Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
barışacaklarsa zaten çocuk için olmasın yoksa aşklarının anlamı olmaz,aslında bir bakımdan bakınca bebek bahaneleri gibi olacak ama genede bebek odaklı barışmasınlar..bebeği söylemeden önce yılmazdan bir hareket gelse çok güzel olur ama bu yılmaz yapar mı orası belli olmaz.bebeğinde kimin yüzünden düşeceği belli oldu.Bu arada cem bu bölüm iyi bir iş yaptı aslında kötüydü de sonucunda iyi bir şey oldu :) filiz bebeği söylemeye karar verdi cem bu durumda iyice hırslanacaktır ve daha tehlikeli olacaktır .bir daha ki haftanın özeti belli gibi cem yeni bir tuzak kurar.yılmaz cemle baş edebilecek mi ..aslı yılmazı sevdiğini söylemiştir.yılmazın buna tepkisi ne olacaktır.filiz aslı ve yılmazı baş başa görünce dünyası başına yıkılmıştır.Bu sahneden sonra bebeği sevdiği adama söyleyecek midir :):)
fragmanda yılmaz fılızı goruyodu aslı karsıda kendı kendıne guluyodu o kısımları vermedı bu bolumde gelecek bolumde verecek fılız hıc beklemesın ceksın gıtsın.yılmaz efendıde hatasını anlasın.kızı sırkette beklet aslıyla sapancaya gıt sıkıntılı konusmaymıs.
bir de yılmazın aslının evinde kaldığı gece filiz gittikten sonra aslı geldğinde yılmaz uyumuş numarası yaptı sonra aslı gidince gözlerini açtı iyi ki öyle yaptı yoksa sabaha kadar aslı susmazdı adamın başını şişirirdi.
Evet Yılmaz ondan uyuma numarası yaptı. Kızda mecburiyetten kaldı. Sabaha kadar artık olur olmadık şeylerden bahsederdi.. Adam daha yeni kazadan sağ çıkmış zati.. Bide onun dırdırı ile iyi kendinden geçerdi herhalde.. İyi oldu o sahne.. O kızın çenesini kapadığı zaman seviyorum.. :img-hyste
barışacaklarsa zaten çocuk için olmasın yoksa aşklarının anlamı olmaz,bebeği söylemeden önce yılmazdan bir hareket gelse çok güzel olur ama bu yılmaz yapar mı orası belli olmaz.bebeğinde kimin yüzünden düşeceği belli oldu.Bu arada cem bu bölüm iyi bir iş yaptı aslında kötüydü de sonucunda iyi bir şey oldu :) filiz bebeği söylemeye karar verdi cem bu durumda iyice hırslanacaktır ve daha tehlikeli olacaktır .bir daha ki haftanın özeti belli gibi cem yeni bir tuzak kurar.yılmaz cemle baş edebilecek mi ..aslı yılmazı sevdiğini söylemiştir.yılmazın buna tepkisi ne olacaktır.filiz aslı ve yılmazı baş başa görünce dünyası başına yıkılmıştır.Bu sahneden sonra bebeği sevdiği adama söyleyecek midir :):)
Bence Yilmaz Filizi görecek hemen kendini cekecek, bu arada Filiz arkasini dönüp gidecek, Yilmaz Filizin pesinden gidecek ama Filiz gitmis olacak, eee malum o arabayla Filize yetibebegi ya smeside mümkün degil, sonra Yilmaz pisman olacak ve Filizi bulacak ve Asliyla arasinda bir sey olmadigini falan söyleyecek ve bir sekilde barisma gerceklesecek, bana sanki bebegi söylemeden olucakmis gibi geliyor bu barisma
fragmanda yılmaz fılızı goruyodu aslı karsıda kendı kendıne guluyodu o kısımları vermedı bu bolumde gelecek bolumde verecek fılız hıc beklemesın ceksın gıtsın.yılmaz efendıde hatasını anlasın.kızı sırkette beklet aslıyla sapancaya gıt sıkıntılı konusmaymıs.
Konuşamayı sıkıntılı saymasının nedeni Filizin yeninden bazı şeyleri tekrarlayacağını sanması.. giderdi oraya.. Yine filiz kem küm yapacak sandı.. Ama haklıda uzaktan öyle görünüyor..
Evet Yılmaz ondan uyuma numarası yaptı. Kızda mecburiyetten kaldı. Sabaha kadar artık olur olmadık şeylerden bahsederdi.. Adam daha yeni kazadan sağ çıkmış zati.. Bide onun dırdırı ile iyi kendinden geçerdi herhalde.. İyi oldu o sahne.. O kızın çenesini kapadığı zaman seviyorum.. :img-hyste
Haklisin hem adam kaza gecirmis, hem sevdigi kadin gelmis ona onu hala sevdigini itiraf edememis, ama onun icin endiselendigini ögrenmis, bunun üzerine Aslinin cenesini cekmek istememistir, yanliz kalip hayal kurmayi tercih etmistir
Bence Yilmaz Filizi görecek hemen kendini cekecek, bu arada Filiz arkasini dönüp gidecek, Yilmaz Filizin pesinden gidecek ama Filiz gitmis olacak, eee malum o arabayla Filize yetibebegi ya smeside mümkün degil, sonra Yilmaz pisman olacak ve Filizi bulacak ve Asliyla arasinda bir sey olmadigini falan söyleyecek ve bir sekilde barisma gerceklesecek, bana sanki bebegi söylemeden olucakmis gibi geliyor bu barisma
Bana da öyle geliyor.. Bakalım umduğumuz gibi olcak mı.. Bana hep filizin söylediği lafı yedirmeyeceklermiş gibi geliyor hemde Yılmazın artık yumuşaması için yapılmış sanki o sahne.. Yılmazın gelecek bölümde Filizin peşinden gideceği belli ama.. Tabi durusu dışında. Pişmanlık onu filize yakınlaştıracak. Bakamadığı gözlere dayanamayıp barışcak. Ondan sonrada Filiz bebeği söyleyecek.
yakupoglu61
13-01-07, 17:35
Konuşamayı sıkıntılı saymasının nedeni Filizin yeninden bazı şeyleri tekrarlayacağını sanması.. giderdi oraya.. Yine filiz kem küm yapacak sandı.. Ama haklıda uzaktan öyle görünüyor..
sana katılıyorum pinkzone . nerden bilsin yılmaz filizin bebeği söyleyeceğini
3-4 bölümdür filiz aynı şeyleri söylüyo yılmaza...
yılmaz usta soforluğunu yıne konusturur sen merak etme aslıya gosterdı fılızede gosterır onun ıcın vosvosla bıle surat yapmayı goze alır.yılmaz gıdıp ne soyleyecek fılıze pardon unutmusum konusacağımızı kusura bakma:img-hyste aslı benı kandırdı sapancaya gelmek zorunda kaldım aklımdan tamamen cıkmıs.
Bana da öyle geliyor.. Bakalım umduğumuz gibi olcak mı.. Bana hep filizin söylediği lafı yedirmeyeceklermiş gibi geliyor hemde Yılmazın artık yumuşaması için yapılmış sanki o sahne.. Yılmazın gelecek bölümde Filizin peşinden gideceği belli ama.. Tabi durusu dışında. Pişmanlık onu filize yakınlaştıracak. Bakamadığı gözlere dayanamayıp barışcak. Ondan sonrada Filiz bebeği söyleyecek.
inşallah dediğiniz gibi olur sonuçta bu seferde yılmaz filizin peşine düşer ..bu arada filizin ceydayla konuşması süperdi .ceyda ben aslıyı sevdim iyi kız diyor filizde yılmazda sevmiş :) ceyda bu ne demek diyor hiç ne zaman görsem onunla :img-hyste ..kim ne derse desin filiz çok kararlı ve düzgün davranıyor:good: ..inşallah o da böyle devam eder:)
yılmaz ılk geldığınde fılızle cemı sevgılı sanmıstı yılmaz bu aralr cok sey sanıyo.bırde fılıze on yargılı dıyodunuz alın sıze yılmaz basornek:img-yes:
gülbeşeker
13-01-07, 17:40
evet bu konuda sana katılıyorum yılmaz filiz yine aynı şeylerden bahsedecek diye düşünmüş olabilir ama filiz sapancaya kadar geldğine göre konunun çok önemli olduğunu anlayacaktır bu arada filiz bu manzaradan sonra çocuğu söylemez bu durumda bir barış olacaksa bu çocuk için olmayacaktır zaten olması gereken de bu bence.
yılmaz ılk geldığınde fılızle cemı sevgılı sanmıstı yılmaz bu aralr cok sey sanıyo.bırde fılıze on yargılı dıyodunuz alın sıze yılmaz basornek:img-yes:
Ordaki samimiyeti kim görse öyle sanardı.. Filiz de öyle sanacak.. Biz neden sanıyor diye yargılamıyoruz.. Kıskanacağını biliyoruz zaten. Yılmazda kıskanıyor hala Cemden.. Şirketin önünde nasıl baktığını gördük.
Bu maydonozları yemeklerimizde görmek istiyoruz.. Yılmaz Filizin arasında değil. İkiside maydonoz olmaktan başka birşey oldukları yok. Aslı bu bölüm yapmacık karakterlerin en başında geldi. İkincisi Handan..
Handan lafı yiyince oturdu ama bu onu susturdu kısa süre için. Müdahale etmeden çatlar.. Anneleri müdahale hakkı görüyor ya.. Sanki dikdatör.. Ama oğlu kızı bu dikdatöre uymayarak kurallarının fıs kaldığını gösterdiler.. :img-yes:
bir de yılmazın aslının evinde kaldığı gece filiz gittikten sonra aslı geldğinde yılmaz uyumuş numarası yaptı sonra aslı gidince gözlerini açtı iyi ki öyle yaptı yoksa sabaha kadar aslı susmazdı adamın başını şişirirdi.
o sahnede bi an şimdi aslı da gider yılmazı koklarmış dedim....ee yılmaz uyumadıysa farketmiştir aslının bir süre onu incelediğini...haaa bu arada elime düştü yılmazcılar....filiz karakoldan sonra çok ağladı için cemde kaldığında ki kalmayacaktı sadece kendine gelene kadar oturacaktı uyuya kalmıştı....ozaman filize kızanlar ne işi vardı cemin evinde nasıl uyur diyenler...duyun sesimi...durum 1-1 oldu...nerdeyse aynıya yakın bir durumdu ikisi de eve gidemeyecek durumdaydı...ben yılmazın kalmasına kızmadım...filize kızanlar cevap versin bakim....yılmaza kızdılar mı?
Ordaki samimiyeti kim görse öyle sanardı.. Filiz de öyle sanacak.. Biz neden sanıyor diye yargılamıyoruz.. Kıskanacağını biliyoruz zaten. Yılmazda kıskanıyor hala Cemden.. Şirketin önünde nasıl baktığını gördük.
Bu maydonozları yemeklerimizde görmek istiyoruz.. Yılmaz Filizin arasında değil. İkiside maydonoz olmaktan başka birşey oldukları yok. Aslı bu bölüm yapmacık karakterlerin en başında geldi. İkincisi Handan..
Handan lafı yiyince oturdu ama bu onu susturdu kısa süre için. Müdahale etmeden çatlar.. Anneleri müdahale hakkı görüyor ya.. Sanki dikdatör.. Ama oğlu kızı bu dikdatöre uymayarak kurallarının fıs kaldığını gösterdiler.. :img-yes:
handanı ben takma bıle takmıyorum oyle kalır cok guzel soyledı omerle fılız ona.ama yılmaz fılızın pesınden gıdecekte bu bolumdekı yılmazın fılızı bırakıp gıtmesı benm her zaman aklımda olacak fılız haketmedı boyle bırseyı.
filiz her gördüğünde konuştu zaten yılmazla..ama bu sefer ayak üstü konuşamayız çok önemli dedi...yılmazın jetonu köşeli galiba düşmedi...
gülbeşeker
13-01-07, 17:48
sevgili pinkzone sence o filiz-yılmaz resminin arka planındaki durusu mu bilmiyorum ama bana sanki orası değilmiş gibi geliyor inşallah orasıdır bu sezon durusuyu hiç görmedik filizle yılmazın yeni mekanları bağ evi oldu bu sezon.Umarım o resim diziden bir sahnedir yeter artık aslı ve yılmaz muhabbetleri beni baydı filiz-yılmaz görmek istiyorum.
o sahnede bi an şimdi aslı da gider yılmazı koklarmış dedim....ee yılmaz uyumadıysa farketmiştir aslının bir süre onu incelediğini...haaa bu arada elime düştü yılmazcılar....filiz karakoldan sonra çok ağladı için cemde kaldığında ki kalmayacaktı sadece kendine gelene kadar oturacaktı uyuya kalmıştı....ozaman filize kızanlar ne işi vardı cemin evinde nasıl uyur diyenler...duyun sesimi...durum 1-1 oldu...nerdeyse aynıya yakın bir durumdu ikisi de eve gidemeyecek durumdaydı...ben yılmazın kalmasına kızmadım...filize kızanlar cevap versin bakim....yılmaza kızdılar mı?
Yılmaza kızdım. Ama hakta verdim..
Büyük bir kaza geçirdi hastaneye gitmedi. Eve gitmedi annesinin yüreğine indirmek istemedi. Otele gidecekti aslı dedi gitme tek başına olmaz. Tek başına olmaması neden iyidir.. ? Çünkü bir herhangi gibi bir beyin kanaması yada mide kanaması geçirirse kim oalcak başında.. Bunu düşündü. Aslının ev gitti. Aslının eve doktor geldi ve oda aynı şekilde söyledi.. Burda durum başka.. Uykuyla müşaade altında tutmak başka.. Aslında Yılmazın sabaha kadar uyutulmaması lazım dı ama.. Yılmaz Aslının durmak bilmeyen dırdırını çekmek yerine uyku numarası yaptı.
Müşaade altında tutması lazımdı.. Çünkü yaşam önemli..
Filiz üzüntüsünden uyuya kaldı.. Gidebilrdi ama kendinde o cesarteti göremedi. Cemi yaslanacak omuz gibi onun yanında güvende hissettiği için yanında kaldı.. Eve gitmek istemedi halini görmesinler diye.. Onun yerine Ceydanın evine gitseydi.. Yada otele.. Ama Filiz Yakın dostu Cemde kaldı.
57. bölümün EN leri bence....
en komik sahne: makarna sahnesi..aslının hamaratsızlığının sahnesi..
bende inanamıyorum ama
en kızdığım iki replik yılmaz ve filizden
yılmazın filizle şirketteki konuşması için "sıkıntılı konuşma" demesi..
filizin ceme arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum demesi...
tebessüm ettiğim sahne aslının yılmaza sana aşık olmuş olabilirim demesi
en savunmasız karakter feride
en kızdığım karakterler ise cem-handan ikilisi....her zamanki gibi
en iyi çıkış yapan karakter kesinlikle aslı
en sevimli küçük elif en nefret küpü handan hanım
en ilginç sahne aslının evinde yedek erkek kazağı bulundurması....:img-pilot
replik bu...
]Yılmaz:[/B] Ne oldu çokmu acıktın.
Aslı: Belli olmuyor mu ?
Yılmaz: Saçma bir soruydu anladım.
Aslı: Hiçbirşey saçma değildir.
Yılmaz: Ne demek bu.
Aslı: Mesela şöyle ki çok mu acıktın diye sormanın bir nedeni var.
Yılmaz: Neymiş o neden ?
Aslı: Sadece o an benimle knouşma ihtiyacı hissetiğin için sordun o soruyu. Aslında bilinç altından başka şeyler geçiyordu. Belki de üstünü kapatmaya çalıştın.
Yılmaz: Hadi canım sende.
Aslı: Şimdi de aynını yapıyorsun.
Yılmaz: Aslı.
Aslı: Yalan mı.
Yılmaz: Saçma sapan konuşma kahvaltını yap.[/QUOTE]
bılıncaltından baska seyler gecıyordu : baska seyler dusunuyordun seklinde anladım demek kı :img-wink:
eylül-emreAltuğ
13-01-07, 17:51
yaa dün akşam ki bölüm güzeldi ama istediğimiz sahneler olmadı yaa yılmaz filizin ona bebeği sölemesini bi türlü fırsat vermedi valla ama yılmaz da baya abarttı yani haa bu kadarda olamaz..yılmaz yakında aslı ile çıkarrsa hiç şaşırmayın valla ayy filiz nasılda üzülüyo canım yaa umarım dahada uzun sürmez bu ayrılıkları yaaa...
şimid sonda fliz onları göl başında gördüya bence oradan aniden gidip yılmaza bebek haberini vermekten vazgeçecek die düşünüyorumm hatta cemle evlenmesede iyidir vala yaa..
Büyük bir kaza geçirdi hastaneye gitmedi. Eve gitmedi annesinin yüreğine indirmek istemedi. Otele gidecekti aslı dedi gitme tek başına olmaz. Tek başına olmaması neden iyidir.. ? Çünkü bir herhangi gibi bir beyin kanaması yada mide kanaması geçirirse kim oalcak başında.. Bunu düşündü. Aslının ev gitti. Aslının eve doktor geldi ve oda aynı şekilde söyledi.. Burda durum başka.. Uykuyla müşaade altında tutmak başka.. Aslında Yılmazın sabaha kadar uyutulmaması lazım dı ama.. Yılmaz Aslının durmak bilmeyen dırdırını çekmek yerine uyku numarası yaptı.
Filiz üzüntüsünden uyuya kaldı.. Gidebilrdi ama kendinde o cesarteti göremedi. Cemi yaslanacak omuz gibi onun yanında güvende hissettiği için yanında kaldı.. Eve gitmek istemedi halini görmesinler diye.. Onun yerine Ceydanın evine gitseydi.. Yada otele.. Ama Filiz Yakın dostu Cemde kaldı.
tamam buna cevabın varsa ozamanda filizin yanında cem vardı ona gitti...ona bakarsak yılmaz da alilere ekreme ya da fahriyeye gitseydi...yer mi yoktu diyicem...ama demiyorum...filizin yaptığı da yanlış değildi yılmazın ki de o an yanlarında onlar vardı...
aslı herseyı gormek ıstedığı gıbı goruyo cok gıcık ve yapmacık bır kız muallada hemen yamadı kızı yılmaza gıcık mualla ve handan olseydı gercekten cok guzel olurdu.fılızın babası ve elıfın yerıne.
gülbeşeker
13-01-07, 17:55
ben ne filize ne yılmaza kızmadım benim dikkatimi çeken filiz ne yapıyorsa yılmaz da onu yapıyor 43.bölümde bol bol filiz-cem sahnesi izlemiştik en sonunda da yılmaz filizle cemi gülüşürken gördü ve aralarında bi şey olduğunu sandı otele gitti,ağladı.Bu bölümde de aslı ve yılmaz sahnelerinden fenalık geldi bana ve en sonunda kayık sahnesinde aslı-yılmaz kol kola ve filiz onları gördü,doğal olarak aralarında bir şey var sanacak ve kahrolucak kız iki bölümdür pek ağlamadı ama bu bölüm filizn gözyaşlarına tanık olucaz yine.
yılmaz aynalıya kazayı anlattı yılmazda aynalıyla kalabilirdi..Ama burda bir şey var hadi yılmaz ilk zamanlar şaşırıyordu kıza o yüzden uzun uzun bakıyordu ya şimdi sürekli mi şaşırıryor resmen sürekli bakışıyorlar.Filiz asla ceme böyle bakmadı hatta cemin yaklaşımı filize tamamen dostaneydi filiz ceme sürekli dertlerini ve yılmazı anlatıyordu,aslıyla yılmaz sürekli sabah öğle akşam birlikteler ,boya olayları geçti bu seferde yemek yiyorlar :img-polic
yaa dün akşam ki bölüm güzeldi ama istediğimiz sahneler olmadı yaa yılmaz filizin ona bebeği sölemesini bi türlü fırsat vermedi valla ama yılmaz da baya abarttı yani haa bu kadarda olamaz..yılmaz yakında aslı ile çıkarrsa hiç şaşırmayın valla ayy filiz nasılda üzülüyo canım yaa umarım dahada uzun sürmez bu ayrılıkları yaaa...
şimid sonda fliz onları göl başında gördüya bence oradan aniden gidip yılmaza bebek haberini vermekten vazgeçecek die düşünüyorumm hatta cemle evlenmesede iyidir vala yaa..
merak etme cemle evlenmez.cemın zaten foyasının cıkmasına az kaldı gıcık ya ben aslı ve cemden bıktım ne kadar gerksız karakter varsa bızım dızıde.bırı psıko artık psıkoda denmez dığerı ıse bas acık sozlu ve kendını cok zekı sanan yapmacık kız.
57. bölümün EN leri bence....
en ilginç sahne aslının evinde yedek erkek kazağı bulundurması....:img-pilot
Bence buna şaşmamak lazım.. Kızın erkek gibi giyindiğinden bir çok kez bahsetmiştik. Erkek kazağı aslında bir nevi onu anlatıyor. Bazı bayanlar erkek kazakları bile giyiniyor. Şahit oldum.. O yüzden şaşmadım. :)
İlginç bir kız.. Ama çokta beceriksiz. Makarnayı çiğ yapacak kadar. Sanırım inşaatlarda vakit kalmamış yemek yapmayı öğrenmeye.. O zaman ne demeye eve çıktı ki bu. Aç kalır. Anca abur cubur.. Valla bu ilerde bir sevgilisi olursa açlıktan öldürür yada yaptığı tadsız tutsuz kıvamını tutturamadığı yemeklerden. Lahmancucu yada pizzacıya abone bence bu kız.. :img-hyste
valla archshe ıyıkı hatırlattın yılmaza ben fılızcı olarak kızmadım ama yılmazcılar fılızı asıp kesmıstıler.
devil yılmazcılar-filizciler diye bir şey yok bence.
yılmazfilizciler var.....:good:
aslı herseyı gormek ıstedığı gıbı goruyo cok gıcık ve yapmacık bır kız muallada hemen yamadı kızı yılmaza gıcık mualla ve handan olseydı gercekten cok guzel olurdu.fılızın babası ve elıfın yerıne.
Bencede filiz kazadan snra aradiginda hemen geliyorum dediginde nasil asti kiz suratini....daha dun geldin kizim otur asagi senin neyine yilmaz.
yılmaz aynalıya kazayı anlattı yılmazda aynalıyla kalabilirdi..Ama burda bir şey var hadi yılmaz ilk zamanlar şaşırıyordu kıza o yüzden uzun uzun bakıyordu ya şimdi sürekli mi şaşırıryor resmen sürekli bakışıyorlar.Filiz asla ceme böyle bakmadı hatta cemin yaklaşımı filize tamamen dostaneydi filiz ceme sürekli dertlerini ve yılmazı anlatıyordu,aslıyla yılmaz sürekli sabah öğle akşam birlikteler ,boya olayları geçti bu seferde yemek yiyorlar :img-polic
hay ağzına sağlık...filiz ceme hiç öyle baktımı? hemde cem okadar rommantik ortamlar hazırlamışken bi kere bile baygın baygın bakmadı ceme yılmazın aslıya baktığı gibi...öyle bişey olsaydı filizin mezarını yapmıştı yılmazcılar...hem de yıkmadan duasız gömerlerdi...
yılmaz konusunda kesınlıkle haklısın ama fılız kısmına katılamayıcağım cunku fılız cok ağladı ve cok kotu bır haberle karsı karsıya kaldı sevdığı adamın onu kandırdığını dusundu ve bu psıkolojıyle ve ağladıktan sonra uyuya kalmasından baska doğal bıse yok.
Bence buna şaşmamak lazım.. Kızın erkek gibi giyindiğinden bir çok kez bahsetmiştik. Erkek kazağı aslında bir nevi onu anlatıyor. Bazı bayanlar erkek kazakları bile giyiniyor. Şahit oldum.. O yüzden şaşmadım. :)
İlginç bir kız.. Ama çokta beceriksiz. Makarnayı çiğ yapacak. Sanırım inşaatlarda vakit kalmamış yemek yapıyı öğrenmeye.. O zaman ne demeye eve çıktı ki bu. Aç kalır. Anca abur cubur.. Valla bu ilerde bir sevgilisi olursa açlıktan öldürür yada yaptığı tadsız tutsuz kıvamını tutturamadığı yemeklerden. Lahmancucudan yada pizzacıya abone bence bu kız.. :img-hyste
yok o kesin kahvaltı hazırlar anca simit peynir yer sevgilsiyle:)artık evlenince kocası gelir eve ne yaptın karıcım bugün der.aslıda aa bak bugün değişik bir şey kattım yemeğimize simit yerine açma aldım :):):) hehe..birde makarna hikayesi hiç hoşuma gitmedi açıkçası soğanlı makarna mı olurmuş yaahuuu iğrençç beceriksiz işte ne olsun :) en sediğim yemek olan makarnayı bile o ukala kız yüzünden sevmemeye başladım yaaa
İlginç bir kız.. Ama çokta beceriksiz. Makarnayı çiğ yapacak kadar. Sanırım inşaatlarda vakit kalmamış yemek yapmayı öğrenmeye.. O zaman ne demeye eve çıktı ki bu. Aç kalır. Anca abur cubur.. Valla bu ilerde bir sevgilisi olursa açlıktan öldürür yada yaptığı tadsız tutsuz kıvamını tutturamadığı yemeklerden. Lahmancucu yada pizzacıya abone bence bu kız.. :img-hyste
marifet inşaatta iş yapmak değil ama...benim de zamanım inşaatta geçiyo ama insanın içinde olcak içinde...:)gerçi filiz ne kadar becerikli o da tartışılır...
gülbeşeker
13-01-07, 18:03
evet bu bölüm yılmazla aslının diyaloglarından ve yılmazın arabada giderken bile aslıyla bakışmasından çok rahatsız oldum umarım bu durum sadece bu bölümde kalır aslı da yılmazın bu tarz hareketlerinden ilham alarak aşkını açıkladı kendisinden hoşlandığını düşünüyor sanırım her şeyi görmek istedği gibi görüyor yılmaz yüz verdi aslı da astarını istiyor.
devil yılmazcılar-filizciler diye bir şey yok bence.
yılmazfilizciler var.....:good:
kesınlıkle haklısın bızı bu duruma senarıstler getırdı.
senarıstler bır donup baksınlar oncekı sezona yazdıkları senaryoya kalıtelı bır senaryo dıyebılrler mı.ask sahnelerı harıc dığer sahnelerın coğunu beğenmıyorum.
Şimdi şöyle birşey diyeceğim kızacak millet ama içimde kalmasın.
Erkeklerin gözü daha çabuk kayıyor kadınlardan.. Kadınlar daha bir bağlılar erkeklerden.. Yılmazda bir erkek gözü kaymış.. Çaktırmayın.. Yeterki gönlü kaymasın.
yok o kesin kahvaltı hazırlar anca simit peynir yer sevgilsiyle:)artık evlenince kocası gelir eve ne yaptın karıcım bugün der.aslıda aa bak bugün değişik bir şey kattım yemeğimize simit yerine açma aldım :):):) hehe..birde makarna hikayesi hiç hoşuma gitmedi açıkçası soğanlı makarna mı olurmuş yaahuuu iğrençç beceriksiz işte ne olsun :) en sediğim yemek olan makarnayı bile o ukala kız yüzünden sevmemeye başladım yaaa
aslıya o kadarda kızmayın . çok çok masum değilmi sizcede daha yeni girdi diziye yılmazla filizin ilşkisini bile bilmiyor hiç bir şeyden haberi yok kızcağızın...:good: eğer filizle yılmaz ilşkisini öğrenipte yılmaza yakınlasması devam ederse o zaman kızalım...:good:
gülbeşeker
13-01-07, 18:06
marifet inşaatta iş yapmak değil ama...benim de zamanım inşaatta geçiyo ama insanın içinde olcak içinde...:)gerçi filiz ne kadar becerikli o da tartışılır...
filiz de yemek yapmayı pek bilmiyor bilse de uğraşmaz filizle yılmaz evlenince mualla sultan onlara çok güzel yemekler hazırlar zaten yemekleri yılmaz yapar malum gerçekte de bülent iyi yapıyormuş,dizide de göstersin bakalım marifetlerini şimdiye kadar bir menemen yaptı.
Şu an kızma yok aslında.. Bu bölüm yapmacıklığı ve bazı replikleri hareketleri çok kötü geldi mesela. Yoksa geçen bölüm böylemiydi bu kız.. Filizi öğrenince o zamandan sonra daha geniş çapta değerlendircem. Şimdi sadece bu bölüm bazı sahnelerdeki yapmacıklığını eleştiriyoruz.. Geçen bölüm bu kadar emrivaki yapmazdı. Bu bölüm hadsafyaya ulaştı.. Birden gelişm gösterdi. Filiz öğrense idi yaparmıydı.. Hayır yapmazdı. Açıkcası Filizi bilmediğinden bu kadar cesur.. Öğrenince o cesurluk yerini pişmanlığa bırakcak.
gülbeşeker
13-01-07, 18:10
aslıya o kadarda kızmayın . çok çok masum değilmi sizcede daha yeni girdi diziye yılmazla filizin ilşkisini bile bilmiyor hiç bir şeyden haberi yok kızcağızın...:good: eğer filizle yılmaz ilşkisini öğrenipte yılmaza yakınlasması devam ederse o zaman kızalım...:good:
senin görüşüne saygı duyuyorum ama aslı bana hiç de masum gelmiyor yani iyi niyetli ama bazı hareketleri çok yapmacık geldi bu bölüm bir tek toplantıda çok hoşuma gitti onun dışında dırdırrrrr hiç susmak bilmedi yılmaz bile kızın dilinden kurtulmak için uyuma numarası yaptı.
Erkeklerin gözü daha çabuk kayıyor kadınlardan.. Kadınlar daha bir bağlılar erkeklerden.. Yılmazda bir erkek gözü kaymış.. Çaktırmayın.. Yeterki gönlü kaymasın.
gonlude kaymaz:)guzele bakmak sevaptır dıyecem ama bızım gudubet aslının neresıne bakıpta sevap kazanacan.bı kere erkk gıbı gıyıyor azcık doru durst gıyın.fılız stılıst gıt yanına gıyındırsın senı nasıl olsa arkadassınız utanmana gerek yok:)
filiz de yemek yapmayı pek bilmiyor bilse de uğraşmaz filizle yılmaz evlenince mualla sultan onlara çok güzel yemekler hazırlar zaten yemekleri yılmaz yapar malum gerçekte de bülent iyi yapıyormuş,dizide de göstersin bakalım marifetlerini şimdiye kadar bir menemen yaptı.
aman mualla yapmasın faer zehırı katarda oldurur fılızımızı.fılızın yemek yapamamasıda ona ayrı bır cekıcılık katıyo:img-hyste
aslı aslında normal davranıyor normal davranmayan yılmaz,kız yılmazın yalnız olduğunu biliyor yılmazda kıza ilgi gösteriyor ee neden yılmaza aşık olmasın .. durum aynen unun var,şekerin var neden helva yapmıyorsun durumu:) Yılmaz filize kızıp kafasını dağıtırken aslıyı fena halde hayal kırıklığına uğratacak,yılmaz aslıya o gözle bakmıyor ama aslının durumu yanlış anlamaya çok müsait.
gonlude kaymaz:)guzele bakmak sevaptır dıyecem ama bızım gudubet aslının neresıne bakıpta sevap kazanacan.bı kere erkk gıbı gıyıyor azcık doru durst gıyın.fılız stılıst gıt yanına gıyındırsın senı nasıl olsa arkadassınız utanmana gerek yok:)
Bide şu var.. Bazen bir insan isterse yüzyılın rüküşü olsun.. Eğer etkilenme olursa genelde bu kişilik özelliklerinden etkilenme oluyor. Yılmaz Aslının kişilik özelliklerinden etkilenmiş gözü kaymış olabilir. Yoksa bir repliğinde de bügün güzel giyinmişsin demedi. Üste başa bakmıyor kişilğe bakıyor. Filizide bir dönem neden bu kadar şık giyiniyorsun partiye gitmiyoruz diye eleştirmişti. Kot pantolon almıştı. Onun için giyime bakmıyor. Kişiliğe.. Bide Aslının maşallah kişiliği öyle bir yazılmış ki. Sanırsınız ki dünyanın en cezbedici kişisi.
gülbeşeker
13-01-07, 18:15
Bu yorumun çok hoş ve yerinde bir yorum bence.Yalnız aslının kendisine olan duygularını öğrendikten sonra yine bakışlar, gülüşler devam ederse yılmazın elimizden çekeceği var evet yılmazın gönlü aslıya kaymaz ama mümkünse bu bölümden sonra gözü de kaymasın artık ben o sahnelerde kanal değiştirmek istemiyorum.
senin görüşüne saygı duyuyorum ama aslı bana hiç de masum gelmiyor yani iyi niyetli ama bazı hareketleri çok yapmacık geldi bu bölüm bir tek toplantıda çok hoşuma gitti onun dışında dırdırrrrr hiç susmak bilmedi yılmaz bile kızın dilinden kurtulmak için uyuma numarası yaptı.
o kadar dırdır etmesinin nedeni hep yurt dışında kalmış-vatanını özlemiş-türkçe konuşmayı özlemiş bu özleminide yılmazla gideriyor yılmazı kurban seçti:img-hyste
Bide şu var.. Bazen bir insan isterse yüzyılın rüküşü olsun.. Eğer etkilenme olursa genelde bu kişilik özelliklerinden etkilenme oluyor. Yılmaz Aslının kişilik özelliklerinden etkilenmiş gözü kaymış olabilir. Yoksa bir repliğinde de bügün güzel giyinmişsin demedi. Üste başa bakmıyor kişilğe bakıyor. Filizide bir dönem neden bu kadar şık giyiniyorsun partiye gitmiyoruz diye eleştirmişti. Kot pantolon almıştı. Onun için giyime bakmıyor. Kişiliğe.. Bide Aslının maşallah kişiliği öyle bir yazılmış ki. Sanırsınız ki dünyanın en cezbedici kişisi.
kısılığınede bakalım aslının bu kadar acık sozlu olmak ıı değil ve cok yapmacık bana gore belkıde sana asık olmus olabılırım mı asık olmussan olmussundr ıhtımal uzerıne konusuyo olmus olabılırım yok ya:)
o kadar dırdır etmesinin nedeni hep yurt dışında kalmış-vatanını özlemiş-türkçe konuşmayı özlemiş bu özleminide yılmazla gideriyor yılmazı kurban seçti:img-hyste
Ona bir konuşan robot alalım hasretini öyle gidersin.. Çenesi düşük karakterler bir zaman sonra bende antipati yaratıyor.. Şu kaç bölümdür.. Aslının çenesi düşük biir olduğuna kanaat getirdim. Yakında Filizin yanında süper bir şekilde Yılmaz dedikodusu bile yapar.. Bak bugün şunu yaptık.. Yarın şunu yapcaz.. Çocuk hoşuma gidiyor.. Cool ortamlara ayak uydurabiliyor. Bu gece alemlere akacağız felan.. Eller havaya durumu.
Ona bir konuşan robot alalım hasretini öyle gidersin.. Çenesi düşük karakterler bir zaman sonra bende antipati yaratıyor.. Şu kaç bölümdür.. Aslının çenesi düşük biir olduğuna kanaat getirdim. Yakında Filizin yanında süper bir şekilde Yılmaz dedikodusu bile yapar.. Bak bugün şunu yaptık.. Yarın şunu yapcaz.. Çocuk hoşuma gidiyor.. Cool ortamlara ayak uydurabiliyor. Bu gece alemlere akacağız felan.. Eller havaya durumu.
o zman da fılız aslıya ne yapar bılmıyorum.yılmazla gecelere akıyoruz cok guldum hıc guleceğım yoktu.:img-hyste
konuşan robot fikrini beğendim.dediğin gibi filizin yanında yılmaz dedikodusu yaparsa filiz hamileyim demez saçını başını yolar aslının..üstünede bir bardak su içer....:img-yes:
bu arda pinkzone imzanı yeni fark ettim cemi çok iyi anlatmışsın doğrusu...:img-hyste
döverim yalnız ben onu öyle bir durumda,tabi filiz dayanamayıp,benden önce saç baş girişmezse:P allah korusun:)
Olası sahneler belli neredeyse..
Aslı bir şekilde öğrenecek Filizi.. Bundan sonra Yılmaz Filiz barışırlarsa. Onları her ortamda kesin rastlaşacaklar..
1- Tekiner Holdingin önü
2- Şantiye binasının önü
3- Cananın evi.
4- Gazi mahallesi ( Mualla boş durmaz bu kızı olur olmadık yere çağırır.Oda dünden razı )
5- Bir şekilde çiftimiz Aslının evinede beraber gidebiller..
Ya nedense bu kızın boş durmayacağını çalışacağını hissediyorum. Çünkü Milliyet Tv ekinde aralarını iyice bozacak diyordu.. Bu kadarla kesinlikle kalmaz.. Bundan da sevgili senarsitlerimiz olmadık bir psikopat yaratırlar.
eylül-emreAltuğ
13-01-07, 18:38
Aslı bir şekilde öğrenecek Filizi.. Bundan sonra Yılmaz Filiz barışırlarsa. Onları her ortamda kesin rastlaşacaklar..
1- Tekiner Holdingin önü
2- Şantiye binasının önü
3- Cananın evi.
4- Gazi mahallesi ( Mualla boş durmaz bu kızı olur olmadık yere çağırır.Oda dünden razı )
Ya nedense bu kızın boş durmayacağını çalışacağını hissediyorum. Çünkü Milliyet Tv ekinde aralarını iyice bozacak diyordu.. Bu kadarla kesinlikle kalmaz.. Bundan da sevgili senarsitlerimiz olmadık bir psikopat yaratırlar.
vala herşey ortaya çıktığında ve filiz ile yılmaz barışırsa cem ileaslı onlar züerine planlar bile kurabilrler yaa belli mi olur vala gerçi işte aslı le cem anlaşamıyolar ama bu işte aşk var belli mi olurr ayy öle olursa ne kadar zor bir böüm olacak...:(:(
1- Tekiner Holdingin önü
2- Şantiye binasının önü
3- Cananın evi.
bence bu bolumden sonra yılmaz fılızın yanına gıder ama bekledığımız barısmanın onumuzdekı bolum olacağını sanmıyorum.bız barısacaklar dıye beklerken brde tehlıke atlatacak haberı gelıyo bu haber.barısacaklar ve aslı yıne elınden gelenı yapacağa benzıyo bnm kafam karıstı bırı bana acıklayıcı bır yorumda bulunabılır mı?:)
aslının çözemediğim bir hali var. şuanki amacı yılmazı kendine aşık etmek (kendi çoktaan oldu çünkü) son bölümde ilan-ı aşk da etti. şimdi önemli olan yılmazın vereceği tepki aşırı bir tepkide verebilir veya aslı biz arkadaşız olmaz deyip daha yumuşak bir tepkide verebilir. eğer yumuşak tepki verirse gözüpek olan aslı dahada hırslanacaktır.(bence) o zaman filizi öğrendiğinde bile amacına ulaşmaya çalışacak aslı kimbilir.
yok öyle şey... bi bakış bile aldatmadır...ozaman yılmaz filizi aldattı..ooo filiz hep haklı artık...
asli cok gicik bi kiz ya one öyle bi kadin bu kadarmi gurursuz olur yalaka sünepe ola bilirya resmen bende gitcem diye tuttrdu !"!!!!!!!!!!!!arkadaslar fragmani uzun vermisler bizim bu bölümden bu kadar sinir olucagimizi tahmun etmislerki resimleri ortaya cikardilar yada fragmani uzun verdiler sinir olmayin üzülmeyin barisiyolar yada yilmaz filizi görüyo gibisinden:img-wink: !!!!!.......bence yilmaz kesin kolunu cekicek ve rahatsiz oldugunu bi sekilde göstericek ve asli karsiya gecip oturur sora güler ya saka saka der gibime geliyo o arada yilmaz filizi far edicektir tabi sok olur ne ugradigini sassiirir bu bölüm filiz yine aglar gibime geliyo!!!!!!sora gider galiba o manzaradan sora bence bu bölüm barisirlar ama yinede emin deyilim tabi!!!!!!
ama bu barisma bebek yüzünden olmaz eyer bebk yüzünden olursa hic bi anlami olmaz yilmaz kesin biseyler yapar ve onu hala sevdigni söyler yada belirtir gibime geliyo baristiklarindan sora söyler gibi umarim böyle olur!!!!!!!
bide o kazadan sora yilmaz aslinin evine geldi yarasina elemek istedi ama yilmaz izin vermedi bence dayanamayacani bildigi icin izin vermedi yada hic gözüne bakmadi hep yere eyikti cünkü hala filizi cok seviyo!!!!!!!!!
ben söyle bi sey diycem belki biraz sacma gelebilir ama düsünmedende edemedim filiz sana bisey olsaydi dediginde yilmazin o tarz cümleler kurmasi suda olabilir filizin onu sevip sevmedinden emin olmak icin yada onun azindan seni hala seviyorum yada sana bisey olsydi yasayamazdim gibi sözcükler duymak icin tam tersini söylemiste ola bilir sevip sevmediinden emin olmak icin yada cemin teklifini kabul edip etmediigini anlamak icinde ola bilir!!!!!!!insallah öyle düsünüp o laflari söylemistir
yok öyle şey... bi bakış bile aldatmadır...ozaman yılmaz filizi aldattı..ooo filiz hep haklı artık...
Sözde ilişkisini bitirdiği için o bakışı aldatma sayılmamalı.Bu mantıkla dünyadaki çoğu erkek birlikte olduğu kadını aldatıyor demektir.Bugün Aslı'yla bakışır yarın Filiz'e döner alıştık artık bunlara.
Sözde ilişkisini bitirdiği için o bakışı aldatma sayılmamalı.Bu mantıkla dünyadaki çoğu erkek birlikte olduğu kadını aldatıyor demektir.Bugün Aslı'yla bakışır yarın Filiz'e döner alıştık artık bunlara.
her zamanki gibi karamsar bakıyorsun yami. aslında seni anlıyorum bıktın ayrılıp barışmalardan ama düşünsene şunda yayınlanan bütün dizilerde bunlar söz konusu.reyting hükmediyor dizilere bizler değil ne yazıkki hal böyleyken bizimde biraz daha anlayışlı ve vefalı olmamız gerek diye düşünüyorum:good:
filizin de ilişkisi bitti...filiz de bakış atsın ceme o zaman ne denir?
filizin de ilişkisi bitti...filiz de bakış atsın ceme o zaman ne denir?
Bu dizide artık herşey mümkün.Bence atsın,o da olsun tam olsun.
Bu aslı çok acayip birisi ya iyi birisi iyi yönleride var iş konusunda baya iyi ama bu kızın hiç sevmediğim 3 özelliği var
1-çok konuşuyor diziye girdiğinden beri daha sustuğunu hiç görmedim varya benim kafam pattladı diziyi izlerken
2-çok ukala birisi herşeyi ben bilirim havasında buda hiç hoşuma gitmedi
3-sevmediğim diğer özelliğide çok patavatsız pot kırmakta üstüne yok
ve bu bölümdede aşırı derecede çok yılışıktı yılmaza bir yapıştı birdahada birakmadı
Birde aslının karakteri filizin ilk haline benziyor deniliyordu bence hiç benzemiyor sadece başarı konusunda ortak yanları var filiz birkere bukadar hiç konuşmuyor nerde nasıl davranacağını biliyor yılmazla bile okadar samimi olduğu halde yılmazın yakınlarına karşı hep dikkatliydi yanlarında fazla konuşmazdı ama aslı daha gelirgelmez hiç susmadı pot üstüne pot kırdı eğer aslı böyle devam ederse hiç sevmiyecem bu kızı
[quote=mıstaa;2079992]aslıya o kadarda kızmayın . çok çok masum değilmi sizcede daha yeni girdi diziye yılmazla filizin ilşkisini bile bilmiyor hiç bir şeyden haberi yok kızcağızın...:good: eğer filizle yılmaz ilşkisini öğrenipte yılmaza yanlasması devam ederse o zaman kızalım...:good: [/qu
aslı bence okadar masum değil amacı ylmazı elde etmek bence eğer filizi öğrensede yine yılmazdan vazgeçmez tabi senin fikrine saygı duyuyorum ama akarna iğrenç bişeydi midemi bulattı
arkadaşlar yılamzın bu tavırları hic dogru degil
ya ben sistim izlerken kahrımdan tv yi kıracaktım hem ben filize asıgım ya
umutsuzda olsa asıgım arkadas
yok bu yılmaz artık abarttı tamam çok içerledi, çok üzüldü sevdiği kadının ona inanması onu yıktı perişan oldu vs. anladım tepkilerine hak vermeye çalıştım keza daha önce haklılık haksızlık gibi durumlarda yılmazı bazı konular hariç %51 haklı gördüm ama bu son 2-3 bölümdür bu manasız inadını ve taş olmuş kalbini anlayamıyorum filiz onu yaptığı o kadar aşağalayıcı bir durumda bile affedebilmişken nasıl olurda yılmaz filizi anlamaya çalılmaz bunu ben anlayamıyorum
mazide kalmış bazı olayları hatırlatmak zorunda olduğumu hissediyorum yılmaz istemesede filizi kullandı onu aşağaladı yaptığı küçük oyunun da hemde olaylar içerisinde en masum karakteri kullandı canını acıttı umutlarını yıktı bu duruma düşmüş bir kadın olarak filiz yılmazı affedebilmişse yılmazda filizi affetmeli üstelik her fırsatta çok pişman olduğunu çok üzgün olduğunu haksız olduğunu dile getiriyor ona nekadar aşık olduğunu söylerken yılmazın bu kadar soğuk bu kadar itici davranması sinir bozucu yılmaz ki her ihtiyacı olana el uzaten bir adam en sevdiği kadın ona defalarca perişen halde pişmanlığını gösterirken bu inat neyin nesi herşey bir yere kadar
dizilerde en canımı sıkan nokta bize izletirilen karakterlerin hiçbirinde empati yeteneği yok bu sadece I.A. ilgili bir sorun değil karakterlerde hep ani öfke durumları gereksiz kıskançlıklar fevri hareketler yüzeysellik olduğunu düşünüyorum daha derin konular işlenebileceğini bir ayrılık söz konusu ise daha mantıklı sebepler bulunabileceğini düşünüyorum demek istediğim yanlış anlaşılmasın yılmaz filize kızmakta haksız demiyorum sadece yılmazda bir dönsün arkasına baksın ben bu kıza neler yaptım ama onun ne kadar büyük bir aşkı varmışki beni affedebildi ya ben ne yapıyorum her şey beni suçlu gösterirken bana inanmış üstelik ben kendi ağzımla kıza suçlu profili çizmişim kız buna rağmen inanmış ama artık olay öyle bir boyuta gelmişki kız şüphe duymuş evet bu beni çok incitmiş kırmış yaralamış ama bende onu incittim yaraladım krdım demekki herkes hata yapabilir o beni affetti bende onu affedebilirim empati empati gelişi güzel düşünce değil biraz arkaya dönük derin bir sorgulama lazım hem ananıda hüküm ve verilen hükümde inatta neyin nesi
birde herşeyi geçtim filizle ayrıldı hadi bunada evet diyelim (öylesine bile kabul etmek canıma sıkıyor ama neyse) bu senin sevdiğin kadın arada onca yaşanmışlık var geliyor sana çok önemli bir şey konuşmamız gerek diyor sen ne yapıyorsun kalkıp aslı bozuntusu ile sandal keyfi yapıyosun insanın biraz saygısı olur geçmişine filiz telefon açıyor telefona bakmıyor aynalıya açtırıyor sonrada dayanamıyorum diyor o kadar kolaymı sevdiğin kadının tehlikede olduğunu düşünüyorsun cem gibi bir psikopat var karşında kız çok önemli diyor sen hiç mi aklına gelip acaba deyip endişelenmiyormusun aşkta gurur vardır hayatın her alanında gurur vardır ama herşeyin aşırısı zaralıdır, hem kişiye hem etrafındakilere zarar verir
neyse uzun oldu umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir yazmak konusunda pek becerikli olduğumu düşünmüyorum herkese iyi akşamlar
Birde bazı arkadaşlar yılmazın yine filizin kemküm edeceği için öyle davrandığını söylediler ama be kardeşim filiz bu bölümde üç kere üstüne basabasa çok önemli bir konu var dedi konuşmalıyız dedi yılmaz tınlamadı bile bence bu hareketler yılmaza hiç yakışmadı yani bide filize akşam tamam dedi ama aslı için filizi ekti çok sinir bozucu bir durum birde bunlar nasıl barışacaklar çok merak ediyorum yılmazda bu gurur varken asla barışmazlar o güzel fotoğraflarında set arasında olduğunu düşünüyorum yani dizide öyle bir kare olmayacak biz daha çok bekleriz yılmaz filizi affetsin diye
Allahtan dizide ömer feride aşkı varda diziyi keyif alarak izleyebiliyorum inş. daha güzel vede çok sahnelerini izleriz bu ikilinin
Aradan 4 sene gecti Elif buyudu ama ne hikmetse kizinin basinda olan ama torununu gormeyen dedesi ortadan kayboldu..Ne bir kere aradi ne de sordu...Cem karakterine sanirim kucukken babasi herseyde sen galip geleceksin diye baski yapmis o da kafayi yemis..
first lady
13-01-07, 20:28
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyodum buraya aslında filizle yılmaz barışana kadar da yazmıycaktım ama dayanamadım.bu hafta yılmaza sinir oldum.tamam filize kızmış olabilir öfkeli olabilir ama kız kaç kere önemli bişe konuşucam dedi ama yılmaz sorumsuzca aslı hanımla göl sefasına gitti.filizi hiç mi sevmiyo anlamadım bu kadar mı gururlu yani.senaristler işi uzatmak için olmadık şeyler yaptırıyo yılmaza.yeter ama Allah aşkına başlardaki yılmazdan kim bekler böyle bi hareketi.
bide feride konusu var.hafıza meselesini bi yana bırakırsak ben dün yapılana sinir oldum.ömer&feride için ''akşam olur karanlığa kalırsın'' türküsünü çaldılar inanamadım.o şarkı elifindi.elifi anlatıyodu şimdi nasıl olurda ferideye çalarlar anlamıyorum.ben elifi çok sevmezdim ama yinede böyle bişey ona yapılan bir saygısızlıkdır.ömer&feride aşkına karşı değilim ama bu aşk için başka bir müzik bulunabilirdi çünkü feride elifin yerine geçemez o başka bir karakterdir ve başka şeyler anlatır.bence o türkünün çalınması hiç iyi olmadı.benim aklıma elif geldikçe ferideye kızar oldum.
bu bölümde en çok filize üzüldüm.zavallı kız ya.hamile haliyle yılmazın peşinden koşuyo annesinin dırdırını çekiyo abisinin aşkıyla ilgileniyo.bi Allahın kuluda demiyoki senini neyin var.
of of uzun zamandır yazmayınca biraz uzun oldu ama napim idare edin artıkbye
Muzikleri kisilere ozel caldiklarini sanmiyorum..Elif icin oy gelin turkusu caliniyordu bana gore..
first lady
13-01-07, 20:42
Muzikleri kisilere ozel caldiklarini sanmiyorum..Elif icin oy gelin turkusu caliniyordu bana gore..
bence kişiye özeller.zaten benim bahsettiğimde oy gelin türküsü:img-yes: o türkü elifli sahnelerde vardı.bazı müzikler varki sadece filiz&yılmaz sahnlerinde duyuyoruz bazılarını gazi mahallesini izlerken.her sahnenin her aşkın müziği var yani.mesala dizi müziklerini dinlerden ben hep nerde çalınıyosa orayı hatırlarım.
ya ben bir ara cem manyaği filizi ne kadar seviyorsun onun için ne yaparsin felan derken hah dedim şimdi filizin hamile oldugunu agzından kaçıracak diye
hani sen başkasının çoçunu sevdigin için kabul edermisin diye ama neyseki olmadi
Ağustos Böcüğü
13-01-07, 21:10
Bu tespitlerine şapka çıkarılır.Bravo ancak bu kadar doğru ifade edilebilirdi.
arkadaşlar merhaba bu mükemmel dediğiniz (yeni çekilen) nerde bulabilirim yani daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz heee bu arada aklıma bi soru takıldı ama ne kadar doğru olduğunu bilmem eğer feride ile ömer evlenemeye karar verirlerse yılmazdanmı istiyecek ferideyi?yılmaz vericek mi yoksa bi şartı olacakmı ?
ancak bitirebildim, ne kadar yazmışsınız, hepinizin ellerine sağlık özellikle archshe, sinem, filiz, cemotara yazdıklarınıza katılıyorum :)
bu bölüm de de başrolümüz aslıydı değil mi maşallah ne çenesi durdu ne de sırnaşıklığı cemin tahtını sallayacak galiba, her karede neredeyse o, aslı sahnelerinden hoşlanmadım bunun nedeni yılmazı onunla görmeye katlanmamak olsa gerek, herkesin dediği gibi bu bölüm, abartılı konuşmalar, hareketler, yapışkanlıklar, yapmacık tavırlar herşey vardı aslıda beni memnun etmedi, sadece toplantıda ki konuşmaları yerindeydi diğerleri hep boşa yılmaz bile takmadı ama ne yapsın cananın hatırı var :) her ne kadar filizin hatırı kalmamışsa bile çok bariz belliydi, bu kadarıda olmazdı
hani filizle görüşmesi SIKINTILI idi, sanki aslıyla geçirdiği vakit çok iyimiydi hayır kesinlikle hayır elektrik alamadım ve yılmazında suratı asıktı, iyi niyetinin sınırını zorluyor bakalım nereye kadar.
arkadaşlar üst üste oldu hepinizden özür diliyorum yukarıda yazarken bazı şeyleri unutmuşum yazmayı (yeni çekilen dediğim resimler olacaktı) + ben diziye o kadar bağlanmışımki rüyalarıma girer oldu rüyamda ilginçti diziyi izlerken filiz bebeği daha yılmaza söylemedi ya ben yılmaza mesaj çekiyodum yılmazz filiz hamilee diyee sonra tv bi bakıyorum oda neee yılmazın telefonu ötüyo tınn tınn benim çektiğim mesaj geliyo oda o esnada biliyorumm diye cevap veriyodu - uzun oldu biraz kusuruma bakmayın hepinize iyi akşamlar-
gülbeşeker
13-01-07, 21:21
yılmaz aslıya bakıyor bakmasına da arkadaş gözüyle tabi daha az bakışsalar ve gülüşseler daha iyi tabiki neyse ben bu durumun gelecek bölümlerde düzeleceğini sanıyorum bir de filizle yılmazın gerçekten barışacağına inanabilsem o resimler diziden değilse vay halimize dizinin sonunda ancak barışırlar.
gülbeşeker
13-01-07, 21:25
arkadaşlar üst üste oldu hepinizden özür diliyorum yukarıda yazarken bazı şeyleri unutmuşum yazmayı (yeni çekilen dediğim resimler olacaktı) + ben diziye o kadar bağlanmışımki rüyalarıma girer oldu rüyamda ilginçti diziyi izlerken filiz bebeği daha yılmaza söylemedi ya ben yılmaza mesaj çekiyodum yılmazz filiz hamilee diyee sonra tv bi bakıyorum oda neee yılmazın telefonu ötüyo tınn tınn benim çektiğim mesaj geliyo oda o esnada biliyorumm diye cevap veriyodu - uzun oldu biraz kusuruma bakmayın hepinize iyi akşamlar-
filiz-yılmaz resimleri multimedya resimler bölümnde var ayrıca tuba büyüküstün ve b. inal forumlarında da var.
gülbeşeker
13-01-07, 21:30
ancak bitirebildim, ne kadar yazmışsınız, hepinizin ellerine sağlık özellikle archshe, sinem, filiz, cemotara yazdıklarınıza katılıyorum :)
bu bölüm de de başrolümüz aslıydı değil mi maşallah ne çenesi durdu ne de sırnaşıklığı cemin tahtını sallayacak galiba, her karede neredeyse o, aslı sahnelerinden hoşlanmadım bunun nedeni yılmazı onunla görmeye katlanmamak olsa gerek, herkesin dediği gibi bu bölüm, abartılı konuşmalar, hareketler, yapışkanlıklar, yapmacık tavırlar herşey vardı aslıda beni memnun etmedi, sadece toplantıda ki konuşmaları yerindeydi diğerleri hep boşa yılmaz bile takmadı ama ne yapsın cananın hatırı var :) her ne kadar filizin hatırı kalmamışsa bile çok bariz belliydi, bu kadarıda olmazdı
hani filizle görüşmesi SIKINTILI idi, sanki aslıyla geçirdiği vakit çok iyimiydi hayır kesinlikle hayır elektrik alamadım ve yılmazında suratı asıktı, iyi niyetinin sınırını zorluyor bakalım nereye kadar.
sevgili filizim+y kayık sahnesinde ben de dikkat ettim yılmaz çok da mutlu görünmüyordu aslı hanım ne kadar mutlu olduğunu anlatıyordu ama yılmazın aklının bir köşesinde filizle yapacağı görüşme vardır onun huzursuzluğunu taşıyor tabiki mümkünse bundan sonraki aslı ve yılmaz sahnelerinde aslı konuşsun yılmazda öylece dinlesin bakışmalar sinir bozucu oluyor böylesi daha iyi.
arkadaşlar merhaba bu mükemmel dediğiniz (yeni çekilen) nerde bulabilirim yani daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz heee bu arada aklıma bi soru takıldı ama ne kadar doğru olduğunu bilmem eğer feride ile ömer evlenemeye karar verirlerse yılmazdanmı istiyecek ferideyi?yılmaz vericek mi yoksa bi şartı olacakmı ?
yılmazın evinde kalırsa elbette ki ondan isteyecek, tabi yılmaz da fırsattan istifade:) ömer, filiz ve elif ellerinde çiçek ve çikolatalrı le eve girerler, ortam gergin, soğuk o duruma ne uygun olacaksa o şekilde(mualla feci çünkü filiz ve ömer kadın sevmiyor zorlamı ah feride ah)
zoraki hoş beş ve kahveler gelir, ömer konuşmaya başlar
ömer: sebebi ziyaretimiz açık annem rahatsız olduğu için gelemedi, Allahın emri peygamberin kavliyle kızınız ferideyi kendime eş olarak istiyorum
yılmaz: bir düşünelim, nasıl insanlarsınız, ne yaparsınız
ömer ters ters bakar
yılmaz: peki ama bir şartım var
ömer: nedir
yılmaz: biliyorsun sende filizi bana verceksin
ömer şaşırır, sinirlenir ne diyeceğini bilemez, herkes şaşırır
ömer: tamam nasıl istersen
böyle birşey olmaz da maksat gülelim biraz :)
Ağustos Böcüğü
13-01-07, 21:31
yılmaz aslıya bakıyor bakmasına da arkadaş gözüyle tabi daha az bakışsalar ve gülüşseler daha iyi tabiki neyse ben bu durumun gelecek bölümlerde düzeleceğini sanıyorum bir de filizle yılmazın gerçekten barışacağına inanabilsem o resimler diziden değilse vay halimize dizinin sonunda ancak barışırlar.
Arabadayken üstüste yandan bakmalar hiçde arkadaşça bakışlar değildi.
Bunda hemfikir olalım.Araba kullanan adam o kadar sıklıkla ve uzun uzun bakmaz arkadaşına.Yanlışsam yanlış diyin.
Benim nazarımda Aslı Cem'den çok daha itici bir karakter. Zaten Cem hasta ruhlu. Ama Aslı'ya ne demeli.Mübarek Lise 2.sınıf öğrencisi sanki.. Ne o sırnaşmalar çocukça davranışlar..Elini ver kaptır kolunu...Handan bile bunun yanında zemzemle yıkanmış.. Handan'a 2 fırça atıyon susturuyon. Bu öyle mi...İzin ver sonsuza kadar konuşsun. İzlerken şiştim yani. Bu mudur Filiz'e rakip olacak kadın (pardon çocuk) Güldürmeyin Allah aşkına..
yılmazın evinde kalırsa elbette ki ondan isteyecek, tabi yılmaz da fırsattan istifade:) ömer, filiz ve elif ellerinde çiçek ve çikolatalrı le eve girerler, ortam gergin, soğuk o duruma ne uygun olacaksa o şekilde(mualla feci çünkü filiz ve ömer kadın sevmiyor zorlamı ah feride ah)
ömer: sebebi ziyaretimiz açık annem rahatsız olduğu için gelemedi, Allahın emri peygamberin kavliyle kızınız ferideyi kendime eş olarak istiyorum
ömer ters ters bakar
heh süper ötesi..filizn tepkis ne olur ??şeker verilmiş çocuklar gibi sevinir hehe oley olye yılmaz gördün mü bak ben sana dediydim aşkım evleniyoz abim verdi seni bana der...çifte düğün yaparlar artık..feride&ömer,filiz&yılmaz heheee nikah şaitleride aslıya cem :D:D:D:
ömer ters ters bakar
valla olur mu olur cokta guzel olur.fılızle yılmazın evlenmesıne bence omer sırkettelerını kurtardıktan sonra ızın verecek anlayacak hatasını.bence yılmaz mağazanın satılığa cıkarıldığını duyunca alacak zaten forumda konusuyoduk yılmaz tekınerlerın satılığa cıkardığı malları alacak dıye.bende dıyordumkı o malları alıp tapusunu fılızın ustune yapacak cokta guzel olur:)
ömer ters ters bakar
allah iyligini vermesin gercekten akşam akşam güldürdün beni:img-hyste :img-hyste :img-hyste filizi bana ver bende sana feride çifte düğün yapariz :img-hyste
first lady
13-01-07, 21:42
heh süper ötesi..filizn tepkis ne olur ??şeker verilmiş çocuklar gibi sevinir hehe oley olye yılmaz gördün mü bak ben sana dediydim aşkım evleniyoz abim verdi seni bana der...çifte düğün yaparlar artık..feride&ömer,filiz&yılmaz heheee nikah şaitleride aslıya cem :D:D:D:
sonra saat çalar veeeee uyanırızz:img-hyste sanırım bunu ancak rüyamızda görürüz:img-yes: :img-hyste
gülbeşeker
13-01-07, 21:44
Bunda hemfikir olalım.Araba kullanan adam o kadar sıklıkla ve uzun uzun bakmaz arkadaşına.Yanlışsam yanlış diyin.
Benim nazarımda Aslı Cem'den çok daha itici bir karakter. Zaten Cem hasta ruhlu. Ama Aslı'ya ne demeli.Mübarek Lise 2.sınıf öğrencisi sanki.. Ne o sırnaşmalar çocukça davranışlar..Elini ver kaptır kolunu...Handan bile bunun yanında zemzemle yıkanmış.. Handan'a 2 fırça atıyon susturuyon. Bu öyle mi...İzin ver sonsuza kadar konuşsun. İzlerken şiştim yani. Bu mudur Filiz'e rakip olacak kadın (pardon çocuk) Güldürmeyin Allah aşkına..
arabadaki bakışları hatırlatma ben o kısmı hafızamdan silmeye çalışıyorum zaten bu bakışlar yüzünden aslı cesaret buldu ve yılmaza ilan-ı aşk etti yılmazın tepkisine göre sonra bu lafını yer şaka mı yaptım der orasını bilmem bu ilan-ı aşktan sonra yılmaz aslıyla arkadaşlığına devam edecektir ama biraz mesafe koysa hiç fena olmaz.Bu gidişle aslı kızımız yılmaza evlenme de teklif eder.
albenden de bir okadar yani aslı asla filize rakip olamaz
ben gıcık,yapmacık,sinirdi işte yılmaz&aslı sahneleri hiç beyenmedim zaten
vallahi kanl degiştirdim okadar yani
arkadaslar bence fılızle yılmaz arasında bırsey olduğunu aslının anlaması lazımdı cunku fılız yılmaz bıraz ınatcıdır dedı yılmazı gordu oh cok sukur ıkınızde ıısınız dedı.daha ne desın aslı bırazda saf heralde:)kım olsa anlamıstı fılızle yılmazın arasında bırseylerın olduğunu.
filiz ceme evlenme teklifini ettirecek ortamı yarattı denilerek sürekli eleştirilmişti..yılmazın aslıya davranışı da o zaman bu hoşlanma daha doğrusu aşk itirafını getirdi:) filizi eleştiren kimse yılmaz böyle yaptı demiyor çifte standart kendisini burda da gösterdi valla :)
korkarım hiç birimizin istemediği cem amacına ulaşacak aslıyla yılmazı yan yana gördü filiz. yılmazı tamamen kaybettiğini düşünecek. tekstilin zor duruma düşmesiyle cem akman tekinerleri şıkıştıracak verdikleri paralar karşılında filizi isteyecek.
bu hepimizin avasında ve imzasında olan bülent inal ile tuba büyüküstün resimleri gerçek hayattki sarılmalarıdı galiba.dizideki değil..:icon_sorr
filiz ceme evlenme teklifini ettirecek ortamı yarattı denilerek sürekli eleştirilmişti..yılmazın aslıya davranışı da o zaman bu hoşlanma daha doğrusu aşk itirafını getirdi:) filizi eleştiren kimse yılmaz böyle yaptı demiyor çifte standart kendisini burda da gösterdi valla :)
sevgili sinem tüm söylediklerine katılıyorum filiz ceme arkadaş olarak yaklaştığı halde çok kötü eleştirildi şimdi dahada fazlasını aslı yılmaz arasında var ama yılmaz yine haklı valla aslı yılmaz sahneleri çok feci resmen cilveleşiyorlar yılmazın zaten ikidebir aslıya bakıp gülmesi çok sinirimi bozuyor
ya gercek hayatta olmaz bence böyle bi poz vermezlerdi normal durup bakarlardi heralde bu bence diziden bu bölüm yada ondan soraki bölüm olucaktir bence bu bölüm bunlar barisirlar ben kendimden oldukca eminim kesin sahnelerden cekilmistir yoksa böyle poz vermezlerdi!!!!!!!!!kesin barisiyolar ama nasil olucak cok merak ediyorum ya ben
dün matraka tüyo gelicek diyodu belliki gelmemis keske gelsede bizde bi ögrensek ne olup bittigini ya cok merak ediyorum!!!!!!
asli da hani fragmanda görünüyo gülüyodu ya 32 disi görünüyo masallah yani kiza gicik oldum ben !!!!!!!son gülen iyi gülermis öyle de olucak galiba:img-hyste :happy0064
Ağustos Böcüğü
13-01-07, 21:59
arabadaki bakışları hatırlatma ben o kısmı hafızamdan silmeye çalışıyorum zaten bu bakışlar yüzünden aslı cesaret buldu ve yılmaza ilan-ı aşk etti yılmazın tepkisine göre sonra bu lafını yer şaka mı yaptım der orasını bilmem bu ilan-ı aşktan sonra yılmaz aslıyla arkadaşlığına devam edecektir ama biraz mesafe koysa hiç fena olmaz.Bu gidişle aslı kızımız yılmaza evlenme de teklif eder.
Valla Aslı gazını alamayıp evlenmede teklif edebilir.Hiç şaşmam yani.
Artık iyice anlamsızlaşmaya başlayan dizimizde senaristlerimizinde gerçekten "takdire şayan" yaratıcılıkları .. Çok çalıştık acaip özgün bi senaryo ürettik (!) biraz dinlenelim böyle uzasında uzasın mantığıylaYılmaz'ın herhangi bir tavır koyacağını hiç sanmıyorum..Hatta çivi çiviyi söker deyip Aslınında ara gazıyla balıklama dalabilir ilişkiye.Yılmaz en az 10 bölüm bu yapışaknı yanından uzaklaştırmaz.
senaristler size sesleniyorum yeterrrrrrrrrr uzatmadan yilmaz lan filizi bi barsitirin yaaaaaaaaa uzattikca sacmaliyosunuz cünküü yater gina geldi bana ya!!!!!!
o neydi öyle arabada bakismalar bilmem neler olmaz ya sen filize gitme kiz sana cok önemli diyo sen gitme oraya asli ylan git olacak ismi ya offffff offffffff
ama bu bölüm barsiyolar galiba öyle olucak yilmaz kesin orda filizin pesinden gider özür diller falan filan ya su sapanciya gitme isi yada yilmaz filizlen konusmaya gitmemesi hem aslinin herseyi ögreneceginden kaynaklaniyo ola bilir cünkü hersey denk gelmeli sora filizlen yilmaz barisir lar asli herseyi ögrenir belki nu amaclan bunlarin hepsini yapmis ola bilirler ne dersiniz??????
forever_bim
13-01-07, 22:11
Akşam işlerim dolayısıyla eve çok geç gittim ve kapıyı açan annem parmağında ki alyansı çıkarıp bana bişeyler ima etmeye çalıştım anlamadım sonra dedi ki Ömer alyansını çıkardı ELif ile olan resmini çekmeceye koydu ve ben o zaman dağıldım neden bilmiyorum ama bu Feride karakterine hiç ısınamadım Ömer'e daha güçlü bi karakter gerekirdi ve Handan yine yaptı yapacağını insanların hayatını yönetmeye bayılıyor Elif onun hakkından gelmişti ama zavallı Feride'nin geleceğini sanmıyorum :img-yes: :img-yes: :D
Deniziciğim Elif daha dirayetliydi Handan'a karşı, anı kararlılığı keşke başka alanlarda da gösterseydi diyorum ben.
O bahsettiğim başka alanlarda Feride daha dirayetli.
handan ömerin fırçasını özlemiş ne yapsın kadın fırsatı kaçırmadı ve nihayetinde de yedi, filizde tepki verince tatlı niyetine oldu :)
ama yanılmıyorsam handaniçin acı tatlı olmuştur, ders alır mı tabi ki hayır:img-yes:
Ama o fırçalamalar çok hoşuma gitti size repliklerini yazarım:)
filiz yine ömere destek olmuştur, gitmesi konuşması için cesaret vermiştir ve yanlızda bırakmamıştır ama ömer den de filize karşı biraz olsun anlayışlı davranmasını bekliyorum ben bundan sonra çünkü eliftede yanındaydı feridede
ben bir an ömere bebğini söyleyeceğini düşünmüştüm, o sıcak sahnelerden sonra ama olmadı aslında balkondaki konuşma çok sıcaktı filiz ömere söylese çok aşırı tepki almazdı sanırım (ama emin de değilim, en azından filizden öğrenirdi, handan dolduruşa getirecek), ömer ya handan dan ya da düştükten sonra öğrenecek sanırım,
Filiz her zaman Ömer'in yanında oldu gerek Elif gerekse Feride ile yaşadığı ilişkilerde. Ama Ömer Filiz'i desteklemiyor, çünkü Feride ve Elif Filiz için çok degerli, Yılmaz ise Ömer'in gözünde daha farklı bir konumda. Yani durum farkı var.
akşam çok zorda olsa diziyi yurtta 90a yakın kişiyle ve onların yorumlarıyla diziyi izleyebilmek için daha 8de kumandayı elime aldım 3 kere kısa elektirik kesintisi oldu ama yinede izleyebildim önce yurttaki arkadaşların genel yorumlarını aktarıyım size onlar bu bölüm filizin bebeği söyliceğini ümitle beklediler dizinin sonunda söyleyemeğince hayal kırıklığına uğradılar handan hanıma kızanlar çoğunluktaydı feride ömer ve nalan kerem sahnelerinde alkışlar yükseldi genel yorumlar böyleydi
benim yorumuma gelirsek aslı kadar sırnaşık birini görmedim ben bukadarmı birinsanın peşinden koşulur filiz bu bölüm söylemeye karar vererek doğruyu yaptı nalan kerem ve ferdie ömer ilişkileri beni çok sevindirdi filizin handana tepkisi yerindeydi yanlız filiz ömerin her ilişkisinde onun arkasındayken ömer bunu bikere bile yapmadı keşke ömerde filizin yapabildiğini yapsa...
Demek 90 kişi aynı anda diziyi izlediniz. Helal olsun valla.
Ben de öğrencilik gereği ERKEK bünyeme rağmen nefis tavuklu pilavlar, soslu makarnalar, kuru pastalar, kızartmalar yapıyorum. Bu yemek olayı da hakikaten yapmacıklığın daniskası bir sahneydi.
gülbeşeker
13-01-07, 22:14
senaristler size sesleniyorum yeterrrrrrrrrr uzatmadan yilmaz lan filizi bi barsitirin yaaaaaaaaa uzattikca sacmaliyosunuz cünküü yater gina geldi bana ya!!!!!!
o neydi öyle arabada bakismalar bilmem neler olmaz ya sen filize gitme kiz sana cok önemli diyo sen gitme oraya asli ylan git olacak ismi ya offffff offffffff
ama bu bölüm barsiyolar galiba öyle olucak yilmaz kesin orda filizin pesinden gider özür diller falan filan ya su sapanciya gitme isi yada yilmaz filizlen konusmaya gitmemesi hem aslinin herseyi ögreneceginden kaynaklaniyo ola bilir cünkü hersey denk gelmeli sora filizlen yilmaz barisir lar asli herseyi ögrenir belki nu amaclan bunlarin hepsini yapmis ola bilirler ne dersiniz??????
filizle yılmazın barışsın da artık aslı derdine mi yanar, şımarık hareketlerine devam mı eder kendisi bilir ama söyleyeyim bu aslı yılmazın peşini kolay kolay bırakmaz.Resimlere gelince 3 tane birbirine benzeyen filiz-yılmaz resmi var resimler birbirinden farklı olsa set dışı diyebilirdim resmin birinde yılmaz ve filiz kavga ediyorlar veya birbirlerine kızgın şekilde bakıyorlar başka resimde daha farklı mutlu bir şekilde duruyor olsalardı o zaman güzel resme set dışı derdik ama 3 resim nerdeyse aynı üçü de mi set dışı içlerinden en azından bir tanesinin bölüm resmi olması gerekir bence.
set dışı değildir ya..o kadar umutlandık muallanın,aslının surat ifadelerini meraktan çatlıyorum bence değildir haftaya zaten yılmazın kafasına bir şeyler umarım dank eder.
handan hanımın ne zaman aklı başına gelecek merak ediyorum,her zaman azarlanıyor her zaman ağzının payını alıyor ama hiç kimsenin hayatına karışmadan da edemiyor
forever_bim
13-01-07, 22:54
Arkadaşlar
Resimlerdeki kıyafetlerle son sahne kıyafetleri farklı. Filiz'in şapka koyu renk. Yılmaz'ın ceket farklı.
Yılmaz dönecekse bebek için dönecektir. Son bölümde bu kadar tavrı sertken Filiz'i silmişken biraz zor bence kendiliğinden dönmesi.
57. bölüm resimlerine baktım. Yılmaz'ın gözü kaymadı pek de ilgili baktı Aslı'ya.
arkadaslar malesef bütün yorumlarinizi okuyamadim ama yilmazin cogu kisini yazdigi gibi fazal gururmu desem artik ne oldugunu bende bilemiyorum...
yilmaz asli ve cem bir yana...benim dün aksam gicik kaptigimi sahnelerde biride ömer filizdi...ya tam olarak gicik kapmak degilde ömerin filizi desteklemedigini birkez daha kanitladi o bahcede konusma sahnesinde...
filiz bir kardes olarak ömeri destekledi git ferideyle konus hemde bügün dedi...ömerin azindan bir kez olsun filize (yilmaz konusunda) senin adina sevindim demedi bile...hadi bu lafi bosverin ömerin birazcik olsun filizin yilmazi deliler gibi sevdigini anlamasi lazimdi...
ömer askin ne oldugunu hicmi bilmiyor?elifi deliler gibi sevdi bence bu yüzden en cok ömerin filizi desteklemesi gerektigini düsünüyorum?
ya sizin düsünceleriniz ne arkadaslar?
herkezle ayni fikirde olmaya biliriz...yorumlarinizi seve seve okurum...
Valla ben uyuz olmaya basladim Yilmaz'a degistirsin tavrini
Helede su super karakterine zaten kim kaldi eskilerden
1. Superman
2. Spiderman
3. Yilmaz
4. Hulk
Yani siralamalar degisebilir tabi
arkadaslar malesef bütün yorumlarinizi okuyamadim ama yilmazin cogu kisini yazdigi gibi fazal gururmu desem artik ne oldugunu bende bilemiyorum...
yilmaz asli ve cem bir yana...benim dün aksam gicik kaptigimi sahnelerde biride ömer filizdi...ya tam olarak gicik kapmak degilde ömerin filizi desteklemedigini birkez daha kanitladi o bahcede konusma sahnesinde...
filiz bir kardes olarak ömeri destekledi git ferideyle konus hemde bügün dedi...ömerin azindan bir kez olsun filize (yilmaz konusunda) senin adina sevindim demedi bile...hadi bu lafi bosverin ömerin birazcik olsun filizin yilmazi deliler gibi sevdigini anlamasi lazimdi...
ömer askin ne oldugunu hicmi bilmiyor?elifi deliler gibi sevdi bence bu yüzden en cok ömerin filizi desteklemesi gerektigini düsünüyorum?
ya sizin düsünceleriniz ne arkadaslar?
herkezle ayni fikirde olmaya biliriz...yorumlarinizi seve seve okurum...
ama ömerin yılmazla durumu çok ayrı bence.çünkü ikiside birbirinden nefret ediyorlar..evet ömer biraz bazı konularda kaba ama filiz yılmaz konusunda apayrı nedenindri bilmiyorum hala anlayamadılar şu yılmazın iyi yüzünü ama aslıyla gezdiğinden beridir yılmaz çok sinir bozucu...
ömer ters ters bakar
aslında fena olmazdı...filiz de berdel usulü evlense başka yolları kalmayacak gibi:)
TubaBülent
13-01-07, 23:04
Valla ben uyuz olmaya basladim Yilmaz'a degistirsin tavrini
Helede su super karakterine zaten kim kaldi eskilerden
1. Superman
2. Spiderman
3. Yilmaz
4. Hulk
Yani siralamalar degisebilir tabi
YA ÖYLE DÜSÜNMEYIN yaa ben üzülüyorum yilmaza adam filizle bulusmadi cünkü onu görünce ve sesini duyunca aci cekiyo bu bölümde kendide öyle dedi ..asli ona asiliyosa ne yapabilir..yani adam cildirdi sirketin önünde sevdigi kizi o katilin yaninda görmeye..öfkesi daha büyüdü..birazda kendinizi yilmazin yerine koyun.... !!!!!!!!!
Dun bolumu izledigimde once olaylarin oldukca hizla gelistigini dusundum, sonra aslinda bir arpa boyu yol almadigimizi gordum ve gecen bolumde oldugu gibi bu bolumde de Yilmaz'in hareketlerine pek anlam veremedim.
En bastan basliyacak olursam kaza bolumu oldukca kotu cekilmisti. Ne oyle olumcul bir kaza gibi gozuktu, ne o kazanin heyecanini yansitabildiler. Arabaya da kiyamadilar herhalde. Paramparca oldu denilmesine ragmen, biz dogru durust birsey goremedik. Kaza sonrasi Asli ve Yilmaz'in diyaloglari cok yapay ve bir o kadar da anlamsizdi. Ben mi kacirdim anlayamadim ama Yilmaz niye Asli'ya bir can borcu oldugunu soyledi, Asli niye carpismanin kendisini kurtarmak icin oldugunu dusundu? Biraz fazla abartmadilar mi?
Filiz'in endiselenemsi dogaldi, bunu Yilmaz'a cok da guzel anlatti. Kem kum falan da etmedi. Yilmaz olumcul bir kaza gecirmis ve sarsilmis bir adamin yapmayacagi katilikta itti Filiz'i. Yine bir yigin manasiz lafla. Filiz'i bircok seyle suclayabilirdi de , olurse umurunda olmayacagini soylemesi nereden aklina geldi bilmiyorum.
Filiz'in hamileligini anlatmak istemesi mantikli bir karardi. Bu isi mumkun oldugunca cabuk yapmak icin elinden geleni de yapti ama cabalari fayda etmedi. Bircok arkadas firsat buldugunda soyliyebilirdi yorumunu yapmis ama ben buna katilamiyorum. O kadar onemli birsey ki soyliyecegi bunu ayak ustu yapmamasini anlayisla karsilamak lazim.
Yilmaz'a gelirsek. Bence bolum boyunca oldukca itici bir tablo cizdi. Cok sevmis ve hayal kirikligina ugramis, sevgisini kalbine gommeye calisan bir adamdan ziyade kendisine musallat olan, hic hoslanmadigi bir kadindan kurtulmayan calisan birinin portresini cizdi. Filiz'e cok kati olmasini kasdetmiyorum. Onunla arasina mesafe koymayi istiyor olsa bile cevresindekilere bunu yansitma sekli cok cirkindi. Mesela Aynali'ya o kadar istiyorsan sen konus demesi, yine Aynali Filiz buradaydi dediginde baska birsey var mi deyip, telefonu kapatmasi. Maalesef ben Yilmaz'da aski yuzunden aci ceken, gururunun esiri olan bir adam goremiyorum. Karsisindaki ezip, yok etmeye calisan delice bir inat var ortada o kadar.
Asli ile gezip, tozmasina gelince. Asli acisindan bunda anormal bir durum yok. Bekar ve kimseyle iliskisi olmayan bir erkegi begeniyor, ondan epeyce yesil isik aliyor, o da hamlesini yapiyor. Onun pek elestirilecek yani yok demekle birlikte basindan beri Asli'ya fazla isinamadigim icin bu hareketleri biraz abartili, cokca simarik bir sekilde yaptigini da soylemem gerek. Yilmaz ile Asli arasinda arkadaslik var diyenlere de katilamiyorum maalesef. Ikisinin arasindaki florttur, cilvelesmedir ama arkadaslik falan degildir. Yilmaz durumu anlamiyorsa pes derim. Forumdaki erkek arkadaslar soyle bir Asli'nin hareketlerini dusunsunler. Yeni tanistiklari bir kiz ayni hareketleri yapsa bunun bir flort cabasi oldugunu dusunmezler mi? Insan sarrafi Yilmaz bunu anlamaz mi? Surekli bakismalari, birbirlerine takilmalari nedir peki? Filiz-Cem ikilisi ile karsilastirma yapilmis ama ben Filiz'in hicbir zaman Cem'le flortvari bir diyaloga girdigini, baygin baygin bakistigini hatirlamiyorum. Yilmaz durumdan memnun ve Asli'ya umit veriyor durmadan.
Bu arada cem deyince aklima geldi. Yazdiklarimiz ise yaramis herhalde. Bu bolum sahneleri epeyce azalmisti. Yilmaz'in dayak sahnesi biraz oh dedirtse de boyle tehlikeli bir psikopata dayagin etkisinin olmayacagi belliydi. Yilmaz Cem'den yeni birsey ogrenmedi. Sadece Cem'in hastalikli sevgisini bir kez daha anlamis oldu ama yine Filiz'i uyarma geregi duymadi. Hatta Filiz icin endiselendigine dair en ufak bir iz yoktu. Isin tuhafi ne Aynali, ne de Salih bu adam Filiz'e zarar verirse diye bir an bile dusunmediler. En azindan Cem'i takibe falan aldirabilirler di ama Filiz epeyce gonullerden uzaga dusmus belli.
Yaptiklari is toplantisinin Cem'in biraz olsun foyalarini meydana cikaracagini sanmistim ama tam aksine Cem yaptigi hamlelerle Tekinerlerin gozunde yardimsever melek halini daha da pekistirdi. Burada Tekiner kardeslerin inanilmaz derecede saf ve iyi niyetli olduklarini dusundum. Bir saniye olsun Cem'e sitem etmek ya da hesap hatasi yaptigi icin suclamak akillarindan gecmedi. Hakikaten ikisi de cok fazla iyi kalpli insanlar.
Feride ve Omer'i yine en sona sakladim cunku en keyifli sahneler onlara aitti. Sinan Tuzcu cok cok hos bakmasini bilen, rolunun nuanslarini cok iyi verebilen bir oyuncu. Irem Altug da ask heyecanini, saskinligini oldukca guzel verdi. Omer ve Filiz'in konusmalari, Omer'in fotografi ve yuzugu kaldirmasi, sonra Feride'den ozur dilemeye gitmesi cok hos sahnelerdi. Omer'i asik gormek cok guzel. Yilmaz'la karsilastiginda hafif sinirlense de bu siniri Filiz yuzundenmis gibi geldi bana. Maalesef is hayatinda yine basarisizliga ugrayacak gibi ama umarim hic degilse ask da kazanacak. Keske Feride'ye egri gel demeden iliskisini disaridan surdurseydi. Ote yandan Feride geri giderse handan'a karsi eli artik daha guclu olacak. Yavas yavas kendini kabul ettirecegini saniyorum.
Bolumun son sahnesi Filiz acisindan cok uzucuydu. Cok tutkulu oldugunu zannettigi bir iliski biter bitmez sevdigi adami baska bir kadinla samimi pozisyonda goruyor. Ustelik kendisi ile olan randevusunu iptal ettirme nezaketini bile gostermeden adam yeni kadinla tatile cikiyor. Ben olsam oradan sessizce uzaklasir ve bebekten bir sure daha soz etmezdim. Filiz ne yapacak bilemiyorum. Bu bolum sonunda ortaya cikan goruntu daha uzun bir sure barismayacaklarini gosteriyor. Yilmaz'in Filiz'in yanlis anlamasinin pek umurunda olacagini sanmiyorum. Hatta bu duruma sevinebilir bile. Bunca olaydan sonra birden pesinden kosarsa, cok komik olur. Ben Yilmaz bu kadar hiddetliyken cocuga bile sevinemeyecegini dusunuyorum. Filiz'in karakterinde hosuna gitmeyen ve kabullenemeyecegi birseyler gordu. Cocuk olmasi neyi degistirir ki? Birden gozunde Filiz hakli konuma mi gecer? Umarim barismalari bebek yuzunden olmaz. Filiz bu bolum ayriligi o kadar olgunlukla ve guzel kabul etmisti ki Yilmaz'i bebek yuzunden geri kabul ederse cok sasar ve bu defa da ona kizarim.
Gelecek bolum fotograflari oldugunu dusundugumuz karelere bir anlam veremiyorum. Belki de fotograflar gercekten de ruyadir. Bu kadar cabuk barisma olursa Asli'nin mevcudiyeti biraz gereksiz hale gelir. Eger barismazlarsa ben Yilmaz'in Asli'dan kendini cekecegini hic sanmiyorum.
aslında fena olmazdı...filiz de berdel usulü evlense başka yolları kalmayacak gibi:)
ah ah keşke böyle bişey olsa dimi...
neyse inşallah filiz aslıyla yılmazı öyle gördü diye bebek meselesini söylemek ten vaz geçmez.ve birde sevdalı gelin türküsünü feride için kullanmazlarsa ii olur.mümkünse aslıda yılmazdan uzak dursun onuda ekreme ayarlasınlar canım ne olcak..:img-hyste
ama ömerin yılmazla durumu çok ayrı bence.çünkü ikiside birbirinden nefret ediyorlar..evet ömer biraz bazı konularda kaba ama filiz yılmaz konusunda apayrı nedenindri bilmiyorum hala anlayamadılar şu yılmazın iyi yüzünü ama aslıyla gezdiğinden beridir yılmaz çok sinir bozucu...
evet yilmazin asliyla takilmasina bende zaten cok gicik kaptim...aradan o kadar sene gecti...yani demek istedigim ömer bu bölüm elifinin resmini cekmecege koyabildiyse o zaman yilmazla gecmisteki ve nedenini benimde anlamadigim düsmanligida artik bir cekmecege koya bilir...
askini kapata bilen nefretinide kapta bilir...ama unutmayin her ikisindede mutlaka ufakta olsa bir kapanmamis olan yara vardir...
bu bölüm filiz yılmazz durumları dengelendi...filiz ne yaptıysa yılmaz da aynısını yapıyor...ama fazlasıyla...önceki yorumlarda:
-filiz cemle yemeğe gitti diye
_filiz cemle geziye gitti diye
_filiz cemin evinde kaldı diye
_filiz cemle vakit geçiriyo diye
_filiz ortam yaratıyo diye asılıp durmuştu....
şimdi soruyorum ne farkı var yılmazın da yılmaz asılmıyo gene de filiz haksız oluyo?
_yılmaz aslıyla yemek yemedi mi hiç?
_yılmaz aslıyla sapancaya gitmedi mi?
_yılmaz değilmiydi tuhaf bakışlar atan aslıya yeşil ışık yakan...filize deniyo bi de ortam yarattı diye..
_yılmaz değilmiydi aslıyı yılbaşına davet eden....oysa filiz sadece cemin davetlerine iştirak etti...filiz davet etmedi....
yılmaza düşman falan değilim ama forumdaki adaletsizliğe feci kızgınım...filiz cemin onu sevdiğini öğrendiğinde enazından sert tepki vermişti....bakalım yılmaz bu kadar sert olabilecekmi? hiç sanmıyorum....ve daha sonra cemle görüşünce filiz topa tutulmuştu adım kadar eminim yılmaz aslıyla aralarına mesafe koymayacak....o zamanda yılmazı asabilirmiyiz izni verir misiniz?memlekette eşitlik var da forumda var mı acaba?
kaza sahnelerinde zaten tümüyle saçmaladıklarını düşünüyorum ..kaza oldu arabadan inip taksiye bindiler,takside hastaneye gidelim gitmeyelim sonra eve gittiler ikisi de birbirine hayatını borçluymuş :) bence ikisi de çok rahattı hergün kaza yapıyorlar sanki olağan bir şey ...ben öyle bir durumda olsam öyle davranacağımı hiç düşünmüyorum.
forever_bim
13-01-07, 23:23
Sevgili denizim;
Bayıldım yorumunuza.
Erkek gözüyle söylüyorum. Yılmaz Aslı durumu neye benziyor biliyor musunuz? Feride ve Ömer'in sondan önceki haline. Bir adım sonrası Feride Ömer'in şimdiki hali.
tolgahuzur1
13-01-07, 23:23
kaza sahnelerinde zaten tümüyle saçmaladıklarını düşünüyorum ..kaza oldu arabadan inip taksiye bindiler,takside hastaneye gidelim gitmeyelim sonra eve gittiler ikisi de birbirine hayatını borçluymuş :) bence ikisi de çok rahattı hergün kaza yapıyorlar sanki olağan bir şey ...ben öyle bir durumda olsam öyle davranacağımı hiç düşünmüyorum.
sana katılmamak elde değil.. yahu güzel yapımcı abilerim madem kaza yaptıracaksınız uyduruk bir araba seçin arabayı ne isterseniz vurun.. sen jeeple kaza yap.. arabanın ne hava yastığı açılsın ne kaportası bozulsun. ondan sonrada ekremin yahu bu arabadan nasıl sağ çıktınız demesi yok mu? beni acayip şekilde kızdırdı..
birde ben avşar filme bir mail attım dizi müziği için yıldız tilbeden ''YALAN MI'' ŞARKISINI ÇALMALARINI İSTEDİM.. TAM ONLARI ANLATIYORDA
İKİ KADIN BİR ADAM
AŞK ÇEKİLİR ARADAN........
bu bölüm filiz yılmazz durumları dengelendi...filiz ne yaptıysa yılmaz da aynısını yapıyor...ama fazlasıyla...önceki forumlarda:
-filiz cemle yemeğe gitti diye
_filiz cemle geziye gitti diye
_filiz cemin evinde kaldı diye
_filiz cemle vakit geçiriyo diye
_filiz ortam yaratıyo diye asılıp durmuştu....
şimdi soruyorum ne farkı var yılmazın da yılmaz asılmıyo gene de filiz haksız oluyo?
_yılmaz aslıyla yemek yemedi mi hiç?
_yılmaz aslıyla sapancaya gitmedi mi?
_yılmaz değilmiydi tuhaf bakışlar atan aslıya yeşil ışık yakan...filize deniyo bi de ortam yarattı diye..
_yılmaz değilmiydi aslıyı yılbaşına davet eden....oysa filiz sadece cemin davetlerine iştirak etti...filiz davet etmedi....
yılmaza düşman falan değilim ama forumdaki adaletsizliğe feci kızgınım...filiz cemin onu sevdiğini öğrendiğinde enazından sert tepki vermişti....bakalım yılmaz bu kadar sert olabilecekmi? hiç sanmıyorum....ve daha sonra cemle görüşünce filiz topa tutulmuştu adım kadar eminim yılmaz aslıyla aralarına mesafe koymayacak....o zamanda yılmazı asabilirmiyiz izni verir misiniz?memlekette eşitlik var da forumda var mı acaba?
katılıyorum arcshe..hatta üstüne üstlük filiz ve cem bunları birer gün arayla yapıyorlardı ve geçmişten gelen bir arkadaşlıkları vardı hatta filizin cemle konuşması genelde sorunlar ,yılmaz ve şirketti.Aslıyla yılmaz günün her saati birlikteler,kız muallalara gidiyor,yılmaz kahvaltıyı aslıda yapıyor akşam yemeklerini aslıda yiyor,günü birlik tatillere çıkıyor sürekli bir iltifat,bakmalar..
eşitlik hem memlekette hem de forumda sözde ..erkek yaptığı zaman her zaman haklı nedenleri vardır.
hep yılmaz filiz dedim durdum ama feride ömere bayıldım...cidden beni etkileyen sahneleri vardı....ama en güzeli ömerin artık hayatına yeniden başladığı elifi hatıralara kaldırdığı sahneydi....ölenle ölünmüyor ki....genç adam...daha önce yaşamadığı temiz ve karşılıklı bir aşk yaşıyo...ömer mutluluğa adım adım yaklaşıyo darısı filizin başına diyelim..(herşeyden de filize pay çıkarmasam olmaz)ömerin sarhoş rolü çok inandırıcıydı...ama ferideye bakışlarında ödüm patladı valla handan yetişmese durum nereye varırdı bilemiyorum....yattsın kalksın hanadana dua esin feride ömerin elinden kurtulamazdı gibime geldi....çok mu fesatım...bence hayır...
katılıyorum arcshe..hatta üstüne üstlük filiz ve cem bunları birer gün arayla yapıyorlardı ve geçmişten gelen bir arkadaşlıkları vardı hatta filizin cemle konuşması genelde sorunlar ,yılmaz ve şirketti.Aslıyla yılmaz günün her saati birlikteler,kız muallalara gidiyor,yılmaz kahvaltıyı aslıda yapıyor akşam yemeklerini aslıda yiyor,günü birlik tatillere çıkıyor sürekli bir iltifat,bakmalar..
eşitlik hem memlekette hem de forumda sözde ..erkek yaptığı zaman her zaman haklı nedenleri vardır.
tamam artık bunlar ayrıldılar herks kendi hayatını yaşar kimse yargılayamaz ama filiz de yargılanmasın...yada yılmaz da yargılansın...mümkünse asılsın...
ya ewet artık ben yılmazın hareketlerindn sıkıldım..!!ne var yani sanki ölüm kalım meselesi tamam kızmıs olabilir ama filiz o kadar gururunu ayaklar altına alıp ona gidio onun yaptıgı triplere bak ya üfff:img-huh: yanlışmı düsünüorum ama ya??
tamam artık bunlar ayrıldılar herks kendi hayatını yaşar kimse yargılayamaz ama filiz de yargılanmasın...yada yılmaz da yargılansın...mümkünse asılsın...
hatta pişmalıktan sürüm sürüm sürünsün :img-hyste bu arada sürünme lafını cemde duyunca çok güldüm :img-hyste senaristler kesin bizi okuyor :img-hyste
forever_bim
13-01-07, 23:29
hep yılmaz filiz dedim durdum ama feride ömere bayıldım...cidden beni etkileyen sahneleri vardı....ama en güzeli ömerin artık hayatına yeniden başladığı elifi hatıralara kaldırdığı sahneydi....ölenle ölünmüyor ki....genç adam...daha önce yaşamadığı temiz ve karşılıklı bir aşk yaşıyo...ömer mutluluğa adım adım yaklaşıyo darısı filizin başına diyelim..(herşeyden de filize pay çıkarmasam olmaz)ömerin sarhoş rolü çok inandırıcıydı...ama ferideye bakışlarında ödüm patladı valla handan yetişmese durum nereye varırdı bilemiyorum....yattsın kalksın hanadana dua esin feride ömerin elinden kurtulamazdı gibime geldi....çok mu fesatım...bence hayır...
Feride'ye bakarken Ömer'in içi erimişti. Pizza peyniri gibi uzadıkça uzuyordu:) En azından kıtlıktan çıkmış gibi öpecekti Feride'yi. Handan'ın ortaya çıkışı iyi oldu bu bakımdan.
Elektrik yok dediler forumda senaristler yüksek gerilim yarattı bir bölümde:)
Archshe canım
Filiz yapınca taşlanır Yılmaz yapınca alkışlanır:):)
Ataerkil toplum gerçeği:)
Ben artik su isimleri konu mankeni olarak gormek istemiyorum...Dogru durust rolleri yazilsin
a) Mujgan
b) Nalan
c) Ekrem
d) Sema
e) Ali
aklima gelmeyen bir kac kisi daha bu karakterler dizide zoraki olarak mi tutuluyor artik...figuranlar bile daha cok konusuyorlar..
Az gormek istediklerim
a) Cem
b) Handan
c) Cemin yardimcisi
allemalle42
13-01-07, 23:30
mügem tamamen haklısın sana katılıyorum sonuna kadar gercekten yılmaz abarttı bence cok ayıp etti filize söz verip sonra o kızın yanına gitmesi beni gıcık etti umarım filiz hamile oldugunu biran evvel sölerde barısırlar yoksa film cok sıkıcı olmaya basladı o kıza ve ceme gıcık oluyorum puahah :happy0064
Feride'ye bakarken Ömer'in içi erimişti. Pizza peyniri gibi uzadıkça uzuyordu:) En azından kıtlıktan çıkmış gibi öpecekti Feride'yi. Handan'ın ortaya çıkışı iyi oldu bu bakımdan.
Elektrik yok dediler forumda senaristler yüksek gerilim yarattı bir bölümde:)
Archshe canım
Filiz yapınca taşlanır Yılmaz yapınca alkışlanır:):)
Ataerkil toplum gerçeği:)
sadece ömerin mi içi eridi :) feridenin de pizza peynirinden farkı yoktu,elleri tir tir titriyordu handan gelmeseydi ne olurdu bilemem ama fazla ileri gitmezlerdi bence ..:):)Ömer bu kadar aradan sonra karşılıklı sevilmeyi hakediyordu,en azından beni seviyor mu sevmiyor mu diye yanıp tutuşmayacak
Sevgili denizim;
Bayıldım yorumunuza.
Erkek gözüyle söylüyorum. Yılmaz Aslı durumu neye benziyor biliyor musunuz? Feride ve Ömer'in sondan önceki haline. Bir adım sonrası Feride Ömer'in şimdiki hali.
Sevgili forever_bim,
Bence Feride ve Omer'e haksizlik ediyorsun. Ikisinin arasindakiler Asli ve Yilmaz'a gore cok daha saygili, cok daha ictendi. Flort sinirina bile pek gelmediler. Birlikte flort otesi birseyleri paylastilar. Omer'in gecmis askini ve hislerini, Elif icin birlikte endiselenmeyi, Handan Hanim'in igneli laflarini.
Asli ve Yilmaz arasindaki ise tam okul caglarinda gorulen hafif itisip, kakismali, karsilikli lafin altinda kalmamaya dayanan, elle tutulur hicbir paylasimin olmadigi bir cilvelesme hali.
forever_bim
13-01-07, 23:48
Sevgili forever_bim,
Bence Feride ve Omer'e haksizlik ediyorsun. Ikisinin arasindakiler Asli ve Yilmaz'a gore cok daha saygili, cok daha ictendi. Flort sinirina bile pek gelmediler. Birlikte flort otesi birseyleri paylastilar. Omer'in gecmis askini ve hislerini, Elif icin birlikte endiselenmeyi, Handan Hanim'in igneli laflarini.
Asli ve Yilmaz arasindaki ise tam okul caglarinda gorulen hafif itisip, kakismali, karsilikli lafin altinda kalmamaya dayanan, elle tutulur hicbir paylasimin olmadigi bir cilvelesme hali.
Yok ben şey kısmını kastetmiştim, hani böyle hafiften çaktırmadan birbirlerine bakarlardı. Ama yok Yılmaz ve Aslı tuhaf tuhaf bakıyorlar. Olmadı benzetmem geri adım atıyorum.
Feride Ömer aşkı zaten dizideki en güzel şey şu anda. Filiz hemen şıp diye anlayıp destek verdiğine göre çok hoşuna gitmiş olmalı.
....
Feride Ömer aşkı zaten dizideki en güzel şey şu anda. Filiz hemen şıp diye anlayıp destek verdiğine göre çok hoşuna gitmiş olmalı.
filiz zaten her zaman abisinin mutlu olmasını istedi kiminle olursa olsun..ömerde yılmaza karşı yumuşamış görünüyor umarım bu tavrını kardeşinin mutlu olabilmesi için sürdürür.
bu sapanca isi sora nedim efemdim yilamz filiz randevusu ve yilmazin oraya gitmemesi vs...bunlarin hespinin bi anlami var diye dusunuyorum senaristler koyuyu baglamak istiyo........
yilmaz filizlen konusmaya gitmedi sora filiz yilmazin yanina gitti bebek icin asliylan onu yanyana gördü yilmaz onu frak edicek sora sok olucak asli bisekilde kivirir o asik lafini (yalaka ne de olsa herseyi becerir)
bence bu olaylar yilmazin gitmemesi sora asliylan gitmesisunu ortaya cikaricak:
---yilmazlan filiz barisicak ama bu cocuk yüzünden olmicaktir
---asli da bu arada filiz len yilmaz askini ögrenir sok olur bunalimamai girer naparsa yapar
---cem filiz len yilmaz birlestigini duyacaktir o cocugu tusurme plani yapar zara verir cocuga bebek düser
-----iste ozaman it savas cikar yilmazi tutana ask olsun yani ozaman cem maf oldu demektir
bu saydiklarim bence bizi bekliyo hepside olucak gibi görüküyo
Ağustos Böcüğü
14-01-07, 00:07
ya ewet artık ben yılmazın hareketlerindn sıkıldım..!!ne var yani sanki ölüm kalım meselesi tamam kızmıs olabilir ama filiz o kadar gururunu ayaklar altına alıp ona gidio onun yaptıgı triplere bak ya üfff:img-huh: yanlışmı düsünüorum ama ya??
Hiçde yanlış düşünmüyorsun.Hiç tahmin etmezdim ama bende Yılmazdan had safhada sıkıldım..Mümkünse dizide Cem'dende az görünsün eğer sürekli Aslı'yla cilveleşmelerini izleyeceksek.Yılmaz'ı Filiz belki affeder ama ben zor affederim.
Cema Filizin ağzına alma diyor birde.Bu ne perhiz bu ne lahana..Zaten o replik ağzına hiç yakışmadıda. Şahsen ben yadırgadım.
Lafla peynir gemisi yürümüyor Yılmaz Efendi..
Madem değer veriyorsun Filiz'e -ki hiç de öyle bir görüntü sergilemiyorsun- eyleme geç..,
Sen geç dememe bakma...GEÇME...Yaşı büyük tavrı çocuk yeni flörtünle sana mutluluklar..Bak yine tepem attı..Düşündüğkçe delleniyom..
Arkadaslar,
Ne yazık ki ıhlamurlar altındanın 57. bölümünü bölüm yorumu yapacak kadar iyi izleyemedim..Bu da benim sanssızlıgım.. ama yorumlarınızın hepsini okudum..
Severek okudugum yorumların dısında okurken anlam veremedigim yorumlar oldu.. Neyse izleyince daha geniş bir yorum yaparım..
NOT: Arkadaslar yaptıgımız Cem Akman'ı görmek istemiyoruz sloganı hedefine ulasıyor..
Cem akman demişken; Herkes yılmazla cemin sahnesinde yılmazın repliklerini iyi bulmus bende aksine cemin repliğine bayıldım.
Filizsiz cennette olacagıma Seninle cehennemi göze alıyorum...
forever_bim
14-01-07, 00:16
Valla secomscugum
En güzel sahneyi kaçırdın sen:)
Ya bu arada Aslı hakikaten sırnaşık. Bugüne kadar ne Filiz Yılmaz'a, ne Elif Yılmaz'a ya da Ömer'e, ne de Feride Ömer'e Aslı'nın arabada baktığı şekliyle baktılar. Senaristler Aslı Yılmaz denmesin diye böyle kıvırdılar konuyu ama Yılmaz'ın da pek kalır yanı yok.
Ağustos Böcüğü
14-01-07, 00:16
Arkadaslar,
Ne yazık ki ıhlamurlar altındanın 57. bölümünü bölüm yorumu yapacak kadar iyi izleyemedim..Bu da benim sanssızlıgım.. ama yorumlarınızın hepsini okudum..
Severek okudugum yorumların dısında okurken anlam veremedigim yorumlar oldu.. Neyse izleyince daha geniş bir yorum yaparım..
NOT: Arkadaslar yaptıgımız Cem Akman'ı görmek istemiyoruz sloganı hedefine ulasıyor..
Cem akman demişken; Herkes yılmazla cemin sahnesinde yılmazın repliklerini iyi bulmus bende aksine cemin repliğine bayıldım.
Benimde koca bölümde anlamlı bulduğum tek replikti..Ve psikodan çıktı maalesef.Adam vazgeçmiyor inatla..Hani adam öldürtmemiş olsa yürü be koçum kim tutar seni diyeceğim.
yakupoglu61
14-01-07, 00:18
istediği kadar cehennemi gözüne alsın
yüzyüze bişe yapamayan adamdan hiç birşey olmaz...
adamlarıyla iş gören bir herif ... yılmaz karşısına geldimi ödü patlıyo kaçacak delik arıyo
sölerdiği lafa bak bide " sn filiz için adam öldürebilirmisin"...?
Ağustos Böcüğü
14-01-07, 00:22
Valla secomscugum
Ya bu arada Aslı hakikaten sırnaşık. Bugüne kadar ne Filiz Yılmaz'a, ne Elif Yılmaz'a ya da Ömer'e, ne de Feride Ömer'e Aslı'nın arabada baktığı şekliyle baktılar. Senaristler Aslı Yılmaz denmesin diye böyle kıvırdılar konuyu ama Yılmaz'ın da pek kalır yanı yok.
Kesinlikle Yılmaz cesaret verdi..Aslı onu etkileyecek ne dedide öyle manalı manalı baktı..Acaip özlü bir söz söyledide ben mi atladım.Erişkin hatun ama davranışlar 15-16 yaş liseli kız davranışı..Sürekli tırtır vaziyetleri.Hani ben olsam açar kapıyı iterdim aşağıya öyle dayanılmaz yani.
...Özlem...
14-01-07, 00:23
cemin kapiyi acmaya korktugu sahne cok komikti adam yilmazin karsisina ckmaya korkuyo bide hala yilmazla ugrasiyo
artik biktik vallahi ya isyan eddirecekler bize badem burayi senaristler okuyo : bi soralim bakalim ne yapmaya calistiklarini yeter ya ben sahsen biktim bu küsmelerden barismalarda kiskan malardan gururdan vs.......yeter o kadar soguttularki artik
asli yilmazlan olsun cem de filizlen senaristlerde muradina ersin bizde !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valla secomscugum
Kesinlikle öyle sevgili modum..
Sadece ferideyle olan sahnesi degil yüzük sahnesini de kacırmısım.. Kesin izlemem lazım.. Fragmanı izleyince Sinan abinin ne kadar profosyonel oldugunu bir kez daha anlamıstım.. Sarhos rolünün sadece sallanarak veya agzında bir seyler geveleyerek yapılmadıgını gösterdi. O nasıl bakıslardı..Resmen gözleri konustu (ki ben bu sahneleri hep cok basarısız bulurum) Bunu sadece fragmanda gördüm ama yorumlardan anladıgım kadarıyla bölüm içinde de cok basarılıymıs.(her zamanki gibi).. ömerin yılmazlara gidip ferideyle konusması harikaydı.. Bu evin yılmazların evi olması olaya farklı bir boyut katmıs.. Yılbasındaki meyhane sahnelerinin üstüne bir de bu olay eklenince ömer tekinerin bazı seyleri astıgını rahatlıkla görebiliyoruz..
NOT: Herkes feridenin müjgan hanımlara gidecegini söylüyordu ama yılmazlara gitti.. Kimse bu konu hakkında birseyler yazmamıs veya yazıldı da ben mi görmedim olabilir 25 sayfa yorum okudum :):)
..............
NOT: Herkes feridenin müjgan hanımlara gidecegini söylüyordu ama yılmazlara gitti.. Kimse bu konu hakkında birseyler yazmamıs veya yazıldı da ben mi görmedim olabilir 25 sayfa yorum okudum :):)
evet ben müjganlara gider sanmıştım mesela yılbaşı akşamı nereye gideceksin diye sorduklarında müjgan ablalara gidicem onlar benim ailem demişti ama mualla hanımlara gitti.Üstüne üstlük ömerde hiç çekinmeden yani yılmazın orda kaldığını bile bile ferideyi görmeye gitti :bilmim
forever_bim
14-01-07, 00:46
evet ben müjganlara gider sanmıştım mesela yılbaşı akşamı nereye gideceksin diye sorduklarında müjgan ablalara gidicem onlar benim ailem demişti ama mualla hanımlara gitti.Üstüne üstlük ömerde hiç çekinmeden yani yılmazın orda kaldığını bile bile ferideyi görmeye gitti :bilmim
Aslında çekiniyordu mesela arabadan inince Filiz'e döndü baktı, Filiz'in yüreklendirmesi enfesti. Tuba'ya bayıldım orda.
Kesinlikle öyle sevgili modum..
Sadece ferideyle olan sahnesi degil yüzük sahnesini de kacırmısım.. Kesin izlemem lazım.. Fragmanı izleyince Sinan abinin ne kadar profosyonel oldugunu bir kez daha anlamıstım.. Sarhos rolünün sadece sallanarak veya agzında bir seyler geveleyerek yapılmadıgını gösterdi. O nasıl bakıslardı..Resmen gözleri konustu (ki ben bu sahneleri hep cok basarısız bulurum) Bunu sadece fragmanda gördüm ama yorumlardan anladıgım kadarıyla bölüm içinde de cok basarılıymıs.(her zamanki gibi).. ömerin yılmazlara gidip ferideyle konusması harikaydı.. Bu evin yılmazların evi olması olaya farklı bir boyut katmıs.. Yılbasındaki meyhane sahnelerinin üstüne bir de bu olay eklenince ömer tekinerin bazı seyleri astıgını rahatlıkla görebiliyoruz..
İzlemenin başka yolları mevcut sen bizden daha iyi bilirsin. Bence esas güzel sahne de
Handan Hanım'a dediği:
"Sen insanları rencide etmeye aşağılamaya bayılıyorsun" repliğiydi.
yakupoglu61
14-01-07, 01:15
ferideyle ömer birlikte olmaya başlayınca müjgan bişe dermi .karşı çıksada onu kim dinlecek ya
küçük elif ferideyi çok seviyo annesini tanımıyo ferideyi annesi yerine koyabilir ama
bu aşk en çok elifi sevindirir gibime geliyo...
biri yilmazi durdursun lutfenn
biri cemi tutup hymalaya daglarinin zirvesinden itsin
biri filize mendil uzatsin yada kovada olur gozyaslari mendiller kurulayamaz anacak kova kova bosaltir sanirim.
asliya çok seyler soylenmis yapmacik felan diye, bence oyle degil yasama sevinci olan biri ve bunu çok iyi yansitiyor, kaç yasina gelirse gelsin çocuklar gibi eylenebiliyor, kuçucuk seylerden mutlu oluyor, ve evet alinda yilmaza asilmiyor degil niyeti apaçik ortada gizlemiyorda, aslindada bekar adam onunde engelde yok neden duygularini açik açik gostermesin yilmazla yakinlasmasinki, eger yilmaz rahatsizsa uzak dursun kardesim, kizcagizda ne suç var.
ben sevdim vallah neseli olmasi, hayati guzel gormesi, hiçbirseyden çekinmemesi, duygularini açiga vurus biçimi, o kizla dolasan sanki her zaman oyun oynuyor gibi oluyordur.
filiz en sevdigim ve beyendigim sahnesi sevdigine olan ozlemini yansittigi sahneydi, yani yilmazin ceketini aldiginda onu kokulamasi gozlerini kapatip ona sarilmasi, çok duygusal bir sahneydi.
yilmaz aslinin oda belkide sana asik olmus olabilirim demesinden sonra kafasini yana çevirmesi saskin ama sanki aklina baska birsey gelmis gibi bir ifade vardi , bence orda filzi dusundu ve pekte duyduklarina memnun oldugunu sanmiyorum yani yuz ifadesi bunu gosteriyor, bence yilmaz kayigin diger tarafina geçecek aslida abartigini fark edip konuyu saptiracaktir.
Filizce_Jüly
14-01-07, 12:17
filiz en sevdigim ve beyendigim sahnesi sevdigine olan ozlemini yansittigi sahneydi, yani yilmazin ceketini aldiginda onu kokulamasi gozlerini kapatip ona sarilmasi, çok duygusal bir sahneydi.
ewt ya ben bittim o sahnede, nasil kokladi ya gözyaslarina boguldum:(:icon_sorr
Ama eger haftaya barisirlarsa allah deymeyin keyfime:happy0064
tolgahuzur1
14-01-07, 12:30
ewt ya ben bittim o sahnede, nasil kokladi ya gözyaslarina boguldum:(:icon_sorr
Ama eger haftaya barisirlarsa allah deymeyin keyfime:happy0064
bence barışmaları hemen olmayacak. yoksa oynayacak senaryo kalmaz.. daha cem çıkacak plaana daha sonra tekiner batacak...daha sonra filiz cemin teklifini kabul edecek sonra yılmaz kurtaracak .. bunun için barışma hemen olmaz..
ömer hayranı
14-01-07, 12:37
aslı aştı kendini ya neydi o emirbakileri tabi yılmazdan yüz buluyor ama bu filiz ne zaman yüzü gülecek artık onu mutlu görelim
ömer bnu yapmamalıydın ferideyi daha tanımadan yüzlüğü çıkarmamalıydın kızın hafızası yerine geldiğinde evli çıkarsa ömer yüzüğü tekrar takıp elifin yasına devammı edecek yüzlüğü çıkaracak kadar duyguları yoğun bence eliin mezarına gitmeliydi önce ben feride karekterine bir türlü ısınmadım ben ömeri sadece elife yakıştırıyorum bence handan ileriki bölümlerdeelifi ömere koz olarak kullanacak ELİF VE ÖMER
Filiz'le Yılmaz'a ne olur bilmiyorum ama Aslı'yla Yılmaz bu hafta yeni bir aşka doğru yelken açtılar.Yılmaz tam kıvama gelmiştir,Aslı'ya vurulması artık an meselesi.Ben bir ara Aslı-Yılmaz diyordum ama Yılmaz'ın zamanla Aslı'dan da sıkılıp başka bir çiçeğin üzerine konmayacağından emin olamadığımdan bu ilişkiden de desteğimi çektim.
Sevdi mi tam seven,aşkına sonuna kadar sahip çıkan bir karakter çizmeye çalışıp da ortaya şıpsevdi bir karakter çıkaran senaristleri kutluyorum.
forever_bim
14-01-07, 13:10
Düpdürüst olmam gerekirse bu hafta çizilen Ömer karakterine bayıldım.
Yeni bir ilişkiye başlayacak kıvama geldiği yeniden aşık olduğu için geçmişteki ilişkisinin üzerine sünger çekti (Bunu daha önce yapmalıydı zaten) Eski ilişkisini artık tamamen bitirdiğini kendine ifade ettiği anda da yüzüğünü çıkardı. Dürüst adam Ömer'in yaptığını yapar. Ne elinde yüzükle yeni sevdiğine sürekli geçmişini hatırlatır ne de elinde yüzükle yeni bir ilişkiye başlayıp eski sevdiğine ihanet eder.
Ömer'in dizide kadın ruhundan anlayan, kadınlara layık oldukları şekilde davranan erkek modeli olduğunu düşünüyorum.
Elif'in çantasında Yılmaz'ın mektubunu bulduğunda sırf sevdiği kadını kaybetmemek adına kişiliğinden taviz verip haklı olmasına rağmen ondan özür dilemiş, Elif'in kendini kraliçe sanmasına vesile olmuştu.
Yüzüğünü aldığında Feride'ye kızmıştı orda özür dilemesi şarttı zaten. Özrünü de diledi sıcağı sıcağına olayı tatlıya bağladı.
Son olayda Ömer tamamen suçsuzdu bunu Feride de dile getirdi. Annesinin kabahatını tel