Tüm Versiyonu Göster : One Tree Hill-4. Sezon Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 [3]

M€LİS
18-01-08, 17:16
Yeni yeni düzenli takip etmeye başladım diziyi.. Gittikçe de sarıo.. :img-yes: Yakalayabildiğim bölümleri izliodum, artık kaçırmamaya özen gösteriorum.. Bu bölümü (diğer bölümlerle kıyaslayamam ama) güzeldi bence.. Derek'in psikopatlıkları ilgimi çekti.. :P Yazık ama kızlar fena benzettiler.. Yüreğim ağzımda izledim :img-hyste Nathan ve Haley gerçekten çok şirindiler.. Bacakları kullanmadan (!) ettikleri dansa hayran kaldım :img-hyste Dan'ın sırları da açığa çıkıcaktır yakında.. (: Mouth'a gelince.. Tehlikeli olmak hoşuna gitti belki de.. Doğru mu yoksa yanlış mı yaptığını daha sonra kndisi de frkedicek.. Ama geç olabilir.. İzleyip görüczz artıkk! :img-wink:

JaNnzUu
18-01-08, 17:45
rachel gelse de sonuç değişmezdi bence brooke balodaki herkesden çok daha güzeldi
bence rachel'dan da çok daha güzel

ßende ßencee dedimm zatenn yadaa secımm yapamayıpp ikisii birdenn scilidi canlarmm benmmm:img-in_lo:img-in_lo
Ayy Yinee 1haftaa gectii Zorr olduu bnmm içinn ama oth günü geldiii:good:

Bu Bölümm Dan ilee ilgilii sırlarlaa geceegee benziiyorr bidee Rachelll Mouthh varr tabii:img-icecr:img-icecr

ceroshkoo
19-01-08, 17:17
kimse yorum yapmamış :img-huh:

İnternetten rastgele indirip izlediğim bölümlerden biriydi ama tekrar izlemekte çok zevkliydi..

Öncelikle Chris olayına koptum çok şekerdi onun olduğu sahneler komediydi...hapishane sahneleri falanda komikti...
Peytle brooke aynıı evdeee kalıcak çok sevindim!!!
Finali de çok heyecanlıydı gelecek bölümü iple çekiyorum ayrıca dan ve karen nın olduğu sahneler hoş değildi ve racheldan da kurtulduk xD

g_i_z_e_m
19-01-08, 17:28
karen tekrar dan'a şans werirse hiç üzülmem artık terk edilmesine tekrar haketmiş otursun yerine
Marvin McFadden muhteşem bi mezuniyete neden oldu bence hapishane sahneleri de güzeldi we aslında dost olmanın çok iyi bişey olduğunu gösterdi
brooke haley'e söyledi we barıştılar!!!:img-yes:
racheldan da kurtulmuş bulunmaktayız ne güzel:img-wink:

SBR
19-01-08, 17:36
Güzel bir bölümdü özellikle Chris Keller i gördük bu bölümde Mount ile olan konuşmaları çok güzeldi :) Brooke sahneside komikti benzin ışığı için güzel gözüküyor dedi safım benim Bevin alt etmiş Brooke un yanında :) Brooke-Peyton barıştılar ama ilerki bölümlerde daha da yakınlaşacaklar aynı evde yaşayacaklar malum :img-wink: Dan in işi iyice zora girmeye başladı Lucas yakında çözer bu işi :img-icecr

sinem*
19-01-08, 19:41
Bende dünkü bölümü bugün izledim :) çok hoş bir bölümdü leyton sahnelerini sevmesemde hatta fazlaca brooke-peyton-lucas üçgeni beni deli etsede :) bölüm çok güzeldi. Chris renk kattı brooke'la dertleşmeleri çok komikti :) arabada giderken skills çok komikti dörder saatlik arayla kullanıyorlarken brooke'u uyandırıp dört saat geçti demesi :) brooke'ta ışık çok komikti..

Brooke haley'e söyledi ve sonrasında çok güzel başettiler :) peytonla nasıl daha iyi arkadaş olacaklar bilemiyorum ama görücez :)

İlk sahnede skills'in tepkisi çok hoştu hatta üstüne bir de höst demek bile gerekebilirdi :) lucas peyton brooke :) aynı yatakta bu işi çok güzel hazmettiler helal :):)

JaNnzUu
19-01-08, 20:56
Bu BölümdeeSÜperrdii Ama Bİ esrarlaa bitirdilerr yineee:D

Zatenn BAşındaa Luke'tan BAşladılar sonraa PEyt Sonraa Brooke sonraa Skillss...:D

Honey Grove'da MEzuniyettkii kızlarr cokk komiktii
HEpsii birinii karşılarınaa almışş
Sizde Şu VArmı Bu varmıı:DTabi onlarda Bunlarınn hiçbirininn olmamasıı cokk Açıkk olduklarınıı gösterdii:P

Bidee Skilss-MoutH-Brooke'unn odaya dalmasıı komıiktii benn bundann sonraa ayıldımm flnnn

Yİneee SÜperr ßii OTH Bölümü izledmm.......:):)

dazzle
19-01-08, 20:58
çok eğlenceli ve hersahnesi çok komik bir bölümdü mouth hep "sadece arkadasinin "olmasından şikayet etsede bunun önemini anladı bazen sadece onlar bile yetebiliyo hele bukadar güzelse sadece kim kiminle belli deil amerikan dizilerinde olan bi durum işte skills süper ya hadi brooke davids 4saat oldu aaa okadar çabuk mu :D koptum gülmekten süper bir zeka örnegi çok begendim bu bölümü haftayakini iple çekiyorum bakalım abby ile konusabilecekmi lucas malum dan de çözdü işi buadam kareni elde etmek için herseyi yapmaya hazir oglunu da ortadan kaldırmayı göze alabilirmi acaba bazen bunu düşünmeden edemiyorum!!!!!

d*u*y*g*u
19-01-08, 22:13
ne süper bölümdü ya, hiç bitmesin istedim, herkes ayrı komikti.chris'in bu bölümde karşımıza çıkması süper oldu.skills'in yaptığı olaya çok güldüm.mouth'un hapishanede adamlara dertlerini dökmesi görülmeye değerdi. kendi mezuniyetlerinden daha çok eğlenmelerine şaşırmadım. kostümleri ayrı bi hoşluk katmış geceye. espriler tam yerien oturmuş.
ben karen için çok endişeleniyorum ya. şimdi dan le yakınlaşıyoda her şey ortaya çıktıktan sonra olcakları gerçekten merak ediyorum.
bu arada 5. sezon bölümlerini tam olarak nassı bulabileceğimi söyler misiniz desem abartmış olur muyum??? lütfennnnnnnnn

milomania
19-01-08, 22:22
İlk olarak komiğime giden tepki:Mouthun yardım mesajında şarjı bittiği için sadece need ass yazması ve Brookeun nası olur ama o Rachella cinsinden bi tepki vermesi:img-grin2
2.si:Skillsin Brookeu uyandırıp arabayı devretmesi ve tabiki o ışık olayı:good:
3.sü:Brooke ve Chris Kellerın konuşma gecesinin sabahında Chrisin salya sümük dolu konuşmasını anlatıp tüm havasını söndürmesi:happy0064

En çok sevindiklerim de Brooke ve Peyton arasındaki arkadaşlığın tekrar düzelmesi oldu.Tabi bide sınav kağıtlarını çaldığını Haleye itiraf etmesini ve Haleynin onu affetmesini de bu kategoriye koyabiliriz.

Dan konusuna gelince...Ne diycemi bilmiyorum.Bütün kötülüklerini özelliklede Keithi öldürdüğünü unutmuş değilim.Bu yüzden Lucasın öğrenmesini bekliyorum.Ama öğrense bile hemen herkese anlatır mı ne tepki verir onuda düşünmeden edemiyorum.Özellikle Karena ne der???Yada ona herkes inanır mı?

SBR
19-01-08, 22:31
İlerde neler olacağına dair bazı ipuçları yazayım izlemiş biri olarak yazacaklarım arasında Derek ve Dan olayları aynı zamanda Nathan ile ilgilide bazı gelişmeler var ona göre tıklayın yani :)

Öncelikle Peyton-Brooke dan bahsetmem gerekirse ikisi birlikte hareket edip Derek konusunu halledecekler . İlerki bölümlerde görülecek ki bu sapık Derek in sevdiği bir kız varmış ama bir şekilde ölmüş bu olaydan Derek çok fazla etkilenmiş ölen kızda sarışın ve Peyton a benzediği için Derek Peyton ı bir saplantı haline getirmiş ilerki bölümlerde olacak bu olay .

Dan konusuna gelecek olursam Dan daha fazla yaşadığı bu vicdan azabına dayanamayarak polise teslim olacak Karen haliyle gerçeği öğrendikten sonra Dan ı şutlayacak Dan ı kötü günler bekliyor :) Nathan ise yarı final maçında hile yaptığını basın toplantısı ile açıklar DUKE dan gelen teklifi kaybeder . Şimdilik aklıma bu kadar geldi sonra yine bir şeyler karalarım :))

closer
19-01-08, 22:38
arkadaşlar selam bu diziyi arada sadece chad için izliyordum ama son zamanlarda bende bağımlılık yaptı ve bırakamaz duruma geldim özelliklede dizide haley(sanırım yanlış yazmadım) çok sıcak dizide zaten çok güzel ama dizinin resimleri yok mu hiç?

4ewerbrucas
19-01-08, 23:43
dün akşam güzel bir bölümdü ya otobüsden chris keller çıkacağı aklıma gelmezdi özlemişim ** kendisini:img-icecr ilk başta lucas_peyton-brooke3"lüsünü aynı yatakta görünce şaşırdım biraz ama anlaşıldı sonra:img-yes:yıllıkta yazılanlar ilginçmiş gerçekten özellikel peyton"ın lucasda yazdığı:P insna 2 senede ne kadar değişiyor neyse dan konusunu çok mrk ediyorum köşeye sıkıştı iyice ama çıksın artık ortaya bu melek halleri sıkmaya başladı:icon_whis

closer
20-01-08, 01:51
ya haley ve kocası çok romantikler ve de dün akşamki bölümde giydikleri kıyafetler ayrı süperdi özelliklede erkeklerin :img-blush lucasla süperlerdi zaten ayrı oda tutmalar falan

immortalf1
20-01-08, 12:30
Yorumda biraz geç kaldım ama yazmadan geçemicem...Öncelikle eğlenceli bir bölümdü Mounth'un harika adam durumu sürüyor herkezle çok iyi geçiniyor çok sıcak kanlı ve muhteşem bir insan hapishanedekileri bile kendine hayran bıraktı:):)...Naley harikaydılar dansları birbirlerine söylediği sözler özlenen çift buydu işte OTH da ..Peyton&Lucas'ta harika bi gece geçirdiler:):) Brooke bana göre gecenin en güzel kızıydı...Dan ise Karen'ın kafasını epeyce karıştırdı bakalım ilerleyen bölümlerde Karen Dan'a eskisi gibi güvenebilecek mi??

_nesli_
22-01-08, 11:04
güzel bi bölümdü =)
brooke-peyton aynı evde kalıcaklar çok sevindim.mouth çok tatlıydı cnm bnm ya chris kellerdan bahsetmiyorum bile çok komik ya kızların karşısına oturmuş naptığını sayıyıo ''seninle yatım.seni öptüm,snden tokat yedim '':D
bide ''çocuk bnden değil ''diyo ya çok komik :D
arabada geçen sahnelerde güzeldi =)

cyd_oth_cnsl
22-01-08, 11:27
neslicim bn daha bolumu isleyemedim bugun tekrarı var artık bugun isliyip yorumumu yapicam :)

_nesli_
22-01-08, 22:49
neslicim bn daha bolumu isleyemedim bugun tekrarı var artık bugun isliyip yorumumu yapicam :)

yap cnm yap bnde herkesinkini tek tek okuyom öyle yorum yapıyom zevkli oluyo :D bn aslında cuma gecesinden izlemiştim bu bölmü ama kardeşimden bilgisayara oturup bişey yapmaya fırsat kalmadığı için bgne kaldım =(
ya peyton-brooke çok datlu bi daha izlemek istiyorum bu bölümü =)

yagmur_montana
25-01-08, 18:56
geçen haftaki için :img-wink:
it gets worse at nights :;
neredeyse tüm kadronun mezuniyetten önceki son yolculuğu ,
öncelikle başlangıç sahnesi tam bir komediydi .. lucas , peyton , brooke
mouth harikaydı .. hele nezaretane arkadaşlarına hayran kaldım ..
skills in 4 saati doldurması ve brooke un yanan uyarı ışığının rengini beğenmesine çok güldüm ..
tam araba işe yaramaz hale geldiğinde , mükemmel zamanlamayla tahmin edin kimin turne aracı oradan geçiyor .. ben de chris keller ı tahmin etmiştim tabii , ama o kadar da yapmazlar diye düşünmüştüm ..
dan sinir etti beni , karen da güveniyor ona
balo kıyafetleri çok tatlıydı , 2 . balo .. balodaki kızların tepkileri değişikti .. hikaye mi anlaıyorlar diye bakıyorlardı ..
brooke , haley e söylemek zorunda kaldı artık , sonradan öğrenseydi daha da kötü oludu ..
brooke , daha ne kadar lucas ve peyton u o halde görmek zorunda kalacak , c . keller la yatmadığına çok sevindim ..
lucas ı neden soruyorlarmış , anlamadım
bölümde çalan müzikler çok güzeldi

yagmur_montana
25-01-08, 22:46
the runaway found :;
yine derek (ian :; sonunda öğrendik ..) in olduğu bir bölümdü , dexter dan sonra en çok sevdiğim manyak
peyton hala ptsd sıkıntısı çekiyor , derek e gidip yüzleşmesi bence de daha iyi olur diye düşünmüştüm :; ama pek iyi gelmedi galiba
tam lucas sonunda abby le konuşabildi demişken kız da peyton gibi sorunlar yaşıyormuş , yani en azından iyi rol yapıyormuş .. ama sonunda lucas öğrendi ..
dan in küçük kıza silah doğrulttuğu sahne etkileyiciydi .. dan bütün bölümde normal halinden daha da manyaktı abby nin evine gidip bez bebeği vermesi garipti
koçun , sayı traşlama işini öğrenmesi çok kötü oldu
maggie yi de bu bölümde öğrenmiş olduk , trafik kazası , peyton a benzerlik .. ian ın , peyton ve brooke la konuşurken ve ağlarken içim acıdı
nathan a da çok üzüldüm , sonuçta ilk başta o adamdan yardım alma sebebi , dan in yardım etmemesiydi , sonuçta her şeyin suçlusu dan keith in mezarını da yaktı ..
bölümde bildiğim tek şarkı yanılmıyorsam , soon enough .. constantines

immortalf1
25-01-08, 23:11
etkiLeyici bi bölümdü gerçekten biraz entrika doLuydu ama sarsıcı sahneLer vardı...İlk önce son sahneden bahsetmek istiyorum Karen&Dan'i öpüşürken gören Lucas'ın neLer hissetiğini anlıyorum gaLiba,katil bir babanın masum bir anneyi öpmesi bi çocuk için neler hissettirebilir ki:(:(Peyton&Brooke görüntüleri hoşuma gitti aslında Derek'e söylediklerinede üzüldüm aslında(aynı şeyleri yaşamış biri olarak tabi o kadar psikopat olamadım henüz)...Nathan için üzgünüm bir sporcu için en kötü şeylerden biridir spor ahlakını yitirmek ama Nathan buna mecburdu şimdilerde en sevdiği şeylerden birini basketbolu kaybetsede en değerli 2 şeyi hala yanında bunun içn şükretmek lazım belkide...Ve bence bugünün en etkileyici sahnesi Dan'ın Abby'e verdi küçük oyuncak bebek ne demek istediğini inan hiç anlayamadım ama o sahnedeki anne ve kızın yüz ifadeleri muhteşemdi....

g_i_z_e_m
25-01-08, 23:42
öncelikle peytonun bunlaım halleri başlarda beni hayli sıktı ama sonra öğrendik
lucasın son sahneden sonra ne yapıcağı hakkında hiçbi fikrim yok
gerçi dan'a silah çekiyo galiba:icon_whis
Karen'a hiçbir şey demiyorum ben artık keith'i sewiyodu güya noldu birdenbire danla öpüşüp koklaşmalar falan
nathan atlatır bunu bence her ne kadar duke'tan gelen teklif artık olmasa da:icon_sorr

Hatırla_Sevgili
26-01-08, 16:18
öncelikle nerden başlasam bilmem nathan a üzüldüm cnm bnm ama bunu da atlatıcaktır nasıl olsa kaybetmedigi iki şey var karısı ve bebegi lucas a gelince işler biraz karışık ama babasının öldürdügünü ögrenmesi kötü oldu dan neden böle bişey yaptı acaba yazık o da pişman bide abby e verdigi oyuncagın ne anlama geldiginide anlamadım derek için de ü<üldüm ama artık gerçekleri anlaması gerekti veee son sahne dan ve karen öpüşüyolardı ve luke gördü kim bilir neler hissetmiştir cnm bnm katil bi babanın masum annesini öpmesi kendimi luke un yerine koyuyorum çok kötü bi his bakalım haftaya neler olacak

milomania
26-01-08, 16:44
Valla Lucasın sonunda gerçekleri öğrenmesi iyi oldu.Ama son sahnede Karen ve Dani öpüşürken görmesi of of yani.Ama Karen da az sazan diil.O adama güvenilir mi hop diye tvyle konuşurken yakaladım kendimi:img-grin2o da nası oluyosa artık.
Nathanın çıkıp herşeyi itiraf etmesine inanamadım.Gerçekten tüm hayallerini elinin tersiyle itti bi kenara.Duke yalan oldu tabi.Ama artık yüzde yüz eminiz ki Nathan babasının pişmanlıklarını yaşamayacak.:happy0064
Vee sahte Derek yani Ian konusu.Acıklı bi hikayesi varmış.Zaten aşağı yukarı böyle bişeyler olduğunu tahmin edebiliyodum.Ama bu Derek olmasa da özlenen Brooke&Peyton arkadaşlığını göremicektik.O açıdan gayet yararlı oldu kendisi.Yalnız son zamanlarda Keith Derek falan derken Leyton görülmez oldu.Şikayetçi diilim bu durumdan gerçi:icon_whis

4ewerbrucas
26-01-08, 18:35
dün akşam güzel bir bölümdü lucasın abby ile konuştuğu,peyton ve brooke"un derek ile konuştuğu ve dan"in abby ile konuştuğu sahneler çok güzeldi:good: lucas öğrendi sonunda bakalım neler yapıcak gerçi annesi ile dan arasındaki sahneyi düşününce:icon_whis nathan için üzüldüm ama doğru olanı yaptı bence çok olgun biri olup çıktı nathan:img-wink: peyton_Broke dostluğu özlenen sahnelerdendi..kısa bir süre için chase görmek güzeldi:img-in_lo son olarak leyton hiç olmadı bu hafta çok mutlu oldum bende bölüm niye güzel diyordum leyton yokmuş:img-icecr:img-icecr

m-a-i-d-e
26-01-08, 22:07
aslında yazın one tree hill'e sarmıştım ama cnbc-e gidince izliyemedim.en iyi arkadaşım izleyip bana anlatıyordu.şimdi cnbc-e var bende.artık burdayım yani:img-yes::img-wink:
neyse bu bölüme geleyim:
nathan'a çok üzüldüm.:sad53:basketbol onun için çok önemliydi.
belki hala kaybetmedi:icon_whis
ama haley ve oğlu var.:happy0064
peyton,haley ve broke sahnesi çok güzeldi.
lucası zor günler bekliyor...

g_i_z_e_m
26-01-08, 23:13
sağol maide öhöm öhöm bu arasda lucas o sahneyi bölcek mi bölmeyecek mi bi bilgisi olan warsa söylesin

JaNnzUu
27-01-08, 00:30
Bölüp Bölmeyecek bi bilgimm yokk ama inşş bölerr vee Dan'e saldırır..

Bölümm Güzeldii Brooke vee Chase Buluşmasıı ileridee birşewyleinn yeniden olabileceginii aklımaa getirdiii:):)
İnş ilerde Güzell Sahnelerr Görürüzz Ayrıcaa Brooke'unda Peytonun iyileşmesii içinn yaptıklarıı yokk güzeldiii:):)Erkekler Arkadaşlardan öncee gelmiyormuşş bunuu Brooke Gösterdii yinee;);)

sinem*
27-01-08, 02:26
Brooke cidden çok esaslı bir arkadaş havai görüntüsünün altında çok esaslı bir insan var.Hayata inancı,mücadelesi,sürekli bunalıma girmemesi , inatla savaşması bu kızı bu yüzden seviyorum zaten :)

Nathanın lucas hakkındaki sözleri çok güzeldi kahraman olmaya çalışıyor gibi bir şey dedi haklı çocuk sürekli öne atıyor kendini :hıh kara murat benim :hıh

Abby-lucas-dan konusunda bir şey demiyorum dan pişman gibi görünüyor ama yaptıklarının sonucuna katlanmalı sürekli dört ayak üstüne düşemez.Karısına verdiği çocuklarına,karen'a verdiği zarardan sonra bu kadar kolay sıyrılmamalıydı zaten.

Son sahnede brooke'un peytona yaptığı jest çok güzeldi.

SBR
27-01-08, 12:27
Bölüp Bölmeyecek bi bilgimm yokk ama inşş bölerr vee Dan'e saldırır..

Bölümm Güzeldii Brooke vee Chase Buluşmasıı ileridee birşewyleinn yeniden olabileceginii aklımaa getirdiii:):)
İnş ilerde Güzell Sahnelerr Görürüzz Ayrıcaa Brooke'unda Peytonun iyileşmesii içinn yaptıklarıı yokk güzeldiii:):)Erkekler Arkadaşlardan öncee gelmiyormuşş bunuu Brooke Gösterdii yinee;);)

Tabii Brooke un Peyton için yaptıkları da güzeldi bunu söylemezsek olmaz sonuçta ikiside eski arkadaşlar sorunlarını halletmeleri güzel oldu :img-wink: Aslında çok önce bu olaylar bitmesi gerekiyordu ama Brooke biraz hatalı davrandı o konuda ama Peyton affetti tabii fazla sorgulamamak lazım olayları bir kez daha :)

Nathan da bu bölümün başlarında biraz hayal kırıklığı yarattı sonuçta yaptığı şeyin bedelini ödemesi gerekiyor Lucas Haley in isteği üzerine suçu üzerine aldı ama Nathan bölümün sonlarına doğru yapması gerekeni yaptı :img-wink:

SBR
27-01-08, 12:29
Nathanın lucas hakkındaki sözleri çok güzeldi kahraman olmaya çalışıyor gibi bir şey dedi haklı çocuk sürekli öne atıyor kendini kara murat benim

Orda bir kere Haley Lucas tan böyle bir şey istedi Lucas ın karamurat olmak gibi bir derdi yok aslında Nathan en başından beri yapması gerekeni yapıp itiraf etseydi böyle bir şeye gerek kalmazdı ama Nathan bu olaydan pişmanlık duymadığından bahsetti ilk başlarda ama sonra kafası yerine geldi :icon_whis Burda sorgulanması gereken tavır Lucas ın değil Nathan ın tavrı :hıh

Gelecek bölümler hakkında bir kaç SPOİLER yazalım merak eden tıklasın :)

Lucas annesi ve babası arasında ki o sahnede bir araya girme durumu olmayacak :img-wink: Lucas annesine söylecek tabii Dan in amcası Keith i vurduğunu ama Karen inanmayacak :icon_whis Daha sonra sahneler sertleşecek Lucas bir sahnede annesi ve Dan i yanyana görünce silahına davranıp Dan in gitmesini isteyecek ve 1 el ateş adecek :img-wink: Bu olaylar yaşanırken Karen in sancıları olacak ve hastane sahneleri olacak :img-wink:

Nathan dan bahsetmek gerekirse basın açıklamasından sonra Duke dan gelen teklifi kaybedecek bununla birlikte diğer takımlarda Nathan ı istemeyecek Nathan ı zor günler bekliyor olacak yani :img-wink: Daha sonra Haley koç Durham dan yardım isteyecek Nathan için aracı olması konusunda :img-wink:

Dan ilerki bölümlerde polise teslim olacak bu olayları öğrenen Karen hapishanede Dan i ziyaret edip bir daha karşısına çıkmamasını söyleyecek :good: Aynı şekilde Nathan da babası ziyaret edip oğlunun dedesini hiç tanımayacağından bahsedecek yani Dan her türlü şutu yiyecek ailesinden :) Bu olaylardan sonra Dan hapishanede kendini asmaya çalışacak ama bunu başaramayacak :img-wink: Şimdilik bu kadar =)

moonangel
27-01-08, 12:54
arkadaşlar bn oth nin ilk sezon bölümlerini kaçırdım 1 . ve 2 sezonları yani... nerden bulabilirim bunları indirdiğiniz bi yer varsa banada syler misiniz....

cyd_oth_cnsl
27-01-08, 16:10
bolum guseldi,artık peytonu seviorm we brooke acıklamakla en dogrusunu yaptı gerçeği
dereği tekrar halletmeyi basardılar,hos sevgilisinin bi tek sacları bnsiodu peytona ama
nathan lucasın ona yardım etmesine ragmen kahraman olmaya calısıyor diyo of nathan of
bu arasa lucas gerçeği ogrendi acaba napicak hos bolumeleri isliyip bilenler var ama

sinem*
28-01-08, 02:20
Orda bir kere Haley Lucas tan böyle bir şey istedi Lucas ın karamurat olmak gibi bir derdi yok aslında Nathan en başından beri yapması gerekeni yapıp itiraf etseydi böyle bir şeye gerek kalmazdı ama Nathan bu olaydan pişmanlık duymadığından bahsetti ilk başlarda ama sonra kafası yerine geldi :icon_whis Burda sorgulanması gereken tavır Lucas ın değil Nathan ın tavrı :hıh

Bu olayda yok desek diğerlerinde var :) her yerde kendini öne atıyor en iyi arkadaş,en iyi sevgili :icon_whis ,en iyi ... falan filan ..Nathan yanlışını düzeltti zaten sorgulamaya gerek görmedim :img-icecr Lucas daha caf caflı geldi :)

Bu bölümde leyton yoktu cidden :img-icecr Chase geldi bazı şeyler değişiyor diyerek brooke'la aralarındaki şeyinde değişebiliceğini mi söyledi acaba :img-in_lo

SBR
28-01-08, 13:23
Bu olayda yok desek diğerlerinde var :) her yerde kendini öne atıyor en iyi arkadaş,en iyi sevgili :icon_whis ,en iyi ... falan filan ..Nathan yanlışını düzeltti zaten sorgulamaya gerek görmedim :img-icecr Lucas daha caf caflı geldi :)

Bu bölümde leyton yoktu cidden :img-icecr Chase geldi bazı şeyler değişiyor diyerek brooke'la aralarındaki şeyinde değişebiliceğini mi söyledi acaba :img-in_lo

Bende zaten bu olay için söylemiştim :) Zaten Lucas ne yapsa sizi rahatsız ediyor yahu ama ben asıl sorunu biliyorum Lucas Brooke u şutladı diye geliyor böyle yorumlar yaw Brooke bile Lucas ın şutlamasını unuttu Brucas cılar unutmadı :) Dizi Leyton sahneleri üzerine kurulu araya bazı gereksiz sahneler girdi ama temeli Leyton varsın bir bölüm olmasın ne olacak ki değil mi ama ? :)

sinem*
28-01-08, 19:08
Bende zaten bu olay için söylemiştim :) Zaten Lucas ne yapsa sizi rahatsız ediyor yahu ama ben asıl sorunu biliyorum Lucas Brooke u şutladı diye geliyor böyle yorumlar yaw Brooke bile Lucas ın şutlamasını unuttu Brucas cılar unutmadı :) Dizi Leyton sahneleri üzerine kurulu araya bazı gereksiz sahneler girdi ama temeli Leyton varsın bir bölüm olmasın ne olacak ki değil mi ama ? :)

Lucas ne yapsa rahatsız ediyor diyemem ama çoğunlukla ne yapsa rahatsız oluyorum çok doğru..Asıl ben anlamıyorum :) kim kimi şutladı acaba lucas mı brooke mu ? Lucas kaç bölüm peşinde dolaşmadı mı dolaştı şutlayan ??? biri neden ben brooke'u seviyorum diye dolaşsın.

Dizi leyton üzerine kurulu o yüzden bu dizinin temeli yok :) Leyton üzerine kurup 3 sezon brucas yapıyorlarsa :img-icecr ve hala brucas mı leyton mu bilinmiyorsa 4.sezonun yarısı leyton oluyorsa koskoa 5 sezonluk diziyi sil at o zaman ben böyle temele ne diyeyim :icon_whis

Birde araya giren sahnelerden brucası falan söylüyorsun herhalde :) bu sahneler kime göre gereksiz acaba :icon_whis

SBR
28-01-08, 19:22
Lucas ne yapsa rahatsız ediyor diyemem ama çoğunlukla ne yapsa rahatsız oluyorum çok doğru..Asıl ben anlamıyorum :) kim kimi şutladı acaba lucas mı brooke mu ? Lucas kaç bölüm peşinde dolaşmadı mı dolaştı şutlayan ??? biri neden ben brooke'u seviyorum diye dolaşsın.

Dizi leyton üzerine kurulu o yüzden bu dizinin temeli yok Leyton üzerine kurup 3 sezon brucas yapıyorlarsa :img-icecr ve hala brucas mı leyton mu bilinmiyorsa 4.sezonun yarısı leyton oluyorsa koskoa 5 sezonluk diziyi sil at o zaman ben böyle temele ne diyeyim :icon_whis

Birde araya giren sahnelerden brucası falan söylüyorsun herhalde :) bu sahneler kime göre gereksiz acaba :icon_whis

Ediyor tabii kabul şimdi :) Şutlayan Lucas tı tabii yahu Brooke maçtan sonra Lucas ın yayına gelip yanında kimin olmasını istiyorsun diye sordu ve Peyton cevabını almadı mı daha nasıl şutlayacak sende bunu söyle bana :) Brooke Lucas için bir geçiş dönemiydi Peyton dan dolayı düştüğü yanlızlığı o şekilde doldurdu işte :)

Dizi zaten 4 sezon yayınlandı yahu hangi 3 sezondan bahsediyorsun sevgili Sinem farklı dizileri izliyoruz kanımca :icon_whis Brucas olayı biteli çok oluyor dizide ama kabullenme kısmı herkes için geçerli olmuyor tabii :) Bahsettiğim sahneler sadece Brucas sahneleri değildi ama Brucas ta var tabii bu gereksiz sahneler içinde tabii bana göre :img-wink: Dizinin buralara gelmesi için yapıldı zaten o sahneler yoksa bu dizinin Leyton olarak biteceği başından beri belli dizi uzaması için yapıldı o bahsettiğim gereksiz sahneler :img-wink:

g_i_z_e_m
28-01-08, 22:53
Dizi leyton üzerine kurulu olsa da brucas da çok izledik kimin kimi şutladığı tartışılır ama onlar arkadaş olarak kalmalarının daha iyi olduğuna karar werdiler hatırlatırım(4.08)
ama dizi tamamen leyton üzerine kurulu değilk öyle olsaydı baştan leyton olurdu 5 sezon boyunca

SBR
28-01-08, 23:38
Dizi leyton üzerine kurulu olsa da brucas da çok izledik kimin kimi şutladığı tartışılır ama onlar arkadaş olarak kalmalarının daha iyi olduğuna karar werdiler hatırlatırım(4.08)
ama dizi tamamen leyton üzerine kurulu değilk öyle olsaydı baştan leyton olurdu 5 sezon boyunca

Öyle olsa dizi uzamazdı araya hep bir şeyler girdi Leyton hep geciktirildi bunların hepsi diziyi uzatma politakasıydı bana göre :img-wink: Daha dizinin en başından itibaren bana göre dizinin Leyton biteceği belliydi Leyton üzerine kurulu derken onu kastettim :img-wink: Dizi farklı şekilde yöneldi aslında dizinin ilk üçgenin Lucas-Nathan-Peyton olduğunu unutmayalım :)

sinem*
29-01-08, 16:37
Ediyor tabii kabul şimdi :) Şutlayan Lucas tı tabii yahu Brooke maçtan sonra Lucas ın yayına gelip yanında kimin olmasını istiyorsun diye sordu ve Peyton cevabını almadı mı daha nasıl şutlayacak sende bunu söyle bana :) Brooke Lucas için bir geçiş dönemiydi Peyton dan dolayı düştüğü yanlızlığı o şekilde doldurdu işte :)

Dizi zaten 4 sezon yayınlandı yahu hangi 3 sezondan bahsediyorsun sevgili Sinem farklı dizileri izliyoruz kanımca :icon_whis Brucas olayı biteli çok oluyor dizide ama kabullenme kısmı herkes için geçerli olmuyor tabii :) Bahsettiğim sahneler sadece Brucas sahneleri değildi ama Brucas ta var tabii bu gereksiz sahneler içinde tabii bana göre :img-wink: Dizinin buralara gelmesi için yapıldı zaten o sahneler yoksa bu dizinin Leyton olarak biteceği başından beri belli dizi uzaması için yapıldı o bahsettiğim gereksiz sahneler :img-wink:

Şöyle hesaplıyoruz SBR..Birinci sezonun yarısında brucas vardı ilk yarısında leyton etti sana yarım sezon :) ikinci sezon boyunca lucas için doğru kadın brooke'tu etti bir buçuk sezon ...3.sezon zaten brucas vardı hem lucas brooke'a aşık hem de brooke ile birlikteydi.Toplam iki buçuk sezon oldu 4.sezonda da zaten ilk 9 bölüm falan brucas vardı onu da aldık mı üç sezon ediyor :) İlk sezonun ilk kısmı dördüncü sezonun son kısmı leytondu.

Katılıyorum leytonu geciktirmek için olsaydı hem peyton'un hem de lucas'ın hayatına aşığız dedikleri kişiler girmezdi jake,brooke gibi ..Bu dizinin ana taşı naleydir naley olmasa kimse bu üçgen için izlemezdi çünkü iki tarafında hatrı sayılır taraftarları var :img-icecr

kivanç_aşkim
29-01-08, 19:21
açıkçası ben de şuna katılmıyorum :img-in_lo dizinin leyton üstüne kurulduğuna yaniii ... diziyi uzatma politikası olsaydı ne bileyim daha farklı yollar denenmeliydi ama denenmedi doğru :D bi brooke bi peyton işte bu çok saçma ... 5 sezon leytonla da değil brucas la da değil (ki bunun baş sebebi lucas dır...ama brucas ı da zmnnda çok sevdim...) sadece naley yi izlemeye doyamam ben...

sineme katılıyorum bence bu dizinin temel taşı naley dir.. nathan ın ilk sezondaki dengesizliğini lucas bütün sezonlara yaymış durumda...şaşırarak izliyorum :)

m-a-i-d-e
29-01-08, 23:21
yaa bugün othnin tekrarını bir daha izledim.bu dan kesinlikle kaşınıo yaa...
önce lucas'ı takip etti,sonra abby'e gitti,sonra keith(bölemi yazılıo)mezarına gitti,mezarın başında içti bide üstüne yaktı belki bilerek olmadı ama saygısızlık(kıskanç şey),yetmedi karen'a gitti ve öptüüüü
daha neler yapcak bilmiyorum artık lucas' da öldürür.(Uçtum galiba sinirden!!!)
haksızmıyım ama???????:img-wink:

Dilara_3
01-02-08, 18:56
ben ilk defa izleyeceğim bugün çok merak ettim diziyi
birisi bana kişilerden ve dizinin konusundan bahsedebilirmi???
bide geçmiş bölümlerimi ekranda yoksa yeni bölümlerimi?

yagmur_montana
01-02-08, 22:48
karen a sinir oldum lucas dan in öldürdüğünü söyledi , sonunda lucas her şeyi öğrendi , şimdi de kimse ona inanmıyor ..
dan felaketti zaten .. bir de karen ı ikna etti , psikolojik danışman filan ..
karen lucas la konuşurken , lucası ın bakışları çok kötüydü
ayrıca karen niye anlam veremiyor anlamadım ,
lucas manyak mı biyolojik babasının , en çok sevdiği insanlardan birini öldürmesine inanmak istesin , neyse hamileliğinden değişen hormonlardandır diyorum
haley e çok üzüldüm nathan kendisini suçlu hissetmesin diye , rachel ı bahane etti .. nathan ın , müdüre karısını örnek göstererek ikna etmeye çalışması güzeldi ..
nathan da bursu kaybetti zaten , artık hiçbir yer de kabul etmiyor çok hakediyordu bursu ..
mouth da jimmy hala büyük bir çabayla savunan tek kişi .. (artık lucas da anladı gerçi) jimmy nin annesi çok tatlıydı ..
mezuniyet geldi :;
nathan ve haley zor zamanlar geçiriyor ,
brooke la chase tamamen bitti sandım , ama bir tek brooke mutlu bitirecek liseyi galiba
peyton lucas la önemli konularda (dan) konuşamadı (şikayet ettiğimden değil )
los angelas ı hiç bu kadar sevmemişimdir
lucas ''felaket'' durumda zaten ..
müzikler yine çok güzeldi ..
bir bölüm böyle mi bitirilir

4ewerbrucas
01-02-08, 23:04
bu bölümde en sevindiğim olay brooke ve chase.. yeniden barıştılar çok tatlılar:img-in_lo nathan ve haleyi laf yok konuşmayı yapıcağını duyunca nasıl sevindi haley her eve nathan gibi bir koca lazım valla:img-icecr karen"a kızdım öz oğluna inanmıyor gerçekten lucasın bunları uydurduğunu nasıl düşünebilir merak ettim:icon_whis en sonda lucasın silah çekiceğini beklemiyordum çok şaşırdım aksiyon dolu bir son sahne oldu acaba vurdu mu kimseyi ya merak ettim:icon_sorr

m-a-i-d-e
01-02-08, 23:30
sondan başlım.umarım lucas dan'ı öldürmüştür!Karen'a birşey olmaz bence lucas ona nasılsa iyi bakar:img-wink:Nathan gerçekten çok iyi bir eşmiş.Helal olsun:img-in_loKoç inş nathan'a bir takım bulur.Çünkü o bunu hakediyor.Mouth çok iyi bir dostmuş.Jimmy böle bir dostu oldu için çok şanslıymış.Brooke adınada çok sevindim.(brooke and lucas forever hala:img-wink::img-in_lo:img-yes:)Peyton staja gider umarım!Ve takrar Umarım Dan ölür.(ne kadar çok umarım kullandım:img-blush:icon_sorr)

dazzle
02-02-08, 01:29
dan ölmez diye düşünüyorum karen ın lucas a inanmamasının sebebi ise kendisininde keith in öldügüne hala inanmak istememesi buyuzden de lucasin hayal kurdugunu falan düşünüyo onunda kafası çok karışık dan ona çok ii davranıyo ve degistigini düşünüyo buyuzdende ona böyle birşeyi konduramıyo kim düşünürki sonuçta abisiydi dan in.Dan deki bu pişkinlik inanılır gibi değil ama süper bi oyuncu belediye baskanı olması onun için +puan zaten herkesin gözünde.naley çiftine gelince çok süperler tabiki favorim onlar en istikrarlı ve en yakışan çift.nathan evlendikten sonra çok olgunlastı özellikle haley hamile kaldıktan sonra sorumluluklarının bilincine vardi ve bu çok büyük bir gelişme lucas ve haley dostluguda bu dizide benim en çok hoşuma giden şeylerden biri tabiki

immortalf1
02-02-08, 02:10
Bu haftaki bölüm pek bir psikolojik unsurlar içeriyordu..Haley'in Nathan'ı üzmemek için söylemeye çalıştığı yalan,Brooke'un Peyton'ın yanlız kaldığı anlarda ona verdiği destek,Mounth'un Jimmy için yaptıları bu haftanın en sempatik davranışlarıydı diyebiliriz.Ama Karen'a şaşmış durumdayım insan yıllardır aynı evi paylaştığı oğluna nasıl güvenmez hemde yıllar önce onu terkeden bir adam karşısında pess yani...Bence Lucas Dan'i vurmadı o arada Dan yere eğildi Karen'ı kucaklamak için.Lucas'ında annesini koruma içgüdüsü çok etkiliyiciydi bakalım neler olucak...Umarın Karen bebeğini düşürmez çünkü o Keithten Karen'a kaLan tek hatıra...

JaNnzUu
02-02-08, 18:34
SüpeR Bi BölümDü Yine Dopdoluyduu..::)
Bende ümide ediyorumkii LUcas o Aşalıgı öldürüştürr:s
HaniiCEzasını cekmek istiyorduu niyee inkarr ediyorr şuann Gitsinn Çreksin Czasını
Yıllıklarr cokk Güzeldiii...
Jimmyy:(((AnnesiiNinn:Marvin Demesii Sarılmaları Flnn Cokk GüzeldiiBidee ilkk yazıyıı LUcasın yazmasııı..
Brooke vee Ches sonunda Birleştilerr Chesin yazdıgı komiktii ama sonrasııı:D

VEe sonn olarak Leytona GEliyorum,Lucasın GElipp öpmesii benımm Bİrr sevgilimm varr demesii cokkk Komiktii Los Angelesta olması lucasın moralini bozdu ama Cakttırmamaya Çalıştııı...

Haftaya cumayıı iplee cekiyorumm yinee:):):)

Dilara_3
02-02-08, 19:54
ilk defa izledim keşke baştan izleseydim çok beğendim pek anlayamadım jimmy konusunu ama neyse
brooke-chase ve nathan-haley çifti çok şekerlerdi
nathan'ın müdürle konuşup haley'e kkonuşçağını söylediği sahneler çok güzeldi...

Hatırla_Sevgili
03-02-08, 14:38
gzl bi bölümdü çok etkileyiciydi nerden başlasam bni mutlu eden kısımlardan başlayayım nathan ve haley çook tatlılar haley in koçla konuşması iyiydi nathan ında müdürle konuşması ve ona karısını örnek göstermesi işe yaradı haley le lucasın doslugu da çook gzll peyton staj konusunu açtıgında luke çok ii yaptı ailevi sorunları var ama bunu pek peytonla paylaşmıyor brooke ve Chese e sevindim barıştılar bu arada karen ı anlamıyorum ogluna inanmıyo ama bunu hamileligine veriyorum duygusal davranıyo luke un annesini korumak istemesi çook gzll marvin ii iş başardı jimmy için yıllık hazırladı ve ilk yazı luke tan geldi lucas inşllah dan i vurmamışrır o adam yüzünden başı belaya girsin istemiyorum ve bebek umarım ona bişey olmaz o keiht in hatırası bakalım haftaya nolucak...

_nesli_
03-02-08, 15:30
ya bn bu bölümü izleyemedim çıldıreceğim =(
yorumlara bakıyorum anlaşılan diğerleri gibi süper bi bölümdü artık mecburen salıyı beklicem deli oluyorum offf.....

g_i_z_e_m
03-02-08, 16:03
Öncelkle chase-brooke'un barışmasına çok sewindm!!!
karena gıcık oluyorum yıllar önce onu terketmiş bi adamı lucasa tercih edebildiği için yine en azından bnm oğlum deli değil dedi o da bişi birazcık çalışıyomuş kafası
lucas ne kadar kanıtlamaya çalışırsa çalışsın başaramıyo
peyton gitsim bence staja zaten lucas da git dedi
mouth çok iyi bişey yaptı gigi ile beraber ilk başta lucasın imzalamasına da çok sewindim:happy0064

yagmur_montana
08-02-08, 22:45
the birth and death of the day :;
deb in , karen la kaldı , gerçi bunu suçluluk duydusundan yapıyordur ,
aslında lucas dan silahı alması iyi oldu , dan i vurmasını isterdim ama dan için hapse girmeye deymez
brooke un , müdüre söylemesi çok iyi oldu , chase in koşup gelmesi çok şirindi
brooke çok tatlıydı , sonunda mutlu olmasına sevindim
zaten sinir oluyorum dan e , ama bu bölümdeki tavrı gıcık etti ,
'keith in çocuğu da , lucas gibi babasız mı büyüsün' diye soruyor birde , e yani babasını öldüren adamla büyümesinden iyidir , bir de karen ın ameliyatına geldi ..
lucas orada bebeği sahiplenmesi çok güzeldi .. kız kardeşi çok şirin
haley ve lucas ın arkadaşlığına hayranım ..
nathan ın mezuniyet gününde çalışmaya başlaması çok kötü oldu ,
haley in de nathan için fedakarlık yapmaya hazır olması (nathan gibi) çok iyi
dan sonunda oğluna itiraf etti , nate çok üzüldü babasının değiştiğini sanmıştı
haley in konuşması çok güzeldi , konuşması sırasında doğurması , zamanlama harika
bölümde çalan müzikler her zamanki gibi güzeldi ..
haftaya sezon finali

4ewerbrucas
08-02-08, 23:55
bu akşam güzel ama çok şahane bir bölüm değildi gibi geldi bana..neyse nathan ve haley muhteşem bir aile olmuşlar haley nasıl üzdü nathanı halde görünce koça "ben nathanla heryere giderim yeter ki ailemiz birarada olsun" demesi çok güzeldi.bevin ve skills aileleri tanıştı bakalım neler olucak bevin"in düşmesi çok komikti:img-hyste dan için kötü günler geldi sonunda bu kadar gizli kaldığı bile şaırtıcı bütün bu yalnızlığı hakediyor dan:img-yes: lucasın kardeşi çok şeker:img-icecr umarım karen"a bişey olmaz..brooke sonunda itiraf etti chase"in gelmesi çok şekerdi:img-icecr yeniden barıştılar brooke mutlu olsun artık...haftaya sezon finali ya:sad53:

m-a-i-d-e
09-02-08, 00:04
süperdi bir bölümdü...
dizideki herkes tam bir aile gibi davranıo...
bence bu çok önemli.her konuda birbirlerini desteklemeleri...
naley,chase(bölemi yazılıodu?:img-blush)-brooke olayı çoookk güzeldi.umarım dan teslim olur ve karen'a birşey olmaz...
sonunda naley çiftinin oğlu doğuyor!!!!!!!!!!!!
YAŞASIN!!!:img-in_lo:happy0064:happy0064:img-wink:

d*u*y*g*u
09-02-08, 03:15
çok süper bi bölümdü, özellikle haley'in ilk olarak konuşmasını işten yorgun argın dönen nathan'a yapması...zavallı nathan küçüklüğünden beri çaba harcadığı emek verdiği basketbola profesyonel olarak devam edememesi ne berbat bii durumdur... Şu haley ve nathan'a gerçekten imreniyorum o ne aşk ne sevgi ne fedakarlıktır ya 40 yıllık evliler yapmıyo böyle şeyleri.Brooke'un müdürle konuşması gerçekten güzel ve etkileyiciydi. ya lucas'ın kardeşinin doğumu gerçekten çok harikaydı burnu aynı lucas'a benziyo... umarım karen iyileşir. dan layığını buldu en son karakola doğru gidiyodu sanırım.gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

Dilara_3
09-02-08, 12:31
ilk önce son sahneye bayıldım:)
haley:söylemek istediğim şeyler vardı ama galiba doğuruyorum(böyleydi galiba:icon_whis)

brooke ve chase çok tatlılardı:img-icecr seni seviyorum demeleri ve mezuniyet günü için beraber hazırlanmaları çok şekerlerdi gerçekten:img-in_lo

Lucas'a çok üzülüyorum umarım annesine birşey olmaz onunda kalbi durmuştu son sahnede inş. ölmez

son olarak 'Lucas'ın mezuniyet gününe gelmiyorum' deyince peyton ve arkadaşlarının onu ikna etmesi ve Lucas'ın 'tamam' diyince haley'in evet demesi çok hoştu

ayrıca haftaya sezon finalimi???

g_i_z_e_m
09-02-08, 12:57
Evet haftaya sezon finali
Nathan'dan başlamak istiyorum ne olursa olsun ayakta duracağını belli etmesi ve fabrikada işe başlaması çok güzldi
Haley deçok şekerdi daha söyleyceklerim ardı ama galiba bebeğimi doğuruyorum:img-wink:çok güzeldi
karen galiba ölcek kalbi durdu ama ölmemesini isterim her ne kadar şu sıralar sinir de olsam onun ölümüyle lucas kendine gelemez kolay kolay
bu arada lucas-dan konuşması da çok güzeldi benim yanımda keith wardı onun bebeğinin yanından da ben olacağım demesi özellikle
brooke-chase de çok güzeldi ilk defa bu bölümde müdür turner'a sinr olmadım:img-yes:

moonangel
09-02-08, 13:10
naley mükemmel bi çift ya haley ve nathan gercekten birbrlerini çok sevio...çok ttlılar ya...ikisine bayılıorum yasasın yaaa en sonunda bebek gelio haleyin bebeğimi doğuruoru demesi bunun üzerine nathanın direk ayağa kalması çok gzldi yaaa ben bu bölümü çok beğendim izlerken yerimde duramadım...lucasın dan'in dediği bi çocuk daha babasız mı büyüsün senn gibi demesine karsılık lucasın dediği su laf çok gzldi benm yanımda keith vardı bnde keithin bebeğinin yanında olacağım...sonunda lucasa inanan biri çıktı...nathan da bilio artık...!!!

JaNnzUu
09-02-08, 13:39
Süper Birr Bölümdüüüüü...:))))))

Ya herşeyy cokk güzeldii finale geliyoruz diyemii böylee yapıyorlarr yaaa

SEvinçç+hüzünn+mutlulukk herşeyy vardı bu bölümm..

Brooke cnmm bnmm vicdanı el vermedi gitti acıkları turnerin ona cvbını begendimm:):)her müdür böyle olsa yaa..:)

Ve Chase ile birbirlerinee senii seviyorumm ama kess flnn cokk güzeldiii..

DEb'in Lucasa anlamadan dinlemeden öyle çakmasınaa kızdımm..

Skilss ve BEvinin ailelerinin tanışmasıı :)BEvinin mezuniyette düşmesii:)Tam Bevinlik iştee..:)))))))))))
Mezuniyett bölümündee bii duygulandımm bide sonn andaa Rachelında adıı geçinceee....

Yinee Güzell Bİrr Bölümdüü iştee Finaldee 'babyde olacakk ne güzell:)

milomania
09-02-08, 15:45
Ben Lucasın sinirlenmesini anlıyorum ama yani hamile bi kadının yanında silah çekmek biraz fazla oldu.Anladık Keith öldü ve bunu açığa çıkarmak istiyorsun.Bunu yaparken geri kalanların hayatını felç etme bari.Gördük sonra Karenın ölmek üzere kalmasını.Neyse Lucasa kızmam bi yana Danle yaptığı konuşmayı takdir ettim.Yalnız en çok merak ettiğim bunun üzerine Debin ne yapacağı.Herşeyi oluruna bırakacağını hiç sanmıyorum.Bide bu olay Nathanı da etkiledi.Danin yaptığı onca şeye rağmen babasına inanmak istedi.Ama Dan gözlerinin içine baka baka inkar edemedi.Bakalım Nathan bu konuda bişey yapacak mı?

Nathan zaten başındaki bi sürü dertle uğraşmakla meşgul.Tam basketbol hayatı sona erdi derken koçun yardımı bi umut ışığı oldu tabi.Ama Duke gibi bir fırsatı kaçırıp da daha dandik bi üniversiteye gidecek olmasına üzüldüm.O fabrikada çalışmaktan iyidir gerçi.Hem Haley de sonuna kadar destek oluyor Nathana.Sonda da bebek geliyordu.Orda canım Haley ne kadar da tatlıydı.

Brooke müdüre gidip sınavı çaldığını itiraf ettiğinde tamam dedim 2. bi Nathan vakasının daha gelmemesi için affeder bu adam.Affetti de ve çok sevindim.Ama Chasein koşup gelmesi falan çok şirindi.Bu sayede Rachel da temize çıktı.Mezuniyet töreninde Rachelın adı da okununca Brooke nasıl da gülümsedi.Vicdanı rahatladı.Çok tatlıydı.

immortalf1
09-02-08, 16:11
öncelikle çook güzel bir bölümdü tüm duyguları bir arada yaşadım..Hele ki mezuniyet sahnesinde kendi mezuniyet törenim aklıma geldi duygulandım..Haley&Nathan her zaman ki gibi ne kadar muhteşem bir çift olduklarını gösterdiler.Haley'in Koçla yaptığı konuşma çok güzeldi,Nathan'ında Skills'in babasıyla aralarında geçen diolag harikaydı..Skills ve kız arkadaşının(adını unutuum)ailelerine verdikleri yemek sahnelerinide çok sevdim böylece dizimizde ırkçılığa ne kadar karşı olduğunuda gösterdi.Lucas için sorunlu günlerdi ama mezuniyet töreninde olması çok iyi oldu dizinin baş kahramanı orda olmasaydı çok üzülürdüm,ayrıca kardeşi de çok tatlı:):)
Chase&Brooke'a gelirsek sanırım Brooke sonunda aradığı aşkı buldu Chase'de çok tatlı harika bir çift olcaklardır eminim...Şimdi merakla Haley&Nathan'ın güzel bebeklerini bekliyorum ne kadar tatlı olucaktır kimbilir.Son olarak Deb çok güzel davrandı bu bölümde snaırım tımarhane ona çok yaradı artık Dan'siz bir hayatla mutlu olur umarım,tabi Karen'da....

_nesli_
10-02-08, 17:38
çok güzel bi bölümdü =)
brooke-chase çok tatlıydı ...chase çok tatlı dizide böyle tam liseli genç gibi duran tek kişi chase bnce diğerleri biraz daha kartlaşmış duruyo :D neyse hepsi çok şeker konuyu dağitmiyim :D
sonunda junior scott geliyo çok güzel olicek
müdür turneri bu bölümde çok sevdim rachela da diploma verdi =)
lucasa gelince de hiç bi suçluluk hissetmiyo üzerinde şaşırdım yani sonuçta hamile kadının yanında silah çekti bayılttı şimdi annesini hayatı tehlikede ama hiç suçluluk hissetmiyo garip :icon_whis

annie
11-02-08, 15:03
ya arkadaşlar one tree hill kaç sezonluk bi dizi 4. sezon son mu?

Hatırla_Sevgili
11-02-08, 15:24

tam oalarak bilmiyorum ama 4. sezon son deil

Beyaz Balina
11-02-08, 16:15

4. sezon son değil. ama büyük ihtimalle 5. sezon son sezon yani önümüzde bir sezon daha var bizim.

yagmur_montana
15-02-08, 22:43
all of a sudden i miss everyone :;
4 . sezon finali ,
siyah fonlu ünlü başlangıcı yaptık
öncelikle başlangıçtan beri (her zaman olduğu gibi) müzikler çok güzeldi (ve sürekli müzik vardı , liste bayağı iyi ve uzun)
dan in , ben dan scott abimi öldürdüm itirafı , artık bu sezon çözülmesi gereken bir olaydı
aynı anda haley in doğum yapmasıyla , karen ın hayata dönmesi iyiydi
karen in , keith i gördüğü sahneler çok güzeldi :; kızları (lily roe) ve nathan-haley in oğlu (lucas james) çok tatlıydı
başta brooke un söyledikleri (haley in konuşmasının devamı) çok güzeldi
rachel ve eski clean teen in geri döndü :; rachel tekrar ıslandı : D
mouth un yumruğu shelly için bile olsa , bayağı iyiydi ..
lucas ın saçları iyi olmuş : P , brooke hakkında yazdıkları harikaydı
brooke un vaftiz annesi , lucas ın vaftiz babası olmasına sevindim
toplu dans çok komikti
karen hatasını anladı , dan e söyledikleri iyiydi
haley ve nathan çok iyi anne-baba olacaklar (8-6)
nathan ve lucas ın , bir daha dan i görmeme kararı almaları mantıklıydı : P (gerçi ölse daha iyi olurdu )
güzel bir sezon finaliydi (ama gg ün finalinden sonraya denk gelmesi şart mıydı : P)
müzikler gerçekten etkileyiciydi son sahne harikaydı

Beyaz Balina
15-02-08, 22:47
harika bir bölümdü. sonu çok güzeldi. son birkaç durgun bölümden sonra bu bölüm ilaç gibi geldi bana. dan çok pişman gözüküyodu ama yinede bunları hak ediyo. mouth'un brooke'u öpmesine şaşırdım. kızların spice girls dansı çok güzeldi. tam anlamıyla çok güzel bir sezon finaliydi. ya keşke haftaya 5. sezon başlasa of ya :(

milomania
15-02-08, 22:55
Müthiş bi itirafla açılışı yaptık:"My name's Dan Scoot and...I killed my brother!" Ağzım açık kaldı itiraf etmesine.Sonra Karen ve Haleynin eş zamanlı hastane görüntüleri,Lucas ve Nathanın eş zamanlı konuşmaları çok çok güzeldi.Karenın Dani ziyareti ve yaptığı konuşma harikaydı.Keithi final şerefine bi kez daha görmemize sevindim.

Bu bölüm Mouth kendini aştı.Şu ana kadar Shelly çok sinir olduğum biriydi ama söylediği şu sözden sonra kendimi ona daha bi yakın hissettim:"I was just trying to find my place."

Brooke ve Lucas konuşmasını da çok beğendim.Tabi Brooke ve Chase konuşmasını da.Brooke,Peyton,Haley,Rachel,Bevin ve Shellynin dansı güzeldi.Öbür tarafta Skillsin şarkıya eşlik etmesi de.

Naley çok tatlıydı.James Lucas çok şirin bi bebek.Debi de sevdim bu bölüm.Karenın kızına Lily adını vermesi de isabet olmuş.

Harika bi bölümdü.Basket sahasında 4 yıl sonra buluşma sözleri gözlerimi doldurdu.Bu bölüm hoşlanmadığım hiçbişey yoktu.Çok güzeldi.

m-a-i-d-e
15-02-08, 23:02
MÜTHİŞ BİR SEZON FİNALİYDİ!!!
hastanedeki nathan ve lucas karşılaşması süperdi yaaa...
karen'ın rüyası süperdi keşke keith ölmeseydi...
dan'ın teslim olmasına çok sevindim ama ölmeyi bile beceremedim o anca öldürmeyi bilio....
naley ve lucas james süper bi aile oldular.nathan'a babalık haley'e de annelik çok yakıştı:img-in_lo:img-wink::img-yes:james lucas'ın hip olayı süperdi:img-hyste
rachel herşeye rağmen iyiydi:img-pilotpartideki konuşmalar süperdi.özellikle:
-Nathan ve Lucas
-Brooke ve Haley
-Lucas ve Brooke
mouth'un cesaret edip brooke öpmesi süperdi yaaa...
oth kızlarının dansları süperdi:happy0064:happy0064:happy0064
karen-dan konuşması süperdi.karen dan'e ağzının payını iyi verdi.
Haley içten içe brukasçı çıktı.vaftiz anne brooke,vaftiz baba lucas...
canım haley'im benim:img-blush
lucas'ın ayrılmamasına çok sevindim.
SONU MÜTHİŞTİ!!!
erkeklere kızlar maçı süperdi ve tabiii nathan ve lucas maçıda ilk maçlarından çok farklıydı ve çok daha güzel...
4 yıl sonraki buluşma yerleride süper.bakalım neler değişecek 4 yıl içinde...
şimdi beklede gelsin 5.sezon...
(bu arada bu güne kadar yazdığım en uzun yorum.bende umarım böle mezun olurum.canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın:img-blush)

4ewerbrucas
15-02-08, 23:24
süper bir sezon finaliydi anlatmaya kelimelere yetmez...ilk başta karen öldü diye çok üzüldüm ama rüyada olsa kısa süre keith amcayı yeniden görmek güzeldi...james lucas çok tatlı ya aynı amcası:img-hyste lucas ve nathanın hastane karşılaşmasını hoş yapmışlar.haley ve nathan muhtşem bir anne baba olucak nasıl merak ettiler deb süperdi nathan 6 kez aramış heley dedi "saplantılı baba seni" deb:sende tam 8 kere aradın deyince koptum orda:img-hyste: mouth çok cesaretliydi ya sonunda istediğini yaptı brooke davis ile öpüştü:img-icecr kızların dansları süperdi dan sonunda cezasını buldu ama ölmeyi beceremedi sinir oldum haley ve rachel karşılaşlamasını,nathan ve lucasın dan"i hayatlarındna çıkarmasını sevdim:good: ayrıca nathan"a "9 aralıkda skillse yenilirsek insna içine çıkamayız:img-hyste"demesi komikti skilss maçı nasıl hesaplamış:img-hyste kızlarla erkeklerin beraber maç yapmaları çok eğlenceliydi ama "4 sene sonra burda buluşuruz" demeleri hüzünlüydü yaa:icon_sorr gelelim can alıcı sahnelere, brooke ve chase çok tatlılardı chase"nin mesaj gönderip "sağ tarafına bakarsan partinin en yakışıklısını görüceksin"demesi,"beni kalbine koy ve git döndüğünde burdayım"demesi çok güzeldi:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo ve tabi ki sezon boyu beklediğim en iyi sahne lucas ve brooke konuşması lucasın sözleri çok güzeldi birbirlerine sarılmaları çok güzeldi özlemişim onları birarada görmeyi:img-in_lo en son nathan ve lucas"ın maçı öncekine benzemez onları öyle görünce aklıma ilk teke tek maçları geldi ilişkileri nerden nereye geldi:img-yes:bayağı uzun yazdım sanki daha yazabilirim çok muhtşem bir sezon finaliydi özlücem one tree hill"i yaaa.

aSeNa *
15-02-08, 23:39
allahımm....
harika hatta ötesinde bi finaldiii
çok ama çok beğendimm
parti sahneleri süperdii konuşmalar süperdii
lucas-nathan
brooke-haley konuşmalarına bayıldımm süperdiii yaa :)
bebeklerimiz çok tatlı maşallah
hele vaftiz anne ve vaftiz babası olayı harika :img-hyste
çok ama çok beğendim
parti dansııı,sondaki basket maçı fln süperdi...
mouth un cesaretine hayran kaldım walla :happy0064
çok beğendimm yaa...
ama bi yandan da bitmesine çok üzülüyorumm :sad53:
bişiy sorucam 5. sezonun ne zaman başlayacağını biliyor musunuz ?

4ewerbrucas
16-02-08, 00:12
allahımm....
harika hatta ötesinde bi finaldiii
çok ama çok beğendimm
parti sahneleri süperdii konuşmalar süperdii
lucas-nathan
brooke-haley konuşmalarına bayıldımm süperdiii yaa :)
bebeklerimiz çok tatlı maşallah
hele vaftiz anne ve vaftiz babası olayı harika :img-hyste
çok ama çok beğendim
parti dansııı,sondaki basket maçı fln süperdi...
mouth un cesaretine hayran kaldım walla :happy0064
çok beğendimm yaa...
ama bi yandan da bitmesine çok üzülüyorumm :sad53:
bişiy sorucam 5. sezonun ne zaman başlayacağını biliyor musunuz ?

5.sezon ztn oynuyor biliyorsun buraya da sanırım eylül gibi filan gelir hep öyle oluyor çünkü gerçi böyle bir finalden sonra insan eylüle kadar nasıl bekleyebilir...

moonangel
16-02-08, 12:46
olamaz eylül mü inanmıorum daha çok var offf ya napcam ben othsiz of of of!!!!
neyse mükemmmel bi bölümdü jamei lucas scott çok gzl bi bebek yaa çok tatlı karenın rüyası son derece mükemmeldi kızına lily (galba zambak tı anlamı )ismini koyması mükemmeldi... kızlar süper dans ettik çok eğlenceliydi...v e sonra hep birlikte maç yapmaları çok gzldi...ve teke tek maçta nathan atarken lucasın bloğa kalmasıyla bitti...of ya içim çok kötü oldu o an ya....offf eylüle kadar napcam ya...

JaNnzUu
16-02-08, 13:21
Kesinliklee beklemekk dahadaa birr zorlaşıyor hemdee buu bölümdenn sonraa...

Neredenn başlasamm neyişi anlatsamm bilmiyorummm:):)

Kareninn rüyasıı süperdii ordakii mekana bayıldımm vee Lizy'ede ileride Küçükk LuCas:)ileride iyi arkadaşş olucaklar:)

Sonra Brooke,Lucas Konuşmasııı,vaftiz anne baba işii:)

Vee Rachel'ınn dönüşüüüüüü:)Mouth'a benii otel odasında bırakıp giden cocukk demesi fln cok komiktii:):)

Ayrıcaa Spices Girlss Dansııı:) bide Rachel:bu kızlar dans etmiyi bilmiyorr sözünee bitimm..

Brookeun sonn sınıflaraa :Ayy şuu liselii cocuklar demesii flnn

Hersey cok güzeldii tamm birr finaldii Eylüll Cabukk gelsede 5.sezona başlasakkk:(:(:(

ceroshkoo
16-02-08, 13:24
eylülde gelir malesef çunku amerikada yeni başladı sayılır..süper bir finaldi..kızların dansına bittim..chase çok tatlıydı..mouth'un brooke'u öpmesi falan:img-hyste Lilyy çok şekerdi ya :img-wink: süper bir final olduu we were here muhteşemdi :happy0064

g_i_z_e_m
16-02-08, 17:18
Çok güzel bi bölümdü baştan başlmamak gerkirse haley we nathanın jamesi ilk kucaklarına aldıkları sahneye bittim desem yeridir nathan da gizgi gizli hip hop dinletiyomuş:img-hyste
pariye gelirsek başından itibaren süperdi özellikel mouth önce birini dövdü sonra brooke'u öptü coştu yani brooke-chase ikilisi her zamanki gibi süperdi
bu arada karenın kızı -yani lily- çok şeker keithi son bi kez görmüş olduk çok özlemişim:icon_sorr
kızların dansına da bayıldım çok şekerlerdi
nathan-lucas rövanşında da taa 1. bölümü hatırladım çok güzeldi
u arada bence skills ile olan maçta skills yenilir

Dilara_3
16-02-08, 18:11
dün izleyemedim tekrarları ne zaman biri yazarsa çok sevinirimm???

JaNnzUu
16-02-08, 18:48
dün izleyemedim tekrarları ne zaman biri yazarsa çok sevinirimm???

Salı 18.50:img-yes:

babbıl
16-02-08, 23:15

broke un sevgilisinin gerçek hayatta ismi ne bilen var mı? stephan lı bişi mi??

sinem*
16-02-08, 23:36
broke un sevgilisinin gerçek hayatta ismi ne bilen var mı? stephan lı bişi mi??

Değil zaten stephan dizideki chase.Sophia'nın sevgilisi sanırım Jon Foster (tabi ayrılmadılarsa )

Dünkü bölüm çok güzeldi.Lucas'ın kitabında brooke'un yeri sadece o kadar mı merak ettim :) nerdeyse lise boyunca brooke'la çıktı yaza yaza o kadar mı yazmış :)

Mouth'un brooke'u öpmesi,haley ve brooke'un halleri,kızların dansı,rachel ve brooke karşılaşması çok güzeldi hatta brooke lucas konuşması bile güzeldi.

Dan intihar etmeye çalıştı ama başaramadı,herkese o kadar zarar vermişken bir anda ölmeyi seçmekte ancak dan gibi bir adama yakışırdı zaten :icon_whis

SBR
16-02-08, 23:54
Değil zaten stephan dizideki chase.Sophia'nın sevgilisi sanırım Jon Foster (tabi ayrılmadılarsa )

Dünkü bölüm çok güzeldi.Lucas'ın kitabında brooke'un yeri sadece o kadar mı merak ettim :) nerdeyse lise boyunca brooke'la çıktı yaza yaza o kadar mı yazmış :)

Mouth'un brooke'u öpmesi,haley ve brooke'un halleri,kızların dansı,rachel ve brooke karşılaşması çok güzeldi hatta brooke lucas konuşması bile güzeldi.

Dan intihar etmeye çalıştı ama başaramadı,herkese o kadar zarar vermişken bir anda ölmeyi seçmekte ancak dan gibi bir adama yakışırdı zaten :icon_whis

Bu finali daha önce seyretmiştim ama bence çokta iyi bir final değildi hatta sönük bile diyebilirim :img-wink: Yahu hala Brucas umutların var mı senin takımdaşım Sinem yine şaşırttın beni :)

Dan ide anlamak lazım yahu adamda ki vicdan azabı nefes almasını engelleyecek düzeyde :) En sonunda iki oğlundan da şutu yeyince intihara kalkıştı ama beceremedi ne yazık ki :icon_whis İyi yorumlar herkese ...

sinem*
16-02-08, 23:58
Bu finali daha önce seyretmiştim ama bence çokta iyi bir final değildi hatta sönük bile diyebilirim :img-wink: Yahu hala Brucas umutların var mı senin takımdaşım Sinem yine şaşırttın beni :)

Dan ide anlamak lazım yahu adamda ki vicdan azabı nefes almasını engelleyecek düzeyde :) En sonunda iki oğlundan da şutu yeyince intihara kalkıştı ama beceremedi ne yazık ki :icon_whis İyi yorumlar herkese ...

Yok ama en azından kitapta yer verir :) o kadar geçmişleri var brooke'u nasıl aldattıklarını yazar gençlere örnek olur :) Kazanova lucas'ın lise maceraları :)

SBR
17-02-08, 00:04
Yok ama en azından kitapta yer verir :) o kadar geçmişleri var brooke'u nasıl aldattıklarını yazar gençlere örnek olur :) Kazanova lucas'ın lise maceraları :)

Ne bilem sanki varmış gibi geldi de :) Geçmişleri var tabii bunu inkar etmiyorum ama nasıl desem Lucas bu kafa karışıklığı yaşadığı , hayatının küçük geçiş dönemini kitabına aktırır mı bilinmez :) Tamam Lucas Kazanova da Brooke da en az onun kadar Kazanova nın bayan versiyonu :) Neyse bağladım konuyu yine :img-icecr İyi yorumlar herkese .

sinem*
17-02-08, 00:21
Ne bilem sanki varmış gibi geldi de :) Geçmişleri var tabii bunu inkar etmiyorum ama nasıl desem Lucas bu kafa karışıklığı yaşadığı , hayatının küçük geçiş dönemini kitabına aktırır mı bilinmez :) Tamam Lucas Kazanova da Brooke da en az onun kadar Kazanova nın bayan versiyonu :) Neyse bağladım konuyu yine :img-icecr İyi yorumlar herkese .

Amma küçük :) o kapıyı ondan kırmızıya boyamıştı sonra sinirlenip rengini değiştirmişti en son siyah olmuş :) Brooke'un hızına bir şey demiyorum canım en azından lucas gibi dürüst ayağına yatmıyor

SBR
17-02-08, 00:34
Amma küçük :) o kapıyı ondan kırmızıya boyamıştı sonra sinirlenip rengini değiştirmişti en son siyah olmuş :) Brooke'un hızına bir şey demiyorum canım en azından lucas gibi dürüst ayağına yatmıyor

Brooke un hızı malum tabii ama Brooke ne kadar dürüst takımdaşım bölümleri bende izledim yahu :) Lucas-Peyton kendisini aldatınca o kadar zaman tavır yapan (Bu konuda da sonuna kadar haklıydı hakkını yemeyelim :)) daha sonra aynı şeyi çok daha uzun zaman önce yaptığı ortaya çıkan benim güzel bacım Brooke değil miydi ? :) Bunu bana söyle hele :) Dürüstlük bu dizide ki hiç bir karakter ile yan yana gelmemesi gereken bir sözcük bana göre :img-wink: Hayır yani yanlışsam söyle :)

EDİT: İmzan güzelmiş :img-icecr

sinem*
17-02-08, 00:39
Brooke un hızı malum tabii ama Brooke ne kadar dürüst takımdaşım bölümleri bende izledim yahu :) Lucas-Peyton kendisini aldatınca o kadar zaman tavır yapan (Bu konuda da sonuna kadar haklıydı hakkını yemeyelim :)) daha sonra aynı şeyi çok daha uzun zaman önce yaptığı ortaya çıkan benim güzel bacım Brooke değil miydi ? :) Bunu bana söyle hele :) Dürüstler bu dizide ki hiç bir karakter ile yan yana gelmemesi gereken bir sözcük bana göre :img-wink: Hayır yani yanlışsam söyle :)

En azından kız bilinçsiz bir halde yapmış ve aynı hatayı yinelememiş değil mi :) peyton yineledi hatta hala aynı davranışları yapıyor :) 5.sezonda lucas ve peyton hala aynılar :) aldatmak alışkanlık olmuş
Bence de dizi de dürüst karakter bulamayız ama ben brooke'u seviyorum kız en azından vefalı :hıh ayrıca dürüstüm diye kimseyi kandırıp mazlum ayağına da yatmıyor.
Sanırım benim brooke'u sevmemdeki en önemli özellik bu dizide o kadar ezik başrol varki o içlerinde parlıyor çatlaklığı,neşesi,üzüntülü halinden bile sevinç çıkarması ,sürprizleri :)

SBR
17-02-08, 00:49
En azından kız bilinçsiz bir halde yapmış ve aynı hatayı yinelememiş değil mi :) peyton yineledi hatta hala aynı davranışları yapıyor 5.sezonda lucas ve peyton hala aynılar :) aldatmak alışkanlık olmuş
Bence de dizi de dürüst karakter bulamayız ama ben brooke'u seviyorum kız en azından vefalı :hıh ayrıca dürüstüm diye kimseyi kandırıp mazlum ayağına da yatmıyor.
Sanırım benim brooke'u sevmemdeki en önemli özellik bu dizide o kadar ezik başrol varki o içlerinde parlıyor çatlaklığı,neşesi,üzüntülü halinden bile sevinç çıkarması ,sürprizleri :)

Bence çokta bilinçsiz değildi :) Yani izledik o bölümü çokta kendindeymiş gibi gözüküyordu hiç sarhoş havası yoktu sanki :) Ben zaten burda Lucas ı savunmuyorum kütüğün ne yapacağı belli malum :icon_whis

Vefada tartışılır tabii ama bu konuda bir şey söylemeyeceğim şimdi :) Ezik başrol dedin ama biraz iddalı bir yorum oldu sankim yoksam bana mı öyle geldi gecenin bu vaktinde :img-bored Ama şundan eminim Sophia Bush Peyton rolünde olsaydı sen o karakteri daha çok severdin :img-wink: Biraz değişik bir cümle oldu ama gecenin etkisi olsa gerek :img-bored :)

sinem*
17-02-08, 01:16
Bence çokta bilinçsiz değildi :) Yani izledik o bölümü çokta kendindeymiş gibi gözüküyordu hiç sarhoş havası yoktu sanki :) Ben zaten burda Lucas ı savunmuyorum kütüğün ne yapacağı belli malum

Vefada tartışılır tabii ama bu konuda bir şey söylemeyeceğim şimdi :) Ezik başrol dedin ama biraz iddalı bir yorum oldu sankim yoksam bana mı öyle geldi gecenin bu vaktinde :img-bored Ama şundan eminim Sophia Bush Peyton rolünde olsaydı sen o karakteri daha çok severdin :img-wink: Biraz değişik bir cümle oldu ama gecenin etkisi olsa gerek :img-bored

Başrollere bakınca kendi trajedilerini kendilerinin yarattığını görüyoruz :) durup durup bunalıma giriyorlar ondan dedim

Orada yanılıyorsun sophia peytonu oynasa ben sophia hayranı olmazdım :) bu diziyle brooke karakteriyle sophia'yı sevdim.Arkadaşını aldatan bir insanı destekleyemem :) hele aşk diye nitelendirilen şeyi başrollerin aşkını yani aşka benzetemiyorum :) her şey aşk uğruna dedikten sonra arkadaşını sırtından vurmuş bir insanı asla tutmam :) gecenin etkisiyle demiyorum tamamen sabit fikrim bu :)

Dilara_3
17-02-08, 11:58

çok tşkler salı günü izlicemm:img-yes:

SBR
17-02-08, 13:52
Başrollere bakınca kendi trajedilerini kendilerinin yarattığını görüyoruz :) durup durup bunalıma giriyorlar ondan dedim

Orada yanılıyorsun sophia peytonu oynasa ben sophia hayranı olmazdım :) bu diziyle brooke karakteriyle sophia'yı sevdim.Arkadaşını aldatan bir insanı destekleyemem :) hele aşk diye nitelendirilen şeyi başrollerin aşkını yani aşka benzetemiyorum :) her şey aşk uğruna dedikten sonra arkadaşını sırtından vurmuş bir insanı asla tutmam :) gecenin etkisiyle demiyorum tamamen sabit fikrim bu :)

Tamam açıklama son derece net her şeyi anladım da bu koyulaştırdığım yeri çözemedim yahu :) Benim güzel bacım Brooke zamanında Nathan ile beraber olup Peyton ı yani en yakın arkadaşını aldatmamış mıydı ? :img-icecr Hayır yani madem arkadaşını aldatan bir karakteri desteklemiyorsun Brooke da zamanında Peyton dan çok önce yapmış bu olayı burda bir çelişki var sankim :img-tomat Sophia konusunda ısrarcıyım ama çokta diretmiyorum :)

İyi yorumlar herkese .

ceroshkoo
18-02-08, 11:22
ya zaten peytonnın brooke'u dövdüğü bölümde kimin nasıl suçlu ya da herşeyi yanlış yorumladığı açıklandı..peyton ben sana dürüst davrandım dedi ve brooke ya da lucas tamamen bitirmese zaten leyton için çabalamayacaktı..ama brooke her ne kadar içkili de olsa bile (banane içmeseymiş) nathanlaydı..asıl burda arkadan iş çeviren brooke oluyor..xP neyse anti-brooke çu olmadığımıda belirteyim gene:happy0064

SBR
18-02-08, 13:52
ya zaten peytonnın brooke'u dövdüğü bölümde kimin nasıl suçlu ya da herşeyi yanlış yorumladığı açıklandı..peyton ben sana dürüst davrandım dedi ve brooke ya da lucas tamamen bitirmese zaten leyton için çabalamayacaktı..ama brooke her ne kadar içkili de olsa bile (banane içmeseymiş) nathanlaydı..asıl burda arkadan iş çeviren brooke oluyor..xP neyse anti-brooke çu olmadığımıda belirteyim gene:happy0064

Hakkaten ufak çapta dövmüştü yahu nasıl bir yumruktu öyle :img-icecr Brooke bacım 3.sezon finalinden itibaren kendini acındırdı zaten mazlum kızı oynadı milleti yedi tabii nerden bilecekler Brooke zamanında Nathan ile birlikte olup Peyton ı , yani en yakın arkadaşını aldattığını :icon_whis Peyton da bunu öğrenince geçirdi tabii yumruğu :img-icecr Yazık benim Brooke bacıma :)

İyi yorumlar herkese .

sinem*
18-02-08, 15:01
Tamam açıklama son derece net her şeyi anladım da bu koyulaştırdığım yeri çözemedim yahu :) Benim güzel bacım Brooke zamanında Nathan ile beraber olup Peyton ı yani en yakın arkadaşını aldatmamış mıydı ? :img-icecr Hayır yani madem arkadaşını aldatan bir karakteri desteklemiyorsun Brooke da zamanında Peyton dan çok önce yapmış bu olayı burda bir çelişki var sankim :img-tomat Sophia konusunda ısrarcıyım ama çokta diretmiyorum :)
İyi yorumlar herkese .

Ya aslında brooke'ta arkadaşını aldatmış gibi görünüyor ama peytonun yaptıklarından sonra gösterilince ve senaryonun ne için bunu yaptığını düşününce müstehak demekten kendimi alamıyorum :) Peyton nathanla çıkarkende nathanı aldatıyordu,kızın tavrı bu kaç sezon geçti hala aynı :)

Dürüstlük buysa cidden kız dürüst davrandı kaç bölüm sonra öptüğünü söylemeden gidip lucas'ı sevdiğini söyledi.Brucas bitmeden peyton lucası öptüğüne göre 4.sezonun ilk sahnesinde sex için teşekkürler lucas dediğinde brucas bittiği için leytona geçildiği anlaşılmıyor :)

Nathan brooke olayı gerçekçi gelmediği halde o olayda brooke'a hakvermiyorum zaten :)

SBR
18-02-08, 17:09
Ya aslında brooke'ta arkadaşını aldatmış gibi görünüyor ama peytonun yaptıklarından sonra gösterilince ve senaryonun ne için bunu yaptığını düşününce müstehak demekten kendimi alamıyorum :) Peyton nathanla çıkarkende nathanı aldatıyordu,kızın tavrı bu kaç sezon geçti hala aynı :)

Sadece görünüyor mu yani takımdaşım yapma şimdi :) Senaryonun bunu neden yaptığı malum ama sonuçta Brucas birlikteyken Peyton a o şeyleri yaptıranda aynı senaryo :img-wink: Ayrıca o sahne çokta iyi yapılmamıştı Brooke sarhoştum felan dedi ama gayet kendindeydi bana göre :img-icecr Peyton ın aldatması konu o dönem ki Nathan olunca önemsizleşiyor bana göre söylediklerine katılıyorum o dönemde ki Nathan a her şey müstahak :)

Dürüstlük buysa cidden kız dürüst davrandı kaç bölüm sonra öptüğünü söylemeden gidip lucas'ı sevdiğini söyledi.Brucas bitmeden peyton lucası öptüğüne göre 4.sezonun ilk sahnesinde sex için teşekkürler lucas dediğinde brucas bittiği için leytona geçildiği anlaşılmıyor :)

Nathan brooke olayı gerçekçi gelmediği halde o olayda brooke'a hakvermiyorum zaten

Lucas ı sevdiğini söyledi ama burda doğru tavrı alması gereken Lucas daha doğrusu Brooke tu bana göre :img-wink: Tamam Peyton Lucas ı sevdiğini söyledi ne var bunda yani orda Brooke un gösterdiği tepki yanlış :img-wink: Bir anda Peyton sevdiğini söyleyince Brooke ta o zaman '' size mutluluklar '' tarzında bir tavır oldu Lucas ın ne söylediğini pekte ciddiye almadı sankim :) Yahu yapılan bu şakalar ne kadar büyütülüyor Brooke anladı orda Peyton ı ama Brooke cu arkadaşlar nedense farklı yönlere çekiyorlar olayı :) Brucas olmadı ne yapalım yani :)

sinem*
18-02-08, 17:23
Sadece görünüyor mu yani takımdaşım yapma şimdi :) Senaryonun bunu neden yaptığı malum ama sonuçta Brucas birlikteyken Peyton a o şeyleri yaptıranda aynı senaryo :img-wink: Ayrıca o sahne çokta iyi yapılmamıştı Brooke sarhoştum felan dedi ama gayet kendindeydi bana göre :img-icecr Peyton ın aldatması konu o dönem ki Nathan olunca önemsizleşiyor bana göre söylediklerine katılıyorum o dönemde ki Nathan a her şey müstahak :)
Lucas ı sevdiğini söyledi ama burda doğru tavrı alması gereken Lucas daha doğrusu Brooke tu bana göre :img-wink: Tamam Peyton Lucas ı sevdiğini söyledi ne var bunda yani orda Brooke un gösterdiği tepki yanlış :img-wink: Bir anda Peyton sevdiğini söyleyince Brooke ta o zaman '' size mutluluklar '' tarzında bir tavır oldu Lucas ın ne söylediğini pekte ciddiye almadı sankim :) Yahu yapılan bu şakalar ne kadar büyütülüyor Brooke anladı orda Peyton ı ama Brooke cu arkadaşlar nedense farklı yönlere çekiyorlar olayı :) Brucas olmadı ne yapalım yani :)

Valla senaristler her sezon kendilerini tekrarlıyorlar ilk sezonda olan yeni sezonda oluyor,ilk sezonda olan gene 3.sezonda olmuştu,brooke iki kere aldatıldı,lucas iki kere aynı hatayı yaptı,peyton desen gene aynı bu üçgeni hiç sevemiyorum :) Ama brucası özlemiyorda değilim yağmurun altında seni seviyorum diye haykıran adamın , kızı sevdiği için ona odasını verip babasının yanına taşınan lucas'ı özlemiyor değilim :) Eski bir brucas'cı olarak peyton olmasaydı yani lucası öpmeseydi ve bu lucası seviyorum olayını brooke'a söylemeseydi brucasın devam edeceğine de eminim :) Lucas biri onu öpene kadar çok sadık bir erkek.

SBR
18-02-08, 17:41
Valla senaristler her sezon kendilerini tekrarlıyorlar ilk sezonda olan yeni sezonda oluyor,ilk sezonda olan gene 3.sezonda olmuştu,brooke iki kere aldatıldı,lucas iki kere aynı hatayı yaptı,peyton desen gene aynı bu üçgeni hiç sevemiyorum :) Ama brucası özlemiyorda değilim yağmurun altında seni seviyorum diye haykıran adamın , kızı sevdiği için ona odasını verip babasının yanına taşınan lucas'ı özlemiyor değilim :) Eski bir brucas'cı olarak peyton olmasaydı yani lucası öpmeseydi ve bu lucası seviyorum olayını brooke'a söylemeseydi brucasın devam edeceğine de eminim :) Lucas biri onu öpene kadar çok sadık bir erkek.

Mark kardeş ne yapsın iki ileri bir geri :) Brooke da Lucas ı aldatmıştı zamanında Keller ile bunları unutmayalım sonra Felix felan vardı onlar ne olacak :) Bence eski Brucas lı arkadaşlar bu öpme olayını biraz fazla büyütüyorlar sonuçta orda alması gereken tavrı Lucas almış Peyton a seni seviyorum ama Brooke a aşığım demiş :icon_whis ( Bu sözü söyleyen Lucas ın kendinde olmadığı bir sezon sonra anlaşılmıştı :) Lucas 4.sezonda bir bölümde Glenda ile konuşurken o dönemde aslında Peyton ı sevdiğinden bahsetmiş Brooke u bir kez daha kırmamak için sessiz kaldığını belirtmiştir :)) Brooke un bu olayda Lucas a göstermiş olduğu tavır yanlıştı en sonunda Lucas ta bıraktı Brooke u :)

sinem*
18-02-08, 18:58
Mark kardeş ne yapsın iki ileri bir geri :) Brooke da Lucas ı aldatmıştı zamanında Keller ile bunları unutmayalım sonra Felix felan vardı onlar ne olacak :) Bence eski Brucas lı arkadaşlar bu öpme olayını biraz fazla büyütüyorlar sonuçta orda alması gereken tavrı Lucas almış Peyton a seni seviyorum ama Brooke a aşığım demiş :icon_whis ( Bu sözü söyleyen Lucas ın kendinde olmadığı bir sezon sonra anlaşılmıştı :) Lucas 4.sezonda bir bölümde Glenda ile konuşurken o dönemde aslında Peyton ı sevdiğinden bahsetmiş Brooke u bir kez daha kırmamak için sessiz kaldığını belirtmiştir :)) Brooke un bu olayda Lucas a göstermiş olduğu tavır yanlıştı en sonunda Lucas ta bıraktı Brooke u :)

Lucas ne zaman kendinde merak ediyorum her söylediği sözü diğer sezonda yalanlıyor :) Felix zamanında lucas yoktu,chris zamanında da çıkmıyorlardı :) ama yanlıştı.
Brooke bu leyton belasından kendisini sıyırarak iyi yaptı :) 4.sezonda hayallerim gerçekleştiğinde yanımda brooke'un olmasını istiyorum diyordu beşinci sezonda peyton oldu Lucas dengesizse brooke'un ne suçu var eğer birine güvenmek suçsa en büyük suç zaten brooke'ta :)

SBR
18-02-08, 21:55
Lucas ne zaman kendinde merak ediyorum her söylediği sözü diğer sezonda yalanlıyor :) Felix zamanında lucas yoktu,chris zamanında da çıkmıyorlardı :) ama yanlıştı.
Brooke bu leyton belasından kendisini sıyırarak iyi yaptı :) 4.sezonda hayallerim gerçekleştiğinde yanımda brooke'un olmasını istiyorum diyordu beşinci sezonda peyton oldu Lucas dengesizse brooke'un ne suçu var eğer birine güvenmek suçsa en büyük suç zaten brooke'ta :)

Keller zamanında nasıl çıkmıyorlardı yahu aralarında bir kopukluk vardı ama ne olursa olsun sonuca bakmak lazım :) Brooke kendini sıyırmadı takımdaşım Lucas tarafından tercih edilmedi :) Şampiyonluk maçı sonrası Brooke un ümitleri vardı ama Lucas Peyton ı yanında isteyince Brooke geri plana itildi tabii :) Güven konusunda bir şey diyemem tabii bu dizide ki hiç bir karakterin ne yapacağı belli olmuyor en başta da Lucas :img-wink:

İyi yorumlar herkese ...

g_i_z_e_m
19-02-08, 17:36
Hayır ya öyle olmadı olay 408'de arkadaş kalmaya karar werdiler çünkü whitey camilla'sını anlattı onları tarif etmediklerini düşünüp arkadaş kalmaya karar werdiler

4ewerbrucas
20-02-08, 00:17
bugün son tekrarını izledim ya :sad53:gene aynı zevkle izledim çok güzel bir sezon finaliydi bütün bu brooke_lucas_peyton aşk üçgenini özlücem onu tartışmak bile ayrı bir zevk veriyor insana:img-icecr

Dilara_3
20-02-08, 17:38
dün tekrarını izledim çokk güzeldi sezon finali
bir çocuğun(adını hatırlayamadım) şişeyi çevirmesi ve brooke'yi görünce onu öpmesine ve sonra'bunu hep yapmak istemiştim' demesine baya güldüm:)
son sahne çok güzeldi basket oynarlarken...
Haley ve Natnah'ın bebeği kontrol etme sahneside çok güzeldi
Natnah'ın annesi:rahat bırakmadınız ikide bir arayıp durdunuz(bunu gibi bişidi galiba)
Natnah:Bir iki kere aramış olabilirim
Natnah'ın annesi:6kere
Haley:Seni saplantılı baba seni
Natnah'ın annesi:sen 8 kere aradın:):):)

bu dizi ne zaman başlıcak yani bir dahaki sezon'u ne zaman olacak tam olarak???

Dilara_3
20-02-08, 17:46
bide birşey sorcam dizinin ileriki bölümleri başka bir kanalda veriliyormuu???yani ilerki bölümlerde ne olcağını bilen varmı ???
bide tekrarları verilicekmi geçmiş sezonları falan???

JaNnzUu
20-02-08, 18:11
bide birşey sorcam dizinin ileriki bölümleri başka bir kanalda veriliyormuu???yani ilerki bölümlerde ne olcağını bilen varmı ???
bide tekrarları verilicekmi geçmiş sezonları falan???

Cnm sen OTHde yenisinn galibaa
şişeyi Cevirimm kızı öpen cocugun adı Mouth:img-yes:
Dizi eylül-Ekin Gibi Cnbcde başlıycak
Şuanda Amerikada 5.sezonun 6.bölümü yanyınlandı
Türkiyeye gec geliyor
Yanii 5.sezon için baya bekliceksinn:sad53::sad53: