Tüm Versiyonu Göster : Bıçak Sırtı - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Daha ilk bölümden Süleyman'ın Elif'in katili olduğunu yazmıştım.Ali'yi gördüğünde verdiği tepkiden bu çaycıya dikkat edin demiştim.YAnılmadığıma sevindim.Ama ben Süleyman'ın bir kaza sonucu Elif'i öldürdüğüne inanıyorum. Kaza derken bunu istemeden yaptı.Aslında Elif'i öldürmek istemediğini düşünüyorum.Çünkü Süleyman soğukkanlı bir katile benzemiyor.Yıllardır zaten vicdani bir yük olarak bu suçun ağırlığını taşıyor.Ama ne kadar acı çekse de başkalarına yaptıkları yüzünden affedilemez.Sadece Elif'İn ölümü değil Ali ve oğlununda kaderiyle oynadı.Süleyman hapishaneye girse bile ne kadar ceza çekerse çeksin Ali'nin suçsuz yere yattığı 10 yılın,çektiği acıların ve haksızca Ali'ye vurulan karısının katili damgasının vebalini ödeyemez.
sana aynen katılıyorum canım... ben ilkin anlamıştım bu süleymanda birşey var diye Ali hapisten cıkıncı o kahveye girişindeki yüz ifadesini görmüştük nasıl olduğu.. ya bu nasıl vicdan ve süleyman.. bir adamın katil olmadığını bile bile nasıl saklaya biliyorsun.. yani süleyman nasıl bir hayat geçirmiş bu 10 yılın içinde çok merak ediyorum... zaten araştıran dedektifte biraz şüphelendi sanırım süleymandan.. bakalım ilerleyen bölümlerde görücez.. :img-yes:
HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...ALLAH ŞEHİT AİLELERİMİZEDE SABIR VERSİN
sorfangirls
12-10-07, 22:34
öncelıkle herkese ıyı bayramlar arkadaslar :img-wink:
suleymanın katıllık meselesı gundemde bakıyorum, aslında dızının basından berı bende oyle dusunuyordum ama ızledıgımız son bolumde bu tezım bıraz curumus oldu suleyman katıl dıyelım onca sene nasıl olduda kendını hal ve hakeretlerınden ele vermedı korkak bırıne benzıyor bırsekılde mutlaka acık vermelıydı madem elıfe sevdalıydı aralarında bırsey gecıyordu nasıl olduda hıc kımsenın bundan haberı yoktu ve madem elıfı sevıyordu sevdıgı ınsanı neden oldursun eger kı bunu suleyman yapmıssa bıle mutlaka bır kaza sonucu olmalı bılerek yapılmıs bırsey degıl dıycem ama bu seferde alının dukkanından aldıgı o alet var neden o aletı durduk yere alsınlar kı zarar vermek amaclı oldugu besbellı
su durumda var alı ye mı zarar vermek ıstıyorlardı dıycem ama buda pek olmuycak evde ıcılmıs sıgara mevzusu var demekkı katıl o eve daha oncede gelmıs rahat rahat gırıp cıktıgına gore ve bu durumu kımse farketmedıgıne gore demekkı katıl tanıdıkları bırı dugum gene kahvecıde cozuluyor ama ben yıne de bır suprız olacagını hıc tahmın etmıyecegımız bırının cıkacagını dusunuyorum
aslında benim sükeyman hakkında tereddütlerim var yani tamam kuşkulu davranıyo ama ne bilim katili bu kadar bariz şekilde belli etmeleri kafamı kurcalıyo:bilmim sonradan sağ gösterip sol vurmasın senaristler:icon_whis yani daha ilk bölümde kuşkulanmıştı millet senaristler bizi sonra tongaya düşürmesin sakın bg'de öyle olmuştu mesela gerçi ikisinin senaristleri farklı ama
bu arada şu özette yazan orhan-mehmet olayına kafam takıldı şu cin orhan mehmete ne yapacakki onu uzaklaştıracak gerçi güneşten uzaklaştırması fena olmaz:img-hyste da bizden uzaklaştırmasın:icon_whis
Kadro ile senaryo saglam olunca neler ortaya cikabiliomus dedirten dizi.. diger dizilerden ayirmamiz gerekicek maalesef. Sinema tadinda diyip abartirdim ama gerek yok heleki dizinin baslarinda.
Cok saglam olmus sahiden..
Özetimiz, resimlerimiz gelmiş.
Senaryo hakkında derinlemesine yorum yapılmıyor. Bunun nedenlerinden biride ucu açık bir senaryo yok! İyi dizi fazla yorumlanır, kötü dizi yorumlanmaz gibi bir hava sezinledim. Fazlasıyla yanlış bulduğumu söylemek isterim.
Bu foruma ilk defa Beyaz Gelincik için üye olmuştum. Daha sonra Hırsız Polis'e yazmaya başladım. Biz bölüm bittikten sonra nutkumuz tutulurdu. Ancak özetten ya da fragmandan bir tüyo yakalayacaksın da yorumlayacaksın. Sevgili Bimkolik buralara gelirse kendisi de anlatabilir. Şengiller genelde izleyiciyi ters köşe yaptıkları için fazla yorumlanacaka birşey bulamıyorum ben açıkçası. :img-wink:
Zaten önemli olan yorumların sayısı değil, niteliğidir.
Herkesin bayramı şeker tadında geçsin.
Bayramınız kutlu olsun. :img-in_lo
Son bölümde bir harikaydı arkadaşlar! Bıçak Sırtı seyredilmeyi sonuna kadar hak eden bir yapım...Bütün oyuncular sonuna kadar oyunculuğun şahikasını sergilemey devam ediyorlar...Ellerine ve oyunculuklarına sağlık hepsinin!:img-icecr
Fragmanı bir kez daha izledim de..
Mehmet bu bölüme damgasını vurucak karakter gibi duruyor."Çünkü koca bir yalanla yaşıyorsun"Dizinin genel özeti geldiğinden beri birçok kişinin söylediği şeyi 6.bölümde Mehmet'ten duymak çok mutlu etti beni...
Buna rağmen(artık bu sahneden sonra mı,önce bilemiyprum ki benim açımdan pek farkı yok)Orhan'ın "beni yalnız bıraktın"demesi...Ne bekliyordu ki.:img-beee:.Yalanına o da mı ortak olacaktı.Hala Mehmet'in kendisi gibi olmadığını anlamamış mıdır nedir?:hıhBu Orhan'da birşeyleri sonradan anlama var galiba:img-icecr:img-icecr
Ben Suleyman'in katil falan oldugunu dusunmuyorum, cok alakasiz birisi olabilir, ama bir ask cinayeti olabilir gerçekten :icon_whis
Aslinda katilin kimligi onemli degil, neden oldurdugu onemli ..
Ben de Süleyman'ın katil olmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum. Katilin Ali'nin tanıdığı biriolması tabii çok acı umarım öyle değildir. Ayrıca karısını belliki sevmiş bir adam olarak Alinin vakti zamanında karısı tarafından aldatılmış olması da çok acı olur. Belki de böyle bir ihanetin varlığını öğrendiği zamaniyiki de ölmüş bile diyebilir karısı için. O zaman Nisan'a daha mı yakınlaşır? Nisan da Orhan'ın ihanetini öğrenir, birbirlerini teselli edip dururlar. :img-wink:
Bu foruma ilk defa Beyaz Gelincik için üye olmuştum. Daha sonra Hırsız Polis'e yazmaya başladım. Biz bölüm bittikten sonra nutkumuz tutulurdu. Ancak özetten ya da fragmandan bir tüyo yakalayacaksın da yorumlayacaksın. Sevgili Bimkolik buralara gelirse kendisi de anlatabilir. Şengiller genelde izleyiciyi ters köşe yaptıkları için fazla yorumlanacaka birşey bulamıyorum ben açıkçası. :img-wink:
]
Sevgili hyoldas, ters köşe olmaya alışığız ama beni bu dizide kim kimi öldürmüş, neden öldürmüşten çok olayların işlenişi, karakterlerin abartılı olmaması, hikayenin sürükleyici ama fazla entrikalarla dolu olmaması cezbediyor. Ali'nin çocuğunun bu kadar yakınında olup ta yaşadığı özlemi bana içimi sızlatırcasına yansıtan Nejat İşler'i izlemek, Orhanın yaşadığı çaresizliği her an hissettiren Fikret Kuşkan'ın doyumsuz oyunculuğunu izlemek inanılmaz zevk veriyor. Zaten bu senaristler öyle birdenbire sansasyonel bir senaryo ile değil de yavaş yavaş seyirciyi kendine bağlayan, özellikle de 9.bölümden sonra tam müptela yapan senaryo yazıyorlar. AB birinciliği de bu ekibin gerçek anlamda iyi bir iş yaptığının göstergesi bence. Total'e tabii ki hitap etmeyecek. Adamın evine 150 lira için haciz geliyorken, ne yapsın Osmanlı şehzadesinin yaşantısını?
forgetmenot
15-10-07, 07:25
ama beni bu dizide kim kimi öldürmüş, neden öldürmüşten çok olayların işlenişi, karakterlerin abartılı olmaması, hikayenin sürükleyici ama fazla entrikalarla dolu olmaması cezbediyor.
Ben bu anlamda 'Binbir Gece' dizisinin Türkiye'deki tüm senaristler için bir milat olduğunu düşünüyorum.'Entrika dolu,abartılı karakterler ve sansasyonel senaryo' yazımının nasıl iki ucu keskin bir bıçak olduğunu B.B.Gece'ye gelen olumlu ve bilhassa olumsuz geri dönüşlerden anladılar.Artık daha çok ayakları yere basan,heyecan dozu yavaş yavaş artan senaryolar yazıyorlar hem dizinin selameti hem kendi kariyerleri açısından bu daha 'akla yakın ve sağlam' oluyor.Haciz-Osmanlı şehzadesi' yorumunuza %1500 katılıyorum,durumu çok veciz izah etmişsiniz!:good:
Bimkolik ablacım,en büyük korkum o açıkçası..Şu konu bulunmadıkça veya herhangi bir sebepten ötürü karakter değiştiren bize a gösterilirken(bariz bir şekilde Süleyman'ın görsteriliş şekli gibi bir gösterme değil)sonda b davranışını sergileyen karakterleri oldum olası sevmem.Senaristler benden payını alır tv karşısında izlerken..Artık allah ne verdiyse diye söylenmeye başlarım kendi kendime..
Elif'in durumu da böyle gözümde..Bir an düşündüm geçen bölümden sonra aldatmış olabilir mi diye?Ama sonra yok olamaz diyor insan...
Ne olursa olsun orda biribirini seven ve bir bebek bekleyen çift var..Ali&Elif..Gerçekten aşkla evlendiklerini düşünüyorum.Elif'in Ali'den önce yaşadığı bir aşk veya kendisine duyulan bir aşk olmadık bir zamanda bu cimayeti işlettirmiş olabilir o kişiye.Ama Elif'in aldatması çizilen Elif karakterini paramparça eder.
Dediğiniz gibi bu uğurda 10 yıl yatan,karısının mezarını açtırtmak istemeyen Ali "iyiki ölmüş"şeklinde vb(bu kadar açık tabiki söylenmez)şekilde bile düşü
nebilir...
Böyle birşey olursa senaristlerin değeri gözümde aşırı düşer...
Bazı aşklar var dizilerde..Birinin aşkı mutlaka daha çok hissettirilir izleyeciye.Evet karşılıklı bir aşktır,karşılıklı bir sevgidir..Ama hep biri daha ön plandadır.Onun daha çok sevgisini göstermesi,hissettirmesi için bir sebebi vardır..
Bunun en bariz örneği Aliye&Deniz herhalde..Aliye de Deniz'i seviyordu ama Deniz gibi hissettirmedi(son birkaç bölümü saymıyorum.Şu gerçekten Aliye olan dizi:img-icecr)Çocukları vardı yani...
Nisan&Ali aşkında da çocuk bir yana Nisan'ın aşkı hiç tatmamış (Bkz=Ali&Elif<Ali aşık)Ali'de ilk önce tadıcak olması Nisan'ın aşkının biraz daha güçlü,biraz daha kuvvetli ve izleyeci tarafından daha çabuk kavranabilcek,hissedilebilcek bir aşk olcağını düşünüyorum:img-yes:
ikizlerbur
15-10-07, 17:06
Artık sayılı saatler kaldı dizimizin başlamısanına
güsel bir bölüm izliycez buna eminim...
süleymanın katillik ihtimalinden bahsetmişsiniz bende bikaç bişi söylemek istiyorum bu konu için
Aliyi ilk gördüğünde verdiği tepkiyi görünce çoğumuz katilin süleyman olduğunu düşünmüştük hala böyle bi ihtimal var tabi Ama ş ana kadar ortaya çıkmayan başka biride katil olabilir belkide süleyman sadece yardım etmiştir ve bu yüzden büyük bir suçluluk duyuyordur..
Evet aslında katilin kim olduğundan çok neden Elifin öldürülmek istendiği tartışılabilir Alinin şu ana anlattıklarına kadar benim aklıma ilk gelen aldatmaydı..
ama bu ihtimalde olmayabilir belkide elife takık biri (bi piskopat gibi biri mesela)onu tehdit ediyorda olabilir..
Düşününce çok fazla ihtimal geliyor insanın aklına..
yani filmde süleymanı katil diye gözümüze gözümüze sokuyolar bi de o değilse peh!!!derim yani...
bu arada selin aliyi sevio...ee ali onu sevmiyo...sonra nisanla ali aşkı olacak..eee sonra selin nolcak:bilmim
oh be diziye az bi vakit geldi geçen hafta abim tarafından izlyememiştim filmi:sad53:
bu hafta izlerim heralde:img-yes:
ya en çok da acaba muratın okulundaki olay ne olabilir onu merak ediyorum:img-blush
Bazı aşklar var dizilerde..Birinin aşkı mutlaka daha çok hissettirilir izleyeciye.Evet karşılıklı bir aşktır,karşılıklı bir sevgidir..Ama hep biri daha ön plandadır.Onun daha çok sevgisini göstermesi,hissettirmesi için bir sebebi vardır..
Bunun en bariz örneği Aliye&Deniz herhalde..Aliye de Deniz'i seviyordu ama Deniz gibi hissettirmedi(son birkaç bölümü saymıyorum.Şu gerçekten Aliye olan dizi:img-icecr)Çocukları vardı yani...
Nisan&Ali aşkında da çocuk bir yana Nisan'ın [B]aşkı hiç tatmamış (Bkz=Ali&Elif<Ali aşık)Ali'de ilk önce tadıcak olması Nisan'ın aşkının biraz daha güçlü,biraz daha kuvvetli ve izleyeci tarafından daha çabuk kavranabilcek,hissedilebilcek bir aşk olcağını düşünüyorum:img-yes:
Bir tarafın aşkının daha çok hissedilebildiği başka diziler de var benim izlediğim ve tecrübelerimden bana öyle geliyorki biz Ali'nin aşkını daha çok hissedeceğiz. Nisan'ın evli olması tabii baş neden. Nisan ilk defa sevecek olmanın verdiği acemilikle, pek verici olan taraf olmayacak bence. Her ne kadar aldatılmış olsa da evliliğim, çocuğum derken Aliyi hırpalayacak bence. Ali'nin arkasında düşünmek zorunda olduğu bir evlilik olmadığından burada da Aliye deki gibi bekleyen ve sabretmek durumunda olan kişi olacak.. Kadere bak..
Nisan'ın evlilik ve çocuk meselesini bu konuda ön planda tutucağını düşünmüyorum...
Evlilik zaten bitmiş,tükenmiş..Nisan'ın o evlilikten pek bir bejlentisi yok.Alınabilcek her kararda ailenin pek şaşkınlık yaşayacağını düşünmem.Zaten aile de birşeylerin yolunda gitmediğinin farkında.Çocuk meselesini aile öne sürse bile Nisan kısa bir zaman sonra(belki de bugün)Ali'nin kendi çocuğu olduğunu öğrencek...
Bilmiyorum bakalım..Dediğim gib onların sözde yasak aşkı(sanki başka aşklar normalmiş gibi böyle demeyi sevmiyorum pek:icon_whis)ilginç bir aşk olcak...
Merhabalar dizisine az saatler kalmış sevgili forumdaşlar.:img-in_loÇocuk meselesini aile öne sürse bile Nisan kısa bir zaman sonra(belki de bugün)Ali'nin kendi çocuğu olduğunu öğrencek...
Bilmiyorum bakalım..Dediğim gib onların sözde yasak aşkı(sanki başka aşklar normalmiş gibi böyle demeyi sevmiyorum pek:icon_whis)ilginç bir aşk olcak...
Özgeciğim bence fragman geçen haftaki kaza sahnesi gibi kandırmacalı(Hoş tahminlerim hiç tutmuyor ama:icon_whis)
O sahnede Ali Murat'ı neden sevdiği konusunda başka bir şey söyleyecek gibi geliyor bana.Ölmüş çocuğumun yerine koydum falan diyebilir.
Açıklama için henüz çok erken diye düşünüyorum.
Ali-Nisan aşkını ben de merak ediyorum.:img-yes:
Dingin bir aşk mı olacak yoksa içinde fırtınalar mı olacak?
Forum kuralı:Forumda tek cümlelik ve bölüm yorumu içermeyen mesajlar yasaktır.Lütfen biraz daha özenli olalım.
************************************************** **
************************************************** **
Hı..Olayın bir de o boyutu var tabi..Biz kaptırdık gidiyoruz onların aşkı Murat'ın olayı ortaya çıktıktan sonra başlıcak diye ama önce olursa Nisan için büyük bir yara oluşturur.Ali açısından isteyerek olmasa da belki yalan söylemek niyetine geçer..Ki ben Ali'nin Murat olayı(en azından Nisan için)çözülmeden böyle bir olaya kalkışıcağını düşünmem ama senaristlerimizin aşk anlayışından şüphe duyduğum için aşk bu,ne zaman ne olcağı belli olmaz dedirtirler Ali&Nisan'ın aşkı Nisan gerçekleri bilmeden başlar...
Yukardaki tahminlerin hepsi Nisan'ın gerçeği bilme çizgisi yanındaki tahminlerdir...
Bugünkü bölümde de artık öğrensin yani:img-cool2.Yeter bu kadına da herkes yalan söylüyor.En azından bir tanesini öğrensin artık.Ve Orhan'a şöyle okkalı bir biçimde kızsın.Keza bugünkü bölümde Orhan'a her zamankinden fazla kızıcam gibi bir his var içimde(Bkz=Mehmet için hain plan:icon_whis)
Yasak aşklar pek dingin olmaz herhalde..Gayet fırtınalı olacaktır ama Güneş&Mehmet aşkının halk tarafından diğer aşka göre daha çok sevilceğini düşünüyorum.Onların aşkının aileden başka bir ortak yönü yok ne de olsa.
Nisan&Ali için Murat gibi capcanlı bir etken var...Ve Nisan'ın üzerindeki(Mehmet gibi itmediği,10 yıldır kabullendiği)bir sultanlık faktörü...Ali'nin çözmedi gereken bir cinayeti..
Aşk açığını Mehmet&Güneş doldurucaktır daha fazla bence:img-yes:
Aşk açığını Mehmet&Güneş doldurucaktır daha fazla bence:img-yes:
Bence de sence Özgeciğim de ben bunu yazmaya korktum.:icon_whis
Forumumuzun Memocu kızlarını kızdırmak istemedim.:img-wink:
Mehmet aşkını çok deli dolu yaşayabilecek bir karakter Güneş de Nisan gibi daha dingin daha ayakları yere basan biri.Duyguları mantığının önüne geçerse mükemmel bir aşk izleriz gibi geliyor bana.:img-blush
Bakalım aşık Nisan mı aşık Güneş mi daha çılgın olacak.:img-blush
Demez onlar birşey bana:img-icecr:img-icecrNe anlamda söylediğimi biliyorlar çünkü.:img-wink:
Dediğim gibi Nisan aşkını öyle işine geldiği,rahatça yaşayamaz..Duyguları konusunda şunun şöyle bunun böyle hiçbir zaman diyemeyiz tamamen birbirlerinden farklı aşklar sonuçta.Ama Nisan daha kapalı bir karakter.Ali de Mehmet'e göre daha olgun sonuçta...
Bizim Türk izleyecileri için aksiyonun yanında sevimlilik,sempatiklik vb..unsurlar da ön planda olcağı için Güneş&Mehmet daha çok sevilir diye düşünmekteyim.
GermanLady14
15-10-07, 22:16
Ya Arkiler Euro D'de suan 9 Live'mi ne var...
Yani yarisma Programi!
Bicak Sitr'i yayinlanmicakmi bugün (Euro D'de)?
euro d de sacma bir yarisma programindan dolayi arka sokaklar yoktu bicak sirtida mi yok bilgisi olan cevap verirse sevinirim.. bir bu iskence kalmisti cekmedigimiz
Su an sinirden çatlamak uzereyim !
O iki sunucunun igrenç sesleri kulaklarimda çinliyor. Euro D'den nefret ediyorum !
22:10 da baslayicakmis (emin degilim) yani TSI 23:10
Hiçbirsey demiyorum bu kanala, reytingler kotu gelirse hic sasirmasinlar, diziyi gecenin korune alirsaniz sonuçlarina katlanirsiniz:icon_mad:
not : o yarisma programina benzeyen iskence aletini arayan kisileri kiniyorum !
GermanLady14
15-10-07, 22:26
Ya bizim TV'da bi Option var, o neyin ne zaman yayinlandigini gösteriyo...
Bicak Sirti 22:15 yaziyo, insallah daha erken baslar ya...
O saatde baslarsa gece saat 00:10 biter yaziyo...
Insallah dogru degildir, ben o vakte kadar ayakta kalamam...
Kalsam bile uykusuzlukdan Dizi'den bisi anlamam!
Ooooooof of, Euro D!!!
Rabish katiliyom sana ya, deli gibi bide katiliyorlar o Prog'a...
Bisi kazansalar icim yanmicak!!
yani ben bu Kanal D ye inanamIyorum.... insan biraz olsun su garip forumdaslarI düsünür dimi, dünyanIn en sacma yarIsmasInI koymuslar tövbe yarabbi, neyse belki daha baslar ama benim umudum yok... sevgiyle kalIn...bye
orhan&mehmet sahneleri süperdi çok beyendim..
hem fikret hemde mehmet döktürdüler...
ama ayriyetten melisa sözen'in oyunculuğuna bikere daha hayran kaldım...
su eurod yüzünden cekmedigimiz kalmadi her sene bir daha euro d bakmiycam diyorum nedense bütün süper diziler euro d de basliyor...
simdi elimden gelse su yarismaya baglanip agzimdan geleni söylerdim...
İlk reklama kadar olan bölüm Orhan'a acıma bölümü.
Orhan-Benim başka seçeneğim olmadı ki.
Orhan-Biz Şehzade veya Sultan dünyaya getirmek için evlendik.
Ne kadar zor bir çocukluk.Bütün sorumluluk üstüne yüklenmiş.
Nisan'da dayanamıyor artık sırrı taşımaya.
Ali'nin Güneş ile diyaloğu çok güzeldi.
Ali hem iyi baba hem iyi abi.:img-icecr
Güneş-Nasıldı?(Filimden bahsediyor)
Ali-Görmedim ki.(Güneş'in erkek arkadaşından bahsediyor)
Fragmandaki sahne gezi dönüşü otobüsün hafif bir kaza atlatması falan olacak herhalde.Çocuklar hafif yaralanacak ve Ali Murat'ı görebilmek için kendini paralayacak.
Son sahnede Nisan'ın kıyafeti de çok hoştu.:img-wink:
neee o kadar gec mi??? yaa ufff
zaten o tür yarismalardan nefret ediyordum-iyice kil oldum:icon_evil:icon_evil:img-beee::img-beee:
neyse cikiyor mu bari- eminisiniz????
yani onu koyucalaina tekrarini falan koysalarmis...en azindan biraz raiting yapardi
Bu kadar sacmalık olmaz.Arka sokakları da yayınlamadılar.Bıcak sırtı yayınlanmazsa bu gece sınırım zor gecer kanal d ye.Araba mı ne verceklerse versınler artık kotu kelımeler de kullanamıyorum ama anlıyosunuz halımı degıl mı
_CALIKUSU_
15-10-07, 22:31
Bizlere resmen cifte standart uyguluyorlar! Güya amaclari avrupali türklere para kazandirmak (!); burdakileri öyle sacma sapan para tuzaklarini kanacak kadar aptal görüyorlar cünki.
GermanLady14 cok haklisin, beninmde yarin okulum var, o saate kadar bende ayakta kalamam. Off ya, nefret ediyorum su avrupa kanallarindan. Özel hizmetmis, biz istemiyoruz hizmet mizmet!!!!!
NOT: Ay gicik sunucular icerden "hotbuttom" diye bagirip duruyorlar....Cildiracagim.
Bizlere resmen cifte standart uyguluyorlar! Güya amaclari avrupali türklere para kazandirmak (!); burdakileri öyle sacma sapan para tuzaklarini kanacak kadar aptal görüyorlar cünki.
GermanLady14 cok haklisin, beninmde yarin okulum var, o saate kadar bende ayakta kalamam. Off ya, nefret ediyorum su avrupa kanallarindan. Özel hizmetmis, biz istemiyoruz hizmet mizmet!!!!!
NOT: Ay gicik sunucular icerden "hotbuttom" diye bagirip duruyorlar....Cildiracagim.
evet ya benimde okulum var...neden ayn programi uygulamiyorlarsa...cok sacma
neyse ya bisey diycem::sunucularin ne sucu var onlar emir kulu:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
GermanLady14
15-10-07, 22:37
Canim gercekden var böyle ileri zekalilar... ;) ;)
Yani arayanlar... :D
Önceki Mesaj'imda belirttigim seyin dogru olmasini umuyorum...
Yani kirk yillda bi yanlis sey yaziyor, oda umarim BS'na denk gelmemistir!!
Vallah Reytingler düsük gelirsede OH olsun Kanal D'ye...
Bizde simdilik izleyebilen Arkilerin Yorumlariyla yetinecez gari...
Euro kanallari izleyicilerine resmen ikinci sinif insan muamelesi yapiyor
Milli maç gununde ATV avrupada bir suru sacmaliga imza atti
Ve simdi Euro D !..
Su an hevesim kursagimda kaldi, izleyesim bile yok ..
Yerine adam akilli birsey koysalar neyse, iki tane maymun koymuslar o yana bu yana bagiriyorlar, 45 dakikadir ne arayan var ne birsey yapan!
Birde kaliteli televizyonculuktan bahsederler .. Trt'ye kurban olun siz :img-cool2
PAMUK_MELEGIM
15-10-07, 22:48
Bukadarda Sacmalik olmazz
Off bu ne yaa Sacma Sapan Progamlar koyuyorlar
normaal saatinde baslatmiyorlar onceden haber vermiyorlar
Bu ne sorumsuzluk :@ .... Saat kacta baslicak kacta bitcek delli ederler insani ....
_CALIKUSU_
15-10-07, 22:48
Euro kanallari izleyicilerine resmen ikinci sinif insan muamelesi yapiliyor.
Ve simdi Euro D !..
Yerine adam akilli birsey koysalar neyse, iki tane maymun koymuslar o yana bu yana bagiriyorlar, 45 dakikadir ne arayan var ne birsey yapan!
Birde kaliteli televizyonculuktan bahsederler .. Trt'ye kurban olun siz :img-cool2
Cok haklisin!
-Sampiyonlar ligi maclarini StarTv yayinlar, ama ne olur EuoStar dizi tekrari yayinlar.
- Milli mac yayinlanir; ama ne olur AtvAvrupa dizi tekrari yayinlar.
- Türk kanallari güzel, kaliteli film yayinlar; ama ne olur avrupa kanallari yine dizi tekrarlar.
Gina geldi artik, yeter. Yada dizi yerine böyle sacma sapan yarismalar icat ederler, oturturlar iki üc tane türkceyi bile dogru dürüst konusamayan sözde sunuculari(!) karsimiza, alin size özel hizmet. Tabiii izleyene!
GermanLady14
15-10-07, 22:50
Bakalim son 20dk basladi basladi, baslamadi bosuna beklemiyelim derim ben...
Of, of, of, oofffff...
Kanal D yarin benim söyle okkali bi mesaj'imla karsilasacak...
Olmadi toplu bi mail atalim...
Yani Avrupalilar...
Her KAnal haksizlik yapiyo bize ya...
Ya en hos Sahne'leri yayinlamiyorlar, yada Dizi'lerin yayin vakitleriyle oynuyorlar...
Bundan öncede ATV'de Iki Yabanci bir hafta önden gidiyordu avrupaya nazaran!!!!
PAMUK_MELEGIM
15-10-07, 22:50
Euro kanallari izleyicilerine resmen ikinci sinif insan muamelesi yapiliyor.
Ve simdi Euro D !..
Tamamen Katliyorum cnm...
Balli degecek birsey koysunlar bas bas bagriyorlar ancakk
bide arayan olsa .. benimde sevkim kacti zaten daha fazla bekliyemem
ya tekrar yada internette artik..
PAMUK_MELEGIM
15-10-07, 22:55
Bakalim son 20dk basladi basladi, baslamadi bosuna beklemiyelim derim ben...
Of, of, of, oofffff...
Kanal D yarin benim söyle okkali bi mesaj'imla karsilasacak...
Olmadi toplu bi mail atalim...
Yani Avrupalilar...
Her KAnal haksizlik yapiyo bize ya...
Ya en hos Sahne'leri yayinlamiyorlar, yada Dizi'lerin yayin vakitleriyle oynuyorlar...
Bundan öncede ATV'de Iki Yabanci bir hafta önden gidiyordu avrupaya nazaran!!!!
Valla ben varim
Yolliyalim bu haksizlik niye
Tamam gec baslicak yada gostermicekler insan bir haber verir
eger bize sayginiz yoksa baska kime saygi gosterceksiniz anlamadim??
simdi bu sadece bu aksammi yoksa her aksam var mi?yarin binbir gece de var ne olur bitsin bu iskence..simdi birde arka sokaklari yayinlarlarsa ne yapcaz ya...offfffffffff
her türlü eyleme varim sonuna kadar...
Bu her pazartesı cıkmasa barı.Bu gune ozel mı acaba kanal d nın araba veresı gelmıstır bu gun ama bı daha olmaz umarım.Bıtmek uzere program oh bee olan bıze oldu valla.
_CALIKUSU_
15-10-07, 23:00
Bende kader arkadaslarimin (:)) sonuna kadar arkasindayim!!!!!! :img-yes:
Toplu mailmi, yoksa telefon yagmurumu, hic fark etmez. Yeterki bitsin bu cile :img-cool2
caykan80 arkadasim agzini hayira ac, eger her aksam yayinlarlarsa millet kafayi yer valla :img-pilot
Demek son 20 dak. bekleyelim bakalim, yayinlayacaklarmi?
PAMUK_MELEGIM
15-10-07, 23:01
Dogru valla bi bakmisin Arka Sokaklar baslamis
ama cok sacma olur dunde Arka Sokaklar vardi
ve bugun ayni bolumu gostercekler eger oyle birsey olursa
artik dicek birsey kalmazz:img-cool2
bu isin zaten son 20 dk kalmadi yaa 22:15 nedemek
15dk da reklam koyalar ett 22:30 gecenin 1de ancak biter herhalde
Çok üzünç bir ikinci bölüm yek güzel yanı Mücü Ali muhabbeti
Ali:Bu ne Mücü?
Mücü:20 cm'e 2 metre usta dediğin gibi.
Ali:Bu çam kayın değil ki
Mücü:Vay alçak çam kılığına girmiş.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Rana Sultan'ın günah çıkarması Nisan'ı nasıl da korkuttu.Ben herşeyi biliyorum deyince neler düşündü Nisan sonra rahatladı.
Selim Reşat'ın torunu için üzüntüsü.
Ali-Nisan-Orhan'ın hastane sahneleri ve Nisan'ın şüphelenmesi.
Ali'nin Murat'a sarılıp bırakamaması ve sonrası gözündeki yaş.:icon_sorr
Güneş ve Mehmet'in kendi bildiklerini ortaya dökmeleri ve sonuçta anlaşmaları.:img-wink:
En acı bölüm de Numan'ın kızına almadığı bisiklet için kendini suçlaması ve onların ölümünden kendini sorumlu görmesi.:img-cray::img-cray::img-cray:
GermanLady14
15-10-07, 23:05
Neyse ben pC'yi kapatip TV basina geciyom...
INSALLAH yayinlarlar, gerci dediginz gibi bendede fazla heves kalmadi ama olsun, bu KAnalin sucunu hafifletir... :D :D
Görüsürük sonra insallah, hepinize iyi geceler iyi beklemeler.... :sad53::sad53:
_CALIKUSU_
15-10-07, 23:08
Bende cikiyorum artik, annem kanali cevirmis, hemen gidip EuroDyi basayim, belki baslar kim bilir.
Herkese iyi seyirler diliyorum (tabi izleyebilirsek :img-yes:)bye
öncelikle hepinize iyi geceler...
sen bir hafta boyunca dizini bekle sonra böyle bisey görülsün sevgili kanalimiz eurod`de...
vay be...nede cok sayiyorlar bizi, nede cok düsünüyorlar...
...
yok arkadas bize saygi maygi...bize cok görüyorlar böyle kaliteli yapimlari seyretmeye...
biz koyunuz cünkü, önümüze ne koyarlarsa izleriz cünkü...mantik bu kadar...
artik yeter...toplu mesaj bombardimanina bende varim...
artik "birilerine" hadlerini bildirme zamani yoksa sinirimden catlayacagim
Nisan: Resimdeki sanatçı????
Ali: Fikret Kuşkan!!! :img-hyste :img-hyste :img-hyste:img-hyste
Başka da bişey demiyorum!
Dizinin gidişatı nasıl olur bilmiyorum ama bu dizi sırf başarılı oyunculuk performansları ve bu esaslı performanslara hakkını veren kadro için bile izlenir..Ayrıca sesli çekim olması da cabası..:good:
resimdeki sanatcı :fikret kuskan :img-hyste
benca baskası olmalıydı :img-yes:
neyse..
alinin gercekleri nisana acıklıycağını düsünmüstüm ama yanılmısın...
simdi bikere daha düsündümde zaten hemen acıklasaydı olmazdı :img-icecr
busegurses001
15-10-07, 23:30
of of bu bölüm tek kelimyle süperdi avrupa yayından izleyecek olan arkadaşlar kesinlile kaçırmasın belki de şimdiye kadar yayınlanmış en güzel bölümdü melisam yine harikaydı ya bayıldım diğer oyuncularda çok hoşuma gitti bu bölümde umarım bu sefer reytinglerimiz totalde de yüksek gelir
bu arada arkadaşlar bişiy sorucam avrupa da bir dizinin yayınlanmaması yada aynı şimdi bizim dizimize yaptıkları gibi geç başlatmaları reytingleri etkilermi acaba
ScHaNDaaLL
15-10-07, 23:30
Ya Cok Sacma Olmus O Replik.. İnsan Yabancı Veya Türk Bi EDebiyatcı İsmi Falan Sordurur Adam Kitap Okuyo Magazinci Mi ? :img-pilot
selam arkadaşlar,aslında bende bir BS koliğim amma işte anca bu bölüme yazabiliyorum yorumumu malum işte HS YE yazmaktan fırsat bulamıyorum ki tahmin edersiniz işler karışık orda neyse haldır haldır haldır kendimi topliim de yorumuma geçiim efendim:img-blush
şimdi zaten pzrtsi günleri bıçak sırtıydı reklam arası sessiz gemilerdi derken hal kalmıyo bende hiç yorum filan yazamıyorum neyse işte şimdi reklam arası olunca yazim dedim nekadar iyi bi kadroya çekime yönetmene senaryoya ve oyunculara sahip olduğunu yazmama gerek yok herhalde :happy0064 bana kalan yorum yapmak
şimdiiiiiii bu bölümde bişey dikkatimi çekti söylemeden geçemiicem.bu ailede murat konusu çok geçmeye başladı konudan kastım nisanın şu anki olaylardan bihaber olmasına karşın sürekli murat konusunu gündeme getirmesi durduk yere selim nejadla nisanın annesinin bu konuyu gündeme getirmesi...yani acaba bunlar hep mi böyleydi yoksa şimdişmi böyle oldular eğer hep böyleyseler anlarımda şimdi oldularsa tek söyleyebilceğim senaristler bu konuyu ani bir şekilde gündeme getiriyolar yani daha yavaş yavaş açsalar daha iyi olurdu bilmem anlatabildimmi biraz uzuun bi cümle olduda:img-blush:img-in_lo
neys eefendim bunu dışında selim nejada bayılıyorum nedens eo ağlarken bende ağladım nisanı zaten he rgördüğümde bi hüzün çöküyo üstüme böyle dünyadan bezesim geliyo yani öyle hüzünlü bi havası var .açık açık söylüyüm çok güzel bi kadın değil melisa sözen ama oyunculuğu cidden güzel mimikleri jestleri filan bakışları çok güçlü..bird eşu saçını toplamasa süper olurdu...açık saç çok yakışıyor:happy0064
murat zaten benim favorim çok tatlo ve ilerde kalıbımı basarimki çok yakışıklı bi insan olucak walla adam olucak çocuk beli olurmuş şimdiden ya o hesap yani:good:
fikret kuşkan tam rolünün gerektirdiklerini yerine getiriyo yani öyle kıl bi tip öyle gıcık ötesi bi karakter rolünde ..bu karakterden nefret ettin ama fikret kuşkanın oyunculuğuna diyecek yok.aslında tam nefret etmedim ama bi iyi gözüküo gözüme bi kötü anlamıyorum aslında onun durumunuda anlamak lazım yani oda kendine göre çok haklı
murat ise canım benim ya..neler çekio çocugu için...bide adam sürekli ona buna hesap veriyo nisana ayrı orhana ayrı o alman kıza ayrı hesap veriyo neys esonra yazarım devamını
bicak sirti keske kanal d de yayinlanmasaydi,bu tür sacmaliklari ancak bu kanal yapiyor galiba.yeter gercekten.yeter yahu,bicak sirtini hala vermediler cildirmak üzereyim http://smile.smilies.nl/428.gif
Kanal D insanla dalga gecio galiba.. sacma sapan bi yarisma programi ve daha dogru durust turkce konusamayan sunuculariyla 40 dakkadir ha bitti ha biticek programi hala surdurmeye calisiyolar.
Ben yorumsuz kaldim.
ben ümidimi kestim, burda nerdeyse gece 11, türkiyede ise gece yarisi oldu, ve hala ister istemez o gicik yarisma programini izliyorum, daha dogrusu bakmadan dinliyorum, cok igrenc, bu saaten sonrada oynuyacagini hic sanmiyorum euroD de:sad53:
ne mutlu sizlere, izleyebildiginiz icin
Sonunda birisi kazandi su arabayi tebrik ederiz :icon_whis
Bu gece su iki sunucuya yolladigim beddua sayisi rep puanlarimi asti ya ..
Sonunda bitti, bu sinirlede nasil dizi izlenir .. Hala reklam veriyorlar ya, inanilir gibi degil ..
busegurses001
15-10-07, 23:40
of bitti hemde nasıl bitti bu dizinin müziklerine hastayım ya herşeyiyle süper bir dizi tüm ekibi tebrik etmek lazım bence yeni bölüm fragmanını da verdiler bence dizi asıl şimdi başlıyor bu bölüm çok sürükleyiciydi nisanın ve numanın sahnelerinde gözlerim doldu çok etkileyiciydi ben çok beğendim bu bölümü
way be görüyomusunuz şu gıcık orhanı yine yaptı yapacağını vay be..peh peh peh
resimdeki sanatcı ? fikret kuşkan :D:D koptum orda ben..yaratıcı olunuz lütfen yaaa:D:D
busegurses001
15-10-07, 23:43
avrupadan izleyecek arkadaşlarım ne olur bu kadar sabrettiniz biraz daha sabredin çok güzel bir bölümdü inanın değecek biliyorum yaptıkları çok adaletsizce ama ne yapacaksınız hem bu hafta dizinin tekrarını da koymamışlar bu haftalık idare edeceksiniz artık hem birazdan başlar sanırım belki bende tekrardan izlerim çok güzeldi çünkü
nisan:resimdeki sanatçı?
ali:fikret kuşkan:img-fie::img-fie:
an, benim bittiğim andır:img-hyste:img-hyste
Pardon bir dakika gülebilir miyim :img-hyste:img-hyste
Yok yani cidden olamaz...Neler oluyor Şengiller diye bağrınasım var.Ne saçma hatta saçmalık ötesi bir sahneydi anlamış değilim.
edit ki ne edit: Ben bu bölümde Güneş'in gözlerini takip ederken şaşı olacaktım.Yahu nasıl göz belertmek,devirmek,çevirmektir.Çok yapay geldi açıkçası bana Mehmet Güneş sahnelerinde Vildan'ın tavırları...
çantamı getirir misiniz?.....Ali bey! :D:D
kesin orhanın işidir bu .olucak şey mi canım?aaaaaa.küçücük çocuğu nie etkı altına alıyo bu adam böyle..
ha bide sizde farkettiniz mi?murat evden çıkarken babasına güle güle dedi.acaba senaristler bun bilerek mi koydular .hani küçükken bende hep karıştırırdım güle güle derdim allahaısmarladık yerine .öyle herhalde sempatik dursun diye ilştirmiş olabilirler buraya...ama çok şirin durmuş.hele murat diince çok daha şirin oluyo:D:D
ya walla bu dizide herkes depresif olmaya başladı orhan desen sürekli, işi gücü birilerini takip etmek hangi ara işine bakıyo mücevherlerle uğraşıyo anlamıyorum. bide biri birini görmeye gelse biri birini arasa direk ilk sorulan soru BİŞEY Mİ OLDU?:D:D
relax ya biraz relax lütfen:D:D amma panikataksınız hee
kanal d madurları arkadaşlar acınızı baylaşıyorum daha bunlar iyi günleriniz emin olabilirsiniz bu kanal size daha çok şaç baş yoldurtacak emin olabilirsiniz ayrıca memom gidiyomu yoksa bana mı öle geliyo:img-cray:
avrupadan izleyecek arkadaşlarım ne olur bu kadar sabrettiniz biraz daha sabredin çok güzel bir bölümdü inanın değecek biliyorum yaptıkları çok adaletsizce ama ne yapacaksınız hem bu hafta dizinin tekrarını da koymamışlar bu haftalık idare edeceksiniz artık hem birazdan başlar sanırım belki bende tekrardan izlerim çok güzeldi çünkü
birazdan vereceklerini bilsek elbetteki sabrederiz arkadasim.hala reklam vermeye devam ediyorlar.pes dogrusu,mail atsak ne yazar ki bildigini okuyor bu kanal http://smile.smilies.nl/428.gif
kanal d madurları arkadaşlar acınızı baylaşıyorum daha bunlar iyi günleriniz emin olabilirsiniz bu kanal size daha çok şaç baş yoldurtacak emin olabilirsiniz ayrıca memom gidiyomu yoksa bana mı öle geliyo:img-cray:
gidiyor yani gidecek ama sadece 1 aylığına.yurt dışında 2 yıl yada 3 yıldan (tam emin diilim) fazla kalanalr tr ye dönünce 2 ay kadar askerlik yapıolar ama burda 1 aya indirmişler yada ben yanlış biliyorumdur:D:D
kısa saçta yakışmış o şimdi askerdeki halini hatırladım :):)
ya şu bulmaca bölümünde ben içimden demiştim kesin bi şey sorar aliye diye ama böyle bir soru hiiiiiiç hiç tahmin etmiyodum doğrusu..şoklardayım fenalardayım yetişin:D:D
ali:fikret kuşkan:img-fie::img-fie:
an, benim bittiğim andır:img-hyste:img-hyste
Ben çok sevdim bu sahneyi:) O kadar travmatik sahnelerin arasında renk kattı diziye diye düşünüyorum.
Nisan'a uzun saç çok yakışıyor.Hep öyle açık bıraksın saçlarını!
busegurses001
15-10-07, 23:51
birazdan vereceklerini bilsek elbetteki sabrederiz arkadasim.hala reklam vermeye devam ediyorlar.pes dogrusu,mail atsak ne yazar ki bildigini okuyor bu kanal http://smile.smilies.nl/428.gif
biliyorum cnm haklısın bende o programı görünce çok şaşırdım ne kadar gereksiz saçma sapan bir program o öyle inş sadece bu haftalık böyle bişey yapmışlardır belki de bugün çok geç yayınladıkları için bu hafta avrupada başka bir günde de yayınlayabilirler dizimizi ama malesef normal kanal d de bu hafta dizinin tekrarını koymamışlar o yüzden bişey diyemiyecem
sorfangirls
15-10-07, 23:51
yıne guzel bır bolumdu bulmaca olayı cıdden komıktı :P
alı tahmın ettıgım gıbı gercegı soylemedı nısana ucundan soyledı oda bılıyor kı bunu yapması gereken kısı orhan, mehmet olayı nasıl cozulucek bakalım mehmetle gunes sorunlarını ne cabuk halledebılıyorlar keske butun asıklar boyle olsada dızılerde onları ızlerken ıskence cekmesek
bu arada avrupada kı arkadaslar az daha sıkın dısınızı dıycem ama nıe boyle yaptı bu kanal hıc anlamadım
busegurses001
15-10-07, 23:54
Ben çok sevdim bu sahneyi:) O kadar travmatik sahnelerin arasında renk kattı diziye diye düşünüyorum.
Nisan'a uzun saç çok yakışıyor.Hep öyle açık bıraksın saçlarını!
ay evet cnm söylediklerine çok katılıyorum o sahne bence de çok hoştu ben çok güldüm yani hiç yadırgamadım bu arada dediğin gibi melisama uzun saç çok yakışmıştı zaten niye sürekli öyle topuz yapıyorsa hiç yakışmıyor hep açık bıraksın saçını çok güzel oluyor
eymen_gonca
15-10-07, 23:58
bence ali nissani sözlecek çünkü nissani çok sevyiyor orhanda mehmet söylecek ama murat ali nissa konuşdukların hepsini murat duyuacak bence:icon_sorr:icon_whis
sorfangirls
16-10-07, 00:03
ewet nısana salık sac cok yakısıyor toplu bende hıc begenmıyorum daha yaslı gostetıyor onu hep salık kalsın ve sanırım kalıcakta alı den oyle tepkı gelınce bence bundan sonra sureklı acar saclarını
O kadar güzel bir bölümdü ki, bulmacadaki 'Bu kim ?' 'Fikret Kuşkan' sadece ufak bir ayrıntı , takılmayalım bence.
Mehmet2i gerçekten bir kaç bölüm uzaklaştırıp, yine telefonda sesini dinletmeyecekler umarım.. Mehmet resmen tadı tuzu bu dizinin, o geldiğinden beri bariz bir dinamizm mi geldi bana mı öyle geliyor? Üstelik performansı da süper.:good:
Ali'nin Nisan'a gerçeği açıklayamayacağını tahmin etmiştim ama Orhan'ın bu kadar pişkin bir şekilde Nisan'ın yüzüne baka baka hala bu yalanı sürdürmesine ve bana güven demesine şok oldum..Mehmet çok iyi sıkıştırdı köşeye ama..:good:
Not : Fragmanı yüklüyorum , isteyenler haber versin..
Ne kadar sağlam bir karektermiş bu dizide ALİ karekteri. Tebrik ediyorum yaratıcılarını. İnşallah önümüzdeki bölümlerde bozmazlar.
İyi geceler.. İyi yorumlar..
Yine çok güzel bir bölüm izledik. Fikret Kuşkan yine harikaydı. Ne kadar çaresiz görünüyordu Orhan karakteri. Ben Mehmet'in biraz olsun ona destek olmasını beklerdim doğrusu.
walla söyle bişi var şimdi sanki nisanın şu durumu çabucak çakması bana biraz saçma geldi..yani durudk yere bi adam çocugunu seviyo diye bişeyler çakıyosun ve direk şak diye ACABA MURATIN AKRABASI FİLAN MI diye düşünüyosun bu biraz zorlama bi sahneydi sanki.aslında şöyle düşünürsek tmm sürekli böyle düken üstünd eoturuyo nisan bu yüzden direk böyle bi soru gelmesi akına normaldir işte böyle düşünürsek bişi göze batmiyor ..
ya valla nisan orhandan kurtulsunda ne yaparsa yapsın akiyle otursunlar yanlarına muratıda alsınlar bulmaca çözsünler sudoku senin çengel benim bulmaca sayfalarını gezsinler başka bişi istemem orhan dan daha iyidir herhlade ..orhanda pianocuyamı kaçar udcuyamı kaçar zurnacıya mı kaçar baaağane hiç beni enterese etmez.nisan duysa onuda enterese etmez diye tahmin ediyorum zira öyle aşkla bağlı diil orhana ama şaşırabilir bu adamda benim göremediğim ne görmüş bu piano örtmeni diye:D:D
o piano hocasıda katışıksız kötü kadın yani..bildiğimiz aileleri ayıran tipte yani..hiçç vicdanı ters tepmiii aklı kalbi vicdanı hep aynı oranda kötü hiç biri gel yapma etme demiii katışıksız kötü yani..e çok itirazım var izledim(!) ordan biliyorum:D:D:D
neys eya haftayı bekliicez artık
cok guzel bir bolumdu resim'de ki sanatcı kim fikret kuskan. :img-hyste
ah sen giller ah sizden hala kurtulamadık ya ona yanıyorum ben.
dizi'nin icinde calan sozsuz melodi ise super cok etkileyici.acaba
kimsede mevcut mu.
yani insanIn inanasI gelmiyo, saat 23:00 ya bu kadar olur pes, neyse hIc vermemelerinden iyidir, insanIn sabrInI sInIyorlar bunlar bence.... iyi geceler hepinize....:img-wink:
sorfangirls
16-10-07, 00:11
fıkret kuskanı cok sevıyorum muratın kendı cocugu olmamasına ragmen bu kadar sevmesı ve sahıplenmesı cok guzel ama karısına olan bu tavırları ve halada gozlerıne baka baka ona yalan soylemedı guven bana demesı benı sınır edıyor kadın senın neyıne guvensın en onemlı seyı ondan saklıyorsun ustune bırde onu aldatıyorsun bakalım bu ısten nasıl cıkacak orhan cok merak edıyorum
fragmanı gördüm yine süper bi bölüm izleyeceğiz..
mehmet askere kesin gidiyor..
saçlarını kesiyolardı fragmanda...
mehmet 1 aylık askerlik yapıcakmıs..konuyu nasıl bağlıycaklar diyordum ama simdi aklımda bazı seyler acıklığa kavustu...
biseyide merak ettim acaba su yeni gelicek kız..yani rana sultanın yanına çağıracağı kız kim olucak =)
yani bi alakası olucaktır bizimkilerle yoksa ne diye gelsinki..
en çok kimin oynayacağını merak ediyorum..
kim olucak canım çağıracağı kızda muratın ye hala kızıdır yada öz teyzesidir...:D:D:D:D
de ben asıl şeyi merak ettim bu dizideki işlevi yani görevi yani etkisi ne olacak bu aileye ..yoks aortada dolaşan ve her dizide olan türden diziye renk katan bi tipmi olacak yoks aentrikalarmı çeviricek ay aman orta okul çağındaki kızın ne entrikası olur allah aşkına bu yaşta..:D benimkid elaf yanii herhalde murata arkadaş olur büyük ihtimal
çok güzel bi bölümdü.
ben bi ara alinin nisana herşeyi anlatacağını düşündüm ama yapmadı.
artık ali ve nisan arasındaki etkilenmeler iyice arttı:)
mehmetin tekileri yerindeydi. mehtetin hayatınıda kendileri yönlerdirmek istiyolar.
askerlik olayı gibi.
ama gelecek haftaki bölümde.
muratın, çantamı getirirmisiniz ali bey demesi çok kötüydü.
kesin bunun altında orhan var çocuğu doldurmuştur gene.
bakalım murat aliye çok soğuk davranıcakmı?
çok güzel bi bölümdü.
ben bi ara alinin nisana herşeyi anlatacağını düşündüm ama yapmadı.
artık ali ve nisan arasındaki etkilenmeler iyice arttı:)
mehmetin tekileri yerindeydi. mehtetin hayatınıda kendileri yönlerdirmek istiyolar.
askerlik olayı gibi.
ama gelecek haftaki bölümde.
muratın, çantamı getirirmisiniz ali bey demesi çok kötüydü.
kesin bunun altında orhan var çocuğu doldurmuştur gene.
bakalım murat aliye çok soğuk davranıcakmı?
o sahnede orhanın zorlamasının oldugu çok bariz zaten..baksanıza murat istemeye istemeye diyor aliye çantamı getirirmisiniz diye? walla korkulur bu murattan yaa
O kadar hevesle gelmiştim ki bu bölüm yorumlarını yapmaya arkadaşların mesajlarını okurken bütün şevkim kırıldı. Niye böyle yapıyor ki bu kanal d :icon_sorr
Genel olarak güzel ve adrenalini yüksek bir bölümdü fakat o fragman varya işte benim bittiğim andı. Çok hızlı ve temposu yüksek bir fragman çekmişler. Resmen dağıldım.
Bana bu bölüme tekrar anlatacak birileri var mı? :img-pilot
sorfangirls
16-10-07, 00:26
o sahnede orhanın zorlamasının oldugu çok bariz zaten..baksanıza murat istemeye istemeye diyor aliye çantamı getirirmisiniz diye? walla korkulur bu murattan yaa
ewet orhan yuzunden oldugu apacık bellı muratın soylerken kı bakısları superdı yalnız ama alı cok kotu oldu nısanın dısarı alının yanına gıderken aynadan kendıne bakması artık atesın bacayı ıyıce sardıgının ısaretı sanırım
bugun bişey yazamadım dizi hakkında cunku avrupadaki izleyicilere yapılan haksızlık cok can sıkıcı
bi yerde yayınlanıp bi yerde yayınlanmaması anca 80 li yıllarda kabul görürdü sanırım
avrupadan izleyen herkesin şu anda böl,mden haberi var neden oturup izlesin
çok üzüldüm euro d nin bu tutumuna...
diziyi inanılmaz keyifle izledim herşey muhteşem Fikret Kuşkan'ın oyunculuğunu alkışlamak gerek çünkü nefret etmeye başladım sanırım iyi oynuyor bu yüzden =)) telafi yerine battıkça batıyor önce eşiyle sonra kendiyle şimdi kardeşiyle artık herkesle sorunu var yalnız kalacak bu adam maalesef koca bir yalan inanılmaz bişey ve hala Nisan'a kısırlığını söylüyor hala kadına seni bırakamazdım diyor kendi korkularını ona yüklüyor bu çok kötü şimdi de bişey yapıyım derken kardeşinden oluyor battıkça batıyor
Selin Ali'den ne bekliyor ki adamın niyeti ilk gün belliydi zaten başında bunca olay - dert varken Selin'le uğraşacağını sanmıyorum
Numan - Ali konuşmalarına hayranım ama bu hafta çok az bir yer verilmiş üzüldüm
Ali'nin kaza anında hastanedeki halleri müthişti Orhan'ınsa bir o kadar yapay ve Murat her haliyle Ali'nin oğluydu bunu belli etmeleri süper :) Orhan'da hala kibarlık dersi veriyor =))
bir arkadaş daha değinmiş Güneş - Mehmet konuşmasındaki Güneş'in gözlerinin hızına yetişemedim refleks ayarı bozuldu sandım valla rahatsız edici boyuttaydı yine de 2 sini aynı karelerde izlemek güzel :D
Nisan dağınık saçları ile müthiş ve bu haliyle Ali'den güzel iltifatları almayı da haketti :D bakışlar herşeyi anlatıyor büyük - yasak bir aşk daha az sonraaaaa :P birde o sahnedeki bu adam kim ? FİKRET KUŞKAN =)
Kahveci yine göründü evlilik fobisinin nedeni düğünde çıkacaktır sanırım çünkü önümüzdeki haftanın fragmanında Ali dosyanın kapatıldığını öğreniyor ve kafa tutuyor yanılmıyorsam olaylar bundan sonra gelişebilir diye düşünüyorum
bu arada BİMKOLİK fragman için teşekkürler dizi bitince kapatmıştım her seferinde unutuyorum fragmanın verildiğini :)
EURO D izleyicilerine iyi seyirler süper bölümdü ...
Bi dahakine dizi bitince kanal değiştiricem fragmanı izlemicem..
Sinir oldum yahu. Murat a sinir olacağım aklıma gelkmesdi ama sinir oldum. Allahım o ne tavırlar. Hele Orhan.. Yahu bir de bastıra bastıra sen şoförüsün diyor.. Yahu Ali sizi mahkemeye vere tek DNA ya bakar. Yok hocam yok.. Zaten Orhana sinir oldum Memoyu da yolluyo askere.. Adam takıntı işte. Peh....
diziyi inanılmaz keyifle izledim herşey muhteşem Fikret Kuşkan'ın oyunculuğunu alkışlamak gerek çünkü nefret etmeye başladım sanırım iyi oynuyor bu yüzden =)) telafi yerine battıkça batıyor önce eşiyle sonra kendiyle şimdi kardeşiyle artık herkesle sorunu var yalnız kalacak bu adam maalesef koca bir yalan inanılmaz bişey ve hala Nisan'a kısırlığını söylüyor hala kadına seni bırakamazdım diyor kendi korkularını ona yüklüyor bu çok kötü şimdi de bişey yapıyım derken kardeşinden oluyor battıkça batıyor
Bu sahnede Orhan'a ciddi anlamda sinir oldum.Eğer başından Nisan'ın değilde Orhan'ın kısır olduğunu bilmeseydim,bu sahneyi ağzım açık ayran budalası gibi izlerdim.Nasılda seviyor eşini,onu kaybetmemek için yapmış tüm bunları diye zevkten dört köşe olurdum...
Ama ne yazık ki biliyorum işin aslını.Ve bu sebeple her geçen gün Orhan'dan nefret ediyorum.Arkasına sığındığı koca bir yalanı resmen oyuncak ediyor...Nisan'ı çok sevdiğini,zamanında eğer doğruyu aileye söylerleselerdi Nisandan ayrılması başkasıyla evlenmesinin söyleneceğini dile getiriyor.Ve bunun üstüne ben seni kaybetmeyi göze alamazdım diyor.
Bende pes diyorum.Pes...Sabaha kadar Orhan'a çemkiresim var...
Bi dahakine dizi bitince kanal değiştiricem fragmanı izlemicem..
Sinir oldum yahu. Murat a sinir olacağım aklıma gelkmesdi ama sinir oldum. Allahım o ne tavırlar. Hele Orhan.. Yahu bir de bastıra bastıra sen şoförüsün diyor.. Yahu Ali sizi mahkemeye vere tek DNA ya bakar. Yok hocam yok.. Zaten Orhana sinir oldum Memoyu da yolluyo askere.. Adam takıntı işte. Peh....
Aynen Tubican ya bütün yorum yapma şevkim kaçtı birde ona keza forumdaki curcunayı görünce ne diyim artık :img-blush Darısı diğer bölümün başına onda kesin izlemeyeceğim fragmanı kararlıyım.
Murat'cığımın gözümdeki değerini yerle yeksan ettiler. :icon_sorr
Mehmet'imin güzelim saçlarını kesip askere yolladılar ne diyeyim. Allahından bulsunlar.
Ali'nin bu dna işi uzamaya başladı. Tam Nisan'a herşeyi anlatacak derken iyice ateş bacayı sardı. :img-icecr
Şu diziyi ağız tadıyla yorumlayacağım günler yakın mı az sonraaa :img-pilot
Bu sahnede Orhan'a ciddi anlamda sinir oldum.Eğer başından Nisan'ın değilde Orhan'ın kısır olduğunu bilmeseydim,bu sahneyi ağzım açık ayran budalası gibi izlerdim.Nasılda seviyor eşini,onu kaybetmemek için yapmış tüm bunları diye zevkten dört köşe olurdum...
Ama ne yazık ki biliyorum işin aslını.Ve bu sebeple her geçen gün Orhan'dan nefret ediyorum.Arkasına sığındığı koca bir yalanı resmen oyuncak ediyor...Nisan'ı çok sevdiğini,zamanında eğer doğruyu aileye söylerleselerdi Nisandan ayrılması başkasıyla evlenmesinin söyleneceğini dile getiriyor.Ve bunun üstüne ben seni kaybetmeyi göze alamazdım diyor.
Bende pes diyorum.Pes...Sabaha kadar Orhan'a çemkiresim var...
Benimde şekerim sabaha kadar çemkirebilirim. Yani Fikret Kuşkan ı bu yüzden seviyorum. Adam şahane rol çıkarıyor böyle de fıtık ediyor. Nisan da saf mı yahu. Alalhım insan hiç mi doktora gitmez. Hiç mi baktırmaz sonra bi kendine.. Osmanlı gelini ama akıl bi karış havada pehh...
Alinin bu hafta Selin e davranışlarına sinir oldum hıh. Tamam kıza ilk bşaında söyledin bela istemiyorum takıntı istemiyorum diye. Ama kızcağız aşık oldu. E sende onu gördüğünde o kadar sevimli davranmasaydın. Şimdi niye bi kenara atıyosun ki alla alla ya..
Nisan saçlarını dağıtırsın moduna geçti sonunda. Şükür dedim. İşte budur. Acaip tatlı oluyor böyle. Alinin bile dikkatini çekti :icon_whis Bulmaca : Fikret Kuşkan :icon_whis:icon_whis
Aynen Tubican ya bütün yorum yapma şevkim kaçtı birde ona keza forumdaki curcunayı görünce ne diyim artık :img-blush Darısı diğer bölümün başına onda kesin izlemeyeceğim fragmanı kararlıyım.
Murat'cığımın gözümdeki değerini yerle yeksan ettiler. :icon_sorr
Mehmet'imin güzelim saçlarını kesip askere yolladılar ne diyeyim. Allahından bulsunlar.
Ali'nin bu dna işi uzamaya başladı. Tam Nisan'a herşeyi anlatacak derken iyice ateş bacayı sardı. :img-icecr
Şu diziyi ağız tadıyla yorumlayacağım günler yakın mı az sonraaa :img-pilot
Bende dizi biter bitmez o yüzden girmeidm biliyorum karmaşa olacak. Ağız tadı ile yorum yapamayıp merak edemeyince tadı kalmıyo yahu. En azından 2 gün beklesek o arada bölümü tartışsak... Ama akıl hep gelecek bölüm fragmanına gidiyo. Mesela kitlendim ben Murat ın o haline.
Yani acaip sinir oldum ya.. Canım Alim nasılda zavallı mahzun bakışlar arasına girdi..
** Altta RAbish imi görüyorum.. Rabishim canım gelecek fragmanda yine mucuklar havada uçuşuyoo:sad53:
Evet birde Selin meselesi var di mi?
Resmen hayal kırıklığı modundayım :blink: (aha böyle)
Ya bu kadar mı bir kız karakter değiştirir. Ne istiyorsun adamdan bıraksana yakasını aşıksan aşıksın ne yani bu adama senin tapulu malın mı kocan mı?
Sanırım bu değişimin sebebi kızın sonradan gözümüze sempatik gelmeye başlamış olması aslında tamamen misyonu Ali'yi çileden çıkarmakmış!
Hele o ilk defa biri beni reddediyor dedi ya :img-cool2
Al yakasından tutup aşağı atıcan o derece sinir oldum yani. :img-pilot
Sonunda yari uyanik yari baygin diziyi izledim, dogrusu bu saatlere kaldigima deymis :img-yes:
Izledigim en zevkli BS bolumlerinden biriydi diyebilirim ozellikle oyunculuk açisindan ..
Ali'yi ilk defa bu kadar "baba" hissettim, Mehmet zaten tavan yapti bu bolum, ne bagirmalar ne kavgalardi onlar oyle :img-blush
Melisa cok guzeldi, saçlarini acmis birde ohoo deymeyin keyfime.
Birtek VA sanki nefes alip verme islemini kulagimin dibinde yapiyormus gibi geldi Mehmet'le olan ilk sahnelerinde :icon_whis Yoksa Murat'indan Mucu'sune, Selim Resat'indan Melike'sine kadar hepsi cok iyiydi ..
Bu bolum kesin yorumlanacak bolumler arasina girdi.
Fragmani gordugumde biraz sasirdim :
Murat kesin Orhan'in yaninda oyle konusur, alisamaz o, seker cocuktur, babasina çekmistir, arabada bikip : "Ya of Ali Abi ya, konusamiyorum ben oyle" der :img-wink:
Mehmet'in saçlar gidiyor :sad53: Aklima O Simdi Asker filmi geldi, garibim surekli o cok sevdigi saçlarini kesmek zorunda kaliyor :)
Bu arada yeri gelmisken soyliyim, Orhan'in plani berbatmis !
Ben Gunes'i saf disi edicek diye sevinip Orhan'i bas taci ederken adam'in yaptigina bakin. Suç bu adamin ipiyle kuyuya inende ..
Soyle mantiksiz Orhanca bir plan bekliyorum Gunes icin, baska bir bahar'a kaldi.
Mehmet diziden bir kac bolumlugune cikip yine "telefon oyunculugu" yapabilir, MG sayfalarinda su an TR'de olmadigini falan okumustum (cunku yer aldigi sahneler cekilmis bile) ..
Izninizle HS-Soundtrack albumunden bir alinti yapmak istiyorum :
Mehmet bize sila, Mehmet bize gurbet :sad53:
Soyle agiz tadi ve gonul rahatligiyla izlettirmicekler su çocugu bize ..
Benimde şekerim sabaha kadar çemkirebilirim. Yani Fikret Kuşkan ı bu yüzden seviyorum. Adam şahane rol çıkarıyor böyle de fıtık ediyor. Nisan da saf mı yahu. Alalhım insan hiç mi doktora gitmez. Hiç mi baktırmaz sonra bi kendine.. Osmanlı gelini ama akıl bi karış havada pehh...
Alinin bu hafta Selin e davranışlarına sinir oldum hıh. Tamam kıza ilk bşaında söyledin bela istemiyorum takıntı istemiyorum diye. Ama kızcağız aşık oldu. E sende onu gördüğünde o kadar sevimli davranmasaydın. Şimdi niye bi kenara atıyosun ki alla alla ya..
Nisan saçlarını dağıtırsın moduna geçti sonunda. Şükür dedim. İşte budur. Acaip tatlı oluyor böyle. Alinin bile dikkatini çekti :icon_whis Bulmaca : Fikret Kuşkan :icon_whis:icon_whis
Evet saçları gerçekten çok güzel olmuştu.Ayrıca neymiş
-Murat kızları annesinin güzelliğiyle kıyaslıyormuş
Neymiş
-Murat annesine hayranmış
Ben demedim Ali dedi :)
Acaba Ali içinde öylemidir ki :img-icecr
Elif için dedikleri dikkatimi çekti.Deli güzeldi mi dedi bana mı öyle geldi :) Yolda yürürlerken bir bakan bir daha bakarmış.Ben gördüm bir kere Elif'i...Külliyen yalan...Yok öyle bir şey :hıh:hıh
Bulmaca mı :blink:
Fikret Kuşkan mı :img-swoon
Hiç beklemezdim böyle bir sahne şahsen...Ben bir kere de burda pes demek istiyorum.PES :dito
Tubi'can nerde o eski fragman beklemeler :icon_whis
Seda Sayanları mı izlemezdik, şirinleri bile ezberlemiştim artık fragman bekleye bekleye! Özette heyecan verici birşey yok fragmanı dizi biter bitmez gözümüze sokuyorlar. Şimdi kimse düşünmüyor bu garibanlar neyi nasıl yorumlayacak valla sıkıntılıyım kardeş. Burdan yetkililere seslenmek istiyorum.
Öhöm öhöm.
İtina ile fragman beklenir, özet didiklenir ona göre yollayın gari :img-pilot
Evet birde Selin meselesi var di mi?
Resmen hayal kırıklığı modundayım :blink: (aha böyle)
Ya bu kadar mı bir kız karakter değiştirir. Ne istiyorsun adamdan bıraksana yakasını aşıksan aşıksın ne yani bu adama senin tapulu malın mı kocan mı?
Sanırım bu değişimin sebebi kızın sonradan gözümüze sempatik gelmeye başlamış olması aslında tamamen misyonu Ali'yi çileden çıkarmakmış!
Hele o ilk defa biri beni reddediyor dedi ya :img-cool2
Al yakasından tutup aşağı atıcan o derece sinir oldum yani. :img-pilot
Ama ben Aliye sinir oldum Handecim yahu. Kıza ilk zamanlarda sempatik ötesi davranan oydu. Yazık diil mi o kıza da? Ama kız başına kalınca soğudu birden. Gerçi kızda da suç var ne diye yapışırsın adama di mi ?
Biz sevmeyelim kimseyi yahu Murat ı böle ettiler Selin böle :( Yazık bize de...
RAbishcim :) Ahanda Orhandan ne beklerisn ki zati peh. Bu arada Murat konusun benimde aklıma geldi arabada öle der belki . Ama Alinin o anki mahzun halleri yaktı kavurdu beni. Fragmanda olsa sinir bişi..
** Altta RAbish imi görüyorum.. Rabishim canım gelecek fragmanda yine mucuklar havada uçuşuyoo:sad53:
Mucuk deme ya :icon_sorr Zaten bu bolum ekranin bir parçasini (bilin bakalim hangi parça) elimle gizleyip oyle izledim :img-hyste Sahne guzelliginde hiçbirsey kaybetmedi kanimca.
Fiko hakkinda soylediklerinede katiliyorum, adama artik birsey demiyorum, sustum, saygi durusu modundayim :)
Orhan yine bir suru bela yaratti, hangi akla hizmet uzaklastiriyor ki Mehmet'i. Zaten 2 bolum borçlari vardi bize, simdi birkaç bolum daha eklemesinler ..
Evet saçları gerçekten çok güzel olmuştu.Ayrıca neymiş
-Murat kızları annesinin güzelliğiyle kıyaslıyormuş
Neymiş
-Murat annesine hayranmış
Ben demedim Ali dedi :)
Acaba Ali içinde öylemidir ki :img-icecr
Elif için dedikleri dikkatimi çekti.Deli güzeldi mi dedi bana mı öyle geldi :) Yolda yürürlerken bir bakan bir daha bakarmış.Ben gördüm bir kere Elif'i...Külliyen yalan...Yok öyle bir şey :hıh:hıh
Bulmaca mı :blink:
Fikret Kuşkan mı :img-swoon
Hiç beklemezdim böyle bir sahne şahsen...Ben bir kere de burda pes demek istiyorum.PES :dito
Bir pes de ben demek istiyorum. Hayır neyi amaçladılar ki ? Fikret in nası bi insan olduğunu biz bilmiyo muyuz ? Onu ünlü sanmıyo muyuz ? Bulmaca da ne işi var komiklik mi yaptılar ? Esprimiydi peh..
Ay evet deli güzel dedi. Anam bu bizim lafımız dedim ben bi ara hep öle konuşurdum tüm çevreme sarmıştım. Höh yane dizide deli güzel lafınınne işi var. Ay Nejatcım o kadar dedim sana sarma laflarımı diye.. Öhöömmm.. Bence de deli güzel değildi. Hoştu diyebiliriz ama deli güzel ıı-ıhh..
Evet Murat annesini kıyaslarmış amanda aman.. O aradaki bakışmalar nasıldı öyle..
-Burada bekleyin. Çay içeriz.. Öhömm noluyooo noluyoooo :)
Seda Sayanları mı izlemezdik, şirinleri bile ezberlemiştim artık fragman bekleye bekleye! Özette heyecan verici birşey yok fragmanı dizi biter bitmez gözümüze sokuyorlar. Şimdi kimse düşünmüyor bu garibanlar neyi nasıl yorumlayacak valla sıkıntılıyım kardeş. Burdan yetkililere seslenmek istiyorum.
Öhöm öhöm.
Bende senle beraber seslenmek istiyorum. Bu uykusuz gecelerimde pat diye fragman yorumu diil anamm gelecek bölümde nolcakkk demek istiyorum yahu. Bölümümü yorumlamak istiyorum..
Rabüş yine aklıma bit yeniği getirdin ba baa!
Belki babası zorluyor diye öyle demiştir onun yanında,arabada seninle samimi olmam istemiyorlar Murat Abi dyecektir. İnşallah öyle bir sahne olur ben çıldırabilirim yoksa :icon_whis
Birde Memo'can için bende birşeyler yazayım.
Biz sensiz İstanbul'a düşmanız. :sad53:
Güneş'i yollasak bedelliye olma mı? :img-blush
Mucuk deme ya :icon_sorr Zaten bu bolum ekranin bir parçasini (bilin bakalim hangi parça) elimle gizleyip oyle izledim :img-hyste Sahne guzelliginde hiçbirsey kaybetmedi kanimca.
Fiko hakkinda soylediklerinede katiliyorum, adama artik birsey demiyorum, sustum, saygi durusu modundayim :)
Orhan yine bir suru bela yaratti, hangi akla hizmet uzaklastiriyor ki Mehmet'i. Zaten 2 bolum borçlari vardi bize, simdi birkaç bolum daha eklemesinler ..
Yaf bi ara hakkatten Vildanın nefesini ensemde hissettim bende çekim yüzünden :) Ekranı kapamıyorum tamam da :P Bi de sürekli konuşurken Mehmetin dudaklarına bakması yok mu.. Ya iki dakka bi bırak alla alla. İnsanın gözüne bakıp da konuşulur yahu dudağa bakılmaz. IA dada Filiz öyleydi Sürekli Yılmazın dudaklarında gözler :)
Ben de saygı duruşundayımbir hafta kalabilirim böyle yani. Tavan ötesi yaptı. Her bölüm atıyo hayranlık seviyem.
Biz yine 2 bölüm hasretiz MEmoya Rabishcim. Ancak Güneş ziyarete giderse falan görürüz. İlle de Mehmetsiz diyolar.. Anlamıyorum yahu.
Rabüş yine aklıma bit yeniği getirdin ba baa!
Belki babası zorluyor diye öyle demiştir onun yanında,arabada seninle samimi olmam istemiyorlar Murat Abi dyecektir. İnşallah öyle bir sahne olur ben çıldırabilirim yoksa :icon_whis
Birde Memo'can için bende birşeyler yazayım.
Biz sensiz İstanbul'a düşmanız. :sad53:
Güneş'i yollasak bedelliye olma mı? :img-blush
Ya o benimde aklıma geldi tekrar ediyorum Alinin bakışlarına gurban... Orhan ödesin o bakışların bedelini. Dizi sonunda örenicek nasılsa kim kimin nesi diye. Aynı bakışları Orhanda istiyorum sayın senaristler... Acı çeksin acıııııı
**yatak vakti geldi..ii geceler :)
Ama ben Aliye sinir oldum Handecim yahu. Kıza ilk zamanlarda sempatik ötesi davranan oydu. Yazık diil mi o kıza da? Ama kız başına kalınca soğudu birden. Gerçi kızda da suç var ne diye yapışırsın adama di mi ?
Biz sevmeyelim kimseyi yahu Murat ı böle ettiler Selin böle :( Yazık bize de...
Etme eyleme Tubi'can o şirinliklerin niye olduğunu sende bende biliyoruz. :img-icecr Bizim Selin'i sevmemizin en büyük nedenlerinden biri kendine güveni olan, insanı rahat bırakan, rahatlatan yanıydı. Nerde o Selin şimdi! Hani :img-swoon:img-meeti
Doğru ya biz Orhanı sevelim belkim birşeyler değişir de! Aklı başına gelir. :img-dirol
Öhöm öhöm.
Kanımca ellerinin ayarı yok.Önceden :icon_whis (ne kadar önceden siz bilirsiniz :) ) inim inim inlenirdi hatırlıyorum.
Sonra birden :icon_whis ne olduysa fragmanlar dizi bitiminde hemen verilmeye başlandı :)
Açıkçası şu an benim için çok da önemli değil.İnatla izlesem de beni tam anlamıyla içine alabilmiş değil dizi.Bir sonraki bölümü heyecan içinde beklemiyorum açıkçası.Belkide gerçekten bunda fragmanların hemen verilmesinin payı var :icon_sorr
Ama sanırım bimkolik söylemişti...Şengiller'in yazdıkları yavaş yavaş kanına giriyor insanın sonrasında da kurtulamıyorsun diye :img-yes:
Hissediyorum 8 ya da 9. bölüm civarlarında bizi can evimizden vuracak bir şeyler olacak :icon_whis
Yaf bi ara hakkatten Vildanın nefesini ensemde hissettim bende çekim yüzünden :) Ekranı kapamıyorum tamam da :P Bi de sürekli konuşurken Mehmetin dudaklarına bakması yok mu.. Ya iki dakka bi bırak alla alla. İnsanın gözüne bakıp da konuşulur yahu dudağa bakılmaz. IA dada Filiz öyleydi Sürekli Yılmazın dudaklarında gözler :)
Ben de saygı duruşundayımbir hafta kalabilirim böyle yani. Tavan ötesi yaptı. Her bölüm atıyo hayranlık seviyem.
Gece 2-3 ten sonra forumu kapatıp +18 mi yapsak ne :img-pilot
Ben Vildan'ın genelde oyunculuğunda öyle bir seksapalite gözlemliyorum. Yani aynı şeyleri Abisi Ali'ye de yapması sadece bir tesadüf mü?
Yoksa Güneş'i tutkulu bir karakter yapmak için mi uğraşıyorlar bak orasını anlayabilmiş değilim.
Ama bende yeri gelmişken şunu itiraf edeyim. Bütün oyuncularda kendine has bir çekicilk var. :img-yes:
Yalnız Ali'nin babalık duyguları iyice kabardığındamıdır yoksa o saçlarını yana ayırdığındanmıdır pek bir mazlum görünüyor gözüme :icon_sorr
Ama sanırım bimkolik söylemişti...Şengiller'in yazdıkları yavaş yavaş kanına giriyor insanın sonrasında da kurtulamıyorsun diye :img-yes:
Hissediyorum 8 ya da 9. bölüm civarlarında bizi can evimizden vuracak bir şeyler olacak :icon_whis
Bimkolik'cim üçüncü kuşak şengillerden olduğundan o bizden daha tecrübeli bu konuda!
Bu gece diziyi izlerken aklıma geldi. Acep 13. bölüm yine bir final havasında olur mu diye düşünmeden edemedim. Sonuçta sezonluk anlaşma yapılmış ama ilk 13 bölüm karar aşamasında olabilir mi ya da senaristler o şekilde yazmış olabilirler mi? :img-icecr
akşam yine çok güzel bir bölüm izledik. Ailelerinin mutsuz olmamaları için mutsuz yaşayan bir çiftin birbirlerine sadece merhametle bakmaları ne kadar acıdır. gerçek hayatımızda da böyle değilmidir. Kendi mutluluğumuz en son gelmezmi. Anne,Baba,Kardeşler,çocuklar,arkadaşlar en son biz.
Bunları çok ince işlediği için bu diziyi çok severek izliyorum
,Emeği geçenlere teşekkürler
Bıçak sırtı herzamanki gibi bu bölümde çok güzeldi.Fikret kuşkan yine çok güzel bir şekilde oyunculuğunu konuşturdu :happy0064 o kadar güzel oynuyorki ne kadar hayranı olsamda oynadığı karektere gıcık kapmaya başladım tabi orhan karekterini bir yerdede hak verdiğim durumlar oluyor aslında hep hak veriyorum orhanın kafası şu aralar bayağ karışık resmen hem ali hemde kardeşi mehmet cephesinden köşeye sıkışmış gibi ne yapıcağını bilmiyor bide arkasında gıcık serra var sinir olacağım ya adamın hiç dertdi yokmuş gibi bide o çıkıyor.Neyse bu bölümde tam anlamıyla muhteşemdi.Şimdi tek üzüldüğüm nokta fragmanda mehmettin saçının kesilmiş olması beni çok üzdü ya ah o güzelim saçlar gitti ne güzel saçı vardı ya:icon_sorr
tubi sana katılıyorum..
insan biriyle konuşurken dudaklarına bakmazki :D
herhalde geçen bölümki öpücüğün etkisinde kaldı :)
ama yinede o sahnede hiç güzel bi oyunculuk sergilemedi v.a diğer sahneler iyiydi ama o sahne kötüydü...
hareketleri..
mimikleri ve nefes alış-verişi çok rahatsız ediciydi..
ben ali bi an herşeyi anlatacak sandım ama sadece bi kısmını anlattı neyse ztn nisan da herşeyi bi bölümde öğrenmesinki heyecan unsuru sonraki bölümlere kalsın:img-pilot
ya şu FİKRET KUŞKAN nasıl bi oyuncudur böyle allah aşkına o nasıl döktürmektir öyle:good: hele mehmetle karşılıklı bağırma sahneleri yok muydu keza mehmet de süperdi o sahnede özellikle mehmetin o askerlik kağıdını masaya vuruşu oturduğum yerde hopladım valla o ne masaya vuruştu öyle gerçi sonuna kadar haklıydı orhan da kardeşiyle uğraşacağına güneşi saf dışı etseydi ya hem ozaman bize kendini biraz affettirirdi:icon_whis
bu bölüm favorilerim kesinlikle fiko ve memo:good:
gıcık olduklarım ise serra(neyseki az gösterdiler),selin(iyiki başına dert olmicam dedi) ve tabiki güneş:icon_whis ya bu kızın gözlerinde bi sorun mu var mehmetle olan yakın plan sahnelerde acayip rahatsız oldum(hoş ne zaman olmuyorumki):img-pilot mehmet karşısında ne kadar rahat oynuyasa vilda da o kadar kötüydü yani aynı sahnede bi memoya bakın bi vildana:icon_whis
bu arada memo demişken ya ne askerliği yaa:icon_sorr allahım bu biz mehmet sevenlerin kaderimi yoksa çilemiz dolmadı mı daha önce musatafanın ölümü şmdi m.ertuğrulun askerliği ya şu adamı doyasıya izleyemicekmiyiz bi türlü ztn saçını da kesiyolar_ki kendisi uzun saç sever_:sad53: neyse bakarsınız güneş ziyarete gider:img-pilot
Yaziyim mi yazmiyim mi diye acaip düşündüğüm bi başlık:)Dizi gibi başlığının da kendine has bi gerilimi var:)Uzun süredir takip ediyorum ama bi türlü yazamadım.Bugüne nasipmiş:)Diziyi izlediimden beri Güneş karakterini oynayan kişiliğe bi türlü alışamamıştım.Bende mi bi sorun var die düşünüyodum ama başlığı görünce vazgeçtim;)Yoruma gelince neden alinin o iğrenç bıyıklarını kesmek yerine mehmetin güzelim saçlarını kesiyolar:(Mehmet Güneş konusuna gelince bu kadar erken biraraya gelince gelecek bölümde çok ayrı kalırlar die düşünüyor ve ümit ediyorum:)Ayrıva Orhan karakterine de sinir oluyorum ama belki Mehmet le Güneşi ayırır dimi:)
Ama bende yeri gelmişken şunu itiraf edeyim. Bütün oyuncularda kendine has bir çekicilk var. :img-yes:
Yalnız Ali'nin babalık duyguları iyice kabardığındamıdır yoksa o saçlarını yana ayırdığındanmıdır pek bir mazlum görünüyor gözüme :icon_sorr
Haklısın hyoldascığım, bütün oyuncularda bir karizma var, hangisinin sahnesi olursa olsun buram buram kalite kokuyor, hakimiyetlerini görüyorsun, damgalarını vuruyorlar...Mehmet Günsur'un Beyaz Gelincikte yazılan replikler ve sahnelerle yeteri kadar performansını izleyemediğimi düşünürdüm, çok şükür bu dizide bütün yeteneğini ortaya çıkarma şansı oldu da bizler de seyrine doyamıyoruz..
Bimkolik'cim üçüncü kuşak şengillerden olduğundan o bizden daha tecrübeli bu konuda!
Bilmez miyim? Onlar benim hayatımda milat..Ben öyle Asmalı, İkinci Bahar falan gibi dizilerle ortalık yıkılırken bile Türk dizisi izlememiş biri olarak ilk izlediğim dizi BİM dir. İlk kez forumlarda endam etme sebebim yine onların dizisi sayesinde..
Tecrübe demişken, 8 veya 9. bölüm diyorumki zokayı yuttuğumuz bölüm olacak. Hep öyle oluyor. Ondan sonra da istesende kurtulamıyorsun..
Bimkolikçim zokayi yutmak ne demek ? :) beni aydinlatirmisin acaba ?
Dunku bolumde Selim Resat hariç ailenin butun uyeleri Nisan & Orhan'in zoraki evlilikleri hakkinda birseyler soyledi .. Bence bu iliskinin çatirdayabileceginin gostergesi (daha ne çatirdamasindan bahsediyorsam, 3 bilemediniz 4 bolum sonra Ali & Nisan ...:img-icecr anladiniz siz)
Birden hepsinin bu konudan bahsetmesini garipsesem de herseyin yolunda olmadiginin farkinda olmalari guzel.
Ozellikle Nisan'a cok acidim, cunku Orhan elini tutup ona guzel sozler soyleyince nasil da sevindi, yuzunde ufak çapli bir tebessum sezdim :icon_sorr sanki ilk defa boyle sozler duyuyormus gibi. Birde bu replik vardi : "Ben annemin hayallerini gerçeklestirdim, sen kendininkileri gerçeklestiriceksin .." :(
Ayrica Nisan'i git gide daha cok sevmeye basladim, Melisa'nin oyunculugunun her geçen bolum daha iyi olmasi ozellikle en buyuk neden. Birde her bolum saçlarini ruzgara teslim edip boyle guzel giyinse :img-icecr ohoo deymeyin keyfime
Sevgili Rabish...
Ben şöyle diyeyim :)
Zokayı yutmak;saplanıp kalmak=tiryakisi olmak=sürüm sürüm sürünmek=ne kadar saçmalarlarsa saçmalasınlar bırakamamak=kanına işlemek gibi hissiyatları yaşamadan önceki son adım oluyor kanımca :)
Yuttuktan sonrası içinde GEÇMİŞ OLSUN demekten başka söze hacet kalmıyor :)
Bu Şengiller'in taktiği bu :img-icecr Yani üçüncü kuşak Şengilci bimkolik'in dediğini ikinci kuşak Şengilci olarak onaylıyor altına imzamı atıyorum...8 ya da 9. bölüm diyorum :good:
Şey gibi Rabişim, onu terkeden bir kız için yağmur altında ıslanıp, umrumda değil demek gibi... :img-in_lo Ya da şu iki kaşın arasında koca bir hayat var derken hüzünlü bir şarkı dinlemek gibi. :img-pilot
Nisan-Ali aşkı beni yavaş yavaş çekmeye başladı. Özellikle de Nisan'ın o masada oturduğu saçları açık hali, Ali'nin ve benim bittiğim andı. O duyguyu çok iyi hissettim.
Birde Ali'nin, Murat'ın Nisan hakkında söylediklerinden etkilenmiş olması. :img-in_lo Aynı Bimkolik'cim gibi bana da zokayı yutacağımız bir aşk izleyeceğiz gibi geliyor.
Cok tesekkurler beni aydinlattiginiz icin sevgili alamehmet ve Handem =)
Aslinda hayatimda bir iki kez bende zokayi yutmusum da adini bilmiyormusum. :)
Dunku bolumun reytinglerini cok merak ediyorum, soz konusu dizi BS olmasa dun geceki rezaletten sonra reytingler kotu gelsin dicem ama ucu banada dokunuyor.
Birdaha boyle bir saçmalikla karsilasmayiz umarim, halbuki Kanal D'yi akilli kanal bellemistim :hıh
Güneş ile Mehmet ilişkisi hakkında yazılanları okuyunca gerçekten çok şaşırıyorum. Mehmet'i ben bu ilişkide daha şapşal görüyorum açıkçası :img-pilot
Güneş gibi bir kızla ilk defa karşılaşıyor ve ne yapacağını kendi bile bilmiyor.
Bunu bar sahnesinde Güneş onu ararken yaptığı davranışlarla çok iyi yansıttı. O kadar tecrübeli bir adam için hele :img-blush:img-blush Aşk gözünü kör etti Memo'canın
Güneş'in tecrübesiz olması, onca sene kimseyle beraber olmadan hayatını abisine adaması ve akabinde prensini bulması sonucu bu kadar şaşkın olması gayet normal!
Herkes ilk öpüşme tecrübesini hatırlasın! :icon_whis
Aa ne sapsalligini gordun sen Mehmetcigimin bakiyim :)
Tamam, Mehmet kadinlar konusunda bilgili/tecrubeli vs ama taktir edersin ki Mehmet her zaman yigeninin gerçek ailesinden olan biriyle cikmadi :img-pilot
O yuzden sasirmasi, ne yapmasi gerektigini bilmemesi son derece normal ve dogal bence. Hatta telefondaki sahneyi cok begendim ben :img-icecr
Ben hala ayrilmalarini ve Mehmet'in baska birini bulmasini bekliyorum durust olmak gerekirse, hadi Sengiller goriyim sizi, ayirin su ikiliyi de "surundurun" bizi ..
bitanem_61
16-10-07, 12:37
Orhandan nefret edirken içimde hep bir umut var dı merak etmişimdir gerçekten kısır olan nisan olsaydı orhan aynı şeyi yapıp bir çocuk evlat edinirmiydi öğrendikki etmezdi gerine gerine kısır olanın nisan olduğunu söyler babasına kalmadan boşardı iyi bir kocaymış gibi hala sırrı saklamak istiyorya nisanda bu na inanıyorya saftirikmidir salakmıdır hiç insan şüpelenmezmi seni sevmediği belli artık her fırsatta dile de getiriyor her hangi bir insanın muratın ailesi olacağını düşünüyorsunda diğer konuda hiç şüphe duymaması tuhaf orhanın çöküşünü izlemek çok güzel olacak gurur duyduğu herşey elinden tek tek gideince
Selini bir şekilde almanyaya yollansa iyi olacak takıntı istemezmiş kimseye bağlanamazmış e ne oldu da bu kadar bağlandı benim kaçırdığım birşeyler var galiba alinin ümit verdiğini görmedim bu kız neye güvenerek bu derece rahat ilerde başa bela olur al selini vur serraya ikiside gıcık
selim reşata birileri normal hayata dönmesini söylemeli artık muratın aklını da kendi bildikleriyle dolduruyor sonra okulda kavga yahu babalık çocuk sadece geziye gidiyor yok sen evsahibi sayılırsın şu rası bizim bu nu biz almıştık oof afaganlar bastı
Nisanın açık saçlı hali çok güzel olmuş alinin beğenisini de izledik acaba orhan nisanı o haliyle gördümü:icon_whis sonra yine toplamıştı nisan la ali sahnelerinde ki müzik çok güzel
:img-hyste:img-hyste
Çok beklersin Rabişşş :icon_whis
Tabi şaşkınlık içinde olması gayet normal yalnız ben bu "Güneş" (dikkatinizi çekerim Güneş diyorum :) ) karakteri hakkındaki olumsuz yorumların fazlaca olduğunu düşünmeye başladım. Yani sonuçta hep söylediğim bir şey var! Ben bir şeyi sevmişsem günahıyla sevabıyla severim. O yüzden sanırsam Güneş'e daha fazla şans veriyorum, onun saflıklarını maruz görüyorum. Bence sırf Mehmet'in sevgilisi oldu diye bu kadar üstüne gitmeyin derim. :icon_whis
Yazıktır günahtır.
Bunun yanı sıra Orhan içinde aynı hisleri taşıyorum onu da anlamaya çalışıyorum. :icon_sorr Pek anlamıyorum ama :img-pilot
Ve şunu görüyorum şu bölüm yorumlarında kimi eleştirsek haftaya telafisi oluyor. Örneğin Rana Hn. Nisan'a dün söyledikleri gerçekten çok samimi ve içtendi. Anne kız ilişkisini çok güzel yansıttılar. Ayrıca Nisan'ın kardeşine söyledikleri. :icon_cry::icon_cry:
Bimkolikçim zokayi yutmak ne demek ? :) beni aydinlatirmisin acaba ?
Ayrica Nisan'i git gide daha cok sevmeye basladim, Melisa'nin oyunculugunun her geçen bolum daha iyi olmasi ozellikle en buyuk neden. Birde her bolum saçlarini ruzgara teslim edip boyle guzel giyinse :img-icecr ohoo deymeyin keyfime
Zokayı yutmak, aslında rabishcim, deyim olarak tam karşılığı kandırılmak gibi geçse de, zoka:oltanın ucuna bağlanan yem ama içinde kanca var. O yemi yemek için yaklaşan balık bir ham yapar, yemle birlikte gırtlağına iğne saplanır ki kurtulması mümkün değil zira ters dikenlidir o iğne. Acı içinde kıvranır durur kurtulamaz.Bu acı içinde kıvranıpta kurtulamayacaklar bizler olacağız yani..
Bende Melisadaki performansyükselmesinden çok memnunum, gözlerine de hakim olmaya başladı artık korkmuyorum ona bakarken..
Aa ne sapsalligini gordun sen Mehmetcigimin bakiyim :)
Tamam, Mehmet kadinlar konusunda bilgili/tecrubeli vs ama taktir edersin ki Mehmet her zaman yigeninin gerçek ailesinden olan biriyle cikmadi :img-pilot
O yuzden sasirmasi, ne yapmasi gerektigini bilmemesi son derece normal ve dogal bence. Hatta telefondaki sahneyi cok begendim ben :img-icecr
Ben hala ayrilmalarini ve Mehmet'in baska birini bulmasini bekliyorum durust olmak gerekirse, hadi Sengiller goriyim sizi, ayirin su ikiliyi de "surundurun" bizi ..
Ben de rabish gibi düşünüyorum hyoldascığım.
İnsan her gün yeğenin aslında yanlarında çalışan şöforlerinin çocuğu olduğunu öğrenmiyor. Mehmet resmen şoka girdi..Hem de çift taraflı elektroşok. Bir yandan ağabeyinin yalanı, üstüne aşık olmaya başladığı kız bu yalanın bir parçası..Vah garibim vah yani.. Ağabeyinin aldatması plus birlikte olduğu kızın..
Çifte ihanet bir günde her bünyeye zarar..Konuşabildiğine şükür garibin..İnsan böyle bir şeyi öğrendiğinde ağabeyiyle geçmişe yönelik düşünceler, yaşadıkları beyninde canlanmaya başlayıp zihni allak bullak olur ama bu çocuk bir de Güneşle yaşadıklarını tahlil etmek, işin içinden çıkmak durumunda.. Çok zor işi çok Mehmetin..
**BIÇAK SIRTI***
Ali, akşam ben röllerini ve oyunculuğunu yapmacık buldum...oğlu ile sarılmaları çok yapmacıktı...ancak Nisan'a Murat'ı söylememesi -- benim oğlum öldü demesi düşündürücü..:img-yes: onu incitmek , üzmek istemedi..Murat oyuncusu çocuk çok neşeli ve aktif..kutlarım...:happy0064..zenginler ancak hastanedeki o sahneler çok dandik olmuştuu....:img-yes:..Ali'nin içeri dalışı da çok gereksizdi...
Orhan ve Nisan arasındaki ilişki,
görücü usülü evlilik ve aşk sorularına en yerinde bir örnek..dedenin **şehzadem** sözleri bana Sıla dizisindeki **ağa mayası**sözlerini anımsattı...zorla ve zorunlu...Orhan'ın karısına olan saygısı gözlerimi yaşarttı...:img-yes:
Mehmet ile Güneş ilişkisi ,
daha çok sorun olacağa benziyor..Mehmet'in askerlik işlemini abisi nasıl olur da ansızın çıkarır ,tecil edilen askerliği bir yakını öne çekebilir mi?, bilmem bu işeri???
dizide bu hafta genelde kurgu sahnlerin geçişleri çok hızlı idi,:img-wink::img-wink:
akşam jenerikte bir şey dikkatimi çekti.. oyuncuları gösteriyor,dizideki meslekleriyle meşguller ve isimleri yazıyor..
Ali--atölyede
Orhan--mücevher işinde
Mehmet--bardak temizliyor
Nisan ise kirpiklerine rimel çekiyor...ne alaka anlamadım?????
Bencede günes-mehmet daha cok sorun yasayacak..
Bunlar cicim ayları :D
Bikac bölüm sonra onlarda ayrılacaklar...Sengiller bunu kesinlikle yapıcaktır...
Tabi yine arada barısmalar olucak..Ama yine ayrılıcaklar..öyle öyle takii Finale kadar :img-yes:
Hani bazı dizilerde olur ölesiye sevdiğin kızı bazı seyler yasarsın sonra biseyler olur unutuverirsin..Bide bakmıssın daha iyi birini bulmus ona asık olmussun..İste keske mehmet-günes askında da böyle bi durum olsa..
Ama sanırım günes-mehmet ömer-ceren gibi bu yasadıklarının ardında kalıcaklar hep..bazen mutlu bazen kavgalı...
forgetmenot
16-10-07, 13:27
Ben de dün akşam şunu farkettim.Nejat İşler'e iyi bir erkek berberi lazım.Çünkü bıyıklarının (kendine göre)sağ tarafı bence sol tarafından uzun.Dudaklarından fazla aşağı iniyor.Simetri hastası filan değilim aksine dağınıklık göbek adımdır:img-yes:ama bıyıkların durumu bariz asimetrik arkadaşlar.Nejat'ın karizmasını etkiliyor ister istemez.
Bencede günes-mehmet daha cok sorun yasayacak..
Bunlar cicim ayları :D
Bikac bölüm sonra onlarda ayrılacaklar...Sengiller bunu kesinlikle yapıcaktır...
Tabi yine arada barısmalar olucak..Ama yine ayrılıcaklar..öyle öyle takii Finale kadar :img-yes:
Hani bazı dizilerde olur ölesiye sevdiğin kızı bazı seyler yasarsın sonra biseyler olur unutuverirsin..Bide bakmıssın daha iyi birini bulmus ona asık olmussun..İste keske mehmet-günes askında da böyle bi durum olsa..
Ama sanırım günes-mehmet ömer-ceren gibi bu yasadıklarının ardında kalıcaklar hep..bazen mutlu bazen kavgalı...
keşke dediğin gibi olsa yani bi kavga etseler ve ancak finalde barışsalar biz de 40 blm onların küs hallerini izlesek sürekli öpüşmelerini izlemekten iyidir:img-hyste
şaka bi yana çabuk barışmadı mı bunlar mehmet ilk şoku kısa zamanda attı üzerinden ve hemen 3'lü bi buluşma ayarladı:img-cool2
hyoldas cnm sanırım güneşin üstüne gidilmesinin nedeni sırf mehmetin sevgilisi olması deil yoksa mesela meryemce nasılda benimsenip kanıksanmıştı galiba sorun vildan ve oyunculuğu yani nsl anlattsam mesela dün akşamki halleri mehmetle karşılıklı sahnelerindeki o gözlerini kullanışı _ki gzl de gözleri var ama iyi kullanamıyo o ayrı_ bi an gözleri yuvalarından fırlicak sandım şaşı oluyodum valla onun gözlerini bi o yana bi bu yana oynatmasından:img-hyste sonra nefes alıp verişlerini ensemde hissediyodum sanki:img-pilot
ama aynı sahnede bi de mehmete bak nasılda rahat ve göz yormayan bi oyunculuk sergiledi:good:
ben yeni yeni bu diziye bakmaya başladım ve dün akşam ilk kez başından sonuna kadar seyrettim.
ilkönce jenerikten başlamak istiyorum; kardeşimle seyretmeye çalışırken ( bir kardeşle dizi seyretmek çok zor hele ki o kardeş problemliyse) dizinin arka planda çalışanlarının çoğunun Hp dizisindekilerle aynı olduğunu gördüm. Senaristlerimizi de onlara dahil edersek daha bir sevimli geldi bana bu dizi. Sakın yanlış anlamayın amacım kıyaslamak ve benzerlik kurmak değil. Hani eski bir dostu gördüğünüzde sevinirsiniz ya onun gibi bir şey.
beni en çok etkileyen dede ( ismini şimdi hatırlamıyorum) ve rana hanım oldu. nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama bir farklılık yaşatıyorlar, konuşma şekilleri vurgulamaları. gerçekten farklı olduklarını hissettiriyorlar.
forgetmenot
16-10-07, 13:48
Nejat İşler dün gece karısıyla tanışmasını detaylı şekilde anlatırken, aklıma geldi.Zengin bir evli karı kocanın yanında çalışırken karısını tanımış.Acaba diyorum bu senaristler biz karısının katili Şehsuvar Aktaş mı derken,bizi yine ters köşeye mi yatıracaklar??Belki Nejat İşler'in karısı o evli erkekle daha önce aşk yaşamıştı???Veya adam evli olmasına rağmen Nejat İşler'in karısına 'çılgınca'(deli gibi) aşıktı.Evlenince kendine yediremedi bir yıl geçmesine rağmen gitti evli kadını buldu,akli dengesi bozuktu,Nejat'ın karısını öldürdü!:img-policOlamaz mı????
Meryemce mazlumdu o yüzden sevilmişti. Güneş dişli ama :img-wink:
Neyse burası onun tartışılacağı bir platform değil. Zaten yaşanan aşklardan çok ilişkilerin nasıl yaşandığı önemli benim için o yüzden o konulara girmemekte şimdilik fayda var. :img-yes:
Sevgili Forgetmenot, yorumlarına bayıldım. Özellikle Nejat'ın berbere ihtiyacı var gerçekten. Saçları çok uzamış, biraz daha olgun göstermeye çalıştıkları için yana yatırıyorlar, onu anladık. Ama bıyıklarıyla çok oynadığı için sanki birazcık bıyıkların yönü değişmiş gibi. :icon_whis
bitanem_61
16-10-07, 14:23
fragmanda görüldüğü üzre mehmet askere gidicek de niye 1 ay askerlik yapıyor ben anlamadım bedellimi var yoksa şehzadeler az mı askerlik yapıyorlar
mehmetin askerliği yüzünden abisine kızgınlığı artmıştır gidişi suskun olur ama dönüşü muhteşem olacak diyorum:img-yes:
ayrıca 1 ayı hızlı geçerler sanırım 4 hafta mehmetsiz olmaz yazık oldu saçlara
aklıma gelmişken mehmet orhana iykide eski zamanlarda değiliz ordaki abiler gibi kardeşini zindana atasın gibi birşey söyledi :good: bence haklı orhandan her şey beklenir
şu kasiyer kız alinin aklına nisanı soktu yoksa patronun karısınamı aşıksın dedi ali nisana o gözle bakmıyordu şimdi daha farklı bakıyor gibi geldi adamın aklında nisan yoktu bile :)
şu kasiyer kız alinin aklına nisanı soktu yoksa patronun karısınamı aşıksın dedi ali nisana o gözle bakmıyordu şimdi daha farklı bakıyor gibi geldi adamın aklında nisan yoktu bile :)
ben senin gibi düşünmüyorum karahan bazen alinin nisana bakışı değişiyor özlelliklede geçen hafta nisanın eline kıymık battığı zaman tabi bu benm düşüncem:)
akşamki bölüm çok güzeldi bir an gerçekten alinin nisana muratın babası değilde akrabasıyım diyebilir diye aklıma gelid ama öyle olmadı birde şu mehmetin asker konusu nerden çıktı ya neyseki bir aymış:happy0064:happy0064
ikizlerbur
16-10-07, 16:45
merhabalar...
her zamanki gibi güsel bir bölümdü
Orhan büyük sırrını biriyle paylaştı..
Mehmet haliyle şokta çokta normal ee tabi yıllardır öz yiğeni var sanıyor ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değil..
Mehmet bu olaydan bu kadar sarsılmışken ailenin diğer fertleri özellikle selim reşat nasıl bir tepki verir bu olaya hiç kestiremiyorum
Aliye gelince oda bir nevi şokta Selin yüzünden.. Alinin Seline karşı bir şey hissetmedği ortada..Bunu açıkça bellide ediyor ama Selinin pek işine gelmiyor sanki..Ben ilk bölümlerde Selin-Ali çiftini beğeniyordum açıkcası ama son iki bölümde nedense Seline karşı bi antipati oluştu bende..
Kaza haberini ilk Nisan öğrendi sanırım verdiği tepki mükemmeldi..o yıkılışı kalemliği düşürüşü.. çok iyiydi
Ali ve Orhan onlara zaten söz yok..
Ama özellikle Alinin hastanede yaptıkları görevliyi yıkıp geçmesi..Murata sarılışı,Muratın omzuna boynunu koyuşu daha nasıl anlatayımki..en güsel sahnelerden biriydi..
Nisan akıllı kadın bu gayet açık zaten..Alinin karşısına dikilip söyledikleri (o sahnede çok güseldi bu arada)Ali oniki sene önceydi diye başlayınca açıklayacağını düşünüp sevindim ama hikayenin sadece bir kısmını anlattı
Bu hikaye Nisanın Aliye biraz daha yaklaşmasını sağladı bence
Her bölüm Numan hakkında yeni şeyler öğreniyoruz..Büyük bir pişmanlık içinde
hayatı keşkelerle dolu neden onu sahneleri ya çok duygu dolu yada çok komik:)
Ali ve Güneşin konuşmasına gelince Alidende birşey kaçmıyor zaten hemen anlamış ama bu duruma acaba nasıl tepki verir??
Mehmet ve Güneş....Murat hakkında konuştukları sahnede siz ne düşünüyorsunu bu konuda bilmem ama Vildan Atasever kötüydü o konuşurken benim nefesim tükendi..o nasıl bir nefes alıp veriştir öyle
Mehmet gayet iyiydi o sahnede ona kusur bulamıyorum zaten yokta:img-wink:
Orhan Mehmeti kendine göre köşeye sıkıştırdı..aklı sıra onu aileden uzaklaştırıyor..kendi ağzıyla söyledi zaten alt tarafı bir ay bir ay için uzaklaştırsan ne olucak uzaklaştırmasan ne olucak
Serra ve orhan çifti Serra için çok kötü bi durum,ama oda çok fazla şey istiyor
Nisan ve Ali favori çiftim özellikle şu son sahnede Nisan çok güzeldi Alide bunu belirtti zaten nasıl can attı masaya oturmak için hiçbirşey söylemedi ama gözleriyle oturmak istedği her halinden belliydi
Espride müthişti bu arada
N:Resimdeki sanatçı
A:Fikret Kuşkan:):)
Seline karşı antipati oluşmasının bazı sebepleri var aslında
aliye sorduğu gereksiz sorular kimdi o kadın,ona mı aşıksın,başka biri mi var gibi gibi,Alinin aklında böyle bişey olmamşı olsa bile bir güsel yerleştirdi beyninin bir kenarına
Şu yeni gelecek hizmetçi onu araya sıkıştırmalarının bir nedeni olmalı..Yada ben çok kuşkucuyum
Nisanla kardeşi arasında geçen diyoloğa gelince kardeşinin söyledikleri benim hiç hoşuma gitmedi bu kadarda açık sözlü olumaz denilecek cinstendi
Son olarak Süleyman ve cinayet bu bölümde pek deyinilmedi ama Süleyman pek keyifsiz nikah masasından bile kalkanilecek gibi duruyor
Ve fragman
Murat babasının dolduruşuna glmiş bu çok açık Ali bey derken bile zorlanıyor çocuk,Nisan ilk önce bir aynada inceledi kendi sonra Alinin yanına:)Sanırım polis davayı kapatıyor ve bunun üzerine Ali çok sinirlerniyor..
yine heyecanlı bir bölüm izleyeceğiz anlaşılan:img-yes:
Merhabalar...
Dün geceki bölümde aklıma gelen yerleri ben de kendimce yorumlayacağım her zamanki gibi..:)
Orhan'ın Mehmet'e sırrını açıklaması...Bunu söylerken "Büyük ailenin büyük sırrı"demesi...O kısımlarda nasıl desem sanki izleyecinin Orhan'a duyduğu antipati(karısını aldatmasından,birtakım imalarda bulunmasından,soyadına olan düşkünlüğünden vs..)azaltılmaya çalışılmış.Ama bunun asla olamayacağını Nisan'ın sözlerinde yakaladım dün..
Orhan evet zor bir durumda olabilir,sevmediği bir evlilik yapmış olabilir ama böyle bir durumda olan sadece Orhan değildi..Aman o erkek o şöyle o böyle...Bunlar asla durumu kabul ettircek şeyler de değildir benim gözümde.Ne olursa olsun hiçbir sebep bir adamın EŞİNE böyle bir yalan söylemesini-hele ki Nisan gibi anaç ruhlu bir bayansa-,bunu kapalı bir şekilde ima etmesini-her ne kadar kıvırarak özür dilese de-haklı hale getirmez...
Ne olurdu?Benim(bizlerin)tartıştığı dizinin de ana kilit noktalarından biri olan..Sözde sorunun Nisan'da olduğunun söylenmesi-bu kısmı atlasak bile-yasal yollarla bir çocuk olmaları...Aman tanrım burda Orhan'ın yalan söylediği için ailelere açıklamayı kesinlikle reddetmesinde bir vicdan kırıntısı mı var?:img-pilot
Herşey bir kenara...Böyle bir yalanın söylenmiş olmasını bir bayan olarak asla kabul edemiyorum.Kabul edilcek birşey de değil zaten!
Öyle böyle diyip bunu karısının yüzüne vurması da işin cabası...
Bu yönden SIFIR bir insan Orhan benim gözümde...Bir başka sıfırlığı ise dün hastanede Ali'ye davranışları..Oğlanı uzak tutmaya çalışıyor ama öyle bir durumda da insanın yüreği birazcık sızlar.Ne olursa olsun bir şekilde o da bir baba...Hadi oğlum hadi...Ali Bey siz dışarda bekleyin..O durumda bile bunları söylemesi,düşünmesi insanlığa da pek sığmıyor.Eşittir bencillik bir yerde...
-Yeni bölüm fragmanındaki Murat'ın Ali'ye davranışlarında ise Aferin sana Orhan diyorum sadece-
Dünün kahraman karakteri Mehmet'ti bence...İçimden geçen herşeyi söyledi Orhan'a...Söyledikleri genelde de doğruydu ve haklıydı...Orhan'ın gerektiği zaman gerekeni yapmaması halinde kendisinin yapıcağı da çok güzel ayarlanmış bir ayrıntıydı.Umarım Mehmet'in bu sözleri ilerde kaynayıp gitmez.Düğümü çözüceklerden biri hatta düğüm başı Mehmet olur.
Mehmet demilken Güneş&Mehmet'i de aradan çıkarıyım da:img-icecrBir sınavı atlattılar..Güneş'in Mehmet'e bu yüzden yaklaştığımı sanıyorsun sözleri normaldi.Kim olsa o şekilde düşünebilir.Neyse çözdüler sorunlarını ama onlar için sınav asıl şimdi başlıyor.Mehmet'in başında Orhan gibi bir abisi varsa hele:icon_whisNe yapıp edip girdi gene babasının kanına..Gene Orhan'a döndüm ama ne yapıyım sinir oldum dün:img-polic
Dizide çok beğendiğim Selin karakteri..Özellikle kendi ayakları üstünde durmaya çalışması ile gösterdiği güçle.Maalesef bu karakter de bozulma aşamasında hızlı adımlarla ilerliyor.Aşk insanı bu kadar mı değiştirir?Selin'den umudum vardı ama dün yıkıldı..Ali kendisine birşey demediği halde hemen evin hanımı tavırlara bürünmesi,birtakım yollarla hesap sorma amacı altında sorular yöneltmesi..Ailesiyle kavga edip(ki ilk defa kavga etmiyorlar)soluğu Ali'nin evinde alması..Hayır gören de uzun zamandır bir ilişkileri var d Ali birşey söylemeden kıza soğuk davranıyor sanıcak.Selin'inkinin aşk olduğu konusunda şüphelerim var.Biraz fazla beğeni olabilir mi?:img-blush
Dünün beğendiğim bir başka karakteri de Nisan oldu..Nisan karakterinin ufak da olsa sesinin bastırmaması Selim Reşat amcam oğlana "sen orda ev sahibisin"derken Nisan'ın bunu tasvip etmediğini belirtir şekilde"baba"demesi..Veya Orhan'a yukarda dediğim gibi şöyle olsa ne olurdu gibisinden sorular sorması..Düşündüklerini içinde yaşamak yerine Orhan ve Ali'ye yöneltmesi..Zamanında baskı altında(kastım tabiki kafasına silah dayanarak evlenmesi yönündeki baskı değil)evlenmesi birtakım duygularını köreltmiş olabilir ama Nisan ezik bir karakter,ezik bir kadın değil..Günü gelirse kendini de çok iyi bir iekilde savunup istediğini yapıcaktır.
Ali'nin bir an için Nisan'a gerçeği anlatıcağını düşündüm.Fakat sonra bunun Ali'nin daha önce söylediği sözlere aykırı bir durum teşkil ediceği için söylememesini daha doğru buldum.Bu ilerde Nisan açısından güvensizliğie sebep olabilir fakat iyi düşünürse o da anlayacaktır.Daha çok Orhan için sorun teşkil ediyor bu durum.O korksun:icon_whis
Kıymık olayını mutlaka söylemem lazım..Allahım gören de kadının kolu kırıldı sanıcak.Sevgili senaristler tamam anladık Ali ilgi gösterdi,Nisan ilgiye aç bir kadın olarak bunu sevdi..Kendisini önemli bir yere koydu.Ama her gördüğünde çok önemli birşeymiş gibi eliniz nasıl diye sorulmasını anlamıyorum.1 dakika içinde çıkarılan bir kıymış aşkın göz temelini attı yani..Bu kadar takınılmasını anlamadım.
-Nisan'ı kınıyorum bu arada.10 yıl içerde yatan Ali bile Fikret Kuşkan'ı biliyor.O bilmiyor-
Yukarda sözünü ettiğim ev sahibi olayına dönmek istiyorum..Selim Reşat Amcam bir bölümde bunu hatırlatmasa ne olur acaba?Hsyır o gün gözüme uyku girmez eminim..Her bölümde ailenin soyunu bir şekilde birilerine hatırlatıyor.Aman unutmayalım yıkılmış da olsa onlar bir imparatorluğun son kanları..
Kıymık sahnesi gibi dün batan bir başka konu da Orhan&Nisan'ın evlenme yolları..Üç kişi söyledi herhalde.Orhan,Melike ve Rana sultan...İzleyici bir her reklam arası kısımda bunu öğrendi.Ezberlediniz mi bakıyım...Onlar bir sultan veya şehzade dünyaya getirmek için evlendiler.Nisan'ın gözüne gözüne sokuldu dün "kızım sen aşık olmadan evlendin"diye..Tüm bu sözlerin üzerinde zaten ilgi duyduğu Ali'ye aşık olmasın da ne yapsın.Dış etkenler bu aşkta çok etkin bir rol oynuyor baksanıza..Selin de Ali'nin kafasına doktu "sen o kadına aşık mısın"yoksa diye...
Dizilerde pek ağlayan hatta gözleri dolan bir insan değilimdir..Dizileri inandırıcı bulduğumu söylemem.Aksine güldüğüm yanları dram da olsa çok fazladır.Uzun zamandır da gözlerim bir sahnede dolmamıştı.Dünkü Ali&Numan sahnesinde gözlerimin dolduğunu hissettim.Numan abimizin bu tavırları da olayın gözyaşı,yürek sızlatma kısımlarını dolduruyor..Bunu boş bir şekilde yapmıyor olmalarına seviyorum.Etkileyici bir sahneydi...
Aklıma daha kimbilir neler gelicek?Ama şimdilik bu kadar..Gene uzattım bu bölüm yorumunu.
Oyuncular hakkında da birkaç şey söylemek gerekirse..
Mehmet günsür'u dün Mehmet karakterinde şimdiye kadar olan bölümleri baz alırsak çok beğendim.
Fikret ile Nejat her zamanki gibi süperlerdi...
Melisa gitgide daha iyi oluyor.Yalnız dün sesinde bir sorun mu vardı anlamadım?Normalde de ilginç bir ses tonu var ama nezle mi olmuştur nedir dün birkaç sahnede rahatsızlık duydum fakat sonra geçmiş.Kendisine açık saç da çok yakışmış
Vildan ise dün benim için hoş ama boştu..Hele Mehmet'in karşısında yüzünü buruşturup,öyle mi sandın diye konuşmasında sahneyi her haliyle mahvettiğini düşünüyorum üzülerek:icon_whis
Yan karakterlerimizden ise Şehsuvar Bey'i(Süleyman)çok beğeniyorum son iki bölümdür..Harika bir şekilde yansıtıyor Süleyman'ın o şaşkınlık ve korku ile karışık duygularını...
slm herkese...
yıne super bır bolum..yıne heycan doruklarda...
fazla yorum yapmıycam cunku benım soyluyecegım seylerı cogunuz dıle getırmıssınız..
ben karekter hakkında yorum yapmak ıstıyorum bıraz...
oncelıkle gunes bastakı cızdıgı potreyle bıraz tezatlık olustuıyor gıbı gelıyor bana..
yada ask denen seye oda yenık dustu..
cunku bu bolumde gorduk kı gune delıler gıbı asık olmus mehmee..sıze bıraz garıp gelecek ama gunesş karekterındekı bırı cabuk tavlandı gıbı geldı bana nedense ....
mehmete gelınce orhanın mukemmlıyetcı karekerının yanında bence ustunlugunu saglamıs durumda suan..en azından abısı gıbı dusunmuyor ve kımseye haksızlık yapılmamasını dusunuyor aynı soy ısmını tasımasına ragmen..
eve bır kısı daha gelmesıyle bır karekter daha gırıyor dızıye..evdekı hızmetcının yakınında suprızlerle dolu olucagını dusunuyorum ben...
sızınde dedıgınz gıbı gunes ve memetı buyuk sorunlar beklıyor..
orhan sonunda kardesıne guvenerek bır sırrını soeldı ama ben nısanında ogrenmesı yakındır dıyıyorum...
su almancı guzele gelınce neden bu kadar alının uzerınde baskı yapıyor anlamıyorum..hayatına olesıne gırmıs bırısını ıcın almanyaya gıtmemesıbana sacma geldı acıckası..ve sunuda solemek ıstıyorum kı o kız alının basına cok ıs acıcak...
off uzun bır yazı yazmısım..bu kadar yorum yaptım ama malesef dızının so sahnesını kacırdım benı bılgılendırıısenız sevınırım..
Dünkü bölüm bugüne kadar ki en güzel bölümdü bence
Oyuncular zaten muhtesem..repliklerde cok hosuma gitti
Dizi gittikce güzellesiyor..Gicik oldugum tek sey -Selin- :D
Bu arada Bulmaca olayi cok güzeldi :)
Erkan Can´i daha fazla görmek istiyorum..
herkese merhabalar...:)
yine çok güzel bir bölümdü.
düşünüyorum da orhan neden herşeyi mehmete anlattı...kısır olduğunu bile...
sadece artık bu yükten kurtulmak için açıkladığını düşünmüyorum.
mehmette şok oldu gerçekten gerçi ben olsam bende şok olurdum.ben hep selim reşat beyin öğrendiği anı merak ediyorum.sanırım kalp krizi geçirir adamcağız.
güneş ve mehmetinde tartışmaları çok heyecanlıydı doğrusu.sanki tartışmıyorlarda cilveleşiyorlar.:img-in_lo
birde güneş ikide bir "yeneğim için seninle beraber olduğumu düşüyorsun?"diyor.
zorla çocuğun aklına bunu sokmaya çalışıyor.bir ara mehmetin yüzü düştü.aha dedim güneş yaptığını beğendin mi?soktun çocuğun kafasına neyse ki önemli değilmiş.
gerçekten ben vildanı bu dizide çok beğeniyorum.hem bir güzelliklik gelmiş üstüne hemde oyunculuğu sönük değil.
hastandeki ali...nasıl telaşlıydı orhandan daha fazla.. görevliyi nasıl yere serip gitti.murata nasıl sarıldı canım benim...
nisanda zaten bundan şüpehelendi.ali bir sarıldı ki ancak böyle bir baba sarılabilirdi.nisanın kazayı öğrendiği ve tepkisi gerçekten alkışlanacak düzeydeydi.nisana da bir güzellik gelmiş yani ali ile konuşmaya geldiği sahnedeki hali ve ali oturdukları yerde çok hoştu.
tabi ordaki espiride çok güzel ve orjinal idi.
ali:fikret kuşkan.:img-wink:
alinin karısına nasıl aşık olduğunu evlendiklerini anlatışı o sahnede gerçekten çok duygulandım.herşeyi anlatıcağını bekliyordum ama anlatmadı.hem nisanın hayatını ve hayallerini hemde muratın hayatını yıkmak istemedi sanırım.
orahan ve serraya gelirsek ne ayrıldılar ki bunlar açıkki bunlar birbirlerini seviyorlar.şimdi orhan kararsız ama serraya döneceğine eminim.
ve fragman...
bu orhan,murata ne söylemişte çocukcağız ali abi dediği candan davrandığı adama ali bey deyip soğuk davranıyor.o sahnedeki alinin bir şeye anlam veremeyen bakışları ve hali beni çok üzdü.aynı zamanda orhanın yüzündeki mutluluk sinirimi bozdu.
orhanın bu hamlesine karşılık nisanın hamlesi beni sevindirdi.
ali ve muratın arkdaşlığı onu da bizi de çok sevindirecek...
ali hakkındaki düşüncelerini öğrenmiş olduk."doğal,samimi içten" nisan alide bunları görüyor.:img-yes:
ya bide orhanı küçük düşüren selim reşat bey olabilir mi?büyük bir sitem ediyor kimse.
birde nisan mehmete neden bunu yaptın diyor.
orhan bey ise çünkü artık çocukluktan çıkıp yetişkin bir insan gibi dabranmayı öğrenmeli"
izlemsem inanıcam kendisine planlarımı bozacak demiyor:img-beee:
zavallı mehmetin saçları gitti o güzelim saçları...
aklıma hemen mehmet "o şimdi asker" filmindeki halleri geldi.
orda çok sorunlu bir askerdi.
komiser birşey bulamayınca dosyayı kapatmak istemiş sanırım.alide haklı olarak sinirlenip boğazına yapışıyor.
lafın kısası yine muhteşem bir bölüm bizi bekliyor.
kalın sağlıcakla...
Herkese merhabalar
Diziye gitgide daha da bağlanıyorum sanırım..
Orhan nihayet Büyük ailenin büyük sırrınıo büyük ailenin bir fertiylepaylaştı.Bence hiçbişey onun yaptıklarını açıklayamaz.Dün Mehmeti öyle sevdim ki o Orhana konuşurkun benim söylemek istediklerimi o söyledi.Bunun cezası da askerlik tabi ki nasıl da insanların hayatını yönetmeye çalışıyo ya:img-cool2
Nisana söyledikleri yok eğer senin kısır olduğunu söylesem başkasıyla evlenirdim seni bırakamazdım.Sadece kendi korkuların yüzünden bi kadın 10 yılını çocuğum olmuyo diye düşünerek her an diken üstünde yaşayarak geçirdi.Bu hiç bi şekilde affedilemez bence:(
En etkilendiğim sahnelerin başında gelen sahne ise Ali-Numan ya ne kadar üzücüydü orası ve Erkan Can da o kadar harika oynamış ki benim de gözlerim doldu .
Söylemeden geçemiycem sen orda ev sahibisin.Bu Muratada yazık ya hergün bunları duyuyo Şehzadem Şehzadem..:img-icecr
Güneş-Mehmet de iyice bağlandı birbirine:img-cool2
Bu arada Nisanın saçlarını açık bırakması ne güzeldi hep öyle yapsın.Sizi yani Muratı bekliyim dedim.:happy0064
Hastane sahnelerinde Alinin oğlu için telaşlanması bişeyler yapmaya çalışması bence çok hoştu.Olması gereken de buydu zaten.Orhan da hala ders vermeye çalışsın.
Benim çenem açıldıı:D
uzun zaman sonra yazdıklarınızı okumak ve düşüncelerimi yazmak çok güzeldi:icon_whis:img-icecr
ayrılık_87
16-10-07, 19:30
Giderek diziye olan ilgim daha da artıyor. Çekim kalitesi, ekrandaki görüntünün rengi farkını hissettiriyor. Sesli çekim de gayet başarılı olmuş. Senaryo da gayet iyi ilerliyor. Sürprizler bizleri bekliyor.
Ali Nisan sahneleri bayağı güzel ve ilgi çekici olmaya başladı. Bu sahnelerde çalan müzik hoşuma gitmeye devam ediyor.
Ali nin hastanede ön plana çıkacağını tahmin etmiştim. Hastanedeki davranışı bir şoför için tabiki fazla abartılıydı. Bu da Nisan' ın dikkatini çekti. Bir an için Ali nin Nisana herşeyi anlatacağını düşündüm. Ama henüz erken.
Mehmet Günsür ün bu bölümde sesini, mimiklerini kullanışı da gayet başarılıydı.
Bıçak sırtı şu an ekranlardaki en iyi dizilerden biri. Umarım aynı şekilde devam eder...
GULE_HAVIN
16-10-07, 19:36
super bir bolumdu gercekden super bir dizi butun ekip cok basarili
gelelim bizim yeni asiklara superler masallah hep boyle olsunlar :img-in_lo
mehmet ve gunes
yeni bolum fragmani harika
mehmetin gunese seni cok seviyorum sana asik oldum demesi cok guzel sonra yakinmaslari harika cok yakisiyorlar
dünkü bölüm acikcasi gecen haftadan daha heycanliydi..
ilk sunu belirtmek isterimki orhanin kendi sucu, kimse ona mehmete herseyi anlat sona´da askere gönder demedi...
anlatmasaydi, cocuk saclarini kestiriyo ya(ama yakisir ona:img-pilot)
orhan´a bi yandan üzülüyorum, bir yandanda kiziyorum ya neyse..
numaninda hikayesini ögrendik, onunkide acikli
selinde düsmedi alinin yakasindan, basina bela olucak;)
nisan ve aliye gelince cok güzeldi sahneleri..
mehmetimin zaten her ciktigi sahne dehset verici süper..(bazilari yaninda olmasa dahada bi güzel olucak ya neyse;))
haftaya cok merak ediyorum neler olucak
bu arada konuk oyuncu yoktu dün !!
bölüm muhteşemdi...en çok da nisan&ali sahneleri açıkçası ben artık selin davranışlarından sıkıldım:img-yes:nisan daha tatlı duruyo alinin yanında..
bulmaca sahnesine bayıldım zaten arkadan nisanı görünce abo bu kim dedim baktım ali yanına gidiyo...yeni biri geliyo kesin dediö ama nisan hanımmış..
özgecim özet için sağol..bu bölümün harika olacağı gözüküyo:img-wink:
ya bişe soracam arkadaşlar mehmet askere gidecek diyo şimdi dizide de oynamayacak 1 ay bi askerlik yapacak dizide 1 ay;2-3 hafta sürüyo yani 2-3 bölüm mehmeti göremicekmiyiz?
oxford -özge galiba- özet için tşkr:img-wink:
nisanla ali gitgide yakınlaşıyolarmş sevindim buna eh başlasın artık cnm şu aşk ufaktan ufaktan:img-yes:
hmm yine nisan&orhan gerilimi var desenize:img-cool2
sayosh 2-3 blm mü ağzından yel alsın cnm ya vall