlarımnız bu diziyi izlemiyor ben adım kadar eminimki handan hanıumın fakirliği görmesini isteyen o kadar çok kişi vardırki ama nerde filizcilerin sesini duyanlar bizim tepkimizi es geçiyorlar galiba
neresi güzel olur bana bi söylesene neresi böyle tam konular fazlayken izlerken canım sıkılmazken filizle yılmaz kavuşucaklar yok ceme karşı birlikte savaşacaklar cemin bi şeyi yokki nasıl birlikte savaşacaklar cem o kadar önemli biri değilki oradaki konular iki bölümde biter
o yüzden bunca bölümdür cemi basrol pardon modumuzun bulduğu söz daha uygun buraya bosrol olarak izliyoruz di mi? görüldüğü üzere senaristlerimiz yazmak isterlerse gayet de cemle ilgili konuyu uzatacak sahneler bulabiliyorlar. ben artık yılmazla filizi bir arada görmek istiyorum ayrıca bu dizi onlardan ibaret değil ki diğer karakterlere de yer vererek onların birlikte oldugu bölümler izletebilirler gayet de güzel olur ben feride ömer askını da izlemek isterim mesela ya da keremle nalan arasında olacakları da...
forever_bim
12-01-07, 15:15
Ayrıca matraka
Ben kimsenin başkasının önüne geçmesi derdinde değilim. Yeteneği olana yetenegi dogrultusunda rol ve sahne verilsin. Yani hakkaniyetli rol dagılımı.
Sen de görüyorsun ki herkes Cem'den dolayı diziden soğudu.
Filiz niye sürünüyomuş.Sürünücek kadar ne yapmış.Yılmazın ona yaptıklarını ne çabuk unuttunuz.Sırf Elifin intikamını almak için onun duygularıyla oynadı.Filizin yaptıklarını Yılmazın bu yaptığının yarısı bile olamaz.
katılıyorum kardeş 13.bölümü izledim birkez daha yılmaza çok kızdım yane ....
Dizide tek bir başrol var Bülent İnal.
Ama Tuba B. ve Sinan T. 2. başroldür hatırlatırım. Jenerikte ikisi birlikte 2. sıradalar. Birden sonra iki geldiğine göre, ikinci başrololuyorlar.
Aslında şu anda jenerikte ilk sırada Cenk Ertan yazmalı. Adam hepsinden fazla sahnede var.:img-pilot
evet katılıyorum cem akmanı çok büyüttüler nedeninide bir türlü anlamadım halada anlamakta güçlük çekiyorum biliyorumda ne yapabilirim sevgili modum ama ömer feride aşkı sıcak gelmiyor bu benim kişisel görüşüm yani
forever_bim
12-01-07, 15:26
evet katılıyorum cem akmanı çok büyüttüler nedeninide bir türlü anlamadım halada anlamakta güçlük çekiyorum biliyorumda ne yapabilirim sevgili modum ama ömer feride aşkı sıcak gelmiyor bu benim kişisel görüşüm yani
Yahu matraka,
Isınacagın kadar yer vermediler ki. Cem'den sıra gelmiyor diyorum anlatamıyorum.
Bende de daha Feride Ömer aşkı-çok güzel elektirik almama ragmen- Ömer'in Elife karşı olan aşkını bastıramadı.
Bir de çok merek ediyorum. Filiz ve Ömer'i imzamdaki gibi görmek nasip olacak mı?
tamamen dizinin uzaması için cemi bu kadar izliyoruz bu kadar zeki bi karakter gibi çiziliyo cünkü baska yolu yok tabi bu arada yılmazla ekrem de bi türlü harekete gecmeyen biraz safca olmak durumunda kaldılar. bence biraz da içinde mafya silah falan olan diziler daha cok izleniyo ya bunun içinde silahlı mafya tarzı adamları da bu kadar cok görmeye basladık ama sunu gözardı ettiler mesela gümüs dizisinde ne zamanki silahlar girdi işin içine reytingi düstü dizinin bunu kendi yönetmeni söyledi bilerek böyle sahneler eklendi ama tutmadı diye aynısını burda da yapmaya calısıyorlar ama sogutuyorlar izleyiciyi hala farkında değiller galiba...
Yahu matraka,
Isınacagın kadar yer vermediler ki. Cem'den sıra gelmiyor diyorum anlatamıyorum.
Bende de daha Feride Ömer aşkı-çok güzel elektirik almama ragmen- Ömer'in Elife karşı olan aşkını bastıramadı.
Bir de çok merek ediyorum. Filiz ve Ömer'i imzamdaki gibi görmek nasip olacak mı?
bende diyorumya zaten bol bol gösterselerde ilgimi çekmez ama anlatamıyorum tamam izlerim ama bişey beklemem izleyiciyi ekrana beklenti çeker bunu unutmayalım
[B]Bir de çok merek ediyorum. Filiz ve Ömer'i imzamdaki gibi görmek nasip olacak mı?
imzan çok güzel olmuş, ilk sezon görüyorduk bu sezon da kısmet olur inşallah, kardeşlik galip gelecektir, birbirlerini anlayacaklar
forever_bim
12-01-07, 15:38
E matraka sen Yılmazla Filizin şu anda barışması taraftarı degilsin, onu anladık, Feride ve Ömere de yer vermesinler diyorsun onu da anladık, tamam sana göre uygun olan hangisi? Aslı Yılmaz aşkı mı? Yoksa Cem Handan aşkı mı?
bende diyorumya zaten bol bol gösterselerde ilgimi çekmez ama anlatamıyorum tamam izlerim ama bişey beklemem izleyiciyi ekrana beklenti çeker bunu unutmayalım
Banada herzaman Filiz Yilmaz iliskisi cok sicak geldigi icin bu diziyi izliyorum, beklentimde sonunda onlari mutlu görmek, ama dedigim gibi bende bu kadar cabuk bir barismayi beklemiyordum, ama simdi baristirirsalar birdaha ayiracaklarinida tahmin etmiyorum, bu nedenle konular tükenmemesi icin Feride Ömer ciftine yogunlasacak senaristler
E matraka sen Yılmazla Filizin şu anda barışması taraftarı degilsin, onu anladık, Feride ve Ömere de yer vermesinler diyorsun onu da anladık, tamam sana göre uygun olan hangisi? Aslı Yılmaz aşkı mı? Yoksa Cem Handan aşkı mı?
Vallahi simdiye kadar gördügüm en uyumlu cif handan Cem cifti olur sanirim, bu kadar benzeyen iki karakter olabilirmi. Bundan sonra lütfen Handan ve Cem
valla şuanda tam anlamıyla ömer&feride aşkı olmasa bile ben yinede bu ikiliyi izlerken çok keyif alıyorum zaten bu bölümden itibarende aşkları başlayacak vede doludizgin devam edecektir hele bu ikilinin yanına küçük elifte eklenince çok şeker oluyorlar şuanta tek sıkıntım şu cem psikopatın çok fazla ön planda olması umarım en kısa zamanda yok olur gider
aman ya sevgili modum seninle ikimiz türk filmi krakterlerine döndük bir türlü anlaşamıyoruz anlaşıoyruzda birbirimizi yanlış anlıyoruz tamam işte ömer feride aşkının göstersinler mahallelileri göstersinler kerem nalan göstersinler ama cem akman geri plana gitsin bunlar olduğu zaman dizi gene izlenir demek istiyorum
ama genel beklentide filiz yılmazın kavuşması olur filiz yılmaz yani genel beklenti gerçekleşirse anlamı kalmaz kavuşursada reytingler düşer tekrar ayırmak için planlar yapmak zorunda kalırlar
Ağustos Böcüğü
12-01-07, 15:45
Neden Yılmaz&Filiz ilişkisinin bittiğini düşünmemiz gerekiyor onu anlayamadım. Yoksa biz 50 küsur bölüm boyunca aslında Aslı'nın geleceğini biliyorda onun için mi izliyorduk diziyi.Efendim Filiz'in bilmem kaçıncı özür dileyişiymiş..Biz mükemmeliz ya karakterlerde öyle olmalı..Eğer Filiz Yılmaz'ın ona yaptığını affedebildiyse Yılmaz'da etmeli..Filiz'in tükenmemiş kredisi var daha benim nezdimde. Kaldıki Yılmaz bilerek,isteyerek,planlayarak intikam için olayda hiç günahı olmayan Filiz'i kullanmıştır. Filizinki ise tamamen güven sorunudur. Üstelik sözkonusu çok sevdiği abisidir.
Şimdi başladık bebeği söylesinde mi barışsınlar söylemesinde mi barışsınlar.Kız ağzıyla kuş tutsa yaranamıycak.. Aynı durumda bende olsam söylemem bu aşamada. Eğer bir zamanlar beni sevdiğini iddia eden kişi beni sildiğini söylüyor ve tüm kapıları yüzüme kapatıyorsa.Benim nazarımda Filiz yapması gereken tüm hamleleri barışmak adına yapmıştır.Sıra Yılmaz'da..
Ben bu diziyi Yılmaz&Filiz birlikteliği için izliyorum.Kapışmaları için değil..Senaristler diziyi öyle saçmasapan bir noktaya getirdilerki basıl toparlarlar bilmem.
gülbeşeker
12-01-07, 15:46
senaristler bu forumu okuyorlarsa işleri çok zor,kimi der filiz-yılmaz ayrı kalsınlar yoksa işlenecek konu kalmaz, öbürü der filiz-yılmaz birleşsin beraber sorunlarını çözsünler.Bence senaristler gelecek bölümde filizle yılmazı birleştirirlerse 3-5 bölüm sonra tekrar ayırırlar aslı karakteri diziye boşuna girmedi şu anda mükemmel bir profil çiziyor olabilir ama bu hep böyle gidecek değil aslı iyi bir insan birdenbire bir psikopata dönüşmez ama bir şekilde filizle yılmazın arasına girecektir.Ayrıca filizn çocuğunu düşürmesi durumu var,bu olaydan cem sorumlu olursa filiz de yılmaz herşeyi bildği halde kendisini uyarmadığı için yılmaza kızabilir ve ondan uzaklaşabilir.Söyleceğim şu ki filiz-yılmaz ilişkisi yine gel-gitlerle devam edebilir.Feride-ömer aşkına gelince bu aşka ağırlık verilmesi güzel ama beni çok fazla etkilemiyor,yanlarında küçük elif olunca ben onların sahnelerinden daha çok keyif alıyorum.Ayrıca ömerle yılmazın dost olacağı bölümleri de merakla bekliyorum.Bu da yılmaz tekinerleri batırmaktan kurtaracağı için değil,ömer yılmazın gerçekten filizi sevdğine inandığı için olacaktır,bunun için de artık cemin filize zarar vereceği bir anda yılmazın kendi hayatını tehlikeye atması , yani kurşunlara gelmesi mi gerekir bilmiyorum.
ya ben zannetmistim ki yilmaz büyük bir kaza gecirir ve filiz de hamile oldugunu söyler :(ama iyikli olmamis :happy0064
ben bu özeten birsey anlamadim ama filizin nasil kiskandigini anladim....
bu bölümü heyecanla bekliyorum
aksama kadar nasil dayanacigim ya!!!!
Siz cok haklisiniz Cem psikosu yetti artik ya ciksin diziden gicik oluyorum adama
:icon_evil
:cheer:Bu Bölümü sabirsizlikla bekliyorum:cheer:
CAnim DedikLerim CAnimi ALDi !!!!
arkadaşlar handan bu durumu ömere nasıl açıklar?
ömer elifin üzülmesine dayanamaz, feride de geri gelmez ne olacak?
aslı bu bölüm öğrenecek mi bizim aşıkları?
cemin yeni planı ne olacak?
filizi neler bekliyor?
az çok biliyorum ama sizinde fikirlerini alabilir miyim, kaçırdığım bir yer olabilir
Neden Yılmaz&Filiz ilişkisinin bittiğini düşünmemiz gerekiyor onu anlayamadım. Yoksa biz 50 küsur bölüm boyunca aslında Aslı'nın geleceğini biliyorda onun için mi izliyorduk diziyi.Efendim Filiz'in bilmem kaçıncı özür dileyişiymiş..Biz mükemmeliz ya karakterlerde öyle olmalı..Eğer Filiz Yılmaz'ın ona yaptığını affedebildiyse Yılmaz'da etmeli..Filiz'in tükenmemiş kredisi var daha benim nezdimde. Kaldıki Yılmaz bilerek,isteyerek,planlayarak intikam için olayda hiç günahı olmayan Filiz'i kullanmıştır. Filizinki ise tamamen güven sorunudur. Üstelik sözkonusu çok sevdiği abisidir.
Şimdi başladık bebeği söylesinde mi barışsınlar söylemesinde mi barışsınlar.Kız ağzıyla kuş tutsa yaranamıycak.. Aynı durumda bende olsam söylemem bu aşamada. Eğer bir zamanlar beni sevdiğini iddia eden kişi beni sildiğini söylüyor ve tüm kapıları yüzüme kapatıyorsa.Benim nazarımda Filiz yapması gereken tüm hamleleri barışmak adına yapmıştır.Sıra Yılmaz'da..
Ben bu diziyi Yılmaz&Filiz birlikteliği için izliyorum.Kapışmaları için değil..Senar