PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

BERNA
28-01-07, 16:15
Bu bolumu heyecanla bekleme sebep olan Omer ve Feride sahneleri tam da bekledigim gibi gayet guzeldi, gayet dogaldi ve de yuzumde koca bir gulumsemeyle seyrettim bu sahneleri :img-in_lo

Sadece Omer'in Feride'ye baktiginda bakislarindaki degisimi izlemek bile cok buyuk bir zevk verdi bana. Hastanedeki cikacak olasi kavgayi engelleyecek kisinin Feride olmasi kacinilmazdi. Bu arada Feride'nin Omer uzerinde daha tesirli olmasini iyi dusunmusler. Her neyse, Handan'in Feride'nin sesini duyunca bozulmasina cok guldum. Gerci dusundugu gibi birsey henuz olusmamisti ama temelleri atilmaya baslanmisti bile ;) Omer'in odadan sinirli bir sekilde cikip Feride'yi gorunce gayet mutlu olmasi ve de tesekkure calismasi icimden sunlari dedirtt, adam hakli Feride'yi gorunce gercekten huzur doluyor icine. Orada Yilmaz'in 'gidiyor muyuz?' sozunun uzerine Feride gitmek zorunda kalinca Omer'in tepkisi aslinda trajikomikti. Kardesini zaman gectikce anlamasi icin ilk adimdir bunlar.

Feride'nin atolyede Omer Bey hakkinda soylenenlere once bozulmasi, sonra tepkisiz kalmamasi onu savunmasi daha sonra da gelen ters cevap uzerine bir daha bozulmasi, ki bence o biraz kendine de bozulmaydi ben mi yanlis biliyorum bu adami diye, ve sonra Omer'le konusmaya gitmesi simdiye kadar gordugumuz Feride'ye cok yakisti, konusmanin ve sevginin onemi uzerine ogutler veren kiza aksi yakismazdi zaten.

Omer'in Feride gelince toplantiyi birdenbire bitirme karari aldirmasi cok komikti. Hakan ve avukat soyle bir baktilar ama cikmalari gerektigini anlamalari uzun surmedi ;) Feride'nin sozleri gayet kesin ve netti aslinda ama Omer'in gayet icten ve gercekci cevabi aslinda onu etkilemesine ragmen, gitmek istedi. Ta ki sevdigi adamin ona ihtiyaci oldugunu, herkesin ona karsi oldugunu (valla forumda da hala karsi olmayanlar var) ve yalniz birakmamasini istedigi ana kadar. Omer'in bu kadar cok icini acmasi ve aslinda 'cok yalniz oldugunu' soylemesi daha onceki bir yorumumda yazdigim gibi Feride'yi son derece uzuyor. Omer Feride'nin bu tavrina muhtemelen biraz bozuldu, daha cok da uzuldu ama konusmayi tercih etti, bu konuda neler hissettigini soyledi. Bu dizi icin degisik bir tavirdi, boyle sahneler gormeyi ne zamandir istiyordum ama benim guzide ciftimden gelmesi ayri bir mutluluktu benim icin ;)

Cift konusmaya masada da devam etti. Feride niye donemeyecegini acikca soyledi, olayin Omer'le hic alakasi olmadigini da anlatti. Masadaki itiraf cok tatliydi; sonra ellerin oksanmasi, sonra surekli ellerin birarada tutulmak istenmesi, Omer'in en sonunda yakaladigi mutlulugu kacirmaya hic niyeti olmadigini gosterdi. Bu da acikcasi gelmesi cok muhtemel olan Feride'nin gecmisiyle ilgili sorunlardan sonra da bu ciftin iliskisinin saglam cikacagi inancimi arttirdi. Umarim yanilmam. Kagit helva yedikleri sahneye cok guldum, cok dogaldi. Cok hos bakmalarina ragmen birbirlerine baygin baygin bakmak yerine birlikte eglenebiliyor ve de gulebiliyordu cocuklar gibi. Bu tip ciftlere bayiliyorum ve benim ciftimin de bu tarz aksettilirdigi icin de tesekkur ederim. :happy0064

Son ayrilik sahnesinden sonra gecici bir sure iptal olma tehlikesi yasasiydam da neyse ki sonra kendimi toparladim. Omer'in Feride'nin gitme istegine uzulmesine ragmen saygi duymasi, arkasindan eve birakma teklifine Feride'nin verdigi cevap 'senin kavga etmeni istemiyorum' cok hosuma gitti. (Bu haftadan sonra Sinan Tuzcu'yu bagirirken bile istemiyoruz, hem boyle gormek istiyoruz) Feride sevdigi adami hatalariyla sevebilmeyi basarabiliyor. Bu da benim de bu cifti daha cok sevmemi sagliyor. 'Beni opmeyi unuttun' Fragmanda da yazmistim, Omer yanaktan optu yine kizi korkutmamak icin ve isteklerine saygi duydugundan. Cok guzel bir detay dusunmusler. Feride ise cok abartili olmasa da bir adim daha ileri gitti, dudagin kenarina buse kondurdu. Sindire sindire yasanacak cok guzel bir iliski bekliyor derdim bu bir dizi olmasa; ama sorunlar onlari bulacaktir elbette. Yine de temellerin son derece saglam atildigini dusunuyorum.

Dizinin bu simsicak sahnelerini daha cok izlerim mutlaka ve belki daha detayli da yazarim ama sunu yazabilirim ki iyi ki bu aski cok istemisim, dizideki entrika ve sir bulutlarini biraz dagitip diziye ask kokusunu getirdi. Herseyden once Omer'in karsilikli yasamasi cok hos olacak, onun zaten baslamis olan degisimini (biraz sekteye ugradi belki ama) gorecegiz. Cem Akman yerine Feride'nin karakteri hakkinda daha da cok fikir sahibi olacagiz, Elif'in de aralarina katilmasiyla biraz huzur bulacagiz tabi kac bolum surer bilemiyorum ama dusunmesi bile guzel galiba ;)

Son bir not olarak sevgili modumuz senin senaryondan yola cikilarak bu sahneler ciktiysa seni acil olarak tekrar senaryo yazmaya davet ediyorum :good: Acaba benim bir cagrim vardi 'Omer ve Feride sahnelerini biz yazalim' diye onu ciddiye mi aldilar, eger oyleyse ben de baslayayim bari senaryo yazmaya :img-hyste

yesimcan
28-01-07, 16:15
ya bi tüyo yokmu ya nerde kaldi su tüyolar gelsede ögrensek ins güzel iseydir yoksa yine boralim sifira düser!!!

arkadaslar su barisma sahnesi beni cok meraklandiriyi sizce nerde ne sekilde ve nasil olucaktirr?????
ve asli nasil kalbine gömer yani cananin filiz len yilmazi anlatiktan sorami???
yoksa filizlen yilmazin konusmalarina ve samimi görüntülerine sahit olduktan sorami???

fikir yürütürseniz cokkk iyi olur yaa ben bu sahneyi cok merak ediyorum!!!

cemotara
28-01-07, 16:19
Zaten Ömer Yılmaz ile ilk tanıstıgında araları iyiydi..Bu ilişkiyi Filiz'i destakliyordu.. Ne olduysa Elif'in eski nisanlısı oldugunu ögrendiginde oldu.. Bütün bunlara Filiz'e ve ailesine yaptıkları eklenince ortalık duman oldu.. Bunları aşması cok güç bakalım nasıl olacak ?

sevgili secoms ömerle yılmazın arası hiç iyi olmadıki sen yanlış hatırladın herhalde çünkü ömer elifle evlenince yılmaz delirdi ve ömere savaş açtı ama ömerin haberi bile yoktu bundan taki filiz yılmazı tanıştırıncaya kadar sonra ömerde yılmazdan nefret etmeye başladı halada ediyor bende çok merak ediyorum acaba ömerle yılmazın araları nasıl düzelecek belkide hiç düzelmiyecek

senem9
28-01-07, 16:23
ömer yani sinan tuzcu bir röportajında demişti ki yılmaz la ömer in araları düzeldiği zaman dizinin bitmesi gerekir.çok zor aralarının düzülmesi demişti.

ismailsurucu
28-01-07, 16:24
Yılmaz Aslı'nın duygularını tabiki biliyor.Aslıya söylemişti.Arkadaş olarak kalalım diye.Ama Aslı'nın hala arkadaş gözüyle bakmadığını anlarsa kendini çekebilir.Kimbilir Aslı başka neler karalar defterine .

Bölümü indiriyorum.Az sonra bitecek.Hemen deftere ne yazmış ona bakacağım.Çok merak ettim.Tabi okuyabilirsem.

izlenmiş bölümleri kanald'nin internet sayfasından başka ,bir sayfa daha varmı?
özel mesajla bildirebilirseniz sevinirim.

secoms
28-01-07, 16:25
sevgili secoms ömerle yılmazın arası hiç iyi olmadıki sen yanlış hatırladın herhalde çünkü ömer elifle evlenince yılmaz delirdi ve ömere savaş açtı ama ömerin haberi bile yoktu bundan taki filiz yılmazı tanıştırıncaya kadar sonra ömerde yılmazdan nefret etmeye başladı halada ediyor bende çok merak ediyorum acaba ömerle yılmazın araları nasıl düzelecek belkide hiç düzelmiyecek

Anlatmak istedigimi yanlıs dile getirdim sanırım.. Ben ömer acısından baktım olaya ve her ne kadar tanısmamıs da olsa Filiz'i ve ilişkisini destekledi.. Yılmaz'ı ilk gördügünde de cok iyi davrandı fakat Elif ile arlarında birsey oldugunu duyduktan sonra Ömer için Yılmaz koptu.. Yanlıs anlatmısım kusura bakmayın :img-blush

NOT: Sevgili Berna abla Feride-Ömer yorumun tek kelimeyle harika olmus.. Ellerine saglık..

forever_bim
28-01-07, 16:25
Berna'nın yorumu ilaç gibi geldi. Artık forumda aynı teraneleri okumaktan sıkılmıştım. Çok sağol Berna.

Çok güzel yazmışsın. Ben senin kadar detaylı anlatamadım.

gülbeşeker
28-01-07, 16:28
Anlatmak istedigimi yanlıs dile getirdim sanırım.. Ben ömer acısından baktım olaya ve her ne kadar tanısmamıs da olsa Filiz'i ve ilişkisini destekledi.. Yılmaz'ı ilk gördügünde de cok iyi davrandı fakat Elif ile arlarında birsey oldugunu duyduktan sonra Ömer için Yılmaz koptu.. Yanlıs anlatmısım kusura bakmayın :img-blush
ömer yılmazı tanımadan filizle olan ilşkisini destekliyordu ama yılmazı görünce ona iyi davranmadı ki zaten onun elifin nişanlısı olduğunu biliyordu filizi de intikam için kullandığını anladı daha çok nefret etti.

forever_bim
28-01-07, 16:29

Aslında arkadaşın demek istediği arası iyi olan Filiz'le Ömer'di. Ve Filiz'in erkek arkadaşı olmasına Ömer karşı değildi zaten. Ne zamanki 15. bölümde Tekiner Villası'nda Ömer Yılmaz'ın ona bakıp sırıtışını gördü (harbi acayip bir sırıtmaydı bende şalterler düşmüştü o sahnede) Ömer Yılmaz kavgası kaldığı yerden yeniden başladı.:img-pilot

levoo
28-01-07, 16:32

Hayır Yılmaz ile Ömer Cem meselesi ile aradaki buzları eritecekler ve son bölümlere düşman olarak girmeyecekler.Zaten Ömerle barışmazsalar mutlu son olmaz...

Aynali 11
28-01-07, 16:35
son bölümler seneye gelsin ya bu sene olmsin..zaten bu sene bir cok dizi bitecek

benim
28-01-07, 16:43
az önce bölümü tekrar seyrettim.hastanede konuşulan şeyler yüzünden hiç istemesemde bebeğin düşüceğini sanıyorum.doktorun yaptığı açıklama önümüzdeki hafta geçmeden mutlaka alınmalı dedi.Kürtaja gerek kalmadan bebek düşecek.

Yılmaz ve Filiz barıştıktan sonra Filiz bebeği Yılmaz'a söyleyecek .Birkaç gün mutlu olarak onları seyredeceğiz.Yılmaz'la Filiz'in barıştığını gören Cem bey'in planları devreye girecek.(tüyolardan yola çıkarak bu şekilde düşünüyorum)Bu arada Filiz Yılmaz ilişkisi ne olur bilemiyorum.Eğer Yılmaz bebeğin düşmesinde Cem'in parmağı olduğunu anlarsa.Cem kendine kaçacak delik arasın.Yılmaz esas bu olaydan sonra Cem'in karşısına dikilip bütün foyalarını ortaya çıkaracaktır diye düşünüyorum.

gülbeşeker
28-01-07, 16:46
son bölümler seneye gelsin ya bu sene olmsin..zaten bu sene bir cok dizi bitecek
Senaristler bu sene bile diziyi zor götürüyorlar gelecek sene devam ederse hiç konu bulamazlar bizim dizi gümüş dizisi gibi değil ki orda yan hikayeler de çok işleniyor ve izleniyor bu dizide ben kendi adıma filiz- yılmazın dışındaki kişilerin hayatlarını izlemeyi pek sevmiyorum senaristler de diziyi filiz-yılmaz üzerine kurdukları için 3.sene devam etse diziye kaç tane aslı,cem girer bilmiyorum.Hem dizimiz 78.bölümde biterse bu hiç de az bir bölüm değil bence yeterli.

BERNA
28-01-07, 16:47
Oncelikle yorumlarim hakkinda guzel seyler yazan tum arkadaslarar tesekkur ederim. Feride ve Omer'i sonra yazmam acele etmememi sagladi boyle guzel sahneler olsun ben hep uzun yazarim hic de gocunmam :img-wink:

Bu arada arkadaslar ben herhalde gercekten gecici bir sure iptal olmusum ki Alp'in nasil baktigini gormemisim, zaten paintball'i da hentbol anlamistim :icon_whis
Sevgili sezinti ve pinkzone tekrar seyredince yanildigimi anladim :img-blush

Bu arada bu dizi bu haftadaki hatalari yapacaksa bir sezon daha dayanilir mi emin degilim, herseyi tadinda birakmakta fayda oldugunu ben de dusunuyorum.

Benim de gecmis diger yorumlara detayli bir sekilde baktiktan sonra ekleyecek baska seylerim de olur belki :img-wink:

sezinti
28-01-07, 16:56
Sevgili benim

Benim anladığıma göre, Doktor açıklamasında yasal süreye dikkat çekiyor.

Sevgili Berna

Nalan Kerem ve Alp sahnesinde yeniden hemfikir olmamız güzel :) Bir beraberlikte 3. kişinin sürekli araya girmesinden sıkıldığımı belirtmek istiyorum :(

Aynali 11
28-01-07, 16:59
Senaristler bu sene bile diziyi zor götürüyorlar gelecek sene devam ederse hiç konu bulamazlar bizim dizi gümüş dizisi gibi değil ki orda yan hikayeler de çok işleniyor ve izleniyor bu dizide ben kendi adıma filiz- yılmazın dışındaki kişilerin hayatlarını izlemeyi pek sevmiyorum senaristler de diziyi filiz-yılmaz üzerine kurdukları için 3.sene devam etse diziye kaç tane aslı,cem girer bilmiyorum.Hem dizimiz 78.bölümde biterse bu hiç de az bir bölüm değil bence yeterli.

iyide konuyu söyle eddirebilirler mesela..feridenin hafizasini kaybedmeden önceki hayati neydi bilen yok..belki nisanli falan yada bir akrabasi cikar ortaya ve feride-ömer askini desteklemez hepsi olabilir ve bu arada su asli karakterini bosuna getirmediler herhalde kesinlikle konu bu kadar az olamaz

forever_bim
28-01-07, 17:11
Yazın ilk 13 bölümü Kanal D tekrar verdiğinde bende oluşan intiba dizinin daha ilk sezon sonlarında yeterince kan kaybettiğiydi. İkinci sezon zaten hikayenin ana konusu yeterince yara aldı. İlişkinin üzerine 3. kişilerin hatta 4. kişilerin gölgesi vurdu. Cem ve Aslı'yı diyorum tabii.

Benim cephe diziye taptaze kan oldu ama senaristler fazla ağırlık vermiyorlar onlara ağırlık vermek yerine ana öyküye balta vurup kendi bindikleri dalı kesiyorlar.

Ben Ihlamurlar Altında'dan alacağım tadı yeterince aldım. Bu sezon sonunda bitecektir. Bitmelidir.

Öyküsü çok kısıtlı bir öykü. Bu öyküden 3 sezon dizi çıkmaz.

archshe
28-01-07, 17:23

NOT: Sevgili Berna abla Feride-Ömer yorumun tek kelimeyle harika olmus.. Ellerine saglık..

yanlış hatırlıyosun secoms....ömer yılmazı gördüğü gibi tanıdı....sadece yılmazı maskeli baloda tanımadı ve o zaman ii davrandı...bi de filizden dinleyince kardeşinin bu nedenli sevdiği adama karşı iii niyetliydi...ta ki tekinerlerin evinde karşısına çıkana kadar...yani yılmazı eliften falan öğrenmedi...direk tanıdı...

levoo
28-01-07, 17:24
78 bölüm bence de az değil.Yarım baştan yarım sondan 2 de tam sezon süren KV bile 87 bölüm sürmüştü...

ismailsurucu
28-01-07, 17:30
bu dizi bitmesin arkadaşlar.yapımcıya kanala sürekli mail atıyorum ben bitirmesinler.bu sezon sonunda evlendirsinler ama seneye de evlilik hayatlarını izleyelim o zaman konu daha güzel olur.ömer ve handan ayırmak için uraşırlar falan.artık aşk izlemek istiyoruz ya filiz ve yılmaz aşkı.eski bölümleri dün izledimde ne kadar da güzeldi aşk sahneleri.umarım bu hafta gene aşk sahneleri izleriz.bu arada o eklenen fotolar yılmaz ve filizin beraber filizde bere var hatta onlar gerçek yaşamdan mı diziden mi bilen var mı arkadaşlar?:img-wink:

doğru diyorsun.bu dizi seneyede devam etmeli.birkaç karakter ilavesi veya çıkarılmasıyla bu hikaye devam edebilir.bunun için kampanya bile başlatılabilinir.

archshe
28-01-07, 17:35
forever_bim,secoms ,filizim bölümüm yorumumu beğendiğiniz için teşekkürler...bende sizinkilere bayıldım biliyosunuz zaten...bunlara denizim le bernanınki de ekliyorum...çok güzel yorumlardı...ellerinize sağlık....fiilizim seni senaryo ekibine dahil etmek lazım...ne müthiş şeyler öyle...en azından tebessümle iizleriz...malum gerginlik var bu arara...
sevgili denizim her nekadar bu bölüm filizin davranışları beni sıksa da yaptığın yorumla ya ben de böyle düşünüyorum o zaman filize niye kızdım diye düşündüm...herşey aynı yazdığın gibi düşünülmüştü...eline sağlık...müthiş yorumlar yapıyosun...
sevgili berna paintball u bende hentbol anlaıştım...hatta kerem o ne ki deyince allahım ne cahil bişey diye düşünmüştüm...hentbol nasıl bir oyun nasıl bilmez duymadı mı hiç diye düşündüm..ama bu oyunun adını bende ilk kez duydum:)kerem alp ve nalan ilişkisininde sende sonradan anlamışın zaten bir kıskanma vardı...orda onlar başbaşayken araya girmeye o atmosferi bozmaya çalıştı...ben hala iddalıyım nalan alpe şamns verse alp i daha çok sevecek...en uygunu bence bu..zaten yazarken de nalan-alp-kerem yazıyorum....arlarında olacak alp...

archshe
28-01-07, 17:40
dizi devam etsin deniliyo ama ben moduma katılıyorum....uzayan şeylerin tadı kaççıyo...bu dizi komedi değil ki drama...dizi uzadıkça çiftlerimiz ayrılıp barışacaktır...bu daha da sıkıcı olacaktır...sanmayın yan karakterlerden medet umacaklar...gene bizimkilerin başı yanacak....mesela yabancı damatta 3.sezon dizi komedi dizisi ama nazlıyla nikoyu kaçıncı kez ayırdılar sayamıyorum artık...ve güldüğüm sahneleri dışında nazlıyla nikonun barışıp ayrılma sahnelerinden nefret ediyorum...bu sezon damağımızdaki tadıyla kalmalı bu dizi...yoksa allahım ne hale getirdiler diziyi derken yada izlemeyi bırakmışken bulabiliriz kendimizi....zaten dizimiz yatağını değiştirmiş dere gibi farklı yöne akıyo...bi kere daha yatak değiştirmeye gerek yok fikrimce...

kane
28-01-07, 18:01
valla dizinin bir 3.sezona girmesi icin bence senaristler öncelike denismeli ,ilk sezonun senaristleri heralde baska ikinciye göre.cünkü baya bir kalite farki var benim icin ilk ve ikinci sezon arasi.

bazi tuaf diziler vardir adam gibi konusu olmadi halde senelerdir oynar.ama bazi diziler vardirki her hafta canla basla beklersin oynamasi icin onlar malesef 2.sezon dan fazla oynatilmaz.ihlamurlar altinda benim icin böyle bir dizi.biraz senaryo kalitesi düstü halde gene de öyle düsünüyorum.bir fanatik olarak bize kalsa heralde bir 5.sezon oynasin deriz.ama baslangicta iyi bir öyküyünün devamini getiremezen uzatmanin anlami yok tabiki .ozaman abuk subuk bölümler ortaya cikar,onun icin eger devam etmek istiyorlarsa senarist denisecek yoksa devamin anlami olmaz benim icin.

sormak istedim hangi resimlerden bahsediyorsunuz demin den beri görmek isterim

medsul
28-01-07, 18:12
bende çok uzatsınlar demiyorum zaten ama gidipte 78.bölümde yani son bölümde evlendirirlerse direk bitirmesinler.seneye de evlilik ve çocuklu hallerini görelim hiç olmazsa 6,7 bölüğm ben onları evli ıolarak izlemek isterim.evli şekilde yüürütülen kaç dizi var kaç yıldır zorluklarlar evlenip.tabiki yılmaz aldatcak biri değil.sadece evlilik haytalarınıda izlemek istiyorum diye bunu söledim ben.evliyken çok daha güzel şekilde izleyebilirz.

herkes dizinin devam etmelimi yoksa bitmelimi diye konuşuyor
bali bende ne düşündüğümü söylüyeyim
bende en cok istediğim şey filiz&yılmaz evliyken görmek yoksa son bölümde evlendirirlerse benim içimde ukte kalır onlari evliykende görmek isterim
ama bu sezon yada 3 sezon fark etmez
sanmiyorum 3 sezon devam edeceklerini
kalbim 3 hatta 4 sezon devam etsin diyor
ki bu mümküm degil mantiğim bu sezon bitsin diyor
şimdiden seneryo sıkıntisi var zati bizi sinirlendiriyorlar yeterince
ama ne zaman biterse bitsin ben her zaman sonuna kadar izliyecegim bu kesin:img-wink: :img-wink:

denizim_
28-01-07, 18:12
Sevgili archshe,
Ben de senin yorumunu severek okudum. Tipki secoms'un, ve berna'ninkileri okudugum gibi. Bu bolum sen Filiz'e hala bebegi soylemedigi icin ofkeliydin sanirim. Ben Filiz'in bebegi soylemeden once Yilmaz-Asli iliskisinin gidisatini izlemek istedigini saniyorum. Yilmaz'in bebekle kafasini karistirmadan once onlarin iliskisinin ne yone gittigini bilmek istiyor. Yilmaz ve Asli'nin kesin bir iliski icerisinde olduklarina inanirsa o zaman Yilmaz'dan herhangi bir beklentisi olmaksizin bebegi soyleyecegini saniyorum. Ya da tam aksi, Yilmaz-Asli arasinda bir iliski olmayacagini gorurse yine bebegi soylemekte tereddut etmez.
Aslinda Filiz bu konuda cok ozverili davraniyor. Tum bunlari Yilmaz'in hayatini allak bullak edip, onu istemedigi birseylere zorlamamak adina yapiyor. Yilmaz'in ozgurce karar verebilmesi icin kendini sakliyor. Daha dogrusu ben hareketlerinden oyle anliyorum. Tabii o arada kiskaniyor veya ici kan agliyor ama yine de duruma mudahale etmiyor. Istese Asli'ya coktan bu iliskiden soz eder ve biraz olsun onun kendisini geri cekmesini saglayabilirdi.

Neyse, yine fazlasiyla uzattim. Bu arada ben de dizinin tadinda bitirilmesi taraftariyim. Gelecek sezona artik anlatilacak dogru durust birsey kalmayacak. Tekrar yanlis anlamalar, yeni kiskancliklar falan derken dizi iyice izlenmez olacak. Kalan bolumlere biraz daha emek verip, guzel bir sekilde noktalamalilar diziyi.

slayjic
28-01-07, 18:14
dizinin uzaması taraftarı değilim bişey uzadıkça sorunlar çıkıyo ve o iş sevimsizleşiyor herşeyi tadında bırakmak gerekir diye düşünüyorum dizimiz bu sezon biterse tadında bitmiş olucak ve biz güzel bir diziydi diye hatırlıcaz ama uzarsa yarıda bırakılıcak ve sonu izlenmicek ve çok sıkıcı bir diziydi yarım bırakmıştım denilicek oyüzden tadı kaçmadan bu sezon bitsin ve ne güzel bir diziydi o diye hatırlayalım en iyisi bu bence..

levoo
28-01-07, 18:15
Ya arkadaşlar bu resimlerin olayı şöyle gelişmesin.Kuliste de anlaşamayan ikiliden Filiz hemen ordan ayrılır ve çiftlik evine gider.Yılmaz da ertesi gün o kıyafetleri giyerek çiftliğe gider ve orada bu sahneler yaşanır :)

Hayal gücü geniş yav :)

Bu arada 60.Bölüm senaryom az sonra bitmek üzere :) Biraz ara veriyim dedim buraya yazmak için.

Aynali 11
28-01-07, 18:18
aman kim degisir ise degissin basrol oyunculari ve özellikle salih ve aynali haric, yeterki bu dizi bir sene daha uzasin..hem bir sene bu cabuk gecer dizi mahvolmazki..birazda yilmaz-filiz in evlilik hallerini görelim ve ömer-feridenin de tabi..ömer bari bu sefer mutlu bir evlilik gecirsin cünkü bu sefer esi de onu cok seviyor, elif gibi ayni anda baska birisini düsünmüyor

yesimcan
28-01-07, 18:29
offf ya su tüyolardan haber yokk kunusulacak biseyde kalmadi tüyo gelseydide yorum yapardik barii!!

su60.bölümü cok merak ediyorum ya en cok merak ettigim sahnede su defile sahesi kulisss barisma ani ve o senaryo cokk romantik olmali yaaa !!!!!!!

sizce bu barisma kulis sahnesi nasil gerceklesir????

cok merak ediyorum

sinem*
28-01-07, 18:33
filizim senaryon çok güzel olmuş,Berna yorumunu zevkle okudum,fömer konusunda aynı hisleri paylaşmamamıza rağmen çok beğendim :) çok güzel olmuştu.Archshe senin yorumunu da zevkle okudum.

Bir de hastanedeki sahnede handan hanımdan çok nedense ömere kızdım,sanırım bunun sebebi de handan hanımın zaten böyle düşüncesiz bir kadın olması ama ömer kardeşini o halde görünce böyle davranmazdı sadece düşündüğü kardeşi olurdu,ferideye yaklaşan,onu anlayan,sevdiği kadına naif davranan,anlayışlı,sevgi dolu adam o hastanedeki adam değildi.

denizim_ son yazdığına katılıyorum fakat filiz aslıyla yılmazın bir ilişkisi olduğunu öğrenirse yılmaza bebeği söylemeyebilir çünkü yılmaz'ın yeni bir ilişkiye başladığını düşünüp,onun önüne engel koymak istemez.

Ayrıca dizinin daha fazla uzatılmasını bende istemiyoru dizi uzayabilir ama sadece değişen cemler ve aslılar olur biz hala araya giren şahıslarla kendimizi yıpratırız.

Umarım bu bölüm çok istediğimiz resimlerin olduğu sahneler olur.

levoo
28-01-07, 18:38
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2204640#post2204640

Arkadaşlar buyrun 60.Bölüm senaryom :)

sevdam
28-01-07, 18:40
arkadaslar bu 59.bölümün ikinci fragmaninin seyredemedim ama sizinde dediginiz gibi yilmaz yine bir siir seslendirmis...eyer bunu yazabilirseniz cok sevinirim...yazmissaniz da özür dilerim okumamisim demekki...

archshe
28-01-07, 19:57
Sevgili archshe,
Ben de senin yorumunu severek okudum. Tipki secoms'un, ve berna'ninkileri okudugum gibi. Bu bolum sen Filiz'e hala bebegi soylemedigi icin ofkeliydin sanirim. Ben Filiz'in bebegi soylemeden once Yilmaz-Asli iliskisinin gidisatini izlemek istedigini saniyorum. Yilmaz'in bebekle kafasini karistirmadan once onlarin iliskisinin ne yone gittigini bilmek istiyor. Yilmaz ve Asli'nin kesin bir iliski icerisinde olduklarina inanirsa o zaman Yilmaz'dan herhangi bir beklentisi olmaksizin bebegi soyleyecegini saniyorum. Ya da tam aksi, Yilmaz-Asli arasinda bir iliski olmayacagini gorurse yine bebegi soylemekte tereddut etmez.
Aslinda Filiz bu konuda cok ozverili davraniyor. Tum bunlari Yilmaz'in hayatini allak bullak edip, onu istemedigi birseylere zorlamamak adina yapiyor. Yilmaz'in ozgurce karar verebilmesi icin kendini sakliyor. Daha dogrusu ben hareketlerinden oyle anliyorum. Tabii o arada kiskaniyor veya ici kan agliyor ama yine de duruma mudahale etmiyor. Istese Asli'ya coktan bu iliskiden soz eder ve biraz olsun onun kendisini geri cekmesini saglayabilirdi.

Neyse, yine fazlasiyla uzattim. Bu arada ben de dizinin tadinda bitirilmesi taraftariyim. Gelecek sezona artik anlatilacak dogru durust birsey kalmayacak. Tekrar yanlis anlamalar, yeni kiskancliklar falan derken dizi iyice izlenmez olacak. Kalan bolumlere biraz daha emek verip, guzel bir sekilde noktalamalilar diziyi.

gene hislerime tercüman olmuşsun...evet bebeği hala ssöylemediği için kızdım filize...hep yılmazı düşünüyo...onun hayatına müdahale etmek istemiyo...aslıyla beraberlik yaşayacaksa engel olmamalıyım diye düşünüyo...ama artık filiz biraz fazalaca düşünüyo....biraz kendini ve bebğini de düşünse bukadar...filizin hayatı bebekten dolayı alt üst oldu...ailesiyle bozuştu...sorunlar yaşıyo...bu bebek tek onun değil ki bıraksın da yılmazın da hayatı değişsin...aslıyla bir beraberlik düşünüyorsa da (filiz böyle şüphe etsede biz ne düşündüğünü biliyoruz yılmzın) vazgeçsin...filiz nelerden vazgeçti...yılmaz öğrensin ondann sonra nasıl davranmak isterse kendi bileceği iş....ya filize evlenme teklif eder...ya da ki hiç sanmıyorum bu bebeğe babalık ederim ama senle ilişkim bitti aslıyla devam edicem hayatıma diyebilir filiz bu iki cümleye de hazırlıklı...filiz fazla düşünceli karakter...filiz yılmazı düşündüğü için bebeği söylemez filiz yılmazı düşündüğü için babasına verdiği sözden bahsetmez, ayrılır...filize bu ilişki için biraz bencil olmasını tavsiye ediyorum....yanlış anlaşılmak istemem ama bu ilişlkinin gidişatı için filizin biraz yılmazı üzmemek zor durumda bırakmamak adına bu hareketinden vazgeçmesi....zira yılmaz bunu böyle görmüyo yanlış anlaşılıyo....

forever_bim
28-01-07, 19:58
forever_bim,secoms ,filizim bölümüm yorumumu beğendiğiniz için teşekkürler...bende sizinkilere bayıldım biliyosunuz zaten...bunlara denizim le bernanınki de ekliyorum...çok güzel yorumlardı...ellerinize sağlık....fiilizim seni senaryo ekibine dahil etmek lazım...ne müthiş şeyler öyle...en azından tebessümle iizleriz...malum gerginlik var bu arara...
sevgili denizim her nekadar bu bölüm filizin davranışları beni sıksa da yaptığın yorumla ya ben de böyle düşünüyorum o zaman filize niye kızdım diye düşündüm...herşey aynı yazdığın gibi düşünülmüştü...eline sağlık...müthiş yorumlar yapıyosun...
sevgili berna pinball u bende hentbol anlaıştım...hatta kerem o ne ki deyince allahım ne cahil bişey diye düşünmüştüm...hentbol nasıl bir oyun nasıl bilmez duymadı mı hiç diye düşündüm..ama bu oyunun adını bende ilk kez duydum:)kerem alp ve nalan ilişkisininde sende sonradan anlamışın zaten bir kıskanma vardı...orda onlar başbaşayken araya girmeye o atmosferi bozmaya çalıştı...ben hala iddalıyım nalan alpe şamns verse alp i daha çok sevecek...en uygunu bence bu..zaten yazarken de nalan-alp-kerem yazıyorum....arlarında olacak alp...

Tesadüf ki ben de hentbol anladım. Paintball dediğine emin misiniz?

archshe
28-01-07, 20:02
Tesadüf ki ben de hentbol anladım. Paintball dediğine emin misiniz?

bu kadar kişi yanlış anlamadıysak nalan yanlış söyledi demektir...al bir yanlışlık daha...

levoo
28-01-07, 20:08
bu kadar kişi yanlış anlamadıysak nalan yanlış söyledi demektir...al bir yanlışlık daha...

Yemin ediyorum o sahnede ben de hentbol anladım.Hentbolu da Kerem bilmeyince şaşırdım bunu da mı bilmiyor diye...

gülbeşeker
28-01-07, 20:10

Ben de hentbol anladım kerem o ne diyince de şaşırmıştım sonra o nalanların sahnesi geldğinde hani bunlar hentbol oynayacaklardı dedim bir baktım ortalık savaş alanına dönmüş.

sezinti
28-01-07, 20:10
Sevgili forever_bim

Tek cümlelik yorum yapmak kurallara aykırı olduğu için sorunuzun cevabı için cümlemi uzatıyorum. Nalan kesinlikle ve kesinlikle Paintball dedi :img-blush Kerem'de şaşkınlığını dile getirdi. Az çok ingilizcem iyidir:img-wink: . ( Türkçe'yi sonradan öğrenen biri olarak )

denizim_
28-01-07, 20:14
Sevgili archshe,
Haklisin, Filiz cok dusunceli bir kiz. Karsisindakiler onun gibi olmadigi icin cogu zaman aci ceken o oluyor. Ben de zaman zaman Filiz'in biraz daha bencil davranmasini istemiyor degilim ama ote yandan sanirim bu dusunceli hali yuzunden de seviyorum bu karakteri. Bir de bebek, erkek icin de o kadar buyuk bir sorumluluk ki, soyledigi an Yilmaz'in bu bebege sahiplenecegine emin. Bebek yuzunden onu istemedigi bir iliskinin icine cekmek istemiyor. Sanirim tum bu nedenlerle de bir sure daha ( ortalik biraz daha netlesene kadar) bebek konusunu saklamayi tercih ediyor.

Unutmadan yazayim, ben de Nalan'in hentbol dedigini sanmistim. Hatta ne alaka diye dusundum seyrederken. Yanlis duymusum.

BERNA
28-01-07, 20:16
Ben o sahneye de tekrar baktim paintball diyor da telaffuz biraz 'peintbol'a kacmis. :)

Ben de dolayisiyla o sahne cikinca herhalde riplenen kisma yanlislikla baska dizinin fragmani karismis zannettim :img-hyste :img-hyste

archshe
28-01-07, 20:17
Sevgili forever_bim

Tek cümlelik yorum yapmak kurallara aykırı olduğu için sorunuzun cevabı için cümlemi uzatıyorum. Nalan kesinlikle ve kesinlikle Paintball dedi :img-blush Kerem'de şaşkınlığını dile getirdi. Az çok ingilizcem iyidir:img-wink: . ( Türkçe'yi sonradan öğrenen biri olarak )

galiba forum olarak kulaklarımızı yıkatmamız gerekiyo...doğru anlayan biri çıkmış....

lawinia
28-01-07, 20:23

ben paintball diye duydum hatta ne alaka simdi diye düsündüm. bu bölüm zaten öylesine gibiydi hata üstüne hata vardı cekim bittikten sonra oh bi bölüm daha atlattık ya nasıl olursa olsun demişlerdir herhalde.

archshe
28-01-07, 20:24
Sevgili archshe,
Haklisin, Filiz cok dusunceli bir kiz. Karsisindakiler onun gibi olmadigi icin cogu zaman aci ceken o oluyor. Ben de zaman zaman Filiz'in biraz daha bencil davranmasini istemiyor degilim ama ote yandan sanirim bu dusunceli hali yuzunden de seviyorum bu karakteri. Bir de bebek, erkek icin de o kadar buyuk bir sorumluluk ki, soyledigi an Yilmaz'in bu bebege sahiplenecegine emin. Bebek yuzunden onu istemedigi bir iliskinin icine cekmek istemiyor. Sanirim tum bu nedenlerle de bir sure daha ( ortalik biraz daha netlesene kadar) bebek konusunu saklamayi tercih ediyor.

Unutmadan yazayim, ben de Nalan'in hentbol dedigini sanmistim. Hatta ne alaka diye dusundum seyrederken. Yanlis duymusum.

evet haklısın bencede filiz biz bu iyi niyetinden dolayı çok seviyoruz...yılmazında hayatı tümden değişsin bıraksında...filizin bu hamilelikten dolayı hayatı alt üst oldu...filiz bunları yaşıyosa bıraksın da biraz da yılmaz ne yapacağı derdine düşse...yani bu bebek ikisinin cefasını filiz çekiyo sefasını yılmaz sürmesin.....yani tamamiyle filiz için istiyorum bunu...filizin iyiliği için...

gülbeşeker
28-01-07, 20:43
evet haklısın bencede filiz biz bu iyi niyetinden dolayı çok seviyoruz...yılmazında hayatı tümden değişsin bıraksında...filizin bu hamilelikten dolayı hayatı alt üst oldu...filiz bunları yaşıyosa bıraksın da biraz da yılmaz ne yapacağı derdine düşse...yani bu bebek ikisinin cefasını filiz çekiyo sefasını yılmaz sürmesin.....yani tamamiyle filiz için istiyorum bunu...filizin iyiliği için...

filiz yılmazla aslı arasında ilşki olduğuna emin olursa bu bebeği bence söylemez yurt dışına gider yılmaz yine bir şekilde filizn hamile olduğunu öğrenmez filizn düşüncesi bence bu ama yılmaza şimdi söylese daha aslıyla arasında ne olup bittğini bilmeden biliyor ki yılmaz kendisine dönmek isteyecek ama filiz yılmazın kendisini sevdği için mi yoksa bebek için mi döndğüne tam olarak emin olmayacağından dolayı hem filiz hem de yılmaz tam anlamıyla mutlu olamazlar.Çünkü filiz kalbinde bu şüpheyi her zaman taşıyacak.

yılmaz_filiz
28-01-07, 20:48
Bende Hentbol anladım Hasan.Hentbol dedi Kereme ama yalnış anlamışız.Bu bölümün en güzel sahnesi Yılmazla Filizin depodaki sahneleri ama en güzeli Ömer ve Feridenin o güzel sahneleriydi.

gülbeşeker
28-01-07, 20:54
Bence bölümün en güzel sahnesi yılmazın semaya filizn çizimleri getirip getirmedğini sorması ardından ekremin bakışı ve yılmazın bunun üzerine ne var yani filizi soramaz mıyım demesi o kısım benim çok hoşuma gitti bir de filizn hastandeki yılmaz benim yılmazımdı dedği sahneyi de çok beğendim depodaki sahne bana geçen sezonu hatırlattı ama çok hoşlardı yine.

sezinti
28-01-07, 20:57
Önümüzdek iki hafta içinde bebeğin cinsiyetide belli olur. Ben ikiz olmasını isterim. Filiz'in babasının ismini diğerine de kendilerinin belirlediği bir isim koyarlar. Sevgililer gününde Yılmaz'ın bebek haberini öğrenmesi daha güzel olur :) Üç hafta daha bekleriz :img-yes:
Herkese iyi yorumlar Neyse THE X-FILES BAŞLIYOR. Mulder ve Scully yüzyılın en romantik çifti.:img-in_lo

ağlayan gitar
28-01-07, 21:01
Önümüzdek iki hafta içinde bebeğin cinsiyetide belli olur. Ben ikiz olmasını isterim. Filiz'in babasının ismini diğerine de kendilerinin belirlediği bir isim koyarlar. Sevgililer gününde Yılmaz'ın bebek haberini öğrenmesi daha güzel olur :) Üç haftada daha bekleriz :)
Herkese iyi yorumlar Neyse THE X-FILES BAŞLIYOR. Mulder ve Scully yüzyılın en romantik çifti.

3 hafta dahamı işkence yapacaklar bize yaaaaa o zaman barışsınlar ama bebeği sewgililer gününde öğrensin ya yoksa seyircinin çoğunu hastaneden toplamak zorunda kalacaklar :img-pilot

sinem*
28-01-07, 21:01
Önümüzdek iki hafta içinde bebeğin cinsiyetide belli olur. Ben ikiz olmasını isterim. Filiz'in babasının ismini diğerine de kendilerinin belirlediği bir isim koyarlar. Sevgililer gününde Yılmaz'ın bebek haberini öğrenmesi daha güzel olur :) Üç haftada daha bekleriz :)
Herkese iyi yorumlar Neyse THE X-FILES BAŞLIYOR. Mulder ve Scully yüzyılın en romantik çifti.

yılmazın bebeği öğrenmesi için bebeğin doğmasını bekleyeceğiz herhalde:) Sevgililer gününde senaristler artık bize bir şey düşünürler herhalde,hem yılmaz filiz severleri için hem de feride ömer sevenleri için ayrı ayrı istanbul turu yaptırsınlar gece de bir mekanda iki çift karşılaşsın :img-hyste

bir de şu bebeğin aldırılması için bir hafta kaldı meselesi bir dahaki bölümde de karşımıza çıkacak gibi,hem handan hanım hem de ömer bu hafta içinde sürekli aldır aldır diye kızın başında duracaklardır umarım saçma sapan bir şey düşünmezler.

yesimcan
28-01-07, 21:29
ben diyorumki bu hafta kesin ve kesinkez barisiyolar ister dizinin basinda ister ortasinda istersede son sahnede ama bu hafta barisiyolarr hatta belki dizin ortasinda barisrlar kkulis sahnesi ortaya denk gelir sora yilmaz filizin ciftlikte oldugunu ögrenir ve ciftlige gider barisrlar ve son sahne de yilmaz ben ben... der ve biter yada yilmaz ben hamilegim der ..........

ama bu bölüm kesin barisirlar......:happy0064

nazende_72
28-01-07, 22:09
Bu hafta bende sabırsızlıkla bekleyeceğim barışmalarını ancak çok da ümitli değilim.Hayal kırıklığına uğruyorum her hafta dizinin sonunda.Senaristlerin amacı biz ı.a. fanatiklerini fıtık etmek herhalde.Bu arada sezon sonunda bitirmeleri taraftarıyım bende.Çünkü 1 sezon daha uzatırlarsa Filiz ile Yılmazı 3. sezonun sonunda ancak birleştirirler.Buda herhalde hiçbirimizin işine gelmez.Bu sezon onların mutluluklarını görelim.

sezinti
28-01-07, 22:27
3 hafta dahamı işkence yapacaklar bize yaaaaa o zaman barışsınlar ama bebeği sewgililer gününde öğrensin ya yoksa seyircinin çoğunu hastaneden toplamak zorunda kalacaklar :img-pilot

Yılmaz'ın Filiz'in hamile olduğunu önümüzdeki bölüm öğrenmeyeceği kesin gibi. Bir sonraki bölümde de Filiz hamile olduğunu Yılmaz'a nasıl söylerim diye düşünme sahneleri ile geçer. Böylelikle iki hafta geçer. Bu sefer de Filiz Yılmaz'ı çiftliğe götürür:img-hyste

sevdam
28-01-07, 23:17
forever_bim özür dilerim bilmiyordum siir bölümüne sadece dizinin siirleri eklendigini...
umarim buraya yazabilirim cünkü bunu sizinle paylasmayi cok istiyorum...
Arkadaslar bir siir yazdim söyle file uygun...umarim begenirsiniz...:img-huh:

seni aradim her yerde...
günler gectikce...zaman gittikce...
sen oldun dahada cok benimle...
ben seni yazdim yüregimin herbir kösesine...
seni yazdim hic silinmesin diye...
simdi eller beni zorluyor seni ordan silmeye...
ama olmaz...olamaz...
cünkü sen varsin icimde...
bir can var bizim sevgimizle...
birtanem...korkuyorum...
hem sensizligi...hemde icimde su kücücük sesizligi...
korkuyorum...
tanrim göstermesin biszizligi...

filizim+y
29-01-07, 09:21
sevgili archshe ve denizim filizle ilgili tüm yazdıklarınıza katılıyorum ve harika olmuş, denizim filizi anlamak isteyenlere çok güzel bir şekilde dile geitmişsin kesinlikle filiz kendinden çok herkesi düşünüyor bu yüzden de acıyı çeken oluyor yazdıklarınızın hepsi benimde düşüncelerime tercüman olmuşsunuz yüreğinize sağlık:)

tolgahuzur1
29-01-07, 13:53
dizinin senaryo ve işleyişinin kötü olması buradaki sessizlikten anlaşılıyor.. bir türlü barıştıramadılar. barışsalarda konuşamadılar.. valla böyle senaryo devam ederse büyük düşüş gözlenebilir. artık oyuncularda isteksiz oynuyorlar gibi geldi bana.sıkılmışlar rollerden çünkü saçma gelişmeler oluyor. kötü karekter bile dizide hala iyi rolünde..

mesburcum
29-01-07, 14:00
Bir kaç sayfa önce yazılan Filiz Cem'le evlenecek ve dayak yiyecek tüyosuna çok güldüm. Ya acıların kadını mı yapacaklar Filiz'i. Bırakın böyle bir ihtimali, asla ama asla olmaz. Böyle bir son gerçekleşirse çok şey kaybederler.
Dizinin ne zaman biteceğiyle ilgili de yorumlar olmuş. Bana kalsa bende dizinin bu sezon tadında, tuzu ve biberiyle "lezzetli" bir şekilde bitmesi taraftarıyım. Ki Avşar Yapım'a telefon açtığımda Haziran'a kadar devam edecek demişti ilgili bayan.
Bir de Nalanların oynamaya gittiği meşhur oyun. Ben Çevirmen olmama rağmen hentbol anladım :img-blush ve oynadıkları oyunu görüncede 40 yıllık hentbola ne olmuş diye bayağı düşündüm.:img-blush

byuzax
29-01-07, 14:03
Bir kaç sayfa önce yazılan Filiz Cem'le evlenecek ve dayak yiyecek tüyosuna çok güldüm. Ya acıların kadını mı yapacaklar Filiz'i. Bırakın böyle bir ihtimali, asla ama asla olmaz. Böyle bir son gerçekleşirse çok şey kaybederler.
Dizinin ne zaman biteceğiyle ilgili de yorumlar olmuş. Bana kalsa bende dizinin bu sezon tadında, tuzu ve biberiyle "lezzetli" bir şekilde bitmesi taraftarıyım. Ki Avşar Yapım'a telefon açtığımda Haziran'a kadar devam edecek demişti ilgili bayan.
Bir de Nalanların oynamaya gittiği meşhur oyun. Ben Çevirmen olmama rağmen hentbol anladım :img-blush ve oynadıkları oyunu görüncede 40 yıllık hentbola ne olmuş diye bayağı düşündüm.:img-blush

kardeş annesini kandırmak için hentbol dedi ... senaristler o kadar aptal değil :D

mesburcum
29-01-07, 14:08
kardeş annesini kandırmak için hentbol dedi ... senaristler o kadar aptal değil :D

Ay evet bu da olabilir kız paintball der annesi ne olduğunu sorar kız anlatsa Müjgan Hanım ay benim biricik kızım vurulacak mı deyip izin vermez :img-hyste
En iyisi kısa yoldan kestirmek :)

pinkzone
29-01-07, 14:13
Açıkcası o paintball sahnelerini izleyince ilk önce yadırgasamda hoşuma gitti.. Antalya da çok revaçta bu oyun.. Köşe başı heryerde oynanıyor.. Bu sahneleri görünce. Eski çekişmeli paintball karşılaşmalarım aklıma geldi.. Ahh Ahh..

gülbeşeker
29-01-07, 14:17

O zaman kerem niye nedir o diyerek şaşırsın hentbol deseydi nalan kerem hentbolu bilirdi ve şaşırmazdı diye düşünüyorum ama ben de hentbol anladım.Demek ki kerem paintball anladı ve şaşırdı.Yani doğrusunu anlamış zeki çocuk.

doruk-ıa
29-01-07, 14:26
ben kemal abili, cananlı, alaturkalı ıa'yı özledim. yılmazla filizin o butik oteldeki dansını, küçük kaçamaklarını özledim. yılmazın at hediye ettiği günleri özledim. ne yaptınız benim dizime ne hale getirdiniz ne yılmazı yılmaz ne filizi filiz hatta ömer bile ömer değil. peki ya o kale gibi güven veren ekrem nerde. artık izlemiyecem yeter. ana haberden önce o eski bölümlerini verin bari... ben o diziyi sevmiştim. intikamın aşka dönüşmesini sevdim. :(

pinkzone
29-01-07, 14:28
Ya bırakın şu hentboldu.. Paintbolu.. İkiside spor değilmi.. Bırakın hangisini demek isteiyorsa desin canım..

Filiz son sahnede şunu diyebilir.. Yani bu bölüm yanınlanan son sahnede..

Evet önemli bir şey var ama.. Bunu defileden sonra söyleceğim sana. O zaman söyleceğim. Yani defile ısrarındaki amacı bir türlü çözemedim başka.. Yılmaz nerden bilsin.. Aslı ile gitcek.. Filiz aslıyı görünce söylemekten vazgeçecek. Sonra Yılmaz kulis arkasına gidincede.. Söylemiyecek. Filiz oda bol bol aslıyı dürten laflar söylecek. Ve çekip çiftliğe gitcek. Yılmaz da aldı ya bir kere fişeği Filizin arkasından çiftliğe.. :)

byuzax
29-01-07, 14:32
O zaman kerem niye nedir o diyerek şaşırsın hentbol deseydi nalan kerem hentbolu bilirdi ve şaşırmazdı diye düşünüyorum ama ben de hentbol anladım.Demek ki kerem paintball anladı ve şaşırdı.Yani doğrusunu anlamış zeki çocuk.

belki çocuk hentbolu bilmiom malum gariban çocuk bi basket bilio bi futbol insanların o kadar derdi varki hentbol dusuncek halleri yok bence kerem bilmiodur hentbolu

byuzax
29-01-07, 14:33
Ya bırakın şu hentboldu.. Paintbolu.. İkiside spor değilmi.. Bırakın hangisini demek isteiyorsa desin canım..

Filiz son sahnede şunu diyebilir.. Yani bu bölüm yanınlanan son sahnede..

Evet önemli bir şey var ama.. Bunu defileden sonra söyleceğim sana. O zaman söyleceğim. Yani defile ısrarındaki amacı bir türlü çözemedim başka.. Yılmaz nerden bilsin.. Aslı ile gitcek.. Filiz aslıyı görünce söylemekten vazgeçecek. Sonra Yılmaz kulis arkasına gidincede.. Söylemiyecek. Filiz oda bol bol aslıyı dürten laflar söylecek. Ve çekip çiftliğe gitcek. Yılmaz da aldı ya bir kere fişeği Filizin arkasından çiftliğe.. :)

bence de sana katılıyorum ama belki çifliğe kalmadan barışırlar ozette aslı aşkını kalbine gomcek yasıodu belki ikisini samimi bi şekilde faln gorur...

filiz depoda bazı sorularıma cevap bulduktan sonra da diyebilir...

gülbeşeker
29-01-07, 14:36
ben kemal abili, cananlı, alaturkalı ıa'yı özledim. yılmazla filizin o butik oteldeki dansını, küçük kaçamaklarını özledim. yılmazın at hediye ettiği günleri özledim. ne yaptınız benim dizime ne hale getirdiniz ne yılmazı yılmaz ne filizi filiz hatta ömer bile ömer değil. peki ya o kale gibi güven veren ekrem nerde. artık izlemiyecem yeter. ana haberden önce o eski bölümlerini verin bari... ben o diziyi sevmiştim. intikamın aşka dönüşmesini sevdim. :(
eskiden hep beraber sanat müzği dinlemeye giderlerdi kemal beyi çok arıyorum yılmazın muratı kıskanmsı, bir keresinde sırf filizle izmire gitmesinler diye erol beyle konuşup biletleri değiştirmişti yılmaz eskiden çok zekiydi şimdi kaç bölüm oldu ne cemin gerçek yüzünü ortaya çıkarabildi, ne filizn sırlarını öğrenebiliyor hala 4 yıl önce neden kendsini terkettğini bilmiyor,hamilelği de artık filizden filizden mi yoksa tesadüfen mi öğrenecek artık bilmiyorum olaylar çok yavaş ilerliyor geçen sezon böyle değildi bu sezon senaristler değişti o yüzden konuları da nasıl devam ettireceklerini bilmiyorlar bakalım inşallah sonunu en güzel şekilde bağlarlar.

pinkzone
29-01-07, 14:50
Bakalım barışma sahnesi nasıl olcak.. Açıkcası ben aslının şok olacağı sahneyi daha çok merak ediyorum.. Kız kesin küçük dilini yutacak.. Bizimkiler bir daha ayrıldımı.. Harekete geçecek.. :) İyilik meleği görünüp.. Sonra suratına sinsice gülümseyen bir melek.. :)

sinem*
29-01-07, 14:59
Bakalım barışma sahnesi nasıl olcak.. Açıkcası ben aslının şok olacağı sahneyi daha çok merak ediyorum.. Kız kesin küçük dilini yutacak.. Bizimkiler bir daha ayrıldımı.. Harekete geçecek.. :) İyilik meleği görünüp.. Sonra suratına sinsice gülümseyen bir melek.. :)

bende merak ediyorum,aslı bir de tüm olanları filize anlatmıştı kız iyice kötü olacaktır onlardan artık köşe bucak kaçar :) aslı haricinde mualla hanımın yüzünü,handan hanımı ve cemi de merak ediyorum :) barışsalarda artık bizde şöyle güzel bir bölüm izlesek,en azından tv başında fıtık olmayız :img-hyste

gülbeşeker
29-01-07, 14:59
bence eğer filizle yılmaz barışıp tekrar ayrılırlarsa bunun sebebi aslının günlüğne yazdıklarını filizn okuması olabilir,filiz yazıyı okur okumaz yanlış anlar,kıskançlıktan gözü döner ve yılmazdan ayrılmak ister.Bu arada pinkzone imzan güzel olmuş özellikle yılmaz uyurken çok şeker gözüküyor.

pinkzone
29-01-07, 15:19
Evet bencede o anı defteri boşuna gözümüze sokulmadı.. :) Bülent inal uyurkende çok şeker.. Yanlız artık adamın yatak döşşek yüzü gördüğü yok sanırsam.. Ya aslıda kalıyor yada filizin yokluğunda uykusuzluk baş gösteriyor.. Geçen bölümlerde sabah düşünceli uyanıklığını görmüştük.. Adam demekki güvenli ortam arıyor uyumak için.. :)

SİDAL86_FB
29-01-07, 15:28
bence uzatmasınlar filiz ve yılmazı barıştırsınlar..artık ayrı görmek istemiyorum ikisini...bana kaırsa yılmaz yine öğrenemiycek bebeği..bu gidişle..
filiz doğurup çocuğu yılmaza uzatıp al bu senin çocuğun diyince öğrenicek:)..

sinem*
BÜLENT İNAL:
Eskiden futbolcuymuş.
Bülent inal da futbol yıldızı olmayı düşlerken kendini sette bulmuş.Uzun yıllar izmir'de amatör ligde top koşturan oyuıncu,sahada bir yapımcının dikkatini çekince tv piyasasına transfer oldu.

bu da basında çıkan haberlerde yazıyordu,bülent inal her seferinde futbolcu olmadığını sadece her çocuk gibi mahallede top oynadığını söyleyip duruyor ama adamı her defasında iyi bir futbolcuyken oyuncu olmuş gibi gösteriyorlar..yazık canım adama sürekli aynı şeyi tekrarlıyor :):):)

bu haftanın özeti de çok kısa olacak gibi,zaten fazla bir şeyde anlaşılmaz :) fragman umarım doğru düzgün ve şiirlidir.Şiirde filizden gelebilir aslıyla yılmazı görür ben senin bebeğini taşırken sen başkasıyla falan diye :):)

gülbeşeker
Evet bencede o anı defteri boşuna gözümüze sokulmadı.. :) Bülent inal uyurkende çok şeker.. Yanlız artık adamın yatak döşşek yüzü gördüğü yok sanırsam.. Ya aslıda kalıyor yada filizin yokluğunda uykusuzluk baş gösteriyor.. Geçen bölümlerde sabah düşünceli uyanıklığını görmüştük.. Adam demekki güvenli ortam arıyor uyumak için.. :)
Yılmaz aslının evinde iki dakikada uykuya daldıysa ya kaç gündür uykusuz ya da aslının evi çok güvenli (aynı gün aslı tehdit edilmişti ama)yılmaz geçen sefer aslıda kaldığında uyuma numarası yapmıştı malum filizle arası çok kötüydü şimdi biraz araları düzeldi de adam rahat rahat uyuyor artık.

gülbeşeker
29-01-07, 15:37
bu da basında çıkan haberlerde yazıyordu,bülent inal her seferinde futbolcu olmadığını sadece her çocuk gibi mahallede top oynadığını söyleyip duruyor ama adamı her defasında iyi bir futbolcuyken oyuncu olmuş gibi gösteriyorlar..yazık canım adama sürekli aynı şeyi tekrarlıyor :):):)

bu haftanın özeti de çok kısa olacak gibi,zaten fazla bir şeyde anlaşılmaz :) fragman umarım doğru düzgün ve şiirlidir.Şiirde filizden gelebilir aslıyla yılmazı görür ben senin bebeğini taşırken sen başkasıyla falan diye :):)
Bülent inalla abisi ümit inalı mı karıştırıyorlar ne anlamıyorum hani o futbolcu ya b. inal da iyi futbolcu olacakken sonradan oyuncu olmuş gibi düşünüyorlar.Magazinde bir çok şey yanlış lanse ediliyor.Bülentle tubanın dizi sayesinde aşk yaşadıklarını sanıyorlar oysa ilişkileri diziden önce başlamıştı.Şiire gelince bence şiiri yine yılmaz okuyacak umarım bu haftaki kadar güzel bir şiir olur.

pinkzone
29-01-07, 15:44
Yılmaz aslının evinde iki dakikada uykuya daldıysa ya kaç gündür uykusuz ya da aslının evi çok güvenli (aynı gün aslı tehdit edilmişti ama)yılmaz geçen sefer aslıda kaldığında uyuma numarası yapmıştı malum filizle arası çok kötüydü şimdi biraz araları düzeldi de adam rahat rahat uyuyor artık.

Bize gelsin.. Uyuyamıyorlarsa.. Kuş tüyü yastılarda yatırırız valla.. :)

Şaka bir yana.. Bu sefer çabuk uyudu yılmaz.. Demekki son günlerde çok yoruluyor yılmaz. Geçen seferki gibi uyuma numarası yapmadı.. Çabuk uyuyanlar severim.. Bende kafayı koydummu bazen hemen gidiyorum.. Dert olunca uyumak sorun.. Ama dertler biraz olsa uyumak bide iş hayatı yoğun olunca.. Direkt uykuya dalıyor insan.

kursuni19
29-01-07, 15:54

Bence söyle bir sey olacak, Yilmaz defileye Asliyla gelince, Filiz elbette kiskanacak ve tavir alacak, o nedenle Yilmaza soguk davranacak, Yilmaz bunu fark edecek, Filiz Yilmazdan kacacak ve ilk firsati kulanip Yilmaz Filizi kuliste bulacak, ve Asliyla sadece arkadas olduklarini, Aslinin ona karsi olan duygularindan haberdar oldugunu ama Asliya sadece arkadas olabileceklerini söyledigini ve sadece Filizi sevdigini söyleyecek Filize ve bu sekilde barisacaklar, bu aradada Asli Yilmazin nereye gittigini merak etip pesinden gidecek Yilmazin ve Filizle arasinda gecen konusmaya sahit olacak, tabiki sasiracak ve özette denildigi gibi askini kalbine gömeye calisacak, bunu basaracakmi hayir

kane
29-01-07, 16:01
ayip dir sormazi gebelikte kac ay sonra belli olmaya basliyor yani karninin büymesi .cünkü filiz heralde bir3-4 aydan beri hamile söylemesi bile bu yavas yavas belli olur öyle degilmi,ya kilo aliyor diye düsünür yilmaz yada bu kiz hamile,onun icin fazla artik uzatmasinlar yoksa gercekten mantiksiz olmaya baslar

pinkzone
29-01-07, 16:02
Aşkını kolaylıkla kimse kalbine gömemez tabi.. Ama çabalacaktır.. Ama yapamayacaktır. Bu arada bizimkiler tekrar ayrılırlar.. Böylelikle ona da gün doğar.. :) O günlük çok canlar yakacak.. Ama kızın günlüğü saklama yeri çok ilginç.. Filiz eve geldiğinde yemek yiyeceklerdir mesela.. Sofrayı Filiz hazırlar.. Peçete ararken günlüğü okur.. Ve ister istemez merakına yenik düşüp günlüğü okur.. :) Olası sahne..

pinkzone
29-01-07, 16:05
ayip dir sormazi gebelikte kac ay sonra belli olmaya basliyor yani karninin büymesi .cünkü filiz heralde bir3-4 aydan beri hamile söylemesi bile bu yavas yavas belli olur öyle degilmi,ya kilo aliyor diye düsünür yilmaz yada bu kiz hamile,onun icin fazla artik uzatmasinlar yoksa gercekten mantiksiz olmaya baslar

Merak etme.. Bu birleşmeden sonra.. Cemin plan bu sefer filize olur.. Cem kesin bebeğe birşey yapacaktır.. Nede olsa onları bir manada çocuk birleştirdi.. Çocuğu kaldırırsa bunu da yılmazın üstüne yıkarsa.. O zaman birleşme ihtmallerini yıkacak.. Cem boş durmaz.. O çocuk düşcek.. Boşuna düşük tehlikesi yaşatmadılar filize..

gülbeşeker
29-01-07, 16:13

ilk hamilelikse 5. ayda karnı belirmeye başlar bir-iki ay içnde yılmaza söyler filiz hamile olduğunu yoksa hamilelğini saklamak için yurt dışına kaçmak zorunda kalacak.

kane
29-01-07, 16:14
Merak etme.. Bu birleşmeden sonra.. Cemin plan bu sefer filize olur.. Cem kesin bebeğe birşey yapacaktır.. Nede olsa onları bir manada çocuk birleştirdi.. Çocuğu kaldırırsa bunu da yılmazın üstüne yıkarsa.. O zaman birleşme ihtmallerini yıkacak.. Cem boş durmaz.. O çocuk düşcek.. Boşuna düşük tehlikesi yaşatmadılar filize..

dogru söylüyorsun ,bu cemden böyle cani bir plan cikabilir,heralde birzaman eger benim olmasan seni kimseye yar etmem düsünceleri de baslar bunda.

pinkzone
29-01-07, 16:19
ilk hamilelikse 5. ayda karnı belirmeye başlar bir-iki ay içnde yılmaza söyler filiz hamile olduğunu yoksa hamilelğini saklamak için yurt dışına kaçmak zorunda kalacak.

Yok onunda çaresini bulur.. :) Siroz diye bir hastalık var.. Tıpkı hamileymiş gibi karın şişiyor..

Valla bir an önce söylesin yoksa.. Ben artık yılmaza her türlü yoldan bağıra bağıra söyleceğim.. Seyircinin de bir dayanma noktası var.. Yeter yani. Sakızı geçti bu mevzu

pinkzone
29-01-07, 16:20
dogru söylüyorsun ,bu cemden böyle cani bir plan cikabilir,heralde birzaman eger benim olmasan seni kimseye yar etmem düsünceleri de baslar bunda.

Yada "Ya benimsiz ya toprağın" Yakında bu felsefeyi benimseyecektir.. Az kaldı. Zaten psikopata bağlamaya görsün.. Hemen her türlü aktiviteyi yapıyor.. Keşke uyarsa "psikopata bağlanıyorum.. lanınız Yılmaz.. " :img-hyste

benim
29-01-07, 16:24
Cem bebekle ilgili planı gerçekleştirdikten sonra.Cem'in sürekli dediği Filiz bana sürüne sürene gelecek lafını gerçekleştirecekler.Senaristler bu lafı boşu boşuna söyletmiyorlar.Buna nasıl tahammül ederiz bilemiyorum.

pinkzone
29-01-07, 16:25
Bazı replikler gelecekteki senaryoyu açıkça belli ediyor.. Onun için biz anca filiz-Yılmaz çiftinin dizi bitimine yakın barıştığını görürüz.

Bence bunlar çift olarak değilde.. Aralarında aşk ilişkisi olmadan daha iyi anlaşıyorlar.. Sorunları konuşabiliyorlar.. Hep böyle kalsalar mı ne.. Bizde bu kadar gerilmeyiz. :)

forever_bim
29-01-07, 16:30
Bu arada arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum Feride Ömer sahnelerinde Zamansız Ayrılık şarkısını çaldılar. Zaten geçen yıl tüm yıl boyunca otobüste ofiste o şarkıyı dinlemekten içim dışıma geçmişti insan bir Sezen şarkısı çalar. Yahu bunlar daha yeni kavuşmuş ne ayrılığı ne zamansızı anlayan beri gelsin.:img-hyste

minetka
29-01-07, 16:32
Arkadaşlar, umarım düşündüğünüz gibi olmaz yani Cem bebeğe zarar vermez. Haftalardan beri diziyi hep diken üstünde izliyoruz, bari şöyle birkaç bölüm içimiz rahat bir biçimde izleyelim.
Ben Yılmazla Filiz barıştıktan sonra (umarım bir an önce barışırlar) bir daha ayrılmalarını istemiyorum. Yani ufak tefek kıskançlıklar olabilir ama ciddi bir ayrılma izlemek istemiyorum. Umarım senaristler bizlerin beklentilerini dikkate alırlar.

senem9
29-01-07, 17:47
mecburcum çok gülmüşsün bende çok güldüm ve inşallah böle bişey olmaz dedim ben emin deilim tanıdığımız duymuş o söyledi sadece o kadar biliyoryum tabi insanlar bişey biliyorum diye yalanda sölemiş olabilirler.bende güldüm ve üzüldüm benim kendimin verdiği bir tüyo deil ben sadece tanıdığımızın sölediğini belirtmek istedim..,

gel cuma gel inşallah barışma sahnesi de gelirr..:img-wink:

senem9
29-01-07, 17:52
artık senaristler lütfen uzatmasınlar.söylesin bir an önce hamileliğini filiz.ve de 2 bölümde bir ayırmasınlar.eski bölümlerini izledimde bunların kaçamaklarını,sarmaş dolaş yürümelerini çok özledim ve bizler bunu görmek istiyoruz.entrika sokmasınlar kıskansınlar birbirlerini ama ayrılcak boyutta değil.ben artık aşklı sahneler görmek istiyorum,yılmaz ve filiz aşkını onları bebekli evli bir şekilde.umarım senaristler artık filiz yılmaz aşkını göz önüne alırlar.lütfen her hafat çok sıkıldım bu hafta sölücek bu hafta barışçak denmesinden aşk olsun aşk:happy0064

pinkzone
29-01-07, 18:34
Yarın çıkar özette fragmanda..

Ama geçen hafta roman gelen özetin gerçekleşmeyen kısmı olacak özet.. Kesin emin gibiyim. Özet kısa olcak.. Geçen haftadan romanı öğrendiğimiz için bizi tatmin etmeyecek.

mesburcum
29-01-07, 18:34
mecburcum çok gülmüşsün bende çok güldüm ve inşallah böle bişey olmaz dedim ben emin deilim tanıdığımız duymuş o söyledi sadece o kadar biliyoryum tabi insanlar bişey biliyorum diye yalanda sölemiş olabilirler.bende güldüm ve üzüldüm benim kendimin verdiği bir tüyo deil ben sadece tanıdığımızın sölediğini belirtmek istedim..,

gel cuma gel inşallah barışma sahnesi de gelirr..:img-wink:

Ben barışma sahnesini merakla beklemiyorum açıkçası çünkü zaten geleceğini biliyorum. Geçen sezon falcı ne dedi? "Evlenip mutlu olacaksınız" arkalarındanda ama zamanı var demişti yanlış hatırlamıyorsam. Onun için onların böyle dostça geçirdikleri günlerde hoşuma gidiyor. Sadece istediğim ikisininde acı çekmemesi. Onlar zaten sonsuza kadar falanda ayrı kalmazlar onlar birleşecek başka yolu yokkk :)

mesburcum
29-01-07, 18:37
Yarın çıkar özette fragmanda..

Ama geçen hafta roman gelen özetin gerçekleşmeyen kısmı olacak özet.. Kesin emin gibiyim. Özet kısa olcak.. Geçen haftadan romanı öğrendiğimiz için bizi tatmin etmeyecek.

Acaba bundan sonra özetleri bu şekilde vermezler mi? 2 haftalık e olsun o kadar şimdiye kadar sorularıyla bizi boğuyordu özetleri.

pinkzone
29-01-07, 18:38
Acaba bundan sonra özetleri bu şekilde vermezler mi? 2 haftalık e olsun o kadar şimdiye kadar sorularıyla bizi boğuyordu özetleri.

Böyle olması bence kötü.. Bizi sorulara boğması bizi olmadık fantezilere sorularla kafamızı meşgul etmeye düşündürmeye teşkil ediyordu. Açıkcası geçen haftanın özetini okurken ben yoruldum.. Herşeyi açık saçık özette olmamalı. Çok da sorulu olmamalı.

Yani yapımcı bir türlü şu özetin ortasını bulamadı.

mesburcum
29-01-07, 18:44
Valla ben şu ana kadar dizi özetlerinden en çok Candan Öte'yi beğeniyorum. Çalışan bir insan olduğum için habire masa başında ne olacak acaba tüyo var mı? fragman gelmiş midir? diye kendimi yemiyorum okuyorum özeti okeyy.
Ama Ihlamurlar Altında'yı geçen hafta okurkende tahmin etmiştim böyle bir şey olacağını aslında. Hayret bizimkiler bu kadar cömertlik yapmaz demiştim. Varmış demekki bir şey :)

kursuni19
29-01-07, 18:44
Filizden Yilmaza gitsin

Günesin battig yerde
Bir dönülmez ufka gittin
Beni böyle dertli garip
Bitkin biraktin
Gittiðin gün gibi sessiz
Seninle doluyum sensiz
Yalniz biraktin

Zaman hiç geçmemis gibi
Sensiz yaþanmamis gibi
Sana gelecegim
Dudaginda yarim kalan
Hazin hüzzam sarkýlardan
Yanmis gelecegim

Yasamaktan baska söyle
Aramizda fark mi kaldi
Cansin derdin can mi kaldi
Duman olup gelecegim

pinkzone
29-01-07, 18:48
Filizden Yılmaza..

Bir hayaldin öncesinde, adın konmuş aşk dilinde
Ben senin sadece imkansızındım
Kelimeler tükendi de, sen bitmedin bak içimde..
Bunu senden beklemezdim...
Hangi yalan, hangi sebep
Cevabın yok, bitti demek
Belki de ben senin korkularındım...
Zorundayım, zorundasın
Hangi yolun sonundasın
Belki de sakladığın bi şey var...
Biri varsa aramızda
Çığlıklarım yalnızlığa
Bu ayrılık akşamında
Gözyaşıma boğuldu dünya
Sorma bana sensizliği
Sorma bana gücün yoksa
Gelen aynı giden aynı
Bırak beni yalnızlığıma

Bendeniz - Biri var.

Aslıya itafen.. Yılmaza sitem.. :img-hyste

pinkzone
29-01-07, 18:50
Kursuni çok güzel bir parça.. :) Artık bol bol iki kadın bir adam tarzında şarkı bulalım. Nasıl olsa ayrılıp barışmalarına alıştık. :)

destina304
29-01-07, 18:54
bence filizden yılmaza bu şarkı çok uygun
Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden
Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden
Aşkımı gam telinden çaldığında yalan mı
Sevdim sevdim sevilmedim
Yine sevdim yalan mı
Baharımı kış eden
Öpüşlerin yalan mı
Harab olan bu gönlüm senin için saray mı
Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı

İki kadın bir adam aşk çekilir aradan
İki kadın bir adam aşk çekilir aradan
İkimizide severken ya ondan geç ya benden
Hep sarbettim hep affettim
Beni aldat diye mi
Sevenlerin kaderi ihanet mi çile mi

Harab olan bu gönlüm senin için saray mı
Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı

pinkzone
29-01-07, 18:58
İyi de Yılmaz Filizi aldatmadı ki.. Aldatsa daha uygun olurdu.. ayrılar ve bence bu evli olan kişiler için olmuş.. Çünkü Yılmaz ne evli.. Nede İki kadına birden aşık.. Anca buna Haziran gecesindeki Baran uyar.. :) Sıklınca ona.. Sıkılınca diğerine.. :)

kursuni19
29-01-07, 18:59
Kursuni çok güzel bir parça.. :) Artık bol bol iki kadın bir adam tarzında şarkı bulalım. Nasıl olsa ayrılıp barışmalarına alıştık. :)

Haklisin, ayril baris sonra yumsa sonra ... biktik artik, ariyalan bakalim

destina304
29-01-07, 19:08
İyi de Yılmaz Filizi aldatmadı ki.. Aldatsa daha uygun olurdu.. ayrılar ve bence bu evli olan kişiler için olmuş.. Çünkü Yılmaz ne evli.. Nede İki kadına birden aşık.. Anca buna Haziran gecesindeki Baran uyar.. :) Sıklınca ona.. Sıkılınca diğerine.. :)

zaten ben yılmaz filizi aldattı anlamında yazmadım.dediğin doğru bu haziran gecesine daha uygun.ama filiz yılmazla aslının arasında birşey olduğunu düşündüğü için ben öel yazdım yani filiz açısından bakarak :)

pinkzone
29-01-07, 19:09
Filizden Yılmaza

Burda yanan bir kalp var.
Burda aşkta haksızlık
Eğer varsa eşitlik
Bunda suçlusun sende
Benim kadar.

Duygular seni arar vicdansız
Şarkılar seni martılar vicdansız
Kalbimden sizi atmam imkansız
Beni bu hale atan vicdansız

Umut mutlulukta gizli
Yar aşk veya uçurum
Yaşlar gözyaşı dolu
Siz vicdansızınız

Duygular seni arar vicdansız
Şarkılar seni martılar vicdansız
Kalbimden sizi atmam imkansız
Beni bu hale atan vicdansız

Mirkelam - Martılar Şarkılar Vicdansız..

sevdam
29-01-07, 19:13
bence yilmazla filize uyan en güzel sarki bu

seni seviyorum biliyormusun?
seni seviyorum görüyormusun?
gönlümün umudusun...
umudumun onurusun...
günler boyu...geceler boyu...senle olsam bir ömür boyu...
seni istiyorum diliyorum...
ben seni seviyorum...

yüregimde sakli kudretimle...
hem ömürde...hem ölümde...
ben seni seviyorum...
sen sevsende...sevmesende...
gönlüme gelmesende...
ben seni seviyorum...

Orhan Ölmez-Seni Seviyorum

kursuni19
29-01-07, 19:17
Yilmazdan Filize

Sensizlik geceyi
Gündüze bağlarken

Çaresiz kalırım inan
Dur gitme ne olur demek isterdim
Kararsız kaldım inan

Canım yanar kalbim ağlar
Aşkım beni aramaz

Bin yemin ettin bir tek sözüne
Sözün geçmez gönlüme
Senle olmadı yerin dolmadı
Düştüm bu aşk çölüne

Canım yanar kalbim ağlar
Aşkım beni aramaz

kursuni19
29-01-07, 19:21
Ikisinede uyar

Git ama biraz umut kalsin
Bir yemin gibi benim askim

Al ve git bu gül senin
Bir ömür kurut hadi
Al canim ayir dikenlerden

Sensiz yürek öksüz kalir
Çok geç degil son kez düsün canim
Senden her iz ani ama
Gözden irak aski gönlüm tanir

Sonra ben ne yaptim deme
Hasret vurdu döndüm deme
Aklim sende bilsen bile
Aska galip hep bu gurur

byuzax
29-01-07, 19:23
Filizden Yılmaza

Çok aşıgın var dıyorlar yalan de yeter bana
bır sevda sozu fısılda hazırım ınanmaya
gönül hırsızı dıyorlar ınkar et yeter bana
gozlerındekı cevaba korkuyorum bakmaya
geceler uzun ve yanlız yoksun sabaha kadar
dusumde bıle gunahkarsın bunu kım hayra yorar
ardımdan delı dıyorlar belkıde yalan degıl
yanımda bıle uzaksın nasıl dayansın gonul...

Çok ahlar aldı diyorlar inkar et yeter bana
gözlerindeki cevaba korkuyorum bakmaya
geceler uzun ve yalnız yoksun sabaha kadar...
düşümde bile günahkarsın bunu kim hayra yorar
ardımdan deli diyorlar beklide yalan değil
yanımda bile uzaksın nasıl dayansın bu gönül
yanımda bile uzaksın nasıl dayansın bu gönül

pinkzone
29-01-07, 19:24
Şarkı bulma modasıdır gidiyoruz.. Yoksa bizde Yılmaz-Filiz çifti gibi sorunlarımızı konuşamıyormuyuz.. Aman Allahım sonumuzu kötü görmeye başladım.. :)

kursuni19
29-01-07, 19:29
Şarkı bulma modasıdır gidiyoruz.. Yoksa bizde Yılmaz-Filiz çifti gibi sorunlarımızı konuşamıyormuyuz.. Aman Allahım sonumuzu kötü görmeye başladım.. :)

Valla haklisin, ama galiba Filizle Yilmazin arasi kötü olunca konusulacak daha cok konu oluyor, iki bölümdur yumsak yumsak takiliyorlar bizde tartisacak bir sey bulamiyoruz

...Özlem...
29-01-07, 19:30
bir tane de benden olsun dedim:img-yes:

yilmaz dan filize:

Beni biraz anlasaydin nolurdu.
Gecelerim gündüzlerim kayboldu.
Oysa düslerim vardi içimde yarim kaldi.
Benligimi benden aldi.
Yasanacak çok sey vardi askina esir kaldi.
Artik sana dönemem ki.

Oysa düşlerim vardıiçimde yarım kaldı.
Yaşanacak çok şey vardı askina esir kaldi.
Artik sana dönemem ki.

Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi.
Yazik ettin geçen günleri.
Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer.
Artik seni sevemem ki.[2]

Aslinda seni hiç tanimamisim..
Seni kendime hep yakin sanmistim..
Zamanla alistim ben yanlizliga..
Geceleri uykusuz kalmaya.

Zamanla alistim ben yanlizliga..
Geceleri uykusuz kalmaya.

SIIR:
Sen dört mevsim aski yasadigim
Sen koca bir of çekip hasretle yandigim
Sokakta gezip haykirdigim biricik sevgilim
Bosa mi geçirdik bir ömrü istabul kıyılarında
Sen gittin ben gidemedim
Sen unuttun ben unutamadim
Ben unutamadim

Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi..
Yazik ettin geçen günleri
Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer..
Artik seni sevemem ki.

archshe
29-01-07, 19:36
şimdi basında çıkan haberleri okudum hepsini biliyodum ama tubanın kostüm tasarımcısı olduğunu unutmuşum....hatta bu bölüm çizim yaparken zoom yapmışlardı...kalem tutuşu çok doğruydu eskiz yaparken...acaba dedim bunları kendiimi çizdi aykırı durmuyo o sahnede....şimdi haberi okuyunca bu eskizler tubaya ait olabilir....tuba bir taraftan asıl mesleğini mi yapıyo nEdersiniiz?

pinkzone
29-01-07, 19:37
Valla haklisin, ama galiba Filizle Yilmazin arasi kötü olunca konusulacak daha cok konu oluyor, iki bölümdur yumsak yumsak takiliyorlar bizde tartisacak bir sey bulamiyoruz

Aman ya.. Bunlarda çabucak çıkarlar bu havadan.. Yumoşu hatırlarız artık dizi izlerken.. Bide bundan sonra yumoş reklamlarında bizimkiler oynasın. Bakın hem çamaşırlar hemde ilişikiler nasıl yumuşuyor.. Yumuşacık yumoş.. Sizde yumoş gibi olmak istiyorsunuz.. Marketinizden isteyiniz. :img-hyste

yesimcan
29-01-07, 19:38
sarkilar süper cok hos lar!!! ama biz su sarki keyfini bi kenara birakalim yaa kimse yok forumda canlanin biraz fikir yürütünnn!!!!!!!

sizce bu barisma sahnesi nasil gercekleseir??
asli onlari nasil görür duyar vs. ve askini kalbine gömer???

ayy yarin fragman cikiyo demi bide özete gelir ohhh ne güzel deymeyin keyfime bu bölüm barissinlarda noluyosa olsunn.....:happy0064

en cok ömerin ,handanin,cemin,mualla nin suratini cokk merak ediyorumm!!!!

asliyi söylemeyi unutmusum nede olsa onun kini tahmin edebiliyorumm mosmor olur kizarir renkten renge girer vallah kiz bayilmasa iyi:)

aslinda asliya ben üzülüyorum yaa kizin zavalli hic biseyden haberi yok sadece yilmazi seviyoo hic bisey bilmiyo ya yazik kiza kimse ona yilmaz filiz zi de anlatmaya tenezül etmiyorlar simdi birden görürse kizcagiz maf olur yazik kiza

archshe
29-01-07, 19:39
bi de inşaatla ilgili bişey söylüyeyim...binanın beton dayanımını yani kısaca doğru betonun kullanılıp kullanılmadığını 20dkkada kendi test edip anlardı aslı....boşuna labaratuara gönderdi...bu da aslının baştan beri belirli periodlarla yapması gereken denetimlerini yapmadığını gösterrir...dikkatimi çekti söylemeden edemedim....hoş aslı erken farketse de yapacak bişey kalmadıya inşaat için neyse artık....

pinkzone
29-01-07, 19:47
Aslı geç anladı.. Yani geç anlamak zorunda bırakıldı.. Yani gerçek hayatta mühendis bu kadar hata yapamaz. Onun için aslı tuhaf biri. Mühendis bu kadar hata yapcak normalde bu kadar başaırlı olcak varmı böyle birşey..

NOT: fotoromanlar eklendi.

levoo
29-01-07, 19:50
Yeni bölümde Aslı'nın Tekinerleri uyarmasını ve azar işini yapmadığını düşünen Ömer tarafından azar işitmesini Cem'in bunu öğrenince daha ölümcülm bir tuzak hazırlamasını defilede Filiz'in şıklığını ve aşırı kıskançlığını,Yılmaz'ın Filiz'in peşinden koşuşunu ve uzun sürede Filiz'i ikna etmesini,Filiz'in yelkenleri suya indirmesini,Aslı'nın mosmor olduğu sahneyi ve Aslı'nın başına gelebilecek olası ölüm tehlikesini göreceğiz.

Olası bi Yılmaz-Aslı-Filiz sahnesi

(Filiz ve Yılmaz öpüşüyolardır.Aslı da onları görür.Filiz ile Yılmaz öpüşmeyi bitirdikten sonra Aslı'yı görürler)

Aslı
(Şaşkın)

Siz ne yapıyordunuz?

Yılmaz
(Gülerek)

Filiz'in aniden kalbi durdu suni teneffüs yapıyordum.

Aslı
(Gülmeye başlar)

Ya Yılmaz sen çok iyi birisin ya herkesin yardımına yetişiyosun her hareketinle sana daha fazla aşık oluyorum ya.

Filiz
(Dalga geçerek)

Ya Yılmaz bu kız harbiden saf ya.

Yılmaz
(Filiz'e sarılır)

Boşver aşkım.Hadi biz bağ evine gidiyoruz.

(Filiz ve Yılmaz çıkarlar)

Aslı
(Kendi kendine)

Ya bu Yılmaz ne kadar iyi birisi ya...

(Aslı gülümseyerek kulisten çıkar)

Böylece gördüğü sahneye rağmen hala onların birbirlerini sevdiğini anlayamaz :D:D:D:D

BERNA
29-01-07, 19:54
bi de inşaatla ilgili bişey söylüyeyim...binanın beton dayanımını yani kısaca doğru betonun kullanılıp kullanılmadığını 20dkkada kendi test edip anlardı aslı....boşuna labaratuara gönderdi...bu da aslının baştan beri belirli periodlarla yapması gereken denetimlerini yapmadığını gösterrir...dikkatimi çekti söylemeden edemedim....hoş aslı erken farketse de yapacak bişey kalmadıya inşaat için neyse artık....

Bence de o insaatin cokmesi kesin, bu donulmez yola girilmis bir kere.

Bu yapinin denetlenmesini olayini gecen baslikta ben teoriden anlatmaya calismistim (kursa gitmistim) ama ben pratisyen sayilmadigim icin benim meslektasim bunu en iyi anlatir demistim. Bu arada Asli kendisi yapabiliyor mu, disaridan da denetim almasi gerekmiyor mu insaatin?

Her ne kosulda olursa olsun Sadikoglu sirketinin paralari havaya gitmis bence. Bursu kazanan muhendisin akli bir karis havada :img-pilot

yesimcan
29-01-07, 20:02
ayy levo aksam aksam hic gülecegim yoktu vallah ya cokk güzel ve komik olmus:img-hyste vallah asli nasil bi insan ben cikaramadim :

saf mi
akilli mi
uyanik mi
kurnazmi
vurdum duymazmi

hiccc bisey anlamiyorum kizdan yaa ya daha bu kadar olaydan sora daha hala anlamadi ya yilmaz filizi seviyo yani ben daha ne diyebilirim kizin gözüznün icine soksak daha da yok ya aralarinda bisey yoktur diycek!!!!okadar yani:)

archshe
29-01-07, 20:07
Bence de o insaatin cokmesi kesin, bu donulmez yola girilmis bir kere.

Bu yapinin denetlenmesini olayini gecen baslikta ben teoriden anlatmaya calismistim (kursa gitmistim) ama ben pratisyen sayilmadigim icin benim meslektasim bunu en iyi anlatir demistim. Bu arada Asli kendisi yapabiliyor mu, disaridan da denetim almasi gerekmiyor mu insaatin?

Her ne kosulda olursa olsun Sadikoglu sirketinin paralari havaya gitmis bence. Bursu kazanan muhendisin akli bir karis havada :img-pilot

sağol bernacım....bi ara düşündüm biz bernayla gitsek kurtaramazmıyız diye....ama maaleseff...yapılacak bişey kalmadı sanırsam....ama bu dizide inşaat yapımını hafife alıyolar...azcık bilgi edinmelerini tavsiye ederima...yani bu ne kadar cemin suçuysa aslı da bu suça ortak....aslı bu denetimleri kendi yapar ama ayrıca tekinerleri ve inşaatı denetleyecek bir yapı denetim firması olmasıı lazım....yani inşaat işinin 1/5 i anlatılıyo...bu denetimler es geçiliyo...kafaya koymuşlarya batıracaklar tekinerleri çökertecekler inşaatı onun için yazılyolar bişeyler....zaten dizi aşk dizisi bu kadar mantık arasak güzide çiftimiz bu halde olmazdı...

archshe
29-01-07, 20:22
sevgili berna inşaatla ilgili yazdığın yazıyı gözden kaçırmışım....epey konuşmuşunuz halbuki...nasıl da görmemişim üzüldüm vallahi...ama yazdıkların çok doğru ama bize bukadarını gösterseler batmazlardı zaten dimi....hem matraka aslının işinin yanlış olduğunu düşündüğümü söylemiş aslı gibiler tüm projeleri üstlenebilir demiş benim yazdığma...ama anlatmak istediğim bu değidi...aslı proje müdürü dendi ama proje müdürü tekrar söylüyorum bir projenin tasarım aşamasında tasarımı yürüten grubun başındaki mimardır....tasarımı yapan kimdir? mimar..aslı nedir?mühendis....aslı şantiye şefidir...yani mimarın proje mdürünün tasarımını yaptığı projeyi uygulayan...aslı mimar olsa hem proje müdürü hem şantiye şefi olurdu ama senaristler mühendis ve mimarın görev ayrımını çözememişler...bunu demek istemiştim...

BERNA
29-01-07, 20:59
sevgili meslektasim

Ben o mesajlarini cok iyi hatirliyorum ve de ne demek istedigini cok iyi biliyorum ama biz konuya hakim oldugumuz icin anlasmis da olabiliriz elbette ;)

Sonucta insaat konusunda yapilan yanlislari bu haftaki mantik hatalariyla kiyaslayinca masum bile buldum. Ama yine de mimar ve muhendis ayirimini yapamamalari benim de sinirimi bozuyor. Hayir anlamadigim sey bu konular meslek sirri degil, Turkiye'de insaat sektoru de en gelismis uc sektorden biri ve sektorde calisan dunya kadar kisi var. Birine danismadilar mi? Omer ve ardindan tum Tekinerler anlamadigi ise girer, senaristler anlamadigi konularda senaryo yazar, dizide herkes kafasina gore takilmaya basladi. Benim ise en cok korktugum sey Cem Akman'in bana da olumcul tuzak kurmasi bagimsizligini ilan edip diziden, cunku onun hakkinda az kirmizi notlar yazmadim :img-hyste :img-hyste

archshe
29-01-07, 21:19
sevgili meslektasim

Ben o mesajlarini cok iyi hatirliyorum ve de ne demek istedigini cok iyi biliyorum ama biz konuya hakim oldugumuz icin anlasmis da olabiliriz elbette ;)

Sonucta insaat konusunda yapilan yanlislari bu haftaki mantik hatalariyla kiyaslayinca masum bile buldum. Ama yine de mimar ve muhendis ayirimini yapamamalari benim de sinirimi bozuyor. Hayir anlamadigim sey bu konular meslek sirri degil, Turkiye'de insaat sektoru de en gelismis uc sektorden biri ve sektorde calisan dunya kadar kisi var. Birine danismadilar mi? Omer ve ardindan tum Tekinerler anlamadigi ise girer, senaristler anlamadigi konularda senaryo yazar, dizide herkes kafasina gore takilmaya basladi. Benim ise en cok korktugum sey Cem Akman'in bana da olumcul tuzak kurmasi bagimsizligini ilan edip diziden, cunku onun hakkinda az kirmizi notlar yazmadim :img-hyste :img-hyste

bernacım senin beni anladığını zaten biliyorum...dedğin gibi okadar mantık hatası yapmışlardıki bu bölüm teknik mevzularda yapmaları kaçınılmazmış bunları yapınca...ama şu konuları herhangi bir mimarlık ve mühendislik öğrencisine bile sorsalar bilirdi...çok uzman aramalaına gerek yoktu yani...bu konuyu bizde çok karıştırdık cem akman çıkıp siz kendi işinize baksanıza derse tehdit ederse şaşırmam...aman allah korusun:)

wyand0tte
29-01-07, 22:20
hani cem diyor ya sürekli filiz sürüne sürüne gelcek yanıma diye
güvendiği şey inşşatın çökmesi inşaat çökerse tekiner batar ve filiz mecburi ceme gider aile zoruyla yapacağı birşey olmadan....ama yılmaz son anda yapacağını yapar ve filizi alır....

sinem*
30-01-07, 02:16
madem şarkılardan gidiyoruz bu da

Filizden yılmaza (ama kırmızıyla yazılmış olan yazı yılmazdan gitsin) :) (kenan doğulu-dön gel )

Bir hayatım bile yok,Bir canım bile yok
Sen gittin gideli yar ,Bir güzel cümlem yok :)
Dilim alışmış bir kere.. Aşkım diyorum bin kere
Olur olmaz kimselere ..Sudan ucuz sebeplerle

İlacımın saati kaçtı..Acıktım ama iştahım kaçtı
Yerini beğenmiş çiçekler bile..İsyan edip dün soldu

Dön gel dön gel alışamam yokluğuna
Affet dön gel savaşamam yokluğunla
Bu ev sensiz yuva değil yuvamı istiyorum
Bu can sensiz yaşamıyor...Seni geri istiyorum

bu da filizden saplantılı cem'e :) (nihan,ben bir kez sevenlerdenim)

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına
Sen sevdiğini sanıyorsun...
Küskünüm al kalbini senin istediğin
Bende yokki.
Vaktini boşuna harcıyorsun...

Derman değilim inadına,
Senin yarana yalvarma,
Lütfen beni bundan sonra bir daha arama.

Ben bir kez sevenlerdenim,
Ölümsüz bir aşka arıyorum,
Aradığım adam sen değilsin,
Hiç sanmıyorum...

Ömerden de ferideye emel sayından feride :)

archshe
30-01-07, 02:24
evet benden de bir şarkı bence manalı sözler....filizden yılmaza...KİM HAKLIYSA....
kış bazen aniden gelir...
değiştirir ne varsa
en büyük aşkları bile
düşürür yabancıya
benim yüzüm sana dönük
seninki duvarlara
son sözü sen ettin kazandın ama...
yalnızsan geceleri
yanlızsan yatağında
ve evinde bomboşsa kalbin gibi
söyle ne farkeder kim haklıysa...
buluştuk seninle yine
geceleri rüyamda
yanyana ama uzakta
yaşadık bu ayrı odada....
benim yüzüm sana dönük
seninki duvarlara
son sözü sen ettin kazandın ama...
yalnızsan geceleri
yanlızsan yatağında
ve evinde bomboşsa kalbin gibi
söyle ne farkeder kim haklıysa...

filizim+y
30-01-07, 10:29
selam arkadaşlar, bakıyorumda ben yokken şarkılar yazılmış benim taht gitmiş elden:( hepinizin şarkılarıda güzel olmuş ellerinize sağlık.

senaryolar kısmına olası 60. ve 61. bölüm senaryolarımı ekledim, bakabilirseniz ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, şimdiden herkese teşekkür ederim.

kursuni19
30-01-07, 11:30
Bu arki Filizden Ceme ve Yilmazdan Asliya gitsin - Israrla arkadas kalmak istiyorlarya

biz iki arkadas
dertlesmeye geldik
dünyada daha dert çok
halletmemiz gerek

hey garson suraya bir masa kuruver
ortaya bir büyük açiver
yanina bir ates yakiver
maksat gözümüz doysun

suraya bir deniz seriver
üstüne bir gemi koyuver
yelkeni söyle bir açiver
maksat gönlümüz olsun

anlat arkadasim
derdini söyle
dert biriktirilmez
paylasalim seninle

senin derdin benimdir
bu mesele derindir
cebimdekilerin hepsi
derdin buysa senindir

Suraya bir resim asiver
içine bir bizi çiziver
üstüne bol aci kativer
maksat gönlümüz olsun

anlat arkadasim
derdini söyle
dert biriktirilmez
paylasalim seninle

byuzax
30-01-07, 11:56
I.A için kısa bir şiir daha yazdım

Dayanamıyorum anla
seni başkasıyla görmeye
dayanamıyorum ama
zorundayım bu çileyi çekmeye.
elimi uzatsam dokunacağım belki ama
dokunanam çünkü o var yanında.

Copyright Byuzax ©2007 Tüm Hakları Saklıdır :img-hyste

levoo
30-01-07, 12:24
Perşembe geceleri veriliyor bildiğim kadarı ile arkadaşım...Saat 02:00 civarı olması lazım...

filizim+y
30-01-07, 12:28
arkadaşlar, senaryomun kalanınıda ekledim bakalım nasıl bulacaksınız devamını 2 bölüm ilerlemiş oldum sizleri şöyle senaryolarkısmına davet etsem kabul edermisiniz edersiniz eder değil mi, tüm beğeni ya da eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıcağınız için :)

eaykut
30-01-07, 13:53
aslının aşkını klbine gömmesi 59.bölüm olabilirmiydi çünkü aslı yılmaza bana göre soğuk davrandı gibi geldi bunu yılmazın aslının evine geldiği zaman yılmaza ısrar etti ben kendi başımın çaresine bakarım gibi yada evdekiler seni merak eder dedi ama önceden kendi çağırıyodu kalması için ne biliyim bişey ler yapıyodu ama bu bölüm yapmadı

yılmaz_filiz
30-01-07, 14:32
I.A için kısa bir şiir daha yazdım

Dayanamıyorum anla
seni başkasıyla görmeye
dayanamıyorum ama
zorundayım bu çileyi çekmeye.
elimi uzatsam dokunacağım belki ama
dokunanam çünkü o var yanında.

Copyright Byuzax ©2007 Tüm Hakları Saklıdır :img-hyste

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Şu Aslı ve Cemi ortadan kaldırmama kim yardım edicek arkadaşlar?Birde Canan Hanım hiç gözükmüyor oynadığı filmde bitti dizide 2 bölümdür göremedik özledim doğrusu.:icon_sorr

filizim+y
30-01-07, 14:32
bir şiirde benden bakalım nasıl bulacaksınız:) filiz 60.bölüm için yılmazına okuyor
bir an öyle düşünün ne güzel olur:)

Sen başkalarında teselli ararken
Ben senin bana bıraktığınla avunuyorum
Öyle bir avuntu ki yokluğunda içimi ısıtıyor
Dönsen artık bize
Bak sadece ben değil, senin bir bekleyenin daha var içimde
Sen onun varlığından habersiz, O senin yokluğundan haberli
Yetmedi mi ayrı yaşadığımız zamanlar
Sensiz olamıyorum gelde bitsin bu hasret
Sende bensiz mutlu değilsin, inansam buna bırakacağım seni
Ama sen bensiz, ben sensiz bebeğimiz bizsiz olur mu SEVDİĞİM...

not: sevgili gülbeşekerin tavsiyesi ile vuslat kelimesi yerine hasreti ekledim daha iyi olacağını söyledi, ona ve tüm beğenen arkadaşlara teşekkür ederim.

benim
30-01-07, 15:01
bir şiirde benden bakalım nasıl bulacaksınız:) filiz 60.bölüm için yılmazına okuyor

Dönsen artık bize
Sensiz olamıyorum gelde bitsin bu vuslat

Şiir muhteşem olmuş .Ben çok beğendim.Ellerine sağlık.Bu kadar açıklayıcı bir şiir okurlar mı bilmiyorum. özet , fragman sorularla dolu, çöz çöze bilirsen şiirler biraz anlatııyor ama o da bazen tam tutmuyor.Alternatif olarak senin şiirini sunalım .Bu hafta Filiz açıklarsa senin şiir tam oturur.

byuzax
30-01-07, 15:43

Dönsen artık bize
Sensiz olamıyorum gelde bitsin bu hasret

not: sevgili gülbeşekerin tavsiyesi ile vuslat kelimesi yerine hasreti ekledim daha iyi olacağını söyledi, ona ve tüm beğenen arkadaşlara teşekkür ederim.
evet şiir çok güzel olmuş bence bu bolum fragmanında şiiri filiz okumalı...

pinkzone
30-01-07, 15:43
Filizim anlaşışdı.. Bugün harikalar yaratmaya pek elverişlisin.. Ellerine sağlık şiirde pek mükemmel.. :)

Özet gelmedi. Ama ne geleceği belli zaten açıkcası özetin geleceği için hiç heyecanlı değilim.. Az çok tahmin edebiliyorum.

levoo
30-01-07, 15:47
Eski özetin kalan kısımlarını bir iki değişiklikle sunacaklar bize tahminen.Özeti yine de görmek istiyorum ama ben...

sinem*
30-01-07, 15:48
filizim suskun forumda yaratıcılığını sergiliyor,sessizlik yaratıcılığını güdüledi herhalde :) ellerine sağlık çok güzel olmuş .Ama bizim diziye uygun bir şiir olacaksa muhakkak araya istanbul kelimesini eklemen lazım :) istanbul daha daha ne kaldı alacağın benden :):)

özet birazdan gelir herhalde,pek bir şey olmasa da en azından konuşacak konu olur.Şimdi ortada bir şey yok dön dolaş filiz neden söylemiyor,ömer neden böyle yapıyor,yılmaz neden herkese yardım ediyor,aslı neden bu kadar saf,cemin yeni ölümcül planı ne olacak,feride acaba hafızasına kavuşacak mı (lütfen artık meraktan ben fıtık olucam :):) ) konuları arasında dolaşıp dururuz :)

pinkzone
30-01-07, 15:51
Forum hakkatten çok sessiz.. Bu arada bende değişik tarzlarda yeni fotoromanlar ekledim.. :) Ya son fotoroman favarim oldu içlerinde.. :) Kadının şaşırmasında süper fotoroman oldu. :)

kursuni19
30-01-07, 15:55
Dün sarkilar bugün siirler iyi gidiyoruz vallahi Madem bir siirde benden gelsin Filizden Yilmaza.

Askimizin meyvesini sana söylemek istedim
Söyleyemedim...korktum sevgin bana degilde ona olur diye
Seni kaybetigimi düsündügüm bir anda...söylemeliyim dedim
Sonra seni gördüm baska bir kadinla
Kirpiklerim islandi seni onunla düsündügüm her anda
Simdi karanlikta beklemekteyim...benim dogan günesim yine sen olana kadar

filizim+y
30-01-07, 16:01
filizim suskun forumda yaratıcılığını sergiliyor,sessizlik yaratıcılığını güdüledi herhalde :) ellerine sağlık çok güzel olmuş .Ama bizim diziye uygun bir şiir olacaksa muhakkak araya istanbul kelimesini eklemen lazım :) istanbul daha daha ne kaldı alacağın benden :):)

özet birazdan gelir herhalde,pek bir şey olmasa da en azından konuşacak konu olur.Şimdi ortada bir şey yok dön dolaş filiz neden söylemiyor,ömer neden böyle yapıyor,yılmaz neden herkese yardım ediyor,aslı neden bu kadar saf,cemin yeni ölümcül planı ne olacak,feride acaba hafızasına kavuşacak mı (lütfen artık meraktan ben fıtık olucam :):) ) konuları arasında dolaşıp dururuz :)

ne yapıyım iş başa düştü sabahtan beri bir sessizlıktır gidiyor kimse birşey yazmıyor bende şiir yazıyım dedim, senaryo yazdım yeni yeni hareketleniyoruz ne güzel işte sizi harekete geçirebilmek, istanbulu ekleyecktimde farkı olsun biraz değiil mi benim şiirin:), özetten fazla birşey beklemiyorum zaten geçenkinde olmayan çok şey var ama sizleri harekete geçireceksen gelsin:img-yes:

byuzax
30-01-07, 16:07
Aslının şiirini bulmuş bi arkadaş sizle paylaşayım dedim.

Şimdi benimlesin ama gözlerin bana kapalı; Kör bir kuyuya seslenir gibi, sana sesleniyorum.
Ne zaman sana baksam yalnızlığım büyüyor
Ne zaman sana baksam içim ürperiyor

pinkzone
30-01-07, 16:07
Uyarlama

Ağır bir kurşun gibi çöker içime..
Vurmam yüzüme hüznünü
Kimseler bilmez bebeğimi..
Sen bile..
Ağır ağır ölürüm..
Senin bilinmezliğinde..
Bu defa son.. Söylemek için..
Kapılarına dayanacağım..
Yüreğinin kapıları başkalarına açılsa bile..
Bilki söyleceğim.. Benden vazgeçsende..

Made in. Pinkzone.. :img-hyste

Filizden Yılmaza.

byuzax
30-01-07, 16:12
Arkadaşlar aldığım yeni bir tüyoya gore ;

Filiz ve yılmaz bu bölüm barışmayacaklar.
Filiz bebeği söylemeyecek
aslı aşkını yılmazın ona soğuk davranması yüzündn kalbine gömcek.

levoo
30-01-07, 16:14
Arkadaşlar aldığım yeni bir tüyoya gore ;

Filiz ve yılmaz bu bölüm barışmayacaklar.
Filiz bebeği söylemeyecek
aslı aşkını yılmazın ona soğuk davranması yüzündn kalbine gömcek.

Böyle devam ederse yemin ediyorum sıkarlar artık.En azından barışsınlar.Barıştıktan sona bebek zaten söylenir...

filizim+y
30-01-07, 16:14
pinknoze benimle senin şiiri karıştırıp ortaya bir karışık yaparlarmış :img-hyste
ne güzel olurdu, ellerine sağlık güzel olmuş, başta uyarlama sonda made in pinknoze anlayalım:img-wink:

sinem*
30-01-07, 16:15

Şimdi benimlesin ama gözlerin bana kapalı; Kör bir kuyuya seslenir gibi, sana sesleniyorum.

dizideki herkes romantik canım :) kız ne güzel yazmış...

pinkzone uyarlaman çok güzel olmuş,kurşuni seninde şiir muhteşem :)

tüyo gelmiş :) bu tüyoya göre dizimiz aynı hamam aynı tas :) bu gidişle bizim dizi 6 sezon boyunca devam eder :)

pinkzone
30-01-07, 16:16
Ahh Ahh
Bir dönemler bu sayfada yazan bir matraka vardı.. Ne iyiydi.. Ne güzeldi yazdıkları.. :) Kendisine gelen tüyoları nasılda güzel haber verirdi bize hiç çekinmeden.. Yorumlarını okumakla keyif aldığım bir zattı.. Ama gel zaman git zaman bu matraka.. Foruma girmez olmuş.. Bize o güzelim gelecek bölüm tüyolarını getirmez olmuş.. İşte forumcak bir rüzgar gibi esip geçen zatı konuşuyoruz.. Matraka.. Bulut olmadan geri dön.. Yorumlarını tüyolarını bize ilet.. Yoksa seni de mi kaybettik..

gülbeşeker
30-01-07, 16:17

Bence bu şiirde aslının aşkını kalbine gömdğü belli yani aslı filiz-yılmazı öğrenmeden aşkını kalbine gömmüş oluyor.

pinkzone
30-01-07, 16:19
Aslının şiirine bakarsak.. Filizi öğrenmeden aşkını kalbine gömdüğünü görüyoruz.. Ama ne mümkün.. Hem bu kadar samimi ve yakın olacaksın hemde aşkını kalbine gömeceksin.. Hiç ama hiç mümkün gözükmüyor.

secoms
30-01-07, 16:21
Ooo Dizi böyle devam ederse forum arkadaslarımız baska alanlara yönelecek.. Baksanıza senaryolar,siirler... :good:

Filizim ve kursuni şiirler nefis ellerinize saglık...

kursuni19
30-01-07, 16:21
dizideki herkes romantik canım :) kız ne güzel yazmış...

pinkzone uyarlaman çok güzel olmuş,kurşuni seninde şiir muhteşem :)

tüyo gelmiş :) bu tüyoya göre dizimiz aynı hamam aynı tas :) bu gidişle bizim dizi 6 sezon boyunca devam eder :)

Tesekür ederim.
Ellimizde resim vardiye bosunami sevindik. Ben hala bu bölüm barisirlar diye ümitliyim ama neyde seyredip görcez bu gidisle

forever_bim
30-01-07, 16:22
Arkadaşlar özetten halen bir haber yok mudur?

Hayır grip oldum perişanım da özet gelse de eklesem yeni başlıga da akşama kadar uyusam diyorum.

Neyse laf lafı açıyorken söyleyim Sinan Tuzcu'nun bu ayki (Şubat 2007) Seninle Dergisinde 4 sayfa röportaj ve resmi var. Sıfırdan bugünkü geldiği konuma nasıl geldiğini anlatmış. I.A.'dan da bir resim koymuşlar. Yılmaz'la Ömer'in kavgasını Filiz'in ayırdığı sahneyi 42. bölüm sonunu yani:)

kursuni19
30-01-07, 16:23
Aslının şiirine bakarsak.. Filizi öğrenmeden aşkını kalbine gömdüğünü görüyoruz.. Ama ne mümkün.. Hem bu kadar samimi ve yakın olacaksın hemde aşkını kalbine gömeceksin.. Hiç ama hiç mümkün gözükmüyor.

O kalbine göme cabasi sadece dakikalar icin gecerlidir, haftaya Yilmaz gel defileye birlikte gidelim deyince Asli kazma kürekleri hazir edip kalbini gömdügü yerden cikartir sen hic merak etme

pinkzone
30-01-07, 16:29
O kalbine göme cabasi sadece dakikalar icin gecerlidir, haftaya Yilmaz gel defileye birlikte gidelim deyince Asli kazma kürekleri hazir edip kalbini gömdügü yerden cikartir sen hic merak etme

Yılmaz : Hadi defileye gidiyoruz aslı..
Aslı: Tamam geliyorum.. 1 dakika.. /Aslı kilerden kazma küreği alırmış).. :img-hyste
Yılmaz: Ne o kazma kürek..
Aslı: Aşkımı kalbime gömmüştüm.. Ama bu defileye gitme teklifinden sonra yeniden çıkarcam..
Yılmaz: Ama sen yanlış anladın beni aslı..
Aslı: Ne yanlış mı ?
Yılmaz: Evet yanlış anladın..
Aslı: Olsun ne olur ne olmaz ben yanıma alayım.. Tedarikli gitmek şart. :img-hyste

sinem*
30-01-07, 16:32
Aslı: Tamam geliyorum.. 1 dakika.. /Aslı kilerden kazma küreği alırmış).. :img-hyste
Aslı: Aşkımı kalbime gömmüştüm.. Ama bu defileye gitme teklifinden sonra yeniden çıkarcam..
Aslı: Olsun ne olur ne olmaz ben yanıma alayım.. Tedarikli gitmek şart. :img-hyste

:img-hyste o kadar derine gömmüş :):) inşaatta göçük olursa yılmaz gene aslıyla ilgilenir zaten geçen sezon otelde kalırdı bu sezon kız daha dün bir bugün iki kaç gündür yeni eve taşındı ondan çok orda yılmaz kalıyor :):) aslıya bir şey olursa onunla ilgilenmek için bir çorba yapmak için :) onda kalır,kızda ne yapsın böyle bir erkek kaldımı diye gene aşık olur.

filizim+y
30-01-07, 16:33

bugün sadece ben değilmişim bak pinknoze bile yazdı bir senaryo, güldürdün ne diyim sessiz forumun sesi yanlız bıralmadın beni:happy0064

zaten inşaat işininde sadece kazma kürek kısmını biliyor kızımız bunu bari nasıl yapacağını bilir:img-hyste

pinkzone
30-01-07, 16:38
Kazma kürek.. :)

Yılmaz: Aslı o kazma küreği bırak ya.. Defileye gircez şimdi.. Rezil olcaz.
Aslı: Olmaz.. Her an kararından vazgeçebilrsin sen.. ne olur ne olmaz.. Umut fakirin ekmeğidir.. Senden umudumu hala kesmedim ben..

Defilenin yapacağı alana girerler.. Herkes Yılmaz Aslıya bakar..

Yılmaz: Bak gördün mü nasıl yardırgıyorlar..
Aslı: Aman alışık onlar.. Ben çok gezdim elimde kazma kürek.. Bak pek yadırgamıyorlar..
Yılmaz: Peki soranlara ne diyeceksin.
Aslı: İş gereği derim.. İşime çok bağlıyım derim.. Herkes çanta aksesuar taşımayı sever ben bunları derim. Hem bak iyide oluyor. Kaslarım gelişiyor bunları taşımaktan. :img-hyste

sinem*
30-01-07, 16:44

Aslı: Olmaz.. Her an kararından vazgeçebilrsin sen.. ne olur ne olmaz.. Umut fakirin ekmeğidir.. Senden umudumu hala kesmedim ben..

Aslı: Aman alışık onlar.. Ben çok gezdim elimde kazma kürek.. Bak pek yadırgamıyorlar..
Aslı: İş gereği derim.. İşime çok bağlıyım derim.. Herkes çanta aksesuar taşımayı sever ben bunları derim. Hem bak iyide oluyor. Kaslarım gelişiyor bunları taşımaktan. :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
valla aslıdan önce filiz o kazma küreği alır aslı kazamadan :) o güzel bir yer bulur aslıyı da içine atar:img-hyste sonra da oh be diyip yılmaza bebeği söyler :):)

kursuni19
30-01-07, 16:47

Sonra Filize karsilasirlar
Filiz: Asli, bunlara burda ihtiyacin olmaz, burasi defile
Asli: Öyledeme, hani gecenlerde sana Yilmaza olan askimdan bahsetmistim ya
Filiz: Hani Yilmazin cevabini bilmedigin?
Asli: Evet, iste o, simdi ben yanit alamayinca askimi kalbime gömmüstüm, ama Yilmazin sagi solu belli olmuyor, bak nasilda bana bakiyor, yani her an ordan cikartabilirim kalbimi
Filiz: Sen sunlarim bana versene bi
Asli: Neden sendemi gömdün askini.
Filiz kazma küryi Aslidan alir ve Yilmaza dogru gider
Filiz: Ben...ben...cok yorgunum fazla yorulmam yasak al su kürekleride cikar bakim askini
Yilmaz saskin bir sekilde küremeye baslar. Iki dakika sonra
Yilmaz: Filiz seni cok özledim, gel barisalim artik
Filizle Yilmaz öpüsüp koklasir,
Aslida sasirir
Asli:Ya bu sayilmaz onlar benim küreklerim, cabuk göm askini, bu haksizlik, ben neyi umut ederken neyle karsilastim
Küreyi geri alir ve Yilmazin askini tekrar gömeye baslar

pinkzone
30-01-07, 16:54
Kazma Kürek..

Aslı: Olan benim kazma küreğe oldu.. Saymıyorum ya yeni baştan oynayalım bak bu sefer nasıl da iyi oynuyorum vallah yemin.. En iyi şekilde performans göstercem.

Yılmaz Filiz: Pışık.. O bir kere olur..
Filiz: Hadi ikile Ha bu arada kazma kürekte çıkışta güvenlikten al. Oraya koyduk.
Aslı: Peki bakalım.. Bir dahakine tedarikli olup.. Kazma kürekten medet ummayacağım.. Buldozer getireceğim.. Bakalım onu nasıl yok edeceksin.. :)

...Özlem...
30-01-07, 16:55

cok güzel olmus pinkzone yanliz hani asli diyiyo ya isime cok bagliyim orda bir hata yapmissin eger isine bagli olsaydi insaatin nasil bir halde oldugunu anlardi gözünün önünde catlak var diyolar kadin ilgilenmiyo bile

pinkzone
30-01-07, 16:57
cok güzel olmus pinkzone yanliz hani asli diyiyo ya isime cok bagliyim orda bir hata yapmissin eger isine bagli olsaydi insaatin nasil bir halde oldugunu anlardi gözünün önünde catlak var diyolar kadin ilgilenmiyo bile

Bende diyorum ki.. Sözde bağlı.. Gerçekte bağlı olduğunu görseydik.. Bu durumda olmazdık.. Bazıları sözde kalırmış.. Aslının olayıda o cinsten.

filizim+y
30-01-07, 17:00
Ömer-yılmaz dostluğu aralarındaki buzlar erimiş

Ömer: alo yılmazım
Yılmaz: oo ömercim nasılsın
Ömer: iyidir dostum, seni özledim
Yılmaz: bende şimdi seni arayacaktım, görüşelim mi
Ömer: olur ben çıkıyorum şimdi
Yılmaz: tamam, görüşürüz

Ömer çoktan gelmiştir uzaklara dalmıştır yılmazın gekişiyle kendine gelir

Ömer: dostum gözlerimi yolda bıraktın
Yılmaz: geldim işte kızlar rahat bırakmıyor ömercim malum yanlızım
Ömer: sorma ya beni de, filiz derdine yansın senin gibi birini kaybettiğine
Yılmaz: gerçekten böyle mi düşünüyorsun
Ömer: evet kesinlikle, yılmaz neden o kadar zamanı boşa harcamışız, şimdi onu düşünüyordum, filizle ayrılmanız mı gerekiyordu bunun için
Yılmaz: bilmiyorum ki ömer keşke ayrılmasaydık filizdi bunu isteyen aslında
Ömer: evet bu kızı aklım almıyor senle ben sorunları hallettik, siz ayrıldız ama inan ben şahsen birlikte olmanızı isterim
Yılmaz: doğru söylüyorsun o kadar uğraştı senle beni barıştırmak için ama benden ayrıldı, anlamadım
Ömer: aman boşver filiz işte, gel seninle çapkınlık yapalım bugün ne dersin
Yılmaz: ömer bu doğru olmaz ben hala filizi seviyorum
Ömer: tamam tamam kankamızla bir kaçamak yapalım dedik ama olmadı, neyse şu cem işinide iyi hallettik sayende
Yılmaz: o bunu çoktan haketmişti, sana ve bana yaptıklarına az bile oldu
Ömer: neye üzülüyorum biliyor musun, asıl düşmanım yanımdaymış, dostumsa karşımda, kaç kere yüzüme vurdun ama ben dutmadım bile
Yılmaz: neyse boşver bunları geçmişte kaldı bunlar, şu filizi ne yapcaz ömercim
Ömer: bilsem, ama merak etme elimden geleni yapacağım, gerekirse zorla oturturum nikah masasına, ben abisiyim dinlemek zorunda beni, inatçı bu
Yılmaz senle olan dostluğumuzu kıskanıyor olmasın, gerçi ne buluyorsun bu kızda onunda sende bulduğunu merak etmiştim ama şimdi senin tarafındayım
Yılmaz: olur mu olur filiz bu ondan iysini mi bulacağım, sahi mi ömer yapar mısın bunu ya annen
Ömer: beni kıramaz oda kabul edecektir, birgün herkes benim gibi senin yanında yer alacak dostum
Yılmaz: inşallah ömer

Biliyorum uzun oldu ama modum kusura bakmasın, beğenirsiniz inşallah bugünün incilerinden olsun buda

denizim_
30-01-07, 17:03
Asli ile ilgili kazma-kurek esprileriniz cok hos olmus. Saka bir yana ben askin oyle cabucak kalbe gomulebilecegini sanmiyorum. Gomme istegi olabilir de, bunu gerceklestirmek o kadar kolay olamaz. Hele de askin nesnesi her an karsindaysa. Unutmak icin once uzaklasmak gerekir, sonra da zaman.

Asli'nin aski henuz cok yeni. Oyle kolayca bitip, gomulemez. Yilmaz'i her gorusunde ister istemez acaba sorusu aklindan gececektir. Filiz'le Yilmaz tekrar biraraya gelirlerse bu defa aci cekmeye baslar ama aski daha da kuvvetlenebilir. Erisememek, kavusamamak aski daha da korukluyor sanki.

pinkzone
30-01-07, 17:06
Asli ile ilgili kazma-kurek esprileriniz cok hos olmus. Saka bir yana ben askin oyle cabucak kalbe gomulebilecegini sanmiyorum. Gomme istegi olabilir de, bunu gerceklestirmek o kadar kolay olamaz. Hele de askin nesnesi her an karsindaysa. Unutmak icin once uzaklasmak gerekir, sonra da zaman.

Asli'nin aski henuz cok yeni. Oyle kolayca bitip, gomulemez. Yilmaz'i her gorusunde ister istemez acaba sorusu aklindan gececektir. Filiz'le Yilmaz tekrar biraraya gelirlerse bu defa aci cekmeye baslar ama aski daha da kuvvetlenebilir. Erisememek, kavusamamak aski daha da korukluyor sanki.

Evet buna katılıyorum.

Keşke Yılmaz istersen uzak kalabilirim dediğinde Aslı evet olabilir deseydi. Anlaşılan kızımız pek bir aşk acısı çekmemiş. Yakınken daha çok kor insana bu durum. Ama hikaye bu ya.. Unutmaya çalışacaktır. Ama yapamayacaktır. Filiz-Yılmazı öğrenir.. Taki bizimkiler artık işi sululuğa vurdukları için yine ayrılcaklar.. Aslıyada gün doğcak.. Belki onun yaralarını ben sarabilirim düşüncesi oluşcak.. Ama platonik aşkla kalıcak. Platonik aşkın en kötü tarafı tek taraflı olmasıdır.. Yoksa aşk ve aşık olmak çok güzel bir duygudur.

sinem*
30-01-07, 17:11
Evet buna katılıyorum.

Keşke Yılmaz istersen uzak kalabilirim dediğinde Aslı evet olabilir deseydi. Anlaşılan kızımız pek bir aşk acısı çekmemiş. Yakınken daha çok kor insana bu durum. Ama hikaye bu ya.. Unutmaya çalışacaktır. Ama yapamayacaktır. Filiz-Yılmazı öğrenir.. Taki bizimkiler artık işi sululuğa vurdukları için yine ayrılcaklar.. Aslıyada gün doğcak.. Belki onun yaralarını ben sarabilirim düşüncesi oluşcak.. Ama plato