PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sarp Apak

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5

zpr
13-05-08, 18:08
servisle okula gidip gelirken hem sabahın köründe hemde çıkışta sinemanın önünde ve 100 mtre ötesindeki bilboardlarda kasımda BM nin iki ay önce de Plajdanın afişini görmeye yani sarpı görmeye alışmıştım. bgunse çıkışta geçerken bilboardda o... çocuklarının afişini gördüm :) çok sevindim :)

gmz*sarp
13-05-08, 19:00
zuhalcim sen sarpı nerde gördün yaa yerüm ben onu :D yaparım cnm yenilerinide siz beğenin yeterki :D
zpr bende gördüm pazar günü gezerken afişleri süper yaa :D kendimi tutamadım birden sarpım yaa yaptım otobüstekiler güldü bana :D

CeReN66
14-05-08, 04:36
http://www.atv.com.tr/im/avrupa_yakasi/avrupa_yakasi_1814_c.jpg

yeni bölümden (:

gmz*sarp
14-05-08, 07:29
sarpın sitesindeki pınariçe olan pınarmı yoksa başta pınarmı :img-in_lo neyse ben memnun oldum cnm :)

ceren çok saol resim için :) tatlılığa bak yaa :D

ya kızlar gökhan tepenin başlığında gökhan tepe hakkında soru soruyo biri alttakide cevaplıyo sayfalarda çok çabuk ilerliyo hemde eğlenceli oluyo bizde öyle yapalımmııııı :img-in_lo :icon_whis

ben başlayımmı? :img-in_lo
sarpın boyu ve kilosu? :happy0064

seineb
14-05-08, 22:09
bu arada bende zeynep arkadaşlar bilmeyenler için:)
gamzee avatar için saol yavrum yaa. yağuşuklu prenss :)

HER ZAMAN SARP APAK YETİŞMİYİİİ YAA :D

yeni bölüm resmide çok güzelmis, izliyorum suanda avrupa yakasını ve tanrıverdi yine daldı burhana :img-hyste

sarp'ın sitesinden pınariçe=zpr yani pınar oluyo evet :)

bende servsle giderken afişi gördüm yaa cook güzel gerçekten begendim. filmin vizyona girmesine 2 gün kaldı artık yaa.. bekliyelim ve görelim..

sarpın boyu :1.83 diyorum ben ama pınar 1.81 olduğunu iddaa ediyo:img-hyste gördüğüm ilk yerde sorucam bu soruyu vallahi:)
sarpın kilosu : ııım, şeey unuttum, alttaki cvplasın:icon_whis

gmz*sarp
15-05-08, 07:56
önmli deil bidenemm =))
yaa tüm duraklarda afiş var filmin afişi otobüsten inip tek tek hepsine sarılasım geliyyy :D
kilosu hakkında 75 falan diye tahmin ediyorum ama kesin bilgi yok daha :D
sorum geldii
kardeşinin adı neee??? :D

zpr
15-05-08, 13:54
ben söyliyimmmmmmm boyu 1.81 :) sor zpr 81 dicek :) ya kilosu değişiyo tabi de bi aralar biliyodum ben ama unutttum.:icon_sorr valla sorcak sorum yok, biliyorum hemen herşeyi, siz sorun :)

zpr
15-05-08, 16:14
bu arada arkadaşlar yarın beyaz showa konukmuş sarp, ben aradaşlarmın yalancısıyım ve ilk defa keşke çıkmasaydı bu hafta dedim çünkü ben izleyemiycem. 24.00 de otobüsüm var ve tam program başlarken evden çıkıcam.:icon_sorr

gmz*sarp
15-05-08, 16:33
evt banada dedi şimdi arkadaşım baktım kanaldnin sitesine var gerçekten :)
olsun cnm yaa sonra tekrarı olur işte o zaman izlersin :)

gmz*sarp
15-05-08, 19:59
yaa ben bu imzayı hiç beğenmedimmm :( yapamadım yaa

http://img513.imageshack.us/img513/3609/sarpimmmkopyaeb5.jpg (http://imageshack.us)

NiliWerda
15-05-08, 20:28
Süper bir haber bu :happy0064
Sarp Beyaz Showda :happy0064

Amma komiklikler olur Beyazla Sarp yanyana gelince :)

hazell
16-05-08, 11:32
GÜNÜN SÜRPRİZİ!.. AVRUPA YAKASI’NIN TANRIVERDİ’Sİ SARP APAK HANGİ GÜZELİN KALBİNİ ÇALDI? BİR TIK ÖTEDE!..

16/5/2008 10:48

Vatan Gazetesi’nin haberine göre Avrupa Yakası’ndaki Tanrıverdi rolüyle üne kavuşan Sarp Apak, Okan Bayülgen’in eski aşkı Berrak Tüzünataç’la beraber…

“Organize İşler” filminde birlikte rol alan bu ikilinin birlikteliğinin bir ay önce başladığı önü sürülüyor… Dedikodudan ibaret olsa da bu sürpriz aşk önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor…

KAynak:ucankus

gmz*sarp
16-05-08, 17:55
yok yaa olamaz böyle bişey inşallah olmaz yani off :(
neyse haber için saol cnm..

zuzuhal
16-05-08, 19:00
Merhabalar ben geldim...
SARP BUGÜN BEYAZ SHOW'DA! Haberiniz olsun,lütfen resim çekebilen resim çeksin...

zuzuhal
16-05-08, 19:02
GÜNÜN SÜRPRİZİ!.. AVRUPA YAKASI’NIN TANRIVERDİ’Sİ SARP APAK HANGİ GÜZELİN KALBİNİ ÇALDI? BİR TIK ÖTEDE!..

Vatan Gazetesi’nin haberine göre Avrupa Yakası’ndaki Tanrıverdi rolüyle üne kavuşan Sarp Apak, Okan Bayülgen’in eski aşkı Berrak Tüzünataç’la beraber…

“Organize İşler” filminde birlikte rol alan bu ikilinin birlikteliğinin bir ay önce başladığı önü sürülüyor… Dedikodudan ibaret olsa da bu sürpriz aşk önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor…

Ayyy hayır ya...Sarp Berrak ile mi beraber?Umarım doğru değildir.Beyaz'da da yalanlar bunu.(Umarım) (!)

gmz*sarp
16-05-08, 19:05
hoşgeldin cnm :)

yok yaa değildir artık o kadar haber çıkıyoki sarp hakkında hangisini inancağımı şaşırdım hiç birine inanmıyorum :D tabi başarısı hakkındakilere inanıyorum canımmm :D

zuzuhal
16-05-08, 19:05
zuhalcim sen sarpı nerde gördün yaa yerüm ben onu :D yaparım cnm yenilerinide siz beğenin yeterki :D
zpr bende gördüm pazar günü gezerken afişleri süper yaa :D kendimi tutamadım birden sarpım yaa yaptım otobüstekiler güldü bana :D

Bizim okulun orada bir lise vardı.Oraya gelmişti.Geniş bir konferans alanı olduğu için.Bizim okuldan bir çocuğun babasının da yakınıymış.O zamandan beri de yakın takip ediyorum.Zaten seviyordum şimdi başka bir hal oldum yav =D

gmz*sarp
16-05-08, 19:19
Bizim okulun orada bir lise vardı.Oraya gelmişti.Geniş bir konferans alanı olduğu için.Bizim okuldan bir çocuğun babasının da yakınıymış.O zamandan beri de yakın takip ediyorum.Zaten seviyordum şimdi başka bir hal oldum yav =D canım benim çok şanslısın yaa inş. bi gün tüm göremeyenler görür :img-in_lo gerçi sena ablanın dediği gibi bir gün herkes sarpı görecek :happy0064 tabi cnm onu görünce bi daha kopamazki insannnnnnnn :img-blush :img-in_lo

seineb
17-05-08, 00:12

bu habere kesinlikle inanmıyorum ben.. tartısmaya bile gerek yok bence böyle bisey yoktur cünkü aynen yani berrak ve sarp ayrı dünyaların insanları:icon_whis

Sarp'ın kardeşinin adı Mehmet Berk :) ben soriyim.. sarp'ın dogum tarihi ay-gün-yıl olarak? :)

Eveeet Sarp suan beyazda.. resim cekebilenler ceksin lütfen.. ;)

zeynep114
17-05-08, 01:34
:icon_whis ben biraz hayal kirikligina ugradim valla.. hem Sarp keyifsizdi hem de hiç firsat vermediler çocuga.. film için gelince genelde hep öyle arka planda kaliyo ya:icon_sorr

bu arada filmin topic'ine bi arkadas galadan fotolari koymus, haberi olmayanlara duyurulur!!

gmz*sarp
17-05-08, 09:21
evt cnm bencede keyifsizdi bi türlü sıra gelmedi çocuğa :( hem ne bilim birazcık değişmiş sarp yaa :(

sorunun cevabı 11.11.1981 :D

benim sorummmm sarpın ilk sinema filminin adı? :D

seineb
17-05-08, 12:05
yok yauu abartmayın sizde:) dün baya konuk vardı zaten, iyi konusturdular bence:)

resim ceken yok mu?

bi de helyum cok güzeldi:img-hyste

srp-bse
17-05-08, 12:30
Bence değişmemiş yaa sarp aynı sarp :img-in_loasla da değişmez bence...
beyazda fazla konuk vardı ondan ilgilenemedi beyaz hiçbirisiylee zaten film için geldiler o yüzden hep film konuşuldu azcıkta a.yakası :) ama beklediğim gibi bi program değildi :icon_whis hele o kızların tarafına oturmasıı :icon_sorr
ben şarkı söylemesini bekledim ama :img-cray:

gala programında da sarp mı vardıı yaa ?? tekrarıı ne zaman yazar mısın litfeyynn be hacuu :)

sarpa telefondaki kız hangi rolü oynamak istersin diye sorduğunda ben direk katil oynasın katil katil derken sarp seri katill dedi :love05: bu işaret mi ?:img-blush

organize işler...
sarpın annesinin adı ?

gmz*sarp
17-05-08, 13:10
evt işte bende şarkı söylemesini falan bekliyodum seri katil konusunda bende aynısını yaşadım :D seri katil dedim (bi yerde daha okumuştum) oda öyle dedi ama özgü namalla dans edince kıskandım azcık :img-in_lo :img-blush

annesinin adı bahar
babasının adı?

gmz*sarp
17-05-08, 13:40
ilk defa böyle bişey denedim nasıl olmuş :)

http://img296.imageshack.us/img296/7553/sarpop6.gif (http://imageshack.us)

srp-bse
17-05-08, 14:00
güzel olmuş beğendim yeni reklamı yapsana yaa eylül yapmadı nasıl olsa sn yapmış olursun bi de ben wallper (böle mi yaziliydi acaba caba ? :icon_whis ) istiorumm yaparsan sivinirim :img-blush

beerrak tüzünataç la olan habere sadece no comment diorum ve gülüp geçiyorum!..

İsmet Apak:img-dirol
sarpın ilk reklamı ?:img-blush

dilara-1905
17-05-08, 14:53
bencede Sarpın değiştiği falan yok film için gledikleri için genelde film konuşuldu e bide 5 tane konuk varı yani..:D

Ama bende şarkı söylemesini beklerdim.:img-cray:

gmz*sarp
17-05-08, 17:36
güzel olmuş beğendim yeni reklamı yapsana yaa eylül yapmadı nasıl olsa sn yapmış olursun bi de ben wallper (böle mi yaziliydi acaba caba ? :icon_whis ) istiorumm yaparsan sivinirim :img-blush

ya cnm ben pek beceremem ama senin için yaptım bi tane (ilk kez yapıyorum beğenmezsen bi daha yaparım :) ) yeni reklamın videosunu buluyum bi yaparım bulamadım da :icon_whis
http://img116.imageshack.us/img116/3049/buseyewc7.th.jpg (http://img116.imageshack.us/my.php?image=buseyewc7.jpg)

zeynep114
17-05-08, 20:58
Gala programinin tekrari yarin 12:45'te (turkmax)
Sarp degismez tabi de, Beyaz bütün atraksyonlari Sivas'in hocasi için kullanmis, bi de bayan konuklarimiz biraz çeneli olduklari için :icon_whis Sarp çok sessiz kaldi
ama Gala'yi izleyin, orada daha datlu, sandalyedeki oturusuna ve yönetmen konusurken Sarp'in mimiklerine dikkat :happy0064

gmz*sarp
17-05-08, 21:08
saol cnm söylediğin için kesin izlicem :D oleyyyyy :D
ya değişmiş derken ben daha alışmış ortama falan demek istedim yanlış anlaşılmasın ;)

srp-bse
17-05-08, 21:50
Gamzecim saol cok guzel olmus devam edebılırsın yapmaya ben beğendim:img-blush hatta yakısıklı karizmatık basarılı vb şelerı de yazabilirsn :icon_whis :) bide doğaltaş reklamının vidyosunu bulabılırsen gif yapabılirsin :) ben de çok şey istiorum ama icımde kalmış napim :) bende gala programını izlemeye calıscam dıgıturk salonda olduğu icin sorun cıkıyo:img-cray::img-cray: ben bu hafta gülben ergenle süprize ve fenomene katılmalarını istiyorum ekibin:img-blush sarpın ilk reklami ?

gmz*sarp
18-05-08, 09:53
yaparım tabi cnm nolcak :) yazdım ya sana yaptığıma yakışıklı falan die :) sarpın sitesinde vardı ya reklam tüh keşke kapanmasaydı neyse ben araştırıyım bi :)

sarpın ilk reklamı doğal taş :D

ya aklıma soru gelmedi bari herkesin en iyi bildiği soruyu soruyum :D
sarp hangi takımlı? :D :D :D

srp-bse
18-05-08, 14:14
Gamze Malum arama sitesine doğaltaş reklamı yazınca çıkıyodu siteye de ben koymuştum:img-blush ama indirılio mu bilmiorum. Galayi izledim izledim süperdi ya sarp sandalyede durmadan döndü maşşallah :) Filmin sonunu sölicekti muratta kızdı :img-cray::img-hyste Sonra bişey sorduklarında da saçmaladı finali sölicek diye tırsmış ay yirim ya cınım :love05: çok dolu bi hafta oluyo mutluyum :happy0064 Bı de bu hafta gidebılsem filme tam olcak ama gidemiycem galiba :icon_sorr Yeni kampanyası var iştcellin onun ıcın kuçük afiş bile bastırmışlar artık bi reklam çekerler :) BEŞİKTAŞ:img-wink: sarpın yazın konuk olarak katılacağı filmin adi ve yönetmeni ?

seineb
18-05-08, 14:38
Aşk tutulması :)

Gamzee wallpaper içn saol cınım. Beyaz guzeldi bence 5 konuk olmasına ragmen iyi konuşturdular sarp'ı :)

Sarpın seri katili oynamasını bende çok isterim.. elini attığı her işte başarılı maşşalah nazar değmesin.. ;)

Dogaltastan avatar bende isterimm :) ama zaten reklam kısa, reklamda da çok kısa gözüküyo zaten:icon_whis

Yeni reklamda çıkar inşallah bu aralar :) Artk tv'de görmeye başlıyoruz sarp'ı, 1 ay önce falan avrupa yakası dışında bi yerde göremiyoduk:(

Bizde Digiturk olmadıgı icin galayı izleyemedim, ama Buse anlatmış saolasın yavrum:)

O.. cocuklarına gidicem gidemiyorum bi türlü hep aksilikler çıkıyo, ama çook feci merak ediyorum valla:) Beyaz Show'a hep guzel yapımlar, yani tutulacak filmlerin oyuncuları geliyo (Örn: Beyaz Melek) İnşallah bu filmde güzel olur bi izlesem süper olucaktı :)

Hareketlendi başlık bu aralaaar nazar değmesiin :):)

gmz*sarp
18-05-08, 17:48
rica ederim cnm :)
reklamı buldum ama indiremiyorum yaa:( offf
filme bende gidemedim bi türlü yaa annem git dio tamam diorum ama benimle gelcek kimseyi bulamıyorum:(
ayy evt cnm yaa maşşallah hareketlendi harbiden:D

srp-bse
18-05-08, 22:51
Neyse cınım saol başka yerden buluruz belki :) evet çok haraketli maşşallah... Sarpın hiç yeni resmi yok mu ya ?:img-cray:

seineb
18-05-08, 23:41
Beyaz Show'dan resim çeken yok mu yaa asıl ? :(

Ajda konserinde giydiği kıyafeti giymişti farkettiyseniz.. ;) Çok yakısıyo bence.. Ne yakışmıyo ki yau :)

gmz*sarp
19-05-08, 08:04
evt yaa Allah rızası için biri koysun resimleri :D

o kıyafeti bencede çok yakışıyooo bende bunu bi yerden hatırlıorm ama nerden diyodum ajda konserindendi saol cnm yaa çatlıcaktım söylemeseydin :D

sahika_87
19-05-08, 10:53
buraya ilk defa yazıyorum arkadaşlar sarpı bende çok beğenyorum geçenlerde plajda filmini izledim ve filmde beni yerlere yatırdı gülmekten başarılı bir oyuncu tabi reklamlarınıda unutmamak gerekli

gmz*sarp
19-05-08, 11:59
aramıza hoşgeldin cnm :)
sarpı kim beğenmez yaa bidenem benimmm :D

gumus_songül
19-05-08, 12:02
sarp çok tatlı gerçekten..avrupa yakasında çok beğendiğim bi oyuncu:)
biraz önce tv8 de bi programda gördüm şarkı falan söylediler çok süperdi:img-icecr

gumus_songül
19-05-08, 12:45
bende tam izleyemedim sonuna doğru açmışım..ama şarkı söylediler 3 tane kız vardı onlarla söyledi.sonra film hakkında konuştular(o..çocukları)....atatürk'ün gençliğe hitabesini okudular.:img-wink:

zeynep114
19-05-08, 12:50
ya arkadaslar bu aralar bütün antenlerimizi açalim, kim bilir kaç programa çikacak.. herkese hizli haber verecek bi sistem gelistirsek :happy0064
yada kanal paylasimi mi yapsak :img-icecr

gmz*sarp
19-05-08, 13:52
gumus_songul saol cnm cevap verdiğin için :)
ya hakkaten yaa gözümüzü kanallardan ayırmayalım :D

gmz*sarp
19-05-08, 13:54
hoşgeldin aramıza cnm :)
yaa filme gitmek bi bana nasip olmadı heralde :img-cray:

millettttttt ailemiz büyüyooooo :D :happy0064

gumus_songül
19-05-08, 13:55
gumus_songul saol cnm cevap verdiğin için :)
ya hakkaten yaa gözümüzü kanallardan ayırmayalım :D

rica ederim cnm:img-wink:
buarada benide aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum:)

gmz*sarp
19-05-08, 13:57
tabiki cnm ne demek :) tüm sarpseverlerin başımızın üstünde yeri var :D
ay çenemmi düştü noldu :img-in_lo :img-hyste

srp-bse
19-05-08, 17:40
Herkez hoşgeldi :) tv8 deki programın adı neydi cnm ya of kaçırdık ya evde olsaydım izlerdim ama :img-cray: SARP :love05:

matrak
19-05-08, 22:15
Bende izleyemedim tv8deki programı ama beyazı izledim ben de farkettim ajdayla sahnede giydiği kıyafetti.Bende bugün 19:00 seansına gittim çok güzeldi.özgü namalla sahnelerinde çok şekerdi:img-blush.diyo ya ''seninle 15 dkdan fazla oturup sana aşık olmayan var mı?'' :img-in_loorası çok güzeldii.Mutlu sonla bitti ben çok beğendim:good:Özellikle demet akbağ çok iyi oynadı:happy0064

angel eyes
20-05-08, 10:36
Tanrıverdi'nin yıldızı parladı
'Avrupa Yakası'nın başarılı oyuncusu Sarp Apak, bu yıl vizyona giren üç sinema filmiyle adından söz ettirmeyi başardı..

atv'de yayınlanan 'Avrupa Yakası' dizisindeki 'Tanrıverdi' karakteriyle yıldızı parlayan Sarp Apak oyunculuk kariyerinde hızla yükseliyor. Apak, Mahsun Kırmızıgül'le birlikte oynadığı 'Beyaz Melek' filmindeki Doğulu karakterden sonra 'Plajda' filminde kadın kılığına girmişti. Genç oyuncu son olarak Sırrı Süreyya Önder'in yazdığı 'O... Çocukları' filminde kamera karşısına geçti.

İŞ BİTİRİCİ BİRİ
Filmdeki rolünü, "O... çocukları arasında büyümüş, onlardan biri. O evde yaşayan tüm kadınların güvendiği tek erkek. Sigara ve silah kaçakçılığı yapmış olmasına rağmen, dürüst ve cesur. En çok iş bitirici yönünü sevdim" diye anlatan Apak, inandığı her rolün altından başarıyla kalkabileceğini söyledi.

İlker GEZİCİ - SABAH

seineb
20-05-08, 10:53
sahika_87
gumus_songül
greenalmond

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlaaaaar (:

Filme hala gidemedim yaa, bu hafta da gitmezsem meraktan çatlıcam heralde artık :img-hyste Gerçi çok güzel olduğundan şüphem yokta bi an önce izlemek istiyorum:)

TV8'deki programı bende kaçırdım yau.. Bi kaç kişi dışında kimse izleyememiş anlaşılan. Şimdi O.. Cocukları vizyonda ya, ee Sarp'ta baş rol oyuncularından biri, baya programa katılırlar bu süreçte diye düşünüyorum... Takip edelim biz kaçırmayalım:img-dirol

Haber için çoook teşekkür ederiz angel eyes
Gerçektende bu yıl Sarp'ın yılı oldu...:) Hayat boyu başarılar ona:) Kanıtladı artık kendini bence;) Bütün rollerin üstesinden gelebileceğini gösterdi bize...
HER ZAMAN HER YERDE SARP SARP SARP!!!:happy0064:cheer::img-kiss:

Bu arada Gamzecim avatarına bayıldım:img-icecr Rock Forever demek istiyorum!:)
Busecim seninkide çok güzel, ben kopmuştum o sahnede:)

zuzuhal
20-05-08, 13:30
Merhabalar ben geldim...
Umarım beni unutmamışsınızdır.Beyaz Show'd balım çok şekerdi ya..Ama pek ilgilenmediler.O orada tek başına izleyicilerle ilgilendi =D
Bir de telefon geldiğinde kadın herkesi bir azarladı:D Demek Sarp Beyefendi seri katil oynamak istiyor hee...=D
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz toptan hoşgeldiniz.
Foruma çalışma ekleyen herkese çok teşekkürler.Beyaz Show'un hepsini izleyemedim.Çok fazla konuk vardı zaten.Şu Sivas'ın bilmem nesi gelmeseydi Sarp'la daha çok ilgilenirdi Beyaz.
Ben de inanmıyorum bu arada Berrak&Sarp ilişkisine.Zaten Berrak Hanım,Elveda Rumeli dizisindeki Mustafa(Yalancı Namık) ile birlikteymiş.Gerçek hayatta da.
Forum 2. sayfaya düşmüştü.Umarım durumu düzeltmişimdir.
Neyse kendinize iyi bakın.Hoşçakalın ;)

gizem_89
20-05-08, 13:45
sarpın filmini izleyemedim beyazda çok şirindi ama sonuna kadar izleyemedimm uzaktadanda olsa sarp hayranıyımm:)kalbim sizlerlee
:)

gizem_89
20-05-08, 13:47
Merhabalar ben geldim...
Umarım beni unutmamışsınızdır.Beyaz Show'd balım çok şekerdi ya..Ama pek ilgilenmediler.O orada tek başına izleyicilerle ilgilendi =D
Bir de telefon geldiğinde kadın herkesi bir azarladı:D Demek Sarp Beyefendi seri katil oynamak istiyor hee...=D
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz toptan hoşgeldiniz.
Foruma çalışma ekleyen herkese çok teşekkürler.Beyaz Show'un hepsini izleyemedim.Çok fazla konuk vardı zaten.Şu Sivas'ın bilmem nesi gelmeseydi Sarp'la daha çok ilgilenirdi Beyaz.
Ben de inanmıyorum bu arada Berrak&Sarp ilişkisine.Zaten Berrak Hanım,Elveda Rumeli dizisindeki Mustafa(Yalancı Namık) ile birlikteymiş.Gerçek hayatta da.
Forum 2. sayfaya düşmüştü.Umarım durumu düzeltmişimdir.
Neyse kendinize iyi bakın.Hoşçakalın ;)

canım sarpın sevgilisi yok mu zaten benim bildiğim vardı ayrıldı mı:img-in_lo

emo☆tional
20-05-08, 18:25
Heyy bende geldim beni de alın aranızaaa :happy0064

http://img518.imageshack.us/img518/3002/tanrverdddiiioj4zw9.jpg (http://imageshack.us)
Sap Apağın rol aldığı ' Öp Babanın Elini ' oyunundan bir sahne !!!
Bende gittim izledimm çok tatlıydı hatta oyundan sonra kulise gidip resim çektirdim :img-blush Çok tatlıydı :img-in_lo :img-blush

seineb
21-05-08, 00:27
Yok cnm o sevgilisi baya eski sarp'ın ondan uzun bi süre önce ayrılmıştı. E zaten şimdide Berrak Tüzünataç'ın başka bi sevgilis varmış.. Ben böyle bişeyin olucağını düşünmüyodum zaten;) Magazin tabi bu...:)

Plajdanın Vcd sini bende gördüm bugün alıcam en kısa zmnda, vizyondayken 2 kere izlemiş olmama rağmen:):)

Yeni gelenler hoşgeldinizz..:)

Resim için tşkler.. Öp babanın elini çok guzel bi oyun gerçekten:)

zeynep114
21-05-08, 00:27
hosgeldin canim aramiza! ayrica resim için çok sagol: digerlerini bilmem ama ben bu kadar net tiyatrodan resmini görmemistim sarp'in, çok iyi yapmissin :happy0064
arkadaslar su berrak konusuyla ilgili içim iyice rahatladi; o haber çikalidan beri, kizin adi baska 2kisiyle daha geçti.. merak etmeyin
bugun avrupa yakasi'nin tekrarinda nisantasi müzikali vardi!! ben bitek gruplu olani görmüstüm önceden, tanriverdi'nin rock bölümü çook güzelmis yaw, "rock forever":happy0064

zeynep114
21-05-08, 02:50
arkadaslar çogunuz oraya da üyesiniz zaten -Sena.. acaba diger sitemize ne oldu??? düzelmeyecek mi yaw, çok özledim:icon_whis

gmz*sarp
21-05-08, 08:00
emo☆tional sende hoşgeldin cnm :)

diğer sitemizin süresi bitmiş galiba cnm en kısa zamanda düzelir inş. :)

zeyneppp(seineb) evt bitanem rock forever demek istiyorummm :D

zpr
21-05-08, 13:06
arkadaşlar diğer site konusunda bilmesi gerekenler biliyor herşeyi bilmesi gerekmeyenlere de şöyle açıklayayaım bi takım anlaşmazlıklar çıktı ben devam ettircektim ama anlaşmazlık oldu karşı taraflardan üzücü ve tatsız olaylar yaşandı mağdur duruma düşenler oldu ve bunların kesinlikle maddiyatla bi alakası yok.son yönetici arkadaşın ihmali oldu uzatılamadı geç kalındı vs. bende yaşanan onca olaydan sonra herhangi birşey yapmak istedin açıkçası bazı arkadaşlarımda benle aynı görüşteydi. böylece kapandı. ama yazın eskisinden bağımsız bi şekilde bi sürpriz yapabilirim . ;):img-wink:

zpr
21-05-08, 13:12
bu aradaa ben şehir dışındaydım soyutlandımbi kaç gün filmede bu nedenle gidemedim yoksa asla kaçırmam bilen biliyo :) bugün döndüm ki vakit bulursam bugün en geç yarın izlicem.beyazıda izleyemedim o sırada otobüsteydim. neyse netten izlerim.

greenalmond
21-05-08, 16:40
Yok cnm o sevgilisi baya eski sarp'ın ondan uzun bi süre önce ayrılmıştı. E zaten şimdide Berrak Tüzünataç'ın başka bi sevgilis varmış.. Ben böyle bişeyin olucağını düşünmüyodum zaten;) Magazin tabi bu...:)

Plajdanın Vcd sini bende gördüm bugün alıcam en kısa zmnda, vizyondayken 2 kere izlemiş olmama rağmen:):)

Yeni gelenler hoşgeldinizz..:)

Resim için tşkler.. Öp babanın elini çok guzel bi oyun gerçekten:)

arkadaşım bişi sorcam şimdi sarpın sevgilisi yoq di mi?:happy0064

zpr
21-05-08, 17:22
bu konular çok gereksiz konular bence arkadaşlar olup olmamasının size kazancı ne olacakki. zeynep'in bahsettiği bi ara herkesin bildiği 5 senelik ilişkisi.

dilara-1905
21-05-08, 18:01
Özgü Namal'ı kızdıran diyalog

'O... Çocukları' filmindeki öpüşme sahnesi ile gündeme gelen Özgü Namal ile Sarp Apak, bu sahnede zorlandı mı? İşte Beyaz Show'da Özgü'yü kızdıran diyalog:

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/beyaz_ozgunamal.jpg

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programında Beyazıt Öztürk, 'O... Çocukları' filminin oyuncuları Demet Akbağ, Özgü Namal ve Sarp Apak'ı konuk etti.

Beyazıt Öztürk, basında çok yazılan Özgü Namal ile Sarp Apak'ın öpüşme sahnesine değinirken, konuşmalar Özgü Namal'ı kızdırdı:

Beyaz:Filmde Sarp'la bir öpüşme sahneniz vardı. Dublör değildi, bayağı gözümüzün önünde...

Özgü Namal: Aynen... Ne Sarp Sarp, ne ben benim.

Beyaz: Bu sahnede zorlandınız mı?

Sarp Apak: Vallaha biz iki medeni insan gibi sete geldik, yani...

Özgü Namal: Konuşma, konuştukça...

Sarp Apak: Gerçekten profesyonelce yaptığımız bir şeydi.

Beyaz: Sabah sete gelirken böyle bir sahnenin olduğunu biliyorsun ve arkadaşın o da.

Özgü Namal: O gün bilmiyorduk çekileceğini.

Beyaz: O gün bilmiyor muydunuz?

Özgü Namal: Vallahi bilmiyorduk. Son dakikada birden az önce çekeceğimiz sahneler bitince o sahneyi koydular.

Demet Akbağ: Önceden söylemediler prova yaparlar diye.

Özgü Namal: Demet Akbağ, Demet Akbağ... Ne demek o?

Demet Akbağ: Yani Özgü çalışalım bol bol demesin diye.

Programa telefonla konuk olan izleyicilerin de öpüşme sahnesi ile ilgili sorularından sıkılan Özgü Namal, isyanını şu sözlerle dile getirdi:

"Gayet profesyonel iki oyuncu olarak sete geldik. Birbirimizin gözlerinin içine baktık. 'Yapabilecek miyiz' dedik ve yaptık. Bu bizim işimiz. Sadece yanlış bir ülkede yanlış bir iş yaptığımız için... Dünyada abartılmıyor bu tür şeyler, artık çok alışıldı. 110-120 dakika film çekip emek harcıyorsunuz, fakat sadece öpüştüğünüz sahne konuşuluyor, ne yazık ki... Bunu biz büyütüyoruz, dünya çoktan alıştı. Biz de iki profesyonel insan olarak gayet güzel, karşılıklı diyalog oynar gibi, Demet hanımla nasıl oynadıysam, Sarp beyle öyle öpüştüm. Bana da insanlara tuhaf gelmesi tuhaf geliyor."

Kaynak:Televiyongazetesi

sarıseren'e teşekkürler;)

srp-bse
21-05-08, 19:22
Bence de sevgili olayı kapatılsın... Özel hayatıyla gündeme gelmek istemiyo zaten geçenlerde bana söyledi de:img-hyste Saolasın yiğevrum beyazdaki dialog için :) Ne ne anağm vcd miğ dvd miğ ? Ne çabuk ya almak istiorum hemen hemüde:happy0064 İştcell'in yeni kampanyası kurumsal hatlı iştcelliler heryöne kurumsal dakika paketlerinden birinı seçin her yöne dakikası 10.6 ykrden başlayan fiyatlarla konuşun... Bu kampanya için Sarpla resim bile çekmişler gazeteye de reklam vermişler arkadaşım saolsun getirdi bağa :) Bu resmi kesin görmeniz lazım 32 diş resimlerinden biri siyah gömlek yeşil kravat siyah kumaş pantolon ve siyah kemer telefon kulağında diğer eli cebinde arkada da Sarp ın şeffaf resimleri var telefonla bişeyler anlatiyo ay yirim yirim biraz daha bakarsam yicem zaten :img-hyste:img-in_lo:img-in_lo Bu akşaw a.yakası var:love05:

seineb
21-05-08, 21:57
Buseeee o gazetedeki resmin fotoğrafını çekip hemen koyuyosun buraya, Sarp'ın 32 diş resimlerine bitiyorum yauu:img-hyste

Bugün Avrup Yakası'nın tekrarında müzikal bölümü vardı çook güzeldi hiç sıkılmadım tekrardan izlerken:)

Pınarım siteyle ilgili açıklamayı yapmış zaten..;) Yazın Pınar ben Aysu yeni bi site açmayı düşünüyoruz ama henüz bişey belli değil :img-wink:

Pınaaar bende gidemedim filmee, bu haftasonu gidicem inşallah:img-icecr

Avrupa Yakası çok güzel gidiyoo;)

Haber için saol Diloot. O öpüşme konusu gerçekten baymıştı ya telefonla programa bağlanan izleyiciler bile bunu sormuştu Sarp'la Özgü'ye... Bende ilk böyle bi sahne olduğunda şaşırdım tuhaf geldi ama sonra alıştım yani sonuçta Sarp'ta Özgü'de oyuncu. Özgü Namal'ın şu sözü çok güzeldi..

"110-120 dakika film çekip emek harcıyorsunuz, fakat sadece öpüştüğünüz sahne konuşuluyor, ne yazık ki..."

Gerçektende öyle Türkiye'de bu tip sahneler tuhaf karşılanıyor ama bunu aşmamız gerektiğini düşünüyorum:icon_whis

zeynep114
21-05-08, 23:19
çok güzeldi bu bölüm!! :happy0064
valla önce çikmayacak mi acaba dedim, film turlari yüzünden, ama sonra baya bi gördük :img-in_lo o serenat nasildi öyle yaav
fatos'la artik barismaz mi bunlar yaw?

angel eyes
22-05-08, 09:20
Sarp'ın kılları çoğalmış
Gürgen Öz ile birlikte Plajda filminde kadın kılığına giren Sarp Apak, filmden sonra kıllarının arttığını söyledi.Beyaz Show programına konuk olan Sarp Apak, Gürgen Öz ile başrol oynadığı Plajda filminde kadın kılığına girmek için bir hayli çaba harcamış hatta ağda yapmıştı.

Beyaz, konuğuna "Ağdaya devam mı?" diye espri yapınca Sarp Apak, yaşadığı kıl sorununu anlattı:

"Kıllar daha yeni kendine geldi. O tüy dökücü köpük var ya o daha bir coşturuyormuş. Kızlar daha iyi bilir. Daha gür oldu şimdi."

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

*Dilos
22-05-08, 13:40
:D
angel_eyes sagol paylastigin icin bende duymustum öyle dedgini yazik canim benimm

srp-bse
22-05-08, 13:40
Valla zeynocum resmini koymam biraz zor olcak ama denerim... Site açın tabi canım... Serenat süperdi ama gitmeyi söleseydi keşke :) habere bakın sarpın kılları :) hey allam :)

zpr
22-05-08, 14:49
zeynoooooooom la dün değildi o müzikal bölümü bi gün önceydi ayın 20sindeydi hatta ben ankaradaydım yemek masasından fırladım da telefonuma kaydettim.:);):img-wink:

Berk_Nehir
22-05-08, 15:26
Sarp Apak çokk tatlııı yaa çok seviyorumm onu reklamlarda falan o çıkınca çok seviniyorumm ayrıca Tanrıverdi karakterini çok iyi canlandırıyorr bence çokk şekerrrrr :img-in_lo

TubaK
22-05-08, 23:14
http://img229.imageshack.us/img229/8982/5622759ab7.jpg (http://imageshack.us)

Seri katili oynamak istiyor

Sarp Apak, "Özellikle oynamak istediğiniz bir rol var mı" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

"Beyaz Melek" ve "Plajda" filmlerinden sonra "O... Çocukları" filmindeki rolü ile dikkatleri çeken Sarp Apak, "Özellikle oynamak istediğiniz bir rol var mı" sorusuna şu yanıtı verdi: "Bu soru sorulunca ben de hep düşünüyorum, 'Ne oynamak isterim' diye. Ya şöyle güzel bir seri katili oynamak isterim. Hiç beklenmedik bir şeyi oynamak isterim. Seri katil güzel geliyor."

slm herkese,sarpin basligina ilk defa yaziyorum yani araniza yeni katildim
avrupa yakasinda begenerek izliyorum zaten,plajda´yi izledikten sonra dahada cok sevdim:)
gercekten süper oynamis:img-hyste
bu arada adim tuba:img-wink:

gmz*sarp
23-05-08, 07:48
Berk-Nehir, Tuba hoşgeldinizz :)

evt cnm çoğu kişi plajdadan sonra daha çok sevdi sarpı :)

zuzuhal
23-05-08, 19:28
Merhabalar ben geldim...
Tuba hoşgeldin.Eklediğin haber için teşekkürler.Bu arada Beyaz Show-Öpüşme olayı cidden fazla tartışılmamalı.Oyuncudur yaa öpüşür de sevişir de.Hem onu gördüğümüzde bize şunları söylemişti:
-Eğer tiyatro başlamadan 2 dk önce annenizin ölüm haberinizi alsanız bile,tiyatroda öhü öhüüüöö diye ağlayamazsınız.Gene düzgün oynamanız gerekiyor.
Bence gayet te güzel demiş Sarp'ım.

zuzuhal
23-05-08, 19:32
Sarp cidden çok fedakar bir insan bence.Yani herkese rol daveti verilir.Ama herkes gururuna yediremez. "Iyy ben ağda mı yapacağım?Erkek adama yakışır mı,rejona yakışır mı?" diye düşünür.Ama o herkese örnek olmak için bunu yaptı.Benim düşüncelerim bu.Siz ne düşünüyorsunuz??

zuzuhal
23-05-08, 19:35
Biraz resim ekliyim dedim:
http://img174.imageshack.us/img174/2643/14200822kj0.png

http://img233.imageshack.us/img233/78/142008221kr8.png

zuzuhal
23-05-08, 19:37
Beyaz Melek'ten:

http://img139.imageshack.us/img139/6372/beyazmelek1ll1.png (http://imageshack.us)

http://img139.imageshack.us/img139/8296/beyazmelek2mm5.png (http://imageshack.us)

http://img139.imageshack.us/img139/9628/beyazmelek3dt1.png (http://imageshack.us)

http://img139.imageshack.us/img139/2715/beyazmelek4td5.png (http://imageshack.us)

http://img524.imageshack.us/img524/6958/beyazmelek5qe6.png (http://imageshack.us)

http://img524.imageshack.us/img524/6958/beyazmelek5qe6.61e9ce3ec3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=524&i=beyazmelek5qe6.png)

zuzuhal
23-05-08, 19:39
Resimler için senay_ablam'a teşekkürler...
]http://img140.imageshack.us/img140/9855/bscap0263oj0.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/1954/bscap0264wa1.jpg

http://img142.imageshack.us/img142/9712/bscap0267kr3.jpg

http://img525.imageshack.us/img525/8056/bscap0681hg3.jpg

zuzuhal
23-05-08, 19:41
Efsane film Beyaz Melek:
http://img261.imageshack.us/img261/9230/beyazmelek3on7es6.png (http://imageshack.us)

zuzuhal
23-05-08, 19:44
Alıntıdır:
http://img126.imageshack.us/img126/172/a1ly3.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img512.imageshack.us/img512/2559/b1ih4.jpg (http://imageshack.us)

zuzuhal
23-05-08, 19:46
Devamı:
http://img208.imageshack.us/img208/6951/a2tz4.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img512.imageshack.us/img512/6228/b2ir7.jpg (http://imageshack.us)
+
[URL=http://imageshack.us]http://img208.imageshack.us/img208/9419/c1rv9.jpg

TubaK
23-05-08, 23:19
gmz*sarp, matrak, zuzuhal cok tesekkürler arkadaslar hosbuldum:img-wink:
bi sorum olcak benim
sarpin resmi sitesi varmi acaba?

TubaK
24-05-08, 00:13
daha önce eklendimi bilmiyorum
bende vardi eklemek istedim:img-wink:

http://img263.imageshack.us/img263/246/04makyajzz2.jpg (http://imageshack.us)

zpr
24-05-08, 02:07
tubakcım sarpın resmi bi sitesi vardı kapandı. eskisinden bağımsız olarak yeni bir resmi web sitesi açma planı var önümüzdeki ay için.

TubaK
24-05-08, 09:55
zpr cevap icin tesekkürler
burdan haber verirsiniz herhalde acilinca dimi..

:img-hyste
http://img86.imageshack.us/img86/5823/5633246zk8.jpg (http://imageshack.us)

zpr
24-05-08, 11:55
tubacım tabikide hepinize haber veririz.

_AnGeL_7
24-05-08, 13:11
Sarp cidden çok fedakar bir insan bence.Yani herkese rol daveti verilir.Ama herkes gururuna yediremez. "Iyy ben ağda mı yapacağım?Erkek adama yakışır mı,rejona yakışır mı?" diye düşünür.Ama o herkese örnek olmak için bunu yaptı.Benim düşüncelerim bu.Siz ne düşünüyorsunuz??

evt.. yani bence bu mesleğine verdiği önemi ve değeri gösterir... oda gerçekten mesleğini çok seviyo ve güsel şeylerin ortaya çıkması için elinden gelen herşeyi yapıo...ödülleri de hakedio yani =) :good::img-wink:

*Dilos
24-05-08, 14:02
avilerim görünmüyormus umarim simdi görünür..

http://img106.imageshack.us/img106/518/56560435ab9.jpg (http://imageshack.us)

http://img363.imageshack.us/img363/8791/dsdsajr1.jpg (http://imageshack.us)

http://img58.imageshack.us/img58/7826/fsaas1dv9.jpg (http://imageshack.us)

http://img106.imageshack.us/img106/3886/sarpmay9.gif (http://imageshack.us)

http://img363.imageshack.us/img363/7238/ssup9.jpg (http://imageshack.us)

http://img58.imageshack.us/img58/1562/dssayj7.jpg (http://imageshack.us)

seineb
24-05-08, 15:15
Avrupa Yakası gercekten cok güzeldi bu hafta cok güldüm:img-hyste

haber icin tesekkr ederiz angel eyes
kılları çoğalmış yaa (:

Berk_Nehir, Tuba hosgeldinizz:)

TubaK haber için saol. seri katili oynamak istediğini hep söylüyo, beyazdada söylemişti. bende merak ediyorum oynarsa nasıl olur diye:)

Zuhalcim sana katılıyorum sarp gerçekten çok fedakar biri bencede. ağda olduğu için herkes kabul etmeyebilirdi plajda filmini.. ama sarp oyuncu ve bunu yapması gerektiğinin farkındaydı ve bence iyiki de oynamış o filmde.. her erkek bunu gururuna yediremez bence sarp'ın farkıda bu onu bu yüzden çok seviyoruz, öyle deil mi zaten? :) ve resimler, imzalar için çok tesekkr ederizzzz..

Tubacım eklediğin o resmi ben ilk defa görüyorumm ve koptumm resmen:img-hyste Kapkara yaa cocuk, esmer yakışıklıı:)

bu arada zpr nickli arkadaşın adı Pınar;) Tubacım bizde sarp'ın e-posta adresi falan yok ama onla görüşebiliyoruz cnm.. siteyi açınca sizede haber veririz;)

evt.. yani bence bu mesleğine verdiği önemi ve değeri gösterir... oda gerçekten mesleğini çok seviyo ve güsel şeylerin ortaya çıkması için elinden gelen herşeyi yapıo...ödülleri de hakedio yani =) :good::img-wink:

aynen katılıyorum..

*Dilos sende hosgeldn cnm. Avatarlar süpppper olmuş, ellerine sağlıkk;)

TubaK
24-05-08, 16:17
resim icin bisey degil arakadaslar:img-wink:
ve tekrardan hosbuldum,tesekkürler..

seineb bilgi icin tesekkürler
*Dilos avatarlar süper,eline saglik

zpr
24-05-08, 18:26
avatarlar güzel olmuş diloscum ellerine sağlık. oh ya zeynep cevp vermekten kurtarmış beni. evet biz haber vericez.

seineb
24-05-08, 19:45
adım zeynep arkadaşlar ama bağa zeyno diyebilirsinz:img-icecr:)

Sarp'ımızın grubuuu heeerkesi bekleriz :) her sayfaya yazıyım bunu üyelerimiz çoğalsın ;)

http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=604

Dilos sen bi grup daha açmışsın sarp'ı sevenler diye ama pnu kapat bence zaten bi grubumuz var canım bayada üyesi var 150 falan :) ama dahada çoğaltıcaz tabiki:)

seineb
24-05-08, 19:48
bu calısmaları yapanları bilmiyorum ama kim yaptıysa ellerine sağlık :)

http://img114.imageshack.us/img114/4654/askimav2ro6.jpg

seineb
24-05-08, 19:50
http://img515.imageshack.us/img515/8113/1439me6.png

seineb
24-05-08, 19:52
bunuda ben yapmıştım :D

http://img158.imageshack.us/img158/6657/samp07f8e54f06b01b40nh1.gif

seineb
24-05-08, 19:54
sizlerdende sarp'ın farklı resimlerini bekliyorum=)

http://img99.imageshack.us/img99/750/sarpiimyi8uj6.png

bu arada o.. cocuklarına giden var mı aranızda? film vizyona gireli bi hafta oldu ama fırsat bulupta gidemedim bi türlü..

seineb
24-05-08, 21:25
aynen öylee ;)
zaten 2 resim var bende o reklamdan :):)

srp-bse
25-05-08, 12:25
zeynoo bu sayfadakii ilk resimm gözükmiiyy:img-wink:
doğaltaş reklamından benim bilgisayarda bütün kareler var bii ele geçirsemm bilgimii koyarım ama :) neysee kısmet yeni siteye :kahve haziranda mı açcaksınız bağa da haber verirsiniz mi :icon_whis
diloşş saoll yiğevrumm yirim ben o avileri :img-hyste:love05:
evet ya filme giden var mıı ? bende gidemedim daha :img-cray:
yenii gelenlerr hoşşgelmişşşşş :img-wink:

seineb
25-05-08, 13:57
Grubumuzz ;)

http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=604

http://img515.imageshack.us/img515/8113/1439me6.png

ilk sayfadaki ilk resimm bu da ;)
busee haber veririz tabiki sanada gulüm :)
filme de bgn gidicemm inşallah :)

srp-bse
25-05-08, 14:23
bende anca haftaya gidebilcem yaa hiçbi zaman çıktığı ilk gün gidemiorum zaten yaa :img-cray:
saol zeynom risimler için :img-wink:
grupta bayağğ kişii var ben üyeyim sanırsamm tam çakamadım da :img-hyste
bağa haber virirsiniz tabi :img-blush
ayh 40 saattir dolanıopyorum ne yeni resim görebildim ne yeni röpörtaj ya da haber bayılazamm valla :img-cray:
sarpın yapcağ talk show noldu ya erdil yaşaroğluyla falan güme mi gitti :img-cray:
Sarp'Im :love05: özledim yaa görmeyeli 1 yıl 22 gün oldu anağmm :img-cray:

seineb
25-05-08, 15:13
bi siteye o..cocukları hakkında biri bi yorum yapmıs..

filmi dün bir arkadaşımla beraber seyrettik. film güzel ancak küfürlü sözler çok. kıraç film müziklerine renk katmış. filmin sonu, kurgusu ve senaryosunda eksiklikler var. usta oyuncular filmi kurtarmış. Sarp Apak gelecek vaad ediyor. ;)

allahımm izlemek istiyorum su filmii..

ne demek buse;) sende üyesin tabiiiki :)
bende yeni röp. yada resim yada haber bulamadım hiçç yaa programa flnda katılmıyo pek beyaz show hariç orda da çok konuşamadı tiyatrodada yok bende özledim yaa cok :(:(

bencede o yapıcağı show programı yalan olduu.. olsa güzel olurdu izlerdik sarp'ımızı :)

seineb
25-05-08, 20:54
önemli deil canım ;) adım zeynepp :)

o.. cocuklarına gidebildimmmmm! cok cok cok guzeldi bence film.. cok begendim yani bekledigimin kat kat üstündeydii.. replikleri olsun müziği olsun oyuncuların performansları olsun hersey süppperdi yaa.. hele Dona & Saffet ikilisine bayıldım, Sarp ve Özgü çok guzel performans cıkarmıslar yaa.. sarp'ı izlemeye doyamadım yani cok cok cok iyiydi.. film gercekten süperdi 2. kez gitmeyi düsünüyorum ben.. off bi bu kadar daha yazabilirim yani cok begendim ben sahsen :)

gmz*sarp
26-05-08, 07:53
anamm bende gittim :D süperdi yaa bayıldım resmen :D
o malum sahne gerçekten abartılcak gibi bişey deil herkes çok abartmış yani
süperdi harikaydı muhteşemdi :)

seineb
26-05-08, 18:11
ba$i_belalim hosgeldin cnm :)

ben bilerek o sahneden söz etmedim, yani abartılacak hiç bişey yoktu. ikiside oyuncu gayet normal şeyler bunlar sinema filmlerinde bu önyargıyı türk insanlarının aşması gerek..!

ba$i_belalim
26-05-08, 18:16
hosbulduk :D

sarp cokkkkkkkkkk tatli ve fazlasiyla yakisikli :img-in_lo beyaz melek filminde bayilmistim ona, sinema'da oturup eriyordum az kalsin :img-hyste

<Melike>
26-05-08, 18:40
selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.Sarp Apak'ıda çok beğenirim bütün filmlerde kendi tarzıyla filme başka anlam kazandırıyor.Çok tatlı ve yakışıklı bir oyuncu

sinemsert
26-05-08, 19:04
Haziran 2008

http://img382.imageshack.us/img382/9114/resim1qg6.th.jpg (http://img382.imageshack.us/my.php?image=resim1qg6.jpg)
http://img139.imageshack.us/img139/6862/resim2lv2.th.jpg (http://img139.imageshack.us/my.php?image=resim2lv2.jpg)

zpr
26-05-08, 19:05
başı belalım ve melike hoşgeldiniz arkadaşlar. ay bence filmin o kısmıyla ilgili konuşmaya bile değmez, alakasız olucak belki ama ülkemizi geriye götürende bu gerici zihniyet zaten. 120 dklık bi filmde 2dk nın bu şeklilde öne çıkması yanlış.

<Melike>
26-05-08, 19:16
evet katılıyorum.geçmişimiz Türk tarihi için çok önemli ama dediğiniz gibi sadece 2 dk yer alıyor bir film de bide filmin konusu darbeden sonrasıydı ama kısa bir bölümdü sadece darbe konusu

<Melike>
26-05-08, 22:14
başı belalım ve melike hosgeldiniz arkadaslar yavas yavas büyüyor sarpimin fanlari :)

teşekkür ederim evet çok iyi bir tiyatrocu sarp apak

*Dilos
26-05-08, 22:16
rica ederim melikecim ayni zamanda cok tatlu vede yakisikli..baska resimler olsada calismalar yapsam sarpimdan :)

mlk
26-05-08, 22:18
Uzun zamandır uğramıyodum buraya baya ilerlemiş sayfalar :happy0064

ba$i_belalim ve melike hoşgeldiniz -burda adaşım oldu:img-icecr-

Ben gidemedim filme daha :icon_sorr Aslında zamanım var ama beraber gidicek arkadaş bulamadım :icon_sorr Ama en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum =)

*Dilos
26-05-08, 22:21
bende gitmek istiyorum ama anca yaza dogru türkiyede olursam
burda cünkü sinemalarda yok:( eminim cok güzel ve komikdir hehe:good:

*Dilos
26-05-08, 22:47
birkac calismalar yaptim gerisini yarin eklicem..herkese iyi aksamlar

http://img353.imageshack.us/img353/1337/fds2sa9.jpg

http://img177.imageshack.us/img177/7006/11934761iv7.jpg

<Melike>
26-05-08, 23:34
rica ederim melikecim ayni zamanda cok tatlu vede yakisikli..baska resimler olsada calismalar yapsam sarpimdan :)

evet doğru söylüyorsun tatlu ve yakışıklı ben değişik resinler bulursam sana ulaştırmaya çalışırım

<Melike>
26-05-08, 23:36
Uzun zamandır uğramıyodum buraya baya ilerlemiş sayfalar :happy0064

ba$i_belalim ve melike hoşgeldiniz -burda adaşım oldu:img-icecr-

Ben gidemedim filme daha :icon_sorr Aslında zamanım var ama beraber gidicek arkadaş bulamadım :icon_sorr Ama en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum =)

teşekkür ederim
bu arada ben son filmi o... çocuklarına gittim süper bir film tavsiye ederim

zuzuhal
27-05-08, 15:04
Merhabalar ben geldim...
Eklediğiniz resim ve çalışmalar için çok teşekkürler..Aramıza yeni gelenler sizler de hoşgeldiniz...
*Dilos eklediğin avatarda kullandığın resimleri buraya da ekler misin canım?
Zeynebim "AŞKIM" yazılı çalışmaya bayıldım yaa.Süpermiş cidden..

zuzuhal
27-05-08, 15:06
teşekkür ederim
bu arada ben son filmi o... çocuklarına gittim süper bir film tavsiye ederim

Melikecim benim dersler malum.Filmi bana anlatır mısın? Ben anca DVD'sini alabilirim.Film +18 mi? 17yim ama izlerim heralde ...

*Dilos canım imzalar ne öyle yaa! Bayıldım.Yakıyorlar.Sen baya iyi imza yapıyorsun ...

*Dilos
27-05-08, 16:20
cok sagolun yorumlar icin kujularim :) bunlarda yeni..begenmene sevindim zuzhalcimm;)..

http://img179.imageshack.us/img179/3060/18567087zg9.jpg (http://imageshack.us)

http://img179.imageshack.us/img179/4139/26004922fh0.jpg

http://img372.imageshack.us/img372/9097/90263168wh1.gif (http://imageshack.us)

http://img179.imageshack.us/img179/6517/93764749zz3.jpg (http://imageshack.us)

http://img372.imageshack.us/img372/8396/81414197eq1.jpg (http://imageshack.us)

*Dilos
27-05-08, 16:25
cnm bunlarda calisma yaptigim resimler..

http://www.samsundayasam.com/VizyonResim/40817.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2037/1559607581_a486bca254_m.jpg

gmz*sarp
27-05-08, 19:22
cnm harikasın ellerine sağlık :)

sarpiyemiz her zamanki gibi mükemmel :D

mlk
27-05-08, 20:16
*Dilos (ismini bilmiyorum :img-blush)
Çalışmaların tek kelimeyle Ha-ri-ka :good:
Gürgen ve Sarp çok tatlılar :img-in_lo teşekkürler bizimle paylaştığın için =)
Eğer iznin olursa kullanıcam bir avatarı :img-blush

zuzuhal
28-05-08, 14:56
http://www.samsundayasam.com/VizyonResim/40817.jpg

İşte konferansta Sarp'ın kızdığı resim.Afişe popo koyunca filme olan ilginin artacağını sanıyorlardı ama... demişti hatta....
Çalışma yapan arkadaşlara çok teşekkürler...

matrak
30-05-08, 17:42
Bunlar da o... çocuklarında:)

http://img225.imageshack.us/img225/8049/cnmmmrt0.png (http://imageshack.us) :img-in_lo

http://img47.imageshack.us/img47/596/okekerrrpm8.png (http://imageshack.us)
işte bu fotoya bitiyorum:img-blush:img-in_lo

matrak
30-05-08, 17:53
Kendim filmin klibinden çektim:img-wink:
http://img47.imageshack.us/img47/8021/ococuklarifilmmuzigi000uv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img103.imageshack.us/img103/7342/ococuklarifilmmuzigi000dg8.jpg (http://imageshack.us):love05:
http://img47.imageshack.us/img47/3433/ococuklarifilmmuzigi000ja5.jpg (http://imageshack.us)
http://img47.imageshack.us/img47/5889/ococuklarifilmmuzigi000ae1.jpg (http://imageshack.us):good:
http://img103.imageshack.us/img103/8038/ococuklarifilmmuzigi000ei2.jpg (http://imageshack.us)

Bunlardan imza vb. yapan olursa süper olur

greenalmond
30-05-08, 19:53
hangi kanalda gördün bu klibi acaba????

matrak
30-05-08, 21:14
O çocuklarının Resmi Sitesinde Var Cnm

glance
30-05-08, 21:29
O çoçukları filmine gittim.. Açıkçası Sarp Apak'ın her zaman iyi bir oyuncu olduğunu düşündüğüm halde beni bu kadar etkileyebileceği hiç aklıma gelmezdi.. Gerçekten rolüne bürünmüştü.. Filmde Saffet karakterine can vermiş.. Özgü Namal'a bakışları, konuşması gerçekten çok iyiydi.. O mahallede büyümüş, o eve sahip çıkan bıçkın delikanlı rölünü çok iyi oynamış.. Kendisini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..

zpr
30-05-08, 22:07
enimde bu hafta full sınavdı tek bi sınav kaldı salıdan sonra paso net :) her neyse ya izleyen arkadaşlar için bi sorum olucak sonunda saffeti bi yere bağlamamışlar bence sizce gitti mi kaldı mı?

matrak
30-05-08, 22:24
Bende anlayamadım sonunda çocuklarla birlikte deildi.

zpr
30-05-08, 22:29
aa bu arada bomba haberrrrrrr var size :):img-hyste beyaz melek 13 haziranda yeniden vizyondaaaaaaa!:):happy0064

greenalmond
31-05-08, 18:40
O çocuklarının Resmi Sitesinde Var Cnm

hmm tamam çok teşekkür ederim:happy0064

yha eed filmin sonunu bende anlamdım saffet noldu yha gitti mi kaldı mı???:icon_sorr

TubaK
31-05-08, 19:02
http://img75.imageshack.us/img75/2479/ayakasi1611va7.th.jpg (http://img75.imageshack.us/my.php?image=ayakasi1611va7.jpg)

tufan_can
31-05-08, 19:06
Filimi ben de sizler gibi izledim arkadaşlar ve de her anlamda çok beyendim.Sarp Atak gerçekten çok iyi bir oyuncu.
Sorduğunuz soruya gelince Saffet İtalya'ya gitmedi İstanbul'da kaldı.Zaten gidemeyeceğini bile bile ilişkiye başlamışlardı..

~ιяєм~
31-05-08, 20:29
SLm arkadşLar ben İrem sıkı bi Sarp hayranıym ama buraya üye olmak yeni aklıma geldi işte :D nyse şimdiden memnun oldm :D bu arada bişi sorcam ben hızLı msj gönderemiorum da bişiLer yap dio nası yapabiLrm ?

zpr
31-05-08, 21:35
arkdaşlar saffet meselesini öğrendim. ne gitmiş ne kalmış! özel bi yeri yokmuş senaryoda, esas vurgulanak istenen kızın ve çocukların ne olacağı konusu oda gayte güzel vurgulanmış! işin aslı buymuş yani! tartışma konusunu kapatıyorummm. :)

matrak
01-06-08, 10:15
aa bu arada bomba haberrrrrrr var size :):img-hyste beyaz melek 13 haziranda yeniden vizyondaaaaaaa!:):happy0064

Yine mi vizyona gircekmiş?:img-wink:Neden ki keşke filmin cd ve dvdsi çıksaydı:icon_whis

~ιяєм~
02-06-08, 16:09
SLm arkadşLar ben İrem sıkı bi Sarp hayranıym ama buraya üye olmak yeni aklıma geldi işte :D nyse şimdiden memnun oldm :D bu arada bişi sorcam ben hızLı msj gönderemiorum da bişiLer yap dio nası yapabiLrm ?

haLa bi cvp aLamadm ayrıca hg. diyen de yoq =(

zpr
03-06-08, 16:40
Yine mi vizyona gircekmiş?:img-wink:Neden ki keşke filmin cd ve dvdsi çıksaydı:icon_whis

canım çıkmaz çünkü festivallerde yarışacak film. anca kışa yada 2009'a.;)

iremcim hoşgeldin sende. şahsen ben hızlı cevap kullanamdığım için bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar sana.;)

gmz*sarp
03-06-08, 17:42
iremcim hoşgeldin :)
bak cnm buraya basıcaksın :) kutu içine aldığım yere...
http://img519.imageshack.us/img519/2746/87549700bw0.png (http://imageshack.us)

~ιяєм~
03-06-08, 19:44
tşk ederim yardmcı olduğunuz için =)

gmz*sarp
03-06-08, 21:15
rica ederim cnm :)

millett sarp yarın "çok güzel hareketler bunlar"mı ne öyle bişey varya oraya konuk heralde biraz önce fragmanı gördümm :D

greenalmond
04-06-08, 10:39
evet konuk ama ben izleyemeyeceğim acaba tekrarı veriliyo mu???Bilen biri bana yardım etsin nolurrrr:img-cray::img-cray:

zuzuhal
04-06-08, 12:49
Merhabalar ben geldim...
Foruma eklenen resim ve çalışmalar için çok teşekkürler...Sarp gene mi programa katılıyor?
Gamze haber için çok sağol.Adam o kadar meşhur ki her programa çıkar tabi:D

sarpiim
04-06-08, 12:52
canlarımmm =)) merabaa =)) ben geldimm =)) o programın tekrarını izlemiştim.. oluyo tekrarı yani..

greenalmond
04-06-08, 12:55
canlarımmm =)) merabaa =)) ben geldimm =)) o programın tekrarını izlemiştim.. oluyo tekrarı yani..

hoşgeldin:D
peki hangi gün,saat falan hatırlıo musun peki???:icon_sorr

zpr
04-06-08, 13:41
bkm nin sitesinde yazıyordur arkadaşlar. bkm mutfk grubu sarpın ilk işlerinden birisi ve eğlencelide bi iş bence. konuk olarak da olsa aralarında tekrar sarp'ı görmek çok güzel olacak.:)

gizem_89
04-06-08, 13:44
Çok Güzel Hareketler Bunlar” 2. Bölümünde BKM Atölye’de sahne tozunu yutmuş genç bir şöhreti misafir edecek. Sarp Apak, 2 yıl önce BKM Mutfak’ta arkadaşlarıyla birlikte yazdığı ve sahneledigi “ Barnah İzi” isimli skeçte “ dış ses” (!) olarak ekrana gelecek

zuzuhal
04-06-08, 19:03
Çok heyecanlandım.Umarım izleyebilirim.Sarp'a bayılıyorum ya.Çok karizmatik.

gmz*sarp
04-06-08, 22:13
yaaaa millet yaa sarp süper yineee :img-in_lo :love05: ilk defa onu ne olurdu sankiyi söylerken gördüm :happy0064 süperdi bitanem benim

bu arada önmli deil zuhalcim :)

FBuse
04-06-08, 23:26
http://img502.imageshack.us/img502/6858/sarpapak35sk8.th.jpg (http://img502.imageshack.us/my.php?image=sarpapak35sk8.jpg)

zeynep114
04-06-08, 23:46
allahim bugun bayram mi :happy0064 :) yine hiç göremicez sandim, son bölümlerde yarim saat çikmiyo sarp, ama sonraaaaaaa; bir sarki da yeterince erimemisiz gibi bi de bonus sarki koydular :happy0064

cscansu
04-06-08, 23:47
ayh bende sarp hayranı değilim ama cok şeker cok tatlı :D birsürü resim cektim :D programda koyucam:D

cscansu
05-06-08, 00:04
işte resimler çok tatlı yha gülüşü bakışı of of:D:D
http://img373.imageshack.us/img373/7544/cnqu0404jk5.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/69/cnqu0405vi9.jpg
http://img373.imageshack.us/img373/8961/cnqu0406ap4.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/424/cnqu0407kb1.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/1699/cnqu0412ba3.jpg
devamı gelicek:D:D

zeynep114
05-06-08, 00:11
aa çok sagol, eline saglik :img-in_lo

cscansu
05-06-08, 00:14
aa çok sagol, eline saglik :img-in_lo

öenmli değil cnm saha cekicem ama sarp yok tv de :img-cray:

gmz*sarp
05-06-08, 08:02
ayy çok saol cnm yaa ellerine sağlık :)

programın yarısında uyumuşum ben yaa :( off annemde gelmiş kapamış tvyi :(

Kamçılı Adam'ı geçti

"O... Çocukları", geçtiğimiz hafta sonu 66 bin 223 kişi tarafından izlenerek zirvede yer aldı.

Demet Akbağ, Özgü Namal, Sarp Apak ve Altan Erkekli'nin başrollerini paylaştıkları "O... Çocukları", geçtiğimiz hafta sonu 66 bin 223 kişi tarafından izlenerek hafta sonu box office listesinde zirvede yer aldı. "O... Çocukları"nın, "Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı" ve "Sex and the City" gibi dev Hollywood yapımlarını geride bırakması dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta sonu "Indiana Jones"u 44 bin 883, "Sex and the City" filmini ise 43 bin 144 kişi izledi. "O... Çocukları", toplam izleyici sayısında da açık ara önde. Filmi üçüncü haftasında 451 bin 629 kişi izledi.

zuzuhal
05-06-08, 08:29
Merhabalar ben geldim...
FBuse resim için;
cscansu program resimleri için;
Gamze'm bu fevkalade haber için;
Çok teşekkürler.
Program güzele benziyor.Sarp'ım hep güler yüzlü.Avrupa Yakası'nda da çok iyi.Şahika'yı rock bara götürdü adamım benim:) xD xD xD

gmz*sarp
05-06-08, 08:33
önmli deil bitanem benim :D
programın başı güzeldi valla :D sonunu izleyemedimm :( ama netten bulurum şimdi :D

dilara-1905
05-06-08, 10:18
aayy şu parnah izinde süperdi ya,çoooook tatlı :D:D

Böyle bi sevimlilik yok ya:img-in_lo:img-icecr:img-icecr

greenalmond
05-06-08, 11:25
yha neden kimse yardımcı olmuo tekrarı ne zamn yhaaa:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

mlk
05-06-08, 11:43
BKM mutfakta Sarp harikaydı ya :img-blush barnah izinde özellikle "dıp çık çık dıp çık çık dj dış ses" dediğinde gülmekten öldüm :img-hyste İkinci bölüm de çok güzeldi "İlla ben olucam demiyorum ama olcaksa ben olmalıyım" :img-hyste

Avrupa Yakasında da her zaman ki gibi müthişti. 2 şarkı süpriz oldu benim için :img-blush

yha neden kimse yardımcı olmuo tekrarı ne zamn yhaaa:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

7 Haziran Cumartesi saat 22:30 da tekrarı var canım :img-wink:

greenalmond
05-06-08, 11:46
BKM mutfakta Sarp harikaydı ya :img-blush barnah izinde özellikle "dıp çık çık dıp çık çık dj dış ses" dediğinde gülmekten öldüm :img-hyste İkinci bölüm de çok güzeldi "İlla ben olucam demiyorum ama olcaksa ben olmalıyım" :img-hyste

Avrupa Yakasında da her zaman ki gibi müthişti. 2 şarkı süpriz oldu benim için :img-blush

7 Haziran Cumartesi saat 22:30 da tekrarı var canım :img-wink:

ohh be çok teşekkür ederim:D:D:Daslında bi yerlerine yatiştim ama nereye yetişiğimi falan bilmiorum:icon_sorr

zuzuhal
05-06-08, 15:59
Haber için çok teşekkürler.Galiba izleyebileceğim:) Ay mutlu oldum xD

matrak
05-06-08, 17:16
Tüh ya hem avp yksını hem de çok güzel hareketler bunları kaçırdım:( Geçen hafta cts günü tvde tekrarını göstermişlerdi bu hafta yine çıkarsa izlerim.

zpr
05-06-08, 19:08
bende avrupa kopuk izledim gayte luzuümsuz bii şekilde misafirler geldi çünkü. ama çok güzel hareketler bunlar müthişti tek kelimeyle.

'' çıkıçıkçıkçık behlül bayar. çıkıçıkçıkçık 17 yaşında. çıkıçıkçıkçık orta halli bi ailenin en küçük çocuğu aynı zamanda en büyük çocuğu zaten tek çocuğu.'':img-hyste:img-hyste:img-hyste

arkadaşlar 2 şarkı derken? ne olurdu sankiyi dinledim başka neyi söyledi??

zpr
05-06-08, 19:13
bu arada resimler ve haber için teşekkürler.:good: o... çocuklarındaaçıkçası ben böyle bi başarıyı bekliyordum zaten çünkü sürekli takip ediyorum ev film hakkındaki görüşlern çok büyük kısmı olumlu hatta tamamı diyebilirim. filmin tek eleştirilen kısmı finalinin sönük kalması ki bence genede gayet başarılı.:)

greenalmond
06-06-08, 23:20
bende avrupa kopuk izledim gayte luzuümsuz bii şekilde misafirler geldi çünkü. ama çok güzel hareketler bunlar müthişti tek kelimeyle.

'' çıkıçıkçıkçık behlül bayar. çıkıçıkçıkçık 17 yaşında. çıkıçıkçıkçık orta halli bi ailenin en küçük çocuğu aynı zamanda en büyük çocuğu zaten tek çocuğu.'':img-hyste:img-hyste:img-hyste

yha bide başka bi şarkı söylemiş ama yeni galiba bnde izlemedim çok kısaymış çok merak ettim yanılmıosam içide dünya falan geçiomuş ama tam o sırada bülentle şahika konuştuğu için anlaşılmıyomuş
bakalım görcez yarın sabırsızlıkla bekliyorum

matrak
06-06-08, 23:21

Evet 2.şarkı olarak neyi söyledi gitmeyi söylediyse süperr:good:

greenalmond
06-06-08, 23:24
Evet 2.şarkı olarak neyi söyledi gitmeyi söylediyse süperr:good:

yeni şarkıymış galiba belkide başkasının şarkısını söylemiştir bilmiyorum ama gitme değilmiş:icon_sorr

ceroshkoo
06-06-08, 23:29
bu akşam son sinema filmine gittim süperdi çok başarılıydı..Beğenirdim kendisini ama filmde bi ayrı hoş:img-in_lo

TubaK
07-06-08, 01:09
daha önce eklenmismiydi bilmiyorum
buldum paylasmak istedim

http://i260.photobucket.com/albums/ii28/tubakd/untitled.jpg

bu arada "o... cocuklari" avrupa´da gösterime gircekmi?

zpr
07-06-08, 01:21
tubacım öğrenip haber veririm ben sana avrupa gösterimi meselesini.:img-wink:
şarkıyı dinledim arkidişler. dünya dünya sende yalan dünya ... diye devam ediyor büyük kısmı net anlaşılıyor arada anlamadığım bi kaç sözcük var ama emin olunca eklerimm sölerini ve sanırım böyel bir şarkı yok piyasada. çok tanıdık gelen birşeyler var bu şarkıda ama yok şarkı. araştırmaya devam edicem bunuda.:):img-wink:

peacer
07-06-08, 02:54
benden gifler ;)
Kullanıma açık olmakla beraber kullanmanız beni mutlu edecektir ;) :D

Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan

http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/sarp.gif http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/friends.gif

zeynep114
07-06-08, 03:04
tubacım öğrenip haber veririm ben sana avrupa gösterimi meselesini.:img-wink:
şarkıyı dinledim arkidişler. dünya dünya sende yalan dünya ... diye devam ediyor büyük kısmı net anlaşılıyor arada anlamadığım bi kaç sözcük var ama emin olunca eklerimm sölerini ve sanırım böyel bir şarkı yok piyasada. çok tanıdık gelen birşeyler var bu şarkıda ama yok şarkı. araştırmaya devam edicem bunuda.:):img-wink:

ayy avrupa isini ögrenirsen süper olur!! hergün buradaki sinemanin sayfalarini tariyorum ama tik yok :(

tufan_can
07-06-08, 03:07
Arkadaşlar en son Plajda ve de O... Çocukların'dan sonra yeni bir sinema filimi var mı bildiğiniz?Tam mevsimi diye düşünüyorum.Umarım kendisini bol bol beyaz perde de görürüz.

TubaK
07-06-08, 09:36
zpr (cnm kusura bakma adini unuttum:img-blush) ilgin icin tesekkür ederim,haberlerini bekliyorum:img-wink:
filmi her izleyen cok güzel oldugunu söylüyo,bu yüzden bende baya bi merak ettim dogrusu..

peacer giflerin harika olmus,eline saglik:img-wink:

<Melike>
07-06-08, 13:29
çok güzel hareketler bunlarda süperdi çeok beğendim ordaki halini hele barnah izinde çok güzeldi çok iyi bir oyuncu ya:img-in_lo tekrar tekrar söylüyorum ama

zpr
07-06-08, 16:13
peacer gifler için çok thanks.:)
zeynepcim öğrenir öğrenmez haber vereceğim.
tubacım pınar adım onu da öğreneceğim.;)
tufan-can gene murat şekerin çekeceği aşk tutulması adlı filmde konuk oyuncu olarak izleyeceğiz sarp çekimler 9unda başlıyacak. onun dışında yok şimdilik bir şey ;)

zpr
07-06-08, 18:37
arkadaşlar şu an belli bi tarih yokmuş avrupada vizyona gireceği, durgun bi dönem olduğu için yaz sonuna kalmaması umuluyormuş ama ;)

seineb
07-06-08, 21:35
selam arkadaşlaaaaar:)

yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz, iyiki geldiniz:)) mervecimm sende tekrardan hosgeldin canımmm..

1 hafta oldu nerdeyse buraya girmeyeli, malum dersler sınavlar derken vakit bulamadım ama artık okulda bitiyo zaten burayı boş bırakmıcam:)

glance sarp hakkındaki guzel yorumların için cok tesekkür ederizz:) filmde sarp'ın benide bu kadar etkileyeceği aklıma gelmezdi fakat her rolun altından kalkıyor zorlanmadan...

Beyaz Melek 13 Haziran'da yeniden vizyondaa:) 8 defa gitmiştim önceden ama yine giderim belki belli olmaz:) Çok beğenmiştim cunku:img-in_lo gercekten mahsun'u bi daha tebrik edelim..;)

eklediğiniz resimler çok guzel cook tesekkürler:) peacer avatarlar süper olmuş!

seineb
07-06-08, 21:37
cok guzel hareketler bunlar'ı izleyemedimm malesef:( ama resimler avatarlar için çook teşekkür ederim herkese.. tekrarı sanırım bugunmuş kanal d'de bende onu arıyodum inşallah bu sefer bi aksilik çıkmazda izlerim:)

o.. cocuklarını tahmin ettiğimden çok daha fazla kişi izlemiş yaa, çok sevindim:happy0064 böyle sürer inşallah çünkü yüksek gişeyi hakeden bi film bence:good:

avrupa yakası tek kelimeyle MANYAKTI:img-hyste o kadar guldum ki, bazı sahneleri kaçırmış olabilirim:img-hyste yalnız tanrıverdi rock barda bi şarkı söyledi yaa, orda koptum resmen.. gülerken ağlıyorum falan çok duygulandım yaa canııımm:img-in_lo yeni bi bestesi sanırım o da.. sözlerini falan hatırlayan varsa yazsın, inşallah nettende bulup indirebiliriz şarkıyı... çoook guzeldi çünkü çok beğendim:img-blush

http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=604 ;)))

matrak
07-06-08, 22:25
Bende merak ettim.peki şarkı sezon finalinin başlarında mı çıktı?

dilara-1905
07-06-08, 22:37
selaam ben hala gidemdim ya o... çocuklarına nyese pazartesi günü gideceğim.Çok merak ediyorumm herkes çok güzelk diyor eminim zaten bnundan.:)

Çok Güzel Hareketler Bunlar da harikaydı :img-blush :D:D

seineb
07-06-08, 22:53
sezon finalinin sonlarına doğru çıktı.. ben başını izleyemedim zaten açtığımda tv'yi söylüyodu şarkıyı.. tam zamanında yetiştim:)

diloot film süper kesin git kaçırma ben bidaha gitmeyi düşünüyorumm hatta gidicek birini buluram eğer :)

seineb
07-06-08, 23:09
dünya dünya sende yalan dünya.. bırakmadın ki bende ne umut ne sevda.. dünya dünya bende tanıyamadım ki seni.. bi yanın çok eskimiş bi yanın hala yeni.. karamış bi toprak gibi yeşil elbiseleri.. masmavi bir resim cizdim..

sarkının bazı sözleri bunlar cunku geri kalanları anlaşılmıyo araya konuşmalar giriyo.. acayipp güzel bi şarkı olmuş yaa bittim ben ! :(

dilara-1905
07-06-08, 23:38
benm kaçırdım şarkıyı galiba hatırlamıyorum hiç :(

Bencede kesinlikle öyledir Zeynep'cim daha izlemeden eminim buna.:D zaten bütün arkadaşlarım süpeer diyip duruyo pazartesi arklarla gidicez çok merak ediyoruum iple çekiyorum p.tesiyi :)

zpr
08-06-08, 00:01
zeynom bende çıkardım sözleri tamamı hatta ama bikaç kelime var emin olamadığım ya. neyse reklam bitiştir çok güzel hareketlere döneyim ben :)

TubaK
08-06-08, 01:50
arkadaşlar şu an belli bi tarih yokmuş avrupada vizyona gireceği, durgun bi dönem olduğu için yaz sonuna kalmaması umuluyormuş ama ;)

bilgi edinebimene cok sevindim cnm
ama keske bugünlerde gelseydi avrupaya da..neyse en kötü ihtimal dvdsinin cikmasini beklemeliyim..
bu arada memnun oldum pinarcim:img-wink:

zeynep114
08-06-08, 01:52
arkadaşlar şu an belli bi tarih yokmuş avrupada vizyona gireceği, durgun bi dönem olduğu için yaz sonuna kalmaması umuluyormuş ama ;)tesekkür arastirma için :)ayww sarki dilime acayip takildi!! sarp'in mi ki acaba ya?? ben de baktim baska bi yerde yok..konser monser istemeyiz su çocuk bitek bizim kulaklarimizin bayrami yasamasi için 5-6 sarkilik bi albüm yapsa:icon_whis

glance
08-06-08, 02:15
seineb ne demek canım.. Hem filmi hemde Sarp'ın oyunculuğunu çok beğendim bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film.. Avrupa Yakasında Sarp'ı izliyorum.. Oyunculuğunuda beğenirim ama bu filmdeki performansına, oyunculuğuna hayran kaldım.. Gerçekten Karaktere hayat vermiş.. Kısmet olursa O çocuklarına tekrar gitmeyi düşünüyorum..

zpr
08-06-08, 12:30
zeynepcim (zpr olan deil dieri:)) ve tubacım rica ederim. bende memnun oldum tuba.;)

bu arada dvd demişken beyaz melek'in dvdsi kasım ayında çıkacakmış ve bu tekrar viizyona girmesi meselesini mahsun kırmızıgül ya da yapımcı değil sinemalar istemişler :)

evet bencede ne tanrıverdiyken ne aliyken ne reşatken ne emrecanken ne kemalken hiç hiç hiç hiç birinde böyle değildi sarp. saffet karakteri bi başka olmuş. herkesten duyduğum suratında saf ve aptal bi ifade olduğu fikrini bu rolde hiçkimseden duymadım ben. ve yok da zaten. aştığı rol budur ki çok daha iyiylerini de başarabilir bence...

sarpiim
08-06-08, 12:34
ya kızlarr yani eskilerr hatırlamıyo musunuz bu dünya şarkısını?? bi buçuk yıl önceden biz bu şarkıyı biliyoduk =)) gizem sarpın yanına gittiğinde bi şarkım daha var dünya falan diyip ıslıkla çalmış falan.. anlatmıştı gizem..?

zpr
08-06-08, 13:17
mervemmmmmmmmm hay aklına fikrine sağlık ya. ya biliyorum diyorum ama nerden ya kafayı yiyecektimm tamam tamam hatırladımm :) :)

seineb
08-06-08, 17:28
evett bende hatırlaadımm mervecimmm sayende :)
harbiden yaa şaka gibi 1,5 yıl olucak nerdeyse :) ahh ahh eski gunler..

dün izledim programı süpppperdi yaa, çook güldüm :img-hyste
Barnah İzi :)

zeynep114
08-06-08, 18:03
ya kızlarr yani eskilerr hatırlamıyo musunuz bu dünya şarkısını?? bi buçuk yıl önceden biz bu şarkıyı biliyoduk =)) gizem sarpın yanına gittiğinde bi şarkım daha var dünya falan diyip ıslıkla çalmış falan.. anlatmıştı gizem..?

yapma yaw sarp'in eseri demek :) :)
gizli kutu gibi, daha ne besteler çikacak acaba.. ayrica her sarkida daha derinlesiyo (yani sözler daha gelisiyo :happy0064)
brava

seineb
08-06-08, 18:17
hahah:)
bencede, yaptığı her yeni şarkı bi öncekinden daha guzel oluyo:)

dünya dünyaa :happy0064

matrak
08-06-08, 19:33
Sarp'ın şarkısımıymış o.Keşke gitme ve sezon finalinde sölediği şarkının da aşkınla yandım gibi mp3ünü yapsa süper şarkılar çünkü(albüm yapamasa bile).Dün çok güzel hareketler bunları yine izledim sarp her program çıksa keşke ama nerde...

*Dilos
08-06-08, 21:18
cok güzeldi gercekten o parca ins. youtube a fln koyarlarda dinleriz

zpr
08-06-08, 21:41
dünya dünya sende yalan dünya bırakmadın ki bende ne umut ne sevda dünya dünya bendetanıyamadım ki seni bi yanın çok eskimiş bi yanın hala yeni kararmış bi toprak gibi yeşil elbiselerimasmavi bi resim çizdim gelip ... ... ve ... akşam olup gün batınca ... gizlice geceleri o uyurken ... sinsice sabahları gün başlıyor dğnya kalkar sessizce ışıkları güneşiyle gelip doğar üstüme...

dizide geçen kısmı bu kadar devamı var mı bilmiyorum ve de her ... bi kelimeyi temsil ediyor :)

zeynep114
09-06-08, 02:00
dünya dünya sende yalan dünya bırakmadın ki bende ne umut ne sevda dünya dünya bendetanıyamadım ki seni bi yanın çok eskimiş bi yanın hala yeni kararmış bi toprak gibi yeşil elbiselerimasmavi bi resim çizdim gelip ... ... ve ... akşam olup gün batınca ... gizlice geceleri o uyurken ... sinsice sabahları gün başlıyor dğnya kalkar sessizce ışıkları güneşiyle gelip doğar üstüme...

dizide geçen kısmı bu kadar devamı var mı bilmiyorum ve de her ... bi kelimeyi temsil ediyor :)

hayyy valla imkansiz "..."'lari duymak, sacit tam mesaj atacak yeri buldu yaani :):)

zpr
09-06-08, 13:04
cidden öyle yani bu kadarını duyduğuma şükrediyorum :)

<Melike>
09-06-08, 18:43
çok güzel haraketler bunlarda onun olduğu skeçler çok güzeldi diğerleride güzeldi ama sarp skeçe başka bir hava katıyordu sanki

dilara-1905
09-06-08, 19:59
herkese meraba...:)

Bugün gittim o... çocuklarına çok güzel bir film gerçekten.Bayıldım zaten Sarp'ın rol aldığı hangi film kötü ki.:img-blush

Sarp yine mütişti...:img-blushÖzlemişim onu görmeyi.

dilara-1905
09-06-08, 21:38
sessizleşmiş burası :)

http://img338.imageshack.us/img338/1255/s4kl8fb9.gif (http://imageshack.us) http://img232.imageshack.us/img232/5434/s5ic1al9.gif (http://imageshack.us) http://img101.imageshack.us/img101/7517/s6ee1es6.gif (http://imageshack.us) http://img228.imageshack.us/img228/1387/s7wc6ga5.gif (http://imageshack.us) http://img101.imageshack.us/img101/9664/s8ez3eo4.gif (http://imageshack.us) http://img262.imageshack.us/img262/9784/s9zj7go5.gif (http://imageshack.us)http://img228.imageshack.us/img228/9182/s10uw8oj4.gif (http://imageshack.us)

Eylül'den alıntıdır.;)

dilara-1905
09-06-08, 21:40
yine eylül'den...

http://img228.imageshack.us/img228/12/s11lt9dj0.gif (http://imageshack.us) http://img262.imageshack.us/img262/4482/s12pc2hr4.gif (http://imageshack.us) http://img167.imageshack.us/img167/3158/s13iv6ci5.gif (http://imageshack.us) http://img262.imageshack.us/img262/6400/s14rq4uk9.gif (http://imageshack.us) http://img338.imageshack.us/img338/2448/s1mj1ja1.gif (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/9000/s2vb1xw9.gif (http://imageshack.us)

dilara-1905
09-06-08, 21:44
oouuuyyy :img-blush :)

http://img262.imageshack.us/img262/5408/s3qp1eu5.gif (http://imageshack.us) http://img262.imageshack.us/img262/9079/s2ko1kw1.gif (http://imageshack.us) http://img338.imageshack.us/img338/4170/s3xg9la1.gif (http://imageshack.us) http://img262.imageshack.us/img262/732/s4zc0kd6.gif (http://imageshack.us) http://img167.imageshack.us/img167/8061/s5hv3ce2.gif (http://imageshack.us) http://img228.imageshack.us/img228/6026/s6zu4va2.gif (http://imageshack.us) http://img338.imageshack.us/img338/711/s7mu0vw4.gif (http://imageshack.us) http://img230.imageshack.us/img230/7050/s1yw4ky4.gif (http://imageshack.us)

Eylül'den

dilara-1905
09-06-08, 21:46
sarp ve kardeşceyzi :D

http://img148.imagevenue.com/loc1127/th_83877_0000000000299947_123_1127lo.jpg (http://img148.imagevenue.com/img.php?image=83877_0000000000299947_123_1127lo.jp g)http://img234.imagevenue.com/loc169/th_83883_0000000000299948_123_169lo.jpg (http://img234.imagevenue.com/img.php?image=83883_0000000000299948_123_169lo.jpg )http://img230.imagevenue.com/loc85/th_83885_0000000000299949_123_85lo.jpg (http://img230.imagevenue.com/img.php?image=83885_0000000000299949_123_85lo.jpg)

ikiside biribrinden datlu :)

dilara-1905
09-06-08, 21:49

Nee bu o şarkı mıydııı???Tamamen unutmuşum ya sağol mervecim hatırlattığın için :)

zeynep114
10-06-08, 00:31
sarp ve kardeşceyzi :D

http://img148.imagevenue.com/loc1127/th_83877_0000000000299947_123_1127lo.jpg (http://img148.imagevenue.com/img.php?image=83877_0000000000299947_123_1127lo.jp g)http://img234.imagevenue.com/loc169/th_83883_0000000000299948_123_169lo.jpg (http://img234.imagevenue.com/img.php?image=83883_0000000000299948_123_169lo.jpg )http://img230.imagevenue.com/loc85/th_83885_0000000000299949_123_85lo.jpg (http://img230.imagevenue.com/img.php?image=83885_0000000000299949_123_85lo.jpg)

ikiside biribrinden datlu :)

ahahaha:img-hyste:happy0064 inanmiyorum! anbivivibl :) kardescegizi de varmis meger! fotolar müthis, çok sagol

TubaK
10-06-08, 08:39
resimler ve gifler süper dilara cok tesekkürler
kardesinin adi ne bu arada?
bahsettiginiz sarkiyi avrupa yakasinda dinledim ama sarpin sarkisi oldugunu bilmiyodum
cok güzelmis:)

gmz*sarp
10-06-08, 08:56
herşey için saol dilara :)
tubacım kardeşinin adı mehmet berk apak :)
evt şarkı süpermiş valla :img-in_lo

greenalmond
10-06-08, 11:44
bi bölümde kısa bi yerde oynamıştı di mi kardeşi yoqsa ben yanlış mı hatırlıyorum:icon_sorr
bu arada şarkıyı dinledim güzel ama kendi şarkısı olduğunu bilmiyodum inş böyle daha şarkı yazarda belki albümde çıkartır gerçi sarp çıkarmayı düşünmüyorum falan dio ama olsun inş çıkarır:img-icecr:img-icecr

zpr
10-06-08, 16:26
arkadaşlarım albümü unutun bence siz. ki albümsüz daha iyi :) herneyse. evet berkde rol almıştı a.y. de hatta konuk oyuncu olarak geçmişti adı. bölüm olarak bilmem kaçıncıydı şeklnde hatırlamıyorum ama hani burhanı a.y. den çıkardılar o da ışıltı dergiye gitti ya çalışmaya o ışıltı dergideki çaycıydı işte mehmet berk. ;)

sarpiim
10-06-08, 16:40
bu ne yaa sürekli bi nostalji havasındayızz =)) ama olsun eski günler daha bi heycanlıydı =))..bencede ne sarp yapar albüm ne de ben isterim albim malbüm =)) böyle iyyii..

matrak
10-06-08, 16:44
:img-wink:arkadaşlarım albümü unutun bence siz. ki albümsüz daha iyi :) herneyse. evet berkde rol almıştı a.y. de hatta konuk oyuncu olarak geçmişti adı. bölüm olarak bilmem kaçıncıydı şeklnde hatırlamıyorum ama hani burhanı a.y. den çıkardılar o da ışıltı dergiye gitti ya çalışmaya o ışıltı dergideki çaycıydı işte mehmet berk. ;)

Bende o bölümü izliyodum kardeşine çok benzetmiştim acaba o mu diyodum meğer oymuş:img-wink:

greenalmond
10-06-08, 17:06
doğru tahmin etmişim o zaman:happy0064

dilara-1905
10-06-08, 19:00
ben onu ilk önce sarp sanmıştım sonra düşmüştü jeton :)

yorumlarınız için teşekkürler. =)

Ya Sarp bi yerde demişti (beyaz show olabilir) albüm düşünmüyorum sadece zevk aldığı için mi ne yapıyormuş yani oyunculukta devam eidcek şarkıcı/oyuncu olmak istemiyomuş.Bence iyi de yapıyor. ;)

dilara-1905
10-06-08, 19:10
bu nası bi tatlılık yaa :):)

http://img231.imageshack.us/img231/8665/a6qv9.gif

alıntıdır

zpr
11-06-08, 00:06
bencede ya çok iyi böyle gereksiz hem albüm. sonuçta bi çok ünlü gibi ünlenince napacanı şaşıranlardan olmadı şu ana kadar albüm yapmasın ki şu zamandan sonrada onlardan olmasın. sonuçta oyunculuğu gerçek bi meslek olarak görüyo.

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:37
bunlarda benden =)

http://img340.imageshack.us/img340/3222/65829109xz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/9263/11zo5.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/9853/12zq4.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/5601/13wb7.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/6933/14sg5.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:39
http://img152.imageshack.us/img152/3668/15tr6.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/6354/16qi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/2182/17sq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/2383/19ue0.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/372/110ck6.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:41
http://img152.imageshack.us/img152/1904/111ey8.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/6752/112av1.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/8959/113bu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/46/114mv6.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/1885/115an1.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/3783/116ee9.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:43
http://img152.imageshack.us/img152/3849/117lx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/6079/118rw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/3074/119bd8.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/2272/120yq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/4848/121xy3.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:45
http://img340.imageshack.us/img340/7315/122vy7.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/3980/123rp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/4838/124lx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/6126/125ic4.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/153/126je9.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:46
http://img152.imageshack.us/img152/218/127sl7.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/8601/128qz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/9990/129pa4.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/6194/130lv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/2668/131or9.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:49
http://img73.imageshack.us/img73/4533/132vx3.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/3210/133ca5.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/4089/134ke4.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/2282/135ks9.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/2574/136ri3.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:51
http://img152.imageshack.us/img152/9620/137pe2.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/3945/138lo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/258/139ds4.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/8895/140nv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/7918/141mh5.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:53
http://img73.imageshack.us/img73/9822/142bl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/4796/143yu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/6932/144nw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/8082/145xf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/545/146zc3.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:54
http://img340.imageshack.us/img340/9494/147vq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/8464/148nb7.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/1010/149ee7.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/6132/150ac4.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/5456/151lz6.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
11-06-08, 02:57
http://img340.imageshack.us/img340/5954/152vb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/7716/153eu4.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/571/154be5.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/7395/155xr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/7028/156mn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/4395/157qj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/4750/158jx5.jpg (http://imageshack.us)

:img-wink:

gmz*sarp
11-06-08, 10:00
cnm resimler için çok saol süperler:)
dolu çalışma yaptım ama şimdi çıkmam lazım sonra eklerim artık :)

dilara-1905
11-06-08, 12:25
ouuuyyy bunlar ne :D çok sağol cınım resimler için Sarp çook tatlı bende başlrım birazdan çalışma yapmaya :)

zuzuhal
11-06-08, 13:14
Merhabalar ben geldim...
Ooo baya ilerlemiş forum.Programdan resim ve çalışma ekleyen herkese çok teşekkürler.
Bu arada Sarp'ın kardeşi olduğunu bilmiyordum.Bence Sarp çok daha yakışıklı.

zpr
11-06-08, 13:58
mili_gkhnözen1905 çok teşekkrler resimler için. bende progdan çekmiştim ama bu kadar net değiller eklememe gerek kalmadı :)

gumus_songül
11-06-08, 16:28
resimler harika ya çok güzel hareketler bunlarda süperdi sarp:happy0064:happy0064 herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık
dilara 1905 alıntı gifler süpeeeeeeeeeeer eklediğin için teşekkürler

bılgeswt
11-06-08, 17:32
slm arkadaşlar bende buraya ilk kez yazıyorum sarpın 3 filminede üst üste gitmiş bulundum ve keşfettim avrupa yakasındada dikkatimi çekiyodu zaten gerçekten çok sempatik ve yetenekli bi çocuk...

matrak
11-06-08, 17:58
Fotolar için çok tşkkrler hepsinde çok şeker cnm bnm

zpr
11-06-08, 18:11
hoşgeldin bılgeswt. :) ya bugün a.y. yok ne tuhaf.

*Dilos
11-06-08, 18:26
offf anaamm sarpim cok tatli cikmis resimlerde sagol ekledigin icin canimm....

gulcin01
11-06-08, 19:37
ay cok tatli sarp :img-in_lo avrupa yakasinda onu cok begnemeye basladim hele muzikleri yokmu of cok seviyorum onu cok :img-in_lo :img-in_lo
benide araniza alirmisiniz :img-blush

dilara-1905
11-06-08, 20:31
benden 2 imza :) :love05:

http://img175.imageshack.us/img175/2938/sarrpppmmmgy5.png (http://imageshack.us)

http://img515.imageshack.us/img515/3610/sarrpppmmmpqm6.png (http://imageshack.us)

seineb
11-06-08, 21:27
resimleeer ve gifleeer için çook teşekkür edermm
eklediğiniz herşeey çok güzel ellerinze sağlıık :)
cok guzel hareketler bunlar vaar bugun ama sarp yok :(
avrupa yakasıda yook gerçekten tuhaf yaa 3 ay nasıl bekliycez?

zuzuhal
11-06-08, 22:27
Merhabalar ben geldim...
Dilara eklediklerin için çok sağol canım...

dilara-1905
11-06-08, 22:39
Hoşgeldin Zuhalcim :)
Bişey değil canım sağol yorumun için.. =)

Zeynep evet bende çok tuhaf hissediyorum ya çok boş :S Nasıl bekliycez valla 3 ay bilmiyorum.

Sarp ÇGHB'ye hepten girmiş olsaydı keşke :(

Buarada p.tesi gittim o... çocuklarına harika bir film gerçekten.:img-blush

Zeynep.
Zeynep'cim sarpın sitesine ne oldu ne zamandır giremiyosum şimdide bulamıyorum açılmıyo mu?

zpr
12-06-08, 10:14
canım site kapandı hem de çok oluyo. kısa bi zamanda eskisinden bağımsız bi şekilde yenisi gelecek inşallah. ama henüz kesin bişey yok. netleştiğinde size bilgi veririz. ;)

matrak
12-06-08, 11:31
evet ya napcaz ama sarp boş durmaz çıkar yine bi yerlere:D imzalar için çok teşekkürler sarpın forumu artık boş kalmıyo ne güzel:D

greenalmond
12-06-08, 13:10
evet ya napcaz ama sarp boş durmaz çıkar yine bi yerlere:D imzalar için çok teşekkürler sarpın forumu artık boş kalmıyo ne güzel:D

inş dediğin gibi olurda bi yerlere çıkar yoqsa hayatta dayanamam
çghb temelli kalmasını çok isterdim:img-cray:

zuzuhal
12-06-08, 13:31
canım site kapandı hem de çok oluyo. kısa bi zamanda eskisinden bağımsız bi şekilde yenisi gelecek inşallah. ama henüz kesin bişey yok. netleştiğinde size bilgi veririz. ;)

Merhabalar ben geldim...
Cidden kapanalı baya oldu.Artık yeni bir site açın ki orayı da coşturalım:happy0064 Off canım ya Sarp'ı çok seviyorum....
Bu arada çghb nedir?