PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

benim
23-01-07, 16:43
Efendim şimdi biraz reklam olacak gibi olcak ama.. Görmezseniz diye birde buraya yazayım dedim..

Mutlimedia bölümüne Özel Çalışmalar başlığında eklediğim bir kaç resim var. Resimlerden durum komedisi yaptım.. Bir nevi fotoroman.. Gülmek isteyenleri kısa süreliğine oraya alalım.. :)

Fatmacım çok güzel olmuş.Okurken bayağa eğlendim.Keşke diziyi seyrederkende böyle eğlenebilsek, gülsek fena mı olurdu.Nerden ne çıkacak kim ne kötülük yapacak diye beklemekten ruhumuz daraldı.

pinkzone
23-01-07, 16:47
Sağolun arkadaşlar..

Aklınızda uygun sahneler veya elinizde uygun fotolar olukça yaparım.. Bana istekte bulabilrsiniz.. İmzayıda değiştircektim ama.. Sığmadı baloncuklar.. Yılmaz abi.. Kıyma bana.. Kuşbaşı yap.. :img-hyste Sizleri bir nebze güldürebildiysem ne mutlu bana.

BERNA
23-01-07, 16:48
Oncelikle Fatma yorumumu gerekli basliga yaptim ama bayagi bir kahkaha attim sayende saol :img-hyste

Benim tahminim Yilmaz niye benden kaciyorsun, ne oldu, sorun nedir, tarzi sorular soracak (ve de belki sevdigini soyleyecek); kamera Filiz'in yuzunde donacak ve bolum bitecek.

gülbeşeker
23-01-07, 16:56
şu 57.bölüm resimleri denilen o güzel filiz-yılmaz resimleri bu bölümde de olmayacak demek ki set dışı resimlermiş.Neyse en azından bölümün sonunda filiz ve yılmaz arasındaki buzlar eriyecek.

ihlamurdelisi
23-01-07, 16:56
cem psikopatı artık yılmazla filizi bırakıp aslıya plan kurmaya başlıcakmış.ohh bu sayede biraz bizimkiler rahatlasınlar.bence yılmaz bebeği 59.bölümümn sonunda öğrenir

matraka
23-01-07, 17:03
sanırım tiyolardan ikisi çıktı geriye bir tek tiyo kaldı onuda bir dahaki bölüme görcez galiba

aslının inşaat hakkında bişeyler söylemesi tekinerlerti uyarması 5 para etmiyor çünkü aslıyı dinlemiyorlar

forever_bim
23-01-07, 17:06
Fatma ben de çok begendim. Çok güzel oldu.

Arkadaşlar Fatma yeni fotoromanlar hazırlıyor. Bu seferkinin repliklerini ortak yazdık. Daha da komik oldu. Az sonra hazır.

forever_bim
23-01-07, 17:15
Arkadaşlar Fatma eklemiş multimedya başlığına bunlar da çok eglenceli oldu. Okuyun derim.

matraka
23-01-07, 17:16
Ömer ve Yılmaz,açık pazarın satışa çıkarılması yüzünden kavga ettikleri sırada,filiz fenalaşır ve bayılır.Ömer filizi hastaneye götürür.Filiz bebeğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır.Yılmaz sevdiği kadın için çok kaygılanır ve peşinden hastaneye gider.Filizin ciddi bir hastalığı olduğundan şüphelenen yılmaz ,onun aslında hamile olduğunu öğrenecek mi?

öğrenemeyecek belli valla ömer varken birazda zor öğrenir ama yılmaza artık yapılan çin işkencesi olucak eğer filizden öğrenmesse bu saatten sonra bu ilşki olmasın mümkünse

Filiz'in yaşadığı talihsiz olayın ardından ,çok sarsılan yılmazın gururu aşkına yenik düşecek midir?

yaşadığı talihsiz olay düşük tehlikesi atlatıcak evet düşücek sevdiği kadına bişey olma korkusu yılmazın gardını düşürücek her ne kadar istemesemde

Ömerin açık pazarın satışa çıkartması kararı yüzünden mahalleli kara kara ne yapacağını düşünür.Onların sıkıntılarına yakından tanıklık eden ve çok üzülen feride ömere karşı nasıl bir tavır sergileyecektir.

ömer kendine gelmesine yardımcı olmaya çalışıcak ama ömerin anlayışı biraz gıttır elifte işçiler konusunda ömerle çok ters düşmüştü benim bildiğim ömer yapacağını yapar

Yılmazdan duygularına karşılık alamayacağını anlayan aslı,aşkını kalbine gömer.

evet sonunda nihayet filize aşık olduğunu öğrenicek ohbe rahatladık ne bu stres valla dahada anlamasaydı komik olurdu

İnşaatta çok ciddi hatalar yapıldığını farkeden aslı,derhal konuyu araştırmaya başlar.Cem aslının kendisi için her geçen gün daha da büyüyen bir tehlike olduğunu ve bu işin peşini bırakmayacağını anlar.Ondan kurtulmak için yeni planını uygulamaya koyar.İnşaat projesinin iyiliği için çalışan ve tespit ettiği sorunları tekinerlere aktaran aslı,cemin bu ölümcül tehdidinden kurtulabilecek mi

yılmazla defileye gidecek kadar iyiyse kurtulucak demekki zaten yanında yılmaz olsun ne olursa olsun demişler tekinerlere konuyu söylemesi bişeyi değiştirmez bir kulaklarından girer diğerlerinden çıkar tekinerdir haliyle

Yılmaz,tasarımlarını ve organizasyonunu filizi yaptığı defileye aslıyla birlikte gelince filiz bozulur,Kuliste bir ara başbaşa kalan iki aşık arasında buzlar eriyecek mi

valla filizin kıskanacağı kesin bilmiyorum istediği tepkiyi verir bu çıkmayan tiyoydu belkide buzlar eriyecektir.

pinkzone
23-01-07, 17:16
Evet o fotoromanlarda yerini aldı.. :) İlk sahnedeki Feridenin repliğine koptum... Figan abla sende azda olsa dizide adın geçti.. Figanı da böylece yokluğunda yad ettik.. Görünce eminmki oda kopcak.. Elifcilere biraz tuhaf replikler ama.. :)

huba2007
23-01-07, 17:28
aslı defileye sağasağlim gittiğine göre tehlikeyi atlatacak bence :icon_whis sanırım özetteki sıralama sahnelerle orantılı ve sanırım bölümün son sahnesi yılmaz filiz karşılaşması ve haftaya barış :happy0064

filizim+y
23-01-07, 17:29
Evet o fotoromanlarda yerini aldı.. :) İlk sahnedeki Feridenin repliğine koptum... Figan abla sende azda olsa dizide adın geçti.. Figanı da böylece yokluğunda yad ettik.. Görünce eminmki oda kopcak.. Elifcilere biraz tuhaf replikler ama.. :)

sevgili modum ve pinknoze ellerinize sağlık çok güzel olmuş, güldürdünüz bizi Allah da sizi güldürsün emi:img-hyste

pinkzone
23-01-07, 17:40
Aman gene sanırım.. Cem planı ağırlıkta olcak.. Zaten özelletmişti kendini .. Bizde nerde kaldı diyorduk. Sevenlerini fazla bekletmeden çağrımıza kulak vermiş.. Hoşgelmiş sefa gelmiş.. Yaptığı bütün planları özel bir deftere kayıte diyorum.. Plan defteri.. :) İlerde lazım olur belki birilerine..

Filizce_Jüly
23-01-07, 17:44
:happy0064 Koptuuuuum bittim ya:img-hyste :img-hyste
Hepside okadar güzel olmuskii aboo azim sonuna kadar acik kaldi!

mıstaa
23-01-07, 17:50
pinkzone ve forever_bim burası yeri değil ama çalışmalar gerçekten çok ama çok kömik olmuş ellerinize sağlık. klavyeniz dert mönitörünüz virüs görmesin..inşallah.:happy0064

özete gelince yorum yapmıcam yanıltıcı olabiliyor fragmanı beklemeyi yeğleyim açıkcası...:good:

yesimcan
23-01-07, 17:53
ohh be özet gelmis roman yazmislar biz vur dedik onlar öldürdü misali oldu buda!!!!

arkadaslar bi sorum olucakti??? simdi bu defileye yilmaz ve asli gidiyosa ve orda filiz kiskanclik kirizine giriyo tabi dogal olarak sora orda yilmaz filiz arkada konusr ve barisirlar asli öyle kolay kolay kalbine gömmez askini yani kesin o defilede onlar birbirlerine sarilirken buda hetmez öpüsürken yada konusmalaara sahit olucak seni seviyorum gibi cümlelere ve ondan sora kalbine göber eeee ozman öyle olursa defile sahnesi en son olmicak demeki es son sahne bence yilmazin bebegi ögrendigi sahne olabilir gibi.........

yada suda olabilir canan yoktu bu son bölümlerde belki bu bölüm asli yilmaz hakinda canana herseyi anlatir ve canan dayanamaz ve filiz yilmaz askini ona anlatir veee oda anlar bu büyük aski ve aradan cekilmeye calisir......

sizce hangisi matikli yada hangisinin olma payi daha fazla?????????

Eylotuerk
23-01-07, 17:59
ohh be özet gelmis roman yazmislar biz vur dedik onlar öldürdü misali oldu buda!!!!

arkadaslar bi sorum olucakti??? simdi bu defileye yilmaz ve asli gidiyosa ve orda filiz kiskanclik kirizine giriyo tabi dogal olarak sora orda yilmaz filiz arkada konusr ve barisirlar asli öyle kolay kolay kalbine gömmez askini yani kesin o defilede onlar birbirlerine sarilirken buda hetmez öpüsürken yada konusmalaara sahit olucak seni seviyorum gibi cümlelere ve ondan sora kalbine göber eeee ozman öyle olursa defile sahnesi en son olmicak demeki es son sahne bence yilmazin bebegi ögrendigi sahne olabilir gibi.........

yada suda olabilir canan yoktu bu son bölümlerde belki bu bölüm asli yilmaz hakinda canana herseyi anlatir ve canan dayanamaz ve filiz yilmaz askini ona anlatir veee oda anlar bu büyük aski ve aradan cekilmeye calisir......

sizce hangisi matikli yada hangisinin olma payi daha fazla?????????

Bencede boyle birseyler olabilir...........
Belkide ayni 24., ve 25.bolumdeki bir sahneyle bitebilir, hatirlarsaniz 25.bolumde filiz+yilmaz tam opusecekti ki bolum bitti bence bu bolumun bitiside boyle olabilir, sonra birisi onlari rahatsiz eder 60.bolumde allah bilir yine barisamazlar, ama kesinlikle filiz orda bu bebegi soylemeyecek gibi ama yilmaz la yakinlasma olacak, ve tam yakinlasirken 59.bolum bitecek

BERNA
23-01-07, 18:00
Plan defteri :img-hyste Bu defter her kotuluk yapmak isteyene lazim sec begen planini bul ve uygula :img-hyste Yorumlar kismina da yazdim ya cok yasayin guldurdunuz beni cok :good:

Bu arada yesimcan Asli askini gercekten kalbine gommeye karar vermis olsa bence de defileye Yilmaz'i cagirmaz (benim tahminim Asli cagiriyor yonunde) ama ozette yazan benim tahminimce gommeye karar almasi ve bu konuda calismasini yaziyor yonunde. Hani su Yilmaz ve Filiz'in iliskilerinin ve asklarinin bittigini iddia etmeleri gibi birsey. Ben hala defilenin son sahne olacagin dusunuyorum.

anny
23-01-07, 18:02
Bu kadarda uzatılmaz diyorum .Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Her hafta Yılmaz bu sefer öğrenecek diyoruz.Yine olmadı.60.bölümde inşallah öğrenir.

Özetten anladığım kadarıyla Feride Ömer'i yanlış tanıdığını düşünecek.Hadi bakalım bir çıkmaza daha giriyoruz.

Cemo 2 haftadır boşta kalmıştı.Yine planlarına başlıyor.Bu sefer planlardan Aslı nasiplenecek.

ben de ögrenecek diye tahmin ediyordum..off ögrenemeyecek yılmaz..neyse filizin bebegi düşmesinde ögrenir bence daha fazla uzatmazlar umarım..
cemin planı belli..önceki bölümlerde aslıyı itmeye çalışmıştı inşaatta..yeni bölümlerde de böyle bir şey deneyecektir..feride ne yapacak acaba..valla elif bile yola getiremedi ömeri belki feride getirir :)

benim
23-01-07, 18:07
Düşünüyorumda defilede aralarında geçecek konuşma.Filiz 2 bölüm önce Yılmaz kaza yaptığında senin için çok endişelendim demişti.Yanında olmak istemişti.Şimdi Yılmaz aynı şekilde Filiz'in yanına gelecek.Senin için çok endişelendim.İyimisin diye soracak.Filiz'de Yılmaz gibi cevap verecek.Senin umrunda değilim.Beni düşündüğün için sağol deyip kestirip atabilir.Bu şekilde söylese haklımıdır .Bence haklıdır. Yılmaz o zaman Filiz'e duvar gibi davranmıştı.Ama Yılmaz Filiz'in kalbini kazanacak güzel sözler söyler .Onu sevdiğini söylerse.Filiz'de yelkenleri suya indirir.Belkiii.

pinkzone
23-01-07, 18:14
Filizin Yelkenleri suya indireceği belli.. Yılmaz ne dese hemen değilde.. Biraz 2dk. sonra yumuşuyor.. Filiz öyle davranırsa normaldir derim.. Kısasa kısas.. Alıştık artık birbirlerine laf sokmalarına.. :)

yesimcan
23-01-07, 18:17
saolunn cevap verdiginiz icin ama ben hala cokkk kararsizim yani bu is cananin asliylan konusmasiylan da olmaz asli derki olsun ama bitmis ayrilmislar der ama gözleriyle samimi bi sekilde görürse ozman kalbine göber bence demekki defile sahnesi son sahne olmicak tir ve orda yilmaz filiz barisir lar yilmaz seni seviyorum gibi laf lar söyler ve sarilir tani asli kapida hepsini dinliyo olucaktir ve öpüsürler dayanamaz ve askini kalbine göber bence böyle olucak!!!!

cünkü cananin asliya bbu aski anlatmasi asliyi umutsuzlandirir ama sora düsünür yilmaz onu bitirmis ayrilmislar ve bu nedenlen hemen askini kalbine gömmez demmeki son sahne defile sahesi deyil ve orda asli yilmazi araraken yada her hangi bi nedenlen yilmazlan filizi samimi hemde cok samimi görünce askini kalbine gömemeye karar verir ...............

bilemiyorum valla ama artik yilmaz filizin pesinden kossun buda bi bölüm bile sörmez cünkü filiz o kadar inatci deyil yilmaz gibi yilmazin iki güzel sözü onun yelkenleri inirmesini saglar ayyyyyyy hele sükür barisiyolar yaaa :happy0064

Eylotuerk
23-01-07, 18:26
Filizin Yelkenleri suya indireceği belli.. Yılmaz ne dese hemen değilde.. Biraz 2dk. sonra yumuşuyor.. Filiz öyle davranırsa normaldir derim.. Kısasa kısas.. Alıştık artık birbirlerine laf sokmalarına.. :)

Bence kuliste filiz+yilmaz yakinlasmadan birbirlerine kesinlikle laf sokacaklar sonra yilmaz filiz i yumusatacak birsey soylicek ve goz goze gelip yakinlasacaklar bence.....
Ayrica pinkzone yaptigin o yilmaz ve asli repliklerine acayip guldum soyleyeyim cok sagol........

devil61
23-01-07, 18:28
hayatımda gorduğum en uzun ı.a ozetı ozt uzunda omer yıne eklemıs yılmazın bebeği oğrenmesını..kulıste neler olacak bılmıyorum bence ılk basta sınırlenırler bırbırlerıne fılız bozulmasında haklı kız defıle yapıyo yılmazda fılızın aslıya bakıs acısını bıle bıle defıleye getırıyosa ne dıyım ben yılmaza bolumun beklenılen sahnesı anlasılan kulıs sahnesı olacak:img-wink: hadı bakalım ıns barısırlar...

pinkzone
23-01-07, 18:31
Sağolun arkadaşlar..

Yarına belli başlı tuhaf karelerden fotoromana devam edeceğim.. :) Çok komik sahneler olcak.. Biraz replik döşemek yetecek..

Filiz Yılmaza tavır alır.. Yılmaz Filize tavır alır.. Sıkıntısı da bize düşer.. Yarın fragman gelir.. En son sahne bana da öyle geliyorki.. Defile olacak.. Duruma şahit olan aslı.. Bir hışımla çıkar.. Onun çıkıtğını gören Cemde.. Planını gerçekleştirir.. Bu sahnede son sahne olabilir.

devil61
23-01-07, 18:33
Bence kuliste filiz+yilmaz yakinlasmadan birbirlerine kesinlikle laf sokacaklar sonra yilmaz filiz i yumusatacak birsey soylicek ve goz goze gelip yakinlasacaklar bence.....
Ayrica pinkzone yaptigin o yilmaz ve asli repliklerine acayip guldum soyleyeyim cok sagol........

tam opusurlerken bıde aslı gelmesın:(.dusuncesı bıle kotu.ya da opusurken gelsın:) aslı bı yerden eksık olsun artık ben dedım zaten bu kadr acık sozluluk ıı değil dıye:)

yesimcan
23-01-07, 18:36
yaaa fragmandan haber yokmuu???????bi gelsede baksak yada anlatsaniz !!!!!!!ne güzel olurdu bu bölümün en güzel sahnesi kesin defile sahnesi olucak bence burda bazi seyleri konusrlar yilmaz filize niye böyle davraniyosun falan der sora o da nasil davranmami bekliyosun asliylan mutlu ol gibi laflar eder sora yilmaz asliylan aramada bisey yok ben seni seviyorum der veeeeeee filiz yelkenleri suya indirir:happy0064 deymeyin keyfimeeeeeeeeee ohhhhhhhh aslinin yüzünü görmek istiyorum yaaa okadar sok olurki kiz cagaz yani ne ye ugradigini sasirir filizlen yilmazi ögrenince:img-wink:

devil61
23-01-07, 18:40
yaaa fragmandan haber yokmuu???????bi gelsede baksak yada anlatsaniz !!!!!!!ne güzel olurdu bu bölümün en güzel sahnesi kesin defile sahnesi olucak bence burda bazi seyleri konusrlar yilmaz filize niye böyle davraniyosun falan der sora o da nasil davranmami bekliyosun asliylan mutlu ol gibi laflar eder sora yilmaz asliylan aramada bisey yok ben seni seviyorum der veeeeeee filiz yelkenleri suya indirir:happy0064 deymeyin keyfimeeeeeeeeee ohhhhhhhh aslinin yüzünü görmek istiyorum yaaa okadar sok olurki kiz cagaz yani ne ye ugradigini sasirir filizlen yilmazi ögrenince:img-wink:

aslıda anlar fılızle yarısamayacağını bunun uzerıne askını kabıne gomer:)

ne patavatsız kız fılıze dıyo yılmaza askımı ılan ettım:)

61MERVE61
23-01-07, 18:41
Sukur yaa ozet gelmis sinemcim cook tskurler ozet icn...vala ozeti sanki fragmanin yerine koymuslar hakketen ilk kez bukadar uzun yazilmis...da ben bisey anlamadim..filizin bebgi kesin dusmuo sukurler olsun...acikcasi cook merak ediyorum filiz in yilmazla asliyi gordugu sahneyi...
Yilmaz sana soracagim:)akilanmadi daa yaaa....Neyse heyecanla bekliyorum,

devil61
23-01-07, 18:42
evet ve tam filiz +yilmaz tam opusecceken asli yilmaz ne yapiyorsun burda demez mi, iyicene gicik olurum valla.........:img-hyste :img-hyste

o sırada bence yılmaz aslıyı takmaz bıle aslı artık valla aslı tam opuseceklerken gırerse ıcerı artık aslıyı oldururum:)dıyecem ama fılızden fırsat kalmaz herhalde:)fragman gelsın artık:)heyecan bastı:)

devil61
23-01-07, 18:45
Sukur yaa ozet gelmis sinemcim cook tskurler ozet icn...vala ozeti sanki fragmanin yerine koymuslar hakketen ilk kez bukadar uzun yazilmis...da ben bisey anlamadim..filizin bebgi kesin dusmuo sukurler olsun...acikcasi cook merak ediyorum filiz in yilmazla asliyi gordugu sahneyi...
Yilmaz sana soracagim:)akilanmadi daa yaaa....Neyse heyecanla bekliyorum,

bence aslıda defıleye davetlıdır yılmaza tek gıtmek ıstemıyorum der yılmazda fırsat bu fırsat fılızı gormek ıcın defıleye gıder kesın boyle olur:)

yanı yılmaza kızmayalım hemen sakın dusununce doğruyu buluyorum:)

yesimcan
23-01-07, 18:45
eeee heralde filizlen yarisamaz filiz yilmazin cocugunu tasiyo yani o kadar da olsun asli kendi kendine cem gibi gelin güvey oluyo istedigi seyleri anliyo istemediklerini anlamazliktan geliyooo ohhh ne güzel !!!!!!!!

ve su asli filize yilmaza asik oldugunu söyledigi an gülmem geldi asliya ya o kadarki sinir oldum ya sen patronuna tamam belki bi kac kere özel sey konustun bi kere evine geldi yada 2 kere yya sen nasil 2 haftadir tanidigin kadina bide üstelik patronun yilmaza asik oldugunu itraf eder ya cokkk komikkkk ne kadar salak bi kiz orda belli oldu yani!!!!!

filiz daha asliya bi kelime bile özel hayati ile ilgili bisey söylemedi sadece anesiylen kavga ettigini vede birinin ona evlenme teklifi ettigini o da yilmaz asik oldugunu söylüyo yaaaaaa orda sinir oldum gicik seyy!!!!!!!!!

Eylotuerk
23-01-07, 18:47
o sırada bence yılmaz aslıyı takmaz bıle aslı artık valla aslı tam opuseceklerken gırerse ıcerı artık aslıyı oldururum:)dıyecem ama fılızden fırsat kalmaz herhalde:)fragman gelsın artık:)heyecan bastı:)

valla 59.bolumun sonu 25.bolumun sonu gibi olacak bence, yinede fazla umitlenmeyelim, filiz+yilmaz opusurse iyi olur en zindan barisirlar ve sonra sorunlari konusarak halledebilirler, diye dusunuyorum......
ama ya asli hala ogrenmemisse cunku sadece askini kalbine gomer diyor belikide yilmaz dan ters teki aldigi icinde olabilir............
keske fragman simdi gelse patlayacagim meraktan:img-hyste :img-hyste

devil61
23-01-07, 18:51
valla 59.bolumun sonu 25.bolumun sonu gibi olacak bence, yinede fazla umitlenmeyelim, filiz+yilmaz opusurse iyi olur en zindan barisirlar ve sonra sorunlari konusarak halledebilirler, diye dusunuyorum......
ama ya asli hala ogrenmemisse cunku sadece askini kalbine gomer diyor belikide yilmaz dan ters teki aldigi icinde olabilir............
keske fragman simdi gelse patlayacagim meraktan:img-hyste :img-hyste

fılız yılmaz barısırsa zaten oğrenmemesı ımkansız yılmaz ya sırketten alır fılızı ya da ınsaattan alır.ama almasına gerek kalmadan defılede oğrenır:)

bız boyle heyecanladık bırde barısmazlarsa varya:)ama gelen tuyolara gore barısacaklar bebek dusmıyecekmıs zaten dusmemıs ve yılmazla barısacaklarmıs beklıyoruz hala barısamadılar:)

eylül-emreAltuğ
23-01-07, 19:00
özet iyi hoş güzel de cem yine iğrençliklerine devam ediyor bu belli özetin başına bakınca yılmaz herşeyi öğreniyo gibi geliyo bana ama sonuna bakılınca bence yılmaz bebek hakkında hiçbirşey öğrenmiyor baksanıza yaptınığına defileye aslı ile gidiyo hemde filizin hazırladığı bi defileye eğer bebeği öğrenseydi zaten filizile barrışmış olurduu barışmasada filizin peşini bırakıp aslı ile bi yerlere gitmezdi bence........

61MERVE61

HAHA:)benide yaaa oof fragman nerdesin yaa varya filiz yilmaz 24bolumde tam opceklerken murat girmisti yaa sinir olmustum..oda ayri biriydi ya hey gidi.....yaa bide senaristlerimize duyurim filiz yilmazin sahnelerinde ilk bakislarda romantik anlarda HUZnun geceleri calsin bayiliyorum ona yaa heyecan basio:)

yesimcan
ya arkadaslar kanal d yi acip reklamlara bakalim belki icimizden birsi görür fragmani benim görmem imkansiz eurod hep carsamba belkide persembe veriyo ama kanal d sali günleride veriyo acip bakinnn lütfennn yoksa ben catlicam meraktannnnnn:img-hyste :img-hyste :img-wink:

devil61
23-01-07, 19:05
HAHA:)benide yaaa oof fragman nerdesin yaa varya filiz yilmaz 24bolumde tam opceklerken murat girmisti yaa sinir olmustum..oda ayri biriydi ya hey gidi.....yaa bide senaristlerimize duyurim filiz yilmazin sahnelerinde ilk bakislarda romantik anlarda HUZnun geceleri calsin bayiliyorum ona yaa heyecan basio:)

ne calarsa calsın yeterkı barıssınlar:)bızım psıko yıne bı ısler cevıyo haydı hayırlısı dıyım hayırlı olmayacak ama bence bu maskesını dusuren olay olacak.o yuzden hayırlı aslıya da ne olursa olsun:)benı ılgılendırmıyo:)

gülbeşeker
23-01-07, 19:13
pardon 25.bolumun sonunda ne olmuştu hatırlayamadım da ?
Asansorün önünde tam öpüşecekken orda bitmişti 26.bölümde öpüşemeden temizlikçi kadınlar çıkageldi.

medsul
23-01-07, 19:15
bu bölüm harika olacak tek kelimeyle cümmüş var
şimdi beni merak saldi acaba filiz nasıl bir elbise giyecek
kesin gecenin en güzelli olacak
yılmaz filizi görünce dimi düşer :img-hyste :img-hyste nede olsa dünya güzeli dimi:img-wink: :img-yes: :img-wink:

byuzax
23-01-07, 19:17
Asansorün önünde tam öpüşecekken orda bitmişti 26.bölümde öpüşemeden temizlikçi kadınlar çıkageldi.

hehehee inşallah böyle olmaz neyse ya barışsınlarda öpüşmeselerde olur :D :img-hyste
NOT : cevap için teşekkürler

__FİLİZ__
23-01-07, 19:33
bu bölüm harika olacak tek kelimeyle cümmüş var
şimdi beni merak saldi acaba filiz nasıl bir elbise giyecek
kesin gecenin en güzelli olacak
yılmaz filizi görünce dimi düşer :img-hyste :img-hyste nede olsa dünya güzeli dimi:img-wink: :img-yes: :img-wink:

:):):) süper bir yorum yapmışsın..yılmaz her haliyle sever filizi zaten...bence barışma olayları kuliste olucak...yılmaz gider filizn yanına konuşurlar falan..filizde dayanamaz söyler hamile olduğunu İNŞALLAHHHH...aslıda yapıştı çocuğa kesin o demiştir gidelim gidelim diye çocuk şey..bence yılmaz ömerle hastahanedede kapışcak..

gülbeşeker
23-01-07, 19:35
hehehee inşallah böyle olmaz neyse ya barışsınlarda öpüşmeselerde olur :D :img-hyste
NOT : cevap için teşekkürler

Rica ederim byuzax.Bence aslı bu bölümde de filiz ve yılmaz arasındaki aşkı öğrenmeyecek.Öğrense yılmazla beraber filizn defilesine gider mi?Ayrıca bence yılmaz o defileye filizi görmek bahanesiyle gitmek isteyecektir.Bakalım inşallah kuliste romantik dakikalar yaşanır.

__FİLİZ__
23-01-07, 19:37
offfffff ya bu fragman nerdeee yaaaaa acaba bugün vermiceklermi yani kisa fragman sali gelmeye baslamisti bugün belki vermezler yarin normal fragmani verirlerrrr yaaaaa lütfewn verin sunu yaaa catlicam simdi öyle merak ediyorumkiii bu bölüm cok hareketli gecicekkk nede olsa cem yine ölümcül planlar yapmaya basliyo nemek ki kafasini topladiii piskopattt:img-hyste :img-hyste

bence cem bundan sonra planı çıkmasın diye aslıyla uğraşcak..yine bi eli yılmazda olur ama daha çok aslıyla ilgilencek gibime geliyor..nede olsa filizi elde etmeye çalışcakya...zor biraz yılmaz varken...:)

filizim+y
23-01-07, 19:44
ayyy ya ben meraktan gidicem :img-hyste

bence bu bölüme defile sahnesi damgasini vurur ohhhh asli kesin bi esortmanlan defileye gelir:img-hyste filizde ohhhhh saclar o bicim kiyafet desen süper dir eminim gece elbisesi yok yok hamilelilkkkkk ayyyyy cok yakisir ya süper olucaktir!!!!!!!!

BU BÖLÜME DEFILE SAHNESI YILMAZADA FILIZ DAMGASINI VURUCAKKK EMINIM!!!!!!!!!!!:img-hyste :happy0064 :img-wink:

son cümlen nefis olmuş, kesin yılmaz mest olacak filize:)
inşallah böyle olur, yine güzelliğini konuşturacak filiz, ne giyeceğini merak ediyorum malım onun işi ve kendisi de süper olmalı herzaman ki gibi, keşke böyle olsa ama senaristler bizi ter köşeye yatırmaya bayılıyorlar kaç bölümdür filiz ha söyle di ha söyleyecek ama nerde hala öğrenemedi, bir an önce barışsalardı özledğimiz sahneleri artık izlesekte doyamasak

filizim+y
23-01-07, 19:46
kanald suan reklamlarda:D belki gösterirler. Ama hic sanmiyorum ya gecce saat 2 ancak:D!

şimdi vermeselerde b.g. reklam aralarında verebilir, çünkü geçen hafta vermişlerdi zannederim yine aynısını yaparlar bakalım izleyelim bir görsekte gördüklerimizle tahminlerimizi yazsak hadi fragman nazlandığın yeter gel artık gel:img-yes:

yesimcan
23-01-07, 19:47
bi fragman gelmedi yaaa okadar merak ediyorumm catlicam simdi yaa:img-hyste özeti yayinladilarsa fragmanda yayinlanmasi!!!!!!!!!!!!!offf nerde bu fragman yaa bence barisma kuliste olur orda yilmaz filize güzel sözler yagdirir ama ilk basta filiz yilmaza yilmazda filize laf sokar ve inatlasirlar sora yilmaz seni hala seviyorum gibi biseyler der filiz yelkenleri suya indirir ohhh sükür yaaa ins senaristler güzel bi sahne ve replikler yazmislardir yani sadece seni seviyorumlan bitmesin is biraz etkileyici oolsunnn:img-wink:

filizim+y
23-01-07, 19:52
barışacakları sahne kulis olursa bundan önce yılmazın filizin peşinden koşturduğu sahnelerde olsun lütfen, çok keyifli olur filizin yılmaza karşı kıskançlıkla karışık uzak durması yılmazında kaybetme korkusuyla yaşadığı duygularla fırsatlar bulmasını izleyelim ki ondan sonra barışacaklarsa barışsınlar

yılmaz öyle birşey yapmalaı ki filiz sevdiği ve istediği için döndüğünü düşünüp yılmazla barışsın, malum yılmaz ilk sahnede öğrenemiyor kimseden de duymayacağına göre sadece kaybetme korkusuyla yaptığı şeyler bu barışmanın zeminini hazırlayacak, sonrasında da doyamayacağımız sahneleri izleriz ama bu diğer haftaya sarkmazsa tabi.

hadi hadi artık barşın ve yılmaz bebeğini öğrensin, psiko bebekle ilgili eylemlerine başlamadan öğrensin ki birşey yapamasın gerçi psiko bir yol bulur kesin ama ben tekrar ediyorum düşmesin düşmemeli ve düşmeyecek inş.:img-yes:

gülbeşeker
23-01-07, 19:54
geçen salı aşk meleğim dizisinin reklam arasında göstermişlerdi yani saat 5-6 gibiydi ama şu saat oldu fragmandan ses seda yok.Bence bu sefer tek fragman göstercekler umarım biraz uzun bir fragman olur.

medsul
23-01-07, 19:55
:):):) süper bir yorum yapmışsın..yılmaz her haliyle sever filizi zaten...bence barışma olayları kuliste olucak...yılmaz gider filizn yanına konuşurlar falan..filizde dayanamaz söyler hamile olduğunu İNŞALLAHHHH...aslıda yapıştı çocuğa kesin o demiştir gidelim gidelim diye çocuk şey..bence yılmaz ömerle hastahanedede kapışcak..

teşekkür edrim canım bencede kuliste olacak ikiside defilede birbirlerini kıskanacak ve sonunda dayanamayip barişacaklar ve bir öpüşme sahnesi bekliyorum eeee sonra tabi filiz hamile oldugunu söyler
yılmazın sevinci ikiye katlanır hem filizle barişacak hemde baba oldugunu ögrenecek daha ne isterki yılmaz dünyalar onun olur hiçte haksız sayılmaz
sevdigi yanında birde ondan cocugu oldugunu ögrencek heralde mutluluktan bir şarkı bekliyorum yılmazdan(gerci tüyolara göre bu kısa sürecek amaolsun
ben yinede onlari öyle görmek cok güzel olacak ben şimdilik bu kötü şeyleri düşünmüyüp bu bölümüm keyfini cıkartacam sizede tavsiye edrim)
birde aslında hemen bir yıldirim nikahi kıysalar ne güzel:happy0064 :happy0064 olur durusuya gitmeden
hemde balayi olur :img-wink: (durusuya giderseler tabi)

medsul
23-01-07, 20:00
aman kanald hala özeti yayınlanmadi
verselerde belki bölümle ilgili resimleri koyarlarda bizde biraz olsun merakımızı gideririz diyecem ama sonucta kanaldde her hafta temmellik yapıp
eski resimlerden koymazsalar tabi:icon_sorr

Eylotuerk
23-01-07, 20:09
benim en cok izlemek istedigim sahneler sunlar bunlari izlersem yani gerceklesirse ama gerceklesicegini saniyorum sunlar !!!!!!!!

----su bu haftaki sahneler yani yilmazin filizin pesinden kosmasi cok hosuma gidiyo süper oluyo filizde nazlaniyo !!!
----sora filiz yilmaz baristiktan soraki sahneler el ele kol kola diz dize ohhh deymeyin keyfime!!!!!
----filizin bebegi yilmaza söyledigi sahneee ve yilmazin o sevinci ikisinin birlikteki sevincleri!!!!!!
----filizlen yilmaz bebek doktorundaki halleri ve cocuga bakmalari yani ultrasyondaki halleri haaa bide su aklima geldi bikere doktor kalp sesini dinlemek istiyormusun demisti oda hayir simdi hazir deyilim dedi bu kalp dinleme sesi yilmazlan beraber olucakkk kesinnn!!!!!!
----veeeeee bu süper olur vallah yilmazin filize kendi elleriylen yemekler yapmasi hamile ya sora yastiklari arkasina koymasi vs seyler bunun gibi o0hhhhhhhh bunlar olsaaa varyaaa deymeyin keyfimeee yaaaaaaaa cokk süper olurrrrrrr:happy0064 :happy0064 :img-wink:

ya vallahi biz ayni seyleri dusunuyoruz, yaa cok merak ediyorum o sahneleri ben yahuuu, ayy simdi den heyecan basti, neredesin fragman, ya????
meraktan ve heyecandan kipir kipir oluyor kalbim onlarin asklarini izlemek cok hos cunku bana hissettiriyorlar.......o bakislar o buyuk ask ufff hemen barisinlar.......
filiz+yilmaz

mıstaa
23-01-07, 20:14
FİLİZ ile YILMAZ EVLENİRSE....

-handan hanım yılmaza damat diyecek.
-ömer yılmaza enişte diyecek [en matrağı bu]:img-hyste
-yılmaz ömere kayinço diyecek
-muaala hanım filize gelin diyecek
-yılmaz handan hanıma anne diyecek
-fahriye filizle görümce olacak
-küçük elifte yılmaza enişte diyecek
-en önemlisi yılmaz filze karıcığım:)
-filizde yılmaza kocacığım diyecek:)

YANİ YILMAZLA FİLİZ EVLENİRSE IHLAMURLAR ALTINDA BAYYAA BİR DEĞİŞİME UĞRAYACAK...:img-wink:

levoo
23-01-07, 20:15
Kendimle gurur duyuyorum.Fena yazmamışım aslında :) Sadece hastane kısmını uzatıp Ömer ile Yılmaz'ı aynı arabaya bindirmiştim :)

Filiz'in hamile olduğunu öğrenemeyecek Yılmaz galiba ama Filiz'in hasta olduğundan şüphelenip onunla arasındaki buzları eritecek.Daha sonra da bebeği öğrenecek sanırım.Yani böylece Yılmaz bebeği öğrenmeden Filiz'e dönmüş olacak.Bence bölüm sonu Filiz ile Yılmaz'ın baş başa kalma sahnesi olur :)

filizim+y
23-01-07, 20:19
58.bölüm şarkılarımı yazamadım fırsat bulup şimdi yazıyorum bakalım beğenecek misiniz:img-wink:

filizden bebeğine NENNİ BEBEK (barış manço)

filizden yılmaza BENİ AFFET (barış manço)

yılmazdan filize AFFETTİM SENİ (gülay)

yılmaz ve filizden ömere SAKİN OL SİNİRLERİNE HAKİM OL (sezen aksu)

feride den ömere ÖZLEDİM (selami şahin)

ömer den ferideye ALIŞTIM SANA (selami şahin)

aslıdan yılmaza İTİRAF EDİYORUM (niran ünsal)

yılmazdan aslıya ARKADAŞ (melike demirağ)

cemden filize İLLEDE SEN (bengü)

filizden ceme OLMAZ DOSTUM (seden gürel)

keren nalan ikilisine BÜYÜK AŞKIM (nilüfer)

nasıl buldunuz:img-wink:

yılmaz_filiz
23-01-07, 20:24
FİLİZ ile YILMAZ EVLENİRSE....

-handan hanım yılmaza damat diyecek.
-ömer yılmaza enişte diyecek [en matrağı bu]:img-hyste
-yılmaz ömere kayinço diyecek
-muaala hanım filize gelin diyecek
-yılmaz handan hanıma anne diyecek
-fahriye filizle görümce olacak
-küçük elifte yılmaza enişte diyecek
-en önemlisi yılmaz filze karıcığım:)
-filizde yılmaza kocacığım diyecek:)

YANİ YILMAZLA FİLİZ EVLENİRSE IHLAMURLAR ALTINDA BAYYAA BİR DEĞİŞİME UĞRAYACAK...:img-wink:

Evet yaa ne kadar değişiklik olucak ayrıca
Filiz Mualla Hanıma Anne diyecek
Ahmet Filize yenge diyecek.
Ekrem ve Salih Filize yenge diyecek :img-hyste

yılmaz_filiz
23-01-07, 20:27
58.bölüm şarkılarımı yazamadım fırsat bulup şimdi yazıyorum bakalım beğenecek misiniz:img-wink:

filizden bebeğine NENNİ BEBEK

filizden yılmaza BENİ AFFET

yılmazdan filize AFFETTİM SENİ

yılmaz ve filizden ömere SAKİN OL SİNİRLERİNE HAKİM OL

feride den ömere ÖZLEDİM

ömer den ferideye ALIŞTIM SANA

aslıdan yılmaza İTİRAF EDİYORUM

yılmazdan aslıya ARKADAŞ

cemden filize İLLEDE SEN

filizden ceme OLMAZ DOSTUM

keren nalan ikilisine BÜYÜK AŞKIM

nasıl buldunuz:img-wink:

Süpersin yaa.
Yılmazın Ceme Allah Belanı Versin şarkısıda olabilir.
Filizden Yılmaza İzelden Kızımız olacaktı parçasıda güzel olurdu.UNUTTUN MU KÜÇÜĞÜM KIZIMIZ OLACAKTI :img-yes:

mıstaa
23-01-07, 20:29
Evet yaa ne kadar değişiklik olucak ayrıca
Filiz Mualla Hanıma Anne diyecek
Ahmet Filize yenge diyecek.
Ekrem ve Salih Filize yenge diyecek :img-hyste

bu kadarla kalsa iyi cem mosmor bir şekilde dolanacak. aslı pisikopata bağlanacak:(
yılmazla filiz evlenmesemi ne yapsa...:img-pilot

filizim+y
23-01-07, 20:33
Süpersin yaa.
Yılmazın Ceme Allah Belanı Versin şarkısıda olabilir.
Filizden Yılmaza İzelden Kızımız olacaktı parçasıda güzel olurdu.UNUTTUN MU KÜÇÜĞÜM KIZIMIZ OLACAKTI :img-yes:

onu da düşünmedim değil ama biz forumca ERKEK istiyoruz, tıpkı babası gibi olacak bu yüzden yazmadım onu, cemin şarkısıda onun kadar psiko olamadım:img-hyste mazur görün artık hem filiz şu an için dost görüyor

not: filizce_jüly şarkıcıların adını yazdım yanına dinleyebilirsin:img-yes:

Eylotuerk
23-01-07, 20:33
bu kadarla kalsa iyi cem mosmor bir şekilde dolanacak. aslı pisikopata bağlanacak:(

bence butun bu karmasadan uzak biryerlerde evlensinler....
butun bu psikopatlardan ayri biryerlerde, (yani asli ve cemden, ve handandan)
filiz+yilmaz

filizim+y
23-01-07, 20:35

olmaz olamaz olmamalı cem aslı ne hali varsa görsünler sonradan girmeler:img-hyste müstehak onlara kim dedi girinde şunları birbirinden ayır diye:img-yes:
o kadar söyledik onlara uyardık ama nerde kafa yok bunlarda anlamıyorlar işte avuçlarını yalayacakları bölümleri merakla bekliyorum:img-yes:
o zaman içimin yağları eriyecek:img-yes:

yılmaz_filiz
23-01-07, 20:39
onu da düşünmedim değil ama biz forumca ERKEK istiyoruz, tıpkı babası gibi olacak bu yüzden yazmadım onu, cemin şarkısıda onun kadar psiko olamadım:img-hyste mazur görün artık hem filiz şu an için dost görüyor

not: filizce_jüly şarkıcıların adını yazdım yanına dinleyebilirsin:img-yes:

Gerçekten bende erkek olmasını isterim Yılmaza benzer :img-in_lo Filizden Ceme bir şarkı...

Ben birkez sevenlerdeniz ölümsüz bir aşk arıyorum
Aradığım adam sen değilsin
Hiç sanmıyorum (Nihan-Ben Bir kez sevenlerdenim)

61MERVE61
23-01-07, 20:41
ya ben daa dayanamiom kanal dye mail atcam fragmani gosterin diye:)gecen dizi yayinda degildi diye mail atim hemen yayin akisini degistiler:)saka biyani arkadaslar benn cook merak ediyorum dersim var yapamaz oldum..

61MERVE61
23-01-07, 20:42
aslinda asli+cemde baya bir yakisirlar, ikiside birlikte psikopata baglanirlar:img-yes:

Bak buna katilmiyorum arkadaslar tamam asliya bende bagzen sinir oluyorum ama seviyorum fena kiz degil..acikcasi sahnelerinde gicik da olsam eglendiriyor insani vede cook akili...
asli:good:
cembye

Eylotuerk
Gerçekten bende erkek olmasını isterim Yılmaza benzer :img-in_lo Filizden Ceme bir şarkı...

Ben birkez sevenlerdeniz ölümsüz bir aşk arıyorum
Aradığım adam sen değilsin
Hiç sanmıyorum (Nihan-Ben Bir kez sevenlerdenim)

evet bu sarki iyi, ama gelecek bolumlerden ismail yknin sarkisini omer, hendan filiz+yilmaz birlikte soylerler psikopata nasilsa butun pislikleri ortaya cikacak.........

p.s. bende erkek olmasini istiyorum ayni yilmaz a benzesin 2. side filiz e benzesin ama ilk bebek yilmaz a
filiz+yilmaz

filizim+y
aslinda asli+cemde baya bir yakisirlar, ikiside birlikte psikopata baglanirlar:img-yes:

tamam bende sevmiyorum ve görmeye katlanamıyorum ama cananın hatrı var psikoyada bırakmak olmaz, aslıyı da haketmiyor, ben de kızıyorum istemiyorum ama öyle aslı cem olmaz tıpkı filiz cem yılmaz aslı olmayacağı gibi aslıya başka birini buluruz olmaz mı bu kadar kıymayalım kıza hem o da gıcık ceme bizim gibi:img-hyste :img-hyste :img-yes:

mıstaa
23-01-07, 20:46
gerçekten o kadar çok engel varki bu evliliin önünde en iyisimi maldiv adalarına gitsinler gerçi ordada tsunami var.olsun cemden ve handan hanımdan daha fazla hasar yaratmayacağı kesin..

öncedende yazdığım gibi
bebek meselesinde ben bu konuda herkesle iddaya girebilirim erkek olacak.
zaten forum olarakda isteğimiz bu ayrıcada ERKEK ADAMIN ERKEK ÇOCUĞU OLUR kardeşim...
bence biz erkekmi kızmı yerine ismi konusunda tartışalım.
mesala mustafa-mustafa veya mustafa olabilir..:)

yılmaz_filiz
23-01-07, 20:49
gerçekten o kadar çok engel varki bu evliliin önünde en iyisimi maldiv adalarına gitsinler gerçi ordada tsunami var.olsun cemden ve handan hanımdan daha fazla hasar yaratmayacağı kesin..

öncedende yazdığım gibi
bebek meselesinde ben bu konuda herkesle iddaya girebilirim erkek olacak.
zaten forum olarakda isteğimiz bu ayrıcada ERKEK ADAMIN ERKEK ÇOCUĞU OLUR kardeşim...
bence biz erkekmi kızmı yerine ismi konusunda tartışalım.
mesala mustafa-mustafa veya mustafa olabilir..:)

Aşk olsun Mustafa kız erkek ayrımımı olur.Yani şahsen bende erkek olmasını isterim ama kızda olsa fena olmaz.Gözleri Filizin gözlerine benzer.Eğer bebekleri kız olursa ismide BENGÜSU olsun :img-hyste

Ayrıca:Filiz ve Yılmaz evlenmek için Kanadaya gitsinler daha iyi olur ama daha sonra İstanbula gelsinler.Ömer ve Handanın yüzlerindeki ifadeyi çok merak ediyorum :img-hyste

Eylotuerk
23-01-07, 20:51
BENCE BEBEGIN ISMI CEM OLSUNNN:img-hyste bari cemden hatira kalir ismi hahahahaha:img-hyste

aman yok, yok......adini duyunca afakanlar basiyor bana!!!!!!!
bence bulent olsun yilmaz in gercek hayattaki ismi, kiz olursada tuba, filiz in gercek hayattaki adi, ne dersiniz???

filizim+y
23-01-07, 20:51
BENCE BEBEGIN ISMI CEM OLSUNNN:img-hyste bari cemden hatira kalir ismi hahahahaha:img-hyste

kesinlikle hayır adını taşırda onun huyundan suyundan kapar dur sevgili arkadaşım yangına körükle gitme yahu:img-hyste :img-hyste
hem başka isim mi kalmadı, psikonunkini koyacağız birde yılmaz seni duysa ne yapar tahmin et:img-hyste :img-hyste
cemi zaten elinden gelse gebertecek:img-hyste :img-hyste

yılmaz_filiz
23-01-07, 20:52

Yok yok biz hatira filan istemeyiz artık Cemden nefret ediyorum.Bütün Cemlerdenn tanıdığım bütün Cemler psikopat çıktı yaa...

Eylotuerk
23-01-07, 20:53
Aşk olsun Mustafa kız erkek ayrımımı olur.Yani şahsen bende erkek olmasını isterim ama kızda olsa fena olmaz.Gözleri Filizin gözlerine benzer.Eğer bebekleri kız olursa ismide BENGÜSU olsun :img-hyste

Ayrıca:Filiz ve Yılmaz evlenmek için Kanadaya gitsinler daha iyi olur ama daha sonra İstanbula gelsinler.Ömer ve Handanın yüzlerindeki ifadeyi çok merak ediyorum :img-hyste

evet donsunler ama buyuk bir aile olarak soyle bir 3-4 cocuk daha falan, valla fazla oldu ama iyi buyuk bir aile ve ayirmasi guc bir aile olur....handanda kafayi iyicene yer......:happy0064

yılmaz_filiz
23-01-07, 20:56
evet donsunler ama buyuk bir aile olarak soyle bir 3-4 cocuk daha falan, valla fazla oldu ama iyi buyuk bir aile ve ayirmasi guc bir aile olur....handanda kafayi iyicene yer......:happy0064

Onların tek bir çocukları olsa bile kimse ayıramaz.Onları birbirlerine bağlayan aşkları.Ama aşklarının meyveleride buna katkı da sağlayabilir.Ahh bi evlenseler kimse ayıramıcakta bi temel atılsa ahh ahh:img-hyste

levoo
23-01-07, 21:17
Özetten yola çıkılarak bir senaryo yazılabilir aslında ama 59.Bölüm senaryom daha yeni bitti :) 59un bittiği akşam olanlara göre 60. bölüm senaryomu yazacağım.Tıpkı 59 özeti çıkmadan 59 u yazmam gibi :) Bence özet çıkmadan yazmak daha zevkli insan tutturduğunu görünce daha bi mutlu olur :)

BERNA
23-01-07, 21:21
Bakiyorum forumca cesitli konularda calismalar baslamis, bebegin cinsiyeti, ismi, Asli'ya kismet bulma, Cem'e is bulma, Handan 'a gidecegi klinigin adresini bulma (onun her iki cocugu da istemedigi kimselerle evleniyor unutmayin ;)) :img-hyste
Filizim sarkilar bayagi uymus bu arada :good:

Valla ben bu senaristlere guvenmiyorum; ciftlerin mutlu oldugu en fazla bir bolum gorecegimiz icin hayal kurmak serbest elbette :img-wink:

Ya bu arada saka da olsa Asli'yla Cem'i ayni kefeye koymak biraz agir olmamis mi ;) Eger Asli da psikopata baglayip 'Cem'in plan defterini' ele gecirmezse ayni kategoriye girmesi imkansiz. Onun olaylardan haberi bile olmadigini da dusunursek en fazla sirnasiklikla ve gevezelikle suclayabiliriz onu.

mıstaa
23-01-07, 21:32
Bakiyorum forumca cesitli konularda calismalar baslamis, bebegin cinsiyeti, ismi, Asli'ya kismet bulma, Cem'e is bulma, Handan 'a gidecegi klinigin adresini bulma (onun her iki cocugu da istemedigi kimselerle evleniyor unutmayin ;)) :img-hyste
Filizim sarkilar bayagi uymus bu arada :good:

Valla ben bu senaristlere guvenmiyorum; ciftlerin mutlu oldugu en fazla bir bolum gorecegimiz icin hayal kurmak serbest elbette :img-wink:

Ya bu arada saka da olsa Asli'yla Cem'i ayni kefeye koymak biraz agir olmamis mi ;) Eger Asli da psikopata baglayip 'Cem'in plan defterini' ele gecirmezse ayni kategoriye girmesi imkansiz. Onun olaylardan haberi bile olmadigini da dusunursek en fazla sirnasiklikla ve gevezelikle suclayabiliriz onu.

aslıyla cemi aynı kefeye konmaması konusunda katılıyorum.aslı şuanda her nekdar yılmaz filiz ilşkisi için engel teşkil ediyor gibi görünsede diğer yandan birleştiricide oluyor filizin yılmazı kıskanmasını sağlıyor mesala.
aslının diğer bir özelliği ise cemin inşaattaki entrikalarını ortaya çıkarması ki bölüm özettinden bunun hiçde uzak olmadığı anlaşılıyor.
son özellik ise filiz kadar olmasada muttluğu hakediyor. ama ne yazıkki aslının mutluluğu filizin mutsuzluğu demek...:good:

yakupoglu61
23-01-07, 21:40
doğru diyosun berna bebeğin yaşayıp yaşamayacağı daha belli değilken bu kadar şey hakkında yorum yapılıyo...
filiz sancılanıp hastahaneye gidiyor ama sonra nasıl olurda hemen defile düzenler bunu anlamış değilim
zaten bu dizide hastalanan,dövülen,vurulanlar 1 bölümde ayakta...

levoo
23-01-07, 21:51
doğru diyosun berna bebeğin yaşayıp yaşamayacağı daha belli değilken bu kadar şey hakkında yorum yapılıyo...
filiz sancılanıp hastahaneye gidiyor ama sonra nasıl olurda hemen defile düzenler bunu anlamış değilim
zaten bu dizide hastalanan,dövülen,vurulanlar 1 bölümde ayakta...

En azından özette hem Filiz'in hastanelik olmasını yazıp hem de sonuç belli olmuş gibi Filiz ile Yılmaz'ın defilede karşılaşmalarını yazmamalılardı.Biraz daha merak içinde bırakabilirlerdi.

mıstaa
23-01-07, 21:53
59. bölümün başı bu sefer tam tersi..
ömer: yılmaz görmüyormusun filiz sancı çekiyor götürsene hastanaye.
yılmaz:pışııık boşversene
ömer: sen götürme ben götürmeyerim kim götürecek bu kızı
küçük elif: yazıklar olsun ikinizdede..
ömer: sus kız sen sus sus
küçük elif: baba zaten boyum kısa diye kafam bozuk aşşağıdan bi uçarım san görürsün
yılmaz: helal be elif kim tutar seni.
filiz: yılmaz kucağına alda götürsene beni hastaneye
yılmaz: inan bana çok isterdim ama televizyon kumandasını kaldırdım belim ağrımış kusura bakma.
filiz: ıngaaa ınngaaaa ıngaa
küçük elif.: böşver filiz abla bizimde kaderimiz böyleymiş yaslan omuzumada hastaneye gidelim..
ömer: gel yılmaz bizde bilardo oynamaya gidelim en iyisi
yılmaz: belim ağrıyor ama geliim bari...

ghost4021
23-01-07, 22:03
fragman daha yok mu yaaa.özette herşey açık bi şekilde verilmiş ama fragmanı istiyorum...
yılmaz çocuğu nasıl öğrenmiyo çok merak ettim.bi de büyük bi ihtimalle çocuk düşmüyoooo oleeey adı da belli :D :D

levoo
23-01-07, 22:06
Genel olarak bir yorum yapmak gerekirse

İlk sahnede Ömer'in Yılmaz'a izin vermediğini görmüş oluyoruz ya da Yılmaz'ın Ömer'le kavgalı olduğundan beraber gitmediğini.Bence Yılmaz tek başına giderken geçmişi hatırlayarak öfkesini unutacaktır.

Hastanede şiddetli bir tartışma bekliyorum.Filiz'in bebeğini erken müdahele bahanesiyle kurtaracaklardır.Filiz kısa sürede taburcu olacak anlaşılan çünkü defileye gidiyor.

Aslı bence son bölümlerde fazla görünmeyen Canan'ın sayesinde aşkını kalbine gömecek :) Ayrıca bu ipucundan Filiz ile Yılmaz'ın barışacağını çok rahat çıkarabiliriz.

Psiko Cem yine hain planlarından birini uygulayacak.Aslı bence bu malzeme seçiminden kaynaklanan sorunları artık öğrenir ve üzerine gider.Tabi ki ustadan haber alan Cem Aslı'ya ya inşaatta ya da dışarda ölümcül bir tuzak hazırlar.Örnek:Aslı binanın üst katlarından birinde kenarda bi yere bakması için çağrılır ve oradan bi şekilde aşağı düşürülmek istenir :)Tabi Aslı defileye geleceğine göre bu diğer bölüm olur.Aslında diziden çıksa fena olmaz :)

Dizinin son sahnesi olacak olan Filiz Yılmaz sahnesinde bence Yılmaz Filiz'den af dileyecek.Filiz de zorlayacaktır biraz Yılmaz'ı.Yılmaz'ın bebekten de haberi olmadığını varsayarsak affedecektir.

Şimdi size bir sorum var.Yılmaz bu bebeği öğrendiğinde hemen Filiz'le evlenmek isteyecektir.Bebeğin babasız kalmayacağına sevinen Filiz de ne olursa olsun evlenmek ister Yılmaz'la.Korkuyorum Cem haini ya planıyla ya da çocuk Cem'den yalanıyla Yılmaz'ı kandırmasalar :(

forever_bim
24-01-07, 00:28
Genel Uyarı:

Arkadaşlar tek cümlelik mesajlar yazmayınız.

Bu başlık bir forumdur. Sohbet ortamı oluşturmayınız. Sohbet için çeşitli bilgisayar programları mevcuttur. Lütfen onları kullanınız.

Yazdığınız kelimeleri uzatmayınız. Mesela çok kelimesi "çok" şeklinde yazılır. "çooookkkkk" diye değil.

Mesaj standart rengi siyahtır. Lütfen mesajlarınızı siyah renkle yazıp 2 punto kullanınız.

Forumu lütfen özenli kullanınız.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

Figan
24-01-07, 04:45

Selam Canlar :)

Ya bu durum nedir ? Vallahi cok merak ettim yaw .. Nerde adim gecti benim..
Aradim, taradim, bulamadim.. Fatma acilen cevap bekliyorum Canimcim..:img-dirol

Bu arada özette gelmis..
Valla sinirden catliycam..Yilmazim hala ögrenemedi bebegi oldugunu..Bu nedir ya? Delirtcek bunlar bizi....

mıstaa
24-01-07, 09:18
şimdi fragmanı gösterdiler filizi hastaneye ömer götürüyor. yılmaz hastaneye ziyarete geliyor. ferideyle ömer yakınlaşmalrı var yeni hiç bir şey yok fragmanda..izlediğim kadarıyla .hepsini izleyemedim izleyenler anlatsın..:img-blush

benim
24-01-07, 09:19
Fragman yayınlandı. Filiz'in sedyeyle hastane sahnesiyle başlıyor.Ömer yanıbaşında Filiz'in ellerini tutuyor.Yılmaz'da kapıdan Filiz'e bakıyor sanırım.Ömer ve Yılmaz hastanede karşılaşıyorlar.Feride ve Ömer sahilde elele duruyorlar.Öpüşüyorlar.Filiz bağ evinde sanırım beşik yanında şömine başında oturmuş.(beşiği yakacak herhalde) . Ahmet ağlıyor. Fahriye çocuğa sarılıyor.Salih Cemil'in evine gidiyor.Galiba baban benim diyor çocuğa Cem'in adamı Aslı'nın evine giriyor.Aslı duşta.Adam eline eldiven geçiriyor.Orda bitiyor. Bu arada Ömer ve Feride sahneleri çok güzel olmuş.

gülbeşeker
24-01-07, 09:21
Fragman yayınlandı. Filiz'in sedyeyle hastane sahnesiyle başlıyor.Ömer yanıbaşında Filiz'in ellerini tutuyor.Yılmaz'da kapıdan Filiz'e bakıyor sanırım.Ömer ve Yılmaz hastanede karşılaşıyorlar.Feride ve Ömer sahilde elele duruyorlar.Öpüşüyorlar.Filiz bağ evinde sanırım beşik yanında şömine başında oturmuş.(beşiği yakacak herhalde) . Ahmet ağlıyor. Fahriye çocuğa sarılıyor.Salih Cemil'in evine gidiyor.Galiba baban benim diyor çocuğa Cem'in adamı Aslı'nın evine giriyor.Aslı duşta.Adam eline eldiven geçiriyor.Orda bitiyor. Bu arada Ömer ve Feride sahneleri çok güzel olmuş.

şiir yok mu filiz-yılmaz kulis sahnesi de mi yok?

mıstaa
24-01-07, 09:22

fazla bir şey kaçırmamışım zaten sadece aslının sahnesini izleyememişim o sahneyide heyecanı artırmak için koymuşlardır. aslıya bir şey olacağından değilya...:good:

benim
24-01-07, 09:24
Şiir yok malesef.Defile ve kulis sahneleri de yok.Yine belki 2.bir fragman gelebilir. Aslında bu fragman bayağa uzun.Başka bir fragmanda gelmeyebilir.

forever_bim
24-01-07, 09:26
Sabah gözümü açtım Yabancı Damat'ın fragmanı veriliyor hadi I.A. da verilsin dedim kendikendime verildi valla.

Fragman şöyle.

Filiz sedyede gidiyor yanında Ömer var. Filiz'in elinin üstünde Ömer'in eli var. Sonra Filiz müdahale odasına giriyor. Az sonra Ömer beklerken Yılmaz geliyor. Ömer kızgın bakıyor Yılmaz şaşkın. Yılmaz Filiz dinlenirken ona bakıyor. Sonra Filiz'i çiftlikte şömine önünde beşiğe bakarken gösteriyor. Sonra sahilde Feride ve Ömer'in çok romantik sahneleri var. El ele tutuşuyorlar. Ömer Feride'yi öpüyor. Feride gülümsüyor. Birkac sahne daha var böyle ama tam uykum açılmadı:) Son sahnede Cem'in Halit'i öldüren doktor kılığındaki adamı Aslı banyoda duş alırken ona doğru gidiyor ve fragman bitiyor.

Edit: Ahmetcik gerçeği öğreniyor sanırım. Aglayarak Fahriyeye sarılıyor. Salih de Cemil'e girişiyor.

gülbeşeker
24-01-07, 09:30
Şiir yok malesef.Defile ve kulis sahneleri de yok.Yine belki 2.bir fragman gelebilir. Aslında bu fragman bayağa uzun.Başka bir fragmanda gelmeyebilir.
Başka bir fragman gelmez zaten bunu geç gösterdiler şiirin olmamasına üzüldüm bir hafta var bir hafta yok defile sahnesini göstermemelerinin sebebi insanları merakta bırakmak için sanırım hem aslıya bir şey olucak mı, hem filiz çocuğunu düşürecek mi bu konularda kafa yoralım diye ama özette belli zaten.Defile sahnesini gösterseler hiçkimseye hiçbir şey olmadığı anlaşılır.

forever_bim
24-01-07, 09:36
Başka bir fragman gelmez zaten bunu geç gösterdiler şiirin olmamasına üzüldüm bir hafta var bir hafta yok defile sahnesini göstermemelerinin sebebi insanları merakta bırakmak için sanırım hem aslıya bir şey olucak mı, hem filiz çocuğunu düşürecek mi bu konularda kafa yoralım diye ama özette belli zaten.Defile sahnesini gösterseler hiçkimseye hiçbir şey olmadığı anlaşılır.

Yazdığın olayları dizi içinde gösterirler nasılsa. Fragman çok güzel ama en azından benim için:)

benim
24-01-07, 09:39
Yazdığın olayları dizi içinde gösterirler nasılsa. Fragman çok güzel ama en azından benim için:)

Fragman benim açımdan da çok güzel olmuş. Feride ve Ömer sahneleri bölüme damgasını vuracak bence.Çok hoş sahneleri vardı.

eloşş15
24-01-07, 09:39
of yılmaz yaaa.hem filizi seviyosun hala hem de defileye aslıyla geliosun.ne biçim bi aşk seinkisi:sad53: bu kadarı da yeter artık yılmaz filizin hamile olduunu ne zmn öğrencek acaba filiz doğurduğunda mı:hıh ooof off

lawinia
24-01-07, 09:45
feride ömere tepkili yaklasır diye düsünüyodum, fragmandaki hallerini görünce sasırdım ama cok da güzeldiler yılmazla filizi göremiyoruz bari ömerle ferideyi görelim handan hanım da anlayamdı hala evden uzaklastırmayla birbirine asık insanları ayıramazsın bak nasıl bir araya gelmişler nasıl da mutlular... yılmaz sonra geldiği için ögrenemiyor filiz de söylemiyo belli ki. arabanın frenleriyle oynadı anladıkta bu kadarına da ne denir ki göz göre göre bogdurmaya calısacak kızı gizli bi şeyler yap da anlamasın kimse kaza falan sansın. bence aslı dövüsmeyi biliyo olabilir o tarz bi kız cünkü ya da merdivenlerden falan düsebilir kacayım derken bence son sahne aslıyla biter defile bundan önce olur aslı bu plandan bi şekilde zarar görür ve yılmaza anlatır durumu kimden süphelendiğini.

emraht
24-01-07, 09:45
aslıyı öldürmeye çalışma sahnesi son sahne olmasın??
kız öldümü kaldımı şimdi birde onu merak etcez:img-hyste

emraht
24-01-07, 09:47
kesin ömer ferideyi kandırmıştır
açık pazar senin gül hatırın için gazı mahallesine feda olsun demiştir :img-hyste :img-hyste
modumuz daha iyi tahmin yapar ya. başka nasıl o sahnelere gelindi:img-hyste

forever_bim
24-01-07, 09:52
kesin ömer ferideyi kandırmıştır
açık pazar senin gül hatırın için gazı mahallesine feda olsun demiştir :img-hyste :img-hyste
modumuz daha iyi tahmin yapar ya. başka nasıl o sahnelere gelindi:img-hyste

Valla daha izlediğimin etkisindeydim o yüzden detaylara girişmedim, hangi yollardan gectiklerini düşünmedim sahile gelene kadar ama çok güzeldi:img-hyste

Sonra düşünürüm söz. Ama hiç de kandırılmışa benzemiyordu:)

filizim+y
24-01-07, 09:55
fragmanı dün saatlerce bekledim, sabah baktım ama ben izleyemedim, şimdi verildiğini söylüyorsunuz nete daha geç düşer akşamı nasıl beklerim:(

anlatılanlara göre feride açık pazar olayı yüzünden ömere tepkili yaklaşmıyor aksine daha da sıcakmış iyi feride ömer cephesi hareketleniyor, yılmaz öfkesinden ve gururundan vazgeçmezse öyle uzaktan baka kalır filizine:img-yes: az bile yılmaza çok uzattı bu kini filizinin sevgisinin önüne geçirdi.
aslıda planlardan nasibini alıyormuş korkutma amaçlı olacaktır, aslı hemen yılmazı arar bizim yardım sever yılmazımızda soluğu orada alır aslı fırsat kolluyor ya bundan iyisini mi bulacak, malum erkek gibi kız korkmaz da yılmaz yanında olsun diye korkmuş numarası yapar:img-hyste

defile sahnesi yokmuş, özette verdiler diye az yazılmadı burada onu vermeselerdi de sürpriz olsaydı diye alın bakın fragmana koymamışlar bizi mi kıracaklar merak istedik oldu işte:img-hyste güzel bir sahne olacağı kesin

birde filizin beşikle çiftlik evinden olduğundan bahsedilmiş, yanlızdır kesin yine tek başına bebeğiyle kalakaldı bu kız ya hiçkimse anlamıyor ah cnm ya aman bebeğine birşey olmasında hem dinlenmiş olur kendine gelir tabi cem psikosu rahat bırakırsa inş. bu sefer oradanda çıkmaz.

gülbeşeker
24-01-07, 09:55

Ben şimdiden meraktan öldüm acaba aslıya noldu?Kesin o sırada zil çalar adam da zaten cem gibi herşeyden ürktğü için bir yolunu bulur evden kaçar gelen kişi de kesin yılmazdır.Aslıya bişey olmayacağı açıkça ortada.Daha farklı bir fragman bekliyordum ama bölüm içinde filiz-yılmaz sahnesi çok olur umarım.

burcu_yağmur
24-01-07, 10:00
bence yılmaz galiba hala ögrenmedi ögrenseydi filzin yanından asla ayrılmazdı yada ögrendi ama filiz onu yanına almıyo kızgın ömerle feride onların aşkları başladı ama bari ömer elifin hatırına elifimizin bari bi mezarına giştse en aznından elif bunu hakediyo bi mezarına gidip orda son onuşmasını yapsa oan ben anlamıyorum kızın mezarına yılmaz dışında kimse gitmedi oda gömüldügün gitmişti bu ne biçim şey ya en azından filizden beklerdim gitmesini

emraht
24-01-07, 10:02
Valla daha izlediğimin etkisindeydim o yüzden detaylara girişmedim, hangi yollardan gectiklerini düşünmedim sahile gelene kadar ama çok güzeldi:img-hyste

Sonra düşünürüm söz. Ama hiç de kandırılmışa benzemiyordu:)

cidden ömer feride sahnesi cuma ya kadar bizi meşgul eder nitelikte.
yılmaz kaç bölümdür bi bebeği olacağını öğrenemedi deli olduk. ömerdeki bu hız ne??
feride gazi deki olaydan sonra nasıl iletişim kurdu? nasıl o sahneye gelindi?
mahallei onları görse kesin ferideyi afaroz ederler:img-hyste
demekki mahalle rahat açık pazar sorunu ertelendi.

lawinia
24-01-07, 10:06

aslıyı pek sevmesem de ölmesini de istemem, ki öldürmezler de son sahne adamın banyoya girisi falan olabilir haftaya da kurtulusunu izleriz bi zarar görür mutlaka. bu bölüm cemle daha büyük bi tartısma falan olursa aslı süphelenir de zaten cemden yılmaza da anlatırsa yılmaz anlar ayrıca böylece cemin insaatla ilgili planlarını da yılmaz ögrenmiş olur.

gülbeşeker
24-01-07, 10:08
bence yılmaz galiba hala ögrenmedi ögrenseydi filzin yanından asla ayrılmazdı yada ögrendi ama filiz onu yanına almıyo kızgın ömerle feride onların aşkları başladı ama bari ömer elifin hatırına elifimizin bari bi mezarına giştse en aznından elif bunu hakediyo bi mezarına gidip orda son onuşmasını yapsa oan ben anlamıyorum kızın mezarına yılmaz dışında kimse gitmedi oda gömüldügün gitmişti bu ne biçim şey ya en azından filizden beklerdim gitmesini
yeni yılda ömer ani kararlar aldı elifin resmini kaldırdı,yüzüğü çıkardı açıkçası elifn mezarını ziyaret edeceğini sanmıyorum belki ferideyle evlenmeye karar verdğinde elifn mezarına gidebilir.Yılmaz bebeği öğrenmiyor,öğrense aslıyla beraber defilede ne işi var.Filizn kapısında yatardı.

pinkzone
24-01-07, 10:10
Hadi yine iyisiniz fomerciler.. Arayı uzatmadan.. Sizin işide kısa zamanda hallettiler.. Bu bölüme onların da romantik sahneleri damgayı vurcak..Aslının sahnesi belki son sahne olabilir.

ismailsurucu
24-01-07, 10:43
teşekkür edrim canım bencede kuliste olacak ikiside defilede birbirlerini kıskanacak ve sonunda dayanamayip barişacaklar ve bir öpüşme sahnesi bekliyorum eeee sonra tabi filiz hamile oldugunu söyler
yılmazın sevinci ikiye katlanır hem filizle barişacak hemde baba oldugunu ögrenecek daha ne isterki yılmaz dünyalar onun olur hiçte haksız sayılmaz
sevdigi yanında birde ondan cocugu oldugunu ögrencek heralde mutluluktan bir şarkı bekliyorum yılmazdan(gerci tüyolara göre bu kısa sürecek amaolsun
ben yinede onlari öyle görmek cok güzel olacak ben şimdilik bu kötü şeyleri düşünmüyüp bu bölümüm keyfini cıkartacam sizede tavsiye edrim)
birde aslında hemen bir yıldirim nikahi kıysalar ne güzel:happy0064 :happy0064 olur durusuya gitmeden
hemde balayi olur :img-wink: (durusuya giderseler tabi)
filiz&yılmaz herşeyi hakediyorlar zaten.çok mutlu olacaklar ama 34. bölümde falcının dediği gibi biraz zaman alacak.gerçi aradan 4 sene geçti ama olsun.

pinkzone
24-01-07, 10:51
Bu hafta defileden görüntü vermemeli şuna işarete.. Demekki o kadar samimi ki göstermiyorlar.. Birde bebeğin düşme ihtimalini filizi göstererek kaybetmek istemiyorlar..

Not: Yeni fotoromanlar yerini almıştır.

levoo
24-01-07, 10:57
Fragmanı izlemedim ama anlatılanlardan kafamda kurduklarım şunlar;

Filiz ameliyathanede Ömer tabi ki endişeli bir şeyler kafasına dank edecektir.Yılmaz Filiz'i o halde görünce banko affedecektir.Filiz'in defile kulisine kadar ona yüz vereceğini sanmıyorum.Ömer Feride'ye ne dedi ki böyle sarmaş dolaşlar pek aklım almadı :D.Dizinin son sahnesinin Yılmaz-Filiz olacağını sanıyordum ama sanırım barıştıktan sonra devam edecekler ve Aslı'nın evindeki sahneyle bitirecekler.Ben son sahne olmadığına göre Yılmaz Filiz'den bebeği öğrenebilir diyorum.Yalnız benim tek korkum şu bahsedilen beşik sahnesi eğer Filiz beşiği yakarsa bebeğin düşmüş olmasından korkuyorum :( Sanırım Ahmet de öğrendi babasının Cemil olduğunu ama bir uzmana gitmediler sanırım ki Salih Cemil'e gidiyo.Zor ya onlar için de...

pinkzone
24-01-07, 11:00
Cemilin böyle birşeyyapacağı belli idi.. Şimdi o çocuktaki psikolojiyi düşünemiyorum.. Cemil bunu yaptı ya artık Yılmazdan Salihten ve Fahriyeden insaniyet beklemesin.. Adam gibi çözücez dedi zaten.. Pedogog iyi çözümdü ama.. Cemil boşboğazı pedogogmu takar.. onun için böyle olacağı belli idi.. Kötü oldu.

filizim+y
24-01-07, 11:16
filizin beşiği yaktığı bir sahne değil sanırım, geçirdiği rahatsızlıktan sonra yanlız kalmak isteyecek ve çiftliğe gidecek sepette arabada olduğu için yanına alacak
şömünenin başındaysa (izlemedim anlatılanlara göre yorum yapıyorum) olanları düşünüyordur defile öncesi kendine toplamak ve dinlenmek için gitmiştir, yani bebek düşmedi gelen tüyoda öyle diyordu yapmayın benim hevesimi kursağımda bırakmayın ben özetten düşmeyeceğini anladım düşse filiz bu kadar çabuk toparlanamaz, çiftliğe de gidiş nedeni sadece yanlız kalmaktır bence

salih ve fahriye için üzüldüm ama ahmet için daha da çok üzüldüm çok feci bir durum cemil yine düşünmeden bir hareket yaptı ama bunu pahalıya ödeyebilir ahmet salihi baba biliyor ve cemili kabul etmeyecektir, cemil de babalık hissine kapılıp yapmış olmalı böyle birşeyi.

sinem*
24-01-07, 11:16
Ben şimdiden meraktan öldüm acaba aslıya noldu?Kesin o sırada zil çalar adam da zaten cem gibi herşeyden ürktğü için bir yolunu bulur evden kaçar gelen kişi de kesin yılmazdır.Aslıya bişey olmayacağı açıkça ortada.Daha farklı bir fragman bekliyordum ama bölüm içinde filiz-yılmaz sahnesi çok olur umarım.

kesin yılmaz gelir,onu yemeğe falan davet etmek için o sırada da adamı görür boğuşurlar :img-hyste aslı bir kez daha yılmaza aşık olur ve tamamen bağlanır,aşkını kalbine gömdükten sonra geri çıkarır :img-hyste

Bu hafta defileden görüntü vermemeli şuna işarete.. Demekki o kadar samimi ki göstermiyorlar.. Birde bebeğin düşme ihtimalini filizi göstererek kaybetmek istemiyorlar..

Not: Yeni fotoromanlar yerini almıştır.

biz bu iyimserlikle ne yaparız bilmiyorum yılmaz'ın dediği gibi filiz ve yılmaz için umutlarımı kaybetmeye başlıyorum:img-hyste filiz yılmaz barışması ya da yumuşaması her neyse beklerken feride ömer gene üsküdarı geçiyor,ömer tekiner hızlı çıktı :)

umarım defile sahnesi romantik bir sahne olur,kavgada etsinlerde sonra bakışınca bir şeyler olsun artık..

cemilin asıl böyle bir şey yaptığını anlamadım valla.Ahmeti hiç düşünmüyor mu,salihe olan duygularını nasıl söylemişti.Neyse bakalım belki yardımla söylemişlerdir.

benim
24-01-07, 11:18
Cemil belki direk olarak ben senin babanım dememiştir.Çocuğun kafasını karıştıracak birşeyler söylemiş olabilir.Salih bu yüzden o kadar kızmış olabilir.

Filiz'in beşikle çiftlik evinde şöminenin karşısında oturması.Tamamen kafamızı karıştırmak için yapılmış.bebeğin düştüğünü düşünelim diye.O konuyla ilgili hiç bir görüntü yok çünkü..

Filiz'in beşiği çiftlik evine götürmesi annesinin ve ömer'in tepkisinden olacak.Zaten geçen bölümde bir süre ayrı kalalım demişti.

BERNA
24-01-07, 11:35
Fragmani izleyemedim ama sabah sabah (benim icin oyle en azindan) cok guzel haberler aldim dostlar sagolsun :img-wink: Artik izlemek icin de bekleyecegiz.

Herhalde Omer kararindan vazgeciyor ki, boyle hos sahneler yasaniyor. :happy0064 :happy0064 Yoksa Feride'nin simdiye kadar cizilen portresine gore Asli gibi pelte olacak bir kiz degil. Detayli yorumumu fragmani izledikten sonra yapacagim ama sizin yazdiklarinizdan sonra Asli'ya yapilan tuzagi okuyunca beni yine gulmek tuttu. Biz adama psiko psiko dedik adam da planini 'Psycho' filminden esinlenerek yapmis :img-hyste :img-hyste

emraht
24-01-07, 11:41
ben devamlı yılmaz tekinerlere yardıma ne olacakda bulaşacak düşünürken... aslıyı öldürme planı çıktı şimdi
olamazmı aslı öldürülür yılmazda burdan hareketle cemin hedefinin yalnızca filizi elde etmek olmadığı, inşaatlada önemli planları olduğu.. ve cemin açığını bulmak için belkide kendi mühendislerini devreye sokar. bu cemin açığıdır belki
ilk mimar işi bırakıyor ikincisi öldürülüyor???
katil kim bulmacası oldu yaa dizi iyice:img-hyste :img-hyste
allah sonumuzu hayırlı etsin :icon_whis

gülbeşeker
24-01-07, 11:54
fragmanı izledim bence hiç heyecanlı bir fragman değildi yalnız yılmazın filize bakışı vardı çok üzüldüm filizn de beşiği yakacağını sanmıyorum hiç öyle bir hisse kapılmadım zaten öyle bir görüntü de yok ahmetin ağlama sebebinin de cemiln gerçek babası olduğunu öğrenmesiyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum belki cemil çocuğun kafasını karıştıracak bişeyler söylemiş olabilir ama böyle bir şeyi direkt söyleyeceğini zannetmem eğer ahmete böyle bir şey söyleyecek olsalar hep beraber söylerler yani yılmaz,salih,fahriye,cemil birarada ahmete gerçeği açıklarlar diye düşünüyorum.

doruk-ıa
24-01-07, 12:03
yılmaz bu bölümde öğrenemeyecek galiba çocuğu çünkü hastane olaylarından sonra bide defileye gidiolar galiba daha sonra, eğer öğrenseydi defile olayı daha farklı olurdu. filizde yani yeter artık sanki sölese bişey olcak kendi kendine trip yapıo söle işte yalandan saklıo sanki karnı şişmeyecek yılmazda ordan anlamayacak. allah bilir karnı şişince de cemin der geçiştirirler. yeter artık ya kaç bölüm oldu bu çocuk olayı sıktı ama...

mesburcum
24-01-07, 12:08
fragmanı izledim internete düşmüş. Ömer Ferdie sahneleri çok güzel. Çok beğendim. Filiz söminenin başında telefonla konuşuyordu gibi geldi bana.
Birde bence Cemil Ahmet'e yine bir şeyler alıyor ya da kafa karıştıracak bir şey söylüyor Salih bunun için kızıyorda Ahmet ona ağlamış gibi geldi bana. Babası olduğunu söylediğini sanmıyorum. Bu arada Aslı için o adam böyle planlar kurduysa felaket olacaktır gerçekleşirse ama ben yine son anda Yılmaz veya Canan gelebilir diye düşünüyorum.

filizim+y
24-01-07, 12:31
nihayet izleyebildim fragmanı izlemeden yazdıklarımla örtüşüyor

filiz atölyede bayılıyor ama kendine çabuk geliyor sanırım, çünkü hastanede kendindeydi ve eli karnında birşey olduğunu düşünüp ağlıyor ömer de kardeşinin o haline dayanamıyor ve elini filizin ellerinin üzerine koyarak güç vermeye çalışıyor ama yılmazı görünce yine çıldırıyor, yılmaz sonra geliyor ve filizin tedavisi bitmiş oluyor ki yine öğrenemiyor ama doktora sormayı da mı akıl edemiyor yılmaz, belki ömer doktoru tembihlemiştir diyeceğim ama ne biliyim bir şekilde haber alması lazım, tedavi sonrası ve şömünenin oradaki hali çok üzüntülü inş. bebeğini kaybetmemiştir o da geliyor aklıma ama inanmak istemiyorum, düşmeyecek sadece kaybetme korkusu yaşadığı için bu kadar üzüntülü olur inş., yılmazda daha fazla yumuşayacak ve peşinden koşturacak ne olduğunu öğrenene kadar.
filizim

levoo
24-01-07, 12:40
Ben de bebeğin düşme ihtimalini aklıma getirmiştim fragmanı izlemeden önce anlatılanlarla şöminede yakabilir diye beşiği ama Yılmaz'a olan bakışı sanki bebek düşmedi çünkü ağlardı yani hatta çok büyük bi üzüntü olurdu onun için.Sadece Yılmaz'ı görünce haliyle acı çekiyo.Tabi ki dileğim bebeğin düşmüş olmaması ve tüyonun doğru olması.Gerçi tüyoyu veren matraka Filiz Yılmaz'ı Aslı öğrenecek demişti.Aşkını kalbine gömmesi bu yüzden olsa gerek.Hatta ben şöyle düşünüyorum.Özette sahnelerle oynandı bence Filiz ile Yılmaz'ı kuliste çok mutlu bir şekilde görünce aşkı kalbine gömecek.Özette sorulan sorular genellikle cevabı vermek için olduğundan barışacaklar artık bence.Böylece matrakanın 3tüyosundan bir tanesinin doğruluğu kanıtlanıyor bence.Bebek de düşmeyecektir Yılmaz için de büyük yıkım olur bu :(

sinem*
24-01-07, 12:42
fragmanı bende izledim ama ne yalan söyleyeyim hiç etkilenmedim :) umarım ikinci bir fragman vardır.fırtınanın fragmanları gibi tüm oyuncular vardı ikinciisinde de sadece başrolleri görsek :) daha açıklayıcı olur.İlk sahnede ömerle filiz çok tatlılardı,filiz bebeğini düşünerek karnını tutuyor ömerde ona destek olmak için onun elini elinin üstüne koyuyor.Keşke hep böyle görsek ama hep kötü zamanlarda birlikte oluyorlar.Yılmazın nasıl öğrenemediğini anlamadım valla bu gidişle yılmazda aslı gibi :) filiz doğuma girerken bile öğrenemeyecek :)
Son sahne çok komik olmuş :) senarist ablalarımız fazla amerikan filmleri izliyorlar genelde hep banyoda bıçaklama olayları olduğu için kızımıza öyle güzel bir tuzak kurmuşlar,hava daha kararmadığı için ben diyorum ki bu işi yılmaz halleder :) Yılmaza sarılır aslı iyiki sen varsın der sonra tekrar aşık olur.

ahmetin öğreneceğini sanmıyorum ama belki aklını karıştıracak bir laf etmiş olabilir.

Ömerle feride tam liseli aşık oldular handan'ın gazabından kaçmak için farklı yerlerde buluşuyorlar :) ne diyeyim allah sonlarını hayır etsin :) ama bunlar bu kadar çabuk birleştiyse kesin hafıza işi birkaç hafta içinde açığa çıkar (yani inşallah ben merak ettim bu kız nedir necidir kimlerdendir :) ömeri öyle ne olduğunu bilmediğimiz bir kıza mı vericez :):) )

pinkzone
24-01-07, 12:47
Allah muhabbetlerini arttırsın.. Yani bu sahneler içimi ısıttı diyebilirim.. :) Demekki Ömeri bu kararında vazgeçirirken onla öpüşürken buluyor kendini.. Yani ne için geldi.. Neyle geri döndü.. Elleri ayrılıyor ya.. Ayrılmak bile zor gelir şimdi bunlara.. Çapkın Ömer.. Hızlı dönüşle indi pistlere.. Diğer karakterleride pistlerde görmek istiyoruz.. :)

slayjic
24-01-07, 12:49
fragmanı yeni izledim bence filiz bu bçlüm bebeği düşürmicek ama kaybetme korkusunu yaşıycak yılmaz u bölümün sonunda öğrenebilir bebeği açık pazar konusunda feride ya ömere fazla tepki vermicek yada verdiği tepki işe yarıcak açıkpazar satılmaktan vazgeçilcek ve feride bunun sonuda duygularını iyice açığa vurucak aslıya bişey olmaz nasıl bilmiyorum ama kesin kurtulur yani yılmaz artık şu bebeği öğrensin yaa...

gülbeşeker
24-01-07, 12:53
fragmanı bende izledim ama ne yalan söyleyeyim hiç etkilenmedim :) ilk sahnede ömerle filiz çok tatlılardı,filiz bebeğini düşünerek karnını tutuyor ömerde ona destek olmak için onun elini elinin üstüne koyuyor.Keşke hep böyle görsek ama hep kötü zamanlarda birlikte oluyorlar.Yılmazın nasıl öğrenemediğini anlamadım valla bu gidişle yılmazda aslı gibi :) filiz doğuma girerken bile öğrenemeyecek :)
Son sahne çok komik olmuş :) senarist ablalarımız fazla amerikan filmleri izliyorlar genelde hep banyoda bıçaklama olayları olduğu için kızımıza öyle güzel bir tuzak kurmuşlar,hava daha kararmadığı için ben diyorum ki bu işi yılmaz halleder :) Yılmaza sarılır aslı iyiki sen varsın der sonra tekrar aşık olur.

ahmetin öğreneceğini sanmıyorum ama belki aklını karıştıracak bir laf etmiş olabilir.

Ömerle feride tam liseli aşık oldular handan'ın gazabından kaçmak için farklı yerlerde buluşuyorlar :) ne diyeyim allah sonlarını hayır etsin :) ama bunlar bu kadar çabuk birleştiyse kesin hafıza işi birkaç hafta içinde açığa çıkar (yani inşallah ben merak ettim bu kız nedir necidir kimlerdendir :) ömeri öyle ne olduğunu bilmediğimiz bir kıza mı vericez :):) )

bence de kesinlikle aslıyı yılmaz kurtaracaktır sonra da aslı benim hayatımı kurtardın sana can borcum var,senin gibi erkekler kaldı mı diyip yılmaza olan aşkına devam edecektir.Ayrıca aslı bence bu bölümde de yılmaz ve filizi öğrenmeyecek.Ben diyorum ki yılmaz çocuğu filiz doğum yaparken öğrenecek.

burcu_yağmur
24-01-07, 13:15
yeni yılda ömer ani kararlar aldı elifin resmini kaldırdı,yüzüğü çıkardı açıkçası elifn mezarını ziyaret edeceğini sanmıyorum belki ferideyle evlenmeye karar verdğinde elifn mezarına gidebilir.Yılmaz bebeği öğrenmiyor,öğrense aslıyla beraber defilede ne işi var.Filizn kapısında yatardı.
ama yani gitmesi gerekmezmi ned eolsa onu çok seviyodu şimdi birden biri resimleri kaldırması falan bi bari mezarına git dimi arkadaşlarr

filizim+y
24-01-07, 13:15
tamam çok uzattılar ama filizde de belirgin birşey yok müneccim olup anlamasını bekleyemeyiz yılmazın hele bir de son bölümlerde ki saf hallerini düşünürsek haksızlık olur, yine diyorum doktora sorup öğrenebilir ama bu aklına gelmeyecek, ha belki gelir ama engellenilebilir mi öğrenmesi olur olur ama daha 8 haftalık biraz daha zamanı var belli olmasının yılmazda öğrenir acelesi ne daha aslıyı kurtaracak cemden:img-hyste

sinem*
24-01-07, 13:19
ama yani gitmesi gerekmezmi ned eolsa onu çok seviyodu şimdi birden biri resimleri kaldırması falan bi bari mezarına git dimi arkadaşlarr

onu bende merak ediyorum acaba gidecek mi veya gittide bize mi göstermiyorlar,belki öyle bir şey yapacaklardır.

Yılmaz hastanede doktorlara neden sormuyorki insan durduk yerde bayılmaz ki bir şeyler vardır değil mi ama :) hepsi stresten diye mi düşünüyor.Ama öyle olsa özette kötü bir hastalığı var diye endişeleniyormuş,demek ki doktora sormayıp evham yapmaya karar verdi :img-hyste

inşallah ikinci fragman vardır ve onda da defileyi gösterirler.

gülbeşeker
24-01-07, 13:26
onu bende merak ediyorum acaba gidecek mi veya gittide bize mi göstermiyorlar,belki öyle bir şey yapacaklardır.

Yılmaz hastanede doktorlara neden sormuyorki insan durduk yerde bayılmaz ki bir şeyler vardır değil mi ama :) hepsi stresten diye mi düşünüyor.Ama öyle olsa özette kötü bir hastalığı var diye endişeleniyormuş,demek ki doktora sormayıp evham yapmaya karar verdi :img-hyste

inşallah ikinci fragman vardır ve onda da defileyi gösterirler.

bu fragman bana hiç tat vermedi ikinci frgman varsa eğer ki olduğunu sanmıyorum akşam kırık kanatların reklam arasında gösterirler.Yılmaz da doktorla konuşsa bile ömer doktora hamilelği yılmaza söylememe konusunda ricada bulunmuş olabilir.

secoms
24-01-07, 13:34
Sabahtan beri evde fragmanı bekledim.. Hatta üstüne Seda Sayan programının tümünü izledim :( ama fragmanı göremedim.. Sevgili kanalımız sabah bir reklam da vermişler bir daha vermediler.. Hayır biraz daha Seda Sayan izleseydim beynim sulanacaktı walla..

Fragmana bayıldım tek kelimeyle.. Ömer-feride sahnelerini görünce cok sevindim zaten ikilinin bu engeli aşacaklarını yorumumda da söylemiştim.. Yılmaz-filiz ikilisindeyse de bu bebek konusunun cok uzadıgını ve sıktıgı düşünüyorum.. Filiz, kendini düşünmüyorsan bırak yılmazı bizi düşün.. Gerilmeye basladım..

NOT: Arkadaslar '' Ömer'in asık oldugunu Elif'in mezarına gidip söylemesi '' sadece bizim yazdıgımız bir senaryo belki de olmayacak.. Gereksiz beklenti içinde olmayalım bence..

yesimcan
24-01-07, 13:35
ayyy ben fragmani izledim yaa ama cok üzüldüm filizin o setyedeki hali ayyyy gele yilmazin bakisi sora filizin yilmaza bakisi aay ayyyy cokkk güzeldi ya ama bu bölüm bende aglarim gibi yaaa offfff arkadaslar bence son sohne aslinin sahnesi olucak defileyi neden göstermediler cünkü defiledi yilmaz filiz barisir ve cok samimi görüntüler vardir onun icinde orayi göstermediler bebek düsdümü sora asli öldümü yilmaz baristimi filizlen bu sorularin cevabi defile sahnesinde var cünkü ondan o sahneyi atladilar veee bu bence biz bu bölümde biraz filiz yilmaz aski izleriz ama cokk deyil sonlara dogru defilede falan cokk ii olur yaaa:happy0064

sizce ikicinci bi fragman gelirmi bence gelmez ????

yakupoglu61
24-01-07, 13:37
fragmanı netten izledim...son mesajımda belirttiğim gibi filiz ilk önce hastahaneye kaldırılıyo ama devamında hiçbirşey olmamış gibi çiftlikte oturuyo...
hastahanede yine ömer yılmaz buluşması yaşanmış...ikiside sert bakıyo ama ömer daha bi değişik bakıyo...biri bana ömer gibi bakacak bnde öyle duracam ah beee yılmaz...
cem'in aslıyı hallettirmek için gönderdiği adamın suratına bakınca çok sübyan,korkak bir herif ifadesi war

DEADMAN
24-01-07, 13:37
fragmanı hiç beğenmedim bu bölüm yine heyecanlanıp sonunda off yine mi ya dedirttircekler ve artık bu olaylar tekrarlana tekrarlana sıkmaya başladı! bu bebek olayı daha uzun sürcek dizi 74. bölümde bitceğine göre daha en azından bi 10 bölüm öğrenmez filiz italyaya kaçar doğurur orda yine bi zaman aşımı olur allah bilir cemle evlenir yılmazda onun çocuğu zanneder öyle tam eski türk filmi gibi yaparlar! umarım tam tersi olurda klişeleşmiş olayları bisze göstermezler artık bi ilerleme kaydetsinler sürekli yerlerinde sayıp duruyorlar

BERNA
24-01-07, 13:41
Fragmani izledim :happy0064 :happy0064 ve de BAYILDIM ;)

Ilk sahneden anladigim kadariyla Tekiner kardeslerin arasi yine kotu bir olay yuzunden de olsa duzeliyor. Arabada gelen kisi Feride olmus herhalde arka planda tam olarak gozukmese de o var. Her neyse, abimi cok ozledigim bu gunlerde oyle gozukuyor ki bu sahneden baslayarak bana aglama gozukuyor :icon_cry: cunku fragmanda bile duygulandim.

Omer Yilmaz'a her zamanki bakislarindan birini firlatmis hastane sahnesinde, Omer'in olayi bu yonde zaten; ya bagirip cagiriyor ya da pis bakislar firlatiyor aksiyon yok. Zaten geri planda da Feride oldugunu tahmin ettigim bir kisi var, hastanede de olay cikarmazlar herhalde. Kedi kopek gibiler, bakalim once hangisi akillanacak ;)

Cemil bence Ahmet'e direkt gercegi soylemiyordur ama kafasini karistiracak seyler soyluyordur cunku Yilmaz'dan cekiniyor genel olaral Cemil. Ne olursa olsun bu isin boyle surumcemede kalarak gitmeyecegi belliydi. Ahmetcik cok uzgundu :(

Psycho filmindeki Norman Bates'e gelirsek, Cem'in adaminin basarili olamayacagi konusunda hemfikir gibiyiz zaten bence de o sahne defileye hazirlanmadan once alinan dus sahnesi. Eve hirsiz girdi zannedecekler buyuk bir ihtimalle Yilmaz gelince.

Ayin hizli cifti Omer ve Feride'ye gelirsek once bir masada oturup konustuklarina gore Feride tahmin ettigimiz gibi Omer'le konusmaya calisiyor olanlar hakkinda. Tabi ya bu sirada ya da daha onceden Omer herhalde fikrini degistirmis olmali ki sonra o hos sahneler yasaniyor. Ay bayildim sahnelere, Sinan Tuzcu'nun Feride ona sarilirken bakisiyla daha onceki bakislari arasindaki buyuk farki mi anlatsam, yoksa dizinin basindan beri Omer'e ilk defa boyle sevgi-tutku karisimi bir ifadeyle bakan bir karakter olan Feride'yi mi anlatsam. Eger bir cekim hatasi yoksa, ya da kamera acisi yaniltmiyorsa Omer Feride'yi yanagindan operken, sonra Feride dudagin kenarina bir buse konduruyor. Hep diyorum bu adam islerden zerre kadar anlamiyor ama kadin ruhundan anliyor diye :img-yes:

Saniyorum senaristler Omer Feride'yi de kaybederse toptan cildiracagi icin gelecek bolumde hizlanacagini dusundugum genel olarak iliskilerde duzelme surecine (sonra yine sorun cikar o ayri ama) onlarla basladilar. :happy0064

Ya ben bu bolumu gec seyretmeye nasil dayanacagim :img-help: :img-help:

yesimcan
24-01-07, 13:43
yaa bana sanki filiz bag evinde sömünenin karsisinda oturuyoduya orda telefonlan konusuyo gibi ben sanki öyle gördümmm!!!!!

vallah bu bölüm kesin barisiyolar su defile sahnesi süper olucak ya ondan defile sahnesini koymamislardir biz yoksa bebek düsmicegini yilmazlan filizin baristigini görücegimiz icin koymamislar artik cumaya bakariz ama eminimki bu bölüm baris var oda defile sahnesinde ayyyyy ben cumayi nasil beklicem yaaa:happy0064

emraht
24-01-07, 13:48
yaa bana sanki filiz bag evinde sömünenin karsisinda oturuyoduya orda telefonlan konusuyo gibi ben sanki öyle gördümmm!!!!!

vallah bu bölüm kesin barisiyolar su defile sahnesi süper olucak ya ondan defile sahnesini koymamislardir biz yoksa bebek düsmicegini yilmazlan filizin baristigini görücegimiz icin koymamislar artik cumaya bakariz ama eminimki bu bölüm baris var oda defile sahnesinde ayyyyy ben cumayi nasil beklicem yaaa:happy0064

en iyisi cumaya kadar uyumak. yoksa geçmicek bu vakit :img-hyste :img-hyste

gülbeşeker
24-01-07, 13:51

Ben o kadar ümitli değilim her hafta barışmalarını bekliyorum ama hayal kırıklığına uğruyorum o yüzden bu hafta her şeye hazırlıklıyım emin olduğum şey filizn bebeği düşürmedğidir.

yesimcan
24-01-07, 13:52
evet ya ben fragman gelsede heycan gitse diyodum daha beter oldu yaa bune insani catlatiyolar yaaa gecmez cumaya kadar offfffff

ama bu bölüm barisiyolar demi yani kesin defile sahnesi falan??????????

forever_bim
24-01-07, 13:57
cidden ömer feride sahnesi cuma ya kadar bizi meşgul eder nitelikte.
yılmaz kaç bölümdür bi bebeği olacağını öğrenemedi deli olduk. ömerdeki bu hız ne??
feride gazi deki olaydan sonra nasıl iletişim kurdu? nasıl o sahneye gelindi?
mahallei onları görse kesin ferideyi afaroz ederler:img-hyste
demekki mahalle rahat açık pazar sorunu ertelendi.

Tahminlerim seninle aynı yönde emraht, önce konuşmuşlardır Acık Pazar meselesini, sonra da o güzel sahneler gelmiştir.

Hadi yine iyisiniz fomerciler.. Arayı uzatmadan.. Sizin işide kısa zamanda hallettiler.. Bu bölüme onların da romantik sahneleri damgayı vurcak..Aslının sahnesi belki son sahne olabilir.

Çok güzel sahneler değil mi Fatmacığım?

Ben çok beğendim valla.

Cemilin böyle birşeyyapacağı belli idi.. Şimdi o çocuktaki psikolojiyi düşünemiyorum.. Cemil bunu yaptı ya artık Yılmazdan Salihten ve Fahriyeden insaniyet beklemesin.. Adam gibi çözücez dedi zaten.. Pedogog iyi çözümdü ama.. Cemil boşboğazı pedogogmu takar.. onun için böyle olacağı belli idi.. Kötü oldu.

Cemil o çocuğun babası ama dediğin gibi açıklanacaksa, bir pedagog yardımıyla olmalı.

Fragmani izledim :happy0064 :happy0064 ve de BAYILDIM ;)

Ilk sahneden anladigim kadariyla Tekiner kardeslerin arasi yine kotu bir olay yuzunden de olsa duzeliyor. Arabada gelen kisi Feride olmus herhalde arka planda tam olarak gozukmese de o var. Her neyse, abimi cok ozledigim bu gunlerde oyle gozukuyor ki bu sahneden baslayarak bana aglama gozukuyor :icon_cry: cunku fragmanda bile duygulandim.

Omer Yilmaz'a her zamanki bakislarindan birini firlatmis hastane sahnesinde, Omer'in olayi bu yonde zaten; ya bagirip cagiriyor ya da pis bakislar firlatiyor aksiyon yok. Zaten geri planda da Feride oldugunu tahmin ettigim bir kisi var, hastanede de olay cikarmazlar herhalde. Kedi kopek gibiler, bakalim once hangisi akillanacak ;)

Cemil bence Ahmet'e direkt gercegi soylemiyordur ama kafasini karistiracak seyler soyluyordur cunku Yilmaz'dan cekiniyor genel olaral Cemil. Ne olursa olsun bu isin boyle surumcemede kalarak gitmeyecegi belliydi. Ahmetcik cok uzgundu :(

Psycho filmindeki Norman Bates'e gelirsek, Cem'in adaminin basarili olamayacagi konusunda hemfikir gibiyiz zaten bence de o sahne defileye hazirlanmadan once alinan dus sahnesi. Eve hirsiz girdi zannedecekler buyuk bir ihtimalle Yilmaz gelince.

Ayin hizli cifti Omer ve Feride'ye gelirsek once bir masada oturup konustuklarina gore Feride tahmin ettigimiz gibi Omer'le konusmaya calisiyor olanlar hakkinda. Tabi ya bu sirada ya da daha onceden Omer herhalde fikrini degistirmis olmali ki sonra o hos sahneler yasaniyor. Ay bayildim sahnelere, Sinan Tuzcu'nun Feride ona sarilirken bakisiyla daha onceki bakislari arasindaki buyuk farki mi anlatsam, yoksa dizinin basindan beri Omer'e ilk defa boyle sevgi-tutku karisimi bir ifadeyle bakan bir karakter olan Feride'yi mi anlatsam. Eger bir cekim hatasi yoksa, ya da kamera acisi yaniltmiyorsa Omer Feride'yi yanagindan operken, sonra Feride dudagin kenarina bir buse konduruyor. Hep diyorum bu adam islerden zerre kadar anlamiyor ama kadin ruhundan anliyor diye :img-yes:

Saniyorum senaristler Omer Feride'yi de kaybederse toptan cildiracagi icin gelecek bolumde hizlanacagini dusundugum genel olarak iliskilerde duzelme surecine (sonra yine sorun cikar o ayri ama) onlarla basladilar. :happy0064

Ya ben bu bolumu gec seyretmeye nasil dayanacagim :img-help: :img-help:

Bernacıgım aynı sevinci ben de paylaşıyorum. Artık cuma benim için gelmek bilmeyecek.

kane
24-01-07, 13:59
yilmazla filiz baristiktan sonra ögrenecek ancak cocuku yilmaz,filizde bunu böyle istiyordu, yoksa bir degeri yok sirf cocuk icin barismis olursa .acik pazar satisi heralde durdurulmus yoksa ferideyi ömerle bu sekilde birlikte göremestik .asliyi acaba kim kurtaracak alfred hitchchock Psycho filimini hatirlati bana orasi ,simdi acaba öldürmeye mi geliyor yoksa uyari icin mi.

pinkzone
24-01-07, 14:00
:) Aman allahım ne sahnelerdi onlar.. Ne biçim bakışlardı.. :) Yani şu sahneleri diziyi izlemeyen biri izlese kesin hayran kalır.. Çok güzel bakıyordu Sinan bey.. :)

Defile sahnesi gösterilmeyecek gibi fragmanda.. Bu fragman çok uzun zaten.. onun için ben başka fragman beklemez oldum.

emraht
24-01-07, 14:04
evet ya ben fragman gelsede heycan gitse diyodum daha beter oldu yaa bune insani catlatiyolar yaaa gecmez cumaya kadar offfffff

ama bu bölüm barisiyolar demi yani kesin defile sahnesi falan??????????

yok ya ne defilesinde barışması
yılmaz filizi tbr edecek hatun.. prd elibiseler süperdi dicek o kadar. bekle gelecek haftayı. işimiz ne:img-hyste

pinkzone
24-01-07, 14:10
pinkzone geberdim gülmekten allah kuran çarpsın isterse tren çarpsın çenem kitlendi hala ağrıyor.

Sağol. İkilinin tuhaf kareleri olursa yapmaya devam edeceğim. Bak mesela bu bölümki Feride-Ömer sahnesinden iyi malzeme çıkar.. :)

yesimcan
24-01-07, 14:11
ya arkadaslar filiz bebgi kaybetmiyo anladik kafasini dinlemek icinde bag evine gidiyo dinlenmek icin ve o fragmandaki görüntülerde filiz tellen konusuyo kesin yilmaz ve besiye bakiyo yani yilmazlan konusuyo orda!!!!!!!!!
simdi su asli sahnesi kafami karistirdi o sahne kesin son sahne o son sahne olduguna görede bu defile sahnesi önce o önceki sahne olduguna göre yilmazlan asli gidiyo bunu filiz görür cildirir kiskanclik krizine girrer yilmazdan hep kacar yilmazda kovalar en sonun defile arkasinda konusrlar birbirlerine laf sokarlar en azindan filiz yilmaza yilmaz pisman cünkü sora yilmaz öyle laflar ederki filiz yelkenleri suya indirir orda kesin cok güzel replikler vardir bayilmasam iyi yani bu bölüm yine biraz filiz yilmaz aski beraberligi görücez sanirim onun icinde fragmani ömer feride koymuslar yilmaz filiz sahnesi yok cünkü ikisi hep beraberlerdir gibi !!!!!!!!:happy0064 :happy0064

HA BIDE UNUTMIM ARKADASLAR ILK KEZ CEM DIZIYE GIRDI GIRELI FRAGMANDA YOKKKK COK BÜYÜKBI GELISME!!!!!:img-hyste

CEMIN YERINE PLANLARI FRAGMANDA ODA IYI AMA ASLIYA BISEY OLMAZ SANMIYORUM!!!!

emraht
24-01-07, 14:12
millet isyan ediyor ya yok daha izlemicem yok bu ne birleşsinler falan
aslında sinan tuzcu süper bir jön tek başınada izlenir özellikte, tabi yan rol olduğu için böyle. esas oğlana düşman. yani yılmazla kanki olsalar varya bunların seyrine doyum olmaz.
banada gına gelmişti filiz yılmaz ayrılığından ama ömerle ferideyi öyle gösterecekseler, yılmazla filizin bi 10 bölüm daha barışmamasına bozulmam yani bye

pinkzone
24-01-07, 14:14
Yeşimcan iyi detay yakalmışsın.. Hayret yok.. :) Oysa alışmıştık onun o meymenetsiz suratını görmeye.. Tüh bak hasretiyle yanıyoruz forumca.. Ama o olmasada bebeto yüzlü adamı var.. Yahu o adam çok ödlek.. :)

Kız farkederse.. Çıplak çıplak saldırabilir.. Çıplak çıplak kaçıyormuş.. :)

pinkzone
24-01-07, 14:18
Fragmandaki o banyo sahnelerini izleyince aklıma.. Çığlık geldi.. Sanırım tam adam harekete geçecekken ya telefon çalcak.. Yada kapı.. :) Yılmaz içeri girebilir.. Aslı eve bir şekilde eve hırsız girdiğini sanabilir.. Onun içni ya cananda kalır bir süre yada yılmazı bol bol hemde fırsattan istifade çağırır yada.. Yılmazın otele yerleşir güvenli diye.. :)

emraht
24-01-07, 14:22
Fragmandaki o banyo sahnelerini izleyince aklıma.. Çığlık geldi.. Sanırım tam adam harekete geçecekken ya telefon çalcak.. Yada kapı.. :) Yılmaz içeri girebilir.. Aslı eve bir şekilde eve hırsız girdiğini sanabilir.. Onun içni ya cananda kalır bir süre yada yılmazı bol bol hemde fırsattan istifade çağırır yada.. Yılmazın otele yerleşir güvenli diye.. :)

o zaman filizi kaybetti yılmaz:img-hyste
sen yeşimcana kalp krizimi geçirtcen ya:img-hyste yılmaz ev otel falan böyle şeyler getirtme aklına:happy0064

gülbeşeker
24-01-07, 14:26
millet isyan ediyor ya yok daha izlemicem yok bu ne birleşsinler falan
aslında sinan tuzcu süper bir jön tek başınada izlenir özellikte, tabi yan rol olduğu için böyle. esas oğlana düşman. yani yılmazla kanki olsalar varya bunların seyrine doyum olmaz.
banada gına gelmişti filiz yılmaz ayrılığından ama ömerle ferideyi öyle gösterecekseler, yılmazla filizin bi 10 bölüm daha barışmamasına bozulmam yani bye

Ben bir ömer-feride için filizle yılmazın barışmamasına katlanamam aslında bu iki çift beraber vakit geçirseler ne kadar güzel olurdu ömer-feride ve küçük elif,filiz-yılmaz ve bebişleri çok tatlı olurlardı hep beraber piknik yaparlerken cem ve adamları gelir tam yılmazı vuracakken önüne aslı geçer ve ölür aslı yılmaz için kurşunlara gelir, cem de yine yılmazı öldüremedi diye delirir ve silahı kafasına dayar ve intihar eder.

forever_bim
24-01-07, 14:28
Arkadaşlar görüldüğü üzere yani yeni fragman gelmezse, bu fragmanda şimdilik Ömer ve Feride'yle yetinilmesi durumu söz konusu.

Yılmaz ve Filiz'i birlikte görmemek sizleri üzmüş, anlıyorum 3 bölümdür resimler geleli beri o sahneleri bekliyorsunuz ama beni de anlayın ben Feride diziye girdi gireli bu sahneleri bekliyorum. Şimdi hiç begenmedim diye yazılar gelince demoralize oluyorum sabah çok keyifliydim oysa ki.

Hem Filiz'le Yılmaz uzun süredir birbirlerine acı veriyorlar. İstemeden de olsa bu ilişki diziyi ve onları yıprattı. Hatta siz diyorsunuz kabak tadı verdi diye. Yeni açılım iyidir. Kaldı ki bildiğim kadarıyla Sinan Tuzcu, Tuba Büyüküstün'le aynı maaşı alıyor zaten Ömer dizideki kilit karakterlerden biri zaman zaman rolü azalsa da başından beri öyküsü ön planda olan bir roldü.

Bayagıdır bu sahneleri bekliyorum keyfim foruma gelince de kaçmasın istiyorum. Her hafta 1500 mesajınızı okuyup gerekli forum bakımını yapan modunuza bunu çok görmezsiniz umarım.

gülbeşeker
24-01-07, 14:29

Aslı eve hırsız girmesinden korkuyorsa güvenlik işlemlerini arttırsın,alarm taktırsın ya da bir süreliğne cananda kalsın yılmazın otelinde ne işi var dimi ama?

emraht
24-01-07, 14:30
ben yeşilçamda tarık akan gibi bakan onun gibi aşık olan kısaca onun yerini tutan jön görmedim. hiçte aklıma gelmedi ona benzer veya yerini tutacak.
sinan tuzcu bunu aklıma düşürdü, ne bileyim fazlamı uçtum :icon_whis

yesimcan
24-01-07, 14:32
emraht evet ya beni cildirticaklar dogru söylüyosun aaa yilmaz zin odasina girmese otelde kalabilir asli ama yilmazin odasindan uzak olsun odasi yani belli mi olur filiz falan ayy yok yokkk hehe:img-grin2 filiz izin vermez valla kiskaniyo nede olsa hehe filiz asliya firsat vermez vallah zaten bu bölümümde yilmaza damgasini vurucak filizzzzz:happy0064

eaykut
24-01-07, 14:33
arkadaşlar merhaba bağ evi yılmazlara ait değilmiydi filizin ne işi var orada yoksa barıştırlarmı anlamış değlim yoksa başka bağ evimi bu ?
ayrıca fragmanda cem sahneleride yoktu

yesimcan
24-01-07, 14:43
arkadaslar ya biz su fragman ve özetten cikarak bi sahne siralamasi yaparmisinizz hangisi önce falan cok merak ediyorum ama kendim isin icinden cikamiyorumm rica ediyorum yaparsaniz cokk ii olur[/COLOR]="5"]

filizim+y
24-01-07, 14:58
sevgili modum çok görürmüyüz, senin adına sevindim valla ben filiz yılmaz cephesinin görünmeyen kısımlarda saklı olduğunu bildiğim için beni çok üzmedi, hem fömer görünce de neşelendim filizin ilk sahnesi üzdü yani sana görmeyiz mutluluğuna devam et ne demek her zaman bizimki mi olacak sıra seninkinde keyfini çıkar fömerin sana da bu yakışır olumsuzlukları oku ama umursama:)

bende cemin olmamasına sevindim yani fragmana ayrı bir hava vermiş olmaması planı var ama çok etkileyici değil ne dersiniz:img-yes:

sinem*
24-01-07, 15:01
sevgili Berna'nın dediği gibi ömerle birlikte hastaneye feride de gitmiş,orda tabi destek olmak falan derken iyice yakınlaşmışlardır.
Filiz herkesten uzaklaşmak için tek başına çiftliğe gitmiştir biraz kafasını toplamak için sonra işlerle yoğunlaşır.
Aslı'nın ölümcül plandan kurtulması bence son sahne değildir son sahne defilede olabilir genelde sürpriz kısımlar son sahne oluyor.
Fahriye ve Salih bölüm boyunca cemille uğraşır,sema ve ali arasında belki mirsad konusu geçebilir.
Yani bu bölüm filiz yılmaz hariç herkesten ümitliyim onlarda ancak haftaya barışırlar bu gidişle o fotoğraflarda belki haftayadır belli olmaz ama belki de bu hafta son sahnelerdendir :)

Ağustos Böcüğü
24-01-07, 15:01
Arkagaşlar 59.Bölüm fragmanının verildiği sitenin linkini özel mesaj olarak atmanız mümkünmü? izleyemedim henüz dellenmiş vaziyetteyim.

ağlayan gitar
24-01-07, 15:06
resim eklemiş arkadaşlar filiz yatakta odada yılmaz handan ömer var kesin yılmazı çıkartmaya çalışıyolar inş çıkaramazlar :img-hyste

yami
24-01-07, 15:07
Forever,miletin fragmanı beğenmemesine neden bu kadar taktınız anlamadım.Fragmanın birkaç kişi tarafından beğenilmemiş olması o romantik sahnelerin kötü olduğu anlamına gelmez ki.Ömer-Feride arasında senaristler 43.bölümden beri çok iyi sahneler yazıyorlar ama buna rağmen bu ikiliden elektrik alamıyorum(Sinan Tuzcu'ya rağmen ),Filiz-Yılmaz ikilisi bana her zaman daha sıcak gelmiştir.Bu ilişkide yaşanan gelgitler beni yordu ama bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki.Haftalardır Filiz-Yılmaz arasında yaşanacak olumlu gelişmeleri bekleyen biri olarak bu fragman benim beklentilerimi karşılamadı.Benzer durumda sen olsaydın elektrik alamadığın Filiz-Yılmaz ikilisinin romantik sahneleri seni tatmin eder miydi?Siz ne zamandır bu sahneleri bekliyorsunuz ama ben de ta 39.bölümden beri Filiz-Yılmaz aşkının yaşanmasını bekliyorum.46. ve 47.bölümlerde ağzımıza bir parmak bal çaldılar o balın tadıyla haftalardır idare etmeye çalışıyorum .Sen de bizi(beni) anla.
Ama şu da bir gerçek Ömer-Feride aşkı saflık,doğallık,ikilinin uyumu,birbirlerine duydukları saygı,gösterdikleri anlayış bakımından Filiz-Yılmaz aşkının şu andaki haline 10 basar ama maalesef bu ikiliden yayılan elektrik bana ulaşamadan, hatlarda bir sorun oluyor sanırım yani sizin moralinizi bozduğumuz için ben kendi adıma özür dilerim.

gülbeşeker
24-01-07, 15:20
Forever,miletin fragmanı beğenmemesine neden bu kadar taktınız anlamadım.Fragmanın birkaç kişi tarafından beğenilmemiş olması o romantik sahnelerin kötü olduğu anlamına gelmez ki.Ömer-Feride arasında senaristler 43.bölümden beri çok iyi sahneler yazıyorlar ama buna rağmen bu ikiliden elektrik alamıyorum(Sinan Tuzcu'ya rağmen ),Filiz-Yılmaz ikilisi bana her zaman daha sıcak gelmiştir.Bu ilişkide yaşanan gelgitler beni yordu ama bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki.Haftalardır Filiz-Yılmaz arasında yaşanacak olumlu gelişmeleri bekleyen biri olarak bu fragman benim beklentilerimi karşılamadı.Benzer durumda sen olsaydın elektrik alamadığın Filiz-Yılmaz ikilisinin romantik sahneleri seni tatmin eder miydi?Siz ne zamandır bu sahneleri bekliyorsunuz ama ben de ta 39.bölümden beri Filiz-Yılmaz aşkının yaşanmasını bekliyorum.46. ve 47.bölümlerde ağzımıza bir parmak çaldılar hala o balın tadıyla idare etmeye çalışıyorum .Sen de bizi(beni) anla.
Ama şu da bir gerçek Ömer-Feride aşkı saflık,doğallık,ikilinin uyumu,birbirlerine duydukları saygı,gösterdikleri anlayış bakımından Filiz-Yılmaz aşkının şu andaki haline 10 basar ama maalesef bu ikiliden yayılan elektrik bana ulaşamadan, hatlarda bir sorun oluyor sanırım yani sizin moralinizi bozduğumuz için ben kendi adıma özür dilerim.

Sana aynen katılıyorum yami.Bu durumda filiz-yılmaz aşkıyla ilgili olumsuz eleştiri yapanları ya da onların aşkını inandırıcı bulmayanları yorum yapmamaları konusunda uyarmamız mı gerekiyor bu fragman benim gibi çoğu filiz-yılmaz severleri memnun etmedi ama feride ve ömer sahneleri hakkında da olumsuz bir yorum yapamam sadece benim ilgi alanıma pek girmiyor.

forever_bim
24-01-07, 15:25
Forever,miletin fragmanı beğenmemesine neden bu kadar taktınız anlamadım.Fragmanın birkaç kişi tarafından beğenilmemiş olması o romantik sahnelerin kötü olduğu anlamına gelmez ki.Ömer-Feride arasında senaristler 43.bölümden beri çok iyi sahneler yazıyorlar ama buna rağmen bu ikiliden elektrik alamıyorum(Sinan Tuzcu'ya rağmen ),Filiz-Yılmaz ikilisi bana her zaman daha sıcak gelmiştir.Bu ilişkide yaşanan gelgitler beni yordu ama bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki.Haftalardır Filiz-Yılmaz arasında yaşanacak olumlu gelişmeleri bekleyen biri olarak bu fragman benim beklentilerimi karşılamadı.Benzer durumda sen olsaydın elektrik alamadığın Filiz-Yılmaz ikilisinin romantik sahneleri seni tatmin eder miydi?Siz ne zamandır bu sahneleri bekliyorsunuz ama ben de ta 39.bölümden beri Filiz-Yılmaz aşkının yaşanmasını bekliyorum.46. ve 47.bölümlerde ağzımıza bir parmak çaldılar hala o balın tadıyla idare etmeye çalışıyorum .Sen de bizi(beni) anla.

Sevgili yami

Ben diziden beklentilerinize anlayış göstermesem, bu başlığa mod.luk yapmazdım degil mi gönüllü olarak. Sadece olmadı olmadı şeklindeki yorumları yorucu bulmuştum bunu dile getirmek istedim. Elektrik alıp almamak zaten kişiye bağlı. Özür dilenecek bir durum yok. Asıl kırıcı olduysam siz kusura bakmayın.

Not: Mesajınızda koyu yaptığım kısım benim Feride ve Ömer'i tercih sebebimdir. Sadece yakışmakla maalesef yürümüyor. Zaten siz de yazdınız. Sevgiler.

gülbeşeker
24-01-07, 15:26
resimleri gördünüzmü arkadaslar insallah cikaramazlar kiz ölüyo handan lan ömer hala yilmazin derdindeler ya gicik sey hayret cem gelmemis hastaneye gicik herifff hayret yani bu bölüm barisirlar cok umutluyum olmadi öbür bölümün basi :happy0064
yılmaz bu durumda çocuğu nasıl öğrenecek filizle başbaşa bile kalamıyor tam doktorla konuşurken ömer onu da engeller.Defile olayını bilmesem bu bölüm filiz-yılmaz konusunda hiç umudum olmazdı.

gülbeşeker
24-01-07, 15:30
sevgili Berna'nın dediği gibi ömerle birlikte hastaneye feride de gitmiş,orda tabi destek olmak falan derken iyice yakınlaşmışlardır.
Filiz herkesten uzaklaşmak için tek başına çiftliğe gitmiştir biraz kafasını toplamak için sonra işlerle yoğunlaşır.
Aslı'nın ölümcül plandan kurtulması bence son sahne değildir son sahne defilede olabilir genelde sürpriz kısımlar son sahne oluyor.
Fahriye ve Salih bölüm boyunca cemille uğraşır,sema ve ali arasında belki mirsad konusu geçebilir.
Yani bu bölüm filiz yılmaz hariç herkesten ümitliyim onlarda ancak haftaya barışırlar bu gidişle o fotoğraflarda belki haftayadır belli olmaz ama belki de bu hafta son sahnelerdendir :)
Bence o fotoğraflar set dışı bu bölümde gösterilrse gösterilir yoksa bunlar dizinin 5 bölüm ilerisinde çekim yapmıyorlar ki gelecek bölümde gösterilsin bekle bekle nereye kadar.

sinem*
24-01-07, 15:43
Bence o fotoğraflar set dışı bu bölümde gösterilrse gösterilir yoksa bunlar dizinin 5 bölüm ilerisinde çekim yapmıyorlar ki gelecek bölümde gösterilsin bekle bekle nereye kadar.

ben hala umut ediyorum umut etmek istiyorum,gerçekten o resimler gerçekleşmese bile o sahnelerin benzerleri vardır.Yani orda gene bazı sahneler vardır,mesela 25.bölümde durusuda gösterilen bir resim vardı o gerçekleşmedi ama durusudaki sahne gerçekleşti buda onun gibi herhalde.Valla ne diyeyim en azından fragmanda cem yok buna sevinelim :img-hyste

ismailsurucu
24-01-07, 15:54
hernekadar fragmanı seyretmesemde,senaryo grubunun seyircide heyecan yaratması adına özet bölümünde yazılanlarla fragmandaki göruntüleri örtüştürmemişler bu çok iyi insanlar şimdi cuma gününü iple çekecekler.

SİDAL86_FB
24-01-07, 16:01
fragmanı izleyemedim...hangi sitede bana özel msj yollarmısınız lütfen..meraktan ölcem...filizciğimi görmek istiyorummm:img-blush ..yılmazın onu affettiğini görmek istiyorum

pinkzone
24-01-07, 16:06
Yılmaz Filizin yanına odaya girdiğini görüyoruz ilk resimde.. Yani.. Demekki handan ve ömer sayesinde öğrenemiyor.. Tek başlarına kalsalar herhalde Filiz söyleyecekti.. Handan girmiş odaya.. Onun için Yılmazı öğrenmesi çok zor zati özetede bakarsak öğrenmiyor.

benim
24-01-07, 16:16
2 hafta önce gelen resimlerdeki güzel sahneler olabilir mi bilmiyorum.Belki özümüzdeki hafta olabilir.Geçen sezon Çekimlerde bizden 4-5 bölüm önden gidiyorlardı . Makinaya katıldıklarında Okan Bayülgen dün akşam baktım demişti Meşhur tokat sahnesine, Tuba'da geçenlerde böyle bir kırbaç sahnesi daha çektik demişti.Yani arada neredeyse 5 bölüm var.Umut fakirin ekmeğiymiş. Bizde umutla bekliyoruz.

Bence Defile kulis sahnesi bölüm sonunda olmaz gibi geliyor.Dizinin ortalarında veya sonlarına yakın olur diye tahmin ediyorum.Kaç haftadır Filiz ve Yılmaz'da kilitlenip kalıyor bölüm.

pinkzone
24-01-07, 16:29
2 hafta önce gelen resimlerdeki güzel sahneler olabilir mi bilmiyorum.Belki özümüzdeki hafta olabilir.Geçen sezon Çekimlerde bizden 4-5 bölüm önden gidiyorlardı . Makinaya katıldıklarında Okan Bayülgen dün akşam baktım demişti Meşhur tokat sahnesine, Tuba'da geçenlerde böyle bir kırbaç sahnesi daha çektik demişti.Yani arada neredeyse 5 bölüm var.Umut fakirin ekmeğiymiş. Bizde umutla bekliyoruz.

Bence Defile kulis sahnesi bölüm sonunda olmaz gibi geliyor.Dizinin ortalarında veya sonlarına yakın olur diye tahmin ediyorum.Kaç haftadır Filiz ve Yılmaz'da kilitlenip kalıyor bölüm.

Bende o fotoların gerçekleşmesini ümitle bekliyorum.. :) Valla Fömer sahneleride pek güzel.. :) Sinan Bey Nasıl aşkla bakmış öyle.. İçimi eritti.. :img-in_lo

pinkzone
24-01-07, 16:34
Feride de hastanede olduğuna göre.. Ömerle Feride Filiz hastaneden çıktıktan sonra.. Ömer ferideyi evine bırakıyım diyecek. Sahile sürcek.. :) Sanırım böyle birşey olcak.

TPINAR
24-01-07, 16:41
bir türlü fragmani göstermediler
demin yabanci damadi gördüm ama ihlamurlari göstermediler
bu hafta ögrensin artik cok uzattilar ya

medsul
24-01-07, 16:45
fragmanı niye beyenmediniz annamadim oysaki bu fragmanda hemen herkes vardi feride&ömer filiz&yılmaz aslı cemil&salih&fahriye herkes var
hem siz degilmiydiniz ömeri görmemekten şikayet eden
tabiki kanald akıllılk yapıp defile ile ilgili bölümü göatermedi bende beklemiştim ama neyse ömer&feride çiftine gercekten sevindim ben ömerin sonunda
gercekten aşik oldugu kadının onuda gercek bir aşkla sevmesini
cok sevindim bunu hak etiyor onların aşkinida izlemek benim gercekten büyük bir keyif olacak :happy0064 :happy0064

Filizce_Jüly
24-01-07, 16:50
fragmanı niye beyenmediniz annamadim oysaki bu fragmanda hemen herkes vardi feride&ömer filiz&yılmaz aslı cemil&salih&fahriye herkes var
hem siz degilmiydiniz ö