Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
forever_bim
16-01-07, 23:31
Ozeti okudugumdan beri senaristlerin bu ucuz numarasina cok bozuldum ben de. Yilmaz'a karsi esen ruzgari tersine cevirmek icin benim seyir zevkime mudahale etmeleri mi gerekiyordu?
Omer'in sirkette hata yapmasi umurumda degil ama Feride'yle olan sahnelerinin azalmasi umurumda dogrusu. Su sirket forumun genel isteginin uzerine biran once batsa da Omer'in hata yapacagi alan bitse. Biz de Feride- Omer askina yogunlassak, ne Handan'in abukluklari kalacak o zaman, ne de dadi patron iliskisi.
Hakiakten diziyi kanserojen piyasa dizisine çevirdiler. Şimdi Feride de Ömer'in kendi için yanlış insan olduğuna inanacak. Atölyede ister istemez tanık olacak insanların iş kaybetme üzüntüsüne.
Arkadaşlar bu bolum uzun zamandır izlemeye hasret kaldığımız bir bolum olacağa benziyor inşallah filiz yılmaz gibi gurur yapmazda bu bolum barışırlar diyorum...
Barışsalar ne olacak ki? Cem rahat vermiyor ki. Dokunduğu her yeri kurutuyor.
Herkes Aslı bayılacak dedi aksine bence ayılacak. O iş hayatındaki kendinden emin tavrını sürdürecek herhalde Yılmaz konusunda da.
Arkadaşlar bu bolum uzun zamandır izlemeye hasret kaldığımız bir bolum olacağa benziyor inşallah filiz yılmaz gibi gurur yapmazda bu bolum barışırlar diyorum...
ben izleyemedim henüz :( merakla bekliyorum tvnin başında..
yılmazın aslıya tepkisi ne olacak acaba..kaçacak yeride yok sandalda :)
Hakiakten diziyi kanserojen piyasa dizisine çevirdiler. Şimdi Feride de Ömer'in kendi için yanlış insan olduğuna inanacak. Atölyede ister istemez tanık olacak insanların iş kaybetme üzüntüsüne.
Barışsalar ne olacak ki? Cem rahat vermiyor ki. Dokunduğu her yeri kurutuyor.
Herkes Aslı bayılacak dedi aksine bence ayılacak. O iş hayatındaki kendinden emin tavrını sürdürecek herhalde Yılmaz konusunda da.
Onlar hele bi barışsın onlarda bu sevda varken ne cemleri halt ederler.Ama birbirlerine kenetlenmeleri gerek birde iletişim sorunu var tabii
Özetten ve fragmandan herkesler gibi umutsuz ve mutsuz değilim. bence son 5 bölümdür ilk defa yılmaz filiz ilişkisinin istediğimiz gibi şekillendiğini yani aralarındaki soğukluğun eridiğini göreceğiz...ilk fragman genelde bölümün ilk sahnelerinden oluşuyor gecen seferde öyle olmustu; yani filiz ve yılmaz ikilisinin bütün bölüme yayılan bir hesaplaşmasını izleyeceğiz sanırım...ömerin aldığı karar yılmaza bebeği söylemek hatta mahallenin ortasında herkesin önünde söylemek olabilir. açık pazar satılsın...koca holdingi var yılmaz akının...yokmu başka açık pazar kurulacak yer! :) ömer i bölüm boyunca olayların göbeyinde seyredeceğimiz olasılığı da özetin doğurduğu düşüncelerden biri...bu da iyi... 5 bölümdür ömeri seyredemiyorduk (feride sahneleri dışında) yılmaz ömer karşılaşmasını cem yılmaz karşılaşmasına tercih ederim ki uzun zamandır bu ikilinin çarpışmasını göremiyorduk. sahneyi düşünsenize bütün mahalle toplanmış... ömer hem yılmazın filizi karnında çocukla terkettiğini onu ortada bıraktığını söylüyor hemde ferideye olan aşkını ilam ediyor...bence mükemmel olur. umarım yanılmam. mahalle haklı tabi ki yılmazın tarafında olacaktır. bakalım cuma neler olacak.
fragmanda filiz yılmazın ilk sahneleri var...başka bir bilgi yok....umarım fragmanın ikincisi de vardır...varsa biz bayağı fanatiğiz demektir...salıdan ön fragman arkadan asıl fragman....işlerini biliyo bunlar....filizin kaçmasından çok kyıda beklemsini isterdim...şöyle iisinin gözüne baka baka...dimdik ayakta...ama filizin gücü tükendi yılmazdan yana...kolay da değil tabiii...yılmaz onu ekiyo zavallım iş için gitti sanıyodur sapancaya...ama aslıyı görünce yılmazın ona attığı büyük kazığı anlıyo...yılmaz aslıyı tercih etmiştir filize...o ruh halinden dolayı anlıyorum anlayabiliyorum...hem yılmaz önemsicek filizi açıklama yapması gerekecek...filiz hala sevdiğine inanacak...
kanal d nin ana sayfasında kanalın en beğenilen dizisinini anketi var ... bunca yorum yaptığımız ve sevdiğimiz dizi ve oyuncuları oy almayı hak ediyorlar sanırım.
şiirden bişey anlayan ban da anlatsın lütfen okuyorum okuyorum ama sanki aruzla yazılmış altında saklı şeyler ver...bi günhtır gidiyo...ne anlatıyo bu şiir...anlayan beri gelsin...
walla filizin yerinde olsaydım o an oradan basar giderdim ve yılmazın yüzüne bakmazdım ama aşk nelere kadir... Filiz Yılmaz Frover... !
[QUOTE=miskin;2105411]kanal d nin ana sayfasında kanalın en beğenilen dizisinini anketi var ... bunca yorum yaptığımız ve sevdiğimiz dizi ve oyuncuları oy almayı hak ediyorlar sanırım.[/QUOTE
sana katılmamak mümkün değil. ıhlamurlar altında izleyicileri olarak diziyi destekleyelim..
Kanal D'de yayınlanan en sevdiğiniz dizi hangisi?
Binbir Gece / 8753
(% 35)
Acemi Cadı / 4832
(% 19)
Ihlamurlar Altında / 4204
(% 17)
Gümüş / 3241
(% 13)
Diğer / 4092
(% 16)
:good:
forever_bim
17-01-07, 00:36
Barışma herhalde bu bölüm gerçekleşir. Artık birşey anlamak için ikincifragmanı beklemeliyiz. Cem konusunda bakalım Yılmaz Filiz'e neler söyleyecek. Ben uyaracak diye yazıldığı için barışmanın akabinde uyaracağını düşünüyorum. Bir de eğer açık pazar sıradaki mağaza olarak satılırsa Feride Ömer için fazla ümitlendiğim gerçeğiyle başbaşa kalacağım.
şiirden bişey anlayan ban da anlatsın lütfen okuyorum okuyorum ama sanki aruzla yazılmış altında saklı şeyler ver...bi günhtır gidiyo...ne anlatıyo bu şiir...anlayan beri gelsin...
Bize sunu anlatmak istiyor olabilirmi
Cok mutlu ve güzel giden bir iliskiyi hic kimseye aldirmadan, tüm olumsuz dis etkenlere ragmen geleceyi hic düsünmeden, anlik yasarken, kendi hatalarimizin bu iliskiyi bitirecegini hic düsünmemistik.
Yarim kalmis olsada bizim askimiz senin hayalin avutuyor beni ama sana olan hasretim bitmek bilmiyor, sen benimle olmadigin süre ben sana doyamam.
Askimiz gibi senden sonra bende yarim kaldim, diger yanim yani sen, bitmis olan iliskimizle birlikte gitti, ama bu halimle bile seni seviyorum hepde sevecegim.
Tanrim, bu sefer bizi kurtar, ayriligimizin, benim hatalarimi o cekmesin , artik daha fazla üzülmesin aglamasin, bu ayrilikta yeterince hüzün, aci yasandi tüm hatalarimizin bedelini bunlara say, bundan sonra bize aci cektirme…
forever_bim
17-01-07, 01:36
Senaristler umarım bu yazıyı okurlar.
Bizim senaristlere ufak bir eleştirim olacak. Diziyi uzatmak adına, karakterlerin öz niteliğini çok feci bozuyorlar.
Örnekler üstünden gidersek, Yılmaz ikinci sezon ilk on bölüm kadar gayet kontrollü bir adamdı. Sonrasında tuhaf davranış bozuklukları ve şimşekleri üzerine çekecek hareketler sergiledi.
Filiz aynı şekilde hataları son 2-3 bölüme kadar peşpeşe yapıyordu. Allahtan onu toplamaya başlamışlar.
Ömer vurulma bölümüne kadar gayet dengesiz, bir gidişat içindeydi, bir bölüm doğru bir bölüm yanlıştı yaptıkları, sonrasında çok güzel bir şekilde toparladılar ta ki 58. bölüm özetine kadar. Şimdi elbette ben de olsam kardeşimin böyle bir şey yapmasına kızarım yüzüne bile bakmam ama akabinde daha kötü bir yanlış yapacak Ömer.
Yani bu dizide bir karakterin saçmalıkları toplanamıyorsa diğer karakterler saçmalamaya başlıyor. Zirvedeyken bırakmak deyimini hiç duymadılar sanırım senaristler.
Mevcut karakteri hırpalayarak nereye varacaklar acaba?
Bir de şu var yine can sıkan.
Aslı diziye 54. bölümde tuttuğunu koparan bir kız olarak geldi, 55. bölümde şıpsevdi olduğu ortaya çıktı, 56. bölümde doğallıkta sınıf atlarken, 57'de yapmacıklığın dibini buldu. Senaristler bu karakter konusunda ne yapacaklarına karar veremediler sanırım.
SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA bir durum söz konusu.
Aslı diziye 54. bölümde tuttuğunu koparan bir kız olarak geldi, 55. bölümde şıpsevdi olduğu ortaya çıktı, 56. bölümde doğallıkta sınıf atlarken, 57'de yapmacıklığın dibini buldu. Senaristler bu karakter konusunda ne yapacaklarına karar veremediler sanırım.
SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA bir durum söz konusu.
Belki sinirden ama Asli ile ilgili yorumun beni cok guldurdu :img-hyste :img-hyste gecenin bu saatinde. Daha kizin forumca cok akilli mi yoksa asiri saf mi oldugunu bile cozemedik. Bu bolum en azindan bu gercegin ortaya cikmasini bekliyoruz.
Tabi ki halktan gelen tepkilere gore de senaryo sekilleniyor olabilir ama karakterlerin balansini bozunca dizi ve oykuler de inandiriciligini yitiriyor bence de. O yuzden kisisel olarak da en buyuk korkum Omer Feride askinin da ayni sekilde yilan hikayesine donmesi ve de buyusunu yitirmesi.
Yeni özetten anladıgım kadarıyla, yılmaz abimizin cizilen karizması bu bölümle birlikte cıkıs sürecine girecek.. Ne diyelim hayırlı olsun !!! Sanırım olan yine bizim Ömer tekiner ve yeni askı Feride’ye olacak.. Bu olayın nereye varacıgını cok merak ediyorum bu olayı böyle bagladılar ya Helal olsun !!! diyorum..
Filiz-yılmaz…Bu ikili için bir hayli hareketli bir bölüm bizi bekliyor acıkcası.. Eee birlesiyorlar ya Feride-Ömer’e biraz ara vermek lazım.. Ne de olsa reytignler toparlayacak biraz daha..Hadi bakalım yine yuttuk diyelim..Ben olası barısmanın ilk sahnede olacagını düşünmüyorum.. Yine tensel bir temasla yelkenler suya inecekse varsın olmasın.. Olası acık Pazar satısı (Anlam veremedim neden böyle bir sey yapar Ömer..Daha farklı yollarla da halledilebilir :)) bence Yılmaz-Filiz ikilisini yakınlastıracak ve tekiner kardeslerin arasını acacaktır.. Ama ben bu satıs gerceklesmeyecegini düşünüyorum..(Bunda Yılmazın basrol olmasını hiç mi hiç istemiyorum) Ne olacak o kadar karakter di mi ? (Ali,Sema,Müjgan Hanım vs..)
Hayırlısı olsun diyorum…
NOT: Bu haftaki bölümü evimde izleyecegim için cok mutluyum :happy0064
Yavvv kurtlar vadisi güneydoğu başlıyomuş haberiniz varmı?Bizim dizi gene yerlerde desenize:))Bence iyi olur arkadaşlar, sıkıldık zaten.Silah yok bişey yok...
senaristler bizi kesinlikle izliyor :good:
nihayet istediğiniz oluyor, ömere mutluluğun resmini yaptıracaklar:img-hyste
yorumuma gelince
yılmaz filiz barışmayacak ama yumuşayacaklar bebeği öğrenecek ama gururdan filiz yılmaza yaklaşmayacak. taki ömer gazi mah.lesini sarsacak açık pazarın satışını gerçekleştirmeye kalkana kadar. yılmaz filize veya ömere gidip hesap soracak. onları bu karardan vaz geçirmek için (ki ömer dinlemeyecek) filize cemin planlarından bahsedecek (ekremde zarar edeceklerine dair dosya vardı) bunun cemin planı oldugunu anlatacak ama ömeri vurduran cemmi bunu şimdilik söyleyeceğini sanmıyorum. ve filizle açık pazarın satılmadan inşaat işinin nasıl çözümleneceğini konuşup beraber hareket edecekler. tekiner holdingin başına filiz geçecektir. ömer emekli edilip resim çizim işleri ve ferideyi kovalama olaylarına girecektir. arada cem in hain tuzaklarınada bilmeden alet olacaktır. şirketi kurtarma cemle mücadele bu süreçte gelişen olaylar yılmaz filizi barıştıracak ömer ve handan da sonuçta bu büyük işi görüp bu çiftimizin birlikteliğine onay verecektir. handan artık yılmaza değil ferideye sinir olacaktır :img-hyste
bu mücedelelerde aslı da yer alacak filiz yılmazı kıskanmayacaktır. bu büyük aşka saygı gösterecektir. işi bittiğinde real madrite güzel anılarla gidecektir.:img-yes:
Emraht senin senaryon tuyolarda anlatilandan cok daha anlamli ve guzel olmus. Ben de Filiz ile Yilmaz'in birbirlerinden nefret etmeden, yanyana bir amac ugruna savasmalarini gormeyi isterim. Keske Omer de sirketin kurtarilmasinda rol alsa ama sanirim dedigin gibi Omer'i emekli edecekler.
gökçe_ekin_sarp
17-01-07, 06:55
yok artık daha neler ömer filizin hamileliğini mahallenin orta yerinde bağırcak...
inşallah filiz&yılmaz barışır
(ömerin filizin hamile olduğunu öğrendiği andaki yüz şeklini çok merak ediyorum=):img-hyste :img-hyste :img-hyste
Yavvv kurtlar vadisi güneydoğu başlıyomuş haberiniz varmı?Bizim dizi gene yerlerde desenize:))Bence iyi olur arkadaşlar, sıkıldık zaten.Silah yok bişey yok...
arkadaşım o dizinin adı "kurtlar vadisi güneydoğu" değil "kurtlar vadisi terör" ayrıca bu dizi cuma değil perşembe günü yayınlanacak. ky ve hp ciler düşünsün:good:
fragmana gelince pek bir şey anlatmasada görmek istediğim iki kişiyi görüyorum ya o yeter bana.[filiz kaçmayıp bebeği söyler inşallah.]ama muhtemelen değiştirirler fragmanı daha ayrıntısıyla görebiliriz o zaman...
bu da fragmanda okunan şiiir arkadaşlar..
yılmazdan:img-blush :img-in_lo filize...
sen ve ben
cennet bahçesi bahşettiğinde tanrım seni bana
şarap acısı ızdırablara aldanmayıp
günahlar ayırmıştı kader ikimizin payını
şimdi hayalin içmeye kıyamadığım
yarım kalmış kadehlerde olsa bile bilki doyamam sana
bir tek yarım kalsa bile seni sevmeye
bu kez ne olur azad et ALLAH ım
biz ayrıldık diye yarım kalan günahımı dökme gözlerine
yarım kalan günahımı ne olur say
YAŞANMIŞ HÜZÜNLERE...:sad53:
SERDAR OĞUZ
Bize sunu anlatmak istiyor olabilirmi
Cok mutlu ve güzel giden bir iliskiyi hic kimseye aldirmadan, tüm olumsuz dis etkenlere ragmen geleceyi hic düsünmeden, anlik yasarken, kendi hatalarimizin bu iliskiyi bitirecegini hic düsünmemistik.
Yarim kalmis olsada bizim askimiz senin hayalin avutuyor beni ama sana olan hasretim bitmek bilmiyor, sen benimle olmadigin süre ben sana doyamam.
Askimiz gibi senden sonra bende yarim kaldim, diger yanim yani sen, bitmis olan iliskimizle birlikte gitti, ama bu halimle bile seni seviyorum hepde sevecegim.
Tanrim, bu sefer bizi kurtar, ayriligimizin, benim hatalarimi o cekmesin , artik daha fazla üzülmesin aglamasin, bu ayrilikta yeterince hüzün, aci yasandi tüm hatalarimizin bedelini bunlara say, bundan sonra bize aci cektirme…
cevapladığın için teşeşkkür ederim....dediğin şeyleri anlatıyo olabilir evet...
Yatıp kalkıp ne olacağını düşünüp duruyorum.Bütün kötü olasılıklar aklıma geliyor.Akşam evde yemek yerken aklıma geldi.Aslı kayıkta itirafta bulunduktan sonra Yılmaz'ı ya yanağından , ya da dudağından öpmesin bi de.Valla Filiz iyice şok olur o sahnede ...
gökçe_ekin_sarp
17-01-07, 09:46
Yatıp kalkıp ne olacağını düşünüp duruyorum.Bütün kötü olasılıklar aklıma geliyor.Akşam evde yemek yerken aklıma geldi.Aslı kayıkta itirafta bulunduktan sonra Yılmaz'ı ya yanağından , ya da dudağından öpmesin bi de.Valla Filiz iyice şok olur o sahnede ...
yok artık aslının o kadar ileri gitçeğini sanmam(gerçi ondan herşey beklenir ama)olsada yılmazın izin vereceğini sanmıyorum
defol aslıbye
filiz:img-in_lo yılmaz:img-in_lo minik bebekleri:happy0064
fragmanda filiz aslı ya taraf bakıp gitmeye kalkmıyormu :img-wink:
ya bir kıza kıskançlık bu kadarmı yakışır:good:
tolgahuzur1
17-01-07, 10:50
selam arkadaşlar.. bugün kimseden ses seda yok. heralde herkes ikinci fragmanı bekler oldu ama bence ikinci bir fragman olmayacak birde.. filiz ile yılmazın orada barışacağını düşünmüyorum..
sen ve ben
cennet bahçesi bahşettiğinde tanrım seni bana...
şarap acısı ızdıraplara aldanmayıp günahlar ayırmıştı kader ikimizin payına...
şimdi hayalin, içmeye kıyamadığım yarım kalmış kadehlerde olsa bile...
bil ki doyamam sana...
bir tek yarın kalsa bile seni sevmeye...
bu kez ne olur azad et Allah'ım!
biz ayrıldık diye yarım kalan gühanımı dökme gözleriNe...
yarım kalan günahımı ne olur say...
yaşanmış hüzünlere....
şiirdeki yarım kalan günah. sanırım aslı ile kaçamağıki.. bunu dökme gözlerine diyor, yani bunun için ağlama üzülme.. öyle tahmin ediyorum:sad53:
paçiii_melos
17-01-07, 11:56
Büyük bir kaza geçiren Yılmaz'a,ondan bir bebek beklediğini söyleme kararı alan Filiz,Sapanca'ya gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşmıştır.
- Bence de çok kötü bir süprizdi Filiz'e çok üzüldüm :(
Aslı ve Yılmaz'ı birlikte gören Filiz,hamile olduğunu Yılmaz'a söyleyecek mi?
- Bence söylemeyecek ,Filiz'in yerinde kim olsa söylemez.Fragmanı da daha yeni gördüm Yılmaz Filiz'in peşinden gidiyordu,Filiz gitmeye çalıştıkça yılmaz engelliyordu ama gene söylemeyecek...
Yılmaz,Filiz'in kendisinin peşindeN Sapanca'ya kadar neden geldiğini öğrenebilecek mi ?
- Dediim gibi bence öğrenemeyecek belki işlerle ilgili başka bir bahane sunabilir.
Ona aşık olduğunu söyleyen Aslıya,Yılmaz'ın yanıtı ne olacak ?
- Ne olabilir Allah aşkına ya, arkadaşız falan der . Başka ne diyebilir ki !!!
Belki de o anda Filiz'i görebilir :)
Kaynak sıkıntısı nedeniyle Relave City inşaatını sürdüremez hale gelen Ömer,Feride'nin de evden ayrılmasıyla iyice sarsılır.
- Ömer'in durumuna ben de üzülüyorum, Feride ile çok tatlı,hoş çift oldular. Belki bu bölümde Feride eve dönebilir,özette alakalı bir şey yazmıyor ama inş döner.
Filiz ile ilgili öğrendiği gerçek Ömer'i , deliye döndürür.Filiz'e kızan Ömer,Yılmaz'ı ve tüm Gazi mahallesini sarsacak çok önemli bir karar alır.
- Bence Filiz'in hamileliği kastedilmiş.Özellikle burayı okurken şok oldum ya,Ömer nerden öğrenecek ki??? Handan Hn. mı söyledi acaba ya en çok merak ettiğim yerde bu sahne olacak....Ömer'in Yılmaz ve d e Gazi Mahallesini sarsacak kararı ne olabilir ki yaaa,,, soruya resmen soru ile karşılık veriyorum ben de :D Ama gidip mahalleyi mi yıktırtcak sanki, ya da ne yani belki de Ömer Yılmaz'ın karşısına dikilip tartışır. Bundan sonra da artık Filiz'in Cem ile evlenmesine razı olur diye düşünüyorum.
Cem,Filiz'e dostça yaklaşmaya devam eder.Onun gerçek yüzünü bilen yılmaz sevdiği kadını,cem konusunda uyaracak mı?
- Yılmaz da Filiz gel konuşalım dediği zaman erteleye erteleye konuşmaz ama Cem konsuunda uyarmaya gelince de hemen gidip konuşur. Yılmaz uyarır belki ama Filiz de inat olsun diye o da Cem ile dostluğuna devam edebilir.
Neyazikki özetden anasildigi gibi senaristler kendilerini tekrarliyacaklar.
1-Ömer acik pazari satisa sunacak böylelikle mahaleli yine issiz kalacak (ilk sezon oldugu gibi)
2-Yilmaz hisselerini geri alacak ve yine sirkette calismaya basliyacak ve yine Ömerle büyük gerginlik yasayacak (ilk sezon oldugu gibi)
3-Ömerin insaat isine girmesinden dolayi tekinerler inflasin esigine gelecekler (Ilk sezon kumar olayi gibi)
4-Sirketi kurtarmak yine Yilmaza düsecek (Filizle, Asliyla birlikte iflas olmamak adina planlar yapacak)
5-Iflasla ugrasirken birde düsmaninla ugrasmak zorunda kalacak (ilk sezon Meral vardi)
Neyazikki özetden anasildigi gibi senaristler kendilerini tekrarliyacaklar.
1-Ömer acik pazari satisa sunacak böylelikle mahaleli yine issiz kalacak (ilk sezon oldugu gibi)
2-Yilmaz hisselerini geri alacak ve yine sirkette calismaya basliyacak ve yine Ömerle büyük gerginlik yasayacak (ilk sezon oldugu gibi)
3-Ömerin insaat isine girmesinden dolayi tekinerler inflasin esigine gelecekler (Ilk sezon kumar olayi gibi)
4-Sirketi kurtarmak yine Yilmaza düsecek (Filizle, Asliyla birlikte iflas olmamak adina planlar yapacak)
5-Iflasla ugrasirken birde düsmaninla ugrasmak zorunda kalacak (ilk sezon Meral vardi)
Evet hep başa dön baba dön.
Feride-Ömer aşkı böylece başlamadan çıkmaza gircek. Mahalleli ne tepki verse haklıdır. Bir şekilde Açık pazarın satılma konusu mahalleye ulaşcak. Ama satılmayacak. Yılmaz engel olcak.. Bundan sonra Ömer o mahalleye topla tüfekle girmesi lazım.. Ferideyle buluşma ihtimalini de rafa kaldırsın. Feride bunları duyunca daha bir üzülebilir.
Açık pazarı kızgınlıkla satıyor ama Ömer.. Diğer mağzaları satsa bunun kadar para kazanamaz. Aklında belkide vardı kızgınlıkla geçirmeyeceği planı geçirmiş oldu. Yılmaz bu satıştan haberi olur. Yani satmadan önce.. Hisseler ister istemez Yılmazın eline geçiyor.. Ömer ne yapsa etse sözleşmede imzası var şartsız koşulsuz kabul etti. Tekiner holdinigi elinden uçurcak.
Evet hep başa dön baba dön.
Feride-Ömer aşkı böylece başlamadan çıkmaza gircek. Mahalleli ne tepki verse haklıdır. Bir şekilde Açık pazarın satılma konusu mahalleye ulaşcak. Ama satılmayacak. Yılmaz engel olcak.. Bundan sonra Ömer o mahalleye topla tüfekle girmesi lazım.. Ferideyle buluşma ihtimalini de rafa kaldırsın. Feride bunları duyunca daha bir üzülebilir.
Açık pazarı kızgınlıkla satıyor ama Ömer.. Diğer mağzaları satsa bunun kadar para kazanamaz. Aklında belkide vardı kızgınlıkla geçirmeyeceği planı geçirmiş oldu. Yılmaz bu satıştan haberi olur. Yani satmadan önce.. Hisseler ister istemez Yılmazın eline geçiyor.. Ömer ne yapsa etse sözleşmede imzası var şartsız koşulsuz kabul etti. Tekiner holdinigi elinden uçurcak.
Ister istemez hissedar olunca yine Yilmaz tekinerleri kurtaranda o olacak, yani yine Ömerini yaptigi hatayi Yilmaz düzeltecek, ayni tas ayni hamam, daha yaratici bir senaryo beklerdim ben acikcasi, bu hisse geri alma olayindan dolayi Filiz bebegini düsürür, yani YIlmaz bunun sorumlusu olur böylelikle ayrilir ciftimiz, sonra yine birlikte calismak zorunda olduklari icin sirket kurtarabilmek icin is birligi yapmak zorunda kalri Yilmazla Filiz böylece yine yakinlasirlar...
Ister istemez hissedar olunca yine Yilmaz tekinerleri kurtaranda o olacak, yani yine Ömerini yaptigi hatayi Yilmaz düzeltecek, ayni tas ayni hamam, daha yaratici bir senaryo beklerdim ben acikcasi, bu hisse geri alma olayindan dolayi Filiz bebegini düsürür, yani YIlmaz bunun sorumlusu olur böylelikle ayrilir ciftimiz, sonra yine birlikte calismak zorunda olduklari icin sirket kurtarabilmek icin is birligi yapmak zorunda kalri Yilmazla Filiz böylece yine yakinlasirlar...
Arkadaşlar hep aynı şey konuşulup duruyor yılmaz yine tekinerleri kurtaracak diye tamamda yılmaz tek başına kurtarmadıki şirketi şirketi kurtaran filizle yılmaz hatta şirketi kurtulmasında filizin daha çok payı var yılmaz sadece yardım etti sonuçta çoğu fikirler filizdendi yani şirketi sanki yılmaz tek başına kurtarmış gibi konuşuluyor ama yılmaz sadece yardımcı oldu şirketi kurtaran filizdi inş. bu seferde ömerle filiz şirketi kurtaracaklar birde ömer bu bölümde ferideyle dahada yakınlaşacak kesinlikle öyle olacak bu arada ikinci fragman yok galiba
gülbeşeker
17-01-07, 12:31
Arkadaşlar hep aynı şey konuşulup duruyor yılmaz yine tekinerleri kurtaracak diye tamamda yılmaz tek başına kurtarmadıki şirketi şirketi kurtaran filizle yılmaz hatta şirketi kurtulmasında filizin daha çok payı var yılmaz sadece yardım etti sonuçta çoğu fikirler filizdendi yani şirketi sanki yılmaz tek başına kurtarmış gibi konuşuluyor ama yılmaz sadece yardımcı oldu şirketi kurtaran filizdi inş. bu seferde ömerle filiz şirketi kurtaracaklar birde ömer bu bölümde ferideyle dahada yakınlaşacak kesinlikle öyle olacak bu arada ikinci fragman yok galiba
cemotara ömerin şirketi kurtaracak gibi bir durumu var mı filizn hamilelğini öğreniyor sırf kızgınlıktan işle alakalı yanlış şeyler yapıyor ben diyorum ki ne varsa filiz ve yılmaz da var yılmazın yardımı olmdan bu şirket kurtulmaz tabi bir de aslı da yardımcı olacaktır.Ben de ikinci fragmanı merakla bekliyorum,umarım bu akşam çıkar.
filiz yılmaza bebeği söylemeyecek o görüşmede, çekip gidecek ve sonrasında ömerin öğrenmesiyle öfkeyle kalkan ömer saçma sapan bir karar alır bu kararıda yılmazdan öç almak için verecek,
-çünkü ömer şimdiye kadar yılmazın kardeşiyle oynadığını sadece intikam için filize bunları yaşatmış olduğunu düşünüyor, bu bebk olayıda yılmazın son planıymış gibi düşünecek(çünkü yılmazın filize aşkına hala inanmıyor)
-bebek olayı son raddeye gelmesine neden olcak ömerin ve bu kararını uygulamaya başlayacak,
-filiz buna karşı çıkacak ama bebek olayı yüzünden ömer onu dinlemeyecek
-filizde müdahale edemeyecek çok kızmış olmalı ki sadece yılmaz değil tüm mah. ilgilendiriyor diya yazmışlar.
2.fragman verilsede biraz daha çözümleyebilsek, ama şiiride vermişler bu hafta 2. fragman olmayadabilir, sırf meraklandırmak için ya da sadece filiz yılmaz istiyordunuz alın doya doya izleyin nasıl olsa yine ayrılacaklar bunla avunun mu diyorlar:(
arkadaşlar tekiner holdingin başkanı filizdir. ömer vekaleten başkandır şu an
ve filiz vekaleti kesinlikle geri alıp tekiner holdingin başına geçecektir. ömer yine işsiz :img-hyste
cemotara ömerin şirketi kurtaracak gibi bir durumu var mı filizn hamilelğini öğreniyor sırf kızgınlıktan işle alakalı yanlış şeyler yapıyor ben diyorum ki ne varsa filiz ve yılmaz da var yılmazın yardımı olmdan bu şirket kurtulmaz tabi bir de aslı da yardımcı olacaktır.Ben de ikinci fragmanı merakla bekliyorum,umarım bu akşam çıkar.
Uzulerek bu yoruma katiliyorum ne kadar cok istesem de Omer'in sirketin kurtulmasi icin su anda herhangi bir yaratici plani olmadigini goruyoruz. Ilerde olur mu isterim ama hic sanmiyorum. Su anda sadece kizginlikla aldigi karardan geri donme ihtimali var Omer icin; o da aklini basina biraz toplayinca, belki de Feride'nin etkisiyle, olur olursa.
ben boşa yazıyorum hala ömer şirketi kurtaracak deniyor :icon_sorr
ömer 2 kaz güdemez geçmişinde ne varki. önceki bölümde bile bu işin batmaması için elimden geleni yapacağım diyor. (elinden gelende mağaza satmak) filizde bu çözümmü diyor. toplantı bitmiştir deyip çekip gidiyor.
şimdiye kadar bize verilen msj a göre ömer işten asla anlamıyor. anlarsa mucize olur şimdi yani.
ben boşa yazıyorum hala ömer şirketi kurtaracak deniyor :icon_sorr
ömer 2 kaz güdemez geçmişinde ne varki. önceki bölümde bile bu işin batmaması için elimden geleni yapacağım diyor. (elinden gelende mağaza satmak) filizde bu çözümmü diyor. toplantı bitmiştir deyip çekip gidiyor.
şimdiye kadar bize verilen msj a göre ömer işten asla anlamıyor. anlarsa mucize olur şimdi yani.
filizin iş konusunda ömerden kat kat iyi olduğunu gördük, bunu görmeyen ömer filizin tecrübesi daha çok bu yüzden diyor bu çözümmü diye ama ömer yine filize çıkışıp toplantıyı bitiriyor, ömer hep kaçmıştır zaten şimdi sadece bir mağazayla bu işin üstesinden gelemeyecek kısa süreli çözüm buldu ama filiz ona izin vermeyecek vekalette verse hala şirketin başkanı o, filiz özel hayatında sorunlar yaşasa da babasının emanetini koruyacaktır, elinden gelenin fazlasını bile yapacaktır ömerin tüm beceriksizliğine rağmen,
filiz üstesinden gelecek göreceğiz.
filizin iş konusunda ömerden kat kat iyi olduğunu gördük, bunu görmeyen ömer filizin tecrübesi daha çok bu yüzden diyor bu çözümmü diye ama ömer yine filize çıkışıp toplantıyı bitiriyor, ömer hep kaçmıştır zaten şimdi sadece bir mağazayla bu işin üstesinden gelemeyecek kısa süreli çözüm buldu ama filiz ona izin vermeyecek vekalette verse hala şirketin başkanı o, filiz özel hayatında sorunlar yaşasa da babasının emanetini koruyacaktır, elinden gelenin fazlasını bile yapacaktır ömerin tüm beceriksizliğine rağmen,
filiz üstesinden gelecek göreceğiz.
oh be :good: tabii filiz işin başına geçecek yılmazla küs olsalar bile mecburen ona ihtiyacı olacak. ve yılmaz cem konusunda kesinlikle uyaracak filizi ama dediğim gibi ömeri vurduranda cem dermi bilemem. derse eğer filizde derseki yok biraz daha dinlesem babamıda o öldürdü dicen. yılmazımın bittiği andır işte :img-hyste :img-hyste
fargmanı netten izledim kısa ama ben beğndim bu tarzı hele sonunu çok güzel yapmışlar arkadaşlar artık tekinerler batıcak kendinizi alıştırın yok yılmaz filiz beraber kurtaracak felan bunları geçin ömer yılmaz uçurumu son haddine gelicek şube satışı şimdide buyük olasılıkla açık pazar satışı ondan sonra yılmaz kurtarsın tekinerleri çok güzek batıcak bu şirket
58. Bolum resimlerini gordum ilgili baslikta. Anlasilan Filiz ve Yilmaz o sahnede degilse de sonraki sahnelerin birinde deniz kenarinda en sonunda oturup konusuyorlar. Galiba oyle hemen konusmadan barismiyorlar. Inanmasi guc ama umarim yanilmiyorumdur.
Bu arada muhtemelen hamilelik ortaya ciktiginda Omer'in surat ifadesi saskin, yaninda da Handan ve Cem ikilisi var, yok yok Omer soktan soka girecek bu bolum belli oldu.
Resimlerden anladığım kadarıyla Filiz eve geç gelince herkes merak etmiş.Cem ve ömer Filiz'i aramaya çıkmışlar herhalde .Filiz eve gelince kıyamet kopuyor sanırım. Ömer bebeği bu sahnede öğrenebilir gibi geldi.
arkadaslar ne resimler bunlar bende bakmak istiyorum acaba nerden o resimleri bula bilirim bilen varsa lütfen söylesin
gülbeşeker
17-01-07, 14:31
Resimlerden anladığım kadarıyla Filiz eve geç gelince herkes merak etmiş.Cem ve ömer Filiz'i aramaya çıkmışlar herhalde .Filiz eve gelince kıyamet kopuyor sanırım. Ömer bebeği bu sahnede öğrenebilir gibi geldi.evet benim de dikkatimi çekti hepsinin üstünde paltoları vardı filiz nerde diye merak edip aramaya çıkmışlar sanırım.Bence filizle yılmaz deniz kenarında konuşuyorlar ama hemen barışmayacaklar sanki çok samimi değillerdi eğer barışırlarsa bölümün sonunda barışacaklar diye düşünüyorum.57.bölüm resimlerinin içindeki filiz-yılmaz resimleri bu bölümde karşımıza çıkacak mı merak ediyorum.Ben o resimlere dayanarak barışacaklar diyordum ama bakalım nolucak?
yine yapmışlar yapıcaklarını fragman ne öyle ya hiçbirşey yok neyse bence bu bölüm yılmaz bebeği öğrenicek nasıl öğrenir bilmiyorum ama birde dikkatimi çekti yılmaz sapancada filizin peşinden koşuyor demekki aslı hiçbir cevap almıcak aslında yılmazın o anda onu bırakıp filizin peşinden koşması en büyük cevap olucaktır aslıya...
gülbeşeker
17-01-07, 14:32
arkadaslar ne resimler bunlar bende bakmak istiyorum acaba nerden o resimleri bula bilirim bilen varsa lütfen söylesin
ıhlamurlar altında multimedya kısmında var resimler bölümünde 58.bölüm resimleri eklenmiş.
bence bu bölüm barisirlar eminim artik ve bu barisma da bazi seyleride konusurlar hemen sarilip barismazlar konusurlar gibi geliyo bana yada barisip konusurlar bazi seyleri ama konusmamazlik yapmazlar gibi geliyo
eninde sonunda agizlari aciliyo ne mutlu bize hele sükür
aksamda tekinerlerde kiyamet kopuyo yine cemde orda adam yapiskan gibi onlardan ayrilmiyo tabi orda kiyamat kopar hamile oldugunu sora cemin filizi sevdigini pona evlenme teklifi ettigini ögrenir cok senirlenir ve bu olaylarindan en son haberi olmasina da cok sinirlenir .............................
saol gülbeseker baktim bence bu bölüm bazi seyleri konusur barisirlar baristiktan sorada filiz yilmaza bebekten bahsedicektir ve o an yilmazzin yüz ifadesini cok merak ediyorum cokkk sevinir inanamaz sora filize sarilir havalara kaldirir dönderir falan öyle seyler olursa cok güzel olur süper vallah coktan beri böyle bi bölüm bekliyodum bu bölüm bazi sirlar ortaya cikar gercekler ohhhhh cok güzel olur tam hersey iyi derken simdide ömer cikti yaaa bu bölüm ömere sinir olucagim belli olsun filizlen yilmaz barissinlarda bana yeter mümkünse bebek yüzünden olmasin zaten bebek yüzündende olmicaktir
Resimlere baktım..
Kesin ilk sahnede söylemiyor Filiz.Bir çay bahçesinde buluşup söylüyor.. Yılmazın merakı var..
Eve geldiğinde cem sülüğüde evde.. Bencede Ömer bu handanın çıkışı ile öğrenecek.
Handan: Nerdeydin kızım bu saate kadar.
Filiz: Sonra konuşuruz anne yorgunum.
Handan: Sana bir soru sordum.
Filiz: Çocuğumun babası ile birlikteydim varmı diyeceğin.
Ömer kesin böyle bir konuşmada ağzında çıakcak iki kelimeyle öğrenecek gibi. Çok kötü ya garibim..
gülbeşeker
17-01-07, 14:47
Resimlere baktım..
Kesin ilk sahnede söylemiyor Filiz.Bir çay bahçesinde buluşup söylüyor.. Yılmazın merakı var..
Eve geldiğinde cem sülüğüde evde.. Bencede Ömer bu handanın çıkışı ile öğrenecek.
Handan: Nerdeydin kızım bu saate kadar.
Filiz: Sonra konuşuruz anne yorgunum.
Handan: Sana bir soru sordum.
Filiz: Çocuğumun babası ile birlikteydim varmı diyeceğin.
Ömer kesin böyle bir konuşmada ağzında çıakcak iki kelimeyle öğrenecek gibi. Çok kötü ya garibim..
Bence filizle yılmaz beraber çay bahçesine gidip konuşuyorlar yılmaz filizn konuşması için ısrar edince filiz de dayanamayıp konuşmayı kabul ediyor.Filiz o konuşma esnasında çocuğu söyleyecek mi?Eğer söylerse ve yılmaz hemen barışmak isterse filiz kabul edecek mi?Ben yılmazla filizn yılmaz bebeği öğrenmeden önce barışmalarını,sonrasında çocuğu öğrenmesini istiyorum .Umarım öyle olur.Bu arada aslı da otele tek başına dönmek zorunda kaldı kayık sefasından sonra biraz başını dinlesin şöyle tek başına iyi olur.
bence söyle bi konusma olur ve muhtemelen bu hamilelkik lafini cem agzindan kacirir ömer filizin üstüne gitsin gibisinden yani cem konusunda onlan evlenmesi acisinda:
handan:nerdeydin filiz seni ariyoruz olasamiyoruz
filiz:hic bi isim vardi tek basima kalmak istedim
ömer:filiz sen bizi delimi etmek istiyosun nerdeysin bu saate kadar
cem:nerdeydin yoksa yilmazami gittin bebegi söylemeye !!!!!!
ömer:ne bebegi ne diyosunuz siz
filiz:evet ben hamilegim
bence bu filizin hamile oldugunu cem agzindan kacirrir gibi sora hersey ortaya cikar büyük firtina
ama konusma kesin böyle olmaz bu konuda tecrubem yok gülmeyin sakin:)
forever_bim
17-01-07, 15:08
Açıkçası resimlere ben de baktım sanırım Handan söyleyecek Ömer'e. Ömer de duygusal tepki verip iş hayatında hata yapacak.Evlilik dışı hamilelik evlilik dışı cinsellik gibi toplumumuza son derece çarpık ve ahlak dışı gelen konularda Ömer de ne kadar Avrupai de olsa standart Türk erkeğinin tepkisini verir. O yöden yargılayamam. Benim de kızkardeşim var. Aynısı başıma gelse utancımdan insan içine çıkamam.
Bir de Filiz Yılmaz barışsın varsın bebek barıştırsın zihniyeti bana doğru gelmiyor. Onlar zaten evliler gibisinden seviyeli birliktelik geyiği de bu durumu kurtarmaz.
Ömer'e kızdığım nokta bunu iş hayatına aksettirmesidir. Başarısız bir yönetici olduğuna katılıyorum ama bu onun forumca infazını gerektirmiyor. Ömer şirketten kovulsa bile ya da şirket iflas edip fakirleşse bile ben Ömer'in parasını değil temiz olduğuna inandığım kalbini tutuyorum. Feride ile olan kısmı beni daha fazla bağlıyor. Başarısız iş adamı olması değil.
forever_bim
17-01-07, 15:11
Bir de şunu merak ediyorum, evlilik dışı bebeği bekleyen Yılmaz Filiz çifti değil de Feride Ömer çifti olsaydı forum yaklaşımı bu kadar ılımlı olur muydu?
filizin sapancada söylemediği kesinleşti bebeği, sadece kıskançlığın hat safhada olduğu bir konuşma olacak, onun akşamında filizin kıyafeti aynı ömer, cem, handan bekeliyor onu ve filiz geldiğinde handan ve cemin tepkisinden ikiside ağzından kaçırıp filizin hamile olduğunu açıklarlar, ömer de tepkisini dile getirecek hemde bayağı ağır bakışlar feci, zavallı filizim 3 tane cani karşısında
daha sonra tekrar buluşuyorlar ki deniz kenarında olmaları bunu gösteriyor, inş. herşeyi konuşurlar:img-yes:
forever_bim
17-01-07, 15:19
Aslında yanıtını bildiğim soruyu neden soruyorum ki? Sırf Yılmaz'ın ailesini ziyarette gecikti diye asılan kesilen Feride'nin böyle bir durumda olması durumunda linç edilmesi kuvvetle muhtemeldir.
Ömer şirket batarsa kendisine dersler çıkaracaktır. Arkadaşım dediği adama güvenmemek gibi.
Feride'yle arası düzelecek mi acaba? Burda da Handan tüm uğursuzluğuylşa karşımızda duruyor. Feride o öğrenme anında evde olsaydı Ömer'i sakinleştirecekti. 54. bölümde olduğu gibi.
evet filizn bebeği sapancada soylemediği kesin... Bence ağızdan kaçırma durumu %25 filiz kendi söyleyebilir söyle bir diyalog olabilir bence...
Handan : Nerdeydin Filiz seni çok merak ettik.
Filiz : Neden ?
Ömer : Filiz saat kaç ?
Cem : Sakin ol Ömer.
Ömer : NaSıl sakin oliyim. Filiz neredeydin çabuk söyle.
Filiz : Bu kadar merak ediyor musun söyleyeyim bebeğimin babasının yanındaydım sevdiğim adamın yanında.
Ömer: Ne bebeği !!!
... (Gerisi malumunuz.)
forever_bim
17-01-07, 15:24
filizin sapancada söylemediği kesinleşti bebeği, sadece kıskançlığın hat safhada olduğu bir konuşma olacak, onun akşamında filizin kıyafeti aynı ömer, cem, handan bekeliyor onu ve filiz geldiğinde handan ve cemin tepkisinden ikiside ağzından kaçırıp filizin hamile olduğunu açıklarlar, ömer de tepkisini dile getirecek hemde bayağı ağır bakışlar feci, zavallı filizim 3 tane cani karşısında
daha sonra tekrar buluşuyorlar ki deniz kenarında olmaları bunu gösteriyor, inş. herşeyi konuşurlar:img-yes:
Allah aşkına sevgili arkadaşım senin bir abin olduğunu varsyalım evlilik dışı hamile kalsan sana ne yapmasın ı beklerdin? Yaşa canım kardeşim demesini mi?
Empati yapalım biraz. Sizikiler de çok masum değil bu olaylarda.
yakupoglu61
17-01-07, 15:30
Bir de şunu merak ediyorum, evlilik dışı bebeği bekleyen Yılmaz Filiz çifti değil de Feride Ömer çifti olsaydı forum yaklaşımı bu kadar ılımlı olur muydu?
doğru diyosun modum sn bu sorduğun sorunun cevabını biliyosun...
şimdi düşünüyorum bnim yaklaşımım değişmezdi.Yani büyük bir sorun olarak göstermezdim... FORUMU BİLEMEM AMA :D
gülbeşeker
17-01-07, 15:32
Ömer filize çocuk evlilik dışı olduğu için mi çok kızacak yoksa annesi gibi evlilik dışı olmasından ziyade "yılmaz"dan olduğu için mi çok kızacak?Umarım birinci seçenek olur.Bu arada sevgili forever evlilik dışı çocuğa gerçek hayatta ben de karşıyım,toplumun ahlakına aykırı olduğuna inanıyorum fakat bu dizideki çok beğendğim filiz-yılmaz çiftinin evlilik dışı da olsa bir bebekleri olacağına seviniyorum.Yılmaz, filizn sevdği erkek ve filiz evlenmeden ondan hamile kaldı diye filizi asıp kesecek değilim ,bu çocuk ,onların arasında da çok kuvvetli ve koparılmaz bir bağ oluşturacaktır.Diziyi izlerken sevdğim bir çift ve ortada bir bebek var bu çocuk neden evlilik dışı diye düşünmem.Senin de bu konuda duyarlı olmanı anlıyorum fakat bu konuya neden bu kadar takıldığını anlamıyorum.Sonuç olarak ben yılmaz filize sırf bebek için dönsün istemiyorum hatta barıştıktan sonra bebeği öğrenmesini istiyorum ,böylesi daha çok hoşuma gider.Feride ve ömer de aşklarını yaşayabiliyorlarsa (eğer karşılarına çeşitli engeller çıkmazsa) yaşasınlar,feride ömerden evlilik dışı hamile kalsaydı da ben tepki göstermezdim,sonuçta feride bu çocuğu ömeri elde etmek için bir koz olarak kullanacak biri değil,evlenmelerini ve çocuklarıyla beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını isterdim.
bebeği söylicek kişi bence handandır ömer çok yüklenicek ve cem yine onu sakinleştiricek böylece filizin gözüne girmeye çalışıcak o yüzden cemden söylemesini beklemiyorum...
bebek konusuna gelince hasan haklısın ama birde şu var ilk zamanlar filiz yılmazla sabahlarken handan hanım buna hiçbir tepki göstermiyodu başında tepkisiz kalırsan sonuçlarınada katlanmak zorundasındır ayrıca o çocuk yılmazdan değil cemden falan olsa kesinlikle o evde kavga değil kutlamalar yapılırdı...
Açıkçası resimlere ben de baktım sanırım Handan söyleyecek Ömer'e. Ömer de duygusal tepki verip iş hayatında hata yapacak.Evlilik dışı hamilelik evlilik dışı cinsellik gibi toplumumuza son derece çarpık ve ahlak dışı gelen konularda Ömer de ne kadar Avrupai de olsa standart Türk erkeğinin tepkisini verir. O yöden yargılayamam. Benim de kızkardeşim var. Aynısı başıma gelse utancımdan insan içine çıkamam.
Bir de Filiz Yılmaz barışsın varsın bebek barıştırsın zihniyeti bana doğru gelmiyor. Onlar zaten evliler gibisinden seviyeli birliktelik geyiği de bu durumu kurtarmaz.
Ömer'e kızdığım nokta bunu iş hayatına aksettirmesidir. Başarısız bir yönetici olduğuna katılıyorum ama bu onun forumca infazını gerektirmiyor. Ömer şirketten kovulsa bile ya da şirket iflas edip fakirleşse bile ben Ömer'in parasını değil temiz olduğuna inandığım kalbini tutuyorum. Feride ile olan kısmı beni daha fazla bağlıyor. Başarısız iş adamı olması değil.
Sana cogu noktada katiliyorum ve de ekleyeceklerim var. Acikcasi bana ters gelse de evlilik oncesi birliktelik konusuna daha ilimli yaklasabilirim ancak ortada soz konusu olan gunahsiz bir cocuksa bu ciftin biraz daha az kara cahil gibi davranmalarini beklerdim. Belki de dizinin sonunda da olsa Yilmaz ve Filiz'in biraraya geleceginden hepimiz eminiz ondan daha ilimli herkes bu konuda herhalde. Omer'in tepki gostermesi de son derece normaldir, gosterecegi tepkinin boyutu ve de sonra bu kararlari uygulayip uygulamayacagi cok onemli. Yine de dusunuyorum da hakikaten cok zor bir durum Omer icin.
Her neyse, Omer'in basarisiz bir yonetici olmasi ne yalan soyleyeyim benim de onu cok sevmemi engellemiyor, o yuzden niye infaz edildigini, cani oldugunu, issiz kalmasina bu kadar sevinildigini ben de anlamis degilim. Benim su anda favori karakterim de Feride oldugu icin belki de olaylara dun de yazdigim gibi o cepheden bakiyorum ve Omer'in hala cok hos bir karakter oldugunu dusunuyorum.
Edit: Fomer konusunda Omer soz konusu iken pek ayni sey olmazdi ama olsaydi aynen senin yazdigin gibi olurdu bence de, zaten biliyorsun da ne dusundugumu.
forever_bim
17-01-07, 15:37
Sevgili gülbeşeker;
Benim kızdığım nokta daha diziyi izlemeden cani sıfatının yapıştırılması, ve ayrıca haftalardır bu olayın yani hamileliğin Yılmaz'ın Ömer'e karşı bir zaferi olarak aksettirilmesidir.
Ben son söylediğimi "Ömer duyunca yüzünü merak ediyorum" cümlelerinden çıkarıyorum.
Handan Hanım'ın tepkisi yanlıştı. Tepki vermesi gerekirdi ama verdiği şekliyle yani "bebek kimden?" demesi yanlıştı.
Ömer de zaten tepkisini açıkpazarı satarak koyuyor.
Umarım anlatabildim. Dizileri her yaştan insan izliyor. Biraz daha özen lütfen.
Ömerin tepkisini yerinde buluyorum.. Ne tepki verse müstehaktır. Ama bunu çifte kızarak iş hayatına yansıtmasını doğru bulmuyorum.. Yılmaz Filiz hatasıdır.. Bunu Gazi Mahallesine mal etmek yanlıştır.. Feride ister istemez etkilenecektir. Gazi Mahallilerin de bundan sonraki davranışları kesinklikle Ömere karşı sert olacaktır. Daha Yılbaşı gecesinde gül oynaya eğlendikleri adam şimdi işlerini elinden alıyor varmı böyle birşey..
Ömerin tepkisine kızgınlığım değil.. Kızgınlıkla Filiz Yılmazla ilgili konuyu Mahalleliye aksettirmesi sorun.. Yoksa Ömer ne tepki verse haktır.
Ömere bu yönden yükleniyor.. Yoksa neden vay efendim kzııyor felan.. Filiz bir sosyal statü olarak düşük bir alienin kızı olsaydı.. Şimdiye kadar yaşatmazlardı herhalde.. Onun için Ömere tepki alacağı karardan.. Yoksa kimse ona neden yargılıyor diye kızmıyor.. Hasan bu dediğim bu alacağı karardan ötürü.. Yılmazın Yada Filizin yanlışlarını aşıyor bu olay. Onalrda yanlış yapıyor ama.. Ömer burda Filiz Yılmazdan olan hısrını kızgınlığını Mahalleye aksettiriyor.. Şimdi de şu tezimiz doğrulanıyor. Ömer iş hayatıyla Özel hayatını ayıramıyor.. Bu da onun hiç mi hiç profesyonel bir iş adamı olmadığının göstergesi.
kendi adıma konuşayım benim yaklaşımın ılımlı olmazdı.Çünkü filiz ve yılmaz'ın ömer ve ferideyle alakası yok tamamen farklı olaylar yaşıyorlar zaten öyle bir geçmişleri de yok o yüzden bu kadar ılımlı bakamazdım.Zaten filiz'in evlilik dışı çocuk beklemesinide hiç istemiyordum.
Ömerin açık pazar konusunda eğer satma konusunda bir atılım yaparsa feride mahallediklere karşı ömer bey öyle değil diye savunabilir,ama daha sonra mahalleliden kendiside etkilenip ömeri farklı görebilir.Ama bence bu konuda ömer'in fikri ya yılmazla filiz'in çabaları sonucu veya feride ve elif'in durumu yüzünden değişecektir.
Resimleri bende gördüm handan hanım kızarken ömerde öğrenecektir gerçekten ömerin ameliyat öncesi haline dönecek gibiyiz,inşallah bir bölüm sürer çok uzun olmasın kardeşlerin birlikte dayanışma içinde olmasını görmek çok güzel oluyordu.
yakupoglu61
17-01-07, 15:39
resimleri koyan arkadaşım geçen haftada o malum yılmaz-filiz resimlerini 57.bölümde olaacak diye koymuştu bn merak ediyorum bu bölümde mi olacak...?
şu handan nasıl olurda hala konuşuyo anlamadım...
of filiz of zamanında evlilik günü yılmazı bırakıp gitmeseydin bugünlerde evlilik dışı bebek olayını konuşuyo olmayacaktık...
Ömerin kızgınlığı barutlayacak Handan Ve Cemdir. Filize kızar.. Ama Handan VE Cemin olaylara katıklaması.. Ömeri bu karara almak zorunda bırakbilir.. Kesinlikle Handan Ve Cemin söylediklerin çok etkilenecek Ömer..
Allah aşkına sevgili arkadaşım senin bir abin olduğunu varsyalım evlilik dışı hamile kalsan sana ne yapmasın ı beklerdin? Yaşa canım kardeşim demesini mi?
Empati yapalım biraz. Sizikiler de çok masum değil bu olaylarda.
dur sevgili modum, ömere birşey olsa senide kaybederiz ben o resimde üç tane sinirli bakışı görünce aslında 2 cani diyecekken ömerde kaynadı arada dur yoksa isteyerek yazmadım, ömerle ilgili düşüncelerim olumlu olmaya dönerken bunu terse çevirmem merak etme:img-wink:
bunu ben bir bayan olarak bile kabul etmiyorum ki, bu dizi olduğu için ve sevdiğim güzide çiftime ait olduğu için sorun değil benim için ama gerçek hayatta kesinlikle karşısında olacağım bir durum.
ömerinde tepkisinde sonuna kadar haklı buluyorum, ama filizi bu hale getirenlerden biride odur o kadar engellemeler yaptı ki yılmazla olmasın diye bu kadar tepkili olmasa şimdi evli olmuş olacaklardı, kızsın, bağırsın hatta konuşmasın filizle ama durup düşünsün daha kaç bölüm önce filizin ne halde olduğunu gördü ylmazsız olamayacağını gördü.
ömerin ilk başta tepkinin en fazlasını da koysa hakkı var ama sonra düşünüp mantıklı şekilde karar verip kardeşinin yanında olmasını istiyorum
modum sence çok şey mi istiyorum:(
forever_bim
17-01-07, 15:47
Fatmacığım
Benim kızdığım nokta aynı nokta. Yani açık pazarı satma girişimi. Belki de sıra ona da gelecekti ama bu fevrilikle ilk olarak onu satacaktır. Bu noktada ben de kızıyorum ve hatta aklını başına toplaması için şirketten en azından yönetimden çıkarılması taraftarıyım.
ömerin tepkisi kesinlikle haklı bu yüzden yargılamayacağım ömeri, ama handan ve cemin davranışları ömeri daha da çileden çıkartacak bu kesin, keşke filiz ömere söyleseydi belki o zaman anlamaya çalışabilirdi ömer ama geç şu an bunun için her ikisinin oluşuda kötü bir durum ömerin öğrendiğinde,
filiz sapanca dönüşü yılmaza söylemmiş olmasından dolayı onların karşısında nasıl duracak bu önem kazanıyor, handana ve ceme kararlığından bahsetti, hatta ceme yılmaza söyleyeceğini de, cem bunu handana söylemiş onun sonrasında filiz gelmiş olabilir, filize hesap sorarken ömerde öğrenmiş olacak, ama dediğim gibi
herşeye rağmen filiz kararlılığını gösterebilecek mi?
Fatmacığım
Benim kızdığım nokta aynı nokta. Yani açık pazarı satma girişimi. Belki de sıra ona da gelecekti ama bu fevrilikle ilk olarak onu satacaktır. Bu noktada ben de kızıyorum ve hatta aklını başına toplaması için şirketten en azından yönetimden çıkarılması taraftarıyım.
Zaten çıkarılacaktır bu kararıyla.. Kararını gerçekleştiremeden kalakacaktır o koltuktan.
Filiz bu kararı onaylamayacak. Şirketin diğer çalışanlarıda.. Ömerin geçici başkanlığı böylece sona erecek. Filiz başka çareler aramaktayken.. Bu konu ister istemez Yılmazı ilgilendircek. Hisseler sözleşme şartlarına uyulmadığı için eline geçecek. Aslıda boş durmaz iş hayatındaki azimini bu alandada gösterecektir.
Ömerin bu kararı gerçekleştirememesi iyi olcak ama. Bir şekilde Mahalle bunu duyacak bu bölüm. Mahalle kararın uygulanmayacağı için sevinir. Ama Ömere bu kararı düşünmüş olmakla yargılar.. Mahallede sert çıkışlar olur Ömere.. onun için ömer arada derede kalcak.. Feride bu olayı öğrendimi belkide ricaya gelcek. Ama Ömer eskisi gibi Mahalleli ile samimiyeti kolay kolay kuramayacak. Bu olay bütün köprüleri yıkmak gibi birşey olcak.
forever_bim
17-01-07, 15:57
İşte diyorum ya Fatma tam herşey iyiye giderken tatsızlık baş gösterdi.
Elbette insanlar tepki koyacak çünkü ertesi gün kovulma riskine her çalışan baş kaldırır.
Hem mahalleli tepkisinde haklı. O kadar güzel bölümden sonra döndük mü yine en başa? Sinir bir durum.
Zaten çıkarılacaktır bu kararıyla.. Kararını gerçekleştiremeden kalakacaktır o koltuktan.
Filiz bu kararı onaylamayacak. Şirketin diğer çalışanlarıda.. Ömerin geçici başkanlığı böylece sona erecek. Filiz başka çareler aramaktayken.. Bu konu ister istemez Yılmazı ilgilendircek. Hisseler sözleşme şartlarına uyulmadığı için eline geçecek. Aslıda boş durmaz iş hayatındaki azimini bu alandada gösterecektir.
Ömerin bu kararı gerçekleştirememesi iyi olcak ama. Bir şekilde Mahalle bunu duyacak bu bölüm. Mahalle kararın uygulanmayacağı için sevinir. Ama Ömere bu kararı düşünmüş olmakla yargılar.. Mahallede sert çıkışlar olur Ömere.. onun için ömer arada derede kalcak.. Feride bu olayı öğrendimi belkide ricaya gelcek. Ama Ömer eskisi gibi Mahalleli ile samimiyeti kolay kolay kuramayacak. Bu olay bütün köprüleri yıkmak gibi birşey olcak.
peki mahalleli ömeri yargılarken, filizi alkışlar mı, bağırlarına basarlar mı, onlar için bu kararın uygulanmasını reddettiğini falan yani mahalleli vicdanen ne yapacaklar şimdi onu merak eder oldum şimdi:img-yes:
Ömer'in Filiz'e göstereceği tepki Filiz'in gayriahlaki davranışına mı yoksa bebeğin Yılmaz'dan olmasına mı.Sonuçta ahlaki kavramlar kişilere göre belirlenmiyor.Tekiner ailesinden hiçbir ferdin ahlaki kaygıları olduğunu düşünmüyorum.Ömer de Elif'ten önce,sürekli başka kızlarla tek gecelik ilişkiler yaşayan bir playboy erkeğiydi.Pekela bu kaçamakların birinde iş kazasına kurban gidip herhangi bir kızı hamile bırakabilidi.O zaman ne diyecektik.Filiz,geçen sene Yılmaz'ın gerçek kimliğini öğrenmeden önce de geceleri Yılmaz'da kalıyordu.Ömer'in bu tarz kaygıları olsa buna da karşı gelmesi gerekirdi.Bu dizide olup biten çoğu şey,benim doğrularıma, anlayışıma zaten ters,bu çoğu diziler için böyle.Örneğin;Ömer'in nişanlı bir kızı ayartmaya çalışması(birşeye zorlamadı ama niyeti sonuçta kötüydü) ,Filiz ve Yılmaz'ın 13. ve 46.bölümde ilişkiye girmesi hakeza Yılmaz'ın Filiz'e yaptıkları benim anlayışıma göre gayriahlaki şeyler.Dizileri ahlaki açıdan ele almaya kalkarsak işin içinden çıkamayız.Ömer'i kim niye cani ilan etti onu da anlamadım.Filiz'le Yılmaz bu işten zarar görürlerse sadece işlemiş oldukları günahın bedelini ödemiş olacaklar.
peki mahalleli ömeri yargılarken, filizi alkışlar mı, bağırlarına basarlar mı, onlar için bu kararın uygulanmasını reddettiğini falan yani mahalleli vicdanen ne yapacaklar şimdi onu merak eder oldum şimdi:img-yes:
Bana öyle geliyorki.. Mahalleli bu bebek olayını hemen öğrenmeyecekler.. Zannedecekler ki.. Ömerin yine yanlış kararı. Şirket batıyor bunu mazeret göstercek Ömer.. Yoksa ben sizden kızgınlığımı alıyorum mu diyecek.. Hayır.
Onun için bebek olayını henüz bebeğin babası öğrenmeden mahallelinin öğrenmesi saçma olur.. Mahalleli bu kararı ömerin yanlış kararı olarak bilecek. Gerçek nedeni çok sonra öğrenecektir.
Bana öyle geliyorki.. Mahalleli bu bebek olayını hemen öğrenmeyecekler.. Zannedecekler ki.. Ömerin yine yanlış kararı. Şirket batıyor bunu mazeret göstercek Ömer.. Yoksa ben sizden kızgınlığımı alıyorum mu diyecek.. Hayır.
Onun için bebek olayını henüz bebeğin babası öğrenmeden mahallelinin öğrenmesi saçma olur.. Mahalleli bu kararı ömerin yanlış kararı olarak bilecek. Gerçek nedeni çok sonra öğrenecektir.
Ben de ayni fikirdeyim Fatmacim. Yalniz bir de bu kararin Yilmaz'a direkt nasil bir zarari olacak ben de anlayabilsem. Ayrica bu konuda Omer'in mahalleliyle alip veremedigi nedir ki? Onun sorunu bastan beri Yilmaz degil miydi? Bir turlu anlam veremiyorum Acik Pazar'in satiminin one alinmasinin hamilelikle ilgili baglantisini da cozemiyorum. Omer tam manasiyla kas yapayim derken goz cikartiyor
sevgili pinknoze bu sorumun amacı bebek değil ki bebeği öğrenemeyeklerini bende tahmin edebiliyorum, filizin onları tekrar kurtarma çabası, bu kararı uygulatmayacak ya ömere mahallelide filizin tavrını görecek ondan sonrası için dedim, ilk görüşte aslıya nasıl abartılı yakınlık göstermişlerdi
filiz onlar için birşeyler yaptı ama o kadar ilgi görememişti ya şimdi yine filiz yadım edecek onlara ondan sonra diyorum daha önce yapamadıkları ilgiyi şimdi gösterirler mi
Ömer'in Filiz'e göstereceği tepki Filiz'in gayriahlaki davranışına mı yoksa bebeğin Yılmaz'dan olmasına mı.Sonuçta ahlaki kavramlar kişilere göre belirlenmiyor.Tekiner ailesinden hiçbir ferdin ahlaki kaygıları olduğunu düşünmüyorum.Ömer de Elif'ten önce,sürekli başka kızlarla tek gecelik ilişkiler yaşayan bir playboy erkeğiydi.Pekela bu kaçamakların birinde iş kazasına kurban gidip herhangi bir kızı hamile bırakabilidi.O zaman ne diyecektik.Filiz,geçen sene Yılmaz'ın gerçek kimliğini öğrenmeden önce de geceleri Yılmaz'da kalıyordu.Ömer'in bu tarz kaygıları olsa buna da karşı gelmesi gerekirdi.Bu dizide olup biten çoğu şey,benim doğrularıma, anlayışıma zaten ters,bu çoğu diziler için böyle.Örneğin;Ömer'in nişanlı bir kızı ayartmaya çalışması(birşeye zorlamadı ama niyeti sonuçta kötüydü) ,Filiz ve Yılmaz'ın 13. ve 46.bölümde ilişkiye girmesi hakeza Yılmaz'ın Filiz'e yaptıkları benim anlayışıma göre gayriahlaki şeyler.Dizileri ahlaki açıdan ele almaya kalkarsak işin içinden çıkamayız.Ömer'i kim niye cani ilan etti onu da anlamadım.Filiz'le Yılmaz bu işten zarar görürlerse sadece işlemiş oldukları günahın bedelini ödemiş olacaklar.
yamicim yazdıklarının tamamına yakınına katılıyorum...ama evlilik dışı çocuk çok farklı bir durum...eminim ömerinde başına gelse bu olay olurdu...ama filiz ömeri anlardı....çözüm arardı...bi de toplumda kadın erkek ayrımı var...kadın yapınca namusuzluk olur erkek yapınca elinin kiri...bu yargı değişmediği sürece ömere kızamam..o da bir erkek...bu olay hemde yılmazdan dolayı başına geldiyse daha çok kızması da daha doğal...ama filizle yılmaza tepki için açık pazarı satarda bu günahı gazililere ödetirse çok yanlış yapar...ferideyi kaybeder en başında....filizi kaybeder....aslında aşık olmayı bilen biri ömer...aşık olan birini anlaması lazım diye düşünüyorum...
Ben de ayni fikirdeyim Fatmacim. Yalniz bir de bu kararin Yilmaz'a direkt nasil bir zarari olacak ben de anlayabilsem. Ayrica bu konuda Omer'in mahalleliyle alip veremedigi nedir ki? Onun sorunu bastan beri Yilmaz degil miydi? Bir turlu anlam veremiyorum Acik Pazar'in satiminin one alinmasinin hamilelikle ilgili baglantisini da cozemiyorum. Omer tam manasiyla kas yapayim derken goz cikartiyor
Bende anlamıyorum.. Sanım bir hamlesi yada geniş çapta bir hamlesi olcak.. Bu hamle Cem olabilme ihtimali çok yüksek.. İnşallah yanılıyorumdur.
Filize gerekn ilgiyi gösterip göstermeyeceklerini göreceğiz.. Ben valla dizideki her karakterin büyük oynamalar yapıldığı için Mahalllenin etki mi tepkimi vereceğini tam kestiremiyorum.. onun için tahminimi bu bölümü izledikten sonra yapcam..
Bide şu var archshe bende erkek ve kadın ayrımı olduğuna inanıyorum..
Filiz genelde Abisine aşk konusunda destek olmuştur. Ömer ailesinden tepki görürken tek ona Filiz sahip çıkımıştır.
Acaba neden Ömerden bunun gibi bir anlayış göremiyorum. Tamam Yılmazı tanımıyor düşman sayıyor. Herşeyi biliyor geçmişle ilgili. Kardeşinin durumunu ufakta olsa bir destek olsa.. Onun onu sevdiğini biliyor. En azından Yılmazı tanımaya çalışsa.. Neden destek verilcekse Filiz veriyor. ? Ben buna karşıyım işte.. Bu kızı destek sopası görmekten vazgeçsinler senaristlerimiz.
arkadaşlar bi sitede yılmaz filiz masada oturmuş konuşuyolar.sanırım gelecek bölümlerde barışıyolar.
Filiz genelde Abisine aşk konusunda destek olmuştur. Ömer ailesinden tepki görürken tek ona Filiz sahip çıkımıştır.
Acaba neden Ömerden bunun gibi bir anlayış göremiyorum. Tamam Yılmazı tanımıyor düşman sayıyor. Herşeyi biliyor geçmişle ilgili. Kardeşinin durumunu ufakta olsa bir destek olsa.. Onun onu sevdiğini biliyor. En azından Yılmazı tanımaya çalışsa.. Neden destek verilcekse Filiz veriyor. ? Ben buna karşıyım işte.. Bu kızı destek sopası görmekten vazgeçsinler senaristlerimiz.
haklısın filizden hep destek tam destek abisine...çünkü aşkı biliyo filiz...aslında ömerde aşık ama onun inanmadığı bu ilişki...itin hakkı yoksa sahibiniin hakkı vardır....yılmazı sevmese filiz için buna katlanmalı...ömer hatır dinlemiyo...
ömer dizide bencil bir karakteri ciziyor..Dikkat ediyorumda nedense kendi vede sevdigini ilgilendiren sorunlarda hep fevrilesiyor..Karsisindakine cephe aliyor..
Ayrica kincide.. ömer`in Yilmaza karsi olan bu kinci tutumu beni acayip rahatsiz ediyor..Filize destek olmamasi cokta sinir bozucu..
Asik olmayi, sevgiyi bilen birinin karsisindakini anlayamamasi vede köstek olmasida ayrica düsündürücü...!
Sevgi sevgidir.. Karsisindaki insan icin " Onu nasil seversin??!!!" diye sorgulamaya kimseninde hakki yoktur..Bu gönüldür.. Gönül kimi sevmisse güzelde o dur, yar da.. öncelikle Yilmaz-Filiz ikilisinin askini ömer`in kabullenmesi vede saygi duymasi lazimdir..
Bence Ömer'in kardeşinin bu durumu duyunca teplki vermesi normal ama o mahalleliyi etkileyecek kısımda bu bebek Yılmaz'dan olduğu için yapıyor bunları. Ömer'de saman alevi var birden yanıp sönüyor bence. Annesi gibi hamile olması değil de Yılmaz'dan olmasına sinirlenmesi beni şaşırtır sadece ki böyle olacağını tahmin ediyorum.
bence filiz bu bolum de hicbirsey soylemeyecek.. benim ozetten anladigim deniz kenarindaki o oturma isle ilgili.. ve buyuk ihtimal yilmaz filizi cemle ilgili uyariyor..
yakupoglu61
17-01-07, 17:27
ömer orda çok sinirlendiği için bir yere saldırma hissi içinde ve bu yüzden de mahallenin ekmeğini kazandığı açık pazarı satmayı düşünüyo...
ama BİLMİYOKİ bu tutumu yılmazı etkilemeyecek ...
Cem'in artık geri planda kalacağını düşünüyorum.Sorunlar yumağını hazırladı. Bundan sonra sırıtık sırıtık Filiz'in ona gelmesini bekleyecek.Eskisi gibi ön planda olacağını sanmıyorum.Artık planda yapmaz herhalde.(Tükendi bitti artık.Yazık be adama şuna biraz fikir verelim bari)
Ben herkesin aksine bebegi Ömer Handanda degilde Filizden ögrenecegini zanediyorum. (Handan kendi dememismiydi, bu cocuk Ömerin kulagina gitmesin diye, o yüzden söylemez bence)
Bana öyle geliyorki, Filizle Yilmaz barisiyorlar, sonra Filiz bebegi Yilmaza söylüyor, tabi ilk sahnede degil sonra Filiz eve gidiyor ve biz Yilmazla evlilik karari aldik diyor, bunun üzerine Ömer babama verdigin sözü ne kadar cabuk unuttun diyor ve Filiz Yilmaz cocugumun babasi onunla evlenmeliyim diyor.
tolgahuzur1
17-01-07, 17:38
[QUOTE=kursuni19;2109303]Ben herkesin aksine bebegi Ömer Handanda degilde Filizden ögrenecegini zanediyorum. (Handan kendi dememismiydi, bu cocuk Ömerin kulagina gitmesin diye, o yüzden söylemez bence)
Bana öyle geliyorki, Filizle Yilmaz barisiyorlar, sonra Filiz bebegi Yilmaza söylüyor, tabi ilk sahnede degil sonra Filiz eve gidiyor ve biz Yilmazla evlilik karari aldik diyor, bunun üzerine Ömer babama verdigin sözü ne kadar cabuk unuttun diyor ve Filiz Yilmaz cocugumun babasi onunla evlenmeliyim diyor.[/QUOTE=
bence evlilik kararı için çok erken. daha aralarındaki sorunları çözmeden evlenme kararı alamazlar gibi geliyor.. ama ömerin o kadarlda hem yılmaz hemde gazi mahallesi için etkili olacağını zanetmiyorum.. yani birşey yapamaz..
Ben herkesin aksine bebegi Ömer Handanda degilde Filizden ögrenecegini zanediyorum. (Handan kendi dememismiydi, bu cocuk Ömerin kulagina gitmesin diye, o yüzden söylemez bence)
Bana öyle geliyorki, Filizle Yilmaz barisiyorlar, sonra Filiz bebegi Yilmaza söylüyor, tabi ilk sahnede degil sonra Filiz eve gidiyor ve biz Yilmazla evlilik karari aldik diyor, bunun üzerine Ömer babama verdigin sözü ne kadar cabuk unuttun diyor ve Filiz Yilmaz cocugumun babasi onunla evlenmeliyim diyor.
evet buda bir seçenek tabi ama ömer nasıl bir karar alıyorki gazi mahalleliler ve yılmaz zarar görüyor bu işten öyle olursa zarar görmez açık pazar işi olursa işçilerden dolayı yılmaz devreye girer ve mahalleli yüzünden tabiki ama senin dediğin şekilde olabilir bence evleneceklerini değil ömer sadece çocuk olayını öğrenecek gibi sonrada bu olaya tepki olarak yapıcak bunu ama öfkeyle kalkan zararla otururbiliyorsunuz ömerde zaten cemin yılmaz hakkındaki ara gazı sayesinde inşaat işine girmişti yani yanında gene cem varsa ara gazı alıcak demektir
ömer dizide bencil bir karakteri ciziyor..Dikkat ediyorumda nedense kendi vede sevdigini ilgilendiren sorunlarda hep fevrilesiyor..Karsisindakine cephe aliyor..
Ayrica kincide.. ömer`in Yilmaza karsi olan bu kinci tutumu beni acayip rahatsiz ediyor..Filize destek olmamasi cokta sinir bozucu..
Asik olmayi, sevgiyi bilen birinin karsisindakini anlayamamasi vede köstek olmasida ayrica düsündürücü...!
Sevgi sevgidir.. Karsisindaki insan icin " Onu nasil seversin??!!!" diye sorgulamaya kimseninde hakki yoktur..Bu gönüldür.. Gönül kimi sevmisse güzelde o dur, yar da.. öncelikle Yilmaz-Filiz ikilisinin askini ömer`in kabullenmesi vede saygi duymasi lazimdir..
ömer aşk denen olayı yaşadı hemde karşısındaki insanın başkasını sevdiğini bilerek tek taraflı yaşadı bu aşkını ve bunu çok da güzel yansıttı, bu aşkına ailesi karşıken filiz destek çıktı, şidi de aynısını ferideye karşı yapıyor filiz.
ömer elifin sevgisini gerçek anlamda göremediği için yılmazı sevdiğini bildiği için acısını hala unutamadı ki yılmaza başka türlü bakamıyor, aslında yılmazın da filizi sevdiğini biliyor ama yılmazıda filizsiz bırakarak cezalandırmaya çalışıyor sanırım, ömer elif yanındayken bir okadar da uzaktı kendisinden neden çünkü yılmazı seviyordu, şimdi ne oldu yılmaz da filizi seviyor filizle olmaması demek ömerin acısını hafifletiyor, ben nasıl elifimin sevgisinden yoksundum, yılmazda yoksun olsun diyor yoksa ömer ikisinide birbirini sevdiğini biliyor eskiye dayalı unutmadığı şeyler mani oluyor ona.
evet buda bir seçenek tabi ama ömer nasıl bir karar alıyorki gazi mahalleliler ve yılmaz zarar görüyor bu işten öyle olursa zarar görmez açık pazar işi olursa işçilerden dolayı yılmaz devreye girer ve mahalleli yüzünden tabiki ama senin dediğin şekilde olabilir bence evleneceklerini değil ömer sadece çocuk olayını öğrenecek gibi sonrada bu olaya tepki olarak yapıcak bunu ama öfkeyle kalkan zararla otururbiliyorsunuz ömerde zaten cemin yılmaz hakkındaki ara gazı sayesinde inşaat işine girmişti yani yanında gene cem varsa ara gazı alıcak demektir
Benim anlamadigim acik pazari satisa cikardigi taktirde Yilmazi karsisina alicagini biliyor olmali Ömer, yani sözlesmenin pital olacagini ve Yilmaz hisselerini geri alacagini neden böyle bir seyi risk etmeye kalkiyor. Dedigin gibi öfkeyle kalkan zararla oturur
Ömerin kardeşini bir şekilde anlaması lazım. Kızmasına dediim birşey yok.. Neden destek gösterecek birisi varsa bu hep filiz oluyor.. Filiz ailesini karşısına alarak bir çok kez ömere destek olmuştur. Son feride olayındada herşeye rağmen abisini desteklemiştir.. Abisinin de elini taşın altına koyup düşünmesi lazım. Abisi Filizin bu kadar desteğini görüyor.. Tamam Yılmazı hemen affetmesin ama.. Biraz anlamaya çalışsın.. Hala geçmişe takıldı kaldı. Abisin artık desteğini göster.. Kız ruhsal bunalıma girdiğinde mi anlayacaksın ha..
ömer aşk denen olayı yaşadı hemde karşısındaki insanın başkasını sevdiğini bilerek tek taraflı yaşadı bu aşkını ve bunu çok da güzel yansıttı, bu aşkına ailesi karşıken filiz destek çıktı, şidi de aynısını ferideye karşı yapıyor filiz.
ömer elifin sevgisini gerçek anlamda göremediği için yılmazı sevdiğini bildiği için acısını hala unutamadı ki yılmaza başka türlü bakamıyor, aslında yılmazın da filizi sevdiğini biliyor ama yılmazıda filizsiz bırakarak cezalandırmaya çalışıyor sanırım, ömer elif yanındayken bir okadar da uzaktı kendisinden neden çünkü yılmazı seviyordu, şimdi ne oldu yılmaz da filizi seviyor filizle olmaması demek ömerin acısını hafifletiyor, ben nasıl elifimin sevgisinden yoksundum, yılmazda yoksun olsun diyor yoksa ömer ikisinide birbirini sevdiğini biliyor eskiye dayalı unutmadığı şeyler mani oluyor ona.
evet zaten yılmazla ayrı diye ömer sakindi birde feride etkeni var tabi feridenin gitmeside ömerin yanlış kararlar almasına yol açtı tabi ama ömer böyle
yılmaz filiz arasındaki sevgiyi gördü ama kafasındaki yılmaz kardeşine zarar verecek düşüncesini atmaya yetmedi maalisef
Benim anlamadigim acik pazari satisa cikardigi taktirde Yilmazi karsisina alicagini biliyor olmali Ömer, yani sözlesmenin pital olacagini ve Yilmaz hisselerini geri alacagini neden böyle bir seyi risk etmeye kalkiyor. Dedigin gibi öfkeyle kalkan zararla oturur
yılmaz hisseleri veririken tahminimce sözle uyardı onları yani yazılı beyan aldığını sanmıyorum sadece yılmaz orda filize ben böyle biri değilimin demek istemişti zaten üstüne 1 ytl yi verince filiz olayı anlamıştı yani yılmaz orda yazılı beyan veya sözleşme yaptığını ve böyle bir şart koyduğunu tahmin etmiyorum bu şirket batıcak bunu ne cem nede yılmaz önlemiyecek asıl koz tahnimce şirket iflasını açıkladıktan sonra olacağını tahmin ediyorum çünkü cem ve yılmaz şirket alımında karşı karşıya gelicek gibi
Bir kaç bölümden beri Filizin o kadar salya sümük ağladığını görmedik. Herhalde çocuk bir nedenden ötürü düşünce.. Onun o ağlayışları tekrar ekrana yansıyacak. Belkide bu çocuk düşme olayını ne yılmaza ne ceme bağlarlar.. Ömerede bağlayabilirler.. Olur mu olur.. Cemin planına düşer gibi geliyor Ömer..
Cemin o muhteşem planları ne zaman sona erecek.. Ne zaman o müthişliği gidecek.. Ne zaman o kırılmaz egosu kırılcak.. Adam başrolü kaptı. Artık bütün alfabedeki planları uygulamadan bırakmayacaklar herhalde adamı senaristler.. Sen bizim pis işlerimizin adamısın.. Sen yanda dur konu sıkıntısı çektiğimizde senin planları harekete geçircez.. Z'ye kadar yolu var senin planların daha..
niye herkesin sözleşmenin iptal olduğu zaman direk yılmazın hisseleri geri alma hakkı doğduğunu düşündüğünü anlayamadım açıkcası. yılmaz hisseleri sözleşmeden doğan haklarından dolayı geri alacaksa sözleşmede yazan satış tutarını da ödemek zorunda kalacaktır yani gerçek fiyatının 10 katını ki bu o bölümde gördüğüm çekin tekinin 50 milyon ytl olduğunu düşünürsek eski parayla 100 trilyon eder herhalde. yani sözleşmede eğer sözleşme şartlarına aykırı davranılırsa alınan hisse bedeli ödenmez ve hisseler eski sahibine geri verilir gibi hiçbir sözleşmede yer alamayacak aptalca bir madde yoksa.zaten yoksa yılmaz bu işten bir hayli zararlı çıkacaktır herhalde.ama kimbilir belki ömer de bir kıyak yapar da (nasılsa yeğeninin babası adam korkuluk değil) 1 ytl ye geri verir hisseleri.
Ömerin kardeşini bir şekilde anlaması lazım. Kızmasına dediim birşey yok.. Neden destek gösterecek birisi varsa bu hep filiz oluyor.. Filiz ailesini karşısına alarak bir çok kez ömere destek olmuştur. Son feride olayındada herşeye rağmen abisini desteklemiştir.. Abisinin de elini taşın altına koyup düşünmesi lazım. Abisi Filizin bu kadar desteğini görüyor.. Tamam Yılmazı hemen affetmesin ama.. Biraz anlamaya çalışsın.. Hala geçmişe takıldı kaldı. Abisin artık desteğini göster.. Kız ruhsal bunalıma girdiğinde mi anlayacaksın ha..
Ömer malesef gecmiste takilip kaldi, bence Yilmaza olan öfkesi sadece Filize zamaninda yaptigindan dolayi kaynaklanmiyor, Ömer Elifle evlenmis bile olsa Elifin Ömeri hic bir zaman Yilmazi sevdigi gibi sevmedigini biliyor ve bunu kendine yediremiyor.
Hic yoken Yilmaz bu duruma geldi, iyi bir is adami oldu, ve Ömer senelerce bu isin icinde oldugu halde onun kisa sürede elde etmis oldugu basariyi elde edemedi, bu nedenle Yilmazla Filizin birlikte kurdugu ve faliyete gecirmis olduklar Acik pazar isini bir hamlede yok etme istegini kapilacak Ömer, Yilmazin onun sirketinde elde etmis oldugu basariyi yok edip, kendisine ait olan insaat projesini bitirip ve böylece Yilmazdan daha büyük bir basari elde edebilecegini kendine ispatlamak isteyecektir. Böylelikle hem ask hemde is hayatinda Yilmaza olan yenilgisini kapatmaya calisacaktir. Ama bunun nelere yol acicagini tabiki kendisi henüz bilmiyor
Ömerin kardeşini bir şekilde anlaması lazım. Kızmasına dediim birşey yok.. Neden destek gösterecek birisi varsa bu hep filiz oluyor.. Filiz ailesini karşısına alarak bir çok kez ömere destek olmuştur. Son feride olayındada herşeye rağmen abisini desteklemiştir.. Abisinin de elini taşın altına koyup düşmesi lazım. Abisi Filizin bu kadar desteğini görüyor.. Tamam Yılmazı hemen affetmesin ama.. Biraz anlamaya çalışsın.. Hala geçmişe takıldı kaldı. Abisin artık desteğini göster.. Kız ruhsal bunalıma girdiğinde mi anlayacaksın ha..
ömer filizin bunalımlı halini de gördü üstelik bikac bölüm önce ama hala anlamamakta direniyo. kimse kimseyi sevmek durumunda deil ömerin de yılmazı sevmesi gerekmiyo ama ilişkilerine saygı duymak zorunda yılmazın sevgisi de ortada senelerce bekledi bu kadar sevmese deger vermese neden beklesin öc almak olsaydı hala derdi o hisseleri onlara verir miydi... nasıl bunları görmez nasıl hala filizin mutsuz olmasını yılmazla olmasına tercih eder anlamıyorum hele de filiz ona bu kadar destek olurken nasıl kıyar böyle üzülmesine göz yumar ki ömer...
ömerin yılmaz hakkındaki önyargısı devam ettiği sürece ne filizi nede yılmazı anlayacaktır.buna imkan yok insanların tabularını yıkmak kolay değil bu yüzden güven unsuru burda kendini gösterecek bunun için tek ve gerçek yol cemin planlarının ortaya çıkmadır bu ortaya çıkmadan ömerin önyargısı kırılmayacaktır.tıpkı yılmazın yaptığı gibi ömer krakterininde artkasına dönüp muhasebe yapaca an o andır.
yılmaz hisseleri veririken tahminimce sözle uyardı onları yani yazılı beyan aldığını sanmıyorum sadece yılmaz orda filize ben böyle biri değilimin demek istemişti zaten üstüne 1 ytl yi verince filiz olayı anlamıştı yani yılmaz orda yazılı beyan veya sözleşme yaptığını ve böyle bir şart koyduğunu tahmin etmiyorum bu şirket batıcak bunu ne cem nede yılmaz önlemiyecek asıl koz tahnimce şirket iflasını açıkladıktan sonra olacağını tahmin ediyorum çünkü cem ve yılmaz şirket alımında karşı karşıya gelicek gibi
Yılmaz hisseleri verirken Hiç bir işçiye hiç bir çalışana dokunulmayacak dediğinde.Ceyda ve Avukat sözleşmemizde bu yazılı zaten demişlerdi.Şimdi tekrar baktım . Sözleşme yapılmış.Avukat sözleşme şartlarında yazılı dedi.
Dedigin gibi olabilir, ama Yilmaz hukukcu oldugundan dolayi bana kalirsa kendini bir sekilde garanti altina almistir diye düsünüyorum ama bunu ancak izleyince ögreniriz
Ömer şirketi geçici devir almadımı .. Filiz gerçekte yönetici değilmi.. Bu durumda Filiz Ömeri değil.. Yılmazı destekler.. Ve Eğer sözleşmenin bir şekilde kurallara uyulmayıp gerçekleşmediğini görürse eli mahkum Yılmaza verecektir hisseleri.. Ama bundan para talep etmez çünkü 1 ytl olayında mahçup oldu.. Para isteyecek kadar şey değil. Onun için Yılmazın öyle çok büyük meblağlar ödeyerek şirketi alacağını sanmıyorum..
Ama matrakanın dediği gibi.. Şirket iflas eder.. Cem ve Yılmaz arasında bu savaş çıkar.. Bu savaşı kimin kazancağı belli ya neyse.. :)
yakupoglu61
17-01-07, 18:25
çünkü cem ve yılmaz şirket alımında karşı karşıya gelicek gibi
bi kaç bölüm önce bi ihalede karşı karşıya gelmişlerdi yılmaz 1milyon dolar vererek cemi şaşırtmış iyi bir darbe indirmişti
sölediğin gibi karşı karşıya gelmeleri ihtimali yüksek yılmaz bu kez kumar masasında değil parasını ödeyerek almak isteyebilir...
ömer filizin bunalımlı halini de gördü üstelik bikac bölüm önce ama hala anlamamakta direniyo. kimse kimseyi sevmek durumunda deil ömerin de yılmazı sevmesi gerekmiyo ama ilişkilerine saygı duymak zorunda yılmazın sevgisi de ortada senelerce bekledi bu kadar sevmese deger vermese neden beklesin öc almak olsaydı hala derdi o hisseleri onlara verir miydi... nasıl bunları görmez nasıl hala filizin mutsuz olmasını yılmazla olmasına tercih eder anlamıyorum hele de filiz ona bu kadar destek olurken nasıl kıyar böyle üzülmesine göz yumar ki ömer...
Ömer tam anlamıyla ne zaman güvenebilecek biliyormusun..
Yılmazın şirket için mücadelisini gördüğünde..
Cemin esas yüzünün meydana çıktığında..
O zaman dostunu düşmanını iyi tanıyacak.. Aslında ömer şu konuda biraz da yanlış. Çünkü adam düşman edinmiş ama düşmanın ne özellikte olduğunu bilmiyor.. Düşmanında bir sınırı var.. Ömer düşman olurken düşmanın ince taraflarını göremiyor.. Nelere zaaf olduğunu yada ne yapamacağını.. Ömer direkt düşman olmuş.. bir bilgi bile yok kafasında.
Yılmaz hisseleri verirken Hiç bir işçiye hiç bir çalışana dokunulmayacak dediğinde.Ceyda ve Avukat sözleşmemizde bu yazılı zaten demişlerdi.Şimdi tekrar baktım . Sözleşme yapılmış.Avukat sözleşme şartlarında yazılı dedi.
şimdi baktım da o sahneye ceyda prensip olarak zaten buna uyuyoruz diyor avukatta sözleşmede bunu belerttik kabul ediyoruz diyor ama bu sözleşemeye şart olarak girdiğine hala inanmıyorum nedeni ise adam o kadar parayı neden ödesinki unutmayalım yılmaz şirketi 1 ytl karşılığı tekinerlere vermiş olsada daha sonra filiz ve ömer tarafından hisselerin gerçek fiatları sadıkoğlu avkfına bedel olarak ödendi yani bence yılmazın hakk idda etmesi burda bitmiştir.
Ömer şirketi geçici devir almadımı .. Filiz gerçekte yönetici değilmi.. Bu durumda Filiz Ömeri değil.. Yılmazı destekler.. Ve Eğer sözleşmenin bir şekilde kurallara uyulmayıp gerçekleşmediğini görürse eli mahkum Yılmaza verecektir hisseleri.. Ama bundan para talep etmez çünkü 1 ytl olayında mahçup oldu.. Para isteyecek kadar şey değil. Onun için Yılmazın öyle çok büyük meblağlar ödeyerek şirketi alacağını sanmıyorum..
Ama matrakanın dediği gibi.. Şirket iflas eder.. Cem ve Yılmaz arasında bu savaş çıkar.. Bu savaşı kimin kazancağı belli ya neyse.. :)
şirketin başına bu saatten sonra filizde geçse yurt dışından bir kemal dervişte ithal etsek bu şirketi bu saatten sonra kurtaramaz çünkü zamanında zaten inşaat yetişmeyecek inşatın yapımına bir kere ara verildi bu sorun geçici olarak çözüldü ama tamamen çözülmedi bu şirketin sonunu ben 10 bölüm önce söylemiştim bu sefer batıcak yılmaz hiçbirşey yapamayacak diye evcet yılmaz bir şey yapamayacak
zaten yapmamalıdırda
O zaman dostunu düşmanını iyi tanıyacak.. Aslında ömer şu konuda biraz da yanlış. Çünkü adam düşman edinmiş ama düşmanın ne özellikte olduğunu bilmiyor.. Düşmanında bir sınırı var.. Ömer düşman olurken düşmanın ince taraflarını göremiyor.. Nelere zaaf olduğunu yada ne yapamacağını.. Ömer direkt düşman olmuş.. bir bilgi bile yok kafasında.
ama ömerin bir özelliği zaten hatırlarsan yılmaz borsada ne kadar hisse senedi varsa alıyordu murat ve ömer filize şirket temiz diyordu ama filiz inanmamış gidip kontrol etmişti yani ömer düşmanını tanısa yanındakini değil yılmazı tanırdı bu kadar zaman zarfında yılmazı tanıyamadıysa cemi hiç tanıyamaz
ömerin kendine gelmesinin tek yolu cemin açığa çıkmasıdır başka mümkünatı yoktur bundan sonra yaşayacağı pişmanlıkla geçmiş muhasebesi yapacaktır.
yılmaz daha önce de şirket için mücadele etti ama nedense ömer o zaman bi türlü görmedi bunu. ellerinden aldı sirketin büyük bi kısmını ama cok da güzel yönetti, ömeri gecmişte düsmanlıkları cok yeniyken hapisten kurtardı ayrıca istese ömeri elif konusunda cok daha fazla da yaralardı ama yılmaz bunu yapmadı ömerse hala alt etmeye calısıyo ve haklısın düsmanını tanımıyo zaaflarını hiç bilmiyo... daha cok elif kaynaklı bir kin bence içindeki ve ferideye duymaya basladıgı ask elif kaynaklı bu kinin azalmasını da saglayacak tabi cemin planlarının ortaya cıkması daha büyük bi etken olur yılmaza bakıs acısının değişmesinde..
Şirketin batması.. bir şekilde gerçekleşecek. Bende şahsen Yılmazın yardım etmemesi taraftarıyım. Yılmaz yardım etmeye çalıaşcaktır. Ama şirket o kadar dar boğazda olacakki bu mümkün olmayacak.
Handanın o büyük dostunun yılan olduğunu öğrendiği zaman. Ömerin cemi tanıyamamışlığın şokunu.. şirketin batmadaki şokunu.. çok merak ediyorum.. Görmek için sabırsızlanıyorum.. Şurda kaç bölüm kaldıkii Çok zaman geçmeden bunlara şahit olacağız.
ömerin yilmaza karsi düsmanligi ilk basta elif yüzünden elif yilmazin nisanlisiydi sora ömerlen evlendi elif ama ömeri hic sevmedi hemde hic hep yilmazi sevdi ve bunu insan hissede beliyodu bunu ömerde biliyodu ve yilmaza kini hep artiyodu
sora yilmaz filizi kulandi bundan dolayi da simdi bu iliskiye izin vermiyo hala filizi kulandigini zanlediyo hala onlara zarar vermek istedigini saniyo bunuda bizimkiler bi türlü ispatlayamadilar yilmazlan filiz birbirlerini gercek ten cok sevdiklerine.......
ya 2.fragmandan hala ses yokmu bugün gelmeliydi cünkü 1.fragmanda hep ilk sahne var oda yilmaz filiz baska bisey yok ikinciside gelmeliydi sizce gelirmi ya ben cok merak ediyorum????
hamilelik olayını nedense cemin ağzından kaçıracağını düşünüyorum bilmiyorum ama o evde bu dötlünün buluşmasının başka bir izahı ne olaki zaten o dörtlü ne zaman bir araya gelse mutlaka sorun çıkıyor ve geneldede bu sorun ne hikmetse filiz oluyor
olayların tekrar ettiğini düşünmüyorum tekinerler erken batacaktı ama filiz yüzünden batmadı ama şimdi batıcak
şimdi baktım da o sahneye ceyda prensip olarak zaten buna uyuyoruz diyor avukatta sözleşmede bunu belerttik kabul ediyoruz diyor ama bu sözleşemeye şart olarak girdiğine hala inanmıyorum nedeni ise adam o kadar parayı neden ödesinki unutmayalım yılmaz şirketi 1 ytl karşılığı tekinerlere vermiş olsada daha sonra filiz ve ömer tarafından hisselerin gerçek fiatları sadıkoğlu avkfına bedel olarak ödendi yani bence yılmazın hakk idda etmesi burda bitmiştir.
yılmaz sözlesmeye uyulmadıgı için dava acıp satısı engelleyebilir ama ben de hisseleri tekrar alacagını sanmam hele de filizle barısıyolar bunu yapmaz belki kendi alabilir satılan yeri... ben öncelikle handanın yüzünü yakın plan görmek istiyorum cemin gercek yüzünü ögrendiğinde ömerden cok handanın yüzünün halini görmek beni mutlu edecek valla...
bence yılmaz şirket üzerinde hak sahibi olabilirmi sanmiyorum dogrusu
hisseleri sattı bitti iş ama
zaten filiz böyle birşeye izin vermez ilk işi vekaleti geri almak olur
ondan sonra şirketin başina gecer
bende şirketin batmasını istemiyorum zor günler olacak bu kesin ama sonunda
hep birlikte filiz,ömer,bir şekilde babalarının emaneti olan şirketi kurtarmalilar
bu işte yılmazın yardımı olasada olur tabiki bu benim istegim
ama seneryo böyle olumu bilmiyorum
ama herne olursa olsun sonlara dogru bir şekilde işler yoluna girecektir
hamilelik olayını nedense cemin ağzından kaçıracağını düşünüyorum bilmiyorum ama o evde bu dötlünün buluşmasının başka bir izahı ne olaki zaten o dörtlü ne zaman bir araya gelse mutlaka sorun çıkıyor ve geneldede bu sorun ne hikmetse filiz oluyor
olayların tekrar ettiğini düşünmüyorum tekinerler erken batacaktı ama filiz yüzünden batmadı ama şimdi batıcak
ben de cem söyleyecek diye düsünüyorum agzından kacırmayıp bilinçli de yapabilir bunu bak ailen yanında deil ama ben hep yanındayım der filize bi yandan, bi yandan da ömerle handanı destekler nasıl yılmazdan cocugu olur o sizin düsmanınız falan diye ömeri de gaza getirecek iyice zaten yılmaz meselesinde dünden hazır ömer de gaza gelmeye...
yakupoglu61
17-01-07, 18:59
Handanın o büyük dostunun yılan olduğunu öğrendiği zaman. Ömerin cemi tanıyamamışlığın şokunu.. şirketin batmadaki şokunu.. çok merak ediyorum.. Görmek için sabırsızlanıyorum.. Şurda kaç bölüm kaldıkii Çok zaman geçmeden bunlara şahit olacağız.
demekki birkaç bölüm sora handan cadısından kurtuluyoruz...
bunların hepsini duyunca, kenar mahalleli dediği kişilerle aynı seviyeye indiğini görünce kalpten gidip ölecektir... buda bize en büyük mutluluklardan biri olacaktır...İNŞALLAH
yılmaz sözlesmeye uyulmadıgı için dava acıp satısı engelleyebilir ama ben de hisseleri tekrar alacagını sanmam hele de filizle barısıyolar bunu yapmaz belki kendi alabilir satılan yeri... ben öncelikle handanın yüzünü yakın plan görmek istiyorum cemin gercek yüzünü ögrendiğinde ömerden cok handanın yüzünün halini görmek beni mutlu edecek valla...
hem hisseleri devrediyorsun hemde bir işçi bile çıkarsa firma dava açıp geri alıyorsun sanmıyorum bu olsun bence tekinerlerin avukatıda bunun önlemini almıştır bildiğim kadar iyi sözleşme hazırlayan bi avukat tahmin etmiyorum kısacası
Cuma tüm isin sirlari cikacak meydana, umarimki bu sefer en azindan Yilmazla Filiz arasinda simdiye kadar konusulmayanlar konusulur ve hersey netliye kavusur
Cuma tüm isin sirlari cikacak meydana, umarimki bu sefer en azindan Yilmazla Filiz arasinda simdiye kadar konusulmayanlar konusulur ve hersey netliye kavusur
evet umarım oturup konuşurlar temenni gene öyle barışıcaklarsa hiç almim ben bu barışmanın olay olmasından yanaydım gerçi tekrar ayrılık olucağına göre bu kesinlikle yumuşama kısmı
ama temennim konuşsunlar bizde kurtulalım onlarda birde yılmaz filizi uyaracak galiba
evet umarım oturup konuşurlar temenni gene öyle barışıcaklarsa hiç almim ben bu barışmanın olay olmasından yanaydım gerçi tekrar ayrılık olucağına göre bu kesinlikle yumuşama kısmı
ama temennim konuşsunlar bizde kurtulalım onlarda birde yılmaz filizi uyaracak galiba
Evet bu kez uyuaracakmis gibi duruyor. Bakalim Filiz can dostu Cememi yoksa Yilmazami daha fazla güveniyor.
Evet bu kez uyuaracakmis gibi duruyor. Bakalim Filiz can dostu Cememi yoksa Yilmazami daha fazla güveniyor. Peki sence bebegi Filiz söyleyecekmi Yilmaza
bunun tiyosu geldiği halde neden sorutyorsun ki tabi söyleyecek zaten başka şansı kalmadıo manzaradan sonra çok dokuynmuştur mecbur bir nevi ama toparlandıktan sonra molucaktır.
bunun tiyosu geldiği halde neden sorutyorsun ki tabi söyleyecek zaten başka şansı kalmadıo manzaradan sonra çok dokuynmuştur mecbur bir nevi ama toparlandıktan sonra molucaktır.
Elbette tüyoyu biliyorum sorak istedigim sence Cemmi söyleyecek Ömere olacakti, ama nedense Yilmaz Filiz demekten yanlislikla onlarin isimlerini yazmisim
fragman çok az ve belirsizdi. filiz gittikten sonra neden o bankta oturduğunu anlayamadım aslıyı çok merak ettim ya yılmaz filizin arkasından koşunca garip ne yaptı acaba filizden kaçan yılmaz beyde bu sefer filizin arkasından koşmaya başladı hayat ne ilginç değilmi !
:img-help: aynen sana katılıyorum fragmanlar kısa ve belirsiz yılmaz kaçıyo filiz kovalıyodu şimdi ise filiz kaçıyo yılmaz kovalıyo ben aslıyı çok merak ettim bide aceba filiz yılmazı orda bırakacak mı????bence bırakacak diyorum ya sizcebye
şu zaman kadar taraflı yorum yaptığımı sanmıyorum hiçbir karakter için...sadece anlamaya çalıştığım karakterler oldu...tıpkı filize yaptığım gibi...izniniz olursa ömer tekineri kendi açımdan dünü bugünü yarını olarak tahlil edicem....
ömer tekiner....bu karakter baştan beri pek dikkatimi çekmiyodu...ne sinirlendim ne sevdim...nötrdüm ömere...bazen kızdığım zamanlarda oldu modumuz ömeri koruduğu ya da doğru bulduğu zamanlarda hasanı hiç anlayamamıştım...nötr olduğum ömer savunulunca fazlasıyla bana antipatiik gelmişti...tıpkı şimdi yılmazın olduğu gibi...ama açıkça artık anlayabiliyorum ömeri...ömer de filiz gibi ucu açık bir karakter...ömer de filiz de hata yapar ama bu yaptığı hatayı isterseniz anlayabilirisiniz...yani ömere kızmak isterseniz kızarsınız kızmak için nedenleriniz olabilir ama haklı bulmak istiyorsanız hak verceğiniz yönleri de vardır...yani ne açıdan baktığınıza bağlı...biri duvardan duvara vururken diğeri hayır şöyle düşünürsek nedenleri var anlıyorum doru olmasa da haklılıkları var der...filiz de aynı böyle bir karakter...tekiner kardeşler mükemmel yazılmamıştır...hataları vardır...yılmaz kadar mükemmel bir karakter değillerdir...yılmazda hata payı nerdeyse 0 dır...ya da öyle yansıtmak istenmektedir...
karakterleri ilk gördüğümde yılmaz esas oğlan elif esas kız ömer kötü adam filiz ise meçhul kişiydi...keşke ömer gibi kötü adamlar olsa diğer rollerde de...kötü buysa...şöyle bir durum vardır...bayanlar esas oğlan için izlerler bir diziyi gibi...bu diziyi sevdiğimi söylediğim bir arkadaşım bülent inalın hoş biri olmadığını onun için izlemiş olamayacağımı söylemişti..vet bülent inal bu diziye kadar dikkatimi çekmemişti..ben bu diziyi tuba büyüküstün var diye izledim...ama dizide hani şöyle göze çarpacak bir yakışıklık kimde var derseniz sinan tuzcu derim...bülent inalın karizamasına diyecek bişeyim yok...yanlış anlaşılmak istemem...
şimdi ömer en çok elifi yılmazdan aldı diye suçlanmıştı...ömeri sevecek bir fan grubu yoktu...esas oğlana yamuk yapılmıştı...ama bu yamuğu yapan elifti...aklı karışan ömere evet diyen...ömer elifi beğendi...söyledi...evlenme teklif etti..hiçbirşekilde kandırmadı elifi...yılmazı saf dışı etmedi..o sadece yüreğinin sesini dinledi...eminim ömeri seven kitle ömerin elife olan aşkına inanınca oluştu...ben çok sevdim ömerin elifi sevmesini...karşılksız ama güzel bir aşktı...yıllarını ölen karısına adadı...sonra ferideyi tanıdı...sonu mutlu olur inşallah..öömer farklı karakterleri sevdi...çevresinden farklı olanları....yalansız dosdoğru kendi gibi olanları...gazi mahallesini aşağalıcı cümleler kurdu...ama bu sırf yılmaz olna konularda oldu...yoksa aşağıladığı mahalleden 2. kez sevgli edinir miydi...
filiz yılmaz ilişkisinde ömere bakarsam...ömer filizimin de dediği gibi yılmazdan öc alıyo...elifin onu severek ölmesi..yaşamı boyunca onu sevemesini böyle cezalandıryo...ama filizi de suçsuz olarak cezalandırıyo...bence yılmazın aşkına hala inanmıyo...ömer filizle yılmazın mutluluğunu görmedi...sadece filizin yılmazın üzdüğünü gördü...yani zaten yanlı bakıyodu yılmaza filizin mutsuz zamanlarını görmek ömer için yeterliydi...yılmaz aynıydı..hala kardeşini kullanıyodu ...çok yanlış bakış açısı değil aslında...ömer tarafından bakarsak...hem zaten ömerin yılmazla arkadaş olması doğru olmazdı...yaşanan elif durumunda herşey unutulmazdı....ne ömer yılmaza ne yılmaz ömere farklı gözlerle bakamazdı...filizin hatırını yok sayıyo ömer yılmaz konusunda...kendine göre ilerde bana dua edecek daha iyidini bulacağını...yılmazsız da hayat olduğunu düşünüyo...fakat farketmediği bişey var filiz yılmazı nasıl sevdiyse ömer de elifi öyle sevmişti....bu aşkı anlamasını beklerdim...
sonra yilmaz filizi kulandi bundan dolayi da simdi bu iliskiye izin vermiyo hala filizi kulandigini zanlediyo hala onlara zarar vermek istedigini saniyo bunuda bizimkiler bi türlü ispatlayamadilar yilmazlan filiz birbirlerini gercek ten cok sevdiklerine.......
Oncelikle kendileri birbirleriyle olan sorunlarini cozemedikleri icin bu boyle oldu bence. Evet Omer Yilmaz'in Filiz'i gercekten sevdigine inanirsa karsi durmaktan vazgececektir benim de tahminimce ama basta belirttigim gibi once ikili kendileri didismekten vazgecmeliler ve ailelerine asklarinin karsilikli gercekligini savunmalilar. Bakalim bu barisma uzun surerse belki...
Edit: arsche meslektasim benim yazina noktasindan virgulune kadar katiliyorum ve sanirim benimki de biraz onu tamamlayan bir yazi olmus bilmeden ;)
şu zaman kadar taraflı yorum yaptığımı sanmıyorum hiçbir karakter için...sadece anlamaya çalıştığım karakterler oldu...tıpkı filize yaptığım gibi...izniniz olursa ömer tekineri kendi açımdan dünü bugünü yarını olarak tahlil edicem....
ömer tekiner....bu karakter baştan beri pek dikkatimi çekmiyodu...ne sinirlendim ne sevdim...nötrdüm ömere...bazen kızdığım zamanlarda oldu modumuz ömeri koruduğu ya da doğru bulduğu zamanlarda hasanı hiç anlayamamıştım...nötr olduğum ömer savunulunca fazlasıyla bana antipatiik gelmişti...tıpkı şimdi yılmazın olduğu gibi...ama açıkça artık anlayabiliyorum ömeri...ömer de filiz gibi ucu açık bir karakter...ömer de filiz de hata yapar ama bu yaptığı hatayı isterseniz anlayabilirisiniz...yani ömere kızmak isterseniz kızarsınız kızmak için nedenleriniz olabilir ama haklı bulmak istiyorsanız hak verceğiniz yönleri de vardır...yani ne açıdan baktığınıza bağlı...biri duvardan duvara vururken diğeri hayır şöyle düşünürsek nedenleri var anlıyorum doru olmasa da haklılıkları var der...filiz de aynı böyle bir karakter...tekiner kardeşler mükemmel yazılmamıştır...hataları vardır...yılmaz kadar mükemmel bir karakter değillerdir...yılmazda hata payı nerdeyse 0 dır...ya da öyle yansıtmak istenmektedir...
karakterleri ilk gördüğümde yılmaz esas oğlan elif esas kız ömer kötü adam filiz ise meçhul kişiydi...keşke ömer gibi kötü adamlar olsa diğer rollerde de...kötü buysa...şöyle bir durum vardır...bayanlar esas oğlan için izlerler bir diziyi gibi...bu diziyi sevdiğimi söylediğim bir arkadaşım bülent inalın hoş biri olmadığını onun için izlemiş olamayacağımı söylemişti..vet bülent inal bu diziye kadar dikkatimi çekmemişti..ben bu diziyi tuba büyüküstün var diye izledim...ama dizide hani şöyle göze çarpacak bir yakışıklık kimde var derseniz sinan tuzcu derim...bülent inalın karizamasına diyecek bişeyim yok...yanlış anlaşılmak istemem...
şimdi ömer en çok elifi yılmazdan aldı diye suçlanmıştı...ömeri sevecek bir fan grubu yoktu...esas oğlana yamuk yapılmıştı...ama bu yamuğu yapan elifti...aklı karışan ömere evet diyen...ömer elifi beğendi...söyledi...evlenme teklif etti..hiçbirşekilde kandırmadı elifi...yılmazı saf dışı etmedi..o sadece yüreğinin sesini dinledi...eminim ömeri seven kitle ömerin elife olan aşkına inanınca oluştu...ben çok sevdim ömerin elifi sevmesini...karşılksız ama güzel bir aşktı...yıllarını ölen karısına adadı...sonra ferideyi tanıdı...sonu mutlu olur inşallah..öömer farklı karakterleri sevdi...çevresinden farklı olanları....yalansız dosdoğru kendi gibi olanları...gazi mahallesini aşağalıcı cümleler kurdu...ama bu sırf yılmaz olna konularda oldu...yoksa aşağıladığı mahalleden 2. kez sevgli edinir miydi...
filiz yılmaz ilişkisinde ömere bakarsam...ömer filizimin de dediği gibi yılmazdan öc alıyo...elifin onu severek ölmesi..yaşamı boyunca onu sevemesini böyle cezalandıryo...ama filizi de suçsuz olarak cezalandırıyo...bence yılmazın aşkına hala inanmıyo...ömer filizle yılmazın mutluluğunu görmedi...sadece filizin yılmazın üzdüğünü gördü...yani zaten yanlı bakıyodu yılmaza filizin mutsuz zamanlarını görmek ömer için yeterliydi...yılmaz aynıydı..hala kardeşini kullanıyodu ...çok yanlış bakış açısı değil aslında...ömer tarafından bakarsak...hem zaten ömerin yılmazla arkadaş olması doğru olmazdı...yaşanan elif durumunda herşey unutulmazdı....ne ömer yılmaza ne yılmaz ömere farklı gözlerle bakamazdı...filizin hatırını yok sayıyo ömer yılmaz konusunda...kendine göre ilerde bana dua edecek daha iyidini bulacağını...yılmazsız da hayat olduğunu düşünüyo...fakat farketmediği bişey var filiz yılmazı nasıl sevdiyse ömer de elifi öyle sevmişti....bu aşkı anlamasını beklerdim...
harika yorumlamışsın tabi kendi açından harika olmuş benim açımdan diğer taraflı yorumlarından bi farkı yok krakterleri tahlil ederken neleri dikkate alıyorsun merak ettim doğrusu
bende sana ömer krakterini iki cümlede anlatim öyle çok yazmana gerek yok hatalarını ben anlamıyorum ömer krakterinin çünkü yaptığı hatalardan tıpkı filiz gibi ders almıyor boşuna kardeş değiller ders alsa aynı hataları yapıp yapıp durmaz yılmaz krakteride hata yapıyor onun farkı hatalarından ders almaya çalışması bir çoğundan alamasada çabalıyor
harika yorumlamışsın tabi kendi açından harika olmuş benim açımdan diğer taraflı yorumlarından bi farkı yok krakterleri tahlil ederken neleri dikkate alıyorsun merak ettim doğrusu
yazdıklarımda yeterli dercede açıkladığımı düşünüyorum neye göre tahlil ettğimi...benim görüşüm...doğrular değil bu bir görüş sadece...farklı olması doğal değilmii herkesten...
yazdıklarımda yeterli dercede açıkladığımı düşünüyorum neye göre tahlil ettğimi...benim görüşüm...doğrular değil bu bir görüş sadece...farklı olması doğal değilmii herkesten...
valla haklısın ne diyim ama bayağı bir farklı :)çokta doğru bakmamışsın bence bak buda benim fikrim yoruma nasıl
bende sana ömer krakterini iki cümlede anlatim öyle çok yazmana gerek yok hatalarını ben anlamıyorum ömer krakterinin çünkü yaptığı hatalardan tıpkı filiz gibi ders almıyor boşuna kardeş değiller ders alsa aynı hataları yapıp yapıp durmaz yılmaz krakteride hata yapıyor onun farkı hatalarından ders almaya çalışması bir çoğundan alamasada çabalıyor
sevgili matraka filiz birsürü hata yaptı diyorsun saysana bi şu hataları çok merak ettim benim bildiğim filizin yaptığı hatalar
yılmazın hisseleri 10 katı fiyatı istediğini duyunca yılmazı paragöz birisi sandı ve sonra bunun böyle olmadığını anladı bu bir hatadır birde ömeri vurduranın yılmaz olmasını hiç inanmadı ama deliller okadar çoktuki artık vazgeçti ve yılmazı suçladı birde bu hatası var ben filizde başka bir hata göremiyorum bence sen filize karşı çok katısın vede önyargılısın yorumlarını okuyorum filiz aşağı filiz yukarı kıza demediğin laf kalmadı ve ikide bir beddua edip duruyorsun senin rahatlaman için sürünmesi yeter bukadar demen için filizin mahvolmasımı gerekiyor ölmesimi gerkiyor
Birde yılmaz aslı konusunda filiz cemle gezerken kimse birşey demiyordu yılmazada kimse ozaman birşey demesin demişin ama filiz cemle geziyor diye burda yerden yere vuran sen değilmiydin yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
valla haklısın ne diyim ama bayağı bir farklı :)çokta doğru bakmamışsın bence bak buda benim fikrim yoruma nasıl
senin de eline sağlık...yorum yapmışşsın..nede olsa ayrı düşünüyoruz...bundan farklı cevap beklemiyodum...
ömer filizin hamle olduğunu duyunca vereceği tepkide sonuna kadar haklıdır eğer ses çıkarmazsa ozaman bir anormallik olur yani hiç kimse kaldıramaz böyle birşeyi hemde hiç sevmediği bir adamdan kardeşi hamile bence çok sert tepki verecek inş. tepkisinde fazla ileri gitmez
sevgili matraka filiz birsürü hata yaptı diyorsun saysana bi şu hataları çok merak ettim benim bildiğim filizin yaptığı hatalar
yılmazın hisseleri 10 katı fiyatı istediğini duyunca yılmazı paragöz birisi sandı ve sonra bunun böyle olmadığını anladı bu bir hatadır birde ömeri vurduranın yılmaz olmasını hiç inanmadı ama deliller okadar çoktuki artık vazgeçti ve yılmazı suçladı birde bu hatası var ben filizde başka bir hata göremiyorum bence sen filize karşı çok katısın vede önyargılısın yorumlarını okuyorum filiz aşağı filiz yukarı kıza demediğin laf kalmadı ve ikide bir beddua edip duruyorsun senin rahatlaman için sürünmesi yeter bukadar demen için filizin mahvolmasımı gerekiyor ölmesimi gerkiyor
Birde yılmaz aslı konusunda filiz cemle gezerken kimse birşey demiyordu yılmazada kimse ozaman birşey demesin demişin ama filiz cemle geziyor diye burda yerden yere vuran sen değilmiydin yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
birinci soruna cevabım yılmaz 10 katı para istemeden filiz tarafından yeterince kışkırtılmıştı yılmazı kendinden uzaklaştırmak için elinden gerleni yaptı neler neler dedi izle anlarsın ondan sonra yılmazı suçla sana tavsiyem bunu düzelt devamına geçeriz ok
birinci soruna cevabım yılmaz 10 katı para istemeden filiz tarafından yeterince kışkırtılmıştı yılmazı kendinden uzaklaştırmak için elinden gerleni yaptı neler neler dedi izle anlarsın ondan sonra yılmazı suçla sana tavsiyem bunu düzelt devamına geçeriz ok
sevgili matraka allah aşkına ben şimdi yılmazımı suçladım ben zaten söylediğim hatalarda filiz haklıya çıkarmak gibi derdim yok filiz iki konudada çok haksızdı benim demek istediğim filiz birsürü hata yapıp duruyor deyip duruyorsun hatta son bölümlerdede hata yapmamasının sebebi hiçbirşey yapmadı için diyorsun bende sadece iki tane hatası olduğunu söyledim bana göre filizin bunlardan başka hatası yok vede bunlardan çok pişman oldu vede hata yaptığı yok artık ama sana yine yaranamadı bu son bölümlerde sana göre hata yapmamasının sebebide filizin hiçbirşey yapmamasıdır burda bile hala eleştiriyorsun
bak isteyince doğru yorumlara açık olduğumu gör bu yorumuna katılıyorum aynen bende böyle düşünüyorum fikir zenginliği yok yani
sevgili matraka işte senin yorumlarında hiç hoşuma gitmeyen tarafın kendi yazdıklarına kesin doğru diyorsun seninle aynı düşünenlerede doğrudur diyorsun ama benim veya başkasının yorumunada kesin yanlış diyorsun ama bu yazdıklarımızın hepsi yorum yani kişiden kişiye değişir hepimiz olaylara farklı pencereden bakıyoruz
filiz ömerle yılmaz kavga edince fenalasıyo bebeği burda düsürecek galiba gazi mahallesinde büyük ihtimal müjgan hanımın atölyesindeler ömer filizden hamileliği ögreniyo fragmanın devamı geldi arkadaslar
yakupoglu61
17-01-07, 21:19
şimdi fragmanı izledim... ve sadece yılmaz filiz değil devamında handan filize tokat atmak için kolunu kaldırdı cem tuttu ömer birşey dedi
sonra ömerle yılmaz tartışıyordu ömerin surat ifadesi gene eski sinirli ifadesiydi...
sora filize bişeyler oldu sanırım sancı falan geldi...
filiz ömer handan cem bir aradalar filiz bi şeyler söylüyo handan tokat atacak gibi elini kaldırıyo sonra ömer filize bagırıyo ardından müjgan hanımın atölyesindeler yılmazla ömer itişirken filiz karnını tutmaya baslıyo fenalasıyo bence yılmaz daha bilmiyo ve filizi hastaneye kaldırınca ögrenecek
filiz ömerle yılmaz kavga edince fenalasıyo bebeği burda düsürecek galiba gazi mahallesinde büyük ihtimal müjgan hanımın atölyesindeler ömer filizden hamileliği ögreniyo fragmanın devamı geldi arkadaslar
ikinci fragmanmı geldi ben göeremedim ya demek bu bölümde düşecek bebek ee ben burda anlatıldığına göre yılmaz yüzünden bebek düşmüyorki düşse ble kazala olmuş yani filizin bunun için yılmazla tüm bağlarını koparması saçma olur bu olaydan sonra dahada birbirlerine kenetlenmeleri gerekir birde cemin planı falan yok ortada
ikinci fragmanmı geldi ben göeremedim ya demek bu bölümde düşecek bebek ee ben burda anlatıldığına göre yılmaz yüzünden bebek düşmüyorki düşse ble kazala olmuş yani filizin bunun için yılmazla tüm bağlarını koparması saçma olur bu olaydan sonra dahada birbirlerine kenetlenmeleri gerekir birde cemin planı falan yok ortada
bence fenalaşsa da bebek düşmez bir tehlike olabilir sonra cemin planıyla tamamen düşer herhalde..fragmanı görmedim ama fenalaşması çok normal geç bile kaldı.sürekli arada kalıp duruyor,herkese karşı birilerini savunmak durumunda kalıyor bence artık filizin her şeyden uzaklaşıp biraz kafasını dinlemesi lazım ama malesef o sorunlarla mücadeleye devam edecek.
fragmani görenler ayrintilariylan anlatirlarsa süper olur yilmazlan filiz bir aarad konusuyolarmi yada ne bilim ben görmedim????????
2. fragman 1. fragman gibi başlıyor en sona bir sahne eklemişler sadece. bu sahnede filiz-yılmaz-cem-ömer handan hanım var. handan hanım filize şamar atmak için elini kaldırıyor cem handan hanımın elini tutuyor son anda. ömer bağırıyor oda öğreniyor bebeği yani.yılmazla ömer tam birbirlerine girecekken filizi sancı tutuyor.herkezin gözü filizde ve son...
biraz şok olduğum için karıştırmış olabilirim yanlız.:img-blush
sevgili matraka işte senin yorumlarında hiç hoşuma gitmeyen tarafın kendi yazdıklarına kesin doğru diyorsun seninle aynı düşünenlerede doğrudur diyorsun ama benim veya başkasının yorumunada kesin yanlış diyorsun ama bu yazdıklarımızın hepsi yorum yani kişiden kişiye değişir hepimiz olaylara farklı pencereden bakıyoruz
ama haksızmıyım şimdi yukarıda yılmaz on katı para isytetyince demişsin bu doğrumu yılmaz onu ne şartlarda istedi biliyorsun filizin bir tane hatası olmadı istersen tekrar madde halinde yazalım bir çok kere yazdığımız gibi
acaba bu sanci yada fenalasama yilmaza bebegi söyledikten sorami yoksa daha yilmazin bebekten haberi yokmu?????
bide acaba ozman yilmaz lan filiz barismislarmidir sizce barismis görünüyolarmiydi???#
eyerr barismamis ve filiz fenalasiyosa bebegi kesin kaybeder doktor da iste gelir bebegi kybettik falan ama anne iyi bu hic iyi olmaz bebek yüzünden barismazlar uumarim filiz fena lastiginda barismis olsunlar lütfennnnnnnnn
mistaa cevap verdigin icin tskler
son sahnede şahsi yorumum yılmazda bilmiyor çocuğu. sancı tutuncada telaşlı bir şekilde bakıyor sadece haberi yok daha çocuktan ben öyle algıladım:good: yılmaz dizide çocuğu öğrenecek en son kişi olacak heralde küçük elif bile ondan önce öğrenecek kuvvetle muhtemel..:img-cool2
filiz-yılmaz-ömer-handan-cem bu beşli nasıl bir araya gelmiş ki?yılmaz filizle yanyana gelmezken ailesi ve cemle beraber olması şaşırtıcı...daha da merak ettim...bebek kesin düşüyo sonunda...sağol mıstaa....anlattığın için..
[B]Edit: arsche meslektasim benim yazina noktasindan virgulune kadar katiliyorum ve sanirim benimki de biraz onu tamamlayan bir yazi olmus bilmeden ;)
sağol bernacım...beğendiğin için...
yazımın sonundaki cümleyi kaçırmayın arkadaşlar kısa süreli bir şok yaşadığım için hatalı anlat