Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
ağlayan gitar
16-02-07, 15:42
burası neden bukadar sessiz ya?? fırtana öncesi sessiliğimi acaba :img-pilot
biran önce saat22.00 olsada izlesek diziyi ya çatlıycam meraktan inş. güzel bi bölüm olur.saçma sapan replikler ve sahneler izletmeziler bize...
canan yok,müjganın kocası yok,feridenin arayanı soranı yok,yılmazın ferideye çarptığında cebine koyduğu kağıt yok anlıycanız yokta yok....
arkadaşlar geçen hafta fragmanda çiftlik sahnesine ilişkin hiçbir sahne yoktu ve bölüm çiftlik sahnesinde bitti bnce yine fragmanda son sahneyle alakalı hiçbirşey yok ve tiyolara göre 1-2 bölümde barışıcaklar denmişti.bnce bu bölüm ya cemle alakalı bir sahnede ya da filiz yılmaz tesadüfen karşılaşması üzerine bir sahnede biticek sizce??
arkadaşlar geçen hafta fragmanda çiftlik sahnesine ilişkin hiçbir sahne yoktu ve bölüm çiftlik sahnesinde bitti bnce yine fragmanda son sahneyle alakalı hiçbirşey yok ve tiyolara göre 1-2 bölümde barışıcaklar denmişti.bnce bu bölüm ya cemle alakalı bir sahnede ya da filiz yılmaz tesadüfen karşılaşması üzerine bir sahnede biticek sizce??
bence asli sahnesinde bitebilir..veyata yilmazin....filiz yilmazla bitcegini sanmiyoruim,,
ağlayan gitar
16-02-07, 15:51
bence fragmandaki gibi cemin suratında bitirirler.yada kaçırılan aslı diye düşünğrsek tam osırada yılmaz gelir orda biter.ama dediğin gibi yılmaz ve filizlede bitirebilirler:good:
Cem - Aslı sahnesiyle bitecek bence ama oraya Yılmaz gelecek.Cem'in son planı bu bir dahaki bölüm gerçek yüzü ortaya çıkacak artık.
Hep diyoruz ya Yılmaz nasıl inanır Filiz'in Cem'den hamile olduğuna evet bu bir hatadır fakat Yılmaz o bebek arabasını kabul edene kadar Filiz onun gerçekten de hamile olduğuna inanmadı.Elinde 1 aylık hamile raporu Filiz Yılmaz'a hiç bir şey söylemedi ve son olarak da Cem'in hediyesini kabul etti.Yani Filiz'in hamile olduğuna orda inandı ve eğer benden falan olsaydı söylerdi dedi.
Cem - Aslı sahnesiyle bitecek bence ama oraya Yılmaz gelecek.Cem'in son planı bu bir dahaki bölüm gerçek yüzü ortaya çıkacak artık.
Hep diyoruz ya Yılmaz nasıl inanır Filiz'in Cem'den hamile olduğuna evet bu bir hatadır fakat Yılmaz o bebek arabasını kabul edene kadar Filiz onun gerçekten de hamile olduğuna inanmadı.Elinde 1 aylık hamile raporu Filiz Yılmaz'a hiç bir şey söylemedi ve son olarak da Cem'in hediyesini kabul etti.Yani Filiz'in hamile olduğuna orda inandı ve eğer benden falan olsaydı söylerdi dedi.
Peki bu kadar seyi düşünebilen Yılmaz; bütün bu olayları Filiz'in günlerdir pesinden kosmasını neden birlestiremiyor.. Söylenen sözler, bu kadar olay.. Düşünme konusunda madem bu kadar becerikli bir zahmet buna da bir el atsın..
Peki bu kadar seyi düşünebilen Yılmaz; bütün bu olayları Filiz'in günlerdir pesinden kosmasını neden birlestiremiyor.. Söylenen sözler, bu kadar olay.. Düşünme konusunda madem bu kadar becerikli bir zahmet buna da bir el atsın..
Filiz'e yöneltecek mi bu suçlamayı önemli olan bu yoksa sessizce hayatından çıkmaya mı çalışacak?Tabi ki Yılmaz her ne olursa olsun dizi tarihinin 2. büyük hatasını yapmıştır normalde Filiz affedemez ama Filiz o kadar çok seviyor ki Yılmaz'ı bu hatasını da affedecek ve senaristler bizi büyük aşk masalıyla kandıracaklar.Bu aşk büyük değildir bu kadar ayrılığın ve yanlış anlamanın suçlamalarının yapıldığı bir aşk büyük değildir!
evet yani bu kadar seyi düsünüyodaa bu kac haftadir belkide ayidr benim pesimden kosuyo aramizda bi bag var hepde olucakk yilmaz sana önemli bisey söylemeliyim bu ikimizide ilgilendiriyoo !!! diyo haftalardirrr pesinden kosuyoo yanii yuhhh eyer hamile kalsaydi zaten yilmazin yüzüne bakamzdi ve onlan karsilasamamk icin elinden ne geliyosa yapardii!!
ve o kadar bei affet dedi sana önemli bisey söylicem dedi yani bu söylicegi seyde ben cemden hamileyim deyildi demi???
yilmaz birazz sacma düsünüyo kusura bakmayinn artik filiz ne yaparsa haklidirr ister bebegi söylemesin ister suratina bi tane carpsin gitsin istersede ondan nefret etsinn sonuna kadar haklidirr eyer yilmazz bu düsündüklerini filize söylerse zatenn cokk kötü olur zaten simdi kötü ha filize söylemis ha düsünmüs ayni seyy hatta daha beterr!!
Filiz'e yöneltecek mi bu suçlamayı önemli olan bu yoksa sessizce hayatından çıkmaya mı çalışacak?Tabi ki Yılmaz her ne olursa olsun dizi tarihinin 2. büyük hatasını yapmıştır normalde Filiz affedemez ama Filiz o kadar çok seviyor ki Yılmaz'ı bu hatasını da affedecek ve senaristler bizi büyük aşk masalıyla kandıracaklar.Bu aşk büyük değildir bu kadar ayrılığın ve yanlış anlamanın suçlamalarının yapıldığı bir aşk büyük değildir!
Walla büyük müdür degil midir diye sorarsan; bence büyüktür ama her ne kadar bazı arkadaslar kabul etmese de bazı seyleri kaybetmiştir..
cem bebek arabası verdı nıye ceksın gıtsın fılızı yılmazla basbasa bıraksın bu kadar ayrıntılı ve derın dusunen yılmaz fılızın nıye pesınde dolastığını,onunla aralarında hala ne bağı olduğunu soylemesını gozlerının ıcıne bakmasını anlamadıda cem geldı arabayı verdı dıye ınandı bence bu saflıktır.bunu dusunen bırısının dığer yonlerınde dusunmesı lazım.
yılmazın karsılastığı durum bence oyle aaa gercektende fılz cemden hamıle dusuncesını vermez ınsana.yılmazdan mantıklı olmasını bekleyemıyoruz bu durumda ama hangı durumda mantıklı olacak.
dıyorum ya sevgılıne guvenırsın sonuna kadar beraber cok buyuk olaylar atlatırsınız bırbırınıze sevgınız ve guvenınız sonunda bu sızı bırbırınıze daha da bağlar.ama fılız ve yılmaz oyle mı değil ıkısıde bır acık gorduğunde alcalan dağları ben yarattım havasında karsısındakını alcaltacak suclayacak durumda.bın kere yazdım yınede yazacağım ve vazgecmeyeceğım bu ılıskının tek sorunu guven ve ıletısımsızlık bunu asamadıkları surece ne bız olurlar ne de ılıskılerı uzun omurlu olur.
karsılıklı yanlısların yapıldığı ask buyuk ask değıldır demıssın.karsılıklı hataların yapıldığı ve karsılarına cıkan butun sorunlardan sonra hala bırbırlerıne karsı sevgı duymaları asklarının buyukluğunu kanıtlamaya yeter.askları o kadar buyukkı asklarını yasamaktan sorunlarını ne konusuyolar ne de baska bır olaydan ne yaptıklarından sadece bırbırlerıne olan sevgılerını gosterıyolar ıkı gezıyolar karsılarına havadan bır sorun cıkması bıle onları ayırmaya yetıyor.konusmamalarının sonucunda.
fılız yılmaz ne zman oturur konusur bu ılıskı sağlıklı olur.. guven sorununu ve ıletısımsızlığı bıtırdıklerı zaman daha ıyı anlayacaksın asklarının buyukluğunu.
İHTİYACIM VAR SANA
bu kısım yılmazdan filize
bugün biraz gerginim yine
sesim değişik gelebilir biraz
ama sen anlarsın bana katlanırsın...
tuhaf laflar edebilirim seni belki üzebilirim
ama sen susarsın çünkü beni tanırsın...
öyle çabuk kızma derdin hep
bu kadar kolay alınma
o zaman beni sar hadi sarıl bana
değişmez huylar bilirsin
bi kerede sen dene alışmayı
ben göğsüne yatarken öyle derin nefes alma
bu kısımda filizden yılmaza
bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma
bana huzur veren tek yer senin yanın unutma
gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma
fazla bişi istemem sadece dur burda..!!!
çok sessizleşti hareketlendiriyim biraz forumu:)
filizden yılmazına bir şarkı
BURALARDAN GİTME
Çok su verilince ölür ya çiçekler
Çok ağlarım çürür gözlerim gidersen eğer
Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum
Sen ne güzel güldün solmuyordun
hem çok seviyordun hem beni yormuyordun
Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür
Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür
Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme
Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme
Gitmek çözecekse biri gidecekse buralar gitsin
Sen gitme... Sen gitmee
ömerden feridesine yeni çiftimiz sınavları bekliyorlar hayırlısı bakalım:)
SENİNİM
Canım gel sözümden dönersem öldür sen
Geçmişimden sayfa sayfa vazgeçtim ben
Canım sen yürekte teksin kalbimsin
Çok kolaysa yıksalar ya sen gerçeksin
Seninim delinim yanıyor bedenim
Yeniden aşk tütüyor yüreğim
Sevdam dağa taşa tırmanıyor
Aşkım koşa koşa yol alıyor
Gönlüm bile bile
Gönlüm seve seve
Zevkle kaderine katlanıyor
ferideden ömerine
SEVMEK ZAMANI
Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza
Kaybetmek varsa ne çıkar
Aşkta yer yok hiç korkuya
Öyle günler var ki baştan sonu gelmiş
Böyle istenmiş sen yaşamalısın
Ayrılık beter ölümden tanrı yazmasın
Aşkımı benden kimse ayırmasın
Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun
Aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun
Hasretliği çektirme Tanrım gözümüz yollarda kalmasın
Ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın
Al canım beni yanına sevgiye çoktan acıktım
Sen miydin kaderden yana işte ben de sana düştüm
Kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya
filiz yılmaz aşkının büyüklüğüne inananlardanım ve büyüsünü kaybetmediğini de düşünüyorum, bana şu ana kadar hissettirdiler bunu, ne kadar sorun da yaşasalar iletişimsizlikte olsa aralarında yanyana geldiklerinde ki büyü hiç bozulmuyor ANI yaşayarak mutlu olsalarda o kadar olaylar yaşamışken bile hala birbirlerinin gözlerinde bitmemiş olmaları bu aşkın büyüklüğüdür, herkese göre değişir ama ben izlerken doyamıyorum onlara ve beni mutlu ediyorlar tabi birlikteyken, en kısa zamanda o sahnelere tekrar dönmek ümidiyle, ekranlarda ki en büyük AŞK BENİM GÜZİDE ÇİFTİMİN yine söylüyorum bu benim fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz:img-yes:
not: forum hareketlensin diye şarkı da yazdım hala kimseden ses yok nerdesiniz..
Neden her dizide entrika çok fazla.Bütün diziler aynı.Uzata uzata nereye kadar götürebilirler ki.Ihlamurlar altında 1.sezonda gayet güzel bir diziydi.Ama 2.sezonda hayatımda izlediğim en kötü dizi oldu.
filiz yılmaz aşkının büyüklüğüne inananlardanım ve büyüsünü kaybetmediğini de düşünüyorum, bana şu ana kadar hissettirdiler bunu, ne kadar sorun da yaşasalar iletişimsizlikte olsa aralarında yanyana geldiklerinde ki büyü hiç bozulmuyor ANI yaşayarak mutlu olsalarda o kadar olaylar yaşamışken bile hala birbirlerinin gözlerinde bitmemiş olmaları bu aşkın büyüklüğüdür, herkese göre değişir ama ben izlerken doyamıyorum onlara ve beni mutlu ediyorlar tabi birlikteyken, en kısa zamanda o sahnelere tekrar dönmek ümidiyle, ekranlarda ki en büyük AŞK BENİM GÜZİDE ÇİFTİMİN yine söylüyorum bu benim fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz:img-yes:
not: forum hareketlensin diye şarkı da yazdım hala kimseden ses yok nerdesiniz..
fılızım+y calısmaların cok guzel olmus emeğıne sağlık.
forumun hareketlenmeye nıyetı yok ancak dızıden sonra dızıyede az kaldı.
sana sımdı eslık etmek ısterdım ama dızı baslamadan dersıme calısıyım:)kurtulıyım rahat rahat dızımı ızlıyım.
hepınıze hos sohbetler bye dızıden sonra gorusmek uzere:)
herkesin kendi fikri, kötü olduğunu ben düşünmüyorum uzatma adına yapılan birşeydir bu hem o kadar abartılacak bir gidişatta yok, izlemek istemeyen izlemesin, izleyenlere de saygı duyalım lütfen, fikirlerinizde kendinizce haklısınızdır eminim ama ben size katılamayacağım üzgünüm, izlemeye devam sonuna kadar ekranda var mı bu dizi gibi güzel bir dizi bence yok yine kendi fikrim.
Sevgili filizim+y şiirlerin her zamanki gibi çok güzel olmuş zevkle okudum. Ben de filiz yılmaz aşkının büyüklüğüne inanıyorum, oyuncuların da duyguları çok iyi yansıttığını düşünüyorum ve onları izlerken çok etkileniyorum. Şimdiye kadar izlediğim dizilerde en çok etkilendiğim aşklar çemberimde gül oyadaki mehmet yurdanur aşkıyla ıhlamurlar altındaki yılmaz filiz aşkı. Ama bazen izlerken de keşke senaristler güzide çiftimizi bu kadar testten geçirip aralarına bu kadar güvensizlik sokmasalardı diyorum. Yorumlardan anladığım kadarıyla oturup sorunlarını konuştukları ve çözümledikleri bölümler de çok uzak değil. O bölümleri bir an önce görmek dileğiyle...
fılızım+y calısmaların cok guzel olmus emeğıne sağlık.
forumun hareketlenmeye nıyetı yok ancak dızıden sonra dızıyede az kaldı.
sana sımdı eslık etmek ısterdım ama dızı baslamadan dersıme calısıyım:)kurtulıyım rahat rahat dızımı ızlıyım.
hepınıze hos sohbetler bye dızıden sonra gorusmek uzere:)
teşekkür ederim, evet fırtına öncesi sessizlik hakim öyle görünüyor baksana herkes biran önce dizinin başlamasını bekliyor, ben diziden sonra olamayacağım ama yorumlarınızı bekliyorum bende sonra katılırım aranıza:)
not: kolay gelsin, başarılar...
ANI yaşama olayına yine devam ediyorum geçen bölüm sevinmiştim bu bölümde üzüleceğim kursağımda kaldı sevincim ama olsun yılmazımın ağlaması filizimin halleri mahvedecek beni şimdiden herkese iyi seyirler, çok üzüleceğimiz bir bölüm ama tek temennim yılmazın ağzından yanlış kelimelerin dökülmemesi inş.
Tabiiki herkesin fikri farklıdır.Beğenen vardır beğenmeyen vardır.Ama bana göre bu dizi abartılıcak kadar çok kötü oldu son zamanlarda.Eminim şu anda yayınlanan hiçbir dizide bu kadar abartılı entrikalar yoktur.
Forum çok sakin... arkadaşlar son 3 saat of of bizim sınıfta 40 kişi var eskiden 40 kişiden 21 i ı.a yı izliyordu bügun sordum isleyecekmisiniz 21 kişiden yanlız 9 kişi izleyeceğiz dedi.... bu hafta reytingler baya düşer 3. yada 4. oluruz gibime geliyor...
Ya banada öyle geliyor.Son bölümden sonra sanki insanların diziyi izleme şevki kırılmış(benimde).Ama ben genede izliyecem.Çünkü izlemedende yapamam. Ama her ne kadar entrikalarımız son zamanlarda artsada bu dizide başka birşey var izleyiciyi çeken.Belkide tuba-bülent çiftinin gerçek hayattaki mutlu birlikteliklerini diziye yansıtmalarıdır..
bu saaten den sonra ben artik bu diziyi izlemiyecegim begenmedin icin, yada protesto ediyorum diyenleri ben zaten anlamiyorum,okadar bölüm bakmisin ve sunun surasinda belki 17 bölüm kalmis insan sirf merak dan izlemeye devam eder yahu.ben her cumayi iple cekiyorum, i.a kalitesi eskiye göre düsmüs´de olsa yinede ,bu dizi bakilmaz mi ya .
...Özlem...
16-02-07, 20:24
herkesin kendi fikri ama ben ihlamurlar altinda nin kötü oldugunu hic düsünmedim düsünmemde sezon finalinden sonra düstü ama her zaman ikinci olduk yinede ben bu dizi yi basindan belli izliyorum izlemeyi de hic birakmicam 17 bölüm degil 50 bölüm olsada ve bu 50 bölüm de böyle gitse ben her zaman cuma yi iple cekecegim
keremcem scs
16-02-07, 20:41
arkadaslarrr
fragmanii gorenler abna anlatabilir mi??:img-yes:
yada biri sitesini yollayabilir mi youtube dan
Opt.:icon_whis
Tabiiki herkesin fikri farklıdır.Beğenen vardır beğenmeyen vardır.Ama bana göre bu dizi abartılıcak kadar çok kötü oldu son zamanlarda.Eminim şu anda yayınlanan hiçbir dizide bu kadar abartılı entrikalar yoktur.
sonuna kadar katılıyorum sana................herkesin fikri farklıdır elbet ama hatta bence izlenmeyecek kadar kötü oldu.................
bu saaten den sonra ben artik bu diziyi izlemiyecegim begenmedin icin, yada protesto ediyorum diyenleri ben zaten anlamiyorum,okadar bölüm bakmisin ve sunun surasinda belki 17 bölüm kalmis insan sirf merak dan izlemeye devam eder yahu.ben her cumayi iple cekiyorum, i.a kalitesi eskiye göre düsmüs´de olsa yinede ,bu dizi bakilmaz mi ya .
herkesin kendi fikri ama ben ihlamurlar altinda nin kötü oldugunu hic düsünmedim düsünmemde sezon finalinden sonra düstü ama her zaman ikinci olduk yinede ben bu dizi yi basindan belli izliyorum izlemeyi de hic birakmicam 17 bölüm degil 50 bölüm olsada ve bu 50 bölüm de böyle gitse ben her zaman cuma yi iple cekecegim
ikinizede katiliyorum katiliyorum
hem bakmiyacam diyenler zaten yine bakiyor
ben isterimki herseye ragmen dizi daha cok devam etsin
Filiz'e çok üzüldüm ya.Bu kadar ağır bi ithamı haketmedi!Yılmaz en azından soğumaya çalışsaydın ondan da söylemeseydin bir de kız sana senin çocuğun babası olduğunu söylemiş hem de bağ evi diye de vurgulamış sen hala inanmıyorsun.Biz de sandık ki Yılmaz Filiz'den kaçacak konuşmayacak ve kendisi söyleyecek Cem'den hamileymişsin diye.Halbuki Yılmaz Filiz ile Filiz'in sayesinde de olsa konuştu hem de Filiz gerçeği söyledi ona inanmadı.Ne diyebilirim ki?
Selamlar, diziyi gec actim, ben actigimda Filiz aglayarak Yilmaz'dan uzaklasiyordu. Ilk dakikalarda eler oldu, bir arkadas ozetleyebilir mi ? Yilmaz eve gelmeyince Filiz onun pesinden Gazi mahallesine gelmis anlasilan. Sonra Yilmaz tam olarak ne dedi ? Filiz nasil soyledi hamileyim diye ? Yilmaz "benden oldugunu nerden bileyim" mi dedi ? Cem'i agzina aldi mi ? Agir laf olarak ne dedi ? Simdiden tesekkurler.
Filiz'e çok üzüldüm ya.Bu kadar ağır bi ithamı haketmedi!Yılmaz en azından soğumaya çalışsaydın ondan da söylemeseydin bir de kız sana senin çocuğun babası olduğunu söylemiş hem de bağ evi diye de vurgulamış sen hala inanmıyorsun.Biz de sandık ki Yılmaz Filiz'den kaçacak konuşmayacak ve kendisi söyleyecek Cem'den hamileymişsin diye.Halbuki Yılmaz Filiz ile Filiz'in sayesinde de olsa konuştu hem de Filiz gerçeği söyledi ona inanmadı.Ne diyebilirim ki?
Yilmaz a inanamiyorum, yaa filiz e cok uzuldum hatta onunla birlikte agladim, bu kadarinada pes dogrusu, filiz bag evi falan dedi ama yilmaz inanmadi artik bu is nasil cozulurde yilmaz cocugun kendisinden oldugunu anlar, ve filiz nasil affeder bilemiyorum, YILMAZ COOK BUYUK BIR HATA YAPTI!!!!!!!!!NASILDA AGLIYORDU FILIZ COK AGLADIM VALLA YAZIK!!!!!!!:sad53:
Kağıdı da yırttı Yılmaz.İnanamıyorum ya bu kadar mı olur beklediğim gibi olmadı Yılmaz Filiz'e gerçekleri açıklamasına rağmen inanmadı.Ya ben Yılmaz söyler yüzüne herşeyi Filiz de gururu incilince gerçeği açıklamaz diye tahmin etmiştim ama...
Ilk dakikalari, Yilmaz'in ve Filiz'in birbirlerine ne dediklerini anlatabilir misiniz ? Lutfen, rica ediyorum...
yaa allah aşkına bunun nesi büyük aşk yaa filiz yılmazın katil olduğuna inanır yılmaz filizin başkasından hamile kaldığına inanır yuh artık pes diyorum böyle büyük aşk mı olurmuş................
Ilk dakikalari, Yilmaz'in ve Filiz'in birbirlerine ne dediklerini anlatabilir misiniz ? Lutfen, rica ediyorum...
filiz yilmaz a bag evindeki geceden sonra hamile kaldigini soyledi, yilmaz da sakin bunu soyleme benim degil gibi deyler soyledi, filiz de sen nedemek istiyorsun, dedi ve aglaya ag;laya orayi terk etti, butun gece agladi garibim
ya offffffffff sinir oldum yılmaz mahvettş beni ya aha aslı gitti yazık bence şu cemin arkadaşı herşeyi açığa vurcak adam cemden korkuyo gibi geldi bana insafa gelcek ve herşeyi açıklıcak cemin arkadaşı
bu bolum iyice sinir oldum.. zaten gergindim iyice gerildim bu dizi sayesinde.. bu isler nasil cozulur bilmem..
bi de yilmazla asli beraber olsun da tam olsun.. offf ya siniroldum..
Ağustos Böcüğü
16-02-07, 23:52
Eveeeet arkadaşlar Aslı'nın defter tutma sebebi anlaşıldı..Yılmazla yakınlaştırmak için gibi görünüyor. Umarım yanılırım.
biri bana dizinin sonunu anlatsin,lutfen.son anda elektrikler kesildi
arkadaslar haftaya handan hanimin dahi planini görecegiz ne mi ?filiz ailenen iyili icin cemle evlenmen lazim diyecek.sinir oldum olay yilmaz aslinin yazisini görmesi lazim
miydi simdi?zaten adamin kafasi bozuk filiz konusunda ve bu olay bitmis benim icin triplerine girdi ,acaba simdi bu kiz beni gercekten seviyor filiz unutmak icin asliya yönelmesin ,valla ben bunu cekemem bu saaten sonra.
fatih konusunda gelince artik kendiside tam olarak anladi cemin nasil cani biri oldunu,artik kendi de biliyor ya cemle beraber batacak yada kendini kurtarmak icin cemi yavas yavas ele verecek.onun icin bir iki haftaya kalmaz cemin artik foyasi ortaya cikmazi gerekli.cemin plani belli simdi tekinerler iflas etti icin ,filiz bana gelecek havalarinda.
son sahne beni resmen ama resmen fitik etti arkadaslar,ne yani simdi asli yilmaz yakinlasmasinimi izletecek bu senaristler bize? hic sanmiyorum ama insallah asli ters bir tepki verir
yilmaza inanamiyorummm yaa o kadar cokk sinirliyim kii yani allah belasini versin bile diye bilirim diyorumda ya bu adama noldu yaaa inanamiyoruimmm ne o gözyaslarina ne o büyük askina nede sevgisine hic biseyine inanmiyorumm yilmaz benim icin bittti yilmazin askida sevgiside bittti!!!!!!
filiz yilmaz ben hamile<im bizim bebegimiz olucak bag evini hatirliyomusun diyo sus ne hakla bizim bebegimiz diyosun deme diyooo ya bu nasil olur yaaaa!!!!!!
gitmis slinin elini tutuyoo gitsin sarilsin öpsün koklasinnn artikk yilmaz filizi hak etmiyo!!!!
filiz orda maf olmuss bebegim diyo baska bisey demiyo ne haldee neler cektii yilmazza bakk hic üzüldügünede inanmiyorumm!!!
gitmiss asli bana söylesene diyo elini tutuyoo artikk birlesmesinnn istemiyorum ask mask kalmadi gerekte yokk okadar sey olduu birlesmesinn cokk sinirliyim ya ellerim titriyo !!!
yilmazz filizi hak etmiyo ne filizi ne sevgisini nede o cocugu hak etmiyo etmiyo etmiyoo!!
Valla, bu bolumden sonra anladim ki benim icin YILMAZ diye birisi yok, bukadarina yuh diyorum, asliya mutluluklar, bukadar ileri gidilmez, hem benim hemde filiz icin yilmaz defteri kapanmistir!!!!!!!!!Filiz en dogrusunu yapti, yilmaz gercegi ogrenince kopek gibi filiz in pesinden kosacak ama nafile!!!!!!!
yilmaz in ne hali varsa gorsun ister asliyla birlikte olur, umrumda bile degil
bu bölümün başından sonuna kadar yılmaza sinir oldum…filiz onu sürüm sürüm süründürsün filiz affetmesin,affedecekse de yılmaz yalvarsın yani;o kadar sinir oldum.Bir insan bu kadar mı saf olur aslında saf anlatmaya yetmiyor ama neyse.Aslıya dediğim tüm lafları geri alıyorum ondan daha beter biri varmış biz görememişiz,çok güzel bir şekilde kafasında kurdu.Filiz tüm bölüm boyunca alkışı hak etti,yılmazı görmemek istediğini çok güzel dile getirdi umarım bir daha karşı karşıya geldiklerinde bir tokat atar :) o kadar sinir oldum sonrada gidip aslının elini tuttu ..Filize laf söyleyenler lütfen birazda yılmaza baksın…neyse bu bölüm benim sinirlerimin tavan yaptığı yılmazında taban yaptığı bir bölümdü ona aslıyla mutluluklar dilerim…filizi bir daha düşünmesin zaten düşündüğü de yok…
NOT:bu arada şu ceme biri dur desin artık çok fazla olmaya başladı adam bu gidişle filizle evlenecek…
çok fazla sinirle yazılmış bir yazı olabilir ama tüm düşüncelerim bu...
yılmaz aslıya senin sevgini hak edek ne yaptım dedş gözgözelerken bitti lanet olsun
resmen lanet olsun ya.. bu senaristler niye illa ki sevgilileri son haftadan once birlestirmemeleri gerektigini dusunur anlayamiyorum..
bir sure ihlamurlar altinda izlemeyecegim..
eğer aslı yılmaz yakınlaşması olursa bu dizi biter bnm için! artık yeter!! filiz zaten çok kesin konuştu! bence bu sözünden dönmemelide! diziyide yakında bitirsinler bu gidişle çok yazık oldu çok!
Son sahnede Yilmaz Asli'yi kurtarmis evine getirmistir. Rahatlamasi için Asli yukardayken cay yapmak ister. Cay ararken Asli'nin defterini bulur ve kendisi için yazdigi ask siirini okur. Asli gelince "okumamaliydin" der. Ama Yilmaz siirinin cok guzel oldugunu soyler ve Asli'nin elini tutup "Soylesene Asli, ben senin sevgini hakedecek ne yaptim" der. Asli da Yilmaz'in elini tutar. Biz seyirciler de uyuz oluruz. Boyle bitti iste.
Artik umudum kirildi bundan snra
yilmaz asliyla evlensin alsin asliyi gece konduya
filiz bebeginle bi hayat yasasin
omer ferideyle neyapiyorsa yapsin...ama bu saaten snra filizyilmaz olmasin hatta asliyilmaz olsun...
bolumu hic begenmedim bi tek flashback ler i sevdim ilk sezon sahneleri....
Guzelim dizim maf oldu:(:(
Arkadaşlar ben açıkçası bu bölüm hayal kırıklığına uğradım. Sanırım matrakanın tüyosu çıkmadı, yılmaz çok ağır bir konuşma yaptı. Üstelik ayağına kadar gelen filize değil de handandan aldığı rapora inandı. Aynalının da buna hemen inanması beni şaşırttı. Bütün bunlara rağmen benim için en kötü sahne son sahneydi yani yılmazın aslının elini tuttuğu sahne bunu beklemiyordum açıkçası bakalım izleyip göreceğiz.
birde yilmaz raporu yirti cöpe atti heralde,bu raporu ve annesinin nasil bir oyun oynadini nasil farkina varacak acaba?tek ümidim ekremin o raporu filize iletmesi olur yoksa bunlar artik nasil birlesecek anlamak mümkün degil.filiz yilmazi kafasindan sildi ona göre hakli olarak cünkü bilmiyoruki yilmaza verilen bir rapor var.yilmaz da kendine göre filizi kafasindan sildi baskalarina inanarak.hadi bakalim senaristler cikin bunun icinden nasil yapacaklarsa artik
Artik umudum kirildi bundan snra
yilmaz asliyla evlensin alsin asliyi gece konduya
filiz bebeginle bi hayat yasasin
omer ferideyle neyapiyorsa yapsin...ama bu saaten snra filizyilmaz olmasin hatta asliyilmaz olsun...
bolumu hic begenmedim bi tek flashback ler i sevdim ilk sezon sahneleri....
Guzelim dizim maf oldu:(:(
evet benimde dizim mahvfoldu, yazik, yaa, yilmaz dan nefret ediyorum neler yapti bu bolum, bir asliyla birlikte olmadigi kaldi, onuda haftaya goruruz herhalde, sonra pisman olur ama ne fayda, bundan sonra benim icin filiz ve bebegi var
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 00:02
Görünen köy kılavuz istemiyordu. Ben Yılmaz karakterinden bir dangalaklık bekliyordum ama bu kadarını ben bile hayal edememiştim. Tamam bu bir dizi neticede..Bir aşk dizisi (!) Ama içinde aşk yok. Göreceğimizide sanmıyorum. Mutlu sonda beklemiyorum..Olmayacak..Olsada bizi kesmeyecek.. Son bölüme sıkıştırılmış bir mutlu son zaten istemiyorum.
filiz yılmaz nasıl olur zaten bundan sonra! yılmaz çok üzülcek bence dizinin sonuna kadar yılmazı filizin peşinden koşursunlar sonra o bölümde meğer cemle filiz evleniyomuş olsun yılmazda filizi kaçırsın kaza yapsınlar ve ölsünler sonra bi ıhlamur ağacının altına gömülsünler! yada yılmaz ölsün filiz bebeğiyle italyaya gitsin! o yılmaza çok sinirim! şu son sahne zaten neydi öyle! artık söz vermiş aşklara aslıyılmazmı olcak
ozetle olmuyor aslinda ben burda sinirden catliyorum....yeter ama iyikide fatih dedi aferim fatih sen olmasan aslimiz olecekti tskur ederiz..
yilmazin askinada inanmiyorum sevdigin baskasindan hamile oldugunu dusunuyorsun bi gun agladin okadarmi insan isindende olur resmen strese girer yilmaz bos is...
Helal olsun filize bak sinem dedigimiz oldu filiz dimdik ayakta artik benim diziye izlememin tek nedeni FILIZDIR....Umarim bundan snra filizyilmaz olmaz...SADECE filiz eski filizimiz.....
Yilmaz beni sinir verem etii....Yilmaz bu durumunda flash backleri dusunupte guzelim sahneleri maf etme zaten en sevdigim motor sahnesini hatirlatin o sahnedende oldum...Lutfen sen all aslini hazir elini tutun op yanagindan
"asli ben senn beni bukdar sevdigini bilmiyordum cok ozur dilerim ben senin degerini gec anladim affet sevdigim"desin tam olsun...ayakta alkislarim vala..
bide senaristlerimizin hepsi bayan iyi is cevirdiniz sizide tebrik ederim...filizi orda sap gibi birakin yilmaz orda aslinin elini tutsun hatta mumkunse aci cekmesin....
Offfffffff bu sozlerimi umarimhic geri almam kesin FILIZ&YILMAZ olmasin bize de filizyilmaz bakisma sahneleri izletipte umut vermesinler....
yilmazzz ahh yilmaz ahh okadar sinirlyim ki ya ben bunun ne sevgisine ne askina hic biseyine inanmiyorum kiz ben senden hamileyim diyo bag evi diyo yilmaz kiza neler diyoo yaaa inanamiyorumm inanamiyorum mümkünse filiz görüsmesinn bu askta burda bitsin lütfen birlesmesinler!!!
simdi o matrakanin dedigi hata yani o hata su olucakk filiz gidip ben ailemi düsünmeliyim cocugumu düsünmeliyim diyip gidip cemin evlenme teklifini kubul eder!! evlensinler mümkünsee!!!
yilmazda gitsinn aslisiylan birlikte olsunn ohh cokk güzell yaaa yilmaz nasil birsi olduya nasill nasil nasill filiz günlerdir neler cekiyo sürüm sürüm süründü bide su yilmazin dediklerine bakkk yilmazin ne askina ne sevgisine hic biseyine inanmiyorumm o ne filizi ne filizin sevgissini nede cocugu hak etti ins sürüm sürüm sürünür inss !!!ins filizde afetmez inss!!!!
yilmaz asliylan
filiz de cem ve cocuguylan mutlu olsun onlar da muratlarine ersinler bizdee bitti artik bu aski kurtaramazlarr bitti biz bosuna ümitlenmiyelimm bitti!!!!
senaristlerr bravoo muradiniza erdinizz arzikk bundan sorasi icin basariliarr!!!!!
bu ask bitti
yilmaz da bitti artik yilmaza hic inamiyorumm onda ne ask nede svgi varmis meyer bugün anladimm!!!!
yilmaz filizi hak etmiyor etmiyorr!!!
ben umudumu kestimm artik ask mask yokk kabulenelimm bu gün biti hersey!!
Ekrem de hemen inandi ve "demek bunun için Sapanca'ya kadar gelmis" dedi ya, pes artik diyorum ! En son inanacak kisi o olmaliydi, Yilmaz'a akil vermeliydi, Filiz boyle bir sey yapmaz diye. Kimsede akil birakmadilar. Matraka'nin tuyolar maalesef cikmadi. Rapor da yirtildigina gore tesadufen bulamaz Filiz. Anlatsa anlatsa Ekrem anlatabilir. Ya da Handan bir pismanlik aninda itiraf edebilir.
Son sahneyi izlerken filiz - yılmaz aşkı gözümde tuzla buz olduu...
Cemde zaten söyleyip duruodu filiz benim olcak die işte büyük fırsat parayı verir filizlede evlenir. Yılmazda aslıya döner....:(:(
wyadotte,vetaki anlattiklariniz icin sagolun,iyiki elektrikler kesilmish,ben o kismini izlememishim,artik senaristlere diyecek sozum yok.
Görünen köy kılavuz istemiyordu. Ben Yılmaz karakterinden bir dangalaklık bekliyordum ama bu kadarını ben bile hayal edememiştim. Tamam bu bir dizi neticede..Bir aşk dizisi (!) Ama içinde aşk yok. Göreceğimizide sanmıyorum. Mutlu sonda beklemiyorum..Olmayacak..Olsada bizi kesmeyecek.. Son bölüme sıkıştırılmış bir mutlu son zaten istemiyorum.
bu senaristler herseyi son bölüme sikistirirlar sen merak etme yilmazla ömerin barismasindan filizle yilmazin barismasina kadar evlenmerlerine kadar hepsi son bölümde sikistirilir tabiki cemin de foyasi ve cezasi son bölüme birakilir
bu saatten sonra kimse bana yılmazın aşkını savunmaya kalmasın yılmaz aslıyla jmutlu beraber bir hayat sürsün çünkü ne filizi nede bebeğini hak ediyor sadece şunu merak ediyorum aslıya seni hakedicek ne yaptım dedi acaba filiz bukadar ağır bir suçlamayı hak edicek ne yaptı?
şuanda sinirliyim ve kafam karışık dizi ile ilgili yorumumu daha sonra yaparım..
Kisaca
1-Nihayet Yilmaz bir hata yapti
2-Nihayet mahalleli isin gercek is olmadigini ögrendi
3-Nihayet Filiz Yilmaza hamile oldugunu söyledi
4-Nihayet Ömer kötü bir is adami oldugunu ögrendi
5-Nihayet Ömerde Handanda Filizin bebegini kabullendi
6-Nihayet Cem bir planini tamamlayamadi
7-Nihayet Fatih Cemin gercek yüzünü ögrendi
8-Nihayet Kerem is aramaya basladi
9-Malesef ikinci Selim Esma vakasi bizi bekliyor
10-Malesef senaristler Filiz Yilmaz cephesinde olaylari esitledi
11-Malesef Cemil yine ickiye basladi
12-Malesef Aslinin siirleri Yilmazin kafasini bulandirdi
13-Malesef Canan yine yoktu
14-Malesef Filizin kalbi parcalara bölündü
15-Malesef Cem hala aciga cikmadi
16-Malesef Tekinerlere gazi mahallesi yolu gözüktü - Nihayet Handan hanim icin
destina304
17-02-07, 00:07
arkdaşlar ben bu bölüm filizi tebrik ediyorum.son derece güzel repliklere sahipti.en çokta ömere"çocuklarımız için"lafı beni çok etkiledi.yılmaza gelince yılmaz bu bölüm kendisini aşan itamlarda bulundu.filizin onu affedebilmesi için ki affeceği kesin o raporu görmei lazım.ayrıca yılmazın aslının elini tutması aralarında bişey olcak anlamına gelmiyor.yani bir arkdaşça onu haketmediğini söleyerek tuttu.ben yinede çok şeyden umutluyum.
aynalıya helal olsun,nasıl çözdü hemen filiz cemden hamile olduğu için taaa sapancaya gitmiş..valla helal :) bir insan bu kadar saf olur yılmazdan sonra ikinci...yılmaz bir hata yaptı bu hata umarım her şeye malolur sırf yılmazın pişmanlığı için izlemeye devam edeceğim ..onun süründüğünü görmek için
yeter artık ıhlamurlar altını üstünü izlemiyorum..sinir hastası oldum ya bu yılmazdanda bıktım ne kadar çok aşık oldu adam ya..ömrümü yediler ..
senaristlere cok kizginim cok ancak bukadar yapilir istesen bundan beteri olmaz son bir kac bölümde diziyi miziyi mafetdiler ,ask dizisinden okadar uzaklastiki.acaba kendilerinle gurur duyorlarmi simdi.
bu diziyi bitirsinle 74. bölüme kadar uzatmalarına gerek yok! 60. bölüm başta ne güzel gidiyodu şimdiki hale bak! bundan sonra aslı yılmaz aşkı var yılmazda amma şıpsevdi ne zaman onu seven bi kadın olsa adam yumuşuyo
destina304
17-02-07, 00:10
61.bölümü genelleme olarak bakarsak ben son derece başarılı buldum.çok şey açığa çıktı.aslında fragmandada belliydi aralarında kötü bir konuşma olacağı ama bir şekilde herşey yoluna girecektir.
yilmazzz ahh yilmaz ahh okadar sinirlyim ki ya ben bunun ne sevgisine ne askina hic biseyine inanmiyorum kiz ben senden hamileyim diyo bag evi diyo yilmaz kiza neler diyoo yaaa inanamiyorumm inanamiyorum mümkünse filiz görüsmesinn bu askta burda bitsin lütfen birlesmesinler!!!
simdi o matrakanin dedigi hata yani o hata su olucakk filiz gidip ben ailemi düsünmeliyim cocugumu düsünmeliyim diyip gidip cemin evlenme teklifini kubul eder!! evlensinler mümkünsee!!!
yilmazda gitsinn aslisiylan birlikte olsunn ohh cokk güzell yaaa yilmaz nasil birsi olduya nasill nasil nasill filiz günlerdir neler cekiyo sürüm sürüm süründü bide su yilmazin dediklerine bakkk yilmazin ne askina ne sevgisine hic biseyine inanmiyorumm o ne filizi ne filizin sevgissini nede cocugu hak etti ins sürüm sürüm sürünür inss !!!ins filizde afetmez inss!!!!
yilmaz asliylan
filiz de cem ve cocuguylan mutlu olsun onlar da muratlarine ersinler bizdee bitti artik bu aski kurtaramazlarr bitti biz bosuna ümitlenmiyelimm bitti!!!!
senaristlerr bravoo muradiniza erdinizz arzikk bundan sorasi icin basariliarr!!!!!
bu ask bitti
yilmaz da bitti artik yilmaza hic inamiyorumm onda ne ask nede svgi varmis meyer bugün anladimm!!!!
yilmaz filizi hak etmiyor etmiyorr!!!
ben umudumu kestimm artik ask mask yokk kabulenelimm bu gün biti hersey!!
filiz asla ama asla cemle evlenmez, ama yilmaz beyfendi ne yapar bilemem, seytan gorsun yuzunu cok iyi ikili oldular, filiz sakin ama sakin affetmesin, cok iyi oldu boyle, her hafta her hafta aci cekilmiyordu
yilmaz+asli
filiz+bebek
zaten hastayım bu ne yaaa
2 senedir izlediğim en saçma bölümdü türk dizileri arasında. aliyenin çocuklarını kovalama sahneleri bile daha yaratıcı geliyo gözüme. bu kadarda olmaz herşeyin altında cem olduğunu biliyo ve buna rağmen inanıyor yılmaz.
hadi o dakika inandın şoktaydın , filiz yanına gelmiş anlatıyo insan hiçmi bişey söylemez. bence dizifilm bu mantıkla yapılmaz. içimde hiçbir heyecan yok gelecek hafta için. hatta inşallah aslıyla yılmazda birlikte olurlar onlarında bir çocuğu olur diziye renk gelir.
uzun süredir forumu takip ediyorum ama ilk mesajımı böyle bir bölüm sonunda atmak nasip oldu çok yazık
yılmaz bitmiştir filizin kalbini paramparça ettiği yetmezmiş gibi şimdi sırada aslıda var
gerçekleri öğrendiğinde aslıya nasıl davranacak çok merak ediyorum ???
filize bebeği ile mutlu bir hayat temenni ediyorum yılmazsız bir hayat
61.bölümü genelleme olarak bakarsak ben son derece başarılı buldum.çok şey açığa çıktı.aslında fragmandada belliydi aralarında kötü bir konuşma olacağı ama bir şekilde herşey yoluna girecektir.
yoluna girecek girmezinede ama bukadari da pes ,nasil mantikli bir sekildie diziyi topliyacalar ben onu merak ediyorum.filiz cem ve annesinin yaptini hic ögrenmiyecekmi? eger ögrenirse nasil afedecek annesini.
merak etmeyin handan hanima gazi mahellesini yolu gözükmez.önce dedim gibi simdi filize baski uyguluyacak cemle evlen diye ,ailemisinz menfati icin kendini düsünmüyorsan dogacak bebek icin konusmalar yapacak daha düne kadar nasil aldiririm dedi bebek icin..
Arkadaşlar hepimiz umutsuzluğa kapılmışız ama sanırım hiçbirimiz yılmazdan bu kadar ağır bir konuşma beklemiyorduk. Senaristlerimiz sağolsun bu aşka olan inancımızı kaybetmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz birbirine güvenen bir çift görmek istiyoruz dedikçe onlar sürekli birbirlerini olmadık ithamlarla suçlayan bir çift yaratıyorlar. Ben dizimi sonuna kadar izleyeceğim ama lütfen bu aşka daha fazla zarar vermesinler. Yılmaz aslı yakınlaşması istemiyoruzzzz.
Inanin sahnelerde sadece filiz olsa cananla beraber daha ck zevk alirim..bagzi seyler cok mantiksiz geliyor bana...
yilmaz bi ara mahelde cemin dediklerini hatirlamisti ve handanin jeton dustu dedim ama hyr......
Neolur sadece filiz ve bebegi olsun yilmaz i gormesemde olur aslinda gorim asliyla arada bi...buyuk mutluluk duyarim...
yilmaz filizi hakketmiyor..hemde hic....ne halin varsa gorsun.
destina304
17-02-07, 00:17
yoluna girecek girmezinede ama bukadari da pes ,nasil mantikli bir sekildie diziyi topliyacalar ben onu merak ediyorum.filiz cem ve annesinin yaptini hic ögrenmiyecekmi? eger ögrenirse nasil afedecek annesini.
merak etmeyin handan hanima gazi mahellesini yolu gözükmez.önce dedim gibi simdi filize baski uyguluyacak cemle evlen diye ,ailemisinz menfati icin kendini düsünmüyorsan dogacak bebek icin konusmalar yapacak.
bence minareyi çalan kılıfını hazırlar.senaristlerde bu kadar salak değildir.mutlaka bir çıkar yol vardır.nasıl oldusa burda o günlük konusunu tartışmıştık neden mutfakta bulunduruyo diye yılmaz çay yaparken görsün diyemiş :) onun için ben mantıklı bir şekilde toprlarlar diye düşünüyorum.zaten bülent inal imza gününde sölemişti.her bölüm ayrı süprizler olcakçtekinerlerin çöküşünü seyretce.diye filiz kesinlikle cemle evlenmez yılmazda aslıya falan aşık değil.oda aslıyla birlikte olmaz
kardelen2086
17-02-07, 00:17
arkadaşlar geçen hafta ki bölümden sonra daha kötüsü olamaz diye düşünüyordum ama bu gece gördüğüm kadarıyla dizi her hafta daha kötüye gidiyor;yılmaz aslı nın elini tuttuğu an "benimle evlenir misin"diyecek sandim bir an için;hoş gerçi öyle demese bile kıza umut vermiş oldu nasıl olsa yakında onu da der
bir de benim anlamadığım yılmaz;nasıl olurda handan ve cem e inanır;filiz i kendisine güvenmemekle suçlamıştı;peki şimdi onun yaptığına ne demeli;anlamadan dinlemeden ;körükörüne o adilere inandı;bundan sonra yılmaz aslı ile evlenir;hatta çocukları bile olur;bir gün filiz in çocuğuna bir şey olur;kaza geçirir vs......kaza sonrası yılmaz gider çocuğa kan verir;kan grupları uyar;sonra çocukla yakınlaşırlar;birde bakar çocuğun annesi filiz;kısacası tam türk filmi;diziyi bu kadar basit bir hale getireceklerini düşünmüyordum;inşallah en kısa sürede toparlanırlar:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Yilmazla olan hicbirseyi eklemicem ne imzasini ne de avatarini kulanirim..Yilmaz bitmistir...
Kesinn yani hatta umrumda bile degil bu adam ne hali varsa gorsun...oldumu kaldimi neyapiyorsa yapsin beni ilgilendirmez..Sadece FILIZ inanin o olmasa dizinin oldugu kanala bile basmam..Filiz iyiki var..
suan o kadar sınırlıyım kı yorum yapmak ıstemıyorum.
yılmaza Allah akıl fıkır versın ben daha ne dıyım.
bn senın duygularını hakedecek ne yaptım dıyo kıza bana kalp vuracak az sonra.
bundan snra f-y barıssa bıle bnm ıcın bır anlamı yoktur fılız ve omer aılesı ıtalyaya gıtsın dıyecem paralarıda yok ben burdan sırketlerıne yatırımda bulunacam...
yılmaz benı oldurecen sen.
Evet, bu bolum yilmaz in siirde dedigi gibi bu ask artik toprakta, gomuldu gitti, benim icin, sadece ama sadece filiz e uzuluyorum, megersem gercekten asik olan seven oymus, yilmaz SANA ASLIYLA MUTLULUKLAR, BOYLE OLMASI IYI OLDU, HERKES MUTLU OLMUSTUR, mualla hanim, salih aynali fahriye handan cem, vede YILMAZ BEY!!!!!!!!!
bUNDAN SONRA SADECE FILIZ+BEBEK ICIN IZLEYECEGIM!!!!!!!!!
Yilmaz a yaziklar olsun, ne halt ederse etsin bundan sonra!!!!!!!!
Yilmaz+Asli akin ciftine mutluluklar
nisailayda
17-02-07, 00:20
bizbunları hakedecek ne yaptık ya ...ben kendi adıma konuşayım haftada sadece bir gün onları izlemek için ekran karşısına geçiyorum ama her bölümden sonra davul gibi şişiyorum....canım aşk dizisini basit brezilya dizilerine çevirdiler..ömerle feridede olmasa çildıracaktım bu kadarda olmazki..kocakafalı yılmazın aklı herşeye çalışıyor ama nedense ikiyle ikiyi toplayamıyor.yeter artık senaristlerde işin cılkını çıkardı arada forumlara girseler senaryoların kralının buralarda yazıldığını görürler ama yok illa sakız gibi uzatıp insanı fıtık edecekler ya.
arkadaslar bagzileriniz soliyorsunuz ama filizyilmaz avatar imzalariniz duruyor...bari onalri cikartin vala cook sinirliyim tabi kendiniz bilirsiniz ama benim sahsen sinirim bozuluyor
yok gecen bolum yilmaz filizi opmus filiz yilmazin elini tutmus BOS is.....
istediklerini yapsınlar artık!! fahriyede cemile dönsün hatta yılmaz aslıyla! canan ekremle birlikte olsun! filiz cemle sonra ayrılsınlar cem aslıyla filiz yine yılmazla sonra yılmazla filizin arasına ceyda girsin! öyle devam etsin! komedi olur işte araya nayırr nolamazlarr koysunlar! tam eski türk filmleri ve pembe dizi karışımı bişey işte
arkadaslar bagzileriniz soliyorsunuz ama filizyilmaz avatar imzalariniz duruyor...bari onalri cikartin vala cook sinirliyim tabi kendiniz bilirsiniz ama benim sahsen sinirim bozuluyor
yok gecen bolum yilmaz filizi opmus filiz yilmazin elini tutmus BOS is.....
dogru, haklisin valla ben benimkini degistiriyorum, opmekle olmuyor bu isler
senaristler diziyi uzatmak ugruna bocaliyorlar ,tamam uzat amam uzatmanin da yolu yordami var ,cek iki bucuk yilmaz filiz aski ,düsünler cemin pesine .cemde filiz benim olmadi ozaman bende bunlari perisan ederim triplerine girsin ,yap böyle bir senaryo olsun bitsin,ne gerek var birbirilerini deliler gibi sevenleri ,böyle ayirmaya.
böyle bir kac bölüm devam etsin heralde sirf fanatik izleyiciler kalir ,ve rating düserde düser,yapmayin gözünüsü seveyim,cektirmeyin bize bukadar cile azap
destina304
17-02-07, 00:27
zaten filiz yılmaz aşkında en büyük hatalar hep yılmaza aitti.ama en çok eleştirilen taraf filiz oluyodu.şimdi yılmazı haksız durumdyken bile savunan arkdaşlara sesleniyorum hadi şimdide koruyun ama ne olursa olsun her ner olursa olsun filiz o raporu görünce yılmaza hak verecektir bende ne olursa olsun filiz&yılmaz diyorum
suan o kadar sınırlıyım kı yorum yapmak ıstemıyorum.
yılmaza Allah akıl fıkır versın ben daha ne dıyım.
bn senın duygularını hakedecek ne yaptım dıyo kıza bana kalp vuracak az sonra.
bundan snra f-y barıssa bıle bnm ıcın bır anlamı yoktur fılız ve omer aılesı ıtalyaya gıtsın dıyecem paralarıda yok ben burdan sırketlerıne yatırımda bulunacam...
yılmaz benı oldurecen sen.
:)Tobetobe senin yorumunda gelince gulme tuttu> bende aynen yatirimlarda bulunmak istiyorum.......birisi neolur su ciflikteki evi alsin lutfen varya orasi bitane oraya bisey olmasin...
Yilmaz sende asliya siirlerini hazirla bundan snra neolur yogun istek uzerine yilmazin fragmandaki siirleri asliya olsun ne olur..
Veyata filizedn bebegine...
filizde mumkunse unutsun yilmazi..
ALLAH BU SENARYOYU YAZANLARA AKIL
ÇEKENLERE FİKİR
OYNAYANLARA SABIR VERSİN !
Dizimin içine ettiniz Allah razı olsun sizden. Aslı ile Yılmaza mutluluklar...
nisailayda
17-02-07, 00:31
istediklerini yapsınlar artık!! fahriyede cemile dönsün hatta yılmaz aslıyla! canan ekremle birlikte olsun! filiz cemle sonra ayrılsınlar cem aslıyla filiz yine yılmazla sonra yılmazla filizin arasına ceyda girsin! öyle devam etsin! komedi olur işte araya nayırr nolamazlarr koysunlar! tam eski türk filmleri ve pembe dizi karışımı bişey işte
çok haklısın arkadaşım yakında söylediklerini görürsek hiçşaşmayacağım bunca ahmaklıktan sonra onlarda olur!aslında izlemeyeceğim birdaha diyeceğim fakat çarşamba günü geldimi fragman peşinde koşacağımıda biliyorum takıldım bir kere iflah olmam ben..
zaten filiz yılmaz aşkında en büyük hatalar hep yılmaza aitti.ama en çok eleştirilen taraf filiz oluyodu.şimdi yılmazı haksız durumdyken bile savunan arkdaşlara sesleniyorum hadi şimdide koruyun ama ne olursa olsun her ner olursa olsun filiz o raporu görünce yılmaza hak verecektir bende ne olursa olsun filiz&yılmaz diyorum
tabiki hak verecek cünkü anliyacak ki cok büyük bir tuzaka düsürülmüsler ikiside ama yinede insanin icinde büyük bir burukluk kalir,nasil olurda beni seven biri benim hakimda böyle düsünebilir diye.böyle seyler unutmak kolaymi bukadar basitmi.iki bölüm sonra askim kusura bakma cadi annenin oyununa geldim afet beni diyecek ve filiz askim ben seni afetdim mi olacak,bizde buna inanacagiz öyle mi?
ağlayan gitar
17-02-07, 00:31
bundan sonra diziyi yılmazın sürüm sürüm sürüneceği bölümler ve feride ömer sahneleri için izlemeye karar verdim.birazdanda imzamla avatraım değiştircem.artık cuma günü için heyacanlanacağımı sanmıyorum.allah o senaristleri nasıl biliyosa öle yapsın..bye
:)Tobetobe senin yorumunda gelince gulme tuttu> bende aynen yatirimlarda bulunmak istiyorum.......birisi neolur su ciflikteki evi alsin lutfen varya orasi bitane oraya bisey olmasin...
Yilmaz sende asliya siirlerini hazirla bundan snra neolur yogun istek uzerine yilmazin fragmandaki siirleri asliya olsun ne olur..
çiftliğide filizlerin evinide yılmaz alır,aslıyla güzel bir hayat sürer.Tabi gerçekleri öğrendiğinde filizin peşinden ayrılırsa..çok merak ediyorum yanına gidip özür dilerim filiz ben bende değildim,bir ben vardı benden içeri :img-hyste ben artık o ben değilim ben yeni bir yılmazım..nasıl inandım bilmiyorum...
Umarım filizle ömer tek başlarına o şirketi kurtarırlar,yılmazın yardımını kabul etmezler...cemde yılmazı öldürme girişimlerini daha akıllıca yapsın lütfen.:img-hyste
DİZİNİN YENİ SLOGANI= YALAN DOLAN SEVDALARA(filiz buna dahil değil tabi) yada dizin adı değişsin yalan rüzgarı 2 olsun!!
inanamıyorum ya
yılmazı ellerimle boğasım geliyo sen nasıl yalan söyleme dersin nasıl yaparsın böyle bişeyi direkt namuzsuz de o zaman
filize bunu yakıştırıyorsa böyle aşk olmaz olsun bari eskiyi düşünüp o güzel günleri kirletmesin
bi süre aslıyla gönlünü eyler sonra affet diye filizin peşinden koşar son bölümdede kavuştururlar uyduruk bi sahneyle alın size söz vermiş aşklara
yılmaz ne yaparsa yapsın ben bu diziyi sadece filiz ve bebeği için izlemeye devam edeceğim bu arada annelik filize çok yakışacak elife bebeğim demesi içimi ısttı
tekiner kardeşliğini görmek çok güzeldi. ömere kızsamda bazen yinede bu bölüm insanın içini acıtan bi hali vardı kıyamıyorum onada
iyiki fömer var bize aşkı en iyi onlar gösteriyorlar
tabiki hak verecek cünkü anliyacak ki cok büyük bir tuzaka düsürülmüsler ikiside ama yinede insanin icinde büyük bir burukluk kalir,nasil olurda beni seven biri benim hakimda böyle düsünebilir diye.böyle seyler unutmak kolaymi bukadar basitmi.iki bölüm sonra askim kusura bakma cadi annenin oyununa geldim afet beni diyecek ve filiz askim ben seni afetdim mi olacak,bizde buna inanacagiz öyle mi?
ve, kotusude bence yilmaz ve alsli birlike olacaklar, ama filiz bunu ogrenecek mi peki?? yilmaz yalnis yaptigini anlayinca ne yapacak????
Valla yilmaz i gozum gormesin
modest2000
17-02-07, 00:33
Aynı düşüncedeyim. Abartılı, tek taraflı, insanı çileden çıkaran ve aslında hiçte iyi düşünülmemiş entrikalarla doldu dizi.İlerleyen bölümlerde Yılmaz Aslı'sıyla, Filiz şirketi kurtarmak için mecburen Cem'le evlenecek gibi. Bu sinir edici gidişi de bizim izlememizi bekleyecekler.Ben hoşlanmadığım sahnelerde başka kanallara kaçıyorum. Senaryo böyle giderse daha sık kaçacağım. Eski filmlerdeki yanlış anlamaları, ayrılıkları, son karede mutlu sonları bu dizi de izlemek istemiyorum şahsen. Çünkü onlar sinema idi ve iki saatte mutlu/mutsuz sona ulaşılıyordu. Ancak aynı çile haftalarca süren bir dizide çekilmiyor. Senaristler buna hesaba katmıyorlar sanırım
artikk yilmazz kalmadii yaa o bu sevgiyi aski bebegi nede filizi hak ediyoo!!!
en büyük aciyi o cekmiss nerde aci ya nerdee adamda ne acisi gidip 10 dakka agladii geldii aslinin elini tutmalar ali ben senin sevgini hak edicek ne yaptimm söylesene bilmem nee!!!
yilmaz beyy sen asill ben filizin sevgisini hak edicek ne yaptim diye otur bi düsün!!
aslininkini deyill!!
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 00:34
Vallahi şayet bu diziyi toparlayabilirse senaristler ben şahsen şapka çıkarıp ayakta alkışlayacağım.
Bir dizide ne kadar entrika var sa o kadar saçmalık vardır ve ben haftalar önce bu dizinin saçmalama kontenjanını doldurduğunu söylemiştim. Meğer daha görecek ne saçmalıklar varmış.
Son sahneye özellikle takıldım kaldım hani yüzleri görünmese diycem bu kadar sıcak yılmaz ancak filizin elini tutuyor diyecem..
Bir başka dizide bir karakterin söylediği replikler geldi aklıma. Yanlış hatırlamıyorsam " Kalp boşluk kabul etmiyor"gibi bişiydi. Siz anladınız onu... Eee Yılmazın kalbi hele hiç kabul etmiyo.. baksanıza daldan dala.. Elif'den Filiz'e Filiz'den Aslı'ya .. Aman Aslı dikkat et sakın bi yanlış yapma..Senden de geçer Fatma'ya...E ben ne diyeyim artık..
Filizimm yılmaz gerçekten çoooooooooooo....k gözümden düştü .o son sahne herşeye yetti Allah razı olsun ne diyeyim........
'' YALAN SÖYLÜYORSUN ''..Benim bu dizide su ana kadar duydugum en seviyesiz,en igrenc en mide bulandırıcı ve daha bircok EN leri sayabilecegim derecede feci bir laftı.. Olası itham senaryolarımla kıyaslarsam devede pire..
Aynalı ise baska bir facia.. Bir insan bu kadar mı kişiliksiz olabilir akıl almıyor.. Kusura bakmayın bunu söylemem gerekirdi cünkü durumu acıklayacak baska bir kelime söz-konus değil..
Yılmaz'ın Aslı'nın askını hak edip etmedigini bilmiyorum ama bildigim tek sey FİLİZİN askını haketmedigidir..
Saygılarımla..
yok ya ne olacak aynalinin haftaya kafasi calisir ve yirtilan raporu cöpten cikarir ve filize götürür ,bu dogrumu filiz diye ,filizde bunu görünce sok olur ve bu nerden ciktini arastirir.vay canina ve olay tatliya baglanir iste bukadar
yatırıma davet edıyorum arkadaslar tekınerlerı bız kurtara bılırız...
cem akman bızım forumun yanında halt etmıs:)
fılıze cocuğunla mutluluklar dılıyorum fomerede artık onlar ıcın ızlıyecem dızıyı!
ferideyide biraz fazla iyimser yapmislar bence.yok kendini suclama yok merak etme hersey düselir,yok filizle sen bu isi haledersin.haledecek ne kalmis ki teseli veriyorsun ömeri resmen batmislar ne düselsin ki.
'' YALAN SÖYLÜYORSUN ''..Benim bu dizide su ana kadar duydugum en seviyesiz,en igrenc en mide bulandırıcı ve daha bircok EN leri sayabilecegim derecede feci bir laftı.. Olası itham senaryolarımla kıyaslarsam devede pire..
Aynalı ise baska bir facia.. Bir insan bu kadar mı kişiliksiz olabilir akıl almıyor.. Kusura bakmayın bunu söylemem gerekirdi cünkü durumu acıklayacak baska bir kelime söz-konus değil..
Yılmaz'ın Aslı'nın askını hak edip etmedigini bilmiyorum ama bildigim tek sey FİLİZİN askını haketmedigidir..
Saygılarımla..
filiz dedi ya ben hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım gerçekten bir bayanı budan daha kötü bir laf aşağılayamaz belki başkasından duysa bie nebze ama en sevdiği diyorsa diyen kişinin sevgisinden şüphe derim tıpkı yılmazın sevgisinden ettiğim gibi..
Saygılarımla..
Soylediklerina katiliyorum, hele aynalidan boyle birsey beklemezdim, gercekleri ogrenince ne yapacaklar acaba, bukadar alcalabildiklerine inanamiyorum, yilmaz in da aynalininda
ya bu kadar yükenmeyin yılmaza haftaya görürüz ne olacak belki elini bırakıp
hemen gider yada aralarında birşey olamayacağını söyleyebilir...
yılmaz-filiz: aşkları için yeterince savaştılar ve ikiside hatalar yaptılar
Bugünkü bölüm çok dramatikti bu bölüm çok ama çok ağladım bölümde çok ama çok güzeldi ben çok beğendim meğersem beni bu diziyi çok sevmemim sebebi Tekiner kardeşlermiş bütün sahnelerinde duygulandım hele ilk sahnede filizle beraber bende mahvoldum filizi öyle görünce yüreğim parçalandı aynı şekilde ömeri böyle görmek çok kötü filizle olan sahneleri süperdi
Evet sonunda tekinerler iflas etti ve cemde son kozunu oynayarak tekinerlere teklifini yapacak ama istediği olmayınca filizin canını çok kötü yakacaktır
Yılmaza gelince bu bölüm onun sahnelerinden hiç zevk almadım sadece ağlaması biraz üzdü bu bölüm baştan aşağıya hatalıydı filize inanmamasını hala kabullenemiyorum hele son sahnede aslı yılmazın elini tutunca tepkisiz kaldı sonrada ben senin için ne yaptım dedi aslıda bu sözün üzerine yılmazın elini sımsıkı tuttu yılmaz yine elini çekmedi yani anlıyacağınız önümüzdeki bölümlerde aslı yılmaz yakınlaşması olacak hatta yılmaz sevgili olalım diyebilir senaristleri çok merak ediyorum bu aşkı nasıl bağlayacaklar acaba çünkü filiz yılmaza karşı net tavrını koydu bu tavrınında arkasında durup yılmazı affetmemesini istiyorum ama dediğim olmayacak filiz yılmazı affedecektir yani yılmazın yapmadığını filiz yapacaktır
Bu böülmde filizle ömeri çok ama çok sevdim bu ikisi muhteşem ya çok seviyorum bu kardeşleri aynı zamanda ferideyide çok merak ediyorum fakir halleri nasıl olacak acaba
Yilmaz varya cook adii biri:)kesinlikle filizi haketmior..
vala ne solesem az...senaristler bizim gibi izleyicigi haketmiyor her sey oluyor dizi bataklaga surunuyor ama reytinglerde azalmiyor sirf filiz icin varya FILIZ..
yok ya yılmaz filize aşık falan değil bu işler motor tepiklemeyle olmuyor yılmaz bey bundan sonra birtek bildiğim şey 64 te barısacaklar ama bunca seyden sonra barışsalar kaç yazar.....
filiz dedi ya ben hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım gerçekten bir bayanı budan daha kötü bir laf aşağılayamaz belki başkasından duysa bie nebze ama en sevdiği diyorsa diyen kişinin sevgisinden şüphe derim tıpkı yılmazın sevgisinden ettiğim gibi..
ama bu asaglamayi sagliyan annesinin ta kendisi ,oda kizina teseli veriyor,yedi halti bile bile,nasil bir insan anlamiyorum bu handan,hala sirvaliyor kizimin gelecegi icin,yilmaz bize nekadar aci cektirdi kem küm,senin dünyadan haberin yok ,seytanin ta kendisi yaninda geziyor o hala yilmaz diyor.
kötü şeyleri yazdım bir de çok beğendiğim kısmı yazayım :) filizin ömerin elini tutup çocuklarımız için kalkmalıyız demesi muhteşemdi...gerçekten de bunu yapmalılar ..
Neyapalim biz simdi yilmazi banane zaten yilmaz ilk sahnede gozumden dustu neyapim onun gibisini....bidahaki hafta filiz bakmis filizin elini tutmus filiz kacmis o kovalamis umrumda degil KESIN VE KESIN FILIZ VE BEBEK ISTIYORUM...sadece onlar ne yilmaz ne cem...nede kimse
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 00:45
Yılmaz Aynalıyı çağırdığında bir ümit heh dedim Aynalı aklıllı adamdır mantıklı adamdır mutlaka Yılmaz'ın düşünmesini sağlayacak iki çift laf eder..Ama nerdeeee...O da yangının üzerine gitti körükle. Dumur oldum..Demek Sapancaya o yüzden gelmiş diyince hadi leeennn dedim bu kadarda olmaz.Karekteri üzerinde oynanmamış güvendiğimiz bir o vardı..Onuda kaybettik..Ruhuna Fatiha...
ben hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım demesi benide üzdü ama yılmaz o kızgınlıkla söyledi siz düşünün bi sevdiğiniz kadın sizi bırakıp bir başkasıyla oluyor (olduğunu düşünüyor) yani bu yüzden biraz ağır konuştu!!!
SİDAL86_FB
17-02-07, 00:47
yani resmen ohaaaaneydi o son sahhne öyle aslının elini tutmalar falan...yılmaz sen benim gözümde bittinn...o bebeği hak etmiyo...umrarım filiz hiç affetmez. yılmazı afedersiniz ama tam birkas kafalı:icon_sorr
Neyapalim biz simdi yilmazi banane zaten yilmaz ilk sahnede gozumden dustu neyapim onun gibisini....bidahaki hafta filiz bakmis filizin elini tutmus filiz kacmis o kovalamis umrumda degil KESIN VE KESIN FILIZ VE BEBEK ISTIYORUM...sadece onlar ne yilmaz ne cem...nede kimse
fılızın bebeğının babası olmaya hazırım:)
yeter bu kızın acı cektığı ben ona dunyaları verırım.
kötü şeyleri yazdım bir de çok beğendiğim kısmı yazayım :) filizin ömerin elini tutup çocuklarımız için kalkmalıyız demesi muhteşemdi...gerçekten de bunu yapmalılar ..
oyyyoyyy icim gitti o sahnede resmen aglayasim geldi:icon_sorr hemen o sahnelerin resmini cekip imza yapayim...Yilmaz filiz imzasi ni kimse beklemesin hatta yilmazla resim bile cekmicem onu sevenler ceksin:):)
bu canan diziden ayrildimi acaba ?kac bölümden beri hic ortalikta yok,nasil oluyorda eskiden önemli bir karekter olan canan hic gözükmüyor bu dizide
ben hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım demesi benide üzdü ama yılmaz o kızgınlıkla söyledi siz düşünün bi sevdiğiniz kadın sizi bırakıp bir başkasıyla oluyor (olduğunu düşünüyor) yani bu yüzden biraz ağır konuştu!!!
peki asliya yakinlasmasi neydi oyle dun askindan aglayan adam bugun yeni bir aska yelken aciyor, pardon acti bile......
elveda arkadaşlar yanlızlığımla baş başayım.
filizden yılmaza
git dokunma sakın
git seni hak edenlere
git şimdi yaklaşma bana
düşünme beni
düşünde görme sakın
bitti artık son sözü sen söyledin.
ben artık aşık değilim
yaşamam sebebim bebeğim
şimdi git onun kollarına
kendine teselli aramaya ...
peki asliya yakinlasmasi neydi oyle dun askindan aglayan adam bugun yeni bir aska yelken aciyor, pardon acti bile......
insallah yakinlasmas yoksa sirvadan cikar bu dizi,böyle sacmalik mi olur iki günde hemen hayatinin askini mi unutacak adam 4 sene unutamamis simdi mi bitecek hersey
oyyyoyyy icim gitti o sahnede resmen aglayasim geldi:icon_sorr hemen o sahnelerin resmini cekip imza yapayim...Yilmaz filiz imzasi ni kimse beklemesin hatta yilmazla resim bile cekmicem onu sevenler ceksin:):)
bir zahemt yilmaz i cekmemisken asliyida cekme, gicik oluyorum, yilmaz elini tutunca nasilda sirritti gicik kiz offf, haftaya allah bilir ikiside isi pisirir, sonra yilmaz ah ne yaptim aslinda ben filiz i seviyorum falanda demesin, yazik ya filiz artik aska inancimi kaybettim diye cok kotu oldum
yılmaz bu ilişkiyi gözüyle görmedi filize kendisini anlatması için zaman vermeli ve birşey dememeliydi ve bir erkek sevdiği kadanın ne yapıp ne yapmıyacağını çok iyi bilir yılmaz filizden böyle birşey bekliyorsa helal olsun
bir söz vardır geç gelen tesselli idamdan sonraki affa benzer yılmaz gerçekleri öğrendiğinde istediği kadar af özür dilesin artık çok geç yılmaz filizi çoktan astı..
forever_bim
17-02-07, 00:51
Yılmaz için
Elif yoksa Filiz, Filiz yoksa Aslı, aslı yoksa Ayşegül, Ayşegül yoksa Yılmaz'ın hakkından gelmesi için Yarmagül.
Senaristler azıcık kaleminize saygınız varsa Aslı Yılmaz'la devam edin. Filiz'i bu aşağılanmadan sonra Yılmaz'ın seviyesine düşürmeyin. Küçültmeyin kızı.
SİDAL86_FB
17-02-07, 00:53
Yılmaz için
Elif yoksa Filiz, Filiz yoksa Aslı, aslı yoksa Ayşegül, Ayşegül yoksa Yılmaz'ın hakkından gelmesi için Yarmagül.
Senaristler azıcık kaleminize saygınız varsa Aslı Yılmaz'la devam edin. Filiz'i bu aşağılanmadan sonra Yılmaz'ın seviyesine düşürmeyin. Küçültmeyin kızı.
haklısın..sonuna kadar desdekliyorum seni..iyice zıvanadan çıktılar bunlar..yılmaza sevgili dayanmıyo artık..ayran gönüllü oldu çıktı..yakında önüne çıkana aşık edicekler..
insallah yakinlasmas yoksa sirvadan cikar bu dizi,böyle sacmalik mi olur iki günde hemen hayatinin askini mi unutacak adam 4 sene unutamamis simdi mi bitecek hersey
Valla, ben bu senaristlerden herseyi beklerim, bakarsiniz bu sefer asli yilmaz dan hamile kalir, yilmaz da bu cocuk benim degil falan der, seni sevmiyorum yalnislikla oldu falan valla ben herseyi bekliyorum onlardan
bir zahemt yilmaz i cekmemisken asliyida cekme, gicik oluyorum, yilmaz elini tutunca nasilda sirritti gicik kiz offf, haftaya allah bilir ikiside isi pisirir, sonra yilmaz ah ne yaptim aslinda ben filiz i seviyorum falanda demesin, yazik ya filiz artik aska inancimi kaybettim diye cok kotu oldum
Delimisin ne aslisi hattta icimden sadece filiz cekesim geldi...ooffffff yilmaz offfffffff....
yilmaz orda nasil toparlicak cok merak ediyorum kendini elini tutup birden birakmak olmaz kesin bisey olcak...yilmaz al kizi cik odaya tam senlik...
filizide rahatsiz etme karsinda FORUMU bulursun:):)
Yılmaz için
sen hic merak etme senaryo ustalari var basimizda rapor davasi ortaya cikinca filiz herseyi sinesine ceker ve o igrenc laflar unutulur ve filiz o seviyeye düser.
Yılmaz için
haklısın frover yılmazı anca yarmagül paklar :D beni bu halde güldürdün ya Allah senden razı olsun bundan sonra sonuna kadar : FÖMER !
FERİDE ÖMER ELİF
FİLİZ + BEBEK
yılmaz kımın sevgısını hakkettı.tamam kabul ettık yanlıs anladı ama aslı sahnesını ben asla kabul edemem fılız yılmazı affetse ne olur affetmese ne olur.bence mutlu son olmasada olur bundan sonra.
fomerı evlendırıp bıtırsınler!
modest2000
17-02-07, 00:54
Elini bırakması değil, tutmaması önemli. İlgi gösteren herkesi sevmeli mi insan?Umut mu vermeli?Kaldıki Yılmaz karakteri ne zaman Filiz'e "senin sevgini hakedecek ne yaptım" dedi. Filiz'in sevgisini hakettiğini düşünüyor da, Aslı hanımınkini sorguluyor beyefendi. Biz de sanki dizi olduğunu bile unuturak sinir oluyoruz:)
nisailayda
17-02-07, 00:54
hakikaten tekiner kardeşlere el atmak lazım.sırf yılmaza inat !:sad53:aslıda cemde o inşaatın altında kalmadıya ona yanıyorum bundan sonra peltek peltek YILMAZ der oda ona şiirler düzer .olan oldu sonra akılları sıra düzeltirler de bari saçmalama işlerine şimdiye kadarki en masum feride ömer aşkını bulaştırmasalar malum tek yalansız inat olmadan onların aşkıı başladı lütfen onuda kirletmeyin:img-in_lo bundan sonra onlar için izleyeceğim.yada şöyle diyeyim yılmaz aslı,cem handan haricinde hepsi mükemmeldiler...salih fahriye aynalı ali sema ve diğerleri hatta cemil iyiki varsınız ve tabiki FİLİZ :happy0064
haklısın..sonuna kadar desdekliyorum seni..iyice zıvanadan çıktılar bunlar..yılmaza sevgili dayanmıyo artık..ayran gönüllü oldu çıktı..yakında önüne çıkana aşık edicekler..
Evet gercektende onune cikan kiza asik oluyor, sipsevdiye dondu, valla bu bolum anladim ki izledigim o guzel aska ayirdigim zamana yazik, ama artik cok gec, filiz ve bebegini destekliyorum
bu bölüm dizinin en kritik bir bölümüydü hersey ortaya cikti, ne beklerdinizki??tabiki üzülen insanlar olacakti simdi yavas yavas hersey ortaya cikicak kimin ne oldugu.
SİDAL86_FB
17-02-07, 00:56
umarım o el tutuşmaları yatak odasında son bulmaz..artık herşey bekler oldum..yılmaz filin cemle birlikte olduğunu düşnüp yaparda yapar.aaaaaaamannnnn..vallahi seti basarım..:img-polic
vallaha yilmazin durumu cok kötü,..sonucta ellinde gercek oldugunu zannetigi bi rapor var, ve filizi cemle öyle görünce insan KESINLIKLE bebegin baskasindan oldugunu düsünür, ama bi ara yilmaz filize diyordu "bana güvenmedi" fln ama kendiside suan ayni durumda, filize pat diye "ben cocuk olamaz" dememeliydi, konusmaliydilar,..
herneyse Asli´ya gelince ben asliyi cok begeniyorum, yilmaz aslinin notunu okuduktan sonra 360 derece degisecegini zannetmiyorum, filizi kolay kolay unutamaz, filizde suan coook kirgin olsada illerdeki bölümlerde cok mutlu olucaklar eminim..
forumda herkeste aynı tat bırakmış dizimiz...topluca (şimdiye kadar okuduklarımda tabiii) yılmaza sinir olmuşuz...herşeyi geçtim filizle yılmaz sahnesi çok kötüydü...filiz yılmaza hamileyim bizim çocuğumuz diyo....yılmaz sakın bizim çocuğumuz deme diyo...bu nasıl bir infazdır?evet filiz aşağılık biri cemden hamile kalıyo...sonra daha da aşağlık ki cemden yaptığı çocuğu yılmaza yamıyo...öyle birşey olsa filiz yılmaza böyle dermi?azcık akıl lazım yılmaz sana...başkalarına kafa yormaktan kendine akıl bırakmamışın...herşeyi anlayan yılmaz filizi anlayamıyo tanıyamıyo ya yazık cidden..filiz yılmaz hamileyim diyerek yer mekan zaman belirtiyo....herhalde filiz hesabını yapmıştır...2,5 ay öncesini hatırlattığına göre...YANLIŞ YOLDASIN YILMAZ AKIN!
aynalı da gayet normal karşıladı...1 aylık hamile sizin ayrıldığınız 2 ayı geçti...ne yani çocuk senden değil...konu kapanmıştır...NOKTA....bu mudur?ben aynalı yılmazın aklını başına getirir sanmıştım ama ne çare!
SİDAL86_FB
17-02-07, 00:59
Evet gercektende onune cikan kiza asik oluyor, sipsevdiye dondu, valla bu bolum anladim ki izledigim o guzel aska ayirdigim zamana yazik, ama artik cok gec, filiz ve bebegini destekliyorum
bende filiz ve bebeğini destekliyorum..yılmaz bey alsın aslı hanımın turşusunu kursun..turşu bidonu da bizden hediye yeni sevgililere....filize bebişi yeter
vurun vurun yılmaza vurmaya devam edin...
forum filizcilerle dolu yılmazcı hiç yok.varsada şu an sesini çıkarmıyo benim gibi bi yarın olsunda bizde savunmaya çekiliriz.
yılmazı savun savunabılırsen kımse sana bırsey soylemeyecek soz savun yeterkı:)
yılmaz bnm ıcın bıttı aslı sahnesını unutmam artık yılmaz zeytınyağı gıbı suyun ustune cıkar!
fılızı yılmazdanda ozur dıletırler!bu senarıstler!
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 01:04
yılmaz kımın sevgısını hakkettı.tamam kabul ettık yanlıs anladı ama aslı sahnesını ben asla kabul edemem fılız yılmazı affetse ne olur affetmese ne olur.bence mutlu son olmasada olur bundan sonra.
fomerı evlendırıp bıtırsınler!
Bu Yılmaz balık hafızalı sanırsam..Öyle ya İlk sezon Filize ne maksatla yaklaştığını kızı ne hallere soktuğunu unutmuş..Tüm bunlara rağmen affedilmişte oturupta düşünmemiş bile yaptığı o affedilmez hataya rağmen Filiz'in sevgisini hakedecek ne yapmış.. Hey Allahım sen benim aklıma mukayyet ol! Bende sabır artık hak getire..
yakupoglu61
17-02-07, 01:04
şimdi savunsan keşke...nesi savunulacak ki? cidden merak ettim...
biz savunacak bişe buluruz...siz nasıl önceden filizin yaptığı önemli hatada savunduysanız bizde savunuruz illaki...
...demeyinki o hatayla bu hata bir değil...bize göre bir...
biz savunacak bişe buluruz...siz nasıl önceden filizin yaptığı önemli hatada savunduysanız bizde savunuruz illaki...
yılmaz bu konuda da haklı aslında ...suç filizde gidip yılmazı sevdi sevilmeyecek birini sevdi...sende haklısın...
ağlayan gitar
17-02-07, 01:06
valla arkadaşım bende yılmazcıydım ama bu bölüm yılmazın savunulacak bişeyi olduğunu düşünmüyorum.yılmaz filiz aşkı hatta yılmaz benim için bitmiştir.ona aslıyla mutluluklar dilemekten başka bi şe demiyorum
Yilmazin sinrii bi motorsiklete tekme atmayla geciyorsa helal olsun yilmaz sana wala....insan gider araba kazasi yapar veyata ne bilim biyersden kendini atmaya kalkar hic degilse geceni disarda gecirseydin....aglayaaglaya.:):)
forever_bim
17-02-07, 01:07
Arkadaşlar forumu germeyin. Forumda çeteleşme yaratmayın. Ve de lütfen bu dizi yüzünden birbirinize girmeyin.
Ben uzulmemde ne olcak elini tuttu "asli ben senin askini haketecek neyaptim gulom"deget migdem kalkti ayagi....ben o sahneyi yukarda gecirip filiz sahnelerinde asagi inerim...Bukadar.
herhalde ben o sahnede tvyi kirarim, yada avazim ciktigi kadar bagiririm, dayanamayacagim gibi, bukadar BUYUK BIR TERBIYESIZLIK YAPILMAZ, BARI ANILARINI KIRLETME, ASIL NAMUSUZLUGU YILMAZ BU BOLUM YAPACAK KENDINI FILIZ E INAT ASLININ YATAGINDA BULABILIR!!!!!!!Maglum senaristlerin boyle igrence senaryolari falan vardir herhalde, birlesincede kim bu aska temiz ask diyecek, sonucta eminim ki orda birsey olacak ve yilmaz asliyla birlikte olunca filiz+yilmaz askinin temizligi kalmayacak
valla iple çekiyorum savunmanızı...sence filiz bu kadar iğrenç mi hem cemden hamile hem de yılmaza bu çocuk senin diyecek cemdenken...bu ağır ithamı ben kabul etmiyorum ki filiz kabullensin..bu akşam savunmaya niyetin yok destek bekliyosun herhalde... hata hata değildir...aynı kefeye konulamaz...kantarla ağırlıklarını ölçmeyeceğim ama bir bayan olarak düşün ve kendini filizin yerine koy...yılmaz için ne düşünürdün? ondan sonra filizi as...yılmazı haklı çıkart olurmu?
fılız yılmazla ayrıldıktan sonra cem ona ne hedıyeler aldı ne kadar yakın davrandı fılız kalkıp ona ben senın sevgını hakedecek ne yaptım demedı..
o sahne gozumun onune gelıyo sınırlerım bozuluyo...
senarıstler oyle heyecanlı bı yerde bıtırdılerkı bolumu cuma nasıl gelecek off off acaba aslı-yılmaz ne yapacak cok merak edıyorum:img-hyste
modest2000
17-02-07, 01:10
valla arkadaşım bende yılmazcıydım ama bu bölüm yılmazın savunulacak bişeyi olduğunu düşünmüyorum.yılmaz filiz aşkı hatta yılmaz benim için bitmiştir.ona aslıyla mutluluklar dilemekten başka bi şe demiyorum
Ne sevmeyi ne ayrılmayı,ne acı çekmeyi biliyor Yılmaz. Filiz'e değil, Aslı'ya daha çok yakışıyor bu haliyle.
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 01:11
bende filiz ve bebeğini destekliyorum..yılmaz bey alsın aslı hanımın turşusunu kursun..turşu bidonu da bizden hediye yeni sevgililere....filize bebişi yeter
Vallahi herkes Yılmaz & Aslı'ya mutluluklar diliyorda.. Sizce Aslı mutlu olabilirmi..Netcide Yılmaz şıpsevdi..Hani ben olsam güvenmem.Ağır delikanklı ağbimizin kalbi hiç boş kalmıyor baksanıza 2 satır güzel lafa nasıl tav oldu..
fılız yılmazla ayrıldıktan sonra cem ona ne hedıyeler aldı ne kadar yakın davrandı fılız kalkıp ona ben senın sevgını hakedecek ne yaptım demedı..
o sahne gozumun onune gelıyo sınırlerım bozuluyo...
senarıstler oyle heyecanlı bı yerde bıtırdılerkı bolumu cuma nasıl gelecek off off acaba aslı-yılmaz ne yapacak cok merak edıyorum:img-hyste
Ne yapacaklar, opusup geceyi birlikte gecirecekler, baska bir opsiyon YOK
forever_bim
17-02-07, 01:12
Yılmaz'ın Filiz'e yaptığının affedilir bir tarafı yoktur. Yılmaz Filiz ilişkisi olmamalıdır. Yılmaz'a Aslı'yla hayatında mutluluklar. Aslı Yılmaz çok hoş bir çift oldu. Yalnız bu hoşluk benim gözümde koca bir boşluk demektir. Lütfen senaristler Filiz'i daha fazla zavallı konumuna indirgemeyin. Hayat Yılmaz demek değildir.[/COLOR]
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 01:13
umarım o el tutuşmaları yatak odasında son bulmaz..artık herşey bekler oldum..yılmaz filin cemle birlikte olduğunu düşnüp yaparda yapar.aaaaaaamannnnn..vallahi seti basarım..:img-polic
Korktuğun başa gelirse hiç şaşırmıycam ne yalan diyeyim..Sahne yatak odasında biter mi biter. Bende o sahnede zapı yaparmıyım yaparım..
Yılmaz'ın Filiz'e yaptığının affedilir bir tarafı yoktur. Yılmaz Filiz ilişkisi olmamalıdır. Yılmaz'a Aslı'yla hayatında mutluluklar. Aslı Yılmaz çok hoş bir çift oldu. Yalnız bu hoşluk benim gözümde koca bir boşluk demektir. Lütfen senaristler Filiz'i daha fazla zavallı konumuna indirgemeyin. Hayat Yılmaz demek değildir.[/COLOR]
Bence yilmaz la asli hos bir ciftten ziyade gicik bir cift olular, gercektende filiz i artik yilmaz in seviyesine dusurmesinler........yazik oldu bu buyuk sandigimiz askaf
nisailayda
17-02-07, 01:15
[QUOTE=madd1;2408069]bu bölüm dizinin en kritik bir bölümüydü hersey ortaya cikti, ne beklerdinizki??tabiki üzülen insanlar olacakti simdi yavas yavas hersey ortaya cikicak kimin ne oldugu.[/Quyuyabilmem için polyannacılık yapmam lazım zaten fakat yinede zavallı filize olanları bağışlayamıyorum barışacaklarınıda bilsem bu burukluk hep olacak:img-in_lo ömeride iş alanında yerin dibine batırdılar çok üzüldüm sonuç olarak bu bölümde en esaslı oyunculuk ömerindi her karesiyle filizinde hakkını yemeyeyim ..aslı cadısı ile yılmaz sizleride gözüm görmesin ...ah aynalı yaktın bizi :sad53:
Korktuğun başa gelirse hiç şaşırmıycam ne yalan diyeyim..Sahne yatak odasında biter mi biter. Bende o sahnede zapı yaparmıyım yaparım..
valla onlara basarilar diliyorum, ama oyle birsey yaparlarsa pek izleyecegimi sanmiyorum, bu aski bukadar batirdiktan sonra, bunun uztune bu sahneleri kaldirmaya kalbim gucum yetmez
...Özlem...
17-02-07, 01:17
biriniz bölümü anlatabilir mi ilk reklamdan sonra bakamadim cok merak ettim bu bölümü
Ne yapacaklar, opusup geceyi birlikte gecirecekler, baska bir opsiyon YOK
espırısne dıyorum arkadan ı.anında muzığı gırer tam olur:)
yılmaz dunyada tek mı handanı o kadar kutluyorumkı belgeyı ıykı vermıs yılmaza yılmazın nasıl bırı olduğunu anladık.
fılız yılmazı affetmemelıdır kendısıde soyledı babasının lafını unutmasın yemınını bozdun ama o sana soyledığı sozu aklından cıkarma dunyada tek yılmaz yok senı hakeden bırısı ılla karsına cıkacaktır.olmadı cocuğun sana yeterde artar!
bu durumdan sora fılızle yılmazı barıstırırsalar fılız cok kuculur valla bence fomerı evlendırıp bıtırmelerı bundan sonra en mantıklı olacak senaryodur!
yılmaz sevgıyı haketmıyor fılızın bundan sonra yılmazı affedısı kuculusudr!
fy ıstemıyoruz bundan sonra.
y-a ıstıyoruz!
forever_bim
17-02-07, 01:19
Bölümde Filiz Ömer şirket sahnesinde dağıldım. Sevgili Sinan Tuzcu ve sevgili Tuba Büyüküstünü kutluyorum. Karşılıklı en güzel sahneleriydi. İkisine de helal olsun.
bir şeyi bu kadar uzatırsan olacağı budur.
filiz kendindede arasın hata.
allah kimseyede öyle bir anne vermesin.
espırısne dıyorum arkadan ı.anında muzığı gırer tam olur:)
yılmaz dunyada tek mı handanı o kadar kutluyorumkı belgeyı ıykı vermıs yılmaza yılmazın nasıl bırı olduğunu anladık.
fılız yılmazı affetmemelıdır kendısıde soyledı babasının lafını unutmasın yemınını bozdun ama o sana soyledığı sozu aklından cıkarma dunyada tek yılmaz yok senı hakeden bırısı ılla karsına cıkacaktır.olmadı cocuğun sana yeterde artar!
bu durumdan sora fılızle yılmazı barıstırırsalar fılız cok kuculur valla bence fomerı evlendırıp bıtırmelerı bundan sonra en mantıklı olacak senaryodur!
yılmaz sevgıyı haketmıyor fılızın bundan sonra yılmazı affedısı kuculusudr!
fy ıstemıyoruz bundan sonra.
y-a ıstıyoruz!
valla, i.a nin sarkisi girince, iyicene batar ortalik, allah bilir asli romantik anda bile gicik laflar soyler, ama iyiki boyle birsey olmus, cunku yilmaz zaten koynuna atacak kadin ariyormus, buldu iste, size bol bol eglenceli vakitler iyiki filizi in bunlaran haberi yok, olsa herhalde ne olurdu
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 01:22
valla onlara basarilar diliyorum, ama oyle birsey yaparlarsa pek izleyecegimi sanmiyorum, bu aski bukadar batirdiktan sonra, bunun uztune bu sahneleri kaldirmaya kalbim gucum yetmez
Zapladıktan sonrada bir daha geri dönem ben manyakmıyım yaa anestezisiz açık kalp ameliyatı yaptırcam kendime. Ne derdim var gerecem kendimi.Gerilme kredimi kullandım en bol tarafından..
bir şeyi bu kadar uzatırsan olacağı budur.
filiz kendindede arasın hata.
allah kimseyede öyle bir anne vermesin.
dızıyı uzatacam dıye sacmalamaya gerek yok yazın kac bolum cıkıyosa mantığa uygun koyun onumuze ızleyelım hıc kımse demez kı bu dızı nıye bu kdar kısa veya uzun surdu!
ben bu sıırı bı yerden cıkaracam ama nerden kesınllıkle bır yerde rastladım daha onceden.!
yılmazı kutluyorum aslının elını tutman cok guzeldı o kadar etkılendımkı:)
fılız sen bunları hakedecek ne yaptın yılmazı bır an once unutmaya bak...
mutlu sona hyr bundan sonra...
yılmaz ve aslı evlensın bızım ıcın en ıyı son bu olur toptan kalpten gıderız:)
nisailayda
17-02-07, 01:27
uyumak istiyorum ama kabus olup yılmazla aslıyı görmekten korkuyorum:img-hyste haftaya cumayıda sırf harika oynadıkları için sinan ve tıba için bekleyeceğim
yakupoglu61
17-02-07, 01:28
cemin filize yeni yapacağı tekliften sora[holdingi kurtarmaya karşılık] filiz ceme evet derse ancak belki yılmaz aslıyla olur ...ama bu durum bni gerçekten sinir ediyo siz bir yandan bunu tekrarlayıp durunca aslıya olan nefretim giderek artıyo...
dızıyı uzatacam dıye sacmalamaya gerek yok yazın kac bolum cıkıyosa mantığa uygun koyun onumuze ızleyelım hıc kımse demez kı bu dızı nıye bu kdar kısa veya uzun surdu!
ben bu sıırı bı yerden cıkaracam ama nerden kesınllıkle bır yerde rastladım daha onceden.!
yılmazı kutluyorum aslının elını tutman cok guzeldı o kadar etkılendımkı:)
fılız sen bunları hakedecek ne yaptın yılmazı bır an once unutmaya bak...
mutlu sona hyr bundan sonra...
yılmaz ve aslı evlensın bızım ıcın en ıyı son bu olur toptan kalpten gıderız:)
valla, ben okadar dayanamayacagim, herhalde, 62.bolumu izledikten sonra kalpten giderim, off, yazik filiz ime yaa, bunu haketmiyordu, bundan sonra, yilmaz in yuzunu bile gormek istemiyorum
Senaristler yine bizi ters koseye yatirdilar. Hafta boyu en karamsar senaryoda bile bu kadarini dusunmemistik. Bana en cok koyan Yilmaz'in rapora ve Cem'e inanmasi degil de, Filiz'in ona yalan soyleyecek, baskasinin cocugunu yutturmaya calisacak karakterde biri oldugunu dusunmesi oldu.
Bunca zaman Filiz'i hic tanimamis demek ki. Filiz bir baskasinin cocugunu tasirken onun pesinden kosacak, cocugun ondan oldugunu soyleyip, sevdigi adami kandiracak biri oldugunu dusunebildi. Hatta Cem'le ikisini birlikte gordugune gore demek Filiz'le Cem birlikte boyle bir plani dusunduler ve uygulamaya koydular. Yilmaz'a karsi birlikte hareket ettiler. Boyle dusunmus olmali. Yine cok uzuldu ve yikildi adam Filiz yuzunden. Neyse ki teselli edecek Asli var.
Saka bir yana son asli sahnesi isin tuzu biberi oldu. Asli'nin elini tutusu son derece bilincli bir hareketti. Artik yeni bir aska hazir oldugunu gosteren bir isaret. Ben Asli olsam oyle anlardim. Ama Yilmaz biraz anlama ozurlu tabii. Uzerinde kocaman Yilmaz'a yazan siiri de bunu beni dusunerek mi yazdin diye sorabildi. Neyse..Bolum boyu ettigi tek dogru laf da ben senin askini hak edecek ne yaptim lafiydi. Gercekten de Yilmaz Elif'i, Filiz'i ve hatta Asli'yi hak edecek ne yapti?
cemin filize yeni yapacağı tekliften sora[holdingi kurtarmaya karşılık] filiz ceme evet derse ancak belki yılmaz aslıyla olur ...ama bu durum bni gerçekten sinir ediyo siz bir yandan bunu tekrarlayıp durunca aslıya olan nefretim giderek artıyo...
AA, aslinin bir sucu yokki o sadece yilmaz i tavlamak istiyor, yilmaz da zaten can atiyormus, belli oldu, yilmaz ve asliya iyi vakitler, ins. fazla igrenclesmezler, bir filiz bir asli olmuyor:img-hyste
forever_bim
17-02-07, 01:30
Aslıdan neden nefret ediyorsun ki?
Yılmaz elini tuttu Aslı'nın. Tüm hislerini biliyor. Aferin Yılmaza bravo yani. Elif Filiz Aslı, herhalde sonra da Ayşegül, Yarmagül derken 5 sezon ıhlamurlar altında.
cemın yuzu coktan ortaya cıkmıs olacak!fılızın bu teklıfı ne olursa olsun kabul etmeyeceğını hala anlamıs olmanız lazımdı.zaten ıflas ettıler o duyguyu yasadılar.
handanın kalpten gıtmesını bekledım olmadı!ıns bı dahakı sefere:)
annem:evlılık dısı ılıskıye gırersen bu suclamalarla karsı karsıya kalman cok normal dedı fılız ıcın ve cokta doğru soyledı!
fılızın tek sucu yılmazı cok sevmesı ama artık unutmasının zamanı geldıde gecıyo!
Senaristler yine bizi ters koseye yatirdilar. Hafta boyu en karamsar senaryoda bile bu kadarini dusunmemistik. Bana en cok koyan Yilmaz'in rapora ve Cem'e inanmasi degil de, Filiz'in ona yalan soyleyecek, baskasinin cocugunu yutturmaya calisacak karakterde biri oldugunu dusunmesi oldu.
Bunca zaman Filiz'i hic tanimamis demek ki. Filiz bir baskasinin cocugunu tasirken onun pesinden kosacak, cocugun ondan oldugunu soyleyip, sevdigi adami kandiracak biri oldugunu dusunebildi. Hatta Cem'le ikisini birlikte gordugune gore demek Filiz'le Cem birlikte boyle bir plani dusunduler ve uygulamaya koydular. Yilmaz'a karsi birlikte hareket ettiler. Boyle dusunmus olmali. Yine cok uzuldu ve yikildi adam Filiz yuzunden. Neyse ki teselli edecek Asli var.
Saka bir yana son asli sahnesi isin tuzu biberi oldu. Asli'nin elini tutusu son derece bilincli bir hareketti. Artik yeni bir aska hazir oldugunu gosteren bir isaret. Ben Asli olsam oyle anlardim. Ama Yilmaz biraz anlama ozurlu tabii. Uzerinde kocaman Yilmaz'a yazan siiri de bunu beni dusunerek mi yazdin diye sorabildi. Neyse..Bolum boyu ettigi tek dogru laf da ben senin askini hak edecek ne yaptim lafiydi. Gercekten de Yilmaz Elif'i, Filiz'i ve hatta Asli'yi hak edecek ne yapti?
Asliyi gec, en onmelisi yilmaz filiz i ve bebegini hakedecek ne yapti???
Asliyla birlikte olduktan sonra bunun hesabini nasil verecek????
Belkide bu olayin ustu ortulecek, belkide bir gecelik iliski yasayip yilmaz pardon da diyebilir
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 01:33
Aslının ne kabahati var. Kabahat ona bir şekilde-istemesede (ki istemediğinden de emin değilim artık)- ümit veren Yılmazda..
Tamam kız itici,gıcık,yapmacık.Ama Yılmaz 'ın Aslı'ya sorusuna cevabım..
Sonuna kadar hakediyorsun koçum hiç endişe etme..Kim tutar seni...
yakupoglu61
17-02-07, 01:35
AA, aslinin bir sucu yokki o sadece yilmaz i tavlamak istiyor, yilmaz da zaten can atiyormus, belli oldu, yilmaz ve asliya iyi vakitler, ins. fazla igrenclesmezler, bir filiz bir asli olmuyor:img-hyste
filiz cemi öpünce bunu hemen geçiştiriyorsunuz 2-3 laflada yılmaz aslının elinin tutuncamı çok önemli bi detay oluyo...
forever_bim dün mü ne birşey söylemişti. filizin öpüşü normal bir öpücük değil yanlış anlaşılacak bir durumdu...tek taraftan öptü
ve bnm bildiğim masumane bir öpücük sadece yanak yanağa öpüşmedir...
Aslıdan neden nefret ediyorsun ki?
Yılmaz elini tuttu Aslı'nın. Tüm hislerini biliyor. Aferin Yılmaza bravo yani. Elif Filiz Aslı, herhalde sonra da Ayşegül, Yarmagül derken 5 sezon ıhlamurlar altında.
sadece yarma gulu yok yarmagulu bıle haketmıyo yılmaz.
aslıya nıye kızıyosunuz kı adam gelmıs ılıskımız bıttı dıyo artık sevmıyorum dıyo kızda yılmaza umut bağlıo bır sıırle tav oldu yılmaz aslıyla mutluluklar yan yana uyuyun aslı korkuyo ya sonra cem ona bıse yapar.
ya aklıma ne geldı cem aslıya bıse yapacak dıye evınde kalan yılmaz cemın fılızın pesınde dolastığını bıle bıle hıcbırsey yapmıyor:)
fılız kım ya namuzsuzun tekı..zamanında sevdım bıttı artık benı seven yenı bırı var sıırde guzel bende eskıden yazıyordum cok ortak yonumuz varmıs dedı yılmaz atladı:)
saf olmalarıda bır dığer ortak yonlerı!
Yaa aslinin zaten kabahati yok ben asliyi severim aslinda:)insalah yilmazla mutlu olur..Yilmaz da saftirik...iyice kizi gonulendiriyyor..yilmaz o evden ancak sabah cikar...snra iyice intizarin sarkisi yerine oturur
yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilik....bencede yani olsun boyle bisey yeterki yilmaz filizden uzak dursun.
61. bölümün ardinda be söyleyeyim bilemiyorum acikcasi.
En iyisi söyle baslayayim, ilk defa bir bölümde dört tane degisik sarki caldi, bunlarin ücü ihlamurlar altinda tarihine imza atan sarkilar. Bolbol flash backler izledi, Canan disinda her oyununu rölü vardi, ve bu kadar olaylar gelismemis olsaydi bir gecis bölüm izledigimizi söylerdim.
Filiz ve Yilmaz
Fragmani izledigimde buna benzer bir sey izleyecegimizi tahmin etmistim, ama senaristlerin bu kadar ileriye gideceklerini tahmin etmemistim.
Filiz bu hafta cok kararliydi, saatlerce umudunu yetirmeden Yilmazin gelmesini bekledi, sonucta Yilmaza hamile oldugunu söyleyecekti. Yilmaz gelmedigi halde bu kararinda vazgecmedi, kendini gazi mahalesinde buldu ve her ne olursa olsun Yilmaza bu müjdeli haberi aciklayacakti vede acikladi. Hemde cok güzel bir sekilde, hani o bag evindeki geceyi hatirliyormusun diye lafa girdi ve nihayetinde Yilmaza hamile oldugunu söyledi. Yilmazin verdigi tepkiyi anliyamadi bastan, ama cok zaman gecmeden Yilmazin yaptigi suclama Filizinde dedigi gibi kalbini parcalara bölünmesini sagladi. Gercekten bir kadin icin en onur kirici seydir böyle bir iftiraya ugramak. Daha öncede dedigim gibi böyle bir ihanet sadece sevdigine degil, ayni zamanda aska, sevgiye, anilara, hatiralara, yani kisacasi Yilmazla yasamis oldugu onca seye ihanet olarak yorumlanir ve Filizin dedigi gib ben ona asiktim, böyle bir seyi yapacagimi nasil düsünebilir diyorum. Yilmazin rapor ve Cemin söyledikleri ve karsilastigi sahnenin kafasini karistirmis olmasi normaldir buna bir sey demiyorum ama burda YIlmazin hatasi Filizin hic bir seyden haberi olmadan kendinde hamile oldugnu söylemis oldugu halde Filize degilde rapora ve Cemin sözlerine inanmasi oldu. Yani daha önce demis olduklarinla kendisi celiskiye düsmüs oldu. Oda sevdigine inanmamisti. Eger Filizle böyle bir konusma gecememis olsaydi, yani Filiz kendisine gercekleri anlatmamis olsaydi celiskiye düsmüs olmasini anliyabilirdim, ama bu konunun saka kaldirilmiyacagini biliyor olmali, yani Filiz en son Yilmazla ne zaman birlikte oldugunu biliyor sonucta, cocuk gercekten Cemden olmus olsaydi, Filiz gidip Yilmaza böyle bir aciklama yapmazdi elbette. Bir Yilmazci olarak burda Yilmazi 100 % hatali buluyorum ve gercekten senaristlerin olayi nasil toparlayacaklarini düsünüyorum.
Filiz parcalanmis bir kalbden bahsetti, tamam Yilmazinda kalbi parcalanmis olabilir, ama bu suclama gercekten cok agir ve Filizin Yilmazin yüzünü birdaha görmek istemedigini anliyabiliyorum. Zaten bu saaten sonra normalinde hic bir iliski yürümez.
Yilmazin Cemin gercek yüzünü ortaya cikarma icin tüm ellerini sivamis ve bu konuda ilk defa Fatihi bulmakla ve onunla konusmakla iyi bir ilerleme elde etmistir. En azinda Fatih Cemin gercek yüzünü ögrenmis ve bu düyümü cözecek kisi olacaginin sinyalerini vermis oldu.
Ayrica kortugumda basimiza gelecek gibime geliyor, Yilmaz Filizi unutmak adina Asliya yakinlasacaga benziyor, hatta onu ellini tutmaklada ilk adimini atmis oldu. Umarimki bu hamilelik meselesi en tez tamanda cözülür ve Yilmazin akli basina gelir. Yilmaz cok pisma gördük, ama bu sefer isi zor, Filizin onu kolay kolay affedebilecegini sanmiyorum, yani ben olsaydim affetmezdim heralde.
Daha söylenecek cok sey var ama bugünlü bu ikili icin benden bu kadar
Ömer ve Feride
Sonunda tekinerler Ömerin yapmis oldugu yanlis yatirimlardan dolayi iflas etti. Ömer bu hafta bir kez daha ne kadar kötü bir is adami oldugunu anlamis oldu. Bu durumdan kendi sorumlu oldugunu biliyor ve engelemek ve önlemek icin calismalara girdi, ve ellinden gelen herseyi yapti. Ama ne yazikki tüm kapilar kapandi ve sebeb oldugu bu batisi seyretmekten baska bir cagresi olmadi. Sonunda iflasi aciklamak ona düstü ve cok üzülerekde bunu yapti.
Ömer bu bölüm ayakta durabilmisse eger bunun Filiz ve Feride sayesinde basarmistir. Filizle Ömeri uzun zamandan sonra yine birbirlerine bu kadar kenetlenmis bir sekilde gördük. Ikiside bir birlerini suclamadan bir cözüm aradilar, ama cözüm olmadini fark edince birbirlerini teselli ettiler, birbirlerine umut verdiler ve her ne olursa olsa birlikte savasacaklarini bizlere gösterdiler. Ayrica bu bölüm Ömer Filizin bebeginide kabul etmis oldu. Bir birlerinin ellerini tutup cocuklarimiz icin bunu yapmaliyiz dediginde Filiz gercekten cok duygulandim, her ne olursa olsun birbirlerini ne kadar sevdiklerini gösterdiler bizlere. Tebrikler.
Ferideye gelince, herzaman ve herkosula Ömerine yaninda oldugunu gösterdi. Ömere güc ve umut verdi. Ayakta durmasini, kendini birakmamasini anlatti Ömere. Kisacasi Ömerin ilaci kesinlikle Feride. Feridenin yaninda huzur buluyor Ömer, sakinliyor, kafasini toparliyabiliyor, önüne bakabiliyor. Her kosulda arkasinda olan birinin olmasi, ona sirt cevirmemesi ve sadece ellini tutup gözlerine bakmasi Ömere yetiyor, pes etmemesi gerektigini görüyor.
Cok hizli gelistigini düsünmüs olsamda bastan bu iliski icin artik Ömerle Ferideyi izlemekten zevk alabiliyorum. Onlarin elektriyini hissedebiliyorum, cok masumca ve temiz bir ask, umarim engellerle karsilasirlarsa eger bunlari kisa sürede asarlar
Cem
Bu adamin pispis siritmasi acaib sinirime gidiyor. Plani tekinerleri iflasa sürüklemek ve Filizi elde etmekti, planin ilk kismina ulasmis oldu, tekinerle iflas ediyor simdi Filizin ona gelmesi kaldi. Ama Filizinde bu hafta demis oldugu gibi, ben artik yanlizim sadece bebegim var yanimda, Cem her ne yaparsa yapsin Filiz ona gelmiyecektir.
Her hafta gibi yine planlar yapti Cem bu hafta. Hersey istedigi gibi ilerleyecekti aslinda ama hesaba katmadigi Fatih oldu. Nihayet Fatih Cemin gercek yüzünü ögrenmis oldu ve Cemin yüzün ortaya cikarmakta büyük bir payi olacakmis gibi duruyor. Umarim bu cok uzun sürmez.
Digerleri
Mahaleli sonunda bosuna calistiklarini ögrenmis oldu ve bu duruma cok üzülmüs oldular. Hepsi paraya muhtac oldugu halde hak etmediklerini düsündükleri parayi YIlmaza teslim ettiler.
Kerem nihayet uzun zamandan sonra ilk defa is aramaya basladi, sonunda bir seyler yapmasi gerektigini anladi, ben Yilmazin yaninda calisacagini düsünmüstüm, ama sanirimki yanilmisim.
Müjgan Hanimin Hayri beyle yapmis oldugu konusma cok agir birde ben nededimde bozukdu bu simdi diyebiliyor, ama huylu huyundan vazgecmes, sanirim Müjgan Hanim kendi ask hayatinda mutlu olamamis oldugu icin aska karsi olan güvenin kaybetmis, aska inanmiyor ve bu nedenler Nalan Kerem iliskisini engellemek istiyor.
Cemilin durumuda zor, ama Ahmetin kendisine yüz cevirmesine dayanamadi ve aslinda herseye sebeb olan, onu Fahriyeyi ve Ahmeti bu hale getiren ickiye geri dönmüs oldu.
Elif yine herzamanki gibi cok sekerdi.
nisailayda
17-02-07, 01:38
bazen tüyolardan bahsediliyor bilen birileri varsa yazabilrmi ?ona göre haftaya cuma için plan yapacağım.diziden önce sakinlaştirici filan alırım.yoksa kocamla boşanmam yakındır :img-hyste dizi kötü gittikçe adamcağıza bağırıyorumda hani barışma benzeri şeyler olmayacaksa ekran karşısına geçmeyeyim.
filiz cemi öpünce bunu hemen geçiştiriyorsunuz 2-3 laflada yılmaz aslının elinin tutuncamı çok önemli bi detay oluyo...
forever_bim dün mü ne birşey söylemişti. filizin öpüşü normal bir öpücük değil yanlış anlaşılacak bir durumdu...tek taraftan öptü
fılız zaten namussuzun tekı bu duyguyu bılmeyen bır ınsan cemı orda art nıyetle opmustur.
namus nedır kı elının kırı:)
fılız orda yılmazla barısacak dıye ıcındekı mutlulukla optu.yılmazdan sonra ayrılsalarda opse sonuna kadar haklısın yılmaz aslının elını tuttu ne oldu yarında oper hyr aslı ben bunu yapamam fılıze ayıp olur:img-hyste
Bu arada ihlamurlar altinda sitesine girdimde ihlamurlar altinda ask ve intikam duygulariyla, 19 subat aksami kanald de yaziyordu, demekki burda yilmaz intikam alacak gibi, onun icin asliyla birlikte olabilme ihtimali 100 de 99.9 gibi, bu bolumede bakilirsa..........
hepiniz isyanlardasınız ama düşünmüyorsunuz
yılmaz filize bir gün bağırarak demedimi seni benden almaları için daha ne kadar bekleyeceğiz.
ama siz burda filiz ailesini atamazmış ailesini ikna etmese mutlu olamaz diye tutturdunuz. alın size aile mutluluğu işte bunun içinde yılmaz yok.
yılmazı ben zerre kadar suçlu bulmuyorum. senaryo saçmalayacak sanarak kızıyordum şimdiye kadar. ama gerçek hayatta böyle değilmi? filiz hala annem annem desin. yok semra annem desin:img-hyste
Yaa aslinin zaten kabahati yok ben asliyi severim aslinda:)insalah yilmazla mutlu olur..Yilmaz da saftirik...iyice kizi gonulendiriyyor..yilmaz o evden ancak sabah cikar...snra iyice intizarin sarkisi yerine oturur
yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilik....bencede yani olsun boyle bisey yeterki yilmaz filizden uzak dursun.
mervecım ımzan cok super olmus emeğıne sağlık:)
yılmaz erkek tenıne haram değse ne olur değmese ne olur:)
fılız ımzasını beklıyorum sacları acık olanlardan olsun lutfen:)
Ağustos Böcüğü
17-02-07, 01:40
ilahiii arkadaşım yaa..Bu güne kadar arkadaşlarımı öperken hiç düşünmemiştim kaç defa öptüm aman yanlış anlamasın diğer yanağınada uzanayım diye..Bazen 2 yanaktan bazen tek yanaktan öperim..Ama bundan sonra dikkatli olacağım neme lazım yanlış felan anlaşılır.
modest2000
17-02-07, 01:41
sadece yarma gulu yok yarmagulu bıle haketmıyo yılmaz.
aslıya nıye kızıyosunuz kı adam gelmıs ılıskımız bıttı dıyo artık sevmıyorum dıyo kızda yılmaza umut bağlıo bır sıırle tav oldu yılmaz aslıyla mutluluklar yan yana uyuyun aslı korkuyo ya sonra cem ona bıse yapar.
ya aklıma ne geldı cem aslıya bıse yapacak dıye evınde kalan yılmaz cemın fılızın pesınde dolastığını bıle bıle hıcbırsey yapmıyor:)
fılız kım ya namuzsuzun tekı..zamanında sevdım bıttı artık benı seven yenı bırı var sıırde guzel bende eskıden yazıyordum cok ortak yonumuz varmıs dedı yılmaz atladı:)
saf olmalarıda bır dığer ortak yonlerı!
ne güzel yazmışsınız.
fılız zaten namussuzsuz bu duyguyu bılmeyen bır ınsan cemı orda art nıyetle opmustur.
namus nedır kı elının kırı:)
fılız orda yılmazla barısacak dıye ıcındekı mutlulukla optu.yılmazdan sonra ayrılsalarda opse sonuna kadar haklısın yılmaz aslının elını tuttu