Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
az kaldı saatler doluyor heyecan yüksek dozda, ne olursa olsun yılmazın bu kurulan tuzağa düşmesini istemiyorum, yakıştıramıyorum sevdiği kadını ne ile itham etmiş olacak bu da onulmaz yaraları peşinden geirecek yeteri kadar konuşamadıkları sorunları var birde yenileri ekleniyor bunlara ama en çok zararı gören yine filiz olur onu düşünen yok ki ne ailesi ne de sevdiği yanlız başına kaldı bebeğiyle hangi biriyle uğraşsın.
fılızı nasıl toparlayacaklar artık anlamıs değilim yılmazdan ıkıncı bır darbe yıyecek onu kullanmasından daha beter bı durum bence...
ya handan hıc dusunmezmı kızım sevdığı adamdan hamıle ve ben gıdıp o adama fılız baskasından hamıle dıyorum sevdığı adam gelıp kızımı suclarsa kızım yıklmaz mı dıye bence bunları handandan beklmek cemdeniyi bir ınsan olmasını beklemek gıbı bırsey oluyo...
handan sonradan cok pısman olacak ama neyse..
forever_bim
09-02-07, 20:09
Kaderciğim
Seni uzun zaman aradan sonra burada görmek çok güzel. Dizi 78 bölüm sürecek diye biliyorum ben. Erken final yaparlarsa daha bağlamadıkları çok olay var dizi hazirana kadar gider bence. İyi seyirler.
haberi okudum ve yılmaz bebeğin cemden olabiliceğini biran bile düşünse benim gözümde biter ne olursa olsun filizin bunu yapmıcağını kesinlikle bilmeli eğer böyle bir yanılgıya düşerse filizi hiç tanımamış yazık olmuş bu aşka derim inşallah böyle bişey olmaz filiz silah olayında sonuna kadar yılmazın yanında oldu ve onca olay üst üste gelince yılmazı yargıladı ve çok tepki aldı böyle bir olay ortaya çıkınca verilicek tepkileri merak ediyorum açıkçası...
fılız bırde gıdıp cem ve handandan gelen belgeye ınanmadı polısın belgesıne ınandı bence buyuk bır facıa fılızı nasıl toparlayacaklar hala anlam veremıyorum.hatta yılmazın buna nasıl ınanacağınada anlam veremıyorum tepkı sadece fılızcıler tarafından verılecek buna emın olabılırsın!
fılız bırde gıdıp cem ve handandan gelen belgeye ınanmadı polısın belgesıne ınandı bence buyuk bır facıa fılızı nasıl toparlayacaklar hala anlam veremıyorum.hatta yılmazın buna nasıl ınanacağınada anlam veremıyorum tepkı sadece fılızcıler tarafından verılecek buna emın olabılırsın!
haklısın devil toparlanması zor bir durum olacak hem dediğin gibi filiz kesin kanıtlara inandı inanmak zorunda bırakıldı ama yılmaz için handan ve cem ikilisin yaptıkları olmaz değil şüphe etmek aklının ucundan bile geçirmesi olmayacak bir davranış filizin yaptığı ile bu çok farklı karıştırmamak gerekiyor, filizciler asarsa bunu hakettiği için yaparlar ama bazıları gibi çok fazla kıyamazlar yılmaza:img-yes:
haklısın devil toparlanması zor bir durum olacak hem dediğin gibi filiz kesin kanıtlara inandı inanmak zorunda bırakıldı ama yılmaz için handan ve cem ikilisin yaptıkları olmaz değil şüphe etmek aklının ucundan bile geçirmesi olmayacak bir davranış filizin yaptığı ile bu çok farklı karıştırmamak gerekiyor, filizciler asarsa bunu hakettiği için yaparlar ama bazıları gibi çok fazla kıyamazlar yılmaza:img-yes:
açıkçası yılmaz böyle bişeye özelliklede handanla cemin nekadar güvenilmez olduğunu bile bile buna inanırsa bunu yargılayanların başında ben olucağım ya filiz yılmazı tanıyana kadar kimseyle olmadı sadece yılmazla oldu ve yılmaz bunu çok iyi biliyor filiz yılmazı 4 yıl bekledi ve bunca olay üstüne filiz bu konuda yılmazın güvenini kazanamamışsa bu aşkın devam etmesine gerek yok artık böyle bir olayla filizi suçlayıp bunun doğru olmadığını anladığı zaman filizin suratına nasıl bakıcak nasıl özür dileğe bilir bu konuda anlamıyorum
handan hanıma gelirsek bir anne olarak kızının bebeğini sadece yılmazdan diye düşmesini dileyen bebek düşse sevinecek bir karakterde anne böyle bir insan kızını okadar üzmüşken birde bu olayda üzülürmü diye düşünmez handanın tek derdi filizin yılmazdan uzak olması mutlu olmuş yada olmamış yılmaz yok ya bu yeter handan hanım için...
ben artık gidiyorum ekran karşısına arkadaşlar hekese iyi seyirler, sinirlenmeyin gerilmeyin rahat olun ve ANIN tadını çıkarın dizinin sonunda kavuşacaklarmış madem bu anları bir daha bulamayız kaçırmayalım derim, nasılsa bir hafta daha bekleyeceğiz sonucu yine en alakasız yerde bitirirler, bu bölümde bari fragmanda gördüklerimizin tadını çıkaralım sonra görüşürüz:img-wink:
valla yılmaz inanırsa ki benim kanımca ve yazanlara göre kesin inanıcak ben yılmaz hakkında kötü düşünmeye başlayacağım neyse
hatırlar mısınız bir zamanlar matraka bi tüyo getirmişti bir yumuşama olacak sonra tüm ipler kopacak diye işte tüyo doğruymuş...
sevgili slayjic, bunu defalarca yazdım filizin ilkini yılmazla yaşaması ve yılmazında bu olay karşısında ve karakterini gördükten sonra filize olan hayranlığının aşka dönüşmesi ile başladı bu ilişki, dediğin gibi yılmazın güvensizliği söz konusu bile olmamalı bu konuda çok kötü olur filizi gerçekten çok ağır bir şekilde yargılamış ve en büyük cezayı vermiş olacak, nasıl toparlanır nasıl yüzüne bakar bende merak eder oldum çok kötü bir durum filiz için, hayatına kimseyi sokma ayrı olsa bile yanlızca onu sev birde böyle bir ithama maruz kal en büyük hata bu olacak kesin.
handana yazacak birşey bulamıyorum ruhsuz bir kişilik ne desek boş kendinden başkasını düşünmeyen bir zavallı o yüve varlık anne sıfatını bile haketmeyen biri.
yılmaz biraz kafasını kullansa bebeğin cemden olma ihtimalinin %0 olduğunu görecek neden ?
1-Bebek cemden olsaydı filiz onunla evlenirdi
2-Filizimin+y dediği gibi filiz ilkini yılmazla yaşamış ve bu konudaki duyarlılığını ona göstermişti.
3-Eğer filiz cemden hamile olsaydı şimdiye cem elli defa bunu yılmaza söylerdi.
4-Eğer filiz cemden hamile olsaydı yılmazın elini oyle tutar mıydı yada kaza günü aslının evine gider miydi ?
5-Filiz yılmazı severken ona delicesine aşıkken gidip bir zibidiyle beraber olacak kadar aşağılık mı ?
sevgili slayjic, bunu defalarca yazdım filizin ilkini yılmazla yaşaması ve yılmazında bu olay karşısında ve karakterini gördükten sonra filize olan hayranlığının aşka dönüşmesi ile başladı bu ilişki, dediğin gibi yılmazın güvensizliği söz konusu bile olmamalı bu konuda çok kötü olur filizi gerçekten çok ağır bir şekilde yargılamış ve en büyük cezayı vermiş olacak, nasıl toparlanır nasıl yüzüne bakar bende merak eder oldum çok kötü bir durum filiz için, hayatına kimseyi sokma ayrı olsa bile yanlızca onu sev birde böyle bir ithama maruz kal en büyük hata bu olacak kesin.
handana yazacak birşey bulamıyorum ruhsuz bir kişilik ne desek boş kendinden başkasını düşünmeyen bir zavallı o yüve varlık anne sıfatını bile haketmeyen biri.
evet bu konuda aynı şeyleri düşünüyoruz ama bir bayan için en ağır suçlamadır bu bence ve böyle bir suçlamayı yılmaz yaparsa birdaha filizin yanına bile yaklaşmamalı eğer bir adam onca yıl bu konuda sevdiğini tanıyamadıysa bundan sonra tanıyamaz zaten...
yılmaz inanıyor işte arkadaşlar hiç ama hiççç umudum yok... Gerçek ortaya çıkınca bakalım ne diyecek kendisi filiz ona inanmadı diye kıza etmediğini bırakmadı bakalım aynı duruma kendi düşünce ne yapacak üstelik bu yapılan filizin kadınlığına namusuna bir hakarettir...Filizin yerinde olsam yılmaza bir tokat atarım bir dahada yüzüne bile bakmam her ne kadar çok sevsemde...
bu handanın yılmaza dediklerini filiz öğrendiği zaman inhihara kalkışırmış bunu gören handanın ne yapacağını çok merak ediyorum o söylediği yalanlarmı desem daha neler yani düşünsenize handanın halini çok komik olurdu herhalde
gülbeşeker
09-02-07, 20:49
yılmaz inanıyor işte arkadaşlar hiç ama hiççç umudum yok... Gerçek ortaya çıkınca bakalım ne diyecek kendisi filiz ona inanmadı diye kıza etmediğini bırakmadı bakalım aynı duruma kendi düşünce ne yapacak üstelik bu yapılan filizin kadınlığına namusuna bir hakarettir...Filizin yerinde olsam yılmaza bir tokat atarım bir dahada yüzüne bile bakmam her ne kadar çok sevsemde...
yılmaz öyle hemen körü körüne inanmasa da şüpheye düşse ama bu şüpheyi de içinde yaşasa hemen kalkıp da filize handanın verdği sahte raporu kanıt göstererek bu çocuk benden değil dese bu çok acı bir şey filiz buna dayanamaz.Senaristler yılmazı bu hale de getirdiler handan ve ceme inanan bir yılmaz olacak karşımızda.
yılmaz öyle hemen körü körüne inanmasa da şüpheye düşse ama bu şüpheyi de içinde yaşasa hemen kalkıp da filize handanın verdği sahte raporu kanıt göstererek bu çocuk benden değil dese bu çok acı bir şey filiz buna dayanamaz.Senaristler yılmazı bu hale de getirdiler handan ve ceme inanan bir yılmaz olacak karşımızda.
Filiz Yılmaz'ın kendisine öyle davrandığını görünce ailesinden ve Cem'den nefret eder duruma gelir ve hatta bence Yılmaz'ın onu suçladığında ne hissetiğini anlar ama ben asla Yılmaz'ın Filiz'i raporlara inanıp suçlamasını yediremiyorum açıkçası.
of of neyse arkadaşlar anı yaşayalım.inanıyor işte bu bolum azıcık da olsa mutlu olcaz..
BİZDEN SENARİSTLERE
Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi
Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi
Bu kez pek bir afili yalnızlık
Aldatan bir kadın kadar düşman
Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan
Ağlayan bir kadın kadar düşman
Tuzaklar kurmuş üstelik
Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum, çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm....
Sövdüm, sövdüm, sövdüm ben dünyaya
Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara
Aldatan bir kadın kadar düşman
Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan
Ağlayan bir kadın kadar düşman
Tuzaklar kurmuş üstelik
Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum, çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm...
Değmezmiş hiç uğraşmaya
Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya...
Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum, çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm...
Bugun yazilanlari okumak epeyce vaktimi aldi. Gazetedeki haber dogruysa korktugumuz basimiza geliyor demektir. Boyle bir sacmaligi nasil yapacaklar bilmiyorum. Yilmaz'in bebegin Cem'den olduguna inanmasi hakikaten de anlasilir sey degil. Yilmaz'in bildiklerine, karakterine, herseye aykiri. Yilmaz'in Filiz'e guveni sarsilmis olabilir ama herhalde kendisinden ayrilir ayrilmaz, ustelik de bin kere pesinden kosup, barismaya calismisken, gidip cem'le beraber olacagini dusunemez. Filiz'in yine ailesine kanabilecegine, ya da onlara karsi cikamayacagina inanabilir ama ilk firsatta Cem'le beraber olacagina degil. Bu guvenden de baska birsey. Belki de kendine guvensizlik. Filiz'e baskasinin istediklerini gordugu icin diskur ceken adam simdi nasil o laflari yutar da dusmanlarina inanir? Ustelik bizim de buna inanmamiz beklenir.
Belki de erken konusuyoruz, belki tum bunlar olmayacak. Filiz'in Yilmaz'in katil olabilecegine inanmasindan once Yilmaz'in agzindan bir yigin yanlis anlama cekilebilecek cumleler izlemistik. Sanki butun taslar vurulma olayini onun uzerine yikmak uzere diziliyordu. Oysa hamilelik konusunda hic boyle bir imada bulunulmadi. Evlenme teklifi disinda Yilmaz'in Cem-Filiz iliskisine inanmasini gerektiren hicbir sey olmadi.
Neyse, simdi varsayimlari bir kenara birakip, bolumu izleyeyim. Umarim hepimizi olumlu anlamda sasirtacak seyler olur.
Yılmaz özür diledi ya!!!!Olabilir mi böyle bir şey?Filiz çok mutluydu ama sevindim ya.Aslı da sonunda Yılmaz'ın ağzından öğrendi her şeyi.Aşkını nereye gömecekse gömsün.Yılmaz hala kendine anlatamıyor Filiz'i sevdiğini.Handan ve Cem ortak olmaya başladılar bile.Fömer'in mutlulukları ve Elif'in gülümsemesi de güzeldi.
ilk reklama girdik ... aslı heşeyi oğrendi aslı da iyi kız ya
-birbirinize bakışlarınız... pek bitmiş gibi görünmüyor . dedi ya sevmeye başladım bazı şeyleri yılmazdan daha net görüyor... Neyse bu bolumun 1.5 dakikası falan mutlu geçti... diğer sahnelerin o kadar güzel olacağına inanmyorum... umudum yok.. neyse...o haber herşeyi mahvetti tüyolar.. of of
sağ gösterip sol vurmak bu fömerciler sizi de iyice hazırlamıştık bu evlilik teklifine ama kısmet diğer çifteymiş, ömerin erken davrandığını falan yazmıştık boşuna günahını almışız neyse onların cephesi sakin baksanıza kurabiye bile onayladı malum handan felaketi diğer cephede yavaş yavaş ilerliyor ne olurdu görmeseydi güzide çiftimin bu halini neyse devam ederim sonra
ne kadar güzellerdi tüm kıskançlığını ne güzel gösterdi filizi yılmazda anladı ne güzeldi yanayana görmek ya ANI yaşamak süpermiş:)
birde aslının bu aşkı ya görmesi ya canandan öğrenmesi üzerineydi tüm yorumlar ama yılmaz yaptı çok şaşırdım çok da güzel oldu aferin yılmazıma almış oldu ağzının payını aslıda ohhh şimdilik bu bile yeter.
sağ gösterip sol vurmak bu fömerciler sizi de iyice hazırlamıştık bu evlilik teklifine ama kısmet diğer çifteymiş, ömerin erken davrandığını falan yazmıştık boşuna günahını almışız neyse onların cephesi sakin baksanıza kurabiye bile onayladı malum handan felaketi diğer cephede yavaş yavaş ilerliyor ne olurdu görmeseydi güzide çiftimin bu halini neyse devam ederim sonra
ne kadar güzellerdi tüm kıskançlığını ne güzel gösterdi filizi yılmazda anladı ne güzeldi yanayana görmek ya ANI yaşamak süpermiş:)
evet anı yaşamak süper.Yılmaz sonra özür diledi ya anlayamıyorum yaniii olm o senin kaç yıllık sevgilin ne özürü yaw... :D filize kıskanıyorsun falan dedi ya oraları superdi... eski günlerdeki gibi...... Of of of of o haberler aklıma geldikçe bende moral kalmadı yaaaaaaa
Evlilik teklifi konusunda yanilmisiz. Aslinda iyi de olmus. Fomer cephesi biraz daha agir ilerlesin ki hemen uzerlerine saldiranlar olmasin. Biz de doya doya seyredelim onlari. Umarim yanilgilar, diger kotu dusundugumuz konularda da gerceklesir.
Filiz-Yilmaz sahneleri de hostu. Filiz'in Yilmaz'i ilk gordugundeki sevinci, sonrasindaki kiskancligi ve hayalkirikligi da cok iyi yansitilmisti.
Doktora inanamıyorum.Yılmaz kesin inanacak.Son bölümekadar barış olmayacağı belli.
Allah'ım doktor nasıl kabul eder böyle bir şeyi.Yılmaz'a tam da duygularından emin değilken bu rapor Handan tarafından verilecek çok kötü şeyler olacak çook :(.Anı yaşamak ya o elele tutuşma sahneleri de çok güzeldi kısa da sürse :)
Yılmaz'ın kesin olarak rapora inanmayacağı belli yoksa çiftlik sahnesi olmazdı. Ama ne yazıkki çiftlikte cevaplanması gereken sorular dehşet olay yüzünden ertelenecek.
Ya neydi o Mujgan'nin soyledikleri ?
Ne biçim bir dusunce tarzidir , nasil bir mantiktir anlayamiyorum.
Kultur farkiymis, davul bile dengi dengineymis.
Elif'in basini yakti simdide Nalan'in basini yakicak.
Sanki Elif ve Omer evlendiklerinde ayni "siniflardan" insanlardilar , ama o zamanlar hicbir sesi cikmamisti ..
Birde "seni okuttum, meyhaneciye vermicem" demesi yok mu ? Sanki kendi alin teriyle okuttu, Omer olmasaydi muhtemelen Nalan'da okuyamicakti
Kultur farki cikardi , sanki Mujgan hanim saraylardan geliyor, yillardir gazi mahallesinde oturuyor, arkadaslari gazi mahallesindeki hanimlar, bildigim kadariyla ne universiteyi bitirdi , ne de asiri derece kulturlu olmasini gerektiren bir meslegi var .. Ne anlatiyor bu kadin ..:icon_whis
Az once yayinlanan Omer-Elif sahnesini o kadar begendim ki yorum yazmadan edemedim .. Omer'i boyle gormek gozlerimi yasartacak gibi oldu ama olmadi :img-pilot
Gercekten o sahnenin "sekerlik" derecesi bugune kadar Ihlamurlar Altinda da izledigim butun "sekerlik" derecesi yuksek sahneleri silip gecti:)
Elif'de az muzur degil yani , Miss Elisabeth'e cok yakisti pembe :)
Handanin "Cok ayip yani , bir Tekiner kizina yakismiyor hic, hemen odana cik Elif" dememesi beni o kadar sevindirdi ki.
Elif-Omer-Feride sahneleri gercekten tadindan yenmez sahneler :img-wink:
Yilmaz & Filiz sahneleride cok guzel ya (bugun baya pozitifim, hayirdir insallah:))
Herseye ragmen guzel. Ozellikle Yilmazin "kiskandin mi?" dedigi yer cok guzeldi .. :img-blush
Ayrica mahalledeki konusmalari da cok tatliydi ..
Bugun sadece dizinin guzel yonlerini ve guzel sahnelerini yorumlamak istedim (Mujgan sahnesi hariç) ama su an ki Handan-Cem konusmasi beni yine gaza getirdi.
Cem'e artik nasil sinir oluyor anlatamam. Arabada durmadan "tabii Handan abla, nasil istersen Handan abla, benim icin zevktir Handan abla" demesi beni iyice cileden cikartti. Handanda " Handan ablan sana kurban olsun" deseydi tam olacakti yani :img-pilot
Su an diziyi izliyorum , Filiz guzel bir sekilde Yilmaza hamile oldugunu soylemek icin planlar yapiyor ama Handan'in sahtekarligi bu beklenilen sahneyi mahvedecek anlasilan. Haftalardir beklenen o sahne Handan tarafindan cignenicek. Uzuldum dogrusu .. Acaba televizyonu kapatsam mi ?
Uzun zamandir uzun yorum yazmiyordum buraya, Mujgan'in sacmaliklarindan basladim nerelere gelmisim :)
Sevgiler ..
inanmiyorum ya handan olacak o kadin resmen rapor ladi ya resmen doktor raporu verdi...inanmiyorum doktor herne olursa olsun böyle bir sey yapamaz ayle durumu olsa bile...
arkadaslar ben resmen krizdeyim su an...
Handan Hanım ve Cem ortaklığı başladı.Resmen 1 aylık hamile raporu verildi ya hala hazmedemiyorum.İnşaat ile ilgili de planları devam ediyor Cem efendinin.Neymiş güvenini kaybedemem.Bu inşaatı durdurmayacaktır Ömer ve bunun sonucunda da kaçınılmaz son gerçekleşecektir.Ne olursa olsun Cem'in 2 bölüm daha Tekinerlerle dost gibi durcağını düşünüyorum.Ali'nin söyledikleri hem Filiz'i hem Yılmaz'ı etkiledi.Feride çok iyi biri Yılmaz'ı iyice Filiz'e karşı ısındırdı.Tabi buna Ekrem de dahil.Filiz keşke orda söyleseydin bak şimdi Handan hanım neler yapacak.Fömer sahneleri Elif'le birlikte çok güzeldi Ömer'e şirinlik gerçekten çok yakışıyor :)
Bu dizi izlenmeyi haketmiyor.Bu kadar olur mu ya?İnandı resmen inandı!Bravo Yılmaz gördüğüne inandı.Ne diyebilirim ki senaristlere helal olsun.Mutluluğu bize çok gören senaristlere helal olsun!
Evet yine bizim Cem faktörü zekililiğini gösterdi. Bu kadarı da olmaz eğer gelecek bölümde konuşma falan olmazsa tamamdır bu dizide ayrılık son b ölüme kadar.
Cem'le Filiz'i samimi bir şekilde gördü ve Cem Filiz'e Yılmaz'ın göreceği şekilde bebek arabası hediye etti.Sonra da bizim bir çocuğumuz olacak bizden uzak dur dedi.Yılmaz resmen inanmış gibi duruyor.Daha fazla konuşmaya gerek yok.Barışana kadar izlememe kararı aldım ben diziyi.Eğer ayrılırsalar tabi bu son reklamdan sonra hemen bitecektir ve konuşma haftaya kalacaktır.
ya bu dizi bitmiştir artık benim için bu ne ya böyle saçmalık artıkk sanki bu iki kişinin biraraya gelmemesi için, dizi uzasın diye her saçmalık yapılıyorr.bıktık yaaa cidden inanın sinirden ellerim titriyoo.dizinin her dakikası entrika dolu:((((
Allahım yaa ne kadar sinir bozucu bir bölümdü , antirikalarla geçiyor dizi allahım bir türlü dogru düzgün göremedik şunları yaaa, bu kadın şeytanın taaa kendisi hem kızının hemde oğlunun hayatını iyice mahvetmek için elinden geleni yapıyor. O manyak adamla birlik oluyor adam tam psikopat ya al ikisinide vur duvara aynı cins ikiside. Araya saçma sapan şeyler sokuyorlar hep, başkalarının dediklerine inanıyorlar hemen bende deli oluyorum yaaa...
bu kadar da olmaz ya birleşemeden ayrıldılar...bebekte cemden sanıyor yılmaz..yuh ya ben bu kadarı nı beklemiyordum ya.arkadaşlar hepimiz birlik olup köşe yazarlarına yapıma mail atalım düzeltmezlerse artık izlemiycem ben bu diziyi!!bu kadar saçmalık olmaz olsun
esmasultan
10-02-07, 00:00
şuan inanın sinirden elim titriyor.pes mi desem ne desem aslında ne desem azdır.bu kadarda olmaz ama yaa yani yuh artık diyorum diyoruz.bu kadar saçmalanmazki bir dizide remen konu bulamıyorlar sona yaklaşıldıkça ne kadar saçmalayalım diye düşünüyor olmalı senaristler.allahım yarabbim tam bir adım kalmışken allahın cezası handan ve cem yüzünden handana sölücek birşey bulamıyorum zaten bir anne nasıl olurda kızının mutsuzluğunu kendi elleriyle hazırlar yahu..o kadar doluyumki artık ne diyeceğimi şaşırdım artık diziyi daha iğrenç çekilmez hale getirmeden bitirirler inşallah çünkü böle devam edrrse iyice insanları nefret ettiricekler...lanet olsun yaaaaaa
SELİN ASLAN
10-02-07, 00:00
pes yani.ben artık bu kadar olumsuzluğa katlanamıyorum.yılmaz kesin inandı bu kadar mı basit.
baydı artık yaa sıkıntı bastı ya barıssın artık bunlar yılmaz konusmayacak bence filizle geri dönecek filizde sabaha kadar aval aval bekleyecek falan filan yaw ne istiosunuz bunlardan barıstırın gitsin töbe töbe izlemeyecem bidaha ya veya 3-4 hafta sonra izlerim ozmn (inş) barısmıs olurlar keyifle izlerim:)
Bu kadar sacma bir dizi hayatimda gormedim.
Bu dizi iyice cikmaza girdi, senaristler diziyi bitirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar helal olsun bizde aptal gibi izliyoruz.
Bundan sonra buu diziyi izlemiycem
Eserinizle gurur duyun.Ben Yılmaz ile Filiz'in hemen barışmayıp birbirlerine yavaş yavaş güven duymalarına bile hazırdım!Bu çok ağır oldu çok.İzlemeyeceğim özet ve fragmanlarla yetineceğim.Ne zaman ki barışırlar o zaman izlerim.Yılmaz Filiz'e hiç hoş olmayan şeyler söyleyecek bundan eminim.
ben bugünkü bölümü çok beğendim son sahne olmasaydı tamamen mükemmel bir bölüm izlemiş olacaktık
yılmaz eğer filizin yanına gidip onu suçlarsa ona kendi sözünü armağan ediyorum Bazen gözler sadece başkalarının istediğini görür gerçekleri anladığında ikisi içinde bu sefer gerçekten geç olacak gibi
ya yeter artik ya yeter su handan ve cemin yaptiklari bini asti allahin belalari.zaten handan cezasini cekecek iflas olunca,ceme de elbet bir kötülük gelir artik,ya yilmaz buna nasil inanacak , haftaya ordan konusmadan ayrilirsa cok ama cok sinir bozucu olacak,filiz icin dedi laflari kendisi yapacak ,bana degil baskalarina inandi gibi seyler diyordu filiz icin.sinir krizleri gecirdim resmen bu bölümü izleyince,YILMAZ YILMAZ sakin ama sakin inanma bunlara ya.
acaba filiz bunu ögrenmiyecekmi ? tepkisi nasil olur ozaman ,resmen defterinden annesini ve cemi silmezi lazim yoksa karektersizlik olur artik,
Allahım yaa ne kadar sinir bozucu bir bölümdü , antirikalarla geçiyor dizi allahım bir türlü dogru düzgün göremedik şunları yaaa, bu kadın şeytanın taaa kendisi hem kızının hemde oğlunun hayatını iyice mahvetmek için elinden geleni yapıyor. O manyak adamla birlik oluyor adam tam psikopat ya al ikisinide vur duvara aynı cins ikiside. Araya saçma sapan şeyler sokuyorlar hep, başkalarının dediklerine inanıyorlar hemen bende deli oluyorum yaaa...
haklısın..ben artık gülüyorum cemin söyledigi yalanlara..yılmaz buna inanırsa yuh diyicem :img-hyste filiz bebegi eger cemden bekleseydi adamı postalamazdı bebek arabasıda almış üstelik..ne numaracılar yaa..inşaatta çökecek..yine yılmaz kurtarır tekinerleri..sürekli aynı konular..bıraksınlar senaristler bu işi bence :)
Hepimize gecmis olsun, güzel baslayan bir bölüm izledik.
Kelimelerin tükendiyi an, ne diyecegimi bilmiyorum.
Cocuk düsmedi, Yilmaz Filizi Cemin koynunda görmedi, bunami sevineyim, yoksa Yilmazin o sahneyi izledigi anami ve Filizin hic bir seyden haberi olmadan Yilmazi beklemesinemi üzüleyim.
Yine Cemin muhtesem planlarini izledik, bu kadarina pes diyorum, olaylari bu sekilde lehine cevirebilen biri dail olmasi gerek, yeter artik. Hele o son yapmis oldugu hamle yani bebek arabasini almasi vede utanmadan Yilmaza bizim cocugumuz olacak demesi...gercekten diyecek söz bulamiyorum.
iki hafta bekle, ondan sonra cöptenekeden cikarilmis bir bölüm izle, bu ne yaaa, cok cok cok sacma, bide yilmaz filize gözükmeden oradadan ayirirlarsa tamam artik, sizlere "senaristler" tebrik ediyorum, gerci egitimi aldiniz mi süphe ediyorum ama neyse...
artik handan hanimin antirika düsünecek hali kalmadi bence,böyle sacma seylerin pesinde mi olacak yoksa derdine mi yanacak,fakir oluyorum diye,ama ne olsun süpermen cem varya kurtaricilari o olur diye düsünür ve iyice artik filizi ceme itmek ister,evlen onla yoksa batiyoruz diye.
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_evil Aalahim yarabim suan varya Sinirden oluyorum..ilk reklama kadar tamamdir dizi eski tadini alio dedim ilk reklamdan snra olanlar ney yaa..olurmu boyle birsey bu ne bicim doktor ki oyle sahte rapor veriyor olmaz yaa gercegi bilmeden nasil utanmadan"madem aile meselesi benim de katkim olsun"der olurmu boyle birsey bu nasil bir doktordur...onu birak cem olaylara milletin onunde keyif alirken bizim saftirikler gormiyor yaa adam orda resmen sigirtiyor ne omer nede filiz goriyor..nasil birsey yaa...cook kotu oldu gercekten yilmaz inanacak kesin oldu filizin polis delir meselesi filiz inandiysa yilmazda inanacaktir bunun sebebide cem..yaa alin su adami insanda tat birakmiyor yaa..gercekten onun sayesinde dizi icin kotu seyler soyliyorum...ki benim bayildigim ihlamurlaraltinda olamaz bu..cemi kurtlar vadisi terror a da bekleriz...bu nasil adamdir yaa tamam piskopat dedik manyak herif dedik ama bukadarda olmaz adamlari ona resmen tapiyor....adami supermen ilan etiler yaa..gercekten son sahnede yikildim...nasil birsey dir bu adam...insanlik tan cikmis bu adam ne gurur var adamda ne bise..yeter ama gercekten senaristler bide izleyici olarak baksinlar...biz burda sinir krizi gecirelim bunlarda reytinglerden faydalanip daha cook koysun lar cemi.....
"aramizdan cik artik yakkinda bebegimiz olacak"cok mantiksiz
evt yilmaz filiz cemle bi halt etti ama seni istiyor cocuk cemi baba bilsin ama sana baba desin gibi bi olay var yaa..handan da ayri bi telden caliyor biz burda cem diye sinir krizleri gecirelim kadin is ortakligi yapiyor....ne bicim annedir bu...
OOfffffffff
ben bugünkü bölümü çok beğendim son sahne olmasaydı tamamen mükemmel bir bölüm izlemiş olacaktık
yılmaz eğer filizin yanına gidip onu suçlarsa ona kendi sözünü armağan ediyorum Bazen gözler sadece başkalarının istediğini görür gerçekleri anladığında ikisi içinde bu sefer gerçekten geç olacak gibi
Sana katiliyorum, cok güzel bir bölüm izledik eger son sahneyi saymassak.
Ama Yilmazin Filize bir sey soracagini yada onu suclayici laflar edicegini sanmiyorum, geldigi gibi sesizce gidecektir ordan, ve Filize sirtini dönecektir. Kendini her sekilde Filizden uzak tutacaktir.
Filiz ne olup bittigini anlamayacaktir, Yilmazin pesine düsecektir.
yakupoglu61
10-02-07, 00:12
Bn ömrü hayatımda bu kadar saçma bir dizi izlemedim...
yaw tamamen cemin dizisi olmuş nedir bu rezillik...
YAPIMCILARA SESLENİYORUM...BU İZLEDİĞİMİZ BÖLÜM SON BÖLÜM OLSUN DAHA YAYINLAMAYIN...yeter artık dibe vurdunuz bırakın...
bennn bisey diyemiyorumm senaristler muradlarina erdilerr ohh bu ask bitti arkadaslar bittiii bittiii
ya filiz sen niye gidip elin adamini öpüyosun almisa almis yaa allah allah sen mi ona bebegime esya al dedinn ya....
yilmaza cokk acidim inanin yilmaza cokk acidimmm hemde cokkk eyer inanirsa hakli ben olsam bende inanirdimm doktordan sap saglam dogru bi hamilelikk raporuu filize gitmeler bebek arabasi almalarr ohh ne ala ne memlekkk yaaa bune yaa rezilik deyill daha bi beter igren itösiii
ben bundan sora bakmiyorummm karar verdimm belki simdi sinirden söylüyo olabilirim kararim deyismi bilemm benim kalbim su son sahneyi kaldirmiyo izlemeye vee kalmiskiii daha beterleri cikicakkk allahim yaaa rezalettt igrenclikk
handan ve cem den nefret ediyorum yaa pess bi insan bu kadarmii gicik olabilir resmen rezalett....
ben izlemicem artik fragmanlarlan avuturum bide bu forum varrr ama bölümü izlemicemmm aslaa bide reyting almasinnlarrr...
ya lutfen abartmayin, filiz tsk. icin yanagindan optu arkadasca ona bakilirsa aslida yilmaz a sarildi........
yani son kisim rezillikti, allah bilir yilmaz orayi filiz le gorusmeden terk eder genellikle boyle sacmaliklarr oluyor....
Sana katiliyorum, cok güzel bir bölüm izledik eger son sahneyi saymassak.
Ama Yilmazin Filize bir sey soracagini yada onu suclayici laflar edicegini sanmiyorum, geldigi gibi sesizce gidecektir ordan, ve Filize sirtini dönecektir. Kendini her sekilde Filizden uzak tutacaktir.
Filiz ne olup bittigini anlamayacaktir, Yilmazin pesine düsecektir.
yilmaz da filiz le konusmayacaktir, imali imali laflar edecektir bir 5 bolum filiz yilmaz in pesinden yilmaz da filiz den kacaktir, filiz in bu olaylardan haberi bile olmayacaktir
gümüş-ilayda
10-02-07, 00:15
ben asıl handan cemin yaptıklarını öğrenince ne yapıcak çok merak ediyorum.Hemen gitsin kendini köprüden atsın yılmaz ın karşısına çıkamaz..biran önce o bölümler gelsin.
bence hemen inanmaz yılmaz..hiç olmazsa gidip konusur filizle..handan hanım ve cemin ne manyak olduklarını biliyor sonuçta..eger inanırsa zaten bu sevgiden hayır çıkmaz..en begendigim sahne defile sahnesiydi..filizin yanına soru sormaya geldiklerinde yılmazın arkasından baktıgı sahneye bayıldım..dizi çok güzel başladı ama kötü bitti maalesef:sad53:
kardelen2086
10-02-07, 00:15
valla bu bölüm o kadar saçmaladı ki ; yabancı dizilerdeki o iğrenç entrikaları hiç aratmadı;bir an için yabancı dizi mi yerli dizi mi izliyoruz şaşırdım
senaryo çok fena dağıldı arkadaşlar;eskiden hastası olduğum diziyi artık izleyesim gelmiyor;fragmanın hatrına izleyeyim demiştim ne yazıkki pişman oldum;keşke izlemeseydim de cem ve handan ın yaptığı o pislikleri görmeseydim; çünkü her bölüm biraz daha fazla saçmalıyorlar;çocuk doğacak;ama filiz hala söyleyemeyecek;zaten bu satten sonra söylemesede olur;hiç suçu olmamasına rağmen ;yılmazdan duyacağı lafları düşünmek bile istemiyorum
kısacası bu olanlardan sonra filiz annesinin isteği ve desteği ile italya ya gider çocuğunu orada doğurur;yılmaz da aslı ile evlenir;hatta yılmaz ın aslı dan çocuğu olur;5-10 yıl sonra filiz gelir;ve senaryo başa sarar;benim artık izleyecek sabrım kalmadı arkadaşlar;bundan sonrası için size iyi seyirler:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
tamam abartalacak kadar degil gercekten saygi duymak lazim birden ben sinirlenince dali verdim:)evt guzel bolumdu son sahneyi saymasak tabi...hadi gecmis olsun..
yilmaz da filiz le konusmayacaktir, imali imali laflar edecektir bir 5 bolum filiz yilmaz in pesinden yilmaz da filiz den kacaktir, filiz in bu olaylardan haberi bile olmayacaktir
En az bir bölüm Filizden kacar Yilmaz, israrla pesinden gelen Filize en sonunda hic bir sey demeden raporu atar Filizin üzerine.
Ee ozamanda Filiz umarim anlar Cemin ve Handanin ne mal olduklarini.
senaristler eger biraz olsun aska sayginiz varsa haftaya sevgililer günü oldu icin yani carsamba ,diziyi öyle ayarlayin ve yilmaz bu handanin ve cemin yaptiklarini inanmazin ve filizle insan gibi konusun ve hersey ortaya ciksin ,filizde anlasin artik annesinin ve cemin ne mal oldunu yeter artik,insani deli etmeyin senaristler
Önemli
Mümkünse haftaya izlemeyelim, reytin almasinlar, sonra indirip izleriz, bide mail atalim, öyle ne halt yediklerini anlarlar, yoksa ????
bu düsüncene anlam veremedim ben..ztn 2inci oluyoruz sila ezip gidiyor bide diger diziler mi ezsin...dizinin heycanida bu ztn hemen birlestirince nolcak, birsey kalmayacak, ondan sacmalayip duruyorlar..
filizin o psychoyu öpmesine bende acayip kizdim, ama kiz napsin, senaryo öyle, yilmazi yoksa nasil dehsete düsüreceklerdiki? ikidebir karakterleri degistiriyorlar, filiz cemin evinde resmini gördükten sonra baya bi uzaklasmisti ondan, simdide gidip yanagindan olsa bile öpüyor, bi karakter bukadar kisa bi zamanda 180 derece degisebilirmi??? Diyorum ya, heralde az bi paraya calisiyor senarist arkadaslarimiz, zaten o yüzden , para tasaruf vs. yüzünden ikidebir senarist degistiriyorlar
zehirli sarmaşık
10-02-07, 00:20
İki hafta sonra Handan hanımın doktordan aldığı sahte rapor, Cemin entrikaları, hepsi acemice bir seneryo örneği derken son saniyelerde, dağ evine götürülen bebek arabası, bir de balonlu,,,, romantizmin içine tükürdüler valla. Bir karar verin bize, mafya dizisi mi yazıyorsunuz yoksa romantik bir dizi mi,,, Bunu öğrenelim bir an önce . Haftaya seyretmiyeceğiz diyerek kalktık yerimizden.Bizler aptal değiliz. Zamanımızı çalmayın. Klasik romantik bir romanın adını da kullanmayın bu acemi senaryo için,,,
ben asıl handan cemin yaptıklarını öğrenince ne yapıcak çok merak ediyorum.Hemen gitsin kendini köprüden atsın yılmaz ın karşısına çıkamaz..biran önce o bölümler gelsin.
O bolumler gelmez
Cem bas kahraman, dizinin supermeni, polata bile tas cikarir,
bir insan hicmi hata yapmaz allahim, bu kadarmi muhkemmel olur
senaristler eger biraz olsun aska sayginiz varsa haftaya sevgililer günü oldu icin yani carsamba ,diziyi öyle ayarlayin ve yilmaz bu handanin ve cemin yaptiklarini inanmazin ve filizle insan gibi konusun ve hersey ortaya ciksin ,filizde anlasin artik annesinin ve cemin ne mal oldunu yeter artik,insani deli etmeyin senaristler
biz bosuna umitleniyoruz, son bolume kadar barismazlar, yilmaz filiz le konusmaz bile filiz durmadan yilmaz in pesinde kosar ne oldu simdi diye, hayatta haftaya barismazlar
bu düsüncene anlam veremedim ben..ztn 2inci oluyoruz sila ezip gidiyor bide diger diziler mi ezsin...dizinin heycanida bu ztn hemen birlestirince nolcak, birsey kalmayacak, ondan sacmalayip duruyorlar..
İyi de ayırmalarına ne gerek var?Tamam birleşmeselerdi ama en azından yavaş yavaş tekrar birbirlerine güven duysalardı.Yılmaz kendinden biraz daha emin olsaydı.Ne gerek var ayırmaya?Hem de iğrenç bir şekilde.Keşke yanına alsaydı da o doktor belgesini verseydi Filiz'e al bak annen ne getirdi diye...
Kaderciğim
Seni uzun zaman aradan sonra burada görmek çok güzel. Dizi 78 bölüm sürecek diye biliyorum ben. Erken final yaparlarsa daha bağlamadıkları çok olay var dizi hazirana kadar gider bence. İyi seyirler.
bunu hangi gazete yazdı?ben inanmıyorum açıkçası bu senaristlerle 100 bölüm sürer dizimiz :img-hyste daha kim bilir nasıl entrikalar vardır ooo :):img-blush
Dizilerin sonunda mutlu oluyor hep insanlar bune yaaa, biz izliyoruz salak gibi ha şimdi barışacaklar diye bekliyoruz dizinin son bölümünde buluşuyorlar, eee ben ne anladım onların buluştuktan sonra ki güzel anlarını izlemek lazım asıl
filizin o psychoyu öpmesine bende acayip kizdim, ama kiz napsin, senaryo öyle, yilmazi yoksa nasil dehsete düsüreceklerdiki? ikidebir karakterleri degistiriyorlar, filiz cemin evinde resmini gördükten sonra baya bi uzaklasmisti ondan, simdide gidip yanagindan olsa bile öpüyor, bi karakter bukadar kisa bi zamanda 180 derece degisebilirmi??? Diyorum ya, heralde az bi paraya calisiyor senarist arkadaslarimiz, zaten o yüzden , para tasaruf vs. yüzünden ikidebir senarist degistiriyorlar
ona bakarsan aslida yilmaz a sariliyor, lutfen abartmayin yaa, hepimiz filiz in tsk. icin yanagindan optugunu biliyoruz, ayrica simdi yilmaz kesin inanmis oldu pes dogrusu bence filiz le konusmayacak bile, yazik uzuldum filiz e ne kadarda mutluydu heyecanliydi....
Harbiden, pembe dizilerde dahi bu kadar yanlis anlama ustune yanlis anlama olmaz herhalde.
Bu ne sacmaliktir. Yilmaz Cem'in her turlu pislik planladigini biliyor. Omer'i vurdurtup kendi uzerine attigini, delilleri nasil manipule ettigini, arabasini nasil bozdugunu... Herseyi biliyor. Bu olanlarin da onun oyunu oldugunu anlamaz ise Yilmaz hiç delikanliyim diye dolasmasin ortalikta. Bir de Ekrem'e "Filiz bana guvenmedi" diye dert yaniyordu. Cok akilliysa bu oyunu bozsun, kendisi Filiz'e
guvensin.
Gerci hakkini yemeyelim, Cem'in oyunu cok akillicaydi. Hakikaten inandiracak bir sahne idi. Yine de bu kadar oyundan haberdar olan birinin artik inanmamasi lazim (gercek dunyada tabi. Senaristlerin elinde tutarsiz oyuncaklara donen karakterler degil)
yakupoglu61
10-02-07, 00:25
RTÜKe mi şikayet mi etsek ne yapsak ...
cem çocukların psikolojisini bozuyor çocuklar onu izleyip gerçek hayatta cemin yaptıklarını yapabilirler falan filan...lütfen artık yayınlanmasın diye...
Harbiden, pembe dizilerde dahi bu kadar yanlis anlama ustune yanlis anlama olmaz herhalde.
Bu ne sacmaliktir. Yilmaz Cem'in her turlu pislik planladigini biliyor. Omer'i vurdurtup kendi uzerine attigini, delilleri nasil manipule ettigini, arabasini nasil bozdugunu... Herseyi biliyor. Bu olanlarin da onun oyunu oldugunu anlamaz ise Yilmaz hiç delikanliyim diye dolasmasin ortalikta. Bir de Ekrem'e "Filiz bana guvenmedi" diye dert yaniyordu. Cok akilliysa bu oyunu bozsun, kendisi Filiz'e
guvensin.
Gerci hakkini yemeyelim, Cem'in oyunu cok akillicaydi. Hakikaten inandiracak bir sahne idi. Yine de bu kadar oyundan haberdar olan birinin artik inanmamasi lazim (gercek dunyada tabi. Senaristlerin elinde tutarsiz oyuncaklara donen karakterler degil)
Yılmaz'ı belden aşağı vurdular bu sefer.Yılmaz'ın hassas olduğu nokta olduğundan Yılmaz hemen inanma moduna geçti.Yoksa Cem'e inanacak birisi değil...
ya arkadaşlar bence güzel bir bölümdü heyecanı gerilimi yüksek bir o kadarda romantikti. illaki cemle handan ikilisi bişey yapacaklardı. işleri ve hayattaki görevleri bu:img-wink: ama onun dışında olaylar ne kadar çabuk çözümlenirse dizi sona o kadar çabuk yaklaşır ben gidebildiği kadar gitmesini ve yılmazla filiizin aşkını izleyebildiğim kadar izlemeyi istiyorum. ama ayrı ama birlikte. ama senaryo ekibinide biraz yapılandırmak gerekli bence. daha yaratıcı olabilirler .
bu arada eski türk filmlerinde çocuklar olurya babalar yıllar geçeer çocuğun babasının kendi olduğunu öğrenmez hakkaten türk filmlerine acayip saygı duymuşlar:)
yalnız artık filizin üzülmesinide istemiyorum biliyorum az önce söylediklerimle çelişicek ama napiyim benimde kafam karıştı dizi şimdi bitti içimde ne varsa yazdım size:)
sevgiler
İyi de ayırmalarına ne gerek var?Tamam birleşmeselerdi ama en azından yavaş yavaş tekrar birbirlerine güven duysalardı.Yılmaz kendinden biraz daha emin olsaydı.Ne gerek var ayırmaya?Hem de iğrenç bir şekilde.Keşke yanına alsaydı da o doktor belgesini verseydi Filiz'e al bak annen ne getirdi diye...
iste senaristlerin amacida bu seyirciyi sinir etmek..hem ömer ile feride sahneleride gayet güzel bence veya kücük elifin sahneleri bayildim bugün :)..bi süre onlari izlicez sanirim..yilmazda elinde sonunda filizle konusacak..filize güvenir bence..yani onun cemle bir cocuk yaptigini bence inanmaz filizle konustuktan sonra
Dogru. Bir ihtimalde Yilmaz'in Filiz'le tartismasi sonucu bebegin dusmesi. Filiz'in bu yuzden artik onu gormek istememesi. Yilmaz'in da sucluluk duygusuyla kivranmasi. Bir diger ihtimal de bu gelecek bolumler için.
Cemin yapmis oldugu ciftlik evindeki plani su ana kadar yapmis oldugu tüm planlarin en etkilisi olmustur heralde.
Yilmazin orda o raporun üzerine karsilastigi manzara, önceden inanmamissa bile bu rapora, Filizin Cemden hamile oldugunu ikna etmistir.
Gercekten cok üzücü bir durum, bir tarafta hic bir seyden haberi olmayan, sevdigi adama, hamile oldugunu aciklamak istiyen kadin, diger yanda sevdigi kadinin baskasindan hamile oldugunu düsünen adam.
Bunun üzerine ne söylenirki, Yilmaz aslinda bu bölüm icinde kendiside söyledi Filiz bana güvenmedi, haksiz yere sucladi diye, simdide aynisini kendi yapiyor.
Simdi ayni olay tekrarlaniyor, yanlizca cepheler degisti. Güvenmeyen bu sefer Yilmaz oldu.
Iki olaydada karsi tarafa suclamalar ve bunu kanitlayan belgeler vardi, oysaki ikisindede suclanan taraflar sucsustu.
Cemin yapmis oldugu ciftlik evindeki plani su ana kadar yapmis oldugu tüm planlarin en etkilisi olmustur heralde.
Yilmazin orda o raporun üzerine karsilastigi manzara, önceden inanmamissa bile bu rapora, Filizin Cemden hamile oldugunu ikna etmistir.
Gercekten cok üzücü bir durum, bir tarafta hic bir seyden haberi olmayan, sevdigi adama, hamile oldugunu aciklamak istiyen kadin, diger yanda sevdigi kadinin baskasindan hamile oldugunu düsünen adam.
Bunun üzerine ne söylenirki, Yilmaz aslinda bu bölüm icinde kendiside söyledi Filiz bana güvenmedi, haksiz yere sucladi diye, simdide aynisini kendi yapiyor.
Simdi ayni olay tekrarlaniyor, yanlizca cepheler degisti. Güvenmeyen bu sefer Yilmaz oldu.
Iki olaydada karsi tarafa suclamalar ve bunu kanitlayan belgeler vardi, oysaki ikisindede suclanan taraflar sucsustu.
Ayrica basnda cikan haberlerde yilmaz in cocugu kendisinden olduguna inanamayacak denmisti, demekki filiz soyluyor ve yilmaz ona inanmiyor
arkadaslar artik hareketlenme zamani lütfen yoksa bu güzelim diziyi tamamen mafedecekler,hergün mail hergün telefon acmak lazim gercekten tepkimizi göstermemiz lazim,imza günü de tepki gerekli anlasinlar artik biz baris ask istiyoruz,cem gibi mafya bosuntusunu degil
Ayrica basnda cikan haberlerde yilmaz in cocugu kendisinden olduguna inanamayacak denmisti, demekki filiz soyluyor ve yilmaz ona inanmiyor
Ben Yilmazin bir sey soracagini sanmiyorum, cekip gidecetir ve kendini Filizden uzak tutacaktir, telefonlarina cevap vermeyecektir. Filiz Yilmaza ulasmaya calisacaktir ve basarisiz olunca tek cagreyi Yilmazin sirketine gitmekte bulacaktir, orda Yilmaz hic bir sey demeden raporu Filizin üzerine firlatacaktir. Filiz raporu görünce sok olacaktir, ve bence bebgeini orda o üzüntüden kaybedecektir, Yilmazin önünde...
arkadaşlar biri bana son sahneyi anlatabilirmi lütfen kaçırdım da şimdiden teşekkür ederim...
birde unutmadan müjgana da cok sinir oldum bu bölüm neymis efendim davul bile dengi dengi calar mis, hele bak sen utanmaza , elifle ömer evlenince davul dengi dengile calmiyordu ama.
Ben Yilmazin bir sey soracagini sanmiyorum, cekip gidecetir ve kendini Filizden uzak tutacaktir, telefonlarina cevap vermeyecektir. Filiz Yilmaza ulasmaya calisacaktir ve basarisiz olunca tek cagreyi Yilmazin sirketine gitmekte bulacaktir, orda Yilmaz hic bir sey demeden raporu Filizin üzerine firlatacaktir. Filiz raporu görünce sok olacaktir, ve bence bebgeini orda o üzüntüden kaybedecektir, Yilmazin önünde...
yalniz soyluyorum bu durumalar boyle 5-6 bolum boyle devam eder, o zamana kadar yilmaz ve filiz bunalim takilirlar, ve bolum mahalleli ve cemin entrikalari sayesinde DEVAM EDER FILIZ+YILMAZ CEPHESINDE HICBIRSEY OLMAZ ANCA SON BOLUM BARISIRLAR ZATEN
yalniz soyluyorum bu durumalar boyle 5-6 bolum boyle devam eder, o zamana kadar yilmaz ve filiz bunalim takilirlar, ve bolum mahalleli ve cemin entrikalari sayesinde DEVAM EDER FILIZ+YILMAZ CEPHESINDE HICBIRSEY OLMAZ ANCA SON BOLUM BARISIRLAR ZATEN
Vatan'ın dediklerinin hepsi çıkacak.Şu mahalleliye falan derman olacağım derken Yılmaz da batacak bence.Filiz'e hiç bir şey söylemeden ayrılacak oradan Yılmaz.Filiz Yılmaz'dan gerçeği öğrenmeye çalışacak en sonunda şirkette raporu görünce annesine çok kızacak.Yılmaz'ın ona güvenmediği düşünüp tabi kırılacak ama kendisi Yılmaz'a güvenmediğinde Yılmaz'ın neler hissettiğini anlayacak.Cem'in foyası 2-3 bölüm içinde yavaş yavaş ortaya çıkacak.
Arkadaşlar mail falan atalım tamamda dizi zaten 3-4 bölüm ileriden devam ediyor. Sonuçta çekilmiş sahneler herşey ona göre ayarlanmış. Dizi bence iyiydi her ne kadar sonu kötü bitti ise de bu dizinin bendeki kredisi bitmez.
maalese olucakların önüne geçilmiyo! ikisde çok mutsuz olcak bi kaç bölüm ama bence son bölüm gelmeden barışsınlar o kadarını yapsın senaristler!! ama yinede yılmaz inanmamalı filize sormadan!
Yılmaz inanırsa hak veririm bunca seyden sonra ben olsam bende inanırdım ama yılmaz sonuna kadar direndi sonuna kadar helal olsun ona sonuna kadar bekledi... Of of yılmazında suçu yok filizinde herşey handan ve cemin suçu tabi onları yazan senaristlerin
Vatan'ın dediklerinin hepsi çıkacak.Şu mahalleliye falan derman olacağım derken Yılmaz da batacak bence.
cok büyük sacmalik olur sirf bunun yüzünden batarsa?kac para gidiyor ki ordan kac mal üretiyorlar ki sanki? bunun icin koca sirketler grubu iflas ederse .kusura bakmayin ama ohaa derim artik.
Yılmaz inanırsa hak veririm bunca seyden sonra ben olsam bende inanırdım ama yılmaz sonuna kadar direndi sonuna kadar helal olsun ona sonuna kadar bekledi... Of of yılmazında suçu yok filizinde herşey handan ve cemin suçu tabi onları yazan senaristlerin
Yılmaz orayı terkedip giderse suçu var elbet. Çünkü kendi lafını çiğnemiş olur. Delikanlı takılmasın o zaman bundan sonra.Ama senaristlerin bunu anlayacağını sanmıyorum.
son sahneyi anlatabilirmisiniz
son sahnede cem efendi bir tane bebek arabasi getirir filize hediye olarak,cünkü biliyorki yilmaz gelecek eve,ve filiz hediyeyi kabul ediyor ve cemin yanakindan öpüyor ve cem giderkene ,yilmazi orda görüyor ,artik filizi rahat birak cocuk bekliyoruz diyor yilmaza ve gidiyor.yilmazda filize bakiyor camdan ve bölüm bitiyor
birde unutmadan müjgana da cok sinir oldum bu bölüm neymis efendim davul bile dengi dengi calar mis, hele bak sen utanmaza , elifle ömer evlenince davul dengi dengile calmiyordu ama.
kendisi zamanında kızını zengin kocaya verdi evet şimdi diger kızı için sana layık degil diyor..o zaman onlarda tekinerlere layık degildi..çok fazla sinir bozucu şey vardı bu bölümde..bir tek filizin güzelligi ve dogallıgı kapatıyor bu igrençlikleri işte..o olmasa izlemem zaten diziyi..
Aslinda, ortada buyuk bir SACMALIK var, yilmaz biraz dusunse eger filiz cemden hamile kalsaydi niye yilmaz la ciftlik evinde gorusmek istesinki???
Niye hemen cemi postalasin????
Niye yilmaz la barismak icin caba sarfetsin????
Niye kendini cemin kollarina atsin yilmaz a hala asikken????
Filiz yilmaz a soylemisti cemle sadece arkadas iliskimiz var diye daha fazlasida olamaz demisti?????
Ayrica yilmaz bu bolum filiz e gidip konusursa problem cozulur, ama bizim akilli senaristlerimiz diziyi uzatmak adina yilmaz orayi oylece terk edecek ve senaristler kovalamaca oynatacaklar filiz le yilmaz a, filiz yilmaz i kovalayacak 2 bolum sonra filiz yilmaz in agzindaki baklayi cikartinca sar basa yilmaz filiz i kovalayacak, filiz e guvenmedigi icin.........
cok büyük sacmalik olur sirf bunun yüzünden batarsa?kac para gidiyor ki ordan kac mal üretiyorlar ki sanki? bunun icin koca sirketler grubu iflas ederse .kusura bakmayin ama ohaa derim artik.
Tabi ki sadece o değil.Başka şeyler de muhakkak yapılacak ki batacak Yılmaz ama bu mahalleliye yardım etme işi bence onun göstergesi.
Yılmaz, kendisine gösterilenlere inandığı anda televizyon kumandasını alır kanalı hiç düşünmeden değiştiririm ve ıhlamurlar altında dizisi benim için tozlu raflara kalkar, izlememe kararı alırım.
herkese iyi yorumlar iyi geceler
Yaa oyle bisey yaptilar ki senaristler filiz normalde cemi opmuyor yilmaz gorunce opuyor......garip bi durum yilmazi zorla inandaracaklar..
Tabi ki sadece o değil.Başka şeyler de muhakkak yapılacak ki batacak Yılmaz ama bu mahalleliye yardım etme işi bence onun göstergesi.
yilmaz batti diyelim peki cem efendiyi kim batiracak?yoksa dizinin sonunda adam telefon külübesine kosacak ve üstünü yirtacak ve birden bire süpriz ben süpermenim mi diyecek acaba cem efendi?
akli basinda bir yilmaz bukadar cabuk iflas ederse ozaman bu senaristler heralde hic ilk sezona bakmamislar ,yilmazin kafasi cin gibi calisiyordu
Yılmaz, kendisine gösterilenlere inandığı anda televizyon kumandasını alır kanalı hiç düşünmeden değiştiririm ve ıhlamurlar altında dizisi benim için tozlu raflara kalkar ve izlememe kararı alırım.
herkese iyi yorumlar iyi geceler
dogru bir karar, ama ben bunu yapamiyorum......
Brda onemli olan yilmaz in her ne olursa olsun bu tuzaga dusmemesiydi, duserse gozumdende yilmaz karakteri duser, filiz e acidim
moralim bozuk lütfen yarın imza gününe gidecek arkadaşlar iletsin izmirde otursam giderdim ama ist deyim... Of of moralim çok bozuk of of Neden ki yaaaa neden yani suçumuz neydi bizim
Suçumuz neydi bizim ?
feryadım senaristlere?
size son sözüm
istifa istifaaaa
Ay Ay Ayy şu son sahne olmasaydı keşkee... boş umutlar ama.. yılmaz gelse.. filiz hamile olduğunu söylese.. yılmaz hawalara uçsa... cem le handan morarsa... herşey yoluna girse.. (çok pembe gözlük oldu biliorum aa eminim herkesin içinden bu geçiodur.. kim ister ki böle dewam etsin) soracıma ewlenseler.. çocuklarını öutlu mesut yaşatsalar.. ceme hapse.. handanda manisaya gitse yada bakırköy ruh we sinir hastalıkları:D..:icon_whis
yazdım 2 dk da senaryo.. bu kadar basit arkadaşlarr ( senaristler duyun )
Beklenen oldu, herhalde Yilmaz bir kez daha entrika kurbani oldu. Muhtemelen cekip, gidecek. Bu da dizinin simdiye kadar izledigimiz en sacma sahneleri olarak tarihe gececek. Yilmaz'in da aptalligi belgelenecek. Filiz niye beni cagirdi? Aylardir niye cevremde? Benimle ne konusmak istiyordu, benim gelecegimi bile bile Cem'i niye buraya cagirsin? Cem'in sahtekarligini ve bizi ayirmak istedigini bilmiyor muyum? Filiz'e bana degil de delillere guvendi diye ahkam kesen ben degil miyim? Bunun gibi sorular Yilmaz'in kafasindan hic gecmeyecekse soylenecek birsey yok zaten.
Sanirim bizim senaristler icin aski inanilir kilmanin tek yolu hatalari esitlemekten geciyor. Filiz ve Yilmaz guvensizlik konusunda esitlenecekler ki, ileride mutlu olabilsinler. Biz de bu mutluluga inanalim.
Unutmadan, sevgili sezinti, cok gecmis olsun. Umarim bir an once sagligina kavusursun. Bize de iyi haberlerini verirsin.
Bu arada Yılmaz'ın şirketi Mahallenin işyeri için sağladığı finansman yüzünden zorluklar mı yaşayacak. Bu inandırıcı gelmiyor ve gelmeyecek. Yılmaz'ın şirketi için mahalleli için yarattığı kaynak Yılmaz'ın şirketi için çok fazla önemsenecek bir detay değildir.
Sevgili denizim_ ve forever_bim çok teşekkür ederim.
izmirdeki arkadaşlar lütfen şikayetlerimizi iletin! böyle saçma saçma ilerlemesinler tamam çok güzel bi bölümdü ama yılmazın olanlara inanması için herşeyi yaptırdılar normalde cemin elini bile pek sıkmayan filiz gitti yanağından öptü! bide nasıl bi doktor bu yaw! nasıl böyle bişey yapar! anneye danışmak gerektiğini düşünmüyormu
Bu arada Yılmaz'ın şirketi Mahallenin işyeri için sağladığı finansman yüzünden zorluklar mı yaşayacak. Bu inandırıcı gelmiyor ve gelmeyecek. Yılmaz'ın şirketi için Mahalleli için yarattığı kaynak Yılmaz'ın şirketi için önemsenecek bir detay değildir.
bence tekinerlerin eski inşaattan sorumlu muduru yılmaz değil miydi ? bunla ilgili birşey olcak yolsuzluk dedi ya cem adisi... ordan bişeyler çıkcak.
Abicim bu kadar yanlış anlama üzerine kurmayın bu diziyi dizi her geçen gün düşüyor. basit bir dizi oluyor seviye kalite kalmadı. hadi herşeyi geçtim bir defile bu kadar mı kötü olur 1-2 tane işadamı kılığında adam koyarsın oraya be kardeşim! ayıp yaa... burdan kanal d yetkililerine sesleniyorum allah rızası için eski bölümleri gündüz kuşağına koyun nolur yalvarıyorum sonrada bu diziyi nasıl bitirirseniz bitirin...
bence tekinerlerin eski inşaattan sorumlu muduru yılmaz değil miydi ? bunla ilgili birşey olcak yolsuzluk dedi ya cem adisi... ordan bişeyler çıkcak.
yok kardes bunu nerden cikardin yilmaza hic bir ilgisi yok oaranin,yilmaz ihaleye bile girmemisti,nasil o sorumlu olsun bundan
Hayır, Aslı'dan önceki sorumlu bir müdürden bahsetti.
Yılmaz'ın şirketinin hiç mi tekstil dünyasından tanıdıkları yok. Yılmaz'ın iş çevresinden tanıdıkları olmaması ilginç.
Sevgili senaristlerimiz bu sefer sesimizi duymuşlar
Aslı'nın günlüğe yazdıklarını sesli olarak verdiler, yazıyı okumak için zaman harcamayacağız.
Nalan ve Kerem beraberliğine Müjgan hanımın tepkisi bir yerlerden tanıdık geldimi ? :)
destina304
10-02-07, 01:09
ben herşeye rağmen çok güzel bir bölüm izledim ben kendime adıma konuşuyorum.ben bayıldım diziyi toparladılar bence yani herkesi görebildik doya doya uzun sürdü bu akşam (canan hariç).bana kalırsa senaristler 14 şuatta filiz ve yılmazı mutlu karelerde görmemizi sağlamalı.bu bölümde aşkı izledik filizin içten gülümsemesi defilede.bence güzeldi ama bu bölümden sonra cemin istefdiği gibi herşeyin olacağını sanmıyorum.bu yılmaz ve filiz ilişikisine vurulan son darbeydi bence.ben ne olursa olsun son sahne bence çok başarıydı çok heyanlı bir yerde biti aslında böle bitmesini istemezdim ama işte senaristelerede hak vermek lazım biraz.ben yinede bu bölümü eksileryle artıyrıyla keyif alarak seyrettim bence harikaydı
yok kardes bunu nerden cikardin yilmaza hic bir ilgisi yok oaranin,yilmaz ihaleye bile girmemisti,nasil o sorumlu olsun bundan
ben ole zannettim :D pardon cem imalı imalı konuştu ya o bakımdan.
su cok konusulan defileyi ben hic ama hic begenmedim,neydi o öyle ya.cok basit birsey yapmislar davetlileri hepsini taniyorduk ,iki üc kamerya koymuslar oraya baska kimse yok.bu nasil tanitim kime tanitiliyor,hic bir is adami yada baska önemli kisiler yoktu heralde.
Hayır, Aslı'dan önceki sorumlu bir müdürden bahsetti.
Yılmaz'ın şirketinin hiç mi tekstil dünyasından tanıdıkları yok. Yılmaz'ın iş çevresinden tanıdıkları olmaması ilginç.
Sevgili senaristlerimiz bu sefer sesimizi duymuşlar
Aslı'nın günlüğe yazdıklarını sesli olarak verdiler, yazıyı okumak için zaman harcamayacağız.
Nalan ve Kerem beraberliğine Müjgan hanımın tepkisi bir yerlerden tanıdık geldimi ? :)
müjganda sonradan görme... çok gıcı etti beni handan cadısı gibi sanki elifle omer nasıldı davul o zaman dengi dengine demiyordu ama ...
eger yilmazla filiz gelecek hafta konusup barismazlarsa uzun bir sure bu diziyi izlemeyecegim.. sacmaligin daniskası artık..
Abicim bu kadar yanlış anlama üzerine kurmayın bu diziyi dizi her geçen gün düşüyor. basit bir dizi oluyor seviye kalite kalmadı. hadi herşeyi geçtim bir defile bu kadar mı kötü olur 1-2 tane işadamı kılığında adam koyarsın oraya be kardeşim! ayıp yaa... burdan kanal d yetkililerine sesleniyorum allah rızası için eski bölümleri gündüz kuşağına koyun nolur yalvarıyorum sonrada bu diziyi nasıl bitirirseniz bitirin...
Aynen katiliyorum arkadasim yazdiklarina.Ben bu Dizi'yi cok seviyorum ama artik ''öfff'' dedirtti.Hep ayni ya tam Filiz-Yilmaz kavusacaklar ama yine ve yine yanlis anlasilma oluyor.Artik uzatmasinlar.Galiba Son Bölüm Filiz ve Yilmaz askini seyredicez.
Bence o yardım senaryosu Yılmaz'ın batışı için verilen bir ipucuydu.Bugün o Vatan gazetesindeki haberi gördükten sonra ben böyle düşünüyorum.Demek ki Yılmaz'ın başına kötü şeyler getirecekler ve sonunda Yılmaz'ın parası pulu kalmayacak sadece Filiz'e olan aşkı kalacak ve Ömer falan Yılmaz ile Filiz aşkını iyice anlayacaklar bence.
nalan belki orda dogru konusmus olabilir yani mantikli ama en azinda evlikik simdi olmaz,ama bir söz keselim nisanli kalalim diyebilirdi bence.hemen kesti atti olayi,olmaz daha cok erken okul bitmeli doktor olmak lazim kem küm.ya sen degilmisin en yakindan izleyen ablan zamaninda nasil kacirmisti büyük askini ve nekadar pisman olmustu sonradan yilmazi kacirdim diye.aynisi senin basina da gelebir,ama orayi hic düsünmedi bile
Arkadaslar,
İzlerken müthiş keyif aldıgım, bunun yanında hüzünlendigim harika bir bölümdü.. İzledigim en iyi Ihlamurlar Altında bölümüydü..
Malum gidisatı konusmak bir yana şimdilik söyleyeceklerim bunlardır.. Yarısmacı arkadaslara basarılar :img-wink:
Yılmazın inanması kadar saçma bir olay yok,biraz düşünse kendi kendine kalsa o zaman handan hanıma ilk söylediği söze gelecek size inanmıyorum filizle konuşmam lazım,umarım haftaya inanmaz diyeceğim ama gazete haberi öyle olmayacağını söylüyor.Filizin karşısına çıkan o kadar kanıta inanmaması sonra bir yerden sonra kopmasının yanında ,yılmazın bir handan hanımın getirdiği belgeye ve cemin aldığı bebek arabasını gördükten sonra kafasında kurduğu olaylara inanması çok basit kalıyor.
Ama gene de ben bu bölümü çok sevdiğimi söylemeden edemeyeceğim..
tabiki genel olarak bu bölüm cok iyidi bir kac detail haric,ama benim icin hic bir degeri kalmaz eger yilmaz haftaya filize aciklama firsati bile vermeze.ölüm cezasi verilen birine bile sorarlar son isteyin nediye ,eger yilmaz filize aciklamayi cok görürse yazik derim
KESİNKEz yine kabak yılmaazın başına patlar o inşaattan nasipini alır ... artık herşeyin altından bi iş arar hale geldik..
çoğunun aksine acı istemediğimiz sahnlerle dolu ama çok kaliteli bölümdü...ikinci sezonun en güzel bölümüydü...replikler yerindeydi...çok hoştu ben senaristleri ve başta sinan tuzcu olmak üzere bülent inalı tuba büyüküstünü tebrik ediyorum....ömeri en beğendiğim ve en acıdığım bölümdü...ömeri beğendim yılmazı beğendim filizi beğendim ve hepsinin durumuna çok üzüldüm...feride ise herkese ilaç gibi ...terapi uyguluyo....bu kızda iş var...
forever_bim
10-02-07, 01:23
Bence gayet de güzel bir bölümdü. İletişim güven sıfır o yüzden Filiz Yılmaz ilişkisi bu haldedir. Sinan Tuzcu'ya burdan oyunculuk dersi verdiği için tebrik ve teşekkürümü sunuyorum. Ömer'in hesaplaşma sahnesi izlediğim en mükemmel sahnesiydi oyunculuk olarak bölümün.
Walla söylemeyi unutmusum..
Bu bölümde tek kelimeyle SİNAN TUZCU oyunculuk dersi izledik.. Gerci diger oyuncularda cok basarılıydı ama Ömer cok farklıydı.. Basta Sinan Tuzcu olmak üzere tüm oyuncuları yürekten kutluyorum..
tekinerler kesin iflas etti.cünkü o insaati heralde artik devam edemezler izin veremezler zaten.ve yeniden tüm insaati tekrardan baslatmak tekinerlerin gücü buna yetmez.yetmedi icin ihale bedelin 10katini ödemek zorundalar,en merak ettim handan hanimin yüz ifadesini bun ögrenince,etrika pesinda kosacagina biraz sag sola bakaydin .
ömer karekterini ben de bügün cok begendim ah keske herzaman böyle olmus olsaydi insan olarak ozaman ne cem olurdu ne bu yanlis anlasmalar ne güzel bir dizi olurdu be.
Eğer Yılmaz bu palavralara inanırsa onada yazıklar olsun
Yani esasen çok komik davranışlar vardı.Gecenin bi vakti Cem bebeb arabası getiriyo,ve Orda Yılmazı görüyo ve hiç bişey olmamış gibi gayet sakin sırıtarak aramızdan ayrıl diyor. olacak şey değil inanılacakta ta...
gülbeşeker
10-02-07, 01:31
Bence o yardım senaryosu Yılmaz'ın batışı için verilen bir ipucuydu.Bugün o Vatan gazetesindeki haberi gördükten sonra ben böyle düşünüyorum.Demek ki Yılmaz'ın başına kötü şeyler getirecekler ve sonunda Yılmaz'ın parası pulu kalmayacak sadece Filiz'e olan aşkı kalacak ve Ömer falan Yılmaz ile Filiz aşkını iyice anlayacaklar bence.
bana da yılmaz batacakmış gibi geliyor bir malları satamadı bu vatanın haberi doğru galiba bu arada yılmaz kesin inandı filizle konuşmayacak bence.
Biz böyle mi öğrenmesini hayal etmiştik Yılmaz'ın bebeğini.Onun için çok önemli olan haber Handan tarafından verildi.Hem de yalanla.Senaristlere her geçen saniye daha fazla kızıyorum.
eger senaristler bu ucuz ve basit yolu secmislerse ozaman malesef yilmaz inanacak bu sacmaliklara.simdi bizim dizi 3 yada 4 bölüm önden gidiyorsa coktan cekilmis bu bölümler ve senaryo deyistirme firsati da kalmamis oluyor.
haftaya senaristlerin kalitesi neymis ortaya cikacak ,ya bizi bekledimiz gibi hayal kiriklina uyratacaklar cünkü adamlarin kapasitesi bukadar,yada kendilerini asarak bizi sasirtacaklar.
forever_bim
10-02-07, 01:37
Değerli arkadaşlar buradan devam ediyoruz. İyi yorumlar.
yılmaz filize sırt çevircek,konuşmayacak bu bölüm kaçacak ondan filiz kovalayacak en sonunda şirkette filizin suratına raporu fırlatacak bak annen ne getirdi der sonra filiz fenalaşır bebek düşer filiz yılmazı affedemez yılmaz kendini kötü hisseder 4 bölüm de yılmaz kovalar tabi bu arada yılmazın işleri kötüye gider o yardım olayı ile başlayan kötü gidiş en kötüsü ile biter tabi yılmaz filiz birleşirler cemin gerçek yüzü ortaya çıkar ömer yılmaz düşmanlığı biter bu sebeple yılmaz 5 parasız kalmıştır filizin de ondan aşağı kalır yanı olmaz onlar da batarlar sonra iki fakir ama birbirne aşık genç evlenir alın size mutlu son
yakupoglu61
10-02-07, 01:39
walla yorum yapacak halim kalmadı...hiç içimden gelmiyo bu akşamki bölümle beraber tüm keyfim kaçtı başladığı dakikadan itibaren somurtarak izledim bölümü...
birçok arkadaşın dediği gibi enfes bir bölümdü tüm oyuncuların performansları süperdi, duygu akışları yerindeyi ben çok beğendim ve bu bölüme yakışır çok güzel bir yorum yapacağım hakediyor bu bölüm handan ve cem dışında süperdi.
Hiç bir şeye değilse de bebeği Yılmaz'ın bu şekilde başkasından öğrenmesine yanarım.Neler hayal etmiştik halbuki...
Bence artık bu bölümle ilgili yorumları bırakalım ve gelecek bölüm için ne olabilir diye düşünelim tabi düşünmek isteyen arkadaşlar varsa. Tabi ben düşüncelerimi 61. bölüm yorumları konu başlığı adı altında yapmak istiyorum o yüzden şimdilik yorum yapmayacağım.
Yilmaz'in inandirilmaya calismasi sacmaligi haric ben de bolumu begendim. Filiz-Yilmaz sahneleri uzun zaman sonra yeniden etkileyiciydi. Birbirlerine karsi cekingenlikleri, yine de kendilerine engel olamayislari, Yilmaz'in yasadigi tereddutler, Filiz'in nihayet yuzunun gulmesi guzel sahnelerdi. Oyuncular da rollerinin hakkini vermisti. Ozellikle kulis ve onu izleyen defile sahnelerinde Tuba Buyukustun'u cok begendim.
Omer-Feride- Elif ise tam bir aile gibiydiler. Omer-Feride askinin temelleri simdilik cok saglammis gibi duruyor. Omer'in Feride'ye dogumgunu yaratacak inceligi gostermesi, Feride'nin Omer uzulmustur diye insaata kosmasini yuzumde gulucuklerle izledim. Tutkulu iki asiktan ziyade birbirini cok seven ve epeydir birlikte olan bir cift gibiydiler. Omer'in is hayati ve ailesi ile ilgili hislerini Feride ile paylasmasi, Feride'nin ona verdigi cevaplar da cok etkileyiciydi. Sinan Tuzcu'nun insaatta Feride ile dertlestigi sahnedeki performansi ise gercekten harikaydi. Feride'de bu bolum en onemli laflari eden karakter oldu, ayrica cok da guzel geldi gozume.
Ayrıca Feride de Ömer de çok güçlüler Filiz ve Yılmaz'a göre.Onların aşkı gerçekten Filiz ve Yılmaz'dan daha sağlam duruyor.Tebrik ediyorum ikisini de burdan.Özellikle Sinan Tuzcu'yu harika oynadığı için ayrı tebrik ediyorum...
destina304
10-02-07, 01:47
tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü.u bölüm kanım ısındı ömere.aslında içinde kötülük yok ama şeytan annesi ve psiko cem onu bu yöne itiyorlar.bence harika bir bölümdü.herkese ii geceler yarın imza güünde olcam fırsat bulursam soru sormaya çalışırım
yılmaz batmaz arkadaşlar. öyle 3-5 giysi parası nasıl batırır koca şirketi? teker teker gayri menküllerimi satıp batacaklar. ekrem izin verimi buna? uayndırmazmı yılmazı?
bence bu filizle evlendiklerinde yapacakları iş olacak. filiz nasılsa tekstilci tekinerler batmış. filiz kendi şirketini kurar ve bu tekstil işi devam eder.
ömerde yeni şirkette çaycı olarak işe başlar :img-hyste (modumuz kızmassa tabi) ekmek parası naparsın.
destina304
10-02-07, 01:49
Ayrıca Feride de Ömer de çok güçlüler Filiz ve Yılmaz'a göre.Onların aşkı gerçekten Filiz ve Yılmaz'dan daha sağlam duruyor.Tebrik ediyorum ikisini de burdan.Özellikle Sinan Tuzcu'yu harika oynadığı için ayrı tebrik ediyorum...
bu konuda sana katılmıyorum.öünki öerm ve feride aşkı için daha çok erken.daha dur handan planlarını tıkır tıkır işletmeye çalışcak.ama ömer annesine taviz vermediği için bu konuda biraz daha şanslı ama bana kalırsa filiz yılmaz aşkı aslında çok güçlü tek eksik güvende değil "İLETİŞİMSİZLİK"
forever_bim
10-02-07, 01:52
yılmaz batmaz arkadaşlar. öyle 3-5 giysi parası nasıl batırır koca şirketi? teker teker gayri menküllerimi satıp batacaklar. ekrem izin verimi buna? uayndırmazmı yılmazı?
bence bu filizle evlendiklerinde yapacakları iş olacak. filiz nasılsa tekstilci tekinerler batmış. filiz kendi şirketini kurar ve bu tekstil işi devam eder.
ömerde yeni şirkette çaycı olarak işe başlar :img-hyste (modumuz kızmassa tabi) ekmek parası naparsın.
Arkadaşım neden kızayım ki? Ben işçi aile evladıyım. Namusuyla para kazanmak kadar onur verici bir durum yoktur. Varsın Yılmaz Filiz patron Ömer ofisboy olsun. Ben Ömer'in kalbini seviyorum, parasını ya da arabasını degil.
Anlamak istememekte ısrar etmenizin sebebi ne bilmiyorum ama Vatan gazetesini okuduysanız orda Yılmaz'ın batacağı yazıyo ve bence bu yardım olayını senaristler bize ipucu olarak verdiler.Yılmaz ilk defa tutmayacak bir iş yaptı ve daha bu başlangıç başka şeyler de gelecek başına ve batacak Yılmaz bence.
handanın ilk palnı kendisinin yapacağını düşünmemiştim şu sahte rapor işini iyi planlamış cemin yanında kala kala kapmış birşey bu kadın aferin ona ne diyelim kötülüğün gümüşmadalyası onun altını da cemin, sonrasını da zaten ceme bıraktı feci oldu ya nasıl bir kadın bu
şaka yapıyorum sevgili modumuz
senaristlere çok ama çok kızgınım ciddi yazarsam alt üst ederim burayı bari azcık geyik olsunda hırsım geçsin.
aşkımbülent
10-02-07, 01:58
tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü.u bölüm kanım ısındı ömere.aslında içinde kötülük yok ama şeytan annesi ve psiko cem onu bu yöne itiyorlar.bence harika bir bölümdü.herkese ii geceler yarın imza güünde olcam fırsat bulursam soru sormaya çalışırım
yarın ben de imza gününde olucam inşallah..bornova olunca sevinmştim ama mavişehir bana baya uzak olacak..ama gelecem inşallah..bi haftadır hayal ediyorum bu günü.niye değiştiki yeri ya :(neyse izmir dılındaki arkadaşlar bulmuş da bunuyo derler şimdi bana :)
Anlamak istememekte ısrar etmenizin sebebi ne bilmiyorum ama Vatan gazetesini okuduysanız orda Yılmaz'ın batacağı yazıyo ve bence bu yardım olayını senaristler bize ipucu olarak verdiler.Yılmaz ilk defa tutmayacak bir iş yaptı ve daha bu başlangıç başka şeyler de gelecek başına ve batacak Yılmaz bence.
dostum gazete haberinde tekinerler diyecekti yanlışlıkla yılmaz dedi. ben öyle algılıyorum.
şireket öyle kolay batarmı hiç. ömeri görmüyormusun batırmak için neler çekti de yinede cem batırdı şirketi.
en son babalar duyar dizisindeki babanın kadire dediği gibi: BECERİKSİZ
sizlerin dedigi gibi bence de bugünkü bölüm harikaydi...gelecek bölüm bence yilmaz filizsen kacacak bu bence beli...en sonunda da konusacaklar...umarim o konusmada yilmaz agir konusmas....ama kesin agir konusur...sonra hatasini anlayip filize kendisini affetirmeye calisacak....
cem artik birsey diyemiyorum....beni sinir etti nu bölüm de tabi handan hanim da ikisini bi kasik suda boga bilirdim...kusenim de öyle...
dostum gazete haberinde tekinerler diyecekti yanlışlıkla yılmaz dedi. ben öyle algılıyorum.
şireket öyle kolay batarmı hiç. ömeri görmüyormusun batırmak için neler çekti de yinede cem batırdı şirketi.
en son babalar duyar dizisindeki babanın kadire dediği gibi: BECERİKSİZZZZZZZZZZZZZ
Benim tahminim Yılmaz'ın da batacağı yönünde beraber batacaklar ve Filiz ile Yılmaz fakir aşıklar olarak evlenecekler...
Kafama takilan su, Handanla Cem bu yaptiklarini ne kadar saklayabileceklerini düsünüyorlar acaba. Yilmazi ve Filizi her an takibemi alacaklar acaba, konusmalarini engellemek icin. Hadi bu seferlik konusmalarini engellediler, 9 ay boyunca bunu nasil yapmaya düsünüyorlar acaba.
Birde Filiz bunu ögrenince, Filizin yüzüne nasil bakacaklar? Sahsen benim annem namusuma leke atipta beni sevdigim adamdan ayirmis olsa ben bir daha yüzüne bakmazdim, bu affedilebilinecek bir sey degil bence. Ayni sey Cem icinde gecerli elbette, dost sandiginin dost olmadigini anlamiyacakmi sanki Filiz.
Yilmaza gelince, ciftlikten sessizce ayrilacaktir ve Filizden kacacaktir, kizgin ve üzgün olacaktir. Ama teredütte kalacaktir, sakin kafayla düsününce parcalari birlestirmeye calisacaktir, bu nedenle FIlizden kacacaktir ve onunla karsilasmamaya gayret gösterecektir bence
tekinerler batmakla kalmıcak, yuvada dağıldı yani
ömer ferideyle kendisine gelecek kuracak. anne ferideyi kabul etmediği için ömerle oturmaz
filizde annesinin yalanını öğrendiğinde kıyamet kopartır ve ilişkisini keser.
tamam buldummmm:img-hyste handanda cemle evlenir. kızını alamadım anasını alim diyerek teselli bulur:img-hyste :img-hyste
Doktor sahnesi mantik hatalarinin en buyuklerinden biriydi. Doktor olabilmis bir adam hiç kafasini calistirip "bu iste bir is var" diye dusunmez mi ? "Madem oyle, kiziniz niçin gelip bunu benden istemedi, hem hasta disinda kimseye boyle bir belge verilemez" demez mi? (Hastanin kendisine dahi sahte belge verilmez ya, hadi diyelim onu kabul etti).
Secenekler sunlar :
- Yilmaz ceker gider, konusmaz, iletisimsizlik ve yanlis anlama bir kac bolum daha surer, bizi de fitik eder.
- Yilmaz Filiz'e bagirir cagirir, Filiz bebegini dusurur, sonrasinda Yilmaz'da sucluluk duygusu, Filiz'de depresyon. Toparlanmalari aylar alir, belki de BIM'deki gibi hiç toparlanamazlar.
- Yilmaz ceker gider, Filiz ne oldugunu asla ogrenemez. Ta ki bir gun doktoruyla konusana kadar. "Gecen gun de anneniz ugramisti..."
- Filiz olayi ancak Yilmaz'in odasinda zarfi bulunca anlar (ayni zarf birkac bolumluk fitik etme sahneleri sonrasinda Filiz'in yuzune de carpilabilir tabi).
- Ceyda olaya dayanamayip Yilmaz'in kapisina dayanir.
Her ihtimalde ayrilik var. Cunku bir kere suphe etti Yilmaz.
aşkımbülent
10-02-07, 02:08
Kafama takilan su, Handanla Cem bu yaptiklarini ne kadar saklayabileceklerini düsünüyorlar acaba. Yilmazi ve Filizi her an takibemi alacaklar acaba, konusmalarini engellemek icin. Hadi bu seferlik konusmalarini engellediler, 9 ay boyunca bunu nasil yapmaya düsünüyorlar acaba.
Birde Filiz bunu ögrenince, Filizin yüzüne nasil bakacaklar? Sahsen benim annem namusuma leke atipta beni sevdigim adamdan ayirmis olsa ben bir daha yüzüne bakmazdim, bu affedilebilinecek bir sey degil bence. Ayni sey Cem icinde gecerli elbette, dost sandiginin dost olmadigini anlamiyacakmi sanki Filiz.
Yilmaza gelince, ciftlikten sessizce ayrilacaktir ve Filizden kacacaktir, kizgin ve üzgün olacaktir. Ama teredütte kalacaktir, sakin kafayla düsününce parcalari birlestirmeye calisacaktir, bu nedenle FIlizden kacacaktir ve onunla karsilasmamaya gayret gösterecektir bence
valla çok iyi yorum yapmışsın arkadaşım hislerime tercüman olmuşsun..bi annenin böyle bişey yapması ne kadar iğrenç ya inanamıyorum.filiz hiç affetmicek bence öğrenince..
bende yorumumu yapıyım filiz ve yılmaz tarafı beni nekadar mutsuz ettiyse feride ömer tarafıda bir okadar mutlu etti
handan hanımı anlamıyorum ben böyle bir anne olabiliceğini sanmıyorum neden insanlar aşklara karşı çıkıyolar engeller çıkarıyolar aşıklar kavuşmasın diye bu hayat nekadar kısa ve bu kısa zamanda bir anne neden kızını mutsuz etmek için bukadar uğraşır anlayamıyorum bırak aşkını yaşasın mutlu olur yada olmaz ama aşk onun bırak o yaşasın sevgisini...
yılmazıda anlayamıyorum filizi öpüyor aşkını durduramıyor ama aslıya hala onu sevdiğini açıkça söyleyemiyor hala gururu önde gidiyor hayatta keşke dememek için anı yaşamak gerekirmiş yılmaz ve filiz zaten anı yaşadıkları zaman mutlu oluyorlar olayları uzattıkları zaman herşey karışıyor keşke filiz yılmazın aslıyı sevmediğini duyduğu an söyleseydi bebeğini ama özel bir an olsun istedi halbuki nerde olduğunun ne önemi varki söyliceği konu özel zaten..
yılmaz handana inanmadı filizle konuşucam dedi alkışları aldı benden ama inşallah o sahnenin sonunda yine filizle konuşmayı ihmal etmez ne olursa olsun bu konuyu filizle konuşmalı eğer konuşursa filizden gerçeği zaten öğrenicektir inşallah yazık etmez bu aşka...
ömerle ferideye gelirsek aşkları bana huzur veriyor feridenin ömere inanması güvenmesi ve onun arkasında durması işte aşk bu dedirtiyor ömer ve feride aşkını izlerken öyle mutlu oluyorumki gerçek saf ve çıkarsız aşkları izlemeyi özlemişiz...
kerem ve nalana gelirsek mantıkla yürek arasına sıkışmış bir aşk var ortada ve bu tür aşklarda mantık daima ağır basar nalanın verdiği karar mantıklıydı ama aşkta var sonunu merak ediyorum bu aşkın..
müjgan hanım hala akıllanmamış bir kızını zengin bir aileye verdide ne oldu kızını seven bir kocası vardı doğru ama kızı sevmedikten sonra ne fayda müjgan hanım akıllanmamış aynı acıyı nalanada yaşatmaya kararlı galiba..
genel olarak aşkın olduğu ama aşıkların kavuşamayıp olaylarının karıştığı bir bölüm izledik inşallah daha fazla karmaşık bir hal almaz bu dizi ve ben biraz da aşklarını rahatça yaşayabilen aşıklar görmek istiyorum...
Aslında bölümde bir ciddi hata daha yapıldı.Resmen doktorluk mesleği ayaklar altına alındı ne olursa olsun bir doktor verdiği yemini unutmamalı.Yalancılık yapmış oldu burda ve bence bu hiç iyi bir örnek değildi.
yani bu senaryo ne kadarda ilginç.hayret benim hiç aklıma gelmemişti:img-yes:
neyse şaka bir yana gerçekten de çok kötüydü yaa.uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.resmen baygınlık geçirdim izlerken.bitsede kurtulsam modundaydım yani.açıkçası daha farklı bir senaryo beklerdim.neyse bakalım geçen haftada bizim tahminlerimiz mi olacak?
Bu haftaki bölüm çok güzeldi içimden uzun bir yorum yapmak geldi.Bölümde en çok beğendiğim; filiz yılmaz sahneleri,mahalledeki kadınların defiledeki ve atölyedeki halleri sonra bir de elifin yeni dadıyla yaptıkları,fömer sahneleri yani her sahneyi beğendim diyebilirim.
MÜJGAN HANIM: eski müjgan hanım dönmüş gibi ama nedense işine geldiği gibi lafları döndürüyor dediklerinde bence haklıydı ama elifle ömer evlenirken öyle bir ayrım yapılmasından çok büyük bir rahatsızlık duymuştu.Şimdi durum tam tersine çalışınca müjgan hanımda da işler tam tersine döndü.Ama dediklerinde haksız değildi.
MİRSAD: mirsada yorum yapmak istedi çünkü yüzünde kırmızı benekler vardı kızamık olmuş gibiydi,birazda yavaş hareket ediyor sanırım :) ali o kadar hızlı hareket ediyor ki çocuk çok pasif kalıyor.
SEMA-ALİ: semanın sesi gelmiş çokta güzel olmuştu.Defiledeki hallerine bayıldım resmen.Sema yarın diyete giriyorum diyor ali’de iyi olur karıcığım :) çok şekerlerdi.Alinin sabah havası alıyorum lafı da çok güzeldi :)
AHMET-FAHRİYE-SALİH-CEMİL: pedagoga gitmeleri çok iyi oldu,çocuğa her şeyi anlatmaları salihle olan halleri çok güzeldi.Salih dizinin başından beri beni en çok etkileyen karakterlerden.Fahriye ve salihin emin adımlarla bu konuda ilerlemeleri hem çocuk için hem de kendileri için çok iyi oldu,birbirlerine destek olmaları cemilinde çok üstelememesi çok yerindeydi.
HANDAN HANIM: arkasında olanları görmüyor kapalı odalardaki her şeyden haberi oluyor :) sanırım filiz yılmazı daha tehlikeli gördüğü için önce onlarla ilgilenmek istedi.Sonra baktı ki bebeğin yanında yılmazda geliyor hemen bebeği kabul etti,aslında ordaki konuşması çok güzeldi.Doktorda (artık diplomayı hangi kasaptan,manavdan aldıysa doktor demeye bin şahit gerek ) ailenin iyiliği için demek diye sahte raporu verdi.Handan hanımın cemle çok detaylı bir plan hazırlayacağını sanıyordum ama o kadarda ince düşünülmemişti.Sadece yılmazın akşam konuşucam demesi olayın seyrini başka yöne kaydırdı ve cem her zamanki hazır planlarıyla işi rayına soktu.
CEM: valla adam a planı olmazsa hemen bir b planı yapıyor baktı ki o olmuyor hemen c planı o olmuyor ,sıralıyor adamda plan bitmiyor.Ceme yazacak hiçbir sözüm yok onu senaristlere havale edeyim diyeceğim ama onlar göklere çıkarır :) onu bizim foruma havale ediyorum.İsmail yk’nın çok ünlü bestesini gönderiyorum “Allah belanı versin”
ASLI : İlk sahnede sapık arıyor nerdeyse adamla baya konuşacaktı :) adam kapatmasa aslı konuşmaya devam ederdi :) şaka bir yana yılmaza sarılması ne kadar acıklı yapılmaya çalışılsa da çok yapmacıktı dudağını büzüp bana ne diyecek gibi geldi bir ara,çocuk gibi…sonrada planını bozmaman için seninle gelicem oldu canım lutfettin :) günlüğe yazdığı şeylerde çok ilginç o günlükten bir şeyler çıkacakta hadi hayırlısı..Raporu alır almaz yılmaza haber vermesi bence gereksizdi önce tekinerlere bildirmesi gerekirdi yılmaza onlardan sonra söyleyebilirdi sonuçta iş yılmazın değil tekinerlerin.Filizle olan olayı sezdim dediğinde çok komikti nerde sezdiyse; bir de bizi okumuş gibi çok safım gibi bir laf kullandı aslıcım gerçekten öylesin :) İş konusunda istikrarlı davrandı yılmazdan sonra da olsa tekinerleri uyardı,sonra ona güvenilmediğini düşünüp işten ayrıldı.
NALAN-KEREM-ALP:kerem çok güzel bir yer hazırlamış ışıklar renkli lambalar çok güzeldi bunu önce belirteyim ama evlilik teklifi çok erkendi,daha işi yok daha yeni bir ilişkiye başladılar yaşları da çok genç ama evlilik teklifi etti.Nalan’ın cevabı çok güzeldi çokta mantıklıydı,Alp ile konuştukları da çok güzeldi,alp’in öyle yanlış bir düşüncesi ya da nalana karşı bir ilgisi yoktu.
ATÖLYEDEKİ KADINLAR: hepsinin kıyafetleri denemeleri ve atölyede mini bir defile yapmaları çok güzeldi.
FÖMER: ömer evlenme teklifi eder dedik bir kez daha fragmanın oyununa geldik,ama tebrikler mükemmel hazırlamışlar.Feridenin desteği,ömerin jestleri çok güzeldi.Ömerin içini açtığını gördük,babasıyla ilgili konuşması hep başarısız oluyorum gibi lafları çok güzeldi bu işte mutlaka başarıya ulaşmak istiyordu ama çok kötü oyuna geldi ve hala da oyun devam ediyor hem de ömerin üzerinden dönüyor.Ferideyi bu bölüm çok beğendim,hem geçmişini merak etti,hem ömerle ilgilendi hem de elifle.Ömerle birlikte olmaları çok iyi oldu en azından ömeri biraz dizginliyor Ömer’in şirkette işçiyi kovmaması ,aslıya imalarda bulunmaması onun çok ilerleme kaydettiğinin göstergesi ilerde birbirlerine daha fazla destek olacaklarını göreceğimizi düşünüyorum.Feridenin yılmazla konuşması da çok güzeldi. Elifin dadıya yaptığı çok tatlıydı,dadı elifi aynı kendine benzetti :)Elifin uyuyor taklidi yapıp sonra durduklarında uyanması,ömer ve ferideyi izlemesi çok şirindi.
Feride ve ömerle ilgili fazla bir şey yazamıyorum onu fömer sevenlere bırakıyorum onlardan doya doya okuruz :)
FİLİZ-YILMAZ: Yılmazın ilk sahnedeki hali filizi düşündüğünü göstermesi çok güzeldi yalnız aslı maalesef yeminli girmiş gibiydi her halükarda araya girecek gibi:).Defiledeki halleri çok güzeldi aralarında geçen bunca olaya rağmen birbirlerine karşı çekingenlikleri,kıskanmaları çok hoş sahnelerdi.Yılmazın bir anda gururu silip kıskandın üsteleyeceğim dedikten sonra filizi öpmesi çok etkileyiciydi:img-in_lo ,sonra pardon filiz bunu yapmamalıydım dedi ama :) olan olmuştu artık filizin orda kalıp düşüncelere dalması süperdi.
Sonra atölyede karşılaşmaları ve birlikte baş başa kalacakları yere gittiklerinde bebeği gördüklerindeki sıcaklıklarına bayıldım.Filizin aslıyla ilgili sorularına yılmazın ne oldu sorguda mıyız demesi filizin bu söze karşılık kızarması :) yani aralarında o kadar şey geçmesine rağmen birlikte olduklarında sanki kendilerine ayrı bir dünya kurmaları her şeyden sıyrılmaları çok hoş oluyor,bunca olaya rağmen ben onlardan o aşkı o sıcaklığı alıyorum,ama bir yere kadar senaristler yanılmasın :) .Filizin yılmazın elini tutması, yılmazın elini geri çekmesi ama filizin bu hareketten sonra kendini geri çekmemesi çok güzeldi artık kaçmamaya karar verdi,önce aslıyı sordu sonra duygularından emin olduğu için üstüne gitti,hem de yılmazın duygularının kendisiyle aynı olduğunu gördükten sonra kendisini geri çekmedi.Ellerini tekrar yılmazın eline uzattı bu sefer yılmazda sımsıkı tuttu her şeyi unutacaklardı gene ama telefonlar bize inat çalmaya başladı (ilk sahnede filiz söyleyecekken aslı ikincisinde de Ekrem :) ) Filizin ceyda ile olan arkadaşılığı çok yararlı oluyor hem onun hareketlerini hem de düşüncelerinin nedenlerini daha iyi anlıyoruz.Ceyda’nın sözleri her zamanki gibi çok güzeldi ve yerindeydi en azından biri hala mantıklı düşünüyor :),filizin bu kadar bekledim böyle ayak üstü söylemeyeyim demesi kadar doğal bir şey yok.Filizin heyecanla hazırlık yapması,cemi kapıda ağırlayıp göndermesi çok doğaldı,cem’in artık hislerini gömdüğünü düşünüyor onun hediyesi içinde teşekkür ederken yılmaz gördü ,ne anladıysa artık :)Yılmaz’ın handan hanıma söylediği ilk laf güzeldi size inanmıyorum filizle konuşmam lazım dedi,ama sonra raporu görünce “kalemi kırdı” mahkeme salonlarında olduğu gibi…filizi dinleyeceğini sanmıyorum yılmaz’a kendi sözleri darbe koyuyor 52.bölümde filize “Bazen gözler sadece başkalarının istediğini görür” bu sözü ettikten sonra filizi anlamadan dinlemeden,onun cezasını keserse gene kendi sözüdür :) “gerçekleri öğrendiğinde ikimiz için çok geç olacak”
haftaya 61.bölüm için temennilerim;yılmazın içeri girip filizi dinlemesi..cem’in yüzünün artık açığa çıkması
ama tahminlerim;yılmaz içeri girmeden gidecektir ya da içeri girdiğinde filiz artık bizim için çok geç,artık biz diye bir şey yok diyebilir.
Cem tekinerleri iyice köşeye sıkıştırdı bu hafta değilse de iki hafta sonra onun yüzünün iyice açığa çıkacağını düşünüyorum
Filiz yılmazın peşinden gidebilir ama ne olduğunu neden biranda bu kadar değiştiğini sormak için.Yılmazda aslıyla yakınlaşmaya başlayabilir.
Bu bölüm ikinci sezon içinde en çok beğendiğim bölümlerdendi diyebilirim,tüm hikayeler işlendi,her cephede sıcak gelişmeler vardı.Kötü roller arka planda kalsalar da etkileyici oldular.
Nalan dizide cok uzun zaman tutarli ve onurlu davranislarioyla takdirimizi toplayan bir karakterdi. Simdi onu da aynen ablasina cevirdiler. Kerem, zavalli, ne kadar hazirlik yapmis, ne guzel giyinmis, cicekler almis, etrafi suslemis. Bana boyle bir surpriz hazirlansa sevincimi ve tesekkurlerimi nasil iletecegimi sasirirdim. Hanim kizimiz ise bir kere olsun tesekkur etmedi, ancak Kerem sorunca "bayildim" dedi (e o kadari da olsun). Ayni ablasi gibi "kucuk dunyalari ben yarattim, kraliceyim ben, e tabi bana yapilacak bunlar, yapilmasa sasardim" havasinda. Gerci hakli, bu tur tavirlar cezbediyor erkekleri.
Evlilik teklifini reddedebilir, erteleyebilir. Once okulunu bitirmek isteyebilir. Hepsinde hakli olur. Ama bunu soyleyis sekli onemlidir. Karsindakini o kadar hazirlik yapmisken kirmadan soyleyeceksin.
Nalan dizide cok uzun zaman tutarli ve onurlu davranislarioyla takdirimizi toplayan bir karakterdi. Simdi onu da aynen ablasina cevirdiler. Kerem, zavalli, ne kadar hazirlik yapmis, ne guzel giyinmis, cicekler almis, etrafi suslemis. Bana boyle bir surpriz hazirlansa sevincimi ve tesekkurlerimi nasil iletecegimi sasirirdim. Hanim kizimiz ise bir kere olsun tesekkur etmedi, ancak Kerem sorunca "bayildim" dedi (e o kadari da olsun). Ayni ablasi gibi "kucuk dunyalari ben yarattim, kraliceyim ben, e tabi bana yapilacak bunlar, yapilmasa sasardim" havasinda. Gerci hakli, bu tur tavirlar cezbediyor erkekleri.
Evlilik teklifini reddedebilir, erteleyebilir. Once okulunu bitirmek isteyebilir. Hepsinde hakli olur. Ama bunu soyleyis sekli onemlidir. Karsindakini o kadar hazirlik yapmisken kirmadan soyleyeceksin.
arkadaşım bu konuda sana katılamıyorum çünkü bu ciddi bir karar ve eğer kabul etmiceksen karşındakine boş yere ümit vermek yersiz diye düşünüyorum yani nalan keremi sevdiğini ama bunun şuan mümkün olmadığını açıkça söyledi bence mantıklı bir karardı...
Sevgili sinem, cok güzel yorumlamissin, ellerine saglik.
Cemin foyasinin ortaya cikmasi bencede artik fazla uzun sürmez.
Yilmaz Filize konusmaz, ve sesizce gider, aralarinda yine konusma olmaz.
yani bu senaryo ne kadarda ilginç.hayret benim hiç aklıma gelmemişti:img-yes:
neyse şaka bir yana gerçekten de çok kötüydü yaa.uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.resmen baygınlık geçirdim izlerken.bitsede kurtulsam modundaydım yani.açıkçası daha farklı bir senaryo beklerdim.neyse bakalım geçen haftada bizim tahminlerimiz mi olacak?
valla artık dizi bitsin kampanyasına başlayabiliriz. bu sacmalıklarla nereye kadar gidecek bu dizi eski türk filmlerinde izlerken güldüğümüz sahneler ıhlamurlar altında dizisinin her yerini kaplamaya basladı. artık yeter bence diziyi tadında bitirsinler. . . sacmalıklarınızı düştüğünüz komik hali izlemekten sıkıldık. .. .. :img-help:
Yarin imza günün gidecek arkadaslar acaba o haftalar önce ellimize gecen resimlerin set disimi oldugunu sorabilirmi acaba, cünkü bunlari artik dizide göremiyecegiz gibime geliyorda
Sevgili sinem,
Seyrederken hemen hemen benzer seyleri hissetmisiz. Beni bir daha yazma zahmetinden kurtardin. Sagol.
Handan'la Cem'in plani oldukca kisa vadeli gozukuyor. Filiz ve Yilmaz hic konusmasalar bile bebegin dogumu ile ortaya cikacak bir yalan. Ama sanirim onlar da Filiz ve Yilmaz'in zayif noktalarini cok iyi anladilar. Bunlar nasilsa konusmaz, nasilsa birbirine guvenmez, is ortaya cikarsa da bu defa birbirlerine guvenmedikleri icin yine ayrilirlar diye dusunduler herhalde.
Bu arada birkac hafta once elimize gecen o samimi pozisyondaki fotograflar ne zaman gercek olacak? Onumuzdeki bolum bizi sasirtabilirler mi acaba?
Sevgili sinem,
Seyrederken hemen hemen benzer seyleri hissetmisiz. Beni bir daha yazma zahmetinden kurtardin. Sagol.
Handan'la Cem'in plani oldukca kisa vadeli gozukuyor. Filiz ve Yilmaz hic konusmasalar bile bebegin dogumu ile ortaya cikacak bir yalan. Ama sanirim onlar da Filiz ve Yilmaz'in zayif noktalarini cok iyi anladilar. Bunlar nasilsa konusmaz, nasilsa birbirine guvenmez, is ortaya cikarsa da bu defa birbirlerine guvenmedikleri icin yine ayrilirlar diye dusunduler herhalde.
Bu arada birkac hafta once elimize gecen o samimi pozisyondaki fotograflar ne zaman gercek olacak? Onumuzdeki bolum bizi sasirtabilirler mi acaba?
dizinin bu bölümü güzeldi ama sonu kötüydü bakalım yılmaz filizle konuşacak mı
bence konuşsun bakalım neler olucak inanki bu kadarda saçmalık olmaz ya bi söyleyemedi hamile oldugunu ya hayret bi şey ama ne olursa olsun sonuna kadar:
FİLİZ&YILMAZ
Filiz ne zamanki kirmizi oje surecek, basina o guzel beresini takacak, Yilmaz da gri cizgili kazak ve gri pardesu giyecek, o zaman barisacaklar. Birkac hafta once gelen ve hangi bolumde olduklarini cikartamadigimiz fotolarda o sekilde giyinmisler cunku... Iyi haber su : Filiz'in o fotolarda karni cok buyumus gibi gozukmuyor. Yani dargin kalma cok uzun surmese gerek.
forever_bim
10-02-07, 04:04
60 kere maşallah diyerek yorumumu açıyorum. Gayet de güzel akıcı duygusal bir bölümdü. Çok ama çok beğendim. Oyunculuklar bazı sahnede kendini aştı. Senaryo ekibi 60 haftadır yazıyor. Hataları da var evet uzadı evet sündü ama halen daha gerek oyuncuların gerekse yönetmenin gayreti ile bu dizi bana kendini izlettiriyor. Hem hiçbir şey yoksa bu dizi sayesinde süper dostluklar kurdum diyebiliyorum hem de rahatlıkla.
Yoruma geçelim.
FİLİZ-YILMAZ: Deyim yerindeyse cep telefonu azizliğine uğradıkları hafta bu haftaydı. Filiz depoda söylemeye yaklaşsa bile Yılmaz’ı Aslı’nın araması çok kötü oldu. Aslı’nın hemen Yılmaz’a sarılması sorun teşkil etmedi benim açımdan. Sevdiğinin Filiz olduğunu zoraki de olsa söyledi nihayet Yılmaz. İkinci seferde ortam elbette daha uygundu. Gazi Mahallesi’nde. Bu sefer de Ekrem’in arayacağı tuttu. Defilede Filiz’in heyecanlı bekleyişi sonra akabinde Aslı’yı görünce hayal kırıklığına uğraması üzücüydü. Defilede bir anlığına da olsa Yılmaz’ın aşkına yol vermesi ve nihayet o müthiş gururunu arka plana atıp Filiz’i öpmesi hoş bir davranıştı. Gelelim sonraki olaylara. Handan’ın onları öpüşürken görmesi ve akabinde gelişenler çok feciydi. Handan-Cem ikilisi Filiz’i dört haftalık hamile gösterdiler. Yılmaz ilk anda Handan’a inanmadı ve hiç de kibarlığını bozmadan “Size inanmıyorum Handan Hanım” dedi. Sonrasında ise kalemi kırması olayların tersine döndüğünün göstergesi gibiydi. Raporun üstüne Cem’i çiftlikte Filiz’le görmesi ve Cem’in bu planı daha inandırıcı yapması bende belirsizlik sürecini başlattı. Yılmaz hakkında konuşmaya artık gelecek bölüm devam ederim herhalde. Yalnız hatası Filiz’le gece konuşacağını Handan’a söylemek oldu.
TEKİNER DEFİLESİ: ilginç anektodlar var burada. Konuklar sade ve sadece Tekiner Ailesi üyeleri ve Tekiner Holding çalışanlarıyla, Gazi Mahallesi’nden insanlar oldu. İlginç. Kıyafetler hoştu. Yalnız aklıma takılan detaylar şunlar. Handan Hanım ve Cem önde. Şirkette daha büyük yetkisi olan Ömer ve defileyi organize eden Filiz arkada. Yılmaz Aslı’yla oturmak için seçe seçe Filiz’in yanını seçiyor. Handan nasılsa Ömer’in Feride’yle oturmasına ses etmedi.
NALAN-KEREM-ALP: Kerem’in hazırlığı şık hoş ve de güzeldi. Ama evlilik için çok erken. Nalan da bu konuda kesinlikle haklı. Alp Nalan’ı ikinci kez kurtardı. Bu gidişle kızımız sınıfta kalacak.
SALİH-FAHRİYE-CEMİL-AHMET: Çocuğu gerçekler konusunda bilgilendirmek amacıyla pedagoga gitmeleri yerinde bir davranıştı. Salih ve Fahriye haklı. Ahmet’i kaybetmek istemiyorlar. Cemil haklı. Oğlunu görmek istiyor. Bu arada Cemil’in kabadayılar nerde?
ALİ-SEMA-MİRSAD: Semoşumun eski sesi yerine gelmiş. Elbiseyi giyince de fıstık gibi oldu. Ayrıca da hiç de diyete ihtiyacı yok. Dizideki en güzel kadınlardan Sema. Ali’nin Mirsad için yaptıkları da çok hoş. Yakındır çocuğu evlat edinip tam bir aile hayatı kurmaları.
Gelelim gıcıklara.
HANDAN-CEM: En başından beri bölüm boyunca entrikalarını peş peşe izledik. Handan arabada çocuklarım savruluyor dedi. E kadın zaten fırtına sensin. Bu kadın ne biçim bir anne? Kızını Yılmaz’dan uzak tutmak adına resmen tozutmuş vaziyette. Yaptığı davranış için diyebileceğim tek şey pespayeliktir. Çok merak ediyorum Ömer’i vurdurtanın Cem olduğunu öğrenince ne yapacak? Ya da Releave City işini bozanın Cem olduğunu öğrenince ne yapacak? Zaten batıştalar. Feride Ömer’le de uğraşacak vakit bulur mu bilinmez ama ne yalan söyleyim her bulaştığında Ömer’in onu Mor Handan’a çevirmesi çok hoşuma gidiyor. Gelelim Cem’e. A planı. Tutmadı. B planı. Tutmadı C planı. Latin Alfabesi bitti mi? Kiril Alfabesi. O yetmedi mi Uzakdoğu alfbesi. Adamın yaptığı planlar boyumu aşar yahu. Senaristlerden rica ediyorum. Yılmaz bu karakteri dövdü. Tüm gerçekler ortaya çıktığında lütfen Ömer bu adamı benzetsin. Tamam kendi saçını başını da yolacak ama bunu da çok güzel benzetsin.
MÜJGAN HANIM: İlk sezon Ömer’i Elif’le evlendirmek için elinden geleni yapmıştı. Tamam hiçbir anne kızı için böyle bir kısmeti kolay kolay tepmez. Çocuk hem kızına aşık hem eğitimli hem varlıklı. Yani mantıklı bir kısmet. Ama Nalan-Kerem olayında daha iyi konumda kendileri diye yaptığı bencilliği gözardı edecek değiliz. Babamın bir sözü var sürekli tekrarlar. “çingeneler ısınmak için iyi kömürü hep kendilerine isterlermiş”. Müjgan’ınki de o hesap.
forever_bim
10-02-07, 04:05
Gelelim benim aşık çiftime.
FERİDE & ÖMER: Bu hafta yine en keyifle izlediğim sahneler onlara aitti. Dizilerde tanıdığın en centilmen adamı yaz deseler Ömer Tekiner derim. Defilede benim favorim bu diyip gelinliği göstermesi sevgili annemin “Belki Feride’yi o gelinlik içinde sana yürürken görürsün” cümlesiyle birleşti ve çok hoş bir sahne olarak bendeki yerini aldı. Feride gerek defilede gerekse kendisi için yapılan sürprizde, gayet güzeldi ve çok hoş göründü gözüme. Ben aradaki aşkı hissedebiliyorum ve çok da hoşlanıyorum Feride bence Ömer’in başına gelen en güzel olay. Sonra eve bırakma düşüncesi çok hoştu, Ali iyi ki Müjgan Hanım’ı alıp götürmüş. Aferin Ali işe yaradın.:) sahilde bankta otururken Ömer’in “Ya seni de kaybedersem” demesi, sonra Feride’nin ona “Artık ümitsizliği bir kenara bırakmalısın” demesi, sonra birbirlerine sarılmaları çok güzeldi. Çay bahçesinde otururlerken ben bir şey fark ettim. Her ne kadar arkadaşlar bu konuda aksini savunup üstüme geleceklerse de Ömer eğer ki Cem işine çomak sokmasaydı bu inşaat işini tamamlayacaktı. Çünkü sürekli olarak Ömer’in bu iş için çalıştığına vurgu yapıldı. Adam bir şeyleri başarma azminde bir şeyleri kanıtlamak istiyor ama maalesef güvendiği adamdan hayır yok. Feride’nin doğum günü kutlayan insanları görüp akabinde hüzünlenmesi sonra da Ömer’in inanılmaz şık jesti ve ertesi günü doğum günü olarak kabul edip ona göre hazırlık yapması çok hoştu. Evet evlilik teklifi yapılmadı. Sağ köşeye yattık ama izlediğim tüm Feride & Ömer sahneleri yüz evlenme teklifinden daha iyi geldi. Ve sonunda iflas bayrağı göndere çekilmeye başlandı. Ömer’in insan olmadığına sürekli forum olarak vurgu yapıldı ama ustabaşını polise vermedi. Cem’in tüm çabasına rağmen Aslı’ya şantiyede sakin davrandı. Toplantıda kabaydı. Aslı raporu getirmek için Sinem’in de dediği gibi birkaç hafta daha bekleseydi. Sonrasında inşaatın durması, Ömer’in tümüyle durmuş inşaata bakıp, hüzünlenmesi iyi çekilmiş sahnelerdi. Feride’ye cep telefonu hediye etmesi iyi oldu. Senaristler cep telefonuna iyi vurgu yapmışlar. Bölümde en beğendiğim sahne Feride’nin Aslı’dan inşaatın durduğunu öğrendikten sonra inşaata gidip Ömer’i kucaklaması oldu. Sanki tüm felaketlerden Ömer’i çekip kurtarmak ister gibiydi. Ömer’e sağladığı destek çok güzeldi. İlk defa bu adam gerçek bir kadın tarafından gerçekten seviliyor. Bu sahnelerde uzun bir aradan sonra hüzünlenmek çok ama çok iyi geldi. Sinan Tuzcu’yu bu haftaki üstün performansından ve İrem Altuğ’u da sade abartısız ama çok doğal performansından ötürü kutluyorum. Sevgili Eva’nın Feride & Ömer özel çalışmasına yazmış olduğu “Sevmek sevdiğini zor zamanda yalnız bırakmamaktır” sözünün ne kadar doğru olduğu doğrulanmış oldu. Kurabiyenin gelen dadıya kuyruk takması sonradan şakacıktan Ömer’in onu azarlaması ve onun da uyum sağlaması. Sonrasında babasıyla ağız birliği etmesi ve Feride’ye sürpriz yapmaları çok hoşuma gitti. Kurabiyeyi yılın hayırlı evladı ilan ettim.
forever_bim
10-02-07, 04:26
Sozsözümü Ömer ve Feride için yazacağım. Ömer dizi boyunca bir kaç kez kendisiyle hesaplaştı. Birincisi kumar olayındaydı. Hatası vurulmasına ve şirketten kovulmasına kadar gitti. Ondan kendine ders çıkardı. Karısının ölümünden kızını sorumlu tuttu ondan kaçtı. Geri gelince Elif'e karşı fevri davrandı. Sonrasında karısının günlüğü yüzüne atılmış sert bir yumruk gibi oldu. Onu kendine getirdi. Gayet de iyi bir baba oldu. Kızına sesini yükseltmedi. Feride'ye aşık olunca Elif'le olan duygularıyla yüzleşti. Yapması gerekeni yaptı. Geçmişe sünger çekti. Ah bir de mezara gitse tam olacak ama nerde?? Son olarak inşaat durunca yine kendiyle hesaplaşma sürecini başlattı. Devamı gelecek. Hatalarında ders çıkarması ve bu hatayı tekrar etmemeye çalışması çok yerinde.
Feride'ye gelirsem. Hem Ömer'e hem de ona olduğu kadar olmasa da Yılmaz'a da katkılar sağlayabiliyor. Gayet makul, gereğinden fazla konuşmayan sevdiğinin zor anında yanında olabilen birisi.
Feride Ömer aşkı ister Tekiner Malikanesinde isterse bir barakada yaşansın güçlü bir aşk. Bunu daha yeni yeni başlarken temeli sağlam bir ilişki geliyor diye belirtmiştim. Umarım saflığını yitirmez.
Forumunuzu uzun sure sadece okuyarak takip ediyordum ama bu bolumden sonra dayanamadim uye oldum. Oyunculara ve oyunculuga lafim hepsi cok degerli ve kaliteli oyuncular zaten onlarin bu sicakligiydi bizi diziye baglayan. Biraz olumsuz olsada bu benim ilk mesajim olacak hatta benzerini baska bir yere daha yazdim cunku ben cok *** dizi izlemem hatta hic izlemem gibi bisey bu diziyi basindan beri izliyorum ve birakamadim ama tam bir hayal kirikligi ve yemin ettim artik vakit kaybi yapmicam belki sizden takip ederim, iste yorumum:
Cahil senaristlerle bu kadar. BU dizinin kendine has bir kalitesi vardi cok yazik. Oyuncularin isimlerine yazik eminim onlarda memnun degiller bu igrenc cocuk senaryosundan. Yemin ederim basindan beri izledigim icin cok pismanim bosa giden zamanlarmis ama zararin neresinden donulse kardir. Bu kadar basit yanlis anlamalar 566 adet kumpas entrika bir dizide olmaz. Yesilcam'in en dandik senaryolari bile bu kadar olmadi hic. Ilk baslarda cok sevmistim ama simdi bir hic benim icin ne yazik oysa zamaninda bitse cok guzel anicaktim bu diziyi dicektim ben su donem bu diziyi takmistim izlemistim hatta bitince dvd sini almistim ama ne yazik dizinin o sicakligini bitirdiler. Dizinin bu bolumune iyi demek icin Kanal D'den veya Avsar Yapim'dan para almak filan lazim. Bu dizi yaklasik 4 bolum once bitti. Allah rahmet eglesin. Bu arada hamilelik olayini rekor bolumle gizledikleri icin kendilerini ayrica tebrik ediyorum.
forever_bim
10-02-07, 04:42
Forumunuzu uzun sure sadece okuyarak takip ediyordum ama bu bolumden sonra dayanamadim uye oldum. Oyunculara ve oyunculuga lafim hepsi cok degerli ve kaliteli oyuncular zaten onlarin bu sicakligiydi bizi diziye baglayan. Biraz olumsuz olsada bu benim ilk mesajim olacak hatta benzerini baska bir yere daha yazdim cunku ben cok *** dizi izlemem hatta hic izlemem gibi bisey bu diziyi basindan beri izliyorum ve birakamadim ama tam bir hayal kirikligi ve yemin ettim artik vakit kaybi yapmicam belki sizden takip ederim, iste yorumum:
Cahil senaristlerle bu kadar. BU dizinin kendine has bir kalitesi vardi cok yazik. Oyuncularin isimlerine yazik eminim onlarda memnun degiller bu igrenc cocuk senaryosundan. Yemin ederim basindan beri izledigim icin cok pismanim bosa giden zamanlarmis ama zararin neresinden donulse kardir. Bu kadar basit yanlis anlamalar 566 adet kumpas entrika bir dizide olmaz. Yesilcam'in en dandik senaryolari bile bu kadar olmadi hic. Ilk baslarda cok sevmistim ama simdi bir hic benim icin ne yazik oysa zamaninda bitse cok guzel anicaktim bu diziyi dicektim ben su donem bu diziyi takmistim izlemistim hatta bitince dvd sini almistim ama ne yazik dizinin o sicakligini bitirdiler. Dizinin bu bolumune iyi demek icin Kanal D'den veya Avsar Yapim'dan para almak filan lazim. Bu dizi yaklasik 4 bolum once bitti. Allah rahmet eglesin. Bu arada hamilelik olayini rekor bolumle gizledikleri icin kendilerini ayrica tebrik ediyorum.
Hoş geldiniz safalar getirdiniz. Açıkçası ben bölümü beğenenlerden olarak yorumunuzu üzerine almak durumundayım. Ben ne kanal D'den ne de Avşar Film'den para almış değilim. Diziyi belki çok merkezde bir aşk hikayesi değil ama Feride Ömer için izliyorum ve izlediğim aşk da gayet güzel gidiyor. Filiz Yılmaz'ın sekteye uğradığının çorbaya döndüğünün ben de farkındayım ama kendimi güzel giden Feride Ömer'den ya da Sinan Tuzcu yeteneğinden mahrum etmeye hiç de niyetim yok. O yüzden ben izlemeye devam edeceğim. Saygılar. Tekrar hoşgeldiniz.
kendimi övmüş gibi olmayımda, babam su tesisatçısıyla anlaşır malzemesi bizden işçilik ustadan bir fiata anlaşırlar. babam ustaya malzemeyi almasını söyler faturayı getir ödemeyi yapayım der. fatura gelir atıyorum 500 ytl. ustanın haberi olmadan ben faturayı alır bir nalbura giderim. malzemeleri sorarım 250 ytl tutar usta malzeme alımından babamı 250 ytl kazıklamıştır babamı uyarırım ustayı kovar.
gelelim ömere: inşaat yapıyor oldu bitti masa etrafında konuşuluyor kim ne derse dediği hemen kabul ediliyor. satın almadan kim sorumludur. sorumlu olan gerçekten sorumluluğunu yerine getirmişmidir? bunlara heralde mahalle naşburu malzeme satmadı dimi. koca koca fırmalardan aldılar. be adam bi git bi görüş bu malzemeyi senden kim aldı? kaça aldı. neden fatura vermedin? vermek istedinde bizim elemanlar beni kazıklamak için naylon faturamı istedi? bi araştır. ömerin muratı avukatı ne iş yapar? hangi işi takip eder. işleri ömerin yanında dikilmekmidir?
bu dizi arkadaşında dediği gibi artık 15 altınamı hitap etmeye başladı?
sonra bir dr anne baba olmadan öyle sahte rapor verebilirmi. anne babada olsa veremezde hadi diyelim hayat memat meselesi. sonra yılmaz o raporla dr a dava açarsa o bir daha dr luk yapabilirmi? bu ne saçma iştir anlayan beri gelsin.
iyi yarında kürtaj için günü geçenler gebelik ayını düşürücü rapor alsın sonra doğru kürtaja, nasılsa elinde kapı gibi bebegin kaç haftalık olduna dair rapor var.
Emraht cok dogru yazmis.
Kerem karakterine gelince : yapacagi tek bir sey var. Iyi bir is bulmak ve ayni anda universite sinavina girip -acikogretim de olsa- bir yer kazanmak. Nalan az buz degil, doktor olacak. Ikisi onemsemese de cevreleri bu farki onlara hep hatirlatacak. Onayladigimdan degil, ama hayat boyle, insanlar acimasiz. Kerem'e dusen yaptigi guzel surprizlere bu sekilde devam etmek. En guzel surpriz iyi bir is ve diploma olur Nalan'a.