Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
bir filiz-yılmazcı olarak aslıya kızmam gerekirken kızamıyorum. bilmiyorum ama ne istediğini bilen sözünü kimseden esirgemeyen gözüpek ve hırçın belkide ilk sezonki filize benzediği için sevmişimdir kendisini...filiz olmasaydı aslı-yılmazcı olurdum büyük olasılıkla.....:)
Bence birbirlerine hiç yakışmıyorlar. Artık Filiz ile Yılmaz'a alıştığımdanmı bilmem ama yinede yakışmıyorlar birbirlerine. Filiz'in eline kimse su dökemez :good:
Filizce_Jüly
07-02-07, 21:33
ark konuyla alakalı değil ama bi şey sorucam sizlere eurod de fragmanlar verilirken 1 saat erken yazlıyo saatler yani kanald de dizi 22.00 yazıyosa eurod 21.00 yazıyo sonmuçta 2 de 22.00 başlıyo neden böle bilen var mı acaba ?
Sanirim Hani türkiyedede euro d cikyior ya siz yani ordaki türkler önceden bakamassin die:)! Önden gitmeyin yani:D!
nisailayda
08-02-07, 01:15
sevgili forever bim bir süredir forumu takip ediyorum amacım severek takip ettiğim diziyle ilgili farklı görüşleri öğrenip benim gibi bu diziyi sevenlerin ortak paylaşımı idi.Sadece bugüne kadar mesaj atmadım.tek kelimelik dediğinmesaja gelince tahmin edersinki bu konuların yazıldığı tek forum burası değil.Bir başka forumdan tanıdığım arkadaş olduğunu düşünmüştüm bunedenle sadece onun olup olmadığıını sordum bunun foruma aykırı olduğunu sanmıyorum ama nediyelim siz öyle uygun görmüşsünüz......
sevgili forever bim bir süredir forumu takip ediyorum amacım severek takip ettiğim diziyle ilgili farklı görüşleri öğrenip benim gibi bu diziyi sevenlerin ortak paylaşımı idi.Sadece bugüne kadar mesaj atmadım.tek kelimelik dediğinmesaja gelince tahmin edersinki bu konuların yazıldığı tek forum burası değil.Bir başka forumdan tanıdığım arkadaş olduğunu düşünmüştüm bunedenle sadece onun olup olmadığıını sordum bunun foruma aykırı olduğunu sanmıyorum ama nediyelim siz öyle uygun görmüşsünüz......
bu aralr sevgılı modumuza cok yuklenme var ne ıle alakası olursa olsun tek cumle mesaj sılınır konu dısı mesajlarda sılınır o.m ıle sormalısın:img-wink: o musun dıye!
nisailayda
08-02-07, 01:41
bu aralr sevgılı modumuza cok yuklenme var ne ıle alakası olursa olsun tek cumle mesaj sılınır konu dısı mesajlarda sılınır o.m ıle sormalısın:img-wink: o musun dıye!
beni bilgilendırdiğin için teşekkür ederim.bir anlık yazdım ben böyle hızlı sitelere pek alışık değilimde :img-in_lo yazımda kimseye yüklenmek gibi bir niyetim yoktu açıklamaya çalıştım...bu arada forumdaki herkesi çok beğeniyorum.renkli insanlar var senaryolar müthiş ....en iyisi ben sadece okuyucu olarak katılmaya devam edeyim..:img-blush
beni bilgilendırdiğin için teşekkür ederim.bir anlık yazdım ben böyle hızlı sitelere pek alışık değilimde :img-in_lo yazımda kimseye yüklenmek gibi bir niyetim yoktu açıklamaya çalıştım...bu arada forumdaki herkesi çok beğeniyorum.renkli insanlar var senaryolar müthiş ....en iyisi ben sadece okuyucu olarak katılmaya devam edeyim..:img-blush
sadece senden bahsetmedım genel olarak bahsettım...
yorumlarını yap cekınme forumda renklılık olur en azından.
yenı uyelere seslenıyorum cekınmeden yorumlarınızı paylasın bızlerle lutfen!
ark konuyla alakalı değil ama bi şey sorucam sizlere eurod de fragmanlar verilirken 1 saat erken yazlıyo saatler yani kanald de dizi 22.00 yazıyosa eurod 21.00 yazıyo sonmuçta 2 de 22.00 başlıyo neden böle bilen var mı acaba ?
bildiğim kadarıyla eurod özellikle almanyaya dönük yayın yapıyor. almanyayla da aramızda 1 saat fark olduğu için saat 2100 diyodur gibi geldi bana.
bu arada arkadaşlar önceki bölümlerle ilgili mesajlarda inşaat çökecek deniyordu ya ben gittim baktım inşaata takır takır ilerliyor :) şaka bir yana inşaat sahneleri fulya daki aşçıoğlu inşaatın selenium twins şantiyesinde çekiliyor orası da benim işyerimin 200 mt aşağısında bir ara gidip fotolar çekmek isterim ama yoğunluğum artı çekimlerin saati hakkında hiçbir bilgim olmaması bunu engelliyor belki bir gün denk gelirim :good:
arkadaşlar bugün şiirli fragman verilebilir belki malum ben işte olduğum için takip edemiyorum sizden ricam takip eden arkadaşlar bilgilendirirse bizi sevinirim, teşekkür ederim şimdiden.
gerçi bu fragmanda uzun belki şiir olmaz bu hafta ama ne yapacakları belli olmuyor merak işte, şiirli olsa daha güzel ama bakalım.
september_06
08-02-07, 09:25
Selam arkadaşlar, fragmanı yeni izleyebildim. Handan cadısı ne diyo öyle yaaa Yılmaza. Filiz hamile diyo. Kesin Cemden diyecek.Dermi der valla beklenir bu cadıdan. Kötü kadın Müzeyyen:dito
Filiz yine söylemiyo demekki Yılmaza . Öfffffffffffff baydı valla. Acıların kadını Filiz, ve küçük emrah Yılmaz.:img-hyste [/COLOR]
Bu bölümü pek keyifle izleyecektim. Ama taşınmaktan pek fırsat olmayacak galiba. Artık ne olursa olsun izlemeye çalışcam. Bugüne kadar hiç I.A kaçırmışlığım olmadı.. Bundan sonrada olmayacak inş. Taşınmaktan nefret ediyorum.
Fragmanda bu hafta şiir yok. Bugün kaç kere takip ettim yoktu.. Sanırım bu haftada şiirsiz fragmanla idare edeceğiz. Başka da fragman verilcek giib değil şiir olmadığından.
Fragmanda bu hafta şiir yok. Bugün kaç kere takip ettim yoktu.. Sanırım bu haftada şiirsiz fragmanla idare edeceğiz. Başka da fragman verilcek giib değil şiir olmadığından.
Bencede bu hafta yeni fragman olmiyacak. Artik bu fragmanla idare edicez.
Sonucta zaten bur günümüz kaldi surada.
BU hafta ciftlik sahnesi kilit noktasi olacak, ya hersey düzelecek yada tamamen kopacak
Bencede bu hafta yeni fragman olmiyacak. Artik bu fragmanla idare edicez.
Sonucta zaten bur günümüz kaldi surada.
BU hafta ciftlik sahnesi kilit noktasi olacak, ya hersey düzelecek yada tamamen kopacak
Ne olacaksa çiflik evinde olcak ya herşey tamamen kopcak. Yada düzelcek. Kilit gerçekten de.
Yılmaz Filizi suçlarsa.. Çocuk benden değil olayında..
Filizden Yılmaza bu parça gitsin.
Cahildim dünyanın rengine kandım.
Hayale aldandım boşuna yandım.
Senin ile ben benimsin sandım.
Ölürüm sevdiğim zehirim sensin.
Evvelim sen oldun.. Ahirim sensin.
Gülay- Ahirim sensin.
Ne olacaksa çiflik evinde olcak ya herşey tamamen kopcak. Yada düzelcek. Kilit gerçekten de.
Yılmaz Filizi suçlarsa.. Çocuk benden değil olayında..
Filizden Yılmaza bu parça gitsin.
Cahildim dünyanın rengine kandım.
Hayale aldandım boşuna yandım.
Senin ile ben benimsin sandım.
Ölürüm sevdiğim zehirim sensin.
Evvelim sen oldun.. Ahirim sensin.
Gülay- Ahirim sensin.
Sarki cok güzel uymus. Ama sanirim senarister bu kadar ileriye gitmezler, giderlersede bunun dönüs olmaz. Dedim ya yarini beklemekten baska cagremiz kalmadi
Bu bölümü pek keyifle izleyecektim. Ama taşınmaktan pek fırsat olmayacak galiba. Artık ne olursa olsun izlemeye çalışcam. Bugüne kadar hiç I.A kaçırmışlığım olmadı.. Bundan sonrada olmayacak inş. Taşınmaktan nefret ediyorum.
kolay gelsin pinknoze zor olur tabi ama ben senin kaçırmayacağına eminim bu kadar beklemişken sen fırsat bulursun hem izlemelisin ki yorumlarımızı birleikte yapalım sensiz tadı olmaz:img-wink:
bencede yeni fragman yok, şiirle olsa ne güzel olurdu bir sürü duygu yoğunluğu var bu bölüm, filizyılmaz, fömer, aslı ve belki de cem her birinin durumunu açıklayan bir şiir ama dediğiniz gibi olmayacak sanırım.
Sarki cok güzel uymus. Ama sanirim senarister bu kadar ileriye gitmezler, giderlersede bunun dönüs olmaz. Dedim ya yarini beklemekten baska cagremiz kalmadi
Valla bakalım.. İki tarafıda illa durumları eşitleyecekler ya ondan yapıcaklarmış gibi geliyor. İnş. olmaz.
Bana asıl koyan diziyi keyifle izleyemeyecek olmam. Taşınma işlemleri yüzünden artık çok yoğun olcam.. Anca sahneleri izleyebilirim. Lafları pek anlayamam gibi geliyor.
off ya ins siirli bi fragman koyarlar yaa cokkk füzel olur ama koyucaklar bence bugün cünkü bi kere daha persembe koymuslardi neyse bakip görecez!
en sinir aldigim gün persembe ya 2 haftadir bekliyorum ama 1 gün bekliyemiyorum zaman gecmiyo sanki ben simdi yarini nasil beklicemm!!
bence hic bisey olmicak:
yilmaz inanmicakk..
belki filize caktirmdan bahseder yada etmez...
ciftlikte bbegi söylicektii sevgililer günü dür o muhtemelen ins öyledir...
ve dehset dedikleri özete bizi merakta birakmak icin kullanilmis bi söz onun icin sadece filiz yilmaz geldiginde sancilanmis yerde kivriniyo olucaktir ve yilmaz filizin yanina eyilir filiz iyimisin der osra filiz bebegimiz der ve biter.....
öbür bölümde hemen hastaneye götürür ve cocugu kaybetmezler......
sora bu olay nedeniylen yilmaz filize daha cokk baglanir filizde ayni sekilde yilmaza.....
bence böyle olucak ve kopmicaklar ve bizim o merakla bekledigimiz o güzel resimlerde 61.bölümde olucakk!!!!!!
ceme şiir yazacağım aklıma gelmezdi, ama burada ki arkadaşların cem şiir okursa falan diye yorumlarından bir deneme yapalım dedim, bakalım beğenecek misiniz:img-wink:
60.bölüm fragman şiir cem
Seni sevdim hem de delicesine
Anlamsız şeyler yaptım benim ol diye
Ama sen anlamadın attın beni bir köşeye
İyi yapmadın daha da döndüm deliye
Onun kolunda görmek mi seni
Olmaz bunu görmeye dayanmaz kalbim
Ben ben olmaktan çıkarım
Kendi dünyamı bırak seninkini de yıkarım
Neler yaptığımı bilsen senin benim olman için
Ya korkar kaçarsın benden, ya da sonum olursun
Kolay mı vazgeçmek senden
Umudum bitmedi daha son kozumu oynamadım sizin sevginize
İyi laf dokundurmuşsun ceme şiirinle filizim.. :) Çok kafiyeli olmuş üstelik. Valla bu dizi insanda yaratıcılık dürtüsünü ilerletiyor.. :) İzleyen pişman izlemeyen bin pişman.. :)
ay bi gün kaldı yaşasın ! Arkadaşlar inşallah handan herşeyi bozmaz yoksa bizim dizi tarihe geçecek.bi bolumde barıştırıp ayırma ... :img-hyste gümüşle mehmette barıştı tatile çıkıolar.herkes barışık yaww bi bisimkilerin arası limoni...
ay bi gün kaldı yaşasın ! Arkadaşlar inşallah handan herşeyi bozmaz yoksa bizim dizi tarihe geçecek.bi bolumde barıştırıp ayırma ... :img-hyste gümüşle mehmette barıştı tatile çıkıolar.herkes barışık yaww bi bisimkilerin arası limoni...
evet ya bu hafta herkes baristi bütün dizidekiler baristi....bu haftada barismaya devam ediyolar bizimkilerde baristilarr ama ins yine rekor kirip ayni bölüm yine ayirmazlar sanmiyorum görürsünüz bu olay onlari daha bi birbirlerine baglicakk....!!!!!!
fragmandan hala haber yok yaa...
yakupoglu61
08-02-07, 12:58
evet ya bu hafta herkes baristi bütün dizidekiler baristi....bu haftada barismaya devam ediyolar bizimkilerde baristilarr ama ins yine rekor kirip ayni bölüm yine ayirmazlar sanmiyorum görürsünüz bu olay onlari daha bi birbirlerine baglicakk....!!!!!!
fragmandan hala haber yok yaa...
herşey filizin yılmaza bebeğin kendisinden olduğunu söylemesine bağlı...
yılmaz handana inanacaktır filizin ne diyeceği çok önemli gerçekleri söylemesi lazım ...
ben sabah da izledim eski fragman of of neyse yaa azcık mutlu görces ya onları inşallah filizle yılmaz opusurken aslı görür.aminn ! çatır çatır çatlar sonra inşallahhhhh
yılmaz_filiz
08-02-07, 13:07
ceme şiir yazacağım aklıma gelmezdi, ama burada ki arkadaşların cem şiir okursa falan diye yorumlarından bir deneme yapalım dedim, bakalım beğenecek misiniz:img-wink:
Ben ben olmaktan çıkarım
Çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık.Yılmaz Handana inanmayıp Filize sorarsa çok iyi olur.Yılmaz kesinlikle Filize inanacaktır.Şu fragmanın ilk sahnesi içime çok rahatlatıyo son sahnesinde ise daralıyorum.
Ben ben olmaktan çıkarım
filizim yorum yapmıcaktım ama yapayım şu cem adisine hiç değmez bole şiirler yazmaya :D ama güzel olmuş tamda bizim psikoyu anlatıo
Cem için bir şiir
Küçükken babam dövdü psikopat oldum.
Büyüdüm seni gördüm ben sanki aşık oldum.
Herşeyi yaparım seni almak için .
Anamı bile keserim benim olman için.
Gel beraber mesut olalım
boy boy çocuklar yapalım
yılmayanları yıldıralım
psikopata bağlama beni zümrüt gözlüm :img-hyste
Yılmazdan filize
BUGÜN BİRAZ GERGİNİM YİNE
sesim değişik gelebilir biraz
AMA SEN ANLARSIN BANA KATLANIRSIN...
tuhaf laflar edebilirim seni belki üzebilirim
AMA SEN SUSARSIN ÇÜNKÜ BENİ TANIRSIN...
öyle çabuk kızma derdin hep
BUKADARDA KOLAY ALINMA
o zaman beni sar hadi sarıl bana
DEĞİŞMEZ HUYLAR BİLİRSİN
bikerede sen dene alışmayı
BEN GÖĞSÜNE YATARKEN ÖYLE DERİN NEFES ALMA
BU ARA İHTİYACIM VAR SANA ELLERİMİ SAKIN BIRAKMA
BANA HUZUR VEREN TEK YER SENİN YANIN UNUTMA
GÜN VARINCAYA KADAR SABAHA SAKIN HİÇBİRYERE KALKMA
FAZLA BİŞİ İSTEMEM SADECE DUR BURDAAA...!!!
okuyan ve yorumlayan herkese teşekkür ederim, bende biliyorum cem için değmez ama burada ceme msj gönderiyorum yine de kötüye karşı iyi olma msj arkadaşlar ders alsın diye ama bizim psiko başka kimseye bakmaz kendisi bilir herşeyi sadece meraktaki arkadaşlar için yazılmıştır malum fragmanların çoğunda gözüktü yeri geldi başrol oldu bir fragmanda şiir okumadığı kaldı gerçekte yapmasınlar diye buraya yazdım buna katlanırız ama oradakine katlanamayız değil mi, böylesi olsun da çok beklenti içinde olmasın bay psiko:img-yes:
okuyan ve yorumlayan herkese teşekkür ederim, bende biliyorum cem için değmez ama burada ceme msj gönderiyorum yine de kötüye karşı iyi olma msj arkadaşlar ders alsın diye ama bizim psiko başka kimseye bakmaz kendisi bilir herşeyi sadece meraktaki arkadaşlar için yazılmıştır malum fragmanların çoğunda gözüktü yeri geldi başrol oldu bir fragmanda şiir okumadığı kaldı gerçekte yapmasınlar diye buraya yazdım buna katlanırız ama oradakine katlanamayız değil mi, böylesi olsun da çok beklenti içinde olmasın bay psiko:img-yes:
katılıyorum dostum bi şiir okutmadıkları kaldı psikoya... bi kaç gündür internet arızalı giremedim pek yorum yazamadım ama bugün tam geldim :D
yılmaz_filiz
08-02-07, 13:35
Cem için bir şiir
Gel beraber mesut olalım
boy boy çocuklar yapalım
yılmayanları yıldıralım
cnm seninkide çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Cemden Filize bir şiir daha;
Hep tek gecelik aşklar yaşadım
seni gördüm kalbim durdu
kimse senin kadar sevemez beni
gel benimle ol
yılmazları yıldıralım
gel benimle ol
elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyim
gel benimle ol
aileni mutlu et
gel benimle ol
boy boy çocuklarımız olsun
sen yeter ki benim ol
elalemin çocuklarıyla kabul ederim seni
yeter ki benim ol
Cem için bir şiir
Gel beraber mesut olalım
boy boy çocuklar yapalım
yılmayanları yıldıralım
harika olmuş acayip güldüm:img-hyste :img-hyste
tam bizim pisikoya oymuş
filizim seninkide güzel olmuş emeginize saglik
dizidizidiziler
08-02-07, 14:26
Bakıyorum herkesin neşesi yerinde. Ben ise hiç umutlu değilim. Hele de o özetten sonra.
Cem ile Handan yine plan peşindeler baksanıza.
Yılmaz çiftliğe gittiğinde Filizi Cem'le uygunsuz halde mi buluyor acaba?
O kadar ileri gidip Filize saldırmaz umarım Cem.
Bu arada Yılmazın ofisindeki görüntülerde Zarfın üzerinde ne yazıyor okuyabilen var mı? 5'le başlayan bir rakam gibi görünüyor. Para mı teklif ediyor bu kadın yine Yılmaz'a? Akıllanmadı mı hala?
Veya bebeğin Cem'den olduğunu sözüm ona gösteren bir belge mi var zarfın içinde? Anlayamadım ama bizimkilerin barışmaları çok kısa sürecek gibi..
Halbuki o kadar deneyimden geçtiler ki beraber asla ne olursa olsun artık yıkılmamaları lazım...
yılmaz_filiz
08-02-07, 14:35
Bakıyorum herkesin neşesi yerinde. Ben ise hiç umutlu değilim. Hele de o özetten sonra.
Bu arada Yılmazın ofisindeki görüntülerde Zarfın üzerinde ne yazıyor okuyabilen var mı? 5'le başlayan bir rakam gibi görünüyor. Para mı teklif ediyor bu kadın yine Yılmaz'a? Akıllanmadı mı hala?
Veya bebeğin Cem'den olduğunu sözüm ona gösteren bir belge mi var zarfın içinde? Anlayamadım ama bizimkilerin barışmaları çok kısa sürecek gibi..
Halbuki o kadar deneyimden geçtiler ki beraber asla ne olursa olsun artık yıkılmamaları lazım...
Canım bizimde umudumuz yok.Ama izleyip görücez.Yılmaz Handana inanmayıp Filize sorabilir.Filizde bu soruya karşılık ters tepki vermez.ve yılmaz filize inanır tabi ki.
Bakma buranın bayram havası olduğuna aslında herkes özetten ve fragmandan aşırı derecede gergin ama.. İşi gırgıra vuruyorlar.
Son lafına katılıyorum o kadar beraber oldular ama yıkılmaları için büyük bir sorun var. Güven iletşimsizlik. Bu ikisi olmadıkça bırak beraberliği hep benden ötesine geçemezler. Aralarındaki sorunu çözdükleri zaman kesin ayrılmak için bir sebep göremeyecekler zaten. Bazen sevgi yetmiyebiliyor. İletişimsizlik bir ilişkinin temelini çok kötü şekilde bozar. Onlarındaki bu misal.
birincisi neşemin yerinde olması anı yaşamaya karar vermiş olmamdır, mutluluk sahnelerini heyecanla bekliyorum, sonrasını diziden sonra düşüneceğim ama güzide çiftimin anını yaşayacağım bu bölüm.
filizle cemin o kadar yakın bir sahne olacağını düşünmüyorum açıkcası, bu kadarı da yapılmaz o zaman çok kötü olur, hem filizde izin vermez böyle birşeye
nuri alçoluk yapıp bayıltır sonra böyle bir plan kurgularsa cem psikopatı öyle olur ama yine de düşünmek istemiyorum bunu kesinlikle:(
zarfın üstünde SN.FİLİZ TEKİNER ibaresi yazılı, ilk başta cemden diyecek bu kesin bunu bekliyoruz zaten.
sınana sınana bir hal oldular zaten ama sınandıklarının farkında mı değiller acıyı yaşaya yaşaya bağımlı hale mi geldiler bilmiyorum ama kısa sürmez umarım:img-yes:
Ne güzel şiirler karalmışsınız öyle. Ceme şiir yazmayın adam üstüne iltifat olarak alıncak. Ne de olsa her şeyi üstüne çekmesini biliyor. İltifat sanar. Handanın kişiliği ve onun zevkleri hakkında birde şiir yazarmısınız.. :)
Siirlerinizi okudum ellerinize saglik.
Birtanede benden gelsin Cemden Filize
Yanlizdim yillar boyunca karanlik dünyamda...
Dibi bitmeyen kadehim dost olurdu bana...
Sonra seni gördüm...
Günes gibi dogdun Istanbul sokaklarina..
Vuruldum sert kabugunun altindaki masum cocuga...
Ask degil sapikca bir tutkuydu beni sana baglayan...
Sarkilar, siirler degil...
Koskoca planlar yazdim senin ugruna...
Degerimi bilmedin...Sen hep onu sevdim
Ama sunu bil...Ne bir engel, ne bir kural tanirim bu sevda savasinda
Biliyorum, galibi ben olucam...
Sonum ölüm olsada
beğenen herkese çok teşekkür ederim, yazan arkadaşlar sizlerinki de güzel olmuş, ellerinize sağlık:img-wink:
siz beğenirsiniz de ben devam etmez miyim fragman şiirlerime bakın buda
yılmaz filize hitaben okuyor, fragmanı getirin gözlerinizin önüne şiiri öyle okuyun
Seni kaybetme korkusu yaşarken
Daha da uzaklaştın benden
Halin birşeyler saklıyor sevdiğinden
Nedeni neydi seni benden alan şeyin
Gurur mu, inat mı, öfke mi sildim hepsini
Bak yanındayım yok saydım geçmişi
Bırak dokunayım sana özlemim dinsin
Karşı koyma seni bir kez sarayım
Sende istiyorsun beni
Aramızda ki bağa sahip çıktın haberim yokken
Vazgeçmedin ki koştun peşimden
Gördüklerine inanıp kıskandın elden
Sandın mı ki senin yerini alır gelen
O dosttan öte birşey değil bana inan
Ama SEN benim hayatım, herşeyim, dünyamsın
Birleşsin yüreklerimiz herkese inat...
Siir yazan tum arkadaslarin calismalari son derece basarili, kiziyoruz falan ama Cem Akman oyle bir icimize islemis ki baktim siirlerde onun ruh halini cok iyi yansitmissiniz arkadaslar :img-hyste Hala korkuyorum ama diziden bagimsiz hareket edip bize de tuzak kuracak diye :img-hyste
Sevgili pinkzone'in yazdigina katilmamak mumkun mu artik hepimiz isi girgira vurduk, bu da aslinda bu diziyi bu hale getirenlere mesaj olmali bence. O kadar umut kesilmiski artik ciddi elestiri yapmaya bile seyircilerin mecali kalmamis :)
Filizim+y ani yasama tavsiyene uyup burada yagan ve tutmus olan karin guzelligini yasamaya gidiyorum canim ;) Bu felsefe aslinda biz Fomerciler icin de gecerli degil mi aslinda? Dizide her ciftin basina gelen felaketler (hicbirsey olmasa Handan felaketi var) bizim guzide cifti bekliyor ama biz sahnelerin guzelligini yazisiyoruz. O yuzden sen ve senin gibi ani yasayanlarin yorumunu heyecanla bekleyecegim ;)
sevgili pinknoze özel isteğin üzerine iki adet yazdım, oku bakalım beğenecekmisin:img-wink:
H ayatta tek zevkim cemiyette olmak
A nlamam çocuklarımı da aşkmış, sevgiymiş
N edir cnm para olmasa çekilir mi hayat
D eğmeyin havama kimseyi görmez gözüm
A şağılamak benden düşük olanları en büyük özelliğim
N asılmış handan kendini beğenmiş
buda ikincisi
Havama kimse dokunmasın
Aşağılamak en büyük tutkum
Ne de güzelim cemiyetimin içinde
Değerimi bir tek ben bilirim
Akıllı olduğumu iddia ederim
Ne de olsa ben bir tekinerim
sizler istediniz diye cem ve handana yazılmıştır bunlar yoksa yazmazdım ama sizi kıramadım, hiçte zevkli değil psiko ve çırağı handana yazmak son bu daha yazmayacağım:)
İkincisi çok güzel olmuş.. Size ufacık tüyolar vereyim.. Şiirlerde Karides.. Havyar gibi malzemeleri kullanın.. Valla Kurbağa bacağıda olabilir.. :img-hyste
beğenen herkese çok teşekkür ederim, yazan arkadaşlar sizlerinki de güzel olmuş, ellerinize sağlık:img-wink:
yılmaz filize hitaben okuyor, fragmanı getirin gözlerinizin önüne şiiri öyle okuyun
Sende istiyorsun beni
Gerçekte harika bir aşk şiiri seni tebrik ediyorum.Yeteneğin var anlaşılan..
Pinkzone senin icin bir Handan siiiri
Ben bir tek dünya bilirdim,
Para, pul ve cemiyetin oldugu.
Ne dert, ne tasam vardi,
Ellimde bir kadeh sarab, yaninda bir tabak havyar
Günümü gün ederdim.
Altimda en lüks araba,
Söförüm hep yanimda,
Joop, prada, luis vuitton canta
Otururdum nisantasinin ortasinda
Dinlerdim dedikodulari sabahtan askama...
Sonra cocuklarim oldu,
Tüm dertler beni buldu,
Ask diye tutturdular,
Sosyeteyi benden soguttular,
Üstüne görgü kurallari bilmeyen
Kadinlari akraban diye bana tanitdilar...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Süper olmuş ya.. Valla bu kadar olmaz kafiyeler muhteşem.. :) Şiir yazma kabileyetini tetikliyor bu dizi. :good:
Filizce_Jüly
08-02-07, 16:04
Pinkzone senin icin bir Handan siiiri
Ben bir tek dünya bilirdim,
Para, pul ve cemiyetin oldugu.
Ne dert, ne tasam vardi,
Ellimde bir kadeh sarab, yaninda bir tabak havyar
Günümü gün ederdim.
Altimda en lüks araba,
Söförüm hep yanimda,
Joop, prada, luis vuitton canta
Otururdum nisantasinin ortasinda
Dinlerdim dedikodulari sabahtan askama...
Sonra cocuklarim oldu,
Tüm dertler beni buldu,
Ask diye tutturdular,
Sosyeteyi benden soguttular,
Üstüne görgü kurallari bilmeyen
Kadinlari akraban diye bana tanitdilar...
:img-hyste Ay süper ya hem komik hem güzel ellerine saglik valla!
Begendiyinize sevindim, valla bu dizi sayesinde hepimizin gizli yetenekleri cikiyor ortaya, bundan sonra issiz kalmayiz heralde, bazilarimiz senarist, bazilari elestirici bazilari sair olup cikacak
nisailayda
08-02-07, 16:21
Begendiyinize sevindim, valla bu dizi sayesinde hepimizin gizli yetenekleri cikiyor ortaya, bundan sonra issiz kalmayiz heralde, bazilarimiz senarist, bazilari elestirici bazilari sair olup cikacak
ciddi ciddi Serdar Oğuz a rakipmi geliyor ne !!! tebrik ederim arkadaşım bu senaryolarla anlaşılan insanlara daha çok şiir yazdırırlar.gerçi fenada olmuyor hani .....herkes gizli kakmış yeteneklerini keşvediyor.....:happy0064
sevgili kurşuni, şiirin çok güzel olmuş ellerine sağlık handanı benden iyi anlatmışsın bu kesin benim ki de idare eder artık malum cem ve handan ne kadar iyi yazabilirim ki sevmeyince olmuyor ama güzide çiftimin şiiri güzel oldu çünkü onları seviyorum ondandır:img-yes:
Tesekür ederim arkadaslar. Tartisilacak seyler kalmayinca isi girgira vurdurtup avutuyoruz kendimizi.
Not. Filizim kendine haksizlik etme siirlerinin hepsi güzel, hem haklisin Handana yada Ceme siir yazinca ancak bu kadar oluyor.
forum sessizleşti yine yarına birşey de kalmadı, konuşacak birşey de sanırım neyse ben fragman şiirime devam ediyim sıra filizde, sıkıldıysanız devam etmem arkadaşlar:img-wink:
60. bölüm fragman şiiri filizden yılmaza
Seni kaybetmeyi göze alamam
Gözlerine benden başkasının bakmasına dayanamam
İçimde ki kıskançlığı anlatamam
Yokluğunla kavrulan yüreğim
Şimdi yanımdasın, dokunsam sana
İzin verir misin gözlerine bakmaya
Ah bir bilsen içimde ki senden olanı
Ne gururun kalır ne öfken
Bende boşverdim herşeyi
Yanındayım işte al sar beni
Ne olacaksa olsun sonra
Şimdi anı yaşama zamanı
forum sessizleşti yine yarına birşey de kalmadı, konuşacak birşey de sanırım neyse ben fragman şiirime devam ediyim sıra filizde, sıkıldıysanız devam etmem arkadaşlar:img-wink:
60. bölüm fragman şiiri filizden yılmaza
Seni kaybetmeyi göze alamam
Gözlerine benden başkasının bakmasına dayanamam
İçimde ki kıskançlığı anlatamam
Yokluğunla kavrulan yüreğim
Şimdi yanımdasın, dokunsam sana
İzin verir misin gözlerine bakmaya
Ah bir bilsen içimde ki senden olanı
Ne gururun kalır ne öfken
Bende boşverdim herşeyi
Yanındayım işte al sar beni
Ne olacaksa olsun sonra
Şimdi anı yaşama zamanı
Güzel olmus ellerine ve yüreyine saglik, neden sikilalimki güzel gidiyor, devamini bekleriz.
ismailsurucu
08-02-07, 16:58
Sende istiyorsun beni
elinize,yüreğinize sağlık.yılmaz'ın herşeyi bir kalemde sildiğinin en güzel kanıtı.herzaman böyle güzellikler üretmeye devam.
artık geldik son kişiye aslı da okusun bari bir fragman şiiri, fragmanda yok ama sesiyle katılmış olsun(hoş çok gıcık bir sesi var ya olsun bir kerelik)
aslıdan yılmaz ve filize
Aşkı tam kaybettim bir daha bulamam derken
Sen çıktın bir anda karşıma ümidimi yitirmişken
İşte buldum dedim sonunda
Sen başka bir yarin hasretindeymişsin
Bile bile itiraf ettim, sandım diğerini bitirdin
Anladım ki yanılmışım bitmeyecek bir sevdaymış sende ki
Kim diye düşünürken bu şanslı kişi
Hem de her an hayatımın içindeymiş sevdiğin
Bunu ona da söyledim bilmeden üzdüm
Artık bana susmak düşer tek dileğim seni mutlu göreyim
Benle yaşa isterdim ama sen çoktan başkasının olmuşsun
Geç kalmışım ne fayda bu aşkta yeni anladım
not: şimdiden bana katlandığınız için teşekkür ederim arkadaşlar, sabrınız için sağolun bugünlük şiir kısmını kapattım kendi adıma fazla olmadım inş. hoş vakit geçirip sessizliği bozmaktı amacım:img-wink:
arkadaşlar çok özür diliyorum herkesten son demiştim, kusura bakmayın olur mu, ama fömer çiftimin şiirini yazmamışım sevgili modum ve berna özellikle sizin için ekliyorum bu şiiri yoksa sondu
ömerden ferideye 60.bölüm fragman şiiri
Eskisi unutulmadı, yüreğimde yaşıyor her daim ama
Aşka dair tüm kapılarımı kapatmıştım
Ta ki sen gelene kadar hayatıma
O kadar içtendi ki tavırların, bakışların
Kalbimin kapılarını yeniden açtın
Sadece ben değil kızımın bile yüzünü güldürdün
Şimde seni daha da yakınım da istiyorum
Benimle evlenir misin?
Hem de tüm hayatımın sonunan kadar
Bana evet de dünyanın en mutlu adamı olurum
Yeter ki iste herşeyin olurum
Bu bölümde çiftlik evi sahnesi gerçekleşmeyecek gibi geliyor.Yılmaz Filiz'in hamile olduğunu öğrenecek ve orda bitecek.Özet geçen haftalarda da yanıltmıştı.Defile ve kulis olayını 1 bölüm önceden yazmışlardı.Umarım düşündüğüm gibi olmaz.1 hafta daha beklemek zorunda kalmayız.
...Özlem...
08-02-07, 18:06
filizim siirlerinin hepsi cok güzel olmus ama en cok ömer ve feride ye yazdigin cok güzel olmus bu bölüme de yakisir bakarsin senaristler serdar oguzun bu fragman da siir yazmadi diye seninki ni alirlar:img-yes:
canim filizim+y tum siirlerini cok sevdim aslinda bu son siirini daha bir cok sevdim nedense ;) Ayrica cok tesekkur ederim beni dusundugun icin. Gercekten de sessiz kalan foruma renk getirmissiniz sen ve tum calismalari yapan arkadaslar.
Senin su ani yasamak konusu gittikce daha cok aklima yatmaya basladi bu arada. Madem dizi senaristleri boyleler; biz de payimiza dusen mutlu sahnelerdeki guzellikleri yakalamaya bakalim. Bu hafta ben de sizin icin ileride ne olacagini dusunmeden seyredecegim Yilmaz ve Filiz sahnelerini de. O zaman isin tadini alabilirim diye dusunuyorum. Nedense bu hafta ozellikle sahildeki sahneden umitliyim, yine iyimserlik damarim da kabarmis olabilir :img-wink:
Son bir siirde bende gelsin. Yilmazdan Filize
Sen ve ben birlikte girdik sonu olmayan bir ask yoluna
Herkesten uzak, nereye cikacagimizi bilmeden
Yürüdük etrafimizi saran Ihlamurlarin altinda
Düsler kurduk icinde biz olan
Zaman zaman engeller cikti karsimiza...Asmasi imkansiz gibi gözüken
Bazen simsiki kenetlendik birbirimize,
Bazen yorulduk savasmaktan,
Bazen kaybetik birbirimizi agaclarin gölgesinde
Simdi yine yanlizim yanimda olmadigi bu bombos yolda
Baktigim her yerde sen...
Beni uzak diyarlara götüren gözlerini ariyorum göz yaslarimizin karsitigi
Ask sarabin aktigi kuyu kenarinda
Bekliyorum yine aska inat zamanlarda
Ask sarhosu olup, susuzlugumuzu giderdiyimiz geceyi...
Bakiyorum, dizi sonunda herkesi sair yapti. Eh, en azindan bu ise yaradi anlamsiz ayriliklar ve entrikalar. Yazanlarin ellerine saglik.
Fragman cikti cikali, hatta ozetten beri hepimiz ciftlikteki dehset verici olaya kilitlendik. Sanirim yapmadigimiz varsayim kalmadi. Yarin ne kadar dogru tahmin etmisiz gorecegiz. Ozetlerin simdiye kadar bizi bir cok defa yanilttigini hatirlayarak, belki biraz daha iyimser olabiliriz.
Bu arada fragmani biraz daha net seyredince Omer'in Feride'ye verdigi bana kupeymis gibi geldi ama belki de yanilmisimdir.
dizidizidiziler
08-02-07, 19:10
Canım bizimde umudumuz yok.Ama izleyip görücez.Yılmaz Handana inanmayıp Filize sorabilir.Filizde bu soruya karşılık ters tepki vermez.ve yılmaz filize inanır tabi ki.
Keşke öyle olsa. Artık bu bebek olayı çıksın ortaya. Sıkıldım vallahi ben. Ne zaman söyleyecek bebeği, sünnet düğününde mi?
dizidizidiziler
08-02-07, 19:12
birincisi neşemin yerinde olması anı yaşamaya karar vermiş olmamdır, mutluluk sahnelerini heyecanla bekliyorum, sonrasını diziden sonra düşüneceğim ama güzide çiftimin anını yaşayacağım bu bölüm.
filizle cemin o kadar yakın bir sahne olacağını düşünmüyorum açıkcası, bu kadarı da yapılmaz o zaman çok kötü olur, hem filizde izin vermez böyle birşeye
nuri alçoluk yapıp bayıltır sonra böyle bir plan kurgularsa cem psikopatı öyle olur ama yine de düşünmek istemiyorum bunu kesinlikle:(
zarfın üstünde SN.FİLİZ TEKİNER ibaresi yazılı, ilk başta cemden diyecek bu kesin bunu bekliyoruz zaten.
sınana sınana bir hal oldular zaten ama sınandıklarının farkında mı değiller acıyı yaşaya yaşaya bağımlı hale mi geldiler bilmiyorum ama kısa sürmez umarım:img-yes:
Evet, Handan daha önce de kıskandırmak için manken kızı Yılmaz'ın otel odasına göndermişti. Kız da bunu itiraf etmişti Filize. Yani annesinin ne kötülükler yapabileceğini çok iyi biliyor Filiz ve Yılmaz. Bu nedenle umarım Handan'a pabuç bırakmazlar.
gülbeşeker
08-02-07, 19:34
Öncelikle şiir yazan arkadaşların eline,yüreğine sağlık madem bu haftaki fragmanda şiir yok sizler de bu boşluğu çok güzel kapatmışsınız.60.bölümle ilgili yapacak fazla tahminim kalmadı ama bir kaç şey daha söyleyeyim bu bölümde ömer ferideye evlenme teklifi etmeyecek gibime geliyor eğer öyle bir şey olsaydı özette yazmaz mıydı?Handan yılmaza filizn hamile olduğunu söyleyecek ama cemden demez bunu kanıtlayacak belgenin olduğunu sanmıyorum dün bir arkadaş yazmıştı filizn hamileliğini olduğundan farklı göstercek sahte bir belge düzenleyebilirler yani filiz 3 aylık hamileyse bir buçuk aylık hamile gibi gösterebilirler çiftlik sahnesinde eğer bu bölüm olursa filiz-cem yakınlaşmasından ziyade filizn hamilelğiyle ilgili bir sorun olacağını düşünüyorum mesela yılmaz gerçekte bebeğin kaç aylık olduğunu öğrenmeden cem çocuğu düşürmek için bişeyler yapabilir çünkü filizn karnı bir iki ay içinde büyüyünce ya da yılmaz handana inanmayıp hemen filizle konuşup doktora giderlerse bebeğin gerçekte kaç aylık olduğu ortaya çıkar.Çocuk düşerse bunların hiçbiri gerçekleşmez.Aslıya gelince ben bu bölüm aslının yılmazla filiz ilşkisini öğreneceğinden şüpheliyim, umarım yanılırım.
Spirit arkadaşım.. Ne o.. Yılmaza destan mı yazacaksın.. Önceden haber ediyorsun bizi.. :)
Bende Ey Yılmaz diyim.. Yada Ey Cem! Ey Handan! Bırakın kötülüğü Dünya barışına katılın. Greenpeace katılın. :)
Bakiyorum, dizi sonunda herkesi sair yapti. Eh, en azindan bu ise yaradi anlamsiz ayriliklar ve entrikalar. Yazanlarin ellerine saglik.
Fragman cikti cikali, hatta ozetten beri hepimiz ciftlikteki dehset verici olaya kilitlendik. Sanirim yapmadigimiz varsayim kalmadi. Yarin ne kadar dogru tahmin etmisiz gorecegiz. Ozetlerin simdiye kadar bizi bir cok defa yanilttigini hatirlayarak, belki biraz daha iyimser olabiliriz.
Bu arada fragmani biraz daha net seyredince Omer'in Feride'ye verdigi bana kupeymis gibi geldi ama belki de yanilmisimdir.
Aslında doğru olabilir kutudaki yüzüğe benzemiyordu belki küpedir belki de yüzüktür belli olmaz :) Ama yüzük değilse ;ömer feride hafızasını kaybetti diye ona doğum günü yapıyordur,doğum gününü bilmiyoruz ama bugün senin doğum günün olsun gibi bir şeyler söyleyerek güzel bir sürpriz yapabilirler elifinde yardımıyla tabi.
ben de küpe gibi gördüm ama tabi yüzük mü küpe mi diziyi izleyince daha net görebiliriz... bu arada anı yasama düsüncesine katılıyorum öncelikle yılmaz-filiz ve ikinci olarak feride-ömer ciftinin güzelliğini o anın değerini bilerek izlemek istiyorum. artık baska bi şey düsünmemeye calısıyorum zaten ne kadar kaldı ki iki hafta bekledik bi gün daha bekleriz bu güzellikler için...
Sayılı gün çabuk geçer demişler.. Külliyen yalan.. Bu diziyi beklerken tam tersi oldu.. :)
Kanal D inş. olur olamdık yerlerde reklam vermez. Benim inşallah çiflik sahnesi bölüm içerisinde olur. Yoksa Handan Yılmaz sahnesi ile biterse işimiz var demektir. Valla işin yoksa sırf bunun yüzünden bir daha bekle.
Sayılı gün çabuk geçer demişler.. Külliyen yalan.. Bu diziyi beklerken tam tersi oldu.. :)
Kanal D inş. olur olamdık yerlerde reklam vermez. Benim inşallah çiflik sahnesi bölüm içerisinde olur. Yoksa Handan Yılmaz sahnesi ile biterse işimiz var demektir. Valla işin yoksa sırf bunun yüzünden bir daha bekle.
gecen hafta da özette defileden bahsettikleri halde defile olmamıstı bu hafta da ciftlikten bahsettiler ama olmayabilir dediğin gibi tam zarfı verirken bölüm biter biz de catlarız artık bi hafta daha...
Ey Yılmaz!
Bu aşktan hayır çıkmaz
Artık sıkıldım senden
Bıyıklılardan adam olmaz
Filiz bu dörtlüğü birgün Yılmaza söylesede kurtulsak artık.
Hayda Bıyıklıklardan adam olmaz diye bir kaide mi var.. :)
Yılmazda Filize şunu söylesin o zaman
Ey Filiz..
İçimdeki filizleri ezdin geçtin yine..
Bari dokunma cananıma..
Bir sen var senden içeri..
Yeter gayri aç şu mevzuyu
:img-hyste
Ey Filiz!
Artık bittik biz
Bu aşk bir nevi kriz
Bitsin artık
Geldiğimiz yere dönelim en iyisi biz!
Bunu söylemesi daha iyi olur.
uzun zamandır bakamıyordum siteye herkese selam :)
fragmanı gördüm çok güzel bir bölüm..defileden bir şey göstermediler,uyuz cemi göstermediler,aslıyı göstermediler :) ama handan hanım vardı yine :img-cool2 zarfın içinde ne var çok merak ediyorum..yine ayırmaz umarım filiz ve yılmazı..:icon_sorr ne güzel yine birlikte görmek istiyorum ben ikisini..parazitler çekilsin aradan :) bu arada şiirler ve replikler süper..bye
Ya bu malum görüntülerde sonra gelde söylet bunları ona.. Yine bilindik manzara yine bildik sahne.. Konuşmadan barışma.. Şiir felan hikaye.. Bundan sonra biz yazacağız senaritslere ve yapımcıya.. :) İsyan maamında..
Ey Senaristler..
Filizi Yılmazı ayırdınız.
Kınalarınız hazır mı ?
Ayırmak illa şart mı ?
Ayır barıştır.. Artık aynı terane..
Sıkmadı mı bu masal bu hikaye...
Yeni hikayelerle aramızda görmek isteriz sizleri..
Bekleriz sizleri pistlere..
Yeterki iyi yazın..
Mürekkep paraları bizden size hediye.
Not: Biraz düzeltme yaptım.
bence filizden önce handan söyleyecek hamilelik meselesini..yılmaz üzülür bence bunu filizden duymak isterdi herhalde..ne yapmaya çalışıyor bu kadın anlamıyorum..göz göre göre kızını mutsuz ediyor.:icon_sorr
bence filizden önce handan söyleyecek hamilelik meselesini..yılmaz üzülür bence bunu filizden duymak isterdi herhalde..ne yapmaya çalışıyor bu kadın anlamıyorum..göz göre göre kızını mutsuz ediyor.:icon_sorr
Yılmaz üzülür elbete.
Handanın kızını üzmemek gibi derdi yok. O sadece olayları kendi açısından değerlendiriyor. Bırak kızını düşünmesini.. Kızının üzülmesine yüreği el vermeyen kadın az da olsa yumuşar dı bu kadın kalp yok. Kalp olayı kocasının ölmesiyle mermere dönmüş. Ne yapsan kırılmıyor.. :img-hyste Ne vardı kocası da handanı alsa gitseydi yanına.. Takım olurlardı.. :)
Yılmaz üzülür elbete.
Handanın kızını üzmemek gibi derdi yok. O sadece olayları kendi açısından değerlendiriyor. Bırak kızını düşünmesini.. Kızının üzülmesine yüreği el vermeyen kadın az da olsa yumuşar dı bu kadın kalp yok. Kalp olayı kocasının ölmesiyle mermere dönmüş. Ne yapsan kırılmıyor.. :img-hyste Ne vardı kocası da handanı alsa gitseydi yanına.. Takım olurlardı.. :)
Canim ben Erol Bey'i seviyordum, once itiraz filan ediyordu ama karsisindakini dinleme huyu vardi genelde. Ben o yuzden Erol bey keske yasasaydi da sadece Handan gitseydi diyecegim. Gerci o zaman aile baskisi bu kadar olamazdi ama siirinde yazdigin senaristler mutlaka bir yolunu bulurdu :)
gülbeşeker
08-02-07, 21:09
Zeynep beşerler bugün kanaltürkte bir programa konukmuş ben izleyemicem merak ediyorum acaba diziyle ilgili bi şeyler söyler mi?Gelecek bölümlerle ilgili bir iki şey söylese fena olmaz aslında.
Canim ben Erol Bey'i seviyordum, once itiraz filan ediyordu ama karsisindakini dinleme huyu vardi genelde. Ben o yuzden Erol bey keske yasasaydi da sadece Handan gitseydi diyecegim. Gerci o zaman aile baskisi bu kadar olamazdi ama siirinde yazdigin senaristler mutlaka bir yolunu bulurdu :)
kesinlikle katılıyorum..ama iyiler önden gider her zaman..handan gitseydi ne süper olurdu..erol bey de filize yılmaz konusunda yemin ettirmezdi :)
forever_bim
08-02-07, 21:33
Arkadaşlar öncelikle "Bıyıklılardan adam olmaz" gibi saçma sapan bir şiir yazan arkadaşa bir soru yönelteyim. Tüm bıyık bırakmış insanları tanıyor mu da adam olmadıklarına kanaat getirmiş? Benim hayatımdaki en önemli insan olan babam ve yine çok önemli, iki insan olan amcalarım bıyık sahibi insanlardır. Hem ne varmış ki bıyıklı adamlarda? Dizide de Sinan Tuzcu bıyıksız olsa ya da Bülent İnal bıyıksız olsa diğer yeni kuşak oyunculardan ne farkları olurdu? Adam olmak için bebeto mu olmak lazım?
Her zaman dediğim gibi iki düşünüp bir yazılırsa forum daha amacına uygun kullanılmış olur.
"bıyıklılardan adam olmaz" diyen arkadaşım biz osmanlıların torunlarırız hatırlatırım..
OSMANLILAR TÜRK ün gücünü dünyaya kanıtlamış hatta dünyanın Türk lerin önünde saygıyla eğilmesini sağlamıştır.ne alaka diyeceksin ama dünyayı korkutan titreten osmanlı ordusunun hemen hemen hepsi bıyıklıydı.vede adam gibi adamlardı.:good: :good:
bülent ile sinanı anlatmak bana düşmez onlar zaten adam gibi adam olduklarını hal ve hareketlerinden belli ediyor..
spirit ayrıca bu şiir konusunda kendini fazla zorlama istersen..:img-yes:
Zeynep beşerler bugün kanaltürkte bir programa konukmuş ben izleyemicem merak ediyorum acaba diziyle ilgili bi şeyler söyler mi?Gelecek bölümlerle ilgili bir iki şey söylese fena olmaz aslında.
ben programı baştan sona kadar izledim dizi hakkında hiçbir yorum yapılmadı zaten pek konuşulmadı yaşar habire şarkı söyledi dizimiz hakkında tek bir kelime bile edilmedi sadece zeynep'e kenanı kıskanıp kıskanmadığı soruldu desem yeri var..
Ya bu malum görüntülerde sonra gelde söylet bunları ona.. Yine bilindik manzara yine bildik sahne.. Konuşmadan barışma.. Şiir felan hikaye.. Bundan sonra biz yazacağız senaritslere ve yapımcıya.. :) İsyan maamında..
Ey Senaristler..
Filizi Yılmazı ayırdınız.
Kınalarınız hazır mı ?
Ayırmak illa şart mı ?
Ayır barıştır.. Artık aynı terane..
Sıkmadı mı bu masal bu hikaye...
Yeni hikayelerle aramızda görmek isteriz sizleri..
Bekleriz sizleri pistlere..
Yeterki iyi yazın..
Mürekkep paraları bizden size hediye.
Not: Biraz düzeltme yaptım.
hahaaayy:happy0064 cook yasa cok guzel yazilmis aynen katiliyorum...
ey senaristler ne kaldi alacaginiz bizden
neye yarar tum sahnelerin bos onlar yokken
sana yenildik bir cem yuzunden
vermeyin artik istemiyoruz filizyilmazi
isteyimiz yok sizden.:):):)
atim kafadan iste yilmazin siiri geldi aklima bende kendimce yazayim dedim..hakkaten filiz yilmaz meselesi cok uzadi burada bunaldim yaww filizin yilmazin oyununu ogrendiginde barismalari daha cabuk surdu vala..
bakayim
16yi saymiyorum cunku son sahnesinde ogrendi
17bolum,18,19,20,21,22,23de yumusamalar olmustu...
simdide
48,49,50.51.52.53.54.55.56.57.58.59.bizim omrumuz tukendi vala bak...oof nerde benim ilk sezonum...
Saat 21:45 i halatla çekiyorum.Yalnız 2 haftalık ara harbiden yaramadı ya.
öncelikle şiirlerimi okuyup, beğenilerini dile getiren tüm forumdaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi yinelemek istiyorum, sağolun.
bıyık konusuna girilmiş, ben şu anda en çok bıyığı yakıştırdığım bülent ve sinanı izlemeye doyamıyorum desem yalan olmaz, çok yakışıyor ve onlara ayrı bir hava katıyor, bıyığı bülentte sevdim ben:) bu yüzden arkadaşın yazdığına katılmıyorum bıyıklı olması adam değil denmesini gerektirmiyor çok ağır bir itham
renkler ve zevkler tartışılma herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama ben bülenti böyle seviyorum:img-in_lo
nihayet bugün izleyeceğiz dizimizi heyecanla akşam olmasını bekliyorum artık umarım herşey istenilenler doğrultusunda gelişir inş., ekranlardaki bir bölüm barıştırma aynı bölüm yeniden küstürme rekorunu kırmak için elleriden geleni yapmamışlardır.
yorumlara baktım da şu anı yaşama konusunda benle hemfikir olanlar var ne güzel gerçekten zevk alacağız öncesini sonrasını düşünmeden, geçmiş olacağız ekran karşısına hadi bakalım bu anlardan neler yakalayacağız:img-wink:
tüm dizilerde nerdeyse herkes barıştı, evlendi, tatillere falan gidiliyor ama bizim dizi hala ayrı geçiriyorlar günlerini çiftimiz ne olur sanki sahil sahnesinden sonra kimseye haber vermeden şöyle uzaklaşsalar kendilerini bulsalar tüm sorunları halledip dönseler, dğerleride meraktan çatlasa, döndüklerinde nazara karşı tamamen ayrıldık deseler gizli gizli yaşasalar ortam yumuşayana kadar ben buna bile razıyım ama yok bu bizim dizi için mümkün değil malum ikinci sezon acılı kıvamda devam ediyoruz, kanalın tanıtım videosunda bile sinyallerini verdiler biz sadece umut etmekle kalırız ki öyle zaten:img-yes:
Merhabalar.
Hiç aksatmadan ilk bölümünden beri izlediğim halde ilk defa bu başlığa yorum yazıyorum. Gerçi pek hayırlı bir mesaj olmayacak gibi duruyor ama yinede sizlerinde bilgisi olsa iyi olur diye düşündüm. Bugün vatan gazatesi tv ekinde diziyle ilgili bir sayfa ayrılmış. Önümüzdeki haftalarda dizini finali olacağı finalde Filiz ile Yılmazın evleneceği yazıyor. Ancak bu evliliğin hiçte kolay olmayacağı, Yıılmazın Filize sırtını döneceği hatta çocuğun Cemden olacağına inanacağını ve Cemin Yılmazın iflasına sebep olacağı yazıyor. Bu haberleri sabah sabah vermek istemezdim ama herkesin bilmeye hakkı var diye düşündüm.
Sevgi ve saygılarımla.
sevgili KAANCAN maalesef bende gördüm o haberi hatta eklemeye çalıştım ama olmadı yani bu senaristleri anlamıyorum cem hepsini mahvedecekmiş yılmazı iflas ettirecekmiş ve yılmazda filize inanmayacakmış çocuğunun kendisinin olduğuna ve kötü olaylar olacakmış ama finaldede mutlu son olacakmış finalde evleneceklermiş
Bu arada gerçek hayattada dizi bittikten sonra evleniyorlar hazırlıklar başlamış bile
Birde gazete yanlış yazmış çünkü final 74.bölümde yani dizi haziranda bitecek ama gazete önümüzdeki hafta dizi final yapacak yazmış ama yanlış yazmış dizinin bittiği falan yok daha
şu senaristleri bir türlü anlamıyorum neden finalde barıştırıyorlar yetmedimi bukadar acı çektikleri hala acı acı nereye kadar
yılmazada pes filize sırtını dönecekmiş ve filize inanmayacakmış ve çocuğunda cemden olduğunu düşünüyorya sabah sabah çok sinir oldum ya
tolgahuzur1
09-02-07, 10:07
sevgili KAANCAN maalesef bende gördüm o haberi hatta eklemeye çalıştım ama olmadı yani bu senaristleri anlamıyorum cem hepsini mahvedecekmiş yılmazı iflas ettirecekmiş ve yılmazda filize inanmayacakmış çocuğunun kendisinin olduğuna ve kötü olaylar olacakmış ama finaldede mutlu son olacakmış finalde evleneceklermiş
Bu arada gerçek hayattada dizi bittikten sonra evleniyorlar hazırlıklar başlamış bile
bence bu tür yazılan haberlere inanmamakta fayda var. çünkü gazetenin çok satması için yapılmış bir oyunda olabilir. zaten yılmaz çocuğun cemden olduğuna inanırsa eminimki bu dizi izleyici potansiyelini kaybedecek..çok sıkıcı olmaya başladı dizi..
Merhabalar.
Hiç aksatmadan ilk bölümünden beri izlediğim halde ilk defa bu başlığa yorum yazıyorum. Gerçi pek hayırlı bir mesaj olmayacak gibi duruyor ama yinede sizlerinde bilgisi olsa iyi olur diye düşündüm. Bugün vatan gazatesi tv ekinde diziyle ilgili bir sayfa ayrılmış. Önümüzdeki haftalarda dizini finali olacağı finalde Filiz ile Yılmazın evleneceği yazıyor. Ancak bu evliliğin hiçte kolay olmayacağı, Yıılmazın Filize sırtını döneceği hatta çocuğun Cemden olacağına inanacağını ve Cemin Yılmazın iflasına sebep olacağı yazıyor. Bu haberleri sabah sabah vermek istemezdim ama herkesin bilmeye hakkı var diye düşündüm.
Sevgi ve saygılarımla.
acaba bi noktada yanılmıs olabilirler mi iflas edecek olan yılmaz değil de tekinerler olabilir bence yılmazın iflası zor gibi cem bunu kolay kolay yapamaz yani ama yılmazın filize inanmayacagı dogrudur, tabi bu nelere yol acacak kimbilr filiz böyle bi şeyle suclandıktan sonra acıklama yapmaktan kacacak büyük ihtimal tıpkı yılmazın manken meselesinde acıklama yapmayı kendine yediremediği gibi. haklı da hiçbi kadın kolay kolay kabul edemez böyle bi suclamayı. filizin böyle bi şey yasamayacagını en iyi yılmaz bilmeliydi ama öyle planlar yapıyo ki cem inanmaktan baska yapacakları bi şey olamıyo ne yazık ki...
ya arkadaşlar ben haberi okurken şok oldum bu kadar apaçık bir haber olmaz. Ben şahsen bu kadar kötü şeyler olacağına inanmıyorum yani tamam sonu iyi ama Cem'den böyle nefret etmemize rağmen insanların tüm hayatını savurmasına izin vermemelier.
haberi okurken resmen şok oldum,dizinin haberini yapmazlar yapmazlar yaptıklarında da çok büyük bir darbe koyarlar...Çok kötü bir haber nasıl barıştıracaklar çok merak ettim,cem herkesi batırıyor yılmazda batıyor (sanırım bu tekinerler olacak ),yılmaz filize sırtını dönüyor (filiz sonra nasıl affedecek,nasıl yapacaklar bunu bilmiyorum ) ama sonunda evlilik var o zaman biz son bölümü izleyelim boştan yere cemi izleyip sinirlerimizi bozmayalım.
ismailsurucu
09-02-07, 10:25
ya arkadaşlar ben haberi okurken şok oldum bu kadar apaçık bir haber olmaz. Ben şahsen bu kadar kötü şeyler olacağına inanmıyorum yani tamam sonu iyi ama Cem'den böyle nefret etmemize rağmen insanların tüm hayatını savurmasına izin vermemelier.
böyle bir senarist grubu olduktan sonra bu cem'den herşey beklenir zaten.adam sanki 2.sezonun başrol oyuncusu oldu.bir karaktere bu kadar misyon verilmez ki.biz ipliğinin pazara çıkarılması an meselesi diye beklerken adamı bizim senarist grubu baştacı etmeye devam ediyorlar.sanki diziyi cem götürüyormuş da diğerlerinin hiç bir fonksiyonları yokmuş.senaristlere yazıklar olsun.eğer böyle ise bundan sonra diziyi kendileri seyrederler artık.
insan birlikteyken bile çokiyi senaryo ortaya çıkarılabilinir dimi.
Merhabalar.
Sevgi ve saygılarımla.
Bn o gazeteyi daha önceDen aLmışTım başka dizi haberleri fln wrdıı yorumlar fln bn inanmıştım akşam o diziyi izlediğimde ALAKAsı olmadığını gördüm onun için bu tür haberlere inanmayın arkadaşlar içinis raad olsun...:img-yes:
Gazetede yazan haberin bir kısmının gerçekleşmesi olayı zaten vardı.Yılmaz'ın Handan'a inanması ihtimali çok yüksekti zaten.Yılmaz'ın iflas etmesi bence yanlış yazılmış.Tekineler iflas edecek zaten.Ağır ve emin adımlarla iflasa doğru gidiyorlar.Final konusunda ise yanlış yazılmış olabilir.Veya şu mahkemden dolayı erken bitirebilirler.
Ya benim kafama takılan dizi 74.bölümde bitmiyormu? Neden önümüzdeki haftalarda dendi.Daha 3.5ay varbitime oyle değilmi? yoksa benmi yanlış biliyorum?biriniz beni aydınlatsın.
bende okudum haberi yine felaket cambazı psiko cem akman başrolde, ya neden bunu yaparlar ki biz yaptıklarının açığı çıkmasını beklerken adam yeni planlarının sahneye koyacakmış ne bu ya tamda dizimin anını yaşamaya karar vermişken bunlarda meşgul edecek kafamı ama yılmayacağım kararımdan dönmüyorum bu haber için şimdiden üzülüp dizim başlarken unutacağım.
filize sırt dönecekmiş yılmaz o zaman çok kötü olur bir daha nasıl barışırlar, filize inanmazsa kötü sonunu nasıl toparlarlar bunun ya aklım almıyor durum eşitlemek değil bu resmen izleyiciye eziyet son bölüm kavuşması bekliyor bizi anlaşıldı, iflas eden tekinerlerdir yılmaz olamaz haber inş. tümüyle gerçeği yansıtmıyordur yoksa ne anlamı kalır sonunu biliyoruz biz ondan öncesinde aşk sahneleri istiyoruz, cem psikosunu değil.
en sevindiğimde dizi sonunda gerçekte de evlenecekleri, dileğim hayatları boyunca birbirlerinden ayrılmamaları mutlu, huzurlu ve çocuklarıyla yaşamlarını sürdürmeleri şimdiden tebrik ediyorum ikisini de, o dünyanın oyunlarına kanmazlar nazara gelmezler inş.
Benim için artık en iyi dizilerin içinde Ihlamurlar Altında yok.
Ben dizinin sonuna kadar Cem'in felaketlerini izleyecek, son bölümde 5 dakikalık nikah sahnesiyle ağzımıza şeker veriyor gibi bizi kandıracaklarsa ben bu diziye böyle gönül vermeme yanarım. Yazık yani yazık... Yine de yalan haberdir. gerçekçi değildir diye kendimi avutuyorum.
Bu haberden sonra anladimki senaryoda degisiklik olmamis.
Matraka olaylarin böyle gelisecegini bize haftalar önce söylemisti, yinede senaristlerin etkilenip olaylarin yön degistirecegini umut etmistim.
Iki haftadir Filizle Yilmazin yumsamasini seyrettik, bu hafta tam barisiyorlar derken, yine ayrilik var, hemde cok agir bir iftira yüzünden. Böyle bir olaydan sonra barismasalarda olur yani. Yine güvensizlik, yine yargisiz infaslar, hersey yine basa dönüyor.
Cemin su meshur planlarini izlemekten gercekten sikilmisdurumdayim. Yeter artik bir insan bu kadarda ön plana cikmazki. Acik vereceyi yerde hala yaptiklarinin üstünü kapatmaya basariyorya helal olsun.
Yilmazin iflaz edecegini sanmiyorum, orda bir yanlislik olmustur ve tekinerlerden bahsedilyordur, böyle bir seyi zaten tahmin etmistik.
Dizinin finalide önümüzdeki haftalarda olmasi imkansiz, 74. bölümde bitecek dizi.
Mutlu sonla bitecekmis dizi, ben ne anladim böyle bir mutlu sondan.
cem ile handanın planını işe yarıyor sanırım yılmaz tamamen sırt çevirecekmiş filize, tüm senaryolarımız boşa öyle görünüyor bu yazılanlar da çiftlikteki sahnede kopuşun başlangıcı oluyor bir parmak balınızı alın dizinin sonuna kadar dokunmayın bize diyorlar, şimdi planı merak eder oldum nasıl bir plan ki benim yılmazımı bile inandıraniliyorlar filizimi düşünmek bile istemiyorum o kadar oyunlar oynanıyor ki üzerinde tüm ceremesini çekmek ona kalıyor.
Yaa bu kadar moraLimizi bozmayaLIm metin olun arkadaşLar.. kaç böLümdür izLiyoruz bu kadarcık mutLuLuğu bize çok görüyoLar Lütfen artık istediğimizi yapsınLar yine eskisi gibi sahneLer oLsa keşke...
Eğer bu gelen haberler doğruysa ,Yılmaz Filiz'e neden sırtını dönüyor anlamadım.Aslında burda Filiz'in Yılmaz'a sırtını dönmesi lazım.Filiz'le hiç mi konuşmuyorlar.Ya da Yılmaz hiç araştırma yapmıyor mu.Ceyda artık devreye girsin .Bir şekilde bebeğin Yılmaz'dan olduğunu anlatsın.
Neyse biz yine anımızı yaşamaya devam edelim.
EvaLongoria
09-02-07, 10:55
Merhabalar.
Sevgi ve saygılarımla.
Eğer böyle bir şey olursa bu akşam itibari ile diziyi izlemeyi bırakırım. Daha yeni barışmışlarken tekrar saçmalamalarına katlanamam...
EvaLongoria
09-02-07, 11:01
arkadaşlar haberi üzülerek ekliyorum.....
http://img266.imageshack.us/img266/2392/vatanmd3.jpg
okuduğum haber feci halde canımı sıktı..şimdi olaylar böyle gelişecekse ben anın tadını nasıl çıkarabilirim ki....filizle yılmazı son kez el ele görücez bitene kadar demekki...yılmaz filize sırt çeviriyomuş....suçlanan filiz sırt çevirmesi gereken filizken anlamadım bunu....nasıl barışacaklar çok merak ettim....bu barışma bu olaylarla imkansız...çok sevdiğim filiz karakterine çok ters bu suçlamaları sineye çekmesi...yazık ettiler dizimize ne diyeyim....tamam sloganmız aşka inat zamanlar ama aşkta problem yokki zaman mutluluğa inat...
senaristlere bakın bu kadar büyük bir aşka yazık etmek istemedikleri için diziyi "mutlu sonla" bitireceklermiş, zahmet ediyorlar, son bölüma kadar türlü oyunlarla aşıkların arasını boz aşılamaz engeller çıkar sonra günah çıkarmak için son bölümde nikah masasına oturt ne bu iş mi şimdi, o zaman aralarındaki güven ne olacak filizin ki bir hataydı kabul yılmazı suçlaması ama yılmazın bir filizi böyle bir ithamdan dolayı suçlamasının geri dönüşü olabilir mi bence olmaz hem yılmazın karakterine de ters olur bu olmaz, olmamalı.
EvaLongoria
09-02-07, 11:10
senaristlere bakın bu kadar büyük bir aşka yazık etmek istemedikleri için diziyi "mutlu sonla" bitireceklermiş, zahmet ediyorlar, son bölüma kadar türlü oyunlarla aşıkların arasını boz aşılamaz engeller çıkar sonra günah çıkarmak için son bölümde nikah masasına oturt ne bu iş mi şimdi, o zaman aralarındaki güven ne olacak filizin ki bir hataydı kabul yılmazı suçlaması ama yılmazın bir filizi böyle bir ithamdan dolayı suçlamasının geri dönüşü olabilir mi bence olmaz hem yılmazın karakterine de ters olur bu olmaz, olmamalı.
tamamen sana katılıyorum sevgili filizim+y. sadece aşka yazık etmemk için mutlu son olmaz. zaten yeterince yazık edildi. ya aşkları için savaşsınlar ya da ayrıLsınLar.. of yani..
tolgahuzur1
09-02-07, 11:13
bundan sonra diziyi takip etmeyi bırakacağım sadece fragman yeterli olacak benim için. ne kadar saçmalamaya başladılkar artık. sılada bile barışıyorlar. bu kadar izleyicisi olan bir dizinin sonunu hazırladılar..
Birde psiko cem filizle baya bir uğraşacakmış acaba filize neler yapacak bu psiko kesin filize gerçek yüzünü gösterecek ve filize baya bir zararı dokunacak
okuduğum haber feci halde canımı sıktı..şimdi olaylar böyle gelişecekse ben anın tadını nasıl çıkarabilirim ki....filizle yılmazı son kez el ele görücez bitene kadar demekki...yılmaz filize sırt çeviriyomuş....suçlanan filiz sırt çevirmesi gereken filizken anlamadım bunu....nasıl barışacaklar çok merak ettim....bu barışma bu olaylarla imkansız...çok sevdiğim filiz karakterine çok ters bu suçlamaları sineye çekmesi...yazık ettiler dizimize ne diyeyim....tamam sloganmız aşka inat zamanlar ama aşkta problem yokki zaman mutluluğa inat...
sevgili archshe haklısın haberden sonra anı yaşama ne kadar olabilir ama ben karar verdim madem sonuna kadar son kez göreceğim güzide çiftimi bu şekilde başlar başlamaz bu haberi unutacağım ta ki bitene kadar ANI yaşamaya çalışacağım, filizle ilgili söylediklerin doğru ama yılmazdan bu tür bir suçlama gelirse filiz konuşmaz kimse konuşturamaz ve sineye çeker, son sözün çok güzel olmuş bu kadar açık anlatılabilir, çok beğendim aşkta gerçekten hiç bir problem yok mutlulukta inatlaşıyorlar.
ANI yaşamaya şimdiden hazırlayın kendinizi, uyarı msjı gelmiştir diğer bölümler için bari uzun zamandır beklediğimiz şu sıcak sahnelerin tadını çıkaralım, bana katılın pişman olmazsınız, anlık yaşayacakmıydık sinirlerim bozuldu yazdıklarıma bak ya.
Arkadaslar,
Haberi gördüm sinir oldum.. Tuba ile Bülent dizi sonunda kesin evleniyorlarmıs.. Hatta Tuba hazırlıklara bile baslamıs :(:( Cok kötü bir haber
Neyse konumuza dönersek; Yılmaz'ın iflas edecegini duyunca gercekten sok oldum.. Gerci 10 katına arazi almaya devam ederse sonu bu olacaktı zaten.. Bu yazıdan da anlasıldıgı gibi bizim eylem güme gitti.. Baksanıza Cem Akman sonuna kadar bizlerle.. Aman ne güzel bir haber !!!
Eee sonunda evlilik olması bile güzel haber diyecegim ama bu yasananlardan sonra bunu bize nasıl inanadıracaklar cok merak ediyorum.. Haydi hayırlısı..
Bol entrikalı, bol karın agrılı bölümler bizi bekliyor.. Allah'tan daha ne istenir ki !!!
Hadi iyi seyirler...
Ben böyle bir haberin doğruluğuna inanmıyorum. Çünkü neredeyse dizinin gelecekteki tüm bölümlerinin özetini okuduk. O zaman izlemeye ne gerek var ki ? Finali öğrendikten sonra dizinin tadı kalır mı ? Yapımcılar böyle olmasına izin vermez daha doğrusu belli bir kitle kaybedeceklerini bildiklerinden dolayı böyle birşeye müsaade etmezler.
sevgili archshe haklısın haberden sonra anı yaşama ne kadar olabilir ama ben karar verdim madem sonuna kadar son kez göreceğim güzide çiftimi bu şekilde başlar başlamaz bu haberi unutacağım ta ki bitene kadar ANI yaşamaya çalışacağım, filizle ilgili söylediklerin doğru ama yılmazdan bu tür bir suçlama gelirse filiz konuşmaz kimse konuşturamaz ve sineye çeker, son sözün çok güzel olmuş bu kadar açık anlatılabilir, çok beğendim aşkta gerçekten hiç bir problem yok mutlulukta inatlaşıyorlar.
ANI yaşamaya şimdiden hazırlayın kendinizi, uyarı msjı gelmiştir diğer bölümler için bari uzun zamandır beklediğimiz şu sıcak sahnelerin tadını çıkaralım, bana katılın pişman olmazsınız, anlık yaşayacakmıydık sinirlerim bozuldu yazdıklarıma bak ya.
filizim filizin sineye çekmesinden kastım anladığın gibi değil...filiz kendini savunur savunmaz bilemem....ama bu suçlama karşısında yılmaza kendini anlatmayacaktır...açıklamayacaktır....buna inanan birine açıklama yapmayacaktır...bence doğrudur....yılmaz suçlamadn önce açıklama beklemeliydi suçladıktan sonra böyle bir hakkı yok...filizin sineye çekme meselesi barışma içindi....bunları nasıl sineye çeker de barışabilir demek istedim...
Arkadaslar,
Haberi gördüm sinir oldum.. Tuba ile Bülent dizi sonunda kesin evleniyorlarmıs.. Hatta Tuba hazırlıklara bile baslamıs :(:( Cok kötü bir haber :img-hyste
Neyse konumuza dönersek; Yılmaz'ın iflas edecegini duyunca gercekten sok oldum.. Gerci 10 katına arazi almaya devam ederse sonu bu olacaktı zaten.. Bu yazıdan da anlasıldıgı gibi bizim eylem güme gitti.. Baksanıza Cem Akman sonuna kadar bizlerle.. Aman ne güzel bir haber !!!
Eee sonunda evlilik olması bile güzel haber diyecegim ama bu yasananlardan sonra bunu bize nasıl inanadıracaklar cok merak ediyorum.. Haydi hayırlısı..
Bol entrikalı, bol karın agrılı bölümler bizi bekliyor.. Allah'tan daha ne istenir ki !!!
Hadi iyi seyirler...
sevgili secoms, haberin sonu çok üzmüş seni yoksa diğer kısımları fazla etkilememiş bakıyorum da, tubayı kaybettiğine yanmaya başlamışsın şimdiden
o kadar da destek olduk buradan sana ama çok yavaştan aldın elini çabuk tutamadın artık ben senden mutluluk dilemeni bekliyorum:img-wink:
arabozuculuk yakışmaz sana bir cemde sen olma:img-hyste
yılmazın iflası gibi bir durum görünmüyor ama olabilir de çok yüksek fiyatla aldığı arsa var ama cem birşeyler daha kurcalayacak ki ondan sonra olsun yoksa arsa işi ile olmaz, cem bizlerleymiş ne yapsın az kaldı bitmesine de adamı işsiz bırakmasınlar geç geldi çabuk gitmesin psiko çok lazımda sanki:)
nasıl barıştıracaklarını bende merak eder oldum inan ama bu kadar entrika karın ağrısından sonra çok iyi bir iş çıkarmalılar, baksana aşka yazık etmemek için "mutlu sonla" bitireceklermiş vay be yapmasalar da olurdu böyle giderse inandırılığı mı kalır büyük aşk mı.
Ben İzmir'li arkadaşlardan imza gününde bunları dile getirmenizi istiyorum gerçi İstanbul'daki imza gününe katılan birisi olarak konuşmaya fırsat verilmediğini biliyorum ama siz yine de şansınızı deneseniz. :img-wink:
Arkadaşlar uçankuştada dizide bir iki bölüm sonra yılmazla filiz evlenecek diyor sonrada gerçek hayatta yazın evlenecekler diyor acaba dizi bitiyormu yoksa evlenip dizi öylemi devam edecek çok kafam karıştı şimdi inş. evlenirlerde dizi öyle devam eder
Cemotara,
Önümüzdeki haftalarda demiş.. Anlayacagın daha cok zaman var(Büyük bir ihtimalle finalden bahsetmiş) Baksana hala daha resimleri bekliyoruz önümüzdeki haftalarda diye :)
filizim filizin sineye çekmesinden kastım anladığın gibi değil...filiz kendini savunur savunmaz bilemem....ama bu suçlama karşısında yılmaza kendini anlatmayacaktır...açıklamayacaktır....buna inanan birine açıklama yapmayacaktır...bence doğrudur....yılmaz suçlamadn önce açıklama beklemeliydi suçladıktan sonra böyle bir hakkı yok...filizin sineye çekme meselesi barışma içindi....bunları nasıl sineye çeker de barışabilir demek istedim...
ben seni anladım cnm, aynı şeyleri düşünmüşüz farklı anlatmışız yine:img-wink:
filiz daha öncekini nasıl sineye çektiyse bunu da çekmesini sağlarlar merak etme, ama çok kötü olacak ya o zaman nerede kalacak bu aşka inancımız bilmiyorum olayları izleyip öyle karar vermek gerekiyor sanırım.
Cemotara,
Önümüzdeki haftalarda demiş.. Anlayacagın daha cok zaman var(Büyük bir ihtimalle finalden bahsetmiş) Baksana hala daha resimleri bekliyoruz :)
sevgili secoms genellikle uçankuşun haberleri hep kesin oluyor ve dizide önümüzdeki haftalarda filizle yılmaz dünya evine giriyor diyor yazında gerçek hayatta yani 61. veya 62. bölümde düğün var ama diziyi bitirme kararı almamışlardır inş.
yakupoglu61
09-02-07, 11:39
yılmaz nasıl iflas edebilir...yılmazı bırakın koskoca sadıkoğlu şirketi nasıl iflas eder. cem nasıl birişey yapacak iflas edecekler...okuyunca kan beynime sıçradı çok sinirlendim...
bende okuyunca haberleri çok üzüldüm ve sinir oldum..handan ve cem in planları tutucak gibi..yılmaz bebeğin cemden olduğunu düşüncekmiş cemin oyuınları devam etcekmiş..son bölümde evlenceklermiş..ne anladım ben bundan..sadece son bölümde aşk izle.arkadaşlar sıla adlı dizinin fanları bütün köşe yazarlarına,kanala,yapıma hepsi mail atmışlar ve sonuında senaristler boran ve sıla aşkını izlettirmeye karar verdiler bu bölümden itibaren.bence bizde bu habere tepkisiz kalmayalım.hepimiz yapıma,kanala,köşe yazarlarına toplu mail atalaım.1,2 kişinin atması işe yaramaz hepimiz atalım hepimizin sesini duysunlar.böyle bir senaryo izlemek istemiyorummm.....cemden sancakmış bebeği ya sadece son bölümde mutluluk.lütfen arkasdaşlar kanala,yapıma mail atalaım.hatta köşe yazarlarının mailleri olan arkadaşlar yazsınlar mail adreslerini hepimiz mail yağmuruna tutalım
yarın imza gününe katılması yüksek ihtimal olan arkadaşım archshe fırsatını bulup düşüncelerimizi dile getirirsen çok sevinirim, ayrıca isteklerim tüm katılacak arkadaşlara (sadece archshe tanıdığım için ilk onu yazdım diğer arkadaşlar kırılmasın, lütfen)
1- onları çok sevdiğimizi
2- selamlarımızı
3- evlilik kararı için tebriklerimizi (özellikle secoms adına yaparsanız süper olur:img-hyste )
4- dizinin gidişatını cem oyunlarına bırakmamalarını
5- istediğimizin aşk sahneleri olduğu
6- mümkünse son bölüme bırakılmaması
7- bol bol fotoğraf çekinin, çekin
yani ne istediğimizi biliyorsunuz ona göre sizlerden üstün performans bekliyorum yarın için sonra da bizlerle paylaşmanızı istiyorum, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
sesimizi duyurmak için hepimiz atalaım.köşe yazarlarının adreslerini b,ilen arkadaş varsa yazsın lütfen.ayrıca yapıma ve kanalada atalım.mail yağmuruna tutalım sesimizi duyuralım.diğer dizi yaptı ve işe yaradı gerçektende.bizde böyle bir senaryo izlemeye boyun eğmeyelim lütfen dizimiz mahvolmasın!!
Haberi okuyunca sinirden olacak herhalde beni gulmek tuttu :img-hyste :img-hyste
Oncelikle sevgili kardesim secoms'a gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum, sana destegimiz tamdi ama Bulent Inal elini daha cabuk tuttu :sad53: Artik kaderine razi olacaksin :img-wink:
Yilmaz'in inanmasi ihtimaller dahilindeydi ama ben o kadar zirvalamazlar diye dusunuyordum megersem daha zirvasi da varmis :img-hyste
Gelelim Cem Akman'a. Hani hep diyorum ya saka yollu Cem bize de plan kurmasin diye, eger bu haber dogruysa (sanmiyorum bence de Tekiner sirketinden bahsediliyor) ciddi ciddi endiselerim olmaya basladi. Adam sinir tanimayan planci olmus cikmis :img-hyste Herhalde Sadikoglu Sirketi'nin banka hesaplarinda oynama yapiyor hacker Cem Akman :img-hyste Vallahi sinirden guluyorum :img-hyste Gercekten dizinin basrol oyuncusu oymus da biz anlamamisiz :img-help:
Kimsenin bizim cifti takmamasi, gazetede haberde bahsedilmemesi bile bir bakima iyi olmus en azindan bizim ani yasamamiz biraz daha kolay olacak :img-cool2
ben pek bu habere inanmiyorum,sanki kendi tahminleri gibi,cem kim de koca sadik ogulu sirketi iflasa getirecek,böyle sacmalik olurmu.ilerde haftalarda evlencekler diyor yok birde evlenmeden kapatsaydik diziyi.
Gazete haberine göre Yılmaz'ın iflas edeceği haberi okudum. Bana ve bizlere göre iflas edecek olan Yılmaz değil, Tekinerler'dir. Yılmaz'ın şirketinin iflası söz konusu olamaz. Sanırsam gazete haberinde iflas edenin Tekiner'ler yerine Yılmaz yazılmış. Cem'in Tekiner'leri iflas ettirmeye çalıştığını biliyorduk yoksa yanılıyormuyuz yada başka bir diziyimi seyrediyoruz.
Herkese iyi yorumlar.
yarın imza gününe katılması yüksek ihtimal olan arkadaşım archshe fırsatını bulup düşüncelerimizi dile getirirsen çok sevinirim, ayrıca isteklerim tüm katılacak arkadaşlara (sadece archshe tanıdığım için ilk onu yazdım diğer arkadaşlar kırılmasın, lütfen)
1- onları çok sevdiğimizi
2- selamlarımızı
3- evlilik kararı için tebriklerimizi (özellikle secoms adına yaparsanız süper olur:img-hyste )
4- dizinin gidişatını cem oyunlarına bırakmamalarını
5- istediğimizin aşk sahneleri olduğu
6- mümkünse son bölüme bırakılmaması
7- bol bol fotoğraf çekinin, çekin
yani ne istediğimizi biliyorsunuz ona göre sizlerden üstün performans bekliyorum yarın için sonra da bizlerle paylaşmanızı istiyorum, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
sevgili filizim ne kadar gitmek istediğmi biliyosun...umarım bir aksilik çıkmazda memnuniyetle bunlaarı iletirim...aslında şöyle senaristleri de getirseler ne hoş olur...ben yazmaları gerekenleri anlatırım:)belki dizifilmin şanslı üyesi ben olurum ne dersin....olurmu olur yani...
Haberde yanlislik var, iflas eden Yilmaz degil Tekinerler olacak. Burdan yola cikarak diger bilgilerin de tamamen dogru olmadigini dusunebiliriz. Yilmaz bence Handan'in oyunuyla sok yasayacak, neye inanmasi gerektigini bilemeyecek. "Filiz bu yuzden mi bana soylemedi" ikilemlerini yasayacak. Filiz'e soguk davranmasinin -sirt cevirme olarak adlandirilian- sebebi budur.
Ote yandan "Bu kiz beni dugun sabahi terkedip dort sene ortadan kaybolmadi mi, bunu da yapar" dahi diyebilir. O mesele de hala konusulmadi cunku. Bir de buna Filiz'in hamileligini gizlemesini ekle...
Aliye'nin finaliyle de ilgili turlu turlu asparagaslar cikmisti, hicbiri de tutmamisti. Bu haberlerin de tamamen dogru olduguna inanmayin. Yilmaz kesin ikilem yasayacaktir, ama kesinkes inanacagini sanmam.
gülbeşeker
09-02-07, 12:05
Gazete haberine göre Yılmaz'ın iflas edeceği haberi okudum. Bana ve bizlere göre iflas edecek olan Yılmaz değil, Tekinerler'dir. Yılmaz'ın şirketinin iflası söz konusu olamaz. Sanırsam gazete haberinde iflas edenin Tekiner'ler yerine Yılmaz yazılmış.
Herkese iyi yorumlar.
sana aynen katılıyorum iflas edecek olan tekinerler ee diyelim ki yılmaz iflas edecek,tekinerler iflas edecek cem de sevinçten göbek mi atacak böyle bir şey olmaz tekinerler iflas edecek yılmaz değil.
sevgili berna yine döktürmüşsün, daha şanslı olduğunuz şüphesiz sizin cephe de güzel anlar var, ANI rahat rahat gerilmeden yaşayın çok da kolay olacak gerçekten sizin için hem uzunca bir süre sizin cephe sakin, ne diyim biz sizin kadar şanslı değiliz ama yok kararlıyım düşünmeyeceğim izlerken.:img-yes:
cem bize de yapmış planını bakın yeni oyunları ile saç baş yolduracak ekran karşısında bize sonuna kadar da bizlerleymiş her bölüm göre göre azap çektirecek bize psiko bundan güzel plan mı olur, tam da kurtulduk naraları atmaya başlamışken bir de şiir yazdım psikoya pişmanım:( onun bizi kandırmasına kandım:img-hyste
Cem diziyi tek eline aldı :) her işin altından cem çıkıyor aslında senaristler biraz daha aksiyonsuz düşünseler cem'in yüzünü çıkarmaya başlarlar aslında dizi o zaman hareket kazanacak,her hafta bir plan yapınca dizi tekdüze gidiyor.Daha ortaklık anlaşmasındaki imza,göçük,malzemeler vb..gibi çok konu var hepsini açıklamaları en az beş bölüm sürer,tekinerler cemle uğraşırken cem birini kaçırır o da iki bölüm sürse :) feridenin hafızası beş bölümde açıklansa zaten dizinin bitmesine birkaç hafta kalıyor :) onda da düğün hazırlıkları,özürler,yanlış anlamaların bitmesi vs..gibi konular olur eğer bu kadar dallandırırlarsa dizi bir ömür sürer :)
yakupoglu61
09-02-07, 12:09
Gazete haberine göre Yılmaz'ın iflas edeceği haberi okudum. Bana ve bizlere göre iflas edecek olan Yılmaz değil, Tekinerler'dir. Yılmaz'ın şirketinin iflası söz konusu olamaz. Sanırsam gazete haberinde iflas edenin Tekiner'ler yerine Yılmaz yazılmış. Cem'in Tekiner'leri iflas ettirmeye çalıştığını biliyorduk yoksa yanılıyormuyuz yada başka bir diziyimi seyrediyoruz.
Herkese iyi yorumlar.
şimdi siz deyince azda olsa sinirlerim yatıştı...doğru diyo olabilirsiniz...sadıkoğlu şirketini iflas ettirebilecek kadar gücü olduğuna inanmıyorum.
zaten gerçek sadıkoğullarının böyle bi görüntüyü onaylayacaklarını hiç sanmıyorum...
sevgili filizim ne kadar gitmek istediğmi biliyosun...umarım bir aksilik çıkmazda memnuniyetle bunlaarı iletirim...aslında şöyle senaristleri de getirseler ne hoş olur...ben yazmaları gerekenleri anlatırım:)belki dizifilmin şanslı üyesi ben olurum ne dersin....olurmu olur yani...
biliyorum cnm, dularım seninle inş. gidersin ve o şanslı sen olursun bizi en iyi şekilde temsil edeceğini biliyorum, senaristlerde olsa iyi olurdu ama onlar saklanıyor ortalıkta dolaşsalar ne cvp verecekler verecek cvplarımı var yaptıklarının sen haklarından gelirdin ne güzel olurdu:)
Bu planda tutmayan bir nokta var. Diyelim Yilmaz sahte raporda yazilana inandi. Bebegin Cem'den oldugunu dusundu. E bu adam kendi kendine sormaz mi "Filiz Cem'den hamile ise, onun evlilik teklifini niye geri cevirsin ki ?". Cunku biliyor evlilik teklifinin reddedildigini. Bu soruyu sordurmazlar ise Yilmaz'a hakikaten salak karakter portresi cizecekler.
yakupoglu61
09-02-07, 12:17
Cem diziyi tek eline aldı :) her işin altından cem çıkıyor aslında senaristler biraz daha aksiyonsuz düşünseler cem'in yüzünü çıkarmaya başlarlar aslında dizi o zaman hareket kazanacak,her hafta bir plan yapınca dizi tekdüze gidiyor.Daha ortaklık anlaşmasındaki imza,göçük,malzemeler vb..gibi çok konu var hepsini açıklamaları en az beş bölüm sürer,tekinerler cemle uğraşırken cem birini kaçırır o da iki bölüm sürse :) feridenin hafızası beş bölümde açıklansa zaten dizinin bitmesine birkaç hafta kalıyor :) onda da düğün hazırlıkları,özürler,yanlış anlamaların bitmesi vs..gibi konular olur eğer bu kadar dallandırırlarsa dizi bir ömür sürer :)
cem bu kadar planı yapıyor hatalarıda oluyo ama anında düzelti o hataları;
bu durum tamamen gerçek dışı...o kadar plan nasıl sekteye uğramıyor şu ana kadar yaptığı planların çoğu gerçeklerşti...
Bu planda tutmayan bir nokta var. Diyelim Yilmaz sahte raporda yazilana inandi. Bebegin Cem'den oldugunu dusundu. E bu adam kendi kendine sormaz mi "Filiz Cem'den hamile ise, onun evlilik teklifini niye geri cevirsin ki ?". Cunku biliyor evlilik teklifinin reddedildigini. Bu soruyu sordurmazlar ise Yilmaz'a hakikaten salak karakter portresi cizecekler.
yılmaz bu değil benim bildiğim yılmaz böyle şeylere inanmaz sevdiği kadının böyle şeyler yapacağını düşünse hiç sevmeye kalmaz zaten o kadını. bir yanlışlık var bu işte...
yine senaristlerin bir oyunuyla karşı karşıyayız galiba...:img-help:
yılmaz bu değil benim bildiğim yılmaz böyle şeylere inanmaz sevdiği kadının böyle şeyler yapacağını düşünse hiç sevmeye kalmaz zaten o kadını..
mıstaa bizde yılmaza konduramıyoruz bunu yapmaz, yapmamalı da karaktere ters olur bu davranış hem gerçekten inanırsa forumda neler olun tahmin edin artık siz çok kötü valla, yılmazı zaten bu sezon iyice değiştirdiler ama bu kadarı fazla olur ben beklemiyorum yılmazımdan ama ne yapacakları belli değil psikoyu bile akıllı başrol yaptılar nerdeyse ama olmuyor ki değil mi bir yılmaz akın kolay yetişmiyor:)
gülbeşeker
09-02-07, 12:25
yılmaz bu değil benim bildiğim yılmaz böyle şeylere inanmaz sevdiği kadının böyle şeyler yapacağını düşünse hiç sevmeye kalmaz zaten o kadını..
yılmazın bir şüpheye düşeceği kesin böyle olunca filiz yılmazın kendisinden şüphe etmesini gururuna yediremicek ve bu şekilde daha barışmadan yine ayrılacaklar.Ben yılmazın handanın bir sözü veya elindeki sahte raporla inanacağını sanmıyorum ,yani körü körüne inanmaz.
Bu arada filizle yılmaz bu sebepten ayrılırsa yılmazla aslı iyice yakınlaşır bence,kızda boşuna diziye girmedi aşkını kalbine gömüyordu bakacakki durum öyle değil hemen geri çıkarır.Yılmaz'ın her yerde yanında olur,filiz şirket dertleriyle uğraşırken yılmaz onu yanlış anladığı için aslı ile yakınlaşır ama gerçeği öğrendiğinde yılmaz'ın alacağı tavrı çok merak ediyorum,çok pişman olacak...
Arkadaşlar benim de içimde bu bölümle ilgili hep olumlu gelişmeler olacağına dair umut vardı. Handanla cemin planı herneyse ters tepeceğini düşünmüş ve bu planın yılmazla filizin arasındaki bağı güçlendireceğine inanmıştım. Ta ki gazetedeki haberi okuyana kadar.
Senaristlerimiz ceme az plan yaptırmışlardı şimdi bu planlara yenileri ekleniyor yardımcısı saygıdeğer anne handanla birlikte. Cemin yaptıklarını bir düşünüyorum da... Yılmazı dövdürttü, yılmazla filizin tatil planlarını bozdu, ömeri vurdurttu, sadıkoğlu şirketinden silahı çaldırarak ve silahı yılmazın arabasına yerleştirerek bütün şüpheleri yılmazın üzerine çekti, hapishaneden adam kaçırttı, sonra yılmazın adamı bulacağını anlayınca adamı vurdurttu, hastaneye elini kolunu sallayarak bir adamını sokarak adamı öldürttü, yılmazın arabasının frenleriyle oynadı, arabadaki arızayla ilgili sahte rapor hazırlattı, aslıyı korkuttu, ihaleyle ilgili ve inşaatla ilgili yaptıklarını saymıyorum. Şimdi bu planlara yenileri ekleniyor. sizce bütün bunlar ne kadar inandırıcı?
Ama affedersiniz dizimizin başrol kahramanının kötü bir çocukluk geçiren cem akman olduğunu bir an unutmuşum, zaten dizimizin adı da yılmaz ve filizin aşkından esinlenerek konulan ıhlamurlar altında değil, cem akman ve entrikaları. Dizimizde mutluluğu hakeden yegane kişiler de handan ve cem...
Biraz ağır eleştirilerde bulunmuş olabilirim kusura bakmayın ama geçen sezon zevkle izlediğim dizimin sırf birkaç bölüm uzatılmak adına bu hale getirilmesi beni gerçekten üzüyor.
Gene de sizlerin dediği gibi anı yaşayıp bu bölümdeki yılmaz filiz sahnelerinin tadını çıkaralım.
Bir de yılmaz nasıl bebeğin babasının cem olduğuna inanır bunu gerçekten aklım almıyor. Yılmaz filizi tanımıyor mu? Cem'i tanımıyor mu? Herhalde filiz cemden hamile kalsaydı ya cemin evlenme teklifini kabul eder ya da bebeği aldırırdı. Yılmazın peşinden sapancalara kadar gidip söyleyeceği önemli şey cemden hamile kaldığı değildi herhalde. Sapanca'da ben sende bitmişim kusura bakma biraz geç oldu ama anladım demezdi ya da yılmaza cemle aralarında hiçbirşey olmadığını cemle sadece arkadaş olduklarını ve evlenme teklifini reddettiğini söylemezdi.
Yılmaz bu yalana inandıktan sonra ne yazık ki bu aşk benim gözümde bütün büyüsünü, ve inandırıcılığını kaybedecek. Son bölümde evlendikleri zaman hiçbir inandırıcılığı kalmayacak, sanırım pek çok kişi de böyle hissedecek.
Bir de yılmaz nasıl bebeğin babasının cem olduğuna inanır bunu gerçekten aklım almıyor. Yılmaz filizi tanımıyor mu? Cem'i tanımıyor mu? Herhalde filiz cemden hamile kalsaydı ya cemin evlenme teklifini kabul eder ya da bebeği aldırırdı. Yılmazın peşinden sapancalara kadar gidip söyleyeceği önemli şey cemden hamile kaldığı değildi herhalde. Sapanca'da ben sende bitmişim kusura bakma biraz geç oldu ama anladım demezdi ya da yılmaza cemle aralarında hiçbirşey olmadığını cemle sadece arkadaş olduklarını ve evlenme teklifini reddettiğini söylemezdi.
.
aynen bende anlayamıyorum..kız her yerde peşinde seninle aramda bir bağ var diyor,cemin evlenme teklifini reddediyor,cemle aramda hiçbir şey yok sadece iş ortaklığımız var diyor,aslıyla gördüğü için kıskanıyor sonra da gidip başka bir adamdan çocuk yapacak öyle mi?.nasıl bunlara inanır hem de cemin nasıl bir adam olduğunu bilerek anlamıyorum.Yılmazın buna inanması için gerçekten saf olması lazım aslıyla dolaşa dolaşa saflaştı mı ne :)
yılmaz ne şekilde inanacak bu önem kazanıyor burada ama yine de nasıl bakarsam bakayım tüm düşüncelerime ters oluyor yılmazın inanması hata şüphe duyması filizi o kadar iyi tanıyor ki böyle birşey yapacağını değil düşünmek aklının ucuna bile getirmemeli ne kadar onur kırıcı bir davranış bu filizi düşünemiyorum bile her türlü acıyı yaşamış bu aşkta ve böyle bir ithamla karşılaşacak bence asıl bu filizi mahveder.
yılmaz cemin saplantısını ve bu uğurda neler yapabileceğini biliyor bu yüzden inanması saçma geliyor bana, yılmaz "filize birşey olursa seni yaşatmam cem akman" demesi sadece lafta mı kaldı, hem ihale aldığı gün cem filize evlenme teklifi yaptığını söyledi bebeği de pekala cem yılmaza bende hamile derdi yılmazın ne olursa olsun tutarlı bir sebebi yok ne şüphesinin ne de inanmasının
bölümü izlemeden yazdım ama şu haber can sıktı ondan.
aynen bende anlayamıyorum..kız her yerde peşinde seninle arameda bir bağ var diyor,cemin evlenme teklifini reddediyor,cemle aramda hiçbir şey yok sadece iş ortaklığımız var diyor,aslıyla gördüğü için kıskanıyor sonra da gidip başka bir adamdan çocuk yapacak öyle mi?.nasıl bunlara inanır hem de cemin nasıl bir adam olduğunu bilerek anlamıyorum.Yılmazın buna inanması için gerçekten saf olması lazım aslıyla dolaşa dolaşa saflaştı mı ne :)
Inanmamasi gerekiyor elbette ama dedigin gibi Aslinin safligi gecici heralde, Yilmazda bundan payini aldi.
Simdi sahte rapor verir Handan Yilmaza, Yilmazin akli karisir sonra Cem sen kaybetin Filiz benden hamile der, ve Yilmaz orda tamamen kopar ve bunun gercek oldugunu zaneder. Tabiki Filizi dinelemeden ona karsi tavir alir ve onu suclar
Bir zamanlar bu dizide Canana vardi, yanlis anlamalari düzelten, eee kac haftadir oda yok, bir yanlis anlama alir basini gider.
Yilmazda teselliyi Aslida arar, zaten kiz dünden merakli. Sonrada Yilmaz Filize inat sen benden baskasiyla cocukmu yapiyorsun, sana inat bende yapacak der ve Asliya yanasir:img-hyste
bu durumdan karlı çıkan cem ve aslı olacak ama cem bir şekilde havasını alacak filiz kendisine yaklaşmasına izin vermez, aslı daha da karlı olacak yılmaz yaklaşmasa bile her durumdan pay çıkarttığı için her hareketini yanlış anlar yılmazı yanında tutar sonra filize gider olmayan şeyleri bile olmuş gibi anlatır ayy aman sonrasını düşünmek bile istemiyorum:(
arkadaşlar vatan tv deki haber ne kadar doğru?yani bitişten söz ediyor ya..final ne kadar yakında?tşk şimdiden...
Bana sanki Yılmaz inanmayacak gibi geliyor.Çiftlik evinde ne göreceğini tam bilemiyoruz ama,muhtemelen Filiz'i baygın halde görecek.Filiz kendine geldiğinde veya baygınken bebeğimiz diyebilir.Yılmaz'da Cem'le ilgili bu iftirayı sormayabilir.
Cem'in asıl planının şirket battıktan sonra veya batacağına yakın gerçekleştireceğini düşünüyorum.
Merhabalar.
Sevgi ve saygılarımla.
Hayret bisey yaa resmen yikildim...ya olamaz oyle birsey cook sacma olur bu ne yaaa....ben simdiden izlememeye calisam anca kendime gelirim.
dizinin ilk sezonla alakasi olmaz...cok mantiksiz bisey..
haberi okurken resmen şok oldum,dizinin haberini yapmazlar yapmazlar yaptıklarında da çok büyük bir darbe koyarlar...Çok kötü bir haber nasıl barıştıracaklar çok merak ettim,cem herkesi batırıyor yılmazda batıyor (sanırım bu tekinerler olacak ),yılmaz filize sırtını dönüyor (filiz sonra nasıl affedecek,nasıl yapacaklar bunu bilmiyorum ) ama sonunda evlilik var o zaman biz son bölümü izleyelim boştan yere cemi izleyip sinirlerimizi bozmayalım.
Bu gidisle bende oyle yapacagim....vala siz bana om atarsiniz ben finalini izlerim..ne sacm,a bisey sonunu yazdilar ne anladik biz simdi....vala aklimdan gecmedi degil diyorum ki keske gecen sezonun finali son bolum olsa...cem den iyi hic degilse guzel anilarimiz olurdu ki ihlamurlaraltinda en sevdigim dizi olduguna ragmen ismini duydugum zaman SIKINTI basio....yeter yaaa cemi cikartin su diziden..zaten sesini kurtlar vadisindeki bi oyuncu kulaniyor cook sacma geldi sesinide degisin gicik kaptm:img-yes:
Senaristlerin aksaklıkları bir tek bu yönde değil arkadaşlar oteldeki müşteri kaybı olayı açığa kavuşmadan kapatıldı.belediye yılmazın elinden arsayı aldı konu açıkta kaldı ben bir izleyici olarak bu durumun çok fazla senarist değişiminden kaynaklandığını düşünüyorum.
Ama haliyle anlarsınız ki anlamadığım noktalarda yok değil örneğin işi devir alan senarist 5-10 bölüm öncesinden diziyi izleme olanağı bulamaz mı bu kadar mı bizimle dalga geçilir yada senarist işini bu kadar mı hafife alır anlamakta güçlük çekiyorum
Şimdi gazete haberine gelince gerçeklerle ilgili payı olduğu kadar tamamen gerçekleri yansıtmıyor.en azından bildiklerimden sonra bundan eminim
Nasıl ki filiz sevdiğinden şüphe eder hale gelmişse bu ortam hazırlanmışsa yılmaz içinde bu ortam hazırlanacaktır.güven denilen duygu kırıldı mı tamiri bir o kadar zaman gerektiriyor. Üstelik bu duygunun tamiri birbirinden bir şeyler saklamakla da olmuyor tam tersi açık olmakla oluyor.filizin kadınlık gururu kırıldığı zaman sevdiğine de güvenini kaybetti yılmazı affetmesi tamamen sevgisinin büyüklüğünden kaynaklanan bir durumdu.işte deliller ve söylenenler filizin sevdiğini katil olmakla suçlamasıyla sonlandı.şimdi ne oldu iki sevgili birbirlerine açık davranmadıkları için ikisi de birbirine karşı güvenini kaybetti.filiz yaptığının büyük hata olduğunu anladığı halde sevdiğinden bir şeyler saklama huyu devam etti.yani yaptıklarından ders alamayan filiz olmaya aynı davranmaya devam etti.
Yılmazında bulunduğu durum şuan filizden farklı değil sevdiğine karşı güveni kalmamış durumda filize bir şey olma endişesi onu kendine getirdi.ama yılmaz içinde bu yol hazırlanacak.bunun kaçıcı yok filiz hatasının farkına vardı ama bedelinin bu kadar büyük olabileceğinin farkında değil bunu yaşayacak.dizinin gidişatı hakkında şunu söyleyebilirim iflas edecek olan Tekinerler dir.zaten cem in oyunları açığa çıkacak çok az kaldı.cem tekinerler ve yılmazla illegal yollarla uğraşmaya devam edecek filiz yılmaz arasında cem muhakkak olacak.bu ikili aralarındaki sorunları konuşarak çözmeyi öğrenecek.o yüzden o gazete haberi tam doğru olmamakla birlikte bazı gerçekleri barındırmaktadır.cemin handanla iş çevirmesi ve bu gerçeğe yılmazı inandırma çabaları izleyeceğiz bu akşam final bu olacak tabi güveni kırılan her seferinde kendinden bir şey saklayan filizin bunu yapabileceğine kanaat getirmesi fazla uzun sürmeyecektir.ama cemin açığa çıkması asıl bombaların birbiri ardına patlaması tekinerler için dönüm noktası olacaktır.bununda önümüzdeki iki bölümde olacağını söyleyebilirim sizlere….
Sevgili matraka
Anladığım kadarıyla yeni haberler var. Yeni haberlerini bekliyoruz. Neyse bu akşamki bölümü rahatsızlığım nedeniyle izlemem zor gözüküyor.
Feride, kim olduğunu bilmeden evlenme teklifini kabul edermi ? Feride, hafıza kaybından dolayı evlenme teklifine olumlu yanıt verirmi ?
Tekinerler'in iflasından sonra Ömer başarılı bir yönetici olma yollarını üzerine kitap yazarmı yada mutluluğun resmini çizermi ?
Canan hanımdan ne zaman göreceğiz.
Handan hanım Cem'in planlarını öğrendikten sonra Yılmaz'dan özür dilermi ? Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye bir atasözü var :)
matraka
filizin kadınlık gururu kırıldığı zaman sevdiğine de güvenini kaybetti yılmazı affetmesi tamamen sevgisinin büyüklüğünden kaynaklanan bir durumdu.
filizin sevgisi çok büyük evet hemde o kadar büyük ki gururunu ayaklarının altına aldı peki şimdi yılmaza yapılan hata bu kadar büyükmü ki yılmaz filizi affedemiyor, güvenemiyor filizin durumundan farklı değil mi bu durum filiz demek ki yılmazdan daha çok seviyor bu demek mi şimdi bu o zaman yılmazın sevgisi ne oluyor filize zaten çektirdi çektireceğini saklamasını gerektiren hep bir neden oldu filizin sadece yılmazın kaza sonrası bağ kalmadı lafına söylediği "aramızda bir bağ var, herzamanda olacak" sözünden söra demeliydi demedi, diğer tüm olaylarda bunun açıklanmasını gerektiren bir ortam yoktu ben öyle düşünüyorum, filizin bu şekilde davranması yılmazın haklı olarak kızdığı için tavır takınmasından kaynaklanan ve birazda abarttığı hareketleri de etkili oldu, ne zaman ki kaybetme korkusu yaşadı kendine geldi bu doğru ama filiz kaybetme korkusu yaşamadan önce çoktan pişman olmuştu, saklamakla hata olduğunu düşündü açıklamak istedi bu seferde karşılaştıkları yerde yılmazın lafları bitirdi.
Neslihan17
09-02-07, 13:43
Hem dizide hem gerçek hayatta evleniyorlar..
http://img411.imageshack.us/img411/9758/wpe33275da5.jpg
Ihlamurlar Altında’nın umutsuz aşıkları Filiz (Tuba Büyüküstün) ve Yılmaz’ın (Bülent İnal) akibetini merak edenlere müjde! Dizinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak finalinde düğün var. İki sevgili son bölümde nikah masasına oturacak. Ancak Tuba Büyüküstün sadece ekranda giymeyecek gelinliği... Çift, yaz aylarında yaşamlarını birleştirecek
Kanal D ekranlarının ilgiyle izleyen dizisi ‘Ihlamurlar Altında’ iki sezondur büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Eski Türk filmleri tadında olan dizi, başladığı günden beri kadrosuna birçok oyuncu katarken, ayrılanlar da oldu. Ancak iki sezonun ardından ‘Ihlamurlar Altında’ ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin bir türlü kavuşamayan aşıklarını ise finalde mutlu son bekliyor. Filiz karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün ve Yılmaz’ı oynayan Bülent İnal, finalde evleniyor. Dizinin başından beri bir türlü mutluluğu yakalayamayan ikili, son bölümde nikah masasına oturacak. Ancak bu mutluluk öyle kolay olmayacak. Çünkü dizinin kötü karakteri Cem, (Cenk Ertan) Filiz’i rahat bırakmayacak. Yılmaz da Cem’in oyununa gelecek ve sevdiği kadına sırtını dönecek. Hatta, şu sıralar hamile olan Filiz’in karnında taşıdığı çocuğun bile kendisinden olduğuna inanmayacak. Cem’in yapacağı kötülükler bunlarla sınırlı değil tabii... Yılmaz’ın iflasına neden olacak Cem... Ancak senaristler, bu kadar büyük bir aşk hikayesine yazık etmek istemedikleri için ‘mutlu son’a karar verdiler. Bunun için de büyük acıların ardından bir Türk filmi tadında veda edecekler ekrana...
Ancak Büyüküstün ve İnal, sadece rol gereği nikah masasına oturmayacak. Dizide tanıştıktan sonra gerçek yaşamda da aşk yaşamaya başlayan ikili, dizi biter bitmez, evlenecek. Büyüküstün, bunun için hazırlıklara başladı bile...
Kaynak: Vatan Tv
Sevgili matraka
Anladığım kadarıyla yeni haberler var. Yeni haberlerini bekliyoruz. Neyse bu akşamki bölümü rahatsızlığım nedeniyle izlemem zor gözüküyor.
Feride, kim olduğunu bilmeden evlenme teklifini kabul edermi ? Feride, hafıza kaybından dolayı evlenme teklifine olumlu yanıt verirmi ?
Tekinerler'in iflasından sonra Ömer başarılı bir yönetici olma yollarını üzerine kitap yazarmı ?
Handan hanım Cem'in planlarını öğrendikten sonra Yılmaz'dan özür dilermi ? Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye bir atasözü var :)
benim için hikaye de baş kahramanları önemli(yeni senarist gelmeden önce evlendikten sonra sorunlar çıkıyordu)şimdi bilemem
valla ömer ne kitap nede yöneticilik pazar benim şahsi fikrim pzarcılık yapması iyi bağırıyor
handan hanımın özür dilemesi mucize ama kafasına oldukça sert darbeler yiyecek emin ol soru şu olmalı ayakta kalabilecekmi
yılmaz_filiz
09-02-07, 13:45
Hayret bisey yaa resmen yikildim...ya olamaz oyle birsey cook sacma olur bu ne yaaa....ben simdiden izlememeye calisam anca kendime gelirim.
dizinin ilk sezonla alakasi olmaz...cok mantiksiz bisey..
Bende yıkıldım.Yılmaz Filize sırtını dönecek ve Yılmaz iflas edecek:(
Allahtan senaristler umudumuzu kırmayıp dizinin sonunda bile olsa Filizle Yılmazı birleştiriyolar.Ona da şükür.
matraka
filizin kadınlık gururu kırıldığı zaman sevdiğine de güvenini kaybetti yılmazı affetmesi tamamen sevgisinin büyüklüğünden kaynaklanan bir durumdu.
filizin sevgisi çok büyük evet hemde o kadar büyük ki gururunu ayaklarının altına aldı peki şimdi yılmaza yapılan hata bu kadar büyükmü ki yılmaz filizi affedemiyor, güvenemiyor filizin durumundan farklı değil mi bu durum filiz demek ki yılmazdan daha çok seviyor bu demek mi şimdi bu o zaman yılmazın sevgisi ne oluyor filize zaten çektirdi çektireceğini saklamasını gerektiren hep bir neden oldu filizin sadece yılmazın kaza sonrası bağ kalmadı lafına söylediği "aramızda bir bağ var, herzamanda olacak" sözünden söra demeliydi demedi, diğer tüm olaylarda bunun açıklanmasını gerektiren bir ortam yoktu ben öyle düşünüyorum, filizin bu şekilde davranması yılmazın haklı olarak kızdığı için tavır takınmasından kaynaklanan ve birazda abarttığı hareketleri de etkili oldu, ne zaman ki kaybetme korkusu yaşadı kendine geldi bu doğru ama filiz kaybetme korkusu yaşamadan önce çoktan pişman olmuştu, saklamakla hata olduğunu düşündü açıklamak istedi bu seferde karşılaştıkları yerde yılmazın lafları bitirdi.
yanlış cümleler kuruyorsun şimdi yılmaz filizi daha öncede affetti bunu unutuyorsun ve hala hiçbir gerçeği bilmeyen yılmaz en son öğrenen yılmaz artık onunda güveni sevdiğine karşı yok ben olsam bende güvenmem artık yani yılmazın filizden şüphe etmesi zor bişey değil galiba olayları irdeleyerek bakmıyoruz
Yine yazıyorum, bir beraberlikte ben ve sen olmamalıdır. Biz olmalıdır. İki ayrı birey, ben ve sen olarak birbirlerini sevebilirler. Sevgilerinin dereceleri tartışılabilir. iki ayrı birey tek birey( Biz )haline gelmedikten sonra bu beraberlik sağlıklı bir beraberlik değildir. Üstelik saygı, sevgi, güven, iletişim vb. kelimelerinin içinin dolu olması gerekir. Bunlardan birinin özellikle saygının eksik olması ise beraberliğin tartışılmasına yol açar. Bu beraberlikte 5 yıl gibi süre geçmişse, sorunlarını çözememişlerse, beraberlikte en ufak sorun büyük bir sorunmuş gibi algılanır.
Pazartesi ameliyat olacağım. Herkese iyi yorumlar.
Sevgili pinkzone, size de kolaylıklar diliyorum
Hem dizide hem gerçek hayatta evleniyorlar..
http://img411.imageshack.us/img411/9758/wpe33275da5.jpg
Ihlamurlar Altında’nın umutsuz aşıkları Filiz (Tuba Büyüküstün) ve Yılmaz’ın (Bülent İnal) akibetini merak edenlere müjde! Dizinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak finalinde düğün var. İki sevgili son bölümde nikah masasına oturacak. Ancak Tuba Büyüküstün sadece ekranda giymeyecek gelinliği... Çift, yaz aylarında yaşamlarını birleştirecek
Kanal D ekranlarının ilgiyle izleyen dizisi ‘Ihlamurlar Altında’ iki sezondur büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Eski Türk filmleri tadında olan dizi, başladığı günden beri kadrosuna birçok oyuncu katarken, ayrılanlar da oldu. Ancak iki sezonun ardından ‘Ihlamurlar Altında’ ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin bir türlü kavuşamayan aşıklarını ise finalde mutlu son bekliyor. Filiz karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün ve Yılmaz’ı oynayan Bülent İnal, finalde evleniyor. Dizinin başından beri bir türlü mutluluğu yakalayamayan ikili, son bölümde nikah masasına oturacak. Ancak bu mutluluk öyle kolay olmayacak. Çünkü dizinin kötü karakteri Cem, (Cenk Ertan) Filiz’i rahat bırakmayacak. Yılmaz da Cem’in oyununa gelecek ve sevdiği kadına sırtını dönecek. Hatta, şu sıralar hamile olan Filiz’in karnında taşıdığı çocuğun bile kendisinden olduğuna inanmayacak. Cem’in yapacağı kötülükler bunlarla sınırlı değil tabii... Yılmaz’ın iflasına neden olacak Cem... Ancak senaristler, bu kadar büyük bir aşk hikayesine yazık etmek istemedikleri için ‘mutlu son’a karar verdiler. Bunun için de büyük acıların ardından bir Türk filmi tadında veda edecekler ekrana...
Ancak Büyüküstün ve İnal, sadece rol gereği nikah masasına oturmayacak. Dizide tanıştıktan sonra gerçek yaşamda da aşk yaşamaya başlayan ikili, dizi biter bitmez, evlenecek. Büyüküstün, bunun için hazırlıklara başladı bile...
Kaynak: Vatan Tv
Diziden snra evleneceklerini biliyordum zaten alah mutlu etsinde ihlamurlaraltinda tarafina gelince ben bisey anlamadim..simdi cemin oyununa dusecekmi yilmaz dusmiyecekmi senaristler karar mi degistirdi bisey anlamadim:)
yaw dizimiz bitmesin:(
Çocuk düşer. Yılmazın sırt çevirmesi şu durumlada alakalı olabilir. Neden bana söylemedin.. Tam kapsamlı şekilde Delillere inanacağını sanmıyorum. En azından soracaktır.. Ama sorması hatadır. Çocuğun kendisinden ikna olduğunda.. Çocuk bir şekilde çiftlikte düşecek.. Filize tavrı neden benden bir şeyler sakladın. Neden bunu bana söylemedin şeklinde olabilir.. Bu da sırt çevirmek için gerekli bir neden..