PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

aşkımbülent
27-01-07, 14:00
evet ya dün elifi hiç göstermediler.cananı da hiç göstermiyolar zaten sinir oluyorum.ya bu hafta güzel bi bölümdü ama reytinglerin düşeceğini tahmin ediyodum..çünkü seyirci sıkıldı artık olaylardaki belirsizliklerin haftadan haftaya sarkıtılmasında..cemin oyunları ortaya çıkmıyo,filiz hamile olduğunu ağzında geveleyip duruyo söyleyemiyo..lüntfen haftaya heyecanlı,mutlu bi bölüm olsun ki reytingler düşmesin izlerken daha çok keyif alalım..

byuzax
27-01-07, 14:03
merak etme sen filiz kesin söylemez kimse gelmese bile filiz birkere kafasina koymus ,sirf cocuk icin bana geri gelmesin diye ,onun icn barismalari gerek ki yilmaz baba olacagini ögrensin.

bencede hemde şöyle bişey var eğer filiz soyleseydi yılmazla filiz barışırdı o zaman yılmaz defileye neden aslı ile gitsin filizi hepten deli etmek için mi hem filiz ,aslı ile yılmaz arasında bişey olup olmadığını öğrenmeden soylemem dedi ya ;)

kane
27-01-07, 14:05
eski bölümlere bakiyorum ve baya bir fakr var yeni bölümlere göre.o eski sicalik o eski duygusal ve espirlili bölümleri sahneleri mumla arar oldum.okuduma göre senaristler denismis acaba neden böyle bir yol sectiler .

filizim+y
27-01-07, 14:05
inanmiyorum ya 3.ününcü olmusuz:icon_sad:
yabani damat bile üste cikmis

elif nerde kaliyo bilen var mi?
ne müjgan hanimlarin yaninda gördüm nede handan hanimin yaninda

Not:filizim+y yorumunu cok begendim bir an düsüncelerimi mi okuyosun diye süphe ettim:img-yes:

:) teşekkür ederim, düşüncelerine tecüman olabildiysem ne mutlu bana, cem varkeb şüphe edilecek benden korkma onun yanında herkes melek kalır:)

yesimcan
27-01-07, 14:16
bu bölüm benim hosuma gitmedi cünkü hicc bisey olmadi (filiz yilmaz acisindan)boss bi bölümdü !!!

bence sanki bu bölüm mü hazirlarken yada cekerken aksilikler olmus bende anlamadim bütün sahneler nerdeyse yarim cekilmisti!!!buna bi anlam veremiyorum

özetlen bölüm tutmadi !!!!!!o kadar hayal kurmustumm!!! fragman birincisi carsamba geldi ikinciside persembe bence bu bölüm hep aksililer olmus ki böyle yaptilarr!!!

bu bölüm hatalarda bayi vardi sunlr gibi:!!

1--filiz ceydaylan kunusurken su an yilmaz aslinin yaninda yada evinde dedi peki bunu filiz nasil ögrendi ve nerden biliyo!!
2--filiz kendisi cizimleri getirecegini söyledi ve postaylan yolladi belki bu bi hatta deyil ama bence onlari filiz getirmeliydi!!!
3--defile davetiyesinini sema verdi sora filize arayip tesekür etti sora son sahnede sanki filizin haberi yokmus gibi yilmaza yakinda defile var gelirmisin gibi bi cümle kulanmasi sora yilmazinda öylemi tamam gibi bi cümle kullanmasi de sacmaydi !!!!
4--kerem nalana bu aksam sana önemli bisey söylicem aksam meyhaneye gel dedi aksam oldu ama hic bisey göstermediler geri sabah oldu!!!!!!

belki daha vardir aklima bukadari geldii bunlari cok sacma ve mantik hatalari sahneleri kesmeleri ve her hafta bölüm saati azaliyo dikat edersenizz!!!!

anlicaniz bu bölüm ne senaryo iyi hazirlanmis nede sahnelerin cekimleri (oyunculara kastetmiyorum) nede montaj sanki yarida kesmisler sahneleri!!!

SIMDIDE BEYENDIGIM SEYLERE GECIM BU BÖLÜM:
1...bu cok önemliydi ve biz bunu buraya yaza yaza basardik cem bu bölüm yoktu sanki acayip azalmis cok geri planda kalmis topu topuna 10 dakka bile yoktu bu beni cok mutlu ettiii!!!!!hep böyle kalsin onu görmek istemiyorum!!!!
2...filizin ceydaya söyledigi cümle orda bittim ya cok kosuma gitti:; hastanedeki sanki benim yilmazimdi;: demesi süperdi!!!
3..filiz sanki ceme tavir koymus hastanedeki tavirlari laflari kestirip atmasi ve soguk davranmasi süperdi nerdeyse kibarca gidermisin dedi!!! süperdii yani!
4..yilmaz filizi merak etmesi onu düsünmesi ve onu öyle dün gördügümde sanki bi yarim gitti demisi süperdi sora yilmazin filizi aramasi ve filizin o ses tonuylan yilmaz demisi süper!!!!

MISS-RIZE
27-01-07, 14:32
ya cem in adami aslinin dusta oldugunu nerden biliyordu... eger dusta olmasaydi not u nereye birakacakti acaba...

pinkzone
27-01-07, 14:44
Ne bölümdü ama.. :)

Bölüm Özeti Romanı fos çıktı.. Aradan 2 bölümün özetinide çıkaralım demişler.. Ömer-Feride sahneleri dışında acaip yavandı. Anca yumoş gibi yumuşamalarını yavaşça çözülmelerini gördük.. Sanırım tüyodaki yumuşama bununla ilgili idi. Cemin planını da sonra derece acemi buldum. Oysa o süper dahi fikirlerle plan yapmayı severdi.. Bölüm yorumu yapmaya bile değmez ama.. Daha sonra geniş çapta bir yorum yapcam. Sonuç olarak bende hiç tatmin duygusu yaratmadı bu bölüm. Dizi sonunun saçma bir şekilde bitmesiyle beraber.. Ağzımdan şu laflar çıktı. "Neydi şimdi bu" Ihlamurlar Altında dizisi mi yoksa fason mu idi..

Bazı belli başlı sahneler dışında bomboştu.. Bu bölüm I.A hiç sevmediğim bölüm olarak tarihe geçti bende kesin.

forever_bim
27-01-07, 14:52
Öncelikle her zaman okuduğum slayjic, filizim ve pinkzone moduma güzel yorumları için çok teşekkürler.

I.A. başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen, senaryo sıkıntısı yaşıyor. Bir bebeğin babası bebek sahibi olacağını anlamsız tripler nedeniyle 6 haftadır öğrenemiyor.

Akşamki bölümden anladığım kadarıyla Ömer'in ciddi anlamda Feride'ye ihtiyacı var. Yılmaz'ı görünce kurt kesilen adam Feride'nin yanında kuzu oluyor. Neyse Allah'tan aşka dair bir şeyler izledik. Ben çok beğendim sahnelerini.

pinkzone
27-01-07, 15:04
Ömere Feride sahnelerinde kızgın değilim.. Ama diğer sahnelerinde kesinlikle kızgınım. Ömerin artık kardeşini düşünmediğini tamamen kendi hırs ve kızgınlığı ile davrandığına kanaat geitrdim.. Kardeşinde bu haraketleriyle deri yaralar açıyor. Heleki hastane sahnelerinde bunu tekrarlaması kardeşinin üzüntüsünden ders almaması bir şeyi değiştrimyior. Feride ne kadar onu yumuşatsada kardeşine destek hastane sonrası yumuşayacağını hayal ediyordum. Olmadı.. Elini vicdanına koyamadı. Onun için Bu bölüm Handan çok kızgınsam Ömerede ondan az kızgınım. Ömer devam etsin hatalarına. Ömer kardeşinden destek görmek istediği zaman destek görsün.. Ama Filizin yaşadığı bu tehlikeden sonra destek göstermesin.. Varmı böyle birşey.. Onun için artık filizinde abisine destek vermemesini istiyorum.. Bazı şeyler tek taraflı olmuyor.. Karşılık görmek lazım.. Ama Filiz bu desteği bir türlü göremiyor.. Ömerde istediği zaman zora girdiği zaman o desteği muhakkak kardeşinden görüyor.. Eğer bundan sonra filiz ömere destek vermezse sevineceğim. Çünkü anlarım.. Ömere kardeşinin hayatını kaybetme riski korkutmamış.. İllla kızın ölmesi lazım.. Onu anlayabilmesi için..

yesimcan
27-01-07, 15:05
arkadaslar tiyo lardan haber varmi acaba???
belki yeni bölüm resimleri gelir nedersiniz???
tiyolar gelsede biseyler ögrensek zaten matrakada ortaliklarda yok!!!

slayjic
27-01-07, 15:08
Öncelikle her zaman okuduğum slayjic, filizim ve pinkzone moduma güzel yorumları için çok teşekkürler.

I.A. başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen, senaryo sıkıntısı yaşıyor. Bir bebeğin babası bebek sahibi olacağını anlamsız tripler nedeniyle 6 haftadır öğrenemiyor.

Akşamki bölümden anladığım kadarıyla Ömer'in ciddi anlamda Feride'ye ihtiyacı var. Yılmaz'ı görünce kurt kesilen adam Feride'nin yanında kuzu oluyor. Neyse Allah'tan aşka dair bir şeyler izledik. Ben çok beğendim sahnelerini.

bende burdaki yorumlar okumaktan değişik fikirleri bulmaktan seviniyorum senin yaptığın yorumlar içinde teşekkürler..

bende akşam feride ömer sahnelrini beğendim ama bana göre bazı şeyler eksikmiydi yoksa tam anlatılamadımı çok çabuk geçti gibime geldi feride ömer aşkı biraz daha işlenebilirdi sanki...

pinkzone
27-01-07, 15:12
Ömer feride olayına gelirsek.. Hadi ömeri anlıyorum.. Eski hızlı çapkınlardan.. Hızlıdır anlıyoruz.. Ama ferideye ne demeli.. Valla iki bakışa eridi.. Hani kızım senin dirayetin.. Bu kadar aşka teslim mi oldun.. Biraz daha ağırbaşlı olsana kızım.. Feridenin hemen tav olmasına uyuz oldum.. Bazı şeylerin işlenebilmesi içni heleki aşkın.. Oldu bittiye getirmemek lazım.. Çok oldu bitti oldu... Yarın bunlar çocukda yaparlar.. 2dk sevgili oldular.. 5. dk sonrada Feride 5 aylık hamile.. :) Ağır olda adam sansınlar kızım..

slayjic
27-01-07, 15:15
Ömere Feride sahnelerinde kızgın değilim.. Ama diğer sahnelerinde kesinlikle kızgınım. Ömerin artık kardeşini düşünmediğini tamamen kendi hırs ve kızgınlığı ile davrandığına kanaat geitrdim.. Kardeşinde bu haraketleriyle deri yaralar açıyor. Heleki hastane sahnelerinde bunu tekrarlaması kardeşinin üzüntüsünden ders almaması bir şeyi değiştrimyior. Feride ne kadar onu yumuşatsada kardeşine destek hastane sonrası yumuşayacağını hayal ediyordum. Olmadı.. Elini vicdanına koyamadı. Onun için Bu bölüm Handan çok kızgınsam Ömerede ondan az kızgınım. Ömer devam etsin hatalarına. Ömer kardeşinden destek görmek istediği zaman destek görsün.. Ama Filizin yaşadığı bu tehlikeden sonra destek göstermesin.. Varmı böyle birşey.. Onun için artık filizinde abisine destek vermemesini istiyorum.. Bazı şeyler tek taraflı olmuyor.. Karşılık görmek lazım.. Ama Filiz bu desteği bir türlü göremiyor.. Ömerde istediği zaman zora girdiği zaman o desteği muhakkak kardeşinden görüyor.. Eğer bundan sonra filiz ömere destek vermezse sevineceğim. Çünkü anlarım.. Ömere kardeşinin hayatını kaybetme riski korkutmamış.. İllla kızın ölmesi lazım.. Onu anlayabilmesi için..

pinkzone yorumuna katılıyorum akşam handanın ve ömerin filize destek olmasını beklerken filizin yanında kürtaja ne kadar vaktimiz var diye soruyolar ya anladım bir bebeği istemiyosun ama bari bunu filizin yanında bu kadar yapma handan bir anne ömer de baba hiçmi bir vicdan sızlaması yok bu konuda anlamış değilim hadi handan bebeğini kaybetmedi ama ömer bebeği için karısını kaybetti o acıyı çok iyi bilen birisi olarak bu konuda biraz daha hassas olabilirdi hayatta en karşı olduğum şey bir bebeğin canına kıyılmasıdır ve böyle insanları hiç anlamadım anlayamıcamda..

medsul
27-01-07, 15:19
ben bu bölümü hiç beyenmedim yani cok boş gecti
ömer&feride sahneleri ise gercekten güzeldi
adam resmen kızın yaninda resmen kuzu oluyor
birde hastanede handan yüzü gülerek bebek düştümü dediya yuh yuh yuh yuh
be sen nebiçim bir insansın cok kızdim yani ne biçim bir annedir annamadim
cemille ben kızmiyorum tmaam kendi başina söylemesi yanlişti
ama anniyorum onu o yüzden kızmıyorum ona

byuzax
27-01-07, 15:19
Ömer feride olayına gelirsek.. Hadi ömeri anlıyorum.. Eski hızlı çapkınlardan.. Hızlıdır anlıyoruz.. Ama ferideye ne demeli.. Valla iki bakışa eridi.. Hani kızım senin dirayetin.. Bu kadar aşka teslim mi oldun.. Biraz daha ağırbaşlı olsana kızım.. Feridenin hemen tav olmasına uyuz oldum.. Bazı şeylerin işlenebilmesi içni heleki aşkın.. Oldu bittiye getirmemek lazım.. Çok oldu bitti oldu... Yarın bunlar çocukda yaparlar.. 2dk sevgili oldular.. 5. dk sonrada Feride 5 aylık hamile.. :) Ağır olda adam sansınlar kızım..

katılıyorum filizde kendini fazla ağırdan satmamıştı yılmaza karşı aşk bu kızların gozunu kör ediyor yaw herhalde o yüzdn :D

ipek_
27-01-07, 15:20
ben bu bölümü sevdim işte fena diildi yılmaz-filiz ikilisinin yumuşamalarını izlemek güzeldi ama aynı zamanda bol mantık hatasının olduğu bi bölümdü bittiğinde ne oldu yani bu neydi? dedim son sahnede bi an sölicek sandım hani dizi sonu bi atraksiyon olur mu die ama bişi demeden bitince sölemiceni anladım!! özetide fazladan vermişler bu bölüm hep kulis sahnesini bekledim ama olmadı heralde güzel sahneleri bölmeyelim die burda bitirdiler bi dahaki bölümde kulis ortalara dğru olur heralde die düşünüyorum da.. ömer-feride sahneri banada biraz abartı gibi geldi evet çek güzellerdi belki ama filiz-yılmaz sahneleri ne kadar yavaşsa ömer-feride sahneleri de bir o kadar hızlıydı daha dün bir bugün iki ne çabuk bu hale geldiler!?!? ve bende herkes gibi canan ve elifin olmamasından şikayetçiyim özelliklede canan son 3 bölümdür hiç yok ve eksiklğide büyük ölçüde hissediliyor artık canan geri gelsin lütfen!!!... bu arada handandan zaten nefret ediyordum bide bebek düşüyor sanıp gülünce onu o an boğmak istedim artık görmeye bile tahammülüm yok bence onun anne olarak lanse edilmesi annelere hakarettir öle anne olmaz olsun!!!!!!!!!!

burcu_yağmur
27-01-07, 15:20
yeter ya filiz çok uzattı söylüycekse söylesin yılmaza ama bu kadar uzatmada sıkıyo valla ben dün filize kıdım söylede kurtulalım aslıdan falan ama yok filz illa emin ollucak seni seviyo adam dede sitressiz geçir hamileligini

yesimcan
27-01-07, 15:30
ben filize hic kizmadim acikcasi benim kizdigim ve beni cildirtan iki karekter vardi oda ömer ve handan cildirdim resmen !!!

siz hep diyosunuzki söylesin tamam bunu bede söylüyorum ama bence bu durumda söylemesin söyliyemezde zaten simdi söylese bu barisma sadece bebek icin olur ama bu barismayii biz bebk yüzünden deyilde birbirlerini hala deli gibi sevdikleri icin olsun istiyoruz eyer böyle istiyosakta bebegi daha söylemesin ki önümüzdeki bölümün basindada söylemicek adim gibi eminim bundan o arada ya telefon yada biri gelir yada filiz gecistirir o kadar !!!!

Moderatörün Notu: Büyük harfle mesaj yazmayınız.

tubacınslhn
27-01-07, 15:31
ewt yaa çok uzattı inşallah 60.bölümde söyler.59.bölüm biterken sanki filiz bişe diicekmiş gibiydi.söyler heralde

kursuni19
27-01-07, 15:32
Acikcasi bu bölümü bende begenmedim, hatalarlar dolu bir bölümdü birde tüyolardan ve özetden gelen beklentilerimiz karsilanmadigi icin hayal kirikligina ugradim adeta.
Zaten bütün bölümü defile simdi olur diye izledim, ama nafile.
Filizle Yilmaz arasinda yumsama oldu en azindan karsilikli konusabiliyorlar artik (gerci konulari havadan sudan ama neyse) ama kafama takilan su oldu, matrakanin verdigi bir tüyo söyle diyordu Filizle Yilmazin arasinda bir yumsama olacak diye, bu yumsama gerceklesti, daha sonrada aralarindaki ipler iyice kopacakmis diyordu tüyolar, e bu tüy gercekten gerceklesecekse, o zaman o defiledeki konusma barisma sahnesi degilde kopma sahnesimi olacak diye soruyorum kendime

pinkzone
27-01-07, 15:37
fotoromanlarımdan daki tez doğrulancak gibi.. 60. Bölümde söyleyeceğim geyiği. Yani bu olursa.. Artık tam anlamıyla kopacağım.. Geyik gerçeğe dönüştü iyi mi ? :)

yesimcan
27-01-07, 15:40
kursuni yok ya öyle bisey olamaz senaristler bunu göze alamazlar bu formu okuduklarini biliyoruz ve burda artik herke isyan etmeye basladi hatta bi kac kisi bu bölüm bakmaislar bile ve bu tamam men kopmayi göze olamazlar olmaz ynai böyle bisey zaten reytingler baya düsmüs bu baristi barismadi her hafta ayni yani böyle biseyi göze alamazlar zatennn!!!

bence bu önümüzdeki bölüm baya bi yumusarlar ve defilede filiz yine yilmaza sert davranir kiskancliligi agir basar bunuda belli eder yilmaz yilmaz kovlar filiz kacar eninde sonunda yilmaz filizi yakalar ve bu barisma gerceklesir!!!

haaa bide su aslinin kalbine gömmesi bu bölüm basladi aslinda sanki anladi yilmaz lan aralarinsa hic bisey olamicagini önümüzdeki bölümde artik canana gider malum kadini satii ne gitidigi var ne geldigi öldümü kaldimi yani sora orda canana herseyi anlatir ve asli sok olur kalbine gömer yada defilede yilmaz filiz barisma sahnesini duyar görür ve kalbine gömer !!!!!!!!!!

ama biz su cocuk meselesine umutlanmiyalim cünkü yilmaz filiz baristiktan sora bebegi filiz söyler yoksa söylemez emin ola bilirsiniz!!!!!

benim
27-01-07, 15:40
Acikcasi bu bölümü bende begenmedim, hatalarlar dolu bir bölümdü birde tüyolardan ve özetden gelen beklentilerimiz karsilanmadigi icin hayal kirikligina ugradim adeta.
Filizle Yilmaz arasinda yumsama oldu en azindan karsilikli konusabiliyorlar artik (gerci konulari havadan sudan ama neyse) ama kafama takilan su oldu, matrakanin verdigi bir tüyo söyle diyordu Filizle Yilmazin arasinda bir yumsama olacak diye, bu yumsama gerceklesti, daha sonrada aralarindaki ipler iyice kopacakmis diyordu tüyolar, e bu tüy gercekten gerceklesecekse, o zaman o defiledeki konusma barisma sahnesi degilde kopma sahnesimi olacak diye soruyorum kendime

şimdi bende düşündüm de .Acaba defilede kulis sahnesinde Aslı Yılmaz'a karşı hislerini mi anlatacak.Ya da öpmeye falan çalışırken Filiz mi görecek.Yılmaz'da Aslı'ya karşı sert davranıp.Aslı aşkını kalbine gömmeye çalışacak.Ondan sonra mı ipler kopacak.Ama birşeye eminimki bu defile ve kulis sahneleri bir çok şeyi ortaya çıkartıp.Olayları belirginleştircek.

slayjic
27-01-07, 15:46
şimdi bende düşündüm de .Acaba defilede kulis sahnesinde Aslı Yılmaz'a karşı hislerini mi anlatacak.Ya da öpmeye falan çalışırken Filiz mi görecek.Yılmaz'da Aslı'ya karşı sert davranıp.Aslı aşkını kalbine gömmeye çalışacak.Ondan sonra mı ipler kopacak.Ama birşeye eminimki bu defile ve kulis sahneleri bir çok şeyi ortaya çıkartıp.Olayları belirginleştircek.

ben tam tersinin olacağını düşünüyorum kuliste yılmazla filizin konuşmalarını duyup onları görüp aşklarını anlayıp aşkı kalbine gömebilir zaten aslı duygularını anlatmıştı tekrar aynı şeyi yapacağını sanmıyorum...

forever_bim
27-01-07, 15:48
katılıyorum filizde kendini fazla ağırdan satmamıştı yılmaza karşı aşk bu kızların gozunu kör ediyor yaw herhalde o yüzdn :D

Dizideki kadınların çabuk yelken indirdiği doğru hatta Filiz bu konuda rekor kırmıştı.

Sevgili Fatma

Filiz bence de destek olmasın. Ne gereği var ki? Ömer nasılsa gayet atılgan biri. Aşk hayatını yoluna sokmak için birinin desteğine ihtiyacı yok ki.

Ömer'in hastanedeki tavırları benim de hiç hoşuma gitmedi. Yılmaz'ın bilmemesini istemesini anlarım ama kürtaj konusunu çok abarttı.

benim
27-01-07, 15:51
ben tam tersinin olacağını düşünüyorum kuliste yılmazla filizin konuşmalarını duyup onları görüp aşklarını anlayıp aşkı kalbine gömebilir zaten aslı duygularını anlatmıştı tekrar aynı şeyi yapacağını sanmıyorum...

Böyle olmasını hepimiz gönülden diliyoruz.Olabilecek ihtimalleri düşünüyorum.Belki barışma depoda olabilir.Defile kulisinde de hamile olduğunu söyleyebilir.

pinkzone
27-01-07, 15:52

Ne yalan söyleyeyim.. İçten içe bende bu soruyu sorar oldum kendime.. Artık tüyoların çıkmasına alıştık.. Yani yine olasılı bir sahne yaşayabilriiz.. Bu kulis önem kazancak.. Bir çok olay daha da netlik kazancak. Bizde diyeceğiz ki.. Peh peh.. Ne kulismiş be.. Bundan sonra bütün dert ve sorunlarımı çözmek için bir kulis arkası arıyor olacağım.. :img-hyste

forever_bim
27-01-07, 15:53
Dizide 54. bölümde Filiz 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Altı hafta daha geçti dersek toplam 12 haftalık hamile. Filiz'i anlayamıyorum. Gereksiz trip atmalara başladı.

Yılmaz bu bebeği bilmeyecek aldıracam dedi,
Yılmaz bu bebeği bilmeyecek doğuracam dedi,
Yılmaz bu bebeği bilmeli, doğuracam dedi,
Yılmaz'ın Aslı'yla olan durumunu çözmeden söylemeyecegim dedi.

Çözebilene aşkolsun Filiz'i.

Etrafında çok baskı var bunu ben de görüyorum ama şu da var. Yılmaz isterse Aslı'yla nikahlansın Filiz bu bebeği söylemek zorunda.

Haftaya söyleyeceğini ve 3 hafta önceki resimlerin olacağını düşünüyorum. Ama belli de olmaz. Stratejiler değişmiş olabilir.

61MERVE61
27-01-07, 15:53
Yaa bolum cok guzelde degildi cok kotu de degilde reytinglere bakilirsa bu bolum begenilmedi..Neyse ben sahsen bagzi sahneleri cok sevdim filiz-yilmaz sahneleri cok hostu....
kadromuz cook guclu senaryo guzel dogru gitse varya dizimiz rekor kirar....

benim kafama semanin sesi takildi yaa gicik oldum sesine eski sesi cok basariliydi cok guzeldi...

slayjic
27-01-07, 15:54
Böyle olmasını hepimiz gönülden diliyoruz.Olabilecek ihtimalleri düşünüyorum.Belki barışma depoda olabilir.Defile kulisinde de hamile olduğunu söyleyebilir.

dpğru söylüyosun herşey olabilir ben bu saatten sonra herşeyi beklerim heryerde ve herşekilde bir barışma sahnesi yazılabilir yada bizi biraz daha süründürüp bu sahneyi yazmazlar daha vakti var derlerse hiç şaşırmam

forever_bim
27-01-07, 15:58
Reytinglerde düşüş yok ki geçen hafta da 9.60tı bu hafta da 9.60 total grubu. ABde de 11.40 idi bu hafta 11.30 olmuş. Dizinin kemik izleyicisi oluştu artık dizi kan kaybetmiyor ki reytinglerde. Senaryoda kaybediyor.

sezinti
Sevgili Pinkzone

Aslı'nın günlük tuttuğunu gördük. Aslı'nın Yılmaz'ı sevdiği, günlüğe yazarkenki davranışlarından ve Yılmaz'ı uyurken seyrederken anlaşılıyordu. Sence, bu günlük ileride önem kazanacak mı ?:img-blush

Nalan-Kerem beraberliğinde Alp'in kıskançlıklarını görünce sıkıldım. Bir bu eksikti:img-blush

pinkzone
Dizideki kadınların çabuk yelken indirdiği doğru hatta Filiz bu konuda rekor kırmıştı.

Sevgili Fatma

Filiz bence de destek olmasın. Ne gereği var ki? Ömer nasılsa gayet atılgan biri. Aşk hayatını yoluna sokmak için birinin desteğine ihtiyacı yok ki.

Ömer'in hastanedeki tavırları benim de hiç hoşuma gitmedi. Yılmaz'ın bilmemesini istemesini anlarım ama kürtaj konusunu çok abarttı.

Filizin rekor kırdığını biliyoruz.. :) Ama Filize nazaran Feridenin daha bir ağırbaşlı olmasını beklerdim.

Ömer bundan sonra işine baksın.. Kardeşinin yanında onun yüzüne karşı çirkin laflarla moralini bozmasın.. Kızın en son isteği şey hastane odasında o halde.. Duymak istediği şey bebeğin aldırılması konusu idi.. Hadi handanı anladım.. Ama Ömeri orda konuyu kapatmak istemesini isterdim.. Ne bu.. Oldu olacak.. Aileden ve şirketten Filizi tamamen soyutlayın.. Valla kız daha az acı çeker.. O durumu hastanede tartışmaları çok kötü idi.. Onun için artık ömerin kardeşi için endişelenmesini yersiz buluyorum.. Ve kardeşinin üzüntüsünü göremememek. Hatta görmek istemesiyle oluşan Filiz kbenim kardeşimdir psikolojini anlamıyorum.. Filizi çok seviyosan az da olsa destek ol. Bunu onda belirt.. Kusura bakma sen kardeşini değil.. Olur olmaz kinini düşmanlığını görmekten başka birşey yapmıyorsun. Onun için Ömerin bundan sonra kardeşi için endişelenmesi bende pek etki yaratmayacak. Filizin bir an önce abisinin bu hareketlerini görmesini ve ilerde vereceği desteği tamamen çekmesini istiyorum..

pinkzone
27-01-07, 16:03
Sevgili Pinkzone

Aslı'nın günlük tuttuğunu gördük. Aslı Yılmaz'ı sevdiği, günlüğe yazarkenki davranışlarından ve Yılmaz'ı uyurken seyrederken anlaşılıyordu. Sence bu günlük ileride önem kazanacak mı ?:img-blush

Nalan-Kerem beraberliğinde Alp'in kıskançlıklarını görünce sıkıldım. Bir bu eksikti:img-blush

Sevgili sezinti..

Öncelikle bu güzel yorumun ve aklıma soktuğun tilki için çok teşekkür ederim.. Yorumunu görmekte ayrı bir keyif.

Aslının günlüğünü yazmasında aslında bir sebep var.. İlerde bir şekilde bu günlüğün birinin eline geçeceğini tahmin edebiliyorum.. Ama bir şekilde Filizin eline geçeceğini sanıyorum.. Bakalım tahminim doğru çıkcakmı.. Yoksa neden durduk yere günlüğü göstersinlerki.. :)

Alpi sorma.. Bu çocuk zaten olası aşkı önlemek için girdi.. Ama lüzumsuz karakter.. Keremin çiçek tanesinden yüzük yapması çok hoştu.. Eee bu çocuğa boşuna Nalan aşık olmadı.. Kerem kesinlikle Nalan için iyi biri ve tam ruh ikizi.. Aynı yaşayış tarzlarıda buna büyük bir etken.. Alple olması zaten saçma olurdu.

forever_bim
27-01-07, 16:03
Filizin rekor kırdığını biliyoruz.. :) Ama Filize nazaran Feridenin daha bir ağırbaşlı olmasını beklerdim.

Ömer bundan sonra işine baksın.. Kardeşinin yanında onun yüzüne karşı çirkin laflarla moralini bozmasın.. Kızın en son isteği şey hastane odasında o halde.. Duymak istediği şey bebeğin aldırılması konusu idi.. Hadi handanı anladım.. Ama Ömeri orda konuyu kapatmak istemesini isterdim.. Ne bu.. Oldu olacak.. Aileden ve şirketten Filizi tamamen soyutlayın.. Valla kız daha az acı çeker.. O durumu hastanede tartışmaları çok kötü idi.. Onun için artık ömerin kardeşi için endişelenmesini yersiz buluyorum.. Ve kardeşinin üzüntüsünü göremememek. Hatta görmek istemesiyle oluşan Filiz kbenim kardeşimdir psikolojini anlamıyorum.. Filizi çok seviyosan az da olsa destek ol. Bunu onda belirt.. Kusura sen kardeşini değil.. Olur olmaz kinini düşmanlığını görmekten başka birşey yapmıyorsun. Onun için Ömerin bundan sonra kardeşi için endişelenmesi bende pek etki yaratmayacak. Filizin bir an önce abisinin bu hareketlerini görmesini ve ilerde vereceği desteği tamamen çekmesini istiyorum..

Zaten kopmuşlar kopcakları kadar. İlk sezonki bayatlamış senaryoyu izliyoruz. Bebegi istemiyorlar anladık bunu hastanede tartışmaları çok yersizdi.

Senaristler ciddi anlamda ilk sezonun mirasını yiyorlar. Yaratıcı fikirler lazım şu senaryoya.

Filiz destek olmasın Feride konusunda. Destek olursa Aslı'dan daha akılsız olduğunu düşüneceğim.

Handan kendi çapında bir kaç yangın çıkarır cürümü kadar yer yakamaz akabinde. :img-hyste

yesimcan
27-01-07, 16:04
zaten sunun surasinda 74.bölüme 14 bölüm kaldi yani artik bunlari önümüzdeki bölüm barsitirirlar sora bi bölüm sora yilmaz baba olacini ögrenir sora bi kac bölüm gecer yilmaz filizlen evlenemeyi düsünür sora filize söyler filiz yine im cim edir babasina söz verdi malum sora o söz ortaya cikar yani o söz konusu filizde bu sözü bebek meselesi gibi yapar ve yilmaza söylemez yine git geller olur ama ayrilmazlar yani arada tartismalar küsmeler falan filan sora cem meselesi feride meselesi fömer meselesi su ahmet sahli cellil fahriye meselesi sora kerim nalan meselesi sora efem ne dim size daha asli meselesi varda var yani diziye nerden bakarsan daha uzata bilirler o kadar konu varki acigi kovusmamis 74 bölüme kadar bu olaylarin cikmsasi yetismez ya o kadar varki malum su son bölümüde bosa cektiler bosss gecitiii offf offfffff ne taraftan tutsan dert cikiyo ya!!

senaristler yilmaz lan filizi baristirin yeter artik isyan bayragini cektim sunlarda bi mutlu olsunlar bi görelim gözümüz acikta gitmesin onlar birlesin ayrilmasinlar bidaha baska bisey istemyiorumm rica ediyoummm!!!!!baska nolursa olsun ayrilmasinlar bebekde düsmesin bundan sora!!!

byuzax
27-01-07, 16:06
Arkadaşlar defile senaryomu yeniden düzenledim okumanızı tavsiye ederim yorum da isterim :D

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=4698&page=22

Belki yakın bir senaryodur... :D

kursuni19
27-01-07, 16:08
Birde benim aklima su takildi, ben ileride eger tekinerler gercekten iflas ederse, Yilmaz Filize kiyamayip tekinerlere bir sekilde yardimci olur diyordum, ama Ömerin Yilmaza tekinerlerin senin parana ihtiyaci yok demesi bence Yilmazin ileride bu lafi Ömere yedirecegi anlamina geliyor.

forever_bim
27-01-07, 16:10
Ben akşamki bölümden sonra Aslı'nın bir kez daha kolay lokma olmayacağına kanaat getirdim. Daha ciddi anlamda bir icraatı olmadı Aslı'nın Yılmaz'a yönelik.

Neyse her dizide herkes hamile. Nüfus Patlaması yakındır.:img-hyste :img-hyste

kursuni19
27-01-07, 16:11
Aslinin o hatira defter ne yazdigini acikcasi merak ettim, belki o da Cemin kafasindan gidiyordur ve suna benzer seyler yazmistir Yilmaz her ne olursa olsun benim olacaksin baska sansin yok.
Bide ilk defa bir insanin hatira defterini mutfakta bir cekmecenin icinde sakladigini gördüm

forever_bim
27-01-07, 16:13
Birde benim aklima su takildi, ben ileride eger tekinerler gercekten iflas ederse, Yilmaz Filize kiyamayip tekinerlere bir sekilde yardimci olur diyordum, ama Ömerin Yilmaza tekinerlerin senin parana ihtiyaci yok demesi bence Yilmazin ileride bu lafi Ömere yedirecegi anlamina geliyor.

Açıkçası Açık Pazar'ı Yılmaz'a satmayacağını ben de anlamıştım. Sanırım Yılmaz'dan gelecek bir parayı yardımı istemiyor. Daha doğrusu Yılmaz'ı hayatlarında temelli istemiyor. Araları ne şekilde yumuşayacak merak eder oldum açıkçası.

yesimcan
27-01-07, 16:17
byuzax okudum replikler cokk güzel diyerlerinkide ayrica olabilir gerceklesme payi var bana göre ama emin deyilim ama cokk güzeldi keske öyle olsaaa ama nerdeee artik hiccc inancim kalmadi umudumda hayal kurmicam nede olsa hayallerim hayalkirikliligiylan sonuclandigi icin hayal kumak tan ve umut etmekten vazgectim!!!

pinkzone
27-01-07, 16:17
Aslinin o hatira defter ne yazdigini acikcasi merak ettim, belki o da Cemin kafasindan gidiyordur ve suna benzer seyler yazmistir Yilmaz her ne olursa olsun benim olacaksin baska sansin yok.
Bide ilk defa bir insanin hatira defterini mutfakta bir cekmecenin icinde sakladigini gördüm

Sorma.. Sanki bana Evin usta oldu.. Süper mutfak becerisi varya Mutfaktan çıkmıyor yaa.. Onun için vakit bulamıyor.. Orda karalıyor birşey..

Bana öyle geliyorki.. Hem duygularından bahsediyor o günlükte hemde karşılıksız aşkından.. Bunu belirtmiştir belkide..

Plan defteri değil.. günlük.. Yılmazın aslı ile birlikte olduğuna kanaat getiren filiz belkide.. Aslının günlüğünü eline geçirence jeton düşcek..
Aslının pek plan yapmadığını gördük.. Filizin Yılmazın eski sevgilisi olduğunu görünce şahit olunca.. Eminimki ondada kıpırtılar olacaktır.. Bakacağız.

destina304
27-01-07, 16:26
valla bence kesin 60.bölümde barışcaklar yılmaz bebeği 60.bölüm sonunda öğrencek gibi geliyor bana aslıya gelirsek sizinde dediğiniz gibi aslı kulis olayından sonra aşkını kalbine görcek.bence yılmaz herh n kadarda dost olarak görse aslıyı onunla aynı evde kalmamalıydı.şimdi belkide diceksiniz filizde cemin evinde kalmıştı diye ama filiz o an cemin onu sevdiğnii bilmiyordu

kursuni19
Sorma.. Sanki bana Evin usta oldu.. Süper mutfak becerisi varya Mutfaktan çıkmıyor yaa.. Onun için vakit bulamıyor.. Orda karalıyor birşey..

Bana öyle geliyorki.. Hem duygularından bahsediyor o günlükte hemde karşılıksız aşkından.. Bunu belirtmiştir belkide..

Plan defteri değil.. günlük.. Yılmazın aslı ile birlikte olduğuna kanaat getiren filiz belkide.. Aslının günlüğünü eline geçirence jeton düşcek..
Aslının pek plan yapmadığını gördük.. Filizin Yılmazın eski sevgilisi olduğunu görünce şahit olunca.. Eminimki ondada kıpırtılar olacaktır.. Bakacağız.

Asli icten icen Yilmazin bir gün duygularina karsilik verecegini umut etmekte, Filize karsi olan duygularini bilmedigi icin ve su an Yilmazin bir iliskisi olmadigini bildigi icin. Acikcasi Filize karsi olan duygularini ögrenince Aslini tavir degistirecegini düsünnüyorum. Yilmazi kaybetme korkusuna kapilacak, Filizle vakit gecirdikce Yilmaz Asliyi ihmal edecegi kesin, Aslida bunu engelemek adina bence bahaneler bulup Yilmazla görüsmeye calisacak.

pinkzone
Senaristlerin geçim sorunu yaşayan çiftlerin.. Ve ayrılmış çiftlerin.. Aralarına düzeltmek için çocuk kullanılmasına şiddetle karşıyım. Bu tür bir pazarlık konusunu kabul etmiyorum.. Hiçbir şekilde bu konu böyle işlenmemeli.. Bebek son çare olmamalı..Dizilerdeki hamile kalan kadınalr neredeyse hepsi kültürlü ve bilgili kişiler.. Sağlık malzemesini kullanmaktan yoksunlar.. O zaman doğudaki nüfüs planlaması son derece gereksiz.. İnsanlar son dönemlerde Tv den aldığı her türlü bilgiden etkileniyor.. Doğudaki insanlarda bu dizilerde nüfus patlamasını doğru bulacak.. Ve bir nesilde tv dizilerinin yüklenmesi ile çoğalacaktır.. Tam tersi bu sağlık olayını tvden bilgilendireceklerine.. Kadını hamile bırakmak süper çözüm.. Kesinlikle onaylanmayan bir sistemdir benim açımdan.

forever_bim
27-01-07, 16:29
İnşaatın beton kalitesiyle alakalı rapor haftaya gelir sanırım. Artık Tekinerlerin Cem'le ilgili olayları öğrenme zamanı geldi. Umarım Cem raporu değiştirmez.

pinkzone
27-01-07, 16:32
Asli icten icen Yilmazin bir gün duygularina karsilik verecegini umut etmekte, Filize karsi olan duygularini bilmedigi icin ve su an Yilmazin bir iliskisi olmadigini bildigi icin. Acikcasi Filize karsi olan duygularini ögrenince Aslini tavir degistirecegini düsünnüyorum. Yilmazi kaybetme korkusuna kapilacak, Filizle vakit gecirdikce Yilmaz Asliyi ihmal edecegi kesin, Aslida bunu engelemek adina bence bahaneler bulup Yilmazla görüsmeye calisacak.

Zaten bunun yaşanacağı aşikar.. Aslıyı baştan beridir hafife almadım.. Bu kadar nitelikli birisi olmasından belli idi.. Yoksa aslı üzerinde bu kadar süper karakter çizilmezdi.. Kızın kararlı ve ısrarcı olacağı görüşündeyim.. Adını daha diziye girmeden duyurdu.. Bu kadar nitelikli olupta.. Pasif olacağını düşünmek yersiz olur.. Beklenen şeyleri yapacak.. Kıskanan kadın.. Hırslı kadın bir başka olur.. Gözü döner.. Türlü tülü ihtiraslar planlar yapar.. Daha ne naneler yapar. Beklenen davranışları kesinlikle Aslından bekliyorum. İnatçı ve hırslı bir kız.

benim
27-01-07, 16:34
Cem'in bebek yüzlü adamı eve geldiğinde direk olarak banyoya gitti.Hadi Aslı'nın orda olduğunu gördü.Ya Aslı'nın banyoda ruju olmasaydı ne yapacaktı acaba.Evde ruj mu arayacaktı. Yanında da ruj getirmedi .B planını mı uygulayacaktı.Ya da buzdolabından salçayı alıp salçayla mı yazacaktı yazıyı.

pinkzone
İnşaatın beton kalitesiyle alakalı rapor haftaya gelir sanırım. Artık Tekinerlerin Cem'le ilgili olayları öğrenme zamanı geldi. Umarım Cem raporu değiştirmez.

Aman bak onuda yaparmı yapar.. Artık bozulsun şu adamın mükemmelliği.. İç yüzünün illa ortaya çıkması için başka şeyler mi lazım.. Yılmazında eline geçcek o rapor.. Yani tek tekinerlere değil.. O zaman Yılmazda Cemin ince noktasını bulacak.

forever_bim
Senaristlerin geçim sorunu yaşayan çiftlerin.. Ve ayrılmış çiftlerin.. Aralarına düzeltmek için çocuk kullanılmasına şiddetle karşıyım. Bu tür bir pazarlık konusunu kabul etmiyorum.. Hiçbir şekilde bu konu böyle işlenmemeli.. Bebek son çare olmamalı..Dizilerdeki hamile kalan kadınalr neredeyse hepsi kültürlü ve bilgili kişiler.. Sağlık malzemesini kullanmaktan yoksunlar.. O zaman doğudaki nüfüs planlaması son derece gereksiz.. İnsanlar son dönemlerde Tv den aldığı her türlü bilgiden etkileniyor.. Doğudaki insanlarda bu dizilerde nüfus patlamasını doğru bulacak.. Ve bir nesilde tv dizilerinin yüklenmesi ile çoğalacaktır.. Tam tersi bu sağlık olayını tvden bilgilendireceklerine.. Kadını hamile bırakmak süper çözüm.. Kesinlikle onaylanmayan bir sistemdir benim açımdan.

Aynen katılıyorum.

Dizilerde hemen herkes evlilik dışı çocuk bekliyor. Çok saçma ve de hiç de yaratıcı ya da yapıcı olmayan bir çözüm.

Beyaz Gelincik'te Ceren hamile. Aldırmayı düşünüyor.

I.A.da Filiz hamile. Haftalardır belirsiz tavrı can sıkıyor.

Yaprak Dökümünde Leyla tecavüzcüsünden hamile kaldı. Onun bebek düştü ama yaşadığı durum tam felaket.

Sıla dizisinde Sıla tecavüzden hamile kaldı. Bebeği aldırmadı.

Acı Hayatta Filiz Mehmet'le birlikte oldu. Buyrun burdan yakın. Yakında duyarız hamileliğini.

30 kusur yaşına gelirler gebelik için tedarikli olmayı öğrenmezler. Dizide bir ilişki çıkmaza mı girdi. Koy hamileliği tamamdır.

kursuni19
27-01-07, 16:36

Cem raporu degsitirmeyi akil etmez bence,cünkü bu haftaki özete Aslinin tekinerleri bir rapor sunacagi yaziyordu ve Cem Aslinin korkupta bu isi daha fazla kurcalamiyacagini zanediyor. Ama özete su da yaziyordu, Cem Asliyla ilgili ölümcül bir plan hazirliyor diye, bu haftaki planida sadece korkutma adina yapilmis olduguna göre Asli rapor sonuclarini tekinerlere gösterecek ve Cem bu nedenle Asliyi yok etmek isteyecek, umarim Tekinerlerin icine en azinda Aslinin söyledikleri bir kurt sokmaya yeter.

pinkzone
27-01-07, 16:36
Cem'in bebek yüzlü adamı eve geldiğinde direk olarak banyoya gitti.Hadi Aslı'nın orda olduğunu gördü.Ya Aslı'nın banyoda ruju olmasaydı ne yapacaktı acaba.Evde ruj mu arayacaktı. Yanında da ruj getirmedi .B planını mı uygulayacaktı.Ya da buzdolabından salçayı alıp salçayla mı yazacaktı yazıyı.

:img-hyste :img-hyste

Aynen insan yanında.. Bir ruj getirir.. Yada buzdolabında ketçapda bulamadı.. O zaman mayonezle yazardı herhal.. Yada hardal sosu.. :img-hyste Hiç yaratıcı değildi.. Bölümün kötü olmasıyla beraber çok mantık hatası vardı.. İki şeyde üstüste olunca.. Seyirciden.. "Yuh" seslerinin çıkması normaldir.

nazende_72
27-01-07, 16:41
Yumuşama başladı hadi devamı inşallah.

Bu Ömer de amma gururluymuş be.Ulan hadi Yılmaz'dan para almam diyon.Ordaki insanların geleceği ile niye oynuyon?
ı.a dizisinde ilk defa bu bölümün sonunda çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Yorumları okumadan önce duygularımı yazayım dedim.Bu bölümden çok şey bekliyordum.Özette defileden bahsedince umudum vardı barışacaklar bu bölümde diye ama biz daha çok bekliyeceğiz mutluluk sahnelerini herhalde.sizleri bilmem ama ben hala şoktayım.Seyirci bu kadar mı ters köşeye yatırılır ı.a. senaristleri bunu çok güzel yaptılar

pinkzone
27-01-07, 16:41
Aynen katılıyorum.

Dizilerde hemen herkes evlilik dışı çocuk bekliyor. Çok saçma ve de hiç de yaratıcı ya da yapıcı olmayan bir çözüm.

Beyaz Gelincik'te Ceren hamile. Aldırmayı düşünüyor.

I.A.da Filiz hamile. Haftalardır belirsiz tavrı can sıkıyor.

Yaprak Dökümünde Leyla tecavüzcüsünden hamile kaldı. Onun bebek düştü ama yaşadığı durum tam felaket.

Sıla dizisinde Sıla tecavüzden hamile kaldı. Bebeği aldırmadı.

Acı Hayatta Filiz Mehmet'le birlikte oldu. Buyrun burdan yakın. Yakında duyarız hamileliğini.

30 kusur yaşına gelirler gebelik için tedarikli olmayı öğrenmezler. Dizide bir ilişki çıkmaza mı girdi. Koy hamileliği tamamdır.

Sorma bide tecavüz olayı var.. Allahtan bu durum I.A yaşanmadı.. Tecavüzden olan bebeği kolaylıkla kimse istemez.. Ama diziye ya bu.. Anne onurludur. Tecavüzdende olsa doğuracaktır.. Ama benim bir izleyici olarak aklımdan çıkmayacak şey.. Bu çocuğun tecavüz ötürü oluşmasıdır.. Bunu zihnimden silemem.. Bu aşklarda bana inandırıcı gelmez.. Onun için tecavüz girdimi bir diziye bende de fişler kopar.

yakupoglu61
27-01-07, 16:42
BU bölümü hiç beğenmediğimi belirtmek istiyorum …
Bölüm yorumuma ÖMER beyle başlamak istiyorum…Geçen seneki bölümlerde bile Ömere bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum.yine bi ton Günah işledim bu adam yüzünden etmediğim küfür kalmadı.
Önce hastanede doktora sırıta sırıta bebek öldümü diye sordu sora yılmaz doktorla konuşmaya gelince ömerde hemen damladı arkadan kafayı sallayarak söleme dedi…Burada başladım
Ardından yılmaz onu çağırdı . onun parasına ihtiyacının olmadığı söyledi ve giderkende filizin yanında görmemeyeyim diye kendince tehdit etti.ama yılmaz umursamadı.eğer kaale alsaydı kesin cevap verirdi.

FİLİZ e gelirsek : yine söylemiyerek herkes gibi bnide çıldırttı. hastanede belki söyliyecekti ancak handan ve ömer ikilisi girdi içeri.Son sahnede söyliyeceğini sanmıyorum.hatalara bu bölümde devam etti kendileri.

Yılmaz gene insanlık yaparak mahalleliye yardım elini uzattı.Ömerse para uğruna yaptı yapacağını nede olsa handanın oğlu…

Cem artık tamamem arka plana atıldı ama kötü planlarını yapmaya devam ediyor…

Eylotuerk
27-01-07, 16:44
Yaa, aranizdan biri aslinin gunlugunu okuyabildi, mi???
Biraz karisik yaziyor, ben ilk cumlesini okuyabildim sadece......
oda soyle yaziyor......."simdi benimlesin ama gozlerin kapali" gerisini okuyabilen varsa yazsin........yilmaz a yaziyor

sezinti
27-01-07, 16:51
Aslı, günlüğe güzel sözler yazmış. Günlüğün ilk sözlerine bakan Yılmaz'la Aslı'nın beraberliği olduğunu düşünür. Filiz ilk cümleyi okur, yanlış anlar ve ağlar. Filiz, Ceyda'ya Aslı ve Yılmaz'ın birlkte olduğunu anlatır.:img-wink:

forever_bim
27-01-07, 16:53
Sorma bide tecavüz olayı var.. Allahtan bu durum I.A yaşanmadı.. Tecavüzden olan bebeği kolaylıkla kimse istemez.. Ama diziye ya bu.. Anne onurludur. Tecavüzdende olsa doğuracaktır.. Ama benim bir izleyici olarak aklımdan çıkmayacak şey.. Bu çocuğun tecavüz ötürü oluşmasıdır.. Bunu zihnimden silemem.. Bu aşklarda bana inandırıcı gelmez.. Onun için tecavüz girdimi bir diziye bende de fişler kopar.

Zaten ben bizim dizide oldu demiyorum ama her dizide hamilelik teması ön plana çıkarıldı diyorum. Yaratıcılık gitmiş zaten. Olayları iyi yazamıyor senaristler bari detaylarla şıklaştırsınlar da sıkılmayalım izlerken.

Ben Feride'nin bir huyunu çok sevdim zaten archshe de söylemiş daha ilk dakikadan Ömer'e "Kimseyle kavga etmeni istemiyorum" dedi. Bence olumlu katkısı çok fazla.

Filiz ailesine hamileliği kabul ettirebilecek mi? Yılmaz'a söyleyebilecek mi? Yoksa bebek düşecek mi? Bu belirsizlikler çok sıkıcı olmaya başladı. Bir sonuca bağlanmalı bu hamilelik konusu iyi ya da kötü. Temennim iyi bir sonuca bağlanması yönünde.

pinkzone
27-01-07, 16:54
Aslı, günlüğe güzel sözler yazmış. Günlüğün ilk sözlerine bakan Yılmaz'la Aslı'nın beraberliği olduğunu düşünür. Filiz ilk cümleyi okur, yanlış anlar ve ağlar. Filiz, Ceyda'ya Aslı ve Yılmaz'ın birlkte olduğunu anlatır.:img-wink:

Aynen.. Zaten bunu okuyan Filiz muhakkak bunu düşünür.. Hiç aklına bide yılmaza sorayım geçmez.. :img-wink:

forever_bim
27-01-07, 16:55

Sevgili Sezinti

Valla biri benim günlüğümü okusun orada olay çıkarırım. Sonuçta kişiye özel bir durum günlük ama Filiz okur mu? Elbette okur.

destina304
27-01-07, 16:57
Aynen.. Zaten bunu okuyan Filiz muhakkak bunu düşünür.. Hiç aklına bide yılmaza sorayım geçmez.. :img-wink:

pinkzone onu o anda kim görse gidip yılmaza doğrumuu bu d,ye sormaz.ama böle bişey olcağını sanmıyorum.bence o günlük sadece aslının kafayı yılmaza fena taktığını belli etmek içindi.filizin o günlüğü okuyacağını sanmıyorum

pinkzone
27-01-07, 16:59
Kız kendi kendini teselli ediyor.. Havaya sözlerim diyor.. Netten pek net olmasada bunu çözdüm. Havaya sözlerim.. Vah garibim.. :)

yesimcan
27-01-07, 16:59
bencede filiz o günlügü okumaz hem onu nerden bulucak aslinin evine mi girip alicak hayir!!!

ya hadi neselenin biraz hehe kendinize gelin ben eminim ki 60.bölümde ynai önümüzdeki blüm barisirlar eminim yani bundan ama bebekten deyilim bebek ya 60.bölümün sonu yada 61.bölümde olurr galiba bizde su foto lari 61.bölümde görücegizz!!!!

ama önümüzdeki bölüm barisirlarr

benim
27-01-07, 17:01

Filiz'de okuyabilir günlüğü, ama zaten Aslı'nın duygularını biliyor.Üstünde çok duracağını sanmıyorum.Günlüğü Cem'in adamları veya Cem de bulabilir.Ya da Yılmaz bulup kendini geri çekebilir .

destina304
27-01-07, 17:01
bencede filiz o günlügü okumaz hem onu nerden bulucak aslinin evine mi girip alicak hayir!!!

ya hadi neselenin biraz hehe kendinize gelin ben eminim ki 60.bölümde ynai önümüzdeki blüm barisirlar eminim yani bundan ama bebekten deyilim bebek ya 60.bölümün sonu yada 61.bölümde olurr galiba bizde su foto lari 61.bölümde görücegizz!!!!

kesinlikle sana katılıyorum.bence okumaz günlüğü .ve ben onların en kısa zamanda barışcağından eminim

sezinti
27-01-07, 17:05
Eğer Yılmaz Filiz ayrılığı tekrar olacaksa güzel düşünülmüş bir detay. Birbiriyle iletişim kuramayan bir çift var. Filiz, sorunlarını çözmeden Aslı'nın evine gider bu günlüğü görürse, sorunlarını çözemediği için günlüğü okumak isteyecektir.

Aslı ve Yılmaz inşaat konusu konusurken, konuşmaların neticesinde Tekinerlerin iflas edecekleri net bir şekilde belli oldu.

pinkzone
27-01-07, 17:05

Merak etme canım..

O günlük daha elden ele dolaşcak.. Dilden dillere destan olacak.. Yüzyıllar boyu konuşulcak.. Açıkcası ben elden ele dolaşağını sanıyorum.. Senaritlerimizden de bu beklenir.. Ötesini beklemek yanlış olur.

forever_bim
27-01-07, 17:08
Filiz'de okuyabilir günlüğü, ama zaten Aslı'nın duygularını biliyor.Üstünde çok duracağını sanmıyorum.Günlüğü Cem'in adamları veya Cem de bulabilir.Ya da Yılmaz bulup kendini geri çekebilir .

Arkadaşım Yılmaz zaten biliyor Aslı'nın duygularını. Aslı kayıkta söyledi. En azından tuhaf şakalaşmaları geride kaldı ama.

pinkzone
27-01-07, 17:11
Filiz Aslının duygularını bilipte Yılmazın hala neden onla olduğunu yargılıyor.. İyi de kızım.. Sen cemin duygularını bilipte arkadaş olmak isteyince bu neden yargılanmıyor.. onun için filiz durup düşünmeli.. İğneyi kendine batırırken.. Çavuldızıda başkasına batırmalı..

byuzax
27-01-07, 17:14
bence günlük ilerki zamanlarda başımıza bela olacak şimdilik sorun yok hem filizle aslı o kadar sıkıfıkı deil filiz kırk yılın başı gider aslıya zaten iki kere gitti biri yılmaz içindi...

sezinti
27-01-07, 17:18
Filiz Aslının duygularını bilipte Yılmazın hala neden onla olduğunu yargılıyor.. İyi de kızım.. Sen cemin duygularını bilipte arkadaş olmak isteyince bu neden yargılanmıyor.. onun için filiz durup düşünmeli.. İğneyi kendine batırırken.. Çavuldızıda başkasına batırmalı..

Burada küçük bir ayrıntı var. Filiz, Cem konusunu Yılmaz'a anlattı. Filiz, sadece Aslı'nın Yılmaz'a duygularını söylediğini biliyor ama Yılmaz'ın Aslı'ya verdiği cevabı bilmiyor. Yılmaz'da aynı tavrı Filiz'e sergilemişti.:img-wink: güven problemi ortaya çıkıyor.

benim
27-01-07, 17:18
Arkadaşım Yılmaz zaten biliyor Aslı'nın duygularını. Aslı kayıkta söyledi. En azından tuhaf şakalaşmaları geride kaldı ama.

Yılmaz Aslı'nın duygularını tabiki biliyor.Aslıya söylemişti.Arkadaş olarak kalalım diye.Ama Aslı'nın hala arkadaş gözüyle bakmadığını anlarsa kendini çekebilir.Kimbilir Aslı başka neler karalar defterine .

Bölümü indiriyorum.Az sonra bitecek.Hemen deftere ne yazmış ona bakacağım.Çok merak ettim.Tabi okuyabilirsem.

pinkzone
27-01-07, 17:20
Burada küçük bir ayrıntı var. Filiz, Cem konusunu Yılmaz'a anlattı. Filiz, sadece Aslı'nın Yılmaz'a duygularını söylediğini biliyor ama Yılmaz'ın Aslı'ya verdiği cevabı bilmiyor. Yılmaz'da aynı tavrı Filiz'e sergilemişti.:img-wink: güven problemi ortaya çıkıyor.

Öyle.. Aslı Yılmazın söylediğini kendine göre yorumlamasa idi.. Filiz bu kadar olmazdı.. Yılmazın cevabını Aslı kendine çevirince.. İster istemez Filiz yanlış anladı.. Güven güven.. :) Bunların güvensizliklerinden.. bir anı defteri olur..

forever_bim
27-01-07, 17:20
Aslı'nın yazdıklarını okumak için çivi yazısı bilmek lazım. Neydio el yazısı öyle.

yakupoglu61
27-01-07, 17:24

FİLİZ bu bölümdeki en büyük hatası : ceydaya yılmaz şu an aslının evinde
aslıya ilgi duymuyorsa ndn onunla yakın ndn onun evine gidiyor kesin bişeler war aralarında : demesiydi

yahu FİLİZ SN değilmisin sana aşkını itiraf eden ,evlenme teklif eden ceme snnle dost kalmak istiyorum diyen ...bu HATA DEĞİLDE NEDİR ...?

kursuni19
27-01-07, 17:25

Sana katiliyorum, zaten Filiz Yilmazla Asliyi baya samimi bir sekilde görmüstü sandalda, Yilmaz onun üzerine Asliya aralarinda bir sey olmadini aciklam zahmetinde bulunmadigi icin ve bunun üstüne Aslinin Yilmaza etigi ilani aski bildigi icin vede Aslinin ben Yilmazin duygularini cözemedim demesine Filizin Yilmazin kendisine olan duygularinda emin olamiyor.
Bide söyle bir sey var Filiz Cemle gezerken, Yilmazda Asliyla gezerken diyer tarafinin duygularini bilseler bile kendilerinin gezdikleri kisileri sadece dost olarak gördükleri icin bu onlara kötü gelmiyor, ama sevdiklerini baskasiyla gezerken gördükleri zaman hemen kiskanclik ve karsisindakine güvensizlik olusuyor

pinkzone
27-01-07, 17:25
Aslı'nın yazdıklarını okumak için çivi yazısı bilmek lazım. Neydio el yazısı öyle.

Ancak iki kelime sökebildim..

Oda eylonun dediği birde.. bide benim söylediğim havaya sözlerim.. O kadar.. Gerisini çözen olursa alnından öpücem.. Çivi yazısı mübarek.. :img-hyste

destina304
27-01-07, 17:29
aslı kendi bile bilmiyordur ne yazdığını karınca duası gibi.merak etmeyin filiz okusa bile bişey anlamaz:):):):))

pinkzone
27-01-07, 17:34
aslı kendi bile bilmiyordur ne yazdığını karınca duası gibi.merak etmeyin filiz okusa bile bişey anlamaz:):):):))

Tvden okunmuyordu.. Ama filizin eline geçince söker merak etme. :img-hyste

Not: Yeni Fotoromanlar eklenmiştir.

destina304
27-01-07, 17:38
Tvden okunmuyordu.. Ama filizin eline geçince söker merak etme. :img-hyste

Not: Yeni Fotoromanlar eklenmiştir.

evet haklısın bizi sinir etmek için değil çivi yazısı filize osmanlıcayı bile söktürürler.ayrıca çalışmalarına bayılıyorum.zevkle okuyorum

sezinti
27-01-07, 17:42
Bildiğimiz Filiz ise Filiz ilk cümleyi okur, yanlış anlar, günlük okumayı yarıda bırakır ve ağlar, bulunduğu yeri terkeder. Günlüğün tamamını okumaz. Karşımızdaki Filiz.
Neyse, herkese iyi yorumlar.

Dip not : Hayat Türküsü dizisini seyretmek isteyenler TRT1'de Ana haber sonrası, çok güzel bir dizidir tavsiye ederim.

Eylotuerk
27-01-07, 17:43
ya, ben bir iki sozcuk daha cikarabildim anca, ne bicm yaziyor yahuu, bari duzgun yazsaydi, herhalde kimse okuyamasin diye.......
evet gorebildigim sozcukler, galiba soyle yaziyor........
"simdi yanimdasin ama gozlerin kapali...
yalniz pinkzone, dikkatlice baktim havaya degilde kuyuya diyor.....sonra ses yaziyor ama gerisi parmagindan gorunmuyor.........galiba sesleniyorum yazmis
son yazdigi soz ise bak

kursuni19
27-01-07, 17:51
benim cözebildigim sudur
Simdi benimlesin ama gözlerin kapali
Ask ... kuyuya sez...
sesleniyorum.
...sana bakiyorum

pinkzone
27-01-07, 17:53
ya, ben bir iki sozcuk daha cikarabildim anca, ne bicm yaziyor yahuu, bari duzgun yazsaydi, herhalde kimse okuyamasin diye.......
evet gorebildigim sozcukler, galiba soyle yaziyor........
"simdi yanimdasin ama gozlerin kapali...
yalniz pinkzone, dikkatlice baktim havaya degilde kuyuya diyor.....sonra ses yaziyor ama gerisi parmagindan gorunmuyor.........galiba sesleniyorum yazmis
son yazdigi soz ise bak

Havaya yazdı gibi geldi.. Bir dahakine öğrencez artık.. Kesin Filiz okurken Aslının ses arka fondan duyulur.. Kız okunduğunu hissetmiş olacak.. :img-hyste

destina304
27-01-07, 17:57
bu günlük işinden kıllanmaya başladım başımıza bela olacak bence ...

ah ah 60.bolume de 6 gün var yaaaaa of offfff bekle bekle geçmes o kadar umutlanıyoruz bari bu bolum bişeyler olsun yaaaaaaa off...

bencede şimdi 6 gün geçmek bilmez.ben fragmana bile razıyım ama özellikle geç veriyorlar çünki bizim tv başından kalkmakyıp reklam beklediğimizi bildiklerini için bizi bekletiyorlar.ama ben 60.bölümün çok şahane bir bölüm olacağından adım gibi eminim

pinkzone
27-01-07, 17:58
http://img260.imageshack.us/img260/884/pdvd006xk2.png

Şimdi daha net.. Bunu okuyan Filiz baya bir yanlış anlar.. :)

Filizce_Jüly
27-01-07, 18:00
Ya arkadaslar aslinin yazisini okuya bilen varmi ya:D!
sey okudum ben "simdi benimlesin ama....." bukadar:img-blush
ee bunun devami nasil=?

pinkzone
27-01-07, 18:02
Şimid benimlesin ama gözlerin kapalı. Kör bir kuyuya sesleniyorum. Sesleniyorum. Buna yazıyor son kelimesinde.. Alttaki satırda ancak bu kadar net oluyor.

sezinti
27-01-07, 18:08
Sevgili Pinkzone

en son satırda okuyabildiğime göre zaman sana diye devam ediyor. Yazıyı okumak için çok çaba sarfettiğimize göre Filiz ilk cümleyi okur ve yanlış anlar.
Günlük konusunu açtığıma pişman oldum. :)

medsul
27-01-07, 18:08
matraka gelsede tüyolar hakkında bize bilgi verse
zaten bu bölümde konuşacak bir şeyde yok
bali tüyolar konusunda yorum yapardik birde dizi müzikleri
herkeste kullanıyor ben biraz rahatsız oluyorum
en azından filiz&yılmaz için sadece onlara özel bir şarki olsa
başkalarında duyunca garibime gitti:img-wink:

pinkzone
27-01-07, 18:15
Sevgili Pinkzone

en son satırda okuyabildiğime göre zaman sana diye devam ediyor. Yazıyı okumak için çok çaba sarfettiğimize göre Filiz ilk cümleyi okur ve yanlış anlar.
Günlük konusunu açtığıma pişman oldum. :)

Sağol sezinti.. Açtığına pişman olma.. Sonuçta bir şekilde gelecekti konu buraya.. Bu sahneden kendime imza yapayım.. Açıkcası Aslının sözleri hoşuma gitti.. :) :img-hyste

sinem*
27-01-07, 18:26
yanlış okumuyorsam günlükte "şimdi benimlesin ama gözlerin kapalı, kör bir kuyuya saplandım kendime gelemiyorum (saplanma dan sonrası bana ait :) ) ruhum sana bağlandı " diye de devam ediyor herhalde :):)

bende diyordum bu aralarında çok büyük sorunlara neden olacaktır,ama sanırım barıştıktan sonra soruna yol açacak gibi,belli de olmaz belki iyice bağlanmalarını sağlar:)

minetka
27-01-07, 18:28
Ben de dünkü bölümde hayal kırıklığına uğrayanlardanım. Özensiz çekilmiş bir bölümdü bence. Barışmanın bu hafta olmayacağını tahmin etmiştim ama bütün bölüm boyunca defile sahnesini bekledim. En azından bölüm özetini daha özenli hazırlasalardı.
Bir de ben de bu bölüm Ömer'e çok sinirlendim. Bence ömer'in son iki haftada yaptıklarının savunulacak hiçbir tarafı yok. Kızkardeşinin o halini gördükten sonra ve ne kadar üzüleceğini bilmesine rağmen adeta bebeğin düşmemesine üzüldü. Bir de Filiz'in psikolojisini düşünmeden annesiyle birlikte doktora kürtajla ilgili sorular sormaları çok rahatsız ediciydi.
Yılmaz'a olan nefreti yüzünden düşüncesizce diğer insanların da hayatlaryla, ekmek paralarıyla oynuyor. Yılmaz'ın teklifini kabul etmemesi ve Yılmazla konuşurkenki tavırları beni çok rahatsız etti. Sanırım söylediği sözün altında ezilecek ve Tekiner Holdingin kurtulması için Yılmazın parasına ve yardımına ihtiyaçları olacak.
Cemin foyasının çıkmasını en çok da ömerin ve annesinin yaşadıkları pişmanlığı görmek için merak ediyorum. ömerin ciddi bir biçimde kendisiyle bir iç hesaplaşma yapması gerekiyor sanırım.
Bir an önce Yılmazla Filizin barışmasını görmek istiyorum ve onların sezon sonuna kadar bir daha hiç ayrılmamalarını istiyorum.

byuzax
27-01-07, 18:29
yanlış okumuyorsam günlükte "şimdi benimlesin ama gözlerin kapalı, kör bir kuyuya saplandım kendime gelemiyorum (saplanma dan sonrası bana ait :) ) ruhum sana bağlandı " diye de devam ediyor herhalde :):)

bende diyordum bu aralarında çok büyük sorunlara neden olacaktır,ama sanırım barıştıktan sonra soruna yol açacak gibi,belli de olmaz belki iyice bağlanmalarını sağlar:)

sinem bende kör bir kuyu diye okudum aynı fikirleri paylaşıyoruz bencede barıştıktan sonra başa bela olcak bu günlük... Ama aşklarını pekiştirir bence bu aslı bi aralar aralarına giren manken gibi olacak ama o manken gibi 2 bolum deil daha uzun sürer die düşünüom ...

byuzax
27-01-07, 18:33
imzan çok gıcııma gitti pinkzone :D Harbi kızı görmeye tahammul edemeyom sen koymuşun orya :img-hyste pinkzone konuyla alakalı deil ama o imzaları fln hangi programla yapıon ?

medsul
27-01-07, 18:35
Sağol sezinti.. Açtığına pişman olma.. Sonuçta bir şekilde gelecekti konu buraya.. Bu sahneden kendime imza yapayım.. Açıkcası Aslının sözleri hoşuma gitti.. :) :img-hyste

bune hız pinkzone ne ara yaptın imzayi ama güzel olmuş:img-wink:
zaten senin yaptiğin calişmalarin hepsi cok güzel oluyor

forever_bim
27-01-07, 18:36
Matraka gelmiş. Tüyo varsa alalım sayın matraka. Söz sizde.:good:

yesimcan
27-01-07, 18:38
hehehe forevir_bim ayyy cokk güldüm ya hehe eevet matraka gelmis bi tiyo varsa hemen yazarsan cokk iyi olur ya bölümden hayir yok bari tiyolari konusalim!!!!

byuzax
27-01-07, 18:40
matraka seni gorduume ilk defa bu kadar sevindim yaw :img-hyste Hadi bakalım aydınlat bizi ortada konuşcak konu yok tuyolarınla mutlu et bizi :img-hyste

NOT: ''matraka seni gorduume ilk defa bu kadar sevindim yaw'' ŞAKADIR.

isletmeci83
27-01-07, 18:50
Herkese merhaba,

ben foruma az evvel üye oldum ama yorumlarinizi büyük bir keyifle takip ediyordum zaten.
bence dünkü bölüm herzamanki gibi güzeldi.
En duygusal sahne ise süpesiz yilmaz filizi yatarken hastanede görmesiydi.
Ve tabi ferideyle ömerin yakinlasmasinida unutmamak lazim. Feride gercekten o cekingen tavriyla cok tatliydi.
en sinir sahne ise ömerle yilmazin kavgasiydi. Halbuki ne güzel telif götürdü yilmaz ömere acik pazari alma konusunda.
Ve hastanede ömerin filizin hamile oldugunu gizlemeye calismasiydi.
en üzücü sahne bence cemilin ahmete babasi oldugunu söylemesiydi. bukadar düsüncesiz olunur mu ya. Demek ki hic düsünmüyor oglunu.

peki yilmaz nasil ögrenecek filizin hamile oldugunu???

bildigimiz gibi filiz handan ve ömerle tartistiktan sonra cifltikte kalmaya basladi. bence bu bi kac zaman daha böyle devam edecek.
Dükü bölümdede izlediyimiz gibi filiz ve yilmaz azda olsa biraraya geliyor. Bence yilmaz filizin ciftlikte kaldigini bi sekilde ögrenecek ve onu görmeye gidecek. Bu aradada belki o sirin ve tatli besigi görecek ve filiz mecburen hamile oldugunu söylemek zorunda kalacak. Gercekten cok duygü yüklü bi sahne olurdu herhalde.....

benden simdilik bukadar....

selamlar :img-yes:

yesimcan
27-01-07, 18:56
aaa evet arkadaslar su bizim foto latda zaten ciflikte cekilmis gibi deyilmi arka plan oraya benziyo bence defilede barislar sora ciflige gelirler basbasa kalirlar ve filiz bebegi yilmaza söyler bi güzel anda deymeyin keyfime ozman böyle olucaktir
bunun icin zaten ciflikte kaliyo yani sora yilmazlan kalir bide bebisleri ohhh ohhh süper olur vallah bence böyle olurr.......

destina304
27-01-07, 19:06
İŞLETMECİ83 hg bence dedikelerin olmaya çok yakın belkide dediğin gibi çiftlikte öğrenir yılmaz bakalım bizi 60.bölümde neler bekliyor

matraka
27-01-07, 19:09
arkadaşlar yumuşama devri hoşunuza gittimi

arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum şu an biraz çıldrın fena olmaz hani ondan sonra yazıcam bu gün işim vardı biraz geç girdim o yüzden siz yazışmaya devam edin lütfen

minetka
27-01-07, 19:14
Matraka ben de diğer arkadaşlar gibi foruma gelmene sevindim. Tüyolarını bizimle paylaşırsan çok seviniriz, hele de dünkü bölümden sonra....

huba2007
27-01-07, 19:21
aaa evet arkadaslar su bizim foto latda zaten ciflikte cekilmis gibi deyilmi arka plan oraya benziyo bence defilede barislar sora ciflige gelirler basbasa kalirlar ve filiz bebegi yilmaza söyler bi güzel anda deymeyin keyfime ozman böyle olucaktir
bunun icin zaten ciflikte kaliyo yani sora yilmazlan kalir bide bebisleri ohhh ohhh süper olur vallah bence böyle olurr.......
yılmaz filizle cemi iş yemeğinde gördü, kıskandı, sonra aldı filiz i bağ evine götürdü.. filiz aslıyla yılmaz ı defilede görcek benzer şekilde, kıskanacak ve çiftliğe gidecekler.
aşıklar bağ evinde barışmışlardı,sıra çiftlikte..

Eylotuerk
malüm yorumlarınızı itinaile okumam lazım kim ne yazmış laf sokuşturcaklarım olabilir o yüzden bir ipucu verim hadi depoda söylemiyor hamile olduğunu ama bunu sizde tahmin etmişsinizdir

Matraka, simdi heycanlandirdin beni, lutfen oteki tuyolarida verebilirmisin, defileyele ilgili, lutfen cok merak ediyorum....:img-hyste

byuzax
malüm yorumlarınızı itinaile okumam lazım kim ne yazmış laf sokuşturcaklarım olabilir o yüzden bir ipucu verim hadi depoda söylemiyor hamile olduğunu ama bunu sizde tahmin etmişsinizdir

E yani onu bizde biliyos :D depoda soylese yılmaz defileye neden aslı ile gitsin ? :D matraka hadi seni on gözle bekliom... :D

eaykut
27-01-07, 19:27
arkadaşlar merhaba böyle bi site olduğunu öğreneli 1 1.5 ay falan oluyo yazdıklarınızın hepsini okumaya özen gösteriyorum dikkatimi bişey çekti herkes matrakayı görmek istiyo tüyoları veriyo verdiği tüyolarda çıkıyo peki nerden biliyo matraka bu olayları sette tanıdıkları biri mi var beni bi aydınlatırsanız sevinirim

matraka
27-01-07, 19:34
arkadaşlar hiçbir şey gelmemiş bunlar yanlışlık yaptıklarını anladılar galiba özet konusunda bana mail yazan kıza ulaşamadım sabah erlenden dışarıda işim vardı geldiğimde ise msn de kimse yoktu ee gelirse yazıcam merak etmeyin arada oluyor bu o yüzden bekleyelim yarın gelir herhal fazla merak etmeyin çokmayan iki tane olay var demekki bu bölüm çıkıcak

yanlız bu bölümden ben hiçbirşey anlamadım bir tek filiz yılmaz konuşmasını aralarındaki bağı sevdim

kursuni19
27-01-07, 19:38
arkadaşlar hiçbir şey gelmemiş bunlar yanlışlık yaptıklarını anladılar galiba özet konusunda bana mail yazan kıza ulaşamadım sabah erlenden dışarıda işim vardı geldiğimde ise msn de kimse yoktu ee gelirse yazıcam merak etmeyin arada oluyor bu o yüzden bekleyelim yarın gelir herhal fazla merak etmeyin çokmayan iki tane olay var demekki bu bölüm çıkıcak

yanlız bu bölümden ben hiçbirşey anlamadım bir tek filiz yılmaz konuşmasını aralarındaki bağı sevdim

Tek anlamayan sen degilsin merak etme, cok tuhaf bir bölüm izledik, hic bir gelisme olmadi, sadece senin dedigin yumsama devri gerceklesti, demek tüyolar haftaya cikacak

eaykut
27-01-07, 19:53
arkadaşlar dikkatimi şey çekti yaa fragmanda filiz hastanede yatarken kapının aralığından yılmazı görüyodu ama bölümü izlerken ben böle bişey görmedim (atlamışda olabilirim) sadece yani yılmaz hemen içeri girdi göz ucu bakmalar olmadı yoksa bu sahne çıkarılmış olabilir mi?

byuzax
27-01-07, 20:55
25 sayfa replik okudum forum bomboş eski replikleri gözümde canlandırıp kendimi avutuyorum şimdi senaryolara bakıcam biraz da onlarla oyalanayım ahh ahha nerde eski günler ...

denizim_
27-01-07, 21:29
Simdiye kadar en cok elestiri almis bolumlerden biri herhalde bu sonuncusuydu. Sanirim bunda tum hafta boyu yazdiklarimiz, hayal ettiklerimiz etkili oldu. Aslinda bolum birkac mantik hatasi disinda bana o kadar da kotu gelmedi. Cok daha sinir bozucu bolumler izlemistik ama bu defa bebegin soylenecegine ve barisacaklarina emin oldugumuz icin hayal kirikligina ugradik.

Ote yandan, senaryo genelde o kadar klise olaylara dayaniyor ki, Yilmaz ile Filiz baristiktan sonra anlatacaklari fazla birsey kalmayacak. Bu nedenle ben bu ayriligi uzatmalarini o kadar yadirgamiyorum. Bu bolumdeki gibi birbirlerine medeni bir sekilde yaklasacak ve herseye ragmen sevgilerini hissedebileceksek ayriliklarina o kadar itirazim olmaz.

Bolum boyu Filiz ve Yilmaz birbirlerine saygili ve eski sevgili olmanin getirdigi hafif tedirginlikle davrandilar. Birbirlerini dusunduler, arayip, sormayi buyuk bir gurur meselesi yapmadilar. Bunlarin hepsi de olumlu isaretlerdi. Her ikisinin de gelecekleri ile ilgili kafalarinda soru isaretleri olmasi son derece normal. Filiz Yilmaz-Asli iliskisinin boyutunu tam anlamiyla bilmedigi icin tedirginlik yasiyor. Hem Yilmaz gecmiste cok asikken ve aski icin bir yigin deli sey yapmisken Filiz'e asik olabilmisti. Filiz ayni seylerin simdi Asli ile yasanacagini dusunebilir. Ustelik insan, cevresindekilerin rahatlikla gorebildigi seylere inanmakta zorluk cekebiliyor asikken. Ceyda Yilmaz'in askini apacik gorebilirken, Filiz'in tereddutler yasamasi gibi. Yilmaz'in da hala Filiz'e karsi nasil davranacagini bilememesi normal. Cok kirildi ve o kizginlikla oldukca sert bitirdi bu iliskiyi. Simdi onun karakterindeki bir insanin geri adim atmasi ve hicbir sey olmamis gibi davranmasi cok zor.

Acik Pazar olaylari onlara tekrar gecmislerini ve birbirlerine nasil asik olduklarini hatirlatacak gibi. Birlikte calisip, uretmenin ve birbirine destek olmanin ne kadar onemli oldugunu yeniden kesfedecekler herhalde. Daha dogrusu ben oyle olmasini umuyorum. Tekrar birbirlerine emek vermeye, anlamaya ve dinlemeye baslamalilar. Hemen baliklama iliskiye dalmak yerine kendilerine boyle bir zaman tanirlarsa cok daha iyi olur. Tabii bir tek bebegi gec ogrendigi icin Yilmaz bozulabilir ama o da aciklamasini duyduktan sonra Filiz'e hak verecektir.

anny
27-01-07, 21:44
Şimid benimlesin ama gözlerin kapalı. Kör bir kuyuya sesleniyorum. Sesleniyorum. Buna yazıyor son kelimesinde.. Alttaki satırda ancak bu kadar net oluyor.

yazısı çok kötüymüş aslının..bayanlar daha güzel yazar ama aslı kızımız çok yurt dışında kaldı sanırım :img-blush
genel olarak güzel ama bekledigim gibi bir bölüm degildi..yılmaz yine ögrenemedi gerçekleri..feride ve ömerin intizarın şarkısıyla gezip tozmaları hoşuma gitmedi..bu şarkı filiz ve yılmazındı çünkü :img-yes:

en çokta handan hanıma şaşırdım..bebegin düştügünü sanıp nasılda sevindi kadın..bir de cem çok masum gösteriyor kendini..filizin başından ayrılmadı hastanede sinir şey..:icon_evil

forever_bim
27-01-07, 21:48
yazısı çok kötüymüş aslının..bayanlar daha güzel yazar ama aslı kızımız çok yurt dışında kaldı sanırım :img-blush
genel olarak güzel ama bekledigim gibi bir bölüm degildi..yılmaz yine ögrenemedi gerçekleri..feride ve ömerin intizarın şarkısıyla gezip tozmaları hoşuma gitmedi..bu şarkı filiz ve yılmazındı çünkü :img-yes:

en çokta handan hanıma şaşırdım..bebegin düştügünü sanıp nasılda sevindi kadın..bir de cem çok masum gösteriyor kendini..filizin başından ayrılmadı hastanede sinir şey..:icon_evil

Anny

İntizar'ın şarkısı Zamansız Ayrılık Yılmaz ve Elif'in. Yılmaz ve Filiz'in şarkısı Sevdam.

Feride ve Ömer için Harun Kolçak'tan Müptelayım Sana süper olur ama sanırım şarkıyı almak için ya şarkıcının yapım şirketiyle anlaşması olmalı ya da telif hakkı alınmalı.

anny
27-01-07, 21:51
Anny

İntizar'ın şarkısı Zamansız Ayrılık Yılmaz ve Elif'in. Yılmaz ve Filiz'in şarkısı Sevdam.

Feride ve Ömer için Harun Kolçak'tan Müptelayım Sana süper olur ama sanırım şarkıyı almak için ya şarkıcının yapım şirketiyle anlaşması olmalı ya da telif hakkı alınmalı.

hımm sen öyle diyorsan öyledir :img-ok: ama o şarkıda sürekli filiz&yılmazı gördügüm için ben öyle zannettim..hayallerinde sürekli bu şarkı çalıyordu neyse..müptelayım sanayı bilmiyorum..yapımcılara mail at istersen :img-wink:

forever_bim
27-01-07, 21:55
hımm sen öyle diyorsan öyledir :img-ok: ama o şarkıda sürekli filiz&yılmazı gördügüm için ben öyle zannettim..hayallerinde sürekli bu şarkı çalıyordu neyse..müptelayım sanayı bilmiyorum..yapımcılara mail at istersen :img-wink:

Bana inandığına sevindim canım. İlk defa Elif fenere gittiğinde çalmıştı.

Zaten Sevdam çok daha uygun Filiz'le Yılmaz'a sezon finalinde çalmıştı. Uzun zamandır çalmıyor ama.

sevdam
27-01-07, 22:00
Ben dün gceden sonra ilk kez yorum yapacam...
simdi uzun lafin kisasi bence sikici bir bölümdü sahsen bu bölümün böyle olacagini hic beklemiyordum...

Ömer-Feride konusuna gelince bence cok hos sahnelerdi...Ömeri burda kutlarim "askina" sahip cikiyor ama ellere gelince (yilmaz&filiz) onlarinki ask sayilmiyor...
Ben bir türlü anlamiyorum...ömerin yilmaza karsi hirsi ne...neden bu kadar nefret ediyor yilmaz dan gercekten bir türlü anlam veremiyorum...elbette bunca olaydan sonra ömerin yilmazla kanka olmasinida beklemiyorum ama ömerin yilmaza karsi nefretini bilmek istiyorum?...bilen varsa birisi anlatsin bana lütfen...

byuzax
27-01-07, 22:12
bence filiz ve yılmaza en uygun şarkı

sensiz olamam intizarın çok hoş şarkısı dizide en çok sevdiğim şarkılar zamansız ayrılık,çok aşığın var diyorlar,sevdam... :img-wink:

SENSİZ OLAMAM SÖZLERİ

HER ASK KENDI MASALINI YARATTI SENI PERILERE BENI KAFDAGIN ARDINA ATTI

ÜC GÜNDÜR EVDEN CIKMADIM TELEFONLARINI ACMADIM
SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM

YANI KENDI KALBIME BIR CELME TAKTIM

SENSIZ OLAMAM YASAYAMAMKI
BIR GECE DARGIN KALSAK UYUYAMAMKI
BAKMA KIZINCA SANA GURUR YAPTIGIMA
ASK DOLANIR SENI GÖRÜNCE AYAKLARIMA

SUSTUM YÜZÜM BENZIM SOLDU HERKES SENI BENDEN SORDU
ÜC BES SAAT DERKEN BAK YINE AKSAM OLDU

YANI OLAN YINE ASKA OLDU

destina304
27-01-07, 22:16

sensiz olamam intizarın çok hoş şarkısı dizide en çok sevdiğim şarkılar zamansız ayrılık,çok aşığın var diyorlar,sevdam... :img-wink:

SENSİZ OLAMAM SÖZLERİ

YANI OLAN YINE ASKA OLDU

evet çok haklısın.bu şarkıda onlara çok yakışırdı.ama ıhlamurlar altında şarkısı çok farklı çok güzel bir şarkı.artık ortada elif melif kalamdığına göre tüm şarkılar filiz ve yılmazın :)

destina304
27-01-07, 22:24
bence bu dizinin herkesi etkilemesinin asıl nedeni gerçek bir aşk olması herkesi çekiyor.tuba büyüküstün büyüküstün ve bülent oyunculuklarınıda konuşturunca herkes hayranlıla izliyor ve forever_bimiminde tabiriyle izleyici kemikleşiyor

mıstaa
27-01-07, 22:47
bence bu dizinin herkesi etkilemesinin asıl nedeni gerçek bir aşk olması herkesi çekiyor.tuba büyüküstün büyüküstün ve bülent oyunculuklarınıda konuşturunca herkes hayranlıla izliyor ve forever_bimiminde tabiriyle izleyici kemikleşiyor

kesinlikle haklısın bu diziyi izleyen insanlar dizinin hikayesi kadar gerçek hayattaki tuba-bülent aşkındanda etkileniyorlar.kendi adıma öyle mesela..
yan karakterdeki oyuncularda mükemmel senaryo ara sıra saçmalamasına rağmen oyuncuların performansı bu açığı kapatıyor diyebilirim.
müzikleri anlatmaya zaten gerek yok,,,
bütün bunlardan şuanda cümbül cemaat fanı olduğumuz ıhlamurlar altında doğuyor..:)işte...:)

gülbeşeker
27-01-07, 22:49
Bana inandığına sevindim canım. İlk defa Elif fenere gittiğinde çalmıştı.

Zaten Sevdam çok daha uygun Filiz'le Yılmaz'a sezon finalinde çalmıştı. Uzun zamandır çalmıyor ama.

feride-ömer sahnesinde sevdamın sözlü hali değil ama melodisi çaldı bence senaristler bu şarkıları bütün romantik sahnelere uyduruyorlar mesela zamansız ayrılık filiz-yılmazda da elif-ömer de çalmıştı ben bir tek hüznün heceleriydi sanırım bir tek o melodiyi filiz-yılmaz sahnelerinde duydum başka hiçbir sahnede duymadım bence filizle yılmazın en özel melodisi bu melodi ama sözlü olarak sevdam şarkısı da onlara çok uyuyor.

destina304
27-01-07, 22:55
kesinlikle haklısın bu diziyi izleyen insanlar dizinin hikayesi kadar gerçek hayattaki tuba-bülent aşkındanda etkileniyorlar.kendi adıma öyle mesela..
yan karakterdeki oyuncularda mükemmel senaryo ara sıra saçmalamasına rağmen oyuncuların performansı bu açığı kapatıyor diyebilirim.
müzikleri anlatmaya zaten gerek yok,,,
bütün bunlardan şuanda cümbül cemaat fanı olduğumuz ıhlamurlar altında doğuyor..:)işte...:)

evet dün bende yazmıştım senaryo çok kötü hale bile gelse olmucak şeyler bile olsa ben sadeec tuba ve bülenti görmek için yine aynı heycanla ve evkel seyredim.çünki ben gerçekte zaten arada bir aşk olduğnuu biliyorum birde bana o aşkı geçirebiliyorlar.zaten ıhlamurlar altında baştan sona bir efsana ne mutluki bizi böel fan halina geitrdi

byuzax
27-01-07, 22:58
sevdam ın sözlerini yazabilir misiniz ? Mümkünse.? ? ? Lütfen birde filizden yılmaza çok aşığın var diyorlar

cok asigin var diyorlar

cok asigin var diyorlar
yalan de, yeter bana
bir sevda sozu fisilda
hazirim inanmaya

gonul hirsizi diyorlar
inkar et, yeter bana
gozlerindeki cevaba
korkuyorum bakmaya

geceler uzun ve yalniz
yoksun sabaha kadar
dusumde bile gunahkarsin
bunu kim hayra yorar

ardimdan deli diyorlar
belki de yalan degil
yanimda bile uzaksin
nasil dayansin gonul

cok ahlar aldı diyorlar
inkar et, yeter bana
gozlerindeki cevaba
korkuyorum bakmaya

sinem*
27-01-07, 23:01
filizim yorumunu zevkle okudum gerçekten güzel bir yorum olmuş,handan hanım konusunda herkesele hemfikiriz sanırım bu kadın bence yaşadığı çevreye rağmen erkek kız ayrımı yapıyor ve çocuklarını ayrı şekillerde seviyor,bence ömere daha anlayışlı davranıyor.
İlk sahnede filizin tek başına kalması bence kötü oldu,tamam belki kafasını dinlemek için en iyisi ama kız hastaneden yeni çıktı ve kontrol edilmesi gerekiyor nasıl bırakıp gittiler anlamıyorum,en azından bugünlük kal hiç konuşmayız yarın istediğin yere gidebilirsin deselerdi ama nerde

byuzax
27-01-07, 23:02
evet bende bu aşk için isliorum yoksa benzer bi senaryo a.h dada var ama ben inandırıcılığına hayranım bu aşkın hem bişe eklemek istiorm tuba büyüküstün sadece bu projede opusurum demiş bir roportajında bu da çok hoş yani tubaya hayranım... bülentede... ikisinin bir arada olduğunu bilmek beni mutlu ediyo dizide olmasada gerçek hayatta...

61MERVE61
27-01-07, 23:03

SENSİZ OLAMAM SÖZLERİ

YANI OLAN YINE ASKA OLDU

Kesinlikle katiliyorumki her bu sarkiyi dinlememde filiz yilmaz aklima geliyor..bu sarkiyi diziye alsinlar cok guzel bir parca...yaa super olur:img-yes:

Not:pinkzonun imzasina bayildim inan avatarimla imzam takim olmasa kulanirdim:img-yes:

medsul
27-01-07, 23:12
birde söylemeden gecemicem
ömerin yılmazla konuştuktan sonra arabaya binmeden bir bakişi vardi
vay be dedim resmen
kardeşimden uzat dur dedi sonra arabya yaklaşip şöyle umursamaz bir tavır
bakiş atti ve o güzel siyah gözlüklerini taktı havaya bak
sinan tuzcuyu tebrik ederim acayip iyi oynuyor:happy0064
gerci acık pazari satmaktaki ısrari ve yılmaza olan tavri kötüydü
ama sahne gercekten iyidi:img-wink:

gdemirdiken
27-01-07, 23:26
Ya arkadaşlar dizinin sonunu izleyemedim.:img-swoon Sonunda ne oldu? Kısaca biri anlatabilir mi? Lütfen çok merak ediyorum.

denizim_
27-01-07, 23:27
Dun bolum ilk yayinlandiginda hem sesi oldukca kisik izledigim, hem de surekli oda disina cikmak zorunda kaldigim icin gece tekrar yayinini izledim. Tekrar yayinda Feride'nin Omer'in odasina girisi ve Cem'e Asli'nin insaattaki catlagi fark edisinin anlatildigi sahneler yoktu. Yani birden Feride ile Omer sahilde oturuyor oldular, yine cem'in adamlari birden Asli'nin evinde bitiverdiler. Sadece o yayini seyredenlerin epeyce kafasi karismistir. Belki ilk gosterilisinde de kanal tarafindan bazi sahneler bu sekilde kesilmis veya atlanmistir.

neyse..Yorumlara Feride ve Omer'le devam edeyim. Ikisinin birlikte olduklari sahneler cok hostu. Omer'den gelen ilk sozle ellerinin bulusmasi gibi. Daha once birbirlerine gerekli sinyalleri verdikleri icin fazla konusmalarina gerek kalmadan birbirlerini buldular. Muzik esliginde onlari izlemek de keyifliydi, her ne kadar calan muzigi o ortama fazla yakistiramadiysam da. Ote yandan aralarinda bir konusma gecmesini de beklemedim degil. Yani onca yakin olup, el ele goz goze oturduktan sonra sanki sozel olarak da birseyleri paylasmaliydilar. Bir de, o kadar yakinlastiktan sonra, hicbir kadinin karsisindaki erkegin duygulariyla ilgili tek kelime duymadan rahat edebilecegini sanmiyorum. Ustelik Omer'in gecmisinde cok buyuk bir ask ve yillar boyu unutulamamis bir kadin var. Feride de bunlari cok iyi bildigine gore, Omer'in ilgisi karsisinda biraz daha saskin ya da hafif sorgulayici olabilirdi. Belki de sadece o anin getirdiklerini yasamistir. Ustelik dirdirci ve sorgulayici olmamasi mutlaka erkekler gozunde arti bir puandir! Ama inancim o ki bir noktada ister istemez Omer'in Elife hisleri ve su anki duygulari gundeme gelecektir.

Sonuc olarak ben ikisini yakistirdim, bakismalarindan etkilendim. Bana hissettiklerini gecirebildiler. Bir seyirci olarak da bu kadari bana yetti.

Omer'in Filiz'e olan tavri ise biraz sasirticiydi. Filiz icin endiselendi ama kardesinin gozu onunde, hem de yeni dusuk tehlikesi atlatmisken kurtaji gundeme getirmesi ona hic yakismayan bir hassasiyetsizlikti. Sanirim Omer'in en buyuk zaafi ve en zayif noktasi Yilmaz. Isin icinde o olunca akan sular duruyor. Mantigini falan calistiramaz oluyor. Yilmaz nefreti artik kisiliginin bir parcasi gibi oldu. Bu kadar derin bir nefret nasil yok olacak hayal dahi edemiyorum. Omer ayni nedenle Yilmaz'in Acik Pazar teklifini de geri cevirdi. Aslinda bu kendi icinde tutarli bir davranisti. Yilmaz'dan o kadar nefret ederken onun parasini kabul etmesi yakisik almazdi. Sanirim Omer hala maddi acidan ne kadar buyuk bir tehlikeyle karsi karsiya olduklarinin bilincinde degil.

Feride de baslangicta Acik Pazar nedeniyle Omer'e tepkili olsa da, askina soz geciremedi. Herkes Omer'i suclarken o herseye ragmen Omer'in yaninda buldu kendini. Ote yandan bu iliskisinin tepki alacagini bildigi icin, olup bitenin mahallede duyulmasini da istemiyor. Ilerki bolumlerde asklari nasil ortaya cikacak ve o cephede Omer'i nasil savunacak merak ediyorum.

Bir de keske Omer'le Filiz'in arasi acilmasaydi da Omer'in Feride ile iliskisini ve hissettiklerini Filiz'e anlatirken, kendi agzindan dinleyebilseydik.

medsul
27-01-07, 23:30
evet bende bu aşk için isliorum yoksa benzer bi senaryo a.h dada var ama ben inandırıcılığına hayranım bu aşkın hem bişe eklemek istiorm tuba büyüküstün sadece bu projede opusurum demiş bir roportajında bu da çok hoş yani tubaya hayranım... bülentede... ikisinin bir arada olduğunu bilmek beni mutlu ediyo dizide olmasada gerçek hayatta...

kesinlikle sana katiliyorum
gercektede onlarin sevgili olmasi insani rahatlatiyor cokta seviniyorum
tabiki bizde u diziyi başta filiz&yılmaz aşki için izliyoruz(tabiki diger oyuncularda harika yanliş anlaşilmasın şimdi)bu dizide herkes harika iyisinden kötüsünden
küçügünden büyüğüne hepsi harika böylesine beyendiğim bir kadroyu bir
daha zor bulurum ve bir güm bu dizinin bitmesi beni üzüyor umarimki
hepsini bir arada olmasada ayrı ayrı işlerde görmek isterim:img-wink:

byuzax
27-01-07, 23:33
Filizden Yılmaza bir şiir yazdım ... Filizin okuduğunu düşünsek fragmanda super olur...

Eski bir şarkı değil bizimki
hala kulaklarımda
dinliyorum şimdi
sen yanımda olmasanda
korkma yanlız değilim
senden kalan son parçam var yanımda...
Aşka inat zamanlarda...

Copyright © 2007 Byuzax

NOT: BEN yASdm Nası olmuş ?

destina304
27-01-07, 23:38
Filizden Yılmaza bir şiir yazdım ... Filizin okuduğunu düşünsek fragmanda super olur...

hala kulaklarımda
dinliyorum şimdi
sen yanımda olmasanda
korkma yanlız değilim
Aşka inat zamanlarda...

Copyright © 2007 Byuzax

çok güzel olmuş.eline sağlık.hatırlıyorumda 54.bölümde ne kdar güzel olmuştu filizin şiir sölemesi bence yine sölemeli

medsul
27-01-07, 23:49

hala kulaklarımda
dinliyorum şimdi
sen yanımda olmasanda
korkma yanlız değilim
Aşka inat zamanlarda...

Copyright © 2007 Byuzax

cok güzel olmuş yüregine saglik
bu konuda fena degilsin sanırim devamini bekleriz
güzel uydurmuşsun yani akıci bir şiir olmuş:img-wink:

sevdam
27-01-07, 23:53

hala kulaklarımda
dinliyorum şimdi
sen yanımda olmasanda
korkma yanlız değilim
Aşka inat zamanlarda...

Copyright © 2007 Byuzax

bende cok begendim...seninde dedigin gibi filiz okurda fragmanda süper olur gercekten...filizinde siir okumasini istiyorum...hatta bu bölüm okursa cok güzel olur...eee sonucta yilmazla asliyi birlikte görecek bildigim kadar yani bu durumda güzel bir siir yazilabilir...

modest2000
27-01-07, 23:57
Selamlar, foruma yeni üye oldum. Sürekli izlediğim iki diziden biri olan "Ihlamurlar Altında" yer yer iyice klişelen öyküsüyle artık beni sinir etmeye başladı, kanal değiştiri oldum.Dizi "söz vermiş aşklara" logosuyla da iyice çelişiyor artık. Senaryoyu; kahramanların birbirini anlayamaması, yanlış anlaması, çabucak başkalarına adapte olması v.b gibi çok tüketilmiş konular üzerine kurunca bu son kaçınılmaz oluyor sanırım.
*Her şeyden önce, ayrılık sonrası gerçekten aşk acısı çeken bir insan tüm sosyal ilişkilerini, arkadaşlıklarını bu kadar kolay devam ettirebilir mi?
*Eski filmlerde yüzlerce kez işlenen klasik bir konu seçilmiş ama kahramanların "arkadaşlarının evinde kalması" gibi toplumda çokta rastlanmayan bir olaya sıklıkla yer verilmiş.Son bölümde bile, Yılmaz Aslı'yı alıp annesinin evine götürmüyor,onun evinde kalıyor.Kaçımız sevgisine karşılık vermediğimiz birinin evinde kalırız?
*Ayrılık acısı çeken bir insan çoğu zaman kimseyi görmek istemez etrafında,konuşmak istemez. Hem Yılmaz hem Filiz ayrıldıkları dönemde kendilerini haklı hissettikleri sürece çok rahat yaşamlarını sürdürebildiler.
*Bir aşk öyküsü daha farklı, üretken işlenemez mi?Ayrılık dışında başka alternatif yok mu senaryoyu uzatmak için?
*Sonu olarak Aslı karakterini bizi sinir etmek için mi yazdı senaristler:))

filizim+y
27-01-07, 23:58

hala kulaklarımda
dinliyorum şimdi
sen yanımda olmasanda
korkma yanlız değilim
Aşka inat zamanlarda...

Copyright © 2007 Byuzax

sevgili byuzax güzel olmuş ellerine sağlık ama bizim dizinin şiirleri uzun oluyor biraz daha uzatabilirsin aslıya kıskançlığınıda ekleyebilirsin, yüreğine sağlık paylaşımın için de sağolasın:)

byuzax
27-01-07, 23:59
saolun arkadaşlar bişeyler yasmaya çalıştım aklıma geldikçe yazcam belki daha iyi şeyler çıkarırım...

forever_bim
28-01-07, 00:01
Sevgili modest2000

Öncelikle foruma hoşgeldiniz diyorum.

Eleştirel yaklaşımınız için de teşekkürler.

levoo
28-01-07, 00:01
saolun arkadaşlar bişeyler yasmaya çalıştım aklıma geldikçe yazcam belki daha iyi şeyler çıkarırım...

Tek kelimeyle harikasın.Bu konuda yetenekli olduğun ortada.Senden daha başka şiirler de bekliyoruz :) Başarılarının devamını dilerim...

secoms
28-01-07, 00:17
Karakter yorumlarına geçmeden önce bu bölümü geneli itibariyle beğenmediğimi söylemek istiyorum.. Senaryonun kendini tekrarlaması söz konusu ki hiç hoş bir durum değil.. Yapımcıların ve senaristlerin kendilerini toparlaması dileğiyle karakter yorumuma geçiyorum…

YILMAZ: (Fark ettim de hep Yılmaz’dan başlıyorum)

Bu bölüm beğendiğim iki karakterden biriydi.. Geçen bölüm yükseliş sürecine giren Yılmaz’ın bu bölüm tavan yaptığını düşünüyorum.. Karakter olarak düzeltmeye başlamış olsalar da replik olayında hala daha eksikler var.. Aslı’nın eve adam girmiş Yılmaz Aslı’yı görünce (Sanki pazarda görmüş gibi ) ‘’ Naber ? ’’ diyor anlamış değilim.. Bunu senaristlerin yazmadığını düşünmeye bile başladım..

Yılmaz sahnelerinden aklımda kalan soru işaretleri var:
1. Yılmaz Filiz’in hangi hastaneye gittiğini nerden biliyordu. Bir telefon görüşmesi olduysa bunu görmek bizimde hakkımız..
2. Yılmaz neden Filiz’in yanında değildi arabada.. Oradan iyi bir sahne çıkardı fakat senaristler gerek görmemiş olmalı.. O sahneyi görmeli idik diyorum..

Hastanede Filiz’in yanına gelip ‘’ Sana bir şey oldu diye kendimi çok kötü hissettim ‘’ Bu adam Filiz’ i umutlandırıyor benden söylemesi :img-hyste

Yılmaz’ın Aynalı’ ya söylediği ‘’ Ne var soramaz mıyım Filiz’i ‘’ sahnesi çok iyiydi.. İşte ben bu sahneleri görmek istiyorum.. Aynalı’ ya ‘’ Filiz bir şey saklıyor benden.. Elbette yakında öğreneceğiz ‘’ lafına ne yalan söyleyeyim biraz güldüm.. Ağabeycim sanki bundan önce sakladığı şeyleri öğrendin de bu lafı ediyorsun di mi yani :):)

Başta da dediğim gibi Yılmaz bu bölümün en iyi karakterlerinden biriydi. (Archshe’ye katılıyorum biraz fazla iyiydi :)) Akıllanmışa benziyor ağabeyimiz ama unutmayalım ki Ihlamurlar Altında’ yı izliyoruz her çıkışın bir inişi vardır :):)

FİLİZ: Yılmaz geçen hafta ‘’ Askımdan bir parça kopup gitti ‘’ deyince Filiz ‘’ Biraz geç anladım kusura bakma ‘’ dedi.. Ve bu hafta Yılmaz ‘’ Aklım Filiz’de ‘’ diyor.. Eee bu kız ne yapacak şimdi bir öyle bir böyle.. Sonrada kız için sürekli ‘’ güven problemi var’’ deniliyor.. Ne bekliyorsunuz ki adam gözlerinin içine baka baka bunları söylüyor.. Neyse bu bölüm Filiz bebeği söylemeyerek beni sinir etti.. Belki kendince nedenleri olabilir ama bu konu çok uzadı ve beni cidden sıkmaya başladı.. Neymiş Yılmaz Aslı ile berabermiş Yılmaz’ın duygularını öğrenmesi gerekiyormuş.. Bunun kadar saçma bir şey olamaz bence.. Ne yani Yılmaz Aslı ile evlense ne olacak söylemeyecek misin ? Bu duruma geldi olay pes yani..(Kendisi de Cem ile vakit geçiriyor ama olaya kendi tarafından bakamıyor)

Hastanede yaşanan saçma sapan konuşmalardan sonra Handan’a söylediği ‘’ Gidin anne !! Başımın çaresine bakarım ‘’ lafı çok yerindeydi..

Yılmaz’ı bilmem ama Filiz’in deliler gibi sevdiğini söyleyebilirim.. Yılmaz telefon açtıgında gözlerinin içi güldü resmen.. Üstüne bir de Ceyda’ ya söylediği ‘’ Dün hastanedeki benim Yılmaz’ımdı ‘’ lafı bunu destekler nitelikteydi..

Olası Filiz Yılmaz yakınlaşması geçen sezonla benzer bir hikayeye dayandırılıyor.. Depodaki konuşmaları harikaydı..Filiz ‘’ Usta yalancısın ‘’ diyor (Çok manidar bir laf :)) Yılmaz da bunların beyaz yalan olgunu söylüyor.. Şahsen bunları çok özlemişim..

secoms
28-01-07, 00:20
ÖMER: Dakika bir gol bir : Filiz gözlerini açıyor ve ‘’ Yılmaz ‘’ diyor.. Ömer’in o anki bakışları her şeyi anlatıyor..Üzüldüm açıkcası..

Sedyede Ömer Filiz’in ellerini tutunca bir an ‘’tamam’’ dedim fakat doktorun ‘’ Önemli bir şeyi yok bebek de iyi ‘’ lafını duyunca ve yüzünün aldığı hali görünce şaşırdım acıkcası.. Üzüldüğünü hissettim.. Handan’a ‘’Doktor düşük tehlikesi olabilir dedi’’ derken ki hal ve tavırlarını da beğenmedim.. Hele Filiz’in yanında annesi ve doktorla kürtaj meselesini konuşmalarını anlamak mümkün değil.. Nasıl olacak bilmiyorum ama kardeşi bu bebeği doğurmakta bu kadar kararlıyken artık Ömer’in de destek olmasını istiyorum..

Ömer söz-konusu Yılmaz olunca adeta çılgına dönüyor.. İşim var diyor Yılmaz gazı veriyor :) Ömer ‘’ Senden mi çekineceğim.. Nerdesin ? ‘’ diyor.. Eee hani işin vardı.. (Cem işi bilmiyor madem öldüreceksin Ömer’i vereceksin bir gaz çekeceksin Ömer’i tenhaya.. Bu kadar basit :img-hyste )

Bir de Yılmaz’a ‘’ Senin için kötü olur.. Sonra uyarmadı deme ‘’ lafı var ki inşallah bunun altından bir şey çıkmaz.. Çünkü çok gördük bunları sıkmaya başladı..

NOT: Ömer’in bebeğin düşmesi için oluşturulacak herhangi bir plan içerisinde olmayacağını düşünüyorum.. Aksi takdirde Filiz’in yanında nasıl yer alacak bilmiyorum.. Dediğim gibi olamaz böyle bir şey..

Geçen haftayla başlayan düşüş süreci bu hafta da devam etti..Ömer için bu haftanın tek iyi tarafı Feride ile olan sahneleriydi..

FERİDE: Bu bölümde beğendiğim bir diğer karakter.. Tam bir arabulucu ve gördük ki iyi bir aşık..

Mahallelinin yanında ‘’ İşim var ‘’ dedi.. Ne işi dedim kendi kendime sonra bir de baktım ki ince işmiş :img-hyste

ÖMER-FERİDE: Ömer toplantıdayken kapı çalınınca feci sinirlendi fakat gelenin Feride olduğunu görünce kedi gibi oldu..Bakışlar yine mükemmeldi.. Kızımız soğuk davrandı fakat ‘’Seni özleyen sadece Elif değil ‘’ sözüne ve bakışlara tav oldu.. Feride bakışlardan kaçmaya çalıştı ama nafile yörüngeye çoktan girmişti bile :img-hyste Bu kızın en büyük zafiyeti Ömer Tekiner bakısları zaten..

Sahildeki sahneler de görülmeye değerdi (Kime anlatıyorsam:)) Feride’ nin ‘’ Kimseyle tartışmanı istemiyorum ‘’ demesi Ömer’ e ne kadar değer verdiğini gösterdi.. Bu arada sondaki numara da çok iyiydi (Yazdım aklımın bir köşesine) ‘’ Feride bir şey unuttun ‘’ Hadi ya :) Kız da gitmek istemiyor zaten ağabeyimiz de işi biliyor..Sonrası malum..

Ne yalan söyleyeyim son zamanlarda bu ikiliyi izlerken büyük zevk alıyorum.. Son olarak Ömer’ in bundan sonra Feride’ ye çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

secoms
28-01-07, 00:21
ASLI: Bilmiyorum kimindi ama bir arkadaş (Sanırım pinkzone) geyik yaparken rujla cama yazı yazıp çıkar dedi.. Tuttu walla helal olsun..

Cem’in adamı sanki kendi eviymiş gibi Aslı’nın eve girdi..

Arkadaşlar bu kızı Filiz’le kıyasladınız ya hala daha gülüyorum :img-hyste Kızın evine adam girmiş Yılmaz’a ‘’Anlam veremiyorum.. Büyük bir ihtimalle yanlış eve girdiler ‘’ diyor.. Bunu anlamak mümkün değil.. O değil ‘’ Çatlak problem olabilir ‘’ dedi :):) Hadi ya Helal olsun sana !!! İşinde de çok başarılı anlaşılan..

Üstüne bir de kitap yazmaya başlamış.. Ne diyelim sonu hayrolsun !!

CEM: ‘’Elbette bir çözüm yolu vardır ‘’ dedi koptum walla :) Ne güzel insan her sorunu hallediyor..‘’ Bundan sonraki adresi tahtalı-köy’’ repliği iğrençti hiç beğenmedim daha güzel şeyler yazılabilirdi..Yakışmadı Naro’ nun varisine..

DİĞER KARAKTERLER : Büyük bir zevkle izlediğim Sema’yı ne hale getirmişler helal olsun.. Umarım kısa sürelidir..Yoksa beni ağlatan sahnenin başrol oyuncusu Sema bu sesle sabaha kadar ağlasın beni ağlatamaz :)

En sinir olduğum karakter Handan’dı.. ‘’ Bebek düştü mü ‘’ dedi ya boğasım geldi.. Bir de üstüne ‘’Aklım Filiz’de ‘’ diyor.. Hangi yüzle bu sözleri sarf ediyor anlamak mümkün değil.. Filiz’e anlattığı doğum hikayesinin altında başka şeylerin yattığının düşünüyorum :) Yoksa bir öyle bir böyle kafam karıştı..

Bu bölüm yine Ali’ye sinir oldum.. Çok boş adam...

Sevdiğim Cemil karakterinin bu hafta ayıp ettiğini düşünüyorum.. Bir de bu adam haftada kaç gün çocuğu alıyor.. Ben Fahriye’den çok Cemil ile görüyorum Ahmet’i.. Bu nasıl iş :)
Unutmadan Cemil’in adamları nerde ? Bu işlerden elini ayağını mı çekti ? Hadi onu anladık bari arabası kalsaydı.. Gitti güzelim araba :)

Mahalleli de bir tuhaf zaten.. Bir Filiz bir Aslı !!! Artık bir karar verin yani..

En güzel sahnelerden biri Ahmet ve Salih’in sahneleriydi izlerken çok duygulandım..

ANLAM VEREMEDİKLERİM:
1. Yılmaz Filiz’in hangi hastaneye gittiğini nerden biliyordu..
2. Filiz Yılmaz’ın Aslı’nın evinde olduğunu nerden biliyor.. (Toplasan 2 kere gitti)
3. Depoda ‘’ Defileye gelmek ister misin ‘’ dedi Filiz.. Eee ne diye davetiye gönderdin o zaman..

NOT: Dizideki hamileler arasına Hatırla Sevgilideki Yasemin de girdi.. Onu unutmuşsunuz.. Allah tamamına erdirsin :img-hyste

byuzax
28-01-07, 00:25
ASLI: Bilmiyorum kimindi ama bir arkadaş (Sanırım pinkzone) geyik yaparken rujla cama yazı yazıp çıkar dedi.. Tuttu walla helal olsun..

Cem’in adamı sanki kendi eviymiş gibi Aslı’nın eve girdi..

Arkadaşlar bu kızı Filiz’le kıyasladınız ya hala daha gülüyorum :img-hyste Kızın evine adam girmiş Yılmaz’a ‘’Anlam veremiyorum.. Büyük bir ihtimalle yanlış eve girdiler ‘’ diyor.. Bunu anlamak mümkün değil.. O değil ‘’ Çatlak problem olabilir ‘’ dedi :):) Hadi ya Helal olsun sana !!! İşinde de çok başarılı anlaşılan..

Üstüne bir de kitap yazmaya başlamış.. Ne diyelim sonu hayrolsun !!

CEM: ‘’Elbette bir çözüm yolu vardır ‘’ dedi koptum walla :) Ne güzel insan her sorunu hallediyor..‘’ Bundan sonraki adresi tahtalı-köy’’ repliği iğrençti hiç beğenmedim daha güzel şeyler yazılabilirdi..Yakışmadı Naro’ nun varisine..

DİĞER KARAKTERLER : Büyük bir zevkle izlediğim Sema’yı ne hale getirmişler helal olsun.. Umarım kısa sürelidir..Yoksa beni ağlatan sahnenin başrol oyuncusu Sema bu sesle sabaha kadar ağlasın beni ağlatamaz :)

En uyuz olduğum karakter Handan’dı.. ‘’ Bebek düştü mü ‘’ dedi ya boğasım geldi.. Bir de üstüne ‘’Aklım Filiz’de ‘’ diyor.. Hangi yüzle bu sözleri sarf ediyor anlamak mümkün değil.. Filiz’e anlattığı doğum hikayesinin altında başka şeylerin yattığının düşünüyorum :) Yoksa bir öyle bir böyle kafam karıştı..

Bu bölüm yine Ali’ye sinir oldum.. Çok boş adam...

Sevdiğim Cemil karakterinin bu hafta ayıp ettiğini düşünüyorum.. Bir de bu adam haftada kaç gün çocuğu alıyor.. Ben Fahriye’den çok Cemil ile görüyorum Ahmet’i.. Bu nasıl iş :)
Unutmadan Cemil’in adamları nerde ? Bu işlerden elini ayağını mı çekti ? Hadi onu anladık bari arabası kalsaydı.. Gitti güzelim araba :)

Mahalleli de bir tuhaf zaten.. Bir Filiz bir Aslı !!! Artık bir karar verin yani..

En güzel sahnelerden biri Ahmet ve Salih’in sahneleriydi izlerken çok duygulandım..

ANLAM VEREMEDİKLERİM:
1. Yılmaz Filiz’in hangi hastaneye gittiğini nerden biliyordu..
2. Filiz Yılmaz’ın Aslı’nın evinde olduğunu nerden biliyor.. (Toplasan 2 kere gitti)
3. Depoda ‘’ Defileye gelmek ister misin ‘’ dedi Filiz.. Eee ne diye davetiye gönderdin o zaman..

NOT: Dizideki hamileler arasına Hatırla Sevgilideki Yasemin de girdi.. Onu unutmuşsunuz.. Allah tamamına erdirsin :img-hyste

öNCelikle bu güzel yorum için çok tesekkürler secoms şimdi hatırla sev. de yasemin hamile sılada sıla hamile kaybolan Yıllar'ın Ezel'i, Geniş Zamanlar'ın Zehra'sı, Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si ve Yeşeren Düşler'in Meryem'i de hamile. AMA HAMİLELİK EN ÇOK FİLİZİME YAKIŞTI BEE

forever_bim
28-01-07, 00:29
Açıkçası secoms ve denizim'in geniş bir perspektifle ele aldıkları yorumlarını son derece keyifle okudum. Ellerinize klavyenize sağlık arkadaşlar.

filizim+y
28-01-07, 00:33
sevgili secoms, çok güzel yorumlamışsın bu bölümün boş olduğunu söyleyenlere uzunca yorumunla bana destek olmuş oldun sağol, yorumuna katılıyorum aradaki nükteler de güzel olmuş:) kesinlikle filizle aslıyı kıyaslamaları kesinlikle yanlıştı ellerine sağlık.

filizin yılmazın aslının evinde oluğunu söylemesi her an birlikte gördüğü için öyle düşündü ve dile getirmiş oldu, yanlış bireşy yok bunda

yakupoglu61
28-01-07, 00:48
AMA HAMİLELİK EN ÇOK FİLİZİME YAKIŞTI BEE[/B]

daha bişe görmedik karnı fln büyümedi...öyle hayal ederekmi söledin bunu:D:D
karnının büyüdüğünü göremeden bekide bebek düşecek...ne yazıkki...

byuzax
28-01-07, 00:50
daha bişe görmedik karnı fln büyümedi...öyle hayal ederekmi söledin bunu:D:D
karnının büyüdüğünü göremeden bekide bebek düşecek...ne yazıkki...

bunu duygu manasında annelik duygusu bebeğini doğurmak istemesindeki kararlılığı üstüne soyledim birde 58.bolumun başında 57.bolumun sonunda çok tatlı geldi gozume sözleri davranışları fln bunlar hamileliğin getirdiği şeyler olabilir sonuçta 3 aylık oldu bebek...

sinem*
28-01-07, 00:54
secoms foruma bir şey olmamış :) demekki formundan düşüyorsun :):) şaka bir yana gerçekten çok güzel bir yorumdu,hemen hemen hepsine olmasa da çoğunda aynı düşünüyoruz :) çok keyif aldım

denizim_ yorumun gerçekten çok güzeldi,karakerleri anlayarak yorum yapman çok güzel oluyor okurken göremediğim yerleri de görmüş oluyorum

denizim_
28-01-07, 00:57
Sevgili forever_bim ve sinem,
Yazdiklarimi begendiginiz icin tesekkurler. 4 ana karakteri kendi gozumle anlatmaya calistim. Simdi digerlerine de kisaca degineyim. Asli'dan basliyacak olursam, bence de banyo sahnesinde biraz fazla rahat ve bir o kadar da tutuk kaldi. Korkuyu pek yansitamadi. Ustelik sirilsiklam dusun altindayken, perdeyi aralayip, disari cikarken saclari apayri bir formda ve neredeyse yari kuruydu. Detay tabii ama keske boyle ufak seylere dikkat edebilseler kurgularken. Cem Asli'yi korkutabilecek onca sey arasinda bence en tuhaf ve etkisizini secmisti. Nitekim Asli kendisinin korkutulmak istedigini bile anliyamadi. Yilmaz'in gelmesi ve onu izleyen sahnelerde Asli'ya biraz acidim dogrusu. Asik oldugu adam yakin ama bir o kadar da uzak. Yine de Asli'nin henuz askini kalbine gomdugunu sanmiyorum. Sadece Yilmaz'in iyilesmesini bekliyor gibi.

Mahalledekiler bu bolum daha inandirici ve sevimliydiler. Demek ki gulmek onlara aglamaktan daha cok yakisiyor. Yilmaz'a o kadar guveniyorlar ki ne dikeceklerini ve isin detayini hic merak etmediler.

Nalan ve Kerem sirindi ama niye oyle bir oyun sahnesi gosterildi pek anliyamadim. Alp'in onlara takacagini gostermek icin mi? Sanirim sezinti yazmisti, hakikaten de her askta bir ucuncu kisi sart mi?

Cem'in sahnesi azdi ama Filiz'in yaninda yine kusursuz hareket etti. Yilmaz'la uzun uzun bakismalari ise bana komik geldi.

Handan'in ciftlikteki konusmalarindan ben artik bebek olayini kabullendigi sonucu cikardim. Bebegi aldirmasi konusunda israrci olsa niye oyle tuhaf bir konusma yapsin. Bence sen ne yaparsan yap hep benim o kucuk bebegim olarak kalacaksin, yanlis kararlar verdiginde bile tarzi birseyler soylemeye calisti. Yani umarim oyledir.

Fahriye-Cemil-Salih ucgeninde isler iyice karisti. Kucuk Ahmet'in haline cok acidim. O kucucuk kafasi bu olayi nasil anlasin. Salih'in Cemil'e soyledikleri cok dogruydu. Ben daha da sert tepki gosterir sanmistim ama gercekten iradeli davrandi.

sevdam
28-01-07, 01:03
secoms söylediklerinin hepsine katilmamak elde degil...dedigini gibi beni bu bölüm salihle ahmetin sahnesi oldu...yazik cocuga ya gözyaslari gercek olmasada cok hos bir sahneydi...tebrikler...

NOT: cemin tahtali köy lafini ben sahsen begendim...aslidan önce bece o gider bu tahtali köye diyorum ama...

unutmadan aslinin bir günlügü var bence bu cok önemli...cünkü asli icine herseyi yaziyorsa e cemin ne isler yaptigini da ortaya cikarirsa ve cem asliyi tahtali köye göndersede aslinin günlügü var...öyle degilmi...sahsen senaristler o günlügüde cemin elline verirler...

secoms
28-01-07, 01:12
Arkadaslar yorumumu begenmenize cok sevindim.. Cok tesekkür ederim..

NOT1: Sinem bende farkındayım formumdan düşmüşüm :img-hyste

NOT2: denizim_ yorumun tek kelimeyle harika ellerine saglık...

byuzax
28-01-07, 01:23
60.bolumle ilgili tahminleriniz nelerdir arkadaşlar ? *

1-Filiz depoda soylemicek

2-yılmaz defileye aslıyla gidicek kuliste baş başa kalınca barışabilirler

3-filiz bebeği ya bağ evinde yada çiftlikte soyler.

filizim+y
28-01-07, 01:30
feride ile ömer o günkü sıcak karşılaşmadan sonra tekrar görüşürler

feride: ömer bey
ömer: bey demeyi bıraksak artık
feride: ama siz benim için ömer beysiniz
ömer: feride ne oluyor sana daha geçen gün
feride: yılmaz
ömer: gene mi bu adam, ne bu ya elif, filiz şimdide feride ne bu ya kabus mu
feride: yılmaz dedi ki ömere kanma seni mutsuz eder, gerçek yüzünüzü öğrendim
ömer: ne saçmalıyorsun sen feride o adamın lafına ne bakıyon filiz baktı da ne oldu nak gör halini
feride: ama ömer bey o benim hayatımı kurtardı, tamam çarptı ama yanlız bırakmadı bir hafızamı geri getiremedi, hafızam gelince sşz tekrar gelin yanıma o zaman hiçbirşeyi hatırlayamayacağımdan sizinle olabilirim
ömer: bak feride sen bana güven hem bak hafızanıda yerine getircem, yeter ki şu adama inanma
feride: olmaz ben yılmaza söz verdim yapamam
ömer: eeee ne olmuş filizde babama söz vedi ama tutmadı hala o adamla beraber hemde be