Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
ya dizimizi naptılar böle durumları eşitlemek için yılmazı harcadılar ama saçmalık şu yılmazın yaptığı şey çok fena hem yalancılıkla hemde namussuzlukla suçaldı .yıllardır sevdiğin kadını nasıl böle itham edebilirsinki hadi rapor ,cemle o görüntüler inandırdı ama ya filiz söledikten sonr nie kafası karışmadı acaba filiz doğrumu sölüyo die haksızmıyım....son sahneden hiç bahsetmek istemiyorum..
Valla kaç tane parça çaldıklarını sayamadım.. Bu bölüm rekor kırıldı. Hem parçadan hemde flashbackler açısından..
Canlı cenaze tanımına katılıyorum. O tepedeki ağlaması ve motoru devirmesi toprağa gömmek istemesini belli etti. Bu bölümü geniş yorumunu da artık bu bölüm yaparım.. Baskmayın bu kadar mesaj attığıma.. 1 haftanın acısını çıkarıyorum.. :)
yahu bu forumda yazanlar niye bu kadar geriliyorlar anlayamıyorum bir türlü;
1- en nihayetinde bir dizi bu.
2- çemberimde gül oyayı gayet rahat seyrettim zira yaşlılıklarını gördüm o yüzden gençliklerinde olan olaylar, kafalara silah dayamalar falan beni hiç germedi. e bu dizinin de mutlu sonla biteceğini bildiğimize göre...
ben sadece kendi yorumumu yazdım herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ama benim yorumuma balıklama atlayarak o dediğini kimin yaptığını da görmüş olduk böylece..............ben zekamdan akıllılığımdan eminim ama durumları değerlendirmede senin sıfır olduğunu benim yazımdaki eleştirinin tek taraflı olduğunu anlamayarak sen kanıtlamış oldun .............ben bu ilişkinin geldiği noktadan artık her iki tarafında inanılmaz şeylerle birbirini itham ettiğinden bahsettim bi filiz hayranı değilim ama bana göre son yapılan şey asla affedilmeyecek bişey...tekrar söylüyorum herkes senin gibi düşünmek zorunda değil bana katılmadığını söyleyerek cevaplayabilirsin ama şahsım için yok eminim daha akıllısındır yok değerlendirmelerin sıfır gibi cümleler kullanmazsan sevinirim sonuçta bu bir dizi..............
kadınlar tarafından evet erkekler tarafındanda katillik öyleydi ikisininde durumlarda mazereti vardı kendilerine göre bunlar olabiliyor seven insanlar birbirlerini çok çabuk kırarlar filizde bunu çok gördük çünkü yılmaza demediği sıfat kalmadı yenilerini arıyordur zaten şimdi filiz kendini yılmazdan kurtuldum havasında görüyor dağılması yakındır
ilşkilerde çok daha kötüleri oluyor eski türk filmlerini hatırlarsan hep namus ön planda kadın hep bununla itham edilen ama sonunda erkek yanlışını anlayan ve afdileyen ve kadın tarafından affedilen olacağını göreceksin bu dizide türk filmlerinde alıntılar veya esintiler olduğuna göre demekki normal evet halka krakterlerin psikolojilerini anlamadığını savunuyorum nedeni ise sadece olaylara itham yönünden bakman
ya dizimizi naptılar böle durumları eşitlemek için yılmazı harcadılar ama saçmalık şu yılmazın yaptığı şey çok fena hem yalancılıkla hemde namussuzlukla suçaldı .yıllardır sevdiğin kadını nasıl böle itham edebilirsinki hadi rapor ,cemle o görüntüler inandırdı ama ya filiz söledikten sonr nie kafası karışmadı acaba filiz doğrumu sölüyo die haksızmıyım....son sahneden hiç bahsetmek istemiyorum..
filiz yılmaza bağevinde bahsetti o durum 3 aylı8k bir durumda o durumda şartlanmış yılmaz hamile olduğunu biliyor ve bir aylık sanıyordu filizin bunu demesi yılmazda hiçbir şeyi değiştirmez evet yılmaz hata yapmıştır ama bununda pişmanlığını yaşıyacak hem kendini hem filizi anlıyacaktır bu açıdan iyi oldupğunu düşünüyorum ben
acikca soylemek gerekirse bolumun ilk ve son sahneleri disinda cok belirleyici sahneler yoktu. bolum yorumu yapmak istemiyorum ama 2 bolum sonra barisacak olmalari cok sacma olur yani ben de barismalarini cok istiyorum ama kucuk birsey yuzunden uzun sure bize kus olduklari bolumleri izletip bu tur agir bir olayda bir bolum sonra baristirmalari cook sacma olur. zaten senaristler ve yonetmn de bu bolumun ne kadar SIKICI oldugunu anlamis ki sahneleri fonda muzikle gecistirmisler... umarim haftaya yayimlanacak bolum cok daha guzel ve AKICI olur=)
bu arada bir ricam olacak. ozellikle modumuzun bana yardim edebilecegini umuyorum=)
bilgisi olan arkadaslar bana sinan tuzcunu hayati ama ozellikle egitim hayati ve oynayacagi tiyatro hamlet hakkinda bilgi verebilir mi?
sinan tuzcu sayfasina ekler ya da pm den bana ulasirlarsa sevinirim.
TESEKKURLER=)
kadınlar tarafından evet erkekler tarafındanda katillik öyleydi ikisininde durumlarda mazereti vardı kendilerine göre bunlar olabiliyor seven insanlar birbirlerini çok çabuk kırarlar filizde bunu çok gördük çünkü yılmaza demediği sıfat kalmadı yenilerini arıyordur zaten şimdi filiz kendini yılmazdan kurtuldum havasında görüyor dağılması yakındır
ilşkilerde çok daha kötüleri oluyor eski türk filmlerini hatırlarsan hep namus ön planda kadın hep bununla itham edilen ama sonunda erkek yanlışını anlayan ve afdileyen ve kadın tarafından affedilen olacağını göreceksin bu dizide türk filmlerinde alıntılar veya esintiler olduğuna göre demekki normal evet halka krakterlerin psikolojilerini anlamadığını savunuyorum nedeni ise sadece olaylara itham yönünden bakman
yok zaten ben bu dizide filizin affedeceğini ve yılmazla mutlu son olacağını düşünüyorum dizidir olabilir diyorum..........ama bana göre bu kadar yaşanmışlık gerçek hayatta asla affedilemezdi olayların sadece itham yönüylede ilgilenmiyorum çok fazla şey yaşadılar gerçi bu bir dizi gerçek hayatta böyle bi aşk olabileceğine inanmıyorum bu kadar şey yaşandıktan sonra.................herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil elbette ben sadece kendi açımdan yorumluyorum zaten ortada benim aşk olarak görmediğim ya da inanmadığım bi aşk var...............
acikca soylemek gerekirse bolumun ilk ve son sahneleri disinda cok belirleyici sahneler yoktu. bolum yorumu yapmak istemiyorum ama 2 bolum sonra barisacak olmalari cok sacma olur yani ben de barismalarini cok istiyorum ama kucuk birsey yuzunden uzun sure bize kus olduklari bolumleri izletip bu tur agir bir olayda bir bolum sonra baristirmalari cook sacma olur. zaten senaristler ve yonetmn de bu bolumun ne kadar SIKICI oldugunu anlamis ki sahneleri fonda muzikle gecistirmisler... umarim haftaya yayimlanacak bolum cok daha guzel ve AKICI olur=)
bu arada bir ricam olacak. ozellikle modumuzun bana yardim edebilecegini umuyorum=)
bilgisi olan arkadaslar bana sinan tuzcunu hayati ama ozellikle egitim hayati ve oynayacagi tiyatro hamlet hakkinda bilgi verebilir mi?
sinan tuzcu sayfasina ekler ya da pm den bana ulasirlarsa sevinirim.
TESEKKURLER=)
iki bölüm sonra barışma felan yok bunu sana kim söyledi yılmaz ilk dönemde filizi kazanmak için uğraşmadı çünkü filizin istediği yılmazın sevgisiydi onun için affetti şimdi durum farklı yılmaz filizi kazanmak isteyecek bence sevinmelisiniz bu olaya
yok zaten ben bu dizide filizin affedeceğini ve yılmazla mutlu son olacağını düşünüyorum dizidir olabilir diyorum..........ama bana göre bu kadar yaşanmışlık gerçek hayatta asla affedilemezdi olayların sadece itham yönüylede ilgilenmiyorum çok fazla şey yaşadılar gerçi bu bir dizi gerçek hayatta böyle bi aşk olabileceğine inanmıyorum bu kadar şey yaşandıktan sonra.................herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil elbette ben sadece kendi açımdan yorumluyorum zaten ortada benim aşk olarak görmediğim ya da inanmadığım bi aşk var...............
inan bana gerçek yaşamdada affedilir aşk kuvvetliyse affedilir seven insan neyi affetmezki doğru gerçek hayatta gurur daha ön plana çıkar ama seviyorsa bence farketmez dedimya sevenler birbirini çabuk kırarlar boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye (gerçi şimdi tıp ilerledi)
ya tamam raporda 4 haftalık yazıo ama şuda var filiz gelip sölüyo bizim bebeğimiz diye yılmaz şunu düşünmeli filiz bana başkasının çocuğunu nasıl kabullendirmek ister filiz bunu yapmaz demesi lazım yani...
ben bir de bu filizcileri anlayamıyorum. filiz yılmazı suçladığında bir iki bölüm özür diledi bastınız yaygarayı. aman affet yılmaz, amma uzattın yılmaz, gururun amma önemliymiş yılmaz, öfkesi aşkından büyük yılmaz... uzar gider böyle. şimdi yılmaz aynı pozisyona düşünce affetme filiz, sonsuza kadar süründür yılmazı, yılmaz bitti, geber yılmaz,.... ama savunmaya gelince yok biz ikisi açısından bakıyoruz olaylara, yok onlar bizim için bir bütün...bence renginiz kabak gibi ortaya çıktı kusura bakmayın. ilk sezon yılmazın dediği gibi " bak böyle şeyler seninde başına gelebiliyormuş, canın yanınca nasıl da bağırıyorsun" yılmazı asanlara tek diyeceğim budur...
ya tamam raporda 4 haftalık yazıo ama şuda var filiz gelip sölüyo bizim bebeğimiz diye yılmaz şunu düşünmeli filiz bana başkasının çocuğunu nasıl kabullendirmek ister filiz bunu yapmaz demesi lazım yani...
insan bir olaya şartlanırsa gözüne perde iner bu ister matematik profu olsun ister çoban farketmez aşkta bu durumlar mevcut hala diyorum bir kötü olay bin nasihattan iyidir bazen bence öyle bakın olaya dedim ya keyif alın valla seyretmeyecek olanlar seyretmesin zorlayan yok onları ama dayanamazlar çünkü giderek heyecan artıcak
inan bana gerçek yaşamdada affedilir aşk kuvvetliyse affedilir seven insan neyi affetmezki doğru gerçek hayatta gurur daha ön plana çıkar ama seviyorsa bence farketmez dedimya sevenler birbirini çabuk kırarlar boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye (gerçi şimdi tıp ilerledi)
eğer gerçek yaşamdada affedilirse (ki ben sanmıyorum) ortada gerçekten çok büyük bi aşk var demektir ama işte benim inanmadığım şey bunca yaşanmışlıktan sonra aşkın korunabileceği...............neyse dediğim gibi herkes farklı düşünür elbet zaten aşk denen şeyde herkes için aynı değildir dimi?:happy0064
asla seyretmemezlik yapmam ne oursa olsun dizimizin arkasındayım izlemek istemeyenlerde izlemesinler reytingler çok önemli diil artık zaten dizi bitecek..bu sırda dnün reytingi belli olmadı dimi
Handan kesinlikle kızına yaşanan bazı olaylardan sonra gerçeği söylecek.. Vicdan azabına fazla dayanamaycak bence.. İffet namus çok önemsiz şeyler canım.. Yeter ki kızı yılmazla olmasın.. Bide anneyim diye ortada dolaşıyor.
Anne lafları söylerek goya havayı yumuşatcak. Annelik kavramını çok değişik anlamda yorumluyor helal olsun.
Yoksuluk çeksinler.. Onu şöyle bir halk ekmek kuyduğunda.. Yada kendi evini temzilerken görmek isterim.. Cam felan.. :)
yakupoglu61
17-02-07, 11:56
valla matraka zamanında biz filizi asarken herkes filiz hata yapmıştır ama o delilleri görünce ne yapmasını bekliyordunuz diyorlardı...
şimdi ise aynı tip durum yılmazın başına geldi o zaman o sözleri söyleyenler şimdi yılmaz için sölemiyolar...yılmazı bizim filizi astığımız gibi asmaya çalışıyorlar...
ama merak etmeyin biz yılmazı darağacından çekip alırız...
Handan kesinlikle kızına yaşanan bazı olaylardan sonra gerçeği söylecek.. Vicdan azabına fazla dayanamaycak bence.. İffet namus çok önemsiz şeyler canım.. Yeter ki kızı yılmazla olmasın.. Bide anneyim diye ortada dolaşıyor.
Anne lafları söylerek goya havayı yumuşatcak. Annelik kavramını çok değişik anlamda yorumluyor helal olsun.
Yoksuluk çeksinler.. Onu şöyle bir halk ekmek kuyduğunda.. Yada kendi evini temzilerken görmek isterim.. Cam felan.. :)
zaten bunun ipuçlarınıda verdi ama bence tesadüf eseri öğrenecek filiz bu sfer çok ileri gittim dedi ama cemden aragazı aldı demekki cemin gerçek yüzünün ortaya çıkması kaldı onu bekliyoruz valla çıksada bizde izleyicide rahat etse bence cem teklif edicek şirketi kurtarayım karşılığında filiz diye ve imza olayı açığa çıkaracak fatih ötücek bunu çok önceden beri söylüyorum tiyo hep mfatihten yanaydı
Fatih de Yılmazları görünce amma tırstı ama.. orda 3.5 attı.. :) Arkadaşını gambazlayan o olcak.. Ondan yakın olaylara tandık olan yok. Cemin yakınında olcak bundan sonra.. Cemi Aslıyı kaçırmasından sonra her türlü hareketini bildircek.. İlerde de çok önemli bir pozisyona sahip olcak fatih.. Cemin bütün olayını açığa kavuşturacak fatih.
Yılmaz'ın Filiz'in ondan hamile olduğunu nasıl öğreneceğini merak ediyorum var mı bilgin matraka?
Filiz şimdi şirketle uğraştığından ve acısı çok taze olduğundan olayları düşünmedi.1-2 bölüm sonra Yılmaz'ı böyle düşündüren sebep ne diye araştırmaya başlar.Tabi bu arada da haksız yere suçlanmanın ne demek olduğunu,Yılmaz'ın neler yaşadığını anlar.Yılmaz da gerçeği öğrenince hayatındaki en büyük pişmanlığı yaşar.Filiz'in peşinde bayağı bir koşar.
Handan hanım bu bölümde ilerde gerçeği açıklayacağını belli etti.Filiz gerçeği bence Handan hanımdan öğrenecek.Tabi affeder mi annesini bilemiyorum.
Cem'in Fatih'i gerçekleri sonunda gördü yavaş yavaş Cem'i ele verecek bence.
Yılmaz'ın Tekstil'i şu aşamada alması zor görünüyor ama Ömer Cem'in gerçek yüzünü öğrenince bu konuda Yılmaz'a zorluk çıkarmayacaktır.
Tek merak ettiğim Yılmaz'ın çocuğun kendisinden olduğunu ne zaman ve nasıl öğreneceği?
sabahki magazin programında hala dizi mutlu sonla bitecek demiş ya...bravo yani...senaristler bunu nasıl yapacak merakla bekliyorum...
tekrar tekrar yineliyorum..umarım yılmaz sürüm sürüm sürünür filizin peşinde dört döner....
Aynalıda bu bölüm mantığını kaybeden kişi olarak onunda pişmanlık duymasını bekliyorum.Kız sapancaya kadar cemden hamile olduğunu söylemeye gelmişmiş :):) bravo yani...
cem ve handan hanımı (hanım değil ama ) hiç saymıyorum zaten onlar er ya da geç belalarını bulacaklar.
yakupoglu61
17-02-07, 12:09
intikam olarak acaba yılmaz tekiner holdingmi alacak...
gizli bi alıcı olarak karşılarına çıkar.herkeste deprem etkisi yaratmış olur...
Yılmaz'ın Filiz'in ondan hamile olduğunu nasıl öğreneceğini merak ediyorum var mı bilgin matraka?
Filiz şimdi şirketle uğraştığından ve acısı çok taze olduğundan olayları düşünmedi.1-2 bölüm sonra Yılmaz'ı böyle düşündüren sebep ne diye araştırmaya başlar.Tabi bu arada da haksız yere suçlanmanın ne demek olduğunu,Yılmaz'ın neler yaşadığını anlar.Yılmaz da gerçeği öğrenince hayatındaki en büyük pişmanlığı yaşar.Filiz'in peşinde bayağı bir koşar.
Handan hanım bu bölümde ilerde gerçeği açıklayacağını belli etti.Filiz gerçeği bence Handan hanımdan öğrenecek.Tabi affeder mi annesini bilemiyorum.
Cem'in Fatih'i gerçekleri sonunda gördü yavaş yavaş Cem'i ele verecek bence.
Yılmaz'ın Tekstil'i şu aşamada alması zor görünüyor ama Ömer Cem'in gerçek yüzünü öğrenince bu konuda Yılmaz'a zorluk çıkarmayacaktır.
Tek merak ettiğim Yılmaz'ın çocuğun kendisinden olduğunu ne zaman ve nasıl öğreneceği?
yılmaz gerçeği kimden öğrendiğinin aslında önemi yok olaylar neyi doğuracak ona bakmak lazım sonun biraz da olsa filizciler muratlarına erecekler ama dediğim gibi filiz bir hata daha yapıcak icralık oldukları zaman ipinucu icrada olucak ömerde değil o yüzden mümkün ama bu iyi oldu aslında yılmaz nihayet intikam almayı kafasına koydu aslında şöyle ikilem yaşadı eliftede hamile olduğunu öğreninde bunu yaşamışta tüm ümitlerim bitti demişti yılmaz bunu ikinci kez yaşıyor ama yılmaz açısından bunu böyle kimse düşünmedi ve filizciler asmaya kalktı
bu konuda ömerin karisma imkani varmi?iflas etmisler alacaklilar kapilarinda haciz gelecek onun icin ömer kime satilacagina karisamaz heralde
Ömer zorluk çıkarsa ne olur ki.. Şirket icra yoluyla zaten ellerinden gitcek.. Yani bir şekilde Yılmaz onu icradan alıcak.. Ömerden alacak gibi gözükmüyor. Yeni taşınacakları evi çok merak eder oldum.. Handan hanım alışabilecek mi ?
Belkide Ömer Ferideye yakıno lsun diye Gazi mahallesine yakın yerlerde ev tutar... Bu durumda Ferideyede karşı çıkarbilir mi ? Handan.. Ömerin elinde birşey kalamayınca.. Onun paragözlükle suçlar mı? Yani muamma.. Ama handan hanım bu seviyesi düşük diyede istemez.. Para bahane yani.
Ömer zorluk çıkarsa ne olur ki.. Şirket icra yoluyla zaten ellerinden gitcek.. Yani bir şekilde Yılmaz onu icradan alıcak.. Ömerden alacak gibi gözükmüyor. Yeni taşınacakları evi çok merak eder oldum.. Handan hanım alışabilecek mi ?
Belkide Ömer Ferideye yakıno lsun diye Gazi mahallesine yakın yerlerde ev tutar... Bu durumda Ferideyede karşı çıkarbilir mi ? Handan.. Ömerin elinde birşey kalamayınca.. Onun paragözlükle suçlar mı? Yani muamma.. Ama handan hanım bu seviyesi düşük diyede istemez.. Para bahane yani.
fatma mali konuyu düşünürsek hiç paraları kalmadı mutlaka yardım almaları gerekiyor çünkü borçları malvarlıkları kapatmıyor birine muhtaç kalıcaklar ama kime :)sence kim ben psikopat
evet öyle olucak sinem sevindinmi halla nasıl mutlu son olucak diyorsun ya kaç sayfa yazı yazdık bir okumayı dene zahmet edipte
sürünecekmiş duydum ama belirtmek istedim :img-hyste sürünecek dedikten sonra benim içim rahatlamadı bir de ben belirteyim dedim :)
ya bu arada bir şeyi merak ettim aslıyla yılmazın yakınlaşması olacak mı ? bu kadar ileri gidileceğini sanmıyorum ama ...
Ceme tabikide.. Cem yardım edecek ama aynı hızda bütün yaptığı pisliler ortaya çıkcak. Yani verdiği parayla kalacak.. :)
Ceme tabikide.. Cem yardım edecek ama aynı hızda bütün yaptığı pisliler ortaya çıkcak. Yani verdiği parayla kalacak.. :)
fatma işler çok karışıcak kimin eli kimin cebinde belli olmayacak ama tekinerler ceme de gidebilirler hani ömer zor durumlarında para yardımında bulunatyım demişti ya ondan eğer giderse ömer sanmıyorum belki handan gider alacağı cevap filiz olucak gene sanırım handan gidebilir
Filiz'in hatası Cem'in teklifini kabul etmek olacak sanırım.O da aile baskısıyla.
Şu an sakin kafayla düşününce böyle bir itham karşısında Filiz zor affedecek ama böyle bir suçlamayı ancak aşkı büyük olan biri affeder.Tabi kuru kuruya değil Yılmaz'ın kandırıldığını öğrenince.
Bu arada bu bölüm Fömer çifti çok hoşuma gitti.Liseli aşıklar gibi mesajlaşmaları falan çok hoştu.Onların da zorluklara karşı nasıl beraber göğüs gerecekleri gösterildi.Ömer açısından çok sevindim açıkçası.
bunuda düşündün yani bravo haliyle evet ama kimse öpüşme hamile bırakma gibi olaylar beklemesin yılmaz ikinci büyük şoku yaşıyor hayatında eliften sonra aynıu kaderi ama bunun sizin için bir önemi olduğunu anlamaya çalışıcağınızı sanmıyorum nerdeyse göbek atmadığın kaldıda onu da yap
sevinç olarak mı algılarsın bilmiyorum ama yılmazın dünkü yaptıklarından sonra sürünmesini o kadar çok istiyorum ki...
Bu arada yılmazın yılmaza yazılı bir şiiri gördükten sonra aslı bunu bana mı yazdın demesine hayran kaldım...dünkü bölümde o kadar uçmuştu,bir bölüm önceki yılmazla dünkü bölümdeki yılmaz farklı kişiler olsa gerek.
Handan zaten bence kulis yapcak.. İki tarafında kafasında oluşumları yapmaya uğraşmaya çalışcak. Filizi bu para için feda edebilir. Zaten cemede dünden razı. onun için handanın kişiler arasında kulis yapacağına eminim. Ama bu kulis sırasında Yılmaz geçen bölümde de hırsını ortaya koydu. Cemi çökertmek için artık başka yollara başvurabilir. Bu bölüm aynalının yönetiminin doğru olabileceğini söyledi. Bu bölümden sonra Yılmazı kaba kuvvet ve daha da hırslı göreceğiz. Cemin yüzünü ortaya çıkarmak için olmadık plan yapabilir.. Onun yüzünü muhakkak çıkartcak orası kesin. Nasıl hırslıydı ama yılmaz.. Damarına basılmaya görülsün.
Filiz'in hatası Cem'in teklifini kabul etmek olacak sanırım.O da aile baskısıyla.
Şu an sakin kafayla düşününce böyle bir itham karşısında Filiz zor affedecek ama böyle bir suçlamayı ancak aşkı büyük olan biri affeder.Tabi kuru kuruya değil Yılmaz'ın kandırıldığını öğrenince.
Bu arada bu bölüm Fömer çifti çok hoşuma gitti.Liseli aşıklar gibi mesajlaşmaları falan çok hoştu.Onların da zorluklara karşı nasıl beraber göğüs gerecekleri gösterildi.Ömer açısından çok sevindim açıkçası.
fömerler ilşki engeli hiç görmediler o yüzden yüzden zorluk felan demiyorum ben onların ilşkisine tamam feridenin geçmişi var felan ama engel değil bunlar zorlukları birlikte aşacaklar
filiz zor affedicek diyorsonuz hala ya anlamıyorum sizi arkadaşlar filizi yılmaz durduk yere suçlamadı bunun nedinin anlayan filiz koşup yılmaza sarılmayacak evet ama affedecektir.onunda kendini naza çekme durumu var bu yılmaz için iyi oldu bence farklı bakıyoruz benim filiz açısından korkum yok gene hata yapıcak çünkü
Handan zaten bence kulis yapcak.. İki tarafında kafasında oluşumları yapmaya uğraşmaya çalışcak. Filizi bu para için feda edebilir. Zaten cemede dünden razı. onun için handanın kişiler arasında kulis yapacağına eminim. Ama bu kulis sırasında Yılmaz geçen bölümde de hırsını ortaya koydu. Cemi çökertmek için artık başka yollara başvurabilir. Bu bölüm aynalının yönetiminin doğru olabileceğini söyledi. Bu bölümden sonra Yılmazı kaba kuvvet ve daha da hırslı göreceğiz. Cemin yüzünü ortaya çıkarmak için olmadık plan yapabilir.. Onun yüzünü muhakkak çıkartcak orası kesin. Nasıl hırslıydı ama yılmaz.. Damarına basılmaya görülsün.
Elif'i Ömer'e kaptırdığında da hırsla hareket edince bayağı bir şey yapmıştı.Şimdi sevdiğini Cem'e kaptırdığını sanıyor.Bu sefer daha sert olacak bence.
sevinç olarak mı algılarsın bilmiyorum ama yılmazın dünkü yaptıklarından sonra sürünmesini o kadar çok istiyorum ki...
Bu arada yılmazın yılmaza yazılı bir şiiri gördükten sonra aslı bunu bana mı yazdın demesine hayran kaldım...dünkü bölümde o kadar uçmuştu,bir bölüm önceki yılmazla dünkü bölümdeki yılmaz farklı kişiler olsa gerek.
şimdi anladım ki sen yılmazı anlayamssın sinem buna inandım şimdi yılmazın yaşadığı travmayı sen anlıyamassın ancak filiz snir krizleri geçirdiğinde filizi anlarsın bir erkek bu duruma düşmez ama yılmazda bir erkeğin gelebileceği son duruma geldi ama sen bunu anlamssın sizler için filizin acı çekmesi önemli başkası onun gibi acı çekemez çünkü yılmaz filizi suçlarken üzerine dansöz elisesi giymiş oynuyordu o yüzden zorunuza gitti galiba
sen sabır ver kuluna bu forumda buna ihtiyaç var
fömerler ilşki engeli hiç görmediler o yüzden yüzden zorluk felan demiyorum ben onların ilşkisine tamam feridenin geçmişi var felan ama engel değil bunlar zorlukları birlikte aşacaklar
filiz zor affedicek diyorsonuz hala ya anlamıyorum sizi arkadaşlar filizi yılmaz durduk yere suçlamadı bunun nedinin anlayan filiz koşup yılmaza sarılmayacak evet ama affedecektir.onunda kendini naza çekme durumu var bu yılmaz için iyi oldu bence farklı bakıyoruz benim filiz açısından korkum yok gene hata yapıcak çünkü
Ya zor affedecek dediğim işte naza çekmek falan.Zaten Yılmaz'ın kandırıldığını öğrenince haksız yere suçlanmanın ne demek olduğunu anlayacak da hatası ne olacak onun hakkında tek bi fikrim var Cem'i kabul etmek.Başka bi hata olacağını düşünmüyorum.
ya acaba filiz gerçekten aile baskısına maruz kalıp cemim teklifini kabul edermi? düşünsenize filiz kabul edrmiş tam nikah günü yılmaz herşeyi öğrenirmiş ve nikahı basıp filiz kaçırırmış tam türk filmi heheheh :happy0064
Elif'i Ömer'e kaptırdığında da hırsla hareket edince bayağı bir şey yapmıştı.Şimdi sevdiğini Cem'e kaptırdığını sanıyor.Bu sefer daha sert olacak bence.
evet bencede. Cemi tanıyor onun için ona daha pis tuzaklar hazırlayacaktır. Ömer gibi olmadı bu iş. Cem Yılmazın azabından artık korksun.. Damarına basıldı Fitil ateşlendi bundan sonrasını tutulmaz. Yılmaz Cemi köşeye sıkıştırcak. :img-wink:
ama yılmaza yılmaza gerçekten üzüldüm sevdiği kadınların hamilelik şokunu ikinci kez yaşıyor kafasında diyorumya meyhane ve dışarıdaki sahne gömdü adeta filizi ama bu olay yılmazın kendine gelmesine sebeb oldu acayip hırslı evet fatih bile gelişinden korkmuş depo sahnesindede bırkan ulan kızı demesi vardı :)
Evet bu olaydan sonra Yılmazdaki o süper saflık yerini hırsa ve akılcılığa bıraktı. Bundan sonra saflık belitileri az olur. Kadir inanır gibi daldı içeriye.. Bırakın ulan kızı.. :) Filizede yalan söylüyorsun dedi ya..Oda aslında Nayır.. Nolamaz.. Nalan söylüyorsun diyi verseydi.. Süper olurdu.. :)
Yılmaz'a laf ederek bir çözüme ulaşmaya çalışmasın kimse.Her iki tarafta sağlam delillere inandı ve birbirini suçladı.Yılmaz'ın yaşadığı ne kadar zorsa Filiz'in yaşadağı da o kadar zor olacak.Tabi Filiz de Yılmaz'ın neden böyle düşündüğünü öğrenmeye çalışacaktır hele bi acı çekmeye başlasın Yılmaz'ı unutamayacağını bi anlasın.Yılmaz da Cem'in sevdiğini elinden almasına seyirci kalmayacak ve intikamını çok sert biçimde alacak sonra da gerçeği öğrenip Filiz'e yalvar yakar olacak.
Siz izleyenlere tavsiyem Feride Ömer aşkını seyredin bu sürede Cem'den bundan sonra entrika beklemiyorum çünkü çok fena köşeye sıkıştı.
matrakanın dediği Filiz'in son hatası inşallah Cem'in evlilik teklifini kabul etmek olmaz.
ama yılmaza yılmaza gerçekten üzüldüm sevdiği kadınların hamilelik şokunu ikinci kez yaşıyor kafasında diyorumya meyhane ve dışarıdaki sahne gömdü adeta filizi ama bu olay yılmazın kendine gelmesine sebeb oldu acayip hırslı evet fatih bile gelişinden korkmuş depo sahnesindede bırkan ulan kızı demesi vardı :)
bence elifin hamile olduğunu öğrenmesiyle bu aynı değil orda elif evli ve yılmaz bebeğin elifin kocasından olduğunu biliyor zaten az, çok az olan ümitleri hepten bitiyor................burda ise bir tuzağa kurban gidiyor ve bebeğin kendinden olma ihtimalini (bu yılmaz için ihtimal tabi) düşünmesi gerekirdi filiz ona bunu söylüyor çünkü...........belki ilk olay şokuyla bunu düşünemedi falan demiştin ama o zaman bi sonraki bölümde bunu hemen düşünmesi lazım filiz bana neden bebek senden dedi diye yoksa çok saçma olucak...............
şimdi anladım ki sen yılmazı anlayamssın sinem buna inandım şimdi yılmazın yaşadığı travmayı sen anlıyamassın ancak filiz snir krizleri geçirdiğinde filizi anlarsın bir erkek bu duruma düşmez ama yılmazda bir erkeğin gelebileceği son duruma geldi ama sen bunu anlamssın sizler için filizin acı çekmesi önemli başkası onun gibi acı çekemez çünkü yılmaz filizi suçlarken üzerine dansöz elisesi giymiş oynuyordu o yüzden zorunuza gitti galiba
sen sabır ver kuluna bu forumda buna ihtiyaç var
valla kesinlikle ihtiyaç var...sabır sabır :) yılmazın acı çektiğini anlıyorum sevdiği kadının başkasından hamile olduğunu düşünüyor ama ben bu kısmı anlamıyorum filizi bu kadar basit mi sanıyordu...filiz ona aşıkken ya da başkasından hamileyken gidip yılmaza senden hamileyim diyip yılmaza kendi çocuğuymuş gibi yutturacak bir insan olduğunu nasıl düşündü bu kısmı anlamıyorum.Aman neyse zaten filizi anlamak için bu kadar gayret sarfetseydin keşke..yılmazı anlıyorsun ama filizi anlamamıştın...
Ya bu arada yılmaz biraz daha fatihi sıkıştırsaydı keşke ...fatih bu bölümde umarım gidip birilerine gerçeği anlatır ...zaten 62.bölüm kilit gibi olacak...tekinerler nerde kalacak,cem teklifini yapacaktır,yılmazla aslı ne yapacak,yılmaz gerçeği öğrenecek mi...
Yılmaz'a laf ederek bir çözüme ulaşmaya çalışmasın kimse.Her iki tarafta sağlam delillere inandı ve birbirini suçladı.Yılmaz'ın yaşadığı ne kadar zorsa Filiz'in yaşadağı da o kadar zor olacak.Tabi Filiz de Yılmaz'ın neden böyle düşündüğünü öğrenmeye çalışacaktır hele bi acı çekmeye başlasın Yılmaz'ı unutamayacağını bi anlasın.Yılmaz da Cem'in sevdiğini elinden almasına seyirci kalmayacak ve intikamını çok sert biçimde alacak sonra da gerçeği öğrenip Filiz'e yalvar yakar olacak.
Siz izleyenlere tavsiyem Feride Ömer aşkını seyredin bu sürede Cem'den bundan sonra entrika beklemiyorum çünkü çok fena köşeye sıkıştı.
matrakanın dediği Filiz'in son hatası inşallah Cem'in evlilik teklifini kabul etmek olmaz.
cemden entrikamı beklemiyorsun :)işte buna gülerim asıl entrikayı bundan sonra gör çok sertleşecek olaylar daha cemin ömerin ve filizin başına bela olduğu bölümler var
cemden entrikamı beklemiyorsun :)işte buna gülerim asıl entrikayı bundan sonra gör çok sertleşecek olaylar daha cemin ömerin ve filizin başına bela olduğu bölümler var
Desene piskopatımız artık gerçek yüzünü herkese gösterecek :).Eyvah ki ne eyvah...
bence elifin hamile olduğunu öğrenmesiyle bu aynı değil orda elif evli ve yılmaz bebeğin elifin kocasından olduğunu biliyor zaten az, çok az olan ümitleri hepten bitiyor................burda ise bir tuzağa kurban gidiyor ve bebeğin kendinden olma ihtimalini (bu yılmaz için ihtimal tabi) düşünmesi gerekirdi filiz ona bunu söylüyor çünkü...........belki ilk olay şokuyla bunu düşünemedi falan demiştin ama o zaman bi sonraki bölümde bunu hemen düşünmesi lazım filiz bana neden bebek senden dedi diye yoksa çok saçma olucak...............
evliyken bile ümidi vardı yılmazın bunu kabul etmek istemesede bebeği öğrendiğinde bunu itiraf etti kendi ağzıyla yani hamilelik olmasaydı yılmaz hala filiz elif rasında gidip geliyor olacaktı
allemalle42
17-02-07, 12:41
Dunku bölum tam bir felaketti arkadaslar :( yılmaz hakkaten cok ayıpo etti fılız ona ben senden hamileyim dıyor filiz ona zaten yalan sölemez ama hadi yılmaz hiç mi dusenemiyor bunu filiz senden hamileyim diyor ayrıca handan ve cemin oyunlarını bilen birisi yılmaz bunları az da olsa dusunmesi lazımdı tamam yılkmazın içinde oldugu durum gercekten zor ama dizide bunu biraz dusundurmeleri lazımdı...Filizi adeta yıktı yılmaz cok kötu oldu kız ya.bide gidip aslının elini tutması son sahnede beni deli etti.onu bari yapmamalıydı.İşler iyice cıgrından cıktı :(
62. bölumde ewt umarım fatih bişyler yapar anlatır bırılerine.gercekten kilit olcak o bölum.
Sevgili matraka matrakanın tüyosu çıkmamış diye ben yazmıştım bunu yılmazla filiz arasında ağır bir konuşma olmayacak sözüne karşılık yapmıştım. Çünkü orada yılmaz yapabileceği en ağır konuşmayı yaptı yalan söylüyorsun bu bebek bizim olamaz diyerek. Ben konuşmalarında bebek konusu hiç açılmayacak ve yılmaz filiz artık hayatımdan çık gibi şeyler söyleyecek diye düşünmüştüm. Bir de filizin yapacağı diğer hatayı daha açık bir biçimde anlatırsan çok seviniriz. Byuzax 64. bölümde barışacaklar demişti ama anladığım kadarıyla barışma bölümleri çok uzakta...
Daha herkesin başına çorap olcak.. Daha sonrada bir sürü kötülük faalliyeti olcak.. Bundan sonra kaçaklık hayatı başlayacak.. Sanmayın son bölümlere kadar yaşayacak Cem.. Kötülüğü tam anlamıyla yapıp gitmeden kolay caymasını beklemeyin.. Herşeyi yapacak düzeyde o adam.. Bir bir bela olcakki bizde sene sonuna kadar sıkılmış olmayacağız. :)
Barışmalarını beklemek temenniden ileri gidemez. Bu bölümlerde bırakın barışmayı aynı ortamda bile olmaları bile büyük temenni olur.. Yani birinden biri mutlaka kaçar..
Sevgili matraka matrakanın tüyosu çıkmamış diye ben yazmıştım bunu yılmazla filiz arasında ağır bir konuşma olmayacak sözüne karşılık yapmıştım. Çünkü orada yılmaz yapabileceği en ağır konuşmayı yaptı yalan söylüyorsun bu bebek bizim olamaz diyerek. Ben konuşmalarında bebek konusu hiç açılmayacak ve yılmaz filiz artık hayatımdan çık gibi şeyler söyleyecek diye düşünmüştüm. Bir de filizin yapacağı diğer hatayı daha açık bir biçimde anlatırsan çok seviniriz. Byuzax 64. bölümde barışacaklar demişti ama anladığım kadarıyla barışma bölümleri çok uzakta...
demekki daha açık olmalıymışım çünkü bu bana göre en hafifi daha ileri gidilebilirdi ve tatsızlaşır affetme olayına dönülmezdi sonra evet kesinlikle size daha açık yazmam lazım anladım bunu
ya barışma felan yok bunları nerden çıkartıyorsunuz onu anlamadım çıkarın barışmayı aklınızdan keyif almaya bakın ne demesini bekliyorsun ayrıca yılmazın orda filiz bağevinde hamile kaldığını söylüyor yılmaz 1 aylık hamile olduğunu biliyor oda rapora göre bu ikimizin çocuğu olmaz dedi yılmaz için bu kolay bişeymiş gibi algılayınca olayı bazen pes diyorum dizi bittikten sonra yapılan yorumları okuyunca
Bir de anlamadığım şey yılmazla aslı yakınlaşmasının doğal karşılanması, bunu gerçekten anlayamıyorum. Gelecek bölümde yılmazın yapması gereken şey benim hayatımda aşka yer yok aslı, beni görmek sana acı veriyor sana umut vermek istemiyorum en iyisi bir daha görüşmemek demesi ama sanırım böyle birşey olmayacak. Şimdi filiz açısından bakalım filiz de bir şekilde yılmazın abisini vurdurttuğunu düşünmüş ve yılmaza karşı güvenini kaybetmişti ama cemle yakınlaşmadı ona ümit vermedi ya da elini tutmadı. Senaristlerimiz bu aşka daha fazla zarar vermek istemiyorlarsa yılmaz aslı yakınlaşması gibi birşey olmasın yılmaz aslıya karşı net bir tavır alsın.
Yılmazı son bölüme kadar merak etme çok iyi anlıyordum ama bu bölüm yılmaz saflıkta aslıyıda geçti.Neyse sen yılmazı anla ben filizi anlamaya devam edeyim.
Bu arada denizim tüm yorumların süperdi..Özellikle filiz hakkında yazdıklarının hepsine katlıyorum güçlü filiz geri dönüyor gibi..tüm bölüm boyunca şirket için bir şeyler aradı...bebeği için güçlü durması gerektiğini söyledi gerçekte anne gibi oldu..
Bir de anlamadığım şey yılmazla aslı yakınlaşmasının doğal karşılanması, bunu gerçekten anlayamıyorum. Gelecek bölümde yılmazın yapması gereken şey benim hayatımda aşka yer yok aslı, beni görmek sana acı veriyor sana umut vermek istemiyorum en iyisi bir daha görüşmemek demesi ama sanırım böyle birşey olmayacak. Şimdi filiz açısından bakalım filiz de bir şekilde yılmazın abisini vurdurttuğunu düşünmüş ve yılmaza karşı güvenini kaybetmişti ama cemle yakınlaşmadı ona ümit vermedi ya da elini tutmadı. Senaristlerimiz bu aşka daha fazla zarar vermek istemiyorlarsa yılmaz aslı yakınlaşması gibi birşey olmasın yılmaz aslıya karşı net bir tavır alsın.
bu durumda bunu beklemek hayalcilik olur ancak yılmazdan ama ilşkiye girmek tarzı şeyler yılmazdan beklemeyin olmayacak çünkü filizin hata yapacağını söyledim ama bunu ısrarla foruma söylemicem siz tahmin edin sonra herşeyi biliyorsunuz siz
filizcilerden yılmazı anlayan bir kulun çıkmaması beni yanıltmadı ben taraf tututorum evet yılmazcıyım sizin gözünüzde aynı olayda filizi de astım ama yılmazı neden asmıyorum olaylar arasında fark var dedim iki olay farklı dedim ama anlayan bulmak ne mümkün
Yılmaz Filiz barışcak.. Filiz gibi ağır konuşmadı pek.. 2 kelime söyledi. Buda bu çiftin birleşmesi için fazla yaralayıcı olmadı. Yani Filizin sözleri gibi belli belirsiz konuşmadı Yılmaz. Yılmaz çenesini bir açsaydı.. Filiz orda Bin kat yerin dibine girerdi. Birleşme olcakki Yılmazı fazla konuşturmadılar. Yılmazın çenesini tutması susması işine yarayacak.. OLay açıklığa kavuşunca.. Biraz da olsa Filiz yumuşayacak.
Yılmazı son bölüme kadar merak etme çok iyi anlıyordum ama bu bölüm yılmaz saflıkta aslıyıda geçti.Neyse sen yılmazı anla ben filizi anlamaya devam edeyim.
Bu arada denizim tüm yorumların süperdi..Özellikle filiz hakkında yazdıklarının hepsine katlıyorum güçlü filiz geri dönüyor gibi..tüm bölüm boyunca şirket için bir şeyler aradı...bebeği için güçlü durması gerektiğini söyledi gerçekte anne gibi oldu..
Valla bence o kadar emin olma güçlü Filiz 2 bölüm sonra tekrar acı çekmeye başlayabilir.Yılmaz'a olan aşkı depreşecektir hele ki gerçeği yani Yılmaz'ın kandırıldığını öğrenince...
Yılmaz Filiz barışcak.. Filiz gibi ağır konuşmadı pek.. 2 kelime söyledi. Buda bu çiftin birleşmesi için fazla yaralayıcı olmadı. Yani Filizin sözleri gibi belli belirsiz konuşmadı Yılmaz. Yılmaz çenesini bir açsaydı.. Filiz orda Bin kat yerin dibine girerdi. Birleşme olcakki Yılmazı fazla konuşturmadılar. Yılmazın çenesini tutması susması işine yarayacak.. OLay açıklığa kavuşunca.. Biraz da olsa Filiz yumuşayacak.
Zaten Yılmaz sadece rapora dayanarak 2 kelime söyledi yoksa onu da konuşmayacak Filiz'den kaçacaktı.Filiz'in affetmesi için hazırlanmış bi sahne işte.
Ben kendimi ne yılmazcı ne de filizci olarak değerlendiriyorum tek istediğim onları birlikte mutlu bir biçimde görmek ama sağolsun senaristlerimiz bunu engellemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Ben filizin yılmazı abisini vurdurtmakla suçladığında hatalı olduğunu düşünmüştüm, herşeye rağmen tüm delillere rağmen yılmaza inanmalıydı onu suçlamamalıydı. Yılmaz da bunu yapmalıydı handanın verdiği rapora ya da ceme inanacağına filize inanmalıydı. Yılmaz dünkü bölümde filizi iki kere itham etmiş oldu. Birincisi onu başka birisiyle birlikte olmakla suçladı ikincisi de başka birisinin bebeğini yılmazınmış gibi kabul ettirmeye çalışmakla itham etti. Yılmaz bebek doğduğunda filizin ne zaman hamile kaldığının ortaya çıkmayacağını mı düşünüyor. Filiz böyle bir konuda neden yalan söylesin. Filiz cemden hamile kalsaydı herhalde onun evlenme taklifini kabul ederdi...
siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün emi:):):) demek güçlü filiz geri dönüyor fredinin dönüşü :):):)valla koptum transa geçtim en güçlü filiz yılmaza iki bölüm dayanabilmişti
bu durum filizin tavrıdır davranış şeklidir filiz üzüntülerini böyle bastırır filizcisiniz ama filizi tanımıyorsunuz :):):)hala takıldım biri beni durdursun....
:img-hyste :img-hyste
Kaçılın Filiz geliyor.. Eski Filizmiş.. Bu yaşadıklarından sonra eski filizi siz unutun.. Biliyorsunuz ki. Yılmazla ayrı iken kendini işe vermişti.. Yani ordada güçlü ve takmıyorum imajını takınmıştı.. Onun için bu safha geçicidir.. Göz yanıltmasıdır. 1-2 Bölüm sonra belli edecek kendini.. Şimdilik takmıyorum.. Lüküs hayat konumunda filiz.. :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Kaçılın Filiz geliyor.. Eski Filizmiş.. Bu yaşadıklarından sonra eski filizi siz unutun.. Biliyorsunuz ki. Yılmazla ayrı iken kendini işe vermişti.. Yani ordada güçlü ve takmıyorum imajını takınmıştı.. Onun için bu safha geçicidir.. Göz yanıltmasıdır. 1-2 Bölüm sonra belli edecek kendini.. Şimdilik takmıyorum.. Lüks hayat konumunda filiz.. :img-hyste
Aynen öyle 1-2 bölüm içinde Yılmaz'a olan aşkı acayip bir şekilde depreşecektir :).Zaten araştırması da gerekli Yılmaz'ın neden onu böyle suçladığını.
Bir de anlamadığım bir nokta var diyelim ki filizin yaptığı suçlamayla yılmazın yaptığı suçlama arasında bir fark yok (ki ben yılmazın yaptığı suçlamanın çok daha ağır olduğunu düşünüyorum ve ekremin de raporu görünce hemen cem akmandan hamile demesine de bir anlam veremiyorum). Bu yılmaz aslı yakınlaşmasını mazur gösterir mi? Filizin cemden evlenme teklifi aldığında ne kadar eleştirildiğini düşünüyorum da en azından yılmazın son yaptığı davranışın hatalı olduğu kabul edilmeli bence.
SİDAL86_FB
17-02-07, 13:20
ömer çöktü resmen..ama yine o eski azimli işinde başarı kız filiz geri geldi..artık yılmaz gerçeği öğrendiğinde nasıl fitil fitil burnundan geçiricek görücez...ozamnada ohhhhh sefam olsun diycem:happy0064
Bir de anlamadığım bir nokta var diyelim ki filizin yaptığı suçlamayla yılmazın yaptığı suçlama arasında bir fark yok (ki ben yılmazın yaptığı suçlamanın çok daha ağır olduğunu düşünüyorum ve ekremin de raporu görünce hemen cem akmandan hamile demesine de bir anlam veremiyorum). Bu yılmaz aslı yakınlaşmasını mazur gösterir mi? Filizin cemden evlenme teklifi aldığında ne kadar eleştirildiğini düşünüyorum da en azından yılmazın son yaptığı davranışın hatalı olduğu kabul edilmeli bence.
sevgili minetka far var dedim ve bunu nedenlerini de açıkladım bir çok kere galiba sayfaların hepsini okumuyorsun ama sorun değil senin için tekrar edim hala gülüyorum:):):)sana değil yanlış anlama
şimdi filiz yılmaza inanmamanın cezasını anlamış biri olarak yılmazın üstüne birde katil olarak suçladı üstelik yılmaz aşkına hiçbir zaman laf etmemiş biri o yüzden asmıyorum anlamışsındır umarım filizi hisseler konusunda sevdiği adamdan yanıldığı halde babasının söznünü yemiş barışmış onun üzerine bir daha yılmazı suçlamış biri o yüzden astım filizi başka bir sebebten değil yav hala gülüyorum:):):)
Eski azimli kız geri gelsede geçicidr. İşe sıkı skıya sarılan Filiz işte elde gidince sıkıdan sıkıya sarıalcağı ancak bebeği olur. Bide Yılmazın yanlış anladığını öğrenince iyece çoşar ağlamaya.. Azimli kız şirket batmadan önce nerelerdeydi.. Şirket batınca mı çıkışa geçti.. Güldürmeyin beni.. O unutmak için işine saırldı.. Yoksa iş aşkından değil.. Yılmazla arası bozuk olunca işte başarılı oluyor bu kız.. Ama şirket battı. Artık bir başka şirkkette stilis olarak işe başlar.. De Ömerin meslek neydi.. Onu kim yönetici olarak alırki bir işletmeye.. Zor.. Bu başarılısızlık üzerine iş bulması çok zor..
SİDAL86_FB
17-02-07, 13:30
sevgili sidal86_FB bende seni böyle sevdim ohh tabi filiz yılmazı şimdi bir güzel süründürücek:)):):):)hala gülüyorum ya
dün resmen sinir küpü oldum ya..yok aslının elini tutmalar yok..bu şiiri banı mı yazdın demeler yokk babana yazdım allah allah...artık bence yılmaz filizden gelicek herşeye hak ediyoooooo:img-yes:
Eski azimli kız geri gelsede geçicidr. İşe sıkı skıya sarılan Filiz işte elde gidince sıkıdan sıkıya sarıalcağı ancak bebeği olur. Bide Yılmazın yanlış anladığını öğrenince iyece çoşar ağlamaya.. Azimli kız şirket batmadan önce nerelerdeydi.. Şirket batınca mı çıkışa geçti.. Güldürmeyin beni.. O unutmak için işine saırldı.. Yoksa iş aşkından değil.. Yılmazla arası bozuk olunca işte başarılı oluyor bu kız.. Ama şirket battı. Artık bir başka şirkkette stilis olarak işe başlar.. De Ömerin meslek neydi.. Onu kim yönetici olarak alırki bir işletmeye.. Zor.. Bu başarılısızlık üzerine iş bulması çok zor..
ya bu adama herkes mutluluğun resmini yapmasını tavsiye ediyor ama bundan geçinebilcekmi ben sanmıyorum onun için en iyisi pazarcılık bence eline bir mikrofon bir de kasalı anadol verdikci seyreyleyin cümbüşü:):):domates biber patlıcan neden olsa güzel bağırıyor adam hakkını yemiyelim yada tek-stil battı yılmazın deposunddaki malları pazarda satsın
ömer gerçektende çok zor bir durumda ama gözleri hala kapalı düşmanının yanıbaşında olduğunun farkında değil hala :( Feridenin bu zor günlerinde Ömer in yanında olması çok güzel bir davranış çektiği mesaj çok hoştu gerçektende
ömeri'in yeniden birini sevmeye başlaması onun ruh halinede yansıyacaktır eski sert ömer kalmaz gibi tabi bu iflas olayını çözerlerse
bu bölümde yılmaz ise beni çok şaşırttı açıkçası yani Handan gibi bir kadının getirdiği zarfa nasıl olurda inanır... filiz kendisini düşünmeden yargıladı ona inanmadı diye sevgisine sırt çeçviren bir adamın böyle bir komploya inanması çok şaşırtıcı ama bazı arkadaşlarımın yorumladığı gibi barışmaları için gereken bir durumdu bence yaratılması iyi oldu bir bakıma
Yılmazın son sahnede Aslı ya gözterdiği yakınlık beni kızdırdı yani kalbi ve beyni filizle doluyken bir başkasına umut verecek bir hareketti o .. tabi yeni bölümde benim düşünmediğim gibi bir durumda olabilir
ya bu adama herkes mutluluğun resmini yapmasını tavsiye ediyor ama bundan geçinebilcekmi ben sanmıyorum onun için en iyisi pazarcılık bence eline bir mikrofon bir de kasalı anadol verdikci seyreyleyin cümbüşü:):):domates biber patlıcan neden olsa güzel bağırıyor adam hakkını yemiyelim yada tek-stil battı yılmazın deposunddaki malları pazarda satsın
Valla herhangi meslek bulamıyorum Ömere..
Ama diğer karakterlere uygun bir çok meslek var..
Filiz bir şirkette stilis olarak işie başlar..
Handan antikacı olduğu için antika dükkanında yardımcı olarak işe başlar.
Feride evde kalıp Elife bakar..
Ömer de boş durmaz iş yapar ama.. İş konduramıyorm valla.. Kimse bu başarısızlıkla onu işe almaz.. Alanında da iş buması zor. Kendi şirketini batırmış kişiye iş emanet çok riskli.. Onun için.. Ömer bir sıra kahvelerden yada iş bulma kurumdan çıkmaz.. :img-wink:
ismailsurucu
17-02-07, 13:41
61.bölümü genelleme olarak bakarsak ben son derece başarılı buldum.çok şey açığa çıktı.aslında fragmandada belliydi aralarında kötü bir konuşma olacağı ama bir şekilde herşey yoluna girecektir.
inandırıcılığı olacakmı? dizide olsa bir inandırıcılığı olmalı.yoksa hayat kandırmacadan başka bir şeye benzemez.
evet bencede haklısın filizden gelicek herşeyi hakediyor mesela bir çocuk :)etkilendi be garibim yılmaz olur böyle şeyler
etkilendide ne kadar etkilendi, ve nekadar ileri gidecek merak ediyorum dogrusu....
Hesabini veremeyecegi islere kalkismasinda.....cok pisman olacak cok......ayrica gercegi ogrendigi gun hem yilmaz in hemde aynalinin suratlarini merak ediyorum, aynalida cok ayip etti......aslinda eger burda kemal bey olsaydi, belki bir fikir verebilirdi, aralarini yapardi, gercegi ogrenirdi, yada canan bunu yapabilirdi
Tele - Barometre
16 şubat 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 17,20 39,40
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,50 23,80
3 Yabanci Damat [net] Kand 8,60 19,90
4 Fear Factor [net] Show 8,00 19,40
5 Hatirla Sevgili [net] Atv 6,30 18,60
-------------------------------------------------
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
16 şubat 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 15,70 37,20
2 Yabanci Damat [net] Kand 12,50 30,00
3 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,30 27,70
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,70 29,50
5 Fear Factor [net] Show 8,10 19,8
sevgili Pinkzone demek filiz daha önce yılmaza ağzına geleni söyledi yılmaz ise fazla bir şey demedi diyorsun
Filizin söylediği canana bana yalan söyledi ona inanmıştım güvenmiştim dedi yılmazda bunu duydu ve lafa karıştı filizde nasıl bana yalan söylersin hani sen yapmamıştın dedi ondan sonrada gazateyi eline tutuşturup gitti belki hakkında yazılanları okursun diye bumu ağzına gelen herşeyi söylemek yılmaz ise filiz ikimizin bebeği dediğinde yılmazda yalan söylüyorsun bu bebek benim değil dedi bu hafif bir sözmü bana göre filizin konuşması daha ağır değildi ikiside aynıydı hatta yılmazın sözleri dahada kötüydü
Eyloeturk sana katılıyorum o kadar entrikayı izliyoruz da yılmazla aslı yakınlaşmasını izlemeye çalışmak çok zor gelecek keşke yılmaz aslıya karşı net bir tavır alsa da kalbinin aşka kapalı olduğunu söylese. Matraka anladığım kadarıyla filizin yapacağı hatayı iletmeyeceksin bakalım merakla bekliyorum peki yılmaz bebekle ilgili gerçeği ne zaman öğrenecek bunu iletebilirsen çok sevinirim.
Valla herhangi meslek bulamıyorum Ömere..
Ama diğer karakterlere uygun bir çok meslek var..
Filiz bir şirkette stilis olarak işie başlar..
Handan antikacı olduğu için antika dükkanında yardımcı olarak işe başlar.
Feride evde kalıp Elife bakar..
Ömer de boş durmaz iş yapar ama.. İş konduramıyorm valla.. Kimse bu başarısızlıkla onu işe almaz.. Alanında da iş buması zor. Kendi şirketini batırmış kişiye iş emanet çok riskli.. Onun için.. Ömer bir sıra kahvelerden yada iş bulma kurumdan çıkmaz.. :img-wink:
valla herkesi işe soktun bir tek ömer kaldı ona bir türlü iş bulamadın demi benim aklımada sadece pazaqr işleri geliyor hani bağırmasından dolayı inan kimse işyerine sokmaz ömeri
ya fatma ömer feride yemektelerdi.yanlarına bir adam geldi satcaksanız alim dedi birde erol bey olsaydı böylemi olur dedi ömer daha çok pişmanlık yaşayacak şimdi üzülmeye başladım be ömere bir bakim inanmıyorum bende bir kalp taşıyormuşum
yılmaz flize aslı için: onunla aramda bişi yok demişti
şimdi onları el ele görünce krizler başlayacak:img-hyste :img-hyste
Ya en son reklamdan sora ne oldunu anlatabilck biri wrsa çk sewinjem işalla yılmaz aslıın elinden tuttuktn sora öpmemiştir çok saçma olur hm en başta yılmaz eliffi eswiodu ölüodu bitiodu sora fillizi sewiodu onada ölüodu bitiodu şimdide aslımı
yok da bu kadarınaa yüreyim dayanmazz yha..
valla ben ne filizciyim ne de yılmazcı hatta ikisinide pek sevmem desem yeridir dizide en sevdiğim kişi elifti oda öldü..................ama yine de yılmazın son bölümde yaptığı daha doğrusu inandığı şey akıl alır gibi değildi ben hala bunu savunuyorum ama şöyle bir düşününce filizinde o kadar yanlışı olduki en iyisi gerçek ortaya çıkınca birbirlerini yanlışlarıyla kabul edip barışsınlar :happy0064 (ki zaten öyle olucak)..........bi kavuşma bu kadar uzayınca biraz fazla sıkıcı oluyor kanımca:img-hyste
Eyloeturk sana katılıyorum o kadar entrikayı izliyoruz da yılmazla aslı yakınlaşmasını izlemeye çalışmak çok zor gelecek keşke yılmaz aslıya karşı net bir tavır alsa da kalbinin aşka kapalı olduğunu söylese. Matraka anladığım kadarıyla filizin yapacağı hatayı iletmeyeceksin bakalım merakla bekliyorum peki yılmaz bebekle ilgili gerçeği ne zaman öğrenecek bunu iletebilirsen çok sevinirim.
valla yalan söylemim bölüm olarak hiç fikrim yok ama olacak olayların hepsini biliyorum o kadarını diyim gazetelerde mutlu son diyer haber çıkıyor ama bu haber bayatlamış haber ben bunu 445-46 dan beri söylüyorum zaten mesela
sen ne kadar gitmesini bekliyorsun yılmaz ya filizi canlı canlı gömdüğüne bakma elifide gömdü kaç kez ne oldu kürkçü dükkanına geri döndü aslı yılmaz arasında bişey bekleme
yalniz yilmaz orda asliya yesil isik yakmistir, bunu yaparken nasil tuyecek oradan???ya asli yakinlasmak isterse, yilmaz in orda pardon asli, olmaz diyecegini sanmiyorum, bukadar etkilenmisken herseyi beklerim yilmaz dan.........
sadece geri donulmeyecek hatalar yapmasin, cunku bunu filiz e nasil aciklayacak????Asli bu lafin ustune herhalde tamam bana asik oldu, benim yilmaz diyebilir
valla herkesi işe soktun bir tek ömer kaldı ona bir türlü iş bulamadın demi benim aklımada sadece pazaqr işleri geliyor hani bağırmasından dolayı inan kimse işyerine sokmaz ömeri
ya fatma ömer feride yemektelerdi.yanlarına bir adam geldi satcaksanız alim dedi birde erol bey olsaydı böylemi olur dedi ömer daha çok pişmanlık yaşayacak şimdi üzülmeye başladım be ömere bir bakim inanmıyorum bende bir kalp taşıyormuşum
testsitili yılmzaz alır başınada ömeri koyar ama bi şartı vardır. wc ye bile gidecek olsan bana danışacaksın:img-hyste
siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün emi:):):) demek güçlü filiz geri dönüyor fredinin dönüşü :):):)valla koptum transa geçtim en güçlü filiz yılmaza iki bölüm dayanabilmişti
bu durum filizin tavrıdır davranış şeklidir filiz üzüntülerini böyle bastırır filizcisiniz ama filizi tanımıyorsunuz :):):)hala takıldım biri beni durdursun....
matraka gerçekten tuhaf bir insansın yılmazı hala eski yılmazla karşılaştırıyorsun ama bu yılmaz sence o yılmaz mı...hani namus namus diye dolanan sevdiği kadına bana nasıl inanmaz,gözler bazen başkalarının istediğini görür diyen yılmaz mı da filize laf atıp duruyorsun :img-hyste ne dersen de filiz dizideki herkesten çok güçlü bir karakter ..en azından yaptığı hatalar bile tutarlı kendi laflarıyla çelişmiyor
filiz yılmazı katil sanarken bile cemin yanına gidip ceme meyillenmedi,yılmazı gördük kalbindeki boşluğu kapatmak için hemen aslıyı buldu....zaten senin gözünde filizin bir değeri olduğunu düşünmüyorum...bu konuda da bağdaşmayacağız o yüzdenboşa sana filizi anlatmaya çalışmayacağım ...
sevgili Pinkzone demek filiz daha önce yılmaza ağzına geleni söyledi yılmaz ise fazla bir şey demedi diyorsun
Filizin söylediği canana bana yalan söyledi ona inanmıştım güvenmiştim dedi yılmazda bunu duydu ve lafa karıştı filizde nasıl bana yalan söylersin hani sen yapmamıştın dedi ondan sonrada gazateyi eline tutuşturup gitti belki hakkında yazılanları okursun diye bumu ağzına gelen herşeyi söylemek yılmaz ise filiz ikimizin bebeği dediğinde yılmazda yalan söylüyorsun bu bebek benim değil dedi bu hafif bir sözmü bana göre filizin konuşması daha ağır değildi ikiside aynıydı hatta yılmazın sözleri dahada kötüydü
sevgili cemotara fazla iyimser yazmışsın olanları tam olarak böyle olmadı neden yorumu yazarken yudum yağlarından mı kullandın hafif olmuş
Not.filiz buna benzer şeyleri daha öncede demişti
Ya en son reklamdan sora ne oldunu anlatabilck biri wrsa çk sewinjem işalla yılmaz aslıın elinden tuttuktn sora öpmemiştir çok saçma olur hm en başta yılmaz eliffi eswiodu ölüodu bitiodu sora fillizi sewiodu onada ölüodu bitiodu şimdide aslımı
yok da bu kadarınaa yüreyim dayanmazz yha..
valla yalan söylemim bölüm olarak hiç fikrim yok ama olacak olayların hepsini biliyorum o kadarını diyim gazetelerde mutlu son diyer haber çıkıyor ama bu haber bayatlamış haber ben bunu 445-46 dan beri söylüyorum zaten mesela
peki matraka, soruyorum........
O gece yilmaz ve asli arasinda birsey olacak midir?????
Eylo..
Seni takip ettiğim kadarı ile.. Bir diğer karakter dönülmez hata yaptığında sen hemen karşı tarafı destekliyorsun. Şimdide Yılmazı değil Filize destek veriyorsun.. İşte izleyici profilini bu kadar kolay değiştiren senaristleri kutlarım..
Onun için ikisininde hatası birbirinden beter.. İkiside hazmedilir şeyler değil.. Süründürmek.. Affetmemek bırakın da onlara kalsın.. Size şu olması lazım.. Filiz Yılmazı arabasının arkasına halatla bağlasın.. Sonrada istediği kadar süründürsün varmı böyle birşey.. Ama siz hemen Yılmazı asıyorsunuz.. Merak etmeyin bu bölüm Yılmaz Aslının elini tutmuşsa.. Gelecek bölümde Filiz Cemle evlenme düşüncesine sıcak bakacaktır.. Şunu görmeniz lazım.. İki tarafta birbirine kızgın.. Ve ne yaptıklarını bilmiyor.. İnsan kızgınlıkla dönülmez hatalar yapar.. Onlarda bunu başaracaklar.. Yılmaz Aslının elini tutarak ona umut verecek.. Filizde Cemin evlenme teklifini kabul ederek ona umut verecek.. İkiside aynı.. Yani bu bölüm Yılmazı izlediysek.. Çok beklemeden Filizinde hatasını göreceğiz. Sabredin biraz. Karşılıklı futbol karşılaşması oynanıyor.. Ama burdaki kalecilerin kafası çok karışık ve durumdan istifade çok gol yiyiyorlar.
yalniz yilmaz orda asliya yesil isik yakmistir, bunu yaparken nasil tuyecek oradan???ya asli yakinlasmak isterse, yilmaz in orda pardon asli, olmaz diyecegini sanmiyorum, bukadar etkilenmisken herseyi beklerim yilmaz dan.........
sadece geri donulmeyecek hatalar yapmasin, cunku bunu filiz e nasil aciklayacak????Asli bu lafin ustune herhalde tamam bana asik oldu, benim yilmaz diyebilir
benim düşünceme göre o son sahnede yılmaz aslıya derdini içindekileri dökecek. belkide sabaha kadar konuşacaklar. şaka falan takılıyoruz ama sanmam senaristlerimiz aslıyı kara çalı yapsın.
Yılmaz Aslı'ya dostça bak Aslı bu yaptıkların çok hoş ama ben yeni bir aşk istemiyorum asla olmayacak bir şey için umutlanman yersiz.Seni üzeceğim ama bu iş olmaz gibisinden bir şeyler diyecektir.
matraka gerçekten tuhaf bir insansın yılmazı hala eski yılmazla karşılaştırıyorsun ama bu yılmaz sence o yılmaz mı...hani namus namus diye dolanan sevdiği kadına bana nasıl inanmaz,gözler bazen başkalarının istediğini görür diyen yılmaz mı da filize laf atıp duruyorsun :img-hyste ne dersen de filiz dizideki herkesten çok güçlü bir karakter ..en azından yaptığı hatalar bile tutarlı kendi laflarıyla çelişmiyor
filiz yılmazı katil sanarken bile cemin yanına gidip ceme meyillenmedi,yılmazı gördük kalbindeki boşluğu kapatmak için hemen aslıyı buldu....zaten senin gözünde filizin bir değeri olduğunu düşünmüyorum...bu konuda da bağdaşmayacağız o yüzdenboşa sana filizi anlatmaya çalışmayacağım ...
olmamış bişeyi olmuş gibi göstermeyelim bir daha rica ediyorum yılmaz eski yılmaz değil tabiki filiz yılmazı bayağı değiştirdi kaba yılmazı mumla arar oldum sayesinde yılmazın ilşkilere aşka bakış açısını herşeyini filiz değiştirdi.
cemin yanına gidip meyillenmedi öpücük faciasını unutmadım şükürler olsun
evet yılmaz da olayları istediği gibi görmüştür ve hata yapmıştır biz hata yapmadığını tartışmıyoruz sanırımben 3 gün öncede yılmaz hata yaptı demiştim zaten önemli olan hata yapması değil tekrarlamaması papağanlar gibi
peki matraka, soruyorum........
O gece yilmaz ve asli arasinda birsey olacak midir?????
sormadın kabul ediyorum tabiki asla bir ilşki olamaz sizden önce ben mıhlarım yılmazı duvarı çivilerim valla gözünün yaşına bakma ben hiç endişeli gibi duruyormuyum hayır :)
Bende acıdım ama.. Hatasının bedelini ödüyor.. Biz yapmadık sonuçta.. Bakalım.. İşsiz kalınca nasıl bir iş arayışına gircek.. Çocuğunu muhtaç etmemek için mutlaka iş bualcaktır.. Ama bu iş arama sürecei biraz onun için sancılı geçecektir.
Eylo..
Seni takip ettiğim kadarı ile.. Bir diğer karakter dönülmez hata yaptığında sen hemen karşı tarafı destekliyorsun. Şimdide Yılmazı değil Filize destek veriyorsun.. İşte izleyici profilini bu kadar kolay değiştiren senaristleri kutlarım..
Onun için ikisininde hatası birbirinden beter.. İkiside hazmedilir şeyler değil.. Süründürmek.. Affetmemek bırakın da onlara kalsın.. Size şu olması lazım.. Filiz Yılmazı arabasının arkasına halatla bağlasın.. Sonrada istediği kadar süründürsün varmı böyle birşey.. Ama siz hemen Yılmazı asıyorsunuz.. Merak etmeyin bu bölüm Yılmaz Aslının elini tutmuşsa.. Gelecek bölümde Filiz Cemle evlenme düşüncesine sıcak bakacaktır.. Şunu görmeniz lazım.. İki tarafta birbirine kızgın.. Ve ne yaptıklarını bilmiyor.. İnsan kızgınlıkla dönülmez hatalar yapar.. Onlarda bunu başaracaklar.. Yılmaz Aslının elini tutarak ona umut verecek.. Filizde Cemin evlenme teklifini kabul ederek ona umut verecek.. İkiside aynı.. Yani bu bölüm Yılmazı izlediysek.. Çok beklemeden Filizinde hatasını göreceğiz. Sabredin biraz. Karşılıklı futbol karşılaşması oynanıyor.. Ama burdaki kalecilerin kafası çok karışık ve durumdan istifade çok gol yiyiyorlar.
Filiz cemin teklifini zoraki kabul edecek gibime geliyor, yilmaz gibi aslinin elini tutup ona umut verecegini sanmiyorum, asli umitlendi artik yilmaz in ustune atlar, yasasin beni seviyor diye, alsin tepe tepe kullansin, ama bu mutlu halleri uzun surmez, yilmaz filiz i unutmaz......tek istegim o gece birsey olmasin, ve yilmaz oradan gitsin.........yoksa asli pesini birkmaz ondan kurtulamaz.....
Matraka, bir soru sormustum, biliyorsundur herhalde o gece yilmaz ve asli arasinda birsey olacak mi????????
sormadın kabul ediyorum tabiki asla bir ilşki olamaz sizden önce ben mıhlarım yılmazı duvarı çivilerim valla gözünün yaşına bakma ben hiç endişeli gibi duruyormuyum hayır :)
ya matraka sana inanamiyorumm yorumlarini okudumda yani acayipp (senin fikrin saygi duyuyorum) ama yani daha hala yilmaz hakli filiz haksizz durumda !!
ya bu bölümden sora kimin aski sevgisi gercek anladimm !!
yilmaz 10 dakka agladi sora hemen asli asli ha asliolamaz böyle bisey ellerini tutmalar ben senin sevgini hak edicek ne yaptim demeler bakismalarr bunlara ne diyceksin???
asil yilmazz ben filizin sevgisini hak edicek ne yaptimm diye düsünecegine gidip asli ya soruyo inanamiyorum ya böyle bisey olamaz!!
filiz bag evi diyo bag evi mademm inanmiyo tutsun kolundan doktora götürsünn sora ne halt yiyosa yesin yani böyle bisey varmi dokror raporuymuss ona bakarsann filizin elindede polis raporu vardi:)!!!
bence bu olanlardan sora ve filizze dediklerinden sora yilmazz ne filizi ne sevgisini nede bebegi hak ediyoo!! ben yilmaz hakinda böyle yorum yapicagim hic aklima gelmezdi ama oldu isttee bence bu ask bittti burdaa böyle ask olmaz olsun diyorumm!!!
açıklama tarzına hayran olduğumu daha önce söylemişmiydim şimdi söylim çok güzel yazmışsın sen işi bitirmişsin kafanda senorya hazır hadi hayırlısı
öyle valla.. 1 Hafta boyunca burayı okumadan kafamda kurguladım.. 1 hafta yazmadan nasıl sabrettim anlayamazsın.. :)
Filiz cemin teklifini zoraki kabul edecek gibime geliyor, yilmaz gibi aslinin elini tutup ona umut verecegini sanmiyorum, asli umitlendi artik yilmaz in ustune atlar, yasasin beni seviyor diye, alsin tepe tepe kullansin, ama bu mutlu halleri uzun surmez, yilmaz filiz i unutmaz......tek istegim o gece birsey olmasin, ve yilmaz oradan gitsin.........yoksa asli pesini birkmaz ondan kurtulamaz.....
Matraka, bir soru sormustum, biliyorsundur herhalde o gece yilmaz ve asli arasinda birsey olacak mi????????
Yani şimdi ne diyeyim bilmemki.. O gecenin devamı olmayacağını forumcak biliyoruz.. :) Yani Yılmaz ne zaman bu kadar acı icindeyken yarası tazeyken böyle bir şeye yelken açtı ki.. Buna da kalkışmayacak.. Aslının elini tutmakla kalacaktır. Devamı olursa ben asarım onu.. Ama Yılmaz karakterinin tanıyorsam böyle birşey yapacağını sanmam.. İnanmam..
Filiz elini tutmuş tutmamış çok mu önemli .. Zoraki yada istekle farketmez.. Kabul etmiş mi o da hata.. Yani bir şekilde zoraki de olsa isteklede olsa filizin kafasına yatacak bu evlilik.. İiy olur düşüncesiyle bakacak.. Bu da bir ihanet şeklidir.. Düşüncede yada el tutmak farketmez....
o gecenin devamı olmaz bence de ..ama aslı filizle cemin bir ilişkisi var derse :) yılmazın ne yapacağı belli olmaz :) filizle birlikte olduğu günde böyle bir şey olmuştu :)
Filizden Yılmaza.. :img-in_lo Yılmaz içinde cuk diye uyuyor.. Hangisine yorumlarsanız artık..
Herşey bitmiştir artık
Herşey bitmiştir artık
Yolumuz ayrılıyor
Seninde benim gibi
İçerin kan ağlıyor
Çok yalvardım bir zaman
Dinlemedin hiç beni
Gururumla oynadın
Artık affetmem seni
Sakın çıkma karşıma
Dönemem sana artık
Ne güzel anlaşırken
Bu aşkta bitti yazık
Yorumlara kısa bir ara verin
Birazdan, Star Tv'de bir magazin programında Bülent İnal'la yapılan röportajı gösterecekler. İzlemek isteyenler programı kaçırmasınlar.
Dip not: Lütfen, bu mesajı alıntı yapmayın. Mesaj silinecektir.
o gecenin devamı olmaz bence de ..ama aslı filizle cemin bir ilişkisi var derse :) yılmazın ne yapacağı belli olmaz :) filizle birlikte olduğu günde böyle bir şey olmuştu :)
Asli, niye oyle birsey desinki????filiz le cemin arasinda birsey olmadigini biliyorki
Tabikide yılmaz elele tutuşmadan ileriye gitmeyecek ama bu bölümden sonra aslıyla yılmaz yeni bir ilişkiye başlayacaklar yani yılmaz gerçeği öğreneseye kadar aslıyla sevgili olacak buda yılmazın çok ama çok eleştilecek anlamına geliyor aslıyla geceyi birlikte geçirmez ama sevgili olurlar buda çok sinir bozucu bir durum olacak
Filizinde cemin teklifini kabul etmeyeceğini biliyorum zaten kabul etmedi diye cem psikopa bağlayacak ve filizi mahvedecektir
O zamandan bu zamana kadar çok şey değişti. Onun için Aslının duygularından etkilendi ama.. Onu kullanmak istemez. Filizi o zaman kullanıyordu... Ama Aslıyı kullanacak mazeret yok. Aslının elini tutması ile kalacak. Aslıdan açıklamayı alır almazda.. Az oturup yada salonda yatıp düşünecektir. Kız sonuçta ölümden kurtuldu.. İlk geceden yalnız bırakmaz. Canan olsaydı ama.. Onu da senaristler ölmeden mezera soktular.. Kadın toz oldu.. O zaman işte yılmaza düşüyor.
Geceyi beraber geçirmezler.. Yılmaz kanepede yatacaktır. Aslıda bu el tutuşmasını hayra yoracaktır. Kıza ne yapsan hayra yoruyor zaten.. Bu da ona ballı kaymaklı ekmek arası olacaktır.
ya matraka sana inanamiyorumm yorumlarini okudumda yani acayipp (senin fikrin saygi duyuyorum) ama yani daha hala yilmaz hakli filiz haksizz durumda !!
ya bu bölümden sora kimin aski sevgisi gercek anladimm !!
yilmaz 10 dakka agladi sora hemen asli asli ha asliolamaz böyle bisey ellerini tutmalar ben senin sevgini hak edicek ne yaptim demeler bakismalarr bunlara ne diyceksin???
asil yilmazz ben filizin sevgisini hak edicek ne yaptimm diye düsünecegine gidip asli ya soruyo inanamiyorum ya böyle bisey olamaz!!
filiz bag evi diyo bag evi mademm inanmiyo tutsun kolundan doktora götürsünn sora ne halt yiyosa yesin yani böyle bisey varmi dokror raporuymuss ona bakarsann filizin elindede polis raporu vardi:)!!!
bence bu olanlardan sora ve filizze dediklerinden sora yilmazz ne filizi ne sevgisini nede bebegi hak ediyoo!! ben yilmaz hakinda böyle yorum yapicagim hic aklima gelmezdi ama oldu isttee bence bu ask bittti burdaa böyle ask olmaz olsun diyorumm!!!
yorumlarını okusaydın yılmazın tutumunun haksız olduğunu ama aslımayı haketmediğini yazdığımı görürdün hala öyle düşünüyorum neden heyecanlanıyorsunki ben daima şaşırtırım ama yalan söylemem bunu unutma
sana hakmiyor yılmaz hiçbirşeyi bana göre hakediyor yorum farkı ne diyelim iyi o zaman aynı temennimi filiz hata yapınca hatırlatırım sana filiz iki ağladımı tamam yılmaz ağlayıp kahrolsun onun ki acı olmasın komik olmayın lütfen ben filizcilerin filizin yılmazdan af diledikten sonra yazdıklarını unutmadım daha çok şükür bunamadım
merhaba arkadaşlar
filiz yılmaz açısından olabildiğine kötü ama olay akışları açısından iyi olduğunu düşündüğüm bir bölüm izledik diye düşünüyorum.
bu bölümdeki en iyi performans filiz ve ömer aitti bence.birbirlerine destek olmaları gayet hoştu.beğendiğm en güzel sahnelerden birisi filizin ömere kendimiz için olmasa bile çocuklarımız için bieşeyler yapmalıyız demesiydi.ömerin de karşı çıkmamasından dolayı bu bebeği kabul ettiği ortada. bir sıra handan hanımın yaptılarından dolayı pişmen olma durumunun olduğunu düşündüm ama pek pişman olabilecekmiş gibi durmuyo.ileriki bölümlerde filize cem ile evlenmesi durumundan baskı kurabilir.
yılmaz gerçekten büyük bir vurgun yedi filize karşı acısı çok taze olduğu için ağır konuştuğunu düşünüyorum. gazi mahallesinndeki sahnenin aynı gece içninde olması akışı biraz bozdu bence.saydı yılmazın da düşünme fırsatı olabilirdi.
cemin planları gerçekten çok iğrençleşmeye başladı.aslı dan hoşlanmasamda bu durma maruz kalmasını istmezdim.ama neyseki kurtarıcı melek yılmaz bu olayı da çözümledi.son sahne beni de hayal kırıklığına uğrattı.yılmaz o sırada filizin kendisine ve aşklarına büyük bir ihanet ettiğini düşünüyo yani öle zannediyo.ama aslıyla karşı samimi bir görüntüleri olur mu bilemem bunu da haftaya görelim.tabi olmamasını temenni ediyorum.
mahallelinin durumuda kötü.ylımazın foyası ortaya çıktı.onların gönlünü nasıl alacak bilinmez.
ekremin filiz hakkındaki sözleri hiç hoşuma gitmedi.ayrıca raporun yırtılmasıda iyi olmadı.o bize lazımdı gerçeklerin ortaya çıkmasında.
filiz her ne kadar çektiği acıları göstermek istemese ve kendini işine versede ir iki bölüm içinde yine aşkı depreşecek ve eski haline geri dönecektir.ama ben filize anneliğin çok yakışacağını düşünüyorum.çünkü genelde bebğini dşünen tavırları söz konusu. eve dönmesi bir bakıma iyi oldu.cemin eve gidip gelmesi ve handanın planlarını belki bu şekilde daha çabuk farkeder.
filizin kalp konusunda söyledikleri çok hoştu.kalbinin parçalandığını belirtti.bir zamanlar yılmazın kalbini de o şekilde parçaladığını bilmesi gerek.yılmazın filizn affetmesi baya bi uzun zaman aldı yani onu kaybetme duygusu yaşayınca yumuşadı.filizin yılmazı affetmesi daha kolay olacaktır.hele handan ve cemin planı ortaya çıkınca yılmazla birbilerine daha çok kenetlenebiliriler.ama bu planlar ortaya çıktıktan sonra filizin annesine karşı büyük bir tavır koyması gerekir fiye düşnüyorum....
yakupoglu61
17-02-07, 14:27
suçlanma duygusunun nasıl bişey olduğunu şimdi anladınız mı?
geçmişi unutmuş gibi sanki kendisi yılmazı suçlamamış gibi "kalbimi
paramparça etti ne yaparsa yapsın düzeltemez artık" hahaha çok güldüm ya
şu anda star tv de magazin programında bülent inal röportajı var arkadaşlar tuba ile evlilik nasıl olacağına dair az sonra verilecek, kaçırmayın:img-wink:
O zamandan bu zamana kadar çok şey değişti. Onun için Aslının duygularından etkilendi ama.. Onu kullanmak istemez. Filizi o zaman kullanıyordu... Ama Aslıyı kullanacak mazeret yok. Aslının elini tutması ile kalacak. Aslıdan açıklamayı alır almazda.. Az oturup yada salonda yatıp düşünecektir. Kız sonuçta ölümden kurtuldu.. İlk geceden yalnız bırakmaz. Canan olsaydı ama.. Onu da senaristler ölmeden mezera soktular.. Kadın toz oldu.. O zaman işte yılmaza düşüyor.
Geceyi beraber geçirmezler.. Yılmaz kanepede yatacaktır. Aslıda bu el tutuşmasını hayra yoracaktır. Kıza ne yapsan hayra yoruyor zaten.. Bu da ona ballı kaymaklı ekmek arası olacaktır.
Zaten filizle cemin arasında bir ilişki yok aslı böyle bir şeyi uyduramaz.Yılmazda ikinci kez birisini kullanmaya yeltenmez.Aslında yılmaz aslıya olanları anlatsa aslı belki bu sefer aklını çalıştırıp bir şeyler söyleyebilir,cemden hamileyse niye teklifi kabul etmedi veya duvarda resmi şimdi anlıyorum gibi bir şeyler diyebilir..
zaten aslıyla arasında bir şey olacağına ihtimal bile vermiyorum sadece teşekkür etmekle yetinir.Aslıda kalır orası zaten kesin :)
Bu arada şarkı tam oluyor,dün beyaz şovda da izlemiştim
Sevgili olup olmayacaklarını göreceğiz. Bakalım olacaklar mı.. Durum öyle gözüküyor ama Yılmaz bu her an ne yapacağı belli olmuyor..
Yakupoğlu bende filizin o repliğe güldüm.. Yani bu kadar da olmaz dedirtti.. Hani gurur önemli değildi kızım.. Nerde kaldı lafların.. Bunu yılmazda söylemişti.. Değişik tarzda.. Ama yakındır.. İnlemesi.. Ama o da yılmaz gibi kolay kolay affetmeyecek. Yine hazin ve buruk birşey bunları birleştirecek.. :)
İster misiniz Yılmaz daha fazla dayanamasın Filiz'in başkasından hamile olduğuna ve arabasıyla kaza yapsın yoğun bakıma girsin sonra da Filiz de yumuşamaya başlar :).Nasıl olsa affetmek için en iyi yol :)...
Merhabalar Yeni Uyeyim Tuba Hayraniyim Aksam Diziyi Izleyince Sinirden Bugun Uye Olup Sikayetlerimi Dile Getirmek Istedim.ya Inanilmaz Yani Bir Diziyi Bu Kadar Sabote Edilir.filizci Olarak Filizin Artik Yilmazla Birlesmesini Istemiyorum.cunku Yilmaz Bunu Hak Etmiyo.filizin Ilk Birlikte Olgu Erkek Yilmazdi Cemle Arasinda Hicbirsey Olmadini Onunla Evlenmiyecegini On Kez Soyledi Ayrica Ceme Ve Handan Hanima Hicbir Konuda Guvenmeyen Yilmazin 61 Bolumdeki Filizi Asagilamasi Cok Kotuydu Ve Filiz Artik Bu Kadar Asagilamadan Sonra Yilmaz Olmamali. Ayrica Filizin Kararli Hali Islere Tekrar Ozenle Devam Etmesi Guzeldi.bence Filizin Hayatina Onu Cok Seven Cok Ozel Birini Sokmalilar.yilmaz Masallah Sip Sevdi Oldu Elif Filiz Simdide Asli.birde Dikkatimi Ceken Filizin Hayatina Giren Erkekler Neden Hep Kotu Murat Vardi Pasifti Cem Var Piskobat Yilmzin Hayatina Girenler Ise Hep Iyi Karekterler.ben Artik Filizle Yilmazdan Vazgectim Heleden Dun Aksamdan Sonra Filizi Hakeden Yeni Bir Ask Olmali Yilmaz Onu Haketmiyo.uzun Yaziyorum Zamanim Olmadigi Icin Ozur.ayrica Yazdiklarim Olaylarin Bencesidir Sadece Benim Fikrim Herkes Ayni Dusunmeye Bilir.senaryo Onerimide 2.yazida Yazicam Sevgiler
şimdi bi laf etcem burası karışcak en iyisi izleyip görelim ya yılmaz aslı nişanlanmaya kalkarsa ne olucak aman ha sadece tahmin karıştırmayalım
:D:D:D.İşte o zaman tam komedi olur.Yılmaz Aslı'ya,Filiz Cem'e ne kadar güzel ya :)...
şimdi bi laf etcem burası karışcak en iyisi izleyip görelim ya yılmaz aslı nişanlanmaya kalkarsa ne olucak aman ha sadece tahmin karıştırmayalım
zaten ben o gece için kesin konuştum:) yılmaz bu sağı solu belli olmaz gerçeği öğrenene kadar beni tek seven aslı diye kıza yakınlaşabilir.
arkadaşlar dünkü bölümden sonra inanılmaz sinirlendim.böyle birşey olamaz yaaaa!!! sadece birşey söylemek istiyorum..filiz yılamza güvenmedi diye filzii yerden yere vuran arkadaşalr şimdi yılmaz için ne diyecekler??yoksa susacaklarmı?filiz o dizinin bir numarası..yılmaz değilmiydi neolursa olsun güvenmeliydi aşkımıza bunu yapmamalıydı diyen?şimdi, soruyorum yılamz bey hangi güven hangi aşk?? filizin hertzamn arkasındaydık evet hata yapmıştı güvenmemekle ama ne şartlar içinde o hatayı yaptı..sonra yaptığı hatadan dolayı ço kzarar gördü.. gruruna rağmen aşkı için defalarca peşinden gitti peki yılmaz ne yaptı???kendi sölediği hatayı yaptı hemde yapabileceğnn en kötüğsünü..filize bu konuda nasıl güvenmez yaa bu nedemk?bukadar aşalayıcı şey görmedm ben!!!1 son birşey filizn onun için yaptıklarının yanında aslının bir şiiri için elini tutabiliyorsa gitsin kimle ne yaşıyorsa yaşasın..filiz&yılmaz dedim hep ama arrtık FİLİZ FİLİZ ve FİLİZ diyorum!!!
bide şunu unutmadan söylim bebek düşecek denmişti ama yoğun tepkilerden kararsız kalınmış ama akıllarında bu iş olursa bu iş cemin filize bela olduğu zaman değperlendirileceği söylenmiş onun harince düşme ihtimali görünmüyor bilginiz olsun istedim
arkadaşlar dünkü bölümden sonra inanılmaz sinirlendim.böyle birşey olamaz yaaaa!!! sadece birşey söylemek istiyorum..filiz yılamza güvenmedi diye filzii yerden yere vuran arkadaşalr şimdi yılmaz için ne diyecekler??yoksa susacaklarmı?filiz o dizinin bir numarası..yılmaz değilmiydi neolursa olsun güvenmeliydi aşkımıza bunu yapmamalıydı diyen?şimdi, soruyorum yılamz bey hangi güven hangi aşk?? filizin hertzamn arkasındaydık evet hata yapmıştı güvenmemekle ama ne şartlar içinde o hatayı yaptı..sonra yaptığı hatadan dolayı ço kzarar gördü.. gruruna rağmen aşkı için defalarca peşinden gitti peki yılmaz ne yaptı???kendi sölediği hatayı yaptı hemde yapabileceğnn en kötüğsünü..filize bu konuda nasıl güvenmez yaa bu nedemk?bukadar aşalayıcı şey görmedm ben!!!1 son birşey filizn onun için yaptıklarının yanında aslının bir şiiri için elini tutabiliyorsa gitsin kimle ne yaşıyorsa yaşasın..filiz&yılmaz dedim hep ama arrtık FİLİZ FİLİZ ve FİLİZ diyorum!!!
tabiki asmıcaz niye asalım ki sadece acı çeken filiz değilmi sadece kahrolnada filiz yardıma ihtiyacı olan filiz filiz hep haklıdır neden hep haklıdır ben çözemedim açıkcası filizi asıp tekrar indirip tekrar asanların başında geliyorum gene yapsın aynı hataları gene asardım yılmaz hata yaptı diye asmamanım nedenlerini yazmaktan bıktım biraz geriye dönüp yazılan mesajlara bakın siz zaten hep yılmaz ve filizcisiniz ama yılmaz ilk defa filize yanlış yaptı diye sadece filiz hakkında bişey yazabilecek kadar öngörülüsünüz
tekrar yılmazı asmıyacağım bu arada hoşgeldin iyi karşılama değilmi
bilgi için teşekkürler matraka ben düşeceğini düşünyordum ama şaşırıdm olmadı öle birşey iyide oldu.buarada arkadşım kendne olan sevgisne hayran kaldı diyosun..ona bakarsan (cemn iç yüzünü bilmyor) filizde cemn yaptğna hayran kaldı..sonçta başaksından hamile olamsna rağmen kendsiyle evlnmek istedi çocğna babalk yapmak istedi amaaa bunlara rağmen dönp bign elini tutğnu görmedm yılmaz bni istemyosa bile aşkı yeter dedi hatırlatırım!!
Şimdilik evlilik düşünmüyorlarmış.Zamanı geldiğinde evleneceklerini söyledi Bülent İnal.Magazin programını izlemeyenlere bir dipnot.
bende herkez gibi sinir olarak izledim dünkü bölümü ama varya filizi hic böyle güclü görmemistim cok hosdu ya yilmaza önce asiri derecede tepki gösterdim ama sonra onun acisindanda düsününce aslinda hakli yani tek hatasi yanlis kisiye inanmasi bence filiz yerine Handana
bence filiz cemin teklifini kabul eder heralde ailesi icin yilmaz da asliyla evlenir bizde toplu halde Harakiri yapariz olur biter
hehe haber verdiginiz icin tskurler..ropartaji gordum:)super ler yaa..tuba bulenti diyorum filizyilmazi degil burdan yanlis anlasilmasin:)
tabiki asmıcaz niye asalım ki sadece acı çeken filiz değilmi sadece kahrolnada filiz yardıma ihtiyacı olan filiz filiz hep haklıdır neden hep haklıdır ben çözemedim açıkcası filizi asıp tekrar indirip tekrar asanların başında geliyorum gene yapsın aynı hataları gene asardım yılmaz hata yaptı diye asmamanım nedenlerini yazmaktan bıktım biraz geriye dönüp yazılan mesajlara bakın siz zaten hep yılmaz ve filizcisiniz ama yılmaz ilk defa filize yanlış yaptı diye sadece filiz hakkında bişey yazabilecek kadar öngörülüsünüz
tekrar yılmazı asmıyacağım bu arada hoşgeldin iyi karşılama değilmi
öncelkle herzamn filiz haklı diye birşey yok!! ilk hatamı?ne ilk hatası yaa??? ayrıca yılmaza dememn sebebi dme ya bunun sebebi mi olur??tek filzin çektğni düşünmyorum yılmazda çekti...amaa arkadşm biraz objektf ol yılamzn yaptıklarnı görmyosnz galba?? filiz bşe yaptğnda yerdne yer vurun yılamz yaptğnda susun olurmu böle şey!! ben filiz yaptğnda hata oldğnu söledm ama arkasndada durudm çnkü çok kötü bir durumda bu hataları işledi...yapmayın yaa filizn başkasından hamle oldğnu düşnmesindne büyük hatamı olur yaa yapmayın kendnzi bi filizn yerne koyun hangnz bnu kaldrblrdnz??
bende herkez gibi sinir olarak izledim dünkü bölümü ama varya filizi hic böyle güclü görmemistim cok hosdu ya yilmaza önce asiri derecede tepki gösterdim ama sonra onun acisindanda düsününce aslinda hakli yani tek hatasi yanlis kisiye inanmasi bence filiz yerine Handana
bence filiz cemin teklifini kabul eder heralde ailesi icin yilmaz da asliyla evlenir bizde toplu halde Harakiri yapariz olur biter
Filiz'in öyle güçlü görünüşüne aldanma 1-2 bölüm sonra çok fena depreşecektir aşkı hele bi de Yılmaz'ın kandırıldığını öğrenince.Çünkü sakin kafayla düşününce Yılmaz'ın neden böyle bir ithamda bulunduğunu öğrenmek isteyecektir.
Şimdilik evlilik düşünmüyorlarmış.Zamanı geldiğinde evleneceklerini söyledi Bülent İnal.Magazin programını izlemeyenlere bir dipnot.
evet, cok guzel bir roportajdi, guveb ve huzura dayali bir ask yasiyoruz dedi, mutluyuz birbirimize kucuk suprizler yapiyoruz, dedi........
Simdi degil ama zamani gelince evlenecegiz dedi.....hersey uzulune gore olacak, kiz istemeye gidecegiz dedi.....
Dugun ne zaman sorusuna, belki dugun yapmayiz dellenebilirim, nikahi kiyip gidebiliriz dedi......
Cok mutlu oldum, super bir roportajdi:happy0064
izlememe gerek yok sen burdasın nasıul sa anlatırsın öyle değilmi yaparsın yani filiz ve yılmazı beraber düşünen filizim
evet sevgili matraka izledim, basında çıkanların aksine şu an evlilik olmadığını ve ilişkilerinin karşılıklı sürprizlerle devam ettiğini ve ilk önce ailelerinin haberinin olacağını, çok mutlu olduklarını en azından bülentin öyle olduğunu hissettim çok mutlu görünüuordu anlatırken:)
bana laf dokundurmuşsun yılmazla filizi beraber düşünen filizim diye evet beraber düşünüyorum ben ayrım yapamıyorum senin de benle aynı fikirde olduğunu biliyorum bu lasını o şekildealgılıyorum kesinlikle ayrı düşünmüyorum olamazlarda.
yorumlar çok nasıl okuayacağım:(
ayrıca şimdi yazılanları okucam yılmazı en sert şekilde eleştirenleri kaydeticem ve onlara ilerde süpriz yapıcam belki utanırlar diye ama nerde yaptıklarıyla kalmaya mahkumdurlar filiz aşkı için ağzına geleni söyleyen bir krakter sevdiği için herşeyi söyledi gene söyleyecek ama yılmaz bu aşk için aşkı için en ufak kötü bir söz söylemedi hala bu adamın filize fazla olduğunu düşünüyorum ee sizin gibi bakmıyorum nede olsa taraflı bakıyorum onlar sayesinde yılmazıda entrika çeviren biri yapıcaklar sonunda o olacak
Walla Bu sözlerden daha kötüsü ne olabilir cok merak ediyorum.. Bigilendirirseniz cok sevinecegim..
NOT: Olası bir sürü itham senaryosu yazdım kafamda, en kötüsü oldu..Senaristleri burdan kutlamak istiyorum..
Sevgili olup olmayacaklarını göreceğiz. Bakalım olacaklar mı.. Durum öyle gözüküyor ama Yılmaz bu her an ne yapacağı belli olmuyor..
Yakupoğlu bende filizin o repliğe güldüm.. Yani bu kadar da olmaz dedirtti.. Hani gurur önemli değildi kızım.. Nerde kaldı lafların.. Bunu yılmazda söylemişti.. Değişik tarzda.. Ama yakındır.. İnlemesi.. Ama o da yılmaz gibi kolay kolay affetmeyecek. Yine hazin ve buruk birşey bunları birleştirecek.. :)
O sahnede Filiz'in gururunu konusmak cok sacma bence.. Filiz'in durumunda kim olsa o sözleri sarferderdi.. Senin dedigin durum Filiz'in tüm kumpasları ögrendiginde takınacagı tavır ile alakalı..
Filiz'in yapacagı hata anladıgım kadarıyla Cem.. Buna ne söylenebilir bilmiyorum.. Okurken Yami'ye hakvermemek eldedeğil acıkcası..
bende gördüm :) huzur ve güvene dayalı bir ilişkileri varmış diziden çok farklı olarak :) bu arada bülent inal çok şeker bir adam çok beğeniyorum :) yılmazıda dünkü bölüme kadar beğeniyordum hatta belki bazılarınız şaşırır ama ben yılmazı filizden ayrı düşünmüyordum :) İkisinide anlamaya çalışıyorum hala da öyle...Ama hangisi derseniz kesinlikle filiz derim :) o da zaten belli oluyordur :)
mervecm burdamsn cnmm??harbi filizci arkadşm benm snde bnm gbii dün deli olmuşsundr..olsun be cnm yılmaz beyn pğeşndne giden ama sürekli geri çevrlen filzi görmektense başı yukarda neolursa olsun ayakta ailesi için babasınn yaptıukları için çocğu için bişeler yapan filzi görmeyi terch ederm..cnm bnm dün ansıl ağaldı bitaen o ya:D o olmasa izlemezdm zaten SONUNA KADAR FİLİZ
bnde aynn senin gibi düşünüyorum aten filiz bunu kaldıramayağını dile getirdi o zmn filiz- yılmaz olmasın sonundan fln mutluluk görmeyelim ya ikisini de tamemen ayırsınlar ya da birini öldürsünler diğeri yıkılınca onun değerini anlar....
neler yazıldı bilmiyorum çok fazla yorum yapılmış nasıl bitireceğim bilmiyorum ama bölümle ilgili yorumumu daha sonra yapacağım şimdi tek söyleyeceğim geçiş bölümü olarak yine güzel bir bölümdü diyebilirim.
yılmaz beni beklesin çok güzel yorumlarım olacak ona:)
genel itibari ile oyunculuklarda iyiydibiraz yorum okuduktan sonra neler kaynatmışsınız bakıyım benim işlerim çok az kalabileceğim forumda:(
modest2000
17-02-07, 15:02
durum olaral göz ardı ediyoruz dedim en güzel örneği kaçırmış herkes galiba yılmaz dışarıda tek kaldığında yani ağladığında ve meyhanede filize cenaze düzenledi haberiniz yok canlı canlı gömdü resmen filizi bir süre böyle gidicek bu durum
Bir süre böyle gidecekse, hele Yılmaz karakteri Aslı'da teselli arayacaksa,ikisinin yakınlaşmasını seyretmeye tahammül edebilecek çok sayıda izleyeci yoktur (ben de dahil). Bu sahneleri izleyip gerileceğimize (fear factor de bile bu kadar gerilmiyor insan) biraz zaplayalım da ,daha yaratıcı bir öykü çıkarsın senaristler.
Filiz'in öyle güçlü görünüşüne aldanma 1-2 bölüm sonra çok fena depreşecektir aşkı hele bi de Yılmaz'ın kandırıldığını öğrenince.Çünkü sakin kafayla düşününce Yılmaz'ın neden böyle bir ithamda bulunduğunu öğrenmek isteyecektir.
sanettmiyorum böyle olacagini kiz kendini acayip aslanmis hissediyor birdaha yilmazin karsisina cikacagini sanmiyorum onu gercekden yikan tek sey bence yilmazla aslinin birlikte olmasi olur
Walla Bu sözlerden daha kötüsü ne olabilir cok merak ediyorum.. Bigilendirirseniz cok sevinecegim..
NOT: Olası bir sürü itham senaryosu yazdım kafamda, en kötüsü oldu..Senaristleri burdan kutlamak istiyorum..
O sahnede Filiz'in gururunu konusmak cok sacma bence.. Filiz'in durumunda kim olsa o sözleri sarferderdi.. Senin dedigin durum Filiz'in tüm kumpasları ögrendiginde takınacagı tavır ile alakalı..
Filiz'in yapacagı hata anladıgım kadarıyla Cem.. Buna ne söylenebilir bilmiyorum.. Okurken Yami'ye hakvermemek eldedeğil acıkcası..
bunu bir örnekle açıklim b.g.ömerin cerene söyleyiş tarzını yapabilirdi.onu geçtim daha bir çok kelime diyebilirdi ben yazmim siteye
ayrıca secoms filizin orda o lafları kullanmasını bende haklı buluyorum ama filiz bu yılmazdan ne kadar uzak durabilir ki açık arttırma bile yaptım hiçbir filizci katılmadı sen katılırmısn ne kadar uzak durabilir
bende gördüm :) huzur ve güvene dayalı bir ilişkileri varmış diziden çok farklı olarak :) bu arada bülent inal çok şeker bir adam çok beğeniyorum :) yılmazıda dünkü bölüme kadar beğeniyordum hatta belki bazılarınız şaşırır ama ben yılmazı filizden ayrı düşünmüyordum :) İkisinide anlamaya çalışıyorum hala da öyle...Ama hangisi derseniz kesinlikle filiz derim :) o da zaten belli oluyordur :)
:):):):)evt bende izledim cok seker adam harbidenn yilmaz deme bana sinirim tepemecikiyor....dun sinir oldum zaten....Yilmaz ve asliya mutluluklar dilerim...
bundan snra filiz omer ve cocuklari::)..
yaa matraka niye utanacakmışz? yılamzın yaptğı yanlşlar söylenince suçmu oluyor??? bugn yılmazn yatğı öyle böyle bir hata değil tabiki konuşucaz!!! yarın filiz yapar onunda hatasını söyleriz!! ayrıca yılmaz ağır sözler söylşemedi demişsinz yaa arkadşlar Allah aşkına ağır söze ne gerek var filiz neyle suçladğnı görmyosunz galba?? bundan daha ağır bişe varmı yaaa?? herşeye ok kız gitmş biizm bebğmz dyo bide yalancılkla suçlanyor nee söz söyleyecek ki daha????????????????!!!!!!!!!!!!!!
modest2000
17-02-07, 15:06
Bu arada Filiz oldukça güzel giyiniyor ama bir sahnedeki mini eteği pek yakışmamıştı ona.Ekrem de çok salaş bu aralar, saç sakal v.b.
mervecm burdamsn cnmm??harbi filizci arkadşm benm snde bnm gbii dün deli olmuşsundr..olsun be cnm yılmaz beyn pğeşndne giden ama sürekli geri çevrlen filzi görmektense başı yukarda neolursa olsun ayakta ailesi için babasınn yaptıukları için çocğu için bişeler yapan filzi görmeyi terch ederm..cnm bnm dün ansıl ağaldı bitaen o ya:D o olmasa izlemezdm zaten SONUNA KADAR FİLİZ
evt canim burdayim..yaa yillmazin ne hali varsa gorsun...
"asli ben senin askini haketecek neyaptim"
deget sinir oldum bu lafina......sen onu gidip filize sorcaktin cunku sen onun askini haketmiyorsun...
filiz alsin bebegi italyaya gitsin diycem ama para lari yok...ofoff.:icon_sorr
yaaa sen filizi ne zannediyorsun? nekadar uzak durabilirkiymş alalallalala sen hiç merak etme evet filiz yılmazı çok sevdi deli gibi amaaaaaaa onun birde kişiliği var gruru var sana birşey hatrlatyormu bilmem? gerektği kadar uzak durcak sen hiç merak etme onların birleşmelrni okadr istememe rağmen yılmazn öle kolay kolay filize ulaşmasnı istemyorum öle kolay koladya ulaşamayacak zatenn hepimz görecezz!!!
evt canim burdayim..yaa yillmazin ne hali varsa gorsun...
"asli ben senin askini haketecek neyaptim"
deget sinir oldum bu lafina......sen onu gidip filize sorcaktin cunku sen onun askini haketmiyorsun...
filiz alsin bebegi italyaya gitsin diycem ama para lari yok...ofoff.:icon_sorr
cnm bnm aynı şekdle düşünyorum yılmaz şansını çok zorladı öle böle değil!!! artık yeter dedrtti!! vee çok ciddiym hep şey diye beklerdim acaba arlarnda yakınlaşma olcakmı bu bölm diye..şimdi ben istemyorum..yılmaz bey filizn yaşadklarnı önce bi yaşasın koşsun filizn arksandan şöle güzel güzl sonra filzcğmz affederse affetsn :D
Bu Yılmaz nasıl bir insan anlamıyorum.Filizin öyle bir insan olamayacağını nasıl bilemiyo.Kendi bana inanmıyo diye Filize kızarken onun şu yaptığına bak.Sorma gereksiniminde bile bulunmuyo bunlar doğru mu diye.Hem öyle bişey olsa Filiz mutlu bir şekilde onun yanına gidip bebeğimiz olucak dermiydi?Filizin yerinde olsam bu ağır sözlerden sonra onunla hayatta birleşmem.Yılmazın tam anlamıyla karaktersiz bi insan olduğunu bu bölümle anladım.
bunu bir örnekle açıklim b.g.ömerin cerene söyleyiş tarzını yapabilirdi.onu geçtim daha bir çok kelime diyebilirdi ben yazmim siteye
ayrıca secoms filizin orda o lafları kullanmasını bende haklı buluyorum ama filiz bu yılmazdan ne kadar uzak durabilir ki açık arttırma bile yaptım hiçbir filizci katılmadı sen katılırmısn ne kadar uzak durabilir
Walla diger diziyi izlemedigim için neler oldugunu bilmiyorum.. Ayrıca matraka söylyemedigin seyleri korkma Yılmaz dünkü bölümde büyük bir ustalıkla ima etti.. Daha dogrusu ben öyle düşünüyorum..
NOT: Lütfen bana Filiz'in ithamını söyleme..Bu konu hakkında ne düşündügümü cok iyi biliyorsun..
Filiz'in Yılmaz'dan ayrı kalamayacagını biliyoum(Acıkcası bu drum beni cok heveslendirmiyor) Acık arttırma konusuna girmeyecegim ama 1-2 bölümle düzelecek bir sey degil..
yorumunu çeok beğendim harika bir yorum filiz neleri kaldırdı o kaldırı merak etme sen bunuda atlatır geçer geçer
biz azten sabahtan beri bunu soyliyoruz filizyilmaz olmasin istemiyoruz diye...vala yilmaz hazir kendine asik birini buldu alsin asliyi otursun asagi zengin adam artik villami aliyor arsa mi aliyor na aliyorsa alsin yeterki filizden uzak dursun.....bi motorsiklet vurmayla olmuyor bu isler insan giderdi kendini biyerden atardi veyata ne bilim kaza yapardi:):):img-hyste
Bence Filiz Islere Yogunlasir Ve Artik Gecmisi Dusunmez Gelecegi Dusunmelidir Cocuklari Icin.iflazdan Sonra Filiz Cok Buyuk Bir Sirkete Yonetici Olarak Baslar Tasarimlarinada Devam Eder.bir Iki Ay Sonra Ceydayla Deniz Kenarinda Cok Guzel Biryerde Yemek Yerlerken Diger Masadaki Cok Yakisikli Kulturlu Zengin Yimazin Aksine Biraz Daha Candan Hani En Kotu Anlarda Bile Insanlari Gulduren Bilen Kisaca Cok Ozel Birisi Bunlari Tipi Tarif Icin Yazyorum Filizi Gozlerini Alamadan Izlemektedir Ve Yanindaki Arkadasina Cok Guzel Ama Neden Gozlerinde Bu Kadar Huzun Ve Aci Var Der Filizi Cok Begenmis Ama Ayni Zamanda Onu Uzun Mutsuz Eden Seyleri Bilmek Yardimci Olmak Istemektedir.filiz Ve Ceyda Kalkarlar Onlar Kayboluncaya Kadar Takip Eder .butun Gunde Cok Dalgin Sadece Filizi Dusunur.filizin Calistigi Sirketle Is Yaparken Tekrar Karsilasip Tanisirlar.yavas Yavas Paylasimlari Baslar Filize Saygiyla Yaklasir Ona.birlikte Kitaptan Attan Filiz Sevdigi Icin Vb.. Bahsederler.sonra Filize Acilir Ama Filiz Gozleri Dolarak Bakar.ertesi Gun Bunu Konusurlar Ve Filiz Herseyi Anlatir.oda Filize Evlenme Teklif Eder Bu Durumda Hazir Olmadigini Aska Inanmadigini Aciklar Filiz.oda Sadececocuguna Soyadini Vermek Ona Olan Sevgisini Anlatirkisaca Selvi Boylu Alyazmalimda Oldugu Gibi Olur Olaylar.evlenirler Yilmazda Bu Arada Gercekleri Ogrenmistir Filizle Konusmak Ister Filiz Istemez.dogum Olur Dogumu Haber Verir Yilmaza Filizin Esi. Yilmaz Filizin Basucuna Gelir Ve Ondan Af Diler Filizse Yilmaz Sen Bende Kalmadin O Asalandigim Gece Ben Senden Gittim.bebegim Ve Benim Icimizden O Gece Giitin Cocugunu Her Zaman Gorebilirsin Ama O Daha 2.5 Aylikken Ona Yaptigin Haksizligi Affedermi Bilemem Saygiyi Sevgiyi Yasadimiz Zamanda Kalmak Istiyoruz Biz Ve Yilmaz Vicdan Azabiyla Kendi Dunyasina Doner Selvi B. Al Yyazmalimdaki Gibi Kavusamazlar Sevgi Neydi Sevgi Emekti Filizde Cok Mutlu Ve Basarili Bir Yasama Devam Eder Tekrar Aski Ve Sevgiyi Bulmustut Deniz Kenarinda Filiz Esi Ve Cocuguyla Gun Batiminindaki Yuruyusleryle Dizi Biter Ozur Hizli Yazdim Karisik Olduysa Ozur Sevgiler
yaaa sen filizi ne zannediyorsun? nekadar uzak durabilirkiymş alalallalala sen hiç merak etme evet filiz yılmazı çok sevdi deli gibi amaaaaaaa onun birde kişiliği var gruru var sana birşey hatrlatyormu bilmem? gerektği kadar uzak durcak sen hiç merak etme onların birleşmelrni okadr istememe rağmen yılmazn öle kolay kolay filize ulaşmasnı istemyorum öle kolay koladya ulaşamayacak zatenn hepimz görecezz!!!
o zaman çok beklersin daha,filiz annesinin böyle bir rapor düzünlediğini ve bunu yılmaza gösterdiğinde ona 2 bölüm veriyorum ha onu bilmeden yılmazı takmıyormuş gibi davranma kısmına da 1 bölüm veriyırum çok cimriyim demi
yorumunu çeok beğendim harika bir yorum filiz neleri kaldırdı o kaldırı merak etme sen bunuda atlatır geçer geçer
ztn enin sonunda bunu da kaldıracağı belli ama bu işi bu kadar zorlaştırmanın ne işi var ben bunu anlamıyorum bunu senaristlere sormak lazım tabi ama onlar eğer filiz yılmaz mutluluğunu bize son bölümde yaşatmayı düşünüyorlarsa çok büyük bir izleyici kitlesini kaybedecekleri kesin hoş ben sonun kadar izlerim artı tekrarlarını verseler yine izlerim ama herkes bizim gibi düşünmüyoo..
siz filizin hatasını söyleyeceksiniz bunu ne zaman yaptınız ki ben görmedim gören varsa beri gelsin itham etmedi anlamasını sağladı bunu bence ilerde barışma kolay olsun diye yaptılar feci ithamlar gelebilirdi.
yaa sen bize söyledğin şeyi yapmamaızı bekledğin şeyi sen yapıyormusun?sne nezman söyledin yılmazn hatasını küçük bir hata olur beğendğin karakterin arkasıdna durursunda bukadar aşalayıcı birşeyde bile yılmazn haksız oldğnu filize yaşattklarnn çok kötü oldğnu söyleymyorsun..yılmaz filizi öldürse sen gene bir bahane bulursun onu haklı çıkartacak'!!!!
gülbeşeker
17-02-07, 15:19
Slm ben genel olarak dünkü bölümü pek beğenmedim çok sıkıldım filiz-yılmaz ayrılığı çok uzadı bu bölümde b. inalın oyunculuğunu da pek beğenmedim ilk sahneler hariç aslı kaçırılmış falan ama çok rahattı sanki yılmaz hele aslı çok yapaydı o sahnelerde, resmen içim karardı bu bölümde.Yılmazın aslının elini tutmasında da herhangi rahatsızlık duymadım zaten o sahnenin devamı gelmez ben yılmazın gerçeği öğrenip filizn peşinden koşacağı bölümleri merakla bekliyorum umarım çok uzatmazlar ayrıca flizn kalbinin paramparça olduğunu söyleyip yılmazı affetmeyeceğini söylemesine de hiç kafamı takmıyorum bu sözlere çok alıştık.Bu arada yılmazla aslı sevgili olmazlar ama filiz cemin evlenme teklifini tekrar düşünüp kabul edebilir.
dünkü bölümü hiç zevkle izleyemedim.Yılmaz nasıl olurda Filize güvenmez?Yanlış yaptığını anlayınca sonra o filizin peşinden koşcak.:img-pilot
Secoms ima etti.. Bu da ona yetti diyorum.. Ki Yılmazın daha ağır konuşmasını bekliyordum.. En azından ima ediyor.. Ağzına geleni söylemiyor.. Tamam onu böyle suçlamasını bende doğru bulmuyor ve onaylamıyorum ama.. Yılmaz susarak cevap vermiş oldu. Yani susmasını bilmesi ilerde ona artı yönde olcak. Filizin özelliğide susmasın bilmemesi.. Affeden pekala affedebiliyor. Filizin kimse gururuna lafı yok zaten.. Bu tavrı takınması gayet normal ve haklı. Ama olayın derinine indikçe anlayacak. Yılmaz bir şekilde öğrencek. Ama filiz öğrensede affetmeyecek. Sadece yumuşayacak. Tıpkı yılmaz gibi. Filizin de bir zamanlar Yılmazın peşinde koştuğu gibi.. Yılmaz yine Filizin peşinden koşacak. Ama dizide kim kimin daha çok peşinden koştu derseniz.. Yılmaz daha çok koştu. Ama finishe varamadan tıkandılar. :)
Bence Filiz Islere Yogunlasir Ve Artik Gecmisi Dusunmez Gelecegi Dusunmelidir Cocuklari Icin.iflazdan Sonra Filiz Cok Buyuk Bir Sirkete Yonetici Olarak Baslar Tasarimlarinada Devam Eder.bir Iki Ay Sonra Ceydayla Deniz Kenarinda Cok Guzel Biryerde Yemek Yerlerken Diger Masadaki Cok Yakisikli Kulturlu Zengin Yimazin Aksine Biraz Daha Candan Hani En Kotu Anlarda Bile Insanlari Gulduren Bilen Kisaca Cok Ozel Birisi Bunlari Tipi Tarif Icin Yazyorum Filizi Gozlerini Alamadan Izlemektedir Ve Yanindaki Arkadasina Cok Guzel Ama Neden Gozlerinde Bu Kadar Huzun Ve Aci Var Der Filizi Cok Begenmis Ama Ayni Zamanda Onu Uzun Mutsuz Eden Seyleri Bilmek Yardimci Olmak Istemektedir.filiz Ve Ceyda Kalkarlar Onlar Kayboluncaya Kadar Takip Eder .butun Gunde Cok Dalgin Sadece Filizi Dusunur.filizin Calistigi Sirketle Is Yaparken Tekrar Karsilasip Tanisirlar.yavas Yavas Paylasimlari Baslar Filize Saygiyla Yaklasir Ona.birlikte Kitaptan Attan Filiz Sevdigi Icin Vb.. Bahsederler.sonra Filize Acilir Ama Filiz Gozleri Dolarak Bakar.ertesi Gun Bunu Konusurlar Ve Filiz Herseyi Anlatir.oda Filize Evlenme Teklif Eder Bu Durumda Hazir Olmadigini Aska Inanmadigini Aciklar Filiz.oda Sadececocuguna Soyadini Vermek Ona Olan Sevgisini Anlatirkisaca Selvi Boylu Alyazmalimda Oldugu Gibi Olur Olaylar.evlenirler Yilmazda Bu Arada Gercekleri Ogrenmistir Filizle Konusmak Ister Filiz Istemez.dogum Olur Dogumu Haber Verir Yilmaza Filizin Esi. Yilmaz Filizin Basucuna Gelir Ve Ondan Af Diler Filizse Yilmaz Sen Bende Kalmadin O Asalandigim Gece Ben Senden Gittim.bebegim Ve Benim Icimizden O Gece Giitin Cocugunu Her Zaman Gorebilirsin Ama O Daha 2.5 Aylikken Ona Yaptigin Haksizligi Affedermi Bilemem Saygiyi Sevgiyi Yasadimiz Zamanda Kalmak Istiyoruz Biz Ve Yilmaz Vicdan Azabiyla Kendi Dunyasina Doner Selvi B. Al Yyazmalimdaki Gibi Kavusamazlar Sevgi Neydi Sevgi Emekti Filizde Cok Mutlu Ve Basarili Bir Yasama Devam Eder Tekrar Aski Ve Sevgiyi Bulmustut Deniz Kenarinda Filiz Esi Ve Cocuguyla Gun Batiminindaki Yuruyusleryle Dizi Biter Ozur Hizli Yazdim Karisik Olduysa Ozur Sevgiler
ayyyyy içim bi acayip oldu yaaa of of felaket tellalı gibi sende hee ay dusunmesi bile çok acı veriyor ama filiz yılmazdan baskasını sevemes yılmazda filizden yani yinede bu senaryo olabilir ama çok kotu olur ben depresyona girerim herhalde......
Walla diger diziyi izlemedigim için neler oldugunu bilmiyorum.. Ayrıca matraka söylyemedigin seyleri korkma Yılmaz dünkü bölümde büyük bir ustalıkla ima etti.. Daha dogrusu ben öyle düşünüyorum..
NOT: Lütfen bana Filiz'in ithamını söyleme..Bu konu hakkında ne düşündügümü cok iyi biliyorsun..
Filiz'in Yılmaz'dan ayrı kalamayacagını biliyoum(Acıkcası bu drum beni cok heveslendirmiyor) Acık arttırma konusuna girmeyecegim ama 1-2 bölümle düzelecek bir sey degil..
söylemiyorum bunu çok yazdım filiz hata üzerine hata yaptığı için eleştirdim bu sezon sa yılmaz ilk defa hata yapıyor onunda nedenleri bellidir.ben en fazla 2 bölüm veriyorum taştaşlasın 3 onuda senin güzel hatırın için
not . burada 41-42-43 i,zledinmi
Bu Yılmaz nasıl bir insan anlamıyorum.Filizin öyle bir insan olamayacağını nasıl bilemiyo.Kendi bana inanmıyo diye Filize kızarken onun şu yaptığına bak.Sorma gereksiniminde bile bulunmuyo bunlar doğru mu diye.Hem öyle bişey olsa Filiz mutlu bir şekilde onun yanına gidip bebeğimiz olucak dermiydi?Filizin yerinde olsam bu ağır sözlerden sonra onunla hayatta birleşmem.Yılmazın tam anlamıyla karaktersiz bi insan olduğunu bu bölümle anladım.
Yılmaz hata yapmıştır evet hem de çok büyük bir hata ama karaktersiz de değildir.Lütfen abartmayalım.Bu hata onların birbirlerini çok iyi anlamalarına sebep olacak haksız yere suçlamak ve pişmanlığı Yılmaz'da,haksız yere suçlanmanın getirdiği üzüntüyü de Filiz'de göreceğiz.
merve ahh nerde maalisef kavuşucaklar ne adaklar adadım aslıyla evlensin diye ama boşuna ne yapalım bir dahaki diziye artık temennim
ooffoff moralimi bozdun simdi.:icon_sorr ooff yaaa yinede umudumu yitirmicem fiiliz dimdik ayakta dursun geriye bakmasin yeni hayat baslatsin o ve bebegi ama yilmaz olmasin o adamdan bana bisey geldi ama tam kestiremedim:)
matrakaya bakın 2,3 bölmde filiz dönermiş çok beklersin.. yaa kağıdından bahsedyosunnsen!!! filiznkndede deliller vardı ozman böyle demiyordun ama illa güvenmelyidi diyip duruyordun..eee yılmaz olnca farklı dimi!! pols yılmaz yaptı dedi cem yılmaz dedi silah bulndu yılmazn sözleri birüsrü şey vee kız inandı diye olay oldu ki yılmaz handanın ve cemn nekadr güvenlemz oldğnu blyo ..hatrlarmsnz bir lafı vardı yılamzn eda olaynda bu olay buram buram tuzak kokuyor demşti asıl bu olay buram buram tuzak kokuyor..kağıt falan fayda etmez yılmzada ettmiki filzide etsin arkadaşım???
arkadaslar biz burda bosuna cene caliyoruz!! simdi sinirden ikisi ne yaptigini bilmiyolarr ikiside oyuna geldii!!!
ben yilmazi bu bölüm cokk haksizz buldum beni deli etti resmen bende bundan sora filiz&yilmaz olmasin diyorum ama bos !!
ben biliyorumkii bunlar birbirinsiz olamazz simdi filiz cokk kararli yilmazin yüzünü bile görmek istemiyoo hakli da ben sonuna kadar böyle devam etisin derim ama olmicakk filiz o raporu sunu bunu ögrenirsee yine yelkenleri suya indiricekk yilmazda zatenn o filizin bag evi falan deidigi syler kafasini karistircakk yine bunlar ayri olamicaklarr filiz yilmaz gider böyle böyle der yada tam tersi sey yilmaz gelir filiz böyle böyle der ben oyuna geldim der ve barisirlarr bunlarin böyle kararli sunlu bunlu yilmaz yok filiz yok demeside en cokk 3 bölüm surer en cok 3 bölüm sora yine o yilmaz diye öbürüde filiz diye sayiklarr merak etmeyinn!!!!
bende buna cocuk oyuncagi diyorumm cokk basite aliyolarr bu suclamalri!!!
ama ben karsiyim bundan sora birlesmesinlerr lütfenn birlesmesinlerr!!
filiz bebegiylen
yilmazda aslisiylann da mutlu olsunn !!
filizde ümkünse bu bebek senin deyildi desinn ve... böyle devamm etsinn!!!
ayrica bülent inal ve tuba büyüküstünn cokk murlularmis bunu görebiliyo insan bülentin tuba diyince gözlerinin ici gülüyo yerinde duramiyo adam vallahh!!!umarim hic ayrilmazlarr!!:)
ilk önce herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar dünkü bölümden sonra?:img-wink:
dünkü bmlüm sakin gecmesine ragmen güzeldi
filize bir kez daaha hayran kaldim nasıl saglam bir kız başina gelen onca şeye ragmen hala ayakta tebrik ederim
feride ise gercekten bu bölüm ömere olan sevgisine bir kez daha inandim
feride olmasaydi ömer bu süreci cok zor gecirdi bu yüzden şanslı:img-wink:
neyse biraz yorum okuyayim daha sonra yazacaklarim var yılmaz bey hakkında
Birde yılmaz filiz kendisine güvenmedi ve beni suçladı diye filizi süründürdü durdu filizi 8 bölümden beri affetmedi
şimdide yılmaz filize güvenmedi ve filize çok kötü ithamlarda bulundu şimdide filizin yılmazı süründürmesi gerekiyor amam maalesef dediğim olmayacak filiz iki üç bölüm sonra kesin affeder zaten filiz hata yaptımı bedelini çok kötü ödetiyorlar yılmaz yaptımı hiçbirşey yok bence filizin yılmazı en az 8-9 bölüm yılmazı affetmemesi gerekiyor vede sürüm sürüm süründürmesi
Yılmaz Filizi ne zannediyo.Bana değilde başkalarına inanıyo diye Filize kızarken şimdide kendi Ceme inanıp Filizi ağır bi şeklide böyle kötü birşeyle suçluyo.Filizin yaptığı Yılmazın bu yaptıklarının yanında hiç kalır.
matrakaya bakın 2,3 bölmde filiz dönermiş çok beklersin.. yaa kağıdından bahsedyosunnsen!!! filiznkndede deliller vardı ozman böyle demiyordun ama illa güvenmelyidi diyip duruyordun..eee yılmaz olnca