PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

forever_bim
05-02-07, 17:18
Zaten farkettim forum geneli, Feride Ömer'in mutluluğunu degil ayrılığını görmeyi nbekliyor. Filiz Yılmaz ayrılığının negatif havası sirayet etmiş anlaşılan:)

filizim+y
05-02-07, 17:18
Elif'le Ömer de ilk başta hızlı gelişti aynı şekilde Filiz'le Yılmaz'ın da baştaki yakınlığı çok hızlı gelişti. Fömer de aynı şekilde hızlı ilerliyor. Ömer sevdi mi hemen hayatını birleştirmek istiyor. Bu açıdan ben onu 6 ileri vitesli GTI araba gibi görüyorum. Seri ve konforlu.

ömeri tebrik etmek lazım bazen bu kadar acelecei olmak gerekiyor, baksana yılmazım kaç yıldır uğraşıyor hala evlenemedi bu konuda ömerden ders alsın iyi olur, bir kıza nasıl davranılır, hemen evlenme teklifi edilir herşeyi sıcağı sıcağına yapar bu konuda ömer çok iyi valla, yılmazım için diyemeyeceğim bunu bir türlü nikah masasını göremedi.

pinkzone
05-02-07, 17:19
evet tamam ömer elif için fazla bir ya tutmuştur ama elifin mezarına gidip vedalaşması elif için kendisi içindir elifin mezarına gitmemesi aksi halde söyledikleri ile yaptıklarının çeliştiğini gösterir madem bu karşılıksız aşka değer verdin bizde görelim be ömerciğim çokmu şey istiyoruz bize elifin değerli olduğunu değil kendi aşkının değerli olduğunu hissettir.

Benimde derdim bu.. Bunu hissettirmesi.. Madem bu kadar seviyordun.. Mezarına niye gitmedin.. Rahmetine fatiha oku bari. Hesaplaş bakalım.. Senin aşkına inanmayan geçmişteki aşkına.. İnanmayan kalmasın.. Git fatiha oku.. Kadının bir fatiha okuyanı bile yok ya.. Annesi bile gitmiyor bırak kızını.. :img-yes:

forever_bim
05-02-07, 17:21
ya bende tabi hemen hersey yildirim hiziylan olsun istemiyorum ama yani sizce bu normal mi tam 5 bölümdür yada 6 filiz bebegi ha söylicek ha söylicekk yani insani cileden cikkariyo SIKILIYOSUN !!!!!!!tabi hersey 2 bölüm icinde olup bitmesin ama yani bi hamileligi babaya söylemekte tam 5 6 bölüm sürmesin cocuk 3 aylik oldu nerdeyse daha yilmazin baba olacagindan haberi yokk!!!!!

bisey söylicem ama kizmayin bu benim fikrim ya bana ömer feride iliskisi cok yapay geliyo yani cokk yapmacikk !!!!! onlari hic birbirlerine yakistiramiyorumm cokk yapmaciklarr!!!

zaten olaylar bi filiz yilmaz iliskisinde cokkk yavas sanki karinca yürüyo gibi ama masallah ömer feride iliskisi jet hiziylan 3 bölümde asik oldu sora söyledi asik oldugunu bi bölüm gecti evlenme teklifi etti!!!!yani yildirim nikahi yaparlar ama handan ozman gider kadin timaranelik olurrr !!!!!!! simdi yilmaz filizlen mesgul onlarin iliskisini bi seye soksun ömer ferideye döner onlarinkinide bozarr sora bakarki yilmaz filiz barismis yine ..............bozuk plak gibi kadin ömerden filize filizden ömere dönüyoo yaa allah kadina akil fikir versinn!!!!!!!

Yanlış anlamayın ama Ömer Feride ikilisi hiç de yapmacık degil. Aksine çok naif romantizm dolu. Liseli aşıklar kıvamında. Adam kadına geniş yaşama alanı bırkamış. Arada da hiçbir çarpıklık yok şu ana kadar. Gayet steril bir ilişki. Ben de çok yapmacık detaylar gördüm ama kimseyi kırmamak adına yazmadım.

pinkzone
05-02-07, 17:23
Zaten farkettim forum geneli, Feride Ömer'in mutluluğunu degil ayrılığını görmeyi nbekliyor. Filiz Yılmaz ayrılığının negatif havası sirayet etmiş anlaşılan:)

Hayır canım.. Buna ileriyi görmek deniyor.. Feride hafızasını kaybetmemiş biri olsaydı.. Sorunsuz olacaklarına emindim. Bir etken Handan olurdu.. onu takan olmazdı. Feridenin hafızası bizi ileriye göre düşünmemezi sevk ediyor.. Bu kız daha hamur.. Çok yoğurulcak daha çok.. :img-hyste

Hafıza etken.. Yoksa mutlu olsunlar banane.. Onlarda neşeli olsun.. Ama.. Hafıza işte.. Hafızayı düşünmek ilerideki oalcakları haber ediyor bize.. Bana izlerken gayipten sesler geliyor.. Bak burdada kesin birşeyler çıkcak diyor.. :img-hyste Dizi bitine kadar cinlerimle anlaşmalıyım. Sözleşmem var..

kursuni19
05-02-07, 17:23
Benimde derdim bu.. Bunu hissettirmesi.. Madem bu kadar seviyordun.. Mezarına niye gitmedin.. Rahmetine fatiha oku bari. Hesaplaş bakalım.. Senin aşkına inanmayan geçmişteki aşkına.. İnanmayan kalmasın.. Git fatiha oku.. Kadının bir fatiha okuyanı bile yok ya.. Annesi bile gitmiyor bırak kızını.. :img-yes:

Zaten bana kalirsa resmi cekmeceye kaldirmasida yanlisti, tamam yüzügü cikartabilir, haatina yeni birini sokabilir, ama resmi kaldirmakla cok sevmis oldugu Elife saygisizlik yapmis oluyor. Sonucta Feride o resim orda dursada rahatsiz olmaz, kadin zaten ölmüs

matraka
05-02-07, 17:26

sevgili hasan gerçekten çok hızlı ya inan yani daha ben aşık olma sancıları beklerken iki bölümde evlenme masasına geldi ilşkileri senaristler baktılar bunlar çok mutlu aşkın ızdırabını tatsınlar diye hızlandırdılar olayı

pinkzone
05-02-07, 17:26
Zaten bana kalirsa resmi cekmeceye kaldirmasida yanlisti, tamam yüzügü cikartabilir, haatina yeni birini sokabilir, ama resmi kaldirmakla cok sevmis oldugu Elife saygisizlik yapmis oluyor. Sonucta Feride o resim orda dursada rahatsiz olmaz, kadin zaten ölmüs

Öyle deme neçe kadınlar var.. Ölü birini bile kıskanıyor. Ferideyi tam tanımıyoruz.. Ne biliyoruz onunda vakti gelince kıskanacağını.. Kızın kıskançlık sahnesi olmadı ki.. Çoğu kadın eşinin eski karısını kıskanır.. Elinde olmaz bu. Ölmüş yada diri farketmez..

forever_bim
05-02-07, 17:28
Hayır canım.. Buna ileriyi görmek deniyor.. Feride hafızasını kaybetmemiş biri olsaydı.. Sorunsuz olacaklarına emindim. Bir etken Handan olurdu.. onu takan olmazdı. Feridenin hafızası bizi ileriye göre düşünmemezi sevk ediyor.. Bu kız daha hamur.. Çok yoğurulcak daha çok.. :img-hyste

Hafıza etken.. Yoksa mutlu olsunlar banane.. Onlarda neşeli olsun.. Ama.. Hafıza işte.. Hafızayı düşünmek ilerideki oalcakları haber ediyor bize.. Bana izlerken gayipten sesler geliyor.. Bak burdada kesin birşeyler çıkcak diyor.. :img-hyste Dizi bitine kadar cinlerimle anlaşmalıyım. Sözleşmem var..

Bakarsın patlayan fırtına ayrı yere savurmak yerine onları kenetler ne dersin? Fazla mı iyimserim? Bir güven sorunu da orda çıkarsa artık hepten deliririm herhalde. Hafıza kaybı tam da işler yoluna girince ortaya çıkacak bence de.

Mezarlık ziyareti şart oldu artık. Gitmeli Ömer. Senaristler duyun sesimizi.

matraka
05-02-07, 17:29
Yanlış anlamayın ama Ömer Feride ikilisi hiç de yapmacık degil. Aksine çok naif romantizm dolu. Liseli aşıklar kıvamında. Adam kadına geniş yaşama alanı bırkamış. Arada da hiçbir çarpıklık yok şu ana kadar. Gayet steril bir ilişki. Ben de çok yapmacık detaylar gördüm ama kimseyi kırmamak adına yazmadım.

yapmacık detayları muhakkak yılmaz filiz aşkında gördün dur bakalım seninkiler bir acı çeksinler görücem steril aşkı naifliği ne kadar dayanacaklar bu diziyi ondan seviyorum acı içinde acı yapma be kervancı

forever_bim
05-02-07, 17:31
Öyle deme neçe kadınlar var.. Ölü birini bile kıskanıyor. Ferideyi tam tanımıyoruz.. Ne biliyoruz onunda vakti gelince kıskanacağını.. Kızın kıskançlık sahnesi olmadı ki.. Çoğu kadın eşinin eski karısını kıskanır.. Elinde olmaz bu. Ölmüş yada diri farketmez..

Zaten dizilerde görmeye en dayanamadıgım kadın modeli sürekli kıskançlık krizi geciren kadın modelidir. Kıskançlık bir duygudur ama bence bu duygunun hakimi olmak lazım kölesi degil.

filizim+y
05-02-07, 17:32
ömer şu anda annesinin filizle ilgilendiği için boşluktan faydalanıyor o bana dönene kadar ben bu ilişkinin son safhasına geliyim bunun diye düşünüyor ömer, en son nikah masasında imzalar atılırken handanın haberi olur o da gelene kadar çoktan nikah cüzdani feridenin eline geçer, handan da yine filize döner ömere söz geçiremiyor ki tüm baskı filize ne de olsa kız evladı kırarsın dizini oturtursun yanında ama erkek evlat için öyle mi ah handan ah sadece lafta kalır ömere kızgınlığın, evlendikten sonrada feride güzel bir gelinlik yapsın süründürsün handanı hadi inş.:img-hyste

matraka

evet vardır ama onların kıskandıkları genelde resim olmaz eski karısına verdiği değer olur bunu kıskanırlar çünkü yaşarken insanoğlu pek değer bilmez varlıklardır bazı şeyleri kaybettiğinde anlar larsa o kadar gerçeği kabul etmektede zorlanırlar yok yok bugün psikolojik danışmanlık günüm kesin

yesimcan

zaten benim derdim de baska kisileri kirmak deyill yani ama burda herkes farkli düsüncelere sahipp benim fikrimde bu tamam belki cokk romantik liseli asiklar gibiler ama ne bilim belki daha önce ömeri eliflen gördügüm icindir cünkü eliff baya agirdii yani o konularda belki onun icindir !!!bilemiyorum yani ama bu benim düsüncem benim gibi düsünmiyye de bilirsinizz

ayrica sizi kirdiysam kusura bakmayinn!!!

forever_bim
yapmacık detayları muhakkak yılmaz filiz aşkında gördün dur bakalım seninkiler bir acı çeksinler görücem steril aşkı naifliği ne kadar dayanacaklar bu diziyi ondan seviyorum acı içinde acı yapma be kervancı

Yooo en yapmacık Yılmaz'la Aslı'ydı. İki görüşmede kız aşık oldu. Kadınla adam arası tuhaf bakışmalar tuhaf şakalaşmalar cereyan etti.

minetka
05-02-07, 17:33
Matraka bu bölümdeki yılmaz filiz in guvensizlik sorunu konusunda neden bu kadar eminsin? Bizi aydınlatırsan çok seviniriz. Çiftlik konusunda cemle handanın sıkı bir planı var sanırım. Ben birbirine güvenen bir çift görmek istiyorum. Çok mu sey istiyorum bilmiyorum.

pinkzone
05-02-07, 17:34

:img-hyste :img-hyste

Steril aşk kelimesi benden çıkma.. :img-wink:

Strilize aşık :)

Dimi ne naiflik kalır.. Ne de stril bir ortam.. Merak etmeyin her cepheyi itinayla bozan senaritsler bunlarıda itinayla bozarlar..

Hasan çok iyimsersin.. Bunun olmayacağını forumca kabullendik valla.. Ben iyimser olmak yerine ilk önce acı tarafları görmeye çalışırım.. Bu gerçekçi gelir bana.. onun için kendini teselli et.. Acı çekmemeleri bir olasılık yok.. Onların ki de yeterince sınancak..Yoksa sınanmazsa.. Olmaz bu iş.. Türk filmilerinin kanuna aykırı sınanmaları çok gerekli. Ama çok çeşitli yönlerden.. :img-wink:

matraka
05-02-07, 17:35
Zaten dizilerde görmeye en dayanamadıgım kadın modeli sürekli kıskançlık krizi geciren kadın modelidir. Kıskançlık bir duygudur ama bence bu duygunun hakimi olmak lazım kölesi degil.

kıskanç kadınlar daha başarılıdır bence ayakları daha sağlam basan kişilerdir bkz.(filiz)herşeyin fazlasının zarar olduğu gibi bununda fazlası iyi değil ama ben dizilerde kıskanç kadınları görmekten acayip zevk alıyorum sana inat

pinkzone
05-02-07, 17:39
Yooo en yapmacık Yılmaz'la Aslı'ydı. İki görüşmede kız aşık oldu. Kadınla adam arası tuhaf bakışmalar tuhaf şakalaşmalar cereyan etti.

Aslının yapmacıklığı o bölümde yılmazada sıçradı.. Yoksa normal zamanda bu kadar yapmacık olmazdı yani..

Zeynep hanım biraz yapmacıklığı.. Aslı replikleri ekmeğe bal sürdü.. Yani Aslının yapmacıklığı ister istemez Yılmaza geçti..

Ama şimdi Aslı kadar yılışığını ve yapmacığını görmemiştim.. Resmne o bölümde yılmazın üstüne sinmişti. Ona kalsa zorla yılmazı kendine aşık etmişti. Kızın sadece bir bölümde kimyası değişti. Bir bölümde hemen yapmacık replikler ve yapmacık sahneler yazıldı.. Oda ister istemez yapmacık oldu.. :) Bari biraz sindire sindire yapılsaydı..:img-hyste Birden yapmacık oldu kızımız.. Şıpsevdi..

pinkzone
05-02-07, 17:42
kıskanç kadınlar daha başarılıdır bence ayakları daha sağlam basan kişilerdir bkz.(filiz)herşeyin fazlasının zarar olduğu gibi bununda fazlası iyi değil ama ben dizilerde kıskanç kadınları görmekten acayip zevk alıyorum sana inat

Bende öyle.. Aşırısı fazla ama kadının kıskanması bana ayrı bir haz veriyor.. Erkekde kıskanınca öyle.. Genelde erkekler çok abartabiliyor.. Mesela.. Etek kısa.. Çok açık olmuş bu elbise.. İşte bu hastalık ve bayada bir maçoluğa giriyor.

Yoksa başka birinden az derece kıskanması iyi oluyor.. İyi duygular oluşyor bende.. onun için aşırı olmaması kaidesiyle kıskançlıkta aşkta yer alan bir duygudur..Kıskançlığın fazlası olmaması ile birlikte sevdiği kıskanmak güzeldir. ama tüyden nem kapma değil benim burdaki tanımım.

forever_bim
05-02-07, 17:42
Feride'yle Ömer 42. bölümde tanıştılar. 45. Bölümde Feride ilk kez ömer'lerin evine gittiğinde arkadaşlıkları başladı diyebiliriz. 51. Bölümde hastanede elini tuttuğunda kızın hoşlandığını anlamıştım ben. Feride bazılarının ima ettiği gibi biri olsa hemen aynı çatı altında yaşadığı Yılmaz'a yapışırdı. Ama kız duygularının geliştiği adama yöneldi. Ben hiçbir yapmacık detay göremiyorum aksine çok doğal abartısız çekim kalitesi ile de bütünleşen romantik sahneler izliyorum.

Figan
05-02-07, 17:43
Forum üyelerimize tez zamanda OKUDUGUMUZU ANLADIK MI CEVAP VERELİM türünden testler uygulanmalı bana kalırsa. Ben Aslı'yla Yılmaz'ın yakınlığını dün bir bugün iki gelişen samimiyetini yapay bulmuştum. Ayrıca laf çaktığınız Feride Ömer sahneleri dizide her iki oyuncunun da eğitimli olmasından dolayı en üst düzey oyunculuk kalitesine sahip sahnelerdir. Tabii anlayabilen için.

Kesinlikle haklisin ..
Feride ömer ikilisinden ben bile bu kadar etkilenecegimi sanmiyordum.
Sinan bey`in dogasinda var zaten..Harikulade bir oyunculuk basarisi cikariyor.
Aski vede asik adami iyi konusturuyor..En son bölümdeki ikilinin sahneleri inanilmaz derecede iyiydi..Hem cekimler hemde oyunculuk acisindan tek kelimeyle süperdi..

matraka
05-02-07, 17:43
Aslının yapmacıklığı o bölümde yılmazada sıçradı.. Yoksa normal zamanda bu kadar yapmacık olmazdı yani..

Zeynep hanım biraz yapmacıklığı.. Aslı replikleri ekmeğe bal sürdü.. Yani Aslının yapmacıklığı ister istemez Yılmaza geçti..

Ama şimdi Aslı kadar yılışığını ve yapmacığını görmemiştim.. Resmne o bölümde yılmazın üstüne sinmişti. Ona kalsa zorla yılmazı kendine aşık etmişti. Kızın sadece bir bölümde kimyası değişti. Bir bölümde hemen yapmacık replikler ve yapmacık sahneler yazıldı.. Oda ister istemez yapmacık oldu.. :) Bari biraz sindire sindire yapılsaydı..:img-hyste Birden yapmacık oldu kızımız.. Şıpsevdi..

evet zeynep beşerlere burdan bir kez daha sesleniyorum ses terbiye okulu diye bir yer varmı bilmiyorum ama sesin çok yabani eğitime ihtiyacın var gibi forum olarak sesin yapmacık geliyor elektirik vermiyor ama mesela bir diziniz vardı orda vurgunuz çok iyiydi ama sanırım ıhlamurlar altındada sürekli acı çekilme moduna uyum sağlayamadınız eleştirimizi sizin söylediğimizi sadece izlediklerimizi yorumlayışımızı mazur görün

devil61
05-02-07, 17:44
Mert

Ben o mesajı kötülemek amacıyla atmadım. Lütfen yanlış anlıyorsun. Ben Filiz'in aşkına sonuna kadar inandım. Benim istediğim daha dirayetli bir Filiz profiliydi. Ben Filiz'in aşkının saflığına hep inandım. Benim kızdığım nokta beyimiz adam gibi bir özrü çok gördü Filiz'e. Şirkete yardım etmesi güzel bir davranış olabilir ama hayatta şirketten daha önemli şeyler vardır. Bir kadının kadınlık gururu gibi.

kusura bakma yanlıs anladım ben...

daha dırayetlı fılız profılını hepımız ıstıyoruz ama senarıstler bu sene gecen seneye gore cok oynadılar karakterlerle yanı sasırmamamız lazım..:img-wink:

anlastık yenıden kusura bakma bıraz sert bır mesaj yazdım herhalde:img-wink:

forever_bim
05-02-07, 17:46
evet zeynep beşerlere burdan bir kez daha sesleniyorum ses terbiye okulu diye bir yer varmı bilmiyorum ama sesin çok yabani eğitime ihtiyacın var gibi forum olarak sesin yapmacık geliyor elektirik vermiyor ama mesela bir diziniz vardı orda vurgunuz çok iyiydi ama sanırım ıhlamurlar altındada sürekli acı çekilme moduna uyum sağlayamadınız eleştirimizi sizin söylediğimizi sadece izlediklerimizi yorumlayışımızı mazur görün

Ses terbiyesi degil de diksiyon eğitimi yani düzgü konuşma ve düzgün anlatma sanatı. Can Gürzap ve Arsen Gürzap'ın bu konuda dersler verdiğini biliyorum.

pinkzone
05-02-07, 17:47
Kesinlikle haklisin ..
Feride ömer ikilisinden ben bile bu kadar etkilenecegimi sanmiyordum.
Sinan bey`in dogasinda var zaten..Harikulade bir oyunculuk basarisi cikariyor.
Aski vede asik adami iyi konusturuyor..En son bölümdeki ikilinin sahneleri inanilmaz derecede iyiydi..Hem cekimler hemde oyunculuk acisindan tek kelimeyle süperdi..

Bencede..

Bende Ömer Feride sahnelerinde yapmacılık yerine çok iyi mükemmel oyunculuk gördüm.. Sadece orda olan oaly hızlıydı.. Yoksa sahnenin kalitesi çekimler oyuncular gayet iyi ve mükemmeldi.

Ama Aslı karakteri o bölüm yapmacıktı. Ve ondan sonra da iyice bozdu kendini. Yani Burda Zeynep hanımın ses tonu ve yapmacılıklığı eklenince üstüne süper yapmacılık sahneleri oluştu..

Yani iki sahne arasında oldukça fark var.. Birinde Olayın hızlılığı var ama doğal oyunculuk var. Diğerinde hızlılık ve yapmacıklık var.

matraka
05-02-07, 17:48
Feride'yle Ömer 42. bölümde tanıştılar. 45. Bölümde Feride ilk kez ömer'lerin evine gittiğinde arkadaşlıkları başladı diyebiliriz. 51. Bölümde hastanede elini tuttuğunda kızın hoşlandığını anlamıştım ben. Feride bazılarının ima ettiği gibi biri olsa hemen aynı çatı altında yaşadığı Yılmaz'a yapışırdı. Ama kız duygularının geliştiği adama yöneldi. Ben hiçbir yapmacık detay göremiyorum aksine çok doğal abartısız çekim kalitesi ile de bütünleşen romantik sahneler izliyorum.

evet sevgili modum ama duyguları izleyenler farklı algılar birbirimize kırıcı sözler sarf etmemize neden olmamalı bu değilmi şahsen kendim sinan tuzcunun oyunculuğundan zevk alan biri olarak söylüyorum ömer krakterinde zevk almıyorum normalde ikisinin çay bahçesinde buluştukları sahneden keyif almam gerekirdi neden almadım aynı ömer bunu elife yapamamıştı bu kız yani bizim feride biraz saf ya yılmaz zaten böyle kızları sevmiyor ona dik başlı olucak yani birbirlerine çok uygunlar

pinkzone
05-02-07, 17:50

Yani bazn diyorum ki.. Öhh be kızım bu ne yağ gibi yapmacıklık azcık oyun yap ya.. Diyorum.. Vede valla ben olsam daha iyisini çıkarırdım .. Sesten değil ama.. Göz ve mimik hareketlerinden daha iyi olabilirdim valla.. :)

matraka
05-02-07, 17:50
Ses terbiyesi degil de diksiyon eğitimi yani düzgü konuşma ve düzgün anlatma sanatı. Can Gürzap ve Arsen Gürzap'ın bu konuda dersler verdiğini biliyorum.

teşekkür ederim sayenizde aydınlandım demekki ders alabilme imkanı varmış ama kullanmamayı tercih ediyor galiba benim söylediğimde halkça tabiri kabalık değil ama şimdi sevgili modum değilmi ben izleyiciyim yorumumu da genelde bu tabanda yaparım bilmediğim değil bu yazış tarzını sevdiğimden kaynaklanıyor

BERNA
05-02-07, 17:52
Valla hayretler icinde okuyorum yazilanlari megersem ne cok aci seven varmis da haberimiz yok, bir de kiziyoruz bu senaristlerin neden mutlu ciftlere alerjisi var diye. Megersem seyirci boyle istiyormus, bundan sonra senaristlere tek lafim yok bu konuda. Butun ciftleri ayirin sayin senaristler Ali ve Sema ciftini de Sema bunalima girsin; o yuzden ayirin. Salih ve Fahriye cifti de zaten sallantida Ahmet olayi yuzunden. Kerem ve Nalan'in zaten egitimleri birbirine uygun degil, onlara da Alp olumcul tuzaklar kursun hatta!! Tum kadinlar aglasin bakin seyirci boyle istiyor!! Yasasin acili arabesk dizileri!!

Yarisi saka yarisi da ciddi olan bu paragraftan sonra mezarlik ziyareti konusunda herkese katiliyorum, iki aydir bunu yazip duruyoruz. Omer karisinin mezarina gitmeliydi, eger bu bolum gitmezse bence de gec kalmis olabilir. Resim konusunu da simdiye kadar gordugumuz Feride'nin sorun edecegini dusunmedim ve yuzuk konusunda Omer'e hak versem de resmi kaldirmasini ben de fazla buldum. Tabi Omer o zaman Feride'nin kendisinin eski karisina duydugu buyuk asktan da etkilendigini bilmiyordu ;)

Yapaylik kisiye gore degisen bir kavramdir, o konuya hic girmeyecegim. Ama ben daha onceki Omer'i dusununce bu iliskinin gidisatini sizin kadar asiri hizli bulmuyorum. Omer'in dusunemedigi konu hafizanin dizimizin mantigi geregince geri gelecegi, yoksa karsisinda cok sevdigi, kendisine asik, kiziyla harika anlasan, daha once ayni evde yasamislar, huyunu, suyunu herseyini bildigi bir kiz var. Cok da fazla dusunmesini gerektirecek birsey yok, hafiza kaybinin duzelecegine de hatali olarak inanmiyor. Daha once 'uzulme senin de anilarin olur' dedi bu konuyla ilgili.

Ben de her zamanki asiri iyimser tavrimi surdurerek bu iliskinin cikacagina hepimizin hemfikir oldugu sorunlar karsisinda ufak sarsintilar gecirse de, simdiye kadar iletisim ozuru yasamadiklarini da dusunerek, en sonunda guclenerek cikacagi yonunde. Izleyelim bakalim umarim yanilmam.

matraka
05-02-07, 18:00
Valla hayretler icinde okuyorum yazilanlari megersem ne cok aci seven varmis da haberimiz yok, bir de kiziyoruz bu senaristlerin neden mutlu ciftlere alerjisi var diye. Megersem seyirci boyle istiyormus, bundan sonra senaristlere tek lafim yok bu konuda. Butun ciftleri ayirin sayin senaristler Ali ve Sema ciftini de Sema bunalima girsin; o yuzden ayirin. Salih ve Fahriye cifti de zaten sallantida Ahmet olayi yuzunden. Kerem ve Nalan'in zaten egitimleri birbirine uygun degil, onlara da Alp olumcul tuzaklar kursun hatta!! Tum kadinlar aglasin bakin seyirci boyle istiyor!! Yasasin acili arabesk dizileri!!

Yarisi saka yarisi da ciddi olan bu paragraftan sonra mezarlik ziyareti konusunda herkese katiliyorum, iki aydir bunu yazip duruyoruz. Omer karisinin mezarina gitmeliydi, eger bu bolum gitmezse bence de gec kalmis olabilir. Resim konusunu da simdiye kadar gordugumuz Feride'nin sorun edecegini dusunmedim ve yuzuk konusunda Omer'e hak versem de resmi kaldirmasini ben de fazla buldum. Tabi Omer o zaman Feride'nin kendisinin eski karisina duydugu buyuk asktan da etkilendigini bilmiyordu ;)

Yapaylik kisiye gore degisen bir kavramdir, o konuya hic girmeyecegim. Ama ben daha onceki Omer'i dusununce bu iliskinin gidisatini sizin kadar asiri hizli bulmuyorum. Omer'in dusunemedigi konu hafizanin dizimizin mantigi geregince geri gelecegi, yoksa karsisinda cok sevdigi, kendisine asik, kiziyla harika anlasan, daha once ayni evde yasamislar, huyunu, suyunu herseyini bildigi bir kiz var. Cok da fazla dusunmesini gerektirecek birsey yok, hafiza kaybinin duzelecegine de hatali olarak inanmiyor. Daha once 'uzulme senin de anilarin olur' dedi bu konuyla ilgili.

Ben de her zamanki asiri iyimser tavrimi surdurerek bu iliskinin cikacagina hepimizin hemfikir oldugu sorunlar karsisinda ufak sarsintilar gecirse de, simdiye kadar iletisim ozuru yasamadiklarini da dusunerek, en sonunda guclenerek cikacagi yonunde. Izleyelim bakalim umarim yanilmam.

valla berna ne diyebilirim ama bizde şurda sohbet etmeye çalışıyoruz beklemiş beklemiş bize cevap verecek söz bırakmamışsın böyle olmazki ama bunun üstüne bir güzel susulur onuda çok ii yaparım ama kendime engel olamama gibi bir huyum var fömerlerin sonunu tabiki açık görüyorum ama ama acı yolunda sınav vermediler bakalım başarıyla verebileceklermi ben ömere rağmen vereceklerine inanıyorum çünkü seven kızımız saf

denmavi
05-02-07, 18:00
Aslı Yılmaz'a hiç yakışmıyor zaten diziye girdiğinden beri hiç ısınamadım ona. Bir kere Yılmaz'ın büyük bir aşk acısı çektiğini Canan'dan duymasına karşı yinede aşkını itiraf etti Yılmaz'a. İnsan bir düşünür bu durumdaki bir insana hemen ilan-ı aşk yapılması bence çok saçma ne kadar açık sözlü olursa olsun. Birde Yılmaz'a aşkını itiraf ettiğini en yakın dostu Canan bilmeden Filiz ile paylaşması da beni sinir etti açıkçası.

sinem*
05-02-07, 18:07
ömer belki her konuda başarısız olabilir ama aşk konusunda bence sevdiğine en çok sahip çıkanların başında geliyor,sevdiği kadının sürekli yanına oluyor onu her konuda destekliyor karşısındaki onu sevmese bile onu kendi sevgisiyle sarmalıyor.Fömer ilişkisini çok sevmesemde :) aralarında bir çekim olduğu çok belli,ilerde eğer sorunlarla karşılaşacaklarsa ki zaten karşılaşacakları çok belli bu ömerin sahiplenici yönü sayesinde aşılacaktır,feride de aşkına sahip çıkarsa daha güzel bir şekilde sorunlardan kurtulacaklardır.

NOT:pinkzone imzana bayıldım,gerçekten çok güzel olmuş,ellerine sağlık :)belirtmeden geçmeyim dedim

matraka
05-02-07, 18:14
ömer belki her konuda başarısız olabilir ama aşk konusunda bence sevdiğine en çok sahip çıkanların başında geliyor,sevdiği kadının sürekli yanına oluyor onu her konuda destekliyor karşısındaki onu sevmese bile onu kendi sevgisiyle sarmalıyor.Fömer ilişkisini çok sevmesemde :) aralarında bir çekim olduğu çok belli,ilerde eğer sorunlarla karşılaşacaklarsa ki zaten karşılaşacakları çok belli bu ömerin sahiplenici yönü sayesinde aşılacaktır,feride de aşkına sahip çıkarsa daha güzel bir şekilde sorunlardan kurtulacaklardır.

NOT:pinkzone imzana bayıldım,gerçekten çok güzel olmuş,ellerine sağlık :)belirtmeden geçmeyim dedim

bu konuda hem fikir değiliz sevdiğinin yanında olan biri :ömer değil sevdiğinin yanında olan biri bildiğini okuyan biri değildir benim nazarımda bu böyledir

sinem*
05-02-07, 18:22
bu konuda hem fikir değiliz sevdiğinin yanında olan biri :ömer değil sevdiğinin yanında olan biri bildiğini okuyan biri değildir benim nazarımda bu böyledir

senin düşüncendir tabiki her aşk başkadır herkesin yaşama şeklide başkadır,farklı pencerelerden baktığımız için bu da senin düşüncendir.

Ama bence ömer gerçekten çok iyi bir aşık,sevdiği kadın için yapmayacağı şey yok.İlk zamanlarda elifin onu sevmediğini bildiği halde,hatta hatası olmadığı halde hiç gurur yapmadan gidip ondan özür dilemişti ve eve dönmesini istemişti.Ferideyle ise durum çok daha iyi artık karşılıklı bir şeyler yaşıyor.Onun için belki açık pazarı satmak işinden vazgeçmedi fakat gerekçelerini ferideye çok güzel bir şekilde anlattı.İlerde gelişecek olaylara göre de gene gerekli fedakarlığı ve özveriyi gösterecektir.

denmavi
05-02-07, 18:24
Ömer bu kadar kötülenecek birisi değil ya Cem faktörü gibi olabilirmi allah aşkına. Kendi doğrularından şaşmayan kibar bir beyefendi ama Yılmaz'a olan kızgınlığı benimde hoşuma gitmiyor.Bununda bazı haklı nedenleri var ben Yılmaz ve Ömer'in arasındaki buzları eritmelerini çok isterim. Mesela 35. bölümde Filiz açık pazarda iken Yılmaz ile Ömer'in birlikte davranıp meseleyi halletmesi ve sonunda tokalaşmaları benim çok hoşuma gitti bazen açar tekrar izlerim o bölümleri. En kötü Cem sonra Handan dizide başka kötü yok.

forever_bim
05-02-07, 18:27
Başlıkta yeteri kadar gerilim oluştuğundan herkesin sakinleşebilmesi ve forumda huzurun sağlanabilmesi için 6 saat süreyle kapatılmıştır.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

forever_bim
06-02-07, 00:30
Başlık uygun görülen cezanın dolması üzerine yeniden kullanıma açılmıştır. Dizi ile alakalı yorumlara devam edebilirsiniz.

sinem*
06-02-07, 01:27
cezamız kalktığına göre :) bir şeyler yazayım.Umarım yarın yeni fragman gelir,fragmanda herkes şiir okuyabilir mesela üç şiir olabilir gene :) ömerden ferideye evlilikle ilgili,yılmazdan filize aslı açıklamalı bir şiir olabilir,filizden yılmaza sitemli bir şiir olabilir :) veya cemden bize benden bıktınız ama hala ayaktayım,yıkılmadım planlarımla iş başındayım ,yeni ortağımda daha da güçlendim:):) diye bir şiir gelebilir.

BERNA
06-02-07, 01:46
cezamız kalktığına göre :) bir şeyler yazayım.Umarım yarın yeni fragman gelir,fragmanda herkes şiir okuyabilir mesela üç şiir olabilir gene :) ömerden ferideye evlilikle ilgili,yılmazdan filize aslı açıklamalı bir şiir olabilir,filizden yılmaza sitemli bir şiir olabilir :) veya cemden bize benden bıktınız ama hala ayaktayım,yıkılmadım planlarımla iş başındayım ,yeni ortağımda daha da güçlendim:):) diye bir şiir gelebilir.

Cem'in siir okumasi gercekten de bomba olur ben boyle birsey bekliyorum bu gidisle :) Hatta yanilmiyorsam siir denemeleri vardi birkac arkadasin :)

Saka bir tarafa, fragman olursa bence siiri yine Yilmaz okuyacak. Sinan Tuzcu'nun sesini duymak hos olurdu ama tahminim Yilmaz yonunde, bu arada Bulent Inal'in siirleri okumasi da cok duygulu oluyor. Her iki oyuncuya da :happy0064

destina304
06-02-07, 01:48
bende cezamızın bittiğine sevindim.artık ikinci fargamn gelmeli diye bekliyorum.umarım ikinci bir fragman verilir.yoksa cuma gününe kadar çatlıcaz.bana kalırsa cuma akşamı süper bir bölüm bizi bekliyor.belki tahmin ettiğimiz gibi gelişmeler olcak belkide tam tersine çok farklı şeyler karşımıza çıkcak.inş düşündüğümüz gibi kötü şeyler olmaz

yesimcan
06-02-07, 10:36
ceza kaldirilmis bende bi biseyler yazayim!!!

evet bugün fragman gelmesi lazim bide yeni fotolar gelse keske ne güzel olur ins.bu hafta filiz okur siiri!!!!

ya aslinda herkes okuya bilir cünkü bu bölüm baya bi gelisme olucak dizide !!!

yilmaz filizi affeti baristi onun üzerine okuyabilir!!!
filiz yalmaz tarafindan affedildi hemde hamile bebegi yilmaza söylicegi amacli bi siir okuya bilir!!!
ömer evleniyoo önün üzerine!!!!
asli filizlen yilmazi ögreniyo gliba bu konu hakkind askini kalbine gömüyoya iste ona uygun bi siir okuya bilir:img-hyste !!!!
cemde filizlen yilmazin arasini yine bozmaya calisiyo onun üzerine söyle güzel bi psiko siiri!!:img-hyste

saka biyanada bence bu hafta siiri filiz okumalii!!!
o olmasa yilmazzz!!!!

cRaZy-B_o_Y
06-02-07, 10:50
ceza kaldirilmis bende bi biseyler yazayim!!!

evet bugün fragman gelmesi lazim bide yeni fotolar gelse keske ne güzel olur ins.bu hafta filiz okur siiri!!!!

ya aslinda herkes okuya bilir cünkü bu bölüm baya bi gelisme olucak dizide !!!

yilmaz filizi affeti baristi onun üzerine okuyabilir!!!
filiz yalmaz tarafindan affedildi hemde hamile bebegi yilmaza söylicegi amacli bi siir okuya bilir!!!
ömer evleniyoo önün üzerine!!!!
asli filizlen yilmazi ögreniyo gliba bu konu hakkind askini kalbine gömüyoya iste ona uygun bi siir okuya bilir:img-hyste !!!!
cemde filizlen yilmazin arasini yine bozmaya calisiyo onun üzerine söyle güzel bi psiko siiri!!:img-hyste

saka biyanada bence bu hafta siiri filiz okumalii!!!
o olmasa yilmazzz!!!!

Bencede süper olur eğer fragmanda filiz okursa artık barışırlar bir nevi...Yani filizin şiiri yılmaza güzel sözler içerecek şekilde olursa tabi:D
bu arada üstte bi arkadaşımda dediği gibi Cem'in şiir okumasıda an meselesi aman allah korusun:D ama ii ya fragmanı gördüm nede olsa yılmazla filiz el ele öpüşüyolar ama sonuında handan yılmazı bir zarfla şoke ediyor.........bakalım yeni bir fragman yayınlanana kadar tüm bildiklerimiz bunlar......

denmavi
06-02-07, 11:46
Bence hiçbirşey göründüğü gibi değil. Handan'ın Yılmaz'ın yanına gidip Filiz hamile demesi kesin Cem'den olduğunu söyleyeceği anlamına gelmiyor. Bence ters köşeye yatırabilirler. Belki bizim öyle sanmamızı istiyorlar ama diziyi izlediğimizde şaşırmamızıda planlamış olabilirler.

pinkzone
06-02-07, 11:49
Ya cemden diyecek.. Yada Çocuğu aldırdı seni istemiyor diyecek. Olur mu olur.. Anca bu iki seçenek olur. Yoksa Handan Yılmaza söyleyerek onu ödüllendirmez. Bu davranışı en son beklediğim kişi. Handan.. Handan eline bir şey geçmeyecekse kesinlikle söylemez.

kursuni19
06-02-07, 11:54
Ya cemden diyecek.. Yada Çocuğu aldırdı seni istemiyor diyecek. Olur mu olur.. Anca bu iki seçenek olur. Yoksa Handan Yılmaza söyleyerek onu ödüllendirmez. Bu davranışı en son beklediğim kişi. Handan.. Handan eline bir şey geçmeyecekse kesinlikle söylemez.

Zaten özetdende anlasiliyor bunu yapacagi, Handan Cemle plan yaptigina göre bebegin Cemden oldugunu söyleyecek baska bir secenek yok, zaten fragmanda Handan Filiz hamile diyor, aldirdi deseydi, Filiz hamileydi derdi

pinkzone
06-02-07, 11:57
Yani her türlü cümle düşüklüğü görebiliriz.. Her bölümde kullanılan Naber kelimesi gibi..

Filiz hamile.. Ama 2 gün önce aldırdı. Seni istemiyor diyip. Düşük cümle kurabilirler. Her türlü hatayı yapan bunu pekala yapabilir.

pinkzone
06-02-07, 12:03
Valla her seferinde öpücükle barışıp konuşmadıklarından alıştık. Bnece yine aynı yöntem olcak. Bu çiftin konuşması herhalde son bölümlere bırakılcak. Bizi de fıtık etcekler. Yine konuşmadan bir barışma yaşanacak. Artık o görüntülerden sonra bunu düşünmem gayet normal. Belki deniz kenarında az da olsa üstünden geçerler ama. O kadar derine inmezler bence.

yesimcan
06-02-07, 12:09
Valla her seferinde öpücükle barışıp konuşmadıklarından alıştık. Bnece yine aynı yöntem olcak. Bu çiftin konuşması herhalde son bölümlere bırakılcak. Bizi de fıtık etcekler. Yine konuşmadan bir barışma yaşanacak. Artık o görüntülerden sonra bunu düşünmem gayet normal. Belki deniz kenarında az da olsa üstünden geçerler ama. O kadar derine inmezler bence.

evet konusmadiklari icinde bunlar geliyo baslarina ya !!!!! hemen iki öpüsük koklasma seni seviyorum bitiyo hersey yine ayni biz beraberiz diyolarrr!!!!!
aynen yine konusmadiklari icinde yine ayrilicaklar yilmaz handanin yanina geldigini sora filizin cemden hamile oldugunu söyledigini filize söylemez sormazzz!! ama icten ice kendini yiyip bitirir ama sormuyooo niye hic anlamis deyilim ya sormadigi konusmadigi icinde yine ayrilirlar cünkü bu bölüm olmasi bi kac bölüm sora cemlen filizi görür halbuki hic sandigi gibi bisey olmaz ama yilmaz yanlis anlarr kavgalar sunlar bunlar baslarr filizde sen bana güvenmiyomusun yilmaz diye ayrilir ya inanamiyorummm!!!!!

handinin filiz hamile ve cemden demesinin altinda kesin bisey yatiyo bidaki ayrilmalarida yine güvensizlik olucak tir eminim bu sefer yilmaz filize güvenmezz yine basa dönerizz simdide yilmaz filizin pesinde kosarrr ama filiz yelkenleri cabuk suya indirdigi icin bi kacbölüm sora yine barisirlarr!!!!!

filizim+y
06-02-07, 12:12
ilk sahne defilenin yapıldığı salon sahnesi aslı ile yılmazı birlikte görecek sonrasında kuliste yılmaz yanına gelecek, yılmaz konuşturmaya çalışacak filizi oda birlikte gördüğü için kıskançlığını belli edecek ve oradan ayrılmak isteyecek yılmazda izin vermeyecek öpüşecekler yani konuşmayacaklar o gece öyle noktalanacak, ertesi gün sahil görüşmeside yine beklediğimiz uzun konuşma olmayacak geçiştirecekler, filiz çiftlik evi davetini herşeyi açıklamak için yapacak ama bu seferde şu hain plan izin vermeyecek bizim çift bir bölüm daha konuşmadan bitirirler bölümü alıştık nasılsa keşke bu sefer ters köşe yapsalarda bu köşeden memnun kalsak malum diğerlerinden kalamadık:)

yakupoglu61
06-02-07, 12:14
DEdiklerine bnde katılıyorum o kadar sorun varki aralarında hepsini bi çuvala koyup saklıyolar.saklamasalar herşeyi birbirlerine anlatsalar artık hiç ayrılmazlar herhalde...
filiz babasına verdiği sözden dolayı evlenmekten vazgeçip fransaya gitmesini,
hamile olduğunu, yılmaz cemle ilgili herşeyi söylese herşey çözülecek...

benim
06-02-07, 12:36
Filiz ve Yılmaz'ın konuşmadan barışacaklarına herkesle hem fikirim.

Handan'ın Yılmaz'ın yanına gitme nedeni şöyle de olabilir.Filiz'in hamile olduğunu, Bebeğin babasının Yılmaz olduğunu söylebilir.Ama kızımla senin bir geleceğin yok.Filiz babasına seninle evlenemeyeceği için söz verdi diyebilir. Filiz'i rahat bırak diyebilir.

yesimcan
06-02-07, 12:45
Filiz ve Yılmaz'ın konuşmadan barışacaklarına herkesle hem fikirim.

Handan'ın Yılmaz'ın yanına gitme nedeni şöyle de olabilir.Filiz'in hamile olduğunu, Bebeğin babasının Yılmaz olduğunu söylebilir.Ama kızımla senin bir geleceğin yok.Filiz babasına seninle evlenemeyeceği için söz verdi diyebilir. Filiz'i rahat bırak diyebilir.

yok yaa handan hicc öyle bisey demez sonucta kizi sözünü tutmadi ve yilmazlan beraber hatta ondan hamile kaldi ve handan böyle bi riski hic göze almazz asla!!!sonucta eyer bebegin babasinin yilmaz oldugunu söylerse yilmazi kimse tutamaz ne yapar eder filizlen evlenir!!!

bunu hanadn göze almaz yani su konuda kesin cem len hanadn plan yapiyo ve handan yilmaza gidip filiz cemden hamile diyo ve bi sahte belge veriyo!!!!

sora yilmaz lan filiz belki konusur ve yilmaz heemen öyle biseye inanmadigini falan söyler ve filizde yilmazi ciftlige davet eder bebeklerini söylemek icin!!!!
sora cemde baktiki filizlen yilmaz bu söz yalan na inanmadilar falan filan ve filiz eve anne sen ne yapmaya calisiyosun cocugumun babasi var sen ne yapiyosun gibi tepki verir ve ben yilmazlan baristim bugün ona bebegide söylicem bilsin baba olucagini falan der ve cemde ordadir ve cem bunlarin hepsini duyar ve piskopatlik damari tutar hemen adamlari filize bisey yapabilirler ite bilirler filizi filiz yere düser falan sora yilmaz geldiginde filiz yerde öyle yatiyo olur ve buda bi dehset böyle olama ihtimalide var!!!!

filizim+y
06-02-07, 12:47
şimdi dinliyorum benim güzide çiftim yılmazdan filize, anlatıyor bu şarkı sizde okuyun ve dinleyin, gerçekten güzel:img-wink:

İMKANSIZ (bendeniz)

bir hayaldin öncesinde
adın konmuş aşk dilinde
ben senin sadece imkansızındım
kelimeler tükendi de sen bitmedin bak içimde
bunu senden beklemezdim
hangi yalan hangi sebeb cevabın yok bitti demek
belkide ben senin korkularındım
zorundayım..zorundasın..hangi yolun sonundasın
belkide sakladıgın bir şey var

biri varsa aramızda cığlıklarım yanlızlığa
bu ayrılık akşamında gözyasıma boguldu dünya
sorma bana sensizliği sorma bana gücün yoksa
gelen aynı giden aynı bırak beni yanlızlığıma...

hangi yalan hangi sebeb cevabın yok bitti demek
belkide ben senin korkularındım
zorundayım..zorundasın..hangi yolun sonundasın
belkide sakladıgın bir şey var...

levoo
06-02-07, 13:17
arkadaslar canlanin nerdesiniz!!!!!!

ins tek bi öpücüklen barismazlarr yaaa!!!eyer öyle olursa ben kafayi yerim belli yilmaz yine laff sokuyo yada ikisi birbirlerine o da filizde kisakndiigni belli ediyo yilmaz da öpüyoo ins biraz bazi seyleri konusur soraa öperler !!!(sanmiyorum ama neyse)

bide su handan ve ciftlik acayip kafami karistiriyo ins cem filize bisey yapip yapmaz yanii o cemin isi hic belli olmaz filize bisey yapabilir sora yataga götürür yilmazda kapi acik dye iceri girer offffff!!!!!!

yokyok hic sanmiyorum düsünmek bile kötü kalmiski izlicem yok ya böyle bisey olmaz yilmaz iceri girer ki filiz yerde sancilar icinde kivriliyo sora yilmaz bebegimiz der ve bölüm sonnn!!!!!!!

cemlen beraber görmektense yerde öyle görsünnn hatta daha cokk sevinirim!!!!!

Filiz Yılmaz'ı çağırmışken Cem'e izin vermez.Handan'ın zarfından sonra fragmandaki birbirlerinin ellerini sıkıca tutma sahneleri gerçekleşecek.Düğüm ise yine son çiftlik sahnesinde çözülecek...

byuzax
06-02-07, 13:26
Filiz Yılmaz'ı çağırmışken Cem'e izin vermez.Handan'ın zarfından sonra fragmandaki birbirlerinin ellerini sıkıca tutma sahneleri gerçekleşecek.Düğüm ise yine son çiftlik sahnesinde çözülecek...

inşallah dediğin gibi olur kardeşim... Yani handan cadısı herşeyi mahvetmes... zaten bebek cemden dese bile yılmaz inanmaz bence yani sonuçta filiz cemin evlenme teklifini de kabul etmemiş... Hem zaten filiz yılmazdan başkasını sevemem dedi.Kendiside biliyor bebeğin cemden olduğunu düşünürse çok büyük hata yapar.

byuzax
06-02-07, 13:55
yılmaz o an handana inanır fakat sora filizle konuşur filiz ona bebeğin kendisinden olduğunu söyler yılmazda inanır yani filizin yaptığı gibi yapmaz

Bence yılmaz handana inanıp inanmama arasında kalacak sonra filizi yerde baygın görecek filizi hastaneye götürecek orada doktor bebekle ilgili birşey söyleyecek.yılmaz yıkılacak sonra filize hesap soracak filiz nasıl boyle dusunursun falan diyecek işte düşünmedim sadece annen boyle dedi der.sonra neden bana soylemedin fln der filiz dün solicektim fln.. ole işte.

cemotara
06-02-07, 14:00
yılmaz o an handana inanır fakat sora filizle konuşur filiz ona bebeğin kendisinden olduğunu söyler yılmazda inanır yani filizin yaptığı gibi yapmaz

Tamamda yılmazın inanması çok saçma olur birde filiz okadar söylenenlere rağmen yılmazı baya bir savundu ona inandı ama daha sonra deliller yüzünden pes etti yılmazda eminim inanmayacak ama oda aynı filizde olduğu gibi daha sonra delillere inanıp filizi suçlarsa kötü olur
Birde yılmazın inanması için ne delil gösterecekler çok merak ediyorum .Ne olacaksa herşey çiftlikte olacak

yakupoglu61
06-02-07, 14:10
daha sonra delillere inanıp filizi suçlarsa kötü olur

filiz delillere inanmıştı ama yılmazı dinlememişti...bnde diyorumki yılmaz eğer bir delil gösterilirse buna inanır ama filizi dinler...bana göre delillere inanması kötü değil...!!!

benim
06-02-07, 14:16
Ne kadar saçma bir plan bu ya.Handan ancak Filiz'in hamile olduğunun belgelerini gösterebilir.Bebek Cem'den diye birşey gösterirlerse çok saçma olur.Yaptıkları şey doğmamış bebeğe don dikmek olur.Nerde görülmüş 2-3 aylık anne karnındaki bebeğe babası kimden diye test yapıldığı.Bana çok saçma geliyor.

filizim+y
06-02-07, 14:17
herkes çiftliğin düğüm noktasından bahsetmiş, özet bunu çok açık bir şekilde belirtti zaten bize, fragmanda bu sahne gösterilmiyor, belki ikinci fragmanda olabilir ama bence vermeyecekler çünkü bu fragmanda ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar öpüşmeleri, ellerini kenetlemeleri aradaki buzların eridiğini gösteriyor bize ama sonunda handan mahvediyor fragmanı yine ters köşeye geçelim arkadaşlar bekleyelim yerimizi alalım bence:)

filizim+y
06-02-07, 14:33
kaç gündür fragmanda verilmiyor kanald de bugün verilmeye başladı mı, takip eden arkadaşar var mı, haberdar ederseniz bizi de çünkü şiir eklenirse diğerini vermeye başlarlar.

benim
06-02-07, 14:42
kaç gündür fragmanda verilmiyor kanald de bugün verilmeye başladı mı, takip eden arkadaşar var mı, haberdar ederseniz bizi de çünkü şiir eklenirse diğerini vermeye başlarlar.

Ben sabahtan beri Kanal D ye bakıyorum.Malesef henüz verilmedi.Bugün verirlerse cuma günü yayınlanan fragmanı verirler.Perşembe günüde yeni fragman gelir herhalde.

denmavi
06-02-07, 14:42
Bu patiklerin sarı-kırmızı olması da kafamı karıştırdı. Bence ilerde bu patikler yüzünden Yılmaz ile Filiz arasında tatlı bir kavga çıkacakmış gibi bir his var içimde. Falcının dedikleri bu patikler falan hep birleşeceklerine işaret ama senaristler önceden yazdıklarını unutmuş gibi yaparlarsa bu olayların hiçbir anlamı kalmayacak.

sevdam
06-02-07, 14:48
Ne kadar saçma bir plan bu ya.Handan ancak Filiz'in hamile olduğunun belgelerini gösterebilir.Bebek Cem'den diye birşey gösterirlerse çok saçma olur.Yaptıkları şey doğmamış bebeğe don dikmek olur.Nerde görülmüş 2-3 aylık anne karnındaki bebeğe babası kimden diye test yapıldığı.Bana çok saçma geliyor.

arkadasim bence artik dizinin ta kendisi cok sacma...ben bu diziyi bayilarak izliyorum hala ama unnutmaki her dizide oldugu gibi bu dizide (handan&cem) de kötü karakterler kesin vardir ve bu karakterler oldugu sürece dizilerin mutlu bir sekilde gidecegini hic sanmiyorum...
handan bebegin cemden olduguna dahilde bir belge falan gösterirse hic ama hic sasirma...ben artik alistim bu yüzden herseyi göze aliyorum...
ama yinede umudumuzu kesmeyelim senaristler belkide bizi sasirtir...:icon_sorr

kibarfeyzo
06-02-07, 15:05
Herkes güzel tahminler yapıyor istiyoruzki iyice çıkmaza giren ve artık sıkıcı bir hale gelen bu gidiş dursun ama nedense seyirci ile senaryo yazanlar bambaşka dünyaların insanları senaryocular bu dünyaya başka bir gezegenden yanlışlıkla düşmüşler gibi uzun süredir dizinin hakimiyeti cem karekterinin elinde herşeyi ve her olayı o yönlendiriyor dizinin asıl karekterlerini ezilmek ve üzülmek dışında herhangi bir sahnede göreniniz oldumu şahsen ben göremedim Yılmazın Ceme attığı birkaç yumruk dışında baş karekterlerin başka bir üstün yanı yok aşk ve romantik sahneler o kadar uzakta kaldıki bu dizi o dizimiydi unuttuk artık ıhlamurlar altında diye bizlere uzun zamandır bir psikopat ın maceralarını izletiyorlar dizinin önemli bir kısmını böyle geçiştirdikten sonra son bölümde birkaç sahnede mutluluk ve kavuşma görürüz olay da böylece biter açıkcası bu saçmalık artık fazlası ile sıktı kısır bir döngü içinde gidiş gelişler saçma sapan ayrılma ve barışmalar eskiden bildiğimiz Yılmaz ve Filiz karekterine uymayan davranışlar Cem in manyaklıklarını mı yoksa Filiz ve Yılmazın aşkını mı izlettirecekler artık bir karar versinler izleyicinin ne istediği belli artık bu aşkın eski güzelliğnde tekrar ekranlara dönmesini istiyoruz cem ve tayfası ikinci plandaki olması gereken yerini alsa iyi olur.

pinkzone
06-02-07, 15:23

Türk dizisi ise herşeyi mazur göreceksin.. Hint sineması mübarek.. Bir yılmazın Filizin arkasından türkü çığırması yok.. Yada Filizin Yılmazın arkasından ağıtı..

Cemde de Türk filmlerinde çalan kötü adam müziği çalsa hiç fena olmaz hani.. Hem üstadlara saygı da olur. Hemde esinlenmenin çğırını aşmış oluruz.. :) Erol Taş - Nuri Alço karşımı Cem. :img-hyste

sevdam
06-02-07, 15:26
arkadaşlar resimler bolumune fragmanın en güzel iki yerini ekledim isteyen baksın ;)

gercektenede en güzel resimleri eklemissin...

arkadaslar dün sinirden kendimi balkondan disara atacaktim...allahtan kuzenim beni son anda tuttu:img-pilot sak bir yana...vallaha dün sinirden gicik kapitim...inana biliyormusunuz Beyaz Gelincikte bile 2 bölüm sonra Ömer Cerenin hamile oldugunu ögrendi...bizim dizimizde daha Yilmaz bu cocugun kendinden oldugunu ögrenemedi ya...vallaha pesss...

pinkzone
06-02-07, 15:31
Sevgili Sevdam

Lütfen o diziyle bu diziyi mukayese etme.. Orası olayı aştı artık.. Başroldeki odunumuz çocuğu öğrenmesi ile yine zorbalıklarına başladı. Artık abartı olduğu için dün izlerken yarısında kapattım. Diğer bir dizide ise.. Malum video görüntüleri şantaj kullanıldı. Başroldeki beyimiz çok namuslu ve şerefli olduğu için o videoları yaymamak adına bütün mal varlığından geçti. İlglinç. Dizide lan kelimesinin haddi hesabı yok. Bide her sahnede muhakkak silah görmeniz mümkün.. Yada dakika da bir çeşitli türlü tehtidler.. Bunları muhakayese edecek kadar görmüyorum diziyi. Onun için bu dizinin kimyası aşk. Az da olsa silah görsekte. Aşk ağır basıyor.

yakupoglu61
06-02-07, 15:33
inş. o deniz kıyısındaki yılmaz ve filizin el ele tutuşması handanın o zarfı yılmaza verişinden sora yaşanır...
fragmanı şimdi izleyebildim ancak sadece en başını beğendim...

cemotara
06-02-07, 15:42
Sevgili Sevdam

Lütfen o diziyle bu diziyi mukayese etme.. Orası olayı aştı artık.. Başroldeki odunumuz çocuğu öğrenmesi ile yine zorbalıklarına başladı. Artık abartı olduğu için dün izlerken yarısında kapattım. Diğer bir dizide ise.. Malum video görüntüleri şantaj kullanıldı. Başroldeki beyimiz çok namuslu ve şerefli olduğu için o videoları yaymamak adına bütün mal varlığından geçti. İlglinç. Dizide lan kelimesinin haddi hesabı yok. Bide her sahnede muhakkak silah görmeniz mümkün.. Yada dakika da bir çeşitli türlü tehtidler.. Bunları muhakayese edecek kadar görmüyorum diziyi. Onun için bu dizinin kimyası aşk. Az da olsa silah görsekte. Aşk ağır basıyor.

sevgili pinkzone mahkemelik olduğumuz diziyi bende izliyorum ıhlamurlar altıyla karşılaştırılması bile çok saçma bana göre acı hayat tam bir mafya dizisi vede argo kelimeler hakaretler diz boyu
Bizim dizimiz ise tam bir aşk dizisi

Filizce_Jüly
06-02-07, 15:49

Ya kanal d yi bilmiyorum ama euro d sürekli veriyor dün 3 kere izledim ben valla.
Ama ikinci fragmandan haberim yok benim yani:)

sevdam
06-02-07, 15:51
sevgili pinkzone mahkemelik olduğumuz diziyi bende izliyorum ıhlamurlar altıyla karşılaştırılması bile çok saçma bana göre acı hayat tam bir mafya dizisi vede argo kelimeler hakaretler diz boyu
Bizim dizimiz ise tam bir aşk dizisi

ben bizim dizimizi asla baska bir diziyle kiyaslamam benim gözümde hic bir dizi Ihlamurlar Altinda kadar güzel degildir...beni yanlis anlamissiniz ben sadece bu bebek olayini daha dememelerini cok sacma buluyorum...bu bölüm ortaya cikacak ama bu seferde cocugun cemden oldgunu derlerse eyer o zaman fazla sacmaliyacak...
yanlis birseyler yazdiysam eyer özürdilerim...

sevdam
06-02-07, 16:02
ve evet bizim dizimiz elbette bir ask dizisi...ama cem girdiginden beri romantikligi asip kinlesmeye döndü...umarim bu bölümden itibaren ortam ekisi gibi askla dolacak...diyorum ama özeti okuyuncada cemle handan isinan ortami yeniden gerecek diye düsünüyorum...

filizim+y
06-02-07, 16:08
ı.a. diğer dizilerle mukayese edilemeyecek kadar güzel bir dizi, her ne kadar cemin girişiyle mafya vari şeylerde izlesek temelini bozduğunu düşünmüyorum dizimizin, aşk temasından vazgeçilmiş değil ki olması gerektiği için konmuş olan sahneler yüzünden diğerleri ile kıyaslanması yanlış, sonuçta ilk sezon da da meral den dolayı vardı silah ama aşkı gölgeleyemedi bu sezonda cem var daha psiko tamam ama yine aşka gölge düşüremeyecek çünkü aşkı en güzel alatan dizi bizim dizi, en iyi elektiriği veren filizyılmaz çifti ben öyle düşünüyorum ve tek geçiyorum dizimi, oyuncularımı ve hikayeyi az hataları olsa da önemli değil.

BERNA
06-02-07, 16:17
filizim+y sarki sozlerin tam isabet olmus canim :good:

sevgili pinkzone hint dizisi benzetmeni de cok sevdim. Cem Akman Turk filmlerindeki kotu adamlari da asti bence bu arada, cunku dizide birarara basroldeydi ve halen de dizinin en akilli adami durumunda. Belki ona post-modern kotu adini da takabiliriz :)

Dizide gecen sezonki kadar olmasa da ask var da biraz acili asklara kaydik gibi sanki. Yine de uc bolumdur Feride ve Omer sahnelerinde ask kokusunu aliyorum ben. Buna da sukur diyorum ama bencilce ve kendi adima, bunu da kabul ediyorum :img-wink:

denmavi
06-02-07, 16:23
Bence de aşkı en iyi temsil eden dizi bu dizi. Ben bu zamana kadar izlediğim dizileri iyi sanırdım ama bu diziyi izledikten sonra ondan önce bağlı olduğum diziler sıkmaya başladı beni. Beni en çok etkileyen Filiz'in aşk dolu bakışları. Öyle bir bakışı varki tutulmamak imkansız :) .

forever_bim
06-02-07, 16:29
Açıkçası başka dizilerle mukayese edilmesi taraftarı değilim. Ama şunu demeden geçemedim dizilerde şu sıralar kırık kadın kalbini Binbir Gece'deki Onur kadar iyi tamir eden bir erkek başrol pek görmedim. Öyle bir özür diledi ki adama karşı 9 bölümdeki tüm negatifliğim 180 derece değişip pozitif oldu. Tabii burda senaryo ekibinin etkisi yadsınamaz.

Yine de her dizinin lezzeti farklıdır. Bu dizide de Ömer kadın ruhuna çok güzel hitap ediyor. Hareketleri çok zarif ve estetik sevdiği kadınlara karşı.

filizim+y
06-02-07, 16:29
sevgili berna hiçte bencil değilsin kendine haksızlık etme siz çoktan hakettiniz bu aşkı çoktandır bekliyordunuz sizin cephenin ne olacağı, malum ömer derin sessizlikteydi uyandı artık ve bayağı hızlı ilerliyor hadi hayırlısı olsun iyi seyirler onlarda acılı testten geçecekler malum benim güzide çiftim gibi ama onlar kadar olmayacaktır, bari fömer çifti mutlu olsun sizinde isteğiniz olsun biz yeteri kadar gördük ki uzun zamandır hasret bırakıldık ne yapalım bekliyoruz.

bende bencilce davranıyım uzun zamandır güzide çiftimi yakın göremiyordum bu bölüm göreceğim ama hevesim kursağımda kalacak biliyorum ve bende çiftim gibi anı yaşayacağım mutlu olmak için onlardan öğrendim ne yapayım.

forever_bim
06-02-07, 16:48
Sevgili filizim

Hiç de bencillik degil istedigin. Sen sonucta her cuma 22de ekran karşısına geçtiğinde en azından aşka dair sevgiye dair güzel sahneler izlemek istiyorsun. Bu aşk dizisi izleyicisinin en doğal beklentisidir. Acı acı bir yere kadar. Günlük hayat hep öyle zaten.

filizim+y
06-02-07, 16:57
Sevgili filizim

Hiç de bencillik degil istedigin. Sen sonucta her cuma 22de ekran karşısına geçtiğinde en azından aşka dair sevgiye dair güzel sahneler izlemek istiyorsun. Bu aşk dizisi izleyicisinin en doğal beklentisidir. Acı acı bir yere kadar. Günlük hayat hep öyle zaten.

haklısın sevgili modum, ama bunu çok izlettiklerini düşündükleri için benim çifti acılarla yeniden harmanlıyorlar inş. kıvamını kaçırmazlar ben çok özledim filizyılmaz sahnelerini bu yüzden artık onlarla ilgili anlatsınlar açıklasınlar demiyorum anı yaşayacağım bu hafta başından o malum kötü sahneye kadar yüzümde gülümseme ve içimde heyecanla izleyeceğim hazırladım kendimi anı yaşamak nasılmış bir bakalım malum çiftim hep yapıyor bunu sıra bende:)

forever_bim
06-02-07, 17:29
Arkadaşlar haber kesin bir kanıta dayanmadığı için konu hakkındaki mesajlarımızı siliyorum ve konu hakkında kesin bir bilgi bulunmadığı müddtece de bu konuda mesaj yazmamanızı istirham ediyorum.

forever_bim

EvaLongoria
06-02-07, 17:36
herkese merhabalar.. ben aranıza yeni katıldım. Ihlamurlar Altında dizisini çok severek izliyorum. Biraz geç oLdu aranıza katılmam ama kabuL ederseniz artık hep aranızda oLacağım.
Koyu bir Sinan Tuzcu hayranıyım. Ve Feride ile birbirlerine çok yakıştırıyorum.
Bülent inal ı da severim.
Umarım bu bölümde her şey yoluna girer.

Sevgilerimle....

byuzax
06-02-07, 17:37
arkadaşlar birşey diyeyim bu dizifilm in yaptığı izmirdekiler için hani imza gününde orda şanslı arkadaş bizim için diziyle ilgili şeyler sorabilir mi ? birde benden selam solesin :D offf istanbulda yapsalar bole kadıköy sonracıma maltepede falan of off..

byuzax
06-02-07, 17:38
herkese merhabalar.. ben aranıza yeni katıldım. Ihlamurlar Altında dizisini çok severek izliyorum. Biraz geç oLdu aranıza katılmam ama kabuL ederseniz artık hep aranızda oLacağım.

Sevgilerimle....

Hoş geldin kardeş seni tabiki aramıza kabul ederiz . Hiçbirşey için geç değil sana forumumuzda iyi saatler.

EvaLongoria
06-02-07, 17:40
Hoş geldin kardeş seni tabiki aramıza kabul ederiz . Hiçbirşey için geç değil sana forumumuzda iyi saatler.

teşekkür ederim çok sevindim..

ben İzmir de yaşasaydım kesin giderdim imza gününe. Artık İstanbul'a bakalım.

forever_bim
06-02-07, 17:43

Sevgilerimle....

Sevgili Üyemiz

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Elbette burası sıcak bir forum. Mesajlarınızla hep yanımızda olursunuz umarım. Sevgili byuzax'in de dediği gibi hiçbirşey için geç değildir. Aramıza hoşgeldiniz.

pinkzone
06-02-07, 17:44

Sevgilerimle....

Hoşgeldiniz.. :) Forumumuzda düzeyli ve seviyeli yorumlar bulacağınızı ve bütün yorumlardan keyif alacağınızı garanti ediyoruz.

not: Arkadaşlar fragman dönüyormu.. ? Ben yeni fragmana denk gelmedim. ? Eski fragmanı sürcekler gibi. 2. Fragmanda Çarşambaya çıkar sanırsam.

sevdam
06-02-07, 17:45
aramiza hosgeldin EvaLongoria...inan hic sikilmassin bizimle...

devil61
06-02-07, 17:46

Sevgilerimle....

aramıza hos geldın...

cekınmeden yorumlarını bızlerle paylas olur mu:img-wink:

EvaLongoria
06-02-07, 17:47
Sevgili Üyemiz

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Elbette burası sıcak bir forum. Mesajlarınızla hep yanımızda olursunuz umarım. Sevgili byuzax'in de dediği gibi hiçbirşey için geç değildir. Aramıza hoşgeldiniz.

Sayın forever_bim

çok teşekkür ederim. hep aranızda olacağım mesajlarımla. gerçekten de çok sıcak bir yer burası.

Saygılarımla

filizim+y
06-02-07, 17:49

Sevgilerimle....

hoşgeldin aramıza hoşgeldin forumumuza böyle bir şarkıydı sanırım, umarım memnun kalırsın memnun kalırız sevgili EvaLongoria tekrar hoşgeldin, hoş vakit geçirmen dileğiyle.

EvaLongoria
sevdam ve devil61 çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni...

sinem*
Hoşgeldiniz.. :) Forumumuzda düzeyli ve seviyeli yorumlar bulacağınızı ve bütün yorumlardan keyif alacağınızı garanti ediyoruz.

not: Arkadaşlar fragman dönüyormu.. ? Ben yeni fragmana denk gelmedim. ? Eski fragmanı sürcekler gibi. 2. Fragmanda Çarşambaya çıkar sanırsam.

EvaLongoria hoşgeldin...

pinkzone fragman dönmüyor,cuma günü verilen fragmanda sadece o gün için verilmiş ondan sonraki günlerde vermediler...herhalde şiirli fragman yarın gelir veya bu akşamdan itibaren dönmeye başlar :)

EvaLongoria
06-02-07, 17:51
hoşgeldin aramıza hoşgeldin forumumuza böyle bir şarkıydı sanırım, umarım memnun kalırsın memnun kalırız sevgili EvaLongoria tekrar hoşgeldin, hoş vakit geçirmen dileğiyle.

çok çok teşekkür ederim.. çok sevindim...

pinkzone
06-02-07, 17:51
Hıım tamam.

Bende hala dönüyor sanıyordum.

Bu arada hepinizin geçmiş aşura gününüz kutlu olsun.. :) Gazi Mahallesinde Aşura gününü diziye sokmazlar herhalde. Çünkü geçer o zamana kadar. Ama Gazi mahallerin aşura günü çok şenlikli ve güzel geçiyor. Bize en azından 20 tabak aşura geliyordu komşulardan.. :)

EvaLongoria
06-02-07, 17:52
sinem ve pinkzone hoşbulduk...

pinkzone fragman dönmüyor hala bekliyorum bende..

pinkzone
06-02-07, 17:58
Dün derse çalışırken Yılmaz -Handan sahnesi geçti aklımdan. O sahneyi düşünmekten bir türlü kendimi alamadım. Ve bazı replikler yazmıştım. :)

Mesela Yılmaz Handan gelince..

Handan: Seninle önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum yılmaz.
Yılmaz: Tamam.. Bakalım bu sefer ne yumurtlayacaksın. Öt bakalım.

Benim aklıma böyle tuhaf replik geldi. :)

filizim+y
06-02-07, 18:04
Dün derse çalışırken Yılmaz -Handan sahnesi geçti aklımdan. O sahneyi düşünmekten bir türlü kendimi alamadım. Ve bazı replikler yazmıştım. :)

Mesela Yılmaz Handan gelince..

Handan: Seninle önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum yılmaz.
Yılmaz: Tamam.. Bakalım bu sefer ne yumurtlayacaksın. Öt bakalım.

Benim aklıma böyle tuhaf replik geldi. :)

devamıda şöye olur(sana sormadan devam ettim pinknoze)

Handan: ne yumurtlaması be ben o devri geçtim bu işi sen pekala iyi biliyorsun
Yılmaz: ne saçmalıyorsun sen
Handan: anladın sen onu kızıma ne yaptın
Yılmaz: ne yapmışım ki
Handan: sen dedin ya yumurtlama olayı yılmaz efendi
Yılmaz: ha şu bağ evinde yumurtalı menemen yapmıştım omu
Handan: kızım sende ne buldu ah
Yılmaz: beni buldu yetmez mi:)

pinkzone
06-02-07, 18:08
devamıda şöye olur(sana sormadan devam ettim pinknoze)

Handan: ne yumurtlaması be ben o devri geçtim bu işi sen pekala iyi biliyorsun
Yılmaz: ne saçmalıyorsun sen
Handan: anladın sen onu kızıma ne yaptın
Yılmaz: ne yapmışım ki
Handan: sen dedin ya yumurtlama olayı yılmaz efendi
Yılmaz: ha şu bağ evinde yumurtalı menemen yapmıştım omu
Handan: kızım sende ne buldu ah
Yılmaz: beni buldu yetmez mi:)

Devam edeyim o zaman.

Yılmaz: Tamam kes artık. Sadede gel akşama kadar senin vırvırını çekemem.
Handan: Tamam. Ben bir anneyim yılmaz. Ve kızımın iyiliğini istiyorum.
Yılmaz: Belli oluyor. Anne müsfettesi.
Handan: Laf çarpıtma.. Ondan uzak dur.. Yoksa..
Yılmaz: Yoksa ne olur.. Senin kanına cem karışmış belli.. Bu senin stilin değil. :img-hyste

EvaLongoria
06-02-07, 18:11
Devam edeyim o zaman.

Yılmaz: Yoksa ne olur.. Senin kanına cem karışmış belli.. Bu senin stilin değil. :img-hyste

H : Ay o kadar belli mi oldu ya? Ay Cem de.. nick
Y : Sölicek misin yoksa ben mi tahmin ediyim?
H : Ay sen ne tahmin edersin ki?
Y : Yoksa Filizmi hamile?
H : Aaa ne zaman söyledi be sana
Y : Salak mıyız biz? Heralde hamile kalacak. Sen hiç dizi izlemiyor musun?

İzninizle bende bişeyler karaladım...

filizim+y
06-02-07, 18:11
Devam edeyim o zaman.

handan: evet cem kaçtı varmı bir diyeceğin ondan iyisini mi bulcam
yılmaz: iyi al tepe tepe kullan
handan: sana mı sorcam susta dinle, saygılı ol biraz
yılmaz: senden mi öğrencem saygıyı hadi ne diyeceksen de
handan: kızımı bırak işte o kadar
yılmaz: oldu görürsem söylerim

buseyildirim
06-02-07, 18:12
hoşgldn EvaLongoria bnde burada yeniim ama eminn ol hmn buraya ısınıosn:)

bu arada arkdşlar ıhlamurlar altındann fragmanı youtube eklenmş blki fragmana rast gelmeyenler wardır die düşündüm:)

pinkzone
06-02-07, 18:15
H : Ay o kadar belli mi oldu ya? Ay Cem de.. nick
Y : Sölicek misin yoksa ben mi tahmin ediyim?
H : Ay sen ne tahmin edersin ki?
Y : Yoksa Filizmi hamile?
H : Aaa ne zaman söyledi be sana
Y : Salak mıyız biz? Heralde hamile kalacak. Sen hiç dizi izlemiyor musun?

İzninizle bende bişeyler karaladım...

Bende devam edeyim.

Handan: Söyle söyle çabuk hangi bölümün meyvesi bu.
Yılmaz: 46. Bölüm tabiki.. :) Valla benim suçu yok. İlk önce kızın başlattı. Bende ona uydum..
Handan: Ama senden değil bak belgelerim var. Bu bebek cemden..
Yılmaz: Yok daha neler.. Ben ne yaptığımı bilmezmiyim.
Handan: Ben diyorsam doğrudur. Tamam mı..
Yılmaz: Oldu başka.. Derdin.
Handan: Filiz Cemle yeni bir sayfa açtı artık bırak kızımın peşini.
Yılmaz: Ne yeni sayfası.. Bırak yeni sayfa açmayı not kağıdı bile açamaz.. Sen asıl peşimizi bırak sülük misali yapıştın be kadın. Kesin yalnızlktan takılıyon bize sana da birini ayalarız..İstersen.. :img-hyste

pinkzone
06-02-07, 18:17
handan: evet cem kaçtı varmı bir diyeceğin ondan iyisini mi bulcam
yılmaz: iyi al tepe tepe kullan
handan: sana mı sorcam susta dinle, saygılı ol biraz
yılmaz: senden mi öğrencem saygıyı hadi ne diyeceksen de
handan: kızımı bırak işte o kadar
yılmaz: oldu görürsem söylerim

Bundan da devam edeyim.. :)

Yılmaz: Hadi bırak faso fisoyu.. Ötte bilelim neye geldiğini.
Handan: Tamam.. Bırak kızımın peşini bırak.
Yılmaz: Hayda yine başa döndük.. Az ileri sar be kadın.. :img-hyste

benim
06-02-07, 18:19
Siz böyle replikler yazınca aklıma geldi.Yılmaz Handan'ın getirdiği belge karşısında şoka girmezse.Cem'in neler yaptığını Handan'a anlatır mı acaba.Çok güvendiğiniz Cem Bey neler yaptı Ömer'i öldürüyordu falan dermi acaba.

pinkzone
06-02-07, 18:21
Siz böyle replikler yazınca aklıma geldi.Yılmaz Handan'ın getirdiği belge karşısında şoka girmezse.Cem'in neler yaptığını Handan'a anlatır mı acaba.Çok güvendiğiniz Cem Bey neler yaptı Ömer'i öldürüyordu falan dermi acaba.

Zannetmem biliyorsun ki.. İlk önce ağzına gelir söylecektir. Ama dizi buya.. İlla daha sonra söyletcekler.. Yılmaz tam söylemek üzere iken Handan kuş misali uçar gider.. Kelaynak.. Soyu tükenen handan şeklinden.. :img-hyste

BERNA
06-02-07, 18:29
ya arkadaslar sizdeki bu yaraticilik cok eglendirdi beni :img-hyste iyi ki varsiniz
Izmir'deki haber yuzunden sinirlerim ziplamisken (yani ben oradayken gelselerdi ne olurdu sanki) cok iyi geldi.

evalongoria aramiza hosgeldin Sinan Tuzcu imzani cok tuttum onu da belirtmeden edemedim.

Yilmaz'in belgeye inanmayacagini varsayarak normalde Cem'le ilgili birkac soz etmesini bekleriz ama ben o kadar uzun zamandir bekliyorum ki, artik soylese bile ben inanmayacagim diye korkuyorum. Bence de tam soyleyecekken Handan konuyu kapatir ve sonra ucar gider kelaynak misali :img-hyste

TubaBülent
06-02-07, 18:37
benim tahminelerim gelecek bölümler icin :
-Asli filiz yilmaz askini ögrenecek..
-handan ve cem ortak isler ceviricekler..
-Handan hanim yilmaza filizin hamile oldugunu söyliyecek..
-feride ömerin evlenme teklifine kararsiz kalir..
hapsi bence.....

archshe
06-02-07, 19:30
filizim ve pinkzone elinize sağlık çok hoş replikler...bir ara bir demet tiyatro dizileri ti ye alırken bizimki nasıl olurdu acaba diye düşünmüştüm....herhalde bundan daha iisini yapamazlar...emeğinize sağlık çok eğlendim...

levoo
06-02-07, 19:41
Bende devam edeyim.

Handan: Söyle söyle çabuk hangi bölümün meyvesi bu.
Yılmaz: 46. Bölüm tabiki.. :) Valla benim suçu yok. İlk önce kızın başlattı. Bende ona uydum..
Handan: Ama senden değil bak belgelerim var. Bu bebek cemden..
Yılmaz: Yok daha neler.. Ben ne yaptığımı bilmezmiyim.
Handan: Ben diyorsam doğrudur. Tamam mı..
Yılmaz: Oldu başka.. Derdin.
Handan: Filiz Cemle yeni bir sayfa açtı artık bırak kızımın peşini.
Yılmaz: Ne yeni sayfası.. Bırak yeni sayfa açmayı not kağıdı bile açamaz.. Sen asıl peşimizi bırak sülük misali yapıştın be kadın. Kesin yalnızlktan takılıyon bize sana da birini ayalarız..İstersen.. :img-hyste

Devamm

Handan:Bana bak Yılmaz efendi haddini bil!
Yılmaz:Bak Handan hanım ben ciddiyim kaç yıldır bir erkek istiyosundur artık
Handan:Yılmaz sen ciddi misin?
Yılmaz:Valla ciddiyim bak senin bütün problemin sevgilin yok diye sana da ayarlayayım bak birini nasıl rahatlayacaksın.
Handan:Yılmaz valla de bak ayarlamazsan öldürürüm seni
Yılmaz:Ne zaman yalanımı gördün?:D:D:D.Bak bizim aynalı tam sana göre aslında.Güçlü boylu poslu
Handan:Tamam Yılmaz bu akşam bizim eve getir bi konuşalım bakalım şu aynalıyla :D:D:D

gülbeşeker
06-02-07, 19:50
ii günler ben yani üye oldum bu hafta yeni bölüm var mı diye sorcaktım?cvp yazarasanız sevinirm bide dizi çok yavaş ilerlemeye başladı dimi?

evet yeni bölüm var ama ben fragmanı kanaldden sadece geçen cuma izledim umarım ikinci fragman bir an önce gelir dizinin bitimine 15-16 bölüm kaldı olaylar biraz daha hızlı ilerlese daha iyi olucak.

byuzax
06-02-07, 19:53
FİLİZDEN YILMAZA

Asırlardır yalnızım pişmanım alın yazım
Bir öfkeye mahkum ettik herşeyi
Bir yemin ettim ki dönemem
Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde

Cehennemde yansın bu dilim
Seni versinler ellere beni vursunlar
Sana sevdanın yolları bana kurşunlar

Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde
Tükendim tükendim tükendim artık
Hiçmi özlemedin hiçmi hakkım yok
Bir ara bir sor allah aşkına

Asırlardır yalnızım pişmanım alın yazım
Bir öfkeye mahkum ettik herşeyi
Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde
Cehennemde yansın bu dilim

Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde
Tükendim tükendim tükendim artık
Hiçmi özlemedin hiçmi hakkım yok
Bir ara bir sor allah aşkına

byuzax
06-02-07, 19:58
Yılmaz: Yine mi sen kadın ya
Handan : Sana buraya ciddi bişey soylemeye geldim.
Yılmaz: sen ve ciddi bişey hadi be sarı cadı
Handan:Kısa keseceğim.
Yılmaz: Söyle be kesin filizle ilgili iyki bi barıştık kurt var dimi sole ne soliceksen.
Handan: Filiz hamile
Yılmaz: Allah cidden mi sarı cadı bunu senden duydum ya...
Handan : ümitlenme cemden hamile
Yılmaz: hehehe gülim bari filiz evcilik oynarken bile ceme bakmas birde bebek mi yapcak hehehe sarı cadı bugün beni guldurdun ya
Handan: Bebek cemden
Yılmaz: Tamam canım kızma handan bişey sorcam sen menapoza girdin mi ? :img-hyste

medsul
06-02-07, 21:12
:img-wink: oh be sonunda leptopumdaki arizayi giderebildim de formuma geri döndüm bir haftadir yoktum arayi hemen kapatayim dedim
birde ben hala fragmani göremedim nettede bir sorun var acılmıyor
acaba yılmazı dehşete düşüren şey ne acaba
birde size bir sorum var gecen hafta naden yayınlamadilar bilen varmi
bayram degil seyran degil niye yayınlamadilar acaba
zahmet olmassa söylermisiniz:img-wink:

sinem*
06-02-07, 23:45
fragmanı şükür televizyonda da gördüm :) şiir eklememişler ekleyecek gibi de durmuyorlar..Bu fragmanda filiz ve yılmazın dışarıdaki buluşmalarında yılmaz ne diyorsa filizin suratı allak bullak oluyor,gözleri yaşarmıştı gene...ömer ve feride de tam gaz :) umarım hayırlı olur :):)

levoo
06-02-07, 23:55
fragmanı şükür televizyonda da gördüm :) şiir eklememişler ekleyecek gibi de durmuyorlar..Bu fragmanda filiz ve yılmazın dışarıdaki buluşmalarında yılmaz ne diyorsa filizin suratı allak bullak oluyor,gözleri yaşarmıştı gene...ömer ve feride de tam gaz :) umarım hayırlı olur :):)

Yeni fragmanda mı çıktı?Nasıl değişiklik var mı bari?Çok merak ettim şimdi.

sinem*
07-02-07, 00:00
Yeni fragmanda mı çıktı?Nasıl değişiklik var mı bari?Çok merak ettim şimdi.

yok yeni fragman değil ben eskiyi yeni gördüm :)

yarın belki değiştirirler ama hiç sanmıyorum bu baya uzundu sadece şiir eklemek için bir sahne falan eklerler

eyschann
07-02-07, 00:10
selam arkadaslar öncelikle ben bu diziyi onuncu bölümünden itibaren pasif bir izleyici olarak seyrediyorum buzamana kadar bütün yorumlarinizi hata senaryolarinizi siirlerinizi okudum hepsi birbirinden etkileyiciydi.
ama bugün nedense kendimi kontrol edemedim ve bende 60 bölüm hakkinda bir yorum yapmak istiyorum belki sorulariniza bir cevap olur....
handan hanimin filize verdigi zarf, ayni böyle bir olayin gectigi bir yabanci film izlemistim kizin annesi erkekden nefret eder ve kizinin o adamdan hamile oldugunu ögrenir (yani kisaca hepsi bizim dizideki olay gibi) ama sizin de tahmininizgibi ortada bir sahte rapaor var ama bu dna degil hamilelik raparudur, cünkü kiz dizide 4 aylik hamileydi ama raporda 2 aylik gösteriyordu.... ve kadin bu raporu adama verdiginde adam resmen sok olmustu cünkü 2 aydin kizla görüsmüyordu... buolaydan anliycamiz handanda böyle birsey yapabilir cünkü dierek cemden hamile derse yilmaz buna inanmaz sanirim ama rapor kafasini bi hayli karistirir.... neyse butabi sadece bir varsayim ama bana mantikli geliyor buzamana kadar bir sürü sahne gercek oldu seyretigim diziyle IA arasinda.............

duygu88
07-02-07, 00:15
ben fragmani gördum.. handan yilmaza filizin hamile oldugunu söyluyor gibi, ve hastane hamile oldugu mektupu yilmaza veriyor...

yilmaz sinir sinir bakiyordu, herhalde cocuk cemden dedi ??? ama emin degilim

devil61
07-02-07, 00:15
selam arkadaslar öncelikle ben bu diziyi onuncu bölümünden itibaren pasif bir izleyici olarak seyrediyorum buzamana kadar bütün yorumlarinizi hata senaryolarinizi siirlerinizi okudum hepsi birbirinden etkileyiciydi.
ama bugün nedense kendimi kontrol edemedim ve bende 60 bölüm hakkinda bir yorum yapmak istiyorum belki sorulariniza bir cevap olur....
handan hanimin filize verdigi zarf, ayni böyle bir olayin gectigi bir yabanci film izlemistim kizin annesi erkekden nefret eder ve kizinin o adamdan hamile oldugunu ögrenir (yani kisaca hepsi bizim dizideki olay gibi) ama sizin de tahmininizgibi ortada bir sahte rapaor var ama bu dna degil hamilelik raparudur, cünkü kiz dizide 4 aylik hamileydi ama raporda 2 aylik gösteriyordu.... ve kadin bu raporu adama verdiginde adam resmen sok olmustu cünkü 2 aydin kizla görüsmüyordu... buolaydan anliycamiz handanda böyle birsey yapabilir cünkü dierek cemden hamile derse yilmaz buna inanmaz sanirim ama rapor kafasini bi hayli karistirir.... neyse butabi sadece bir varsayim ama bana mantikli geliyor buzamana kadar bir sürü sahne gercek oldu seyretigim diziyle IA arasinda.............

valla boyle olması cok cok kotu olur cunku yılmazın aklının ucundan bıle olabılır mı sorusu gecerse vay halımıze ama bence boyle olmayacak handanla yılmaz konustuktan sonra fılız-yılmaz konusacak kı zaten konusmalarında fılıze bırsey soyluyor ve fılızın yuzu değişiyo...

ve cıftlık evı davetını nıye kabul etsınkı zaten ınansa...

cumaya az kaldı dayanalım kendımızı daha fazla zorlamanın bence manası yok...bu hafta bu konu uzerınde yeterınce durduk ve sınırlerımızınde yeterınce bozlduğundan emınım..

yakupoglu61
07-02-07, 00:18
artık beklemedeyiz 2 haftadır konuşuyoruz tartışıyoruz...bir hafta vermediler hepimizi maffettiler...yapacak yorum tartışacak konu kalmadı...
3 gün var çok özledik,çok merak ediyoruz, bu bölüm sılayı zorlamamız lazım...

sinem*
07-02-07, 00:19

bende böyle bir şey olacağını düşünüyorum,çünkü yılmazla yaklaşık bir kaç aydır ayrılardır herhalde...cemde evlenme teklifi etti yılmaz bunu biliyor,handan hanım kesin bebeğin 5-7 haftalık olduğuna dair raporla yılmaza gidecektir,bundan sonra yılmazın tepkisi ne olur bilemiyorum ama handan hanımın neler yaptığını biliyor inanmaması lazım.

BERNA
07-02-07, 00:23
bende böyle bir şey olacağını düşünüyorum,çünkü yılmazla yaklaşık bir kaç aydır ayrılardır herhalde...cemde evlenme teklifi etti yılmaz bunu biliyor,handan hanım kesin bebeğin 5-7 haftalık olduğuna dair raporla yılmaza gidecektir,bundan sonra yılmazın tepkisi ne olur bilemiyorum ama handan hanımın neler yaptığını biliyor inanmaması lazım.

Aramiza hosgeldin eyschann

Ben de isin icinde Cem Akman gibi bir plan ustasi varken aynen boyle birsey bekliyorum acikcasi. Asil kilit nokta buna Yilmaz'in inanip inanmayacagi eger inanirsa sacma sapan sorular sordu diye Handan'a ve Omer'e bosuna yuklenilmis demektir. Inanmayacagini dusunuyorum ama senaristlere artik zerre kadar guvenim kalmadigi icin kesin oyle olur da diyemiyorum.

eyschann
07-02-07, 00:31
Aramiza hosgeldin eyschann

Ben de isin icinde Cem Akman gibi bir plan ustasi varken aynen boyle birsey bekliyorum acikcasi. Asil kilit nokta buna Yilmaz'in inanip inanmayacagi eger inanirsa sacma sapan sorular sordu diye Handan'a ve Omer'e bosuna yuklenilmis demektir. Inanmayacagini dusunuyorum ama senaristlere artik zerre kadar guvenim kalmadigi icin kesin oyle olur da diyemiyorum.

öncelikle tesekkür ediyorum ama yilmazin inanip inanmamasina birsey diyemem ama süpelenir tabiki kim süpelenmezki, ama böyle birseyi filize sordugunu düsünüyorumda filiz heralde yikilir, yani filizin yerinde olmak istemezdim o an

devil61
07-02-07, 00:37
öncelikle tesekkür ediyorum ama yilmazin inanip inanmamasina birsey diyemem ama süpelenir tabiki kim süpelenmezki, ama böyle birseyi filize sordugunu düsünüyorumda filiz heralde yikilir, yani filizin yerinde olmak istemezdim o an

nasıl kım olsa aynı seyı dusunur ısın ıcınde handan ve cem var.yılmazın aklının ucundan bıle gecırmesını acıklayacak bır neden olamaz...

sevdığın kadının baskasıyla ılıskıye gırdığını dusunmek valla bence donusu olmayan bır nokta olur...:img-blush

sinem*
07-02-07, 00:38

öncelikle bende hoşgeldin diyeyim :)

gönül isterki yılmaz buna inanmasın ama sanırım kuşkuya kapılıp filize çaktırmadan soracak inşallah filiz ondan önce davranıp hamile olduğunu söyler böylece belki yılmazın tavrı değişir.Ama yılmazın şüphelenmesi biraz saçma olur eğer başkasıyla bir ilişki yaşadıysa ona aşık olması gerektiğini düşünmesi lazım,eğer başkasına aşıksa da neden yılmazla barışsın.Bence ayrılacaklarsa da böyle bir meseleden ayrılmasınlar aslı çok iyi bir neden o yüzden ayrılsınlar da bu yalan yüzünden ayrılırlarsa ve yılmaz filizin karşısına çıkıp böyle bir şeyi sorarsa filiz bir daha yılmazın yüzüne bakamaz bence.

kursuni19
07-02-07, 00:44
öncelikle bende hoşgeldin diyeyim :)

gönül isterki yılmaz buna inanmasın ama sanırım kuşkuya kapılıp filize çaktırmadan soracak inşallah filiz ondan önce davranıp hamile olduğunu söyler böylece belki yılmazın tavrı değişir.Ama yılmazın şüphelenmesi biraz saçma olur eğer başkasıyla bir ilişki yaşadıysa ona aşık olması gerektiğini düşünmesi lazım,eğer başkasına aşıksa da neden yılmazla barışsın.Bence ayrılacaklarsa da böyle bir meseleden ayrılmasınlar aslı çok iyi bir neden o yüzden ayrılsınlar da bu yalan yüzünden ayrılırlarsa ve yılmaz filizin karşısına çıkıp böyle bir şeyi sorarsa filiz bir daha yılmazın yüzüne bakamaz bence.

Haklisin, ama sanirim olaylar bu yönde gelisecek, zaten bu dizideki olaylar benim basima gelmis olsaydi askimdan gebersemde asla bir daha barismazdim.

Zaten ellerimizdeki tüyolarda bu dogrultuda, eger gercekten senaryoda bir degisiklk yapilmadiysa, bu sebebten dolayi ayrilacaklar ve uzun zamanda birlesmezler.
Nedense senaristler bizi iki tane güzel sahne izletiyorlar ve bunlarla kac bölüm yetinmek zorunda kaliyoruz.

devil61
07-02-07, 00:47
Haklisin, ama sanirim olaylar bu yönde gelisecek, zaten bu dizideki olaylar benim basima gelmis olsaydi askimdan gebersemde asla bir daha barismazdim.

Zaten ellerimizdeki tüyolarda bu dogrultuda, eger gercekten senaryoda bir degisiklk yapilmadiysa, bu sebebten dolayi ayrilacaklar ve uzun zamanda birlesmezler.
Nedense senaristler bizi iki tane güzel sahne izletiyorlar ve bunlarla kac bölüm yetinmek zorunda kaliyoruz.

arkadaslar dıyelım ayrıldılar ımzamdakı resımler 10 bolum sonrası ıcın mı bu kadar onde olmayacaklarına gore bence ayrılmayacaklar bızde burda bosuna kendımızı kasıyoruz sadece fragmanda heyacan yaratmak ıcın sona konulmus bır sahne..:img-wink:

kursuni19
07-02-07, 00:50
arkadaslar dıyelım ayrıldılar ımzamdakı resımler 10 bolum sonrası ıcın mı bu kadar onde olmayacaklarına gore bence ayrılmayacaklar bızde burda bosuna kendımızı kasıyoruz sadece fragmanda heyacan yaratmak ıcın sona konulmus bır sahne..:img-wink:

Ben artik o resimdeki sahneleri vermiyeceklerini düsünüyorum, gecen hafta Tuba hasta diye dizi verilmedi, bu resimler kac hafta önce ellimize ulasti, simdi vericek olsalar bu da baya cekimlerin baya bir önde oldugunu gösterir bize, yani ozaman gecen hafta yayinlanmis olmasi gerekirdi dizi

eyschann
07-02-07, 00:53
arkadaslar bende sanmiyorum bölüm basi barisp sonunda ayrilsinlar yani bukadarida sacmalik olur ama yinede belli olmaz yani senaristler sonucta

devil61
07-02-07, 00:53
Ben artik o resimdeki sahneleri vermiyeceklerini düsünüyorum, gecen hafta Tuba hasta diye dizi verilmedi, bu resimler kac hafta önce ellimize ulasti, simdi vericek olsalar bu da baya cekimlerin baya bir önde oldugunu gösterir bize, yani ozaman gecen hafta yayinlanmis olmasi gerekirdi dizi

arkadaslar dızı bızden 2-3 hadı bılemedın 4 bolum onden gıdıyor olsun.bu gıbı oyuncu hastalıkları ve farklı sorunlarla karsılasmamak ıcın vermedıler dızıyı bu hafta.sıkısmayalım dıye...

bence olacak bu resımler bencesı yok olacak:img-wink:

sinem*
07-02-07, 00:59

bende umudumu kestim ama bu bölümde yılmaz inanmazsa o resimler gerçekleşebilir yoksa o resimler set dışı.Hala senaristlere güveniyorum:) ilk sezonuda onlar yazdı ömerle feride ilişkisinide onlar yazıyor ama neden bizimkilere gelince böyle yazıyorlar anlamıyorum :icon_sorr iki tane çift olsun o zaman birbirleriyle de kavga etmezler ,ilişkilere bakarlar.

kursuni19
07-02-07, 01:05
bende umudumu kestim ama bu bölümde yılmaz inanmazsa o resimler gerçekleşebilir yoksa o resimler set dışı.Hala senaristlere güveniyorum:) ilk sezonuda onlar yazdı ömerle feride ilişkisinide onlar yazıyor ama neden bizimkilere gelince böyle yazıyorlar anlamıyorum :icon_sorr iki tane çift olsun o zaman birbirleriyle de kavga etmezler ,ilişkilere bakarlar.

Valla senaristlere güvenim kalmadi, ama umut edmekten baska cagremiz yok, bende Filizle Yilmazin beraber olmalarini istiyorum, bir ayri bir küs degil, ve en önemlisi Cemin hain planlarini izlemekten acaip sikilmisdurumdayim. Umarim senaristler bizi yaniltir, ve izlemek istediyimiz seyleri bizlere izletirler

devil61
07-02-07, 01:19
arkadaslar frm sessız kaldı barı sorularımı sorıyım...belkı bıraz olsun hareketlenır:img-wink:

1.Omer ferıde ılıskısı omer elıfın mezarını zıyaret edıp askını anlatıp olsaydı sızcede daha ınandırıcı olmaz mıydı?

2.sızce fılızle yılmazı karsılıklı oturup sorunlarını konusurken goreceğımız bır bolum geleck mı?:img-wink:

3.senarıstlerımız bu bolum onlara guvenımızı bosa cıkaracakmı yoksa fragmandakı gıbı sağ gosterıp sol mu vuracaklar?

sımdılık bu kadr:img-wink:

cvplarınızı beklıyorum!

BERNA
07-02-07, 01:34
arkadaslar frm sessız kaldı barı sorularımı sorıyım...belkı bıraz olsun hareketlenır:img-wink:

1.Omer ferıde ılıskısı omer elıfın mezarını zıyaret edıp askını anlatıp olsaydı sızcede daha ınandırıcı olmaz mıydı?

2.sızce fılızle yılmazı karsılıklı oturup sorunlarını konusurken goreceğımız bır bolum geleck mı?:img-wink:

3.senarıstlerımız bu bolum onlara guvenımızı bosa cıkaracakmı yoksa fragmandakı gıbı sağ gosterıp sol mu vuracaklar?

sımdılık bu kadr:img-wink:

cvplarınızı beklıyorum!

1. Omer'in Elif'in mezarini ziyaret etmesi son derece anlamli bir sahne olurdu. Eski karisinin olumunu kabullendigini sembolize ederdi fakat bu sahnenin olmasi Omer'in dogru bir hareketi olurdu. Yani Omer ve Feride iliskisinin inandirici olup olmamasi ile bu sahnenin benim acimdan dogrudan bir ilgisi yok. Zaten benim bu askta inandiricilik sorunum da yok herkes biliyor ya.

2. Benim dusuncem sondan bir ya da iki onceki bolumde gercek anlamda sorunlarini tartisacaklar arada o seferki ayrilik sebeplerini konusurlar belki ama bastan beri tum sorunlarin nedenlerini tartisacaklarini sanmiyorum ondan once.

3. Ben senaristlerin kotu bir surpriz yapacagina inaniyorum ama bunun ille de Yilmaz'in sahte rapora (veya her neyse) inanmasi olacagina kesin gozuyle bakmiyorum ama kesin tatsiz bir konu olacak.

secoms
07-02-07, 01:43

Ömer'in Elif'in ziyarete gitmesini ben de cok istiyorum..Ortada söyle bir durum varki biz Müjgan Hanımı da ziyarete giderken görmedik.. Burda da bir tuhaflık sözkonusu..Senaristlerin daha duyarlı olması lazım..

İnanadırıcılık biraz yanlıs olmus diye düşünüyorum.. Bu ilişkinin inandırıcılıgı konusunda hic bir problem yok.. Tabiki de bu benim görüsüm..

Olacaktır ama bunun ne zaman olacagı konusunda hicbir sey söyleyemeyecegim.. Benim düsüncem dizinin bitimine 5-6 bölüm kala olur..

Bu soruyu cevaplayamıyorum.. Özür dilerim hocam :):):)

forever_bim
07-02-07, 01:53
Soruları ben de yanıtlayım.

1. Evet bu ziyaret gerçekleşmeli. Senaristlerin ilk sezon her türlü nimetinden yararlandıkları bir kararkterdi Elif, ve Ömer'in Elif'e hissettikleri çok güzel ve anlamlıydı. Öyle bir hal almış ki dizi Ömer mezara gitmiyor, Müjgan Hanım, Nalan, Sema gitmiyorlar, Emin Bey zaten kayıplarda. Hakikaten tuhaf bir durum var. Bir taşa Elif Tekiner yazıp Ömer'i orda göstermek çok zor olmasa gerek. Bu ziyaret gerçekleşmeli. Bunun Feride'yle pek alakası yok. O aşkın zaten inandırıcılık sorunu yok. Zorlama degil dogal gelişmiş. Zaten Elif Ömer'in hayatında çok çok öncesinden vardı.

2. Umarım konuşurlar. Ben herşeyin anlatılması eteklerdeki tüm taşların dökülmesi taraftarıyım.

3. Yılmaz özete göre hem aldığı bir haberle sarsılacak hem de çiftlikte feci bir sahneyle karşılaşacak. Bekleyip ona göre konuşacagım. Fragman yanıltıcı olabiliyor.

BERNA
Fragmani daha net bir goruntuyle izleyince o zarfta Yilmaz'in ismi yaziyor, yani simdi Handan ve Cem ikilisi Yilmaz'a raporun fotokopisini de mi cektirmis hatira kalsin diye :img-hyste Filiz hamile dedigini dudak okuma yontemi ile cozebiliyoruz da ya bu zarfta baska birsey olmasin?
Neyse bakalim izleyip gorecegiz.

Bundan yaklasik 1,5 ay once sevgili modumuzun foruma sordugu soru vardi 'evlilik teklifini nasil istersiniz' diye fragmani izlerken de aklima o da geldi. Ben yalnizken yapilsin isterim yazmistim ama acikcasi kucuk Elif de ailenin bir parcasi oldugu icin su durumda hic de abes kacmiyor. O zaman Omer Tekiner'le evlenmek aklimdan gecmemis herhalde :img-hyste

devil61
ınandırıcılık da değil doğrusu daha anlamlı olurdu bnm ıcın o yuzden srdm.omerın elıfe olan askının tamamen bıttığını daha ıyı anlamamız acısıdan bn valla bazen supheye dusebılıyorum cunku elıf adı gecınce duygulanan 4 yıl parmağından yuzuğu cıkarmayan ferıdeyı gorunce mutasyona mı uğradı ne?:img-wink: herhalde ama ck sevnıyorum dızımızde ask sahnelrı gorduğumuz ıcın artık fomerde olmasa ask dızısı denılmez hale gelecektı az kalsın dızımız:img-wink: :img-wink:

evet bencede kotu bır olay olacak zaten ozette acıkca belırtılmıs yılmaz cıftlık evınde dehset verıcı bır durumla karsı karsıya kalır.:)

berna1,secoms,forever_bim cvplarınız ıcın tskler!

devil61
07-02-07, 01:56
Fragmani daha net bir goruntuyle izleyince o zarfta Yilmaz'in ismi yaziyor, yani simdi Handan ve Cem ikilisi Yilmaz'a raporun fotokopisini de mi cektirmis hatira kalsin diye :img-hyste Filiz hamile dedigini dudak okuma yontemi ile cozebiliyoruz da ya bu zarfta baska birsey olmasin?

Bundan yaklasik 1,5 ay once sevgili modumuzun foruma sordugu soru vardi 'evlilik teklifini nasil istersiniz' diye fragmani izlerken de aklima o da geldi. Ben yalnizken yapilsin isterim yazmistim ama acikcasi kucuk Elif de ailenin bir parcasi oldugu icin su durumda hic de abes kacmiyor. O zaman Omer Tekiner'le evlenmek aklimdan gecmemis herhalde :img-hyste

ınternetten ızledıysen lınkı o.m olark bana atarsan cok svnrım.

fomerın olmasında elıfın payı cok yuksek kıvılcımları alevlendıren kısı o el ele tutusturtuktan sonra:img-wink: fomer oldu artık...

bnm bundan sonra omerden tk beklentım cem olayından sonra elını ayağını ıs dunyasından ceker artık kı cekmesı lazım...

ferıde ve elıfle ılgılensın yeter:img-wink:

sinem*
07-02-07, 02:08

zarfın üstünde filiz tekiner yazıyordu :)

bu arada yüzüklere takık bir forum olduğumuzdan :) feridenin yüzüğüyle elifin yüzüğünü karşılaştırdım ister istemez :img-hyste (resim çekerken gözüme takıldı,takılmaması elde değildi zaten :) ) ömerin elife evlenme teklifi ettiği yüzük kocaman bir tek taş gibi bir yüzük ferideninki tek taş gibi durmuyordu tuhaf bir şeydi ama feridenin yüzüğü daha kibardı :) sanırım ömerin mali sıkıntısı bu duruma da yansıdı:img-hyste

forever_bim
07-02-07, 02:35
41. Bölümde Filiz ve Ömer Erol Bey'in mezarına gitmişlerdi. Filiz Elif'in mezarına da gidelim deyince Ömer "Daha vakti var hazır değilim" demişti. Artık o vaktin dolması gerekmiyor mu SAYIN SENARİSTLER?. Gitsin artık hem Elif'in kabrini de görelim. Kızını da götürsün annen burada yatıyor desin. Bekliyoruz haftalardır, ağaç olduk kök saldık meyvelerimiz olgunlaştı bekleye bekleye.

ismail200
07-02-07, 04:17
selam arkadaşlar fragmanı yeni izledim ve filiz&yılmaz barışıyo hatta öpüşüyolar.
yani güzel bölüm bizi bekliyo ama handan yine yapacagını yapyo.

lawinia
07-02-07, 09:31
fragmanı biraz önce tvde tekrar izledim henüz bi değişiklik yapmamıslar... bu arada ömerin ferideye verdiği yüzük değil de küpe olabilir mi bana yüzükten cok küpe gibi geldi ama tabi yanılıyo olabilirim...:img-wink:

SİDAL86_FB
07-02-07, 09:39
fragmanı yani izleye bildim...ilk sahneler çok güzel ama handan cadısı yine yapıcağını yapıyoççbana kalırsa orda yılmaza filiz senden hamile olduğu için tekrar barışmak istiyo diycek yada filiz hamile ama cem den..diycek..ama ben hala şu dehşet verici olayın bu olmadığını düşünüyorum...

archshe
07-02-07, 09:44
öncelikle hoşgeldin eyschannn aramıza....dediğin senaryo aklıma hiç gelmemişti...bebeğin babası cem der diyodum buna yılmaz inanamazdı....ama bu durum feci...kim olsa aklı karışır...filizin de aklı böyle karışmıştı...ama ona delillleri polis sunmuştu yılmaza handan...yani filiz yüce adalete ve türk polislerine güvenmişti:)şimdi yılmaz filizin bu hatasını açıklamak istediğini düşünür....filizin özür dileyeceğini cemi sevmediğini falan filan...felaket senaryoları yazıyoruz ama senaristlerimiz bizden daha acımasız...olaylar tüyolaarı doğruluyo...yılmaz handana inanacak...filiz bunu bi daha açıklama gereği duymayacak...susacak...çünkü feci kırılacak...böyle bir olaydan sonra barışmasınlar mümkünse...bukadar olay sineye çekilemez...bundan sonrası açıkçası midesizlik olur...handanın hırsının boyutlarını anlamış değilim...karşısındaki kızı..filiz yüzünü göstermese ölene kadar haklıdır...

benim
07-02-07, 10:28
Benim korkum ne biliyormusunuz.Bunlar arasında açıklanmamış birşey daha ortaya çıkacak.Handan Filiz Cem'den hamile derse.Yılmaz bunu Filiz'e soramayabilir.Çiftlik evinde Yılmaz'ın dehşete düşeceği sahne ne ise ,söyleyeceği varsa bile soramayacak.Aralarına açıklanmmış ikinci bir sır girmesin artık.

EvaLongoria
07-02-07, 10:33
herkese günaydın...

ya bende dün bi daha isledim fragmanı.. yılmaz la filiz kesin barışıyorlar da sonra araları yine bozulur mu bilemem...

**berna teşekkürler.. sinan resimlerinden bir sürü imza yapmayı düşünüyorum. sevgiler..

yılmaz_filiz
07-02-07, 10:45
herkese günaydın...

ya bende dün bi daha isledim fragmanı.. yılmaz la filiz kesin barışıyorlar da sonra araları yine bozulur mu bilemem...

**berna teşekkürler.. sinan resimlerinden bir sürü imza yapmayı düşünüyorum. sevgiler..

herhalde yeni üye oldun aramıza hoşgeldin canım.arkadaşlar bence yılmaz bu bölümde handanın cemden bebek demesiyle sarsılacak ama pek inanmıcak.ve çiftlik evine gidecek.cemde çiftlik evine gelir filizle yakınlaştığını gören yılmaz handanın dediklerini söylicekse de söylemez.ama handanın yılmazın yanına gittiğinde üstünde bir bluz vardı.daha sonra şu filizle yılmazın samimi pozları vardı ya 3 hafta önce gelen o sahne yaşanabilir.barışırlar umarım yılmaz handana inanmaz.ömer ve feridede çok hoştu.

BERNA
07-02-07, 10:46
Sevgili Sinem evet zarfta Filiz Tekiner yaziyormus ben yanilmisim, demek ki sahte rapor veya hamilelikle ilgili baska birsey, demek ki fragman gece vakti seyredilmeyecekmis :img-hyste

Elif'e alinan yuzugu sen yazinca ben de hatirladim ama bence bunun sadece Tekinerlerin mali zorlugundan ileri geldigini sanmiyorum. Yillar ve yasadiklari Omer'e olgunluk ve dolayisiyla zerafet katti bence ;) Cunku Elif'i cok sevmis olmasina ragmen Omer'in her zaman Elif'in gozunu boyama istegi vardi bence :) Rekabet geregi de olabilir ;)

pinkzone
07-02-07, 10:57
Bende zarfta Filiz tekiner yazdığını gördüm. Herhalde handan ucuza kaçıyım derken sadece içindekini değiştirmiş. Yoksa Zarf aynı zarf.. Bakalım Yılmaz bu zarfı yutacak mı ? İşte orası muamma.

filizim+y
07-02-07, 11:01
yılmazın inanmasını sağlayack birşey olacağını zaten biliyoruz, çünkü yılmaz kolay kolay ne handana ne de ceme o kadar akılcı olmalı ki bu plan inandırabilsinler, filizde tam duygusal döneminde yılmazın en ufak şüphe duyduğunu anlarsa geri çekilir konuşmaz, anlatmak istese de yapmaz çünkü kadınlık gururunu bir kez ayaklar altına aldı yılmazı afetti, şimdi bu şekilde bir şüpheyle filizin karşısına çıkarsa yılmazın bir daha şansı olur mu, açıkcası ben yılmazıma yakıştıramam bunu filize hissettirmeden öğrenmeli ama ne desek boş bölümü bekleyeceğiz nasılsa çekildi, herşey oldu sadece 2 günümüz kaldı aklımızdaki soruları cvplamak için:img-yes:

yılmaz_filiz
07-02-07, 11:10
yılmazın inanmasını sağlayack birşey olacağını zaten biliyoruz, çünkü yılmaz kolay kolay ne handana ne de ceme o kadar akılcı olmalı ki bu plan inandırabilsinler, filizde tam duygusal döneminde yılmazın en ufak şüphe duyduğunu anlarsa geri çekilir konuşmaz, anlatmak istese de yapmaz çünkü kadınlık gururunu bir kez ayaklar altına aldı yılmazı afetti, şimdi bu şekilde bir şüpheyle filizin karşısına çıkarsa yılmazın bir daha şansı olur mu, açıkcası ben yılmazıma yakıştıramam bunu filize hissettirmeden öğrenmeli ama ne desek boş bölümü bekleyeceğiz nasılsa çekildi, herşey oldu sadece 2 günümüz kaldı aklımızdaki soruları cvplamak için:img-yes:

Yorumuna noktasına kadar katılıyorum.Yılmaz Ceme ve Handana inanmayıp bunu Filize sorarsa gerçekten Filiz ne yapar bişemiyorum.Bence kesin hemen orayı terk eder yada
BEN SENİ SEVERKEN NEDEN CEMİN BEBEĞİNİ TAŞIYİM der.bunun gibi şeyler söyleyebilir.[/COLOR]

pinkzone
07-02-07, 11:15
Zannetmiyorum ki o buluşma Handandan sonra olsun. Bence orda Yılmaz aralarındaki sorundan bahsediyor. Ondan Filizin yüz asılıyor. Filiz Yılmazdan böyle bir itham duysa neden hemen açıklamasın ki durumu.. Neden bağ evine çağırsın ki. Onun için Yılmaz handan buluşması gerçekleşcek. Sonra akşam bağ evine gitcek yılmaz. O deniz kenarı önceki sahne bence. Birde Handan kızından birleştiklerine dair tüyo almadan harekete geçmezdi. Ondan aldı haberi geçti harekete.

filizim+y
07-02-07, 11:25
Yorumuna noktasına kadar katılıyorum.Yılmaz Ceme ve Handana inanmayıp bunu Filize sorarsa gerçekten Filiz ne yapar bişemiyorum.Bence kesin hemen orayı terk eder yada
BEN SENİ SEVERKEN NEDEN CEMİN BEBEĞİNİ TAŞIYİM der.bunun gibi şeyler söyleyebilir.

filiz hiçbirşey söylemeden çeker gider, bu şüphenin üstüne o herşeyi anlatan bakışları ile yılmaza bir bakış atar ve gider, yılmazda konuşmamasını bu iddianın doğru olduğunu düşünür ve peşinden gitmez diyeceğim ama
çiftlik sahnesi son sahne olacaksa handanın sahnesi daha önce ona inanmıyor ki filizin çiftlik davetini kabul ediyor, ya da bu çiftlik daveti handanın açıklamasından önce yapılıyor yılmazda oraya gittikten sonra içindeki şüpheyle filize yüklenir filizde fenalaşır ama burada da yılmaz çiftlik evine gittiğinde hemen kötü olayla karşılaşacak diye yazıyor yani olayı öğrenmesi, bunun peşinden çiftlikteki karşılaşacağı sahne şüphesini filize belli etmesine fırsat bırakmaz buda tüyolardaki gibi kulis ve sahil sahnesi yumuşaması izleyeceğimizi ve tam barışma sağlanmadan son sahne iplerin kopacağını gösteriyor.

yılmaz_filiz
07-02-07, 11:35
Zannetmiyorum ki o buluşma Handandan sonra olsun. Bence orda Yılmaz aralarındaki sorundan bahsediyor. Ondan Filizin yüz asılıyor. Filiz Yılmazdan böyle bir itham duysa neden hemen açıklamasın ki durumu.. Neden bağ evine çağırsın ki. Onun için Yılmaz handan buluşması gerçekleşcek. Sonra akşam bağ evine gitcek yılmaz. O deniz kenarı önceki sahne bence. Birde Handan kızından birleştiklerine dair tüyo almadan harekete geçmezdi. Ondan aldı haberi geçti harekete.

Bence Handan kuliste yaşananları görebilir.Eğer Filizle konuşursa Filiz kaçamak cevaplar verebilir.Bence kuliste olan yakınlaşmaları görücek Handan Hanım.Keşke Aslıda görsee:D[/COLOR]

kursuni19
07-02-07, 11:40
Handani ataga geciren olay Filizle Yilmazi kuliste öpüsürken görmesi olacaktir bence, ve bunun üzerine planini yapacaktir.

Yilmazin inanip inanmamasini bilmiyorum acikcasi, inanmamasini istiyorum ama raporda gercekten tarihle oynanmissa eger, inanmasa bile icine bir süphe düser ve bunu bir sekilde Filize sormak ister, böyle bir soruya Filizin tepkisinin ne oldugu acikca ortada, ama zaten bunu sormasina gerek kalmadan ciftlik evindeki dehsetle karsilasir Yilmaz, bunu ney oldugunu acikcasi kestiremiyorum.
Filizi Cemin koynunda görecegimi acikcasi sanmiyorum, bu kadar ileriye gitmez senaristler, hem bunun dönüsüde olmaz bir daha. Karsilasacagi dehset muhtemelen Filizin bebegi düsürmüs olmasidir.

Iyimse olursak böyle bir sey de gerceklesebilir. Handan Yilmazin raporuna inanmadigini ögrenir ve Filizin Yilmaza gercekleri aciklamasi icin ciftlik evine davet etmis oldugunu. Bunu engelemek isteyen Handan ciftlik evine gider ve Filie bagirmaya baslar, tam o arada Yilmaz gelir, Handan Filize yine meshur osmanli tokatini geciri ve Filiz o anda fenalasir ve bebeginp i kaybeder, böylelikle Yilmaz gercegi ögrenmis olur. Sanirim bu cok iyimsey oldu, ama bekleyip izlemekten baska cagremiz kalmadi sanirim

filizim+y
07-02-07, 11:50
sevgili kurşuni, senin ki iyimserlikten öte bu planın içinde cem varsa masum birşey beklenmez, handanın da bir tokat sahnesini daha hayata geçireceğini düşünmüyorum hem cemin süper planları varken gerçi aslıya yaptığı plan tam bri fiyaskoydu ama yılmaza karşı daha akıllıca plan yaptığı ortada şimidye kadar açık vermedi, bu planda o kadar akılcı olmalı ki yılmaz gibi akıllı bir insanı bile "acaba, olabilir mi" diye kuşkuya düşürsün.

aslının bu bölüm öğreneceğine dair özette birşey yazılı ama filizyılmazı gördükten sonra mı yoksa canandan mı öğrenerek olaacak göreceğiz gömsün artık zaten handan ve cem yetiyor güzide çiftime şimdide aslı ne bunların çektiği ah bir BİZ olabilseler ah.

levoo
07-02-07, 11:59
Bir arkadaşın dediği gibi bebeği olduğundan daha küçük gösterirseler.Yılmaz'ın kafası karışacaktır.Ben bu kızla 5 haftadır görüşmüyorum nasıl benden hamile olabilir ki diye düşünür??

kursuni19
Birde söyle bir sey var, gercekten ortada sahte bir rapor varsa, Filiz bunu eninde sonunda ögrenecek ve bu isin icinde Handanla Cemin parmaginin oldugunuda. Benim annem hayatmi bu sekilde karartmis olsa ben asla bir daha yüzüne bakmazdim, Filizde böyle yapar vede Cemin neler yapabilecegini görmüs olur.
Ayni sekilde Yilmazda bu raporun sahte oldugunu bebek düstükten sonra ögrenecektir, ve eger Filizi bir sekilde suclamissa bundan dolayi pisman olacaktir.

emraht
yılmaz handana inanır filize güvenmesse filizden ne farkı kalırki
filiz haklıydı o zaman yılmazı katil sanmaklar. ödeşmişmi olacaklar yani :icon_whis

levoo
07-02-07, 12:06
Zaten en nefret ettiğim şey bu.İllaki durumu eşitleme gibi bir durum söz konusu olmamalı Filiz bir hata yaptı ve bitti.Şimdi ödeşmeye ne gerek var?Hataya hatayla karşılık verilmez ki??

kursuni19
07-02-07, 12:07
Böyle bir sahte raporla her erkek ister istememz süpheye düser, ama Yilmaz Filizi tanidigi icin ve isin icinde Handanin oldugu icin, bir sekilde Filizin kadinlik gururunu kirmadan ögrenmesi sart.
Buda ancak bu sekilde olabilir. Yilmaz sabirli bir sekilde Filizin hamile oldugunu itiraf etmesini bekleyebilir, ancak Yilmaz ozaman bebegin kac haftalik oldugunuögrenir ve bu raporun sahte oldugunu, ama ancak Yilmazin böyle bir durumda sakin olmabilecegini tahmin etmiyorum.

emraht
07-02-07, 12:15
<