PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

secoms
04-02-07, 00:53
Arkadaslar,

Anladıgım kadarıyla olay giderek Yılmaz- Filiz ikilisinin önündeki en büyük engel Ömer'dir mevzusuna kayıyor..

Yılmaz Filiz evlenme kararı aldıklarında Ömer veya Handan üstüne bir de Erol bey yokmuydu.. Eee neden bahsediyoruz.. Anlayacagınız olay güzide ciftimizde bitiyor.. Birseyleri assınlar bakalım Ömer Tekiner birsey yapabilecek mi ?

BERNA
04-02-07, 00:57
Kesinlikle Berna abla.. Benim düşüncem de o yönde.. Ömer Feride ile yeni bir sayfa acarsa Yılmaza daha ılımlı yaklasacak diye düşünüyorum

Bundan birkac hafta öncesine kadar Ömer-Yılmaz akrabalıgının olamayacagını düşünüyorudum ama Ömer'in Elif'i geride bırakıp Feride ile baslayacagı birlikteliği düşününce bu akrabalıgın olası oldugu düşünmeye basladım..

Biz de korler sagirlar birbirini agirlara donduk birbirimizden alinti yapa yapa ;) ama bence gecen bolumun kilit sahnelerinden birisi de bu anlamda Omer'in Feride'yle hastaneye konusmaya calisirken Yilmaz'in mudahalesi ile Feride'nin istemeyerek gitmesine Omer'in hicbirsey yapamamasidir. Yine Feride'nin kavga etmeni istemiyorum, mahalleye gelme demesi aslinda bu dusmanligin artik donup dolasip yine kendine zarar verdigini gosterdi Omer'e. Tabi Omer bu mesaji yeterince sindirdi mi acikcasi bilemiyorum, umuyorum sindirmistir ama oyle olmasa bile Omer'in aklina dustu bir kere bu dusmanligin baskalarini da uzdugunu ve etkiledigini.

forever_bim
öyle bir durum olsaydı da filiz uzatmazdı bence.Ama geçen sezon gene benzer bir durum vardı her şey ortaya çıktıktan sonra filiz gene abisi için elifi her gün görmeye,kavga ettiklerinde elifle abisi için konuşmaya gitmişti belki bu durumda yılmaz ve ömerin durumu gibi değil ama öyle ağır bir şey olsaydı da filiz böyle seneler boyunca hiç azalmayan bir kin beslemezdi.

Ömer de tanıklık etti,kardeşine destek oldu ama hep yılmaz yokken destek oldu..Yılmaz varken zaten filiz acı çekmiyor,yılmaz olmadığı zaman yani ayrılmalarından sonra filiz acı çekiyor keşke bu durumlarda destek olmak yerine mutlu olduğunu görüp ses çıkarmasa...ya da görmezlikten gelse

Görmezlikten gelmesi beni çok mutlu ederdi. Ama maalesef görmezlikten gelemiyor.

İlk paragrafa gelirsek dizide kimse melek değil. Ama mektup kavgasında haklı olan kesinlikle Ömer'di. Ömer Elif'i kaybetmemek adına gidip özür dilemişti (Müjgan Hanım'a bayılmıştım şuna bak bir çalım sanki kraliçe yürüyor demişti). Filiz de iki kez gitti Elif'e. Kimisnie göre Ömer için bana göre ise hem Ömer için hem de olası bir Elif Yılmaz olayı olup olmadıgını anlamak için. Çünkü Sema'nın nikahında Filiz Elif'le Yılmaz'ı kıskanmıştı. Yani bence o zaman Elif'in Yılmaz'a dönmesi durumundan tırsıyordu Filiz belli etmese de.

kursuni19
Arkadaslar,

Anladıgım kadarıyla olay giderek Yılmaz- Filiz ikilisinin önündeki en büyük engel Ömer'dir mevzusuna kayıyor..

Yılmaz Filiz evlenme kararı aldıklarında Ömer veya Handan üstüne bir de Erol bey yokmuydu.. Eee neden bahsediyoruz.. Anlayacagınız olay güzide ciftimizde bitiyor.. Birseyleri assınlar bakalım Ömer Tekiner birsey yapabilecek mi ?

Bence evet ömer bir engel, ama kesinlikle en büyük engel degil. en büyük engel Filizle Yilmazin iletisim ve güven sorunu. Zaten bu ikili BIZ olmayi basarabilmis olsaydi, ne Ömer ne Handan ne de Cem bu iliskiyi engeleyebilirdi. Ama malesef bunu basaramadi bizimkiler, kendi sorunlarini haledemedikleri icinde etrafla savasamadilar bile.

archshe
04-02-07, 01:00
epey bir yorum okudum...hepsini harmanlayarak cevap verirsem şöyle bir dsurum var...öncelikle bu kadar yormuşken dizi herkes neden izliyorum hala d
ye kendine sormuş....tabii ki bende aynı soruyu kendime sordum....geçen sezon en yakın arkadaşımla beraber izlerdik bu diziyi ama bu sezon gidişatından memnun değil ve kendini çekti...izlemiyo...ben neden izliyorum peki? öncelikle tuba büyüküstün için izliyorum....başta çok hoş bir hikayesi vardı..sonra bozdu hatta yer yer saçmaladı sinirlerimni bozdu ama bukadar kötü kısımlarını izlemişken mutlu oldukları sahneleri izlemeyi hak ettiğimi düşünüyorum...yoksa bu kötü bölümler yanıma kar kalır....bu kadar cefasını çekmişken sefasını da sürmek lazım....serde merak da var tabii..

sinem*
04-02-07, 01:02
Arkadaslar,

bence tamamen problem ömer değil :) ömerden önce iletişimsizlik var,aslında bir çok olay bağlı olduğu için iletişimsizlikte bu engellerden sonra geldi yoksa ilk sezon her şeylerini paylaşan bir çift vardı karşımızda..

Görmezlikten gelmesi beni çok mutlu ederdi. Ama maalesef görmezlikten gelemiyor.

İlk paragrafa gelirsek dizide kimse melek değil. Ama mektup kavgasında haklı olan kesinlikle Ömer'di. Ömer Elif'i kaybetmemek adına gidip özür dilemişti (Müjgan Hanım'a bayılmıştım şuna bak bir çalım sanki kraliçe yürüyor demişti). Filiz de iki kez gitti Elif'e. Kimisnie göre Ömer için bana göre ise hem Ömer için hem de olası bir Elif Yılmaz olayı olup olmadıgını anlamak için. Çünkü Sema'nın nikahında Filiz Elif'le Yılmaz'ı kıskanmıştı. Yani bence o zaman Elif'in Yılmaz'a dönmesi durumundan tırsıyordu Filiz belli etmese de.

tek neden dediğin gibi olmayabilir sonuçta filizde kıskanç bir bayan ve o zaman duyguları çok tazeydi :) Ama başlıca neden abisinin mutsuzluğuydu...
müjgan hanımın o sözüne bende bayılmıştım:)

forever_bim
04-02-07, 01:09
bence tamamen problem ömer değil :) ömerden önce iletişimsizlik var,aslında bir çok olay bağlı olduğu için iletişimsizlikte bu engellerden sonra geldi yoksa ilk sezon her şeylerini paylaşan bir çift vardı karşımızda..

tek neden dediğin gibi olmayabilir sonuçta filizde kıskanç bir bayan ve o zaman duyguları çok tazeydi :) Ama başlıca neden abisinin mutsuzluğuydu...
müjgan hanımın o sözüne bende bayılmıştım:)

Vay demek herkes problemin iletişim olduğunun ayırdına varabilmiş demek.

Sevgili Sezinti'nin de dediği gibi birine seni seviyorum demekle olmuyor. Yani içini doldurmak lazım. Zaten sadece seni seviyorumla olsaydı lafla tüm peynir gemileri yürürdü. Bakalım sorunlar konuşulacak mı bu bölüm.

Bence bu ilişkide tek hatalı kişi Filiz değil. Kesinlikle değil hatta. Konuşmaları lazım. Hem de en başından başlayarak.

archshe
04-02-07, 01:11
ikinci durum...ömer haklı nedenlerden dolayı istemiyo bu ilişkiyi....kendine göre haklı...ama ömer bu ilişkiye hiç engel olmadı...filizle yılmaz başka etkenlerden ayrıldı...ömer ne entrika çevirdi ne de başka şeylere başvurdu...sadece karşı olduğunu hep belirtti...ama bağırdı ama tartıştı ama o kadar...filiz yılmaz ilişkisi cem entrikaları ve kendi iç uyuşmazlıklarından kaynaklı...ömer yılmazı sevmeyecek belki ama ferideyle farklı düşünmeye başlaycak ve yılmazı tanıyacaktır...aşklarına inanıp daha fazla yorum yapmayacaktır...ama dost olacaklar mıdır bence olamaz bu kadar husumet varken...sadece bu ilişkiye saygılı davranacak sesini çıkarmayacaktır....
feride ömer ilişkisine gelince yılmaz duyunca şaşıracaktır...ferideyi uyaracaktır..ve feride yılmaza kendi gözüyle ömeri antacaktır...yılmaz o zaman bu ilişkiyi anlayıp karşı durmayacaktır...ama yılmazın böyle hakkı yok denmesi bence yanlış...yılmaz biyolojik olarak abisi olmasa da ferideyi hastanede bırakmayıp evini açıp hatta herşeyiyle ilgilenmiştir..hatta tekinerlerden kovulunca bile feride kendi evi gibi yılmazlara gitmiştir...yani yılmaz ferideye abilik yapmıştır...gerçi feride yılmaza karşı ince davranmamıştır o ayrı ...bence yılmazın ferideye karışma hakkı var...ama karışmaz o ayrı...

dnz3455
04-02-07, 01:12
Arkadaşlar Fragmani Gördüm Barişitorlar Ama Sonunda Handan Yilmaz A Bir Kağit Veriyor Sanirim Bu Sahte Rapormuş Flizin Cemden Hamile Olduğuna Dair.senaristler Yine Ayiriyorlar Büyük Ihtimalle Neden Böyle Yapiyorlar Yaaaa

archshe
04-02-07, 01:18
bi de açıkçası şunu düşünüyroum...aşk acısı yüzünden kim ölmüş...herkes ne kadar severse sevsin geri dönüşü olmayan şeyler yaşadılarsa başka sayfalar açmalıllar...imkansızlıkla uğraşmamalılar...bu ilişki bu açıdan kötü bir peri masalı gibi...kötü çünkü peri masallarında herşey yolundadır...dizi peri masalı çünkü artık devam etmemesi gereken bir ilişkiyi mutlu sonla bitirecekler....bu noktada gerçekçiliği kayboluyo...

denizim_
04-02-07, 01:36
Konu yine Filiz, Omer ve Yilmaz arasindaki karmasik iliskiye gelmis. Duramadim ben de konuya daldim. Aslinda bu karakterleri ve davranislarini tartismak, entrikalar hakkinda fikir yurutmekten cok daha iyi.

Normal hayatta Filiz-Yilmaz iliskisinin bunca sene surmeyecegi konusunda ben de sizlerle hemfikirim. Yilmaz'in Filiz'i intikam icin kullanmasi olayindan sonra bu iliski muhtemelen biterdi ama Filiz'le Yilmaz o donem o kadar cok karsilasmak zorunda kaldilar ki, aralarindaki cekim azalacagina artti ve sonunda evlilik noktasina gelindi.

O donem bu evliligin olabilecegini dusunduklerinde her ikisini de cok saf bulmustum. Elif-Yilmaz gecmisi, Yilmaz'in aileye yaptiklari henuz o kadar tazeydi ki, Tekinerlerin bunu unutmasi beklenemezdi. Filiz de onca kisiyi karsisina alip, mutlu olamazdi.

Daha sonra araya 4 yil girdi. Ikisinin de onca yil boyunca karsilarina baskalarinin cikmamis olmasi tuhafligini bir tarafa birakiyorum. Hadi diyelim Filiz Yilmaz'i unutmaya calisiyordu ama Yilmaz'in Filiz'i hic arayip, sormamasi gercek hayatta pek olmayacak birseydi. Yilmaz o zamana kadar Filiz'in askindan cok emindi, Filiz'in ettigi 2 abuk sabuk cumleye inanmis olmasi en az Filiz'in onun katil olusuna inanmasi kadar anlamsizdi aslinda.

Neyse..4 yil sonra karsilastiklarinda iliski artik bambaska bir boyuttaydi. Sanirim secoms demisti bu iliskinin masumiyetinin kayboldugunu. Gercektende de evlenme arifesindeki birbirine acik, birbirinden emin cift gitmis, yerine bir turlu iletisim kuramayan bir ikili gelmisti. O esnada o kadar cok ayrilip, barisip, birbirlerini uzduler ki ailelerinin de bu iliskiden hayir gelmeyecegini dusunmesi bosuna degil.

Filiz Yilmaz'la ilk barismalarinin ardindan ailesine gecmis olaylari, Yilmaz'in hisselerin pesinde olmadigini, onca yil cekilenleri birbir anlatmaliydi. Yilmaz da Filiz'in ailesinin hic onemi yokmus, onlarsiz da guzel bir hayat kurabilirlermis gibi davranmayi bir kenara birakmaliydi. Olaylara biraz daha Tekinerler cephesinden bakabilmeliydi. Onlar aileleri karsisinda guclu durabilselerdi, asklarinin zamanla herseyi cozebilecegine inandirabilselerdi, sanirim aileler de yavas yavas pes ederdi. Ama onlar tam aksini kanitladilar. Birbirleriyle konusamadiklarini, guvenemediklerini, sevgilerinden emin olamadiklarini anlattilar ha bire cevreye. Onlari izleyip, tum olaylara hakim olan bizler bile Filiz'le Yilmaz'in ayriyken veya arkadasken cok daha iyi olduklarini dusunduk zaman zaman.

Ustelik Cem'in entrikalari disinda onlari ayirmaya calisan da olmadi. Cem'in entrikalari onlarin zayif yanlarini ortaya cikardi. Filiz'in guven sorunu yeniden hortladi. Yilmaz, gururunu ve inadini sevgisinin onune gecirdi. Cok uzattim ama demek istedigim o ki Filiz'le Yilmaz ne zaman sapasaglam, kendilerinden emin, hic ayrilmayacak uzere ortaya cikarlar, o zaman iliskilerine saygi gosterilir.

Omer'le Yilmaz da belki hicbir zaman siki fiki arkadas olmazlar ama Filiz ugruna birbirlerine saygi gosterip,medeni iki insan gibi davranabilirler. Bu konuda en iyi yardimcilari da Feride olur. Feride her iki tarafa da yakin biri olarak bu iliskiyi dengeleyebilir.

levoo
04-02-07, 01:41
Ömer ile Yılmaz'ın dost olması Cem olayının ortaya çıkmasından sonra olacaktır.Yılmaz'a sen haklıydın gibisinden bir şeyler muhakkak söyler.Feride de Yılmaz'a karşı olan öfkesini yumuşatacaktır.Üstelik Filiz'i ne kadar çok sevdiğini görmeye başlar artık Ömer sanırım...

Bu arada dediğiniz gibi Ömer sadece ilişkiye karşı çıktı hiç bir zaman engel olmadı.

archshe
04-02-07, 01:44
sevgili denizim_ okadar doğru ki yazdıkların ne bir kelime ekleyebilirim ne bir kelime çıkartabilirim...çok beğendim yorumunu eline sağlık...

kursuni19
04-02-07, 01:46
Konu yine Filiz, Omer ve Yilmaz arasindaki karmasik iliskiye gelmis. Duramadim ben de konuya daldim. Aslinda bu karakterleri ve davranislarini tartismak, entrikalar hakkinda fikir yurutmekten cok daha iyi.

Normal hayatta Filiz-Yilmaz iliskisinin bunca sene surmeyecegi konusunda ben de sizlerle hemfikirim. Yilmaz'in Filiz'i intikam icin kullanmasi olayindan sonra bu iliski muhtemelen biterdi ama Filiz'le Yilmaz o donem o kadar cok karsilasmak zorunda kaldilar ki, aralarindaki cekim azalacagina artti ve sonunda evlilik noktasina gelindi.

O donem bu evliligin olabilecegini dusunduklerinde her ikisini de cok saf bulmustum. Elif-Yilmaz gecmisi, Yilmaz'in aileye yaptiklari henuz o kadar tazeydi ki, Tekinerlerin bunu unutmasi beklenemezdi. Filiz de onca kisiyi karsisina alip, mutlu olamazdi.

Daha sonra araya 4 yil girdi. Ikisinin de onca yil boyunca karsilarina baskalarinin cikmamis olmasi tuhafligini bir tarafa birakiyorum. Hadi diyelim Filiz Yilmaz'i unutmaya calisiyordu ama Yilmaz'in Filiz'i hic arayip, sormamasi gercek hayatta pek olmayacak birseydi. Yilmaz o zamana kadar Filiz'in askindan cok emindi, Filiz'in ettigi 2 abuk sabuk cumleye inanmis olmasi en az Filiz'in onun katil olusuna inanmasi kadar anlamsizdi aslinda.

Neyse..4 yil sonra karsilastiklarinda iliski artik bambaska bir boyuttaydi. Sanirim secoms demisti bu iliskinin masumiyetinin kayboldugunu. Gercektende de evlenme arifesindeki birbirine acik, birbirinden emin cift gitmis, yerine bir turlu iletisim kuramayan bir ikili gelmisti. O esnada o kadar cok ayrilip, barisip, birbirlerini uzduler ki ailelerinin de bu iliskiden hayir gelmeyecegini dusunmesi bosuna degil.

Filiz Yilmaz'la ilk barismalarinin ardindan ailesine gecmis olaylari, Yilmaz'in hisselerin pesinde olmadigini, onca yil cekilenleri birbir anlatmaliydi. Yilmaz da Filiz'in ailesinin hic onemi yokmus, onlarsiz da guzel bir hayat kurabilirlermis gibi davranmayi bir kenara birakmaliydi. Olaylara biraz daha Tekinerler cephesinden bakabilmeliydi. Onlar aileleri karsisinda guclu durabilselerdi, asklarinin zamanla herseyi cozebilecegine inandirabilselerdi, sanirim aileler de yavas yavas pes ederdi. Ama onlar tam aksini kanitladilar. Birbirleriyle konusamadiklarini, guvenemediklerini, sevgilerinden emin olamadiklarini anlattilar ha bire cevreye. Onlari izleyip, tum olaylara hakim olan bizler bile Filiz'le Yilmaz'in ayriyken veya arkadasken cok daha iyi olduklarini dusunduk zaman zaman.

Ustelik Cem'in entrikalari disinda onlari ayirmaya calisan da olmadi. Cem'in entrikalari onlarin zayif yanlarini ortaya cikardi. Filiz'in guven sorunu yeniden hortladi. Yilmaz, gururunu ve inadini sevgisinin onune gecirdi. Cok uzattim ama demek istedigim o ki Filiz'le Yilmaz ne zaman sapasaglam, kendilerinden emin, hic ayrilmayacak uzere ortaya cikarlar, o zaman iliskilerine saygi gosterilir.

Omer'le Yilmaz da belki hicbir zaman siki fiki arkadas olmazlar ama Filiz ugruna birbirlerine saygi gosterip,medeni iki insan gibi davranabilirler. Bu konuda en iyi yardimcilari da Feride olur. Feride her iki tarafa da yakin biri olarak bu iliskiyi dengeleyebilir.

Evet haklisin Cemin entrikalarini tartismaktansa anna karakterleri tartismak daha anlamli. Durumu güzel özetlemissin ellerine saglik

denizim_
04-02-07, 01:47
Bir onceki mesajda cok uzatmisim kusura bakmayin. Son birsey daha ben de archshe gibi imkansiz ya da zor iliskilerin cok fazla uzerine gidilmemesi gerektigini dusunenlerdenim. Sanirim bizim ciftimiz de son ayriliktan sonra artik pes edecekti ama ortaya bebek konusu cikti. Yine karsilasip, konusmak zorunda kaldilar. Sanirim henuz kullenmemis asklarda en tehlikeli olan da bu surekli burun buruna gelme durumu. Aradaki cekim mantikli kararlar almaya engel oluveriyor sonunda.
Ote yandan, ben de dizinin mutlu sonla bitecegini dusunenlerdenim. Yoksa bunca aciyi, entrikayi seyretmenin ne anlami kalir. Aradaki engelleri asip, mutlu olamayacaklarsa bunca sikintiyi niye cekelim, oyle degil mi?

denizim_
04-02-07, 01:57
Sevgili kursuni9 ve archshe,
Cok uzattigim halde yazdiklarimi okuyup, begendiginiz icin tesekkur ederim. bazen kendime sasiyorum. Dogru durust dizi izlemeyen ben gecen yil kardesimin etkisyle bu diziyi seyretmeye basladim. Anlam veremedigim bir sekilde baglandim. Onunla da yetinmeyip, uzun uzun yorumlar yazar oldum. Demek ki senaryodaki tum carpikliklara, hatta bazen sacmaliklara ragmen beni ceken bir buyusu var. Oyunculuk mu, herseye ragmen askin yansitilis seklimi bilemiyorum. O nedenle de dizi iyice rayinda cikmadan o sicakligi vermeyi surdursun istiyorum.

forever_bim
04-02-07, 02:05

Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünürdüm hep ama benim 10 ya da 20 mesajda anlatmaya çalıştığımı tek mesajda özetlediniz. Hatta uzatmak şöyle dursun yorum sular seller gibi olmuş. Akıcı ve net anlaşılır yorumunuz için sonsuz teşekkürler.

Ek olarak 60. bölüm fragmanında sanırım Ömer evlenme teklif etmek için Feride'yle gittiği mekanı kapatmış. Hazır para var değerlendirsinler:):) Mekanı kapatmasa bile romantik bir akşam yemeği var.

Eee Cem'in sapıklıklarını izlemektense Ömer'in şövalyeliklerini izlemeyi Feride'nin tebessümünü izlemeyi tercih ederim.:good:

kursuni19
04-02-07, 02:09
Sevgili kursuni9 ve archshe,
Cok uzattigim halde yazdiklarimi okuyup, begendiginiz icin tesekkur ederim. bazen kendime sasiyorum. Dogru durust dizi izlemeyen ben gecen yil kardesimin etkisyle bu diziyi seyretmeye basladim. Anlam veremedigim bir sekilde baglandim. Onunla da yetinmeyip, uzun uzun yorumlar yazar oldum. Demek ki senaryodaki tum carpikliklara, hatta bazen sacmaliklara ragmen beni ceken bir buyusu var. Oyunculuk mu, herseye ragmen askin yansitilis seklimi bilemiyorum. O nedenle de dizi iyice rayinda cikmadan o sicakligi vermeyi surdursun istiyorum.

Bunu bende istiyorum, umarim gercekten senaryoda degisiklik olmustur ve senaristelerimiz bu dogrultuda ilerlerler, ama umudum cok fazla degil. Ama evet artik o sicak aski görmegi istiyorum, ve bunca olaydan sonra bunun hakkimiz oldugunu düsünüyorum

kursuni19
04-02-07, 02:12
Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünürdüm hep ama benim 10 ya da 20 mesajda anlatmaya çalıştığımı tek mesajda özetlediniz. Hatta uzatmak şöyle dursun yorum sular seller gibi olmuş. Akıcı ve net anlaşılır yorumunuz için sonsuz teşekkürler.

Ek olarak 60. bölüm fragmanında sanırım Ömer evlenme teklif etmek için Feride'yle gittiği mekanı kapatmış. Hazır para var değerlendirsinler:):) Mekanı kapatmasa bile romantik bir akşam yemeği var.

Eee Cem'in sapıklıklarını izlemektense Ömer'in şövalyeliklerini izlemeyi Feride'nin tebessümünü izlemeyi tercih ederim.:good:

Bu askin cok hizli gelistigini düsünsemde, onlari izlemek banada zevk veriyor, ve evet bende Cemi izlemektense Fömer ciftini izlemeyi tercih ediyorum.

Ayrica umarim bu cephede olaylari cok fazla karistirmazlar ve Feridenin gecmis hayati bu güzel gelisen aski engelemez

forever_bim
04-02-07, 02:13
Ya bir de şu var belki takıntılı olduğumu düşüneceksiniz ama ilk sezon dizinin jeneriği başlarken afişte

Elif,Yılmaz,Filiz,Ömer şeklide dörtlü bir resim vardı. (Yani iki çift, iyi ya da kötü ama dizi iki çiftin hikayesini anlatıyordu)

Bu sezon jenerik başlıyor afiş şu şekilde

Yılmaz,Filiz,Ömer,Cem,Feride.(İki çift ilaveten bay psikopat)Yahu psikopatın afişte ne işi var? (Hem bir de tam Ömer'le Feride'nin arasına girmiş:()

denizim_
04-02-07, 02:17
Sevgili forever_bim,
Nazik sozlerin icin cok tesekkurler. Gercekten de Omer ve Feride'yi izlemeyi ben de tercih ederim. Onlarin iliskisinde de engeller cikacagi kesin gibi. Umarim bu engeller sadece Handan Hanim'in Feride'yi istememesi ya da Feride'nin gecmisi nedeniyle yasanacak karisikliklarla kalir. Birbirlerine guvenmeyecekleri ya da birbirlerini kiracaklari ortamlar yaratilmaz. Onlarin iliskisinin safligi bozulmaz. Zorluklar karsisinda parcalanmayip, birbirlerine kenetlenebilen ciftler oldugunu da gorelim artik. Bir de Omer'i karsilik da gordugu boyle bir askin icinde gormek cok keyifli olacak. Sinan Tuzcu'da dokturecek tabii.

kursuni19
04-02-07, 02:18
Ya bir de şu var belki takıntılı olduğumu düşüneceksiniz ama ilk sezon dizinin jeneriği başlarken afişte

Elif,Yılmaz,Filiz,Ömer şeklide dörtlü bir resim vardı. (Yani iki çift, iyi ya da kötü ama dizi iki çiftin hikayesini anlatıyordu)

Bu sezon jenerik başlıyor afiş şu şekilde

Yılmaz,Filiz,Ömer,Cem,Feride.(İki çift ilaveten bay psikopat)Yahu psikopatın afişte ne işi var? (Hem bir de tam Ömer'le Feride'nin arasına girmiş:()

EEE adam piskopat hersey maydonoz oluyor, bir kac bölüm sonra cani sıkılır, sonra ben sevdigime kavusamiyorsam kimse kavusamaz der ve Fömer ciftini ayrimak adina bir plan yapi verir Cem, tabiki Handanin yardimiyla:img-yes:

Boran&Sila
04-02-07, 02:22
yaa dün ihlamurlar altinda yoktu sinema filmi vermislerdi...ne gicik...ama haftaya gelcek bölümün fragmanini vermisler bile..sanirim filizle yilmaz barisiyolar...acaba hamile oldugunu ögrencekmi:happy0064

forever_bim
04-02-07, 02:22
EEE adam piskopat hersey maydonoz oluyor, bir kac bölüm sonra cani sıkılır, sonra ben sevdigime kavusamiyorsam kimse kavusamaz der ve Fömer ciftini ayrimak adina bir plan yapi verir Cem, tabiki Handanin yardimiyla:img-yes:

Sence de afişte yer alması biraz tuhaf değil mi? Yani demek istediğim ilk sezonki dörtlü afiş gibi bu sezonki de dörtlü afiş olarak kalsaydı daha hoş olmaz mıydı?

kursuni19
04-02-07, 02:28
Sence de afişte yer alması biraz tuhaf değil mi? Yani demek istediğim ilk sezonki dörtlü afiş gibi bu sezonki de dörtlü afiş olarak kalsaydı daha hoş olmaz mıydı?

Evet sacma olmus, ama sanirim aski yansitma adina yapilmamis bu afis, bu besli arasinda gecen iliskileri ve ikinci sezonun basrol oyuncularini ön plana cikartmak istemisler.

Söyle düsüncek olursak, zaten ilk sezon tüm hikaye senin dedigin gibi iki ask üzerine kurulmustu, ama bu sezon asktan cok entrikalar üzerine kurulmus bir hikaye var, belki bu nedenle yapilmistir bu afis.

Figan
04-02-07, 02:30

Valla Hasancim;

O dörtlü asla unutulmaz, yani Yilmaz-Filiz Elif-ömer dörtlüsünün yerine kimde gelse ayni tadi vermez malum..Sahsen ben böyle dusunuyorum..
O nedenle benim icin hicbir sakincasi yok..

Ama tabi yinede Cem`i orda görmek can sIkmIyorda degil... :img-yes:

Figan
04-02-07, 02:36
Bu arada;

$öyle bir diziler diyarinda geziyorumda..Hicbir dizi bizim dizimiz kadar kaliteli vede gercekci degil..Ne bilim ben tad alamiyorum..FIRTINA haric; hicbir dizide aradigimi bulamiyorum nedense..Sacma konular, mantiksiz hareketler..

Ihlamurlar Altinda ekibi gercekten toplumsal konulara parmak basiyor..

* Ali-Sema`nin cocuk problemleri
* Koskoca Acik Pazar projesi ve bu proje icin verilen Emek
* Kücük Ahmet`in "Gercek Babam Hangisi" sorunu..
* Vede yine koskoca bir GAZi Mahallesi vede burdaki halkin diziye katmis oldugu renk..

daha ne olsun...Ben dizimden memnunum..Kim ne derse desin..
Gercekci vede toplumsal konulara deginiliyor azcikda olsa..
Filiz-Yilmaz aski her ne kadar cikmazda olsada benim icin mahsuru yok..Bu kadar deginilen önemli konularin yaninda o kadarda sökügümüz olsun hani..

O da düzelir eminim... :img-wink:

levoo
04-02-07, 02:38
Feride karakteri bence şu an dizideki en tutarlı karakter.Hafızasını kaybetmiş birine göre çok iyi.Ömer'i gerçekten sevdiği için Ömer'in aşkı karşılıksız olmayacak burası güzel.Ayrıca Ömer'in Yılmaz'a ve Yılmaz Filiz ilişkisine olan duygularını da değiştirecek neden çünkü Elif Ömer'i sevemedi ama Ömer Feride tarafından gerçekten seviliyor ve bunu tatmak Ömer'i bayağı bir etkileyecektir...

sevdam
04-02-07, 02:48
Feride karakteri bence şu an dizideki en tutarlı karakter.Hafızasını kaybetmiş birine göre çok iyi.Ömer'i gerçekten sevdiği için Ömer'in aşkı karşılıksız olmayacak burası güzel.Ayrıca Ömer'in Yılmaz'a ve Yılmaz Filiz ilişkisine olan duygularını da değiştirecek neden çünkü Elif Ömer'i sevemedi ama Ömer Feride tarafından gerçekten seviliyor ve bunu tatmak Ömer'i bayağı bir etkileyecektir...

bu yorumuna bende aynen katiliyorum...elif ömeri sevmedi degil tabi sevdi ama hep diyorum bunu elif ömeri yilmaz kadar sevmedi...

mozitekuto
04-02-07, 10:44
bence bu bölümde tam filiz yılmaza söyleyecekken gene bir şeyler olacak. handanın verdiği zarfta da, bebeğin cemden olduğunu düşündürecek bir şeyler olacak gibime geliyor. umarım yılmaz biraz konuşmayı dener yargılamadan önce...

filizim+y
04-02-07, 10:47
ben foruma girmeyeli döktürmüşsünüz arkadaşlar bunda fragmanında payı büyük tabi, katıldığım yorumlar da var katılmadıklarımda ama bunlarla ilgili yazmayacağım herkesin yüreğine sağlık, gelelim benim fragman yorumuma

beklemediğim bir anda fargmanı seyrettim, başlangıçta özet gibi çok güzel başlıyor, filizin üzerinde beyaz gömlek ve siyah deri yelek var çok şık görünüyordu burası kuliste olabilir, ilk başta ufak bir sürtüşme geçiyor ki filiz oarayı terk etmek istiyor ama yılmaz filizin kolundan tutup buna izin vermiyor ve o sıcak yakınlaşma yaşanıyor, devamında sanırım gazi mah. ama başka bir açık alan da olabilir filizin tedirgin bir hali var yılmaz elini tutuyor güzel sahneler görünüyor, fömer cepheside bayağı hareketli ben senaryomda bu üçlüyü yanyana getirmiştim ama evlilik teklifinin bu kadar erken geleceğini düşünmemiştim, ama daha sonra handan yanılmıyorsam yılmazın ofisinde ilk önce filizin hamile olduğunu söylüyor ve bir zarf uzatıyor yılmazın yüzü çok feci yani özette ki gibi fragmanın sonu kötü bağlanmış, şiirde yok zannedersem bir ikinci fragman daha gelir.

filizim+y
04-02-07, 10:54
bu bölüm birçok çözülmenin olacağı ve yeni sorunlarında ortaya çıkacağı bir bölüm olarak görünüyor

matraka yazmıştı bebeğin ilk önce düşeceği sonra alınan tepkiler sonucu senaryonun değiştirildiği ile ilgili kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün

bu bebeğin

1- düşme taraftarı değilim kesinlikle
2- özellikle de psiko cemin hain planına masum bir bebeğin alet edilmemesini
3- bebeğin bu kadar tepki almasını da istemiyorum

ne olursa olsun olan oldu ve bebek şu an anne karnında, hem anne de bu olaya o kadar güzel hazırladı ki kendini şimid kaybederse toparlanması çok zaman alır, hem anne tabiri yakışmayan bir bayanın kızının evledına kıymasını sadece CANİLİK olarak görüyorum ve dediğim gibi düşürülmeden alet edeilmeden bebekle ilgili çıkış yolu bulunacağınıdan eminim ama özet ve fragman öyle olmayacağını gösteriyor.

filizim+y
04-02-07, 11:07
Vayyyy ne zman seyrettin fragmanı yaaa banada verir misin linki?VAlla 1 haftadır tv ekranında ağaç oldum :D:D:D

nete düşmedi sanırım, cuma akşamı verildi ben kanald de izledim filim öncesi verildi ve filmde de alt kısımda birkaç kez verildi ondan sonra göremedim yarından itibaren sık sık vermeye başlarlar sanırım.

cRaZy-B_o_Y
04-02-07, 11:11
nete düşmedi sanırım, cuma akşamı verildi ben kanald de izledim filim öncesi verildi ve filmde de alt kısımda birkaç kez verildi ondan sonra göremedim yarından itibaren sık sık vermeye başlarlar sanırım.

ok teşekkürler artık beklicez mecbur:D o gün sinirden tvye bile bakmadım çok gerekliydi sanki eğreti gelin töbe töbe :D hafta sonuna koysalar ne vardı yani:D
bu arada hala bilmiyorum neden cuma yoktu dizimiz bilen var mı???

filizim+y
04-02-07, 11:21
gelelim yılmazın cem handan ikilisinin planına nasıl inanacağı, bence çok dikkatli bir plan olmalı ki bu yılmazı içkillendirsin

filizin hamileliğini handan dan öğrenmesi hayra alamet değil, çünkü handan bunu onların birleştireceğini bilir bu yüzden yılmazın inanmasını sağlayacak sağlam bir şeyle karşısına çıkması lazım bunu da elindeki zarftan cemin diyerek yapabilir ama buna yılmazın inanması çok saçma olur cemin gerçek yüzünü ve handanın onu istemediğini biliyor ki bu da onlara inanmaması gerektiğini gösteriyor yani bu plan geri teper asıl sonrasında yapacakları şey önem kazanıyor bu da cemin filizle yanyana görülmesi olayıda inanmasını gerektirmez neyse izleyip göreceğiz ama gerçekten vurucu bir plan olmalı ki yılmazın bu şüpheye düşmesini sağlamış gibi, ama bu arada filiz ne yapıyor gerçi ondan habersiz olacak ama yine de öğrenecek onun tavır ve yaklaşımı bu planın çözüm noktası olacak.

yine güzide çiftimi sınav bekliyor hemde canlarının bir parçasıyla ne kadar acı burada yılmazın filizine güvenmesi böyle birşey yapmayacağına inanması ve psiko birdi iki oldu onların hakkından gelmesi ve filizinde buna izin vermemesi yılmazına herşeyi en ince detayına kadar anlatması, bebeğinin ondan olduğunu anlatmasını be bu sınavı birlikte bebeklerini kaybetmeden vermelerini diliyorum

filizim+y
04-02-07, 11:37
60. bölümde (biliyorum olmayacak ama umut dünyası)

yılmazdan beklediklerim

1- filizle barışması (bunun olacağını biliyorum, sıcak görüntüler var)
2- handan ve cemin ne şekilde hazırladıkları önemli değil şu planına inanmaması
3- fevri davranmaması (yangına körükle gitmesin sonu kötü olur)
4- filizine bu konuda güvenmesi ve inanması
5- filizi yargılamaması
6- aşkına, bebeğine sahip çıkması ve artık konuşması

filizden beklentilerim

1- yılmazın ona sinirle geldiği anda o da üste çıkmaya çalışmaması
2- bebeğin yılmazın olduğunu (gerçi ilk handan dan öğrenecek yılmaz ama olsun filiz bunu tekrar söylemeli yılmaza bebeğin ondan olduğunu)
3- duydukları karşısında hemen karşı savunmaya geçmemesi, kırılgan yapısını öne çıkarmamasını (yılmazın tepkisine karşı)
4- yılmaza karşı daha anlayışlı olmasını
5- handan ve cemin planını öğrendikten sonra ikisine de dersini vermesini
6- aşkına, bebeğine sahip çıkması ve tüm sırları anlatmasını

ve ikisindende BİZ olmalarını herkese ve herşeye rağmen, çok şey istiyorum ama bence değil, bölümü izlemeden çok şey yazdım farkındayım ama ancak fırsat bulabildim ne yapalım uzun oldu :)

levoo
04-02-07, 11:58
Zaten bir kez daha ayrılırsalar biz bu diziyi hiç izlemeyelim.Çocuk oyuncağı değil bu.Yılmaz işin için Handan hanım olduğu için inanmamalı.Filiz'in Cem'i sevmediğini de biliyor sonuçta.Göreceği dehşet başka bir şey olacak ama ne??

minetka
04-02-07, 13:12
Sevgili filizim, ben de yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. Nedense bölüme olumlu bakmak istiyorum, handanla cemin planının ters tepmesini ve bu planın yılmazla filizin arasındaki bağı daha da güçlendirmesini istiyorum. Bir daha yılmazla filizin ayrılmamasını istiyorum.Aksi türde bir gelişme olursa yılmazla filizi tekrar ayırır ve aralarına bir güven problemi daha koyarlarsa artık kimsenin bu aşkın büyüklüğüne güveni kalmaz ve yılmazla filiz tekrar barıştıklarında kimse buna inanmaz.
Senaristler lütfen biz ıhlamurlar altında severlerin beklentilerini göz önünde bulundurun.

mıstaa
04-02-07, 13:30
Fragmanı GÖRDÜM

Hem de ballı modunuz olarak 2 kez önce Euro D'de sonra Kanal D'de.

Fragman Filiz'le başlıyor. Filiz Yılmaz'ın yanından geçip gidecekken Yılmaz onu tutup öpüyor. Sonra fragman Feride ve Ömer'e geçiyor. Birbirilerine bakıyorlar. Bir yerde yemekteler sanırım. Ömer masaya bir yüzük koyuyor. Feride başını Ömer'in omzuna yaslıyor Elif'cik onları görüp gülümsüyor. Sonra Yılmaz Filiz'in elini tutuyor. Sonra yine Ömer'le Feride'ye geçiyor. Bu sefer yanlarında Elif de var. Sonra Yılmaz'a Handan Hanım bir zarf uzatıyor. Yılmaz yutkunuyor ve fragman bitiyor.

Oy oy oy şenlik var gelen cuma.:happy0064

fragmanı görmeyen ender fanlardanım onun için fragmanı görüpte forumda detayları bizlerle paylaşan başta sayın modum olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim..
herkesin aklıana gelen benimde geldi handan hanımın yılmaz uzattığı zarfın içinde kuvvetle muhtemel çocuğun cemden olduğuna dair sahte bir belge var.
yılmazın bu zarfta yazanlara inanması 60 bölüm boyunca izlediğimiz yılmaz karakterinin yapısına aykırı kanımca. yılmaz muhtemelen o sahnede handan hanımı şirketten atacaktır.benim beklentim bu yönde açıkcası.
ama yinede belli olmaz senaristler sırf diziyi biraz daha uzatmak için uzun zamandır yaptıkları saçmalama kontenjanından kullanıp yılmazın bu belgeye inanmasını sağlayabilirler ki bu durum yılmaz-filiz vede bebekleri için felaket olur...

tolgahuzur1
04-02-07, 13:53
öncelikle Filizce_jüly çok teşekkür ederim.:good: fragmanı hele şükür izleyebildik. bence handanın zarfı verme sahnesi en son sahne. yani filiz ile yılmaz çiflik evinde buluşuyorlar.gibi...filiz yılmaza çocuğu söylemiş gibi düşünüyorum. ama handan çocuğun cemden olduğunu söyleyince yılmazda şok oluyor. heralde bir ayrılma daha var gibi..aslında benim korktuğum filizin cem ile evlenmesi ki öyle gözüküyor kalan zamanda...

levoo
04-02-07, 13:55
öncelikle Filizce_jüly çok teşekkür ederim.:good: fragmanı hele şükür izleyebildik. bence handanın zarfı verme sahnesi en son sahne. yani filiz ile yılmaz çiflik evinde buluşuyorlar.gibi...filiz yılmaza çocuğu söylemiş gibi düşünüyorum. ama handan çocuğun cemden olduğunu söyleyince yılmazda şok oluyor. heralde bir ayrılma daha var gibi..aslında benim korktuğum filizin cem ile evlenmesi ki öyle gözüküyor kalan zamanda...

Senin dediğin gibi Filiz çiftlik evinde söylemiş olsa Yılmaz'a hamileyim diye Yılmaz Handan hanımı dinlemez bile.Handan hanım zarfı vermeden önce Filiz .... bi şey diyorum ama hamile mi yoksa başka bir şey mi anlayamadım ağzından...

cemotara
04-02-07, 14:15
Handan cadısı yılmaza filizn hamile olduğunu söylüyor ve zarfı yılmaza veriyor yılmazda şaşkın ve üzgündü bence zarfı verdikten sonra kesinlikle babasının cem olduğunu söyleyecek hatta zarfın içinde sahte rapor bile olabilir ama esas olay çiftlikte olacak acaba yılmaz neyle karşılacak ve dehşete düşecek çok merak ediyorum ama handan ve cem bu planlarında başarılı olamayacaklar ve filizle yılmaz bu olaylardan sonra dahada birbirlerine kenetlenecekler

gülbeşeker
04-02-07, 14:19
Handan cadısı yılmaza filizn hamile olduğunu söylüyor ve zarfı yılmaza veriyor yılmazda şaşkın ve üzgündü bence zarfı verdikten sonra kesinlikle babasının cem olduğunu söyleyecek hatta zarfın içinde sahte rapor bile olabilir ama esas olay çiftlikte olacak acaba yılmaz neyle karşılacak ve dehşete düşecek çok merak ediyorum ama handan ve cem bu planlarında başarılı olamayacaklar ve filizle yılmaz bu olaylardan sonra dahada birbirlerine kenetlenecekler
bence yılmaz da filiz gibi olacak önce handana inanmayacak sonra başka planlar yapacaklar çocuğun cemden olduğuna inanacak filiz de öyleydi önce yılmazın absini vurdurduğuna inanmadı sonra tam tersi oldu

levoo
04-02-07, 14:48
Yani bi kere de birbirlerine ne olursa olsun inandıklarını görelim bi kere de tüm komplo ve yalanlara karşı birbirlerine inansınlar.Bence bunu yapmalı senaristler artık.Çok net deliller olsa dahi birbirlerine inanmalılar.Çünkü yeterinde güvenleri sarsıldı artık inansınlar ne olursa olsun inansınlar.

devil61
04-02-07, 14:52
Yani bi kere de birbirlerine ne olursa olsun inandıklarını görelim bi kere de tüm komplo ve yalanlara karşı birbirlerine inansınlar.Bence bunu yapmalı senaristler artık.Çok net deliller olsa dahi birbirlerine inanmalılar.Çünkü yeterinde güvenleri sarsıldı artık inansınlar ne olursa olsun inansınlar.

levoo kesınlıkle haklısın..

ama bence yılmaz ınanmamalı cunku fılız polısın elındekı delıllere ınandı...
sonucta kım olsa aynısını yapardı ama yılmaz gıdıpte handandan ve cemden gelen bır belgeye ınanırsa bence facıa olur.

bır kadını namusszlukla sucla don sonra barıstır ne ınandırıcılığı kalabılırkı?
sonrada bızı fılız-yılmaz gecek asktır demesın!

archshe
04-02-07, 14:52
fragmanı izledim sonunda çok teşekkürler filizce_july....çok hoş bir fragman...bütün çiftler el ele göz göze...son sahnenin dışında herşey çok hoş...ama çok karamsar değilim fragmandan dolayı...bu bölüm güzel şeyler izlicez...yılmazla filiz sahneleri yeni aşık oolmuş aşık çekingenliğinde...korkarak bakıyolar birbirlerine haklı olarak....öyle şeyler söylendiki aralarında öyle şeyler yaşandıki....eskisinin aynısı gibi mi kaldı diye korkarak bakıyolar...bi de bizim güzide çiftimizin mutlaka her bölüm sahil sahnesi var...bu sahneler devam ederse gene hasta olurlar....azaltılsın bu sahneleri mümkünse kapalı mekanlarda çekim yapılsın...:)malum kış şartları...

gülbeşeker
04-02-07, 15:00
fragmanı defalarca izledim filizle yılmaz sahil sahnesinde pek mutlu görünmüyorlardı önce filiz yılmazın elini tutuyor sonra yılmaz da sımsıkı tutuyor ama yüzleri gülmüyordu bu sahnede filizn hamile olduğunu söylemeyeceği kesin zaten bu dizide bu hamileliğin söylenmesinin neden bu kadar geciktği ortada filizden önce handan söyledi ama tabiki çocuk cemden diyerek tabi bu planın bir parçası devamında yılmazı inandıracak bir şeyler olacak filiz sapanca dönüşünde kaç sefer yılmaza çocuğu söyleyebilirdi ama hiçbir şey söylemedi yılmazın kendisini sevip sevmedğinden emin olmak istedi ama sonucunu görüyoruz.

cRaZy-B_o_Y
04-02-07, 15:00
arkadaşlar valla oı kadar güzel yorumlar yapıyorsunuz ama beni köşeye attınız:D şu fragmanın linkni bana verirseniz çok sevinrim:D eğer yasaksa özelden gönderin please....

matraka
04-02-07, 15:20
FOREVER BİM
Ömer'in daha önceden Filiz'in aldığı Yılmaz'la evlilik kararına ve ondan çocuk doğurma kararına müdahale ettiği doğrudur ancak Ömer'in bu müdahalede kendine göre haklı gerekçeleri vardır. Gerekçesi ne derseniz geçen sezonun yüzde 50'sini hatta 70'ini kapsayan intikam planı ve Filiz'in bu plana alet olmasıdır.

Ömer'in Feride'ye herhangi bir kötülüğü dokunmamıştır. Ömer & Feride aşkı henüz kirlenmemiş bir aşktır. Herhangi bir intikam hesabının akabinde de başlamamıştır. O yüzden Feride'nin vereceği karar en fazla kendisini ve sevdiği adamı bağlar.

Sevgili modum artık şu geçmişi bıraksak diyorum ömerin yaptıklarının iyiki bir gerekçesi var olmasaydı ne olurdu merak ediyorum.kendisi bu 5 sene içerisinde yılmazda görmek istediği değişikliği görürdü görmek istemedi ömer krakteri saplantılı bir krakterdir.bir şeyi düşünüyormuş gibi yapar ama bildiğini okur feride ömeri iyi tanımamaktadır.feride şirkete geldiğinde ömer heramanki gerkçeleri sunmuş ferideyi inandırmış (ama zamanında işçi çıkarılması olayında elifi kandıramamıştı )feirde elif krakterinden biraz daha saf bir krakter bal siz bizler ekran başında ömerin alinin sözlerine dayanarak açık pazarı satma kararı aldığını gördük bunu inkar edemessiniz ömer ferideyi kendine inandırmış olabilir ama ömeri iyi tanıdığı kısmına katılmıyorum.

SECOMS
Böyle düşünmeye devam et aman fikrinden dönme bazı şeylere öngörüyle ne kadar yaklaşabiliriz ömerin sebepleri varmış sebepleri görmek istemeyen ömer efendinin kendisidir.ayrıca sebepleri açıklamayan birde piyangodan çıkma filiz diye kardeşi vardır

FOREVER BİM
Sana sonuna kadar katılıyorum ve de Ömer'in fevriliğini anlayabiliyorum ayrıca bu konuda bir detaya dikkat çekiyorum.

Gariban Salih'in 12. bölümde Fahriye'ye hissettiği zararsız aşk ortaya çıkınca Yılmaz Salih'in ağzını burnunu dağıtmıştı.

Aynı Yılmaz bir başka adamın kızkardeşini yani gariban Filiz'i baştan çıkarmak için 1001 entrika çevirmişti. Fahriye nasıl ki bir anne evladı ve bir abinin kızkardeşiyse ve kıymetliyse onlar için onuru kırılan Filiz de bir abinin kızkardeşi ve bir annenin evladıdır. (Abi ve annesi pek sevilmese de)

Çok merak ediyorum sevgili modum hasan sana en yakın arkadaşın bunu yapsa oturur konuşurdun herhalde salihin kendisine yapılan bir suçlama vardır ve Salih bu suçlamayı o zaman kabul etmiştir.bende olsam o sizin tabirinizle kabalığı yapar bağlarımı koparırdım.1001 entrika çevirmiştir haklısın zaten her yoruma yılmaz hakkında böyle başlar oldu 5-6 senede hiç bir şey değişmedi haklısın haklısın abi ve annesi sevilmiyor

GÜLBEŞEKER

bir insanın birine bağırıp çağırması bence kabalıktır haklı veya haksız sorunlar bağırılıp çağrılarak çözülmez ,kaba bir davranış için illa bir şiddet gerekmez bence bu söylediğim sadece ömer için geçerli değil dizide yılmaz da mesela filize gözlerinden ateş fışkırırcasına bağırıp çağırsa ya da çocuk gibi azarlasa bu da kalp kırıcı ve kaba bir davranış şeklidir.

Bu insanlar birbirine durduk yere bağırmıyorlar bu cümleleri yazarken lütfen itinalı davranalım kabalık her insana göre değişen kavramlardır.ömerin bağırmasının nedeni geçmişe takılıp kaldığı saplantısı yılmazın salihe bağırma nedeni en yakın arkadaşının suçlamalar karşısında sessiz kalmasıdır.yani insanlar durduk yere bağırmazlar o zaman size göre dizide herkes kaba

matraka
04-02-07, 15:20
FOREVER BİM
Ben aradaki dört yıl geçen süreyi zaman kaybı olarak görüyorum ve ilişkinin eksi puan hanesine yazıyorum. Ayrıca hatırlatırım Filiz her seferinde paşa paşa evine dönüp ailesinden özür dileyip siz haklıymışsınız Yılmaz paragözmüş Yılmaz azmettiriciymiş diyor. Yılmaz'ı Yılbaşı gibi önemli bir gecede Aslı'yla eğlenirken Ömer görüyor. Ömer nasıl inansın Yılmaz'ın büyük aşkına? Dört yıl boyunca hiç birbirini aramayan iki sevgili. E aşk bunun neresinde? İnanmayan tek Ömer mi? Mualla Hanım da inanmıyor.

Filiz her seferinde ailesinden özür dileyerek yanlış davranmıştır bunu doğruymuş gibi yazmana gerek yok sevgili modum aynı filiz yanlışı anlayıp yılmazın peşinden dolanmıştır.yılmazı aslının yanında görebilir çünkü filiz yılmazdan ayrıldığını ömere söylemiştir.bende ferideyi ömerin yanında görüyorum oda karsısının yasını tutsaydı maalisef olaylara aynı pencereden bakmadığımız bir kez daha üzülerek ortaya çıktı.aşkı nasıl tarif ediyorsun bilmiyorum ama aşk deyince faklı şeyler algıladığımız muhakkak.

SECOMS

Birincisi, özür diledigi konularda Filiz yanlıs davranmıs olabilir ama Yılmaz da sucsuz değildir.. Bilmiyorum bunu kac kere yazdım ama sürekli birseyleri anlaması gerekenin Filiz olmasından sıkıldım..Acıkcası ben Filiz'in yerinde olsam bu imtihan gibi asktan coktan vazgecmiştim.. Baksana beyimiz imtihan yapıyor sonrasında Filiz özür diliyor..

İkinci durumu da anlamıyorum ve dizi bitene kadar anlamayacağım..Tamam Filiz yanlıs davranmıstır bunu anlarım ama bu konudan Yılmaz'ı soyutlamak benim bakıs acıma göre yanlış.. Filiz'in ne yapması gerektigini biri bana anlatabilir mi ? Bence birlik olmalılar ama böyle sahneleri görmeyeli cok oldu değil mi siz de haklısınız...

Bir şeyleri anlaması gereken yılmaz değil filiz ve ömerdir ömer gemiş saplantılarını hala devam ettiren bir kişiliktir yılmazın şirketi onlara neden bedevaya verdiğini anlamayacak kadar saplantılıdır.açık Pazar olayında filizle sarılmalarını kardeşi için endişelenmesini göremeyecek kadar saplantılıdır.filiz ise kafasına tokmakla yılmazın her defasında haklı çıktığını vurdukları halde anlamayan yegane kişidir.yılmaz filiz birlikteliği olmuyorsa bunun tek sebebi filizdir.hala durup durup imtihan lafını kullanıyorsun bunu nedeni hala anlayamadım bunu bir çok kere sana açıkladım ama ben yazmaktan bıktım doğrusu seninde ömer gibi yıkılmaz tabuların galiba filiz yılmazı kendisini imtihan ettiği için suçlamamıştır yılmazın kendisine yalan söylediğini düşündüğü için suçlamıştır.aynı şeylere cevap vermekten gına geldi arttık.Allah tan filizin yerinde değilsin büyük bir aşk yaşayacağın ihtimalini düşük görüyorum

SECOMS
Kesinlikle Berna abla.. Benim düşüncem de o yönde.. Ömer Feride ile yeni bir sayfa acarsa Yılmaza daha ılımlı yaklasacak diye düşünüyorum

Bundan birkac hafta öncesine kadar Ömer-Yılmaz akrabalıgının olamayacagını düşünüyorudum ama Ömer'in Elif'i geride bırakıp Feride ile baslayacagı birlikteliği düşününce bu akrabalıgın olası oldugu düşünmeye basladım..

BU KONUDA Kİ DÜŞÜNCEM KIRK YILLIK KANİ OLUMU YANİ BU SÖZÜ SENİN İÇİN YENİDEN DÜZNLEDİM

matraka
04-02-07, 15:21
archshe
ikinci durum...ömer haklı nedenlerden dolayı istemiyo bu ilişkiyi....kendine göre haklı...ama ömer bu ilişkiye hiç engel olmadı...filizle yılmaz başka etkenlerden ayrıldı...ömer ne entrika çevirdi ne de başka şeylere başvurdu...sadece karşı olduğunu hep belirtti...ama bağırdı ama tartıştı ama o kadar...filiz yılmaz ilişkisi cem entrikaları ve kendi iç uyuşmazlıklarından kaynaklı...ömer yılmazı sevmeyecek belki ama ferideyle farklı düşünmeye başlaycak ve yılmazı tanıyacaktır...aşklarına inanıp daha fazla yorum yapmayacaktır...ama dost olacaklar mıdır bence olamaz bu kadar husumet varken...sadece bu ilişkiye saygılı davranacak sesini çıkarmayacaktır....
feride ömer ilişkisine gelince yılmaz duyunca şaşıracaktır...ferideyi uyaracaktır..ve feride yılmaza kendi gözüyle ömeri antacaktır...yılmaz o zaman bu ilişkiyi anlayıp karşı durmayacaktır...ama yılmazın böyle hakkı yok denmesi bence yanlış...yılmaz biyolojik olarak abisi olmasa da ferideyi hastanede bırakmayıp evini açıp hatta herşeyiyle ilgilenmiştir..hatta tekinerlerden kovulunca bile feride kendi evi gibi yılmazlara gitmiştir...yani yılmaz ferideye abilik yapmıştır...gerçi feride yılmaza karşı ince davranmamıştır o ayrı ...bence yılmazın ferideye karışma hakkı var...ama karışmaz o ayrı...

ömerin haklı gerçeleri diye başlamayalım söze ömerin hastaneden çıkmış halinden beri izleyen biri olsaydım buna inanırdım ama şimdi bunu inanmam ömer krakteri kardeşi için endişelenme devrini geçmiştir hastane sahnesini izlerseniz anlarsınız ömerinki yılmaz konusunda saplantılı bir tutumdur yani ömerin haklı gerekçeleri mazi olmuştur kardeşini düşünen biri o sözleri hastanede söylemezdi.

archshe
bi de açıkçası şunu düşünüyroum...aşk acısı yüzünden kim ölmüş...herkes ne kadar severse sevsin geri dönüşü olmayan şeyler yaşadılarsa başka sayfalar açmalıllar...imkansızlıkla uğraşmamalılar...bu ilişki bu açıdan kötü bir peri masalı gibi...kötü çünkü peri masallarında herşey yolundadır...dizi peri masalı çünkü artık devam etmemesi gereken bir ilişkiyi mutlu sonla bitirecekler....bu noktada gerçekçiliği kayboluyo...

zorluk ve engel olmayan bir masal yok kalmadı daha önce çok örnek verdim yazmak boşuna olur kendi düşüncendir saygı duyuyorum kolay olan bi şakta görmedim

DENİZİM

Bilgi yanlışlığını düzelteyim dedim bişeyler olmuş ama filiz hanım oralı olmamış bile handan ömer repliğini atladın sanırım olur böyle şeyler bakış açımız farklıda olsa senin belirttiğin bir tuhaflık ortada yok asıl tuhaflığı mesajında gördüm arkadaşım çok güzel özetlemişsin ayrıca aşkta masumluk kirlilik bu deyimleri kabul eden birisi değilim aşk her şekilde yaşanabilir.bu iki kişinin krakterlerine bağlı olarak değişir aşkın tarifini yapabilen birini buldunmu hiç hepside farkı yorumlar çünkü aldıkları tad başkadır çenem düştü galiba

Not.dizide barışma taraftarı olan arkadaşları anlamama ısrarım son hızıyla devam ediyor aynı arkadaşlar 45-46 bölümler de yılmaz filiz barıştığında bu sahneleri yani sevgilerini böyle göstermelerini eleştirmişler eski heyecanı duymadıklarını bir çok kez belirtmiş arkadaşlarımızdı şimdi ben soruyorum senaristler size güvenip bunları neden barıştırsınlar çünkü kavuştuklarında reytingler yerlerde sürünüyordu şu an ise hep ikinci diyelim barıştırlar 15 bölüm bunların sarılmaları öpüşmeleri ile geçmez diğer yan konularlada geçmez bi şeyi isterken olaylara gerçekci bakalım lütfen

BERNA
04-02-07, 15:25
Fragmani izlememde emegi gecen arkadaslara tesekkurlerimi sunuyorum :)

Fragmandan Filiz ve Yilmaz hakkinda tek bir yorumum var, umarim sadece o opusme ile barismiyorlardir ve sorunlarini konusuyorlardir!!

Isin icinde Cem'in oldugu plandan her turlu hilebazlik olabilecegi icin zarfta herkesin dusundugu gibi sahte rapor olma ihtimali kuvvetli bence de. DNA testi benim de bildigim kadariyla daha ilerki aylarda yapiliyor, aman benim de yazdigim seye bak. Sahte raporu hazirlayan hamileligi daha eski de gosterir, unutmayalim plan konusunda doktora yapmis olan Cem Akman'dan bahsediyoruz :img-hyste :img-hyste Tabi belki de baska birsey de olabilir neyse bekleyip gorecegiz.

Omer'in yakinda sevgili sezintinin de ozel istegi uzerine mutlulugun tablosunu cizmeye baslayacagi hissine kapildim, kizina ve sevdigi kadina bakarkenki surat ifadesi aynen bunu yansitiyordu. Dizinin genelinin aksine simdilik son derece huzur veren bu ciftin sahnelerinin ben tadina yine doyamacagim galiba :good:
Bir de ozel istegim var, her ne kadar muzik esliginde verdikleri sahnelerden sahane calismalar ciksa da ben duygularini nasil paylastiklarini da gormek istiyorum. Gereginden fazla suslu ve iddiali sozler olmadigini tahmin ediyorum ama merak da ediyorum ne yapayim :icon_whis

forever_bim
04-02-07, 15:35
Sevgili Matraka

Ben Filiz'in geri dönüp özür dilemesinin doğru ya da yanlış olduğunu tartışmıyorum. Benim tartıştığım nokta Filiz'in ailesinin tavrını doğrular nitelikte davranmasının her seferinde ailenin Yılmaz'a karşı olan negatif tutumunu tetiklediğidir. Açıkçası ben de Tekinerlerin yerinde olsam Yılmaz'ı damat olarak kabul etmem. Bazı şeylerin üstünü ne kadar cilalarsan cilala hep aynı kalıyor.

Ömer Elif'in yasını gereğinden fazla tuttu. Bunu diyen sendin ben değil. Ömer'in hastanedeki hassasiyetsiz tavrını ben de beğenmedim ve eleştirdim.

filizim+y
04-02-07, 15:41
fragmana tekrar baktım da yılmazın kıyafetleri aynı gibi, tvde izlemek daha iyi sanırım çok net değil, bence handan filizin hamileliğini söyledikten sonra filizyılmaz sahil görüşmesi olacak, yılmazın gözlerinde korku var cemden olduğunu duyduğu için filizden dinlemek isteyecek ve o sahnede filiz söyleyecek sonrasında elleri kenetlenecek bu şekildede olabilir, burada çiftlik sahnesi önem kazanıyor asıl vurucu kısmı burada yapılacak planın yani yılmaz hemen öğrenip çiftliğe gidecek değil kopukluklar var belki 2. fragman olursa daha net görebiliriz ama benim aklıma bu şekilde geldi, ilk sahne kulis sahnesi olacak bu yumuşamadan sonra orada hemen söylemeyecek filiz ama handan ondan önce söyleyecek yılmaz öğrendikten sonra bu ellerin kenetlendiği sahne son sahneleride çiftlik sahnesi olacak aklıma geldi böyle de olabilir.

cemotara
04-02-07, 15:43
Sevgili MATRAKA;
Bakıyorumda yine coşmusun nedense hep ömerle filiz suçlu yılmaza yine toz kondurmamışsın demek bu ilişkide tek suçlu filiz yılmazın hiç suçu yok öylemi bence yılmazda çok hatalı nedense sana göre herşeyin suçlusu ömerle filiz yani senin her yorumunda filizi suçlaman çok acayip birde barışma olmasını niye istemiyorsun onuda anlamadım bence barışmanın vakti geldide geçiyor bile şahsen ben dizinin bitmesine bir iki bölüm kala barışma istemiyorum ne olursa olsun önümüzdeki bölümde barışmalılar ve dizi biteseye kadarda beraber olmalılar ve çevredekilere karşı aşkları için savaşmalılar

matraka
04-02-07, 15:44
Sevgili Matraka

Ben Filiz'in geri dönüp özür dilemesinin doğru ya da yanlış olduğunu tartışmıyorum. Benim tartıştığım nokta Filiz'in ailesinin tavrını doğrular nitelikte davranmasının her seferinde ailenin Yılmaz'a karşı olan negatif tutumunu tetiklediğidir. Açıkçası ben de Tekinerlerin yerinde olsam Yılmaz'ı damat olarak kabul etmem. Bazı şeylerin üstünü ne kadar cilalarsan cilala hep aynı kalıyor.

Ömer Elif'in yasını gereğinden fazla tuttu. Bunu diyen sendin ben değil. Ömer'in hastanedeki hassasiyetsiz tavrını ben de beğenmedim ve eleştirdim.

haklısın ne diyebilirim o yüzden yılmazı asmayı değilde filizi asmayı deniyelim Allah tan tekinerlerin yerinde değilsin şükürler olsun sana senin düşüncene göre Allah bilir yılmaz nasıl biri ben özetleyiyeyim istersen yardım etmeyi seviyor yardım için geleni geri çevirmiyor gerçekleri söylemekten acıda olsa çekinmiyor karşısındakini haklılığını ispat etmek için çabalıyor körür körüne saplantıları yok bazı konularda yaptığı hataların çelişikisini içinde yaşayabiliyor çabuk dost kazanıyor çünkü güvenilir biri haksızlığa karşı çabuk sinirlenen biri ama hatasını anladığında aynı pişmanlıkla özür dileyebilen erdemli biri affedebilen bağışlayabilen biri haklısın bu adam tekinerlere fazla gelir

çpk merak ediyorum yılmaz sana göre nasıl biri yok yok duymak bile istemiyorum

sinem*
04-02-07, 15:45
Fragmani izlememde emegi gecen arkadaslara tesekkurlerimi sunuyorum :)

bende emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,sedaya mahkum kalmadığım için çok mutluyum:img-hyste

neyse fragman çok güzel özette ve anlatılanlardan sonra kötü bir şeyler olacak gibi gelmişti ama fragmanı izleyince tamamen kötü hislerim gitti.Artık bence birbirlerine koşulsuz güvenmeleri lazım yılmazın son sahnede suratı çok tuhaf olmuş ama handan hanıma pabuç bırakmaz diye düşünüyorum.
ilk sahne de gene restleşmeleri var kim bilir neler konuştular gene :)
Archshe 'nin de dediği gibi birbirlerine korkarak,çekinere bakıyorlar..Bu sefer birbirlerini kırmak istemedikleri belli ama ayrılma ihtimallerini düşünüp korkuyorlar ekran başında da biz :) İkinci sahne de ellerini sıkıca tutmaları çok güzeldi,sanki birlik olacaklar gibi hissettim ama ne olacağı belli olmaz.

Fömer hakkında bir şey demeyim:) ama şu dikkatimi şekti intizarın şarkısında haram kelimesiyle yüzük geliyor :img-hyste bu planlanmış bir şey değildir ama müziği sırf orda duyduğum için dikkatimi çekti :)

ikinci fragman olacaktır,şiiri merakla bekliyorum.

mıstaa
04-02-07, 15:46
Not.dizide barışma taraftarı olan arkadaşları anlamama ısrarım son hızıyla devam ediyor aynı arkadaşlar 45-46 bölümler de yılmaz filiz barıştığında bu sahneleri yani sevgilerini böyle göstermelerini eleştirmişler eski heyecanı duymadıklarını bir çok kez belirtmiş arkadaşlarımızdı şimdi ben soruyorum senaristler size güvenip bunları neden barıştırsınlar çünkü kavuştuklarında reytingler yerlerde sürünüyordu şu an ise hep ikinci diyelim barıştırlar 15 bölüm bunların sarılmaları öpüşmeleri ile geçmez diğer yan konularlada geçmez bi şeyi isterken olaylara gerçekci bakalım lütfen

Daima yılmaz ve filizin barışmasından yana olduğum için bu yazının muhattabı olduğumu düşünüyorum.
esas çiftin barıştığında reytinglerin düştüğü küstüklerinde ise çıktığı doğrudur.Türkiye deki bütün dizilerde bu gerçek mevcuttur... [ne yazıkki]türk halkının dargınlıkları ve küsüşmeleri sevdiği su götürmez bir geçek..
ama öte yandan 60. bölüme gelmiş bir diziden bahsediyoruz.yılmaz ve filizin barıştıkları takdirde 15 bölüm sarılıp öpüşüceklerini zannetmiyorum. anti yılmaz-filizciler olan handan hanım-cem akman-ömer tekinere karşı mücadeleleri devam edecektir. bebekleriyle birlikte...hatta cemin işin içine silah ve aksiyon sokacağını hesaplarsak reytingler taban değil tavan yapar:good:

Diğer yazdıklarının hemen hemen hepsine katılıyorum matraka..

matraka
04-02-07, 15:47
Sevgili MATRAKA;
Bakıyorumda yine coşmusun nedense hep ömerle filiz suçlu yılmaza yine toz kondurmamışsın demek bu ilişkide tek suçlu filiz yılmazın hiç suçu yok öylemi bence yılmazda çok hatalı nedense sana göre herşeyin suçlusu ömerle filiz yani senin her yorumunda filizi suçlaman çok acayip birde barışma olmasını niye istemiyorsun onuda anlamadım bence barışmanın vakti geldide geçiyor bile şahsen ben dizinin bitmesine bir iki bölüm kala barışma istemiyorum ne olursa olsun önümüzdeki bölümde barışmalılar ve dizi biteseye kadarda beraber olmalılar ve çevredekilere karşı aşkları için savaşmalılar

aşkları için savaşılacak bir durum yok kalmadı zaten herşey yavaş yavaş ortaya çıkıyor çıkmasaydı vardı oda 2-3 bölüm sürerdi aryı insanlardan malzeme üretmek kolaydır.ama beraberlerken üretmek zordur filizi suçluyorum aban göre diyorum çünkü öyle ailesini bu aşka inandıramadı ve tercihini hep ailesinden yana kullanarak bu olayı sevgili modumun tabiriyle tetikledi aşkına sahip çıkmadı aşkına yeterince sahip çıkmadı

gülbeşeker
04-02-07, 15:48
fragmana tekrar baktım da yılmazın kıyafetleri aynı gibi, tvde izlemek daha iyi sanırım çok net değil, bence handan filizin hamileliğini söyledikten sonra filizyılmaz sahil görüşmesi olacak, yılmazın gözlerinde korku var cemden olduğunu duyduğu için filizden dinlemek isteyecek ve o sahnede filiz söyleyecek sonrasında elleri kenetlenecek bu şekildede olabilir, burada çiftlik sahnesi önem kazanıyor asıl vurucu kısmı burada yapılacak planın yani yılmaz hemen öğrenip çiftliğe gidecek değil kopukluklar var belki 2. fragman olursa daha net görebiliriz ama benim aklıma bu şekilde geldi, ilk sahne kulis sahnesi olacak bu yumuşamadan sonra orada hemen söylemeyecek filiz ama handan ondan önce söyleyecek yılmaz öğrendikten sonra bu ellerin kenetlendiği sahne son sahneleride çiftlik sahnesi olacak aklıma geldi böyle de olabilir.
Sevgili filizm bence de yılmazın filizle sahilde buluştuğu ve handanla şirkette görüştüğü gün aynı gün ama önce filizle sonra handanla da konuşmuş olabilir.Filiz o sahnede yılmazı çiftliğe davet etmiştir belki de.

yesimcan
04-02-07, 15:49
acaba su öpüsme yeri neresi filiz cokk *** görüküyo kulis olabilir yine kesin birbirlerine laf sokuyolardir sora filiz kiskandigini belirtir tam giderken yilmaz filiz dur ben sadece seni seviyorum gibi laflar eder ve tutar öperrr cünkü filiz öpmeden önce yüzünde gülücük ifadesi var sevinmis gibi sora yilmaz öpüyo ama su el ele tutusma sahnesi gazimahalleesinde dir yilmaz filizi alip gitmistir tabi sora mualla hanim filize ters ters bakmis laf atmistir altan altan ondan moralleri bozulmustur filizde yilmaz özülmesin diye ilk o elini tutatr sora yilmaz SIMSIKI tutar gülüsürler onlarin orda üzgün olmalarinin sebebi mualla dir!!!

bence yilmaz bu yalana inanmicak inanmazzzz inanmaz!!!!
sora yilmaz filize bisey söylemez sora filiz zin hic bisey den haberi olmadigi icin o bebegi söylemek icin cifftlikte romantik gece hazirlar ve cem planlari tutmadigi icin ikinci bi plan yapar ve bebek düsür gibime geliyoo...
filizi yerde baygin bisekilde gören yilmaz dehsete kapilir ya yilmaz filiz der biter yada filiz yilmaz bebegimiz yada hamileyim der biter.....

forever_bim
04-02-07, 15:50
haklısın ne diyebilirim o yüzden yılmazı asmayı değilde filizi asmayı deniyelim Allah tan tekinerlerin yerinde değilsin şükürler olsun sana senin düşüncene göre Allah bilir yılmaz nasıl biri ben özetleyiyeyim istersen yardım etmeyi seviyor yardım için geleni geri çevirmiyor gerçekleri söylemekten acıda olsa çekinmiyor karşısındakini haklılığını ispat etmek için çabalıyor körür körüne saplantıları yok bazı konularda yaptığı hataların çelişikisini içinde yaşayabiliyor çabuk dost kazanıyor çünkü güvenilir biri haksızlığa karşı çabuk sinirlenen biri ama hatasını anladığında aynı pişmanlıkla özür dileyebilen erdemli biri affedebilen bağışlayabilen biri haklısın bu adam tekinerlere fazla gelir

çpk merak ediyorum yılmaz sana göre nasıl biri yok yok duymak bile istemiyorum

Matraka ben Tekinler'in yerinde olsam dedim kendi bakış açımla değerlendirmedim farkındaysan Yılmaz'ı. Yılmaz'a karşı ben negatif değilim ki. Hayır yani bir kere de okuduğunu anlayıp yanıt yazsan forum ters yüz olacak.

_hayal_
04-02-07, 15:50
arkadaslar 60. bolum fragmanini hala izleyemedim biri bana yardimci olurmu tvden izleyemedim internetten bari bakayim merak ediyorum.
simdiden tsk.

matraka
04-02-07, 15:51
Daima yılmaz ve filizin barışmasından yana olduğum için bu yazının muhattabı olduğumu düşünüyorum.
esas çiftin barıştığında reytinglerin düştüğü küstüklerinde ise çıktığı doğrudur.Türkiye deki bütün dizilerde bu gerçek mevcuttur... [ne yazıkki]türk halkının dargınlıkları ve küsüşmeleri sevdiği su götürmez bir geçek..
ama öte yandan 60. bölüme gelmiş bir diziden bahsediyoruz.yılmaz ve filizin barıştıkları takdirde 15 bölüm sarılıp öpüşüceklerini zannetmiyorum. anti yılmaz-filizciler olan handan hanım-cem akman-ömer tekinere karşı mücadeleleri devam edecektir. bebekleriyle birlikte...hatta cemin işin içine silah ve aksiyon sokacağını hesaplarsak reytingler taban değil tavan yapar:good:

Diğer yazdıklarının hemen hemen hepsine katılıyorum matraka..

tekrar sanada söylüyorum mücadele edilecek bir durum yoktur cem istediği almak üzeredir inşaat çökerse onları fani insanlar kurtaramaz işleri Allah a kaldı o yüzden savaşılacak bir durum yok düğümler çözülüyor tekrar üstüne basarak söylüyorum barışmamalılar konu yok

filizim+y
04-02-07, 15:52
yine filiz yılmaz hatalarına kim haklı kim haksız konusuna dönüyoruz, matrakanın haklı tarafları var ama hepsi değil, bu ilişkide filiz ne kadar hatalı ise yılmazda hatalı, karşılıklı yaşanıyor daha dikkat edilerek yorum yapılırsa sevinirim, yılmazımında filiziminde artık barışması gerekiyor çok uzadı aralarında ki bu anlamsız gurur ve inat, sadece filize yüklenmesi bu kadar hatanın yanlış aynı şekilde yılmaza da yüklnmemesi lazım her ikiside dolaylı ya da dolaysız bu yaşananlarda payı olduğunu düşünüyorum.

onlardan beklentilerimi birkaç sayfa önce dile getirdim, onalrı bekliyorum şu an bebekleriyle herkese ve herşeye rağmen birlikte olduklarını.

matraka
04-02-07, 15:54
Matraka ben Tekinler'in yerinde olsam dedim kendi bakış açımla değerlendirmedim farkındaysan Yılmaz'ı. Yılmaz'a karşı ben negatif değilim ki. Hayır yani bir kere de okuduğunu anlayıp yanıt yazsan forum ters yüz olacak.

tekinerlerin gözüyle bakarsan da durum değişmiyor doğru bakmıyor lar saplantılı bir abi anneliğinde şüphe edilecek bi anne ölüm döşeğinde biel kendi hırlarını düşünen bir baba aşkını her seferde ailesine tercih eden bir sevgili

HAKLISIN YILMAZ ONLARA FAZLA GELİR dizinin sonun bilmesem kavuşmasınlar dicem

matraka
04-02-07, 15:57
yine filiz yılmaz hatalarına kim haklı kim haksız konusuna dönüyoruz, matrakanın haklı tarafları var ama hepsi değil, bu ilişkide filiz ne kadar hatalı ise yılmazda hatalı, karşılıklı yaşanıyor daha dikkat edilerek yorum yapılırsa sevinirim, yılmazımında filiziminde artık barışması gerekiyor çok uzadı aralarında ki bu anlamsız gurur ve inat, sadece filize yüklenmesi bu kadar hatanın yanlış aynı şekilde yılmaza da yüklnmemesi lazım her ikiside dolaylı ya da dolaysız bu yaşananlarda payı olduğunu düşünüyorum.

onlardan beklentilerimi birkaç sayfa önce dile getirdim, onalrı bekliyorum şu an bebekleriyle herkese ve herşeye rağmen birlikte olduklarını.

ikiside inatçı ama inatçılıklarını yılmaz doğru yerde filiz yanlış zamanda kullanıyor filiz bana göre bu aşkı haketmeyen taraf bana göre böyle şimdi yılmaz gene darbe yiyip çocuğu en duymak istemediği bir kişiden duyucak ve filizi anlamaya çalışırken kendini bir tuzağın içinde bulucak yazık ama hala söylüyorum barışmamalılar zaten barışırlarken ayrılacaklar tahminimce bu arada yılmazın filizi namussuzlukla suçlarsa diye başlayan yorumlar okudum bizim diziyi başka dizilerle karıştırdılar galiba gafletlerine veriyorum o cümleleri

cemotara
04-02-07, 15:59
tekrar sanada söylüyorum mücadele edilecek bir durum yoktur cem istediği almak üzeredir inşaat çökerse onları fani insanlar kurtaramaz işleri Allah a kaldı o yüzden savaşılacak bir durum yok düğümler çözülüyor tekrar üstüne basarak söylüyorum barışmamalılar konu yok

madem matraka barışmalılar konu yok diyorsun ozaman barıştırıp diziyi bitirsinler ozaman herkes rahatlar birde barışırlarsa reytingler falanda düşmez çünkü beraberlerkende reytingler çok iyiydi

kursuni19
04-02-07, 16:00
HAKLISIN YILMAZ ONLARA FAZLA GELİR dizinin sonun bilmesem kavuşmasınlar dicem

Ben sahsen kavusacaklarsa eger artik kavusmalarini istiyorum, dizinin sonunda degil, vede Cemin entrikalarini izlemektense Filizle Yilmazin beraber gezip tozdugu sahnleri izlemeyi tercih ediyorum. Bu saaten sonrada ratingler umrumda degil acikcasi, sanki Cemin planlarini izlemekten mutlulukmu duyuyor izleyeciler, zeten bu diziyi izleyen sonuna kadar izleyecektir, bellirli kitlesi var i.a ve ayrida olsalar beraberde olsalar bu böyledir.

Bu saaten sonra bir kopma olursa ve bu kopma yine bir güven sorunu ve yargisiz infazdan dolayi gerceklesirse bir daha birlesmelerin anlami kalmaz zaten, bence artik barismalarinin zamani ve dizinin sonuna kadarda böyle sürmeli, tabiki arada kiskancliklar ufak tefek kavgalar olabilir ama gelip gecisi seyler yüzünden olsun bunlar, bir iliskinin temelini sarsacak nedenlerden dolayi degi.

gülbeşeker
04-02-07, 16:00
ikiside inatçı ama inatçılıklarını yılmaz doğru yerde filiz yanlış zamanda kullanıyor filiz bana göre bu aşkı haketmeyen taraf bana göre böyle şimdi yılmaz gene darbe yiyip çocuğu en duymak istemediği bir kişiden duyucak ve filizi anlamaya çalışırken kendini bir tuzağın içinde bulucak yazık ama hala söylüyorum barışmamalılar zaten barışırlarken ayrılacaklar tahminimce bu arada yılmazın filizi namussuzlukla suçlarsa diye başlayan yorumlar okudum bizim diziyi başka dizilerle karıştırdılar galiba gafletlerine veriyorum o cümleleri
Yılmaz handana inanmayacak böyle olmalı zaten peki sonra nasıl filizden ayrılacak yani çocuğun cemden olduğuna inanmazsa neden ayrılsınlar?

matraka
04-02-07, 16:01
madem matraka barışmalılar konu yok diyorsun ozaman barıştırıp diziyi bitirsinler ozaman herkes rahatlar birde barışırlarsa reytingler falanda düşmez çünkü beraberlerkende reytingler çok iyiydi

peki öyleydi bitirsinler senin dediğin olsun ne diyim sana ben 15 bölüm barışma izlemek istemiyorum beraber yapabilecekleri konu kalmadı buna inanmaya devam ediyorum benim düşüncem

matraka
04-02-07, 16:03
Yılmaz handana inanmayacak böyle olmalı zaten peki sonra nasıl filizden ayrılacak yani çocuğun cemden olduğuna inanmazsa neden ayrılsınlar?

bütün numara çiflikte sanırım filiz yılmazı o akşam çocuğu söylemek için davet ediyor handan hanım bu daveti biliyorki bunu fırsat bilip cemle plan hazırlayıp yılmaza gidiyor yani çiflik planın son aşaması sadece yılmaza hamiliği söylemek planın başı gibi geliyor bana

destina304
04-02-07, 16:05
bütün numara çiflikte sanırım filiz yılmazı o akşam çocuğu söylemek için davet ediyor handan hanım bu daveti biliyorki bunu fırsat bilip cemle plan hazırlayıp yılmaza gidiyor yani çiflik planın son aşaması sadece yılmaza hamiliği söylemek planın başı gibi geliyor bana

evet bencede olay hamileleği sölemeklebaşlıcak ve planın devamı çiftlik evinde son bulcak gibime geliyor.ama bildiğim tek şey yılmaz bu duruma inanmaz.yılmaz zaten handanın ve cemin nasıl biri odluğunu biliyor.yılmaz salak biri değil

matraka
04-02-07, 16:06
Ben sahsen kavusacaklarsa eger artik kavusmalarini istiyorum, dizinin sonunda degil, vede Cemin entrikalarini izlemektense Filizle Yilmazin beraber gezip tozdugu sahnleri izlemeyi tercih ediyorum. Bu saaten sonrada ratingler umrumda degil acikcasi, sanki Cemin planlarini izlemekten mutlulukmu duyuyor izleyeciler, zeten bu diziyi izleyen sonuna kadar izleyecektir, bellirli kitlesi var i.a ve ayrida olsalar beraberde olsalar bu böyledir.

Bu saaten sonra bir kopma olursa ve bu kopma yine bir güven sorunu ve yargisiz infazdan dolayi gerceklesirse bir daha birlesmelerin anlami kalmaz zaten, bence artik barismalarinin zamani ve dizinin sonuna kadarda böyle sürmeli, tabiki arada kiskancliklar ufak tefek kavgalar olabilir ama gelip gecisi seyler yüzünden olsun bunlar, bir iliskinin temelini sarsacak nedenlerden dolayi degi.

bu infazın uzun süreli bir durum olduğunu sanmıyorum barışıp ayrılacaklarını sanmıyorum barışmadan ipler kopabilir zaten iki bölüm kala barışmalarını bende istemiyorum en az 4-5 bölüm önce olmalı diye düşünüyorum savaşma o kısımda olsun mümkünse yoksa şimdi olursa yavan geçicek dizi bana göre

forever_bim
04-02-07, 16:06
Matraka

Kim kime kaç beden büyük gelir lafını çok kaba buldum. Yılmaz'ı o kadar ulvileştirdin ki inanamıyorum yani. Seninki karakteri sevmekten öte bir durum olmuş. İlk sezon türlü hatalarına rağmen Elif Ömer'de Elif'in hatalarına rağmen Ömer'in ona büyük geldiğini hiç de düşünmedim. Bu sezon da Feride Ömer'de lkim daha hatalı kim daha günahkar çeteresini hiç tutmadım. Çünkü ben bir çift izlemek istiyorum.

sinem*
04-02-07, 16:07

daha aslı bence tam olarak aktif olmadı eğer ayrılacaklarsa buna neden olacak kişi aslı olabilir.Ama cem ve handan hanımın yaptığı plan olmasın.Barışırlarsa bence bir çok konu var birlikte cemi alt edebilirler,ömerle yılmazın arası yumuşar,cemin foyaları birbir ortaya çıkar,cem aileden birisini kaçırabilir,handan hanım vicdan azabı duyar,feridenin hafızası vb..yaratmak isteyen bir çok konu yaratır sürekli birlikte elele gözgöze olmaları da gerekmiyor..ayrı yerlerde ama birlikte olabilirler..şahsen ben hiç sıkılmadan izleyebilirim barıştırsınlarda artık..

kursuni19
04-02-07, 16:09
bu infazın uzun süreli bir durum olduğunu sanmıyorum barışıp ayrılacaklarını sanmıyorum barışmadan ipler kopabilir zaten iki bölüm kala barışmalarını bende istemiyorum en az 4-5 bölüm önce olmalı diye düşünüyorum savaşma o kısımda olsun mümkünse yoksa şimdi olursa yavan geçicek dizi bana göre

Ben nasil ileryeyecegini acikcasi tahmin etmekte zorlaniyorum, ama tek söyleyebilecegim sey, sacma sapan hatalar, karsilikli yargisiz infazlar ve güvensizlik görmek istemiyorum.

matraka
04-02-07, 16:09
Matraka

Kim kime kaç beden büyük gelir lafını çok kaba buldum. Yılmaz'ı o kadar ulvileştirdin ki inanamıyorum yani. Seninki karakteri sevmekten öte bir durum olmuş. İlk sezon türlü hatalarına rağmen Elif Ömer'de Elif'in hatalarına rağmen Ömer'in ona büyük geldiğini hiç de düşünmedim. Bu sezon da Feride Ömer'de lkim daha hatalı kim daha günahkar çeteresini hiç tutmadım. Çünkü ben bir çift izlemek istiyorum.

seninle ilk sezonuda seve seve tartışırım tartışıcağım sen olduktan sonra memnuniyetle valla bana göre kabalık değil yılmaz onlara fazla gelir tekinerler hakkındaki düşüncelerim bakidir sevgili modum ben olayları öyle görüyorum

mıstaa
04-02-07, 16:10

inşaat konusuyla filiz-yılmazın ne alakası var matraka...
inşaat çöksede-tekinerler dar boğaza girsede filiz sırf şirketi kurtarmak adına ceme koşmaz. cem bey böyle düşünüyor olabilir ama yılmaz buna izin vermeyecektir. tekinerleri kurtaracaktır kanımca.her ne kadar ömer şiddetle karşı çıksada yılmazın yardımına. cem istediğini almak üzere değil yani sadece öyle zannediyor garibim. tıpkı yılmazı öldürebileceğini-filizin evlenme teklifini kabul edeceğini düşündüğü gibi.hayaller dünyasında yaşıyor adam..:img-yes: cemin ne düşündüğü bizim için önemli bir kıstas olmamalı..

gülbeşeker
04-02-07, 16:12
bana da öyle geliyor yine sonuçta cem çiftliğe giderse ve o sırada yılmaz gelip cemin filize yakınlaşmasını görürse handanın söyledikleri kafasına takılabilir yılmazın bu tuzağa düşmesini hiç istemem ama hep kötüler kazanıyor dizinin sonunda iyiler gerçek mutluluğu buluyor.

matraka
04-02-07, 16:12
Ben nasil ileryeyecegini acikcasi tahmin etmekte zorlaniyorum, ama tek söyleyebilecegim sey, sacma sapan hatalar, karsilikli yargisiz infazlar ve güvensizlik görmek istemiyorum.

valla bakmak istediğin gibi görürsün olayları ben yılmazın durumunda olsam handana inanmam ama zaten filizde ilk zaman inanmamak için elinden geleni yapmıştı onun üzerine yılmazın çiflikte göreceği olaya bağlı tavrı diye düşünüyorum düğüm çiflik sahnesidir herhalde bitiş orasıdır.

archshe
04-02-07, 16:13
sevgili matraka burda zaten yılmaz hatalı değil ilişkinin sonraki dönemlerinde....filiz hatalı güven sorunundan kaynaklı...ama bunu değiştirmesi gereken de yılmaz...çünkü problemi yılmaza olan güveni...ömer konusuna gelince bence ömer hala bu ilişkiye inanmıyo...tamam aradaki aşkı farkediyo ama bukadar büyük olduğunun farkında değil ona göre bu aşk bigün bitecek filiz herşeyin farkına varacak...ben senaristlerden ömerin bu aşka yorumunu açıkça belirtmesini bekliyorum...hani cemle yada handanla konuşabilir...filizle yılmaz birbirine aşık ama ben bu ilişkiyi istemiyorum diyerek ya kabul eder bu ilişkiyi yada yaşadıkları yalan şeyin aşk sanıyolar deyip inanmadığını belirtebilir...aleni bir replik bekliyorum...ömere gelince bu aşk için kızmaktan ve bağırmaktan öte bişey yapmamıştır ömer...yani ayrılıp barışmalarında etkisizdir...
bi de sen şimdi erkek gözüyle bakıyosun bu olaya....filiz ailesini tabi ki seçecek aşkına...hiçbir kadın ailesini bir kenara itip mutlu olamaz....yani gider evlenir 1 sene 2 sene mutlu olur ama ailesinin boşluğunu hep taşır...bu sefer kendi aralarında bu sorun yaratır...bir tercih yapmak zorunda olmak zor ama şuna inanıyorum aşkı bir daha bulabilirsin ama aileyi bulamazsın...onun için filizin ara bulma çabalarını bu nedenden yılmazı kaybetmesini anlayabiliyorum...
senaristler filizle yılmazı barıştırırsa nasıl ilerler bu ilişki demişsin... o onların mesleği birazcık yaratıcı olsunlar...bunlar zaten tip senaryolar...farklılık yaratıp başroller ayrılmadan gğzel bir senaryo hazırlayabilirler...nasıl olur bilmem bilsem ben senarist olurdum zaten...

matraka
04-02-07, 16:16
inşaat konusuyla filiz-yılmazın ne alakası var matraka...
inşaat çöksede-tekinerler dar boğaza girsede filiz sırf şirketi kurtarmak adına ceme koşmaz. cem bey böyle düşünüyor olabilir ama yılmaz buna izin vermeyecektir. tekinerleri kurtaracaktır kanımca.her ne kadar ömer şiddetle karşı çıksada yılmazın yardımına. cem istediğini almak üzere değil yani sadece öyle zannediyor garibim. tıpkı yılmazı öldürebileceğini-filizin evlenme teklifini kabul edeceğini düşündüğü gibi.hayaller dünyasında yaşıyor adam..:img-yes: cemin ne düşündüğü bizim için önemli bir kıstas olmamalı..

şu alakası var canım arkadaşım filiz yılmaz savaşı sadece abisi ve annesine karşı vermez ceme karşıda verir demekki yılmaz filizin barışma zamanı gelmedi eğer barışırlarsa aralarında cem sorunu devam edicektir. sen rahat ol barışmazlar yılmaz filizin tek problemleri ailesi değil kendileri ile konuşmamalırıdır ki görünen köy klavuz istemez filiz bebeği hala saklayıp çiflikte anlatmayı tercih etmişse maziden konu açılmayacak bunlar gene birbirlerinin tutkularına yenilip barışıcaklar demektir böyle olmaması taraftarıyım biliyorsun aralarında sorun iletişimsizlik bunu çözmeliler karşılıklı barışma aksi halde olmaz daha doğrusu kalıcı olmaz sevgilerimle

devil61
04-02-07, 16:17
arkadaslar yıne forum kızıstı yılmazın fılızın elını tuttuğu sahnede fılıze bırsey soyluyor ve fılızın yuz ıfadesı değişiyor belkıde handanla konustuktan sonradır o bolum bence dızıyı ızleyıp yorum yapmakta fayda var boylelıkle bırbırımızı kırmadan daha sakın yorumlar yapabılırız!

destina304
04-02-07, 16:17
ben yinede yılmazın bu duruma inanmayacağını düşünüyorum.çiftlik evinde ise çok heycanlı matraknın dediği gibi kilit durumdayken bitircekler.fakat bence orda beklediğimiz gibi kötü bişey olmucak sadece heycan verip bir hafta bekletmek için böel bişey yapcaklar.çünki bir insan barışıp 20.dk sonra ayrılmaz yani senaristler bu kadar dengesiz olamazlar

kursuni19
04-02-07, 16:18
valla bakmak istediğin gibi görürsün olayları ben yılmazın durumunda olsam handana inanmam ama zaten filizde ilk zaman inanmamak için elinden geleni yapmıştı onun üzerine yılmazın çiflikte göreceği olaya bağlı tavrı diye düşünüyorum düğüm çiflik sahnesidir herhalde bitiş orasıdır.

Zaten ne olursa o ciftlik sahnesinde olacak, benim dedigimde zaten insallah olaylari dönüsü olmaya bir hale getirmezler, sonucta Filizle Yilmaz er yada gec barisacaktir, ama bu askin tüm inandiriciligini yitirmezler umarim

pinkzone
04-02-07, 16:20
Anam anam. Ne çoşmuşuz gene.. .. Ne yorumlar neler yazılmış.. Yine eski defterler açılmış.. :) Valla bu konuyu konuşmak beni o kadar çok sıktı ki konuşmak istemiyorum..

Kim haklı yada kim haksız.. Herkes kendine göre haklı gördüğü yada haksız gördüğünü söyler..

Ben yeni gelecek bölüme dair konuşmak istiyorum..

Yılmazı Ferideye karışmayacağını ve buna da hakkı olmadığı görüşündeyim. Başta şaşırır ve yadırgar.. Hayır evlenemezsin diye de baskı yapmaz. Hakkı yok. Kıza çarptı ve evine aldı diye.. Onun tüm yaşamına sahip olmadı ya..

Filiz - Yılmaz.. Açıkcası barışsınlar barışmasınlar.. Ben sonuca bakarım.. Ben artık çiftin konuşmasını istiyorum.. Ondan sonra ne yapacaklarsa yapsınlar.. Bu konuşma olmadıkça.. Aralarındaki çekim yada soğukluk devam eder.. Bence bu sefer yine konuşmadan barışma sağlanacak.. Artık alıştım.. :) Bir araya geldiklerinde ilk gidecekleri yer deniz kıyısı olacağına.. Psikolog olsun.. Madem ikisi konuşamıyorlar.. Psikolog yardımıyla konuşsunlar.. Tandığım psikolog var cazip fiyata yapar. :) Forumcak ta parasını veririz. :)

matraka
04-02-07, 16:21
sevgili matraka burda zaten yılmaz hatalı değil ilişkinin sonraki dönemlerinde....filiz hatalı güven sorunundan kaynaklı...ama bunu değiştirmesi gereken de yılmaz...çünkü problemi yılmaza olan güveni...ömer konusuna gelince bence ömer hala bu ilişkiye inanmıyo...tamam aradaki aşkı farkediyo ama bukadar büyük olduğunun farkında değil ona göre bu aşk bigün bitecek filiz herşeyin farkına varacak...ben senaristlerden ömerin bu aşka yorumunu açıkça belirtmesini bekliyorum...hani cemle yada handanla konuşabilir...filizle yılmaz birbirine aşık ama ben bu ilişkiyi istemiyorum diyerek ya kabul eder bu ilişkiyi yada yaşadıkları yalan şeyin aşk sanıyolar deyip inanmadığını belirtebilir...aleni bir replik bekliyorum...ömere gelince bu aşk için kızmaktan ve bağırmaktan öte bişey yapmamıştır ömer...yani ayrılıp barışmalarında etkisizdir...
bi de sen şimdi erkek gözüyle bakıyosun bu olaya....filiz ailesini tabi ki seçecek aşkına...hiçbir kadın ailesini bir kenara itip mutlu olamaz....yani gider evlenir 1 sene 2 sene mutlu olur ama ailesinin boşluğunu hep taşır...bu sefer kendi aralarında bu sorun yaratır...bir tercih yapmak zorunda olmak zor ama şuna inanıyorum aşkı bir daha bulabilirsin ama aileyi bulamazsın...onun için filizin ara bulma çabalarını bu nedenden yılmazı kaybetmesini anlayabiliyorum...
senaristler filizle yılmazı barıştırırsa nasıl ilerler bu ilişki demişsin... o onların mesleği birazcık yaratıcı olsunlar...bunlar zaten tip senaryolar...farklılık yaratıp başroller ayrılmadan gğzel bir senaryo hazırlayabilirler...nasıl olur bilmem bilsem ben senarist olurdum zaten...

eğer ömeri bize özünde iyi biri diye lanse etmişlerse yılmaz ömer barışması olucaktır ama bunun yılmazın bir şeyleri hediye etmesiyle olacağına inanmıyorum mneviyatla olucaktır yılmazın ömer cemin oyunu çıkınca kendi için muhasebesini yapıcaktır hala saplantısı devam etmektedir bu saplantının o kadar büyüktürki kardeşini bile düşünmemektedir yoksa bi abi kan düşmanıda olsa hastanede filize söyleneni söylemez ömerin endişelenmesi filizin iyi olduğunu öğrenene kadarmış

aile olayına girmek istemiyorum senle aynı düşünmöüyoruz mutlu olanda var mutlu olmayanda o yüzden bu işler duruma göre değişir bu durumda yılmaz filize fazla gelir

cemotara
04-02-07, 16:23
sevgili MATRAKA;
çiftlikteki sahne yine saçma olmazmı yani çiftliğe yılmazı davet eden filiz yılmazda davete gidiyor ama karşısında cemle filizi samimi gördü diyelim ozaman bunun tuzak olduğunu yılmazın hemen anlaması lazım çünkü filiz yılmazı çağırıp üstünede cemlemi olacak bu çok saçma onun için cemle ilgili birşey olmaz büyük ihtimalle filizi yerde baygın bir şekilde görür ve dehşete düşer.
Birde filiz hep ailesini seçmedi ilk sezon hep yılmazın yanındaydı bunun için ailesiyle bile karşı karşıya geldi onlara karşı yılmazı hep savundu ama başarılı olamadı taki babası nezaman yılmazdan ayrılması için söçz istedi ve öldü ozaman filiz söz verdiği için ailesini seçmiş oldu ikincisindede ömer vurulmuştu ama yinede filiz yılmazı hep savundu ama deliller fazla olunca pes etmek zorunda kaldı ve yılmazı suçladı sonrada pişman oldu

gülbeşeker
04-02-07, 16:25
ben yinede yılmazın bu duruma inanmayacağını düşünüyorum.çiftlik evinde ise çok heycanlı matraknın dediği gibi kilit durumdayken bitircekler.fakat bence orda beklediğimiz gibi kötü bişey olmucak sadece heycan verip bir hafta bekletmek için böel bişey yapcaklar.çünki bir insan barışıp 20.dk sonra ayrılmaz yani senaristler bu kadar dengesiz olamazlarbelki yanlış düşünüyorum ama filizle yılmaz tam anlamıyla barışmışlar gibi gelmedi bana tamam kuliste öpüştüler ama sonrası noldu malum yılmaz kesin kararlıydı filizi hayatından çıkarmıştı zaten geçen bölümden itibaren aralarında bir yumuşama vardı bu bölümde de devam ediyor ama daha tam anlamıyla bütün sorunları çözmüş değiller ben sahil sahnesinde bunu hissettim burda önemli olan şey filizn yılmazı kendisini hala sevdğini anladı ve onu çiftliğe davet edip çocuğu söylemek amacındaydı ama işler düşündüğü gibi gitmeyecek.

matraka
04-02-07, 16:26
Anam anam. Ne çoşmuşuz gene.. .. Ne yorumlar neler yazılmış.. Yine eski defterler açılmış.. :) Valla bu konuyu konuşmak beni o kadar çok sıktı ki konuşmak istemiyorum..

Kim haklı yada kim haksız.. Herkes kendine göre haklı gördüğü yada haksız gördüğünü söyler..

Ben yeni gelecek bölüme dair konuşmak istiyorum..

Yılmazı Ferideye karışmayacağını ve buna da hakkı olmadığı görüşündeyim. Başta şaşırır ve yadırgar.. Hayır evlenemezsin diye de baskı yapmaz. Hakkı yok. Kıza çarptı ve evine aldı diye.. Onun tüm yaşamına sahip olmadı ya..

Filiz - Yılmaz.. Açıkcası barışsınlar barışmasınlar.. Ben sonuca bakarım.. Ben artık çiftin konuşmasını istiyorum.. Ondan sonra ne yapacaklarsa yapsınlar.. Bu konuşma olmadıkça.. Aralarındaki çekim yada soğukluk devam eder.. Bence bu sefer yine konuşmadan barışma sağlanacak.. Artık alıştım.. :) Bir araya geldiklerinde ilk gidecekleri yer deniz kıyısı olacağına.. Psikolog olsun.. Madem ikisi konuşamıyorlar.. Psikolog yardımıyla konuşsunlar.. Tandığım psikolog var cazip fiyata yapar. :) Forumcak ta parasını veririz. :)

bu yorumu senmi yazdın inanmıyorum yılmazın ferideye karışma hakkı olmadığını söyleyen sensin valla bravo yılmazdan böyle bişey bekler duruma seni ne getirdi merak içerisindeyim doğrusu yılmaz feridye uyarısını bir abi gibi yapar kararı ona bırakır bunu biliyorsun bildiğin halde hak hukuk davasına neden giriyorsun valla yanılttın beni evet bense ayrıva konuşmadan gene barışmaları taraftarı değilim hele şükür bir konuda aynı yerdeyiz şükürler olsun

matraka
04-02-07, 16:28
sevgili MATRAKA;
çiftlikteki sahne yine saçma olmazmı yani çiftliğe yılmazı davet eden filiz yılmazda davete gidiyor ama karşısında cemle filizi samimi gördü diyelim ozaman bunun tuzak olduğunu yılmazın hemen anlaması lazım çünkü filiz yılmazı çağırıp üstünede cemlemi olacak bu çok saçma onun için cemle ilgili birşey olmaz büyük ihtimalle filizi yerde baygın bir şekilde görür ve dehşete düşer.
Birde filiz hep ailesini seçmedi ilk sezon hep yılmazın yanındaydı bunun için ailesiyle bile karşı karşıya geldi onlara karşı yılmazı hep savundu ama başarılı olamadı taki babası nezaman yılmazdan ayrılması için söçz istedi ve öldü ozaman filiz söz verdiği için ailesini seçmiş oldu ikincisindede ömer vurulmuştu ama yinede filiz yılmazı hep savundu ama deliller fazla olunca pes etmek zorunda kaldı ve yılmazı suçladı sonrada pişman oldu

burdan bakar sen ben olayı anlarım yılmaz anlamaz birde bazı komik arkadaşlarımız var arada filize hamileyken içki içirip içerisine hap bile kattılar olası cem filiz sahnesi beklememekle beraber cemin parmağı olan bir olay bekliyorum yılmaz bizim senaristler korkutmaya ölümcül tuzak diyorlar anlayış farkları var arada özeti yazanlar diziden değil kanaatindeyim valla filiz hep ailesinden taraf oldu doğruya doğru şimdi

buseyildirim
04-02-07, 16:30
arkadaslar yıne forum kızıstı yılmazın fılızın elını tuttuğu sahnede fılıze bırsey soyluyor ve fılızın yuz ıfadesı değişiyor belkıde handanla konustuktan sonradır o bolum bence dızıyı ızleyıp yorum yapmakta fayda var boylelıkle bırbırımızı kırmadan daha sakın yorumlar yapabılırız!

devil61 kesinlikle sna katılıomm düşünmeden konuşulan sözlerle brbirimizi kırmann anlamı ykk!!herkes istedii gibi düşünür ,bunu deiştiremeyiz.dimi arkdşlr hadi tartışmaıı bırakın daa bölümler hakkında daa ii yorumlar yapalım ama birbirimizi kırmadan:)

levoo
04-02-07, 16:30
Filiz-Yılmaz birlikteliğinde de pekala çok rahat senaryo çıkabilir.Aslı'nın inşaat işinin üzerine giderek Cem'in açığını yakalaması ve Yılmaz'ın bunu kullanması ile önce Filiz'in Cem konusunda iyice şüpheye düşmesini sağlaması.Kerem-Nalan ilişkisi,Ahmet'in durumu,Aslı'nın günlüğü,Ömer-Feride ilişkisi,Feride'nin geçmişi(En az 3 bölümlük senaryo rahat çıkar) ve sonlara doğru inşaatın çökmesi Tekiner Holding'in batması,Ömer'in Yılmaz'a karşı pişmanlık hissetmesi,Ömer-Yılmaz yakınlaşması ki bunda Feride kilit rolde.Ömer ve Yılmaz'ın Cem'e karşı savaşmaları da sağlanabilir.Sonunda da mutlu son gerçekleştirilir.Bakın bir sürü senaryo çıktı.

pinkzone
04-02-07, 16:31
bu yorumu senmi yazdın inanmıyorum yılmazın ferideye karışma hakkı olmadığını söyleyen sensin valla bravo yılmazdan böyle bişey bekler duruma seni ne getirdi merak içerisindeyim doğrusu yılmaz feridye uyarısını bir abi gibi yapar kararı ona bırakır bunu biliyorsun bildiğin halde hak hukuk davasına neden giriyorsun valla yanılttın beni evet bense ayrıva konuşmadan gene barışmaları taraftarı değilim hele şükür bir konuda aynı yerdeyiz şükürler olsun

Bende diyorum ki abi şeklinde uyarısını yapar ama.. O kadar ilerisine karışmaz. Yani Ömerle buluşuyorsun diye eve kitleyecek hali yok ya.. İnsanca uyarısını yapar ama sakince.. İlerisine gitmez bence. Feridede çok takar ya bu uyarıyı.. Takacağına daha bir bağlanır.. :img-hyste

matraka
04-02-07, 16:32

sevgili mert artık ıhlamurlar altında fragmanlarına inanmaktan çoktan vazgeçtim o şaşırma ifadesi başka bir sahneden alıp eklemiş olabilirler evet mert çok sakiniz değilmi yoksa sana ortalık karışmış gibi mi geldi

forever_bim
04-02-07, 16:33
Sevgili Pinkzone

Fragmanı izlediysen zaten Ömer'in Feride'ye sarıldığı yer Gazi Mahallesinde. Vedalaşma anı hani Elifcik arabadan bakıyor ya bu sahne o sahne. Yılmaz pencereden görür Feride ona ilişkisini ve teklifi anlatır ben de repliklerini yazarım:) Tahminimce nasihat verir Feride'ye...

pinkzone
04-02-07, 16:35
Fragman mı oda neymiş.. Zaten artık anca yorumluyoruz.. Bölümü izlemeden kesin yargılara düşmemeye kararlıyım. Onun için senaristler yine bir çıkış noktası bulmuştur. Fragmanı hazırlayan kişiler neden son çiflik evi sahnelerini eklememişler.. Yani bizi şüpheye düşürmek için.. onun için son çiflik evi sahnesi diğer fragmanda olcak ama.. Ben bölümü görmeden pek birşey söylemeyeceğim anca tahminlerim.

devil61
04-02-07, 16:35
sevgili mert artık ıhlamurlar altında fragmanlarına inanmaktan çoktan vazgeçtim o şaşırma ifadesi başka bir sahneden alıp eklemiş olabilirler evet mert çok sakiniz değilmi yoksa sana ortalık karışmış gibi mi geldi

valla bana oyle gelmedı ortalık zaten karısmıs durumda:)

ben gereklı yorumları yaptım ızleyıp ondan sonra yorum yapmayı dusunuyorum...

ama bence su yılmazın ınanması olayı bende buyuk hayl kırıklığı yaratacağı kesın ama bence yılmaz handan ve ceme ınanmaz:img-blush umarım oyledır:img-wink:

matraka
04-02-07, 16:36
Bende diyorum ki abi şeklinde uyarısını yapar ama.. O kadar ilerisine karışmaz. Yani Ömerle buluşuyorsun diye eve kitleyecek hali yok ya.. İnsanca uyarısını yapar ama sakince.. İlerisine gitmez bence. Feridede çok takar ya bu uyarıyı.. Takacağına daha bir bağlanır.. :img-hyste

sen sanırım feirde ömer sahnelerinden zevk alanlar kervanına katılmışsın ben hala bir şey hissetmiyorum kişisel düşüncemdir.Hissiz biri olup çıktım galiba tabiki öyle yapmaz feride de burnunu dikine giden birisi bu dizide kim söyledikleri dinliyorki kimse kimseyi takmıyor zaten

pinkzone
04-02-07, 16:36
Sevgili Pinkzone

Fragmanı izlediysen zaten Ömer'in Feride'ye sarıldığı yer Gazi Mahallesinde. Vedalaşma anı hani Elifcik arabadan bakıyor ya bu sahne o sahne. Yılmaz pencereden görür Feride ona ilişkisini ve teklifi anlatır ben de repliklerini yazarım:) Tahminimce nasihat verir Feride'ye...

Yaz bakalım.. Valla bu bölümden de iyi fotoromanlar çıkar.. :) Yılmaz nasihatı şimdiden kafamda şekillendi.. :)

Yok bu bölüm iyi iş çıkcak bana.. :img-wink:

cemotara
04-02-07, 16:39
burdan bakar sen ben olayı anlarım yılmaz anlamaz birde bazı komik arkadaşlarımız var arada filize hamileyken içki içirip içerisine hap bile kattılar olası cem filiz sahnesi beklememekle beraber cemin parmağı olan bir olay bekliyorum yılmaz bizim senaristler korkutmaya ölümcül tuzak diyorlar anlayış farkları var arada özeti yazanlar diziden değil kanaatindeyim valla filiz hep ailesinden taraf oldu doğruya doğru şimdi

Bende zaten planın cemin yapacağını tahmin ediyorum ölümcül bir tuzak kuracak.Birde yılmaz niye tuzak olduğunu anlamasın yılmazı çağıran filiz yılmazı çağırıp cemlede samimi olursa ve yılmazda bunu görürse bunun tuzak olduğunu anlaması gerekir.Zaten böyle bir sahne olacağınıda zannetmiyorum
valla filiz babası ölmeden önce hep yılmazın yanındaydı yılmaz için ailesine kaçkere cephe aldı yılmaz yüzünden ailesiyle arası açıldı ama babası nezaman öldü ondan sonra babasına verdiği sözden dolayı ailesini seçti filizi yerine kim olsa ailesini seçerdi çünkü söz verdi ama sözünüde tutamadı

matraka
04-02-07, 16:40
Filiz-Yılmaz birlikteliğinde de pekala çok rahat senaryo çıkabilir.Aslı'nın inşaat işinin üzerine giderek Cem'in açığını yakalaması ve Yılmaz'ın bunu kullanması ile önce Filiz'in Cem konusunda iyice şüpheye düşmesini sağlaması.Kerem-Nalan ilişkisi,Ahmet'in durumu,Aslı'nın günlüğü,Ömer-Feride ilişkisi,Feride'nin geçmişi(En az 3 bölümlük senaryo rahat çıkar) ve sonlara doğru inşaatın çökmesi Tekiner Holding'in batması,Ömer'in Yılmaz'a karşı pişmanlık hissetmesi,Ömer-Yılmaz yakınlaşması ki bunda Feride kilit rolde.Ömer ve Yılmaz'ın Cem'e karşı savaşmaları da sağlanabilir.Sonunda da mutlu son gerçekleştirilir.Bakın bir sürü senaryo çıktı.

sana bunu iki bölümde çıkartırım ama ömer kalıcak geriye ve bunlar filiz yılmaz beraberken olacağını sanmıyorum ben ileride şöyle bir olası sahne bekliyorum cemin yaptıkları ortaya çıktıktan sonra ömer filiz dertleşmesi ve iki kardeşin hesaplaşmalarına tanık olacağız gibi geliyor bana öyle geldi 6.hismi desem:)

pinkzone
04-02-07, 16:40
sen sanırım feirde ömer sahnelerinden zevk alanlar kervanına katılmışsın ben hala bir şey hissetmiyorum kişisel düşüncemdir.Hissiz biri olup çıktım galiba tabiki öyle yapmaz feride de burnunu dikine giden birisi bu dizide kim söyledikleri dinliyorki kimse kimseyi takmıyor zaten

Evet seviyorum. Açıkcası o sahnelerin ışık hızı ile gelişmesini ne kadarda yadırgasamda.. O Cem dallamasının sahnelerini görmekten iyidir.. Yada handan kokoşunun.. :) Yani en azından bir tarafın olumlu yönde gelişmesi beni sevindiriyor. Yoksa bende ışık hızıyla gelişmesine karşıyım ama.. Konu dar.. Bölüm az.. Bundan hızlısı olamazdı herhalde.. Yakında evlenmeye çalışacaklardır ama.. Feride işe başlarken normal başladı. Onun belgeleri yada herhangi işe alma gibi bir belgeden söz edilmedi. Kızda hafıza yok. Devlete hafızamı kaybbetim diyip kimlik almaya gitmesi çok saçma. Kız bir kere devlete bile başvurmadı. Hala kimliksiz. Evliliğe en büyük etken kimlik olcak.. Vede o zor zamanlar için saklanan kağır parçası ortaya çıkcak.. O zaman herşey çorap söküğü olcak.

buseyildirim
04-02-07, 16:41

efet haklısın pinkzone herks kendi seçimini zaten kendisi yapar.bncede bi dostmuş gibi üstü kapalı bi şekilde uyarır.tutup ta ona kesinlikle onla olmazsın dieck hali yokk.zaten yılmazın kişiliine uygun bir hareket deil bu.eğer gerçkten feride ömeri sewiosa (ki bnce sewio)hatırlamadıı geşmişi we ömern geçmşindki pürüzlrin bi önemi ykk.aşk engel tanımaz:)

devil61
04-02-07, 16:44

bende valla o sahnelerde gecsede fılız ya da yılmazı gorsem dıye beklıyorum..

belkıde omer-elıf ılıskısını destekledığım ıcındır.

bana omerın elıfe olan askı daha ınandırcı gelmıstı.ama bılmıyorum omerede mutluluklar dılıyorum ama handan donecektır onlara:):)

bızımkılerle ısı bıtsın sonra sıra fomere gelecek:):)

matraka
04-02-07, 16:44
Bende zaten planın cemin yapacağını tahmin ediyorum ölümcül bir tuzak kuracak.Birde yılmaz niye tuzak olduğunu anlamasın yılmazı çağıran filiz yılmazı çağırıp cemlede samimi olursa ve yılmazda bunu görürse bunun tuzak olduğunu anlaması gerekir.Zaten böyle bir sahne olacağınıda zannetmiyorum
valla filiz babası ölmeden önce hep yılmazın yanındaydı yılmaz için ailesine kaçkere cephe aldı yılmaz yüzünden ailesiyle arası açıldı ama babası nezaman öldü ondan sonra babasına verdiği sözden dolayı ailesini seçti filizi yerine kim olsa ailesini seçerdi çünkü söz verdi ama sözünüde tutamadı

olaylar anlamaması için yapılmış zaten handan yılmaz görüşmesinden sonta filiz yılmaz sahnesi olmaması lazım diye düşünüyorum valla ne olursa çiflikte olucak izleyip görelim en güzeli diyorum ya izleyenler şıp diye cemi anlıyor ama bizim krakterler hala anlamadı biliyorsun o yüzden gene söylim olayların şekli sadec ve sadece yılmazı inandırmaya yönelik bir sahen gibi duruyor yılmazadan filize hatta şöyle bir replik bekliyorum

---filiz bana bunu daha önce neden söylemedin

matraka
04-02-07, 16:46
bende valla o sahnelerde gecsede fılız ya da yılmazı gorsem dıye beklıyorum..

belkıde omer-elıf ılıskısını destekledığım ıcındır.

bana omerın elıfe olan askı daha ınandırcı gelmıstı.ama bılmıyorum omerede mutluluklar dılıyorum ama handan donecektır onlara:):)

bızımkılerle ısı bıtsın sonra sıra fomere gelecek:):)

ben ömerden ısrarla vedalaşma sahnesi bekliyordum yani hesaplaşma sahnesi çünkü ilk dönemde birisini seversen bana söyle demişlerdi birbirlerine ömer bu sözü ezdi bende senin gibi düşündüm galiba aşkı o kadar büyük değilmiş daha mezarına bile gitmediğini düşünürsek zaten ömer herşeyi erteliyor yüzleşmekle korkuyor bence

yesimcan
04-02-07, 16:47
ya arkadaslar ciftlikte cemlen filizin sammimi görüntüleri asla ve asla olmazzzz !!!
filiz icki icmiyo sarhos olma gibi bi durumu yok o gün oraya yilmazi cagirdi bebek icin cemde oraya gelse kibarca kuvar ...uygun deyilim der onlan oturup konusucak hali yok filizin ee ozman zaten samimi görüntü falana sla olmazzz olmaz olmaz ozman bu ask güzeligini kaybeder asla böyle bisey olmazz.....
ha diyelim cem geldi filize icki verdi filiz sarhos oldu(cok sacma biliyorum ama diyelim oldu)) filiz sarhos oldu biliyomusunuz su dans ederken cem filizi öpmeye kalkistii filiz körkütük sarhos oldugu halde orda ceme tokat attiii.....yani samimi görüntü olmaz .........

bence ciftlikte filiz yrde baygin yatiyo olucak yada kanlar icinde kivriniyo olucak yerde ........sora yilmaz ben hamileyim yada yilmaz bebegimiz der ve biterrr

yani su cem filiz samimi laflari birakin böyle bisey olamazzz olmazzz!!
yilmazda handana inanmaz orda handani kovarr handana agzinin payinida verir kovarr onada hic inanmaz hele isin icinde bide cem varsa!!!!

Filizce_Jüly
04-02-07, 16:54
Arkadaslar deminden fragmana tekrar bakdim ve gözüme birsey carpti. Yilmaz sirketteyken handan ona "Filiz Hamile" Diyor ve zarfi veriyor(dudaklarindan okunuyor). Orda yilmazin üstünde siyah gömlek var. Sonra ilk fragmandaki sahne Yilmaz sanirim ciftlige gidiyor ve bana neden hamile oldugunu söylemedin diyor. Ya belkide özet dogru deildir belki handan o bebek cemin demicektir ve sonradan cemle plan yapcaklardir!

yami
04-02-07, 17:06
Bence de konu kalmadıysa diziyi bitirsinler.Bir aşkı sadece öpüp koklaşmadan ya da iki seveni ayırıp onları birbirine düşman etmeden ibaret sayan ve aşkı dar kalıpların içine sokup bu kalıbın dışına çıkaracak yeni şeyler üretemeyen senarist mantığından çok sıkıldım.Dizinin devamı için ayrılık gerekiyorsa bile bunun bir estetiği,bir mantığı olur insanlar için çekici bir tarafı olur kabul ederim.Ama böylesine suni ve zorlama ayrılıkları kabul etmiyorum.Ben hiç bir dizide iki seveni birbirinden ayırmak için 3.şahısların bu kadar ölümüne can siperhane bir mücadeleye giriştiğini görmedim.Filiz-Yılmaz arasındaki esas sorunu da aralarındaki iletişim problemi olarak görmüyorum.Sizi ayırmaya çalışan entrika uzmanı,bir planı tutmasa bile devreye sokabileceği yedek planları olan ,bir suç makinasına döndüğü halde asla en ufak bir açık vermeyen Cem gibi psikopat biri varken istediğiniz kadar birbirlerinizle mükemmel bir iletişim kurun ayrılık kaçınılmaz olur. Elif-Yılmaz ayrılığını hatırlıyorum,gerçekçi ve doğaldı.
-Aşırı kıskanç maço bir adam
-Azla yetinmeyen gözü yükseklerde bir kadın
-O kadına ilgi duyan zengin şımarık bir adam
-Maddi problemler
yani bunlar akla mantığa yatkın şeylerdi
Filiz-Yılmaz ayrılıklarına bakalım
-Filiz'in babasına verdiği söz(hadi buna eyvallah )
-Ama Filiz gidip de Yılmaz'ı katillikle suçlarsa ve onu bu suçlamaya götüren süreç akla ve mantığa aykırı bir şekilde işlenirse buna itiraz ederim işte.
Eğer Cem'in başka bir planıyla yeni bir ayrılık yaşanırsa benim bünyem bunu artık kaldıramaz.
Benim de reytingler umrumda değil,konu kalmadıysa bu senaristerin sorunu .Onlar da bu kadar dar bir ufka sahip olmasınlar,azıcık üretken olsunlar.Senaristlerin derdini de mi biz çekeceğiz artık.
Matraka bu senaryodan çok memnunmuş anlaşılan ama ben memnun değilim Böylesine uyduruk bir senaryoda beni tek ekrana çeken Filiz ve Yılmaz'ın bir araya geldiklerinde bana verdikleri elektrik .Dizide beğendiğim yan öyküler de var ama bunlar dizide çok az yer kaplıyor.Bir de maşallah Filiz Yılmaz ayrıldıkları zaman iki düşman gibi oluyor ona hiç tahammül edemiyorum .Matraka 'nın söylediği 46.bölümdeki barışma sahnelerinden memnun olmayanlardan biri de bendim ama bu 4.5 yıldır ayrı olan iki insanın çok daha sarsıcı ve etkileyici bir şekilde barıştırılmasını beklediğimdem kaynaklandı.Yoksa 47.bölümdeki gezip tozmalarından ya da 51.bölümdeki kamyon sahnesinden asla rahatsız değildim ki o sahneleri hep yüzümde bir gülümseyle seyretmişimdir.
Benim dizideki tek beklentim Filiz'le Yılmaz'ın artık ayrılmaması .Diziyle ilgili beklentilerimi söylerken reytingleri,senaristleri ya da diğer seyircileri düşünecek halim yok

NNEES
04-02-07, 17:07
Eger gerçekten handan hanım yılmaza filizin hamile oldugunu sööylüyorsa bence bebgin cemden oldugunu sööyler..nede olsa dizinin konusu bitii we uzatmak için güzelim diziyi mahfederler benim düşüncemm..umarım benim dedigim giibi olmaz:sad53:

devil61
04-02-07, 17:14
yami yazdıklarının harfı harfıne katılıyorum!

bende bu uyduruk senaryodan sıkılmaya basladım.cok guzel dıle getırmıssın elıne sağlık...

bır bolumde barıstırıp ayırmakta nesıymıs bana verseler senaryoyu daha guzel yazacağımdan emın olabılırsınız.

pinkzone
04-02-07, 17:15
Evet fragamanı izliyince bende rastladım. Dudak hareketlerinden Filizin hamile olduğunu söylüyordu handan. Handan kalıp uydurmuştur kesin. Yoksa durduk yere işine yaramayacağını bildiği halde çocuğu yılmaza söylemez. Bu hamilelik konusunu yılmaza söylemesi planın büyük bir parçası bence.

cemotara
04-02-07, 17:19
Bütün söylediklerine katılıyorum yami madem filizle yılmaz barıştıktan sonra ellerinde konu kalmıyor ozaman bitirsinler diziyi yoksa bende tekrar cem yüzünden ayrılırlarsa çok sinir olurum ne buya hertaşın altından bu psikopat çıkıyor yeter artık bıktım bu psikopatın bitmek tükenmek bilmeyen planlarından
Yılmazıda artık bu pasiflikten senaristler vazgeçirsinlerde şu cemin bir defterini dürüversin gına geldi artık cemden cem yetmezmiş gibi birde handan hanımada plan yaptırmaya başladılar

forever_bim
04-02-07, 17:24
Yami'ye ben yüzde 90 katılıyorum. Bence esas sorun iletişimsizlik. Neden Yılmaz Filiz'i Cem'e karşı daha net bir şekilde uyarmıyor. Neden ona Halit'ten Aynalı'yla bastırdıkları adamlardan ya da en başından başlayıp Cem'in tüm oyunlarından açık açık bahsetmiyor? Filiz Cem'in ufak da olsa bir iki açıgını yakaladı. Hastanede gırtlağına çöktüğü adam ve kendi evindeki devasa Filiz resmi gibi. Açık ve net bir şekilde Yılmaz Filiz'e Cem'i anlatmalıydı. Ömer inanmadı farkındayım uyarıyı takmadı ama Filiz Yılmaz'ı daha iyi tanıyor. Yılmaz'ın Cem'e iftira atacağını düşünecegini sanmıyorum. Çizilen karaktere ters.

Neden dizi bitsin ki.? Altın yumurtlayan tavuk kesilir mi?

devil61
04-02-07, 17:28
Yami'ye ben yüzde 90 katılıyorum. Bence esas sorun iletişimsizlik. Neden Yılmaz Filiz'i Cem'e karşı daha net bir şekilde uyarmıyor. Neden ona Halit'ten Aynalı'yla bastırdıkları adamlardan ya da en başından başlayıp Cem'in tüm oyunlarından açık açık bahsetmiyor? Filiz Cem'in ufak da olsa bir iki açıgını yakaladı. Hastanede gırtlağına çöktüğü adam ve kendi evindeki devasa Filiz resmi gibi. Açık ve net bir şekilde Yılmaz Filiz'e Cem'i anlatmalıydı. Ömer inanmadı farkındayım uyarıyı takmadı ama Filiz Yılmaz'ı daha iyi tanıyor. Yılmaz'ın Cem'e iftira atacağını düşünecegini sanmıyorum. Çizilen karaktere ters.

Neden dizi bitsin ki.? Altın yumurtlayan tavuk kesilir mi?

bende bunu anlamakta gucluk cekıyorum sadece yılmaz uyardı ve zamanı gelınce goreceksın dedı nasıl bır ınsan cemın yuzunu bıle bıle gunde her dk yanında cem psıkosu sadece boyle bır uyarma yapar onuda anlamıs değilim bence burda suc senarıstlerımızde ortalığı sonradan karıstıracaklar ya ondan boyle yarım yamalak replıkler yapıyolar oyunculara..

dızımızın neresınden tutarsan tut 74.bolumu tamamlar sacmalamaya gerek yok!

pinkzone
04-02-07, 17:34
İlla hikaye yaşanacaksa ayrı değil birlikte yaşamalarına bende katılıyorum. Açıkcası ayrılıp barışma olayları beni son derece yıpratıyor. Yanlış anlamalara sebepte iletişimsizlik. Aralarındaki ileştişimsizliği kullanıyorlar.. Bundan da yanlış anlamalar çıkıyor. Al sana ayrılma sebebi. Ama her zaman aynı hikaye yutturalamaz. Lütfen birleşsinler ve onların çevresine verdikleri mücadeleleri görelim. Ben ne yapımcıyı düşünürm. Ne kanalı düşünürüm nede reytingleri.. Biz izleyiciyiz.. Ve bu konuda da oldukça bencil oluruz.. İstediğimiz olur.. İlerisini düşünmem.. Onların durumu böyle kötüye gitcek diye ben kafamdaki senaryoları gömmem kusura bakmasınlar.

pinkzone
04-02-07, 17:51
Fragamanı ilk başı

1- Filiz Yılmaz Kulis arkası
2- Filiz Yılmaz deniz kenarı.
3- Handan Yılmaz Yılmazın ofisi
4- Ömer Feride ilk önce evlenme teklfi Lokanta gibi.
5- Ömer feride elif ertesi gün beraber yemek ve deniz kenarı

Bu sahnelerin sıralaması değişiebilir. Ben fragmana göre yorumladım.

mıstaa
ben senaristlerimizin burda yazılanları okuduğunu hatta çok nadirende olsa buradan esinlendiğini düşünüyorum.ve umarım bu yazdığımıda okurlar..
filiz ve yılmazın son bölümde barışmasını istemiyorum. kesinlikle daha önce barışsınlar son bölüme kalmasın her şey. bebekleri ile mutlu görebilelim yılmaz ile filizi en az 15 bölüm boyunca.yine yanlış anlamalar-küsmeler-abiler-anneler girmesin araya...çünkü hakikaten artık kabak tadı vermeye başladı...
bir an önce barışıp zorluklara beraber göğüs germeleri lazım. YILMAZ İLE FİLİZ AYRI DEĞİL AYNI SAFLARDA YER ALSIN....:img-help:

not: forumun büyük çoğunluğuda böyle düşünüyor. yani kamuoyu yoklamasıda barışmalarından yana..:)
sevgili senaristlerimize önemle duyrulur..:img-yes:

devil61
fragmanın başladığı sahne yılmazla filizin buluntudu yer neresi oluyo ?

defılenın kulısı:)oluyo...fragmanı ızleye ızleye bı hal oldum ama handan sahnesı gelınce kapıyorum onu gormeye dayanamıyorum gıcık kadın desem az kalır.

cemın planları bıttı sımdı handan-cem planları basladı yakından cem handana adam vurma planlarıda yaptırtır..handan ne de olsa cme cok guvenıyo!cem handanın beynını yıkar bu kadar guvene:):)

ama bı maskesı dussun ben o zaman gorecem handan ve omerı cok guvendıklerı cemısko aslında onlara oyle bır ders verecekkı hayatlarında boyle bır ders daha alamayacak handan ve omer..

ben onlara o bolumde umduğun dağlara karlar mı yağdı kenan doğulunun sarkısının bır parcasını gonderıyorum!

pinkzone
04-02-07, 17:58
Bu arada fragmandaki Elifin mutluluğu da gözümden kaçmadı.. Kız çoktan onayladı.. İstermisiniz bu bölümden başlasın ferideye anne demeye.. :)

Ömerde masada nasıl baygın bakıyor öyle.. Mutluluğun resmini gerçekten çiziyor valla. İyi sanat eseri çıkacak gibi.. Ama mutluluğun resmini çizmesi için biraz da ekmek yemesi lazım. Her açıdan mutluluğa ulaşmalı sadece aşkta değil.

devil61