PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Figan
20-01-07, 17:44
$ükür kavusturuna ya :)
Dünden beri ulasamiyorduk.. Nihayet..

üstteki Tüyoya kesinlikle inanmak istemiyorum.. Eger Filiz buna sessiz kalirsa;
yemin ederim Filizi yerden yerlere vururum burda.. Böyle birseyi asla izlemek istemiyorum.. !!!

Yilmaza ait bir bebegi Nasil Cemindir diye söylettirirler..Bu bir sakadir diye umud ediyorum.. Aksi takdirde Yilmazin Asli ile birlikte olmasina dua edecegim..
Ve de Filiz sessiz kalirda Cem ile evlenir ve cocugun Yilmaza ait olmadigina onay verirse; ONU KARAKTERSiZiN en büyügü olarak degerlendirecegim..

Filizcilerde kusura bakmasin bu durumda..

forever_bim
20-01-07, 17:48

yemin ederim Filizi yerden yerlere vururum burda.. Böyle birseyi asla izlemek istemiyorum.. !!!

Yilmaza ait bir bebegi Nasil Cemindir diye söylettirirler..Bu bir sakadir diye umud ediyorum.. Aksi takdirde Yilmazin Asli ile birlikte olmasina dua edecegim..
Ve de Filiz sessiz kalirda Cem ile evlenir ve cocugun Yilmaza ait olmadigina onay verirse; ONU KARAKTERSiZiN en büyügü olarak degerlendirecegim..

İnanma Figan Abla. Olur mu öyle saçmalık? Biri kuyuya taş atar kırk akıllı da çıkaramaz hesabı.

Figan
20-01-07, 17:53
insallah Forever..

Böyle sacma bir senaryo mu olur ? Bunlar bizi ne saniyorsa.. ?
izleyici olarak bize saygisizlik edemezler.. Oyuncularini seviyoruz, saygi duyuyoruz diye bizide her önümüze geleni yiyecek kadar ac vede doymaz sanmasinlar.. Az saygi izleyiciye..

Diziyi seviyoruz diye bu tür sacmaliklarida izleyecek degiliz herhalde..Böyle bir niyetiniz varsa da vazgecin !
Kalite vede özveri istiyoruz.. Sacma senaryolar izletcekseniz toptan bitirin diziyi daha iyidir.. Duyurulur.

...Özlem...
20-01-07, 17:53
vallah o tüyo dogru degildir yoksa bizimkiler de salih-fahriye-cemil gibi olurlar bunuda senaristler bize yapmazlar hem filiz de cocugunu baska biriyle büyütecek bir karaktere sahip degil

byuzax
20-01-07, 17:54
benim tuyoya inanın bence çunku aynı kişi daha once filizin hamile kalacağını solemiş ve doğru çıktıı... Ben benim tuyoya inanmak istiorm...

...Özlem...
20-01-07, 17:55
vallah o tüyo dogru degildir yoksa bizimkiler de salih-fahriye-cemil gibi olurlar bunuda senaristler bize yapmazlar hem filiz de cocugunu baska biriyle büyütecek bir karaktere sahip degil

bu arada figan abla filiz öyle birsey yaparsa (yapacagini da sanmiyorum) zaten filizciler diye birsey kalmaz ki

mıstaa
20-01-07, 17:59
Selam arkadaslar,
59.Bölüm cok kötü olacakmis Ömer, Cem´i Hastaneye cagritirip cocugun onun oldugunu Yilmaz´a söyletircekmis, Filiz de bu duruma sesis kalacakmis ve Yilmaz Hastaney´i terk edecekmis....simdiden :sad53:

bu yazdıkların kadar çok çok uzak bir ihtimal.
ama olursa yılmaz kesinlikle ama kesinlikle dönüşü olmaksızın aslı ile birlikte madrid uçağına binsin ve ispanyaya uçsun.
ömer de eğer bunu yaparsa POLAT ALEMDAR deyimiyle "yatacak yeri yok" derim sadece ...:good:

sezinti
20-01-07, 18:00
Dünkü bölümden aklıma kalanlar

sözler birebir olmasada :)

Ömer'in sözleriydi. İş hayatında duygusallığa yer yok, yöneticilik geçmişim parlak değil, bu sefer başaracağım. Biz holding yönetiyoruz.

Bölümde üç güzel sahne vardı

1- Ahmetin babası konusunda uzmanlara danışılması kararı
2- Ali ve Mirsad sahneleri le Sema Ali sahneleriydi
3- Nalan'ın Kerem'e destek olması

Bölümde üzüldüğüm sahne ise

Nalan'ın arkadaşının davranışları karşısında Kerem'in üzülmesiydi.

En iyisi Ömer'in mutluluğun resmini çizsin.

yesimcan
20-01-07, 18:02
evet bende öyle bi tuyo okudum yilmazlan filiz bu bölüm barisiyokar sora bebgide ögreniyo sora asli ve cem yüzünden yine kavga yapicaklarmis öyle bi tüyo okudum bi sitteden birinin arkadasi avsar yapimda calisiyomus ve ondan ögrenmis

ins bu tüyo cikar ya en azindan ayrilmaktansa biraz kavga etisin bu kavgada kesin kiskanclik kavgasi olucaktir

ve bebk düsmicekmis senaristler forumlari okuyomus burasida dahil galiba ve halkin tepkisini görünce bebgi düsürmekten vazgecmisler ama ilk planlari düsürmek mis halkin tepkisini görünce senaryoyu deyistirmisler !!!!!!!!!!!!!!!!!

cok iyi elestirilileriniz varsa yazin cünkü okuyolar ona göre senaryolari deyistiriyolarmis cokkk vallah

cemotara
selam;
Bugün sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum ama giremiyordum ne oldu acaba siteden dolayı fazla yorumda yapılmamış birde o arkadaşın dediği olmaz eğer olursa çok saçma olur
Bugüm milliyet tv eki aldım belki özeti vermişlerdir diye ama özeti vermemişler ama küçük bir tüyo vermişler önümüzdeki bölümden itibaren yılmaz ve filiz için yeni bir dönem başlıyormuş milliyet tv ekinde yazıyordu bence kesinlikle barışacaklar inş. öyle olur

byuzax
arkadaşlar benim senaryo çıkabilir benden soylemesi çunku daha once bu tuyoyu veren çocuk filiz hamile kalcak demiş ilk o demiş ve çıktı ben kendimi bu senaryoya inandırcam...

61MERVE61
20-01-07, 18:05

hopsss:happy0064 :)

Figan abla inandin mi yoksa inanma yaaa..ben inanmiyorum kesinlikle filize guveniom ben:img-yes: yeni gelen tuyo iyi olmus yaa sagolun umarim dogrudur..

yesimcan
20-01-07, 18:38
arkadaslar bakin miliyet tv ekindede cikmis yeni bi dönem diye demek ki barisiyolar ve bebek düsmüyo zaten senaristler okuyomus ve tepkiyi görünce senaryoyu deyistirmisler planlari bebek düscekmis ama tepkiyi görüpnce vaz gecmisler ve düsmüyomus ve barisiyolar hele sükürrrrrrrrrrr

maden okuyosunuz filizlen yilmazi bidaha ayirmayin rica ediyorummm beraber heerseye mucadele versinler ama bazende araliri acila bilir ama ayrilmasinlar lütfennnnnnnn bu ayrilma isini uyuncak yapmayin lütfennn ve cemde geri planda kalsin lütfen rica ediyorum planlarindan biktik icik vermeye ddevam etsin basladi nasil olsa ama adam her yerden kiviriyo olmaski yani

forever_bim
20-01-07, 18:43
Sitedeki soruna kurban gitmeyeceğini ümit ederek bölüm yorumumu kopyalıyorum.

Öncelikle orta karar bir bölüm izlediğimi söyleyerek yorumuma başlıyorum. Kasvet gerilim had safhadaydı. Feride hariç diger tüm karakterler sinir bozucuydu bana göre bu hafta.

Filiz & Yılmaz: Açıkçası bu hafta konuşmalarını birbirlerinden sakladıkları ne varsa ortaya dökmelerini ben bekliyordum. Forum da bekliyordu. Filiz Yılmaz görüşmesinde Filiz’i hatalı bulduğum olay, bebeği açıklamamasıdır. Tamam Yılmaz’ı Aslı’yla görmüş olabilir, ama bebekten Yılmaz’ın haberdar olması lazım. Filiz’in bebeği doğurma kararlılığı olduğunu düşünürsek Yılmaz bu bebeği bilmelidir. Filiz’i açıkçası zorda görüyorum. Acıların kadını oldu çıktı. Başta çocuğu aldırmaya karar verdi, sonra doğuracağım Yılmaz bilemeyecek dedi, sonra, Yılmaz da bilmeli dedi. Sık sık karar değiştirmesi gidişatı hakkında fikir veriyor. Yılmaz’a gelecek olursam, Filiz’le Sapanca’da karşılaştıklarında, durumu açıklamaktan ziyade Filiz’in ne diyeceğini sorguladı durdu. Yaptığı uyarıyı son derece üstü kapalı bir uyarı olarak buldum, “Cem çok tehlikeli biri” son derece ucu açık bir cümle. En başından başlayarak anlatsaydı olan biteni detaylarıyla birlikte Filiz inanırdı bence. İletişim sorunu konusunda oldukça az da olsa adımlar atmışlar belliJ

Ömer: Bu hafta uzun bir aradan sonra gerildim Ömer’in sahnelerinde. Filiz’le olan bebek olayı sahnesinde Ömer birbiriyle çok çelişen cümleler kurdu. Mesela başkasından olsaydı bu bebek, ben yine olumlu karşılamayacağını düşünüyorum ama Yılmaz’dan olması daha da delirtti. Söylediği “Bebek doğmamalı” cümlesi bence kürtaj baskısı anlamına geliyor, ama Filiz’e karşı yumuşayacağını düşünüyorum. Bebeğin düşmesinde bir rol oynarsa Filiz’in yüzüne bakamaz bence. Bir de Cem karşısındaki mahcubiyeti beni deli ediyor. Mesela, Cem’in Filiz’i çocuğuyla beraber istediğini öğrendiği sahnede Cem’in Filiz’e karşı olmayan aşkına hayranlık duydu. Ömer’e herkes ara gazı Cem verir diye beklerken fitili Ali ateşledi. Atölyede Ömer’in açık pazarı satma fikrini düşünmediği yüzünden apaçık belliydi. Ali’nin gereksiz methiyeleri çok yersizdi. Yahu niye bile bile adamın yarasını tuz basıyor anlamıyorum, alternatif mağaza ismi telaffuz edilmesi mantıklı en azından Ömer Filiz’i öyle görünce pazarı satmaktan vazgeçecek. Zaten pazarı satamadan inşaat çökecek. Ömer’in çöküşünü izlemek yakındır. Yılmaz Ömer kavgasında Yılmaz’ı çok çocukça bulduğumu belirtmeliyim, “Gel dışarıda halledelim” replikleri çok komikti. Ömer’le ilgili beğendiğim sahneler, Releave City’nin açılış töreninde çekilmiş olduğunu tahmin ettiğim, Feride ve Küçük Elif’in resmine bakıp gülümsemesi, bir de atölyede Feride’yi ve Elif’i aldıktan sonra, Feride’yi Yılmaz’ların evine bırakmak yerine yolu uzatmak için ana caddeye çıkmasıydı. Bu Feride’nin de hoşuna gitti, bir de aynadan bakışmaları çok güzeldi. En azından birbirlerini özlemişler.

Feride: Feride bu hafta sinirimi bozmayan tek karakterdi. Yılmaz’a söylediği “Öfken geçince aşkınla baş başa kalacaksın” repliği çok yerindeydi. Bir de nasıl becerdiyse Ömer’in en fotojenik resimlerinden birini aşırıp kitabın arasına koymuş. Hayır yani resmi okşayışı falan çok hoş da Handan Hanım resmin eksikliğini fark etmesin? Son sahnede atölyeye koşma davranışı da tamamen içgüdüseldi. Koruma içgüdüsüyle hareket etti. Hastaneye gideceğini hatta olası bir kavgaya engel olacağını düşünüyorum.

Cem: Uyuz adam uyuz etti beni gene. Gidip gazetecilere haber vermesi çok kıl bir durumdu. Ayrıca da iyilik maskesinin altında pis işler çevirmeye devam ediyor. Sadece 2 hafta ara verdi ölümcül planlarına. Bence Yılmaz’ın bebeği öğrenmesi bu Cem’i gene fitilleyecek.

Aslı: Aslı’ya anlam veremiyorum. Safın önde gideni olmuş. Yılmaz Filiz aşkını bir türlü ögrenememesi bir yana, inşaatı takip edemez oldu. Mayıştı resmen. Yılmaz da set çekmedi arasına. Bence yakınlaşma sürecek daha sonra ama boyutu nere varır bilemem. Kız çok aşık Yılmaz uzak durmalı çünkü Aslı yara alacak.

Nalan’ın arkadaşlarının Kerem’le alay etmeleri çok gıcıktı. Handan hep gıcık zaten.

Son sahneye gelirsek, yere yığılan birine Ömer’le Yılmaz’ın “Filiz iyi misin” şeklinde sormaları komik olmuş. İyi olsa yerde ne işi var? Birlikte hareket edecekler bence. Ömer’in arabasıyla gideceklerini tahmin ediyorum çünkü Yılmaz yaya gelmişti.

Dizideki en boşboğaz karakterin Ali olduğuna kanaat getirdim. Çocukla ilgilenmesi çok hoştu da çocuğu sokağa salarak, bu hoşluğu koca bir boşluğa çevirmeyi de başardı.

Yılmaz’ın naber harici replik kullanması Ömer’in öfkesinin sönmese bile azalması temennisiyle….

havincim
20-01-07, 18:44
evet bende öyle bi tuyo okudum yilmazlan filiz bu bölüm barisiyokar sora bebgide ögreniyo sora asli ve cem yüzünden yine kavga yapicaklarmis öyle bi tüyo okudum bi sitteden birinin arkadasi avsar yapimda calisiyomus ve ondan ögrenmis

ins bu tüyo cikar ya en azindan ayrilmaktansa biraz kavga etisin bu kavgada kesin kiskanclik kavgasi olucaktir

ve bebk düsmicekmis senaristler forumlari okuyomus burasida dahil galiba ve halkin tepkisini görünce bebgi düsürmekten vazgecmisler ama ilk planlari düsürmek mis halkin tepkisini görünce senaryoyu deyistirmisler !!!!!!!!!!!!!!!!!

cok iyi elestirilileriniz varsa yazin cünkü okuyolar ona göre senaryolari deyistiriyolarmis cokkk vallah

umarım doğru olan tüyo budur...
eğer madd1 senin söylediklerin doğruysa artık bu dizide birşeyler ummaktan vazgeçeceğim...ama ben filizin öyle birşey olduğunda sessiz kalacağını düşünmüyorum...tamam filizin çok hatası oldu ama karaktersiz biri de değil yani...

byuzax
20-01-07, 18:51
eğer bu felaket senaryosuna benzeyen tüyo doğru çıkarsa bu ömerle cemi gider vururum artık yeter be

doruk sana kalmadan ben yapacağım inşallah maddın tuyosu gerçekleşmes....

İnşallah benimki olur yanlış anlama madd bu tüm ı.a cıların ortak isteği...

madd1
20-01-07, 18:52
Inanmasi benim icinde güc ama 58.bölüm´de filizin ceydaya yilmazin yeni bir hayat kurmak istegini ve onun icin yilmaza söylemek istemedigini söylemisti. Ömer´de annesine bu cocugun dogmamasi icin elinde geleni yapmasini istedi.

Bence bu sözler dizide konusulan bos laflar degil elbette bu tüyonun bence bir gercegi var ....insallah böyle birsey olmaz

pinkzone
20-01-07, 18:54
Ne çocukmuş be.. :)

Düşermi düşmezmi.. Aldıracak mı aldırmayacakmı.. Dizilerde hamile kalma konusu bu dönem çok revaçta.. Özellikle çiftler ya evli değiller yada ayrılar.. :)

Ayrıca bu bölüme yorum yaapcaktım ama sabahtan beri giremiyordum siteye. Ömerede kızgınım. Filizede kızgınım.. Yılmazada kızgınım.. diğer karakterleri saymasamda olur.. yavan bölümdü.

Rezilllikten bahsediyor.. Rezil olacağız diyor.. Bebeğin babasız doğacağına kızacağına yılmazdan diye kızıyor.. Anlamak güç.. Bu bölüm Ömer replikleri dillere destandı.. Her repliğinde özellikle iş replikleri kendi başarıszlığını dile getiren repliklerdi..
Ooo bunlar barışçakta biz görcez.. Kim öle kim kala.. Bu tarlayı kim süre.. Ölme eşşeğim ölme..

yesimcan
20-01-07, 18:57
eyer madd1 senin tüyon cikarsa bu dizinin bakilacak tarafi kalmaz tamam filiz hatalar yapti ama filiz böyle bisey yapamaz böyle bisey olamaz nedemek olsun ömerlen cem öyle bi yalan uydurucaklar yilmaz buna inanaicak his canmiyorum ama ve filiz bunlardan dolayi sesiz kalicak böyle bi sacmalik olamaz bu tüyo kesinlikle yanlis arkadaslar buna hic kafa yormiyalim bence böyle bisey olamaz!!!!!!!

benim ve byuzax kin tuyolari yani okudugumuz tüyo dogru cikicaktir eminim diye bilirim yani bebek düsmez halkin tepkisi malum ve senaristler buralari okuyolarmis ve okudugum kisinin arkadasi avsar yapimda calisiyomus ve filizin hamile oldugunu ilk o söylemis ve buda dogru cikti ve bence bizim okudugumuz tüyo dogru cikicaktir!!!!!!!!!!!!

mıstaa
20-01-07, 18:58
filizle yılmazı en iyi anlatan şarkı...

yine karşılaşırız dünya küçük aşkın büyüüük
yine karşılaşırız dünya küçük aşkın büyüüüüüüüüüüük...
mevsimler dönünce yaza kuşlar döner pişman
şimdi senmi benmi kim suçlu kimse yar
oltalar atıyorlar içimde pişmanlıklar
şimdi senmi benmi kıydılar ikimize..

YAŞAR-ONUN VEDASI şuanda bu şarkıyı dinliyorum tam filizle yılmazı anlatıyor..

pinkzone
20-01-07, 19:01
Ben henüz tam tüyolara inanmıyorum.. Matrakadan tüyo gelmedikçe inanasım da yok.. Onun en güvenilir kaynak tüyo konusunda matraka.. onu bekleyin.. Takip edin. Nerdeyse hepsi çıkıyor. :) Eninde sonunda

kursuni19
20-01-07, 19:03
Ben henüz tam tüyolara inanmıyorum.. Matrakadan tüyo gelmedikçe inanasım da yok.. Onun en güvenilir kaynak tüyo konusunda matraka.. onu bekleyin.. Takip edin. Nerdeyse hepsi çıkıyor. :) Eninde sonunda

Evet bende matrakanin vereceyi tüyoyu bekliyorum, ama eger o dedikleri sacma sapan ilk tüyo cikacak olursa yaziklar olsun demekten baska bir sey diyemem.

yesimcan
20-01-07, 19:03
evet dogru yaa matraka ortalikta yokki tüyo versin bugün tüyolarin ana gelmis olmasi lazim ama yok malesef bakalim artik ama madd1 cikmicagi kesin gibi eyer öyle bisey yaparlarsa sacmaliklarin en büyügü rezalet derim yani yazik olur bu dizi aska ama neyse matrakayi bekliyelim:img-yes:

cemotara
20-01-07, 19:04

valla bu tüyomu bilemiyecem ama milliyet tv ekinde yılmaz filiz ilişkisinde yeni bir dönem başlıyormuş

kursuni19
20-01-07, 19:05
Ayrica daha Filizle Yilmazin resimdeki sahneleri izlemedik, bu demektirki bu sahneler önümüzdeki hafta. Böylece zaten o ilk verilmis tüyo kesinlikle dogru olamaz. Bence cocuk düsmez o sahne sadece Yilmazin bebegi ögrenmesi icin ve acik pazarin satilmamasi icin yapilmis bir sahneydi

minetka
20-01-07, 19:05
Arkadaşlar ben de senaristlerin diziyle ilgli yorumlarımıza önem verdiklerini göz önünde bulundurarak 3 isteğimi dile getirmek istedim.
Yılmaz ve Filiz barışsınlar ve bir daha ayrılmasınlar her türlü güçlüğe karşı birlikte mücadele edip aşklarını herkese kanıtlasınlar. Bebek düşmesin. Ve Cemin foyası bir an önce ortaya çıksın. Sanırım genel olarak hepimiz bu yönde gelişmeler izlemek istiyoruz.

tolgahuzur1
20-01-07, 19:07
cidden böyle bir senaryo kurgusu gerçekleşirse o zaman gerçekten türk dizi tarihinin en mantıksız ve en berbat dizisi olmayı hak ediyor bence.. böyle bir gelişme olamaz.. zaten yılmaz cemin hastaneye gelmesini sağlarsa o zaman yılmaz gözümden düşer..eğer gelişmeler bu tüyoya göre olursa muhakkak izlenme oranında düşüş olur onun için senaris ve yapımcı risk altına giremez diye düşünüyorum..

minetka
20-01-07, 19:09
Bu haftaki bölümde genel olarak beğendiğim iki sahne vardı. Birincisi Yılmazla Feridenin konuşmasıydı. Feride Yılmazın yüzleşmekten kaçındığı gerçekleri söyledi. Bu konuşmayı Feridenin daha önceden de yapabileceğini düşünmüştüm çünkü Yılmazın Filizi reddettiği gece Filizin ne kadar acı çektiğini görmüştü. Neyse bu konuşmanın yapılmasına sevindim. Bir de Filizle Yılmazın çay bahçesindeki buluşmaları, Yılmazın Filizin elini tutması iyi oldu. Ben de sonunda Yılmaz geri dönecek ve seni seviyorum filiz diyecek diye bekledim ama olmadı.

yesimcan
20-01-07, 19:10
evet bende öyle dusünüyorum kursuni19 öyle bi sahne kesin öyle dir barismalari icin cevrilmis ve ömerlen yilmaza filizin onlar icin ne kadar deyerli oldugunu anlamaliri iicin cevrilmistir böylece aslinin söyledigi sözlerde bosa gitmemis olur ölümlen ilgili ve ondan sorada barisirlar doktora giderler ama iste doktor filizin düsükyapma tehlikesi gecirdigini ve buda sterss üzüntüden kaynaklandigini söyler ve yilmaz filizi durusuya götürür ve böylece o resimdeki sahneleride izleriz bence böyle olucak birinci tüyonun cikmasi sözkonusu deyil

chimeneyes
20-01-07, 19:22
bence filiziin cem.le iligli bazı şeyleri görmüş olmasına çok sevindim cemin evindeki kendir esmini görünce yılmaza inanması gerektiğiini anladı bence... gerçi sinirden yine inat yapıo ama herneyse.. önümüzderki hafta neler olucask çoooook merak ediyorum yaaa çünkü öle biyerde bittiki..... bence filiz artık söylesin yaniii yeter.... cem le ömer de onların mutluluğunu görüp aşkını görüppp morarıp kalsınlar yeter artık filizle yılmazın bu ayrılığı bu arada aslıyada üzüldüm geçmişinden dolayı ama herneyse yaaa durun bakalım neler olucaaaaaaakkkk :):):):)

sinem*
20-01-07, 19:29
ilk gelen tüyo asla olmaz hiç sanmıyorum ikincisi de belki olabilir ama gazetedeki haber doğrudur çünkü yeni dönem barışma dönemi olacaktır.Yılmaz bu bölüm bebeği olacağını öğrenecekmiş :) çok şaşırdım nasıl oldu :):) bir de aslı gözüne kadar giren filiz yılmazı öğrense ama ona daha var final bölümünde kısmetse öğrenir :)

Figan
20-01-07, 19:35
58.bölümün tartismasiz en ortaligi mahveden karakteri öMER olmus..
Bencil vede sadece kendini düsünen kimligi oldugunu bilmek beni yaniltmadi..
insan kizkardesinin mutsuz olmasini bu kadar mi ister ?

ömer`in insanlik vede kardeslik duygularindan kesinlikle süphe duydum daha cok.

Keskin bir düsüs yasiyor... Cok yazik !!!

mıstaa
20-01-07, 19:36
59. bölümün başı bence..
yılmaz-filiz-ömer hastaneye giderler. doktor filizi muayane eder. ömer doktora filizin hamile olduğunu yılmaza söylememesi için tembihler. hastaneye handan hanım ve cem de gelince yılmaz hastaneden istemiyerekte olsa gider...filiz bebeği olduğunu yılmaza yine ve yine söyleyemez.......

pinkzone
20-01-07, 19:37
Birileri ortaya tüyo lafıyla çıkıyor.. Kesin diyor.. Herkes onun arkasından vın...

Gazetedekini bizzat okudum.. Gerçekleşemesi çok büyük.. :) Ama tüyo bu.. Yalanı doğrusu çok tartışılır.. Ne filiz o kadar karaktersiz.. Ne senaristlerimiz.. Kendi elleriyle kendi iplerini çekerlermi hayır.. onun foruma matrakanın tüyosu gelmeden celallenmesini ve sakin olmasını tavsiye ediyorum.. Açıkcası tüyoyu okudum.. İnandırıclıktan uzak.. Bu bölüm geçiş bölümü idi. Yılmaz bu bölüm cemin açığını bulmaktan bahsetti. Bu yakında.. İnşaat çökünce ne açık pazar satılcak nede herhangi bir şirket.. Çünkü batcaklar..

O birleşme fotusuda bana öyle geliyorki 59. bölüm fotosu..

Figan
20-01-07, 19:40
Yilmaza olan kinini fazla abartti ömer.

Artik koskoca bir OHA !! diyorum.. Asil sevdiklerine zarar veren ta kendisi..
Bu arada Feride ile gözgöze gelmis olmasi yada onun resmine bakmis olmasida beni hic mi hic etkilemedigi gibi alakadar da etmiyor !!!

Bir adam insanliktan nasibini almamissa benim gözümde isterse Leyla-Mecnun aski yasasin koskoca bir HiCTiR !!!

Gözünün önünde aglayan insanlardan zerre kadar etkilenmeyen BenciL`in biri ..
Kendisi ve Annesi yokluga düsünce cok merak ediyorum ki; halleri nasil olacak..
Umarimda düssünler.. Görsünler bakalim nasil oluyormus bir insanin ekmek parasiyla oynamak, onlara acimamak.. !

forever_bim
20-01-07, 19:42
58.bölümün tartismasiz en ortaligi mahveden karakteri öMER olmus..
Bencil vede sadece kendini düsünen kimligi oldugunu bilmek beni yaniltmadi..
insan kizkardesinin mutsuz olmasini bu kadar mi ister ?

ömer`in insanlik vede kardeslik duygularindan kesinlikle süphe duydum daha cok.

Keskin bir düsüs yasiyor... Cok yazik !!!

Valla alıştık Figan Abla.

Senaristler diziyi mi uzatacak? Mevcut karakterleri erozyona uğratırlar. Hiç hayatta olmayacak şeyleri yapar durur karakterler. Filiz hamile kalır, Yılmaz'a 5 bölüm söylemez, Yılmaz Cem konusunda uyarmak için 7 koca bölüm bekler. Filiz yaptıgı uyarıyı kulak arkası eder. Ömer herşeyi çorba eder saçmalar da gene saçmalar.

Nerde kalite nerde senaryo nerde tutarlılık?

59. bölümün başı bence..
yılmaz-filiz-ömer hastaneye giderler. doktor filizi muayane eder. ömer doktora filizin hamile olduğunu yılmaza söylememesi için tembihler. hastaneye handan hanım ve cem de gelince yılmaz hastaneden istemiyerekte olsa gider...filiz bebeği olduğunu yılmaza yine ve yine söyleyemez.......

Valla bana bu uzak ihtimal geldi. Yani en azından Filiz'in durumunu öğrenmeden gidecek mi Yılmaz. Haftalar geçiyor Filiz'in hamileliğini bilmesi lazım.

sinem*
20-01-07, 19:44
dünkü bölümde en güldüğüm sahne feridenin kitabının arasında ömer tekinerin ilk sezonki resminin çıkması :):) ya bari resim koyacaksınız elifle olan falan olsa daha abartısız olurdu.

pinkzone
20-01-07, 19:46
Yilmaza olan kinini fazla abartti ömer.

Artik koskoca bir OHA !! diyorum.. Asil sevdiklerine zarar veren ta kendisi..
Bu arada Feride ile gözgöze gelmis olmasi yada onun resmine bakmis olmasida beni hic mi hic etkilemedigi gibi alakadar da etmiyor !!!

Bir adam insanliktan nasibini almamissa benim gözümde isterse Leyla-Mecnun aski yasasin koskoca bir HiCTiR !!!

Ar namustan bahsediyor.. Çocuğun babasız bir p... olacağından kızmıyor.. O çocuk Yılmazdan diye kızıyor.. O çocuk doğamayacak dediğinde bir an kendi elleriyle çocuğu düşürtcek sandım.

Bide O kadar insanın gözlerine baka baka.. Açık pazarı satacağını söylüyor.. Ordaki insanların üzüntüsü beni çok üzdü.. Hiç mi yüreğin sızlamadı.. Başka stratejin de mi yoktu..

Kin gözünü kör etmiş.. Ar namus çevreye rezil olma palavra.. O yılmazdan oalcak çocuğu kabullenemiyor.. Oysaki tam terside az da olsa olmalıydı. Yanlış yanlış.. Ömere kızgınlık dönem başındakin daha fazla oldu.. Forumun da tepkisi böyle olacaktır. Ne kadar sinan tuzcuyu sevsemde.. Ömer karakteri şu son bölümde yerin bin kat dibine indi.

forever_bim
dünkü bölümde en güldüğüm sahne feridenin kitabının arasında ömer tekinerin ilk sezonki resminin çıkması :):) ya bari resim koyacaksınız elifle olan falan olsa daha abartısız olurdu.

Açıkçası ben de bu yoruma güldüm şimdi sinem:)

E adamın 5 yıl önceki fotoğrafları varsa ve atılmamışsa Feride'ye geçmiş olamaz mı?

Figan
Gercekten Rezil etmisler diziyi..
Ekranda kalite adina hicbir dizi kalmamis gercekten.. Bu nedir ya ? Herkesin agzindan kerpetenle laf cikiyor..

Filize cok kizdim.. Ne diye aciklamiyor ?

Yani senaristler bizi saf yerine koymaya devam etcekler anlasilan.. Yazik cok yazik !!!

cemotara
20-01-07, 19:48
Bende bölüm yorumumu yapayım site yüzünden girememiştim doğru düzgün bölüm genel itibariyle orta şekerliydi ama izlerken çok fena gerildim
FİLİZ:Bu bölümdede genel itibariyle çok iyiydi ama bazı sahnelerde filizi anlamadım vede çok kızdım.Bebeği söylemek için yılmazın arkasından sapancaya gidip hoş olmayan manzarayla karşılaşınca çok üzüldü vede bebeği söylemekten vazgeçti söylemedi diyede kızamam çünkü yılmazla aslıyı kolkola görünce çok üzüldü yılmazın filizin arkasından koşup yakaladığında yılmaza söyledikleri çok iyiydi artık filizde kabul etti yılmazın kendisini affetmeyeceğini.Yolda giderken arabayı durdurması ve ağlaması beni çok üzdü çok güzel bir sahneydi daha sonra bebişi için beşik alması çok hoşuma gitti.
Filizin aslıyla konuşurken aslının yılmaza aşık oldum demesi filizi kahretti birde filiz yılmaz ne cevap verdi diye sorunca aslıda hiçbirşey demedi kafası karışık dediğinde dahada üzüldü.Akşamki ömer ve annesi arasındaki tartışmada çok güçlü ve kararlı durdu ve ömerede bebeği söyledi birara ömerden çok korktu bebeği söyledikten sonra ömerin çantayı bırakıp filize doğru gidince filiz gerigeri gitmeye başladı biran dedim ömer filizi dövecek ama allahtan ömer öyle birşey yapmadı zaten yapmazdıda
Filize bu bölümde kızdığım nokta cem psikopatı tek başına gitme gel bana gidelim dediğinde önce hayır dedi sonra cem ısrar edince cemin evine gitti bence çok yanlış bir hareketti cemin seni sevdiğini bildiği halde onunla gitti birde cemin filize bakmasıda çok sinir bozucuydu ama sonra filiz kendi fotoğrafını görünce hemen kalkıp gitti bence korktu çünkü filiz net bir şekilde cemi reddetmişti hatta yılmazı sevdiğini söyledi ona çocuğu söyleyeceğini söylediği halde cemin hiç vazgeçmemiş olduğunu farketti yani filiz cemin kendisinden vazgeçmediğini vede kendisini elde edene kadar herşeyi yapacağını düşündü korktu ve vazgeçti birde yılmaz üstü kapalıda uyarsa filiz bunu dikkate kesin alıcak zaten bunu yılmazada söyledi.Bence filiz bundan sonra cemin hal ve hareketlerini takip edecektir vede ceme fazla yaklaşmayacaktır.Son sahnedede çok üzüldüm abisi ve sevdiği adam arasında kaldı ve onları öyle görünce daha fazla dayanamadı sancılandı bayada kötü görünüyordu inş. bebişe birşey olmaz yoksa filiz yıkılır zaten elini karnından çektiği yok bebeğini çok benimsemiş durumda
YILMAZ:Bu bölümde ilk başta olmasa bile baya bir yumuşadı hele filizi rahatsızlandığını görünce hemen affedecektir zaten bu yumuşamada ferideninde payı büyüktü çok güzel konuştu yılmazla
Yılmazın filizi görünce koşması güzeldide yetiştikten sonra filize açıklama yapacağına onu sorguladı ne işin var burda dedi filizde hani konuşacaktık deyince ben sana konuşmak için sözmü verdim dedi orda çok sinir oldum yılmaza zeytinyağ gibi üste çıktı orda
Asalının onu sevdiğini söyledikten sonra hiçbirşey demedi ne düşünüyorsun diye sorduğundada net bir tavır sergilemedi ben başkasını seviyorum onun için seninle aramızda hiçbirşey olamaz demedi sadece acı çektiğini vede sana umut vermek istemediğini söyledi sonrada kendini aslıdan geri çekmedi aynı samimiyetle devam etti
sonunda filizi cem konusundada uyardı ama üstü kapalı bir şekilde yinede filiz kulak arkası yaptı bunu bence yılmazın cem hakkında bildiği ne varsa anlatması gerekirdi ama yılmaz anlatmayı değilde kanıtlamayı seçti inş. cemin gerçek yüzünü filize kanıtlar ve son sahnede yılmaz filizi kesinlikle affedecek birde bebeği olduğunu duyunca çok mutlu olacak

pinkzone
20-01-07, 19:49
Filiz çocuğu söylemesin.. Aslı hala saf kalsın.. Mallığını iş hayatındada sürdürsün.. Cemni mükemmiliği uzun süre devam etsin.. Harkulade insan görünsün.. Ömerin kini nefreti devam etsin.. Yılmaz aslıyla arkadaş kalsın.. Cem Filizle kanka olsun.. Hatta beraber faaliyetlerde bulunsunlar.. Aslı-Yılmaz-Filiz- Cem beraber bu dörtlü balığa çıksın.. İzleyici avlasınlar.. Grup olsunlar grup.. Ve fonda.. Ajdardan Grup olalım grup parçası çalsın.

Figan
20-01-07, 19:50
Ar namustan bahsediyor.. Çocuğun babasız bir p... olacağından kızmıyor.. O çocuk Yılmazdan diye kızıyor.. O çocuk doğamayacak dediğinde bir an kendi elleriyle çocuğu düşürtcek sandım.

Bide O kadar insanın gözlerine baka baka.. Açık pazarı satacağını söylüyor.. Ordaki insanların üzüntüsü beni çok üzdü.. Hiç mi yüreğin sızlamadı.. Başka stratejin de mi yoktu..

Kin gözünü kör etmiş.. Ar namus çevreye rezil olma palavra.. O yılmazdan oalcak çocuğu kabullenemiyor.. Oysaki tam terside az da olsa olmalıydı. Yanlış yanlış.. Ömere kızgınlık dönem başındakin daha fazla oldu.. Forumun da tepkisi böyle olacaktır. Ne kadar sinan tuzcuyu sevsemde.. Ömer karakteri şu son bölümde yerin bin kat dibine indi.

Evet ömer artik yerin bin kat dibine girdi benim gözümde de..
Nede yapsalar ömeri kurtaramazlar artik... Yilmaz gözümde 10000 kat daha yüceldi..Neden mi ??? Cünkü insanliktan nasibini almis vede ezilen, hor görülen, hatta hic acimadan cikartilan iscilerin yaninda olup; onlar icin bencil isverene, patrona karsi durdu..

Helal olsun Yilmazima :happy0064
Sanada bu yakisir..

filizim+y
20-01-07, 19:55
merhaba arkadaşlar, siteye nihayet kevuşabildik:)

tüyo veren arkadaşlara teşekkür ederim ama ben her ikisininde doğru olduğuna inanamıyorum, matrakayı bekleyen arkadaşlara katılıyorum en doğrusu ondan geliyor, bu yüzden çok fazla moral bozmaya gerek yok:img-yes:

barışma sahnesi bu bölüm olmayacaktı bu kesin, ama gelecek bölüm artık gerçekleşecek gerçekleşmelide .ünkü o kadar zileyici filizyılmazı birlikte görmek istiyor karşı karşıya kalmalarını değil, bu yüzden yaptığımız tepkilere zemin hazırlamaktı bu bölümün amacı filizin söylemeyeceği için bu şekilde bir sahneyle yılmazın öğrenmesini sağlayacaklar, yılmazın sapancada peşinden gitmesi konuşmak için diretmesi yumuşama sinyalleriydi yeni bölümde de bunun meyvelerini toplayacak yılmaz.

ben bebğin düşmemesini istiyorum ve cemi psikosunun hain planlarına masum bir bebeği alet etmek çok yanlış, bu yanlışıo görüp mümkünse yapmasınlar çok yazık olur.

BEBEK DÜŞMESİN VE CEM ONUNLA İLGİLİ BİR PLAN YAPMASIN LÜTFEN

mıstaa
20-01-07, 19:57
ömeri karakteri yüzünden sevmem sevmediğimide mesajlarımda belli ediyorum zaten...:icon_whis
ömerin yılmaza olan kızgınlığı başlarda anlaşılırdı. bende olsam ömerin yerinde kızardım yılmaza.ölen karısının eski nişanlısını sevmesinide bekleyemeyiz zaten. ama işler bu noktoya gelince üstüne üstlük bebekte işe dahil olunca hala bu kızgınlık ve kin anlaşılır gibi değil.o çocuk yılmazın çocuğuysa seninde yeğenin gönlün nasıl razı olur babasız büyümesine...:good:

kursuni19
20-01-07, 19:58
Gercekten Rezil etmisler diziyi..
Ekranda kalite adina hicbir dizi kalmamis gercekten.. Bu nedir ya ? Herkesin agzindan kerpetenle laf cikiyor..

Filize cok kizdim.. Ne diye aciklamiyor ?

Yani senaristler bizi saf yerine koymaya devam etcekler anlasilan.. Yazik cok yazik !!!

Haklisin kac haftadir bende Filizin cocugu söylemesi taraftariyim, ama bu hafta ben Filiz olsaydim bende söylemezdim.
Benim sevdigim adam cocugumun babasi gözleriimin icini bakipta beni biraktigin yerde degilim dese o an bende söylemezdim, söylemek istesemde söyleyemezdim, Filizde su an icin bu konuyu konusmak istemiyorum dedi, belki daha sonra söylerdi, ama olafin üzerine bende söyleyemezdim. Ama haklisin Filizin eline kac kez bu firsat gecti söylemesi gerekiyordu, Yilmazin bebegi bilmesi en dogal hakki

sinem*
20-01-07, 19:59
...............
YILMAZ:Bu bölümde ilk başta olmasa bile baya bir yumuşadı hele filizi rahatsızlandığını görünce hemen affedecektir zaten bu yumuşamada ferideninde payı büyüktü çok güzel konuştu yılmazla
Yılmazın filizi görünce koşması güzeldide yetiştikten sonra filize açıklama yapacağına onu sorguladı ne işin var burda dedi filizde hani konuşacaktık deyince ben sana konuşmak için sözmü verdim dedi orda çok sinir oldum yılmaza zeytinyağ gibi üste çıktı orda
Asalının onu sevdiğini söyledikten sonra hiçbirşey demedi ne düşünüyorsun diye sorduğundada net bir tavır sergilemedi ben başkasını seviyorum onun için seninle aramızda hiçbirşey olamaz demedi sadece acı çektiğini vede sana umut vermek istemediğini söyledi sonrada kendini aslıdan geri çekmedi aynı samimiyetle devam etti
sonunda filizi cem konusundada uyardı ama üstü kapalı bir şekilde yinede filiz kulak arkası yaptı bunu bence yılmazın cem hakkında bildiği ne varsa anlatması gerekirdi ama yılmaz anlatmayı değilde kanıtlamayı seçti inş. cemin gerçek yüzünü filize kanıtlar ve son sahnede yılmaz filizi kesinlikle affedecek birde bebeği olduğunu duyunca çok mutlu olacak

yılmazın aslıya konuşmasında sanki şey vardı aslıyı kırmak istemiyor ama benim bir aşk acım oldu senle şimdi olmaz gibi bir ifade vardı,yılmazın filizi sevmediğini bilsek tamam zamana yaydı kızla acısı geçince belki bir şeyler olacaktır gibi bir anlam çıktı

pest
20-01-07, 20:00
Herkese iyi geceler, bu akşam ki diziyi izlerken Ömer'in yine canavar gibi gösterilmesine bozuldum.Forumdaki çoğunluk Feride'nin ondan soğuyacağını söylüyor,öyle olacak belki de ama benim aklıma takılan daha başka şeyler var,eğer yanlış isem düzeltirsiniz,Feride'nin kimliği henüz belli değil(ise) bu hızla batışa doğru giden holdingi tekrar Yılmaz'ın kurtarmasını beklemek hem tekrar hem inandırıcılıktan uzak olur,ister misiniz Feride gerçekte çok zengin birisi olsun??? Handan'ın kovmaktan pişman oalcağı ne bileyim önünde el pençe divan duracağı güzellikte bir geçmişi,hayatı olsun?? Çok mu saçmaladım? Olsun,yılmaz'ın tekrar herkesi kurtarmasına tercih ederim...

aynen bende böle düşünüyorum. ilk başlarda feridenin yılmazdan hoşlanacağını zennetmiştim hatta. ömerle yakınlaşmalar başlayınca tamam dedim kesin çok önemli ve handanın "ailesinine ugyun biri" olarak değerlendireceği bir ailesi çıkacak ortaya. Ama ben ömerin onu olduğu gibi kabul etmesinden sonra gerçkler ortaya çıksın istiyorum gerçi zaten öle de, feride de bunun farkında olsun yani.

bu arada diziyi uzatacaz diye filiz bebeğin cemden olduğuna sessiz kalırda bir evliklik olursa (yılmaz ile aslı ya da ne bilim filiz ile cem arasında ) dizi saçmalar bencede uzatmak için başka bi çare bulsunlar. bu çok sıkıcı ve alışıldık bir senaryo. [hatta uzatmasınlar bir an önce kavuşsunlar. kavuştuktan sonra diziyi başka sebeplerle uzatabilirler =)))) ]

Figan
20-01-07, 20:00
"ALma MazLumun Ahini, cikar ah este ah este..."

demisler.. ömer bu yaptigi basi buyruk hatalarinin hesabini zaten cok güzel ödeyecek..O patron havalarinda dükkan satip, iscilerin ekmek teknesini baltalamaya devam ettikce; Cem de onun hazin sonunu hazirliyor farkinda degil..

Cok merak ediyorum ömer`in o müthis vede yüce "Tekiner Holdingi" batincaki yüz halini.. O zaman görürüz bakalim neymis insanlarin ekmegiyle oynamak bir kinin yüzünden..

insanlarin isiyle, ekmegiyle oynayanin sonu mutlaka hüsrandir.. Buda olacak
en kisa zamanda.. Büyük bir zevkle bekliyorum :)

yakupoglu61
20-01-07, 20:03
Berbat bir bölümdü... bn ıhlamurlar dizisini izlediğimden şüphe duyuyorum gerçekten...
gene eski tanıdığımız ömer yaptı yapacağını. Ömere olan sinirim onun sakinliğinden azalmıştı ama bu bölümle birlikte yine tavan yaptı...
veee gelelim filiz hanıma...FİLİZ ceme arkadaş olalım bozulmasın ark.
deyince deliye döndüm bide üstüne onun evine gitti...sora da gördü tabi hemen çıktı ordan...

Filize tepkilerim diyer msjlarımda devam edecek ama şu an fırtınayı izlemem lazım...

slayjic
20-01-07, 20:05
biraz geç oldu ama bende yorumumu yapıyım

dünkü bölümde yine aşklarındaki inadı gördük birinin inadı bitse öbürününkü başlıyo ama busfer filiz haklıydı yani sevdiği adamı başkasıyla görüp hiçbirşey olmamış gibi bebeği söylemesi beklenemezdi bebeğini annesine abisine karşı savunması çok hoşuma gitti annelik duygusu böyle olsa gerek ömerin azda olsa bu konuda filizi anlamasını beklerdim nede olsa onunda bir çocuğu var kimden olursa olsun bir bebeğe kıyamasına karşı olması lazımdı ama o bunu istedi handan hanımın tepkisi zaten belliydi

yılmaz filizi cem için uyardığındada fazla tepki görmedi o an için filizin verdiği tepki yerindeydi aslıyla yılmaza gelirsek yılmazda demekki birinin onu sevdiğini bile bile arkadaş kalabiliyormuş filiz gibi...

nalan ve keremin ilişkisine gelirsek nalanın çevresinden böyle bir tepki gelmesini zaten bekliyorum herzaman böyle olur zaten eğer bir taraf yüksek bir taraf alçaksa özellikle bir ilişkide bayan yüksekteyse hep öbür taraf küçümsenir nalanla keremdede bu oldu işte...

ömerin yılmaza siniri yüzünde kızgınlıkla hiç düşünmeden onca insana bunu yapması çok kötü oldu acaba feride buna nasıl tepki vericek ve ömer ozman ne yapıcak bakalım...

filizin bebeği inşallah düşmez eğer düşerse üzülen filiz pişmanlık yaşayan yılmaz olucak...

kursuni19
20-01-07, 20:06

demisler.. ömer bu yaptigi basi buyruk hatalarinin hesabini zaten cok güzel ödeyecek..O patron havalarinda dükkan satip, iscilerin ekmek teknesini baltalamaya devam ettikce; Cem de onun hazin sonunu hazirliyor farkinda degil..

Cok merak ediyorum ömer`in o müthis vede yüce "Tekiner Holdingi" batincaki yüz halini.. O zaman görürüz bakalim neymis insanlarin ekmegiyle oynamak bir kinin yüzünden..

Evet birde Ömer Filizin o kadar insan issiz kalcak onlari düsünmüyorsun gibi bir laf söylediginde biz ne olacagiz dedi ya orda acaip sinirim bozuldu. Önce kendi kuyusunu kaziyor, altindan kalkamiyacagi islerin icine giriyor ve hala biz ne olacagiz diyor

TubaBülent
20-01-07, 20:08
arkadaslar önce bölüme yorumumu yapayim ben cok beyendim bölümü ama kizdigim sey ben du bölümde yilmaz filizin hamile oldugunu ögrenmeliydi bu beni cok kirdi...

sezinti
sevgili Figan

Bu bölüm Ömer'in yöneticiliği üzerine olan bir bölümdü. Aklımda kalan replikleri yazmıştım. En ilginç sözü " Biz holding yönetiyoruz, bu sefer başaracağım " :) Bence açık pazarın satılma kararından sonra Yılmaz, Cem ve Ömer için iflasa giden kararı alacak. :img-yes:
Mutluluğun resmini çizmeye çalışan Ömer'e resim yapmasını kim öğretecek :img-wink:

Figan
ömeri karakteri yüzünden sevmem sevmediğimide mesajlarımda belli ediyorum zaten...:icon_whis
ömerin yılmaza olan kızgınlığı başlarda anlaşılırdı. bende olsam ömerin yerinde kızardım yılmaza.ölen karısının eski nişanlısını sevmesinide bekleyemeyiz zaten. ama işler bu noktoya gelince üstüne üstlük bebekte işe dahil olunca hala bu kızgınlık ve kin anlaşılır gibi değil.o çocuk yılmazın çocuğuysa seninde yeğenin gönlün nasıl razı olur babasız büyümesine...:good:

Haklisin..

Fakir vede gecekondularda yasayan insanlari hor gören, assagilayan tiplerden oldum olasi NEFRET etmisimdir..
Heleki bu anlamda zengin vede burjuva kesiminin böyle insanlara bakis acisi ortadadir..Bu inkar edilemez bir gercektir.. Demek ki; ömer, Filizin Cemden hamile kaldigini duysaydi kizmazdi.. Himmm.. Hic sasirmadim . Cünkü zengin kesiminin ahlak anlayisi ortada, dizide olsa bu birkez daha ortaya serilmis oldu.. Hamile mi kaldin ?? Haa, hemde istenmeyen, sevilmeyen bir adamin cocuguysa birde bu; cözümü kolay hic merak etme.. Hemen kürtaja, hoppp ! bebek gitti, sende kurtuldun..

Bu anlayisa, bu prensibe SON ! Olmaz olsun böyle ananeler..
O cocuk Gazi Mahalleli Gecekondular Krali Yilmazin cocugu, hic kusura bakmasin Handan Hanimcim vede ömer.. Siz istesenizde istemesenizde bu böyle.. :img-yes:
"Kimsenin ekonomik statüsünden, kimliginden, irkindan,cinsinden dolayi kimseyi yargilamaya vede hor görmeye hakki yoktur.! Olamazda.. "

forever_bim
20-01-07, 20:12
Ben açıçası pazarın satılamayacagını düşünüyorum. Neden derseniz bence Filiz'in fenalaşması Yılmaz'ın bebeği öğrenmesi, ve Ömer'in pazarı satma işinden vazgeçmesi içindi.

Tam 9 hafta boyunca hiçbir hata yapmadı Ömer, ben de senaristlerin ne zaman dümen kıracagını bekliyordum. Bu da gercekleşti bu bölüm.

Ben pazarı satamadan ya inşaatın çökeceğini ya da Filiz'in ricasıyla, Ömer'in bu işten vazgeçeceğini bekliyorum.

Zaten şirket batacak bu iyiden belli oldu.

Figan
20-01-07, 20:12
sevgili Figan

Bu bölüm Ömer'in yöneticiliği üzerine olan bir bölümdü. Aklımda kalan replikleri yazmıştım. En ilginç sözü " Biz holding yönetiyoruz, bu sefer başaracağım " :) Bence açık pazarın satılma kararından sonra Yılmaz Cem ve Ömer için iflasa giden kararı almasını sağlamış olacaklar.

Sevgili Sezinti;

Evet cok komikti gercekten o replik :)
Kendini kendine sindirmek bu olsa gerek öyle degil mi ?
ömer: "Kararliyim, bu defa son;
olacak olacakk...Yilmazzzz bekleeeee... Olacakkkkkkk..Basarili bir is adami olacagimmm" :img-hyste :img-hyste

filizim+y
20-01-07, 20:13
sevgili sezinti forumu açtığımda yorumları okurken seni görmek çok hoş oldu, tekrar hoşgeldin bilmiyorum ne kadar payım oldu dönmen için ama sevindim, merakla okuyorum yorumlarını

sana özel olarak msj göndermek istedim ama msj kutun dolu, bu yüzden buraya yazmak zorunda kaldım
sevgiyle kal:)

mıstaa
20-01-07, 20:18

yorumlarına sonuna kadar katılmakla beraber ömere en çok kızan kişinin ben olduğumu zannediyordum ama bayya sinirlendirmiş ömer seni figan abla...:good:haklı olarak...
senaristler sözüm size cem ve handanla birlikte ömerde arka plana geçsin mümkünse ordada kalsınlar.:img-hyste filiz yılmazı ve bebeklerini dahada ön plana çekin ama mutlu olarak..:good:

slayjic
Ben açıçası pazarın satılamayacagını düşünüyorum. Neden derseniz bence Filiz'in fenalaşması Yılmaz'ın bebeği öğrenmesi, ve Ömer'in pazarı satma işinden vazgeçmesi içindi.

Tam 9 hafta boyunca hiçbir hata yapmadı Ömer, ben de senaristlerin ne zaman dümen kıracagını bekliyordum. Bu da gercekleşti bu bölüm.

Ben pazarı satamadan ya inşaatın çökeceğini ya da Filiz'in ricasıyla, Ömer'in bu işten vazgeçeceğini bekliyorum.

Zaten şirket batacak bu iyiden belli oldu.

ömer açıkpazarı feridenin onunla konuşmasından sonra satmaktan vazgeçebilir yani açıkpazar konusunu durduran kişi feride olucaktır bakalım bebeği kaybetikten sonra handan hanım ve ömer nasıl tepki vericek ozaman rahatlıcaklarmı? vicdanları rahat olucakmı

forever_bim
Açıkçası ben forumdaki bazı tepkileri abartılı buluyorum. Şirketin batacağını biz de biliyoruz. Açıkçası bazı hataların faturaları ödenecektir, ödenmelidir. Yorumlarımızda eleştiri dozajını aşmasak daha iyi olacaktır. İzlediğmiz dizi gerçek hayat değil.

gülbeşeker
20-01-07, 20:20
Ben bu bölümü genel olarak beğendim ama bu bölüm yılmazın filize karşı yumuşaması üzerine kurulu bir bölümmüş gibi geldi feride yılmaza öfkeni bırak dedi yoksa her şey içn çok geç olabilir dedi aslı yılmaza sevdğim birini ona onu sevdğimi söyleyemeden kaybettim dedi bu sefer de geç kalmak istemedim dedi bir de bu bölüm aslıyla yılmaz sahnelerini beğendim yılmaz aslıya herhangi bir ümit vermedi arkadaşlığını sürdürmesini de normal karşılıyorum bir de yılmaz aslıya karşılık veremeyeceği için onu kırdığını da düşünüyor zaten dedi eğer acı çekeceksen görüşmeyelim ama aslı tabiki bunu kabul etmedi filizle yılmaz sahneleri de bir an eskiyi hatırlattı yılmaz motoruyla filizn peşinden gitti yalnız orda yılmazın söyledği şey çok saçmaydı neden kaçıyorsun filizz?Sanki kaç bölümdür kendisi ne yapıyordu.Bu arada filiz yılmazın aslıya bir ilgisi var sanıyor çünkü hem aslıyla yılmazı kayıkta beraber gördü hem de aslı yılmazın ne düşündğünü anlamadığını söyleyince filiz de yılmaz net bir cvp vermedği için aslıdan hoşlandığına inandı bu yüzden de bebeği söylemekten vazgeçti en azından şimdilik.Gelelim tüyolara cem çocuk benden diye yalan söylese bile yılmaz kesinlikle inanmaz ama bunu filiz de doğrularsa artık filizi kimse benim elimden kurtaramaz isterse yılmaz aslıyla gerçekten aşk yaşasın asla böyle bir yalanı hak etmiyor.

sinem*
20-01-07, 20:22
ömer açıkpazarı feridenin onunla konuşmasından sonra satmaktan vazgeçebilir yani açıkpazar konusunu durduran kişi feride olucaktır bakalım bebeği kaybetikten sonra handan hanım ve ömer nasıl tepki vericek ozaman rahatlıcaklarmı? vicdanları rahat olucakmı

handan oh iyi oldu falan der de..ömer kardeşini o halde görünce bence kıyamaz,çok üzülecektir pişman olacaktır umarım hastanede de kavgaya tutuşmazlar " senin yüzünden yok aslı senin yüzünden diye"..

filizin bebeğide bu olayla düşmeyecektir bence bu olaya biraz yumuşanması için yazılmış bir sahne.Yılmaz bebeği öğrenir,ömer yılmazla filize daha az tepki gösterebilir ve kararından geri çekilmesi için yazılmış bir sahne.bence gerekli bir sahneydi annem bile (koyu yılmazcı:)) sonunda kızı mezara koyacaklardı bu kavgaları yüzünden belki biraz anlarlar artık dedi..:img-hyste

Figan
20-01-07, 20:23
Açıkçası ben forumdaki bazı tepkileri abartılı buluyorum. Şirketin batacağını biz de biliyoruz. Açıkçası bazı hataların faturaları ödenecektir, ödenmelidir. Yorumlarımızda eleştiri dozajını aşmasak daha iyi olacaktır. İzlediğmiz dizi gerçek hayat değil.

Sevgili Hasan;

Seninde dedigin gibi bu bir dizi..Hayal ürünü olan bir senaryoya vede dizideki rolleri canlandirmis olan karakterleredir bu fevriligimiz..Ben bunda bir sakinca görmüyorum..Kendi adima konusmam gerekirse; Oyuncularin gercek sanatci kimliklerine laf veyahut hakarette bulunmadigim sürece dizide canlandirmis olduklari karakterleri begenmediysem vede itici bulduysam bunuda acik acik söylemekten hic cekinmem..

Senaryo buysa, karakterlerde oynadiysa; bizede elestiri yapmak düser.. :)

Saygilarimla.

filizim+y
20-01-07, 20:25
Haklisin..

Fakir vede gecekondularda yasayan insanlari hor gören, assagilayan tiplerden oldum olasi NEFRET etmisimdir..
Heleki bu anlamda zengin vede burjuva kesiminin böyle insanlara bakis acisi ortadadir..Bu inkar edilemez bir gercektir.. Demek ki; ömer, Filizin Cemden hamile kaldigini duysaydi kizmazdi.. Himmm.. Hic sasirmadim . Cünkü zengin kesiminin ahlak anlayisi ortada, dizide olsa bu birkez daha ortaya serilmis oldu.. Hamile mi kaldin ?? Haa, hemde istenmeyen, sevilmeyen bir adamin cocuguysa birde bu; cözümü kolay hic merak etme.. Hemen kürtaja, hoppp ! bebek gitti, sende kurtuldun..

Bu anlayisa, bu prensibe SON ! Olmaz olsun böyle ananeler..
O cocuk Gazi Mahalleli Gecekondular Krali Yilmazin cocugu, hic kusura bakmasin Handan Hanimcim vede ömer.. Siz istesenizde istemesenizde bu böyle.. :img-yes:
"Kimsenin ekonomik statüsünden, kimliginden, irkindan,cinsinden dolayi kimseyi yargilamaya vede hor görmeye hakki yoktur.! Olamazda.. "

ellerine sağlık ve onlara inat dünyaya gelecek BEBEKLERİ ve o kadar güzel olacak annesi gibi o kadar deilkanlı olcak babsı gibi:)
ömer ve handana hasret bıraksınlar bebeğide yeğen acısı torun acısı yaşasınlar haktır onlara, annesin oğlu ömerde yılmazdan mı bu çocuk diyor ne diyim bunlara bu sefer ömer ve handanı asıyorum tutmayı beni:img-yes:

slayjic
20-01-07, 20:28
handan oh iyi oldu falan der de..ömer kardeşini o halde görünce bence kıyamaz,çok üzülecektir pişman olacaktır umarım hastanede de kavgaya tutuşmazlar " senin yüzünden yok aslı senin yüzünden diye"..

filizin bebeğide bu olayla düşmeyecektir bence bu olaya biraz yumuşanması için yazılmış bir sahne.Yılmaz bebeği öğrenir,ömer yılmazla filize daha az tepki gösterebilir ve kararından geri çekilmesi için yazılmış bir sahne.bence gerekli bir sahneydi annem bile (koyu yılmazcı:)) sonunda kızı mezara koyacaklardı bu kavgaları yüzünden belki biraz anlarlar artık dedi..:img-hyste

belkide düşmez ve filizle yılmaz barışır o nerde çekildiğini bilmediğimiz resimleri haftaya falan görebiliriz inşallah bebek düşmez benim istediğim bu yönde bakalım senaristler nasıl bir y6ol izlicek.

Figan
20-01-07, 20:29
Sevgili Hasan;

Seninde dedigin gibi bu bir dizi..Hayal ürünü olan bir senaryoya vede dizideki rolleri canlandirmis olan karakterleredir bu fevriligimiz..Ben bunda bir sakinca görmüyorum..Kendi adima konusmam gerekirse; Oyuncularin gercek sanatci kimliklerine laf veyahut hakarette bulunmadigim sürece dizide canlandirmis olduklari karakterleri begenmediysem vede itici bulduysam bunuda acik acik söylemekten hic cekinmem..

Saygilarimla.

Bu yazima ek olarak;

Yilmaz bu forumda öyle anlar geldi ki; yerden yere vuruldu..Ne hakaretler, yorumlar okudum ben.. Bu uyarini o zamanlarda yapmani beklerdim.. Ama bir uyari yapildigini ben görmedim nedense..
Nedense ömer hatali bulundugu zaman; hemen uyarilar ardarda geliyor.. Sendende Evet ömer hatali davrandi iscilere vede kizkardesine demeni beklerim..Belkide dedin, dediysende bu cümlemi okumamis say Lütfen..

forever_bim
20-01-07, 20:30
Sevgili Hasan;

Saygilarimla.

Zaten bu bölüm ben de begenmedim Ömer'i. Senaristler binbir emekle topladıkları karakteri çamura yatırdılar. Tepkisinin evlilik dışı çocuğa değil de Yılmaz'a yönelik olması çok yanlıştı.

Umarım Filiz'in bu son hali Ömer'in yapacağı yanlışları engeller aklını başına toplamasını sağlar.

Ben esasen hepsini geçtim, şirketin batışını da geçtim Cem'in onu vurdurttuğunu ögrenince verecegi tepkiyi bekliyorum. Dost bildiğinin onu ölüme yollaması bakalım onda nasıl bir tesir yaratacak.

forever_bim
20-01-07, 20:36
Bu yazima ek olarak;

Yilmaz bu forumda öyle anlar geldi ki; yerden yere vuruldu..Ne hakaretler, yorumlar okudum ben.. Bu uyarini o zamanlarda yapmani beklerdim.. Ama bir uyari yapildigini ben görmedim nedense..
Nedense ömer hatali bulundugu zaman; hemen uyarilar ardarda geliyor.. Sendende Evet ömer hatali davrandi iscilere vede kizkardesine demeni beklerim..Belkide dedin, dediysende bu cümlemi okumamis say Lütfen..

Ben begenmediğimi bu bölüm dile getirdim zaten. Ayrıca da burda diziyi izliyorum ama işimi tarafsız yapıyorum. Yöneticilik sıfatımı tartışacak degilim zaten, hiç sevilmeyen Cem'le ilgili bile, eleştiri dozajını kaçırtan mesajları sildiğimi hatırlıyorum.

Bir de şu var, bazen mesajlara müdahalede geciktiğim oluyor çünkü bu site dışında da bir hayatım var.

Figan
20-01-07, 20:43
Sevgili Hasan;

Sen beni anlamadin sanirim..Yada ben yüregimdekileri anlatamadim..Neyse..
Canin sagolsun.. Bu yazdiklarimlada; ne senin burdaki konumuna nede özel yasantina dair etmis oldugum bir saygisizlik yok.. Olamazda.
Senden baska mod.larda var burda..Enazindan onlar bir uyarida bulunabilirdi..

Neyse..
iyi yorumlar sizlere..

cemotara
20-01-07, 20:47
sevgili FİGAN;
Ömer hakkındaki düşüncelerinin çoğuna katılıyorum gerçekten bu bölüm çok hatalıydı ve yılmaza kızgınlığından hem kardeşini üzüyor hemde yanlış kararlar alıyor ama bir yorumuna katılmıyorum belki çok kızdığından öyle söylüyorsun ama ömer ne gazi mah.insanları nede yaşam tarzlarını küçümsemiyor ömer için sorun sadece yılmaz adam bir türlü kinini atamadı bunun içinde çok sert tepki veriyor mahaledeki insanların işsiz kalacağını düşünmeden fevri hareketler yapıyor ama ömer bu kararından kesin vazgeçecek hem filiz için hemde feride onunla konuşup ikna edecektir

gülbeşeker
20-01-07, 20:50
Ben de tatmin olamadım. Bir kaç tane de rahatsız oldugum konu var:

1- Ömer'i yine o sevimsiz, gıcık haline döndürdüler. :sad53:

2- Ali, o sokak çocuguna "evden mi kaçtın" diyor. O da evet diyor. Ali onu karakola götüreceıne saklıyor, yediriyor sonra yine sokaga salıyor?????? Şaka mı bu?

3-Yılmaz neden tekrar Aslı'nın evine gitti? Anlamadım, kızı umutlandırmamak için biraz mesafelli davranması gerek miyor mu?

4- Filiz nie öyle şok olmuş vaziyette cıktı ki evden? Duvarda kendi resmini görmesi niye tuhafına gitti anlaamdım. Adam seviyorum dedi zaten duvarda resmi olması normal. Orayı bende anlamadım.

5- İŞçiler "tavanda catlak var" dediginde aslı resmen duydu. Şaşkın baktı. Sonra da sorun ne dedi? adam bir seyler uydurdu. Demin çatlak dedin nerde falan demedi?

Daha aklıma gelirse yazarım.

Bölümdeki favori sahnem ve çiftimmmmmmm. Kerem- Nalan o mutfaktaki halleri ne hoştu dimi? :happy0064 :happy0064 :happy0064

Filiz bence cemin kendisine büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu anladı o yüzden şok oldu beni bu kadar çok seviyor ama ben ona karşılık veremiyorum diye üzüldü ben öyle düşünüyorum cemin kötü bir insan olduğunu hala göremiyor cem yüzündeki melek maskesiyle dolaşmaya devam edrse hiç göremeycek.

forever_bim
20-01-07, 20:52
Kendi adıma yazacak olursam;

Ben bu hafta Ömer'in tavrını beğenmedim. İnşaat çökecek (mimar arkadaşıma sordum bir kat daha çıkması inşaatı çökertecek). Yılmaz'a kızgınlığını Açık Pazar'ı satarak çıkarması komple bir hataydı zaten.

Benim temennim eğer ki bu karakter için de son Cem'den farklı olacaksa Filiz'i o halde gördükten sonra tavrını yumuşatması lazım. Bu gereksiz fevriliği azaltması lazım. Herşeyini kaybetmesi Ömer'in aklını başına getirir zaten.

Bakalım ben diyorum ki Filiz etken olacak pazarın satılmamasına slayjic Feride diyor. Bakalım hangimizin tahmini tutacak.

matraka
20-01-07, 20:58
ii akşamlar arkadaşlar herkese bana göre çok ii bir bölümü geride bıraktık ama şimdi mesaj yazamıcam yarına artık zaten bugün kapalıydı burası sevgili modumu anıyorum o anlar ne demek istediğimi

ömer ömer ömer ömer ömer ömer ömer :)

forever_bim
20-01-07, 21:02
ii akşamlar arkadaşlar herkese bana göre çok ii bir bölümü geride bıraktık ama şimdi mesaj yazamıcam yarına artık zaten bugün kapalıydı burası sevgili modumu anıyorum o anlar ne demek istediğimi

ömer ömer ömer ömer ömer ömer ömer :)

Matraka ben ne demek istediğini anladım:) Anladım ben onu:)

Ben de begenmedim ve eleştirdim zaten bu hafta.

Tüyo var mı gitmeden onu yaz bari.

matraka
20-01-07, 21:04
gelelim tüyolar kısmına bakalım elimizde neler var

--- ilk önce bebek düşmüyor(şimdilik gözünüzaydın)ben düşmesi taraftarıyım

--- aslı bacım filiz yılmaz ilşkisini öğreniyor

--- filiz yılmaz lale devri gibi yumuşama yani barışma dönemine giriyor

not:birçok kere inşaar hakkında yıkılmadan bahsediyordum ben ve bir kaç kişi demekki gerçekten bizi okuyorlar aynen çıktı

kursuni19
20-01-07, 21:07

not:birçok kere inşaar hakkında yıkılmadan bahsediyordum ben ve bir kaç kişi demekki gerçekten bizi okuyorlar aynen çıktı

keske o cöken insaatin altinda Cem olsa, ama nerde. Tüyolar icin tesekür ederim, tahmin etdiyimiz seylerdi, bu barisma senin gecen hafta dedigin yumsamami

cemotara
20-01-07, 21:11

sevgili matraka bebek şimdilikmi düşmüyor yoksa artık bebek doğacakmı inş. bebek düşmezde doğar birde neden bukadar bebeğin düşmesini istiyorsun anlamadım yoksa filizin cezasının daha çekmesi için çocuğun düşmesimi gerekiyor bununiçinmi istiyorsun bebeğin düşmesini
Birde filizle yılmaz barıştıktan sonra ilerde yeniden ayrılık mı olacak inş. birdaha barıştıktan sonra ayrılmazlar

Ağustos Böcüğü
20-01-07, 21:13
Yahu nedir bu repliklerdeki kısırlık...İki cümleyi bi araya getirip yazamayan ben bile diziyi izledikten sonra beterin beteri varmış dedim.Senaristler sanırım kış uykusuna yatmışlar..Sevdiğimiz oyuncuların yerine koyalım başkalarını acaba bir Allahın kulu izlermi bu diziyi.Yatıp kalkıp oyunculara dua etsinler. Ama böyle giderse oyuncularda kurtaramayacak diziyi.
Helede bebeğin babası olarak cem ilan edilirse ömer tarafından ve filizde sessizce kabullanirse yandı gülüm keten helva. And olsun izlemeyecem bu diziyi. Ve bu diziyi yazan senaristlerin imzalarını gördüğüm herhangi bir prodüksüyonuda kafadan izlemeyecemki asabım bozulmasın. I.A. fanatiği olan beni ne hale soktular yaaaa..

TubaBülent
20-01-07, 21:20
arkadaslar bu bölümde yilmazi beyendim filizin pesinden gitti diye ama bir yerde cok kizdim hani asliyi en,,lüks,, lokantaya götürdü!!! orda asliya öyle bi baktiki sanki asik olmus gibi ordan asli dediya bana öyle bakam gibisi.. orda kizdim filize nasil baktiysa asliyada orda öyle bakti..cok kizdim orda cok..

kursuni19
20-01-07, 21:21
Zaten ask körü olmus Aslinin kac bölümdür Filiz Yilmaz iliskisini ögrenmemis olmasi cok sacmaydi, özelikle bu bölüm hic mi merak etmedi Yilmazi sandaldan indirip pesinden kosturanin kim oldugunu.
Ayrica Asli icin askta basarisiz ama isde basarili demistik, bu hafta bununda dogru olmadigini gördü. Adam kizin önünde duvarda catlak var diyor, Asli gidip malzeme seciyor, sanki malzeme catlak duvardan daha önemlisi sonrada hic öyle bir sey duymamamis gibi ustanin catlagi retus etdiyini anlamiyor

61MERVE61
20-01-07, 21:24

Iyi guzel yaa tskurler matrakacim..:)
ben fragmani dort gozle beklyiorum....kesinlikle bebek dusmemeli diye dusunuyorum...yaa senin tuyolarin da cikiyor tuyolari aldigin kiz nerden bilio acaba?

sinem*
20-01-07, 21:24
aslı öğrenecek :) çok kötü oldu ben daha zamanı var diyordum ama :)
filizle yılmazın barışacağı zaten belliydi umarım güzel bir sahne yaparlar,bebek için falan olmasın etkileyici bir sahne olsun yılmaz filizi laybediyorum diye yanından ayrılmasın:img-blush
ya bu arada replik demişken filizin repliklerini kim yazıyorsa tebrikler ...yılmaza söyledikleri çok güzeldi örneğin "ben sende bitmişim":img-in_lo süperdi

gülbeşeker
20-01-07, 21:25
arkadaslar bu bölümde yilmazi beyendim filizin pesinden gitti diye ama bir yerde cok kizdim hani asliyi en,,lüks,, lokantaya götürdü!!! orda asliya öyle bi baktiki sanki asik olmus gibi ordan asli dediya bana öyle bakam gibisi.. orda kizdim filize nasil baktiysa asliyada orda öyle bakti..cok kizdim orda cok..

yılmazın orda aslıya bakma sebebi aslıyı kırdığını düşünmesi yani o bakıştan sonraki konuşmalarda ben böyle anladım hatta dedi acı çekeceksen görüşmeyelim ben o bakışı çok önemsemedim ben bu bölüm yılmazı beğendim aslıyla da saçma sapan sohbetleri olmadı geçen bölümden çok daha iyiydi umarım aslıyla arasındaki mesafe bundan daha ileri gitmez mesela bu bölüm öyle bakışmalar,gülüşmeler olmadı gayet iyiydi bence.

TubaBülent
20-01-07, 21:28
Zaten ask körü olmus Aslinin kac bölümdür Filiz Yilmaz iliskisini ögrenmemis olmasi cok sacmaydi, özelikle bu bölüm hic mi merak etmedi Yilmazi sandaldan indirip pesinden kosturanin kim oldugunu.
Ayrica Asli icin askta basarisiz ama isde basarili demistik, bu hafta bununda dogru olmadigini gördü. Adam kizin önünde duvarda catlak var diyor, Asli gidip malzeme seciyor, sanki malzeme catlak duvardan daha önemlisi sonrada hic öyle bir sey duymamamis gibi ustanin catlagi retus etdiyini anlamiyor

evet dogrusun bi de yilmaz dedi ya bi arkadasimi gördüm orda asli aslinda arkasina baklmaliydi yani...

gülbeşeker
20-01-07, 21:32

sevgili matraka bu tüyolar haftalık mı?Geçen hafta bebek düşecek yılmaz ve filiz ipleri iyice koparacak denildi bu hafta bebek düşmüyor ve yılmaz-filiz barışıyor bebek şimdilik mi düşmeyecek?Eninde sonunda düşecek mi?Yılmazla filiz arasındaki bağlar yine kopacak mı?Bu barış ne kadar sürecek?

Eylotuerk
20-01-07, 21:34

hayir asliya, sert bakti zaten ordada asli o bakistan rahatsiz olmustu.........
yilmaz filiz e bakarken dolu dolu bakiyor, gozleri parliyor........
filiz+yilmaz

kane
20-01-07, 21:36
ben bu tüyolara pek inanmiyorum ,arkadaslar yalanmi söylüyor? tabiki hayir ama görüyoruz ki senaristler önce kulanmak istedikleri senaroylari halkin tepkisine göre son anda denistirebiliyorlar.su kac haftadan beri denilen resimlere gelince belki bunlarda eski bir bölümden kalan sahnelerdir ama dizide kulanilmamistir.yoksa neden 3 hafta sonra oyniyacak bir bölümün sahnelerini cevirsinler ki?

kursuni19
20-01-07, 21:38
sevgili matraka bu tüyolar haftalık mı?Geçen hafta bebek düşecek yılmaz ve filiz ipleri iyice koparacak denildi bu hafta bebek düşmüyor ve yılmaz-filiz barışıyor bebek şimdilik mi düşmeyecek?Eninde sonunda düşecek mi?Yılmazla filiz arasındaki bağlar yine kopacak mı?Bu barış ne kadar sürecek?

Anladigim kadariyla bebek bu hafta düsmeyecek, Filizle Yilmaz barisacak, ama daha sonra Cemin yaptigi bir plan üzere bebek düsecek ve bunun sorumlusu Yilmazmis gibi görünecek

mıstaa
20-01-07, 21:40

bu tüyolar umarım gerçekleşir ama "ben bebeğin düşme taraftarırım" yorumunu anlamadım.ufacık minicik bir bebek düşmesin eğer olurda düşerse senarist ablaların kurtlar vadisinde olduğu gibi kalemini kırarız...:img-hyste

gülbeşeker
20-01-07, 21:43
ben bu tüyolara pek inanmiyorum ,arkadaslar yalanmi söylüyor? tabiki hayir ama görüyoruz ki senaristler önce kulanmak istedikleri senaroylari halkin tepkisine göre son anda denistirebiliyorlar.su kac haftadan beri denilen resimlere gelince belki bunlarda eski bir bölümden kalan sahnelerdir ama dizide kulanilmamistir.yoksa neden 3 hafta sonra oyniyacak bir bölümün sahnelerini cevirsinler ki?
Zaten o resimler bu bölümde de çıkmazsa artık o resimlerin set dışı olduğu kesinleşir 3 tane set dışı resmin bölüm resmi olarak sitelere gönderlmesi bana mantıksız geliyor ama öyleyse bundan sonra resimlere de inanmayacağım tüyolara da diziyi de akışına bırakıcam tahmin yürütsem de hiç biri tutmuyor zaten.

delfin23
20-01-07, 21:50
benim anlamadıgım açık pazarın bulundugu eskiden depo olan yer sadıkoglu şirketine ait degilmiydi
yani yer olarak kemal bey tahsis etmişti yeri tekinerlere hatırlarsanız

secoms
20-01-07, 21:55
Karakter yorumuma geçmeden bölümün geneli hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.. Ben bu bölümü çok beğenmedim açıkcası.. ‘’ Olmasa da olur ‘’ bir bölümdü bana göre.. Bazen sıkılarak bazen de sıkıntılı bir şekilde izledim..

YILMAZ: Bu bölümle birlikte çıkış sürecine gireceğini düşünüyorum..
Özellikle son bölümlerde bu karakteri izlerken çok sinirleniyorum.. Her şey iyi, güzel hoş giderken öyle şeyler söylüyor ki deli olmamak mümkün değil.. Ne yalan söyleyeyim bazen de çok gülüyorum.. Hele ilk sahnede Aslı’ya ‘’ Bu meseleler saka kaldırmaz ’’ dedi yaa.. HELAL OLSUN !!! dedim.. Yılmaz ağabeycim kız üstüne basa basa ‘’asık oldum, saka değil’’ diyor senin dediğin lafa bak :) İlk sahnede Filiz’e durumu açıklaması gerekirken ‘’ Sana buluşmak için söz mü verdim? ‘’(Nasıl yani !!!) demesini çok acayip buldum.. Allah’tan ‘’ Nedenlerim vardı’’ demedi..Yine de şükür !!! :) ‘’ Bana inanmadığında sevgimin büyük bir parçası kopup gitti‘’ deyince anladık ki Yılmaz ağabeyimiz sevgisinden bireyler kaybetmiş ama bunun için onu yargılayamayız tabi ki.. Neyse en azından bazı şeylere anlam verir oldum.. Bu ikili arasındaki trajikomik sahnelerden biriyse Filiz ‘’ Aslı’yı bekleteme ‘’ deyince Yılmaz’ın ‘’ Sende Cem’i bekletme’’ demesi.. :) Bakalım nereye kadar gidecek bu atışmalar..

Aslı’nın yanına dönünce Yılmaz karakterinden uzun zamandır görmediğim davranışlar gördüm ne yalan söyleyeyim.. Aslı’ya dediği ‘’ Kusura bakma kabalık ettim ‘’ çok yerinde bir sözdü.. Sonra söylediği lafa yine çok güldüm ‘’ Ben böyle şeylere alışkın değilim ‘’ :) Yapma Yılmaz abi utanmasalar diziye her gireni sana asık edecekler. :) Bir de bir şey fark ettim ki Yılmaz ve Aslı karakterleri arasında gereksiz teşekkür ve konuşmalar geçiyor.. ‘’ Cesaretin ve samimiyetin için teşekkür ederim ‘’ anlam veremedim..Teşekkür edeceksen baksa şeylere et be adam !! Bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün..

Bütün bu olaylardan sonra Cem Filiz arkadaşlığı için daha dikkatli yorum yapalım bana kalırsa.. Her ikisi de olağan bence(Gerçi sırf Filiz de yaptığı için kendi görüşüne göre yanlış da olsa bu arkadaşlığı mantıklı bulanlar da var yaa neyse..)

Yılmaz sahnelerindeki Flashbackleri çok beğendiğimi söylemek istiyorum.. Ne günlermiş walla…

Yılmaz karakterinin en güzel sahneleri Feride ile olan sahnelerdi.. Hele Feride’ nin replikler tek kelimeyle harikaydı.. ‘’ Yılmaz senin kavgan kendinle ‘’, ’’ İlle de bir şeyi unutacaksan ÖFKENİ UNUT !!! ‘’

Bu arada Yılmaz’ı hep motorlu görelim... :img-wink: Adam ne zaman arabaya binerse çok acayip davranıyor.. Motorlu Yılmaz istiyoruz :):)

Bu bölüm gördük ki Yılmaz Filiz ile konuşmak isteyince nasıl da konuşuyor.. Anlayacağınız işine geldi mi nasıl oluyor bu işler.. Yılmaz Filiz’e ‘’ Konuşacaklarımız çok önemli’’ deyince Filiz nasıl da kabul etti.. İşte Yılmaz ve Filiz karakterinin arasındaki en büyük farklardan biri..

Benim görüşüme göre bu bölüm Yılmaz karakteri hatalarından arındırılmaya başlanıyor.. ‘’ Sana karşı hatalarım oldu ‘’ repliğinden ve malum uyarma konusundan bunu sezdim..Ne diyeyim ‘’Devam’’.. İkili için hayırlı olur inşallah..

Yılmaz en çok beğendiğim laflarından biri ise Ahmet konusunda söylediği ‘’ Uzmana danışmadan konuşmak iyi olmaz.. Pedagogla konusalım sonra.. ‘’lafıydı.. Verilen mesaj çok iyiydi çok beğendim.. Eee bu kadar iyi laftan sonra mantıksız bir şey söylemesi gerekirdi tabi.. :) Ömer’e söylediği ‘’ Bu konuyu dışarıda halledeceğiz ’’ lafına koptum desem :) nasıl yani kavga mı edeceksiniz. Ne diye ?

Ömer’e söylediği laf çok iyiydi ama hemen cevap geldi.. Söylediğine pişman oldu…

Yani anlayacağız ben bu karakteri izlerken başım dönüyor.. Bir gülüyorum bir kızıyorum ne olacak halim bilmiyorum..

FİLİZ: Bu bölüm forumda çok tartışılacağını biliyorum ama bence son bölümlerdeki çizgisini bu bölüm devam ettirdi diye düşünüyorum..

Yılmazla konuşmasında ‘’Ben sende bitmişim’’ dedi yaa Ne yalan söyleyeyim üzüldüm..İlk sahnede öyle bir senaryo yazılmıştı ki sanki Filiz suçlu taraftı.. Ben biraz öyle hissettim acıkcası..Gerekçe bile söylettiler kıza ‘’ Çok önemli olmasaydı sizi rahatsız etmezdim ‘’ Helal olsun walla.. Bu kadar olay yaşamasına rağmen çevresindekilerle nasıl bu kar iyi olabiliyor diye içimden geçiriyor ve biraz mantıksız buluyordum ki bu bölüm iş yerindeki kızlara sinirlendi biraz..

Malum olaydan sonra Aslı ile karşılaşacağı ilk sahneyi çok merak ediyordum…Filiz döver dedim şimdi :) ama gayet sakindi.. Bunu fırsat bilen Aslı ilan-askı Filize söyledi.. Bu konu hakkındaki görüşlerime Aslı bölümünde daha geniş yer vereceğim.. (Ne diyorum ben :))

Bence Filiz bebeği söylemeyerek hata yapmıştır.. Her ne kadar ilk zamanlar desteklesem de artık zamanın geldiğini düşünüyorum.. Bu bölüm ayrıca çok su götürecek Cem’in evine gitmesi durumu var.. Gitmesi biraz da hayırlı oldu resmi gördü an azından ama anlam veremedi.. İlerde verecektir umarım geç kalmaz..

NOT: Bebek için aldığı beşik çok güzeldi.. Çok severim o tarz şeyleri..

secoms
20-01-07, 21:56
ÖMER-(FERİDE): Bu şekilde yazmamın tek nedeni onları beraber(yakın) hiç göremeyişimizdir.. Bu bölüm Ömer karakteri soru işaretleriyle başladı benim kafamda..Cem’in evlenme teklifini ne zaman öğrendi..Geçen haftayı ‘’rip’’leyen arkadaş acaba oraları atladı mı diye düşündüm bir an..Sonra örgendim ki göstermemişler..Eee biz de görseydik diyorum ben de..

Küçük Elif’in merdivenlerden inişi ve o anki hali çok sekerdi.. Gerçekten de Handan’a benzemişti.. Ömer’in sürekli Feride’ nin arkasında yer almasını ve onu desteklemesini çok büyük bir zevkle izliyorum..Ömer bu kadar kararlıyken bu ilişkinin önüne kimsenin geçemeyeceğini düşünüyorum..

İzlerken Ömer’in Filiz’e dediği ‘’ İş yaşamında duygusallığa yer yok’’ lafına olası açık-pazar satışını önceden bildiğimizden çok güldüm.. Madem yer yok sen neden böyle davranıyorsun değil mi ? :)

Filiz’in hamileliğini öğrendiğindeki bakışlar ve Filiz’in üstüne yürümesi harikaydı.. Hele ‘’ Doğurmayacaksın herhalde ‘’ dediğindeki hal,tavır ve bakışlar gerçekten görülmeye değerdi..(Onu canlı izleyeceğim için çok şanslıyım)..Her ne kadar haklı olsa da Filiz için ‘’ Ne hali varsa görsün ‘’ dedi yaa içimden senaristleri rahmetle andım :) Bir bölüm önce nefis görüntüler veren ikilinin bu hale gelmesine kızdım açıkcası..

Her ne kadar durumu bilmese de Cem’e karşı mahcup duruma düşmesine sinir oluyorum.. ‘’ Kusura bakma Cem bunlara şahit olmanı istemezdim ‘’:( Annesine söylediği ‘’ Bu çocuk doğmamalı ‘’ lafından sonra korkmadım desem yalan olur ama gerçekte böyle hissettiğini düşünmüyorum.. Bütün bunlar yaşanırken kızına karşı ne kadar da hassas olduğunu bir kez daha gördük.. Küçük Elif ’’ Feride ablam nerde’’ deyince Ömer’deki bakışlar yine cok yerindeydi.. Zaten Feride de gelince nasibini aldı :) Tabi bir de dikiz aynasındaki bakışları unutmamak lazım..

Komik bulduğum bir baksa yer ise; Müjgan Hanım’a sorunlarını sorduğu konuşmadan sonra acık-pazarın satılacağını açıklaması..Bu ne perhiz Bu ne lahana !! Bilmem nedenleri de olsa komik geldi..(Sanırım diziyi izlerken çok gülüyorum :))

Feride’ ye gelirsek;

Her ne kadar az da görünse de en kaliteli sahnelerin başrol oyuncusuydu..Yılmazla konuşmaları ve söyledikleri enfesti..Bunun dışında Müjgan hanım’ın yanından Ömer Tekiner’le ayrılma bahanesi çok hoşuma gitti.. ‘’ Hem Elif ile daha fazla birlikte olurum ‘’ Biz de yuttuk tabi.. Hadi öyle olsun :):) Bu arada Ömer Tekiner de az değil, yolu uzattıkça uzattı :):)

Bu arada Feride’ nin Ömer için koşması da çok güzeldi.. Bu ikili için zor bir dönem bizi bekliyor ama aşacaklarına eminim..

NOT: Bu mağazaların satılmasından sonra işçilerin neden işten ayrılmak zorunda kaldığını anlamıyorum.. Sadece el değiştirmiyor mu bu mağaza.. Eee işçiler neden atılıyor.. Birisin ikisini anlarsın da hepsinde de aynı şey mi oluyor..

İkincisi; Ömer’in ‘’ İler düzelince açık-pazarı yeniden faaliyete geçiririz’’ lafını da anlamadım.. Ne yani sen burayı satmadın mı nasıl oluyor bu.. İpotek olayını bize ‘’satış’’ olarak mı anlatıyorlar anlamış değilim..

secoms
20-01-07, 21:58
ASLI: Filiz’i görünce çok kötü oldu walla.. Olmayacak gibi de değildi.. Yazık aşkını ilan ettiği sırada adam başka bir bayanın peşinden koşuyor.. Eminim çok feci bir durumdur..

Şu Aslı bir ara Filiz ile kıyaslandı ya şimdi hatırladıkça çok gülüyorum..(Çok güçlü,çok akıllı vs..) Kız aşık oldu afalladı resmen..(Kızım Filiz o yolları geçeli çok oldu hatta üstüne 2 tane ağır siklet maça bile çıktı :):):)) Baksanıza hala daha Filiz ile Yılmaz arasındaki aşkı anlamış değil.. Üstüne bir de Filiz’e anlatıyor ilanı-aşkını :):) O değil cevabı da anlamış değil..Gerçi bu konuda ona hak vermek gerekir..Yılmaz da çok acık davranmadı...Bütün bunları bıraktım işler de aksamaya başladı.. İnşaat çökecek haberi yok..

Başarısız yemek denemesinden sonra yeniden bu işe kalkışmasını alkışladım walla.. Azimli.. ‘’ Yemek yalan oldu ‘’ lafını çok sevdim.. İlerde Yılmaz ‘la daha çok yakınlaşacaklarını düşünüyor ve bir diğer karakterle devam ediyorum..

CEM: Fazla bahsetmek istemiyorum.. Lokantadaki kızın işlevini bilen varsa bana anlatabilir mi ? Para verdilerse çok yazık ben sırf Tuba’ yı görme pahasına bedava oynardım.. Gerçi cinsiyet problemim var ama olsun hallederdik :):):) (Ömer içindi sanırım)

Evinde Filiz’e yaptığı centilmen ayakları çok hoşuma gitti :) Bu adam işi biliyor.. DUYURULUR !!! Bazıları gibi üste çıkmaya çalışmıyor en azından.. Şaka bir yana bu adam göz boyamakta usta.. Korkulur böylelerinden.

DİĞER KARAKTERLER: Arabadaki çocugun ismini duyunca şok oldum açıkcası ‘’ MİRSAD ‘’ Bilmem dizide herkes klasik isim kullanırken nerden çıktı şimdi bu..

Kerem ve Nalan arasındaki farklar günyüzüne çıktığı zaman ne gibi sorunların vuku bulacagını bir kez daha gördük.. İlk zamanlar sorun olmayabilir ama ilerleyen yıllarda bu ilişki çok zarar görür.. Gerçek hayatta imkan vermediğim bu ilişkiyi ‘’dizi’’ diye izleyebilirim..(Alp daha iyi ama :))

Ali’nin başrole soyunmaya çalıstığı bir bölüm izledik.. Sema olmasa bu adamı çekemem herhalde.. Çok ve boş konuşuyor sevmem öyle adamları..

NOT: Bu arada farkettim de filiz sever olmama ragmen en cok erkek karakterler hakkında yazıyorum.. Ben de anlamadım :icon_whis

Bitti arkadaşlar.. Okumayı göze alan herkese çok teşekkür ediyorum…

kane
20-01-07, 21:59
benim anlamadıgım açık pazarın bulundugu eskiden depo olan yer sadıkoglu şirketine ait degilmiydi
yani yer olarak kemal bey tahsis etmişti yeri tekinerlere hatırlarsanız

aynen öyle kemal sadikoglunundu orasi nezaman vermisler tekinler holdigine bilmiyorum gözden kacan bir mantik hatasi heralde iyi yakalamisin

http://www.dizifilm.com/galeri/thumbnails.php?album=50
madd1 burdaki resimlere bak

mıstaa
20-01-07, 22:06
secoms yorumlarını keyifle okudum hemen hemen benim bakış açımla anlatmışsın 58. bölümü.
bu arada karamsar olan arkadaşlara bir hatırlatma ta ta ta eski bölümlerin birinde dilenci filiz le yılmaza çok mutlu olacaksınız ama daha zamanı var demişti.gerçi o "zaman" bir türlü gelmek bilmedi ama mutlu son bizleri bekliyor bence...:good:

gülbeşeker
20-01-07, 22:10
sevgili secoms yorumlarını beğeniyle okuduğumu belirtmek istiyorum.ANcak katılmadığım bir nokta var aslı filizi görünce kötü oldu demişsin neden kötü olsun ki aslının filizden haberi yok onu kayıktayken görmedi de zaten

paçiii_melos
20-01-07, 22:12
Merhaba arkadaşlar bugün daha ilk defa girdiğim için hep yorumları okudum. Herkes çok kızgın diye düşünüyorum. Gittikçe artık Ömer'i sevmeye başlarken iyi adam oldu derken bir anda gene Ömer'i düşman ettiler. Ömer 'e aslında kötü adam roleri yakışıyor ama böyle yaparak izleyici daha da çok soğutuyorlar.

Mıstaa arkadaşım evet falcı daha zamanı var demişti o zaman ise bazen kah gelip uğruyor bazen de hiç yanından bile geçmiyor :(

gülbeşeker
20-01-07, 22:13
secoms yorumlarını keyifle okudum hemen hemen benim bakış açımla anlatmışsın 58. bölümü.
bu arada karamsar olan arkadaşlara bir hatırlatma ta ta ta eski bölümlerin birinde dilenci filiz le yılmaza çok mutlu olacaksınız ama daha zamanı var demişti.gerçi o "zaman" bir türlü gelmek bilmedi ama mutlu son bizleri bekliyor bence...:good:

Dilenci değil mıstaa falcı demişti bakla falı bakmıştı evlenceksiniz çok mutlu olacaksınız ama daha zamanı var demişti senaristler bu sahneyi unutmamışlrsa eğer dizi mutlu sonla bitecek.

denizim_
20-01-07, 22:14
Son bolumle ilgili birkac sey de ben yazayim. Senaryodaki mantiksizliklari falan bir kenara birakalim ama repliklere biraz daha ozen gosterilmesi lazim. Artik o kadar bos ve anlamsiz, ucu acik konusmalar olmaya basladi ki, oyunculuk iyi olmasa hic cekilmeyecek. Sanirim sorun senaristlerin olay orgusune yani entrikalara vs yogunlasip, diyaloglari boslamalarinda. Mesela ben iki bas karakterin birbirinden habersiz iliskileri ile ilgili nasil ayni cumleyi kurabildiklerine taktim. Sanirim ilk Filiz'di, Ceyda'ya Yilmaz benim biraktigim yerde degil diyen. Ardindan tipatip ayni cumleyi Yilmaz kurdu. Bu bolum sadece Filiz ve Feride'nin replikleri biraz daha duzgundu.

Karakterlere gelince..Filiz'le baslarsam. Bu bolum Filiz'in hamileligini soylememesini cok yadirgamadim. Gorduklerinin ve duyduklarinin ustune boyle ciddi bir konusma yapmasi cok zordu. Ama sonraki aciklamalarindan sanki hic soylemeyi dusunmuyormus gibi bir hava sezdim. Bu nasil mumkun olucak bilmiyorum. Bir sure sonra hamileligini saklayamaz hale gelecek. Belki de o donemde Italya'ya gitmeyi ve bir daha da donmemeyi dusunuyordur. Ceyda ile Yilmaz-Asli hakkinda konusurken bir an Elif'in Sema ile yaptigi konusma aklima geldi. Filiz-Yilmaz askinin baslangicinda Elif de benzer bir konusma yapmisti. Filiz'inki de dokunakliydi. Bence bu bolum Tuba Buyukustun gercekten cok iyiydi. Filiz'in acisini, Yilmaz'a kirginligini, herseye ragmen bebegini korumak istemesini cok guzel yansitti. Ben Cem'in evine gitmesinde bir tuhaflik gormedim. Cem o anda olaylarin icindeydi. O halde baska yere gitmemesi icin cok israr etti ve Filiz de kisa bir sure icin gitmeyi kabul etti. O arada cem'in kendisine ne kadar tutkuyla bagli oldugunu anlamasi da iyi oldu.

Yilmaz'i bu bolumde cok anlayabildigimi soyliyemem. Ilk basta Filiz'in ardindan kosup, sonra da randevulasmadiklarini, kendi planlarini yapmaya hakki oldugunu soylemesi hic hosuma gitmedi. Hem suclu hem guclu konumundaydi. Daha sonra sanirim hatasini anladi ve ikinci konusmada biraz daha normaldi. Asli'ya cevabini ise hakikaten ben de anlamadim. Daha dogrusu aynen Asli'nin algiladigi gibi su an yeni bir iliskiye baslamaya hazir olmadigini ama bir sure sonra bu durumdan kurtulacagini umdugunu soylemeye calisti gibi. Filiz'in cem'e yaptigi gibi hislerini netlikle ortaya koymadi. Kalbi bosmus ama su aralar ask - mesk dusunmek istemiyormus gibi konustu. Asli ile arkadas kalma istegini ise normal buldum. Kisacasi Filiz'e gore Asli'ya karsi cok daha dusunceli ve ince bir Yilmaz izledik. Nihayet Cem'den de soz etti ama o kadar yuzeysel bir konusmaydi ki, Filiz'in "olur, dikkat ederim" demesi bile mucizeydi. Keske bastan beri olup, biteni aciklasaydi.

Yilmaz'in Acik Pazar olayina verdigi tepki anlasilabilir bir tepki de, kozlarini disarida paylasma istegi biraz cocukcaydi. Bir de Fahriye-Salih-Cemil olayinda yine kara verici, Cemil'in muhattabi seklinde gosterilmesi biraz canimi sikti. Salih ve Fahriye kendileriyle direkt ilgili bu konuda Yilmaz'dan daha az soz sahibi gibiler.

Yilmaz'in gecmisi hatirlamasi, feride'nin soylediklerini sessizce dinlemesi biraz yumasadiginin gostergesi sanirim. Herseye ragmen Filiz'e karsi hala birseyler hissettigini gormek guzeldi.

Ağustos Böcüğü
20-01-07, 22:14
Valla Mıstaacım bende o dilencinin dediklerinin hürmetine hala izliyorum diziyi. Ama düşüverdi aklıma şimdi.Kadın beraber mi dedi..Gidişata bakılırsa ayrı ayrı mutluluğu yakalamaları olası..Oğlumuza bulduk gelin adayı..Kızımızada buldukmuydu tamamdır.:-))

cemotara
20-01-07, 22:15
sevgili SECOMS yorumunu çok beğendim özelliklede ali konusunda çok haklısın

mıstaa
20-01-07, 22:17
Dilenci değil mıstaa falcı demişti bakla falı bakmıştı evlenceksiniz çok mutlu olacaksınız ama daha zamanı var demişti senaristler bu sahneyi unutmamışlrsa eğer dizi mutlu sonla bitecek.

çok çok pardon hafızamın kurbanı oldum evet falcıydı. dilenci nerden çıktıysa.:img-blush
beni mazur görün o sahne o kadar mazide kalmışki dilenciyle falcıyı birbirine karıştırmışım. senaristler beni ne hale düşürdünüz....bakında ibret alın..:img-hyste

gülbeşeker
20-01-07, 22:24
çok çok pardon hafızamın kurbanı oldum evet falcıydı. dilenci nerden çıktıysa.:img-blush
beni mazur görün o sahne o kadar mazide kalmışki dilenciyle falcıyı birbirine karıştırmışım. senaristler beni ne hale düşürdünüz....bakında ibret alın..:img-hyste

kafana takma mistaa bizim senaristler neleri unutuyorlar hiç olmadık yerlerde mantık hataları yapıyorlar karakterleri bir bölüm batırıp öbür bölüm tekrar düzeltmeye çalışıyorlar benim korkum bu falcı sahnesini unutmuş olmaları bir de aslı çok saf ya inşaat nerdeyse aslının üstüne düşecek ama haberi yok kız duydu ama unuttu inşaatta çökme olduğunu bak karakterlerimizde de unutkanlık had safhada.

TubaBülent
20-01-07, 22:31
dün gece heyecandan öldüm ya ne kadar güzel bi bölümdü ya inşallah filiz bebeği düşürmez

umarim düsürmez galiba düsürmicek de..neden bu hafta olacagini sandigim fotolar yoktu bölümde..haftaya dizi süper yilmaz filizin hamile olacagini ögrenecek..bunlar barisinca aslida aralarindaki iliskiyi ögrenecek bir arkadasimiz üc tüyo vermis onlarin hepsi dogrudur...

medsul
20-01-07, 22:33
ben ilk önce ferideyi alkişlamak istiyorum:img-clapp niye derseniz yılmazla konuşması ve ona söyledikleri cok güzeldi (bence)kızgınliğin gittiğinde
sevgille kalacaksın diye bir şey dedi neyse
yılmazın kayıkta filizi görünce küreklere bir asılişi vardiki vallahi ben güldüm:D
aslının arabadaki konuştugunda hah dedim şimdi yılmaz etkilenecek ve gidip
filizle sevdiğini ve onu affettiğini söylüyecek dedim ama olmadi
birde birdahaki hafta kesin barişacaklar ama bana bebek yüzünden
olacak gibi geliyor ve bu canımi sıkıyor inşallah böyle bir şey olmaz
birde ömer bebeği öğrendiği zaman filizin üstüne görüdüya birden filiz kendini geri cekip bir kaç adım atti orda korktu gibi geldi bana aslında söylüyecek çok şey var ama fazla zamanim yok neyse sonra devam ederim

mıstaa
20-01-07, 22:33
kafana takma mistaa bizim senaristler neleri unutuyorlar hiç olmadık yerlerde mantık hataları yapıyorlar karakterleri bir bölüm batırıp öbür bölüm tekrar düzeltmeye çalışıyorlar benim korkum bu falcı sahnesini unutmuş olmaları bir de aslı çok saf ya inşaat nerdeyse aslının üstüne düşecek ama haberi yok kız duydu ama unuttu inşaatta çökme olduğunu bak karakterlerimizde de unutkanlık had safhada.

dediğin gibi koskoca dizi senaristleri unutuyorsa gariban mıstaa hayli hayli unutur.:img-blush
inşaat meselesindede aslının uyanık ve atılgan karakterine güveniyorum bir yandan yılmaz bir yandan aslı gerçek yüzünü çıkartacak cem akmanın...
handan hanımda değil kızını cemle evlendirmeyi 100 km yanına bile yaklaştırmaması gerektiğini anlayacak inşallah....:good:

forever_bim
20-01-07, 22:36
Her hafta olduğu gibi en güldüren en neşeli en şeker yorumu secomstan aldık. Sağolasın secoms.

Aklına takılan benim de aklıma takıldı aslında.

Annem 5 yıllık fabrika işçisi, babam da ise 10 yıllık. Aynı fabrikada çalışıyorlar. Sırf annem, işe başladığından beri 3 tane işveren değişti. Annem ve babam yerlerinden bile kıpırdatılmadılar. Sanırım senarist teyzeler Ömer'i taş kalpli kapitalist patron yapmak istedikleri için durumu böyle yaptılar.

Baksanıza Ömer'in başarısızlığını yazmak için herkes birbiriyle yarışır olmuş.

Kendi adıma Feride'yle ve Küçük Elif'le olan sahneleri hariç, Ömer'i bu hafta beğenmedim ama Filiz'in rahatsızlığından sonra tavrını değiştirmesi lazım. Bize tanıtılan Ömer böyle bir karakter değildi. Ben naif kırılgan, yeri geldiğinde parlayan ama sevdiklerine karşı pamuk şekeri kıvamında olan Ömer'i istiyorum. Filiz'e karşı anlayışlı olmalı.

gülbeşeker
20-01-07, 22:41
Valla Mıstaacım bende o dilencinin dediklerinin hürmetine hala izliyorum diziyi. Ama düşüverdi aklıma şimdi.Kadın beraber mi dedi..Gidişata bakılırsa ayrı ayrı mutluluğu yakalamaları olası..Oğlumuza bulduk gelin adayı..Kızımızada buldukmuydu tamamdır.:-))
filiz-yılmaz ayrılar diye yılmaz aslıyla olucak değil ya o kadar karamsar olmayalım özellikle de bu bölüm yılmazın farkedilir bir şekilde filize karşı yumuşadığını gördük filize sana olan sevgimin büyük bir kısmını yitirdim dese de hatta artık onu sevmedğini de yüzüne karşı söyleyebilir ama kalbi aynı şeyleri söylemiyor zaten aslıya karşı da en ufak bir hissi yok olmayacak da zaten onların ayrıyken mutlu olmaları imkansız ancak mutluymuş gibi görünmeye çalışırlar.

sinem*
20-01-07, 22:46
sevgili denizim_ ve secoms yorumlarınız çok güzel

secoms :) bende katılıyorum bir de aslı filizle karşılaştırılmıştı,senaristler kesin bizi okuyor ömerde yılmazda daha iyi gibiydi son bir kaç bölümde birden ayağını kaydırdılar:):)
Ömer umarım filize karşı anlayışlı haline döner,kardeşini o halde görünce mutlaka yumuşayacaktır genelde öyle oluyor ama yılmazla barışırlarsa üstünede cemle handan tetiklerse ömer ne yapar bilemiyorum..
Filiz'i de hastaneye yatırdılar artık bakalım sıra cemde:)

Ağustos Böcüğü
20-01-07, 22:52
filiz-yılmaz ayrılar diye yılmaz aslıyla olucak değil ya o kadar karamsar olmayalım özellikle de bu bölüm yılmazın farkedilir bir şekilde filize karşı yumuşadığını gördük filize sana olan sevgimin büyük bir kısmını yitirdim dese de hatta artık onu sevmedğini de yüzüne karşı söyleyebilir ama kalbi aynı şeyleri söylemiyor zaten aslıya karşı da en ufak bir hissi yok olmayacak da zaten onların ayrıyken mutlu olmaları imkansız ancak mutluymuş gibi görünmeye çalışırlar.
Umarım dediğin gibi olur gülbeşeker.Bende artık sabır falan kalmadığından böyleyim.Yoksa daha ilk böümden beri fanatik bir Filiz&Yılmazcıyım.Onları başkalarıyla görmeye tahammülüm yok. Serzenişim o yüzden. Komplo senaryoları izlemekten daral geldi artık.Herşeyin bir dozu var değil mi yaa..Bizimkiler limitleri çok aştılar.

tuğba filiz
20-01-07, 22:53
ya aslı neden yılmazın söylediklerinin hepsini filize anlatmadı ki filiz de yılmaz da süper yansıttılar duygularını bakışlar konuştu bu bölümde

Ay90
20-01-07, 23:00
Heyecanlı bir bölümdü bence. Ama Filizin Yılmaza bebeği söylemediğine cok kızdım ya söyle artık diye Tv yapıştım resmen.
Aslıyı sözde tutuğunu koparan biri olarak tanıttılar valla inşaata bakıcak olursak hicde öyle görülmüyor şimdiye kdr ,yani catlak olduğunu duydu öbür sahne hicbişey olmamış gibi davrandı.

Ömere birisi artık DUUUUR!!! demesi gerekiyor bu ne öfke insan bu kdr mı sinirli olur? Bu bebek doğmamalı deyince Handana cok kötü konuştu korkutucuydu yani.
Ben anlamıyorum Yılmaz ı n Tekiner ailesini ne yaptığını aksine Yılmaz sayesinde şirketlerinin durumu düzeldi.
Ömer ve Handan Filizin hayatına cok karışıyorlar şimdiye kadar Filizin her yaptığına karşı cıktılar. Ömer hic kendine bakmıyor Elifi sevdiğinde Handan onu istememişdi ama Filiz destekeldi onu Feridede aynı şeyi yapıyor ama Ömerin Filizin kararlarına hic saygısı yok.

Neyse gelecek bölüm sanıyorum ki Yılmaz örenicek nihayet bebeği. İnşallah bebeğe bişey olmaz cünkü olursa bu seferde Yılmaz Filizin peşinden koşacak ve Filiz Yılmazı suclicak.
Ben artık Filiz&Yılmaz ı görmek istiyorum berbaer ve mutlu bu cok mu?
Filiz bu bölüm Cemin onu hastalık derecede sevdiğini anladı bence ve korktu ondan.
Bitek Ömer ve Handan ı ikna olmuyorlar oluncada cok gec olucak ama neyse.
Aslı bu kdr mı saf şaşırıyorum daha halen Yılmaz ve Filiz arasında bişey olduğunu anlamadı. Bence anlasa onları birleştirmeye bile calışır.

İnşallah senaristler beni daha fazla sinir etmezler ve Yılmaz&Filiz ve bebekleriyle mutlu olmalarını izin verirler.
Ben bebeğin düşmesini istemiyor eğer düşerse Filiz bence bir depresyon gecirir cünkü cok bağlandı.
Son sahne Filiz cok masumdu cok acıdım ona.

kane
20-01-07, 23:01
bu canan nerde arkadaslar ? neden böyle pasiv kaliyor anlamamismi aslinin yilmaza duygularini ,cünkü asliyi en iyi taniyan o olmali ,ve asli kimin icin calistini bilmiyormumu sanki canan,sirf onun icin uyarmasi lazim asliyi yilmazin büyük ask yasadi kisi filiz diye sakin yanlis birseyler söyleme yaninda diye?

yilmaz nasil bebek den bir türlü haber olmuyorsa aslida bir türlü yilmazin büyük aski kim oldunundan bihaber

zerone
20-01-07, 23:03
Dün geceki bölüm bana göre ne çok iyiydi ne de çok kötü. Benim etkilendiğim2 sahne oldu. 1.si Yılmaz ve Aslının arabadaki konuşmaları. Aslı güzel şeyler söyledi içerik olarak.. 2. de Yılmaz-Feride konuşması Feridenin sözleride Yılmazın içinde bulunduğu durumu çok net açıkladı.

Dizinin en suçlu en haksız insanı olan Cemin dost canlısı iyilik sever yüce insan durumunda olmasına bayıldım artık. Ben Cenk Ertan'ı daha önceki dizisinde(haziran gecesi) çok sevmiştim bütün sempatim bitti.. şimdilik

Bide dikkatimi çeken bişey kim aşk acısı çekiyosa kitabının arasından sevdiği insanın resmi çıkıyo.. kaç kere aynı şey oldu O resimlerin orda ne işi var çok merak ediyorum kitap ayracı niyetine kullanıyorlar heralde...:)
Gelelim Yılmaz efendi ve Filize onlar için söylicek bişey yoktu bu bölüm için ne olursa bi dahaki bölümde olucak. Filiz ilk önce Aslıdan dinledi onlanları sonra Yılmazı görünce niye bu kadar surat yaptı anlamadım. O an biliyodu Aslının Yılmaza aşık olduğunu Yılmaz aşık değildi ki

Son sahne içinse bebeğe bişey olucağını sanmıyorum o kadar stresli bi ortamda olabilir böyle bişey. benim asıl takıldığım konu Ömerin bu kadar nefret dolu olması.. eninde sonunda gerçekleri öğrenicek o zaman o kovduğu insanlara muhtaç kalıcak Ayrıca Sinan Tuzcuyu kutluyorum filizin hamileliğini öğrendiği sahnede ben oturduğum yerde gerildim sanki bana tokat atıcakmış gibi

Ay90
20-01-07, 23:04
Bu arada unutmuşum yazmaya en güldüğüm sahne tabiki Elifin babanesinin elbisesini giyipde makyaj yapmasıydı cok komik olmuştu. Feridenin Yılmazla konuşmasıda cok güzeldi.

kane
20-01-07, 23:10
ya biz nezaman yilmaz filiz askini söyle 5-10 bölüm görecegiz? iki üc bölüm durumlari iyi olur sonra elbet birseyler cikiyor ve 5-10 bölüm aralar kopma noktasina geliyor.birde anlamadim yilmaz ve filizin evlenecegi günü filiz yilmazi terkediyor aradan 4 sene geciyor ama yilmaz filizi unutamiyor ve tekrar filizle beraber oluyor.sonra filiz yilmaza ömeri vurma olayinda inanmadi icin yilmaz obicim gurur meselesi yapiyor ve hala barismiyor.simdi soruyorum hangi olay daha vahim hangisi daha gurur bosucu.evlenecegi gün tekretmek mi yoksa birseye inanmamakmi?
kardesim ben artik yilmaz filiz askini uzun süre görmek istiyorum onlar mutluykene baska kisilerin sorunlari olsun gitsinler onlara yardimci olsun yilmaz filiz ikilisi ilaki bir gün iyi 3 gün aralari kötümü olmazi mi gerekli rating yapmak icin ,bence tam tersi daha yüksek rating yaparlar bu ikili hep mutlu olsa

sevdam
20-01-07, 23:10
yorum yapmak icin anca zaman buldum...yorumlarinizin cogunu okudum ve cogu kisiyle ayni fikir de oldugumu fark ettim...
herkezinde dedigi gibi filizi bebegi demedi ilk sahnede...

kisaca bu bölüm hosuma gitti hele de son sahne...ne diyeyim ya Tuba Büyüküstünü burda tekrar tebrik ederim insan acak bu kadar güzel oynar rolünü...son sahneye yani bayildim...

en gicik kaptigim sahne (ömerden birkez daha bu kadar nefret ettim 1. Elifle Yilmazi ayridigi sahne) simdi bide handan hanima "bu cocuk dogmamali"...
Ömer bey sen kim oldugunu unuttun galiba?orda herhangi birinden konusmuyorsun...o cocuk herhangi birinin degil...hatirliyormusun bilmem ama bir kardesin var? FILIZ...Filiz den konusuyorsun burda...onun canindan (bebeginden yani)...bir mikroptan degil..."bu cocuk dogmamali" derken sanki "bu mikrop burdan yok olmali" dedin...

bunlar tabi benim bu bölüm hissettiklerim...kendi düsüncelerim...

sezinti
20-01-07, 23:15
Müjgan hanımların işyerindeki kişiler işten çıkarılması söz konusu değildir. Müjgan hanımın işyerisi ayrı bir firmadır. Açık pazarla iş yapmaktadır. Açık pazarı alacak olan firma Müjgan hanımlarla iş yapacak mı. Belirsizlik olacaktır. Belirsizliğin ne kadar süreceği belli değildir. Üzülmeleri çok doğaldır. Müjgan hanımların açık pazarla iş yapmasında Filiz'in etkisi büyüktür. Açık pazar satılınca yanlarında Filiz Olmayacak. Filiz'in Yılmaz'la buluşmasını önleyecek bir karar aldığını ve Filiz'in hamile olduğunu Yılmaz'In öğrenmemesi gerektiği için bu kararı almıştır. Elif faktörünü unutmayın. Çocuktan al haberi :img-wink:

Açık pazarı tekrar faaliyete geçmesi konusunda Tekinelerin asıl iş konusu tekstildir, ama önceliği inşaata vermişlerdir. Daha sonra tekrar açık pazar işinde tekrar faaliyet gösterebileceğini söyledi.

kane
aynen öyle sevdam,acaba soruyorum kendime hep cem icin piskopat diyoruz onun kadarda olmaza ömerde piskopatin teki kocaman bir egoman,kendi istekleri icin tüm ayileyi yikar kirar kimseyi takmaz ,ama baska birilerinin hayatina herzaman karisir ve rest ceker okadar kalpsizki kendi dogacak öz yigenini bile bir kalemde siliyor ve doymuyacak diye fetva verebiliyor bu adam.ömerin bu dizi basladindan beri 80% ancak nayir nolamaz bunu yapamazin yakarim yikarim diye bagiriyor baska bir halt yedi yok

gülbeşeker
Dün geceki bölüm bana göre ne çok iyiydi ne de çok kötü. Benim etkilendiğim2 sahne oldu. 1.si Yılmaz ve Aslının arabadaki konuşmaları. Aslı güzel şeyler söyledi içerik olarak.. 2. de Yılmaz-Feride konuşması Feridenin sözleride Yılmazın içinde bulunduğu durumu çok net açıkladı.

Dizinin en suçlu en haksız insanı olan Cemin dost canlısı iyilik sever yüce insan durumunda olmasına bayıldım artık. Ben Cenk Ertan'ı daha önceki dizisinde(haziran gecesi) çok sevmiştim bütün sempatim bitti.. şimdilik

Bide dikkatimi çeken bişey kim aşk acısı çekiyosa kitabının arasından sevdiği insanın resmi çıkıyo.. kaç kere aynı şey oldu O resimlerin orda ne işi var çok merak ediyorum kitap ayracı niyetine kullanıyorlar heralde...:)
Gelelim Yılmaz efendi ve Filize onlar için söylicek bişey yoktu bu bölüm için ne olursa bi dahaki bölümde olucak. Filiz ilk önce Aslıdan dinledi onlanları sonra Yılmazı görünce niye bu kadar surat yaptı anlamadım. O an biliyodu Aslının Yılmaza aşık olduğunu Yılmaz aşık değildi ki

Son sahne içinse bebeğe bişey olucağını sanmıyorum o kadar stresli bi ortamda olabilir böyle bişey. benim asıl takıldığım konu Ömerin bu kadar nefret dolu olması.. eninde sonunda gerçekleri öğrenicek o zaman o kovduğu insanlara muhtaç kalıcak Ayrıca Sinan Tuzcuyu kutluyorum filizin hamileliğini öğrendiği sahnede ben oturduğum yerde gerildim sanki bana tokat atıcakmış gibi

sevgili zerone özellikle kitaptan çıkan resimlerle ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Bu arada filiz aslıyla konuştuktan sonra neden yılmaza soğuk davrandı demişsin.Bunun sebebi bence şu:Aslı yılmazın kendisine verdği cvbı anlamdığını söyledi.Bu cümleden filiz de yılmazın aslıya karşı bişeyler hissetği ve ona ümit verdğini düşünmüş olabilir.Aslı yılmazın söylediklerinin tamamını filize söylemedi zaten yılmaz büyük sevdamın yaralarını saramadım dedi yani eski aşkını untmadığı ve bu yüzden de aslıyla arkadaş kalabileceğini aslının anlaması gerekir diye düşünüyorum ama anlamamış.

kane
20-01-07, 23:18
Müjgan hanımların işyerindeki kişiler işten çıkarılması söz konusu değildir. Müjgan hanımın işyerisi ayrı bir firmadır. Açık pazarla iş yapmaktadır. Açık pazarı alacak olan firma Müjgan hanımlarla iş yapacak mı. Belirsizlik olacaktır. Belirsizliğin ne kadar süreceği belli değildir. Üzülmeleri çok doğaldır. Müjgan hanımların açık pazarla iş yapmasında Filiz'in etkisi büyüktür. Açık pazar satılınca yanlarında Filiz Olmayacak.

Açık pazarı tekrar faaliyete geçimesi konusunda Tekinelerin asıl iş konusu tekstildir, ama önceliği inşaata vermişlerdir. Daha sonra tekrar açık pazar işinde tekrar faaliyet gösterebileceğini söyledi.

dogrudur ama kimin malini kime satiyor bu ömer delfin23 arkadasin hatirladi gibi acik pazarin kulanilan yer kemal sadikoglunundu nezaman eline gecmis tekinelerin onu anlamadim

forever_bim
20-01-07, 23:18
Valla 2 yıldır dizifilm üyesi 9 aydır da moderatörüm bu kadar eglenceli bir forum daha görmedim.

Her hafta farklı bir dizi karakteri idam ediliyor. Ne eğlenceli bir forum.

Valla Filiz'i yerden yere vurdukları o kadar haftayı hatırlıyorum da galiba Filiz'in kaderi Ömer'e geçti. Eğlenceli ama. Milletin kendini kaptırması hoş oluyor.:):)

kursuni19
20-01-07, 23:22
sevgili zerone özellikle kitaptan çıkan resimlerle ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Bu arada filiz aslıyla konuştuktan sonra neden yılmaza soğuk davrandı demişsin.Bunun sebebi bence şu:Aslı yılmazın kendisine verdği cvbı anlamdığını söyledi.Bu cümleden filiz de yılmazın aslıya karşı bişeyler hissetği ve ona ümit verdğini düşünmüş olabilir.Aslı yılmazın söylediklerinin tamamını filize söylemedi zaten yılmaz büyük sevdamın yaralarını saramadım dedi yani eski aşkını untmadığı ve bu yüzden de aslıyla arkadaş kalabileceğini aslının anlaması gerekir diye düşünüyorum ama anlamamış.

Mutlaka Filiz aralarinda birsey oldugunu düsünmüstür, cünkü sapancadaki görüntüden sonra Yilmaz bunu aksini söylemedi, sadece arkadasim yada buna benzer aciklamada yapmadi, bunun üzerinede Aslidan böyle bir seyi duymus olmasi Filizi elbette üzmüstür ve Yilmazin kendisine olan duygularini sorgulamaya baslamitir

cemotara
20-01-07, 23:24
aynen öyle sevdam,acaba soruyorum kendime hep cem icin piskopat diyoruz onun kadarda olmaza ömerde piskopatin teki kocaman bir egoman,kendi istekleri icin tüm ayileyi yikar kirar kimseyi takmaz ,ama baska birilerinin hayatina herzaman karisir ve rest ceker okadar kalpsizki kendi dogacak öz yigenini bile bir kalemde siliyor ve doymuyacak diye fetva verebiliyor bu adam.ömerin bu dizi basladindan beri 80% ancak nayir nolamaz bunu yapamazin yakarim yikarim diye bagiriyor baska bir halt yedi yok

sevgili arkadaşım ömerle iligili söylediklerine katılmıyorum tamam bu bölüm çok hatalı davrandı hatta baya ileri gitti ama bu senin dediklerin gibi ömerin karekteri böyle değil bana göre ömer çok düzgün bir karakter adamın sadece yılmaza kini var ve bunun içinde yanlış yapıyor önümüzdeki bölümde filizi anlayacağını düşünüyorum yani biraz haksızlık etmişin ömere

kane
20-01-07, 23:27
düzgün karekter olan bir kisi sirf yilmaza giciklik olsun diye elalemi ac birakmaz ve acik pazari kapatmak istemez,tabiki kendi ask hikayelerine gelince düzeliyor yumsak oluyor ama begenmedi seylere gelince tam bir tas kalp oluyor

61MERVE61
20-01-07, 23:29
Valla 2 yıldır dizifilm üyesi 9 aydır da moderatörüm bu kadar eglenceli bir forum daha görmedim.

Valla Filiz'i yerden yere vurdukları o kadar haftayı hatırlıyorum da galiba Filiz'in kaderi Ömer'e geçti. Eğlenceli ama. Milletin kendini kaptırması hoş oluyor.:):)

[B]:img-hyste :img-hyste vala bizim forum bitane bu kesin...filizin yaptigi omerin yaptiginin yaninda minacik kalir hem filiz bisey yapmamistiki...:)
ben omere yorum yapmadim ya unutmusum hemen yapayim:)

omer:Bu bolum nekadar sinir oldum anlatamam:)handanla beraber onuda cakacaktim duvara:)alahim yarabim filize nsil bagirdi oyle elin kiziymis gibi bide annesine"birak nereye istiyorsa oraya gitsin"demedimi...insan pesinden kosar adam gibi konusurdu bacisiyla:)saka biyana omerin tepkisi normaldi ama adam hamile olduguna degil bebegin yilmazdan olduguna kizdi:)alaala..neyse onu gecelim
ali ye nasil gicik oldu vala o sahnede aferim ali helal olsun dedim cunku hakketen omer cook acimasiz kadin onunde agliyor omer "uzgunum"den baska bisey demiyor....ya onu birak kizi nin annaneside orda calisiyor bagri ona bisey ayarla....Omer efendiii Yolaa gel bizide burda verem etme:img-hyste

kane
20-01-07, 23:34
hele ömerin filizin hamile oldunu ögrenince yoksa yilmazdan mi diye sormasi yokmu beni deli etti yuh artik baska kimden olsun ne saniyorki filizi?

gülbeşeker
20-01-07, 23:34
Mutlaka Filiz aralarinda birsey oldugunu düsünmüstür, cünkü sapancadaki görüntüden sonra Yilmaz bunu aksini söylemedi, sadece arkadasim yada buna benzer aciklamada yapmadi, bunun üzerinede Aslidan böyle bir seyi duymus olmasi Filizi elbette üzmüstür ve Yilmazin kendisine olan duygularini sorgulamaya baslamitir
Evet ben yılmazın orda aslıyla ilgili bir açıklama yapmasını beklerken çok saçma şeyler söyledi bir de filiz dedi ya aslıyı bekletme yılmazda asıl sen cemi bekletme ne de olsa evlenceksiniz tarzında bişeyler söylemesine şaşırdım bu arada yılmazın o yılbaşı gecesinde ve de akabinde filize daha da soğuk davranmasının sebeplerinden biri de filizn cemle evlenceğine kendini inandırmış olması neyseki filiz cemle evleneceğim diye bir şey söylemedim dedi de en azından yılmaz bu saçma düşüncesinden vazgeçmiş oldu.

forever_bim
20-01-07, 23:37
sevgili arkadaşım ömerle iligili söylediklerine katılmıyorum tamam bu bölüm çok hatalı davrandı hatta baya ileri gitti ama bu senin dediklerin gibi ömerin karekteri böyle değil bana göre ömer çok düzgün bir karakter adamın sadece yılmaza kini var ve bunun içinde yanlış yapıyor önümüzdeki bölümde filizi anlayacağını düşünüyorum yani biraz haksızlık etmişin ömere

Bence kendini hiç paralama sevgili aradaşım degmez kendini yormana.

Ömer Elif'in günlüğünü bulduğu bölümden bu yana ilk kez hata yaptı evet hatalıydı da ama Cem'in seviyesine indirilecek kadar değil. Senaristlere belli olmaz ama ne zaman ki Yılmaz'ın hataları boynu aşıyor Ömer'i hatalar çukurunda boğuyorlar.

forever_bim
20-01-07, 23:39
[b]:img-hyste :img-hyste vala bizim forum bitane bu kesin...filizin yaptigi omerin yaptiginin yaninda minacik kalir hem filiz bisey yapmamistiki...:)
ben omere yorum yapmadim ya unutmusum hemen yapayim:)

omer:Bu bolum nekadar sinir oldum anlatamam:)handanla beraber onuda cakacaktim duvara:)alahim yarabim filize nsil bagirdi oyle elin kiziymis gibi bide annesine"birak nereye istiyorsa oraya gitsin"demedimi...insan pesinden kosar adam gibi konusurdu bacisiyla:)saka biyana omerin tepkisi normaldi ama adam hamile olduguna degil bebegin yilmazdan olduguna kizdi:)alaala..neyse onu gecelim
ali ye nasil gicik oldu vala o sahnede aferim ali helal olsun dedim cunku hakketen omer cook acimasiz kadin onunde agliyor omer "uzgunum"den baska bisey demiyor....ya onu birak kizi nin annaneside orda calisiyor bagri ona bisey ayarla....Omer efendiii Yolaa gel bizide burda verem etme:img-hyste

Alemsin Merve:)

Valla geçen hafta Yılmaz'ı elinden almaya çalışıyordum bu hafta gardın acayip düşmüş yani:)

yakupoglu61
20-01-07, 23:39

hasan doğru diyosun hoş diyosunda hiç bir dizide kar