Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Tek isteyim bu bölüm icin Yılmazın artık Baba olucağı öğrenmesi. Bunlar bizi enayi falan mı sanıyorlar bu kadar gizlenir mi ya bi bebek. Gecen hafta resmen kandırdılar. Bu hafta artık söylemesi gerek başka care yok. Ben dizi seğrederken sinir olmak istemiyorum keyif almak istiyorum!!!!
evet ay90 sana katılıyorum gerçektende.ben bu diziyi izlerken keyif almak istiyorum.aşk izlemek istiyorum.aralarındakş ufak kıskançlıkları görmek,ama sonundada aşk görmek istiyorum.geçen senenin 34-35.bölümleri gibi.ne olursa olsun ayrılmayan bir aşk.yabancı damat'ın fragmanınını bende 2 kez gördüm ama ıhlamurlar altını hala göremedim.belkide barışçaklarsa ve umarım barışırlar ondan heyecanlandırmak için yapıyor olabilirler.yapımcı ve kanalda farkındadır izleyicinin artık onların aşkını görmek istediğini ve bebeğin bir an önce yılmaz tarafından öğrenilmesini istendiğini.umarım bir an önce fragmanıda özeti de verirler.umarım aşk vardır.
forever_bim
31-01-07, 23:18
Arkadaşlar bence kesinlikle hassas bir durum var.
Sırf barışma olacak diye bizi bekletmezler. 46. bölüm fragmanını ki o bölümde bag evi sahneleri vardı Salı akşamı görmüştük. Barışma olacaksa daha da erken verip işi saglama alırlar genelde ki diziyi izlemek için daha da ekrana yapışsın izleyici.
Dediğim gibi senaryo değişince çekimleri yetiştirmekte zorluk çekiyorlar şu an bence.Bir de bayram haftası yayınlanacak bölümü yayınlanmayınca o haftayı da çekim yapmadan geçirdilerse iyice sıkışmışlardır.
evet haklı olabilirsin.umarım kötü birşey yoktur ve 60.bölümü cuma günü izleriz umarım bölümde çok güzeldir.inşallah gösterirler bir an önce fragmanı ve özeti de okuruz.
Ayrıca arkadaşlar bence hiç özet beklemeyelim biz.Çünkü zaten 59.bölümde verilen özetin yarısı kaldı orayı tekrar 60.bölüm diye yayınlamak istememiş de olabilirler.Sonuçta verecekleri aynı şey olacak.Bizim beklememiz gereken fragman o da en geç cuma verilir heralde...
forever_bim
31-01-07, 23:33
Dediğim gibi senaryo değişince çekimleri yetiştirmekte zorluk çekiyorlar şu an bence.Bir de bayram haftası yayınlanacak bölümü yayınlanmayınca o haftayı da çekim yapmadan geçirdilerse iyice sıkışmışlardır.
Bir aksilik olduğu kesin gibi. Yalnız bir şey sorabilir miyim. Senaryonun değiştiği kesin mi? Yani böyle bir duyum aldınız mı?
Tahmin edin arkadaşlar bundan sonra neler olacagını..Ben 10 bölüm sonra ne olacagını bile kestirebiliyorum.
Bir aksilik olduğu kesin gibi. Yalnız bir şey sorabilir miyim. Senaryonun değiştiği kesin mi? Yani böyle bir duyum aldınız mı?
Sence 59.bölüm özetini öyle verip sonra da ona tam olarak uymamanın başka bir açıklaması olabilir mi?Dediğim gibi senaryo değişikliğinden kaynaklanan bir sorun büyük ihtimalle bu.
paçiii_melos
31-01-07, 23:57
İyi geceler arkadaşlar
Bugün sabahtan beri kanal d ye baktım ama nedense fragman göremedim. Cuma gününden sadece Yabancı Damat'ın fragmanını gördüm. Acaba fragmanı gören var mı ? Bir de baktım özet de yok şaşırdım kaldım yani....
kesinlikle bir sorun var ya baksanıza fırtınayı gümüşü bile gösterdi bizim fragmandan eser yok offf ya bune böyle bekle bekle fragmandanda bişey çıkmaz beklediğimizede değmez ...
ağlayan gitar
31-01-07, 23:59
ya bence eğer bi sorun varsa ve geçen haftaki gibi mantık hatası çok olacaksa bu hafta yayınlamasınlar ben razıyım ama güzel bölümler izleyelim saçmalıklarla dolu bi bölümdaha istemiyorum :icon_sorr
paçiii_melos
01-02-07, 00:01
Demin Kanal D' nin sitesine baktım, yayın akışında 60. bölüm yazıyor yani var olduğunu gösteriyor. Ama niye böyle yaptıklarını anlamıyorum. Belki de bizi iyice meraklandırmak içindir :)
forever_bim
01-02-07, 00:02
Arkadaşlar
Valla bence stoklu gitme kuralına bu dizi de uymaktadır. Neden derseniz 45. bölüm oynarken sete gitmişti paparazziler ve 47. bölüm sahneleri cekiliyordu.
Stoklu gitmek birinci şart. Binbir Gece'nin neden biter bitmez yeni fragmanını görüyoruz çünkü adamlar 4 bölüm ilerdeler.
En az iki bölüm stoklu gider bir dizi.
Hayat Türküsü'ne forumdaki en yakın arkadaşım konuk oldu. Cumartesi 41. bölüm yayınlanıyordu oyuncular 44. bölümün ilk sahnelerini çekiyorlardı. Böyle son dakikaya bırakmazlar işi. Bence sorun başka.
yakupoglu61
01-02-07, 00:12
yarın herşey anlaşılır ne sorun olduğu ...yarında yayınlanmassa bi açıklama yapmaları şart yani bizi bu kadar merakta bırakmaya hakları yok...bn gerçekten daraldım ...
Arkadaşlar
Valla bence stoklu gitme kuralına bu dizi de uymaktadır. Neden derseniz 45. bölüm oynarken sete gitmişti paparazziler ve 47. bölüm sahneleri cekiliyordu.
Stoklu gitmek birinci şart. Binbir Gece'nin neden biter bitmez yeni fragmanını görüyoruz çünkü adamlar 4 bölüm ilerdeler.
En az iki bölüm stoklu gider bir dizi.
Hayat Türküsü'ne forumdaki en yakın arkadaşım konuk oldu. Cumartesi 41. bölüm yayınlanıyordu oyuncular 44. bölümün ilk sahnelerini çekiyorlardı. Böyle son dakikaya bırakmazlar işi. Bence sorun başka.
Evet genellikle böyle yapılır fakat Kurtlar Vadisi dizisinden biliyorum çekimler yetişmediği için bölümü yayınlayamadıkları oluyordu.Yani senaryo değişince otomatikman çekimler de aksıyor.Yeni senaryonun yazımı ve çekimi derken zor yetişebiliyor bölüm.Bu kesinlikle çekimlerden dolayı yapılan bir gecikmedir.Fragmanı hazırlayıp kanala vermediklerinden ortaya çıkıyor zaten bu.
yarın herşey anlaşılır ne sorun olduğu ...yarında yayınlanmassa bi açıklama yapmaları şart yani bizi bu kadar merakta bırakmaya hakları yok...bn gerçekten daraldım ...
Özet beklemeyin bence sorun şu an fragmanın yayınlanmamasında.Özet zaten elimizde şu an.
forever_bim,zaten bölümler senin dediğin gibi çekiliyor fakat mesela 58.bölüm yayınlanırken senarist senaryoyu değiştirme kararı alıyor 59 ve 60 ellerinde hazır çekilmiş fakat senaryo birden değişince yeniden çekmek zorunda kalıyorlar.Böyle olunca da sıkışıyor dizi haliyle.Anlatmak istediğim buydu...
Özet beklemeyin bence sorun şu an fragmanın yayınlanmamasında.Özet zaten elimizde şu an.
evet belki ozet olmaz. ama yinede kanal d sitesinde olmasi lazim. yarin da fragman yoksa, demekki sorun var...:icon_sorr
Evet genellikle böyle yapılır fakat Kurtlar Vadisi dizisinden biliyorum çekimler yetişmediği için bölümü yayınlayamadıkları oluyordu.Yani senaryo değişince otomatikman çekimler de aksıyor.Yeni senaryonun yazımı ve çekimi derken zor yetişebiliyor bölüm.Bu kesinlikle çekimlerden dolayı yapılan bir gecikmedir.Fragmanı hazırlayıp kanala vermediklerinden ortaya çıkıyor zaten bu.
kurtlar vadisinde fazlaca aksiyon olduğu için gecikmesi normal ama bizim dizi öyle değil ki :) en fazla aksiyonumuz cemin rujlu ölümcül tuzakları:img-hyste zaten dizinin geri kalanı filiz söyleyecek mi?,yılmaz öğrenecek mi diye geçiyor çekememeleri biraz tuhaf olur :) bence kanaldan kaynaklanan bir sorun bu ya da şiir yetişmedi,yoksa verirlerdi özette zaten geçen hafta iki bölümlük verdik diye önemsememişlerdir :) yani bence fragmanın gecikmesinin sebebi kanaldır.
forever_bim
01-02-07, 00:19
En azından özetin gerçekleşmeyen defile kısmını kesip iki soru ekleyip 60. bölüm özeti olarak vermeleri lazımdı diye düşünüyorum. Çünkü sadece bu site degil pek çok site ve günlük gazete özete yer veriyor. Belki de kolaj yaparlar kimbilir?
Özet yok. fragman yok, ihlamurlar altinda esen sicak bir rüzgar yok,
bari benden Yilmazdan Filize bir siir gelsin
Sana en cok ihtiyacim oldugu
Hani o pasli bicagi kalbime sapladigin o gün
Acilarin en büyügünü tatmis oldugumu zanetmistim
Yanilmisim...Agzindan cikan bir tek kelime
Zehir gibi akti yüregime
Simdi bana gurur yapma diyorsun ya
Söyle bana ozaman sevidigim
Icinde filizleneni saklayan benmiyim
made in Germany by kursuni (yanlis anlasilmasin cin mali degil:img-wink:)
Arkadaşlar bu hafta yeni bölüm yok.Cuma 22:00 de Eğreti Gelin filmi gösterilecek Kanal D'de.Hadi hepimize geçmiş olsun....
BİZLERDEN KANALD VE YAPIMCIYA BİR ŞİİR
I zdırap değil de nedir bu
H a şimdi verirler diyerek geçen zaman
L üzumsuz şeylerle avunuyoruz ekran karşısında
A ma ne gelen var ne de görünen
M azeretinizi merak eder olduk
U nutulduk mu nedir bize bu yapılanın nedeni
R azı değil miyiz zaten sizden gelen her güçlüğe
L ütfen anlayın artık
A lıştık biz dizimizin tüm güzelliklerine
R icalar bir değil binbir kere size
A nlarsınız diye bekledik
L üzumundan fazla direndik
T v karşısında kilitlendik
Ihlamurlar diye diye inledik
N edenlerinizi kelimlere dizdik ama anlayamadık
D üşüne düşüne gerildik
A nlamadık gitti en sonunda bittik
Zannettinizmi ki biz dizimizden vazgeçtik
Hayır, kesinlikle, imkansız bizden size yeterli cevap olmuştur ARTIK
Özetten geçtim, fargmanı bekliyorum ama ondan da ses yok hem kendim hemde sizler adına bu şiir yazmak istedim, tabi izniniz olmadan ama katılacağınızı düşünüyorum, bunu okurlar mı zannetmiyorum ama belki de dikkate alırlar, beğenirsiniz inş. :)
tüm sinirlerim gerilmiş durumda bu şiir tercüman olsun hepimiz adına
Arkadaşlar bu hafta yeni bölüm yok.Cuma 22:00 de Eğreti Gelin filmi gösterilecek Kanal D'de.Hadi hepimize geçmiş olsun....
evet bende gordum gormez olaydım bız bı haftayı zor beklerken ıkı hafta daha beklıyeceğız.
umarım bu kdar beklettıkten sonra fılızle yılmazı barıstırırlar.
ben bıse anlamadım bu hafta nıye yok ki?butun dızıler vardı bu hafta ya neyse anlamasamda olur cok canım sıkıldı sabah sabah!
Nedeni belli aslında.Aslında 59. bölümü verilen özetteki gibi çekmişlerdi.Daha sonra ne olduysa birden senaryo değişti.Senaryo değişince yeniden çekmeye başladılar kaldıkları yerden.60.bölüm de yetişmedi.Size şunu söyliyeyim defile sahnelerini falan beklemeyin.Yine defile sahnesi olacaktır ama bir şeyler değişti bu 59. bölüm özetinin sonuna sadık kalacaklarını sanmıyorum.
Kanal ve Yapımcı ne yaptığını bilmiyorlar.Arayan arkadaşlara bu hafta yayınlanacak demişler. Madem yayınlanmayacak , neden bu şekilde konuşmuşlar .
Nedeni belli aslında.Aslında 59. bölümü verilen özetteki gibi çekmişlerdi.Daha sonra ne olduysa birden senaryo değişti.Senaryo değişince yeniden çekmeye başladılar kaldıkları yerden.60.bölüm de yetişmedi.Size şunu söyliyeyim defile sahnelerini falan beklemeyin.Yine defile sahnesi olacaktır ama bir şeyler değişti bu 59. bölüm özetinin sonuna sadık kalacaklarını sanmıyorum.
bencede kesınlıkle bırsey oldu barıstıracaklarsada vazgectıler.ben ne dıyım bu ı.anın senarıstlerıne veya yapımcısına nasıl bır sebebı yok vermemelerının bır acıklama yapabılırlerdı.sımdı canım cok sıkıldı acaba ne oldu da senaryoyu değısme ıhtıyacı duydular?belkıde hıc bırsey yoktur oyle ıclerınden gelmıstır bızı bekletmek:(
Sorun Kanal D de değil arkadaşlar.Kanal D daha düne kadar 60. bölümü bekliyordu.Heralde yapımcılar Kanal D yöneticilerine çekimleri yetiştiremediklerini söylediler.E onlar öyle deyince de Kanal D yayın akışını değiştirdi.
ya arkadaşlar, bayramdan sonraki hafta hiçbir dizi yayınlanmamıştı ya cebren biz kendimizinkini yayınlatmıştık, şimdi onun acısını çıkartıyorlar, tüm diziler verildi bizim ki haftaya kaldı durum eşitlendi.
tolgahuzur1
01-02-07, 12:59
bu kanald nin yaptığı çok büyük bir saygısızlık.. neden böyle yapılyorlar izleyiciye bilmiyorum.. ama gereken açıklamayı yapmaları lazım resmi sitelerinde. yani neden yayınlanmadığını izleyicilerine duyurmak zorundalar..
yakupoglu61
01-02-07, 13:00
dizi yarı tatile girdi diyecem ama diğer diziler devam ediyo ve yayın akşında wardı... çok enteresan bi olay...
resmi site war ama hiç bir işe yaramıyor orda bi açıklama yapmaları gerekirdi...
resmı sıteyle cok ılgılendıklerını sanmıyorum ılgılenselerde zıyaretcı defterıne bı cozum bulurlardı cok kotu zıyaretcı defterı hayatımda duymadığım kufurlerı orda okudum okumaz olaydım.
bence hıcbır sebebı yok dızıyı vermemelerını zaten bence fılızle yılmazı barıstırmazlar barısırlarsa olay kalmaz dızıde!senarıstler ıcın ama bızce cok daha iyi olur fılızle yılmazın barısması ama benım hıcbır umudum kalmadı bu hafta vermeyınce...haydı hayırlısı dıyelım baska yapacak bıseyımız yok zaten!
Ya arkadaşlar Kanal D burda suçsuz ne diye onlara yükleniyorsunuz anlamıyorum.Adamlar yayın akışına koymuşlar diziyi.Demek ki dizi yapımcıları yayınlayamayacağız bu hafta dediler ki kaldırdı diziyi yayın akışından Kanal D suçlu burda dizi yapımcıları.Ne gerek vardı ki senaryo değiştirip yeniden çekmeye...
tuhaf bir durum valla,senaryonun değişikliğe gideceğini sanmıyorum olsa da ufak değişiklikler olur kökten bir değişme olmaz bence, tüm senaryoyu etkileyecek bir değişim olmaz.Belki kırık kanatlar yüzünden bir restleşme olmuştur diyeceğim ama bu kadar düşüncesiz değillerdir diye umuyorum.Kanalında yeni haberi olmuşki yayın akışını son anda değiştirdiler,tüm sorun bence yapımcıdan kaynaklanıyor.
Bu arada filizim şiirin çok güzel olmuş,bir de o kadar bekledik...Doğru düzgün bir özet gelmeyeceğini bile bile onu bile bekledik.Yazık bizi diziden soğutuyorlar haberleri yok.
inanamıyorumya nasıl yayınlamazlar diziyi avşar yapımada çok sinir olmaya başladım sebebinide çok merak ediyorum niye yayınlamıyorlar ki acaba avşar yapım mahkemeyimi kaybetti eğer öyleyse yandık yani dizimizi durdurma kararı almış olabilirler
Ben kanal d de suç görmüyorum çünkü yayın akışında vardı ama avşar yapım göndermedi demekki fragmanı işin yoksa bekle dur şimdik çok sinirliyim çok
Senaryo değişikliği çok belli neden derseniz.59.Bölüm özetine uydular mı hayır.Bu ne demek yeniden çekme kararı aldılar 60 ı.60 ı bitirdilerse bile bu hafta yayınlayamazlardı çünkü arada fark olması lazım çekimlerle yayınlanan bölüm arasında.
Ya da ikinci ihtimal artık senaryo kalmadı ellerinde böyle aralar vererek sezon sonunu getirmeye çalışıyorlar.Cem olayının ortaya çıkması ve Feride'nin geçmişi dışında bir şey kalmadı.
hıcbır nedenı yokmus arkadaslar bence sızde arayın dızının ne kadar ızleyenı olduğunu ve ne kadar ılgılı olduğumuzu anlasınlar nedenı yok deyınce nasıl nedenı olmaz dıyede sorun arkadaslar lutfen arayın
Avsar yapım
(0212) 2448886
1 günlük ağır bir grip olayından sonra tekrar burdayım..
Bakıyorumda ne özet var.. Ne de fragman.. Anlamakta zorluk çekiyorum. Fragmanı bekleye bekleye izlemediğim dizilerinde konusunu çözdüm. Spiderman reklamı yapacağına az.. Dizinin tanıtımını sürsün ekrana.. Ha çıkcak ha çıkcak diyorum.. Çıkmıyor.. Eziyetten başka bir şey değil. imgdrag imgdrag
Tam bu mesajı yazıyordum ki.. Dizinin bu hafta yayınlanmayacağını gördüm. Neyse artık bende boşuna tv karşında beklemişim.. Demekki değmezmiş.. Sorun hangisinden kaynaklanıyorsa kaynaklansın. Bu seyirciye büyük bir saygısızlıktır.. İki tarafıda kınıyorum.
berbat ve tuaf olan 59. bölümden sonra bu hafta yeni bir bölüm olmamayisi beni hic sasirtmadi cok tuaf seyler oluyor avsar yapimla kanal d arasinda, birseyler cok ters gidiyor .bildim birsey var ayni saate basliyan diziler rayting patlamazi yasiyacak bunun sayesinde onlar sevinsin biz de bos bos kendimizi avutalim artik
berbat ve tuaf olan 59. bölümden sonra bu hafta yeni bir bölüm olmamayisi beni hic sasirtmadi cok tuaf seyler oluyor avsar yapimla kanal d arasinda, birseyler cok ters gidiyor .bildim birsey var ayni saate basliyan diziler rayting patlamazi yasiyacak bunun sayesinde onlar sevinsin biz de bos bos kendimizi avutalim artik
aynı saatte yayınlanan hatırla sevgilide yok belkide bundan cesaret alarak vermiyorlar.Bence de bu bizlere saygısızlık düne kadar vereceklerini söylüyorlardı bugünse vermeyeceklerini gerçekten tuhaf şeyler oluyor.
Her seferinde diyorum yine diyeceğim arkadaşlar sorunun senaryodan kaynaklandığı çok belli.59 da yaptıklarını hatırlıyorsunuz.Yarıda kesmiş gibi oldular.Burdan anlaşılıyor bir şeyleri değiştirdikleri.Yetiştiririz sandılar ama yetiştiremediler senaryo çekimlerini.Daha doğrusu 60 bitmiştir ama hemen yayınlamazlar çünkü çekimlerle ara olması lazım yayınlanan bölüm arasında.Şimdi siz orayı arıyorsunuz fakat ben açıklayacaklarını sanmıyorum sebepleri ne olursa olsun.Çünkü sebep her neyse tepki görecekler.Böyle kaçamak cevap vermek işlerine geliyor.
Her seferinde diyorum yine diyeceğim arkadaşlar sorunun senaryodan kaynaklandığı çok belli.59 da yaptıklarını hatırlıyorsunuz.Yarıda kesmiş gibi oldular.Burdan anlaşılıyor bir şeyleri değiştirdikleri.Yetiştiririz sandılar ama yetiştiremediler senaryo çekimlerini.Daha doğrusu 60 bitmiştir ama hemen yayınlamazlar çünkü çekimlerle ara olması lazım yayınlanan bölüm arasında.Şimdi siz orayı arıyorsunuz fakat ben açıklayacaklarını sanmıyorum sebepleri ne olursa olsun.Çünkü sebep her neyse tepki görecekler.Böyle kaçamak cevap vermek işlerine geliyor.
Üstelik madem ara verme kararı aldılar daha düne kadar Kanal D niye yayın akışında tutuyordu Ihlamurlar Altında'yı?Onların nasıl haberi olmaz?İnanmayın arkadaşlar böyle kaçamak cevaplara....
Arayan arkadaşlar siz şunu sorun onlara.Madem bu arayı planladınız.Kanal D'nin niye bundan haberi yoktu daha düne kadar yayın akışında tutuyordu dizinin yeni bölümünü diye?
Üstelik madem ara verme kararı aldılar daha düne kadar Kanal D niye yayın akışında tutuyordu Ihlamurlar Altında'yı?Onların nasıl haberi olmaz?İnanmayın arkadaşlar böyle kaçamak cevaplara....
bencede bunun altında bıse var ama ne ben senaryoyu değıstıklerıne ınanmak ıstemıyorum.değısselerde bence fılızle yılmazı barıstıracaklarsada vazgectıler cunku fılızle yılmaz barısırsa olay kalmaz dızıde ne yapalım kac haftadır beklıyoruz bu haftada beklerız barıssınlarda ne olursa olsun:img-wink:
nedensız bızı nasıl bır hafta daha bekletırler onuda anlamadım bır hafta ara vermısler soylemesı kolay bır hafta ara verdık dıye...ne yaparsak yapalım bos aynı tas aynı hamam bızı dıkkate aldıklarını bıle sanmıyorum.ozette defıle sahnesı var ama dızıde yok boylece bızı uyuttuklarını sanıyolar..sansınlar bakalım!!!az sonra yıne arıyacam ben gosterırım onlara gunlerını:img-wink:
nasıl sebebsız bızı bekletırsınızde dıyecem sız merak etmeyın!
Ara arkadaşım ara herkes arasın, bu ne ciddiyetsizliktir.Biz burda 2 gündür fragman için kanald'den gözümüzü ayırmayalım onlar dizi yok desinler var mı böyle birşey.Bugün mesai bitimine kadar ehrkes arasın da ne kadar çok acı çektiğimizi anlasınlar. yeter be!1 hafta daha dayanabilir miyiz ben sadece bu diziyi izliyorum ve o dayok !hadi herkes arasın şunları
Forumdan etkilenerek bazı yerlerde büyük çapta değişiklikler yaptıklarına inanıyorum. Yoksa nedensiz yere bayram değil seyran değil.. Eniştem niye beni öptü durumu oluşmazdı. Senaryoda oynamalar olmuşki.. Bazı sahneleri değiştirme gereği duymuşlar. Onun için 60. bölüm çekildi ama.. 61. bölümde senayoda değişikliler yapıldı gibi geliyor bana.. Bizim forumdan ne kadar etkilnedikleri ortada.. Bizdeki bazı tepkileri gördüler besbeslli. Yapacakları hatayı bölümü başka senaryo işleyerek devam ettiriyorlar.. Belkide karakterler açısından büyük hatalar oluşturacak hareket ve davranışlar vardı. Burdaki tepkiyide görünce değişirdiler sahneleri.. Bana öyle geliyorki durum bu. Yoksa başka akla mantığa gelir bir açıklaması yok.
Forumdan etkilenerek bazı yerlerde büyük çapta değişiklikler yaptıklarına inanıyorum. Yoksa nedensiz yere bayram değil seyran değil.. Eniştem niye beni öptü durumu oluşmazdı. Senaryoda oynamalar olmuşki.. Bazı sahneleri değiştirme gereği duymuşlar. Onun için 60. bölüm çekildi ama.. 61. bölümde senayoda değişikliler yapıldı gibi geliyor bana.. Bizim forumdan ne kadar etkilnedikleri ortada.. Bizdeki bazı tepkileri gördüler besbeslli. Yapacakları hatayı bölümü başka senaryo işleyerek devam ettiriyorlar.. Belkide karakterler açısından büyük hatalar oluşturacak hareket ve davranışlar vardı. Burdaki tepkiyide görünce değişirdiler sahneleri.. Bana öyle geliyorki durum bu. Yoksa başka akla mantığa gelir bir açıklaması yok.
Ben de başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum. 60 hazır olsa bile 61 in çekimini bitiremedilerse yayınlamazlar.Arada ara olmazsa çok sıkışırlar...
Öğrendim :):) oyuncu hastaymış sete gelmemiş o yüzden kaset yetişmemiş :):) sanırım bu doğrudur hepsi hastaydı ama kim olduğunu söylemedi :)
kanal d yada avsar yapim heralde tam olarak kayriyamamis i.a nekadar büyük bir hayranlik kitlesi oldundan , bunlara siki bir protesto etmeli ama nasil olur orasini bilmiyorum.senaryo deyisiklike gelince,eger öyle birsey varsa bunlar nasil senaristler haftadan haftaya senaryolari deystirmek zorunda kaliyorlar,nasil sadik kalamiyorlar kendi fikirlerine benim aklim ermiyor bu ise .
bende anlamam senarıstler ne olursa olsun dusuncelerını savunsunlar ama kendılerıde anladı herhalde nasıl bır cıkmaza soktuklarını dızıyı.boyle bızden etkılenerek senaryo değıstıreceklerse daha bızım cekeceğımız var arkadaslar cuma gununu zar zor getırıyoruz aradıkmı herhangı bır nedenı yokmusmus bır hafta ara vermısler soylemesı ordan kolay.avsar yapıma ve ı.a ıcın buldukları senarıstlere soylıyecek sozum kalmadı!
Arkadaşlar ben yine aradım. Telefondaki bu hafta yok dedi bende teşekkür ederim saygısızlığınız için sizi 2 gündür arıyorum yayınlayacağız diyorsunuz çok teşekkür ederim dedim. Bayanda hanımefendi sadece 1 haftalık ara verdik falan dedi bende teşekkür ediyoruz saygısızlığınıza dedim kapadım. :(
Diğer tahminim tuttu Tuba Büyüküstün'ün rahatsızlığı bayağı bir arttı demek ki.O da ara oyuncu değil ki yokluğu hissedilsin.
ne rahatsızlığı varkı cok uzuldum sımdı.ben onun ıcın ızlıyorum zaten dızıyı yokluğu en cok onun hıssedılır zaten dızıde o guzellığın olmayısının farkedılmemesı mumkun değil!
arkadasım hastalığı ne bılıyor musun?coook gecmıs olsun tuba ıns ıyılesır bısesı kalmaz!
nasıl hastaymış yaw bu dizi 3-4 bölüm ilerden gitmiyomu... şimdi hasta olsa 3 bölüm önce çektikleri bölümü nasıl oyuncu hasta diye vermezler...
buna bebek inanmaz ...
demekki gitmiyorlar hem geçen sene öyle gidiyorlardı,bu sene magazinde gösterdikleri bölümü aynı hafta vermişlerdi belkide artık böyle çekiyorlar...Bence bahaneleri yerinde olmuş :) çünkü tuba hastaydı,sinanda öyle,semada öyle belki diğerlerine de bir şey oldu.Ya da bülent inal ve zeynep beşerlere de kayık havası çarptı :img-hyste o yüzden hepsi hastayken bir ara verelim dediler...
Bu arada ilk bayan çok kaba uflayıp duruyor ikincisi daha iyi :):)
Bunun hastalikla falan aglakasi yok, zaten bu hafta matrakaya tüyo veren tüyo vermedi, nezaman bu kiz tüyo getirmese dizimiz yayinlanmiyor, bu önceden belliydi, yayinlanmasi icin baski yapmiyalim diye, bizi ters köseye yatirdilar, yayin akisinda oyniyacakmis gibi gösterdiler.
Bir seyler dönüyor ama anliyamadim
chimeneyes
01-02-07, 13:56
soğuk algınlığı sanırım çünkü geçen hafta sesi böyle üşütmüş gibi geliyordu... dediğiniz gib hastalıktan dolayı olabilir.. buarad bende şükrü avşara ve basın koordinatörüne mail attım bakalım...
Eğer diziyi bu hafta vermemekle diğer haftalar kurtulacaksa ben razıyım bu hafta seyretmemeye. Dizi zaten berbat bir hal almaya başlamıştı. Sezon sonunu getiremezdi bence bu gidişle. 59. bölümden belliydi zaten böyle birşey olacağı. Birşeylerin ters gittiğini gördüler ve bunu düzeltmeye karar verdiler. Umuyorum bu kararları hayırlı olur ve önümüzdeki haftalarda daha güzel bölümler seyrederiz.
Bu arada senaristlerin değişmesi daha hayırlı olur bence.
yılmaz_filiz
01-02-07, 13:59
demekki gitmiyorlar hem geçen sene öyle gidiyorlardı,bu sene magazinde gösterdikleri bölümü aynı hafta vermişlerdi belkide artık böyle çekiyorlar...Bence bahaneleri yerinde olmuş :) çünkü tuba hastaydı,sinanda öyle,semada öyle belki diğerlerine de bir şey oldu.Ya da bülent inal ve zeynep beşerlere de kayık havası çarptı :img-hyste o yüzden hepsi hastayken bir ara verelim dediler...
Bu arada ilk bayan çok kaba uflayıp duruyor ikincisi daha iyi :):)
evet yaa çok kaba bir bayan ikincisi gerçekten ona göre daha iyi.var ya şu avşar filmden nefret ediyorum.
tubanın ve sinanın hasta olmasınada üzüldüm.
umarım yılmazım yani bülentim hasta değildir onun yerine ben hasta olurum :img-hyste
bizeyazin@kanald.com.tr (http://www.kanald.com.tr/kurumsal/iletisim/#)
bu adrese
Sayın Kanal D yetkilileri izleyicisi olduğumuz Ihlamurlar Altında adlı dizi yarın yayınlanmıyor yapımcı şirketi aradığımızda bir sebebi olmadığı söyleniyor sebepsiz yere dizimizi yayınlamamazlık etmeyin sizden ricam bunca izleyiciye saygı duyun... Ve yarın dizimizi ekranlarda görmek istiyoruz...
Gibilerinden bişeyler yazalım ... Belki yayınlarlar hadi birlikten kuvvet doğar.
Grip bahane.. Yayınlamamak inletmek şahane..
Hsatlık ötürü olduysada bir itirazım yok.. Bari yayınlanacak diye.. Yayın akışında göstermeyin.. Bu çok kötü..
Yayınlanması için baskı yapmayın arkadaşlar.. Hem yapımcı karar vermiş hem kanal.. Gelecek bölüm için hazır çekimleri yoksa çok zorlanırlar.. Çünkü onların işi çok zor.. Haftada bir sinema filmi çekmek çok zor... Haftaya ümitle bekliyoruz bakalım.. Bana öyle geliyorki.. Fırsattan istifade senaryodada değişiklikler yapıldı.
Hsatlık ötürü olduysada bir itirazım yok.. Bari yayınlanacak diye.. Yayın akışında göstermeyin.. Bu çok kötü..
Yayınlanması için baskı yapmayın arkadaşlar.. Hem yapımcı karar vermiş hem kanal.. Gelecek bölüm için hazır çekimleri yoksa çok zorlanırlar.. Çünkü onların işi çok zor.. Haftada bir sinema filmi çekmek çok zor... Haftaya ümitle bekliyoruz bakalım.. Bana öyle geliyorki.. Fırsattan istifade senaryodada değişiklikler yapıldı.
inşallah :) değişmiştir belki daha sağlam kafayla düşünürler bizim ne istediğimizi anlarlar artık filizle yılmaz birleşirse de konu olacağını anlarlarda artık inletmezler...
filizim yürü be kim tutar seni :) dizi için bir gazimiz olsun :):) ama telefona bakan kadından uzak dur sana ne yapacağı belli olmaz:img-hyste
Ya insan Kanal D ye de haber verir yayınlamayacağız diye.Kesin ya senaryodan ya da hastalıklardan çekim yetiştiremediler.Yoksa habersiz olmaz bu işler.
hastalık bile olsa alakası yok diziyi yayınlamama sebebi başkadır! bunlar zaten bi kaç bölüm önden gidiyolar 1 hafta çekemeseler çok bi kayıpları olmaz bence bu izleyiciyi oyalamak oluyo! yinede tam sebebini bilmeden çok bişey söylemek istemem en azından sitelerinde bi açıklama olsun!
yakupoglu61
01-02-07, 14:18
Arkadaşlar bu dizi 1 ya da 2 bölüm önden gidiyor 3-4 bölüm değil abartmayın bizzat çekimleri gören bir arkadaştan dolayı biliyorum ben bir de oyuncular hastaysa çekim yapamamışlardır.
sonuçta ilerden gidiyo . önce çektikleri bölümü nasıl olur yayınlamazlar bn onu diyorum...şimdi hastalanmışsa 60. bölümle na alakası war onu söylüyorum...
sonuçta ilerden gidiyo . önce çektikleri bölümü nasıl olur yayınlamazlar bn onu diyorum...şimdi hastalanmışsa 60. bölümle na alakası war onu söylüyorum...
Bende bu konuda sana katılıyorum. Çünkü, ne olursa olsun bir kaç bölüm önden gidiyor, her dizi böyle olsaydı sezon boyu her hasta olan yüzünden dizi ertelenirdi. Hastalık bahane arkadaşlar, bence yapımcı ve kanal arasında bir problem var.
kendilerini zora sokmak istemiyolardır kesin!! nolursa olsun önden gidiyolar işte! neyse umarım haftaya verirler ama en azından fragmanı verseler! bi özet koysalar!
Bende bu konuda sana katılıyorum. Çünkü, ne olursa olsun bir kaç bölüm önden gidiyor, her dizi böyle olsaydı sezon boyu her hasta olan yüzünden dizi ertelenirdi. Hastalık bahane arkadaşlar, bence yapımcı ve kanal arasında bir problem var.
Senaryo değiştiyse veya hastalıklar nedeniyle çekim yapılamadıysa olur böyle aksaklıklar.Aslında 60 ve 61 de hazırdır belki de fakat 62 çekimleri bitmediyse yayınlamazlar çünkü arada fark olması lazım.
gülbeşeker
01-02-07, 14:30
Bence sorun 59.bölümde var.Özette yazılan şey gerçekleşmedi 59.bölümden itibaren bir şeyler ters gidiyor ama hastalık olayı da bu bölümn yayınlanmamasında bir etken olabilir tuba ve sema hastaydı bu belliydi geçen bölümde.Ayrıca bayram tatilinde iki hafta boyunca kanaldnin bütün dizileri gösterilmedi bir tek ı.a. bir hafta gösterilmedi o arada da dizi seti 3-4 gün bayram tatili yapmışlarsa avşar yapımın elinde olan bölümü de kanald gösterince bu hafta da bölüm yetişmemisse sonuç böyle oldu.
Arkadaslar,
Eğer Tuba hastaysa bu kesinlikle YILMAZ'ın sucu :img-hyste Aslı ile yapmasaydı kayık sefası kız gitmeyecekti o sogukta oralara.. Hangi tası kaldırsan yılmaz cıkıyor anlamadım gitti :img-help:
arkadaslar belkıde bosuna sınırlenıyoruz olabılır boyle aksaklıklar gercektende hasta olmus olabılır tuba cunku 59.bolum yarım yamalaktı defıle sahnesınıde bundan dolayı koymamıs olabılırler!bence tubanın bır rahatsızlığı olduğu kesın umarım kısa surede ıyılesır!
L ütfen anlayın artık
D üşüne düşüne gerildik
Özetten geçtim, fargmanı bekliyorum ama ondan da ses yok hem kendim hemde sizler adına bu şiir yazmak istedim, tabi izniniz olmadan ama katılacağınızı düşünüyorum, bunu okurlar mı zannetmiyorum ama belki de dikkate alırlar, beğenirsiniz inş. :)
Filizim siirin cok güzel olmus..Bu konuda cok basarılısın zaten.. Ellerine saglık..
arkadaslar hayrola sustuk sınırden kımseye kalp vurmadı dımı:)
bence kesınlıkle tuba hastalandı defıle sahnesını cekemedıler ondan dolayı bu hafta vermedıler cunku zaten 59.bolum yarım yamalaktı!
beyler bayanlar biraz abartıyorsunuz durumu gibi geliyor bana. olur böyle şeyler her hafta 1.10 dakika süren birşey çekmenin çokta kolay olmadığı ortada ister aksiyon olsun ister drama. haa dizinin olmadığını duyurmamaları hata ona birşey diyemem. ben yabancı dizi olarak house m.d., prison break, lost ve heroes i takip ediyorum onlar daha beter sezon arası veriyorlar bilmem kaç ay, yılbaşına yakın 1-1,5 aya yakın ara veriyorlar. mesela house m.d. sürekli bir konusu bile yok her bölüm ayrı konu ama zırt pırt ara veriyor. artı senaristlere de fazla giydirmeyelim bence sonuçta bayıla bayıla izlediğimiz ilk sezonu da bazen ufak kadro değişiklikleri olsa da onlar yazdı. sularına gidelim bizim istediğimiz gibi yazsınlar :) bu senaristlik te nankör meslekmiş be demesinler sonra.
gülbeşeker
01-02-07, 14:50
Konuşacak bir şey de yok bari kolaj bölüm verselerdi neyse artık şansımıza küselim ben merak ediyorum bu diziyi bir hafta bile izlemesem bir eksiklik hissediyorum tamamen bittğinde nolucak merak ediyorum artık tuba ve bülentin yeni dizilerini dört gözle beklerim.
artı belki yeri burası değil ama hep beraber bir baskı grubu oluşturacaksak derim ki en azından ilk sezonun dvd leri veya cd lerini çıkartmaları için birşeyler yapalım tabi benim naçizane fikrim. biz onları karelenme olmadan aslanlar gibi tekrar seyrederken günler geçer hemencecik cuma günleri gelir diye düşünüyorum :)
gülbeşeker
01-02-07, 14:54
arkadaşlar filizim+y gitti galiba ortalar da yok inşallah hayırlı haberlerle gelir...
Sevgili byuzax bu hafta için yayınlanma gibi bir olasılık yok 60.bölüm çekilmemişse ya da tamamlanmamışsa ki öyle görünüyor kanaldnin yapacak bir şeyi yok ellerinde 60.bölüm yoksa nasıl yayınlayabilirler ki?
Sevgili byuzax bu hafta için yayınlanma gibi bir olasılık yok 60.bölüm çekilmemişse ya da tamamlanmamışsa ki öyle görünüyor kanaldnin yapacak bir şeyi yok ellerinde 60.bölüm yoksa nasıl yayınlayabilirler ki?
60.bolumu kesin çekmişlerdir 62 yada 61 de sorun olabilir ;) normalde biz 59 u izlerken 61 yada en geç 60 ı çekerler çunku.
60 ve 61 çekilmiştir de 62 de sorun vardır.Çünkü ara koymaları lazım bölümle çekimler arasına...
gülbeşeker
01-02-07, 15:11
60 ve 61 çekilmiştir de 62 de sorun vardır.Çünkü ara koymaları lazım bölümle çekimler arasına...
Ben ne demek istedğini anlamadım yani bölümle çekim arası benim bildğim oyuncular haftanın 5 veya 6 günü çalışıyorlar 1 günü de dublaj yapıyorlar sanırım sen bu konularda daha bilgilisin ama bence 61.bölüm de tam anlamıyla bitmemiştir.
Ben ne demek istedğini anlamadım yani bölümle çekim arası benim bildğim oyuncular haftanın 5 veya 6 günü çalışıyorlar 1 günü de dublaj yapıyorlar sanırım sen bu konularda daha bilgilisin ama bence 61.bölüm de tam anlamıyla bitmemiştir.
Senin dediğin gibi 61de de sorun olabilir fakat tahminim sorunun 62de olduğu yönünde.1 bölüm arası da yeterli değil çünkü.Herhangi bir aksiliğe karşı en az 2 bölüm koymaları lazım.
filizim+y geldi gittin mi bacım hadi bizi aydınlat... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Kardeşimmm seni ne kadar özledik bilemezsin...
gittim sevgili byuzax özellikle sana slm söylediler ona inat yayınlamıyoruz daha fazla çıldırsın ondan sonra dediler, hem sizde çok fazla oldunuz bir zahmet rahat bırakında işimize bakalım yoksa diğer haftada vermeyiz sinirlendirmeyin dedi bende ben sizdenim siz nasıl isterseniz öyle yapın, haklısınız ileteceğim arkadaşlara dedim:img-hyste
yani benide kandırdılar avşar yapımlı oldum senaryoyuda ben yazacağım bundan sonra benden alırsınız tüyoları:img-wink:
gitmedim tabi ki, o kadar mail ve telefondan sonra günah keçisi diye beni karanlık odalarına kapatırlardı:img-hyste
sonra ne olurdu size karşı beni rehin alırlardı:img-hyste
aslında iyi olurdu tüm oyuncuları görürdüm ama ben sakin bir zamanda gideceğim ziyaretlerine şimdi gidersem dönüşüm olmaz gerçi siz benden kurtulmak istiyorsunuz anladım:( kardeşliktende silersin şimdi sen bu yazdıklarımdan sonra
aşk olsun kardeşim seni kardeşlikten siler miyiz ? ama ben şuan sinirli ve mutsuzum daha 8 gun var o 8 gün bana 8 sene gibi ...
teşekkür ederim inan elimden gelen birşey olsa yapardım ama bu çok birşeyi değiştirmez bende çok üzülüyorum ama 8 gün değil de salı günü özet akşamına da fragman gelir 4 gün diyelim biraz osun rahatlarız tamam mı kardeşim, herkes üzgün ama yapılabilecek çok fazla birşey yok inş. beklediğimize değer bir bölüm olur bu da cefası olur sefasını süreriz en azından:img-wink:
teşekkür ederim inan elimden gelen birşey olsa yapardım ama bu çok birşeyi değiştirmez bende çok üzülüyorum ama 8 gün değil de salı günü özet akşamına da fragman gelir 4 gün diyelim biraz osun rahatlarız tamam mı kardeşim, herkes üzgün ama yapılabilecek çok fazla birşey yok inş. beklediğimize değer bir bölüm olur bu da cefası olur sefasını süreriz en azından:img-wink:
İnşallah kardeşim ... İnşallah beklediğimize değer bir bölüm olur ... Bizi beklettiklerine değer bir bölüm olur... Bizde rahatlarız...
arkadaşlar sayfa 107 deki şiiri sinem arkadaşımız kanald ve avşar yapıma göndermiş belki dikkate alırlar en azından gelecek bölümler için dikkatli olur ama siz çok sinirli ve üzgün olduğunuz için bu şiiri es geçmiş olabilirsiniz tekrar geriye dönüp bakarsanız sevinirim, duygulara tercüman oldu sanırım:img-wink:
yılmaz_filiz
01-02-07, 15:37
06:30Aşk Meleğim07:00Şirinler07:30Sihirli Annem08:45Dobra Dobra10:30Sabahların Sultanı13:30Şule ile Gün Arası14:00Her Eve Lazım14:45Esra Ceyhan"la17:30Acemi Cadı19:00Ana Haber Bülteni19:50Spor20:00Yabancı Damat87. Bölüm22:00SinemaEğreti Gelin00:15Beyaz Show02:00Yabancı SinemaMırca04:00Evdeki Yabancı05:59Trafik-Sigaranın Zararları
İşte yayın akışı arkadaşlar sizde seneryolar yazın bir hafta onla avunalım.
Arkadaslar,
Eğer Tuba hastaysa bu kesinlikle YILMAZ'ın sucu :img-hyste Aslı ile yapmasaydı kayık sefası kız gitmeyecekti o sogukta oralara.. Hangi tası kaldırsan yılmaz cıkıyor anlamadım gitti :img-help:
Öhh
Bunu da yılmaza patlattın ya helal olsun..
Sana zamanında cevap vermek isterdim.. Ama inanki süper ötesi hastayım. Şimdi veriyorum cevabımı..
Asıl Yılmaz hastaysa Filiz yüzünden. :img-hyste Bu kız adamda ne akıl sağlığı bırakır nede ruh sağlığı.. Bu da dengeyi bozar..
Kız devlet sırrı gibi söyleyeceğim söylemeyeceğim.. Bu gelgitleri muhakkak adam öldürür.. Öldürmezsede süründürür.. :img-hyste
Öhh
Bunu da yılmaza patlattın ya helal olsun..
Sana zamanında cevap vermek isterdim.. Ama inanki süper ötesi hastayım. Şimdi veriyorum cevabımı..
Asıl Yılmaz hastaysa Filiz yüzünden. :img-hyste Bu kız adamda ne akıl sağlığı bırakır nede ruh sağlığı.. Bu da dengeyi bozar..
Kız devlet sırrı gibi söyleyeceğim söylemeyeceğim.. Bu gelgitleri muhakkak adam öldürür.. Öldürmezsede süründürür.. :img-hyste
Sorun değil ya sevap yazdın ya :)
Akıl saglıgı konusunda farklı düşünüyorum.. Dizide bakarsan; biri aklını kaybedecekse bu Filiden baskası degil..Kırılmadık cam kalmadı.. Eee enişte de az değil :)
Devlet sırrı konusunda haklısın.. Bu bebeğin şanı Atlas bebeği bile gecti :img-hyste Ne de olsa güzide ciftimizin cocugu..
NOT: Gecmiş olsun.. salgın sanırım bu..Herkes hasta baksana oyuncular bile..Yaptıgın calısma tek kelimleyle harika.. Hasta hasta yapmıssın helal olsun..
ismailsurucu
01-02-07, 15:54
Öğrendim :):) oyuncu hastaymış sete gelmemiş o yüzden kaset yetişmemiş :):) sanırım bu doğrudur hepsi hastaydı ama kim olduğunu söylemedi :)
eğer öyleyse ıhlamurlar altında ekibi çalışanlarının tümüne geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar diler kendilerini en kısa zamanda tekrar aramızda görmeyi umuyoruz.
Akıl saglıgı konusunda farklı düşünüyorum.. Dizide bakarsan; biri aklını kaybedecekse bu Filiden baskası degil..Kırılmadık cam kalmadı.. Eee enişte de az değil :)
Devlet sırrı konusunda haklısın.. Bu bebeğin şanı Atlas bebeği bile gecti :img-hyste Ne de olsa güzide ciftimizin cocugu..
NOT: Gecmiş olsun.. salgın sanırım bu..Herkes hasta baksana oyuncular bile..Yaptıgın calısma tek kelimleyle harika.. Hasta hasta yapmıssın helal olsun..
Filizin biraz akıl sağlığını aileside bozmuş olamaz mı.. Onlarda Eniştemizden aşşağı kalır değil.. Hatta fazlalar..
Eniştemiz ayrılıdık gözüyle bakıyor.. Ne yapsa ne edersem sevap gözüyle bakıyor garibim.. :img-hyste
Ya ben şunu düşündüm.. Yoksa Filizin "Garibi"..(Bebeği ben böyle ad verdim) Anne karnındayken mitemi yazıldı.. Anne söylersen kimliğimi açığa verirsin.. Ben gizli görevdeyim.. Beni doğur seni de öldürcem.. Nede olsa "İki kişinin bildiği sır değildir" :img-hyste
Not: Sağol şimdi biraz iyiyim.. Çalışmayı büyük şevkle yaptım.. O gözlere bakıpta es geçmek olmazdı.. :) Oyuncularla anlaştım.. Bu hafta hasta olalım.. Grup olsun dedim.. Grup olalım grup ı.a ekibi dedim. :img-hyste
destina304
01-02-07, 15:59
yorumuna bayıldım.ksinlikle katılıyorum.hele şu atlas bebek lafına öldüm gülmekten secom senden böle yorumlar bekliyoruz.ellerine sağlık
dizinin yayınlanmayacağı şokunu atlatmış olmaktan ancak fırsat bulabildim
sevgili forever, pinknoze çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize siz bize lazımsınız mahrum bırakmayın bizleri sizden an azından kendi adıma demiş olayım, avil şifalar.
bu arada oyuncularımızda rahatsızmış onlarada geçmiş olsun, pinknoze ve secoms siz merak etmeyin onlar birbirini hasta etmektende zevk alırlar nasıl olsa her halukarda birbirlerini yiyorlar yine de ayrı yapamıyorlar nasılsa hem sevdiğinin verdiği hastalıkta daha güzel olur:img-yes:
Ne atlası ya.. Onu bile geçti bu çocuk..
Bence dünyada Anjelina Jolie Ve Brad Pitt çocuğundan sonra en ünlü çocuk olcak.. Yada Tom cruse..
Düşünsenize.. Handan çocuğun özel kareleri için gazeteler cüzzi miktarda para istermiş.. Çocuğun en marjinal fotolarını vercem .. Sosyetedir.. Beklerim.. Bu hareketi ondan.. :img-hyste
Filizin biraz akıl sağlığını aileside bozmuş olamaz mı.. Onlarda Eniştemizden aşşağı kalır değil.. Hatta fazlalar..
Eniştemiz ayrılıdık gözüyle bakıyor.. Ne yapsa ne edersem sevap gözüyle bakıyor garibim.. :img-hyste
Ya ben şunu düşündüm.. Yoksa Filizin "Garibi"..(Bebeği ben böyle ad verdim) Anne karnındayken mitemi yazıldı.. Anne söylersen kimliğimi açığa verirsin.. Ben gizli görevdeyim.. Beni doğur seni de öldürcem.. Nede olsa "İki kişinin bildiği sır değildir" :img-hyste
Not: Sağol şimdi biraz iyiyim.. Çalışmayı büyük şevkle yaptım.. O gözlere bakıpta es geçmek olmazdı.. :) Oyuncularla anlaştım.. Bu hafta hasta olalım.. Grup olsun dedim.. Grup olalım grup ı.a ekibi dedim. :img-hyste
Filiz'in ''Garibi'' :img-hyste Yılmaz'ın neyi peki ?
İki kişinin bildiği sır değilse Ceyda, Handan ve Ömer gidici.. Cocuga kalmadan Cem hepsini temizler.. Misyonu bu adamın.. Biraz basarısız ama..
Ayrıldık gözüyle bakıyor ama '' Sana bir sey oldu diye cok korktum.. Sana bir sey olsayda.. '' diye baslayan cümleler kurup kıza umut veriyor :img-hyste Enişte ayıp oluyor ama.. Zeka küpü Aslı mı? :img-hyste Filiz mi ? Bir karar ver atık..
ismailsurucu
01-02-07, 16:06
Eğer diziyi bu hafta vermemekle diğer haftalar kurtulacaksa ben razıyım bu hafta seyretmemeye. Dizi zaten berbat bir hal almaya başlamıştı. Sezon sonunu getiremezdi bence bu gidişle. 59. bölümden belliydi zaten böyle birşey olacağı. Birşeylerin ters gittiğini gördüler ve bunu düzeltmeye karar verdiler. Umuyorum bu kararları hayırlı olur ve önümüzdeki haftalarda daha güzel bölümler seyrederiz.
Bu arada senaristlerin değişmesi daha hayırlı olur bence.
hakikaten bu seneki senarist grubu kadar acemi bir gruba rastlıyamadaım.o güzelim bu kadar çıkmaza soktular anlıyamadım.
Filiz'in ''Garibi'' :img-hyste Yılmaz'ın neyi peki ?
İki kişinin bildiği sır değilse Ceyda, Handan ve Ömer gidici.. Cocuga kalmadan Cem hepsini temizler.. Misyonu bu adamın.. Biraz basarısız ama..
Ayrıldık gözüyle bakıyor ama '' Sana bir sey oldu diye cok korktum.. Sana bir sey olsayda.. '' diye baslayan cümleler kurup kıza umut veriyor :img-hyste Enişte ayıp oluyor ama.. Zeka küpü Aslı mı? :img-hyste Filiz mi ? Bir karar ver atık..
Merak etme..
Cemden bir toptan temizlik planı bekliyorum ben.. :img-hyste
Filiz'in "Garibi" Yılmaz henüz bilmediği için pek birşey sayılmaz.. Ama öğrenirse.. Yılmazın Küçük emrahı olabilir.. Yada Küçük ceylanı.. Arabesk kokuyoruz ya.. Ya bir bakmışsınız dizinin müziklerinden ilham almışlar.. İntizar koymazlarmı.. :img-hyste
Zeka küpü ne aslı nede Filiz.. Yılmazda değil.. İzleyiciler ve forum arkadaşlarımız..
Aslı işine gelince zeka küpü.. Kare küp birden çözülüyor.
Filiz ise.. Oda bir tuhaf en olduğu anda çalışacağına duruyor.. En olmadık yerde de bozuk saat gibi kaldığı yerden devam ediyor..
Yılmaz ise.. Onun bu ara süper zeka küplüğünden eser yok.. Son bölümlerde küt oldu çıktı..
ismailsurucu
01-02-07, 16:11
doğru diyorsunuz.hayata hep iyimser yönünden bakalım.karamsarlık insana birşey kazandırmaz.onları yaptıklarıda kolay değil.
Bide şunu farkettim..
Senaristlerimiz kadın ama.. Feminzim den zerre kadar haberleri yok.. Erkektir yapar felsefesini işliyorlar.. Kadın yapınca yerden yere.. Senaristlerimiz sanırım.. Feminzime inanmıyorlar.. Erkek idolünü yıkmayacak senaryolar yapıyorlar.. Fazlası zarar.. Feminizm diyorum.. Ve sesleniyorum.. Sizde birer kadınsınız.. Anlayışlı olun bacılarım.. :)
Bide şunu farkettim..
Senaristlerimiz kadın ama.. Feminizm den zerre kadar haberleri yok.. Erkektir yapar felsefesini işliyorlar.. Kadın yapınca yerden yere.. Senaristlerimiz sanırım.. Feminizme inanmıyorlar.. Erkek idolünü yıkmayacak senaryolar yapıyorlar.. Fazlası zarar.. Feminizm diyorum.. Ve sesleniyorum.. Sizde birer kadınsınız.. Anlayışlı olun bacılarım.. :)
Ooo harekat basladı desenize.. Sevdigim karater acısından kabul edilebilir bir durum :) Bir miktar olabilir fazlası zarar..
NOT:Anlayışlı olun bacılarım...Sanırım fragman beklenirken fazla Seda Sayan izlenilmiş :img-hyste :img-hyste
gülbeşeker
01-02-07, 16:21
senaristlerimizn içine bu sene sanırım ismi cüneytti bir erkek senarist dahil olmuştu bir ara o dönemler yılmaz kanatsız melek pozisyonlarındaydı o senarist çıktı yılmazda gene gurur,öfke baş göstermeye başladı bayan senaristlerimiz yılmazı böyle seviyorlar sevdğinin peşinde koşmayacak sevdği kız onun peşinde koşacak sevgili senaristlerimiz herşeyi dozunda yapsalar fazla abartmasalar çok mutlu olacağım.
Ooo harekat basladı desenize.. Sevdigim karater acısından kabul edilebilir bir durum :) Bir miktar olabilir fazlası zarar..
NOT:Anlayışlı olun bacılarım...Sanırım fragman beklenirken fazla Seda Sayan izlenilmiş :img-hyste :img-hyste
Bende diyorum ki bir miktarcık.. Azcık ucundan.. :img-hyste
Not: 2 günden beri seda sayan izler oldum. Fragman sayesinde.. Kadın dakikada bir beni komaya soktu. Ama ağzıma doladı bu lafı.. Bide neşelince.. Orkestra eşliğinde göbek atması yokmu koptum.. Tokatlımısın.. Ha.. Vay hemşerim.. Ne muhabbet ama.. Bide dün binbir gece konusunu el aldı. Bügünde yaprak dökümü.. İyi alıştı dizilere el atmayı.. Sevdi bu işi.. :img-hyste
gülbeşeker
01-02-07, 16:28
sorma secoms fragman için acemi cadıyı bile izledim dizi 7.olmuş kırık kanatlarla yanık kozanın yeni bölümünü bile geçmiş ıhlamurlar altındanın fragmanını beklerken tekrar bölümü verilen diziyi 7.yaptık ama ı.a ortada yok uzun zamandır k.kanatları izlemedğim halde onu da izledim ama onun reytinglerindse pek bir değişklik yok.
dünden beri sedanın izlenme rekoru bayağı artmıştır kadın da aaa ne oldu da bu kadar izlendim der artık:img-hyste
sonra anlar ki ı.a. payı büyük hemen borcunu ödemek için tüm ekibi konuk edermiş:img-hyste
şöyle bizlerden de alsalar araya karışık ben, secoms, pinknoze, forever tüm forumca katılsak görsün şenlği seda bacım:img-hyste
artık forumca tüm yazılarımız seda ile başlayacak:img-hyste
Aman aman kalsın seda ablamız.. :) Böyle iyiyiz biz..
Oyuncuları davet etse iyidir ama.. :) Ama gideceklerini sanmıyorum.. Çok samimi kadın.. EN olmadık yerlerde tuhaf laflar söylüyor.. :) Bizim üçlüyü çağırsınlar.. Cemi Aslıyı değil ama.. Onlar gruba katılmasın.. :)
Yabancı damatı izlemeden kaptım bütün dizide geçenleri.. Sabah seda sayanı izledim. Yaprak dökümünü izlemezdim. Sayesinde konuyu da kaptım.. Bacım ya.. Hepimiz için çalışıyor.. :)
buseyildirim
01-02-07, 16:38
arkadşlar fragman gördm ıhlamurlar altındann olduğu saate eğreti gelini koymuşlar bu durumda ıhlamurlar altında yokk .ama kanal dnn anasayfasında bundan 2 saat önce ıhlamurlar altındann 60.bölümü war die gözüküodu.şimdi ise eğreti gelin gözüküoo bu ne biçim iş yaw:sad53:
Aman aman kalsın seda ablamız.. :) Böyle iyiyiz biz..
Oyuncuları davet etse iyidir ama.. :) Ama gideceklerini sanmıyorum.. Çok samimi kadın.. EN olmadık yerlerde tuhaf laflar söylüyor.. :) Bizim üçlüyü çağırsınlar.. Cemi Aslıyı değil ama.. Onlar gruba katılmasın.. :)
Yabancı damatı izlemeden kaptım bütün dizide geçenleri.. Sabah seda sayanı izledim. Yaprak dökümünü izlemezdim. Sayesinde konuyu da kaptım.. Bacım ya.. Hepimiz için çalışıyor.. :)
Öyle deme seda ablamızın emegi büyük :)
Yabancı damattan nefret ediyorum..Dizi kreşe döndü resmen..
Eee var mı bu gece HP izleyecek ? :img-hyste :img-hyste
Hp gerçekten izlemeye değer dzi.. :) Ama bu akşam izdivaya çekileceğim.. Kafa dinlemem bide gelecek derslerime çalışmam lazım.. Az kaldı sınavlarıma.. Bu boş dizi günlerini böyle değerlendiriyorum ben. Cuma günü bizim dizi saatinde elbet bulurum bir aktivite :)
Arkadaşlar! Inanamiyorum! Buraya Geliyorlar! Izmir'e!!bu Hafta Sinir Oldum Yeni Bölüm Olup Olmayacağini Sormak Için Dayanamayip Avşar Yapimi Aradiğimda Telefona çikan Biri Telefonu Kaparken Ne Derse Beğenirsiniz! Bülent Inal, Tuba Büyüküstün, Sinan Tuzcu Ve Serdar Oğuz'un şubat'in Ikinci Haftasonu Sevgililer Günü Dolayisiyla Serdar Oğuz'un "söz Vermiş Aşklara" Kitabinin Imza Günü Için Sevenleriyle Buluşacaklarmiş:):) Yaşasin Benim Gibi Izmir'de Oturanlar O Gün Orda Olacaklar! Bu Haber Baktim Hiçbir Yerde Yok! Ilk Benden Duyuyorsunuz Yine! Sanirim Yakinda Duyarsiniz!!!!
...Özlem...
01-02-07, 17:48
handan hanima da sinir oluyorum ha cok sevdigi cemle planlar yapmaya baslamis kadin bu sefer de filiz ve cocuga zarar vermesinler?
hala asli ögrenecek mi diye soruyolar yakinda filiz ve yilmaz tamamen barissalar bile kiz ögrenemeyecek
60.bölüm özeti
Yılmaz,tasarımlarını ve organizasyonunu Filiz'in yaptığı defileye Aslı'yla birlikte gelince Filiz bozulur.Kuliste bir ara başbaşa kalan iki aşık arasındaki buzlar erimeye başlar.Yılmaz ve Filiz arasındaki yakınlaşma Handan'ın dikkatinden kaçmaz.
Yılmaz'a delicesine aşık olan Aslı Yılmazın tutkuyla sevdiği kadının Filiz olduğunu öğrenecek mi ?
Yılmazın Aslı ile bir ilişkisi olmadığını öğrenen Filiz,bebeği yılmaza açıklayacak mı?
Yılmaz'ın ve Filiz'in yeniden bir araya gelmesinden korkan Handan,buna engel olmak için Cemle işbirliği yaparak bir plan hazırlar.
Yılmaz hangi beklenmedik haberle derinden sarsılacak?
Çok romantik bir gece hazırlayan Filiz,Yılmazı çiftlik evine davet eder.
Filizin bu davetini kabul eden Yılmaz,çiftlik evine geldiğinde onu dehşete düşürecek bir durumla karşı karşıya kalır.
gülbeşeker
01-02-07, 17:49
resmi site burasi degilmi http://www.ihlamurlaraltinda.com/
cünkü bende ancak 59.bölümün özetini görüyorum yoksa benim girdim site mi yanlis
arkadaşım bölüm özetine gir bu linki verdğin siteden 60.bölüm özeti yazıyor çok mutsuz oldum handan ve cem plan hazırlayacaklarmış yılmaz çiftliğe gidince dehşet bir manzarayla karşılaşıyormuş .
60.bölüm özeti
Yılmaz,tasarımlarını ve organizasyonunu filizin yaptığı defileye aslı'yla birlikte gelince filiz bozulur.Kuliste bir ara başbaşa kalan iki aşık arasındaki buzlar erimeye başlar.Yılmaz ve Filiz arasındaki yakınlaşma handan'ın dikkatinden kaçmaz.
Yılmaz'a delicesine aşık olan Aslı Yılmazın tutkuyla sevdiği kadının Filiz olduğunu öğrenecek mi
Yılmazın Aslı ile bir ilişkisi olmadığını öğrenen filiz,bebeği yılmaza açıklayacak mı
Yılmazın ve filizin yeniden bir araya gelmesinden korkan handan,buna engel olmak için cemle işbirliği yaparak bir plan hazırlar.
Çok romantik bir gece hazırlayan filiz,Yılmazı çiftlik evine davet eder.
Filizin bu davetini kabul eden yılmaz,çiftlik evine geldiğinde onu dehşete düşürecek bir durumla karşı karşıya kalır.
alah ben nasil beklerim simdi yaa off....cok tskurler sinemcim..harika bi bolum olcak hemen kanal d ye mail atiyorum....
kanal d yi kiniyoruz:)
Filizce_Jüly
01-02-07, 17:52
handan hanima da sinir oluyorum ha cok sevdigi cemle planlar yapmaya baslamis kadin bu sefer de filiz ve cocuga zarar vermesinler?
hala asli ögrenecek mi diye soruyolar yakinda filiz ve yilmaz tamamen barissalar bile kiz ögrenemeyecek
YA cok sacma ya handan ve cem:img-hyste , ay hic gülesim yokdu. Birtek cem olsaydi iyi hando§:icon_whis da girdi araya. Ne plani cok merak ettim dogrudu:img-hyste ....
ne bu şimdi, hem yayınlamayacağız diyorlar hemde özeti koymuşlar ve tam istediğimiz gibi bir özet derken sonunda vurucu darbe yapıyorlar, filiz bebeğini kaybediyor sanırım handan ve cemin planıyla olmaz olamaz ya çok üzüldüm yapılmaz bu kadarıda çok kötü oldum hiç mutlu göremeyeceğiz demek ki yılmazın üstüne kalacak:(
arkadaşlar ozeti verdiler belki yayınlarlar biri arayıp sorabilir mi acaba kanal d veya avşar yapımı ben aramak isterim de konuşmamam yani :D nedenini sormayın :D vukuat :D
Aslı bu bölüm Filiz ve Yılmaz ilişkisini kesinlikle öğreniyor demek ki...
Filiz bebeği açıklayacak ama buna fırsat vermeyecekler.Bebek düştükten sonra öğrenecek
Yani olmaz olsun böyle anne , hem bebeğe hemde kzına zarar veriyor.
Handan ve Cem'in planı gerçekleşmiş .Filiz baygın bir şekilde yatıyordur. Yılmaz'da Filiz'i öyle görünce şok olacak tabiki. Yılmaz'ın derinden sarsılacağı olay bebeği duyması olur.Ama bebek düştükten sonra...
gülbeşeker
01-02-07, 18:02
özeti görünce acaba diyorum , handan cem yada ömer acaba filiz hamile cemden diye bir yalan mi uyduracaklar,ve yilmaz ciftlik evinde filizin satin aldi besiki görünce sok mu olacak onlara inanarak
bilmiyorum ama benim de aklıma bu gelmedi değil ama sonra handan çocuktan kesinlikle kurtulmak istiyor cemle çocuğu nasıl düşüreceklerine dair bir plan yapar diye düşünüyorum yani şimdi çocuk cemden deseler filiz hayatta onların yüzüne bakmaz böyle bir yalan ortaya attıkları için sonuçta dna var gerçek ortaya çıkar artık dna testi için çocuğun doğmasını beklemeye de gerek yok ama ben bir sitede okudum cenk ertan bir magazinde cem ilerleyen bölümlerde çok mutlu olucak demiş, filizle yakınlaşacak demiş umarım böyle bir şey olmaz aksi takdirde filizle yılmaz barışmayacaklar.
bu hafta yayınlanmayacağı kesin! bence o kadar çok tepki gösterildiki o yüzden en azından özet verelim dediler! filiz yılmaza bebeği yine açıklayamayacak ama bunun nedeni handan ve cemin planı yüzünden! kesin yılmazla filiz bu bölümde barışıyo filiz bebeği söylemeye karar veriyo ama handan ve cem faktörü yüzünden olmayacak! aslı filizi öğrenecek ve kıskancak! ben aslının birden biraz bi dönüşüm geçirebileceğini düşünüyorum! özettende anlaşıldığı gibi aslı yılmaza deli gibi aşık! bu yüzden tekinerleri batırmada ceme yardımcı olabilir ve filizle yılmazı ayırmak için elinden geleni yapabilir! umarım dizi yayınlanır ve bazı sorular cevaplanır yeni sorular ortaya çıkar!
gülbeşeker
01-02-07, 18:04
ne bu şimdi, hem yayınlamayacağız diyorlar hemde özeti koymuşlar ve tam istediğimiz gibi bir özet derken sonunda vurucu darbe yapıyorlar, filiz bebeğini kaybediyor sanırım handan ve cemin planıyla olmaz olamaz ya çok üzüldüm yapılmaz bu kadarıda çok kötü oldum hiç mutlu göremeyeceğiz demek ki yılmazın üstüne kalacak:(yılmazın üstüne kalacak bir olay olduğunu sanmıyorum zaten filize her ne olduysa yılmaz gelmeden önce olmuş filiz de bunun farkında olacaktır ayrıca filiz yılmazın kendisine kötü bir şey yapmayacağını da bilir.
öncelikle ilkkez bir özetin bu kadar acik oldugunu gördüm yani diyer özetlere bakilirsa daha iyi...
herneyse bir sorum var yanildigimi umuyorum...yarim dizimiz oynamiyormu?:icon_sorr
bilmiyorum ama benim de aklıma bu gelmedi değil ama sonra handan çocuktan kesinlikle kurtulmak istiyor cemle çocuğu nasıl düşüreceklerine dair bir plan yapar diye düşünüyorum yani şimdi çocuk cemden deseler filiz hayatta onların yüzüne bakmaz böyle bir yalan ortaya attıkları için sonuçta dna var gerçek ortaya çıkar artık dna testi için çocuğun doğmasını beklemeye de gerek yok ama ben bir sitede okudum cenk ertan bir magazinde cem ilerleyen bölümlerde çok mutlu olucak demiş, filizle yakınlaşacak demiş umarım böyle bir şey olmaz aksi takdirde filizle yılmaz barışmayacaklar.
eğer cem mutlu olcak dediyse kesin filizden dolayıdır! eğer öyle bişey yaparlarsa iyice saçmalarlar! Allah bilir filizle cem nikah masasına oturmuşken yılmaz gelir filizi kaçırır! umarım böyle saçma klişeleşmiş türk filmlerine benzetmezler! bide yılmazıda aslıyla evlendirirler! ohooo sonra en son bölümde yine aradan yıllar geçmiş olur filiz yılmaza gerçeği anlatır bu çocuk senin diye! aslı bi hastalıktan dolayı ölür cemde kodesi boylar! sonra yılmaz filiz evlenir! biraz uçtum galiba neyse sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümü:img-help:
özeti okumaya başlıyorsun herşey gayet güzel ilerliyor, gülümseme yayılıyor yüzümüze devamında anne sıfatını bile haketmeyen handan hn. ve psiko plan yapıyor bu canilik değil de nedir bir bana açıklar mı
evlat sevgisi olmayan bir anne (biyolojik anne)
saplantısının aşk olduğunu ileri süren bir psiko muhteşem ikili çokda yakıştılar birbirlerine ama handan bunları çok pahalıya ödeyeceksin o biraz içimi rahatlatıyor ama yine de bu bölüm çok sinir oldum ya
güzide çiftim yaşayamayacak bebeklerinin mutluluğunu, senaryomda kaldı bu anlar ah nedir sizlerin çektiği ah ne desem boş ne desem eksik kalıyor ilk başta sevindirecekler sonra üzecekler fena çok fena:(
forever_bim
01-02-07, 18:18
Basın özeti elimize ulaşmıştır.
Dizi ile ilgili yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
NOT: Özet için Sinem'e teşekkürler.
forever_bim
01-02-07, 18:20
IHLAMURLAR ALTINDA
60. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Yılmaz,tasarımlarını ve organizasyonunu Filiz'in yaptığı defileye Aslı'yla birlikte gelince Filiz bozulur.Kuliste bir ara başbaşa kalan iki aşık arasındaki buzlar erimeye başlar.Yılmaz ve Filiz arasındaki yakınlaşma Handan'ın dikkatinden kaçmaz.
Yılmaz'a delicesine aşık olan Aslı Yılmazın tutkuyla sevdiği kadının Filiz olduğunu öğrenecek mi ?
Yılmazın Aslı ile bir ilişkisi olmadığını öğrenen Filiz,bebeği yılmaza açıklayacak mı?
Yılmaz'ın ve Filiz'in yeniden bir araya gelmesinden korkan Handan,buna engel olmak için Cemle işbirliği yaparak bir plan hazırlar.
Filizin bu davetini kabul eden Yılmaz,çiftlik evine geldiğinde onu dehşete düşürecek bir durumla karşı karşıya kalır.
Ya Yılmaz'ı dehşete düşerecek olay ne olabilir ya?Handan ileri gitmez değil mi arkadaşlar?
Barışmışken bir daha öyle ayrılık sahnesi yapmazlar.Tepki çeker.Filiz'i yerde görebilir.Çünkü dehşet diyo.
Ya öff ya bebekle ilgili ya da Cem Filiz ile ilgili bir dehşet bekliyo Yılmaz'ı.Bu arada iki kere dehşete düşüyo anlayamadım bir şey daha var.O da şu Ahmet meselesi sanırım.
Arkadaşlar tuba büyüküstün,sinan tuzcu, bülent inal izmiremi geliyor eğer doğruysa muhteşem bir haber benim için kesinlikle izmire gideceğim acaba hangi gün ve saat kaçda ve nerdeye gelecekler bilgi verirseniz çok sevinirim sonunda onları görebileceğim inş. bir aksilik olmazda gelirler
Bu arada özeti okuyunca önce ilk başlarsa çok mutlu oldum ama sonra handanla cemi okuyunca çok sinirlendim ne güzel barışmışlarda birde çiftlik evinde romantik bir ortamda filiz yılmaza bebeğide söyleyekti ama geceyi mahvedecekler ben handan hanımı anne olmayı geçtim insanlığından bile şüphe etmeye başladım bir insan çok sevdiğini söylediği kızına nasıl bu kötülükleri yapar aklım almıyor .Acaba nasıl bir plan kuracaklar birde plan işe yarıyor galiba çünkü yılmaz çiftlikte gördüklernde dehşete kapılıyormuş bu bölüm çok heyecanlı olacak kesin yine diken üstünde izleyeceğim diziyi tabi yarın değil haftaya çok sinirliyim yarın yayınlamadıkları için bari fragmanı bu hafta sonu verseler
gülbeşeker
01-02-07, 18:28
benim aklıma iki şey geliyor biri (bunun olmaması daha iyi olur)yılmaz filizle cemi samimi bir şekilde görecek cem filizi zorla öper mi yoksa uyutup ona yakınlaşır mı bilmiyorum,ikincisi handan ve cem bebeği düşürmek için filize tuzak kuracaklar belki içtiği bir şeyin içine bir hap atar handan belli mi olur bunun sonucunda filiz sancılanır yılmaz geldğinde filizi yerde yatarken bulur.
gülbeşeker
01-02-07, 18:32
Barışmışken bir daha öyle ayrılık sahnesi yapmazlar.Tepki çeker.Filiz'i yerde görebilir.Çünkü dehşet diyo.
yılmaz için filizi cemle görmek de dehşet verici bir şey bence ama ben böyle olmasındansa filizi yerde sancılanırken bulmasını tercih edrim çocuk da düşer kötü olur ama filizle yılmaz ayrılmasınlar da.
ya barışsınlar işte ayrılmasınlar gene ne o dehşete düşüren an.o fotolar dizidense çiftlik evi demekki.bence filizi baygın bi şekilde görebilir.lütfen senaristler daha barışmamışken ayırmasınlar.fragmanı gören var mı?varsa neler olduğunu kısaca sölerse sevinirim.bu arada izmire gerçekten geliyorlarmıymış çok sevindim bu habere.nereye haberi olan varmı
özet yorumum çok iyi gibi görünsede sonu kötü olan bir özet.
Burada beklediğimiz kıskançlık sahnelerini göreceğiz, filizin kıskandığını anlayan yılmaz kuliste başbaşa kalınca fırsattan istifade filize yakınlaşacak ve beklediğimiz barışma sahnesi gerçekleşecek, tabi onların bu halini de handan görecek (çok lazımdı sanki gıcık biyolojik)
Artık öğrenmesi gerkti, bunu da defile gecesi anlayacaktır gibime geliyor çünkü olayların düğüm noktasi o defile de çözülecek ya bakışlardan ya da handan dan sonra görebilir yakın hallerini
Özet burada bitseydi kesinlikle açıklayacaktı derdim ama malesef devamını okuyunca bunu özel bir gecede söylemek istediği için kulis sahnesinde söylemeyecek o geceyi hazırlayacak ama sonucu hiç beklemediği gibi olacak devamı bu düşüncemi oluşturdu.
Zaten birşey yapmasa şaşardım biyolojik vaka handan kendi öz kızına bu kadarıda yapılır mı hemde can düşmanıyla ah handan ah, birde kızının doğumunu anlatarak bize iyi anne rolü çizmeye çalışıyorsun ben de sana hadi ordan, hadi ordan diyorum, kesin bebğin düşmesi ile ilgili bir plan bu malum ikiside psikopata bağlandı hiçbirşeyi gözleri görmüyor CANİLERİN
Sarsılacağı haber bebeğini kaybetmek olacaktır yoksa başka bir olay bu kadar sarsmaz onu, cemin diyemezler çünkü filiz izin vermez bir de o kadar yakınlaştıktan sonra filizin böyle birşey yapmayacağını bilir hatta emindir.
Evet belki de en çok hayal ettiği bir gece bebeğini söylemeyi planladığı sevdiğiyle uzun aradan sonra bir araya geldiği gece.
Bu sahne son sahne olur, filize kurulan tuzağın bitişinden sonra gelir ve vurucu darbesini yaşar, filiz zaten hastane olayını hafif atlatmıştı ya senaristler daha ağırını yaşamasını iztediler sanırım, bebeğine zarar verilecek.
Ya ben de dua ediyom bari bebekle ilgili olsun.Neden böyle düşünüyorum Filiz'in çiftlik evine Yılmaz'ı davet edeceğini bilmezler.Handan ile Cem bebek için plan yapsınlar bari ya.Off bunları öldüreceğim!
Cem'in yapacağı plan , adamlarından birini bağ evine gönderir.Adam ne kılığa girer bilemiyorum.Filiz'i korkutup merdivenlerden düşmesini sağlar.
Dediğim gibi çocuk düşcek zati.
Ama bunda handanın da parmağı olacağı aklıma gelmemişti.. Anne deimiyorum.. Biyolojik anne bile bunu yapmaz..
Valla süper ya.. Tahminlerimiz temennilermiz hep gerçekleşiyor. Bebeği yılmaz öğrenmeden önce düşmesi Ve yılmazın sondan öğrenmesi çok kor.. Valla herşey olabilir bu durumda gerçekten bu özete bakarsak olayları kestirmek çok zor.
Handan hanım ne tür bir mahlukat onu anlamaya çalışıyorum.. Bu kadar mı içi kötü. Kadına yakıştıracak sıfat bulamıyorum. Biyolojik anne demeyin şuna.. Ben bunun filizi doğurdan bile şüpheliyim.
gülbeşeker
01-02-07, 18:39
Ya ben de dua ediyom bari bebekle ilgili olsun.Neden böyle düşünüyorum Filiz'in çiftlik evine Yılmaz'ı davet edeceğini bilmezler.Handan ile Cem bebek için plan yapsınlar bari ya.Off bunları öldüreceğim!
eğer cem-filiz olayı yapıcaklarsa filiz yılmazla telde konuşurken olabilir mesela handan duyar cemle böyle bir plan yapabilirler cem psikopat anladık da handan bu kadar mı yılmazdan nefret ediyorsun insan kızını düşünür sanki filiz beni yılmazdan kurtarın diyor görmüyor musun kızın onun yanında mutlu.
Yılmaz'ı 2 kere sarsmışlar biri kesinlikle Filiz zaten diğeri de tahminimce Ahmet meselesi.Onun da durumunu öğrenince Cemil'e saldırır.
ya özeti o kadar zevkle okudum ama son kısmına sinir oldum.senaristler bizi 1 bölüm bile sevindiremiceklermi ya
gülbeşeker
01-02-07, 18:43
Cem'in yapacağı plan , adamlarından birini bağ evine gönderir.Adam ne kılığa girer bilemiyorum.Filiz'i korkutup merdivenlerden düşmesini sağlar.
böyle olursa filizn de hayatı tehlikeye girebilir cem bunu göze alıyorsa cemi geçtim handan buna izin verir mi bence çocuk düşürücü bir şey içecek filiz ya da yılmaz filizle cemi çok samimi bir şeklide yakalayacak ben bunu hiç istemiyorum ama nedense böyle olma ihtimali de yüksek.
arkadaşlar ben avşar filme mail atıcam şimdi.onlar yapımcı senaristlere iletirler.biz aşk görmek istiyoruz neden 1 bölüm bile sevinmiycez aklıma cemle görceği geliyor ve deliriyorum.lütfen sizlerde yapımcıya mail atın
Yılmaz Filizi baygın halde bulma olasılığı %100 gibi.. Yani Zannetmiyorum cem orda bitsin.. Adam tarzı adamlarına havale etmek işi.. İşi genelde yapmıyor. Filizin plan yaptığını anlayan handan Cemle anlaşır plan yapar.. Handan hangi gün hangi saat olduğunu söyler.. Biraz plana yardımcı olur.. Gerisini Cem halleder..
Handan Biyolojik anne sıfatını bile haketmiyor.. Onun Filizi doğurduğundan %100 şüpheliyim.. Hiçbir anne bu kadar gaddar bu kadar gözü dönmüş olamaz. Onun için hiçbir anne vb. terimleri haketmeyen bir karakter.
Yılmazın sarsılması..
1- Filizi kötü durumda bulması.
2- Filizin hastanede bebeğini düşürmüş olması.
bence yılmazı dehşete düşürecek tek olay cemle filizin aynı ortamda olması
filizle yılmazın yakınlaştığı handanın gözünden kaçmadığı yazdığına göre
bence handan filizle yılmazın arasını bozmak için bir plan hazırladı
offf ya bari bir bölümcük filizle yılmazı sonuna kadar mutlu görelim
illa sonunda bişey çıkartıyolar aslıya gelince bence bu bölüm olmasada
en yakın zamanda yılmazın büyük aşkının filiz olduğunu öğrenicek
son böyle olduğuna göre filiz hamile olduğunu sanırım bu bölümdede
söylemicek bakalım nasıl olucak:good: :img-yes:
sezinakbas_
01-02-07, 18:44
yılmazı dehşete düşüren şey filizi yerde bulmasıdır.başka bir seçenek gelmiyor aklıma.ilk anda bu aklıma geldi.ve bebeği o gece açıklamayı planlarken düşürecek.doktor da demişti zaten çok riskli bir hafta olacak dedi.ve bebeği düşürecek.
benim aklıma iki şey geliyor biri (bunun olmaması daha iyi olur)yılmaz filizle cemi samimi bir şekilde görecek cem filizi zorla öper mi yoksa uyutup ona yakınlaşır mı bilmiyorum,ikincisi handan ve cem bebeği düşürmek için filize tuzak kuracaklar belki içtiği bir şeyin içine bir hap atar handan belli mi olur bunun sonucunda filiz sancılanır yılmaz geldğinde filizi yerde yatarken bulur.
vallah benimde aklima gelmedi degil cem filizi bayiltipda sonra onunla berabermis gibi filizi kollarinin arasina alipta yilmaza bakmasi ancak türk filimi derim :img-hyste o zaman diyecek laf bulamiyacagim...senaristlere ancak yuh artik derim...evet türk filimlerinden esinlenme bir dizi ama bu kadar da degildir canim...
Dediğim gibi çocuk düşcek zati.
Ama bunda handanın da parmağı olacağı aklıma gelmemişti.. Anne deimiyorum.. Biyolojik anne bile bunu yapmaz..
Valla süper ya.. Tahminlerimiz temennilermiz hep gerçekleşiyor. Bebeği yılmaz öğrenmeden önce düşmesi Ve yılmazın sondan öğrenmesi çok kor.. Valla herşey olabilir bu durumda gerçekten bu özete bakarsak olayları kestirmek çok zor.
Handan hanım ne tür bir mahlukat onu anlamaya çalışıyorum.. Bu kadar mı içi kötü. Kadına yakıştıracak sıfat bulamıyorum. Biyolojik anne demeyin şuna.. Ben bunun filizi doğurdan bile şüpheliyim.
bence handan hanımlıktanda cıktı hanım sıfatı oyle ınsanlara koyulmaz bıle...hıc kızının sağlığını dusunmez mı ınsan...
tam barıstılar derken bebk mı dusecek cemı fılızle mı gorecek barısma sahnelerını dusuneceğımıze dustuk yıne handan ve cemın ne halt yıyeceğı derdıne bence ne olursa olsun fılızle yılmaz bundan sonra kusmez.
böyle olursa filizn de hayatı tehlikeye girebilir cem bunu göze alıyorsa cemi geçtim handan buna izin verir mi bence çocuk düşürücü bir şey içecek filiz ya da yılmaz filizle cemi çok samimi bir şeklide yakalayacak ben bunu hiç istemiyorum ama nedense böyle olma ihtimali de yüksek.
Bunu da düşündüm.. Bu da çok olası..
Handan tarzı Ve Cem tarzına çok yakın.. Yapar mı yaparlar.. Ama Yılmazın orda hemen bırakacağını sanmıyorum.. Yuh uygunsuz bir durumda yakalarsa herhalde Yılmaz kesin orda ölür kalpten.. Düşünemiyorum..
Mantıklı düşününce arkadaşlar Cem ile Handan denilen manyağın planının bebekle ilgili olduğunu düşünmeye başladım.Çünkü arada bebek olduğu sürece Filiz ile Yılmaz birlikte olabilirler.Bence Handan aradakini kaldırmak isteyecek
evet senem arkadasim ara bence ya bune tam evet baristilar diyoruz yine bi plan lan geliyolar avsar yaimi ariyalim ve protesto edelim biz ask görmek istiyoruz mutluluk ya bune hep iyi bisey olursa cem plan lariylan geliyo hele simdide handanlan off ya bune bence filizlen cemi samimi görmez yilmaz bu mümkün deyilki yani filiz buna asla izin vermez yaninda bile oturrmaz yilmaz da uyardi dikata alir kalmiski samimi bence yine baygin yerde yatarken yada ne bilimm ben hem böyle bisey olsa yni filiz cem yakinlasmasi cem bunu göze olamaz cünkü filiz alkolu olur yada bayiltir yapar ama kendine geldiginde herseyi ögrenirse bu handan ve cemden nefret etmesi anlamina gelir yüzlerine bile bakmaz ayik bi haldeykende öyle bisey aslla ve asla yapmaz filiz bence bu dehsetin cemlen filizin samimi yetinden alakasi yokk bebeklen alakasi var ciftlige gelir filiz ya baygin yerde yatiyo yada yerde kivriliyo agliyo falan ama cemlen bi alakasi yoktur yani su samimi falan hic sanmiyorum!
Handan tarzı Ve Cem tarzına çok yakın.. Yapar mı yaparlar.. Ama Yılmazın orda hemen bırakacağını sanmıyorum.. Yuh uygunsuz bir durumda yakalarsa herhalde Yılmaz kesin orda ölür kalpten.. Düşünemiyorum..
ama filiz buna izin vermez ki yılmazdan önce o halleder cemi, geçen ki yaptığı gibi bir tokat haklamdı seni al sana al sana der ama yılmaz gördükten sonra birşeyi değiştirir mi bilemem o da yardımcı olsun filize birlikte halletsinler şu psikoyu, bu sahnede olası yılmazımı düşünemiyorum valla gider kalpten :(
bence handan hanımlıktanda cıktı hanım sıfatı oyle ınsanlara koyulmaz bıle...hıc kızının sağlığını dusunmez mı ınsan...
tam barıstılar derken bebk mı dusecek cemı fılızle mı gorecek barısma sahnelerını dusuneceğımıze dustuk yıne handan ve cemın ne halt yıyeceğı derdıne bence ne olursa olsun fılızle yılmaz bundan sonra kusmez.
Aralarındaki tüm meseleyi halletmeden yine barıştıkları için.. Bu çok mümkün.. Herşeyi konuşan bir çift olsaydı ayrılmaz derdim rahatlıkla.. Ama maşallah bunlar sınır ötesi operasyon yapıyorlar.. Hemen ne oluyorsa şip şak. Onun için bunlar aralarındaki güzelce konuşmadıkları sürece.. Her ayrılık şekli mübahtır. :img-yes:
ya bir bölüm bile mi tam aşk izleyemiycez.ben yapımcı firmaya mail attım arkadaşlar seyirci yılmaz filiz aşkını görmek istiyor lütfen hemen ayırmayın diye lütfen sizde atın mail yapımcıya.işe yarayabilir.cemle eğer görürse gene ayrılırlar ama baygın görürse öğrenir bebeğini ve daha çok filize sahip çıkar.lütfen mail atın sizde
vallah benimde aklima gelmedi degil cem filizi bayiltipda sonra onunla berabermis gibi filizi kollarinin arasina alipta yilmaza bakmasi ancak türk filimi derim :img-hyste o zaman diyecek laf bulamiyacagim...senaristlere ancak yuh artik derim...evet türk filimlerinden esinlenme bir dizi ama bu kadar da degildir canim...
artık o kadarını bırakın yılmazın kalbi benim kalbim kaldırmaz be. eğer öyle olacaksa ne beklicem cuma günlerini oturur eski türk filmi seyrederim hergün bi kanal verio bi türk filmi nasılsa.
gülbeşeker
01-02-07, 18:52
çok kötü olur adam olduğu yerde kalakalır hiçbir şey söylemeden çekip gidebilir de onlara bağırıp çağırabilir acaba düşünüyorum da yılmaz bu kadar saf mı filiz kendisini çiftliğe çağıracak aynı gece cemle yakınlaşacak yılmaz filizn bile bile böyle bir şey yapacağına inanır mı?
artik ne yazacagimi bilmiyorum...gercektende...diziyi heycanla bekliyorum "evet bu bölüm filiz yilmaza bebegi diyecek"diye ama nerde?..herkez bu cocugun düsmesine karsi geldi...bende evet senaristler bizim icin seyirci cin bu cocugu düsürtmeyecekler dedikce(herdefasinda yaziyorum bunu) sanki inadimiza yapiyorlar...
bu bebek düsmeyecek...düsmemesi gerek...eyer senaristler bu bebegi düsürürlerse ben ancak biz seyircilerle dalga gectiklerini söyleye bilirim...ve öylede...
şu Handan cadısını bir elime verseler varya mahvedecem bu kadının insanlıkla alakası falan yok birde kızımı çok seviyorum diyor ne biçim sevgiyse
Birde yılmazın göreceği sahne bence cemle ilgili olmayacak biri filizle diğeride bebekle ilgili yani yılmaz çiftlikte filizi kötü bir şekilde yerde yatarken görür ikinciside bebeği öğrenir ama bebek düşmüştür buda yılmazı derinden sarsar ve bu olaylardan sonra yılmazla filiz dahada yakınlaşır ve birdaha asla ayrılmazlar ama bebek düşerse çok kötü olur inş. düşmez
ama filiz buna izin vermez ki yılmazdan önce o halleder cemi, geçen ki yaptığı gibi bir tokat haklamdı seni al sana al sana der ama yılmaz gördükten sonra birşeyi değiştirir mi bilemem o da yardımcı olsun filize birlikte halletsinler şu psikoyu, bu sahnede olası yılmazımı düşünemiyorum valla gider kalpten :(
Cem planını uygulamadan önce telefonla Nuri Alçoyu arar.
Cem: Alo abi..
Nuri Alço: Efendim.. Oo Cem Koçum naber..
Cem: İyidir abi.. Senden
Nuri Alço: İyidir ne olsun.. Gazozlarla ilgileniyoruz işte..
Cem: Abi senden bir olay hakkında taktik alcam..
Nuri Alço: Buyur koçum.
Cem: Sağol abi.. Ben şimdi birini kötü emellerime alet etmek istiyorum. Bunun en kısa yolu hangisidir abi.. Nasıl tuzağıma düşürebilirim abi.
Nuri Alço: Kolay be koçum.. Uyku hapı, Uyuşturucu haplardan bir tane veya bir kaç tane kaparsın. Gazoz, su, alkolün içine atarsın.. Böylelikle 10 dk. içinde o kişi elinde.
Cem: Sağol abi. Bu taktiğini uygulayacağım..
Nuri Alço: Ne demek koçum.. Başın sıkıştığında bir telefon ucundayım.. Hemen ararsın.. Hadi görüşürüz bye..
ya arkadaşlar o kadarda berbet birşey yapmazlar aklınıza getirmeyin forumdakilerinde sinir katsayısını yüksetmeyin hiç aklınız almıyor mu böyle birşey olmaz olamaz bizim dizide yapmayın tamam eski türk filzlerinde var ama bizimkinde olmaz yakışmaz bu taraz birşey durun hemen yangına körükle gitmeyin ya:img-yes:
Handan'ın planı aralarındaki bağı yani bebeği yok etmek üzerine olacak.Mantıklı düşününce önce bebeği yok edip aralarındaki bir bağı yok edecek sonra da ayrılmalarına uğraşacak.Üstelik Yılmaz da aptal değil Filiz onu çağıracak da sonra da Cemle birlikte olacak da mantıksız geliyo.
çok kötü olur adam olduğu yerde kalakalır hiçbir şey söylemeden çekip gidebilir de onlara bağırıp çağırabilir acaba düşünüyorum da yılmaz bu kadar saf mı filiz kendisini çiftliğe çağıracak aynı gece cemle yakınlaşacak yılmaz filizn bile bile böyle bir şey yapacağına inanır mı?
o anda kımse mantıklı dusunemez yılmaz oyle sansa bıle bence haklı kı zaten fılızı uyardı cem konusunda bence fılız bebeğı dusurecek baska olursa cok sacmalar ve tepkı ceker!
oyle senaryoyu bızde yazarız senarıstlerımız!
Senaryo değişikliği :):) dendi bu adam hala daha defileye Aslı ile gidiyor.Nasıl iştir ? Gerci kuliste aradaki buzlar eriyormuş. Bu da komik ya neyse
Off ya öğren artık be kadın !!! Bebek olayından sonra en cok sıkan konulardan biri de bu. Aslı hakkındaki düsüncelerim şüphe olmaktan cıktı..
Walla bu bölümde acıklamazsa filiz değil ben dokuz doguracagım Tv karsısında. Yeter artık cok sıkmaya basladı..
Kral sahne alıyor. :img-hyste Eee bu adama bosuna para vermiyorlar değil mi ? Birkac icraat yapması lazım yoksa.. Yürü be Cem Akman kim tutar seni !!
Bunu anlamadım. Altta zaten dehsete düşmüyor mu ? Bilmiyorum walla. Ne hali varsa görsün. Ne yapacagını bilir baksanıza herkese yetişiyor mubarek..
Sanırım bebek gidici. Benim tahminim bu yönde. Söylemeden bebek düserse anlayın ki tüyolar tuttu. Bir diger ayrılık sebebi de bu.. Sonları hayrolsun. Bakalım ne olacak..
Feride'yi görmeden vakit geciremeyen Ömer, Feride'yi Eminönü'ne dürümcüye götürür :img-hyste(Eee Romantik adam) Feride beklenmedik teklif karsısında neler hissedecek ve nasıl bir karar verecektir ?
Eee koymamıslar özete bari ben koyayım dedim. Artık bu sorunun cevabını da siz verin :)
pinkzone daha ne diyeyim:img-hyste krizlere girdim burda...aklina saglik ancak bu kadar olur...:img-hyste bu bizim cem sakin akraba falan olmasin???eee sonucta ayni meslektenler...:img-hyste
gülbeşeker
01-02-07, 18:59
ya arkadaşlar o kadarda berbet birşey yapmazlar aklınıza getirmeyin forumdakilerinde sinir katsayısını yüksetmeyin hiç aklınız almıyor mu böyle birşey olmaz olamaz bizim dizide yapmayın tamam eski türk filzlerinde var ama bizimkinde olmaz yakışmaz bu taraz birşey durun hemen yangına körükle gitmeyin ya:img-yes:inşallah dedğin gibi olur filizim ama ben böyle eskiden bir yerli dizide de görmüştüm de hep aklıma o geliyor acaba bu dizide de böyle bir şey olabilir mi diye cem sayesinde her türlü entrikayı düşünmeye başladım artık.
Feride'yi görmeden vakit geciremeyen Ömer, Feride'yi Eminönü'ne dürümcüye götürür :img-hyste(Eee Romantik adam) Feride beklenmedik teklif karsısında neler hissedecek ve nasıl bir karar verecektir ?
Eee koymamıslar özete bari ben koyayım dedim. Artık bu sorunun cevabını da siz verin :)
:img-hyste
Dürümcü.. Ayran içerlerken Dudakta bıyık yaparlar.. Sonra dürümlerden birer ısırık Soğanlı kıymalı karışık dürüm.. :) Dudakta bırakılan ayran lekesi ilede evlenme teklifi eder..Aaa kim olsa reddetmez.. :img-hyste
handanla cemin yapacağı tuzak bu olsa gerek filzin yemeğine yada içeceği bişe içine bi amdde atabilirler ama zararsız böle bişey olabilir galiba :D hayal ürünü
forever_bim
01-02-07, 19:02
Secoms dürümcü fikrini benden çaldığın için alacağın olsun. Yahu benim fömerim nerde? Olmuyor ama çiçeği burnunda çiftim nerde? Ben onların sahnelerini istiyorum.
gülbeşeker
01-02-07, 19:05
Secoms dürümcü fikrini benden çaldığın için alacağın olsun. Yahu benim fömerim nerde? Olmuyor ama çiçeği burnunda çiftim nerde? Ben onların sahnelerini istiyorum.
onlar arasında şu anda her şey yolunda bence bu yüzden özette yer almamışlar bak forever handanın ilgi alanı şu anda filiz ve bebeği,filizi yılmazdan nasıl ayıracak bu olayı halletsin sıra ferideyle ömere gelir.
Özet var bu bölüm yayınlanmayacak.. En azından özetle az da olsa avunduk.. :)
Hasan dürümcü senin fikrindir.. Ama dürümcü kelimesi bu dizide geçiyorsa bilki made in. I.A'dır.. :)
Ahh ahh bir bölmüde fıtık olmadan izlesem dişlerimi kırcam.
Ay deliricem ya bu dizi ne hale geldi. Handana mı sinir olim Cememi sinir olim. İnanmıyorum bir hamilelik ancak bu kadar uzun süre gizli kalabilir. Bravo yani. Bebek düşücek o zmn ancak haberi olucak Yılmazın herhalde.
Yılmaz ciftlik evinde ne görücek bilemiyorum ama ya Filiz bayılmıiş olabilir. Yada Cem konuşmak ister onunla ve bu arada ickisine hap koyar ki bayılsın. Sonra Yılmaz Cem ve Filizi birlikte yakalar. Aman allahım. Nayır nolamaz.:img-hyste
Eee Nuri Alcoyla konuştu ya.:)
Artık eski türk filimleriyel dalga geciyorduk ama diziler daha beter oldular. Bu ne ya. Dizinin sonunda ancak biz Yılmaz ve Filizi beraber görücez anlaşılan.
fomer ıllakı vardır forever sen merak etme yeterkı cemle yakın gormesın yılmaz fılızı dusunsenıze sızı sevgılınız cıftlığe cağırıyo sonra mum ısığında sevgılınız baska bır adamla ığrenc bır durum...
bence bebek dusecek fılızı yerde bulacak yılmaz cemın adam coktan gıtmıstır!!!
cemın yaptığı plan bu olacak bence o kucuk beynıyle!bebeğın dusmesını ıstemezdım fılızım-y nın senaryosu cok guzeldı valla keske oyle olsa ama nerde ılla bı entrıka sokacaklar araya!
eğer yılmaz filizle cemi bir arada görürse filizi önceden uyarmıştı cemin nasıl bi adam olduğunu biliyo filizin böle bişey yapamayacağını anlayabilirse yada anlamaya çalışırsa cemi orda pata küte :Ddalıvermesi ne hoş olur dimi ayy cemin ağız göz dağılacak off :D
gülbeşeker
01-02-07, 19:11
fomer ıllakı vardır forever sen merak etme yeterkı cemle yakın gormesın yılmaz fılızı dusunsenıze sızı sevgılınız cıftlığe cağırıyo sonra mum ısığında sevgılınız baska bır adamla ığrenc bır durum...
bence bebek dusecek fılızı yerde bulacak yılmaz cemın adam coktan gıtmıstır!!!
cemın yaptığı plan bu olacak bence o kucuk beynıyle!bebeğın dusmesını ıstemezdım fılızım-y nın senaryosu cok guzeldı valla keske oyle olsa ama nerde ılla bı entrıka sokacaklar araya!
filiz de bebeği söyleme işini bu kadar ertelerse olacağı budur işin kötü tarafı yılmaz cemle filizi yakalarsa artık bebeğin de bir önemi kalmaz bebeği cemden sanar inşallah böyle bir şey olmaz yılmaza inme iner felç geçirir dizinin sonunda gerçeği öğrendğinde iyileşir.
Bölüm yayınlanmayacaksa neden özet verdiler anlamıyorum?Nasılsa yayınlanmayacak diye Salı günü verebilirlerdi?
dürümcüde bay romantik aşığımız ömer en güzel masayı ayırtmış ferideyi bekler ve esas kız feride gelir, öemr centilmen ya hemen ayağa kalkar
ömer: merhaba feride
feride: merhaba ömer
ömer: aaa bana ilk kez ömer diyorsun
feride: diyim artık değil mi bey devrini geçmedik mi
ömer: geçtik geçtin ne dersen de yeter ki sen de
feride: peki nasıl istersen
ömer: sen gelmeden siparişi verdim zamandan kazanalım diye
feride: iyi yapmışsında bana da danışsaydın ya gerçi hafızada yerinde deği ki ben bile unuttum neyi sevdiğimi
ömer: kusura bakma cnm ben dürüm istedim dürüme kim hayır diyebilir ki, yanına da ayran muhteşem olur
feride: iyi yapmışsın şöyle bıyıklarına yapışmış ayranla görmek süper olur seni
ömer: sen iste yeter ki hep öyle kalırım, şey feride sana birşey söylicem
feride: evet seni dinliyorum ama ayranını iç öyle
ömer: peki içtim bile oldu mu
feride: süper oldun bayılırım evet seni dinliyorum
ömer: feride ben seni seviyorum ve seninle evlenmek istiyorum
feride: ne ne dedin sen çok mutlu oldum ama benim hafızam yok, anne var nasıl olacak
ömer: olur cnm olur sen yeter ki iste bak senin için ayranlı bile kaldım bana çok görme hadi evet de
feride: evet bıyıkları ayranlım evet
hadi canlandırın bakalım, nasıl güzel mi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
onlar gizli özne de saklı sevgili modum, bakma özetin tamamını bizim çift almış olsa da senin istediğin sahnelerde içinde saklıdır merak ettirmek içindir seni, sen yüreğini ferah tut
destina304
01-02-07, 19:13
bence bebek düşmücek.ama yılmaz filizi yerde baygın olarak görebilir.handanın planı ndir bilmiyorum.ama bebeği düşürmek için bişey yapacağını sanmam ama o kadından herşey beklenir.bence o dehşet olay heycan yaratmak için olcak yani bebeğe bişey olmaz.bu barışmadan sonra ayrılması çok saçma olur.benim içim bebek konusunda çok rahat ama belkide böle olmasnı istemediğim için bana bebek düşmücekmiş gibi geliyo hadi hayırlısı.bari fragmanı erken verselerde.frgamdan çok daha ii anlaşılır.bu sfeer fragmanın çok uzun olacağı özetten belli :)
paçiii_melos
01-02-07, 19:14
Arkadaşlar özet de gelmiş daha yeni gördüm cidden çok sevidnim fakat bu hafta Eğreti Gelin var diye gözüküyor ki fragmanını da durmadan veriyorlar. Özet de geldiğinde göre gene vermeyecekler bu hafta dimi ???
Merakımı giderirseniz çok sevinirim ....
arkadaslar bugun 3 kere aradım yarım saat once aradığımda oyuncuları hastaymıs cekımlerı yetıstırememısler bu hafta onun ıcın yok ı.a bu hafta yok bı dahakı hafta kesn var!
forever_bim
01-02-07, 19:20
L ütfen anlayın artık
D üşüne düşüne gerildik
Bu şiir tam bizi anlatmış. Forumu süper yansıtmışsın. Ellerine sağlık süper olmuş.
dürümcüde bay romantik aşığımız ömer en güzel masayı ayırtmış ferideyi bekler ve esas kız feride gelir, öemr centilmen ya hemen ayağa kalkar
feride: iyi yapmışsında bana da danışsaydın ya gerçi hafızada yerinde deği ki ben bile unuttum neyi sevdiğimi
ömer: kusura bakma cnm ben dürüm istedim dürüme kim hayır diyebilir ki, yanına da ayran muhteşem olur
feride: ne ne dedin sen çok mutlu oldum ama benim hafızam yok, anne var nasıl olacak
ömer: olur cnm olur sen yeter ki iste bak senin için ayranlı bile kaldım bana çok görme hadi evet de
Zaten evlenme teklif ederse Feride'cim ancak 3 bilemedin 5 saniye düşünür ayrıca bu senaryo tüm keyifsizliğimi aldı götürdü. Neşemi yerine getirdi. Ellerine sağlık. Süpersin!!!
handan hanım filizi evlat mı edindi acaba ya da başka bir şey hastanede bebekler karışmıştır belki ..kadın sanki kızı değilmiş gibi davranıyor kızıyla ilgili nasıl plan yapar,eğer bu ona zarar verecekse buna nasıl kalkışır ..
özet son cümleye kadar süper gitmiş ama son cümle de her şeyi bozuyor,planları ne olacak merak ettim.
Yumuşamanın bile keyfine vardırmayacaklar,resimlerin gerçekleşmesi gerekirse plan başarısız olacak eğer resimler gerçekleşmeyecekse plan başarıya ulaşacak.
arkadaslar mantikli düsünürsek yilmaz filizlen cemi samimi bi sekilde görmez böyle bisey olmaz neden derseniz?
cevap: cünkü filiz yilmazi cagiriyyo ve baristiktan sora bu ve hertaraf mum falandir romantik yazdina göre!!bu bir
sora cem diyelimki filizi bayiltti sanmiyorum hadi oldu diyelim sora samimi bisekilde sadece yatakta uzanirken falanda olabilir yilmaz gelir diyelimm ve inadi cektii gittti bu hic olmaz sora filiz uyanmicakmi bana noldu demicekmi yilmazi aramicakmi nede olsa o geceden haberi yok yilmazda bu olanlari yüzüne vurrur ve filiz ben yapmadim bilmiyorum desin olamaz böyle bisey hadi buda oldu
peki sora ceme veya handana gidip rezil etmicekmi onlardan nefret etmicekmi onlari germek istemidigini falan söylemicekmi....... evet söylicekkk ozman cem filizi ebediyen kaybeder bölyle biseyide cem göze almaz nede olsa pisikopatlar akili oluyo demi???
bence cemve handanin plani sey olucaktir filizin icecegine yada yemegine bisey katmak bebegin düsmesini saglamak icin bi hap sora filiz ciftlikte herseyi hazirlamisken falan filan sancilanir yerde kivranir o arada yilmaz gelir ve filiz yilmaz bebegimiz der (birinci sokk) falan sora yilmaz hemen hastaneye götürür ve bebek düser ve buda yasadigi (ikinci sok) olur sora bölüm biter yilmazin surat efadesiylen........
bence böyle olur cemlen filizin samimiyeti söz konusu falan deyilll sanmiyorumm:.......
ama belkide bebek hic düsmez o yasadigi birinci sokta aylesiylen ilgili olabilir......
arkadaslar mantikli düsünürsek yilmaz filizlen cemi samimi bi sekilde görmez böyle bisey olmaz neden derseniz?
cevap: cünkü filiz yilmazi cagiriyyo ve baristiktan sora bu ve hertaraf mum falandir romantik yazdina göre!!bu bir
sora cem diyelimki filizi bayiltti sanmiyorum hadi oldu diyelim sora samimi bisekilde sadece yatakta uzanirken falanda olabilir yilmaz gelir diyelimm ve inadi cektii gittti bu hic olmaz sora filiz uyanmicakmi bana noldu demicekmi yilmazi aramicakmi nede olsa o geceden haberi yok yilmazda bu olanlari yüzüne vurrur ve filiz ben yapmadim bilmiyorum desin olamaz böyle bisey hadi buda oldu
peki sora ceme veya handana gidip rezil etmicekmi onlardan nefret etmicekmi onlari germek istemidigini falan söylemicekmi....... evet söylicekkk ozman cem filizi ebediyen kaybeder bölyle biseyide cem göze almaz nede olsa pisikopatlar akili oluyo demi???
bence cemve handanin plani sey olucaktir filizin icecegine yada yemegine bisey katmak bebegin düsmesini saglamak icin bi hap sora filiz ciftlikte herseyi hazirlamisken falan filan sancilanir yerde kivranir o arada yilmaz gelir ve filiz yilmaz bebegimiz der (birinci sokk) falan sora yilmaz hemen hastaneye götürür ve bebek düser ve buda yasadigi (ikinci sok) olur sora bölüm biter yilmazin surat efadesiylen........
bence böyle olur cemlen filizin samimiyeti söz konusu falan deyilll sanmiyorumm:.......
ama belkide bebek hic düsmez o yasadigi birinci sokta aylesiylen ilgili olabilir......
cem psıkosu masaya oturur oyle gorurse dısardan sen gorsen ne dusunursun yılmazın yerınde ıcım karardı bnm ama bnm dusuncem bebeğın duseceğı yonunde!
cemle handanın planı baskadır bence ama cem bebeğı aldırmayacağını bıldığınden fılzın bebeğını dusurecektır psıko mudr nedır?
süper olmuş,bayıldım ya :img-hyste zaten dürümcüye gidiyorlarsa dürümden başka bir şey yemek anlamsız olurdu :img-hyste ama feride ne bilsin hafızası yoktu değil mi :):)
özeti okuduktan sonra nedense aklıma ilk nuri alçolu senaryo geldi ama sonra tüyolardan cemin planı yüzünden bebek düşecek diye hatırladığım için düşüncemden vazgeçtim,zaten öyle olmasını hiç istemem..
ya arkadaslar bence cem ve filizin arasinda böyle bisey olamazzz eyer olursa pesss yuh ne diyebilirkmki böyle sacmalikmi olur ya daha baristilar bi bölüm gecmeden bölyle bisey olmaz zor handan ve cemin plani filizin bebegini düsürmek olucaktir nasil bi plan olur bende kestiremiyorumm ama bebek düsmesi icin yapilmis bi pllan olur ve yilmazda filizi yerde yada ne bilim sancilar icinde kivrilinca görünce onu öylee sokk gecirri yada geldiginde filiz bayilmis ve her tarafi kan icinde de olabilir hemen hastaneye götürür ve bebegin düstügünü ögrenir !!! yani filizin bebegi ciftlikte yilmazi beklerken düsmüs her taraf kanla dolu yilmaz girince bu büyük bi dehset olurr........ off off bunlar ne zaman mutlu olucaklar tam baristi bi bölüm rahat izliyelim diyoruz hemen cemin plani handan piskopati giriyo araya gölge düsürüyolar herseye yaa of
ama filiz yilmaz ayrilmazlar en azindan 3 4 bölüm ....
dehsete dusurecek durum bence fılızı yerde gormek olacaktır kesınlıkle boyle olacak!fılızle cemı yakın gormesı ımkansız cunku fılız yılmazı dınleyecektır cunku ona demıstı dıkkat edrm dıye!
ne olursa olsun ben bebeğın dusmesını ıstemıyorum.
bırde dıyosunuz kı fotolar olsun madem kaset yetısmedı bız bu fotoları 2 hafta once aldık ya bızı keklemeye calısıyolar ya da dızı dısı bır foto!
gülbeşeker
01-02-07, 19:38
ben bu tüyolardan da bir şey anlamıyorum önce bebek düşecek dendi sonra düşmeyecek ama bu ikinci olayda filiz bebeği kesin düşürecek artık bu olayda da düşmezse bebek dokuz canlı demektir illaki doğacak anne ve babasıyla beraber büyüyecek anneannesinden olabildğince uzakta büyüyecek.