Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
son kısımda yazdıklarına aynen katılıyorum ve bende bunu anlatmaya çalışıyorum, bunu durumu eşitlemek adına yaptıklarını yazıyorlar ama eşitlik bu değil bu çok ağır bir iddia olacak yazdığın gibi filizi basite indirgeyecek hemde hiç haketmediği halde kendince bebeğine sahip çıkarak aşkına da sahip çıkıyor ve ailesine karşı tek başına savaş veriyor filiz hiç haketmedi bu davranışı aynalının dediği gibi filiz gerçekten bedelini çok ağır ödedi ve ödemeye de devam ediyor bu aşkın, şimdi bebeğide alet olacak bu oyuna ve sevdiği adamdan yiyecek en ağır darbeyi zaten cem ve handanı saymıyorum bile en çok yılmazın tavrı filizi mahvedecek.
ya yeter gerçekten yeter sana ktılıyorum olan filize olcak umarım o salak cem yanında oldugu için onla evlenmez filiz böyle bişi yapcagını sanmıyorum gerçi.Bu dizi yanliş alamalarla gider böyle kaç bölüm bu arada salak handan o çok güvendigi cemin ogluu öldürmeye çlıştıgını ögrenince geberir inşallah cemin tüm pislikleri ortaya çıkar ömer koynumuzda yılan beslemişiz der artık idam cezası olmadıgına göre oda ölür inşallah o pislik ölmeden kimseye rahat yok çünkü sonra ömer yılmazı sever ömer feride elif mutlu bir taploda filiz yılmaz bebiş bi arada yasarlar tabi bunların hepsi hayel daha feride hafızasını hatırlıycak falan kesin onun içnde entrikalar yaratır bu senaristler
ismailsurucu
12-02-07, 19:07
bölümün bitişinde filiz cemi gönderdiktensonra içeriye girdi ve çiçekleri vazoya yerleştirirken yılmaz bakıyordu bu çiçeklerin cemden geldiğini düşünecek ah yılmaz ah filizinin hiçbirşeyden heberi yok bebişinle seni bekliyor "gözlerinin gördüğüne inanma" desem de boş inanacak gelen tüyo ve haberler doğruluyor bunu ama bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum böyle birşeyle eşitlenmesi çok saçma olacak o zaman filizi ne duruma düşürmüş olacak bu çok ağır hala aklımı toplayıp nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum
ya şu iki psikoyu da ortadan kaldırsak ve sahneyi yılmazın handanla görüşmeden mesela acil bir işi çıkmış olsun ve ofisine gelmesin handan da görmeden gitsin, akşamında yılmaz elinde çiçeklerle gelsin filizine ve o hazırlığını görsün ve bebişini öğrensin ha nerde bizi ekran karşısında delirtecekler ya çok da kötü bağladılar sonunu ya hele o psiko kendininmiş gibi bebeğimiz olacak bırak bizi dedi ya nasıl bir kişilik ki bu cem madem bebeğin olacak neden kadınını yılmaza bırakıp gidiyorsun işte cemin adamlığı bu kadar yılmazımın kanması üzüyor beni:(
nerde insanlara o güzellikleri yaşatacak senaristler.bir sefer kendilerini şartlanlandırmışlar ne yapsanız filiz&yılmaz'ı bir süre daha biraraya getirmicekler.
bilge kara
12-02-07, 19:15
selam arkadaslar sizlerle birsey paylasmak istiyorum sizce bu dizinin sonu mutlumu biticek yoksa hüzünlümü??
yaa gecen teyzemle konusuyordukda diziyi izlerken o bu diziyi ya eski bi diziye yada eski bir türk filmine benzetiyomus ama emin degilmis tam sadece bu dizinin sonunda filiz ölücekmis dedi yani eger o hatirladi dizi yada film gibiyse mutlu sonu yokmuss.. valla ben teyzemin söylediklerini aktariyorum sizee.. :(((
selam arkadaslar sizlerle birsey paylasmak istiyorum sizce bu dizinin sonu mutlumu biticek yoksa hüzünlümü??
yaa gecen teyzemle konusuyordukda diziyi izlerken o bu diziyi ya eski bi diziye yada eski bir türk filmine benzetiyomus ama emin degilmis tam sadece bu dizinin sonunda filiz ölücekmis dedi yani eger o hatirladi dizi yada film gibiyse mutlu sonu yokmuss.. valla ben teyzemin söylediklerini aktariyorum sizee.. :(((
Dizi mutlu sonla bitecek, aldigimiz tüyolar bu yönde vede kesin gibi. Son bölümde Filizle Yilmaz evlenecek
bilge kara
12-02-07, 19:29
benimki sadece tahmindi diyelim hepnizi gibi bende mutlu sonla bitmesini cok istiyorumm baska bisi istedim yok zaten.. okadar cok istiyorumki ruyalarimada giriyo :).. ama eger oyuncular söylediyse dicek bisim yok..
cumartesi milliyet tv ekinde önemli dizilerin kahramanlarının posterleri vermişti...üzerlerinde de jenerik şarkılarının sözleri...bizim çiftimizde vardı....ama bizim jenerik şarkımız ne ıhlamurlar altında ne çok aşığın var diyorlardı...bizim şarkımız seni sevememki buna engel var.... şarkısıydı...hani şu ömer hastanedeyken çalan şarkı...ne alaka bu...bir kere çalınmış bir şarkıyı dizinin şarkısı yapmışlar ayıpladım vallahi....işlerini tam becerememişler...insan bir bölüm olsa izler şunu ya bir sorar...
Arkadaşlar içinizi karartmak niyetinde değilim ama Yılmaz eğer ki Filiz'in Cem'den hamile olduğunu düşünürse benim içinde bu ilişkiye dair haftalardır hissetmeye çalıştığım olumlu ne varsa tuzla buz olur. Yılmaz'ın kırıcı konuşup konuşmaması değil bu manzarada kime inanacağı önemli. Filiz Yılmaz'ın Ömer'i vurdurtan olduğunu düşünüp dillendirince içimde derin bir sızıyla bunların hali ne olacak demiştim. Şimdi Yılmaz hakaret etmiş etmemiş kaç yazar? Filiz hakkında ne düşünecek? Filiz'in ondan ayrılır ayrılmaz Cem'le yattığını. Ne feci bir tablo. Yanarım sadece Filiz'e yanarım. Filiz o kadar basit mi?
söylediklerine katılmamak mümkün degil zaten bu ilişkide
en masum olan kişi filiz ama o hep sevdiği insan tarafından aynı silahla vuruluyor yani kadınlık onuruyla
desemki yılmaz başka şeylerle suclasa neyse ama iş yine gurura geliyor
yılmazın filize ne söyleyeceği zaten cok ömemli degil ömemli olan
buna inanmasi sevdiği kadının daha kendisinden ayrılali bu kadar kısa bir zaman
olmasına ragmen onun başkasıyla birlikte olduguna inanması
dizilerde bu tür olaylar beni diziden biraz sogutuyor
sadece bir dizi olmasina ragman bir bayan olarak beni çok sinir ediyor
bir türlü kabul edemiyorum
ben mesala hala yılmazın ilk sezon yaptıgını bile kabul edemiyorum
aklıma geldikce deli oluyorum :icon_sorr :img-wink:
kelebek_01
12-02-07, 20:03
bu senaristler ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum neden yılmaz elindeki belge ile gelmedi ki filizin yanına ayrıca niye birbirlerine hesap sormuyorlar ki hayret bir şey normalde birbirini seven insan birbirinden hesap sorar ne var yılmaz filizden hesap sorsa
gel gitlerden çok sıkıldım artık....
yılmaz cemin nasıl bir insan olduğunu biliyor ama handanın kızının namusunu hiçe sayarak böyle bir oyun hazırlayacağını düşünebilir mi?Düşünse çok iyi olurdu ama olmayacak hele de ortada gerçek gibi görünen sahte bir rapor varken büyük ihtimalle yılmaz o raporu hazırlayan doktoru görmeye gider ama doktor tabiki rapor doğru diyecek.Bu manzara karşısında yılmazın filizden şüphelenmemesi elde değil gibi görünüyor.Filiz de durdu durdu cemi yanağından öpeceği tuttu ayrıca yılmaz da filizn yüzünde güzel bir gülümsemeyle elinde tuttuğu çiçekleri cemden geldi sanıyor acı ama yılmaz gördüklerine inanacak, öfkesine,kıskançlığına yenik düşecek.Cemin "filizle evleniyoruz" lafına da inanmıştı yılmaz bu cemin söylediklerine nasıl inanıyor hiç aklım almıyor.
Sevgili gülbeseker;
Bana sorarsan; ben dizideki gibi masalsı bir ask yasasam kim ne derse desin inanmam..Tıpkı yargılamayacagım gibi..ayrıca öpme konusunun da cok extreme :) bir sey oldugunu düşünmüyorum.. Bunlar olagan seyler..Tıpkı Yılmaz'ın Aslı ile yaptıkları gibi..
Sunu da göz ardı etmemek lazım ki, yılmaz karakteri sevgisinden birseyleri kaybetmiştir.. Bunu ben degil kendisi söylemiştir..Bunda haklı mıdır haksız mıdır tartısılabilir ama su da bir gercek ki onun yasadıgından daha feci bir sey yasayan Filiz ilk günkü gibi olmasa da Yılmaz'a baglıdır.. Aşkını da tartmamıştır..Bunun da ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum ya neyse..
Sonu hayrolsun...
yakupoglu61
12-02-07, 21:15
yılmaz: filizin cemle yattığını bebeğin ondan olduğuna teşke inanmasa ama ne yazıkki inanacak...bu durum diziden dahada soğumamı sağlayacak ama yılmazdan soğumam...
o an yılmaz bu durumu sormaya gitse filizin cevap vermeyeceğini düşünüyorum yılmaz ona sert çıkışacağı için oğru cevap vermeyecektir...
Ya arkadaşlar nostalji yaptım biraz eski yorumlarda Mart 2006'da Elif'in hamileliği gündemdeymiş. Bebeği Ömer'den habersiz aldırmaya kadar gitmiş, Ömer Tarık Bey'le tartışırken, adamcağız kazara merdienden uçmuş, Yılmaz son sürat hisse alıp duruyormuş, Filiz hastanede kalp krizi geçiren Erol Bey'in başındaymış, Ömer gözaltında, Handan Hanım tansiyon nedeniyle ayrı bir odada. Vay be Tekinerlerin o zamanki dağılması da feci. Amma kadersiz bir aileymiş. Hatta Yılmaz Elif'i aramaya çalışmış. Yaw ne ilgiç tam şenlikmiş o zaman durum. En önemlisi Ömercim baba olacağını Müjgan Hanımın üstün gayretiyle dam altındayken öğrenmiş. (Bencil karısından degil!!!)
Valla o günleri hatırladıkça izleyici olarak FERİDEciğime aşık olmaya devam ediyorum. Kızımız hızır gibi herkesi mutlu etmeye çalışıyor. Neyse aralarına girmeyeyim ben platonik takılayım. Ferideyi seviyorum ama mutluluğua mani olamayacağım. Sevmek sevdiğinin mutlu olmasını istemektir.:good:
Ben de bu bolumu izlerken ne yalan soyleyeyim ayni bolumu dusundum. Elif adam hapishanedeyken ziyarete bile gelmemisti, bu kizcagiz telefonu duydu insaata kostu geldi Omer'e destek olmak icin dedim kendi kendime. Hatta galiba Mujgan Hanim disinda ziyaretcisi bile olmamisti yanlis hatirlamiyorsam yukarida yazdigin durumdan dolayi. Bu farki daha da yansitacaklar bence. Omer'e is yasaminda basari yok belli ama senaristler onun iyi oldugu yonde de odullendirecekler gibi geliyor bana. Ama biliyorsunuz ben hep iyimser tahminlerin insaniyimdir ;)
Ikinci paragrafa gelirsem o konuda biliyorsunuz ben de askimi kalbime gomdum :icon_whis Plani uygulamaktan vazgecmemis iyi olmus tadina doyulmaz sahneler izler olduk :)
Secoms ben de Filiz'in duygularinin Yilmaz'dan cok daha fazla oldugunu dusunuyorum su aralar. Belki nedenleri var Yilmaz'in ama aralarinda sevgi degil guven sorunu oldugunu kendi soylemisti. Simdi kafasinda yargisiz infaz yapip uzaklasirsa hangi soruna girecek tam olarak cozemedim ben de ama ciftin kronik iletisim sorununa yeni bir halka eklenecek.
Not: Yorumumu begenen tum arkadaslarima cok tesekkur ederim. Archshe sevgili meslektasim senin yorumunda ozellikle Yilmaz Filiz analizini cok yerinde buldum canim.
SİDAL86_FB
12-02-07, 21:37
kalbim el vermediği için dizinin sonkısmını izlemdim...dayanamaz düşer bayılırdım her halde...ben çok merak ediyorum bu tekiner ailesi battığı zaman...ne olucak diye...handan cadısı ne yapıcak?..gitsin yine kankası cemden yardım istesin görelim
*elifin babası ve müjgan hanımın müstakbel kocası ilk sezon bir ara girmişti dizimize o bu sezon kayboldu nerde bu adam...
*elifin mezarlığını kimse ziyaret etmezmi kocası ömer-kaynana handan hadi bunları geçtik öz annesi müjgan hanım niye gitmez hiç kızının mezarına..
*hazır mezarlardan söz açılmışken erol beyin mezarınında "kuş uçmaz kervan geçmez" bir halde olduğunuda hatırlatalım. bizim dizimizde "VEFA" sadece bir semt adımı..
*ismini küçük bir kızın koyduğu "feride" nin ailesi nerde hayattalarmı. bu kız kimliksiz ömerle nasıl evlenecek...
*cemil ilk sezon kendi halinde ayakkabicıyken bu sezon son model araba ve yanında adamlalarla çıktı karşımıza. cemile lotodan para çıktıda bizimmi haberimiz yok..bu paranın kaynağı ne.
*yılmaz ilk sezon filizi "kandırma çalışmaları çerçevesinde:)" at binme dersleri alıyordu ama ondan sonra bir daha ata binmedi niye..oysa bülent inal kurşun yarasında 70 bölüm boyumca ne kadar ustaca at binebildiğini gösterdi ıhalmurlarda niye binmiyor. binbir gecede halit ergenç doğru dürüst becerememesine rağmen devamlı at üstünde..
*canan hanımın bir bölümde başrol oyuncusu kadar sahnesi varken ondan sonraki bölümde hiç görünmeyebiliyor. bu bazı diğer oyuncular içinde geçerli.
*ömer-feride sahilde el ele dolaşıyor fonda "yar tenine haram değdi" şarkısı çalınıyor. kimin tenine haram değdi ömerinmi yoksa ferideninmi. aynı şey filiz-yılmaz içinde geçerli.
intizarın bu muhteşem şarkısı elif-yılmaz için yazılmıştı. elif öldüğüne göre artık sadece jenerikte kullansalarda olur..
*44. bölümde yılmaz hisseleri karşılığı 10 kat para istemiş sonra vazgeçmişti. karşılıksız hisse almayı içine sindiremeyen filiz ömerden söz almıştı. ama ömer yılmaza para falan vermedi. 10 katını geçtik gerçek değerinni bile vermedi hisselerin neden...
bunlar acilen cevap bekleyen sorular. yada çok büyük yanlış yapılmış mantık hataları.:good: :good:
*44. bölümde yılmaz hisseleri karşılığı 10 kat para istemiş sonra vazgeçmişti. karşılıksız hisse almayı içine sindiremeyen filiz ömerden söz almıştı. ama ömer yılmaza para falan vermedi. 10 katını geçtik gerçek değerinni bile vermedi hisselerin neden...
Bu sorunun cevabini biliyorum. Omer hisselerin parasini vermeyi evet kabul etti ama Filiz 'Yilmaz kabul etmez o yuzden Sadikoglu Vakfi'na (sanirim egitimle ilgili bir vakif) bagislayalim' dedi. Sonra da bu konunun halloldugu laf arasinda gundeme geldi.
tolgahuzur1
12-02-07, 22:58
arkadaşlar bu haber ne kadar doğru bilemem ama istanbuldaki arkadaşım aradı dizinin bitmesine 5 hafta varmış.. son iki bölüm kala evlilik olacakmış. birde feridenin hafızası yerine gelecekmiş. bu haberi alınca üzüldüm... birde bebek düşmeyecekmiş.
arkadaşlar bu haber ne kadar doğru bilemem ama istanbuldaki arkadaşım aradı dizinin bitmesine 5 hafta varmış.. son iki bölüm kala evlilik olacakmış. birde feridenin hafızası yerine gelecekmiş. bu haberi alınca üzüldüm... birde bebek düşmeyecekmiş.
imza gününde dizinin haziran ayında biticeğini söylemişler ve olayları öyle karmaşık bir hale getirdilerki 5 haftada toparlayamazlar gibime geliyor dizimiz hazirana kadar devam edicek...
*elifin babası ve müjgan hanımın müstakbel kocası ilk sezon bir ara girmişti dizimize o bu sezon kayboldu nerde bu adam...
*elifin mezarlığını kimse ziyaret etmezmi kocası ömer-kaynana handan hadi bunları geçtik öz annesi müjgan hanım niye gitmez hiç kızının mezarına..
*hazır mezarlardan söz açılmışken erol beyin mezarınında "kuş uçmaz kervan geçmez" bir halde olduğunuda hatırlatalım. bizim dizimizde "VEFA" sadece bir semt adımı..
*ismini küçük bir kızın koyduğu "feride" nin ailesi nerde hayattalarmı. bu kız kimliksiz ömerle nasıl evlenecek...
feridenin hafızasının yerine gelmesini merakla beklediğimi söylemek istiyorum,ama yaklaştı sanırım ilk defa hafızasıyla ilgili bir şeyler söyledi (uzun bir aradan sonra yani :) )
elifin mezarını ziyaret sahneside çok önemli onuda bekliyoruz ama bu gidişle biri ölene kadar oraya kimse gitmeyecek :)
gülbeşeker
12-02-07, 23:33
Sevgili gülbeseker;
Bana sorarsan; ben dizideki gibi masalsı bir ask yasasam kim ne derse desin inanmam..Tıpkı yargılamayacagım gibi..ayrıca öpme konusunun da cok extreme :) bir sey oldugunu düşünmüyorum.. Bunlar olagan seyler..Tıpkı Yılmaz'ın Aslı ile yaptıkları gibi..
Sunu da göz ardı etmemek lazım ki, yılmaz karakteri sevgisinden birseyleri kaybetmiştir.. Bunu ben degil kendisi söylemiştir..Bunda haklı mıdır haksız mıdır tartısılabilir ama su da bir gercek ki onun yasadıgından daha feci bir sey yasayan Filiz ilk günkü gibi olmasa da Yılmaz'a baglıdır.. Aşkını da tartmamıştır..Bunun da ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum ya neyse..
Sonu hayrolsun...
sevgili secoms yılmaz sevgisinden bişeyleri kaybetmemiştir, öfkesine ve filizin kendisine güvenmemesine bağlı olarak çektiği acıdan dolayı öyle hissetğini sanmıştır ve öyle söylemiştir zaten geçen bölümde ekremle konuşurken bunu dile getirdi ben aslında filizi hep içimde yaşatmışım tarzında bi şeyler söyledi.Eğer biz yılmazın veya filizn her sözüne inanacak olsak bu ilşki çoktan bitmişti.Ben hiçbir zaman yılmazın sevgisini filiznkinden az bulmadım, şu olayda filize güvenmeyecekse ki öyle görünüyor bu tamamiyle filiz hakında nasıl olayları başkalarının gözünden bakıp beni suçladı diyen yılmazın kendisine gelmesini sağlayacak,filizn durumunu anlayıp ona o kadar uzun süre kendinden uzak tutup acı çektirdği için pişman olacaktır.Bu olayla beraber aralarındaki güven sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.
gülbeşeker
12-02-07, 23:39
*cemil ilk sezon kendi halinde ayakkabicıyken bu sezon son model araba ve yanında adamlalarla çıktı karşımıza. cemile lotodan para çıktıda bizimmi haberimiz yok..bu paranın kaynağı ne.
*yılmaz ilk sezon filizi "kandırma çalışmaları çerçevesinde:)" at binme dersleri alıyordu ama ondan sonra bir daha ata binmedi niye..oysa bülent inal kurşun yarasında 70 bölüm boyumca ne kadar ustaca at binebildiğini gösterdi ıhalmurlarda niye binmiyor. binbir gecede halit ergenç doğru dürüst becerememesine rağmen devamlı at üstünde..
*canan hanımın bir bölümde başrol oyuncusu kadar sahnesi varken ondan sonraki bölümde hiç görünmeyebiliyor. bu bazı diğer oyuncular içinde geçerli.
*ömer-feride sahilde el ele dolaşıyor fonda "yar tenine haram değdi" şarkısı çalınıyor. kimin tenine haram değdi ömerinmi yoksa ferideninmi. aynı şey filiz-yılmaz içinde geçerli.
intizarın bu muhteşem şarkısı elif-yılmaz için yazılmıştı. elif öldüğüne göre artık sadece jenerikte kullansalarda olur..
bunlar acilen cevap bekleyen sorular. yada çok büyük yanlış yapılmış mantık hataları.:good: :good:
şarkı konusunda şöyle söyleyeyim bu şarkı çok popüler olduğundan ve çok sevildğinden dolayı sahne ayrımı yapmadan dizinin bütün aşık çiftlerinin romantik sahnelerinde koymayı uygun görüyorlar.At binme konusuna gelince çok haklısın üstelik bülent inal gerçek hayatta da at binmeyi çok seviyormuş dizide ata bindğini nerdeyse hiç göremedik,bir sonraki projede inşallah.
sevgili secoms yılmaz sevgisinden bişeyleri kaybetmemiştir, öfkesine ve filizin kendisine güvenmemesine bağlı olarak çektiği acıdan dolayı öyle hissetğini sanmıştır ve öyle söylemiştir zaten geçen bölümde ekremle konuşurken bunu dile getirdi ben aslında filizi hep içimde yaşatmışım tarzında bi şeyler söyledi.Eğer biz yılmazın veya filizn her sözüne inanacak olsak bu ilşki çoktan bitmişti.Ben hiçbir zaman yılmazın sevgisini filiznkinden az bulmadım, şu olayda filize güvenmeyecekse ki öyle görünüyor bu tamamiyle filiz hakında nasıl olayları başkalarının gözünden bakıp beni suçladı diyen yılmazın kendisine gelmesini sağlayacak,filizn durumunu anlayıp ona o kadar uzun süre kendinden uzak tutup acı çektirdği için pişman olacaktır.Bu olayla beraber aralarındaki güven sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.
Sevgili gülbeşeker,
Ben kimsenin askını kıyaslamak istemedim..Zaten böyle bir seyin de sacma oldugunu düsünüyorum ama dönüp tekrar okuyunca öyle anlasıldıgımı anladım..Fakat Yılmaz'ın sarfettiği o cümlenin cok da hafife alınacak cinsten oldugu düşünmüyorum..Ayrıca hak da verebiliyorum..(Aynı sey benim de basıma gelse ben de aynı seyleri düşünürdüm)
Ayrıca pişman olması veya güven sorunun kalkması için bu sekilde bir yol izlemelerini cok yanlıs buluyorum..Bu gercekten de hic hos bir durum değil..İzleyip göreceğiz..
Son bölümün son sahnesine yazilmis bir siir
Filizden Yilmaza
Yanginlarda kavruldum beni birakip gittigin günde
Ihanet etmistim askimiza sana güvenmedigimde
Lodoslar koptu artik iki kalbin carptigi bu bedende
Mazide aradim su an bulamadigimi sende
Aski tekrar görünce benden kacirdigin o gözlerinde
Zamana inat mutlulugu bulacaktik gecenin derininde
Yilmazdan Filize
Firtinalarin icimde dinmek binemyen bir dönemde
Inadimi kiran o büyük aski gördüm gözlerinde
Lanet ettim seni birakip yanlizliga teslim ettigim güne
Inanmak istedim tekrar bu askin büyüsüne
Zifiri karanligim oldun ihanet haberin düsünce üstüme
cemilin serveti çok konuşuldu burda
benim tahminim şöyleki: cemil gemilerde çalıştı 5 yıl.
gemici çapkınlık yapmadığı sürece hiç para harcamaz yemesi içmesi yatması gemidendir. maaşida net kendisine kalır. 5 yıl*maaş birde babadan arsa tarla falan sattıysa budur yani.
Aslinda varya su cemin yilmaza soledigi yalan i cozmek cook kolay...
simdi yilmaz filize gidip solerse cemden mi diye filiz zaten yikilir guveni sarsilir ama kanitlamasi cook kolay filiz kendi raporunu gosterse veyata yilmaza bi sekilde kanitlasa olmazmi....Illa senaristler uzatip bizi burda delirtcekler..
zaten cem in sesini duymak bile beni sinir ediyor..
neyse arkiler tuyo felan varmi..
yılmaz_filiz
13-02-07, 09:40
Aslinda varya su cemin yilmaza soledigi yalan i cozmek cook kolay...
simdi yilmaz filize gidip solerse cemden mi diye filiz zaten yikilir guveni sarsilir ama kanitlamasi cook kolay filiz kendi raporunu gosterse veyata yilmaza bi sekilde kanitlasa olmazmi....Illa senaristler uzatip bizi burda delirtcekler..
zaten cem in sesini duymak bile beni sinir ediyor..
neyse arkiler tuyo felan varmi..
yada filiz yılmazı başka bi doktora götürüp kaç aylık olup olmadığını öğrenebilir.istanbulda kaç doktor var.
bu arada kursini şiirler süper olmuş ellerine sağlık.
yada filiz yılmazı başka bi doktora götürüp kaç aylık olup olmadığını öğrenebilir.istanbulda kaç doktor var.
bu arada kursini şiirler süper olmuş ellerine sağlık.
bunlar olmaz arkadaşlar...ortada kırıcı bir durum olmayacakmış...yılmaz bunu yapsa filiz kırılır zaten....hem zaten yılmaz filize şüphesini söylese bile filizin davranışlarından ve suratından anlar yanlış düşündüğünü pişman olmaya başlar....
diğer dizilerle kıyaslanamasını sevmiyosunuz ama izlerken dayanamadım yazmak istedim....filiz beyaz gelincikteki cerenden ve sıladan daha önce hamile kaldı gene çocuklarının babaları bunları başkalarından duydu hepsi olayı tatlıya bağladı sonunda yılmazda filizin hamileliğini öğrendi ama filizin çilesi daha da arttı bunu yılmazın öğrenmesiyle...ekranların tek çilekeş kadını filiz herhalde....
dün sevgililer günü için hazırlanan reklamı gördüm :) gerçekten güzel hazırlanmış hatta filizle yılmazın dışında bir karede de feride ve ömeri gösteriyorlardı:) filizle yılmazında ilk kavuşmadan sonraki görüntüleri vardı:) yani kısacası çok hoş olmuş bir cem yoktu :):) sanırım reklamın en hoş tarafıda buydu :img-hyste
yılmaz_filiz
13-02-07, 10:18
bunlar olmaz arkadaşlar...ortada kırıcı bir durum olmayacakmış...yılmaz bunu yapsa filiz kırılır zaten....hem zaten yılmaz filize şüphesini söylese bile filizin davranışlarından ve suratından anlar yanlış düşündüğünü pişman olmaya başlar....
Filizin çok kıralacağını biliyorum filiz asidir.ondan ilk önce yılmaza bunu ispatlayacak yılmaz 2.5 aylık hamile olduğundan şüphelenmicek duruma gelcek.bu sefer filizden yılmaz özür dilemeye başlıcak.filiz yılmazı biraz süründürdükten sonra affeder.dizi finalinde evlenmelerini hiç istemiyorum hemen evlenseler ne güzel olur:img-yes:
dün sevgililer günü için hazırlanan reklamı gördüm :) gerçekten güzel hazırlanmış hatta filizle yılmazın dışında bir karede de feride ve ömeri gösteriyorlardı:) filizle yılmazında ilk kavuşmadan sonraki görüntüleri vardı:) yani kısacası çok hoş olmuş bir cem yoktu :):) sanırım reklamın en hoş tarafıda buydu :img-hyste
ne için yapılmış ki bu reklam anlatırmısın...dizi için mi yoksa kanalın işi mi?
sevgili sinem ıhlamurlar altında dizisi için sevgililer günü özel fragman mı yayınlandı yani
tüm diziler vardı özel değil ,ben sadece o kısımlarını anlattığım için özel gibi durmuş :) üç kare bizim diziden var ve bülent inalın "sen ve ben" dediği fragmandaki şiirin o kısmı var ...sarılırlarken görüntüleri var ...feride ve ömerinde tek sahilde sanırım sarılırlarken çekilmiş olan görüntüleri var (bu kısım yeni mi eski mi hiçbir fikrim yok :) ) ama filiz ve yılmazın görüntüleri eski görüntülerden (yılmaz cemi dövdü diye tutuklanmıştı sonra cem şikayetinden vazgeçmişti sonrada filizle tüm gün gezmişlerdi oradaki görüntüler var )
tüm diziler vardı özel değil ,ben sadece o kısımlarını anlattığım için özel gibi durmuş :) üç kare bizim diziden var ve bülent inalın "sen ve ben" dediği fragmandaki şiirin o kısmı var ...sarılırlarken görüntüleri var ...
çok sağolasın sinem bende zannettim ki önümüzdeki bölümde sevgiller günü için yılmazla filizi barıştırıp güzel bir bölüm yaparlar zannettim ama olmayacak herhalde bari barışmaları uzun sürmesede hemen barışsalar birde dizi sanki yakın zamanda bitecek gibi zaten bu yöndede dedikodular var inş. haziranda biter ama dizi 5-6 bölüm sonra bitecek gibi
erken final sö konusu değil sanırım 74. bölümde olacak deniliyordu buna da daha 14 bölüm var hatta imza gününde hazirana kadar denilmiş, hem o kadar olayı nasıl 5 bölümde sonuca bağlarlar gerçi yapar mı yaparlar ama bu kadar izlenirken ne yapım ne de kanal bunu riske almaz sanırım en azından sezon sonuna kadar devam ettireceklerdir ya da ben mi çok iyi niyetli düşünüyorum:(
ama gerçekten bitecekse yeni bir çıkmaza sokmamaları gerekiyordu bu bölüm sonunda yeni bir düğüm eklemiş oldular senaryoya, çözümlenmesi gereken o kadar olay var ki 5 bölümde ne kadarını açığa çıkarabilirler, ama yapılamayacak birşey mi hayır hızlı geçişlerle yaparlar ama ben hazirana kadar devam edeceğini umut ediyorum diğer olasılıkları düşünmek istemiyorum en azından herşey zamanında çıksın ki bizde ne olduğunu anlayalım hızlı geçişler hiç iyi olmaz, haziran olarak düşünmeye devam:)
yılmaz şimdi filizin rahatsızlanmasının ve sürekli onu bu şekilde görmesinin nedeninin hamilelikten olduğunu anlayacak ve filizin söylememe inadının neden kaynaklandığını sorup duracak kendine çünkü o günden sonra tüm endişesini filizin nasıl olduğunu merak ettiğini de filize söyledi ama neden bunu sakladığını düşünecek benden olsa saklamazdı ama demek ki cemden bu yüzden mi saklıyordu diye düşünebilir.
ama olmaz bu ya cemden olsa ilk karşılaşmada söylerdi filiz o kadar koşturdu peşinden anlatmaya çalıştı kaza sonrası bağ var herzaman da olacak dedi hangi akla hizmet inanacak buna yok yok benim elimde kalıyor bu durumun tutulacak bir tarafı yok yok:(
tüm diziler vardı özel değil ,ben sadece o kısımlarını anlattığım için özel gibi durmuş :) üç kare bizim diziden var ve bülent inalın "sen ve ben" dediği fragmandaki şiirin o kısmı var ...sarılırlarken görüntüleri var ...feride ve ömerinde tek sahilde sanırım sarılırlarken çekilmiş olan görüntüleri var (bu kısım yeni mi eski mi hiçbir fikrim yok :) ) ama filiz ve yılmazın görüntüleri eski görüntülerden (yılmaz cemi dövdü diye tutuklanmıştı sonra cem şikayetinden vazgeçmişti sonrada filizle tüm gün gezmişlerdi oradaki görüntüler var )
Sevgililer gunu fragmanini da ben de izledim gercekten hos bir fragman hazirlamislar. Bahsi gecen eklenmis olan FOMER'in sarilma sahnesi son bolumdeki insaattaki Feride'nin Omer'i teselli ettigi ve benim agladigim sahneden :img-wink:
yılmaz şimdi filizin rahatsızlanmasının ve sürekli onu bu şekilde görmesinin nedeninin hamilelikten olduğunu anlayacak ve filizin söylememe inadının neden kaynaklandığını sorup duracak kendine çünkü o günden sonra tüm endişesini filizin nasıl olduğunu merak ettiğini de filize söyledi ama neden bunu sakladığını düşünecek benden olsa saklamazdı ama demek ki cemden bu yüzden mi saklıyordu diye düşünebilir.
ama olmaz bu ya cemden olsa ilk karşılaşmada söylerdi filiz o kadar koşturdu peşinden anlatmaya çalıştı kaza sonrası bağ var herzaman da olacak dedi hangi akla hizmet inanacak buna yok yok benim elimde kalıyor bu durumun tutulacak bir tarafı yok yok:(
evet filizim doğru diyosun....zaten sapancalara da yılmaza cemden hamile kaldığını söylemeye gitti....cemden hamileyim yılmaz derdime bir çare diyecekti sanki....yılmazı azcık mantıklı olmaya ve düşünmeye davet ediyorum....davetime iştirak edermi acaba?:)
TubaBülent
13-02-07, 13:16
bencee yilmazz ordan cekip giderr (canim yaa ikiside cokk aci cektilerr off)!
filizde yilmazi bekler bekler bekler ama yilmaz gelmez yilmazi arar cemi kapali yada acmaz yilmaz filiz iyce merak eder acaba yilmaza biseymi oldu yada ne bilim.....
sora yilmazz gecen haftadaki gibi hep kacar filizde yakalamaya calisirr!!!!
sorasinda iki secenek kaliyo:
1.filiz yilmazi sirkette yada biyerde görür ve artik kendini tutamaz ve yilmaz ben hamileyim baba oluyosun der ve hersey yoluna girer yilmazzz filize bisey söylemeden filizin hic biseyden haberi olmadan yine barisirlarr!!!
2.filiz yilmazi kovalarakenn yilmaz dayanamazz hic bisey söylemeden gidip raporu filize verir filizde yilmaz bu ne demek oluyo ben 1 ay deyil 2.5 aydir hamileyimm der ve öyle barisirlarr!
off ya belki daha cokk secenek var ama bilemiyorumm!!
ayrica su cemin filiz bana sürüne sürüne gelecek lafinida her bölüm bosuna ceme söylettirmiyolarr ya filiz onun dedigi gibi sürüne sürüne mejbur kalip giderse cemle nolcakkk!!!ay ben kalpten giderim ozmannn düsünmek bile kötüüü!!
yazdiklarinda sana katiliyorum..
telefon konusunda bence yilmaz filizin aradigini görünce acmaz bile telefonu yüzüne kapatir..ve asliya gider..
bana kalirsa yilmaz ve filizin barisma sahneleri uzakta gibi..
eger her bölümde cem sürünerek bana gelicek diyosa bu isin icinde bi is var senaristler bosuna bölye seyler söylettirtmezler bana göre..filiz ceme gidecek..bana öyle geliyoR..yilmazda asliya verecek kendini..
belki yazdiklarima tepki verirsiniz ama benim görüslerim böyle.
ama eminki en sonunda barisicaklar yine..KESIN
evet filizim doğru diyosun....zaten sapancalara da yılmaza cemden hamile kaldığını söylemeye gitti....cemden hamileyim yılmaz derdime bir çare diyecekti sanki....yılmazı azcık mantıklı olmaya ve düşünmeye davet ediyorum....davetime iştirak edermi acaba?:)
archshecim, davetine ben iştitak etsem işe yarar mı yaramaz tabi ki:) yılmazda mantık aramayacağız bu bölüm öyle görünüyor ha yılmazım ah herkese yardıma koşan eskiden daha ayrıntılı düşünen yılmazım iş kendine geldi mi bunu yapamayan yılmazım terzi kendi söküğünü dikemez misali yılmazımda ne kendine ne de filize yardım ediyor, kendinize gelin güzide çiftim vakit ayır geçirme vakti değil birleşip birlikte olma vakti silkelenin kendinize gelin bizi de düşünün bu arada bakın bizde ne hale geldik yapmayın
siz yine olduğunuz gibi kalın,
cem için handaniçin değişmeyin,
onlar giderler ha bugün ha yarın haraket vakti gelince
şarkıyı bile değiştirdim ya:)
bu konuda daha öncede yorum yapmıştım ama birdaha yapıyım yılmaz hamilelik konusunda biraz mantıklı düşünebilse ve filize ufacık bir güveni olsa bu işin olmayacağını anlar en basiti filiz cemden hamile ise neden onca süre içerisinde yılmazın peşinden koşsun yılmaz cemin filize evlenme teklif ettiğini biliyor ve filizin kabul etmediğinide bir bayan hamileyse hamile olduğu erkeğin teklifini kabul eder kalkıp yılmazın peşinden koşmaz o gece hiçbir erkek bebeğini bekleyen kadınıda eski sevgilisiyle çiftlik evinde başbaşa bırakmaz yani bunlaeı düşünmek çokta zor değil açıkçası herşeye çare bulan yılmaz bunuda düşünebilmeli...
yılmazdan filize (zerrin özer) sözlerin uyumuna bakın arkadaşlar
Gül Bebeğim Sus ağlama bebeğim ürkek olma
Yüzüme küserek bakma
Acıyor canım benim de
Kor gibi içim
Yanıyor yürek acınla
Yetmiyor gücüm
Gül bebeğim yarına ıslak bakma
Acını gömüver içine gül
Anan baban canındı ziyan olan
Affet bizi elini yoktu tutan
Ah küçücük yüreği yaralım
Ah haklısın ne desn bize az
Küçücük yüreği yaralım
Gel affet dünyan olalım
Ufacık yüreği yaralım
Ah haklısın ne desen yine az
Ufacık affet dünya kuralım
Sus bebeğim yanarım ama ağla
Dünyanın içini dağla
Acırım sana gözünde ip gibi yaşın
Nereye kaçar gidersin yok ki bir çatın
NOT: arkadaşlar senaryolar kısmına 61.bölüm senaryomu ekledim, fırsat bulup bakabilirseniz, bilginize teşekkürler:)
bu da filizden yılmaza(dayanamıyorum-zerrin özer)
Kalbimde hep o yangın var gel
Dayanamıyorum
İster su ol ister rüzgar gel
Dayanamıyorum
Yıkılıyor hatıralar yalnız tutamıyorum
Neye baksam aşkımız var gel
Dayanamıyorum
Bazen sızı bazen sancı yüreğimdeki yabancı
Sensiz olmak çok çok acı gel
Dayanamıyorum
Dün dizlerim bile gece bağlandı boş bir ümide
Yorgun çıkıyorum güne gel
Dayanamıyorum
Dayanamıyorum dayanamıyorum
Seni severken sensiz olmaya
Dayanamıyorum dayanamıyorum
Ben bu aşkı yaşamaya
ya bugün fragman yada özet cikmicak galiba ne ses var nede seda!!!!
simdi kalnald de reklami gördümm cokk güzell olmus sevgililer günü icin hazirladiklari reklamm cokk hos!!!!
ah ah bizde söyle diziyi eskisi gibi izliyebilsek rahatca artik aa cem gelcekk ah geldi simdi ayrilicaklar diye izliyorum yaaa!!! bi rahat ayrilma korkusu olmadan bi bölüm izlesemm nolurrr yokk ilam cem ve hanadan giriceklerrr maf ediceklerr!!!
bu konuda daha öncede yorum yapmıştım ama birdaha yapıyım yılmaz hamilelik konusunda biraz mantıklı düşünebilse ve filize ufacık bir güveni olsa bu işin olmayacağını anlar en basiti filiz cemden hamile ise neden onca süre içerisinde yılmazın peşinden koşsun yılmaz cemin filize evlenme teklif ettiğini biliyor ve filizin kabul etmediğinide bir bayan hamileyse hamile olduğu erkeğin teklifini kabul eder kalkıp yılmazın peşinden koşmaz o gece hiçbir erkek bebeğini bekleyen kadınıda eski sevgilisiyle çiftlik evinde başbaşa bırakmaz yani bunlaeı düşünmek çokta zor değil açıkçası herşeye çare bulan yılmaz bunuda düşünebilmeli...
sımdı nasıl acıklayacam bılmıyorum.bayanların donemı vardır soyleyemıyorum utandım:img-blush gecıtığını gorurseler burdan hamıle olduklarını cıkarabılırler.dıyeceksınızkı ne alaka?yılmaz fılızınde bebeğı yenı oğrendığını dusunebılır.fılızınde pesınden bebeğı olmadığını sandığından kostuğunu dusunebılır dıyecem ama madem nıye cağırsın cıftlık evıne cık ısın ıcınden cıkabılırsen...
bız ne yaparsak yapalım ne dusunursek dusunelım,mantıklı dusunduğumuz ıcın ınanmamalı dıyoruz ama yılmaz o anda doğal olarak mantıklı dusunemeyecek kı handanın getırdığı rapora bıle ınanabılecek durumdaydı kalemı nasıl krdığını gordunuz kalem kırmak o ınsanın olum emrının verılmesı oluyo kı olay fılızle ılgılı kalemı kırmasının sebebı fılız.fılızınde olumu gıbı bısey olacak yılmazın boyle dusunduğunu oğrenınce.dızıyı ne hale soktum:img-hyste kurtlar vadısını gectı dızı:)
ama bır bayanı yıkacak bır suclama gıdıp baskasının koynuna gırdığını dusunup ustune cocuğuda olacağını dusunmesı.fılızı nasıl toparlayacak senarıstler anlam veremıyorum yılmazın bu bolumde aynalıya soyledıklerınden sonra bu duruma ınanması zaten senarıstlerımız tarafından yapılan koskoca bır mantık hatası bence...
------------------------------
ferıde elıf konusundada yorum yapmak ıstıyorum.ferıde bence omere daha cok değer verıyo omere duyduğu duygular cok saf ve temız,omerın ona duyduğu duygularda oyle.elıf ıse bana gore yılmazın ona yaptığı davranıslar ve aılesının maddı durumu yuzunden omerle evlenmıs bırı.omere davranısları zaten benı baslı basına dızıyı ızlerken strese sokmaya yetıyodu.
ferıde oylemı ınsaat ısı gecınce hemen olayın nasıl gelıstığını oğrenmek ıstıyo omerı cok dusunduğunden kı bence ınsaat ıcın gelen raporun haberını aldığında omerın yanına gıtmesı sevgısının ne kadar buyuk olduğunu gosterıyo.ferıde omerın ıyı-kotu herzaman yanında ve yanında olmayı herzaman ıstıyo.
elıf oyle mıydı bazı bolumlerde omerı gormeye bıle tahammulu yoktu.bebeğı olduğunu oğrendığınde gıdıp tek basına aldırma kararı vermesı bırıncı hatası,omere bebeğı aldıracam deyıs seklı ınsan karsısındakınıde dusunur.yılmazı madem o kadar cok sevıyordun kendını cıkmazdan kurtarmak ıcın hazır senı seven bırını buldun omerle evlendın.bence elıf omerı hıcbır zaman haketmedı ama omere tek faydası elıfı dunyaya getırmesı oldu.
omerın ferıde ıle karsılasması bence onun ıcın cok cok ii oldu hem ona asık oldu elıfı unuttu hem de onun askına karsılık veren bırısını buldu ve elıfı kendı kızı gıbı seven bırı sonucta ferıde.
fomer cıftının cok mutlu olacağına ınanıyorum ferıdenn gecmısı konusunda kucukte olsa sorunlarla karsılasacaklardır ben onların sevgısıne ınandığım ıcın bu sorunları beraber atlatacaklarını dusunuyorum.bence bu ınsaat ısınden sonra omer ıs dunyasından cekılmelı ılgısını ferıde-elıfe vermelı dıyecem omer sırketı bırakmadan zaten sırket onu bırakacak ıflas edecekler...
ıflas etmelerıne uzuldum desem yalan olur hatta sevındım handannın o yuz ıfadesını gormem lazım artık cemıskonunda yuzu o zman meydana cıkar handana ıns kalp vurur bu olayların ustunede olur:img-hyste
neyse cok uzatım..
yorumumu okuyan herkese tskler bana katlanmanız bıraz zor olacak:)
destina304
13-02-07, 16:35
ya bugün fragman yada özet cikmicak galiba ne ses var nede seda!!!!
simdi kalnald de reklami gördümm cokk güzell olmus sevgililer günü icin hazirladiklari reklamm cokk hos!!!!
ah ah bizde söyle diziyi eskisi gibi izliyebilsek rahatca artik aa cem gelcekk ah geldi simdi ayrilicaklar diye izliyorum yaaa!!! bi rahat ayrilma korkusu olmadan bi bölüm izlesemm nolurrr yokk ilam cem ve hanadan giriceklerrr maf ediceklerr!!!
yeşimcam ben rekalmı görmedim bizimkilerle igli bişeyler varmıydı yani ıhlamurlar altındayla ilgili.cevap yazarsanız çok sevinirim.
özetten de ses yok daha bugün vermezler yarın çıkar gibi gerçi özette ne yazacak az çok tahminler çıktı ortaya,
yılmaz çiflik evinde gördüğü manzara karşısında filizle konuşacak mı?
yılmazın gelmemesi filizin ne yi anlamasına yol açacak?
ömer inşaatın durdurulma olayıyla ilgili suçu aslıdan mı sanacak ve bu durdurma tekinerleri iflas ettirebilecek mi?
yılmaz filize karşı neler hissedecek rapora ve ceme inanıp filizden uzaklaşacak
bu durumu filiz yanlış amlayacak ondan tamamen koptuğunu düşünüp bebeği söylemekten vazmıgeçecek?
feride ömerin bu zor zamanlarında ömerin evine dönmek isteyecek mi?
bütün bu olanlardan sonra cemin planları bir bir gün yüzüne çıkacak mı?
bize sorulu özet vere vere aynı onlara döndük baksanıza hiç açıklamadan direkt sıralamışım soruları özetten çok sınav gibi değil mi:)
not: hem ben 61.bölüm senaryomu yazdım orada neler olacağı var bu sorularımın cvbını oradan okuyabilirsiniz arkadaşlar:)
yeşimcam ben rekalmı görmedim bizimkilerle igli bişeyler varmıydı yani ıhlamurlar altındayla ilgili.cevap yazarsanız çok sevinirim.
evet var cnm ama cokk az bi kisim hani su cem yilmaza tuzak kurmustuda yilmaz saklaniyodu sora filiz yilmazin yanina gitti sarildilar iste o kisim var bide fömer cifttimiz var bankta oturiurken feride kafasini ömerin omuzuna dayadigi sahne ama cokk azz!!! ama cokk güzel olmus:)
dönüp dönüp başa saran çok saçma bi dizi oldu bence artık .. aşk hikayesi olurda bu kadar saçma olmaz .ikinci sezon başladığından beri güzel ve mantıklı giden tek şey ömerin yaşamı yani filiz ve yılmaz arasındaki olaylar baydı artık tam anlamıyla biraz hareket getrseler diziye filizle yılmazı ikide bir küstürüp barıştıracaklarına farklı bir şeyler deneseler. ilk sezonu hatırlıyorum da diğer haftayı sabırsızlıkla beklerdim şimdi ise dizinin sonunu zor getiriyorum yada izlemeden kalkıyorum dayanamıyorum. bu diziyi gerçekten severdim. kimse diziyi kötülemeye çalıştığımı falan sanmasım ama gerçekten dizi artık hiç akmaz oldu.. :(
arkadaşlar daha özet de çıkmadı her neyse size birşey soracağım bir bolumde yılmaz bole mavi bir gömlek gibi birşey giymiş birde boynunda muska gibi birşey vardı o kaçıncı bölümdü_?
dönüp dönüp başa saran çok saçma bi dizi oldu bence artık .. aşk hikayesi olurda bu kadar saçma olmaz .ikinci sezon başladığından beri güzel ve mantıklı giden tek şey ömerin yaşamı yani filiz ve yılmaz arasındaki olaylar baydı artık tam anlamıyla biraz hareket getrseler diziye filizle yılmazı ikide bir küstürüp barıştıracaklarına farklı bir şeyler deneseler. ilk sezonu hatırlıyorum da diğer haftayı sabırsızlıkla beklerdim şimdi ise dizinin sonunu zor getiriyorum yada izlemeden kalkıyorum dayanamıyorum. bu diziyi gerçekten severdim. kimse diziyi kötülemeye çalıştığımı falan sanmasım ama gerçekten dizi artık hiç akmaz oldu.. :(
Kendi dusuncen buna saygi duymak lazim tabi ama herkez senin gibi dusunseydi suan dizi yayindan kalkmis olurdu...reytinglerde iyi onemli olan dizinin reytingi degil aslinda....onemli olan seyircilerinin dusuncesi..ben her nekadarda 1inci sezondaki bolumleri arasamda bagzen ikinci sezonu keyifle ve heyecanla izliyorum...bizim dedigimiz gibi yazilmiyor malesef senaryo izleyip ve gorecegiz..senin benim dedigi gibi olmadi diye diziyi kotulemek hos bir sey degil..
gülbeşeker
13-02-07, 18:10
arkadaşlar daha özet de çıkmadı her neyse size birşey soracağım bir bolumde yılmaz bole mavi bir gömlek gibi birşey giymiş birde boynunda muska gibi birşey vardı o kaçıncı bölümdü_?
42.bölüm otel odasında filizle öpüşmüşlerdi sonra filiz kendini geri çekmişti o zamanlar hisse meselesi vardı sonra ömer geldi onunla kavga ettiler işte o bölüm.
yılmaz ister istemez aslıya yakınlaşacak gibi en azından bu 2 bölüm bolca göreceğiz ikili sahneleri içime doğuyor gibi şimdi tamamen filizden kopma raddesine gelecek alıştırıyorum şimdiden kendimi aslıyılmaz sahnelerine, yılmazın yaralarını saracak son bölümde ANI yaşadım ama bu bölüm ne olurum bilmiyorum artık ya yılmaz tek kalsın aynalı olsun ama aslı olmasın yeter ki çok sahneleri olmasın yılmazın tek acısını yaşadığını görelim ayrılıklarında göremedik bari bunu görelim ama aslı olmasın lütfennnnn:img-wink:
42.bölüm otel odasında filizle öpüşmüşlerdi sonra filiz kendini geri çekmişti o zamanlar hisse meselesi vardı sonra ömer geldi onunla kavga ettiler işte o bölüm.
ilgin için çok teşekkurler. saol tekrardan .
yılmaz ister istemez aslıya yakınlaşacak gibi en azından bu 2 bölüm bolca göreceğiz ikili sahneleri içime doğuyor gibi şimdi tamamen filizden kopma raddesine gelecek alıştırıyorum şimdiden kendimi aslıyılmaz sahnelerine, yılmazın yaralarını saracak son bölümde ANI yaşadım ama bu bölüm ne olurum bilmiyorum artık ya yılmaz tek kalsın aynalı olsun ama aslı olmasın yeter ki çok sahneleri olmasın yılmazın tek acısını yaşadığını görelim ayrılıklarında göremedik bari bunu görelim ama aslı olmasın lütfennnnn:img-wink:
Asllidan kacis yok sanirim, zaten bu olayi Yilmaz baskasinla paylasmaz, kendine saklar, digerleride mesela Aynali Filiz hakkinda sorular sorar diye, Aslinin yaninda kendini en rahat hisseder, nasil olsa Asli Filiz Yilmaz iliskisinin boyutlarini bilmek istemez.
Yani Yilmazin tekrar Aslinin evine tasinacagina benziyor:img-wink:
Benim asil merak ettigim Yilmaz bu raporun sahte oldugunu kimden ögrenir. Doktorun söylemeyecegi kesin, Filizle konusmiyacagindan Filizdende ögrenemez. Geriye iki isim kaliyor: Ceyda yada Feride. Gerci Feridenin daha Filizin hamile oldugundan bile haberi yok, acaba Yilmaz Ferideyle dertlesirken ona bundan bahsedermi, Feridede bunun üzerine Ömerin yada Filizin agzina ararmi bilemiyorum. Diger isimde Ceyda, son zamanlarda Filize en cok destek olan ve onu kararlarinda destekleyen ve yönlendiren. Gerci Yilmaz Filizle konusmadigi icin Yilmazin neye bozulmus oldugunu ne Filiz nede Ceyda bilecek, ama belki Ceyda Filizin daha fazla üzülüp aci cekmesini önlemek icin Yilmaza bebegi anlatma geregi duyabilir, ordada Yilmaz sahte raporu gösterir tüm olaylar acikliga kavusur, neyse iki üc bölüm sonra belli olur ancak.
62.bölümden benim beklentilerim
yılmaz filizi yargılamadan dinlesin (ama mümkünatı yok bunun)
filiz bebeğini söylesin hemde hazırladığı o güzel gecesinde (cnm ya boşuna uğraştı kendisinden habersiz dönen dolapları bilse yılmaza ilk öğrendiği anda söylerdi bebeğini)
cem mümkünse kendi kendini imha etsin (nerde en çok isteğimiz bu)
ömer feride ile şu güç durumun üstesinden gelsin ve aşklarını yaşasınlar (destek almadan bunu başaramaz ömer o yüzden ferideden ayrılmasın)
handan çocuklarından olabildiğince uzakta yaşasın (kendisi yapamayacak bunu ömer filiz dünyanın öbür ucuna bilet alsın tatil diye gönderdiklerini söylesinler aslında dönüşü olmayan yola gittiğini kendileri bilsinler)
müjgan pasif durumuna geçsin nalanla keremi rahat bıraksın (elife yaptıklarına geri dönmesin atölyesinde sus pus olsun daha iyi)
sema mirsadla ilgili gerçeği öğrensin evlat edinsin (en olacak olan bu sanırım)
ahmet salihten kopmasın ama cemilden de uzaklaşmasın (buda olası)
tabi hayal bari hayal kurarak bu anları yaşayım dedim sizlerle de paylaşıyım dedim malum bize acı izlettiriyorlar en kötüsüne hazırlanıyoruz bari böyle hevesimizi alalım:)
sevgili kurşuni, ceyda söyler gibi ama bence bunu filiz yılmaz konuşması sonrası raporun açığa çıkması ile öğrenilecek çünkü ne ceyda bilecek yılmazın bilidiğini ne de filiz aynalı zaten bilmiyor feridenin bilmesini istememişti ömer bu yüzden ikili karşılaşmalrında açığa çıkacak bu sahte rapor işi
forever_bim
13-02-07, 18:49
Arkadaşlar benim pc iyiden yavaşlayınca ona bol estetik ameliyat yaptırdım şimdi 17 lik genç kız gibi oldu. :) Yeniden herkese merhaba diyorum kısa süren bir ayrılıktan sonra. Sanırım özet fragman gene yok. Mert'in süper ötesi yorumunu ve başta filizim olmak üzere herkesin yorumunu keyifle okudum.
Şu Aslı meselesine gelecek olursam, ablam benimle diziyi izledi Yılmaz geldiğinde Aslı'nın o ultra yapmacık korkmuş edasından halinden sonra "Iy kıza bak ne kötü rol yapıyor" dedi. Hakikaten şöyle bir durum var. Hiç bir derinliği özelliği olmamasına rağmen Aslı rolünde Zeynep Beşerler feci başarısız bir tablo çiziyor.
Madem oyunculuktan açıldı konu konuşmaya devam. Cenk Ertan özellikle 49. bölümde Ömer'in vurulmasını beklediği sahnede iyi rol yapmıştı. Ama hem rolün tekdüzeliğinin artması hem sesindekidublajdan oluşan yapaylık onun da sıkıcılaşmasına yol açıyor.
Dizinin en mantıklı transferi İrem Altuğ. Bunun Feride'yle ya da karakteri sevmemle de alakası yok. Rolünü abartmadan maksimum doğallık içerisinde, dikkat çekeceğim diye kendini kasmadan oynayabiliyor. Mesela ben genelde Sinan Tuzcu'nun olduğu sahneleri daha dikkatli izliyorum-bunu bilmeyen yoktur herhalde- ve İrem Altuğ'un bu sahnelerde kesinlikle ezilmediğini iyi rol yaptığını görüyorum. Sanırım iki oyuncu da işin okulundan geldiği için tiyatrocuların sıklıkla kullandığı paslaşarak karşılıklı birbirini oynatma durumu oluyor.
Sevgili filizim+y hem ozetini hem de yeni bolumden beklentilerini okudum, ozellikle ozetin bu kadar olmasa bile bol soru isaretli olacagi zaten Allahin emri :) Araya bir tane gecmis bolumu anlatan iki tane de bu bolumden aciklayici cumle olacaktir. Gerisi senin sorularinin birkaci. Bir Ihlamurlar Altinda Klasigi... :)
Beklentilerin konusunda parantez icine yaptigin yorumlarin hepsine katiliyorum. Beklentim degil de tabi bir de curuk malzeme kullanildigi icin sorusturma sonucu Tekinerler'in insaati yetistirememe disinda cezai hukumu de olacaktir muhtemelen. Omer Feride yaninda olmasa herhalde direkt timarhaneye giderdi. Bir de tam bu bolumde ailesi ortaya cikarmis, artik tam senlik :icon_whis
Sarki sozlerin de guzel uymus canim bu arada.
Devil61 senin Omer, Elif ve Feride ile ilgili yorumunu cok ama cok begendim. Aynen senin gibi dusunuyorum. Elif'in kocasina karsi davranislari katlanilacak gibi degildi ama Omer zavalli bir umit beni de sever diye bekliyordu. Belki olmeseydi biraz sevecekti ama Feride Omer'e asik olmasi bir yana resmen hayran :img-in_lo Omer'in kizi disinda basina gelen en guzel sey Feride bence.
valla forever_bım bnm pc nınde estetığe ıhtıyacı var:)yakında bana bılgısayarcının yolu gozukur.
berna1(ismim mert bu arada:)),forever_bim yormumu okuyp beğenmenıze cok sevındım...
valla nerde bu ozet ıhlamurlar altındanın resmı sıtesını yenılememısler bıle hala 60.bolum 9 subatta yazıyo:)
ismailsurucu
13-02-07, 19:10
önceki yorumularımdan birinde de dile getirmiştim yılmaz içeriye girmeyecek bu şekilde olması gerçekten çok iyi olur en azından öfkesi ile çok ağır konuşmuş olmayacak gerçi sonraya kalsa da kötü olacak ama eğer imza gününden gelenler söylemişti 2 bölüm sonra barışacaklar diye yazıldıysa o zaman yılmazın aşırı bir tepkisi söz konusu değil ki bu barışma uzamayacak tavır alacak, kaçacak ama en sonunda konuşacak gerçek ortaya çıkacak filizi de çok fazla yargılamayacak ki bu barışma gerçekleşecek inş. böyle olurda aradaki aşka zarar gelmez yoksa ben yılmazıma yakıştıramıyorum sevdiğine konduracağı sıfatı böyle olursa hafif atlatacağız gibi ama göreceğiz:img-yes:
öfkeyle kalkan zararlı kalkar hesabı,en mantıklısı'da bu.öfken geçene kadar susacaksın.sonra sakin kafayla bütün problemler çözülür zaten.
Bende zeynep beşerlerin oyunculuğunu hiç beğenmiyorum aslı rolünü son derece yapmacık oynuyor hele korkması ve yılmaza sarılıp ağlaması çok yapmacık ve yapay sahneydi ben bile daha iyisini yapardım şahsen
cenk Ertan ise bence kötü oyuncu değil yani cem karakterini başarıyla yerine getiriyor
irem altuğ ise ilk başlarda pasif rolde olduğundan dolayı pek oyunculuğunu göremiyordum zaten doğru düzgün sahnesi yoktu ama nezaman dadı olarak işe başladı ve ömerle arasında aşk doğdu ondan sonra irem altuğ oyunculuğunu konuşturmaya başladı bence şuanda çok iyi yani yeni giren karakterlerden en iyi oyuncu kesinlikle irem altuğ
Bu bölümdede çok güzel sahneler vardı özellikle tubanın ve sinanın olduğu sahneler süperdi ama benim en çok beğendiğim vede duygulandığım sahne kesinlikle inşaat durduktan sonra ömerin çaresizliği ve feride geldikten sonra ömerin sözleri ve duygulanması bence süper bir sahneydi sinan tuzcu oradaki performansıyla zirve yaptı elimde olsa orda olup ömerin sırtını sıvazlayıp üzülme be dostum bir gün sende başarırsın deyip sarılırdım herhalde hakikaten harika bir sahneydi diğer zirve yapan sahnelerde kesinlikle filizin olduğu sahnelerdi tubanın oyunculuğu muhteşemdi ben çok beğendim gerçi genellikle herhafta süper oynuyorlar zaten bunun için çok seviyorum ıhlamurlar altındayı oyuncuların hepsi kaliteli ve muhteşem hepsinin ellerine ve yüreğine sağlık
forever_bim
13-02-07, 19:15
İlk sezon diziyi izlerken genelde annemlerin yanında olurdum cuma akşamı. Ben şayet yanlarına gideceksem en sevdiğim yemekler pişer saat 22 olunca I.A. ve "Annemden Elif'e inciler" kuşağı başlardı. Birazını anlatayım ve de gülelim.
16. Bölümde Ömer, gece uyurken kabus görmüştü, işte Elif ters bir ifadeyle su verip sonra arkasını dönüp uyumuştu, annemden süper bir replik geldi o anda "Ah kontes madem çocuk seni rahatsız edip kabus görerek uykundan uyandırdı çaksaydın ya suratının ortasına bir tane".
Bir diğer inci sanırım 18. Bölümdü. Ömer yurtdışındaydı Elif Sema'nın düğünündeydi ya da kına gecesinde. Ömer Elif'i arıyor, Ömer "Nasılsın Hayatım" diyor, Elif "İyiyim" diye kestirip atınca annemden süper bir cümle daha geldi, "Kızım senin önüne bir kg ballı kurabiye koymuşlar sende çiğneyecek diş yok".
Bu arada merak edenler için söyleyim annemin bu yılki gözdesi Handan Hanım. Her bölüm inciler ona gidiyor. E kadın kokoş olduğu için bizden inciler geldikçe daha da saçmalıyor ki yeni inciler gelsin.
Bu arada Figan Abla ve Fatma (pinkzone) nerelerde? Onları gören var mı?
forever_bim
13-02-07, 19:20
Aslında herkesin aksine ben Müjgan Hanım'ın sahalara geri dönmesine sevindim. Nur Sürer gibi dev bir sanatçıyı izlemek istiyorum ben. Gerçi biraz kasıntılık yapıyor Müjgan ama olsun. Nur Sürer'in sahneleri artırılsın ben seviyorum oyunculuğunu.
ismailsurucu
13-02-07, 19:23
Bir yerlerde okumuştum. İnsanlar arası ilişkiyi en fazla örseleyen yargısız infazlarmış. Yeni bir örneğini izlememiz yakındır. Konuşsalar hiçbiri olmayacak ama maalesef görünen manzara ortada.
Yalnız şu da var. Filiz Cem'in Yılmaz'ı ya da Ömer'i ortadan kaldırma teşebbüslerini yani ne kadar cibiliyetsiz bir insa olduğunu bilmiyor. Yılmaz biliyor ama.
artık gerçeklerin ortaya çıkma zamanı gelmedimi? geldi'de geçiyor bile.
sevgili HASAN; annenden inciler gerçekten muhteşemmiş annenin yüreğine sağlık gerçekten elif karakterini süper özetlemiş ben şahsen dizimi yalnız izlemeyi tercih ediyorum çünkü ailemle izlediğim zaman bana gülme krizi geliyor malum annem dizi biteseye kadar her olayı yorumlar yorumlarıda gerçekten çok enteresan olurdu yani her sözünden sonra gülmeye başlardım onun için yalnız izlemek daha güzel
Bu arada galiba Pinkzone ev taşımakla meşgul,Figanı da uzun zamandan beri bende görmüyorum gelselerde yorumlarını yapıp forumu şenlendirseler
forever_bim
13-02-07, 19:31
sevgili HASAN; annenden inciler gerçekten muhteşemmiş annenin yüreğine sağlık gerçekten elif karakterini süper özetlemiş ben şahsen dizimi yalnız izlemeyi tercih ediyorum çünkü ailemle izlediğim zaman bana gülme krizi geliyor malum annem dizi biteseye kadar her olayı yorumlar yorumlarıda gerçekten çok enteresan olurdu yani her sözünden sonra gülmeye başlardım onun için yalnız izlemek daha güzel
Bu arada galiba Pinkzone ev taşımakla meşgul,Figanı da uzun zamandan beri bende görmüyorum gelselerde yorumlarını yapıp forumu şenlendirseler
Zaten ben de çoğu zaman yalnız izliyorum. (Yalnızken hüzünlenmek daha kolay, özellikle biz erkekler için:))
Bu arada akşam Beyaz Gelincik'i çok uzun bir aradan sonra izledim. Orda bizde 9-10 haftaya yayılan kaçırılma hamile kalma babanın öğrenmesi sendromu toplam 3 bölümde olup bitti.
İlk sezon diziyi izlerken genelde annemlerin yanında olurdum cuma akşamı. Ben şayet yanlarına gideceksem en sevdiğim yemekler pişer saat 22 olunca I.A. ve "Annemden Elif'e inciler" kuşağı başlardı. Birazını anlatayım ve de gülelim.
16. Bölümde Ömer, gece uyurken kabus görmüştü, işte Elif ters bir ifadeyle su verip sonra arkasını dönüp uyumuştu, annemden süper bir replik geldi o anda "Ah kontes madem çocuk seni rahatsız edip kabus görerek uykundan uyandırdı çaksaydın ya suratının ortasına bir tane".
Bir diğer inci sanırım 18. Bölümdü. Ömer yurtdışındaydı Elif Sema'nın düğünündeydi ya da kına gecesinde. Ömer Elif'i arıyor, Ömer "Nasılsın Hayatım" diyor, Elif "İyiyim" diye kestirip atınca annemden süper bir cümle daha geldi, "Kızım senin önüne bir kg ballı kurabiye koymuşlar sende çiğneyecek diş yok".
Bu arada merak edenler için söyleyim annemin bu yılki gözdesi Handan Hanım. Her bölüm inciler ona gidiyor. E kadın kokoş olduğu için bizden inciler geldikçe daha da saçmalıyor ki yeni inciler gelsin.
Bu arada Figan Abla ve Fatma (pinkzone) nerelerde? Onları gören var mı?
walla annenin handan incilerini merak ettim acaip güldüm frover_bim super :D
''Ah kontes madem çocuk seni rahatsız edip kabus görerek uykundan uyandırdı çaksaydın ya suratının ortasına bir tane'' buna bayıldım.
forever_bim
13-02-07, 19:42
Yok Handan'la ilgili olanlar bana kalsın:):)
Yalnız biz forum üyeleri dizinin en yakışan çiftinin Handan & Cem çifti olduğuna karar verdik. 53. bölümde de dans etmişlerdi.
Aslında bu son olaylardan sonra Handan'ın da cehennemde yanmasını istiyorum ama bu sefer yine Filiz, Ömer ve Elifcik üzülmeyecekler mi?:(:(
Yalnız biz forum üyeleri dizinin en yakışan çiftinin Handan & Cem çifti olduğuna karar verdik. 53. bölümde de dans etmişlerdi.
Aslında bu son olaylardan sonra Handan'ın da cehennemde yanmasını istiyorum ama bu sefer yine Filiz, Ömer ve Elifcik üzülmeyecekler mi?:(:(
üzülürler ama filiz çok üzülmes eğer gerçekleri orenirse hak ediyor çükü handan cehennemde yanmayı
walla annenin handan incilerini merak ettim acaip güldüm frover_bim super :D
''Ah kontes madem çocuk seni rahatsız edip kabus görerek uykundan uyandırdı çaksaydın ya suratının ortasına bir tane'' buna bayıldım.
Valla modum yaklasik 5 dakika guldum annenin bu esprisine :img-hyste Ayni sekilde Handan da hakettiklerini aliyordur o zaman :)
Benimkiler pek dizi izlemezler ama benim anneannem bu diziyi izlemez ama baska dizilere boyle hos yorumlar yapar; son derece de feministtir bu arada :) Diziyi ben de tek basima izlemeyi tercih ediyorum cogunuz gibi duygulanmamdan ve aglamamdan dolayi, bir de ben diziyi beraber seyredelim deyip de sonra baska konularda dedikodu yapan arkadaslarim vardir, o yuzden onlarla da seyretmem dizileri ;)
Oyunculuklar konusunda bence de Zeynep Beserler hic olmadigi kadar kotu bu dizide, son derece yapmacik duruyor yaptigi hersey. Cenk Ertan senaryonun da etkisiyle kendini tekrarliyor birkac bolumdur ama ozellikle bu hafta onu hic begenmedim. Toplanti ve sonraki belediyeden ekiplerin geldigi sahneyi izledim, aslinda Omer'e rol yapmasi gerekirken suratinda tek basina kaldigi zamanki psikopat gulus var yine. Ozellikle oyle olmasi istenmemisse tekrarlama isini abartmis demek ki Cenk Ertan. Zaten komik gelecek ama ornegin toplanti sahnesinde Sinan Tuzcu'dan sonra en iyi rolunu yapan kisi bence ustabasiydi :) Digerleri etkisiz elemandi, Cenk Ertan ve Zeynep Beserler de kotuydu!
Irem Altug her bolumde kendini asiyor, yavas yavas artan rolunun de etkisiyle Feride'yi son derece inanilir bir portre yapti. En ufak bir asiriligi yok rolun, fazla kendini gosterebilecegi sahne de yok diger karakterler gibi cunku patlayan bir karakter degil. Buna ragmen insaata Omer'e destek icin gittigi sahneyi hepimizin begenmesine sebep olan duygu paylasiminda en az Sinan Tuzcu kadar iyi oynadi. Feride'nin Omer'i ne kadar cok sevdigini hissetmeseydik sadece Omer bir ic hesaplasma yapti diye en azindan ben bu kadar etkilenmezdim, yani sahne eminim yine hos olurdu ama boyle guzel olmazdi. Beni o sahnede etkileyen her duygunun paylasimiydi, SIKINTININ, uzuntunun, inancin, askin, sevginin, umudun paylasimini bir sahnede gorduk.
Nur Surer'in oyunculuguna ben de hayran kaldim o sahnede, nasil birdenbire suratinin ifadesi korkunc bir hal aldi degil mi? Vallahi bravo kac zamandir onu yazamiyorduk iyi oynadi diye. Bu hafta kisa da olsa yine kendini gosterdi.
Bence Handan Hanimin cöküsü Ceminkiyle birlikte baslayacak zaten. Handan Cemin yaptiklarini ögrenince, onun yüzünden iflas edince, zaten cok büyük bir soka girecektir, artik inmemi gelir yoksa kalb krizimi gecirir bilemiyecegim.
Filizinde annesinin sahte raporu hazirlatdigini ögrenince ister istemez annesine tavir alacaktir, bu kolay kolay affedilebilecek bir sey degil, hata hic affedilebilecek bir sey degil.
Sevgili archse ekledigin haberi biraz evel okudum. Bu dergiye göre demekki bebek düsmeyecek, ama Fiizle Yilmazin arasinda düzelmeyecek. Ama gercek olmam gerekirse artik bu haberlere pek inanasim gelmiyor, her yerde baska bir seyler yazilip ciziliyor, hangisine inanacagini insan bilemez oluyor.
Bu dergideki haberin en güzel kisim bebegin kiz olmasi heralde.
Filizce_Jüly
13-02-07, 20:13
Ay düsünsenize bide cem handana herseyi samimi bir sekilde itiraf ediyormus ne yaptigini ve handanda birsey olmamis gibi davraniyormus. Tabi o söyle düsünüyor"Cem benim ikinci oglum o bize zarar verirmi hic, onun dedigi neyse dogrudur:icon_whis "..
Peh olurmu olmaz valla:img-hyste
Filizce_Jüly
13-02-07, 20:16
Sevgili archse ekledigin haberi biraz evel okudum. Bu dergiye göre demekki bebek düsmeyecek, ama Fiizle Yilmazin arasinda düzelmeyecek. Ama gercek olmam gerekirse artik bu haberlere pek inanasim gelmiyor, her yerde baska bir seyler yazilip ciziliyor, hangisine inanacagini insan bilemez oluyor.
Bu dergideki haberin en güzel kisim bebegin kiz olmasi heralde.
Evet ama o da dedi kodu diye geciyor. ya eninde sonunda barisacaklari kesin matrakin tüyosu bence gercklesiyor yilmaz filizin arkasindan kosucak ve böyle sacma düsündüyü icin özür dilicek. Sonra beraber gelcekler ve yilmaz ona evlenme teklifi edecek filiz tabi bir kac bölüm babasinin sözünü kafasindan gecerecek ve sonra ewt dicek yoksa nerde 74. Bölüüm:D?
Derginin yazdığı doğrudur bence Filiz kırılacağı için Yılmaz peşinde koşacak.Bu yüzden bebek arayı yumuşatamayacak diyor dergi.Filiz raporu görene kadar da bi 5-6 bölüm geçer sanırım.Sonra da barışırlar.
archshecim verdiğin haber beni mutlu etmeye yetti sağol cnm bebeğin düşmemesi için verdiğim mücedeleyi kazanmış gibi görünüyorum ne güzel hemde kız olacakmış ben kızları çok severim sırf yılmazım için erkek diyordum ama bunu gerçekten sevindim sağol forumdaşım
oyunculuklarla ilgili yorumumu yarın yapacağım size:)
forever_bim
13-02-07, 21:23
57. Bölümde ben doğacağına inanmaya başlamıştım. Kız olması çok güzel. Artık bol bol Ömer ve Yılmaz'la dalga geçeriz kız babaları diye (şaka tabii evladın kızı erkeği olmaz)
Valla bu hafta Yılmaz'ın tepkisini bekliyorum merakla ben de. Bakalım bebek dizi sonuna doğru mu doğacak? Yoksa yakın bir zamanda mı?
sevgili filizim ve kursuni bu tarz haberde ençok sevindiğim şey bebek heyecanını yaşayacak olmamamız...bu bebek kız olsun istiyodum bundan dolayı daha mutlu oldum...her haber asparagas ama bunlar olacak gibime geliyo...yılmaz filizi evliliğe de ikna edemicek uzun süre deniyo bunu da biliyoruz zaten...işin tuhafı kız bebek dedikodusu bizim foruma nasıl uğramamış anlamadım...bizden nasıl kaçmış...
sevgili modum bilmiyorum kurallara aykırı ama diğer dizilerin hamilelriyle ilgili şeylerde vardı...kısaca özetlemek isterim...eğer aykırıysa editleyebilirim haber verirsin...
dergiye göre ceren ömerin teklifini kabul etmicek deniyo ama evlenmeyi ceren istedi...cerenin bir oğlu olacak ve adını ömerin ölen kardeşi mustafanın adını koyacak...
hatırla sevgilide yasemin diğer çocukla evlenecek...ahmet de ayla denilen başka bir kadınla ...yıllar sonra ahmetin ayladan çocuğu olmayacak...yaseminden çocuğu olduğunu yasemin ve çocuğuyla karşılaşınca öğrenecek...
hırsız poliste mavi ve çınarın ağva tatilinden sonra bir hamilelik durumu olabilirmiş....
izleyenlere duyrulur...
buarada seda magazin dergisi bu hafta ıhlamurlar altındaya çalışmış...diğer haberini de eklicem...bi de zeynep beşerlerin ne tarz müzik dinlediğiyle ilgili bir köşe var...onu es geçiyorum....derginin kapağında dizideki hamileleri görünce filiz kesin vardır diye aldım...dahası da varmış:)
57. Bölümde ben doğacağına inanmaya başlamıştım. Kız olması çok güzel. Artık bol bol Ömer ve Yılmaz'la dalga geçeriz kız babaları diye (şaka tabii evladın kızı erkeği olmaz)
Valla bu hafta Yılmaz'ın tepkisini bekliyorum merakla ben de. Bakalım bebek dizi sonuna doğru mu doğacak? Yoksa yakın bir zamanda mı?
Umarimki bebek dogmadan önce bi oturup aralarindaki problemleri cözerler. Yoksa bebekde iletisim özürlülügünde payini almis olur, Yilmaz bebege Ayse Filizde Fatma dermis:img-hyste
sevgili filizim ve kursuni bu tarz haberde ençok sevindiğim şey bebek heyecanını yaşayacak olmamamız...bu bebek kız olsun istiyodum bundan dolayı daha mutlu oldum...her haber asparagas ama bunlar olacak gibime geliyo...yılmaz filizi evliliğe de ikna edemicek uzun süre deniyo bunu da biliyoruz zaten...işin tuhafı kız bebek dedikodusu bizim foruma nasıl uğramamış anlamadım...bizden nasıl kaçmış...
sevgili modum bilmiyorum kurallara aykırı ama diğer dizilerin hamilelriyle ilgili şeylerde vardı...kısaca özetlemek isterim...eğer aykırıysa editleyebilirim haber verirsin...
dergiye göre ceren ömerin teklifini kabul etmicek deniyo ama evlenmeyi ceren istedi...cerenin bir oğlu olacak ve adını ömerin ölen kardeşi mustafanın adını koyacak...
hatırla sevgilide yasemin diğer çocukla evlenecek...ahmet de ayla denilen başka bir kadınla ...yıllar sonra ahmetin ayladan çocuğu olmayacak...yaseminden çocuğu olduğunu yasemin ve çocuğuyla karşılaşınca öğrenecek...
hırsız poliste mavi ve çınarın ağva tatilinden sonra bir hamilelik durumu olabilirmiş....
izleyenlere duyrulur...
buarada seda magazin dergisi bu hafta ıhlamurlar altındaya çalışmış...diğer haberini de eklicem...bi de zeynep beşerlerin ne tarz müzik dinlediğiyle ilgili bir köşe var...onu es geçiyorum....derginin kapağında dizideki hamileleri görünce filiz kesin vardır diye aldım...dahası da varmış:)
Cikma olasiligi yüksek, zaten simdiye kadar düsürmediyseler bebegi bundan sonrada düsecegini sanmiyorum. Yanliz bu haberde bir hata var ozaman, cünkü bg'de Cerenle Ömer evlendi, yani belki bebek kizdegil erkekde olabilir.
Ama en azinda bilmem kac bölüm sonra Yilmaz Filzin bir bebek bekledigini ögrendi, gerci Filzden degil ve kendinin oldugunu bilmiyor, ama en azindan ögrendi, yoksa dayanamayip ben söyleyecektim Yilmaza
Cikma olasiligi yüksek, zaten simdiye kadar düsürmediyseler bebegi bundan sonrada düsecegini sanmiyorum. Yanliz bu haberde bir hata var ozaman, cünkü bg'de Cerenle Ömer evlendi, yani belki bebek kizdegil erkekde olabilir.
Ama en azinda bilmem kac bölüm sonra Yilmaz Filzin bir bebek bekledigini ögrendi, gerci Filzden degil ve kendinin oldugunu bilmiyor, ama en azindan ögrendi, yoksa dayanamayip ben söyleyecektim Yilmaza
evet orda bir bilgi yanlığı var ömer cereni ikna etmedi ceren istedi evliliği ama onların bebeği erkek olabilir adının mustafa olması falan akla mantığa uygun yani...
Sevgililer gunu fragmanini da ben de izledim gercekten hos bir fragman hazirlamislar. Bahsi gecen eklenmis olan FOMER'in sarilma sahnesi son bolumdeki insaattaki Feride'nin Omer'i teselli ettigi ve benim agladigim sahneden :img-wink:
o sahne sanki sahilde bir sahneye benziyordu diye es geçmiştim :) belki 61.bölümde sahile gitmişlerdir diye düşünmüştüm ama öyle diyorsan doğrudur :)
arcshe'nin eklediği haberi okudum :) bebek kız olacakmış çok sevindim:) bu arada o zaman iki bölüm sonra nasıl barışma olacak..
NOT:artık cem'in yüzü açığa çıksın lütfen :) zahmet olmazsa feridenin de geçmişine bir el atın :) ( son zamanlarda baktım kimse belirtmiyor ben belirteyim dedim :) )
allemalle42
13-02-07, 22:08
Hepimizin beklentileri bunlar:
1-Cemin gercek yuzunu ömer ve herkes ögrensin biran evvel
2-Yılmaz 61. bölumda flızı bırakmadan orda içeriye girer ve filizle konusup öyle cıkar.
3-Yılmaz cocugun ondan oldugunu yakın zamanda ögrensin.
4-Filiz ile yılmaz barısırlar biran evvel.Ve evlensinler.
5-Cemin gercek yuzunu ögrenen handan ve ömer yılmazdan özur dilesin(bu cok acayip olur ya :) )
Falan felan işte bu tip herkesin olmasını istedigi seyler :img-hyste
gülbeşeker
13-02-07, 23:04
arkadaşlar flash tvdeki yıldızlar vadisini izleyen yok mu bir tek ceyda mı konuştu yoksa?Ben belki dizimizn diğer oyucuları da konuşmuştur diye düşünmüştüm.Ben izleyemedim merak ediyorum.
Gerceklerin meydana cikmasi icin aklima bir senaryo geldi.
Cemin amaci Filizi hersekilde elde etmek bunun icin bir sekilde Filize kendisine gelmesi icin baski yapmak zorunda. Gördügümüz gibi Cemin basinla arasi iyi, basina Filizin hamile olduguna dair bilgi götüre bilir Cem. Basinda bu sekilde Filizin üstüne gelir ve artik daha fazla saklayamiyacagini anlayan Filiz evet ben 2,5 aylik hamileyim der. Babasi kim diye sorduklarinda Yilmaz Akin der. Yilmaz böylelikle gercegi ögrenmis olur
Guzel bir senaryo bu. Keske oyle olsa ama emin degilim bu sekilde gercekleseceginden. Filiz basinin sorularina cevap vermekten kacabilir.
ancak simdi segretme sansi bulabildim. Cok sinirliyim. Nedense Handan Hnm ogluna bisey diyemiyor ama Filize gelince her türlü seytanligi yapabiliyor. Kendimi kandirmicam biliyorum Yilmaz o kapidan iceri girmicek ve gidicek. Delirmek üzereyim tam türk filmi. Bi anne evladina nsl böyle bisey yapar ki? Sirket bu durumdayken bence Yilmaz yardim edicek onlara gibiymis geliyor. Gerci Yilmay Handana pek inanmadi ama Cemde onaylayinca...insallah cekip gitmezde bari bir tebrik eder. Yani Tebrik ederim Cemin cocugunu karninda tasiyormussun gibi. Filizde dogruyu söyler.
Evet fragman yayınlandı.Yılmaz'ın görüntüleriyle başlıyor.Bir yerde ağlıyor.Gazi mahallesi olabilir.Filiz mumları yakıyor .Yılmaz'ı bekliyor telefon açıyor sanırım.Yılmaz bağ evinde sahnelerini hatırlıyor.Barıştıkları zamanı.Filiz Gazi mahallesine gidip Yılmaz'la konuşuyor.Galiba Yılmaz ona söylüyor bebek olayını Filiz'in yüzü allak bullak olmuş.Ekrem ve Yılmaz Cem'in adamını dövüyorlar . Ofisteki arkadaşı var ya onu.Ömer ofiste masasını dağıtıyor.Feride yanına geliyor.Ellerini tutuyor. Son sahnede Cem ve adamları yine iş başında birini kollarından bağlamışlar.Şırıngayla bişey yapacaklar.Yılmaz'dan müthiş bir şiir var.Artık bu sevda kara toprakta falan diyor.
fragmanı simdi izledim. öncelikle yılmaz cok güzel bi şiir okuyo ve filize inanmadıgı siirden de belli. büyük ihtimalle filizin yanına gitmiyo sahilde aglıyo filiz de onu bekliyo sonra aynı gün değil sanırım filiz yılmazların evinin önünde yılmaza gülümsüyo ama yılmazın tepkisinden galiba hemen bozuluyo. ömer gene baya kötü feride ona destek olmak için geliyo. ekremle yılmaz fatihi sıkıstırıyo ve galiba cemdi son sahnede elleri baglı birini gösteriyolar konusturmak için olabilir fatih ya da cemdir elleri baglı olan. cemin diğer adamının elinde bi şırınga gösteriyolar öyle de bi sahne var.
Fragmanda Cem'in kimin ellerini bağladığı gözükmüyor.Ya inşaattaki ustabaşı yada eski proje müdürünü bulup tamamen susturacaklar.
Arkadaşlar fragmanı gördüm maalesef yılmaz handanla ceme inanıyor .Fragman yılmazın muhteşem şiiriyle başlıyor gece sahil kenarında yılmazı ağlarken gösteriyorlar sonra filizi gösteriyorlar masayı çok güzel hazırlamış ve mumları yakıyordu çok mutluydu sonra tekrar yılmazı gösterdiler ağlamaya devam ediyordu ve bağ evindeki yaşananlar aklına geldi galiba çünkü bağevinde yılmaz filiz sahnesi gösterdiler sonra tekrar filizi gösterdiler filiz yılmazı umutsuzca bekliyordu sonra filiz yılmazı görmek için yılmazın evine gitti yılmaz dışarı çıktı birbirlerine bakıyorlardı yılmazın suratı asıktı sonra filizin gözleri doldu galiba yılmaz birşeyler söylüyordu ondan sonra otoparkta aynalı ve yılmaz cemin o arkadaşını sıkıştırmışlar ve aynalı adamın konuşması için boğazına yapışmıştı ve adam hemen konuşmaya başladı sonra ömeri gösterdiler şirkette çok üzgündü ve önünde ki dosyaları dağıtıp durdu ve bağırıyordu hemen yanına feride geldi ve ömeri sakinleştirmeye çalışıyordu ömere birşeyler diyordu ömerde ferideye umutsuzca bakıyordu daha sonra cemin aslıyı korkutan adamın elinde büyük bir şırınga vardı ve birisini gösterdiler kim olduğunu göstermediler ama ellerini çözmeye çalışıyordu bir bayandı en son sahne ise cemi gösterdiler ve orda bitti
fragmanı daha göremedim ama anlatan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..
yılmazın cem&handana inanması bir 10 bölüm daha acı ve keder ne yazıkki:( offfff....
yılmaz-filiz sevgililer gününü ayrı geçirecekler anlaşılan:icon_sorr
Sevgili cemorata bende fragmanı seyrettim.Bana elleri bağlı olan erkek gibi geldi.O yüzden ustabaşı ve proje müdürü olarak düşündüm.Bayan eli olsa bir tek Aslı olabilir.Aslı şirketten ayrıldı .Ona birşey yapacaklarını sanmıyorum.
Sevgili cemorata bende fragmanı seyrettim.Bana elleri bağlı olan erkek gibi geldi.O yüzden ustabaşı ve proje müdürü olarak düşündüm.Bayan eli olsa bir tek Aslı olabilir.Aslı şirketten ayrıldı .Ona birşey yapacaklarını sanmıyorum.
ben de erkek eli olrak gördüm ardından da cemi gösterince acaba yılmazla ekrem cemi konusturmaya mı calısyo dedim ama dediğin gibi proje müdürü ya da ustabası olabilir fatih konusacak ve matrakanın dediği gibi cemin gercek yüzü önümüzdeki iki bölüm ortaya cıkacak bence.
Arkadaşım ben bayan eline benzettim ama erkek elide olabilir kim olduğunuda çok merak ettim ama kimse kurtuluyor galiba çünkü ellerini çözmeyi başardı ben bayan eli olduğunu düşünüyorum
fragman verilmiş, hayılı haberler değil yazılanlara bakılırsa çok üzüleceğiz bu bölüm sevgililer günü geçmiş oluyor zaten bu yüzden farketmez ayrı olmaları
fragman iç karartıcı anlatılanlara göre ben seyredemedim daga netet ne zaman düşer acaba:(
yılmazın inanmasını bekliyorduk zaten bundan sonrasında tavrı önem kazanıyor filize karşı yine anlatılanlara göre pek de hayra alamet bir görüşme olmuyor ya izlemem lazım.
fragman verilmiş, hayılı haberler değil yazılanlara bakılırsa çok üzüleceğiz bu bölüm sevgililer günü geçmiş oluyor zaten bu yüzden farketmez ayrı olmaları
fragman iç karartıcı anlatılanlara göre ben seyredemedim daga netet ne zaman düşer acaba:(
yılmazın inanmasını bekliyorduk zaten bundan sonrasında tavrı önem kazanıyor filize karşı yine anlatılanlara göre pek de hayra alamet bir görüşme olmuyor ya izlemem lazım.
bence kırıcı seyler söylemeyeck belki bebek meselesni bile söylemeden ben seni görmek istemiyorum ilişkimiz bitti bi daha birlikte olmamız da imkansız diyebilir ama kırıcı olmayacak ki barısmaları daha bi kolay olsun filiz affedebilsin yılmazı.
cem pskisosu yine iş başında çoktandır plan şeklindeydi şimdi direkt kendi operasyonu yapıyor bir çıkaramadılar ya senin gerçek yüzünü ama yakındır saltanatının yıkılışı cem efendi, bu sefer çizmeyi gerçekten aştın yılmaza oynadığın bu son oyun sana yol, su, elektrik olarak geri dönecek, canı ile uğraştın, onuruyla oynadın, sevdiğine göz diktin şimdi bebeğine her insanın bir dayanma noktası var cem efendi bu yaptıklarına karşılık yılmazın daha beter bir şekilde intikamını almasını istiyorum ama ben tamamen yılmaza bağlı:img-yes:
bence kırıcı seyler söylemeyeck belki bebek meselesni bile söylemeden ben seni görmek istemiyorum ilişkimiz bitti bi daha birlikte olmamız da imkansız diyebilir ama kırıcı olmayacak ki barısmaları daha bi kolay olsun filiz affedebilsin yılmazı.
fragmandan önce ki yorumlarımda da dile getirdim bunu zaten çiftlik evine girmemesini istiyordum öyle oluyor, filizi yıkacak cümleler kurmasını da istemedim yine öyle olacak senin dediğin gibi olması gerekiyor ki barışma uzamasın benim de istediğim o konuşup herşeyi yerle bir edecekse konuşmasın ama kapılarını da tam kapatmasın filize, eğer bir daha filiz onu istemediğine inanırsa düşmez yılmazın peşine arada ki bu yumuşama bile fayda etmez.
yılmazım inanmışsın eller sözüne alay edercesine yakmışsın sevdiğinin yüreğini acı sözlerle şaka bir yana ah ben ne yapıyım şimdi ya 2 bölüm sonraki barışma doğru değilse o zaman çok kötü olacak ya da iki bölümde nasıl bağlayacaklar.
anlatılanlara göre yılmaz çiftlik evine girmiyor, filiz yılmazın hala içinde ki öfkeden dolayı gelmediğini düşünecek o zaman yılmazın peşinden koşturacak yılmaz bu durumdan söz etmeyecek sanırım yoksa yılmazın ağzından dökülen cümleler çok yıkıcı oluyor yok benim fragmanı izlemem lazım böyle olmuyor, şiirin de güzel olduğundan bahsedilmiş onu da dinlemek lazım bir an önce düşse nete ya
Ben çok merak ediyorum yılmaz&filiz ilişkisini nasıl bağlayacak senaristler tam herşey yoluna girmeye başlamışken cem ve handan yüzünden yeniden ayrılıyorlar yılmazında böyle birşeye nasıl inanır hala anlamış değilim sonuçta inandığı kişilerin insanlıkla alakası olmadıklarını yılmaz biliyor biraz düşünse bunun komplo olduğunu hemen anlar.Birde bu barışma nasıl olur bilmiyorum ama fazla uzun sürmez çünkü filiz yılmaz gibi kinci ve öfkesi ağır basan biri değil yılmaz filizi incittikten sonra gerçeği öğrenince pişman olacak ve filizden özür diler filizde ilk başta affetmez ama daha sonra hemen affeder yani yılmaz gibi aylarca yılmazı affetmemezlik yapmaz onu yerlerde süründürmez nede olsa yumuşacık kalbi var yılmazın bir iki sözünden sonra yelkenleri suya indirir.
Bu aradada cemin miladı doldu artık kesinlikle açığa çıkacaktır ve busefer filize iyi davranmaktan vazgeçip filize karşı saldırganlaşacaktır
Yılmaz bebeğin kendisinden olmadığına inandığı ve filize söylediğinden itibaren filizin tepkisi ile geçmişte yılmazın filize söylediklerini bu sefer filiz yılmaza söyleyecek bakalım beğenecek misiniz? (konuşmanın 2.cümlesi yılmaza uyarlamak adına birazcık değişmiştir)
Filiz: boşuna dil döküyorum yılmaz sen hükmünü çoktan vermişsin
Yılmaz: sana inanmıştım, hani benden başkası olmayacaktı, bana neden yalan söyledin, sana inanmam için tek bir neden göster, tek bir neden
Filiz: bazen gözler sedece başkalarının istediğini görür yılmaz, sana bunu kanıtlayacağım ama o gün geldiğinde ikimiz için çok geç olacak yılmaz, git artık konuşacak birşeyimiz kalmadı hadi git, bazen sevgi güvenmeye yetmiyor
yılmaz gerçeği öğrendikten sonra,
Yılmaz: beni affet, ben bütün bu olanların karşısında güçlü duramadım, korktum bütün o deliller, kafam karıştı
Filiz: ben söyleyeceğimi söyledim
Yılmaz: son kez affet sevdiğim, sensiz olamıyorum lütfen filiz beni sensizlikle cezalandırma, ne olur birşey söyle bana
Filiz: hadi git, beni suçladığın gün herşeyi sen bitirdin artık yılmaz, bana güvenmediğin an, sevgimden büyük bir parça kopup gitti yılmaz, kopup gitti anlıyor musun? Sana ve aşka olan inancımı kaybettim, daha ne konuşacağız söyler misin?
Yılmaz: öyle mi filiz
Filiz: Daha kötü günlerim oldu yılmaz. Bunu da sensiz atlatabilirim. Aramızda bir bağ kalmadığına göre..
Yılmaz: Aramızda bir bağ var. Her zaman da olucak
sonucu bağlamayı ben kendi repliklerimle yazıyım
Filiz: sen bu bağa inanmadın yılmaz, bana ve bebeğime haksızlık ettin
Yılmaz: haklısın filiz artık eşitlendik gel bağımıza birlikte sahip çıkalım
NOT: durumu eşitlemek adına yapılmıştır eksikleri olmasın birbirlerinden:img-wink:
forever_bim
14-02-07, 11:30
Arkadaşlar fragmanı anlattığınız için sağolun. Özet eklenmedi sanırım daha. Fragmandan dolayı içim karardı. Neyse yeni başlığı açayım ben.
forever_bim
14-02-07, 11:32
Arkadaşlar fragman yayınlandığına göre bu başlıktan devam ediyoruz. Özet gelince buraya ekleriz.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
Yılmaz bebeğin kendisinden olmadığına inandığı ve filize söylediğinden itibaren filizin tepkisi ile geçmişte yılmazın filize söylediklerini bu sefer filiz yılmaza söyleyecek bakalım beğenecek misiniz? (konuşmanın 2.cümlesi yılmaza uyarlamak adına birazcık değişmiştir)
Filiz: boşuna dil döküyorum yılmaz sen hükmünü çoktan vermişsin
Yılmaz: sana inanmıştım, hani benden başkası olmayacaktı, bana neden yalan söyledin, sana inanmam için tek bir neden göster, tek bir neden
Filiz: bazen gözler sedece başkalarının istediğini görür yılmaz, sana bunu kanıtlayacağım ama o gün geldiğinde ikimiz için çok geç olacak yılmaz, git artık konuşacak birşeyimiz kalmadı hadi git, bazen sevgi güvenmeye yetmiyor
yılmaz gerçeği öğrendikten sonra,
Yılmaz: beni affet, ben bütün bu olanların karşısında güçlü duramadım, korktum bütün o deliller, kafam karıştı
Filiz: ben söyleyeceğimi söyledim
Yılmaz: son kez affet sevdiğim, sensiz olamıyorum lütfen filiz beni sensizlikle cezalandırma, ne olur birşey söyle bana
Filiz: hadi git, beni suçladığın gün herşeyi sen bitirdin artık yılmaz, bana güvenmediğin an, sevgimden büyük bir parça kopup gitti yılmaz, kopup gitti anlıyor musun? Sana ve aşka olan inancımı kaybettim, daha ne konuşacağız söyler misin?
Yılmaz: öyle mi filiz
Filiz: Daha kötü günlerim oldu yılmaz. Bunu da sensiz atlatabilirim. Aramızda bir bağ kalmadığına göre..
Yılmaz: Aramızda bir bağ var. Her zaman da olucak
sonucu bağlamayı ben kendi repliklerimle yazıyım
Filiz: sen bu bağa inanmadın yılmaz, bana ve bebeğime haksızlık ettin
Yılmaz: haklısın filiz artık eşitlendik gel bağımıza birlikte sahip çıkalım
NOT: durumu eşitlemek adına yapılmıştır eksikleri olmasın birbirlerinden
bu başlıkla ilgili olduğu için tekrar gönderdim yanlış yaptıysam özür dilerim modum silebilirsin öyleyse
fragmanı izleyemedim ama sanırım senaristler kafadan 2 bölüm daha eklediler diziye yılmaz ı kırıcı konuşturmayarak. şimdi önümüzdeki iki bölüm yılmaz kaçar filiz niye kaçıyor diye kovalar gerçi iyi olur belki yılmaz bu iki bölüm dikkatini ceme verir belki o konu ortaya çıkar. sonraki bölümde filiz raporu öğrenir böyle birşeye naıl inanırsın diye yılmaza trip atar al sana bir 5 bölüm daha(gerçi yılmazın tribi bi 8 bölüm falan sürdü herhalde bu da o kadar sürsün) walla ben 75 bölüme tamamlayamadım senaristler nasıl tamamlayacak merakla bekliyorum.
Ben çok merak ediyorum yılmaz&filiz ilişkisini nasıl bağlayacak senaristler tam herşey yoluna girmeye başlamışken cem ve handan yüzünden yeniden ayrılıyorlar yılmazında böyle birşeye nasıl inanır hala anlamış değilim sonuçta inandığı kişilerin insanlıkla alakası olmadıklarını yılmaz biliyor biraz düşünse bunun komplo olduğunu hemen anlar.Birde bu barışma nasıl olur bilmiyorum ama fazla uzun sürmez çünkü filiz yılmaz gibi kinci ve öfkesi ağır basan biri değil yılmaz filizi incittikten sonra gerçeği öğrenince pişman olacak ve filizden özür diler filizde ilk başta affetmez ama daha sonra hemen affeder yani yılmaz gibi aylarca yılmazı affetmemezlik yapmaz onu yerlerde süründürmez nede olsa yumuşacık kalbi var yılmazın bir iki sözünden sonra yelkenleri suya indirir.
Bu aradada cemin miladı doldu artık kesinlikle açığa çıkacaktır ve busefer filize iyi davranmaktan vazgeçip filize karşı saldırganlaşacaktır
arkadaslar fragmani izledimm ve cokk kötü oldum ya ben bu bölüm kesin aglarim ya yilmaz sahilde agliyo ve bi muhtesem siir biz burda deyil kara toprakda ööyle seyler söylüyo tam bilemiyorumm ama sahilde agliyo filiz mumlari yakmis bekliyo sora yine yilmaz agliyo hayal ediyo o bag evindeki sabahi ondan sora filiz umutzuzca bekliyoo sora filiz gazi.m. gidiyo ve kapida disarda konusuyolarr filiz ilk gülüyo sora yilmaz cidi cidi bakiyo sora filiz yüzü bes karis oluyo gözleri doluyo..
ömer herseyi yere firlatiyo dosyalari falan feride kosup yetisiyo ell ele tutusuyolarr sora aynali cemin o pis islerini yaptirdigi adami bulup bogazina dayanaliyolarrr adaam konusuyo sora pisikomuzu gösteriyolarr ellinde siringa birinin eli bagli ama o el sanirim bi erkek eli gibii!!! acaba kim ve ne yapicaklarr????
offffff bence yilmazz filzi acayip yaralicakk tamam belki cemden hamileymissin gibi sözler söylemez ama kesinn cokk yaralicakk ve cokk kiricakk ben seni görmek istemiyorum anlamiyomusunn git artikk gibi seni sevmiyorumm gibi seyler söyler se oda cokk kötüü ve öyle seyler kesin söyler cünkü filizin gözleri doluyoo offf off!!
forever_bim
14-02-07, 12:09
Fragmanı görmedim ama şırıngadan bahsedilmesi ilginç. Acaba kaçırılan kişi kim? 80lere sardık iyice. Herhalde Cem kaçırdığı her kimse "Kıza(ya da erkeğe de olabilir) horoyin yükleyin" diye bağıracak herhalde:):)
ömerden ferideye güzel bir şarkı yine sözlere dikkat akadaşlar (modum ve berna için)
BIRAKMA ELLERİMİ (grup koridor)
kapatmistim kalbimin kapilarini
ama sen geldin araladin
bikmistim bu zalim yalan hayattan
beni sen hayata bagladin
bilmezdim bir daha bir daha sevecegimi
yine ögrettin bana sevmeyi
yeniden dogdum seninle
ögrendim yürümeyi
ne olur birakma ellerimi
yalnizlikti sensizken tek yoldasim
gecelerse arkadasim
nerelerdeydin bu güne dek
beni bulmadin
oysa ben seni hep aradim
bilmezdim bir daha bir daha sevecegimi
yine ögrettin bana sevmeyi
yeniden dogdum seninle
ögrendim yürümeyi
ne olur birakma ellerimi
siir:
bu güne dek hep keske deyip durdum...
her yeni baslangicin sonunda,
yine ayni kelimeler:
KESKE...
yaniltilar icinde büyüdüm,
yanlis insanla, yanlis yüzler , yanlis asklar!
evet kapatmistim kalbimin kapilarini
ama sonra sen ciktin karsima...
bunu sen kalbime girince anladim...
iste yeni bir baslangic daha!
ama bu sefer eminim!
bu sefer keske demeyecegim!
yillar sonra senin icin söyleyecegim tek sey:
IYI KI
olacak....
acaba o cem pisikosu napcak o siringaylan yaa???
ve o elleri bagli kisi kandin mi erkekmi???
belkide filiz veya yilmaz olmasin???
olur olurr o pisikonun isi belli olmazz!!
ferideden ömere
AŞK DEĞİLSE (rafet el roman)
Her falımda sen çıkıyorsun
Rüyalarımdasın her gece
Her tarafta seni arıyorum
Her satırda seni yazıyorum
Aşk değilse sevgi değilse,
Bu ne söyle, söyle bana
Ümitsizlik çaresizlik kaderime küser ağlarım
Dur dur biran dinle ne olur dur bir an dinle ne olur
Ver ver ellerini bak gözlerime, gözlerime
Sus sus bir an dinle sus bir an dinle olur
Ver ver ellerini bak gözlerime, gözlerime
Cenab Allah yaratmış işte, saçı yüzü o kaşı gözü
Bir bakışta içim gidiyor ölüyorum gülüşüne
Aşk değilse sevgi değilse sevgi değilse bu ne söyle söyle
Bana
Gönül işte, ne dersen de, vurulmuşum sana bir kere
Fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkürler.Yılmaz Handan ve Cem'e inanıyor.Dediğiniz gibi şırınga falan olayı varsa Cem bence bu olaydan açık verecek.Kime yapıyorlar bu olayı bilmiyorum ama bildiğin tek şey bu Cem'in açığı olacak ve diğer bölüm gerçek yüzünün ortaya çıkmasını sağlayacak.Yılmaz Filiz'e Cem'den hamileymişsin demez.Sadece sonsuza dek hayatından çıkıyorum gibi şeyler der sanırım.
forever_bim
14-02-07, 12:28
Yazmadan edemedim yine. Arkadaşlar Yılmaz neden inandı ki böyle birşeye? Filiz'i hiç mi tanımadı? Filiz bu kadar pespaye biri mi? Cem'le birlikte olmuş olsa Yılmaz'ın peşinden koşmaya yüzü olur muydu? Aramızda bir bağ var ve hep olacak diyecek yüzü olur muydu? Ya bir şey daha sorayım Aynalı Fatih'i mi sıkıştırıyor? Yoksa şu Aslı'nın evine giren adamı mı?
EvaLongoria
14-02-07, 12:33
Fragmanı izleyemedim ama dediğim çıktı işte. Yılmaz Cem'e inandı.
Sevgili forever bim demişsin ki Yılmaz neden inandı Filizi hiç mi tanımadı diye? Ama Filiz de bir zamanlar Yılmaz'a inanmamıştı, güvenmemişti. Yılmaz Filiz'in abisini vuracak kadar aşağılık bir insanmıydı ki? Hayır.. Bu dizinin yansımaları işte. Durum eşitşiği sağlıyorlar akıllarınca..
sana katılıyorum modum, yılmazın inanmasının hiçbir tutar tarafı yok elde kalıyor filize kondurduğu itham çok ağır buna inanması yılmazın karakterine ters bir davranış filizi basite indirgeyecek demek ki filizi yeteri kadar tanımamış ki kız o kadar koşturdu peşinden cemden olsa yılmazın karşısına çıkarmıydı nasıl yakıştırır biri bana net bir açıklama getirebilir mi yılmazın savunulacak bir tarafı var mı olayda, filize direkt söylemeyeck ve hayatndan çıktığını dile getirecek ve filiz tamamen bittiğini düşünecek ama gerçek nedeni bilmek isteyecek
fragmanı bende izlemedim, izleyen arkadaşlar kimin olduğunu yazsın lütfen.
Mantıksızlığın bu kadarı. Yılmaz'ı da bu oyuna inandırıyorlar... Hadi diyelim Filiz böyle bir şey yaptı yahu o zaman ne diye koşsun peşinden senin Yılmaz, neden kaza geçirince yanına gelsin, Aslı'yla seni kıskansın hayret bir olay ya.
İkisine de diyecek laf yok. Ha birisini adam öldürmekle suçlamak, ha başkasıyla birlikte olmakla suçlamak ikisi de aynı derecede hatalılar.
Saçmalama boyutunu çoktan geçtiler, bence Yılmaz ve Ekrem Fatih'i konuşturuyorlarsa, Cem'in şırıngaladığı kişi (:S) yine Fatih'tir. Ben bu adamdan her şey beklerim konuştu diye arkadaşını da harcar bu.
Yazmadan edemedim yine. Arkadaşlar Yılmaz neden inandı ki böyle birşeye? Filiz'i hiç mi tanımadı? Filiz bu kadar pespaye biri mi? Cem'le birlikte olmuş olsa Yılmaz'ın peşinden koşmaya yüzü olur muydu? Aramızda bir bağ var ve hep olacak diyecek yüzü olur muydu? Ya bir şey daha sorayım Aynalı Fatih'i mi sıkıştırıyor? Yoksa şu Aslı'nın evine giren adamı mı?
Sevgili Hasan sorunu cevaplayayım.Aynalı ve Yılmaz Fatih'i sıkıştırıyorlar.Aynalı Fatih'in boğazına yapışmış durumda.
Yılmaz sanırım Handan'a ve Cem'e inandığı için Cem'in gerçek yüzünü çıkarmanın zamanı geldiğini düşünüyor.Aslında bu olay Yılmaz'ı bir şekilde kamçıladı.Birşeyler yapmasının zamanı geldiğini anladı.
Büyük aşk terimine uymayan bir senaryo.Kime inandıracaklar bu aşkın büyük olduğunu?Hiç böyle bir büyük aşkta bir erkek sevdiği kadını bu kadar küçük düşürebilir mi?Filiz'i neyle suçluyor Yılmaz bu kabul edilebilir bir şey değil.
Aynalının ve yılmazın sıkıştırıp konuşturtukları kişi cemin arkadaşı Fatih
Birde durum eşitlemekten falan konuşuluyor ama zaten durumlar eşit değil ki zamanında yılmaz filizi zaten mahvetmişti yine aynısı olacak
EvaLongoria
14-02-07, 12:44
Büyük aşk terimine uymayan bir senaryo.Kime inandıracaklar bu aşkın büyük olduğunu?Hiç böyle bir büyük aşkta bir erkek sevdiği kadını bu kadar küçük düşürebilir mi?Filiz'i neyle suçluyor Yılmaz bu kabul edilebilir bir şey değil.
Ama aynı şekilde Filiz'de Yılmaz'a güvenmemişti. Zaten senaristlerin amacı da olayı berabereye getirmek. Saçmalığı konusunda tamamen katılıyorum... Bu artık aşk değil..
EvaLongoria
14-02-07, 12:45
Birde durum eşitlemekten falan konuşuluyor ama zaten durumlar eşit değil ki zamanında yılmaz filizi zaten mahvetmişti yine aynısı olacak
sevgili cemotara ben bahsetmiştim bu eşitlik durumunda. Fakat birbirlerini sevmeye başladıktan sonra ortaya çıkan güvensizlikten bahsediyorum durumun eşitlenmesi diye.
fragmanı anlatan herkese cok tskler .....arkadaslar fragman nete dustu mu haberınız var mı?
bence durum eşitlemek. zamanında yılmaz filizi mahvetti demişsin doğru ama yılmaz da mahvoldu orada onu üzdüğü için. sonra filiz hiç birşey demeden bastı italyaya gitti durumu eşitledi gene ikisi mahvoldu. ilk sezonda durumlar eşitlenmişti bence. şimdi ikinci sezonda eşitliyorlar.
avrupali guzel
14-02-07, 12:50
zamaninda filizde yilmazi uzmustu ama guvenmemekle sonra italyaya filan gitti . Yilmazda cok uzuldu simdide filiz uzuluyor cunku yilmaz ile aslinin arasinda bisey var saniyo. Ama artik isler cook karisacak sanirim cunku hamile oldugunu ogrenmisti sanirim
Fragmanı izleyemedim ama dediğim çıktı işte. Yılmaz Cem'e inandı.
Sevgili forever bim demişsin ki Yılmaz neden inandı Filizi hiç mi tanımadı diye? Ama Filiz de bir zamanlar Yılmaz'a inanmamıştı, güvenmemişti. Yılmaz Filiz'in abisini vuracak kadar aşağılık bir insanmıydı ki? Hayır.. Bu dizinin yansımaları işte. Durum eşitşiği sağlıyorlar akıllarınca..
yılmazın ömeri vurma ihtimali filizin cemden hamile kalma ihtimalinden çok daha fazla çünkü omer yılmazı dovdurdu. yılmaz da intikam için boyle yaptı üstelik filiz hemen inanmadı yılmazın vurduğuna yılmaz hemen filizin cemden hamile olduğuna inandı...
arkadaslar hıc karsılastırmaya bıle gerek yok bence fılız polısın elınden belgeyı alınca ınandı kı yılmaz ona sılahla bır alakam yok demıstı!
yılmaz handandan gelen belgeye ve cemden gelen bebek arabası ve cemın sozlrıne ınandı.
aynalıya o sozlerı soyleyen sonra bu olaya ınanan yılmaz senarıstlerımızın cok buyuk mantık hatası!
sevdığın kadını baska bırıyle olup cocuk yapmakla sucla olacak ıs değil.madem cemle beraber oldu,nıye pesınden kossun nıye kahrolsun nıye sana aramızda bır bağ var ve her zaman olacak desın ama yok bu sacmalığı yapan senarıstler artık duzeltmesınıde bılırler ıns.bnm pekde umıdım olmasada ama fılızı nasıl toparlayacaklar sonra nasıl yılmazı affettırecekler hala akıl sır erdıremedım olaya!
dızının uzaması ıcın ellerıne gecen cok buyuk bır kozdu ve kullandılar madem kullanacaksınız yılmaza o sozlerı soyletıp sonrada ınandırmak neyın nesı sadece guluyorum bu duruma umarım bu sacmalık uzun surmez fılızle yılmaz en kısa zamanda barısırlar.
cemın yuzunun meydana cıkma zamanı geldıde gecıyo artık sıkmaya basladı kac bolum oldu gırelı ve psıko planları yapalı hala bır acık vermedı.ınsaat ısınıde oyle guzel atlattıkı ben bu kadar kolay olabıleceğını sanmıyordum.ama tekınerlerdede suc cok fazla ceme o kadar guvenıyolarkı cıkardı 100mılyon dolar verdı dıye bu kadarda guven duyulmaz.bır kotu haberle karsılasıyosunuz cem bıyık altı guluyo sız o olaydan sonra hıc cemın yuzune bakma ıhtıyacı duymaz mısınız ama yok artık yettı sabrımızın son sınırlarını zoruluyo senarıstler cemın yuzunu artık meydana cıkarın..
olurda yılmaz aslıyı sığınacak bır lıman gorurde aralarında ufakta olsa bır yakınlasma yazarsınız vay halınıze bu kadar sacmalamalarınzdan sonra dızıyı ızledığımıze sukredın.
ılk sezon sankı dızıyı baska senarıstler yazıyordu.ya dızı ılla 74 bolum surmek zorunda değil akla mantığa uygun senaryo yazın hangı bolume kadar surecekse o bolumde bıtırın herseyı tadında bırakın uzatacaz dıye sacmalamaya gerek yok.
fragmanı gormedım gorduğumde fragman yorumumuda yapacağım...
Bence ikiside aynı şey değil tamam filizde yılmaza güvenmedi ama hemende tuzağa atlamadı bütün olanlar karşısında yılmaza hep güvendi deliller olmasına rağmen yine güvendi ama herkes birlik olup filizin inanmasını sağlamak için elinden geleni yaptılar polis bile filizin inanması için dil döktü durdu polis çok sağlam bir delil verdi ve sonunda filiz dayanamadı
Yılmazda öyle şey olmadı hemen inandı ve filizi suçladı hemde kimlere inandı handanla ceme hemde nasıl insan olduklarını bildiği halde ama merak etmeyin fazla uzun sürmeden barışırlar yılmaz affet yanlış anlamışım der bir iki kelimede güzel söz söyledimi filiz hemen affeder yımaz gibi yapmaz yani yine olan filize olur filiz yapınca sürüm sürüm süründürülür ama yılmaz yapınca bir iki özürle hemen barışırlar
EvaLongoria
14-02-07, 13:02
yılmazın ömeri vurma ihtimali filizin cemden hamile kalma ihtimalinden çok daha fazla çünkü omer yılmazı dovdurdu. yılmaz da intikam için boyle yaptı üstelik filiz hemen inanmadı yılmazın vurduğuna yılmaz hemen filizin cemden hamile olduğuna inandı...
ama düşünsenize handan hanım elinde raporla geliyor. cemi filizin evinden görüyor. ve bebek arabası.
yılmazın ömeri vurdurma ihtimali bence hiç de yoktu. vurdursaydı elif ile evlendiği zaman yapardı. yılmaz cem i bile vurdurtmadı. yani onun karakteri buna izin vermez.
EvaLongoria
14-02-07, 13:03
Bence ikiside aynı şey değil tamam filizde yılmaza güvenmedi ama hemende tuzağa atlamadı bütün olanlar karşısında yılmaza hep güvendi deliller olmasına rağmen yine güvendi ama herkes birlik olup filizin inanmasını sağlamak için elinden geleni yaptılar polis bile filizin inanması için dil döktü durdu polis çok sağlam bir delil verdi ve sonunda filiz dayanamadı
Yılmazda öyle şey olmadı hemen inandı ve filizi suçladı hemde kimlere inandı handanla ceme hemde nasıl insan olduklarını bildiği halde ama merak etmeyin fazla uzun sürmeden barışırlar yılmaz affet yanlış anlamışım der bir iki kelimede güzel söz söyledimi filiz hemen affeder yımaz gibi yapmaz yani yine olan filize olur filiz yapınca sürüm sürüm süründürülür ama yılmaz yapınca bir iki özürle hemen barışırlar
Yılmaz sürüm sürüm sürünmedi mi? Filiz italyaya gittiğinde Yılmaz kahrolmadı mı?
Ya neyse gereksiz bir tartışma bu aslında arkadaşlar. Senaristler yzıyor biz de tartışıyoruz. Sonunda her şey açığa kavuşucak ve iyiler kazanacak..
Klasik Türk senaryoları...
bu durum eşitlemesi falan değil çok farklı bir durum benim için yılmazın kuracağı cümleler önem kazanıyor ona göre hükmümü vermeyi düşünüyorum, kırıcı ve yıkıcı konuşursa çok üzülürüm, aklında şüphesi olmasını yeğlerim bu durumda çünkü dışına vurmazsa bunu karşısındakini incitmez ama diğer türlü dönüşü olmaz çabuk toparlanacağı ve cemin planlarının açığa çıkması içinse bu durum filizden uzak dursun o ithamı yapmasın, konuşmasın şüphesini içinde yaşasın dilinden dökülmesin ve cemi artık açığa çıkarsın.
ama düşünsenize handan hanım elinde raporla geliyor. cemi filizin evinden görüyor. ve bebek arabası.
yılmazın ömeri vurdurma ihtimali bence hiç de yoktu. vurdursaydı elif ile evlendiği zaman yapardı. yılmaz cem i bile vurdurtmadı. yani onun karakteri buna izin vermez.
bence yılmazın ömeri vurdurtma ihtimali vardı. ama filizin cemden kalma ihtimali %0 ... herkesin düşüncesi kendine
61.Bölüm Özeti...
Yılmaz, Filiz’le konuşacak mı?
Handan, Filiz’in bir başka adamdan hamile olduğunu iddia ettiğinde, Yılmaz ona inanmaz. Bunun üzerine Handan, iddiasını destekleyecek bir doktor raporunu Yılmaz’a verir. Yılmaz çok sarsılır. Filiz çiftlik evinde heyecanla Yılmaz’ın gelmesini bekler. Her şeye rağmen çiftlik evine gelen Yılmaz, orada Cem’le karşılaşmasının ardından yine de Filiz’in kapısını çalıp, onunla konuşacak mı?
İnşaatın yetkililerce mühürlenmesinin ardından yıkılan Ömer, iflasa sürüklendiklerini anlar. Suçluluk duygusu ile kıvranan Ömer teselliyi Feride’nin sevgisinde bulur. İnşaat işinin batışına Cem’in neden olduğunu bilen Aslı, bunu aydınlığa kavuşturmakta kararlıdır. Aslı’nın bu işin peşini bırakmayacağını anlayan Cem ona iyice diş biler. Aslı kendisinden önce inşaatta görev yapan proje müdürüyle konuşmaya karar verir. Cem’in ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu bilen Yılmaz onu yalnız bırakmaz.
Aslı’dan sonsuza dek kurtulmak isteyen Cem, onu saf dışı bırakmak için ne yapacak?
61.Bölüm Özeti...
Handan, Filiz’in bir başka adamdan hamile olduğunu iddia ettiğinde, Yılmaz ona inanmaz. Bunun üzerine Handan, iddiasını destekleyecek bir doktor raporunu Yılmaz’a verir. Yılmaz çok sarsılır. Filiz çiftlik evinde heyecanla Yılmaz’ın gelmesini bekler. Her şeye rağmen çiftlik evine gelen Yılmaz, orada Cem’le karşılaşmasının ardından yine de Filiz’in kapısını çalıp, onunla konuşacak mı?
İnşaatın yetkililerce mühürlenmesinin ardından yıkılan Ömer, iflasa sürüklendiklerini anlar. Suçluluk duygusu ile kıvranan Ömer teselliyi Feride’nin sevgisinde bulur. İnşaat işinin batışına Cem’in neden olduğunu bilen Aslı, bunu aydınlığa kavuşturmakta kararlıdır. Aslı’nın bu işin peşini bırakmayacağını anlayan Cem ona iyice diş biler. Aslı kendisinden önce inşaatta görev yapan proje müdürüyle konuşmaya karar verir. Cem’in ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu bilen Yılmaz onu yalnız bırakmaz.
Aslı’dan sonsuza dek kurtulmak isteyen Cem, onu saf dışı bırakmak için ne yapacak?
özet bu sefer geçen bölümü anlatmış resmen çoğu bildiğimiz şeyler ama cemin kaçırdığı kızın aslı olduğunu öğrenmiş olduk :) özet için teşekkürler...
Yılmaz sürüm sürüm sürünmedi mi? Filiz italyaya gittiğinde Yılmaz kahrolmadı mı?
Ya neyse gereksiz bir tartışma bu aslında arkadaşlar. Senaristler yzıyor biz de tartışıyoruz. Sonunda her şey açığa kavuşucak ve iyiler kazanacak..
Klasik Türk senaryoları...
yılmaz mı sürüm sürüm sürüldü valla ben hiç göremedim.Kim ne derse desin bu ilişkide en çok üzülen ve acı çeken filiz oldu halada çektiriyorlar
61.Bölüm Özeti...
Cem Aslı'yı kaçırıyor.Bunu anladık ve Cem'in bu hamlesi artık gerçek yüzünün ortaya çıkmasını sağlayacak.
yılmaz mı sürüm sürüm sürüldü valla ben hiç göremedim.Kim ne derse desin bu ilişkide en çok üzülen ve acı çeken filiz oldu halada çektiriyorlar
sana katılıyorum bu ilişkide en çok yara alan filizdi... ama yılmaz da çok derin yaralar aldı ikiside birbirini çok seviyo ama filiz daha çok acı çekti bunun sebebi filiz yılmaza daha önce aşık oldu...... :sad53:
neyse öğle tatili bitti hadi gorusuruz... bye
evet bu aşkta en çok acı çeken filizdir ve aşkının büyüklüğüne inandığım kişi de filizdir, nasıl ilk sezon yılmazın elife olan aşkıydı şimdi filizin yılmaza olan aşkını izliyoruz bu aşk yüzünden çekmediği kaldı mı bu kızın hemde tek başına, filiz gereğinden fazla canı yanan taraftır hala da yanmaya devam etmektedir.
fragmanı izlemedim ama anlatılanlardan ve özetten yola çıkarak kaçırılanın aslı olacağı çok açık,ama yılmaz yalnız bırakmazken kızı nasıl kaçırıyorlarsa :) belkide o kaçırılmıyordur :)
yılmazın inanacağı çok belliydi,bakalım ondan sonraki tavırları ne olacak sonuçta burada olan her şeyden habersiz heyecanla yılmazı bekleyen filiz'e olacak,arkasından dönen dolapları öğrendiğinde neler yapacağını çok merak ediyorum...cem'in yüzüde artık açığa çıksın ya..
fragmandaki şiiri çok merak ettim ya...neyse bu bölüm tam dram olacak gibi ...
Evet kaçırılanın aslı olduğunu öğrenmiş olduk ama cem hiçbirşey yapamayacak aslıya ve bu olaydan sonra cemin gerçek yüzü ortaya çıkacak birde bu bölüm bol bol aslı yılmaz ikilisini göreceğiz zaten aslı kurtulduktan sonra büyük ihtimalle aslı yılmaz yakınlaşması olacak eee sonuçta filiz cemin çocuğunu taşıyor yılmazın teselli araması gerek buda aslıdan başkası olmayacak
Fragmandan anlaşıldığı üzere filizin kapısını çalmayacak hemen ayrılacak, konuşma sonraya kalmış olacak.
İnşaatın yetkililerce mühürlenmesinin ardından yıkılan Ömer, iflasa sürüklendiklerini anlar. Suçluluk duygusu ile kıvranan Ömer teselliyi Feride’nin sevgisinde bulur.
Feride yanlız bırakmadığını geçen hafta göstermiş oldu, sonuna kadar destek vermeye devam ediyor.
İnşaat işinin batışına Cem’in neden olduğunu bilen Aslı, bunu aydınlığa kavuşturmakta kararlıdır. Aslı’nın bu işin peşini bırakmayacağını anlayan Cem ona iyice diş biler. Aslı kendisinden önce inşaatta görev yapan proje müdürüyle konuşmaya karar verir. Cem’in ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu bilen Yılmaz onu yalnız bırakmaz.
Aslı cemi çabuk çözüyor aferin saf ayağına yatmadığını anlaşılıyor, bir yandan da cem