PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

BERNA
18-01-07, 12:32
Ben bu cocuk olayını mahelleli duymayacak... Bu nu gerektirecek bir neden de yok zaten.. Ömer konusunda da sevidigi kadınlar konusunda size katılabilirim ama kendinden baska bir sey düşünmüyor lafın akatılmaıyorum acıkcası..

Ben de seninle ayni fikirdeyim dusuncesi dogrudur ya da yanlistir ama Omer'in Filiz Yilmaz iliskisine karsi cikmasinin asil sebebi Yilmaz'in hala Filiz'i kullandigini dusunmesidir. Aksini dusunmek icin de karsilikli olarak taraflar hicbir adim atmamistir. Daha once de yazdigim gibi cift birbirleriyle ugrasmaktan Omer'e karsi biz durumuna gecmediler. Biz bile asklarin suphe duyuyoruz, Omer'in duymasi cok da anormal degil. Ayrica biz her tarafin neler hissettigini biliyoruz, Omer'in boyle bir sansi ve herseye yukaridan bakan Tanrisal bir bakis acisi yok ki.

Ayrica bahsi gecen tartismada elbette tahminler olacaktir ama ben izleyelim gorelim diyorum bazi kesin kanilara ve yargilara varmadan once. Benim tahminim de bu olayda Yilmaz'in da Omer'in de tepki alacak sekilde davranacagidir. Cunku her ikisinin de dusmanlik duygulari kabak tadi verdi.

kursuni19
18-01-07, 12:37
Yooo niyee, Gecende fenalastı abisi ve cem hastaneye götürdü ama kimse hamile oldugunu anlayamadı.. Bence bilmesin mahalleli bir onlar eksikti walla şimdi dedikodu da yaparlar tam olur !!!

orda durum baskaydi Filiz sadece bayilmisti, simdi ise ya bebegi düsürüyor ya da düsürme tehlikesi yasiyor bu da demekki baya bir sancilar cekiyor, karnini falanda tutuyor zaten

secoms
18-01-07, 12:40
orda durum baskaydi Filiz sadece bayilmisti, simdi ise ya bebegi düsürüyor ya da düsürme tehlikesi yasiyor bu da demekki baya bir sancilar cekiyor, karnini falanda tutuyor zaten

Bana sorarsan; yanımda öyle bir bayan fenalaşsa hamile oldugunu düşünmem acıkcası.. Daha farklı düsünürüm..

Ben de bebegin bu olayda düsecegini düşünmüyorum..Bence o olay yılmazın basına patlayacak. İnsallah olmaz !!!

kursuni19
18-01-07, 12:44
Bana sorarsan; yanımda öyle bir bayan fenalaşsa hamile oldugunu düşünmem acıkcası.. Daha farklı düsünürüm..

Ben de bebegin bu olayda düsecegini düşünmüyorum..Bence o olay yılmazın basına patlayacak. İnsallah olmaz !!!

Bencede düsmez zaten aldigimiz tüyolara göre Yilmaz düsmeye sebeb olacakmis, ama burda hem Ömer hem Yilmaz sucludur, yani kabak Yilmazin basina patlamaz,

ismailsurucu
18-01-07, 12:47
Bu kadar olmaz .. Çünkü o hastalık milyonda bir görülen bir hastalık.. Dizide 2. sefere olursa saçma olur.. Onun için Filizin şu an için düşük tehlikesi atlatacağını düşünüyorum.. Düşücekse sonra düşecektir.

allah aşkına neden hep çocuğu düşürüyorsunuz.bir seferde yaşatın lütfen.
gerçi senaryo grubu şimdiye kadar hep olaylara negatif açıdan baktılar ama umarım bu defa olaylara bakış açıları değişir.

cemotara
18-01-07, 12:47
Sevgili Berna1;
söylediklerinin çoğunda haklısında ama filiz yinede baya bir uğraştı yılmaz konusunda ailesini ikna etmek için ama hiçbiri filizi anlamaya çalışmadı ömer yılmazla filizi kurtardıklarında yılmazın filizi nekadar çok sevdiğini ömerin anlaması gerekiyordu belkide anlamıştır ondan sonra yılmaza karşı yumuşamıştı ama sonra yılmazla evleneceğini duyunca yeniden ömer başa sardı
Birde tamam yılmazı hiç sevmiyor hadi yılmazın aşkınada inanmıyor ama filizin nekadar çok sevdiğini biliyor birkerede kardeşine destek versin filizin kararına saygı duysun ama bunları ömerde göremiyorum adam yılmaz konusu açılınca resmen deliriyor.Hep filiz ömere destek veriyor birkerede ömer filize aşk konusunda destek olsun olmasa bile filizin kararına saygı duysun
ömerde sonunda filize yanlış yaptığının farkına varacak ama nezaman bunuda çok merak ediyorum

kursuni19
18-01-07, 12:48
Ben umuyorumki Filiz daha önceden Yilmaza hamile oldugunu söylemistir, yani Yilmaz son sahnede ögrenmez, gerci Filizin söylememesi icin bir nedeni kalmadi, iki insan gibi oturup konusuyorlar, insallah söylemistir diyorum yinede cünkü senaristlerin nezaman ne yapacagi belli olmuyor

secoms
18-01-07, 12:49
Bencede düsmez zaten aldigimiz tüyolara göre Yilmaz düsmeye sebeb olacakmis, ama burda hem Ömer hem Yilmaz sucludur, yani kabak Yilmazin basina patlamaz,

Burda düserse öyle.. Cem'in bir planına gider diyorum.. Yılmaz da az uyanık olup düşmesin artık su tuzaklara canım !! :)

Eee ayrılık senaryosu yazan var mı ? Daha birlemediler ama ayrılacaklarını biliyoruz.. İşte bu yüzden ben bu tüyoları cok sevmiyorum.. Bu bölüm benim için birleşmeleri cok da önem tasımıyor acıcası...

kursuni19
18-01-07, 12:51
Sevgili Berna1;
söylediklerinin çoğunda haklısında ama filiz yinede baya bir uğraştı yılmaz konusunda ailesini ikna etmek için ama hiçbiri filizi anlamaya çalışmadı ömer yılmazla filizi kurtardıklarında yılmazın filizi nekadar çok sevdiğini ömerin anlaması gerekiyordu belkide anlamıştır ondan sonra yılmaza karşı yumuşamıştı ama sonra yılmazla evleneceğini duyunca yeniden ömer başa sardı
Birde tamam yılmazı hiç sevmiyor hadi yılmazın aşkınada inanmıyor ama filizin nekadar çok sevdiğini biliyor birkerede kardeşine destek versin filizin kararına saygı duysun ama bunları ömerde göremiyorum adam yılmaz konusu açılınca resmen deliriyor.Hep filiz ömere destek veriyor birkerede ömer filize aşk konusunda destek olsun olmasa bile filizin kararına saygı duysun
ömerde sonunda filize yanlış yaptığının farkına varacak ama nezaman bunuda çok merak ediyorum

Haklsini Ömerinde Filize destek vermesi gerekiyor, ama Filizin sevdigi Yilmaz degilde baskasi olsa, Filizi destekleyecek ilk kisi Ömer olurdu heralde, Ömer nedense hala bu aska ikna olmamis, ama en gec iflas edince ve Cemin gercek yüzü meydana cikinca Ömer yaptigi hatanin farkina varacka

kursuni19
18-01-07, 12:54
Burda düserse öyle.. Cem'in bir planına gider diyorum.. Yılmaz da az uyanık olup düşmesin artık su tuzaklara canım !! :)

Eee ayrılık senaryosu yazan var mı ? Daha birlemediler ama ayrılacaklarını biliyoruz.. İşte bu yüzden ben bu tüyoları cok sevmiyorum.. Bu bölüm benim için birleşmeleri cok da önem tasımıyor acıcası...

Haklisin ayriyken birlesiceklerini ögrendiyimiz zaman hepimiz dört gözle birlesmelerini bekliyoruz ve bu tüyolara seviniyoruz ama aksi oldugu zaman ne yaziki bu tüyolar cok da sevindirici olmuyor.
Evet zaten Cem iki bölümdür plan yapmiyor icine iyice kurt dusmüstür ve son planini artik Filizin bebegi düsürmesi icin yapmistir

kursuni19
18-01-07, 12:55
Bide benim merak etigim acaba Filiz fenalasinca Ömerle Yilmaz ayni arabaya binimdemi Filizi hastaneye götürürler

secoms
18-01-07, 12:57
Haklsini Ömerinde Filize destek vermesi gerekiyor, ama Filizin sevdigi Yilmaz degilde baskasi olsa, Filizi destekleyecek ilk kisi Ömer olurdu heralde, Ömer nedense hala bu aska ikna olmamis, ama en gec iflas edince ve Cemin gercek yüzü meydana cikinca Ömer yaptigi hatanin farkina varacka

Bana sorarsanız;

Ben yılmazla ömer arasındaki husumetin hic gecmemesi gerektiğini düşünüyorum ama dizi oldugu için bunu böyle kabullenmek gerek herhalde..Ömerle yılmaz arasındaki husumetin nedeni her ne kadar filiz görünsede bence durum cok farklı.. Bu ikili gercek hayatta akraba olamaz mümkün degildir bilmiyorum yanlıs mı düşünüyorum..

Toparlarsam; anlatmak istedigim sirketin kurtulup, ömer'in yılmaz'ın askına innaması bu iklinin barısma nedeni olmamalı..elden gelen bir sey yok sanırım kabullenmek gerek..

kursuni19
18-01-07, 13:01
Bana sorarsanız;

Ben yılmazla ömer arasındaki husumetin hic gecmemesi gerektiğini düşünüyorum ama dizi oldugu için bunu böyle kabullenmek gerek herhalde..Ömerle yılmaz arasındaki husumetin nedeni her ne kadar filiz görünsede bence durum cok farklı.. Bu ikili gercek hayatta akraba olamaz mümkün degildir bilmiyorum yanlıs mı düşünüyorum..

Toparlarsam; anlatmak istedigim sirketin kurtulup, ömer'in yılmaz'ın askına innaması bu iklinin barısma nedeni olmamalı..elden gelen bir sey yok sanırım kabullenmek gerek..

Aralarindaki husumet Filizden cok Elif oldugunu biliyorum, senin dedigini katilirdim eger Elif daha hayatda olsaydi, ama Elifin öldügü icin artik akraba olmalarinda bir sakinca yok bence

secoms
18-01-07, 13:03
Gerci şimdi düşündümde, Ömer hayatına yeni bir sayfa acmıs, Ferideyle birseylerin esiginde.. Sanırım bu kadar karamsar olmamam lazım..:good:

filizim+y
18-01-07, 13:05
Bide benim merak etigim acaba Filiz fenalasinca Ömerle Yilmaz ayni arabaya binimdemi Filizi hastaneye götürürler

öyle bir durumda da onun kavgasını yapmazlar herhalde, birlikte giderler
yılmaz filizi kucağına alıp arabaya götürürken

ömer hayır ver kardeşimi bana sürme ellerini aşağılık adam benim arabamla gideceğiz:img-hyste ,
yılmaz ömer dua et filize birşey olmasın bu durumda bile öfkene yeniksin saçmalama bin hadi şu arabaya delirtme:img-hyste :img-hyste :img-hyste
banane ya banane sen kim oluyorsun:img-hyste :img-hyste
yılmaz arabanın içinde aloooo ömer bak gelmezsen gidiyoruz:img-hyste
ömer tamam geliyorum ama bu konu burada kapanmadı yılmaz bey:img-hyste :img-hyste
filizde yeteeerrrr kesin saçmalamayı bne kendim giderim der mi der:img-hyste :img-hyste

pinkzone
18-01-07, 13:05
Hayatta ne türlü akrabalıklar var bilsen.. En olmayacak kişiler oluyor akraba.. Onun için sonunda Ömer Yılmaz akraba olcak.. Ömer kardeşinin gözleri önünde eridiğini gördü.. Sanırım onun acı çekmesini pek entrese etmiyor.. Kardeşini yüzünden düşerse çocuk Filiz tavır almakta haklı. Filiz destek sopası olmaya devam etsin.. Ömerde köstek sopası.

forever_bim
18-01-07, 13:09
Ömer'in Filiz'e göstereceği tepki Filiz'in gayriahlaki davranışına mı yoksa bebeğin Yılmaz'dan olmasına mı.Sonuçta ahlaki kavramlar kişilere göre belirlenmiyor.Tekiner ailesinden hiçbir ferdin ahlaki kaygıları olduğunu düşünmüyorum.Ömer de Elif'ten önce,sürekli başka kızlarla tek gecelik ilişkiler yaşayan bir playboy erkeğiydi.Pekela bu kaçamakların birinde iş kazasına kurban gidip herhangi bir kızı hamile bırakabilidi.O zaman ne diyecektik.Filiz,geçen sene Yılmaz'ın gerçek kimliğini öğrenmeden önce de geceleri Yılmaz'da kalıyordu.Ömer'in bu tarz kaygıları olsa buna da karşı gelmesi gerekirdi.Bu dizide olup biten çoğu şey,benim doğrularıma, anlayışıma zaten ters,bu çoğu diziler için böyle.Örneğin;Ömer'in nişanlı bir kızı ayartmaya çalışması(birşeye zorlamadı ama niyeti sonuçta kötüydü) ,Filiz ve Yılmaz'ın 13. ve 46.bölümde ilişkiye girmesi hakeza Yılmaz'ın Filiz'e yaptıkları benim anlayışıma göre gayriahlaki şeyler.Dizileri ahlaki açıdan ele almaya kalkarsak işin içinden çıkamayız.Ömer'i kim niye cani ilan etti onu da anlamadım.Filiz'le Yılmaz bu işten zarar görürlerse sadece işlemiş oldukları günahın bedelini ödemiş olacaklar.

Açıkçası bana göre tepki vermesi gereken birinci konu evlilik dışı hamileliktir. Ömer'in önceden çapkınlık yaptıklarını ben de hatırlıyorum hatta anneme dedim ki kesin kızı (Elif'i) kullanır hevesini alır bırakır. Beni Ömer'e karşı yumuşatan ilk olay 5. bölümde annesine, 6.bölümde babasına Elif'ten bahsederken kurmuş olduğu cümleler, Elif'i yargılamadan hor görmeden sevmeye başlaması ve en önemlisi 7. bölümde Elif'e ilan-ı aşk etmesi hem de lafı hiç dolandırmadan. Sonrasında da zaten hiç bir surette Ömer'in ahlaksızlık olarak nitelendirilebilecek, bir davranışı olmamış sevilmeden de sevebileceğini bize kanıtlamıştır.

Hatta sonrasında ben esasen şaşırtan 49. bölümde Cem'in yemekte tüm cazip teklifleri önüne getirip, onu bir kadınla tanıştırmasına rağmen bizim vur kaç olarak tabir ettiğimiz tek gecelik ilişki olayına girmemiş olmasıdır.

yamicim yazdıklarının tamamına yakınına katılıyorum...ama evlilik dışı çocuk çok farklı bir durum...eminim ömerinde başına gelse bu olay olurdu...ama filiz ömeri anlardı....çözüm arardı...bi de toplumda kadın erkek ayrımı var...kadın yapınca namusuzluk olur erkek yapınca elinin kiri...bu yargı değişmediği sürece ömere kızamam..o da bir erkek...bu olay hemde yılmazdan dolayı başına geldiyse daha çok kızması da daha doğal...ama filizle yılmaza tepki için açık pazarı satarda bu günahı gazililere ödetirse çok yanlış yapar...ferideyi kaybeder en başında....filizi kaybeder....aslında aşık olmayı bilen biri ömer...aşık olan birini anlaması lazım diye düşünüyorum...

Benim anlatmak istediğimi çok hoş özetlemişsin. Benim kızdığım nokta bu. Ömer haklı olduğu bir konumdayken kendisini haksıza düşürecek.

Bide şu var archshe bende erkek ve kadın ayrımı olduğuna inanıyorum..

Filiz genelde Abisine aşk konusunda destek olmuştur. Ömer ailesinden tepki görürken tek ona Filiz sahip çıkımıştır.

Acaba neden Ömerden bunun gibi bir anlayış göremiyorum. Tamam Yılmazı tanımıyor düşman sayıyor. Herşeyi biliyor geçmişle ilgili. Kardeşinin durumunu ufakta olsa bir destek olsa.. Onun onu sevdiğini biliyor. En azından Yılmazı tanımaya çalışsa.. Neden destek verilcekse Filiz veriyor. ? Ben buna karşıyım işte.. Bu kızı destek sopası görmekten vazgeçsinler senaristlerimiz.

Fatma;

Olay farklı. Filiz'in gözüyle Feride'ye bak. Ömer'in gözüyle Yılmaz'a bak. İki farklı resimle karşılaşırsın.

ömer dizide bencil bir karakteri ciziyor..Dikkat ediyorumda nedense kendi vede sevdigini ilgilendiren sorunlarda hep fevrilesiyor..Karsisindakine cephe aliyor..
Ayrica kincide.. ömer`in Yilmaza karsi olan bu kinci tutumu beni acayip rahatsiz ediyor..Filize destek olmamasi cokta sinir bozucu..

Asik olmayi, sevgiyi bilen birinin karsisindakini anlayamamasi vede köstek olmasida ayrica düsündürücü...!

Sevgi sevgidir.. Karsisindaki insan icin " Onu nasil seversin??!!!" diye sorgulamaya kimseninde hakki yoktur..Bu gönüldür.. Gönül kimi sevmisse güzelde o dur, yar da.. öncelikle Yilmaz-Filiz ikilisinin askini ömer`in kabullenmesi vede saygi duymasi lazimdir..

Sevgili Figan Abla;

Açıkçası Ömer'in Yılmaz Filiz ilişkisine saygı duymasını ben de isterim. Ama Yılmaz aynını yaptı mı sence? Elif Ömer'i seçtiğinde kurduğu hayata Yılmaz müdahale etmedi mi? Elif Ömer'den ayrılıp mahalleye geldiğinde Yılmaz bunu Aliden öğrendiğinde arabanın içinde donmak pahasına Elif'in penceresini gören bir yerde beklemedi mi?

Açıkçası Yılmaz'ın yerinde olsam Elif'le Ömer evlendikten sonra hayatlarına karışmazdım.

21. bölümde Fenerde buluştuklarında kaçtıktan sonra Yılmaz kaç kere direksiyor kırıp geri döndü? Elif çoktan başkasının kadınıydı. Yani olaylara çok boyutlu bakalım.

Ömer'in gözünde kardeşini intikam için kullanan bir adam her zaman eksi puan alır. Bence bunun da etkisi var.

evet buda bir seçenek tabi ama ömer nasıl bir karar alıyorki gazi mahalleliler ve yılmaz zarar görüyor bu işten öyle olursa zarar görmez açık pazar işi olursa işçilerden dolayı yılmaz devreye girer ve mahalleli yüzünden tabiki ama senin dediğin şekilde olabilir bence evleneceklerini değil ömer sadece çocuk olayını öğrenecek gibi sonrada bu olaya tepki olarak yapıcak bunu ama öfkeyle kalkan zararla otururbiliyorsunuz ömerde zaten cemin yılmaz hakkındaki ara gazı sayesinde inşaat işine girmişti yani yanında gene cem varsa ara gazı alıcak demektir

Matraka çok haklısın. Cem Ömer'in Yılmaz'la olan sorununu iyi biliyor ve bunu hep kullanıyor.

şu zaman kadar taraflı yorum yaptığımı sanmıyorum hiçbir karakter için...sadece anlamaya çalıştığım karakterler oldu...tıpkı filize yaptığım gibi...izniniz olursa ömer tekineri kendi açımdan dünü bugünü yarını olarak tahlil edicem....
ömer tekiner....bu karakter baştan beri pek dikkatimi çekmiyodu...ne sinirlendim ne sevdim...nötrdüm ömere...bazen kızdığım zamanlarda oldu modumuz ömeri koruduğu ya da doğru bulduğu zamanlarda hasanı hiç anlayamamıştım...nötr olduğum ömer savunulunca fazlasıyla bana antipatiik gelmişti...tıpkı şimdi yılmazın olduğu gibi...ama açıkça artık anlayabiliyorum ömeri...ömer de filiz gibi ucu açık bir karakter...ömer de filiz de hata yapar ama bu yaptığı hatayı isterseniz anlayabilirisiniz...yani ömere kızmak isterseniz kızarsınız kızmak için nedenleriniz olabilir ama haklı bulmak istiyorsanız hak verceğiniz yönleri de vardır...yani ne açıdan baktığınıza bağlı...biri duvardan duvara vururken diğeri hayır şöyle düşünürsek nedenleri var anlıyorum doru olmasa da haklılıkları var der...filiz de aynı böyle bir karakter...tekiner kardeşler mükemmel yazılmamıştır...hataları vardır...yılmaz kadar mükemmel bir karakter değillerdir...yılmazda hata payı nerdeyse 0 dır...ya da öyle yansıtmak istenmektedir...
karakterleri ilk gördüğümde yılmaz esas oğlan elif esas kız ömer kötü adam filiz ise meçhul kişiydi...keşke ömer gibi kötü adamlar olsa diğer rollerde de...kötü buysa...şöyle bir durum vardır...bayanlar esas oğlan için izlerler bir diziyi gibi...bu diziyi sevdiğimi söylediğim bir arkadaşım bülent inalın hoş biri olmadığını onun için izlemiş olamayacağımı söylemişti..vet bülent inal bu diziye kadar dikkatimi çekmemişti..ben bu diziyi tuba büyüküstün var diye izledim...ama dizide hani şöyle göze çarpacak bir yakışıklık kimde var derseniz sinan tuzcu derim...bülent inalın karizamasına diyecek bişeyim yok...yanlış anlaşılmak istemem...
şimdi ömer en çok elifi yılmazdan aldı diye suçlanmıştı...ömeri sevecek bir fan grubu yoktu...esas oğlana yamuk yapılmıştı...ama bu yamuğu yapan elifti...aklı karışan ömere evet diyen...ömer elifi beğendi...söyledi...evlenme teklif etti..hiçbirşekilde kandırmadı elifi...yılmazı saf dışı etmedi..o sadece yüreğinin sesini dinledi...eminim ömeri seven kitle ömerin elife olan aşkına inanınca oluştu...ben çok sevdim ömerin elifi sevmesini...karşılksız ama güzel bir aşktı...yıllarını ölen karısına adadı...sonra ferideyi tanıdı...sonu mutlu olur inşallah..öömer farklı karakterleri sevdi...çevresinden farklı olanları....yalansız dosdoğru kendi gibi olanları...gazi mahallesini aşağalıcı cümleler kurdu...ama bu sırf yılmaz olna konularda oldu...yoksa aşağıladığı mahalleden 2. kez sevgli edinir miydi...
filiz yılmaz ilişkisinde ömere bakarsam...ömer filizimin de dediği gibi yılmazdan öc alıyo...elifin onu severek ölmesi..yaşamı boyunca onu sevemesini böyle cezalandıryo...ama filizi de suçsuz olarak cezalandırıyo...bence yılmazın aşkına hala inanmıyo...ömer filizle yılmazın mutluluğunu görmedi...sadece filizin yılmazın üzdüğünü gördü...yani zaten yanlı bakıyodu yılmaza filizin mutsuz zamanlarını görmek ömer için yeterliydi...yılmaz aynıydı..hala kardeşini kullanıyodu ...çok yanlış bakış açısı değil aslında...ömer tarafından bakarsak...hem zaten ömerin yılmazla arkadaş olması doğru olmazdı...yaşanan elif durumunda herşey unutulmazdı....ne ömer yılmaza ne yılmaz ömere farklı gözlerle bakamazdı...filizin hatırını yok sayıyo ömer yılmaz konusunda...kendine göre ilerde bana dua edecek daha iyidini bulacağını...yılmazsız da hayat olduğunu düşünüyo...fakat farketmediği bişey var filiz yılmazı nasıl sevdiyse ömer de elifi öyle sevmişti....bu aşkı anlamasını beklerdim...

Nefis bir tahlil. Ömer Filiz'in sevgisini biliyor onun güvenmediği Yılmaz'dır. Yakışıklılık konusunda da hem fikirim seninle, e göreceli kavram ama ben dile getirdiğimde atılmaktan beter olmuştum.

kursuni19
18-01-07, 13:09
öyle bir durumda da onun kavgasını yapmazlar herhalde, birlikte giderler
yılmaz filizi kucağına alıp arabaya götürürken

ömer hayır ver kardeşimi bana sürme ellerini aşağılık adam benim arabamla gideceğiz:img-hyste ,
yılmaz ömer dua et filize birşey olmasın bu durumda bile öfkene yeniksin saçmalama bin hadi şu arabaya delirtme:img-hyste :img-hyste :img-hyste
banane ya banane sen kim oluyorsun:img-hyste :img-hyste
yılmaz arabanın içinde aloooo ömer bak gelmezsen gidiyoruz:img-hyste
ömer tamam geliyorum ama bu konu burada kapanmadı yılmaz bey:img-hyste :img-hyste
filizde yeteeerrrr kesin saçmalamayı bne kendim giderim der mi der:img-hyste :img-hyste

Haklisin sanirim Filiz söz konusu olunca aralarindaki sorunlari bir kenara atarlar, zatenbir hastaneye yatmayan Filiz kalmisti sonunda ona da haytane yolu gözüktü

forever_bim
18-01-07, 13:11
Hayatta ne türlü akrabalıklar var bilsen.. En olmayacak kişiler oluyor akraba.. Onun için sonunda Ömer Yılmaz akraba olcak.. Ömer kardeşinin gözleri önünde eridiğini gördü.. Sanırım onun acı çekmesini pek entrese etmiyor.. Kardeşini yüzünden düşerse çocuk Filiz tavır almakta haklı. Filiz destek sopası olmaya devam etsin.. Ömerde köstek sopası.

Fatma

Filiz'in gözüyle Ferideye bak, Ömerin gözüyle Yılmaz'a bak. Başka birşey istemiyorum senden.

pinkzone
18-01-07, 13:15
Fatma

Filiz'in gözüyle Ferideye bak, Ömerin gözüyle Yılmaz'a bak. Başka birşey istemiyorum senden.

Bakarım.. Bir dahaki mesajımda bir analiz yazacağım.. :)

secoms
18-01-07, 13:17
Haklisin sanirim Filiz söz konusu olunca aralarindaki sorunlari bir kenara atarlar, zatenbir hastaneye yatmayan Filiz kalmisti sonunda ona da haytane yolu gözüktü

Tabi canım ilk sezon aralarındaki husumet daha fazlayken Filiz'e yardım için birlik olmadılar mı ? Burda yine aynısı olacaktır...

forever_bim
18-01-07, 13:22
Arkadaşlar bir de şu var.

Filiz destek oldu doğrudur çok da iyi yapıyor.

Ama Ömer-bunu söylemek istemesem de-daha katı bir insan. Sevdiği kadını, babasını birer gün arayla toprağa vermiş bir adamdan bahsediyoruz.

Filiz-Yılmaz'la iletişim kursa, aralarında sorun kalmaz, ama Ömer Elif'e ulaşamaz bu dünyada olduğu sürece.

Diyeceksiniz ki yeni denizlere yelken açtı şimdi Feride'yle ben de diyeceğim ki Handan burada da var ve daha dün bir bugün iki.

Secoms

İlk sezon açık pazardaki bomba olayında, Ömer'in arabasıyla gitmişlerdi küçük bir hatırlatma:good:

kursuni19
18-01-07, 13:23
Fatma

Haklisini modum ama söyle bir durum var, Ömerin Yilmaza karsi tepkisi sadece Filizi kulanmis oldugundan kaynaklanmiyorki, böyle olmus olsaydi Ömer Yilmazin Filiz icin nekadar cabaladigini görmüs olmaliydi ve Yilmazin Filize duygularinin artik ciddi boyutta oldugunu anlamis olmaliydi. (Yilmaz bunu kac kez kanitlamis oldu, özelik acik pazar isinde Filize destek olmasiyla, sonra meralin bomba koydugunda, sonra 1ytl olayinda...), ama Ömerin esas sorunu Elifin hic bir zaman Ömeri YIlmazi sevdigi gibi sevmemesi. Ömer Yilmazi her alanda kendine rakip olarak görüyor, Ömerin sevdiklerinin Yilmazi neden sevdiklerini anliyamiyor, cünkü Yilmazi tanimaya hic bir cabasi olmadi, Yilmaza bastan bir damga vurdu ve Yilmaza hep bu pencereden bakti. Oysaki hayatinda en deger verdigi iki kadinin Yilmazi sevmis olmalari aslinda Ömerinde Yilmazi sevebilecegi anlamina geliyor ama Ömer Yilmazi sevmeyi birak tanimaya bile calismadi.

lawinia
18-01-07, 13:23
Fatma

tabiki ömerin durumu baska ama azıcık anlamaya calıssın filizin yerine koysun kendini ömer sadece kendi düsmanlıgını düsünüyo ben filizi düsündüğüne inanmıyorum ömerin yılmazla sorunu da öncelikle eliften kaynaklanıyo bence evet filize kullanacak seni diyo da kullanacak adam da 4 yıl bekler mi yani azıcık arastır filizle konus yok hemen yılmaz lafı düsünce ortaya bagırmalar cagırmalar ben acıkcası yılmazın da filizi sevdiğine inandıgını ancak sırf yılmaz da mutsuz olsun diye birlikte olmalarını istemediğini düsünmeye basladım. ayrıca akraba olmaları aynı evde yasamalarını da sürekli bir araya gelmelerini de gerektirmiyo filizle yılmaz ayrı evde olur filiz de istediği zaman ailesini görür bu kadar basit önemli olan filizin mutluluguysa tabi. bi de su var filiz yılmazla birlesseydi simdikinden fazla üzülmezdi herhalde hani ömer kardesimi üzecek diye düsünüyo ya hala...

yakupoglu61
18-01-07, 13:26
Diyeceksiniz ki yeni denizlere yelken açtı şimdi Feride'yle ben de diyeceğim ki Handan burada da var ve daha dün bir bugün iki.
: [/B]

modum : ömer bu konuda rahat çünkü handan ömere laf geçiremiyo lafını dinletemiyo...
zamanında elifide istemedi ama ömer elifle evlendi şimdi...
şimdi handan gene karşı çıkıyo ferideye... son bölümde ömer annesine karşı çıktı... handan bişe diyemedi...
ama filiz öle değil çünkü kız çocuğu olduğu için...

secoms
18-01-07, 13:28
tabiki ömerin durumu baska ama azıcık anlamaya calıssın filizin yerine koysun kendini ömer sadece kendi düsmanlıgını düsünüyo ben filizi düsündüğüne inanmıyorum ömerin yılmazla sorunu da öncelikle eliften kaynaklanıyo bence evet filize kullanacak seni diyo da kullanacak adam da 4 yıl bekler mi yani azıcık arastır filizle konus yok hemen yılmaz lafı düsünce ortaya bagırmalar cagırmalar ben acıkcası yılmazın da filizi sevdiğine inandıgını ancak sırf yılmaz da mutsuz olsun diye birlikte olmalarını istemediğini düsünmeye basladım. ayrıca akraba olmaları aynı evde yasamalarını da sürekli bir araya gelmelerini de gerektirmiyo filizle yılmaz ayrı evde olur filiz de istediği zaman ailesini görür bu kadar basit önemli olan filizin mutluluguysa tabi. bi de su var filiz yılmazla birlesseydi simdikinden fazla üzülmezdi herhalde hani ömer kardesimi üzecek diye düsünüyo ya hala...

Bazı yılmaz sever arkadaslarda böyle olsun istiyor (hatta yılmaz da böyle istemişti) ama altı kuru olan yılmaz.. Böyle bir evlilikte Filizin mutlu olması imkansızdır böyle olacaksa olmasın diyorum..(Cünkü benim için Filizin mutlulugu önce gelir)

forever_bim
18-01-07, 13:29
Arkadaşlar;

Ben de aradaki buzların erimesi taraftarıyım ama eğri oturup doğru konuşalım.

Yılmaz ve Filiz birbirini tanımadıktan sonra araya binbir türlü laf, binbir türlü itham çirkin söz girdi ve bu ilişki ne halde biz de görüyoruz. E bunlar kendileri sorunlarını çözemiyorlar-inşallah bu bölüm konuşacaklar-Ömer bu ilişkiye nasıl inansın?

Bir de sormazlar mı Filiz'e, madem seviyordun 4 yıl nasıl uzak kaldın?

Ben açıkçası Elif öteki tarafa geçmese Ömer'in 4 yıl değil 4 gün dayanacağını sanmıyorum.......

lawinia
18-01-07, 13:30
Arkadaşlar bir de şu var.

Filiz destek oldu doğrudur çok da iyi yapıyor.

Ama Ömer-bunu söylemek istemesem de-daha katı bir insan. Sevdiği kadını, babasını birer gün arayla toprağa vermiş bir adamdan bahsediyoruz.

Filiz-Yılmaz'la iletişim kursa, aralarında sorun kalmaz, ama Ömer Elif'e ulaşamaz bu dünyada olduğu sürece.

Secoms

İlk sezon açık pazardaki bomba olayında, Ömer'in arabasıyla gitmişlerdi küçük bir hatırlatma:good:

evet ömer hem sevdiği kadını hem de babasını kaybetti ama filiz de aynısını yasadı ki filiz babasına cok daha düskündü ve sevdiği erkegin hayatta oldugunu onu sevdiğini bile bile ona gidememek onunla olamamak cok daha acı bence ki filiz yılmazla iletisim kursa da onunla olmaması gerektiğini düsünüyodu verdiği söz yüzünden...

forever_bim
18-01-07, 13:33
Allah aşkına yani ne kadar saçma bir gerekçeyle dizi uzatıldı değil mi?

Yılmaz bu sözü duysa ne tepki verir acaba? Çok merak etmekteyim.

forever_bim
18-01-07, 13:35
evet ömer hem sevdiği kadını hem de babasını kaybetti ama filiz de aynısını yasadı ki filiz babasına cok daha düskündü ve sevdiği erkegin hayatta oldugunu onu sevdiğini bile bile ona gidememek onunla olamamak cok daha acı bence ki filiz yılmazla iletisim kursa da onunla olmaması gerektiğini düsünüyodu verdiği söz yüzünden...

Aynı şeyi yaşamadılar. Filiz'in halen daha şansı var. Ömer'in 5 yıla yakın bir süre bu şansı olmadı olamayacak da artık. Neyse ki Feride var, küçük Elif var.:img-wink:

pinkzone
18-01-07, 13:36
Sanırım arkadaşlar az da olsa özet geçmişler..

Ömerin düşmanlığını kesinlikle anlayabiliyorum.. Onda zaten anlamama gibi durumum yok. Ömer Yılmazı bir çok olayda tanımak istese tanırdı. Ömer gözündeki Yılmazı bir türlü silemiyor.. İsterse Yılmaz herşeyi yapsın. Ondaki o görüntü kolaylıkla silinmez. Ömer Yılmazı tanımıyor. Ömer düşman edinirken düşmanının neye ne kadar öenm verdiğini bilmiyor. Körü körüne düşman edinmiş. İnsan düşman edineceği en azından az çok kişiliğini kafasında tartar. Ömerin Yılmaz hakkında düşmanlığı devam eder. Ama kafasında Yılmazı hayatta sorgulamaz.. Yahu bu adam tamam düşmanım ama.. Bu adamın ne tür özellikleri var nelerden hoşlanmaz.. Buna dair en ufak bilgisi yok.

Filiz gözüyle Ferideye bakıyorum.. Filizin Ferideyi yargılaması son derecede saçma olurdu. Çünkü ortada neden yok. Ama Ömerin Yılmazı yargılamaya sebepleri var. Ama şu da varki.. Kardeşinin üzüntüsüne şahit olmuş.. 4 sene boıyunca yanında olmuş.. Yılmazdan başkasını sevemeyeceğine şahit olmuştur. Kardeşi için ufaıkta bir çaba göstermeli idi.. Kinini deavme ettirsin ona lafım yok. Ama bunları yaparkende biraz da olsun.. Kardeşinin durumunu göz alsın.. Kardeşi gözlerinin önünde eriyor ama Yılmaza olan kini bunu bastırıyor. Ömere kininden ötürü lafım yok.. Kendine göre haklı.. Ama adım atacaksa plan yapacaksa.. Lütfen kardeşini daha fazla üzmeyerek adım atsın.. Adımlarını kardeşinin üzüntüsüne ve kardeşi gözüyle atsın.. Ömeri sakinleştirecek ilaç feride idi.. Ama oda gazi mahallesine yerleşince.. Ömeri sakinleştirecek kimse yok. Cem Handan daha fazla fitillyecektir. Feride Ömerin bu manzarasını görürse.. Bu adama nasıl aşık olmuşum diyebilir.. Kendini yargılayabilir.

lawinia
18-01-07, 13:36
Arkadaşlar;

Ben de aradaki buzların erimesi taraftarıyım ama eğri oturup doğru konuşalım.

Yılmaz ve Filiz birbirini tanımadıktan sonra araya binbir türlü laf, binbir türlü itham çirkin söz girdi ve bu ilişki ne halde biz de görüyoruz. E bunlar kendileri sorunlarını çözemiyorlar-inşallah bu bölüm konuşacaklar-Ömer bu ilişkiye nasıl inansın?

Bir de sormazlar mı Filiz'e, madem seviyordun 4 yıl nasıl uzak kaldın?

Ben açıkçası Elif öteki tarafa geçmese Ömer'in 4 yıl değil 4 gün dayanacağını sanmıyorum.......

ben de 4 yıl nasıl uzak kaldın sorusunu yılmaza sormak istiyorum valla. hani tamamen bitirmiş olsa döndüğünde de yüzüne bakmasa anlıcam da döndüğünde bu kadar ugrastın madem 4 yıl neden bekledin sen gitseydin yanına sanki gidecek olsa bulamaz onu ya hiç dönmeseydi filiz ne olacaktı?

yakupoglu61
18-01-07, 13:39
Filizin babasına verip yılmazdan 4 yıl ayrı kalmasına ndn sözü bir gün elbet ortaya çıkacaktır ...
ortaaya çıktığı vakit yılmaz byük bir tepki verirse tepkisinde haklıdır...
ortaya çıkacağı an yılmazla filizin evleneceği gün olmasın sakın...alsana bi ayrılık daha...

lawinia
18-01-07, 13:40
Aynı şeyi yaşamadılar. Filiz'in halen daha şansı var. Ömer'in 5 yıla yakın bir süre bu şansı olmadı olamayacak da artık. Neyse ki Feride var, küçük Elif var.:img-wink:

filize göre o sans yoktu işte babasına verdiği söz yüzünden ama tabi yanına gelince dayanamadı. ömer için de feridenin cok daha iyi oldugunu düsünüyorum eliften. iyi ki de elifle olmadı diyorum cünkü elif sırf bebek için ömerin yanında olacaktı diziden ayrılmasaydı ve hep yılmazı sevecekti içten içe ömer de bu kadar sevgiye karsılık verilmesini hakediyo feride de ona sevgisini verecek cok da güzel olacak.

cemotara
18-01-07, 14:05
Bence bu bölüm filizle yılmaz barışacak.Yılmazda filize bebek için dönmeyecek daha önceden barışacaklar zaten yılmaz filizin arkasından koşarak filizi affettiğini gösterdi affetmese niye arkasından hızlıca koşsunki bence sapancada yumuşama olacak sonra ist. tamamıyla barışacaklar vede filiz yılmaza bebeği söyleyecek birde yılmazla ömer tartışırken filiz fenalaşınca filizin parmağında yılmazın verdiği nişan yüzüğü vardı bence bunlar kesin barıştı ama tüyolara görede iki üç bölüm sonunda ayrılacaklar inş. bu ayrılacakları tüyosu çıkmazda filizle yılmaz sonuna kadar beraber olsalar belkide öyle olur
Birde ömerle yılmaz tartışırken ömer bağırıp duruyordu yılmazda ömere şaşkın ve üzgün biçimde bakıyordu bence ömer herkesin içinde yılmazı aşşağılıyor mah. önünde küçük düşürücü laflar söylüyor filizle ilgili olarak filizde bu laflara dayanamayıp fenalaşıyor ne diyelim inş. sonu hayırlı olur ben şahsen ömerin bölüm sonunda pişman olacağını düşünüyorum ve artık yılmaza karşı yumuşayacağını

tolgahuzur1
18-01-07, 14:08
eğer çocuk yılmazın yüzünden düşerse mümkünü yok barışamazlar..bizide inandıramazlar böyle bir barıştırmaya.. ne kadar saçma senaryo böyle birşey anlıyamıyor insan.. ama hala cemin gerçek yüzünü göz önüne çıkaramadılar.. yahu bu ömerde pek saf adam inşaatta darbeyi vurdu hala anlamadı..

sevdam
18-01-07, 14:11
bilmiyorum ikinci fragmani gördünüz mü?
yinede yazayim dedim...belki siz görmüssünüzdür ama ben okumamisimdir...herneyse handan hanim yine filize vuracakken cem kolunu tutar...ondan sonra ömer filize orda bagiriyordu yine...ertesi gün mü bilmiyorum ama filizin üzerinde baska bir manto vardi...herneyse ömer yilmazin yakasini tutuyordu o sirada filiz canim benim onlarin ikisinide öyle görünce karnini tutu herhalde sancilandi...insallah orda bebegi düsürmez...

eyer bu fragmani siz gördüyseniz bende bosuna yazmissam özürdilerim

matraka
18-01-07, 14:11
ikinci fragmanı netten izledim sanırım filiz endişe ve aşırı stresten düşürücek düşürürse ama ben burda düşüceğini pek sanmıyorum ama dediğim olaydanda çocuk düşebiliyor diyelimki düşüyor o zaman filiz hem yılmazı hem ömeri suçlayacaktır ve dizi başka bir boyut kazanacaktır.böylece yılmaz aslı tarafı korunucak cem filiz tarafı korunıcaktır diye düşünüyorum

__FİLİZ__
18-01-07, 14:16
Bence bu bölüm filizle yılmaz barışacak.Yılmazda filize bebek için dönmeyecek daha önceden barışacaklar zaten yılmaz filizin arkasından koşarak filizi affettiğini gösterdi affetmese niye arkasından hızlıca koşsunki bence sapancada yumuşama olacak sonra ist. tamamıyla barışacaklar vede filiz yılmaza bebeği söyleyecek birde yılmazla ömer tartışırken filiz fenalaşınca filizin parmağında yılmazın verdiği nişan yüzüğü vardı bence bunlar kesin barıştı ama tüyolara görede iki üç bölüm sonunda ayrılacaklar inş. bu ayrılacakları tüyosu çıkmazda filizle yılmaz sonuna kadar beraber olsalar belkide öyle olur
Birde ömerle yılmaz tartışırken ömer bağırıp duruyordu yılmazda ömere şaşkın ve üzgün biçimde bakıyordu bence ömer herkesin içinde yılmazı aşşağılıyor mah. önünde küçük düşürücü laflar söylüyor filizle ilgili olarak filizde bu laflara dayanamayıp fenalaşıyor ne diyelim inş. sonu hayırlı olur ben şahsen ömerin bölüm sonunda pişman olacağını düşünüyorum ve artık yılmaza karşı yumuşayacağını

valla bence sapancada barışacaklar ve ömer öğrencek tabiikii.kesin handan hanım söyler ömerede.e işleri bozmak zorunda yaa:( cemotara bewn göremedim filizin yüzüğünü..iki tane yüzük vardı ama biri siyahlıydı öbürüde orta parmağındaydı...bilmiyorum ama bu bölüm barışacaklar...:)

matraka
18-01-07, 14:17
gördünüz ömeri eski ömere neden nasıl döndü ömer sakinken herkes olaylara ömer çok değişti diye bakıyordu filizin hamile olduğunu duyunca ister istemez tabi (burda anlıyorum kendisini)eski haline döndü bence bu sahnede veya bu sahnelerden sonra ömer cemden aragazı alıcaktır yeterince dolucaktır.ömerin yanında feridenin şu an olmaması büyük bir dezavantaj ömer feridede gidince tabi haliyle kandini kaybediyor feride onu farkında olmasakta toparlıyordu

lawinia
18-01-07, 14:17
eğer çocuk yılmazın yüzünden düşerse mümkünü yok barışamazlar..bizide inandıramazlar böyle bir barıştırmaya.. ne kadar saçma senaryo böyle birşey anlıyamıyor insan.. ama hala cemin gerçek yüzünü göz önüne çıkaramadılar.. yahu bu ömerde pek saf adam inşaatta darbeyi vurdu hala anlamadı..

ben hala nasıl tamamen yılmazın yüzünden bebek düscek anlamıs değilim yani cem nasıl bi plan yapacak ki yılmazın yüzünden oldu diyecekler? yani direk fiziksel bi darbe olmadan yılmaz nasıl tamamen suclu olur beni üzdün dese de bilmiyodu ki hamileliği sonucta ayrıca yılmaz ister mi bebeğin düsmesini dolaylı olarak sorumlu da olsa kendi de cok üzülecek bence filiz de bunu düsünmeli tabi o psikoloji cok baskadır da yine de bunun kopmaya neden olmasına izin vermemeli ikisi de.

matraka
18-01-07, 14:20
bence yılmaz yılmaz filizin hamile olduğunu atölyede anlayacak ne bilim öyle geldi aklıma o endişeyi ve korkuyu yılmazda görmedim çünkü aksi takdirde bu sahneden sonra çocuk düşerse yılmazda büyük pişmanlık duyar orda öğrenicek ama çocuk düşmeyecek çocuk cemin oyunlarından birinde düşücek gibi

kursuni19
18-01-07, 14:24
bence yılmaz yılmaz filizin hamile olduğunu atölyede anlayacak ne bilim öyle geldi aklıma o endişeyi ve korkuyu yılmazda görmedim çünkü aksi takdirde bu sahneden sonra çocuk düşerse yılmazda büyük pişmanlık duyar orda öğrenicek ama çocuk düşmeyecek çocuk cemin oyunlarından birinde düşücek gibi

Atölyede ögrenmesi sacma olmazmi, zaten aralarinda yumsama gerceklesmis, Filiz bebegi zaten söylemeye kararliydi ayri bile olsalar, simdi barismisken (Filizin parmaginda sanki Yilmazin ona vermis oldugu yüzük var) neden söylememis olsunki

cemotara
18-01-07, 14:26

Bence yılmaz çocuğu daha önce öğrenecek ben öyle düşünüyorum yani o tartışma esnasında yılmazın bebek olayını bidiğini düşünüyorum

cemotara
18-01-07, 14:29
Atölyede ögrenmesi sacma olmazmi, zaten aralarinda yumsama gerceklesmis, Filiz bebegi zaten söylemeye kararliydi ayri bile olsalar, simdi barismisken (Filizin parmaginda sanki Yilmazin ona vermis oldugu yüzük var) neden söylememis olsunki

bencede daha önce öğrendi yılmaz zaten o esnada filizin parmağında yılmazın verdiği nişan yüzüğü vardı daha önceden o yüzük yoktu sadece kendisini taktığı bir yüzük vardı ama son sahnede filizin parmağında nişan yüzüğü takılıydı bence kesin barıştılar

matraka
18-01-07, 14:37
fragmanı izledim filizin parmaklarındaki yüzük nişan yüzüğü değil bence hala ısrar ediyorum yılmaz atölyede fenalaşınca öğrenicek olay olucaksa böyle olmalı hastaneye kim götürücek onun içinde kavga ederlerse al başına belayı gerçi filiz endişelenince daha önce beraber hareket etmişlerdi şimdi neden olmasın demi

kursuni19
18-01-07, 14:39
filiz bir yandan bunu istiyor çünkü yılmazı kaybedeceğini düşünüyor kıskançlıktan yılmazla konuştuktan sonra rahatlayıp söylemeyecektir diye düşünüyorum

Umarimki söylemistir, yoksa yine oturup konusmamislar anlamina gelir. Ama bence Filiz cabuk yumsamis olabilir, ve bu yüzden söylemis olabilir Yilmaza, söylememesi icinde bir neden yokki zaten, ama sanirim bunun cevabini yarin ögreneceyiz

matraka
18-01-07, 14:42
Umarimki söylemistir, yoksa yine oturup konusmamislar anlamina gelir. Ama bence Filiz cabuk yumsamis olabilir, ve bu yüzden söylemis olabilir Yilmaza, söylememesi icinde bir neden yokki zaten, ama sanirim bunun cevabini yarin ögreneceyiz

oturup herşeyi konuşmak bebeği söylemek olmuyor aralarında bebek haricindeki sorunlar yeterince büyük bence çocuk aralarındaki sorun değilki değilmi ama :)

tolgahuzur1
bence yılmazın haberi olmayacak taki ömerle kapıştığı ana kadar... ama çocuğun düştüğü kesin gibi. şimdi fragmanı birkez daha izledimde filizin o acısı iyiye sebeb değil bence çocuk düşüyor...:sad53: :icon_sorr

cemotara

filiz bebeği söylemek için okadar yılmazın peşinden koştu durdu.Şimdide barışmış gibi bir durum var ortada peki niye söylemesinki yılmaza bebeği zaten söylemek için uğraşıp duruyor bence söyledi ayrıca parmağındaki ikinci yüzükte kesinlikle yılmazın verdiği nişan yüzüğü neyse tüm sorularımızın cevabını yarın akşam alacaz

kursuni19
18-01-07, 14:46
oturup herşeyi konuşmak bebeği söylemek olmuyor aralarında bebek haricindeki sorunlar yeterince büyük bence çocuk aralarındaki sorun değilki değilmi ama :)

Elbetteki bebek sorun degil, ama Filizin bebegi saklamis olmasi sonradan sorun olamasin, yani Yilmaz bu sekilde ögrenirse bebegi demezmi Filize neden baba söylemedin diye, benim bunu bilmeye hakkim vardi diye, ozaman Filiz yine Yilmazin gözünde hata yapmis olacak sanirim bu aralar Filizi hata yapmaktan kolluyor senaristler üzerine cok gidildi ya o yüzden ben hala söylemistir diyorum, umarimki dogru cikar, ama söylemisede söylemmemissede ben burada o bebegin düsecegini sanmiyorum, cünkü burda düsse sorumlusu Yilmaz olmaz.

matraka
18-01-07, 14:50
filiz bebeği söylemek için okadar yılmazın peşinden koştu durdu.Şimdide barışmış gibi bir durum var ortada peki niye söylemesinki yılmaza bebeği zaten söylemek için uğraşıp duruyor bence söyledi ayrıca parmağındaki ikinci yüzükte kesinlikle yılmazın verdiği nişan yüzüğü neyse tüm sorularımızın cevabını yarın akşam alacaz

görüntüyü dondurdum ve büyüttüm filizin elinde iki yüzük var yılmazın hediye ettiği yüzük tek tak pırlanta idi o yüzden ikiside değil yani bence yılmaz orda öğrenecek bebek yılmazla filiz arasında bir sorun değil bence ikili beklenen bir konuşma yapacak gibi

forever_bim
18-01-07, 14:52

Saf değil safın önde gideni:) Bazen ben de deli oluyorum Cem'i kendi gibi sanıyor.

ikinci fragmanı netten izledim sanırım filiz endişe ve aşırı stresten düşürücek düşürürse ama ben burda düşüceğini pek sanmıyorum ama dediğim olaydanda çocuk düşebiliyor diyelimki düşüyor o zaman filiz hem yılmazı hem ömeri suçlayacaktır ve dizi başka bir boyut kazanacaktır.böylece yılmaz aslı tarafı korunucak cem filiz tarafı korunıcaktır diye düşünüyorum

Benim aklımdan geçeni okudun matraka. İster misiniz bu bebek kavga anında düşsün ve Cem Bey de iyiden Filiz'in gözüne girmeye çalışsın.

gördünüz ömeri eski ömere neden nasıl döndü ömer sakinken herkes olaylara ömer çok değişti diye bakıyordu filizin hamile olduğunu duyunca ister istemez tabi (burda anlıyorum kendisini)eski haline döndü bence bu sahnede veya bu sahnelerden sonra ömer cemden aragazı alıcaktır yeterince dolucaktır.ömerin yanında feridenin şu an olmaması büyük bir dezavantaj ömer feridede gidince tabi haliyle kandini kaybediyor feride onu farkında olmasakta toparlıyordu

Matraka bunda da haklısın. Feride çok güzel bir şekilde frenleyecekti Ömer'i. Gene kızardı Ömer ama daha çabuk sakinleşirdi. E kim sorumlu? Tabii ki Handan.

benim
18-01-07, 14:53
Filiz'in elindeki yüzük nişan yüzüğü değil sanırım.Çünkü nişan yüzüğü orta parmağa takılmaz.Filiz takmış olabilir onu da bilemem.

Bebeği Yılmaz'a söyleme konusunda tereddütüm var.Atölyede de söylemiş olabilir.Son sahnede Yılmaz'ın bakışında hem şaşkınlık var hemde Filiz sancılandığı sırada Filiz'e birşey olduğunu anladı. Sanki biliyormuş gibi bakıyor.

kane
18-01-07, 15:06
benim hala anlamadim ömer hala niye yilmazdan okadar nefret ediyor tamam eskiden elif icin sonrada filizi sirf öcünü almak icin kulandi diye nefret ediyordu, ama,hatirlarsaniz eski bölümlerden meral bomba koydurmustu acik pazara ,ozaman yilmaz ömer isbirligi görmüstük ve filizle sema kurtulunca ömer yilmaza elini uzatmis ve gecmis olsun demisti,yani orda hic görmedimi kendini filiz icin tehlikeye atiyor diye yani sevgisi gercek olduna hala inanamamis mi? yada 1 lira karsilinda senetleri geri verdi hic mi görmes bu adam bu iylikleri? kötülükten fazla yardimi dokunmus simdiye kadar yilmazin tekiner aylesine ama hala ömer nefret ediyor ben bunu anlamiyorum.

gelelim okuduma göre yilmaz cocukun düsmesine sebep olacakmis ,yuh artik diyorum gercekten böyle birsey olsa ozaman bunlar nasil barisacak mantikli bir cözüm imkani yok önümüze sunamazlar.sonunda evlenecekleri belli bakla fali bakan bayan demisti eski bir bölümde cok mutlu olacaksiniz ama yakin süre icinde degil diye.

kursuni19
18-01-07, 15:12
Zaten Filizle Yilmaz oturupta aralarindaki problemleri konusmadiklari müdet aralarindaki sorunlar hic bir zaman bitmeyecektir.
Barissalar bile bu sorunlar hic bir zaman konusulmadigi icin tekrar ayrilmalari sadece an meselesi. Aralarindaki sorunlari erteledikce elde ettikleri tek sey yeni sorunlar, bu nedenle tamamiyle barismalari söz konusu olmaz.
Ben istiyorumki oturupta tüm sorunlarini konussunlar, aralarindaki tüm meseleleri halletsinler, ve aralarinda sir kalmasin. Iki sevenin arada sir oldugu müdet bu iliskide mühim bir güven sorunu olur ve güven bir iliskinin temelini olusturdugu icin bu iliski hic bir zaman saglikli yürüyemez.
Bu nedenle Filiz Yilmazi karsisina alip ilk önce babasina vedigi sözden bahsetmeli ve Yilmazdan cocuk bekledigini, bunlari Yilmaz ne kadar gec ögrenirse yeni bir krisle karsilasmalari sadece an meselesi. Ayni zamanda Yilmazda Cem hakinda bildiklerini Filize söylemesi gerekiyor, bunu yapmadigi ve bu sorunu kendi haletmeye calistikca olaylar hep kendi alehine isliyor ve hem kendi hayatini hemde Filizin hayatini tehlikeye atiyor.
Ama gelen tüyolara göre malesef bu konusma gerceklesmiyecek ve bizim cift yine ayrilacak

forever_bim
18-01-07, 15:16
benim hala anlamadim ömer hala niye yilmazdan okadar nefret ediyor tamam eskiden elif icin sonrada filizi sirf öcünü almak icin kulandi diye nefret ediyordu, ama,hatirlarsaniz eski bölümlerden meral bomba koydurmustu acik pazara ,ozaman yilmaz ömer isbirligi görmüstük ve filizle sema kurtulunca ömer yilmaza elini uzatmis ve gecmis olsun demisti,yani orda hic görmedimi kendini filiz icin tehlikeye atiyor diye yani sevgisi gercek olduna hala inanamamis mi? yada 1 lira karsilinda senetleri geri verdi hic mi görmes bu adam bu iylikleri? kötülükten fazla yardimi dokunmus simdiye kadar yilmazin tekiner aylesine ama hala ömer nefret ediyor ben bunu anlamiyorum.

gelelim okuduma göre yilmaz cocukun düsmesine sebep olacakmis ,yuh artik diyorum gercekten böyle birsey olsa ozaman bunlar nasil barisacak mantikli bir cözüm imkani yok önümüze sunamazlar.sonunda evlenecekleri belli bakla fali bakan bayan demisti eski bir bölümde cok mutlu olacaksiniz ama yakin süre icinde degil diye.

Aslında bu konuda 35. bölümde somut bir adım atılmıştı doğru. İşte Ömer elini uzatıp geçmiş olsun demişti falan. Ama hatırlarsanız sezon finalinde hisselerin Yılmaz'a temelli geçtiğini Erol Bey öğrenip Ömer'e ve Filiz'e söylemişti. Filiz'in evlilik kararı açığa çıktığında da aile köpürmüş Erol Bey de "Hisseleri evlilik hediyesi olarak almış bir adam senin kocan olamaz" deyip söz istemişti. Filiz de sözü vermişti.

cemotara
18-01-07, 15:17
Elbetteki bebek sorun degil, ama Filizin bebegi saklamis olmasi sonradan sorun olamasin, yani Yilmaz bu sekilde ögrenirse bebegi demezmi Filize neden baba söylemedin diye, benim bunu bilmeye hakkim vardi diye, ozaman Filiz yine Yilmazin gözünde hata yapmis olacak sanirim bu aralar Filizi hata yapmaktan kolluyor senaristler üzerine cok gidildi ya o yüzden ben hala söylemistir diyorum, umarimki dogru cikar, ama söylemisede söylemmemissede ben burada o bebegin düsecegini sanmiyorum, cünkü burda düsse sorumlusu Yilmaz olmaz.

Bence filiz bebeği söyledi ama diyelimki filiz söylemedi bebeği ve söylemedi diye niye filiz hata yapmış oluyorki sonuçta bebeği söylemek için uğraşıp durdu ama yılmaz görüşmek bile istemiyor yani bundan sonra filiz bebeği söylemedi diye filize kızmamalıyız çünkü çok uğraştı bebeği söylemek için ama zaten yılmaz öğreniyor bu bölüm büyük ihtimallede filiz söyleyecek o tartışmadan önce

benim
18-01-07, 15:18
Filiz'in babasına verdiği söz ne zaman ortaya çıkacak .Benim tahminime göre artık dizinin sonlarına doğru olur herhalde.Cem'in yaptıkları ortaya çıktıktan sonra.Ömer Yılmaz'a hak verecek.Bu arada Yılmaz Filiz'e evlenme teklif edecek Filiz kabul etmeyecek.Bunu Ömer'le paylaşacak.Ömer'de gidip Filiz'in neden evlenmeyi red ettiğini anlatacak.Bu şekilde Hem Yılmaz Filiz'in arası , hem de Ömer ve Yılmaz'ın arası düzelecek.

matraka
18-01-07, 15:19
Zaten Filizle Yilmaz oturupta aralarindaki problemleri konusmadiklari müdet aralarindaki sorunlar hic bir zaman bitmeyecektir.
Barissalar bile bu sorunlar hic bir zaman konusulmadigi icin tekrar ayrilmalari sadece an meselesi. Aralarindaki sorunlari erteledikce elde ettikleri tek sey yeni sorunlar, bu nedenle tamamiyle barismalari söz konusu olmaz.
Ben istiyorumki oturupta tüm sorunlarini konussunlar, aralarindaki tüm meseleleri halletsinler, ve aralarinda sir kalmasin. Iki sevenin arada sir oldugu müdet bu iliskide mühim bir güven sorunu olur ve güven bir iliskinin temelini olusturdugu icin bu iliski hic bir zaman saglikli yürüyemez.
Bu nedenle Filiz Yilmazi karsisina alip ilk önce babasina vedigi sözden bahsetmeli ve Yilmazdan cocuk bekledigini, bunlari Yilmaz ne kadar gec ögrenirse yeni bir krisle karsilasmalari sadece an meselesi. Ayni zamanda Yilmazda Cem hakinda bildiklerini Filize söylemesi gerekiyor, bunu yapmadigi ve bu sorunu kendi haletmeye calistikca olaylar hep kendi alehine isliyor ve hem kendi hayatini hemde Filizin hayatini tehlikeye atiyor.
Ama gelen tüyolara göre malesef bu konusma gerceklesmiyecek ve bizim cift yine ayrilacak

bence durumu şöyle kurtarabilirler tabi ben bu senoryayı uygun bulmuyorum olasılığı düşüktür

---yılmaz filiz herşeyi konuşurlar bebek dahil babasının sözü dahil sorunlarını hallederler ömer filizin yılmazdan hamile olduğunu ve evleneceklerini öğrenir deliye döner deliye dönmesine cem yardımcı olur sonra atölyedeki karşılaşma olur ömer yılmaz kavgasında stres ve endişeden dolayı filiz kanama geçirir bebeği kaybeder ve bunun için ömer ve yılmazı suçlar ve dizi başka bir boyut kazanır böyle olursa tekinerler iflasa giderken yılmaz kendini suçlu hisseder onlara yardım eder ama ben tekinerlerin artık yardım görmesini i,stemiyorum ömer yılmaz barışması maddiyettan olmamalıdır zaten böyle dostlukjlardageçici olur kanaatindeyim aslında farkında değiller ama ömerle yılmaz birbirlerini tamamlıyorlar (şimdi ömerle yılmaz evlensin dememi beklemiyorsunuz herhalde)dost olarak yani

matraka
18-01-07, 15:21
Bence filiz bebeği söyledi ama diyelimki filiz söylemedi bebeği ve söylemedi diye niye filiz hata yapmış oluyorki sonuçta bebeği söylemek için uğraşıp durdu ama yılmaz görüşmek bile istemiyor yani bundan sonra filiz bebeği söylemedi diye filize kızmamalıyız çünkü çok uğraştı bebeği söylemek için ama zaten yılmaz öğreniyor bu bölüm büyük ihtimallede filiz söyleyecek o tartışmadan önce

hata demiyelim kavvuşmalarının gecikmesi için iyi bir malzeme diyorum sadece bence tabi yılmaz bebek olayından bahsetmediği için filizi suçlar gene filiz suçlu olduğundan değil ama senorya uzar o açıdan uygundur

kane
18-01-07, 15:26
arkadaslar bu sezon son mu yoksa bir 3. sezon daha var mi eger yoksa nediye bukadar sacmaliklarla diziyi uzatiyorlar son 10 bölüm de yilmaz filiz nebiliyim ömer feride asklarini izletsinler bize ,eger yok 3. sezon varsa ozaman tabiki adamlar öyle yada böyle birseyler uydurmalari gerek ki dizi uzasin ,ama artik senaristler de artik islerini daha iyi yapsin dizinin kalitesini düsürüyorlar.

kursuni19
18-01-07, 15:28
bence durumu şöyle kurtarabilirler tabi ben bu senoryayı uygun bulmuyorum olasılığı düşüktür

---yılmaz filiz herşeyi konuşurlar bebek dahil babasının sözü dahil sorunlarını hallederler ömer filizin yılmazdan hamile olduğunu ve evleneceklerini öğrenir deliye döner deliye dönmesine cem yardımcı olur sonra atölyedeki karşılaşma olur ömer yılmaz kavgasında stres ve endişeden dolayı filiz kanama geçirir bebeği kaybeder ve bunun için ömer ve yılmazı suçlar ve dizi başka bir boyut kazanır böyle olursa tekinerler iflasa giderken yılmaz kendini suçlu hisseder onlara yardım eder ama ben tekinerlerin artık yardım görmesini i,stemiyorum ömer yılmaz barışması maddiyettan olmamalıdır zaten böyle dostlukjlardageçici olur kanaatindeyim aslında farkında değiller ama ömerle yılmaz birbirlerini tamamlıyorlar (şimdi ömerle yılmaz evlensin dememi beklemiyorsunuz herhalde)dost olarak yani

Bu tarz bir senaryo benimde aklima geldi ama ozaman Filiz bebegi Yilmaz yüzünden kaybedmezki, yani burda bebek düserse hem Ömer hem Yilmaz suclu olur, yani fatura sadece Yilmaza kesilmez.
Ellerimizde tüyolar bile olsa tam anlamda senaryoyu cözmek mümkün degil, hep beklenmedik olaylar cikartiyor senaristler karsimiza sanirim onlarda tapkilere göre senaryonun üzerinde ufak tefe oynamalar yapiyorlar, o yüzden bazen hic umadimiz seylerle karsi karsiya kaliyoruz

filizim+y
18-01-07, 16:36
geçen bölümde ömer elifin resim ve yüzüğünü çekmeceye kaldırdı ya, o zaman yılmaza olan kininide kaldırmış olmuyor mu, sonuçta elif yüzünden yılmaza takıntılı filizi ilk başta kullanmasıda tuzu biberi oldu ama sonra kaç kez yüzüne vurulmasına rağmen yılmazın filiz için neler yapabileceğini nelerden vazgeçebileceğini hala anlamamakta diretiyordu, şimdi feride sayesinde elifin resmi kalkıyor ve çok değer verdiği yüzüğünüde (ferideye nasıl kızmıştı yüzüğü onun elinde görünce) bu kadar büyük bir adım atmış oluyor ki yılmaza olan tüm öfkesinide kaldırması gerekmiyor mu sizce?

archshe
18-01-07, 16:49
geçen bölümde ömer elifin resim ve yüzüğünü çekmeceye kaldırdı ya, o zaman yılmaza olan kininide kaldırmış olmuyor mu, sonuçta elif yüzünden yılmaza takıntılı filizi ilk başta kullanmasıda tuzu biberi oldu ama sonra kaç kez yüzüne vurulmasına rağmen yılmazın filiz için neler yapabileceğini nelerden vazgeçebileceğini hala anlamamakta diretiyordu, şimdi feride sayesinde elifin resmi kalkıyor ve çok değer verdiği yüzüğünüde (ferideye nasıl kızmıştı yüzüğü onun elinde görünce) bu kadar büyük bir adım atmış oluyor ki yılmaza olan tüm öfkesinide kaldırması gerekmiyor mu sizce?

çok tuhaf filizim sana bu sefer katılamadım...burda secomsunda düşündüğü gibi düşünüyorum....arada ne olursa olsun ömer yılmazı yılmaz ömeri affedemez...arada geçen bu kadar laf yaşanan olay varken hiçbirşey olmamış gibi davraanamazlar...yani gerçekte olamaz ama dizi bu arkadaş olacaktırlar....en azından filiz için...sadece filiz adına...bu saatten sonra ne ömer yılmazı ne de yılmaz ömeri sevebilir...olamaz böyle bişey...

filizim+y
18-01-07, 17:02
çok tuhaf filizim sana bu sefer katılamadım...burda secomsunda düşündüğü gibi düşünüyorum....arada ne olursa olsun ömer yılmazı yılmaz ömeri affedemez...arada geçen bu kadar laf yaşanan olay varken hiçbirşey olmamış gibi davraanamazlar...yani gerçekte olamaz ama dizi bu arkadaş olacaktırlar....en azından filiz için...sadece filiz adına...bu saatten sonra ne ömer yılmazı ne de yılmaz ömeri sevebilir...olamaz böyle bişey...

ben bunu şunun için yazdım, ömerin geçmişe sünger çekip daha fazla yılmaza ve filize acı çektirmemesi için yazdım, yoksa bende birbirlerini sevmelerini beklemiyorum, burada eliften dolayı yılmaza karşı olan kızgınlığını, kırgınlığını da törpüleyebilir en azından kardeşi için yoksa onca şeyin unutulması saçma ama geçmiş geçmişte kalmıştır ileriyi görmesi gerekiyor kardeşinin ne kadar acı çektiğine şahit olan ömer, bunu en azından filiz için yapabilir, yapmalıda

elifin resmini değerli yüzüğünü kaldırmakla elifi unutamayacağı gibi yılmazla yaşadıklarınıda unutmayacak, unutmamalı da aynı yerde buluşuyoruz sadece
ömerin kardeşi için bazı şeyleri es geçmesi lazım.

yanlış anlaşıldım sanırım ama ben böyle düşünüyorum, anlatabildim sanırım o ince detayı, benim için ince bir detay var orada onları kaldırıp yeni birşeylere başlamaya hazırlanıyorsa yılmaz için yeni bir şeylere başlayabilir canı olan kardeşi için en azından:img-yes:

matraka
18-01-07, 17:09

ömerle yılmaz arasında sizin düşündüğünüz gibi çok büyük bir uçurum olduğunu sanmıyorum sadece ömerin bir kırılma noktasına ihtiyacı var ömer o pişmanlıkla kendisiyle hesaplaşıcak bence yılmazla ömer arasın fazla fark yok aslında bunu bilmekte yarar var siz uçurum olarak değerlendiriyorsunuz ama bence tekrar söylüyorum büyük uçurum yok

archshe
18-01-07, 17:10
ben bunu şunun için yazdım, ömerin geçmişe sünger çekip daha fazla yılmaza ve filize acı çektirmemesi için yazdım, yoksa bende birbirlerini sevmelerini beklemiyorum, burada eliften dolayı yılmaza karşı olan kızgınlığını, kırgınlığını da törpüleyebilir en azından kardeşi için yoksa onca şeyin unutulması saçma ama geçmiş geçmişte kalmıştır ileriyi görmesi gerekiyor kardeşinin ne kadar acı çektiğine şahit olan ömer, bunu en azından filiz için yapabilir, yapmalıda

elifin resmini değerli yüzüğünü kaldırmakla elifi unutamayacağı gibi yılmazla yaşadıklarınıda unutmayacak, unutmamalı da aynı yerde buluşuyoruz sadece

yanlış anlaşıldım sanırım ama ben böyle düşünüyorum, anlatabildim sanırım o ince detayı, benim için ince bir detay var orada onları kaldırıp yeni birşeylere başlamaya hazırlanıyorsa yılmaz için yeni bir şeylere başlayabilir canı olan kardeşi için en azından:img-yes:

yanlış anlamışım...ters düşemeyiz biz senle zaten....doğru bir yorum aynı şeyleri anlattım bende zaten...

archshe
18-01-07, 17:16
ömerle yılmaz arasında sizin düşündüğünüz gibi çok büyük bir uçurum olduğunu sanmıyorum sadece ömerin bir kırılma noktasına ihtiyacı var ömer o pişmanlıkla kendisiyle hesaplaşıcak bence yılmazla ömer arasın fazla fark yok aslında bunu bilmekte yarar var siz uçurum olarak değerlendiriyorsunuz ama bence tekrar söylüyorum büyük uçurum yok

bence var...bu kadar yaşanmış kötü şeyler varken söylenmişlikler yaşanmışlıklar varken kimse ne kadar ii niyetli olsa da yok sayamaz...yeniden tanışmış gibi nötr olamaz..ömer yılmazı anlayacaktır...hatalı olduğunu...ama ömerin yılmazı yanlış tanıması elifin karısının ölene kadar yılmazı sevdiği gerçeğini yılmazın öc almak için filizi kullanması gerçeğini...hisseleri bir intikam planı olarak aldığı gerçeğini değiştirmez...ya da ömerin yılmaza yaptığı hareketleri unutturmaz...yılmazın tekinerlere yardımlarını filizi sevmesini anlayabilir ama bu yazdıklarım aralarında hep duvar kalmasını sağlayacaktır...

nazende_72
18-01-07, 17:18
iyi akşamlar ark. Sonunda dediğimiz oldu ve Yılmazla Filizi barıştırmışlar.Ama gönül isterdi ki bu birleşme dizinin sonuna kadar devam etsin. Bütün sorunlarını sırası geldikçe tartışarak ,kavga ederek çözsünler.Ama tüyolara bakılırsa 3 bölüm sonra tekrar ayrılacaklarmış.Ben bir dargın bir barışık bu diziyi böyle götürmelerinden bıktım.Ben dizime ,sonuna kadar aşk diyorum.Son bölümde aşk demiyorum. Lütfen şu Ceminde bir çaresine bakın.artık boşrolüne son verilsin.Filiz eğer bebeği düşürecekse bunun sebebi yılmaz ömer değil cem olsun.

filizim+y
18-01-07, 17:19

sevgili matraka, bende o kadar büyük bir uçurumun olmadığından bahsetmek istedim yorumumda, yılmazla ömerin arasında fark olmadığı doğru, bakış açıları farklı ve bende onların yanyana oldukları bölümü görmek için sabırsızlanıyorum, sana katılıyorum uçurum olduğunu düşünmüyorum ve gerçekten çok önemli bir olayla ömer yılmaza karşı olan tavrını sorgulayacak ve gerçekten yanlış yaptığını anlayacak, bunu ömerden baştan beri bekliyorum zaten geçmişi geçmişte bırakmaya başladı, şimdi sıra yılmazla olan geçmişte
ömer bir adım atsın yılmaz geri çevirmeyecektir, gerçi ömer yeri geldiğinde elde sıkışmıştı yani çok zor değil aralarındaki durumun çözümü, sence

Eylotuerk
18-01-07, 17:27
bence filiz bebegini dusurse bile yilmaz i suclamayacak, ama bence filiz hala yilmaz a soylemedi ve filiz fenalasip hastaneye gidince yilmaz ogrenecek gibi......ve ordada barisirlar gibime geliyor bilmiyorum ama boyle tahmin ediyorum..........

matraka
18-01-07, 17:29
bence var...bu kadar yaşanmış kötü şeyler varken söylenmişlikler yaşanmışlıklar varken kimse ne kadar ii niyetli olsa da yok sayamaz...yeniden tanışmış gibi nötr olamaz..ömer yılmazı anlayacaktır...hatalı olduğunu...ama ömerin yılmazı yanlış tanıması elifin karısının ölene kadar yılmazı sevdiği gerçeğini yılmazın öc almak için filizi kullanması gerçeğini...hisseleri bir intikam planı olarak aldığı gerçeğini değiştirmez...ya da ömerin yılmaza yaptığı hareketleri unutturmaz...yılmazın tekinerlere yardımlarını filizi sevmesini anlayabilir ama bu yazdıklarım aralarında hep duvar kalmasını sağlayacaktır...

senin gibi düşünmüyorum ileride hep beraber bunu görücez ömerin davranışına ister önyargı de ister öfke isyer kin bu üç duyguda insanlarda kalıcı duygu ve davranışlar değildir insanlar değişirler bunu kabul etmek lazım hayat insanlara öyle yollar çizerki bakmışın düşmanken dost olmuşsun tıpkı filizin açık pazar olayında içerde kaldığında olduğu gibi aslında ömer krakteri bir kırılma noktası orda yaşadı ama bu yeterli olmadı kinine ve öfkesini yenmesine yılmazın haklılığını bariz şekilde gördülktren sonra buda tabi cemin planlarının ortaya çıkmasına bağlı doğru yolu bulucaktır

yılmaz açısından ömere baktığınızda aslında yılmaz bazı gerçekleri kabul etmiş durumda filizle yaşayacaksa ailesinide hoşnut etme durumu olduğunu farkında başka türlü 1 sezona yıulmaz tarafından verilen tavizleri (filiz sayesinde)açıklayamatız yılmaz dal uzatan taraftır.sadece ömer cephesinin düzelmesi gerekiyor buda son bölümlere yakın gerçekleşicek zaten önceden barışsalar dizi biter durumun özeti budur farklı düşünüyoruz bu kaçınılmaz

sevdam
18-01-07, 17:29

dogru elbet o kadar sey yasanmis hic birsey yasanmamis gibi davranamazlar bunu beklemiyorum ben...ama ömer elifin resmini ve yüzügü cekmecege koydu yani elifi cok sevmisti onu cekmecege koya bildiyse yilmazida cekmecege koya bilir diye düsünüyorum...SEVMEK NEFRET etmekten daha zor diye düsünüyorum...ömer sevdigi kadini artik bir kenara birakmissa yilmazida birakkir diyorum ben...

ömerin yilmaza karsi nefreti hala gecmisle ilgili diye düsünüyorum(kacinci bölüm oldugunu unnuttum) ama ömer kumardan sonra herseyini kaybettikten sonra elifle birlikte biryerlerde oturuyordu...orda ömer aynen böyle demisti Elife
"neden beni sevmiyorsun Elif?Neden?Sen beni Sevseydin..."
ELIF "seni seviyorum"
ÖMER"öyle degil!benim seni sevdigim gibi...Yilmaz i sevdigin gibi"
bence ömerin icinde sanki hala o sizi var...

NOT: Elif ömeri sevdi ama ömerinde dedigi gibi Yilmaz kadar degil...

BERNA
18-01-07, 17:33

Bu yorumdan yola cikarak coktandir yazmak istedigim Omer ve Feride'nin birbirlerini neden etkilediklerini ve de neler kattigi hakkindaki dusuncelerimi yazmak istiyorum.

Once biraz daha zor olsa da simdiye kadar tanidigimiz sessiz Feride'den baslamak istiyorum. Feride hafizasini kaybetmis olmasi dolayisiyla kalabaliklar icinde yalniz kalmis bir karakterdi. Yilmaz ve ailesi ona her ne kadar samimi olarak kucak acsalar bile sonucta kendini onlarin yaninda fazlalik hissediyordu, hafizasi konusunda doktor da umutsuz da konusunca is bulmak icin israrinin sebebi buydu elbette. Bu sirada kendisi gibi annesini bilmeyen Elif'le tanisti, onu cok sevdi ve kucuk kiz kendine baglaninca o da baglandi cunku insan birisi tarafindan ihtiyac duyulmasindan son derece hoslanir. Feride'nin Elif'le yakinlasma surecinin ilk adimlari bence bu sebepten atildi, sonra gercek bir anne sevgisine donustu, ben de gecen bolumde agladim da agladim onlar ayrilirken.

Feride'yi Elif'e yakinlastiran bu sebep oldu ama Omer'e yakinlastiran farkli sebeplerden de olsa kendisi gibi kalabaliklarda yalniz kalan Omer'i anlamasiydi. Herkes Omer'den hakli olarak kizina yakinlik gostermesini beklerken o kendi acisini ve yalnizligini kirmaya calisiyordu. Sonra sebebini de anladi gerci ama cifti ilk yaklastiran bu ortak yalnizlik duygusu oldu onlari bence. Sonrasinda Feride ilk defa asik oldu (hafiza kaybi :)), bir opucuk tesebbusunun onda yarattigi bu etki, telastan elinin ayagina dolasmasi, elbette ki hatirladigi ilk opucuk olmasindan dolayiydi. Bunun yanisira surekli olarak kendisine farkli tanitilan adamin bambaska bir yuzunu gordu. Simdi olacagini tahmin ettigimiz olaylar karsisinda Feride kendini de bu yuzden sorgulayacaktir, 'benim ask gozumu kor mu etti' diye cunku hicbir tecrubesi yok.

Gelelim Omer'e. Kendi acisi ve yalnizligi icinde kaybolmus iken Feride'nin parkta ve lunaparkta Elif'le ilgilenirken bilerek ve bilmeyerek cok dogru kurulmus olan bir iki cumlesi Omer'in ilgisini cekti aslinda. Ustune ustluk Elif'le giderek artan yakinlasmasi soz konusu olunca Feride'yi kizinin bir parcasi olarak dusunmeye basladi. Ambulans faciasi olmasina ragmen :img-hyste onu hayata ve kizina donduren Feride olunca Omer icin de etkilenme sureci basladi. Kizini mutlu ettigi icin sandi once. Onunla dertlerini paylasti, cunku 'onun yaninda huzur bulmaya basladi' ve de 'Ev Feride yuzunden eve benzedi' cunku aslinda dolayli yoldan da olsa ucu bir aile olmustu ve Omer isinden ve dertlerinden kurtulup evine gelmeye basladi. Baska bir dizi icin yazmistim ama kesinlikle dogru bence, basarili ve sakin insanlarin her zaman kendilerine huzur veren aileleri vardir. Omer'in de ilk defa bir 'ailesi' oldu maalesef ilk evliligi kendisine pek huzur verecek yapida degildi. Omer de iste bu yuzden sakindi, sadece Feride ona 'sakin olun Omer Bey' dedigi icin degil ;)

Sonra karsilikli etkilenme sureci basladi ve dogal olarak daha tecrubeli olan Omer Feride'nin safligindan, masumiyetinden ve duygularinin kabak gibi yuzunden okunmasindan daha da cok etkilendi bence. 'Ictenligi, dogalliyla herseyiyle bana huzur veriyor' Omer bu tarz kizlardan hoslaniyor, pek isinamadim o baska ama Elif de gayet dogal bir kizdi bence. Feride her utangac gulumsediginde Omer'in zevkten dort kose olmasinin da sebebi budur bence ;) Cunku Omer de ask konusunda dosdogru bir adam oldugu icin; duygularini saklamak, taktikler cevirmek, numaralar yapmak niyetinde olmayan bir adam oldugu icin karsisina bu tarz bir kadin ciktigi icin elbette cok mutlu.

[QUOTE=forever_bim;2115143]Saf değil safın önde gideni:) Bazen ben de deli oluyorum Cem'i kendi gibi sanıyor.

Karsisindakinin safligini sevmesinden bahsedince Omer'in de aslinda saf oldugunu belirten bu mesaji almadan edemedim :) En azindan karsisina durust bir kadin cikardi buna da sukredelim sevgili modum.
Tabi super mantikli (!!!) planiyla bu konuda cok geri bir adim atmazsa

archshe
18-01-07, 17:35
senin gibi düşünmüyorum ileride hep beraber bunu görücez ömerin davranışına ister önyargı de ister öfke isyer kin bu üç duyguda insanlarda kalıcı duygu ve davranışlar değildir insanlar değişirler bunu kabul etmek lazım hayat insanlara öyle yollar çizerki bakmışın düşmanken dost olmuşsun tıpkı filizin açık pazar olayında içerde kaldığında olduğu gibi aslında ömer krakteri bir kırılma noktası orda yaşadı ama bu yeterli olmadı kinine ve öfkesini yenmesine yılmazın haklılığını bariz şekilde gördülktren sonra buda tabi cemin planlarının ortaya çıkmasına bağlı doğru yolu bulucaktır

yılmaz açısından ömere baktığınızda aslında yılmaz bazı gerçekleri kabul etmiş durumda filizle yaşayacaksa ailesinide hoşnut etme durumu olduğunu farkında başka türlü 1 sezona yıulmaz tarafından verilen tavizleri (filiz sayesinde)açıklayamatız yılmaz dal uzatan taraftır.sadece ömer cephesinin düzelmesi gerekiyor buda son bölümlere yakın gerçekleşicek zaten önceden barışsalar dizi biter durumun özeti budur farklı düşünüyoruz bu kaçınılmaz

umarım böyle olur..hatasını düzeltecek olan ömerdir...yımaz filiz için ömere ve ailesine ii davranaacaktır..ömer ve handan da yılmazın gerçekten iyiyliklerini düşündüğünü anlayacaktır...ama o duvar kalacaktır...gerçekte bu birleşme mümkün değildir...ama bu dizi herşey mübah...

byuzax
18-01-07, 17:39
ikinci fragmanı isledimmm Bebek düşecek galiba sonunda Filiz karnını tutuyor omerle yılmaz tartışırken... :( Bence Filiz yılmaza soylemicek yılmaz hastanede oğrenecek gibime geliyor belki hiç oğrenmes :(

İNŞALLAH DÜŞMEZ ! DÜŞERSE SON UMUDUMUZUDA KAYBEDERİZ (I.A İÇİN) FİLİZ&YILMAZ AŞKI İÇİN...

:sad53:

filizim+y
18-01-07, 17:42
ya arkadaşlar düşecek demeyin daha önce de yazdım, bizi okuyorlarsa ki öyle görünüyor biz istemediğimizi belirtirsek böyle birşeyin olmamasını sağlarlar, olumlu düşünün ki olumlu olsun değil mi ama

lütfen bebek düşemsin, lütfen yapmayın, kıymayın güzide çiftimin bebeğine:happy0064 :happy0064 :happy0064

matraka
18-01-07, 17:46
umarım böyle olur..hatasını düzeltecek olan ömerdir...yımaz filiz için ömere ve ailesine ii davranaacaktır..ömer ve handan da yılmazın gerçekten iyiyliklerini düşündüğünü anlayacaktır...ama o duvar kalacaktır...gerçekte bu birleşme mümkün değildir...ama bu dizi herşey mübah...

eğer bu gerçekte olsaydı düşüncem aynı olurdu nedenini belirttim öfken kin ve önyargı bunlar değişebilir duygulardır.değişir nedeni ise hayattır.bunlar kalıcı duygular değil duvar felanda kalmaz inan bana insanlar değişir sen istesende istemesende değişir bu gerçektir.gerçekleri değiştiremessin o yüzden gerçek hayat olsa birleşme olması kaçınılmaz olurdu hatta şöyle söylim dizi diye bu kadar uzuyor bu mesele

archshe
18-01-07, 18:07
eğer bu gerçekte olsaydı düşüncem aynı olurdu nedenini belirttim öfken kin ve önyargı bunlar değişebilir duygulardır.değişir nedeni ise hayattır.bunlar kalıcı duygular değil duvar felanda kalmaz inan bana insanlar değişir sen istesende istemesende değişir bu gerçektir.gerçekleri değiştiremessin o yüzden gerçek hayat olsa birleşme olması kaçınılmaz olurdu hatta şöyle söylim dizi diye bu kadar uzuyor bu mesele

gerçekte böyle mi düşünüyosun...allah korusun benim başıma gelse yani öyle birine kardeşimin hatrına ve yaptıklarından dolayı minnettar olurum ...ama kocamın ölene kadar o kadını sevmiş olmasını hazmedemem...dile getrip gerginlik yaratmasamda her baktığımda bu aklıma gelir...hayatımda yeni biri olsa dahi...

forever_bim
18-01-07, 18:26

Sevgili arkadaşım;

Bir noktayı düzeltme gereği duydum. Yazayım. Tamam Ömer Yılmaz'dan nefret ediyor onu sevmiyor, hazzetmiyor, ama Ömer'in Yılmaz'a karşı tavrını oldkça gerçekçi ve de net buluyorum. Acı çektiren kısmına katılmıyorum. En az Yılmaz ve Filiz kadar Ömer de acı çekmiştir. Son bölümlere kadar ben Ömer'in yeterince ağır bedeller ödediğini düşünüyorum. Feride'nin hayatına girmesi bir yerde Ömer'e Tanrı'nın bir kıyağıdır.

Geçen yıl hiç unutmuyorum Elif daha hamileliğinin 4. ayında hastaneye düştüğünde ve Ömer başucunda her geçen gün biraz daha fazla umutsuzluğa kapılarak karısının sağlığına kavuşmasını ve kızının sağlıklı bir şekilde doğmasını beklerken, Filiz'le Yılmaz için hayat güllük gülistanlıktı. Tek dertleri Eda olmuştu.:)

Acı çektiren diyorsun sence onlara acı cektiren Ömer mi? Yoksa Cem mi? Filiz'le Yılmaz ilişkisine karşı bağırıp çağırmaktan öte bir davranış sergilememişti önceden şimdi ise inanılmaz tehlikeli bir hata yapacak eğer ki Açık Pazar'ı satarsa.

Ki uygulamaya geçiremeyeciğini düşünüyorum.

Bir de şu var her türlü sinsiliği yapan Cem'dir.

Filiz Ömer'e Feride konusunda destek olmuştur, bu takdir edilecek bir davranıştır, ama ben hiç bir delil yokken, Yılmaz'ın yaralanması olayının faturasını Ömer'e kestiğini unutmadım. Ömer bunu pek konu yapmadı ama bence Ömer Filiz kardeşliği ilk sezonki gücünde değil. İlk sezon çok daha süperdi harşey. Bu sezon bence hissedilir ölçüde uzaklaştılar. Filiz'in Yılmaz'a yaptığı Katillik idamı gibi Ömer'e de yargısız infazı olmuştur. Ayrıca unutmayın Filiz'in önceliği o kadar tatsız olaya rağmen Yılmaz oldu artık. Neden derseniz, Ömer daha yoğun bakımdayken Yılmaz'ı bulmak için peşinden işçi barınaklarına kadar gitmiştir. Bunu yaptıktan sonra zaten son delile takılması izleyiciyi Filiz'den uzaklaştırmıştır.

Bu yorumdan yola cikarak coktandir yazmak istedigim Omer ve Feride'nin birbirlerini neden etkilediklerini ve de neler kattigi hakkindaki dusuncelerimi yazmak istiyorum.

Once biraz daha zor olsa da simdiye kadar tanidigimiz sessiz Feride'den baslamak istiyorum. Feride hafizasini kaybetmis olmasi dolayisiyla kalabaliklar icinde yalniz kalmis bir karakterdi. Yilmaz ve ailesi ona her ne kadar samimi olarak kucak acsalar bile sonucta kendini onlarin yaninda fazlalik hissediyordu, hafizasi konusunda doktor da umutsuz da konusunca is bulmak icin israrinin sebebi buydu elbette. Bu sirada kendisi gibi annesini bilmeyen Elif'le tanisti, onu cok sevdi ve kucuk kiz kendine baglaninca o da baglandi cunku insan birisi tarafindan ihtiyac duyulmasindan son derece hoslanir. Feride'nin Elif'le yakinlasma surecinin ilk adimlari bence bu sebepten atildi, sonra gercek bir anne sevgisine donustu, ben de gecen bolumde agladim da agladim onlar ayrilirken.

Feride'yi Elif'e yakinlastiran bu sebep oldu ama Omer'e yakinlastiran farkli sebeplerden de olsa kendisi gibi kalabaliklarda yalniz kalan Omer'i anlamasiydi. Herkes Omer'den hakli olarak kizina yakinlik gostermesini beklerken o kendi acisini ve yalnizligini kirmaya calisiyordu. Sonra sebebini de anladi gerci ama cifti ilk yaklastiran bu ortak yalnizlik duygusu oldu onlari bence. Sonrasinda Feride ilk defa asik oldu (hafiza kaybi :)), bir opucuk tesebbusunun onda yarattigi bu etki, telastan elinin ayagina dolasmasi, elbette ki hatirladigi ilk opucuk olmasindan dolayiydi. Bunun yanisira surekli olarak kendisine farkli tanitilan adamin bambaska bir yuzunu gordu. Simdi olacagini tahmin ettigimiz olaylar karsisinda Feride kendini de bu yuzden sorgulayacaktir, 'benim ask gozumu kor mu etti' diye cunku hicbir tecrubesi yok.

Gelelim Omer'e. Kendi acisi ve yalnizligi icinde kaybolmus iken Feride'nin parkta ve lunaparkta Elif'le ilgilenirken bilerek ve bilmeyerek cok dogru kurulmus olan bir iki cumlesi Omer'in ilgisini cekti aslinda. Ustune ustluk Elif'le giderek artan yakinlasmasi soz konusu olunca Feride'yi kizinin bir parcasi olarak dusunmeye basladi. Ambulans faciasi olmasina ragmen :img-hyste onu hayata ve kizina donduren Feride olunca Omer icin de etkilenme sureci basladi. Kizini mutlu ettigi icin sandi once. Onunla dertlerini paylasti, cunku 'onun yaninda huzur bulmaya basladi' ve de 'Ev Feride yuzunden eve benzedi' cunku aslinda dolayli yoldan da olsa ucu bir aile olmustu ve Omer isinden ve dertlerinden kurtulup evine gelmeye basladi. Baska bir dizi icin yazmistim ama kesinlikle dogru bence, basarili ve sakin insanlarin her zaman kendilerine huzur veren aileleri vardir. Omer'in de ilk defa bir 'ailesi' oldu maalesef ilk evliligi kendisine pek huzur verecek yapida degildi. Omer de iste bu yuzden sakindi, sadece Feride ona 'sakin olun Omer Bey' dedigi icin degil ;)

Sonra karsilikli etkilenme sureci basladi ve dogal olarak daha tecrubeli olan Omer Feride'nin safligindan, masumiyetinden ve duygularinin kabak gibi yuzunden okunmasindan daha da cok etkilendi bence. 'Ictenligi, dogalliyla herseyiyle bana huzur veriyor' Omer bu tarz kizlardan hoslaniyor, pek isinamadim o baska ama Elif de gayet dogal bir kizdi bence. Feride her utangac gulumsediginde Omer'in zevkten dort kose olmasinin da sebebi budur bence ;) Cunku Omer de ask konusunda dosdogru bir adam oldugu icin; duygularini saklamak, taktikler cevirmek, numaralar yapmak niyetinde olmayan bir adam oldugu icin karsisina bu tarz bir kadin ciktigi icin elbette cok mutlu.

Saf değil safın önde gideni:) Bazen ben de deli oluyorum Cem'i kendi gibi sanıyor.

Karsisindakinin safligini sevmesinden bahsedince Omer'in de aslinda saf oldugunu belirten bu mesaji almadan edemedim :) En azindan karsisina durust bir kadin cikardi buna da sukredelim sevgili modum.
Tabi super mantikli (!!!) planiyla bu konuda cok geri bir adim atmazsa

Bernacığım;

Çok güzel anlatmışsın herşeyi, Feride & Ömer konusunda bir iki şey de ben söylemek istiyorum izninle.

Feride dadılık teklifini hem iş bulup yeni bir hayat kurmak hem de Elif'ciğe olan sevgisi sayesinde kabul etmiştir. Bir de çok az bir ihtimal oranıyla, Ömer'in ona tanıttıkları gibi olmamasına inandığı için gitmiştir.

Feride dadılık teklifini kabul ettiğinde bölüm 49'du, Ömer'i bir bölüm önce herkes Yılmaz'ı yaralamakla suçluyordu.Mualla Hanım bedduayla uğurlamıştı onları. Feride Handan'ı da biliyordu, hatta arabada giderlerken Ömer ona anneme pek takılma diye uyarısını yapmıştı.

Velhasılıkelam Ömer'in tanıttıkları gibi biri olmadığını, görüp zamanla ona bağlandı.

Demem o ki, Feride evden ayrılmakta haklıdır, Handan'ın yaptığı affedilir birşey değildir, yalnız olayların gelişiminde, Ömer'in hiçbir suçu olmamıştır, yani Feride'nin fazla alınganlık yapmaması gerekir, zaten Feride Ömer'e kırgın falan da değildir. Şimdi bence Feride'nin evden gitmesinde bir diğer etken duygularını tek taraflı yaşadığını sanmasıdır. Feride Ömer'in Elif'e nasıl bir aşkla bağlı olduğunu gördü-bkz. Yüzük Olayı- Feride Ömer'in onu sevdiğini bilmiyor. Feride'nin yoluna devam etmesi için Ömer'in ona açılması aşkını söylemesi gerekmektedir.

Şimdi Ömer'in açık pazarı satma ihtimali üzerinde duruyoruz, Feride uzaklaşır mı iyice diyoruz, etkileneceği gerçek ama duyguları fazla etkilenmez bence. Neden derseniz Feride Ömer'in tanıması gereken taraflarını tanımıştır. Aşık olduğu adamı bir zahmet kendi gözüyle görsün başkasının istediği gözlerle değil.

Aşk engel tanımamalı bence, kolay kolay vazgeçilmemeli aşktan, gurur da olmalı ama aşkı yenecek kadar değil.

yılmaz_filiz
18-01-07, 18:44
ya arkadaşlar düşecek demeyin daha önce de yazdım, bizi okuyorlarsa ki öyle görünüyor biz istemediğimizi belirtirsek böyle birşeyin olmamasını sağlarlar, olumlu düşünün ki olumlu olsun değil mi ama

lütfen bebek düşemsin, lütfen yapmayın, kıymayın güzide çiftimin bebeğine:happy0064 :happy0064 :happy0064

Haklısın kesin bu formu okuyorlardır.İşaallah bebek düşmez.yaa Allahım bu Ömere sinir olucam.Birde sinirden açık pazarı satarsa hiç şaşmam.Hep kendini düşüyor o kadar insan nolucak.Unutmasın ki büyük aşkı Elifte Gazi Mahallesinin bir kızı.

BERNA
18-01-07, 18:44
Demem o ki, Feride evden ayrılmakta haklıdır, Handan'ın yaptığı affedilir birşey değildir, yalnız olayların gelişiminde, Ömer'in hiçbir suçu olmamıştır, yani Feride'nin fazla alınganlık yapmaması gerekir, zaten Feride Ömer'e kırgın falan da değildir. Şimdi bence Feride'nin evden gitmesinde bir diğer etken duygularını tek taraflı yaşadığını sanmasıdır. Feride Ömer'in Elif'e nasıl bir aşkla bağlı olduğunu gördü-bkz. Yüzük Olayı- Feride Ömer'in onu sevdiğini bilmiyor. Feride'nin yoluna devam etmesi için Ömer'in ona açılması aşkını söylemesi gerekmektedir.

Şimdi Ömer'in açık pazarı satma ihtimali üzerinde duruyoruz, Feride uzaklaşır mı iyice diyoruz, etkileneceği gerçek ama duyguları fazla etkilenmez bence. Neden derseniz Feride Ömer'in tanıması gereken taraflarını tanımıştır. Aşık olduğu adamı bir zahmet kendi gözüyle görsün başkasının istediği gözlerle değil.

Aşk engel tanımamalı bence, kolay kolay vazgeçilmemeli aşktan, gurur da olmalı ama aşkı yenecek kadar değil.

Eh yani benim biraktigim noktadan senin alman da yakismis ;) Bu konuda aynen senin gibi dusunuyorum. Feride'nin olayinin sadece kim ozur dilemis dilememis olmadigini zaten Fahriye'ye soyledigi 'biliyorsun durumlar biraz karisik' sozunden cikarabiliyoruz. Sonucta Omer her ne kadar 'Beni ve Elif'i cezalandirma' dese de, atolyede insanin icine isleyen bakislar da atmis olsa, Feride bence de Omer'in duygulari hakkinda tam bir fikre sahip olmadan bile bile kendini atese atacak bir kiz degil. Omer daha onceki mesajimda yazdigim gibi ask konusunda numaralar cevirmeyen bir adam oldugu icin ne hissettigini anlatmasi onu cok da zorlamayacaktir, sadece yanlis anlasilmaktan korktugu icin yavas hareket ediyor simdilik.

Omer acik pazarin satilmasi fikrini ortaya attigi anda ilk etapta Feride'nin celiski yasamasini normal buluyorum ama sonrasi konusunda bence de kendi hislerine guvenmesi cok daha olasidir. Zaten simdiye kadar cizilen Omer ve Feride portrelerinin bir iletisim sorunu da olmadigi icin bence de Feride Omer'in aslinda nasil birisi oldugu konusunda tereddutleri yok olacaktir kisa surede. Ask gurur tanimaz, tanidigi anda zaten asktan vazgecilmis demektir bence de.

Not: Madem Omer yazmiyor askin kitabini biz yazar olduk en sonunda :happy0064

denizim_
18-01-07, 18:48
Sevgili Berna ve forever_bim,
Ikiniz de Omer-Feride iliskisini ve Omer'in yasadiklarini cok guzel anlatmissiniz. Feride-Omer iliskisinin Omer'in henuz bilmedigimiz hareketiyle sekteye ugrayacagini ama asklarinin yasacagini dusunuyorum. Feride Omer'in hareketlerinden hoslanmasa da eger gercekten asiksa, ne kadar kendine engel olmaya calissa da, sevgisine karsi duramayacaktir. Ask, mantikli kararlarla bitebilseydi, ortada Filiz-Yilmaz aski da olmazdi. Feride biraz hayalkirikligi, biraz cevrenin etkisi, belki de baskisiyla, geri cekilecektir ama sanirim Omer pesini birakmaz. Omer'in basina birseyler gelmezse eninde sonunda biraraya geleceklerdir.

cemotara
18-01-07, 18:48
Sevgili Hasan ömer hakkındaki söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama filiz&ömer için söylediklerinin bazı yerlerine katılmıyorum nasıl filiz için öncelik yılmazsa ömer içinde durum aynı ömerinde önceliği elifti herşey ortaya çıktığında ilk elifi düşündü sonra filizi,aynı şekilde filizide öyle davrandı abisinin hayati tehlikeyi atlattıktan sonra diğer başı belada olan aşkının yanında oldu birde filiz ömere birkere hata yaptı ve onu suçladı ama ömer malesef filizi daha çok üzdü kardeşini hiç anlamadı filizin ömere yaptığını unutamıyorsun peki ömerin filize yaptıklarını unutabiliyormusun ama yinede ikisinin birbirlerini çok sevdiğini biliyorum şuanda araları yine bozulacak olsada yine ilerde eskisi gibi olacaktır.Birde ömer kardeşini anlasa çok sevinecem kardeşini çok seviyor ama onu üzmektende hiç vazgeçmiyor birde karşısında çocuk varmış gibi bağırıp duruyor

matraka
18-01-07, 19:14
aşk yolu adlı tv filmini hepiniz bilirsiniz sanki bu dizi bu filmin üzerine çekilmiş gibi geldi bana nedense tv filminin sonunda yürüdükleri yolu da ıhlamurlar altında kısmına benzettim neden bilmiyorum belki tv filminin müziklerinden belkide elektiriğinden

destina304
18-01-07, 19:18
aşk yolu adlı tv filmini hepiniz bilirsiniz sanki bu dizi bu filmin üzerine çekilmiş gibi geldi bana nedense tv filminin sonunda yürüdükleri yolu da ıhlamurlar altında kısmına benzettim neden bilmiyorum belki tv filminin müziklerinden belkide elektiriğinden

evet sana katılıyorum.hatta bir çok yönü benziyor ilk başta ıhlamurlar altındada yılmaz kimliğini yani kim olduğunu saklamıştı aşk yolundada aynıydı bu durum ama bence ıhlamurlar altındanın finali çok ihtişamlı olmalı hemde çokkkkkkkkkkkkkk :):)

kursuni19
18-01-07, 19:21

Evet bende ilk seyretdiyimde sanki ihlamurlar altindayi seyrediyormus gibi oldu, hem müziklerden, hem Bülentle Tubanin birbirlerine yakismalarindan vede elektriyinden kaynaklaniyor

forever_bim
18-01-07, 19:28
Sevgili Hasan ömer hakkındaki söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama filiz&ömer için söylediklerinin bazı yerlerine katılmıyorum nasıl filiz için öncelik yılmazsa ömer içinde durum aynı ömerinde önceliği elifti herşey ortaya çıktığında ilk elifi düşündü sonra filizi,aynı şekilde filizide öyle davrandı abisinin hayati tehlikeyi atlattıktan sonra diğer başı belada olan aşkının yanında oldu birde filiz ömere birkere hata yaptı ve onu suçladı ama ömer malesef filizi daha çok üzdü kardeşini hiç anlamadı filizin ömere yaptığını unutamıyorsun peki ömerin filize yaptıklarını unutabiliyormusun ama yinede ikisinin birbirlerini çok sevdiğini biliyorum şuanda araları yine bozulacak olsada yine ilerde eskisi gibi olacaktır.Birde ömer kardeşini anlasa çok sevinecem kardeşini çok seviyor ama onu üzmektende hiç vazgeçmiyor birde karşısında çocuk varmış gibi bağırıp duruyor

Sevgili arkadaşım;

Benim amacım kim haklı kim haksız kim daha hatalı kim daha az hatalı onun çeteresini çıkarmak değil. Sürekli olarak Ömer'in haksız eleştirilmesineydi tepkim. O mesajı ben Filiz'i kötülemek amacıyla atmadım ki. Kaldı ki ben Filiz'i artı ve eksileriyle çok seviyorum. Bende Filiz Yılmaz ilişkisinde hep Filiz ağır basıyor.

Ama bir noktada herkesin bazı gerçeklerden uzaklaştığını görüyorum. Tamam dış etkenler çok büyük faktör bu ilişkinin yıpranmasında ama bence iş en fazla Filiz Yılmaz ikilisinde bitiyor. Onlar kendi sorunlarını tam anlamıyla çözerlerse, etraflarındaki kişilere de bu ilişkiyi kabul ettirebilirler ya da önyargıları kırabilecek duruma gelebilirler:)

forever_bim
18-01-07, 19:39
Arkadaşlar;

Forumda gerginlik yaratmayınız.

Saygımla

forever_bim

byuzax
18-01-07, 19:45
aslında dem ek istediğin o oluyor sadece başka bir alternatifmi varki keşke bende düşmesini istemem ama ne yapalım

Abi eğer yılmaz filiz bebeği soylemeden ona bir ışık yakarsa neden olmasın? AmA herkesin bir gururu var yani yılmaz kadar olmasa da filizde yılmaz bebek yüzünden ona dönmek isterse gurur yapar diye düşünüyorum...

matraka
18-01-07, 19:49
Abi eğer yılmaz filiz bebeği soylemeden ona bir ışık yakarsa neden olmasın? AmA herkesin bir gururu var yani yılmaz kadar olmasa da filizde yılmaz bebek yüzünden ona dönmek isterse gurur yapar diye düşünüyorum...

şöyle düşünelim bir dizi çekiliyor ve bu dizinin senoryası var dizinin bir gidişatı var biz bunlara müdahale edebiliriz şöyle olsa böyle olsa diye ama senaristler çıkış yolunu kendileri bulur yanlış olan yerlere eleştirimizi yaparız ama işi aştık isteklerde bulunuyoruz bunu demeye çalışıyorum ben sadece bunda kızılacak bir durum yok

byuzax
18-01-07, 19:54
şöyle düşünelim bir dizi çekiliyor ve bu dizinin senoryası var dizinin bir gidişatı var biz bunlara müdahale edebiliriz şöyle olsa böyle olsa diye ama senaristler çıkış yolunu kendileri bulur yanlış olan yerlere eleştirimizi yaparız ama işi aştık isteklerde bulunuyoruz bunu demeye çalışıyorum ben sadece bunda kızılacak bir durum yok

Haklısın ama diziyi çıkmaza götürmesinler... Bizde kendimizi kaptırdı . Seni kırdıysam özür dilerim.

filizim+y
18-01-07, 21:04
SEVGİLİ MODUM,

bana ithafen yazına cvp yazmak istedim, benim oradaki yorumum diğer arkadaşlarla konuşulanların devamı niteliğindedir, ömeri hatalı bulmaktan ziyade nasıl davranması gerektiğini anlatmak istedim, çünkü köprünün altında çok sular aktı sayın modum ömerin kardeşini düşünerek biraz olsun çabasını görmek istiyorum anlatmak istediğim ömerin hataları falan değil, bu bebek olayında da sonuna kadar haklıdır kabul ediyorum ama filiz yılmaz ilişkisinde hep arada olmasından, kendine göre haklı nedenleri var bunlarıda biliyorum dediğim gibi geçmişte kaldı artık herşey ilersi için güzel adımların atılması gerektiğini belirtmek istedim ki ömer elife ait şeyleri kaldırmakla başladı bu yüzden yılmaza karşı olan ön yargısını da onlarla beraber kaldırsın diyorum, kesinlikle unutulsun değil bu sadece kardeşi için anlamaya çalışsa bile yeter buydu bilmiyorum yanlış mı aksetti yazım.
ömer de her karakter gibi haklı ve haksız yönleri vardır, ben ömeride anlıyorum onun durumuda hiç kolay değil, aslında filiz ve yılmaz ömere teşekkür etmemeliler o elife aşık olmasaydı filiz yılmaz nerede karşılaşacaklardı değil mi bizde isleyemeyecektik onları ben kendi payıma düşen teşekkürümü ediyorum ömere sebep olduğu için:img-yes:
cemem gelince onu zaten konuşmak bile istemiyorum, amaçlarına ulaşması çıldırtıyor beni bu ilişkiye son darbeyi vuranda odur zaten ben katılıyorum sana.

cemotara
18-01-07, 21:49
Sevgili arkadaşım;

Benim amacım kim haklı kim haksız kim daha hatalı kim daha az hatalı onun çeteresini çıkarmak değil. Sürekli olarak Ömer'in haksız eleştirilmesineydi tepkim. O mesajı ben Filiz'i kötülemek amacıyla atmadım ki. Kaldı ki ben Filiz'i artı ve eksileriyle çok seviyorum. Bende Filiz Yılmaz ilişkisinde hep Filiz ağır basıyor.

Ama bir noktada herkesin bazı gerçeklerden uzaklaştığını görüyorum. Tamam dış etkenler çok büyük faktör bu ilişkinin yıpranmasında ama bence iş en fazla Filiz Yılmaz ikilisinde bitiyor. Onlar kendi sorunlarını tam anlamıyla çözerlerse, etraflarındaki kişilere de bu ilişkiyi kabul ettirebilirler ya da önyargıları kırabilecek duruma gelebilirler:)

sevgili Hasan zaten senin düşüncelerini biliyorum aynı düşüncede olduğumuzu bilmeni isterim bencede en büyük sorun filizle yılmazdan kaynaklanıyor ama cemi ayrı tutuyorum çünkü bu ilişkiye ençok zarar veren cemdir ömerinde bu ilşkiye fazla zarar verdiğini düşünmüyorum ben sadece ömerin filizi azda olsa anlamasını ve yılmazı sevmese bile filize destek olmasını bekliyorum okadar bende ömerin herkonuda çok eleştirildiğini biliyorum

yesimcan
18-01-07, 21:57
simdi fragmana baktimda 100 kez kesin barisiyolardir ömer maheleye geliyo yilmaz filiz barismislar ama isin icinden cikamiyorum kafamdaki sorulara siz yanit verirseniz cok iyi olur yarina kadar catlarim yoksa!!!!!

simdi filizlen yilmaz barisiyo nasil barisiyolar???????
herseyi konusuyolarmidir ???????(o resimden düsünürsek)
filiz bebegi sölüyomu????
filizin parmaginda nisan yüzüyü mü var (ben göremedim ama )?????
o mahlleli oraya yani herkes var nalan bile var niye toplaniyo?????????
filiz o kadar sikki sanki kutlama var???????
ömer yilmaz birbirlerine ne laflar ediyolarki filiz orda maf oluyo yüz ifadesi???????
ve sanki orda karnini turaken biseyler diyo :yilmazz diye bilir:bebegim:yada yilmaz bebegimiz gibi biseyler sanki agzindan bi yilmaz gibi bi laf cikiyo ama bilemiyorum????
vede filiz bebegi düsürüyomu???????

bebek düsmez galiba cünkü o fotolarda ki görüntüler olmaz ozman yani demi bence bebek düsmüyo orda hastaneye gidiyolar sora doktor iste sters üzüntü ve yogun tenpodan dolayi düsük tehlikesi atlati diycek ve osra yilmaz olir onu durusuya götürür bi kac günlügüne dinlenmesi sters den uzak kalmamasi icin sora iste orda bu sahneler cikar karsimiza fototdakiler!!!!!!

o arada da cem kirize girer filiz yillmazlan beraber diye falan bebek gin düsmesi icin plan yapar kesin!!!!!!!!

BEBEK DÜSMESIN ONLARI BEBEKLEN BIR ARADA GÖRMK ISTIYORUZZZZZZ!!!!!!!

herkese iyi aksamlar!!!

BERNA
18-01-07, 22:00
SEVGİLİ MODUM,

bana ithafen yazına cvp yazmak istedim, benim oradaki yorumum diğer arkadaşlarla konuşulanların devamı niteliğindedir, ömeri hatalı bulmaktan ziyade nasıl davranması gerektiğini anlatmak istedim, çünkü köprünün altında çok sular aktı sayın modum ömerin kardeşini düşünerek biraz olsun çabasını görmek istiyorum anlatmak istediğim ömerin hataları falan değil, bu bebek olayında da sonuna kadar haklıdır kabul ediyorum ama filiz yılmaz ilişkisinde hep arada olmasından, kendine göre haklı nedenleri var bunlarıda biliyorum dediğim gibi geçmişte kaldı artık herşey ilersi için güzel adımların atılması gerektiğini belirtmek istedim ki ömer elife ait şeyleri kaldırmakla başladı bu yüzden yılmaza karşı olan ön yargısını da onlarla beraber kaldırsın diyorum, kesinlikle unutulsun değil bu sadece kardeşi için anlamaya çalışsa bile yeter buydu bilmiyorum yanlış mı aksetti yazım.
ömer de her karakter gibi haklı ve haksız yönleri vardır, ben ömeride anlıyorum onun durumuda hiç kolay değil, aslında filiz ve yılmaz ömere teşekkür etmemeliler o elife aşık olmasaydı filiz yılmaz nerede karşılaşacaklardı değil mi bizde isleyemeyecektik onları ben kendi payıma düşen teşekkürümü ediyorum ömere sebep olduğu için:img-yes:
cemem gelince onu zaten konuşmak bile istemiyorum, amaçlarına ulaşması çıldırtıyor beni bu ilişkiye son darbeyi vuranda odur zaten ben katılıyorum sana.

Gelecekte boyle olmasi konusunda seninle hemfikirim sevgili arkadasim. Herkes soyle bir sapkasini onune alip dusunmelidir sevgili modumun deyimiyle bu 'kanserojen olmus' yaralara bir cozum bulmak icin. Simdiye kadar hep alttan alan Filiz oldu, sira biraz da Omer ve Yilmaz'a gelmeli. Herkes surekli gecmiste yasaya yasaya sorunlar buyudukce buyudu. Tabi ki ozellikle ciftin iliskisi acisindan gecmise sunger cekmekten kastim herkesin yasadiklarini icine atmasi degil, konusmalilar herseyi once; zaten hepimizin ortak istegi bu. Sonra da tum iliskiler acisindan gecmiste olan olmus artik gelecege yurunebilir mi ona bakilmali.

Bu bir dizi oldugu icin baglantilar bir sekilde kuruluyor elbette, tipki Omer ve Feride'nin tanismasina kaza vesile oldugu gibi, Elif'le Omer'in tanismasi da Yilmaz ve Filiz askina vesile oldu. Yalniz tesekkur etmek sanki bana biraz fazla paye vermek gibi geliyor. Sonucta o kaza ve o tanisma olup bu asklar hic de yasanmayabilirdi degil mi ;)

filizim+y
18-01-07, 22:16
Sonucta o kaza ve o tanisma olup bu asklar hic de yasanmayabilirdi degil mi

sevgili bernacım, yazdıklarına teşekkür ederim, yanlız son cümleni anlayamadım biraz açıklayabilir misin, yani kazanın olmaması bu aşkların oluşmasına neden olmayadabilir mi tama anlayamadım, yardımcı olursan sevinirim

teşekkür fazla oldu mu bilmem benim içimden geldi ömere torpil geçiyorum yarın kızacağım ya, şimdiden alt yapısını oluşturuyoum:img-hyste :img-hyste

forever_bim
18-01-07, 22:21
sevgili Hasan zaten senin düşüncelerini biliyorum aynı düşüncede olduğumuzu bilmeni isterim bencede en büyük sorun filizle yılmazdan kaynaklanıyor ama cemi ayrı tutuyorum çünkü bu ilişkiye ençok zarar veren cemdir ömerinde bu ilşkiye fazla zarar verdiğini düşünmüyorum ben sadece ömerin filizi azda olsa anlamasını ve yılmazı sevmese bile filize destek olmasını bekliyorum okadar bende ömerin herkonuda çok eleştirildiğini biliyorum

Ben şimdiki durumda zaten en fazla Filiz'e ne olacağını ve olayların ne şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum, eğer ki o tartışmadan sonra çocuk düşerse, Ömer ve Yılmaz bunun vebali altında kalırlar. Her ikisi de sorumlu olur tartıştıkları için, Filiz aynı ya da farklı oranlarda, her ikisini de sorumlu tutacak ki bu konuda da haklı üzerine çok gidildi çünkü, özellikle de Handan Hanım, Sevda Demirel'e rakip olacak tokat atma konusunda:) Cem psikosu her olayı lehine çevirdiği gibi bunu da çevirir, Filiz'in yanında melek gibi olursa TV'yi kırabilirim. O derece yani.

Bir de sizce Feride'nin Ömer Yılmaz düşmanlığının sebebini öğrenmesinin zamanı gelmedi mi?:img-pilot

Son olarak merak ediyorum Feride dadılığa devam edecekse, ne şekilde olacak bu yani ne vesile olacak buna?

Senaristler Ömer vurulduğundan beri Feride ve Ömer'i her bölüm biraz daha yaklaştırdılar ve bize bu ilişkinin doğru bir ilişki olduğuna inandırdılar. Umarım devamı da güzel bağlanır.

tuğba filiz
18-01-07, 22:36
arkadaşlar galiba iki fragman var çünkü benim gördüğümde sadece avatarımdaki kadar sahne var filiz bence bahsettiğiniz sahnede fenalaşıcak ve yılmaz öyle öğrenicek bebk düşmez çünkü o zaman o mutlu sahneleri göremeyiz resimler var çünkü

cemotara
18-01-07, 22:39
Sevgili Hasan şahsen ben feridedin tekinerlere tekrar dadı olarak dönmesini istemiyorum.Ömerin ferideye açılıp onu sevdiğini söylemesini vedeilşkilerinin başlamasını istiyorum bu daha güzel olur hem o handan denen kadındanda uzak durmuş olur
Filizde eğer o tartışmada bebeği düşürürse ikisinede kızabilir vede kolaykolay affetmez zaten ömerle yılmazda vicdan azabı duyarlar ama ben düşeceğini zannetmiyorum zaten tüyolara göre bebeğin dşmesini cemin planı sayesinde olacakmış vede ihale yılmaza kalacak keşke böyle olmasa birde cemin herzamanki gibi ikiyüzlülüğünü izleyeceğiz birde benim kafama takılan bir şey var bu cem psikopatı işler çok kötü olduğu için sevincinden dörtköşe oluyor hemde bu gülümsemeleri tekinerlerin karşısında yapıyor ve bizim iki saf kardeş hala hiçbirşey anlamıyor ömer iş konusunda sinir krizi geçirirken karşısında cem sırıtıp duruyor ama ne ömer ne filiz farkına bile varmıyor buda benim sinirimi bozuyor
Birde bari bu cem olayında ihale yılmazda değilde ömerde kalsa bunu çok istiyorum yani cem açığa çıktığında ömerin gidip cemi adamakıllı dövmesini çok istiyorum ozaman çok büyük bir zevk alırım cem sahnesini izlerken

forever_bim
18-01-07, 22:45
Sevgili Hasan şahsen ben feridedin tekinerlere tekrar dadı olarak dönmesini istemiyorum.Ömerin ferideye açılıp onu sevdiğini söylemesini vedeilşkilerinin başlamasını istiyorum bu daha güzel olur hem o handan denen kadındanda uzak durmuş olur
Filizde eğer o tartışmada bebeği düşürürse ikisinede kızabilir vede kolaykolay affetmez zaten ömerle yılmazda vicdan azabı duyarlar ama ben düşeceğini zannetmiyorum zaten tüyolara göre bebeğin dşmesini cemin planı sayesinde olacakmış vede ihale yılmaza kalacak keşke böyle olmasa birde cemin herzamanki gibi ikiyüzlülüğünü izleyeceğiz birde benim kafama takılan bir şey var bu cem psikopatı işler çok kötü olduğu için sevincinden dörtköşe oluyor hemde bu gülümsemeleri tekinerlerin karşısında yapıyor ve bizim iki saf kardeş hala hiçbirşey anlamıyor ömer iş konusunda sinir krizi geçirirken karşısında cem sırıtıp duruyor ama ne ömer ne filiz farkına bile varmıyor buda benim sinirimi bozuyor
Birde bari bu cem olayında ihale yılmazda değilde ömerde kalsa bunu çok istiyorum yani cem açığa çıktığında ömerin gidip cemi adamakıllı dövmesini çok istiyorum ozaman çok büyük bir zevk alırım cem sahnesini izlerken

Yok zaten Ömer kendini seven bir insandır, kendi canına düşkündür, Cem'in onu öldürtmeye çalıştığını öğrenince bam güm girşecektir. Girişmelidir. Bunu yapmazsa, içimde derin bir acı kalır. Hem hep Yılmaz dövmesin Cem'i. Ömer de çaksın Cem'e bir iki tane, güzel bir değişiklik olur:img-hyste :img-hyste

Ya Yılmaz yumruk attı Cem'e, Filiz tokat attı Cem'e, Ömer de uçan tekme atsın:):):)

yakupoglu61
18-01-07, 22:48
Sevgili Hasan şahsen ben feridedin tekinerlere tekrar dadı olarak dönmesini istemiyorum.

bn feridenin bi daha geri döneceğini hiç sanmıyorum...
feride handanla bi daha karşılaşmak istemediği için dönmeyecektir...
zaten bu bi kaç bölüm ömeri ferideyi eve döndürme girişiminde bulunabileceğini hiç sanmıyorum...

secoms
18-01-07, 22:54
Sevgili forever_bim ve berna abla feride-ömer ikilisi hakkında yaptıgınız yorumları zevkle okudum ellerinize saglık.. Benim feride-ömer cifti için umudum güzide ciftimiz !! yılmaz-filiz inkinden daha fazladır.. Acaba neden ? :)

Ben yılmaz ve ömer arasındaki ucurumun fazla oldugunu düsünenlerdenim ama dizi oldugu için bazı seylere göz yumabilirim.. Gercek hayatta ömer karakterinin yerinde olsam bu durumun hic kabul edilebilir oldugunu düşünmezdim.. Dedim ya ne de olsa dizi.. Tabi bu sadece benim görüşüm..

Anladıgım kadarıyla; (Yanlıs da anlamıs olabilirim :)) Bazı arkadaslar yılmaz ve ömer karakterlenin birbirleriyle örtüstügünü düşünüyorular.. bence bu iki karakterin uzaktan yakından alakası yoktur.. Ne ASK ne İŞ vs..

Kac kere yazıyorum bilmiyorum ama Yılmaz-filiz ilişikisinin en büyük engellerinden biri olarak ömerin gösterilmesini anlayamıyorum.. Gerci siz anlatma cabasındasınız da sorun sanırım ben de :) Burda birbiriyle saglıklı diyalog kuramayan, her fırsatta guruları asklarının önüne gecen, birbirlerinin düstükleri durumların farkında olmayan ve bunun üstüne birbirine amiyane tabir ile trip atan ikiliden söz ediyoruz.. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de cem karakterine (farkındayız ama) yeterli saygıyı göstermiyoruz..(Adam daha ne yapsın bu ilişki için :):)) Bunlar yetmezmiş gibi Ömer yine basrolü oyunuyor ve bunlar olası basarısızlıkların arifesinde konusuluyor..Unutmayalım ki Gecen sezon ciftimiz birseyleri basarmaya basladıgı dönemde evlilik kararı almıstı ve o zamanda Ömer vardı fakat engel olamamıstı yani anlatmak istedigim son söz bu ikilide..

Sevgili modum,

Filizin Ömer'i sucladıgı olaydan bahsetmişsin.. Bu olayın, bu sezon Filiz'in yaptıgı 2 kritik hatadan biri olarak degerlendiriyorum.. Fakat Ömer'in yağtıgı büyüklüğü Yılmaz'dan beklemenin fazla iyimser oldugu görüsündeyim.. Ne de olsa birisi abisi ve Ömer'i Yaptıgı karakterli davranıstan dolayı kutluyor Filiz'i yaptıgı cirkin suclamadan dolayı kınıyorum..

archshe
18-01-07, 22:55
Ben şimdiki durumda zaten en fazla Filiz'e ne olacağını ve olayların ne şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum, eğer ki o tartışmadan sonra çocuk düşerse, Ömer ve Yılmaz bunun vebali altında kalırlar. Her ikisi de sorumlu olur tartıştıkları için, Filiz aynı ya da farklı oranlarda, her ikisini de sorumlu tutacak ki bu konuda da haklı üzerine çok gidildi çünkü, özellikle de Handan Hanım, Sevda Demirel'e rakip olacak tokat atma konusunda:) Cem psikosu her olayı lehine çevirdiği gibi bunu da çevirir, Filiz'in yanında melek gibi olursa TV'yi kırabilirim. O derece yani.

Bir de sizce Feride'nin Ömer Yılmaz düşmanlığının sebebini öğrenmesinin zamanı gelmedi mi?:img-pilot

Son olarak merak ediyorum Feride dadılığa devam edecekse, ne şekilde olacak bu yani ne vesile olacak buna?

Senaristler Ömer vurulduğundan beri Feride ve Ömer'i her bölüm biraz daha yaklaştırdılar ve bize bu ilişkinin doğru bir ilişki olduğuna inandırdılar. Umarım devamı da güzel bağlanır.

filizin bebeği düşerse ömer ve yılmaza ne yapsa haklıdır...bu kadar sıkıntılarına katlandı iki tarafa ispat edemedi filiz kendini ama bu bebeğe önem veriyodu yılmaz olmasa da onun bir parçası vardı filizde...bilmiyorum ama düşük yapan anne adayları bunalıma girebiliyolarmış...bu durumu filiz yaşayabilir...ömer ve yılmazı görmek dahi istemeye bilir bu durmda kısada olsa...yani ne yapsa hklıdır filiz....
bu şirket batışı ortada olmasa ömer duygularının farkında heran ferideye evlenme teklif edebilir diye düşündüm...ama şuan ömerin enson düşüneceği şey evlenmek şirket batarken..feride o eve bi daha dadı olarak giremez bence...buna yılmaz da müdahale eder...o eve gelin olarak gidebilir...tabiii evlenene kadar o ev kalırsa ellerinde...

burcuuu
18-01-07, 23:09
FiLiz'in bebeği düşmesin.. OnLarı artık barışmış oLarak birarada qöreLim.. zaten 2 hafta küs 1 hafta barışıkLar.. =)) Feride dadı oLarak tekrar o eve dönmesin.. BöyLesii hiç iyi oLmaz.. Ömer ona hissettikLerini söyLesin ve artık bişiyLere başLasınLar.. !

medsul
18-01-07, 23:20
ya sizce arkadaşlar bebek olayını herkes duyarmi?
yani gazi mahallesi felan duysun istemem
acaba böyle bir şey olursa ne düşünürler ayıplarmi yada ne bileyim filize
bakiş acılari degişirmi
ben dogrusu herkesinde bu olayı duymasını ve eger bebek düşeceksede
maahallenin ortasında olmasını istemiyorum nede olsa bu özel bir olay ve birde evlilik dişi herkese biraz ters gelebilir bunu ben hiç istemiyorum
filizin bu olaydan dolayi herkesin diline düşmesini bütün mahallenin bu olayi konuşup durmasını istemem
egerki bebek düşecekse ne kadar az kişi bilirse filiz için o kadar iyi olurdiye
düşünüyorum sizne dersiniz acaba

secoms
18-01-07, 23:24
bakiş acılari degişirmi
maahallenin ortasında olmasını istemiyorum nede olsa bu özel bir olay ve birde evlilik dişi herkese biraz ters gelebilir bunu ben hiç istemiyorum
filizin bu olaydan dolayi herkesin diline düşmesini bütün mahallenin bu olayi konuşup durmasını istemem

Sevgili medsul,

Sabah bende mahallelinin ögrenmemesi diledim ama bunun kacarı yok sanırım.. O an anlamasalar bile olay yayılacaktır..

Bu arada eger bebek düşeceksede
maahallenin ortasında olmasını istemiyorum lafına cok güldüm :img-hyste

61MERVE61
18-01-07, 23:27
Yaaa bebek dusmesin bebegin dusmesi basta filizi cook ozer vala ben dayanamam zaten filizle beraber agliyoruz burda...
mahaleden bisey kacarmi simdi yaslisindan genci filizi konusur bebeg dustu diye......Bebek kesinlikle dusmesin.

BERNA
18-01-07, 23:32
Sonucta o kaza ve o tanisma olup bu asklar hic de yasanmayabilirdi degil mi

sevgili bernacım, yazdıklarına teşekkür ederim, yanlız son cümleni anlayamadım biraz açıklayabilir misin, yani kazanın olmaması bu aşkların oluşmasına neden olmayadabilir mi tama anlayamadım, yardımcı olursan sevinirim

teşekkür fazla oldu mu bilmem benim içimden geldi ömere torpil geçiyorum yarın kızacağım ya, şimdiden alt yapısını oluşturuyoum:img-hyste :img-hyste

Canim bende sitenin geneline aykiri olarak uzun yazma hastaligi oldugu icin iki cumleyi birlestireyim dedim sacma sapan bir cumle ortaya cikardim, yok yok ben en iyisi bildigim gibi uzun yazayim :) Demek istedigim simdi Yilmaz kaza yapti ya Feride arabanin onune atlayinca birilerinden kacarken, kaza vesilesi ile Feride Yilmaz'in mahallesine geldi ben de kabul ediyorum ama sonrasinda Omer ver Feride aski olusmayabilirdi de. Benim hic ihtimal vermedigim ama forumda dusunuldugu gibi Feride Yilmaz'a da asik olabilirdi senaristler isteseydi. (Dualarim kabul oldu :img-wink: )

Ayni sekilde Elif ve Omer tanisti, Elif herkesin karistigi birtakim olaylar yuzunde Omer'le evlendi. Sonucta yine olay senaristlere kaliyor, Yilmaz o sacma sapan intikam planini yapmasaydi, Filiz'in gercek yuzunun gormeyecekti ve de asik olmayacakti, ya da Filiz yufka yurekli davranmayip Yilmaz'i hic affetmeyebilirdi de. Iliskilerin asil hazirlayicilari bence taraflarin kendileri olmustur. Tesekkur bana da biraz torpilli geldi o yuzden :img-hyste :img-hyste

Iki paragrafta zor anlattigim seyi iki cumleye sigdirinca anlamaman normal olmus sevgili filizim :img-hyste

Edit: Secoms mesajlarimi begenmene sevindim canim, acikcasi benim de son zamanlarda bu basliga yazmaktan en cok zevk aldigim mesaj oldu ilk mesajim. Canim sadece aski anlatmak istedi bugun :img-in_lo

medsul
18-01-07, 23:39
Sevgili medsul,

Sabah bende mahallelinin ögrenmemesi diledim ama bunun kacarı yok sanırım.. O an anlamasalar bile olay yayılacaktır..

Bu arada eger bebek düşeceksede
maahallenin ortasında olmasını istemiyorum lafına cok güldüm :img-hyste

bak şimdi sen diyince banada komik geldi iyi mi:img-hyste
aman neyse sen annadin ne demek istediğimi dimi:img-wink: :img-yes:

archshe
18-01-07, 23:46
bakiş acılari degişirmi

valla gazi mahallesi öğrenebilir..umarım öğrenmez...hem öğrenselerde tek suçlu filizmi...filiz tek başına yapmadıya bu çocuğu...mahallenin delikanlısı yılmaz bu bebeğin babası...yılmaz da ters düşer mahelleiyle...istermisniz bi de linç etsinler filizle yılmazı...

medsul
18-01-07, 23:47
yılmazdan filize bir şarki
merdan mardini senden bebegim olsun şarkısı
sözleri tam olarak neydi pek hatırlamiyorum ama yinede
aklıma geldiği kadarini