Tüm Versiyonu Göster : One Tree Hill-4. Sezon Bölüm Yorumları
ben sewdimn gigiyi şahsen en azından moutha son çare olarak bakmıyo
rachel herkesi bi yokladıktan sonra kendinden emin moutha giitti ama aldı ağzının payını
gigi de hazırcewap kızmış beğendim
rachel herkesi bi yokladıktan sonra kendinden emin moutha giitti ama aldı ağzının payını
evet bayağı bi hazırcevapmış hemen de kucağına oturdu mouthun ..bn çok seviyom ya mouthu çok şeker =)
süperdi rachel bu bölüm bayağa ders aldı zaten haley ders verirken nelr olucak çok merak ediyor zaten sonunda heycandan ölecektimm süperdii bölümm nathana çok çk üzülüorumm çocuğun bacağını kıracaklardı nerdeyse!!:(
Peyton niye fırsatçı oluyor yahu brooke cu arkadaşlar fazla fanatik bana göre :) Brooke un bu bölümde Lucas ı kullandığından nedense hiç bahsetmemişler :img-wink: Brooke-Lucas için artık her şey bitmiş ne var yani Peyton duygularını açsa bu niye fırsatçılık oluyor :img-wink:
Brooke ile lucas birlikteyken öptüğünde de kafası karışık denmişti peyton zaten kanatsız melek canım benim :img-blush Lucasla peyton'u bende yakıştırıyorum gerçek aşk onlarınki dönüp dolaşıp birbirlerini bulacaklar son bölümde :img-blush bir ömür boyu ikisi ayrılmasın inşallah
Brooke ve Lucas'ın arkadaş kalması bence de iyi olmuş ,herkes kendisini hakedecek birisiyle olsun.Lucastan ve kararsızlıklarından sıkıldım artık :)
peyton'a bu bölüm kızmadım çünkü doğru olanı yaptı ve bekledi..
brooke gidip kutu bulduğunda gülmekten öldüm yaa çok tatlıydı :)
brooke-lucas çok deişik geldi gözüme..sanki o kadar şey yaşamamışlar gibi
haley çok tatlıydı :)
nate nelere bulaştı yaa kıyamam umarım kurtulur...bi ara bende dan adamları vurucak sandm :)
maçı kaybetmesinler yaa =/
Brooke ile lucas birlikteyken öptüğünde de kafası karışık denmişti peyton zaten kanatsız melek canım benim :img-blush Lucasla peyton'u bende yakıştırıyorum gerçek aşk onlarınki dönüp dolaşıp birbirlerini bulacaklar son bölümde :img-blush bir ömür boyu ikisi ayrılmasın inşallah
Brooke ve Lucas'ın arkadaş kalması bence de iyi olmuş ,herkes kendisini hakedecek birisiyle olsun.Lucastan ve kararsızlıklarından sıkıldım artık :)
O olay farklı şimdi farklı yahu sizin brooke Lucas ı kandırdı bu bölümde özledim ayağına halbuki özlediği felanda yok Rachel ın dediği gibi boş kaldığı bir bölümde saldırdı Lucas a :) Peyton kanatsız melek sayılmaz ama hiç olmazsa Brooke dan daha masum yahu en azından Lucas ı aldamadı kız Brooke gibi :img-blush
Brooke-Lucas arkadaş kalsın bencede bu bir şanstır Brooke için iyi değerlendirsin bence :img-blush Malum brooke un etrafında ne idüğü belirsiz insanların sayısı fazla bu ara :img-blush
O olay farklı şimdi farklı yahu sizin brooke Lucas ı kandırdı bu bölümde özledim ayağına halbuki özlediği felanda yok Rachel ın dediği gibi boş kaldığı bir bölümde saldırdı Lucas a :) Peyton kanatsız melek sayılmaz ama hiç olmazsa Brooke dan daha masum yahu en azından Lucas ı aldamadı kız Brooke gibi :img-blush
Brooke-Lucas arkadaş kalsın bencede bu bir şanstır Brooke için iyi değerlendirsin bence :img-blush Malum brooke un etrafında ne idüğü belirsiz insanların sayısı fazla bu ara :img-blush
hangisinin daha masum olduğu sanırım göreceli :) hiç girmeyim ben :)
Yok ya brooke'un her zaman etrafında ne olduğu belli olmayan insanlar vardı en azından bunların gerçek yüzünü çabuk öğrendi :) diğerleri gibi senelerce beraber kalmadı :img-icecr
Kaç haftadır izlemiyorum haftaya bende izlemek istiyorum ama leyton başlayacağı için içimden gelmiyor ondan sonraki haftalar hiç gelmez :)
Lucas'ın resimleri gördüm saçlar felaket :img-icecr 4.sezon boyunca böyle herhalde ama seneye düzeliyormuş iyi olmuş :)
One tree hill in en güzel bölümleri başlıyor.Leyton izleyebileceğiz artık.Mutluyum,umutluyum.
hangisinin daha masum olduğu sanırım göreceli :) hiç girmeyim ben :)
Yok ya brooke'un her zaman etrafında ne olduğu belli olmayan insanlar vardı en azından bunların gerçek yüzünü çabuk öğrendi :) diğerleri gibi senelerce beraber kalmadı :img-icecr
Kaç haftadır izlemiyorum haftaya bende izlemek istiyorum ama leyton başlayacağı için içimden gelmiyor ondan sonraki haftalar hiç gelmez :)
Lucas'ın resimleri gördüm saçlar felaket :img-icecr 4.sezon boyunca böyle herhalde ama seneye düzeliyormuş iyi olmuş :)
Bana göre çokta göreceli değil ama senin dediğin gibi olsun hadi ..:)
Bence her zaman öyle değildi yahu şu son dönemde bence ne idüğü belirsiz insanların sayısı arttı bakınız Rachel örneği kapı gibi duruyor orda :) Ama Brooke da yazık yahu insan üzülüyor arkadaşı yok diye Rachel ile takılıyor yazık kıza :)
Bu konuda katılıyorum Lucas ın 4.sezonda ki saçına felaket bile denmez o derece yani ...:img-blush
Brooke boş kalmak istemiyo yapısı böyle galiba:img-blushBiri gittiği an eskisine dönüyo yada başka birini buluyo:img-blush
Brooke boş kalmak istemiyo yapısı böyle galiba:img-blushBiri gittiği an eskisine dönüyo yada başka birini buluyo:img-blush
Bencede Brooke da böyle bir sorun var kız yanlız kalmak istemiyor zaten sürekli kendisine birilerini ayarlayan Rachel ile bu yüzden çok yakınlar :) Yoksa Brooke un bir çıkarı olmasaydı Nathan a asılan Rachel ile ilişkiyi çoktan kesmişti . Sonuçta Haley en yakın dostu Brooke un dimi ? Yoksa değil mi :)
Ben boşuna demiyorum zaten Brooke un koleksiyonu geniş diye :) Bütün Tree Hill lisesinde ki kızlar Brooke geçerken eğilmeli , saygı duruşunda bulunmalı :img-pilot
Brooke boş kalmak istemiyo yapısı böyle galiba:img-blushBiri gittiği an eskisine dönüyo yada başka birini buluyo
Sırf brooke'un mu yapısı öyle :icon_whis Lucas bir peyton bir brooke bir brooke bir peyton yapmıyor mu :) ya da peyton bir nathan bir lucas bir jake sonra şarkıcı çocuk şarkıcı çocuğa giderken jake'i sevdiğine karar verip jake'e sonra jake'ten lucas'ı sevdiğine karar verip lucas'a :img-icecr ama leytonu seviyorum gerçek aşk ne de olsa :) :img-icecr
Bencede Brooke da böyle bir sorun var kız yanlız kalmak istemiyor zaten sürekli kendisine birilerini ayarlayan Rachel ile bu yüzden çok yakınlar Yoksa Brooke un bir çıkarı olmasaydı Nathan a asılan Rachel ile ilişkiyi çoktan kesmişti . Sonuçta Haley en yakın dostu Brooke un dimi ? Yoksa değil mi
Ben boşuna demiyorum zaten Brooke un koleksiyonu geniş diye Bütün Tree Hill lisesinde ki kızlar Brooke geçerken eğilmeli , saygı duruşunda bulunmalı
Peytonla neden yakındı acaba :) rachel ona erkek ayarlıyor diyy yakınsa :icon_whis sanki kızın ihtiyacı var :):)
Ne alaka anlamadım naley konusunda zaten uyardı rachel'ı ne yapmasını bekliyorsunuz ki kapıda mı kalsın :) Haleyle brooke'un arkadaşı karşılık beklemeyen çıkarsız bir arkadaşlık..Haley'e her konuda yardım etti herkes sırtını çevirdiği zaman haley'e el uzatan brooke'tu.
Leytonculara iyi seyirler diliyorum cidden leyton'u çok beklediler.Kaç sezondur brucas vardı sonuçta ancak 4. sezonda bir araya gelebildiler bölümlerin zevkini çıkarmalarını diliyorum :)
Bana göre çokta göreceli değil ama senin dediğin gibi olsun hadi ..:)
Bence her zaman öyle değildi yahu şu son dönemde bence ne idüğü belirsiz insanların sayısı arttı bakınız Rachel örneği kapı gibi duruyor orda :) Ama Brooke da yazık yahu insan üzülüyor arkadaşı yok diye Rachel ile takılıyor yazık kıza :)
Bu konuda katılıyorum Lucas ın 4.sezonda ki saçına felaket bile denmez o derece yani ...:img-blush
bana görede değil zaten ..Benim fikrim zaten belli :)
Yok ya öyleydi mesela peyton vardı yanında sonra lucas vardı :) onlarda bir nevi ne olduğu belli olmayan insanlardan ( bana göre tabi ) sonra rachel geldi muhteşem üçlü oldular..Ama hayat böyle kötü şeyleri göreceksin ki güzelliklerin farkına daha çok varasın ve güzellikler hep seni bulsun..Brooke'ta tüm güzelliklere zaten sahip olacak :img-blush
bana görede değil zaten ..Benim fikrim zaten belli :)
Yok ya öyleydi mesela peyton vardı yanında sonra lucas vardı :) onlarda bir nevi ne olduğu belli olmayan insanlardan ( bana göre tabi ) sonra rachel geldi muhteşem üçlü oldular..Ama hayat böyle kötü şeyleri göreceksin ki güzelliklerin farkına daha çok varasın ve güzellikler hep seni bulsun..Brooke'ta tüm güzelliklere zaten sahip olacak :img-blush
Öncelikle Brooke un Nathan konusunda Rachel i uyarması çok üstün körüydü ve hiçte samimi değildi bana göre uyarmak için uyardı sanki :img-wink: Brooke nasıl Rachel ve öğretmen Cavez arasında ilişki olduğunu düşünüp Rachel i terk ettiyse aynı şekilde Haley konusunda da Rachel i terk etmesi gerekirdi bana göre ama dediğim gibi çıkar arkadaşlığı olduğu için ufak bir uyarma ile yetindi Brooke ...
Valla Brooke severler Brooke-Rachel arkadaşlığından mennunsa benim fazla diyecek bir şeyim yok aslında :icon_whis Brooke ümitsizlikten Lucas ın Peyton ı tercih etmesi yüzünden yaşadığı yanlızlığı Rachel ile paylaşıyor bana göre ama artık ayılması lazım brooke un :)
Öncelikle Brooke un Nathan konusunda Rachel i uyarması çok üstün körüydü ve hiçte samimi değildi bana göre uyarmak için uyardı sanki :img-wink: Brooke nasıl Rachel ve öğretmen Cavez arasında ilişki olduğunu düşünüp Rachel i terk ettiyse aynı şekilde Haley konusunda da Rachel i terk etmesi gerekirdi bana göre ama dediğim gibi çıkar arkadaşlığı olduğu için ufak bir uyarma ile yetindi Brooke ...
Valla Brooke severler Brooke-Rachel arkadaşlığından mennunsa benim fazla diyecek bir şeyim yok aslında :icon_whis Brooke ümitsizlikten Lucas ın Peyton ı tercih etmesi yüzünden yaşadığı yanlızlığı Rachel ile paylaşıyor bana göre ama artık ayılması lazım brooke un :)
Ben öyle düşünmüyorum arkadaşlığa öyle baksaydık haley'inde lucasla veya peytonla konuşmaması lazımdı.Brooke rachel ona kötü davrandığı zamanlarda bile rachel'ın rahatsızlığını görünce ona yardım etti.Haley ve Brooke'un arkadaşlığı çok güzel :good:
Lucas peyton'u tercih etmedi ki :) hatta yanımda brooke'un olmasını istiyorum vs demişti brooke lucas'ı bıraktı peytonda yanında olunca işte her zamanki lucas hemen gönlü kayıverdi :) Çok uğraşmıyor hemen yanına bakıveriyor :img-icecr
Ben öyle düşünmüyorum arkadaşlığa öyle baksaydık haley'inde lucasla veya peytonla konuşmaması lazımdı.Brooke rachel ona kötü davrandığı zamanlarda bile rachel'ın rahatsızlığını görünce ona yardım etti.Haley ve Brooke'un arkadaşlığı çok güzel :good:
Lucas peyton'u tercih etmedi ki :) hatta yanımda brooke'un olmasını istiyorum vs demişti brooke lucas'ı bıraktı peytonda yanında olunca işte her zamanki lucas hemen gönlü kayıverdi :) Çok uğraşmıyor hemen yanına bakıveriyor :img-icecr
Saygı duyarım tabii ama Brooke ve Haley in iyi bir arkadaşlığı olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı Rachel konusunda çok farklı bir tepki görmemiz gerekirdi bana göre sadece Nathan ve Haley evli deyip uyarmak yeterli değil bana göre ....
Lucas zamanında çok şey demişti tabii sana aşığım Brooke Davis felan gibi ama insanlar yanılabilir değil mi ama ? :) Brooke bıraktı dersek ne kadar doğru olur tartışılır tabii :) Lucas Brooke un kendisine uygun olmadığını anladı ama biraz geç anladı olsun geç olsunda güç olmasın değil mi ama :)
Saygı duyarım tabii ama Brooke ve Haley in iyi bir arkadaşlığı olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı Rachel konusunda çok farklı bir tepki görmemiz gerekirdi bana göre sadece Nathan ve Haley evli deyip uyarmak yeterli değil bana göre ....
Lucas zamanında çok şey demişti tabii sana aşığım Brooke Davis felan gibi ama insanlar yanılabilir değil mi ama ? :) Brooke bıraktı dersek ne kadar doğru olur tartışılır tabii :) Lucas Brooke un kendisine uygun olmadığını anladı ama biraz geç anladı olsun geç olsunda güç olmasın değil mi ama :)
Kızın saçını başını yolup ahkam kesecek hali yok herhalde :) Hem rachel'ın yaptığına kötü diyebiliyorsak peyton'un yaptığını da normal karşılamamak lazım ikiside aynı şey..Naley çifti evli,brucas evli değil diye mi peyton daha masum oluyor :icon_whis
Ha brooke bıraktı ha lucas bıraktı çok farketmez ama lucas'ın bir tercih yaptığını sanmıyorum.Peyton ona yanında kim olsun demişti lucas brooke demişti başka tercih hatırlamıyorum...Brooke'u bırakıp peyton'a gittiği falan yok yani..
rebel_girl83 18-11-07, 18:03 buda güzel bi bölümdü. gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:img-blush
lucas ve broke içn sevindim sonunda anladılar bişiylerin bittiğini ve dost olmaya karar verdiler çoğu kişi bunu yapamıyor. bilemiorum ya aslında leyton baştan beri favorim ama düşününce broke ta zamanında peytona kızmakta haklıydı bence yani kankam deidğin insan sevgiline aşık. bu korkunç bişi olmalı üzldüm oyüzden biraz ama genede lucas ve peytondaki bağı broke ve lucas arasında göremedim ben bence doğru olanı yaptılar iyi bi karar verdiler.ama peyton keşke acık bekleseydi sni seviyorum demek için yani hemen pat diie tuhaf olmuş biraz. ama süperdi genede hem peytonuda anlamak lazım aşık ve baktıki artık brucas olmıcak açıldı luke a hem broke ve lucasın arasına girmek istemedi çok sevse bile bişiy demedi buda güzel bi davranıştı.
haley bnce iyi bi karar verdi rachel konusunda her insan hatalar yapabilir ve bundan ders alıp değişebilir die düşünüorum umarım rachelde böle olur kii yavaş yavaş başlamıştır belkide hani dıştan kötü görünsede özünde iyidir ya onun gbi.
nate napıcak bakalım.nasıl kurtulucak çok merak ediyorum.
Kızın saçını başını yolup ahkam kesecek hali yok herhalde :) Hem rachel'ın yaptığına kötü diyebiliyorsak peyton'un yaptığını da normal karşılamamak lazım ikiside aynı şey..Naley çifti evli,brucas evli değil diye mi peyton daha masum oluyor :icon_whis
Ha brooke bıraktı ha lucas bıraktı çok farketmez ama lucas'ın bir tercih yaptığını sanmıyorum.Peyton ona yanında kim olsun demişti lucas brooke demişti başka tercih hatırlamıyorum...Brooke'u bırakıp peyton'a gittiği falan yok yani..
Saçını başını yolmasına gerek yok tabii nasıl Cavez konusunda Rachel i terk ettiyse yine terk edebilirdi :img-wink: Ben zaten Peyton un Brooke-Lucas birlikteyken yaptıklarını onaylamadım yani Lucas ile birlikte yaptıklarını sonuçta o konuda tek suçlu Peyton değildi ama madem bu iki olay benzer Brooke o zaman Peyton a gösterdi tepkinin yarısını neden bu olayda göstermiyor çok iyi arkadaş değil miydi Brooke-Haley ..? :)
Lucas tam olarak ne istediğini blmediği için ne azından bir aralar bilmiyordu o zamanlar Brooke konusunda bu tür abuk şeyler söylemiş olabilir normal karşılamak lazım bence :) Bence Lucas Brooke ile olmayacağını anladı bu da bir tercih sayılmaz mı bir yerde ..:)
Saçını başını yolmasına gerek yok tabii nasıl Cavez konusunda Rachel i terk ettiyse yine terk edebilirdi :img-wink: Ben zaten Peyton un Brooke-Lucas birlikteyken yaptıklarını onaylamadım yani Lucas ile birlikte yaptıklarını sonuçta o konuda tek suçlu Peyton değildi ama madem bu iki olay benzer Brooke o zaman Peyton a gösterdi tepkinin yarısını neden bu olayda göstermiyor çok iyi arkadaş değil miydi Brooke-Haley ..? :)
Lucas tam olarak ne istediğini blmediği için ne azından bir aralar bilmiyordu o zamanlar Brooke konusunda bu tür abuk şeyler söylemiş olabilir normal karşılamak lazım bence :) Bence Lucas Brooke ile olmayacağını anladı bu da bir tercih sayılmaz mı bir yerde ..:)
Bence tepkisini yeteri kadar gösterdi..
Lucas 4 sezon boyunca öyle dolaştı zaten :)
İzlemiyorum ama en çok yorumu nerdeyse ben yapıyorum :) artık savunmayacağım karar verdim :) Tabi çok üstüne gitmezseniz zaten yakında biri gelecek :img-in_lo Leytoncular keyfini çıkarsın :img-wink:
Bence tepkisini yeteri kadar gösterdi..
Lucas 4 sezon boyunca öyle dolaştı zaten :)
İzlemiyorum ama en çok yorumu nerdeyse ben yapıyorum :) artık savunmayacağım karar verdim :) Tabi çok üstüne gitmezseniz zaten yakında biri gelecek :img-in_lo Leytoncular keyfini çıkarsın :img-wink:
Yine saygı duyarım sevgili Sinem ama merak etme fazla bir şey yapmayız bu saatten sonra sonuçta Leyton başlıyor Brooke olması gerektiği gibi 2.plana itilecek fazla dikkat çekmez yani :)
Bende boşuna Brooke cular biraz fanatik demiyorum zaten değil mi ama bölümü izlememelerine rağmen kıyasıya savunuyorlar ama helal olsun demek geçti içimden :) Herkese iyi seyirler ...
Yine saygı duyarım sevgili Sinem ama merak etme fazla bir şey yapmayız bu saatten sonra sonuçta Leyton başlıyor Brooke olması gerektiği gibi 2.plana itilecek fazla dikkat çekmez yani :)
Bende boşuna Brooke cular biraz fanatik demiyorum zaten değil mi ama bölümü izlememelerine rağmen kıyasıya savunuyorlar ama helal olsun demek geçti içimden :) Herkese iyi seyirler ...
Fanatiklik değil bu ben izlediğim bölümler için yorum yaptım zaten bir kaç bölümdür ne olduğu hakkında fikrim yok o yüzden o konularda hiç konuşmadım...
Brooke 2. plana itilemez malesef :) bir çok kişi onun için izliyor başrol olmamasına rağmen en sivrilen karakterde o farkındaysan :img-wink:
Fanatiklik değil bu ben izlediğim bölümler için yorum yaptım zaten bir kaç bölümdür ne olduğu hakkında fikrim yok o yüzden o konularda hiç konuşmadım...
Brooke 2. plana itilemez malesef :) bir çok kişi onun için izliyor başrol olmamasına rağmen en sivrilen karakterde o farkındaysan :img-wink:
Brooke hiç kuşkusuz bu dizi için önemli Lucas ın yaşadığı duygusal bunalımlarda Brooke bir liman görevi gördü ama artık o görevi bitirdiğine inanıyorum Brooke un şöyle gerçekten bir hikayesi olsaydı yani bu moda işleri haricinde senaryo her sezon brooke için sevgili üreteceğine bir tane düzgün bir şey bulup devam edilseydi 2.planda olmazdı ama şu durumda bence Brooke biraz replik sayısını arttırmak için var :img-wink:
Brooke hiç kuşkusuz bu dizi için önemli Lucas ın yaşadığı duygusal bunalımlarda Brooke bir liman görevi gördü ama artık o görevi bitirdiğine inanıyorum Brooke un şöyle gerçekten bir hikayesi olsaydı yani bu moda işleri haricinde senaryo her sezon brooke için sevgili üreteceğine bir tane düzgün bir şey bulup devam edilseydi 2.planda olmazdı ama şu durumda bence Brooke biraz replik sayısını arttırmak için var :img-wink:
Amacını anladım aslında :icon_whis ama yazayım gene de :)
Hangi liman 2,5 sezon sürer ki asıl gemiye gidemedi bir de :) 4.sezonda leyton olunca gerçek aşk o mu oluyor :icon_whis
Doğru söylüyorsun diğerlerinin hikayeleri çok anlamlı :) Arkadaşını hançerle,abin gelsin annen gelsin biri sapık çıksın,biri ölsün ağla dur :) ya da lucas gibi basketbol oyna sürekli benim babam bana babalık yapmadı,hastayım :icon_whis vs vs diye dolaşsın :) iyiki brooke'un bir hikayesi yok yoksa ondan da sıkılırdım :happy0064
Amacını anladım aslında :icon_whis ama yazayım gene de :)
Hangi liman 2,5 sezon sürer ki asıl gemiye gidemedi bir de :) 4.sezonda leyton olunca gerçek aşk o mu oluyor :icon_whis
Doğru söylüyorsun diğerlerinin hikayeleri çok anlamlı :) Arkadaşını hançerle,abin gelsin annen gelsin biri sapık çıksın,biri ölsün ağla dur :) ya da lucas gibi basketbol oyna sürekli benim babam bana babalık yapmadı,hastayım :icon_whis vs vs diye dolaşsın :) iyiki brooke'un bir hikayesi yok yoksa ondan da sıkılırdım :happy0064
Bir amacım yok bana göre Brooke karakteri Lucas-Peyton birleşmesinin uzamasında katkısı oldu ilk sezon bunu çok güzel gösteriyor bence :img-wink: Gerçek aşk Lucas karakteri için yok bence ben gerçek aşk için Brooke dan bahsettim aslında Chase iyi olabilirdi ama senaryo izin vermedi demek ki :)
Ben anlamlı bir hikaye demedim sadece kendi hikayesi gerçekten onu seven ve Brooke unda sevdiği birinin dizide kalıcı olmasının daha iyi olacağını söylüyorum her zaman farklı insanlar ve Brooke birlikteliği bence iyi olmuyor sadece bunu belirtmek istedim :img-wink:
Beyaz Balina 23-11-07, 20:58 bu bölüm bu sezonun izlediğim en iyi bölümüydü. her şey çok güzeldi ama lucas ve haley'nin başına gelenler hariç. maçı son anda kazandılar ve ben o basketin girme sahnesinde aşırı heyecanlandım. lucas ve peyton sahneleri de süperdi. rachel'ın brooke için yaptıklarıda iyi gibi ama pek yasal değil. daunte umarım ölmüştür. haley'e arabanın çarpması çok kötü oldu, umarım kısa zamanda iyileşir.
Bu kadar mı kötü şeyler üst üste konur?Eyalet şampiyonasını kazandılar diye sevinirken Daunte Haleye çarpıyor.O da yetmez gibi Nathan gidip adama girişiyor ama Dan araya girip suçu üstleniyor.Gerçi o kadar kötüyken birden bire azize çevirmeye çalışıyorlar ya adamı inanamıyorum yani.Neyse suçu üstlenmesi her ne amaçla olursa olsun takdir ettiğim bir hareket oldu.
Asıl o son dakika golü gibi gelen Lucas bayılması çok feciydi.Daha ne kadar kötü olabilir derken yere yığılıverdi.Çok üzücüydü.Whitney de şöyle bir ağız tadıyla şampiyonluğu kutlayamadı.
Son olanlardan sonra biraz arada kaynamış olsa da Brooke çok iyiydi bu bölümde.Sırf mutlu olsunlar diye aradan çekilebildi.Aynı şeyi Peyton yapmamıştı ne yazıkki.Aradan çekilmiş gibi davranarak hep saman altından bir şekilde araya girmişti.İşte Brooke ve Peyton bu yüzden çok farklı.Neyse tekrar barıştılar sonuç olarak.
Neresinden bakarsan bak iyi bir bölümdü.Şimdi Daunte de ortadan çıktı.Ama sadece o yoktu.Onun devamı gelecektir büyük ihtimalle.Nathanın çilesi bitmeyecek anlaşılan.
Gülerek başladığım bu bölümü ağlayarak bitirdim...
üfff sondan başa doğru gidicem...
Daunte aptal...:@ haleyim gülüm bişey olmasın sana ya off :'(...lucas'ım oysa ki ne kadar mutluydu..nathan nasıl ağlıyordu öyle kıyamam...acayip feci bir kapanış yaptı off off :'(
Let's go Ravens let's go bunu sevdim:) ve kazandık!!! ... leyton 4ever! müthiştiler peyton ve lucas'ım
brooke seni seviyorum!
Allah'ım en çok sevindiğim şey peytonnın mutlu olmasıydı..ama kötü haber geldii..off kıyamam ben onlara ya..
Dan bazen aklı başına geliyo..
bu kadar..! sonra eklerim belkii
4ewerbrucas 23-11-07, 21:21 bu bölüm kelimelrle anlatılamayacak kadar muhteşemdi... şampiyonluğu kazanmaları.. o sevinçleri ve 15 dakikada değişen kaderleri... bölüm başı güzeldi lucas"ın peyton"a oww tepkisi çok hoştu:P arabadayken peyton brooke atışması çok şekerdi küçük kız çocukları gibi oldular:P brooke cnm benim aradan çekildi işte leyton"ın başlamasına bir yorumum yok ama brooke tarafından yani onun ceseretlendirmesi ile başladı gibi sanki..lucas"a yanında kimin olmasını isterdin diye sorduktan sonra git sorun değil demesi tam ona yakışacak bir davranıştı peyton"ın aksine her neyse peytonla barışmalarınada sevindim ne olursa olsun arkadaş onlar...gelelim son sahnelere:sad53:heley off ya duanteden nefret ediyorum nasıl çarptı haley"me..nathanım ne hale geldi o üzüntüyle duanteye saldırdı off ya çok kötü bir son yapmışlar ya lucas"ın yere yığılması ise dediğiniz gib son dakika golü gibiydi şok oldum resmen son sahnelerde insanı önce sevindiren sonra üzüntüye boğan ama en güzel one tree hill bölümlerinden olmuş gece olsa da tekrarını izlesem....(ne kadar uzun yorum yazdım ya ben bile şaşırdım)
Uzun zamandır OTH i izlemiyordum, bugün boşluk buldum izleyeyim dedim izlemez olaydım.:icon_sorr Leyton sahneleri:icon_evil boğuculuğu, sıkıcılığı bir yana anlamsızdı bence. Bir Brooke çu olarak bu bölüm gerçekten an an sinirlendim Brook a. Yakında Brooke un, Peyton a gelinlik bakarken yardım etmesinden falan korkuyorum. Arkadaştınız, arkadaşlığınızı özlüyorsunuz anladık fasafiso da yani bu kadarı da abartı. Neyse eminim bu topicte ve OTH olan her forumda sürüsüne bereket tartışılıyordur bu konu, senaristin yaratıcılığına da hayranlığımı borç bilirim.:img-gun:
Lucas da ayrı bir şey zaten, ilk saksı düştü kafasına Leyton a aşıktı, ikinci saksı düştü Brooke a aşık olduğunu anladı, hop 3. saksı düştü meğer Lucas yanında eblek gözlü:icon_twis Peyton ın olmasını istermiş, bak sen bozulmuş plak Lucas, aynı yerde takıl sen. :dito
Naley açısından acıklı bir bölüm seçmişim. Nathan pek üzüldü garibim ama belliydi o adamın birşey yapacağı, o adamın zarar verebileceği bir yerde nedense bomboş olan o sokakta tek başlarına yürümeleri yine yaratıcı senaristin izleyiciye cilvesi. :mad72: Dan de nolmuş öyle, benim bıraktığım Dan nefret edilesi, bencil bir adamdı. Kısmen nur inmiş yüzüne yoksam bu yine senaristin bir oyunu mu??:kahve Lucas a da noldu ki öyle, bir o eksikti hastaneye düşmeyen.
Vee son sahne Brooke sanki koşarak gelip haber verilecek biriymiş gibi, (telefona nolduysa), Peyton ına haber veriyor, Peyton da anında dolan! küçük Emrah gözleriyle kanal değiştirmeme neden oluyor. Artık kime ne olacağını bilmeyenler cumayı nasıl bekleyeceklerini düşünsünler.
NOT : Maç sahneleri çok güzeldi, çalan şarkılar da çok iyiydi. Mouth- Gigi de çok sevimliydiler. Geçen sezon Gigi ne zaman bir şey dese Mouth donakalıp, şaşkın şaşkın gülümsüyordu, hala aynı. Neyse sanırım onların esprisi de bu.
Bölüm iyiydi tabii ama üzücü olaylar yaşandı hep Nathan ın iş bilmez haliyi yüzünden :icon_whis Bu bölümde Peyton-Brooke daha bir yakınlaştı bölümde Peyton Brooke a son derece açıktı Lucas seni istedi diyerekten Brooke şaşırdı haliylen ama zaten o bölümde Lucas kendinde değildi Brooke u seçmesi başka türlü açıklanamaz :)
Lucas Skils ile konuşunca bir bakıma kendine geldi ve Brooke un yüzüne seni sevmiyorum bakışı (:img-pilot) atarak Peyton a gitti :) Olması gerekenler oldu aslında Brooke da bu saatten sonra uzatmasın bu olayı çekilsin bir köşeye Rachel ın buldukları ile beraber mi olacak ne yapacaksa yapsın artık :icon_whis
Kafede Nathan Lucas a bir bakıma mutluluklar diledi zamanı geldi diyerekten onun içinde zor günler başlıyor önemli konu Haley tabii ama unutmayın sadece Daunte öldü Ayı hala dışarıda bir yerlerde :img-wink: Lucas ın kalbi anca maçı kaldırdı garibimin birde Haley i öyle görünce yetmedi kalbi yığıldı yere :sad53: Brooke da hemen gidiyor haber veriyor Peyton a başka kimse yok mu dizide yahu Skils haber verseydi keşke :)
Rachel da az değil hani Brooke için gitti anahtarları çaldı Brooke-Haley arkadaşlığı çok iyi diyen Brooke cuları o bölümler olduğu zaman görecez burda Brooke arkadaşı Haley i kullanacak mı yoksa bu adil olmaz diyerekten anahtarı geri mi verecek bir bakıma Brooke un gerçek yüzünü göreceğiz :img-wink: Leyton cılar sonraki bölümlere hazırlıklı olsun güzel bölümler geliyor çünkü Brooke cular ise diziyi izlemesinler tabii mutlu Leyton sahnelerini görmek istiyorlarsa başka :)
KeReMcEmİm 24-11-07, 11:00 işte uzun zamandır beklediğim bölüm geldi bundan sonrası çok güzel önümüzdeki bölüm rüyalarla geçio ama ondan sonra gelsin süper bölümler :happy0064
Bölüm iyiydi tabii ama üzücü olaylar yaşandı hep Nathan ın iş bilmez haliyi yüzünden :icon_whis Bu bölümde Peyton-Brooke daha bir yakınlaştı bölümde Peyton Brooke a son derece açıktı Lucas seni istedi diyerekten Brooke şaşırdı haliylen ama zaten o bölümde Lucas kendinde değildi Brooke u seçmesi başka türlü açıklanamaz
Rachel da az değil hani Brooke için gitti anahtarları çaldı Brooke-Haley arkadaşlığı çok iyi diyen Brooke cuları o bölümler olduğu zaman görecez burda Brooke arkadaşı Haley i kullanacak mı yoksa bu adil olmaz diyerekten anahtarı geri mi verecek bir bakıma Brooke un gerçek yüzünü göreceğiz :img-wink: Leyton cılar sonraki bölümlere hazırlıklı olsun güzel bölümler geliyor çünkü Brooke cular ise diziyi izlemesinler tabii mutlu Leyton sahnelerini görmek istiyorlarsa başka :)
Peytonu seçmesi nasıl açıklanıyor sizin dilde :) kendine gelmiş mi demek oluyor yazık çocuk 4 sezon boyunca kendinde değilmiş ahh canım benim :icon_sorr sonunda kendine geldi de peytonla oluyor aşkları daim olsun :img-polic
Bu bölümü izlemeyi cidden istiyordum ama uyuya kalmışım :) gece çok bekledim ama kısmet değilmiş..Leyton izlemek için çok sabırsızlanıyorum gerçek aşk nasıl oluyormuş merak ediyorum :img-icecr tabi ben sürekli uyuyakalıcam bu sahnelerde ama en azından brooke var :img-wink:
Peyton arkadaşını sırtından vurduğunda sorun olmuyor ama brooke ve haley cephesinde olan herhangi bir şey bu kadar sorun oluyor enteresan :) 3.Sezonda brooke'un haley için yaptıklarını haley unutmaz haley başkalarına benzemiyor o vefalı birisi , brooke'un haleye yaptığı güzellikleri silecek bir insan değil ikisinide çok seviyorum :img-icecr
tek kelimeyle süper bi bölümdü bu sezon izlediklerimin arasında ki en iyi bölümlerinden briydi daha doğrusu en iyisiydi .ilk başta o radyodan maçı kaybettiler diyince korkmuştum ama yinede çok iyi bi başlangıç olmuş maç sahneleri süperdi nate acıdım yaw kimse pas v ermedi :D çok geç olmadan aklı başına geldi onunda kazandılar maçı ama çok kötübedel ödüyolar o araba çarptığında bn bunu hiç tahmin etmemiştim zavallı haley lucas koşa koşa geldi sonra yere yığıldı cnm bnm ya yere düşerken bile çok tatlıydı :img-in_lo inş. bişey olmaz ona haleyide bunların dışında bn lucasın o 'oh '' demesine koptum ya gitmiş bide skillse anlatıyo ne dediğini peytonında brookea anlatması çok iyiydi brooke çok iyi ya gitti iklisinin arasını yaptı çok şeker =) brookeun peytonla sahada el ele tutuşurken bakışları fln çok hoştu ikisinin konuşmalar çok güzeldi.arabada giderken taklit yapmaları süperdi ya hele de 'bnm adım rachel saçlarım kızıl denmesi 'harika :D bide hastahanedeki kadına hepsinin birden bağırması çok güzeldi çok iyi duruyolardı ondan sonracığıma mouth çok şekerdi.dan iyi biri olmaya mmı çalışıyo napıyo bilmem ama geçmiştekileri unutturamaz ama bakaşım nolcak.peytona son sahnede acıdım ya yazık tam mutlu olmuşken yine kötü haber yine kötü haber acaba o sahneden sonra brookela birbirlerine sarılırlar mı?:icon_whis
tam herşey yoluna girdi eyalet şampiyonu oldular lucas-peyton birleşti derken neler oldu uffff....
Peytonu seçmesi nasıl açıklanıyor sizin dilde kendine gelmiş mi demek oluyor yazık çocuk 4 sezon boyunca kendinde değilmiş ahh canım benim :icon_sorr sonunda kendine geldi de peytonla oluyor aşkları daim olsun :img-polic
Bu bölümü izlemeyi cidden istiyordum ama uyuya kalmışım gece çok bekledim ama kısmet değilmiş..Leyton izlemek için çok sabırsızlanıyorum gerçek aşk nasıl oluyormuş merak ediyorum :img-icecr tabi ben sürekli uyuyakalıcam bu sahnelerde ama en azından brooke var :img-wink:
Peyton arkadaşını sırtından vurduğunda sorun olmuyor ama brooke ve haley cephesinde olan herhangi bir şey bu kadar sorun oluyor enteresan :) 3.Sezonda brooke'un haley için yaptıklarını haley unutmaz haley başkalarına benzemiyor o vefalı birisi , brooke'un haleye yaptığı güzellikleri silecek bir insan değil ikisinide çok seviyorum :img-icecr
Valla ben öyle dedim ama sadece bir önceki bölümdeki Lucas-Peyton konuşmasında ki Brooke u seçerdim olayına kendinde değildi dedim bunu dizi geneline yaymakta sizin dilinize ait bir özellik :) Aşkları daim olacak inşallah Brooke da bir kenara çekilirse süper olacak her dakka gelmesin Leyton ın yanına :)
Aslında merak edilecek bir şey yok ben şöyle tarif edeyim sana 3.sezondaki Lucas-Brooke birlikteliğinin samimi ve gerçek duygularla benzenmiş halini düşün işte sana gerçek aşk :) Brooke sahneleri nasıl olacak göreceğiz kim bilir kaç kişi eskitecek bu sezonda hadi hayırlısı ee boşuna koleksiyonu geniş demiyoruz kıza :img-pilot
Ben sorun olmuyor demedim ki burda bahsettim Peyton un o dönemde yaptıklarının yanlış olduğunu :img-wink: Ben yaşanan her olaya değiniyorum Brooke cu arkadaşlar Brooke un yaptıklarını atlıyor maalesef biraz fanatik görüyorum onları bu yüzden :) Haley kuşkusuz vefalı bir karakter ama bazı şeylerin altına sığınıpta kendisinin kullanılmasına izin vermez .
Yani gerçekten inanamıyorum size.Brooke aradan çekilsin falan diosunuz da zaten arada diil.Hatta gitti aralarını yaptı.Daha naapsın ki.Ayrıca artık Lucasla birlikte olmadıgına göre istedigi kadar adamla birlikte olabilir ona adam mı yok:happy0064Zaten bence Lucas bi süre sonra yine karar degiştirebilir.Sağı solu belli olmuyo nasılsa:icon_whis
Hatırla_Sevgili 24-11-07, 14:06 bncede bu bölüm süperdi ama ne yazık ki bn bölümün başını izleyebildim sonuna dogru neler olmuş öyle iki sonunu izlememişim lucas ın bayılmasına dayanamazdım Peyton ve ucas birlikteler bu bölümde Brooke u begendim ii iş yaptı :)
Valla ben öyle dedim ama sadece bir önceki bölümdeki Lucas-Peyton konuşmasında ki Brooke u seçerdim olayına kendinde değildi dedim bunu dizi geneline yaymakta sizin dilinize ait bir özellik :) Aşkları daim olacak inşallah Brooke da bir kenara çekilirse süper olacak her dakka gelmesin Leyton ın yanına
Aslında merak edilecek bir şey yok ben şöyle tarif edeyim sana 3.sezondaki Lucas-Brooke birlikteliğinin samimi ve gerçek duygularla benzenmiş halini düşün işte sana gerçek aşk :) Brooke sahneleri nasıl olacak göreceğiz kim bilir kaç kişi eskitecek bu sezonda hadi hayırlısı ee boşuna koleksiyonu geniş demiyoruz kıza :img-pilot
Ben sorun olmuyor demedim ki burda bahsettim Peyton un o dönemde yaptıklarının yanlış olduğunu :img-wink: Ben yaşanan her olaya değiniyorum Brooke cu arkadaşlar Brooke un yaptıklarını atlıyor maalesef biraz fanatik görüyorum onları bu yüzden :) Haley kuşkusuz vefalı bir karakter ama bazı şeylerin altına sığınıpta kendisinin kullanılmasına izin vermez .
Kız zaten aralarına girmiyor giren kişi sarışın karıştırıyorsun galiba..Anti brookecu olarak biraz abartıyorsun sanki :) bunlar ne zaman birlikteydi de bu kız aralarına girdi :) İlk sezon peytona sordu peyton yok dedi gitti lucasla birlikte oldu,sonra peyton aralarına girdi,2.sezonda lucas brooke'u seviyordu olsalardı o zaman olabilirlerdi brooke bir şey demeyeceğini haley'in yanına giderken söylemişti :icon_whis 3.sezonda gene brucas vardı ve peyton girdi araya :) Brooke merak etme leytonun arasına girmez,girmek isteseydi lucası bırakmazdı savaşırdı :img-wink:
Yok ya o kadar güzel olsalar brucası sevmezdim :) lucasın saçları gibi bir ilişki olacak :img-icecr
Bakalım bir şey yapmadan kızı yargılamak olmaz..Önce yapsn sonra yagıla kaç haftadır sürekli yapmadığı (yapabilir sonra ) bir şey hakkında konuşuyorsun
Kız zaten aralarına girmiyor giren kişi sarışın karıştırıyorsun galiba..Anti brookecu olarak biraz abartıyorsun sanki bunlar ne zaman birlikteydi de bu kız aralarına girdi İlk sezon peytona sordu peyton yok dedi gitti lucasla birlikte oldu,sonra peyton aralarına girdi,2.sezonda lucas brooke'u seviyordu olsalardı o zaman olabilirlerdi brooke bir şey demeyeceğini haley'in yanına giderken söylemişti :icon_whis 3.sezonda gene brucas vardı ve peyton girdi araya Brooke merak etme leytonun arasına girmez,girmek isteseydi lucası bırakmazdı savaşırdı
Yok ya o kadar güzel olsalar brucası sevmezdim lucasın saçları gibi bir ilişki olacak :img-icecr
Bakalım bir şey yapmadan kızı yargılamak olmaz..Önce yapsn sonra yagıla kaç haftadır sürekli yapmadığı (yapabilir sonra ) bir şey hakkında konuşuyorsun
Brooke karakterinin bir araya girme durumu oldu şöyle ki ilk sezonda Lucas-Peyton görecektik ama Brooke senaryo tarafından araya sokuldu araya girdi demem de kasıt o yani :img-wink: Brooke ilk sezonda sordu ama o an Peyton ın o şekilde cevap vermesi gerekiyordu belkide arkadaşı için fedakarlıkta bulundu ya da Lucas ı sevmiyordu o ara :img-wink:
Tabii burda ki Lucas ı bırakmazdı yanlış bir ifade olur bana göre :img-wink: Lucas maçtan sonra Brooke un gözünün içine bakarak seni sevmiyorum bırak artık yakamı bakışı attı bir yerde (:img-pilot ) tam olarak öyle olmasa bile bu tür bir bakıştı Lucas bitirmiş Brooke u Brooke savaşsa ne olacak yahu :)
Aslında güzel en azından Brucas dan güzel olur bana göre ..Brucas tan ben o elektiriği alamadım hiç bir zaman birbirlerine tam olarak ait değillerdi bana göre :img-wink: Bu ikisi içinde geçerli Lucas Brooke ile birlikteyken Peyton ile yakınlaştı Brooke gitti Chris Keller ile yattı samimi değildi bu ikili bana göre :img-wink:
Brooke un üstüne daha gitmedim ki bunlar iyi yorumlarım benim bu yorumlardan sonra anti Brooke cu dediysen....:) Diziyi sende izledin bende izledim fazla bahsedemiyorum Sudem tıraşlar mesajı sonra :) Yavaş yavaş herkes görecek ilerki bölümlerde neler olacağını deyip yorumu bağlıyorum iyi yorumlar ... :)
4ewerbrucas 25-11-07, 12:10 Brooke karakterinin bir araya girme durumu oldu şöyle ki ilk sezonda Lucas-Peyton görecektik ama Brooke senaryo tarafından araya sokuldu araya girdi demem de kasıt o yani :img-wink: Brooke ilk sezonda sordu ama o an Peyton ın o şekilde cevap vermesi gerekiyordu belkide arkadaşı için fedakarlıkta bulundu ya da Lucas ı sevmiyordu o ara :img-wink:
Tabii burda ki Lucas ı bırakmazdı yanlış bir ifade olur bana göre :img-wink: Lucas maçtan sonra Brooke un gözünün içine bakarak seni sevmiyorum bırak artık yakamı bakışı attı bir yerde (:img-pilot ) tam olarak öyle olmasa bile bu tür bir bakıştı Lucas bitirmiş Brooke u Brooke savaşsa ne olacak yahu :)
Aslında güzel en azından Brucas dan güzel olur bana göre ..Brucas tan ben o elektiriği alamadım hiç bir zaman birbirlerine tam olarak ait değillerdi bana göre :img-wink: Bu ikisi içinde geçerli Lucas Brooke ile birlikteyken Peyton ile yakınlaştı Brooke gitti Chris Keller ile yattı samimi değildi bu ikili bana göre :img-wink:
Brooke un üstüne daha gitmedim ki bunlar iyi yorumlarım benim bu yorumlardan sonra anti Brooke cu dediysen....:) Diziyi sende izledin bende izledim fazla bahsedemiyorum Sudem tıraşlar mesajı sonra :) Yavaş yavaş herkes görecek ilerki bölümlerde neler olacağını deyip yorumu bağlıyorum iyi yorumlar ... :)
arkadaşlar görücektiniz ama olmadı napalım brooke_lucas daha iyi gelmiş senaristin gözüne demek ki:P ayrıca brooke hiçbir zamana araya girmedi araya giren peyton bakınız koskoca 3 sezonun belli dönemlerinde hep araya girdi brooke naptı lucas"ı yanına gönderdi peyton hiç böyle bişey yapmazdı öne sürdüğünüz sadece chris olayı dilinize dolanmış o başka bişey yok brooke koleksiyon filan yapmıyor lucas brooke"la ilişkisini bitirmedi brooke bitirdi napsın kız en yakın arkadaşı peyton olunca sevgilisinide paylaşıyor:good:
arkadaşlar görücektiniz ama olmadı napalım brooke_lucas daha iyi gelmiş senaristin gözüne demek ki:P ayrıca brooke hiçbir zamana araya girmedi araya giren peyton bakınız koskoca 3 sezonun belli dönemlerinde hep araya girdi brooke naptı lucas"ı yanına gönderdi peyton hiç böyle bişey yapmazdı öne sürdüğünüz sadece chris olayı dilinize dolanmış o başka bişey yok brooke koleksiyon filan yapmıyor lucas brooke"la ilişkisini bitirmedi brooke bitirdi napsın kız en yakın arkadaşı peyton olunca sevgilisinide paylaşıyor:good:
Brooke göndermese ne olacak yahu Lucas ın gözleri Peyton diye bağırıyor maçtan sonra Brooke unda yalvaracak hali yoktu herhalde orda beni seç diyerekten :img-pilot Chris olayını burda dile getireceğim tabii ama gördüğüm kadarıyla Brooke cu arkadaşlar çok normal bir şeymiş gibi görüyor bu durumu onuda ben çözemedim yani :img-wink: Koleksiyon konusu ise belli aslında her sezon farklı kişilerle beraber ben daha uygun bir kelime bulamadım açıkçası :img-wink:
Brooke'un koleksiyonu geniş arkadaşlar bunu kabul edin bi kere
Senaryo başından Leyton olacaktı ama Chopia girince Brucas oldu onlar bitince Leyton'a geri döndü senaristin bununla alakası yok
Brooke bitirdi ilişkiyi çok arar Lucas gibisini ama geçti Lucas pazar sür eşegini Chase'e
Eğer Brooke peyton yzünden bitircek olsaydı o öpme olayından sonra hemen terkederdi ama lucası özlememeyi bekledi
4ewerbrucas 25-11-07, 12:33 size göre peyton masum oluyor ya arkadaşının sevgilisini çalan masum kız olduğu için brooke da bana masum geliyor çünkü peytonın adiliği karşısında brooke her zamana masum lucasın gözleri peyton diye bağırıyormuş bir zamanlarda brooke diye bağırıyordu o zman peyton hadi git tarzı bişey demedi aksine arkadaşıyla çıktığını bile bile lucasla oldu bu tartışma uzar gider herkesin beğenisi farklı şimdi çıksın lucasla peyton 5. sezonda peytonın büyük aşkı lucasa ne yaptığınıda biliyoruz yani biraz 5.sezon hbrlerini takip edenler bilir mutlaka
O kesin bi bilgi diil ama ben peytonun tamamen asum olduğunu savunmuyorum aslında bıraksınlar lucasımı ne yaparlarsa yapsınlar dicem ama senariist lucası tek bırakmamaya yemin etmiş gibi
bazıları da ewlenme teeklifini kabul etmemesinden dolaı ayrıldıklarını sölüyo izleyip görücez
Bence bu dizideki ilişkileri ayrı incelemek ve konuşmak lazım. Çünkü baştan aşağaı hepsi yanlış. Senaristler yeri geldi Nathen ve Haley'i de batırdılar.
Peyton Lucas arkadaşlığı ayrı güzel, Peyton&Lucas aşkı ayrı güzel; Brooke&Lucas arkadaşlığı ayrı güzel, Brooke&Lucas aşkı ayrı güzel; Peyton&Brooke arkadaşlığı da düşmanlığı da ayrı güzel.
Yok Brooke sevdi mi, Lucas hangisini sevdi, Peyton araya mı girdi hep. Bunlara kafamızı yorunca olmadık şeyler çıkıyor.
Tüm karakterler garip ötesi. İnsan olduklarından bazen şüphe ediyorum. Lucas'ın Annas'sı, Nikki'si, Peyton'ı, Brooke'u; Peyton'ın Lucas'ı, Jake'i, Fall Out Boy'daki sevgilisi; Brooke'un Lucas'ı, Chris'i, Nick'i, şimdi dile getiremeyeceğim iki ismi daha var. Bence hepsi ayrı işlenmeli. Yoksa hepsi birbirini aldattı, hepsi birbirinin arkasından iş çevirdi. Böyle ne arkadaşlık ne aşk olur.
4ewerbrucas 25-11-07, 12:39 neyse sonuçta yapmış yani peyton izleyip görücez ben anti peyton tarafı değilim sadece leyton taraftarların brucası hiçe saymasına kızıyorum ayrıca peyton hoşuma gider ama lucasdan ayrıyken:img-wink:
size göre peyton masum oluyor ya arkadaşının sevgilisini çalan masum kız olduğu için brooke da bana masum geliyor çünkü peytonın adiliği karşısında brooke her zamana masum lucasın gözleri peyton diye bağırıyormuş bir zamanlarda brooke diye bağırıyordu o zman peyton hadi git tarzı bişey demedi aksine arkadaşıyla çıktığını bile bile lucasla oldu bu tartışma uzar gider herkesin beğenisi farklı şimdi çıksın lucasla peyton 5. sezonda peytonın büyük aşkı lucasa ne yaptığınıda biliyoruz yani biraz 5.sezon hbrlerini takip edenler bilir mutlaka
Ben o konuda tavrımı belli ettim burda Peyton ın o dönemde yaptıklarının yanlış olduğunu çoğu kez söyledim ama Brooke unda gidip Chris Keller ile yatmasını normal karşılayan Brucas cıları çözemiyorum sadece :img-wink: Bağırıyor yahu yalan mı yani Brooke da dünkü bölümde baktı gördü sen yoluna ben yoluma gibi çok doğru bir tavır sergiledi :)
Senaryonun dengesizliği işte orda nasıl gitti Lucas ı aşık etti Brooke a bir dönemde aynı şekilde oyunlar geri geldi sadece isim değişti Brooke gitti yerine L..... geldi :) Zaten senaryo uzatacam derken hepsine en az 5 tane farklı sevgili yaptı koleksiyon olayı hepsi için geçerli aslında :img-wink:
Bence bu dizideki ilişkileri ayrı incelemek ve konuşmak lazım. Çünkü baştan aşağaı hepsi yanlış. Senaristler yeri geldi Nathen ve Haley'i de batırdılar.
Peyton Lucas arkadaşlığı ayrı güzel, Peyton&Lucas aşkı ayrı güzel; Brooke&Lucas arkadaşlığı ayrı güzel, Brooke&Lucas aşkı ayrı güzel; Peyton&Brooke arkadaşlığı da düşmanlığı da ayrı güzel.
Yok Brooke sevdi mi, Lucas hangisini sevdi, Peyton araya mı girdi hep. Bunlara kafamızı yorunca olmadık şeyler çıkıyor.
Tüm karakterler garip ötesi. İnsan olduklarından bazen şüphe ediyorum. Lucas'ın Annas'sı, Nikki'si, Peyton'ı, Brooke'u; Peyton'ın Lucas'ı, Jake'i, Fall Out Boy'daki sevgilisi; Brooke'un Lucas'ı, Chris'i, Nick'i, şimdi dile getiremeyeceğim iki ismi daha var. Bence hepsi ayrı işlenmeli. Yoksa hepsi birbirini aldattı, hepsi birbirinin arkasından iş çevirdi. Böyle ne arkadaşlık ne aşk olur.
sana katılıyorum sonuçta bu dizide sürekli bişeyler değişiyo aşklar arkadaşlıklar hepsinde suçlu birini bulmak iyice kafa karıştırıyo .eğer hepsine tek tek bakarsak hepsinde suç buluruz o yüzden diziyi akışına bırakalım suçlu arayamayalım çünkü suçlu yok :img-wink: (valla ne yazdığımı şaşırdım kafam allak bullak oldu yanlış bişiyler yazdıysam kusra bakmayın :D)
yok nesli katılıyorum sana bırakalım gitsin bi naleyi bozmasınlar başka birşey istemiyorum lucas-peyton-brooke üzgeni arapsaçına döndü zaten
Evet 5 kişi var hepsi birbiriyle oldu :) tamamen katılıyorum.. (leyton aşkını sevmiyorm ama aşkta yokya gerçi :) )
Ben o konuda tavrımı belli ettim burda Peyton ın o dönemde yaptıklarının yanlış olduğunu çoğu kez söyledim ama Brooke unda gidip Chris Keller ile yatmasını normal karşılayan Brucas cıları çözemiyorum sadece :img-wink: Bağırıyor yahu yalan mı yani Brooke da dünkü bölümde baktı gördü sen yoluna ben yoluma gibi çok doğru bir tavır sergiledi :)
Senaryonun dengesizliği işte orda nasıl gitti Lucas ı aşık etti Brooke a bir dönemde aynı şekilde oyunlar geri geldi sadece isim değişti Brooke gitti yerine L..... geldi :) Zaten senaryo uzatacam derken hepsine en az 5 tane farklı sevgili yaptı koleksiyon olayı hepsi için geçerli aslında :img-wink:
Bu aynı tavrı peyton yapmadı brooke'u sevmemin bir sebebide bu:) Lucas kütüphanede ben seni seviyorum peyton ama brooke davis adında bi kız var ona aşığım dedikten sonra peyton gidip brooke'a (arkadaşlıkları hatrına :img-icecr ) ben lucası seviyorum dedi ama arkadaşlıklarına devam etmelerinide istedi ..
Bu aynı tavrı peyton yapmadı brooke'u sevmemin bir sebebide bu:) Lucas kütüphanede ben seni seviyorum peyton ama brooke davis adında bi kız var ona aşığım dedikten sonra peyton gidip brooke'a (arkadaşlıkları hatrına :img-icecr ) ben lucası seviyorum dedi ama arkadaşlıklarına devam etmelerinide istedi ..
Yahu kız orda dürüst davrandı işte daha ne istiyonuz :) Bana görede Brucas çokta gerçekçi değildi senaryo hem diziyi uzatmak hemde Chad-Sophia dan dolayı böyle bir işe kalkıştı sonradan pişman olmuştur zaten ben eminim :)
Senaryonun hatası Brucas a girmesi ile oldu zaten ondan sonra her şey karıştı samimiyet gitti diziden :img-wink: Gelen yeni bilgiler ışığında maalesef senaristte pek bir düzelme yok ne yapalım elden bir şey gelmiyor :img-wink:
Yahu kız orda dürüst davrandı işte daha ne istiyonuz :) Bana görede Brucas çokta gerçekçi değildi senaryo hem diziyi uzatmak hemde Chad-Sophia dan dolayı böyle bir işe kalkıştı sonradan pişman olmuştur zaten ben eminim :)
Senaryonun hatası Brucas a girmesi ile oldu zaten ondan sonra her şey karıştı samimiyet gitti diziden :img-wink: Gelen yeni bilgiler ışığında maalesef senaristte pek bir düzelme yok ne yapalım elden bir şey gelmiyor :img-wink:
Tuhaf bir dürüstlük arkadaşlık anlayışı var zaten o kızın :img-icecr başta planladıklarını yapamadılar brucasa girdiler sonra leytona dönmek için tüm brucas hatıralarını eze eze leyton yapma çabaları var :) banada leyton hiç samimi gelmiyor çok sıkıcılar zaten :img-icecr ikiside acıların çocukları :icon_sorr
cuma günkü bölüm son sahnesine kadar süperdi ama o son sahne beni bitirdi. evde televizyona yapıştım hayır hayır diye. iğrençti ya. hayır yapma sakın dedim ama lucas beni dinlemedi maalesef. ben o ikisini nasıl izleyecem şimdi ya inşallah çok birlikte kalmazlar hemen ayrılırlarda bende rahat rahat izlerim.
lucasında hayalleri ne çabuk değişiyormuş onu görmüş olduk böylece. acıların kadını peytona uğraş dur şimdi:icon_sorr
Tuhaf bir dürüstlük arkadaşlık anlayışı var zaten o kızın :img-icecr başta planladıklarını yapamadılar brucasa girdiler sonra leytona dönmek için tüm brucas hatıralarını eze eze leyton yapma çabaları var :) banada leyton hiç samimi gelmiyor çok sıkıcılar zaten :img-icecr ikiside acıların çocukları :icon_sorr
Ne hatırası yahu aldatmışlar birbirlerini daha doğrusu Brooke bakınız Chris Keller örneğinde olduğu gibi :) Zaten bu olaydan sonra Lucas ın bitirmesi gerekiyordu bu ilişkiyi ama yapamadı Brooke ağladı , zırladı yok işte yaz boyunca mektup yazmışta felan filan ...:) Senaryonun başarısızlığı işte ne yaparsınız :img-wink:
ya sonuçta brucas bitti(oh bee kurtulduk:img-icecr) leyton başladı..peyt en doğrusunu yaptı en azından brooke işi kapanınca döndü..brooke a da aferin yani neyin nasıl olacağını biliyor..lucas 'a git ona falan demesi hoştu..bu aşkın erken başlamasına sebep oldu..brookea tek peytin annesine ettiği laftan dolayı kızdım.sinir oluyorum su hareketine kızın annesine kafayı taktı 2 oluyor bu..o konuda haksız
sezonun en güzel en etkileyici en anlamlı teknik açıdanda en MÜTHİŞŞ bölümünü izlediğimizi düşünüyorum
izlerkenn nefesimim tuttum kendimi kaybetimm keithin luke a gösterdikleri özellikle brookeun peyton öldüğündeki hali peytonın lucasın başındaki sahneleri..herşeyiyle mütişti
eğer lucas haleyi getirmeseymiş olucaklarda çok çok kötüydü:(
haleyinni bebeğini kaybetmemesi beni çok mutlu etti
ve
bu bölümde en çok etkilendiğim bölümlerden biride kesinlikle brooke ve peytonın konuşmalarıydı aynı anda aynı şeyler gerçekten süperdi
peytonın yaşlanmış hali lucasın mezarı başındaki bölümde beni çok etkilediii leyton budur dedirti bu bölüm bana daha ne olsunn !!aşkları ölümü yendi
lucas:peytona seni seviyorum demedim geri dönmeliyim
demesi zaten daha ne olsun dedirtti
gerçekten çok çok güzel bölümdü
(bir tek keithın canavarlaştığı bölüm biraz tırstım okadar:))
herşeyiyle oth süperdi!!!'
Güzel bir bölümdü düyebiliriz Lucas-Keith sahnelerini izlemek keyifliydi gerçekten :img-icecr Bazı kısımlar abartılmış tabii işte Peyton ölünce Brooke karalar bağlamış felan böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum :) Bölümde nedense Peyton gitti sordu Brooke a arkadaş olalım mı diye bu soruyu sorarken zor bir dönemdi tabii yoksa bu teklifin Brooke dan gelmesi lazım :)
Dan ise sıkıntıları günler geçirmeye devam edecek gibi onun Keith için söylediği çocuk halinden sıkılmıştım repliği güldürdü beni :) Lucas bu olaydan sonra bazı konuları yeniden gündeme getirecek Keith in ölümü sorgulanacak sanırsam :img-wink:
Haley de feci durumda o kazadan sonra bebeğin ölmemesi aslında pek mantıklı değil ama bu dizide mantık aramaya 3.sezonda Brucas olduktan sonra bıraktığım için bu olayı fazla sorgulamadım :img-wink: Güzel bir bölümdü ama asıl Leyton bölümleri bundan sonra başlıyor herkese iyi yorumlar .....
Bu bölüm tek kelimeyle müthişti.Özellikle Keith iyiki vardı.Bu bölümün bombasıydı.:good:
Brooke ne kadar iyi bir arkadaşmış bakın.Arkadaşının ölümü onu dağıtmış.Onu uzaklaştıranlar utansın.Neyse sonuç olarak yine arkadaşlar.Tabi eskisi gibi olamaz ama Brooke da Peyton da çok iyi arkadaş.Her ne kadar Brooke sever olsam da ve Peytona kızsam da tekrar eski günlere dönmelerini ben de isterim.
Haleynin bebeğini kaybetmemiş olmasına çok sevindim.Nathan da bu bölümde ne kadar zavallı ve güçsüz görünüyordu.İyi ki onlar adına herşey düzeldi.En azından şimdilik öyle görünüyor.
Brooke tam hardcore olmuştu.İnanılmaz görünüyordu.Süperdi.:happy0064
Bir de uzun zamandır Dan hep sanki birden bire iyi birine dönüşmüş gibi gösterilmeye çalışılıyor.Gerçekten kabul edilemez geliyor bu bana.Neyse şimdi anladığım kadarıyla Luke gerçekleri ortaya çıkaracak:img-policGerçi orda bir kopukluk oldu bende pek emin olamadım.Ama Danin öldürdüğü ortaya çıkacak sanırım.
4ewerbrucas 30-11-07, 21:47 genel olarak benim de beğendiğim bölümdü bazı gösterilen şeyler saçma gelse de güzeldi keithi yeniden görmek:img-yes: brooke gotic makyajı ile harika olmuştu bayıldım resmen...hastanede peytonla ikisinin aynı anda konuşmları çok çok güzeldi barışmalarınada sevindim eskisi gibi olmasada:icon_whis ztn eskisi gibi olmaz ya brooke biraz güven sorunu duyuyor haklıda neyse konu bu değil haley bebeği nasıl kaybetti mrk ediyorum???nathana çok üzüldüm bu bölüm cnm ya nasıl üzgündü:sad53: keithin canavarlaştığı sahne biraz korkutucuydu izlerken dalmışım korktum birden:P lucas anlayacak galiba keithi dan"in öldürdüğünü ama nasıl?????
bnde sıkı bi oth cıyım bu foruma girmeye pk fırsatım olmadı ama öyle güsel bir blmdüki dayanamayıp yorum ypmak istedim
tk kelimeyle muhteşmde brooke'um süperdi siyhlar çk yakışmış lucas-keith e diyck hiçbişim yok ztn tartışılmas blm ün en iisi onlarda.Leyton kısımları pk hoşuma gitmedi çnkü luke bi tülü krr veremio kimi sewdiini orası biras bayıyo ama bu blm tartışılmas oth nin en güzel blmlerinden biriydi:)
immortalf1 30-11-07, 23:36 Tek kelimeyle Harika bir bölümdü. İzlerken tüylerim ürperdi .Lucas ve Keith sahneLerine söylenecek bi kelime yok zaten olağanüstü.Peyton Broke konuşması Brooke'un Peyton'ın mezarındaki haLi.Dan 'ın pişmanLığı Nathan'ın HaLey'e oLan bağLıLıı we onu umutsuzca bekleyişi hepsi çok güzeldi:):)
ilk başta kafam çok karıştı ama sonradan anladım ama gerçekten senaristlerin ellerine sağlık gerçekten diziye nerde ne gibi bir heyecan katcaklarını çok iyi analiz ediyorlar biz tam böyle OTH monotonlaşıyor dedimizde,öle bir bölüm geliyor ki ekranlara hepimiz tüylerimiz ürpererk izliyoruz gerçekten muhteşemdi ....
güzel bi bölümdü ama bn böyle bölümleri pek sevmiyorum ruhların etrafta dolaşması onlar olmazsa nolucağ fln (aynı şey o.c de de olmuştu) böyle şeyler bni biraz sıkıyo gerçekliğini yitiriyo dizi ama oth yine de iyi yapmış böyle bi bölümün de altından kalkmış =)
brooke-peyton arkadaşlığı eskisi gibi olmucak kötü bi durum
peyton öldüğünde brookeun öyle bi hal almasını çok iyi yapmışlar çok yakışmış :D
haleynin bebeğini kaybetmemesi garip geldi bana havada kaç takla attı ama bebek sapasağlam ilginç gerçi bu dizide herşey bi acayip neyse....
keith bi an beni de korkuttu alıcağı olsun :D
....ve son olarak bnm en beğendiğim sahne lucasın mezarı başında peytonın bekliyo olmasıydı işte orası en güzel yerdi ''güzel bi hayatı oldu ama lucası hiç unutamadı'' ...........zati lucasta peytona onu sevdiğimi söylemedim diyerekten aramıza döndü yani artık bizi nasıl bölümler beklediğini anlayabiliyoruz =) ha bide söylemeden geçmiyim danin çocukluk halin sıkmıştı demesi iyiydi :img-wink:
Şuan izliyorum çok komikmiş :) umudumuz luke :) (umudumuz şaban gibi oldu ) o olmasaydı dünya ne çekilmez olurmuş..Hep yanlış anları seçmişler ya luke tree hill'e hiç gelmeseydi düşünelim biraz..Haley ve nathan tanışmazlardı,brooke ve peyton bir erkek için birbirlerini harcamazlardı,okula girip o okulu dağıtan çocuk kendisini unutmayan bir arkadaşı olmadığı için okula girip oraları alt üst etmezdi :) Belki nathan ve peyton çok mutlu olurdu :) Çok saçma bir durum..Luke o gün okula girmeseymiş brooke'un aldığı hal o şekilde olacakmış :) luke olmasaydı belki o çocuk okula girmeyecekti :) Sevmedim bu bölümü :)
Peytonun brooke'a dediklerinden sonra brooke'un dedikleri çok etkileyiciydi yani arkadaş olursunuzda eskisi gibi biraz zor yap yap sonra eskiye dön..Kırılmış bir camı eskisi gibi yapmak ne kadar kolaysa bu arkadaşlıklarını yoluna koymakta o kadar zor ..Ayrıca bu kırılmış bir camın düzeltilmiş haliydi,şimdi iki kat zor olmalı :) neyse ben izleyim unutmayım diye yazdım :)
Şuan izliyorum çok komikmiş :) umudumuz luke :) (umudumuz şaban gibi oldu ) o olmasaydı dünya ne çekilmez olurmuş..Hep yanlış anları seçmişler ya luke tree hill'e hiç gelmeseydi düşünelim biraz..Haley ve nathan tanışmazlardı,brooke ve peyton bir erkek için birbirlerini harcamazlardı,okula girip o okulu dağıtan çocuk kendisini unutmayan bir arkadaşı olmadığı için okula girip oraları alt üst etmezdi :) Belki nathan ve peyton çok mutlu olurdu :) Çok saçma bir durum..Luke o gün okula girmeseymiş brooke'un aldığı hal o şekilde olacakmış :) luke olmasaydı belki o çocuk okula girmeyecekti :) Sevmedim bu bölümü :)
Peytonun brooke'a dediklerinden sonra brooke'un dedikleri çok etkileyiciydi yani arkadaş olursunuzda eskisi gibi biraz zor yap yap sonra eskiye dön..Kırılmış bir camı eskisi gibi yapmak ne kadar kolaysa bu arkadaşlıklarını yoluna koymakta o kadar zor ..Ayrıca bu kırılmış bir camın düzeltilmiş haliydi,şimdi iki kat zor olmalı :) neyse ben izleyim unutmayım diye yazdım :)
Yahu Brooke bence biraz burnu havada bu konuda Peyton gelmiş sana büyüklük etmiş zeytin dalı uzatmış kabul et işte ne uzatıyon hem kendide kabul etti Leyton ın güzelliğinden bahsetti sankim Lucas ile konuşmasında ben öyle bir anlam çıkardım :) Üç günlük dünyada ne gerek kavga gürültüye değil mi ama ? :) İyi yorumlar ...
Yahu Brooke bence biraz burnu havada bu konuda Peyton gelmiş sana büyüklük etmiş zeytin dalı uzatmış kabul et işte ne uzatıyon hem kendide kabul etti Leyton ın güzelliğinden bahsetti sankim Lucas ile konuşmasında ben öyle bir anlam çıkardım :) Üçlük günlük dünyada ne gerek kavga gürültüye değil mi ama ? :) İyi yorumlar ...
O sahnede güzeldi sen onun için iyisin dedi..Brooke hala peyton'un iyi olmasını istiyor :) Uzak dursunlar brooke'tan bende onu istiyorum :) Brooke'un leytonu görüp gitmeside hoştu :hıh
Ben beğenmedim bölümü :img-icecr Luke'sın saçları gibi bir bölümdü :img-icecr
O sahnede güzeldi sen onun için iyisin dedi..Brooke hala peyton'un iyi olmasını istiyor :) Uzak dursunlar brooke'tan bende onu istiyorum :) Brooke'un leytonu görüp gitmeside hoştu :hıh
Ben beğenmedim bölümü :img-icecr Luke'sın saçları gibi bir bölümdü :img-icecr
İyi olmasını isteyecek tabii yahu sonuçta kaç yıllık arkadaşlar siz Brucas cılarda var Peyton ölsün düşüncesi :) Asıl Brooke uzak dursun yahu geliyor Peyton a haber veriyor kaza olayını felan dizide başka kimse yok mu yaw :img-wink: Brooke mutlu olsun Rachel ile ve onun Brooke için buldukları ile :)
Bölüm iyiydi ama çokta güzel değildi asıl güzel sahneler bundan sonra başlıyor Brucas cılarda dahil olmak üzere herkese iyi seyirler :)
bugün izleyebildim anca...
güzel bi bölümdü bence.Keith'i yeniden görünce çok mutlu oldum.Danny'e çok şaşırdım...Tebrikler valla.
Peyton ve Brooke un arası biraz düeldi gibi.Brooke un kötü halini çok sevdim çok güzel olmuştu:D
-A k e L d a N- 01-12-07, 15:41 Harika bir bölümdü..Değişik,düşündürücü tam OneTreeHill'a yakışır bir bölümdü..
Brooke'la Peyton'un barışmasına sevindim ilk olarak:img-wink:
Kaza olduğunda şok oldum..Haley Nathan'ı gerçekten çok seviyor..Ölesiye denir ya hani aynen öyle..Arabesk oldu biraz ama:img-icecr:img-blush
Dan'in yaptığı çok güzel bişeydi ama neden yaptığı düşünüldüğünde aslında kadar da harika bişey değil..Kefaret ödemek için yapıyor bunu..
Keith'i yeniden görmek harikaydı..Lucas'la olan diyaloglarına bayıldım..Tatlı tatlı tartışıp durdular:)
Yalnız çok ilginç..Herşeyi düzelten yada bozan Lucas mı?? Herşey Lucas'a bağlı gibiydi sanki..Öyle bi anlattı ki Keith :icon_whis
Hatırla_Sevgili 01-12-07, 17:44 bncede süper bi bölümdü Haley in kaza yapması lucas ın kalp krizi ve Keith in diyalogları
broke un halide neydi öyle rock çı gibi olmuştu bni en çok peyton un yaşlanış ve lıcasın mezarındaki hali etkiledi lucası hiç unutmamış veee işte en sonunda lucas geri döndü :)
dünkü bölüm çok donuktu pek beğenmedim..breyton güzeldii
ilk defa bugün izledim bu diziyi ghost whisperer a benziyor sanki yalnız bunda ölüm gerçekleşmiyor galiba tam anlayamadım ama güzel bir dizi doğrusu
ilk defa bugün izledim bu diziyi ghost whisperer a benziyor sanki yalnız bunda ölüm gerçekleşmiyor galiba tam anlayamadım ama güzel bir dizi doğrusu
aslında alakası yok :) esas çocukk ölümle boğuştuğu için istisna olarak böyle bir bölüm yapmışlr..bu arada nathandada vardı böyle bir bölüm kaza geçirdiğinde
Beyaz Balina 01-12-07, 20:47 bu bölüm geçen bölüme göre donuktu ama yine de güzeldi. lucas ve keith'in sahneleri çok güzeldi. brooke'un lucas'la, peyton'ın haley'le olan konuşmaları çok iyiydi. dan'in yaptıkları ise beni çok şaşırtıyor. nerede o 3. sezondaki kötü dan nerede şimdiki oğlunun suçunu üstlenen dan.
4ewerbrucas 01-12-07, 21:48 ya bence brooke burnu büyüklük yapmıyor normal seyrinde dvm ediyor arkadaşlıkları bende onun gibi davranırdım yani sonuçta brooke bir kere affetti eskisi gibi oldular sonra noldu gene aynı şey en azından şimdi konuşuyor leyton gerçeğini kabul etti daha ne yapsın kız(bu cümleyi bir brucascı olarka yazdığıma inanmıyorum:P)
ya bence brooke burnu büyüklük yapmıyor normal seyrinde dvm ediyor arkadaşlıkları bende onun gibi davranırdım yani sonuçta brooke bir kere affetti eskisi gibi oldular sonra noldu gene aynı şey en azından şimdi konuşuyor leyton gerçeğini kabul etti daha ne yapsın kız(bu cümleyi bir brucascı olarka yazdığıma inanmıyorum:P)
sana tamamen katılıyorum.. niye burnu havada olsun ki?? ayrıca peyton zor durumdaydı teklifi brooke yapmalı denmiş!!! ne alaka kızın yanındaydı zaten herşeye rağmen... peytonın yaptıklarından sonra bırak eskisi gibiyi şu şekil bir arkadaşlığı bile öpsün başına koysun peyton...
ama bir yandan da bu yaorumlara katılmıyor değilim.. bence artık brooke ve peyton eskisi gibi olabilirler.. ne de olsa lucas artık peytonla olacak... peyton'ın lucas'ı brooke'un elinden alma gibi bir ihtimali olmayacak... bence de nazlanmasın artık brooke kaybedecek bişeyi kalmadı artık:img-wink:
Zor durumda diye bir şey var mı yahu sonuçta Lucas ve Haley ne yaşanırsa yaşansın Brooke ve Peyton ın arkadaşı gün birlik ve beraberlik günü :img-wink: Aralarında istenmeyen olaylar olmuş tabii bu konuda Peyton da hatalı Brooke da hatalı bana göre Lucas için birbirlerini harcadılar zamanında :img-wink:
Lucas tercihi yapmış zaten gerçek aşkım Peyton demiş bu saatten sonra Brooke ada onlara saygı duymak ve desteklemek düşer Brooke bunun sinyalini verdi sanki Lucas ile konuşmasında ona iyi bak tarzında tabii Lucas duydu mu orası ayrı :) Peyton da iyi dileklerini Haley ile paylaştı Rachel tehlikesinin farkında sonuçta :img-wink:
Şuanda Brooke Peyton a karşı piskolojik olarak önde ve bunu kullanıyordu Lucas ın kalp krizi geçirmesine kadar ama ilerki bölümlerde bu durum eşitlenecek sanırsam bekleyip görelim neler olacağını herkese iyi yorumlar .....
Lucas tercihi yapmış zaten gerçek aşkım Peyton demiş bu saatten sonra Brooke ada onlara saygı duymak ve desteklemek düşer Brooke bunun sinyalini verdi sanki Lucas ile konuşmasında ona iyi bak tarzında tabii Lucas duydu mu orası ayrı :) Peyton da iyi dileklerini Haley ile paylaştı Rachel tehlikesinin farkında sonuçta :img-wink:
Lucas tercihini geçen sezonda yapmıştı hatta ondan önceki sezonda :) ama sarışın olan arkadaşımız bu tercihe saygısını göstermedi :img-icecr Brooke ise leytona yardım bile ediyor :) bu kızı bu yüzden seviyorum içinde fesatlık yok :img-icecr
Lucas tercihini geçen sezonda yapmıştı hatta ondan önceki sezonda :) ama sarışın olan arkadaşımız bu tercihe saygısını göstermedi :img-icecr Brooke ise leytona yardım bile ediyor :) bu kızı bu yüzden seviyorum içinde fesatlık yok :img-icecr
Lucas ın gelgitlerini çok olmuştur dizide ama herkes hata yapabilir bunu gözden kaçırmayalım :) Peyton sadece Brooke a Lucas için olan hisselerinden bahsetti Brooke-Lucas birlikteyken Lucas ın aklını çelmeye yönelik bir tavrı olmadı bana göre zaten Lucas ta fark etmedi Peyton ın duygularını :img-wink: Leyton a yardım ediyor dersek yanlış bir ifade olur bana göre Brooke un Leyton birlikteyken tavırlarını gördükten sonra bir şey söyleyebiliriz ama yardım ediyorsa bir çıkarı vardır moda konusunda Peyton ın çizimlerini kullandığını unutmayalım çıkar işi bir yerde ...:)
4ewerbrucas 03-12-07, 20:43 Lucas ın gelgitlerini çok olmuştur dizide ama herkes hata yapabilir bunu gözden kaçırmayalım :) Peyton sadece Brooke a Lucas için olan hisselerinden bahsetti Brooke-Lucas birlikteyken Lucas ın aklını çelmeye yönelik bir tavrı olmadı bana göre zaten Lucas ta fark etmedi Peyton ın duygularını :img-wink: Leyton a yardım ediyor dersek yanlış bir ifade olur bana göre Brooke un Leyton birlikteyken tavırlarını gördükten sonra bir şey söyleyebiliriz ama yardım ediyorsa bir çıkarı vardır moda konusunda Peyton ın çizimlerini kullandığını unutmayalım çıkar işi bir yerde ...:)
çıkar mı brooke mu çıkarcı arkadaşlar kusura bakmayın ama çıkarcı görmemişssiniz siz..lucasın gel_giti filan çok olmadı ztn 2 sezon brooke"la madem peyton gerçke aşkıydı 2 sezon aklı nerdeydi brooke"la beraberdi sakladığı kırmızı tüyü daha unutmadık lucas"ın,yağmur altında saydığı sebebleri kusura bakmayın ama sarışın arkadaş lucasın aklını çelmese bile yanlış olan şey arkadaşının sevgilisine bakabilmesi nasıl arkadaş o ama iyi tabi ki aralarını bozmadı diyorsunuz brooke"a bunu söylemesi aralarını bozar ztn..hastanede arkadaşını düşünüyormuş haley"e söylüyor biliyor oda eskisi gibi olamayacaklarını olması gereken de o ztn brooke fazla şans tanıdı ona:img-yes:bu konu uzar gider ne biz susarız nede leytoncılar:img-yes:
çıkar mı brooke mu çıkarcı arkadaşlar kusura bakmayın ama çıkarcı görmemişssiniz siz..lucasın gel_giti filan çok olmadı ztn 2 sezon brooke"la madem peyton gerçke aşkıydı 2 sezon aklı nerdeydi brooke"la beraberdi sakladığı kırmızı tüyü daha unutmadık lucas"ın,yağmur altında saydığı sebebleri kusura bakmayın ama sarışın arkadaş lucasın aklını çelmese bile yanlış olan şey arkadaşının sevgilisine bakabilmesi nasıl arkadaş o ama iyi tabi ki aralarını bozmadı diyorsunuz brooke"a bunu söylemesi aralarını bozar ztn..hastanede arkadaşını düşünüyormuş haley"e söylüyor biliyor oda eskisi gibi olamayacaklarını olması gereken de o ztn brooke fazla şans tanıdı ona:img-yes:bu konu uzar gider ne biz susarız nede leytoncılar:img-yes:
Yağmurun altında çok kaldı beyni aktı herhalde :) hemen fikri değişiyor :) Valla bir de tüy meselesi var,madem sevmiyorsun neden saklıyorsun düğünde kıza bakışların neydi ben seni seviyorum brooke demeleri yalan mıydı :img-icecr Madem "gerçek aşk" (:icon_whis ) leytondu brucas neden bu kadar güzel anlatıldı.Lucas neden hayallerinde brooke'la yeniden deneyeceğim falan diye yazdı daha bir sürü şey ...
Aklını çelmemek için biraz brucası rahat bırakmak , zamana bırakmak lazımdı ama peyton sürekli lucasın dibinde olup sex için teşekkürler lucas dedi :) lucasın peşinden hiç ayrılmadı sürekli dipdibe :) Çıkarcı ola peyton olmasa ilişkileri biter bitmez lucasa saçma sapan sorular sormazdı :img-icecr
çıkar mı brooke mu çıkarcı arkadaşlar kusura bakmayın ama çıkarcı görmemişssiniz siz..lucasın gel_giti filan çok olmadı ztn 2 sezon brooke"la madem peyton gerçke aşkıydı 2 sezon aklı nerdeydi brooke"la beraberdi sakladığı kırmızı tüyü daha unutmadık lucas"ın,yağmur altında saydığı sebebleri kusura bakmayın ama sarışın arkadaş lucasın aklını çelmese bile yanlış olan şey arkadaşının sevgilisine bakabilmesi nasıl arkadaş o ama iyi tabi ki aralarını bozmadı diyorsunuz brooke"a bunu söylemesi aralarını bozar ztn..hastanede arkadaşını düşünüyormuş haley"e söylüyor biliyor oda eskisi gibi olamayacaklarını olması gereken de o ztn brooke fazla şans tanıdı ona:img-yes:bu konu uzar gider ne biz susarız nede leytoncılar
Nasıl gelgiti çok olmadı yahu Brooke ve Peyton dan ayrı zamanlarda hoşlanan Lucas değil miydi ? Lucas yağmurun altında o sebepleri saymıştır tabii onun öncesinde Brooke un yaz boyunca yazdığı mektupları gördükten sonra yamulmuştur ve o şekilde bir tepki vermiştir :) Unutmayınız ki Lucas-Peyton ihtimali dizinin başında vardı Brucas daha sonra oluştu bunu unutuyoruz kanımca ....:img-yes: Eskisi gibi olmasınlar yahu Brooke şuan piskolojik olarak haklı gözüküyor ben onu ilerde görecem neler yaşanacağını sizde biliyorsunuz ben o olaylar yaşandıktan sonra Brooke u görecem o zaman burnu bu kadar havada olmayacak :icon_whis Nathan ile kaset olayı :icon_whis
Yağmurun altında çok kaldı beyni aktı herhalde hemen fikri değişiyor Valla bir de tüy meselesi var,madem sevmiyorsun neden saklıyorsun düğünde kıza bakışların neydi ben seni seviyorum brooke demeleri yalan mıydı . Madem "gerçek aşk" leytondu brucas neden bu kadar güzel anlatıldı.Lucas neden hayallerinde brooke'la yeniden deneyeceğim falan diye yazdı daha bir sürü şey ...
Aklını çelmemek için biraz brucası rahat bırakmak , zamana bırakmak lazımdı ama peyton sürekli lucasın dibinde olup sex için teşekkürler lucas dedi :) lucasın peşinden hiç ayrılmadı sürekli dipdibe Çıkarcı ola peyton olmasa ilişkileri biter bitmez lucasa saçma sapan sorular sormazdı :img-icecr
Brucas herkese güzel görünmüyor sevgili Sinem :img-wink: Brucas güvensiz bir çiftti ikiside birbirini aldattı ama siz Brucas cılar zaten belli noktaları gördüğünüzden güzel geliyor haliylen :img-wink: O sex konusunun ufak bir şaka olduğu belli yahu Brooke Peyton ın canını yakmak için ölen anneleri ile ilgili çok şey söylemiştir Peyton da bu şekilde cevap vermiştir benim güldüğüm sahnelerden biridir aslında :img-wink: Artık iş bitmiş Lucas Brooke tamamen bitmiş demiş Peyton ın emin misin tarzında sorular sorması neden sizleri bu kadar rahatsız ediyor ?? İyi yorumlar ......
aslında katılıyorum bütün suç lucasın kızları birbirine düşürdü:img-wink: ben brucascıyım kzıdığım nokta bazı leyton severlerin yaşanan brooke_lucas olayı yokmuş gibi davranmaları gerçek aşkını anlamak için brookela olmuş filan saçma şeyler bunlar brucas chad_sophia birliteliğinden doğdu kabul ediyorum onlar ayrılınca bitti şimdi leytona da saygı duyuyorum sizde yaşanan brucası inkar etneyin saygı duyun ltf arkadaşlar:img-wink:
Lucas ta bir yere kadar tabii yahu asıl suç kızlarımızda bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaptılar :img-wink: Kimse Brucas ı inkar etmiyor ama benim fikrime göre bu olay Leyton ı uzatmak için yapıldı ... Brooke karakteri yerine başka biri araya girseydi hiç bir şey değişmezdi bana göre çünkü asıl ikili Lucas-Peyton ..Brucas ın neden yapıldığını sizde belirtmişsiniz zaten özel hayattan dolayı olmaması gereken bir senaryo hamlesiydi :img-blush
4ewerbrucas 04-12-07, 16:56 öyle yada böyle sonuçta olmuş birşey ayrıca 3.sezonda chad_sophia ayrıydı ama sevgili rolü dvm etti demek ki ilk başta yapsalarda olurdu peytonla ile başlayabilirlerdi demek ki mark"ın gözüne brucas daha hoş geldi öyle başladı:P
theroseberry 07-12-07, 19:50 411 izlemeye değer bir bölümdür. Özellikle LP ve NH sahneleri. Lucas'ın Peyton'a söyledikleri kaydadeğerdir. (Özellikle bölümün sonlarına doğru olanlar;))Rachel-Brooke sahneleri çok komiktir:)Kısacası güzel bir bölüm. Tavsiye ederim. İyi seyirler...
sbr yorumlarına tüüyle katılıorummm :) lucasın mantıklı cümleler kurmaya başladığı konusundayım..ama en çok güldüğüm rachel ve brookeun clean teen oluşu gülme krizine girdim hele o tşörtlerle süperlerdi çok gsl bir blmdüü:):) leyton aşkına bayıldım herzamanki gibi çok güsel bir bölümdüüü
Güzel bir bölümdü…
Deb’in rehabilitasyondan çarşafla kaçması komediydi..Bi de Brookela Rachel var tabii..:) gerçi iyi sıyırdılar artık onlarda temiz gençler..xD
Lucas’ın ‘i love you,Peyton’ demesi ve Nathan’ın ‘always and forever’ demesi çok hoştu bence vee Leytonn süperdi…Naleyde öyle.
Güzel bir bölümdü diyebiliriz Leyton sahneleri çok güzeldi inandırıcıydı bana göre :img-wink: İlk başlarda Peyton kaynaklı bazı sorunlar oldu ama bölüm sonunda atlatıldı hepsi :happy0064 Brooke ise başlarda kendi kimliğini sakladı işte Rachel ile konuşmasında Haley e ihanet olacağından bahsetti ne zaman sınavdan düşük aldı işi zora girdi kendini gösterdi bize gidip çaldılar soruları :mad72: Brooke un arkadaşlarına ne kadar değer verdiğini gördük bu olayda :hıh
Dan ise aslında çıkmak istemiyordu hapishaneden Karen da evde notları gördü yanlış anladı tabii ilerki bölümlerde o notların kimin yazdığı ortaya çıkacak sanırsam :img-wink: Genel olarak güzel bir bölümdü Leyton sahneleri kurtardı bölümü bir yerde herkese iyi yorumlar ........
4ewerbrucas 07-12-07, 22:10 bu bölüm o kadar hoşuma gitmedi ya 9.bölümden sonra muhteşem bir bölüm aryorum ama neyse..deb"in kaçması komediydi :P brooke ile rachel"da paçayı iyi sıyırdılar..nathan ve haley yorumsuz her haliyle muhteşem onlar..brooke"u karalamayıda bırakın arkadaşa verdiği değeri gördük filan böyle ölçülmez böyle karşılaştırırsak herkesde hata buluruz sırf brookeda değil bazı arkadaşların yaptığı unutulmaz hatalarda var..
fena bi bölüm değildi ama bnm aklım hala 2 hafta önceki bölümde olduğu için çok farklı şeyler umuyodum neyse yine de güzeldi leyton sahneleri çok hoştu öpüşürlerkene peyton geri çekilince lucasın nefesimmi kokuyo demesi çok komikti :D brooke rachelı söylemeye gerek yok çok iyiydi o kıyafette brooke'a çok yakışmıştı =) brooke ilk başlada anahtrı kabul etmeyince iyi dedim ama almasını bekliyodum ztn onun dışında moutha üzüldüm ya o kıza sinir oluyorum çok gıcık tipi var g.g midir nedir?mouth artık mutlu olsun =)
Brooke u karalamak demek bence doğru olmaz ben bölümde gördüklerimi yazıyorum sadece ama Brooke cu arkadaşlar fazla fanatik Brooke ne yapsa onaylayacaklar nerdeyse :icon_whis Bu konuda Peyton ın yeri yok konu Brooke-Haley arkadaşlığı ve Brooke un bu arkadaşlığa verdiği değer :mad72: Bazı arkadaşlarımız Brooke-Haley arkadaşlığını öve öve bitiremiyorlardı bu bölüm cevap oldu bir yerde :img-wink: Güzel bölümler devam edecek herkese iyi yorumlar ......
Brooke Haley arkadaşlığında hiçbir sorun yok bence.En başta anahtarı reddetti ve son çare olarak mecburen sınav sorularını çaldı.Kim olsa da aynı şeyi yapardı.Niye konu Brooke olunca tepki alıyor ben de bunu anlamıyorum.
Dan gerçekten pişmanlık yaşıyor galiba.Ben böyle iyi davranmaya başlamasının altında illa bir çıkarı vardır diye düşünüyordum en başta.Ama şimdi gerçekten de vicdan azabı çekiyor gibi görünüyor.
Son olarak çok sinir bozucu gelmeye başlayan birşeyden söz edicem.Bölümün başında Lucasın dış ses olarak özlü sözler söylediğini görüyoruz.Bölüm sonunda da aynı sözleri tekrar dinliyoruz.Her bölüm aynı şey.Sıktı artık.
immortalf1 08-12-07, 12:28 Vasat bi bölümdü bence yani geçen hafta öyle doğaüstü bi bölümle karşılaşınca bu bölüm sanki çok somut geldi bana:):)...Dan iyi birimi oluyor ne?
Hayret verici bişi gerçekten....Nathan Haley'e doğruyu söyleyerek çok onurlu davrandı bence çünkü onlar hayat arkadaşı aralarında saklı gizli olmaması gerekir bazen ne kadar gerçekler canımızı acıtsada....Bölümün sonunda her zman olduğu gibi Lucasın konuşmaları çok güzeldi Keith hakkında söyledikleri ama hala Keith'i kimin öldürdüğünü çözemedi bakalım ilerleyen bölümlerde ip uçlarını toplayıp çözebilecekmi?....Son olarak RacheL'ın fiziğine hayran kaldım Brooke'da çok güzel görünüyordu kedi kıyafetleri içinde ama RacheL'ın ayrı bi çekiciliği var nedense kötüler her zman güzel olmak zorundamı acaba(bknz:Yaprak Dökümü Ferhunde:))
Kim olsa aynı şeyi yapardı demek bence klasik ve doğru olmayan bir çıkış noktası :img-wink: Herkes aynı şeyi yapmazdı şartlar iyiyken her şey güzel olacak ne zaman Brooke sınavdan kalacağını anlayacak o zaman soruları çalacak arkadaşına ihanet edecek böyle bir şey olur mu yahu ? :) Rachel Brooke u kötü etkiliyor Brooke bunun farkında değil Leyton dan kaçmak için gitti Rachel a yaklaştı :img-wink: İlerki bölümlerde göreceğiz neler olacağını ve geçmişte neler olduğunu :img-blush İyi yorumlar ......
Lucas seni seviyorum dediğine göre artık ölebilir :)
Brooke ve rachel çok komiklerdi..Haley ve brooke'un arkadaşlığına bir şey olmaz.Onların arkadaşlığı daha sağlam şeylere dayanıyor :) Fanatik bir brooke'cu olarak söyleyebilirimki :) brooke ve haleyi seviyorum
leyton hakkında söyleyebileceğim tek şey çok kötü :icon_whis
Vasat bi bölümdü bence yani geçen hafta öyle doğaüstü bi bölümle karşılaşınca bu bölüm sanki çok somut geldi bana:)...Dan iyi birimi oluyor ne?
Hayret verici bişi gerçekten....Nathan Haley'e doğruyu söyleyerek çok onurlu davrandı bence çünkü onlar hayat arkadaşı aralarında saklı gizli olmaması gerekir bazen ne kadar gerçekler canımızı acıtsada....Bölümün sonunda her zman olduğu gibi Lucasın konuşmaları çok güzeldi Keith hakkında söyledikleri ama hala Keith'i kimin öldürdüğünü çözemedi bakalım ilerleyen bölümlerde ip uçlarını toplayıp çözebilecekmi?....Son olarak RacheL'ın fiziğine hayran kaldım Brooke'da çok güzel görünüyordu kedi kıyafetleri içinde ama RacheL'ın ayrı bi çekiciliği var nedense kötüler her zman güzel olmak zorundamı acaba(bknz:Yaprak Dökümü Ferhunde:))
:img-icecr Valla bu bölüm çok somuttu :) Dan bile iyi olduysa daha bu oth'den ne beklenir :):)
Lucas'ın saçları ve oth paralel olarak benim için berbat gidiyor :):)
cyd_oth_cnsl 08-12-07, 13:57 dünku oth bolumu çok az sahne haricinde kotuydu bilmiorm ama hoş gitmiyo
Hatırla_Sevgili 08-12-07, 15:10 evet dünkü bölüm biraz sönüktü ama yine begendim yeni izlemeye beşledım sanırım ondan bnm begendigim sahneler vardı
Brooke ve rachel sahneleri komikti
lucas ın Nathan ı destekleyici konuşmasını begendim haley inNathan terk etmesine üzülmüştüm ama barıştılar
payton ve lucas ta baya iyiydi lucas peytona seni seviyorum senin için geri döndüm dedi bu çok gzl di ve son olarak sanırım dan iyi bir insan olma yolunda
Brooke-Haley arkadaşlığının neye dayandığı belli oda tek taraflı güvene:icon_whis Brooke un bu bölümde arkadaşlarına ne kadar değer verdiği görülmüştür aferin sana Brooke Davis :) Bölüm benim açımdan güzeldi bazı gereksiz karakterlerin sahneleri fazla uzatıldı ama her şeye rağmen güzel bir bölümdü :img-wink:
Nathan Haley e gerçekleri anlattı tabii ama bu konuda Nathan ı alkışlamam ben sürekli yanlış işlerde Haley in etkisi ile onda bir düzelme oldu ama Haley de bir yere kadar yani kumaş kötü adamda :icon_whis Mount un durumuda aydınlandı aslında Gigi kendisi için en iyi olanı yaptı Mount ile ayrılarak Mount da bunun farkına vardı bana göre :img-wink: Dan in bu durumu sadece yaşadığı piskolojiden bana göre Keith durumundan dolayı duyduğu vicdan azabını başka şeylerle örtmeye çalışıyor ama başarılı olamayacak kanımca bekleyip görelim neler olacağını ....
Bayılıyorumm Su Brokke vee Rachel a yaa..
O kıyafetlerr içindee yakalanmalarıı flnn harikaydııı..
Hele o yemeinn etmee sahnesii flnn..
Peytonn-Lucastaa Aştılarr yaanee:s:):)
Ama Enn Güzell Yerlerden biri nathanınn kapıyaa gelip Haley'e''''Always&Forewer''
Kısmıydııı...
Ayy Bu dizii Hiçç Bitmesinn Hepp Mutluu olsunlarr:D:D
4ewerbrucas 08-12-07, 19:47 yapmayın arkadaşlar brooke arkadaşlarıyla beraber mevzun olmak istiyor öyle yada böyle o mutluluğu yaşamak istiyor ama bazılarına brooke ne yapsa batıyor biz aşırı fanatik olabilriiz ama sizde aşırı karalıyorsun her hareketi suç size göre brooke_haley arkadaşlığıda gayet güzel hatta lucas_haley arkadaşlığından sonra en iyi olan arkadaşlık aralarında güven var ve kolay kolay sarsılmaz
Brookke Haleyy Arası Bozukk flnn deill..gayet iyilerr benimm gördügümm kadarıyla
Aslındaa soruları çalmakk kötüü bişii ama buu bii dizi zatenn..:)
Ya gerçekten hep Brookecular çok fanatik falan diyosunuz da siz de onu karalama yönünde bir fanatiklik benimsemişsiniz.Hayır millet neler neler yapıyorken takmışsınız Brooke şöyle kötü bir arkadaş böyle kötü bir sevgili.Bilmem ne...Yeter yani herkes çok iyi bir tek Brooke mu kötü??
4ewerbrucas 08-12-07, 21:55 Ya gerçekten hep Brookecular çok fanatik falan diyosunuz da siz de onu karalama yönünde bir fanatiklik benimsemişsiniz.Hayır millet neler neler yapıyorken takmışsınız Brooke şöyle kötü bir arkadaş böyle kötü bir sevgili.Bilmem ne...Yeter yani herkes çok iyi bir tek Brooke mu kötü??
işte sonunda benim düşünen biri ben bunu anlatmaya çalışıyorum herkes iyi brooke kötü her hareketi rahatsız ediyor kız napsa kabahat size göre bu kadar abartmayın ltf arkadaşlar
Geçen yorumlarda şaka yoluyla söylediklerim gerçek olmakta hakkaten bazı Brooke cu arkadaşlar Brooke ne yapsa kabullenecek durumda bu durum için fazla bir şey söylenmez aslında :icon_whis Kimse Brooke a arkadaşları ile beraber mezun olma demiyor zaten o mutluluğuda yaşasın ama nasıl yaşayacağı önemli gidipte soruları çaldın mı burda yerin dibine geçiririm Brooke karakterini :img-wink: Ne yapsa göze batmakla alakası yok olaya biraz Brooke gözlüğü dışında bakılırsa neler olduğunu görürülür sanırsam ... Bu konu uzar gider Brucas konusunda Peyton hakkında yorum yapan arkadaşlar ilerde yaşanacak ve Nathan ında içinde olacağı bölümden sonra ne yorum yapacaklar merak ediyorum ama orda bile bir şeyler bulunur eminim :icon_whis İyi yorumlar herkese .....
Ya gerçekten hep Brookecular çok fanatik falan diyosunuz da siz de onu karalama yönünde bir fanatiklik benimsemişsiniz.Hayır millet neler neler yapıyorken takmışsınız Brooke şöyle kötü bir arkadaş böyle kötü bir sevgili.Bilmem ne...Yeter yani herkes çok iyi bir tek Brooke mu kötü??
Olayın karalama olmadığı bellidir gidip soruları çalacak Haley i sıkıntıya sokacak bir yerde bende burda bazı arkadaşlar gibi aferin Brooke diyecem olur mu öyle şey yahu :) Daha dizi uzun neler neler yapıyorlar derken keşke açsaydınız konuyu ona göre cevaplar verirdik ama daha önce yaşanan olayların benzerleri yaşanacak yine :img-wink: Brooke cu arkadaşlar neden bu durumdan rahatsız onu anlamadım açıkçası sizler burda Peyton ın yaptıklarını dile getirirken sorun olmuyor Brooke için olumsuz şeyler söylenince rahatsız olunuyor var mı öyle şey yahu ?? İyi yorumlar diliyorum yeniden .....
brooke fanatiği değilim ben ama dizide en sevdiğim karakter brooke!!! brooke'u seviyorum diye her yaptığına mazeret bulmam ama peyton fanatiği olsaydım da soruları çaldı diye brooke'u yerin dibine sokmazdım!!! ayrıca kastettiğiniz peyton nathan brooke sahnesi için de bir mazeret bulabilirm ve bu mazeret sizin peyton'ı haklı çıkarmak için bulduğunuz mazetetleri 5e katlar!!! ama ben böyle bişey yapmayacağım çünkü evet hatalı orda brooke mazereti de o bölüm gelince tartışırız!! ayrıca o olayda brooke hatalı olsa bile durum hala 2-1 oluyor!!! peyton bunu brooke'a 2 kere yaptı..
bi de ne zamandan beri bir insanın en yakın arkadaşına gidip ben senin sevgilini seviyorum ona karşı hala bişey hissediyorum ama o seni seviyor endişelenme demek dürüstlük oluyor.. hanfendi bunları söyleyüp brooke'u altüst ettikten sonra güye aradan çekiliyor ayrılmalarını bekliyor.. ayrıldıktan sonra da kendini kandırıyor benim yüzümden ayrılmadılar diye hemen vakit kaybetmeden sırmaşıyor lucas'a...
ya lütfen peyton hayranları şunu açıklasın bana.. lucas&brooke ayrıyken niye peyton lucas için bişey yapmıyordu??? neden brooke tekrar kırılmaktan çekindiği için lucas'a yaklaşamazken en azından artık aranızda ben yokum o sadece arkadaşım o seni seviyor gibi sebeplerle ikna etti kızı?? ve neden ilişkiler tam yolunda gidiyorken böyledürüstçebir açıklamada bulunma gereği duydu!'!!! ben de bunu anlamıyorum.. çünkü ben dostluğa arkadaşlığa inanılmaz değer veriyorum peytonun bu yaptıklarını o yüzden hazmedemiyorum... bunu alt tarafı bir dizi olduğunu bildiğim için de kimsenin fanatiği değilim sadece gördüklerimi söylüyorum..
peyton'ın özünde çok iyi bir insan olduğunu biliyorum.. şimdiye kadar brooke dışında kimseye zararı dokunmadı... ama bu onun bencil olduğu gerçeğini değiştirmiyor.. dostlukta ise bencil olmamak gerekiyor... can dostum diyorsan eğer birine onun sevdiğine göz dikmezsin, olur da aşık olsan bile içinde saklar dostuna zarar vermezsin!!! benim dostluk anlayışım bu sizin ne bilmiyorum!!!!
brooke fanatiği değilim ben ama dizide en sevdiğim karakter brooke!!! brooke'u seviyorum diye her yaptığına mazeret bulmam ama peyton fanatiği olsaydım da soruları çaldı diye brooke'u yerin dibine sokmazdım!!! ayrıca kastettiğiniz peyton nathan brooke sahnesi için de bir mazeret bulabilirm ve bu mazeret sizin peyton'ı haklı çıkarmak için bulduğunuz mazetetleri 5e katlar!!! ama ben böyle bişey yapmayacağım çünkü evet hatalı orda brooke mazereti de o bölüm gelince tartışırız!! ayrıca o olayda brooke hatalı olsa bile durum hala 2-1 oluyor!!! peyton bunu brooke'a 2 kere yaptı..
bi de ne zamandan beri bir insanın en yakın arkadaşına gidip ben senin sevgilini seviyorum ona karşı hala bişey hissediyorum ama o seni seviyor endişelenme demek dürüstlük oluyor.. hanfendi bunları söyleyüp brooke'u altüst ettikten sonra güye aradan çekiliyor ayrılmalarını bekliyor.. ayrıldıktan sonra da kendini kandırıyor benim yüzümden ayrılmadılar diye hemen vakit kaybetmeden sırmaşıyor lucas'a...
ya lütfen peyton hayranları şunu açıklasın bana.. lucas&brooke ayrıyken niye peyton lucas için bişey yapmıyordu??? neden brooke tekrar kırılmaktan çekindiği için lucas'a yaklaşamazken en azından artık aranızda ben yokum o sadece arkadaşım o seni seviyor gibi sebeplerle ikna etti kızı?? ve neden ilişkiler tam yolunda gidiyorken böyle dürüstçe bir açıklamada bulunma gereği duydu!'!!! ben de bunu anlamıyorum.. çünkü ben dostluğa arkadaşlığa inanılmaz değer veriyorum peytonun bu yaptıklarını o yüzden hazmedemiyorum... bunu alt tarafı bir dizi olduğunu bildiğim için de kimsenin fanatiği değilim sadece gördüklerimi söylüyorum..
peyton'ın özünde çok iyi bir insan olduğunu biliyorum.. şimdiye kadar brooke dışında kimseye zararı dokunmadı... ama bu onun bencil olduğu gerçeğini değiştirmiyor.. dostlukta ise bencil olmamak gerekiyor... can dostum diyorsan eğer birine onun sevdiğine göz dikmezsin, olur da aşık olsan bile içinde saklar dostuna zarar vermezsin!!! benim dostluk anlayışım bu sizin ne bilmiyorum!!!!
tamamen katılıyorum :) Dürüstlük denen şeyin dürüstlükle uzaktan yakından alakası yok.Ayrıca üstünede bir erkek için dostluğumuzu bitirmeyelim demeside ayrı bir komediydi.Peyton lucası sevecek brooke bunu sineye çekecek,hep birlikte gene eskisi gibi yaşayacaklar :img-icecr Peytn bunun olabileceğini düşündü herhalde :)
Peyton brooke ne zaman tamamen kalbini açıyor lucasa o zaman lucasa karşı bir şeyler hissettiğini anlıyor bu da çok ilginç bir detaydır.2.sezon brooke'a söyledikleri,3.sezonda brooke tam kalbini açtığında peytonun devreye girmesi aynı şey birinci sezonda da olmuştu brooke lucasın farklılığından bahsetmesine rağmen gidip lucasla birlikte olan bir arkadaştan ne beklenir acaba :img-icecr her şeyi yaptıktan sonrada bunu ben arkadaşıma yapamam deyip vazgeçiyor :icon_whis
Öncelikle bu soruları çalma olayı ile Peyton ı birleştirmek bence yanlıştır ...Hiç bir zaman ben bu forumda bağnaz bir şekilde Peyton ı savunmadım Brucas konusunda zamanında Peyton ın yaptığı yanlışı dile getirmiştim ...Brooke-Lucas birlikteyken Peyton ın yaptıklarını onayladığım bir mesajım varsa getirin ekleyin buraya :img-blush Soru çalma olayında Peyton başrolde olsaydı onu burda Brucas cıların yaptığı gibi desteklemezdim orası kesin :icon_whis Size göre 5 katlar bana göre katlamaz Brooke madem o kadar yükleniyordu Peyton a zamanında Nathan konusunda yaşananları unutmayacaktı Lucas olayında 1-1 olmuştur durum ....
Lucas-Brooke ayrı olamadılar ki bir türlü Brooke ayrılmalarına rağmen etrafındaydı Lucas ın Peyton da emin olamadı bitti mi bitmedi mi diye :img-blush Peyton ın Brucas bittikten sonra Lucas a yaklaşması son derece normal Peyton Lucas için bir şeyler hissediyorum dediğinde Brooke çok fazla kendini kaybetti Lucas a tavır yaptı bunu Lucas a söylemedi bile Lucas tan Peyton a bir cevap gelmemişti 3.sezondan sonra Brooke Lucas a güvenmedi sadece :icon_whis
Bu diziye dün ilk defa rastladım..İyikide izlemişim çokk beğendim..Çok hoşuma gitti..İsmini de bilmiyordum..Ama sonunda buldum..Çok güzel bi dizi..Çok komik ve romantik bölümüne denk geldim sanırım..Yada her bölüm mü öyle bilmiyorum..Bana kesin olarak hangi günler ve saat kaçta verildiğini söyleyebilir misiniz??Birde son bölümde çok güzel bi şarkı çaldı..Eğer onun ismini ve kimin söylediğini söylerseniz çok sevinirim...
4ewerbrucas 09-12-07, 17:56 o bahsettiğiniz nathan olayı tamamen leytoncılar için çıkarılmış birşey peyton yaptı ama brooke zamanında yapmış bide böyle bakın demek için üstelik ikkisi sarhoş durumdayken olan birşey hatırlamıyorlar demek ki peyton bu hatayı iki kere yaptı ve ayıktı ayrıca brooke ile lucas ayrıda durdular o zamanda lucas brooke"a aşıktı peytonı gözü görmüyordu neyse leytonın sonunuda gördük izlicez zamanı gelince o zaman bende leytoncıların yorumunu alıcam...
o bahsettiğiniz nathan olayı tamamen leytoncılar için çıkarılmış birşey peyton yaptı ama brooke zamanında yapmış bide böyle bakın demek için üstelik ikkisi sarhoş durumdayken olan birşey hatırlamıyorlar demek ki peyton bu hatayı iki kere yaptı ve ayıktı ayrıca brooke ile lucas ayrıda durdular o zamanda lucas brooke"a aşıktı peytonı gözü görmüyordu neyse leytonın sonunuda gördük izlicez zamanı gelince o zaman bende leytoncıların yorumunu alıcam...
Leyton cılar için çıkardılar demek bence doğru olmaz ama Brooke-Peyton olayında Brooke piskolojik olarak üstündü bunu dengelediler sadece :img-wink: Her ne kadar senaryo hamlesi olsada Brucas birlikteyken Peyton ın yaptıklarını aynı senaryo yazdı bildiğim kadarıyla senarist değişmedi :img-blush Peyton yaptığı zaman pis sarışın Brooke yaptığında ise senaryo hamlesi dersek olaya tek taraflı baktığımız son derece net bir şekilde görülür ... :img-wink: Ayrıca sarhoştular gibisinden bir mazereti ben kabul etmiyorum açıkçası ama edenler olur onlarada saygı duyarım ... İyi yorumlar .
4ewerbrucas 09-12-07, 20:52 seneristler bazı oalyları haklı göstermek için yada güzel göstermek için diğer tarafı batırıyorlar hep bunu şimdi brooke"a yapıyorlar zamanında peytonada yapmışlardı ama siz brooke"a aşırı suçlu buluyorsunuz herşeyde napsa kabahat kız bunu dengelemek için peytona saldırıyor olabilirm:P
seneristler bazı oalyları haklı göstermek için yada güzel göstermek için diğer tarafı batırıyorlar hep bunu şimdi brooke"a yapıyorlar zamanında peytonada yapmışlardı ama siz brooke"a aşırı suçlu buluyorsunuz herşeyde napsa kabahat kız bunu dengelemek için peytona saldırıyor olabilirm:P
Senaristler o yolu izliyor evet benim Brooke ile ilgili yorumlarıma baktığınızda suçlu olarak bulduğum olaylar belli Chris Keller , bu son soru çalma olayı Brooke hakkında sert yorumlar yaptığım olaylar bunlar ve bu olaylarda desteklenecek şeyler değil bana göre :img-wink: Forum Peyton ın yaptıği olumsuz şeyleri dile getiriyor bende Brooke unkiler ile cevap veriyorum olay bundan ibaret :)
Senaristler o yolu izliyor evet benim Brooke ile ilgili yorumlarıma baktığınızda suçlu olarak bulduğum olaylar belli Chris Keller , bu son soru çalma olayı Brooke hakkında sert yorumlar yaptığım olaylar bunlar ve bu olaylarda desteklenecek şeyler değil bana göre :img-wink: Forum Peyton ın yaptıği olumsuz şeyleri dile getiriyor bende Brooke unkiler ile cevap veriyorum olay bundan ibaret :)
arkadaşım benim yorumum sadece sana değildi..soru çalma olayında yerin dibine sokardım gibi bişey demişsin ona cevaben dedim ben de peyton yapsa onu da yerin dibine sokmazdım yani... diğer yorumların 5e katlar falan karışık bir mesajdı yani peyton'ı haklı çıkarmak için öyle mazeretler bulunuyor ki...
yorumum bir tek sana değildi sadece peyton'cılar da değildi.. leyton'ı isteyenlere de değil... sedece leyton uğruna dosluğa farklı yorumlar katan, brooke'u hep hatalı görenlere karşıydı.. yoksa ben dedim peyton kötü biri değil sadece bencil diye!!! başkasına zararını görmedim.. brooke'un hatalı yanları var tabi ama dostluk namına bir hatasını görmedim sürekli sırtından vuruldu!!! peyton ondan hem sevdiği adamı hem de dostunu çaldı olan bu!!!!
arkadaşım benim yorumum sadece sana değildi..soru çalma olayında yerin dibine sokardım gibi bişey demişsin ona cevaben dedim ben de peyton yapsa onu da yerin dibine sokmazdım yani... diğer yorumların 5e katlar falan karışık bir mesajdı yani peyton'ı haklı çıkarmak için öyle mazeretler bulunuyor ki...
yorumum bir tek sana değildi sadece peyton'cılar da değildi.. leyton'ı isteyenlere de değil... sedece leyton uğruna dosluğa farklı yorumlar katan, brooke'u hep hatalı görenlere karşıydı.. yoksa ben dedim peyton kötü biri değil sadece bencil diye!!! başkasına zararını görmedim.. brooke'un hatalı yanları var tabi ama dostluk namına bir hatasını görmedim sürekli sırtından vuruldu!!! peyton ondan hem sevdiği adamı hem de dostunu çaldı olan bu!!!!
Yerin dibine sokma olayını biraz sert bir ifade onu kabul ediyorum ama sonuç olarak tepkimi gösterirdim :img-blush Burda okuduğumuz yorumlarda neredeyse Brooke a plaket verilecek Rachel a uyup soruları çaldığı için benim tepkim bunadır :img-wink: 5 e katlar olayı senin mesajından çıktı aslında ben katılmadığımı dile getirdim sadece ....Son yoruma katılmıyorum sevdiği adamdan kastımız Lucas sanırsam sayı çok olduğu için karıştırıyorum bazen ben Brooke kimi seviyor diye :icon_whis O konuda Peyton Brooke a Lucas a olan duyguları açmıştır Brooke a ise Lucas a güvenmemiştir bu olayı Lucas a yansıtmıştır oysa ki Lucas ın o dönemde bir ilgisi yoktu Peyton a ...Brooke Lucas a güvenip olayları farklı şekilde yorumlayabilirdi ama yapmadı .....
4ewerbrucas 10-12-07, 20:13 arkadaşım kız aynı şeyi ztn bir kere daha yaşadı lucasa ilk kez güvendiğinde ne olduğunu gördük ikinciye zor güvenmesi normal benim başıma gelse bende brooke gibi davranırdım tek fark peytonla bidaha konuşmazdım:img-yes: lucasda ayrılmadan hemen peyton"ın yanındaydı ama:P bu 3"nün ilişkileri çok karışık bir hale geldi ne desek boş o kadar olay oldu ki en iyisi oturup izlemek...
cyd_oth_cnsl 14-12-07, 20:13 of ya su bütün leyton sahneleri bu bölümdede uyuz şu brookun gözune kestirdiği çocuk çok tatlı ama olmuyo brucas gibi hiçbiri olmuyo of ya şuana kadar leyton sahneleri hariç hepsi gayet iyi nathanın komik dansı hariçç
süper bir bölümdü ya xD
Diziye 3.aşkımmm katıldı chasee Allah'ım çok tatlı bişey bu ya xD yaşasın Braseeee!!
Ve tabiki Leyton harikaydı özellikle sınıfta geçen dialog ve kurabiye savaşı...
Nathan-Skills ve Mouthu unutmamak lazım ya süperdiler gerçekten
Bu bölümü zevk alarak izledim valla hasret kalmışız böyle bölümlere xD
immortalf1 14-12-07, 21:43 Harika bi bölümdü aşk kokusu vardı havada:)Deb için üzüldüm sadece evet belki çok iyi bir anne olamadı ama Dan'dan onları duymayı hakketmedi...Brooke mutlu görmek güzeldi hala dünyada Chasee gibi erkekler varmış ilginç geldi bana:):)...Leyton çok tatLıydı ve tabi Naley onlar dizimizin vazgeçilmezleri sonu gelmicek bi aşka bizide ortak ediyorlar ekran başında bayılarak izliyorumm onları...
Skilss,Mounth ve Nathan sahnede harikaydılar hele Skilss'in boxerına bittim:):)
Güzel bir bölümdü benim için Leyton sahnelerini izlerken keyif aldım :img-wink: Brooke içinde yeni karakterimiz girdi diziye Chase hayırlı olsun ne diyelim :) Brooke Rachel i yanlız bıraktı aslında iyide oldu ama Rachel bunun altında kalır mı orası soru işareti :img-wink:
Dan bu bölümde Deb i yerin dibine soktu açıkçası hemde bir kaç kez :img-wink: Sürekli hapçı demesi güldüğüm repliklerdendi ayrıca Deb in intihar girişimini anlayıp yardım etti aslında ölüme terk edebilirdi Deb i ama Keith den dolayı yaşadığı vicdan azabı yeteri kadar sıkıntı veriyor Dan Scott a :img-wink:
Nathan sahnelerini izlemek güzeldi özellikle Mount ve Skills in kıyafet konusunda Nathan ı kandırmaları ve Nathan ın buna verdiği tepki çok güzeldi :happy0064 Son bölümde ise Nathan ın Haley için yaptığı şey çok güzeldi helal olsun dedirtti hakkaten :good: İyi yorumlar herkese .....
Bu bölümde Chase harikaydı.Hasta oldum çocuğa.Umarım altından kötü birşey çıkmaz da Brooke yine üzülmez.Yoksa Brase Brucastan daha güzel olur bence.Özellikle de Chase o kadar tatlıyken.:img-in_lo
Nathan da çok güzeldi.Giysi konusundaki şakadan sonraki tepkisinde kahkahalarla güldüm.:happy0064Dansları da çok iyiydi aslında.Öyle dans ederken görünce bu Mouth mu yani diye baya bir şaşırdım.Skills ise tam bombaydı.:img-wink:
Lucas sonunda Keith meselesinde ilerleme kaydetti.Ama son zamanlarda Danin haline bakıyorum da her na kadar kendisinden sezonlar boyu nefret etmiş olsam da üzülüyorum.Gerçekten değişmeye başlamıştı oysa ki.
Hatırla_Sevgili 15-12-07, 13:28 selam bu bölüm harika ydı bn bu bölüm çin keyif aldıgım her şeye deginicem baya uzun bi yorum olucak sanırım
Lucas ve peyton un sınıfta geçen dialoguna bayıldım ve hocanın cevap vermiycekmisin sorusu üzerine peyton ın cevabı süperdi Nathan para kazanmak için o işi kabul etti çok egelenceliydi bnce şaka da süperdi yüzünün aldıgı ifadeye bnde çok güldüm Deb in intahara kalkışmasına üzüldüm ama neyseki kurtuldu peyton ın tuz olayıda süper di bir tutam tuzu karıştırdı vee kurabiye savaşı kısacası bn bu bölümde çok eglendim aaa brooke bu bölümde baya iyiydi yeni gelen karakteri de çok begendim çok tatlıydı :)
herkese iyi yorumlar
bölüm çom güzeldi her şeyiyle
ama bölümün en sewdiğim kısmı brooke-chase ikilisi oldu bayadır bekliyordum chase'i nihayet geldi!!!
güzel bi bölümdü lucas-peytonın kurabiye sahneleri , nathanın ilk dans edişini göstermesi (çok komik geldi burası),sahnedeki dansları(özellikle mouth) hepsi süperdi. sonunda chasele tanışabildik çok şiker bi çocukmuş brookela yakıştılar.. danstan çıkışta mouth rachel skills ve bevin çok iyi görünüyolardı .deb için üzüldüm yazık ama onun eve gelip haleyi düşürmesi komikti :D bu bölümde en sevdiğim yerler mouthlu yerlerdi çok tatlı yaw mouth =)
Dopdoluu birr Bölümdüüü..
2-3 hafta sonraa yinee bölee bi bölümm izledigimm içinn mutluyumm
Danss YArışmasıı Kısmı Ayrıı birr güzeldii
Mouthh Süper Danss EDiyooduu yaaa:D
HEle sonundaa Skillsindee cıkmasıı güzeldii
Deb e acıdımm ölee yüzünee herseyy patt diyee sölenirmii yaww??
Ayrıcaa Nathandaa ölee yapmamlıysddı yaa acıdımm
PEytonn ve LUcasındaa Kek Savasıı Süpeerdii:D
cuma günü başlayan izleme serüvenim bugün bitti...(cuma saat 21 de başını,gece yayınlanan tekrarında ortasını,bugünkü tekrarda taamamını izleyebildim)
Lucas ve Peyton...çok yakışıyolar ve bu bölümde çok tatlıydılar...özellikle sınıftaki kağıt ve kurabiye olayı....
Nathan ve Haley...Ay Haleyciğimin morali bozuldu bu bölümde ama Nathan hemen düzeltti...Dans olayı süperdi yaaaa...koptum resmen...ama dans süperdi hakkaten...
Brooke...Brooke a dicek bişeyim yok umarım mutlu olur...Lucasa yaklaşmasında...
Ya Karen Dan'e yaklaşarak ne yapmaya çalışıyo yaaa...uzak dursun pls...
Deb de iyice kafayı sıyırdı...
4ewerbrucas 15-12-07, 22:19 bu bölüme tek kelimeyle bayıldım özellikle nathan_mouth_skills üçlüsüne:happy0064 natahanın ilk dans edişi ve yapılan şaka ile aldığı yüz ifadesi çok komikti:P dan ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlamıyorum deb"e karen hakkında söyledikleir doğru mu,doğruysa niye bunca zaman araları kötüydü anlamadım bu işi neyse..leyton sahnelerine bir yorumum yok ama bir tutam tuzu göstermesi ço kkomikti lucas"ın ddiği gibi bir avuç tuz:P ve son olarak chase geldi sonunda çok tatlılar ya dansedişleri,brooke"un yüzündeki dondurmayı alması herşeyleriyle süperlerdi...
__DeNnİZ__ 18-12-07, 19:04 bu bölümü izlemedim ama anlatılanlara göre güzeldi özetini veriyolarmı bilen varmı varsa hangi gün acaba
4ewerbrucas 18-12-07, 22:07 bu akşam tekrarını oturup yeniden izledim sırf nathan_mouth_skils 3'lüsü ve brooke_chase için çok çok güzel bir bölümdü ya keşke bidaha verseler dersem abartmış olur muyum...
bu akşam tekrarını oturup yeniden izledim sırf nathan_mouth_skils 3'lüsü ve brooke_chase için çok çok güzel bir bölümdü ya keşke bidaha verseler dersem abartmış olur muyum...
Bende daha çok Leyton sahneleri için izledim malum One Tree Hill tarihindeki en romantik sahnelerin olduğu bölümdü :img-icecr Bölümde en güldüğüm sahne Nathan ın kıyafete verdiği tepkiydi :img-wink: Naley sahneleride güzeldi tabii zaten başka sahnede aklıma gelmiyor açıkçası :) İyi yorumlar herkese bayramınızda kutlu olsun şimdiden :img-wink:
__DeNnİZ__ 19-12-07, 16:03 ben bugun teletextten baktım cumartesi 14:00 de var tekrarıdır heralde dimi??
4ewerbrucas 19-12-07, 23:22 ben bugun teletextten baktım cumartesi 14:00 de var tekrarıdır heralde dimi??
ewt ama cuma akşamı gösterilcek olan bölümün tekrarıdır:img-yes: bu geçtiğimiz bölümün tekrarını bidaha vermezler sanırım...
bu aksamkı bolum cok guzeldı genellıkkle broke superdı peydnada ısınıyorum artık bu sezon guzel bolumler var nathanda cok tatlı hepsı cok guzelllerrrr:img-wink:
bu sezon izledigim en güzel bölümlerden biriydi insanın kendi hakkında oturup düşünmesi gerektigini vurguluyo sanırım ben bu konuda biraz brooke a benziyorum :)neyse mouth çok şirindi çok seviyorum bu çocugu ha bide skills var o ve haley ikisi çok tatlıydılar dolu dolu bir bölümdü rachel biraz akıllanır belki dedim ama sonra bu süşünceden çabuk kurtuldum :)
süperdii yaaa bayıldım..
ilkk önce enathann vee peytonun eşleştigini gördümm cokk kızdımm:S
gece izledigimdee nedenn onlarınn eşleştigini gördümmmm:D
nede güzeldii..
fotolar cekilirken söylenen sözlerdee cokk güzeldii izz bırakıcıydııı:D
Bence bu bölüm çok güzeldi.Herkesi daha derin bir şekilde tanımış olduk.Brooke ve Chase müthişti.:happy0064Skills ve Haley de harikaydı.Son zamanlarda Lucasa kızmadığım nadir bölümlerden biriydi.Aynı şey Peyton için de geçerli tabi:icon_whis.Mouth ve o Clean Teen kızı(adını hatırlayamadım)çok şeker bir çift oldu bence:good:.Rachella eşleşen kız(onun da adını hatırlayamadım)Rachela çok pis cevap verdi ve aslında gayet haklıydı:img-yes:.Resimler çok güzeldi.En güzel resim de Nathana ait olan tabi:img-blush.E Peyton o kadar sanatçılığını konuşturuyor tabi.Olacak o kadar.Sonuç olarak her yönüyle alkışlanacak bir bölümdü.:happy0064
Hatırla_Sevgili 22-12-07, 16:12 bnce de dünkü bölüm süperdi bn en çok peytonve nathan çiftini begendim lucasta hiç fwna deil di brooke ta süperdi herşey çok gzldi onları daha yakından tanımış olduk böylece bn çok begendim bu bölümü :)
herkese ii yorumlar ve bayramlar:happy0064
4. sezonun en güzel bölmüydü bana göre... Lucas'ın taklitleri süperdi
en iyi çift mouth-shelly'di bence çok şekerlerdi cidden
Farklı bir bölüm izledik bu hafta ama yinede bölüm güzel vakit geçirtti :img-wink: Peyton bu bölümde Brooke a bir jest yaptı kendisine çıkan Chase i Brooke a yönlendirdi bu tavrı çok güzeldi Peyton ın :img-wink: Benim en çok beğendiğim çift Skils-Haley çifti oldu burs konusunda yapılan konuşmalar etkileyiciydi :img-wink: Değişik ama bir o kadarda güzel bir bölümdü .....
bi an skill'ın bursu kazanamadığını düşündüm ama haleyin ktü şakasına maruz kalmışız meğer
lucas-....(adını unuttum) onlarınki dha bi tuhaftı değişik
payton-nathan ise güzeldi yani çift konuşmaları fln süperdi iyiydik-kötüydük:happy0064
bi an skill'ın bursu kazanamadığını düşündüm ama haleyin ktü şakasına maruz kalmışız meğer
lucas-....(adını unuttum) onlarınki dha bi tuhaftı değişik
payton-nathan ise güzeldi yani çift konuşmaları fln süperdi iyiydik-kötüydük:happy0064
Hakketen o sahne izleyici açısından ters köşe olmaya son derece müsaitti :img-wink: Haley hakkaten iyi kandırdı surat ifadesi felan her şey kusursuzdu gelde kanma :) Lucas-Glenda sahneleride güzeldi Lucas ın fotoğrafıda enterasan oldu :) Nathan da hep basketboldan bahsetti zaten annesinin intihar olayını saymazsak tabii :) İyi yorumlar ........
dizinin bence en güzel bölümüydü kesinlikle beni etkiledi etrafta tanımadığım ne kadar insan var onlarla konuşmamak için bir neden yokken
bence en güzel söz liseden sonra her indanın yeni bir kimlik oluşturabileceği bazıların ise liseye bağımlı olduğuuu
yawwww felaket sevdim anlatamam:happy0064:happy0064
en güzel resim kesinlikle nathan'a aitti...
cyd_oth_cnsl 23-12-07, 11:49 bölümü isledim süperdi bittim bayıldım bence en gusel sahne lucasın o gotik kızın annesini bozmasıydı en gusel resim ise brucasdı :) (brook'un ve lusac 'ın)
4ewerbrucas 23-12-07, 16:26 sonunda yorum yazabiliyorum:P bu haftaki bölüm dediğiniz gibi değişik ve güzeldi insna gerçekten düşünüyor etrafındaki insanları ne kadar tanıdığını one tree hill"in bu şekil olan bölümleriin seviyorum 3.sezondaki jımmy olayıda güzel bir bölümdü gene aynı tadı aldım bu bölümden...haley_ |