Tüm Versiyonu Göster : Popstar Alaturka 3
ebru_dilek_ebru
10-10-07, 17:44
cuma günü sadece yarışmacılar şarkı söyleyeceklermiş jüri falan olmayacakmışş zaten canlı değil banttan yayınlanacak pazartesi günü çekilmiş .pazar günü normal elemeli popstar olacakk
gülşah_gkn
10-10-07, 18:11
ya jüri de olsaydı daha güzel olurdu bence zaten yarışmayı yarışma yapan jüri yani türkiyenin starları:happy0064:happy0064:happy0064 inşallah onlarda olur:img-wink::img-wink:
dişi-kartal
10-10-07, 20:04
Cuma günü sadece yarışmacılar şarkı söyliyeceklermiş bayrama özel ne eleme var nede jüri üyeleri canlıda olmicakmış zaten:img-yes:
yaaa!! hadi yaaa tuh :cry:
keşke jüri de olsaydı..süper olurdu..arkadaşlar geniş bilgi istemişsiniz benden ama bende star tv nin sitesinden yazdığı kadarını biliyordum.. neyse haber için teşekkürler...keşke jüri de olsaydı yaa...:icon_whis
POPSTAR ALATURKA BAYRAM ÖZEL
Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’ un sunduğu, Türkiye’nin tercihi Popstar Alaturka, bayram özel bölümüyle Star’da!
Ramazan Bayramı için ekrana gelecek olan bölümde Popstar Alaturka’ nın genç starları birbirinden güzel şarkılarını seslendirecekler. Bayram coşkusunun yaşanacağı programda ayrıca Dansöz Yağmur sahnede olacak.
12 Ekim Cuma 20:00
POPSTAR ALATURKA
Arabeskin Kralı Orhan Gencebay, Türk televizyonlarının en sivri dillisi Armağan Çağlayan, fantazi müziğin büyük ismi Ebru Gündeş ve Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu, Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’un sunumuyla Popstar Alaturka
Pazar geceleri fırtına gibi esmeye devam ediyor.
Selçuk Tekay ve orkestrasının muhteşem müzik şovu ile başlayacak olan gece, birbirinden yetenekli 11 yarışmacının seslendireceği eserlerle devam edecek. Bu hafta Popstar Alaturka’nın sahnesine; Mezdeke ve Özbekistan’ın büyük starı, Orta Asya Dünyası’nın en sevilen sanatçılarından Azade konuk oluyor.
Sınırsız eğlence ve gerçek müziğin tek adresi Popstar Alaturka'da sıra final anına gelindiğinde yine nefesler tutulacak ve bu muhteşem yarışa ve büyük ödüle hangi ismin veda edeceği belirlenecek.
14 Ekim Pazar 20:00 / canlı
ebru_dilek_ebru
12-10-07, 08:00
bugün bir yaşını daha kutluyoruz ablamızınn seneye inşallahhh çocuğuyla eşiyle beraber kutlarızzzz vee ileride torunlarıylaa kutlarızz....
İyiki hayatımıza girdinnn..sen bizE gönderilmiş bir mucizesin...12 ekimin bizlere hediyesisinnnn.....seni çok seviyoruzzz GÜNDEŞŞŞ...DOĞUMM GÜNÜN KUTLU OLSUNN PRENSESSSS:img-in_lo
BUNU BURAYA YAZMAMIN SEBEBİ NEDE OSLA ODA JÜRİDE:img-in_lo
dişi-kartal
12-10-07, 20:07
seyhan_la arkadaşım koyulan resimler çok geri sayfalarda kalmış şimdi taa arka sayfalardan gelipte kopyalayıp buraya yazan yanlış üstelik halk istediğini düşünmekle özgürdür sen öle düşünüyosun o öle o öle dedi diye Bülent Ersoy ünvanınımı kaybetti insanların düşünce ve fikirlerine saygılı olmalısın
Sevgili Özgeeee,niye böyle bir terbiyesizlik yapma gereksinim duyarsınız anlamış değilim.Ebru Gündeş'e Diva demişsiniz.Oysaki Türkiyede tekbir Diva var oda Bülent Ersoy.Niye birileri birilerinin ünvanına sahip olmak ister.Kaldıki Ebru Gündeş'in Diva Bülent Ersoy'un müzik terbiyesi ve tarzıyla yakından uzaktan ilgisi yok yani bir benzerlik yok.Ebru Gündeş Diva ise Sayın Müzeyyen Senar Hanımefendi ne o zaman?Sevgili Özgeee Diva vb. gibi ünvanları almak o kadar kolay değil,bu sizin yaptığınız terbiyesizlik.Karşınızda 37 yılını müziğe vermiş eğitimli bir Türk Sanat Musikisi İcrası var.Kıyasladığınız sanatçıysa Ebru Gündeş.Lütfen illa birilerinin ünvanını çalmaksa maksadınız Ebru Gündeş'e yakın sanatçıların ünvanlarını kullanın.Tüm bu söylemlerim Ebru Gündeş'i sevmiyorum anlamına gelmiyor.Aksine Ebru Gündeş'i Diva Bülent Ersoy'u sevdiğim kadar seviyorum.Örneğin Senin olmaya geldim adlı eseri dinlemekten tad aldığım tek yorumcu Ebru Gündeştir.Ama Ebru Gündeş'i seviyor olmam Diva Bülent Ersoy'un Divalık ünvanını Ebru Gündeş'in adının önünde kullanmama sebep olamaz.Ebru Gündeş çok büyük bir ses.Ancak Diva Bülent Ersoy Türkiyenin gelmiş geçmiş ve gelecek en büyük eğitimli sesi ve yorumudur.Siz kalkıp Ebru Gündeş'e Diva derseniz Diva Bülent Ersoy'u bir kenara bırakın başta Büyük Usta Müzeyyen Senar'a çok büyük bir bir yanlış ve terbiyesizlik olur.Ebru Gündeş Diva ise ozaman Yıldız Tilbe haydihaydi Diva olur.Böyle bir saçmalık olamaz lütfen biraz daha kelimeleri tartıp seçelim.Karşınızda 37 yılını müziğe vermiş çok büyük bir ses var.
iyi aksamlar arkadaslar
hepinizin bayrami kutlu OLsunnn
daha nice bayramlara insallah
SevgiLi seyhan ..
ben hic bir zaman ebru gündes le bülent ersoyu kiyastalamadim .. kiyastlamamda.. ikiside cok farkLi tarzlarda iki sanatciLar.
ve ben ebru gündese diva dediysem bu benim kendi fikrimdir düsüncemdir.
hic bi sekilde bülent ersoyun ünvanini alip da yok bülent ersoy diva degiL ebru gündes diva demedim. dememde ..
hem benim dememLe le de b.ersoy ünvanini kaybetmez merak etme :D
hem hic bi sekiLde terbiyesizlikte etmedim ..
biraz sakin oL bence ve art niyetli davranma.
ben yine diyorum benim divam ebru gündes ..
ama bu hic bi sekiLde bülent ersoya yapilmis bi terbiyesizlik degiLdir.
bülent ersoyun sanatina bilgisine sesine saygi duyuyorum tabikide.
büyük sanatci kuskusuz ..
neyse uzatmaya gerek yok ;)
ebru_dilek_ebru
13-10-07, 11:54
iyi aksamlar arkadaslar
hepinizin bayrami kutlu OLsunnn
daha nice bayramlara insallah
SevgiLi seyhan ..
ben hic bir zaman ebru gündes le bülent ersoyu kiyastalamadim .. kiyastlamamda.. ikiside cok farkLi tarzlarda iki sanatciLar.
ve ben ebru gündese diva dediysem bu benim kendi fikrimdir düsüncemdir.
hic bi sekilde bülent ersoyun ünvanini alip da yok bülent ersoy diva degiL ebru gündes diva demedim. dememde ..
hem benim dememLe le de b.ersoy ünvanini kaybetmez merak etme :D
hem hic bi sekiLde terbiyesizlikte etmedim ..
biraz sakin oL bence ve art niyetli davranma.
ben yine diyorum benim divam ebru gündes ..
ama bu hic bi sekiLde bülent ersoya yapilmis bi terbiyesizlik degiLdir.
bülent ersoyun sanatina bilgisine sesine saygi duyuyorum tabikide.
büyük sanatci kuskusuz ..
neyse uzatmaya gerek yok ;)
özgeye sonun kadar hak veriyorum...biz kendimiz için bizim divamızz ebru gündeş diyoruzz ....bülent ersoy diva değil oda kimmişş mi diyoruzz......onun divalığı tabiki tartışılmazz.ama ne bu sinir anlamış değilimm...kelimelerinedee dikkat edersen çok iyi olur..kimse terbiyesizlik yapmıyorr.....
Bizim gönlümüzdeki tek diva ebru gündeşdir dedikkkkk....
ebru_dilek_ebru
14-10-07, 17:21
ayyy az kaldııııııı :happy0064:happy0064 gecikmeli doğum günümüzü kutlayalım eniştemizz falann:img-in_lo dün gece tekrarı vardı bayram özelin.. başlarında önceki haftaların jüri yorumlarını gösteriyolardıı :img-yes:
General_74
15-10-07, 10:37
Merhaba arkadaslar
dünkü programa düsüncemi sizlerle paylasmak istedim. Sizcede son cikan yarismaci Orkuna haksizlik yapilmadimi? Her yarismaciya jüriden uzun uzun zaman ayirip yorumlarda bulundular. Sira Orkuna gelince zaman kisitliydi ve hemen yorumlari hizli bir sekilde alip ez gectiler. Yarismaci cok bozuldu. Son ikiye kalmasina cok sasirdim ve elenmemesine cok sevindim. Bence ilk 3e muakkak girmeli. Birinci olmasada. Ondan daha iyi yorumcularin oldugunu bende kabul ediyorum. Fakat yarismacilar arasinda ayrimcilik oldugunun kanatindeyim. Bence gelecek haftalarda Orkunu öne almalari cok daha iyi olur!!
Herkese iyi yorumlar...
didemfener
15-10-07, 12:44
dün süperdi popstar haruncum ikinci oldu 2 mesaj yolladım.:D
çok güseldi performnası ama çok sıkıştırdılar onu ya neyin var neyin var die:(
gülşah_gkn
15-10-07, 15:00
herkese slmmm arkadaşlar kim birinci oldu kim elendi meraktan ölüyorum dün gece sonuna kadar izleyemedim :icon_sorr lütfen yazabilirmisiniz:icon_sorr
dişi-kartal
15-10-07, 15:04
Dün çok güzeldi valla hele Ebru ablam harikaydı muhteşemdii çok güzeldi dün her zamanki gibi.Hasreti çok beğendim ben dahada geliştirmiş kendini çokta şıktı çok ciciydi Erhan abiye gelince eski performanslarından eser yok dahada düşmüş performansı bence berbattı.Eniştemiz de çok şekerdi ay Ebru ablama bi bakışı var bitiyom o bakışa inşallah mutlu olurlar.Finali izliyemedim biri sıralamayı yazarsa çok memnun olurum:img-wink::img-wink:
Yanlis hatirlamiyorsam Gokhan ( bastonlu cocuk ) 1. oldu.
2. harun
3. zeynep
4. birol
??? ( islam-umut-ozlem-ahmet elenmediler)
son 2 ye orkun ve sebnem kaldi ve sebnem elendi...
Gecenin en iyileri gokhan-harun-birol-zeynep ti. Orkunda iyi ses olmasina karsin cok iyi kullanamiyor, egitim alsa cok iyi bir sarkici olabilir...
gülşah_gkn
15-10-07, 17:58
verdiğin bilgiler için saol canım :img-wink:bencede doğru bir oylama olmuş gökhan iyiydi gerçekten ama ben birolcuyum inşallah o kazanır:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Dün akşam yine çok güzel bir popstar alaturka izledik...:happy0064 özellik Ebru Abla ve Armağan Bey'in doğum günü esnasında şakalşimaları falan çok ilgimi çekti:img-icecr gecenin bombası da bülent hanımdan geldi.."ama artık açamazsın":img-polic :img-hyste
Armağan Bey yine harikaydı öyle değil mi :img-in_lo
ebru_dilek_ebru
15-10-07, 20:06
:img-icecrDün akşam yine çok güzel bir popstar alaturka izledik...:happy0064 özellik Ebru Abla ve Armağan Bey'in doğum günü esnasında şakalşimaları falan çok ilgimi çekti:img-icecr gecenin bombası da bülent hanımdan geldi.."ama artık açamazsın":img-polic :img-hyste
Armağan Bey yine harikaydı öyle değil mi :img-in_lo
armağan çağlayan ve ebru gündeşi kardeş ilan ettim ben zatenn:img-icecr
ilk pasta geldiği sırada armağanla sarılınca seni seviyorum dedi armağan çağlayana bilmem dikkat ettiniz mi çok tatlılardıı bide sonra ebru abla armağanı yiycek sandım nasıl öpücük atmaydı o öyleee:happy0064
Zap'tiye
Popstar Alaturka için harika bir sezon finali önerim var. Fonda düğün marşı çalar. Bülent Ersoy Armağan Uzun, Ebru Gündeş Osmantan Erkır, Orhan Gencebay Sevim Emre çiftleri, gelinlik ve damatlıklarıyla stüdyoya girer. Armağan Çağlayan ve Ayşe Egesoy'un şahitliğinde "toplu nikah" kıyılır!..
Yüksel Aytuğ/Sabah
:P:Parmağan çağlayan ve ebru gündeşi kardeş ilan ettim ben zatenn
ilk pasta geldiği sırada armağanla sarılınca seni seviyorum dedi armağan çağlayana bilmem dikkat ettiniz mi çok tatlılardıı bide sonra ebru abla armağanı yiycek sandım nasıl öpücük atmaydı o öyleee
yaa yaa değil mi:img-cool2 pastayı yedirirken ki halleri en güzeliydi..:img-cool2 yine de fazla yakınlaşmasınlar biliyorsunuz Osman Tan abimiz(!) orada..zaten dikkat ettiyseniz eğer oylar açıklanırken,ebru abla armağan bey in yanına gittiğinde Osman Tan abiiz böle biraz kızarıyor:P öhömm neyse bu konularda fazla konuşmayalım:img-polic
dişi-kartal
16-10-07, 16:21
Armağana bayılıyorum ben ya adamım benim gülmekten kopartıyo beni Ebru ablamla diyologları çok hoşuma gidiyoo süperlerr.Eros68 verdiğin bilgiler için sağolasın arkadaşım..
gülşah_gkn
17-10-07, 13:03
http://img150.imageshack.us/img150/3514/22568ua7.jpg
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :happy0064
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
eheheh teşekkürler resim için:happy0064 inanır mısınız asbahleyin rüyamda ebru ablayı gördüm..ve tabi rüyanın ucu armağan bey e dokunuyordu..aynı masada yemek yiyorduk hatta çorba içiyorduk..benşey diyordum siz çok iyisiniz değil mi armağan abiyle diyordum o da evet abim sayılır gibisinden bir konuşmada bulunuyordu..ve eğer rüyadan uyanmsaydım okula geç kalıcaktm:img-icecr
Armağan Bey 66 doğumlu..yani 41:img-wink:
gülşahcım çok güzeller..saol!:good:
Selam Popstarcılar! bye
Bir süredir yorum yapamadım...
Öncelikle gülşah_gkh eklediğin resimler için teşekkürler! Bu pasta olayı çok hoştu gerçekten. Son eklediğin resimleri ilk defa görüyorum yanlız programı izlerken böyle bir anı hiç hatırlamıyorum :icon_sorr
Programı yine sonuna kadar izleyemedim, malum her hafta maraton sergileniyor geçe yarısına kadar. Kim hangi sırada yer aldı merak ettim doğrusu ama sanırım Gökhan birinci olmuş :happy0064 buna çok sevindim çünkü gerçekten hak etti. Sesini mütiş kullanıyor, favorim diyebilirim. :img-yes:
İki bayan kaldı yarışmada ne yazık ki...(haftaya'da Özlem gider artık) güzel bayan seslere de ihtiyaç var oysaki ama Popstar'ın geleneği bu malesef. Arzu'yu ben çok beğenmiştim aslında ama o da hemen elendi...
Orkun'un sesi de fena değil gibiyi ama iki haftadır baya baya kötü söylüyor, sesini iyi kullanmasını bilmiyor. Sanırım jüri de Haruna takmış durumda hiç gülümsemiyor diye. Bence bu hafta gayet güzel söyledi. :img-yes: Bunların dışında Zeynebi de çok beğendim, güzel söyledi. :img-yes:
dişi-kartal
18-10-07, 12:38
Gülşahçım eklediğin resimlere bayıldım canım ay hele Ebru ablama allahım bu ne güzellik çok şeker yaaa:happy0064:img-in_lo:img-blush
ebru_dilek_ebru
18-10-07, 17:10
Arabeskin Kralı Orhan Gencebay, Türk televizyonlarının en sivri dillisi Armağan Çağlayan, fantazi müziğin büyük ismi Ebru Gündeş ve Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu, Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’un sunumuyla Popstar Alaturka
Selçuk Tekay ve orkestrasının muhteşem müzik şovu ile başlayacak olan gece, birbirinden yetenekli 10 yarışmacının seslendireceği eserlerle devam edecek.
Bu hafta Popstar Alaturka’nın sahnesine; Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan’ın bir araya geldiği Taksim Trio grubu ve farklı yorumuyla dikkat çeken Haktan konuk olacak.
Sınırsız eğlence ve gerçek müziğin tek adresi Popstar Alaturka'da sıra final anına gelindiğinde yine nefesler tutulacak ve bu muhteşem yarışa ve büyük ödüle hangi ismin veda edeceği belirlenecek.
oo haktan geliyomuş vallaha yaşadık ebru ablayla bi düet yapar inşşşşşş
herkese selam! :happy0064 ben yeni üye oldum, coktandir istiyordum üye alimi durdurulmustu... anca gerceklesebildi..
ben her hafta popstar alaturkayi izliyorum, ilk basladigi günden beri!
yaklasik bir senedir bende acayip bir EBRU GüNDES fanligi basladi. :img-in_lo maglesef yurt disinda oldugum icin daha konserine fln gidemedim :icon_sorr
ama ayrica bütün jüri'yi seviyorum... artik bende sizinle görüslerimi burada aktif bir sekilde paylasacagim.. simdilik bukadar
hoscakalin
saygilar Gökhan
dişi-kartal
19-10-07, 16:57
Dilekçimgüzel paylaşımın için çok sağol canım..
Gökhan arkadaşım hoşgeldin aramıza Ebrucu olman beni çok sevindirdi bütün Ebrucular kardeşim,abim ablamdır YAŞASIN EBRU GÜNDEŞŞŞ:happy0064:happy0064:happy0064:img-in_lo:img-blush
gülşah_gkn
19-10-07, 19:25
herkese slmmm aramıza hoşgeldin gökhancım gökhanlara karşı zaafım var :img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2 ay bu hafta haktan geliomuş çok sevindim ses yıkılıyo yalnız haktan da :happy0064 yaaaaa gökhan özenim ne zaman gelicek:icon_sorr inşallah oda en yakın zaman da gelir:happy0064
herkese slmmm aramıza hoşgeldin gökhancım gökhanlara karşı zaafım var :img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2 ay bu hafta haktan geliomuş çok sevindim ses yıkılıyo yalnız haktan da :happy0064 yaaaaa gökhan özenim ne zaman gelicek:icon_sorr inşallah oda en yakın zaman da gelir:happy0064
tskler :img-wink: yaaa valla gökhan abi gelse süper olur. birde ebru ablayla düet yapsaa off ya:img-in_lo
neyse ben pazar aksamini iple cekiyorum, insallah ebru abla canli okur özletti sesini valla
Arkadaslar, hepimiz Osmantan ve Ebru ablanin beraberligine cok sevindik... su aralar her magazinde cikiyorlar. gecenlerde osmantanin ebru ablanin dekoltesini kapattirdigini iddia ettiler. sizce bu dogru olabilirmi? ebru gündes gecen hafta popstarda birkerecik gögüsdekoltesi giyimedi ve hemen böyle birsey cikti ortaya. ben inanmiyorum osmantanla bir ilgisi oldugunu. siz ne diyorsunuz bu konuya?
slmlar...
ya yok öle bişi medyanın saptırmasıdır o:img-icecr olay şu :
yarışmacı şebneme yapılan yorumlar sırasında (biliyorsunuz şebnem cesur bir bacak yırtmacı yapmıştı) işte o yorumlar sırasında ebru abla bende bir ara cozuttum açıyodum saçıodum zor topladım kendimi gibisinden bişi söledi hemen Bülent Hanım atladı "ama artık açamazsın:img-polic" dedi ve imalı bir biçimde osman abey(!) e baktı! bunun üzerine ebru abla eteğini birazkasti biçimde (espriyle karışık ve meydan okurcasına) havaya kaldırdı...çok komikti an!
olay bundan ibaret..yardımcı olabildiysem ne mutlu:happy0064
gülşah_gkn
20-10-07, 19:41
herkese slm yine kimsecikler yok:icon_sorr
çok boş bırakıyosunuz arkadaşlar burayı olmuyor bak
nerdesiniz ya
yarın akşam süper olacak kısmetse
konuklar süper hele haktanın sesi yorumu
fevkaladenin fevkinde lezzet ötesi
ve hüsnü şenlendirici bakalım orhan baba etik bulacakmı
son zamanlardaki yaşananlar konuşulursa merakla bekliyorum :img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2
ebrucu_büşraa
21-10-07, 01:17
GKN7 aramıza hoşgeldin ebru gündeş hayranı olmana çok sevindim..ee sevilmicek insan değilki ebru gündeş:img-in_lo
bu hafta çok güzel olucağa benziyor inşallah bu hafta şarkı söler ebru abla kaç haftadır hiç canlı şarkı sölemedi...:icon_sorr
selam arkadaslar
valla ben artik eskisi kadar izleyip yorum da yapamiyourm
cünkü pazar günü ayni saatde yeni bi dizi basladi
onu izliyorumm :D
tek sonlarina dogur izliyebiliyorum popstari
neyse
ama yinede begendiklerim
islam harun ersin orkun
millet, azz kaldiii:happy0064:happy0064
benim yarismadaki favorilerim zeyep, orkun ve gökhan
gecen hafta orkun son ikiye kalmisti umarim bu hafta gitmez.. su sesini kullanmayi ögrense süper olacak, bence gecen hafta gayet güzel söylemistiii
neyse görücez:img-wink:
ebru abla acaba bugün nasil bir elbiseyle cikacak karsimiza? eminim süper olacaktir:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
of ya, nezaman bitecek bu aci?:icon_sorr
terrörü bende lanetliyorum:mad72::mad72::mad72:
demek bu aksam popstar yok, üzülmedim dersem yalan olur... en azindan insanlari eglendirip güzel seyleri düsünmemize vesiyle olurdu
basimiz sagolsun, nur icinde yatsinlar... allahtan hepimize sabir diliyorum
saygilar,
gökhan
ebru_dilek_ebru
21-10-07, 14:10
bugün popstar alaturka %99 var arkadaşlarr..hem starda reklamlarda dönüyorr hemde yayın akışında görünüyorr...hemde dişi_kartal nickli arkadaşımız orkun abiye sormuş varmış bugün popstarrrrrrr
keske olmasa !!!
bu tür acili bi günümüzdee, eger program yayinlanirsa bence pek iyi oLmazz...
Sehitler Ölmez, Vatan Bölünmez !
valla ne yalan söyleyim popstarin olduguna sevindim...:happy0064
ama bu demek degildirki sehitlerimiz icin üzülmedim :icon_sorr
bakalim bugünki programda bizi hangi güzellikler bekleyecek?
EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU EBRU!!!!
gülşah_gkn
21-10-07, 19:46
arkadaşlar var dimi ya bende çok üzüldüm şehitlerimize yeter artık ya dökülen kanlar yeter:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon _sorr
gülşah_gkn
21-10-07, 19:55
arkadaşlar sanırım program yok bu akşam
saat 20.00 ı geçti canlı yayın haberler devam ediyor:sad53:
Diva Bülent Ersoy
http://img138.imageshack.us/img138/5504/f3b9f701f70b3947a8219cdkb1.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/7796/adszfh9.png
http://img138.imageshack.us/img138/4981/adsz2nf1.png
http://img138.imageshack.us/img138/4007/adsz7lk4.png
http://img138.imageshack.us/img138/9183/adsz10cw0.png
http://img138.imageshack.us/img138/8630/adsz13nd2.png
http://img122.imageshack.us/img122/2190/adsz12jq5.png
http://img138.imageshack.us/img138/3537/adsz14qd5.png
http://img122.imageshack.us/img122/9203/adsz18df4.png
http://img138.imageshack.us/img138/7644/adsz20lp1.png
Diva ve Kral
http://img151.imageshack.us/img151/7702/92004253rk4.png
Diva ve Kral
http://img87.imageshack.us/img87/6852/60964085qz9.png
Diva ve Kral
http://img87.imageshack.us/img87/8166/46196482px4.png
Diva ve Kral
http://img87.imageshack.us/img87/4967/20567497kx5.png
Diva ve Kral
http://img521.imageshack.us/img521/8415/2578339et0.jpg
Diva ve Kral
http://img151.imageshack.us/img151/161/2222222bz2.png
gülşah_gkn
22-10-07, 12:45
seyhan_la ellerine sağlık arkadaşım
eklediğin resimler ok güzel
bülent yengemiz harika çıkmış:img-grin2:img-grin2:img-grin2
orhan babada öle:img-wink::img-wink::img-wink:
harmaa2007
22-10-07, 17:04
Şimdi ne zaman olacak Popstar Alaturka?Bilen var mı?
Pazar günü olmadı. Bu hafta içi mi olacak yoksa bir dahaki pazar günü mü?
cok tsk seyhan_la... bülent hanimin en son resimdeki kiyafeti (pembeli) fevkalade... o aksam cok güzeldi.. ama zaten herzaman güzel giyiniyor.......
ins hafta cabuk gecer, pazari iple cekiyorum
cok tsk seyhan_la... bülent hanimin en son resimdeki kiyafeti (pembeli) fevkalade... o aksam cok güzeldi.. ama zaten herzaman güzel giyiniyor.......
ins hafta cabuk gecer, pazari iple cekiyorum
Sevgili GKN7, asıl ben teşekkür ederim göstermiş olduğunuz ilgi için.Diva,Kral,fantazi müziğin Kraliçesi Ebru Gündeş ve televizyon dünyasının bilirkişisi Armağan Çağlayan hepsi çok kaliteli ve güzeller.Ancak sitede Diva Bülent Ersoy Hanımefendinin resimleri azınlıktaydı.Divamızın büyük hayranı olarak ve Diva nezaman nerede ise orada olan bendenize düştü sanırım bu görev.Diva resimlerine devam edeceğim siz beğendiğiniz sürece.Saygılarımla.
Diva Bülent Ersoy zerafeti ve şıklığıyla herzaman 1 numara
http://img158.imageshack.us/img158/6048/24003070vt7.png
Diva bazen genç bir kız kadar cilveli,
http://img412.imageshack.us/img412/7660/45229017hi2.png
http://img132.imageshack.us/img132/2650/65065571vy4.png
Kendine güvenli,
http://img466.imageshack.us/img466/7622/adsz22bs3.png
Sevimli,
http://img248.imageshack.us/img248/5830/adsz23hr7.png
O bir DİVA,
http://img248.imageshack.us/img248/661/adsz24eg7.png
seyhan ellerine sagLik. cok güzel resimler
resimlere yorumlarinda ayri tad veriyo. sagoL
ben özellikle bülent ersoyun kiyafetlerine bayiliyorum yaff
seyhan_la valla süper!!
bilmiyorum ama üc dört senedir bülent hanimin giyinisi fln cok degisti, güzellesti.... o saclar, kiyafetler makyaji (zaten ebrumuzun tarzi) :happy0064
sesine zaten bayiliyorum... her hafta bir ebru birde bülentin sarki söylemesini bekliyorum.... zaten ebrumuda göremedim gecen hafta :img-in_lo:img-in_lo
ebrununda fotolari varmii?
slmlr gökhan
ebru_dilek_ebru
23-10-07, 21:17
bu hafta nasil bir program olacak, haberi olan varmiii?
yokk ama geçen haftaki programdır yani...hüsnü şenlendiricin olduğu grup ve haktan geliyordur büyük ihtimall
Diva Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan
http://img512.imageshack.us/img512/6608/88888888888io9.png
Diva Bülent Ersoy ile Armağan Çağlayan reklam arasında sohbet ederken,
http://img512.imageshack.us/img512/5250/9999999999999ta9.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/7616/2222222222222dx1.jpg
gülşah_gkn
24-10-07, 17:27
seyhan_la resimler çok güzel arkadaşım saolasın
ay armağan çağlayan iyiki saçlarını kestirmiş valla böyle daha hoş oldu:good:
http://img117.imageshack.us/img117/6307/gundessh3.png (http://imageshack.us)
nereye eklesim diye düsündüm sonunda buraya eklim dedim =))
gülşah_gkn
25-10-07, 13:35
FBuse paylaşımın için saolasın cnm
ebru gündeş yine her zaman ki gibi çok güzel çıkmış
osman tan hele çok tatlı
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
acaba konuklar aynımı bilen var mı:img-wink:
Ekrana çıkmaktan korkmuş
Popstar Alaturka yarışmasının açık sözlü jüri üyesi Armağan Çağlayan, ekrana çıkabilmek için psikoterapiye gittiğini söyledi.
Ekranlarda sözünü esirgemekten korkmayan Armağan Çağlayan'ın jüri üyeliği yapmadan önce ekrana çıkmaktan korktuğunu biliyor muydunuz?
Armağan Çağlayan, Türkmax'ta Hülya Avşar'ın sorularını yanıtladı. Çağlayan, jüri üyeliğine nasıl başladığını anlattı. 2,5 yıl boyunca işsiz gezdiğini söyleyen Çağlayan, Fatih Aksoy'un kendisine hazırlık elemanı olarak iş verdiğini anlattı. Armağan Çağlayan, bir anda Popstar Alaturka yarışması için jüri üyesi olmasının teklif edildiğini kendisinin de bunu kabul ettiğini vurguladı.
Ancak Çağlayan, ekrana çıkmaktan ilk zamanlar korktuğu için psiko-terapi gördüğünü itiraf etti. "Psikoterapiye gitmeseydim ekran önüne çıkamazdım. O kadar cesur değildim" diye konuşan Çağlayan bu durumun nedeni olarak kasabada büyümesini gösterdi.
Armağan Çağlayan, Hereke'de büyüdüğünü ve oradaki değerlerin şehirdeki değerlerden çok farklı olduğuna vurgu yaptı ve ilginç bir tespitte bulundu:
"Kasabadan kaçtım şehre geldim. Orada herkes beni tanıyor diye kaçtım. Ama şimdi şehre geldim burayı da kasabalaştırdım. Çünkü tüm Türkiye artık beni tanıyor."
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ
gülşah_gkn
26-10-07, 00:28
dena süpersin paylaşım için saol arkadaşım şimdiki haliyle kıyaslarsak armağan çağlayanı kim nanır psikoterapiye gittiğine çok şaşırdım demekki zaman la açılıyor insanlar:good::good::good::good::good:
ebru_dilek_ebru
26-10-07, 07:28
FBuse paylaşımın için saolasın cnm
ebru gündeş yine her zaman ki gibi çok güzel çıkmış
osman tan hele çok tatlı
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
acaba konuklar aynımı bilen var mı:img-wink:
konuk yok galib reklamıı gördüm sadece orhan gencebay barış şarkıları söyleyecek dedi konukları söylemedi..ee doğru o anlaşma geçen hafta içindi bu hafta işleri vardırrr..ayy olsun belki ebruda şarkıya katılırr:happy0064
Haber için teşekkürler Dena..evet Armağan Bey ekrana çıktığında ilk zamanlar pikoterapi görüyordu..ama sadece ekrana çıktığı için korktuğunda değil..çünkü ekrana çıkmadan 3 sene evvel de görüyormuş..yani buradan çıkaracağımız sonuç şu ki Armağan Bey 3 sne boyunca psikoterapi görmüş...Aslında o kadar duygusal bir insan ki...inanmayacaksınız ama çoğu şeyi içine atan bir insan..ve ekranda göründüğünden daha -insan..-ve bana (bize) hep soruyorlar (sorarlar) neresini seviyorsun bu adamın diye..işte o soranlar sadece ekranda gördüğünü soran insanlar..ve ben bir insanı sevebilmek için anlamak grektiğini düşünenlerdenim..ve ben Armağan Bey'in gözünün içine baktığımda o kadar derin şeyler anlıyorum ki...haa sorunun cevabına gelince, artık şöyle cevaplıyorum:
-Sizin bilmediğiniz yönlerini biliyorum! ve onun için seviyorum ..
sizcede iyi bir cevap değil mi??bulunduğum durumu iyi anlatan bir cevap değil mi?:img-wink::img-blush
ebru_dilek_ebru
26-10-07, 15:44
Haber için teşekkürler Dena..evet Armağan Bey ekrana çıktığında ilk zamanlar pikoterapi görüyordu..ama sadece ekrana çıktığı için korktuğunda değil..çünkü ekrana çıkmadan 3 sene evvel de görüyormuş..yani buradan çıkaracağımız sonuç şu ki Armağan Bey 3 sne boyunca psikoterapi görmüş...Aslında o kadar duygusal bir insan ki...inanmayacaksınız ama çoğu şeyi içine atan bir insan..ve ekranda göründüğünden daha -insan..-ve bana (bize) hep soruyorlar (sorarlar) neresini seviyorsun bu adamın diye..işte o soranlar sadece ekranda gördüğünü soran insanlar..ve ben bir insanı sevebilmek için anlamak grektiğini düşünenlerdenim..ve ben Armağan Bey'in gözünün içine baktığımda o kadar derin şeyler anlıyorum ki...haa sorunun cevabına gelince, artık şöyle cevaplıyorum:
-Sizin bilmediğiniz yönlerini biliyorum! ve onun için seviyorum ..
sizcede iyi bir cevap değil mi??bulunduğum durumu iyi anlatan bir cevap değil mi?:img-wink::img-blush
bu soruyu genelde hepimize soruyorlar galiba....bizde böyle sorduklarında sadecee
"ANLATILMAZ,YAŞANIR"diyoruzz:img-in_lo
ebru_dilek_ebru
26-10-07, 17:19
Selçuk Tekay ve orkestrasının muhteşem müzik şovu ile başlayacak olan gece, birbirinden yetenekli 10 yarışmacının seslendireceği eserlerle devam edecek.
Orhan Gencebay barış şarkıları seslendiricekmiş...
Dena çok teşekkürler ve diğer bütün haberler için de teşekkürler :).mona sax iyi cevap çok doğru yazmışsın;):happy0064 Orhan Gencebay'ı da tebrik ettim ne güzel ..
(uzun zamandır girmeyince özlemişim burayı;))
hoşgeldin derin384..uzun zamndır yoktun ozmn inşallah uzun zamn var olursun!!:img-wink:
evet popstar alaturkamıza 1 kala...eminim ben ve benim gibiler heyecnla bekliyordur...inşallah bir aksilik olmaz da güzel geçer...:img-yes:
harmaa2007
28-10-07, 20:07
Merhaba!
Programa çok az kaldı
Umarım bu hafta herkes güzel bi performans sergiler.Ayrıca umarım herkes sabit şekilde aynı tarz söylemek yerine daha önceki haftalardan farklı bir şey söylerler (yani geçen hafta halk müziği okuduysa bu hafta da aynı tarzda okumaz)
gülşah_gkn
29-10-07, 01:13
http://img137.imageshack.us/img137/9159/collage42pz7.jpg
Siralama, Yarismaci, Jüri-Puan, Eserler:
1) 112 Zeynep (40)
- Memleketim
- Ben Seni Sevdigimi Taslara Bildirdim
2) 107 Gökhan (37)
- Kara Cadir Is Mi Tutar
- Yemin Ettim
3) 111 Orkun (40) :happy0064:happy0064
- Hastane Önünde Incir Agaci
- Söyleyin
4) 109 Harun (40)
- Burasi Mustur
- Özledim, Teninin Kokusunu Özledim
5) 103 Birol (38)
- Calin Davullari
- Kacak
6) 113 Umut (28)
- Havar Havar
- Anladim
7) 101 Ahmet (33)
- Uzun Hava
- Bir Beyaz Mendil
8) 105 Ersin (28)
- Kara Gözlüm Efkarlanma, Gül Gayri
- Kaderimin Oyunu
9) 106 Özlem (29)
- Askerde Simdi
- Asksam Oldu Ben Hüzünlendim Yine
10)115Islam (29) bye bu hafta veda eden yarismaci oldu
- Hasretinle Yandi Gönlüm
- Neredesin Sen
gülşah_gkn
29-10-07, 13:11
herkese slmm bişiy değil gökhan beğenmene sevindin
kim elendi acaba dün gece sonuna kadar izleyemedim:icon_sorr:icon_sorr
gülşah_gkn
29-10-07, 13:14
islam mı elendi :icon_sorr:icon_sorr
ama doğru bir karar olmuş bence :sad53::sad53:
:sad53::sad53::sad53:
ebru_dilek_ebru
29-10-07, 13:19
islam elendi yapmış olduğu çok yanlış bi davranışdıı..isabet olmuşş ..1. olurken bişey yok elenince ağzına ne gelirse söyle ,ayıpp valla
ebru_dilek_ebru
29-10-07, 13:31
ben zaten elenicem diyince bülent hanımda 1. olunca birşey söylemiyorsunuzda sonlara kalınca niye böyle yapıyorsunuz gibisinden bişey söyledi.islamda beni istemeyen bir kişi var burda dedi..bülent iyice sinirlendii.söyle isim ver dedi..islamda sevim emreyi gösterdii..orhan gencebay çok kötü oldu ordaa..ebru ablada elini tuttu sakinleştirmeye çalışıyo falan sonra elendi zatenn..tabi doğrusu nedir olayın bilemeyizz
Holy Spirit
29-10-07, 13:32
"Zaten surada bir abla var, basindan beri beni istemedi" dedi.
Anladigima göre "abla" diye gösterdigi Sevim Emre'ydi.
Orhan Baba hic reksiyon göstermedi.
Bülent Ersoy acti agzini yumdu gözünü.
Islam uygun bir hareket yapmadi bence
hoşgeldin derin384..uzun zamndır yoktun ozmn inşallah uzun zamn var olursun!!:img-wink:
evet popstar alaturkamıza 1 kala...eminim ben ve benim gibiler heyecnla bekliyordur...inşallah bir aksilik olmaz da güzel geçer...:img-yes:hoşbulduk canım arasıra bakabilirim galiba :img-yes:evet eminim o an bende heyecanla bekliyordum şimdi de 7.haftayı heyecanla bekliyorum:img-wink:genelinde güzel bir program oldu diye düşünüyorum bu hafta için anlaşılamamaları filan çıkardığımızda tabiki:img-wink:
program çok güzeldi ama keşke sonunda o tatsızlık olmasaydı :( kafamda soru işaretleri kaldı açıkçası...ama şu da bir gerçek ki islam on iki yi hakketmedi bence..tabi siz ne düşünürsünüz bilmem..ben dün akş** ersin in elenmesini istedim ve o elenir diye düşündüm..bu arad Armağan Bey yine formundaydı tüm asaleti ve sempatikliği üstündeydi.Jürimiz iyi di akş**...hatta programın geneli iyiydi ama keşke onunda o olay olmasaydı!:icon_whis
arkadaslar, ben sevim emre ve islamin arasinda olmasi gereken baglantiyi göremiyorum.....
ayrica bence bülent hanim cok güzel konustu :good:
arkadaslar, ben sevim emre ve islamin arasinda olmasi gereken baglantiyi göremiyorum.....
ayrica bence bülent hanim cok güzel konustu :good:
arkadaşım sana katılıyorum fakat insan düşünmeden yapamıyor...aman neyse inşallah aralarında hallederler..ne yazık ki yakışıkız bir hareketti İslam'ın yaptığı.."Şu Abla -ve ya- Hanım" diye göstermesi falan...:img-cool2Jüri ve Osman tan gereğini yaptı diye düşünüyorum..:img-polic
program çok güzeldi ama keşke sonunda o tatsızlık olmasaydı :( kafamda soru işaretleri kaldı açıkçası...ama şu da bir gerçek ki islam on iki yi hakketmedi bence..tabi siz ne düşünürsünüz bilmem..ben dün akşam ersin in elenmesini istedim ve o elenir diye düşündüm..bu arad Armağan Bey yine formundaydı tüm asaleti ve sempatikliği üstündeydi.Jürimiz iyi di akşam...hatta programın geneli iyiydi ama keşke onunda o olay olmasaydı!:icon_whis
nasi haketmedi?
bence sonuna kadar hak etti
elenmis duyduguma göre iki haftadir izliyemiyodum .
üzüldüm acikcasi
bosu bosuna sevim hanima bisi demez isLam
muhakkak bi bildigi vardir
"Zaten surada bir abla var, basindan beri beni istemedi" dedi.
Anladigima göre "abla" diye gösterdigi Sevim Emre'ydi.
Orhan Baba hic reksiyon göstermedi.
Bülent Ersoy acti agzini yumdu gözünü.
Islam uygun bir hareket yapmadi bence
"abla" demesinde ne kötülük var anlamadim??
hanimmi demesi gerekiyo iLLe
daha öncede yazdigim gibi bosu bosuna konusmamistir isLam
Siralama, Yarismaci, Jüri-Puan, Eserler:
1) 112 Zeynep (40)
- Memleketim
- Ben Seni Sevdigimi Taslara Bildirdim
2) 107 Gökhan (37)
- Kara Cadir Is Mi Tutar
- Yemin Ettim
3) 111 Orkun (40) :happy0064:happy0064
- Hastane Önünde Incir Agaci
- Söyleyin
4) 109 Harun (40)
- Burasi Mustur
- Özledim, Teninin Kokusunu Özledim
5) 103 Birol (38)
- Calin Davullari
- Kacak
6) 113 Umut (28)
- Havar Havar
- Anladim
7) 101 Ahmet (33)
- Uzun Hava
- Bir Beyaz Mendil
8) 105 Ersin (28)
- Kara Gözlüm Efkarlanma, Gül Gayri
- Kaderimin Oyunu
9) 106 Özlem (29)
- Askerde Simdi
- Asksam Oldu Ben Hüzünlendim Yine
10)115Islam (29) bye
- Hasretinle Yandi Gönlüm
- Neredesin Sen
bilgiler icin sagOL arkadasim
islamdan önce elenmesi gerekenler vardi
sana katiliyorum:img-wink:
orkun muhtesemdi dün askam yaa...
ebru ablamizin sarkisini negüzel seslendirdi öyle...
dikkat ettinizmi acayip cok konsantre oldu söyleyin'i okurken
10tane oy gönderdim valla :happy0064 helal olsun
http://img50.imageshack.us/img50/1508/a2ni4.png
http://img180.imageshack.us/img180/1855/a3lw1.png
http://img240.imageshack.us/img240/3950/a4xy7.png
http://img70.imageshack.us/img70/3086/a5mi5.png
http://img180.imageshack.us/img180/3337/a6uj0.png
http://img221.imageshack.us/img221/2852/a7ja6.png
http://img221.imageshack.us/img221/9195/a8dy6.png
http://img180.imageshack.us/img180/4605/a11bw0.png
http://img180.imageshack.us/img180/9555/areb1ut1.png
http://img110.imageshack.us/img110/8920/e1yi8.png
http://img110.imageshack.us/img110/5871/e3lo7.png
http://img180.imageshack.us/img180/4166/e2ll0.png
http://img110.imageshack.us/img110/3429/e5zf1.png
http://img220.imageshack.us/img220/1797/e4cg7.png
http://img110.imageshack.us/img110/2862/e8cd0.png
http://img265.imageshack.us/img265/6392/e11by9.png
http://img267.imageshack.us/img267/5166/e12qi6.png
http://img89.imageshack.us/img89/2858/ersin1ed5.png
http://img231.imageshack.us/img231/8374/ersin2ys0.png
http://img231.imageshack.us/img231/5614/ersin3kt2.png
http://img231.imageshack.us/img231/576/h1zr7.png
http://img146.imageshack.us/img146/2931/h2pd1.png
http://img231.imageshack.us/img231/2451/is1eh1.png
http://img137.imageshack.us/img137/9341/is2gs5.png
http://img139.imageshack.us/img139/9420/is3xm1.png
http://img146.imageshack.us/img146/750/is5xw5.png
resimler cok ügzel ellerine saglik melisim
ersin herzamanki gibi cok yakisikli :D
http://img233.imageshack.us/img233/6759/umut1tx0.png
http://img146.imageshack.us/img146/4945/umut2zv3.png
http://img233.imageshack.us/img233/6678/umut3ws4.png
http://img146.imageshack.us/img146/7004/umut4lv0.png
http://img222.imageshack.us/img222/8192/zeynep1hf0.png
http://img221.imageshack.us/img221/1639/zeynep2zq3.png
http://img233.imageshack.us/img233/7253/zeynep3yi6.png
http://img225.imageshack.us/img225/1189/o1aq7.png
http://img337.imageshack.us/img337/6591/o2qa7.png
http://img337.imageshack.us/img337/7360/obgu2.png
http://img57.imageshack.us/img57/5922/orkun1ib2.png
http://img337.imageshack.us/img337/7841/b1sz2.png
http://img250.imageshack.us/img250/6971/g1wb6.png
http://img509.imageshack.us/img509/1153/g2de5.png
http://img222.imageshack.us/img222/6228/zlem1rd7.png
http://img232.imageshack.us/img232/641/eleme1ax4.png
http://img222.imageshack.us/img222/5695/eleme2tl2.png
http://img91.imageshack.us/img91/7195/os1ng0.png
http://img511.imageshack.us/img511/1782/os2hf8.png
http://img91.imageshack.us/img91/747/os3ax4.png
http://img221.imageshack.us/img221/7430/os4la5.png
http://img91.imageshack.us/img91/8520/os5vm7.png
Popstar Alaturka'da gerginlik
Star TV'de yayınlanan Popstar Alaturka'da tam anlamıyla bir gerilim vardı, gerginlik yarışmanın eleme bölümünde yaşandı.
Osmantan Erkır'ın sunduğu ve jüri üyeliklerini Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Armağan Çağlayan'ın yaptığı yarışmanın eleme bölümünde tam anlamıyla sinirler gerildi. Bu gerilimin nedeni ise İslam isimli yarışmacının söyledikleriydi.
Son ikiye İslam ile Özlem isimli yarışmacılar kalmıştı. Osmantan Erkır İslam'a 'Neden böyle oldu' diye sorduğunda; "Ben gitmek istiyorum. 3 Kez birinci, 1 kez e ikinci oldum. Ben fakir biri olabilirim, beni burada istemeyenler var" deyinde herkes şaşkınlığa uğradı.
Osmantan Erkır konuyu kapatmaya çalışsa da araya giren Bülent Ersoy "Kim istemiyor açıkla, bunu neye göre söylüyorsun" deyince yarışmacı "Siz istediniz ben de söylüyorum" diyerek eliyle seyircilerin arasındaki bir kişiyi göstererek "Bu abla benim burada olmamı istemiyor" dedi. Yarışmacının gösterdiği kişi ekrana getirilmedi. Ekran başındaki herkes bu kişinim kim olduğunu merak ederken Bülent Ersoy'un konuşması ismi de açık etmiş oldu. Bu isim Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre idi. Tartışma sırasında Sevim Emre'nin görüntüsdünün ekrana getirilmemesi sansür olarak değerlendirildi.
Bu açıklamanın ardından ise bütün jüri üyelerinden İslam'a tepki geldi. Sevim Emre'nin yarışmada bir dahli olmadığı sert şekilde belirtildi. Osmantan Erkır da yarışmacıya sert çıktı; "Bu senin yaptığın çok ayıp"...
Yarışma sonunda elenen kişinin de İslam olduğu açıklandı. İslam adını duyar duymaz arkadaşlarıyla dahi vedalaşmadan stüdyoyu terketti. Bu gelişmeler üzerine Orhan Gencebay'ın da gerildiği gözlendi.
Telavizyo Gazetesi
gülşah_gkn
30-10-07, 00:43
melisacım ellerine sağlık yie döktürmüşsün arkadaşım :img-wink:
özgeyi seni ve yareni buralarda daha çk görmek isteriz:img-wink:
Holy Spirit
30-10-07, 11:30
Selam,
Allah Allah, ne oldu acaba da böyle meseleler cikti?
Arkadaslar bir sorum var:
Gecen yarismada (PopstarAlaturka Best) Sahin Özer'in basta Utku olmak üzere birkac yarismaciya kaset yapacagi ilan edilmisti.
Sonrasinda ne oldu, kasetler yayinlandi mi?
Ilkay'dan haberi olan var mi? Albüm falan yapacak mi?
Gecen yarismada (PopstarAlaturka Best) Sahin Özer'in basta Utku olmak üzere birkac yarismaciya kaset yapacagi ilan edilmisti.
Sonrasinda ne oldu, kasetler yayinlandi mi?
Ilkay'dan haberi olan var mi? Albüm falan yapacak mi?
herkese merhabalar...
bu aralar çok yoğunum her nekadar buraya yazamasamda takip ediyorum..
evet arkadaşım şahin özer utku, erkan ve ayşene albüm yapacağını söylemişti ama sadece erkan ve utkuya yapacakmış ve en son aldığım habere göre utkununkine henüz başlanmamıştı..
ilkay ablamınkine ise az kaldı..hayırlısıyla yakın bir zamanda kavuşacağız özlediğimiz o sese..
ayrıca birde tamercimin var oda başladı çalışmalara büyük ihtimalle herhangi bir aksilki olmazsa kasımda çıkacak albümü...
hepinize sevgiler arkadaşlarr sağlıcakla kalın...ayrıca geçmiş cumhuriyet bayramınızı kutlarım...:img-wink:
Holy Spirit
30-10-07, 12:35
Ilkay'in yapacagini söyledigin albümünü cok merak ediyorum.
Ben cok begenmistim Ilkay'in sesini.
Aysen'e niye albüm yapilmiyor haberin var mi?
Ilkay'in yapacagini söyledigin albümünü cok merak ediyorum.
Ben cok begenmistim Ilkay'in sesini.
Aysen'e niye albüm yapilmiyor haberin var mi?
bizde çok merak ediyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz...bu arada albüm nostalji arabesk severleri için müthiş bir süpriz olacak...
ayşene gelince bende bilmiyorum niye yapılmıyor ama sanırım anlaşamamışlardır başka açıklaması olamayacağına göre...
ayrıca tamer ve ilkay fanları tamerin ve ilkayın sitesine bekleriz..tamer ve ilkay hakkındaki son haberler ve resimleri malum sitelerinde bulabilirsiniz... link isteyenler öm atsın lütfen....:img-wink:
Öncelikle Melisçim reimler için çok teşekkürler cnm! ellerine sağlık!
Bölüm sorumlusundan özür dilerim kuralı biliyorum fakat dalgınlığıma geldi sanırsam:icon_sorr
Evet İslam'ın yaptığı hareket çirkindi..zaten olaylar bu gün dobra dobra da açığa çıktı diye düşünüyorum..İşin ucunda reklam ve hazımsızlık var..Özge'nin dediğine katılıyorum İslam'dan önce elenmesi gereknler vardı..son iki yi haketmemiştim..ama son anda çıkan olay iyi ki de elenmiş dedirtti çünkü programın iç huzuru bozulacaktı..neyse keşke reklam uğruna yapılmasaydı..son ikiye kalmanın verdiği stresi tahmin edebiliyoruz ama o şekilde bir suçlama çirkindi..her ne olursa olsun orada Sevim Emre'nin sözü geçmiyor..Zaten orhan baba da sevim hanıma baya bi kızmış..sevim hanım gözyaşı dökmüş..böyle bir şey yok diye falan..olsa bile orada İslamı destekleyen koruyp kollayan bir jüri var ve halk var..yine söylüyorum bence kötü bir hareketti keşke olmasaydı:icon_whis
Selam arkadaslar,
bakiyorum hepiniz Islamin olayina sinirlenmisinz. Bundan bahsediyorsunuz su anda. Aslinda dogru iyi olmayan bir hareketti. Elenmeside tam isabet oldu bence. Öteki yarismacilara göre de zaten sesi kiyaslanamazdi. Iyiki elendi. Öteki yarismacilarin yorumlari hakkinda konusmaya ne dersiniz? Bence cok güzel yorumlar oldu. Zevkle izledim. Fakat malum sitede ne yazikki hala o yorumlarin videolari hala yok. Olsaydi iyi olurdu....
hoşgeldin arkadaşım..evet haklısın İslam'ın sesi diğer yarışmacılarla kıyaslanamazdı çünkü çok farklıydı..çok değişik bir ses tonu vardı ve açıkçası benim içimi titretiyordu..! diğer yarışmacılardan orkunu beğeniyorum..yalnız çok heyecanlı..haftadan hftaya biraz azalıyor ama yetmiyor..şöle sakin askin bi performans sergilese orayı allah allaha kaldırabileceğini düşünüyorum:img-icecr
bende su simdi kalan yarismacilardan birolu begeniyorum. gecen pazara kadar onun bu sezonda birinci olmasi kanatindaydim. Fakat Orkunu bu hafta dinledikten sonra düsüncem tamamen degisti. Süüüüper okudu. Gecen haftalarda yaptigi hatalarin hic biri yoktu. Eger ilerde yorumlari hep böyle kalirsa. Birinci olabilir. Hele hele öteki yarismacilara görede sahneyede süper yakisiyor.
...hatta ve hatta Orkunda öyle bir yetenek var ki bence eger gercekten hatasiz okumus olsa, hani Bülent Ersoyun meshur kiyafetlerinin yere atmasi varya sarkinin süper okundugu zaman. Bence Orkunun güzel bir yorumunda bunu yapmasina az kalmistir. :-D Yeterki söyle damardan bir sarki secsin. Bak o zaman sen dolu dolu 40 puana... :-D
bende su simdi kalan yarismacilardan birolu begeniyorum. gecen pazara kadar onun bu sezonda birinci olmasi kanatindaydim. Fakat Orkunu bu hafta dinledikten sonra düsüncem tamamen degisti. Süüüüper okudu. Gecen haftalarda yaptigi hatalarin hic biri yoktu. Eger ilerde yorumlari hep böyle kalirsa. Birinci olabilir. Hele hele öteki yarismacilara görede sahneyede süper yakisiyor.
...hatta ve hatta Orkunda öyle bir yetenek var ki bence eger gercekten hatasiz okumus olsa, hani Bülent Ersoyun meshur kiyafetlerinin yere atmasi varya sarkinin süper okundugu zaman. Bence Orkunun güzel bir yorumunda bunu yapmasina az kalmistir. :-D Yeterki söyle damardan bir sarki secsin. Bak o zaman sen dolu dolu 40 puana... :-D
sana katiliyorum! ben orkunu ilk günden beri cok begeniyorum... ama bu hafta daha bir mükemmeldi valla :happy0064:happy0064:happy0064 40puan ve 10ten mesajim'da helal olsun orkun abiye
!! Elyf !!
01-11-07, 08:55
http://img518.imageshack.us/img518/337/pathv2.jpg (http://imageshack.us)
ebru_dilek_ebru
01-11-07, 17:51
Selçuk Tekay ve orkestrasının muhteşem müzik şovu ile başlayacak olan programın bu haftaki konsepti, yarışmacıların vtr olarak yayınlanacak hayat öyküleri. Bu hafta Popstar Alaturka’nın sahnesine grup Jazz Bazz konuk oluyor.
4 Kasım Pazar 20:00 / canlı
Iyi aksamlar, eger o zaman pazar günü yarismacilarin hayatlarindan görüntüler göstereceklerse ne güzel. Onlari daha yakindan tanimis oluruz böylelikle... Süperrrr... Sabirsizlikla bekleyecegim...:happy0064
ve arkadaşlar bu pazar tamerde alaturkadaaaaa:happy0064:happy0064
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 cooook sevindim yaa!!
pazar gününü bekleyemez oldum bu haberi okuyunca!
önceki postarda benim favorim TAMERdi
bukezde ORKUN!!
haber icin tsk
gülşah_gkn
02-11-07, 00:28
ooooo tamer var demek bu hafta çok sevindim:happy0064
eski yarışmacılar gelse keşke her hafta:icon_sorr
özellikle armağan :icon_sorr lütfen duyun sesimi armağan da gelsin gerçi osman tan ilerleyen haftalarda çağıraktı armağanı:happy0064
ve lütfen gökhan özen de gelsinnn:happy0064:happy0064
http://img337.imageshack.us/img337/9595/adsz38my1.png
http://img337.imageshack.us/img337/2523/18fw4.png
http://img204.imageshack.us/img204/6735/12kp3.png
http://img117.imageshack.us/img117/4669/13zd6.png
http://img204.imageshack.us/img204/7990/14mh8.png
http://img152.imageshack.us/img152/4424/adsz39ix6.png
http://img204.imageshack.us/img204/6308/16qo0.png
http://img117.imageshack.us/img117/8953/19cs0.png
http://img337.imageshack.us/img337/8665/adsz37fx3.png
Selam herkese! bye
Bu hafta programı sonuna kadar izleyemedim yine. Neler olmuş finalde neler. İslamın elenmesine çok şaşırdım, çok tutulduğunu sanıyordum. Eğer sonunda böyle bir ithamda bulunduysa ayıp etmiş demektir. Bu durumda bi bakıma elendiği iyi olmuş, aksi halde bir huzursuzluk hakim olurdu.
Benim bu yarışmada favorim Gökhan oldu!! Çok güzel söylüyor ama jüri sahne duruşuna taktı, böyle devam ederse puan kaybedebilir belkide. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bilmem ama bana göre en başta ses önemli, sağlam bir ses lazım daha sonra görüntü gelir! Evet sahne de önemli, bir sanatcı sahneyi de kullanabilmesi lazım, izleyiciyle iletişim önmeli fakat ses kalitesi olmadığında görüntüyü ben ne yapayım??? Kısa süre sonra gündem’den düşer zaten. Sonradan sahne duruşunu öğrenilmediği de ne malum, elbette birşeyler öğrenilir bence. Evet belkide baştan yetenekli olanlar da vardır, ama hiç olmicak diye de birşey yok bence. Ebru Gündeş çok güzel ifade ediyor bunu: Önce ses! Gerisi gelir! Azına sağlık. :img-yes:
Benim favorit yarışmacım dediğim gibi Gökhan ama son programda en güzel söyleyen Harun oldu! Şarkı seçimini çok beğendim ve çok güzel seslendirdi.
Orkun’un da sesini beğenmiştim ilk başta ama son iki haftadır baya kötü söylemişti! Az puan vermekte çok haklıydı jüri. Bu sefer toparlanmış ve iki şarkıyı da güzel söyledi buna çok sevindim, umarım böyle devam eder. Sahne duruşu iyi olan tek yarışmacı ayrıca.
Zeynep’de güzel söylüyor birinci olmasına şaşırmadım, herhalde uzun süre yarışmada kalır.
Büyük ihtimalle bu kez Özlem yarışmadan ayrılmak zorunda kalır!
Bu arada bu seferki büyük ödül ne arkadaşlar bilen var mı! Para mı veriliyor yoksa ev mi?
melis_114 yarışmacı resimleri için ve seyhan_la diva resimleri için teşekkürler! Sayenizde biraz renklenmiş başlık.
Ayrıca !!Elif!! haber için teşekkürler.
ooooo tamer var demek bu hafta çok sevindim:happy0064
eski yarışmacılar gelse keşke her hafta:icon_sorr
özellikle armağan :icon_sorr lütfen duyun sesimi armağan da gelsin gerçi osman tan ilerleyen haftalarda çağıraktı armağanı:happy0064
ve lütfen gökhan özen de gelsinnn:happy0064:happy0064
Bu hafta renkli bir program olacak anlaşılan bende merakla bekliyorum. Tameri bende çok beğenmiştim, konuk olacağına sevindim.
Eski yarışmacılar gibisi yok malesef ... her zaman ilkler güzeldir. Armağan'ın sesi kimsede yok, konuk olmasını bende çok istiyorum. Osman Tan bir gün davet edeceğini söylemişti ama bekliyoruz hala. :icon_sorr Belkide en sona bırakıyordur. gelmişken Okan da gelse barı :icon_whis
ebru_dilek_ebru
03-11-07, 16:00
ben de ilkay ablanın gelmesini o kadar çok istiyorum ki ebru ablayla bi düet yapmasınıı ortalığı kasıp kavurmasını görmek çok güzel olurdu...ama ilkayy ablanın gelmeyeciğini adım gibi biliyorumm....
Arkadaşlar ben daha yeni üye oldum buraya.herkes tavsiye etti.öncellikler ben bu son yarışmaları izleyemedim.ben bi OKAN taraftarıydım ve halada öleyim.ve burdada okan taraftarları var diye duydum.öncelikle ilgilenen varsa ^^OKAN cuma cumartesi ETİLER OSMANCIK ta çıkmaya başlamış^^...valla ben dün gittim dinlemeye gerçekten okadar çok eylendiriyo ki herkese tavsiye ederim.türk sanat müziği,pop,fantazi herşey herşey var.OKAN hayranlarına duyrulur!!!!okan resimlerinden varsa koyarmısınız?buraya nasıl resım atılıyo bılgılendırırsenız sevınırım çünkü okanın osmancık barda çekılmiş müthiş fotografları var...
Arkadaşlar ben daha yeni üye oldum buraya.herkes tavsiye etti.öncellikler ben bu son yarışmaları izleyemedim.ben bi OKAN taraftarıydım ve halada öleyim.ve burdada okan taraftarları var diye duydum.öncelikle ilgilenen varsa ^^OKAN cuma cumartesi ETİLER OSMANCIK ta çıkmaya başlamış^^...valla ben dün gittim dinlemeye gerçekten okadar çok eylendiriyo ki herkese tavsiye ederim.türk sanat müziği,pop,fantazi herşey herşey var.OKAN hayranlarına duyrulur!!!!okan resimlerinden varsa koyarmısınız?buraya nasıl resım atılıyo bılgılendırırsenız sevınırım çünkü okanın osmancık barda çekılmiş müthiş fotografları var...
aramiza hosgeldin kuzukuzu
iyi günler arkadaslar
bugünün ilk yorumu benden gelmesinin sevinciyle hemen yazayim dedim. dün yine gercektende güzel bir program izledik. fakat sonuclar aciklaninca resmen soke oldum. bilmem bana hak veren olurmu. bu nasil bir sonuctu. türk halki artik müzige kulak vermiyormus. nasil olurda iyi sesler sona kalir. hala inanamiyorum. bir an birol veya orkun elenecek diye resmen korktum. o kadar müthis okudularki. ya nasil olur onlar sonlarda kalirlar. tamam birinciye yani gökhana diyecek sözüm yok. resmen sahnenin tozunu attirdi. müthisdi. ama mesela ersinin sesi. yahu resmen sesi cikmiyordu. nasil olurdu o kolaylikla kalir. veya özlem. kiz halk müziginden baska bir sey söylemiyorki. bir kac isim daha var sonlara kalan yarismacalara göre daha kötülerdi. yani kötü demek istemiyorum onlara. ama sona kalan yarismacilara göre daha iyi degillerdi. tabi bu benim sahsi görüsüm. ahmetin elenmesi cok yanlisda degildi. ama demeliyimki gercekten cok güzel bir konusma yapti ve arkadasi birolun kalmasi istegini belirtti. ama yine ve yine belirtmek istiyorumki: neden jüriden tam puan alan ve hakkeden yarismacilar sona kaliyor. bunu hala kavramis degilim. umarim finalde birol, orkun ve gäkhan kalirlar. eger böyle olmazsa bence halkin müzik anlayisi bitmis diyorum. tabi dedigim gibi bu benim düsüncem. herkezin müzik zevki ve anlayisi farklidir…. ama ciddi ciddi sinirlendim. bülent ersoyunda sonuclara sinirlenmesine tamamen hak veriyorum… iyi yorumlar…
Herkese Selam!
Dünkü Final baya heyecanlıydı. Uzun zaman sonra sonuçlar açıklayana kadar bekledim. Bir an Birolun gerçekten eleneceğini sandım. Bület hanım kendini parçaladı orda musikiye saygısızlık diye, bi bakıma doğruda çünkü şarkıyı çok güzel söyledi, ama herkesin sevki farklı olabilir tabi. Ama sona kalması belkide o kadar şaşılcak bir durum değildi çünkü en son söyledi ve arada oylama yapmaya pek zaman kalmadı. Sona kalan yarışmacılar pek seyredilmiyordur belki, çünkü yarışmada bir hayli uzun sürüyor. Bütün bunlar puanlamayı etkiliyordur bana göre.
Bu haftanın sıralaması şöyleydi yanılmıyorsam:
1. Gökhan :good: :happy0064
2. Harun :good:
3. Umut
4. Ersin
5. Özlem
6. Zeynep
7. Orkun
8. Birol
Ahmet elendi bye
Gökhan'ın birinci olmasına çok sevindim, harika söyledi. Harun'u da çok beğeniyorum...umarım daha uzun kalırlar yarışmada. :img-yes:
Bu hafta Özlem elenir diye düşünmüştüm ama öyle olmadı, şaşırdım doğrusu. Halk müsiği dışında başka dalda başarılı olacağını sanmıyorum.
Zeynep daha ön sıralarda yer alır diye düşünmüştüm ama olmadı...
Bu hafta yarışmacıların hayat hikayelerini öğrenebilmemiz güzel bir ayrıntıydı ama bana göre bazı konularda çok fazla tartışıldı. Armağan her yarışmacıda birşey buldu yanı...o kadar ince ayrıntıya ne gerek var? Örneğin Özlem ve dekolde konusu sıktı...
Bu hafta eski yarışmacılardan Tamer'in konuk olacağını öğrenince sevinmiştim, benim favorit yarışmacılarındandı. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama acıkcası performansını pek beğenmedim dün. Yarışmadayken daha güzel söylüyordu gibi. Bana söyleyiş tarzı farklı geldi bilmiyorum...:icon_sorr
dişi-kartal
05-11-07, 15:06
Selamlar;
Dün Tamer abicim konuk olduğu içim mkm'ye canlı izlemeye gittim.Bence Tamer abimin performansı muhteşemdi bütün milleti ayağa kaldırdı orda.Mikrofondada teknik sorun varmış zaten.Gece boyunca Tamer abimin tebrik telefonları susmadı millet çok beğenmiş:img-yes:.Gelelim geceye bu hafta en çok beğendiğim Gökan ve Orkun oldu.Hayat hikayelerini anlattıkları çok iyi oldu.Mesela ben Orkun abinin evlenip boşandığını bide oğlu olduğunu duyunca şok oldum.Ebeu ablacım bi harikaydı zaten saçı başı ve kıyafetiyle şarkılarına dicek söz yok zaten:img-yes:.Diva çok hoştu dün bir genç kız gibiydi saçı başı kıyafeti çok yakışmış.Orhan baba zaten mütavazi bir insan her zman şık.Armağan Çağlayan adamım benim dün gene süperdi kıyafetide çok yakışmış.:img-yes:
Merhaba arkadasim
ne güzel sen yarismacilari görme ve seslerini canli canli dinleme imkani bulmussun. Acaba diyorum yarismacilarin sesleride ciplak kulakla dinledigin vakit de gercekten güzelmi. Benimde favori yarismacilarim arasinda Orkun var. Yarismacilarin hayat hikayelerinin bir kismini bize göstermeleri iyi bir fikirdi. Orkunun hayat hikayesi epey bir hüzünlü duydugum kadariyla. Ah su maddi sorunlar olmasa... Benim ama anlamadigim: neden Orkun mesele jüriden 40 puan almasina ragmen cogu zaman nasil oluyorda bir kere bile birinci olmuyor. Bence simdi kalan yarismacilarin yarisinin fazlasindan daha iyi bir sesi var. Birolun elenmemesine cooook sevindim. Umarim o da finale kalir...
...hem ben mi yanlis anladim yoksa Orkun hala evli degilmiydi? Benim duydugum kadariyla: hala barisma gibi bir imkan var diyordu herhalde...
ebru_dilek_ebru
05-11-07, 18:24
jüriye özlem konusunda hak veriyorum..armağan çağlayan çok güzel söyledi.giymiyorsan giyme kimse birşey söylemiyor ama bunuda her hafta söylemene ne gerek var ded.ebru ablada sen çok zeki bir kızsın diyerek tam göbekden vurdu yani kızı:img-icecr.. zeki birisin bunu kullanıyosun dedi çokda doğru söyledi..kız öyle bir söylüyorki ben dekolte giymem diye aynen ebru ablanın dediği gibi sanki dekolte giyenler ahlaksız giymeyenler ahlaklı .. dekolte giymem demek var.dekolte giymem demek var yanii..düşünüp tartıp öyle konuşacaksın..yarışmacılarla pek ilgilenmiyorum bu seride zeynep haric...çok tatlıı yaa:happy0064
tamer'e gelincee bakmak bile istemedim o derece ne dediğini anlamıyorum bile habire bi nağme yapıyo sözler giriyo birbirinee..ah bi ilkay abla gelsede tozunu attırsa şu sahneninnn:img-in_lo
ebru_dilek_ebru
05-11-07, 19:38
ayy en önemli şeyi unutuyodum..osmantan eniştemmizde süper cevap verdi bülent ersoy'a
ben çok zevkliyim bülent hanım dedi:happy0064 evet zevkli olduğu belli o yüzden ebru ablayı seçdi:img-in_lo
resimleride birkaç saate eklemeye çalışıcamm
ebru_dilek_ebru
05-11-07, 21:57
teşekkürler kuzum benim resmide koymuşşsun saolasın :img-wink::happy0064
ne demek kuzuu ebrunun resmi olsunda kimin olursa olsun:happy0064
herkese selam aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz
tamer geldi bu hafta güzeldi kaseti cikiyormus hadi bakalim hayirlisi olsun...
gelecek hafta bakalim kim konuk olacak eski yarismacilardan kim gelicek cok merak ediyorum...
insallah armagan gelirde güzel bir gece izleriz ebru gündes kacak sarkisini söylesin demisti bakalim geldigi zaman o sarkiyi söylicek mi:icon_whis ebru gündesle birlikte düet yapsalar cok sevinirim :D
okan da cuma cumartesi günleri etiler osmancikta cikmaya baslamis hayirlisi olsun okaninda albumunu bekliyoruz
neyse gecen yarismanin birincisi erhandan album haberi yok tamerinki aralikta cikiyor erhandan daha haber yok :icon_whis
ebru_dilek_ebru ve seyhan_la eklediginiz resimler cok güzel ellerinize saglik
gelelim bu haftaya ben kimseyi begenmedim fazlada izlemedim ahmet gitmis hayirlisi olsun...umutun ve ersinin üstüne cok gitti diye düsnüyorum armagan caglayan...
gülşah_gkn
05-11-07, 23:24
herkese slm aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:happy0064
başlık çok boş kalıyor hep burda olmanız dileğiyle
bu arada ebrucu fulya
senden ebru resimleri bekliyoru bol bol :img-wink:
bir kaç kez konuşmuştuk
belki hatırlamazsın
radyoda
gülşah_gkn
05-11-07, 23:29
bir kaç resim benden
tamer
inşallah diğer eski yrışmacılarıda görürüz yakında:img-wink:
gülşah_gkn
05-11-07, 23:39
http://img130.imageshack.us/img130/8974/grnt002lg8.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/1350/grnt003ot4.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/2139/grnt004ah6.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/2707/grnt985wx2.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/2707/grnt985wx2.jpg
gülşah_gkn
05-11-07, 23:44
http://img46.imageshack.us/img46/4561/grnt983mw7.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/6756/grnt982lz1.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/9633/grnt986dn8.jpg
gülşah_gkn
05-11-07, 23:48
o kadar hiperaktifki net yakalamak ne mümkün :img-wink:
http://img46.imageshack.us/img46/3083/grnt987bn6.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/7695/grnt990cf7.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/2263/grnt991gt2.jpg
gülşah_gkn
05-11-07, 23:51
http://img46.imageshack.us/img46/2263/grnt991gt2.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/4972/grnt988xe2.jpg
gülşah_gkn
05-11-07, 23:55
http://img219.imageshack.us/img219/964/grnt998yy3.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/3452/grnt994qp2.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/7561/grnt995lm6.jpg
arkadaşlar o kadar çok çektim ki hepsini ekleyemem tabi
merhabalaaar!
ilk sunu söylemek istiyorumki bende acayip sok oldum sonuclara... hop oturup hop kalktim orkun elenebilir diye. hayretler icinde izledim sonuclari, :icon_sorr:icon_sorr hic anlam veremedim yani....
ORKUN benim favorim. tamam gökhanda iyi, ama mesela birol dogru okuyabiliri ama bana okadar "tat" vermiyor dinlerken. tabiki bazi arkadaslarima bir konuda katiliyorum, onlardan daha kötüleri vardi. mesela ersin ve ahmet, sesleri heeeep ama hep ayni... özlemde öyle
tamer abinin sahnesine gelince... cok üzüldüm cünkü bomba gibi performanslar bekliyordum, ama olmadi (ne yazikki)
neyse arlkadaslar lütfen favoritlerinizi destekleyin, bir sms olsa bile!!!
umarim ilerleyen haftalarda ebru ablanin sesini canli olarak duyabiliriz, tabiki bülent ersoyunkinide
ORKUN:happy0064ORKUN:happy0064ORKUN:happy0064ORKUN
gülşah_gkn
06-11-07, 00:08
ebruculara:img-wink:
resimler alıntıdır ekleyen arkadaşın ellerine sağlık :img-wink:
http://img134.imageshack.us/img134/8083/collage4ll1.jpg
ebru abladan bir kac resim:happy0064:good:
(bunlar belki önceki sayfalarda eklenmistir, ben yinede eklemek istedim)
Selam arkadasim, bende sana katiliyorum. Nasil olurda Birol ve Orkun gibi iki müthis ses sonlara kalir. Eger ikiside finale kalmazsa yani ne diyecegimi bilemem. Ikisinden daha kötü sesi olanlar kesin yani.... Eger ikisinden birisi yakinda elenirse cok üzülürüm. Umarim halkda dogru olan iyi olan sese oy verir. Yazik ya bu insanlara...
gülşah_gkn
06-11-07, 00:40
bencede canım sonuç ortada özellikle popstar alaturka 1 dede çok yanlış bir seçim olmuştu mesela 1. olan hasret nerelerde
mesela ama armağan ,utku ,erkan , ilkay ,tamer ,ayşen gibi güzel sesler hala piyasada bunların 1. olması lazımdı inşallah artık doğru seçimler olur:img-wink:
hepside albüm hazırlığında :happy0064:happy0064:happy0064
ebru_dilek_ebru
06-11-07, 08:09
POPSTAR Alaturka’nın çekimlerinin gerçekleştirildiği Akatlar’daki Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde önceki gece ilginç bir olay yaşandı. Yaklaşık İran’da ve İngiltere’de yaşayan gurbetçi grubun “İbrahim Tatlıses ile Ebru Gündeş’in programında eğlenmeye gidiyoruz” denilerek dolandırıldığı ortaya çıktı. Geldiklerinde şoka uğrayan 45 kişilik grup, haklarını arayacak kimseyi karşılarında bulamayınca da büyük sorun yaşandı
aksam
İran Azerileri ve İngiltere'de yaşayan gurbetçilerimizden oluşan 45 kişilik bir grup "İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş'in şov programına götürüceğiz" denilerek dolandırıldı.
Otobüslerle, bir yarışma programının çekildiği İstanbul Akatlar'daki binanın önüne bırakılan grup burada gerçeği öğrendi.
PARA ÖDEMİŞLER
Aksaray ve Laleli'deki otellerde kaldıklarını belirten mağdurlar, "Bizden, Tatlıses'in şov programına götürülmemiz karşılığında kişi başı 35 dolar ile 120 dolar arasında para alındı" dediler.
bugun
Seyirci mafyasının 'Ebru'lu vurgunu
Popstar Alaturka'nın çekildiği mekanda, ilginç bir olay yaşandı. İran ve İngiltere'de yaşayan 45 gurbetçimiz, "İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş'i izlemek için" Türkiye'ye getirildiklerini söyledi. Dolandırıldıklarını dile getiren gurbetçiler, "Popstar diye bir programdan haberimiz yok. Şimdi ise hiçbir yetkiliyi bulamıyoruz" dedi.
takvim
İbo'ya niyet Bülent'e kısmet
Televizyon programlarına seyirci götürerek, hem konuklardan hem de programın yapımcılarından para alan bir grubun ipliği pazara çıktı. İngiltere'de yaşayan ve Laleli'de kalan Azerbaycan ve İran vatandaşı 45 kişilik turist gurubu İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş'in programı olduğu söylenerek 'Popstar Alaturka'nın çekildiği Mustafa Kemal Kültür Merkezi'ne getirildiler. Geldikleri yerin, İbrahim Tatlıses ile Ebru Gündeş'in programı olmadığını anlayan grup şaşkına döndü. Karşılarında da muhatap olacak kimseyi bulamayınca ortalık karıştı. Mağdur edilen kişilerin ellerinde bir kuyumculuk ve tur şirketinin kartvizitleri vardı.
KİMİ 120 DOLAR VERMİŞ
Kendilerinden 35 dolar alıp kartvizitlere işlendiğini gösteren mağdurların bazıları ise kişi başı 120 dolar ödediklerini söylediler. 'Popstar Alaturka' diye bir programdan bile haberi olmadığını söyleyen gurbetçileri oraya getiren ve ismi öğrenilemeyen kişi ise soruları yanıtlamak yerine "Ben bu konuda açıklama yapmak zorunda değilim, ne olduğunu bilmiyorum, ben sadece onları buraya getirdim" diyerek, ortadan kayboldu. Avrupa ülkelerine götürülüp, iş bulma vaadiyle kandırılan mülteciler gibi stüdyoda şaşkınlık içinde kalan turistleri getiren kişinin her sabah Seda Sayan'ın programında konuk olarak yer aldığı; TV programlarına seyirci bulma işi yaptığı söyleniyor.
PROFESYONEL KONUKÇU
Bu kişinin ayrıca hem programlara getirdiği seyircilerden hem de seyirci getirme karşılığı olarak yapımcılardan para aldığı, günde 3-4 farklı kadın programına seyirci organizasyonu yaptığı da iddia edildi.
sabah
tamamıyla tur şirketinin dolandırıcıığı..popstar alaturkayla hiçbir alakası yok popstara çamur atmasalar barii..
Arkadaşlar herkese merhaba:..
Bu hafta programı ayrıntılarıyla,rahat rahat izleyemedim..:cry:Fakat anahatlarıyla ne olup ne bittiğini biliyor gibiyim:icon_whis dediğim gibi iyi izleyemedim malesef fazla yorum yapamayacağım fakat söylemek itediğim bir şey var ki o da şudur iki nokta üst üste ersin ve özlem in artık elenmesi gerektiğini düşünüyorum..birol ve ahmet gibi iki iyi performans son ikiye kaldıysas artık birşeylerin doğrulması gerektiği kanaatindeyim...:img-cool2 onun dışında Armağan Bey yine yakıyordu!Bizleri kendine bir kez daha hayran bıraktı..Gerek konuşmaları gerekse sempatik asaletiyle(ben hep öylederim) oldukça yakışıklıydı.üstelik iyi günündeydi..coştukça coştu..:happy0064:happy0064:img-in_lo
bir-iki haftadır orkun mu desem? deyip duruyordum..evet artık rahat rahat orkunu desteklediğimi öylüyorum..orkunun yanında tabiki de zeynep favorim:good: bakalım neler olucak:img-polic
ORKUN-ZEYNEP-BIROL-HARUN ve GOKHAN kuvvetli yarismacilar...
ersin, ozlem ve umut daha zayif kaliyorlar umarim once onlar gider.
Bir de yarisma cok gec saatlere kadar uzamasa iyi olacak...
kocaelili-genc
06-11-07, 19:49
Arkadaşlar herkese merhaba:..
Bu hafta programı ayrıntılarıyla,rahat rahat izleyemedim..:cry:Fakat anahatlarıyla ne olup ne bittiğini biliyor gibiyim:icon_whis dediğim gibi iyi izleyemedim malesef fazla yorum yapamayacağım fakat söylemek itediğim bir şey var ki o da şudur iki nokta üst üste ersin ve özlem in artık elenmesi gerektiğini düşünüyorum..birol ve ahmet gibi iki iyi performans son ikiye kaldıysas artık birşeylerin doğrulması gerektiği kanaatindeyim...:img-cool2 onun dışında Armağan Bey yine yakıyordu!Bizleri kendine bir kez daha hayran bıraktı..Gerek konuşmaları gerekse sempatik asaletiyle(ben hep öylederim) oldukça yakışıklıydı.üstelik iyi günündeydi..coştukça coştu..:happy0064:happy0064:img-in_lo
bir-iki haftadır orkun mu desem? deyip duruyordum..evet artık rahat rahat orkunu desteklediğimi öylüyorum..orkunun yanında tabiki de zeynep favorim:good: bakalım neler olucak:img-polic
Neye dayanarak Ersinin elenmesini düşünyorsunuz ??? Ersinin gitmesi icin bir tane neden söyler misiniz?
--
Ses desen ses var,görütü desen görüntü var,saygı desen efendiligi ön planda
Ersin heyecan cok yapıyor inanın bi acılsa onu orda kimse tutamayacak yeni yeni acılıyor.Ersin resimleri var eklenebiliyor mu buraya bilmiyorum ama nası ekleyecem onuda bilmiyorum.Her hafta canlı yayındayız 105 Ersin diyorsanız adres belli.
kocaelili-genc
06-11-07, 20:00
ORKUN-ZEYNEP-BIROL-HARUN ve GOKHAN kuvvetli yarismacilar...
ersin, ozlem ve umut daha zayif kaliyorlar umarim once onlar gider.
Bir de yarisma cok gec saatlere kadar uzamasa iyi olacak...
Ersin zayıf kalıyor cümlesine kesinlikle katılmıyorum.Sectigin isimlerden Harun cok mu iyi bana görede Harun cok zayıf kalıyor.
Canlı yayın cok farklı özellikle o reklam araları cok farklı geciyor
herkese iyi eglencelerbye
kocaelili-genc
06-11-07, 20:19
En sevdigim jüri Ebru Gündeş çok sıcak kanlı biri Ersinde en çok Ebru Gündeşi seviyor.Aynı şekilde Ebru Gündeş de Ersini çok seviyor dedigim gibi çok güzel resimler var zamanım oldugu zaman ögrenip eklemeye çalışacam.
Armagan Caglayan kuliste çok iyi ama sahneye gelince çok degişiyor yarısmacıları soru yagmuruna tutuyor ama onuda seviyoruz.
Bülent Ersoy kendisiyle konuşmadım her hangi bir şey yazamıcam.Ama reklam aralarında telefon elinden düşmüyor arada aarmagan diye bi bagrıyor herkes yerinden hopluyor :P
Orhan babaya bi sey demiyorum kısaca kendisini çok seviyoruz.
105 Ersini destekliyorsanız adresimiz belli
benden bu kadar
ben koyu bir ersin hayranıyım kesinlikle ersin elenmesin kocaelili-genç sana katılıyorum yoksa programda bitane yakışıklı kalmaz seside harika bu hafta müthişdi orkunda iyiydi , harun bence kesinlikle elenmeli çok donuk, sessiz, seside çok iyideğil bence elenmeli favorim ilk ersin ikinci orkun.. herkeze selam yeni kayıt oldum bundan sonra sizlerleyim bayy
Arkadaşlar zaman zaman giriyorum girdiğimde de hep yazacağğım bir konu oluyor genelde okumak için giriyorum ama vaktim olduğu zamanda yazıyorum işte (bazen) yanlış anlamazsanız birşey demek istiyorum ben de arkadaşım ''mona sax'' a katılıyorum geçen haftalarda Ersin'in farklılık oluşturacağını bıçkın tiplemesini öne çıkarabileceğini düşünüyordum konuşmasına kadar..Ersin daha kendisini bulamamış ya da değişiyor ''biz'' derken ''ben'' e dönüyorsa düşünmeli..sahnede ahım şahım bir duruşu yok yakışıklılıksa da öncelik kriter bu değil zaten ki kendimce öyle de düşünmüyorum..ama sizlere saygı duyuyorum bğenebilirsiniz tabi bişey diyemem..Armağan Çağlayan yarışmada olması gereken gibi olduğunu düşünüyorum çünkü seçilen yarışmacı pratik cevap verebilmeli sabırlı ve güçlü olabilmeli değil mi ileri de biri ters bişey söylediğinde ne yapacaklar düşünmeli..tv ortamı görünen kadar da renkli olmayabilir bazıları için o yünden iyi şeçilmeli o yönden tebrik ediyorum bu durumu..:img-yes:
Selamlar:img-wink:
merhaba değerli popstar alaturka severler.Siz torunlarımızı burda böle görmek eski günleri hatırlattı bize nede olsa biz ilk alaturkacılarız .Burda aynı tadı bulmak duygulandırdı bizi biz başlattık siz devam edin neler gördü bu site anlaşılan yine görecek.Haydi torunlar.........Gazanız mubarek olsun:img-wink:
merhaba değerli popstar alaturka severler.Siz torunlarımızı burda böle görmek eski günleri hatırlattı bize nede olsa biz ilk alaturkacılarız .Burda aynı tadı bulmak duygulandırdı bizi biz başlattık siz devam edin neler gördü bu site anlaşılan yine görecek.Haydi torunlar.........Gazanız mubarek olsun:img-wink:
ah ebrum ahh.. vallaa bende buraya girdikce cok sey hatirliyorumm.
biz baslattikk bu arkadaslar devam ettiriyo. güzel bisi aslinda :happy0064
torunlarimiz hehe
:)
ersine gelirsek bende ersini cok begeniyorum
harunu da cok begeniyorummm
islamida begeniyodum ama elenmiis :)
selam sende eskilerdensin galiba ama hatirlayamadim :icon_whis neyse
hergun yeni arkadaslar katiliyo aramiza hosgeldiniz
bence zeynep 1.olsun sira ona geldigi zaman hic SIKILMIYORUM :) diger yarismacilari pek dinlemiyorum belki ben yarismadan SIKILDIM pazar günleri pek bisi olmuyor sarkilar fln iyi olunca izliyorum:D
bence zeynep 1.olsun sira ona geldigi zaman hic SIKILMIYORUM :) diger yarismacilari pek dinlemiyorum belki ben yarismadan SIKILDIM pazar günleri pek bisi olmuyor sarkilar fln iyi olunca izliyorum:D
valla bende fena sIKILdIM bu yarismadan
izlemiyom zaten 2-3 haftadir.
yeni dizi falan var onu izliyorummm..
ama ilk izledigimde
islam harun ersin orkun ahmeti begenmistim
Tanımadınmı aaaa nasıl olur Alataurka 1 ben ordan hatırlarsın bu adresi ilk adresimdi banlanmıştık:img-yes:
Sizi görmek ne güzle melis ben seni hiç unutmadım valla Ben izliyorum yarışmayı Zeynep konusunda haklısın ama hepsini izliyorum
Tanımadınmı aaaa nasıl olur Alataurka 1 ben ordan hatırlarsın bu adresi ilk adresimdi banlanmıştık:img-yes:
Sizi görmek ne güzle melis ben seni hiç unutmadım valla Ben izliyorum yarışmayı Zeynep konusunda haklısın ama hepsini izliyorum
senin avatarini yiyim ben :D:D
ebru melis ayse yaren ve ben :D
valla alaturka bizim sayemizde alaturka yaa hahahah
ay ne günler gecirdikk
erkan gümüssuyum benim ya özledim :D:D
Sana da merhaba ... Torun demek? :) Ben de soyle akil dolu tartismalar yapabilecegim zamanlari ozledim ama artik senin de bildigin malum sebeplerden yarismayi izleyemiyorum.
Bu seride zaten beni heyecanlandiran tsm soyleyen yarismaci da yok. Neyse zaten var mi bilmem ama varsa bekci yoksa sucu yarismayi kazanir....
canim hatirladim sende baya bi degisiklikler var :)
cok sakin olmussun eski ebru gitmis yerine sakin ebru gelmis :)
bu hafta sizce kim elenir?
arkadaslar tahminleriniz var mi?
senin avatarini yiyim ben :D:D
ebru melis ayse yaren ve ben :D
valla alaturka bizim sayemizde alaturka yaa hahahah
ay ne günler gecirdikk
erkan gümüssuyum benim ya özledim :D:D
Artık hastalık yaptı bende kendimi jüri gibi hissediyorum:img-wink:Seslere nasıl basılır meyanda ses kayamsı oldumu :PBu serideki yarışmacılar gittikçe ısınıyor ama yeni yeni daha heyecanlılar eskilere göre sanki bu hafta hayat hikayelerini falan koydular iyi olmuş 1 de bunu yapsalardı ya ordada hayat hikayesi vardı kayda değer o kulvara döndü yarışma sanki gitgide daha keyif alıyorum Ersin in sölediği şarkıları seviyorum ruhlu söylüyor
Sana da merhaba ... Torun demek? :) Ben de soyle akil dolu tartismalar yapabilecegim zamanlari ozledim ama artik senin de bildigin malum sebeplerden yarismayi izleyemiyorum.
Bu seride zaten beni heyecanlandiran tsm soyleyen yarismaci da yok. Neyse zaten var mi bilmem ama varsa bekci yoksa sucu yarismayi kazanir....
AyAyAy kim gelmiş ya canım nasıl mjutlu oldum şuan anlatamam ya özledik formu okudukça yarışmacıları destekleyenlerin heyecanı beni Yazmaya sevketti. Evet canım TSM cidden yok en azından zevk veren yok ama ben hala seni görmş olmanın verdiği sevinç içersindeyim dostum inan çok mutlu ettin beni kucak dolusu sevgiler sana bi alaturka 1 klasiğisin sen benim için:P
eskileri burda görmek cok güzel yaa...
ay süper oldu bugünnn
saka bi yana.
ben islam diyodum birinci olur diye
ama elenmis duyduguma göre
o yüzden harun yada ersin olabilir diye düsnüyorum
ebrum bende ersinin sarki secimini begeniyorum
AyAyAy kim gelmiş ya canım nasıl mjutlu oldum şuan anlatamam ya özledik formu okudukça yarışmacıları destekleyenlerin heyecanı beni Yazmaya sevketti. Evet canım TSM cidden yok en azından zevk veren yok ama ben hala seni görmş olmanın verdiği sevinç içersindeyim dostum inan çok mutlu ettin beni kucak dolusu sevgiler sana bi alaturka 1 klasiğisin sen benim için:P
Sagol Ebru. Aslinda yazmiyorum ama ben de sen yazinca yazayim dedim. Hersey bildigin gibi; merak etme.
Ozge askolsun alaturka deyince sadece o kisiler mi aklina geliyor? Hani ben; sude, nisa, eren?
Herneyse genc arkadaslarima sevgiler, ara sira yazin da forum boynu bukuk kalmasin....
lay lay looommm forum ahalisi bende geldiiiimmmmmm..
cidden bu başlığın ilk ev sahipleri olarak özledik eski günleri..ebrum torun demek yerinde bir ifade olmuş..:D:D
valla benide pek sarmıyor bu alaturka ama müzik dinlemiş oluyoruz en azından..:Dvede eski yarışmacılar çıkarmı çıkmazmı düşünceleriyle azda olsa heyecan yapıyoruz..:D:D
bende bu seride harun orkun ve ersini dinlemekten zevk alıyorum...:D:D
ah ebrum ahh.. vallaa bende buraya girdikce cok sey hatirliyorumm.
biz baslattikk bu arkadaslar devam ettiriyo. güzel bisi aslinda :happy0064
torunlarimiz hehe
:)
ersine gelirsek bende ersini cok begeniyorum
harunu da cok begeniyorummm
islamida begeniyodum ama elenmiis :)
ayy özgecim sen zaten kimi desteklesen yarismanin birincisi oluyor bakalim bu yarismanin birincisi kim :) kimi tutuyorsun ?
bence erkeklerden en güclü ses orkunun sesi
ersininde sesi de cok iyi
ben harunu begenmiyorum :icon_whis
ayy özgecim sen zaten kimi desteklesen yarismanin birincisi oluyor bakalim bu yarismanin birincisi kim :) kimi tutuyorsun ?
bence erkeklerden en güclü ses orkunun sesi
ersininde sesi de cok iyi
ben harunu begenmiyorum :icon_whis
yok ya tutmuyo pek :D
ilkinde erkan dedim OLMADI :D
ikincisinde erhan dedim
o OLDU :D
best of da erkan dedim
OLMADI
tek bi defa tutturdum :)))
ama yinede favorilerim hep ilk 3 de oluyolar :))
dedigim gibi harun yada ersin
burda sakayla karisik takiliyoruz
tabiki seni gördügüme de sevindim.. eskiler sonucta
cok sey paylasiLdi :)
Senin sakalarini bilmez miyim ozge, sen sakalarinla meshursun.
Sonucta iyi kotu cok sey paylastik ama sizleri tekrar gormek guzel.
Hepinize sevgiler...
Sagol Ozge :img-wink:
Sagol Ebru. Aslinda yazmiyorum ama ben de sen yazinca yazayim dedim. Hersey bildigin gibi; merak etme.
Ozge askolsun alaturka deyince sadece o kisiler mi aklina geliyor? Hani ben; sude, nisa, eren?
Herneyse genc arkadaslarima sevgiler, ara sira yazin da forum boynu bukuk kalmasin....
Anladım canıma iyi olda buluyoruz haber alıyoruz sonuçta çok sevindim yazmana Tsm eserleri topluyorum beşiktaş musiki cemiyetine kaydolmaya niyetim var söleyerek daha çok tatmin olacam sanırım daha içind eolacam ama bu yarışma sanat müziğinin güzel eserleri söylendi arasıra Artık bu solan bahçede falan güzel oldu dinlemek sana mail atıcam Münir Nurettin Selçuk arşivi yapıyorum.:img-wink:
melis- özge selam ben yeni katıldım aranıza yeni yeni sizi tanıyorum ama anladığım kadarıyla sizde ersini beğeniyorsunuz:happy0064 ersinin resimleri varmı varsa eklermisiniz ben çok beğeniyorum sırf onun için popstarı seyrediyorum bye
sağol melis var gördüm resimleri sağol herzaman olduğu gibi çok tatlı çıkmış, bu hafta dördüncü oldu çok seviniyorum inşallah popstarın sonununa kadar yarışmada kalır heycanla bu pazarı bekliyorum sevgiler melis
Iyi geceler arkadaslar. Bakiyorumda forum almis basini gitmis. Oh oh ne iyi. Allaha sükür popstar sevenleri ortaya cikmis. Dünden beri yazilanlari okudum. Farkli farkli favoriler var. Hadi dedim bende benim siralamayi söyleyeyim ve düsüncelerimi. :-D Öncelikle simdiye kadar elenenl yarismacilar tam isabet bence. Her anlamda süper olan iki favorim var: biri Birol digeri Orkun. Birolun roman olmasina bu hafta cok sasirdim. Ama sesi ve yorumu aklima geldigi vakit, tabi canim böyle bir güzel ses ancak bir romandan cikar dedim. Güzel yani. Ama bu hafta nasil olurda onun gibi iyi bir yorumcu sona kalir akil sir erdiremiyorum. Diger favorim Orkun bence dört dörtlük. Ses var. Her tür müzik dalina gidermi? Gider. TSM, THM, Arabesk hepsine gidiyor. Görüntü? Dört dörtlük. Sahne durusu? Birinci bence, hele hele konuklarla göz temasi. On numara. Aklima baska bir seyde gelmiyor dogrusu. Yazik hep sonlarda kaliyor. Neden o da bir türlü birinci olamadi? Anlamadim. Bence onun yapacagi en iyi sey: Simdiye kadar cok tutulan söyle damardan bir sarki secmeli. Hani böyle jüriyi ayaga kaldirabilecek bir sarki. Var öyle cok sarki. Eger elenirse cok üzülürüm. Umarim finale kalir, birinci olamasada. Kizlardan Zeynebi dogru söylemek gerekirse pek begenmiyorum. Kötü degil sesi. Ama mesela TSM müzigini o okuyamaz gibi geliyor. Ve Popstar dedinmi ne bileyim sahneye daha iyi yakisan birisi bence daha makul. Ve bazen komik olmakla isi götürmek istiyor gibi. Bastan gülmüstüm sakalarina. Ama baktim. Her konustuguyla güldürmek istiyor. Bence abartili. Özlem bence hemen hemen ayni. Sadece THM okuyor. TSM de o da basarili olamaz eminim. Popstar dedigin her daldan okumali ve iyi yorumlamali. Harun`un ve Ersin`in sesleri pek cikmadigi kanatindeyim. Cok hata yapiyorlar. Görüntülerine ise yani süper denilecek anlamda degil. Kim kaldi? Evet Gökhan. Onunda sadece TSM ini iyi yorumladigini söyleyebilirim. Türkü dinlemedim ondan. Kacirmisda olabilirim. Umut ise sanki bence sanki sadece Türkü bara yakisir gibi. Yani sadee Türkü söylesin gibime geliyor benim. Herhalde her yarismacidan bahsettim. Dedigim gibi bu benim düsüncelerim. Herkesin zevkine ve yorumuna saygi duyuyorum. Pazari iple cekiyorum. Keske bazi yarismacilarin hayatlarini gösterdikleri videolarda olsa yine izlesem. Herkese iyi geceler ve yorumlar. Popstar ile kalin ;-)
herkeseee merhabaaa
arkadaslar cogumuzun favorisi orkun ve ersin...
peki bu yarismacilar neden hep sonlara kaliyor?? bunu aciklamasini yapabilen varmiii :icon_whis cok hayret ediyorum ya
iyi aksamlar
Iyi geceler arkadasim. Ah o sorunun cevabini bende verebilsem keske. Jürinin hep 40 puan verdikleri yarismacilar hep sonda. Nasil oluyor bu? Ama varya ilk Popstar Alaturka aklima geldiginde, yani Hasret gibi sadece Türkü söylemekten baska birsey söylemesini bilmeyen bir kiz dahi birinci olduysa, sen o zaman bu Popstarda da iyi bir sonuc bekleme. Umarim yanilirim. Ve begendigim yarismacilardan biri birinci olur. Ama su anda Orkunun videolarini izledimde. Yahu bütüm sarkilari 10 numara söylemis yahu. Insallah o birinci olur bu hafta. O da tatsin su birinciligi....:img-wink:
ebru_dilek_ebru
07-11-07, 08:16
orkunun bu 1.olamama durumunu göz önüne getirirsek herkesinde ilk aklına gelen herhalde ilkay abla olur.onunda fazla destekçisi yokdu ..programdan elenmiş olabilir ama ona hayran olan bir sürü insan var şimdiden albüm çıkınca artık kimse tutamazz..
orkuna gelince bence pek takmasın kafaya orayı oyları falan..herşey orda bitmiyoo eğer sesin iyiyse zaten orda olmasa bile mutlaka ordan sonra olur bu iş..orkununda bana fazla destekçisi yok gibi geliyorr..bu yarışmada oyların götüren (jürinin dğeil onlar hep hakedene veriyorlar)halkdan oyları götürenlerin hallerini görüyoruzzz.. önemli olan halkın değil bence jürinin oyuu..bu işe yıllarını vermiş insanlar daha iyi bilir kim sahnede ne yapabilir ne yapamazz
Arkadasim sana katiliyorum. Aslinda önemli olan jürinin verdigi oylar. Onlar bu isin profesyonel olanlari. Sahne dedinmi Türkiyede sorulabilecek ilk insanlar onlardir. Yapimci onlari oraya dolayisiyla bosu bosuna koymamis. Ama benim kafama yediremedigim bir soru var: Neden müthis olan seslere jüri tam puan veriyor arkasina birde taktir ediyorda ama gel gelelim bizim halkimiz yok efendim hemserimize oy verelim, veya su komikdir ona verelim veya su güzel sarki secti (güzel söylemedigi halde) ona verelim diyor. Ama bu yarismanin bir ses yarismasini oldugunu unutuyorlar. Bu insanlar bu yarismadan sonra olursa albüm cikaracak, sahneye cikacak insanlar. Bence simdiye kadar birinci veya ikinci dönemdende baska kisilerde haketti birinciligi. Eger bu dönemde iyi olupta birincilige alamayan arkadaslari umarim birileri ellerinden tutar ve asil hakettigi konuma getirirler...Ebru Gündesinde dedigi gibi: ses yoksa gerisini unut!!!! :-D
Popstar aşıklara uğursuz geliyor
Bu hafta Popstar Alaturka yarışmasında sunucu/yapımcı Osmantan Erkır ile jüri üyesi Bülent Ersoy arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
B. Ersoy: Ben mesela Osmantan'ı çok beğeniyorum. Ama ben dururken gitti bir başkasını beğendi, zevksiz herif! (Kahkaha atıyor)
O. Erkır: (Göz ucuyla Ebru Gündeş'i süzerek) Ben çok zevkli olduğumu düşünüyorum Bülent Hanım. Sizinle zamanlamamız uyuşmadı!.. Bu arada Popstar yarışmalarının çiftlere pek uğurlu geldiği söylenemez. Bülent Ersoy, yarışmada tanışıp evlendiği Armağan Uzun ile boşanma aşamasına geldi. Daha önce de yarışmanın müzik direktörlerinden Ahmet Özden, yarışmacı Sezen ile evlenip, 20 gün sonra boşanmıştı. Selçuk ve Erkan gibi bazı yarışmacıların da Popstar ile üne kavuştuktan sonra eşleriyle aralarına kara kedi girmişti. Velhasıl; Popstar aşkları pek uzun ömürlü olmuyor. Umarım Osmantan Erkır ile Ebru Gündeş çifti bu kötü geleneği bozar.
Yüksel Aytuğ/Sabah
Holy Spirit
07-11-07, 12:02
Selam,
Bu seferki yarismanin ödülü hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
Yarismacilara gelince:
Ben Orkun'u begendim.
Sesi güzel, sahnesi iyi, efendi bir adam.
Gökhan cok iyi TSM söylüyor, ama bence sahnesi yok.
Birol da bence öyle.
Harun "cool" takiliyor, sesi fena olmasa da, Orkun veya Gökhan'la kiyaslanacak gibi degil.
Zeynep THM'de cok iyi, TSM'ni becerebilecek mi, bakalim görelim :-)
Ersin cok efendi bir adam, fena da söylemiyor.
Ama ben Orkun'un her hafta sonlara kalmasini anlayabilmis degilim.
Ilkay'dan haber verebilecek birileri varsa yazsin lütfen.
Popstar'a konuk olarak cikar insallah yakinda.
şimdiye kadar çıkan yarışmacılar tam isabet bence , ilk günden beri izliyorum sahne yapabilecek bence şuanda iki kişi var ersin ve orkun diğerlerinin sesi iyi olsa bile bence uzun süre piyasada kalamazlar ikiside çok efendi sahneyede çok yakışıyolar bence iyi yerlerde olmaları gerek
kocaelili-genc
07-11-07, 17:51
eskileri burda görmek cok güzel yaa...
ay süper oldu bugünnn
saka bi yana.
ben islam diyodum birinci olur diye
ama elenmis duyduguma göre
o yüzden harun yada ersin olabilir diye düsnüyorum
ebrum bende ersinin sarki secimini begeniyorum
özge çok iyi düşünüyorsun ersini desteklemeye devam bu hafta bence ilk 3 e girer.aynı düşünüyoruz ben de senin gibi ersinin şarkı seçimini begenmiyorum.
kocaelili-genc
07-11-07, 18:01
Arkadaşlar zaman zaman giriyorum girdiğimde de hep yazacağğım bir konu oluyor genelde okumak için giriyorum ama vaktim olduğu zamanda yazıyorum işte (bazen) yanlış anlamazsanız birşey demek istiyorum ben de arkadaşım ''mona sax'' a katılıyorum geçen haftalarda Ersin'in farklılık oluşturacağını bıçkın tiplemesini öne çıkarabileceğini düşünüyordum konuşmasına kadar..Ersin daha kendisini bulamamış ya da değişiyor ''biz'' derken ''ben'' e dönüyorsa düşünmeli..sahnede ahım şahım bir duruşu yok yakışıklılıksa da öncelik kriter bu değil zaten ki kendimce öyle de düşünmüyorum..ama sizlere saygı duyuyorum bğenebilirsiniz tabi bişey diyemem..Armağan Çağlayan yarışmada olması gereken gibi olduğunu düşünüyorum çünkü seçilen yarışmacı pratik cevap verebilmeli sabırlı ve güçlü olabilmeli değil mi ileri de biri ters bişey söylediğinde ne yapacaklar düşünmeli..tv ortamı görünen kadar da renkli olmayabilir bazıları için o yünden iyi şeçilmeli o yönden tebrik ediyorum bu durumu..:img-yes:
Selamlar:img-wink:
derin Orhan Gencebay biz ben açıklamasını yaptı ersinde yaptı çok takılma o tür konulara.bıçkın işte heyecan yapıyor.
kocaelili-genc
07-11-07, 18:06
ben koyu bir ersin hayranıyım kesinlikle ersin elenmesin kocaelili-genç sana katılıyorum yoksa programda bitane yakışıklı kalmaz seside harika bu hafta müthişdi orkunda iyiydi , harun bence kesinlikle elenmeli çok donuk, sessiz, seside çok iyideğil bence elenmeli favorim ilk ersin ikinci orkun.. herkeze selam yeni kayıt oldum bundan sonra sizlerleyim bayy
ben de yeniyim sen de hoşgeldin desteklemeye devam.ersin daha yeni yeni acılıyor nerdeyse yarısma bitti ama daha yeni açılıyor bu da yapı meselesidir.bundan sonra herşey çok iyi olacak sadece desteklemeye devam;)
kocaelili-genc
07-11-07, 18:11
iyi izlersen zevk veren biri mutlaka çıkar.bi dahaki sefere ersini dikkatli dinlemeni tavsiye ederim.(105 ersin) Sonra yorum yap beğen veya beğenme kesin yorum yap.
kocaelili-genc
07-11-07, 18:22
Artık hastalık yaptı bende kendimi jüri gibi hissediyorum:img-wink:Seslere nasıl basılır meyanda ses kayamsı oldumu :PBu serideki yarışmacılar gittikçe ısınıyor ama yeni yeni daha heyecanlılar eskilere göre sanki bu hafta hayat hikayelerini falan koydular iyi olmuş 1 de bunu yapsalardı ya ordada hayat hikayesi vardı kayda değer o kulvara döndü yarışma sanki gitgide daha keyif alıyorum Ersin in sölediği şarkıları seviyorum ruhlu söylüyor
heyecan konusuna kesinlikle katılıyorum saheneye çıktıklarında çok acayip heyecan yapıyorlar biraz daha sakin olmaları lazım bak burda yazmışsın (Ersinin söylediği şarkıları seviyorum ruhlu söylüyor) anladığım kadarıyla Ersin nin söylediği şarkıları seviyorsun ama sana kimse zevk vermiyor ilginc
kocaelili-genc
07-11-07, 18:31
lay lay looommm forum ahalisi bende geldiiiimmmmmm..
cidden bu başlığın ilk ev sahipleri olarak özledik eski günleri..ebrum torun demek yerinde bir ifade olmuş..:D:D
valla benide pek sarmıyor bu alaturka ama müzik dinlemiş oluyoruz en azından..:Dvede eski yarışmacılar çıkarmı çıkmazmı düşünceleriyle azda olsa heyecan yapıyoruz..:D:D
bende bu seride harun orkun ve ersini dinlemekten zevk alıyorum...:D:D
bence sen bu seride dogru yoldasın Ersin i dinlemekten zevk alıyorsun zevk alınmayacak gibi de degil bıçkın işte almayanlar olur onlara bir şey diyemem tabi herkes istedigi kişi destekler ama şurda dikkatimi ceken bir şey oldu herkes hep 3 isim veya 2 isim veriyor kimse tek kişiyi desteklemiyor 105 Ersin adresimiz belli ;) Kocaelili kimse yok mu?
ebru_dilek_ebru
07-11-07, 18:32
Ilkay'dan haber verebilecek birileri varsa yazsin lütfen.
Popstar'a konuk olarak cikar insallah yakinda.
ilkay abla çok yoğun rakkas da çıkıyor hala..albümde kruban bayramında çıkacak kısmetsee
kocaelili-genc
07-11-07, 18:40
şimdiye kadar çıkan yarışmacılar tam isabet bence , ilk günden beri izliyorum sahne yapabilecek bence şuanda iki kişi var ersin ve orkun diğerlerinin sesi iyi olsa bile bence uzun süre piyasada kalamazlar ikiside çok efendi sahneyede çok yakışıyolar benrce iyi yerlerde olmaları gerek
piyasada kimin uzun kimin kısa kalacagı tartısılır neden diye soracak olursan çünkü bu yarısmada anlayamayız kimin piyasada uzun kalacagını yarışma bitince anlarız mesela eski yarışmacılar noldu görüyormusun hiç birini televizyonlarda gazetelerde sadece akıllı olanlar bi de para için her şey yapanlar kalıcı oluyorlar
bende kocaeliliyim ama neden kimse okanımdan bahsetmiyo..burda hava kaybolmuş ne yazıkki birde böle deildi burası...lütfen okanla ilgili resmi olan buraya koysun..bu arada size bi süprizim de var..OKAN yaza doru kaset çıkarıyomuş.hakan altundan ersay ünerden parça alıomuş kendi bestelerini okucakmış.okan fırtınası başlıcak bunu sakın unutmayın.ozaman ne yazıkki yarışmada gördüü haksızlıkların karşılııını vericek inşlah.lütfen okan fanları bana cevap versin ve tekrardan bir araya gelelim.cevap bekliorum arkadaşlar:icon_sorr
sude_burcu
08-11-07, 12:54
bende kocaeliliyim ama neden kimse okanımdan bahsetmiyo..burda hava kaybolmuş ne yazıkki birde böle deildi burası...lütfen okanla ilgili resmi olan buraya koysun..bu arada size bi süprizim de var..OKAN yaza doru kaset çıkarıyomuş.hakan altundan ersay ünerden parça alıomuş kendi bestelerini okucakmış.okan fırtınası başlıcak bunu sakın unutmayın.ozaman ne yazıkki yarışmada gördüü haksızlıkların karşılııını vericek inşlah.lütfen okan fanları bana cevap versin ve tekrardan bir araya gelelim.cevap bekliorum arkadaşlar:icon_sorr
okan adına cok sevındık...ınsallah hersey ıstedıgı gıbı olur...Allah gonlune gore versın...:img-wink:
...ve kaldi yine 3 gün. Sabirsizlikla pazari bekliyorum.... Acaba yarismacilar hangi sarkilari sectiler? Bu sefer hak edenler birinci olacakmi veya ilk siralara gececekmi? Programin bu haftaki süprizleri ne olacak? Dikkat eden varmi bilmiyorum ama bu sezon o kadar cok önem verilmedi yapimcilardan gibi geliyor bana. Mesela: birincinin ödülünü ben simdiye kadar duymadim. Kac hafta gecti hala hala bu sezonun bir albümü cikmadi, tüm yarismacilardan seslendirlmis birer sarkiyla yani. Hele hele cok bekledigim söyle tüm yarismacilarin roman havasini oynamalari... Her sezonda muakkak birileri oynuyordu cünkü...
...ve kaldi yine 3 gün. Sabirsizlikla pazari bekliyorum.... Acaba yarismacilar hangi sarkilari sectiler? Bu sefer hak edenler birinci olacakmi veya ilk siralara gececekmi? Programin bu haftaki süprizleri ne olacak? Dikkat eden varmi bilmiyorum ama bu sezon o kadar cok önem verilmedi yapimcilardan gibi geliyor bana. Mesela: birincinin ödülünü ben simdiye kadar duymadim. Kac hafta gecti hala hala bu sezonun bir albümü cikmadi, tüm yarismacilardan seslendirlmis birer sarkiyla yani. Hele hele cok bekledigim söyle tüm yarismacilarin roman havasini oynamalari... Her sezonda muakkak birileri oynuyordu cünkü...
Bu kez Popstar'a ilgi azalmış gibi geldi bana da. Evet Armağan gibi Orkun gibi veya özellikle bayan seslerden İlkay gibi sesler yok ama başka tatta sesler var! Gökhan, Harun, Orkun ve Birol bana göre önemli sesler. Şarkıları onlardan dinlemek keyifli oluyor ve gün geçtikce daha başarılı oluyorlar sanki. Gökhan'nın seslendirdiği tüm şarkılardan keyif aldım. Her dalda başarılı bence! Harun özellikle sanat müziği dalında ve serbest çalışmalarında başarılı, güzel buğulu bir sesi var. Bu hafta Tarkan'nın şarkısını çok güzel seslendirdi mesela. Orkunun sesi de çok güçlü, zaman zaman sesini pek güzel kullanamadı ama son iki haftadır toparlandı. O da daha çok serbest çalışmalarda iyi. Birola gelince onun sesi en çok sanat müsiğine yatkın, bu dalda çok düzgün söylüyor.
Sonunda neler olacak bende çok merak ediyorum ama ben bir iki güçlü bayan sesin de olmasını