PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

cemotara
13-01-07, 00:23
Bugünkü bölümü izlerken çok daraldım ya varya filiz,ömer,feride sahneleri olmasa hiç izlemem bu diziyi yılmazın tavırlarını anlamak mümkün değil filiz zorakide olsa yılmaza geliyor aslıdan çekindiği için onu merak ediyor hayatından endişe ediyor yılmazın filize söylediklerine bak eğer yılmaz ölürse filiz fazla üzülmezmiş hayatına gülerek kaldığı yerden devam edermiş esasında yılmazı bir güzel dövmek gerekiyor çok sinir oldum bu bölüm aslıyla bir dakka bile ayrılmıyorya aslıda zaten acayip acayip konuşuyor bu bölümde çok fazlaca ukalaydı aslı birde sapancaya giderken yılmazın ikide bir aslıya bakıp gülümsemesi çok sinir bozucuydu filiz ise garibim bebeği söylemek için yılmazın peşinden koşup duruyor ama yılmaz hiç takmıyor bile kıza randevu veriyor sonrada gitmiyor üstünede çok sıkıcı bir görüşmeydi zaten diyor yani bukadarda gurur olmazki hele o kayıktaki halleri felaketti yani kız yanına oturup sana aşık olmuş olabilirim diyor vede yılmazın koluna giriyor yılmazda tık yok elele kollkola sandalda muhammet yapıyorlar filizde orda öyle bakakaldı kız resmen yıkıldı bence kesinlikle bebeği söylemekten vazgeçti
ömer ise bu bölümde çok iyiydi ferideyle olan sahnelerde müthiş keyif aldım filizle olan sahneleride çok güzeldi filiz aynı elifteki gibi burdada yine ömerin yanındaydı ona cesaret falan vermesi çok güzeldi filizin annesine söylediği lafların hepsi çok doğruydu kesinlikle feride ömer aşkı haftaya start alıyor çok güzel sahneler olacağı kesin filizin ofiste yılmazı beklerken çeketi alıp koklaması çok güzeldi
Artık filiz yılmaz ilşkisi ne olur bilemem çünkü yılmaz şuanda ne yaptığının farkında değil ahh filiz ahh ne olacak bu senin halin kız hep bunalımda olmazki bukadarda canım bari diziye şöyle karizmatik bir erkek girse ama çok iyi bir insan olmak şartıyla ozaman yılmazı ben görürüm

yesimcan
offfffffff ya bu nasil bi bölümdü ya hic bisey olmadi cokkkkkkkkkk yavasssssssss ilerliyor !!!!!!!!!!!!!tabi bu arada herkese katiliyorum ben izlerken kafayi yedim ya asli cok kicigima gitti cok sakin iyiniyetli duruyo ama iside altan götürüyo !!!!!!!!!!!!!yilmaza pessssss yani bukadarda olmazzzz bi insan ben eski yilmazi istiyorummmmmmmm bune yaaaa SIKICI dedi düsen biliymusunuz olmaz bukadar bu bölümde yilmaza cok kizdimm ya filizede cok üzüldüm canim benim kiz ne bekliyo neylen karsilasiyo olmaz pessssss eyer birlesirlerse bu bebek yüzünden olursaaaaaaaa filiz bunu kabul etmemeli ederse bilmiyorum artik!!!!!!!noluyo ya herkes bi tarafa savruluyo cem filizlen yilmaz beyimiz asliylan olmaz artik offffff offffffff!!!

eski yilmaz geri dönsünnnnnnnnnnnn böyle olmuyo yaaaaaaaa bune eski yilmazi istiyoruzzzzzzz

devil61
savunmasin degil savunamaz zaten:img-yes: :):):):):img-hyste ya bende filize kiziyorum her nekadar sevsemde aslinda dogru yapiyor ama karsisindakini biz bildigimiz icin yanlis geliyor...Filiz biRAk su Yilmazin pesini...o kosun artik senin pesinden..ama bizim elimizden seni kolaykolay alamaz..birazda o ceksin

yılmaz hıc bıse cekmez ya canından cok sevdığın bırınden ayrılmıssın hıc bı uzuntu belırtısı yok adamda(aslıyla gollerde sandal keyfı yapmaya bıle keyfın var).fılızın onu merak ettığını sankı bılmıyo zahmet etmıssın dıyo kıza.yuh yılmaz.cok ustune geldık bu aksam ama hakedıyosun.

sinem*
13-01-07, 00:24
yılmazın aslıyla bakışmaları çok saçma geliyor,filiz cemle gezdi diye çok eleştirilmişti ama yılmazın sürekli kıza uzun uzun bakması sorun teşkil etmiyor kaç bölümdür hadi şaşırdı falan dedik ama abarttı bu seferde alışkanlık yarattı herhalde...

61MERVE61
13-01-07, 00:24
Ben hep filizciyimdir bunu ne olursa olsun birsey degistiremez...bu bolum sevdiklerim daha cook cogaldi filiz bambaska zatende:),nalan-kerem Bayildim vala annem yanimda olmasaydi aglicaktim onlarin sahnesinde:)snra Omer zatende iyice bi hosuma gitti.....
bu bolum
omer IN
yilmaz OUT yilmaz beni deli etttin..

_marbled_
13-01-07, 00:25
BU BOLUMDE KİMSE bana YILMAZI korumasın arkadaşlar ! Çünkü çok sert çıkabilirim.Ve tekrar ediyorum yorumunuza saygı duyarım ama bu bolumde FİLİZ BUNLARI HAKETMİYOR. resmen terbiyesizlik yaptı yılmaz en azından bugün görüşemeyiz falan demeliydi. ayıp ayıp... Nerde delikanlı yılmaz nerde şimdiki yılmaz.........................

Çok doğru yazmışsın aynen bende sana katılıyorum.Bu kadar zamandır bu diziyi izlerim ilk defa bukadar sinir oldum yılmaza ve çok da iticiydi bana göre ben filizin yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdım,çocuğumuda göstermezdim.Ama birşey söyleyeyim sanki yımaz elifle birlikteykende böyleydi yani kişliği bu heralde ve bencede bu yüzden elifi kaybetti vede çabuk unuttu.Şimdi de filizi kaybedecek ne de olsa aslı var ona aşık olur.Valla arkadaşlar kusura bakmayın bana böyle düşündüren yılmazın yaptıkları.

TubaBülent
Ben bu bölümde ömeri accayip taktir ettim ya..ömerden bunu beklemezdim beni cok sasirrti..ferideyle rahmetli elifden daha yakisiyorlar bence cünkü feride daha sicak elif gibi buz degil...
ömerin hele annesin dedigi seyleri cok taktir ettim...
dizide ömeri pek sevmem ama bu bölümde yilmazdana daha sevdim ...

kane
obür cocuk da heralde nalani seviyordu nalan bu benim erkek arkadasim diyince birden o doktor arkadasinin morali bozuldu.

miskin
13-01-07, 00:26
[B]:img-yes:
Bu bölüm bana da cok yavan geldi. Ömer'in yüzüğü cekmeceye koyması çok sacma. Ne oldu ki vazgectı karısından? Hoşlanmaysa zaten daha once aynı seyleri hissettiği belliydi. Elif'e olan aşkından cok cabuk vazgectı. Hayalkırıklığıııııı..:icon_sorr
:img-hyste

Kesinlikle katılmıyorum....4 sene bekledi adam...ayrıca vaz geçtiği filan yok...etkilendiği ve birşeyler hissettiği kadını rencide etmemek için çıkardı o yüzügü...ferideye karşı düşündüklerini ciddi olduğunun görüntüsü bence bu...bu bölümün en mantıklı hareketi oydu bence

devil61
13-01-07, 00:28
Ben hep filizciyimdir bunu ne olursa olsun birsey degistiremez...bu bolum sevdiklerim daha cook cogaldi filiz bambaska zatende:),nalan-kerem Bayildim vala annem yanimda olmasaydi aglicaktim onlarin sahnesinde:)snra Omer zatende iyice bi hosuma gitti.....
bu bolum
omer IN
yilmaz OUT yilmaz beni deli etttin..

yenı resımlerı gorunce yasanan herseyı unutmustum.fılız cemle gezerken hatalıydı.sımdı yılmaz aslının ona bakıslarını goruyo ve gulumsuyo onemlı değil onlar sonucta arkadas.

aslıya bak bu kadar acık sozlu olma aslı hanım ılerde uzulecek sen olacaksın.bıse bılıyosan yılmazı rahat bırakırsın.

kane
13-01-07, 00:29
yilmazin anneside cok memnun bu durumdan asliyi baya begendi simdiden heralde gelini olarak görüyor,birde yilmaz neyi bekliyor anlamadimi sanki aslinin ona asik olduna ,neden bosu bosuna kizi ümitlendiriyor onu anlamiyorum

kursuni19
13-01-07, 00:30
Mertcim imzani iyice yarami desiyor yaaa......SAVUNSADA BU demektir ki bagzileri diziye objective olarak bakmiyor...Yilmazi savunan gelsin..

Diziye objektiv bakmayanlar arasina sende geliyorsun, ellinden gelse Yilmazi buldugun yerde bovacaksin, beni Yilmaz bu bölüm sinirlendirmedi, su an icin bölüm yorumum yapmaya düsünmüyoru, yorumumu yarina sakliyorum, ama sunu söyleyebilirim, Yilmaz Asliyla gitmeyi karar verdi, cünkü Asliyi bir arkadas, hatta ufak kiz kardesi gibi görüyor, ve hic baska bir niyetide yok.
Zaten Aslinin ona belki sana asik olmusum demesi Yilmazi saskina cevirdi, adamin yüzü asildi ve birden kendine geldi, cünkü o Asliya umut verdigini düsünmüyordu, Istanbulun hizli hayatindan yorulmus, üst üste gelen olaylardan sikilmisbir vaziyete oldugu icin, ufak bir kacamak ona iyi gelicegini düsündü ve Asliyla gitti, ne var bunda, insan arkadasiyla bir yere gidemezmi, hem Yilmazin her halinden belliki Filizi hala deli gibi seviyor ve ona karsida yumsamaya basliyor.
Hele Asliyi suclamaya hic bir hakiniz yok, Aslinin hic bir olaydan haberi yok, gönlünü kaptirmis olabillir Yilmaza, ama birine asik olmak sucmu, sucsa tamam haklisiniz diyecegim. Yilmazla Asli bakisti diyeceksiniz, Asli baktigi icin Yilmazda ona geri bakti, ama kötü niyeti yoktu ki, bir oyun gibi gördü bu bakismayi, Asliya hic Filize bakar gibi baktimi, hic gözlerinde umut verecek bir isik varmiydi? ben görmedim , cünkü yoktu, Yilmaz Asliyla arkadas, kiz ona karsi bir sey hissediyorsa o napsin.
Hem Yilmazin sana asik oldum sözlerine verecegi tepkiyi bile bilmiyorsunuz, belki orda Filize olan askini anlatacak, üzerinde yüklenmeniz yanlis.
Ha Filizin onlari öyle görmesine üzülmedimmi, evet gercekten cok üzüldüm, gözlerinin dolmasina, ona hasretle bakmasina, tabiki Filiz onlari o sekilde gördügü icin aralarinda bir sey var zanedebilir, ama gerceklik payi yok, bence devam izler ve sonucta Yilmazin tepkisine göre o da´kararini verir.

Kalani yarin gelecek, ama ben acikcasi bu bölümden cok keyif aldim, belki uzun zamandir almadigim kadar, nedenlerini yarin aciklayacagim

_marbled_
[QUOTE=sühan;2075051]İyi de arkadaşım o zaman aralarında bir bağ yoktu. Yani Filiz'i tanımadan onunla duygusal bır sey yasamadan ona zarar vermişti Yılmaz. Ama şimdi ortada yasanmış bir sevgı var.

Aralarında bağ olsun olmasın hiç bir insan heleki masumsa bu şekilde intikam için kullanılmaz.

devil61
YILMAZCI olarak savunmaya çok yakında geçecem ...!
O resimleri görünce siz umutlandınız ama bn yılmaza sinirlendim
bebek için filize geri dönecek olmasına sinirlendim...

tekrar söylüyorum;YILMAZCI olarak savunmaya çok yakında geçecem ...!

neyını savunacaksan.ne soylersen soyle yılmaz sucludur.bı kere yılmaz fılızı nasıl bırakıp sapancaya gıder o konuda savun benım ıcın yeterlı.sıkıcı bır konusmaymıs.artık fılız sıkıcı gelıyo aslı eğlencelı:img-hyste

yami
13-01-07, 00:32
Yılmaz'ın bu gururu ve inadı daha fazla abartılırsa,seyirci Yılmaz'dan nefret etmeye başlayacak.Hoş şimdi de nefret ediyor ya.Daha kötüsü sırf bu yüzden seyirci bu aşktan desteğini çekme noktasına geldi.İyi roldeki bir baş karaktere seyircinin böyle yaklaşması normal değil,senaristlerin buna bir el atması lazım.Yılmaz haklıyken haksız konumuna düşmeye başladı.Belki Yılmaz hala haklı olabilir ama seyircinin olaylara yaklaşımı her zaman daha farklıdır
Feride-Ömer sahneleri bu bölüm epey elektrik yüklüydü.Özellikle Feride'nin tatlı heyecanı çok iyi yansıtılmış.Ömer'in Elif'le çekilmiş düğün fotoğrafını ve yüzüğünü çekmeceye kaldırması hoş bir detaydı.Detaydan öte ömer'in yeni bir aşka hazır olduğunun göstergesiydi.
Bu bölüm aşk,özlem ve sevgi temalıydı.Ben bu bölümü çok beğendim.Ayrıca Nalan-Kerem birbirlerine aşklarını ancak bu kadar güzel ifade edebilirlerdi.Bir tebrik de bunun için.

stormy
13-01-07, 00:33
Filizin yapmasi gereken sey Canan'a hamile oldugunu soylemesi bence..Ya nasil olurda gider Cem'e hamile oldugunu soyler Canan'a soylemez?Zaten eni sonu Ceyda olaya el koyacak sanirim..Bu Handan'da tam klinik vaka..Asliyi fazla suclamayamiyorum cunku Asli henuz Filiz ile Yilmaz arasinda olanlari bilmiyor..ne hikmetse Canan anlatamadi daha.

devil61
13-01-07, 00:34
Filizin yapmasi gereken sey Canan'a hamile oldugunu soylemesi bence..Ya nasil olurda gider Cem'e hamile oldugunu soyler Canan'a soylemez?Zaten eni sonu Ceyda olaya el koyacak sanirim..Bu Handan'da tam klinik vaka..Asliyi fazla suclamayamiyorum cunku Asli henuz Filiz ile Yilmaz arasinda olanlari bilmiyor..ne hikmetse Canan anlatamadi daha.

fılız ceme gıdıp hamıle olduğunu soylemedı sırkette ağlıyodu cem geldı elınden kağıdı aldı baktı orda saklayacak durumdada değildı zaten.

61MERVE61
13-01-07, 00:36
Diziye objektiv bakmayanlar arasina sende geliyorsun, ellinden gelse Yilmazi buldugun yerde bovacaksin, beni Yilmaz bu bölüm sinirlendirmedi, su an icin bölüm yorumum yapmaya düsünmüyoru, yorumumu yarina sakliyorum, ama sunu söyleyebilirim, Yilmaz Asliyla gitmeyi karar verdi, cünkü Asliyi bir arkadas, hatta ufak kiz kardesi gibi görüyor, ve hic baska bir niyetide yok.
Zaten Aslinin ona belki sana asik olmusum demesi Yilmazi saskina cevirdi, adamin yüzü asildi ve birden kendine geldi, cünkü o Asliya umut verdigini düsünmüyordu, Istanbulun hizli hayatindan yorulmus, üst üste gelen olaylardan sikilmisbir vaziyete oldugu icin, ufak bir kacamak ona iyi gelicegini düsündü ve Asliyla gitti, ne var bunda, insan arkadasiyla bir yere gidemezmi, hem Yilmazin her halinden belliki Filizi hala deli gibi seviyor ve ona karsida yumsamaya basliyor.
Hele Asliyi suclamaya hic bir hakiniz yok, Aslinin hic bir olaydan haberi yok, gönlünü kaptirmis olabillir Yilmaza, ama birine asik olmak sucmu, sucsa tamam haklisiniz diyecegim. Yilmazla Asli bakisti diyeceksiniz, Asli baktigi icin Yilmazda ona geri bakti, ama kötü niyeti yoktu ki, bir oyun gibi gördü bu bakismayi, Asliya hic Filize bakar gibi baktimi, hic gözlerinde umut verecek bir isik varmiydi? ben görmedim , cünkü yoktu, Yilmaz Asliyla arkadas, kiz ona karsi bir sey hissediyorsa o napsin.
Hem Yilmazin sana asik oldum sözlerine verecegi tepkiyi bile bilmiyorsunuz, belki orda Filize olan askini anlatacak, üzerinde yüklenmeniz yanlis.
Ha Filizin onlari öyle görmesine üzülmedimmi, evet gercekten cok üzüldüm, gözlerinin dolmasina, ona hasretle bakmasina, tabiki Filiz onlari o sekilde gördügü icin aralarinda bir sey var zanedebilir, ama gerceklik payi yok, bence devam izler ve sonucta Yilmazin tepkisine göre o da´kararini verir.

Kalani yarin gelecek, ama ben acikcasi bu bölümden cok keyif aldim, belki uzun zamandir almadigim kadar, nedenlerini yarin aciklayacagim

Ayenn oyle hakketen suan yilmaz karsimda olsa bogmak degilde sinirimi bi sekilde alirdim...tamam diyelimki ufak(ufak sayilmaz ama neyse)kardesi olarak goriyor sevdiginin teklifini red edip dislayip nasil gider ya yilmaz oyle biriki filize telefon acip isim var bile diyemiyor...kusura bakma arkadasim ama annem bile yilmaza demedigini birakmadi(kendisi tam bir yilmazcidir)
biz nasil ceme giciksak sizinde asliya gicik olmaniz lazim demeki filizyilmaz askina sayginiz yok...olsaydi suan asliya kizardiniz biz nasil ceme kiziyorsak sizde asliya kizmaniz lazim olay boyle gelisir...yaaa sen benim nedemek istedigini anlamadin peki ben sunu soyliyim

Bi sahnede sirkete filiz cemin yaralarini gorup yuzune eleyip bakti(arkadas olarak buda)aciyor mu dedi vs cemin bakislarini gordu ve direkmen elini cekti yilmazda arabada bunu yapsaydi 3kereden fazla bakan dan ne beklersin...yilmaz gormemezlikten gelebilirdi..aynalida yilmazi uyardi 2bolum once Bunlar bos isss...

yaa adam arama geregi bile duymadi...

Ağustos Böcüğü
13-01-07, 00:37

Vallahi kursini19 ben aslıya ilk dakikadan ısınamamıştim..Yapmacık şımarık ve had safhada cüretkar. Daha öncede dedim yineliycem Aslı'yı senaristler Aynalı'ya yazsınlar..Baksanıza adamcağız hatrına kötü makarnayı yedi..Gıkı çıkmadı..Sandalda söylediklerinide biz duymamış olalım.

miskin
13-01-07, 00:38
cem in taktir ettiğim tek yanı onca dayağa rağmen bebek meselesini ağzından kaçırmaması...bir ara sahip çıkamıyorsun sevdiğin kadına diye bağırarak söyleyecek sandım ama söylemedi....bence filiz açıklamayacak yılmaza çocuğu...kendinizi onun yerine koyun, çocuğunuzun babasını bir kadınla kol kola görüyorsunuz, gölün ortasında gayet romantik biçimde...ayrıca o çocuk sapancada meydana geldi sanırım...böyle bir durumda asla söylemez...bakalım yılmaz sandaldan inince karşısında filizi gördüğünde neler yapacak!??

kane
13-01-07, 00:38
eğeri oturup doğru konuşmak lazım senaristler iyice isin tadini kacirdi yilmazi bile yavas yavas bize antipatik göstermeye basardilar,sirf filizi degil bizim dem gönlümüsü almazi lazim yilmazin bakalim bunu senaristler nasil basaracak.

devil61
13-01-07, 00:39
Ayenn oyle hakketen suan yilmaz karsimda olsa bogmak degilde sinirimi bi sekilde alirdim...tamam diyelimki ufak(ufak sayilmaz ama neyse)kardesi olarak goriyor sevdiginin teklifini red edip dislayip nasil gider ya yilmaz oyle biriki filize telefon acip isim var bile diyemiyor...kusura bakma arkadasim ama annem bile yilmaza demedigini birakmadi(kendisi tam bir yilmazcidir)
biz nasil ceme giciksak sizinde asliya gicik olmaniz lazim demeki filizyilmaz askina sayginiz yok...olsaydi suan asliya kizardiniz biz nasil ceme kiziyorsak sizde asliya kizmaniz lazim olay boyle gelisir...yaaa sen benim nedemek istedigini anlamadin peki ben sunu soyliyim

Bi sahnede sirkete filiz cemin yaralarini gorup yuzune eleyip bakti(arkadas olarak buda)aciyor mu dedi vs cemin bakislarini gordu ve direkmen elini cekti yilmazda arabada bunu yapsaydi 3kereden fazla bakan dan ne beklersin...yilmaz gormemezlikten gelebilirdi..aynalida yilmazi uyardi 2bolum once Bunlar bos isss...

yaa adam arama geregi bile duymadi...

aslı neselı fılız sıkıcı.

ya nasıl dıyebılır sıkıcı bır konusmaydı zaten hadı onu gectım zahmet etmıssın yok ben senın umrundamıyım olseydım bıse değişmezdı ya yılmaza dıyecek bıse bulamıyorum.acısını bellı etmemek ıcın sacmalıyo mu ne:)

sühan
13-01-07, 00:40
Kesinlikle katılmıyorum....4 sene bekledi adam...ayrıca vaz geçtiği filan yok...etkilendiği ve birşeyler hissettiği kadını rencide etmemek için çıkardı o yüzügü...ferideye karşı düşündüklerini ciddi olduğunun görüntüsü bence bu...bu bölümün en mantıklı hareketi oydu bence

Nıye rencıde etsın, feride bilmiyor mu o yuzugun neden orda oldugunu. Yanı bence evlenme teklıfı edecegı zaman cıkartmalıydı. Cok erken.

ferman336
13-01-07, 00:41

ya nasıl dıyebılır sıkıcı bır konusmaydı zaten hadı onu gectım zahmet etmıssın yok ben senın umrundamıyım olseydım bıse değişmezdı ya yılmaza dıyecek bıse bulamıyorum.acısını bellı etmemek ıcın sacmalıyo mu ne:)

yahu arkadaşlar her ne kadar yılmaza belalar yağdırsamda adam sıkıcı demedi sıkıntılı bir konuşma dedi düzeltiyim dedim.
yeni düzeltme sıkıntılı bir görüşme dedi.

kursuni19
13-01-07, 00:42
neyını savunacaksan.ne soylersen soyle yılmaz sucludur.bı kere yılmaz fılızı nasıl bırakıp sapancaya gıder o konuda savun benım ıcın yeterlı.sıkıcı bır konusmaymıs.artık fılız sıkıcı gelıyo aslı eğlencelı:img-hyste

Yilmazla Filizin en büyük sorunu ney? Iletisim kuramamalari, Yilmazda bunun farkinda, Filizle YIlmaz nezaman ayrilsalar, Filiz kekeliyerek iki lafi bir araya getiremiyor, ve Yilmaz yine böyle bir konusma olacagini zanneti, ve kim hakli kim kimi ne kadar seviyor, kim napmis, niye böyle olmus, bunlari duymak istemiyordu o anda YIlmaz, zaten aynaliyada demedimi onu görmek sesini duymak bana aci veriyordiye, Yilmaza gereken zaman, bazi seyleri hazmetmesi lazim, onun sevgisinden emin olmasi lazim Filize yine güvene bilmesi lazim, bu bölüm zaten fark etmediyseniz Yilmaz Filize karsi yumsadi, özelikle onu endise edip kazadan sonra görmek istemesiyle, orda ettiyi sözlerle, Yilmazin kafasini iyice karistirmaya yetti, Yilmaz zaten deli gibi seviyor Filizi ama dedigim gibi zamana ihtiyaci var, ve o an o konusmaya hazir degildi, yanlis bir sey duydugunda Filize karsi kirici olacakti, hem kendine hem Filize o aciyi yasatmak istemedi

61MERVE61
13-01-07, 00:42

Offf mert icimi karartin yaaa tekrarlama zaten dislarimi SIKASIKA cenem agirdi...yeter haketen...oooffff bahceye cikip hava almam lazim (komsunun kopekleri kedileri beni yiycek:):)oofffff ya
BEN ENCOOK ONA KIZDIM ZATEN...iyi ozaman filiz SIKICIYSA asli aksine eglenceli yilmaz efendi sen asliyla takilmana bak ne filizi ne etrafindakileri tak aslinin dedigi gibi orda yasa asliyla elele gezersiniz...ikinci intikamini da almis olursun...nasil olmasa yer senin...

forever_bim
13-01-07, 00:44
Nıye rencıde etsın, feride bilmiyor mu o yuzugun neden orda oldugunu. Yanı bence evlenme teklıfı edecegı zaman cıkartmalıydı. Cok erken.

Nesi erken?

5 koca yıl geçmiş. Senden rica etsem 2002'ye kadar gidip o zamanlar neler yaşadığını hatırlamaya çalışır mısın? Hepsi net mi kafanda. Ya da yaşadıgın duygusallıklar aynı netlikte mi hala?

61MERVE61
eğeri oturup doğru konuşmak lazım senaristler iyice isin tadini kacirdi yilmazi bile yavas yavas bize antipatik göstermeye basardilar,sirf filizi degil bizim dem gönlümüsü almazi lazim yilmazin bakalim bunu senaristler nasil basaracak.

Yilmazdan nasil sogudum anlatamam...filiz severi olarak degil...bir izleyici olarak gicik kaptim yakkinda cemden ayirt edemicemde ondan korkuyorum.

miskin

nerden biiyoruz evlenme teklif edeceğini??neden hemen evlensinler ki...:img-yes: bence evleneceklerine birlikte yaşasınlar...ömer o evden ayrılıp..küçük elifi de asla handana göstermeyip ferideyle beraber yaşamalı...sonra küçük elife alıştıra alıştıra söyleyip evlenirler:img-in_lo

sühan
13-01-07, 00:45
[QUOTE=sühan;2075051]İyi de arkadaşım o zaman aralarında bir bağ yoktu. Yani Filiz'i tanımadan onunla duygusal bır sey yasamadan ona zarar vermişti Yılmaz. Ama şimdi ortada yasanmış bir sevgı var.

Aralarında bağ olsun olmasın hiç bir insan heleki masumsa bu şekilde intikam için kullanılmaz.

Tabiki kullanılmaz. Ama Yılmazın Filize yaptıgıyla Filizin yılmaza yaptıgı arasında fark var. aynı degıl manasında soyledım. Bırınde yılmaz tanımadıgı bırını uzdu. bunda da Fılız sevdıgı adamı uzdu. O manada. Yoksa yılmazın yaptıgı tabıkı hataydı.

devil61
13-01-07, 00:46
Yilmazla Filizin en büyük sorunu ney? Iletisim kuramamalari, Yilmazda bunun farkinda, Filizle YIlmaz nezaman ayrilsalar, Filiz kekeliyerek iki lafi bir araya getiremiyor, ve Yilmaz yine böyle bir konusma olacagini zanneti, ve kim hakli kim kimi ne kadar seviyor, kim napmis, niye böyle olmus, bunlari duymak istemiyordu o anda YIlmaz, zaten aynaliyada demedimi onu görmek sesini duymak bana aci veriyordiye, Yilmaza gereken zaman, bazi seyleri hazmetmesi lazim, onun sevgisinden emin olmasi lazim Filize yine güvene bilmesi lazim, bu bölüm zaten fark etmediyseniz Yilmaz Filize karsi yumsadi, özelikle onu endise edip kazadan sonra görmek istemesiyle, orda ettiyi sözlerle, Yilmazin kafasini iyice karistirmaya yetti, Yilmaz zaten deli gibi seviyor Filizi ama dedigim gibi zamana ihtiyaci var, ve o an o konusmaya hazir degildi, yanlis bir sey duydugunda Filize karsi kirici olacakti, hem kendine hem Filize o aciyi yasatmak istemedi

bu bolum aksıne yılmazla konustu yılmaz ona bır cevap verse o da cevap verecek durumdaydı.orda ben olsem sen hayata devam ederdın dedı endıselenmezdın dedı zahmet ettın dedı bu mu yumusamıs halı:)yumusamıs halı buysa sert halını gormek ıstemıyorum.

Figan
13-01-07, 00:46
Yilmaza karsi bir hücum baslamis yine..

Nedense dizinin bitiminde herkes Yilmaza acayip sinir olur, ertesi gün ise anlamaya calisip biraz daha yumusarlar..
Benim anlamadigim niye bu celiski?

Bence tarafsiz vede objektif bakarak yorumlamak en güzeli..Onca yazilan bu yorumlari okuyupta; ertesi gün diziyi izleyince inanilmaz celiskiler yasiyorum beynimde..Ya benim bakis acim cok farkli yada burda yapilan yorumlar asiri tarafli..

61MERVE61
13-01-07, 00:48

sanki suan filiz egleniyor suan filiz daha cook aci cekiyor yilmaz sadece kendini dusundu kendisi eglensin ben filize gitmedim o aci ceksin gibi...
Bence yumusamadi
"izninle cok yorgunum uyumak istiyorum"kizi kovmaktan betere eti en sevmedim sey bu kovma gibi laflar....
benim problemin NIYE ASLIYLA GITTI...

Ağustos Böcüğü
13-01-07, 00:48
cem in taktir ettiğim tek yanı onca dayağa rağmen bebek meselesini ağzından kaçırmaması...bir ara sahip çıkamıyorsun sevdiğin kadına diye bağırarak söyleyecek sandım ama söylemedi....bence filiz açıklamayacak yılmaza çocuğu...kendinizi onun yerine koyun, çocuğunuzun babasını bir kadınla kol kola görüyorsunuz, gölün ortasında gayet romantik biçimde...ayrıca o çocuk sapancada meydana geldi sanırım...böyle bir durumda asla söylemez...bakalım yılmaz sandaldan inince karşısında filizi gördüğünde neler yapacak!??
Anlaşılan bu dizi böyle iletişim kuramamakla sezonu bitirecek..Bence Filiz dönsün arkasını gitsin.Yılmaz öyle bir bakış fırlatsınki Yılmaz anlasın artık Filizinde onu bitirdiğini.Ve Filiz bebek hakkında hiç birşey söylemesin mümkünse. O bebek yaşayacaksa artık sadece Filiz'e aittir.Filiz'e sen tercihini yaptın demişti anlaşılan onun içinde tercih yapmak çok zor olmadı.Şimdi Filiz'i dimdik ayakta ve güçlü görmek istiyorum aslada taviz vermesin..Çocuk için gelecekse Yılmaz mümkünse hiç gelmesin.Diğer türlüde nasıl affettirir kendini bilemem.

yesimcan
13-01-07, 00:49
ben söylenecek bi söz bulamiyorum yaaa sadece pesssssss diyorum bu kadar da olmaz yani tamam öncelerden hak veriyodum hakli görüyodum bu bölümden sora bitti yilmaz bu kadarda olmaz bu ne demek zaten cok SIKICI bi konusma vs yada ya insan gitmicekse bile arar ben gelemiyorum sen beni bosuna bekleme der buna yuhhhhhhhhhhh demek ten baska bisey denmez!!!!!!!!

ben filizin yerinde olsam orda ceker giderim aglamam bile öyle bi insan icin deymez ben yilmaz hakinda bu laflari söylicegim aklima gelmezdi ama bu bölüm cok sinir oldum ya böyle bisey olmaz!!!!!!!

filiz bundan sora yilmazin pesinden gitmesinnnnnn yeter ya biyere kadar yilmaz filizin pesinden kossun ahhh yilmaz ahhhhhh!!!!!!

ama fragmani uzun vermisler yilmaz filizi görüyo ve sok oluyo ve aslida ben sana asigim lafini bu bölüm sonu olarak kullandilar heycan kalsin diye sora o lafi bi sekilde sakaya vurur diyye düsünüyorum filizde gitmez hemen heralde belki gider yilmaz pesinden gider özür falan diller heralde randevu icin sora filiz dayanamayip söyler ve..................gerisini bilemiyorum

kursuni19
13-01-07, 00:50
bu bolum aksıne yılmazla konustu yılmaz ona bır cevap verse o da cevap verecek durumdaydı.orda ben olsem sen hayata devam ederdın dedı endıselenmezdın dedı zahmet ettın dedı bu mu yumusamıs halı:)yumusamıs halı buysa sert halını gormek ıstemıyorum.

Vallahi bugünlük benden bu kadar, yarin devam edecegim, ama sunu söylemek zorundayim, Yilmaz bu iliskiden korkuyor, cünkü bir kere cok büyük darbe aldi, özelikle Filizin onu 4 yil boyunca birakip Italyaya gitmis oldugundan dolayi, Yilmaz Filize güvenmiyor, ve güven bir kere kirilinca kolay kolay kazanilmiyor.
Neyse herkese iyi yorumlar, iyi geceler

devil61
13-01-07, 00:50

Nedense dizinin bitiminde herkes Yilmaza acayip sinir olur, ertesi gün ise anlamaya calisip biraz daha yumusarlar..

Bence tarafsiz vede objektif bakarak yorumlamak en güzeli..Onca yazilan bu yorumlari okuyupta; ertesi gün diziyi izleyince inanilmaz celiskiler yasiyorum beynimde..Ya benim bakis acim cok farkli yada burda yapilan yorumlar asiri tarafli..

fıgan abla haklısında yılmazın burda dusunulup savunulacak hıc bır yanı yok.valla bence fılız bu sozlerı haketmıyodu cok sıkıcı bır gorusme sonra ben senın umrundamıyım sen hayatına devam edersın.zahmet etmeseydın.sıkıcı gorusme dıyıp aslıyla sapancaya gıtme.bılmıyorum dusunsem yılmazın neresını savunabılırım.

61MERVE61
13-01-07, 00:52

Figan ablacim bolumu izlemedigini tahmin ediyorum yarin izliyeceksin herhalde izlediginde bizi anlarsin...senin yorumun beni yilmaza karsi yumusatabilir belkide birden sinirlenip soyliyorum bunlari ama Yilmaz hakketen gozumden dustu...sahnelerindeki sicakligi alamiyorum bu bolumu sirf filiz-omer-elif icin izledim....ben gercekten duruma objective olarak baktim...biliyorsun filizin tarafini cook tutuyorum cunku kendimce hakli buluyorum koyu bir filizci olduguma ragmen filizin yanlislarini herzaman aciklamisimdir sizdende ricam yilmazin yanlislarini aciklamaniz..

_marbled_
Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istedim;şimdiye kadar izlediğim dizilerde ilk defa başroldeki erkek oyuncuya bukadar sinir oldum normalde aşıkların kavuşmasını isterken dizilerde fililze yılmazın barışması artık o kadar önemli gelmiyor bu da tamamen yılmazın saçma sapan davranışlarından kaynaklanıyor.

devil61
Vallahi bugünlük benden bu kadar, yarin devam edecegim, ama sunu söylemek zorundayim, Yilmaz bu iliskiden korkuyor, cünkü bir kere cok büyük darbe aldi, özelikle Filizin onu 4 yil boyunca birakip Italyaya gitmis oldugundan dolayi, Yilmaz Filize güvenmiyor, ve güven bir kere kirilinca kolay kolay kazanilmiyor.
Neyse herkese iyi yorumlar, iyi geceler

sevdığın senı bırakıp 4 yıl gıderse mı cok acı cekersın senı ıntıkam uğruna kullandığı ıcın mı.bence bu askta en cok acı ceken taraf fılız oldu ve hala acı cekıyo.yılmaz aslıya guvensın:)nasıl olsa fılız onemlı değil.

cemotara
Bu bölüm ömeri çok ama çok sevdim zaten hep severimde bu bölümde daha çok sevdim adam okadar sempatikki ferideye nasılda içten sıcacık bakıyor yürübe ömer kim tutar seni bu vakitten sonra tak kızı koluna artık eminimki çok mutlu olacak ömer ferideyle küçük elifte zaten çok seviyor ferideyi,feridede bu bölüm çok sempatikti utanırken bile çol tatlıydı ama handan hanımın yaptıkları çok sinir bozucuydu insanları küçük görmekten başka yaptığı birşey yok bu bölümde cem sahneleri az diye çok sevinmiştim ama bu seferde aslı yılmaz sahnesinden geçilmedi bu kız çok konuşuyor ya valla ben izlerken çok yoruldum bu arada aslıla yılmaz birbirine çok yakışıyorlar inş. busefer yılmaz mutlu olur aslıyla baksana yılmaz filizi hergördüğünde acıdan kıvranıyor tek filiz kaldı o kimle mutlu olacakki onada kalakala cem psikopatı kaldı ne diyelim oda mutlu olsun
Kerem ve nalan sahneleride çok güzeldi sonunda keremin açılması çok güzel oldu bari senaristler onları ellemesede onlar mutlu olsa sema aliyede bir tane çocuk geldi hadi hayırlısı olsun

Figan
13-01-07, 00:54
fıgan abla haklısında yılmazın burda dusunulup savunulacak hıc bır yanı yok.valla bence fılız bu sozlerı haketmıyodu cok sıkıcı bır gorusme sonra ben senın umrundamıyım sen hayatına devam edersın.zahmet etmeseydın.sıkıcı gorusme dıyıp aslıyla sapancaya gıtme.bılmıyorum dusunsem yılmazın neresını savunabılırım.

devil;

Peki Yilmaz acaba niye boyle davrandi Filize ???
Bunu neden düsünmüyorsunuz.. Filiz`in Cem ile evlenecegini duymus bir adam nasil davransin peki ? Unuttunuz mu Cem Akman Yilmaza hava atarak Filiz ile evlenecegini söylemisti..

Yilmaz yanlis bir anlasilmanin kurbani suan.. O Filizin kendine güvenmedigini, inanmadigini hatta vede hatta o yüce sevgisinin bile gercek olmadigini düsünüyor..Olaya Filiz acisindan bakmayin sadece lütfen...Birde kendinizi Yilmazin yerine koyun..

Her iki tarafinda kendine göre hakli yanlari var sonucta...

Ağustos Böcüğü
13-01-07, 00:55

Taraf olmakla bir alakası yok.Sadece artık yuhhh dedik..Yılmaz bu bölüm kabalık limitini doldurdu.Velevki karşısındaki sevdiği kadın değildi bir başkasıydı yinede haber vermeden buluşmaya gitmemek kabalıkların en büyüğü..Geçmiş olsuna gelen ve senin için endişelendiğini söyleyen birini kibarca kovmak hele kabalığın dik alası. Ki ben daha ilk bölümden bu bölüme kadar Yılmaz&Filiz diyenlerdenim..Artık diyemiyorum.Hele birde bebek Yılmaz yüzünden düşerse var ya Yılmaz'ı kimse elimizden alamaz. :-)

yakupoglu61
13-01-07, 00:56
öncelikle güzel bir bölümdü ;
cemin araba ustasını dövdürdüğünü görünce inanılmaz sinirlendim
yılmaz gene cemi tartakladı ama yılmaz bir türlü anlamıyo nedense cem artık dayaktan anlamıyo başka bişe yapmak lazım ona.

YILMAZı aslıyla gitti diye suçluyosunuz burda haklısınız.bende istemedim gitmesini
cem filize evlenme teklif etti filiz hayır dedi ve filiz gelip ceme arkadaşlığımızı bozmayalım diyor ...
teklif yüzünden uzaklaşacağına gene ceme inatla yaklaşmaya çalışıyo.
buda cemin filizden uzaklaşmasını engelliyo . gene yeni planlar kurmaya devam ediyo.
cem soruyo söylicen mi filizde evt söyliyecem diyor
belkide bu yüzden cem bebeğin düşmesini sağlıyacak hani yılmazla filiz barışacak ya bebek yüzünden .
yılmazın filize olan tepkilerini tartışıyoruz. hala daha soğukkanlılıkla filizi reddettiğine göre filiz yılmaz için bitmiş çıkarmış,silmiş onu kafasından...(ama o bebek yılmazın hafızasını geri getirmesine neden olacak)

forever_bim
13-01-07, 00:56

Hangimiz süperiz ki Ablacım? Hangimiz?

Yılmaz da hatalı bir bölüm geçirdi genel kanıya göre. Hepsi bu. beni, bilirsin pek kolay kimseyi asmam. Hele de Cem ve Handan dururken öteki tüm karakterler zemzemle yıkanmış gibi kalır:)

sühan
13-01-07, 00:57
Nesi erken?

5 koca yıl geçmiş. Senden rica etsem 2002'ye kadar gidip o zamanlar neler yaşadığını hatırlamaya çalışır mısın? Hepsi net mi kafanda. Ya da yaşadıgın duygusallıklar aynı netlikte mi hala?

Ya arkadaşım adam kızını yıllarca kabul etmedı. Karısı onu dogururken oldu dıye. Ben ömer mıyım bana soruyorsun? Ömerın karakterı bu. Kızını yıllarca Elif'in ölümüne sebep oldu dıye kabul etmeyen adam "bes yıl gectı. hazır bırınden de hoslandım. cıkartım yuzugu mu" der hemen.

Figan
13-01-07, 00:57
Figan ablacim bolumu izlemedigini tahmin ediyorum yarin izliyeceksin herhalde izlediginde bizi anlarsin...senin yorumun beni yilmaza karsi yumusatabilir belkide birden sinirlenip soyliyorum bunlari ama Yilmaz hakketen gozumden dustu...sahnelerindeki sicakligi alamiyorum bu bolumu sirf filiz-omer-elif icin izledim....ben gercekten duruma objective olarak baktim...biliyorsun filizin tarafini cook tutuyorum cunku kendimce hakli buluyorum koyu bir filizci olduguma ragmen filizin yanlislarini herzaman aciklamisimdir sizdende ricam yilmazin yanlislarini aciklamaniz..

Tsk.ederim Mervecim;

Tabiiki aciklarim.. Ben Yilmazi cok sevmis olmama ragmen, bu son bölümdeki tavirlarini vede durusunu cok iyi izleyip hakliysa hakli, yanlissa yanlistir diyecegim zaten... Sen merak etme...:img-yes:

FoRzA
13-01-07, 00:58
Filiz cem ile evlenecek - yilmaz hic bir zaman bebegi oldugunu bilmeyecek. ve bebegin cemden oldugunu zanedecek.

yilmazda buna sinirlenip asli ile beraber olacak.

oalyin ozeti budur !

stormy
13-01-07, 00:59
Ben Yilmaza fazla kizamiyorum o Filizi sevdigi icin uzak durup koruyor..Bunu o Cem denen herifi doverkende herkes anlamis olmali..Ondan uzak dur dedi..Yilmaz aslinda Filizden degil kendisinden kaciyor, onu her gorusu ona aci veriyor..Yilmaza kizmamaniz lazim..

ayrica Filiz Yilmazi 4 sene birakip gitmisti..

ferman336
13-01-07, 00:59
arkadaşlar niye inatla SIKICI kelimesini kullanıyorsunuz
adam SIKINTILI BİR GÖRÜŞME dedi.

Ağustos Böcüğü
13-01-07, 01:00
devil;

Bunu neden düsünmüyorsunuz.. Filiz`in Cem ile evlenecegini duymus bir adam nasil davransin peki ? Unuttunuz mu Cem Akman Yilmaza hava atarak Filiz ile evlenecegini söylemisti..

Yilmaz yanlis bir anlasilmanin kurbani suan.. O Filizin kendine güvenmedigini, inanmadigini hatta vede hatta o yüce sevgisinin bile gercek olmadigini düsünüyor..Olaya Filiz acisindan bakmayin sadece lütfen...Birde kendinizi Yilmazin yerine koyun..

Filiz cemin teklifini cevaplamadığını söylemişti..Yani emin olamaz..o kadar seven adam merak eder bizimki onuda merak etmiyor. Bu kız niye peşinde oturup bir düşünmüyor.Başkasıyla evlenmeye karar vermiş olsa her yerde karşısına çıkar konuşmak istermiydi Filiz..

devil61
devil;

fılızde yanlıs anlasılmadan dolayı asılıp kesılmıstı forumda kım olsa yılmazın suclu olduğuna ınanırdı.ama hayır fılız haksız.

bence yılmazın bu bolum savunulacak yanı yok.

fılızle yılmaz bırbırlerıne karsı cok hatalr yaptılar gerı donusu olmayan laflar ve davranıslar gosterıyolar.bakalım bu nereye kadar surecek.

milla_jovovich
bence yılmaz çok ayıp etti yani çok sıkıcı bir görüşmem vardı falan diyerek bu neydi yani...dizide bir bölümde kaç gün geçti filizle yılmaz iki dakka bi araya gelip knuşamadılar aslıda sustu sustu tam zamanını buldu duygularını açıklamak için... yani anlamıyorum bu senarist ne düşünüyor nereye gidiyo bu hikaye tamam o zaman yılmazı öyle görünce filizde iyice yanlış anlasın gidip cemle evlensin falan filan saçmalayıp dursunlar o zaman ya artık uzatmasınlar yani barışsınlar yada söylesin biran önce filiz bizde her hafta kurdaşen dökmeyelimm..
ayrıca handan hanım bikere daha gıcıklığını gösterdi...feride bence ömerle yakışıyor ilerde yılmaz filiz yerine ömer feride çiftinin mutluluklarını izleriz heralde çünkü bu gidişle yılmazla filize mutluluk haram gibi...

61MERVE61
Tsk.ederim Mervecim;

Tabiiki aciklarim.. Ben Yilmazi cok sevmis olmama ragmen, bu son bölümdeki tavirlarini vede durusunu cok iyi izleyip hakliysa hakli, yanlissa yanlistir diyecegim zaten... Sen merak etme...:img-yes:

Cook sevindim
annemde en az senin kadar yilmazci(filizide cook sevior)gercekten bu bolum annemin dediklerine cook sasirdim ilk 16bolumde cook feci kizmisti ve kizdigi deger bolum bu bolum oldu...sende anlarsin bizi....

Figan
Hangimiz süperiz ki Ablacım? Hangimiz?

Yılmaz da hatalı bir bölüm geçirdi genel kanıya göre. Hepsi bu. beni, bilirsin pek kolay kimseyi asmam. Hele de Cem ve Handan dururken öteki tüm karakterler zemzemle yıkanmış gibi kalır:)

Forever;

Bak senin adina inan cok sevindim..Haa demek ki; neymis
Yilmazinda hatalari olabiliyormus..Yani Yilmazda bir Melek degilmis... :img-wink:
Gerci bölümü izlemeden Yilmaza hatalidir diyemem...

izlemem lazim..

61MERVE61
13-01-07, 01:02
fılızde yanlıs anlasılmadan dolayı asılıp kesılmıstı forumda kım olsa yılmazın suclu olduğuna ınanırdı.ama hayır fılız haksız.

bence yılmazın bu bolum savunulacak yanı yok.

fılızle yılmaz bırbırlerıne karsı cok hatalr yaptılar gerı donusu olmayan laflar ve davranıslar gosterıyolar.bakalım bu nereye kadar surecek.

Mertcim

figan abla henuz izlemedi bolumu simdi bilmedigi seylerden suclamiyalim..
eminim figan abla ne yazcaginii bilir..

Figan
13-01-07, 01:03
Cook sevindim
annemde en az senin kadar yilmazci(filizide cook sevior)gercekten bu bolum annemin dediklerine cook sasirdim ilk 16bolumde cook feci kizmisti ve kizdigi deger bolum bu bolum oldu...sende anlarsin bizi....

Sevgili Mervecim;

Hataliysa zaten hatali derim... Ama bu Yilmazi bir daha asla Filiz ile görmek istemiyorum, ikisinin aski olmasin, Filizzz hopp sakin haa Yilmazin pesinden gitme dememi gerektirmeyecek...

inatla hala ikisinin sevgileri icin elele verip, mücadele etmelerini istiyorum..:img-wink:

devil61
13-01-07, 01:03
Filiz cem ile evlenecek - yilmaz hic bir zaman bebegi oldugunu bilmeyecek. ve bebegin cemden oldugunu zanedecek.

yilmazda buna sinirlenip asli ile beraber olacak.

oalyin ozeti budur !

fılız yılmaz bahane,aslı yılmaz sahane:)

kısa ve net oldu.

FoRzA
13-01-07, 01:04

kısa ve net oldu.

Asli ya, super kiz.

FoRzA Asli, Yilmazi hak eden biri en azindan

devil61
13-01-07, 01:05
Sevgili Mervecim;

Hataliysa zaten hatali derim... Ama bu Yilmazi bir daha asla Filiz ile görmek istemiyorum, ikisinin aski olmasin, Filizzz hopp sakin haa Yilmazin pesinden gitme dememi gerektirmeyecek...

inatla hala ikisinin sevgileri icin elele verip, mücadele etmelerini istiyorum..:img-wink:

fıgan abla bolumu ızledığınde bıze hak vereceksın buna emın olabılırsın...
fılızın gorduğu manzarayı kımse gormek ıstemzdı onu sırkette bırakıyo aslıyla sapancada gol gzmelerınde.

forever_bim
13-01-07, 01:06
Ya arkadaşım adam kızını yıllarca kabul etmedı. Karısı onu dogururken oldu dıye. Ben ömer mıyım bana soruyorsun? Ömerın karakterı bu. Kızını yıllarca Elif'in ölümüne sebep oldu dıye kabul etmeyen adam "bes yıl gectı. hazır bırınden de hoslandım. cıkartım yuzugu mu" der hemen.

Empati yapmanızı istedim. Özür dilerim haddimi aştım galiba. Sizce de bir acının sonu olması gerekmiyor mu? Yani artık yeni birşeyler Ömer için de olsa fena mı olur?

stormy
13-01-07, 01:06
fıgan abla bolumu ızledığınde bıze hak vereceksın buna emın olabılırsın...
fılızın gorduğu manzarayı kımse gormek ıstemzdı onu sırkette bırakıyo aslıyla sapancada gol gzmelerınde.

Filizde Yilmazi 4 sene birakip italyalara gitmisti gezmeye..hemde nikah gunu..hem Yilmaz Filizi halen seviyor ama kendisinden kaciyor Filizden degil, cunku ona her baktiginda eskiyi hatirliyor....

cemotara
13-01-07, 01:07
Ben Yilmaza fazla kizamiyorum o Filizi sevdigi icin uzak durup koruyor..Bunu o Cem denen herifi doverkende herkes anlamis olmali..Ondan uzak dur dedi..Yilmaz aslinda Filizden degil kendisinden kaciyor, onu her gorusu ona aci veriyor..Yilmaza kizmamaniz lazim..

sevgili arkadaşım yılmaz nezaman filizi cemden korudu veya başka olaylardan yılmaz filizi tamamiyle sildi doğru düzgün filizi bile düşünmüyor cemlede uğraşmasının tek sebebi kendisi için cem konusunda filizi düşündüğünü hiç zannetmiyorum birde aslıyla vakit geçirmekten başka yaptığı birşey yok filiz çok önemli bir konu var konuşmalıyız dedi hemde ikikere yılmaz hiç takmadı bile ne gururmuş bu yılmazda anlamadım gitti zaten bu gidişle aslıyıda üzecek gibi

61MERVE61
13-01-07, 01:07
Sevgili Mervecim;

figan abla senin icin kolay zaten yilmaz icin sorun yok zaten o filizsiz dolasiyor...sen oyle diyorsan bende oyle diyorum UMARIM yilmaz filizin pesinden gitmezzz..bu saaten snra filizin gidecegini sanmiyorum..Bu ask burda bitsin...

sevgili senaristlerimiz...filize cook cektiriyorsunuz birazda yilmaza cektirin diycem ama o zaten cekicek..:)mumkunse yeni erkek oyuncu alin ve filizle evlendirin bak buna ragziyim ama adam helden anlayan bir tip olsun snra filizi kendisine asik etsin:img-yes: :icon_whis ayyy

destina304
13-01-07, 01:08

kısa ve net oldu.

devil o bence o değil aslı maslı bahane filiz herkesden şahane.ben artık yılmaz suçsuz hatasız diyene yuhhhh derim bu kadar olmaz.eğer aslının gezmesi filizin söleyeceği şeylerden önenliyse bir daha filize dönmemeli filiz yılmaz ne yapmışsa ii yapmış helkal olsun sonuna kadar arkdasındayım.sonuna dek filizciyim

_marbled_
Yorumları okurken bir yazı dikkatimi çekti aslıyla yılmaz birbibirine çok yakışıyor çinşallah çok mutlu olurlar diye.Eğer seyirci böyle düşünmeye başlamışsa bence bir sorun var demekki çünkü ozaman dizi başka bir anlam taşımaya başlar.Sanki şu mesajları vemiş gibi olur;gelen gideni unutur ,büyük aşk yokdur ,herkes unutulur v.s .Biran önce senaristler birşeyler yapmalılar bence kendi fikrim önümüzdeki bölümde böyle olursa daha sonrları izlememeyi düşünüyorum.

yakupoglu61
Hele de Cem ve Handan dururken öteki tüm karakterler zemzemle yıkanmış gibi kalır:)

acaba handan ile camin bi akrabalıkları warmı yoksa cem handanın oğlumu
ikiside birbirinden gıcık ikisini yanyana görsem kafalarını birbirleriyle tokuşturacam
handanı artık kimsesiz görüyorum...Filiz karşısındaydı şimdi Ömeride karşısına aldı
bir tek cem kaldı...

devil61
13-01-07, 01:09
Filizde Yilmazi 4 sene birakip italyalara gitmisti gezmeye..hemde nikah gunu..hem Yilmaz Filizi halen seviyor ama kendisinden kaciyor Filizden degil, cunku ona her baktiginda eskiyi hatirliyor....

fılız yılmazın onu ıntıkam ıcın kullandığını bıldıkten sonra affetmesınden buyuk hıc bırsey yok fılız de kacsaydı o zmaan baska bırılerıyle gezseydı bakalım ne olurdu.

FoRzA
13-01-07, 01:09
sevgili senaristlerimiz...filize cook cektiriyorsunuz birazda yilmaza cektirin diycem ama o zaten cekicek..:)mumkunse yeni erkek oyuncu alin ve filizle evlendirin bak buna ragziyim ama adam helden anlayan bir tip olsun snra filizi kendisine asik etsin:img-yes: :icon_whis ayyy

Evlenecek, evlenecek ama Cem Akman ile evlenecek. Ne kadar iyi kotu bilemem ama ben Cem Akmani destekliyorum, Aski icin herturlu savasi veriyo

Aslanim Cem

61MERVE61
13-01-07, 01:10

ARKADASIM zaten yilmaz eskiyi hatirladigi zaman sagolsun senaristler bizede gosteriyor FLASHBACK olarak...goruntu olarak biz gormiyorsak yilmazda gormez...dedigin cok komik sanki filiz keyifinden gitti italyaya nikah gunu birakti ortada olan tagze bir sozdu..

sühan
13-01-07, 01:11
Empati yapmanızı istedim. Özür dilerim haddimi aştım galiba. Sizce de bir acının sonu olması gerekmiyor mu? Yani artık yeni birşeyler Ömer için de olsa fena mı olur?

Estagfurullah. askolsun. Yerden goge haklsısın. ama seyrederken ben omerın bıraz daha yavas hareket edecegnı sanmıstım. yanı resmı koyunca o kadar sandım. Yuzugu de koyunca sok oldum.

Sımdı ömer benım kafamda cıdden saglam bır aşık. olen karısının ardından cıdden buyuk bır yas tuttu. Kızını bıle harcadı. Yanı bıraz daha sonra cıksaydı keske o yuzuk. Bıraz daha onemlı seyler yasasalardı. Normal bır erkek ıcın durum normal. Ama ömer söz konusu. o yuzden tuhaf geldı. Tabı kı acılar bıtmelı ama ne bıleyım yuzuk cıkarttıracak kadar onemlı bı ılışkı yasanmıs degıl. Hoslanma var sadece. Sana da sevgıler arkadaşım. :good:

Ağustos Böcüğü
13-01-07, 01:11

Gelde kızma stormy.Elde değil yani.Yılmaz Cem'e karşı sadece gürlüyor yağış göremiyoruz. Umuyorum öyle olmaz ama görünen o ... Cem'den Filiz'i koruyamayacak.

devil61
13-01-07, 01:12
figan abla senin icin kolay zaten yilmaz icin sorun yok zaten o filizsiz dolasiyor...sen oyle diyorsan bende oyle diyorum UMARIM yilmaz filizin pesinden gitmezzz..bu saaten snra filizin gidecegini sanmiyorum..Bu ask burda bitsin...

fılızı dunya guzelı gelse kusursuz bırı gelse kendıne kolay kolay asık edemz.merve yanı yılmaza kızdıkta fılızı baskasına asık etmesek ii olur:img-wink: .ama fılıze asık olacak yenı bırı gırecek dızıye. kız gırer yılmaza asık olur erkek gırer fılze asık olur:)

61MERVE61
13-01-07, 01:13
Yorumları okurken bir yazı dikkatimi çekti aslıyla yılmaz birbibirine çok yakışıyor çinşallah çok mutlu olurlar diye.Eğer seyirci böyle düşünmeye başlamışsa bence bir sorun var demekki çünkü ozaman dizi başka bir anlam taşımaya başlar.Sanki şu mesajları vemiş gibi olur;gelen gideni unutur ,büyük aşk yokdur ,herkes unutulur v.s .Biran önce senaristler birşeyler yapmalılar bence kendi fikrim önümüzdeki bölümde böyle olursa daha sonrları izlememeyi düşünüyorum.

o bendim herhalde:img-yes: :happy0064 ama yazilarimi bastan takip etiysen anlardin....Maytap gectim:):)benim solediklerime bakmayin yilmaz filizin umrunda olmasaydi benimde umrumda olmazdi....malesef.....bunlari diycem aklima bile gelmezdi nerde benim eski yilmazim..

TubaBülent
13-01-07, 01:14
Arkadaslar be sonsuz Filizin yanindayim ve filize cok aciyorum..yazik kiza dert üstüne dert hem is hem ask hem bebek zor kizin isi.. simdi gitmem lazim size iyi sohbetler diliyorummm...

yesimcan
yilmaza yuhhhhhhhh yani ben baska bisey diyemicem bu kadar olmaz bi insan!!!!!pesss

ya bu senaristler diziyi nerden nereye getirdiler ve ne yapmak istyiolar bilmiyorum !!!!!ama bu is kötüye gidiyo sahsen ben daha 3 4 bölüm böyle gitsin dayanamam bakmam cünkü bakarsam sinirlerim altüst oluyo olmaz bu kadar!!!!!!!!!!!!

cem konusunda basarili olduk galiba sahneler baya azalmis!!!!!!:img-wink:

ben sunu merak ediyorum simdi bunlar önümüzdeki bölüm barisiyolarsa bu nasil olcak????????filiz onlari o halde görüyo yilmaz randevuyu iptal etme geriyi bile duymuyo !!!!!!! bu is nasil olucak sizce????filiz bebegi söylermi ama cok kararli söyler!!!!!!ama nasil birlesicekler ne nedenlen cok merak ediyorum!!!!!

bu bebek yüzünden olmicaktir eyer öyle olursa filiz kabul etmez zaten biseyler olmasi gerekiyo yilmaz kesin biseyler yapar ve onu hala sevdigini ve bebek icin geri ona dönmedigine ikna eder filizi ve barisirlar !!!

tabi bu barsima olucaksa

cemotara

Filiz nedensiz yere yılmazla ayrılıp italyaya gitmedi çok önemli bir sebebi vardı babası söz verditti kız ne yapsım hem filizde öyle gezmelere falanda gitmedi ve yılmazdanda daha çok acı çekti hiçbirşey boşuna değil hepsininde haklı nedeni var hemde küçümsenmeyecek kadar önemli sebebler

devil61
13-01-07, 01:15
o bendim herhalde:img-yes: :happy0064 ama yazilarimi bastan takip etiysen anlardin....Maytap gectim:):)benim solediklerime bakmayin yilmaz filizin umrunda olmasaydi benimde umrumda olmazdi....malesef.....bunlari diycem aklima bile gelmezdi nerde benim eski yilmazim..

valla ya nerde o kanatlı melek yılmaz bız kusursuz kanatlı melek yılmazımızı gerı ıstıyoruz hıc değılse o fılıze boyle sozler soylemezdı:)

61MERVE61
13-01-07, 01:16
fılızı dunya guzelı gelse kusursuz bırı gelse kendıne kolay kolay asık edemz.merve yanı yılmaza kızdıkta fılızı baskasına asık etmesek ii olur:img-wink: .ama fılıze asık olacak yenı bırı gırecek dızıye. kız gırer yılmaza asık olur erkek gırer fılze asık olur:)

ayy alahim yaa:happy0064 mert ben dedim de senarisytler yapmadi yaaa..bugunde dedigimherseyi herkez ters aliyor asli yilmaz mutlu mesut olsun dedim biri yanlis anladi simdide bu....mert beni taniyamadin herhalde nekadar solersem soyliyim kizarsam kiziyim icimi biliyorsun F&Y...kizdigim icin bunlari soyliyorum...

forever_bim
13-01-07, 01:16

Evet bu terane sonsuza kadar gider ve iyice suyu çıkmış bir ilişki Yalan Rüzgarı kadar sürer:)

devil61
13-01-07, 01:19
ayy alahim yaa:happy0064 mert ben dedim de senarisytler yapmadi yaaa..bugunde dedigimherseyi herkez ters aliyor asli yilmaz mutlu mesut olsun dedim biri yanlis anladi simdide bu....mert beni taniyamadin herhalde nekadar solersem soyliyim kizarsam kiziyim icimi biliyorsun F&Y...kizdigim icin bunlari soyliyorum...

bende espırısıne soyledım zaten bılıyorum senın asla onu gercek anlamda soylemeyeceğını.

bız kanatlı melek yılmazı ıstıyoruzz.:)

Figan
13-01-07, 01:19

Gercek yasamda da böyledir iste..ön yargilar ne kadarda yürek kirici oluyor hepimiz icin..önyargili yanasarak kimbilir ne kadar degerli vede essiz degerler yitip gitti..Bitsin demesi nede kolay...

Yilmaz Asli ile acaba neler yapti Filizin karsisinda cok merak ettim..
Diziyi izlemedende yorum yapmamak en iyisi..
Ben diziyi izledikten sonraki düsünce vede yorumlarimi ne hissedip ne algiladiysam aynen yazacagim.. Ne eksik ne fazla..

archshe
13-01-07, 01:20
oooo herkes burdaymış....öncelikle diziyi nasıl izlicem diye üzülürken beni mesajlarıyla teselli eden secomsa ve filizime teşekkürler....gerçi şuana secoms diziyi tam izleyemediği için derdine yanıyo....üzüldüm secoms sana...valla...

FoRzA
13-01-07, 01:23
:img-hyste coook komik sanki biz bilmiyoruz sonlari mutlu olmayacagini bu sekilde bunu degiselim

and so they didnt live so happy ever after...olcak cunku ne yilmaz filizsiz nede filiz yilmazsiz mutlu olur yilmaz pek mutlu ama olsun:)

Filiz ne ektiyse onu bicti.

Yilmaz daha once elifi'de deliler gibi seviyordu, unutup gitti evlendi diye.

simdide ayni sey filiz ile.

Yilmaz isini bilir, AslI da ona yakisiyor zaten, filizde gitsin aglasin anca

cemotara
Gercek yasamda da böyledir iste..ön yargilar ne kadarda yürek kirici oluyor hepimiz icin..önyargili yanasarak kimbilir ne kadar degerli vede essiz degerler yitip gitti..Bitsin demesi nede kolay...

Ben diziyi izledikten sonraki düsünce vede yorumlarimi ne hissedip ne algiladiysam aynen yazacagim.. Ne eksik ne fazla..

pek birşey yapmadı yılmaz aslıyla ama aslı yaptı yapacağını aslı kimbilir belki sana aşık oldum dedi ve yanına oturum koluna girdi yılmazda hiç tepki vermedi öyle kolkola muhammet ettiler filizde onları öyle kıyıdan hüzünlü hüzünlü izledi ve orda bitti

61MERVE61

Ablacigim ben kizdigim icin soyliyorum zaten icim disimda disim icimde olsa ozaman anlardiniz benim istediklerimi...F&Y tabikide ama sen oyle diyince bende alta kalmayip noktayi koydum..hakketen senin dedigin de bana cook kirici geldi
"mumkunse filiz yilmazin pesinden kosmasin bu ask olmasin"gibi birsey....bunu diyipte benim savunmam imkansiz ustune gidip citi bi sekilde degilde oylesine soyledim onu..beni bilen bilir dimi mERt

sinem*
13-01-07, 01:24

aslında son sahneye kadar yılmaz aslıyla filizin önünde bir şey yapmadı ..sadece sürekli birlikte olduklarını anladığı için filiz yılmaz aslıyı çok sevmiş gibi bir ima da bulundu :) son sahnede de çok berbat bir yerde bitti aslı kayıkta yılmazın yanına oturdu ve koluna girdi sana aşık oluyorumdur belki dedi..aslında yılmazın kaçacak yeride yoktu :) kayıkta kız sıkıştırdı resmen :):)
Beni en çok rahatsız eden sürekli birbirlerine bakışları,konuşmaları,aslının tavrı ...

yakupoglu61
13-01-07, 01:24
fılız yılmazın onu ıntıkam ıcın kullandığını bıldıkten sonra affetmesınden buyuk hıc bırsey yok fılız de kacsaydı o zmaan baska bırılerıyle gezseydı bakalım ne olurdu.

peki nikah günü bn evlenmeyecem diyen filiz deyilmi italyaya kaçan filiz değilmi
4 yıl sora geri döndüğünde yılmaz filizin kendisini bırakıp gitmesinin nedenini sorup durdu cevap alamadı ama gene filizle tekrar beraber oldu...

stormy
13-01-07, 01:25
Filiz nedensiz yere yılmazla ayrılıp italyaya gitmedi çok önemli bir sebebi vardı babası söz verditti kız ne yapsım hem filizde öyle gezmelere falanda gitmedi ve yılmazdanda daha çok acı çekti hiçbirşey boşuna değil hepsininde haklı nedeni var hemde küçümsenmeyecek kadar önemli sebebler

Yilmaz inatci bir karakter..bunu herkesin anlamis olmasi lazim..bu dizide kelimesi gecmiyor ama Yilmazinda raconlari var :) Filizde Yilmaz hakkinda supheye dustu ve Yilmazin kizmasina neden oldu aslinda biz burada olaylari degil daha cok senaristlerin mantigini tartisiyoruz galiba :D..Hem Filizde Yilmazi o gece gordugu zaman soyleseydi yarin konusuruz yok ozel olarak konusuruz yok uzatti durdu..Gorur gormez soyleme sansi vardi..ve bir cok kez bu sansi oldu...Aslinin evini boyarken bile soyleyebilirdi..ee uzat dur sonra gecmis olsun son kullanma tarihi gectikten sonra ne anlami var..ayrica kendisi Feride icin Omeri hemen konusmasi icin goturuyor kendi konusamiyor mantik ki ne mantik..

devil61
13-01-07, 01:27
peki nikah günü bn evlenmeyecem diyen filiz deyilmi italyaya kaçan filiz değilmi
4 yıl sora geri döndüğünde yılmaz filizin kendisini bırakıp gitmesinin nedenini sorup durdu cevap alamadı ama gene filizle tekrar beraber oldu...

fılız babasına soz verdığı ıcın gıttı kalsaydı yılmaz ve o daha da acı cekecektı.yılmazın bır nedenı var mı fılızı kullanmak ıcın.

4 yıl sonra dnduğunde hala babasına verdığı sozun etkısı vardı ustunde.kı babasına verdığı sozu sonuna kadar tutmayı dunuyodu ama askı sozunun onune gectı.fılız ne yaptıysa ne ettıyse hep askı yuzunden acı ceken taraf oldu.

devil61
13-01-07, 01:28
Yilmaz inatci bir karakter..bunu herkesin anlamis olmasi lazim..bu dizide kelimesi gecmiyor ama Yilmazinda raconlari var :) Filizde Yilmaz hakkinda supheye dustu ve Yilmazin kizmasina neden oldu aslinda biz burada olaylari degil daha cok senaristlerin mantigini tartisiyoruz galiba :D..Hem Filizde Yilmazi o gece gordugu zaman soyleseydi yarin konusuruz yok ozel olarak konusuruz yok uzatti durdu..Gorur gormez soyleme sansi vardi..ve bir cok kez bu sansi oldu...Aslinin evini boyarken bile soyleyebilirdi..ee uzat dur sonra gecmis olsun son kullanma tarihi gectikten sonra ne anlami var..

abısı ordayken yılmaz ben hamıleyım mı dıyecektı yapmayın arkadaslar ya hamıleyı lafı ayakustu mu denılır?

cemotara
13-01-07, 01:28
Yilmaz inatci bir karakter..bunu herkesin anlamis olmasi lazim..bu dizide kelimesi gecmiyor ama Yilmazinda raconlari var :) Filizde Yilmaz hakkinda supheye dustu ve Yilmazin kizmasina neden oldu aslinda biz burada olaylari degil daha cok senaristlerin mantigini tartisiyoruz galiba :D..Hem Filizde Yilmazi o gece gordugu zaman soyleseydi yarin konusuruz yok ozel olarak konusuruz yok uzatti durdu..Gorur gormez soyleme sansi vardi..ve bir cok kez bu sansi oldu...Aslinin evini boyarken bile soyleyebilirdi..ee uzat dur sonra gecmis olsun son kullanma tarihi gectikten sonra ne anlami var..

Arkadaşım bu söylediğin ayaküstü konuşulacak konumu hem ömerde ordaydı ve yılmaz gelince hemen yanlarına gitti tama yılmazda haklı ama çok cabarttı bunu bukadarda gurur olmaz

61MERVE61
13-01-07, 01:30

ya yakupoglu ta nereye gittin.....kizin nedeni vardi unutmak icin gitti kacti degil kacmak gorunmeden veda etmeden olurdu filiz verdigi soz icin gitti....hepimiz gorduk basaramadi...sorsaydi soylerdi....ama yilmaz fazla ustune gitmedi...basim yeterince agiriyor bide bu konuyu tartisiip iyice agiritmyym.

devil61
13-01-07, 01:30
ve fılız bebek haberını verme kararını gorduğu kazadan sonra aldı.dıyeceksınız kı kaza olması mı lazımdı fılızın bebeğı soylemesı ıcın hayır.

fılızın bu bolumde hıcbır sucu yoktu aksıne bu sezondakı en ii gecırdığı bolumdu.

forever_bim
13-01-07, 01:31
Arkadaşım bu söylediğin ayaküstü konuşulacak konumu hem ömerde ordaydı ve yılmaz gelince hemen yanlarına gitti tama yılmazda haklı ama çok cabarttı bunu bukadarda gurur olmaz

Cemotaracım

onu bunu boşver Filiz & Ömer kardeşliği geri geldi. Ayrıca iki oyuncu da tam süperdi. İmzalarımız seninle ve Sinemle bu bölüme cuk oturdu.

Bayıldım ya. Hele benim cephe enfesti.:)

devil61
13-01-07, 01:32
pardon da bunu soylemek icin konferans vermesimi gerekiyor?

ne alaka sımdı arkadasım omer zaten orda bırıncısı bu ıkıncısı zaten ayrılar bır olsalar zaten kucağına atlar nerde olursa olsun soylerdı yılmazın ona vereceğı tepkıdende korkuyo.3.su bence hamılelık haberı ayakustu verılecek bır haber değil.

61MERVE61
abısı ordayken yılmaz ben hamıleyım mı dıyecektı yapmayın arkadaslar ya hamıleyı lafı ayakustu mu denılır?

:img-hyste :img-hyste :img-hyste bencede yani....yilmaz hamileyim snra arka muzik HAYHAYYYYYYY calsin...sarilsinlar omerde bu arada ogrenmis olur ne guzel..arkadaslar etmeyin...sanki omeri bilmiyorsunuz...

archshe
şimdi bölüm yorumumu yapıp çıkayım...yarın çalışıcam fırsat bulamayabilirim....dizinin başlarındaki yani ilk reklama kadar feride ve ömerden başka kimse güzel rol yapamamadı....yılmazla aslının arabadaki ve evdeki sahneleri çok yapmacıktı...filizin yılmazı takip ederkenki mimikleri gözünü kırpması dudağını yalaması falan alllahım ne yapıyo bu kız dedim...o endişeyi göremedim ne filizde ne yılmazda ne de aslıda....yılmazla filizin aslının evinde buluştukları sahne yavandı...belki yılmazın buz gibi duruşundandır...yılmaz filizi unutmuş arkadaşlar...bukadar yakındayken elini tutmuşken bu tepkisizliği bunun göstergesi...hele hele filiz kaçkere arıyo yılmazı konuşmak için ama yılmaz bikere dönmüyo...filiz yılmaza çok önemli konuşmam lazım diyo tamam diyo aslıyla gidiyo...bu noktadan sonra hala filiz bebeği söylemelimi....yılmaz ne yüzle bana nasıl söylemezsin diyebilir?nedesin filiz sana çok önemli bişey söylücem dedim sen sallamadın beni aslıyla kaçamak yaptınmı?hem aslı görüşmen ne olacak dedeğinde boşver zaten tatsız bişey dedi ya köpürdüm desem doğru tabirdir...fotoğraflara bakarsak bu bölüm barışacaklar...aynı yerler çünkü...filiz yılmazla konuşacak....forum olarak yanıldık mekan durusu değil sapancaymış...

stormy
Senaristlerde Mujgan karakterini dizide ciliz tutuyorlar..Neredeyse figuranlar kadar rolu kaldi kadinin..Hep Handan ve Cem baska birsey yok..Bu bolumde Cemil tatildeydi galiba :D...Bana Cem sahnelerinden gina gelmeye basladi..Adam neredeyse butun diziyi kapladi...Ekrem bile onun kadar gorunmuyor..Biraz daha dikkat diyorum..

devil61
13-01-07, 01:33
Cemotaracım

onu bunu boşver Filiz & Ömer kardeşliği geri geldi. Ayrıca iki oyuncu da tam süperdi. İmzalarımız seninle ve Sinemle bu bölüme cuk oturdu.

valla forever_bım bolum senın ıcın cok super bolumdu.handan ferıdeyı kovmasa tam super olacaktı:)

yakupoglu61
13-01-07, 01:36
fılız babasına soz verdığı ıcın gıttı kalsaydı yılmaz ve o daha da acı cekecektı.yılmazın bır nedenı var mı fılızı kullanmak ıcın.

4 yıl sonra dnduğunde hala babasına verdığı sozun etkısı vardı ustunde.kı babasına verdığı sozu sonuna kadar tutmayı dunuyodu ama askı sozunun onune gectı.fılız ne yaptıysa ne ettıyse hep askı yuzunden acı ceken taraf oldu.

hep acı çeken filiz ha .filiz acı çektiyse hep kendisi yüzünden kendi iradesini kullanamaması yüzünden acı çekti...

ewt tutmayı düşünüyodu sözünü ama yılmazın 1 ytl olayı filizi derinden sarstı
bu durumda babasıda yanılmış oldu filiz aşkına yenilmesine gerek yoktu...
zaten o söz o 1 ytlyle geçerliliğini yitirmişti...

filiz o zmn da yılmaz hakkında yanılmıştı , geçenki ömerin vurulması olayındada yanıldı ...
yılmaz daha nasıl güvensin filizede affetsin güzel sözler sölesin

forever_bim
13-01-07, 01:37
valla forever_bım bolum senın ıcın cok super bolumdu.handan ferıdeyı kovmasa tam super olacaktı:)

Kovsa kaç yazar ki Mertciğim? Ömer ateşten nehirlere düşmüş. Yandım diye bagırıor:)

devil61
Senaristlerde Mujgan karakterini dizide ciliz tutuyorlar..Neredeyse figuranlar kadar rolu kaldi kadinin..Hep Handan ve Cem baska birsey yok..Bu bolumde Cemil tatildeydi galiba :D...Bana Cem sahnelerinden gina gelmeye basladi..Adam neredeyse butun diziyi kapladi...Ekrem bile onun kadar gorunmuyor..Biraz daha dikkat diyorum..
cem ve entrıkalarını yazmaktan fırsat bulursa senarıstlerımız eskıden olduğu gıbı gzı mahallesındekı ınsanların yasamlarınıda gosterırlerrı.sımdı sırf oyuncu dıye hıc beklenmedık bır yerden cıkabılıyor bazı karakterler.

archshe
hiç ömere bişey yazmadım bu zamana kadar hep filiz yılmazı yazdım...ama ömer kendini konuşturdu bu bölüm...fazlasıyla ön plandaydı....en azından cemden fazla gördük...ömer sarhoş rolünü süper oynamıştı...gerçekten sarhoş sanarsın...ayrıca ferideyle olan sahnelerinde ferideyi de es geçemem...feride de çok iii di...ömer sonunda elifin ölümünü kabullendi ve elif sayfasını kapattı...ömer ilk kez kendine itiraf etti feride aşkını....ama elifin mezarına gitme sahnesi gelmedi mi....bu ölümü kabullendiğine göre...bu arada handanın bukadar açık sözlü olacağını sanmıyodum...ben kovdum demez gibi geliyodu...ömer ve filiz ağzının payını verdi handana....

cemotara
13-01-07, 01:39
Cemotaracım

sevgili Hasan filiz ömer kardeşliğinin geri geldiğine çok sevindim zaten birbirlerini çok seviyorlar ama benim en mutlu olduğum olay kesinlikle feride ömer sahneleriydi ömer okadar tatlıydıki hele feridenin utanması ve içine kapanık hali çok şekerdi artık bu aşkın start alması gerekiyor ve birbirlerinede çok yakışıyorlar ömer bu bölüm karizmasıyla yaktı ortalığı süperdi eee filizde zaten yanında tam destek veriyor birde handan hanıma ikisininde haddini bildirmesi çok güzeldi ömerde filizde yterinde vede güzel sözler söylediler annelerine ama tabi handan hanım bu hiç akıllanacağını zannetmiyorum

archshe
13-01-07, 01:40
tekinerler batıyor....sinyalleri gelmeye başladı...neymiş efendim bi kaç sefer cebinden ödemiş ama artık ödeyemiyomuş....duygu sömürüsüne bak hele...toplantı müthişti...cemin yeni hedefi belli aslı...çok kurcalıyor bu işi..cemde sinir oluyor...kraldan çok kralcısın dedi ya cem aslıya süper bir replikti...

61MERVE61
13-01-07, 01:41
hep acı çeken filiz ha .filiz acı çektiyse hep kendisi yüzünden kendi iradesini kullanamaması yüzünden acı çekti...

filiz o zmn da yılmaz hakkında yanılmıştı , geçenki ömerin vurulması olayındada yanıldı ...

Filiz nasil ilk sezonda yilmazin guvenini kazandiysa YILMAZDA filizin guvenini kazancak.oooff daraldim yine bahceye cikiom:):)

devil61
13-01-07, 01:41

ben orda fılız ne yapıp ne etse hep acı ceken oldu yanı mutluda olsa acı cektı mutsuzda olsa acı cektı.bu durumu duzeltecek davranıslarda bulunsada yıne acı cektı umarım anlasılmısımdır.

omerın vurlması olayında bende olsam aynısını dusunurdum ama gıdıp yılmaza o sozlerı soylermıydım hayır.

kısacası bızım asıklar arasında yanlıs anlasılmalardan sonra bırbırlerıne karsı gerı donusu olmayan sozler ve davranıslar yapılıyor.bu bolumde yılmazın yaptıkları fılızın omer olaynda yılmazı suclarken ağır laflar etmesı buna ornek verılebılır.

devil61
13-01-07, 01:42
Kovsa kaç yazar ki Mertciğim? Ömer ateşten nehirlere düşmüş. Yandım diye bagırıor:)

forever_bım ben omere nıyeyse elıften baskasını yakıstıramıyorum bence elıfle cok yakısıyolardı askını elıfle bence daha cok hıssettırebılıyordu.ama bakalım bu sadece kıvılcımlarıydı asklarının ılerleyen bolumlerde nasıl yansıtırlar artık onuda bılmıyorum.

Figan
13-01-07, 01:43
Sevgili Merve;

Ben sana hangi mesajla kirici bir cümle kullandim..? Bunu bana gösterir misin lütfen? Benim en son yapacagim seydir bir insani bilincli bir sekilde kirmak..

Sanirim sen mesajimi yanlis yorumladin..O halde sana birkez daha yazayim..

Yilmaz ile Filiz askini görmek isteyen onca insan var burda..Neden her iki tarafinda en ufak bir hatasinda bu iliski bitsin!! istemiyoruz diye basitce vede arada yasanmis onca emegi hice sayip bunu beyan ediyorsunuz ? Bu kadar kolay mi sevgiyi hice saymak ? Bu kadar kolay yani biranda herseyi bitirmek..

Filiz Yilmazin pesinden gitme sakin !
Yilmaz Filizin pesinden gitme sakin !

nedir bu düsünceler.. ? Hem gitse ne olur? insan karsisindaki sevdigini yanlis anlayip, hatta onu KATiL ! olmakla suclayip daha da ileri gitmisse, aradaki güveni vede inanci sarsmissa bunu tamir etmek icin ugrasmasi cok mu onur kiricidir ??! Bence degildir.. Olmamalidirda..

Yilmazda Filizin gururunu kirip, incittiginde fazlasiyla yaninda yer alip destek oldu..Tekiner Ailesinin Onca hakaretlerine vede baskilara ragmen...Eger bu sira Filize geldiyse inaniyorum ki; Filizde buyuk bir yureklilikle sevdigini anlamaya calisip yaninda olacaktir..Ondan kacmayarak hamile oldugunu vede artik gerisinin Yilmaza kaldigini söyleyecektir..Filize yakisanda bu olmalidir..

Yilmazi bir bayanla gördü diye cephe alacaksa, önyargili olacaksa bu yaptigi cocukca bir davranisa girecektir..Kac haftalardir göklere cikardigim Filizi eminim ilerleryen bölümlerde de takdir edecegim.. icimden gelen his budur..

anny
uzun bir aradan sonra diziyle ilgili yorum yapmak istedim çünkü bu bölümü begendim,güzeldi..aslı bence iyi bir karakter ama cemle birlikte sevenlerin arasına girmeseler iyi olacak..filiz için üzülüyorum hep yanlış anlaşılıyor ..kendini de affettiremedi yılmaza..bir an önce hamile oldugunu söylemesi lazım..kızcagız çok stres çekiyor:img-in_lo yılmazın cemi dövdügü sahne ve konuşmaları harikaydı..filizin adını agzına alma dedi..nasılda seviyor hala ama inatçı işte hep aynı yılmaz..:)ömerin yüzügünü çıkarıp kaldırdıgı sahne de etkileyiciydi ama biraz acele etti ferideye aşık olmakla..handan hanım da yine yaptı yapacagını bravo yani..
artık bu kovalamaca bitsin filiz anlatsın her şeyi yılmaza..yeniden bir araya gelmelerini istiyorum..aslı da çekilsin aradan..yılmaz filizin çünkü:)

sinem*
cemdeki nasıl güvendir ya..filizsiz bir cennette olacağıma seninle cehennemde olurum :).sonra fatihe filizi o adamdan kurtarıcam diyor..forumda çoğunlukla duyduğumuz "sürünme" kavramı ceminde dilinde filiz sürüne sürüne ona gidecekmiş :):) kendi kendine bir hava filize bir de tafra yapıyor,filiz onu adam sandığı için üzülüyor

archshe
yılmazın cemi tekme tokat döveceğini sanmıyodum...süper bi sahneydi...içimin yağları eridi desem yalan olmaz...cem herşeyi yılmaza itiraf etti...filizi sevdiğini...onu öldürmeye çalıştığını...filizi için ne yaptın mesela adamöldürmüydün dediya...koptum orda..yılmaz cemin cidden saplantılı olduğunu hasta olduğunu söyledi...herşey artık ortada...kartlar açık...

archshe
13-01-07, 01:48
çok güldüğüm sahneler...
aslının evideki yemek sahnesi....yemeği beğenmediler...ekrem incelik yaptı kabak ona patladı ...iğrenç bir yemeği tekrar yedi...sahnedeki surat ifadeleri çok komikti....peşine fatih ceme geldiğinde cemin tırsması çooook komikti...bu iki sahneyi üst üste izlediğimde gülme krizine girdim....diziyi benle izleyen 12 kişi de ben güldükçe güldüler...bu arada fark ettinizmi yemekte canan aslıya yarın alışveriş yapalım diyo ona işim var diyo aynı masa da yılmaza beraber sapancaya gidelim diyo....hiç kimsenin de surat ifadesi değişmiyo....benim arkadaş ortamımda bu olsa kıkırdaşmaya başlardık...ooo hani işin vardı diye..

forever_bim
13-01-07, 01:48
forever_bım ben omere nıyeyse elıften baskasını yakıstıramıyorum bence elıfle cok yakısıyolardı askını elıfle bence daha cok hıssettırebılıyordu.ama bakalım bu sadece kıvılcımlarıydı asklarının ılerleyen bolumlerde nasıl yansıtırlar artık onuda bılmıyorum.

Mertciğim bu seferki karşılıklı aşk ama:)

İlk sezon Ömer delici bakışlarıyla Elif'e bakardı gayet aşık bir şekilde, Elif gözlerini kaçırırdı hep. Bak Feride'ye. Kahve takımını kırıyordu az daha:)

archshe
13-01-07, 01:52
yılmaz aslıya hiç normal bakmıyo arkadaşlar...gözlerini kaçırıyo....ona kanmaktan korkuyo...veee aslı yılmaza aşkını itiraf etti...bakalım cem filize itiraf edince ve filiz onunla görüşünce kızanlar yılmaz örüşünce de kızacaklar mı?çünkü yılmaz da aslıyla arkadaşlığına devam edecek...

devil61
13-01-07, 01:53
Mertciğim bu seferki karşılıklı aşk ama:)

İlk sezon Ömer delici bakışlarıyla Elif'e bakardı gayet aşık bir şekilde, Elif gözlerini kaçırırdı hep. Bak Feride'ye. Kahve takımını kırıyordu az daha:)

omer bence ask konusunda mutlu olmayı en cok hakeden kısı dızıde elıf omere bırazcık değer verseydı dunyanın en mutlu ınsanı olurdu.

ferıde ve omerde bence cok uyumlu bır cıft olacak.

stormy
13-01-07, 01:53
Ben Ferideye Eliften daha cok isindim..Ferideyi daha guzel buluyorum..Ama Feridenin kim oldugu henuz belli degil..Gercek ismi ne?Acaba biriyle evlimiydi?Omer ile cok yakinlasirlar, kesin birisi cikar evlenmek uzere oldugu..

yakupoglu61
13-01-07, 01:55

tabiki orda söylenmezdi ..
ama aslının evine gittiğinde söyleyebilirdi...
yılmaz ona snnle ararmızda bağ kalmadı dedi ,filizde aramızda hala bi bağ war dedi
ndn o an söylemedi.o bağın karnındaki bebek olduğunu nedn orda sölemedi...

devil61
13-01-07, 02:02
tabiki orda söylenmezdi ..
ama aslının evine gittiğinde söyleyebilirdi...
yılmaz ona snnle ararmızda bağ kalmadı dedi ,filizde aramızda hala bi bağ war dedi
ndn o an söylemedi.o bağın karnındaki bebek olduğunu nedn orda sölemedi...

aslı evdeydı yuzune dokunacaktı yılmaz ızın vermedı fılız bırazda yılmazın tepkısınden korkuyo bebek ıcın.

fılız en ıısını yaptı bu bolum hıc uygun ortam yoktu bence bebk haberını vermek ıcın olacaktı ama yılmaz sapancaya gıdınce olmadı.artık ılerleyen haftalarda:)

archshe
13-01-07, 02:03
son olarak mesajımı toparlarsam.....
bu bölüm herşey açığa çıktı...çok süüper gelişmeler ışık hızıyla yaşandı...
1-filiz yılmaza bebeği söyleme kararı aldı...ulaşabilirse beyimiz fırsayt verirse anlatacak..
2-yılmaz ve çevresi filizi unutmuş...ekram bile filize hala konuşmanın faydası var mı dedi ya çok üzüldüm filize....biri bana bunu dese kahrolurdum...ekrem bile bu aşkın bittiğine inanıyo...
3-filiz ceydanın aslıyı seviyorum lafına yılmaz da seviyo diyerek yılmazın ilgisinin farkında olduğunu belirtti...böyle bir lafı elif semaya filiz ve yıılmaz içiin demişti...tarih tekerrür etmiyodur umarım...
4-filiz ve ömer annelerine demeleri gerken herşeyi söylediler...bi bakıma haddini bildirdi...
5-feride ve ömer birbirlerinden hoşlandıklarını anladılar..
6-cem tüm yaptıklarını yılmaza itiraf etti
7-yılmaz cemin hasta olduğunu söyledi...fatih filize olan sevgisinin saplantı olduğunu aşk olmadığını söyledi
8-tekinerler batışa başladı
9-aslı yılmaza aşkını itiraf etti
10-nalan keremi seçti...ben üzüldüm açıkçası alp gibi biri varken...
11-semayla aliye evlatlık geliyo...
biz bunları biliyoduk ama repliklere yazmışlardı hissetiklerimizi...güzel bir bölümdü...tebrikler valla...uzun zamandır bu kadar keyif almamıştım....filiz üzülse bile barışacakları için takmadım kafama...

yakupoglu61
13-01-07, 02:05
cem her bölümde bir planla karşımıza çıkıyo ne biçim iştir anlamış değilim
cem yakında başlayacak olan Kurtlar Vadisi terör dizisindede oynarsa şaşırmayın...

forever_bim
13-01-07, 02:09
cem yakında başlayacak olan Kurtlar Vadisi terör dizisindede oynarsa şaşırmayın...

Bilgi: Cenk Ertan, önceki Kurtlar Vadisinde oynamıştı:) Faruk'tu sanırım karakterin adı. KV izleyicisi olmadığım için bilmiyorum.

stormy
13-01-07, 02:11

ya dizinin ana karekter oyuncularindan daha cok rol almaya basladi..her sahnede neredeyse bu psikolojisi bozuk karakter var..Nur Surer yillarin oyuncusu neredeyse kus kadar rolu kaldi..Nalanda zaten var ile yok arasi artik..Dikis diktikleri yerdeki figuranlar bile onlardan daha cok konusmaya basladi..Cok ozensiz mi artik bana mi oyle geliyor..

yakupoglu61
13-01-07, 02:16
Bilgi: Cenk Ertan, önceki Kurtlar Vadisinde oynamıştı:) Faruk'tu sanırım karakterin adı. KV izleyicisi olmadığım için bilmiyorum.

haklısın ya oynamıştı unutmuşum nasılda unuttum anlamadım:D
ismi Kral faruktu...
eee bi yerden kapmış mafya tarzı...burda devam ettiriyo...

BU BÖLÜMDE cemin ne kadar korkak bi adam olduğunu tekrar gördük
arkadaşı kapıyı çaldı korka korka gitti kapıyı açtı kalpten gidiyodu...

bide yılmaza diyoki sn filiz için adam öldürebilirmisin diye ?
sanki kendisi öldürüyomuş gibi bide yılmaza artislik yapıyo
sölüyo adamlara onlar hallediyo...

archshe
13-01-07, 02:16
bir bayan olarak yazmadan edemedim filizin sahilde ceydalaykenki hali neydi öyle...saçlar altta toplanmış ortadan ayrılmış...üstünde şal gibi bir hırka ..acayip bir etek...tam babanelere benzemişti filiz...bu kıyafetleri ayarlayanlar filizi kıskanıyo herhalde nasıl çirkin gösteririz diye...ama boşuna uğraşmasınlar bu kızdan çirkin olmaz...ama gözümüz rahatsız oluyo...bi de bu akşam diziyi izlerken yengem bu ne dedi şirket batıyo biri feridenin peşinde biri yılmazın...cem açık sahada oynuyo...

A_S_L_I
13-01-07, 02:21
Walla İlk Günden Beri Hep Takip Ettiğim Bir Dizi Ama Artık Sanki Bir Sonraki Hafta Yada Bir Sonraki Sahnelerin Tahminlerini Yapacak Duruma Getirdiler...Belki Yeni Karakterlerle Konuyu Dağıtmak İstiyolar Ama Bu Defada Diğer Dizilere Benziyor...Sanki Daha Yaratıcı Fikirlerle Daha Güzel Bölümler Yapmaları Daha İyi Olacak Gibi...Bu Bölümde Güzeldi Ama..Ne Bilim..Sanki Daha Evvel İzlemiş gibi Oldum Yaşananları...

Şimdi Öncelikle Yılmazdaki Ve Filizdeki Duruma Bakalım..Filizi Seviyorum Ama Ne Zaman Ailesiyle İlgili Bir ŞEy Ortaya Çıksa Önce Yılmaza Söz Veriyor..Ama Nedense Hep Ailesini Seçiyo...Sürekli Bi Yılmazı Bırakma Olayları Yaşadık...Elifin Sevgilisi Olduğunu Öğrendi Ayrıldı..Babasına Söz Verdi Ayrıldı..Nikahtan Döndü...Ömeri Vurdu Dediler Söz Verdi Ama Yine İnandı...Sürekli Bi Güvensizlik..Sürekli Bi Kaçış...Türkiyede Bi Tabir Wardır Ya Fazla Naz Aşık Usandırır..Aslında Tam Ona Döndü..Yılmazada Yazık O Kadar Sevgisine Karşı Bi Güvensizlik..Bi Terkediş...

Ama Son Kısımda Yılmazada Yakıştıramadım..Filize Söz Verip Sonra sıkıcı Olacaktı Deyip Aslıyla Gitmesi Çok Büyük Saygısızlıktı..Herşeyden Evvel Sevdiğin İnsan..Onu Geçelim Nerde O Mert Sözünün Eri Adam..Madem Söz Verdin..Git Konuş....Adam Gibi...

Ömere Gelince...Yası Çok Fazla Sürmüştü...Ben daha Evvel Bekledim Böyle Bişeyi...Ama Bilmiyorumki..Onada Yakıştıramıyorum ben Ferideyi...Ben Hep Onu Karısına Sırılsıklam Aşık Biri Olarak Gördüm Ve Onu Eliften Başkasıyla Görmeye Tahammülüm Yok...

Nalanla Kereme Çok sevindim...Artık sonunda Bişeylere Netlik KAzandırabildiler...

Cem Bi Kere Daha Gerçek Yüzünü Gösterdiii..Sanki Filiz Onu Çok İstiyoda..Böyle Anlayışsız insanlardan Nefret Ediyorum..Hayır Dendimi Anla Git..

Neyse Benden Bu Kadar...

forever_bim
13-01-07, 03:00
Evet bölümü yorumlayalım. İyi bir bölüm izledik. Bazı sahnelerde oyunculuklar uzun zamandır olmadığı kadar iyiydi. Bazı oyuncular ise aşırı yapaydı. Ortalamanın üstüydü bölüm ve de şunu söyleyim hakkaniyetli bir rol dağılımı yapıldı nihayet. Karakter yorumlarıma geçersem. 56. bölümde dört karaktere sinir olmuştum. Bu bölümde 3 karaktere aşırı sinir oldum. Başlayalım kırmızılarla:

CEM: Bu hafta Cem sahneleri nihayet azalma gösterdi ve derin bir nefes aldık. Dayak yemesine çok sevindim. Haketmişti. Ama özellikle saplantılı kişiliği ve Filiz'in onun yüzüne dokunmasını ilgi olarak algılaması çok komikti. Bardak kırdı yine psiko. Allahtan giderek azalıyor sahneleri.

HANDAN: Gördük ki Handan karakteri yine beş para etmezmiş. Sırf Ömer'le Feride birbirini öpecek duruma geldi diye kadının yaptığı rezalete bakın. Feride'nin ona bir gelin adayı olma durumu kadını yıktı. Hatta o kadar yıkılmış ki Ömer'in yaşamasını Feride'ye borçlu olduklarını unutmuş. Feride'nin Elif'e ne kadar iyi davrandığını bir dadıdan ziyade bir anne gibi yaklaştığını ve en önemlisi kasvetin hüküm sürdüğü malikanesinde havayı değiştirdiğini bile unutmuş. Başarısız insan modeli Handan. Çok gereksiz bir kişilik. Ömer'den beklediğim ince ayarları yiyince ne güzel susup kaldı.

ASLI: İlk başta mantıklı seçim olarak adını yazdığım Zeynep Beşerler'in bu oyunculuk işinde daha 40 fırın ekmek yemesi gerektiğine karar verdim. Geçen bölüm son derece doğal bulduğum Aslı karakterini bu bölüm yapmacık, antipatik ve de şımarık buldum. Çizilen karakter bence yapmacık değil. Zeynep Beşerler'in karakteri yorumlayacak oyunculuk gücü yok. Herkes oyuncu olamıyor demek ki. Bir de Aslı iş hayatında güçlü mantıklı. İşkoliklere hitap eder yani. Ama pat diye de aşık olunmaz ki 3-4 bölümde. Pes.

-----------------------------------------------------------------------

Geçelim beğendiğim karakterlere.

FİLİZ: Bu bölüm Filiz'i sevdim haklı da buldum. Yavan sahneler de olsa ve oyunculuk anlamında çok da ahım şahım olmasa da Filiz'in Yılmaz için endişesi güzeldi. Bebeği açıklama kararlılığı özür dileme kararlılığında olduğu gibiydi. Aferin. Kız iyi gidiyor. Cem'e hiç alıcı gözüyle bakmadı zaten. Alkışı hak ediyor. O kadar tatsız olaya rağmen Ömer'i halen daha çok sevdiğini gördüm. İyi yüreklendirmiş Ömer'i. Feride konusunda.

ÖMER-FERİDE: Aşk dolu sahneler için Feride diziye girdiğinden beri beklemedeydim. Beklediğime değiyor doğrusu. Sahnelerinin artması çok hoşuma gitti. İlk yakınlaşma sahnelerinden başlarsam Feride Elif'i yatırıp aşağıya inince ve Ömer yolunu kesince hop noluyoruz dedim sanki beni duyacaklarmış gibi. Ömer alkollüydü ama herşeyi de bilinçli yaptı. Süper sarhoş rolü yapıyor Sinan Tuzcu, eli Feride'nin saçına değince bir sıcaklık dalgası ekrandan üzerime yayıldı. Demek ki çift arasında elektirik had safhada. Feride'nin kahve yapmak bahanesiyle mutfağa kaçışı görülmeye değerdi doğrusu. Mutfakta kahve yapacağım derken, eli ayağı birbirine karıştı bayağı bir gülümsedim orda. Ve Ömer tam öpecekken Handan Hanım geldi. İyi ki gelmiş. Hem öpüşmek için erken hem de Handan verdiği tepkiyle onları büsbütün birbirlerine itti. Feride'nin kapyı kapatıp kapı ardına sırtını dayaması bana halen daha aşk dizisi gibi bir dizi izlediğimi anımsattı:) Ertesi sabah da her ikisi de gece olanların farkındaydı. Feride kovuldugunda Elif'ten ayrılma sahnesi çok duygusaldı. Handan'ın verdiği son parayı almaması çok onurlu bir davranıştı. Handan kovulacagını ima eder etmez kalkması da çok hoşuma gitti. Besbelli kızımız sırılsıklam aşık. Gece Ömer'in elinin değdiği yanağını dakikalarca okşadı. Ömer'e gelirsem. Ömer ne yaşadığını ne hissettiğini Filiz'e zaten balkonda çok güzel bir şekilde anlattı. Handan'a sokuşturduğu laflara bayıldım. Ayrıca Feride için Yılmaz'ların evine gitmesi ve annesi adına özür dilemesi çok hoşuma gitti. Tam Ömer'e yakışan birşeydi. Feride'nin Ömer'e aşık olduğunu öğrenen ikinci kişi Fahriye. Çok anlayışlı yaklaştı. Ömer'e yeniden dönecek olursam, yüzüğü bana yollayacak okul taksidim için o yüzden çekmeceye koydu. Kaybolmasın diye. Bu bölüm hızlıca gelişti ama artık belli oldu ki Ömer Elif defterini kapattı. 18 bölüm geçtiğini ve 4.5 yıl oldugunu düşünürsek yas süresi yeterli.

KÜÇÜK ELİF: Özellikle Feride'den ayrıldığı sahne çok üzüldüm. Garibim nasıl da ağlamış. Handan onu hep odasına yolluyor. Çocuk kapalı odada ne yapacaksa. Ayrıca Müjgan Hanım'a ve Feride'ye sarılıp Ahmet'i sorması çok güzeldi.

NALAN-KEREM-ALP: Kerem en nihayetinde duygu yüklü bir mektupla Nalan'a açıldı. Çok da iyi yaptı. Alp bozuldu bu duruma. Nalan'a sevindim. Mutlu olur inşallah.

FAHRiYE-SALİH: Bu bölümpek görmedik ama Cemil'in Ahmet'e yönelttiği sorular durumun habercisi. Bir de Cemil nasıl böyle zengin oldu.

ALİ-SEMA: Sanırım o kamyon arkasına saklanan çocuğu evlat edinecekler. Çok hoş bir davranış da çocuk çok fazla büyük değil mi?

---------------------------------------------------------------

Gelelim nötr kaldığım iki karaktere:

YILMAZ: Bu bölüm Filiz'den kaçtı. Amma gururluymuş ha Yılmaz. Halen daha Cem konusunda Filiz'i uyarmak şöyle dursun, onunla konuşmuyor bile. Yılmaz'ın aşkından şüphelerim başladı. Aslı ile gezip tozmalar. Birbirlerine sürekli bakmalar. Filiz'i ekip Aslı'yla Sapanca'ya gitmeler, kayık sefaları kahvaltılar. Şoför değiştirmeler. Cem'i dövmese vallahi çok kızmıştım Yılmaz'a.

MUALLA: Şimdi Feride eve döndüğünde Mualla'nın suratındaki kasılmış ifadeden çok huylandığımı söyleyebilirim. Tabii bir de Aslı'ya da hemen kucak açtı. Maşallah Filiz hariç herkese kucak açıyor. Birileri lütfen bu kadına-ki Fahriye olacaktır bu- Feride'nin kendi oğluna değil de ölsün diye beddualar sıraladığı Ömer'e aşık olduğunu söylesin. Çok şey mi istiyorum? Sanmıyorum.

stormy
13-01-07, 03:14
Asli konusunda haklisin..sipsevdinin onde gideni..yani Yilmaza birde belki asik olmusumdur diyor..kimin nesi neyin nesi daha tanimadan Yilmaza aciliyor..Elif Omere hep soguk davranmisti ama Feride oyle degil bence Feride daha sicakkanli..Omer ileride uzulebilir diye dusunuyorum..Feridenin hafizasi yerine geldigi zaman belki birileriyle iliskisi cikabilir...birde daha Feridenin bir soyadi bile yok geziyor oyle..

forever_bim
13-01-07, 03:14
Oyunculuklara gelirsem:

Sinan Tuzcu damalı bayrağı en önde gören isim oldu. Helal olsun. Bölümün yıldızıydı. Pek çok ruh halini yüzünde çok iyi harmanlıyor. İrem Altuğ Feride'nin aşkını üzüntüsünü heyecanını çok iyi yansıttı. Çok keyif aldım onu da izlerken. Tuba Büyüküstün yine iyi iş çıkardı diyebilirim de Şehrazat saç modeli kıza gitmemiş. Anane gibi olmuş:) Zeynep Beşerler'i çok antipatik ve yapmacık buldum. Valla karar veremiyorum Aslı nasıl bir karakter. Bazen erkek gibi geçen bölüm aşırı doğal bu bölümse ultra yapaydı. Cenk Ertan psikopat rolüyle iyiden bıktırdı. Mümkünse daha da sahneleri azalsın.

Bülent İnal'a gelirsem. Çok severim ama bu sezon keyif aldığım nerdeyse hiç bir sahnesi yok. Yılmaz'a yazılan replikler bu oyuncunun ağzında çok zayıf kalıyor. Tutuk olmayı geçti. Tutuk ötesi oldu.

Sevgiyle kalın.

Cem'i görmek istemiyorum.

Ömer-Feride aşkını sonuna kadar izlemeliyim.

61MERVE61
13-01-07, 03:31
arkadaslar gitmeden birsey diycem yaa fragmanda yilmaz filizi gormiyormuydu........bolumde gormedi nasil is anlamadim...

iyi geceler
forever bim niye oyle dion sehrazat stili cook yakismis filize:) ama kendi sac modeli daha guzel....

emraht
13-01-07, 03:51
ben yılmazcı değilim ama 84. sayfadan beri okuyorum ki adamı asmışsınız kesmişsiniz boğmuşsunuz. yılmaz dizidede söylendiği gibi nesli azalmış sağlam bir delikanlıdır. filizle ilişkisini bitirmek istemiştir bu laylaylomdan bitirme değildir. yani du bakalım ben bitirdim beni kazanmak için filiz ne yapacak beklentisi yoktur. kafasında bitirmiş ama yüreğinde bitirememiştir, burdada bitirmenin gayretini göstermektedir ve bundada karşısına aslı çıkmıştır. yılmaz kesinlikle aslıyı kullanmayı düşünmemiştir ve ona umut verici hareketi olmamıştır. aslı aşık oluyorsa kabahat tamamen asliya aittir. kadın kadını anlar denir. aslı neden hiç merak etmiyor yılbaşı gecesi filiz kazayı nerden duydu niçin endişelendi illa yılmazı neden görmek istedi gecenin bu sati şirket sahibi kadın neden peşimizde geziyor?? bunları neden merak edip yılmaza sormuyor. aşık olacaksa yılmazdanda karşılık görmeyecek ve acısını kendi yaşayacaktır. bu konuda filizde yılmazı suçlayamaz hesap soramaz. tekrar bir araya gelebilmeleri yılmazın affetmesiyle değil filizin yılmazı kazanmasıyla olacaktır. filizinde pes edeceğini sanmiyorum:img-yes:

fd_mac
13-01-07, 03:57
Oyunculuklara gelirsem:

Sinan Tuzcu damalı bayrağı en önde gören isim oldu. Helal olsun. Bölümün yıldızıydı. Pek çok ruh halini yüzünde çok iyi harmanlıyor. İrem Altuğ Feride'nin aşkını üzüntüsünü heyecanını çok iyi yansıttı. Çok keyif aldım onu da izlerken. Tuba Büyüküstün yine iyi iş çıkardı diyebilirim de Şehrazat saç modeli kıza gitmemiş. Anane gibi olmuş:) Zeynep Beşerler'i çok antipatik ve yapmacık buldum. Valla karar veremiyorum Aslı nasıl bir karakter. Bazen erkek gibi geçen bölüm aşırı doğal bu bölümse ultra yapaydı. Cenk Ertan psikopat rolüyle iyiden bıktırdı. Mümkünse daha da sahneleri azalsın.

Bülent İnal'a gelirsem. Çok severim ama bu sezon keyif aldığım nerdeyse hiç bir sahnesi yok. Yılmaz'a yazılan replikler bu oyuncunun ağzında çok zayıf kalıyor. Tutuk olmayı geçti. Tutuk ötesi oldu.

Sevgiyle kalın.

Cem'i görmek istemiyorum.

Ömer-Feride aşkını sonuna kadar izlemeliyim.

valla demekki bakış açısından bakış açısına değişiyor bende tam tersi zeynep beşerleri hiç mi hiç yapmacık bulmadım :)))) oyunculuk açısından dediğine katılıyorum bölümün yıldızı sinan tuzcuydu bencede...........

emraht
13-01-07, 04:35
şirketin batacağını hiç sanmıyorum

handanın hatırlı dostlarım dedikleri batma noktasında devreye girecek ihale sözleşmesinde değişiklik yapılacaktır, sanırım onlar cem akmanın planını sahte imzasını ortaya çıkaracaklardır. tekinerler o zaman cemin gerçek yüzünü öğreneceklerdir.

mıstaa
13-01-07, 08:35
arkdaşlar şunda atvde başrolünü bülent inal ile sezin akbaşoğullarının oynadığı bir aşk hikayesi filmi var... şuanda yayında..

mıstaa
13-01-07, 08:59
57. BÖLÜMÜN ARDINDAN.....

yılmaz filizin acı çekmesini istemiyor sadece gururuna yediremediği şey sevdiği kadının kendine " katil damgası" vurması.. yılmazın mantığı " bu kızdan uzak dur" diyor gönlü ise "filizi affet"
normalde filiz-yılmaz cı olarak aslıya kızmam lazım ama kızamıyorum nedense. ayrıca oyunculuğunu beğenmiyen arkadaşlara hiç ama hiç katılmıyorum aksine sıcak ve samimi olduğunu düşünüyorum oyunculuğunun. aslı şunda ne yapyor inşaat işinden zerre kadar anlamayan tekinerleri uyandığı uykusundan uyandırmaya çalışıyor."sen bu inşaat işiden anlamıyorsun ömer" diyor kendine gel diyor. belkide ömerin bu inşaat işinde ne kadar bilgisiz-donanımsız olduğunu ortaya çıkardığı içindir aslıya kızgınlık "belli kesim" tarafından....şunda dizideki en masum günahsız karakteridir aslı karakteri...:good:

esas çiftimiz yılmaz-filize gelirsek bu bölüm yılmazın o eski elif zamanındaki inatçılığını gördük. sırf bu yüzden hastaneye bile gitmedi...yılmazı şuanda esir alan şeyde bu inadıya zaten.ama aynı derecede filizde inatçı bir karakter yılmazı kovalamaya devam edecektir.

feride ile ömer ise onları handan gazabından korusun allah. annesinin ne kadar nefret dolu bir karakter olduğunu anlamıştır umarım ömer efendi. böylece filize yaptığı kendine göre "abiciliğin korumacılığın" ne kadar manasız olduğunu anlar... :good:umarım- zayıf bir ihtimal ama allahtan ümit kesilmez:img-hyste

mıstaa
13-01-07, 09:19

bence ikinci söylediğin figan abla.:good: :good:tamam bir dizide kendine yakın hissettiğin bir karakter olur ama yaptığın yarumların yüzde yüzünüde subjektif yaparsan belli bir süre sonra inadırıcığını kaybedersin değilmi ama....:good:

yami
13-01-07, 09:38
Gelecek bölüm, dizinin toparlanması ve Filiz-Yılmaz aşkı için son şans.
Gelecek bölüm yine Filiz-Yılmaz arasındaki yanlış anlamalar devam eder,Yılmaz'ın abartılı gurur gösterisi sürer,bu saçmalıklara bir son verilmezse bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar bize bu aşkı inandıramazlar.Ha bize bu aşkı inandırmak gibi dertleri yoksa öyle ya da böyle dizi seyrediliyor mantığıyla hareket edip bu saçmalıklara devam edeceklerse kendilerine çoğu seyircinin bu sürümcemelerden,gelgitlerden sıkılıp diziyi bırakma noktasına geldiğini hatırlatırım.
Biz bu diziyi, gerçek sevgileri,gerçek aşkları bize yaşattığı için ,sahici ,yalın ve gerçekçi duyguları bize tattırdığı için sevdik.Oysa sizler Cemin entrikalarına,iğrençliklerine katlanan bu cefakar seyirciye saf,tertemiz içine yalan dolanın ,sahteliğin karışmadığı bir aşkı çok gördünüz.Yılmaz gerçek aşkı Filiz'de buldu diye düşünürken Filiz'den ayrıldığının 1.dakikasında karşısına bu bölüme mahsus olmak üzere antipatikliğin üst seviyelerinde dolaşan Aslı diye birini çıkardınız.Yoksa bize aşkın geçici bir heves olduğu mesajını mı vermek istiyorsunuz?Bize sevdiğinizden ayrıldınız diye sakın tasalanmayın,bu aşkı yeniden kazanmaya çalışmayın, nasılsa karşınıza sizi mutlu edecek birileri çıkar mı demek istiyorsunuz?.Yoksa söz vermiş aşklara sloganı Aslı-Yılmaz çiftine atfedildi de bizim mi haberimiz yok.Hayır söyleyin bilelim de boşu buşuna enai gibi Filiz ve Yılmaz 'ın kavuşmasını beklemeyelim.
Son 5 bölümdür bizi hem bu aşktan hem de diziden soğutmak için adeta çırpınır gibisiniz.Bir yanlış anlaşılmalar ,tesadüfler zinciridir gidiyor. Koskoca
bölümde Filiz,hamileliğini Yılmaz'a söyleyecek fırsatı nasıl bulamaz ya.Herşey o kadar mantıksız,zorlama ki dizi tüm inandırıcılığını kaybetti.
Yılmaz ve Aslı arasındaki samimiyet de rahatsız edici boyuta ulaştı.Sürekli bakışmalar ,tatlı tatlı didişmeler,inatlaşmalar...Ne yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum.
Bu nasıl bir aşk ki biz sürekli olarak burada kim daha fazla hata yapmış onu tartışıyoruz.Bu ikiliyi bu sezon hiç birlikte anamayacak mıyız?
Son beş bölüme bakarsak bu barışma neredeyse imkansız.Tek umudum o fotoğraflar.
Neyse altı üstü bir dizi.Fazla abartmaya gerek yok .Boşa konuşuyoruz zaten gelecek bölüm çoktan çekilmiştir,bekleyip görelim.

ferman336
13-01-07, 10:05
arkadaşlar walla dün akşam yılmaza beddualar ettim ama sabah sabah salim kafayla düşününce ve sinirim geçince biraz da abarttığımızı düşünüyorum yılmaz olayını. tamam filizin önemli bir konu demesine rağmen onu ekmesini, bazı arkadaşların inatla adamın "sıkıntılı bir görüşmeydi zaten" demesine rağmen bu cümleyi "sıkıcı bir görüşmeydi" şeklinde yazıp yılmaza yüklenmesini doğru bulmasam da sonuçta yılmaz aslında abartıldığı kadar da birşey yapmadı.
tek şanssızlığı bütün bu olan şeylerin (daha doğrusu ortada bişi yok daha) filizin gözünün önünde olmasıydı. filiz de cemle yerlere yatıp gökyüzünü seyretti, evinde diz çöken ceme ellerini tutturdu eğer bunlarda yılmazın gözünün önünde olsaydı ne yapacaktık ben söyliyeyim filizi burda parça parça edecektik. yılmazın aslıya bakışlarını gülümsemesini bu kadar yanlış alabiliyorsak, filizin cemin haşat olmuş yüzüne ilgi göstermesini de yanlış alalım o zaman. ben de derim ki ne ilgilenion adamın suratıyla hemşire misin? ki aranızda geçen onca şeye rağmen. yılmaz bu dizide bir görüşme olayındaki saygısızlığı dışında bu aşka zarar verecek bir şey yapmamıştır bana göre. e zaten adam kafasında bitirdiği ilişkiyi de kalbinde bitirmeye çalışıyor bu durumda bu geçmiş aşkına zarar verecek şeyler yaparsa da çok suçlu olmaz bana göre ama her halukarda senaristler nasıl filizi yılmazın affedebileceği ve seyircinin bu aşka inanmayı bırakmayacağı bir noktada tuttularsa bunun aynısını yılmaz içinde yapacaklardır.

pinkzone
13-01-07, 10:28
Bakıyorum da Herkes yine yılmazı suçlamış.. Tamam tamamen suçsuz görümüyorum ama.. Filizde bir sahnede oldukça hatalı değilmi ?

Hangi kadın evlilik teklifi aldığı adamdan tekrar arkadaş olmasını isterki. Reddettin o arkadaşlık orda bitti. Sen arkadaş oldun diyelim.. Karşı tarafın seni böyle arkadaş gözüyle görmeyeceğini bile bile nasıl arkadaşlık teklifi edersin. Kusura bakmayın ama filiz kaşınıyor.. Bu kadar olmaz.. Bir çok arkadaşlık genelde bir kişinin birne duyduğu karşılıksız aşkla sonla buluyor.. Karşı tarafın seni sevdiğini biliyorsun. Onu reddetmişsin.. Ve ne yüzle ona arkadaşlık teklif edersin .. Kusura bakmayın ama filizde burda bence çok hatalıdır.. Reddetmişsen koptuğu yerde bırak daha ne eşeliyorsun. eskisi gibi olamaz bir tekliften sonra arkadaşlık heleki reddedilmişse..

Yılmaz kadar Filizde hataldır.. Cemin evlenme teklifini reddetti.. Cemin kendine olan hislerini bile bile ondan arkadaş olmasını istiyor.. Filiz çok şey istiyor..

TubaBülent
13-01-07, 10:35
Bakıyorum da Herkes yine yılmazı suçlamış.. Tamam tamamen suçsuz görümüyorum ama.. Filizde bir sahnede oldukça hatalı değilmi ?

Hangi kadın evlilik teklifi aldığı adamdan tekrar arkadaş olmasını isterki. Reddettin o arkadaşlık orda bitti. Sen arkadaş oldun diyelim.. Karşı tarafın seni böyle arkadaş gözüyle görmeyeceğini bile bile nasıl arkadaşlık teklifi edersin. Kusura bakmayın ama filiz kaşınıyor.. Bu kadar olmaz.. Bir çok arkadaşlık genelde bir kişinin birne duyduğu karşılıksız aşkla sonla buluyor.. Karşı tarafın seni sevdiğini biliyorsun. Onu reddetmişsin.. Ve ne yüzle ona arkadaşlık teklif edersin .. Kusura bakmayın ama filizde burda bence çok hatalıdır.. Reddetmişsen koptuğu yerde bırak daha ne eşeliyorsun. eskisi gibi olamaz bir tekliften sonra arkadaşlık heleki reddedilmişse..

Yılmaz kadar Filizde hataldır.. Cemin evlenme teklifini reddetti.. Cemin kendine olan hislerini bile bile ondan arkadaş olmasını istiyor.. Filiz çok şey istiyor..

sana katiliyorum orda filizin yaptigi cok hataydi..ama bence filiz birseyler fark etti yani birden malfiyatlari üce katlananca..cemde pek destek vermiyodiye..gidip bir konusum dedi ..

pinkzone
13-01-07, 10:40
sana katiliyorum orda filizin yaptigi cok hataydi..ama bence filiz birseyler fark etti yani birden malfiyatlari üce katlananca..cemde pek destek vermiyodiye..gidip bir konusum dedi ..

Filiz farketse bile bu konuyu böyle dile getirmemeli idi.. Yılmaz kadar suçlu görüyorum... Ona da kızgınım. Ben hala anlayamıyorum. Adamı reddetmişsin.. Ve sondan buna rağmen arkadaş kalmak istiyorsun.. Anlayan beri gelsin.. Bu yaptığı akla mantığa uymuyor. İş bahane.. Bu ne olursa olsun söylememeli idi.. O sahnede boğasım geldi.

ferman336
13-01-07, 10:44

filiz karakteri zaten bu dizinin başından beri çok şey isteyen bir karakter değil mi ki pinkzone niye şaşırıyorsun ki. filiz her zaman herkesin artı kendisinin istediği olsun demedi mi, herkesi mutlu etmeye çalışmadı mı ki zaten bence bu gelgitleri de bu karakter yapısından kaynaklanıyor.herkes mutlu olsun ne ala dünya.hiçbirşeyinden hiçkimseden vazgeçmek istemiyor koltuğa 50 tane karpuz sığdırmaya çalışıyor daha ne diyeyim.

pinkzone
13-01-07, 10:52
filiz karakteri zaten bu dizinin başından beri çok şey isteyen bir karakter değil mi ki pinkzone niye şaşırıyorsun ki. filiz her zaman herkesin artı kendisinin istediği olsu