Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
Feride için Fatma ile ortak tahminimiz Feride tacizci bir üvey babadan kaçıyordu Yılmaz ona çarptığında. Berna'nın tahmini ise anlaşamadığı eski nişanlısından kaçıyordu. Eninde sonunda bulacaklar Feride'yi. Bence Feride'nin geçmişinde birisi varsa pek bir önem arz etmiyor çünkü hafıza kaybından öncesi zaten delete olmuş durumda.
Fatma Cem sayesinde biz psikopatlaşacağız. Yakındır.
Bencede.. :) Yakındır..
Bende Hasan gibi.. Ya içkici üvey babasından kaçıyordu.. Ya da dayakçı kocasından.. Yoksa aman allahım son model araba diyip arabanın üzerine atmış olamaz kendini.. :)
Feridenin geçmişi Ömerle olan aşkını tehlikeye sokabilir.. Ama sonunda tatlıya bağlarlar.. Bakalım feridenin geçmiş ne..
gülbeşeker
25-01-07, 13:20
Bencede.. :) Yakındır..
Bende Hasan gibi.. Ya içkici üvey babasından kaçıyordu.. Ya da dayakçı kocasından.. Yoksa aman allahım son model araba diyip arabanın üzerine atmış olamaz kendini.. :)
Feridenin geçmişi Ömerle olan aşkını tehlikeye sokabilir.. Ama sonunda tatlıya bağlarlar.. Bakalım feridenin geçmiş ne..
Feride mektup gibi bir şey düşürmüştü yılmaz onu aldı cebine koydu koyuş o koyuş sonra unutuldu yılmaz o takım elbiseyi bir daha giymedi belki uğursuz geldi diye düşünmüştür malum o aralar zaten aklı filiz yüzünden karışıktı bir de genç bir kadına arabayla çarpınca neyse artık o takımı bir daha giydğinde cebini karıştırırken bulur heralde bir de tam ferideyle ömerin evleneceği gün bu mektup ortaya çıkıyormuş yılmaz bu sefer de ferideyle ömerin arasına girmiş gibi olur ömer ve yılmaz düşmanlığı sonsuza kadar sürer ne olursa olsun mektup ortaya çıkmasa da feridenin hafızası yerine gelecek eninde sonunda.
forever_bim
25-01-07, 13:25
Sevgili gülbeşeker
Çok karamsar gördüm sizi. Moralinizi bozmayın diyecegim gecen hafta aynısı bana olmuştu biliyorum. Anlıyorum yani.
Feride'ye gelince ben inatla evli olmadıgını savunuyorum ama birileriyle başı belada olduğu aşikar.
Yalnız şu var kız bir Yılmaz'ların evinde kaldı bir de Ömer'lerin evinde. Yani bulmak bu kadar zor olmazdı. Kaldı ki gazeteye ilan da verilmişti. Kafam karıştı.
Mualla çoktan takımı yıkatmıştır.. :) Bide hani takım elbiseler sonunda kirlenir vede kuru temizlemeye gider ya.. Gitmişse.. yandık.. :) O takımın ortaya çıkmasını ve kağıtta ne yazıldığını öğrenmek isterdim.. :) Belkide Feride kocasını bir başka kadınla gördü.. O adreste de kocasını bastığı evin adresi vardı.. Çok attım ama tutar mı tutar.. :) Valla artık herşey beklerim bunalrdan.. Kağıt takımda dura dura sararıp solmasın.. Çıkarın da senaristler millet gerçeği görsün.
Aslında Yılmaz Ferideye bilmeden kötülük yapmış oldu.. kağıt yok ya.. Vede daha sonradan da evine alarak iyilik yapmış oldu. Kaza olmasaydı Feride o büyük aşkını nasıl bulacaktı :)
O kagidin simdi ortaya cikmasi hakikaten son derece sacma olur ama kesin olmaz da diyemiyorum ki, malum senaristler :img-wink:
Feride'yle ilgili olaylarin baslangici elbette kazadir ama sonrasinda gelisen olaylarda Yilmaz'in payi bence cok az, belki Feride icini rahatlatmak icin sordugunda 'gidebilirsin' demesi de ufak bir etken olmustur ama diger gelisen olaylari Feride ve Omer kendisi hazirlamislardir. Sonuc olarak o zamanlar forumdaki genel dusunce de olabilirdi, Feride Yilmaz'a da asik olabilirdi ama dualarim kabul oldu :img-yes: ve de Omer'le bir ask baslattilar.
Ben de Feride'nin gecmisinde bir ask oldugunu ama Hasan gibi de evli olmadigini dusunuyorum ama bunlar sadece tahmin. elimizde herhangi bir ipucu yok ;) Handan surekli asagiladigi icin acaba bu kiz zengin mi diye dusunmedim de degil ama oyle olsa bulunmamasi imkansizdi. Neyse bakalim hicbir ipucu verilmedigi icin bu konuda bekleyip gorecegiz herhalde :)
Feride'nin akrabaları bence gazetelerdeki verilen ilanları gördüler.Ama Feride'nin onlara ulaşmasını istemediler.Berna1 'in de dediği gibi Feride'nin zengin olabilme ihtimali var.Neden peki akrabaları Feride'yi aramadı.Çünkü mirastan pay almasını istemiyorlar.Feride'nin kaçma sebebi akrabalarının onu öldürmek istemeleri olabilir.Belki Feride'yi kaçırdılar zaten yok etmek istiyorlardı.Feride elim bir kaza sonucu hafızasını kaybederek bir şekilde yok oldu.İyi attım galiba ama olur mu olur...
forever_bim
25-01-07, 14:21
Açıkçası
Ben Feride ve Ömer Müjgan Hanım'ın atölyesinde ve de parkta sıklıkla bir araya gelmeye başladıklarında ilerdeki yakınlaşma sürecinde Feride'nin belalılarının Ömer'in başını ağrıtacağını düşünmüştüm. Ama Cem onlardan çok daha önce davranıp Ömer'i öteki tarafa gidecek duruma göndermeyi başardı.
Bakalım şimdi çok güzel görünüyorlar ama onların aşkı da çok sınanacak hatta sınanmaya başladı bile. Handan Hanım'ın Feride'yi kovması, Açık Pazar satışının mahallede yarattığı ters etki onların girdiği ilk sınavlar daha. Ömer bir kere çok kötü kaybetti aşkta, Elif'i kurtaramadı ölmekten bu sefer hiç de Feride'yi kaptıracak gibi durmuyor aksine mutluluğu yakaladı avcunu kapadı kapalı tutmak zorunda ki mutluluk kayıp uçmasın.
Ömer'in Elif'ten sonra yeni bir aşka yelken açması ve yeni bir kadına da tutkuyla bakması bir gerçeği su yüzüne çıkardı. Kimse vazgeçilmez değildir!!
Fragmani izledimde;
Ho$ bulmadigim vede Ihlamurlara hic yakismayan bir sahne gördüm...
"Asli banyoda vede Cem`in adamlarindan biri eline eldiven gecirerek; banyoya kadar girmistir.."
inanin bu tür sahneler bence Ihlamurlara yakismiyor..Ben sahsen yakistiramadim..Böyle sahneleride izlemek istemiyorum..
Sana tamamen katiliyorum ablcagim zaten bu sezonki bolumler ilk sezonki bolumlere benzemiyor yani alakalari yook...
banyoda olmasinda evdeyken veyata uyurken olsun..Illa bizi sogutacaklar...zaten bu bolumu begenmeyecegimden eminim fragmana bakilirsa.
O sahne dışında iyi olacağını sezinliyorum.. :) Özellikle defilenin kulis arkası.. :)
O sahneyi bu diziye yakıştıramazsamda elim mahkum izlemek zorunda kalacağım.. Sanki aşk dizisi izlemiyoruz.. Fredinin kabusunun Cem versiyonunu izliyoruz.. Bu karakter beni olmadık fanteziler kurmaya yönlendiriyor.. Onun pis planlarını yada şun yapacak kesin derken kendi kendime söylenirken buluyorum.. Çok etkisi var çok.. Cem adından çok soğudum.. Abimde etken tabide ama.. Cem adını severdim.. Bu ad bu karaktere konulunca.. Bende antipati oluşturdu.
Sana tamamen katiliyorum ablcagim zaten bu sezonki bolumler ilk sezonki bolumlere benzemiyor yani alakalari yook...
banyoda olmasinda evdeyken veyata uyurken olsun..Illa bizi sogutacaklar...zaten bu bolumu begenmeyecegimden eminim fragmana bakilirsa.
bence de o sahne biraz saçma olacak gibi ama kurgulanmasına bakmak lazım,nasıl sürdürecekler belli olmaz.
Bence bu bölüm güzel olacaktır,tüyolar ve özetten bu anlaşılıyor ama fragmanda filiz yılmaz ilişkisi adına hiçbir şey olmayabilir ama bölüm çok renkli olacaktır.:img-blush
O sahne dışında iyi olacağını sezinliyorum.. :) Özellikle defilenin kulis arkası.. :)
O sahneyi bu diziye yakıştıramazsamda elim mahkum izlemek zorunda kalacağım.. Sanki aşk dizisi izlemiyoruz.. Fredinin kabusunun Cem versiyonunu izliyoruz.. Bu karakter beni olmadık fanteziler kurmaya yönlendiriyor.. Onun pis planlarını yada şun yapacak kesin derken kendi kendime söylenirken buluyorum.. Çok etkisi var çok.. Cem adından çok soğudum.. Abimde etken tabide ama.. Cem adını severdim.. Bu ad bu karaktere konulunca.. Bende antipati oluşturdu.
aynen:)yani asli ustunle dus almiyordur herhalde o sahneden nasil cikcak onu merak ediyorum..yaa aski birakin dizi ihlamurlaraltindaydan cikti ben imzamdaki sahneleri istom:img-in_lo :img-blush :icon_sorr :sad53:
aynen:)yani asli ustunle dus almiyordur herhalde o sahneden nasil cikcak onu merak ediyorum..yaa aski birakin dizi ihlamurlaraltindaydan cikti ben imzamdaki sahneleri istom:img-in_lo :img-blush :icon_sorr :sad53:
Asliyi 5 bölümlük diziye sokmiyacaklarindan Asliya bir sey olmiyacak, kesin o dus sahnesi defileden öncedir ve o arada Yilmaz gelir Cemin adami bir sekilde kacar ve Asliya hic bir sey olmaz.
Asliyi 5 bölümlük diziye sokmiyacaklarindan Asliya bir sey olmiyacak, kesin o dus sahnesi defileden öncedir ve o arada Yilmaz gelir Cemin adami bir sekilde kacar ve Asliya hic bir sey olmaz.
ya ben neolcak diye sey yapmiyorum can SIKICI bir sahneden baska bisey olmaz bide fragmanin son sahnesine koymuslar cook heyecanliymis gibi.....bagri fragmanin sonuna koymayin kardesim..nerde eski fragmanlarimiz...
Filizin bir an once kendine gelmesini istiyorum..ve cemin gitmesini yaa adam i resmen supermen yapmiislar:
adam dagci
golf oyniyor
bisiklet suruyor.
adam olduruyor
adam kiraliyor..yani gercek disi olmaya basladi tamam anladik kotu karekter peki bunlar ney..Biktim cemden diziye his yakismiyor nerde bizim MERALIMIZ onu bile arar oldum.
Aslı banyodayken birinin geldiğinii fark edip.yılmaz'ın geldiğini düşünmesin.aaa Yılmaz sen mi geldin diye söylüyormuş.amma komik olur.ne de olsa kızın aklı fikri yılmaz'da.
cem aslında çokta romantik,kibar,düşünceli,anlayışlı görünüyor bu adamın bir an önce gerçek yüzünü göstermeleri lazım.Filizin yerinde kim olsa adama iyi davranırdı,hiçbir zararı yok gibi görünüyor;meyve salataları sonra yalnız başına gitme merak ederim havaları,hamile sorun yaşamasın diye rahat koltuklara oturtması vs. vs. bir açık verse artık,bu kadar mükemmel görünmesin ama belki bu bölümde bir şeylerden şüphelenirler,inşaatta çıkan malzemelerden kaynaklı sorunlar cemin yüzünü çıkarabilir.
bence de o sahne biraz saçma olacak gibi ama kurgulanmasına bakmak lazım,nasıl sürdürecekler belli olmaz.
Bence bu bölüm güzel olacaktır,tüyolar ve özetten bu anlaşılıyor ama fragmanda filiz yılmaz ilişkisi adına hiçbir şey olmayabilir ama bölüm çok renkli olacaktır.:img-blush
ne kadar kurgusuna baksak da aslının bu sahnede çok başarılı olacağını düşünmüyorum birde cemin adamıda iyi değil bu konuda çok farklı hareketleri var duyguyu iyi yansıtamıyor patronundan da ders almamış pay psikodan:)
çok birşey beklemiyorum bu sahneden.
bölümün güzel olacağına bende katılıyorum sinemcim, fragmanın aksine filizyılmaz sahneleri gizli kısımda bence de böyle olması iyi oldu heyecanla bekliyoruz bak ne güzel görsek bu kadar heyecanlanmazdık, benim tahminim yılmazın filizin peşinden koşturacağı bir bölüm olacak filizin hastane sonrası durumunu merak ettiği için sürekli fırsat bulmaya çalışacak ve kulis sahneside bu koşturmanın sonu olacak öyle umut ediyorum belli de olmaz kaç bölümdür karın ağrısı çekiyoruz nede olsa:img-yes:
gülbeşeker
25-01-07, 16:13
merve tabiki aslı kıyafetleriyle duş almıyor ama bize aslının vücudunu göstermeyecekler ki bence o sahnede aslı en fazla cemin adamının ordan kaçarken çıkardığı ayak seslerini duyar üstüne bornozunu geçirir tedirgin olur zaten o sırada da yılmaz kapıda bekliyordur zaten adam da yılmaz geldği için korkup kaçmıştır neyse sonra hazırlanır defileye giderler imzandaki o güzel filiz-yılmaz sahnelerini de ya da benzeri sahneleri defiledeki kulis sahnesinde belki görebiliriz zaten kuliste barışırlarsa barışırlar yoksa umudumuz gelecek bölüme kalır ya da dizinin sonunda barıştıklarını görürüz.
ismailsurucu
25-01-07, 16:28
2 tane atilla ilhan şiiri (hastanedeki birbirlerine bakışlarının dili malum konuşamıyorlar ya çifitimiz)[/B]
filiz yılmazına
ben sana mecburum bilmezsin
adını mıh gibi aklımda tutuyorum
büyüdükçe büyüyor gözlerin
ben sana mecburum bilemezsin
içimi seninle istiyorum
yılmaz filizine
hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların
bir dakika bile çıkmıyorsun aklımdan
koşar gibi yürüyüşün
karanlıkta bir ışık gibi aydınlık gülüşün
adımla nasıl berabersem öylece beraberiz
seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye
gönlümüz mutluluğa inanmış olmanın gururuyla rahat
koltuğumuzun altında birer dinamit gibi kellemiz
ve sonra her zaman her ölümlüye
aynı şartlar altında kısmet olmıyan
gerçekleri görmenin aydınlığı alınlarımızda
hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların
sen bana kalbim kadar elim kadar yakınsın
ben okurken iletişim sorunu olan güzide çiftim geldi aklıma filizin ki kısa oldu malum zor bir durum yaşyor anca o kadar ama yılmaz bayağı uzun dile getiriyor
bakalım nasıl bulacaksınız:)
atilla ilhan gibi sevgi adamının şiirleri filiz&yılmaza cuk diye oturdu.emeğine sağlık.
o sahnenin akıbeti belli; yılmaz aslıyı defileye gitmek üzere almaya gelecek. aslı da şantiyeden yeni geldiği için bir duş alıp gitmek isteyecektir defileye. aslıyı takip eden cemin adamı aslıdan sonra eve girer, tam yaklaşırken duş kabinine (fragmandaki gibi) kapı çalar; aslı aaa yılmaz geldi der.. cemin tıfıl adamı panik olup bi yerlerden kaçar, biz onu izlerken aslı bornozunu giyer :img-hyste sonra aslı gidip kapıyı açar, yılmaz a erken geldin der, o da sorun değil beklerim der içeri geçer ve yılmaz otururken aslı giyinir falan filan... :good:
forever_bim
25-01-07, 16:34
Arkadaşlar
Aslı'nın banyo haline mi takıldık şimdi de. Korkmayın diziden tuhaf sahneler çıkmaz. Böyle sahnelerde bayanlar genelde straplez mi dir nedir bilmiyorum ama hiç askısız bluzlardan giyerler. Giymeseler bile ekrana yansımaz böyle bir durum merak etmeyin.
atilla ilhan gibi sevgi adamının şiirleri filiz&yılmaza cuk diye oturdu.emeğine sağlık.
rica ederim, siz beğendiğiniz sürece bende devam ederim:) ustanın şiirlerinin hepsi güzel bunları okurkende sizinle paylaşmak istedim beğenileriniz için sağolun
Arkadaşlar
Aslı'nın banyo haline mi takıldık şimdi de. Korkmayın diziden tuhaf sahneler çıkmaz. Böyle sahnelerde bayanlar genelde straplez mi dir nedir bilmiyorum ama hiç askısız bluzlardan giyerler. Giymeseler bile ekrana yansımaz böyle bir durum merak etmeyin.
görünmeyeceği belli zaten,aslı ne olduğunu anlayana kadar yılmaz adamı paket yapıp sepetler sonra hiçbir şey olmamış gibi :) oturur hadi gitmiyor muyuz der:img-hyste aslıda yılmaz sana bir kere daha hayatımı borçlandım,bundan sonra seni hiç bırakmayacağım der:img-hyste
kulisteki sahne son sahneyse bile konuşmalarını göstereceklerdir ya aslı görünce ya da başka bir şey olunca o sahnede bitebilir ya da daha güzel bir şey olur defileden beraber ayrılıp bir yerlere giderler ve o fotoğraflar gerçekleşir :img-in_lo
Arkadaşlar
Ondan daha fazlasını göreceğimizi sanmıyorum.. :) Dizilerde zaten aşırısına kaçıldığını hiç görmedim.
Not: Yeni fotoromanlar eklenmiştir.. :)
yakupoglu61
25-01-07, 17:13
eğer o adamı yılmaz yakalarsa konuşturabilirde akıllı olursa tabi...
aslının ne olacağı hiç önemli değilde yılmaz cemin foyasını ortaya çıkarmak için çok önemli...
keremcem scs
25-01-07, 17:36
ben fragamani gormedim biri anlatabilir mi bana??
cok merak ediyorum ama bence filizve yilmaz barisir artik herhalde
ve biri biliyor mu kacinci bolumde bitecegini dizi?:img-yes:
Filizden Yilmaza bir sarki gelsin
Yoruldum alınmaktan kırılmaktan
Yıllar yılı peşinde
Kovuldum cennetten cehennemden
Öldüm öldüm dirildim içimde
Sen her su veren ele açan kolay çiçek
Bende hazan, bende hüzün, dert bende
Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz
Dilerim bensiz anlayacaksın
Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz
Dilerim bensiz anlayacaksın
Ölürüm yoluna
Ölürüm yoluna sonum olacaksın
Günahın boynuna
Onun koynuna ne zaman doyacaksın
tessekkr ederim:img-wink:
fragmani gordugusen anlatabilirmisin?bye
Hımmm, Ömer kardeşine detsek oluyor ama Yılmaz'a da sert bakışlar atıyor. filiz anladığım kadarıyla bebişi düşürmüyor şömine başında oturuken bir sahnesi var. Ömer ve feride'nin çok güzel sahil sahnesi var birbirlerini öpüyor, sarılıyorlar ben bayıldım. Sonunda psikopatımız adamlarından birini Aslı'nın evine gönderiyor kız banyodayken adam eldivenleri takarak ilerliyor.
2.bir fragman çıkmış.Pek bir değişiklik yok.Yılmaz şiir okuyor.Filiz ve Yılmaz'ın ayrı ayrı görüntüleri var.Fragman sonu yine aynı Aslıyla bitiyor.Defile sahnesi de yok..
TV'de mi izledin arkadaşım. İnternette var mı?
Tv'den seyrettim az önce verdiler.İnternete geç düşer herhalde.
gülbeşeker
25-01-07, 18:01
2.bir fragman çıkmış.Pek bir değişiklik yok.Yılmaz şiir okuyor.Filiz ve Yılmaz'ın ayrı ayrı görüntüleri var.Fragman sonu yine aynı Aslıyla bitiyor.Defile sahnesi de yok..
ciddi misin demek 2.fragman çıkmış şiir nasıldı?Yılmaz üzgün mü duruyordu?
çok sevindim valla,birincisi fömeri destekleyenler için çok güzeldi ikincisi de bizi oyalamak için verilmiş :img-hyste en azından şiir eklenmiş o da bir şeydir:)
artık akşam görürüz belki ya da birazdan tekrar verirler,şiir nasıldı acaba yani özür gibi veya pişmanlık gibi şeyler var mıydı diyeceğimde şiirle bölüm pek alakalı olmadığı için bir işe yaramayacak
ciddi misin demek 2.fragman çıkmış şiir nasıldı?Yılmaz üzgün mü duruyordu?
Fragman aynıdır diye Tv'nin sesini geç açtığım için şiiri tam anlayamadım. Yılmaz üzgün gibi duruyordu düşünceliydi.
demekki ikinci frangman geldiii biraz daha iyi anlatirmisiniz neler oluyo filiz yilmaz nasil lar mutlu üzgün nerdelr hic karsilasmiyorlarmi???? cok merak ediyorum ya
Sevgili Berna
Feride hakkında bildiğimiz bir detay var. Müjgan hanımların işyerinde makaralardan yapılan bir oyuncak vardı. Feride'nin bu oyuncakla ilgili hatırlaması oldu. Müjgan hanımın sizde terzilik yapan birisi varmı diye bir cümle kurduğunu hatırlıyorum. Cümleler aynı olmasa bile buna yakın cümlelerdi.
arkadaslar simdi bi arkadas fragmanda filiz ciftlikte oturuyomus ve sarap iciyomussss????eee bune demek oluyo filiz bebegi düsürdü cünkü hamile olsa sarap icmezdi demiii ama ben fragmani görmedim 2 sini ondan bilmiyorum bu dediklerimi bi arkadas yazmisss eyer öyleysseee artik umudumu kestimmm biktimmm ya olamaz böyle biseeyy
hayir ya dogru degildir ozette bile kaybedecek mi?? diye bir soru yok, kaybetse kesin boyle bi soru yoneltirlerdi sadece kaybetme ile karsi karsiya diyor yani kaybetmeyecek ozettede belli oluyor zaten..... bosuna endiselenmeyin
ne bilim arkadas öyle söyleyince cokk kötü oldum düsünmesi bile kötüü....
ya su 2 fragmani görmedim kitti nette düsmüse özel msjj atarmiisnizz cok merak ediyorum yaa
tolgahuzur1
25-01-07, 20:38
arkadaşlar ikinci fragman nette düştü ise lütfen haber verin.birde filizin çocuğu düşürmüş olması çok zayıf gibi. çünkü bölüm resminde yılmaz filizin yanında yani önemli birşey yok gibi..
fragmanı gördüm şiir tamamen yılmazın korkusunu anlatıyor,filiz hasta olduğu için endişelendiğini,gururdan falan bahsediyordu değişen bir şey yok fragmanda aslında sadece salih,fahriye ve ahmet çıkmış yerine br tane yılmaz görüntüsü girmiş,bebekte kesin düşmüyor.Fömer görüntüleri aynen duruyor :) bu daha güzel olmuş şiir çok güzeldi ondan sanırım öyle geldi :) hatta şiir şöyle başlıyor gerisini getiremedim ama :) "her akşam ettiğim dualarla okşadığım saçlarını...."
gülbeşeker
25-01-07, 20:49
fragmanı gördüm şiir tamamen yılmazın korkusunu anlatıyor,filiz hasta olduğu için endişelendiğini,gururdan falan bahsediyordu değişen bir şey yok fragmanda aslında sadece salih,fahriye ve ahmet çıkmış yerine br tane yılmaz görüntüsü girmiş,bebekte kesin düşmüyor.Fömer görüntüleri aynen duruyor :) bu daha güzel olmuş şiir çok güzeldi ondan sanırım öyle geldi :)
ikinci fragmanı ben de izledim bir tane yılmaz görüntüsü eklenmiş bir de filiz filizn yüzünde hafiften tebessüm gördüm sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum yılmaz da bir yerde duruyordu şiir çok güzeldi Ya Tanrım seni benden alırsa gibi şeyler söylüyordu keşke defile sahnesini de gösterselerdi acaba defileye kadar hiç filiz-yılmaz karşılaşması olmayacak mı hastane dışında?
tabiki karsilasicaklar ama göstermiyo....
defileyide bence su nedenlen göstermiyo cünkü orda bütün sorularin cevabi var...
ve orda kesin filiz ve yilmaz barisiyo eminim bunud asli görür tabi defilede samimi görüntüler vardiyede göstermiyolardir yoksa bilicez yani filiz yilmaz baristigini sora asliya bisey olmadigini vs.......
bi gün kaldi .....:happy0064
Sevgili Berna
Feride hakkında bildiğimiz bir detay var. Müjgan hanımların işyerinde makaralardan yapılan bir oyuncak vardı. Feride'nin bu oyuncakla ilgili hatırlaması oldu. Müjgan hanımın sizde terzilik yapan birisi varmı diye bir cümle kurduğunu hatırlıyorum. Cümleler aynı olmasa bile buna yakın cümlelerdi.
Sevgili sezinti cok haklisin ben bu detayi tamamen unutmusum.
Biraz fragman bizi sarhos etti, hem de sonra ustunde hic durulmadi ama bundan birsey cikarabilirler. Mesela o da terzi kizi cikarmis Elif gibi :)
forever_bim
25-01-07, 21:24
Sevgili Berna
45. bölümde Feride iş görüşmesinden gelmişti. Ömerle Elif atölyedeydiler. Terzi hanımlardan biri makaraları atacaktı, Feride alıp onlarla Elif'e bebek yapınca Müjgan Hanım sormuştu, "Sen geçmişinde terzi miydin?" diye.
İyi yakalamışsınız.
forever_bim
25-01-07, 21:26
Yeni fragman isabet olmuş. Yılmaz saçmalayan gururundan bahsediyor, şiirde. Şairimiz bunu farketmiş de Yılmaz farkedememiş.
Bir de Ferideyle Ömer'in ellerinin ayrıldığı sahneyi uzatmışlar biraz. E dikkatli izleyiciyiz.:img-wink:
Yeni fragman isabet olmuş. Yılmaz saçmalayan gururundan bahsediyor, şiirde. Şairimiz bunu farketmiş de Yılmaz farkedememiş.
Bir de Ferideyle Ömer'in ellerinin ayrıldığı sahneyi uzatmışlar biraz. E dikkatli izleyiciyiz.:img-wink:
evet şiirde yılmazımın gururunu ayaklar altına aldığına şahit oluyoruz gurur gurur nereye kadar değil mi zaten yılmazımada yakışmıyordu, demek ki sevdiğini kaybetme korkusu yaşamalıymış, bunu da iyi yaşamış ki çok güzel bir şiir okuyor filiz bu şiiri duysa kesin yılmazına koşar ve bebğini söyler ne güzel olur:happy0064 :happy0064
evet şiirde yılmazımın gururunu ayaklar altına aldığına şahit oluyoruz gurur gurur nereye kadar değil mi zaten yılmazımada yakışmıyordu, demek ki sevdiğini kaybetme korkusu yaşamalıymış, bunu da iyi yaşamış ki çok güzel bir şiir okuyor filiz bu şiiri duysa kesin yılmazına koşar ve bebğini söyler ne güzel olur:happy0064 :happy0064
bilmiyorum ama sanırım filiz yılmazdan kaçıyordu.Yani yalnız kalmak istiyormuş gibi bir havası vardı,bebeğini kaybetmemiş ama yılmaza da söylemeye niyeti yok gibi:) yani bu bölümde yılmaz filizi merak edip arayacaktır filizde onun gerçeği öğrenmemesi için ondan kaçacaktır,sonra yılmaz konuşurum ümidiyle defileye gidip kuliste de onunla konuşmaya çalışacaktır.Filiz kıskandığı için ona imalı laflar söyler.
ikinci fragmanda biraz daha filiz yılmaz sahneleri var ama yanlıken bu demek oluyor ki fırtına öncesi sessizlik ama güzel bir sessizlik kendilerini dinliyorlar ve yanlış yolda olduklarını anlıyorlar şiirde de güzel vurgulamalar yapılmış bayıldım bu fragmana en azında şiir muhteşem,
ya ama gerçekten serdar oğuzu tebrik ediyorum nasıl güzel bir şiirdir,harika olmuş
şiirin hepsi bu değil ;"tanrım ya seni benden alırsa ya sana bir şey olursa korkuları büyüttüm, bir kalemde çaktım kibriti ama gözyaşımla söndürdüm ;öylesine büyüktün ki bulamadım nerde bitip nerde başladığını " hele de son cümlesi :happy0064 en çok beğendiğim şiirlerden biri oldu
ağlayan gitar
25-01-07, 21:45
ya ama gerçekten serdar oğuzu tebrik ediyorum nasıl güzel bir şiirdir,harika olmuş
"tanrım ya seni benden alırsa ya sana bir şey olursa korkuları büyüttüm, bir kalemde çaktım kibriti ama gözyaşımla söndürdüm ;öylesine büyüktün ki bulamadım nerde bitip nerde başladığını " hele de son cümlesi :happy0064 en çok beğendiğim şiirlerden biri oldu
ikinci fragmanı izlemedim ama şiir süpermiş int. yayınlasada izlesek ya...
NOT:inşaat aslı ve cemin kafasına çöksün hatta handan hanımda cemi ziyarete gitmiş olsun oda altında kalsın bizde hepsinden toplu şekilde kurtulalım:img-hyste onlar ölmezse ben ölecem valla kanserden bye
acaba daha fragman nette düsmedimi ya cok merak ediyorum bu bölüm defilede barisss var icime doyuyo öyle bi hisse kapildim bence orda filiz kesin sen aslina git falan der kiskandigini belli eder sora yilmaz bitanem ben senin yaninda olmak istiyorumm.............. gibi cokkk güzel seyler söyler sora filiz kendini yilmazin kollarinda ve dudaklarinda bulur kendini ve barissssss offfff yarina kadar nasil beklicem hic bilmiyorum yaa heycan basti:happy0064
ağlayan gitar
25-01-07, 21:58
acaba daha fragman nette düsmedimi ya cok merak ediyorum bu bölüm defilede barisss var icime doyuyo öyle bi hisse kapildim bence orda filiz kesin sen aslina git falan der kiskandigini belli eder sora yilmaz bitanem ben senin yaninda olmak istiyorumm.............. gibi cokkk güzel seyler söyler sora filiz kendini yilmazin kollarinda ve dudaklarinda bulur kendini ve barissssss offfff yarina kadar nasil beklicem hic bilmiyorum yaa heycan basti:happy0064
inş. dediğin gibi olur ama benim hiç umudum yok kaç hafta oldu yaaaaa barışsınlarda bizde kurtulalalım onlarda ama bence haftaya barışacaklar.filizde bebeği sölüyosa sölesin yoksa ben gidip sölicem :good: aslıda öğrensin filiz & yılmazın ilişkisini canandan mı kimden öğreniyosa öğrensin ama yeterki öğrensin.....
bence bu bölüm defile sahnesiylen biticek yani yilmaz filizlen galiba ama bu bölüm barisirlar 5 dakka görüz mutlu bisekilde öbür haftayada bu resimleri görürrüz ama bu hafta barisirlar yaaa su defileyi cok merak etttimyaa
ağlayan gitar
25-01-07, 22:19
bence bu bölüm defile sahnesiylen biticek yani yilmaz filizlen galiba ama bu bölüm barisirlar 5 dakka görüz mutlu bisekilde öbür haftayada bu resimleri görürrüz ama bu hafta barisirlar yaaa su defileyi cok merak etttimyaa
ya biliyorum çok karamsarım ama iyi düşünüp sonucun kötü olması istemiyorum o yüzden kendimi kötü şeylere alıştırıyorumki iyi olunca sewineyim bence defiledede bişe olmuycak :img-hyste
Valla, bence bu bolum bomba gibi olacak cunku yilmaz gururuna yenilecek, ve bence defilede basbasa kalinca opusecekler ve sonrasindada barisacaklar......
Hem filiz+yilmaz icin BARISMA sinyalerinin verildigi hemde fomer ciftinin yeni bir aska yelken actigi bir bolum olacak.......
ve haftaya filiz+yilmaz barismis olacaklar.........:happy0064
ikinci fragmanı izledim yılmazın okuduğu şiir mükemmeldi çok beğendim ilk fragmandan sadece salih ve fahriyeyi çıkarmışlar yerine yılmaz vede filiz kareleri koymuşlar yılmaz dışarda üzerinde siyah montu vardı ve üzgündü,şaşkındı
Filiz ise çiftlikte şömine başındaydı ve gülümsüyordu
öncelikle fragmanı hiç ama hiç beğenmediğimi söylemeliyim.fragmanlarımızı diğer dizilerin fragmanlarından ayıran en önemli özelliği çok iyi hazırlanmış şiirleri.vede bu şiirleri bülent inal ve sinan tuzcu gibi diksiyonu çok çok iyi olan insanlar okuyunca daha etkili oluyor.
bu mesajı önceki şiirsiz fragmandan sonra göndermiştim heralde yapımcımız şükrü avşar uyarılarımı dikkate almış olacakki fragmanı bir şeye benzetmişler.:img-hyste
şaka bir yana.
belki görüntülerde fazla bir değişiklik olmamış ama şiirle birlikte daha bir güzel olmuş fragman şöyle diyerim kesin inanacaksınız feride ve ömer çifti bile bu şiirle birlikte güzel göründü gözüme.siz düşünün artık şiirli fragmanla şiirsiz fragman arasındaki farkı:img-hyste
umarım bundan sonra şiirli olur fragmanlar olsunda cem okusun şiiri ona bile razıyım..:icon_sorr
[aslında düşündümde iyi fikir cemin okuması:img-pilot ]
ağlayan gitar
25-01-07, 22:57
yok ya şiir olmasın istemiyom yetrki o cem psikosunun sesini duymayayım...:img-pilot inş. senin bu yazdığını okmazlar bide bir iki hafta sonra cenk ertan okurmuş ne gülerim yaaa :img-hyste
ağlayan gitar
25-01-07, 23:04
valla, ben dayanamam cok sinirlenirim, hatta sinirden aglarim herhalde.:img-hyste
bende ya düşünmek bile istemiyorum avşar yapıma ve kanal dye bikaç yüz tane mail atarıım heralde :img-pilot aslında merak ediyorum nasıl okur acaba diye ama merakım içimde kalsın :img-hyste
filiz&yılmaz=junyır ela :happy0064
yakupoglu61
25-01-07, 23:42
bi adama bu kadarmı yakışır şiir okumak...hastahane dışında hiç yılmazla filizi bir arada göstermiyo...bn bu 2. fragmanıda çok beğenmedim...
bi adama bu kadarmı yakışır şiir okumak...hastahane dışında hiç yılmazla filizi bir arada göstermiyo...bn bu 2. fragmanıda çok beğenmedim...
bende gordum fragman, fragman super otesi bulent inal super okumus siiri.........
ayrica yilmaz in ustunde mont oldugu kisim, bence o anda ciftliklte gibi geldi bana sanki filiz i gormeye gitmisti..........
yalniz o defileyi sabirsizlikla bekliyorum, neyseki merakla bekledigim o sahnelere zaman yaklasiyor........:happy0064
filzi+yilmaz
Biri 59uncu bolumdeki siiri yazabirirmi
İkinci fragmanı daha görmedim.. Sanırım netede düşmedi. Düşse.. Şiir yazılırdı.. :) Bakalım nasıl olmuş.. :)
ya nete vermemişler daha şiiri birisi yazabilirse lütfen çok güzel bir şiir dinledim ama yazamadım paylaşırsanız sevinirim lütfen, nete inse ben yazacağımda o da kesin değil herhalde
slm arkadaşlar bende fragmaını göremeyenlerdenim yazdıklarınıza şöyle bir baktımda tek göremeyen benim çok heyecanlandım şiiri ise çok merak ettim acaba fragmanı görebileceğim bir yer varmı bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler...
ihlamurdelisi
26-01-07, 13:25
arkdaşlar ikinci framanda şiir dışında pek bir değişiklik yok.bir ara filizin yüzünde hafif bir tebessüm belirir gibi oldu.birde yılmaz üzgün üzgün bakıyordu o kadar
gülbeşeker
26-01-07, 13:40
şiiri yadığı için sevgili sineme teşekkürler bakalım yılmaz aynen bu şiirdeki gibi gururunu bir kenara bırakıp filiz kaybetme korkusunu içinde nasıl yaşıyacak?Dizimizn başlamasına saatler kaldı umarım güzel bir bölüm olur.
şiiri yadığı için sevgili sineme teşekkürler bakalım yılmaz aynen bu şiirdeki gibi gururunu bir kenara bırakıp filiz kaybetme korkusunu içinde nasıl yaşıyacak?Dizimizn başlamasına saatler kaldı umarım güzel bir bölüm olur.
Ne diyeyim enfes bir şiir daha.. Yazanın yüreğine sağlık.. Yılmaz abi :) de iyi okumuş.. Bu işte oldukca basarılı zaten..
NOT: Bundan bilmem kac bölüm önce bebeği öğrendiğine dair bir şiir okumustu ama daha öğrenemedi.. Hiç umutlu değilim acıkcası..
yaa ben hala 2.fragmani görmedim nette düsdümü eyer biliyosaniz adresi özel msj olarak yollayin lütfennn cokk iyi olurrr
saaatler kaldi yaa dayanamiyorum baslasada izlesek
:happy0064
Ne diyeyim enfes bir şiir daha.. Yazanın yüreğine sağlık.. Yılmaz abi :) de iyi okumuş.. Bu işte oldukca basarılı zaten..
NOT: Bundan bilmem kac bölüm önce bebeği öğrendiğine dair bir şiir okumustu ama daha öğrenemedi.. Hiç umutlu değilim acıkcası..
Artık çocuk karında belirgin hale gelirmiş.. Yılmaz sorarmış.. Filiz neden karnın şişiyor.. Filiz.. Hastayım .. Sana bahsetmediğim hastalığım siroz der.. Bu hastalıkta karın şişiyor ya.. Artık bakalım.. Öğrencekmi.. Yoksa fıtık etmeye devam edeceklermi.. :img-hyste
Artık çocuk karında belirgin hale gelirmiş.. Yılmaz sorarmış.. Filiz neden karnın şişiyor.. Filiz.. Hastayım .. Sana bahsetmediğim hastalığım siroz der.. Bu hastalıkta karın şişiyor ya.. Artık bakalım.. Öğrencekmi.. Yoksa fıtık etmeye devam edeceklermi.. :img-hyste
Benim Yılmaz'a yazdıgım replik farklı :)
Yılmaz: Aaa Filiz, iyi görmedim seni kilo almışsın sanki (Abimiz son haftalarda cok basarılı bu konularda)
Filiz: Allah'ım sen bana sabır ver !!!
:img-hyste
Bence bu bölüm kesin ögrenir, yoksa gercekten fitik olacagiz:img-wink:
Kac haftadir ha söyledi, ha söyleyecek diye bekliyoruz valla, Filiz bu haftada söylemese Yilmaza gidip ben anlatacagim, yeter artik ya, adam baba oluyor, herkes biliyor, ama o bilmiyor
Dizinin ilk bölüm ki özetine bakarmısınız.. :) :img-hyste
Varoşların, güzelliğiyle dillere destan Feride'si, gönlünü mahallenin kendisi gibi fakir ama yürekli delikanlısı Yılmaz'a kaptırmıştır. Yılmaz'ın da gözü Filiz'den başkasını görmemektedir. Birbirlerine aşık olan Yılmaz ve Feride evlenmeye karar verirler.
Feride büyük bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışmaktadır. Patronun oğlu Bülent tarafından izlendiğinin farkına varmaz. Bülent ilk başlarda başarılı olamasa da zamanla Feride'yi etkiler.
Yılmaz yapılan bir yolsuzluğa karşı çıktığı için işten çıkarılır. Bu arada satış elemanı olmak için kursa katılan Feride, Bülent'in planıyla iş için İstanbul dışına gitmek zorunda kalır. Bu duruma çok kızan Yılmaz'la sonu tokatla biten şiddetli bir kavgaya tutuşurlar. Feride, Yılmaz'dan ayrılır. Bu ayrılık Bülent'in işine yarar. Feride'yi özlemini duyduğu hayatın içine çeker.
Filize o zaman gönlünü kaptırmış.. :img-hyste
Elifin adı Feride imiş.. İlk başta hikayede.. Şimdide kocasının yeni sevgilisinde bu ad.
Ömerin adı bülentmiş.. :img-hyste
Dizinin ilk bölüm ki özetine bakarmısınız.. :) :img-hyste
Varoşların, güzelliğiyle dillere destan Feride'si, gönlünü mahallenin kendisi gibi fakir ama yürekli delikanlısı Yılmaz'a kaptırmıştır. Yılmaz'ın da gözü Filiz'den başkasını görmemektedir. Birbirlerine aşık olan Yılmaz ve Feride evlenmeye karar verirler.
Feride büyük bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışmaktadır. Patronun oğlu Bülent tarafından izlendiğinin farkına varmaz. Bülent ilk başlarda başarılı olamasa da zamanla Feride'yi etkiler.
Yılmaz yapılan bir yolsuzluğa karşı çıktığı için işten çıkarılır. Bu arada satış elemanı olmak için kursa katılan Feride, Bülent'in planıyla iş için İstanbul dışına gitmek zorunda kalır. Bu duruma çok kızan Yılmaz'la sonu tokatla biten şiddetli bir kavgaya tutuşurlar. Feride, Yılmaz'dan ayrılır. Bu ayrılık Bülent'in işine yarar. Feride'yi özlemini duyduğu hayatın içine çeker.
Filize o zaman gönlünü kaptırmış.. :img-hyste
Elifin adı Feride imiş.. İlk başta hikayede.. Şimdide kocasının yeni sevgilisinde bu ad.
Ömerin adı bülentmiş.. :img-hyste
Nerden buldun bunu? Herkez ve hersey birbirine karismis
Bu bölümden.. Eski bölüm yorumlarından.. 2. sayfa.. Bu ilk bölüm özeti.. :)
ikinci fragmanda yılmaz sanki çiftliğe gelmiş gibi görünüyordu ama orada sinirli duruyor sanırım eğer çiftlikse orası filizi istemediği birisiyle yani cemle görüyor sonra sinirlenip filizi kızdırmak için aslıyla onun defilesine gidiyor:) tabi bunlar tamamen bir varsayım:) böyle değildir büyük bir ihtimalle ama .:)
Valla yine yaptın yapacağını .Beni öldürdün yine..
Bebek nerdeyse 2,5 - 3 aylık oldu.2-3 hafta daha geçerse Filiz'in karnı iyice çıkar.
Az kaldı sinem az kaldı.. 2. fragmanda Yılmazın üstünde bir kaban görüyoruz. Gri o samimi fotolardaki kaban. Yani Ya çiflik evi olcak yada.. Başka birşey :) Yani gerçekleşmesi ihtimal sahneler gibi geldi bana.
Valla yine yaptın yapacağını .Beni öldürdün yine..
Bebek nerdeyse 2,5 - 3 aylık oldu.2-3 hafta daha geçerse Filiz'in karnı iyice çıkar.
Valla Filizin söylememesi için bir bahanesi olacaktır ya benimde aklıma siroz geldi.. :) Ama tabi hastalığında şakası olmaz.. O ayrı.
Bebek oldu olacak.. Tekmelesin de ya.. :) Mesela Yılmaza kızan Filizin karnındaki bebek yılmazada annesine de kızıp annesinin karnını kaleye çevirirmiş.. Anne söyleceksen söyle.. Beni fıtık etme.. Yoksa karnında tekme atmadığım yer kalmaz.. :) Çocuk ikisinede kızsa sonuna kadar haklı.. :img-hyste
Az kaldı sinem az kaldı.. 2. fragmanda Yılmazın üstünde bir kaban görüyoruz. Gri o samimi fotolardaki kaban. Yani Ya çiflik evi olcak yada.. Başka birşey :) Yani gerçekleşmesi ihtimal sahneler gibi geldi bana.
inşallah senin dediğin gibi olur:) Nuran Devres gibi düşünmeye başladım :) entrika,nefret,hırs :)
inşallah senin dediğin gibi olur:) Nuran Devres gibi düşünmeye başladım :) entrika,nefret,hırs :)
Okadar karamsar olma bence, ben hala o resimlerdeki sahneleri görmeyi umut ediyorum, gerci kac hafta oldu ama, yinede sanki bu bölüm bu sahneleri görecekmisis gibi geliyor bana.
Kesin senaristlerden biri Nuran Devres Hanımın talebesi.. Sonuçta dizilerde intikam hırs denilince o geliyor.. Onun oyuncuları olduğunu biliyordum. Ama kim oldukları belli değil. Yetiştirdi yetiştirdi.. Piyasaya birden sununca.. İntikam ve hırs dizileri oluştu.. Patlama yaşandı.. :)
ikinci fragmanda yılmaz sanki çiftliğe gelmiş gibi görünüyordu ama orada sinirli duruyor sanırım eğer çiftlikse orası filizi istemediği birisiyle yani cemle görüyor sonra sinirlenip filizi kızdırmak için aslıyla onun defilesine gidiyor:) tabi bunlar tamamen bir varsayım:) böyle değildir büyük bir ihtimalle ama .:)
banada sanki orasi ciftlikmis gibi, geldi belkide yilmaz filiz le konusmaya gitmistir ama sonra vazgecmisde olabilir........
Şimdilerde dizilerine "çocuk unsuru" katmak isteyen yapımcı ve senaristler baş kadın karakterleri hamile bırakıyorlar. (Tabii ki senaryoda) Benim saydığım kadarıyla tam 8 dizi karakteri şu anda hamile. Binbirgece'nin asabi gelini Füsun doğurmak üzere. (Allah bilir, Şehrazat da Onur'dan hamile kalmıştır ama henüz bilmiyordur.) Sıla, Boran Ağa'dan hamile kaldı. Doğurup, doğurmamakta kararsız. Bebeğim dizisinde Leyla hamile olduğunu öğrendi. Şimdi embriyo, en yakın arkadaşı olan taşıyıcı anne Emel'e aktarılıyor. Ihlamurlar Altında'nın Filiz'i, Kaybolan Yıllar'ın Ezel'i, Geniş Zamanlar'ın Zehra'sı, Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si ve Yeşeren Düşler'in Meryem'i de hamile... Görünen o ki, önümüzde rey ting adına ekranlarda "baby boom" (bebek patlaması) yaşanacak
bunlara ekleme yaparsak..
Beyaz Gelincik- Ceren
Hatırla sevgili - Yasemin
Yani bebek dizide iyi etkendir.. Mutlaka kötü sonuçlar yada iyi sonuçlar doğurur. Senaristler sıkıştımı konuda hemen bayan karakteri hamile bırakırlar..
Şimdilerde dizilerine "çocuk unsuru" katmak isteyen yapımcı ve senaristler baş kadın karakterleri hamile bırakıyorlar. (Tabii ki senaryoda) Benim saydığım kadarıyla tam 8 dizi karakteri şu anda hamile. Binbirgece'nin asabi gelini Füsun doğurmak üzere. (Allah bilir, Şehrazat da Onur'dan hamile kalmıştır ama henüz bilmiyordur.) Sıla, Boran Ağa'dan hamile kaldı. Doğurup, doğurmamakta kararsız. Bebeğim dizisinde Leyla hamile olduğunu öğrendi. Şimdi embriyo, en yakın arkadaşı olan taşıyıcı anne Emel'e aktarılıyor. Ihlamurlar Altında'nın Filiz'i, Kaybolan Yıllar'ın Ezel'i, Geniş Zamanlar'ın Zehra'sı, Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si ve Yeşeren Düşler'in Meryem'i de hamile... Görünen o ki, önümüzde rey ting adına ekranlarda "baby boom" (bebek patlaması) yaşanacak
Beyaz Gelincik- Ceren
Yani bebek dizide iyi etkendir.. Mutlaka kötü sonuçlar yada iyi sonuçlar doğurur. Senaristler sıkıştımı konuda hemen bayan karakteri hamile bırakırlar..
aynı zamanda bebeklerin çoğu ya da hemen hemen hepsi evlilik dışı,yakında hepsi düşük tehlikesi atlatır :):) babaların haberi olmaz :)
bir de çiftlikte yılmazın kabanı siyah malesef o fotoğraftaki sahneler ancak 60.bölümde olacak gibi.
yaprak dökümünün leylası düşürdü bebeğini
sıla da büyük bir ihtimalle aldırdı
şehrazat hamile kalsa şimdiye kadar öğrenirdi
ne kadar patlama gibi görünse de bir şekilde kaybediyorlar bebeklerini hem sayı o kadar da çok değil bu kadar dizi varken hem gerçekten iyi bir unsur olarak yer alıyor hem hikayelerin yürümesi açısından da önem teşkil ediyor, ama benin güzide çiftiminkinin düşmez inşallah cemin planlarına alet olmaz,
yılmaz_filiz
26-01-07, 15:25
Beyaz Gelincik- Ceren
Haklısın yaa dizilerde herkes hamile.Birde Yılmazın baba olacağını öğrence tam süper olacak ama nerdee:icon_whis
Şimdi fragmana tekrar baktım.2 hafta önce gelen fotoğraflarada baktım . Malesef kabanlar aynı değil.Fotoğraflardaki kaban gri kırçıllı. Fragmandaki kaban ise siyah.Hem resimlerde Yılmaz kazak giymiş.Frgmanda gömlek ve kravat var üzerinde.Şu güzelim fotoğraflar bu bölüm olmasa bile bir dahaki bölüm umarım olur..
Şimdi fragmana tekrar baktım.2 hafta önce gelen fotoğraflarada baktım . Malesef kabanlar aynı değil.Fotoğraflardaki kaban gri kırçıllı. Fragmandaki kaban ise siyah.Hem resimlerde Yılmaz kazak giymiş.Frgmanda gömlek ve kravat var üzerinde.Şu güzelim fotoğraflar bu bölüm olmasa bile bir dahaki bölüm umarım olur..
Zaten bende bir kere görebildim.. Anca o kadar seçebiliyormuşum demekki.. :)
Neyse bekleriz bölümler ötesini.. Bakalım o sahne gerçekleşecekmi.. Aslında Kulis arkasında ilk önce birbirlerine laf atmaca sonrada.. Öpüş koklaşacaklarını tahmin ediyorum.. Her zamanki gibi.. Konuşmadan meseleleri tartışmadan.. :img-wink:
gülbeşeker
26-01-07, 15:29
Az kaldı sinem az kaldı.. 2. fragmanda Yılmazın üstünde bir kaban görüyoruz. Gri o samimi fotolardaki kaban. Yani Ya çiflik evi olcak yada.. Başka birşey :) Yani gerçekleşmesi ihtimal sahneler gibi geldi bana.bana siyahmış gibi geldi üstelik de o sahnede yılmaz pek üzgün görünüyordu bence defileye kadar yılmaz ve filiz barışmayacaklar o güzelim resimler konusunda pek umudum kalmadı benim.Neyse barışsınlar da o resimlerdki sahneler de olmasın artık napalım.
yaprak dökümünün leylası düşürdü bebeğini
sıla da büyük bir ihtimalle aldırdı
şehrazat hamile kalsa şimdiye kadar öğrenirdi
ne kadar patlama gibi görünse de bir şekilde kaybediyorlar bebeklerini hem sayı o kadar da çok değil bu kadar dizi varken hem gerçekten iyi bir unsur olarak yer alıyor hem hikayelerin yürümesi açısından da önem teşkil ediyor, ama benin güzide çiftiminkinin düşmez inşallah cemin planlarına alet olmaz,
Ne önemi var canım.. Sonuçta kalmadılarmı.. Basından çıkan haberleri okudun mu ? Yüksel Aytuğ çok güzel demiş.. Senaristlere iyi laf koymuş.. :img-hyste
Beyaz Gelincik- Ceren
bu yazının devamı da var bugün verilmiş orada bakın sonuç nasıl bağlanmış
"Bu dizileri izledikçe, başım dönüyor, midem bulanıyor. Psikolojik olsa gerek!.." :) doğru değil mi hamileleik aynı yaşanan olaylar farklı ama hepsi evlilik dışı diğerlerine ne olursa olsun ama benim dizimdekine bir şey olmasın DÜŞMESİN YEĞENİMİZ annesi gibi inatçı olsun:)
"Bu dizileri izledikçe, başım dönüyor, midem bulanıyor. Psikolojik olsa gerek!.." :) doğru değil mi hamileleik aynı yaşanan olaylar farklı ama hepsi evlilik dışı diğerlerine ne olursa olsun ama benim dizimdekine bir şey olmasın DÜŞMESİN YEĞENİMİZ annesi gibi inatçı olsun:)
hele de beyaz gelincikle aynı gidiyor gibiyiz,annem izlerken gördüm adam kızı kaçırıp telefonu camdan atıyor :img-hyste ama bizim jönümüz daha kibardı tokat falan yoktu o biraz daha şiddetliydi:):)
yüksel aytuğ'un yazısını okudum :img-hyste bir de hepsi kültürlü geçiniyorlar
Ömeri Yılmazla bir tutmak yersiz.. Onun için bizim dizide bu kadar abartılmadığını düşünüyorum.. Yalnız Cem hariç o ne yapsa herşeyin abartısını herşeyin en pisini yapıyor.
yılmaz_filiz
26-01-07, 15:40
İzlemek zorunda değil bu dizileri.Kimse Yüksel Altuğa zorla izlettirmiyo :img-hyste Dizi karekterlerin bebekleri düşebilir ama Filizimizinki düşmesin.Onların mutlulukları için bir bebeğe ihtiyaçları var.:good:
gülbeşeker
26-01-07, 15:43
hele de beyaz gelincikle aynı gidiyor gibiyiz,annem izlerken gördüm adam kızı kaçırıp telefonu camdan atıyor :img-hyste ama bizim jönümüz daha kibardı tokat falan yoktu o biraz daha şiddetliydi:):)
yüksel aytuğ'un yazısını okudum :img-hyste bir de hepsi kültürlü geçiniyorlarben b.gelincikle bizim diziyi birbirine çok benzetiyorum çünkü onlarda da iletişim sorunu söz konusu.Ayrıca orda da aradan yıllar geçti.Yalnız ömerle cerenin barışması kaç gün pardon kaç dakika sürdü hatırlamıyorum bizimkiler hiç değilse 3-4 bölüm boyunca araları iyi sayılırdı.Bence filiz yılmaza tokat atsa bile yılmaz filize atmaz zamanında elife vurmuştu büyük bir hataydı bir de filize mi vursun olmaz artık,kıyamaz filizine.
ben b.gelincikle bizim diziyi birbirine çok benzetiyorum çünkü onlarda da iletişim sorunu söz konusu.Ayrıca orda da aradan yıllar geçti.Yalnız ömerle cerenin barışması kaç gün pardon kaç dakika sürdü hatırlamıyorum bizimkiler hiç değilse 3-4 bölüm boyunca araları iyi sayılırdı.Bence filiz yılmaza tokat atsa bile yılmaz filize atmaz zamanında elife vurmuştu büyük bir hataydı bir de filize mi vursun olmaz artık,kıyamaz filizine.
zaten ömerle yılmazı asla bir tutmam ,ömere söyleyecek sözüm bile yok sevenleri kızabilir :) yılmaz onun yanında yemin ediyorum ki melek kalır :)
yılmaz çok daha iyi niyetli,kibar ömere göre
yüksel aytuğ'un yazısını okudum :img-hyste bir de hepsi kültürlü geçiniyorlar
kesinlikle yılmaz daha kibardı, kırmadan ve planlamadan sadece konuşmak istediği için alıp götürdü kaçırmak falan değildi ama b.g. direkt kaçırdı ve duygusuzdu herşey, ama ı.a. filizi bağ evine geri götürüp konuşurken yaşananlar daha güzeldi ve inandırıcıydı sabahında yaşananlar falan süperdi diğerinde yoktu böyle şeyler.
bu işin kültürle falan ne ilgisi var ya hem bu dizideki ilişkilerin hepsi problemli hepsi sorunlar yaşıyor ve ne olduğunu anlamadan yaşamış olyorlar bu durumu önceden planlanmış değil ki önlem alsınlar değil ama:img-yes:
ben b.gelincikle bizim diziyi birbirine çok benzetiyorum çünkü onlarda da iletişim sorunu söz konusu.Ayrıca orda da aradan yıllar geçti.Yalnız ömerle cerenin barışması kaç gün pardon kaç dakika sürdü hatırlamıyorum bizimkiler hiç değilse 3-4 bölüm boyunca araları iyi sayılırdı.Bence filiz yılmaza tokat atsa bile yılmaz filize atmaz zamanında elife vurmuştu büyük bir hataydı bir de filize mi vursun olmaz artık,kıyamaz filizine.
Aynen Beyaz Gelincikteki Ömer tam ağahan.. Yılmazla arasında bazı özellikleri benziyor ama o kadar.. En azından kıza kaba kuvvet uygulamadı yılmaz.. Tokatı bırak.. Ömer tokat attı kızda attı.. Karşılıklı. onlarda.. Ama bana kalırsa onların problemleri daha çok zor.. Onlar artık birleşseler de pek tat vermez.. :img-hyste Bizimkiler bu kadar kırıcı olmadılar.. Yılmaz birinci dönem tokat attğının cezasını çok ağır çekti.. İkincisinede yüreği kaldırmaz..
forever_bim
26-01-07, 16:33
zaten ömerle yılmazı asla bir tutmam ,ömere söyleyecek sözüm bile yok sevenleri kızabilir :) yılmaz onun yanında yemin ediyorum ki melek kalır :)
yılmaz çok daha iyi niyetli,kibar ömere göre
Yalnız Beyaz Gelincikteki Ömerden bahsettiğini belirt canım.
Bizdeki Ömer kadınların kitabını yazacak konumda çünkü.
BG'dekine ODUN de kısaca.
:img-hyste zaten anlaşılıyordur beyaz gelincikteki ömerden bahsetmiştim yoksa bizim dizideki ömerin ne kadar hassas,kibar,ince vs vs.. olduğunu biz biliyoruz ona söyler miyim hiç :)
Valla ben BG'i seyretmedigim icin mesaji okuyunca biran icin yanlis okuyorum sandim :img-hyste Daha onceki mesajlari okuyunca anladim oradaki Omer'den bahsedildigini :)
Bizimki sadece Yilmaz lafi gecince gozu donuyor ;)
yakupoglu61
26-01-07, 16:39
YORUM yapılacak bişe kalmadı Beyaz gelincikteki ömerle ,yılmazımı karşılaştırıyonuz:D:D bende bi yorum yapayım ;
BG deki ömer daha agresif daha sinirli olayların üstüne gidiyo , yılmaz da sinirli ama olayların üstüne hiç gitmeyen bir karakteri war(cem olayında en baştan beri cemi tehdit ediyo snin foyanı ortaya çıakracam ama ortada henüz bişey yok)
forever_bim
26-01-07, 16:45
BGdekine ODUN diyorum ben. Ne kadar iritre edici özellik varsa onda var çünkü.
Aklımda adamın adı ODUN olarak yer bile etti.
Hem de ne kadar bencil ihanetci biri inanamazsınız.
ismailsurucu
26-01-07, 16:50
ikinci fragmanı izlemedim ama şiir süpermiş int. yayınlasada izlesek ya...
NOT:inşaat aslı ve cemin kafasına çöksün hatta handan hanımda cemi ziyarete gitmiş olsun oda altında kalsın bizde hepsinden toplu şekilde kurtulalım:img-hyste onlar ölmezse ben ölecem valla kanserden bye
resminize YILMAZ GÜNEY'i koymanıza sevindim.zaten bizim YILMAZ'da ÇİRKİN KRAL sevdalısı.emeğine teşekkür ederim.
kanald'nin sevilen dizisi ıhlamurlar altında 'nın gerçek hayatta da birlikte olan başrol oyuncuları Bülent İnal ve Tuba büyüküstün'ün engellerle dolu aşkı yine tehlike atlatacak.Dizide 'yılmaz'ı oynayan Bülent inal ile bir türlü kavuşamadığı sevgilisi Filiz'i canlandıran Tuba Büyüküstün'ün arasına bir kadın girecek.Dizi ekibi önümüzdeki günlerde bu kadın oyuncunun kim olduğuna karar verecek.
KAYNAK.milliyet
arkadaşlar bu gerçekmi yaa
ağlayan gitar
26-01-07, 16:59
resminize YILMAZ GÜNEY'i koymanıza sevindim.zaten bizim YILMAZ'da ÇİRKİN KRAL sevdalısı.emeğine teşekkür ederim.
öncelikle beğendiğine sewindim imzayı cansu yaptı ona teşekkür etmemiz gerekir...
dizi hakkındada konuşacak bişi kalmamaış herkes suskun dizinin başlamasını bekliyo galiba umarım tahminleriniz çıkarda onlarda rahatlar bizde ama ben hala kötü şeyler düşünüyorum.:img-pilot
ağlayan gitar
26-01-07, 17:00
kanald'nin sevilen dizisi ıhlamurlar altında 'nın gerçek hayatta da birlikte olan başrol oyuncuları Bülent İnal ve Tuba büyüküstün'ün engellerle dolu aşkı yine tehlike atlatacak.Dizide 'yılmaz'ı oynayan Bülent inal ile bir türlü kavuşamadığı sevgilisi Filiz'i canlandıran Tuba Büyüküstün'ün arasına bir kadın girecek.Dizi ekibi önümüzdeki günlerde bu kadın oyuncunun kim olduğuna karar verecek.
KAYNAK.milliyet
arkadaşlar bu gerçekmi yaa
bu haber eski zaten diziye zeynep beşerler girdi aslı rolünde başkada kimse girmiycek bildiğim kadarıyla :good:
gülbeşeker
26-01-07, 17:12
YORUM yapılacak bişe kalmadı Beyaz gelincikteki ömerle ,yılmazımı karşılaştırıyonuz:D:D bende bi yorum yapayım ;
BG deki ömer daha agresif daha sinirli olayların üstüne gidiyo , yılmaz da sinirli ama olayların üstüne hiç gitmeyen bir karakteri war(cem olayında en baştan beri cemi tehdit ediyo snin foyanı ortaya çıakracam ama ortada henüz bişey yok)
bu konuda sana katılmamak elde değil yılmaz hala cemin tuzaklarına düşmeye devam ediyor şimdi cemin aslıyı öldürmek için plan yaptığını anlarsa iki tane döver gerisi yok neyse filizle barışsınlar da ona da sıra gelecek inşallah bu gidişle cem kendisi itiraf edecek ömeri vurdurttum,yılmazı dövdürttüm diye.
forever_bim
26-01-07, 17:19
Şimdi fragmanı defalarca izlemiş birisi olarak tahminlerimi yazayım.
Filiz fenalaşınca Ömer Feride'yle onu hastaneye götürür. Yılmaz da motosikletle gelir. Filiz müdahale odasına alınır. Yılmaz hastaneye varır. Ömer'le 4688. kez kavga edeceklerken Feride araya girer. Yılmaz Filiz'i görmek ister. Handan ve Ömer de onunla odaya girerler. Filiz bebeği söylemez. Tabii Yılmaz doktora sorar mı bilemem. Feride'yi mahalleye geri Yılmaz götürür tahminimce. Filiz ertesi gün taburcu olur. Kafasını dagıtmak için çiftlige gider. Ömerle Handan karışmaz bu duruma. Cem bu arada Handan ve Ömer'e bebegiyle Filizi kabul edecegini söyler. Böylece de Tekiner Ailesinde yerini saglamlaştırır.
Mahalle Tekinerlere özellikle de Ömer'e tepkilidir. Feride onlar için bir şeyler yapmaya karar verir. Ömer'i arar. Sahilde buluşurlar. Ömer hem Ferideye hislerini söyler ve fragmanda gördüklerimizi izleriz hem de gerek Filiz'in rahatsızlığı gerek Feride'nin ricasıyla AçıkPazar'ı degil başka yeri satmaya karar verir.
Aslı ya Yılmaz'dan ya da Canan'dan, Yılmaz'ın Filiz'le aşk yaşadığını ögrenir. Kendini Yılmaz'ı unutmak için işlere verir. Çatlagı fark eder. Tekinerleri uyarır. Cem planını uygulamaya koyar.
Yılmaz Tekinerlerin defilesine Aslı'yı da götürür. (Artık hangi sıfatla gideceklerini bilmiyorum ama onlar bir durum bulur) Aslı banyodayken katil gelir. Yılmaz da Aslı'yı kurtarır. Defileye beraber giderler. Yılmaz Filizle yalnız konuşma fırsatı bulur ve dizi orada biter.
Nasıl tahminim?
Şimdi fragmanı defalarca izlemiş birisi olarak tahminlerimi yazayım.
Filiz fenalaşınca Ömer Feride'yle onu hastaneye götürür. Yılmaz da motosikletle gelir. Filiz müdahale odasına alınır. Yılmaz hastaneye varır. Ömer'le 4688. kez kavga edeceklerken Feride araya girer. Yılmaz Filiz'i görmek ister. Handan ve Ömer de onunla odaya girerler. Filiz bebeği söylemez. Tabii Yılmaz doktora sorar mı bilemem. Feride'yi mahalleye geri Yılmaz götürür tahminimce. Filiz ertesi gün taburcu olur. Kafasını dagıtmak için çiftlige gider. Ömerle Handan karışmaz bu duruma. Cem bu arada Handan ve Ömer'e bebegiyle Filizi kabul edecegini söyler. Böylece de Tekiner Ailesinde yerini saglamlaştırır.
Mahalle Tekinerlere özellikle de Ömer'e tepkilidir. Feride onlar için bir şeyler yapmaya karar verir. Ömer'i arar. Sahilde buluşurlar. Ömer hem Ferideye hislerini söyler ve fragmanda gördüklerimizi izleriz hem de gerek Filiz'in rahatsızlığı gerek Feride'nin ricasıyla AçıkPazar'ı degil başka yeri satmaya karar verir.
Aslı ya Yılmaz'dan ya da Canan'dan, Yılmaz'ın Filiz'le aşk yaşadığını ögrenir. Kendini Yılmaz'ı unutmak için işlere verir. Çatlagı fark eder. Tekinerleri uyarır. Cem planını uygulamaya koyar.
Yılmaz Tekinerlerin defilesine Aslı'yı da götürür. (Artık hangi sıfatla gideceklerini bilmiyorum ama onlar bir durum bulur) Aslı banyodayken katil gelir. Yılmaz da Aslı'yı kurtarır. Defileye beraber giderler. Yılmaz Filizle yalnız konuşma fırsatı bulur ve dizi orada biter.
Nasıl tahminim?
Kesin anlatdigin gibi gelisir. Defile isine gelince bence defileye Asli davetlidir, Yilmazda Filizle konusabilmek icin Asliya eslik eder.
ağlayan gitar
26-01-07, 17:25
ismin hasandı galiba tahminin güzel zaten herkes böle düşünüyo yanılmıyosam böle olsa iyi ben daha kötü sahneler bekliyorum :icon_sorr hep yılmaz ve filiz olacak değil ya bu seferde ömer ve ferideli a$k sahneleri izleyelim...ileriki bölümlerde eğer feride evli falan çıkarsa ömer ferideye yıldız tilbeden ama evlisin şarkısını söler heralde :img-pilot
Kesin anlatdigin gibi gelisir. Defile isine gelince bence defileye Asli davetlidir, Yilmazda Filizle konusabilmek icin Asliya eslik eder.
Aslı niye davetlidir o defileye ? Neden insaat işiyle ugrasan birini hem de yılmazla gördükten sonra davet eder filiz anlamıs degilim.. Madem öyle usta basıda gelsin :)
Hasanın ilerleyiş fikrine bende katılıyorum. Çünkü bu bölümün özeti maşallah roman gibiydi.. Tahmin etmemek çok da zor değildi.. :)
Zaten tam birleşeceklerken bide aslı belki duruma şahit olur.. Belkide ikisi aslıyı farkeder.. Ona doğru bakarlar orda da bitebilir.. Ama kamera aslıya baktığını göstermez.. Aslıyı göstermeden haftaya atarlar.. Yani onları gören kişiyi haftayada atabilirler..
forever_bim
26-01-07, 17:29
ismin hasandı galiba tahminin güzel zaten herkes böle düşünüyo yanılmıyosam böle olsa iyi ben daha kötü sahneler bekliyorum :icon_sorr hep yılmaz ve filiz olacak değil ya bu seferde ömer ve ferideli a$k sahneleri izleyelim...ileriki bölümlerde eğer feride evli falan çıkarsa ömer ferideye yıldız tilbeden ama evlisin şarkısını söler heralde :img-pilot
Evet adımı doğru bildin. Yalnız ben Feride'nin evli olacağını sanmıyorum. Senaristler böyle komplike bir yol izlemez bence.
Aslı niye davetlidir o defileye ? Neden insaat işiyle ugrasan birini hem de yılmazla gördükten sonra davet eder filiz anlamıs degilim.. Madem öyle usta basıda gelsin :)
Davet eden olmusdur, Ceyda mesela ben bu kizi sevdim dememismiydi,
gülbeşeker
26-01-07, 17:30
Sevgili forever bölüm tahminlerinin olma olasılığı yüksek ama bence aslı bu bölümde de filiz-yılmaz aşkını öğrenmeyecek bir de bence feride ömere bütün bu olanlardan dolayı biraz soğuk davranıcak ömer ferideyi arayıp konuşmak,kendisini ifade etmek isteyecek .
Ben filizin değilde.. Ceydanın nezaketen davet ettiğini tahmin ederim.. Aslıda elma çöpü gibi gitmeyeceğine göre.. Yılmazı çağırır.. Yılmazda Filizi görürüm rehabetiyle gider.. Defile ya başlamadan yada başladıktan sonra.. Soluğu kuliste alır.. Tam barıştılar öpüşcekler.. Aslı bozar ortamı.. Biliyorsunuz ki kızımız profesyonel patavazsız.
Sevgili forever bölüm tahminlerinin olma olasılığı yüksek ama bence aslı bu bölümde de filiz-yılmaz aşkını öğrenmeyecek bir de bence feride ömere bütün bu olanlardan dolayı biraz soğuk davranıcak ömer ferideyi arayıp konuşmak,kendisini ifade etmek isteyecek .
Walla o öpücükten sonra da soguk davranacaksa Helal olsun.. Feride öyle bir öptü ki adamı bu sekilde davranacagını düşünmüyorum..
NOT: Gelirse gelsin sorun değil.. Abimiz yapar bir güzellik daha :img-hyste
gülbeşeker
26-01-07, 17:34
Aslının defileye davet edilmesi bence normal kız filizle de gayet iyi anlaşıyor arada yılmaz olmasa kanka olmuşlardı baksana aslı filizi kendine o kadar yakın görüyor ki ilan-ı aşkından bahsediyor.Filiz aslıyı ister istemez defileye davet edecek ama yanında yılmazı getirceğini nerden bilsin?
Ben filizin değilde.. Ceydanın nezaketen davet ettiğini tahmin ederim.. Aslıda elma çöpü gibi gitmeyeceğine göre.. Yılmazı çağırır.. Yılmazda Filizi görürüm rehabetiyle gider.. Defile ya başlamadan yada başladıktan sonra.. Soluğu kuliste alır.. Tam barıştılar öpüşcekler.. Aslı bozar ortamı.. Biliyorsunuz ki kızımız profesyonel patavazsız.
Hersey güzel de abimiz de bir dur desin artık su yardımseverliğine :) Arayı YUMUSATAYIM (cok sevdim bu lafı) derken nelere sebep olacak..
bu konuda sana katılmamak elde değil yılmaz hala cemin tuzaklarına düşmeye devam ediyor şimdi cemin aslıyı öldürmek için plan yaptığını anlarsa iki tane döver gerisi yok neyse filizle barışsınlar da ona da sıra gelecek inşallah bu gidişle cem kendisi itiraf edecek ömeri vurdurttum,yılmazı dövdürttüm diye.
cem psikosundan herşey beklenir, bunu kahramanlık gösterisi olarak sunar filize cem: herşey senin için herşey seni elde etmek için ne yaptıysam senin sevgini kazanmak için filiz inan bana başka bir nedeni yok inan
filiz: saçmalama cem nasıl yaparsın bunu
cem: filiz yapma sana karşı ne kadar inceydim, ne kadar yardımseverdim sana kahvaltı meyve salataları yaptım bunları görmezden gelemezsin
filiz: hepsi saman altından su yürütmenin karşılığymış meğer
cem: filiz yapma hepsi seni sevdiğimden
filiz: midemi bulandırıyorsun cem, hadi yılmazı benden soğutmak için yaptın peki abime nasıl yaparsın onu öldürmeye kalktın aşağılık herifin tekisin
cem: bulanması normal hamileliktendir, tamam yılmazı seni kıskandığım için yok etmek istedim, abinde arada kaynadı başka seçeneğim yoktu
filiz: cem seni arkadaşım sanmıştım ama sen
cem: evet filiz arkadaşız ama ben seni istiyorum ne olursa olsun
filiz: cem sus ve git artık hayatımdan ben yılmazı seviyorum onun çocuğunu taşıyorum seni mahvetmeden git buralardan
cem: pışşık seni o adama bırakırmıyım sen daha çok beklersin, hem bu bebek ikimizin ben kabul ettim bile yeter ki sen ol
filiz: (tokatı atar hemde dört tane peşpeşe) bu beni kandırdığın, bu yılmaz, bu bebeğim, bu da ömer için aşağılık seni sen kendini ne sanıyorsun çatla olmayacağım senin ben sadece yılmazınım hadi anca gidersin
der ve orayı terk eder, sonrası cemin hain planlarının sonuncusunu oluşturur.
cem bana yar olmadın kimseye hele de yılmaza olmayacaksın der.
gülbeşeker
26-01-07, 17:35
Walla o öpücükten sonra da soguk davranacaksa Helal olsun.. Feride öyle bir öptü ki adamı bu sekilde davranacagını düşünmüyorum..
NOT: Gelirse gelsin sorun değil.. Abimiz yapar bir güzellik daha :img-hyste
o sahnelerden önce feride ömere karşı tavrını biraz değiştirebilir o sahnelerde zaten anlaştıkları ortada.
Ben Filiz karkaterini kendime yakın buluyorum.. Ben olsam Filiz'in yerinde Aslı'yı cagırmazdım ve Filiz'den bu hareketi bekliyorum (Malesef duygularıma iş hayatıma karıstırıyorum) Dizinin baslamasına az kaldı ne de olsa.. Bakalaım ne olacak...
cem psikosundan herşey beklenir, bunu kahramanlık gösterisi olarak sunar filize cem: herşey senin için herşey seni elde etmek için ne yaptıysam senin sevgini kazanmak için filiz inan bana başka bir nedeni yok inan
filiz: saçmalama cem nasıl yaparsın bunu
cem: filiz yapma sana karşı ne kadar inceydim, ne kadar yardımseverdim sana kahvaltı meyve salataları yaptım bunları görmezden gelemezsin
filiz: hepsi saman altından su yürütmenin karşılığymış meğer
cem: filiz yapma hepsi seni sevdiğimden
filiz: midemi bulandırıyorsun cem, hadi yılmazı benden soğutmak için yaptın peki abime nasıl yaparsın onu öldürmeye kalktın aşağılık herifin tekisin
cem: bulanması normal hamileliktendir, tamam yılmazı seni kıskandığım için yok etmek istedim, abinde arada kaynadı başka seçeneğim yoktu
filiz: cem seni arkadaşım sanmıştım ama sen
cem: evet filiz arkadaşız ama ben seni istiyorum ne olursa olsun
filiz: cem sus ve git artık hayatımdan ben yılmazı seviyorum onun çocuğunu taşıyorum seni mahvetmeden git buralardan
cem: pışşık seni o adama bırakırmıyım sen daha çok beklersin, hem bu bebek ikimizin ben kabul ettim bile yeter ki sen ol
filiz: (tokatı atar hemde dört tane peşpeşe) bu beni kandırdığın, bu yılmaz, bu bebeğim, bu da ömer için aşağılık seni sen kendini ne sanıyorsun çatla olmayacağım senin ben sadece yılmazınım hadi anca gidersin
der ve orayı terk eder, sonrası cemin hain planlarının sonuncusunu oluşturur.
cem bana yar olmadın kimseye hele de yılmaza olmayacaksın der.
filizin eli değmişken bir de bizim için bir tokat atsın kaç haftadır bizi fıtık etti :img-hyste çok güzel olmuş :) çok komikti midem bulanıyora bile bir kılıf uydurdu ya helal olsun :)
defileye de ceyda davet etmiştir herhalde, çünkü ömer,cem ve artık filiz aslıdan pek hoşlanmıyorlar.Ömer sürekli kızı azarlıyor sen kendi işinle ilgilen gibi şeyler söylüyor,cem zaten kendi planları yüzünden ters davranıyor filizde yılmazla gördükten sonra eskisi kadar sıcak değil büyük ihtimalle ceyda davet etmiştir.Hakan da aslıya aşık olsa keşke :)
Ben Filiz karkaterini kendime yakın buluyorum.. Ben olsam Filiz'in yerinde Aslı'yı cagırmazdım ve Filiz'den bu hareketi bekliyorum (Malesef duygularıma iş hayatıma karıstırıyorum) Dizinin baslamasına az kldı ne de olsa.. Bkalaım ne olacak...
filiz kibar bir kızdır bundan dolayı aslıyı davet etmiş olabilir, hem aslıya yakın olup yılmazın duygularını öğrenmekte isteyebilir malum yılmazla konuşamıyor en azından bayan patavatsız kendi duygularını belli etti yine boşboğazlık yapacağını tahmin ettiği için yakın olmak isteyebilir ve filiz iş hayatına duyguları karıştırmaz gibime geliyor:img-yes:
Nasıl tahminim?
Tahminin cok buyuk bir kisminda zaten hemfikiriz Hasancigim fakat icimden bir ses baska yeri satma isini Omer'in Feride'nin soyledigi andan once Filiz'in basina gelenlerden sonra yeniden dusunecegini ama kararini o zaman soyleyecegini soyluyor. Tabi o ses sacmaliyor da olabilir ;)
Bir de biliyorum son derece sacma ama nedense Asli'nin ben hala olaylardan bihaber olacagini dusunuyorum, defileye Yilmaz gelmeyi kabul edince yine umitlenecek bence. Biliyorsunuz senaristler tum kadinlara aci cektirmeye bayiliyorlar Asli eksik kalmasin degil mi :)
Secoms ustabasi esprin beni bitirdi :img-hyste, ama biliyorsun o Cem'in adami onu da Cem cagirir bence :img-hyste
Valla Filiz sirf kiskanmiyorum pozunda oldugu icin, ya da kiskanmadigini kendine ispatlamak icin bile Asli'yi cagirabilir. Abuk subuk seyler yapiyorlar iliskileri bitti dedirtmek icin biliyorsunuz.
forever_bim
26-01-07, 17:48
Sevgili filizim
Yazdıgın replikler hoş olmuş. Filiz tokat atarken ben de yumruk tekme girsem sonra gırtlaklasam olur mu? Hem Filiz'e de yardımım dokunmuş olur.
gülbeşeker
26-01-07, 17:48
Ben Filiz karkaterini kendime yakın buluyorum.. Ben olsam Filiz'in yerinde Aslı'yı cagırmazdım ve Filiz'den bu hareketi bekliyorum (Malesef duygularıma iş hayatıma karıstırıyorum) Dizinin baslamasına az kldı ne de olsa.. Bkalaım ne olacak...
Bir de aslıyı kimse çağırmazmış aslı da "beni de davet edersiniz heralde" dermiş.(abarttım ama aslı bu sağı solu belli olmaz) şimdi aslıyla yılmaz beraber defileye gittiler diye mualla zevkten dört köşe olur tabi filizn defilesine gittklerini bilmezse.
filizin eli değmişken bir de bizim için bir tokat atsın kaç haftadır bizi fıtık etti :img-hyste çok güzel olmuş :) çok komikti midem bulanıyora bile bir kılıf uydurdu ya helal olsun :)
defileye de ceyda davet etmiştir herhalde, çünkü ömer,cem ve artık filiz aslıdan pek hoşlanmıyorlar.Ömer sürekli kızı azarlıyor sen kendi işinle ilgilen gibi şeyler söylüyor,cem zaten kendi planları yüzünden ters davranıyor filizde yılmazla gördükten sonra eskisi kadar sıcak değil büyük ihtimalle ceyda davet etmiştir.Hakan da aslıya aşık olsa keşke :)
seni mi kıracağım sinemcim ben unutmuşum iyi ki hatırlattın, hepimiz için atsa adam şamar oğlanına döner hem bu daha iyi olur yavaş yavaş bitişini izleriz nasıl olur sence bu daha iyi değil mi:img-hyste
filiz hoşlanmasada kaba olmaz ona yakıştıramıyorum bu hareketi ki yapmaz bence de.
Tamam arkadaslar,
Yaptık bir kabalık herkes üstüme gelmeye basladı :) Dediğiniz gibi olsun ama ben yine de beklemiyorum :icon_whis
NOT: Berna abla walla haklısın usta-bası cemin adamı.. Cem'i öyle bir kamufle ettiler ki farkında bile degilim :) Saka bir yana action geliyor diziye :happy0064 Cem yeni planlar pesinde..
Forumu senaristler okuyordu değil mi :img-blush
seni mi kıracağım sinemcim ben unutmuşum iyi ki hatırlattın, hepimiz için atsa adam şamar oğlanına döner hem bu daha iyi olur yavaş yavaş bitişini izleriz nasıl olur sence bu daha iyi değil mi:img-hyste
filiz hoşlanmasada kaba olmaz ona yakıştıramıyorum bu hareketi ki yapmaz bence de.
o zamanda olur :) en azından cemin dikkatini dağıtırız birazda bize ölümcül tuzaklar hazırlar ama bir ricam olacak hepimize ayrı ayrı planlar hazırlasın :):)
Bu arada defileye basında davetlidir,filizle yılmaz arasında bir şeyler yazar belki diyeceğim ama onların bu ilişkiden haberi yoktu.Ama şöyle bir haber yazabilirler Ömer Tekineri vurdurmak suçundan tutuklanan Yılmaz Akın Tekinerlerin defilesine geldi :) acaba aradaki buzlar eriyecek mi :) Nasıl haberleri olmaz anlamıyorum filizle yılmazda basınlık olsun :).Feride de defileye gelirse ikinci kül kedisi vakası olarak anılır :) bakalım onlar gazetelere manşet olacak mı
Sevgili filizim
Yazdıgın replikler hoş olmuş. Filiz tokat atarken ben de yumruk tekme girsem sonra gırtlaklasam olur mu? Hem Filiz'e de yardımım dokunmuş olur.
aaa sevgili modum seni kırarmıyım aşkolsun:) tamam hepimiz birlik olur filize
yardım ederiz hem bizimde tüm sinirlerimiz normale döner, cemde ayrıyeten başını döver ben neler yapmışım hak ban hak bana der bir de kendi kendini döver buda tatlısı olur:img-hyste :img-hyste
forever_bim
26-01-07, 18:16
Geçen sene pardon 5 sene önce basın Tekinerlerin peşindeydi. Mahalleye bile gitmişlerdi. Magazin Ömer'in Elif'i eve bırakmasını olay yapmıştı. Açıkçası eğer ki Feride defileye gelirse mümkünse Handan Hanım'ın yüzüne zoom yapılsın. Kahkaha atmayı özlemişim yahu!!!
o zamanda olur :) en azından cemin dikkatini dağıtırız birazda bize ölümcül tuzaklar hazırlar ama bir ricam olacak hepimize ayrı ayrı planlar hazırlasın :):)
Bu arada defileye basında davetlidir,filizle yılmaz arasında bir şeyler yazar belki diyeceğim ama onların bu ilişkiden haberi yoktu.Ama şöyle bir haber yazabilirler Ömer Tekineri vurdurmak suçundan tutuklanan Yılmaz Akın Tekinerlerin defilesine geldi :) acaba aradaki buzlar eriyecek mi :) Nasıl haberleri olmaz anlamıyorum filizle yılmazda basınlık olsun :).Feride de defileye gelirse ikinci kül kedisi vakası olarak anılır :) bakalım onlar gazetelere manşet olacak mı
sinemcim sen merak etme o ayrı ayrı hazırlamıştır denizde kum cem de plan var artık öğrendik bunu adam resmen pasikopata bağlandı bir türlü çözülemiyor, hepimize yeter ama hakkımızdan gelemez, malum kaç haftadır sallandırıyoruz adamı daha da gıcık olmuştur bize, bizim yüzümüzden 2 bölümdür planda yapamıyor zavallı sonu fena gibi:img-yes:
nazende_72
26-01-07, 20:27
dizimizin başlamasına 2 saatten az kaldı .Sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah herşey bizim umduğumuz gibi gerçekleşir.Filiz ve Yılmaz bu bölüm barışırlar ve bizde doyasıya mutluluklarını izleriz.Bu hafta barışırlarsa haftayada bebek mutluluğunu onlarla beraber yaşarız.İyi seyirler herkese
şuan itibariyle 1 saat var dizimizin başlamasına. umarım vasatın üzerinde güzel bir bölüm izleriz..
yine umarım bu bölümde...
bebek düşmez
yılmaz & filiz barışır..
ömer bir bölümü bağırmadan geçirir..
cem kurduğu tuzaklar kendisi düşer
feride handan hanımı dayanamayıp döver
aslıya son sahnede bir şey olmaz
cemle handan evlenir
yılmazla ömer barışır
amerika ıraktan çekilir
hazır birileri çekilirken israilde filistinden çekilir..
kabul kabul son iki ihtimal daha akla yatkın:img-pilot
dizimizin başlamasına 2 saatten az kaldı .Sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah herşey bizim umduğumuz gibi gerçekleşir.Filiz ve Yılmaz bu bölüm barışırlar ve bizde doyasıya mutluluklarını izleriz.Bu hafta barışırlarsa haftayada bebek mutluluğunu onlarla beraber yaşarız.İyi seyirler herkese
sanmıyorum canım..yine ayrılık rüzgarları esiyor..yılmaz bu bebek konusunu herhalde 9 ay sonra ögrenecek :img-hyste bu bölümde bence yılmaz filiz için çok endişelenip üzülecek..ama sonunda defile olacakmış belki o sahnelerde bir sürpriz olabilir..izleyip görecegiz..:img-wink:
forum sesizleşmiş ve de boşalmış bakıyorum ekranların karşısına geçildi sanırım bende sadece istediklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle güzel bir bölüm olmasını diliyorum ve ekran karşısındaki yerimi almaya gidiyorum, sizlere de iyi seyirler
inş, sinirlenmeden, birilerine kızmadan daha mutlu, huzurlu bir bölüm izleriz, yorumlarda görüşmek üzere:)
Arkadaşlar son 25 dakika kaç gün bekledim 25 dakika bekleyemiyorum zaten bugün çok mutluyum inşallahhh ı.a dan yanada yüzümüz güler... İnşallah tüyolar çıkar...
güzel ve az cem sahneli olur bu bölüm insallah, cünkü bu adam beni fitik ediyor.
ve insallah bügün fazla ask sahneleri olur yilmaz filiz ,ömer feride.gerci yilmaz filiz ask sahneleri beklemiyorum malesef senaristler sagolsun heralde bize sevgililer günü beklediyorlar gerci 14 subat carsambaya geliyor ama onlar cuma günü yaparlar ve yilmaz filiz o gün barisilar
Arkadaslar okuduguma göre herkez dakka sayiyo...pardon saniyemi deseydim:img-wink:
herneyse herkezin dedigi gibi asli ya birsey olmaz eee sonucta senaristler yilmazla filizi birdaha ayrimak icin bir asliya ihtiyaclari olacak...neyse hepiniz televzionun basina gecmisinizdir...bende kalkim bari...iyi seyirle bol yilmaz filiz sahneler...:img-grin2
güzel ve az cem sahneli olur bu bölüm insallah, cünkü bu adam beni fitik ediyor.
ve insallah bügün fazla ask sahneleri olur yilmaz filiz ,ömer feride.gerci yilmaz filiz ask sahneleri beklemiyorum malesef senaristler sagolsun heralde bize sevgililer günü beklediyorlar gerci 14 subat carsambaya geliyor ama onlar cuma günü yaparlar ve yilmaz filiz o gün barisilar
ne güzel konusuyon ya keske senarist sen olsan ama nerde...bizim bu senaristlerde daha cok cekecegimiz var...bu gidisle 14 subat cuma ya gelsede baristirmazlar yilmazla filizi...ne diyek hayirlisi...:D
yuh yani ömeri ve annesini gördünüz mü ne hayalkirikli yasadilar bebek düsmedini duyunca nasil insan bunlar.ondan sonrada birsey olmamis gibi filizin yaninda doktora en gec nezaman kadar bu cocuku aldirabiliriz diye soruyorlar ,aklim almiyor bunlari.
handan hanim sonra birsey olmamis ve sanki alay eder gibi ertesi gün filiz yanina gidiyor ve filizin dogdu günü hatirliyor ne güzel duygu oldunu anlatiyor anne olmanin ,sanki bir gün önce cocuku en gec nezaman aldirabilirz diye soran o degildi doktora
oyle yaa, ne kadar yuzsuz insanlar, ama filiz de iyi cevab verdi hani........
evet agizina saglik iyi cevap verdi vermesine de...ahh birazcik daha cok azina acipta yilmaza baba olacagini söylese...giz söylemek iste se senaristler izn vermez araya girerler...filiz dur ne yapiyorsun daha dizinin sonunda diyecektik bebegi derler...:img-hyste
Yumuşama başladı hadi devamı inşallah.
Bu Ömer de amma gururluymuş be.Ulan hadi Yılmaz'dan para almam diyon.Ordaki insanların geleceği ile niye oynuyon?
harbiden cadı karı varya doktora bebek düştümü derken yüzü gülüyordu şerefsiz haysiyetsiz kızının kızı kanın ya o bebek senin nası bir insan bunlar ya hele ömerden beklemezdim .... Filizle yılmazın arası az yumuşadı hadi hayırlısı filiz yılmaz arayınca mutlu oldu :D Yılmazda bayağı ilerleme var hadi hayırlısı...
vAlla şimdilik pek bişe olmadı özlem filizle yılmaz telefonda konuştular falan önemli bir olay yokkk ;) sizde ne zaman başlayacak ? kaç dk ?
valla simdi eurod de 2. reklama girdi........
yalniz filiz yilmaz in ona hala asik oldugunu bildigi an soyleyecegim demisti, simdi yilmaz la asliyi birlikte gorunce fena bozulacak, ama kuliste yilmaz onu yumusatir diye dusunuyorum, icime dogdu haftaya kesin baris var gibi, ins. yine yanilmam.........ayrica omerde hizli cikti, fomerli sahnelerde guzeldi........
ahh, birde filiz+yilmaz i boyle gorsek ozledik valla bu hallerini........:happy0064
filiz+yilmaz
ikinci reklam girdi avrupa yayin icin .ama anlamadim son sahne filiz ceydayla konusuyor ve diyorki su an yilmaz aslinin evinde ? acaba bölüm hatasi mi var sahne mi unutmuslar cünkü asli ne yilmazi aradi ne filiz bundan haberdar oldu .
ömer feride sahneleri cok güzeldi ama . bir insan nasil bukadar deyisebiliyor kendi askina geldimi kuzu gibi oluyor ama baskalarin askina geldimi ne sayi ne sevgi oluyor ömerde.hele toplanti yaparkene kapi calinca nasil bagirdi ömer ve iceriye ferdi de girince birden kuzu kesildi ömer.oda güzel bir sahneydi ama ben bu ömer kisiligini anlamiyorum.sirf yilmaza satilmazin diye acik pazari insanlari ne duruma düsürdü , yilmaz da bos yere para harciyor ömerin benciligi yüzünden.
arkadaşlar ikinci reklama girdik şu yılmaza şaşıyom el elamin kızının evinde kalıyor yaa birde filiz yılmazın aslıda olduunu nerden bilyo ? Biraz anlayamadım sahi ömer hızlı çıktı :D
ikinci reklam girdi avrupa yayin icin .ama anlamadim son sahne filiz ceydayla konusuyor ve diyorki su an yilmaz aslinin evinde ? acaba bölüm hatasi mi var sahne mi unutmuslar cünkü asli ne yilmazi aradi ne filiz bundan haberdar oldu .
ömer feride sahneleri cok güzeldi ama . bir insan nasil bukadar deyisebiliyor kendi askina geldimi kuzu gibi oluyor ama baskalarin askina geldimi ne sayi ne sevgi oluyor ömerde.hele toplanti yaparkene kapi calinca nasil bagirdi ömer ve iceriye ferdi de girince birden kuzu kesildi ömer.oda güzel bir sahneydi ama ben bu ömer kisiligini anlamiyorum.sirf yilmaza satilmazin diye acik pazari insanlari ne duruma düsürdü , yilmaz da bos yere para harciyor ömerin benciligi yüzünden.
evet ya sorma filiz nerden biliyorki yilmazin aslinin evinde oldugunu...vallaha bravo biz bilmiyoruz ama filiz biliyor...
herneyse senin de dedigin gibi ömer resmen kuzu gibi oldu ferideyi görünce...kendi askina o kadar saygi duyuyor ah bu saygiyi baskalarinda da gösterse...simdik baziarkadaslar bu farkli derler ama bence hicte öyle degil...sonucta handan hanim ne yilmazi damat olarak nede ferideyi gelin olarak kabul eder...ömer filiz simdi birbirlerine destek olmalari gerekiyor handan hanima karsi...
sahsen filiz simdiye kadar ömeri destekledi ama...
Demek son sahnesi değilmiş Aslı sahnesi sadece tehdit.Ölümcül falan da değilmiş tuzak :D:D:D
Yılmaz bence şimdi Filiz'e olan duygularını anlatacak Aslı'ya ve Aslı da vazgeçecek bu sevdadan.Yani inşallah :)
Filiz çok kıskanıyo ama bölüm sonunda mutlu olacak bence.Bölümün son sahnesi olma ihtimali bir hayli fazla.Feride Ömer'i kararına rağmen yalnız bırakmadı.Ne de olsa aşk...:)
aferin yılmaz a; filiz in ne hakkı var yımaz ı eleştirmeye!!! kendisi cem in evine az mı gitti? uyarılmasına rağmen hastanede hala sıcak davranıyor!!! matraka nın eline yine koz geçti.. yılmaz ı korusa yeri hani..
Arkadaşlar en güldüğüm sahne cem adamlarına inşaat işini didiklerse adresi tahtalıköy olcek dedi ya orası çok hoştu hehehe :D valla cem şu aslıyı gebertse çok uzulmem :D ama su inşaat işi bittikten sonra oldursun :D
ben de baya güldüm.. cem cem olalı ilk defa bi gerginlikten ziyade gülünçlük çıkardı :img-hyste
hayir, filiz ceme hastanede yakin davranmadi, ahh cemcim iyiyim canim falan demedi, iyiyim birseyim yok dedi, bumu yakin davranmak, oysaki yilmaz aslinin evinde kaliyor buna ne demeli, filiz+yilmaz yakinlasmasini bekliyorum, sadece cunku bu bolum baya bir bos geciyor.........
Arkadaşlar en güldüğüm sahne cem adamlarına inşaat işini didiklerse adresi tahtalıköy olcek dedi ya orası çok hoştu hehehe :D valla cem şu aslıyı gebertse çok uzulmem :D ama su inşaat işi bittikten sonra oldursun :D
tahtaliköy tahtaliköy de cem efendi asli dan önce gitmesse o tahtaliköye hic sasirmam diyecem ama malesef diyemiyorum bu gidisle cem bütün ekibi tahtaliköye gönderir dizi tek basina ceverir...:img-hyste
Cemil Salih'in dediklerini haketti.Yok etti çocuğun bütün psikolojisini.Yılmaz'ın durmadan Aslı'nın evine gitmesi benim çok moralimi bozuyo ya.Her an Filiz öğrenecek bi şekilde diye korkuyorum :):) Nasıl biriyim ben ya?
Reklama girmeden önceki sahnede yumuşamaların en yüksek noktaya ulaştığı an bundan sonra zaten kıskançlık sahnesi olacak.
3.reklam da girdi avrupa yayinda . cemil baya bir pot kirdi ,salih hesap sormaya gitdi anlasilan,bu bölüm biraz tuaf geldi bana ordan oraya ordan oraya atliyor,yilmaza ne demeli aslinin evinde kaliyor korkmasin diye,ya okadar adamlari var yilmaz ve ekremin koruyucu olarak sen ne diye kaliyorsun? at evin önüne iki tane adam git sen isine.asli elbet birsey görecek ki askini kalbine gömecek,ozaman demek oluyorki ya biri asliya söylüyor yilmaz ve filiz iliskisini yada kendi birsey görecek. su ana kadar beni tam olarak memnun etmedi bu bölüm.ah bir de su reklamlar olmaza
hayir, filiz ceme hastanede yakin davranmadi, ahh cemcim iyiyim canim falan demedi, iyiyim birseyim yok dedi, bumu yakin davranmak, oysaki yilmaz aslinin evinde kaliyor buna ne demeli, filiz+yilmaz yakinlasmasini bekliyorum, sadece cunku bu bolum baya bir bos geciyor.........
evet dogru bu konuda yilmaza bende kizdim ama ne yapsin sonucta kizi evinde tek basina birakmak istemiyor...aslinin durumun da siz olsaydiniz sizinde yaninizda kalan biri olmasini istemezmiydiniz...yani Yilmaz burda hem hakli hemde haksiz...
Unutmadan Filiz cemin evinde kalmadi demeyin bana...hemde (bence) bos yere...
Arkadaşlar filizle yılmaz depodalar acaba soylicek mi filiz yılmazaaa bence defile son sahne olacak kesin yani başta belliydi inşşallah kuliste barışma olayı olur inşallah pls pls pls :img-help:
Umut fakirin ekmeği (?)
Allahım LÜTFEN bu bölüm FİLİZ VE YILMAZ barışsın !!!
bence bölüm çok güzel gidiyor; bir kere rol tanzimi bu sefer güzel yapılmış; başroller ağırlıklı olmak üzere her role yer verilmiş ve güzel sahnelerle.. güzel gidiyo güzel :happy0064
benim bir tahminim olacak; bu cem beton testi raporuna da el atıp değiştirtmesin??? :img-blush
3.reklam da girdi avrupa yayinda . cemil baya bir pot kirdi ,salih hesap sormaya gitdi anlasilan,bu bölüm biraz tuaf geldi bana ordan oraya ordan oraya atliyor,yilmaza ne demeli aslinin evinde kaliyor korkmasin diye,ya okadar adamlari var yilmaz ve ekremin koruyucu olarak sen ne diye kaliyorsun? at evin önüne iki tane adam git sen isine.asli elbet birsey görecek ki askini kalbine gömecek,ozaman demek oluyorki ya biri asliya söylüyor yilmaz ve filiz iliskisini yada kendi birsey görecek. su ana kadar beni tam olarak memnun etmedi bu bölüm.ah bir de su reklamlar olmaza
Bencede öyle olacak yoksa şu ana kadar olanlar aslının lehine kesin filizle yılmazı gorur sonra gömer nereye gömecekse aşkını :D
Filiz ve yılmaz barışmalı artık bence en azında bolumun sonunda .... LÜTFEN yawwwww ! Şu pislik cemde filizin posterine bakıp duruyo ya çok gıcııma geliyor yakalarsam kaşıyacam herifii
FİLİZ:img-in_lo YILMAZ
Yılmaz, tasarımlarını ve organizasyonunu Filiz’in yaptığı defileye Aslı’yla birlikte gelince Filiz bozulur. Kuliste bir ara başbaşa kalan iki aşık arasındaki buzlar eriyecek mi?
haydaaaaa; burası nerede?
inanmiyorum ya filizin azindan lafi zorla alacagiz...bune ya insan bari bir evet veya hayir veya ne bilim yilmaz baba olacaksin der ama nerde...ARKADASLAR demedi demeyin bence bu gidisle yilmaz bu bebegi dizinin sonunda ögrenir...
Ya bu kadar uzun özet verirseler olacağı buydu.Haftaya aynı özeti verirler.Aslı'nın aşkını kalbine gömmesini ve Filiz Yılmaz barışmasını haftaya izleriz.Aslında Filiz doğru zamanı yakaladı Yılmaz'a söylemek için ama henüz söylemeyecektir.
özet de asli askini gömüyor ne biliyim defile var deniyordu ne oldu ,bu nasil bir bölümdü böyle , dogru düzgün hic birsey olmadi.ömer feride askini gördük,cem asliyi korkutunu gördük,cemilin gafini gördük baska birsey olmadi.bu bölüm hic birseyi ilerlertmedi bence cok büyük hayal kiriklig icindeyim
Yılmaz, tasarımlarını ve organizasyonunu Filiz’in yaptığı defileye Aslı’yla birlikte gelince Filiz bozulur. Kuliste bir ara başbaşa kalan iki aşık arasındaki buzlar eriyecek mi?
haydaaaaa; burası nerede?
icimden zaten geciyorudu burda bir seyler yolunda gitmiyor demistim...simdiye kadar nerde görünmüs bir özetin Roman kadar oldugunu...adamlar bir demlik haftanin özetinide yazmislar...:img-hyste
gülbeşeker
26-01-07, 23:49
fragmandan filiz-yılmaz sahnesi olmadığı belliydi bu bölümü hiç beğenmedim daraldım bir de davetiye yılmazınmış yılmaz aslıyı yanında götürecek yılmaz aklını başına topla.
Hadi geçen haftaki geçiş bölümüydü bu neydi?Ömer Feride aşkı dışında hiç bir gelişme olmadı.Bu heralde uzatma bölümüydü senaryo yetsin diye.Diziyi artık bitirme noktasına getirsinler bence saçmalamaya başladılar..
Ağustos Böcüğü
26-01-07, 23:50
Nasıl yani??? Bu muydu. Koca 1 hafta bekle..Bu kadar mıydı? Arkadaşlar merak etmeyin güzide çiftimiz anca sezon sonunda barışırlar..Bizde arada gerilmeyiz ne zaman araları bozulacak diye. Barıştıramadık ki bozuşsunlar..Tamam yumuşadılar. Ama siz anladınız ne demek isteğimi.
Aslının şüphelerini tekinlerlere anlatma sahnesi de olması.Haftaya da kesin aynı özet gelir.
anlasildi bunlar 14 subati bekliyor ne derseniz deyin onun icin böyle sacma bölüm cekiyorlar ,ogün barisacak yilmaz filiz ikilisin sonra ayni bölümde baba olacagini ögrenecek yilmaz,baska benim icin bir özet yok bu bölümden sonra.
Hadi geçen haftaki geçiş bölümüydü bu neydi?Ömer Feride aşkı dışında hiç bir gelişme olmadı.Bu heralde uzatma bölümüydü senaryo yetsin diye.Diziyi artık bitirme noktasına getirsinler bence saçmalamaya başladılar..
resmen senaristler bizimle dalaga gecti, bu nedemek oluyor simdi yaa???
Ve hepimiz biliyoruz ki filiz hamile oldugunu orda soylemeyecek, kesin.......
cem filizin üstünü örter,aslı yılmazın üstünü örter senaristler konuların üstünü örter bizde ekran başında deliririz.Hadi fragman bizi yanıltıyordu da özete ne oldu :) o da başladı yanıltmaya
Ömere en gıcık olduğum bölüm budur herhalde,handan hanım hele de kadın resmen bebek düşecek diye sevindi.Aslı tekinerlere bildirmedi ya bu özet bir dahaki haftayla bu haftayı karıştırdı herhalde.Yumuşama barışma hayallerimizi bir daha ki haftaya saklayalım umarım barışınca bir daha ayrılmazlar diyeceğim ama aslının günlüğü kesin bela olacaktır.
Cem'in ölümcül tuzağı ? da tam ölümcül çıktı,adam artık planlarını bile düzgün kuramamaya başladı.
Aynalının söylediği sözler çok anlamlıydı cennette cehennemde o diye :)
En sinir olduğum sahnede ilk sahneydi kız hastanede yapayalnız kaldı ne kadar düşüncesizler,ölse kimsenin umrunda olmayacak.Ailesine de yılmazada pes diyorum
söyledi..söyleyecek..ah yine olmadı..senaristler bizimle dalga geçiyor bence,bu bölümde resmen hiçbişey olmadı yılmaz-filiz açısından..iki telefon konuşması,iki bakışma,yine bununla yetindik. maksat dizi uzasın,sezon sonunu getirsin sanırım!
Eksik kalan sahnelere bakalım.Aslı'nın Tekinerlere gidişi.Aslı'nın aşkını kalbine gömmesi ve Filiz-Yılmaz defile sahnesi.
Ya senaristler bu bölümü böyle tutup 1 bölüm daha uzatmak istediler.Ya da seyircilerin tepkilerine bakarak 60 başında Filiz'in bebeği söyleyip Yılmazla barışmasını istediler.Gerçi Filiz Aslı-Yılmaz arasında bir şey olmadığını öğrenene kadar söylemeyeceğim dediğine göre 2. ihtimal pek kalmıyo.
icimden zaten geciyorudu burda bir seyler yolunda gitmiyor demistim...simdiye kadar nerde görünmüs bir özetin Roman kadar oldugunu...adamlar bir demlik haftanin özetinide yazmislar...:img-hyste
tahminim o ki; bu masal özetin gösterilmeyen sahnesinden yola çıkarak; eğer filiz son sahnede bebeği söyleseydi buzlar erimiş olurdu bebek sayesinde; ve yılmaz defileye değil aslı ile filiz in yanında giderdi.. ve yine tahminimce filiz in yine bebeği söylememesi ve yılmaz ın bundan şüphelenmesi sonucu yılmaz kasıtlı aslıyla defileye gidecektir ve orada filiz i kıskandırıp dayanamayacağını bildiği için konuşmasını sağlamaya çalışacaktır :icon_whis
Bolum genel olarak guzeldi filizi ilk kez bi boolumde aglamadan durdugunu gordum sahsen benim icin cook mutluluk verici bi durum:)
Filiz yilmaz sahneleri fazla olmadigina ragmen guzel bir bolumdu hemen bitti yaa hani defile...ozete filiz asliyla yilmazi goruyor yazmadimi bunlar bizimle dalga mi gecio ne yapiyor...Filizin solemeyecegi kesin zaten solemesi icin atmosphere uygun degil..yani ben filizin o sahnede bisey soleyecegini sanmiyorum..ki zaten biliyoruz solemeyecegini...mesela soledi yilmaz
"aaa oylemi ne guzel cok sevindim"diyip asliyla defileyemi katilcak..bence pek iyi bitmedi...pat diye bitirir oldular..
omer-feride sahneler iyi guzeldi pek bi duygu duymasamda guzeldi...ama intizarin sarkisi o sahneye hic yakismamis ne alaka diyesim geldi...:):)
Yaa benim moralim cok bozuldu haa SEMAnin sesini niye degistiler guzelim sesi 40yasindaki kadinin sesine degismisler...ESKI sesini geri istiyorum..
yaa benim cananim...minik kurabiyem elifim nerde varya bunlarin yuzunu goren...canan ortalikta yok yilmaz ekrem resmen birkati haa kadini yanliz basina hele asli resmen sati canani...
asliya uzuldum yaa cem supermeni:)hemen davrandi...kizdan ne istiosa..ne yalan soylim asliyi ben seviyorum yaa iyi bir kiz bence.....yilmaza asik oldu diye suclamak olmaz..
Simdilik bukadar:)
Schiedam_91
26-01-07, 23:54
Ben birsey'i merak ettim. En sonunda yilmaz filize ne dedi? Duyamadim ben. Cok onemli birseydir, yani yoksa orda bitmez demi? Birde o kulis sahnesi gercekten niye yoktu?
Ağustos Böcüğü
26-01-07, 23:58
Bilemiyorum..Ciddi hayal kırıklığı içindeyim.Bana öyle geliyor ki senaristlerden sonra oyuncularda boş vermiş vaziyetteler.Hiç birinin oyunculuğunu beğenmedim.59 bölümün içerisinde izlediğim en kötü bölümdü.Düzeleceğine kötüye gidiyor.
Rahatsızlığım nedeniyle bölümü tam anlamıyla seyredemedim. Dizilerde beraberliklerde 3. kişi neden girer anlayamıyorum. Nalan ve Kerem beraberliğine araya giren Alp olacak. Bu sahnelerden artık sıkılıyorum. Diziden soğumama neden olmaya başladı.
okadar gönülsüz cekilmis ki bu bölüm hata bile yapmislar filiz ceydayla konusurkene yilmaz aslinin yaninda simdi diyor.ama bir ara gectikten sonra görüyoruz yilmaz aslinin yanina yeni geliyor ,bu bölümü nekadar kalitesiz ve vurdum duymazlik cevirdiklerini ortaya cikariyor
arkadaslar bence böyle bir ne bölüm desem sikici bölümün ardindan ancak ömerinde yakinda yapacagi seyi yapabiliriz bir bardak soguk su icmek...arkasindanda benim simdi yapacagim seyi yapmak gidip en iyisi yatmak...
Arkadaslar herkeze iyi geceler ve hos sohbetler...bye
Arkadasim anladimda ABARTMAYIN isterseniz..tamam anladik ozete bolum uymadi ama biraz saygi gosterin istersen kendin yaz kendin oyna "yesimcam" filiz-yilmaz 59uncu bolumde barisin o bunu yapsin su oyle olmasin su boyle olsun diyemezsiniz....emege saygi VALA BENCE GUZEL BOLUMDU..BOLUMU BEN YILMAZIN YAKISIKLIGINA FILIZIN GUZELIGINE IZLEDIM VALA.ikisinede masalah..
+1000000000
aynen katılıyorum, ben de bölümün başından bei diyorum güzel diye ve yine diyorum genel olark güzel bir bölümdü; söylenenlerin aksine ben oyunculukları da beğendim bu sefer.. :img-yes:
mantık hatası boldu...filiz nerden öğrendi yılmazın aslıda olduğunu....sahne sırası karışmış galiba...ya adam taktı yılmazın peşine....bi de atölyede sema yılmaza defile davetiyesini veriyo...yılmaz telefonla teşekkür ediyo ama son sahnede bunlar konuşulmamış gibi filiz defileden bahsedip davet ediyo...yılmaz bir an davetiye vermiştinya diyecek diye düşündüm.....bi de semanın sesi semayı dikkatlice izlememi engelledi...neden değiştirdiler ki...ben kendi sesi sanıyodum ya neyse....
Arkadaslar,
Bu özetin bölüme uymaması konusunda diyecek bir söz bulamıyorum.. Artık ters köseyi falan da gecti bu olay..
NOT: Bu arada sinemden süphelenmiyor degilim.. Sakın Sinem eklemiş olmasın :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya merve yapma allah askina ya böyle seymi olur ben oyuncularin hepsine saygim var sonsuz hemde onlari cokk seviyorum bu olanlar onlarinda sucu deyil onlar önlerine ne gelirse onu oynuyolar!!!!!!
benim anlamadigim bi koca bölüm hiccc hiccc ya ömer ve feride sahnesi tamam cok güzeldi hosuma gittti ok!!!bu da toplam 10 dakka sürdü baska noldu allah askina ben sahsen kendimi aldatilmishissettim bi hafta bekliyorum özete bakiyorum aaa ne güzel defile sahnesi 3 gün hayal kuruyorum cuma geliyo al sana bi bölüm ve ne özette yazilanlar var ne de bi olay bos bos hiccc biseyyy böyle bisey olamaz ben buna sadece SENARISTLER bizlen dalga geciyo diyorum okadar !!!!!!!
sema nin güzelim sesi gider canan kac bölümdür ortalikta yokk!!! sora filiz ne yilmazlan konsur orda hemen yilmaz aslinin yaninda simdi o nerden bilyio???
benim fikrim böyle herkesin fikrinede saygi duyuyorum herkes benim gibi düsünmüyodur bunuda biliyorum!!!!!
Arkadaslar,
Bu özetin bölüme uymaması konusunda diyecek bir söz bulamıyorum.. Artık ters köseyi falan da gecti bu olay..
NOT: Bu arada sinemden süphelenmiyor degilim.. Sakın Sinem eklemiş olmasın :img-hyste :img-hyste :img-hyste
valla ortada ben kaldım :) en azından defile olayı konuşuldu da bir yerden özetle uyuştu :img-hyste ya da ben okurken istediğimi yazdım :)
TubaBülent
27-01-07, 00:13
bugün acikcasi yilmaz filizin hamile oldugunu ögrenmesini beklerdim yani uzattilar silada ne güzel belli oldu kusura bakmayin baska diziyi örnek verdim ama o dizi simdi daha heycanli oldu..haftaya 60.bölümün basinda söyliye bilir söyliyemeyede bnilir bence söylemez ama insallah yanilirim..yilmazin o gece aslida kalmasinada aklim almiyo kim o kadar aptal olur ve ayni gün yine ayni yeri basar bilmiyorum yani... filiz hic mi bir sey fark etmiyo halen saniyoki yilmaz aslidan hoslaniyo hoslansa senin yaninda ne isi olur...
ama yinede güzel bi bölümdü ama reklamlarda olmasa süper olacak....
yaaa noluyo arkadaşlar....belki bir aksilik oldu..