Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 9
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
yok niye asalım o kendisini zaten yakıyor :) yılmaza aşık olarak :):) ya bu arada yılmazın meyhanede hemen aslıyı aramasına ne demeli...o da sığınacak bir liman arıyor sanki,filiz cemle evlenirse bende başkalarıyla olabilirim diye inatlaşırsa olacağı bu
Ordaki düşüncesi bence. Artık acı çekmek istemiyorum. Normal yaşantıma döneyim diye aslıyı aradı. Müziğide kapattırması o yüzden. Hem o saate kadar kıza haber etmemiş. Gelcem demiş ekmiş. İlk arayacağı tabikide o olcak. Ekmiş kızı.. Aslıda zaten replikte beni ektin diyor.. Onu beklemiş. Oda beklemesin diye ilk onu aramış.
gene o sahneyi hatırladım acayip belli ediyor ya kıskandığını bencde yılmaz filizi bir erkekler görse o kadar fevri davranmaz şu muratla kıskanmalarında olduğu gibi yani daha sakin olur
filizn aslının evinde yılmazla görüşme sahnesine gelince evet ikisindede hata var ama yılmazınki mazur görülebilir nedeni var diyorum ben sadece mazur göremediğim filiz bence bu bölümde filiz durumu sadece kendi evinde kurtardı diyeceğim gene replikler aklıma geliyor yok yılmaz sana acıdan başka ne verdi yok şunu yaptı yok yok bu kızı aşkını savunurken bir hisse olayından sonra kimseye laf söyletmedi genelde yılmazın suçlu olduğu kanaatine varınca istedikleri gibi yılmaza hakaret edebiliyorlar o yüzden ben yılmaz filiz konuşmasında sadece yılmazı hatasından dolayı mazur görebiliyorum
Evet sanırım. Çocuk faturası Yılmaza kesilcek. Yılmaz öğrenince hem pişmanlık yaşayacak.Hemde kızgınlık.. Umarım o dakikadan sonra Esma-Selim oalyı tekrarlanmaz. Ama şu varki. Filizin çocukla değişen iyileşen psikolojisi.. Bu sefer çocuk düşürmesiyle alt üst oalcaktır. Kızda bütün faaliyetler durma noktasına hayattan vazgeçiş noktasına kadar gelebilir. Yılmazlada ayrılar bir de çocuk düşünce yaşamak için bir gayesi kalmadığını hayattan vazgeçme aşamasında olabilir. Ama Aslı Yılmazı görüncede daha bir bağlanabilir. Kıskançlık belkide onu hayata bağlayan birşey olabilir.
Umarim bir Esma - Selim vakasi yasamayiz, ama sanirim senin dedigin gibi Filiz Yilmazla Asliyi gördükce kendisine gelecektir, sonucta bebegi kaybetti, belki o bebegi tasidikca yinede barisma ihtimali görüyordu simdi buda olmayinca Yilmazi baska bir kadina kaptirmak istemeyecektir, o yüzden kendine gelecektir, ve belki ilk defa hayatinda biri icin savasacaktir
Bence siginacak birini aramiyordu o anda, sadece yanliz kalmak istemedi, eger ailesinin yada ekrem veya salihin yanina gitmis olsaydi onlar birseyin yolunda gitmedigini anlayacak ve ne oldugunu soracaktilar, bence Yilmaz o an bunu konusmak istemedi o yüzden Aslinin yanina gitti, nede olsa Aslinin Filizle Yilmaz iliskisinden haberi yok, hem birseyi unutmak icin en iyi yöntem calismaktir
öyle olabilir zaten zaman zaman belli birilerinde takılıp kalıyorlar :)
aslıyı bende sevdim sadece biraz abartı geliyor ama gene de hoş kız.Aslı hakkında abartı bulduğum replikler mahalleli kadınlardan geldi :) bir de aslının filizin resmini görmesine rağmen sildiğini görünce hiç şaşırmaması falan sinir bir durumdu senaristler bir zahmet yazsalardı süper bir sahne olurdu
Valla beni cezb eden. Her zaman şu olmuştur. İki kadının birbirlerini kıskanması. Bir erkek için savaşmaları. kavgadan bahsetmiyorum. Erkeklerin kadın için savaşmaları beni bazen etkiliyor ama kadınlar kadar değil. Aslı Filizi öğrenirse Yılmazla daha fazla vakit geçirecektir. Arada Filize olur olmadık yerlerde lafta sokacaktır. Bence Filiz Aslının öğrenmediğini sanacak. Ama sonradan öğrencek. Aslı bunu ne filizden duyabilir nede yılmazdan.. Bence bu seferde canandan yada ceydadan alacak gibi bilgiyi.. Ceyda ile ilgili diaolaguda güzel. Aslı çocuk düşürdüğünü Ceydadan duyabilir.. aslıda Yılmaza diyebilir.. Yani bir nevi kulaktan kulağa oyunu :)
gülbeşeker 02-01-07, 17:02 Bence siginacak birini aramiyordu o anda, sadece yanliz kalmak istemedi, eger ailesinin yada ekrem veya salihin yanina gitmis olsaydi onlar birseyin yolunda gitmedigini anlayacak ve ne oldugunu soracaktilar, bence Yilmaz o an bunu konusmak istemedi o yüzden Aslinin yanina gitti, nede olsa Aslinin Filizle Yilmaz iliskisinden haberi yok, hem birseyi unutmak icin en iyi yöntem calismaktir
aynen katılıyorum ama kader yılmaz filizden kaçarken aslının evinde de karşısına çıktı aslıyla arabadalar filiz peşlerinde filizden kurtuluş yok bence filiz böyle devam etsin meydanı boş bırakırsa aslı yılmaza iyice bağlanır aslı-yılmaz yakınlaşması ne kadar az olsa o kadar iyi olur.
Umarim bir Esma - Selim vakasi yasamayiz, ama sanirim senin dedigin gibi Filiz Yilmazla Asliyi gördükce kendisine gelecektir, sonucta bebegi kaybetti, belki o bebegi tasidikca yinede barisma ihtimali görüyordu simdi buda olmayinca Yilmazi baska bir kadina kaptirmak istemeyecektir, o yüzden kendine gelecektir, ve belki ilk defa hayatinda biri icin savasacaktir
zaten bu işi artık böyle toparlayabilirler başka türlü toparlanamaz yılmaz onun için elinden geleni yaptı yani düşünüyorumda böyle bir sevgilim olsa ve delicesine onu sevsemde o sevdiğimin sözledikleri sözler için bile gurur yapardım kendi açımdan bakınca ben öyle görüyorum
gülbeşeker 02-01-07, 17:06 öyle olabilir zaten zaman zaman belli birilerinde takılıp kalıyorlar :)
aslıyı bende sevdim sadece biraz abartı geliyor ama gene de hoş kız.Aslı hakkında abartı bulduğum replikler mahalleli kadınlardan geldi :) bir de aslının filizin resmini görmesine rağmen sildiğini görünce hiç şaşırmaması falan sinir bir durumdu senaristler bir zahmet yazsalardı süper bir sahne olurdu
evet o sahneyi ben de çok bekledim ama olmadı bir baktık ertesi gün olmuş yılmaz da resme baktı baktı ama bir şey anlamadı ve mahallelilerin konuşması ayrıca muallanın da kıza daha ilk görüşte hayran olması bana çok saçma geldi.
bana filiz savasmaz gibi geliyor yani savasma niyeti olsa bunu coktan belli ederdi, daha da uzaklasacaklar bence ve yılmazla aslı yakınlasması ile cemin foyasının ortaya cıkısını izleyecegiz ilerleyen bölümlerde. yılmazla filizi tekrar bir araya getiren de cemin filizi kacırması yılmazın da filizi cemin elinden kurtarısıyla olabilir mesela ama bunlara da daha cok var filizle yılmazı sonlara dogru birlestirirler biz daha cok bekleriz bana kalırsa.
bana filiz savasmaz gibi geliyor yani savasma niyeti olsa bunu coktan belli ederdi, daha da uzaklasacaklar bence ve yılmazla aslı yakınlasması ile cemin foyasının ortaya cıkısını izleyecegiz ilerleyen bölümlerde. yılmazla filizi tekrar bir araya getiren de cemin filizi kacırması yılmazın da filizi cemin elinden kurtarısıyla olabilir mesela ama bunlara da daha cok var filizle yılmazı sonlara dogru birlestirirler biz daha cok bekleriz bana kalırsa.
böyle bir şey olmaz bence valla bu bölüm filizin bakışlarını görünce hiçte filizin yılmazdan uzaklaşacağı izlenimine kapılmadım ben aslıyı 4 e bölüm onikiyle çarptı bile o yüzden hiç sanmıyorum yılmazda bu saatten sonra filizin peşinden gitmeyeceğine göre tekinerler çok güzel batar bende o sahnelerde keyiflenirim
zaten bu işi artık böyle toparlayabilirler başka türlü toparlanamaz yılmaz onun için elinden geleni yaptı yani düşünüyorumda böyle bir sevgilim olsa ve delicesine onu sevsemde o sevdiğimin sözledikleri sözler için bile gurur yapardım kendi açımdan bakınca ben öyle görüyorum
Yilmazin gurun yapacagi zaten belli, ancak Filizin sevgisinden emin olursa Filizle yeniden birlikte olmayi kabuledecektir, onu ne kadar sevsede kolay kolay affedemiyecektir, yani Filiz bir sekilde Yilmazdan vazgecmedigini kendisine göstermelidir
Yılmaz Aslı yakınlaşması artık farklı bir boyut kazancak bence.
Aslı kazadan bir şekilde yaralı olacağına kanaat getirdim. Yılmaz hafif sıyrıklarla atlatabilir belki. Ama aslıda da birşeyler olma olasılığı fazla gibi. Aslı yaralanınca Yılmaz üzülcektir. Cem Yılmaz çekişmesinden hiç suçsuz birinin yaralanmasından dolayı vicdan azabı duaycaktır. Ve ona ilgi gösterektir. Ona bu vicdan azabından dolayı yardım edecektir. Kolu yada boynu incilnebilir. Kolu kırılsa iyi olur sanki.. Yılmaz benden doalyı bu olay başına geldiğini düşündüğünden aslıya hasta şevkati yapacaktır. Ama Aslı bu yakınlaşmayı yanlış anlayıp Yılmaz da bana karşı birşeyler hissediyor gibi farklı düşünceye kapılacaktır. Aslı Yılmaz sahneleri olacaksa bu vidan azabından dolayı başka birşey olmayacağı görüşündeyim. Aslı bunu yanlış yorumlayacağı için bu yakınlaşmayıda filize yanlış anlatacaktır. Filizi kasıp kavuracağa benzer.
Aslı Filiz-Yılmazı bilmediğinden ev partisi verecektir. Aslı iki tarafıda birbirinmden habersizce davet edecektir. Aslı Yılmaz evde samimi bir şekilde olacaklardır. Filizde partiye sonra katıalcaktır ve bu manzarayı kıskanacaktır. Aklımda ki senaryoda bir yönden bu.
evet o sahneyi ben de çok bekledim ama olmadı bir baktık ertesi gün olmuş yılmaz da resme baktı baktı ama bir şey anlamadı ve mahallelilerin konuşması ayrıca muallanın da kıza daha ilk görüşte hayran olması bana çok saçma geldi.
Mualla hanımın tavrı hadi bir nevi normalde diğer kadınlara ne oluyor yılmazın yanında gördükleri her kadına (aslı ve feride ) övgüler yağdırıyorlar .Mualla hanım filizi ilk gördüğünde de endişelenmişti şimdi gördüğünde de hep endişeleniyor,yani handan hanım yılmaza gıcık oluyor mualla hanımda filizden endişeleniyor :img-hyste
filiz çok kıskanç biri hele de şimdi hamileyken aslıyı nerdeyse boğacaktı :img-hyste bence aslıyla yılmaz yakınlaşmasını falan öğrenirse yılmaz cem hakkında filize laf sokarken filizde aslı hakkında yılmazı iğneleyecektir çok eğlenceli olacak gibi :img-hyste ama filizin üzülmesini istemiyorum artık ...eğer yılmazdan tamamen ümidini keserse o zaman savaşmayı bırakabilir yılmaz mutlu olsun o bana yeter diye düşünebilir :img-in_lo
Yılmaz Aslı yakınlaşması artık farklı bir boyut kazancak bence.
Aslı kazadan bir şekilde yaralı olacağına kanaat getirdim. Yılmaz hafif sıyrıklarla atlatabilir belki. Ama aslıda da birşeyler olma olasılığı fazla gibi. Aslı yaralanınca Yılmaz üzülcektir. Cem Yılmaz çekişmesinden hiç suçsuz birinin yaralanmasından dolayı vicdan azabı duaycaktır. Ve ona ilgi gösterektir. Ona bu vicdan azabından dolayı yardım edecektir. Kolu yada boynu incilnebilir. Kolu kırılsa iyi olur sanki.. Yılmaz benden doalyı bu olay başına geldiğini düşündüğünden aslıya hasta şevkati yapacaktır. Ama Aslı bu yakınlaşmayı yanlış anlayıp Yılmaz da bana karşı birşeyler hissediyor gibi farklı düşünceye kapılacaktır. Aslı Yılmaz sahneleri olacaksa bu vidan azabından dolayı başka birşey olmayacağı görüşündeyim. Aslı bunu yanlış yorumlayacağı için bu yakınlaşmayıda filize yanlış anlatacaktır. Filizi kasıp kavuracağa benzer.
Aslı Filiz-Yılmazı bilmediğinden ev partisi verecektir. Aslı iki tarafıda birbirinmden habersizce davet edecektir. Aslı Yılmaz evde samimi bir şekilde olacaklardır. Filizde partiye sonra katıalcaktır ve bu manzarayı kıskanacaktır. Aklımda ki senaryoda bir yönden bu.
Dedigin gibi olabilir, bide Filiz Yilmazla Asliyi samimi görünce Yilmazi bir kenara cekip: bunlari sadece beni kiskandirmak icin yapiyorsun gibi birseylerde diye bilir gibime geliyor, buda YIlmazin hosuna gider...
yılmaz_filiz 02-01-07, 17:19 Mualla hanımın tavrı hadi bir nevi normalde diğer kadınlara ne oluyor yılmazın yanında gördükleri her kadına (aslı ve feride ) övgüler yağdırıyorlar .Mualla hanım filizi ilk gördüğünde de endişelenmişti şimdi gördüğünde de hep endişeleniyor,yani handan hanım yılmaza gıcık oluyor mualla hanımda filizden endişeleniyor :img-hyste
filizi ilk gördüğünde hoş kız demişti ama elifle bir akrabalığı olduğu için endişelenmişti.şimdi de endişeleniyor ya yine çekip giderse yılmaz ne olur diye ama ferideyi ve aslıyı çok sevdi.feride sevilecek kızda aslıyı ben öyle bulmadım.ses tonu garipti.bide herkes dünyalar güzeli filan diyince abartıldı.filiz bin kat daha güzel.
gülbeşeker 02-01-07, 17:20 Yılmaz Aslı yakınlaşması artık farklı bir boyut kazancak bence.
Sevgili pinkzone olaylar bu şekilde gelişebilir .Bence aklındaki senaryo çok hoş.Aslı yılmazla da filizle de iyi anlaştığına göre ve filiz-yılmaz aşkından bi-haber olduğuna göre yılmazla ilgili düşüncelerini filize anlatır ve filiz kıskançlıktan çatlar ,umarım yılmazdan vazgeçmedğini yılmaza gösterir ya da bir gün yılmazın yanına gider der ki "aslıyla çok yakışıyorsunuz"....
Walla matrakanın yorumunu okudum da.. Koca bir tas kafama düstü desem yalan olmaz heralde. :):)
''Körü körüne filizi savunma'' lafını senden duymak acıkcası cok komiğime gitti ya neyse..
mualla hanımın tavrında bence anormallik yok meyhanedeki kadınların hallerindede yok biz millet olarak beğenileri yüzlerine karşı söyleriz zaten ama bu kadar yüksek sesle değil orası fazla kaçmış
mualla hanım bir anne vede oğlunun mutlu olmasını istiyor yanında gördüğü bir kızlada onun yakıştırması normal süzmeler bunlar neredeyse kalıplaşmış tavırlardır türk annelerinin ortak özelleklerini çıkarsak bunlar başa güreşir.
Yilmazin gurun yapacagi zaten belli, ancak Filizin sevgisinden emin olursa Filizle yeniden birlikte olmayi kabuledecektir, onu ne kadar sevsede kolay kolay affedemiyecektir, yani Filiz bir sekilde Yilmazdan vazgecmedigini kendisine göstermelidir
kesinlikle filiz savasmalı zaten aslı olsa da olmasa da savas vermeli yılmaza onu ne kadar sevdiğini ona güvendiğini kanıtlamalı ama filiz pek savasacak gibi deil belki bu bölümde oldugu gibi yılmazı takibe alır seni rahasız etmicem havalrında ama bu bi savasa dönüsmez bence tabi kıskançlık krizlerine girecektir de.
valla olay yaratmada üstüne yok bencede oldukça mantıklı zaten olayları bulup çıkartıyorsunda bide şu replik işine yoğunlaşsan tam olucak
Repliklerde hafifim. Acımasız olamıyorum. Ama tahmin etmekte üstüme yok. Ben olacaklrı tahmin edeyim. Diğer arkadaşlarımızda üzerilerine senaryo yazsınlar.. Böyle daha keyifli olacak.
Dedigin gibi olabilir, bide Filiz Yilmazla Asliyi samimi görünce Yilmazi bir kenara cekip: bunlari sadece beni kiskandirmak icin yapiyorsun gibi birseylerde diye bilir gibime geliyor, buda YIlmazin hosuna gider...
Yılmazda laf sokar. Filizde. Filizin kıskandığını gören Yılmaz herhalde 4 köşe olur gibi geliyor. Ama oda aşşağı kalmaz. Bence Cem konusunda olmadık iğneler batırabilir Filize. Bu çekişmeleri görmek için sabırsızlanıyorum. Bu çekişme oluncada bence replikler tadından yenmeyecek. İnş. O çekişme sahnelerine çok güzel replikler döşenir. Yoksa sahne iyi olur replikler havada kalabilir. Buda seyircinin hoşuna gitmez.
Walla matrakanın yorumunu okudum da.. Koca bir tas kafama düstü desem yalan olmaz heralde. :):)
''Körü körüne filizi savunma'' lafını senden duymak acıkcası cok komiğime gitti ya neyse..
kendi düşündüğümü söyledim önceden herkes bilir filiz krakteri hakkında bu kadar karşısında söylemlerde bulunmazdım ama ben bu bölümü izleyince bunu gördüm biz forum olarak filizin ceme mesafe koymasınıda abartmıştık bi hatırlatim dedim filiz bu bölümde bana göre tam doğru şekilde davranmadı çoğunuza göre davrandı ama ben net insanlar görmek istiyorum galiba bende filiz gibi imkansızı istiyorum yılmazın aslıyı seveceğini bilsem hiç düşünmeden desteklerdim
Yılmazda laf sokar. Filizde. Filizin kıskandığını gören Yılmaz herhalde 4 köşe olur gibi geliyor. Ama oda aşşağı kalmaz. Bence Cem konusunda olmadık iğneler batırabilir Filize. Bu çekişmeleri görmek için sabırsızlanıyorum. Bu çekişme oluncada bence replikler tadından yenmeyecek. İnş. O çekişme sahnelerine çok güzel replikler döşenir. Yoksa sahne iyi olur replikler havada kalabilir. Buda seyircinin hoşuna gitmez.
yılmaz dört köşe olmayabilir hani mankende bana neden güvenmiyorsun sana olan sevgimden şüphe mi ediyorsun diye kızmıştı gene öyle bir şey yaparsa :img-pilot valla yapar mı yapar :)
gülbeşeker 02-01-07, 17:25 filiz çok kıskanç biri hele de şimdi hamileyken aslıyı nerdeyse boğacaktı :img-hyste bence aslıyla yılmaz yakınlaşmasını falan öğrenirse yılmaz cem hakkında filize laf sokarken filizde aslı hakkında yılmazı iğneleyecektir çok eğlenceli olacak gibi :img-hyste ama filizin üzülmesini istemiyorum artık ...eğer yılmazdan tamamen ümidini keserse o zaman savaşmayı bırakabilir yılmaz mutlu olsun o bana yeter diye düşünebilir :img-in_lo
böyle olmasını hiç istemesem de filiz dediğn gibi karamsarlığa düşüp yılmaz için savaşmaktan vazgeçebilir sonra aslının da yılmazı çok sevdğini ve onu mutlu edeceğini düşünüp kendini geri çekebilir.Umarım böyle olmaz aksi takdirde bol bol aslı-yılmaz sahnesi ve filizn dinmek bilmeyen gözyaşlarını izler dururuz.
mualla hanımın tavrında bence anormallik yok meyhanedeki kadınların hallerindede yok biz millet olarak beğenileri yüzlerine karşı söyleriz zaten ama bu kadar yüksek sesle değil orası fazla kaçmış
mualla hanım bir anne vede oğlunun mutlu olmasını istiyor yanında gördüğü bir kızlada onun yakıştırması normal süzmeler bunlar neredeyse kalıplaşmış tavırlardır türk annelerinin ortak özelleklerini çıkarsak bunlar başa güreşir.
Bende mahallenin beğenisini beğendim ama. Bunu yüksek sesle borozan gibi duyurması hiç hoşuma gitmedi. Orda abartı oldu.
Mualla hanım bir anne olarak oğlunun mutluluğunu istiyor. Oğlu Yılbaşı gibi önemli bir geceye yanında tanımadığı bir kızla geliyorsa tabikide bir birliktelik vede yakıştırma yapacaktır. Oğlunun yanında güzel kız görünce yakıştırması normaldir. Annedir yapar. Ama bir ilk görüş sahnesinde Mualla hanımın ağzının açık kalmasını hiç iyi bulmadım ordada abartı vardı.. :img-hyste Sinek kaçacaktı az daha kapatmasa.
Böyle sahneler izleyecegimizden eminim, Filiz kiskancligini iyice belli edecektir, bu hafta Asliya bir bakis atti, Asli bile sasirdi, birde bu bakisin sebebini bilseydi...
Ilk önce Filiz Asliyla Yilmazi iliskilerinin ne boyutta oldugunu ögrenmeye calisacaktir, bunun icin Asliyla vakit gecirecektir, Aslinin agzindan laf almaya calisacaktir. Filiz iyiyce Yilmazi kaybetme korkusuna girecektir
yılmaz dört köşe olmayabilir hani mankende bana neden güvenmiyorsun sana olan sevgimden şüphe mi ediyorsun diye kızmıştı gene öyle bir şey yaparsa :img-pilot valla yapar mı yapar :)
O zaman birliktelerdi. Şimdi ayrılar.. Bunu yapmaz. Bence artık Filizin ondan vazgeçtiğini düşünen Yılmazı bir iyi düşünce kaplar. O zaman ayrı değildiler doğaldı ordaki tepki. Ama şimdi durum farklı. Bunun tamtersi bir replik olacaktır.
senin yaptıkların beni ilgilendirmiyorsa.. bundan sonra benim ne yaptıklarım ilgilendirmiyor der lafı gediğine kor.
gülbeşeker 02-01-07, 17:29 yılmaz dört köşe olmayabilir hani mankende bana neden güvenmiyorsun sana olan sevgimden şüphe mi ediyorsun diye kızmıştı gene öyle bir şey yaparsa :img-pilot valla yapar mı yapar :)
bu sefer ayrılar yılmazın öyle bir şey diyeceğini sanmam zaten manken olayında da filizn kıskanması yılmazın hoşuna gitmişti sarılıp barıştıktan sonra "beni kıskanmam hoşuma gitmedi değil"demişti.
filiz ne yapabilir ki savasmak adına yılmazı yeniden kazanmak için? siz filiz olsanız ne yapardınız sevginizi güveninizi nasıl kanıtlardınız yılmaza?
O zaman birliktelerdi. Şimdi ayrılar.. Bunu yapmaz. Bence artık Filizin ondan vazgeçtiğini düşünen Yılmazı bir iyi düşünce kaplar. O zaman ayrı değildiler doğaldı ordaki tepki. Ama şimdi durum farklı. Bunun tamtersi bir replik olacaktır.
senin yaptıkların beni ilgilendirmiyorsa.. bundan sonra benim ne yaptıklarım ilgilendirmiyor der lafı gediğine kor.
olabilir valla :) biz güzel kıskançlık kokan bölümler izleyeceğiz ama onlar için kötü günler yakındır özellikle filiz için bir de bebeğini kaybederse yılmazı da aslıyla görürse iyice kopabilir.
ama fazla kıskanmaya vakit kalmayabilir çünkü cem planlarını açığa çıkarmaya karar verdi ,bir de onlarla uğraşacaklar
kendi düşündüğümü söyledim önceden herkes bilir filiz krakteri hakkında bu kadar karşısında söylemlerde bulunmazdım ama ben bu bölümü izleyince bunu gördüm biz forum olarak filizin ceme mesafe koymasınıda abartmıştık bi hatırlatim dedim filiz bu bölümde bana göre tam doğru şekilde davranmadı çoğunuza göre davrandı ama ben net insanlar görmek istiyorum galiba bende filiz gibi imkansızı istiyorum yılmazın aslıyı seveceğini bilsem hiç düşünmeden desteklerdim
matrakacım bence sen benim yorumlarımı okumadan benim hakkımda fazla net konusuyorsun gibi geliyor bana.. eger bölüm yorumumu okuduysan ben orda zaten filizin yaptıklarında sac bas yoldum dedim ve ilk sahnenin de yazılmasıyla durumu olabilecek en iyi sekilde toparladı dedim..(Beni tatmin etti mi sorusuna yorumumda ''fifty fifty'' dedim).. Zaten sorun ilk sahneler.. Ama cemin davranısları ve replikleri işi daha da zora soktu filiz için.. Kimse benden filizin yüzüğü masada bırakmasını onaylamasını beklemesin.. Böyle bir sey olsa cok sacma olurdu..
Sana sadece sunu söylüyorum... benim filiz hakkındaki görüşlerim 52. bölüm sonrasında bazı detaylar haric senle örtüşüyor.. ama sen sürekli bunları söyleyip bana bir seyler ima etmeye calısıyorsun gibi geliyor bana :)
hatırlarsan bunu yılmaz filizi cemle gördüğünde yapmıştı filizde seni ilgilendirmez demişti ama bir ytl olayından sonra yılmazın heşinden koşup cemle aramızda bi şey yok demişti.yılmaz bazı şeyleri inadına yapmayı seviyor 39 bölüme kadar yılmaz krakteri ağzı çok ii laf yapan çok iyi laf sokan ve laf soktuğunda o lafo hazmetmesi karşısındaki kişilerce zor olan biriydi ikinci sezonda adam muma döndü nerdeyse konuşurken hiç cümle kurmuyor kestirip atıyor felan kısa kısa konuşur basit mahalleli gibi oldu yani krakter sapıtması var bunu düzeltmelerini bir an önce bekliyorum
filiz ne yapabilir ki savasmak adına yılmazı yeniden kazanmak için? siz filiz olsanız ne yapardınız sevginizi güveninizi nasıl kanıtlardınız yılmaza?
zaman ve net duruşlar burda olduğunu hissertirebilmek tavırları net olmalı örnek ceme düşünücem demeseydi aslının evinde o konuşma olmazdı gibi yani filiz kendini toparlamalı kısaca eski filizi geri istiyorum açık olucak bir kararda ortada değil net tavırlar sergileyecek bunlar zamanla yılmazın gözünde eski filizin canlanmasına neden olucaktır diye düşünüyorum
Benim gözüme filizin son dönemdeki repliklerinde bir sey carpıyor ki o da filizin sanki olaylarda haklı gibi davranması.. Ben buna kıl olmuyorum desem yalan olur.. onun filiz için yorumlarımda ÇABA kelimesini kullanıyorum.. ama filizden henüz birsey görmüş değilim.. Filizin arabanın önüne gecip hayatını tehlikeye atması acıkcası cok önemli bir sey ama yılmazın istedigi sey değil görüşündeyim.. Yılmaz filizin askından süphe etmiyor zaten aradıgı baska diye düşünüyorum...
Arabanın önüne geçerse bilinki bundan sonra rambo ilan etcem filizi. Bu şekilde kurtamaya çalışma çok saçma olur. Oldu olacak çantasından olmayan silahını çıkarsın lastikleri patlatsın daha yerli yerinde olur valla.. :)
aslında geçen sefer yılmazın filizi kaçırdığı gibi bu seferde filiz yılmazı kaçırsa süper olur.ama bu kaçıta koklaşma gibi şeyler olmasın karşısına oturtup tüm olanları anlatmalı artık babasına verdiği sözü,italyada sürekli onu özlediğini yani şuana kadar saklı kalan her şey anlatılsın her iki taraf içinde hem onlar rahatlar hem de biz ..sürekli bazı şeylerin üstünü örtmelerini hiç sevmiyorum böylece sürekli yığılarak ilerliyor
matrakacım bence sen benim yorumlarımı okumadan benim hakkımda fazla net konusuyorsun gibi geliyor bana.. eger bölüm yorumumu okuduysan ben orda zaten filizin yaptıklarında sac bas yoldum dedim ve ilk sahnenin de yazılmasıyla durumu olabilecek en iyi sekilde toparladı dedim..(Beni tatmin etti mi sorusuna yorumumda ''fifty fifty'' dedim).. Zaten sorun ilk sahneler.. Ama cemin davranısları ve replikleri işi daha da zora soktu filiz için.. Kimse benden filizin yüzüğü masada bırakmasını onaylamasını beklemesin.. Böyle bir sey olsa cok sacma olurdu..
Sana sadece sunu söylüyorum... benim filiz hakkındaki görüşlerim 52. bölüm sonrasında bazı detaylar haric senle örtüşüyor.. ama sen sürekli bunları söyleyip bana bir seyler ima etmeye calısıyorsun gibi geliyor bana :)
bende buna şaşırdım zaten bölüm yorumunu okudum ondan sonra yorumlarında aynı şeyleri söylemediğini gördüm ayrıca ima ve ben aynı cümlede kullanmışsın tebrik ediyorum genel yorumlardan alıntılar yapmıştım seninkide gözüme çarpmış demkki yani senin yaptığın genel yorumun ardından yorumlarında tam tersi söylemler kullanman etkili oldu ben bir krakterini eğrisini doğrusunu söylerim ama bir pencereden bakar söylerim oda yılmazın penceresi burda kimse ben ortada yorum yapıyorum diyemez herhalde değilmi.
aslında geçen sefer yılmazın filizi kaçırdığı gibi bu seferde filiz yılmazı kaçırsa süper olur.ama bu kaçıta koklaşma gibi şeyler olmasın karşısına oturtup tüm olanları anlatmalı artık babasına verdiği sözü,italyada sürekli onu özlediğini yani şuana kadar saklı kalan her şey anlatılsın her iki taraf içinde hem onlar rahatlar hem de biz ..sürekli bazı şeylerin üstünü örtmelerini hiç sevmiyorum böylece sürekli yığılarak ilerliyor
Valla böyle diyince sinem bir an salako adlı müthiş kemal sunal filmini ziliyor gibi oldum.. :img-hyste OLur mu olur.. Nede olsa esin kaynağımız Türk Fimleri Yeşilçam.
Arabanın önüne geçerse bilinki bundan sonra rambo ilan etcem filizi. Bu şekilde kurtamaya çalışma çok saçma olur. Oldu olacak çantasından olmayan silahını çıkarsın lastikleri patlatsın daha yerli yerinde olur valla.. :)
bende buna ihtimal vermiyorum açıkcası bir bayan şöför zor hakikaten rambo olması lazım böyle bir işe ben çılgınlık derim tekrar söylim bence çarpacak
ayrıca özet ve fragman gününde gelir kanaatindeyim sapma olmaz
Valla böyle diyince sinem bir an salako adlı müthiş kemal sunal filmini ziliyor gibi oldum.. :img-hyste OLur mu olur.. Nede olsa esin kaynağımız Türk Fimleri Yeşilçam.
koklaşma olmasın dedim ya :img-hyste :img-hyste
aslıda öğrensin kıza da yazık öğrenince,işler iyice ilerlerse ben filize neler dedim der sonra .hadi daha o safhalara gelmedik ama bu sırlar biriktikçe oraya doğru gidiyoruz:)
bende buna ihtimal vermiyorum açıkcası bir bayan şöför zor hakikaten rambo olması lazım böyle bir işe ben çılgınlık derim tekrar söylim bence çarpacak
Böyle birseyi olucani bende sanmiyorum, ama senaristler Filizden Rambo yaratmak isterlersen olabilirde.
Galiba önümüzdeki bölümde olacagidan emin oldugum tek bir sey var oda filizin bebegini düsürmesi, bence bu bebek olayini cok fazla uzatmazlar artik
Bencede rambo olmayacak. Nede kaza yapacakları sırada aslıyı arayacak. kaza olacak oda olaya kaza olduktan sonra müdahale etcek. Ama tahminim şu ki.. Aslı ve Yılmaz baygın olacak. Hava yastıkları da bir saatten sonra işe yaramıyor. Eğer kaza yaptıktan sonra hava yastıkları çıkmazsa yuh derim. O zaman çok saçma olur. Bu kazadan bana daha çok aslı zarar görecek gibi geliyor.. Filizi ramboya benzetmek biraz tuhaf oldu. Kadını kadınla benzetmek dah doğru. Zeyna Filiz.. :img-hyste
Ben gözüme filizin son dönemdeki repliklerinde bir sey carpıyor ki o da filizin sanki olaylarda haklı gibi davranması.. Ben buna kıl olmuyorum desem yalan olur.. onun filiz için yorumlarımda ÇABA kelimesini kullanıyorum.. ama filizden henüz birsey görmüş değilim.. Filizin arabanın önüne gecip hayatını tehlikeye atması acıkcası cok önemli bir sey ama yılmazın istedigi sey değil görüşündeyim.. Yılmaz bence filizin askından süphe etmiyor zaten aradıgı baska diye düşünüyorum...
işte böyle yorumlar yapıyorsun tamam diyorum çözmüş filizi ondan sonra bir yorum görüyorum bende şöyle bir izlenim oluyor haydaaa
aradığı eski filiz yılmaz ısrarla söyledi filiz ama filiz o kadar kırılmışki yılmaza 16 bölümde öğrendiğinde bence bunu bastırmış içinde bir yere hapsetmiş yılmazın ona sana evlenme tekif etmesem bnu anlardım ama sana seni seviyorum dedim evlenme teklif ettim bunu nasıl düşünürsün demesi bile filizi kararından çevirmedi
Sanirim bu dizi boyunca Filiz haricinde her basrol karakter bir hastaneye yatti, senaristler bunuda degerlendirirler bu bölüm bence.
filizin illa kacırmasına gerek yok ki cananın evinde de konusulabilirdi bunlar ama filiz yapmadı yılmazdan da zaten böyle bi konuşma baslatmasını bekleyemeyiz. kesinlikle filiz savasmalı elinden geleni yapmalı yılmaz filizden herkesi arkalarında bırakıp gitmelrini istemişti filiz simdi bunu yapmak istediğini söylemeli mesela gerekirse arkasına bakmadan yılmazla gitmeli de...
Bencede rambo olmayacak. Nede kaza yapacakları sırada aslıyı arayacak. kaza olacak oda olaya kaza olduktan sonra müdahale etcek. Ama tahminim şu ki.. Aslı ve Yılmaz baygın olacak. Hava yastıkları da bir saatten sonra işe yaramıyor. Eğer kaza yaptıktan sonra hava yastıkları çıkmazsa yuh derim. O zaman çok saçma olur. Bu kazadan bana daha çok aslı zarar görecek gibi geliyor.. Filizi ramboya benzetmek biraz tuhaf oldu. Kadını kadınla benzetmek dah doğru. Zeyna Filiz.. :img-hyste
Bana kalirsada Yilmaz fazla hasar görmez bu kazada, Asliya hastane yolu gözüküyor olabilir, o arada ambulansi beklerken Filizde bebegini düsürür. Asliya Filizi bir odaya yatirirlar hastaneye, ve Asli bu sekilde Filizle Yilmazin büyük askindan haberdar olabilir:img-wink:
ya fatma olayları ne güzel sardın gene evet bencede hava yastıkları çıkmalı çünkü hızlı giden bir araçtan ancak yalpalama sesleri çıkar ayrıca vites küçültmeye gidemez galiba otamatik vites en iyisi çarpması zaten 2-3 bölümdür hastane sahneside yoktu
bende buna şaşırdım zaten bölüm yorumunu okudum ondan sonra yorumlarında aynı şeyleri söylemediğini gördüm ayrıca ima ve ben aynı cümlede kullanmışsın tebrik ediyorum genel yorumlardan alıntılar yapmıştım seninkide gözüme çarpmış demkki yani senin yaptığın genel yorumun ardından yorumlarında tam tersi söylemler kullanman etkili oldu ben bir krakterini eğrisini doğrusunu söylerim ama bir pencereden bakar söylerim oda yılmazın penceresi burda kimse ben ortada yorum yapıyorum diyemez herhalde değilmi.
Pardon özür dilerim o zaman.. Hayır ben o yorumu zaten alıntı yaparak yapmıstım.. bence cok acımasız yorumlar yapılmıstı.. Onun üzerine yazılmıs bir yorumdu.. Ayrıca yılmazın filizi kırmadıgı yönündeki görüşlerimn arkasındayım.. Belki senin dedigin kadar büyük bir sey yasanmadı ama repliklerin ve sahnelerin bazılarında filizin kalbini kırdıgını düşünüyorum..
evet kesinlikle kıskanclik sahneleri olacaktir karşilikli hem filiz kıskanacak hemde yılmaz ama bu sahnelerde ikiside takmiyor tavrında olacaklardir yani sen beni liğilendirmiyorsun kiminle olursan ol beni ilğilendirmez diyecekler ama her ikiside birbirlerini takip edecekler
bu sahneler harika tadina doyumsuz sahneler olacaklar
ya yılmaz filizin hamile oldugunu ögrenince (bebek düşsun düşmezin) nasıl olacaklarda hala ayrı kalacaklar cok merak ediyorum
Yani matraka..
Araba cip.. O arabada otamatik vites var. Ve bu vites küçültmeyle oalcak iş değil. Mutlaka ya arabaya çarpalacaklar yada duvara.. Hava yastığı çıkmazsa o cipin kaza yapmadığını anlaaycağım. Mantık hatası olur.. Bıktım hastaneden ama malesef hastane yolu gözüktü bize. Aslıya birşey olması daha çok ihtimal. Böylece Cemin planlarını hemen çözemez yaralnamasından dolayı aslı. Ama iyice kıl kapar orası ayrı. Kızın kimsesi de yokta.. Yılmaz ekrem cananda yanı başlarında olacaktır. Mualla olayı duyarsa kesinlikle ziyarete gidecektir.. :)
şu anda 56 bölümü tekrar izliyorumda cen manyagi filizle evleneceğini söyledikten sonra yılmaz meyheneyken bir den filizin [COLOR="SandyBrown"]seni bir daha rahatsız etmem lafını hatırladi ben o an duyunca pişmanlik mi
duyuyor dedim bie an ama şimdi neye yoracagimi bilemiyorum
sizce ne anlama geliyor yani yılmaz hatırlayınca ne hissetti sizce??
nede olsa yeni bölümede ,özetede daha bir hayli var anlaşilan
bizde artık sıkıntıdan bölümün en ince ayrıntılari didik ediyoruz:img-hyste
Yani matraka..
Araba cip.. O arabada otamatik vites var. Ve bu vites küçültmeyle oalcak iş değil. Mutlaka ya arabaya çarpalacaklar yada duvara.. Hava yastığı çıkmazsa o cipin kaza yapmadığını anlaaycağım. Mantık hatası olur.. Bıktım hastaneden ama malesef hastane yolu gözüktü bize. Aslıya birşey olması daha çok ihtimal. Böylece Cemin planlarını hemen çözemez yaralnamasından dolayı aslı. Ama iyice kıl kapar orası ayrı. Kızın kimsesi de yokta.. Yılmaz ekrem cananda yanı başlarında olacaktır. Mualla olayı duyarsa kesinlikle ziyarete gidecektir.. :)
Ben de arabaya girdikleri ilk andan itibaren Asli'nin daha buyuk bir hasar alacagini dusundum ayni senin gibi canim. Filiz'in kazaya mudahale edebilmesi icin yazdiginiz gibi ya Zeyna olmasi lazim ya da profesyonel araba yariscisi :) Ama bu dizide bazen oyle olmayacak seyler oluyor ki :)
Yilmaz'in yakinlasmasi da yine daha once yazdigin gibi vicdan azabi da karisik birsey olacak bence de. Mualla gelir mi gelir valla, Feride'yi Omer'e kaptirdi zaten. Bu sefer sansini sonuna kadar kullanir mi bence de kullanir :)
Bu arada iltifat edilir, dedikodu yapilir elbette ama yuksek sesle iltifat edilmesi bence de cok acaipti. Ya da dublaji iyi ayarlayamadilar. Yalniz ben simdi ayni ekibin zaten daha once ima etmislerdi Feride hakkinda yapacaklari dedikoduyu merak ediyorum :img-hyste
Not: Dizide Cem Akman geri plana alinsin, hatta mumkunse Cem diziden ciksin.
Filizle Yilmazi cok konustuk, artik konusacak birsey bulamiyorum acikcasi.
Acaba Ömerle Feridenin iliskisi nasil gelisecek. Simdilik Handan Hanim Filizle okadar mesgulki, Ömer Feride cephesini henüz fark edemedi. Eminimki bundan hic hoslanmayacaktir, gerci Ömer iliskilerine karisilmasindan fazla hoslanmayan biridir, bu yüzden annesine fazla laf söyletmez, ama Handanin igneli laflarindan Feride payini alacaktir. Bu bölüm iyice belli olduki Ömerinde Ferideye asik olmaya basladigi, gerci bunu ne kadar farkinda bilemiyorum, ama sanirim önümüdeki bölümlerde bu kendini belli eder. Acaba Ömerin kendile olan hesablasmasi nasil gececek, kendini bu aska hemen biraka bilecekmi yoksa Elife ihanet ettigini zannetip kendini ilk baslardan Ferideden uzaklastiracakmi.
Feride cok daha cekingen davraniyor, ama Ömere sirilsiklam asik olmus, Ömerin yaninda nasil davranacagini henüz bilmiyor, liseli asik gibi masumca, utangac bakislar atarak Ömerin gözlerinde kendini buluyor, bu askmi hoslantimi bence kendide henüz bilmiyor ama Ömerle birlikte olmak ona iyi geliyor.
Kursuni19 imzan beni kopartti once ondan baslamak istiyorum :img-hyste :good:
Handan Hanim'in henuz olandan bitenden haberi yok ama bu konuda endiseleri oldugunu hissediyorum ben. Bir laf carpmasa da Feride'yi eglenceye giderken soyle bir suzdugunu ve bu degisimden hic hoslanmadigini unutmayalim. Ancak huylu huyundan vazgecmez hesabi Feride'ye laf soyledikce Omer de onu savunmaya gececektir bence.
Omer'in nasil baktiginin hala bilincinde olmasa da ben bu bolum birtakim seyleri bilincli olarak yaptigini dusundum. Ali'nin sozleri karsisinda cok hosnut bir sekilde gulusu, onun ustune Feride'nin elini her iki eliyle tutmasi (belki bu sefer kacirmasin diye garantiye almistir :img-wink: ) Feride'nin icten cevabi karsisinda hosnut bir ifade takinmasi bunlari bence bilincli olarak yaptigini gosteriyor. Tabi bir de bankta otururken Feride'nin yilbasi planini ogrenmek icin duydugu ciddi meraki unutmayalim :img-wink:
Sonra bir ikilem yasayacagini ben de hala dusunuyorum ama Omer'in de birtakim duygulari oldugundan habersiz oldugunu dusunmuyorum, sadece ne kadar cok hoslandiginin farkinda degil.
Not: Cem Akman dizide geri plana atilsin.
forever_bim 02-01-07, 20:06 Öncelikle çok kötü bunalımdayım neden derseniz NTV'yi açmayı unuttuğum tek bir Allah'ın günü bugün oldu ve Sinan Tuzcu çıkıp gelecek projelerinden bahsetmiş. Herhalde ben çok daha şanssız bir insan evladıyım dizi karakterlerinden.:img-yes:
yılmazın elifle olan askı hep bana uzak gelse de ona gerek asıkken gerek ayrıldıktan sonra söylediği sözler cok daha etkileyiciydi mesela deniz fenerinde söyledikleri ve sonunda elif tekiner deyişi ama simdi filizle her konusması sıradan ve yılmaz genelde susuyo zaten mesela filiz bag evine geldiğinde elife fenerde söylediği gibi etkileyici sözler söylemeliydi...
Ben Yılmaz'a bağ evi için vurucu replikler yazmıştım matraka falan bayılmıştı, ama senaristler bunu kullanmadılar.
Matraka Filiz bebeği o sahne sırasında düşürürse sence tekrar olmazmı. Aynı şey Elifte de olmuştu.. Bence biraz daha yaratıcı bir sahne olsun. Aynı sahneleri başka karakterlerin aynı şeyi yaşamasından pek hoşnut değilim. Arabada değilde başka bir yerdede düşürebilir. Ama bu bebeğin düşcekse Yılmaz yüzünden değil. Cem yüzünden düşmesi taraftarıyım. Yılmaz tarafından olmasın bu olay. Mümkünse bu çocuk düşme olayının faturası cemde kalsın.
Bence bebek bu olayla düşecekse zaten bunun sorumlusu Cem olacaktır çünkü, frenleri patlatan Cem. Direkt değil ama endirekt olarak olayın sorumlusu Cem.
yok niye asalım o kendisini zaten yakıyor :) yılmaza aşık olarak :):) ya bu arada yılmazın meyhanede hemen aslıyı aramasına ne demeli...o da sığınacak bir liman arıyor sanki,filiz cemle evlenirse bende başkalarıyla olabilirim diye inatlaşırsa olacağı bu
Bu sığınacak liman lafı çok tanıdık bir dizide kullanılmıştı sonuçları pek de iyi olmamıştı. Bakınız: BİM:img-hyste
filizi ilk gördüğünde hoş kız demişti ama elifle bir akrabalığı olduğu için endişelenmişti.şimdi de endişeleniyor ya yine çekip giderse yılmaz ne olur diye ama ferideyi ve aslıyı çok sevdi.feride sevilecek kızda aslıyı ben öyle bulmadım.ses tonu garipti.bide herkes dünyalar güzeli filan diyince abartıldı.filiz bin kat daha güzel.
Hayatım o kızın kendi sesi zaten. Zeynep Beşerler'in Nurgül Yeşilçay gibi tok ve kendinden emin bir ses tonu var.
Ben de arabaya girdikleri ilk andan itibaren Asli'nin daha buyuk bir hasar alacagini dusundum ayni senin gibi canim. Filiz'in kazaya mudahale edebilmesi icin yazdiginiz gibi ya Zeyna olmasi lazim ya da profesyonel araba yariscisi :) Ama bu dizide bazen oyle olmayacak seyler oluyor ki :)
Yilmaz'in yakinlasmasi da yine daha once yazdigin gibi vicdan azabi da karisik birsey olacak bence de. Mualla gelir mi gelir valla, Feride'yi Omer'e kaptirdi zaten. Bu sefer sansini sonuna kadar kullanir mi bence de kullanir :)
Bu arada iltifat edilir, dedikodu yapilir elbette ama yuksek sesle iltifat edilmesi bence de cok acaipti. Ya da dublaji iyi ayarlayamadilar. Yalniz ben simdi ayni ekibin zaten daha once ima etmislerdi Feride hakkinda yapacaklari dedikoduyu merak ediyorum :img-hyste
Not: Dizide Cem Akman geri plana alinsin, hatta mumkunse Cem diziden ciksin.
Herhalde Aslı'ya olan begenilerini dile getirmenin başka yolunu bulamadılar bagırmayı sectiler.
Mualla Hanım pek begenmişti Feride'yi zaten, Allah'tan Feride kendini yakacak bir sevdaya tutulmadı.
Ya bir de farkettim Aslı bilmeden ya da bilerek Yılmaz'ı etkiliyor, Yılmaz'ın bakışları Aslı'ya kenetleniyor, yakın zamana kadar Yılmaz'ın yanında Feride vardı, ama Yılmaz'ın kafasını çorba edecek cümleler kurmamıştı, Aslı bilmeden Yılmaz'ın ilgisini çekmeye başladı. E Zeynep Beşerler öylesine dahil olmadı ya bu diziye.
Yılmaz Feride'ye bacım der gibi bakıyordu da aklıma takıldı son bölümde Feride Ömer'le meyhaneye geldiğinde en azından Feride'ye bir HOŞGELDİN demesini beklerdim. Sonuçta Ömer'e demesini beklemiyorum da, forumda bunun fark edilmemesi tuhaf geldi.
TubaBülent 02-01-07, 20:07 yilmazin replikleri benim sinirimi bozdu sanki hic ozen vermemisler..
"cemle cok yakisicaksiniz"
filiz:tavsiyelerini dikate alacagim
yilmaz"iyi olur"
yilmaz orda per perisan olmasi lazim sozleri hicte kirici gelmedi bana.
alinda cok haklisin ama adam birden filizi orda görünce ..ben ne sekil olurdum bilemem . asik oldugu kadin baska iki gün tanidigi bir erkekle evlenecek .. bilmiyorum vallah..
Kursuni19 imzan beni kopartti once ondan baslamak istiyorum :img-hyste :good:
Handan Hanim'in henuz olandan bitenden haberi yok ama bu konuda endiseleri oldugunu hissediyorum ben. Bir laf carpmasa da Feride'yi eglenceye giderken soyle bir suzdugunu ve bu degisimden hic hoslanmadigini unutmayalim. Ancak huylu huyundan vazgecmez hesabi Feride'ye laf soyledikce Omer de onu savunmaya gececektir bence.
Omer'in nasil baktiginin hala bilincinde olmasa da ben bu bolum birtakim seyleri bilincli olarak yaptigini dusundum. Ali'nin sozleri karsisinda cok hosnut bir sekilde gulusu, onun ustune Feride'nin elini her iki eliyle tutmasi (belki bu sefer kacirmasin diye garantiye almistir :img-wink: ) Feride'nin icten cevabi karsisinda hosnut bir ifade takinmasi bunlari bence bilincli olarak yaptigini gosteriyor. Tabi bir de bankta otururken Feride'nin yilbasi planini ogrenmek icin duydugu ciddi meraki unutmayalim :img-wink:
Sonra bir ikilem yasayacagini ben de hala dusunuyorum ama Omer'in de birtakim duygulari oldugundan habersiz oldugunu dusunmuyorum, sadece ne kadar cok hoslandiginin farkinda degil.
Not: Cem Akman dizide geri plana atilsin.
Artik senaristlere birsekilde Cemi görmek istemedigimizi belirtmemis lazim:img-wink:
Haklisin galiba, Ömer gercekten farkinda. Zaten artik bir sekilde diziye ask eklenmesi sart oldu, Yilmaz Filiz cephesi malum, artik ask kokusu duyamiyorum entrikalar bulutu sarmis gidiyor, temiz duygu yüklü bir aski izlemek tüm ihlamurculara iyi gelecektir diye düsünüyorum
Bir arkadaşımız Filiz'in bu sezon dürüst olmadığını söyleyemez mesajını okudum. Bu mesajı okurken dürüstlük kavramını kime ve neye göre dürüstlük üzerine yazmak gerek. Filiz, sevgisine karşı dürüst olmamıştır. 4 yıl 3 ay 12 gün Filiz Yılmaz'a bir açıklama yapmadığı halde Yılmaz Filiz'e olan sevgisine sahip çıkmıştır. Filiz'in Yılmaz'a açıklama borcu vardır. Her şeyi Yılmaz'dan beklemek Yılmaz Herkül ise Filiz'de Zeyna olmalı ( daha önce yazmıştım )
Adalet terazisinde hangisinin yanlışları doğruları fazladır.
Filiz, Cem'in evlilik teklifini kabul etmediği konusunda daha önce mesajımı yazmıştım. Filiz'in bu kararı vermesine neden olan Aslı'nın evinde Yılmaz ile olan konuşmasıdır. Yılmaz'ın orada olması Filiz için bir şanstı. Yılmaz ile konuşması olmasaydı Filiz Cem'in teklifini kabul etmesi yüksek bir ihtimaldi.
Dip not : Bu gece yarısından sonra Sinan Tuzcu'nun katıldığı programın tekrar vardır.
Herkese iyi yorumlar.
forever_bim 02-01-07, 20:20 Artik senaristlere birsekilde Cemi görmek istemedigimizi belirtmemis lazim:img-wink:
Haklisin galiba, Ömer gercekten farkinda. Zaten artik bir sekilde diziye ask eklenmesi sart oldu, Yilmaz Filiz cephesi malum, artik ask kokusu duyamiyorum entrikalar bulutu sarmis gidiyor, temiz duygu yüklü bir aski izlemek tüm ihlamurculara iyi gelecektir diye düsünüyorum
E Cem gıcığından sıra onlara gelirse izleyeceğiz. Ya ben iyice deliriyorum Cem gireli dizide Aşktan eser kalmadı.
CEM GERİ PLANA. CEM'İ DİZİDE GÖRMEK İSTEMİYORUM.
forever_bim 02-01-07, 20:23 Bir arkadaşımız Filiz'in bu sezon dürüst olmadığını söyleyemez mesajını okudum. Bu mesajı okurken dürüstlük kavramını kime ve neye göre dürüstlük üzerine yazmak gerek. Filiz, sevgisine karşı dürüst olmamıştır. 4 yıl 3 ay 12 gün Filiz Yılmaz'a bir açıklama yapmadığı halde Yılmaz Filiz'e olan sevgisine sahip çıkmıştır. Filiz'in Yılmaz'a açıklama borcu vardır. Her şeyi Yılmaz'dan beklemek Yılmaz Herkül ise Filiz'de Zeyna olmalı ( daha önce yazmıştım )
Filiz, Cem'in evlilik teklifini kabul etmediği konusunda daha önce mesajımı yazmıştım. Filiz'in bu kararı vermesine neden olan Aslı'nın evinde Yılmaz ile olan konuşmasıdır. Yılmaz'ın orada olması Filiz için bir şanstır. Yılmaz ile konuşması olmasaydı Filiz Cem'in teklifini kabul etmesi yüksek bir ihtimaldi.
Dip not : Bu gece yarısından sonra Sinan Tuzcu'nun katıldığı programın tekrar vardır.
Sezinti
çok teşekkür ederim de programın saati kaçta? Bana bildirirsen çok sevinirim.
Yılmaz Filiz'e gelirsem;
Babasına verdiği sözü ne zaman söyleyecek acaba? Ya da söyleyecek mi? Söz biraz zaman aşımına uğramış gibi duruyor.
eylül-emreAltuğ 02-01-07, 20:34 herkese iyi akşamlarr..
yaa fcem kadar adi biri olamz ya bu dizide resmen yılmazı ölüme gönderdii ama filiz cemin gerçek yüzünü ne zaman görecek yaa...büyük bir ihtimale yılmaz kaza yqapınca hastaneden filiz onun yanında olacak kesin belki o zaman yılmaz öğrenir filizin hamile olduğunu yaa çok uazttılar ama onların bu dargınlığını....
TubaBülent 02-01-07, 21:09 herkese iyi akşamlarr..
yaa fcem kadar adi biri olamz ya bu dizide resmen yılmazı ölüme gönderdii ama filiz cemin gerçek yüzünü ne zaman görecek yaa...büyük bir ihtimale yılmaz kaza yqapınca hastaneden filiz onun yanında olacak kesin belki o zaman yılmaz öğrenir filizin hamile olduğunu yaa çok uazttılar ama onların bu dargınlığını....
evet canim sana katiliyorum darginlik cok uzadi ben artik sabredemiyorum bu hafta da yok dendi hic sabrim kalmadi
-yilmaz ne zaman ögrenecek filizin hamile oldugunu?
-filiz cemin kötü adam oldugunu ne zaman ögrenecek?
-ömer ne zaman ferideye acilacak?
-filiz ne zaman anlayacak aslinin yilmaza karsi hissetikleri?
-yilmaz ne zaman aslinin ona bir sey hissetigini anlayacak??
Bu sorulara cevap bekliyorum sabrim kalmadi
forever_bim söz zaman aşımına uğradı ama filiz bu sözünden döndüğünü yani yemininden geçtiğini söyledi ve yılmaza geri döndü o yüzden tekrar açılacağını zannetmiyorum birde aralarında konuşamama gibi bir problemleri olduğu için çiftimizin hiçbir zaman öğrenemeyecek yılmaz bunu.
...Özlem... 02-01-07, 21:20 evet canim sana katiliyorum darginlik cok uzadi ben artik sabredemiyorum bu hafta da yok dendi hic sabrim kalmadi
ben sadece bir tane sini biliyorum o da birincisi
yilmaz 57.bölümde bir bebegi olacagini ögreniyo
TubaBülent 02-01-07, 21:23 ben sadece bir tane sini biliyorum o da birincisi
yilmaz 57.bölümde bir bebegi olacagini ögreniyo
canim kesin bir haber mi yoksa söylentimi insallah öyledir yilmazin bebeyi ögrenmesine en cok sevinirim insallah dedigin gibidir o zaman haftaya bu hafta olmadigina göre.
gülbeşeker 02-01-07, 21:25 forever_bim söz zaman aşımına uğradı ama filiz bu sözünden döndüğünü yani yemininden geçtiğini söyledi ve yılmaza geri döndü o yüzden tekrar açılacağını zannetmiyorum birde aralarında konuşamama gibi bir problemleri olduğu için çiftimizin hiçbir zaman öğrenemeyecek yılmaz bunu.
dizinin sonlarına doğru ortaya çıkar bu söz bu söze yılmazın tepkisi ne olur bilmiyorum ayrıca yılmazın aslıyla bu kadar çok zaman geçirmesi hoş değil yılmaz bilmeden de olsa aslıya ümit veriyor ayrıca yılmazın aslıya en ufak bir hissi olduğunu anlarsam kesinlikle filiz-yılmaz aşkının bir gerçekçiliği kalmaz.Umarım yılmaz filizi kıskandırmak için aslıyla öpüşmek gibi saçma davranışlara girişmez.Son zamanlarda yılmazın karakterinde de bozulmalar oldu ne yapacağını kestiremiyorum bazen.
TubaBülent 02-01-07, 21:33 baska bir forumda bir kiz yazmisti ama kendinden emin konusuyodu
insallah canim kizin dedigi gibidir hastanede bir arkadsimin burda dedigi gibi ögrenebilir hani yilmazin kaldirildigi hastaneye filizde gitmisse bebek icin doktorda onu taniyorsa doktor tabiki hamilelik durumunu sorar ve bunu yilmazin yaninda o zaman bir ihtimmal ya da yilmaz ölüm döseyindeyken(allah korusun umuyorum olmaz) hani ask oyunundada öyleydi , hamileyim demesi yilmazi ilestirir ama lütfen öyle olmasin ban acok sacma geliyo..
eylül-emreAltuğ 02-01-07, 21:38 umarım özlem dediğin gibi kısa sürede öğrenir zaten yılmaz filizin hamile olduğunu öğrenince o zaman onlar birleşir aslıda yılamaza karşı hissettiklerini kalbine gömer heralde.. ya ömerin ferideye açılamsı benim için pek aceleli bi sorun değil valla ama tek isteğim filiz cemin gerçek yüzünü ne zaman görecek ama ilk iş tabiki hamileliğin ortaya çıkamsıdır bencee uzatmadan gerçekleştirriler inş......
bide arkadaşalr bu hafta dizimiz varmı aceba hani bayram deyipte yayınlamayabilirlerde onadan....
mozitekuto 02-01-07, 21:40 herkese iyi bayramlar ve iyi seneler.Ben de bu dizinin yakın takipçisiyim ve yorumlarınızı sürekli okuyorum.Cem'li sahnelerden bana da artık gına geldi.Merak ediyorum Cenk Ertan senaristlerden mi yoksa yapım şirketinden mi torpilli?Başrol oyuncusu yaptılar adamı.Bir aşk dizisi bu kadar da katledilmez ki.
*
...Özlem... 02-01-07, 21:43 yilmaz bebegi ögrenirse ve filize dönmek isterse filiz bunu zaten kabul etmez
ve eger baska bir sebep yüzünden barisirsalar aslinin hisettiklerini kalbine gömecegini hic düsünmüyürum zaten siz de biliyorsunuz tuttugunu koparan bir kizmis hele de yilmazin gecmisini ögrenince daha bi tutulacaktir yilmaza
TubaBülent 02-01-07, 21:47 özlem
haklisin senaristler bosuna yazmaz asli icin tutucu . kesin bir sebebi var yilmazi tutar yada ne bilim kesin öyle bir sey olmasi lazim yoksa bosuna senaryoya bu cümle eklenmez `tutucu asli` ...
herkese iyi bayramlar ve iyi seneler.Ben de bu dizinin yakın takipçisiyim ve yorumlarınızı sürekli okuyorum.Cem'li sahnelerden bana da artık gına geldi.Merak ediyorum Cenk Ertan senaristlerden mi yoksa yapım şirketinden mi torpilli?Başrol oyuncusu yaptılar adamı.Bir aşk dizisi bu kadar da katledilmez ki.
*
cemin bu kadar ön plana çıkmasının nedeni onun dışındaki önemli karakterlere bakarsak hiçbiri kötülük yapabilecek karakterler değil. onun içindirki bütün kötülükler onun sırtında işi çok zor dizimizdeki onca karakterin kuyusunu kazmak zor olsa gerek.. e bu kadar kötülüğü yaparken bir bölümde 2-3 kez görünmesini bekleyemeyiz... yönetmeninde eli mecbur bu kötülükleri seyircilere göstermesi lazım....dediğim gibi bunun içinde bayyaaa bir sahnede olması gerekiyor adamın.....:img-yes:
Bir arkadaşımız Filiz'in bu sezon dürüst olmadığını söyleyemez mesajını okudum. Bu mesajı okurken dürüstlük kavramını kime ve neye göre dürüstlük üzerine yazmak gerek. Filiz, sevgisine karşı dürüst olmamıştır. 4 yıl 3 ay 12 gün Filiz Yılmaz'a bir açıklama yapmadığı halde Yılmaz Filiz'e olan sevgisine sahip çıkmıştır. Filiz'in Yılmaz'a açıklama borcu vardır. Her şeyi Yılmaz'dan beklemek Yılmaz Herkül ise Filiz'de Zeyna olmalı ( daha önce yazmıştım )
Filiz, Cem'in evlilik teklifini kabul etmediği konusunda daha önce mesajımı yazmıştım. Filiz'in bu kararı vermesine neden olan Aslı'nın evinde Yılmaz ile olan konuşmasıdır. Yılmaz'ın orada olması Filiz için bir şanstı. Yılmaz ile konuşması olmasaydı Filiz Cem'in teklifini kabul etmesi yüksek bir ihtimaldi.
Herkese iyi yorumlar.
sevgili sezinti zaten filizin kararı yılmazla karşılaşmadan önce belliydi cevabı hayırdı bunuda ceydaya söylemişti kararını verdiğini ceydada doğru karar verdiğini söylemişti sonuçta ceyda cemi pek sevmiyor onun için filizin kararı hayırdı esasında yılmazla konuşmasından sonra biran sinirlenip ceme evet diyecek zannettim ama yinede kararını değiştirmedi vede hayır dedi
Bu arada lütfen şu cem mümkünse en kısa zamanda diziden çıksın çıkmasa bile dizide az görülsün her sahnede cemi görmekten daral geldi artık ve feride ve ömer sahneleri çok görmek istiyorum
forever_bim 02-01-07, 23:43 evet canim sana katiliyorum darginlik cok uzadi ben artik sabredemiyorum bu hafta da yok dendi hic sabrim kalmadi
-Gelen duyumlar doğruysa 57. bölümde Yılmaz öğreniyormuş.
-Bence bir süre daha var Cem'in gerçek yüzünü öğrenmesine.
-Önce duyguları ikilem yaşayacak ama sonra Feride'yle devam etmesi gerektiğini,onsuz hayatının anlamsız olduğunu anlayacak, ve sonunda açılacak.
-Yakın bir zamanda anlar bence ama önce Aslı kendi hislerini anlamalı.
-Bu da fazla sürmez.
CEM GERİ PLANA ATILSIN. CEM SAHNESİ İSTEMİYORUM....
...Özlem... 02-01-07, 23:49 TubaBülent 3 üncü soruna da birsey yazmak istiyorum
ömerin ferideye acilmasina gerek yok cünkü o davranislariyla kendini zaten ele veriyo
Sevgili cemotara
Eğer bahsettiğimiz karakter 2. sezon davranışlarından yada 1. sezon final bölümünden sonra davranışlarında değişiklikler gördüğümüz Filiz karakteri ise
Filiz'in evlenme teklifini zamana bırakıyor olmasının yanında annesi Handan Hanım ve Ömer'in hamileliği öğrenme ihtimali olması nedeniyle ailesinin baskısına fazla dayanamayacağı çok yüksek bir ihtimaldir. Evlenme teklifine vereceği cevap süreci uzasaydı, Cem'in teklifine gönül rızası olmadan, istemesede kabul etmek zorunda kalacaktı.
Bahsettiğimiz Filiz Karakteri ise Yılmaz'a söylediği büyük sözlerden yani gurur, ve öfkesinin aşkının önüne geçmesi sözlerinden sonra Cem'in teklifini bir zaman sürecine bırakıyor olmasının Filiz'in net bir davranış sergilemediğini gösterir. Yılmaz'ı çok sevdiğini söylüyorsun çok kısa bir süre sonra Cem'in evlenme teklifini zamana bırakıyorsun. Yılmaz'ı çok sevdiğini söylüyorsan sözlerin ve davranışlarında aynı, tutarlı ve net olacaksın.
Filiz'in Cem'in evlenme teklifini reddetmesinde net bir cevap vermesini sağlayan Yılmaz'la yaptığı konuşmadır.
Benim baktığım Filiz'in davranışlarındaki genel süreçtir.
Herkese iyi yorumlar.
yakupoglu61 03-01-07, 00:12 cem artık dizinin başrol oyuncusu olmuştur buna şüpe yok
cem ortadan kalksa herşeyin düzeleceği büyük bir ihtimaldir
bir arkadaş demişti kazadan sora hastahanede yılmaz filizin hamile olduğunu öğrenebilir diye
bende böle bişenin olmasını bekliyorum ama ilk önce kaza nasıl olacak yılmaz ve aslı kazadan nasıl kurtulacak bunlar daha önemli şimidilik...
Sevgili cemotara
Eğer bahsettiğimiz karakter 2. sezon davranışlarından yada 1. sezon final bölümünden sonra davranışlarında değişiklikler gördüğümüz Filiz karakteri ise
Filiz'in evlenme teklifini zamana bırakıyor olmasının yanında annesi Handan Hanım ve Ömer'in hamileliği öğrenme ihtimali olması nedeniyle ailesinin baskısına fazla dayanamayacağı çok yüksek bir ihtimaldir. Evlenme teklifine vereceği cevap süreci uzasaydı, Cem'in teklifine gönül rızası olmadan, istemesede kabul etmek zorunda kalacaktı.
Bahsettiğimiz Filiz Karakteri ise Yılmaz'a söylediği büyük sözlerden yani gurur, ve öfkesinin aşkının önüne geçmesi sözlerinden sonra Cem'in teklifini bir zaman sürecine bırakıyor olmasının Filiz'in net bir davranış sergilemediğini gösterir. Yılmaz'ı çok sevdiğini söylüyorsun çok kısa bir süre sonra Cem'in evlenme teklifini zamana bırakıyorsun. Yılmaz'ı çok sevdiğini söylüyorsan sözlerin ve davranışlarında aynı, tutarlı ve net olacaksın.
Filiz'in Cem'in evlenme teklifini reddetmesinde net bir cevap vermesini sağlayan Yılmaz'la yaptığı konuşmadır.
Benim baktığım Filiz'in davranışlarındaki genel süreçtir.
Herkese iyi yorumlar.
yılmaz kararın ceme gidiş sürecinde etkili oldu bence,yoksa zaten kararı belliydi hem önceki sözleri hem de teklifi aldıktan sonraki sözleri bu cevabını belli ediyordu..cemin teklifini zamana yayması cemin sayesinde oldu adam hayır cevabını duymasına rağmen zamana bırakacaktı,filizin bu zamana yayma fikrine karşı çıkmamasının sebebi de cemin bu davranışına saygı duyduğunu ve cemi üzmek istemediğini belli etmek içindir bence tabi
Selam Arkadaslar bu hafta dizi yayinlaniyor mu acaba ?
Herhangi bir özet yok sanirim ?
Hepinize iyi yorumlar dilerim:)
Eğer bahsettiğimiz sevgi yada aşk ise, bahsettiğimiz Filiz ve Yılmaz'ın aralarındaki iletişimsizlik ise, eğer siz birisini çok sevdiğinizi söylüyorsanız, sevdiğiniz insana, öfken aşkının önüne geçmiş yada müthiş gururun sözlerini sarfediyorsanız, Cem'in söylediği sözlere tepki vermiyorsanız, aldığı hediyeleri evine götürüyorsanız. Filiz'in Yılmaz'a karşı sevgi ve aşk üzerine söz söyleme hakkı vermez. Söylerse bu ben merkezli bir düşüncedir
Eğer bahsettiğimiz Filiz ise Handan hanım ve Ömer'in baskılarına fazla dayanamayacağıdır. Çünkü Tekiner adı Ömer ve Handan hanım için çok önemlidir. Tekiner ismine zarar gelmemesi için Filiz istemesede bir süre sonra bu teklife evet diyeceği çok yüksek bir ihtimaldir.
Filiz, Yılmaz'la ne için evlenmemişti. Önümüzde çok güzel bir örnek var. Son ana kadar Yılmaz'la evleneceğini söyleyen Filiz, babasına söz veriyor evlenmeyeceğim.
Neyse benden bu kadar, sizlere iyi yorumlar.
cemin filizle evlenmek konusunda vazgeçeceğini sanmıyorum zaten batırmayı deniyor şimdi de bu şekilde ilerlerse gene tüm aile tarafından zorlanabilir batmamaları için...burda filizin ceme olan tavırlarının bir diğer sorumlusuda biraz da yılmazdır,yılmaz hiç bir konuda filizi uyarmadı hatta ona inanacak olan en son insana bile gitti ama filize gitmedi.sonra da cemden uzak durmasını bekliyor.
yakupoglu61 03-01-07, 00:43 burda filizin ceme olan tavırlarının bir diğer sorumlusuda biraz da yılmazdır,yılmaz hiç bir konuda filizi uyarmadı hatta ona inanacak olan en son insana bile gitti ama filize gitmedi.sonra da cemden uzak durmasını bekliyor.
burada doğruluk payın var ama yılmaz son olarak filize önemli birşey söylediğinde filiz inanmamıştı...
bu olayların buraya gelmesinin nedeni en başta filizdir bunu unutmamamız lazım...
forever_bim 03-01-07, 00:44 Sevgili Figan Abla;
Bu hafta dizi yayın akışında yok. Özet falan da yok şimdilik.
Sevgili sezinti;
Filiz'in evlilik dışı hamileliği tasvip edilebilecek bir davranış değildir. Her ne kadar Handan'ın davranışları çok itici de olsa kim olsa tepki koyardı bu duruma. Handan'ın tepki koymak istemesi normal, koyduğu tepki ise TAMAMEN YANLIŞ.
Yılmaz Filiz'i yolda konuşurken yanında kim var: Cem
Yılmaz Canan ile yemekte, yemeğe Filiz kiminle geliyor:Cem
Yılmaz şirkete gelirken aracından bakarken Filiz'in yanında kim var : Cem
Yılmaz şirket hisselerini devrederken Parayı veren kim: Cem
Yılmaz ile Filiz davette karşılaşıyorlar yanında kim Cem
üstelik Filiz, Cem'in yanında Yılmaz'a seni sevmiyorum kelimesini kullanıyor
Bütün bu karşılaşmaların merkezinde Cem var. Bütün bu olanlara rağmen Yılmaz Filiz'e sevgisine sahip çıkmıştır. Canan'ların evindeki konuşma ile Yılmaz bu beraberliği bitirmiş, Yılmaz Filiz'e her şeyin geç olacağını belirtmiştir.
Yılmaz, Cem konusunda Ömer'e yaptığı açıklama ile hata yapmıştır. Filiz'e yapacağı açıklama ile aynı hatayı sergileyecekti. Yılmaz Tekinerlere Cem konusunda kanıtlarla gitmesi gerekiyordu. Yılmaz'ın elinde kanıt olmadan Filiz'deki etkisi aynı Ömer'deki gibi olma ihtimali çok yüksektir. Çünkü Tekiner'lerin en zor anlarında yanlarında Cem vardı. En son ayrıldıktan sonrada bile basın toplantısında Filiz'in yanında kim vardı Cem.
Filiz'in gözünde Cem iyi bir dost, arkadaş ve en zor zamanlarında kendilerine destek olan insan, üstelik çocukluk arkadaşları.
Acıkcası ben filizin cem'in evlenme teklifini reddetmesinde yılmazla yaptıgı konusma etkili olmustur lafını bir türlü anlayamıyorum ve kimse de bunu anlatmıyor her ne hikmetse sadece nedeni yılmazla yapılan konusmadır deniyor ve öyle kalıyor.. Biri bana yardım etsin lütfen..
Bence böyle düşünülmesinin nedeni yılmaz filiz konusmasının akabinde gerceklesmesidir diye düşünüyorum..
Handan ve ömer hala daha filizin hayatında.. olacaksa böyle bir evlenme bundan sonra da olabilir diye düşünüyorum.. Erol beyle handan ve ömeri kıyaslamamak gerek diyorum.. Handan ve ömere ragmen filizin yılmazla birlikte olma kararını da unutmayalım bence..
...Özlem... 03-01-07, 01:04 Yılmaz Filiz'i yolda konuşurken yanında kim var: Cem
üstelik Filiz Cem'in yanında Yılmaz'a seni sevmiyorum kelimesini kullanıyor
Bütün bu karşılaşmaların merkezinde Cem var. Bütün bu olanlara rağmen Yılmaz Filiz'e sevgisine sahip çıkmıştır. Canan'ların evindeki konuşma ile Yılmaz bu beraberliği bitirmiş, Yılmaz Filiz'e her şeyin geç olacağını belirtmiştir.
Yılmaz, Cem konusunda Ömer'e yaptığı açıklama ile hata yapmıştır. Filiz'e yapacağı açıklama ile aynı hatayı sergileyecekti. Yılmaz Tekinerlere Cem konusunda kanıtlarla gitmesi gerekiyordu. Yılmaz'ın elinde kanıt olmadan Filiz'deki etkisi aynı Ömer'de ki gibi olma ihtimali çok yüksektir. Çünkü Tekiner'lerin en zor anlarında yanlarında Cem vardı. En son ayrıldıktan sonrada bile basın toplantısında Filiz'in yanında kim vardı Cem.
Filiz'in gözünde Cem iyi bir dost, arkadaş ve en zor zamanlarda kendilerine destek olan insan üstelik çocukluk arkadaşları.
evet dogru yilmaz filizi ne zaman görse yaninda her zaman cem vardi ve o yüzden korktu filizin kendisine bir daha inanmamasina o zaman yikilirdi yilmaz ama ömerin kendisine güvenmemesine alisti artik adam
Yılmaz Filiz'i yolda konuşurken yanında kim var: Cem
üstelik Filiz, Cem'in yanında Yılmaz'a seni sevmiyorum kelimesini kullanıyor
Yılmaz, Cem konusunda Ömer'e yaptığı açıklama ile hata yapmıştır. Filiz'e yapacağı açıklama ile aynı hatayı sergileyecekti. Yılmaz Tekinerlere Cem konusunda kanıtlarla gitmesi gerekiyordu. Yılmaz'ın elinde kanıt olmadan Filiz'deki etkisi aynı Ömer'deki gibi olma ihtimali çok yüksektir. Çünkü Tekiner'lerin en zor anlarında yanlarında Cem vardı. En son ayrıldıktan sonrada bile basın toplantısında Filiz'in yanında kim vardı Cem.
Filiz'in gözünde Cem iyi bir dost, arkadaş ve en zor zamanlarında kendilerine destek olan insan, üstelik çocukluk arkadaşları.
Bütün bu olanlara ragmen yılmaz askına sahip cıkmıstır diyorsun.. Fakat filiz 4 yıl 3 ay 12 gün ayrı kaldıktan sonra yılmazla birlesmesini dürüst olmamakla acıklıyorsun.. dediğim olayda belki yılmazın bir hatası yok ama olanları da bütün bu olanlara ragmen diye adlandırmak gerekir diye düşünüyorum..
İkincisi yukarda sıraladıgın olaylarda cem'in kötü biri olmadıgını düşünürsek hicbir sakınca yok bence.. Bunu aslı yılmaz iklisinde de göreceğiz.. Ama sorun cem 'in kötü bir karakter olması ve bunu yılmazın bilip filizin bilmemesidir.. Ben ayrıca yılmazın bu bölüm söylemesi gerektiğini savunan biri de değilim.. Cok daha önceden söylemeliydi.. Gec kaldı ve zaman gectikce de zorlasıyor ve zorlasacak..
forever_bim 03-01-07, 01:09 Tekinerlerin Cem'e karşı tavırlarını değiştirmeleri için Cem'in açığını yakalamaları lazım.
Filiz'in hastanede Cem'in Hakkı'yı duvara yapıştırdğını gördüğünü saymazsak herhangi bir açık vermedi Cem.
Bay gurur Yılmaz, bay melankolik Ömer'i uyaracağına bayan ağlayan güzel Filiz'i uyarsaydı Filiz'in aklından bu sahne flashback olarak geçer Filiz iyice şüphelenebilirdi.
o olayların hepsi yılmazla barışmadan önce olan olaylardı ayrıca o seni sevmiyorum olayı cem için yapılmış bir şey değildi sadece restleşmeydi,zaten yılmazda ciddiye almadı.
basın toplantısında cemin bulunma sebebi de tekinerlerin ortakları olmasıydı yani filiz özellikle cemin yanında bulunmuyor bulunsa bile onu sadece arkadaş olarak gördü asla yılmazın aslıya baktığı gibi etkilenerek bakmadı sadece son olayda yaptığı davranıştan etkilendi
Tekinerlerin Cem'e karşı tavırlarını değiştirmeleri için Cem'in açığını yakalamaları lazım.
Filiz'in hastanede Cem'in Hakkı'yı duvara yapıştırdğını saymazsak herhangi bir açık vermedi Cem.
Bay gurur Yılmaz, bay melankolik Ömer'i uyaracağına bayan ağlayan güzel Filiz'i uyarsaydı Filiz'in aklından bu sahne flashback olarak geçer Filiz iyice şüphelenebilirdi.
son cümle süper ya :):img-hyste gece gece iyi güldüm ... bence de ömer uyaracağı en son kişiydi,yılmaza havada karada hiçbir şekide inanmaz..kanıtı olsa bile inanmazdı hatta :) filizse o durumda kesin inanırdı inanmasa bile cemden şüphelenirdi
...Özlem... 03-01-07, 01:16 yilmaz filize olanlari anlatsa bile filiz süphelenmezdi cünkü cem filizin yaninda hicbir acik vermedi filiz evlenmeyi kabul etmedi yaninda sakindi ama sonra cem evde yanliz kaldiginda o milyonluk kolyeyi kirdi (kendi kendime dedim bu adamda ne para varmis be)ayrica adam sapitti
Sevgili secoms
Sıralamayı Filiz ve Cem arasındaki arkadaşlığı belirtmek için yazdım.
Sevgili forever_bim
Handan'ın Filiz'e tepki göstermesi doğaldır. Benim bahsetmek istediğim Filiz'in Cem'le evlenmesi üzerine Handan'ın Filiz üzerinde kurduğu psikolojik baskı ve Filiz'in daha fazla dayanamayacağıdır.
Filiz'in flashback'lerle zihninde bir çağrışım yapması içinde bulunduğu psikolojik baskı içerisinde anlaması çok zordu.
Düşündümde Ihlamurlar altında dizisinin başrol karakteri Cem olmuş. Bende yeni ve geç farkettim. :icon_sorr
Neyse, Yılmaz ve Aslı yeni aşklara, aşka inat zamanlara Yılmaz ve Aslı :img-heh:
iyi geceler, iyi yorumlar :img-lazy:
yilmaz filize olanlari anlatsa bile filiz süphelenmezdi cünkü cem filizin yaninda hicbir acik vermedi filiz evlenmeyi kabul etmedi yaninda sakindi ama sonra cem evde yanliz kaldiginda o milyonluk kolyeyi kirdi (kendi kendime dedim bu adamda ne para varmis be)ayrica adam sapitti
zaten bu bölümden bahsetmiyoruz ömeri uyardığı bölüm ve öncesinde yani öğrendiğinde filize söylemeliydi,filiz özür dilemek için gittiğinde cem zaten onu öpmeye çalışmıştı o sırada söyleseydi kesin inanırdı ama şimdi söylese herkes güler :)
Bölüm yorumumda konusmustum ama biraz ucu acık kaldı sanırım.. Evlenme teklifi hakkında görüşlerimi yazmak istiyorum..
Acıkcası o sahnelerde sac bas yoldum.. Bana sorarsanız filiz kesin kararını o konusmada vermedi.. Zaten söyledigi replik '' ne diyeceğimi bilmiyorum ''.. Ne diyeceğin cok acık.. Ama cemin dediklerinden etkilendi diye düşünüyorum... benim görüşümü sorarsanız büyük bir hataydı..Filiz hakkındaki olumlu düşüncelerim bu sahnelerin akabindeki sahneler zaten.. Ne yaptı eve gitti oturdu düşündü hatta yüzüğü actı.. Ertesi gün annesiyle olan konusmada zaten kararı ve yapacakları belliydi.. İtalyaya gidip cocugu orda dogurmak..
Ve düştüğü bu ikilem ancak bu kadar toparlanabilirdi diye düşünüyorum..
Bu sahnelerden sonra gösterdigi irade ve karalılıkla eski günlere dönüş sinyalleri verdi.. Umarım böyle devam eder.. Dediğim gibi artık pasif izleyiciyim :)
NOT: Bu arada cem'in '' cocugumuz '' lafından sonra filizin tavırları hic hoslanmadıgının belirtisiydi bence.. Surat ifadesi o yöndeydi..Bu sadece ifadede mi kalmalıydı orasını hiç sormayın..
...Özlem... 03-01-07, 01:25 zaten bu bölümden bahsetmiyoruz ömeri uyardığı bölüm ve öncesinde yani öğrendiğinde filize söylemeliydi,filiz özür dilemek için gittiğinde cem zaten onu öpmeye çalışmıştı o sırada söyleseydi kesin inanırdı ama şimdi söylese herkes güler :)
yilmaz cemin filizi öptügünü bilseydi zaten filize söylemeye firsati olmazdi cünkü o zaman direk gidip cemin ölmeden diyecek bir seyi var mi diye soruyodur:img-hyste
yilmaz cemin filizi öptügünü bilseydi zaten filize söylemeye firsati olmazdi cünkü o zaman direk gidip cemin ölmeden diyecek bir seyi var mi diye soruyodur:img-hyste
pek emin değilim :) evleneceklerini duyduğunda nerdeyse altın alacaktı :img-hyste :img-hyste
...Özlem... 03-01-07, 01:34 pek emin değilim :) evleneceklerini duyduğunda nerdeyse altın alacaktı :img-hyste :img-hyste
para cok biraz altin alsa nolur:img-hyste
hem adam icmisti o zaman anlicaginiz sarhostu:img-help:
yılmaza gece gündüz yalvarmalıdır.aşk fedakarlık ister.ben yılmaz olsam filiz süründürürdüm baya gerçi ama yine de beklerdim sürekli birşeyler karşı taraftan.
forever_bim 03-01-07, 11:33 yılmaza gece gündüz yalvarmalıdır.aşk fedakarlık ister.ben yılmaz olsam filiz süründürürdüm baya gerçi ama yine de beklerdim sürekli birşeyler karşı taraftan.
Yani değil mi ama? Kız sürüngen nasılsa sürünsün. Yılmaz Beyimiz kızın şerefini ayaklar altına almış kızın yengesine aşıkken onu kirli oyunlarına alet etmiş ama ne ki bu? Her gün olan şeyler. Her genç kızın rüyası. Bir erkek tarafından onuruyla oynanmak. Sürün Filiz!! Neden sürünmüyorsun ki? Ne de olmasa GÖMLEĞİN İLK YANLIŞ DÜĞMESİNİ SEN İLİKLEDİN. Sürün sürün bayagı sürün. Olmadı gelir yardımcı olurum sürünmene. Ne de olmasa sürüngeniz ikimiz de.
Ne Yılmazmış be. Sürünmeli Filiz. Hatta ayaklarına kapansın. Yılmaz aldırmasın. Kız yalvarsın. Yılmaz yürüyüp geçsin. PEH.
Yani değil mi ama? Kız sürüngen nasılsa sürünsün. Yılmaz Beyimiz kızın şerefini ayaklar altına almış kızın yengesine aşıkken onu kirli oyunlarına alet etmiş ama ne ki bu? Her gün olan şeyler. Her genç kızın rüyası. Bir erkek tarafından onuruyla oynanmak. Sürün Filiz!! Neden sürünmüyorsun ki? Ne de olmasa GÖMLEĞİN İLK YANLIŞ DÜĞMESİNİ SEN İLİKLEDİN. Sürün sürün bayagı sürün. Olmadı gelir yardımcı olurum sürünmene. Ne de olmasa sürüngeniz ikimiz de.
Ne Yılmazmış be. Sürünmeli Filiz. Hatta ayaklarına kapansın. Yılmaz aldırmasın. Kız yalvarsın. Yılmaz yürüyüp geçsin. PEH.
Bu yorumuna imzamı atıyorum çok iyi açıklamışsın Hasan hakketten ne yılmazmış be
forever_bim 03-01-07, 12:31 Bu yorumuna imzamı atıyorum çok iyi açıklamışsın Hasan hakketten ne yılmazmış be
Aslında Yılmaz'ı seviyorum ama Filiz bu sürünme tabirini hak edecek hiç bir şey yapmadı ki! Tamam hatalar yaptı bu sezon ben de yazdım hatalarını ama sürünme tabiri çok ağır geliyor. Kız sürüngen mi?
56. bölümde başlardaki hallerine ben de kızdım ama iyi toparlandı. Ayrıca kendi başına kalıp düşününce ağlamak durumunda da kalmadı.
Tamam hata yapıyor ama yüzde yüz hatalı olan Filiz değil ki. İkisinin de hataları var. Hele de ilteşimsizlikleri beni daraltıyor.
Aslında Yılmaz'ı seviyorum ama Filiz bu sürünme tabirini hak edecek hiç bir şey yapmadı ki! Tamam hatalar yaptı bu sezon ben de yazdım hatalarını ama sürünme tabiri çok ağır geliyor. Kız sürüngen mi?
56. bölümde başlardaki hallerine ben de kızdım ama iyi toparlandı. Ayrıca kendi başına kalıp düşününce ağlamak durumunda da kalmadı.
Tamam hata yapıyor ama yüzde yüz hatalı olan Filiz değil ki. İkisinin de hataları var. Hele de ilteşimsizlikleri beni daraltıyor.
sevgili Hasan zaten filizin hatası yok değilki baya hataları oldu 2.sezonda hatta sadece yılmaza karşı değil ömere karşıda hatalar yaptı eleştirdikte ama bu kadarınıda haketmiyor yılmaz ilk sezon neler neler yaptı ama filize yüklenildiği kadar yüklenilmedi ben artık bundan sonra filizin fazla hata yapacağını zannetmiyorum hem yılmazında küçükte olsa bu sezondada hataları var mesela aslıyla hiç ayrılmıyor gözlerine bakıp gülüp duruyor eğlenmeye çağırıyor badanasını yapıveriyor bence bunlar yanlış şeyler değil ama filiz cemle vakit geçirince nasılda yerden yere vuruldu ama yılmaza gelince hoşlarına bile gitti ben bunu bir türlü anlamış değilim
forever_bim 03-01-07, 12:50 sevgili Hasan zaten filizin hatası yok değilki baya hataları oldu 2.sezonda hatta sadece yılmaza karşı değil ömere karşıda hatalar yaptı eleştirdikte ama bu kadarınıda haketmiyor yılmaz ilk sezon neler neler yaptı ama filize yüklenildiği kadar yüklenilmedi ben artık bundan sonra filizin fazla hata yapacağını zannetmiyorum hem yılmazında küçükte olsa bu sezondada hataları var mesela aslıyla hiç ayrılmıyor gözlerine bakıp gülüp duruyor eğlenmeye çağırıyor badanasını yapıveriyor bence bunlar yanlış şeyler değil ama filiz cemle vakit geçirince nasılda yerden yere vuruldu ama yılmaza gelince hoşlarına bile gitti ben bunu bir türlü anlamış değilim
Açıkçası ben Filiz'in Cem'le kırlarda dolaşmasına pek kızmamıştım. Çünkü dostane bir şeydi, Filiz Cem'e henüz bakışlar açısından hiç kenetlenmedi. Bundan sonra da kenetlenmez zaten.
Yılmaz farkında olmadan Aslı'ya yakınlaşıyor. Kız bir şey diyor Yılmaz'ın bakışlar Aslı'ya kenetleniyor, Yılmaz düşünüyordur şimdi "Ne delikanlı kız" diye. Çünkü Aslı gerçekten öyle. Kötü biri mi? Asla. Ama Yılmaz Filiz aşkına engel bu aşikar.
Ömer'e gelirsem, zaten senaristlerden çok ben Ömer'le ilgileniyorum :) ,49. bölümde Elif'in günlüğünü bulduktan sonra çok güzel toparlandı, kendi hayatının kızının mutluluğunun Yılmaz'la Filiz'den daha önemli olduğunu kavradı. Bir de bence Feride olumlu etkiler yapıyor Ömer'e. Ki o kadar feci hatanın üstüne Ömer toparlanmayı başardı. Bence de Filiz'in hataları bu noktada duracak. O da toparlanacak. Hataları da tıpkı Ömer'in hataları gibi geçmişte kalacak.
Bu arada CEM'İ GÖRMEK İS-TE-Mİ-YO-RUM....
Şimdi ben mesajlarımda daha çok filizi eleştiriyor gibi görünebilirm. Ama şimdi bu ilişkide ikisininde hatalı olduğunu bir çok kere tekrarlamıştım. Ama bu dönem daha çok filizin hataları göze battığından Yılmazın hataları o kadar batmıyor göze. Bu ilişkide sorunlarını ve dertlerini birbirleri ile knouşmadıkları ve hatalar yaptıkça ikiside hatalı. Onun için bu ilişkinin bende olmazsa olmaz görüntüsü silndi. Artık ne olacaksa olsun var gözümde..
Bu arada Cem'li sahneler azalsın.. Onu görmek is-te-mi-yo-rum.
forever_bim 03-01-07, 13:15 Zaten Fatmacığım
İletişimsizlik konusunda Esma ve Selim'i solladı Filiz'le Yılmaz.
Ben her ikisine de kızıyorum. İkisinin de farklı oranlarda da olsa hataları var.
Bu arada annem Feride için şey dedi, biraz kendini naza çeksin dedi, Ömer biraz koşsun Feride'nin peşinden dedi. Bence de hoş bir fikir. Fazla uzatılmamak koşuluyla kızımız naz yapsın biraz.:img-hyste
Zaten Fatmacığım
İletişimsizlik konusunda Esma ve Selim'i solladı Filiz'le Yılmaz.
Ben her ikisine de kızıyorum. İkisinin de farklı oranlarda da olsa hataları var.
Bu arada annem Feride için şey dedi, biraz kendini naza çeksin dedi, Ömer biraz koşsun Feride'nin peşinden dedi. Bence de hoş bir fikir. Fazla uzatılmamak koşuluyla kızımız naz yapsın biraz.:img-hyste
Evet biraz naz yapsın.. Ama Ömerden şöyle bir replik gelebilir.. Nazım kime güzelim.. :img-wink: Ama bencede biraz kendini ağırdan satsın. Yoksa Ömerin gözünde dünden razı gibi görüncek.. :img-wink:
forever_bim 03-01-07, 13:36 Evet biraz naz yapsın.. Ama Ömerden şöyle bir replik gelebilir.. Nazım kime güzelim.. :img-wink: Ama bencede biraz kendini ağırdan satsın. Yoksa Ömerin gözünde dünden razı gibi görüncek.. :img-wink:
Öncelikle repliğine koptum. Süper bulmuşsun. Bu arada madem özet yok ben size özetin taslagını yazayım.
57. bölüm özeti aday adayı.
Yılmaz Cem'in kurduğu tuzaktan kurtulabilecek mi?-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------İki erkek arasındaki savaş sürerken Cem Filiz'i elde etmek için verdiği tüm çabaların sonuçsuz kalması üzerine yeni ve korkunç bir tuzak hazırlar.
Bence özet bu şekidedir çizgili kısımda da bize anlamsız sorular yöneltecek bir özet gelir.
yakupoglu61 03-01-07, 13:44 cemin bir soraki kuracağı tuzak büyük ihtimal arabaya bomba koymak olur bence
artık son tuzağından kurtulduğunu görünce tamamen yılmazı ortadan kaldırmak bu sefer şansa bırakmak istemiyeceğinden bu dediğimi yapabilir...
Valla özet böyle olur kesin.. Kesin bol soru işaretleri ile vede bol bol düşündürücü sorularla olacaktır. Özeti biz yazsak daha başarılı olurmuyuz bence oluruz.. :)
yılmaza gece gündüz yalvarmalıdır.aşk fedakarlık ister.ben yılmaz olsam filiz süründürürdüm baya gerçi ama yine de beklerdim sürekli birşeyler karşı taraftan.
Bende bu konu hakkında konusmak istedim.. Arkadasım kendince cok iyi seyler yazmıs!!! ama '' yılmaza gece gündüz yalvarmalıdır '' lafını görünce diziyi cok iyi izlemedigini düşünür oldum.. İzleseydin yılmazın bunu istemedigini bilirdin..
Süründürme konusunda sevgili modum cok iyi acıklama yapmıs kesinlikle katılıyorum.. Bazen cok acımasız yorumlar oluyor anlmak mümkün değil..
eup tafarından gönderildi
forever yazdığın yazıya bende imzamı atarım ve secoms sanada katılıyorum, forever süründürme konusunda ki tesbitin kesinlikle o kadar doğru yazmışsın ki teşekkür ediyorum sana.
filize bu kadar haksızlıkta yapılmaz yani, kız yılmazın ona yaptığının binde birini bile yapmadı yılmaza, herzaman hatırlatmak gibi olacak ama ilk sezon yılmaz bir kıza yapılabilecek en kötü şeyi yaptı filize, bir kızın en önemli olan özel şeyini hain planıyla aldı yılmaz ama sizler filizin birkaç hatasını affedilemez hatta süründürebilecek kadar büyük olduğunuda ısrar ediyorsunuz. bence filiz haklıdır bu hatalara bazen ailesi bazende yılmaz sebep olmuştur, ama erkek yaparsa çok iyi olduğu ama kız yaparsa affedilemez olduğunu savunun durun bakalım.
filiz sürünmeyecek bu bölümden sonra da gördük ki artık eski filizimize kavuşuyoruz yılmazın süründüğü bölümleri bekliyorum, yılmazı da çokseviyorum ama kin ve öfke dolu olduğu zaman değil.
filizin her yaptığı hatayı öncesini ve sonrasını düşünerek karar verin, kesinlikle hatasız demiyorum ama yüklenilecek kadar da fena birşey yapmadı yılmazına ama yılmazında hatalarını unutmayın.
yılmaz filizsiz filizde yılmazsız olmayacak bunu unutmayın aslı yılmaz yazanlara hiçbireşy demiyorum onlara gereken cvp güzide çiftim tarafından verilecektir.
VE LÜTFEN BEBEĞE HİÇBİRŞEY OLMASIN O AŞKA İNAT ZAMANLARIN BEBEĞİ
CEM DE ARTIK ÇIKSIN AŞIKLARIN ARASINDAN
yılmaz ne yılmazmış kızları ne hale getiriyor sıra aslı da sanırım bakışlarda birleşmeler gülüşmeler ama ne yaparsa yapsın filiz gibisini bulamaz bulamayacakta, sen kızı hain planına al ve herşeyi yap ama ne oldu filizi gerçekte tanıdığında onun gibisinin bu kadar temiz olabileceğini bin pişman oldu, şimdi de yılmazın kendine toplamasını bekliyoruz hadi yılmaz bu kadar pasif olma bak sonra sürünen sen olacaksın
Resmi siteye giren oldumu.. ? Valla bu seferki cuk olmuş..
Filiz yılmaz ortada. Filizin diğer yanında cem.. Yılmazın diğer yanında aslı.. Ömer Ferideyi ayırmışlar. Feride bir köşeye Ömer bir köşeye gitmiş. Annelerden handan ve müjgan hanımda girmiş. Bu resim iyi olmuş.. tam durumu anlatıyor
geçen o resimde aslı yılmazla filizin arasındaydı sonra ziyaretçi defterinde baya tepki oldu değiştirdiler.
geçen o resimde aslı yılmazla filizin arasındaydı sonra ziyaretçi defterinde baya tepki oldu değiştirdiler.
evt basta ben acaip kizdim tepkimi defterde belirtim....filizin ustune gidenler var herhalde......daha yorumlarinizi okumadim...tek goz atim..birazdan burdayim..:img-yes:
nedense ben gidiyorum filiz taraftarları geliyor bunu kastenmi yapıyorlar gene filize akşam bayağı bir torpil çekilmiş ya arkadaşlar kabul edin artık filiz 56 bölümde evlilik teklifi kısmında tamamen hatalı cemin evi kısmında ise gene hatalı ama tamemen değil artık bunu kabul edin tamam olaylara sevdiğimiz krakterlerin penceresinden bakalım ama krakter kısmını geçip tuba kısmına mümkünse girmeyelim yani körü körüne haksız da olsa haklı demiyelim mümkünse ama değil
Bende Bu yorumun altina IMZAMI ATARIM..cok tskurler hasan abi vala cok guzel bir yorum olmus...uzun yazilan seyleri kisaca anlatmisin....ben yilmaza nekadar kizarsam kizayim kesinlikle yilmaz surunsun diyemem....cok agir kaciyor..surunmek nedemek bilmiyorsunuz herhalde nekadar kotu bir soz...en nefret etigim sozlerden "surum surum surunsun"gibi cook kotu birsey yaparsinda surunursun bu filizin yaptigi hic birseye girmez...sozun gelisi olarakta soleseniz cok ktu bir soz...bunu soleyenler kesinlile filizyilmaz askini istemeyenlerdir.....
nedense ben gidiyorum filiz taraftarları geliyor bunu kastenmi yapıyorlar gene filize akşam bayağı bir torpil çekilmiş ya arkadaşlar kabul edin artık filiz 56 bölümde evlilik teklifi kısmında tamamen hatalı cemin evi kısmında ise gene hatalı ama tamemen değil artık bunu kabul edin tamam olaylara sevdiğimiz krakterlerin penceresinden bakalım ama krakter kısmını geçip tuba kısmına mümkünse girmeyelim yani körü körüne haksız da olsa haklı demiyelim mümkünse ama değil
Arkadaşım zaten söylüyorum hatalarını filizin ama sende yılmazın hatalarını söylemiyorsun çünkü sana göre hatasız ama bana göre yılmazında hataları var hele son bölümde beni sinir etti sen ne dersen de yılmaz bu bölümde baya hatalar yaptı
ya matraka sen ne diyorsun alah askina anladik filize kastin var ama bunu her cumlenle her sozunle dile getirme...ne dir bu yaa..bir kizi 100kisi ister 1 kisi alir tamammi...evlilik teklifi gelsede bir insan olarak isteristemez kafandan aklindan geciyor....ya evlilik teklifini birak cikma teklifi alsan bile kisiyi sevmesende bu kafana takiliyor....cemin evine gitti gayet kibarca ceme sozunu soleyip cikti...afedersiniz cemin koynundami yatti....namusunu mu kirletiii ne bu tepki yaa....okudugum ilk sozun beni sinir ediyor varya....senin yuzunden bu forumden sogudum giresim bile gelmiyor..Yeter..
ben sevgili modumuzun filizi süründürme tabirine vermiş olduğu cevap hakkında bi şeyler yazim özellikle ben süründürme tabirini kullananların başında geliyorum bu tabir filizin illa akşama kadar yılmaza yalvarma şeklinde yorumlanması beni üzdü açıkcası ve bir açıklama ihtiytacı duydum arkadaşlar süründürmek tabirinden kastımız filizin hatalarını bir an önce anlaması ve özüne dönme isteğimizin mecazi anlamda kullanılmasıdır.lütfen buna gerçekmiş gibi cevaplar yazmayalım teşekkür ederim
ya matraka sen ne diyorsun alah askina anladik filize kastin var ama bunu her cumlenle her sozunle dile getirme...ne dir bu yaa..bir kizi 100kisi ister 1 kisi alir tamammi...evlilik teklifi gelsede bir insan olarak isteristemez kafandan aklindan geciyor....ya evlilik teklifini birak cikma teklifi alsan bile kisiyi sevmesende bu kafana takiliyor....cemin evine gitti gayet kibarca ceme sozunu soleyip cikti...afedersiniz cemin koynundami yatti....namusunu mu kirletiii ne bu tepki yaa....okudugum ilk sozun beni sinir ediyor varya....senin yuzunden bu forumden sogudum giresim bile gelmiyor..Yeter..
kusura bakma merveciğim o zaman bana büyük aşk felan deme aklından geçip düşünüyorsa tamammı o kadar büyükkü aşkı gelen hediyeler kabulü sevdiği hakkında birisi konuşsun ama o susmayı tercih etsin ondan sonrada büyük aşk diye lanse edilsin ben bu aşka inancımı gitgide yitiriyorum tamamen kaybedersem daha çok eleştiririm alış bir an önce
Arkadaşım zaten söylüyorum hatalarını filizin ama sende yılmazın hatalarını söylemiyorsun çünkü sana göre hatasız ama bana göre yılmazında hataları var hele son bölümde beni sinir etti sen ne dersen de yılmaz bu bölümde baya hatalar yaptı
yılmazın filize karşı söylemiş olduğu tebrik ediyorum evleniyormuş birbirinize çok yakışıcaksınız lafı cemin biz filizle evleniyoruz lafı üzerine söylenmiştir yılmaz tarafından yapılan bu hata mazur görülebilir ben de olsam aynen bu cümleleri kullanırdım ama filizin yılmaza zıtlaşarak cevap vermesi ve teklifi düşündüğünü söylemesi yılmazın dahada öfkelenmesine sebeb olmuştur.yılmazın ordaki hatası mazur görülebilir
Bende Filiz olsaydım Yılmazı süründürürdüm.Hayatımda gördüğüm en bilmiş,en gıcık,en kasıntı insan.Gerçi ikiside birbirlerine acı vermekten zevk alıyolar.
sevgili matraka peki yılmazın yaptıkları ne filize cem konusunda kızıyorsun ama yılmazda istemedende olsa aslıya ümit vermiyormu yılbaşı partisine davet etmeler evini boyamalar gözlerinin içine bakıp gülüp gülüp durması filiz bile bukadarını cemle yapmamıştı yılmazın aslının evinde söylediği saçma sapan laflar ama tabi yılmaz ne yaparsa yapsın haklıdır matraka filiz cemin çiçeği ve yüzüğü masaya bıraktıktan sonra alması hatadır bende kızdım ama cemle konuşmak istemesi ceminde evde olmasından ötürü orda konuşması bence hata değildir kız ne yaptı gitti ceme ve güzelce teklifi reddetti ne var buynda anlamış değilim
aaaa kimleri görüyorum burda..filizi cok seven bir üye daha..yilmaz bile canana onu halen seviyorum dedi..sizin alip veremediginiz bu kizla ney anlamadim..
bende filizi hala seviyorum görüyorsun sadece hatalarını söylemekle yetiniyorum yoksa asmam gerekirdi hala filizin kendine gelmesini bekliyorum ama ümitlerim tükenmek üzere yılmazın aslıyla mutlu olacağını bilsem valla direk o tarafa geçerim.çünkü ben 56.bölümde filiz asmak üzereydim ki filiz son anda viraj aldı
kusura bakma merveciğim o zaman bana büyük aşk felan deme aklından geçip düşünüyorsa tamammı o kadar büyükkü aşkı gelen hediyeler kabulü sevdiği hakkında birisi konuşsun ama o susmayı tercih etsin ondan sonrada büyük aşk diye lanse edilsin ben bu aşka inancımı gitgide yitiriyorum tamamen kaybedersem daha çok eleştiririm alış bir an önce
ben bu duruma alismam alisamam...sen buraya geldin geleli filize elestiriler cogaldi...Filizin hatalari oldu evt..ama son bolumlerde kizin caresizlikten baska bi durumu yoktu....ben filizin askindan eminim KESIN..ama inan yilmazin askindan emin degilim...
Cem:yilmaza abartip filizle evlenecegini soliyor.
yilmaz uzuluyor biraz iste gidip meyhanede iciyor...gidiyor aslinin evine filize garipgarip sozler soliyor
"cemle cok yakisacaksiniz"
"neyi bekliyorsun"
"iyi olur"
snra eversi gun oluyor yilmaaz gayet mutlu bi sekilde ise gidiyor...snra aksamina yeni yili kutluyor Bumudur yilmazin aski...sevdigi evlenio ve keyifi yerinde...
filiz neyapio yeni yili kutlamiyor annesiyle arasi acilio..ya bunlar onemli degil...biz yilmazin askini gorduk...filiz basindan beri tek bi adami sevdi ve bu yilmazdir..askini icine haps ettii..
Filizin dedigi gibi yilmazin "muthis gururu"yuzunden filiz bu durumda.
Bende Filiz olsaydım Yılmazı süründürürdüm.Hayatımda gördüğüm en bilmiş,en gıcık,en kasıntı insan.Gerçi ikiside birbirlerine acı vermekten zevk alıyolar.
filizin yilmazi süründürmeye ne hakki varki..asil yilmaz filizi süründürmesi lazim azcik..cünkü gercekten hatali..sevdigini katillikle sucladi
sevgili matraka peki yılmazın yaptıkları ne filize cem konusunda kızıyorsun ama yılmazda istemedende olsa aslıya ümit vermiyormu yılbaşı partisine davet etmeler evini boyamalar gözlerinin içine bakıp gülüp gülüp durması filiz bile bukadarını cemle yapmamıştı yılmazın aslının evinde söylediği saçma sapan laflar ama tabi yılmaz ne yaparsa yapsın haklıdır matraka filiz cemin çiçeği ve yüzüğü masaya bıraktıktan sonra alması hatadır bende kızdım ama cemle konuşmak istemesi ceminde evde olmasından ötürü orda konuşması bence hata değildir kız ne yaptı gitti ceme ve güzelce teklifi reddetti ne var buynda anlamış değilim
filizin ceme davranışının ilk günleri yılmaz kimseden evlenme teklifi almıyor alsada filiz hakkında bir şey söylense tepkisiz kalmıyor artık hediye almıyor şuan yılmaz aslıya dost gözüyle yaklaşmakta ve filiz cemle gezmeye devam ettiği sürece bunu yapmaya hatta ondan sonrada dost kalmasını tavsiye ediyorum ısrarla
ben bu duruma alismam alisamam...sen buraya geldin geleli filize elestiriler cogaldi...Filizin hatalari oldu evt..ama son bolumlerde kizin caresizlikten baska bi durumu yoktu....ben filizin askindan eminim KESIN..ama inan yilmazin askindan emin degilim...
Cem:yilmaza abartip filizle evlenecegini soliyor.
yilmaz uzuluyor biraz iste gidip meyhanede iciyor...gidiyor aslinin evine filize garipgarip sozler soliyor
"cemle cok yakisacaksiniz"
"neyi bekliyorsun"
"iyi olur"
snra eversi gun oluyor yilmaaz gayet mutlu bi sekilde ise gidiyor...snra aksamina yeni yili kutluyor Bumudur yilmazin aski...sevdigi evlenio ve keyifi yerinde...
filiz neyapio yeni yili kutlamiyor annesiyle arasi acilio..ya bunlar onemli degil...biz yilmazin askini gorduk...filiz basindan beri tek bi adami sevdi ve bu yilmazdir..askini icine haps ettii..
Filizin dedigi gibi yilmazin "muthis gururu"yuzunden filiz bu durumda.
hala bana gurudan mı bahsediyorsun aslınnın evinde filizin yılmaza verdiği cevaplar neydi bizimki gururluysa sizinkininde ondan aşağı kalır yanı yok sadece bir soru buna cevap istiyorum
kim aranızda sevdiğine laf söyletir varmı birisi merak ediyorum varsa bilelim
Yılmazdan herşey beklenir.Napsın?Silahın şirkete ait olduğunu öğrenince inanmak zorunda kaldı.Asıl Yılmaz Filize en büyük kötülüğü başta yaptı.Onunla oynadı.Filiz de yüzsüzün teki zaten.Ağlamaktan yalvarmaktan bezmedi hala.Ağlamayı bu kadar seven bi insan daha görmedim.
sevgili MATRAKA söylediklerinle kendin çelişiyorsun ne diyorsun yılmaz cemden bunu duyunca bunları söyledi onun için mazereti var diyorsun ama filizinde sebebleri vardı ikisi aynı değil ama filizinde yılmazı suçlaması için tüm delilleri önüne koydular peki yılmaz neden cemin dediğine inanıyor kesin yargıyla söyledi diyorsun filizin önünede kesin deliller koydular ama tabi sana göre yılmazın mazereti kabul edilebilir ama filizin edilmez
sevgili MATRAKA söylediklerinle kendin çelişiyorsun ne diyorsun yılmaz cemden bunu duyunca bunları söyledi onun için mazereti var diyorsun ama filizinde sebebleri vardı ikisi aynı değil ama filizinde yılmazı suçlaması için tüm delilleri önüne koydular peki yılmaz neden cemin dediğine inanıyor kesin yargıyla söyledi diyorsun filizin önünede kesin deliller koydular ama tabi sana göre yılmazın mazereti kabul edilebilir ama filizin edilmez
sen hala ordamısın biz sevdiğinden bahsediyoruz eğer seviyorsan delil melil bahane olamaz neden affetmedi yılmaz filizi bahenesi vardı ne zaman yoktuki filizin bahanesi ne zaman yoktu yap yap bahanesi vardı iyi ya ne güzel dünya ben hayatta sevdiğime laf söyletmem kimsede söylemeye cesaret edemez ama maşallah filizin yanında yılmaza herkes istediğini cemde dahil söyliyebiliyor
hala bana gurudan mı bahsediyorsun aslınnın evinde filizin yılmaza verdiği cevaplar neydi bizimki gururluysa sizinkininde ondan aşağı kalır yanı yok sadece bir soru buna cevap istiyorum
kim aranızda sevdiğine laf söyletir varmı birisi merak ediyorum varsa bilelim
neyapsin kiz bikere gitti yalvardiii...filiz niye hep ezilsinki.....nasil kim sevdigine laf soletir ya bu zamana kadar filiz yilmaza birsey gondurmadi...
annesinin dedigi laflari soliyorsan ona birsey diyemezsin tabi.......
cemin soledigi laflari filiz zaten takmiyor...bu bolumde yilmazin askina inancim gitti gercekten...
"cemle cok yakisicaksiniz"vs YUHHH derim
bu lafin ustune
"tavsiyelerini dikkate alicam"cok oturdu aferim filize.
merveciğim bu sözlere alış bunlar mecazi anlamda kullanılan sözler herhalde gerçekten asıcak halimiz yok demi eleştiri anlamında bak olaya rica ediyorum sana filiz hata yapmasın bende eleştirmim
bende sen gidip filizi asacan diye dusunmuyorum...kaba sozlerden hoslanmiyorum........filiz hata yapmasada sen yerinde durmasin bikere takmisin kiza kafayi...sevmiyorsan yum gozunu...
neyapsin kiz bikere gitti yalvardiii...filiz niye hep ezilsinki.....nasil kim sevdigine laf soletir ya bu zamana kadar filiz yilmaza birsey gondurmadi...
annesinin dedigi laflari soliyorsan ona birsey diyemezsin tabi.......
cemin soledigi laflari filiz zaten takmiyor...bu bolumde yilmazin askina inancim gitti gercekten...
"cemle cok yakisicaksiniz"vs YUHHH derim
bu lafin ustune
"tavsiyelerini dikkate alicam"cok oturdu aferim filize.
biraz hızlanın yavaş kalıyorsunuz ne zaman laf söyletmedi ha bunu sen mi söylüyorsun evet bügün daha ii anladım aynı diziyi kesinlikle seyretmiyoruz yılmazı birtek 46 bölüm dışında savunduğu görülmemiştir oda bir kere numune olsun diye herhalde
biraz hızlanın yavaş kalıyorsunuz ne zaman laf söyletmedi ha bunu sen mi söylüyorsun evet bügün daha ii anladım aynı diziyi kesinlikle seyretmiyoruz yılmazı birtek 46 bölüm dışında savunduğu görülmemiştir oda bir kere numune olsun diye herhalde
oofffoff yoruldum vala...........ne diosun sen yaa...evt tek ayri sey sen kanal d de izliyorusun bizse euro d de dizilerin sahnelerini karistiriyorlarsa onu anlayamam......sen taaaaaaaa nerdesin yaa..filiz ozamanlar yilmazin suclu olduguna inaniyordu o durumda icinde uzaklik vardi....yilmaza karsi..
yilmaz 10bolum cektiyse filiz 40bolum cekti...yilmaz ne cektiki..
oofffoff yoruldum vala...........ne diosun sen yaa...evt tek ayri sey sen kanal d de izliyorusun bizse euro d de dizilerin sahnelerini karistiriyorlarsa onu anlayamam......sen taaaaaaaa nerdesin yaa..filiz ozamanlar yilmazin suclu olduguna inaniyordu o durumda icinde uzaklik vardi....yilmaza karsi..
yilmaz 10bolum cektiyse filiz 40bolum cekti...yilmaz ne cektiki..
ya öylemi yılmaz 34 bölümde evlenme teklif etti o zamandan beri filizden çekiyor adam biraz mutlu oluyor filiz ayrılıyor adam peşinden gidiyor gene barışıyorlar biraz mutlu oluyorlar sonra filiz tekrar ayrılıyor sonra yılmaz filizi gene ikna ediyor gene biraz mutlu oluyorlar filiz gene ayrılıyor off bu böyle gider
ya öylemi yılmaz 34 bölümde evlenme teklif etti o zamandan beri filizden çekiyor adam biraz mutlu oluyor filiz ayrılıyor adam peşinden gidiyor gene barışıyorlar biraz mutlu oluyorlar sonra filiz tekrar ayrılıyor sonra yılmaz filizi gene ikna ediyor gene biraz mutlu oluyorlar filiz gene ayrılıyor off bu böyle gider
ya oylemi ozaman filizde 16bolumden beri cekiyor matraka varya bosuna konusuyorsun..
filiz 16bolumden beri cekiyor...oki sen ilk sezonu doktun bende dokerim...hic degilse filiz baska bi adami sevipte yilmazla bir olmadi...veyata eli baskasinin duygusal anlamda eline deymedi....hey gidi bolumler filiz 16bolumdeen itibaren aglio.....:)guldurme beni yilmaz ne cekti bee..(filizyilmaz iliskisinden konusuyorum)yilmazin askini gorduk..
ya oylemi ozaman filizde 16bolumden beri cekiyor matraka varya bosuna konusuyorsun..
filiz 16bolumden beri cekiyor...oki sen ilk sezonu doktun bende dokerim...hic degilse filiz baska bi adami sevipte yilmazla bir olmadi...veyata eli baskasinin duygusal anlamda eline deymedi....hey gidi bolumler filiz 16bolumdeen itibaren aglio.....:)guldurme beni yilmaz ne cekti bee..(filizyilmaz iliskisinden konusuyorum)yilmazin askini gorduk..
yılmaz ne yaptı halamı geçen sezon bıkmadın elinizde başka bi şey yok zaten geçen sezon olaya ordan bakma bence yanlış yerden bakıyorsun yılmaz filize aşık olduğunu anlayınca filizi kırıcak bi şey yapmadı annesine ailesine karşı hep korudu ama aynısını aynı kararlılıuğı filiz yapamadı sana sorduğum sorunun cevabı hala gelmedi sevdiğin biri olsa laf söyletirmsini demiştim hatırlarsan
yılmaz ne yaptı halamı geçen sezon bıkmadın elinizde başka bi şey yok zaten geçen sezon olaya ordan bakma bence yanlış yerden bakıyorsun yılmaz filize aşık olduğunu anlayınca filizi kırıcak bi şey yapmadı annesine ailesine karşı hep korudu ama aynısını aynı kararlılıuğı filiz yapamadı sana sorduğum sorunun cevabı hala gelmedi sevdiğin biri olsa laf söyletirmsini demiştim hatırlarsan
ne diosun bee aman sende sen demedinmi yilmaz 34bolum den beri cekiyo ozaman sende gec o bolumu 2sezondan konus.....ya ben zaten birsey demedimki ozaman lar ben yilmaz icin can atardim....Yilmazim Yilmazim derdim...Yilmaz ozamanlar baskaydii.....ilk sezonu dokturme bana.......ben ikinci sezondann konusyuroum...sen yilmaz 34bolumden beri cekio dedin bende filiz 16bolumden beri cekiyor dedim onu gec ozaman.......sen yine ordamisin ya sen benim yorumlarimi okumuyorsun anladim daa sorunu niye tekrar eddiyorsun ki ozaman...arada bul cevapi alaala.
bende burdayım bir filzci oalrk yılmaz ne yaptı öylemi????hadi eskileri bırakalım diyosun ya elnzde başka birşey yok....son bölmü getir göznün önüne bu nasıl sevgi yaa insan kızgın diye sevdiğini bir psikopata bırakırmı yaa???çok yakşrsınz senin için en iyiysi bu affetmesse affetmesn ama biz yılamzı böle tanımadık gruru sevdği kadınn hayatndan canından dahamı değerli???yılmaz neyaptki bak arkadşm filiz son bölmde onca baskıya onca zorduruma rağmen yılamzn onca lafna rağmen çıktı cemn karşsna ben yılmazı sevyrm dedi çıktı annesinn karşsna bu çocuk sevdğimden aldrmıcam dedi yılmaz nee yaptııı aslıyla gülşmeler nereye gderse onuda çağrmalar birbrlernn kuyrklarndan ayrlmyolar...yılamzı üzgn falan görmedm sürekli güldülerr..yaa filiz bütün bölm tek başna ağladıı yaa yeterrr ama!!!
ne diosun bee aman sende sen demedinmi yilmaz 34bolum den beri cekiyo ozaman sende gec o bolumu 2sezondan konus.....ya ben zaten birsey demedimki ozaman lar ben yilmaz icin can atardim....Yilmazim Yilmazim derdim...Yilmaz ozamanlar baskaydii.....ilk sezonu dokturme bana.......ben ikinci sezondann konusyuroum...sen yilmaz 34bolumden beri cekio dedin bende filiz 16bolumden beri cekiyor dedim onu gec ozaman.......sen |