PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

linden
22-01-07, 12:10
merhaba arkadaşlar
bu bölümde yılmaz ın yemek için aslı yı aradğı sahneden sonrasını izlemedim
kısaca anlatabilecek olan var mıdır
artık yılmazla aslı sahnelerine dayanamıyorum çünkü
yılmaz -filiz aşkı çok büyük aşktı ama artık yazık oluyo
yılmaz bitirdi bu olayı gibi, filizin hali de perişan
hep bir araya gelirler hatta senaryo yazaları bi kıyak yapıp son bölümden bi kaç bölüm önce onları birleştiriler de hep kederlerini seyrettik biraz da mutluluklarını seyrederiz diye düşünüyodum ama nerdeeee...

şimdiden teşekkürler

alfa.uA
22-01-07, 13:07
arkadaşlar bende bi tuyo war.çocuk düşmüyomuş.vede barışıyolarmış :img-yes: :img-yes:

burcu_yağmur
22-01-07, 13:16
[QUOTE=alfa.uA;2142740]arkadaşlar bende bi tuyo war.çocuk düşmüyomuş.vede barışıyolarmış :img-yes: :img-yes:[/QUOT
ya eğer öyleyse bence bebekleri olana kadar dizi uzar evllenirler belkidee ama inş çocuklarının oldugunu görürüz

mesburcum
22-01-07, 14:43
Okuduklarıma göre Ömer ve Filiz bebeğin Cem'den olduğunu söyleyecekmiş! Eğer bu senaryo böyle hazırlanırsa gelmiş geçmiş en saçma diziye boş yere zamanımı harcamış olurum ve asla ama asla bir daha AVŞAR Film'in yapımlarını izlemem kesinlikle. Daha bu kadar saçma bir şey duymadım. Ben sadece olmayacağını düşünürek avutuyorum kendimi. Ömer'de bir baba böyle bir şey yapması hiç yakışmaz ona.

matraka
22-01-07, 14:49
YILMAZ :

Evet yılmaz hakkındaki yanlı yorumlarımıza başlayalım öncelikle ilk sahne yılmazla filiz göz göze sonra filiz gidiyor.Yılmaz filizi affedemese de onsuz da olamıyor onu kaybetmek istemiyor bunu kayık çekerken çok iyi anladım yetişmek için bayağı bir asıldı küreklere kayık yarışı olsa kesin kazanırdı ayrıca arayı hızlı kullanması tabi o araba ne kadar hızlı giderse ben bu ikisine ne desem boş aslında ama nihayet üstü kapalıda olsa yılmazdan filize uyarı geldi.aslında isteseler kavuşmaları an meselesiydi ama yılmaz içindeki canavarı durduramıyor haksız mı bence sonuna kadar haklı yılmaz büyük bir ikilem yaşıyor filizin ne halde olduğunu biliyor ama onun yaptıklarını affedemiyor ama bir yandan da filizi kaybetmek istemiyor sanırım bebek olayı ortaya çıktığında artık yılmazdaki öfkeden eser kalmayacak ama bu ikisinin de sorunlarını halledecek mi hayır.çünkü bir ilişki de araya sır giriyorsa o ilişkiden güven açısından hayır bekleyemesin ileride yılmaz açısından da filiz açısın da sağlıklı bir ilişki olmaz kanısındayım.
Sanki bu bölüm yılmaz açısından tekrar filizi hatırlaması için çekilmiş bir bölümdü aslıyla konuşmasında sevdiğime söyleyemedim sonra kaybettim deyişi filizi hatırlamasına sebep oldu geçmiş mutlu günlerini hatırladı bunun üzerine birde feride ile konuşunca sevdiği kadının tehlikede olabileceği aklına geldi.ve uyarma ihtiyacı duydu.bu zamana kadar uyarmaması hataydı demeyeceğim sonuç görüldüğü üzere değişmedi ama yılmaz görevini yaptı en azından vicdanı rahatlattı.sanırım ilerleyen bölümlerde yılmaz çocuğu öğrenecek oda büyük ihtimal hastane sahnesi olacak ve öğrendiğinde ikisi açısından tahminimce yeni bir dönem başlayacak ama sorunları gene konuşmayacaklar halletmeden barışacaklar ayrıca çocuk yüzünden barışmalarını hoş görmüyorum bunun adı da büyük aşk olmaz ben aşklarına yenilip barışmaları taraftarıyım.
FİLİZ :
Gelelim bayan yanlış filiz hanıma herkes tarafından iyiye gittiği düşünülen baş kahramanımıza hatta ceme mesafe koyup dayanamayıp arkadaş kalmak isteyen filiz hanıma yılmaz mesafe koyamadı aslıya ama filiz koymuş bazı arkadaşlarımıza göre gülmeyeceğim diyorum ama bu yorumları okuyunca gülüyorum elimde değil neyse konumuza dönelim her zaman söylemişimdir filiz acayip kıskanıyor ve belli ediyor diye yılmazı bile dilim dilim doğradı o bakışlar dedim yılmaza bakma o kıza gözlerine bakarsan yanarsın diye dayanamadı baktıneyse filize bu bölüm daha bir kızdım yılmazla sapanca da konuşmamasını anlayışla karşıladım ama çay bahçesinde neden konuşmadı onun nedenini bulamadım.gene kekelemeye başladı çok sinirlendim.filizde her an bebeği söyleyebilirdi gibi geldi o sahnede bende ekran başında hadi filiz sende kurtul bizde diyordum ama nafile filizin kekeleme saati gelmiş ağzından laf almak ne mümkün
Evdeki sahneye gelelim filiz tam bir anne gibi davrandı çocuğuna sahip çıktı keşke aşkına da böyle sahip çıksaydı o sahnede filizi çok takdir ettim ama kendini kaybettiğinde kendini gene cemin evinde buldu tam bu olaya kızacaktım ki kendi fotoğrafını gördü ve kendine geldi sandım ama gelmedi filizin buradaki saflığı beni öldürecekti bu olayla yılmazın söylediğini nasıl kafasında birleştiremedi şaştım sonra düşününce dedim işte güven böyle bir şey dedim gözleriyle görmeden inanmaz bekleyeceğiz cemin açığa çıkmasını başka yolu kalmadı bu işin inşaatın çökeceğini de daha 5-6 bölüm belki de daha fazladır söyleyip duruyordum gelelim son sahneye evet bir yanda abisi ona değer vermeyen abisi bana göre değer vermiyor bir yanda sevdiği kişi ben bu sahneden sonra filizin düşük tehlikesi atlatacağını düşünüyorum

matraka
22-01-07, 14:50
ÖMER –FERİDE :
Gelelim paşam Ömer e 8-9 bölümdür Ömer sultanlığı kahramanımızın kendisine dönmesiyle son buldu bu kadar hükümdarlık Ömer e yeterdi zaten fazlasını beklemek hayalcilik olurdu.evdeki sahnede filize ben evlilik dışı bir bebek dünyaya getirecek diye kızmayı beklerken tam bir Ömerce yılmaz düşmanı bir tavır görünce çok şaşırdım bu çocuk doğmamalı bir şeyler yapmalıyız bile dedi inanamadım.düştükleri durumun bir önemi yokmuş meğerse önemli olan yılmazın çocuğu olmasıymış galiba bunu bize zengin yaşantının veya yaşayış tarzının düşüncesi diye vermek istediler hamile kalmak normal nede olsa önemli olan yılmazın çocuğu olmasın
Restaurant ta cemle konuşurken cem istersen vazgeçip devredebiliriz dedi ama Ömer asla olmaz dedi Ömer in oradaki psikolojisini anlıyorum aslında bir şeyi başaramamamın hırsı vardı başarısız olacak olmanın verdiği korkuyla cem den de ara gazını bilmeden aldı.sonra bunun üstüne atölyede alinin söyledikleriyle Ömer tamam oldu .sonra şirkette açık pazarı öncelikle elden çıkarmak istemesi tam bir ömerce davranıştı.duygularını işine karışmak gibi…oysa Maltepe mağazasının satışını annesine anlatırken iş dünyasında duygusal davranamasın diyordu ama bunu hayata geçiremiyordu nedeni ise yılmazla ilgili kurulan cümlede Ömer şuurunu kaybediyor.mesele yılmazsa hiçbir şey doğru değildir kendisine göre8-9 bölümdür Ömer hakkında çok güzel şeyler okuyordum forumda ama ben dedim demekten nefret ediyorum demek ki Ömer in o sakin halleri hepsi yalanmış nedeni kardeşinin yani filizin yılmazla ayrı olmasıymış Ömer yılmaz çocuğu duyarsa evlenecekleri bildiği için bu çocuk bence düşecek.handan Ömer cem bir üçlü olursa yapılacaklardan korkmaya başladım doğrusu bu bölüm Ömer in yaptığı tek doğru davranış feride sahneleriydi.ve annesine sevdiği kadını savunmasıydı.bu konudaki kararlılığını görmek seyretmek keyifli bu kadar eleştirel yazıdan sonra hakkında iyi bir şeyler yazmak gerek artık diye düşündüm feride ye gelince yılmazla konuştuğu sahneye bayıldım gerçekten güzel konuştu yılmazın kendine gelmesinde büyük faydası oldu.Ömer le halleri ne olacak merakla izleyeceğim

KEREM-NALAN

Bu ikili hakkında ne olacağını zaten geçen hafta yazmıştım kerem nalanın arkadaşlarının yanında küçük düşecek demiştim aynen öyle oldu.kerem-nalan birlikteliğini sevmeye başladım.ama nalanın tavrını sevdim arkadaşlarına korkusuzca utanmadan söyledi erkek arkadaşı olduğunu elife çekmemiş belli oldu bu bölüm ama aralarda bunu sorun yapacaklar hissine kapıldım ben sanki kerem nalan alp üçgeni içinde dönecek olaylar sanırım bu farkı senaristler işleyecekler
HANDAN :
Bu kadına anne haricinde her sıfatı yakıştırabilirim ikinci kez kızına tokat atmaya kalktı üstelik yılmazı savunduğu için değil bebeğini savunduğu için bu kadarına pes dedim izlerken

ASLI :

Aslıyı kaybettik yılmaza aşık olduğu kesinleşti ben artık filiz yılmaz arasında ileride sorun olacağını tahmin ediyorum ayırmaya çalışacak ama beceremeyince yanında yılmazın dost olarak kalacak gibime geliyor.ne beklerken ne buldu yılmazı ayartmak için elinden geleni yaptı ama yılmaz başka denizlerdeydi Zeynep beşerlere tavsiyem ses terbiyesi ses tonu yapmacık geliyor ilk zamanlar bu tubada da var gerçi az çok şimdide var ama o çabalıyor en azından Zeynep beşerlerinde sesi üzerinde çalışması gerekiyor bence
CEM :
Ömer e ara gazı vererek istediğine bir adım daha yaklaştı sonrada gazetecileri Maltepe şubesine çağırdı yavaş ama derinden ilerliyor ama bunlar filize kendisini getirmeyecek bence çünkü filiz paraya en son önem verenlerden ama baba sözünü tutacağım derse bak o zaman olabilir işte cemin ayağına gidebilir çünkü babasına ölürken sadece yılmazla evlenmeyeceğine dair söz vermedi şirketin geleceğine dairde söz verdi.olur mu olur yani şube satışında arka sahnede bir sırıtması vardı görülmeye değerdi doğrusu

TEKİNER HOLDING :

Batışa son hızla devam valla kimse kurtaramaz parça parça satılacak inşaat çökerse zaten Tekiner ler bitecek ama geçen bölüm antlaşmaları kontrol edecekti yılmaz sayesinde unuttu galiba filiz açık pazarı yılmazın alacağını tahmin ediyorum şirket merkezide yani yılmaz aldıkları her şeyi onlara iade edecek ne diyelim çöküşü vatana millete hayırlı olsun biz geçelim filiz yılmaz barışmasına

kursuni19
22-01-07, 15:10
Matraka yorumun icin ellerine saglik, hemen hemen her noktasina katiliyorum.
Katimadigim tek bir nokta var oda Filizin cay bahcesinde aciklama yapmasi gerektiyini söylüyorsunbence orda söylememekle dogru yapti, cünkü Yilmaz orda konusmaya söyle basladi "Filiz biraktigin yerde degilim ben... " buda Yilmazin bir duygu karisiminda oldugunu ifade etmis oldu ne hissetdiklerini ne düsündüklerini bilmedigini söylemek istedi, düsünsene Filiz bunun üzerine ben senden hamileyim demis olsaydi, komik bir sahne olsurdu, Yilmaz söyle derde "Hamilemisin, ben babami oluyorum, Filiz seni cok seviyorum" buda bir celiski anlamina gelirdi. Filiz zaten Yilmaza söyle dedi bu konuyu su an konusmak istemiyorum, yani önce Yilmazin dediklerini hazmetmek istedi ve su an konusmak istemedi, ama kararindan dönmüsde olmadi.

matraka
22-01-07, 15:25
Matraka yorumun icin ellerine saglik, hemen hemen her noktasina katiliyorum.
Katimadigim tek bir nokta var oda Filizin cay bahcesinde aciklama yapmasi gerektiyini söylüyorsunbence orda söylememekle dogru yapti, cünkü Yilmaz orda konusmaya söyle basladi "Filiz biraktigin yerde degilim ben... " buda Yilmazin bir duygu karisiminda oldugunu ifade etmis oldu ne hissetdiklerini ne düsündüklerini bilmedigini söylemek istedi, düsünsene Filiz bunun üzerine ben senden hamileyim demis olsaydi, komik bir sahne olsurdu, Yilmaz söyle derde "Hamilemisin, ben babami oluyorum, Filiz seni cok seviyorum" buda bir celiski anlamina gelirdi. Filiz zaten Yilmaza söyle dedi bu konuyu su an konusmak istemiyorum, yani önce Yilmazin dediklerini hazmetmek istedi ve su an konusmak istemedi, ama kararindan dönmüsde olmadi.

peki şimdi dahamı iyi oldu olayı hastanede ve en son öğrenen kişi olucak helede cemin bu olayı öğrendiğini düşünürsek hiç sanmıyorum orda filiz söylemeliydi filiz konuşmaya daha duygusal girebilirdi ama yapmadı o kekelemeye başlar böyle durumlarda ağırlafları yapan hep yılmaz olmuştur yılmaz ben seni sevmiyorum demedi artık seni istemiyorum demedi adam sana zaman zaman sana karşı yanlışlarım oldu di,yerek cümleye başlıyorsa filizde bu sözleri sindirmeye çalışıcaksa işimiz var demektir.

forever_bim
22-01-07, 15:36
Filiz'in her ne olursa olsun, Yılmaz'a bu bebeği söylemesi gerekiyordu artık. Neden derseniz evlenip boşanmış bile olsalar Yılmaz'ın bu bebeği bilmeye hakkı var.

Matraka yorumunu okudum, bildiğin gibi Ömer'i bu hafta hal ve davranışlarını ben de beğenmedim ancak yaşadığı olumlu değişim sürecini ben Yılmaz'la Filiz'in ayrı olmasına değil, ilk defa gerçek bir kadın tarafından sevilmesine bağlıyorum. Ömer sevmeyi biliyordu şimdi sevilmeyi öğreniyor hatalarını telafi etme şansı var bence. Feride'nin bu konuda olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum.

kursuni19
22-01-07, 15:38
peki şimdi dahamı iyi oldu olayı hastanede ve en son öğrenen kişi olucak helede cemin bu olayı öğrendiğini düşünürsek hiç sanmıyorum orda filiz söylemeliydi filiz konuşmaya daha duygusal girebilirdi ama yapmadı o kekelemeye başlar böyle durumlarda ağırlafları yapan hep yılmaz olmuştur yılmaz ben seni sevmiyorum demedi artık seni istemiyorum demedi adam sana zaman zaman sana karşı yanlışlarım oldu di,yerek cümleye başlıyorsa filizde bu sözleri sindirmeye çalışıcaksa işimiz var demektir.

Tabiki daha iyi olmadi, bende zaten haftalardir bir söylemedi diye Filize kiziyorum, ama o an söylemedigini anliyabiliyorum. Bence zaten simdiye kadar söylemesi icin en uygun zaman Yilmazin kaza gecirdiyi aksamdi, ama orda söyleyemedi Filiz

benim
22-01-07, 15:38
Filiz çay bahçesinde bence söylemek istedi ama söyleyemedi.Kızın gözleri dolu doluydu .Bi ara tamam dedim Filiz şimdi patlayacak.Ağlamamak için kendini zor tuttu.Aslında birbirlerinin gözlerine bakmadılar.Eğer baksalardı.Yılmaz herhalde Filiz'in ne kadar üzüntülü, endişeli , gözlerinin dolu olduğunu anlardı....

matraka
22-01-07, 15:40
Filiz'in her ne olursa olsun, Yılmaz'a bu bebeği söylemesi gerekiyordu artık. Neden derseniz evlenip boşanmış bile olsalar Yılmaz'ın bu bebeği bilmeye hakkı var.

Matraka yorumunu okudum, bildiğin gibi Ömer'i bu hafta hal ve davranışlarını ben de beğenmedim ancak yaşadığı olumlu değişim sürecini ben Yılmaz'la Filiz'in ayrı olmasına değil, ilk defa gerçek bir kadın tarafından sevilmesine bağlıyorum. Ömer sevmeyi biliyordu şimdi sevilmeyi öğreniyor hatalarını telafi etme şansı var bence. Feride'nin bu konuda olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum.

ömer hakkında söylediklerine ucundan yakından arkasından önünden ortasın hiçbiryerinden katılmıyorum nedeni ise eğer dediğin gibi olsaydı verdiği tepkiler daha değişik olurdu oysa verdiği tepki bildiğimiz ömer davranışları ve kararlarıydı onu geçtim benim bir düşüncem vardır sevgi insanı değiştirir her zaman bunu söylemişimdir ama ömer de bunu göremiyorum nedeni ise daha sevgiyi yeni görmesiydi ileride değişicek diye umuyorum hala yılmazla dost olcağına inancım tam

matraka
22-01-07, 15:42
Tabiki daha iyi olmadi, bende zaten haftalardir bir söylemedi diye Filize kiziyorum, ama o an söylemedigini anliyabiliyorum. Bence zaten simdiye kadar söylemesi icin en uygun zaman Yilmazin kaza gecirdiyi aksamdi, ama orda söyleyemedi Filiz

orda söyleyemezdi çünkü yılmazın tepkisi vardı ama çay bahçesinde ki yılmaz bebeği duymak için bekleyen yılmazdı filize kızan yılmaz değil filize karşı sert davrandığın anlayan yılmazdı o yüzden söylemesi gerekiyordu ama başaramadı eğer burda söylüyemiyorsa başka zaman hiç söyliyemezdi şimdi bence en kötüsü oldu yılmaz herkesten sonra başkasından öğrenecek

matraka
22-01-07, 15:45
o yüzdende korkum giderek artıyor belkide gelen tiyolarda yumuşamaları bu bölümdü diye sırf o yüzden korkuyorum çünkü medeni insanlar gibi oturup konuştular yani barışma değilde yumuşama 58.bölümde geçmiş olabilir valla korkuyorum başkalarında duymak bir çocuğun olacağını düşünüyorumda koyar insana

kursuni19
22-01-07, 15:52
o yüzdende korkum giderek artıyor belkide gelen tiyolarda yumuşamaları bu bölümdü diye sırf o yüzden korkuyorum çünkü medeni insanlar gibi oturup konuştular yani barışma değilde yumuşama 58.bölümde geçmiş olabilir valla korkuyorum başkalarında duymak bir çocuğun olacağını düşünüyorumda koyar insana

Haklisin her ne olursa olsun bebegi olacagini Filizden duymaliydi, hemde ilk duyan kisi olmaliydi, ama verdigin yeni tüyolara göre barisacaklarmis dedin, yani simdi kirilma noktasi yasanacagini sanmiyorum özelliklede bebek düsmezse

sinem*
22-01-07, 15:54
Haklisin her ne olursa olsun bebegi olacagini Filizden duymaliydi, hemde ilk duyan kisi olmaliydi, ama verdigin yeni tüyolara göre barisacaklarmis dedin, yani simdi kirilma noktasi yasanacagini sanmiyorum özelliklede bebek düsmezse

en son babalar duyar diye boştan yere dememişler:) bence de filizden duymalıydı ama bunun aralarında sorun olacağını sanmıyorum,filizin söylemek istediğini anladı bence bu yüzden fazla büyütmez bunda kendisininde suçu olduğunu düşünür.

bu arada matraka yorumunu keyifle okudum,hepsine katılmasam da katıldığım yerler de yok değil.Özellikle yılmaz başlığı altında yazdığın son cümle "bebek yüzünden değil de büyük aşklarına yenilip barışmaları" kısmına katılıyorum,umarım senaristler doğru düzgün bir şeyler yazarlar; bu seferde yılmazı konuştursunlar düzgün cümlelerle ama :img-yes:

forever_bim
22-01-07, 15:58
Matraka uzun uzadıya seninle aynı konuyu tartışacak değilim o havuz sahnesi çok daha kötü bir felaketle sonuçlanabilirdi. Açıkçası ben Ömer'in yerinde olsam gözüm dönmüş olurdu. Elimden kaza çıkardı. Ayrıca Yılmaz'ı hayatlarında istemediği doğru, Yılmaz Filiz ilişkisinden rahatsızlık duyduğu bu ilişkiyi onaylamadığı doğru ama açıkçası ben şaşırmıyorum. Birbirlerini sevdiklerini henüz kendilerine bile ispatlayamamış sorunlarını üstü kapalı konuşan bir çiftten konuşuyoruz. Haftalardır iletişim sorunu olduğunu konuşuyoruz. Bunları aşamayan bir çift sevgisini etrafındakilere nasıl kabul ettirsin?

Öteki cümlende haklısın. Son duyması Yılmaz'ın hiç iyi olmadı.

first lady
22-01-07, 16:34
aayyy kuzenim ben deli etti arkadaşlar biliyo ya burdan haber aldığımı geçen hafta sordu bende barışıyolar dedim es kazaaa:icon_sorr .şimdi nerden görse hani barışıyolardı,ne zaman barışıyolar,resimler nasıldı,bebeği olduğunu öğreniyomu diye soru yağmuruna tutuyo.Allah aşkına biri kesin söylesin bizim aşıklar barışıcak mı bu hafta?(nolur evet deyin):):img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

benim
22-01-07, 16:48
Bu hafta Filiz'e çok üzüldüm.Gerçi her hafta üzülüyorum ama.Bu hafta daha farklıydı.Çok yalnızdı.Çevresinde derdini ,sıkıntısını anlatacağı kimse yoktu.
Filiz'in bu haftaki haline uygun olarak Yalnızlık Senfonisi şarkısının çok uygun olduğunu düşünüyorum..

Figan
22-01-07, 17:03
Bu hafta Filiz'e çok üzüldüm.Gerçi her hafta üzülüyorum ama.Bu hafta daha farklıydı.Çok yalnızdı.Çevresinde derdini ,sıkıntısını anlatacağı kimse yoktu.
Filiz'in bu haftaki haline uygun olarak Yalnızlık Senfonisi şarkısının çok uygun olduğunu düşünüyorum..

Bende Filize cok üzüldüm.. Hatta evden cikip gittiginde..Cantasi yere düstü vede Cem ona yardim edince öyle bir "Sagol" dediki; o anki bakislari, ses tonu falan beni baya bir etkiledi.. Harika bir oyunculuk cikarmis gercekten Tuba Hanim.. :img-yes:

ismailsurucu
22-01-07, 17:07
Yahu nedir bu repliklerdeki kısırlık...İki cümleyi bi araya getirip yazamayan ben bile diziyi izledikten sonra beterin beteri varmış dedim.Senaristler sanırım kış uykusuna yatmışlar..Sevdiğimiz oyuncuların yerine koyalım başkalarını acaba bir Allahın kulu izlermi bu diziyi.Yatıp kalkıp oyunculara dua etsinler. Ama böyle giderse oyuncularda kurtaramayacak diziyi.
Helede bebeğin babası olarak cem ilan edilirse ömer tarafından ve filizde sessizce kabullanirse yandı gülüm keten helva. And olsun izlemeyecem bu diziyi. Ve bu diziyi yazan senaristlerin imzalarını gördüğüm herhangi bir prodüksüyonuda kafadan izlemeyecemki asabım bozulmasın. I.A. fanatiği olan beni ne hale soktular yaaaa..

eğer çocuğun babası cem'dir,gafletinde bulunur bunuda kabul ettirirlerse yuh olsun onlara.

Figan
22-01-07, 17:19
eğer çocuğun babası cem'dir,gafletinde bulunur bunuda kabul ettirirlerse yuh olsun onlara.

Cok haklisiniz Arkadaslar..
Böyle bir gidisati kesinlikle istemiyoruz.. Yeter artik Yilmaza cektirilen acilar..
Filiz ile barisip ayni kulvarda Cem ile mücadele etmelerini istiyorum..

BERNA
22-01-07, 17:20
Bende Filize cok üzüldüm.. Hatta evden cikip gittiginde..Cantasi yere düstü vede Cem ona yardim edince öyle bir "Sagol" dediki; o anki bakislari, ses tonu falan beni baya bir etkiledi.. Harika bir oyunculuk cikarmis gercekten Tuba Hanim.. :img-yes:

Diziye bu sabah internetim musade edip bolume tekrar soyle bir baktigimda ben de yorumumda Tuba B.'ye haksizlik etmisim dedim. O da caresizligini bayagi guzel yansitmis hepimize, ozellikle havuz basindaki bagrisma sahnesinde cok basarili buldum onu.

Matrakanin yorumunda cogu haftadan daha cok katildigim kisimlar oldu, ozellikle sadece bebek icin barismasinlar kisminin forumun cogunlugu gibi tamamen katiliyorum. Omer eski munis haline donecek mi donmeyecek mi hep beraber gorecegiz diyorum ben.

Not: Fatmacigim meyva salatasini yaptim yiyorum ama Cem'in parmagi yok bu iste :img-hyste Saka bir tarafa, Cem Akman arada ise yariyormus, ugrastim bayagi ama lezzetli oldu ;)

tuğba filiz
22-01-07, 17:21
bu kadar olaydan sonra çocuğun cemden olduğunu söylemezler ve bu bölümde barışırlar bence

pinkzone
22-01-07, 17:26
Not: Fatmacigim meyva salatasini yaptim yiyorum ama Cem'in parmagi yok bu iste :img-hyste Saka bir tarafa, Cem Akman arada ise yariyormus, ugrastim bayagi ama lezzetli oldu ;)

Afiyet olsun... Zaten genelde dizilerde yapılan şeyleri canımız çekmiyor mu.. Biri kağıt helva yer bizim canımız çeker. Biri pamuk helva yer benim canım çeker..

Ama Meyve salatasını bende merak ettim.. Bende yapmaya koyulcam.. :) Hem pratik yapmış olurum..

Aman Sakın aslıya özenipte.. Yanmış mantar yemeğine özenmeyin.. O yemekte oldukça yandığı için kansorejen madde oluştu.. :img-hyste

fortuna1
22-01-07, 17:34
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. diziyi severek izliyorum. ama son birkaç bölüm saçmaladıklarını düşünüyorum. senaryo olarak çok yavaş hareket ediyorlar.dizinin sonu için hiç ümitli değilim tahminimce bizim dizide kötü sonla bitecek...

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 17:34

eger konu eski türk filmlerinden alınmaysa emin olun o çocuk cemin olacak ama yok onlara benzetmezlerse işler degişebilir ama ben bir süre daha bu dizide hüzün izliycez diye tahmni ediyroum ne yazıkki

yesimcan
22-01-07, 17:35
cocugun babsi cem demezler asla böyle bisey yapmazlar olasilik vermiyorum böyle bisey olamaz tamam belki ömer düsünür hadi öyle bisey yilmaza söyledi diyelim YILMAZ BUNA INANMAZ aslaaaa böyle biseye inanmaz neden derseniz? cevabi su filiz günlerdir yilmazin pesinde özürdilliyo beni affetdiyo seni seviyorum diyo eyer cemden hamile olsa asla yilmazin karsisina cikmaz kalmiski ona onu affetmesini söylemek!!!!filizin böyle bisey yapmicagini yilmaz bilir!!!

haaa bide diyelim ömer söyledi cemde onay verdi filizin bundan haberi olur ama filiz asla sesiz kalmaz aslaaaaa nedemek ya bebeginin babasi var ölmemis etmemis birbirlerini seviyolar ken böyle bi yalan cokkk sacma ve buna filizde izin vermez zaten ve ozaman anlar cemi ve ömere ceme tavir koyar yani böyle bi senaryo mümkün olamazzzzz aslaaaaaa!!!

benim icim rahat böyle bi senaryo olmicak cünkü hem ben matrakanin söyledigi tiyonun gerceklesicegini düsünüyorum cünkü o tiyoyu matrakadan baska 1 2 kisidende duydummm hem cemin cocugu konusundaki senaryoyu yapmazlar senaristler seyirci kaybi olurrr bu kesin o askin anlami kalmaz vede cokkkkkk sacmaaaaa hemde cokkk yani böyle bisey olmazzzzzzz!!!!!!

ceren durul
22-01-07, 17:38
bence süper bir bölümdü ama icim gitti onlara
hele filiz bayilmadan önce yilmaz ile birbirlerine bakistilar ya
bana birseyler oldu süper ötesi idi . . . :img-yes:

bence bu bölüm barisirlar yani yilmaza bakarsam öyle gördüm
filize bayiliyorum cok güzel bir kiz ya; yilmazda affetmedi gitti
ne sacma hem seviyo hemde affetmiyor olcek is degillll :img-in_lo
ah ah ikiside yakti beni . . .
neyse barisirlar barisirlar ( umarim ):icon_whis

secoms
22-01-07, 17:39
Öncelikle matraka yorumunu okudum.. Her ne kadar katılmadıgım yerler de olsa ellerine saglık diyorum..

Yazdıklarında benim en cok takıldıgım '' düştükleri durumun bir önemi yokmuş meğerse önemli olan yılmazın çocuğu olmasıymış galiba bunu bize zengin yaşantının veya yaşayış tarzının düşüncesi diye vermek istediler '' bu yorumundu.. Tamam davranıslarının nedeninin bu cocugun Yılmaz'dan olmasının büyük bir payı var ma bunun zenginlik ve fakirlikle alakalı oldugunu düsünmüyorum.. Bu yorum handan için düşünülebilir ama malum olayda basrol Ömer Tekiner'dir..

NOT: Benden döylemesi... Bu Cem akman dizide biraz daha kendini gösterirse, taraftar sayısında bir hayli yükseliş olacak :):) Baksanıza adam forumumuzu bile karıstıracak yakında.. Şaka bir yana adam bir iki bölüm geri cekilince forumda bile tartısılmaz hale geldi.. Kanmayalım bunlara :)

pinkzone
22-01-07, 17:42
Matraka yorumunu anca okuyabildim.. Çok güzel çok katıldığım noktalar var.. Milliyet tv ekine bakınca tüyolarla karşılaştırınca çocuk düşmesi olamaycak gibi.. Bide resimler var.. Bakalım özet ve fragman bizi yanıltmayacak gibi.

filizim+y
22-01-07, 17:42
arkadaşlar tamam filiz bebeği söylemeli hemfikirim ama yılmazın yaklaşımı hep ertelemesine neden oldu ta ki yılmaz kaza atlatana kadar ve filizde hatasını kabul edip söylemesi gerektiğine inandı ama bu seferde yılmazda ki sevgisinin bittiğini düşünmesini sağladı yılmaz konuşmalarıyla, kesinlikle öğrenmek hakkı ama sı var bana göre şöyle açıklayacağım umarım anlatabilirimfilizin yerine koyduğunuz zaman kendinizi ne düşünürdünüz sevdiği adamı sonuna kadar savunurken olaylar öyle gelişti ki tüm deliller ona çıktı inanmak zorunda kaldı ve sevdiğini üzdü farkına vardı geç oldu düzeltmeye çalıştı yapamadı bu arada hamile olduğunu öğrendi, aldırmak istedi annelik duygusu ağır bastı ve bebeğine sahip çıktı, söylemek için çabaladı sevdiğine bebeğini ama başka birinin kolunda gördü ve sevdiğinin hayatını karıştırmak istemedi çünkü o yeni bir hayata başlıyor diye düşündü, ailesine karşı tek kaldı ve bebeğini dünyaya getireceğini söyledi, herşeyle tek başına mücadele etmeye çalışıyor şimdi sadece filiz mi hatalı bebeği söylemediği için bence hayır öğrenmek istemeyen yılmazda en az onun kadar hatalıdır, söz ve davranışlarıyla bunu sağlamadı mı tekrar ediyorum

filizin yılmaza söyleyebileceği en uygun zaman kaza sonrası aslının evindeki konuşması sırasındaydı, yılmazın "aramızda bir bağ kalmadı" sözüne filizin "aramızda bir bağ var, herzaman da olacak" sözünden sonrasında söylemeliydi yılmaz orada da kovmaktan beter etti ya neyse:img-yes:

matraka
22-01-07, 17:43
Öncelikle matraka yorumunu okudum.. Her ne kadar katılmadıgım yerler de olsa ellerine saglık diyorum..

Yazdıklarında benim en cok takıldıgım '' düştükleri durumun bir önemi yokmuş meğerse önemli olan yılmazın çocuğu olmasıymış galiba bunu bize zengin yaşantının veya yaşayış tarzının düşüncesi diye vermek istediler '' bu yorumundu.. Tamam davranıslarının nedeninin bu cocugun Yılmaz'dan olmasının büyük bir payı var ma bunun zenginlik ve fakirlikle alakalı oldugunu düsünmüyorum.. Bu yorum handan için düşünülebilir ama malum olayda basrol Ömer Tekiner'dir..

NOT: Benden döylemesi... Bu Cem akman dizide biraz daha kendini gösterirse, taraftar sayısında bir hayli yükseliş olacak :):) Baksanıza adam forumumuzu bile karıstıracak yakında.. Şaka bir yana adam bir iki bölüm geri cekilince forumda bile tartısılmaz hale geldi.. Kanmayalım bunlara :)

duygularımız karşılıklı çünkü son haftalarda senin yorumlarını anlamakta zorluk çekiyorum hatta çekmiyorum anlamıyorum ben sözümün arkasındayım evet genelde böyledir sana tavsiyem bizim paparazi programlarını bir saat izle ne demek istediğimi anlşarsın bol bol anlarsın hemde üstüde bahsiş kalır

forever_bim
22-01-07, 17:43
Secoms

Neden öyle diyorsun arkadaşım? Dizide Cem neden kötü olsun ki? Ömer varken:):)

Cem iyidir bak iyiliğinin kanıtı evlenme teklif etmesidir.

(Bkz: şaka mısın)

secoms
22-01-07, 17:46
duygularımız karşılıklı çünkü son haftalarda senin yorumlarını anlamakta zorluk çekiyorum hatta çekmiyorum anlamıyorum ben sözümün arkasındayım evet genelde böyledir sana tavsiyem bizim paparazi programlarını bir saat izle ne demek istediğimi anlşarsın bol bol anlarsın hemde üstüde bahsiş kalır

Arkadasım,

Ben diziyi magazin programlarına göre yorumlamıyorum.. Dizideki izledigim karaktere göre yorumluyorum.. Benim gördügüm karakterin de bu sekilde düşünücegi ihtimalini vermiyorum..

NOT: Nasıl anlamıyorsun bilmiyorum.. Ben hep aynı seyleri savunuyorum arkadasım..

matraka
22-01-07, 17:47
Secoms

Neden öyle diyorsun arkadaşım? Dizide Cem neden kötü olsun ki? Ömer varken:):)

Cem iyidir bak iyiliğinin kanıtı evlenme teklif etmesidir.

(Bkz: şaka mısın)

sevgili modum seni bu bölümden sonra alınmış modunda gördüm valla ömer bana göre hiç değişmemişti biliyorsun 8-9 haftadır ben ömer değişmedi diyorum hala sözmün arkasındayım onun kopma noktası kim ne derse desin cem akmanın açığa çıkması olucak feride ömerin sakinleşmesinde etkili oluyormuydu evet ama tavır davranışlarını değiştirecek kadar değil 8-9 haftadır filiz yılmaz ayrı ömer mutlu filiz yılmaz barıştı ömer aynı tas aynı hamam

matraka
22-01-07, 17:49
Arkadasım,

Ben diziyi magazin programlarına göre yorumlamıyorum.. Dizideki izledigim karaktere göre yorumluyorum.. Benim gördügüm karakterin de bu sekilde düşünücegi ihtimalini vermiyorum..

NOT: Nasıl anlamıyorsun bilmiyorum.. Ben hep aynı seyleri savunuyorum arkadasım..

işte ona görede yanlış yorumluyorsun bazı gerçekleri ilk önce kabul edeceğiz o gerçekte türkiyede ihtişamı yüksek mevki sahibi insanların çoğunu ahlak anlyışı birebir örtüşür bunu kabul edemiyorsan zaten bi şey yazmama gerek kalmaz

secoms
22-01-07, 17:50
işte ona görede yanlış yorumluyorsun bazı gerçekleri ilk önce kabul edeceğiz o gerçekte türkiyede ihtişamı yüksek mevki sahibi insanların çoğunu ahlak anlyışı birebir örtüşür bunu kabul edemiyorsan zaten bi şey yazmama gerek kalmaz

Sen bu diziyi gercek hayata göre yorumluyorsan; bu dizide olmayacak seyler oldu.. Eger onları kabullenebiliyorsan , helal olsun cok hosgörülüsün..

byuzax
22-01-07, 17:51
arkadaşlar iyi güzel bebek düşmesin tamamda bebek bebek diyoruz ya filize birşey olursa... hangimiz elifin öleceğini tahmin ederdik... İnşallah ikisinede birşey olmaz inşallah yılmazın aklı 59.bolumde basına gelir...

forever_bim
22-01-07, 17:52
Valla ben alıngan degilim ama düz de bakmıyorum matraka olaylara.

Ömer'in hayatında herşeyin iyi gittiği bir dönemdi o yüzden mutluydu. Yılmaz Filiz ayrılığı tam anlamıyla 54. bölümde oldu. Ömer 51. bölümde hastanede ayıldıgında bile gayet neşeliydi özellikle de Feride gelince:)

Ben Ömer'in hayatında Filiz ve Yılmaz ilişkisinden çok daha önemli iki insan var Küçük Elif ve de Feride.

matraka
22-01-07, 17:52
sana ömerle filiz farkını yazim bi replikten anlarsın belki diye umuyorum filiz yılmazın motorla işyerine dalmasını şövalyelik olarak ömer ise bunu yabanilik ilkellik olarak yorumlamıştı ömer burjuva sınıfından krakterini iyice almıştır bunu olaylara bakış açısında rahatlıkla görebiliriz

forever_bim
22-01-07, 17:55
sana ömerle filiz farkını yazim bi replikten anlarsın belki diye umuyorum filiz yılmazın motorla işyerine dalmasını şövalyelik olarak ömer ise bunu yabanilik ilkellik olarak yorumlamıştı ömer burjuva sınıfından krakterini iyice almıştır bunu olaylara bakış açısında rahatlıkla görebiliriz

Matraka

Ben burjuva degilim ama bence son derece ilkeldi. Yılmaz'ın yaptıgı orda. Bunun burjuvalıkla alakası yok.

Forumu zenginler kötü fakirler iyi edebiyatına çevirmezseniz sevnirim.

matraka
22-01-07, 17:56
Valla ben alıngan degilim ama düz de bakmıyorum matraka olaylara.

Ömer'in hayatında herşeyin iyi gittiği bir dönemdi o yüzden mutluydu. Yılmaz Filiz ayrılığı tam anlamıyla 54. bölümde oldu. Ömer 51. bölümde hastanede ayıldıgında bile gayet neşeliydi özellikle de Feride gelince:)

Ben Ömer'in hayatında Filiz ve Yılmaz ilişkisinden çok daha önemli iki insan var Küçük Elif ve de Feride.

evet neşeliydi o bölümde yani aynı bölümde filiz ömerden özür diledi yılmaz hakkında yanılmışım dedi yanlış hatırlamıyorum değilmi :)çünkü ben yanlış hatırlam da pek o yüzden dedim

matraka
22-01-07, 17:58
Matraka

Ben burjuva degilim ama bence son derece ilkeldi. Yılmaz'ın yaptıgı orda. Bunun burjuvalıkla alakası yok.

Forumu zenginler kötü fakirler iyi edebiyatına çevirmezseniz sevnirim.

ben olayı zengin fakir kısır döngüsüne sokmuyorum şunu kabul edelim sadece yeter çok zengin insanların zengin dediğim sayılı zengin insanların ahlak anlayışının geneli hepsi demiyorum istisnası vardır daha geniş bakarlar olaya

pinkzone
22-01-07, 18:02
Ömer ah ömer vah ömer..

Son bölüm yine baş gösterdin kendini.. Sertliğini bir nebze anlayabiliyorum.. Ama onun dışındaki hareketlerini anlayamıyorum.

Filizin çocuğuna Yılmazdan olduğu için karşı çıktı. Ya çocuk ne idüğü belirsiz birinden olsaydı daha mı iyi olacaktı. Handan gibi Yılmazdan demesi yokmu koptum.. Sanki kız herkesle birlikte oluyormuş gibi. Yılmaz dışında bir etkenden olsaydı bu çocuk.. Bağrına basarmıydı.. Burda çok büyük bir tezatlık var.. Bana göre çocuk babasız oalcağına kızmalı idi.. Yılmazdan olmasına fazla kızmamalı idi.. Fazla geniş çocuk babasız doğacak.. O konuda çok geniş.. Yılmaza gelince alan daralıyor.. Dar alanda kısa paslaşmalar oluyor.

forever_bim
22-01-07, 18:07
Fatmacım gene kızardı bence. Kızmalıydı. Ama bu kadar kızmazdı.

matraka
22-01-07, 18:10
Ömer ah ömer vah ömer..

Son bölüm yine baş gösterdin kendini.. Sertliğini bir nebze anlayabiliyorum.. Ama onun dışındaki hareketlerini anlayamıyorum.

Filizin çocuğuna Yılmazdan olduğu için karşı çıktı. Ya çocuk ne idüğü belirsiz birinden olsaydı daha mı iyi olacaktı. Handan gibi Yılmazdan demesi yokmu koptum.. Sanki kız herkesle birlikte oluyormuş gibi. Yılmaz dışında bir etkenden olsaydı bu çocuk.. Bağrına basarmıydı.. Burda çok büyük bir tezatlık var.. Bana göre çocuk babasız oalcağına kızmalı idi.. Yılmazdan olmasına fazla kızmamalı idi.. Fazla geniş çocuk babasız doğacak.. O konuda çok geniş.. Yılmaza gelince alan daralıyor.. Dar alanda kısa paslaşmalar oluyor.

zaten ömerin o tavrını çözmek için çabaladım ömer bile benim kadar çabalamamıştır herhalde bir ara filizin üstüne yürür gibi oldu dedim dedim şimdi suratının ortasına bir yumruk atacak bir baktım çocuk yılmazdan diye kızıyor

kursuni19
22-01-07, 18:11
zaten ömerin o tavrını çözmek için çabaladım ömer bile benim kadar çabalamamıştır herhalde bir ara filizin üstüne yürür gibi oldu dedim dedim şimdi suratının ortasına bir yumruk atacak bir baktım çocuk yılmazdan diye kızıyor

Evet aynisini bende düsündüm, orda Filiz bu bebek cemden deseydi mesela Ömer tepki vermezdi, belki sevinirdi bile

pinkzone
22-01-07, 18:15
Evet aynisini bende düsündüm, orda Filiz bu bebek cemden deseydi mesela Ömer tepki vermezdi, belki sevinirdi bile

Bende bundan geniş diyorum ya..

Filiz bizim ailede olcaktıda sağ tarafı kalırmıyıdı acaba ?

Ya evlatlıktan red.. Yada acilen ne olursa olsun çocuğun babasıyla evlendirilmek. Bide ailede evlilik olmadan önce çocuk olduğu için.. Evlendirsede babada ve aile tavır tam gaz devam ederdi.

byuzax
arkadaşlar bir sitede birisi gazi mahallesinde bülent inalla konuşmuş bu cuma filiz ve yılmaz barışıyor bizi güzel günler bekliyor demiş... Hadi hayırlısı...

61MERVE61
Ömer ah ömer vah ömer..

:img-hyste hic sorma yaa bende soledim zaten cocuk baskasindan olsaydi omer "aa ben dayi mi oluyorum simdi"derdi..... filiz hamile diye degil bebegin yilmazdan oldgu icin kizio abisi...:img-yes:
orda bende koptum filizi ne zanetiyorsa sordugu da sorumu "yilmazdanmi"
"hyr omer kendi kendine oldu"deseydi filizde:)

umarim bebek dusmez dusede tek sevebi OMERDIR burdan belirtiyim dedim:):)

kursuni19
22-01-07, 18:18

Ya evlatlıktan red.. Yada acilen ne olursa olsun çocuğun babasıyla evlendirilmek. Bide ailede evlilik olmadan önce çocuk olduğu için.. Evlendirsede babada ve aile tavır tam gaz devam ederdi.

Vallahi bizdede durumlar degisik olmazdi, ama Ömer nededi bu simdi Yilmazla nikah masasinada oturmaya kalkar.

61MERVE61
22-01-07, 18:18

:)kiz pinkzone ortak noktalarimiz varmis da benim haberim yook...
hakketen filiz benimde ailemde olsaydi oldurmek degilde bebegin babasini bulupta evlenidirmek olurdu "kizimmun namusunu geru geturun"diye:):)saka biyana omere cook kizdim filizin hamile olduguna kizsa neyse bebek yilmazdan diye kizio....tobetobe...

pinkzone
22-01-07, 18:22
Şimdi böyle yazdığıma bakmayın.. Sonuçta bir dizi.. Ufakta gerçek hayattan alıntı olsada dizide.. Bir çoğu sallama..

Onun için filizi asıp kesmek bize düşmez. Dizide yargılanmıyorsa bize bakma düşer.. Neyse gerçek hayatla az da olsa mükayese etmek lazım.

Filiz Yılmazsız.. Yılmaz Filizsiz.. Aslı Yılmazsız.. Cem Filizsiz.. Ben Bülentsiz.. Ve Psiko Cemsiz yaşayamam.. Bir yandan sevgi verilmeli.. Bir yandanda 300 Volt elektirik.. Acı tatlı bir arada.. 2'si bir arada.. Yakında Ihlamurlar Altında.. :img-hyste

Edit= Ömer Feridesiz.. Feride Elifisiz.. Ve ben kurabiyesiz olamam..

forever_bim
22-01-07, 18:23
:img-hyste hic sorma yaa bende soledim zaten cocuk baskasindan olsaydi omer "aa ben dayi mi oluyorum simdi"derdi..... filiz hamile diye degil bebegin yilmazdan oldgu icin kizio abisi...:img-yes:

Bence sizin yazdığınız gibi bir durum sözkonusu olmazdı.

Mesela Filiz de Yılmaz'ı suçlamaz diyenleri senaristler ters köşeye çok güzel yatırmışlardı. Aniden beni de yatırmasınlar.

Ayrıca Merve'cim dikkatli izle kavgayı kim başlattı?

BERNA
22-01-07, 18:23

Ilk konuda seninle ayni fikirde degilim ama bu konu biraz havada kaldigi icin spekulasyonlara acik bir konu, o yuzden bilmiyoruz diyecegim sadece.

Bebek herhalde dusmez ama niye duserse de tek sebep Omer oluyor iste ben de bunu hic anlamadim. Filiz hamileliginin basindan beri Omer (cok istendigi icin basa aldim), Yilmaz, Handan, insaat, parasal ve hatta Asli kaynakli dunya kadar sorun ve stres yasamadi mi?

Allahaskina o olayda Omer kendi kendine mi olay cikardi, Filiz'in ustune mi yurudu? Yilmaz'in ustune o mu saldirdi? Filiz'in 'durun yapmayin' cagrilarina sadece o mu kulak asmadi? Dizide verilmek istenen mesaj her iki tarafin da esit derece Filiz'in arzularina duyarsiz oldugu degil mi?

61MERVE61
22-01-07, 18:25
Şimdi böyle yazdığıma bakmayın.. Sonuçta bir dizi.. Ufakta gerçek hayattan alıntı olsada dizide.. Bir çoğu sallama..

Onun için filizi asıp kesmek bize düşmez. Dizide yargılanmıyorsa bize bakma düşer.. Neyse gerçek hayatla az da olsa mükayese etmek lazım.

Filiz Yılmazsız.. Yılmaz Filizsiz.. Aslı Yılmazsız.. Cem Filizsiz.. Ben Bülentsiz.. Ve Psiko Cemsiz yaşayamam.. Bir yandan sevgi verilmeli.. Bir yandanda 300 Volt elektirik.. Acı tatlı bir arada.. 2'si bir arada.. Yakında Ihlamurlar Altında.. :img-hyste

:happy0064 :img-hyste :):)

Omerferidesiz i unutun Forever_Bimkizmasin snra.

pinkzone
22-01-07, 18:25

Vallahi ben başlatmadım.. Eli ayağı devamlı entirakaya işleyen.. Arada damardan yada şırınga ile damalatan senarislerimiz verdi.. Kavgayı başlatan onlar bizde onlara uyuyoruz.

kursuni19
22-01-07, 18:26

Mesela Filiz de Yılmaz'ı suçlamaz diyenleri senaristler ters köşeye çok güzel yatırmışlardı. Aniden beni de yatırmasınlar.

Kavgaya motive eden sonucta Ömer oldu, kavgayi baslatan Yilmazda olsa. Hem Yilmaz Filizin durumunu bilmiyordu, ama Ömer biliyordu, yani Ömer daha hassas davranmasi gerekirdi

forever_bim
22-01-07, 18:28
Ilk konuda seninle ayni fikirde degilim ama bu konu biraz havada kaldigi icin spekulasyonlara acik bir konu, o yuzden bilmiyoruz diyecegim sadece.

Bebek herhalde dusmez ama niye duserse de tek sebep Omer oluyor iste ben de bunu hic anlamadim. Filiz hamileliginin basindan beri Omer (cok istendigi icin basa aldim), Yilmaz, Handan, insaat, parasal ve hatta Asli kaynakli dunya kadar sorun ve stres yasamadi mi?

Allahaskina o olayda Omer kendi kendine mi olay cikardi, Filiz'in ustune mi yurudu? Yilmaz'in ustune o mu saldirdi? Filiz'in 'durun yapmayin' cagrilarina sadece o mu kulak asmadi? Dizide verilmek istenen mesaj her iki tarafin da esit derece Filiz'in arzularina duyarsiz oldugu degil mi?

Öyle deme Berna;

Neden öyle diyorsun ki? Sorunlarını kimin kaba kuvvetle(Yılmaz) kimin bağırıp çağırarak (Ömer) kimin de sinsilikle çözdüğü(Cem) ortada zaten.

yılmaz_filiz
22-01-07, 18:29
arkadaşlar bir sitede birisi gazi mahallesinde bülent inalla konuşmuş bu cuma filiz ve yılmaz barışıyor bizi güzel günler bekliyor demiş... Hadi hayırlısı...

byuzax kimden öğrendin canım?pinkzone sana katılıyorum evlenmeden bir çocuk olsa bizim aile de sağ kalacak bir yan bırakmazlar.çpcuğun babasıyla evlense bile tam gaz tavırlarına devam ederler taki kucaklarına bebek gelene kadar?şimdi handan hanım filan karşı çıkıyo ama bebek kucağına gelince çok sevicek OYY GÜZEL GÖZLÜ TORUNUM İYİ Kİ ANNEN SENİ DOĞURMUŞ dicek :img-hyste

61MERVE61
22-01-07, 18:30

Berna alindin herhalde:)Ben onu aslinda ciitttii citti solememistm...
Burda hasani kizdiriyordum...
bebek filizin durumunda niye dusebilir acikcasi hicbi fikrim yok...heyecan desen degil korku desen degil....bilen biri anlatabilirmi acaba??:img-yes: bunu en iyi figan abla bilir oda burda yook herhalde

pinkzone
22-01-07, 18:30
Öyle deme Berna;

Neden öyle diyorsun ki? Sorunlarını kimin kaba kuvvetle(Yılmaz) kimin bağırıp çağırarak (Ömer) kimin de sinsilikle çözdüğü(Cem) ortada zaten.

Ortada ama ortada olan bir konuda niyet.. Kişinin art niyetli olup olmadığı iyi niyetli olup olmadığı olayları değiştirir..

Diyorumki.. Niyet önemlii içindeki önemli.. Dışa bakmamak lazım biraz da olsa içe odaklanmak lazım. :img-wink:

byuzax
22-01-07, 18:31
byuzax kimden öğrendin canım?pinkzone sana katılıyorum evlenmeden bir çocuk olsa bizim aile de sağ kalacak bir yan bırakmazlar.çpcuğun babasıyla evlense bile tam gaz tavırlarına devam ederler taki kucaklarına bebek gelene kadar?şimdi handan hanım filan karşı çıkıyo ama bebek kucağına gelince çok sevicek OYY GÜZEL GÖZLÜ TORUNUM İYİ Kİ ANNEN SENİ DOĞURMUŞ dicek :img-hyste

dediğim gibi bir sitede biri yazmış bende orada yazanı sizle paylaşayım dedim...

61MERVE61
22-01-07, 18:32

yaa zaten kavgayi baslatan yilmazdir...ama kavga ya yol acanda omerdir.......bende bilmiyorum yaa..senaristlerin isi sagolsunlar..

ihlamurdelisi
22-01-07, 18:34
kavgayı yılmaz başlattı.ama ömer bunu haketti.önemli olan kavgayı kimin başlattığı değil kaynak sorun kim.oda ortada aşikareki ömer tekiner!!!

yılmaz_filiz
22-01-07, 18:36
Öyle deme Berna;

Sorunları halletmeye çalışırkende insanların ekmekleriyle oynayan ÖMER.İnşaat işini halledeyim dedi bir sürü insanın ekmeğiyle oynadı.Yaa gerçi Ömer Açık Pazaarı değilde başka bir mağazayı satsaydı yine böyle sorunlar yaşanacaktı.Yine işsizler olacaktı.Yılmaz kaba kuvvet uyguluyo ama sorunlu oldukça birisi hak ederse kaba kuvvet uyguluyo.Yoksa Yılmazda herkesin sorununa yetişiyo düzgünce hallediyo.Ama işçilerin sorununda Ömere saldırmasında son derece haklıydı.Kusura bakma Hasan bu benim düşüncem.

forever_bim
22-01-07, 18:37
Arkadaşlar kim başlattı kim sebep oldu kim gidip ispiyonladı kim neden böyle yaptı muhabbetine biraz ara versek iyi olacak. Ne dersiniz?

secoms
22-01-07, 18:38
Son bir yorum yapıp cıkayım dedim,

Malum olayda Ömer'in (filiz'i bebeginin Yılmaz'dan olmadıgını düsünürsek) bu duruma yine kızacagını (Tabi senaristler mesaj verme geregi duyuyorlarsa) ama evlenme durumunda yumusamıs olacagını düsünüyorum..Tabi Berna ablanın dedigi gibi ''öyle olur böyle olur'' diyebiliriz cünkü bu durum söz konusu bile degildir senaryonun gidisatına göre ama bebeğin Yılmaz'dan olacagı düsüncesi bu tepkiyi vermesini gerektirdi (Bu bebek dogmamalı!! ve acık-pazar satısı) Dogru mu ? Bence de yanlıs..

NOT: Ömer'in hatasında dönecegini düşünüyorum..

61MERVE61
22-01-07, 18:42
Yaaa senaristler diziyi toparlamaya calisirken unutuklari seyler var:
Oncelikle
cemilin nasil zengin oldugunu ogrenmek isterim acikcasi cem pskosunu sahne cekene kadar ona cekinde aklimizdaki soru isaretleri kalksin dimi...
snra elifin ilk mezarlik ziyaretini gormek isteriz hem bu arada mujganda sahnelerde gorunur...kadin resmen yan karekter gibi oldu sahneleri bir dakkadan fazla degil.
snra canan unutulmamali her bolum gormek istiyorum canani yaa filizle ama asliyla degil:)daaa neler neler..

ihlamurdelisi
22-01-07, 18:43
ayrıca yılmaz filiizn hamile olduüunu bile bilmiyo daha.yani bilse filizi o an üzücek bişey yapmazdı aam ömer filizin hamile olduğunu bile bile inadına yapıyor herşeyi

yesimcan
22-01-07, 18:43
byuzax cim cokkk sevindim vallah yaaaaa deymeeyin keyfime demek cidi cidi barisiyolar ve güzel günler bizi bekliyo !!!!!!!!! vallah senaristlerin kafasina bisey düsmüstür kesin yilmaz lan filiz mutlu olucagina göre merak etmeyin en gec 4 bölüm sora yine darbe etkisi gecer kafalarinda kaset yine bastan soarar bozuk pilak gibi:img-hyste !!!!!!

hmmm bide hangi sitede okudugunu söylersen iyi olur tabi yasak deyilse !!!!!

yılmaz_filiz
22-01-07, 18:46
Yaaa senaristler diziyi toparlamaya calisirken unutuklari seyler var:
Oncelikle
cemilin nasil zengin oldugunu ogrenmek isterim acikcasi cem pskosunu sahne cekene kadar ona cekinde aklimizdaki soru isaretleri kalksin dimi...
snra elifin ilk mezarlik ziyaretini gormek isteriz hem bu arada mujganda sahnelerde gorunur...kadin resmen yan karekter gibi oldu sahneleri bir dakkadan fazla degil.
snra canan unutulmamali her bolum gormek istiyorum canani yaa filizle ama asliyla degil:)daaa neler neler..

Evet ya haklısın Merve.Ben Elifin mezar taşını çok merak ediyorum mesela.Erol beyin Tekstil kurucusu yazoyurdu mezar taşında.Elifindede GÜZELLER GÜZELİ ELİF TEKİNER yazabilir :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bence Cananı görmek istiyorum ama hiç höremiyoruz hatta bu bölümde hiç yoktu.Galiba yeni bir projesi var.Cem kadar kimsenin sahnesi yok dizide bu senaristlere hayranım doğurusu.Dizi 1.20 dk filan ise Cemi 1 saat ekranda görüyoruz.Aslınında sahneleri çoğaldı.Ne kadar gereksiz kişilik varsa onların sahneleri en fazla.

matraka
22-01-07, 19:19

Malum olayda Ömer'in (filiz'i bebeginin Yılmaz'dan olmadıgını düsünürsek) bu duruma yine kızacagını (Tabi senaristler mesaj verme geregi duyuyorlarsa) ama evlenme durumunda yumusamıs olacagını düsünüyorum..Tabi Berna ablanın dedigi gibi ''öyle olur böyle olur'' diyebiliriz cünkü bu durum söz konusu bile degildir senaryonun gidisatına göre ama bebeğin Yılmaz'dan olacagı düsüncesi bu tepkiyi vermesini gerektirdi (Bu bebek dogmamalı!! ve acık-pazar satısı) Dogru mu ? Bence de yanlıs..

ömere göre dönülücek hata yok daha doğrusu hata yok ben ömeri tanıyorsam dönmez çünkü açıkk pazar dahil iki şube daha satılacak açık pazar o projeyi kurtarmaz zaten inşaaat çökücek bu ne demektir ihale şartı yerine gelmeyecek tekinerler direkt sağ sol yol ortada iflas bayrağını çekicek başka yolu yoktur olsa keşke tekinerler diye bir şirket olmayacak çünkü şirketin tüm mal varlığı satılsa dahi çiflik ev dahil 200 milyon dolar ödenemz bu demektirki ömer filiz handan hanım ne yazıkki kendi hayatları dışında zorluk çekicekler üzgünüm biraz çeksinler be

matraka
22-01-07, 19:21

ayrıca belirtmeden geçemicem ilk sahneyi izlersen ömerin filizin hamileliğine şaşırdığını yılmazdan olduğunu duyunca kızdığını görüceksin ha çocuk yılmazdan olmasada filizin çocuğu doğurmadığı takdirde gene kızacağı ihtimali gözükmüyor maalisef

not:çocuğun doğmaması hakkında aynı düşünüyoruz

forever_bim
22-01-07, 19:25
Matraka

Tamamen meraktan soruyorum. Amacım konuyla alakalı görüşünü almak.

Şimdi ihale bedeli 28 milyon dolardı. Tazminat sanırım 10 katı. E bu inşaat çökünce herşeyleri satılsa da bu parayı ödeyemezler ki. Ayrıca bu para ödenmezse ne olur?

Sen diyorsun Yılmaz yardım etmeyecek. Zaten etmeye çalışsa da bir anda o parayı ödeyemezler ki.

Sadece matraka yanıtlar ve soru polemiğe dönüşmezse sevinirim.

Evet matraka düşüncen ne?

matraka
22-01-07, 19:29
Matraka

Tamamen meraktan soruyorum. Amacım konuyla alakalı görüşünü almak.

Şimdi ihale bedeli 28 milyon dolardı. Tazminat sanırım 10 katı. E bu inşaat çökünce herşeyleri satılsa da bu parayı ödeyemezler ki. Ayrıca bu para ödenmezse ne olur?

Sen diyorsun Yılmaz yardım etmeyecek. Zaten etmeye çalışsa da bir anda o parayı ödeyemezler ki.

Sadece matraka yanıtlar ve soru polemiğe dönüşmezse sevinirim.

Evet matraka düşüncen ne?

açıkladım ama gene açıklıyorum bu işin sonu iflastır.inşaat çekince tekinerler bu parayı cemde dahil kimesen bulamazlar tekinerlere tek çare gözüyor yönetim kurulu iflas kararı alıcak ve resmi gazetede yayınlanacak herşeylerini kaybedecekler satışta yılmaz cem kapışması bekliyorum sadıkoğlu holdin 200 milyon doları yarım saatte bulur ama yılmaz yardım etmeyecek çünkü yılmaz böyle bir kaçtane ihaleyi almış götürüyordu ayrıca sadıkoğlu holdingin gayri menkulleri çok fazla bankadan kredi olarak bu parayı ödüyebilir yani yılmaz zengin merak etme :)

levoo
22-01-07, 19:33
Ömer ve Yılmaz'ın barışması için Cem'in foyalarının ortaya çıkması lazım.Bence Yılmaz önce Ömer'i vurduranın Cem olduğunu ortaya çıkartacak.Ömer'in güvenini kazanmaya başlayacak ve şirket konusunda da bir şeyler yapacak.İflas etseler bile bir şeyler düşünebilir Ömer için Filiz yüzünden...

ismailsurucu
22-01-07, 19:34
ya biz nezaman yilmaz filiz askini söyle 5-10 bölüm görecegiz? iki üc bölüm durumlari iyi olur sonra elbet birseyler cikiyor ve 5-10 bölüm aralar kopma noktasina geliyor.birde anlamadim yilmaz ve filizin evlenecegi günü filiz yilmazi terkediyor aradan 4 sene geciyor ama yilmaz filizi unutamiyor ve tekrar filizle beraber oluyor.sonra filiz yilmaza ömeri vurma olayinda inanmadi icin yilmaz obicim gurur meselesi yapiyor ve hala barismiyor.simdi soruyorum hangi olay daha vahim hangisi daha gurur bosucu.evlenecegi gün tekretmek mi yoksa birseye inanmamakmi?
kardesim ben artik yilmaz filiz askini uzun süre görmek istiyorum onlar mutluykene baska kisilerin sorunlari olsun gitsinler onlara yardimci olsun yilmaz filiz ikilisi ilaki bir gün iyi 3 gün aralari kötümü olmazi mi gerekli rating yapmak icin ,bence tam tersi daha yüksek rating yaparlar bu ikili hep mutlu olsa

haklısınız.beraberkende birtakım sorunlar çözülür.artık dizinin sonuna kadar filiz&yılmaz birlikteliğine odaklansınlar senaristler.

forever_bim
22-01-07, 19:36
açıkladım ama gene açıklıyorum bu işin sonu iflastır.inşaat çekince tekinerler bu parayı cemde dahil kimesen bulamazlar tekinerlere tek çare gözüyor yönetim kurulu iflas kararı alıcak ve resmi gazetede yayınlanacak herşeylerini kaybedecekler satışta yılmaz cem kapışması bekliyorum sadıkoğlu holdin 200 milyon doları yarım saatte bulur ama yılmaz yardım etmeyecek çünkü yılmaz böyle bir kaçtane ihaleyi almış götürüyordu ayrıca sadıkoğlu holdingin gayri menkulleri çok fazla bankadan kredi olarak bu parayı ödüyebilir yani yılmaz zengin merak etme :)

Matraka

Açıklaman için teşekkür ederim.

Özet de herhalde yarın gelir artık. O gelince diğer detayları konuşuruz.

ismailsurucu
22-01-07, 19:39
yorum yapmak icin anca zaman buldum...yorumlarinizin cogunu okudum ve cogu kisiyle ayni fikir de oldugumu fark ettim...
herkezinde dedigi gibi filizi bebegi demedi ilk sahnede...

kisaca bu bölüm hosuma gitti hele de son sahne...ne diyeyim ya Tuba Büyüküstünü burda tekrar tebrik ederim insan acak bu kadar güzel oynar rolünü...son sahneye yani bayildim...

en gicik kaptigim sahne (ömerden birkez daha bu kadar nefret ettim 1. Elifle Yilmazi ayridigi sahne) simdi bide handan hanima "bu cocuk dogmamali"...
Ömer bey sen kim oldugunu unuttun galiba?orda herhangi birinden konusmuyorsun...o cocuk herhangi birinin degil...hatirliyormusun bilmem ama bir kardesin var? FILIZ...Filiz den konusuyorsun burda...onun canindan (bebeginden yani)...bir mikroptan degil..."bu cocuk dogmamali" derken sanki "bu mikrop burdan yok olmali" dedin...

bunlar tabi benim bu bölüm hissettiklerim...kendi düsüncelerim...

düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum.Tuba Büyüküstün'ün son sahnesine bayıldım.kendisi bu işin eğitimini almamasına rağmen o sahne o kadarmı güzel oynanır.kendisini yürekten kutluyorum.

archshe
22-01-07, 20:11
yorumları okudum...matraka gene ortalığı karıştırmış....valla matraka doğru şeyler yazmışsın...katıldığım çok nokta var ...birkaçı hariç...öncelikle ömer konusunda...bence ömerin tepkisi filizin hamileliğineydi...bu duruma 1 kızdıysa yılmazdan olmasına 2 kızdı...ömer öyle geniş biri değil bence...olmamalı da...bunun zenginlikle falan alakası da yok...bu bebek cemden olsa kızmayacakmıydı...cemin anlından öpmeyecekti herhalde...ama evlenemelerini isteyecekti...onlarda kabul edecekti...uzatmayacaktı yani...ömer filizin hamilelğine bozuldu bu durumun yılmazla evlenmelerini gerektireceğini düşünüp telaşlandı....yılmazla evlenmesini istemiyor ama babasız çocuk da istemiyor...e sinirlendi haliyle...bu çocuk cemden olsa filiz gene evlenmeden doğurmak istese tepkisi aynı olurdu....

forever_bim
22-01-07, 20:20
Mimarımıza öncelikle hoşgeldin diyorum. Ben de aynı düşüncedeyim. İspat etmeye çalışırken arada kaynadım:)

medsul
22-01-07, 20:30
ben herne olursa olsun şirketin batmasını ve fakirolmalarini istemiyorum bunu aslında filiz için ve ömer için istiyorum
handanın fakirliği ğöemesini bende isterim ama filiz ve ömer için üzülüyorum dogrusu tamam yılmaz yardım etmesin her kötü durumlarında yardim etsin demiyorum hoş etsede yaranamiyor
ama ben bir şekilde zar zorda olsa en azından finale dogru kurtarmalarini isterim
birde cem manyagi arkadaşi delinecek adamla konuşurken aralarında ki konuşma bu inşaat işi senin başina kalacak dedi
umuyorumki şirket batmaz ama zor galiba böyle bir şey olmasi

archshe
22-01-07, 20:31
Mimarımıza öncelikle hoşgeldin diyorum. Ben de aynı düşüncedeyim. İspat etmeye çalışırken arada kaynadım:)

hoşbulduk diyelim öncelikle...sen arada kaynamazsın hasan...herkes dikkatle okuyo seni...işine gelmeyenler cvp yazmamıştır sadece...

forever_bim
22-01-07, 20:37
ben herne olursa olsun şirketin batmasını ve fakirolmalarini istemiyorum bunu aslında filiz için ve ömer için istiyorum
handanın fakirliği ğöemesini bende isterim ama filiz ve ömer için üzülüyorum dogrusu tamam yılmaz yardım etmesin her kötü durumlarında yardim etsin demiyorum hoş etsede yaranamiyor
ama ben bir şekilde zar zorda olsa en azından finale dogru kurtarmalarini isterim
birde cem manyagi arkadaşi delinecek adamla konuşurken aralarında ki konuşma bu inşaat işi senin başina kalacak dedi
umuyorumki şirket batmaz ama zor galiba böyle bir şey olmasi

Sevgili medsul;

Ben de seninle tamamen aynı fikirdeyim. Yani şirket batmasın ama senaristler en kötüsünü yapacaklar bu gidişle. İnşaat çöküşe gidiyor. Baksana proje sorumlusu 30 saniye içinde duyduklarını unutuyor. Şirket patronu kişisel meselelerini iş dünyasına bulaştırıyor. Şirketin öteki patronu bunalımda. Oho. Yandık valla.:img-pilot :img-pilot

filizim+y
22-01-07, 20:48
forum hareketlenmiş tekinerlerin batışı yakınlaşıyor gibi malum ömer özel hayatıni işine karıştırıyor, filiz kendi dertlerinde boğuluyor handansa umursamıyor, aslında sadece filiz olmasa bu batışı zevkle izlerim ama arada filiz var, gerçi onun parayla pulla işi olmadı ki ama sonuçta alıştığı bir yaşam tarzı zorlanır ama yılmazı bırakmaz onu, hem biraz toplasa kendini şirketi kurtaracak ama kendini toplaması lazım ben bunu bekliyorum filiz bu işe asılacaktır birde şu vekaleti geri alsa da ömerin alanı daralsa ne kadar iyi olur o zaman bu kadar yanlış kararlar alamaz, hem filiz bakar inşaat yüzünden zora giriecekler inşaaatı başkasına bile devreder ama dediğim gibi toparlanması lazım.

işçilerin durumuna o kadar üzülüyor ki, onlar için bile bu projeden vazgeçer çünkü mantıklı bir kız filiz, şu an yaşadığı olaylar zorluyor onu ama kendine gelecek, hem bu kadar güçlü ve zengin bir aileyi senaristler bile küçük duruma düşürmez bence, şu ana kadar neler atlattılar onlar tabi yılmazın yardımlarını unutmamak gerekir:img-yes:

medsul
22-01-07, 20:54
Sevgili medsul;

Ben de seninle tamamen aynı fikirdeyim. Yani şirket batmasın ama senaristler en kötüsünü yapacaklar bu gidişle. İnşaat çöküşe gidiyor. Baksana proje sorumlusu 30 saniye içinde duyduklarını unutuyor. Şirket patronu kişisel meselelerini iş dünyasına bulaştırıyor. Şirketin öteki patronu bunalımda. Oho. Yandık valla.:img-pilot :img-pilot

evet evet zor bu iş ama benim umudum hala var
canim bu insanlarda bu kadar kötü bir sonu haketmiyor ki
zaten en başindan beri bunu bize gösteren senaristler degilmi
hiçbir zaman bunlar kötü şirket patronlari olarak göstermediler
şimdi böyle kötü son hazırlamalarini istemiyorum eger bizi okuyorlarsada
lütfen filiz&ömer bu şirketi kurtarsınlar
erol beyde filizde ömerde calişanlarina karşi her zaman iyi davranan ve saygı duyulan insanlardi en azından bana göre öyle:img-wink:

BERNA
22-01-07, 20:55
bence ömerin tepkisi filizin hamileliğineydi...bu duruma 1 kızdıysa yılmazdan olmasına 2 kızdı...ömer öyle geniş biri değil bence...olmamalı da...bunun zenginlikle falan alakası da yok...bu bebek cemden olsa kızmayacakmıydı...cemin anlından öpmeyecekti herhalde...ama evlenemelerini isteyecekti...onlarda kabul edecekti...uzatmayacaktı yani...ömer filizin hamilelğine bozuldu bu durumun yılmazla evlenmelerini gerektireceğini düşünüp telaşlandı....yılmazla evlenmesini istemiyor ama babasız çocuk da istemiyor...e sinirlendi haliyle...bu çocuk cemden olsa filiz gene evlenmeden doğurmak istese tepkisi aynı olurdu....

Ben de seninle ayni fikirdeyim meslektasim ve de ekleyeceklerim var Omer sonra ne yapti bu konuda diye.

Ayrica Omer ne yapti bu konuda 'hicbirsey'. Lafini bile etmedi, adamin derdi basindan askin zaten, sadece isleri kurtarmak icin (??) satacagi mulkler arasindan duygusal bir secim yapti. Omer yine esip gurledi ama yapilan somut hicbirsey yok, Handan baski kurmustu Cem'le evlen diye, onu bile yapmadi. Her ne kadar iki kardes arasinda gormesini istemedigim tarz bir dusunce de olsa Omer daha once Yilmaz'la birlesmesinde nasil dusunduyse oyle dusunuyor 'Ne hali varsa gorsun' diyor. Iki kardes bir sure bu hamilelik konusunda ofkelerinin dinmesini bekleyip konusmamayi sectiler bu bolum.

gülbeşeker
22-01-07, 21:05
evet evet zor bu iş ama benim umudum hala var
canim bu insanlarda bu kadar kötü bir sonu haketmiyor ki
zaten en başindan beri bunu bize gösteren senaristler degilmi
hiçbir zaman bunlar kötü şirket patronlari olarak göstermediler
şimdi böyle kötü son hazırlamalarini istemiyorum eger bizi okuyorlarsada
lütfen filiz&ömer bu şirketi kurtarsınlar
erol beyde filizde ömerde calişanlarina karşi her zaman iyi davranan ve saygı duyulan insanlardi en azından bana göre öyle:img-wink:

Emin olduğum bir şey varsa bu şirketi ömer ve filiz tek başlarına kurtaramazlar yılmazın bir şekilde yardımı olucak nasıl olur bilemem ama yılmazın katkısı olucak.Zaten yılmaz cemin hiçbir planını engelleyemedi,yani hep tuzaklarına düştü, hiç değilse şu şirketin çöküşü karşısında sessiz kalmasın, tekinerlere yardım etsin,cem de amacına ulaşamasın.

yılmaz_filiz
22-01-07, 21:11
Emin olduğum bir şey varsa bu şirketi ömer ve filiz tek başlarına kurtaramazlar yılmazın bir şekilde yardımı olucak nasıl olur bilemem ama yılmazın katkısı olucak.Zaten yılmaz cemin hiçbir planını engelleyemedi,yani hep tuzaklarına düştü, hiç değilse şu şirketin çöküşü karşısında sessiz kalmasın, tekinerlere yardım etsin,cem de amacına ulaşamasın.

Zaten Filiz ile barışırlarsa kesin şirketi kurtarmak için birşeyler yapacaktır.Ekrem ve Salh ise ona yardım edecektir.Cemin gerçek yüzünü Yılmaz ortaya çıkartırsa ki kesin çıkartacaktır Ömer o zaman bir teşekkür eder.O kadar iyilik yaptı ama teşekkür eden kimse olmadı.Bu sefer teşekkür ederde dost olurlar.

BERNA
22-01-07, 21:15
Sirketin kurtulacagi umudunu bu haftaya kadar tasiyordum ama bu hafta insaatta da sorun cikinca (o da Cem'in geriye donuk planiymis) iyice umudum kirildi. Umarim insaat Cem'in basina coker, yoksa Yilmaz'in plani yok Ekrem'in de dedigi gibi. (En buyuk planci Cem Akman bu dizide) Omer desen adama madalya takacak neredeyse.

Kisisel istegim ise Yilmaz'in kurtarici olmamasi. Filiz'le beraber olacaklar, onlar zengin olsun ama fakir olsun Tekinerler. Omer belli ki 'basarisiz is adami' kimliginden kurtulamayacak bari 'ask adami' kimligine burunsun. Ayrica Omer annesi gibi calismaktan da gocunacak birisi degil, sadece Sinan Tuzcu'yu takim elbiseyle goremeyiz ona uzulurum ;)

Ben bastan yazayim da arada kaynamasin. Omer bu bolum son derece hatali davranmistir, isyerindeki kararlari da duygusal olarak vermistir. Kendisi cok kotu bir yoneticidir. Fakat su meshur kararin verilmesi konusunda Omer'in niyetini oldugundan cok daha kotu bir noktaya getirildigini dusunmeye basladim. Bir de adamin sirketinin icinde oldugu SIKINTIYI hepimiz biliyoruz, kisa vadeli de olsa her patronun yapacagi gibi cozum getirmeye calisiyor. Dogru ya da yanlis bir cozum ama sonucta adamin niyeti mahalledeki herkes ac kalsin, surunsun, sefalet icinde kivransin degil ki. Omer'in gecmisini dusununce bu kadar kotu birisi olamaz.

Atolye sahnesinde bana rahatsizlik veren noktayi da buldum. Adam orada uzgunum diyor maddi zorluk diyor, takan yok. Sanki Omer onlari direkt kapinin onune koydu, bir de suratina tukurselerdi bari. Omer tamam baska yeri satabilirdi, duygusal davrandi ama bu durumda zaten sirket batacaksa ne farkedecek? Her birlikte batacaklar zaten. Benim tahminim bu son olaydan sonra atolye satisinin ertelenecegi yonunde ama daha ne kadar sure onu bilmiyorum iste. Ayrica bence Omer daha sonra mecbur kalinca saticiyi ona gore o sektorden sececek, madde ekletecek belirli bir sure ayni atolyelerle calisma sarti isteyecek, tabi eger mumkunse. Benim hala Omer'den umudum var, sirketten yok ama Omer'den var. Yoksa Feride gibi yukselen bir karakteri ona asik etmezlerdi.

kane
22-01-07, 21:15
bölüm 28.
yilmaz ve filiz acik pazar fikri icin bir depo ariyorlar.
kemal sadikoglu ekreme ,aynali bizim yeni bosnadaki büyük depo ne durumda diye sorar,ve sonra orasi begenilir ve acik pazar oraya kurulur.iki dir sordum bu soruyu cevap veren olmadi ,simdi ömere acik pazari nasil satiyor? yer sadikoglu sirketine ayit olduna göre.

kane
22-01-07, 21:25
bölüm 44

ömer filiz avukat hisseler icin geliyor yilmazin yanina yilmaza cek veriliyor ve yilmaz,tek bir isciye tek bir calisana dokunulmiyacak diyor,simdiki sartlar oldu gibi korunacak diyor yilmaz,ömerde bagiriyor okadar para veriyoruz bir de sartmi ileri veriyorsun gibi birsey diyor ,yilmaz ya kabul edin sartlar yada gidin sonra,avukat sözlesmeye okuduk sartlari kabul ediyoruz diyor,yani sözlesmenin icinde öyle bir madde mi vardi acaba,heralde bu da unutuldu gitti

yılmaz_filiz
22-01-07, 21:48
bölüm 44

ömer filiz avukat hisseler icin geliyor yilmazin yanina yilmaza cek veriliyor ve yilmaz,tek bir isciye tek bir calisana dokunulmiyacak diyor,simdiki sartlar oldu gibi korunacak diyor yilmaz,ömerde bagiriyor okadar para veriyoruz bir de sartmi ileri veriyorsun gibi birsey diyor ,yilmaz ya kabul edin sartlar yada gidin sonra,avukat sözlesmeye okuduk sartlari kabul ediyoruz diyor,yani sözlesmenin icinde öyle bir madde mi vardi acaba,heralde bu da unutuldu gitti

Haklısın ya bir önceki 28.Bölümdede yazdığın şeyde haklısın arkadaşım.Senaristler bunu unutmuş olmalı ama çok büyük engeller.Bunları göz ardı etmeleri lazım.

yesimcan
22-01-07, 21:56
hahahaha cok komik ya nasil olurda senaristler böyle biseyi unuturlar kafam almiyor allahim yarabim yaaa insan böyle biseyi unutamaz yani bu olaylar bizim hala aklimizdaysa seyirci olarak yani bu olaylar senaristlerin aklinda nasil olmaz nasil unuturlar aklim almuyo vallah bu dizide o kadar cok mantik hatalari yapmaya basladirki yani öyle böyle deyillll!!!!!!!

ama belkide unutmadilar daha acik pazar satilmadi belki yilmaz sen nasil orayi satiyosun o rasi kimin diye sorar??? ama pek umudum yok yaaaa.....

yılmaz_filiz
22-01-07, 22:00
hahahaha cok komik ya nasil olurda senaristler böyle biseyi unuturlar kafam almiyor allahim yarabim yaaa insan böyle biseyi unutamaz yani bu olaylar bizim hala aklimizdaysa seyirci olarak yani bu olaylar senaristlerin aklinda nasil olmaz nasil unuturlar aklim almuyo vallah bu dizide o kadar cok mantik hatalari yapmaya basladirki yani öyle böyle deyillll!!!!!!!

ama belkide unutmadilar daha acik pazar satilmadi belki yilmaz sen nasil orayi satiyosun o rasi kimin diye sorar??? ama pek umudum yok yaaaa.....

Bu kadar önemli bir şeyi atlamaları bizlere olan saygılarını gösterir.Bu kadar büyük birşey unutulur mu ya gül gül öldüm:img-hyste Bende unutmuşum bunu iyiki hatırlattın Kane.

byuzax
22-01-07, 22:08

eeeeeee diziyi oyle bir batırdılar ki şimdi o bataklıktan çıkarmak için bu hataları gözardı etmeleri gerek... Bizim dizi arap saçına döndü diziyi çorba gibi yaptılar herşey karıştı... Ayıkla şimdi pirincin taşını...

forever_bim
22-01-07, 22:18
Açıkçası forum olarak Ömer'in üzerine fazla gidildiği kanaatindeyim. E nihayetinde bir burjuva çocuğu amiyane tabirle "zengin züppe". Geçen haftalarda Filiz'in geçtiği yollardan Ömer de geçiyor. Forumda açıkçası daha önceden mimar arkadaşımız da yazmıştı. Ömer ve Filiz mükemmel karakterler değiller, ucu açık karakterler. Onların hatalarını anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen anlamaz.

Arkadaşlar bebek Yılmaz'dan olduğu için tepki verdi dediniz bebek başkasından da olsa bence Ömer bunu kendine yedirmezdi. Aradaki fark Filiz'in kürtaj olması gerektiğini değil, evlenmesi gerektiğini söylerdi. Bunu nerden mi çıkarıyorum? Filiz ne dedi? "Tekinerler'de babasız çocuk dünyaya gelmemiştir." Handan bile ne dedi? "Babasız torun istemiyorum. Bizi elaleme rezil etme. Abin için de çok onur kırıcı." demişti. Ömer sizin sandığınız kadar large değil. En azından 58 hafta boyunca çizilen karakter böyle değildi. Ömer'in tepkisini artırdı bence Yılmaz'dan olması.

Ömer'in mahalleliye karşı bir garezi olduğunu hiç sanmıyorum. Garezi olsa kızını ikide bir o mahalleye getirmezdi. O mahalleliden rahatsız olsa yeni yılı onlarla geçirmezdi. Feride için gitti diyebilirsiniz haticeye degil neticeye bakın diyorum ben gitti mi? Evet gitti.

Geçen yıl da işçi çıkarımı da olmuştu. Şirket zora girdiğinde. Pardon o beş yıl önceydi. O zamanlar ne oldu? Çıkarılan işçileri Murat açıkladı. Şimdi işten çıkarılacaklarını en azından Ömer açıkladı. Ve Bernanın da dedigi gibi suratına tükürmedikleri kaldı. Arkadaşlar öyle bir sistemde yaşıyoruz ki patronlarının yüzünü görmeyen çalışanlar var.

Madem ki bu şirket batacak, açık pazar da eninde sonunda gidecektir. Ama Ömer pazar satışını öne aldığı için hatalıdır.

Kendi adıma söyleyim evet dizide en beğendiğim karakter Ömer'dir. Bunun mükemmeliyetle alakası yok zaten bu karakteri ben artı ve eksileriyle ele alıyorum. Körü körüne savunmuyorum. Fakirlik çekmesinin de gocunduracak bir yanı olmadığı düşüncesindeyim.

Feride'yi de çok severim açıkçası böyle mantıklı hareket edebilen bir karakterin Ömer'in yanında olacağını bilmek daha da güzel. Yani şirket batışı beni pek de ırgalamıyor. Ömer'in maneviyat yönü daha fazla güçleneceği, için bu batışın bile olumlu yanlarını görmeye başladım.

Senaristlerimizin bana yazdıklarımı yedirmemesi temennisi ile.

mıstaa
22-01-07, 22:50
KOMPLO TEORİLERİM...
kafama duyduğumdan beri takılan nokta ömerin "bebek için ne olursa olsun bu çocuk doğmamalı" lafı..
bu "ne olursa olsun" nun altında ya çocuğa zarar vermek var yada filizi razı edip çocuğu kürtaj yöntemiyle aldırmak yatıyor.
filiz çocuğunu aldırmayı asla ama asla kabul etmeyeceğine göre ömerin bebeğe zarar verme ihtimali ağırlık kazanıyor. bu kadar ileri gidermi buna cesaret edebilirmi diye düşündüğümde açıkcası son bölümlerdeki aşırı hırçın ve agresif ömeri düşündüğümde evet edebilir bir an cemleşebilir diye düşünüyorum.yılmaza o kadar nefret dolu bakıyorki yılmazla kayinço olmaktansa hiç birimizin aklına bile getirmek istemediği 2. seçenek zarar verme eylemi geliyor açıkcası..
3. seçenek olarakta filizi cemle evlendirmeye çalışma yatıyor galiba bu daha akla yakın ve insalcıl..
çünkü ömerin bebeğe zarar verme ihtimalini düşünmek bile kanımı donduruyor..düşünmek bile istemiyorum.

4. ve son ihtimalse ömerin herşeye "eyvallah" deyip kardeşinin yılmazla evlenmesine izin vermesi..
[kabul ediyorum en saçması en zoru 4. seçenek]

BERNA
22-01-07, 22:55
Kane arkadasimizin yazdiklarini okuyunca sinirden olacak herhalde iyice gulmek tuttu beni :img-hyste Dizide senaristler galiba degisiyor anladik ama herhalde daha once yazilanlari okumak zahmetinde de bulunmuyorlar :img-hyste

Gerci son bolumde vekalet konusunu cogumuz hatirladik ama benim hafizam o kadar geriye gitmemisti. o hisse davasinda ise boyle birsey hatirliyordum ama herhalde yanlis hatirliyorum dedim avukat da itiraz etmeyince. Gerci o sart sirket batarsa nasil yerine getirilecek onu da anlamadim ya. Belki o sart satis durumunda gecerli olmuyordur, dizi yuzunden holding idaresi hakkinda da fikir yurutur olduk ya :) Gerci Cem Akman'dan plan ogrenmekten iyidir :img-hyste

Not: Bolumleri bu kadar iyi takip eden arkadaslara sorum var, Omer'in kaptirdigi hisseleri Kemal Bey yine ayni yolla kazandi ve Yilmaz'a hediye etmisti de, Meral'in orijinal hisselerine ne oldu? O da mi kumar masasinda kazanilmisti? Ben hatirlayamadim da.

forever_bim
22-01-07, 23:03
KOMPLO TEORİLERİM...
kafama duyduğumdan beri takılan nokta ömerin "bebek için ne olursa olsun bu çocuk doğmamalı" lafı..
bu "ne olursa olsun" nun altında ya çocuğa zarar vermek var yada filizi razı edip çocuğu kürtaj yöntemiyle aldırmak yatıyor.
filiz çocuğunu aldırmayı asla ama asla kabul etmeyeceğine göre ömerin bebeğe zarar verme ihtimali ağırlık kazanıyor. bu kadar ileri gidermi buna cesaret edebilirmi diye düşündüğümde açıkcası son bölümlerdeki aşırı hırçın ve agresif ömeri düşündüğümde evet edebilir bir an cemleşebilir diye düşünüyorum.yılmaza o kadar nefret dolu bakıyorki yılmazla kayinço olmaktansa hiç birimizin aklına bile getirmek istemediği 2. seçenek zarar verme eylemi geliyor açıkcası..
3. seçenek olarakta filizi cemle evlendirmeye çalışma yatıyor galiba bu daha akla yakın ve insalcıl..
çünkü ömerin bebeğe zarar verme ihtimalini düşünmek bile kanımı donduruyor..düşünmek bile istemiyorum.

4. ve son ihtimalse ömerin herşeye "eyvallah" deyip kardeşinin yılmazla evlenmesine izin vermesi..
[kabul ediyorum en saçması en zoru 4. seçenek]

Valla mıstaa

Kardeşinin yüzüne bakamaz öyle bir şey yaparsa. Senaristlerin bu kadar ucuz bir entrikayla bu hale Ömer'i düşüreceklerini sanmıyorum.

sinem*
22-01-07, 23:30
Kane arkadasimizin yazdiklarini okuyunca sinirden olacak herhalde iyice gulmek tuttu beni :img-hyste Dizide senaristler galiba degisiyor anladik ama herhalde daha once yazilanlari okumak zahmetinde de bulunmuyorlar :img-hyste

Not: Bolumleri bu kadar iyi takip eden arkadaslara sorum var, Omer'in kaptirdigi hisseleri Kemal Bey yine ayni yolla kazandi ve Yilmaz'a hediye etmisti de, Meral'in orijinal hisselerine ne oldu? O da mi kumar masasinda kazanilmisti? Ben hatirlayamadim da.

orjinaldi :) yani kendi parasıyla toplamıştı sonra kumar masasında kaybetti,sonra tüm hisseler yılmaza hediye oldu bu hediye de ömerlere bir ytl karşılığında verildi ama o bir ytl yide yılmaz verdi :img-hyste ..

Ya bir de o açık pazarın tapusunu almışlardır dört sene içinde,Çünkü yılmaz beni filizle bağlayan tek şey bu hisseler demişti yanılmıyorsam,belki o zaman içinde almışlardır.

havincim
22-01-07, 23:35
arkadaşlar madem unutulan şeylerden bahsediliyor bende şunu söyleyeyim daha önce bu konu geçti mi bilmiyorum ama geçtiyse beni mazur görün...
yılmaz ferideye çarptığında yere ferideden bir kağıt düştü ve yılmaz ferideyi arabaya taşıyıp hastahaneye götüreceği zaman etrafta bulunan vatandaşlardan biri bu kağıdı alıp yılmaza verdi.ve yılmaz da bu kağıdı ceketinin cebine koydu...peki bu kağıda ne oldu?şimdi nerde?

kane
22-01-07, 23:36

yilmaz tüm hisseleri yani kendininkini ömerinkiler ve büyük ihtimal meralin olanida o gün vermisti 1 lira karsilinda

BERNA
22-01-07, 23:43
Sinem ve Kane tesekkur ederim cunku gercekten dusundum ve de hatirlayamadim.

O ceketin cebindeki kagit bence kuru temizleme veya camasir makinesinde sizlere omur arkadaslar :sad53: :img-hyste

Saka bir tarafa, bu yarim birakilan konular aslinda bizi ters koseye de yatiran bir mantigin urunu, maalesef dizide devamlilik konusunda buyuk hatalar yapiliyor. Karakterler buz pistinde gibi bir o yana bir bu yana savruluyorlar. Uzulerek yazmak zorundayim ki son bolumlerin en tutarli karakteri Cem Akman. Bunun ustune her mesajin altinda senaristlere hitaben yazdigim notlara baslamak istiyorum.

Not: Cem Akman dizideki sinir bozucu tutarliligindan bir odun versin!

levoo
22-01-07, 23:49
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2148525#post2148525

Arkadaşlar 59.bölüm senaryomun 2.bölümünü de koydum senaryolar bölümüne işte buyrun

kane
22-01-07, 23:57
birde unutmadan feridenin ilk cikti bölümlerde ilan veriliyordu gazeteye annesini babasini bulmak icin ama sonradan ne hikmetse birdaha hic arastirlimadi neden acaba.sonradan bu feride zengin biri olarak ilan edilirse akli basina gelince cok sacma olur neden hic arayan olmadi bu kizi varlikli ailenin bir evladiysa

denizim_
23-01-07, 00:03
Sevgili Berna ve forever_bim,
Omer konusunda yazdiklariniza katiliyorum. Gecen bolumden benim edindigim izlenim Omer'in Filiz'in hamile kalmasina sinirlendigi, ustune bir de cocugun Yilmaz'dan oldugunu duyunca kuplere bindigi seklindeydi. Yani ben Omer'in evlilik disi bir cocuga ses cikarmayacagi ama Yilmaz'dan olmasina hiddetlendigi seklinde algilamadim hic olayi. Omer'in dusundugu, Yilmaz bebegin babasi olduguna gore eninde sonunda Filiz'le evlenecekleri idi. Bu fikre karsi ciktigi icin bu bebek dogmamali dedi. Muhtemelen o anin ofkesiyle de soylenmisti bu sozler. Ben Omer'in kardesine zarar verecek bir harekete kalkisacagini hic sanmiyorum. Cem'le evlenmesi icin baski bile yapmayacaktir Handan gibi. Sadece Filiz'e ve tabii Yilmaz'a kizgin. Daha once de yazdigim gibi Omer ve Yilmaz'in nefretleri karsilikli. Yilmaz da Omer'in yaptigi herseyi hatali buluyor. Bu ikiliyi sarsacak cok onemli bir olay olmali ki kinlerini bir tarafa koyup, ortak hareket edebilsinler ve o esnada birbirlerini taniyabilsinler. Cem yuzunden eninde sonunda bu tip birseyler yasayacaklar sanirim.

Katilmadigim bir diger konuda Omer'in evlilik disi cocuk olayina bakisinin bulundugu sinifa ve zenginligine baglanmasi. Acikcasi ben boyle bir iliski kurmakta zorlaniyorum. Bugun gazetelerin ucuncu sayfalarina baktiginizda sevgilisi ile bir olup, karisini veya kocasini olduren ya da yasi kucuk kizini para karsiligi satan ve bunun gibi bir yigin ahlaki olarak kabul edilemeyecek olayda cogu zaman cok farkli siniflardan insanlari gorursunuz. Ahlaki degerler farkli sosyal ve kulturel etkenlerle sekilleniyor, her sosyal veya ekonomik sinifta farkli reaksiyonlara sebebiyet verebiliyor. Omerlerin sosyal yapisinda evlilik disi hamilelik nedeniyle belki hamile kardes oldurulmez ama hosguruyle de karsilanmaz. Evlilik saglanamiyorsa, olay bir sekilde ortbas edilmeye calisilir. tekinerlerin yapmaya calistigi da buydu sanirim.

kane
23-01-07, 00:15
varsayim üzerine gidiyorum ömerin orda bu cocuk yilmazdan mi sordu soruya cevap filizden yok hayir bu cocukun babasi cem demis olsayadi acaba ömerin tepkisi ne olurdu? bana kalirsa hemen ceme yanasir ve tebrik ederdi.

belki bu soruyu onun icin sormustur cok ama cok az da bir ümit olsa belki babasi cem olabilir diye.

acaba cem nasil bir tür hata yapacak da ömerin gözü acilacak,cünkü cem ömerin gözünde yükseltikce yükseliyor adeta bir melek gibi görüyor heralde onu,hele son bölümde hamile oldunu bile bile evelenmek istiyordun dedi anda resmen ceme hayran kalmis oluyordu ömer

forever_bim
23-01-07, 00:21
Sevgili denizim'in yukarda yazdığı yoruma noktasından virgülüne kadar katılıyorum.

Açıkçası ben Tekiner kardeşlerin arasında her türlü kötü olaya rağmen ve aşırı yıpranmalarına rağmen halen daha eski kuvvetinde olmasa da güçlü bir bağ olduğuna inanıyorum.

Et tırnaktan ayrılır mı? Ömer kardeşine zarar verecek bir eylem gerçekleştirse içi rahat eder mi?

Böyle birşey olacagını sanmıyorum.

sinem*
23-01-07, 00:22
varsayim üzerine gidiyorum ömerin orda bu cocuk yilmazdan mi sordu soruya cevap filizden yok hayir bu cocukun babasi cem demis olsayadi acaba ömerin tepkisi ne olurdu? bana kalirsa hemen ceme yanasir ve tebrik ederdi.

belki bu soruyu onun icin sormustur cok ama cok az da bir ümit olsa belki babasi cem olabilir diye.

acaba cem nasil bir tür hata yapacak da ömerin gözü acilacak,cünkü cem ömerin gözünde yükseltikce yükseliyor adeta bir melek gibi görüyor heralde onu,hele son bölümde hamile oldunu bile bile evelenmek istiyordun dedi anda resmen ceme hayran kalmis oluyordu ömer

ben hiç sanmıyorum özellikle kardeşinin yılmazı sevmesine karşılık cemle birlikte olduğunu düşünmez bile.Çocuk cemden olsa zaten evlenirlerdi kimse de karşı çıkmazdı,evlilik olmayacağı için artı bir de üstüne üstlük çocuk yılmazdan diye bu kadar tepki geliyor yoksa ömer öyle bir şey demez bence.

forever_bim
23-01-07, 00:26

Açıkçası Ömer'in o anda böyle bir şeyi aklında geçirdiğini hiç sanmıyorum. Yahu bu adam bu kadar sefil mi? Ben kendimi sorgular oldum valla.

Amma batmış bir laf millete.

Yılmaz ölüm Ömeri yokladı sırası degilmiş dediğinde kimse konu bile yapmamıştı adam canıyla ugraşırken. Bu mu adalet?

denizim_
23-01-07, 00:31
Omer'in oradaki sorusunun refleks sonucu agzindan ciktigini saniyorum. Nasil ki disaridan gelen sirilsiklam bir insana " yagmur mu yagiyor? " gibi cevabi zaten belli sorular sorabiliyorsak, bu da oyle birsey. Yoksa Omer'in Filiz'in Cem'le iliskisi oldugunu dusundugunu ya da bebegin cem'den olmasini diledigini falan sanmiyorum. Tabii bebek Cem'den olsaydi, isler cok daha kolaylasirdi ama "Yilmaz'dan mi?" sorusu o anki saskinligini yansitiyor sadece.

kursuni19
23-01-07, 00:31
Açıkçası Ömer'in o anda böyle bir şeyi aklında geçirdiğini hiç sanmıyorum. Yahu bu adam bu kadar sefil mi? Ben kendimi sorgular oldum valla.

Amma batmış bir laf millete.

Yılmaz ölüm Ömeri yokladı sırası degilmiş dediğinde kimse konu bile yapmamıştı adam canıyla ugraşırken. Bu mu adalet?

Tamam Yilmazin orda demis oldugu dogru degildi, ama Yilmaz Ömeri her ne kadar sevmesede, Fiize destek olmak icin hastaneye kadar gitmisti, o arada sucu Yilmazin üzerine atmaya kalkmamis olsaydilar, Ömer tamamen iyilesene kadarda hastanede kalirdi.

Ama Ömer konu Yilmaz olunca öfkesine malesef yenik düsüyor ve gözü ne Filizi nede baskasini görüyor ve ani kararlar alip hatalar yapiyor

forever_bim
23-01-07, 00:35
Tamam Yilmazin orda demis oldugu dogru degildi, ama Yilmaz Ömeri her ne kadar sevmesede, Fiize destek olmak icin hastaneye kadar gitmisti, o arada sucu Yilmazin üzerine atmaya kalkmamis olsaydilar, Ömer tamamen iyilesene kadarda hastanede kalirdi.

Ama Ömer konu Yilmaz olunca öfkesine malesef yenik düsüyor ve gözü ne Filizi nede baskasini görüyor ve ani kararlar alip hatalar yapiyor

Konu o degil kursuni

Sence Ömer bebek Yılmaz'dan mı diye sorunca içinden keşke Cemden olsa diye bir düşünce geçti mi? Tartışılan konu bu. Kaldı ki Ömer'in Filizle Cemi hiç yan yana getirmek için çabaladıgını görmedim ben.

Arkadaşlar idrak edilmemiş bir gercek var Ömer Filiz'i seviyor.

kursuni19
23-01-07, 00:38
Konu o degil kursuni

Sence Ömer bebek Yılmaz'dan mı diye sorunca içinden keşke Cemden olsa diye bir düşünce geçti mi? Tartışılan konu bu. Kaldı ki Ömer'in Filizle Cemi hiç yan yana getirmek için çabaladıgını görmedim ben.

Yilmazdan oldugunu biliyordu, ama belki hayir ondan degil lafini duymak istedigi icin Filize bu soruyu yöneti. Eminim orda Cemden demis olsaydi Filiz Ömer bir anda rahtlardi ve tepkisi fazla olmazdi, sonucta Ceme sonsuza kadar güveniyor ve Cemin Filize karsi bos olmadigini biliyor

Figan
23-01-07, 01:05
Son bölümde izledigim bir detaydan bahsetmek isterim.
Yilmaz; Cem`in elinden bir arsa almisti acik arttirmada, hatirlarsaniz..
Hatta bunu Aynali vede Salih konustular son bölümde.. Yilmazin bu arsayi niye
aldigini vede neden onca para yatirdigini düsündüler vede Yilmazin bir bildigi vardir herhalde dediler...Sirf bu Arsa icin cekilen bir sahneydi..

ilerideki bölümlerde sanirim bu Arsa gündeme gelebilir..

Figan
23-01-07, 01:09

ömer cocugun Yilmazdan oldugunu zaten tahmin etmistir..Ama Filizden duyup emin olmak icin sordu.. Ben zannetmiyorum ki; Filizin tasidigi bebegin Cemden olabilecegini düsünsün... Filizin Yilmazi sevdigini cok iyi biliyor..
Filize bu anlamda yani Cem konusunda hic yaklasmadi ömer..
Hatta Handan Hanima bile kizmisti Cem-Filiz yakistirmasi yapinca..

emraht
23-01-07, 01:47
Konu o degil kursuni

ömer çok bencil ve egoist. ömer filizi seviyor ama hep filiz onun dediğine gelirse seviyor. yoksa hiç bir olayda filizin yanında olmadı, sevdiği için filizin lehine hiç bir hareket yapmadı.

denizim_
23-01-07, 01:56
Sevgili Figan,
Bu arsa konusu benim de dikkatimi cekti. Belki Acik Pazar'i oraya tasirlar veya ileride baska bir amac icin kullanirlar diye dusunmustum. Sonra da belki sadece Yilmaz'in Cem konusunda ne kadar kararli oldugunu ve Cem'in isine engel olmak icin ne kadar ileri gidebilecegini gostermek icin bu sahneyi cekmislerdir dedim. Malum senaristler bazen gundeme getirdikleri bir konuyu sonra pat diye birakiveriyorlar. Mesela Yilmaz'in huzurevi insaatini Cem'in durdurmasi sozkonusuydu ama bir daha o konuya hic deginilmedi.

forever_bim
23-01-07, 02:01
ömer çok bencil ve egoist. ömer filizi seviyor ama hep filiz onun dediğine gelirse seviyor. yoksa hiç bir olayda filizin yanında olmadı, sevdiği için filizin lehine hiç bir hareket yapmadı.

Valla dön dolaş aynı konulara geliyoruz o yüzden de çok yoruldum artık. Ben aynısını diyorum sürekli arkadaşlar tersini söylüyor. Bence Ömer'in istemediği kişi Filiz degil, Yılmaz'dır. Yılmaz'a tam anlamıyla güvenemiyor ikisinin de geçmişten gelen bir anlaşmazlığı söz konusu. Bu da kırılacaktır. Yılmaz'ın Filiz'in tanıdığı yanlarını Ömer bilmiyor.

emraht
23-01-07, 02:29
iyide sayın mod um ben ömerin yılmaza bu kadar kininede anlam veremiyorum.
insan biraz düşünmezmi tamam başta filize yanlış yaptı ama filiz affetti sana ne oluyor? şirketinizimi ele geçirecekti? 1 ytl ye onuda size verid bağını kopardı. seni yılmaz vurdurdu sandın, peki adam ayağına geldi sana sordu - seni benim vurdurmadiğima göre kim vurdurdu merak etmiyormusun dedi. cem yaptırdı dedi. peki ömer naptı gitti ceme geyik çevirdi. polise neden gitmiyor? insan bi gider duyum aldım der polise sorar araştırma ne safhada. basit bişi değil cana kast bu. nasıl bu kadar rahat olabiliyor. sonra filiz kriz geçirdiği gece yılmaz beni istemiyor anne dediğini duyduğunda çöktü kaldı mer orda yumuşadı sandık. hala aynı ömer.
sonra madem yılmaz bu kadar büyük düşman tehlike, senin sevdiğin kız onun evinde kalıyor. o kapıyı nasıl çalabiliyorki? sonra neden o konuda hiç endişesi yokki yılmaz ferideyide bana karşı kışkırtır kullanır. nasıl böyle rahat olabiliyor.
kısaca ömerin yılmaza kini mantıklı değil.

pest
23-01-07, 02:40
eğer bu bölümde de bebek olayını öğrenmesini sona saklamazlarsa (senaristeler güvenim kalmadı) ve barışırlarsa güzel sahneler bizii bekliyor demektir. :img-yes: uff şu cuma hemen gelse!!!

forever_bim
23-01-07, 02:41
Valla biliyor musun dizide şu anda neyin mantıklı olduğunu kestiremiyorum ama Yılmaz'ın da Ömer'e bayılmadığı bir gercek. Bir de şu var Yılmaz uyarıyı yaptı, kendini Ömer'in yerine koy. Sen olsan inanır mıydın? Onca kötü yaşanmışlığa rağmen? Yoksa ölüm döşeğindeyken aileni ve şirketini kollayan kuzu postuna bürünmüş kurda mı inanırdın?

Feride konusuna gelirsek, geçen hafta evden kovulduğunu öğrendiği akşam gidip kızı almaya çalıştı, yani geri getirmeye, Feride haklı sebeplerle gelmedi. Ondan sonra da çıngar çıktı zaten Filiz'in hamileliği nedeniyle.

Bu saydığın durum tek değil. Dizide devam etmemesi gerektiği halde devam eden çok fazla olay var.

Ve şunu diyorum daha az olarak gözükse de Yılmaz'ın da Ömer'e karşı hisleri kesinlikle negatif. Bir de şu var Yılmaz esas düşmanın farkında Ömer esas düşmanını en yakın arkadaşı sanıyor.

emraht
23-01-07, 02:51
yılmaz evet ömere bayılmıyor ama neden? çünkü ömer yılmazın sevdiklerini hep üzüyor. kumar oynadığında elifin üzüleceğini düşündü gitti elifi uyardı. hisseleri kumarda kaybedince filizin üzüleceğini düşündü gitti hisseleri kurtardı. işçilerin çıkarılacağını duyunca filizle açık pazarı kurdu. meyhane elden gidiyorken meyhaneyi satın aldı. yani yilmaz çevresinde kim zarar görüyorsa iyiliğine koşuyor.
bundan oda hoşnut değil zaten onun için filize gel gidelim buralardan diyor.

forever_bim
23-01-07, 02:59
Ömer Yılmaz'ı sevmiyor neden? Çünkü biricik kızkardeşini kendinden alacagı intikam için kullandı. Çok sevdiği Elif'iyle nihayet bir evlilik yapınca geri geldi Elif'in kafası karıştı yeni hayatına alışmak yerine eskiye dönmeye çalıştı ve onu bu yüzden hiç sevemedi. Mağazalarını tuzla buz ettiği gün, babası kalp krizi geçirdi. Annesi Filiz'in Yılmaz'la gitmesi sebebiyle hastanelik oldu. Borsaya açılıp daha da genişlemek isterken Yılmaz yaptığı paravan şirket manipulasyonuyla hisseleri ele gecirdi. Gün geldi patronu olduğu şirketten onu kovdu.

Sanırım bunlar da Ömer'in (tamamı benim değil, bir kısmına katılıyorum) Yılmaz'ı sevmeme gerekçeleri.

Demek istediğim şu olayların bu noktaya gelme sebebi sadece Ömer degildir.:img-yes:

forever_bim
23-01-07, 03:05
Ömerin kumarda kaybettiği hisseleri Yılmaz kurtarmamıştır. Kemal Bey kumar masasında o hisseleri Meralden geri almıştır. Meral kaçmaya çalışırken de Yılmaz hisseleri almıştır. Kemal Bey hisseleri yönetmesi için ona devrettiğnde çıkan ilk tartışmada Ömer'i sepetlemiştir. Meral TekStile gözünü Yılmaz'ın hisse alımına başlamasıyla çevirmiştir.

emraht
23-01-07, 03:10
ömerin cem i de yılmaz demekki :img-hyste
o zaman neden ferideyi uyarmıyor
evde ana oğul birde feride :img-hyste :img-hyste
feridenin çok dikkatli olması lazım çooook:img-help:

ps:yılmaz olmasaydı kemal bey hisseler için meralle kumar oynamazdı. yinde hisselerin kurtulmasına sebep yılmazdır.

forever_bim
23-01-07, 03:15
Şimdi Feride'nin yazdıklarımızla ne alakası var bir bagdaştırsam süper olacak. Gene de deneyim. Yılmaz Cem'in ne mal olduğunu bilen sayılı insanlardan. Onun cinayet işlediğini kendisine kurdugu tuzakları ya da Ömer'e neler yaptıgını biliyor. Ömer Yılmaz'ın en azından birinin canına kasıt etmediğini biliyor. Feride zaten ilelebet Yılmaz'larda kalacak degil sık dişini az kaldı:) Ama Cem kalıcı olmaya pek niyetli. Hem yaptırdığı o kadar pisliği biliyor e bir zahmet sevdiği kadını uyarsın. Tabii yaptıgı uyarı degil suya yazı yazmak o da ayrı bir konu.

emraht
23-01-07, 03:21
feridenin alakası şu
madem yılmaz hep intikam peşinde görünüyor ömere
ömer elifi yılmazdan aldı
yılmazda intikam için filizden vazgeçer (ömer mantığı) ferideye yönelir. sen elifi aldın elimden bende ferideyi alıyorum hesabı.. ömerin bu mantıkla rahat olamaması lazım yani.

forever_bim
23-01-07, 03:27
feridenin alakası şu
madem yılmaz hep intikam peşinde görünüyor ömere
ömer elifi yılmazdan aldı
yılmazda intikam için filizden vazgeçer (ömer mantığı) ferideye yönelir. sen elifi aldın elimden bende ferideyi alıyorum hesabı.. ömerin bu mantıkla rahat olamaması lazım yani.

Yok şimdi senin yazdığın yeni bir komplo teorisi oluyor. Bunu da bilahare Ömer'in aklına yerleştirelim artık aralarının düzeleceği varsa da düzelmez:)

Aslında biliyor musun arada geçiştirilmiş o kadar konu oluyor ki bu teoriyi inan hiç hesaplamadım ben. Demek ki ben de rahat olmamalıyım bu konuda ama rahatım:)

Neyse gözkapaklarım agırlık yapıyor. Bana müsade.

Tartışabilmek güzeldir:) En azından seninle tartışmak güzeldi. :good:

emraht
23-01-07, 03:37
tşk ederim, seninlede güzeldi
dediğin gibi atlanan o kadar çok şey varki, diziyi film tadında izletmek istiyorlar onuda beceremiyorlar.
birde bizim bu kadar fanatik izleyici olacağımızı düşünemediler sanırım :happy0064
iyi geceler.

kursuni19
23-01-07, 11:31
Firtina öncesi sesizlik cökmüz foruma, bugün ilk fragmana ve özete kavusursak burasi hareketlenir sanirim, gerci iyi kötü tahminlerimiz var ama ...

ihlamurdelisi
23-01-07, 11:33
bence bugün kesin fragman ve özet gelir.ama inş kısa fragman vermezler birde uzunu bekliyoruz öbür türlü gerçi özeti pek beklemiyoruz çünki her zamnki gibi hep soru var

matraka
23-01-07, 11:34
Sirketin kurtulacagi umudunu bu haftaya kadar tasiyordum ama bu hafta insaatta da sorun cikinca (o da Cem'in geriye donuk planiymis) iyice umudum kirildi. Umarim insaat Cem'in basina coker, yoksa Yilmaz'in plani yok Ekrem'in de dedigi gibi. (En buyuk planci Cem Akman bu dizide) Omer desen adama madalya takacak neredeyse.

Kisisel istegim ise Yilmaz'in kurtarici olmamasi. Filiz'le beraber olacaklar, onlar zengin olsun ama fakir olsun Tekinerler. Omer belli ki 'basarisiz is adami' kimliginden kurtulamayacak bari 'ask adami' kimligine burunsun. Ayrica Omer annesi gibi calismaktan da gocunacak birisi degil, sadece Sinan Tuzcu'yu takim elbiseyle goremeyiz ona uzulurum ;)

Ben bastan yazayim da arada kaynamasin. Omer bu bolum son derece hatali davranmistir, isyerindeki kararlari da duygusal olarak vermistir. Kendisi cok kotu bir yoneticidir. Fakat su meshur kararin verilmesi konusunda Omer'in niyetini oldugundan cok daha kotu bir noktaya getirildigini dusunmeye basladim. Bir de adamin sirketinin icinde oldugu SIKINTIYI hepimiz biliyoruz, kisa vadeli de olsa her patronun yapacagi gibi cozum getirmeye calisiyor. Dogru ya da yanlis bir cozum ama sonucta adamin niyeti mahalledeki herkes ac kalsin, surunsun, sefalet icinde kivransin degil ki. Omer'in gecmisini dusununce bu kadar kotu birisi olamaz.

Atolye sahnesinde bana rahatsizlik veren noktayi da buldum. Adam orada uzgunum diyor maddi zorluk diyor, takan yok. Sanki Omer onlari direkt kapinin onune koydu, bir de suratina tukurselerdi bari. Omer tamam baska yeri satabilirdi, duygusal davrandi ama bu durumda zaten sirket batacaksa ne farkedecek? Her birlikte batacaklar zaten. Benim tahminim bu son olaydan sonra atolye satisinin ertelenecegi yonunde ama daha ne kadar sure onu bilmiyorum iste. Ayrica bence Omer daha sonra mecbur kalinca saticiyi ona gore o sektorden sececek, madde ekletecek belirli bir sure ayni atolyelerle calisma sarti isteyecek, tabi eger mumkunse. Benim hala Omer'den umudum var, sirketten yok ama Omer'den var. Yoksa Feride gibi yukselen bir karakteri ona asik etmezlerdi.

bir holdingi yönetiyorsan kısa orta ve uzun vadeli yatırım planları yaparsın bilmediğin bir sektöre giriyorsan danışmanlık yapan firmalarımız var onlardan yardım alırsın bir ihaleye giriyorsan bu işin inceliklerini bilmiyorsan o işe girmessin veya giriyorsan yanında güvendiğin biri olsa bile inşaat konusunu bilen biri olsa bile güvenmez sende araştırma yaparsın 33 milyon dolar lık bir maliyeti olan ihaleye giriyorsan oradaki 5 firma yakın fiatlar veriyor 100.000 dolarlık farklarla sende ihaleye 5 milyon aşağı bir fiatla alıyorsan valla gülerler insana ordaki insanlar 2 dk kala kaldılar nasıl bu fiatı verdi diye o yüzden ömer hakkında konuşurken atölyedekilerin ömeri takmamasını anlıyorum çünkü daha öncede aynısı o insanlara yaptı o insanların ekmeğiyle ikinci ve son kez oynar inşallah hepimizin selameti için holding batar inşallah nasıl sa yılmaz bu işe el atacaktır.

ihlamurdelisi
23-01-07, 11:40
bence tekiner holdıng batmalı ve onları bu bataklıktan yılmaz kurtarmalıki öle olacağına inanıyorum.böle olursa zaten ömer ve handan hanım yılmazın nasıl biri olduğunu anlayabilsinler

matraka
23-01-07, 11:41
bölüm 44

yılmaz bunu şart ileri sürüp satamaz kimsede böyle alıcı olmaz ne demek adamlar 100.000000 dolar para verecek sana sende bir işçi bile çıkartılmayacak diye şartlı satacaksın yılmaz onları şartnameye koydurmuş olabilir ama bunlar olmassa geri alma durumu söz konusu değil çünkü hisselerin bütün haklarını devrediyor sonrada şartlar yerine getirilmedi diye dava açıyorsun bunlar ince detaylar

tekrar önceden böyle bir soruya mesaj yazmıştım yılmaz filize göndermiştir ordaki mersajı çeki yırtıp filize bir ytl verincede filiz anlamıştır yılmazı yılmazın derdini yani yılmaz orda hissleri değil işçileri düşündüğü mesajını filize verdi umarım anlamışsındır.

kursuni19
23-01-07, 11:43
Holdingin batmasi kesin, ama bu batakliktan cikmalari icin Yilmaz yardim edermi bilemiyorum. Edersede direkt bir yoldan yapmaz bunu, ancak belki tekinerlerin satilacak olan mal ve mülkünü satin alir ama holdingi kurtarmaz sanirim

kursuni19
23-01-07, 11:45
yılmaz bunu şart ileri sürüp satamaz kimsede böyle alıcı olmaz ne demek adamlar 100.000000 dolar para verecek sana sende bir işçi bile çıkartılmayacak diye şartlı satacaksın yılmaz onları şartnameye koydurmuş olabilir ama bunlar olmassa geri alma durumu söz konusu değil çünkü hisselerin bütün haklarını devrediyor sonrada şartlar yerine getirilmedi diye dava açıyorsun bunlar ince detaylar

tekrar önceden böyle bir soruya mesaj yazmıştım yılmaz filize göndermiştir ordaki mersajı çeki yırtıp filize bir ytl verincede filiz anlamıştır yılmazı yılmazın derdini yani yılmaz orda hissleri değil işçileri düşündüğü mesajını filize verdi umarım anlamışsındır.

Filiz Yilmazin iscileri düsündügünü biliyor zaten, ama Acik pazari satmaya Filizde engel olamadi, gerci Filizin fenalasmasiyla birzada olsa bu satis islemi engellenecektir

matraka
23-01-07, 11:49
Açıkçası forum olarak Ömer'in üzerine fazla gidildiği kanaatindeyim. E nihayetinde bir burjuva çocuğu amiyane tabirle "zengin züppe". Geçen haftalarda Filiz'in geçtiği yollardan Ömer de geçiyor. Forumda açıkçası daha önceden mimar arkadaşımız da yazmıştı. Ömer ve Filiz mükemmel karakterler değiller, ucu açık karakterler. Onların hatalarını anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen anlamaz.

Arkadaşlar bebek Yılmaz'dan olduğu için tepki verdi dediniz bebek başkasından da olsa bence Ömer bunu kendine yedirmezdi. Aradaki fark Filiz'in kürtaj olması gerektiğini değil, evlenmesi gerektiğini söylerdi. Bunu nerden mi çıkarıyorum? Filiz ne dedi? "Tekinerler'de babasız çocuk dünyaya gelmemiştir." Handan bile ne dedi? "Babasız torun istemiyorum. Bizi elaleme rezil etme. Abin için de çok onur kırıcı." demişti. Ömer sizin sandığınız kadar large değil. En azından 58 hafta boyunca çizilen karakter böyle değildi. Ömer'in tepkisini artırdı bence Yılmaz'dan olması.

Ömer'in mahalleliye karşı bir garezi olduğunu hiç sanmıyorum. Garezi olsa kızını ikide bir o mahalleye getirmezdi. O mahalleliden rahatsız olsa yeni yılı onlarla geçirmezdi. Feride için gitti diyebilirsiniz haticeye degil neticeye bakın diyorum ben gitti mi? Evet gitti.

Geçen yıl da işçi çıkarımı da olmuştu. Şirket zora girdiğinde. Pardon o beş yıl önceydi. O zamanlar ne oldu? Çıkarılan işçileri Murat açıkladı. Şimdi işten çıkarılacaklarını en azından Ömer açıkladı. Ve Bernanın da dedigi gibi suratına tükürmedikleri kaldı. Arkadaşlar öyle bir sistemde yaşıyoruz ki patronlarının yüzünü görmeyen çalışanlar var.

Madem ki bu şirket batacak, açık pazar da eninde sonunda gidecektir. Ama Ömer pazar satışını öne aldığı için hatalıdır.

Kendi adıma söyleyim evet dizide en beğendiğim karakter Ömer'dir. Bunun mükemmeliyetle alakası yok zaten bu karakteri ben artı ve eksileriyle ele alıyorum. Körü körüne savunmuyorum. Fakirlik çekmesinin de gocunduracak bir yanı olmadığı düşüncesindeyim.

Feride'yi de çok severim açıkçası böyle mantıklı hareket edebilen bir karakterin Ömer'in yanında olacağını bilmek daha da güzel. Yani şirket batışı beni pek de ırgalamıyor. Ömer'in maneviyat yönü daha fazla güçleneceği, için bu batışın bile olumlu yanlarını görmeye başladım.

Senaristlerimizin bana yazdıklarımı yedirmemesi temennisi ile.

bu yoruma senin bakış açık öyle görmek istedin herhalde sevgili modum

ömer filize hamile olduğu iiçin kızmadı şaşırdı orda çocuğun yılmazdan olduğunu öğrenince kızdı ömerin problemi filizin hamile olması değil artık bunu kabul edin herşey ayen beyan ortada handan hanımında babasız bir çocuk getirmesine kızdığını sanmıyorum öyle olsaydı filiz çocğumun babası var dediğinde tokat atmaya kalkmazdı değilmi demek oluyor ki

ömer paşam hamile kaldığı ile değil çocuğun doğup doğmaması ile ilgileniyor ama çocuk yılmazdan olduğu için hiç şansı yok o zaman ömer paşam filiz gittikten sonra bu çocuk doğmamalı diye bir cümle kurmamalıydı

umarım dünyana güneş gibi doğmuşumdur

demekki ömer aynı tas aynı hamam devam ömer paşam beni yanılmadığın için teşekkürler

matraka
23-01-07, 11:52
Filiz Yilmazin iscileri düsündügünü biliyor zaten, ama Acik pazari satmaya Filizde engel olamadi, gerci Filizin fenalasmasiyla birzada olsa bu satis islemi engellenecektir

engelenemez nedeni ise inaşaat durmamalı devam etmeli çimento bitecek dedi bölümde sanırım orayı atladın acilen satılmak zorunda şirketin nakte ihtiyacı var tekinmerler çapından büyük işe girmiş deyim yerindeyse o işin altında kalmıştır (ömer sayesinde)

emraht
23-01-07, 11:53
handan hanım cem, ömer , filizle evde yemek yerken masada büyük dostlarımız var demişti. ben oraya takıldım. yani bu büyük dostlar hala ortaya çıkmadıysa, inşaat çökünce belki devreye girecekler ve süreyi uzatacaklar veya ek ne bileyim 28 bin doları belki 30 bin dolara yükseltecekler. hükümetle işleri olacak kesin ve o dostlar bunlara yardım edecek. geriye kaynak sıkıntısı kalıyor. belkide işi yılmaz üstlenecek. tekinerlerde o ana kadarki zararla kalacaktır. en azından hepten batmazlar.

kursuni19
23-01-07, 11:55
engelenemez nedeni ise inaşaat durmamalı devam etmeli çimento bitecek dedi bölümde sanırım orayı atladın acilen satılmak zorunda şirketin nakte ihtiyacı var tekinmerler çapından büyük işe girmiş deyim yerindeyse o işin altında kalmıştır (ömer sayesinde)

Sonunda satilmasi gerekilecektir, ama simdilik elden baska bir yeri cikarta bilirler, ya engelenir demek istedigim buydu biraz ertelemek olur ancak

matraka
23-01-07, 11:57

Gerci son bolumde vekalet konusunu cogumuz hatirladik ama benim hafizam o kadar geriye gitmemisti. o hisse davasinda ise boyle birsey hatirliyordum ama herhalde yanlis hatirliyorum dedim avukat da itiraz etmeyince. Gerci o sart sirket batarsa nasil yerine getirilecek onu da anlamadim ya. Belki o sart satis du