Tüm Versiyonu Göster : One Tree Hill-4. Sezon Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3

sudem
15-09-07, 10:23
One Tree Hill 4. Sezon

http://img518.imageshack.us/img518/5691/onetreehillcastto0.jpg (http://imageshack.us)

Cast

Chad Michael Murray ... Lucas Scott

James Lafferty ... Nathan Scott

Hilarie Burton ... Peyton Sawyer

Sophia Bush ... Brooke Davis

Bethany Joy Galeotti ... Haley James Scott

Paul Johansson ... Dan Scott

Moira Kelly ... Karen Roe

Barry Corbin ... Coach Whitey Durham

Barbara Alyn Woods ... Deb Scott

Lee Norris ... 'Mouth' McFadden

Craig Sheffer ... Keith Scott

Danneel Harris ... Rachel Gatina

Antwon Tanner ... Skills

Bölümler

4.01 The Same Deep Water As You
4.02 Things I Forgot at Birth
4.03 Good News For People Who Love Bad News
4.04 Can't Stop This Thing We've Started
4.05 I Love You But I've Chosen Darkness
4.06 Where Did You Sleep Last Night?
4.07 All These Things That I've Done
4.08 Nothing Left To Say But Goodb ye
4.09 Some You Give Away
4.10 Songs to Love and Die By
4.11 Everything In Its Right Place
4.12 Resolve
4.13 Pictures of You
4.14 Sad Songs for Dirty Lovers
4.15 Prom Night at Hater High
4.16 You Call It Madness, But I Call It Love
4.17 It Gets the Worst at Night
4.18 The Runaway Found
4.19 Ashes of Dreams You Let Die
4.20 The Birth and Death of the Day
4.21 All of a Sudden I Miss Everyone

Dizinin 4. sezon bölümleri 28 eylülden itibaren her cuma saat 21.00’da Cnbc-e’de

sudem
19-09-07, 10:08
Başlık yorumlara açılmıştır. Bu başlıkta spoiler kuralına özen gösterileceğine eminim. 4. sezonla ilgili bilgi almak veya bilgi vermek isteyenler lütfen spoiler başlığına mesaj yazsınlar. İyi seyirler.

seftally
26-09-07, 09:21
evvet son 2 gün... ama ne yazıkki haftada bir gün izleyebilicez oysa alışmıştık haftada 3 gün izlemeye

sinem*
28-09-07, 19:53
Sezon gene başladı :) 4.sezon ve hala peytona gıcık oluyorum:) Resimleri yakarken brooke'u ayırıp lucasla kendisini birleştirmesi gerçekten en yakın arkadaşların yapacağı bir iş :):) aferin ona ..

Brooke'un lucastan ayrılırken söylediği şeyler çok güzeldi..Seni her zaman seveceğim bu hep böyle olacak ama olmuyo peyton bir türlü rahat vermiyor böyle bir arkadaşın varsa zaten sevgilinin olması pek mümkün değil :)

dan deb'in boğazına birden yapıştığında felaketti..neyse güzel bir bölümdü peyton olmasaydı daha güzel olurdu ama ne yapalım .

Beyaz Balina
28-09-07, 19:59
harika bir sezon başlangıcıydı. brucas'ı sevmiyorum ama gerçekten ayrıldıklarında çok üzüldüm. lucas için değil ama brooke için. rachel ise herşeyi haketti çünkü bütün bu olaylar onun aptallıkları yüzünden çıktı. dan'in deb'in boğazına yapıştığı sahne çok gerilimliydi. peyton'ın kardeş olayı ne olacak onu da merak ediyorum. gelecek haftayı da sabırsızlıkla bekliyorum.

shiny
28-09-07, 19:59
alahım süper bir bölümdü peton harikaydı lucas süperdi nathanıma çok üzüldüm bunalım başladı ....haley bir çok şeyle boğuşacak....peytonun kardeşini çok merak ettim sonu çok güzeldi lucasın yazdığı satırlar ..kesinlikle hamile olan haley dimi..harika bir sezon olacak harika bir bölümdü ..brookun ayrılık konuşmasıda çok güzeldii herşey süperdi birde dan olmasa...

4ewerbrucas
28-09-07, 20:04
ewet sonunda 4.sezon başladı ve peyton diziden atılsa ölse filan ne güzel izlerken ekrandan böyle çıkarıp boğasım geldi nasıl bir insan bu gayet masum havalarında dvmlı lucasın yanında evi yok mu bunun gitsin oraya bidaha hiç çıkmasın mümkünse:fighting2:fighting2 brooke cnm çok güzel konuştu lucas karşısında haklıda napsın kız dediğiniz gibi en yakın arkadaşı rahat vermiyor lucas üzüldü ama ya neyse dan deb"in boğazına sarıldığında bende korktum zavallı kadın:icon_sorr özetle fean bölüm değildi özlemişim one tree hilli ama peyton lucas sahnelerine karşıyım:mad72::mad72:

JaNnzUu
28-09-07, 21:25
peytonnn:@:@:@
nekadar sinirr ßirr ki$ilikk yaaaaa:S
hiç ßi$i yokmu$ gißi ßide cocuga aßuk sußuk esprilear yapıo kendince:@
yaww ben cokk seviorm brock&lucas çiftini in$$ ߀ßek lucastandır ölee olsaa sölerdi ama ayrıldılar gißi ßi$i oldu lucasta hemen giti peytonaa yaa sinrr sinirr sinirr:S

ama kahramanlık süperidii yaww;)

ceroshkoo
28-09-07, 22:18
hiçte bile sinir bi kişilik deiL(bana qoree) oldukça sewimlii..brooke da öle..cnm dizime kawustum sonunda yaa superdi ilk bolumu dier bolumlerıde ole olck inşş dizinin sonuna bayıLdım özellıkle:)

immortalf1
29-09-07, 00:01
Herkese merhabaLar uzun süredir diziyi takip edememiştim ama cnbc-e sitesinde 4 sezonun bu cuma başLadını duyunca hemn ekran karşısınaa qeçtym bn isLemeyeLi baya şheyLer deişmiş ama haLA Brooke&Lucas aşkı doLu dizgin demek isterdim ama Brooke şok bi karaLa bu iLişkiyi bitirmek istedini açıkladı üzüldüm doğrusu Lucas'ın boazında düümLenen sözLer için en azından...:(Bu arada Brooke 'un çocuu kimdenn biLen warmı anLaşıLan bn bayaa bi qeride kaLdymm ?? Yinede 4.sezonun iLk bölümünü isLeyebiLdiim için şansLıımm

lilly_rush
29-09-07, 06:56
Gece tekrarında izleyebildim ancak. Bugünü bile bekleyemedim. Amam değdi. En azından Brooke'u görmek güzeldi. Peyton çok sinir biri sanki haklıymış gibi bide dalga geçiyo Brookla "sex için teşekkürler Lucas" :icon_mad:

Her ne kadar ilişkiyi bitiren Brooke olsada Lucas'tan daha çok acı çektiği ortada. ve hakkaten çok güzel konuştu Brooke daha çok üzülmesin artık... çok ta bişi kaybetmiş değil...

Ben sezonları karıştırdım galiba Haley bu sezon mu hamileydi. Sanki geçtiğimiz sezon öğrenmişti diye hatırlıyorum ama Brooke olamayacağına göre, demekki O...Rachel'a söylediklerinde de haklıydı mahvetti düğünlerini...

son olarak diziyi özlemişim.. iyiki döndü... Brooke için izlemeye devam...:img-yes:

KeReMcEmİm
29-09-07, 08:07
dün izleyemedim ama geçen sene youtubeden takip ettiğim için neler olacağını biliodum sadece ingilizce olduğu ve bazı cümleleri kaçırdığım için bu sezonu bi daha izliycem ayrıca bu sezon benim için en güzel sezon kaç kere izlesem bıkmam bi leyton fanı olarak özelliklede 9. bölümü iple çekiorum ...

kivanç_aşkim
29-09-07, 09:10
Güzel bir bölümdü..Netten takip etmiştim ama bazı cümleleri kaçırmışım :img-in_lo
Peyton'ın brooke u yırtıp lucas ve kendisini birleştirmesi gerçekten çok gıcıktı...:icon_whis Ve hastaneye girdiğinde 'I'm sorry' deyip Lucas'ın boynuna atlaması gerçekten ne kadar da üzgün olduğunu gösterdi ...:img-wink:
Dan'in Deb'e saldırışında sinir krizleri geçirdim :img-polic Karen da çok tatlı bir anne olacağa benzer..
Haley Rachel la çok iyi bir konuşma yaptı :img-yes:

Haftada bir benim için iyi mi kötü mü bilmem ama 4.sezon zaten benim için pek de parlak geçmeyecek zaten...:)

bigbrothertr
29-09-07, 10:36
4.sezon süper geçecek. ilk bölümü güzeldi lucasın sözü gerçekleri anlattı zaten hisler yardım birbirini bulur ve peyton lucas sarılması işte gerçek :D brooke yallah güzelim yallah :D lucas için brooke her zaman 2.seçenekti. :D

joss
29-09-07, 11:09
ta ben izleyemedim :icon_sorr tekrarı falan olcak mıı??

SBR
29-09-07, 14:31
bugün 4.01 in tekrarı vardı saat 13.25 te başladı bende yeniden hatırlamak amacıyla izledim .hakkaten değişik tesadüfler brooke-lucas ilişkisinin bir bakıma bitmesine yol açtı .önce peyton ile sarılması sonra aynı odada görmesi ile son noktaya gelindi :img-wink: açılış olarak vasat bir bölüm olsada yinede iyi vakit geçirdim ben bölümü izlerken :img-wink:

ben tekrarı da izleyemedim diyenler için pazar günü saat 06.15 te yine bölümün tekrarı var ilgilenenlere duyrulur :img-wink:

^başak^
29-09-07, 14:48
4. sezon benim bekledigim kadar şahane bir bölüm deildi...
nathanın durumuna çok üzüldüm yaa çok rachel yüzünden neler yaşıo :icon_sorr
brookında böle bir konusma yapıcagı zaten belliydi o kadr şey ögrendikten sonra lucasla hala birlikte olamazdı zaten:img-cool2 birde lucasın yanından ayrılırken söyledigi sözde yanı şok oldum yaa bir insan en yakın arkadasına böle bişi yapabilrmi :icon_evil bir de arkadaşlar ya
arkadaslr bölümün ilk başında hastaneye gelirken bir sarkı çalıodu onu bulmak istiorum şarkının adını bilen varsa söyleyebilr mi çok sevinirim :img-pilot

rebel_girl83
29-09-07, 15:08
güzel bi sezon başlangıcıydı leyton a şimdiden bittim ya çok tatlılar

bnce haley haklı olsada rachelın üstüne fazla geldi eet haklıydı herşey onun suçuydu ama sonuçta nathanın amcasıda(amcasımıydı hatırlayamadım) bile bile onunla birlikte oldu ve seven bi kadın sevdiği insanın zarar görmesini asla istemez onu kaybetmemeye çalıştı ama siniri gözlerini kör etti bnce kazanın nedeni buydu

anlayamadığım şey leytoncu olduğum içn deil ama peyton ve lucas birbirlerine aşıktı lucas brooke la çıkmak gbi bi hata yaptı sonra ondan gizli peytonla aşk yaşamaya başladılar bnce burda hem luke hemde pey.suçlu ama sonuçta bişiyler yaşadılar ve peyton brooke içn lucastan ayrılmk istemedimi bu olaylar yaşanıp bittikten sonra brooke lucasın onunla çıkarken peytona aşık olduğunu ve onunla gizli ilişki yaşadığını bile bile lucasla çıkmaya başladı ve peyton luke tan ayrılsa bile duyguları hç bitmemişti ondan ayrılma sebebi brooketu ve bunu anlamalıydfı brooke ama sonra peyton dayanamadı ve brooke a söledi bnce burda düşman gbi davranan peyton deil baştan beri peytonun luke karşı duyguları olduğu ve bitmediği belliydi bnce aynı şey luke içnde geçerli brooke zamanında onunla çıkarken kandırıldığını luke un peytonla aşk yaşadfığını bile bile lukela birlikte oldu bnce burda arkadaşına ihanet eden brooke dur ama bu oloyların tek sorumlusuda bnce kesinlikle lucas.

g_i_z_e_m
29-09-07, 16:06
daha güzel bi başlangıç bekliyodum ama bu da çok güzeldi
özellikle nathan açısından 4. sezonun 1. bölümünün en başarılı oyuncusuydu james bana göre
ben mouth'a çok üzülüyorum ya hala rachelı düşünüyo:icon_sorr

sweetrock
29-09-07, 18:06
çok özlemişim yaa çookk...evt başlangıcı biraz farklıydı..yani pek tatmin edici deildi ama ztn kötü olaylar oldu normaldir...brucas için çok üzülüyorum.. :icon_sorr lucasa gıcık oluorm!! ama yine de bu ekibi çok seviorm yaa...hoşgeldiniz yenidenn :img-wink::)

_kimmy_
29-09-07, 18:50
4. sezon etkileyici başladı bence (ilk sezonları pek izleyememiş biri olduğum için bu kdr etkilendim yada =) konuyu az çok biliyorum.. fazla takip etmesem de çok iyi anladığım bişey var o da lucas dengesizin önde gideni! peyton ona aşık belli bu çocuk saf mı hala onun yanına gidiyo? anlamıo mu yanii? kızlara yedek lastik muamelesi yapıyo resmen sinir oldum ya brooke'u üzdü yine =( sora da gitti peyton'a sarıldı! böle erkekleri toplican.....! =Pp
peyton da ayrı bi olay..cadı ya! ''arkadaşımın aşkısın'' diye bişey var..cx cx.. hiç gözüm tutmadı hiiç.. =))

g_i_z_e_m
29-09-07, 18:51
iyi güzel hoş da herkes lucası suçluyo
madem böyle biri gitmeyin yanına sewgilisi de olmayın
onlar da birazcık düşünsünler
herşeyi lucasa yüklememek lazım

_demiradam_
29-09-07, 19:27
iyi güzel hoş da herkes lucası suçluyo
madem böyle biri gitmeyin yanına sewgilisi de olmayın
onlar da birazcık düşünsünler
herşeyi lucasa yüklememek lazım

ii de.."gitmeyin yanına" die bişe olamaz ki...zaten onlar aşık oldukları için gidiyo...onları lucas kendisine aşık ettiği için gidiyolar!çünkü lucas efendi bi türlü karar veremiyo "acaba hangsini dha çok seviorm?" halinde hep...sonra birinde karar kılıo ve ona güzel şeyler sölüo (replikleri okuyunca da sinir olmamak işten deil!)..tmm diosun..bu kıza aşık bu...ama sonra bi bakıosn beyefendi emin diil kendinden..gidici...dier kıza yaklaşıyo...birini üzüyo...dierine gidio ve ona da çok güzel şeyler söylüo....ne bu şimdi??yani adam kendinden emin olmadığı için oluyo bütün bunlar...lucasa inanıyolar...nie inanmasınlar ki seviolar...lucas kötü biri deil aslnda...ama kararsızlığı insanı sinir edio!!ve büyük ihtimalle lucas aşık değil!...
en sonunda olucak bence ztn...kızların ikisi de bırakıcak onu...

JaNnzUu
29-09-07, 19:33
demiradam katılıyorum sana gercekten artık lucasın ßi karar vermesii gerekirr yaww...
ßenn istyorm ßrokla olsun ...
ßelkide sonundaa onaa dönücekk ama kızz ßitti dedi daha nee olsunn:S
ßeßek lucasınsaa eger ßirle$me ihtimallerii olaßilirrr.....
dua ediorm kii ßeßek onundur ve ßirle$irler o peytonda kaza maza yapıp giderr:S

_demiradam_
29-09-07, 20:02
demiradam katılıyorum sana gercekten artık lucasın ßi karar vermesii gerekirr yaww...
ßenn istyorm ßrokla olsun ...
ßelkide sonundaa onaa dönücekk ama kızz ßitti dedi daha nee olsunn:S
ßeßek lucasınsaa eger ßirle$me ihtimallerii olaßilirrr.....
dua ediorm kii ßeßek onundur ve ßirle$irler o peytonda kaza maza yapıp giderr:S

puhaha yok yaw o kdr acımasız olma :) hmm bebek konusunda bildiklerim spoilera girer o yüzden sölemiim :)

g_i_z_e_m
29-09-07, 20:31
ii de.."gitmeyin yanına" die bişe olamaz ki...zaten onlar aşık oldukları için gidiyo...onları lucas kendisine aşık ettiği için gidiyolar!çünkü lucas efendi bi türlü karar veremiyo "acaba hangsini dha çok seviorm?" halinde hep...sonra birinde karar kılıo ve ona güzel şeyler sölüo (replikleri okuyunca da sinir olmamak işten deil!)..tmm diosun..bu kıza aşık bu...ama sonra bi bakıosn beyefendi emin diil kendinden..gidici...dier kıza yaklaşıyo...birini üzüyo...dierine gidio ve ona da çok güzel şeyler söylüo....ne bu şimdi??yani adam kendinden emin olmadığı için oluyo bütün bunlar...lucasa inanıyolar...nie inanmasınlar ki seviolar...lucas kötü biri deil aslnda...ama kararsızlığı insanı sinir edio!!ve büyük ihtimalle lucas aşık değil!...
en sonunda olucak bence ztn...kızların ikisi de bırakıcak onu...

ya gitmeyin derken bu kadar üzüldüysen o insanla bi daha sevigili olmazsın demek istemiştim
ztn ben lucas sütten çıkmış a kaşık demiyorum ki...
ama herşeyin sorumlusu da değil

SBR
29-09-07, 20:38
tüm suç tabii ki lucas ta değil :img-wink: güzel kızlarımız lucas a bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapınca böyle üçgenler ortaya çıktı . tabii işin içine lucas ın dengesizliğide eklenince kızlar erkeklerden önce gelir diye bir şey kalmadı :img-wink:

ocak ayına kadar gözler cnbc-e de olacak malum yeni sezon ocakta başlıyacak niyeyse ..:icon_whis herkese iyi yorumlar :)

_demiradam_
29-09-07, 20:55
ya gitmeyin derken bu kadar üzüldüysen o insanla bi daha sevigili olmazsın demek istemiştim
ztn ben lucas sütten çıkmış a kaşık demiyorum ki...
ama herşeyin sorumlusu da değil

eet bu konuda haklısın doğru...ben de dedim ya ztn kalmıcak kimse yanında die... :) hemen hemen aynı düşünüoruz..

sinem*
29-09-07, 20:56
anlayamadığım şey leytoncu olduğum içn deil ama peyton ve lucas birbirlerine aşıktı lucas brooke la çıkmak gbi bi hata yaptı sonra ondan gizli peytonla aşk yaşamaya başladılar bnce burda hem luke hemde pey.suçlu ama sonuçta bişiyler yaşadılar ve peyton brooke içn lucastan ayrılmk istemedimi bu olaylar yaşanıp bittikten sonra brooke lucasın onunla çıkarken peytona aşık olduğunu ve onunla gizli ilişki yaşadığını bile bile lucasla çıkmaya başladı ve peyton luke tan ayrılsa bile duyguları hç bitmemişti ondan ayrılma sebebi brooketu ve bunu anlamalıydfı brooke ama sonra peyton dayanamadı ve brooke a söledi bnce burda düşman gbi davranan peyton deil baştan beri peytonun luke karşı duyguları olduğu ve bitmediği belliydi bnce aynı şey luke içnde geçerli brooke zamanında onunla çıkarken kandırıldığını luke un peytonla aşk yaşadfığını bile bile lukela birlikte oldu bnce burda arkadaşına ihanet eden brooke dur ama bu oloyların tek sorumlusuda bnce kesinlikle lucas

yaptıktan sonra pişman olmak zaten bu dizide peytona göre bir davranış ilk olayda da ben senin sevgilinle senden habersiz gizli gizli buluştum benim en iyi arkadaşım kusura bakma sen gene sevgilinle devam et demek saçma bir durumdur Tabi en azından bana göre saçma :)

pardonda lucas değil miydi ben sana aşığım peyton benim arkadaşım diyen,Brooke peytona sordu peyton bir karar verene kadar iş işten geçmişti zaten..Arkadaşına ihanet eden nasıl brooke oluyorsa :img-icecr sanki peytonla lucas çıkarken (ki böyle bir durum 3 sezondur hiç olmadı bu sezonda malum :) ) gidip peytonun sevgilisini öptü,gidip arkadaşına ben lucası seviyorum ama ne senle arkadaşlığım bozulsun ne de sen lucasla aranı boz diyen brooke değil herhalde..

_demiradam_
29-09-07, 21:02
off şuanda yoğun duygular yaşıyorum haklı ve haksız konusunda :) sinemin dediği de doğru..yalnız ilk sezondan itibaren tekrar izlemem grek çünkü başlarını unuttum...ama hatırladığım şey 1. sezonda brooke lucas'tan hoşlanıodu ve bunu açık açık söledi..peyton ise ona pek yaklaşmıodu...luke peytonı alamadı ve brooke'la çıktı...tam da o gün peyton gelmişti "seninle olmak istiorum" falan dedi..evde de brooke vardı...yani peyton bunu daha önce de yaptı brooke'a...o yüzden en çok ihanet eden peyton sanırım :)
ama hala gerçek aşk hangisi emin deilim...bu da lucasın kararsızlığı yüzünden...aranızda lucası bu kadar suçlayıp aynı zamanda onu bu kadar ii anlayan bi ben varımdır ayrıca....

sinem*
29-09-07, 21:05
off şuanda yoğun duygular yaşıyorum haklı ve haksız konusunda :) sinemin dediği de doğru..yalnız ilk sezondan itibaren tekrar izlemem grek çünkü başlarını unuttum...ama hatırladığım şey 1. sezonda brooke lucas'tan hoşlanıodu ve bunu açık açık söledi..peyton ise ona pek yaklaşmıodu...luke peytonı alamadı ve brooke'la çıktı...tam da o gün peyton gelmişti "seninle olmak istiorum" falan dedi..evde de brooke vardı...yani peyton bunu daha önce de yaptı brooke'a...o yüzden en çok ihanet eden peyton sanırım :)
ama hala gerçek aşk hangisi emin deilim...bu da lucasın kararsızlığı yüzünden...aranızda lucası bu kadar suçlayıp aynı zamanda onu bu kadar ii anlayan bi ben varımdır ayrıca....

gerçek aşk bu dizide var mı :img-icecr Bence yokta varsada naleydir..Brooke-lucas-peyton üçlüsünden birinde gerçek aşk varsa o da brooke'un lucas'a duyduğu aşktır..Kaç sezon geçti kız hala lucas'ı seviyor.Peyton'un hayatına jake,müzisyenler vs vs birileri girdi jake'in ardından nasıl ağlamıştı..Lucas'ta kaç sezondur brooke için ağlıyo gerçi :img-icecr

_demiradam_
29-09-07, 21:10
gerçek aşk bu dizide var mı :img-icecr Bence yokta varsada naleydir..Brooke-lucas-peyton üçlüsünden birinde gerçek aşk varsa o da brooke'un lucas'a duyduğu aşktır..Kaç sezon geçti kız hala lucas'ı seviyor.Peyton'un hayatına jake,müzisyenler vs vs birileri girdi jake'in ardından nasıl ağlamıştı..Lucas'ta kaç sezondur brooke için ağlıyo gerçi :img-icecr

yaa lucas ikili oynuo ama!onun gerçekten aşık olduğunu düşünemiorm...ben bi yorum yapiim mi?bence lucas kızların kendisinden hoşlanmalarını ve onların ilgisini çekmeyi sevio...sürekli güzel şeyler söylüo ve...işte sonuç!ben peyton'a da üzülüorum çoğu zmn...ama peyton da dengesiz biraz....brooke ise ilk başlarda havaiydi..ama aşık oldu ve ne kadar değişti...brooke gerçekten aşıkmış gibi görünüo...
gerçek aşk bu dizide naley'den başkası deil!haley'nin nate'i bırakıp gitmesi biraz çelişki yaratır belki ama yine de naley gibisi yok :) çünkü ancak aşk insanı bu kadar deiştirir..bkz:nathan :)

SBR
29-09-07, 21:10
lucas safım benim dengesiz işte. tam bir sezon anlattı kendisini brooke a şöyle aşığım böyle seviyorum yok senin için doğru kişi benim ne oldu sonra peyton bir öptü bunu kendinden geçti :img-pilot

şunu söylemeliyim brooke-lucas ilişkisi varken 3.sezonda brooke karakterini hiç sevmiyordum . herkese aşırı yakınlık kurması özellikle lucas haricindeki erkeklerle olan samimiyeti bana hep aşırı gelmiştir . belki bana öyle geliyor ama peytonda bu tür şeyler yoktu .

bu dizide gerçek aşk felan yok brooke da lucas a aşık denemez chris keller vakası hala zihnimde :img-wink: zaten lucas ne istediğini bilmiyor peyton desen bir ara jake zamanında lucas ı unuttu demiştim ama senaryo ters köşe yaptı :img-pilot bu 3 lü arasında samimiyetten eser yok olmasıda beklenmemeli bu saatten sonra :img-blush

g_i_z_e_m
30-09-07, 10:49
3. sezonda peyton da boş durmadı ki
jake sonra o dağ ewinde fln da fall out boy'un solisti
aşık olan biri bunu nasıl yapar merak ediyorum?

4ewerbrucas
30-09-07, 14:34
dizide gerçek aşk naley arada birkaç olay oldu ama kopmadılar birbirlerinden aşk üçgeninde ise brucas derim sonuna kadar tamam chris olayını bende desteklemedim ama 3 sezon kopamadılar birbirlerinden brooke hep aşık lucasa,lucasda aşıktı hatırlarsanız sakladığı bir kırmızı tüy vardı,yağmur altnda söyledikleri 3.sezon finalinde geçen konuşma "seni seviyorum b daha nasıl söylenir bilmiyorum"cümlesi,sonra cuma günkü bölümde peyton sawyer iyi bir arkadaşım,brooke davis ise kız arkadaşım neyse tartışma yartamak istemiyorum ama gerçek aşk bana naley dışında brucas geliyor leyton brucasdaki bağı asla yakalayamaz ayrıca peytonın boş durmadığına bende katılıyorum aşık olan insan yapmazdı bence bu benim düşüncem:img-wink:

JaNnzUu
30-09-07, 14:51
sonunda lucas kız arkada$ımdı dedi yanii odaa ßitirdii...=(=(

**eylul**
30-09-07, 15:32
lucas safım benim dengesiz işte. tam bir sezon anlattı kendisini brooke a şöyle aşığım böyle seviyorum yok senin için doğru kişi benim ne oldu sonra peyton bir öptü bunu kendinden geçti :img-pilot

şunu söylemeliyim brooke-lucas ilişkisi varken 3.sezonda brooke karakterini hiç sevmiyordum . herkese aşırı yakınlık kurması özellikle lucas haricindeki erkeklerle olan samimiyeti bana hep aşırı gelmiştir . belki bana öyle geliyor ama peytonda bu tür şeyler yoktu .

bu dizide gerçek aşk felan yok brooke da lucas a aşık denemez chris keller vakası hala zihnimde :img-wink: zaten lucas ne istediğini bilmiyor peyton desen bir ara jake zamanında lucas ı unuttu demiştim ama senaryo ters köşe yaptı :img-pilot bu 3 lü arasında samimiyetten eser yok olmasıda beklenmemeli bu saatten sonra :img-blush

Evet bende kesinlikle böyle düşünüyorum...
Ne Brooke Lucas'ı ne Peyton Lucas'ı nede Lucas'ın ikisini gerçekten sevdiğini sanmıyorum...

Bu dizide en iyi çift Naley yani brucas ve leyton'a bakarsak en samimi cift Naley gözüküyor..

Lucas ne istediğini bilmeyen cocuk gibi bi Brooke bi Peyton arasında gidip geLiyor.. Brooke belki Lucas'ı seviyor ama 3.sezonda yaptıkları ve dediğin gibi Chriss keller olayı Brooke'un Lucas'a olan aşkını gerçek olarak göstermiyor.

Bence Brooke ve Peyton Lucas yuzunden dostluklarını bozmamalıydı..
Lucas Peyton'ı bitirdi..Şimdi Brooke'u bitirdi..Şimdi yine Peyton..
Brooke ve Peyton birleşip dostluklarına devam etmelydi..Lucas'ı hayatlarından cıkarmalıydılar..Belki o zaman Lucas ne istediğini kimi sevdiğini anlardı ...

Herşeye ragmen yinede bu diziyi seviyorum :) ...

shiny
30-09-07, 16:39
Evet bende kesinlikle böyle düşünüyorum...
Ne Brooke Lucas'ı ne Peyton Lucas'ı nede Lucas'ın ikisini gerçekten sevdiğini sanmıyorum...

Bu dizide en iyi çift Naley yani brucas ve leyton'a bakarsak en samimi cift Naley gözüküyor..

Lucas ne istediğini bilmeyen cocuk gibi bi Brooke bi Peyton arasında gidip geLiyor.. Brooke belki Lucas'ı seviyor ama 3.sezonda yaptıkları ve dediğin gibi Chriss keller olayı Brooke'un Lucas'a olan aşkını gerçek olarak göstermiyor.

Bence Brooke ve Peyton Lucas yuzunden dostluklarını bozmamalıydı..
Lucas Peyton'ı bitirdi..Şimdi Brooke'u bitirdi..Şimdi yine Peyton..
Brooke ve Peyton birleşip dostluklarına devam etmelydi..Lucas'ı hayatlarından cıkarmalıydılar..Belki o zaman Lucas ne istediğini kimi sevdiğini anlardı ...

Herşeye ragmen yinede bu diziyi seviyorum :) ...
aynen lucasın brooke aşık olduğunu hiç sanmıyordum gerçekten peytona aşık olduğunu düşünüyorum ama emin olamıyorum dizi yine karöaşık ruh halini koruyorr :)bende yinede seviyorum en iyisi brooke ve peyton birleşip lucası ortadan kaldırsın veya lucas ikisinin kuma alsın ...ama bu bir türk diizisi değil tabi :)dizi tüm bunların dışında gayet güzel gidiyor birde dan olmasa!!! yapıştı kadının boğazına ya!!! katil!!!!!

_kimmy_
30-09-07, 17:13
ben daha acemi bi oth fanıyım yorumlarım sert yada yanlış olursa uyarın lütfen :icon_ange tabi ki tüm suç lucas'ın değil ama sütten çıkmış ak kaşık da değil...saf hiç değil :) belki de hala olgunlaşamamıştır diyorum ben.. peyton'a da çok yüklenmemek lazım o da kendi açısından haklı aşık bi insan laftan anlamaz mantık dinlemez ki kalp..peyton haklı demiyorum tabi ki yaptığı çok yanlış.. ah brooke..olan ona oluyo garibim =))

başak16
30-09-07, 17:58

slm oncelikle 4 sesondur izliyorum ve inanmadıgım tek ask varsa oda brooke un askı ...
ya lucasımıı gercektenn sevsee sacma sapan kıskanclıklardan once onu dinlemeyi secerdi sonucta tmm lucamında yaptıgı doru deıldı ama unutmasınki ondan once peyton vardıı...ve peyton ona bu kadar tepki gostermemiştii...

nathan ve haleyimede yasık bir mmutlu olamadılar tam evlendiler tmm dedik ama nerde...

not:bide ben bu dizi saatlerinden cok rahatsızım hemencik bitiyo....

4ewerbrucas
30-09-07, 18:39
ewt ilk başta peyton vardı ama brooke ile yaptılar sanırım bunda gerçek yaşamda olmuş olan evliliğinde etkisi olabilir sonra boşanınca peytona döndü bütün suç chadin bence:img-yes:

JaNnzUu
30-09-07, 20:02
ßencede gercekle ßaglantılı ayrıldılar 4imdi nasıl sevgii rolü oynıyaßilceklerki onu dü$ünerek yapmı$ olaßilirler

ßence lucas yeni ßirini ßulsun ßu isim peyton olmasınn...

cunku ßirass saçmaa olurrr ßi peyton bi brooke diee...

sinem*
30-09-07, 21:32
slm oncelikle 4 sesondur izliyorum ve inanmadıgım tek ask varsa oda brooke un askı ...
ya lucasımıı gercektenn sevsee sacma sapan kıskanclıklardan once onu dinlemeyi secerdi sonucta tmm lucamında yaptıgı doru deıldı ama unutmasınki ondan once peyton vardıı...ve peyton ona bu kadar tepki gostermemiştii...

nathan ve haleyimede yasık bir mmutlu olamadılar tam evlendiler tmm dedik ama nerde...

not:bide ben bu dizi saatlerinden cok rahatsızım hemencik bitiyo....

Brooke'un aşırı kıskançlıkları lucas'ı sıkan kıskançlıkları olmadı bir rachal bir de peyton'u kıskandı.Valla ikisinde de bence çok çok haklıydı..Rachal lucasa göstere göstere asılıyordu ve onun için kavga ettiler,peytonda zaten durup durup öpüyor :img-icecr ondan kıskandı..Lucasla peyton ilk sezon ya da 3 sezondur hiç çıkmadılar..İlk başta peyton böyle bir ilişki istemiyorum dedi,brooke'la çıkarken lucasla işler çevirdi ama buna çıkmak diyemeyiz ,diğer iki sezonda zaten hep brucastı..Ondan peyton'un tepki gösterebileceği bir durum yoktu ayrıca peyton'u arkadan vuran kimse yok neden tepki gösterseydi ki brooke açık açık söylemişti hatta demiradam replikler kısmına eklemiş:)

Brooke: ''Hey oyundan sonra takılalım mı?'' hareketi.() Ne düşündüğümü bilmek ister misin? Nathan bu ''öğretmen kızdan'' hoşlanıyor ama ''öğretmen kız'' Lucastan hoşlanıyor ve bende Lucastan hoşlanıyorum. Ama senin kimden hoşlandığını bilmiyorum. Öyleyse bu kocaman bir aşk şeyine dönüyor, dikdörtgen+1 neydi o , neyse işte (ilk sezon peytonla brooke konuşması :) )

Benimde inanmadığım lucas ve peyton'un aşkları!! (aşk demeye bin şahit lazım ama :icon_whis ) var :)

_demiradam_
30-09-07, 21:39
Brooke'un aşırı kıskançlıkları lucas'ı sıkan kıskançlıkları olmadı bir rachal bir de peyton'u kıskandı.Valla ikisinde de bence çok çok haklıydı..Rachal lucasa göstere göstere asılıyordu ve onun için kavga ettiler,peytonda zaten durup durup öpüyor :img-icecr ondan kıskandı..Lucasla peyton ilk sezon ya da 3 sezondur hiç çıkmadılar..İlk başta peyton böyle bir ilişki istemiyorum dedi,brooke'la çıkarken lucasla işler çevirdi ama buna çıkmak diyemeyiz ,diğer iki sezonda zaten hep brucastı..Ondan peyton'un tepki gösterebileceği bir durum yoktu ayrıca peyton'u arkadan vuran kimse yok neden tepki gösterseydi ki brooke açık açık söylemişti hatta demiradam replikler kısmına eklemiş:)

Brooke: ''Hey oyundan sonra takılalım mı?'' hareketi.() Ne düşündüğümü bilmek ister misin? Nathan bu ''öğretmen kızdan'' hoşlanıyor ama ''öğretmen kız'' Lucastan hoşlanıyor ve bende Lucastan hoşlanıyorum. Ama senin kimden hoşlandığını bilmiyorum. Öyleyse bu kocaman bir aşk şeyine dönüyor, dikdörtgen+1 neydi o , neyse işte (ilk sezon peytonla brooke konuşması :) )

Benimde inanmadığım lucas ve peyton'un aşkları!! (aşk demeye bin şahit lazım ama :icon_whis ) var :)

senin kadar ii bi savunucu görmedim ya süpersin.. :) yani cümlelerin de çok düzgün...
benm aklıma da hemen hemen bunlar gelio ama toparlayıp söyleyemiyorum... :)

o replik süperdi ya :img-hyste

sinem*
30-09-07, 21:43
senin kadar ii bi savunucu görmedim ya süpersin.. :) yani cümlelerin de çok düzgün...
benm aklıma da hemen hemen bunlar gelio ama toparlayıp söyleyemiyorum... :)

o replik süperdi ya :img-hyste

:) teşekkür ederim ...Valla kendimi brooke'un yerine koyuyorumda kız iyi bile dayandı:img-icecr Ayrıca o repliğe bende bayılmıştım ..

immortalf1
30-09-07, 22:11
Sanırım herkes Lucas'ın kararsız ve belkide biraz fasla bencil oldunu düşünüyor..:)Aslında hakıszda sayılmazsınız ama bide şunu düşünelim her insan bazı durumlarda ikilme düşebilir demi öle bir an vardır ki insan en sevdiği insandan bile şüpe duyar bence Lucas ta bu durumlara düşüoo ve bu anlarda yanında hep Peyton oLuoo Broke ise sadece Lucasın onunla devamlı zamn geçirmesini istiyor.Lucas Brooke u sevioo bu besbelli ama bi yandanda PeytonLa dertLeşmek ve onun yanında olduğunda kendini güvenilir hissedio bnce Lucas için Peyton evLeniLecek insan Brooke ise fLört ediLebiLcek romantik anLar yaşıyabilicei insan..

sinem*
30-09-07, 22:27
Sanırım herkes Lucas'ın kararsız ve belkide biraz fasla bencil oldunu düşünüyor..:)Aslında hakıszda sayılmazsınız ama bide şunu düşünelim her insan bazı durumlarda ikilme düşebilir demi öle bir an vardır ki insan en sevdiği insandan bile şüpe duyar bence Lucas ta bu durumlara düşüoo ve bu anlarda yanında hep Peyton oLuoo Broke ise sadece Lucasın onunla devamlı zamn geçirmesini istiyor.Lucas Brooke u sevioo bu besbelli ama bi yandanda PeytonLa dertLeşmek ve onun yanında olduğunda kendini güvenilir hissedio bnce Lucas için Peyton evLeniLecek insan Brooke ise fLört ediLebiLcek romantik anLar yaşıyabilicei insan..

evlenilecek eğlenilecek kız olayı gibi oldu :) Bende bazen lucas'a hak veriyorum.Ama lucas'ında yaptığı bir değil iki değil aynı peyton gibi..Duygularından bir türlü emin olamadılar sürekli yok yok ben onu seviyorum hayır ben diğerini seviyorum diyip duruyorlar..Aslında brucas ya da leyton hangisi devam ederse ömür boyu sürecek ilişkiler,çünkü lucas ikisinide seviyor ikisiylede her şeyini paylaşıyor ve ikisiylede güzel vakit geçiriyor.Şuna inanıyorum ki leyton olsaydı leyton tüm sezonlar sabit kalırdı çünkü brooke arkadaşının sevgilisini çalacak yapıda biri değil,brucasın devam edememesinin sebebide peyton'un o yapıda biri olması :)

ekaelif
01-10-07, 14:30
slm arkadslar yenı bolum sezounu supeerdı ben peydon lucascıydım dızının basından ama snra brokee olunca lucasla alıstım sımdı ayrlınca begenmedım barıssınlar peydonla olmaz bu arada tekrarı varmı saat kacta?

shiny
01-10-07, 15:15
ewt ilk başta peyton vardı ama brooke ile yaptılar sanırım bunda gerçek yaşamda olmuş olan evliliğinde etkisi olabilir sonra boşanınca peytona döndü bütün suç chadin bence:img-yes:
evt bence onunda etkisi vardır beliki leyton olucaktı sonra dedilerki bunlar evlendi dizidede birlikte olsunlar sonra boşanınca herçey karmakarışık oldu dolaylı olrak suç yine chadde :)

kivanç_aşkim
01-10-07, 15:38
Ben Chad'in özel hayatıyla dizi senaryosunu etkileyeceğini sanmıoyrum ama olabilirde bilmiyorum..Ama ben sanmam:) Her neyse...xD Ben doğru dürüst bir Haley'nin aşkına güveniyorum nedense Nathan da güven vermiyor artık 5.sezon spoilerları yüzünden diorum :img-yes:

Lucas da daldan dala xD Maşallah he :) Alıştım(K) artık :D

seftally
01-10-07, 15:54
arkadaşlar kaçıranlar için cumartesi 13.25te tekrarı var.

_demiradam_
01-10-07, 16:01
eet teşekkürler hatırlattıığın içn...de...senin avatarında kirsten varrr :img-in_lo

immortalf1
02-10-07, 00:49
evlenilecek eğlenilecek kız olayı gibi oldu :) Bende bazen lucas'a hak veriyorum.Ama lucas'ında yaptığı bir değil iki değil aynı peyton gibi..Duygularından bir türlü emin olamadılar sürekli yok yok ben onu seviyorum hayır ben diğerini seviyorum diyip duruyorlar..Aslında brucas ya da leyton hangisi devam ederse ömür boyu sürecek ilişkiler,çünkü lucas ikisinide seviyor ikisiylede her şeyini paylaşıyor ve ikisiylede güzel vakit geçiriyor.Şuna inanıyorum ki leyton olsaydı leyton tüm sezonlar sabit kalırdı çünkü brooke arkadaşının sevgilisini çalacak yapıda biri değil,brucasın devam edememesinin sebebide peyton'un o yapıda biri olması :)

:):) Sanırım biras öLee oLdu bence birisi Lucas'ın kuLağını çekmeLii yanii böLe bir burda bi orda oLmuyorr seçimini yapmaLıı ve hangisiyLe ark. kaLAcaına karar vermeLiii.Bu arada bende Nathan 'ın gerçekten OTH de gerçek aşkı yakaLayan tek karakter oLarak görüorummm

sprytus
02-10-07, 08:14
Lucas'ın kulağını çekmeye gerek yok be arkadaşım! Adam zaten sevgilisinden bir tokat yemiş, o buna yeter de artar bile!:img-icecr

_nesli_
02-10-07, 08:59
çok hoş bi başlangıç yaptılar bnce güzeldi baştan sona 3 kez izledim..lucasın nehre atlama sahnesinde kendimi zor tuttum ekranın içine giriyodum acayip tatlıydı ya peytonla oyun oynarken kızmış halleri fln bayıldım brucası pek sevmiyorum ama olanlar üzücüydü peytonın brookeun yanında lucasa söylediği şey çok iyi oturdu bnce :D haleyin 'nathan' diye bağğırmaları kulağımı tırmaladı ztn nathanada üzüldüm piskolojsi bozuldu zavallının mouthda hala racheli soruyo çok sevimli o da...son sahnede çok güzeldi....:img-in_lo....

sweetrock
02-10-07, 13:37
Lucas'ın kulağını çekmeye gerek yok be arkadaşım! Adam zaten sevgilisinden bir tokat yemiş, o buna yeter de artar bile!:img-icecr

2. bölümde peyton'a koşa koşa gitmezse ben de neyim yaa?!! :hıh

çok hoş bi başlangıç yaptılar bnce güzeldi baştan sona 3 kez izledim..lucasın nehre atlama sahnesinde kendimi zor tuttum ekranın içine giriyodum acayip tatlıydı ya peytonla oyun oynarken kızmış halleri fln bayıldım brucası pek sevmiyorum ama olanlar üzücüydü peytonın brookeun yanında lucasa söylediği şey çok iyi oturdu bnce haleyin 'nathan' diye bağğırmaları kulağımı tırmaladı ztn nathanada üzüldüm piskolojsi bozuldu zavallının mouthda hala racheli soruyo çok sevimli o da...son sahnede çok güzeldi........

kankam sen ne zmn geldin ya :) lucas'ın atlama sahnesinde ben çok güldüm yalnız...bi nathan'ın atlayışına bak (karizmatik:)) bi de lucas'ınkine :img-hyste yine de ikisi de çok tatlı ama nate bnm için daha önde :img-blush

pink-girl
02-10-07, 15:44
arkadaşlar kaçıranlar için cumartesi 13.25te tekrarı var.

çookk saol cnm off isleyemedim yhaa offf:(:sad53:

SBR
02-10-07, 15:55
sevgili arkadaşlar önümüzdeki cumartesi 2.bölüm tekrarı verilir :img-wink: ilk bölümün tekrarı geçtiğimiz cumartesi verildi zaten :img-wink: malum 2.bölüm cuma 21.00 de tekrarı ise cumartesi saat 13.25 te .arkadaşın bahsettiği tekrar 2.bölümün tekrarı sanırsam .

kivanç_aşkim
02-10-07, 15:56
2. bölümde peyton'a koşa koşa gitmezse ben de neyim yaa?!! :hıh

kankam sen ne zmn geldin ya :) lucas'ın atlama sahnesinde ben çok güldüm yalnız...bi nathan'ın atlayışına bak (karizmatik:)) bi de lucas'ınkine :img-hyste yine de ikisi de çok tatlı ama nate bnm için daha önde :img-blush

Benim kardeşim bile Lucas'dan daha güzel atlardı :D Ay Nate'me maşallah :) Nasıl da atladı öyle koçum benem :D:D Ay hehe xD

başak16
02-10-07, 17:16

bende zaten inanmıyorum onların askına ama eger ortada bunun lafı geciyorsa buna da bakmak lazım ben brooke un bu işi cok uzattıgını dusunuyorum tmm lucasda suclu peytonda ama brooke ta melek deıl

onu lucasa yaptıklarınıda biliyoruz gecen sezon surundurdu canımı ....
valaa ben ne peytonu istiyom nede brookeeu....:img-icecr

_nesli_
02-10-07, 20:56
gerçekten ilginç bi sezon olucak...hala lukeun atllama faslı var bence çok şekerdi eli ayağı bi acayipti ama onun o yüzü her sahneyi kurtarmaya yeter...=) peytonlayken brooke gelince nasılda afallladı lucasım bnm ordada çok tatlıydı ''şaka yapıyo'' diyo bide ayy ay ..luke hakkında konuştukça bana fenalık geliyo yanında olamıyorum die :D

shiny
05-10-07, 19:51
harika bişr bölümdüüüüü brooke hep geç kalmktan kaybediyor lucas bekledi peyton üstüne düşeni yaptı peyton ve brooke barışmlaıı derek geldi :(:( rachelı resmen öldrümek istedimmm!!!!!!! nathanının resmine baktığı anda özellikle!!!harikaaa bir bölümdü!!! özelliklee bacaklar konusuna bayıldımm peycas leyton :)4ewa diyorum!!! özellkilee haleye bayıldım bu böülm çokşekerdi cnm yaaa

Ftmnr
05-10-07, 19:59
ya ben izleyemedim.ayrıntılı anlatırmısınız???

g_i_z_e_m
05-10-07, 20:04
açıkçası rachel'ı öldürmek istiyorum gözlerin cooper'ın gözlerine çok benziyomuş sana ne o konu haleyi ilgilendirir
bu sefer ne lucasın nede peytonun suçu wardı herşey brookeun geç gelmesi yüzünden oldu

ceroshkoo
05-10-07, 20:04
süper bi bölüm daha...
evet gene müthiş bir oth izledik.beni etkileyen büyük olaylar oldu.mesela derek ortaya cıktı malesef (bi psikopatımız eksikti ama nese)..rachelı öldürücem yaa aşkım nathanıma asılıyo..ztn onun gibi bi insndn da ne beklenebilir kii...brookee buna da uzuluyorum herşeyi yanlış anlıyo rachelın dediği gibi peyt onun için bnce harika bir arkadastı we halada öyle lucas we brooke için ypmaya calıstklarındn dolayı(cnm benim ya) lucasada sinir oldm gitti peytin elini tuttu brooke u sewıorm dedii...:@ deb kafayı yediii falan filann...qene doyamadım izlemeye nese her oth forumuna aynı yorum x)

_demiradam_
05-10-07, 20:08
lucas'ın suçu yoktu da ne demek yaa??? adam hemen pes etti! tmm bekledi....gelmedi...ee??peyton dedi "seni rachela götüriim mi ordadır" dedi...ama paşamız yoookkk istemedi!!!nasıl bi sevgi bu yaa??"onu geri istiyorum"lar,"yanımda olsun istiyorum"lar,"onu seviyorum"lar lafta kaldı :hıh

şimdi lucas suçsuz mu???!!!! :hıh

brooke çok yanlış anladı yaa kıyamam ona keşke biraz erken gelebilseydi yaa yanlış anladıı :icon_sorr

shiny
05-10-07, 20:09
süper bi bölüm daha...
evet gene müthiş bir oth izledik.beni etkileyen büyük olaylar oldu.mesela derek ortaya cıktı malesef (bi psikopatımız eksikti ama nese)..rachelı öldürücem yaa aşkım nathanıma asılıyo..ztn onun gibi bi insndn da ne beklenebilir kii...brookee buna da uzuluyorum herşeyi yanlış anlıyo rachelın dediği gibi peyt onun için bnce harika bir arkadastı we halada öyle lucas we brooke için ypmaya calıstklarındn dolayı(cnm benim ya) lucasada sinir oldm gitti peytin elini tuttu brooke u sewıorm dedii...:@ deb kafayı yediii falan filann...qene doyamadım izlemeye nese her oth forumuna aynı yorum x)
evet oraya çok gıcık oldum bence peyton lucasa gerçektebn aşık ve brooke u da çok seviyorr!!! herşeyin iyisini peyton hakediyor poshun altında yazan yazı beni çok duygulandırdı canım ya böyle bir arkadaşlık zor bulunur on yıldır birlikte kutlamışlar eşya çalmaları sonra peytonun parayı ödemesii...ah ahh süperdi süperrr

g_i_z_e_m
05-10-07, 20:16
lucas'ın suçu yoktu da ne demek yaa??? adam hemen pes etti! tmm bekledi....gelmedi...ee??peyton dedi "seni rachela götüriim mi ordadır" dedi...ama paşamız yoookkk istemedi!!!nasıl bi sevgi bu yaa??"onu geri istiyorum"lar,"yanımda olsun istiyorum"lar,"onu seviyorum"lar lafta kaldı :hıh

şimdi lucas suçsuz mu???!!!! :hıh

brooke çok yanlış anladı yaa kıyamam ona keşke biraz erken gelebilseydi yaa yanlış anladıı :icon_sorr

Brooke geç gelmeseydi yanlış anlamazdı ki
kaç saat beklemiştir orda kimbilir
bence oraya gitmek istemmesinin bi sebebi wardır
rachel olabilir belki nathan nedeniyle keith fln

g_i_z_e_m
05-10-07, 20:54
Bu dizideki herkesin iletişim sorunu war
Somuyolar direk yargılıyolar
Öyle olunca da bitiyo işte

4ewerbrucas
05-10-07, 21:18
muhteşem bir bölümdü gece mutlaka tekrarını izlicem doyamadan bitti bir bölüm daha lucasın brooke"u geri almaya çalışması ve peyton yardımı iyiydi bu bölümde sempatimi kazandılar biraz ama brooke yanlış anladı herşeyi göründüğü gibi değil oraya onun için geldiler ama insanın arkadaşı peyton gibi olunca güvenemiyor yanlış anlaması doğal lucas peytona brooke"u sevdiğini söylemesi yanında kimin olmasını isterdin sorusuna brooke demesi en güzel sahnelerden biriydi nehirde neler olduğunu hala anlayabilmiş değilim çok mrk ediyorum rachel"a her zamankinden daha çok uyuz oldum nathanıma aşık oldu başkası yok sanki off ya haftaya cuma gelsin bir an önce zor geçiyor bir hafta:img-wink:

ebgü
05-10-07, 22:39
slm acaba one tree hill'in 1. sezon dvdlerini Türkçe altyazılı olarak nerde bulabileceğim konusunda fikri olan varmı?Yardımcı olursanız sewinirim.:img-yes:
Bilenler bana ö.m ile bildirsin lütfen.

_demiradam_
06-10-07, 00:27
Brooke geç gelmeseydi yanlış anlamazdı ki

ben de aynısını söyledim :)

ya bu arada rachel ne yaptığını bilmio bence..şimdi de nate'e taktı kafayı :P

ekaelif
06-10-07, 00:36
ya mrk etıyorumm nasıl lucas peydona doncek ya ılerlıyen bolumlerde booke sevıyorum dıye nasıl peydona dncek bılmem peydonda gel artık lucas bana gıbı bakıyo allahım super bolumdu..

_demiradam_
06-10-07, 00:39
ya mrk etıyorumm nasıl lucas peydona doncek ya ılerlıyen bolumlerde booke sevıyorum dıye nasıl peydona dncek bılmem peydonda gel artık lucas bana gıbı bakıyo allahım super bolumdu..

vala lucas da sinyal verio bence...brooke'a ne kadar aşık olduğunu gördük (!)

ekaelif
06-10-07, 00:52
walla ya cok merak etıyorum bakalım ansıl aralarında ask baslıcak yınee yaa yakın arkads hesapi yıne cıkıcaklarmıs sınır oldum ben bu ıse ya ılk ızledıgımde peydoncuydum ama snra degısıtı fıkrım

-A k e L d a N-
06-10-07, 03:54
Valla ben ne Peyton'cuyum ne Brooke'cuyum objektif bakmaya çalışıyorum..Doğrusu ilk sezonu hiç izlemedim..İkinci sezonun ortalarında başladım izlemeye,Peyton'la Lucas arasında ne oldu,ne bitti bilemiyorum ama yeterince yakınlaştılar,ikinci Lucas'la çıkan Brooke oldu..
Peyton ölceklerini düşündüğü için Lucas'ı öptü arkadaşına karşı açık sözlü olmak istediği içinde bunu ondan saklamadı..Saklayıp içinde tutsaydı bence asıl ozaman arkadaşlıklarına ihanet etmiş olurdu..Bence söylemesi çok iyi bir arkadaş olduğunu gösterir..Lucas'ı senden ayırıcam,onunla ben çıkıcam falan filan dediğini de duymadım..Kötü bi niyeti olmadığı kesin..Sadece aşık olmuş ama Lucas'ı geri kazanmya çalışmak gibi bi niyeti yoktu..Yanlış anlayan Brooke oldu..Üstelik bu bölümde çokça geçtiği gibi ''İnsan aşık olcağı kişiyi kendi seçemiyor''
Brooke da haklı şu yönden en yakın arkadaşıyla sevgilisi öpüşünce kendini aldatılmış hissetti ama açıkladılar..Peyton ona Lucas'a aşık olduğunu söyle dedi Brooke söyleyebilirdi ama söylemedi onun yerine tokat attı 10 yıllık arkadaşına bi erkek için..
Ben objektif bakıyorum herşeye..Peyton Brooke'un gitmesini fırsat bilip Lucas'ı elde etmeye falanda çalışmıyor,aksine barışsınlar diye uğraşıyor ki buda Peyton'un kötü niyetli olmadığını gösterir..

sudem
06-10-07, 09:53
Dan olayına çok gülüyorum ya. Bir insanın vicdanı bu kadar oyun oynayabilir.

''Ben belediye başkanı ve katilim. -babayım-''
''Postanız geldi sayın katil. -başkan-''

Peyton'ın Brooke ve Luke için yaptıkları hiç samimi gelmiyor. Zaten kendisi de belli ediyor. Emin misin diye soruyor Luke'a. Keşke hiçbir şey yapmasa Peyton. Luke tek başına daha iyi halleder bu işi. Kıızın doğum günü hem sevdiği erkek olmadan hem de en yakın arkadaşı olmadan geçti. 18. yaş hatırası da kötüydü. Luke'un gereksiz samimiyetlerindne hiç hoşlanmıyorum. Sürekli Peytona sarılıyor. Yok lise 1deyken abcakalrını izlerdim diyor. Hem de bunu Brooke'u beklerken söyleyebiliyor.

**eylul**
06-10-07, 11:24
Peyton belkide yardım etmeye çalışıyor. Ama Lucas'ın Peyton'dan yardım alması yanlış , bunca olaydan sonra.. Ve gerçekten Brooke'u sevdiğini söylediği halde Peyton'la gereksiz samimiyetleride hiç hoş değil. Bu durumda Peyton'a da ümit veriyor..Lucas kendi başına Brooke'u kazanmak için çabalasaydı daha çok ilerlerdi.. Şimdi Brooke onları görünce yanlış anladı doğal olarak ve daha kötü oldu. Zamanlamalarıda her zaman muhteşem :) , gelmedi gelmedi tam vaktinde geldi Brooke , Peyton'da bekledi bekledi az daha bekleseydi ne vardı :)...

Neyse sonuçta yine hüsran herşey yanlış anlaşıldı...:(

Rachel'a gelirsek Nate'i gözüne kestirdi , o kız ne yaptıgını cidden bilmiyor. Naley'e zarar verebilir , şimdilik güzel giden tek çift naley ki oda nereye kadar. :(

Herşeye rağmen bu bölüm bence hoştu...:img-wink:

g_i_z_e_m
06-10-07, 11:43

sanırım brooke yönlendiriyo öyle bişi konuşmuştuk biz sophia başlığında

immortalf1
06-10-07, 12:15
Yine harika bi bölümdü şimdi tekrarını izliyorum ve hala Brooke a kısorum yine geç kaldı:( Peyton ve Lucas elinden geleni yaptı ama olmadı işte....Bu arada Nathan yine harikaydı her bölümde ona hayran hayran baka kalıyorum çook masum bi yüzü var.Vee Haley o bi harika zaten çook tatLı ve masum gözlerine batıında Nathan'a karşı oLan aşkını anlayabiliorumm...RacheLL sanırım hiç ama hiç deişmiyecek ,Copper onu bırakıp giderek en doğrusnu yaptı bnce çünkü kimse RacheL'ı çekemes...Yani yine OTH tadına doyulmaz bi bölümle karşımısdaydı tekrar tekrar izlesemde her bölümünü doymam sanırımm çünkü hepsi bi harikaa:)..Hee son bi not SkiLL ı çoook sefiorum yhaa inanılmazz şekerr :):)

sinem*
06-10-07, 14:22
Dan olayına çok gülüyorum ya. Bir insanın vicdanı bu kadar oyun oynayabilir.

''Ben belediye başkanı ve katilim. -babayım-''
''Postanız geldi sayın katil. -başkan-''

Peyton'ın Brooke ve Luke için yaptıkları hiç samimi gelmiyor. Zaten kendisi de belli ediyor. Emin misin diye soruyor Luke'a. Keşke hiçbir şey yapmasa Peyton. Luke tek başına daha iyi halleder bu işi. Kıızın doğum günü hem sevdiği erkek olmadan hem de en yakın arkadaşı olmadan geçti. 18. yaş hatırası da kötüydü. Luke'un gereksiz samimiyetlerindne hiç hoşlanmıyorum. Sürekli Peytona sarılıyor. Yok lise 1deyken abcakalrını izlerdim diyor. Hem de bunu Brooke'u beklerken söyleyebiliyor.

katılıyorum :) Peyton luke'a gidip hayalini gerçekleştirdiğinde yanında kim olsun diyor ve kendi adını umarak :) adam brooke diyor sonra emin misin diyor :)
Her sene peytonla o mağazada kutladığı doğum gününü bu sene eski sevgilisi ve en yakın arkadaşı sandığı kişiyi birlikte görerek geçiriyor cidden çok acı bir görüntü olmuştur onun için kendi mutsuzluk içindeyken sürekli pişmanız diye dolananlar gülüp eğleniyorlar :img-pilot Peyton'un luke'u oraya götürmesi bekleyeceğim demesi :) çok sinir bozucuydu benim için dün iyiki izleyememişim bundan sonrada izlememeye çalışırım..

Haley ve brooke'un arkadaşlığı çok güzel..En zor zamanlarında karışılıklı zor zamanlarda hep birbirlerine destek oluyorlar. 3.Sezonun en güzel yanı haley brooke dostluğu oldu.

sinem*
06-10-07, 14:27
Valla ben ne Peyton'cuyum ne Brooke'cuyum objektif bakmaya çalışıyorum..Doğrusu ilk sezonu hiç izlemedim..İkinci sezonun ortalarında başladım izlemeye,Peyton'la Lucas arasında ne oldu,ne bitti bilemiyorum ama yeterince yakınlaştılar,ikinci Lucas'la çıkan Brooke oldu..
Peyton ölceklerini düşündüğü için Lucas'ı öptü arkadaşına karşı açık sözlü olmak istediği içinde bunu ondan saklamadı..Saklayıp içinde tutsaydı bence asıl ozaman arkadaşlıklarına ihanet etmiş olurdu..Bence söylemesi çok iyi bir arkadaş olduğunu gösterir..Lucas'ı senden ayırıcam,onunla ben çıkıcam falan filan dediğini de duymadım..Kötü bi niyeti olmadığı kesin..Sadece aşık olmuş ama Lucas'ı geri kazanmya çalışmak gibi bi niyeti yoktu..Yanlış anlayan Brooke oldu..Üstelik bu bölümde çokça geçtiği gibi ''İnsan aşık olcağı kişiyi kendi seçemiyor''
Brooke da haklı şu yönden en yakın arkadaşıyla sevgilisi öpüşünce kendini aldatılmış hissetti ama açıkladılar..Peyton ona Lucas'a aşık olduğunu söyle dedi Brooke söyleyebilirdi ama söylemedi onun yerine tokat attı 10 yıllık arkadaşına bi erkek için..
Ben objektif bakıyorum herşeye..Peyton Brooke'un gitmesini fırsat bilip Lucas'ı elde etmeye falanda çalışmıyor,aksine barışsınlar diye uğraşıyor ki buda Peyton'un kötü niyetli olmadığını gösterir..

bu olayların birde ilk sezon ve ikinci sezonda edilen yemin kısmı var...İlk sezonda bu öpüşmeyle ilgili bir durum yaşandı ve brooke arkadaşlık için peytonu affetti.Zaten brooke sürekli "kızlar erkeklerden önce gelir" diyor bu kurala sadık kalmayan her zaman peyton oluyor..Tamam peytonuda anlıyorum aşk ferman dinlemez falan ama bir karar versin artık kaç sezondur luke'u sevmiyorum jake'i bekliyorum yok grup solisti vardı (adını unuttum :) ) onu seviyorum diyor sevgi bu kadar basit bir şey mi her önüne geleni nasıl sevebiliyor ki sürekli aşık dolanıyor kız :)

Lucas'ın da taktik şu birisini seviyorum diyor sonra onunla ayrılıyor ve aralarındaki sorun onarılamaz olunca hemen kancayı en yakınındakine atıyor :) ve ona bağlanıyor..Lucas cidden kiminle olursa olsun mutlu olur ilişkilerine karışılmasın kimse onu öpmesin karşı tarafı başka bir kadın rahatsız etmesin yeter :img-icecr

Beyaz Balina
06-10-07, 14:32
yine güzel bir bölümdü. özellikle brooke'un peyton ve lucas'ı gördüğü sahne süperdi. derek'te geldi şimdi acaba o ne yapacak çok merak ediyorum. rachel'ı tam sevmeye başlamıştım şimdi nathan'a takacak kafayı ya yazık olacak nathan-haley'e. deb'de bayağı manyadı umarım düzelir. dan ise kafayı yemek üzere her yerde ¨MURDERER¨ yazısını görüp duruyor. peyton-lucas şimdi daha da iyileşmeye başladı ama ben brooke'un üzgün olmasına çok üzülüyorum.

4ewerbrucas
06-10-07, 18:50
brooke için bende üzülüyorum hiç haketmedi bunları bence 18.yaşgünü çok kötü geçti onun için oysa lucasla muhteşem bir şekilde geçirebilirdi ah peyton hep onun yüzünden

-A k e L d a N-
06-10-07, 19:23
bu olayların birde ilk sezon ve ikinci sezonda edilen yemin kısmı var...İlk sezonda bu öpüşmeyle ilgili bir durum yaşandı ve brooke arkadaşlık için peytonu affetti.Zaten brooke sürekli "kızlar erkeklerden önce gelir" diyor bu kurala sadık kalmayan her zaman peyton oluyor..Tamam peytonuda anlıyorum aşk ferman dinlemez falan ama bir karar versin artık kaç sezondur luke'u sevmiyorum jake'i bekliyorum yok grup solisti vardı (adını unuttum :) ) onu seviyorum diyor sevgi bu kadar basit bir şey mi her önüne geleni nasıl sevebiliyor ki sürekli aşık dolanıyor kız :)

Lucas'ın da taktik şu birisini seviyorum diyor sonra onunla ayrılıyor ve aralarındaki sorun onarılamaz olunca hemen kancayı en yakınındakine atıyor :) ve ona bağlanıyor..Lucas cidden kiminle olursa olsun mutlu olur ilişkilerine karışılmasın kimse onu öpmesin karşı tarafı başka bir kadın rahatsız etmesin yeter :img-icecr

İlk sezonu izlemedim ama ikinci sezonu izledim..ilk 3 4 bölümünü kaçırmışım galiba sadece..Brooke kızlar erkeklerden önce gelir diyor ama sevdiğini bile söyleyemediği bir erkek için en yakın arkadaşına tokat atıyor..Bence bu çok saçma..
Peyton kararsız gerçekten..Ama hepsi öyle..Lucas'ta kararsız..Peyton'la Brokke arasında gidip geliyor,karar verememiş hala hangisini sevdiğini..Brooke benim gerçek aşkım diyor sonra nasıl Peyton'la olucak merak ediyorum doğrusu..Brooke da Lucas'la araları kötüyken biriyle birlikte olmuştu,Lucas'ta bunu görmüştü..Böyle karman çorman çorbamsı gerçeklikten uzak aşklar yaşıyorlar..Bu yüzden ısınamıyorum bu karakterlere galiba..Favorim her zaman Haley kalıcak galiba..
Dizi de gerçek aşk bence Nathan-Haley aşkı..Birbirlerine aşık oldular,bırakmadılar..Aşkları sınavlardan geçti,yılmıyorlar,hala birlikteler:img-wink:

JaNnzUu
06-10-07, 19:35
kesinliklee nathan&haley foreverr(l)

cnmm yaaa ikisidee cokk tatlılarrr=)=)

evleridee süperr yaaaa(l)ßayıldım walaa....

inşş ayrılmazz onlar.......

^başak^
06-10-07, 20:21
1. bölümden daha bir güzeldi ya :icon_whis hele naley sahneleri ayy ayy :img-blush çok tatlılar yaa ikside ama bir türlü olay olmadan yaşıyamıolar bunnarda asklarını yaa şimdide rachel basladı :icon_evil bu kız durulmuo hiç yaa anam bir sakinleş cooperı unut ama olmazzz yook gözleri coopera çok benzıomus fln filan boş işler bunnar rachel =) nathanın gözü haleyınden baskasını görmüo :icon_whis

bu bölmde en çok brooke üzüldüm ya kendımı koydumda onn yerıne :icon_cry:
insann 18. yaş gününe yannıs başına girmesi kötü oluo biras:S hele o gördügü an offf offf....

_nesli_
07-10-07, 12:24
rachela sinir oldum şimdide gözüne natei kestirdi sinir şey peytonla lucas ellerinden geleni yaptılar ama çok şşirindiler mağaza çıkışında brooke içinse üzüldüm zamanlama çok kötüydü bide resimlerini çekip koydu bakalım nolcak bi dahaki bölümde bide merak ediyorum acaba dan-karen arası nasıl olcak yani karen ona 2. bi şans vericekmi umarım vermez :hıh skilllste çok sempatikti =)

_demiradam_
07-10-07, 12:29
rachela sinir oldum şimdide gözüne natei kestirdi sinir şey peytonla lucas ellerinden geleni yaptılar ama çok şşirindiler mağaza çıkışında brooke içinse üzüldüm zamanlama çok kötüydü bide resimlerini çekip koydu bakalım nolcak bi dahaki bölümde bide merak ediyorum acaba dan-karen arası nasıl olcak yani karen ona 2. bi şans vericekmi umarım vermez :hıh skilllste çok sempatikti =)

eet peyton elinden geleni yaptı ama lucas'ın da yaptığını düşünmüorum..o kız için güya ölüp bitio ama d. günü için onu ne olursa olsun bulmaya çalışmıyo bile!eski luke olsa belki gerçekten elinden geleni yapar ve büyük ihtimalle kızı geri kazanırdı (!) bence luke'un hep hayatında olmasını istediği kişi brooke değil...çünkü söylerkenki tarzı bile pek romantik diildi...kendinden emn deilmişçesine "brooke" dedi...e tabi bi de soruyu peyton sorarsa.... (!)

_nesli_
07-10-07, 12:54
eet peyton elinden geleni yaptı ama lucas'ın da yaptığını düşünmüorum..o kız için güya ölüp bitio ama d. günü için onu ne olursa olsun bulmaya çalışmıyo bile!eski luke olsa belki gerçekten elinden geleni yapar ve büyük ihtimalle kızı geri kazanırdı (!) bence luke'un hep hayatında olmasını istediği kişi brooke değil...çünkü söylerkenki tarzı bile pek romantik diildi...kendinden emn deilmişçesine "brooke" dedi...e tabi bi de soruyu peyton sorarsa.... (!)

haklısın kararlı bi şekilde brroke demedi bncede ..lucasta eğer peyton hatırlatmasa hiç bi girişimde bulunmucaktı brooke için gerçi bulundu ama yine de sonuç alınamadı ....ama daha fazlasını yapabilirdi peyton ona''istersen seni rachela bırakayım brooke oradadır ' değinde bile gitmedi artık brucas tamamen bitti mi?

_demiradam_
07-10-07, 13:08
haklısın kararlı bi şekilde brroke demedi bncede ..lucasta eğer peyton hatırlatmasa hiç bi girişimde bulunmucaktı brooke için gerçi bulundu ama yine de sonuç alınamadı ....ama daha fazlasını yapabilirdi peyton ona''istersen seni rachela bırakayım brooke oradadır ' değinde bile gitmedi artık brucas tamamen bitti mi?

eet ya gitmedi dev anassıı :hıh

bilmiorm ama bitti sanırım...ben ilk bikaç bölüm brucas olcak die duymuştum ama ilk bölümden ayrıldılar =S

_nesli_
07-10-07, 15:02
eet ya gitmedi dev anassıı :hıh

bilmiorm ama bitti sanırım...ben ilk bikaç bölüm brucas olcak die duymuştum ama ilk bölümden ayrıldılar =S

tmm lucas biraz kabalık etmiş olabilir ama ama litfen sert konuşma lucas kırılgandır =)
bnde ilk bölümler brucaslı die duymuştum ama göriciğiz artık nolcağını...

sinem*
07-10-07, 22:27
İlk bölümler brucas derken lucas brooke'u sevdiğini söylüyor o yani :) Yoksa sezonun amacı baştan belli :)

Lucas yanımda brooke olsun derken bence kararlıydı ya..Bunu peytona söylediği için söyleme tarzı değişikti,yoksa yanında kimin olmasını istediği belli peytonla olsa bile yanında her zaman brooke'un olmasını isteyeceğide açık..Beyimiz alıştı tabi peyton olsun,brooke olsun yanında da biri daha olursa hayır demem..Lucas'ın soyu harem olaylarının yaşandığı dönemlere bağlı herhalde :) Kraliyetini kurmuş :) Kockosa tree hillde bir lucas var sanki:king:

Bu arada dan,deb ve karen lucas brooke ve peytona çok benziyor ya :) dizinin başından beri hep benzetiyorum dan lucasa,deb peytona :) (dengesiz biraz ya o bakımdan benzettim birde esas oğlanı elinde bulunduruyor :) ) Karen'ı da brooke'a benzetiyorum

zumrut_
07-10-07, 23:36
İlk bölümler brucas derken lucas brooke'u sevdiğini söylüyor o yani :) Yoksa sezonun amacı baştan belli :)

Lucas yanımda brooke olsun derken bence kararlıydı ya..Bunu peytona söylediği için söyleme tarzı değişikti,yoksa yanında kimin olmasını istediği belli peytonla olsa bile yanında her zaman brooke'un olmasını isteyeceğide açık..Beyimiz alıştı tabi peyton olsun,brooke olsun yanında da biri daha olursa hayır demem..Lucas'ın soyu harem olaylarının yaşandığı dönemlere bağlı herhalde :) Kraliyetini kurmuş :) Kockosa tree hillde bir lucas var sanki:king:

Bu arada dan,deb ve karen lucas brooke ve peytona çok benziyor ya :) dizinin başından beri hep benzetiyorum dan lucasa,deb peytona :) (dengesiz biraz ya o bakımdan benzettim birde esas oğlanı elinde bulunduruyor :) ) Karen'ı da brooke'a benzetiyorum
harem konusunda haklısın adam rahat kime gitse kabul görüyo kralları geçti ee başrol olmanın avantajı :D lucas yanımda brooke olsun derken kararlıydı ama kararı bi kaç bölüm daha sürücek zaten başlardan beri amaç peyton'la olmasıydı sonunda yapıcaklar ama oda uzun sürmücek

börtüböcek
08-10-07, 19:56
hiç bu kadar dengesiz bir aşk üçlüsü görmemiştim hele Lucas'a uyuz oldum "kızlar gelin beni sevin" modunda geziyor sanki

NALEY 1 tane

SBR
08-10-07, 20:04
hiç bu kadar dengesiz bir aşk üçlüsü görmemiştim hele Lucas'a uyuz oldum "kızlar gelin beni sevin" modunda geziyor sanki

NALEY 1 tane

evet lucas tam o modda ama onu bu moda sokanlara bakmak lazım bence yani brooke ve peyton a .peyton ve brooke biraz dengeli olabilseydi daha farklı olurdu kanımca :img-wink:

zaten bu üçlü aşktan gına geldi 5.sezonda en çok merak ettiğim karakter haley olacak :img-wink:

_nesli_
09-10-07, 08:50

bnde ilk bölümler brucas duyunca bişey sanmıştım bu muymuş?:hıh lucas gerçektende kraliyetini kurmuş ama kızların suçu cnm biraz daha farklı tavır alsalardı hiçbiri olmazdı ..bu arada benzettem güzel şahsen bazı sahnelerde bnm de benzetesim geliyo...:D

Pamir
09-10-07, 19:46
evet lucas tam o modda ama onu bu moda sokanlara bakmak lazım bence yani brooke ve peyton a .peyton ve brooke biraz dengeli olabilseydi daha farklı olurdu kanımca :img-wink:

zaten bu üçlü aşktan gına geldi 5.sezonda en çok merak ettiğim karakter haley olacak :img-wink:

yani o üçlüde en dengeli olan brooke'du!!! peytonın ve lucasın ne olduğu zaten belli!!!!! brooke az süründürmedi onu!!! ama lucas şeytanın teki ne yaptı etti kandırdı kızı... ama üzerine atlamaya hazır peyton varken tabi ki burnu havalara kalkar lucas'ın!!! 1.sezonda ulaşılmaz, hanım kızı oynuyordu peyton, brooke ise belliydi zaten ama tek değişmeyen o oldu!!! peyton brooke'dan daha basitleşti!!! brooke'ın içi dışı bir peyton ve lucas gibi sinsi ve bencil değil!!!

SBR
09-10-07, 19:56
yani o üçlüde en dengeli olan brooke'du!!! peytonın ve lucasın ne olduğu zaten belli!!!!! brooke az süründürmedi onu!!! ama lucas şeytanın teki ne yaptı etti kandırdı kızı... ama üzerine atlamaya hazır peyton varken tabi ki burnu havalara kalkar lucas'ın!!! 1.sezonda ulaşılmaz, hanım kızı oynuyordu peyton, brooke ise belliydi zaten ama tek değişmeyen o oldu!!! peyton brooke'dan daha basitleşti!!! brooke'ın içi dışı bir peyton ve lucas gibi sinsi ve bencil değil!!!

bu 3 lünün (lucas-brooke-peyton) yaşadığı aşklar hiç bir şekilde inandırcı değildi .lucas karakteri için düşencelerim belli zaten ne istediği belli değil .brooke un lucas aşkıda bana inandırıcı gelmemiştir ben chris keller olayını unutmadım brooke gerçekten aşık olsaydı chris keller ile birlikte olmazlardı .bu 3 lü arasında bir ayrım yapmıyorum ben :icon_whis

g_i_z_e_m
10-10-07, 13:47
ben yapabiliyorum şahsen
peyton lucas en yakın arkadaşıylaçıkarken lkucası öpüp -tıpkı söylediğiniz gibi- üstüne düşerse bu kadar lucasın burunun kalkması normaldir
ayrıca sbr'ye katılıyorum sewseydi bunu yapmazdı brooke ama yine de brooke lucas peytondan daha çok sewiyodur!!!
peyton dsa lucas diye ortalarda dolanırken az kişiyle birlikte olmadı!!!

zumrut_
10-10-07, 22:29
evet gizem haklısın peyton'da zamanında az kişiyle birlikte olmadı en önemlisi arkadaşının erkek arkadaşını öptü onu sevdi bide üstelik onu seviyorum dedi.. tamam brooke da naytonla birlikte olmuş ama sarhoşmuş zaten bu birlikteliği sırf peyton suçluluktan kurtulsun diye düşünmüşler bence...

LASEL
12-10-07, 19:46
ben bu bölümü izleyemedim biriniz anlatabilirmi?? bide tekrarı ne zmn?

sweetrock
12-10-07, 20:04
ben bu bölümü izleyemedim biriniz anlatabilirmi?? bide tekrarı ne zmn?

güzel bi bölümdü...canım yarın 14:00'te tekrarı var...mutlaka izlemelisinn :img-wink:

JaNnzUu
12-10-07, 20:19
ßölümm süperdi yaaaa..!!!
peytondan sonraa rachelada acayp sinirr olmaya ßaşladımmm..

peyton-brooke un birlirlerinee laff atmalarııı,lucasın haleye atması fln güzeldii...

ßidee ßuu gece saat 1.30da sanırsam ßi tekrar var onuda isleyeßilirsinizz=)=)

LASEL
12-10-07, 20:21
çok saolun bu gece omadı yrn mutlaka izlerim ozmn

Beyaz Balina
12-10-07, 21:49
çok harika bir bölümdü. gittikçe konular açılmaya başladı ve sezonun gerçek güzelliği ortaya çıktı. rachel tam bir pislik, insan biraz utanır ya hemde evli bir adamın kucağına atladı. brooke'un peyton'a ¨senin öptüğün kişiler mezara gidiyor ?¨ demesi ve peyton'ın ona öpücük yollaması süperdi. brooke'un peyton'ın annesine ettiği laf gerçekten çok ağırdı. derek'in ne planladığını hiç anlamış değilim ama çıkar ortaya. mouth, brooke'un hamile olduğunu öğrendi ve bence bunu lucas'a anlatacak tabi benim tahminim. tam dan iyi oldu diyorum gidiyor keith'in mezarına salak salak konuşuyor. bu adamın işi gücü yok mu ya ? ayrıca lucas'ın haley'e yapıştırdığı lafta çok iyidi. ilk 2 bölümden daha da güzel bir bölümdü ve sanırım daha iyileride gelecek.

immortalf1
12-10-07, 23:59
Bu bölümün tekrarını izlemeseydim çook üsülürdüm:)Bu hafta One Tree Hıll da sanırım laf dalaşı haftasıydı:):)Rachel ve Haley atışmaları,Peyton ile Brooke anlaşmazlıkları,Lucas ve Haley arasındaki küçük kalp kırmaları gibi...Gecenin yıldızı tam olarak Skills di ona hayranım inanılmaz sempatik ve akıllı..Lucasa söylediği sözlerde çok haklıydı Mounth un dediği gibi olsaydı nehir kenarında basketbol oynamaya devam etselerdi ne Brooke&Lucas birlikteliği nede Nathan ile Halley'in büyük aşkına şahitlik yapabilecektik:)
Bu arada bu hafta benii en çok sinir eden karakter tabiki Rachell dı..Mounth ı kırdı,Nathana asıldı,Halley'e hakaret etti,Brooke u üzdü...Dann ise hala vicdan azabı yaşıyor vee mezar taşlarıyla konuşuyorr...Son olarak Brooke 'un Deren'ı öperek Peyton bundan sonra sana ddaha çok aşık olacak demesi beni epeyce güldürdüü:):) Lucas'ın Brooke a söledikleri ise faslasıyla üzdü...Tam analmıyla dopdolu bi bölümdü yani Rachell'a rağmen...

sprytus
13-10-07, 07:39
Dün akşamki yeni bölümde bir harikaydı arkadaşlar...Brooke'un sevgisine karşılık bulamadığı sahnelerdeki hüzünlü ve üzgün hali bayağı bir iç burkucuydu!Genel olarak beğendiğimi belirtebilirim bölümü...:img-yes:

ceroshkoo
13-10-07, 09:18
eed gusel bi bölümdü bende kaçırdım 1e kdr bekledm walla(tekrarı 1deydi)... rachela uyuz oldum ya..butun gece ona kufrettim ! brooketan da sanırsam nefret etmeye baslıcam ileriki bölümlerde...derek ilk bolumlerde bayagı tatlıymış walla:D lucasımm nathanımmm ikiside süperdi bu bölümde ya çok tatlıydılar ...peytoncığım her zmn ki gibi müthişti..bu bolumde herkes sureklı bırbırıne laf sokma içerisindeydi lucasın haleye soktugu lafta bende koptummm

KeReMcEmİm
13-10-07, 09:45
gene güzel bölümdü herşey benim için çok güzel gidio 2 hafta sonra çok heycanlı bi bölüm olcak peyton açısından kötü bi bölüm nese 9 . bölümü sabırsızlıkla bekliorum...

buket16
13-10-07, 10:57
bu bölümün bence en güsel tarafı brooke'un rachel'la yaptığı konuşmada haley'nin evliliğini savunmasıydı.'nedimelerinden biriydim ve evliliğinin devam etmesini sağlamak benim işlerimden biri'...:)brooke ve haley ilişkisini çok seviyorum:img-yes:

elfkartal
13-10-07, 11:43
lucas peyton gibi sorunlu birinde ne buluyor hiç anlamıyorum ben olsam yanına bile yaklaşmazdım. ömrünü yer adamın. nedense herşey onun başına geliyor. psikopat derek'i çıkardı birde başımıza. kız bela çekiyor resmen..

4ewerbrucas
13-10-07, 12:28
az önce öğlen tekrarınıda izledim rachela gene gıcık oldum nathan gene süperdi özellikle basketbol oynarken naleynin son shanedeki konuşması harikaydı çok tatlılar ya brucas bitti:sad53: lucas senin için doğru erkek değilmişim demekle ilk defa doğru düzgün bişey dedi brooke ondan daha iyilerine layık artık ama keşke gerçek sebebi söyleseydi peyton sendne hoşlanıyormuş diye onu öğrense belki daha farklı olurdu nehir kenarındaki skills lucas konuşması iyiydi kısaca en iyi bölümdü diyebilirim özellikle lucasın sonunda söylediği sözler çok hoştu:good:

sinem*
13-10-07, 12:39
bu bölümün bence en güsel tarafı brooke'un rachel'la yaptığı konuşmada haley'nin evliliğini savunmasıydı.'nedimelerinden biriydim ve evliliğinin devam etmesini sağlamak benim işlerimden biri'...:)brooke ve haley ilişkisini çok seviyorum:img-yes:

Bende çok seviyorum..İkiside çok tatlılar :)

Daha yeni izledim bölümüde ilginç bir bölümdü..Senin için doğru erkek ben değilmişim brooke davis alın sizindir :) Allah razı olsun paşam sende olmasan yani brooke'un hali ne olurdu :img-icecr Lucas'a gitgide gıcık oluyorum,birde mazlum ayağına yatmıyor mu ilişki için çok çabalamış :icon_whis

Rachel ve peyton birbirine nasıl benziyor ya :) İkisini birbirinden ayıran şey rachel nathanı herkesin haleyin önünde öpüyor,peyton brooke görmeden öpüp o seni seviyo rahat ol diyo :) Rachel ve haley yakın arkadaş değil ama brooke ve peyton'un 10 yıllık bir arkadaşlığı var hemde peytonun annesinin öldüğü zamanlarda peytonu hayata bağlayan brooke olmuş :icon_whis Cidden benzerlikleri çok :img-icecr

Derek konusunda bir şey diyemeyeceğim..Herkesin önünde gece gündüz kendini anlatıp durursan,seri katillerin çok olduğu bir ülkede elbet biride sana rastlar..Sen anlatmaya devam et peyton :img-icecr

Bu bölümde herkes çok güzeldi cidden ben haley'i çok beğendim,brooke'u zaten beğenirim..Peytonda güzeldi

shiny
13-10-07, 12:47
az önce öğlen tekrarınıda izledim rachela gene gıcık oldum nathan gene süperdi özellikle basketbol oynarken naleynin son shanedeki konuşması harikaydı çok tatlılar ya brucas bitti:sad53: lucas senin için doğru erkek değilmişim demekle ilk defa doğru düzgün bişey dedi brooke ondan daha iyilerine layık artık ama keşke gerçek sebebi söyleseydi peyton sendne hoşlanıyormuş diye onu öğrense belki daha farklı olurdu nehir kenarındaki skills lucas konuşması iyiydi kısaca en iyi bölümdü diyebilirim özellikle lucasın sonunda söylediği sözler çok hoştu:good:
evett izledikçee rachelı öldüresim geliyor!!!!! brooke bu bölümde çok hatalı konuşmalar yaptı ama rachela söylediklerr çk çok yerindeydi!!!lucasın bu bölümdeki hareketleri sözleri çok hoştu özelkile brooke a :sen benim için hiç mücadele etmedin demesi beni bitridi çokta iyi yaptıı !! haleyim!! canım onu üzmesinleri peytonın sapığı bakalım başına ne gibi dertler açacak yine tam kıvamında entirikalı bir oth izledik...

dazzle
13-10-07, 13:00
şu racheli deli gibi pataklayasım var ki sormayın kıza bak tree hillde beraber olmadigi adam bi nathan kaldı galiba ayyyy sinirim oynadı brooke lucas ve peyton hakkında düşündüklerinde hakli yanı bence 4.22 ile ilgili izledigim bi trailer biçok şeyi ortaya koyuyo ama spoiler oldugu için yazmicam tabi ama şunu söyleyebilirim herkes mutlu görünüyo buda bişedir tabi benim gercek çiftim naley tabiki umarım nathan kendine gelir ,brooke bebegi napacak çok merak ediyorum mouth un duyması pek ii olmadı gibi

SBR
13-10-07, 13:09
bölümü izledim rachel benimde sevmediğim bir karakter yakında ona yakışan cevabı haley verecek sanırsam :img-wink: lucas brooke 'a mücadele etmiyorsun dedi bir nevi haklı bu konuda yani lucas 3.sezonda brooke için az fedakarlık yapmadı hani chris keller olayını fazla uzatmadı :img-yes:

brooke-peyton atışmasını izlemek güzel oluyor brooke belden aşağı vurmaya başladı gerçi ama yinede güzeldi o sahneler :) mount desen yine isyanlarda onun içinde senaryo ilerde bir ayar çekecek sanırsam :img-wink:

-A k e L d a N-
13-10-07, 13:51

Evet bende..Arkadaşlıkları çok güzel:img-wink:
Özellikle en başlardaki halleri düşünülürse bu noktaya gelmeleri çok güzel:img-yes:

Bu bölüm de çok güzeldi..
Rachel'dan nefret ediyorum..Ona acımış hatta sevmeye bile başlamıştım..Ama Rachel hep aynı:img-pilot
Dan Keith'in hayaletinden ((daha doğrusu kendi vicdanından)) kurtulmak için herşeyi yapmaya hazır..İyi biri bile olmaya hazır ama vicdanı ondan ölmesini istiyor galiba:icon_whis

Haley ile Nathan yine çok tatlılardı:img-in_lo:img-wink:
Sonunda konuşup anlaşmalarına sevindim..Haley'nin ''Sence ben şişman mıyım,kafam küçük mü??'' diye sorması çok komikti herzamanki gibi çok şekerdi:img-wink:

g_i_z_e_m
14-10-07, 14:46
Bu bölümde neler oduğuınu biri anlatabilir mi
izleyemedim:icon_sorr:icon_sorr

sweetrock
14-10-07, 16:05
bu bölüm skills rawens'ta sahaya çıktı ve potayı devirdi!sezonun ilk maçından galibiyetle ayrıldılar..maç öncesi dan nate'e ödül verdi (kurtarıcı kişiliği yüzünden) o sırada amigo kız rachel gelip nate'i öpüp gitti...mouth rachel'a yaklaştı fakat rachel "seni ii dostumsun" dedi...sonra işte parti verdiler..haley ve luke'un arası bozuldu biraz çünkü brooke leyton olayını anlattı..haley de luke'a çıkıştı...sonra barıştılar..
bi ara brooke bi grup erkekle muabbet ederken aralarında bi konuşma geçti (replikler bölümünden bulabilirsin canm:))
en son herkes dağıldığında brooke ve rachel tartıştı...brooke nate'den uzak dur dedi o haley'le evli ben de nedimesi olarak onların evliliğini korumalıyım gbi bişe dedi...sonra rachel da bana karışma gibisinden konuştu...işte hamile olduğunu biliorum gbi bişeler dedii...mouth orda bankta yatıodu ve bunları duydu...
naley aşkı da rachella rağmen dolu dizgin...:img-in_lo

şimdilik bu kadarını hatırlıorm canımcım :)

g_i_z_e_m
14-10-07, 17:18
çok olaylı bölüm kaçırmışım ya
yine yaptı cadı yapacağını yani
ben kızamıyorum lucasa ya chadle ilgisi yok ama(yalancılıkta kendimi aştım) ne yapsa haklı bi tarafını bulmaya çalışıyorum

alliahave_jen
14-10-07, 19:35
ya nie herkesin peyton.a bi gıcıklığı war bu kadar? ben peyton.u çok sewiorum çok cool bi kız.. brooke.u da sewerim ama bnce lucas&peyton daha iyiler.:good:

rachel.dan nefret ediorum. aptal kız yaa!! brooke.un peyton.ın annesine soktuğu laf da çok kötüydü buarada. derek neler yapıcak peyton.a çok merak ediorum.

skills çok şeker, cnm bnm!
nathan&haley de şirinler, haley.nin kafam küçük mü sorusu komikti:img-yes:
yeni bölümü merakla bekliorummm!!!

KeReMcEmİm
15-10-07, 17:37
ya nie herkesin peyton.a bi gıcıklığı war bu kadar? ben peyton.u çok sewiorum çok cool bi kız.. brooke.u da sewerim ama bnce lucas&peyton daha iyiler.:good:

rachel.dan nefret ediorum. aptal kız yaa!! brooke.un peyton.ın annesine soktuğu laf da çok kötüydü buarada. derek neler yapıcak peyton.a çok merak ediorum.

skills çok şeker, cnm bnm!
nathan&haley de şirinler, haley.nin kafam küçük mü sorusu komikti:img-yes:
yeni bölümü merakla bekliorummm!!!

aynen katılıorum sıkı bi leyton fanıyım zaten buraya sıkı gelenler bilir beni bu sezon bizim açımızdan yani leyton fanları açısından çok güzel olacak bu bölümlerden sinyaller başladı ben 6 hafta sonraki bölüm çok güzel olacak ...

4ewerbrucas
15-10-07, 20:19
ben brucas fanıyım sonuna kadar peytondan nefret ediyorum ama leytoncılara lafım herkesin beğenisi sonuçta bide leytoncılar o kadar bekledi ki birleşmelerini çok heyecanlılar gibi geliyor bana:img-yes:

KeReMcEmİm
16-10-07, 16:25
ben brucas fanıyım sonuna kadar peytondan nefret ediyorum ama leytoncılara lafım herkesin beğenisi sonuçta bide leytoncılar o kadar bekledi ki birleşmelerini çok heyecanlılar gibi geliyor bana:img-yes:

bu dizi başlarken konu olan aşk üçgeni nathan-peyton-lucas üzerineydi ama sonra chad ve sophia nin özel hayatları nedeniyle 2. sezon onlara döndü ama abd de çok istenince ve chadle sophia ayrılınca tekrar leytona döndü zaten dizi baştan onlar üzerineydi ama o nedenlerden dolayı bu karmaşık hale geldi sonunda da doğrusu oluyo bunu bi yerden okumuştum doğru olduğu söyleniodu zaten

SBR
16-10-07, 16:37
bu dizi başlarken konu olan aşk üçgeni nathan-peyton-lucas üzerineydi ama sonra chad ve sophia nin özel hayatları nedeniyle 2. sezon onlara döndü ama abd de çok istenince ve chadle sophia ayrılınca tekrar leytona döndü zaten dizi baştan onlar üzerineydi ama o nedenlerden dolayı bu karmaşık hale geldi sonunda da doğrusu oluyo bunu bi yerden okumuştum doğru olduğu söyleniodu zaten

çok doğru dizi lucas-peyton-nathan üzerineydi fakat daha sonra brucas a dönüldü sonra chad-sophia ayrılınca bu seferde tekrar leyton a dönüldü tabii arada nathan-haley yaşandı ve şu ana kadar devam ediyor :img-wink: dizilerde neler olacağını bir bakıma izleyiciler belirliyor diyebiliriz :img-wink: tekrardan brucas olması halinde benim midem kaldırmaz :mad72:

4ewerbrucas
17-10-07, 20:02
çok doğru dizi lucas-peyton-nathan üzerineydi fakat daha sonra brucas a dönüldü sonra chad-sophia ayrılınca bu seferde tekrar leyton a dönüldü tabii arada nathan-haley yaşandı ve şu ana kadar devam ediyor :img-wink: dizilerde neler olacağını bir bakıma izleyiciler belirliyor diyebiliriz :img-wink: tekrardan brucas olması halinde benim midem kaldırmaz :mad72:

bende böyle şeyler duydum özel hayat dolasıyla olmuş bişey ama 2 sezon sürünce insan alışıyor ben fanatik brucascı olarak tekrar başlamasını kesinlikle istemiyorum:img-blush

KeReMcEmİm
18-10-07, 15:42
bende böyle şeyler duydum özel hayat dolasıyla olmuş bişey ama 2 sezon sürünce insan alışıyor ben fanatik brucascı olarak tekrar başlamasını kesinlikle istemiyorum:img-blush

walla açıkcası eğer leytonu bi daha bozarlarsa bende istemem iyice çocuk oyuncağına döner ve iyice sıkarlar yeni zaten bu sezon son

sinem*
18-10-07, 18:57
walla açıkcası eğer leytonu bi daha bozarlarsa bende istemem iyice çocuk oyuncağına döner ve iyice sıkarlar yeni zaten bu sezon son

5.sezonda bozacaklar hatta lucas tekrar brooke'a gitmeye kalkacakta brooke durduracak,ondan ümit alamayınca başka bir kızla çıkacak :)

İlişkileri yüzünden bir ilişkiyi başlatıyorlarsa ilişkileri bitti dye o ilişkiyi sonlandırmak gibi bir mantıksızlık olamaz..Sonuçta o ilişkiyi biz gördük bundan sonra nasıl leytona inanabiliriz lucasın ben senin için doğru erkeğim brooke davis,peytona gidip seni seviyorum ama brooke davis adındaki kıza aşığım dediğini ( kütüphanede ) nasıl unutabiliriz...Şahsen ben unutamam o yüzden leyton ilişkisini sevmiyorum...

KeReMcEmİm
18-10-07, 20:14
5.sezonda bozacaklar hatta lucas tekrar brooke'a gitmeye kalkacakta brooke durduracak,ondan ümit alamayınca başka bir kızla çıkacak :)

İlişkileri yüzünden bir ilişkiyi başlatıyorlarsa ilişkileri bitti dye o ilişkiyi sonlandırmak gibi bir mantıksızlık olamaz..Sonuçta o ilişkiyi biz gördük bundan sonra nasıl leytona inanabiliriz lucasın ben senin için doğru erkeğim brooke davis,peytona gidip seni seviyorum ama brooke davis adındaki kıza aşığım dediğini ( kütüphanede ) nasıl unutabiliriz...Şahsen ben unutamam o yüzden leyton ilişkisini sevmiyorum...

banada işte tam tersi lucas ilk sezonda nasıl peytonu seviosa brooke onu severken ve brookle birlikteyken dier sezonlarda da özel hayatları yüzüden birleştirilmeleri çok saçma olmuştu benden bu yüzden hiç beğenmiorum brucası

shiny
19-10-07, 19:59
çok heycanlı bir böülmdü!!!!dereği öldürebilirdim brooke ve shelly konuşmalarıda iyidi... broke bu bölümde süperdi peyton çok saftı tabi başına geleceklerden haberi yok haley bebe konusunu açmaya çalıştı ama nathan...rachel büyük ihtimalle yalan söylüyor. zaten dereğin ilerki bölümlerde neler yapacağını biliyoruz(tecavüz girişimi)..
dereğin sırtındaki dövmeyi görünce şoka girdim çok güzel bir bölümdü:img-yes:

-A k e L d a N-
19-10-07, 20:03
Güzel bir bölümdü..
Meğer Brooke hamile değilmiş..Ama bizi yanıltmak için Brooke'un tepkilerini çok abarttılar..Doktor hamilesiniz dediğinde Haley'den çok Brooke şaşırdı ve dehşete düştü..Sanki korkan Haley değil Brooke'du..Brooke niye bebek dergileri falan alıyormuş ozaman..Doğal bi şekilde şaşırtmadılar bizi yani..Hatta bu sonucu bekliyordum ben..

Rachel bence Nathan'ı kandırmak için yalan söylüyor..
İlk defa Dan'in samimi olduğunu düşünüyorum..Keith'in hayaletiyle anlaşma yaptığında sözde hayalet ((Dan'in vicdanı)) kabul etmiş olsaydı bu anlaşmayı Dan'in samimiyetinden şüphe edebilirdim ama etmiyorum..Anlattıklarında samimiydi,artık saklıcak hali kalmamış gibiydi..

Nathan'ın annesine inanmıyorum..Çok iğrenç bi kadın:img-help::icon_twis:img-fear2

Peyton şüphe duymama işini fena bi şekilde abarttı..
Lucas bişeyleri farketti umarım bir an önce müdahale eder bu duruma:img-yes:
Adam sapığın teki..

ceroshkoo
19-10-07, 20:03
bu geceki bölümde harikaydı...

bu bölümde derek ve rachela uyuz oldum. hele o dereğe ben bi dalarım var ya bir daha çıkamaz ... herşeyi mahvetti inş ne mal olduqu bır an önce ortaya çıkar..uyuz herf ya kapanıştada ne kadar psikopt oldugunu kanıtladı dövmesiyle,kızı peytçiğime benzetmesiyle vs vs
rachell<<<< işini biliyo..nathanı can evinden vuruyo.....ztn ondan ne beklenebilir ki...diLerim nathan onun oyununa gelmes...
lucas baskete dönse super olur..oynama şansı olabildiğine sewindim :)
(yeni sezonda 7+ olan dizimiz bu bölümde genel izleyiciydi :D)

4ewerbrucas
19-10-07, 20:07
vay be ne bölümdü son sahnede ağzım açık kaldı resmen derek neymiş öyle dövme yaptırmış resmen takıntı olmuş peyton onda:icon_twis yani anti peytoncıda olsam bu deek konusu hiç iyi olmadı bence neyse brooke_Shelly konuşması çok iyiydi ayrıca cnm ya ne kadar iyi dost haleynin sırrını saklamış:icon_ange ama lucasın gelip chris kellerdan şüphelenmsi tam bir ahmaklıkdı odun işte:mad72::dito rachela bişey demiyorum yorumsuz bir karakter..nathanım motordan düştüğünde ne kötü oldu öyle ya cnm benim kıyamam ona ben:img-in_lo bakalım haftaya neler olucak.........

shiny
19-10-07, 20:10
bu geceki bölümde harikaydı...

bu bölümde derek ve rachela uyuz oldum. hele o dereğe ben bi dalarım var ya bir daha çıkamaz ... herşeyi mahvetti inş ne mal olduqu bır an önce ortaya çıkar..uyuz herf ya kapanıştada ne kadar psikopt oldugunu kanıtladı dövmesiyle,kızı peytçiğime benzetmesiyle vs vs
rachell<<<< işini biliyo..nathanı can evinden vuruyo.....ztn ondan ne beklenebilir ki...diLerim nathan onun oyununa gelmes...
lucas baskete dönse super olur..oynama şansı olabildiğine sewindim :)
(yeni sezonda 7+ olan dizimiz bu bölümde genel izleyiciydi :D)

merak etme ortaya çıkıcak cnm dereği kesinliklee öldrüebilirimm hala sinirim geçmediii izlerken titredimm yok böyle birşey hele o sarı peruğu taktırması saçlarını koklaması (ki lucasımız gördü!!)öldürücektim ya!!!rachela artık bişi demiyoumm zaten off off evt bende dikkat ettim hatta şaşırdım genel izleyici olmuş diye:happy0064

LASEL
19-10-07, 20:15
dereki öldürenlere bende katıla bilim çok sinir oldum ya bütün duvarda peytonun fotoları bide sırtında dövmesi sinir oldum ya dane çok acıdım bu bölümde nathanın annesi ayrı bi alem hapları tercih etti off yaz yaz bitmez sinir oldum ya:S:S

rebel_girl83
19-10-07, 20:19
hoş bi bölümdü..
haley nin hamile olduğunu biliodum zaten şaşırmadım oyüzden
lucasa kızdım ama yani ne biçim bi soruydu o öle brooke kızmakta haklıydı bnce
ya bn peyton a da kızdım bu bölümde hernekadar leyton u sevsemde
öle dost gbi yanında oluo lucasın sonrada ayrılınca brooke la bn ona duygularımı sölicem flna dio fırsatçılık gbi hiç yakıştıramadım..:icon_sorr
ya bu derek ne biçim ya iğğ:S
iğrençti ya kadın peruk flan takıo tam bi psiko adam:img-pilot
eet ilerleyen bölümlerde derek iice sapıtıcak yazık peytona ya:S

buarada rachel iice saçmalaştı ya yani hani nathanın akrabasına (adını unuttum) aşıktıı nolduda değişti birden bire çok saçma ayrıca bnde onun keithi gördüğüne inanmıorum nathanına yakın olabilmek için yalan sölüo bnce:img-yes:

Ftmnr
19-10-07, 20:55
ay Derek psikopat çıktı...Kaç peyton kaç....
Rachel ı hernekadar beğensemde öldürmek istiyorum.....
Nathan inanma Rachelaaaaaa.
Bu bölümde Dan i çok sevdim....
Nathan ın annesi iyice sıyırrdı sonu nolcak bakalımmmmm...

ya bide Lucas ın saçları sarılaşmış mı bana mı öyle geldi????geçen sezon bu kadar sarı değildi ooooo....

ELESSAR (X5)
19-10-07, 21:33
çok qüzel bir bölümdü
düqümlerin tamamen çözüldüqü ama bundan sonra olacaklar için insanları zorlayan bir bölüm
Derek'in ilk başta geldiğinde zaten inanmamıştım abi olduğuna hem ayrıca gerçek ismide Derek felan değildir o dolandırıcı sapığın...

sedachad
19-10-07, 21:43
yha rachela gıcık oldum bu bölümde bnde hele son bölümde koptum diebilirim derek yakışıklı çocuk ama tam bir psikopat çıktı ilerleyen bölümlerde daha da kötü olacak peytoncum için inş nathan rachela inanmaz bu arada haleyin hamile olmasına çok sevindim umarım nathanda sevinir haley çok korkuor çünkü :img-yes:

sedachad
19-10-07, 21:54
harika bi bölümdü derek tam bi psikopat ama bu onun yakışıklı olduğunu değiştirmez dimi:img-wink: haftayaki bölümü sabırsızlıkla bkliom:good:

KeReMcEmİm
20-10-07, 09:22
evt gerçekten güzel bi bölümdü daha önce izledim ama tabi alt yazılı izlemek daha ii

haftaya olcak bölüm korku filmi tadında olcak

elfkartal
20-10-07, 09:37
brooke'un hamile olmamasına üzüldüm ya belki bir araya gelirler diye bekliyorum ama boork-lukas tarih oldu galiba. peyton da bundan faydalanacak gibi görünüyor. ama lucasa acayip kızdım chris'ten olduğunu düşündü ya sinir ettti beni..

derek ve rachel muhteşem kötüler ikiside gıcık. özellikle rachel'in nathana yaklaşmasına ayrı bir gıcık oluyorum

birde nathanın bebeğin adamın hayatını bitirmesi sözüne çok üzüldüm zavallım haley de söyleyemiyor. böyle süşünen birine nasıl söylersinki:icon_sorr

***nesli***
20-10-07, 13:12
şimdi anladığıma göre brooke hamile deil çok mutlu oldum çünkü ben lukeyle peytonu daha çok yakıştırıyorum ayrıca derek çok sinir birisi son sahneyi hiç beğenmedim

4ewerbrucas
20-10-07, 15:09
tekrarını izledim bugün gene ve derek öldürenler arasında bende varım her ne kadar peytondan nefret etsemde(aslında seviyorum galiba ya kucasdan ayrıyken seviyorum onu neyse) adam tam sapık yazık kıza:sad53: dün akşam çok sinir oldum lucas brookela tamamen bittiğini söylediğinde nasıl mutlu oldu bide üzüldüm diye fırsatcı iştte hemen hisleini söylüyecekmiş hiç yakıştıramadım:hıh

SBR
20-10-07, 15:25
tekrarı bende izledim lucas derek hakkında zaten fotoğraf çekmesinden bir şeyler düşünmüştü şimdi bu yalan olayından sonra derek in sağlam ayakkabı olmadığını anladı ve peyton ıda bu konuda düşünmeye sevketti :img-wink:

bir diğer konuda lucas ın brooke tamamen bitti dedikten sonra peyton un gülümsemesini gördük mutluluktan çığlık atacak gibiydi nerdeyse ama çok iyi toparladı ve üzgünüm lucas dedi bizde yedik sanki ama lucas yemişe benziyordu :img-pilot

brooke da lucas a kızdı chris keller olayından ötürü niye kızdığınıda anlamadım sanki keller ile hiç birlikte olmamış ve böyle bir ihtimal yokmuş gibi dengesiz bir tavır gösterdi o sahnede :mad72:

rachel da uyuz kız nathan a yaklaşmak için kaza olayını kullanıyor bu kızı ilk gördüğüm andan beri sevmemiştim zaten :mad72: mount da herkesin dert ortağı bir gün ölecek gidecek milletin derdinden :img-pilot

kusursuz
20-10-07, 15:32
Dünkü bölüm güzeldi ama Lucas'ın saçlarını hiç beğenmedim.O ne öyle röfle attırmış gibi...Gözüm sürekli saçlarına takıldı.Çok kötü.:img-yes:Peyton her zamanki gibi çok tatlıydı.Artık Lucas'la olsalarda bizde rahatlasak.Gerçi bu gidişle yakındır.
Broke'u eskiden pek fazla sevmezdim ama bu bölüm gözüme çok güzel göründü.Sanırım Lucas'la ayrıyken seviyorum.:img-wink:
Bu hafta en çok güldüğüm replik Haley'nin Deb'le yaptığı konuşmaydı.
Deb-Nathan seni terk ettiğinde söyle senin içinde saklayayım.
Haley-Keşlerin uyuşturucularını paylaştıklarını bilmezdim.:happy0064Bunun gibi bişeydi ama çok komikti.
Karen ne yapmaya çalışıyor,bence Dan'den uzak dursa iyi olur.Sonuçta Dan yine aynı Dan,ondan fazlasını beklemek haksızlık olur.
Son olarak Derek başımıza epey bir bela olucak sanırım.Tamam Peyton güzel kız falan ama bu psikopatlık derecesinde aşk bana pek hayırlı görünmedi.Neyse kahramanımız Lucas Peyton'ın imdadına yetişir ve onu kör kuyulardan kurtarır nasılsa.:good:

g_i_z_e_m
20-10-07, 15:47
Bence Lucas'ın chris keller'dan şüphelenmesinde pek bişey yok
kusura bakmayın ama aşırı anti lucascı e aşırı brooke sewer olmuşsunuz
lucas bunu demeden önce brooke da "sanki tek yattığım erkek sensinde" dedi
bu ne kadar mantıklıdır
lucas konuşmaya çalıştı ama brooke tersledi
we bu bölümde lucas aşırı eleştirilecek hiç bişi yapmadı

KeReMcEmİm
20-10-07, 15:51
Bence Lucas'ın chris keller'dan şüphelenmesinde pek bişey yok
kusura bakmayın ama aşırı anti lucascı e aşırı brooke sewer olmuşsunuz
lucas bunu demeden önce brooke da "sanki tek yattığım erkek sensinde" dedi
bu ne kadar mantıklıdır
lucas konuşmaya çalıştı ama brooke tersledi
we bu bölümde lucas aşırı eleştirilecek hiç bişi yapmadı

bencede sanki brooke sütten çıkma ak kaşık o konuda neyse bi an önce 9. bölüm gelsin ondan sonrası süper zaten

SBR
20-10-07, 15:54
bencede sanki brooke sütten çıkma ak kaşık o konuda neyse bi an önce 9ç bölüm gelsin ondan sonrası süper zaten

yani birde o sahne çok açık arkadaşın eklediği replikler var sanki hiç chris Keller olayı olmamış gibi davrandı orda brooke :img-wink: leyton cılar 9 ve sonrasını bekliyor gördüğüm kadarıyla ama beklediklerine değecek hakkaten o sahneleri özellikle leyton cı arkadaşlar kaçırmasınlar :img-wink:

KeReMcEmİm
20-10-07, 15:55
yani birde o sahne çok açık arkadaşın eklediği replikler var sanki hiç chris Keller olayı olmamış gibi davrandı orda brooke :img-wink: leyton cılar 9 ve sonrasını bekliyor gördüğüm kadarıyla ama beklediklerine değecek hakkaten o sahneleri özellikle leyton cı arkadaşlar kaçırmasınlar :img-wink:

evt kessinlikle ondan sonraki bölümlerde hangisi en güzel deseler ayrım yapamam hepsi çok güzeldi :D

4ewerbrucas
20-10-07, 16:33
bencede sanki brooke sütten çıkma ak kaşık o konuda neyse bi an önce 9. bölüm gelsin ondan sonrası süper zaten

brooke sütten çıkma ak kaşık değil ztn o dizide kimse öyle değil peytonda değil ama lucas ayrı o tam bir ahmak ve odun özellikle dün akşam bide haley"e"harika bir amcası olucak "dedi ya zavalı çocuk amcası gibi olucaksa:icon_whis

g_i_z_e_m
20-10-07, 16:54
we daha sonra da "çünkü bu işi çok iyi birinden öğrendim" dedi
benim gibi olcak demedi
çok iyi amcası olacak dedi
we eminim olacak!!!

sinem*
20-10-07, 19:45
Lucas'ın yaptığı tamamen saçmalıktı chris'ten şüphelenip söylemesi hangi aşık erkeğe yakışır madem seni seviyoum brooke diyorsun ona biraz güven hani brooke'u çok iyi tanıyordu, resmen palavra leytona çevirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ..Ayrıca bu olaylar nerdeyse 1 ay içinde oluyor lucas brooke'a sonsuz güvenirken sana deli gibi aşığım,sen benim hayatımın büyük parçasısın diyip sonra bu kıza bu lafı ediyor bu adam dengesiz değil de nedir :)
Peytonda tam fırsatçı gibi görünüyor brooke ile ayrılmış mı h canım nasıl üzüldüm hadi ordan ya :) cool kızımız burhan gibi pabucumun cool'u demek istiyorum:hıh Hiç sevmiyorum bu kızı :icon_whis masum gibi görünüyor ama nerde
Haley ve brooke'un dostluğu çok güzel seviyorum bu ikisini ikisi olmasaydı zaten diziyi hayatta izlemezdim dostluğun ve vefanın ölmediğini hatırlatıyorlar :) yoksa bu diziyi izleye izleye her şeye olan inancım körelecek aşka,dostluğa,vefaya ,erkeklere ,kadınlara :):)
Dan günah çıkartıyor :) Ama ben hiç samimi bulamıyorum deb'e yaptıkları,karen'ı doğum sonrası görmeye gelmiş ama kardeşi var diye girmemiş sonra hiç mi gelemedi madem bu kadar seviyordu oğlunu neden sonra oğluna kötü davrandı neden öldürmeye çalıştı..

sweetrock
21-10-07, 00:46
Lucas'ın yaptığı tamamen saçmalıktı chris'ten şüphelenip söylemesi hangi aşık erkeğe yakışır madem seni seviyoum brooke diyorsun ona biraz güven hani brooke'u çok iyi tanıyordu, resmen palavra leytona çevirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ..Ayrıca bu olaylar nerdeyse 1 ay içinde oluyor lucas brooke'a sonsuz güvenirken sana deli gibi aşığım,sen benim hayatımın büyük parçasısın diyip sonra bu kıza bu lafı ediyor bu adam dengesiz değil de nedir :)
Peytonda tam fırsatçı gibi görünüyor brooke ile ayrılmış mı h canım nasıl üzüldüm hadi ordan ya :) cool kızımız burhan gibi pabucumun cool'u demek istiyorum:hıh Hiç sevmiyorum bu kızı :icon_whis masum gibi görünüyor ama nerde
Haley ve brooke'un dostluğu çok güzel seviyorum bu ikisini ikisi olmasaydı zaten diziyi hayatta izlemezdim dostluğun ve vefanın ölmediğini hatırlatıyorlar :) yoksa bu diziyi izleye izleye her şeye olan inancım körelecek aşka,dostluğa,vefaya ,erkeklere ,kadınlara :):)
Dan günah çıkartıyor :) Ama ben hiç samimi bulamıyorum deb'e yaptıkları,karen'ı doğum sonrası görmeye gelmiş ama kardeşi var diye girmemiş sonra hiç mi gelemedi madem bu kadar seviyordu oğlunu neden sonra oğluna kötü davrandı neden öldürmeye çalıştı..

belirli bi cümleni alıntı yapmayı düşünüyodum ama sonra söylediklerinin çoğuna katıldığımı farkettim...yani..sölediklerin çok mantıklı gelio!nasıl oldu da leytonın gerçek aşk olduğunu düşünebildim bilmiorum...
nese bu gerçek aşk konusunda durmicam çünkü sıktı artk...gsl bi bölümdü ama eskisi gbi tat vermio...

SBR
21-10-07, 09:42
lucas ın böyle düşünmesi son derece normal lucas brooke a aşığım dedi elbet güvenmesi gerekiyor ama nedense burda chris keller olayı hiç yaşanmamış gibi davranılıyor aynı diziyi izlemedik galiba yorumlardan çıkan bu :img-blush

üstelik o konuşmada brooke sadece seninle mi birlikte oldum diyor bu söylemden sonra lucas ın chris keller olayını hatırlamasında bir acayiplik yok bana göre. lucas brooke a güveniyordu ta ki chris keller olayına kadar :img-blush genelde dengesiz bulduğum lucas karakteri bu olayda son derece olağan davranmıştır kendinde olmayan taraf brooke dur .

g_i_z_e_m
21-10-07, 09:51
lucas ın böyle düşünmesi son derece normal lucas brooke a aşığım dedi elbet güvenmesi gerekiyor ama nedense burda chris keller olayı hiç yaşanmamış gibi davranılıyor aynı diziyi izlemedik galiba yorumlardan çıkan bu :img-blush

üstelik o konuşmada brooke sadece seninle mi birlikte oldum diyor bu söylemden sonra lucas ın chris keller olayını hatırlamasında bir acayiplik yok bana göre. lucas brooke a güveniyordu ta ki chris keller olayına kadar :img-blush genelde dengesiz bulduğum lucas karakteri bu olayda son derece olağan davranmıştır kendinde olmayan taraf brooke dur .

Brooke'un dedikleri atlanıyor ztn benim de asıl dediğim bu
aşırı bi anti lucasçılık war forumda
iyi bişi apsa bile kötü buluncak neredeyse
ayrıca brooke onu dedikten we lucas chris keller olayını söyledikten sonra brooke'un konuşma benle demesi de saçma
o zaman o lafı demeyecekti
dediyse de lucasa kızmaya hakkı yok!!!

Bu arada Derek psikopatın teki çıktı ilerki bölümlerde nolcak çok merak ediyorum

sweetrock
21-10-07, 14:01
brooke'un orda bozulmasının sebebi lucas'ın her kavgada chris olayını gündeme getirmesiydi!hatırlarsanız geçen sezonun son bölümünde yine gündeme gelmişti "ben seni affetmiştim,chris'le yattığın için."..peyton olayı yüzünden af dileme şekliydi bu lucas'ın!
hyr lucas ne yapsa kötü demicez ama bence haklı değil...antilucasçılık var mıdır bilemem ama sevdiğimiz kişileri aşırı korumacılık vardır belki :)

edit: chris olayı olduğunda bu ikili sevgili bile değildi...brooke pişman olup özür diledi,luke da affetti...ama sürekli kızın başına kakıp durdu bunu...koz olarak kullandı!

SBR
21-10-07, 15:40
ona bakarsak brooke içinde öyle bir durum var o da her durumda peyton ı dile getiriyor . ben lucas ın chris keller olayını gündeme getirmesinde hiç bir abeslik görmüyorum sonuçta brooke da peyton olayını dilinden düşürmüyor :img-wink:

sevgili olmamaları bu olayı hafifletmiyor bence o zaman burda brooke un lucas a olan aşkını bir daha değerlendirelim :img-wink:

**eylul**
21-10-07, 16:01
ona bakarsak brooke içinde öyle bir durum var o da her durumda peyton ı dile getiriyor . ben lucas ın chris keller olayını gündeme getirmesinde hiç bir abeslik görmüyorum sonuçta brooke da peyton olayını dilinden düşürmüyor :img-wink:

sevgili olmamaları bu olayı hafifletmiyor bence o zaman burda brooke un lucas a olan aşkını bir daha değerlendirelim :img-wink:

Evet. Bende senin gibi düşünüyorum. Sadece Lucas'ı suclayamayız bu olayda. Brooke'da sürekli Peyton'la olan olayı dile getiriyor.. Lucas'ın chriss olayını gündeme getirmesinde bencede bi gariplik yok tamam aklına gelmemeliydi ama Brooke'un 'sadece seninle mi birlikte oldum' demesinden kaynaklanıyor bence bu..

Peyton'a gelirsek oda cok suçlu ama bu bölümlerde bence elinden geleni yaptı brucas için.. Tamamen bittiğini ögrenince Lucas'a aşık oldugundan ona olan askını açmaya karar verdi ama sapık Derek yüzünden Peyton'un hayalleri suya düştü. Lucas Peyton'a Brooke'a dönmek istediğini belirtseydi biraz Peyton zaten böyle bir düşünceye kapılmazdı bence. Ama Lucas'ın da Brooke'a dönmek istediği yok gibi..

Sonuc olarak bence Lucas-Brooke-Peyton üçlüsü cok karısık. Hepsininde sucları var :). En iyisi Nathan-Haley.. Rachel'da gittikce sinirlerimi bozuyor.

Heyecanlı bölümler bizi bekliyor . Herkese iyi seyirler :)

alliahave_jen
21-10-07, 16:44
cuma günü de dün tekrarını da izledim dizinin ama şimdi yorumlayabiliyorum.

lucas.ın chris keller.i söylemesini brooke abarttı benle konuşma fln diyerek, e kendisi onu kastetti zaten sadece senle mi yattım diyerek! ne warki lucas.ın bunu söylemesinde? ama brooke.u sewiorum çünkü ii bi dost ve ii kalpli, clever teens konusunda shelly.e duyarlı davrandı. ayrıca hamile olmamasına çok şaşırdım!!

rachel da salağın teki. keith konusunda yalan mı sölüo kestiremiorum ama bişi değiştirmez, hala salak.. bide brooke.a dioki 'rakibim sendin ama hamile olduundan kilo aldın rakibim diilsin' ay salak ya! o kadar güzel diilki bu kızın vücudu, at gibi.. çok abartıo bişi sanıo kendini!

psiko derek&peyton arasında kötü şeyler olcak. neler olucak çok merak ediorum we bi an önce peyton&lucas.ın birleşmesini istiorum. buarada bu bölüm peyton çok gzldi.

ay bide karen köpürttü beni sinirden akıl hastası aptal.. dan.da ii biri olcak bnce, ben öle düşünüorum. karen'la yeniden başlayabilirler.

4ewerbrucas
21-10-07, 17:02
Lucas'ın yaptığı tamamen saçmalıktı chris'ten şüphelenip söylemesi hangi aşık erkeğe yakışır madem seni seviyoum brooke diyorsun ona biraz güven hani brooke'u çok iyi tanıyordu, resmen palavra leytona çevirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ..Ayrıca bu olaylar nerdeyse 1 ay içinde oluyor lucas brooke'a sonsuz güvenirken sana deli gibi aşığım,sen benim hayatımın büyük parçasısın diyip sonra bu kıza bu lafı ediyor bu adam dengesiz değil de nedir
Peytonda tam fırsatçı gibi görünüyor brooke ile ayrılmış mı h canım nasıl üzüldüm hadi ordan ya cool kızımız burhan gibi pabucumun cool'u demek istiyorum Hiç sevmiyorum bu kızı masum gibi görünüyor ama nerde
Haley ve brooke'un dostluğu çok güzel seviyorum bu ikisini ikisi olmasaydı zaten diziyi hayatta izlemezdim dostluğun ve vefanın ölmediğini hatırlatıyorlar

tamamen katılıyorum sana hepsinin hataları var peyton tam fırsatcıyıda bu bölümde:img-yes:

Beyaz Balina
21-10-07, 17:09
güzel bir bölümdü. brooke-shelly konuşmaları çok komikti. lucas'ın chris keller'dan şüphelenmesi saçmaydı. haley'nin hamile olması kesinlikle iyi oldu. dan sanki yavaş yavaş düzelmeye başladı gibi ama deb'in durumu berbat. peyton'ın derek'ten çekeceği var gibi görünüyor, o çocuk tam bir psikopat. rachel ise her zamanki gibi gıcıktı. peyton'ın lucas'la konuşamamasına da çok üzüldüm.

sinem*
21-10-07, 17:34
brooke'un orda bozulmasının sebebi lucas'ın her kavgada chris olayını gündeme getirmesiydi!hatırlarsanız geçen sezonun son bölümünde yine gündeme gelmişti "ben seni affetmiştim,chris'le yattığın için."..peyton olayı yüzünden af dileme şekliydi bu lucas'ın!
hyr lucas ne yapsa kötü demicez ama bence haklı değil...antilucasçılık var mıdır bilemem ama sevdiğimiz kişileri aşırı korumacılık vardır belki :)

edit: chris olayı olduğunda bu ikili sevgili bile değildi...brooke pişman olup özür diledi,luke da affetti...ama sürekli kızın başına kakıp durdu bunu...koz olarak kullandı!

evet canım tamamen katılıyorum sana :)Lucas her fırsatta chrisi ortaya atıyor o düğünde de öyle konuşmuştu ve brooke'un ona sözleri harikaydı bunun için sana minnettarım bu yüzden sana yeniden aşık oldum falan demişti :) Peytonla her fırsatta öpüşen bir adamdan brooke'un karşısına çıkıp çok masummuş gibi konuşması bana saçma geliyor..

Tamam brooke chrisle yattı belki ama o olay çok önce olmuştu zamana vurursak yaklaşık bir kaç ay önce olmuştur çünkü geçen sezon koskoca bir dönem işlenmişti lise son sınıfın ilk dönemi...Hatta son haley ve nathanın düğününden bu yanada bir kaç hafta geçmiştir sonuç olarak christen hamile olsaydı çoktan karnı burnunda olurdu veya lucasla olduğu dönemde brooke bunu anlardı..

Leyton olsun diye çabalanıyor ne diyelim :) allah ikisinide brooke'tan uzak tutsun..Lucas bu hareketlerle brooke'un sevgisini haketmediğini belli ediyor.Nerde yağmurun altında seni seviyorum bunun sebeplerini zatüre olacak olsam bile sabaha kadar anlatırım diyen adam nerde brooke ile ilişkim bitti diyip christen mi bebeğin diyen adam :icon_whis

g_i_z_e_m
21-10-07, 18:49
lucas brookea güwendi ama brooke chrisle birilikte oldu
brooke da sürekli pryton diyip duruyo
şu anda asıl merak ettiğim rachel'ın gerçekten keith'i görüp görmediği yalan söylüyosa nathanın gördüğünü nerden biliyo?

zaten 4. sezonda galiba brooke sarhoş olup nathanla birlikte olcakmış
ona da sarhoştu dersiniziz artık

SBR
21-10-07, 19:00
lucas brookea güwendi ama brooke chrisle birilikte oldu
brooke da sürekli pryton diyip duruyo
şu anda asıl merak ettiğim rachel'ın gerçekten keith'i görüp görmediği yalan söylüyosa nathanın gördüğünü nerden biliyo?

zaten 4. sezonda galiba brooke sarhoş olup nathanla birlikte olcakmış
ona da sarhoştu dersiniziz artık

bu yoruma katılıyorum :good: bu işte zaman olayının önemli olduğunu düşünmüyorum sonuçta birlikte oldu chris keller la . brooke un ordaki sadece seninle mi birlikte oldum sözü her şeyi açıklıyor aslında fazla söze gerek yok lucas a bunu söylersen lucas ta öyle bir karşılık verir :img-blush

evet sanırım 17-18 civarı tam emin değilim böyle bir olayın yaşandığı ortaya çıkacak zaten bu olaydan sonra brooke ve peyton olayı dengelenecek ve brooke peyton a mahçup olacak piskopat derek sayesinde de yeniden yakınlaşacaklar .daha sonra lucas-peyton birlikte olunca bunu duyan brooke onlar için mutlu olduğunu söyleyecek:img-wink:

g_i_z_e_m
21-10-07, 19:16
bide şimdi aklıma geldi
brooke kendi isteğiyle chris'le birlikte oldu ama peyton lucası onun isteği olmadan öptü
daha sonra da arkadaş olarak takıldı peytonla ona seni seviyorum falan demedi
peytonun böyle hayallerinin olması lucasıın da olduğ anlamına gelmez

_demiradam_
21-10-07, 23:40
evet canım tamamen katılıyorum sana :)Lucas her fırsatta chrisi ortaya atıyor o düğünde de öyle konuşmuştu ve brooke'un ona sözleri harikaydı bunun için sana minnettarım bu yüzden sana yeniden aşık oldum falan demişti :) Peytonla her fırsatta öpüşen bir adamdan brooke'un karşısına çıkıp çok masummuş gibi konuşması bana saçma geliyor..

Tamam brooke chrisle yattı belki ama o olay çok önce olmuştu zamana vurursak yaklaşık bir kaç ay önce olmuştur çünkü geçen sezon koskoca bir dönem işlenmişti lise son sınıfın ilk dönemi...Hatta son haley ve nathanın düğününden bu yanada bir kaç hafta geçmi