PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 10

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

mıstaa
15-01-07, 22:46
57. bölümün ardından 2
yılmaz-filiz: tam bir çıkmaza doğru sürükleniyor filiz ile yılmaz. yılmaz inat filizle konuşmuyor filiz hanım inat hamileliğini açıklamıyor. üstüne üstlük aslıda girince devreye tam imkansıza dönüşüyor ilişki.aslının hiç ama hiç filize yılmazı vereceğini zannetmiyorum zira son sahnede koluna sıkı sıkı sarıldı yılmazın bırakmayada niyeti yok gibi.....:img-yes:

ömer-feride: dizideki sonu tek garanti olan çift. kuvvetle muhtemel ömer ferideye evlenme teklifi edecek ilerleyen bölümlerde feride havalara uçacak evlenecekler ama mutlu son olmayacak çünkü başlarında her zaman bir handan hanım gerçeği olacak. yakında esra ceyhanın programında görebiliriz ferideyi kaynana mağduru olarak..:img-wink:

aslı:yılmaza aşkını itiraf etti ne kadar cesur olduğunu kanıtladı. mualla hanımla arasıda iyi gözüktü geçen bölümde. şimdi tutabilene aşk olsun aslıyı. filiz esaslı bir rakip edindi doğrusu.:icon_sorr

cem: ne diyebilirimki azmine haryanım doğrusu.:good:

not: birleşsin artık yılmaz ile filiz senaristler duyun sesimizi...

bir not daha: sırf cem değil handan hanımda arka plana çekilsin artık..:good:

sevdam
15-01-07, 22:50
simdi dizimizin eski bölümlerine baktimda vay canina ne kadar güzelmis bi aralar...ne kadar anlamli...bize bir zamanlar ne kadar iyi anlatiyorlardi elif&yilmaz askini...aralarina ömer girdiginde o kadar kizmistimki neden böyle güzel bir aski param parca ediyor diye...ama zamanla elifi onunda ne kadar cok sevdigini görebildim bize o duyguyu cok güzel yasatti...

dizimizin simdiki haline bakin birde...bir zamanlar herkezi televziona kilitliyen(babam bile dahil) bu dizi simdi sadece bize basit ayriliklari gösteriyor...anlamsiz ayriliklari...ben hale severek bakiyorum...ama bu son birkac günden beri duyduklarim canimi acayip cok sıkıyor...ne bilim filiz cocugu düsürecekte...yilmazla tekrardan ayrilacaklarda...dizinin sonu kötü bitecekte...

burdan senaristlere sesleniyorum...biz ASKA INAT ZAMANLARA...SÖZ VERMIS ASKLARA istiyoruz...bir zamanlar anlamli buldugumuz bu diziyi simdi birkac pisikopat veya yeni bir kiz (asli) araya girdi diye seyretmekten vazgecmek istemiyoruz...

SENARISTLER biz IHLAMURLAR ALTINDAyi istiyoruz...

NOT: FILIZ kesinlikle BEBEGI düsürmesin...

forever_bim
15-01-07, 22:51
57. bölümün ardından 2
yılmaz-filiz: tam bir çıkmaza doğru sürükleniyor filiz ile yılmaz. yılmaz inat filizle konuşmuyor filiz hanım inat hamileliğini açıklamıyor. üstüne üstlük aslıda girince devreye tam imkansıza dönüşüyor ilişki.aslının hiç ama hiç filize yılmazı vereceğini zannetmiyorum zira son sahnede koluna sıkı sıkı sarıldı yılmazın bırakmayada niyeti yok gibi.....:img-yes:

ömer-feride: dizideki sonu tek garanti olan çift. kuvvetle muhtemel ömer ferideye evlenme teklifi edecek ilerleyen bölümlerde feride havalara uçacak evlenecekler ama mutlu son olmayacak çünkü başlarında her zaman bir handan hanım gerçeği olacak. yakında esra ceyhanın programında görebiliriz ferideyi kaynana mağduru olarak..:img-wink:

aslı:yılmaza aşkını itiraf etti ne kadar cesur olduğunu kanıtladı. mualla hanımla arasıda iyi gözüktü geçen bölümde. şimdi tutabilene aşk olsun aslıyı. filiz esaslı bir rakip edindi doğrusu.:icon_sorr

cem: ne diyebilirimki azmine haryanım doğrusu.:good:

not: birleşsin artık yılmaz ile filiz senaristler duyun sesimizi...

bir not daha: sırf cem değil handan hanımda arka plana çekilsin artık..:good:

Mustafa;

Tümüne nerdeyse katılıyorum da Filiz de söyleme gayretindeydi be arkadaşım. Hakkını yemeyelim şimdi kızın.:good:

mıstaa
15-01-07, 22:57
Mustafa;

Tümüne nerdeyse katılıyorum da Filiz de söyleme gayretindeydi be arkadaşım. Hakkını yemeyelim şimdi kızın.:good:

halısın sayın modum bencede filiz elinden geleni yaptı söylemek için aksilikler yılmazın inadı derken bir türlü nasip olmadı bebeği söylemek....

[bu arada inanamıyorum ama ilk kez bir konuda aynı fikirdeyiz sayın modum:icon_whis ]

archshe
15-01-07, 22:59
çok özür diliyorum secomstan ve filizimden bu hoş bölüm yorumlarını okumaya geciktiğim için...ikinize de keliimesi kelimesine katılıyorum...her karakter konusunda... bitek filizimle nalan konusunda uzlaşamamışız ....ben alpi beğenmiştim...onun için hoşlanmamdım nalan-kerem gelişmesinden...oldum olası nalan ve onu sevenler arasındaki gelişmeler sıkmıştı en aızndan bana tat vermiyodu ta ki alp le arkadaş olana kadar...napalım kısmet böyleymiş...umarım alp i de boynu bükük bırakmazlar....

secoms
15-01-07, 23:09
çok özür diliyorum secomstan ve filizimden bu hoş bölüm yorumlarını okumaya geciktiğim için...ikinize de keliimesi kelimesine katılıyorum...her karakter konusunda... bitek filizimle nalan konusunda uzlaşamamışız ....ben alpi beğenmiştim...onun için hoşlanmamdım nalan-kerem gelişmesinden...oldum olası nalan ve onu sevenler arasındaki gelişmeler sıkmıştı en aızndan bana tat vermiyodu ta ki alp le arkadaş olana kadar...napalım kısmet böyleymiş...umarım alp i de boynu bükük bırakmazlar....

Önecelikle archshe cim ne önemi var diyorum...

O kadar uzun yazmama ragmen atladıgım konulardan biri...

ALP-KEREM-NALAN: Acıkcası iyi yazılmıs bir sahne ama beni etkiledi mi ? Cok değil.. Aslında ne yalan söyleyeyim etkilemedi..Alp'in de bosuna diziye girmedigini düşünürsek bu cephede de bir seyler yasanabilir..Berna ablanında dedigi gibi bu haftaki bölüm Kerem'in davranısları bu ilişki acısından cok önemli..Bakalım ne olacak..

AHMET-CEMİL: Kim ne derse desin ben bu Cemil'i seviyorum.. Cok güclü bir karakter.. İlk sezon karısı için yaptıklarını her ''erkegim'' diyen yapamaz acıkcası.. Bu bölümde cok iyi oyunculuk sergiledi.. Hele Ahmet'in '' Benim babam var '' dediginde yüzünün aldıgı sekil o an ki hal ve durumunu cok iyi yansıttı.. o Sahnedeki basarısından dolayı Bora Sivri tebrik ediyorum...

lawinia
15-01-07, 23:26
yarın mı carsamba mı gelir bilmiyorum ama ben bu fragmanda filizden siir bekliyorum duygu yüklü dinledikçe doyamadığım bi şiir... sizce siir olur mu bu fragmanda olursa kim okur?:img-wink:

forever_bim
15-01-07, 23:33
yarın mı carsamba mı gelir bilmiyorum ama ben bu fragmanda filizden siir bekliyorum duygu yüklü dinledikçe doyamadığım bi şiir... sizce siir olur mu bu fragmanda olursa kim okur?:img-wink:

Şimdi bunun üzerine birşey diyecem yanlış anlaşılmaz umarım:)

Ben şiirleri ya Yılmaz'ın ya Ömer'in okuması taraftarıyım. Onların sesi pek buğulu:)

Yazdığım bu mesajın tüm forum üyeleri tarafından olgunlukla karşılanması ve polemiğe sebebiyet vermemesi temennisiyle:)

İmza: Modunuz:)

yakupoglu61
15-01-07, 23:40

Ben şiirleri ya Yılmaz'ın ya Ömer'in okuması taraftarıyım. Onların sesi pek buğulu:)

Yazdığım bu mesajın tüm forum üyeleri tarafından olgunlukla karşılanması ve polemiğe sebebiyet vermemesi temennisiyle:)

bn katılıyorum sana modum Filiz okuduğu zaman şiirin duygusu içine işlemiyo
bana göre en iyi okuyan yılmaz
yılmazcı olduğum için demiyorum bunu...

lawinia
15-01-07, 23:44

haklısın yılmazla ömer cok daha basarılı şiir okuma konusunda ama bu bölüm fragmanı için filizin okumasını istedim yoksa daha önce filiz şiir okudugunda senin gibi düsünmüstüm...

archshe
15-01-07, 23:51
haklısın yılmazla ömer cok daha basarılı şiir okuma konusunda ama bu bölüm fragmanı için filizin okumasını istedim yoksa daha önce filiz şiir okudugunda senin gibi düsünmüstüm...

bülent inalla sinan tuzcunun yeteneği tartışılmaz bu konuda ama tuba büyüküstün de tiyatrocu olmamasına ve ilk okumasına rağmen iyiydi...hem şiirde çok iyiyidi...bu bölüm bende filizden şiir duymak isterim...kıskançlığını aşkını bebeğini anlatan..bu hafta da şiir olmazsa şairimizle araları bozuk diye düşünücem yapımcının...özledik fragman şiirlerini...uzatmasınlar...

sinem*
16-01-07, 00:09

bence de özellikle bu bölüm bebeğini düşürürse (aslında hiç istemem çünkü bu filizi darma duman edecektir ) ona uygun bir şiir gelebilir ve güzel olacağına eminim..
aslında bu haftanın konusuna göre ya filiz ya da yılmaz şiir okur.Yılmazdan da beni affet gibi bir şiir olabilir :)

NOT:cem akman sahneleri azalsın,azalmakla kalmasın etkisini de kaybetsin...feride'nin hafızasıyla ilgili gelişmeler olsun ..lütfen artık

BERNA
16-01-07, 00:23
Benim de icime bu hafta fragman siirlerine geri donecegiz gibi doguyor, siir icin iki tahminim var.

Sansini burun farkiyla daha yuksek gordugum Yilmaz cunku bu kadar sacmalamanin ustune karizmasini kurtarmaya ihtiyaci var gercekten neler hissettigini anlatan bir siir lazim :) Diger adayim da eger Elif'i ziyarete giderse, ki bu forum tarafindan iki aydir beklenen bir olay, Omer bir siir okuyabilir.

Mesela bir ask siiri Cem okurmus bu bolum :img-hyste :img-hyste

archshe
16-01-07, 00:35
Benim de icime bu hafta fragman siirlerine geri donecegiz gibi doguyor, siir icin iki tahminim var.

Sansini burun farkiyla daha yuksek gordugum Yilmaz cunku bu kadar sacmalamanin ustune karizmasini kurtarmaya ihtiyaci var gercekten neler hissettigini anlatan bir siir lazim :) Diger adayim da eger Elif'i ziyarete giderse, ki bu forum tarafindan iki aydir beklenen bir olay, Omer bir siir okuyabilir.

Mesela bir ask siiri Cem okurmus bu bolum :img-hyste :img-hyste

cemin şiiri nasıl olur? şöyle mesela...
filizle yılmazın bir sevda gecesinde
adaklar adadım yılmazı gebertmeye
adaklar adadım ben filizsiz olmayayım diye
güneş filizle bana doğmazsa kimseye doğmasın diye
herkesin güneşini kapattım
biliyorum
isteyerek gelmese de filiz
sürünerek gelecek...
şirketin battığı bir felaket sabahında...
ey yılmaz!
yenildin kabul et....
bir psikopata
üstü kalsın
alacağım yok artık senden...

forever_bim
16-01-07, 01:06
biliyorum
sürünerek gelecek...
ey yılmaz!
yenildin kabul et....
bir psikopata
üstü kalsın

Çok süper bir şiir olmuş.

Ya ben Ömer'den şiir duymak istiyorum ama. En son gariban bir şekilde elektroşok eşliğinde okuyordu şiirini. Ama dehşet bir şiirdi. Hadi bayagı ara vermeden okusa bari. Ya da iki şiir olsun:)

BERNA
16-01-07, 01:10
biliyorum
sürünerek gelecek...
ey yılmaz!
yenildin kabul et....
bir psikopata
üstü kalsın

Cok guldum :img-hyste ama cok yaratici oldugu icin ayni zamanda :happy0064 Ozellikle son iki dizeye bayildim normal bir siir gibi bitirilmis

Artik biz bu diziyi izleye izleye 'Bir Sizofrenin Gunlugu' kitabinin yerine alternatif olarak 'Bir Psikopatin Plan Rehberi' diye yeni bir kitap yazabiliriz rahatlikla bu konuda yeterince gozlemimiz oldu degil mi?
Bir de kiziyoruz diziye Cem Akman yuzunden oysa bak bize ne kadar yaraticilik katti ;)

Saka bir tarafa, sevgili Sinem'in bir mesajinda belirttigi konu onemli. Simdi bu Sinan Tuzcu bakislarina ve de Elif'le gelinen ziyaretlere Feride'nin direnci cok uzun olmayacaktir, o yuzden bir veya iki bolum sonra hafizasiyla ilgili bir gelismenin o cephedeki hoslugun surekliliginin saglanmasi icin olmali bence de.

archshe
16-01-07, 01:13
çok teşekkürler sevgili hasan ve berna...beğendiğinize sevindim....fikri ortalıa sen attın berna ben geliştirdim....aslında şuan yapacak çok işim varken ceme şiir yazdım ya bende inananmıyorum...

filizim+y
16-01-07, 01:32
biliyorum
sürünerek gelecek...
ey yılmaz!
yenildin kabul et....
bir psikopata
üstü kalsın

ay sen çok yaşa emi, cem sana bunu yaptırdı ya helal olsun:img-hyste
güzel yazmışsın tebrikler en iyi böyle anlatılırdı, ellerine sağlık :img-yes:

Figan
16-01-07, 01:34

Valla seninle hemfikirim bende..
Yilmaz`in ve ömer`in ses tonu acayip yakisiyor siir okumaya..ikisinden de siir bekliyorum bende..

Ayrica kac gündür Beyaz Showu indirmeye ugrasiyorum..Nihayet indi..
Bülent inal konuk olmus meger..Ben izlememistim..$imdi izleyecek olmanin verdigi sevincle o programa bakacagim...

sevgiler...bye

archshe
16-01-07, 01:36
ay sen çok yaşa emi, cem sana bunu yaptırdı ya helal olsun:img-hyste
güzel yazmışsın tebrikler en iyi böyle anlatılırdı, ellerine sağlık :img-yes:

teşekkürler filizim...beğenmene sevindim...cem artık bize bile neler yaptırdı...dizide olsak ne olurduk kimbilir?

filizim+y
16-01-07, 01:43
teşekkürler filizim...beğenmene sevindim...cem artık bize bile neler yaptırdı...dizide olsak ne olurduk kimbilir?

ne olacağımız kesin değil mi yılmazın yapamadığını yapan azrailler olurduk:img-hyste
her birimiz birine koştursa tüm sorunlar hal olur :happy0064

filizim+y
16-01-07, 01:56
yılmazdan ve bizden PSİKO CEME

Kendine GEL (yonca evcimik)

Sözlerine dikkat et sen
Çizmeyi aşıyorsun
Herkesin bir sabrı var
Bardağı taşırıyorsun

Sor bir bilene
Yürümez bu iş böyle
Aldıkça alttan ben
Sen geldin hep üstüme
Ağzından çıkanı duysun kulağın
Düştük bu hallere sen

Kendine gel sen kendine kendine gel
Haddini bil sen haddini haddini bil

hadi hep beraber :happy0064 :happy0064 :happy0064

yılmaz_filiz
16-01-07, 10:26
biliyorum
sürünerek gelecek...
ey yılmaz!
yenildin kabul et....
bir psikopata
üstü kalsın

Süper olmuş arkadaşım ellerine sağlık.Yılmazdan Ceme bir şarkı daha;

Allah belanı versin
Allah seni kahretsin
Bana gelen sana gelsin yaa
Hayatımı sen mahvettin
Acımadın neler çektim
Kader seni de göreltsin.

Aslında bu şarkı Yılmazdan Tekinerlere ve Ceme
:img-hyste :img-hyste

pinkzone
16-01-07, 10:53
biliyorum
sürünerek gelecek...
ey yılmaz!
yenildin kabul et....
bir psikopata
üstü kalsın

Aman allahım ne yaratıcı bir şiir böyle.. Çok iyi olmuş..

Secoms ve Filizim+y dün okumaya pek vaktim olmadı.. Şimdi okuyabildim. Açıkcası secoms o güzel hicevli laflarına bayıldım..

Ne şarkı bulsak az.. Bende şarkı arayım.. Bakalım bu durumlara daha çok uyan şarkılar varmı.. :)

pinkzone
16-01-07, 10:59
Cemden Yılmaza :img-hyste :img-hyste

Yok saydım yılmazı..
Değince gözlerin kurduğum planlara..
Bilki bir geceden bir diğerine
Bilki azap olurum ömrüne
Sen düşmansın ya..
Yok olacağın günden bugüne..
Dinmez planlarım...
Yokluğunu tez elden vereceğim eline..

matraka
16-01-07, 11:29
öncelikle şunu söylim yorumların başlarını ancak okuyabildim ama sizleri güldürmenin mutluluğu benide sardı sonra dedim kendi kendime düşündüm, bizim necip türk milleti mantığını görmenin üzüntüsünüde yaşadım sayenizde

demekki dedim siz yazılan yazıların öncelerine sonralarına bakmıyorsunuz bunu düşündüm

sadece o yazılmış yorumlardan hareket etmenizi yani ön byargılarınızı gördüm

----Matrakanın Yılmaza o lafları Senaristler söyletiyor demesine güldüm

benim bu cümlede kast ettiğimi anlamamanızada şaştım işinize gelmedi herhalde burda senaristler yılmaz krakterine uzun cümle kurdukmadıları cahil bir insan gibi gösterdiklerini anlatmak istemiştim bundan bir kaç mesaj öncede bunu yazmıştım ve hızlı yazdığımız içinde arada kelime atlamışım ama siz bunu fırsat bilim maşallah tiye almışsınız

filizciler her yorumlarında nedense olaylara hep doğru yönden baktıklarını idda ederler onlar olaylara nedense doğru bakarlar ben ve benim gibi düşünen bir kaç arkadaşımda taraflı yanlı üstünkörü bakarlar ben bunu hiç anlamıyorum ben olduğum zaman o zaman haklılığınızı bana ispatlayın bir görim sizi yılmazı ben melek yapmadım ama sayenizde filiz bayağı bi melek oldu kanatlanıp uçucak çünkü yorumlarınızı okuyan bir insan yılmazı cani filizi melek sanır o kadar bariz suçlamalar yapılır ancak

ama benim forumda olmadığım zamanlar yılmazcı diye tabir edilen arkadaşlarımında konuya kayıtsız kalmalarına şaşırmadım desem yalan olur

denizim archshe mesajınız alınmıştır.ama dünya tersine dönse güneş ters taraftan doğsa sizle ben aynı görüşü paylaşmayı bırak yanından bile geçemeyiz nedeni bellidir söylememe gerek bile yok

kursuni19
16-01-07, 11:46
ama benim forumda olmadığım zamanlar yılmazcı diye tabir edilen arkadaşlarımında konuya kayıtsız kalmalarına şaşırmadım desem yalan olur

Zaten matrak biz yorumlarimizda neler düsündüklerimizi yazdik bu konular hakinda neyi düsündügümüzü forum arkadaslarimiz zaten biliyor

matraka
16-01-07, 11:51
Zaten matrak biz yorumlarimizda neler düsündüklerimizi yazdik bu konular hakinda neyi düsündügümüzü forum arkadaslarimiz zaten biliyor

anlat anlat boşa anlat istedikleri gibi istediklerini herkes anlatabilir ama kendimizi tekrarlamak tan inan bıktım resmen aynı şeyleri konuşuyoruz ama bir tarafta bi şey anlamıyor çünkü krakterlerin özel dünyasıyla hayal dünasını kafamızda birleştirerek yorumlar yapıyoruz sonra bizim yaptığımız yorumlar farklı olunca adımız yılmazcı oluyor ama istediğim son aynı olunca bu nasıl oluyor oluyor işte ... o yüzden cevap yazmantan vermekten bıktım herkese tek tek cevap vermicem çünkü filizciler eleştiriye 13-16 bölümden başlıyorlar ve hayddaa baştan devam konular

mesela şu iki bölümü alalım yılmazı nelerle suçlamışlar ama filizi gören hiçbir şey yapmaış sanır yani yılmaz bu hareketleri filize nedensiz yapar hale gelmiş ama buna cevap vermenizi sizden ben olmadığım zamanlarda beklemek en doğal hakkım olsa gerek

kursuni19
16-01-07, 11:58
mesela şu iki bölümü alalım yılmazı nelerle suçlamışlar ama filizi gören hiçbir şey yapmaış sanır yani yılmaz bu hareketleri filize nedensiz yapar hale gelmiş ama buna cevap vermenizi sizden ben olmadığım zamanlarda beklemek en doğal hakkım olsa gerek

Inan bende ayni seyleri tekrarlamaktan biktim o nedenle kendimi tuttum ve forumda vakit gecirirken genelde gelecege yönelik yorumlar yaptim, seninde dedigin gibi anlayan anliyor anlamiyan zaten anlamayacaktir

filizim+y
16-01-07, 12:13
anlat anlat boşa anlat istedikleri gibi istediklerini herkes anlatabilir ama kendimizi tekrarlamak tan inan bıktım resmen aynı şeyleri konuşuyoruz ama bir tarafta bi şey anlamıyor çünkü krakterlerin özel dünyasıyla hayal dünasını kafamızda birleştirerek yorumlar yapıyoruz sonra bizim yaptığımız yorumlar farklı olunca adımız yılmazcı oluyor ama istediğim son aynı olunca bu nasıl oluyor oluyor işte ... o yüzden cevap yazmantan vermekten bıktım herkese tek tek cevap vermicem çünkü filizciler eleştiriye 13-16 bölümden başlıyorlar ve hayddaa baştan devam konular

sevgili matraka, sen olmadan tadı çıkar mı, bulmuşken kaçırırmıyım seni :img-wink: hakkını ben ihlal etsem kızar mısın bilmem ama ettim :img-blush
farklı yorumlar olmasa tadı olmaz ki forumun, sen ben herkes düşündüğünü yazıyor ve paylaşıyoruz, katılan olur ya da olmaz ama bunu birbirimizi rencide etmeden yaptıktan sonra problem yok

nedensiz hiçbirşey olmayacağı aşikar, sadece konuların kopuk olmaması için sürekli başa alınıyor herkes tarafından sanırım olaylar, filizin hatalı olduğu kısımlarda dile getirildi şimdi yılmaz bunu yapıyor o zaman filizin savunulacak tarafı nasıl olmuyorsa (haklı olduğu kadar hatalı da) yılmazda şu an aynı durumda ama eleştirilmesine izin yok, yılmazın yaptıkları nedeni niçini anlaşılıyorda filize neden bu kadar farklı yaklaşılıyor bunu anlayamıyorum
ben filizi ve yılmazı seviyorum hoş son zamanlarda biraz filizden yanayım bu da yılmazın en azından bana gösterilen yılmazın bu kadar GURUR düşkünü olması yoksa ben onu da anlıyorum ama bu bölüm gerçekten yılmaza yakışmayacak bir tavır sergiledi, filiz de vakti zamanın da yılmaza bunu yaptı ama yılmaz kadar değil, gerçi bu sezon yılmaza söyletilen replikler gerçekten feci bununda etkisi olabilir ama aynı noktada buluştuğuumuza göre farklı yollardan da birleşeceğiz o zaman değil mi?

sadece şunu merak ediyorum, sence bu bölüm gerçekten hatasız bir yılmaz mı izledik ya da biz mi yanlış gördük?

filizim+y
16-01-07, 12:20
matraka senin yorumlarını beğendiğimi herzaman dile getiriyorum, bu konuda ki düşünceni merak ettiğim için yazımın sonunda o soruyu sordum sana, bölüm yorumuda bekliyorum senden tabi istersen:img-yes:

matraka
16-01-07, 12:26
matraka senin yorumlarını beğendiğimi herzaman dile getiriyorum, bu konuda ki düşünceni merak ettiğim için yazımın sonunda o soruyu sordum sana, bölüm yorumuda bekliyorum senden tabi istersen:img-yes:

evet filizi arayıpgelemiyeceğini söyleyebilirdi ben hata olarak yılmazda bu bölüm bunu gördüm sadece ama yılmazın mazareti var herşeyden önce bu ilşki ikiside kabul ediyor bitmiş ama siz filiz bir bölüm doğru davranışlar sergiliyor diye yılmaz hep hata yapıyor diyemessiniz çünkü bu bölümde filiz bi şey yapmadı olanları izledi bişey yaptığında hata yapıyor çünkü yılmazın aslıyla gezmesine diyecek bir lafım yok çünkü filiz bunları çok önce cemle yaptı yılmaz yapınca yanlış oldu diyemem demem zaten

pinkzone
16-01-07, 12:28
Sanırım Matrakanın damarına basmışız.. :) Alınmış gördüm canım seni..

Şunu bilinki Ne Yılmazcıyım nede Filizci.. İkisini ortasını arar oldum.. Çünkü gidip gelmekten bıktım.. Filiz-Yılmaz cephesinden bakarsak.. İkisinede bir o kadar yakınım bir o kadar uzağım.

kursuni19
16-01-07, 12:31
evet filizi arayıpgelemiyeceğini söyleyebilirdi ben hata olarak yılmazda bu bölüm bunu gördüm sadece ama yılmazın mazareti var herşeyden önce bu ilşki ikiside kabul ediyor bitmiş ama siz filiz bir bölüm doğru davranışlar sergiliyor diye yılmaz hep hata yapıyor diyemessiniz çünkü bu bölümde filiz bi şey yapmadı olanları izledi bişey yaptığında hata yapıyor çünkü yılmazın aslıyla gezmesine diyecek bir lafım yok çünkü filiz bunları çok önce cemle yaptı yılmaz yapınca yanlış oldu diyemem demem zaten

Zaten Filizinde Cemle gezdiyinde onu elestirmedikki, bu nedenle Yilmazinda Asliyla gezmeye hakki var.
Biz Filizi nezaman elestirmeye basladik bu konuda, Cemin ona acilipta Filizin mesafe koymamasini, hala onu dost olarak görüpte samimiyetini korumasini. Eger Yilmazda Aslinin bu itirafi sonrasinda Asliyla hala bu samimiyetini korursa ozaman Yilazda hatalirdir, gerci bitmis bir iliskide ikiside özgürdür, ama Yilmazin Aslinin duygularinla oynamaya hakki yok

matraka
16-01-07, 12:32

Şunu bilinki Ne Yılmazcıyım nede Filizci.. İkisini ortasını arar oldum.. Çünkü gidip gelmekten bıktım.. Filiz-Yılmaz cephesinden bakarsak.. İkisinede bir o kadar yakınım bir o kadar uzağım.

haliyle evet sanırım alınmışım orda neyi yazıştığımızı bilmeden yargılanınca eleştirimin yılmaz krakterine değilde senaristlere olduğunu neyi yazıştığımıza baktığında 2 sn de çözülceğine buna bakmadan o yazdığım cümleye göre yorum yapıldığına göre evet sanırım alınmışım fatma ama alınmam normal demi asıl alınmazsam anormal olurdu

matraka
16-01-07, 12:34
Zaten Filizinde Cemle gezdiyinde onu elestirmedikki, bu nedenle Yilmazinda Asliyla gezmeye hakki var.
Biz Filizi nezaman elestirmeye basladik bu konuda, Cemin ona acilipta Filizin mesafe koymamasini, hala onu dost olarak görüpte samimiyetini korumasini. Eger Yilmazda Aslinin bu itirafi sonrasinda Asliyla hala bu samimiyetini korursa ozaman Yilazda hatalirdir, gerci bitmis bir iliskide ikiside özgürdür, ama Yilmazin Aslinin duygularinla oynamaya hakki yok

yılmaz aslının aşk itirafına mesafe koyacaktır.ama aslıyla bağlarını koparacağı anlamına gelmez tıpkı filizin cemden evlenme teklifi aldığında gidip yüzsüz yüzsüz arkadaş akalalım demesine göre

pinkzone
16-01-07, 12:37
haliyle evet sanırım alınmışım orda neyi yazıştığımızı bilmeden yargılanınca eleştirimin yılmaz krakterine değilde senaristlere olduğunu neyi yazıştığımıza baktığında 2 sn de çözülceğine buna bakmadan o yazdığım cümleye göre yorum yapıldığına göre evet sanırım alınmışım fatma ama alınmam normal demi asıl alınmazsam anormal olurdu

Acaba ne yapsam bu alınganlığın ve kızgınlığın geçer.. :)

Bende Filizin Cemin ona açılmasından sonra gerekli mesafe koyamamasına kzıdım. Yılmazdada aynı şey olursa kızarım. Aslının da duyguları var.. Ona bence bunu yaşatmamalı. Yılmaz bir kere yaptı o hatayı.. İkincisine gerek yok diyorum. Dersini almıştı. Bence Filizi seve seve gidipte Aslının kollarına atılmaz. Aslının duygularını öğrendikten sonraki hareketlerini değerlendirmeye alacağım.

kursuni19
16-01-07, 12:37
yılmaz aslının aşk itirafına mesafe koyacaktır.ama aslıyla bağlarını koparacağı anlamına gelmez tıpkı filizin cemden evlenme teklifi aldığında gidip yüzsüz yüzsüz arkadaş akalalım demesine göre

zaten büyük ihtimal asli o itirafi sakaya vurduracaktir, ama Yilmaz bunun altinda bir gercek olabilir diye meafeyi koyacaktir, baglarini elbette koparmaz ama son bölümde oldugu kadarda samimi olmaz

pinkzone
16-01-07, 12:39
zaten büyük ihtimal asli o itirafi sakaya vurduracaktir, ama Yilmaz bunun altinda bir gercek olabilir diye meafeyi koyacaktir, baglarini elbette koparmaz ama son bölümde oldugu kadarda samimi olmaz

Aynen.. Zaten Aynalıdan da aldı tüyoyu.. :)

Yılmaz soğuk davrancak.. Eskisi gibi olamayacağını tahmin ediyorum. Aslı bu soğukluğun nedenini sorabilir.. Yılmaz neden bana soğuksun.. :img-yes: Yılmaz: Çenenden kurtulmak için buz kestim kızım.

matraka
16-01-07, 12:43
Acaba ne yapsam bu alınganlığın ve kızgınlığın geçer.. :)

Bende Filizin Cemin ona açılmasından sonra gerekli mesafe koyamamasına kzıdım. Yılmazdada aynı şey olursa kızarım. Aslının da duyguları var.. Ona bence bunu yaşatmamalı. Yılmaz bir kere yaptı o hatayı.. İkincisine gerek yok diyorum. Dersini almıştı. Bence Filizi seve seve gidipte Aslının kollarına atılmaz. Aslının duygularını öğrendikten sonraki hareketlerini değerlendirmeye alacağım.

sorun alınganlığın ve kızgınlığın geçmesinde değil maalisef sadece bu zamana kadar yorumlarımı biliyorsan matraka böyle bir cümle kurmaz boştan yere demeliydin diye düşünüyorum benim alınganlığım beni aşağı yukarı tanıyıpta bunu yazman espiri yaptığım zaman bunu belirtirim bir dahakine galiba öyle yapmam gerekiyor.

yılmaz filize direk önyargılı onu tanımadan intikam almak için yaklaşmıştı ama aslı için böyle bir durum söz konusu değil amacı sadece dost olmak çünkü cananın arkadaşı çevre böyle durumlarda etkendir diye düşünüyorum örnek yılmaz filize söz verdiği halde aslıyı yanlız başına sapancaya göndermemesi gibi çünkü filizle bağını koparmış bir yılmaz filizimn ne düşündüğünün ne saöyleyeceğini bilen yılmazın kararı var orda

pinkzone
16-01-07, 12:53
Neyse Matraka fazla gerginlik yaratmamak için.. Kusura bakma diyorum.. :)

Aslının evi daha önceki bir başka dizide görmüştüm.. Yalnız burdaki evin içindeki eşyalarda çok zevkli. Kapı girişindeki biblolar çok hoş. Ve deri koltuklar.. Mutfağıda çok beğendim.. Genelde bende bu tarz mutfaklardan hoşlanırım. Yılmazın uyuma numarası yaptığında geçip içeriye otrduğunda.. Ne düşündüğü apaçık.. Sanırım.. Yılmazı nasıl bir şekilde avcuma düşürürüm hesalar yapıyordu.. Bu kızın Canandan aldığı cevap onu tatmin etmemişki.. Bide kendisi deneyip tatbik etmek istiyor.

filizim+y
16-01-07, 13:09
yılmaz filize direk önyargılı onu tanımadan intikam almak için yaklaşmıştı ama aslı için böyle bir durum söz konusu değil amacı sadece dost olmak çünkü cananın arkadaşı çevre böyle durumlarda etkendir diye düşünüyorum örnek yılmaz filize söz verdiği halde aslıyı yanlız başına sapancaya göndermemesi gibi çünkü filizle bağını koparmış bir yılmaz filizimn ne düşündüğünün ne saöyleyeceğini bilen yılmazın kararı var orda

yılmaz aslı ile gezdiği için değil,

1 filizi ekmesi, tel. cevap vermemesi, endişesini anlamaması (kabul edersen filizin kazadan sonraki duygularını anlatan cümleleri güzeldi, yılmaz ne kadar ters cvplar versede)
2 aslıya bakışlarıyla yanlış anlamasına, çünkü aslı öğrendiğinde çok üzülecek ama yılmazda aslıya göre ona yeşil ışık yakıyor

bende biliyorum yılmazın hiçbirşey hissetmeden baktığını aslının itirafından sonra
da onu kırmadan cvplayacağını, ama aslı şakaya vuracağından geriye de çekmeyecektir kendini yılmaz.

filizle bağını kopardığını sanıyor, filizin yanında nasıl davranması gerektiğini şaşırıyor gözlerinin içine bakamıyor, bu sefer yanıldı ama düşüncesinde filiz zaten yeteri kadar pişmanlığını onu hala sevdiğini anlattı durdu ylmaza, yılmaz bunları tekrar duymak istemedi ama yanıldığını bu bölüm anlayacak belki son defa dinleyebilirdi bu kadar da tepki almazdı ben böyle düşünüyorum.

nasıl filiz ceme arkadaş gözüyle baktıysa, yılmazda aslıya öyle bakıyor
ama onlardan farklı bakan aslı ve cem var, buna istemeden de neden olsalar
anlaşamadığımız nokta vakti zamanında filize yapılan tepkilerin şimdi yılmaza yönelmiş olması, yoksa o onla gezmiş o onu yanlış anlamış falan değil, ilk başta yılmaz hatasızdı bu sezon filiz hatalı, şimdi tam tersini yapmaya çalışıyor hiçkimsenin mükemmel olmadığını vurgulamak istediler sanırım

neyse çok uzattım kusura bakma, anladığını düşünüyorum.

sude9
16-01-07, 13:15
Aslı Yılmaz'a olan beğenisini dile getirirse Yılmaz'ın uzak kalacağını zannetmiyorum.Başkasını sevdiğini ya da kendisinin böyle birşeye hazır olmayacak kadar yorulmuş olduğunu söyler ama Aslı'ya şuan davrandığından başka türlü davranmaz,Aslı'yı kendinden uzak tutmak adına farklı bir davranış sergilemez

Feride Ömer'in sözlerinden sonra Tekiner'lerin yanına geri döner,Elif'i seviyor o da Elif'i,üstelik Ömer ile birbirlerine kayıtsız değiller

filizim+y
16-01-07, 13:20
Neyse Matraka fazla gerginlik yaratmamak için.. Kusura bakma diyorum.. :)

Aslının evi daha önceki bir başka dizide görmüştüm.. Yalnız burdaki evin içindeki eşyalarda çok zevkli. Kapı girişindeki biblolar çok hoş. Ve deri koltuklar.. Mutfağıda çok beğendim.. Genelde bende bu tarz mutfaklardan hoşlanırım. Yılmazın uyuma numarası yaptığında geçip içeriye otrduğunda.. Ne düşündüğü apaçık.. Sanırım.. Yılmazı nasıl bir şekilde avcuma düşürürüm hesalar yapıyordu.. Bu kızın Canandan aldığı cevap onu tatmin etmemişki.. Bide kendisi deneyip tatbik etmek istiyor.

avucuna düşürdü zaten gölün ortasında kaçacak yerde bırakmadı yılmaza pat diye söyledi:img-hyste
her şakanın altında bir ciddiyet olduğu düşünülürse, inceden msj verecek yılmaza hazırlan bak ben geliyorum kaçamazsın diyor:img-hyste
bu kızın bu kadar hızlı olacağı belliydi baştan daha ilk günden bayıldı yılmaza eee kim görse bayılır mesela bende ama:img-in_lo

aslı birde yılmazın en tatsız tuzsuz dönemine denk geldiği halde tutuldu:img-yes: , yılmazın aşık, duygulu, huzurlu anını görseydi bu kızı zaptetmek çok daha zor olurdu:img-hyste Allah'tan denk gelmedi bu hızla toz duman ederdi ortalığı :)

hoş bu havası boşa çıkacak:happy0064 filiz safdışı bırakır:img-yes:

pinkzone
16-01-07, 13:23
Ya şiir düzenlemiştim bundan bir kaç sayfa öncesinde.. Demekki iğrenç olmuş.. Bir yorum yapan allahın kulu.. Yorum yapmadığınıza göre kötü olmuş.. Bundan sonra şiir miir yok.. :)

filizim+y
16-01-07, 13:31
Cemden Yılmaza :img-hyste :img-hyste

Yok saydım yılmazı..
Değince gözlerin kurduğum planlara..
Bilki bir geceden bir diğerine
Bilki azap olurum ömrüne
Sen düşmansın ya..
Yok olacağın günden bugüne..
Dinmez planlarım...
Yokluğunu tez elden vereceğim eline..

kusura bakma uyarmasan atlayacaktım, aklımdaydı ama matrakaya yetişmek adına arada kaynadın:img-wink:

şiir güzel beğenimi dile getirmek için kullandım yoksa, güzel lafı uymuyor ya cem psikosuna neyse cuk oturan bir şiir, archsheninkide.

bizi mi korkutuyorsun şiir yok diye sen dayanamazsın yazarsın yazar:img-wink:
yazarsın değil mi:) belki aşağıdaki yazı kararını değiştirmede yardımcı olur

balkanların ve ortadoğunun hatta tüm dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü, en düzgün, en iyi en en en önemli şairi pinknoze pinknoze
tebrikler:happy0064 :happy0064 :happy0064

lawinia
16-01-07, 13:31

ben asla filizin yüzsüzce bi tavırla arkadas kalalım dediğini düsünmüyorum karsısında sıradan biri yok son zamanlarında her kötü anında yanında ona destek olan dostu olarak gördüğü biri var evt ona evlenme teklif etti ama filizde onu cok acık bi dille reddetti. cok deger verdiğin bi dostun varsa karsında onu kaybetmek istememen gayet normal bence önemli olan ona bunun mümkün olamayacagını ne kadar iyi anlattıgın ve tabi karsıdakinin bunu anlaması yani ümit olmadıgını göstermen ama cem bunu bir türlü göremiyo peki filiz bunu nerden bilebilir? ayrıca salih fahriyenin hamile oldugunu bilerek evlenmek istediğinde yılmaz nasıl takdir etmişti herkesin böyle bi şey yapamayacagı ortada ve cem bunu yapmak istedi filizin ona bu kadar değer vermesi normal kaybetmek istememesi de...
ben yılmazın aslıyla gezmesini gayet normal buluyorum filizin cemle gezmesini normal bulduğum gibi. filiz ceme hiçbi sekilde umut vermedi cem kısa zamanda filizin yılmazı sevdiğini ögrendi buna ragmen vazgecmedi filizden, yılmazla aslıda ise yılmazın sözleriyle olmasa da bakıslarıyla aslıya umut verdiğini düsünüyorum ben böyle düsünmesem de aslı düsünüyo, ima ediyo ve askını itiraf edecek cesareti buluyo yılmazın tavırlarını görerek... ve aslı bu itirafı sakaya vursa da yılmazın ona dost olarak deger verdiğini düsünürsek bunun olamayacagını acıkca belli etmesi gerekir onu kaybetmek istemiyo olabilir ama aslıyı gercekten üzmek istemiyosa ümitlenmesini engellemk zorunda. onunla yine gezebilir benim beklediğim aslının böyle bi ilişkini olmayacgını anlaması onunla gezerken bunu bilerek yılmazın yanında olması. yılmaz aslıya deger veriyosa ve arkadaslıgımız yine de bitmesin derse aslının kendine asık oldugunu bile bile o da yüzsüzlük mü yapmıs olacak bunu merak ediyorum bi de...

matraka
16-01-07, 13:33
yılmaz aslı ile gezdiği için değil,

1 filizi ekmesi, tel. cevap vermemesi, endişesini anlamaması (kabul edersen filizin kazadan sonraki duygularını anlatan cümleleri güzeldi, yılmaz ne kadar ters cvplar versede)
2 aslıya bakışlarıyla yanlış anlamasına, çünkü aslı öğrendiğinde çok üzülecek ama yılmazda aslıya göre ona yeşil ışık yakıyor

bende biliyorum yılmazın hiçbirşey hissetmeden baktığını aslının itirafından sonra
da onu kırmadan cvplayacağını, ama aslı şakaya vuracağından geriye de çekmeyecektir kendini yılmaz.

filizle bağını kopardığını sanıyor, filizin yanında nasıl davranması gerektiğini şaşırıyor gözlerinin içine bakamıyor, bu sefer yanıldı ama düşüncesinde filiz zaten yeteri kadar pişmanlığını onu hala sevdiğini anlattı durdu ylmaza, yılmaz bunları tekrar duymak istemedi ama yanıldığını bu bölüm anlayacak belki son defa dinleyebilirdi bu kadar da tepki almazdı ben böyle düşünüyorum.

nasıl filiz ceme arkadaş gözüyle baktıysa, yılmazda aslıya öyle bakıyor
ama onlardan farklı bakan aslı ve cem var, buna istemeden de neden olsalar
anlaşamadığımız nokta vakti zamanında filize yapılan tepkilerin şimdi yılmaza yönelmiş olması, yoksa o onla gezmiş o onu yanlış anlamış falan değil, ilk başta yılmaz hatasızdı bu sezon filiz hatalı, şimdi tam tersini yapmaya çalışıyor hiçkimsenin mükemmel olmadığını vurgulamak istediler sanırım

neyse çok uzattım kusura bakma, anladığını düşünüyorum.

duygularınıifade etmesini isteyen yokki filizden yılmazın öyle bir beklentisimi var yılmaz filiz hakkında o kadar karamsarki aşkını sorgulayacak konuma gelmiş durumda filize o yüzdende umrunda olurmuydu gibisinden serzenişlerde bulunuyor yılmaz filize karşı şu an güvensizlik ateşi almış başını gidiyor o yüzden yılmazın filize tel açmaması hatadır bunu eleştirme hakkınıoz vardır eleştirebilirsiniz size bu konuda bir sözüm yok ben size genel yorumlarınızda karşı çıkıyorum çünkü o zaman filiz fazlasıyla melek kalıyor

matraka
16-01-07, 13:35
ben asla filizin yüzsüzce bi tavırla arkadas kalalım dediğini düsünmüyorum karsısında sıradan biri yok son zamanlarında her kötü anında yanında ona destek olan dostu olarak gördüğü biri var evt ona evlenme teklif etti ama filizde onu cok acık bi dille reddetti. cok deger verdiğin bi dostun varsa karsında onu kaybetmek istememen gayet normal bence önemli olan ona bunun mümkün olamayacagını ne kadar iyi anlattıgın ve tabi karsıdakinin bunu anlaması yani ümit olmadıgını göstermen ama cem bunu bir türlü göremiyo peki filiz bunu nerden bilebilir? ayrıca salih fahriyenin hamile oldugunu bilerek evlenmek istediğinde yılmaz nasıl takdir etmişti herkesin böyle bi şey yapamayacagı ortada ve cem bunu yapmak istedi filizin ona bu kadar değer vermesi normal kaybetmek istememesi de...
ben yılmazın aslıyla gezmesini gayet normal buluyorum filizin cemle gezmesini normal bulduğum gibi. filiz ceme hiçbi sekilde umut vermedi cem kısa zamanda filizin yılmazı sevdiğini ögrendi buna ragmen vazgecmedi filizden, yılmazla aslıda ise yılmazın sözleriyle olmasa da bakıslarıyla aslıya umut verdiğini düsünüyorum ben böyle düsünmesem de aslı düsünüyo ima ediyo ve ve askını itiraf edecek cesareti buluyo yılmazın tavırlarını görerek... ve aslı bu itirafı sakaya vursa da yılmazın ona dost olarak deger verdiğini düsünürsek bunun olamayacagını acıkca belli etmesi gerekir onu kaybetmek istemiyo olabilir ama aslıyı gercekten üzmek istemiyosa ümitlenmesini engellemk zorunda. onunla yine gezebilir benim beklediğim aslının böyle bi ilişkini olmayacgını anlaması onunla gezerken bunu bilerek yılmazın yanında olması. yılmaz aslıya deger veriyosa ve arkadaslıgımız yine de bitmesin derse aslının kendine asık oldugunu bile bile o da yüzsüzlük mü yapmıs olacak bunu merak ediyorum bi de...

hangi insan arkadaş kalalım der o durumda bana onu söyle sana cevabını verim sen dermisin arkadaş kalalım diye mesafe koymazmısın yada uzak durmaya çalışmazmısın eğer bunları yapmıyorsan ümit vermiş olursun filiz cemin yarasına eline değdirdiğinde4 cemin bakışı filize nasıl sabitti filiz bunu farketti elini çekti ve bunu bile bile arkadaş kalalım diyor bana göre yüzsüzlüktür başka bi şey demem

matraka
16-01-07, 13:36
Ya şiir düzenlemiştim bundan bir kaç sayfa öncesinde.. Demekki iğrenç olmuş.. Bir yorum yapan allahın kulu.. Yorum yapmadığınıza göre kötü olmuş.. Bundan sonra şiir miir yok.. :)

yiğidi öldür hakıını yeme bende yemim valla kötü olmuş biraz açık sözlülük oldu ama bu şiir kötü olmuş biliyorsun fazla doğrucuyum hemen söylerim

lawinia
16-01-07, 13:43
duygularınıifade etmesini isteyen yokki filizden yılmazın öyle bir beklentisimi var yılmaz filiz hakkında o kadar karamsarki aşkını sorgulayacak konuma gelmiş durumda filize o yüzdende umrunda olurmuydu gibisinden serzenişlerde bulunuyor yılmaz filize karşı şu an güvensizlik ateşi almış başını gidiyor o yüzden yılmazın filize tel açmaması hatadır bunu eleştirme hakkınıoz vardır eleştirebilirsiniz size bu konuda bir sözüm yok ben size genel yorumlarınızda karşı çıkıyorum çünkü o zaman filiz fazlasıyla melek kalıyor

bana yılmazın o serzenişleri normal geldi hem süphe ediyor oldugundan hem de sevdiğini bile bile insan bazen böyle seyler söyleyerek karsısındakinin ne kadar umrunda oldugunu ne kadar sevildiğini duymak ister yılmaz da bunu istedi ve duydukları da onu etkiledi hosuna gitti...

forever_bim
16-01-07, 13:50
Matraka beni dövmezse Yılmaz hakkında ufak bir serzenişim olacak.

Yılmaz aşırı gururlu bir genç ama gururu inada dönüştüğünde sevdiği kadını kaybediyor.

Başa döncem çünkü olayları bir bütün olarak ele almak istiyorum. Nalan kaza yaptığında Yılmaz üzüldü ama Elif'e desteğini vermedi. Elif'in yanında Ömer vardı. Yılmaz gizlice ziyaret etmişti Nalan'ı. Ömer desteğini açıktan vermişti Elif'e böylece Elif ona kendini yakın hissetmişti.

Gururu aşkından büyük Yılmaz, daha Elif evet demeden, intikam planlarına girişmiş gazeteden Filiz'in resimlerini kesmiş begendiği atı ona göndermişti. Açıkçası Yılmaz'ın aşırı gururu ona hiç yakışmayan hatalar yaptırtmış hem sevdiği kadını kaybetmesine yol açmış hem de Filiz'i üzmesine sebep olmuştu.

Şimdi de Yılmaz o zamanlar köşe bucak Elif'ten kaçtığı gibi Filiz'den kaçıyor.

A be akıllı geçinen Yılmaz gittin Cem konusunda Ömer'i uyardın Ömer uyarıyı takmadı bile, Filiz halen daha arkadaşça da olsa Cem'le görüşüyor. Git kızı uyar başına bir felaket gelince mi açılacak ağzın?

Ve yumuşama olacaksa bebek yüzünden olacak büyük ihtimal. Filiz bebek için dönen Yılmaz'ı kabul ederse ikisine de birer paragraf yazarım artık.

Yılmaz Filiz'den vazgeçmiş görünüyordu bakalım nere varacak olay?

Yılmaz'ı bütün olarak ele almak için eskileri açtım matraka. Artniyetim yok yani.

filizim+y
16-01-07, 13:54

aslında genel bir açıklama yapmak istedim cvpladığın yazımda, pekala biliyor ki filizin umrunda umrunda olmasa filiz gelir miydi oraya kadar hayır oraya gelişi bile yılmaza çok şeyi anlatıyor ben kendi açımdan bakınca filizin yaptığı çok doğru bir davranış sevdiği insanı kaybetme korkusu yaşıyor ve soluğu yanında alıyor yılmaz karamsar olabilir kendince haklıda ki yılmazın haksız olduğunu tartışmıyoruz burada, forumun yapılan hatalarda en çok filize yüklenip yılmazı eleştirmemesi bütün olay bu yoksa bence yılmazda haklı filizde haklı ikisinin de pencerisinden bakıp o şekilde yorumlamaya çalışıyorum, benim genel yorumlarımda bu bölümle alakalı oldu yılmaz gerçektende tat vermedi bu bölüm sahnelerinin ve repliklerinin payı büyük bunu kabul ediyorum,

teşekkür ederim cvpladığın için, sadece tel. konusu değil bu bölüm, bölüm boyunca filize yaklaşımı bu kadar sert olmamalıydı son golüde filizi ekerek yapmış oldu.

lawinia
16-01-07, 13:57
hangi insan arkadaş kalalım der o durumda bana onu söyle sana cevabını verim sen dermisin arkadaş kalalım diye mesafe koymazmısın yada uzak durmaya çalışmazmısın eğer bunları yapmıyorsan ümit vermiş olursun filiz cemin yarasına eline değdirdiğinde4 cemin bakışı filize nasıl sabitti filiz bunu farketti elini çekti ve bunu bile bile arkadaş kalalım diyor bana göre yüzsüzlüktür başka bi şey demem

cok deger verdiğim bi arkadasımsa hayatımdan cıkmasını da asla istemem, onunla arkadas kalmam da yüzsüzlük olmaz bence önemli olan onun ümitlenmemesini saglayacak tavırlar içinde olmak bunu sözlerimle mesafe koyarak yapmaya calısırım her sey için zamana ihtiyac vardır o da bana insan olarak deger veriyosa sadce asık oldugu için yanımda deilse benim yanımda olmak isteyecktir zaten. filizin yarasına bakarken yakınlasması belki hata zaten bunu da anladı ve hemen uzaklastı da ama ben arkadas kalmak isteyisini hiç anormal bulmuyorum anormal olan cem oldugu için farklı sonuclar doguyor. simdi yılmaz aslının askından haberdar oldu hem de bunu aslının kendi agzından duydu (istediği kadar sakaya vursun cok acıktı aslında saka olmadıgı yılmaz da bu kadar saf değil yani) yılmazın bunu bile bile aslıyla arkadas kalması yüzsüzlük mü olacak sence?

filizim+y
16-01-07, 14:00
bana yılmazın o serzenişleri normal geldi hem süphe ediyor oldugundan hem de sevdiğini bile bile insan bazen böyle seyler söyleyerek karsısındakinin ne kadar umrunda oldugunu ne kadar sevildiğini duymak ister yılmaz da bunu istedi ve duydukları da onu etkiledi hosuna gitti...

bir önceki yorumun süperdi, tekrar tekrar okudum ellerine sağlık, burada da haklısın yılmaz belki de filizin tepkisini ölçtü ki bunu yaptı ve aldığı cevaplardan memnun oldu, bu haftaki barışmalarında bu gecenin etkiside olacak, çünkü yılmaz filizin pişmanlığından emiin olmak istiyor bu yüzden uzatıyor sanırım görüşmeyi bu olcaksa ki kaçınılmaz bu görüşme yılmazda biliyor filizin davranışlarına göre kararını verecek ya devam ya tamam şu an testten geçiriyor sanırım.

matraka
16-01-07, 14:01

Yılmaz aşırı gururlu bir genç ama gururu inada dönüştüğünde sevdiği kadını kaybediyor.

Başa döncem çünkü olayları bir bütün olarak ele almak istiyorum. Nalan kaza yaptığında Yılmaz üzüldü ama Elif'e desteğini vermedi. Elif'in yanında Ömer vardı. Yılmaz gizlice ziyaret etmişti Nalan'ı. Ömer desteğini açıktan vermişti Elif'e böylece Elif ona kendini yakın hissetmişti.

Gururu aşkından büyük Yılmaz, daha Elif evet demeden, intikam planlarına girişmiş gazeteden Filiz'in resimlerini kesmiş begendiği atı ona göndermişti. Açıkçası Yılmaz'ın aşırı gururu ona hiç yakışmayan hatalar yaptırtmış hem sevdiği kadını kaybetmesine yol açmış hem de Filiz'i üzmesine sebep olmuştu.

A be akıllı geçinen Yılmaz gittin Cem konusunda Ömer'i uyardın Ömer uyarıyı takmadı bile, Filiz halen daha arkadaşça da olsa Cem'le görüşüyor. Git kızı uyar başına bir felaket gelince mi açılacak ağzın?

Ve yumuşama olacaksa bebek yüzünden olacak büyük ihtimal. Filiz bebek için dönen Yılmaz'ı kabul ederse ikisine de birer paragraf yazarım artık.

Yılmaz'ı bütün olarak ele almak için eskileri açtım matraka. Artniyetim yok yani.
çok güzel açıklama yapıyorsunda bide açıklamalrı doğru yapsan tam olucak hastenede yardım için elif ilk önce ömeri aramıştır yılmaz nalan için hastaneye gitmiştir ama ömer tarafından başka hasteneye gittiğini öğrenmiştir bunun üzerine elifin evine gitme cesareti göstermiş ömer şöförünün gelmesiyle buda suya düşmüştür sevdiği insan zor durumdayken yardım etmemek yılmaza göre değil değerlendirirken olaylara bu açıdan bakalım lütfen

yılmaz elifi kaybettiğini zaten şirketteki seçimde anladı zaten elifin yılmazı o kadar sevdiğini düşünmüyordun kızın duygulartı sonradan açığa çıktı nedense o yüzde sevgili modum biliyorum ki senin bakış açınla benimki bir değil anlaşamayız ömercik hakkındaki bu bölüm için söyleyeceğim keyif almam diyordum ama çok güzel elektrik aldım ama genede bana bu yılmaz filiz aşkının tadını vermez biliyorsun

forever_bim
16-01-07, 14:03
Bir aklıma takılan nokta da şu:

Canan Halit'in vurulduğu akşam Yılmaz ve Ekrem için endişelenmişti. Yani o da olaylarını suçlusunun Cem olduğunu biliyor.

Çok sevdiğini söylediği Filiz'i Cem'le görenlerden biri de o. Neyi bekliyor uyarmak için? Bir kurşun da Filiz'in yemesini mi?

Neden abini vurdurtan Cem demiyor Filiz'e. Bizi kıskanıyorsun demez harhalde Filiz ona:)

matraka
16-01-07, 14:03
cok deger verdiğim bi arkadasımsa hayatımdan cıkmasını da asla istemem, onunla arkadas kalmam da yüzsüzlük olmaz bence önemli olan onun ümitlenmemesini saglayacak tavırlar içinde olmak bunu sözlerimle mesafe koyarak yapmaya calısırım her sey için zamana ihtiyac vardır o da bana insan olarak deger veriyosa sadce asık oldugu için yanımda deilse benim yanımda olmak isteyecktir zaten. filizin yarasına bakarken yakınlasması belki hata zaten bunu da anladı ve hemen uzaklastı da ama ben arkadas kalmak isteyisini hiç anormal bulmuyorum anormal olan cem oldugu için farklı sonuclar doguyor. simdi yılmaz aslının askından haberdar oldu hem de bunu aslının kendi agzından duydu (istediği kadar sakaya vursun cok acıktı aslında saka olmadıgı yılmaz da bu kadar saf değil yani) yılmazın bunu bile bile aslıyla arkadas kalması yüzsüzlük mü olacak sence?

eee o zaman sorun ne öyle tavırları filizden gördünmü ben görmedim çift gözlük taksamda göreceğimi sanmıyorum o zaman tartışmamız nihayetlendi demektir.nokta

matraka
16-01-07, 14:06
Bir aklıma takılan nokta da şu:

Canan Halit'in vurulduğu akşam Yılmaz ve Ekrem için endişelenmişti. Yani o da olaylarını suçlusunun Cem olduğunu biliyor.

Çok sevdiğini söylediği Filiz'i Cem'le görenlerden biri de o. Neyi bekliyor uyarmak için? Bir kurşun da Filiz'in yemesini mi?

Neden abini vurdurtan Cem demiyor Filiz'e. Bizi kıskanıyorsun demez harhalde Filiz ona:)

valla filizle cananın bağları kopmuş gözüküyor filiz son zamanlarda ziyaret etmiyor cananı valla canan da ölmeden yatırlar gibi oldu sevenler onu ziyaret ediyor bari yanlarına bir ikide mum alsınlar

filizim+y
16-01-07, 14:06

teşekkürler modum, çok iyi analiz, katılmamak elde değil, zaten vazgeçilmişliği inadının ve gururunun öne çıkmasın neden olmadı mı, bunlar da öne çıkınca gerçekten yılmaz dayanılmaz bir hal alıyor :img-yes:

yılmaz yanlız kalsa düşünecekte herşeyi ah bir yanlız kalsa ffırsat verilmiyor:img-yes:

forever_bim
16-01-07, 14:08
çok güzel açıklama yapıyorsunda bide açıklamalrı doğru yapsan tam olucak hastenede yardım için elif ilk önce ömeri aramıştır yılmaz nalan için hastaneye gitmiştir ama ömer tarafından başka hasteneye gittiğini öğrenmiştir bunun üzerine elifin evine gitme cesareti göstermiş ömer şöförünün gelmesiyle buda suya düşmüştür sevdiği insan zor durumdayken yardım etmemek yılmaza göre değil değerlendirirken olaylara bu açıdan bakalım lütfen

yılmaz elifi kaybettiğini zaten şirketteki seçimde anladı zaten elifin yılmazı o kadar sevdiğini düşünmüyordun kızın duygulartı sonradan açığa çıktı nedense o yüzde sevgili modum biliyorum ki senin bakış açınla benimki bir değil anlaşamayız ömercik hakkındaki bu bölüm için söyleyeceğim keyif almam diyordum ama çok güzel elektrik aldım ama genede bana bu yılmaz filiz aşkının tadını vermez biliyorsun

Evet sen acılı adana seversin o yüzden Filiz Yılmaz Aslı cem dörtgeni çok hoş bir alternatif:)

Herkes herkese ümit dagıtıyor, senin dörtgende benim kurabiye çift şimdilik daha leziz en azından 3. kişiler belirmedi.

Ha başlardaki olaylarda da iletşimsizlikmiş sorun. Sen yazınca daha iyi anladım:)

Bir de kazık kadar adama cik sıfatı gitmiyor, Ömer benim degil Feride'nin. Ona ait artık:):)

sude9

İşte bu yorumun çok doğru,Ömer'in kendisine inanmayacağını adı gibi biliyordu,bu rağmen gitti ama çok yetersiz bir uyarı oldu,Filiz ile konuşsaydı çok daha farklı olurdu,o zaman söylemedi madem Cem ile olan son karşılaşmasında ne denli zarar verebileceğini anlamaya başladı ama hala Filiz'i uyarma gereği duymuyor,Aslı ile sandal sefası Filiz'i içinde bulunduğu tehlikeye karşı uyarmaktan daha önemli oldu

matraka
teşekkürler modum, çok iyi analiz, katılmamak elde değil, zaten vazgeçilmişliği inadının ve gururunun öne çıkmasın neden olmadı, bunlar da öne çıkınca gerçekten yılmaz dayanılmaz bir hal alıyor :img-yes:

yılmaz yanlız kalsa düşünecekte herşeyi ah bir yanlız kalsa ffırsat verilmiyor:img-yes:

al işte sevgili modum bir açıklama yapar biride buna onay verir bide sevgili modumun anlattıkları doğru olsa yanmıyacağım bilip bilmeden yılmaz eleştirisi olsun da nasıl olursa olsun tadından yenmez demi

forever_bim
16-01-07, 14:11
al işte sevgili modum bir açıklama yapar biride buna onay verir bide sevgili modumun anlattıkları doğru olsa yanmıyacağım bilip bilmeden yılmaz eleştirisi olsun da nasıl olursa olsun tadından yenmez demi
Matraka bu yorumunu okuyan da beni cellat sanır. Ben kendi gördüğümü yazıyorum. Bana doğru geleni:) Herkesin doğrusu kendine degil mi ama?

filizim+y
16-01-07, 14:12
valla filizle cananın bağları kopmuş gözüküyor filiz son zamanlarda ziyaret etmiyor cananı valla canan da ölmeden yatırlar gibi oldu sevenler onu ziyaret ediyor bari yanlarına bir ikide mum alsınlar

matraka çok yaşa emi:img-hyste kadını ölmeden gömdün birde yatır yaptın:img-hyste eee bu yatırın şöyle heybetli bir adı olması lazım değil mi, ama diğerlerinden farkı ayakta oluşu oluyor sanırım:img-yes:

herzaman filiz mi ziyaret etsin, canan cemin farkında pekala filize gidip anlatabilir ama o da bu sıralar suya sabuna dokunmuyor, sağolsun hem yılmazın uyramasında da etkili olur cananın uyarması ama aslı yanına geldi geleli o da saflığa vuruyor ne yapsın arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyim demişler malum şu an aslı arkadaşşı:img-hyste

benim
16-01-07, 14:13
Şimdi bu hafta Filiz ve Yılmaz'ın barışacağını veya Yılmaz'ın yumuşayacağını düşünürsek.Yılmaz Filiz'i Cem konusunda uyarır mı acaba.Bebek hayallerine düşüp Filiz'i uyarmayı unutur mu.

matraka
16-01-07, 14:15
Matraka bu yorumunu okuyan da beni cellat sanır. Ben kendi gördüğümü yazıyorum. Bana doğru geleni:) Herkesin doğrusu kendine degil mi ama?

iyide sevgili modum söylediğin yorumun geçerliliği yok görmek meseleside değil ayrıca olsa valla dükkan senin çünkü yanlış yorumdu yılmazın yaptıklarını biliyorsun bildiğin halde bu yorumu yazarsan bende sende de yılmaza karşı bir antipati olduğunu düşünürümki eski defterlere girersek senin ömer daha zararlı çıkar

lawinia
16-01-07, 14:21
bir önceki yorumun süperdi, tekrar tekrar okudum ellerine sağlık, burada da haklısın yılmaz belki de filizin tepkisini ölçtü ki bunu yaptı ve aldığı cevaplardan memnun oldu, bu haftaki barışmalarında bu gecenin etkiside olacak, çünkü yılmaz filizin pişmanlığından emiin olmak istiyor bu yüzden uzatıyor sanırım görüşmeyi bu olcaksa ki kaçınılmaz bu görüşme yılmazda biliyor filizin davranışlarına göre kararını verecek ya devam ya tamam şu an testten geçiriyor sanırım.

tesekkür ederim begenmene sevindim...:img-grin2 :img-grin2 evet filiz testten geciyo bu cok dogru aslında yılmaz elifi de testten gecirdi ama elif bu testi gecemememisti. simdi filizde sıra filizde bu testte basarılı olacak umarım yani bebeği ögrenmeden yılmaz dönsün filize istiyorum ben sonra ögrensin bebeği ama korkarım böyle olmayacak...

matraka;
ben filizin de ceme ümit verdiğini düsünmüyorum cem kendi kndine ümitlendi filizin yılmazı sevdiğini bile bile. filizin hamile olmasına ve yılmaz tarafından kesin reddedilişine güvendiğinden ümitlendi o kadar yoksa filiz ona hemen cevap vermedi diye değil. özellikle düsünsün istedi ki böylece filiz bebegini düsünecek ve cemi sececekti ama böyle olmadı kesin bi dille reddetti cemi filiz hala da ben ümit verecek bi sey yaptıgını düsünmüyorum yarasına baktı diye mi ümitlenecek cem Allah askına ya da arkadas kalalım dedi diye. böyle bi ümitlendirme durumu olmadıgı için cem baska yollara basvuruyo filiz ona gelsin diye yoksa cem de biliyo ki filiz onu istemiyo filiz bunu cok acıkca anlattı zaten.

matraka
16-01-07, 14:23
tesekkür ederim begenmene sevindim...:img-grin2 :img-grin2 evet filiz testten geciyo bu cok dogru aslında yılmaz elifi de testten gecirdi ama elif bu testi gecemememisti. simdi filizde sıra filizde bu testte basarılı olacak umarım yani bebeği ögrenmeden yılmaz dönsün filize istiyorum ben sonra ögrensin bebeği ama korkarım böyle olmayacak...

matraka;
ben filizin de ceme ümit verdiğini düsünmüyorum cem kendi kndine ümitlendi filizin yılmazı sevdiğini bile bile. filizin hamile olmasına ve yılmaz tarafından kesin reddedilişine güvendiğinden ümitlendi o kadar yoksa filiz ona hemen cevap vermedi diye değil. özellikle düsünsün istedi ki böylece filiz bebegini düsünecek ve cemi sececekti ama böyle olmadı kesin bi dille reddetti cemi filiz hala da ben ümit verecek bi sey yaptıgını düsünmüyorum yarasına baktı diye mi ümitlenecek cem Allah askına ya da arkadas kalalım dedi diye. böyle bi ümitlendirme durumu olmadıgı için cem baska yollara basvuruyo filiz ona gelsin diye yoksa cem de biliyo ki filiz onu istemiyo filiz bunu cok acıkca anlattı zaten.

sorun filizin isteyip istememesi değilki ben bunu tartışmıyorum seninle sorun filizin söz ve davranışlarıdır.evet yanlış davranıyor sen davranmıyor doğru davranıyor filiz diyebiliyormusun ben diyemiyorum bunun yılmazcı olmakla bir alakası yok diyemiyorum

lawinia
16-01-07, 14:28
Şimdi bu hafta Filiz ve Yılmaz'ın barışacağını veya Yılmaz'ın yumuşayacağını düşünürsek.Yılmaz Filiz'i Cem konusunda uyarır mı acaba.Bebek hayallerine düşüp Filiz'i uyarmayı unutur mu.

ben uyarmakla kalmayıp koruma altına alması gerektğini düsünüyorum hatta kendini de koruma altına almalı cünkü cemin filiz için gözünü kırpmadan adam bile öldürecegini gördü bunu bile bile hiçbi sey yapmayıp bebeği, filizi koruma altına almadıgından kaybederlerse dolaylıda olsa yılmaz suclu olacak benim gözümde.

secoms
16-01-07, 14:31

Böyle bir yol bulursan bana da haber ver pinkzone.. Ben de katılayım walla..

NOT: Bu arada begenmene cok sevindim.. Şiirin de cok güzel olmus :)

Figan
16-01-07, 14:41
Yilmaz Filize cok kirgindir.. Yilmaz Filizden kacmiyor..Sadece onunla yanyana gelip; yine suclanmaktan, karsisindaki sevdigi kadinin ona güvenmemesinden, inanmamasindan korkuyor.. Bu nedenle Filiz ile ne gorusmek nede sesini duymak istiyor.. Yilmazin yasamis oldugu bu durum cok agir .. Hem deli gibi seviyor, hemde tereddüt ediyor.. Cünkü sevdigini söyledigi kadin ona "KATiL" damgasi vuruyor.. Bu cok agir bir suclama seven biri icin..

Yilmazin Filize karsi olan tüm inanci,güvenci burda yikiliyor iste..Cok sevdiginiz insan sizi Katil olmakla suclasa ne yapardiniz acaba?
Yilmaz haklidir kesinlikle.. Filizin ona sonuna kadar güvenmesini, inanmasini istiyor..Cünkü yeniden yikilmak, aci cekmek istemiyor.. Bunda da sonuna kadar haklidir..

Filizin Yilmaza inanmasi vede artik güvenmesi gerekiyor..Yilmaz bunu hissettigi anda kesinlikle Filize geri dönüp cok mutlu olacaklardir..
Yilmazin Filizi uyarmamasi konusunda; Yilmaz Filizin kendine inanmayacagini düsünmüs olmali..Cem`e iftira attigini sanip yeniden bir kargasa cikmamasi icin söylememis olabilir..
Ama yinede uyarmasi lazimdir Filizi..

lawinia
16-01-07, 14:44
sorun filizin isteyip istememesi değilki ben bunu tartışmıyorum seninle sorun filizin söz ve davranışlarıdır.evet yanlış davranıyor sen davranmıyor doğru davranıyor filiz diyebiliyormusun ben diyemiyorum bunun yılmazcı olmakla bir alakası yok diyemiyorum

filiz sözleriyle anlattı zaten cok acıkca olmaz böyle bi şey dedi davranıs olarak da filizin aglarken cemin omzuna yatması mesela bana hiç yanlıs gelmedi cünkü orda filiz normal deil ki bi de cemi mi düsünsün filizin hamileliğini ögrendiği gün mesela arabada hemen nasıl uzaklastı, evlerine geldiğinde salonda basbasa kalmamaya calıstı teklifi reddetmek için evine gitmesi de normal bence ordaki davranısları da ayaga kalk falan deyisi de cok yerindeydi hediyeleri aldı diyeceksin aldı ve teklifi redderken de verdi yüzügü almayıp orda bırakması daha sacma olurdu adam aileden kalma dedi ya bırakıp gitsin mi bilmediği bi yerde, kolyeyi kendi alıp geri vermesi cok daha kibar bi davranıstı annesiyle göndermesinden ben filizi hatalı bulmuyorum ne davranısları ne sözleri için herkes baska bakıyo olabilir bu da gayet normal. yılmaz ne yapacak peki? ben yılmazdan da kibar davranıslar içinde aslıyı reddetmesini bekliyorum birden bahaneler uydurarak görüsmeyi kesmesi ya da tavırlarını cok soguk hale getirmesi cok kabaca olur önemli olan olmayacgını hissettirebilmesi.

kursuni19
16-01-07, 14:46
Yilmaz Filize cok kirgindir.. Yilmaz Filizden kacmiyor..Sadece onunla yanyana gelip; yine suclanmaktan, karsisindaki sevdigi kadinin ona güvenmemesinden, inanmamasindan korkuyor.. Bu nedenle Filiz ile ne gorusmek nede sesini duymak istiyor.. Yilmazin yasamis oldugu bu durum cok agir .. Hem deli gibi seviyor, hemde tereddüt ediyor.. Cünkü sevdigini söyledigi kadin ona "KATiL" damgasi vuruyor.. Bu cok agir bir suclama seven biri icin..

Yilmazin Filize karsi olan tüm inanci,güvenci burda yikiliyor iste..Cok sevdiginiz insan sizi Katil olmakla suclasa ne yapardiniz acaba?
Yilmaz haklidir kesinlikle.. Filizin ona sonuna kadar güvenmesini, inanmasini istiyor..Cünkü yeniden yikilmak, aci cekmek istemiyor.. Bunda da sonuna kadar haklidir..

Filizin Yilmaza inanmasi vede artik güvenmesi gerekiyor..Yilmaz bunu hissettigi anda kesinlikle Filize geri dönüp cok mutlu olacaklardir..
Yilmazin Filizi uyarmamasi konusunda; Yilmaz Filizin kendine inanmayacagini düsünmüs olmali..Cem`e iftira attigini sanip yeniden bir kargasa cikmamasi icin söylememis olabilir..
Ama yinede uyarmasi lazimdir Filizi..

Söylediklerine katiliyorum, Filize güvenmiyor artik Yilmaz bunuda zaten kendiside dile getirdi, Cem meselesine gelince, Filizin kendine güvenmedini saniyor ve yine bu konudada güvenmese Filize olan tüm inancini yetirmis olacaktir, ona yine inanmiyacagini düsünmüs olmaktadir

filizim+y
16-01-07, 14:49

sevgili matraka, ben elifli sahnelerini zilemedim yani elif-yılmaz aşkını bilmem, ben filiz-yılmaz aşkı ile başladım dolayısıyla aradaki benzerlikleri yazdığı için moduma katıldım, bu vazgeçmişliğinin nelere mal olduğunu çok da güzel dile getirdi bu yüzden bana mantıkllı geldi doğruluk payı elbette var, yılmaz eleştirisi diye değil, şunu unutama ben filizyılmaz diyorum bu yüzden de tek taraflı görülmemiş olmam gerekir anlatabildim sanırım kendimi.

archshe
16-01-07, 14:49
matraka seni bir forumda yakalayabilsem çok şey konuşucaz sonradan yazışmalarla olmuyo...forumda hemen herkes yorumlarına değer veriyo ve eminim çok fazla mesaj birikince atlayıp buldukları mesajlardansın...benim için de böyle bikaç kişi var...özellikle mesajını aradığım..sende bunlardan birisin...alınganlık yapmadın diimi?yazdıklarımı tek tek okuduysan haklı yanlarımı serzenişimi anlarssın....hele hele ben yılmaz aslıyla neden geziyo diye hayatta demem...kızmam...filize de kızmamıştım çünkü...ama filiz daha önce gezdi diye yılmazı sen haklı çıkarmışın...bunları konuşup hep başa kendimizi anlatmaya dönüyoruz...herkes bundan yoruldu sanırım...forumda herkesin rengi belli...açıkçası senin kadar bu haftaki bölüme sert bakan bir yılmazcı daha görmedim...ondan dolayı inatçı olduğunu düşünüyorum...senin de dedğin gibi hayatta aynı fikirde olamayız...çok farklı algılıyoruz herşeyi...benden bukadar...yazmakatn sıkıldım...sağlıcakla kal...

secoms
16-01-07, 14:52
Söylediklerine katiliyorum, Filize güvenmiyor artik Yilmaz bunuda zaten kendiside dile getirdi, Cem meselesine gelince, Filizin kendine güvenmedini saniyor ve yine bu konudada güvenmese Filize olan tüm inancini yetirmis olacaktir, ona yine inanmiyacagini düsünmüs olmaktadir

Hersey iyi güzel hos da kendisine güvenmemekle, onla konusup görümeyi kabul etmeme konusu arasındaki ilişkiyi anlamadım..Bence yılmazın yaptıklarının hicbirini affettirmiyor bu neden.. Zaten konusacak taraf Filiz Tekiner'dir..

UYARMA konusunda artık benim diyecek bir seyim kalmadı.. Siz filizle yılmazın birlesecegini düsündügünüz için yorumlar yapıyorsunuz..Sonra da kafasından attı diyorsunuz CELİŞKİ.. Madem attı son görev olarak sevdigine bildigi herseyi anlatsın.. İnanıp inanması sonucta YILMAZI amiyane tabir ile BAGLAMIYOR..(Ne de olsa aralarında bir bag kalmadı)

Offf cok sıkıldım bu ikiliden...

archshe
16-01-07, 14:53
fromdaki cem şiiirimi beğenen herkese teşekkür ediyorum...çok sevindirdiniz beni...pinkzone beğenilmedi benim şiirim demiş...valla ben çok beğendim ama geç girdim anca okuyup yazdım ellerine sağlık...

matraka
16-01-07, 14:54
matraka seni bir forumda yakalayabilsem çok şey konuşucaz sonradan yazışmalarla olmuyo...forumda hemen herkes yorumlarına değer veriyo ve eminim çok fazla mesaj birikince atlayıp buldukları mesajlardansın...benim için de böyle bikaç kişi var...özellikle mesajını aradığım..sende bunlardan birisin...alınganlık yapmadın diimi?yazdıklarımı tek tek okuduysan haklı yanlarımı serzenişimi anlarssın....hele hele ben yılmaz aslıyla neden geziyo diye hayatta demem...kızmam...filize de kızmamıştım çünkü...ama filiz daha önce gezdi diye yılmazı sen haklı çıkarmışın...bunları konuşup hep başa kendimizi anlatmaya dönüyoruz...herkes bundan yoruldu sanırım...forumda herkesin rengi belli...açıkçası senin kadar bu haftaki bölüme sert bakan bir yılmazcı daha görmedim...ondan dolayı inatçı olduğunu düşünüyorum...senin de dedğin gibi hayatta aynı fikirde olamayız...çok farklı algılıyoruz herşeyi...benden bukadar...yazmakatn sıkıldım...sağlıcakla kal...

evet bende onu diyorum filize o dönemde kızdım bu dönemde yılmaza kızmıyorum çünkü filizde yaptı eğer filiz bu zamana kadar hareketleriyle sözleriyle doğru bir aşık olsaydı o zaman şimdi yılmazı eleştirewnler safında olurdum elbet ama nbe mümkün filiz diper adı bana göre yürüyen felaket şu an yılmazla ayrılar ve filizin yaptığı hiçbişey yok o yüzden de size filiz melek gibi oluyor ama ben filizin ne yaptıklarını ne sözlerini

matraka
16-01-07, 14:58
Hersey iyi güzel hos da kendisine güvenmemekle, onla konusup görümeyi kabul etmeme konusu arasındaki ilişkiyi anlamadım..Bence yılmazın yaptıklarının hicbirini affettirmiyor bu neden.. Zaten konusacak taraf Filiz Tekiner'dir..

UYARMA konusunda artık benim diyecek bir seyim kalmadı.. Siz filizle yılmazın birlesecegini düsündügünüz için yorumlar yapıyorsunuz..Sonra da kafasından attı diyorsunuz CELİŞKİ.. Madem attı son görev olarak sevdigine bildigi herseyi anlatsın.. İnanıp inanması sonucta YILMAZI amiyane tabir ile BAGLAMIYOR..(Ne de olsa aralarında bir bag kalmadı)

Offf cok sıkıldım bu ikiliden...

ya yuh artık yılmaz ne yapmış filize benmi bilmiyorum bana bi saysana sevdiği adamı katillikle suçlayan filiz ceme sevdiği kişiyi arabada çay içerken aşağılayan filiz sevdiğne açgözlü diyen filiz ama kızın bunları yaparken mazareti vardı demi kusura bakma sen o mazaretlere inanabilirsim ama beni tatmin etmiyor hiçbiri karşındaki kişi sevdiğin gemi dümeni değil

archshe
16-01-07, 15:02
evet bende onu diyorum filize o dönemde kızdım bu dönemde yılmaza kızmıyorum çünkü filizde yaptı eğer filiz bu zamana kadar hareketleriyle sözleriyle doğru bir aşık olsaydı o zaman şimdi yılmazı eleştirewnler safında olurdum elbet ama nbe mümkün filiz diper adı bana göre yürüyen felaket şu an yılmazla ayrılar ve filizin yaptığı hiçbişey yok o yüzden de size filiz melek gibi oluyor ama ben filizin ne yaptıklarını ne sözlerini

evet hala ayrı şeyler konuşuyoruz...ne yazsak boş...her açısı farklı gördüklerimizin...ii yorumlar dilerim...daha fazla şöyle böyle deyip gerginlik yaratmıcam...ben senin ne düşündüğünü sen benim ne düşündüğümü anladım...ben belki filiz yanlış yaparsa senin gibi kızabilirim ama bunu sen yılmaza yapamazsın....filizi hata yaptığında eleşetirdiğimi de unutmamanı diliyorum...hatalıysa hatalı dedim...sadece anlayabilidim filizi...

benim
16-01-07, 15:04

Çok tuhaf hakikatten.Şimdi sen diyorsun ki Filiz zamanında yaptığı için ben şu an Yılmaz'ı suçlamıyorum.Ne alaka anlamıyorum .Her koyun kendi bacağından asılır.Yılmaz'da Aslıy'la görüşüyor mu görüşüyor. Başka söyleyecek bişey yok.Filiz suçluysa bu konuda Yılmaz'da Filiz kadar suçludur.

matraka
16-01-07, 15:07
evet hala ayrı şeyler konuşuyoruz...ne yazsak boş...her açısı farklı gördüklerimizin...ii yorumlar dilerim...daha fazla şöyle böyle deyip gerginlik yaratmıcam...ben senin ne düşündüğünü sen benim ne düşündüğümü anladım...ben belki filiz yanlış yaparsa senin gibi kızabilirim ama bunu sen yılmaza yapamazsın....filizi hata yaptığında eleşetirdiğimi de unutmamanı diliyorum...hatalıysa hatalı dedim...sadece anlayabilidim filizi...

eğer benim yorumlarını okuduysan yılmaza bir yerde kızdığımı görürsün asıl filizin hatalarını görmezlikten gelenler sizlersiniz ben değilim yılmazın gördüğüm hatası filizi arayıp gelmeyceğini söylememesidir bu kadar basit ben başka hata görmedim ama size göre yılmazı herşeyi felaket ben filiz ne yaptıklarını biliyorum o yüzden münkünse sürüm sürüm sürünsün daha beter olsun bir insan sevdiğin ne kadar çabuk vazgeçermiş bana ii öğretti bu dizi her seferinde sevdiğini değilde başka birilerini tercih etmek kusura bakma ama yılmazda serada yetişmiyor yani kim olsa yılmazın yaptıklarını şu an yapar sen böyle bir yorum yazarak haklı olduğunu mu sanıyorsun yada öyle bir izlenim vermeyemi anlamadım niyetin ne filizin melek olarak gökyüzündemi dolaşması ne gerçekten merak ediyorum nedir problem

matraka
16-01-07, 15:11
Çok tuhaf hakikatten.Şimdi sen diyorsun ki Filiz zamanında yaptığı için ben şu an Yılmaz'ı suçlamıyorum.Ne alaka anlamıyorum .Her koyun kendi bacağından asılır.Yılmaz'da Aslıy'la görüşüyor mu görüşüyor. Başka söyleyecek bişey yok.Filiz suçluysa bu konuda Yılmaz'da Filiz kadar suçludur.

evet haklısın yılmada filiz kadar suçludur ben filizin ceme davranışlarıyla yılmazın aslıya davrtanışı rasında fark görüyorum ama siz filize toz kondurmuyorsunuz peki size bir soru o zaman cem tekinerlerin hayatına girmese ne olurdu 10 puanlık karşınızda öyle bir filiz varki bir bölüm doğru davransa gökelere çıkartıyorsunuz

hatırlarsanız filizciler olarak filizi bi,r kere daha göklerte çıkarmıştınız sonucun ne olduğunu biliyordunuz filizcilerden cemden uxzak durur mesefa koyar aferin filiz nidaları almış başını gidiyordu forumda ama ne hikmetse şimdi filizin yaptığını doğru buluyorsunuz ve bu tarafsız yorum oluyor bende bu yediysem...

Figan
16-01-07, 15:12
Bana görede Yilmazin hatasi Filizi arayip haber vermemek olmustur..Kesinlikle Filizi arayip gelemeyecegini yada bu randevuyu baska bir güne ertelemelerini söylemesi lazimdi.. Asli Hanim sirf kapris yapti diye ona kanmamaliydi..
Yilmazin bu son bölümdeki hatasi budur..

Aksi takdirde ben Yilmazin baska bir hatasini görmedim..Asli ile gezmesi, tozmasi, ne var bunda ben anlamadim..Sonucta bekar bir adam niye olmasin ki? Hem yüreginde Filizin aski varken nasil olurda baskasina yesil isik yakti denilir bunuda hic anlamiyorum..

Filizin Yilmaz icin mücadele etmesi benim hosuma gidiyor.. Daha da acilar cekecek bana kalirsa hem böyle olursa elindekinin kiymetini, önemini daha iyi anlar diyorum.. Filiz Asli ilede basa cikacak.. Cikmalida.. Filizden bunu bekliyorum..

lawinia
16-01-07, 15:16
ya yuh artık yılmaz ne yapmış filize benmi bilmiyorum bana bi saysana sevdiği adamı katillikle suçlayan filiz ceme sevdiği kişiyi arabada çay içerken aşağılayan filiz sevdiğne açgözlü diyen filiz ama kızın bunları yaparken mazareti vardı demi kusura bakma sen o mazaretlere inanabilirsim ama beni tatmin etmiyor hiçbiri karşındaki kişi sevdiğin gemi dümeni değil

karsındaki sevdiğin de olsa hisselerin on katı bedel istiyo göz göre göre ne düsünmesi lazım ben bunu anlamıyorum bence gayet normal acgözlü fırsatcı diye düsünmesi. katillik konusunda haklısın ama orada ölmek üzere olan da gemi dümeni deil filizin abisiydi bu gecerli bi sebep deil ama anlamaya calısmak da lazım körü körüne suclamak yerine. asagılama meselesini gercekten hatırlamıyorum. filiz yaparsa yılmaz da yapar hatalı da olmaz demissin bu nasıl bi bakıs acısı ben anlamadım hala, karsındaki seni aldatsa mesela sen de onu aldatmakla normal bi davranıs mı yapmıs oluyosun yani o hata yapıyo ve sen ona kızıyosan sende bunu yapmakla onunla aynı konuma gelmiş olursun haklı olmazsın. ki filizin yılmaza asıkken cemle gezmesi de hata değilidr yılmazın filize asıkken aslıyla gezmesi de hata degildir birbirlerine ve asklarına ihanet edecek bi şey yapmadıkları sürece...

matraka
16-01-07, 15:19
karsındaki sevdiğin de olsa hisselerin on katı bedel istiyo göz göre göre ne düsünmesi lazım ben bunu anlamıyorum bence gayet normal acgözlü fırsatcı diye düsünmesi. katillik konusunda haklısın ama orada ölmek üzere olan da gemi dümeni deil filizin abisiydi bu gecerli bi sebep deil ama anlamaya calısmak da lazım körü körüne suclamak yerine. asagılama meselesini gercekten hatırlamıyorum. filiz yaparsa yılmaz da yapar hatalı da olmaz demissin bu nasıl bi bakıs acısı ben anlamadım hala, karsındaki seni aldatsa mesela sen de onu aldatmakla normal bi davranıs mı yapmıs oluyosun yani o hata yapıyo ve sen ona kızıyosan sende bunu yapmakla onunla aynı konuma gelmiş olursun haklı olmazsın. ki filizin yılmaza asıkken cemle gezmesi de hata değilidr yılmazın filize asıkken aslıyla gezmesi de hata degildir birbirlerine ve asklarına ihanet edecek bi şey yapmadıkları sürece...

ya öyle değilmi peki o sürece gelene kadar filiz hanımın yılmaza söyleyip tahriklerini neden hesaba katmıyorsun sen bunu yazınca tarafsız yorummu oluyor şimdi evet harbiden alkışlıyorum tarfsız bi yorum hatırlatırım durum o raddeye gelene kadarki süreci göz önünde bulundurun istirham ediyorum böyle yılmaz şunu yapınca filizden ne bekliyordun gibi mümkünse hayalci bir yorum olmasın

benim
16-01-07, 15:24
evet haklısın yılmada filiz kadar suçludur ben filizin ceme davranışlarıyla yılmazın aslıya davrtanışı rasında fark görüyorum ama siz filize toz kondurmuyorsunuz peki size bir soru o zaman cem tekinerlerin hayatına girmese ne olurdu 10 puanlık karşınızda öyle bir filiz varki bir bölüm doğru davransa gökelere çıkartıyorsunuz

hatırlarsanız filizciler olarak filizi bi,r kere daha göklerte çıkarmıştınız sonucun ne olduğunu biliyordunuz filizcilerden cemden uxzak durur mesefa koyar aferin filiz nidaları almış başını gidiyordu forumda ama ne hikmetse şimdi filizin yaptığını doğru buluyorsunuz ve bu tarafsız yorum oluyor bende bu yediysem...

Cem Filiz'in ailesinin hayatına girmeseydi Filiz ne yapardı.Bu sorudan ne çıkarmamız gerekiyor anlamadım ama.Filiz yine yaşamına devam ederdi.Hemen gidip hayatına birini sokacak değil ya .Bu zaten Filiz'in karakterine uymuyor. Yine Yılmaz'ı tekrar kazanmanın yolunu bulurdu .Kendini affettirmeye çalışırdı.

Figan
16-01-07, 15:24
Filizin suan yapacagi en ufak bir hareket Yilmazi ona sonsuza dek kaybettirebilir..
Bu nedenle Filizin son derece sakin olmasi gerekiyor..Asli ile Yilmazi gördügü an kesinlikle cekip gitmemeli..Aksi takdirde olaylar yine basa saracaktir ve ben bunu istemiyorum.. Filiz orda kalmali vede Yilmaz ile bebek konusunu konusup ordan ayrilmali..önyargi ile hareket edip, fevri davranislarda bulunmak bu iliskiyi daha da zora sokacaktir..

Yilmazda Filizi, Cem ile bircok kez birlikte gördü.. Ama sadece izlemekle yetindi o an icin..

ferman336
16-01-07, 15:26

yahu ben de insafa davet ediyorum hakikaten bir sonraki bölümde yılmaz kendi ağzıyla söyledi "benim parayla pulla işim yok, aramızdaki tek bağ bu hisseler neler olduğunu öğrenmek için zaman kazandım diye" daha ne desin niye 10 katını istediğini açıklamak için ki adam filizin 50 tane hakaretine rağmen filize inanmayıp peşine düşüyor benden sakladığı birşey var diye. o kadar emin sevdiği kadından ama gel gör ki filiz hanım 50 tane sayıyor sonra bi ağlayıp zırladı mı vayyy efendim yılmaz da affetsin bu ne biçim gururmuş bilmem neymiş.geçin bunları Allah aşkına ya.

ferman336
16-01-07, 15:38
artı şu da var hayat insanın tercihlerinden ibarettir en ufağından en büyüğüne kadar. filiz hayatının bütün kırılma noktalarındaki tercihlerini yılmazın aleyhine kullanmıştır. yılmaz bu güne kadar hep sevgisine yenik düşmüş ve sorgusuz sualsiz filizi affetmiştir ki bana kalsa bugün yaptığı tavrı daha eskiden yapmalıydı hatta tamamen silmeliydi filizi.

lawinia
16-01-07, 15:41
ya öyle değilmi peki o sürece gelene kadar filiz hanımın yılmaza söyleyip tahriklerini neden hesaba katmıyorsun sen bunu yazınca tarafsız yorummu oluyor şimdi evet harbiden alkışlıyorum tarfsız bi yorum hatırlatırım durum o raddeye gelene kadarki süreci göz önünde bulundurun istirham ediyorum böyle yılmaz şunu yapınca filizden ne bekliyordun gibi mümkünse hayalci bir yorum olmasın

ben filizci de yılmazcı da deilim bana dogru gelen neyse onu yazıyorum. filizin orda öyle düsünmesi normal dedim yılmaz niye öyle söyledi ben de gayet iyi biliyorum ve suclamıyorum da hatta cok da güzeldi 1ytlyi avcuna koyup gidisi bazen tekrar izliyorum o sahneyi. ben filize cok üzüldüm bu bölüm ama yılmaza kızgın da degilim aslıya bakıslarını abartılı buldum biraz hepsi bu yoksa aslının evindeki filize olan tavri da normaldi söyledikleri de normaldi bence.

secoms
16-01-07, 15:43

Arkadasım,

Benim yazıklarımın üstüne bu yorumu yapmana anlam veremdim ama neyse..

kursuni19
16-01-07, 15:47
Yilmazla Filizin Aslinin evinde yaptigi konusmayi analiz edicek olursak

Konusma ilk Filizin bu lafiyla basladi “Sana birşey olsaydı” , yani Filizin demek istedigi suydu sana bir sey olsaydi ben yasiyamazdim, gözümün önünde ölüp gitmene dayanamazdin. Yilmaz Filizin lafini bitirtmeden söyle bir cevap verdi “Senin için değişen birşey olmazdı. Bu eski şarkıyı hatırlamazdın bile” Yilmaz Filizin Cemden evlenme teklifini aldini biliyor, ve Filizin buna ne cevap verdigini bilmiyor, hala Filizin bu teklifi düsünüyorum demesi eminimki Yilmazin kulaklarinda cinliyordur.
Filiz bunun dogru olmadigini su cümleyle anlatiyor “Gerçekten böyle mi düşünüyorsun ? Şu anda yaşıyor olman benim için herşeyden daha önemli. İster inan ister inanma“ Filiz Yilmazi hala deliler gibi sevdigini ve hayatindaki tek sarkinin Yilmaz oldugunu ve bu bir ömür boyu böyle sürecegini ve artik bunu ona söylemekten yoruldugunu ve bu sevgiye tekrar inanmak Yilmazin ellinde oldugunu söylemeye calisiyor. Yilmazin ona karsi olan soguk tavrini ve odada esen soguk havayi isitmak icin Yilmazin ellini tutmaktan kacinmiyor, Yilmaz ilik esen rüzgara kapilmamak icin ve duygularina yenik düsmekten korktugu icin „Gördüğün gibi iyiyim. Buraya kadar boşuna zahmet etmişsin“ diye cevab verebiliyor. Aslinda agzindan cikan bu sözle kalbindeki cikan söz cok farkli, Filizin telefonda iyi olduklarini ögrenmis oldugu halde kendisinin iyi oldugunu kendi gözlerinle görmekt istemis olmasi Yilmazin hosuna gitmistir ama bunu belli etmemek icin Filize ters cevap vermekle yetiniyor.
Filizin „ Zahmet mi ? Bunu nasıl söylersin“ inin altinda armizda her ne olursa olsun, seni nekadar sevdigimi bilmiyormusun demesi yatiyor, Yilmazda bunun üzerine „Daha kötü günlerim oldu filiz. Bunu da sensiz atlatabilirim. Aramızda bir bağ kalmadığına göre“ bunu altinda yatan sebeb ve Filize demek istediyi her ayrilimizda ben bu acidan cok daha fazlasini cektim, 4 sene boyunca sensiz olmak, seni görememek bana acinin en büyükünü yasati, bir ölüden farkim yoktu, sen o günlerde yanimda olmaliydi, simdi cektigim aci aci degil yarina gecer hic birseyim kalmaz ama dört sene boyunca ben hergün aci cektim, ve bu aci bitmek bilmedi, tam bitti derken yine bastan basladi, anla artik biz birlikte olmayi basaramadik, bize bu ask acidan baska birsey vermedi, artik ayrildik, aramizda bir bag kalmadi kalmamali, bu aramizdaki bag kopmadigi süre sende bende aci cekmekten baska bir sey yapmiyoruz demek istedi.
“Aramızda bir bağ var. Her zaman da olucak“ dediginde Filiz bebegi kast etmis oldu, aslinda cocugu söylemenin en iyi ve dogru zamaniydi bu ama Filiz burda bunu söyleyemedi, elbette aralarinda bir bag vardi, ikisinin ask meyvesi Filizin karnindaydi ve hem babasin hem annesine ilk defa bu kadar yakindi. Yilmaz bunun üzerine sadece bunu söyleyebildi „ Beni düşünmen büyük bir incelik.. Ama kötü bir gece geçirdim. Müsaade edersen“ bununla aslinda Yilmaz sunu kast etmis oldu, iyiki geldin, iyiki beni merak ettin,beni sevdigini biliyorum bende seni seviyorum ama simdi daha fazla konusamam, kafam o kadar karisikki, yanliz kalmak istiyorum, kafami toparlamam lazim.

Bu konusmadan cikardigimiz hala birbirini seven iki deli asik görebiliyoruz

secoms
16-01-07, 15:47
Sevgili matraka,

Bence bir yorumundaki olayşara bakıs acın cok yanlıs.. Eger yanlıssa her duruda dile getirmen lazım..Yok biri yaptı diye digeri de yapabilir.. Kanımca yanlıs bir düsünce...

lawinia
16-01-07, 15:56
kursuni19 cok cok dogru bi analiz ve bu konusmanın filizin attıgı cok güzel bi adım oldugunu düsünüyorum ve figan ablanın(abla diyorum izninle) dediği gibi filizin aslıyla yılmazı gördügünde gitmek yerine beklemesi gerektigi kanaatindeyim ve tepki olarak öyle mutluluklar falan dilememeli kıskandıgını belli etsin ama böyle değil yani buradaki yaklasımı da onun için cok önemli yılmazın bakıs acısını değiştirmek adına.

matraka
16-01-07, 15:59
ben filizci de yılmazcı da deilim bana dogru gelen neyse onu yazıyorum. filizin orda öyle düsünmesi normal dedim yılmaz niye öyle söyledi ben de gayet iyi biliyorum ve suclamıyorum da hatta cok da güzeldi 1ytlyi avcuna koyup gidisi bazen tekrar izliyorum o sahneyi. ben filize cok üzüldüm bu bölüm ama yılmaza kızgın da degilim aslıya bakıslarını abartılı buldum biraz hepsi bu yoksa aslının evindeki filize olan tavri da normaldi söyledikleri de normaldi bence.

doğrusunu yazıyorsan eksik yazıyorsan o zaman ya o bölümleri izlemedin yada bilgilerin eksik 10 kat para isteme sürecine gelene kadar filiz yılmaza zaten diyeceklerini demişti onu anlatmaya çalışıyorum birazda tarafsız yorum yaparken yılmazın gözündende bak olaya zaten o sıra filiz yılmazı suçlamaya başlamıştı yani yargısız infazları yapmıştı zaten

kursuni19
16-01-07, 16:01
kursuni19 cok cok dogru bi analiz ve bu konusmanın filizin attıgı cok güzel bi adım oldugunu düsünüyorum ve figan ablanın(abla diyorum izninle) dediği gibi filizin aslıyla yılmazı gördügünde gitmek yerine beklemesi gerektigi kanaatindeyim ve tepki olarak öyle mutluluklar falan dilememeli kıskandıgını belli etsin ama böyle değil yani buradaki yaklasımı da onun için cok önemli yılmazın bakıs acısını değiştirmek adına.

Analizi begendigin icin tesekür ederim, bende Filizin Yilmazin tepkisini görmesini istiyenlerdenim ve Yilmazin Filizi orada görmesini ve Yilmazin Filizi gördükten sonra ve kiyiya yaklasdiginda Filizin ordan gitmesini istiyorum

matraka
16-01-07, 16:03
Sevgili matraka,

Bence bir yorumundaki olayşara bakıs acın cok yanlıs.. Eger yanlıssa her duruda dile getirmen lazım..Yok biri yaptı diye digeri de yapabilir.. Kanımca yanlıs bir düsünce...

valla arkadaşım nadir insanları çözemem sende çözemediğim insanlar arasındasın bir gün bakıyorum ya ne güzel bir yorum yapmış daha sonra aynı yoruma daha başka cevaplar yazdığını görüyorum ya bir tarafta ol yada öbür ortası var deme inanmıyorum artık ortası olduğuna bu forumda

lawinia
16-01-07, 16:07
doğrusunu yazıyorsan eksik yazıyorsan o zaman ya o bölümleri izlemedin yada bilgilerin eksik 10 kat para isteme sürecine gelene kadar filiz yılmaza zaten diyeceklerini demişti onu anlatmaya çalışıyorum birazda tarafsız yorum yaparken yılmazın gözündende bak olaya zaten o sıra filiz yılmazı suçlamaya başlamıştı yani yargısız infazları yapmıştı zaten

doğrusunu deil bana dogru geleni yazıyorum herkesin baska düsünmesi de bu yüzden normal bence. filiz o sürecte babasına verdiği sözleri tutmak istiyodu hem yılmazla olmamak hem de sirket hisselerinin tümüne sahip olmak. bu yüzden de yılmaz kendisinden uzak dursun diye hep hisseler için geldim dedi baska sebep de söyleyemezdi sacma olurdu ayrıca böylece yılmaz ondan uzak dururdu ondan sogurdu cünkü biliyo ki yılmaz ardından geldikçe dayanamaz dönerdi ve döndü de...

BERNA
16-01-07, 16:08
Oncelikle sabah cikmak icin acele baktigimdan yorum yazamadim pinkzone senin siirin de guzel olmus hem kisa oldugu icin fragmana daha uygun bence :img-wink: Senin yaraticiliginin diziyi seyretmeyenlerin de icinde oldugu genis bir cevreyle hayrani oldugumuzu zaten biliyorsun Fatmacim :img-wink:

Filiz ve Yilmaz karsilikli hatalar yapiyor ve surekli olarak bunun artisi oburunun eksisi muhasebe defteri gibi tutuluyor bu baslikta. Bunlar bir cift mi yoksa dusman mi hic anlamiyorum; birisi hata yapinca oburunun yaptigi hata niye elestirilemiyor onu da cozemedim ama bu sadece benim bakis acim. Anlasilan ben bu cifti cozemeyecegim ve de zaman gectikce de cozmekten de gittikce uzaklasiyorum. Gecen sezonun sonunda cok uyumlu buldugum ciftin bu hale gelmesine cok uzgunum.

Bu arada bakis acilarinin baslikta herkesin farkli olmasini normal karsiliyorum uzun sureden beri yazdigim gibi, ben de dahil olmak uzere bu baslikta tarafsiz bir bakis acisi yok ki. Nasil olsun, baksaniza daha Yilmaz'in Asli'ya bakislarinda bile farkli uc gorus var, hangisi dogru ben de bilmiyorum, cunku bu konuda sozlu bir aciklama yok. Bana yakin gelen gorus belki de karakterler hakkinda dusunduklerimle ilgili. Yorum yazan herkesi az cok taniyoruz artik o bakislarin yorumlanmasi herkesin karakterler hakkinda dusundukleri ile birebir ortusuyor. O yuzden sadece belirli uyelerin tarafli oldugunu da dusunmuyorum, hepimiz tarafliyiz. Bu forumu da cok okunur kilan bu oluyor benim gozumde yeter ki kirici olmayalim.

Not: Sinan Tuzcu Bakislari'ndan ve Feride- Omer sahnelerinden sonra modumuzla bizim ciftleri ayirma planimizdan toptan vazgectim, artik kaderimize razi olacagiz ne yapalim :img-hyste

matraka
16-01-07, 16:09
doğrusunu deil bana dogru geleni yazıyorum herkesin baska düsünmesi de bu yüzden normal bence. filiz o sürecte babasına verdiği sözleri tutmak istiyodu hem yılmazla olmamak hem de sirket hisselerinin tümüne sahip olmak. bu yüzden de yılmaz kendisinden uzak dursun diye hep hisseler için geldim dedi baska sebep de söyleyemezdi sacma olurdu ayrıca böylece yılmaz ondan uzak dururdu ondan sogurdu cünkü biliyo ki yılmaz ardından geldikçe dayanamaz dönerdi ve döndü de...

madem tutmak istiyordu o zaman hiç barışmasaydı o zaman söz uğruna yaptıklarını gördük sonra tercihler başladı şu tesadüfe bakın ki hep mazereti var

archshe
16-01-07, 16:12
eğer benim yorumlarını okuduysan yılmaza bir yerde kızdığımı görürsün asıl filizin hatalarını görmezlikten gelenler sizlersiniz ben değilim yılmazın gördüğüm hatası filizi arayıp gelmeyceğini söylememesidir bu kadar basit ben başka hata görmedim ama size göre yılmazı herşeyi felaket ben filiz ne yaptıklarını biliyorum o yüzden münkünse sürüm sürüm sürünsün daha beter olsun bir insan sevdiğin ne kadar çabuk vazgeçermiş bana ii öğretti bu dizi her seferinde sevdiğini değilde başka birilerini tercih etmek kusura bakma ama yılmazda serada yetişmiyor yani kim olsa yılmazın yaptıklarını şu an yapar sen böyle bir yorum yazarak haklı olduğunu mu sanıyorsun yada öyle bir izlenim vermeyemi anlamadım niyetin ne filizin melek olarak gökyüzündemi dolaşması ne gerçekten merak ediyorum nedir problem

evet haklıyım herkes de kendine göre haklı bu forumda....amacım filizi ulvileştirmek falan değil...sadece önceden filize kızdıklarını yılmaz da şimdi yapıyo mantık aynı değilmi acaba diye düşündüm...ama sert kayaya çarpptım..bana kızacak bişey demedim saana...evet bu bölüm yılmazın tek hatası aslıyı seçip haber bile vermemesidir..geri kalansa sen filize nasıl bakıp gördüyse en azından bende yılmaza baktım ve yılmazın da ortam yarattığını gördüm...şimdi bişey sorucam....filizi aslı için eken yılmaz değil de filiz olsaydı cem için yılmazı eken ne derdin?

filizim+y
16-01-07, 16:14
filizin sebepleri var, zaten o yılmaza ne kadar acı çektirdiğinin farkında bunun bedelini de ondan uzak olarak ödüyor hemde hayatının en önemli olayını yaşadığı şu dönemde bunu daha da derinden hissediyor, filiz istemez mi şu an yılmazın yanında olmasını bu mutlu olaya beraber sevinmelerini ama olaylar öyle bir hal aldı ki bir anda alabora oldu resmen, yılmazı suçladığı bölümün ertesinde gazetedeki haberi görmesi yılmazın kendisinin teslim oluşu, açılışta avukatın suçsuz olduğunu söylemesi filize bir nevi tokat gibi inmiştir, yaptığının yanlışlığını farketti eğer cananve ceyda yüreklendirmeselerdi karşına bile çıkmaya cesareti yoktu, çıktığında da bunun farkında olarak beni "son kez affet sevdiğim beni sensizlikle cezalandırma" dedi, filiz belki de bu kadar tepki beklemedi yılmazdan yine affedeceğini düşündü ama böyle olmadığını gördü yani aslında bedelini ödedi bu ayrılığın yetti değil mi?

yılmazda kırgın, kızgın artık ne yapacağını bilemez hale gelmiştir, olaylar onu da farklı tarafa savurdu, filizi istemesine rağmen kendini tutuyor, yılmaza haksız demiyorum ama ne biliyim o sahneleri sıktı beni tıpkı daha öncesinde ki filiz-cem sahneleri gbi ben o zamanda aynı duyguları hissettim şimdi aslı-yılmaz içinde hissediyorum, ama yılmazın daha dikkatli davranacağına eminim beni yanıltmaz inş. aslıya karşı, yılmaza birde cemi hafife almasından dolayı kızıyorum bu bölüm gerçek niyetini daha net öğrendi, bakalım ne yapacak.

ben güzide çiftimin birleşmesinden başka birşey istemiyorum, bu tartışmaların uzamasıda yordu, bölüm özeti gelse de biraz değişse şu konu yarında fragman gelir tamam olur.

ferman336
16-01-07, 16:17
evet haklıyım herkes de kendine göre haklı bu forumda....amacım filizi ulvileştirmek falan değil...sadece önceden filize kızdıklarını yılmaz da şimdi yapıyo mantık aynı değilmi acaba diye düşündüm...ama sert kayaya çarpptım..bana kızacak bişey demedim saana...evet bu bölüm yılmazın tek hatası aslıyı seçip haber bile vermemesidir..geri kalansa sen filize nasıl bakıp gördüyse en azından bende yılmaza baktım ve yılmazın da ortam yarattığını gördüm...şimdi bişey sorucam....filizi aslı için eken yılmaz değil de filiz olsaydı cem için yılmazı eken ne derdin?

soru matrakaya gelmiş ama ben de kendi fikrimi yazmak istedim izninizle. bişi demezdim hah tam filize göre der geçerdim.işte ikisi arasındaki fark da bu zaten bence. yılmaz yapınca şaşırıyoruz nasıl yani diye. ama filiz yapınca gayet doğal karşılıyorum ben durumu tam filize göre bir davranış diye.

matraka
16-01-07, 16:18

artık filizin cemle gezmelerine buluşmalarına bişey demiyorum vazgeçtim eleştirmekten filizdir ne yapsa yeridir şu an filiz bi şey yapmıyor neden

--- aile engeli yok yılmazla filizi ayrı biliyorlar ve filizin üstüne gidilmiyor böylece filizin hata yapma payı düşüyor

---filiz cemle arkadaş kalmak istiyor duygularını ve kendisi hakıında ne düşündüğünü bildiğin bir insandan bu istediği fazla değilmi (bence bu bir hata dır.)

filizin cemle mum ışıklı bir yemeğe gidip dans ettiğine göre aslıyla mukayse bile etmiyorum etmiş olsan yani cem ve filiz sandalla gezse şu an gezebilir inan bi şey demezdim sadece eleştirim evlenme teklifi alan biri için bu ne pehriz deyimi olurdu

archshe
16-01-07, 16:23
sevgili matraka ve sevgili ferman 336 tamam filiz bukadar beter bir karakter yılmaza yakışmıyo demektir...bu kadar karaktersiz biriyle yılmazın ne işi olabilir...filiz yılmaz birleşirse ağıt yakarsınız herhalde...naptı yılmaz diye...

filizim+y
16-01-07, 16:27
[B]Bu konusmadan cikardigimiz hala birbirini seven iki deli asik görebiliyoruz

sevgili kurşuni19 yorumunu tekrar alıntı yapmak isterdim ama çok uzun bu yüzden son cümleni alıp öyle yorumlayacağım, kelimesi kelimesine katıldığım güzel bir yorum ve benim düşüncelerimin yansıması olmuş bende bunları hissettim o sahnede, sende güzel bir yorumla dile getirmiş oldun, yüreğine sağlık, çok beğendim.

evet hemde delinin en delisi bunlar:img-yes: birbirlerine acı çektirmeken zevk alıyorlar ama yanlız kaldıklarında da hiçbirşeyi hatırlamıyorlar ta ki dış güçler içeriye girince bütüm büyü bozuluyor :img-yes:

matraka
16-01-07, 16:30
sevgili matraka ve sevgili ferman 336 tamam filiz bukadar beter bir karakter yılmaza yakışmıyo demektir...bu kadar karaktersiz biriyle yılmazın ne işi olabilir...filiz yılmaz birleşirse ağıt yakarsınız herhalde...naptı yılmaz diye...

bu yorumu alkışlıyorum senden böyle bir yorum beklerdim işin ilginç yanı ben ne istediğim belli bunu defalarca belirttim tekrarlamak istemiyorum yorumlarımı okuyanlar bilirler yani bu sorunun cevabı çoktan verildi

kursuni19
16-01-07, 16:35
sevgili kurşuni19 yorumunu tekrar alıntı yapmak isterdim ama çok uzun bu yüzden son cümleni alıp öyle yorumlayacağım, kelimesi kelimesine katıldığım güzel bir yorum ve benim düşüncelerimin yansıması olmuş bende bunları hissettim o sahnede, sende güzel bir yorumla dile getirmiş oldun, yüreğine sağlık, çok beğendim.

evet hemde delinin en delisi bunlar:img-yes: birbirlerine acı çektirmeken zevk alıyorlar ama yanlız kaldıklarında da hiçbirşeyi hatırlamıyorlar ta ki dış güçler içeriye girince bütüm büyü bozuluyor :img-yes:

Begendigin icin sagol, sonucta Filizcide olsak Yilmazcida olsak biz onlarin birlesmelerini istiyoruz

pinkzone
16-01-07, 16:41
Sanırım sitem dolu mesajım işe yaramış... :) Çoğunluğun beğenmesine sevindim.. Matraka.. Sen zaten mükemmeli istiyorsun.. Kusura bakma bu kadarı oluyor.. Kapasite.. :)

Kursuni analinizi çok beğendim.. Valla iyi tespitlerde bulunmuşsun.
Figan bende seninle aynı görüşteyim. Filizin orda sıkı sıkı bakmasını ama alanı mümkünse terk etmemesini istiyorum.. Yılmazı gözleriyle yargılasın ama gitmesin..

ferman336
16-01-07, 16:44

sevgili archshe; biz en azından ben filize berbat bir karakter demiyorum sadece silgisi sürekli kaleminden önce bitiyor, yaptığı hiçbirşeyden ders almıyor ve ağlayarak sızlayarak herşeyi düzeltebileceğini sanıyor. nasıl ilk sezon filiz uzak durdu yılmazı kendine aşık etti ve değiştirdi şimdi de ondan değişmesini istiyorum. söylediklerinin ve hissettiklerinin içini doldurmadıkça da yılmazla birleşmesini istemiyorum. herkes diyor ki yılmaz bebek yüzünden filize dönerse ve filiz kabul ederse, filiz yanlış yapar peki yılmaz yapmaz mı. biri kendini istemeyen ama bebek için döndüğünü düşündüğü bir adamla hayata devam edecek diğeri ise kendine güvenmediğini, inanmadığı düşündüğü bir kadınla devam edecek ve böyle olursa nereye kadar sürecek bu yeni barışma, ufacıcık bir olaya kadar sonra birbirlerinin kafalarına kakıp dururlar geçmişi o yüzden filiz bugüne kadar yaptıklarının bedelini ödemelidir ondan sonra ömür billah mutlu olsunlar bişi dediğimiz yok.

filizim+y
16-01-07, 16:45
haklısın gerçi ben ayrı olarak değil aynı olarak gördüğüm için filizyılmazı problem değil, nasıl olsa kaç defa fırtınaya da yakalansalar tekrar aynı yere savrulup birbirlerini bulacaklarını bildiğim için bu hallerini nazar boncuğu diye düşünüyorumi içlerindeki ve gözlerindeki sevgi kıvılcımı kaybolmadıktan sonra tüm dış etkenler vız gelecek, bende o günü bekliyorum bunlara katlanmam o günler için :img-yes:

özet şu ana kadar gelirdi, ama ses yok, sabah mı öğreniriz acaba nasılsa öğlene doğru fragmanda verilir, belirsizlik öldürecek beni..

archshe
16-01-07, 16:45
bu yorumu alkışlıyorum senden böyle bir yorum beklerdim işin ilginç yanı ben ne istediğim belli bunu defalarca belirttim tekrarlamak istemiyorum yorumlarımı okuyanlar bilirler yani bu sorunun cevabı çoktan verildi

ben de bu yoruma teşekkür edeyim o zaman...biz çoktan vazgeçmiişiz birbirimizi anlamayı..herkes kendi gözüyle izliyo...iii seyirler dilerim...

kursuni19
16-01-07, 16:47
Sanırım sitem dolu mesajım işe yaramış... :) Çoğunluğun beğenmesine sevindim.. Matraka.. Sen zaten mükemmeli istiyorsun.. Kusura bakma bu kadarı oluyor.. Kapasite.. :)

Figan bende seninle aynı görüşteyim. Filizin orda sıkı sıkı bakmasını ama alanı mümkünse terk etmemesini istiyorum.. Yılmazı gözleriyle yargılasın ama gitmesin..

Beyendigine sevindim, bak arada demek sitem etmek gerekiyormus:img-wink:
Gördügün gibi özet yada fragman olmayinca eski defterleri tekrar tekrar acmaktan baska bir konu bulamiyoruz

filizim+y
16-01-07, 16:58
bende filizin onları gördükten sonra oradan ayrılmasını istemiyorum, bekleyip yanına geldiklerinde bakışlarıyla yargılasın, bunu yılmaz anlar zaten ama aslı anlamayacaktır çünkü işine gelmez, senaryomuda zaten bu şekilde yazdım gitmemesi ve aslıyı saf dışı bırakıp yılmazla konuşması üzerine idi, uzun senaryolar kısmından okursunuz:img-wink:

yılmazın korktuğu bakışlarla çok şeyi anlatacak bu kesin, yılmaz "gözlerinin inanmadığını dilin söylüyor" dediğinde filizin bakışlarını iyi tanıdığını biliyor bu yüzden o gözlere bakamıyor ya:img-yes: malum filiz bakışlarla duyguyu o kadar güzel anlatıyor ki karşısındakine süper oluyor gördüğünde de bakışlar süperdi.

secoms
16-01-07, 17:07
valla arkadaşım nadir insanları çözemem sende çözemediğim insanlar arasındasın bir gün bakıyorum ya ne güzel bir yorum yapmış daha sonra aynı yoruma daha başka cevaplar yazdığını görüyorum ya bir tarafta ol yada öbür ortası var deme inanmıyorum artık ortası olduğuna bu forumda

Arkadasım,

Aynı yoruma farklı farklı cevaplar yazıyorsun lafını cok cirkin buldum..Her ne kadar kötü niyetli yazmadıgını bilesemde.. (Bahsettigin konuyu özel mesajla bana bildirirsen cok sevinirim..) Taraf olmakta istemiyorum..Zaten oldugumu da düşünmüyorum.. Böyle yorumlar gelince ne kadar dogru bilmiyorum ama bu ikiliden hızla soguyorum..

Ne halleri varsa görsünler !!!

secoms
16-01-07, 17:17
Kursnuni19,

yorumun cok güzel olmus.. Ellerine saglık..

Gelelim filizin orayı terketmemesine.. İnan ben de senin gibi terketmesini istemiyorum.. Terkederse forumda yerden yere vurulacagını da biliyorum.. Benim karsı oldugum konu bun filizden beklenirken neden karsı taraftan beklenmiyor.. Cem ile filizi beraber görüdügünde yılmazın mekanı terkettigi sahneleri görmedik mi ? Dersin ki filizin artık bir seyler yapması gerekir..Evet sonuna kadar katılıyorum buna ne denebilir ki..(Sanırım bazı arkadasların kafası burda karısmıs !!!)

kursuni19
16-01-07, 17:22
Kursnuni19,

yorumun cok güzel olmus.. Ellerine saglık..

Gelelim filizin orayı terketmemesine.. İnan ben de senin gibi terketmesini istemiyorum.. Terkederse forumda yerden yere vurulacagını da biliyorum.. Benim karsı oldugum konu bun filizden beklenirken neden karsı taraftan beklenmiyor.. Cem ile filizi beraber görüdügünde yılmazın mekanı terkettigi sahneleri görmedik mi ? Dersin ki filizin artık bir seyler yapması gerekir..Evet sonuna kadar katılıyorum buna ne denebilir ki..(Sanırım bazı arkadasların kafası burda karısmıs !!!)

Yorumu begendigin icin tesekürler
Filiz neden orayi terk etmemeli, ilk önce Yilmazin verecegi tepkiyi görmesini istiyorum, daha sonra Yilmazin Filizin orda olmasini görmek istiyorum ve onu orda görünce pisman olmasini istiyorum ve kendini Filize aciklamak zorunda hissetmesini istiyorum

Figan
16-01-07, 17:27

Sevgili Pinkzone;

Evet Filiz gitmesin o an.. Yani Yilmaz ile gözgöze gelsin..Hesap sorsun bakislariyla..Ama gitmesin..
Hem bu sayede Yilmazin tavrini net olarak ögrenmis olacak böylece..Eger Yilmaz Filize bir aciklama yaparsa bu hala Filizi önemsedigini göstermis olacak..Filizde bu duruma sevinecektir bana göre..

Ama eger Filiz;
Yilmazla gözgöze geldikten hemen sonra ordan uzaklasirsa Yilmazin gözünde yine eksi puan alacaktir.. Yilmaz kendisine hala güvenmedigini birkez daha anlamis olacaktir..

Yilmazin güvenini kazanmasi vede kendisinin ona inandigini vede Yilmazi hala cok sevdigini hissettirmesi icin; Filizin kesinlikle ordan uzaklasmamasi sart..

secoms
16-01-07, 17:27
Filiz neden orayi terk etmemeli, ilk önce Yilmazin verecegi tepkiyi görmesini istiyorum, daha sonra Yilmazin Filizin orda olmasini görmek istiyorum ve onu orda görünce pisman olmasini istiyorum ve kendini Filize aciklamak zorunda hissetmesini istiyorum

Az önceki mesajımda da dedigim gibi bende sonuna kadar katılıyorum..Kesinlikle terketmemeli..(Ama cemle filizin ayaküstü sohbetini kaldıramayan yılmazın filizden nasıl bir anlayıs bekledigi sorusu hala daha kafamda).. Yoksa daha önceki sorunlar halledilmeden bir yenisi bunlara eklenecek..Nereye kadar gidecek cok merak ediyorum.. Son 2 bölüm gelecek ve Aaaa biz herseyi cözdük oh ne güzel bir de nikah tarihi aldık !!! Yapmasınlar allah askına..

pinkzone
16-01-07, 17:28

Evet bende bunu istiyorum.. Yılmazın pişmanlığını.. Filizin kıskançlık dolu bakışlarını.. Merakla bekliyorum.. İlk önce buzları eritsinler.. Sonra bebeği söylesin filiz.. Daha iyi olur.. Hemde boşuna Yılmaz bana bebek için dönmemeli tezini çürütmemiş olur.. :img-yes:

Figan
16-01-07, 17:33
Aradaki buzlarin erimesi icin bence böyle bir sahne gerekliydi..
Bu sahne kilit noktasi bence..
O yüzden belkide Asliya Tsk.ederiz Yilmazi götürmüs diye.. :)

secoms
16-01-07, 17:36
Ama eger Filiz;
Yilmazla gözgöze geldikten hemen sonra ordan uzaklasirsa Yilmazin gözünde yine eksi puan alacaktir.. Yilmaz kendisine hala güvenmedigini birkez daha anlamis olacaktir..

Yilmazin güvenini kazanmasi vede kendisinin ona inandigini vede Yilmazi hala cok sevdigini hissettirmesi icin; Filizin kesinlikle ordan uzaklasmamasi sart..

Sevgili figan abla,

İlk dedigin durumda eksi puan alacaktır bence biraz acımasız ama yanlıstır demiyorum. Yine söylüyorum; ben sürekli birseyler yapması gerekenin filiz olmasında sıkıldım.. Cemle canan'ın davetine gider, yılmaz ordadır : Filiz gitmemeliydi (Tamam) ama yılmaz da güvenmeliydi o zaman fakat sadece filizin hatası konusuldu(sonucta iki durumda da ayrıydılar)..Ben bunu anlamıyorum.. Bunun gibi birkac örnek daha verilebilir..Dedigim gibi sürekli birseyler yapması gerekenin filiz olmasında sıkıldım