PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

yakupoglu61
14-02-07, 17:42
birden konu namusla katilliğe döndü...
KATİLLİKLE suçlanmak daha kötü NEDEN: katil olduğunda ALLAHIN verdiği bir canı sn nasıl olurda alırsın...

NAMUSSUZLUKTA olay böyle mi...?

forever_bim
14-02-07, 17:43
Yılmaz da Filiz de hatalıdır. Yılmaz Filiz'e hata yaptığı dönemde 8 bölüm trip atmıştır. Şimdi Filizin de böyle bir hakkı vardır. Diziyi uzatma sanatı bu olsa gerek.

kursuni19
14-02-07, 17:45
Simdi fragmani tekrar izledim ve aklima bir sey takildi. Fragmanda Aynali ve Yilmaz Fatihi sikistiriyorlar, ama Fatih genelde arka planda olan birisi Cemin planlarini biliyor ama tam olarak nasil uyguladigini bilmiyor ve genelde sadece sirketle ilgileniyor. Acaba Yilmaz Fatihin Cemin yerine imza attiginimi ögrendiki Fatihin pesine düstü, cünü ondan önce kistirilmasi gereken biri varsa cemin adamlarindan oda doktorlugu cok seven ineci arkadasi

ferman336
14-02-07, 17:45
Yanlış anlamayın ya da sizi eleştiriyorum sanmayın sakın görüşlerinizi okumak çok hoşuma gidiyor. Ama geri dönüşü olmayan hatalar vardır. Dediğiniz gibi izleyelim ona göre konuşalım.

Fragmanı nihayet gördüm. Çok dram bir bölüm geliyor.

yok estafurullah eleştiredebilirsiniz pek tabi ki memnun olurum bundan. sonuçta forumdaki herkes seyrettiklerinden kendine göre birşey anlıyor ve sahip olduğu değer yargılarına göre süzgeçten geçirip fikirlerini yazıyor. eğer olaylara sizin deyiminizle "geri dönüşü olmayan hatalar" kelimeleriyle bakarsak bu seferde katillik suçlamasının namussuzluk suçlamasından daha fazla geri dönülemez bir hata olduğunu söyleyeceğim.

forever_bim
14-02-07, 17:51
yok estafurullah eleştiredebilirsiniz pek tabi ki memnun olurum bundan. sonuçta forumdaki herkes seyrettiklerinden kendine göre birşey anlıyor ve sahip olduğu değer yargılarına göre süzgeçten geçirip fikirlerini yazıyor. eğer olaylara sizin deyiminizle "geri dönüşü olmayan hatalar" kelimeleriyle bakarsak bu seferde katillik suçlamasının namussuzluk suçlamasından daha fazla geri dönülemez bir hata olduğunu söyleyeceğim.

Valla bence ikisi de feci ithamlar. Şimdi zaman geçti Filiz'in ithamı soğudu ama Yılmaz'la Ömer'in arası ne kadar bozuk olursa olsun Yılmaz Ömer'i sevmese bile bunu yapmaz. Hepsinden geçtim annesiz büyüyen yavruyu babasız bırakmaz.

lawinia
14-02-07, 17:54
yazılanların hepsini henüz okuyamadım ama sunu söylemek istedim filizin yılmaza güvenmedği tek olay bu değildi evet ancak su da var yılmaz kac haftadır filiz bana güvenmedi askımıza ihanet etti falan deyip duruyo yine de göz göre göre aynı hatayı yapıyo. filiz aynı hatayı bikaç kere yaptıysa yılmaz da kac haftadır filizi suclayıp durdugu seyi kendi yapmadı mı? bence insan bi davranısa defalarca hata deyip deyip sonra aynı seyi yapıyosa bu cok daha ciddi bi durumdur. madem filizi anlamadı içinde oldugu durumda anlayıs göstermedi bana güvenmedi dedi bakalım yılmaz gidip soracak mı gerceğin ne oldugunu? gidip sormayack ve filizi dinlemeyecek madem hataydı filizin yaptıgı kendi niye hata oldugunu bile bile yapıyo aynı seyi...

forever_bim
Aynı şekilde Yılmaz'ın Filiz'in Cem'le beraber olup onun çocuğunu bekleyeceği ihtimali feci geliyor. Beyaz Gelincikte de Ceren'le Ömer böyle. Ben o dizide de Diyar & Melih aşkına hastayım:good:

ismailsurucu
[QUOTE=EvaLongoria;2379433]Fragmanı izleyemedim ama dediğim çıktı işte. Yılmaz Cem'e inandı.

Sevgili forever bim demişsin ki Yılmaz neden inandı Filizi hiç mi tanımadı diye? Ama Filiz de bir zamanlar Yılmaz'a inanmamıştı, güvenmemişti. Yılmaz Filiz'in abisini vuracak kadar aşağılık bir insanmıydı ki? Hayır.. Bu dizinin yansımaları işte. Durum eşitşiği sağlıyorlar akıllarınca..[/QUOT

olmaz olsun durum eşitliği. daha bir bölüm önce aradaki kırgınlık ve soğukluk giderilmeye çalışılırken ve buzlar erimeye başkamışken tekrar eski duruma getirilmeye çalışılmasına gerçekten üzüldüm.hemde hiç inanması gerken insanlar tarafından söylenen sözler üzerine.senaristlere helal olsun gene çok iyi kurgulamışlar olayı.yine bildiklerini okumuşlar.

cemotara
14-02-07, 17:55
sevgili matraka yaptığın yorumların hepsini hayretler içinde okuyorum pes valla bukadar olur yılmazın mazereti vardır ama filizin yılmazı suçlamasının mazereti yoktur öylemi yılmazın handan hanımdan aldığı belge önemli vede güvenilir ama filizin aldığı deliller önemli değil
Birde filizi çok hata yapmakla suçlayıp duruyorsun ama filizin senin dediğin gibi çok hata yaptığı yok topu topu iki hata yaptı birincisi okadarda önemli değil ikincisindede zaten pişman oldu ondan sonrada hata yapmaktan vazgeçti ama senin filizle uğraşman çok hoşuna gidiyor galiba

medsul
14-02-07, 17:56
Hala bazı arkadaşların filizi suçlamaları anlamış değilim kız yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla ödedi halada cezasını çekiyor ama yılmaz efendi yapınca sorun yok o yaparsa haklıdır esasında boşuna tartışıyoruz
yılmaz değil mi filizin namusunu haysiyetini gururunu aşkını ayaklar altına alan üstüne basıp çiğneyen ondan sonra herdefasında bıyıkaltı sırıtmaları ,yılmaz bunları yaptığı halde filiz yılmazı affetti ama yine filizden kötüsü yok

söylediklerine tamamiyle katıliyorum noktasina.virgülüne kadar
yılmaz aynı hatayi iki kere yapıyor
gecen sezon filizin namusunu haysiyetini kendi bizzat çignedi
şimdi ise filizi namussuzlukla onursuzlukla sucladi
keşke filizi adam öldürmekle suclasaydida
onurunu ve kadınlık gururunu ayakalr altına almasaydi

byuzax
14-02-07, 17:56
birden konu namusla katilliğe döndü...
KATİLLİKLE suçlanmak daha kötü NEDEN: katil olduğunda ALLAHIN verdiği bir canı sn nasıl olurda alırsın...

NAMUSSUZLUKTA olay böyle mi...?

Bir bayansın ve biri karşına çıkıyor ve sana onune gelenle birlikte olma fln gibi bişey dio ne hissedersin ? Namusda Allah ın sana verdiği kendine olan saygındır.Namus bence bir insanın en önemli değeridir.Namus Allahın sana verdiği saflıktır.

byuzax
14-02-07, 17:58
söylediklerine tamamiyle katıliyorum noktasina.virgülüne kadar
yılmaz aynı hatayi iki kere yapıyor
gecen sezon filizin namusunu haysiyetini kendi bizzat çignedi
şimdi ise filizi namussuzlukla onursuzlukla sucladi
keşke filizi adam öldürmekle suclasaydida
onurunu ve kadınlık gururunu ayakalr altına almasaydi

sanada cemotara yada %100 katılıyorum galiba siz benim yerime düşündüklerimi yazmışsınız.

ferman336
14-02-07, 18:02
Bir bayansın ve biri karşına çıkıyor ve sana onune gelenle birlikte olma fln gibi bişey dio ne hissedersin ? Namusda Allah ın sana verdiği kendine olan saygındır.Namus bence bir insanın en önemli değeridir.Namus Allahın sana verdiği saflıktır.

bilmiyorum bayan değilim ama muhtemelen çok kötü hissederim ama diğerinde yani birini öldürdüğümde hem çok kötü hissederim artı yanında hem etrafım hem de devlet daha da kötü hissetmem için elinden geleni yapar. hangisi daha kötü?
bunun yanında Allah ın insana verdiği en önemli değer candır.

byuzax
14-02-07, 18:05
bilmiyorum bayan değilim ama muhtemelen çok kötü hissederim ama diğerinde yani birini öldürdüğümde hem çok kötü hissederim artı yanında hem etrafım hem de devlet daha da kötü hissetmem için elinden geleni yapar. hangisi daha kötü?

bir erkek için katillikle suçlanmak bir bayan için namussuzlukla suçlanmak burdan şunu çıkartıyoruz ikisi eşit ... yani bu durumda skor : 2-2

Goller
1.GOL : Yılmaz filizi kullanarak attı.
2.GOL : Filiz Yılmazı düğün günü bıraktı.
3.GOL : Filiz Yılmazı Katillikle suçladı.
4.GOL : Yılmaz filizi namussuzlukla suçladı.

kursuni19
14-02-07, 18:06
bunun yanında Allah ın insana verdiği en önemli değer candır.

Bayan degilsin madem söyle düsün senin kiz kardesini yada bir yakinin namussuzlukla suclamalarimi yoksa katiliklemi suclamalari sana daha agir gelir

ferman336
14-02-07, 18:10
bir erkek için katillikle suçlanmak bir bayan için namussuzlukla suçlanmak burdan şunu çıkartıyoruz ikisi eşit ... yani bu durumda skor : 2-2

Goller
1.GOL : Yılmaz filizi kullanarak attı.
2.GOL : Filiz Yılmazı düğün günü bıraktı.
3.GOL : Filiz Yılmazı Katillikle suçladı.
4.GOL : Yılmaz filizi namussuzlukla suçladı.

işte anlatmak istediğim an başından beri budur dğer ufak tefek şeyleri saymıyorum ikisi içinde geçerli olan. sadece katillik suçlamasının biraz daha ağır bastığını düşünüyorum o kadar ama bu da tabi ki skoru değiştirmiyor.biri hakkıyla diğeri penaltıdan attı golü şeklinde bakıyorum olaya.:img-yes:

forever_bim
14-02-07, 18:14
Aşkın çetelesi tutuluyor. Kim kime ne kadar gol attı. E arada kaynayan ne? Aşkın büyüsü saflığı temizliği.

byuzax
14-02-07, 18:16
Takımlar gol yiyince taraftar kime kızar ? Cevap : Kaleciye burada da kaleci aşk oluyor !

medsul
14-02-07, 18:17
yılmazın yaptıgı o kadar büyük bir hataydiki bence o hata filizin yaptiği bütün hatalardan daha fazla
yılmaz filizin hiç bir sucu yokken onun onurunu hiçe saydi
dahi dedikki yılmaz başta bilmiyordu ama onunla birlikte oldugu zaman
ögrandi filizin sandiği gibi birisi olmadiğini
ama o umursamadi ve yine intikam planlarina devam etti
fizin gercekleri ögrendiğinde bile kıza olan tavri resmen bir rezaletti
şimdi yine aynı silahla vuruyor filizi ve ben eminimki senerisler yılmazın bu yaptiği hatayi bir özürle halledip sonunda evlendiriler bende burda kalpten giderim filizin yaptiği en büyük bir hata varsa oda yılmazı affetmesidir
yılmaz filiz kendisine katil dediği için ona haklı olarak tavır aldi
umuyorumki senarisler yılmazın yaptiği hatayida filize kolay kolay afftettirmezler
yani son büölümde yılmaz gelip pardon yanliş annamişim deyipte filizde hemen
affetmez oda tıpkı filiz gibi yaptiği hatanın bedelini umarimki öder gerci sanmiyorum ama ümid ediyorum

cemotara
14-02-07, 18:25
valla ben şu takım ve birbirini eşitleme muhabbetini anlamadım sonuçta bunlar birbirine karşı hatalar yaptılar hatta yılmaz filize karşı hata falan yapmadı bilerek isteyerek vede planlayarak filizin namusunu ,şerefini ,gururunu ve aşkını kullanmıştır buna karşı filiz yılmazı affetti ama filiz yılmaza hata yapınca onu katillikle suçlayınca filizi affetmedi filizi sürüm sürüm süründürdü şimdi yılmaz filizi bu sefer hata yaparak yine namusuzlukla suçlayacak cemin nasıl bir ibris olduğunu handanında nasıl bir yılan olduğunu bildiği halde ama filiz yine yılmazı süründürmeyecektir sadece biraz kızar sonrada hemen affeder filiz yılmaz gibi kinci değil

medsul
14-02-07, 18:33
valla ben şu takım ve birbirini eşitleme muhabbetini anlamadım sonuçta bunlar birbirine karşı hatalar yaptılar hatta yılmaz filize karşı hata falan yapmadı bilerek isteyerek vede planlayarak filizin namusunu ,şerefini ,gururunu ve aşkını kullanmıştır buna karşı filiz yılmazı affetti ama filiz yılmaza hata yapınca onu katillikle suçlayınca filizi affetmedi filizi sürüm sürüm süründürdü şimdi yılmaz filizi bu sefer hata yaparak yine namusuzlukla suçlayacak cemin nasıl bir ibris olduğunu handanında nasıl bir yılan olduğunu bildiği halde ama filiz yine yılmazı süründürmeyecektir sadece biraz kızar sonrada hemen affeder filiz yılmaz gibi kinci değil

yani cemotara bende aynısini annatmak istiyorum be arkadaşim
yani dediklerine tamamiyle katılıyorum
ama inşallah filiz bu kadar kolay affatmez ve tılmazi hiç degilse bile bu sefer süründürmesini o kadar cok istiyorum ki annaatamam zten ilk sezon yaptirmadilar hiç degilde bu sezon birazda filiz yılmazi süründürsün
ama bizim senaristler küçük bir özürle bu kadar berbat bir şeyi affettirirler
bende yine ölürüm oofff offf

cemotara
14-02-07, 18:41
sevgili MEDSUL tabikide kısa bir zaman sonra filiz yılmazı affeder belkide yılmaz filize bu konudan bahsetmez yani olanlara inanır ama filize birşey demez filiz konuşmaya gittiğinde başka şeylerden bahseder ve filizi yine üzer ama sonra gerçeği öğrendiğinde yılmaz filizle gidip barışır filizde olanlardan haberi olmaz taki filizin başkasından gerçeği öğreneseye kadar ozamana kadarda filizle yılmazda barışmış olur ama yılmazada çok kızar ama ayrılmazlar belkide böyle olur

yakupoglu61
14-02-07, 18:46

bn kesinlikle namusun önemsiz bişey olduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşılmayayım...şu an bnm yakınımdan birine namussuzluk yapılsa o yapanın dünyayı başına yıkarım...

namusla katillik apayrı şeyler karşılaştırılmaması lazım yani 2sininde önemli olan tarafları var ama aslında bu konuyu artık uzatmanın anlamı yok...bir yere varılmayacak...dizinin içeriğinden çok dışarı çıktık...

forever_bim
14-02-07, 18:54
Bu arada az önce Euro D den fragmanı bir kez daha izledim. O el erkek eline benziyor arkadaşlar. Fatih'i mi öldürecek acaba?

kursuni19
14-02-07, 18:59
Bu arada az önce Euro D den fragmanı bir kez daha izledim. O el erkek eline benziyor arkadaşlar. Fatih'i mi öldürecek acaba?

Banada erkek elimis gibi geldi, ama Fatihi öldürecegini sanmiyorum, sonucta sirketi o yönetiyor, benim aklima gelen eski proje müdürü

byuzax
14-02-07, 19:10

valla benim pc de kayıtlı fragman bence o kesinlikle kız eli... ama bir daha bakayım ben bir dakika arkadaşlar.

medsul
14-02-07, 19:13
öncelikle ömemli olan şey aslında yılmazın filize agır konuşup konuşmamsi degil
yılmazın buna yani filizn böyle bir şey yapmasına inanmiş olmasidir
bu da filizin yılmazı kolay kolay affetmemesi için yeterli bir sebebtir neyse
bu arada akşam oldu ben hala fragmani göremedim yılmazın okudugu şiiri dinlemek istiyorum nettede yok hala of neyse herakde görürüm bu gün:img-wink: :img-wink: :img-wink:

byuzax
14-02-07, 19:14
arkadaşlar erkek elinede benziyor ama ozetide gozetirsek bence aslıyı kaçırdı cem kıza bişey yapcak yazık ya...

forever_bim
14-02-07, 19:19
Yılmaz biraz mantıklı düşünse bunun düzmece olduğunu anlar. Handan ilk sezonda da bu ilişkiyi desteklemiyor ve sürekli ona da söylüyordu. Cem'in de neler yapabileceğini biliyor. Kendi arabasının frenlerini patlatan onu dövdürten, kendi adamını konuşmasın diye öldürten en yakın arkadaşım dediği adamı ölümlere gönderen Aslı'nın evine adam yollayan psikopat bunu yapamaz mı?

slayjic
14-02-07, 19:19
kız elimi erkek elimi daha çözemedim ama büyük ihtimalle bu kişi ya aslı yada yada aslıdan önceki proje müdürü olabilir eğer aslı önceki proje müdürürnü konuşturduysa onu ortadan kaldırmak isteyebilirler...

medsul
14-02-07, 19:44
evet sonunda fragmanı izledim bali bende bir şeyler söyleyeyim(byuzax arkadaşimin sayesinde tekrar teşekkür edrim)yılmaz&filiz karşilaşmasına gelmek istiyorum ilk önce yılmaz kıza ne diyorsa filizin gülen yüzü anıden değişiyor ve yüzünde şaşirmiş bir ifade var dediyorsun gibi felan
belki yılmaz filize şimdilik bebek konusunu acmazda(ama bu konuşma gececeği kesin er yada gec)ama ben aslıyla birlikteyim yada seni artık sevmiyorum felan der
hani bunlar ayrilarya belki o yüzden beni ilğilendirmez felan diyip bebk konusunu acmaz
ama be yılmaz kiz cemden hamile olsa senin yanına gelipte sana öyle güzel gülümseye bilirmi be kardeşim biraz akılli olsam sorun felan kalmayacak aslında:img-wink:

BERNA
14-02-07, 19:45
Aşkın çetelesi tutuluyor. Kim kime ne kadar gol attı. E arada kaynayan ne? Aşkın büyüsü saflığı temizliği.

Mesajlari okurken neler hissettigimi kelimesi kelimesine dile getirmissin yine sevgili modum. Ben hakikaten su muhasebe durumunda askin nerede oldugunu dusunmeye basliyorum ;) Ben bakiyorum da bizim dizinin slogani 'aska inat zamanlar' degil de 'aska inat hatalar' olmaliymis :icon_whis

Secoms kardesim ben her ne kadar askimdan Feride icin feragat ettiysem de :img-hyste bence sen bu durumdan biran once faydalan canim filizim'in yazdigi gibi baksana belki aradan yine sen siyrilabilirsin, gunes gozluklerini de takarsin hem :icon_shad

Filizim canim sabah gormemisim Feride icin yazdigin sarkiyi valla cok iyi uymus, Omer cok sansli cok :img-in_lo

allemalle42
14-02-07, 20:15
Yılmaz biraz mantıklı düşünse bunun düzmece olduğunu anlar. Handan ilk sezonda da bu ilişkiyi desteklemiyor ve sürekli ona da söylüyordu. Cem'in de neler yapabileceğini biliyor. Kendi arabasının frenlerini patlatan onu dövdürten, kendi adamını konuşmasın diye öldürten en yakın arkadaşım dediği adamı ölümlere gönderen Aslı'nın evine adam yollayan psikopat bunu yapamaz mı?

aynen dediğin gibi forever_bim yılmaz biraz mantıklı dusunecek olursa bunun bir oyun oldugunu anlar ama o durumdada mantıklı dusunmez sanırım.ya zaten diziyi uzatmak için daha cok küs bırakcaklar bizimkileri :(

devil61
14-02-07, 21:06
valla bu yazından hiçbir şey anlamadım mert kendi söylediklerinle neden çelişirsin anlamadım zaten yılmaz filize güvenmediğini ağzıyla bir kaç defa söyledi o halde o rapora inanacak başka alternatif nasıl görüyorsun ve bunun adına başlık olarak mantıksızlık diyebiliyorsun valla mert ne diyim ben sana en iyisi bişey demim

genıs olduğumu dusunmuyorum derken bende bu olanlar karsısında cemlede gorduktekten sonra gorduğum seyde bıse olsa ıcıme kurt duser ama yılmaz gıbı hastayı tedavı etmeden receteyı kesıp vermem.gıder hastayla konusurm derdını dınlerım sonra muayene ederım sonra recetesını verırım.ama yılmazın o muhtesem gururu varya gururu kırılırdı fılızın yanına gırse peh:)gurur kelımesınden yılmaz yuzunden nefret etmeye basladım.

bırde bazı arkadaslar fılızın yılmazı katıllıkle sucladığında gozunle bırını vurduğunu gormeden nasıl ınandı dedınız.yılmaz da fılızı cemle uygunsuz bır pozısyonda yatakta yakalamadı bence cok sacma bır nedenın ustunde durmussunuz bır sure...

bana bırsey demene grek yok matraka ben herseyın farkındayım zaten.

sen ılk once yılmaza bakarken gozluklerı cıkar gozlerın heryerı gorsun oyle bak.hatta sadece yılmaza değil dızıdekı butun karakterlere bkarken cıkarabılırsın.secoms gozluk cıkarmayı oğretebılır sana buyuk ıctenlıkle ve ozverıyle:).bız senden yılmazı elestırmenı beklemıyoruz yılmaz zaten olaylardan ders cıkaracakmıs:)bu olaydan sonra kım ders cıkarmazkı sevdığın kadını baska bırınden hamıle dıye sucla heralde daha baskasından hamıle mısın dıye daha sormaya bıle yuzun olmaz:)onceden bu yanlısla suclayan yıne yaparya neyse.yılmaz-fılız askından ıkı tarafta suclu yaptıkları karsılıklı hatalarıyla ıns bırgun oturup bu hataları konustukları bır bolumu goreceğız..fılız cıkarmadı mı son olayından ders evet eskı bolumlerde fılız evet sız haklıymıssınız dıye aılesının yanına dondu ve bunda kesınlıkle haksızdı ama fılız artık boyle bırsey yapmaz hatasını anladı bırkac kez tekrarlamıs olsabıle sonucta hatasından ders cıkardı mı cıkardı.ısterse 10 kez daha tekrar etseydı ınsan hatasını ona en cok acı verdığı zaman anlar ve daha bu hatayı yapmaz.

sımdıde savunuyorum buyuk mantık hatası yılmaz fılız bana nasıl guvenmez dıye kendı kendını yerken bundan sonra artık ben nasıl olurda handandan ve cemden gelen belgeye ınandımda fılıze ınanmadım dıye yer.bnm anlatmak ıstedığım guvensızlık sorununu herzaman gundeme getıren yılmaz handan ve cemın tuzağına nasıl dusuyo.bence mantıksızlık

senınle olaylara bakıs acımız arasında dağlar kadar fark var dağlar yetmez araya okyanuslarıda sokalım:img-wink: .

forever_bim
14-02-07, 21:20
Mertciğim bana kalırsa Yılmaz'ın olayı mantık hatasından ziyade Yılmaz'ın söyledikleriyle yaptıklarının çelişmesidir. Tabii bu benim düşüncem. Yani söyledikleri ile yaptıklarını bu konuda tutmuyor.

61MERVE61
14-02-07, 21:24
genıs olduğumu dusunmuyorum derken bende bu olanlar karsısında cemlede gorduktekten sonra gorduğum seyde bıse olsa ıcıme kurt duser ama yılmaz gıbı hastayı tedavı etmeden receteyı kesıp vermem.gıder hastayla konusurm derdını dınlerım sonra muayene ederım sonra recetesını verırım.ama yılmazın o muhtesem gururu varya gururu kırılırdı fılızın yanına gırse peh:)gurur kelımesınden yılmaz yuzunden nefret etmeye basladım.

bırde bazı arkadaslar fılızın yılmazı katıllıkle sucladığında gozunle bırını vurduğunu gormeden nasıl ınandı dedınız.yılmaz da fılızı cemle uygunsuz bır pozısyonda yatakta yakalamadı bence cok sacma bır nedenın ustunde durmussunuz bır sure...

bana bırsey demene grek yok matraka ben herseyın farkındayım zaten.

sen ılk once yılmaza bakarken gozluklerı cıkar gozlerın heryerı gorsun oyle bak.hatta sadece yılmaza değil dızıdekı butun karakterlere bkarken cıkarabılırsın.secoms gozluk cıkarmayı oğretebılır sana buyuk ıctenlıkle ve ozverıyle:).bız senden yılmazı elestırmenı beklemıyoruz yılmaz zaten olaylardan ders cıkaracakmıs:)bu olaydan sonra kım ders cıkarmazkı sevdığın kadını baska bırınden hamıle dıye sucla heralde daha baskasından hamıle mısın dıye daha sormaya bıle yuzun olmaz:)onceden bu yanlısla suclayan yıne yaparya neyse.yılmaz-fılız askından ıkı tarafta suclu yaptıkları karsılıklı hatalarıyla ıns bırgun oturup bu hataları konustukları bır bolumu goreceğız..fılız cıkarmadı mı son olayından ders evet eskı bolumlerde fılız evet sız haklıymıssınız dıye aılesının yanına dondu ve bunda kesınlıkle haksızdı ama fılız artık boyle bırsey yapmaz hatasını anladı bırkac kez tekrarlamıs olsabıle sonucta hatasından ders cıkardı mı cıkardı.ısterse 10 kez daha tekrar etseydı ınsan hatasını ona en cok acı verdığı zaman anlar ve daha bu hatayı yapmaz.

sımdıde savunuyorum buyuk mantık hatası yılmaz fılız bana nasıl guvenmez dıye kendı kendını yerken bundan sonra artık ben nasıl olurda handandan ve cemden gelen belgeye ınandımda fılıze ınanmadım dıye yer.bnm anlatmak ıstedığım guvensızlık sorununu herzaman gundeme getıren yılmaz handan ve cemın tuzağına nasıl dusuyo.bence mantıksızlık

senınle olaylara bakıs acımız arasında dağlar kadar fark var dağlar yetmez araya okyanuslarıda sokalım:img-wink: .

:):):)katiliyom wala......
Bikere yilmaz basta guvenmedigi birisine inandi handana hic degilse filiz polislere inandii yilmazinda akli kesmio tabi filiz cemden hamile beni niye istiyor diye diyemiyor sanki yilmaz filizi tanimamis gibi
evt yilmaz filiz hamile onun icin senin elini tutuyor gozlerinin icine bakiyor filiz baskasindan isteyerek hamile kalmaz zaten....Yilmazda garipim cemi goruyor gayet normal bi sekilde yani tobetobe yatakta yakalasa neyse ki alah muhafaza....cemin agizina da inandi yilmaz sanki bilmiyor oncelerden handan ve MURATin yaptigini manken kizi odasina nasil soktuklarini....vala ben nedemek istedigimin farkindayim biraz karisik anlatim herhalde ama idare edin..
ganka sana katiliom...vala ben yazmasamda olur nasil olmasa sen yazion

denizim_
14-02-07, 21:27
Sabahtan beri yine epeyce yorum yapilmis, eski defterler bir kere daha karistirilmis ama herkes mevcut pozisyonunu da korumus. Bu hafta, belki de biraz keyifsiz olmamin nedeniyle ne ozet, ne de fragman fazla keyif vermedi. Belki de aski konusacagimiza hala kimin daha fazla hata yaptigini, kimin hatasinin daha agir oldugunu konusturduklari icin. Ben seyirci olarak bu gelgitten yoruldum sanirim. Hikaye kahramanlarinin ise coktan teslim bayragini cekmis olmalari lazim. Gecenlerde sanirim Yaprak Dokumu'nde suna benzer bir cumle gecti. Vazo kirildimi, yapistirirsin ama kirigin orada oldugunu hep bilirsin. Yilmaz ve Filiz'in vazosu da birkac kez kirildi ve ne yaparlarsa yapsinlar, en azindan benim gozumde kirik hep orada olacak.
Daha once de yazmistim. Yilmaz'in bu hamilelige inanmasi ne onun, ne Filiz'in karakterine, ne de olaylarin akisina uyuyor. Hikayeyi uzatmak adina bu cifti ayirmalari gerekiyorduysa baska nedenler de bulunabilirdi. Aralarindaki sogukluk biraz daha devam edebilirdi. Ustelik kendilerini frenlemeye calismalarina ragmen birbirlerinden uzak duramamalari guzel sahnelerin cikmasina neden oluyor. Seyirci olarak hem sonlarini merak edip, hem de aralarinda olup biteni zevkle izliyoruz. Ama sanirim bu kadar acinin seyirciyi kesmeyecegini dusunmus olmalilar ki, illa surum surum surunmeleri, en dibe vurmalari gerekiyor. Yazik!

Bu durumda en merakla bekledigim sahneler Omer ve cevresinde gelisenler olaylar olacak. Tekinerlerin iflasi, bunun aile uzerindeki etkileri, Feride'nin destegi hikaye icin yeni bir soluk olacak. Yoksa ne Cem'i ve entrikalarini, ne Yilmaz'in Filiz'den esirgedigi ama Asli'ya gani gani sundugu koruma cabalarini ne de Filiz'le Yilmaz arasindaki kirici konusmalari merak ediyorum. Sahi bir tek Yilmaz'in bu olaydan Aynali'ya soz edip, etmeyecegini, guven uzerine, baskalarina inanmak uzerine o kadar kesin ve emin konusmusken, simdi olayi nasil sunacagini merak ediyorum.

devil61
14-02-07, 21:32
:):):)katiliyom wala......
Bikere yilmaz basta guvenmedigi birisine inandi handana hic degilse filiz polislere inandii yilmazinda akli kesmio tabi filiz cemden hamile beni niye istiyor diye diyemiyor sanki yilmaz filizi tanimamis gibi
evt yilmaz filiz hamile onun icin senin elini tutuyor gozlerinin icine bakiyor filiz baskasindan isteyerek hamile kalmaz zaten....Yilmazda garipim cemi goruyor gayet normal bi sekilde yani tobetobe yatakta yakalasa neyse ki alah muhafaza....cemin agizina da inandi yilmaz sanki bilmiyor oncelerden handan ve MURATin yaptigini manken kizi odasina nasil soktuklarini....vala ben nedemek istedigimin farkindayim biraz karisik anlatim herhalde ama idare edin..
ganka sana katiliom...vala ben yazmasamda olur nasil olmasa sen yazion

yok ben ne demek ıstedığını gayet guzel anladım:)benım gıbı dusunuyosun dıye yorum yapmamazlık yapma sakın senın yorumların cok ıcten ve neselı oluyo bı tek secoms,senın ve forver_bımın annesının ıncılerıne,pınkzonenın espırılerıne bayılıyorum.bıtek dedım bırden cok kısı saydım:)

yorum yapmamazlık yapma mervecım zamanın olursa ımza-avatar yorum bolumunde bır ıstek yaptım ıns yerıne getırırsın cunku senın calısmalarını cok sevıyorum bılıyosun soylememe gerek yok:)

denizim_
14-02-07, 21:36
Yazmadan edemeyecegim. Ilk sezon butun yaptiklarindan sonra Yilmaz hicbir zaman Filiz'den adam gibi ozur dilemedi. Artik yeni bir Yilmaz var demekle yetindi. Simdi de gercegi ogrendikten sonra yeni bir Yilmaz olarak karsisina cikar hatta olaylari oyle bir sunarlar ki ustune Filiz ozur dilemek zorunda bile kalabilir. Tum bu acilari Yilmaz'a yasattigi icin!

devil61
14-02-07, 21:49
Yazmadan edemeyecegim. Ilk sezon butun yaptiklarindan sonra Yilmaz hicbir zaman Filiz'den adam gibi ozur dilemedi. Artik yeni bir Yilmaz var demekle yetindi. Simdi de gercegi ogrendikten sonra yeni bir Yilmaz olarak karsisina cikar hatta olaylari oyle bir sunarlar ki ustune Filiz ozur dilemek zorunda bile kalabilir. Tum bu acilari Yilmaz'a yasattigi icin!

denızım_ kesınlıkle haklısın.

bu mesajı okuduktan sonra neden olmasında dıyebılır duruma geldım:)

archshe
14-02-07, 21:52
evet sayfalarca yorum okudum....ama denizimin de dediği gibi eskiler karıştırılmış ama hala herkes aynı yerde...herkesin rengi belli zaten forumda...ben artık yılmazcıların evet yılmaz hata yapıyo demesini beklerdim büyüklük olarak filizcilerin filizin hata yaptığında hatalı dedği gibi...benim rengim de belli filizi çok seviyorum ve her yaptığını anlıyorum hata yapmış olsa da..vakti zamanında...her karakter aynı olamaz filiz daha zayıf kırılgan bir karakter...içinde her ne yaparsa yapsın iyi niyet taşıyo....filiz denildiği gibi ben merkezli davransaydı hayattaki en mutlu insan olurdu...ailesine rest çekerdi kendi mutluluğu için..bu kadar çabalamazdı bu aşk için...olmuyo der kapatırdı...ben filizin yılmaza aşkına bu aşka inancına hep saygı duydum ve severek izledim...artık filizin pişmanlık devri bitiyo...şimdi pişman olma sırası yılmazda...ben onları yan yana görmeyi isterdim ama artık yılmazın da burnunun düştüğünü görmek gerek diye düşünüyorum...

archshe
14-02-07, 21:59
fragmanı izledim...yılmazın ağlamasına içim gitti...filiz ağladığında hep içim gittiği gibi...yılmaz evin önünde filize bebeği diyebilir...cemle evleneceklerini öğrendiğinde tebrik ettiği gibi gene tebrik edebilir anne oluyomuşsun diye...dalga geçercesine...çünkü filizin gözleri açılıyo o konuşmada...yılmaz seni istemiyorum kesin bitti dese üzülür ağlar konuşur ama orda filiz şaşırıyo çok şaşırıyo...bukadar erken olurmu bilmiyorum ama aklıma başka bişey gelmedi...özetten cem aslıyı kaçırmış gibi algılnıyo ama cem fatihe zarar verebilir...yılmaz konuşturmasın diye...cem bu ne yapacağı belli olmaz...

mıstaa
14-02-07, 22:08
yine ve yine yılmaza karşı bir hücum başlamış..
yılmazın filize inanmayıp handana inanması konusunda birazcık "peşin hüküm" lü davrandığını kabul ediyorum..
öte yandan
"yiğidi öldür ama hakkını yeme" demişler cem akman ve handan tekinerde ancak bu kadar kusursuz bir planla kandırabilirlerdi yılmazı.ben 60. bölümü izlemeden önce "yılmaz bu komploya inanmaz" demiştim ama planın bu kadar kusursuz olduğunu bilmiyordum..
Yılmaz handan hanımın ofisine gelip bebeğin cemden olduğuna dair zarfı uzattığında eminim şöyle düşünmüştür.

Handan hanım için..
"bu kadın bir anne benden nefret ediyor olabilir ama bir anne bu kadar kötü olamaz.bir anne sırf sevmediği birisinden uzaklaştırmak için kızını bu kadar küçültmez-kötülemez" diye düşünmüştür.yılmazın bu hain plana inanmasında bu düşüncede hayli etkili olmuştur kanımca...

allemalle42
14-02-07, 22:29
Handan hanım için..
"bu kadın bir anne benden nefret ediyor olabilir ama bir anne bu kadar kötü olamaz.bir anne sırf sevmediği birisinden uzaklaştırmak için kızını bu kadar küçültmez-kötülemez" diye düşünmüştür.yılmazın bu hain plana inanmasında bu düşüncede hayli etkili olmuştur kanımca...

bu dedigim bölume tamamen katılıyorum.Yılmaz ın orda butun bunları dusunmesi lazım normalde fakat diziyi uzatmak için ve dizi geregi düşündürmücekler heralde.Bu da cok kötu olur gercekten...

archshe
14-02-07, 22:32
demin yüksel aytuğun bugünkü yazısını okudum...bugün 14 şubat sevgililer tv ye bakmasınlar bugün...yerli dizilerimizde malum mutlu aşk göremeyecekler izlemesinler deyip dizileri sıralamış...okurken gözlerim bizim diziyi aradı malum bizim dizimizde daha çok acı var daha çok mutsuzluk var...

devil61
14-02-07, 22:40
Handan hanım için..

yılmazın bu aklının ucundan bıle gecmemıstır buna emın olabılırsınkı boyle bırseyın gecıp sonra fılızınde boyle bır seyı ne olursa olsun yapmayacağını,neden pesınde o kadar dolandığını,nıye gozlerının ıcıne baktığını,aramamızda bır bağ var ve hep olacak nıye dedığını fılızın onu asla aldatmayacağını bılır.

ama dusunen yılmazdan bahsedıyorum:) kı yılmaz yargısız ınfaza gıdceğını kalemı kırdığı anda bellı ettı.yargısız ınfaz ıllakı karsındakıne bu durumu bıldırmen lazım değil onun sensız olamayacağını ve acı cekeceğını bıle bıle ona sırtını donmekte yargısız ınfazın ıcıne gırer...

bu bolum yılmaz yargısız ınfaza zaten gıtmıstır fılızle konusmadan gecmısı dusunerek ağlayarak ve gorduklerıne ınanarak.

benden bu gunluk bu kadar hepınıze ii geceler hos sobetler bye

allemalle42
14-02-07, 22:41
demin yüksel aytuğun bugünkü yazısını okudum...bugün 14 şubat sevgililer tv ye bakmasınlar bugün...yerli dizilerimizde malum mutlu aşk göremeyecekler izlemesinler deyip dizileri sıralamış...okurken gözlerim bizim diziyi aradı malum bizim dizimizde daha çok acı var daha çok mutsuzluk var...

Malesef archshe sürekli beklenen fakat bi turlu olmayan aşkların dizisi oldu cıktı :( Artık bu kdr ayrılık yeter.Bu kdr acı yeter bu diziye...

mıstaa
14-02-07, 22:42

kesinlikle haklısın..
bizim dizimize acı ve mutsuzluk senaristlerimiz tarafından her bölüme kepçe kepçe dağıtılmış adeta...
1. bölümden 60. bölüme kadar izlemiş birisi olarak gözyaşının akmadığı bölüm hatırlamıyorum...
göşyaşının akmadığı bir "ıhlamurlar altında" susuz baraja-yapraksız ağaca-tomsuz jerriye-redkitsiz düldüle benzer kanımca:)

allemalle42
14-02-07, 22:43
yılmazın bu aklının ucundan bıle gecmemıstır buna emın olabılırsınkı boyle bırseyın gecıp sonra fılızınde boyle bır seyı ne olursa olsun yapmayacağını,neden pesınde o kadar dolandığını,nıye gozlerının ıcıne baktığını,aramamızda bır bağ var ve hep olacak nıye dedığını fılızın onu asla aldatmayacağını bılır.

ama dusunen yılmazdan bahsedıyorum:) kı yılmaz yargısız ınfaza gıdceğını kalemı kırdığı anda bellı ettı.yargısız ınfaz ıllakı karsındakıne bu durumu bıldırmen lazım değil onun sensız olamayacağını ve acı cekeceğını bıle bıle ona sırtını donmekte yargısız ınfazın ıcıne gırer...

bu bolum yılmaz yargısız ınfaza zaten gıtmıstır fılızle konusmadan gecmısı dusunerek ağlayarak ve gorduklerıne ınanarak.

işte bu yargısız infaz meselesinde haklısın.Yılmaz'ın biraz düşünmesi lazım yaa.Bu kız beni seviyor.Bu gune kdr handan olsun cem olsun neler yaptıgını bilipte aklına bunları getirip herseyi bir tarafa bırakıp bunları dusundukten sonra filizle bi kere konusması lazım konusmadan bırakıp gitmemesi lazım :(

mıstaa
14-02-07, 22:51

bendende iyi geceler ama şunu yazıımm yatıcam söz:)

yargısız infaz konusunda yılmazın tek başına olduğunu zannetmiyorum. filizin yılmaza katil damgası vurmasıda en az yılmazınki kadar çok çok kötü bir şey..

velhasıl kelam bu yargısız infaz konusunda durum şuan için..

yılmaz:1 filiz:1 şeklindedir...
bakalım galibiyet golünü kim atacak:img-hyste

allemalle42
14-02-07, 22:53
bendende iyi geceler ama şunu yazıımm yatıcam söz:)

yargısız infaz konusunda yılmazın tek başına olduğunu zannetmiyorum. filizin yılmaza katil damgası vurmasıda en az yılmazınki kadarçok kötü bir şey..

velhasıl kelam bu yargısız infaz konusunda durum şuan için..

yılmaz:1 filiz:1 şeklindedir...
bakalım galibiyet golünü kim atacak:img-hyste

Umarım bu maç berabere biter ve bir daha aralarında yargısız infaz gibi bi mesele olmaz.Yeter artık bu asıkların cektigi acı yanlıs anlasılma...

levoo
14-02-07, 22:55
Yılmaz Handan cadalozunun ne olursa olsun bu kadarını yapamayacağını düşünmüştür.Üstelik Filiz ondan çok fazla sakladı.Yılmaz sordu Filiz söylemedi bir türlü.Yılmaz'a senaristler bunları düşündürecekler.

allemalle42
14-02-07, 22:59
Yılmaz Handan cadalozunun ne olursa olsun bu kadarını yapamayacağını düşünmüştür.Üstelik Filiz ondan çok fazla sakladı.Yılmaz sordu Filiz söylemedi bir türlü.Yılmaz'a senaristler bunları düşündürecekler.

Ewt bu filizin , yılmaz sordukca saklaması , yılmazın aklını bir haylı karıstırcak...Demek bunun için sölemiyordu felan diye aklına gelcek.

shayan
14-02-07, 23:14
su an eski bölümlere bakiyorum.. cok güzelmis.. filiz gercekten cok iyi oynuyor.. ilk asik olduklarinda, filiz herseyi ögrendigi , yilmaz filizin güvenini yeniden kazandigini zaman..:good:

anny
14-02-07, 23:18
öncelikle herkesin sevgililer gününü kutlarım :img-in_lo :img-wink:

çogu dizi sevgililer gününe özel bölüm çeker,bizim dizimizde ise yine ayrılık var:icon_sorr kanal d ye mesaj attım cevap yazdılar zaten..inşallah bu tepkilerimiz dikkate alınır..

yılmaz nasıl olurda filize inanmıyor izlerken şaşırdım fragmanı..o manyaktan çocuk sahibi olucaksa yılmazı neden çagırsın filiz..:img-blush yılmaz çok yanlış yapıyor yine..ömer de anlasın artık cemin gerçek yüzünü..ben aslında en çok handanı merak ediyorum..tekinerler iflas edince handan intihar filan etmesin :good:

allemalle42
14-02-07, 23:26
öncelikle herkesin sevgililer gününü kutlarım :img-in_lo :img-wink:

çogu dizi sevgililer gününe özel bölüm çeker,bizim dizimizde ise yine ayrılık var:icon_sorr kanal d ye mesaj attım cevap yazdılar zaten..inşallah bu tepkilerimiz dikkate alınır..

yılmaz nasıl olurda filize inanmıyor izlerken şaşırdım fragmanı..o manyaktan çocuk sahibi olucaksa yılmazı neden çagırsın filiz..:img-blush yılmaz çok yanlış yapıyor yine..ömer de anlasın artık cemin gerçek yüzünü..ben aslında en çok handanı merak ediyorum..tekinerler iflas edince handan intihar filan etmesin :good:

Herkesin dusuncelerini yada herkes demeyim benim dusunduklerimi bir baslık altında toplamısın walla :) Yılmaz ve Filiz barıssınlarrr :):img-wink:

61MERVE61
14-02-07, 23:28
yok ben ne demek ıstedığını gayet guzel anladım:)benım gıbı dusunuyosun dıye yorum yapmamazlık yapma sakın senın yorumların cok ıcten ve neselı oluyo bı tek secoms,senın ve forver_bımın annesının ıncılerıne,pınkzonenın espırılerıne bayılıyorum.bıtek dedım bırden cok kısı saydım:)

yorum yapmamazlık yapma mervecım zamanın olursa ımza-avatar yorum bolumunde bır ıstek yaptım ıns yerıne getırırsın cunku senın calısmalarını cok sevıyorum bılıyosun soylememe gerek yok:)

ooyooy hehe tamam bakarim:)ben kac gundur mesgulum ondan giremedim yoksa her firsata girmeye calisiyorum...Bende forever-bimin,,secomsun,sinemin senin ve pinkzonun yorumlarini cok seviyorum...

neyse fragmanin bi kismi gozume carpti yaww hani ekrem fatihin yakasindan tuttu yaa yilmazin gozleri niye dolu onu anlamadim tamam aksam aglarsin sabah icine saklarsin yaw bu adam hep aglicakmi simdi:):)

secoms
15-02-07, 01:14
yok ben ne demek ıstedığını gayet guzel anladım:)benım gıbı dusunuyosun dıye yorum yapmamazlık yapma sakın senın yorumların cok ıcten ve neselı oluyo bı tek secoms,senın ve forver_bımın annesının ıncılerıne,pınkzonenın espırilerıne bayılıyorum.bıtek dedım bırden cok kısı saydım:)

Cok tesekkür ediyorum Mert.. Ben de senin yorumlarını keyifle okuyorum..Bir ara kayboldun özlettin kendini..Ee komitedendir eminim ki :img-wink:

yine ve yine yılmaza karşı bir hücum başlamış..
yılmazın filize inanmayıp handana inanması konusunda birazcık "peşin hüküm" lü davrandığını kabul ediyorum..
öte yandan
"yiğidi öldür ama hakkını yeme" demişler cem akman ve handan tekinerde ancak bu kadar kusursuz bir planla kandırabilirlerdi yılmazı.ben 60. bölümü izlemeden önce "yılmaz bu komploya inanmaz" demiştim ama planın bu kadar kusursuz olduğunu bilmiyordum..
Yılmaz handan hanımın ofisine gelip bebeğin cemden olduğuna dair zarfı uzattığında eminim şöyle düşünmüştür.

Acıkcası ben bu planın cok da iyi oldugunu düşünmüyorum.. Yılmaz düşünemiyorsa (Ki konu Filiz olunca bu özelliğini kaybediyor diye düşünüyorum) yapması gereken raporu getirip Filizle konusmak..Cok nefis plan olsa bu tür seylere acık olmaz.. İlle de bir planı konusacaksak Filiz'in Yılmaz'ı suclamasına neden olan plana bakmak lazım..

NOT1: Sonunda Cem'in yaptıgı planların kalitesi konusulacak.. Ee adam bosuna mı yapıyor..
NOT2: Şimdi de plan tartısması baslar :) Sakın arkadaslar..Benimkisi öylesine bir mesaj işte..
NOT3: Berna abla calısmalar baslamıstır buna emin olabilirsin :img-hyste

avgg
15-02-07, 06:53
Bu dizinin senaristleri hakikaten çok zeki ve süperler.

Uvey anne Handan'ın raporu getirmesi, Cem'in çocuk arabasını getirmesi, Filiz'in Cem'i öpmesi, Süper düşünülmüş olaylar.
Helal olsun bu dizinin senaristlerine
Yılmaz değil kim olsa, bu zekice düşünülmüş komplaya kanar.

Neden ve kim Kanar?
*Handan kaç defa Yılmaz'ı ziyarete geldiyse ne konuştu?
Bu konuşmaları unutan Yılmaz kanar.
*Gece vakti, şehirden uzakta, bir çiftlik evine, doğmamış çocuğuna araba getirilmiş her anne kanar. Genellikle hediyeler zamansız saatlerde, zamansız yerlere getirilir. Filiz de kandı. Allah Allah, bu saatte? buraya? ne acelesi vardı? diye sormadı.
*Bütün babalar böyle yapar. Gece vakti, taa çiftlik evine çocuğunun arabasını getirir. Bebeğin annesi de "hadi şimdi git müsait değilim" deyince döner gider.
Bu olaya kim şahit olsa tuhafına gitmez. Yılmaz'ın da gitmedi.

Bu senarist kardeşlerimizle, kimbilir daha, ne zekice kurgulanmış, senaryolara şahit olacağız.

mıstaa
15-02-07, 08:36
finale ne kadar var bilen varmı?

şuanda 61. bölümdeyiz..
ilk sezon 39 bölüm sürmüştü.
bu sezonda 39 bölüm sürecek.
yani 39+39=78 eder..
78-61=17 bölüm kalmış demektir finale:(

denmavi
15-02-07, 09:08
Şiiri yazmaya çalıştım yanlış varsa siz düzeltirseniz sevinirim.

Yüzümdeki çizgilerin hesabını veremediğim gün aynalara,

İzin vermiştim seni benden almalarına

İzin vermiştim yalnız karşıladığım her riyakâr şafakta kendimi hülyanla avutmaya,

Seninle yaşlanacak ,ömrüm seninle yaş alacak hayaliyle aldanıpta rüyalara,

Yüzümdeki her çizgi aldanıp düştüğüm sebebi sevdan isyanları hatırlatsada

Şimdi gurur bu candan ayrılmadıkça,

Can gururu sevdaya yokuş koymadıkça,

Biliyorum Tanrım fani dünyada vermeyecek seni bana

Versede bu dünyada değil, bu sevda toprakta...

mıstaa
15-02-07, 09:30
Şiiri yazmaya çalıştım yanlış varsa siz düzeltirseniz sevinirim.

Yüzümdeki çizgilerin hesabını veremediğim gün aynalara,

İzin vermiştim seni benden almalarına

İzin vermiştim yalnız karşıladığım her riyakâr şafakta kendimi hülyanla avutmaya,

Seninle yaşlanacak ,ömrüm seninle yaş alacak hayaliyle aldanıpta rüyalara,

Yüzümdeki her çizgi aldanıp düştüğüm sebebi sevdan isyanları hatırlatsada

Şimdi gurur bu candan ayrılmadıkça,

Can gururu sevdaya yokuş koymadıkça,

Biliyorum Tanrım fani dünyada vermeyecek seni bana

Versede bu dünyada değil, bu sevda toprakta...

denmavi eksiksiz yazmışsın şiiri ellerine sağlık..
şiirin son iki satırı her şeyi anlatıyor sanki..:icon_sorr

mesburcum
15-02-07, 10:09
denmavi eksiksiz yazmışsın şiiri ellerine sağlık..
şiirin son iki satırı her şeyi anlatıyor sanki..:icon_sorr

Gerçekten bu son iki satıra bakarsak çok kötü olacak. Umarım şiirdeki gibi olmaz, ben onların bu fani hayatta da mutlu olmalarını istiyorum...

Filizce_Jüly
15-02-07, 10:21
şuanda 61. bölümdeyiz..
ilk sezon 39 bölüm sürmüştü.
bu sezonda 39 bölüm sürecek.
yani 39+39=78 eder..
78-61=17 bölüm kalmış demektir finale:(
neee bu olamaz yaaa cok ama cok fazlaa ebnce sinan tuzcunun dedigi gibi 74. Bölümde biter halbuki bu bile fazla en uygun olan bölüm bence 60 misin sonlari;)

filizim+y
15-02-07, 10:21
yine döktürmüşsünüz herkes eski defterlere dönmüş, bayağı uzun bir yorum okuduktan sonra değişen hiçbirşey yok bakıyorum da herkes yerini korumuş ama yine filizciler diye tabir edilen arkadaşların yılmazı o kadar acımasızca eleştirdikleri söylenemez ama yılmazcılar diye tabir edilen kişiler yine filizi eleştircek hatta sürüm sürünmesini istemede ki ısrarları değişmemiş, filizciler diye tabir edilenler filizi yılmazsız düşünemedikleri için yılmazı da anlamaya çalışırlar bunu anlamaya çalışmayanlar ayrımcılık yapanlardır.

hiçbir zaman adam öldürmenin hafif bir tarafı olmaz yılmazın bunla suçlamasında ki filizin hatasını belirttik ama filizin inanması için yapılan plan hamilelik planıyla karşılaştırılamaz o ustaca bu ise çok yavan bir plandır (secomsa katılıyorum) kaldi ki filiz bu hatasının bedelini en ağır şekilde ödemiştir aynalının dediği gibi yılmazsız kalarak ve dahası bebeği olacağının mutluluğunu bile yaşayamadı bu hata yüzünden çektiklerinden hala da çekmekte

unutulan şu filiz bu hatları yaparken bunda yılmazın tavrı, konuşmaları da etkili olmuştur flashback olarak vermediler mi yani filiz sonuna kadar direndi kız daha ne yapsın her seferinde yaptığı hataymış diyerek yazıp duruyosun tekrar tekrar izleyin diyorum.

NOT: bernacım sağol cnm, özellikle katıldığım archshe, forever, cemotara, devil, merve, slayjic ve medsul

filizim+y
15-02-07, 10:28
sevgili matraka, ferman ve yakupoğlu siz yılmazın yaptığını yapmamak için söylediğiniz lafları geri yutmamak için hala daha diretiyorsunuz yılmaz kusursuz filiz herşeyi hakeden sürüm sürüm sürünmesi gereken bir kişi size göre, burada farklı yorumların yapılması güzel yorumlarınız için teşekkür ederim sadece anlayamadığım biraz da olayları filizin gözüyle bakamamanız en azından kendi adıma ben yılmaz tarafından da bakabiliyorum filize verdiği cezanın çok fazla olduğunu düşünüyorum ilk başlarda kızması kırılması sevdiğinin ona bu ithamı yapması kolay bir durum değil ama yılmazın belli bir süreden sonra ki hala daha gururunu sürdürmesi çok acı ben onu da anlıyorum ama şu anda bu aşkta en çok acıyı çeken filizdir hemde hiç suçu olmadığı halde şimdi yılmazıbu durumu yaşatmaya çalışıyorlar ama bence bu son olayında tekrar yazmaktan yoruldum eşitleme durumuna eşit olduğunu düşünmüyorum ve yılmazın da filizi süründürdüğü kadar süründürmesini istiyorum eğer benim beklediğim tavır ve konuşmaları yapmazsa yok eğer tam tersi olursa filizin de aynı yılmazın takındığı tavri takınmasını bekliyorum madem eşitlemek durumu böyle olsun.

yine de yılmazın beklediğim davranışı sergilemesini bekliyorum gerçi ne olursa olsun filiz yufka yüreklidir zaten hemen affeder yılmazını zaten bu yüreği yüzünden yaşamıyormu bu zorlukları:img-yes:

kursuni19
15-02-07, 10:45
Ne olup biteni anlamayan Filizden Yilmaza bir sarki.
Su anki durumlarini cok iyi uydugunu düsünüyorum

Sen kimselere benzemessin
Kimse sen olamaz
Baska birine söylesem bunu anlayamaz

Derdin neyse her neyse bilmiyorum
Bilmemekle beraber üzülüyorum
Baskalarina aglama
Gel benim omzumda agla

Bu ev sensiz yasanmiyor
Odalarina girilmiyor
Sunu bilesinki olmuyor
Uyunmuyor
Gülünmüyor
Birsey ifade etmiyor ahh

Bu güne kadarmis
Buraya kadarmis
Deyipte gitme
Lütfen gitme
Ikimiz için gel
Hatirim için kal
Bir daha gitme

yakupoglu61
15-02-07, 10:46
sevgili matraka, ferman ve yakupoğlu siz yılmazın yaptığını yapmamak için söylediğiniz lafları geri yutmamak için hala daha diretiyorsunuz yılmaz kusursuz filiz herşeyi hakeden sürüm sürüm sürünmesi gereken bir kişi size göre, burada farklı yorumların yapılması güzel yorumlarınız için teşekkür ederim sadece anlayamadığım biraz da olayları filizin gözüyle bakamamanız en azından kendi adıma ben yılmaz tarafından da bakabiliyorum filize verdiği cezanın çok fazla olduğunu düşünüyorum ilk başlarda kızması kırılması sevdiğinin ona bu ithamı yapması kolay bir durum değil ama yılmazın belli bir süreden sonra ki hala daha gururunu sürdürmesi çok acı ben onu da anlıyorum ama şu anda bu aşkta en çok acıyı çeken filizdir hemde hiç suçu olmadığı halde şimdi yılmazıbu durumu yaşatmaya çalışıyorlar ama bence bu son olayında tekrar yazmaktan yoruldum eşitleme durumuna eşit olduğunu düşünmüyorum ve yılmazın da filizi süründürdüğü kadar süründürmesini istiyorum eğer benim beklediğim tavır ve konuşmaları yapmazsa yok eğer tam tersi olursa filizin de aynı yılmazın takındığı tavri takınmasını bekliyorum madem eşitlemek durumu böyle olsun.

yine de yılmazın beklediğim davranışı sergilemesini bekliyorum gerçi ne olursa olsun filiz yufka yüreklidir zaten hemen affeder yılmazını zaten bu yüreği yüzünden yaşamıyormu bu zorlukları:img-yes:

biz yılmazı koruyoruz ama boş laflar söyleyerek değil...
filiz halen daha hata yapmaya devam ediyo, yılmaza olan güvensizliğini göstermeye devam ediyo...nasıl mı? : yılmaz ona tam açıklamadıysada ceme dikkat et ondan uzak dur dememişmiydi bnmi yanlış hatırlıyorum ama filiz yılmazı dinlemiyerek cemle yakın olmaya devam etti...bu durum güvensizliğin devam ettiğinin göstergesi değilde nedir...

filizim+y
15-02-07, 10:50
şunu da belirtmek istiyorum ben filizyılmazı birlikte düşünüyorum ve ayrı düşünmediğim için onların başkaları yüzünden yaşadıkları şeylerden dolayı ayrı kalmaları hiç hoşuma gitmiyor ama şuda bir gerçek son bölümde hala birbirlerine içleri gidiyor aralarındaki aşkı hissettirdiler bana, filizin aşkının büyüklüğü çok daha belirgindi bu bölüm, yılmazım filizim sizden beklentilerimi hala alamadım beklemedeyim

geçen bölüm mutlu ettiniz beni en azından ANI yaşaraka, bu bu bölümde yine ANI yaşarak çok üzüleceğim yılmazımın ağlaması içimi acıttı, filizimin bekleyişi yılmazımın acısı filizimin üzüntüsü ahhh ahhh şimdiden kursağımda kalan mutluluğun acısını yaşayacağım bir bölüm bekliyor:(

archshe
15-02-07, 10:58
filiz halen daha hata yapmaya devam ediyo, yılmaza olan güvensizliğini göstermeye devam ediyo...nasıl mı? : yılmaz ona tam açıklamadıysada ceme dikkat et ondan uzak dur dememişmiydi bnmi yanlış hatırlıyorum ama filiz yılmazı dinlemiyerek cemle yakın olmaya devam etti...bu durum güvensizliğin devam ettiğinin göstergesi değilde nedir...

biz filizi savunurken boş laflar mı ediyoruz yani?yılmaz filizi ne kadar uyardıysa filiz de o kadar geri çekmiştir kendini...sanki yılmaz adam gibi uyardı da filiz anlamadı....buna uyarma demiyelim lütfen....

filizim+y
15-02-07, 10:58

bak aynısını yapıyorsunuz siz ayrımcılığa baştan başlamışsınız ben filizyılmazı ayrı düşünmüyorum dedim ikisini de anlıyorum, bu cem olayında yılmaz filizi uyarmakta gecikti ve üstün körü uyardı ben yanlış görmedim sanırım, filiz cemin hiçbir açığını görmedi aksine hep zor zamanında yanında ve yakınında buldu bu yüzden hala daha iyi bir dost olarak görüyor filizin gözüyle bakmadığınız için göremiyorsunuz onun gerçek yüzünü yılmaz ve yılmaza yakın kişiler biliyor ve filizi korumak adına yaptığı birşey yok şu ana kadar sadece iki defa dayak olayı var ve bu olayın sonunda söylenmiş "filize birşey olursa seni yaşatmam" gibi bir laf yani yılmaz bu uyarı da çok gecikti ve üstün körü anlatmak yerine tüm detaylarını anlatsaydı filiz yılmaza inanırdı ama yılmaz yapmadı filizin güvensizliği diye birşey yok o yılmaza haksızlık ettğinin farkına bir sonraki bölüm inandı zaten ve hatasının bedelini yılmazsız kalarak ödedi zaten güvensizliğin devamı diye birşey söz konusu değil, burada yılmazın ceme karşı tutuk davranmasıdır bu umarım anlatabilmişimdir.

kursuni19
15-02-07, 11:04

Haklisin Filizin hatalari oldu ve cogu zaman hatalarinda ders cikarmayipta benzer hatalarla Yilmazin karsisina cikti, ama son zamanlarda Filizin yapmis oldugu tek hata bebegi YIlmaza söylemektir, Filizin kendine göre sebebleri varsada söylemesi gerekirdi.
Ama Filizin hala hatalarindan ders cikarmadigini cünkü Yilmazin uyarisina ragmen Cemle görüsmesi bir hata degildir, cünkü Yilmaz uyari yapti evet, ama üstü cok kapali bir uyariydi bu ve bu uyaridan Cemin ne kadar tehlikeli biri oldugu kesinlikle anlasilmiyordu. Filize göre Cem hala her kosulda tekinerlerin yaninda olan ve onlari destekleyen biri ve ayni zamanda bu camiyada Filizi anlayan ve Filizin kararlarina saygi duyan ve onlari destekleyen nadir kisilerden biri.

filizim+y
15-02-07, 11:06
farketmediniz ki hala bunu söylüyorsunuz sanırım filiz cemden uzak kalmaya evlilik teklifini red ettikten sonra başladı, yılmazın uyarısı ve evinde posterini de görünce daha da çekti kendini cemden archshecimin dediği gibi daha detaylı bir uyarı yapsaydı da filizde gereken tedbiri alsaydı en azından ömerin vurulma olayını değil de kendisinin darp ve kaza olayını cemin kendisini elde etmek amacıyla yaptığını söyleyebilirdi, zaten o görüşmede yılmaz "tek isteği seni elde etmek" demişti o zaman bu söylediklerini inanırdı filiz kim sevdiğinin canını yakan birine yakın olmak istesin ki filiz de ondan sonra gardını alacaktı ama yılmaz sadece "bunu görecek herkes zamanı var sen bu kadarını bil yeter" demekle vazifesini yaptığını düşündü, şimdide yine cemin iki lafına filizin hükmünü verdi bu şimdi boş laflarla mı savunmak oluyor sevgili arkadaşım.

ferman336
15-02-07, 11:16

walla açıkcası ben söylediklerimi yalamamak için falan bir şeyler yazıyor değilim. sadece kendi duygu, düşünce ve seyrettiklerimden çıkardığım kadarıyla fikirlerimi yazıyorum. ne yılmazın avukatıyım ne de filizin savcısı. en başından beri anlatmak istediklerimi özetlemek gerekirse maddeler halinde şudur:
1. yılmazın inandığı plan yavan olabilir bana göre bunun sebebi yılmazın şu an filiz ve onun hakkındaki düşüncelerinde zaten gelgitler yaşıyor olmasıdır.onun için fazla spesifik bir plana gerek yoktu yılmazın inanması için. o da inandı zaten. haksız mıdır? haksızdır. daha nasıl ifade edeyim ki.
2. 2 olayı karşılaştırdığım da filizin suçlaması daha ağır geliyor bana. yani inanın namussuzluğun katillikten daha ağır bir suç ve suçlama olduğuna değil bu forumdaki herkes dünya bir araya gelse bana anlatamaz.
3. yılmaz melektir demiyorum ve hiçbir zamanda demedim. tek dediğim yılmazın yaptıklarından ders çıkaran ve tekrarlamayan bir karakter oluşudur. gene eskilere döneceğim belki ama yılmaz filize evlenme teklif ettikten sonra en ufak yanlışı olmamıştır filize karşı.ama özellikle 2.sezonda filizin yaptıklarını yazmaya sayfaları yettiremiyorum. ilk sezon yılmazın ilk kullanma olayına girersek kullanmıştır hata mıdır o da hatadır. ama bunu filize anlatmış kendisini anlayabileceğini söylemiş ve filiz de onu anlamıştır. ha filizin bunu anlaması hatayı kapatır mı tabi ki hayır.o ayrı bir tartışma konusu.
4.ben özetlere, repliklere ve buradaki herkesin düşüncesinin aksine yılmazın yaptığı şeyin gurur olduğunu düşünmüyorum ne yalan söyliyeyim.yılmaz sadece kendi sevgi anlayışına göre bir ilişkide güvensizliğin olamayacağını düşünen bir tiptir.güvensizlik varsa bu onun istediği aşk veya sevgi tanımına girmiyor.yılmazın filize tavrı "bak sen beni suçladın ama haksız çıktın ben de seni süründüreyim şimdi de gör" şeklinde düşünmesinden kaynaklanmamıştır. o bu ilişkinin bu şekliyle olamayacağını düşünmüş ve tamamen bitirmek istemiştir ve tavrı da bu yöndedir. ama bunu da başaramamış ve kendine yenik düşmüştür ama son olayla tekrar bu noktaya dönmüştür.
biraz uzun oldu daha da yazabilirim ama malum iş güç...daha sonra devam ederim.

ferman336
15-02-07, 11:18
bak aynısını yapıyorsunuz siz ayrımcılığa baştan başlamışsınız ben filizyılmazı ayrı düşünmüyorum dedim ikisini de anlıyorum, bu cem olayında yılmaz filizi uyarmakta gecikti ve üstün körü uyardı ben yanlış görmedim sanırım, filiz cemin hiçbir açığını görmedi aksine hep zor zamanında yanında ve yakınında buldu bu yüzden hala daha iyi bir dost olarak görüyor filizin gözüyle bakmadığınız için göremiyorsunuz onun gerçek yüzünü yılmaz ve yılmaza yakın kişiler biliyor ve filizi korumak adına yaptığı birşey yok şu ana kadar sadece iki defa dayak olayı var ve bu olayın sonunda söylenmiş "filize birşey olursa seni yaşatmam" gibi bir laf yani yılmaz bu uyarı da çok gecikti ve üstün körü anlatmak yerine tüm detaylarını anlatsaydı filiz yılmaza inanırdı ama yılmaz yapmadı filizin güvensizliği diye birşey yok o yılmaza haksızlık ettğinin farkına bir sonraki bölüm inandı zaten ve hatasının bedelini yılmazsız kalarak ödedi zaten güvensizliğin devamı diye birşey söz konusu değil, burada yılmazın ceme karşı tutuk davranmasıdır bu umarım anlatabilmişimdir.

bu düşünceni anlayamıyorum kusura bakma. güven varsa vardır karşındaki insanın sana ne kadar detay anlattığıyla alakalı değildir bu durum.o kadar güveniyorsan illa bir şeyler görmen gerekmez ve ya o güne kadar gördüklerin bir şeyi değiştirmez. güveniyorsan tamam dersin ve ilişkini kesersin o kadar basit.

filizim+y
15-02-07, 11:18
filizin tamamen haklı olduğunu söylemiyorum hatalı olduğu kısımlarda oldu ama ders almadığını düşünmüyorum o zaten bedelini çok ağır bir şekilde ödedi dersini de aldı bana göre, bebek olayında da kesinlikle filiz haklı söyleyeceği bir ortam sadece kaza sonrası söylenen yılmaz "aramızda bir bağ kaldı mı filiz" lafının üstüne filizin söylediği "aramızda bir bağ var, her zaman da olacak" laftan sonra olmalıydı gerçi burada devam etmemesini yılmazın " çok yorucu bir gece geçirdim izin verirsen dinlenmek istiyorum" lafı kesmiş oldu ama olsun en uygun sahne buydu, diğerlerinin hiçbirinde o ortam olmadı benim düşüncem bu ve filiz bunu özel bir gecede yapmak istedi haklı olarak ama buda olmayack zaten yani filiz bu konuda haklı sadece biz hemen bilmesini istediğimiz için filizi suçluyoruz bunu öğrenmek istemeyen yılmazda filize davranışlarıyla desteklemiştir sadece filizin hastane olyından sonra kaygılanması sonucu filizin üstüne düşmeye başlamıştır filizde sevdiğinde bitmediğini anladığı için, zamanı geldiğini düşündüğü için o mutlu geceyi hazırlayarak yapmak istemiştir:img-yes:

ferman336
15-02-07, 11:22
herkes yılmaz şunu düşünemiyor mu bunu düşünnemiyor mu da ceme inanıyor deyip yılmazı suçluyor. e yılmaz filizi cem için uyardı filiz niye düşünemiyor bu adam beni niye uyardı uyardıysa vardır bildiği deyip. yılmaz hakkında herşeyi söylebilirsiniz karakter olarak ve hataları olarak ama dizinin başından beri bir kere olsun boş konuştuğunun örneğini veremezsiniz.

yakupoglu61
15-02-07, 11:25
farketmediniz ki hala bunu söylüyorsunuz sanırım filiz cemden uzak kalmaya evlilik teklifini red ettikten sonra başladı, yılmazın uyarısı ve evinde posterini de görünce daha da çekti kendini cemden archshecimin dediği gibi daha detaylı bir uyarı yapsaydı da filizde gereken tedbiri alsaydı en azından ömerin vurulma olayını değil de kendisinin darp ve kaza olayını cemin kendisini elde etmek amacıyla yaptığını söyleyebilirdi, zaten o görüşmede yılmaz "tek isteği seni elde etmek" demişti o zaman bu söylediklerini inanırdı filiz kim sevdiğinin canını yakan birine yakın olmak istesin ki filiz de ondan sonra gardını alacaktı ama yılmaz sadece "bunu görecek herkes zamanı var sen bu kadarını bil yeter" demekle vazifesini yaptığını düşündü, şimdide yine cemin iki lafına filizin hükmünü verdi bu şimdi boş laflarla mı savunmak oluyor sevgili arkadaşım.

cemden uzak kalmaya başladı ALLAH ALLAH ...
DAHA bir iki bölüm önce ceme arkadaş kalalım evlilik teklifini reddetmem aramızdaki dostluğu bozmasın diyen filiz değildide aslı'mıydı...
bide son bölümde cemi öpen bnmiydim...

illa herşeyi bilmekmi lazım birinden uzak durmak için yılmaz onu uyarmış bi kere biraz güvense yılmazın sözüne temkinli davranırdı...

ferman336
15-02-07, 11:27
filizin tamamen haklı olduğunu söylemiyorum hatalı olduğu kısımlarda oldu ama ders almadığını düşünmüyorum o zaten bedelini çok ağır bir şekilde ödedi dersini de aldı bana göre, bebek olayında da kesinlikle filiz haklı söyleyeceği bir ortam sadece kaza sonrası söylenen yılmaz "aramızda bir bağ kaldı mı filiz" lafının üstüne filizin söylediği "aramızda bir bağ var, her zaman da olacak" laftan sonra olmalıydı gerçi burada devam etmemesini yılmazın " çok yorucu bir gece geçirdim izin verirsen dinlenmek istiyorum" lafı kesmiş oldu ama olsun en uygun sahne buydu, diğerlerinin hiçbirinde o ortam olmadı benim düşüncem bu ve filiz bunu özel bir gecede yapmak istedi haklı olarak ama buda olmayack zaten yani filiz bu konuda haklı sadece biz hemen bilmesini istediğimiz için filizi suçluyoruz bunu öğrenmek istemeyen yılmazda filize davranışlarıyla desteklemiştir sadece filizin hastane olyından sonra kaygılanması sonucu filizin üstüne düşmeye başlamıştır filizde sevdiğinde bitmediğini anladığı için, zamanı geldiğini düşündüğü için o mutlu geceyi hazırlayarak yapmak istemiştir:img-yes:

bedelini ödediği konusunda sana katılabilirim belki ama ders aldığı konusunda katılamam.ders alsaydı ceme hala öpücükler kondurmazdı. hamileliğini söylememe konusunda ise dibinden başına hatalıdır. yok devenin nalı olsun söyliim yok arka bahçede kırmızı filler maç yapsın öyle söylerim yok bilmem ne. sen söyle bırak ne oluyorsa ne şekliyle oluyorsa olsun. bebek için dönmesini istemiyorsan sen söyle yılmaz bebek için dönerse sen kabul etme Allah Allah.

archshe
15-02-07, 11:29
yılmaz haklıdır filize kırılmakla bedelini de bence ödetmiştir....haa amacı bedel ödetmek değildi ilişkiyi bitirmekti...ama aşkı herzaman canını acıtacak geri adım atacaktır...zaten artık haksız duruma da düşüyo....ama filizin ona güvenmemesi yılmazın filize olan güvenine engel değilki...ortada güvenmeyen filizdi...hele bu konuda...belki yılmazın her konuda arkasında duramayacak zayıflıkta olduğuna inanır yada çevresinden etkilendiğine...ama filizin hala yılmazı severken peşinden koşarken yalvarırken kıskanırken cemi hayatına soktuğuna inanmasına bir anlam vermemem...bu güvensizliğin kaynağı filiz değildir....demek yılmazın aklından filiz bu banna yapabilir diye geçiyo bende bunu anlayamıorum...

filizim+y
15-02-07, 11:31
yazdıkların için çok teşekkür ediyorum arkadaşım kesinlikle yargılamak amaçlı değildi yazım, sadece ayrımcılığın bu kadar gün yüzüne çıkmasına üzüldüm sonuçta ne filiz yılmazsız ne de yılmaz filizsiz yapabilmiştir, karşılıklı hataları oldu ama yine aşklarına yenik düştüler bizde bu aşka yenik düşüyoruz yorum yaparken

sıralamalarına gelirsem
1- burada hemfikiriz zaten
2- bundan da fikrine saygı duyuyorum sen bir erkek olarak en ağırı bu olacağını düşünüyorsun ama ben bir bayan olarak bu durumun ağırlığı altında azilirdim kesin çok kötü bir itham ama diğeride aşağı kalır birşey değil muhakkak, ama bunun pişmanlığını daha ertesi bölüm filiz zaten yaşadı onun inanması için yapılan plan kusursuzdu, ama yılmazın bu ithamda bulunması ne kadar gelgitlerde yaşasa filiz için biliyor ki filizin ondan vazgeçmediğini ve sadece onun olduğunu en azından bu kısımda güvensizlik duymamalı filize başka bir olya olsa dediğin doğru olabilir ama bunda değil tabi bana göre
3- filizde melek değildir bunu bende söylemiyorum, yılmaz yaptıklarından ders çıkarmıştır ama yine filizin hata olarak nitelendirdiğiniz olaylarda yılmazında konuşmalarını unutmamak lazım, 1 ytl olayında 10 katı para istemesi filizi cemle görmesi ile oldu sonra yine yılmaz olarak en doğrusunu yaptı ve çok güzel bir ders verdi tekinerlere tabi anlayabilene, filizin 2. sezon yaptıkları değil sayfalara sığmaz bir cümle de bitirebilirsin emin olun çünkü o kadar çok yapılan birşey yok, ilk sezonkinde de filiz yaptığı aşkına yenik düşüp gururunu çiğneyip affetmeyi seçmesi takdire şayandır senev gurur tanımaz bunu gösterdi, hatasız demeniz olmazdı zaten yılmaza.
"filizin bunu anlaması hatayı kapatır mı tabi ki hayır" bence kapatmalı ilk sezon filiz bunu kapatabildiyse yılmazda bunu pekala kapatabilir.
4- gururunun sevgisinin önüne geçtiğini zaten kendisi de söylüyor ne bizim söylememiz ne özet,fragman bunu açıkca belli ediyor zaten, süründürme olayıda forumda yazılanlardır yılmaz söylemiş değildir ama filize karşı takındığı tavır ve konuşmalar filizi mahvetmeye yetmiştir zaten, ilişkiyi bitiremeyeceğini pekala kendiside biliyordu ve filizin rahatsızlığıyla bunu gün yüzüne çıkardı ne kadar geçmişte kalan bir ilişki de dese bitmediğine hem filizin gözlerinde şahit oldu hemde kendi yüreğinde son durum ise tekrar aynı noktaya gelmesini sağlamak yerine daha da çıkmaza döndürmüştür bu durumu.

bence de yaz sonuçta aynı şeyleri farklı şekilde dile getirmek güzel:)

ferman336
15-02-07, 11:32
herşeyden öte bu ilişkide filizin daha çok acı çekiyor gibi gözükmesinin sebebi bayanların duygularını,acılarını daha net ve iyi bir şekilde gösterme özelliğinden kaynaklanıyor. her zaman dediğim gibi yılmaz ağlayamıyor , sinir krizleri geçiremiyor ve duygularını içinde yaşıyor olması daha az acı çektiğini göstermez.

sinem*
15-02-07, 11:32
cemden uzak kalmaya başladı ALLAH ALLAH ...
DAHA bir iki bölüm önce ceme arkadaş kalalım evlilik teklifini reddetmem aramızdaki dostluğu bozmasın diyen filiz değildide aslı'mıydı...
bide son bölümde cemi öpen bnmiydim...

illa herşeyi bilmekmi lazım birinden uzak durmak için yılmaz onu uyarmış bi kere biraz güvense yılmazın sözüne temkinli davranırdı...

neden uzak kalsın ki..filize cem ne yaptı her zor gününde yanında oldu yılmaz dikkat et dedikten sonra cemden vebalı gibi uzaklaşmasını beklemek çok saçma olur...ama şuda bir gerçek filiz eskisi gibi cemle görüşmüyor...Dost kalalım demesinden doğal bir şey yok (zaten yılmazda aslıya dedi) bunlar iş ortağı birbirleriyle konuşmaları lazım,hem cem filizin zor gününde yani bebekle tek başına kalacak diye çok onurlu bir davranış sergiledi (tabi görünüşte) kim olsa uzaklaşmaz bizim gördüğümüzü filiz görüyor mu hayır,yılmaz bir şey anlattı mı hayır ..ne yapmasını bekliyoruz önceden görsünde uzaklaşsın mı

archshe
15-02-07, 11:38
bide şu var sizlerin düşündüğü gibi düşünmeyecek yılmaz gerçeği öğrendiğinde...pişman olacak nasıl düşündüm diye...yani o da bana güvenmedi bende ona...sorun yok ozaaman demicek...bunun çeteresini tutmucak...filizden özür dilerken sende bana inanmamıştın demicek...

ferman336
15-02-07, 11:38
neden uzak kalsın ki..filize cem ne yaptı her zor gününde yanında oldu yılmaz dikkat et dedikten sonra cemden vebalı gibi uzaklaşmasını beklemek çok saçma olur...ama şuda bir gerçek filiz eskisi gibi cemle görüşmüyor...Dost kalalım demesinden doğal bir şey yok (zaten yılmazda aslıya dedi) bunlar iş ortağı birbirleriyle konuşmaları lazım,hem cem filizin zor gününde yani bebekle tek başına kalacak diye çok onurlu bir davranış sergiledi (tabi görünüşte) kim olsa uzaklaşmaz bizim gördüğümüzü filiz görüyor mu hayır,yılmaz bir şey anlattı mı hayır ..ne yapmasını bekliyoruz önceden görsünde uzaklaşsın mı

demin de yazdığım gibi güven birşeyleri görmekle alakalı değildir bana göre. ben eşime şuna dikkat et çok tehlikeli dediğim zaman yapacağı şey o kişiyle bir daha görüşmemektir keza bunu bana söylese benim yapacağım şeyde budur.illaki konuyu aç detay ver bana demem. saf güven budur.artı bu sözleri filize söyleyen dış kapının mandalı değil yılmazdır yani sorgusuz sualsiz güvenmesi gereken kişi.

ferman336
15-02-07, 11:42
bide şu var sizlerin düşündüğü gibi düşünmeyecek yılmaz gerçeği öğrendiğinde...pişman olacak nasıl düşündüm diye...yani o da bana güvenmedi bende ona...sorun yok ozaaman demicek...bunun çeteresini tutmucak...filizden özür dilerken sende bana inanmamıştın demicek...

tamam pişman olacak ona lafımız yok. tabili berabere kaldı diye düşünmeyecektir. zaten yaptığı yılmazın kafasındaki sevgi anlayışa ters.bunu düşünebilmesi bile ters. ama iki olay arasındaki tek fark filizin yılmazın sözleri yerine başkalarınınkine inanıp onu suçlamasıdır. ama bu olayda filiz henüz birşey demedi ki yılmaza. kısacası yılmaz başkalarının sözlerini ve kanıtlarını filizin sözlerine tercih etmedi.

sinem*
15-02-07, 11:43

bir de filizin ona güvenmediğinde ettiği büyük sözler var,onları ve yaptıklarını teker teker düşünecektir herhalde..

ferman336 normal olanı belki de sizin yaptığınız ama o da çok zor,her insandan aynı hareket beklenmez..Sana çok iyi görünen birini birisinin sözüyle bu sevdiğinde olsa hem de yanında sevdiğin değil diğeri varsa silmek o kadarda kolay değildir.

archshe
15-02-07, 11:53
yılmaz gerçeği öğrenince aynalıya şunları demesini bekliyorum....aynalı ben ne yaptım...filize bana güvenmedi başkalarına inandı diye kızdım şimdi aynısını ben yaptım...nasıl inandım...nasıl düşündüm bunu...

sezinti
15-02-07, 11:54
Yine yazıyorum, bir beraberlikte ben ve sen olmamalıdır. Biz olmalıdır. İki ayrı birey, ben ve sen olarak birbirlerini sevebilirler. Sevgilerinin dereceleri tartışılabilir. iki ayrı birey tek birey( Biz )haline gelmedikten sonra bu beraberlik sağlıklı bir beraberlik değildir. Üstelik saygı, sevgi, güven, iletişim vb. kelimelerinin içinin dolu olması gerekir. Bunlardan birinin özellikle saygının eksik olması ise beraberliğin tartışılmasına yol açar. Bu beraberlikte 5 yıl gibi süre geçmişse, sorunlarını çözememişlerse, beraberlikte en ufak sorun büyük bir sorunmuş gibi algılanır.
Filiz ve Yılmaz her ikiside hatalıdır. Filiz, Yılmaz'a hamile olduğunu söylemeyerek hata yapmıştır. Filiz'in iki mazereti oldu " Yılmaz, çocuğu oldu diye geri dönmesin" diğer ise "Yılmaz'ın Aslı ile beraberliği olup olmadığı "
Filiz, ben merkezli bir karar vermiştir. Filiz, her ne şekilde olursa olsun Yılmaz'a hamile olduğunu söylemeliydi. Filiz kendini düşünmüştür, çocuğunu düşünmemiştir. Zamanında Yılmaz'a hamile olduğunu söyleseydi yanlış anlaşılmalara neden olmazdı.
Yılmaz ise her ne şekilde olursa olsun Handan hanım ve Cem söz konusu ise durup düşünmeliydi ve Filiz'le konuşmalıydı, sevdiğinin hamile olduğunu bir başkası tarafından öğreniyorsa, yaşadığı hayal kırıklığına rağmen Filiz'le çiftlikte konuşmalıydı.
Saygı, sevgi, güven, iletişim'in önem kazandığını tekrar belirtmek gerekiyor

filiz bence ben merkezli hareket etmediğinden yanlış yaptı,kendini düşünseydi hemen yılmaza söylerdi ama kendisini değilde yılmazı düşündüğünden onun hayatının yeni yönünü değiştirmemek için söylemedi...

Sevgili Sinem

Filiz, ben merkezli hareket etmedi yazmışsınız. Bence, Filiz ben merkezli hareket etmiştir. Sözkonusu olan ne Filiz ne de Yılmaz'dır. Filiz hamile olduğunu söylemeyerek, bir zaman sürecine bırakarak ve aynı zamanda belli şartlar oluşmasını bekleyerek yani Yılmaz'ın Aslı beraberliğini ve çocuğum için bana dönmesin gibi mazaretler söyleyerek kendini düşünmüştür. Söz konusu olan Filiz Yılmaz beraberliği değil, Filiz ve Yılmaz'ın çocuğudur ve onun geleceğidir.

Filiz, her ne koşulda olursa olsun, hamile olduğunu Yılmaz'a zamanında söylemeliydi. Üstelik bu beraberlik sağlıklı olmayan bir beraberlik ise ve az çok yaşananlar ortada ise, ailenin tepkisini gördüğün halde hamile olduğunu Yılmaz'ı söylemiyorsunuz ve belli şartların oluşmasını bekliyorsunuz.
Filiz'in davranışları çok yanlıştır.
Yılmaz'ın Filiz'e çocuğunun Cem'den olduğunu düşündüğü söylemesi Filiz için onur kırıcıdır. Yılmaz, sevdiğine inanmayarak hata yapmıştır. Yılmaz'da kendini düşünmüştür.
Yılmaz, Filiz'i orada bırakırken nedense çok yakınındaki bir örneği unuttu. Salih ve Fahriye beraberliğini düşünseydi. Yılmaz, her koşulda Filiz'in yanında olmalıydı.

Yılmaz ve Filiz beraberliği bitmiş bir beraberliktir.

filizim+y
15-02-07, 11:56
herşeyden öte bu ilişkide filizin daha çok acı çekiyor gibi gözükmesinin sebebi bayanların duygularını,acılarını daha net ve iyi bir şekilde gösterme özelliğinden kaynaklanıyor. her zaman dediğim gibi yılmaz ağlayamıyor , sinir krizleri geçiremiyor ve duygularını içinde yaşıyor olması daha az acı çektiğini göstermez.

haklısın bu bölümde yılmazın duygularının dışa yansıması söz konusu yılmaz da az acı çekmedi kabul ama filiz kadar değil sanırım yılmaz yanlız kalmadı filiz daha çok yanlız kaldı bu kesin,

bebek olayında aynı fikirde değiliz devam etmeyeceğim bu konuya ayrı düşünüyoruz ilk başta bebek için dönmesini istemiyorum demişti yılmazın ona karşı tavrını duygularını merak etti kaza sonrası hatasını anladı bebeği söyleme kararı aldı bu seferde yılmazın davranışları geri çekilmesine neden oldu sonra hastane olayıyla yılmazdabitmediğini anladı ve aslı olayı kafasını kurcaladı onun da yanlış olduğunu anladı ve kuliste sevdiğinde bitmediğini anladı, yılmazın hala kendisini sevdiğini düşünerek özel gecede söylemek istedi bunda da hatalı filiz yani ne diyim.

son bölüm cemin öpmesi yine sizi harekete geçirmiş ama dediğim gibi filiz birtek olayyını görmedi cemin ve ona güvenmesinin nedeni filiz onu red etmesine rağmen bebek olayında da her olayda da destek olmasıdır yakınlığıdır, yılmazın söylediklerini dikkate almıştır o gece sevdiğini beklemenin heyecanı ile de yapmış olabilir bunu ya da dostluğu için bir teşekkür bu yılmaza inanmadağı anlamına gelmez bence.

sinem*
15-02-07, 12:04
Sevgili Sinem

Filiz, ben merkezli hareket etmedi yazmışsınız. Bence, Filiz ben merkezli hareket etmiştir. Sözkonusu olan ne Filiz ne de Yılmaz'dır. Filiz hamile olduğunu söylemeyerek, bir zaman sürecine bırakarak ve aynı zamanda belli şartlar oluşmasını bekleyerek yani Yılmaz'ın Aslı beraberliğini ve çocuğum için bana dönmesin gibi mazaretler söyleyerek kendini düşünmüştür. Söz konusu olan Filiz Yılmaz beraberliği değil, Filiz ve Yılmaz'ın çocuğudur ve onun geleceğidir.Filiz her ne koşulda olursa olsun, hamile olduğunu Yılmaz'a zamanında söylemeliydi. Üstelik bu beraberlik sağlıklı olmayan bir beraberlik ise ve az çok yaşananlar ortada ise, ailenin tepkisini gördüğün halde hamile olduğunu Yılmaz'ı söylemiyorsunuz ve belli şartların oluşmasını bekliyorsunuz.
Filiz'in davranışları çok yanlıştır.
Yılmaz'ın Filiz'e çocuğunun Cem'den olduğunu düşündüğü söylemesi Filiz için onur kırıcıdır. Yılmaz, sevdiğine inanmayarak hata yapmıştır. Yılmaz'da kendini düşünmüştür.
Yılmaz, Filiz'i orada bırakırken nedense çok yakınındaki bir örneği unuttu. Salih ve Fahriye beraberliğini düşünseydi. Yılmaz, her koşulda Filiz'in yanında olmalıydı.

Yılmaz ve Filiz beraberliği bitmiş bir beraerliktir.

tabiki bu da senin düşüncen,zaten sözlerine başlarken yazdığın bence lafı her şeyi netliğe kavuşturuyor...Bence o durum bencil olmadığından kaynaklanıyor..

ferman336 bu ilişkinin kolay olmadığını hatta belki de hiç olmayacağını bir çok kez filiz söyledi zaten...Ama burada filizden beklenen özveri aynı şekilde yılmazdan da beklenmeli madem filiz aslıdan rahatsız oluyor biraz daha az görüşebilir,ama yılmaz aslıyı sadece arkadaş gözüyle gördüğü için görüşmekte bir sakınca görmüyor,filizde aynı şekilde cemle görüşmekte bir sakınca görmüyor zaten görüşmemesi elde değil..hem ortağı hem de aile dostları..zaten cemle filizin özel bir görüşmeleri de olmuyor,genelde toplantılarda,aile arasında görüşüyorlar yılmaz uyardıktan sonra başbaşa kalmadılar,sadece geçen bölümün son sahnesinde..

ferman336
15-02-07, 12:05
haklısın bu bölümde yılmazın duygularının dışa yansıması söz konusu yılmaz da az acı çekmedi kabul ama filiz kadar değil sanırım yılmaz yanlız kalmadı filiz daha çok yanlız kaldı bu kesin,

bebek olayında aynı fikirde değiliz devam etmeyeceğim bu konuya ayrı düşünüyoruz ilk başta bebek için dönmesini istemiyorum demişti yılmazın ona karşı tavrını duygularını merak etti kaza sonrası hatasını anladı bebeği söyleme kararı aldı bu seferde yılmazın davranışları geri çekilmesine neden oldu sonra hastane olayıyla yılmazdabitmediğini anladı ve aslı olayı kafasını kurcaladı onun da yanlış olduğunu anladı ve kuliste sevdiğinde bitmediğini anladı, yılmazın hala kendisini sevdiğini düşünerek özel gecede söylemek istedi bunda da hatalı filiz yani ne diyim.

son bölüm cemin öpmesi yine sizi harekete geçirmiş ama dediğim gibi filiz birtek olayyını görmedi cemin ve ona güvenmesinin nedeni filiz onu red etmesine rağmen bebek olayında da her olayda da destek olmasıdır yakınlığıdır, yılmazın söylediklerini dikkate almıştır o gece sevdiğini beklemenin heyecanı ile de yapmış olabilir bunu ya da dostluğu için bir teşekkür bu yılmaza inanmadağı anlamına gelmez bence.

yılmazın acılarıyla yanlız kalmaması onun daha az acı çektiği anlamına gelmez. etrafında sevdiği ve onu seven dostlarının olması ve acılarını paylaşması da yılmazın çektiği acıyı küçültmez. etrafında gerçek dostlarının olması filize nazaran daha şanslı olduğunu gösterir sadece. ikinci paragrafa gelirse 3 tür aynı şeyi yazıyorum ama derdimi anlatamıyorum sanırım. güven birşeyler görmekle alakalı birşey değildir bana göre o yüzden bu savunmanız benim için geçerli değil. bebek konusunda ise filiz her taraftan elimde kalıyor ne diyeyim. siz öyle ben böyle düşünüyorum. son olarak yakupoğlu az yardım et....tek başıma kaldım.

ferman336
15-02-07, 12:07
tabiki bu da senin düşüncen,zaten sözlerine başlarken yazdığın bence lafı her şeyi netliğe kavuşturuyor...Bence o durum bencil olmadığından kaynaklanıyor..

ferman336 bu ilişkinin kolay olmadığını hatta belki de hiç olmayacağını bir çok kez filiz söyledi zaten...Ama burada filizden beklenen özveri aynı şekilde yılmazdan da beklenmeli madem filiz aslıdan rahatsız oluyor biraz daha az görüşebilir,ama yılmaz aslıyı sadece arkadaş gözüyle gördüğü için görüşmekte bir sakınca görmüyor,filizde aynı şekilde cemle görüşmekte bir sakınca görmüyor zaten görüşmemesi elde değil..hem ortağı hem de aile dostları..zaten cemle filizin özel bir görüşmeleri de olmuyor,genelde toplantılarda,aile arasında görüşüyorlar yılmaz uyardıktan sonra başbaşa kalmadılar,sadece geçen bölümün son sahnesinde..

iyi de filizin rahatsızlığı kıskançlığı başka birşey değil. yılmazın uyarısı ise tehlike konusunda ikisi aynı şey değil bana göre.
artı ilk sezon olayı öğrendikten sonra yılmazın her lafının her hareketinin altında birşeyler arayan filiz karakteri ceme hiç kafasını yormuyor. doğru niye yorsun ki cem ona göre bir melek. yılmaz da o uyarıyı spor olsun diye yaptı.

sinem*
15-02-07, 12:11
iyi de filizin rahatsızlığı kıskançlığı başka birşey değil. yılmazın uyarısı ise tehlike konusunda ikisi aynı şey değil bana göre.

tamam da filiz bunu nasıl bilsin,yılmaz tehlikeli biri dediği için cem kötü biri olamaz ki,bizim gözümüzde cem çok kötü biri ama yılmazın bir lafıyla cemin yaptıkları silinmez ki...cem filiz için her şeyi yaptı gibi görünüyor.

kursuni19
15-02-07, 12:14
artı ilk sezon olayı öğrendikten sonra yılmazın her lafının her hareketinin altında birşeyler arayan filiz karakteri ceme hiç kafasını yormuyor. doğru niye yorsun ki cem ona göre bir melek. yılmaz da o uyarıyı spor olsun diye yaptı.

Daha kac kez yazmam gerekiyor bilmiyorum, ama Yilmazin uyarisindan Filizin Ceme karsi bir tehlike sezmesi imkansiz. Filiz Cemin gercek yüzünü bilmiyor, ben nedenle Cemden kendine zarar gelebilecegini düsünmüyor. Filiz Yilmazin bu uyarida dediklerini zaten biliyor, yani Cemin ona karsi olan duygularini, ve kendincede Filiz Ceme aralarinda bir seyin olamiyacagini zaten söyledi.
Ayni seyi Filiz yapsa, ve Yilmaza dese Asliya dikat et tehlikeli biri seni elde etmek icin ugrasiyor, Yilmaz bunu ne derece ciddiye alirki.

filizim+y
15-02-07, 12:14
yılmazın acılarıyla yanlız kalmaması onun daha az acı çektiği anlamına gelmez. etrafında sevdiği ve onu seven dostlarının olması ve acılarını paylaşması da yılmazın çektiği acıyı küçültmez. etrafında gerçek dostlarının olması filize nazaran daha şanslı olduğunu gösterir sadece. ikinci paragrafa gelirse 3 tür aynı şeyi yazıyorum ama derdimi anlatamıyorum sanırım. güven birşeyler görmekle alakalı birşey değildir bana göre o yüzden bu savunmanız benim için geçerli değil. bebek konusunda ise filiz her taraftan elimde kalıyor ne diyeyim. siz öyle ben böyle düşünüyorum. son olarak yakupoğlu az yardım et....tek başıma kaldım.

tek kalmadınız merak etmeyin, çok da güzel anlatıyorsunuz ben sizi anladım yılmazın şansı konusunda haklısınız buda yılmazın doğru insan olmasından dolayı ben bu karakteri çok sevmemin nedenlerindendir bu kadar güzel yürekli olması ayrı düşündüğümüz gerçek güven konusunda filizin cemi öpmesi güvenmediğini göstermez bunu nasıl bağladınız gene buna anlayamadım arkadaşı sinemcimin dediği gibi cemle görüşmek için özel bir çaba sarfetmiyor ve ona yaptığı jeste bir teşekür yani bundada kusur bulacak birşey buldunuz ya.

yakupoglu61
15-02-07, 12:15

yılmaz aslıya demiş olabilir ama yılmazı kimse aslıya dikkat etmesi hakkında uyarmadı...
dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz yılmaz herşeyi anlattımı...

ferman336
15-02-07, 12:19
Daha kac kez yazmam gerekiyor bilmiyorum, ama Yilmazin uyarisindan Filizin Ceme karsi bir tehlike sezmesi imkansiz. Filiz Cemin gercek yüzünü bilmiyor, ben nedenle Cemden kendine zarar gelebilecegini düsünmüyor. Filiz Yilmazin bu uyarida dediklerini zaten biliyor, yani Cemin ona karsi olan duygularini, ve kendincede Filiz Ceme aralarinda bir seyin olamiyacagini zaten söyledi.
Ayni seyi Filiz yapsa, ve Yilmaza dese Asliya dikat et tehlikeli biri seni elde etmek icin ugrasiyor, Yilmaz bunu ne derece ciddiye alirki.

işte benimde önceki iletilerimde anlatmaya çalıştığım şey bu ya zaten. gerçek yüzünü bilmesine veya bir tehlike sezmesine gerek yok. saf güven bunu gerektirir diyorum. artı yılmaz filize cemle bir ilişkiye girme veya ilişkin varsa da çok güvenme inanma demedi ki. tek dediği o adam çok tehlikeli dikkatli ol. yılmazın bunu demesine rağmen filiz hala cemden kendisine birşey gelmeyeceğine inanıyorsa hala yılmaza güvenmiyor demektir diyorum bende.

ferman336
15-02-07, 12:22
tek kalmadınız merak etmeyin, çok da güzel anlatıyorsunuz ben sizi anladım yılmazın şansı konusunda haklısınız buda yılmazın doğru insan olmasından dolayı ben bu karakteri çok sevmemin nedenlerindendir bu kadar güzel yürekli olması ayrı düşündüğümüz gerçek güven konusunda filizin cemi öpmesi güvenmediğini göstermez bunu nasıl bağladınız gene buna anlayamadım arkadaşı sinemcimin dediği gibi cemle görüşmek için özel bir çaba sarfetmiyor ve ona yaptığı jeste bir teşekür yani bundada kusur bulacak birşey buldunuz ya.

ben orada filizin cemi öpmesine birşey demiyorum ki zaten. tek takıldığım gecenin bir vakti senin dikkatli olman konusunda uyarıldığın bir adamın elinde pusetle geldiğinde hayırdır ya noluyor bile demeden hediyeyi kabul edip yanağına da öpücük kondurman ve yaptığı, söylediği şeylerin altında birşey aramamandır.

sinem*
15-02-07, 12:24
işte benimde önceki iletilerimde anlatmaya çalıştığım şey bu ya zaten. gerçek yüzünü bilmesine veya bir tehlike sezmesine gerek yok. saf güven bunu gerektirir diyorum. artı yılmaz filize cemle bir ilişkiye girme veya ilişkin varsa da çok güvenme inanma demedi ki. tek dediği o adam çok tehlikeli dikkatli ol. yılmazın bunu demesine rağmen filiz hala cemden kendisine birşey gelmeyeceğine inanıyorsa hala yılmaza güvenmiyor demektir diyorum bende.

bence bu yılmaza güvensizlikten kaynaklanmıyor,tamamen ceme duyulan fazla güvenden kaynaklanıyor..Cemin onu sevdiğini düşünüyor ve kendisine olan ilgisinin farkında ama ona zarar vereceğini,ailesinin dostu olması yüzünde,ailesiyle cem arasında su sızmaması yüzünden ailesine falan zarar verebileceğini düşünmüyor.Ömerle her şeyini paylaşıyor,ömerle çok iyiler filiz nasıl düşünsünki bu adam ömeri vurdurdu.Yılmazda zaten " dikkatli ol,cem çok tehlikeli,o adamın tek amacı ne pahasına olursa olsun seni elde etmek " dedi.Bu laflar yüzünden cemden uzak durmaz.Ama yılmazın sözlerinden sonra bir daha söylüyorum :) cemle eskisi gibi görüşmüyor.

yakupoglu61
15-02-07, 12:24
ben orada filizin cemi öpmesine birşey demiyorum ki zaten. tek takıldığım gecenin bir vakti senin dikkatli olman konusunda uyarıldığın bir adamın elinde pusetle geldiğinde hayırdır ya noluyor bile demeden hediyeyi kabul edip yanağına da öpücük kondurman ve yaptığı, söylediği şeylerin altında birşey aramamandır.

bn bunu belirtmiştim kimseden bir yanıt gelmemişti...
bnde bu durumun cevabını bekliyorum...

filizim+y
15-02-07, 12:25
yılmazın filize cemle ilgili

1- darp olayını
2- kaza olayını

ve bunu da filizi elde etmek için yaptığını anlatsa yeterdi, ömer olayını anlatmasa bile bu iki olayı filizin kendisini tamamen cemden soyutlamasına yetecekti ama yapmadı kısadan kesti.

cemotara
15-02-07, 12:25
Arkadaşlar zaten filiz yılmazın uyarmasını dikkate aldı kendi resminide görünce baya bir uzaklaştı sadece şirkette karşılaşıyorlar cem defile sonrası bile ben seni bırakayım dediğinde bile hayır dedi en son olayda ise okadar mutluydu ki karşısında cemi görünce üzülmedi hediye içinde teşekkür edip yanağından öptü
Birde yılmazda sadece filize dikkatli ol dedi cemle sakın görüşme aynı ortamda bile bulunma demedi yani filizin ceme karşı tavrı gayet düzgün bunda bile kızda suç arıyorsunuz
Birde yılmaza bakın aslının yanından hiç ayrılmıyor hergün beraberler neymiş aslı tehlikedeymiş filizde tehlikede ama bu konuda filizi hiç düşündüğü yok

sinem*
15-02-07, 12:29
Birde yılmaza bakın aslının yanından hiç ayrılmıyor hergün beraberler neymiş aslı tehlikedeymiş filizde tehlikede ama bu konuda filizi hiç düşündüğü yok

kesinlikle katılıyorum...Filizin heran cemle olabilmesine karşı hiçbir endişesi yok,cemin ne kadar tehlikeli olduğunu biliyor ama çok kayıtsız..Cem'in kimliğini öğrendiğinden beri takip ediyor ya da işlerini bozuyor gibi bir hava yaratılıyor hatta cem'in her yaptığından haberi varmış gibi bir hava var sonuç yok.Hala cem'in yaptığı her plana düşüyor..Filizi elde etmek istiyor diyor,cem karşısına geçip rahat bırak filizle çocuğumuzz var falan diyor yılmazda tık yok..bence filize değilde birazda buraya bakalım..

filizim+y
15-02-07, 12:31

cvp bekliyorsunuz veriyim o zaman cem her an filizle görüşüyordu zaten bu gelişte yine aynı sorgulamasını gerektiren bir durum yok ki, hediyeye gelince cemin bebeğini bile bile kabul etmesi filizde ona daha fazla güvenmesine yol açtı bu bebeğiyle ilgili ona ne kadar destek olduğunun göstergesiydi o yüzden kabul etti çünkü cemden şu ana kadar hiçbir kötülük görmedi bunu da iyi niyetinden yaptığını düşündü zaten cem "bir mağazanın vitrininde gördüm beğendim aldım" dedi adam tam oynuyor ama biz görüyoruz filiz değil, filiz cemin heyecanını görmüş ve teşekkürü bu şekilde olmuştur.

söylediklerinde art niyet aratacak bir davranışta hiç bulunmamıştır filize eğer gerçek yüzünü bilmesek cem tam bir iyilik timsali yaklaştı filize hala da devam ediyor filizin müneccim olmasını bekliyorsanız olamaz onda o kadar güzel yürek varken yılmaz gerçeği anlatmadan da göremeyecek.

yakupoglu61
15-02-07, 12:35
yılmazın filize cemle ilgili

1- darp olayını
2- kaza olayını

ve bunu da filizi elde etmek için yaptığını anlatsa yeterdi, ömer olayını anlatmasa bile bu iki olayı filizin kendisini tamamen cemden soyutlamasına yetecekti ama yapmadı kısadan kesti.

filizinde sölemediği çok önemli hayatlarını değiştiren şeyler var yılmazdan cemle ilgili şeyleri anlatmasını bekliyorsanız bizde ilk önce filizin bişeleri açıklamasını bekliyoruz...

filizim+y
15-02-07, 12:38
kesinlikle katılıyorum...Filizin heran cemle olabilmesine karşı hiçbir endişesi yok,cemin ne kadar tehlikeli olduğunu biliyor ama çok kayıtsız..Cem'in kimliğini öğrendiğinden beri takip ediyor ya da işlerini bozuyor gibi bir hava yaratılıyor hatta cem'in her yaptığından haberi varmış gibi bir hava var sonuç yok.Hala cem'in yaptığı her plana düşüyor..Filizi elde etmek istiyor diyor,cem karşısına geçip rahat bırak filizle çocuğumuzz var falan diyor yılmazda tık yok..bence filize değilde birazda buraya bakalım..

bakalım sinemcim gerçekten de filizin tehlikede olma olasılığını hiçe sayıp aslıyı koruyor aman korusun filiz nasıl olsa başının çaresine bakar, yılmaz cemin her türlü rezilliği yapacağını bile bile filizin etrafonda dolaşmasına tepkisiz sevdiğini korumak kollamak yerine ne yapıyor uzak kalmaya çalışıyor tamam filizden uzak kalmak istemeni anladım da neden tehlikde olduğunu bile bile korumuyorsun pekala filize hissettirmeden bunu yapabilirsin daha filizi cemin elinden kurtaramadın ki şimdi aslıyı kurtarma çabasına gireceksin yılmaz bunu başarırsın ne de olsa isteyerek yapacaksın filizde sadece gövde gösterisi yaparak iki tekme tokatla yaptım sandın aslı tehlikede olan filiz bunu anlayamadın inş. geç olmadan anlarsın...

kursuni19
15-02-07, 12:39
filizinde sölemediği çok önemli hayatlarını değiştiren şeyler var yılmazdan cemle ilgili şeyleri anlatmasını bekliyorsanız bizde ilk önce filizin bişeleri açıklamasını bekliyoruz...

Evet Filizin anlatmasi gereken seyler var, ama mademki Cem Filiz icin büyük bir tehlike ozaman Yilmazin aciklamasi gerekir önce.

filizim+y
15-02-07, 12:43

bunu yazarken ceme karşı filizi uyarırken yaptığı üstün körü uyarı için yazdım, eğer filizin cemden uzaklaşmasını istiyorsa bunu yapmalıydı diye çünkü cemle görmeye yılmazda tahammül edemiyor ama hiçbir şeyde yapmıyor

filizin sakladıklarına gelince

1- babasına verdiği söz (bu sözünü bozdu zaten ve akabinde barışma oldu zamanaşımına uğradı bile yılmaz tekrar beni neden bıraktın italyaya gittin demeyeceğine göre bu zaten çoktan kapandı)
2- bebek olayı (kesinlikle yılmaz bilmeli bebeği olacağını ama burada benim için geçerli olup sizin için geçerli olmayan nedenler var uzatmayacağım)

siz filizden çok şey istiyorsunuz...

cemotara
15-02-07, 12:43
Evet filizinde yılmaza anlatması gereken bir olay var oda niçin yılmazı düğün günü terkettiği bunuda zaten ilerde senaristler işleyecek ama ondan önce cem olayı var çünkü bütün olayların içinde cem var bu meseleyi yılmazın halletmesi gerekiyor ama maalesef cemle ilgili yaptığı hiçbirşey yok tüm konrol cemin elinde herkesle istediği gibi oynuyor inş. bu bölümden sonra bir açık verirde gerçek yüzünü görür herkes

yesimcan
15-02-07, 12:56
arkadaslar simdi yorumlarinizi okudumda yanii yapmayinn filiz yapinca suc yilmaz yapincaa o bilmiyodu subu böyleseymi olur yaa yapmayinn!!

filiz yilmaza inanmadi hep direndii hepp eee vurulanda filizin karsi komsusu deyil yani abisi inandi inandi biyere kadar polis bilee neler söyledii yani bebur inanicakti artikk!!!

ama yilmazz handan geldi handan diyorum bakin yilmaz zi sevmeyen nefret eden ve kiziylan beraber olmasini istemiyen bi kisi geldi filiz hamile dedi!!!! yilmaz orda filizlen konusucam dedi zarfi bile acmadi aksam oldugunda gördükk inandigini daha cemi orda görmeden inandi yilmazz inandii!!!

ayrica katilik ve namusuzluk ayni sey deyill sen namusuzsunn ben bi kadin olarak diyorumki bana sevdigim onun cocugunu tasidigim bi adam geliyoo sen sundan hamielymisin hayirli olsunn desee bu direkk sen namusuzsun anlamina geliyoo ben o adamin bidaha yüzüne bakmam beee zaten bana böyle bisey diyen böyle biseye inannan kisi beni haketmemistirr!!! ve onun sevgisinden herseyinden süphe duyarimm!!!

yilmaz hep ben filize güvenmiyorumm bu ayriligin bedeli neyse cekmeye hazirim demedimi dedi ozaman ceksinn madem sen filize güvenmiyorsunn ne kizi öpüyosun demi yanii niye geri ellerini simSIKI tutuyosunn nedenn??? bi insan bu ugruna ölecegi kisi bile olsa cokk sevdigi bi kside olsaa ona güvenmiyorsa zaten olay bitmistirr güven olmasa hic ne beraber olmainin ne sarilip koklasmanin anlami kalmazz!!

ve su yilmaz uyardi filiz yine ceme yakindavrandii meselesinede bazilarina hic ama hic katilmiyorumm !! yilmazz nasil uyardii nededii filiz cemden uzak dur cokk tahlikeli bi adam seni elde etmek icin herseyi yapar bu kadarini bil yeterr dedii!!! ben olsamm hic uzaklasmam yani niyeki adam bana destek baskasinin cocugunu beni sevdigii icin kabul eden bi adamdan hic uzaklasmam !!

ama filiz uzaklastii o posteri orda gördüü sora yilmazin dediklerinide dikate aldi ve uzaklastii artikk öyle hic bi iliskiside yok yanii tekinerlerin evine geliyosa filizz cem sen niye buraya geliyosun defol gitmi desin sonucta orasi tek filizin evi deyil annesi abisi de orda oturuyolarr!!!sirkete gelirse sen niye sirkete geliyosunmu desin sonucta ortaklarii!!! ama yani filizz kendini cemden uzak tuttu ve o gecede siz saatin kac oldugunu bilmiyosunuz ve cem o saate filize geldi diyosunuz biz kis günündeyiz havalar 6 da karanligi altida yada 8 olsun uygun bi saat gitmis bebegine bi araba almis ve filiz evde kalmadihgi icin ciftlige götürmüs vermisss ve filizde aaa ne zahmett etin ne gerek vardi diyede bi öpücük kondurmus bundan dogal bisey yookkk!!!!!

biz cemin ne mal oldugunu biliyoruzz ama filiz bilmiyo filiz o posteri bide yilamzin dediklerini biliyo ve kendinide geri cekti zatennn ben filizde hata bulmuyorum !!

belki yilmazda hatali deyil ama bana göre hatali neden dersenizz bi handan iki cif sözüylen inandi bunuda gördük karanlikta kalem kirisini ve filizin aradinginda telefonu nasil kaldirisindann!!!

yakupoglu61
15-02-07, 12:59
filizin sakladıklarına gelince

1- babasına verdiği söz (bu sözünü bozdu zaten ve akabinde barışma oldu zamanaşımına uğradı bile yılmaz tekrar beni neden bıraktın italyaya gittin demeyeceğine göre bu zaten çoktan kapandı)

siz filizden çok şey istiyorsunuz...

bozması bni ilgilendirmiyo yılmaza sölemesi lazım...
barıştıklarında yılmaz her defasında sordu ndn bırakıp gittiğini hiç bir zaman sölemedi
ÖNEMLİ OLAN yılmaza sölemesi

filizim+y
15-02-07, 13:01
filizden yılmaza

yılmazım inandın eller sözüne
kıydın ikimize
hem bu sefer bebeğimizede
şimdi ben ne edeyim
seni ellere mi vereyim
ama sen çoktan gitmişsin başka ele
inanmadım dede
bak gözlerime dokun bebeğine
yüreğime koydun endişe
inanmadın sevdiğinin sözüne
gözlerindeki sevgiye
şimdi ne desem boş
geri geleceksin de
bitecek mi gerçeği öğrendiğinde içindeki şüphe
ya bakabilecek misin gözlerime
ben yine affederim seni
hem bebeğimle birlikte...

filizim+y
15-02-07, 13:03
bozması bni ilgilendirmiyo yılmaza sölemesi lazım...
barıştıklarında yılmaz her defasında sordu ndn bırakıp gittiğini hiç bir zaman sölemedi
ÖNEMLİ OLAN yılmaza sölemesi

söyleyecektir bundan emin olabilirsin, zaten güzide çiftim konuşmaya başarabilseler herşey hallolacak ama konuşmaktan ziyade ANI yaşama çabasındalar, eteklerindeki taşlar bir bir dökülecek bunu yapacaklardır yoksa bu ikili her an sorunla yaşamaya devam ederler.

yakupoglu61
15-02-07, 13:06
söyleyecektir bundan emin olabilirsin, zaten güzide çiftim konuşmaya başarabilseler herşey hallolacak ama konuşmaktan ziyade ANI yaşama çabasındalar, eteklerindeki taşlar bir bir dökülecek bunu yapacaklardır yoksa bu ikili her an sorunla yaşamaya devam ederler.

zamanında herşey açıklığa kavuşsaydı evlenirlerdi cem sorunu yaşanmazdı...
söleyecektir ama dizinin sonunda evlenecekleri zaman...

yesimcan
15-02-07, 13:07
arkadaslar bide su var imza gününde dememislermiydi 2 bölüm sora barisiyolarr!!!
ozaman o filiz ve yilmaz konusmasinda filizin surati acayip ti yanii doludolu ve nee dedii orda yilmaza !!!
yilmaz kesin o bebek olayini filize söylüyo filiz hamileymisin hayirli olsunn umarim aylecek mutlu olurunuz gibisinden kesin söylüyoo!!!
iste bu bölüm söyler filizde hic bisey demezz yilmazz sen bana ne diyosun ne cemi ne seyi bu bizim bebegimiz bu senin cocugun der ve gider sora yilmaz pismannn olurr bence ve filizlen konusmak ister filiz izin vermez önümüzdeki bölümde konusur ve filiz yilmaz gibi deyill taamam gurulu falan filanda ama filizin gururu askinin önüne gecmiyo yilmaz gibi ondan yilmaz iki güzel söz söylerrr falan filan sora barisma olur böylecede 2 3 bölüm sora barisma onaylanirr!!!

sezinti
15-02-07, 13:34
Sevgili arkadaşlar

Yılmaz'ın gurur konusu gündemdeyse

TRT1'de bir programda aşkta gurur olur mu ? konusu tartışılıyor. Keyifli bir programdır. İzlemek isteyenler programı izleyebilirler. İyi seyirler

cemotara
15-02-07, 13:40
Daha cumaya çok var ya hemen cuma olsada izlesek artık dizimizi çok merak ediyorum acaba bu bölümde yılmaz bebeğin kendisinin olduğunu öğrenecekmi yoksa bu konuda mı uzayacak birde elleri bağlı olan kesinlikle bayan yani aslı ama cem aslıya birşey yapmadan yılmaz aslıyı kurtaracaktır
Birde fragmanda filiz yılmaz gelmedi diye aynı akşam evine kadar gitti yine yılmazla karşılaştığında gülümsüyordu ama yılmaz kötü birşeyler söylediki kız allak bullak oldu bence bebek olayını söylemedi artık seni hayatımda istemiyorum rahat bırak beni der ve aslıyla yeni bir hayata başlamak istiyorum diyebilir

forever_bim
15-02-07, 13:43
Yılmaz mı Filiz mi derseniz ben kesinlikle Filiz derim. Çünkü genel anlamda baktığımızda Filiz daha ağır bedeller ödedi Yılmaz'dan.

Ama şu var. İlk sezon beni illet eden olay, Filiz'in Yılmaz'a, Ömer'in de Elif'e bulunmaz Hint Kumaşı muamelesi yapmasıdır.

Özellikle de kullanılma olayı ortaya çıktığında yani Yılmaz'ın hatası ortaya çıktığında, Filiz'in toplasan 2 bölüm tepkimsi davranışlar gösterip akabinde belki Yılmaz beni de sever diye beklemeye başlamıştı. O süreçte Filiz, gerekli onurlu tavrı sergileyip Yılmaz'a avcunu yalatmalıydı. Yılmaz'ın 33. bölümdeki evlenme teklifini 5 saniye düşünmeden evet diye balıklama atlayınca Filiz Yılmaz'a yaptıklarının hesabını sorma hakkını tümüyle yitirdi.

slayjic
15-02-07, 13:46
Yorumları okuyorumda halahala filizi suçlayanlar onun hatalı olduğunu düşünüyorlar olabilir herkesin görüşü farklıdır ama birazda filizin aşkı için çektiği acıları yaptığı fedakarlıkları görmeyi deneseniz yılmaz elif aşkı için kullandı filiz affetti,babasını kaybetti ama aşkından yine vazgeçemedi,sevdiği adam kendini geri çekti hala peşinden koştu bunları filiz ne için yaptı sadece aşık olduğu için peki bunların karşısında yılmaz ne yaptı filiz sen bana değil başkasına güvendin seninle barışamam ya filiz onca fedakarlık yaptı ailesini karşısına aldı yılmaz bunları görmedi ama filizin yılmaza inanmaması sorun oldu peki sevmeyen insan inanmayan güvenmeyen insan baştan bunca fedakarlığı yaparmı asla filizin sevgisine sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum yılmazın gururu aşktan filizden önce geliyor bunun aksi olduğunu kimse bana söylemesin

ceme güvenmesi olayına gelirsek cem filize hiçbir kötülük yapmadı onu bebeğiyle kabul etti sürekli ailesinin yanında oldu filiz tarafından görünen bu iken niye sen bebek arabası getirdin niye benim yanımdasın diye yargılamasını beklememiz saçma hangimiz arkadaşımız bize hedşye getirince yargılıyoruz evet cem filizle evlenmek istemiş olabilir ama filiz kabul etmedi ve arkadaş olarak görmeye devam ediyor tıpkı aslının aşkını itiraf ettikten sonra yılmazın onu arkadaş gördüğü gibi gecenin bir yarısı yılmaza aslıda hediye verse yılmazda bunu yadırgamaz tıpkı filiz gibi...

forever_bim
15-02-07, 13:46
Ayrıca da şu var. 30. bölümde İzmir'de otelde, Yılmaz Filiz'i kolundan tutup "İkimiz de bu odaya girmek için can atıyoruz" dediği vakit Filiz'i ne yerine koymuş oldu? Ben olsam bir tane çakardım Yılmaz'a yani.

forever_bim
15-02-07, 13:51
Hiç hakkında yorum yapmadığım bir olay var. Filiz'in son bölümde Cem'i öpmesi. Bana göre öpmesi yanlış değil. Yanlış olan Cem'i öpme şekli. Ben bana bayan arkadaşım hediye verse, uzanıp yanağından öperim ama bir degil iki yanağından öperim. Filiz'in Cem'i tek yanağından öpmesi yanlış anlaşılması yüksek bir durum. Hele de izleyen kişi yani Yılmaz'ın Filiz'e güvenmediğini düşünürsek.

filizim+y
15-02-07, 13:57
sevgili cemotara aynı gece de olabilir aslında düşündüğümüz zaman mantıklı
ama filizle yılmaz karşılaşması aynı gece olmayadabilir, yılmaza ulaşmaya çalışacak ve yılmazda gelemeyeceğini söyleyecek o gece öyle kapanacak başka bir gece filiz gidecek yılmazı görmeye hiçbirşeyden haberi olmadığı için yılmazı gülümesemeyle karşılayacak sonrasında yılmazın ya evlilik teklifini duyduğunda ki gibi alay edercesine "bebeğin olacakmış tebrik ederim sizi" diyecek ve filizin o değişen surat ifadesi ile "öğrendinmi evet hamileyim" diyecek yılmazda "iyi cemle çok yakışırsınız" falan mı diyecek, ya da hiç bu konuyu açmadan "biz ayrıldık filiz, görüşmeye devam etmeyelim" de diyebilirbir an önce gelse cuma az kaldı.

cemotara
15-02-07, 14:02
sevgili filizim+y;
vala aynı gecemi veya başka bir gecemi bilemem pekde önemli değil zaten sonuçta yılmaz filizi yine çok üzecek.Kimbilir filize neler söyleyecek bekleyip görcez.

filizim+y
15-02-07, 14:09
ne şekilde öptüyse öptü filizin düşüncesi önemli arkadaşlıktan öte birşey hissetmediği zor zamanında yanında bulduğu bir kişi onun için, bu kızın her hareketinden birşey çıkarır olundu herşeyi batıyor iyi de yapsa kabahat kötü de, yılmazın orada olduğunu bilse yapar mıydı hayır hem keşke yılmaz gelir gelmez cem ayrılmadan gitseydi yanlarına ama yok olmaz illa ki biz seyircileri üzecekler ya.

yesimcan
15-02-07, 14:11
arkadaslarr filiz bu ask icin herseyi yaptii peki yilmaz ne yaptii cokk merak ediyorumm ya yilmaz filiz ve aski icin ne yaptii filiz cokk aci cekiyor: yaptiklarina bakin ya acilara bakinn cokk agir bu !!! siralamam gerekiyosa filiz zin yerinde ben olsam simdiye timaranelik olurdum cekti cekiyo dahada cekicek bakinn!!

filiz cok masum du yilmazz filizi kulandi resmen gururylan oynadi onu sevmedigi halde onunlan beraber oldu!!
sora filiz bu oyunu ögrendiginde yilmaz filize nasilll davrandii!!!
sora yine yilmazi af etti cünkü asiktii affetti!!
sora babasina söz vermek zorunda kaldi ve söz verdii!! hem kendini hemde yilmazi düsünerek italyaya gitti!!!orda hem kendisi hemde yilmaz aci cekti!!
geldii tek babasinin sözü icin yilmazi sevdigi halde yilmazayaklasmadii kendini geri cekti bu da cokk aci bi durum!!
sora dayanamayaip teslim oldu yine aylesine yilmazi tercihh etti ve sözünü tutmadi sora hem aylesi hemde cem raha birakmadilarr!!!
abisi vurulduu!!
yilmaz ölümden döndü!!
soraa yilmaza inanmak zorunda kaldii ve cokk aci cektii (ikiside)
sora yilmazlan ayrildilarr ve yine ikisi aci cektiler yine cekiyolarr
sora hamile oldugunu ögrendi sevinemedi bile hastaneye tek basina gitti bebegi olucagina hic sevinmedi ki bu anne icin cokk güzel bi olay ama hic sevinemedi
tam hersey yoluna giricek derken asli ciktii tamm söylicekti bebegi asli cikti yilmaz ben ssenin biraktigin yerde deyilim dedi subu.....
ailesii bi cesit sirkettt batiyoo...
ve en son bölümde annesi ya biz yada yilmaz dedi filiz yine yilmazi tercih etti gördükk ama cem yüzünden yine mutlu olamicaklarr!!!!!!
ve bebegi icin verdigi mucadele bebek istenmiyo ama o cocugunu dogurmak istiyo ailesi karsi ciktigina ragmenn annesinin okadar söz ve tokatina magruzz kalmisss kisi filizdirrr ve tek basina bunlari tek basina asmaya calisiyo!!
ve simdide basina neler gelicek namusuzluklan soclanicakk!!!!
bunlarin hepsi filizin cektiklerii belki bazilarini unutumm!!!

simdide yilmaza gelelim!!! elif olaylarini symiyorum sadece filiz ve yilmaz arasindaki lerini!!!

filiz italyaya gitti üzüldü cokk üzüldü(ikisi)
filiz geldi ona yaklasmadigi icinn üzüldü
filizin o hisseler yüzünden yaptiklarina üzüldü bunu suclusu bi taraftan kendisiydii
sora da iki tarafin ailesinin yüzünden üzüldü (ikisi üzüldü)
ve su katilik meselesii icin yikildi( filiz inanmadi inanmadi en sonunda inanmak zorunda kaldii ki inanicakti ben olsam bende inanaridim sonucta yolada gecen birisi deyil abim vurulsaydi)))
ve simdi su gördügü manzara cemlen hamile kalmismis(bide son olay bu ve buda bos bosuna git konuss ve gercekleri ögrenn ama yokk mutis gurru var))

simdi bi kiyaslayin kkim daha cokk bedel ödemis ve aci cekmisss kimmm????

tolgahuzur1
15-02-07, 14:15
sevgili yesimcam tabiki yılmaz daha çok acı çekti.. çünkü onun acıları kalıcı yani unutulmaz.. ama filizinki sonradan hafızadan silinebilen olaylar. ama yılmazın ki untulmaz..

slayjic
15-02-07, 14:21
sevgili yesimcam tabiki yılmaz daha çok acı çekti.. çünkü onun acıları kalıcı yani unutulmaz.. ama filizinki sonradan hafızadan silinebilen olaylar. ama yılmazın ki untulmaz..

yapma allah aşkına bir insanın babasını kaybetmesi kadınlık gururuyla oynanması ailesinin büyük tepkisi şirketinin batma noktası bunların hangisi unutulur hafızadan silinebilir peki yılmazın unutulmıcak acısı ne?..

filizim+y
15-02-07, 14:25
beni en çok üzen hep başkalarının yüzünden bu acıları yaşamış olmaları her ikisi de direk birbirlerine karşı yaptıkları hiçbir hata yok tamamen dış etkenlerden türlü acılar ve türli testlerden geçtiler, şimdi de yeni bir sınav bebeklerinden yaşayacaklar ah güzide çiftim ah bir mutlu göremeyecek miyiz birlik olup herkesi alt ettiğiniz göremeyecek miyiz?

archshe
15-02-07, 14:26
Hiç hakkında yorum yapmadığım bir olay var. Filiz'in son bölümde Cem'i öpmesi. Bana göre öpmesi yanlış değil. Yanlış ola