PDA

Tüm Versiyonu Göster : Popstar Alaturka 3

Sayfalar : 1 2 [3]

ebru_dilek_ebru
18-11-07, 13:46
gecen hafta ebru gündes ve armagan caglayana sinir oldum.......
ebru gündesi severdim ama programdaki tavirlari iyice soguttu..ayrica tükürdügünü yalamasida baska bir olay...

neyse programi özlem günes icin izliyordum birde zeynep icin....ins özlem birinci olamadi bari zeynep olsun....

senin zaten neden sinir olduğun belli özlem için izliyormuşsun...ee ebru ablayla armağan bey de doğruyu söyleyince tabi buda karşı tarafın sinirine dokunuyo doğaldır..ama doğğru söyleyeni her zaman tebrik etmek lazım arkadaşım..

bounce221
18-11-07, 15:14
Arkadaşım Armağan Bey'e neden sinir olduğunu yazar mısın? Merak ettim.Bir tahmin yürüteyim.Özlem için söylediklerinden dolayı mı??

evet özlem icin söylediklerinden dolayi....
tabi digerlerine söyledikleride az degil ama en cok sinir oldugum tabiki özlem icin söyledikleri sacma sapan seyler...
yahu ´´dekolte giymem´´ demek ayni zamanda ´´dans etmem´´ demekmi oluyor?!!! eger öyleyse tamam ...

bounce221
18-11-07, 15:18
senin zaten neden sinir olduğun belli özlem için izliyormuşsun...ee ebru ablayla armağan bey de doğruyu söyleyince tabi buda karşı tarafın sinirine dokunuyo doğaldır..ama doğğru söyleyeni her zaman tebrik etmek lazım arkadaşım..

sana öyle gelebilir ama ben ebru gündeside severdim ...
özlemi hakli birsekilde elestirseydi, tabikide bende sinirlenmezdim ama...
ebru gündes sapla samani birbirini karistirdi ve zamaninda kendi ettigi laflari unuttu..

neyse bunlar benim fikirlerim...
siz farkli düsünebilirsiniz ...:D

GKN7
18-11-07, 15:34
valla bende armagan & ebru'ya hak verdim. bence cok dogru konustular
buda benim görüsüm:img-yes::img-yes:

bu aksam en cok merak ettigim yarismaci yine ORKUN:good:
birinci olsun artik yaaa.. uff:icon_whis

ebru_dilek_ebru
18-11-07, 16:24
sana öyle gelebilir ama ben ebru gündeside severdim ...
özlemi hakli birsekilde elestirseydi, tabikide bende sinirlenmezdim ama...
ebru gündes sapla samani birbirini karistirdi ve zamaninda kendi ettigi laflari unuttu..

neyse bunlar benim fikirlerim...
siz farkli düsünebilirsiniz ...:D

o zaman şöyle söyliyim ebru ablanın haksız eleştirdiği konu neydi vede bu kendi söylediği lafları yuttu dediğin laflar neydi bilelim ki bizde ona göre davranalım demi....

ebru_dilek_ebru
18-11-07, 16:27
evet özlem icin söylediklerinden dolayi....
tabi digerlerine söyledikleride az degil ama en cok sinir oldugum tabiki özlem icin söyledikleri sacma sapan seyler...
yahu ´´dekolte giymem´´ demek ayni zamanda ´´dans etmem´´ demekmi oluyor?!!! eger öyleyse tamam ...

özlem dekolte giymem dedi hay hay onlarda giymezsen giyme dediler..dekolte giymemek ne demek ben oramı buramı göstermem demekdir..özlem dekolte giymemiş olabilir ama giydiği kıyafet zaten saten öyle bir oynuyorki yani ha ben onun içini görmüşüm ha görmemişin ne fark eder..
onlarda bu yüzden söylediler dekolte giymedin ama oynadığında heryerin belli oldu demek istiyolar..ama işine gelen anlıyo işine gelen anlamıyoo nedense bunu

dişi-kartal
18-11-07, 18:52
Bu hafta Ayşen abla varmış popstar alaturkada çok sevindim valla yine süper bi bölüm olucakk:img-yes::img-yes:....Bide Ebru ablam canlı okursa deymeyin o zaman keyfimee..

Ayşen abla muhteşemdi valla şarkıları süperr yorumladı Selçuk Tekayın besteside çok güzell ayşen ablanın yorumuylada ayrı bi güzel oldu...Ayrıca elbisesi çok yakışmış saçı makyajı çok hoştuu...

GKN7
18-11-07, 22:03
kutlarim, birolun birinci performasi cok güzeldi 40puani hakketi yani
----------------------------------------------
merakla orkunu bekliyorum
insallah hersey yolunda gider

gökhan fenaa degildi, ama bana göre nagmeleri biraz abarti
benim görüsüm bu:img-yes:

_Caipi_
19-11-07, 09:46
inanamiyorum arkadaslaaar!!!:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:img-blush
ORKUN veda etti bu hafta, ve ben inanilmaz sekilde üzüldüm:sad53::sad53:bence haksizlik oldu. umarim yolu dayma acik olur, ve birgün onu biryerlerde dinleme firsatimizda olur

bu arada o yöresel performansindaki iki oynayan kadinlarida osmantan ayarlamis, orkunun maddi durumu yetmedigi icin. buna acayip üzüldüm
ve ebru ablamin dedigiyle gurur duydum

yazik oldu yazik. coooook
aylecek 40tane oy gönderdik hepside helal olsun ORKUN abime

Al bendende okadar arkadasim. Hala sokdayim. Inanamiyorum. Ben adami birinci beklerke hadi olmadi ikinci derken, adam elendi. Sokdayim. Nasil olur? Simdi o yarismada en az 4 kisi var yahu onun kadar iyi olmayan. Onu birak hatta simdilerde sanatciyim diye gecinenlerden bile daha iyi diyebilirim. Hele hele yöresel performansinda o kadar üzüldüm ki, anlatamam. Cok acidim ya. Ben ama Adana´yi ayipladim. Orkun her haftadir Adana halkina selam yollamaktan tesekkür etmekten perisan olurken, kos koca Adana halki surada 4-6 kisiden olusan bir folklor ekibi yollayamamis. Diger yarismacilara bir bakin. Hepsine neredeyse memleketin tümü eslik etmis. Olamaz ya bu. Zavalli Ebru Gündes acidi da, söyleseydin ben oynardim dedi. Bence yapardi vallahi. üff ya hala inanmak istemiyorum Orkunun elendigine. Ben onu finalde beklerken o elendi. Soku atlatmak epey sürecek gibi...:icon_sorr Umarim Ebru Gündes onun elinden tutar. Zaten bir düsünürsek simdiye kadar kazanan Popstarlar ne olduki? :P Daha albümleri bile cikmadi. Insallah onu bu piyasada görürüz. Sonuna kadar hakketti.... Bundan sonra Popstara bakarmiyim o daha bir soru halinde bende. Soku önce bir atlatmaliyim....

ebru_dilek_ebru
19-11-07, 16:50
Ebru ablaa dün gene harikaydı..Osmantan erkır la o yandan yandan bakışmalar birbirlerine bakınca gülüşmeler falan çok tatlılar ya....Yarışmacıların sesleri öyle ahım şahım sesler değil bence orkun güzeldi ama üzüldüm elenmesine....Bundan sonrada mümkünse popstar olmasın olacaksada Ebru abla lütfen olmasın..Şu program da olduğu için işitmediği hakaret kalmadı kadının...yuh artık yuh bunun sebeplerinden biriside dün zaten programdaydı..Nasıl getirdiler onu oraya hayret ediyorum hala...

başak_8999
19-11-07, 16:53
BEnde orkunun elenmesine üzldüm.Ama harun ve ersinin gitmemesinede çok sevindim zaten bir tek ikisini seviyorum onlarda giderse çok üzülürüm

Ersinin çapkınım hovardayım söylemesi çok hoşuma gitti tavırları felan çoook süperdi...:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

ebru_dilek_ebru
19-11-07, 17:15
O kişi kimdi yahu???Çok merak ettim.Ayrıca işittiği hakaretler ne???

vallahi anlayan anlıyoo ...hakaretlere gelince yani o kişi yüzünden ebru ablaya söylenmedik laf kalmadı demek istedim..kişinin adını ağzıma bile almıyorum..

derin384
19-11-07, 17:42
Sonuca kadar güzel bir programdı :| ..Buziki Orhan-Osman ..ile renkli bir müzik ziyafeti oldu çok hoştular :) Gökhan,Umut ve Harun'un performansları başka etkileyiciydi sanki..Harun hakkında Bülent Ersoy doğru konuştu yani anlatım olarak (zaten Bülent Hanım'ın anlatışı çok beğeniyorum özellikle ''şöyle aşağı doğru..''filan gibi anlatışları ) kendince farklı kapalı bir tarz oluşturabilir belki ama ben de bunu yapacağını sanmıyorum ve Armağan Çağlayan'a yine aynen katılıyorum :img-yes:yine harikaydı tek kelimeyle :img-yes: Harun bu şekilde devam ederse kalıcı olamaz ya da olmaz kısaca Ersin için Ebru Gündeş tam düşündüğümü söyledi tam kendisine göre bir parça seçmiş bu tarzını korusa diyecekken böyle bir yorumla karşılaşmak hoştu :wink: Zeynep herzaman ki gibi doğal ve komikti öğrencilerine mesajını çok sevdim :) eminim finale kalacak yani inş. :wink: Çiğ köftelerde süper görünüyordu Umut ta hakikaten nasıl not alacağını biliyor hani :P :mrgreen: Adını tam anlamadığım minik çocukta çok tatlıydı o ne sevimli konuşma tarzı ve ''Orhan baba'' deyiş öyle :img-yes: Orkun'un ikinci performansı güzel gelmişti bana yani çok hisli söylüyordu ya da öyle yansıdı bana elemelerde belediye diye düşünmüuyorum bu sefer ama çok üzüldüm Umut elenmeliydi demiyorum ama Orkun kesinlikle elenmemeliydi çok üzücü oldu:( umarım bir şekilde tekrar görürüz ekranlarda bunu çok isterim doğrusu.. :(

_Caipi_
19-11-07, 17:47
ben de bişey anlamadım :Sbilmiyordum ne hakareti ?????

O kisi Aysen olabilirmi??? :P

Bundan sonra popstari izleyecegimi sanmiyorum, sadece tek istegim var. Ebru Gündes umarim favorisi de olan Orkunu destekler, elinden tutar ve iyi yerlere gelmesini saglar. Baska temenigim yok.

derin384
19-11-07, 18:15
Bir anlasam, bir anlatsalar tam süper olacak:P
kesinlikle :img-wink:bir de Ayşen de nerden çıktı sanmıyorum gerçi bişeyde bilmiyorum da temenninize katılıyorum''_Caipi_'' Orkun'u mutlaka görmek isterim tvde

ebru_dilek_ebru
19-11-07, 18:36
O kisi Aysen olabilirmi??? :P

Bundan sonra popstari izleyecegimi sanmiyorum, sadece tek istegim var. Ebru Gündes umarim favorisi de olan Orkunu destekler, elinden tutar ve iyi yerlere gelmesini saglar. Baska temenigim yok.

ebru abla elinden geleni tabiki yapar ama eğer albüm gibi birşey yapmasını istiyorsanız sanmam yapmaz çünkü ben orkunun sesinin çok aham şaham bir ses olduğunu düşünmüyorum..ebru abla bugüne kadarkiş yarışmacılar arasında tek birine bütün desteğini veriyor oda ilkay toktaş....onunda albümü hayırlısıyla kurban bayramında çıkıyor..

NOSTALJİK
19-11-07, 18:55
çok şahane bir geceydi , dansçılarda güzellik kattılar.Haftaya Armağan Uzun mu çıkacak acaba? hani haftaya görün roman oyununu dendi gibi.Orkun'da iyi idi.
Osman Tan ile Ebru Gündeş evlendi mi?6kasımda evleneceklerdi durum ne bilen var mı acaba?
Bülent Ersoy eşiyle barışma gecelerinde neler yapmış ,bence reklam için vede çeşitli ispatlar için oldu bu ayrılık hikayeleri. kızlar falan hepsi numara.böyle birşeyi gerçekten yapsa Armağan çok kötü şeyler olurdu gibime geliyor.
Sevim Emre olayı ne oldu acaba?

denizmavi
19-11-07, 19:24
gecenim yıldızı ersindi mükemmel bir performans sergiledi nasılda yakışmıştı kıyafetleri tavırları süperdiiii:happy0064 bravo ersin seni hep böyle görelim teksin ersin :img-in_lo

gülşah_gkn
19-11-07, 19:44
çok şahane bir geceydi , dansçılarda güzellik kattılar.Haftaya Armağan Uzun mu çıkacak acaba? hani haftaya görün roman oyununu dendi gibi.Orkun'da iyi idi.
Osman Tan ile Ebru Gündeş evlendi mi?6kasımda evleneceklerdi durum ne bilen var mı acaba?
Bülent Ersoy eşiyle barışma gecelerinde neler yapmış ,bence reklam için vede çeşitli ispatlar için oldu bu ayrılık hikayeleri. kızlar falan hepsi numara.böyle birşeyi gerçekten yapsa Armağan çok kötü şeyler olurdu gibime geliyor.
Sevim Emre olayı ne oldu acaba?

haftaya büyük ihtimal gelecek eski popstar yarışmacısı armağan 114
ve ne reklamı ya arkadaşım zaten bülent ersoyla armağan mustafa uzun beraber olmaya başladıktan sonra hiç gündemden düşmedilerki onların reklama ihtiyarcı yok:img-yes:
:good:

_Caipi_
19-11-07, 20:22
ebru abla elinden geleni tabiki yapar ama eğer albüm gibi birşey yapmasını istiyorsanız sanmam yapmaz çünkü ben orkunun sesinin çok aham şaham bir ses olduğunu düşünmüyorum..ebru abla bugüne kadarkiş yarışmacılar arasında tek birine bütün desteğini veriyor oda ilkay toktaş....onunda albümü hayırlısıyla kurban bayramında çıkıyor..

...vallahi Ebru Gündes Orkuna: keske söyleseydin, ben senin icin cikar oynardim, dedikten sonra ben Ebrunun Orkun icin cok sey yapabilecegini düsünüyorum. Simdiye kadar hep iyi söz söyledi onun hakkinda. Ahim sahim sözede ben arkadasim katilmiyorum. Simdiki yarismacilarin yarisinin fazlasindan cok daha iyi sesi Orkunun. :img-blush

ebru_dilek_ebru
19-11-07, 20:27
...vallahi Ebru Gündes Orkuna: keske söyleseydin, ben senin icin cikar oynardim, dedikten sonra ben Ebrunun Orkun icin cok sey yapabilecegini düsünüyorum. Simdiye kadar hep iyi söz söyledi onun hakkinda. Ahim sahim sözede ben arkadasim katilmiyorum. Simdiki yarismacilarin yarisinin fazlasindan cok daha iyi sesi Orkunun. :img-blush

tabiki sen beğeniyo olabilirsin ben pek ahım şahım bulmadım sesini sadece onun değil bu seriden kimsenin sesini beğenmedim.benim için gelmiş geçmiş en iyi yarışmacı ilkay abladır...evlenme işine gelincede yok evlenmediler inş evlenirler:happy0064

ebrucu_büşraa
19-11-07, 21:25
dün akşam ebru abla yine harikaydıı..:img-in_lo
osmantan ile konuşmaları çok şekerdi osmantanın "ebru hanım acıların kadını oldunuz gibi bir his var içimde" demesi süperdi ya çok güldüm.. :)
çok güzel bir programdı bide .... kişi olmasaydı daha güzel olcaktı dilekcim anladın sen onu bacım..

ebru_dilek_ebru
19-11-07, 21:31
dün akşam ebru abla yine harikaydıı..:img-in_lo
osmantan ile konuşmaları çok şekerdi osmantanın "ebru hanım acıların kadını oldunuz gibi bir his var içimde" demesi süperdi ya çok güldüm.. :)
çok güzel bir programdı bide .... kişi olmasaydı daha güzel olcaktı dilekcim anladın sen onu bacım..

anladım bacımm keşke olmasaydı ama olduu:img-polic ayy bence osmantan fazla konuşmasın onun için iyi olmayabilir anladın sen onu büşra:happy0064

ebrucu_büşraa
19-11-07, 21:54
anladım bacımm keşke olmasaydı ama olduu:img-polic ayy bence osmantan fazla konuşmasın onun için iyi olmayabilir anladın sen onu büşra:happy0064

anladım bencede fazla konuşmasa onun için ii olcak osmantan heyecandan napıcağını şaşırıyo zaten :) ..çok tatlılar ama yaa bakışları filan :img-in_lo

GKN7
19-11-07, 23:01

ben orda cok duygulandim vallahi :img-in_lo cok üzüldüm
HALA ORKUNUN ELELNDIGINE INANAMIYORUM, icimden sanki haftaya yine cikacakmis gibi bisey var.. elenmemis olsun istiyoruuuum:sad53::sad53::sad53:offff offff offfffFFF!

ebru_dilek_ebru
20-11-07, 07:57
anladım bencede fazla konuşmasa onun için ii olcak osmantan heyecandan napıcağını şaşırıyo zaten :) ..çok tatlılar ama yaa bakışları filan :img-in_lo

yandan yandan birbirlerini kesiyolar birbirlerine bakınca zaten gülme krizine giriyo kimonoyu giydiği haftayı hatırla büşra ebrunun hallerini bir insan dk başı güler mi kadın osmantan bakınca krize giriyodu:happy0064 çok tatlılar yaa allah bir öömür boyu mutlu etsin inşş

Nehir1415
21-11-07, 19:39
GÖKHAN! Gökhan! Gökhan! :happy0064:happy0064
Bir şarkı ancak bu kadar fevkeladenin fevkinde söylenir! Çok beğendim helal olsun! :happy0064
Birinciliği hak etti bana göre ama Birol birinci seçildi. Evet Birol da gayet güzel söylüyor fakat bu kez Gökhan daha güzel seslendirdi bana göre. Sevkler tartışılır tabi...
Harun'u da çok beğendim Orhan G. şarkısını harika senslendirdi, ikinci olmasına sevindim...
Orkun'un elenmesine çok şaşırdım. En azından finale kadar kalmasını istemiştim ama nasıl elendi anlamadım. :sad53: Performansı çok iyi olduysada yinede geçen hafta daha çok beğenmiştim.
En çok şaşırdığım...danscıları yarışmacıların kendileri bulmak zorunda kaldıkları. Bu yönde Orkun'un dezavantajı oldu ne yazık ki.
Bu hafta Ersin'in sahne şovuna çok güldüm ama gerçekten hali tavri ve şarkısı çuk oturmuştu! Beklediğimden iyidi.
Haftaya kim elenir hiç bir fikrim yok. Beklenmedik sonuçlar da olabilir...

Haftaya konuk büyük ihtimalle Armağan olacak sanırım! Nihayet...
Çok güzel olur :img-yes: merakla bekliyorum...

Nehir1415
23-11-07, 12:45
Eski yarışmacılar geliyor :happy0064 Düet yapılıyor ay ne güzel :happy0064 Ben çok beğendim bu fikri.
Birbirilerine uyan sesler denk getirmek zor olsa gerek yanlız. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Harun-Okan ve Gökhan-Erkan iyi şeçim cuk oturur herhalde :good: (Okanın gelmesine çok sevindim :img-yes:) En çok merak ettiğim performanslar.
Zeynep-Hazan hoş bir ikili olsa gerek :good:
Birol-Erhan hiç uymamış bence ama süpriz de olabilir tabi.
Ersin-Tamer konusundada biraz şüpeliyim. Tamerin sesi daha güçlü ve Ersini bastırabilir bana göre.
Umut-Utku ikiliside düzgün bir performans sergiler heralde.

Inşallah yine iki şarkı seslendirir yarışmacılar :happy0064

Anlaşılan Armağanı en sona saklıyorlar...eh peki öyle olsun :icon_whis

denizmavi
23-11-07, 13:03
Eski yarışmacılar geliyor :happy0064 Düet yapılıyor ay ne güzel :happy0064 Ben çok beğendim bu fikri.
Birbirilerine uyan sesler denk getirmek zor olsa gerek yanlız. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Harun-Orkun ve Gökhan-Erkan iyi şeçim çuk oturur herhalde :good: (Orkunun gelmesine çok sevindim :img-yes:) En çok merak ettiğim performanslar.
Zeynep-Hazan hoş bir ikili olsa gerek :good:
Birol-Erhan hiç uymamış bence ama süpriz de olabilir tabi.
Ersin-Tamer konusundada biraz şüpeliyim. Tamerin sesi daha güçlü ve Ersini bastırabilir bana göre.
Umut-Utku ikiliside düzgün bir performans sergiler heralde.

Inşallah yine iki şarkı seslendirir yarışmacılar :happy0064

Anlaşılan Armağanı en sona saklıyorlar...eh peki öyle olsun :icon_whis

erin ve tamer ikilisi bence yerinde bi seçim çünki ikiside aynı tarz söylüyorlar tamerin sesi güçlü olabilir ama ersinde aynı şekilde çok güzel bir sese sahip uyuşan en iyi ikili bence doğru seçim süper çok yerinde buldum ayrıca orkun bu hafta yok hiç bir yerde yazmıyo geleceğine dair.

dişi-kartal
25-11-07, 00:09
Başlığı açtığın için saol gzm:img-wink:
Yarın ben canlı izlemeye gidicem...Bakalım neler olucak....Eski yarışmacıları dinlemek büyük keyf olacak ay bir an önce pazar olsunn...

:happy0064:happy0064

GKN7
25-11-07, 12:52
evt yaaa cok tsk gzm!!
bu aksam POPSTAR zamani!! ya valla bende cok gitmek isterdim canli yayina, ama bu mümkün degil.... programa gelince tabiki seviniyorum, ama hala Orkun'un üzüntüsündeyim ben:icon_sorr
bakalim bu aksam neler olacak...
tek birsey kesin, haftalardir ebru gündesten bir canli performans bekledigim, cok özledim yaa

ebru_dilek_ebru
25-11-07, 14:16
evt yaaa cok tsk gzm!!
bu aksam POPSTAR zamani!! ya valla bende cok gitmek isterdim canli yayina, ama bu mümkün degil.... programa gelince tabiki seviniyorum, ama hala Orkun'un üzüntüsündeyim ben:icon_sorr
bakalim bu aksam neler olacak...
tek birsey kesin, haftalardir ebru gündesten bir canli performans bekledigim, cok özledim yaa

herkes düet yapıyor belki haktan çıktığında ebru ablayla düet yapar..kutsinin geldiği haftayı hatırlayınn ordada aniden girmişdi şarkıya :happy0064:happy0064

Nehir1415
25-11-07, 19:46
Başlık yeniden açılmış çok sevindim :happy0064
Bugün büyük gün bakalım neler olacak kim yarışmadan ayrılacak çok merak ediyorum. Süprizlerde yaşanabilir!

erin ve tamer ikilisi bence yerinde bi seçim çünki ikiside aynı tarz söylüyorlar tamerin sesi güçlü olabilir ama ersinde aynı şekilde çok güzel bir sese sahip uyuşan en iyi ikili bence doğru seçim süper çok yerinde buldum ayrıca orkun bu hafta yok hiç bir yerde yazmıyo geleceğine dair.

Ben Okan demek istemiştim, yanlışlıkla Orkun yazmışım (düzelttim hemen) Sanırım hala Orkun'un yarışmadan ayrıldığına inanamadım :icon_sorr
Ersin konusuna gelince, isimleri görünce ilk anda acaba iyi bir seçim mi diye düşündüm ama dediğin gibi güzel de uyuşabilirler. Performanslarını izleyince netleşir bu :img-yes: Ersin beni geçen hafta şaşırtmıştı umarım bu hafta yine öyle olur.

Başlığı açtığın için saol gzm:img-wink:
Yarın ben canlı izlemeye gidicem...Bakalım neler olucak....Eski yarışmacıları dinlemek büyük keyf olacak ay bir an önce pazar olsunn...

:happy0064:happy0064
Demek sen canlı izlemeye gideceksin ne güzel! Ah bende çok isterdim acaba canlı canlı sesleri nasıl aynı etkiyi veriyormu?
Bol bol anlatırsın artık bizlere :img-yes: sana iyi eğlenceler!

Herkese iyi seyirler!

GKN7
25-11-07, 22:42
gökhan-erkan düeti:img-icecr
arkadaslar, ben ayneeeen armagan caglayan'a katiliyorum!
bende bir dinleyici olarak cok yoruldum.. gökhan cok güzel nagmeler yapti, bu tartisilmaz ama bana görede bunu özelligi kalmadi yapa yapa...
ebru gündesin dedigi gibi 2,3 yerinde yapip tokati atsaydi cok daha iyi olurdu. ayrica eser secimi cok zeki bir secimdi. cünkü erkan bunu cok güzel yorumluyor, ve bilinen, sevilen ve cok duygusal bir eserdir
ama bende ebru gündes ve bülent ersoyun okadar yorumundan sonra puan kirmaliydi. cünkü 10verilirse bu benim icin demektirki hersey cok süperdi. haa orhan gencebay gibi begenirsin 10verirsin, ama aksi taktirde armagan gibi (belki 2puan degil) ama biraz puani kirmalari gerekiyordu bence
bu benim görüsüm:img-wink:
bu konuya sizlerinde görüslerinizi almak istiyorum
iyi seyirler, saygilar gökhan

ebru_dilek_ebru
26-11-07, 08:07
gökhan-erkan düeti:img-icecr
arkadaslar, ben ayneeeen armagan caglayan'a katiliyorum!
bende bir dinleyici olarak cok yoruldum.. gökhan cok güzel nagmeler yapti, bu tartisilmaz ama bana görede bunu özelligi kalmadi yapa yapa...
ebru gündesin dedigi gibi 2,3 yerinde yapip tokati atsaydi cok daha iyi olurdu. ayrica eser secimi cok zeki bir secimdi. cünkü erkan bunu cok güzel yorumluyor, ve bilinen, sevilen ve cok duygusal bir eserdir
ama bende ebru gündes ve bülent ersoyun okadar yorumundan sonra puan kirmaliydi. cünkü 10verilirse bu benim icin demektirki hersey cok süperdi. haa orhan gencebay gibi begenirsin 10verirsin, ama aksi taktirde armagan gibi (belki 2puan degil) ama biraz puani kirmalari gerekiyordu bence
bu benim görüsüm:img-wink:
bu konuya sizlerinde görüslerinizi almak istiyorum
iyi seyirler, saygilar gökhan

gökhan ama dikkat ettiysen bu yorumları yaparken hep söyledikleri birşey var "kötümü söyledin hayırrrr" ama fazla nağme yapma diyorlar yani kötü söylememişki neden puan kırsınlar..

başak_8999
26-11-07, 13:58
Utkuyu dün tekrar gördüğüme çok sevindim.Ama ersinin elenmesinede bi o kadar üzüldüm.UTKU şimdiye kadar yapılan yarışmalar içerisinde en çok beğendiğim yarışmacıydı
http://img136.imageshack.us/img136/2294/3284675bd6.jpg

didemfener
26-11-07, 15:23
haruncumun birinci olmasına sevindim.
her hafta ikinciliği vardı bir hafta 4çcü oldu bu hftta birinci
inş birinci o olur..

güzelim87
26-11-07, 15:58
ya arkadaslar siralamayi buraya yazarsaniz cok sevinirim..kim gitti????
harun binrici mi oldu??? oleyyyyyy..harun cok sekerrr...

melis_114
26-11-07, 17:11
armagan caglayan resimleri

http://img98.imageshack.us/img98/2227/ar1el6.png

http://img98.imageshack.us/img98/1451/ar2ni0.png

http://img98.imageshack.us/img98/2064/ar3ig0.png

http://img519.imageshack.us/img519/4269/ar4uo0.png

http://img139.imageshack.us/img139/127/ar5hr3.png

http://img139.imageshack.us/img139/2974/ar6oq6.png

melis_114
26-11-07, 17:18
ebru gündes resimleri

http://img511.imageshack.us/img511/1254/ebru1da8.png

http://img514.imageshack.us/img514/2873/ebru2pk6.png

http://img511.imageshack.us/img511/9161/ebru3hd2.png

http://img138.imageshack.us/img138/4436/ebru6gl6.png

http://img161.imageshack.us/img161/3373/ebru4bh4.png

http://img138.imageshack.us/img138/8394/ebru7lo7.png

melis_114
26-11-07, 17:22
utku resimleri

http://img519.imageshack.us/img519/5177/utku1ap5.png

http://img138.imageshack.us/img138/1913/utku2wd8.png

http://img252.imageshack.us/img252/8421/utku3ml1.png

http://img511.imageshack.us/img511/248/utku5yj5.png

melis_114
26-11-07, 17:29
utku - umut

http://img252.imageshack.us/img252/3135/utum1js9.png

http://img259.imageshack.us/img259/4307/utum2bf2.png

http://img122.imageshack.us/img122/8950/utum3if3.png

http://img259.imageshack.us/img259/2137/utum4en5.png

http://img259.imageshack.us/img259/3884/umut2cv2.png

http://img519.imageshack.us/img519/3998/umut35puanxs7.png

melis_114
26-11-07, 17:40
tamer - ersin

http://img511.imageshack.us/img511/2748/tamer1sl0.png

http://img252.imageshack.us/img252/6176/tamer2ve3.png

http://img98.imageshack.us/img98/5548/tamer3rd5.png

http://img252.imageshack.us/img252/953/tamer4ge9.png

http://img209.imageshack.us/img209/4484/ersin3zb4.png

http://img512.imageshack.us/img512/9752/ersintamer2hn3.png

http://img512.imageshack.us/img512/6219/ersin2uw4.png

http://img511.imageshack.us/img511/4394/ersin5eo4.png

http://img519.imageshack.us/img519/3303/ersin36puanaq9.png

melis_114
26-11-07, 17:46
erhan - birol

http://img137.imageshack.us/img137/158/erhan1wy8.png

http://img125.imageshack.us/img125/7028/erhan3rl8.png

http://img112.imageshack.us/img112/6293/birolerhan1ol5.png

http://img519.imageshack.us/img519/3269/birol1zf6.png

http://img402.imageshack.us/img402/2521/birol2lx7.png

http://img137.imageshack.us/img137/6381/birol40puanol9.png

melis_114
26-11-07, 17:58
okan - harun

http://img112.imageshack.us/img112/6852/okanharun4se3.png

http://img511.imageshack.us/img511/1992/okanharun1lc7.png

http://img444.imageshack.us/img444/6922/okan1ik0.png

http://img159.imageshack.us/img159/4795/okan2jz3.png

http://img444.imageshack.us/img444/8817/okan3ho0.png

http://img159.imageshack.us/img159/1240/okanharun2tk4.png

http://img140.imageshack.us/img140/6083/okanharun3ct9.png

http://img140.imageshack.us/img140/3523/harun1do0.png

http://img402.imageshack.us/img402/7351/harun3ec3.png

melis_114
26-11-07, 18:05
erkan - gökhan

http://img258.imageshack.us/img258/7735/erkan2gf7.png

http://img115.imageshack.us/img115/1066/erkan3vx7.png

http://img107.imageshack.us/img107/1927/gkhan1bp7.png

http://img115.imageshack.us/img115/7867/gkhan2zh1.png

http://img107.imageshack.us/img107/9639/gkhanerkan1ia7.png

http://img115.imageshack.us/img115/1545/gkhan38puanvs1.png

melis_114
26-11-07, 18:10
hazan - zeynep

http://img129.imageshack.us/img129/5095/hazan1zt0.png

http://img231.imageshack.us/img231/1205/hazan2sh2.png

http://img443.imageshack.us/img443/6940/hazan3bo2.png

http://img115.imageshack.us/img115/7793/zeynep1pn7.png

http://img114.imageshack.us/img114/8899/zeynep40puanto1.png

melis_114
26-11-07, 18:14
ve osmantan enistemiz :D

http://img115.imageshack.us/img115/1579/os1nu5.png

http://img259.imageshack.us/img259/5559/os2zp7.png

seda87
26-11-07, 18:28
selam arkadaşlar benim sorum bir okancı olarak hemde koyu bir okancı olarak ne kadar arasamda okana ait bir fan sitesi bulamadım daha önce açılmıştı ama kapandı bir sebepten ötürü acaba rica etsem burada benim gibi okancı olan arkadaşlar muhakkak vardır ö.p yoluyla bana ulaşsınlar ya biz kuralım bu fan sitesi yada varsa banada bildirin okana destek olmak istiyorum her zaman ve onu sahnelerde görmek istiyorum

seda87
26-11-07, 18:31
arkadaşlar okanın harunla olan performansını tekrar izlemek istiyorum eğer çeken varsa yada ulaşabileceğim yeri bilen ö.pden bana ulaşabilir mi sağolun şimdiden

emelleme
26-11-07, 18:45
merhaba seda..bende ilk alaturkada burda üyeydim ve senin gibi koyu bi okan taraftarıyım.yeni yarışmacılar gelince okan unutldu.ama bizden birini bnurda görmek beni inanılmaz mutlu etti.okana ulaşmanın bi yolu olmalı.sanıyorum etilerde sahne alıyormuş.cuma cumartesi osmancıkta.ancak ordan ulaşabiliriz.yada burda bi fan club kurmamız lazım çünki dün yenidden anlaşıldı okanın çok iyi bi ses olduğu.okanı çok seviyorum ve onu her zaman sahnelerde görmek istiorum

seda87
26-11-07, 18:55
merhaba akadaşım adını göremedim isimle hitap edemiyorum kusura bakma sana özelden msn adresimi vereyim daha güzel irtibata geçeriz okan gerçekten kalite bir insan saygısı sevgisi ve terbiyesi 10 numara fan club kuracak bir arkadaş falan muhakkak vardır ben okanı asla unutmadım dün tekrar ekranda görünce gerçekten çok sevindim eski yarışmacılar o sahneye tekrar çıkıp şarkı söylediler ama okanı kimse neden çağırmıyor anlamıyorum ben okanı hep ekranlarda görmek istiyorum albümü çıksın konserlerine gidelim istiyorum bende seninle karşılaştığıma çok sevindim

gülşah_gkn
26-11-07, 19:45
melisacım ellerine sağlık canım resimler harika
ben dün gece düetlerde armağanıda görmek isterdim
oda ordaydı inşallah haftaya çıkar
eski yarışmacılardan erkanı ve utkuyu tekrar görmek çok güzeldi
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

Ozgeeeeee
26-11-07, 20:35
ay ay ay ay
erkanimda gelirmisss
sarkisinida söylermiiiissss
:D
erkani yeniden görmek cok güzeldi
hazani dinlemekde zevk verdi

ersinin elenmesine üzüldüm acikcasi

harunun kazanmasini istiyorum acikcasi

final
27-11-07, 00:15
http://img455.imageshack.us/img455/9649/dsc01710ys4.jpg

final
27-11-07, 00:22
http://img455.imageshack.us/img455/9649/dsc01710ys4.jpg

Okancı arkadaşlar,Okan'ı gerçekten yeniden görmek çok güzeldi.İnşallah önümüzdeki hafta misafir olarak çağrılma ihtimali varmış.Eğer böyle birşey olursa gerçekten çok sevineceğiz.Çünkü onu gerçekten çok özlemişiz.Her şeyi ile mükemmel olmuş.O bence geleceğin en iyi TSM.Sanatcısı olmaya aday biri. Ben Osmancık da onu canlı izledim.Böyle dev bir sahne ve repertuvar olamaz.Çektiğim resmide siteye koyuyorum.Onun için bir site kurulursa çok sevineceğim.Tüm Okancılara selam yeni yarışmacılara da candan başarılar.

final
27-11-07, 00:28
Ayrıca Okan'ın kalitesi Harun'un 1.Olması ile ortaya çıkmış oldu.Daha öncede Utku ile Düet yapıştı o hafta da Utku 1.olmuştu. Bu yüzden Okan'ı her zaman sahnelerde görmek istiyoruz.İnşallah yakında da albümünü dinleriz.

GKN7
27-11-07, 00:58
okan ve harunun düeti gercekten cok güzeldi, bende 2.eserdede cok basariliydi
sonuna kadar hak etti harun birinciligi:happy0064:good:

ya EBRUcu arkadaslarim yine bir canli performans alamadik ablamizdann :sad53:

gülşah_gkn
27-11-07, 02:12
herkese slmmm haktan müthiş bir ses ya ama bülent ersoy gerçekten çok ayıp etti haktana o yarışmacı değil misafir ne o öle
gerçeğini söyle yok şimdi kendi yorumunla söyle
gökhana çok baırdın dediler erkanla düeti muhteşemdi bikere
gökhanda 2. şarkısını daha ılık ılık söyledi
yine olmadı efendim ne yapsalar yaranamıyorlar
ay erkanada bülent ersoyun söyledikleri hep bağırıyorsun bağırmadan
söyleyemiyorsun
bülent ersoyun bağırmadan söylediği şarkı varmı
asıl kendi hep bağırıyo tabiki usta duayen ama
hemen yanındaki orhan gencebaydan biraz örnek almalı
helal olsun ya bir kişiyi kırmadı
valla ben artık jüri yorum yaparken kanalı değiştiriyorum

sibel-83
27-11-07, 19:54
harunun 1. olmasına çok sevindim harunun okan yada utkuyla düet yapmasını çok istiyodum okanla çok güzel ikili oldular inşallah yarışmanın 1.si harun olur

ebru_dilek_ebru
29-11-07, 15:50
Arabeskin Kralı Orhan Gencebay, Türk televizyonlarının en sivri dillisi Armağan Çağlayan, fantazi müziğin büyük ismi Ebru Gündeş ve Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu, Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’un sunumuyla Popstar Alaturka Pazar gecelerine damgasını vurmaya devam ediyor.

Beş yarışmacının bu hafta seslendirecekleri iki eserden biri Orhan Gencebay şarkısı olacak. Orhan Gencebay, Mezdeke ve Erkan Gündüz Mydream dans eşliğinde sevilen eserlerini seslendirecek.

Sınırsız eğlence ve gerçek müziğin tek adresi Popstar Alaturka'da sıra final anına gelindiğinde yine nefesler tutulacak ve bu muhteşem yarışa ve büyük ödüle hangi ismin veda edeceği belirlenecek.

2 Aralık Pazar 20:00 / canlı

burdanda anlayacağım gibi tabi inşş 2 hafta sonra ebru gündeş hafatsı var :happy0064

_Caipi_
30-11-07, 23:06
Iyi aksamlar arkadaslar,

duydum ki Orkun Seda Sayanin programina cikmis. Nasil olurda duymamisim..:icon_sorr Üffff keske programin tekrari olsaydi da izleyebilseydim. Dogru duyduysam özel hayatindan epey seyler anlatmis. Izleyen varsa programi lüften ayrintisiyla anlatabilirmi? Cok sevinirim....

Herkese selam:P

GKN7
02-12-07, 16:32
bu aksam popstar zamani:happy0064
belki ebru ablamiz orhan babamizin "benim dünyam" sarkisini canli olarak söyler?? o eseri cok begendigini ve onun icin özel oldugunu biliyoruz.. insallah okur:good:

Ozgeeeeee
02-12-07, 19:10
Ayrıca Okan'ın kalitesi Harun'un 1.Olması ile ortaya çıkmış oldu.Daha öncede Utku ile Düet yapıştı o hafta da Utku 1.olmuştu. Bu yüzden Okan'ı her zaman sahnelerde görmek istiyoruz.İnşallah yakında da albümünü dinleriz.

ne alaka. harun zaten sevilen ve cok oy alan bi yarismaciydi, en basindan belli.
eger öyle olsaydi.
erkan, tamer, erhan la düet yapanlar birinci ikinci ücüncü olurlardi ..

ebrucu_büşraa
02-12-07, 19:32
inşallah dilekcim ya şöyle ebru gündeş haftası olsada canlı canlı şarkı söylese uzun zamandır hiç canlı şarkı söylemediii:icon_sorr
belki haftaya filan yaparlar.. (aminn)

GKN7
02-12-07, 23:17
yaziiik ya, bülent ersoy orhan babamizi terletti yine..
catlak bu kadin ya:img-icecr

dedigim gibi ebru gündes "Benim dünyam" adli eseri okudu, ama canli degildi:icon_whis
neyse okudu ya, oda yeter bana:happy0064:good::img-in_lo:img-in_lo

EBRU GüNDES sen birtanesin:img-in_lo:img-in_lo

didemfener
03-12-07, 14:18
haruncumun kalmasına çok sevindim..
çok güsel ses tonu yarışma başladığından beri tek favorim harun inş finale kadr kalır ve birinci olur:D

final
03-12-07, 19:13
ne alaka. harun zaten sevilen ve cok oy alan bi yarismaciydi, en basindan belli.
eger öyle olsaydi.
erkan, tamer, erhan la düet yapanlar birinci ikinci ücüncü olurlardi ..

ben haruna kötü sesi var yada kötü yarışmacı demedim ki.birincisi bu kadar sinirlenmenin bir manası yok.ikinci olarakta bu 1 kere olmadı.1.cide utkuyla yaptı ve hiç birinci olmadığı halde o hafta birinci oldu.2. kez düet yaptığı kişide bu zamana kadar birinci olmadı ve okanla düet yaptığında birinci oldu.bu bi rastlantı deil bence.tabiki bu benim düşüncem.peki sen böyle bişey diosun bu hafta neden birinci olamadı harun okadar çok sevilen ve oy atılan bir yarışmacıysa.bu olayın okana denk gelmesi bence şaşırtıcı,sence deilmi.neyse ben sadece okanın geldiği hafta düet yaptığı 2 kişide ilk defa birinci oluyor ondan sonra tekrar eskisi gibi oluyor onu kastettim.bence okana teşekkür edilmesi gerekmezmi?neyse okan zaten işini yapan bi çocuk ve her geldiğinde düet yaptığı yarışmacıları birinci yapıp o yarışmacıyı daha çok gündeme çıkarıtıyor.buda okanın işine saygısını gösteriyor ayrıca bu site herkesin düşüncelerini söyleyebileceği bir site diye biliyoorum.herkese iyi güünleerrr...

gülşah_gkn
03-12-07, 23:37
herkese slmm öncelikle
hala şoktayım:icon_sorr
eğri oturalım doğru konuşalım
en iyi ses gökhan ve birollllllduuuuu tabiki bence:good:
herkesin sevdiğine saygı duyuyorum
ama harunda ses mes yok
umarım gökhan birinci olur:good:

derin384
05-12-07, 22:15
Seda Sayan'a Orkun çıkmış gibi bişey görmüştüm galiba eğer izleyen varsa Orkun'un anlattıklarını ya da programı özetleyebilir mi ben de çok sevinirim merak ettim teşekkürler

piu
06-12-07, 18:48
Burhan Ayeri' nin yazisini ekliyorum;

Pop Star Alaturka’nın her başlayışında Bülent Ersoy’u esip-gürlerken görüyoruz. Yarışmanın adını aldığı müziğin önemini anlatıp duruyor. Hatta, Türk Sanat Müziği söylemeyene basıyor fırçayı. Haftalar geçtikçe, arabesk -Ya da fantezi- ağırlıklı programlar izlemeye başlıyoruz. Tiraji komik olan, aradan sıyrılan birkaç TSM sevdalısı gencin hemen gitmesi. Geriye dört kişinin kaldığı gece, kaybeden Birol oldu. Mükemmel ses ve yoruma özel gırtlağını da ekleyen bu genç, yeterli SMS toplayamayınca evine yollandı. Üç hafta önce Diva’nın “O elenirse, ben de bir daha buraya gelmem” dediği isimdi. Bülent Hanım’ın çektiği reste sahip çıkacağını sanmıyoruz. Yazılıp çizilenlere göre jüri üyeliğinden iyi para almakta.

Dikkat edin bakın, bu organizasyonda sonucu hep ‘Üçlü Çete’ -Espri- tayin ediyor. Ebru Gündeş, Armağan Çağlayan ve hatta Orhan Gencebay, Bülent Ersoy’u bir yerde ‘Allem edip, kallem edip’ devre dışı bırakıyorlar. Bu tezgahın sonucunda birinciliği Zeynep, Umut veya Gökhan kazanacaktır. Şimdiki sözlerimiz TRT’yi eleştirenlere. Star’daki ‘Adı Alaturka’yı takip ediyorlarsa, biraz utanmalılar diye düşünüyoruz. Devlet Kurumu’na kurban olsunlar..

Kaynak: Aksam 04.12.2007

başak_8999
06-12-07, 23:02
Birolun elenmesi olmadı ya onun yerine zeynep veya umut gidebilirdi diye düşünüyordum.Harunun birinci olamsını çookk istiyorum.Klasik olcak ama İYİ OLAN KAZANSIN

gülşah_gkn
06-12-07, 23:46
herkese slmmmm ben hala inanamıyorum birolun elenmesine
onun birinci olması gerekirdi bence ya en iyi ses birol ve gökhan dı bence
e birol malesef elendi :icon_sorrve inşallah gökhan birinci olur:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy 0064:happy0064:happy0064

ebrucu_büşraa
08-12-07, 00:34
Arabeskin Kralı Orhan Gencebay, Türk televizyonlarının en sivri dillisi Armağan Çağlayan, fantazi müziğin büyük ismi Ebru Gündeş ve Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu, Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’un sunumuyla Popstar Alaturka
Pazar gecelerine damgasını vurmaya devam ediyor.
Popstar Alaturka’nın son dörte kalan yarışmacıları 107 Gökhan, 109 Harun, 112 Zeynep ve 113 Umut bu hafta üç eser seslendirecek.
Şarkılardan biri Türkçe tango olacak. Aynı zamanda ünlü besteci Suat Sayın’ın anılacağı programda yarışmacılar İntizar, Artık Sevmeyeceğim, Yalan Gözlerin gibi, bestekarın eserlerini seslendirecekler. Popstar Alaturka’nın sahnesinde bu hafta Gündem Yaylı grubu
23 kişiden oluşan kadrosuyla muhteşem bir şov gerçekleştirecek. Gecede ayrıca Armağan Uzun şarkılar seslendirecek.

Sınırsız eğlence ve gerçek müziğin tek adresi Popstar Alaturka'da sıra final anına gelindiğinde yine nefesler tutulacak ve bu muhteşem yarışa ve büyük ödüle hangi ismin veda edeceği belirlenecek...

gülşah_gkn
09-12-07, 17:17
slmmmmmmmm
bugün çok mutluyummmm
armağanım geliyooo
eski armağancılar lütfen bol bol resim çekelim
ben bol bol çekicem:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

Nehir1415
09-12-07, 20:32
Evet programın başlamasına çok az bir zaman kaldı! :happy0064 Çok merak ediyorum kim neler söylicek ve kim elencek!

GÖKHAN ve HARUN'un kalmasını çok istiyorum!!!

Güzel bir program olur çünkü Armağan da geliyor! :happy0064

Herkese iyi seyirler bye

dişi-kartal
10-12-07, 00:56
Selamlar;
Bu seferki bölümünü popstarın ne kadar beğendim anllatamam....Armağana bayıldım kendini baya geliştirmiş büyük zevk aldım onu dinlerken vede izlerken....En önemlisi Ebru ablam bitanem canlı okudu Ebrucular bilir haftalardır sayıklıodum canlı okusun die:).......Vede hayran kaldım Bülent Ersoyla Armağanın aşkına valla ne büyük aşk helal olsun Allah ayırmasınn....
Yarışmacılardanda bu hafta Gökhan hoşuma gitti nse bys hayırlı neyse o olsunn...

byebye

gülşah_gkn
10-12-07, 01:04
slmmmm ay ne bu gece şahane bir program izliyoruz ya:img-wink:
oooofff armağanıma bak beee:happy0064
ay hiç insin istemedim:icon_sorr
inşallah gökhan birinci olurrr:good:
bence birolun hakkıydı ama :icon_sorr
malesef elendi ve umarım gökhan olurr:happy0064

SBR
10-12-07, 13:53
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
9 ARALIK 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,80 22,40
2 BIR TUTAM BAHARAT (T.S) [NET] KAND 7,70 19,00
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 20,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,60 20,40

5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,50 20,00

TOTAL
9 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,10 22,60
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,00 17,80
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 16,70

4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,80 16,20

kaynak:ucankus

didemfener
10-12-07, 16:24
haruncum herzamnki gibi 2ci oldu hakediyo..kalmayı
benim baştan beri tek favorim haruncum inş birinci o olur..
armapan herzamnki gibi süperdi..

harmaa2007
10-12-07, 20:06
Dün akşam programın sonucunu izleyemedim
Acaba dün akşam kim elendi,kim birinci oldu?
Sonucu izleyen birisi yazabilir mi lütfen
Teşekkürler

ebrucu_büşraa
10-12-07, 21:18
Dün akşam programın sonucunu izleyemedim
Acaba dün akşam kim elendi,kim birinci oldu?
Sonucu izleyen birisi yazabilir mi lütfen
Teşekkürler

gökhan birinci oldu,zeynep elendi..

dün akşam ebru abla çok güzelldi ya çok azda olsa canlı canlı şarkı söyledi şöyle finalde filan canlı şarkı sölese keşke..:img-in_lo

ebrucu_büşraa
11-12-07, 12:13
ayyy ayyy yine ayne kadro ile alaturka dewam edio :happy0064:happy0064 artık kesin geliorum:img-icecr kuzum bekleeeee anladın sen onu :img-wink: :img-blush

anladım kuzum gidecez tabiki :) bende çok özledim ebru ablayı:img-in_lo inşallah finale gidebilrim ahh bide şarkı sölese canlı canlı kendi eski şarkılarından..
diloş darılma bacım senide alırız:):)
bakalım bu hafta nasıl bir popstar alaturka bekliyor bizi çok merak ediyorum bazı konukalara zor dayanıyorum izlerken.

Nehir1415
11-12-07, 14:39
Bu hafta yine Gökhan birinci oldu çok sevindim! :happy0064 Hak etti çok güzel söyledi. Harun da çok iyidi :happy0064

Zeynebin elenmesine şaşırdım ben Umut gider diye tahmin etmiştim...

Armağan harika şarkılar söyledi. Baya geliştirmiş kendini. Sesini daha farklı kullanıyor, sahne duruşu her zaman iyidi zaten :img-yes:

Ebru Gündeşle minik düetini çok beğendim, keşke beraber bir şarkı daha söyleseleri. Sahnede hoş ikili oldular...

Haftaya eğlendir beni konzepti uygulanacakmış burda ben Gökhanı yine önde görüyorum. Bakalım neler olacak?

ebru_dilek_ebru
13-12-07, 16:22
Arabeskin Kralı Orhan Gencebay, Türk televizyonlarının en sivri dillisi Armağan Çağlayan, fantazi müziğin büyük ismi Ebru Gündeş ve Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu, Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’un sunumuyla Popstar Alaturka
Pazar gecelerine damgasını vurmaya, müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor.

Popstar Alaturka’nın son üçe kalan yarışmacıları 107 Gökhan, 109 Harun, ve 113 Umut “Eğlendir Beni” konseptiyle üç eser seslendirecekler.
Ziynet Sali, Linet ve Balkanların en seri ve en iyi klavye sanatçısı Amza Tairoğlu konuk sanatçı olarak geceye renk katacaklar.

Sınırsız eğlence ve gerçek müziğin tek adresi Popstar Alaturka'da sıra final anına gelindiğinde yine nefesler tutulacak ve bu muhteşem yarışa ve büyük ödüle hangi ismin veda edeceği belirlenecek.

ebru_dilek_ebru
13-12-07, 22:24
bu hafta değil haftaya final elemeler de hemena rdından başlıycak ve tekrar popstar alaturka 4 devam edicek:happy0064

GKN7
13-12-07, 22:50
selam arkadaslar!!!!
demin öyle bir TV izlerken yine Kral TV'de takilip kaldim. Aycanin söyle bakalim programi basladi. bir baktimki bizim POPSTARCILAR cikmis:happy0064
:happy0064ORKUUUUN:happy0064Erhan, Hazan ve Aysen
bir kac resim cektim, ve bunlari sizinle paylasmak istedim.
program cok keyfli gecti. ve ben orkunun o güzel sesini duyabildigim icin cok mutlu oldum yaaa:good::good::good: süperdi
yolun acik olsun ORKUN ABI:good:

ebrucu_büşraa
14-12-07, 00:06
bayramın 4. günü program yapılıcakmış herhalde final olucak,ben o haftaya gitmek istiyorum çünkü ebru abla final haftalarında şarkı söylüyo genelde:img-in_lo
popstarın yeniden başlaması 1 ayı filan bulur herhalde..

ebru_dilek_ebru
14-12-07, 07:54
bayramın 4. günü program yapılıcakmış herhalde final olucak,ben o haftaya gitmek istiyorum çünkü ebru abla final haftalarında şarkı söylüyo genelde:img-in_lo
popstarın yeniden başlaması 1 ayı filan bulur herhalde..

bence 2 hafta aradan sonra başlar yani öyle olsunn ben 15 tatilde istanbuldayım popstara gidicemm :happy0064

posh
14-12-07, 13:30
Burhan Ayeri' nin yazisini ekliyorum;

Pop Star Alaturka’nın her başlayışında Bülent Ersoy’u esip-gürlerken görüyoruz. Yarışmanın adını aldığı müziğin önemini anlatıp duruyor. Hatta, Türk Sanat Müziği söylemeyene basıyor fırçayı. Haftalar geçtikçe, arabesk -Ya da fantezi- ağırlıklı programlar izlemeye başlıyoruz. Tiraji komik olan, aradan sıyrılan birkaç TSM sevdalısı gencin hemen gitmesi. Geriye dört kişinin kaldığı gece, kaybeden Birol oldu. Mükemmel ses ve yoruma özel gırtlağını da ekleyen bu genç, yeterli SMS toplayamayınca evine yollandı. Üç hafta önce Diva’nın “O elenirse, ben de bir daha buraya gelmem” dediği isimdi. Bülent Hanım’ın çektiği reste sahip çıkacağını sanmıyoruz. Yazılıp çizilenlere göre jüri üyeliğinden iyi para almakta.

Dikkat edin bakın, bu organizasyonda sonucu hep ‘Üçlü Çete’ -Espri- tayin ediyor. Ebru Gündeş, Armağan Çağlayan ve hatta Orhan Gencebay, Bülent Ersoy’u bir yerde ‘Allem edip, kallem edip’ devre dışı bırakıyorlar. Bu tezgahın sonucunda birinciliği Zeynep, Umut veya Gökhan kazanacaktır. Şimdiki sözlerimiz TRT’yi eleştirenlere. Star’daki ‘Adı Alaturka’yı takip ediyorlarsa, biraz utanmalılar diye düşünüyoruz. Devlet Kurumu’na kurban olsunlar..

Kaynak: Aksam 04.12.2007

valahi yazmicaktım cnm haber eklediğini gördüm yazıyım dedim:img-wink: bu yarışmayı pek izlemiyorum ama bikaç kez izlediğim kadar harunu beğendim okanın geçen haftalarda yaptığu düet muhteşemdi dinleyip duruyorum.okan herzamanki gibi muhteşemdi harunla ikisi güzel ikili oldular ama okanın yaptığı nağmeler süperdi..buarada okanın albüm hazırlıkları devam ediyor geçen hafta dinlemeye gittik kendisini müthiş bir sahnesi var herkese nasip olur inşallah dinlemek..

bu yarışmada harun 1.olur umarım hayırlısı olsun herkese iyi yorumlar..

ebru24
14-12-07, 15:55
bence 2 hafta aradan sonra başlar yani öyle olsunn ben 15 tatilde istanbuldayım popstara gidicemm :happy0064

bencede öyle bir ay gibi uzun bir ara vermezler inşallah biz ne yaparız popstarsız hayatın tadı tuzu valla pazar günlerini iple çekiyorum bütün hafta geçmek bilmiyor:)

SEYFİ
14-12-07, 20:16
Ferdi Tayfur birkaçkez davetlerine hayır deyince yarışmacılara Ferdi Tayfur şarkıları söyletmiyorlar.Yalnız geçen hafta Suat sayın'ın Ferdi Tayfur için bestelidiği şarkıyı bilmediklerinden atladılar. (Yalan Gözlerin). Arkadaşda okuyamadı zaten. Sonrada Kanal olarak Ferdi Tayfur'u karalama kampanyası başlattılar.Ama foyaları çabuk ortaya çıktı.

Ozgeeeeee
14-12-07, 20:40
Ferdi Tayfur birkaçkez davetlerine hayır deyince yarışmacılara Ferdi Tayfur şarkıları söyletmiyorlar.Yalnız geçen hafta Suat sayın'ın Ferdi Tayfur için bestelidiği şarkıyı bilmediklerinde atladılar. (Yalan Gözlerin). Arkadaşda okuyamadı zaten. Sonrada Kanal olarak Ferdi Tayfur'u karalama kampanyası başlattılar.Ama foyaları çabuk ortaya çıktı.

aynen katiliyorum.. ferdi babayi karalama kampanyalari hic ise yaramicak
cünkü ferdi tayfur türkiyenin en büyük sanatcilarindan, ve isini en iyi sekilde yapan bi sanatci. bizim ona olan sevgimiz bu tür haberlerle hic bi sekilde azalmicak
popstar alaturkaya da katilmasin hic önemli degiL ... ferdi babamin kalitesi ortada ..

esengül
15-12-07, 14:47
Arkadaşlar şu an izlediğimiz popstar alaturkanın kaçıncı serisi ben dört diye biliyorum, yanlışmı biliyorum, cvb bekliyorum.

ebru_dilek_ebru
15-12-07, 17:13
Arkadaşlar şu an izlediğimiz popstar alaturkanın kaçıncı serisi ben dört diye biliyorum, yanlışmı biliyorum, cvb bekliyorum.

eğer alaturka best saymazsak 3 sayarsak 4

GKN7
16-12-07, 23:54
ya abiler, ablalar, arkadaslarrr
bu nasil bir ses, bu nasil muhtesem yorumlar.... inanilmaz vallahi
LINETden bahsetiyorum. güzel sesi oldugunu biliyordum, ama bu aksam beni sarkilariyla adeta büyüledi. simdiye kadar en cok hosuma giden Popstar-Konugu oldu. valla billa helal olsun!:happy0064
keske ebruda söyleseeee:img-in_lo

SBR
17-12-07, 14:05
TELE - BAROMETRE
16 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,50 25,50
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 10,30 27,50
3 BUZDA DANS [NET] SHOW 6,70 18,80
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 17,60

5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,50 17,30

TOTAL
16 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,70 25,20
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,20 20,40
3 KATIL YILANLAR (Y.S) [NET] KAND 7,40 17,80
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 14,80
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 14,80
6 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,60 12,40

7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,20 14,30

Akış1
17-12-07, 20:18
:img-wink: İlk defa , muhtemelen de son defa yazacağım buraya...

Harun'un Müzikal yeteneğinden bahsetmeden geçemedim..,notalara bu kadar mı doğru basılır.., Şahane....Karakterinin güzelliğiyle de birleşince onu izlemek ve dinlemek çok keyifli oluyor...Orhan Babamızın dediği gibi ''Aslan gibi'' bence de...Bol Şanslar...

Ozgeeeeee
17-12-07, 23:57
arkadaslar ben izliyemedim de tam
siralamayi yazabilirmisiniz? kim elendi? kim birinci?
haftaya final mi?

Holy Spirit
18-12-07, 14:54
Linet hakikaten cok cok güzel söyledi.
Zayiflamasi da cok iyi olmus.

Benim hic begenmedigim nokta ise, Linet sarki söylerken Bülent Ersoy'un kendisini dinlememesi ve de Linet'i HIC alkislamamasi oldu.

Bence cok ayip oldu.

eros68
18-12-07, 15:04
LINET gercekten muhtesemdi. Ben onun koyu bir hayraniyim ve onu ekranlarda daha cok gormek istiyordum, popstarda gorunce cok mutlu oldum.

Linet hayranlarina MUJDE: Bu gece baslayacak Hayallerin icin soyle yarismasinda LINET de koclardan biri olacak, bence cok iyi secim...

Bulent Ersoy gercekten Linet'e ayıp etti. O sarki soylerken oturdugu yerde mendille burnunu sumkurdu. Koskoca diva ama hala haris ve kiskanc tavirlardan kurtulamamis.

Holy Spirit
18-12-07, 17:29
Öncelikle bir sey söyleyeyim:
Sarki söylerken bas bas bagirmakla, ya da Osmanlica sözlükten agdali kelimeler kullanmakla Diva falan olunmuyor.
Kendisine "Diva" denmesini isteyen kisi, diger sanatcilara da saygili olmasini bilmelidir.
Benim görüsüme göre, Bülent Ersoy'un Linet'e karsi gösterdigi bu davranisin nedeni, janrlarinin birbirine cok yakin olmasidir.
Linet'in sahne hareketleri, sarki söyleyis tarzi, veya tek kelimeyle havasi, Bülent Ersoy'un olmak isteyip de artik olamadigi türden bir durus.
Linet'te cok cok büyük bir ses var.
Insallah o da Ebru Gündes kadar akilli cikar da sesinin kiymetini bilir.
Linet sahnedeyken Bülent Ersoy ve Ebru Gündes arasindaki fark o kadar bariz ortaya cikti ki...
Ebru Gündes komplekssizce "Linet büyük sesli kiz" deyip alkislarken, Bülent Ersoy Linet'in suratina bakmiyordu.
Linet de suratina bakmayan Bülent Ersoy'a "ben Bülent hanimdan cok destek gördüm" diyerek aslinda cok güzel bir ders verdi ama anlayana...

GKN7
18-12-07, 19:45
bülent ersoyu aslinda severim, ama gercekten o hareketi rahatsizedici. ilk kez yapmiyor bunu. genelde diger sanatcilari alkislamaz.
bir arkadasimin dedigi gibi... star olmak icin sadece ses yetmiyor, cok sey ama yetmiyor. ebru gündese bir bakin, nasil alkisladi lineti. ve koca sesli diyerek cok sempatik oldugu birkere daha yüze cikti...
bakalim haftaya nolcak. ben Harun'un kazanmasindan taraftarim. gökhan bana göre cok abartili nagmeler yapiyor. o yüzden yoksa sesi güzel. tabiki bu sadece benim görüsüm, katilirsiniz katilmazsinis sizin bileceginiz:img-wink:

ben hala orkun'a üzülüyorum yaaa:sad53::icon_sorr
belki bütün notalara dogru basmiyor olabilirdi ama benim en sevdigim yarismaciydi. bana göre herseyile fevkaladeydi.. yolu acik olsun

Holy Spirit
18-12-07, 20:34
Itiraz ediyorum :-)

Orkun sesleri hep dogru basiyordu!

Orkun sahnesini de sesini de sahnede durusunu da cok begendigim bir yarismaciydi.
Elenmesinin tek nedeni de kendisi icin SMS yollanmamasiydi.
Hatirlayacak olursaniz, elendigi gün jüriden yine en yüksek puanlardan birini almisti.
Elensin elenmesin, Orkun'un kendisine iyi bir yol cizecegine inaniyorum.
Kendisinden haberdar olan var mi aramizda?

ebru_dilek_ebru
21-12-07, 15:38
Evet ebrucuların beklediği gün geldi ebru abla canlı şarkı söylüycek bu hafta Ebru Gündeş haftasıımış arkadaşlar yaşadık bol bol ebruhhh:happy0064

ebrucu_büşraa
21-12-07, 20:02
Evet ebrucuların beklediği gün geldi ebru abla canlı şarkı söylüycek bu hafta Ebru Gündeş haftasıımış arkadaşlar yaşadık bol bol ebruhhh:happy0064

evet haftalardır bekliyoduk canlı şarkı söylemesini:img-in_lo inşallah eski şarkılarından canlı canlı söyler o zaman muhteşem bi akşam olur :happy0064

GKN7
22-12-07, 19:52
DİVA HASTANEYE KALDIRILDI!..
Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde konser verdiği sırada, elbisesindeki broşun kasığına saplanması sonucu hafif şekilde yaralanan Bülent Ersoy, kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Kemer'deki bir otelde eşi Armağan Uzun'un ardından sahneye çıkan Bülent Ersoy, omuzları açık, beyaz renkli abiyesi ve takılardan oluşan kostümüyle yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Ersoy, konseri sırasında, eşi Armağan Uzun ile de sahnede dans etti.

Konserin bir bölümünde görüntü alınmasına izin verilen basın mensuplarının salondan çıkarılmasının ardından Bülent Ersoy'un kostümünde bulunan broş, oturarak şarkı söylediği sırada kasığına saplandı. Şarkı söylemeye devam eden Bülent Ersoy, kostümündeki kan lekesinin büyümesi üzerine konserini keserek, kulise geçti. Konseri izleyenler arasında bulunan doktor Aykut Ensari tarafından müdahale edilen Bülent Ersoy, otele çağrılan bir ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanenin nöbetçi müdürü Doktor Can Akman, Bülent Ersoy'un durumunun ciddi olmadığını söyledi. Ersoy'un kasığında üçgen şeklinde bir kesik bulunduğunu kaydeden Dr. Akman, Ersoy'a iki gün süreyle dinlenmesinin önerildiğini anlattı.Tedavisi tamamlanan Bülent Ersoy taburcu edildikten sonra konser verdiği otelde istirahate çekildi.

Otel Genel Müdürü İzzettin Yurtsever, yaşanan olayın kendilerini üzdüğünü söyledi.

Bu arada, Bülent Ersoy'a kuliste yapılan müdahale sırasında, ne olduğunu fark edemeyen dinleyiciler, konser şartlarının yerine getirilmediğini öne sürerek, Ersoy ve otel yöneticilerini protesto ettiler ve konser ücretinin iadesini talep ettiler. İzleyiciler, otel yetkililerinin durumu izah etmesi üzerine konser verilen salonu terk ettiler.
Kaynak: Ucankus

Kendisine gecmis olsun diyorum. Umarimki yarinki Popstar Alaturka'nin Finalinde yinede bulunur.

Ya cok heyecanliyim. :img-in_loInsallah Ebru Gündes bol bol canli canli eserler seslendirir.
Söyle eskilerden. meselaaa: Söyleyin, Ahdim Olsun, Ben Olmayinca, Ölüyorum Kederimden, Sabahlar Uzak (Gel Vefasiz), ve Seni Seviyorum.....
süper olur ya. insallah kendisini canli dinlemek firsatim olur. ama yurtdisinda yasayinca bu hic kolay olmuyor =(((

GKN7
22-12-07, 20:03
arkadaslar sizce kim birincilikle bitirecek yarismayi??
ben HARUNdan yanayim:img-yes::img-wink::good:

ebru24
22-12-07, 20:25
bende divamıza geçmiş olsun diyorum ve yarın akşamki ebru gündeş gecesini iple çekiyorum. bence gökhan birinci olacak

GKN7
23-12-07, 23:52
millet ben ekran basinda delirdim:happy0064:happy0064 bende bülent hanim gibi biseyler firlatacaktim yani nerdeyse...
bukadar bukadaaaar güzel yorumlanabilirmiii.. evet EBRUUUUM:happy0064:happy0064:good: diye bagirdim evin icinde:img-yes: allahtan kimse yok su an yanimda.. ya gercekten muhtesem, mükemmel, süper ya diyecek bisey bulamiyorum. bütün güzellikler onun olsun, allah korusun onu...
Ebru.....beni öldürdüüüüün, hayatta biraktiiiin:happy0064:img-in_lo
seni cok seviyorum coooook. seni hayatimda canli canli görüpte dinleyemessem gözlerim acik gidecek yanii
SENI COOOK SEVIYORUM:happy0064:good::img-in_lo

niles20
24-12-07, 12:33
inş.harun 1. olur...çünkü sahneye en çook o yakışıyor ayrıca sesi de çok güzel:img-yes:

Akış1
24-12-07, 13:17
:img-meeti
Öncelikle Türk Sanat Musikisi'nin bende ayrı bir yeri olduğunu, iyi bir dinleyici olmakla beraber üniversite yıllarımda icracı olarak da ilgilendiğim bir dal olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim..,İcrası ayrı bir yetenek, ayrı bir tavır gerektiren, nadir insanların bunu başarabildiği bir tarz...değerlendirmelerinde bu açıyı özellikle gözeten Bülent Ersoy'u takdirle izliyorum..,ancak istikrarının bozulduğu anlara da üzüntüyle şahit oluyorum...özellikle de Armağan Çağlayan'ın son derece seviyesiz konuşma tarzına göz yumarken..,ki onun son derece cesaretli, kararlı, isabetli karşı çıkışlarını hepimiz biliyoruz..,Ve Çağlayanın değer bilmez, devede kıl olabilecek eleştirilerine, özellikle de ciyaklayarak,olgunluktan öte akılsız çocuklar gibi yaptığı konuşmalarıyla bizi bayarken etkisiz eleman gibi oturması orada...Oysaki pozitif değerleri negatiflerinin çok üzerine çıkmış insanlarımızı gereksiz yıpratmalara maruz bırakmamak gerekir bence...
Birçok yarışmacıya, aynı çocuk azarlama modunda yapılan bu çıkışlar Popstar'ın seviyesini çok aşağılara çekmektedir bence...söylenilen şeylerin doğruluğu ayrı birşeydir, söyleme tarzı ayrı..,Çağlayan ciddi derecede can sıkmaktadır..,diğer jüri üyelerinin de buna göz yumup, hatta desteklemeleri ne acı!...
Dün akşam 3 yarışmacı da ve tabii Birol da harikaydılar...Orhan Babamızın söylemleri de ne kadar doğruydu, yarışmacılara artık yüksek puanlar verilmesi gerektiği konusunda...ama ne yazık ki diğerleri bu güzelliği bozup, yarışmanın ilk günlerindeki söylemlerine devam ettiler..,bizi de sıktıkça sıktılar..,yarışmanın sonlarında artık biraz geriye çekilip, kendilerini yetiştirip, hatta kanıtlamış yarışmacıları keyifle izlemekten alıkoydular bizi..,yani Egolar yine şişikti ne yazık ki...
Yok kravatı uzunmuş, yok şefe dikkat çekmemiş, yok şu yok bu....saçmalıklar silsilesi...
Sözlerin unutulması veya değiştirilmesi ya da doğru yerde doğru notaya basılmaması, ya da duygunun verilememesi...yaahu o sahneye çıkan Bülent Ersoy dahil hepsinde bu tür hatalar vardı...geçen hafta Armağan, örneğin ''benim dünyam'' şarkısında hem sözleri karıştırdı, hem de Harun'un yaptığı o müthiş iniş-çıkışlarda çok başarısızdı..,keza dün akşamki Ebru Gündeş performansı..,''benzemez kimse sana''dan tutun bütün klasik eserleri, kafasına göre, birçok notaya yanlış basarak, hafif de avamlaştırarak okudu..,üstelik Müzeyyen Senar'ın özellikle yapılmaması gerektiğini vurguladığı ''bağıra-bağıra''...Ebru sever genç arkadaşlarım kırılmayın, günümüz şarkılarında, özellikle de sesinin açıldığı son şarkılarda gayet başarılıydı.

Velhasıl Türk Sanat Musikisi her babayiğidin söyleyebileceği bir tarz değildir..,çok önemli hasletler ister...Ve bana göre de Harun, küçük bir yerde yetişmesine rağmen haliyle-tavrıyla, eserleri doğru okuduğu gibi duyguyu da inanılmaz güzellikte vermesiyle takdire şayan bir yarışmacı bence...Dün akşam onu bu çizgisinden çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar jüri üyeleri ( Orhan Babamız hariç)...en kötüsü de Roman havasıyla oynatmalarıydı tabii...Gündeş ve Ersoy ne kadar beğenilerini gizlemeye çalışma pahasına, Çağlayan'a göz yumup, saçma eleştiriler getirip, Harun'a yakışmayan tavırlara sokmaya çalışsalar da, HARUN, Türk Sanat Musikimizin olması gerektiği yeri hatırlatacak ender sanatçılarımızdan birisi olacaktır ve çok da sevilecektir kanaatimce...umarım kendisine zarar verecek ayartmalara uyup, o çok yerinde yapılan hareketlerinden ve tavrından uzaklaşmaz...
O zaman biz de tadına doyulmayan yorumlarını keyifle izlemeye devam ederiz...

Sevgiler herkese...
bye

SBR
24-12-07, 13:52
TELE - BAROMETRE
23 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,40 22,90
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,10 22,10
3 BUZDA DANS [NET] SHOW 5,80 15,80

4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,40 15,30

5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 14,40

TOTAL
23 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,90 21,40
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 21,70
3 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 6,20 15,10
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 15,80
5 BELALI IKILI 2 (Y.S) [NET] KAND 5,70 13,90
6 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,10 14,70
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 13,80
8 KIRALIK SEVGILI (Y.S) [NET] KAND 4,50 14,90

9 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,40 13,00

ebru_dilek_ebru
24-12-07, 17:14
EBRU GÜNDEŞ kimdir herkez anladı herhalde dün gece.Konuşanda bu saaten sonra boş konuşur kendini yorar başkada birşey yapmaz.Sesine kurban oluruz senin gündeşşş.

Dün o şarkıyı arka arkaya bülent ersoy okusa daha 2, şarkı bitmeden ben bayılmış olurdum herhalde fenalık gelmişdi çokdan ama gündeş saatlerce okusun oturuğ dinleyelim.Sözün bittiği yerde ebru gündeş konuşur :img-in_lo

mona sax
24-12-07, 22:30
Armağan Çağlayan can sıkıcı oluyor diyen ve onun seviyesiz yorumlarda bulunduğunu söyleyen arkadaşım acaba Bülent Hanım'ın ve Orhan Gencebay'ın saatlerce,içi geçmişcesine, bayıltıcı etki yaratan ve çoğu gereksiz konuşmalarından hiç mi sıkılmıyor?

Bu zamana kadar Armağan Çağlayan'ın yaptığı hangi yorum yanlıştı?? Ya da ne zmn gereksiz olan bir şeyden bahsetti? Siz Armağan Çağlayan'ın (sözde) seviyesiz yorumlarına -göz yummak- gibi bir tabir kullanmayı düşünürken, ben ve benim gibi düşünenler(-ki emin olun çoğunlukta) Bülent Hanım'ın ya da Orhan Bey'in çoğu zaman gereksiz, ağır çekim halindeki konuşmalarıyla ekran başında zona döküyoruz.Ha şimdi diyeceksiniz ki "izlemeyin madem" evet haklı olabilirsiniz.Ama şunu bilmenizi izlerim ki bu yarışmayı en başta Armağan Çağlayan olmak üzere Türk Müziği>>müzik sevgisi içn izliyorum.İnanın 16 yaşındayım ve ağırlıkla Armağan Çağlayan için izlediğim bu yarışma sayesinde Türk Müziğine, -alaturka-ya olan ilgim katbekat arttı.Tıpkı Armağan Çağlayan ve diğer sıradan insanlar gibi bende nota bilmem..ancak dodur redir midir...Kulağıma gelen sesleri baz alarak oluşturduğum bir müzik zevkim vardır.Evet Armağan Çağlayan'ın çıkışlarını,sözlerini ya da düşünceerini gereksiz bulabilirsiniz.ne demiş ünlü düşünür: Düşüncelerinize katılmıyorum ama söz söyleme hakkınıı sonuna kadar destekliyorum. işte aynen böyle..Nsıl ki siz Armağan Bey'i can sıkıcı buluyorsanız bende Orhan Gencebay'ın ya da Bülent Ersoy'un yarışmada ki çoğu tavırlarını,konuşmalarını skıcı buluyorum.

Sanırım sizden yaşça küçüğüm.Ama Armağan Çağlayan'ın hiç kimsede kolay kolay olmayan penceresinden bakabilmeyi deneyen çoğu zaman bakabilen yani onu anlayabilen biri olarak şunu söylüyorum:Bu zamana kadar bu tür bir "reality" şovdan star çıkarabildi mi Türk Halkı? Türk Halkı diyorum çünkü yapımcılar işin aracı kısmı.Hiç bir zaman Armağan Çağlayan'ın açısından bakılmadı yarışmacılara.Bu yüzden çıkmadı.Çıkmayacakta.Objektif olmayı deneyemiyor insanlar.Futbol takımı tutar gibi yarışmacı destekliyorlar ki üç büyüklerin taraftar gruplarına hakaret olur bu..Mesela jüriye (çoğu zaman Armağan Bey'e) sinirlenerek bir yarışmacıya oy veriyor.Destekliyor.Birinci yapıyor.Hangi biri o yarışmacının albümü çıktığında gidip para veripte albümünü alıyor?

Armağan Çağlayan tavrını,kararlılığını hiç bir şekilde değiştirmedi.Düşüncelerini sonuna kadar savunuyor.Üslubu ters gelebilir kişilere.Bir seyirciyle konuşması,sesini yükseltecek kadar sinirlendirilmesi sonucu anlatmak istediğini kendi üslubuyla anlatmaya çalışması da ters gelebilir.Tıpkı Bülent Ersoy'un "en büyük jüri","velinimet" gibi vs sıfatlar yakıştırdığı Türk Halkı'nı (seyirciyi) bu yaptıklarını yalanlarcasına azarlaması ve emir vermesi gibi.(Hatırlayın çok uzak değil..olmuş şeylerden bahsediyorum: Seyircinin birinin telefonu çalıyor Bülent Hanım'ın verdiği tepki; "Kapat telefonu",Bir bebek ağlıyor;"Sustur bebeği" ya da bu hafta yaşanan bir olay; Bülent Hanım konuşurken yanılmıyorsam seyircilerde kendi aralarında konuşuyor Bülent Hanım'ın verdiği tepki;"Sus!"..Hemde son derece kaba şekilde.) Ya da Orhan Gencebay'ın üstlendiği iyi polis rolünü düşünü.."Evlat, iyi bir yorumcusun..Bu akşam bir şeyler oldu ama bir dahaki okuyulşunda onları düzelteceğine inanıyorum.." diyerek aslında yarışmacıların geleceğiyle oynaması.Tamam son derece iyi niyetli ve babacan birisi olabilir ama orası bir yarışma ortamı ve Orhan Gencebay'da yarışmacıları yönlendirmek,onlara sergiledikleri performans hakkında eksikliklerini söylemek ve yaptığı yanlışları ilerde yapmamasını öğretmek,farkettirmek amacla oturtulmuş bir jüri üyesi.Bir şey kötüyse kötüdür.Eğer siz bir şeye kötüyse kötü demiyorsanız o yapılan hata/yanlışın düzelmesi çok güçtür.Madem can sıkıcı üsluplardan bahsediyoruz bunlarda benim canımı sıkan yalnızca bir-iki şey.Buna nederseniz deyin? Kuşak farkı mı? Popülerkültür esirliği mi? Yoksa bakan körlük mü? dediğim gibi fikirlerinize katılmayabilirim ama söz söyleme hakkınızı sonuna kadar savunurum.

Dikkatinizi çekerim hiç bir şekilde Orhan Gencebay veya Bülent Ersoy'un sanatçılığı ile ilgili bir şey söylemedim.Zaten o yönleri tartışılmaz..Kimsenin kolay kolay dil uzatabileceğini sanmıyorum.

Şunu unutmayın ki Armağan Çağlayan eski bir avukat..Mesleği televizyonculuk.Kendisinin de söylediği gibi 15 yıldır televizyonculukla para kazanıyor..Sevdiğimiz sanatçıları,oyuncuları,şovmenleri bize televizyon sayesinde ulaştıran biri.Ya da popüler kültüre (bu gün sokakta,işe giderken,otobüste,iş yerinde,okulda,misafirlikte...vs vs konuştuklarımız) layık,değer kişileri,yarışmaları,dizileri bizlere ulaştıran bir kişi.Bu gün Türkiye'de popstar yarışmaları seyredilebiliyorsa Osmantan Erkır (enişte :P) kadar Armağan Çağlayan'ın da payı vardır.Ayrıca kendisi çoğu kişinin sandığı gibi boş biri değil!

Saygılar..

mona sax
24-12-07, 22:47
.Orhan Babamızın söylemleri de ne kadar doğruydu, yarışmacılara artık yüksek puanlar verilmesi gerektiği konusunda...ama ne yazık ki diğerleri bu güzelliği bozup, yarışmanın ilk günlerindeki söylemlerine devam ettiler..,bizi de sıktıkça sıktılar..,

evet ne kadar yazık bir durum..Yarışmanın başındn beri yarışmacılarda en ufak bir değişiklik yok..Hepsi bildiğimiz Gökhan,Harun ve Umut.Hep aynı şeyler aynı şeyler..Nekadar yazık ki yarışmacılar son haftalarda olduklarının hala farkında değiller..Artık değişik bir şeyler yapılmalı..Çünkü star; "Acaba bne yapıcak" diye merak ettiren kişidir.

Bu gün Tarkan bir starsa -ki öyledir- hala yeni albümünde ne yapacağını,nasıl bir tarz uygulyacağını merak ettiren kişidir.Ya da Ajda Pekkan...Bir daha ki konserinde ne giyecek diye merak ederiz..Bu örnekler çoğaltılabilir.:img-yes:

Ama işte Armağan Çağlayan hep söyler (!) Star olmak matematik işidir.Sahne matematik işidir..tık tık tık herşey yerine koyulmalıdır..Star olan ya da yarışmacılar gibi star olacak kişi de bunları düşünmelidir.Zeki insan star olabilir.:img-polic:

Gündeş ve Ersoy ne kadar beğenilerini gizlemeye çalışma pahasına, Çağlayan'a göz yumup, saçma eleştiriler getirip, Harun'a yakışmayan tavırlara sokmaya çalışsalar da,

Sahnenin gerektirdiği şeyleri yakışıksız bulmak radyo sanatçısı olmayı kabullenmektir bence.Sahnede görsel ve duysal bir bütünse gerekleri yapılmalıdır.Ayrıca göbeğine rağmen Harun'a oynamak çok yakıştı.

Eminim Gökhan yani benim favorim, ayağında problem olmasa o da çok güzel sahne şovları sergilecektir.Ama sahe şovu yapmaya ya da sahne hakimiyeti kurmaya engel özrü ne ki..Bence çok şeyler yapabilir..Ama eğer yapamıyorsa o zmn derim ki " evet yapmayabilirsin ama işte bir duruş lazım..O da içten gelen doğal bişi.." Malesef o hava da yok..Ama yine de Gökhan şu an o 3 yarışmacı içinde bana göre en iyidir.Hem tsm, hem thm hem de serbesst çalışmaları kusursuz layık-ı veçile(!) okumak kolay değil..Ah keşke birde efesi(!) olsa..

mix
24-12-07, 23:08
:img-meeti
...özellikle de Armağan Çağlayan'ın son derece seviyesiz konuşma tarzına göz yumarken..,ki onun son derece cesaretli, kararlı, isabetli karşı çıkışlarını hepimiz biliyoruz..,Ve Çağlayanın değer bilmez, devede kıl olabilecek eleştirilerine, özellikle de ciyaklayarak,olgunluktan öte akılsız çocuklar gibi yaptığı konuşmalarıyla bizi bayarken etkisiz eleman gibi oturması orada...
Birçok yarışmacıya, aynı çocuk azarlama modunda yapılan bu çıkışlar Popstar'ın seviyesini çok aşağılara çekmektedir bence...söylenilen şeylerin doğruluğu ayrı birşeydir, söyleme tarzı ayrı..,Çağlayan ciddi derecede can sıkmaktadır..,diğer jüri üyelerinin de buna göz yumup, hatta desteklemeleri ne acı!... bye
Madem burası herkesin yorumlarını serbestçe yapabıldığı bır yer, o zaman benim de yorumum var.....

ARMAĞAN BEYin seviyesiz olduğunu düşünmüyorum hatta onu seyiyesiz bulanlara anlam veremiyorum..
Evet ARMAĞAN BEY son derece cesaretli, karrarlı ve isabetli çıkışları olan biri ama hepsinde de haklı...Ve sonuna kadar da düşüncesinin arkasında...

Orada yarışmanın dahili içinde yorumları yapan tek kişinin de ARMAĞAN ÇAĞLAYAN olduğunu düşünüyorum... Diğer jüri üyelerinin konuşmalarının nerelere gittiğine lütfen dikkat çekin, dikkat kesilin; ya Osmanlı dönemine, Genel Türk Tarihine gidiyor ya çiğköfteye bilmem ne kebabına gidiyor ya bilmem kimin sevgilisine gidiyor yada bilmem kimin kocasına uzanıyor konusmalar... ve bunların hiçbirinde ARMAĞAN ÇAĞLAYANın etkisi olmuyor.. O jüri koltuğunda oturan, yarışmanın dahili içinde ve sadece yarısmacılar hakkında yorum yapan ARMAĞAN ÇAĞLAYANdır... ve Ebru Gündeş de tabi...

O yarışmanın seviyesini aşağıda çekenin değil de seviyesini ZİRVElere çıkaran kişinin ARMAĞAN ÇAĞLAYAN olduğunu düşünüyorum..
Kimler geldi kimler geçti o jüri koltuğundan ama değişmeyen tek isim ARMAĞAN ÇAĞLAYAN oldu...
Niye daimi olduğunu düşündünüz mü acaba???

:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:

mix
24-12-07, 23:22
Evet! Mix ne de güzel yazmışsın! Armağan Çağlayan'sız bir popstar düşünen var mı?Oldu da ne oldu?

Sağol mona sax... Senin de ellerine sağlık, aynı düşüncedeyız anlasılan....

Armağansız bir popstar düşünülemez bence... Oldu da ne oldu; YALAN oldu....:img-wink:

sarıseren
25-12-07, 11:10
Ölmeye, ölmeye, ölmeye geldiiik!
Bülent Ersoy'u da iki gün önce sedyede kanlar içinde görünce heyecana kapılmıştım. Ancak Diva da hasta yatağından kalkıp, Popstar Alaturka programının ortasında koltuğuna kurulmaz mı? Yahu zorunuz nedir?Alkışlanmak, takdir edilmek, yüksek reyting puanları elde etmek tabii ki güzel. Ama insan hayatına denk gelecek bir reyting puanı var mı?

Yüksel Aytuğ/Sabah

Akış
25-12-07, 17:40
:img-wink:

Sevgili genç arkadaşlarım...öncelikle Popstar Alaturka yarışmasının ''Star'' değil '' Star Işığı olan'' veya ''Star adayı'' olabilecek birisinin seçileceği bir yarışma olduğunu unutmayın..,nitekim bahsettiğiniz Tarkan olsun Ajda Pekkan gibi kişilerin bir günde, bir yılda, hatta 5 yılda star olmadıklarını hepimiz biliyoruz...ayrıca hangi yarışma sonrası 1 günde star olunmuş.., bırakın Türkiye'yi Dünya'da var mı bir örneği...dolayısıyla Starlık, başarılı performansların zaman içinde yükselen bir grafikle üstüste konulmasıyla gerçekleşen bir olgudur...Madonna'dan tutun M.Jackson'a, Beyonce'dan J.Lopez'e kadar bu böyledir...ki bunlar yıllarca ses olsun sahne olsun bu konularda profesyonel yardım alan insanlardır...İşte Çağlayan da Sahne işinin profesyonellerindendir ve bundan para kazanmaktadır, hepimiz biliyoruz bunu artık...sahne işinin son derece yaratıcılık isteyen zor bir iş olduğunu da biliyoruz tabii ki...bu açılardan Çağlayan'a katılmamak mümkün değil, tabii ki söylediklerinin çoğu yapılması gereken olgulardır...problem burada değildir...
Can sıkan '' Üslubudur ''... ''azarlama modudur''...''bağıra bağıra konuşmasıdır'' ve tabii televizyonda olduğunu unutup, profesyonellikten uzak tavırlar sergilemesidi...önceki yazımda belirttiğim gibi söylenilen şeyin doğruluğu başkadır, onu söyleme tarzı başkadır...ya Çağlayan gibi kişisel bir garezin varmış gibi azarlayarak, hatta karşısındaki bir hiçmiş gibi konuşursun ya da son derece profesyonel bir tarzda yarışmacıda gördüğün yanlıştan yola çıkarak yaratıcı fikirlerini konuşturursun...biz seyredenler de ''vay be'' çok haklı gerçekten, yarışmacı bu alanda çok zayıf kaldı diye düşünüp ona göre değerlendiririz...halbuki yarışmacıyı orada öylesine rencide ediyor ki seyredenler de söylediğinin doğru olup olmadığına bile bakmadan o yarışmacıya oylarıyla moral vermek istiyorlar...belki de yarışmacıya oy toplamak için bir taktiktir bu..,biz de burada boşuna enerji sarfediyoruz belki de...
Ne olursa olsun.., kendinizi biraz da yarışmacıların yerine koyun lütfen.., çoğu da belirli bir hayat deneyiminden geçmiş, binlerce kişinin arasından seçilip, ilk üçe kalacak kadar yetenekli, ve bana göre de epey başarılı insanlar...binlerce insanın seyretmesinin yanısıra yakın çevrelerinin de pür dikkat izledikleri bir ortam...sizin abiniz mesela bu şekilde haftalarca azarlansa yine Çağlayan'ı bu kadar savunabilecek misiniz?!!!..Onur'dan veya gururdan önce para gelir derseniz bilemem tabii...
Ayrıca Ersoy ve Gencebay hakkındaki görüşlerinize de sonuna kadar katılıyorum..,gerçekten çoğu zaman o kadar uzatıyorlar ki, o an hemen kanal değiştiriyorum...onlar karşılarındaki kişinin seviyesini, kendi seviyelerini düşürmediklerinden aşağılara çekmiyorlar çoğu zaman ( daha çok Gencebay tabii..,Ersoy o istikrarı koruyamıyor )...yani karşısındakini paspas pozisyonuna getirip, bastıkça basmıyorlar üzerlerine..,'' seviyesizlikten'' kastım buydu benim...ki her biri de bana göre yükseltilmesi gereken insanlar..,bu açıdan baktığımda Gündeş'in değerlendirmelerini oldukça iyi buluyorum...
Popstar Alaturka'da Çağlayan'ın olması gerekliliğini görebiliyorum..,ancak Yarışmacıların ilk günlerin acemiliğinden sıyrılıp, epey ivme kazanıp, çok başarılı performanslar verdiklerini ve geniş kitlelerin sevgisini kazandıklarını gözardı etmeden, eleştrilerin dozunun ve tarzının ayarlanması gerektiğini düşünüyorum...Yaşamın mimarının '' Düşünceler'' olduğunu hatırlarsak, fazla kalp kırmanın, fazla negatif enerjiyi de canlandıracağını unutmamalıyız.
Ayrıca tabii ki sahnede dans etmek artı bir özelliktir..,ancak her dans her kişiye veya her ortama uygun değildir...Harun'un birkaç dakikalık oyunu bence yeterliydi..,ancak özellikle Ersoy'un ısrarlarıyla iyicene uzatıp, bir de ceketini çıkarıp beline sıkıştırarak oynaması, ve tabii '' aaa göbeği varmış '' dedirttirerek.., hiç de yakışmadı ona bence...Armağana da yakıştıramamıştım öyle uzun uzun Roman oynamasını..,halbuki sesini ve tavrını çok beğeniyordum...tabii bu benim şahsi kanaatim..,Türk Sanat Musikisi'nin o ender bulunan Tavrına olan düşkünlüğümün neticesi bu...Gökhan ise tam kendisine yakışır bir şekilde davrandı..,bacağındaki problemin Roman oyunu için bir engel teşkil ettiğini sanmıyorum..,ama o öylesine güzel sıyrıldı ki ısrarlardan...keza Umut da öyle..,çok daha iyiydiler bana göre..,aralarında en çok Harun'u beğenmeme rağmen...ayrıca Harun, Tarkan tarzı oyunuyla çok iyiydi...

Velhasıl, Harun çok iyi özellikleri olan biri.., kendisinin de bahsettiği gibi son derece iyi niyetli...çok duygulu.., özellikle müzik alanında çok yetenekli..,karakteriyle de çok sevilecek...bahsedildiği gibi ne asık suratlı ne de ''höngüdü-höngüdü'' gidiyor...sadece ifadelerindeki güzelliği görmek için biraz seyretmeli onu...kadınlar tarafından da çok beğenilecek.., beğeniliyor da.., Çağlayan'ın da bu noktada ne söylediği, nasıl söylediği çok da önemli değil gerçekten..
Neyse...Hepinize Sevgiler...
bye

mona sax
25-12-07, 21:33
Öncelikle, sevgili büyüğüm; şuna bir anlam verebilmiş değilim..Açıklık getirirseniz memnun olurum..neden daha önceki mesajlarda nickiniz "Akış1" de bu mesajdaki nickiniz yeni üye formatında olmakla beraber "Akış" ??

Sevgili genç arkadaşlarım...öncelikle Popstar Alaturka yarışmasının ''Star'' değil '' Star Işığı olan'' veya ''Star adayı'' olabilecek birisinin seçileceği bir yarışma olduğunu unutmayın..,nitekim bahsettiğiniz Tarkan olsun Ajda Pekkan gibi kişilerin bir günde, bir yılda, hatta 5 yılda star olmadıklarını hepimiz biliyoruz...

Evet çok doğru söylediniz.Size katılıyorum ama şunu da eklemek istiyorum..Onlar sonradan star olmadı..Böyle birşeyin olması imkansız zaten.Bir şey insanın içinde varsa vardır.Siz istediğiniz kadar onu örtbas edin o elbet bir yerden tabir-i caizse fışkıracaktır.Oradaki yarışmacılar dediğiniz gibi star adayı evet.Ve yine evet kimse oradan çıktıktan sonra bir günde star olmuyor.Unutmayalım ki; biz onları tanımadan evvel alanlarını ilgilendiren bir yarışmada yarışmacı olarak yarışan kimi zaman dereceye giremeyip yarışmadan erken ayrılan ya da derece yapıp adını duyurabilen; şimdilerde çok yakından tanıdığımız, hayran olduğumuz, alanlarında en uç noktalara gelmiş STARlar var..Bunlar esgeçilmeyecek çoğunlukta hemde.Yenilenler diye tabir ettiğimiz piyasaya girdikleri ilk anda tutunamayan,ismini duyuramayan kişiler yılmıyor, yollarını çizerek bu gününü starı olabliyor..

Bir yandan da yarışmadn çıkanlar şimdi ne yapıyor??Bir zamanlar adından sıkça söz ettirenler şimdi nerde?Neden ellerinden tutulmadı? diyorsunuzdur mutlaka..Bu soru AArmağan Bey'e de söyleşilerde sık sık sorulur..ve verdiği cevap şudur: Onlar yarışmadan çıktıktan sonra beni ilgilendirmez ki.Biz onlara kestirm yola çıkan büyük bir kapı araladık.Eğer onlardan gerçekten star ruhu varsa o yolu yanikariyerlerini düzgün yöneterek,kendilerini geliştirerek aşabilirler.Bülent Ersoy bir star mıdır_?Evet Türkiye'nin (tam anlamıyla) en büyük starlarından biridir.Peki Bülent Ersoy ilk sahneye çıktığında herşeyi bilerek mi çıktı?? Kusursuz muydu?Tabikide hayır ama benzetecek olursak iyibir kumaştı...Onda vardı.Bakışı,duruşu vs vs..Dediğim gibi varsa vardır.:img-polic

...problem burada değildir...
Can sıkan '' Üslubudur ''... ''azarlama modudur''...''bağıra bağıra konuşmasıdır'' ve tabii televizyonda olduğunu unutup, profesyonellikten uzak tavırlar sergilemesidi...önceki yazımda belirttiğim gibi söylenilen şeyin doğruluğu başkadır, onu söyleme tarzı başkadır...ya Çağlayan gibi kişisel bir garezin varmış gibi azarlayarak, hatta karşısındaki bir hiçmiş gibi konuşursun ya da son derece profesyonel bir tarzda yarışmacıda gördüğün yanlıştan yola çıkarak yaratıcı fikirlerini konuşturursun...biz seyredenler de ''vay be'' çok haklı gerçekten, yarışmacı bu alanda çok zayıf kaldı diye düşünüp ona göre değerlendiririz...halbuki yarışmacıyı orada öylesine rencide ediyor ki seyredenler de söylediğinin doğru olup olmadığına bile bakmadan o yarışmacıya oylarıyla moral vermek istiyorlar...

Ben burada yazılanların cevabını daha evvelki mesajımda verdim..Madem can sıkıcı üslup arıyoruz sizinde katıldığınızı söylediğiniz Bülent Ersoy'un abartılı,yüksekten bakan ve azarlıyıcı tavırları olduğunu söyleim.Aynı şekilde Orhan Gencebay'ın ékötüye kötü" dememesinden bahsettim.Niçin bunlar eleştrilmiyorda göze bir tek Armağan Çağlayan batıyor?? Armağan Çağlayan bu güne kadar hangi yarışmacıya hakaret etti??Hadi etti diyelim neden hiç bir yarışmacıda bir kerecedik olsun "Armağan Bey haklı olabilirsin ama bana bu şekilde hakaret etmeye/azarlamaya..vs vs hakkınız yok" demedi???Neden hepsi pusup kaldı.Bu zamnında Bülent Ersoy gibi bir stara yapılsaydı Bülent Ersoy ne yapardı?? ya çıkar iki kelime-tırnak içindeki gibi- bir şey söyler karşısındaini utandırır,susturmasını bilirdi ya da hırs yapar bir şeyleri daha doğru yapmaya çalışır bir daha ki sefere karşısındakine koz vermezdi! Haksız mıyım?

çoğu da belirli bir hayat deneyiminden geçmiş, binlerce kişinin arasından seçilip, ilk üçe kalacak kadar yetenekli, ve bana göre de epey başarılı insanlar...binlerce insanın seyretmesinin yanısıra yakın çevrelerinin de pür dikkat izledikleri bir ortam...sizin abiniz mesela bu şekilde haftalarca azarlansa yine Çağlayan'ı bu kadar savunabilecek misiniz?!!!..

evet yine ilk başta söylediğim şeye geliyoruz..Onlar dediğiniz gibi yetenekli görüldüler ve binlerce kişi arasında seçilip buralara kadar geldiler.Eee anladık tmm yeteneklsisiniz iyi yorumcusunuz.Tamam onu geçin onu yapıyorsnuz 10luksunuz o konuda ama bir de sizi diğer gereklilerde görelim..Gösterin kendinizi..Artık geliştirin..Belirli bir süre geçmiş..Beklentilerde değişmiş..Niçin hep aynı şeyi yapmakta ısrarcısınız ki..Star adayıysanız extrem/farklı olmayı bileceksiniZ.Bir edanız olacak..Her şeye dikkat ediceksiniz..zeki olucaksınız..yai bu böyledir.Gelelim Armağan Çağlayan'ı savunma konusuna.1.si benim abim eğer o yarışmaya katılıyor olsayı(ki elemelere katılmıştı bir keresinde) onca şeyi göze alarak girmiş olacaktı.Ayrıca rmağan Çağlayan kimi azarlıyor?? bu haftadan bahsediyorsanız bu hafta kimseyi azarlamadı..yanlışsam söyleyin..Sadece "HADSİZ" bir seyirciye hakettiği gibi ağzının payını verdi o kadar.:img-wink: İnanın Armağan Çağlayan'ı bendeki bu sevgi ve birikim olduğu sürece haklı olduğum(-duğu) yerde sonuna kadar savurum! Merak ettiğiniz buysa işte cevabı yani.:kahve

Onur'dan veya gururdan önce para gelir derseniz bilemem tabii...
Elbetteki onur ve gurur önmlidir.Onur ve gurur takılmanın(!) yeri de önmlidir.Gurur yapmayı hiç bir şekilde gerektirmeyen yerlerde gurur yapmak kişiye bişi kazaandırmaz aksine çok şey kaybettirir.Zaten önmli olanda kimseye onur veya gururunuzu kıracak sözler sarfedeceği hareketler yapmamaktır.:img-polic

ancak Yarışmacıların ilk günlerin acemiliğinden sıyrılıp, epey ivme kazanıp, çok başarılı performanslar verdiklerini ve geniş kitlelerin sevgisini kazandıklarını gözardı etmeden, eleştrilerin dozunun ve tarzının ayarlanması gerektiğini düşünüyorum...

İşte sorun da burda sizler Armağan Çağlayan'ın ifade etmeye çalıştığı düşünceye ya katılmıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz doğal olarak o da bir insan ve anlaşılamayınca tavrını ortya koyuyor.özgür idaresi olan notunu ona göre veriyor, yorumunu ona göre yapıyor.Size göre yarışmacılar büyük gelişme göstermiş olabilir ama Armağan Çağlayan'a göre ısrarla yerinde saymaya devam ediyordur..ve evet biraz perspektif değiştirerek duygussallığı bir kenara bırakırsak(benim düşüncemdir) hakikatten de öyle.

ancak her dans her kişiye veya her ortama uygun değildir...

Star her kötü pozisyonu lehine çevirmeyi başarabilen kişdir zaten.Ne olursa olsun bir eksiğinizvarrsa/yakışmıyorsa o eksiği başka bir artıyla kapatıp kendinize yakıştırabilirsiniz.Esas olan da budur.

ancak özellikle Ersoy'un ısrarlarıyla iyicene uzatıp, bir de ceketini çıkarıp beline sıkıştırarak oynaması, ve tabii '' aaa göbeği varmış '' dedirttirerek.., hiç de yakışmadı ona bence...

gördünüz mü bakın göbeği olmasına rağmen güzel oyunuyla kendine yakıştırdı ve ben dahil bir çok kişinin beğenisi sağladı..tabi ki de herkeesin kendi fikridir.

ayrıca Harun, Tarkan tarzı oyunuyla çok iyiydi...

bence bir star adayı için buda bir dezavantaj.Birine benzetilmek..Murat Boz ilk çıktığında nasıl " aa Tarkan gibi" diyerek dinlemeye koyulduğumuzda kendine özgü nitelikleri bulmakta zorlanıyorsak tıpkı Harun gibi bir star adayı içinde bu geçerlidir.

Velhasıl, Harun ( Astrolojik haritasına da baktığım için ) çok iyi özellikleri olan biri.., kendisinin de bahsettiği gibi son derece iyi niyetli...çok duygulu.., özellikle müzik alanında çok yetenekli..,karakteriyle de çok sevilecek...bahsedildiği gibi ne asık suratlı ne de ''hönkürü-hönkürü'' gidiyor...sadece ifadelerindeki güzelliği görmek için biraz seyretmeli onu...

Sizden ricam bir de Armağan Çağlayan'ın astrolojik haritasına bakmanız..Doğum tarihi yada gerekli kişisel bilgilerini bulmanızda size yardımcı olabilirim.Bakalık sizin astrolojik haritanız onun için ne diyor?(Armağan Çağlayan'ın astrolojidir,faldır şudur budur gibi şeylere inancı yoktur ama olsun)
Evet aslında Harun asık suratlı olmayabilir ama gülmüyor!Negatif bir enerji veriyor.(!) Bence böyle..Yani bana göre bu konuda da Armağan Bey haklı.:img-wink: Armağan Çağlayan'a karşı insanların çok sert bir önyargısı var..Onu biraz anlamayı deneseler.sizin deyiminizle seyretseler.Nasıl yanıldıklarının farkına varacaklar..Ben tam 4 sene önce bunun farkına vardım..Armağan Çağlayan ilk tv ye çıktığından bir-iki ay sonra falan..Şimdi düşünüyorum da ne kadar çok zamn kaybetmişim aslında.. :(

Çağlayan'ın da bu noktada ne söylediği, nasıl söylediği çok da önemli değil gerçekten...belki de kıskançlık sadece kadınlara has bir özellik değildir..,muhtemelen de öyle...

Size garanit verebilirim Armağan Çağlayan'ın Harundaki (söylediğinizi karşılayan kelime=çekicilik) çeiciliğe tırnağımın ucu kadar ihtiyacı yok..:img-wink:

Onun gözlerine bakın..15 yaşındaki bir çocuğun muzurluğunu..20 yaşındaki bir çocuğun delikanlılığını..70 yaşındaki bir dedenin hassslığını ve olgunluğunu göreceksiniz:img-wink:

mix
25-12-07, 23:46
Can sıkan '' Üslubudur ''... ''azarlama modudur''...''bağıra bağıra konuşmasıdır'' ve tabii televizyonda olduğunu unutup, profesyonellikten uzak tavırlar sergilemesidi...önceki yazımda belirttiğim gibi söylenilen şeyin doğruluğu başkadır, onu söyleme tarzı başkadır...ya Çağlayan gibi kişisel bir garezin varmış gibi azarlayarak, hatta karşısındaki bir hiçmiş gibi konuşursun ya da son derece profesyonel bir tarzda yarışmacıda gördüğün yanlıştan yola çıkarak yaratıcı fikirlerini konuşturursun...
sizin abiniz mesela bu şekilde haftalarca azarlansa yine Çağlayan'ı bu kadar savunabilecek misiniz?!!!..Onur'dan veya gururdan önce para gelir derseniz bilemem tabii...

Öncelikle ;
ARMAĞAN BEYin profesyonel olmadığı sözünüze katılmıyorum hatta o koltukta oturan jürinin içinde en profesyonel kişinin ARMAĞAN BEY olduğunu iddia ediyorum..

ARMAĞAN BEY işinin gereği olarak siizn de hak verdiğiniz gibi doğru seyler söylüyor fakat söylerken ki tutumu, uslubu size ters geliyor... Ama ben bu düşüncenize de katılmıyorum. ARMAĞAN BEY son derece profesyonelce bir sekılde uygun uslupla yorumlarda onerılerde ve eleştırılerde bulunuyor...

Eger eksiklikleri söylemek,yarısmacının bır dahakı haftaya daha ıyı olması ıcın onerılerde bulunmak, TERBIYESIZLIK eden bir seyırcıye son derece normal bır sekılde bıraz ses yukselterek cvp vermek, uygun bır uslupla dusuncelerını savunmak rencıde etmekse, aşağılamksa, azarlamaksa size göre benim diyecek birseyım yok...

Orada birilerini aşağılayan, azarlayan bir kişi varsa o da Bülent Ersoydur. Sustur o cocuğu, Kapat o telefonu, Sus, Dınle beni...vs...vs.. cumlelerı kuran seyırcılere karsı ve yarısmacılara karsı hatta zaman zaman yayın ekıbıne karsı kotu uslup takınan kışı, azarlayan kısı Bülent Ersoydur... Nıye bır tek ARMAĞAN BEY goze batıyor anlamış değılım acıkcası...

Size bir konuda katılıyorum ; keşke A.UZUNu sadece sesı ıle bılsydık dınleseydıkü tanısaydk.... Her defasında kucuk cocuklar gıbı oynatılmasınınbır anlamı yok. Ama bunda da ARMAĞAN BEYin etkisinin olduğunu düşünmüyorum... Yoksa var da ben mi farketmıyorum...:icon_whis:icon_whis

Orada benim abım olsa ve ARMAĞAN BEY tıpkı sımdıkı gıbı tutumda olsa, tavırları olsa ARMAĞAN BEYe sesım cıkmaz....
ARMAĞAN BEY her defasında ne dıyor ; ben sizin hakkınızda konusuyorum ama sız de bana cvp verme hakkına sahıpsınız... Yanı ARMAĞAN BEY bu hakkı onlara verıyor acık acık benım soyeldıklerıme cvp verebılırsınız dıyor... Bunun neresı azar... O zaman star adayı da akıllı olsun, aklını kullansın versın cevabını, ıye susuyor kı???

Ayrıca gurur, onur cok onemlıdır tabıkı de.. Paradan cok cok cok daha onemlıdır hem de ama burda gururluk, onurluk bır mesele yok kı... ARMAĞAN BEY kımsenın ozel yasantısıyla ılgılı yorumlarda bulunmuyor kı, kımsenın sahsıyetı hakkında konusmuyor, kımsenın kişisellığıne HAKARET etmıyor, yermıyor, rencıde etmıyor.... Yanı yanlış bırsey yapmıyor ki...
Bu konuda hep, her zaman ARMAĞAN BEYin savunucusu,destegı olabılırm...

Orda asıl baska konulara degınenler baskaları, pencerelerı bıraz genısletıp,onyargılardan kurtulursak goruruz, ınsanları rencıde edenler,azarlayanlar pek de uzaklarda değıller....:icon_whis:img-wink:

Saygılar....

Akış
26-12-07, 14:27

Mesaj sayılarımdan anlaşıldığı gibi çok sıkı takipçisi değilim forumların...geçenlerde P.Alaturka'ya google'dan bakarken bu forum açıldı ve daha önce Akış1 olarak kayıt olduğumu hatırlayarak 2 mesaj yazdım giriş yapmadan..,ancak dün yazmak istediğimde giriş yapmamı istedi..,ben de şifremi hatırlayamadığım için yeni bir şifre istedim..,o da şifreyle birlikte Akış ismini belirlemiş..,ben de olabilir dedim...

..Şu cümlelere tamamiyle katılıyorum...

Bülent Ersoy bir star mıdır_?Evet Türkiye'nin (tam anlamıyla) en büyük starlarından biridir.Peki Bülent Ersoy ilk sahneye çıktığında herşeyi bilerek mi çıktı?? Kusursuz muydu?Tabikide hayır ama benzetecek olursak iyibir kumaştı...Onda vardı.Bakışı,duruşu vs vs..Dediğim gibi varsa vardır. Mona Sax

...Söylemek istediğim tamamen budur...Diğer yarışmacılara çok dikkatimi vermediğim için bilmiyorum...ancak Harun bana göre iyi bir kumaştır..,ve çok da iyi bir yorumcudur..,kesinlikle de negatif enerjisi yoktur..,sahnedeki duruşu da başlangıç itibarıyla çok başarılıdır..,küçük detaylarla da çok daha yükselebilir...
Ayrıca Tarkan'ın ilk kliplerini bulabilirseniz tekrar izlemenizi tavsiye ederim...keza A.Pekkan'ın ilk zamanlarını...

Dans olayına gelince...Gündeş daha düne kadar sahnede hiç oynamayan (kalça sallamaktan bahsediyorum daha ziyade ) bir sanatçı..,daha da önemlisi dikkatleri belden aşağıdan ziyade sesine ve duruşuna yönlendiren..,bu açılardan da son derece takdir ettiğim ve de beğendiğim biri..,belki benim kişisel bir tercihim olabilir ancak bu tarz oyunların (Roman gibi ) erkeklere çok da yakışmadığını düşünüyorum...özellikle de T.S.müziği yorumcusu olanların...Harun'un Tarkan oyununa gelince...tabii ki Tarkan'a benzeme çabaları abesle iştigal... sadece Tarkan tarzını daha modern bulduğum ve Harun'un dans konusunda çok başarılı olabileceğinin sinyallerini oradan verdiğini düşündüğüm içindi..,ki yine de Roman yerine Tarkan tarzına razıyız cümleleri idi bu..,yoksa Tarkan tarzı da çok beğendiğim bir tarz değil oryantali fazla abarttığı zamanlarda özellikle...

Neyse...Çağlayan sevginize engel olmayayım...Sevgi çok güzel birşey.., başkalarını kırma pahasına yaşanmadığı sürece...

Çağlayan'ın haritasına gelince...doğum bilgilerini bana yollarsanız, Vedik Astrolojiye göre Yükselen-Güneş-Ay burçlarını size yollayabilirim...Batı'nın belirlediği burçlardan biraz farklı çıkıyor...İnternet'te de bu konuyla ilgili çok detay bulabilirsiniz.
Sevgilerimle....
bye

mona sax
26-12-07, 21:53
Nick konusunda yaptığınız açıklama için teşekkürler..Sadece bir meraktı umarım o konuyu yanlış anlamamışsınızdır:img-wink:

Neyse...Çağlayan sevginize engel olmayayım...Sevgi çok güzel birşey.., başkalarını kırma pahasına yaşanmadığı sürece...

Çağlayan'ın haritasına gelince...doğum bilgilerini bana yollarsanız, Vedik Astrolojiye göre Yükselen-Güneş-Ay burçlarını size yollayabilirim...Batı'nın belirlediği burçlardan biraz farklı çıkıyor...İnternet'te de bu konuyla ilgili çok detay bulabilirsiniz.
Sevgilerimle....

Zaten istesenizde engel olamayacağınızı belirtmek isterim.:img-wink:Evet sevgi çok güzel bir şey..Hele ki AÇS yani Armağan Çağlayan Sevgisi olunca daha başka bir şey..(biz/ben ne badireler atlattık/-m..bazı şeyler fındık-fıstık artık:))Her süreç ve şartta güzeldir AÇS.Bunu anlamanız içinde bir taşıyıcı olmanız lazım..Neyse bu konulara girmeyeyim..Harun'a olan tavrınızdda bir şey söylemeye hakkım yok..Sonuçta istediğiniz yarışmayı destekleyebilirsiniz..Benim sözüm sadece Armağan Çağlayan'ın eksik bulduğu şeyleri söylerkenki tavrını çirkin bulmanıza ve ona "Seviyesiz" dercesine bir yorum yapmanızdı.Sanırm anlatmak istediğimi apaçık anlattım ve diyeceklerimi dedim..Gerisi size kalmış bir şey...:img-polic Astrolojiyle pek ilgim yoktur.İnanmam da ben Armağan Çağlayan hakkında bileceğimi zaten kendi gözlerimle görerek ve bizzat kendim yaşayarak biliyorum..ama yine de size Özel mesaj yoluyla bu bilgileri vereceğim..:img-wink:

Saygılar...

derin384
26-12-07, 22:10
''mix'' ve ''mona sax'' arkadaşlarım çok güzel net bir şekilde açıklamışlar aynen katılıyorum:happy0064.. (ne zamandır giremeyince yeni görebildim yazıları:img-wink:)

''Akış'' Tarkan'ın Ajda Pekkan'ın ilk zamanlarından bahsetmişsiniz de ne kadar sürede kendilerini nasıl geliştirdiklerinden sözetmemişsiniz..eski görüntülerden bildiğim kadarıyla Tarkan kendi tarzını bulmak için ne kadar çok emek harcamış ya da Ajda Pekkan her yönünü bilmiyorum ama ses olarak kendisini çok geliştirmiş yani bu insanlar içlerinde varolan potansiyelleri çok da uzun olmayan zamanlarda aşama aşama çıkarmışlar böyle bir yarışmaya katılan yarışmacı diğerlerini geçmek birinci olmak için televizyonda iyi durmak için izleyici çekmek için ne çok emek harcamalılar hangi biri ne kadar uğraşıyor düşününüz..Harun hep silik kaldı bencede 14 haftadır hangi özelliğini örnek verebilirsiniz ki sesten başka??..Armağan Bey her hafta uyarıyor evet tarzı ki bazen sert görünüyor ama ilerisini bildiği için 5 sene sonra bu yarışmacının konumunu gördüğü için..anlatmak için..sesini duyurmak için..çünkü hala ne çok kişi ne kadar önyargılı görüyoruz..ayrıca her hafta söylüyor tekrarlıyor duruş konusunu yani insan hiç mi çalışmaz hiçö mi star incelemez bu yarışmadaysa..yani tepkileri mantıklı buluyorum kısacası..

mix
26-12-07, 22:16
Anlayışınız için teşekkürler....

Yarışmacılar, yarışmacıların acemilikleri, dört dörtlk olmadıkları falanı fılanı.... bizi pek de ilgilendirmiyor...
Mona saxın da dediği gibi bizim ilgilendiğimiz kısım ARMAĞAN ÇAĞLAYAN ve ARMAĞAN ÇAĞLAYAN hakkındaki olumsuz hatta asılsız yorumunuzdu....

Muhakkak ki düşüncelerinize engel olamayız fakat sevdiğimiz bir insan olan sevgili ARMAĞAN ÇAĞLAYANa karsı da böyle yazılara susamazdık... :img-angel

Sevgi bunu gerektirir, bu sevgi öyle birşey ki engel olunmaz, olunamaz... Ve kimseye de zararı yoktur... AÇS uğruna arkadasın da dediği gibi ne badireler atlattık... :img-wink:

Önyargı gercekten kötü birşey(miş)!!!!!!!!
Saygılar....

sarıseren
27-12-07, 10:44
2007'ye damga vuran sözler

2007 yılında televizyon kanallarında öyle şeyler oldu ki, bazem güldük, bazen düşündük, bazen de tepki gösterdik. Vatan Gazetesi Yazarı Memet Güler, 2007'ye damga vuran olayları tespit etti.

**
Bülent Ersoy: Kuzguna yavrusu şey gelir misali, ama musikide kimseye ayrıcalık yapmam. Armağan (Uzun) ruhunu sesine döküyor.

Armağan Çağlayan: Kötü olsa siz onu zaten... (Popstar Alaturka’dan.)
------
Osmantan Erkır: Altı puan Armağan Çağlayan’dan geldi.

Armağan Çağlayan: Bülent Hanım’a da kal geldi... (Popstar Alaturka’dan.)
**
Mehmet Güler/Vatan

derin384
27-12-07, 20:51
paylaşım için teşekkürler güzelmiş:img-yes:

Bir de dün söylemeştim Armağan Çağlayan'ın yaptığı ''çocuk azarlamak'' ise Bülent Ersoy'un yaptığı nedir? orada en tepkili kişi Bülent Hanımdır bence ama bunu biraz da bilinçli yapıyor diye düşünüyorum her tepkiye açık olmaları gerektiğini ilerleyen zamanlarda çok daha ağır sözlere maruz kalabileceklerini star olmanın çok da zor olduğunu göstermek için olabilir kanımca..

Saygılar..

ebru_
28-12-07, 12:22
Forumu pek fazla takip edemiyorum ama ara ara girip okuyorum yine okudum Akış arkadaşımızın yazdıklarını diğer yorumları bende birşeyler eklemek istiyorum.Jüri üyelerinin Bülent Ersoy ve armağan Çağlayan kısmı hakikaten bazen dozu aşıyor.Ama a.Çağlayan konusunda Mona sax arkadaşıma katılıyorum onsuz popstar izlenmez bile.Pop Starı Pop Star yapan en başta A.Çağlayan başından ama çok kırıcı hakarete varan uslubu gerçekten ekran başında izlerken beni bile kırıyorki yarışan ve umutları olan insanlar üzerindeki etkisini düşünemiyorum bile.Yoğun katıl ısrarlarına karşılık bu yarışmaya sesim olduğu halde katılmama sebebim en başta jüri:)
Harın konusuna gelince Harun çok güzel roman oynuyor Armağan'dan beri ilk kez ben birinin oynayışını bu kadar beğendim.Akış arkadaşım evet haklısın müzik ön planda ama kişisel yetenekleride biraz çıkarmak lazım bence iyi oldu Harunun oynaması bencede çok güzel oynadı çok ta yakıştı diğer yarışmacılar için birşey söyleyemiyorum ama Armağan Ve Haruna oynamak yakıştı yaptıkları iç bir hareket te bence fazla kaçmadı oynarken ama tabiki konunun esaqsı oynamak değil ve ben özellikle Armağanı Bülent Ersoyun ikide bir oynamak için sahneye çağırmasına dehşet sinir oluyorum onun o kadar güzel bir yorumu varki bu oynamasının çok çok üstünde ...
Ebru Gündeş'i çok beğenirim ama alaturka eser okuması konusunda senle aynı kanaatteyim beğenmedim alaturka icra edemiyor o konu zaten her sese gitmez onada gitmedi bence B.Ersoyun aklına uymuştur o alaturka okuma hususunda onun özel isteğidir.
Benim dünyam da Armağanın evet hataları vardı o şarkıyı çok seviyor ama bencede çok iyi okuyamıyor bu sefer daha iyi okudu ama yineden diğer eserlerden iyi değildi.
Bu hafta eleme olacak Gökhan birinci olacak gibi görünüyor ama Harun olsa daha isabetli bir karar olur sanırım çünkü ben sadece Harunda dinlenebilir ve kalıcı olabilir ışığını biraz daha iyi görüyorum.Bundan sonraki yarışma umarım daha iyi sesler seçerler takip ediyoruz nasılsa.Yorumların için çok teşekkürler AKIŞ okumaktan ve yanıtlamaktan memnun oldum .Alaturka 1 den beri forumdayım artık yarı Jüri olduk sanıyorum Mona sax arkadaşımızda öyle forumun müdavimlerinden:)
Görüşmek üzere herkese sevgiler

Akış
28-12-07, 14:22
Sevgili Ebru'ya güzel düşünceleri için teşekkür ederim...

Ayrıca Kişisel Yeteneklerin sergilenmesi konusuna da tamamen katılıyorum..,başarılı bir sahne performansının vazgeçilmez unsuru da yapılan hareketler veya danslardır...Anlatmak istediğim konu, belden aşağısına fazlasıyla dikkat çeken Roman oyununun kıvamında bırakılması..,ceketi beline sıkıştırıp, aşağı-yukarı figürlerle sallanması ve uzatıldıkça uzatılması..,başka dans mı yok yapılacak...Örneğin bir yarışmacı da keşke Tango söylerken birkaç dakikalık da olsa Tango yapsaydı...Starlık bunu gerektirir bence...
Her ne ise..,olan oluyor işte...
Sevgiler herkese...

ebru_dilek_ebru
28-12-07, 17:34
Forumu pek fazla takip edemiyorum ama ara ara girip okuyorum yine okudum Akış arkadaşımızın yazdıklarını diğer yorumları bende birşeyler eklemek istiyorum.Jüri üyelerinin Bülent Ersoy ve armağan Çağlayan kısmı hakikaten bazen dozu aşıyor.Ama a.Çağlayan konusunda Mona sax arkadaşıma katılıyorum onsuz popstar izlenmez bile.Pop Starı Pop Star yapan en başta A.Çağlayan başından ama çok kırıcı hakarete varan uslubu gerçekten ekran başında izlerken beni bile kırıyorki yarışan ve umutları olan insanlar üzerindeki etkisini düşünemiyorum bile.Yoğun katıl ısrarlarına karşılık bu yarışmaya sesim olduğu halde katılmama sebebim en başta jüri:)
Harın konusuna gelince Harun çok güzel roman oynuyor Armağan'dan beri ilk kez ben birinin oynayışını bu kadar beğendim.Akış arkadaşım evet haklısın müzik ön planda ama kişisel yetenekleride biraz çıkarmak lazım bence iyi oldu Harunun oynaması bencede çok güzel oynadı çok ta yakıştı diğer yarışmacılar için birşey söyleyemiyorum ama Armağan Ve Haruna oynamak yakıştı yaptıkları iç bir hareket te bence fazla kaçmadı oynarken ama tabiki konunun esaqsı oynamak değil ve ben özellikle Armağanı Bülent Ersoyun ikide bir oynamak için sahneye çağırmasına dehşet sinir oluyorum onun o kadar güzel bir yorumu varki bu oynamasının çok çok üstünde ...
Ebru Gündeş'i çok beğenirim ama alaturka eser okuması konusunda senle aynı kanaatteyim beğenmedim alaturka icra edemiyor o konu zaten her sese gitmez onada gitmedi bence B.Ersoyun aklına uymuştur o alaturka okuma hususunda onun özel isteğidir.
Benim dünyam da Armağanın evet hataları vardı o şarkıyı çok seviyor ama bencede çok iyi okuyamıyor bu sefer daha iyi okudu ama yineden diğer eserlerden iyi değildi.
Bu hafta eleme olacak Gökhan birinci olacak gibi görünüyor ama Harun olsa daha isabetli bir karar olur sanırım çünkü ben sadece Harunda dinlenebilir ve kalıcı olabilir ışığını biraz daha iyi görüyorum.Bundan sonraki yarışma umarım daha iyi sesler seçerler takip ediyoruz nasılsa.Yorumların için çok teşekkürler AKIŞ okumaktan ve yanıtlamaktan memnun oldum .Alaturka 1 den beri forumdayım artık yarı Jüri olduk sanıyorum Mona sax arkadaşımızda öyle forumun müdavimlerinden:)
Görüşmek üzere herkese sevgiler

ebru ablanın eski albümlerindede tsm vardır bülentin isteğğiyle yaptığı birşey değil ayrıca antalyadaki günaydaki konserlerde hep tsm eserleriyle açar ve ortalığıda yıkar dönülmez akaşmın ufkundasını dinlemenizi tavsiye ederim ebru abladan

ebru_
28-12-07, 18:01
ebru ablanın eski albümlerindede tsm vardır bülentin isteğğiyle yaptığı birşey değil ayrıca antalyadaki günaydaki konserlerde hep tsm eserleriyle açar ve ortalığıda yıkar dönülmez akaşmın ufkundasını dinlemenizi tavsiye ederim ebru abladan

Ebru Gündeşin tüm albümlerine sahibim çok severim kendisini ilk albümünden beri de takip ediyorum sadece konu hakkındaki yorumumu söyledim Dönülmez Akşamın Ufkundayız zaten onun ses gücüne ses rengine son derece uyan hafifte olsa arabesk namelere yatkınlığı olan bir eserdir konuya çok doğru örnek olduğunu düşünmüyorum.Alaturka icrayı çok iyi yerine getirebilir sevgili Ebru Gündeş sık sık söylerse bu tip eserler biliyorsunuz ne yazıkki artık sadece satır aralarında okunduğu için onun bu husustaki icrasının kusurlarının olması normaldir.Farklı bir format çünkü çok sabır ve emek istiyor.

armagankolik66
28-12-07, 18:34
Selam arkadaşlar,
Bende -mona sax- arkadaşım gibi !AÇS! grubundanım...

Yorumlarınızı okuduğumda daha fazla dayanamayıp üye oldum.

Buradan -mona sax- arkadaşıma Armağan Bey'i çok güzel savunduğu için çok teşekkür ederim.Armağan Bey'in sitesinde yaptığın yorumları yayınladım(sormadım ama ?) Ve diğer arkadaşlarım da benimle aynı düşüncedeler.Hatta Armağan Bey'in kendisi de onun için yaptığın yorumları okumuş olabilir:img-yes

-Akış- arkadaşımızın da yaptığı yorumlara gelince ;bence insanlar yakından tanımadıkları,o kişi hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadıkları sürece önyargılı davranmamaları gerektiğine inanıyorum.

mona sax
28-12-07, 19:31
A.Çağlayan başından ama çok kırıcı hakarete varan uslubu gerçekten ekran başında izlerken beni bile kırıyorki yarışan ve umutları olan insanlar üzerindeki etkisini düşünemiyorum bile.

Bnede diyorum ki onlarda madem bu eleştirileri göze alamıyor sizin gibi yarışmaya katılmasınlar..Ya da diğer mantıklı bir yol madem o yarışmaya girmişler yani birer star adayıylar o zmn kendilerine ters gelen bir eleştiriye karşıkendilerini savunsunlar.Armağan Çağlayan'ın söylediklerini çürütsünler.Armağan Çağlayan krıcı yorumlarda mı bulunuyor (-ki buna asla katılmıyorum!!! hatta mezardan zeki müren çıksa yine katılamam:P) öyle bir şey söylesinler,öyle bir şey yapsınlar ki Armağan Bey'i utandırsınlar.

Yalnız şöyle de birşey vardır bir şeyi bir kere söylersin iki kere söylersin üçüncüde artık hala ilerleme/değişme yoksa patlarsın.Hele birde yaptığın işin hakkını vermeye çalışıyorsan(Armağan Çağlayan gibi)......

armagankolik66 sanırım sen Dicle'sin..Yani nikinden öyle anlaşılıyor..Teşekkür etmene gerek yok cnm.Ben gördüğümü ve inandığım şeyi söylüyorum.

Birde şunu söylemek istiyorum kişiler istediği kadar Armağan Çağlayan'ın haklı eleştirilerini sunarkenki tarzını beyenmesinler, unutmasınlar ki Armağan Çağlayan sivri diliyle tanındı zekasıyla seviliyor.Biz onu öyle seviyoruz ve bana göre de doğru olan üslup budur.:img-wink:

ebru_
28-12-07, 19:38
Bnede diyorum ki onlarda madem bu eleştirileri göze alamıyor sizin gibi yarışmaya katılmasınlar..Ya da diğer mantıklı bir yol madem o yarışmaya girmişler yani birer star adayıylar o zmn kendilerine ters gelen bir eleştiriye karşıkendilerini savunsunlar.Armağan Çağlayan'ın söylediklerini çürütsünler.Armağan Çağlayan krıcı yorumlarda mı bulunuyor (-ki buna asla katılmıyorum!!! hatta mezardan zeki müren çıksa yine katılamam:P) öyle bir şey söylesinler,öyle bir şey yapsınlar ki Armağan Bey'i utandırsınlar.

Yalnız şöyle de birşey vardır bir şeyi bir kere söylersin iki kere söylersin üçüncüde artık hala ilerleme/değişme yoksa patlarsın.Hele birde yaptığın işin hakkını vermeye çalışıyorsan(Armağan Çağlayan gibi)......

armagankolik66 sanırım sen Dicle'sin..Yani nikinden öyle anlaşılıyor..Teşekkür etmene gerek yok cnm.Ben gördüğümü ve inandığım şeyi söylüyorum.

Birde şunu söylemek istiyorum kişiler istediği kadar Armağan Çağlayan'ın haklı eleştirilerini sunarkenki tarzını beyenmesinler, unutmasınlar ki Armağan Çağlayan sivri diliyle tanındı zekasıyla seviliyor.Biz onu öyle seviyoruz ve bana göre de doğru olan üslup budur.:img-wink:

Sevgili Mona Sax şuana kadar Armağan Çağlayanı çürüteni çıkmadı :)Bundan sonrada sanmam çıksın:) Ama ne kadar uğraşsada tartışamadığı susmak zorunda kaldığı yarışmacı oldu ingiliz ipi gibi sabır vardı o arkadaştada..:)) Zekası kesinlikle reddedilmeyecak bir olgu ben de alıştım kendisine artık yarımacılar da giderken göze alıp gidiyordur dediğin gibi..:)

armagankolik66
28-12-07, 22:01
armagankolik66 sanırım sen Dicle'sin..Yani nikinden öyle anlaşılıyor..Teşekkür etmene gerek yok cnm.Ben gördüğümü ve inandığım şeyi söyüyorum.

Hayır bilemedin:P Dicle değilim.Sadece Dicle'nin yaptığı imzayı kullanıyorum

mona sax
28-12-07, 22:44
aa tuh..ama nikte Dicle'nin niki o yüzden ben karıştırdım.Evet imza Dicle'nin sanırım ama nikte Dicle'nin :S

Sevgili Mona Sax şuana kadar Armağan Çağlayanı çürüteni çıkmadı Bundan sonrada sanmam çıksın Ama ne kadar uğraşsada tartışamadığı susmak zorunda kaldığı yarışmacı oldu ingiliz ipi gibi sabır vardı o arkadaştada..) Zekası kesinlikle reddedilmeyecak bir olgu ben de alıştım kendisine artık yarımacılar da giderken göze alıp gidiyordur dediğin gibi..

İşte madem star adayı..Çürütmeli yani :) Neyse dediğin gibi biraz zor hakikatten ama çürütürse zaten o kişi "olmuş" demektir..yani bir bakıma:):)

armagankolik66