PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

levoo
10-02-07, 14:17
Bu arada Kanal D'ye attığım sitem mailine cevap geldi arkadaşlar.Yılmaz'ın Filiz'i asla yakışmayacak bir şeyle suçlamasını seyircinin de kabullenemediğini ve kabullenemeyeceğini Yılmaz'ın Filiz'i kendisinden ayırılır ayrılmaz başkasının koynuna atacak biri olarak suçlamasının büyük aşk hikayesine ters düşecek bir davranış olacağını yazmıştım.İşte cevap:

Sayın İzleyicimiz,

10.02.2007 13:36:02 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Ihlamurlar Altında adlı dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.
Dizi içeriği hakkında belirtmiş olduğunuz görüşleriniz ilgili birimlere iletilmiştir.

Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

minetka
10-02-07, 14:20
Ben de olumsuzluklara rağmen dizimi izlemeye devam edeceğim. Sırf oyunculuklardaki başarı için bile bu dizi izlemeye değer. Bu bölüm yılmaz filiz sahneleri çok etkileyiciydi iki oyuncuyu da tebrik ederim. Feride ve Ömer sahneleri de bir o kadar güzel ve başarılıydı. Bu bölüm en sevdiğim karakterler feride, ceyda ve ekremdi.

levoo
10-02-07, 14:23
Elbette dünkü anlık sinir bize bazı şeyler söyletti.Bu diziyi sonuna kadar izlemek en azından oyunculara olan saygımız için gerekiyor.Umarım bu ayrılık artık fazla sürmez Ömer Feride ve Yılmaz Filiz çiftlerini mutlu görürüz.

filizim+y
10-02-07, 14:46
arkadaşlar bu izmirdeki imza gününden haber var mı neler oluyor acaba?

daha başlayalı 1 saat bile olmadı, bitmesi de uzun sürer akşama doğru sesleri çıkar gidenlerin, bende meraktayım nasıl neler oldu gelselerde alsak haberleri:)

Memati_Tugce_07
10-02-07, 14:58
selam arkaDAŞLAR ben yeni üye oldum.Ihlamurlar altındanın sıkı bir takipçisityim bişi sorıcam tam handan hanım geldi,yılmaza sahte raporu verdikten sonra neler oldu acaba izleyemedim ben.anlatırsanz çok ama çok sevinirim

nazende_72
10-02-07, 15:06
akşam çok büyük bir keyifle diziyi izledim.Uzun zamandan beri böyle güzel bir bölüm izlememiştim.Bittiği zaman gelecek bölümden çok umutluydum. Ancak yorumları okuyunca acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye üzüldüm. Ama ümitliyim. Yılmaz, Fiilzin yaptığı hataya kendisi düşmez inşallah.

Memati_Tugce_07
10-02-07, 15:10
bende öyle umuyorum umarım yılmaz filize güvenir ki,handan hanım karşıısnda gördük,inanmadı.filiz öğrendikten sonra neler yapıcak acaba evde çok merak ediyorum.ya o handan denilen kadın çocujlarının hayatına karışçağına,kendi hayatına baksın ilk önce yaa.hele o cem miidir hangi karın ağrısıysa,akşam masaya vurarak izledim resmen.bakalım haftaya neler olacak

modest2000
10-02-07, 15:19
Malesef dizi iyice zeka seviyemizle alay etmeye başladı. Konuyu uzatmak için yeni açılımlar aramayıp kolayına kaçıyorlar. Eskiden gündüz kuşağında yeralan Brezilya dizilerinden ne farkı kaldı bu dizinin? Aynı derecede kanser ediyor.
Kötü adam sürekli en iyi planları yapıyor, planları kusursuz işliyor vesaire.Hayat bu kadar düz ilerlemiyor oysa.
Filiz çiftlik evinin kapısında durup dururken Cem'i görünce hiç şaşırmıyor. Yüzünde en ufak bir şaşkınlık ifadesi yok. Başka zaman sanki Filiz'i görememiş de ta oralara gidip bebek arabası getirmiş. Filiz de buna hiç şaşırmıyor.Normal de bu insana tuhaf gelir. Hayrola filan der.
Senaristler Filiz ya da Yılmaz'a kaza geçirtip bir de kör yapsınlar tam olsun bari.

_rabia_
10-02-07, 15:24
Acaba imza gününü canlı yayın gösteren kanallar warmıdır??? Ben iş yerindeyim bakamıyorum :(

ares7
10-02-07, 15:36
60.bölüm için emeği geçen herkesin ellerine sağlık doyurucu bir bölümdü secoms a sevgilerimle kendisiyle yazışmalarımız sıklaşıcak

herşeyden önce değerli tırsak psikomuza değinmek istiyorum gerçi kendisinin yakın zamanda açığa çıkacağını biliyorum ama senaristlere şunu söylemek isterim dizilerdeki en psikopat adam bile 10 bölümde kimliği en fazla oda açığa çıkmışken bizim dizideki 20 bölümlük serüveni nedir.adamı iyilik meleği yapıp çıktınız.artık dizide çözülmelerin başlama vakti geldiğini biliyorum ama siz psikopat ceme bu kadar önem verdiğiniz sürece bir şeyleri her zaman kaybedeceksiniz.dizinin kahramanı başrol oyuncusu yeterince aptal yerine konmadımı ilk sezonla şimdiki sezon arasındaki yılmaz krakteri arasındaki farkı bilmediğimizimi sanıyorsunuz bizleri herşeyi yiyen önüne ne konursa iyi kötü zahmetli zahmetsiz yetinen zavallı kişiliklermi sanıyorsunuz

bana açık açık söyleyin bu dizinin başrol oyuncusu cemmidir yılmaz krakterimidir.artık bazı şeylerin farkına varma zamanınız glemedimi neyi bekliyorsunuz.

evet gelelim bölüme yılmaz inanacak doktor raporuna maalisef olucak olan bu aralarındaki bağ bu yüzden kopucak ama zamanla yılmazda filizde gerçeği öğrenecek yılmaz filizden af dileyecek filiz affetmeyecek tesadüf üzerine roporu gördükten sonra barışma sahnesi kaçınılmaz olucak tabi bu zamanlarda cem filizin yakasını bırakmayacak iyice psikopata bağlayacak çünkü cemin planları istediği gibi gitmeyecek.bazı arkadaşlarımız yılmaz bunu düşünemiyor mu gibi eleştiriler yapmış yılmaz handana kesin bir dille inanmadığını söyledi ama rapora inanmak zorunda doktorlar yemin eden insanlar nede olsa süper zeki adam bile olsa bu kadarını düşünemez dediğim gibi yılmazı da filizi olayları nasıl hazırladılarsa yılmazıda bu bölüm hazırlamışlar herşey inanması için düzenlenmiş ama 1-2 bölüm sonra herşey iplik söküğü gibi çözülecek merak etmeyin arkadaşlar

birde yılmazın iflas edeceği konusuna açıklık getireyim böyle bir şey yok gazete hata yapmış yılmaz cemden daha zenginken daha iyi yöneticiyken üstelik tekinerleri bile 10-15 bölümdür batıramadıysalar yılmazı hiç batıramazlar (derken yılmaz dağılmassa):)yok yılmazın etrafında çok dostu var o yüzden batan o olmayacak tekinerlerin batışı vatana millete hayırlı uğurlu olsun çok geçmiş olsun antlaşma yerine getirilmediği için inşaat zamanında yetişmeyeceği için bir dahaki bölümlerde iflasa resmen şahit olucaz ve tekinerlerin herşeylerini tek tek kaybedişlerine ömerin yaşayacaklarına ve en büyük soru kızına bile kötülük yapabilen bu anne cem açığa çıktığında dayanabilecekmi işte dağılma ve bir ailenin yeniden sağlam filizlenmelerine şahit olucaz bundan sonra olaylar çok daha akıcı gelişicek siz oturduğunuz yerden diziyi seyredip keyif almaya bakın derim ben

not.diziyi izlemeyecek arkadaşlar lütfen kendilerinden rica ediyorum izlemesinler istedikleri olmayınca şekeri elinden alınmış çocuklar gibi yapmayın böyle dizi istenilen kalitede final yapacaktır.
Seni gerçekten tebrik ediyorum çok doğru cümleler kullanmışsın ve durumu mantıklı birşekilde özetlemişsin.Bende dünkü güzel bölümden sonra forumdaki dizimizi KARALAMA kampanyasını görünce,çok üzüldüm ve şüpheye düştüm. Bende sana katılıyorum ve bundan sonraki bölümlerimiz çok akıcı geçecek bu tür yorumlar dizimizin başarısına gölge düşürmek istiyenler tarafından yapılmaktadır.Bu tür oyunlara gelmeyelim. Saygılar..

medsul
10-02-07, 15:42
helal olsun tebrik ediyorum bizim senaristleri
cem pisikosunu yine aciğa cıkardilarya daha ne diyeyim bilemiyorum
bu bölüm ferideyi tebrik ediyorum gercekten ömere olan tavri desdegi takdire degerdi ömer feridede olmasa heralde acayip bulanım yapardi
filiz&yılmaz ne söylesem bilebiyorum[/COLOR]

gülbeşeker
10-02-07, 15:48
sevgili cemotara imza gününe gitmeyecek miydin şu anda burdasın yoksa gidip geldin mi?Bu arada ben dünkü bölümü çok beğendim hiç sıkılmadım hele filiz-yılmaz harikalardı.

yesimcan
10-02-07, 15:49
Seni gerçekten tebrik ediyorum çok doğru cümleler kullanmışsın ve durumu mantıklı birşekilde özetlemişsin.Bende dünkü güzel bölümden sonra forumdaki dizimizi KARALAMA kampanyasını görünce,çok üzüldüm ve şüpheye düştüm. Bende sana katılıyorum ve bundan sonraki bölümlerimiz çok akıcı geçecek bu tür yorumlar dizimizin başarısına gölge düşürmek istiyenler tarafından yapılmaktadır.Bu tür oyunlara gelmeyelim. Saygılar..

ben buu söyledigin son cümleye katilmiyorum neden dersen bende dünn sinirden ben diziye bakmicam demistim..evet söyledim sinirden okadar güzel bi bölümdüki taaa son sahneye kadar cokk güzeldii ama o sahne beni deli etti acayip oldum..
ben bu izlemicem lafini söylediysem sinirden söyledim benim sinir olmamin nedenide benim i.a dizisini cokk sevidigim icindirr insan sevmedigi bi dizi yüzünden sinir olmazz cünkü aman der ve gecerr....haaa simdi sakin kafaylan düsünürsem izlemem kelimesi banada yanliss geliyoo ama bütün izlemem kelimelri yazan arkadaslarda benim gibi düsünüyolardirr cünkü o bian gelen sinirden dolayii dirr...ve öyle düsündügün icin öyle yaziyosunn...ama simdi o izlemem diyen arkadaslara sorr hepsideee yok ya yinede izlicem derlerr...en basta da benn...

ama hala bazi sacmaliklar var bi arkadasda söylemis yani o saate neden oraya cem gelip bebek arabasi getiriyoo baska gün bulamdimii zaten hep görüyoo cemi gören filiz hicc sasirmiyoo düsünmüyo bile bu neden buraya geldi bu saate bu bebek arabasiylann bile düsünmüyoo.....ama neyse yine cokk güzel bi bölümdüü taaa ki son sahneye kadar

lütfen beni yanlis anlamayinn benim düsüncem buu herks benim gibi düsünmeye bilir...:)

Boran&Sila
10-02-07, 15:50
Eğer Yılmaz Filiz'den şüphe ediyorsa gerçekten bu aşk o kadar da büyük değildir.Filiz'i ne sanıyor Yılmaz acaba?Hemen ayrıldılar diye başkasının koynuna yatacak biri mi Filiz?Eğer Yılmaz gerçekten böyle düşünüyorsa yazık.Senaristler de kalemlerini bu şekilde yönlendirdilerse diyecek söz yok bence.

evet bencede zaten yilmaz bence filizin yanina gider,kiz okadar emek vermis hem cemide iceri almadi yani bence yilmaz iceri girmeli..süphe etmez insallah..cemle handan yine yapti yapcagini...bide 1 aylik hamile diyo ya..ne gicik...anneler bu kadar kötü olabilirmi ya`??sanki üvey annesi...yazik filize insallah yilmaz girer iceri..

filizim+y
10-02-07, 15:55
Bu bölümü gerçekten çok beğendim, zevk aldığım bölümler arasında yerini aldı, şu plan dışında süperdi ve bu kadar güzel olmasından sonra güzel bir yorumu haketti, hakkını verelim eksi düşünceleri olan arkadaşlara katılamıyorum.
ANI yaşamanın zevkini çıkararak güzel bir bölüm izledim son kısmına kadar, bundan sonra böyle yapmak gerekiyormuş onu anlamış oldum geçelim yorumuma,

FİLİZ: bu bölümün en iyi performanslarından biriydi, depoda yılmazın kendisi için endişelenmesi hoşuna gitti, yılmaz ısrarla sorunca bir an söyleyecek gibi oldu ama malum şahsın telefonu filizi susturmaya yetti ve sadece iyiyim demekle yetindi, kıskançlık belirtileri gösterdi “randevuna geç kalma” (çok yakışıyor bu kıza kıskançlık çok) ama yılmaza belli etmedi ayrılırken yılmazın el uzatması ve bu ellerin birleşmesi kuliste olacakların habercisiydi, yılmaz kitlendi burada ama filiz hemen geri çekti kendini, defile gecesi arka planda çok olacağı için sade ve hoştu (archshecim sana katılamıyorum bence çok güzeldi:))
Yüzünü ön plana çıkarması, sadeliği takdire şayandı, bir yandan hazırlıklara bakarken bir yandan yılmazın gelmesini beklemesi bir an gelmeyecek tereddütü yaşaması ceydaya “gelecek mi” demesi çok güzeldi, defile salonun da yerini aldığında yanında ki iki koltuğun davetlileride belliydi:) gözleri heran kapıdan gelene bakıyordu ve yılmazını gördüğü anda ki sevincini çok güzel yansıttı ama kısa sürdü aslıyı görünce kıskançlık damarları kabardı, nezaketi görülmeye değerdi yılmaza bakışları hoştu, dayanamayıp kulise geldiğinde kıskançlık duygusu hat safhadaydı yılmazın peşinden geleceğini tahmin etmemişti ama karşısında görünce o sahnede de muhteşemdi, aslında en merak ettiği her yerde neden aslı ile olduğuydu ve “defileye aslı ile gelmişsin” yılmazın kıskandın mı demesi ile yine kaçacaktı ama yılmaz izin vermedi ve çok kaliteli bir sahne izlettirdiler bize, bir anda herşeyi geçmişte bıraktılar yürekleri konuşan dili oldu ikisininde yılmazın gidişiyle kala kaldı filiz hala anın etkisindeydi bitmesini istemiyor gibi elleri sevdiğinin öptüğü dudaklarındaydı ta ki ceyda gelene kadar, defile sahnesine çıkınca bile yılmazın aslının yanında durması hiç umrunda değildi gözleri yılmazındaydı, kutlamaya geçildiğinde yine yılmazdaydı tüm ilgisi ve yılmaza “sen beğendin mi” onun düşüncesini merak ettiği belliydi, yılmazın ayrılışından sonra gidişine kilitlenmesi gözleri sevdiğinin arkasından baka kaldı hiçkimseyi görmüyordu bile kulis ve defile sahnesinde bakışları tavırları herşeyi yerli yerindeydi
Çiftlikte hala kuliste ki yaşadığının etkisindeydi, malum uzun zamandır bu kadar yakın değildi sevdiğine ben orada aynı sahnenin flahbackini bekledim ama olmadı olsa süper olurdu, annesinin gelişiyle kendine geldi bebeği kabul etmesine çok sevindi ama yılmazı kabul etmeyişine “birgün aramızdaki herşey hallolduğunda bebeğim babasız mı olacak hayır anne” yine verdiği kararın arkasında durdu.

Ceyda ile şirkette konuşmaları iyi oldu, onunda desteğiyle yılmazla konuşma kararı aldı en azından aslı gerçeğini direkt ondan öğrenmek istedi.
Mahallelileri en az yılmaz kadar düşünüyor, defile sonrası modelleri hemen getirdi çok sıcakkanlı onların heyecanlarına ortak oldu yılmazın gelişiyle mutlu oldu, sahil kenarında bebekli çifti görmek hele yılmazın kucağında çocuğu görünce yüzündeki tebessüm görülmeye değerdi, yılmazın aslı ile ilgili düşüncesini öğrenmek için “aslı nasıl iyimi, yanında kalmışsındır düngece, korkuyor ya” her sözünden belli yılmazını kıskandığı ve aldığı cvp karşısında sevdiğinde hala bitmediğini gördü bu sefer o elleri birleştirmek istedi yılmaz izin vermese de ikincisinde buluştu elleri ama bu seferde diğer telefon bozdu bu büyüyü:( filiz aldığı cvpla bebeğini güzel bir akşamla sevdiğine söylemeyi istediği için yemeğe davet etti “yılmaz, birkaç zamandır çiftlikte kalıyorum yarın akşam yemeğe gelsen, eğer istersen” dedi, yılmazın da kabul etmesiyle çoktan sardı bu heyecana kendini filiz.

Çiftlik evinde ceyda ile yılmazın aslı ile arasında hiçbirşey olmadığını paylaşırken çok mutluydu ve zamanının geldiğinden emindi, ertesi gün atölyede yeniden karşılaştı yılmazıyla ahmet için endişelendi alinin sözleri anlamlıydı ikili için, akşam için tüm detayları düşünmüştü bu gece için düşündüğü kıyafet makyaj saç muhteşemdi (archshecim istediği gibiydi değil mi cnm) içi içine sığmıyordu bir an önce gelsin diye yılmazı aradı geç kalma dedi daha ne desin değil mi, bebeğini okşadı ve son hazırlıkları tamamlamaya başladı ve yine bebeğine dokunarak “baban seni öğrenecek, baban, ben ve sen bir daha hiç ayrılmayacağız” deyişi yok muydu (keşke dediğin gibi olsa filiz dedirtti bana), cemin gelişi hiç rahatsız etmedi o kadar mutluydu ki sevdiği geleceği ve bebeğini söyleyeceği için uygun bir şekilde gönderdi, cemi öpmesi bazılarını rahatsız edebilir ama beni etmedi açıkcası.
Filiz çok iyiydi kendisinden habersiz dönen tüm oyunlardan habersiz çok mutluydu, uzun zamandır güldüğünü unutmuştuk iyi oldu özlemişim.

YILMAZ: diğer bir güzel performansa yılmazda bölümün iyilerindendi, depoda ki ısrarcı tavrı iyiydi, aslıya gittiğinde aslı için endişelenmeside yerindeydi defileye gitmek istediği her halinden belliydi, defilede filize bakışları anlamlıydı yüreğine bile söz geçiremedi, filizin tavrını görünce peşinden gitmesi iyi oldu, kuliste filize yine birşey olduğunu düşündü endişelendi iyi olduğunu öğrenince ve filizin aslı ile ilgili sorularını görünce hoşuna gitti kıskanması “ne o kıskandın mı filiz” filizin gidişine izin vermedi ve ve kendini de duygunun akışına bıraktı öptü sevdiğini demek ki bitmemiş:), sonrasında sanki filizle ilk defa öpüşüyor gibi utangaç bunu ilk defa yapıyormuş gibi mahçup “özür dilerim filiz, yapmamlıydım, olmamalıyıdı” diyip şaşkın ayrılması yok muydu çok güzeldi ya, defile salonunda filizin bakışlarına cvp verdi aslıyı görmedi bile:) sonra ayrılmak istedi ama kutlamayı ihmal etmedi “bu gece yine herkesi hayran bıraktın kendine filiz” kendi duygularının dışa yansımasıydı bu sözler :)
En beğendiğim sahnesi, aslıyı evine bıraktı ve hiç beklemediğim bir anda filizle olan ilişkisini kendisi söyledi sadece mantığıyla biten bir ilişki dedi duyguyu karıştırmak istemedi defile sonrası dağılmıştı zaten, ama kız anladı gözlerdekini nihayet:), bittiği için öptü ya filizi o da ayrı tabi, kalmadan gitmesi iyi oldu bu haftada kalsa kirayı paylaşırlar artık kendi evi gibi oldu yılmazın:)
Yılmazın aynalı ile konuşması da çok iyi oldu, daha öncesinde izin vermiyordu aynalıya bununla ilgili konuşmasında duygularına yenilmekten korkuyordu ne zaman filizi kaybetme korkusu yaşadı artık kendi de birşeylerin farkına vardı, aynalının sözlerine yılmazın cvpları çok iyiydi endişesini, sevgisini, bitmeyişini, kızgınlığını ve yine de vazgeçemediğini duyguları ile güzel yansıttı.
Atölyeye balıklama dalınca kadınları fena yakaladı yılmaz bundan sonra kapıyı vurmayı unutma hem sen utandın hem oradakiler tamam senden zarar gelmez ama yapma:) Sahil sahnesinde bebeği kucağına alışı “bende küçükken böyleymişim, tombul yanaklı” demesi çok şirinlerdi ya biran bebekleri ile gezmede havasını hissettim ne güzeldi ya, sonrasında filizin sorularına karşılık “sorguda mıyız, kıskandın, aslı ile anladığın türde bir ilişki yok” dedi ya kıvama geldi yılmaz, her ne kadar elini çeksede karşı koyamadı malum gözlere kilitlendimi herşey bitiyor:)
Yılmazın ahmet için yaptığı davranış süperdi, özellikle psikolojisini düşünerek ahmetle konuşurken kurduğu cümlelere dikket etmesi iyi oldu, birde “biz bir hata yaptık, senden bazı şeyleri sakladık, bizi anlayacağını düşünüyorum” cümleler yerindeydi valla, kendi çocuğuna da güzel babalık yapacağı kesin ama engel var ah ah.
Yılmazın handanla konuşmasında ki kibarlığı yerindeydi, gerçi kaale almıyor ya sevdiğinin annesi diye katlanıyor ve ona inanmadığını açıkca belli etmesi, “filizle konuşmalıyım” diye diretmesi sadece “bu gece konuşacağım, BİZİM yerimize siz konuşamazsınız” (ilk defa mı duyduk bu BİZ kelimesini hayret) o sahnede süperdi, handan gittikten sonra derin düşüncelere daldı ve kalem kırışı hayra alemet değil.
Çiftliğe geldiğinde filizle cemi gördü çok kötü bir sahneydi, yüzünde tüm olumsuzluklar belliydi, yıkıldı resmen, cemin laflarına sesini bile çıkarmaması kötüydü, filize baktı ve bittiğinin resmiydi yüzüne yansıyan.

FÖMER: artık birlikte yazıyorum isimlerini birlik oldular ya ayırmamak lazım, bölümün en iyi performansı ÖMER gerçekten çok süper bir oyunculuk çıkardı bu bölüm, defilede annesinin yanında oturmamasının nedeni ferideye rahatça yakınlaşmakmış:) iyi de olmuş hani, gerçi annesini çok da takmıyor iyi yapıyor, ferideyi bırakmasının sebebi yanlız kalma düşüncesi içinmiş sahil sahnesinde şirinlerdi bir de kurabiyenin camdan çıkışı onaylayan gözlerle onlara bakması süperdi, kızının yaptığı yaramazlığa ortak oluşu da süperdi ben bu adamın bu kadar şirin olacağını hiç düşünmemiştim.
Ömer bu bölüm sevgisini, kızgınlığını, pişmanlığını iyi yansıttı hesaplaşmalara başladı işteki başarısızlığını filizin desteğini açık yüreklilikle söyledi.
Feride için yapmış olduğu sürpriz gerçekten ince bir düşüncenin tüm detaylarını içeriyordu, hele hediye çok anlamlıydı (senaristler benden çaldı sanırım bu fikri cep tel. hediyesini ben yazmıştım bir senaryomda )çok dile getirdim sanırım ama yazamadan edemedim hele o alttan alttan bakışları vardı ya ömerin bitirdi beni diyebilirim.
Şirkette ki olumlu havası psikonun gelişiyle feci oldu yine bağıran bir ömer vardı ama duygu geçişleri süperdi, inşaatta ki hali ise çok kötüydü ama feridenin gelişi onu kendine getirdi, artık anladı iş hayatından anlamadığını ona mutluluğun resmini yapmak daha iyi geliyor bunu daha iyi görmüş olduk bu bölümde, feridenin yaklaşımları ömerin kendini iyi hissetmesini sağladı, ömer şimdi iyi bir baba, iyi bir sevgili, iyi bir evlat.

Feride bölümün genelinde çok iyiydi, konuşmaları yerli yerindeydi ömere de yılmaza da yardımcı oldu bu bölüm, tutarlılığını devam ettiriyor iyilerdendi.

Herzaman şu ömeri uzun yazmak istiyorum ama bir türlü olmuyor yine hasan ve bernaya kalacak bu iş anlaşıldı:)

filizim+y
10-02-07, 15:58
AYNALI ve CEYDA: bu ikisine de yer vericem bu hafta, ceyda dostça yaklaşımı ile filize güç veriyor, desteklemesi yardımcı olmaya çalışması ve yüreklendirmesi çok yerinde oldu filize birinin bu gazı vermesi gerekiyordu bu da ceyda oldu iyi de oldu.
Aynalı yılmazla uzun süreden sonra filiz hakkında konuşmuş oldu, “filiz yeteri kadar bedel ödemedi mi yılmaz, sensizlikle cezalandırdın ya, bunu yapma ikinize de” gibi yerinde lafları yılmazın kendine gelmesine yardımcı oldu çok güzel replikleri sıraladı hepsini hatırlasam yazardım çok sevdim aynalıyı ben burada zaten severim.
Ceyda da iyi bir kız ne olur şunların arasını yapsak yakışmaz mı yakışır be, aynalı iyi ceyda iyi daha ne, hem yanlızlar diğerlerinden sıra gelmedi onlara da gerçi filiz yılmaz barışsın ki aynı ortamlara denk gelsinler değil mi, ayrı olmaları onların birbirlerini görme ihtimallerinide sıfırlıyor.

ASLI: bu kızı filizle kıyasladınız ya ne diyim size, yılmaz geldiğindeki tavırlar bir çocuktan farksızdı ve çok duygusuz oynuyor bu kız hiç beğenmiyorum hiçbir duygu yansıması yok, yılmaza sarılışı bile bir feciydi ama çağrılmadığı bir defileye sırf yılmazın planı bozulmasın diye gitmek istedi ilk defa iyi birşey yapmış oldu içine mi doğdu nedir bilmeden yaptığı yanlışı düzeltmek ister gibi :) defilede ben beğenmedim kıyafetini (archshecim burada da ben sana katılamıyorum malum sen beğendin:)) yılmazın gidişinden birşeyler sezdi gibi ama yine saflığa vurdu bir güzel ikinci davranışta kutlamadan gitmemedeki ısrarı oldu buda iyiydi, en azından yılmazın ağzından çıkan cümlelere vesile oldu ya bu da yeter, eve geldiklerinde yılmazın itirafına karşılık gözleri doldu ama yine bir üçüncü doğruyu dile getirdi gözleriniz bittiğini söylemiyordu diye bu üç doğrudan dolayı tebrik, en azından yaptığı gafa karşılık jest olsun değil mi, inşaat işinde ki ustalığı tartışılmaz ama çok kötü oyunlar dönecek üzerinde güzide çiftime dokunmadığı sürece yılmazdan yardım alsın problem değil ama filizi duyduktan sonra geri çekilir herhalde yazdığı şiirde anlatıyor (benim şiiride andırıyor aslıyla aynı düşünmüşüz farklı yazmışız sanırım:))

CEM ve HANDAN: aynı yazının içinde yer alabilirler malum ortak oldular artık muhteşem ikili bir tane yetmiyormuş gibi, handanla başlıyım bu kadına ne dense eksik kalır sanki ne işi vardı da geldi kulise o güzelim manzarayı gördü gerçi gözü gönlü açılmıştır buram buram aşktı karşısında ki manzara yeter artık bırak bizi der gibilerdi ama handan anlar mı anlamaz, çiftlikte lafı yılmaza getirene kadar bu kadının kafasına taş mı düştü diye düşünmeden edemedim ama yılmaza geldimi laf yok bu adam olmaz aynı tas aynı hamam dedim doğruda düşünmüşüm cemden akıl almadam sahte rapor işini iyi düşünmüş yok bu kesin cemin yanında çok kalmaktan kapmış bazı huylarını kızının mutlu olması adına yaptığı şeyin aslında en büyük mutsuzluğu yaşattığının farkında değil, ne desm boş boşboğazın ta kendisi hemen ceme akşam buluşacaklarını yetiştirdi herşey açığa çıkınca nasıl bakacak kızının yüzüne gerçi astarını çoktan yırtmış handan filizede bakacak yüzü bulur yılmazada.
Cem yine tüm olayları lehine çevirdi armut piş ağzıma dül dört ayak üzerine düştü valla annem bile demek ki diğer tüm oyuncular saf ki hiçbir açığını görmüyorlar bir akıllı cemmiş dedi haklı adamın şans mıdır nedir ama yok ince şeytan aklına olmadık şeyler getirip uyguluyor ya ne diyim psiko işte, aslının başına çok çorap örecek, son sahne de yaptı yapacağını yılmaza pişkin pişkin bırak yakında bebeğimiz olacak dedi ya o an öldüresim geldi onu bu nasıl kaypaklıktır ya bebeğin gerçek sahibi karşısında duruyor ona hak bile vermedi filiz bebek üzerinde ama bay psikomuz gerine gerine hava yapıyor yılmaza ah o havasını bir söndürse de görsek hemde ömerle birlikte, her işten sıyrılıyor bay psiko.

NALAN-KEREM: bu ilişki hakkında nalanın duyguları bana yansımadı gerçekten sevdiğine inanmıyorum keremi, açık davranması güzeldi ama sevdiğini söylemesi yanlıştı hiçte öyle gözükmedi ben nalandan umutlu değilim açıkcası, kerem seviyor birşeyler yapmak istiyor ki çok güzel hazırlamış kendince ama karşısındaki bir buzdolabı çok üzülecek çok

MÜJGAN: efsane geri döndü, müjgan da sahneler dönüş yaptı bayağı da hızlı başladı, elife yaptıklarından ders almadığı belli, lafları çok ağırdı yüzyüze bakıyor o insanlarla birde daha önceden bilmiyormuş gibi keremi görünce tavır takınıyor, yine kendi söyleyip kendi çalıyor bakalım aynı şeyleri göreceğiz gibi.

SALİH-FAHRİYE-CEMİL-AHMET: bu dörtlü çok üzdü, cemilin pişmanlığı salihin çaresizliği ahmetin karmaşıklığı, yılmazın desteği çok yerindeydi zaten yılmazsız birşey yaptıkları yok gerçi psikolojiden iyi anlıyor yılmaz anlamadığı tek psikoloji filiz sanırım,
Kardeşine yeğenine desteği güzeldi, ahmetin davranışları yaşadığı tarmvayı belli ediyordu, gelecek bölümlerde salihten vazgeçmeden cemile de yakınlaşacağının gösteriyor.

MUALLA: yine beni sinirlendirdi, aslı kızını çok özlemişmiş, neden özletmişmiş madem o kadar özledin gitseydin ya ziyaretine.

Yok ben bu dizide ki hiçbir anneyi anlayamıyorum ya handan zaten bu sıfatı taşımaya layık olmayan bir kişi ama anne işte, müjgan yine eski halini alıyor, mualla her gördüğünü yakıştırıyor ay yok ben bu dizinin annelerini sevmiyorum bir tane sevdiğim anne var gerçi anne adayı ama olsun dünyaya getirmek adına bebeğini istemeyen ailesine karşı durdu FİLİZ anne en güzel ona yakışıyor.

SEMA-ALİ: sema aliyi kıskandı defilede (hadi kıskanılacak bir tarafı olsa tabi benim açımdan) ali ilk defa düzgün bir cümle kullandı “yılmaz sen kendi çocuğuna çok güzel babalık edersin” malum gaf olayında aslıyla yarışır ali:) mirsad için yaptıkları çok hoştı ama az kaldı yakalanacak semaya kesin, semanın sesi geri dönmüş iyi de olmuş.

ÇALIŞANLAR: ilk defa canlı gördükleri defile çok hoşlarına gitti, ertesi günkü elbiseleri giyip yaptıkları gösteri güzeldi, yılmazın içeri dalmasıyla utandılar çok şirinlerdi.

Dizinin sonu çok kötü oldu her düşünceye açık bir şekilde bıraktılar dileğim yılmazın filizi dinlemesi ondan sonra karar vermesi ama o duygusallıkla çok sert de çıkabilir ve filizi üzebilir, çok kötü bir şekilde bitti, şimdi bir hafta türlü senaryolarla düşün de düşün.
Anda geçmiş oldu şimdi üzülebilirim sinirlenebilirim ne olacak diye kafa patlatabilirim.

Şimdiden okuyan, sabır gösteren herkese teşekkür ediyorum, yorumumun uzun olması güzide çiftimden onları yazmaya doyamıyorum ne yapıyım.

linguist
10-02-07, 16:02
Öncelikle merhaba.Ihlamurlar Altında forumunu çok sık olmasa arada takip etmeye çalışıyorum buraya da ilk defa yazacağım.Çünkü dünkü bölüm beni baya üzdü.Birleşmelerine ramak kalmışken ekran başında yeni bir ayrılmaya şahit olmak fazla geldi bana.Hele de bu olanların sebebi yanlış anlamalar ve entrikalarsa.Ama şayet bu olanlar en fazla beş bölümde çözülecekse(okuduğum bazı yorumlardan yola çıkarak)mutlu olurum.Yoksa gerçekten dayanılması zor.Cem'in yaptıkları,Handan hanımın planları hepsini izlerken kötü oluyor insan.Ayrıca Filiz ve Yılmaz birbirlerine çok yakışıyorlar bu yüzden de en kısa zamanda birleşsinler.İyi yorumlar.

Memati_Tugce_07
10-02-07, 16:05
helal olsun tebrik ediyorum bizim senaristleri
cem pisikosunu yine aciğa cıkardilarya daha ne diyeyim bilemiyorum
bu bölüm ferideyi tebrik ediyorum gercekten ömere olan tavri desdegi takdire degerdi ömer feridede olmasa heralde acayip bulanım yapardi
filiz&yılmaz ne söylesem bilebiyorum

cem piskosunu nasıl açığa çıkardılar.ya.ben orasını izlememişim.

devil61
10-02-07, 16:11
dun gercektende guzel bır bolum ızledım..hastalığımdan dolayı pek bıse anlayamasamda...

tıp okuyan bır oğrencı olarak hıpokrat yemını etmıs bır ınsan nasıl olurda bebek 1 aylık dıye belge verır hıc anlam veremedım...

Hipokrat yemini

ORJİNAL HALİ

"Hekim apollon aesculapions, hygia panacea ve bütün tanrı ve tanrıçalar adına!... and içerim, onları tanık ve şahit tutarım ki, bu andımı ve verdiğim sözü gücüm kuvvetim yettiği kadar yerine getireceğim. Bu sanatta hocamı, babam gibi tanıyacağım, rızkımı onunla paylaşacağım. Paraya ihtiyacı olursa kesemi onunla bölüşeceğim. Öğrenmek istedikleri takdirde onun çocuklarına bu sanatı bir ücret veya senet almaksızın öğreteceğim. Reçetelerin örneklerini, ağızdan bilgileri şifahi malumatı ve başka dersleri evlatlarıma, hocamın çocuklarına ve hekim andı içenlere öğreteceğim. Bunlardan başka bir kimseye öğretmeyeceğim. Gücüm yettiği kadar tedavimi hiçbir vakit kötülük için değil, yardım için kullanacağım. Benden ağı ( zehir ) isteyene onu vermeyeceğim gibi, böyle bir hareket tarzını bile tavsiye etmeyeceğim. Bunun gibi gebe bir kadına çocuk düşürmesi için ilaç vermeyeceğim. Fakat hayatımı, sanatımı tertemiz bir şekilde kullanacağım. Bıçağımı mesanesinde taş olan muzdariplerde bile kullanmayacağım. Bunun için yerimi ehline terk edeceğim. Hangi eve girersem gireyim, hastaya yardım için gireceğim. Kasıtlı olan bütün kötülüklerden kaçınacağım. İster hür ister köle olsun erkek ve kadınların vücudunu kötüye kullanmaktan mazarrattan sakınacağım. Gerek sanatımın icrası sırasında, gerek sanatımın dışında insanlarla münasebette iken etrafımda olup bitenleri, görüp işittiklerimi bir sır olarak saklayacağım ve kimseye açmayacağım. Vegrorum arcana visa, audita intellecta nemo eliminet."

GÜNÜMÜZDEKİ HALİ

"Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime ve bilgilerimi insanlık aleykine kullanmayacağıma mesleğim dolayısıyla öğrendiğim sırları saklayacağıma hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı göstereceğime din, milliyet, cinsiyet, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime mesleğimi dürüstlükle ve onurla yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."

bu yemını etmıs ederken pek de takmamıs gıbı gozukuyo doktor bey!

bence yılmazın ustune gereksız gıdılmıs evt ınanmamalıydı yılmaz ama ınanacak fılız cemın yanağına kondurduğu masum opucuğu yılmazla barısacağını dusunmesı ve cocuklarıyla beraber aıle olacağını dusunmesıyle yapmıs olduğu bır mutluluk gostergesı cemın yılmaza bebeğımız olacak bızı rahat bırak yılmaza gelen bır darbe daha fılızın cıceklerı koklarkenkı mutluluğu yılmazın cıceklerın cemden geldığını sanması...

seven ınsan o anda mantıklı dusunemez ve doktordan alınmıs bır belge sonucta fılızın polısten aldığı belge gıbı durumu esıtledıler kısacası.. ama ne olursa olsun cekıp gıtmemelı fılızle konusmalı.bız olaya dısardan bakıyoruz ve ne olduğunu gorebılıyoruz ama yılmaz bunu goremıyo ne de fılız goremıyo arada en buyuk sorun ıletsımsızlık bunu bence ılerleyn bolumlerde cozecekler.
fılız cok mutluydu bu olaydan sonrada kız yıklmazsa fılızın karakterı valla cok sağlam olduğu bır kere daha anlasılır.

kalan bolumler cok heyecanlı ve guzel olacağa benzıyo cozulmsı beklenen daha cok olay var.

sonunda mutluluklarını gorecez ya o bıle yeter bence dızımızın bıtmesıne az kalmıs kendımızı nıye boyle oldu,olmamalıydı gıbı sorunlarla sıkacağımıza ızlerken o anın tadını cıkarmayı denesek bence cok daha ii olur.

daha handana soylemedıler ıflas ettıklerını handana cok guzel bır vurucu darbe gelıyo...
handana soyleyecek lafım yok nasıl kızının sevdığı adama gıdıp kızım baskasından hamıle onu rahat bırak dersın kızın zaten yılmaza gıdıp bunu soyleyebılırdı onu rahat bırakmasını ıstese...

defıle cok sıradan olmus ben valla daha gosterıslı bıse beklıyodum koskoca tekıner holdıngın defılesınde 20 sandalye var yok ne bır modacı ne de bır dısardan kımse,ne de baska tekstıl patronu yoktu 5-6 tane gazetecı vardı kı onlarda ıse yaramadı fılız yılmaza bakmaktan onlara cevap bıle vermedı:)

cok uzun oldu sankı yorumum...:)

minetka
10-02-07, 16:11
Sevgili filizim yorumunu zevkle okudum. Teşekkürler. Ne yalan söyliyim benim de uzun zamandır aklımdan ceyda ekrem yakınlaşması geçiyordu. Gerçi bir ara senaristler fatihin ceydadan hoşlandığını gösterdiler ama o bir bölümle sınırlı kaldı. Bence de ekremle ceyda birlikte olsa çok iyi olur hem birisi filizin diğeri yılmazın en iyi arkadaşı hem yılmazla filizi onlardan daha iyi anlıyorlar ve hep destekliyorlar yardımlarını esirgemiyorlar. Senaristler belki bu önerimizi dikkate alırlar... Kim bilir..

yesimcan
10-02-07, 16:20
filizim+y cokkk güzel bi yorumdu herseyi cok güzel aciklamisin bazi yerlerde sana katilmasamda ama baya bi kisminada katiliyorummm cokk güzell dile gitirmisin zevkle okudummm......

wyand0tte
10-02-07, 16:35
arkadaşlar bencede uzun zamandan beri ı.a nın en güzel bölümüydü yılmaz filiz sahneleri çok güzeldi..sonunda bende sinir oldum ama yılmazada kızamadım sonuçta handan dediği anda inanmadı ve çiftliğe kadar gitti ama insanında bi sabırı olur cemi orda görünce kötü oldu kendimizi yılmazın yerine koyalım bende ikilemeye düşerdim ama umarım filizle konuşur yinede ummuyorum ama...

devil geçmiş olsun bu arada...filizim+y yorumumnu çok beğendim

filizim+y
10-02-07, 16:36
yorumumda şunu unutmuşum, defilede yanlızca tekinerler, şirket çalışanları, cem, aslı, yılmaz ve gazililer vardı, bence mah. ekmeğini ellerinden aldılar ya açık pazarı satışa çıkararak onlara bu jesti yapıp biraz vicdanlarını rahatlatmış olmasınlar diyeceğim ama filizin davetlisiydi hepsi yoksa handan buna da karışırdı.

akwaryuum
10-02-07, 16:38
anneler konusunda müjgana katılıyorum
kadın elifin hayatını mahvetti yetmiyo şimdi nalana yapıyo aynısını pes doğrusu
bu kadın hala akıllanmadı.
mualla sultana gelince oğlu filiz yüzünden çok üzüldü artık onun acı çekmemesini istiyor bundan doğal ne olabilir ki nikah günü oğlunu bırakıp giden bi gelini mi isteyecek..
handana yorum yapmaya gerek bile yok.

forever_bim
10-02-07, 16:42
Ihlamurlar Altında'yı elbette birinci bölümünden itibaren izleyen bir izleyici olarak söylemem gereken birşeyler olduğuna inanıyorum. Arkadaşlar bu dizi ister bir Türk Filminden isterse aynı adı taşıdığı kitaptan olsun 2 sezon süper gidecek donanıma sahip değildi senaryo açısından. Bu kitaptan yola çıkan öykü maksimum 39 bölüm olurdu kaldı ki zaten ilk 30 bölümden sonra güç kaybı başlamıştı. Dizi tatile girdi, sonra 40. bölümde oldukça iyi bir güçle geri döndü. Ama şimdi sündükçe sündü senaryo bunun gayet de farkındayım. Şimdi Filiz Yılmaz'ı 52. bölümde katillikle suçlayınca büyük hata yapmıştı. Gördüğü ve önüne sunulan ne olursa olsun Yılmaz Filiz'e inanmazsa ya da sırt çevirirse, daha da büyük bir hata yapmış olacak. Açıkçası gerçek hayatta ne kadar seversen sev bu boyuta gelmiş iletişim güven sorunlarını halledemeyen bir ilişki gerçek hayatta devam etmez.

I.A. harici iki yerli dizi daha izliyorum. Yaprak Dökümü ve Binbir Gece. Yaprak Dökümü edebi bir eserden başarılı bir uyarlama başı belli sonu belli. Binbir Gece'de olaylar kablumbağa hızında gidiyor. I.A. ilk başlarda jet hızıyla gidiyordu. Özellikle de Elif açısından senaryo son hızla gidiyordu. Şimdi hem tempo kesti hem de senaryo oldukça sündü. Ama 30 bölüm senaryo çıkaran öyküyü eğer 80 bölüm izlemek istiyorsanız işte böyle klişelerle boğuşur durursunuz. I.A. için en iyi dizi demen öteki izlediğim 2 yerli yapıma haksızlık olur. Ama iyi mi? Oyuncuların üstün gayretiyle evet. Aynı dönemde başlayan Beyaz Gelincik, Hırsız Polis, gibi dizilerden daha iyi durumda tüm saçma detaylara rağmen. Sevgili FİLİZİM yorumunuz çok güzeldi. Ellerinize sağlık.

yesimcan
10-02-07, 16:43
senaristlerinn bu isi iyi bildigine inandim neden dersenizz cünkkü reytingler baya bi yükselmiss gecen haftalara göreee sila da düsmüs aramizda acayip az bi fark varr demekki senaristler isini iyi biliyo ki reytingler yükseldii ne dimmm bravoo böyle devamm diycek sözz bulamiyorum.! senaristleri anlamak lazim ben bugünden itibaren anladim onlarin yerinde olsam bende onlarin yaptiklarini yaopardim cemin entrikalari nin dozlari yükseldikce reytinglerr yükari cikiyoo badem böyle onlarda devam diyolarr daha beterlerini yapiyolarrr vallah bravoo biz bu senaristlerii cokk hafife aliyoruzz gibi ilk basta da ben ama bugün anladimkii cokk akillilarr.....

cemin entrikalari devam ettikce ve gitikce daha kötü seylerr yapiyo planlarin dozunu yükselttikcee reytinglerr cikiyoo ve senaristler devam ediyolarr hem üstene dozz ekliyerekkk süper vallah bravoo cok akillisiniz!!!

seawitch
10-02-07, 16:43
60.bölüm için emeği geçen herkesin ellerine sağlık doyurucu bir bölümdü secoms a sevgilerimle kendisiyle yazışmalarımız sıklaşıcak

herşeyden önce değerli tırsak psikomuza değinmek istiyorum gerçi kendisinin yakın zamanda açığa çıkacağını biliyorum ama senaristlere şunu söylemek isterim dizilerdeki en psikopat adam bile 10 bölümde kimliği en fazla oda açığa çıkmışken bizim dizideki 20 bölümlük serüveni nedir.adamı iyilik meleği yapıp çıktınız.artık dizide çözülmelerin başlama vakti geldiğini biliyorum ama siz psikopat ceme bu kadar önem verdiğiniz sürece bir şeyleri her zaman kaybedeceksiniz.dizinin kahramanı başrol oyuncusu yeterince aptal yerine konmadımı ilk sezonla şimdiki sezon arasındaki yılmaz krakteri arasındaki farkı bilmediğimizimi sanıyorsunuz bizleri herşeyi yiyen önüne ne konursa iyi kötü zahmetli zahmetsiz yetinen zavallı kişiliklermi sanıyorsunuz

bana açık açık söyleyin bu dizinin başrol oyuncusu cemmidir yılmaz krakterimidir.artık bazı şeylerin farkına varma zamanınız glemedimi neyi bekliyorsunuz.

evet gelelim bölüme yılmaz inanacak doktor raporuna maalisef olucak olan bu aralarındaki bağ bu yüzden kopucak ama zamanla yılmazda filizde gerçeği öğrenecek yılmaz filizden af dileyecek filiz affetmeyecek tesadüf üzerine roporu gördükten sonra barışma sahnesi kaçınılmaz olucak tabi bu zamanlarda cem filizin yakasını bırakmayacak iyice psikopata bağlayacak çünkü cemin planları istediği gibi gitmeyecek.bazı arkadaşlarımız yılmaz bunu düşünemiyor mu gibi eleştiriler yapmış yılmaz handana kesin bir dille inanmadığını söyledi ama rapora inanmak zorunda doktorlar yemin eden insanlar nede olsa süper zeki adam bile olsa bu kadarını düşünemez dediğim gibi yılmazı da filizi olayları nasıl hazırladılarsa yılmazıda bu bölüm hazırlamışlar herşey inanması için düzenlenmiş ama 1-2 bölüm sonra herşey iplik söküğü gibi çözülecek merak etmeyin arkadaşlar

birde yılmazın iflas edeceği konusuna açıklık getireyim böyle bir şey yok gazete hata yapmış yılmaz cemden daha zenginken daha iyi yöneticiyken üstelik tekinerleri bile 10-15 bölümdür batıramadıysalar yılmazı hiç batıramazlar (derken yılmaz dağılmassa):)yok yılmazın etrafında çok dostu var o yüzden batan o olmayacak tekinerlerin batışı vatana millete hayırlı uğurlu olsun çok geçmiş olsun antlaşma yerine getirilmediği için inşaat zamanında yetişmeyeceği için bir dahaki bölümlerde iflasa resmen şahit olucaz ve tekinerlerin herşeylerini tek tek kaybedişlerine ömerin yaşayacaklarına ve en büyük soru kızına bile kötülük yapabilen bu anne cem açığa çıktığında dayanabilecekmi işte dağılma ve bir ailenin yeniden sağlam filizlenmelerine şahit olucaz bundan sonra olaylar çok daha akıcı gelişicek siz oturduğunuz yerden diziyi seyredip keyif almaya bakın derim ben

not.diziyi izlemeyecek arkadaşlar lütfen kendilerinden rica ediyorum izlemesinler istedikleri olmayınca şekeri elinden alınmış çocuklar gibi yapmayın böyle dizi istenilen kalitede final yapacaktır.

oncelikle acıklaman icin tesekkurler... umarım dedigin gibi olur ve filiz ıle yılmazı sadece 'mutlu son' da degil ondan onceki bolumlerde de mutlu ve birlikte gorebiliriz=)
yorumları okurken sunu farkettim ki artık mutlu sahne gormeyeli o kadar olmus ki omer feride sahnelerine hayranlıkla bakıp en kucuk filiz yılmaz konusmasında yada bakısmasında havalara ucuyoruz. umarım daha guzel ve mutlu sahneleri bizden esirgemezler:img-wink:

bolum hakkında yorum yapmayacagım cunku filizim+y coook kapsamlı ve guzel bir yorum yapmıs=) cogu fikrine katılıyorum...
umarım akıcı ve guzel bolumler yakındır=))

eyschann
10-02-07, 16:46
arkadaslar biraz önce bütün yorumlarinizi okudum ve bircogunuza katiliyorum mesala 60 b benimde izlerken zevk aldigim bölümlerden biriydi ama sonu disinda ......benece yilmaz filize görünmeden ordan gider, kesin ve buda ciftimiz icin yine zaman kaybi olur yani senarister oyalama konusunda gayat basarili

wyand0tte
10-02-07, 16:48
ya arkadaşlar daha gelmedilermi imza gününe gidenler gelseler artık..kaç gibi bitcek haberi olan varmı? keşke izmirde olsaydım keşke

ismailsurucu
10-02-07, 16:58
diziyi izlemek istemeyenler izlemesin diğer izleyicilere haksızlık etmesinler o kadar güzel bir bölümün ardından bile birçok kusur bulmuşsunuz matrakaya katılmamak elde değil en ufak suda fırtına kopartıyorsunuz tüm dizilerde türlü saçmalıklar zaten var bizimkinde bari o kadar yok dizinin hakkını yemeyin şimdi arkadaşlar, izlemeyecekseniz izlemeyin sizin kararınız olumsuz eleştirmeniz yanlış bence.

imza günü başladı orada olanlar ne kadar şanslı bizlerden de bayapı giden var neler oluyor acaba gelselerde paylaşsalar bizlerle ne güzel olur, nasıl acaba fırsat bulabilecekler mi ay ne güzel ya keşke burad olasydı.

ofisim mavişehire yakın olduğu için gittim.çok kalabalıktı.itişmeler çoktu.belli bir düzen oluşturamamışlardı organizasyonu düzenliyen arkadaşlar.sohbet etme olanağıda yoktu,dolayısıyla fazla kalamadan döndüm.belki diğer giden arkadaşlar benden daha şanslıdırlar.

filizim+y
10-02-07, 17:01
ofisim mavişehire yakın olduğu için gittim.çok kalabalıktı.itişmeler çoktu.belli bir düzen oluşturamamışlardı organizasyonu düzenliyen arkadaşlar.sohbet etme olanağıda yoktu,dolayısıyla fazla kalamadan döndüm.belki diğer giden arkadaşlar benden daha şanslıdırlar.

nasıllardı görebildiniz mi oyuncuları, kalabalık olması daha iyi en azından ne kadar sevildiklerinin farkında olmaları için, başka neler aktarabilirsin bize, bitti mi şu an devam ediyor mu?

wyand0tte
10-02-07, 17:10
kalabalık olmasına şaşırmamak gerekir çok şanslılar izmirdekiler..acaba bittimi gelselerde anlatsalar artık..umarım o sevgi kuşağını görüp bize bir jest geçip filizle yılmazı barıştırılar dimi :happy0064

ismailsurucu
10-02-07, 17:15
nasıllardı görebildiniz mi oyuncuları, kalabalık olması daha iyi en azından ne kadar sevildiklerinin farkında olmaları için, başka neler aktarabilirsin bize, bitti mi şu an devam ediyor mu?

oyuncuları kısmen görebildim.hepsi neşeliydiler.imza dağıtıp resim çektiriyorlardı.çok kalabalık olduğu için fazla yaklaşamadım.saat 1700'de bitecekti.

yesimcan
10-02-07, 17:22
arkadaslar imza günü bittti umarimmm resim falan yapmislardirr ayyy simdi cokk heycanlandim ben yaaa ay ay bi gelselerde anlatsalarrr...:happy0064

forever_bim
10-02-07, 17:23
İnsan beyni ister istemez izledikçe karşılaştırma gereği duyuyor. İlk sezon Ömer gene herşeyini yitirdiğinde Elif onun yanındaydı teselli etmişti diye sevinmiştim. Feride'nin akşamki desteğini görünce Elif'i fazla abarttığımı bir kez daha kavradım. Hakikaten çok soğuktu yahu şu Elif. Severdim ederdim savunurdum ama sırf o soğukluğu bile deli edecek cinstendi.

Bu arada cehenneme 2. bilet kesildi akşam. İlki zaten haftalar önce Cem'e kesilmişti. İkincisi de Handan'a kesildi. Bölüm boyunca farkettim de Filiz'le Ömer hiç konuşmadılar nerdeyse. Belki bu batış kenetlenmelerinde sebep olur. Ne diyeyim.

kursuni19
10-02-07, 17:34
İnsan beyni ister istemez izledikçe karşılaştırma gereği duyuyor. İlk sezon Ömer gene herşeyini yitirdiğinde Elif onun yanındaydı teselli etmişti diye sevinmiştim. Feride'nin akşamki desteğini görünce Elif'i fazla abarttığımı bir kez daha kavradım. Hakikaten çok soğuktu yahu şu Elif. Severdim ederdim savunurdum ama sırf o soğukluğu bile deli edecek cinstendi.

Bu arada cehenneme 2. bilet kesildi akşam. İlki zaten haftalar önce Cem'e kesilmişti. İkincisi de Handan'a kesildi. Bölüm boyunca farkettim de Filiz'le Ömer hiç konuşmadılar nerdeyse. Belki bu batış kenetlenmelerinde sebep olur. Ne diyeyim.

Sevgili modum, zaten bir insani gercekten seversen ona destek cikabilirsin. Elifin Ömere karsi herzaman korudug bir mesafe vardi, Ömer kocasiydi kötü zamanlarinda ona destek olmasi gerektiyi icin Elif Ömerin yanindaydi ama okadar.
Feride ise Ömeri gercekten seviyor. Ömer üzüldükce kendiside üzülüyor, ona destek olmak, onun yaninda olmak istiyor, buna hic bir mecburiyeti yok, sade ve sadece sevdigi icin, onun daha fazla üzülmemesi icin ve kendini birakmamasi icin yaninda olmak istiyor

devil61
10-02-07, 17:34
aslı fılıze yılmaza askımı ıtıraf ettım dıyo bu bolumde yılmazın o buyuk askının fılız olduğunu oğrenıyo kızda ne utanma ne da arlanma var ınsan kızarır fılıze ben soyledım senı sevdığımı dıye ama yok aslıdan bunu beklemek buyuk mantıksızlık ne de olsa acık sozlu kız:img-wink: sevdığı adamın eskı sevgılısıne soylebılır ben senın eskı sevgılıne askım ıtıraf ettım dıye:)

aslı neden gırdı hala anlam veremedım gereksız yer kaplıo bu aralar emınım cem ısını cozmek ıcın soktular cunku baska bır acıklaması yok ya da yılmaz fılızın hamıle olduğunu duyunca sığınacağı lıman aslı olacak kım bılır...

filizim+y
10-02-07, 17:37
yılmazıma:(

Yılmazım inanma eller sözüne
Hele de düşmanlarının hainliğine
Kıyma sevdiğine
Sana yakışmaz kadınına leke sürmeye
Sevdiğin ki senden başkasını düşünmeyen
Sen ki onun ilkisin
O ki senin sonun
Gel etme eyleme
Yüreğini köreltme
Haince yapılan bu namertliğe
Boyun eğme
Ne kendini üz ne de sevdiğini
Bırakıp gitme yaban ellere
Sevdiğin birde sevdiğinin içinde senden bir hediye
Hadi bırakma kendini bu sahteliğe
Koş sar sevdiğini bebeğini

kübra_naz
10-02-07, 17:37
Çoğu yorumları okudum.Dün akşam çokk sinirliydim.Dizinin son kısmını görünce o sinirle bişeyler yazmak istemedim.Ama diziyi izlemiycem diyenlere katılmıyorum.Ewt dün çok sinirlenmiştim.Sinirim Cem eydi.Ya sürekli kaç bölümdür foyası ortaya çıkmıyor.İnsanlar pion gibi kullanıyor .Parayı werip susturuyor,kullanıyor insanları.Daha öncede demiştim meğerse Murat tam bi melekmiş.Bölüm güzeldi.Ama o Cem in halleri beni sinirden çatlattı.Diğer arkadaşların dediği gibi Yılmaz grektiği gibi yaptı ve inanmadı ilk başta.O Handan Hanım a diyecek söz bulamıyorum.Hala daha çocuklarımın kontrolünü elime almak istiyorum diyor delircem ya .İnşalllah Filiz _Yılmazla ,Ömer de Feride yle ewlenir çoook mutlu olurlar.Yorumlarımızı okuyup anlamış olmalılar ki direk testlerle Cem in babası olduğunu söylemediler.Şimdi Yılmaz sinirle Aslı ya gidip ewlenme teklif etmesindee.Ama artık şu Cemin foyası ortayaa çıksın adam yalan makinesı gibi her yaptığına bişey buluyor.Ben hayret ettim inşaat işini alakasız bi şekillee Yılmaz a atabilir diee.Artık Cem den herşey bekler oldum.Cem kesinlikle Handan Hanım ın oğlu olmalıymışSizce kaç bölüm sonra gerçekler ortaya çıkar...Ve en önemlisi ben sadece final bölümü Filiz le Yılmaz ın mutluluğunu görmek istemiyorum.İnşallah bitmeden öncedee güzel bölümlerii izleriz...Ve artık Cem in yaptıkları ortaya çıksın en çoook da Handan Hanımın surat ifadesini merakediorum.Özellikle de Ömer i vurduranın Cem olduğunu öğrenince...

kübra_naz
10-02-07, 17:40
Şunu da söleyeyim ki tabi ki bu bi dizi Cem i canlndıran kişiyi tebrik etmek lazımbu kadar iyi rol yaptığı için ama insan bi an dizi olduğunu unutup sinirleniyor:)

ismailsurucu
10-02-07, 17:41
AYNALI ve CEYDA: bu ikisine de yer vericem bu hafta, ceyda dostça yaklaşımı ile filize güç veriyor, desteklemesi yardımcı olmaya çalışması ve yüreklendirmesi çok yerinde oldu filize birinin bu gazı vermesi gerekiyordu bu da ceyda oldu iyi de oldu.
Aynalı yılmazla uzun süreden sonra filiz hakkında konuşmuş oldu, “filiz yeteri kadar bedel ödemedi mi yılmaz, sensizlikle cezalandırdın ya, bunu yapma ikinize de” gibi yerinde lafları yılmazın kendine gelmesine yardımcı oldu çok güzel replikleri sıraladı hepsini hatırlasam yazardım çok sevdim aynalıyı ben burada zaten severim.
Ceyda da iyi bir kız ne olur şunların arasını yapsak yakışmaz mı yakışır be, aynalı iyi ceyda iyi daha ne, hem yanlızlar diğerlerinden sıra gelmedi onlara da gerçi filiz yılmaz barışsın ki aynı ortamlara denk gelsinler değil mi, ayrı olmaları onların birbirlerini görme ihtimallerinide sıfırlıyor.

ASLI: bu kızı filizle kıyasladınız ya ne diyim size, yılmaz geldiğindeki tavırlar bir çocuktan farksızdı ve çok duygusuz oynuyor bu kız hiç beğenmiyorum hiçbir duygu yansıması yok, yılmaza sarılışı bile bir feciydi ama çağrılmadığı bir defileye sırf yılmazın planı bozulmasın diye gitmek istedi ilk defa iyi birşey yapmış oldu içine mi doğdu nedir bilmeden yaptığı yanlışı düzeltmek ister gibi :) defilede ben beğenmedim kıyafetini (archshecim burada da ben sana katılamıyorum malum sen beğendin:)) yılmazın gidişinden birşeyler sezdi gibi ama yine saflığa vurdu bir güzel ikinci davranışta kutlamadan gitmemedeki ısrarı oldu buda iyiydi, en azından yılmazın ağzından çıkan cümlelere vesile oldu ya bu da yeter, eve geldiklerinde yılmazın itirafına karşılık gözleri doldu ama yine bir üçüncü doğruyu dile getirdi gözleriniz bittiğini söylemiyordu diye bu üç doğrudan dolayı tebrik, en azından yaptığı gafa karşılık jest olsun değil mi, inşaat işinde ki ustalığı tartışılmaz ama çok kötü oyunlar dönecek üzerinde güzide çiftime dokunmadığı sürece yılmazdan yardım alsın problem değil ama filizi duyduktan sonra geri çekilir herhalde yazdığı şiirde anlatıyor (benim şiiride andırıyor aslıyla aynı düşünmüşüz farklı yazmışız sanırım:))

CEM ve HANDAN: aynı yazının içinde yer alabilirler malum ortak oldular artık muhteşem ikili bir tane yetmiyormuş gibi, handanla başlıyım bu kadına ne dense eksik kalır sanki ne işi vardı da geldi kulise o güzelim manzarayı gördü gerçi gözü gönlü açılmıştır buram buram aşktı karşısında ki manzara yeter artık bırak bizi der gibilerdi ama handan anlar mı anlamaz, çiftlikte lafı yılmaza getirene kadar bu kadının kafasına taş mı düştü diye düşünmeden edemedim ama yılmaza geldimi laf yok bu adam olmaz aynı tas aynı hamam dedim doğruda düşünmüşüm cemden akıl almadam sahte rapor işini iyi düşünmüş yok bu kesin cemin yanında çok kalmaktan kapmış bazı huylarını kızının mutlu olması adına yaptığı şeyin aslında en büyük mutsuzluğu yaşattığının farkında değil, ne desm boş boşboğazın ta kendisi hemen ceme akşam buluşacaklarını yetiştirdi herşey açığa çıkınca nasıl bakacak kızının yüzüne gerçi astarını çoktan yırtmış handan filizede bakacak yüzü bulur yılmazada.
Cem yine tüm olayları lehine çevirdi armut piş ağzıma dül dört ayak üzerine düştü valla annem bile demek ki diğer tüm oyuncular saf ki hiçbir açığını görmüyorlar bir akıllı cemmiş dedi haklı adamın şans mıdır nedir ama yok ince şeytan aklına olmadık şeyler getirip uyguluyor ya ne diyim psiko işte, aslının başına çok çorap örecek, son sahne de yaptı yapacağını yılmaza pişkin pişkin bırak yakında bebeğimiz olacak dedi ya o an öldüresim geldi onu bu nasıl kaypaklıktır ya bebeğin gerçek sahibi karşısında duruyor ona hak bile vermedi filiz bebek üzerinde ama bay psikomuz gerine gerine hava yapıyor yılmaza ah o havasını bir söndürse de görsek hemde ömerle birlikte, her işten sıyrılıyor bay psiko.

NALAN-KEREM: bu ilişki hakkında nalanın duyguları bana yansımadı gerçekten sevdiğine inanmıyorum keremi, açık davranması güzeldi ama sevdiğini söylemesi yanlıştı hiçte öyle gözükmedi ben nalandan umutlu değilim açıkcası, kerem seviyor birşeyler yapmak istiyor ki çok güzel hazırlamış kendince ama karşısındaki bir buzdolabı çok üzülecek çok

MÜJGAN: efsane geri döndü, müjgan da sahneler dönüş yaptı bayağı da hızlı başladı, elife yaptıklarından ders almadığı belli, lafları çok ağırdı yüzyüze bakıyor o insanlarla birde daha önceden bilmiyormuş gibi keremi görünce tavır takınıyor, yine kendi söyleyip kendi çalıyor bakalım aynı şeyleri göreceğiz gibi.

SALİH-FAHRİYE-CEMİL-AHMET: bu dörtlü çok üzdü, cemilin pişmanlığı salihin çaresizliği ahmetin karmaşıklığı, yılmazın desteği çok yerindeydi zaten yılmazsız birşey yaptıkları yok gerçi psikolojiden iyi anlıyor yılmaz anlamadığı tek psikoloji filiz sanırım,
Kardeşine yeğenine desteği güzeldi, ahmetin davranışları yaşadığı tarmvayı belli ediyordu, gelecek bölümlerde salihten vazgeçmeden cemile de yakınlaşacağının gösteriyor.

MUALLA: yine beni sinirlendirdi, aslı kızını çok özlemişmiş, neden özletmişmiş madem o kadar özledin gitseydin ya ziyaretine.

Yok ben bu dizide ki hiçbir anneyi anlayamıyorum ya handan zaten bu sıfatı taşımaya layık olmayan bir kişi ama anne işte, müjgan yine eski halini alıyor, mualla her gördüğünü yakıştırıyor ay yok ben bu dizinin annelerini sevmiyorum bir tane sevdiğim anne var gerçi anne adayı ama olsun dünyaya getirmek adına bebeğini istemeyen ailesine karşı durdu FİLİZ anne en güzel ona yakışıyor.

SEMA-ALİ: sema aliyi kıskandı defilede (hadi kıskanılacak bir tarafı olsa tabi benim açımdan) ali ilk defa düzgün bir cümle kullandı “yılmaz sen kendi çocuğuna çok güzel babalık edersin” malum gaf olayında aslıyla yarışır ali:) mirsad için yaptıkları çok hoştı ama az kaldı yakalanacak semaya kesin, semanın sesi geri dönmüş iyi de olmuş.

ÇALIŞANLAR: ilk defa canlı gördükleri defile çok hoşlarına gitti, ertesi günkü elbiseleri giyip yaptıkları gösteri güzeldi, yılmazın içeri dalmasıyla utandılar çok şirinlerdi.

Dizinin sonu çok kötü oldu her düşünceye açık bir şekilde bıraktılar dileğim yılmazın filizi dinlemesi ondan sonra karar vermesi ama o duygusallıkla çok sert de çıkabilir ve filizi üzebilir, çok kötü bir şekilde bitti, şimdi bir hafta türlü senaryolarla düşün de düşün.
Anda geçmiş oldu şimdi üzülebilirim sinirlenebilirim ne olacak diye kafa patlatabilirim.

Şimdiden okuyan, sabır gösteren herkese teşekkür ediyorum, yorumumun uzun olması güzide çiftimden onları yazmaya doyamıyorum ne yapıyım.

böyle bir yorum için çok teşekkür ederim.yazdıklarınızın noktası noktasına,virgülü virgülüne hepsine katılıyorum.hele filiz&yılmazı okurken bile gözlerim dolmadı desem yalan söylemiş olurum.çok sağol.

sinem*
10-02-07, 17:52
Sevgili sinem,
Seyrederken hemen hemen benzer seyleri hissetmisiz. Beni bir daha yazma zahmetinden kurtardin. Sagol.
Handan'la Cem'in plani oldukca kisa vadeli gozukuyor. Filiz ve Yilmaz hic konusmasalar bile bebegin dogumu ile ortaya cikacak bir yalan. Ama sanirim onlar da Filiz ve Yilmaz'in zayif noktalarini cok iyi anladilar. Bunlar nasilsa konusmaz, nasilsa birbirine guvenmez, is ortaya cikarsa da bu defa birbirlerine guvenmedikleri icin yine ayrilirlar diye dusunduler herhalde.
Bu arada birkac hafta once elimize gecen o samimi pozisyondaki fotograflar ne zaman gercek olacak? Onumuzdeki bolum bizi sasirtabilirler mi acaba?

sevgili denizim_ ve kurşuni yorumumu beğenmenize sevindim..bu arada denizim senden de uzunca bir yorum bekliyorum kendi cümlelerinle gerçekten çok güzel anlatıyorsun farklı bir açıyla bakıyorsun,o yüzden yorumunu her zaman zevkle okumuşumdur :)

filizim yorumunu okudum,çok güzel açıklamışsın ve forever_bim fömer sahnelerini çok güzel açıklamışsın,senin kadar olmasa da bende etkilendim diyebilirim :) devil o yemini doktora fakslasak mı :) aileniz içinse yardım ederim diyerek,hastadan habersiz böyle bir şeye kalkışması çok büyük bir hata..

bu arada matraka verdiğin haberler için sağol,en çok şu cemin planlarının çıkmasına sevineceğim ..yılmazla filiz cem'in planı yüzünden barışacaklardır..bu arada bebek düşmesinde tüyolarda bebek düşecek deniliyordu acaba bundan sonra da bebeğin düşme ihtimali var mı ...forever_bim'in dediği gibi bu bebek doğacak gibi gelmeye başladı :)

İmza gününü haberlerde verirler.,merak edenler ya star haberi ya da kanald haberi izlesinler...geçen sefer vermişlerdi.

medsul
10-02-07, 17:55
tekinerlerin kurtulma şansi yok dimi
ben üzülüyorum batacak diye tabiki bu sadece ömer&filiz için
keşke bir yolu olsa ama yok yok yok biliyorum neyse sonucta bu bir dizi
belki batmaktan kurtulabilir :img-wink:

wyand0tte
10-02-07, 17:56
filizim+y süper şiirlerin ya çok beğendim yine devamını bekleriz birde filize yaz acısını dile getir istersen güzel olur..imzaya gidenlerde 1 saaten gelirler galiba gelseler artık

filizim+y
10-02-07, 18:09
filizime:(

Senden başkası değmedi elime
Başkası değmedi yüreğime
Yanlız senindir bu beden bu yürek
Gittiğinde bile senden vazgeçmedim
Ben bu aşka ömrümü verdim
Döneceksin ümidiyle bekledim
Gözlerimden anla seni ne kadar sevdiğimi
İçimde bir sen bir senden gelen ile
Yalan inanma eller sözüne
Hiç mi güvenmedin sen sevdiğine
Sevdiğimsin sana kırılamam
Ayrı kalmaya artık dayanamam
Yetmedi mi verdiğin ceza
Ödemedim mi bedelini haddinden fazla
Şüpheni yen gel bana öyle
Ben bekliyorum seni bebeğimizle
Hem de eminim geleceğine
Ne olur daha fazla bekletme

siz istersiniz de ben yazmaz mıyım bakalım bunu beğenecek misiniz?
herkese teşekkür ediyorum:)

burcu_yağmur
10-02-07, 18:10
yine yılmaz ögrenemicek ve bu olay çoooooook sıktı şimdi sanar ki cemden ya ben istiyomki filiz hamileigini güzel mulu yaşasın yılmazda aynı şekilde baba olmanın mutlulugunu hissetsin ne bu ya hep entrikaa

*MeLiS*
10-02-07, 18:10
Handan Hanım bu bölümde çok ileri gitti,asla yapmaması gereken birşey yaptı.Filiz bunu annesinin yaptıgını öğrendigi an Handan Hanım kızını kaybetmiş olacak,cünkü Filiz'in birdaha annesinin yüzüne bakıcagını sanmıyorum.(ki bakmamasıda gerek zaten)
Cem deseniz ayrı bir psikopat,onun yaptıgı seylere sasırmıyorum artık.İnşallah Yılmaz bütün bu olanlara inanmaz eger inanırsa oda sevdigine güvenmemiş olacak.Ve bu küslük olayını biz cook daha izlemeye devam edicez

nisailayda
10-02-07, 18:13
arkadaşlar imza günündeydim.hepsi harikaydı özellikle Sinan çok sıcaktı bülent paso kızlarlafoto çektirdi tuba müthiş güzeldi bir ara tubaya bülentle evlenecekmisiniz diye sordular çok tatlı bir şekilde göz kırptı bülenti gösterdi oda çok ters baktı kıza, insan tuba ya öyle ters bakarmı ya çok kızdım zaten orada sürekli herşeye müdehale eden tek oydu sinan sa çok sempatikti çeşitli forumlarda fanlarınız var haberiniz varmı deyince dizifilm ile dizi tr ıtakip ediyorumdedi çok şaşırdım buarada bir çok fotoğraf ve video çektim ama nasıl sizlere göndereceğimi bilmiyorum sade bir dille anlayacağım şekilde anlatırsanız gönderebilirim.

assi_yılllar
10-02-07, 18:29
bnce aslında güsel bir bölümdü yılmaz ın dayanamayıp filiz i öpmesi ne kdr uzun zmndır böle sahneler göremediğimizi hatırllatıı bana...
bnce bu bir aşk dizisiydi ve greğinden fazla entrika girdi işin içine fazla uzamamamı lazım bu olayın
aryıca yılmazın handan a inanıp da filiz in ondan başkasıyla olması gibi bi fikre kapılmasıı çok saçma olur bnce ne kdr bölyle gösterilmek istensede ..
ama yılmaz ın inanmayıp eve girip filizle konuşması gerekir..inş. çekip gitmezz

wyand0tte
10-02-07, 18:33
filizim+y saol canım çok beğendim şiiri..tebrik ederim..herzaman bekleriz şiirlerini

assi_yılllar
10-02-07, 18:38
filizim+y gerçekten muhteşem yasmışsın tbrikler :):) dvm ını beklioruz şiirlerin

kane
10-02-07, 18:41
arkadaşlar imza günündeydim.hepsi harikaydı özellikle Sinan çok sıcaktı bülent paso kızlarlafoto çektirdi tuba müthiş güzeldi bir ara tubaya bülentle evlenecekmisiniz diye sordular çok tatlı bir şekilde göz kırptı bülenti gösterdi oda çok ters baktı kıza, insan tuba ya öyle ters bakarmı ya çok kızdım zaten orada sürekli herşeye müdehale eden tek oydu sinan sa çok sempatikti çeşitli forumlarda fanlarınız var haberiniz varmı deyince dizifilm ile dizi tr ıtakip ediyorumdedi çok şaşırdım buarada bir çok fotoğraf ve video çektim ama nasıl sizlere göndereceğimi bilmiyorum sade bir dille anlayacağım şekilde anlatırsanız gönderebilirim.

valla kiskandim seni simdi ,ne mutlu sana ,biri bu arkadasa lüften yardimici olsunda elindeki fotolari video sunabilsin bize.

yesimcan
10-02-07, 19:03
ya imza gününe giden arkadaslar nerde yaaa baska kimse gitmedimii!!!
demek burayi bu siteyi biliyolarr iyi vallah sikayatlerinizi yazinnn!!!!:)

gülbeşeker
10-02-07, 19:05
imza günü biteli 2 saat oldu ama pek kimse bir şey yazmamış acaba haberlerde çıkar mı pek sanmıyorum duyduğum kadarıyla çok kalabalıkmış sohbet ortamı yokmuş.

yesimcan
10-02-07, 19:10
Arkadaşlar imza günü muhteşemdi Tuba ablayla konuştum.İnternete senede 2 kez falan giriyorum dedi.Ama siteye bakıcam tamam dedi.Çok süperlerdi Hepsi birbirinden güzeldi.

Arkadaşlar Tuba rüya gibiydi.Hayatımda böyle bir güzelliği daha önce görmedim.Hala aklımda.Keşke dizi İzmir'de çekiliyor olsaydı.Ahhh Tuba ahhh.

arkadaslar bunlar i.a sitesinden aldimm buraya eklim dedimm:)

denmavi
10-02-07, 19:19

Senin adına sevindim. Bende resim eklemeyi bilmiyorum. Bilen bir arkadaşımız sana nasıl olduğunu gösterirse bizleride sevindirmiş olur.Multimedya bölümünde görmek istiyoruz resimleri.

nisailayda
10-02-07, 19:20
Aslında hepsi sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyordu.ben bülentin ve tuba nın hayranı olarak gitmiştim ama sinan hayranı olarak döndüm a kadar kalabalığa rağmen çok sabırlıydılar sinan tuzcu söz verdi sıksık siteye girip hakkında yazılanlara bakacakmış ona göre yazın ha dedi. Çektiğim fotoları hafıza kartıyla bilgisayara attım sağolsun bir çok arkadaş yardımcı oldu onları yükleyebilirmişim ama videolar için mini kasedi önce cd ye çektireceğim yardımcı olan herkese teşekkür ederim.:happy0064

forever_bim
10-02-07, 19:24
Yalnız arkadaşlar siteye video linki eklemek yasak. Ona göre. Uyarmadı demeyin.

Sizin adınıza çok sevndim.

Filizce_Jüly
10-02-07, 19:24
Senin adına sevindim. Bende resim eklemeyi bilmiyorum. Bilen bir arkadaşımız sana nasıl olduğunu gösterirse bizleride sevindirmiş olur.Multimedya bölümünde görmek istiyoruz resimleri.

Ya öncelikle resimlerinizi internete koymaniz gerekiyor onu www.imageshack.us de yapabilirsiniz. Sonra hosting tusuna basicaksiniz sonra birz bekliceksiniz. Karsiniza birsürü link gelecek en alltakini koyabilirsiniz;)

yesimcan
10-02-07, 19:30
ege tv yi acin arkadaslarrr orda simdi haber de cikiyo acin bakinnn ben bakicamm!!!!

wyand0tte
10-02-07, 19:37
NİSAİLAYDA sorulan soruları duyabildinmi neler sölediler tüuo falan verdilermi bize anlatın lütfen sizi bekliyoruz

vetaki
10-02-07, 19:37
Matraka verdigin haberler için tesekkurler, demek ki bu yanlis anlasilma sadece bir iki bolum surecek. O kadari da normaldir. Bayagi ince dusunulmus bir tuzak hazirladilar Cem'le Handan.

(Bu arada herkes Cem karakterinden dogal olarak nefret ediyor ama oyuncuyu, Cenk Ertan'i, kutlamamiz gerek. Bu kadar inandirici piskopat tiplemesi yapilabilir. Oyuncu olarak muhtesem. Umarim sesi de kendi sesidir. Bu tip imza gunlerine kotu karakteri canlandirdigi için davet edilmez ama keske edilseydi, ona da soru sorma firsati olurdu giden arkadaslarin).

Aklima takilan Filiz'in raporu neden sadece "tesadufen" buldugu... Yilmaz'in ozur dilerken rapordan bahsetmeye bile vakti/hali kalmayacak galiba.

Tekiner'lerin batmasi Omer ve Filiz için kotu olsa da kacinilmaz son. Ve gerekli artik, cunku Handan'in -ve zaman zaman Omer'in de, artik yapmiyor ama- dustukleri zenginlikleriyle boburlenme, "varos"lari asagilama tavirlarina ancak boyle bir cevap olabilirdi. Bu sefer zorluk cekecek olan Tekiner'ler olacak. Handan arasinda bulsun o zaman fransiz dadilari. Servetlerini kaybetmeleri Handan'in yaptiklarina ceza olacak. Omer'in de -bu kadar agirini haketmese de- sadece kendini kanitlamak için dusuncesizce davranmasina bir ceza bu.

Ama zorluk donemleri cok surmez. Filiz'le Yilmaz barisinca ikisi bir olup sirketi tekrar ayaga kaldirir. Yilmaz yardim eder onlara vs.

gülbeşeker
10-02-07, 19:41
Matraka verdigin haberler için tesekkurler, demek ki bu yanlis anlasilma sadece bir iki bolum surecek. O kadari da normaldir. Bayagi ince dusunulmus bir tuzak hazirladilar Cem'le Handan.

(Bu arada herkes Cem karakterinden dogal olarak nefret ediyor ama oyuncuyu, Cenk Ertan'i, kutlamamiz gerek. Bu kadar inandirici piskopat tiplemesi yapilabilir. Oyuncu olarak muhtesem. Umarim sesi de kendi sesidir. Bu tip imza gunlerine kotu karakteri canlandirdigi için davet edilmez ama keske edilseydi, ona da soru sorma firsati olurdu giden arkadaslarin).

Aklima takilan Filiz'in raporu neden sadece "tesadufen" buldugu... Yilmaz'in ozur dilerken rapordan bahsetmeye bile vakti/hali kalmayacak galiba.

Tekiner'lerin batmasi Omer ve Filiz için kotu olsa da kacinilmaz son. Ve gerekli artik, cunku Handan'in -ve zaman zaman Omer'in de, artik yapmiyor ama- dustukleri zenginlikleriyle boburlenme, "varos"lari asagilama tavirlarina ancak boyle bir cevap olabilirdi. Bu sefer zorluk cekecek olan Tekiner'ler olacak. Handan arasinda bulsun o zaman fransiz dadilari. Servetlerini kaybetmeleri Handan'in yaptiklarina ceza olacak. Omer'in de -bu kadar agirini haketmese de- sadece kendini kanitlamak için dusuncesizce davranmasina bir ceza bu.

Ama zorluk donemleri cok surmez. Filiz'le Yilmaz barisinca ikisi bir olup sirketi tekrar ayaga kaldirir. Yilmaz yardim eder onlara vs.

cenk ertanın sesi dublaj kendi sesi değil bu arada filizn raporu tesadüfen bulacağını nerden biliyorsun?

vetaki
10-02-07, 19:46
Gulbeseker,
Yilmaz'in gercegi ogrenince ozur dileyecegini, ama Filiz'in affetmeyecegini, ancak tesadufen raporu gorunce barisacaklarini tuyo olarak Matraka yazdi (5-6 sayfa onceki bir yorumunda).

sinem*
10-02-07, 19:51
ege tv de izledim :) bülent inal tekinerlerin çöküşünü izleyeceğiz ,çok sürprizler falan var dedi ...sevgililer günü için özel bir şeyler yokmuş şuan,bülent düşünürüz diyor tuba çalışıcaz diyor demekki birbirlerinden haberleri yok tam sürpriz olacak :)çok kıskandım ya nasıl kalabalıktı ..gelmesinler istemiyorum :) aman bir de başkentimiz var bir uğrayalım demesinler :)

slayjic
10-02-07, 19:52
arkadaşlar yayınlandı şimdi bayağı kalabalıkmış bülente sevgililer günü için özel birşey düşündünüzmü sorusunu geçiştirdi özel gün ya yanlız tuba ne anlatmaya çalıştı anlayamadım anlayan varmı:img-hyste

gülbeşeker
10-02-07, 19:55
Arkadaşlar Izledim Haberi Dizide çok şaşrcağimiz şeyler Olcakmiş

ben kaçırdım geç açtım ben de bir sitede okudum 2 bölüm sonra barışıyorlarmış sanırım imza gününde soranlara öyle demişler.

huba2007
10-02-07, 19:55
arkadaşlar yayınlandı şimdi bayağı kalabalıkmış bülente sevgililer günü için özel birşey düşündünüzmü sorusunu geçiştirdi özel gün ya yanlız tuba ne anlatmaya çalıştı anlayamadım anlayan varmı:img-hyste
gerçekten ya :img-hyste insanın özel günüdür, her insan yaşıyor, bu yüzden insanlar kendileri yaşamalı falan tarzında bişeyler diyerekten saçmaladı :img-hyste

gülbeşeker
10-02-07, 20:04
Gulbeseker,
Yilmaz'in gercegi ogrenince ozur dileyecegini, ama Filiz'in affetmeyecegini, ancak tesadufen raporu gorunce barisacaklarini tuyo olarak Matraka yazdi (5-6 sayfa onceki bir yorumunda).

çok teşekkürler dikkatli okuyamamışım bugün çok dalgınım zaten öğrendğime göre 2 bölüm sonra barışıyorlarmış umarım öyle olur.

yesimcan
10-02-07, 20:06
arkadaslar baktim süperdi süper süper acayip bülenttcim cok yakisikli tuba da cokk güzel di
bülente sevgililer günnünde ne yapip yapmicaklarini sordularr odaa yorum yok dedii ben özel hayatimlan ilgili bisey söylemiyorum kapali kutuyum dedi ve tuba da yanindayi bilmem dedi

tubada vallah hic bi planim yok galiba büyük bi ihtimalle calisicazzz dediii sevgililer günü okadar önemli deyil dedi ay cokk tatlilardi

büyük gelismeler olucakmis tekinerlerin cöküsünü izlicekmisiz falan dedi süpermis yaa ahh ah bende orda olucaktim

sinem*
10-02-07, 20:07
çok teşekkürler dikkatli okuyamamışım bugün çok dalgınım zaten öğrendğime göre 2 bölüm sonra barışıyorlarmış umarım öyle olur.

2 bölüm sonra olduğuna emin misin ? çünkü bu olay kolay hazmedilecek bir olay değil..tabi hakaret falan yoksa yılmaz filize bir şey söylemezse,filizin haberi olmazsa olur ama olacağını biliyoruz.Filizler batarken yılmazın sırtını döneceğini düşünüyorum ...bence daha var

filizim+y
10-02-07, 20:10
bütün haberlere baktım ama dediğiniz kanal bizde yok o yüzden görmedim ya olmaz ama belki magazinde verirler ya resimleri ekleyin arkadaşlar.
imza gününün muhteşemliği ve tubanın güzelliği damgasını vurmuş ne güzel şanslısınız valla kıskandım şimdi.

ben archsheyi bekliyorumondan çık şey öğeneceğiz bu kesin nerdesin sevgili forumdaşım bülentimden haberler istiyorum tubamın güzelliği zaten dillere destan aman nazar değmesin, sinanı da sevmeye başladım hepsini sıcaklıklarında dolayı tebrik ediyorum, bizim dizimizede böyle oyuncular yakışır zaten.

filizim+y
10-02-07, 20:13
giden arkadaşlar dizi ile ilgili tüyo aldınız mı, cemin oyunlarının açığa çıkmasını ve mutlu sahneler görmek sitediğimizi yani sizden istediklerimizi sorabilme imakanınız oldu mu çatlatmayın arkadaşlar paylaşın noktasına virgüle hadi ama meraktan bir hal olduk buralarda hadi.

gülbeşeker
10-02-07, 20:13
2 bölüm sonra olduğuna emin misin ? çünkü bu olay kolay hazmedilecek bir olay değil..tabi hakaret falan yoksa yılmaz filize bir şey söylemezse,filizin haberi olmazsa olur ama olacağını biliyoruz.Filizler batarken yılmazın sırtını döneceğini düşünüyorum ...bence daha var
imza gününe giden birileri sormuş onlar da 2 bölüm sonra barışacaklar demişler benim okuduğum bu tam doğru mu bilmiyorum.Bence 2 bölüm sonra yılmaz gerçeği öğrenir bir 2 bölüm sonra da barışırlar.

Filizce_Jüly
10-02-07, 20:21
imza gününe giden birileri sormuş onlar da 2 bölüm sonra barışacaklar demişler benim okuduğum bu tam doğru mu bilmiyorum.Bence 2 bölüm sonra yılmaz gerçeği öğrenir bir 2 bölüm sonra da barışırlar.

Ya tmm ama bu yine 4 hafta oldu ama duydunuzmu bilmyiorum bülent inal haziranda final var dedi fört bes bölümle nasil gidecek bu konu ya. Yine sakiz gibi cekerler:(

forever_bim
10-02-07, 20:21
İmza törenini izledim. İzdiham maksimum düzeydeydi. Millet resmen birbirini ezmiş. Serdar Oğuz'dan bahsetmemiş haberi yapanlar. Halbuki adam ordaydı ya. Ayıp olmuş şairimizden bahsetmediler.

vetaki
10-02-07, 20:28
Eger dizi Haziran'da bitecekse en az 12-13 bolum daha var demektir (ki bu sayi daha fazla da olabilir, bu kaba bir hesap).
Filiz'le Yilmaz 2 bolum sonra barisirlarsa dahi cozumlenecek cok olay kaliyor.

- Barismalari henuz evlenmeleri yolundaki butun engelleri atlattiklari anlamina gelmez. Cem'i baslarindan defetmeden biraz zor evlenirler. Cem'in gercek yuzu ortaya coksin ki Omer de Yilmaz hakkindaki fikrini degistirsin.
- Hem daha Filiz'in babasina verdigi soz olayi dahi konusulmadi
- Cem'in eminm Filiz ve Omer'e edecegi daha 2-3 oyun daha vardir. Bunlar ve cozulumleri zaten yeterince zaman alir.
- Insaat meselesi ve iflas. Tekiner'lerin yasadiklari zorluklar
- Cem'in butun planlarinin tek tek ortaya cikmasi.
- Filiz'in Handan'in artik suratina dahi bakmamasi. Handan'in inme gecirmesi.
- Ve tabii Feride ve Omer. Onlarin aski, evlilikleri. Feride'nin hafiza olayi.
- Fahriye, Salih'in ve kucuk Ahmet'in durumu.
- Kerem-Nalan
- Sema, Ali ve Mirsad
- Mahalleli kadinlarin issiz kalinca yasadiklari

Butun bu dugumler cozumlenince senaristlerden lutfen Ekrem'e de gonlune gore birini bulmalarini rica ediyorum. Yazik, bir yalniz o kaldi, ask hiç yuzune gulmedi.

yesimcan
10-02-07, 20:28
ben hic bisey anlamadim tv de baktim ikiside süperlerdi ya cokk tatlilardi!

ama bazi arkadaslar bülent tubaya nasil bakti diyolar bazilari ben tuba bülent hayarni olarak gittim sinan hayrani olarak döndüm diyorr bende kime inanacagimi sasdim!

simdi 2 bölüm sora barisicaklari kesin mi??bülentin agzindan mi duymuslarr!!
hic özel hayatlariylan ilgili bisey sormadinizmii?? yoksa onlar söylemedilermi??

cokk soru sordum kusura bakmayinn merakimdan:)

nazende_72
10-02-07, 20:33
Bizleri bilgilendiren bütün arkadaşlara teşekkürler. inşallah bir gün bizde karşılaşabiliriz bu güzide çiftimizle.

gülbeşeker
10-02-07, 20:38
ben hic bisey anlamadim tv de baktim ikiside süperlerdi ya cokk tatlilardi!

ama bazi arkadaslar bülent tubaya nasil bakti diyolar bazilari ben tuba bülent hayarni olarak gittim sinan hayrani olarak döndüm diyorr bende kime inanacagimi sasdim!

simdi 2 bölüm sora barisicaklari kesin mi??bülentin agzindan mi duymuslarr!!
hic özel hayatlariylan ilgili bisey sormadinizmii?? yoksa onlar söylemedilermi??

cokk soru sordum kusura bakmayinn merakimdan:)
herkes farklı düşünebilir ama bülent kendisi de demiş özel hayatla ilgili konuşmam kapalı kutuyum diye tubaya da öyle kötü baktığını sanmıyorum tuba evlilik sorusunun cvbını bülentin vermesi için kafasını bülente çevirince bülent de bu durumdan rahatsız olmuştur sonuçta özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaktan hoşlanmıyor.Birkaç resim eklnmiş bülentle tuba siyah giymişler sinan sarı giymiş çok şekerler .

devil61
10-02-07, 20:38
keske su ımza gunu Trabzon da olsaydı ben resım ceker gereken soruları sorar sızlerle paylasırdım.tuba ne gıyınmıstı bulnt ınal,sınan tuzcu nasıl gıyındıler.lutfen resım ceken arkadaslar bızımle paylasabılır mı?

ben soylemıstım zaten 54.bolumden gıderken Bıllur Kalkavan'ın elmaxtakı programında Sınan Tuzcu konuğuydu daha cekecek 20 bolumumuz var dediler.

ımza gunu hangı kanalda verıldı?

devil61
10-02-07, 22:18
arkadaşlar o kadar gidiyonus bi sorun yaw ne zaman barışacaksınız diye :D o of anlatın hadi ya meraktan olcemmm hadeee !

bi arkadasın soyledığıne gore iki bölüm sonra barısacaklar..

tekınerlerın batısını ızlıyeceğiz.

ben gıtseydım ımza gunune senaryonun hepsını alır gelırdım hıc mı soru sormadınız arkadaslar:)

archshe
10-02-07, 22:46
imza gününe gittim...izlenimlerimi imza günü yorumlarına yazdım...okuyabilirsiniz...çektiğim fotoları da secoms ve forever_bim ekledi sağolsunlar...bilginize..

forever_bim
10-02-07, 22:47
Arkadaşlar paso geyik yapmak yerine 60. Bölümden konuşsak nasıl olur acaba? Bergüzar'la Keremcem hakkında yazdıklarınız doğal silme operasyonuyla silinmiştir.

allemalle42
10-02-07, 22:51
Eger dizi Haziran'da bitecekse en az 12-13 bolum daha var demektir (ki bu sayi daha fazla da olabilir, bu kaba bir hesap).
Filiz'le Yilmaz 2 bolum sonra barisirlarsa dahi cozumlenecek cok olay kaliyor.

- Barismalari henuz evlenmeleri yolundaki butun engelleri atlattiklari anlamina gelmez. Cem'i baslarindan defetmeden biraz zor evlenirler. Cem'in gercek yuzu ortaya coksin ki Omer de Yilmaz hakkindaki fikrini degistirsin.
- Hem daha Filiz'in babasina verdigi soz olayi dahi konusulmadi
- Cem'in eminm Filiz ve Omer'e edecegi daha 2-3 oyun daha vardir. Bunlar ve cozulumleri zaten yeterince zaman alir.
- Insaat meselesi ve iflas. Tekiner'lerin yasadiklari zorluklar
- Cem'in butun planlarinin tek tek ortaya cikmasi.
- Filiz'in Handan'in artik suratina dahi bakmamasi. Handan'in inme gecirmesi.
- Ve tabii Feride ve Omer. Onlarin aski, evlilikleri. Feride'nin hafiza olayi.
- Fahriye, Salih'in ve kucuk Ahmet'in durumu.
- Kerem-Nalan
- Sema, Ali ve Mirsad
- Mahalleli kadinlarin issiz kalinca yasadiklari

Butun bu dugumler cozumlenince senaristlerden lutfen Ekrem'e de gonlune gore birini bulmalarini rica ediyorum. Yazik, bir yalniz o kaldi, ask hiç yuzune gulmedi.

walla bence daha 2 blm sonra filan barısmazlar bu işi uzatcaklar ve bizi deli etcekler.Umarım barıssınlar 2 blm sonra.evlenmeelri uzasın öenmli diil o bi barıssalar gerisi gelir :) film zevklenir.nese umarım dedğiniz gibi olur 2 blm snra barısırlar yani...

anny
10-02-07, 23:02
basında çıkan haberleri okudum..cem yılmazın iflasına neden olacak yazmışlar..:icon_sorr ömer degil mi o yanlış mı yazıldı acaba??şimdi biz kaç bölüm entrikalara kurban giden iki aşık izleyecegiz merak ediyorum:img-blush bu arada dizinin bu sezon bitecek olması beni üzdü..ne dandik diziler var hala devam ediyor..

allemalle42
10-02-07, 23:06
basında çıkan haberleri okudum..cem yılmazın iflasına neden olacak yazmışlar..:icon_sorr ömer degil mi o yanlış mı yazıldı acaba??şimdi biz kaç bölüm entrikalara kurban giden iki aşık izleyecegiz merak ediyorum:img-blush bu arada dizinin bu sezon bitecek olması beni üzdü..ne dandik diziler var hala devam ediyor..

walla bize sıkıntı verip duruzaklarsa biran evvel barıstırsanlar sunlarıda dizi bitsin rahatlasın içimiz.walla o son sahne aklıma geldikce moralim bozuluyor yaf.ahh ahh cem ne adi bi insan yaf...

gülbeşeker
10-02-07, 23:08
evet bu sezon kesin bitiyor mutlu son olucakmış her iki çift açısından da seneye devam etmesini isterdim ama eminim çok fazla saçmalarlar zirvedeyken bitsin güzel hatırlarız.

devil61
10-02-07, 23:10

yanlıs yazıldı bence.ımza gununde tekınerlerın batısını ızleyeceğız dedıler!

yılmaz ıflas etmez bence yanlıs bı bılgı!

kursuni19
10-02-07, 23:17
yanlıs yazıldı bence.ımza gununde tekınerlerın batısını ızleyeceğız dedıler!

yılmaz ıflas etmez bence yanlıs bı bılgı!

O haberde yanlis yazilmis, bugün Bülent Inalinda belirtiyi gibi önümüzdeki bölümler Tekinerlerin batisina sahit olacagiz

anny
10-02-07, 23:18
tepkiler çok fazla ıhlamurların sitesinde..60.bölüm cidden hayal kırıklıgına ugrattı herkesi :(

senaristler duyun sesimizi!!diziyi bu hale getirdiniz mahvettiniz..filiz neden yılmaza söylemedi bebegi olacagını :( yılmaz neden inanıyor herkese..lütfen gerçekler su yüzüne çıksın artık..diger dizilerde oldugu gibi evlensinler biz onları mutlu izleyelim..cem hala peşlerinde olsun sorun degil..yılmaz döver onu bol bol :) lütfen bu saçmalıklara son verin!!!!!!!!!!!

ben izmir bornovadan caner yönetmene sesleniyorum bu diziden ailece soğudukm lütfenbir an önce sonlanmalı dizi

ya dizinin ........ etmezdınız mı yeterin artık açıklasında filiz bu ilişki devam etsın ceme gelince insan olamaz tek kelimeyle allah böle bi insan yaratmazzz
cemi öldürün yoksa ben katil olacağım.yılmazla filizi de evlendirin bu dizi bitsin aynı kadroyla yeni bir arkası yarına başlayın

bende butun arkadslarıma tek tek katılıyorum su konuda..uzatmayın artık yaa soylesın fılız yılmazdan hamıle oldugunu yaa bız ızlerken keyıf almıyoruz kı boyle gıdersee bızı daa fazla mutsuz etmeyın yoksa hepımızı kaybetceksınız.. bnden soylemesıı

ben bu bölümde cok umutluydum. Artık tamam kavusacaklar filiz yilmaz a en sonunda aciklayacak dedim ama yine olmadi
Bukadarda uzatilmazki seyirci her defasinda hayal kirikligi yasiyor. Filiz soylesede kurtulsak diye bakiyorum ve bu dizinin fanatiklerindenim. umarim haftaya istedigimiz olur. (gina geldi) Yinede izleyecegim.....

levoo
10-02-07, 23:29
Bölüm genel olarak çok harikaydı fakat Yılmaz ile Filiz'in bir türlü barışamaması tahminimce bu kadar tepki aldı.Yoksa 60. bölüm akıcılığı ile falan arşivde yer alması gereken bir bölüm.

allemalle42
10-02-07, 23:30
tepkiler çok fazla ıhlamurların sitesinde..60.bölüm cidden hayal kırıklıgına ugrattı herkesi :(

senaristler duyun sesimizi!!diziyi bu hale getirdiniz mahvettiniz..filiz neden yılmaza söylemedi bebegi olacagını :( yılmaz neden inanıyor herkese..lütfen gerçekler su yüzüne çıksın artık..diger dizilerde oldugu gibi evlensinler biz onları mutlu izleyelim..cem hala peşlerinde olsun sorun degil..yılmaz döver onu bol bol :) lütfen bu saçmalıklara son verin!!!!!!!!!!!

ben izmir bornovadan caner yönetmene sesleniyorum bu diziden ailece soğudukm lütfenbir an önce sonlanmalı dizi

ya dizinin ........ etmezdınız mı yeterin artık açıklasında filiz bu ilişki devam etsın ceme gelince insan olamaz tek kelimeyle allah böle bi insan yaratmazzz
cemi öldürün yoksa ben katil olacağım.yılmazla filizi de evlendirin bu dizi bitsin aynı kadroyla yeni bir arkası yarına başlayın

bende butun arkadslarıma tek tek katılıyorum su konuda..uzatmayın artık yaa soylesın fılız yılmazdan hamıle oldugunu yaa bız ızlerken keyıf almıyoruz kı boyle gıdersee bızı daa fazla mutsuz etmeyın yoksa hepımızı kaybetceksınız.. bnden soylemesıı

ben bu bölümde cok umutluydum. Artık tamam kavusacaklar filiz yilmaz a en sonunda aciklayacak dedim ama yine olmadi
Bukadarda uzatilmazki seyirci her defasinda hayal kirikligi yasiyor. Filiz soylesede kurtulsak diye bakiyorum ve bu dizinin fanatiklerindenim. umarim haftaya istedigimiz olur. (gina geldi) Yinede izleyecegim.....

ANNY her cümlene hatta her kelimene tamamiyle katılıyorum.Artık barıssınlar yaf yeter bu kdr sıkmayalım diziyi... :)

kursuni19
10-02-07, 23:32
Bölüm genel olarak çok harikaydı fakat Yılmaz ile Filiz'in bir türlü barışamaması tahminimce bu kadar tepki aldı.Yoksa 60. bölüm akıcılığı ile falan arşivde yer alması gereken bir bölüm.

Bana kalirsada bu sezonun en iyi bölümlerindendi, ayrilacaklarini zaten biliyorduk, ayriliklarinin uzun sürmemesini umut etmekten baska cagremiz yok zaten.

filizim+y
11-02-07, 00:15
forum sesszileşmiş imza günü yorgunluğu çökmüş herkese, akşamdan beri hareketliydi haberler resimler şimdi kaybolmuş herkes, imza gününne gidip en azından gitmeyen arkadaşlar adına orada bulunan tüm arkadaşlara bizimle paylaştıkları resim ve yorumları için çok teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık:)

kursuni19
11-02-07, 00:20
forum sesszileşmiş imza günü yorgunluğu çökmüş herkese, akşamdan beri hareketliydi haberler resimler şimdi kaybolmuş herkes, imza gününne gidip en azından gitmeyen arkadaşlar adına orada bulunan tüm arkadaşlara bizimle paylaştıkları resim ve yorumları için çok teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık:)

Evet haklisin, sesizlik cöktü, kalan haberleri artik yarin aliriz, belki sansli üyenin kim oldugunuda ögreniriz.

filizim+y
11-02-07, 00:27
Evet haklisin, sesizlik cöktü, kalan haberleri artik yarin aliriz, belki sansli üyenin kim oldugunuda ögreniriz.

hakkaten hala belli değil mi bu üye bak ben onu unutmuştum ya kim acaba, hem o üye çoktan yazmaz mıydı bendim diye, şimfiye kadar yazanlardan böyle birşey okumadım ki bu foruma sürekli giren biri mi yoksa sadece imza günü için mi üye olan kişi inş. öğreniriz yarın çok merak ettim şimdi, ben archshenin olmasını istemiştim ama o da geç görmüş gelen msj.

kursuni19
11-02-07, 00:34
hakkaten hala belli değil mi bu üye bak ben onu unutmuştum ya kim acaba, hem o üye çoktan yazmaz mıydı bendim diye, şimfiye kadar yazanlardan böyle birşey okumadım ki bu foruma sürekli giren biri mi yoksa sadece imza günü için mi üye olan kişi inş. öğreniriz yarın çok merak ettim şimdi, ben archshenin olmasını istemiştim ama o da geç görmüş gelen msj.

Bakalim kim, belki msj gören hic bir üye olmamistir, bu nedenlede sansli üye yoktur. Yarin belli olur ancak. Bakalim soru sorabilmismi, insallah sora bilmistir bize de konusacak bir sey cikar bari

filizim+y
11-02-07, 00:46
sevgili kurşuni, senle benden başka yazan yok ne hakkında yorum yapalım bir fikrin var mı, sessizliği bozalım neyi konuşalım yılmazımı, filizimi, şu hain planlarımı var mı bir düşüncen:)

sinem*
11-02-07, 00:58
bu arada tüyolar yavaş yavaş gerçekleşiyor peki bebek ne olacak,düşecek mi yoksa bebek kalıcı mı ? bana kalıcı gibi geliyor ama senaristlerin sağı solu belli olmaz.

Cem'in yüzü bir kaç bölüm içinde çıkacakmış ya,artık dizi hareket kazanacaktır,sonunda cemin çaresizliğini ,kurtulmaya çalışmasını izleriz.Filizden ters cevaplar aldıkça daha da hırçınlaşacak ve filize zarar vermeye çalışacak gibi duruyor,adam gittikçe saplantısını ortaya çıkarıyor..

kursuni19
11-02-07, 00:58
sevgili kurşuni, senle benden başka yazan yok ne hakkında yorum yapalım bir fikrin var mı, sessizliği bozalım neyi konuşalım yılmazımı, filizimi, şu hain planlarımı var mı bir düşüncen:)

Valla ne bileyim, konus konus hep ayni konular, ne olacaklarinida biliyoruz, ama Cemle Handan hakkinda konusmak istemiyorum galiba.

kursuni19
11-02-07, 01:01
bu arada tüyolar yavaş yavaş gerçekleşiyor peki bebek ne olacak,düşecek mi yoksa bebek kalıcı mı ? bana kalıcı gibi geliyor ama senaristlerin sağı solu belli olmaz.

Cem'in yüzü bir kaç bölüm içinde çıkacakmış ya,artık dizi hareket kazanacaktır,sonunda cemin çaresizliğini ,kurtulmaya çalışmasını izleriz.Filizden ters cevaplar aldıkça daha da hırçınlaşacak ve filize zarar vermeye çalışacak gibi duruyor,adam gittikçe saplantısını ortaya çıkarıyor..

Su an tek belirsiz olan bebek meselesi, kalici gibi gözüküyor ama bellide olmas.
Evet sanirim bundan sonra bölümler gayet akici olacak, ve olaylar birer birer cözülmeye basliyacak. Tekinerlerin iflasi, Feriden hafizasi, Filiz Yilmaz barismasi tek tek gelisecek olaylar.
Bizi süprizler bekleyecekmis bakalim nasil süprizler olacak bunlar

shayan
11-02-07, 01:09
selam arkadaslar,

yeni kuzenimden dizinin sonunda filiz veya yilmazin ölecegini ögrendim..

baya yikildim yaa, ne bu böyle...

kursuni19
11-02-07, 01:12
selam arkadaslar,

Bu bilginin yanlis oldugunu söyleyebilirim sana, dizi mutlu sonla bitecek,

yakupoglu61
11-02-07, 01:13
babasından küçükken dayak yiyen herkes böle psikopat oluyo gördüğümüz üzere...
hani cem babasından dayak yemişte kiler gibi bir odaya kapatıldığını görmüştükya...aynı olay eski Kurtlar vadisi bölümlerinde ERDAL diye bi manyaq vardı oda babasından küçükken hep dayak yemiş sora büyüdü psikopat oldu
ve şimdi cem bu dizilerde psikopatlar hep aynı çizgiden yürütülüyo...

filizim+y

bebek düşmeyecek ben istiyorum ya ne kadar dil döktüm burda bir zahmet düşmeyiversin cnm:img-hyste bana bunu çok görmeyin şimdilik sapasağlam
ya düşmesin ya banane :(

devil61
selam arkadaslar,

yok arkadasım dızı mutlu sonla bıtecek buna emın olabılırsın.bosuna hayl kırklığına uğrama.butun ınternet sıtelerınde gazetelerde once dızıde sonra gercek hayyatta evlenecekler dıye haber cıktı.

ıstersen gelecek bolumle ılgılı haberler var basında cıkan haberlerde vatanın tv ekınde orayı okuman ıcını rahatlatacaktır ama cemın planlarını okuyunca ne kadar rahatlarsın bılmıyrm:)

denmavi
selam arkadaslar,

Öyle birşey yok ortalıkta herkes dizi sonunda düğün var diyor ilk senden duyduk bu haberi ve gazetelerinde yazdığına göre düğün var ölüm yok :good:

filizim+y
11-02-07, 01:14
annesinin içinde bebişimiz, bir an önce annesinin babasının barışmasını bekliyor sabırsızlıkla içerde o şişti valla birgün filizin karnında şöyle bir ses:)

bebek: anne yeter artık daha ne kadar tutcan içinde ya babama söyler misin, yoksa bak ben bağıracağım avaz avaz:)
filiz: hişt sessizol bakalım daha vakit var
bebek: anne bak beni oyalıyorsun bu babamında hakkı ama
filiz: bak yaramazlık yapma acı biber süreceğim şimdi
bebek: anne ancak doğduğumda yaparsın şimdi kendi ağzına sürmek zorunda kalırsın:)
filiz: ya bak hala konuşuyor musun
bebek: yok anne sen beceremeyeceksin aha da babam geliyor bak nasıl da öğrenecek hemen söylicem
filiz:sakın bak yavrum yapma (bu arada yılmaz yaklaşmıştır)
bebek: baba duy sesimi bu duyduğun ses bebeğinin sesi
yılmaz: filiz ne oluyor karnından sesler geliyor
filiz: ne sesi yılmaz ben birşey duymuyorum
bebek: ya siz zaten konuşamıyorsunuz susun da ben konuşayım siz bir halledemediniz sorunlarınızı ben danışmanlık yapcam size
yılmaz: olamaz gerçekten ses geliyor filiz hadi söyle artık
bebek: yok baba inatlaştı annem söylemeyecek beni sana, duy sesimi benim cnm babam, öfkeli gururlu babam
filiz: duydun işte bebeğimiz sesleniyor
yılmaz: bebek mi ya bu bir rüya mı
bebek: ya bu babamda çok matrak ya annemin yapamadığını yaptım kendim itiraf ettim hala rüya diyor bak babacım bu şarkı sana rüyaların gerçek oldu yakında oğlun yanında, eee öğrendin artık ben doğana kadar konuşmama kararı aldım söz annem ve babamın

devil61
11-02-07, 01:15
bebek düşmeyecek ben istiyorum ya ne kadar dil döktüm burda bir zahmet düşmeyiversin cnm:img-hyste bana bunu çok görmeyin şimdilik sapasağlam
ya düşmesin ya banane :(

bence bu saatten sonra bebek dusmez daha yılmaz bebeğın ondan olduğunu oğrenecek fılızden ve bebeklerınden af dıleyecek bence bebk kalıcı bunu ıcım rahat sekılde soyleyebılırım.bebek kalıcı bız en ıyısı konu yok ısım bulalım bebeğe kız ve erkek ısmı bulalım:)

denmavi
11-02-07, 01:15
babasından küçükken dayak yiyen herkes böle psikopat oluyo gördüğümüz üzere...
hani cem babasından dayak yemişte kiler gibi bir odaya kapatıldığını görmüştükya...aynı olay eski Kurtlar vadisi bölümlerinde ERDAL diye bi manyaq vardı oda babasından küçükken hep dayak yemiş sora büyüdü psikopat oldu
ve şimdi cem bu dizilerde psikopatlar hep aynı çizgiden yürütülüyo...

Cem karakterini çok kötülüyoruz ama onunda öyle olmasının sebebi babasıdır haklısın. Küçükken anne ve baba şefkati görmemiş bir çocuğun ileride nelere yol açabileceğini görmüş oluyoruz.

shayan
11-02-07, 01:18
iyi sevindim ozaman, bak bunu bilmiyordum :good:
yine ona sorarim ama nerden duydu diye..:icon_whis

kursuni19
11-02-07, 01:21
Filizim su saaten sonra beni güldürdün elline saglik.

Cemin babasi ona kötü davranmis olabilir, ama bu kadar piskopatlik biraz fazla.

devil61
11-02-07, 01:22
Cem karakterini çok kötülüyoruz ama onunda öyle olmasının sebebi babasıdır haklısın. Küçükken anne ve baba şefkati görmemiş bir çocuğun ileride nelere yol açabileceğini görmüş oluyoruz.

fılıze bı ara bı kıza asık olduğunu soylemıstı kabul etmeyınce onu dovduğunu soylemıstı.

bızım psıko bakacakkı olacak değil bu ıs bızım fılızımıze zarar vermesın...
dıyecem yılmaz kurtarır ama o sırtını donecek fılıze:img-wink:

bırazda ınsanın ıcınde olur psıkoluk bızım cem tam bır psıko:)

kursuni19
11-02-07, 01:26
fılıze bı ara bı kıza asık olduğunu soylemıstı kabul etmeyınce onu dovduğunu soylemıstı.

bızım psıko bakacakkı olacak değil bu ıs bızım fılızımıze zarar vermesın...
dıyecem yılmaz kurtarır ama o sırtını donecek fılıze:img-wink:

bırazda ınsanın ıcınde olur psıkoluk bızım cem tam bır psıko:)

Eger Cemin planlari istedigi gibi gitmese, ve planlari ortaya cikmaya baslayinca, Filize zarar verme potensiele sahip. Neler yapabilecegini bilmiyorum, ama zarar vermek isteyebilir

filizim+y
11-02-07, 01:52
cem şu ana kadar filizin etrafındakileri çökertmekle filizi elde edeceğini düşündü ve hep bunun üzerinden planlarını yürüttü, filizin gerçekleri öğrenmesinden sonra filiz alacağı tavır cemi çileden çıkartır ve filize de olmayacak şeyler yapabilir sonuçta adam ruh hastası psikopat biri, aklı kötü olan herşeyde mükemmel ötesi işliyor filizinde canını yakabilecek kapasite var bu cemde kesin yapar, benim olmayacaksa kimsenin olmasın anlayışında olacağından yapar yapar.

şu imza gününde handan ve cemde olsaydı ne güzel kökten kurtulurduk onlardan gidenler iyice benzetirlerdi onları ya da en güzel ceza şu olabilirdi düşünün filiz, yılmaz ve ömer birde handan ve cem(korumasız gezemezler ya) gidenler bunların yüzüne bakmasın hatta onlar yokmuş gibi davransın düşünsenize hallerini köşede kısılmış kedi gibi dururlar ay gözümün önüne geldi bu sahne:img-hyste

kursuni19
11-02-07, 01:55
cem şu ana kadar filizin etrafındakileri çökertmekle filizi elde edeceğini düşündü ve hep bunun üzerinden planlarını yürüttü, filizin gerçekleri öğrenmesinden sonra filiz alacağı tavır cemi çileden çıkartır ve filize de olmayacak şeyler yapabilir sonuçta adam ruh hastası psikopat biri, aklı kötü olan herşeyde mükemmel ötesi işliyor filizinde canını yakabilecek kapasite var bu cemde kesin yapar, benim olmayacaksa kimsenin olmasın anlayışında olacağından yapar yapar.

şu imza gününde handan ve cemde olsaydı ne güzel kökten kurtulurduk onlardan gidenler iyice benzetirlerdi onları ya da en güzel ceza şu olabilirdi düşünün filiz, yılmaz ve ömer birde handan ve cem(korumasız gezemezler ya) gidenler bunların yüzüne bakmasın hatta onlar yokmuş gibi davransın düşünsenize hallerini köşede kısılmış kedi gibi dururlar ay gözümün önüne geldi bu sahne:img-hyste

Alemsin valla. Cem ve Handan hanimdan kurtulmak bu kadar kolaysa, bende hemen bir imza günü düzenleyim, konuklarda Cemle Handan olsun

forever_bim
11-02-07, 01:59
Arkadaşlar ben farklı bir konuda konuşayım. Temennim Yılmaz Cem'in zırvalıklarına inanmasın. Eğer ki inanmadan kaçar ve filiz'den uzaklaşır ya da onu bununla suçlarsa bu ilişkiyi nasıl bağlayacaklar bu kadar kopmadan sonra çok merak ediyorum.

slayjic
11-02-07, 02:10
Arkadaşlar ben farklı bir konuda konuşayım. Temennim Yılmaz Cem'in zırvalıklarına inanmasın. Eğer ki inanmadan kaçar ve filiz'den uzaklaşır ya da onu bununla suçlarsa bu ilişkiyi nasıl bağlayacaklar bu kadar kopmadan sonra çok merak ediyorum.

aslında yılmazın şunu düşünmesi lazım eğer filiz cemin bebeğini bekliyorsa ve cem bunu biliyorsa neden cem çiftlik evinde filizi yılmaza bırakıp ordan gitsinki tamam belki yılmaz çok sinirli olabilir o an ama herşeyi düşünen çözebilen yılmaz bunuda düşünmeli...

emraht
11-02-07, 02:12
başta matraka ve bir kaç kişi daha diziyi izlemeyeceğim diyenlere izmememleri yönünde tavsiye ediyor ve yok tekinerlerin batışını izlicekmişiz yok düğümler çözülecekmiş yok mutlu son gelecekmiş.
kardeşim bu dizi aşk dizisi değilmi?
biz bu diziyi izlemeye nasıl başladık? elif yılmaz aşkı daha sonra filiz yılmaz aşkı
banane cemin entrikalarından banane tekinerlerin batışından banane ömer handan bir ailenin yeniden filizlenişinden
dizi entrikalar dizisi oldu tepkimiz buna filiz yılmaz yanyana olsun entrikalarda olsun
KK dizisibni izleyenle gördü nevzat yere yatın dedi bitti
bunun sonu da filizle yılmaz birbirine sarılır biter.. bumu yani??
kaç kere sarıldılar kaç kere ayrıldılar.. biz sonunda nasıl inanacağız mutlu sona.

levoo
11-02-07, 02:13

matrakanın dediğine göre Yılmaz sırt çevirecek kaçış yok.Sonra Yılmaz birinden gerçeği öğrenecek Filiz affetmeyecek af dileyen Yılmaz'ı ama sonra raporu görünce affedecekmiş.

filizim+y
11-02-07, 02:16
aslında yılmazın şunu düşünmesi lazım eğer filiz cemin bebeğini bekliyorsa ve cem bunu biliyorsa neden cem çiftlik evinde filizi yılmaza bırakıp ordan gitsinki tamam belki yılmaz çok sinirli olabilir o an ama herşeyi düşünen çözebilen yılmaz bunuda düşünmeli...

bende sana katılıyorum yılmazın bunu göz ardı etmemesini herşeyi aklına getirebiliyorsa bunu da getirmeli, ama bazı arkadaşlar yılmazın bunu düşünmesinin imkansız olduğunu o an ki durumunun buna elverişli olmadığından falan bahsettiler ama mazeret değil bu ben kabul edemiyorum neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor.

emraht
11-02-07, 02:18
elif yılmaz filiz yılmaz aşkında kendimizdende bir şeyler görmedikmi
bay bayan izleyicilerinde yaşayabileceği olaylar değilmiydi dizinini başları
ya şimdi?? mümkünmü böyle şeyler yaşamak hangimiz olayları kendi hayatımıza uyarlayabiliriz. gazi mahallesi bile yalan oldu. kadınlar havaya elbise dikiyor. nerde görülmüş böyle bir şey. hiç bir patron bile burda kendisini görmez. cemil salih ahmet olayı hala uzatlıyor eee o mahhelede dedikodu yokmu?? bu ne menem iştir 2 babalı çocuk cemil her daim kapıyı çalıyor. i.eri giriyor oturuyor. sosyeteyi geçti gazi mahallemiz.

slayjic
11-02-07, 02:24
bende sana katılıyorum yılmazın bunu göz ardı etmemesini herşeyi aklına getirebiliyorsa bunu da getirmeli, ama bazı arkadaşlar yılmazın bunu düşünmesinin imkansız olduğunu o an ki durumunun buna elverişli olmadığından falan bahsettiler ama mazeret değil bu ben kabul edemiyorum neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor.

bu bir mazert değil bence sonuçta hangi erkek kendinden bebek bekleyen birini eski sevgilisine bırakıp gider hiçbir erkek bence yılmaz bir erkek olarak bukadarını düşünemiyorsa ben başka birşey demiyorum artık..

forever_bim
11-02-07, 02:29
Bir ihtimal Yılmaz bu yalan dolana inanır Filiz'in Cem'le birlikte olduğunu düşünür. E sonrasında Sıla'da Sıla'ya tecavüzü, Beyaz Gelincik'te Ceren'e ihaneti, Bim'de Esma'ya ihaneti, Gümüş'te Gümüş'e ihaneti kabul ettiren BAYAN senaristler bu güvensizliği Filiz'e çok güzel kabul ettirirler. Siz meraklanmayın.

filizim+y
11-02-07, 02:36
Bir ihtimal Yılmaz bu yalan dolana inanır Filiz'in Cem'le birlikte olduğunu düşünür. E sonrasında Sıla'da Sıla'ya tecavüzü, Beyaz Gelincik'te Ceren'e ihaneti, Bim'de Esma'ya ihaneti, Gümüş'te Gümüş'e ihaneti kabul ettiren BAYAN senaristler bu güvensizliği Filiz'e çok güzel kabul ettirirler. Siz meraklanmayın.

zaten gelen tüyolara haberlere bakılırsa yılmazın inanacağı kaçınılmaz buna hazırlıklıyım zaten ama yılmazın tavırları çok önemli olacak burda filizle konuştuktan sonra mı sırtını dönecek yoksa konuşmadan gidecek sürekli bir kaçışta mı olacak, dediğin gibi bunu yaparlar bizde bir güzel izleriz:img-yes:

forever_bim
11-02-07, 02:44
Merak ediyorum hem de çok fazla. Erkek olarak da soruyorum. Dizilerde güçlü bayan karakter yazmak çok mu zor? Tamam çok acı olaylar oluyor dizilerde ama biraz daha dirayet olsa ne olur sanki? Ya da alttan alan kendini ezdiren taraf neden hep bayanlar? İhaneti aldatılmayı kırılmayı neden hep bayanlar yaşıyor ve hep onlar alttan alıp sineye çekiyor? Topluma ayna tutuyorsa diziler yandık demektir.

filizim+y
11-02-07, 02:55
Merak ediyorum hem de çok fazla. Erkek olarak da soruyorum. Dizilerde güçlü bayan karakter yazmak çok mu zor? Tamam çok acı olaylar oluyor dizilerde ama biraz daha dirayet olsa ne olur sanki? Ya da alttan alan kendini ezdiren taraf neden hep bayanlar? İhaneti aldatılmayı kırılmayı neden hep bayanlar yaşıyor ve hep onlar alttan alıp sineye çekiyor? Topluma ayna tutuyorsa diziler yandık demektir.

tam çıkıyordum yazını görünce yazmadan edemedim, malum erkek egemen bir ülkedeyiz öyle eşitiz naraları falan atılmasın bu böyle gerçek olan bu, dizilerde toplumu biraz olsun yansıtır gerçeklik payı vardır bu yüzden kadının ezilmesi, yıpranması, acıyı ve ihaneti yaşaması daha iyi yansıtılır çünkü gerçekte de böyle değilmi ki kadın bu duyguyu iyi yansıtır ama erkek gizli ya da aleni bunu yapsa da hor görülmez bu böyle olmuş böyle de devam eder.

dizimizde bakarsan en çok acıyı çeken filiz şimdi de haketmediği bir ithamla sevdiğinden son darbeyi alacak, neden bu duyguları kadına yakıştırıyorlar erkekte sırıtacağını düşünüyorlar, erkek güçlüdür kaybetmez gibi birçok nedenler yazılabilir çok uzattım sanırım ama böyle.

emraht
11-02-07, 02:58

kadını aşağışamaktan başka bişi değil yaptıkları tabi

denizim_
11-02-07, 02:58
Yilmaz'in nasil olup da boylesi basit bir entrikaya inanabilecegine ben de akil erdiremiyorum ama diyelim bir anlik delillere kapildi. Bu durumda iceri girmeyip, arkasini donup, gitmesi, daha sonra ofkesi biraz gecince butun olanlari gozunun onunden gecirmesi gerekir. Boyle birsey yaptiginda da bebegin Cem'den olma ihtimalinin sifir denecek kadar az oldugunu anlayacaktir. Ustelik delilleri sunan guvenilir kisiler mi: hayir. Henuz resmi olarak barismadiklarina gore, yani Handan'in gozunde hala ayri olduklarina gore bu kadin niye bana boyle bir aciklama yapti diye dusunmeyecek mi? Daha bir yigin buna benzer soruyu dun geceki mesajimda yazmistim, tekrarlamayayim. Sonucta Yilmaz'in bu yalanlara inanmasi Filiz'in yaptigindan da vahim bir hata. O nedenle hala inanmayabilir diye dusunenlerdenim ama tuyolar hep dogru ciktigina gore bu galiba gereksiz bir iyimserlik.
Ote yandan forever_bim'in de sozunu ettigi kadinlarin baslarina geleni sineye cekmesi, ihaneti dahi kabul etmesi maalesef o kadar cok rastlanan bir seyki. Ustelik bunun ne sosyal ne ekonomik konumla da pek ilgisi yok.
Filiz'de belki durum biraz daha farkli. O bir sekilde aralarinda ne gecerse gecsin Yilmaz'in kendisini sevdigine inaniyor. Boyle durumlarda, pes etmek daha zor. Bir sekilde mutlu olacaklarina inanip, sonuna kadar gitmeyi tercih ediyor. Ancak 3. bir kisi ortaya cikarsa pes eder herhalde. Nitekim Asli'nin varligi yeterince kafasini karistirmisti. Ask doya doya yasanamayip, yarim kalmissa eger, aradan uzun zaman gecmisse bile, ugruna akil almaz seyler yapilabiliyor. Kisacasi demek istedigim su ki Filiz'in Yilmaz'i affetmesi hic de olmayacak sey degil.

_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 04:58
yeni giriş yapabildiğimden dolayı,şimdi yazıyrum.harika bir bölüm izledik
Cem psikosunu,sinir ola ola izledim.biran önce o diiziden çıkması lasım zor dayanıyorum,diziyi izlemeyi heran bırakabilirim.Çünkü o handan ve cem'e umarım bir el atar senaristlerimiz.
Handan,hiç acıma duygusu die birşey yok.kızının üzüldüğü görüyo.ve daha çok üzülmesini istiyo herhalde yaptığı davranışlarıa baklırsa.ayrıca cem
handanın rapor'u aldığını görünce,anne yüreği demesi,sinirimi bozdu.Nasıl bir anne bu.anlamadım.nasıl bir kindir bu.Ayrıca bir yeri atlamışım,acaba açık pazarı,yılmaz veya aynalı mı aldı.?
neyse,cem midir her karın ağrısıysa,hr delikten,çıkmasına,acaip uyuz oluyorum.yüzsüz şey,insanda biras gurur'un g si olur.
Cemin pisliklerinin çıkacağı günü iple çekiyorum.
Ömer zaten acık pazarı yılmaza inat olarak sattı.ve bu nasıl vicdandır ki herkesin ekmeğiyle oynadı...
yılmazın yeri gelecek misal ayağına kapanacaklar ana oğul-
neyse umarmi bu diziyi fazla uzatmazlar.handanın,bu şekilde yapması,dizinin uzayacağını işaretidir ayrıca
umarım yılmaz filize güvenir..filizin ona yaptığını yılmaz filize yapmaz.

BERNA
11-02-07, 08:03
Bolumun guzelligi hakkinda aldigim tuyolar uzerine bolumu gecenin bir vakti de olsa seyrettim, iyi ki de geciktirmeden de olsa bolumu seyretmisim. Cem Akman'in sahneleri artmis da olsa bolumu dengeli buldum. Uzun suredir surumcemede olan cok konu acikliga kavustu bazi mantiksizliklar giderildi ve de bolumde cok dogru mesajlar verildi cok konuda, sacma sapan replikler de yok denecek kadar azdi. Maalesef senaristlerin takintili oldugu konular var (Cem Akman'in mutlak basarili olmasinin gerekliligi ve de Yilmaz-Filiz'in arasina mutlaka bir problem sokma inadi gibi) o konuda mehter takimi bile degil, resmen bir ileri iki geri gidildi bu bolum.

Once gereksiz iki karakter olan Cem Akman ve de Handan Tekiner'le baslamak istiyorum. Bu Handan Tekiner'in ciftleri tam opusurken hissettigi bir radar falan mi var, kadin dedektif gibi mubarek. Demek ki nefret insanin gozunu bu kadar boyayabiliyormus. Filiz'e yaptigi teklif goz boyama gibiydi samimiyetten eser yoktu. Sonra yine baba kozunu oynadi ama artik Filiz babasinin bu iliskiye onay vermeyecegini dusunmedigi icin pek aldiris etmedi. Zaten babasi yasasaydi su andaki durumda Handan Hanim boyle sacmalayamazdi. Is sahte rapor almaya kadar gitti, ben acikcasi bunu sinir tanimayan Cem Akman'in organize edecegini saniyordum ama gecen bolumdeki basiretsiz doktoru dusunmemisim. Yani ne diyeyim bilemiyorum. Cem Akman desen zekasiyla butun insanlari alt edebilecek kapasiteye ulasmis durumda. O yuzden o gazetedeki haber acaba dogru mu diye dusunmedim degil. Ben universite raporunu nasil degistirmedi hala ona sasiyorum. Ya su insaat onun basina cokseydi ya!! Durdurulunca cokme tehlikesi de kalkti, hayallerim suya dustu :img-hyste Ciftlik kapisindaki plan da acaba ise yaradi mi gelecek bolum gorecegiz. Tez zamanda bir acik vermesi dilegiyle ama bu gidisle biz bunu ancak ruyalarimizda gorecegiz.

Bu bolum forumda kiramayacagim arkadaslarima verdigim sozle Filiz- Yilmaz sahnelerini ani yasayarak gerisini dusunmeden izledim ve de Filiz'in askindan bayagi etkilendim. Yasadigi maalesef kisa sureli olacaga benzeyen mutluluga ben de cok sevindim. Ceyda'ya katilmiyorum Filiz Asli konusunda kiskanmakta hakliydi cunku Yilmaz hala kendi kafasinda Asli'yi nasil goruyorsa herkesin ona inanacagini dusunuyor. Asli da dahil, her neyse o konuya sonra girecegim. Filiz'in kulisteki opucukle soka girmesi cok tatliydi aslinda. Tabi Yilmaz'in 'yapmamaliydim' lafini algilayamacak durumda olmasi onun avantajina oldu. Sonrasinda yasadigi mutluluk adeta yuzune yansidi, herkesin onunla gurur duymasi bir yana Yilmaz'in defileyi begenmesi herseyden daha onemliydi. Annesinin klasik tehditleri de onu uzduyse de bu sefer sokmedi ve de aile kavraminin onemini annesinden daha iyi bildigi icin sevdigi adama soylemeye karar verdi ve bu karardan sonra son derece huzurlu oldu yine. Yilmaz'in cekingen tavri onu geriye cekmedi, tabi hic isik gormese boyle davranmayacakti ama yine de Filiz'in acil bir karar vermesi lazim derken bunu istedigimi seyrederken anladim. Tereddutler icinde olmayan gevelemeyen guclu bir Filiz.

Yilmaz'in tereddutlerini anliyorum, iliskilerde guven elbette onemli. Hatasi hislerin bittigini sanmasiydi ve hatta bunu etrafa yaymaya kalkmasiydi. Ekrem bes bolum once bekledigim konusmayi yapti, Feride yine konustu, Asli bile kabul etti gercegi. Neyse ki hele sukur Yilmaz da kabul etti. Yalniz gecen bolum Yilmaz daha kararli duruyordu o bana biraz tutarsiz geldi. Neyse, ufak