Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 11
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
gülbeşeker 02-02-07, 15:44 öyle olsa dizide biter yani filiz yilmaz aski bitiyosa cok sacma olur yani !!!
filiz-yılmaz aşkı biter derken yine ayrılacaklar anlamındadır yani tekrar barışmadan nasıl ayrılacaklar onu da anlamadım ya ama yılmaz filizle cemi samimi bir şekilde görürse işte o zaman ciddi bir ayrılık olur hatta yılmaz aslıyla beraber olur çok kötü olur .
tolgahuzur1 02-02-07, 15:46 öyle bisey olursa ben kalpten giderim o nasil is ya onlarin aski olmasi dizide olmaz sacma sapan senaryo yaziyolar ve bizde izliyoruz bi hafta verilio bi hafta verilmiyo bazen mola veriyolar diziyi vermiyolar bu nasil is ya eyer öyle bisey olursa ben yokum ya nasil olurda ask bitter bence böyle bisey olursa su yapimciya sanaristlere en güzel ceza dizi seyretmemek olur reytingler düsüncede yine yola gelirler bizimkiler offffff offffff
aynen öyle onlara en iyi ceza ve ders diziyi izlememek. fazla şımartılınca bunlarda kendilerini ağırdan satıyorlar. yani herkes eminim ki bu diziyi bu aşk için izliyor.ve de bu aşkın son bulması saçma olur..
arkdaşlar vatan gaztesi haberindede çıkmış galiba ve böle söylentiler var sanırım filiz yılmaz birleşcek ama böülm sonunda yani yılmazan dehşete düştüğü anda ayrılcaklar bence çünkü cemle filizi görcek gibi geliyo bana...benim yorumum böle
arkdaşlar vatan gazetesinin tv ekinde filiz-yılmaz aşkı bitiyor diye bir başlık varmış o gazeteyi alan var mı eğer öyle bir başlık varsa filiz-yılmaz dizinin sonuna kadar barışmayacaklar demektir.
bugünkü ekten bahsediyorsanız böyle bi haber yok daha önce de rastlamadım böyle bi habere.bence bi bölümde birlestirip hemen ayırmazlar sacma olur hele de klasik türk filmi yanlıs anlamalarından birini(cem filizi uyutup onla birlikteymis gibi göstermesi) kullanmaları bunu seyirci kabul etsin demeleri iyice sacma olur tepkilerden korkarlar. belki filizi yerde bulur yılmaz ve orda biter, 61.bölümde de bebegin düstüğünü öğrenir doktorlardan niye bana söylemedin diye yılmaz tepki gösterebilir, filizle aralarına sogukluk girebilir ama öyle sacma bi yanlıs anlamayla tekrar ayrılmazlar bence...
Filizle Yilmaz hakkinda ellerimizdeki bilgileri degerlendirecek olursak tüyo ve ö zet)
1-Filizle Yilmaz icin yeni bir dönem baslayacak (milliyet tv eki, yanliz iyi yöndemi yoksa kötü yöndemi)
2- Filiz Yilmazla Aslinin arasinda bir sey olmadigini ögrenecek (özete göre)
3- Filizle Yilmazin arasi yumsayacak (matraka bu tüyoyu 3 hafta önce söylemisti)
4- Filizle Yilmazin umut veren fotolari (üc hafta önceden yayinlanmis olan)
4- Yilmaz bebegi ögrenecek(düsüdükten sonrami yoksa öncemi belirsiz)
5- Bebek Cemin tezgahladigi, ve Yilmazin sebeb oldugu gibi görünen bir olay sonucunda düsecek (matrakanin 3 hafta önce verdigi tüyo)
arkdaşlar vatan gazetesinin tv ekinde filiz-yılmaz aşkı bitiyor diye bir başlık varmış o gazeteyi alan var mı eğer öyle bir başlık varsa filiz-yılmaz dizinin sonuna kadar barışmayacaklar demektir.
bugünkü ekte böyle bir haber yoktu,hatta bunu okunca eksik mi okudum diye bir daha göz attım ama yoktu...zaten öyle bir şey olursa herkes iyice diziden soğur,sürekli ayrı yılmaz aslıyla filiz cemle nereye kadar izlenir ki en fazla üç bölüm daha fazlasını kimse kaldırmaz.Senaristlerinde böyle bir niyetleri varsa vazgeçsinler bence...
Ağustos Böcüğü 02-02-07, 18:03 Fanatiği olduğum I.A.'yı 3.sınıf bir TV dizisine dönüştürmekte emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Başarının böylesi görülmüş değil..:good:
Filizle Yilmaz hakkinda ellerimizdeki bilgileri degerlendirecek olursak tüyo ve ö zet)
1-Filizle Yilmaz icin yeni bir dönem baslayacak (milliyet tv eki, yanliz iyi yöndemi yoksa kötü yöndemi)
2- Filiz Yilmazla Aslinin arasinda bir sey olmadigini ögrenecek (özete göre)
3- Filizle Yilmazin arasi yumsayacak (matraka bu tüyoyu 3 hafta önce söylemisti)
4- Filizle Yilmazin umut veren fotolari (üc hafta önceden yayinlanmis olan)
4- Yilmaz bebegi ögrenecek(düsüdükten sonrami yoksa öncemi belirsiz)
5- Bebek Cemin tezgahladigi, ve Yilmazin sebeb oldugu gibi görünen bir olay sonucunda düsecek (matrakanin 3 hafta önce verdigi tüyo)
Güzel sıralamışsın.. Özetten anlaşıalcağı gibi herşey en azından belli başlı noktaları belirgin.. Ucu açık yerler olsada..
En azında bu haftanın özeti erken geldi vede.. Bu kadar açık seçik oldu.. O yüzden mutluyum.. Beklemeye değecek bir bölüm olacağa benziyor.
Bu bölüm
Feride Ömer gelişmelerini özete eklememişler ama.. Aklımdan şu geçiyor. Feride elifi özlediğinden Ömerle buluştuğunda bunu dile getirebilir. Ömer Feride Elif ortak planla bir gezi yapabilirler.. Açıkcası ya lunapark yada başka bir aktivite yapmaları olası.
gülbeşeker 02-02-07, 18:44 kadını suçlayıp durmayın bakın kendini nasıl anlatmış :)
Dizide canlandırdığınız karakteri bize biraz anlatabilir misiniz?
Ben anneyim, zengin bir aileyiz. Evlatlarına çok düşkün, biraz baskıcı, onların hayatına karışan hoş bir kadın. Türkiye’de zaten anneler babalar her şeylerine karışıyor çocuklarının, 100 yaşına gelsen de böyle...
Bu projede sizi çeken neydi?
Tomris Giritlioğlu bana bu diziyi ilk getirdiğinde itiraz ettim, çünkü beceremeyeceğimi sandım. Bir kere her yerimde dövmeler var. ‘Anne böyle olmaz, onları silemeyiz’ dedim. ‘Çocuklar çok büyük, ya beceremezsem’ dedim. Binbir türlü sıkıntı çıkardım. Çok alaturka geldi ilk zamanlar, ‘Türk filmi gibi bu tutmaz’ dedim, her türlü vırvırı yaptım. Ama Tomris çok ısrar etti, ‘İlla anne gibi durman gerekmiyor. Her anne yaşlı değildir, genç, güzel, bakımlı bir sürü anne var’ dedi. Ama sonra ortam çok hoşuma gitti. Sinan ve Tuğba’yla da çok iyi arkadaş olduk, güzel vakit geçiriyoruz.
Handan sizin özgür yapınızla tezat oluşturuyor sanırım...
Ne kılık kıyafeti uyuyor, ne davranış biçimi... Ama adı üstünde oyunculuk. Ben fahişeyi de oynarım ama bana gelip ‘aaaa fahişeye benzemiyorsunuz’ demez ki kimse... Bir kere Allah göstermesin çocuk sahibi olmak asla istemem. Ben sadece kendimle uğraşırım hayatta.
Benzer yönünüz yok mu?
Zengin bir aile olması ve hoş bir kadın olması dışında yok.
Dizideki gibi bir kızınız olsa ve onun bu tarz bir ilişkisi olsa yine tepki gösterir miydiniz?
Muhakkak. İnsanlar diziyi izlerken duygusal davranıyorlar. Bana gelip ‘Siz kötüsünüz, aşıkları ayırıyorsunuz’ gibi yorumlarda bulunuyorlar. Ben bir gün bir kadına caddede ‘Senin kızın bir taksi şoförüne aşık olsa, izin verir misin evlenmesine?’ diye sordum. ‘Asla’ dedi. ‘Ben niye vereyim o zaman?’ dedim. Öyle bir kadın, varoştan bir damat ya da gelin kabul etmez.
bakın kadıncağız haklı yaw yaptığı şeylerde :)
kaynak vatan gazetesi
evet canım handan hanım ne yapsa doğrudur yalnız dizideki handanın sorunu yılmazın sadece varoştan gelmiş olması değil ki hem maşallah adam şirket sahibi filizi de çok seviyor handan bunun farkında değil ama yani yılmaz fakir değil,oturmasını kalkmasını biliyor,handanın gözünde yılmaz kızını intikam için kullanan kötü adam hatırlarsanız filiz ailesini yılmazla tanıştırdığında nasıl da beğenmişlerdi yılmazı?
Filizce_Jüly 02-02-07, 18:53 Arkadaslar kanal d ye ne oluyor ya. Bugün sabah hirsiz polisin yeni bölüm fragmanini gördüm yani cuma günü persembe günü icin fragman cikdi ya. Ee bu durumda neden i.a ya cikmasin ben tv basina geri döndüm valla:img-yes:
Arkadaslar kanal d ye ne oluyor ya. Bugün sabah hirsiz polisin yeni bölüm fragmanini gördüm yani cuma günü persembe günü icin fragman cikdi ya. Ee bu durumda neden i.a ya cikmasin ben tv basina geri döndüm valla:img-yes:
Hahaha cok yasa vala bende gecicem birazdan...kanal d de aklinca isler yapiyor....yaaa umarim bizi bekletmezler ihlamurlar altindanin normalde oldugu saate bugun i.a 60bolumun fragmanini verse super olur..oof ok merak ediyorum.:img-in_lo
Arkadaslar kanal d ye ne oluyor ya. Bugün sabah hirsiz polisin yeni bölüm fragmanini gördüm yani cuma günü persembe günü icin fragman cikdi ya. Ee bu durumda neden i.a ya cikmasin ben tv basina geri döndüm valla:img-yes:
hırsız polisin reytingleri baya düstü simdiden reklam yapıp seyirci toplamaya calısıyo olabilirler keske bizim dizimiz için de yapsalar zaten 60. bölüm cekilmiş olmalı ya da en azından bi kısmı cekilmiştir o kadarından bi fragman hazırlayabilirler. böyle bi sey yaparlarsa süper olur gercekten ayrıca kanaldnin de bu düsünceli tavrı beni cok sasırtır... bu arada dizimizin resmi sitesinde hareketli ve heyecan dolu bi bölüm diye yazıyo 60.bölüm için ne kadar dogrudur bilemem tabi...
ismailsurucu 02-02-07, 19:24 bencede yilmazin derinden sarsilacagi haber ömer ve feride askini ögrenir ve derinden sarsilirr !!!!!bu filiz len falan iligsi yoktur ömer ve ferideyi ögrenir ve sarsilir yani buda cokk normal onca olandan sora........
bu bölüm barisiyolar bu kesin ve ayrilmamalarida kesin bu bölüm ayrlmazlar yani bi kac bölümmm en azindan
bence bebege yine bisey olmaz düsme tehlikesi yasar yada filizin basi döner yere düser bayilir ama bebek düsmicek bence en azindan daha bi süre ....
sora yilmaz filzi baygin görünce dehsete düser sora filizi ayiltir falan filiz hamile oldugunu söyler .......... sora yani o gecenin sabahsinada o resimler gerrceklesir bence o dehset te kapilacak lafi bizi 1 hafta daha mesgul etmek heycanlandirmak ve meraklandirmak icindir o kadar kötü bisey deyildir eminimki
bebek te bu bölüm düsmezzz........
zaten bu yapılanlar hep bir varsayımlar üzerine yapılıyor.onun için varsayımlarınızın hepsi doğru.söylediklerinize katılıyorum.
destina304 02-02-07, 19:30 bencede yilmazin derinden sarsilacagi haber ömer ve feride askini ögrenir ve derinden sarsilirr !!!!!bu filiz len falan iligsi yoktur ömer ve ferideyi ögrenir ve sarsilir yani buda cokk normal onca olandan sora........
bu bölüm barisiyolar bu kesin ve ayrilmamalarida kesin bu bölüm ayrlmazlar yani bi kac bölümmm en azindan
bence bebege yine bisey olmaz düsme tehlikesi yasar yada filizin basi döner yere düser bayilir ama bebek düsmicek bence en azindan daha bi süre ....
sora yilmaz filzi baygin görünce dehsete düser sora filizi ayiltir falan filiz hamile oldugunu söyler .......... sora yani o gecenin sabahsinada o resimler gerrceklesir bence o dehset te kapilacak lafi bizi 1 hafta daha mesgul etmek heycanlandirmak ve meraklandirmak icindir o kadar kötü bisey deyildir eminimki
bebek te bu bölüm düsmezzz........
kesinlikle sana katılıyorum.bence bebeğe bişey olmaz.o fotolarda boşu boşuna konulmamaıştır buraya.bence o gecenin sabahı bebeğe falanda bişey olmadan süper bir gece geçircekler ve yılmaz bebeği öğrencek benim tahminim bu yönde inş düşündüğüm gibi olur
tolgahuzur1 02-02-07, 19:53 Programa baktım , ihlamurlar altında yok , eğreti gelin var , reytingi düştüğü için yayını sonlandırıldımı acaba ?
keşke kaldırsalar,onlarda kurtulur bizde bu ne yaa ne adam akllı senaryo var nede akıcılık var. senaryo bitti mi hemen kesiyorlar! bu kadar saçmalık olmaz bu kadar izleyiciye hitap eden dizinin böyle anlamsız yerlere sürüklenmesi içler acısı..
arkadaşlar vatan tv ekini aldım didik didik ettim oyle birşey yok sadece billur kalkavanın ropotajı var ı.a ile ilgili he birde ankette bizim psikonun adı geçiyor o kadar ama onların yayın akışına göre bugün ı.a var saflar :img-hyste
Arkadaşlar sadece bir haftalık ara verildi.Biliyorsunuz kanal d bayramda çoğu dizisine ara vermişti,ı.a ya yapmamaıştı. Olay bu. Haftaya dizi kaldığı yerden devam ediyor
alah fragmani gordum arakdaslar basi super...cok guzeldi yaa ama son sahne beni cileden cikarti handan filiz hamile dedi ve yilmaza zarfta birsey verdi..cemdenmi der artik ne der..oooff
Arkadaşlar az önce fargmanı yakaladım.
Filiz-Yılmaz çiftlikte,filiz birşeye kızmış yılmaz onu kolundan tututo ve öpüşmeye başlıyolar.
Ömer Ferdiyee evlenme teklif ediyo,elif çok murlu bit şkilde onları izliyo.
Filiz ve Yılmaz sahilde filiz yılmazın elini tututo,yılmaz önce çekiniyo ama o da tutuyo.
Yine Ömer Feride ve ömer sahneleri var.Tam bir aile gibiler,çok mutlular.
Son sahnede ise Handan Yılmaza filizin hamile olduğunu sölüyor,zarf uzatyor yılmaz şok.
Sanıyırum bebeğin cemdem olduğunu söleyecek Handan.
destina304 02-02-07, 22:06 ben fragmanının tamamını seyrettim filiz yılmaz öpüşüyodu.sonra ömerle ferideyi gösterdi.sonra yılmaz filizin elini tutuyodu.filiz süper güzel deniz kenarı giib bir yerde ömer ve feride sarılıyorlar elifte gülerek arabanın içinden bakıyordu onlara.sonra handan gidiyo yılmaza elinde bir zarfla beraber yılmaz çok sakindi.ama süper bir bölüm olcak hemde süper
yilmaz filiz öpüsmüsler:good: elele sahil kenarindalardi sanirsam...ondan sonra ömer feride elif sahnesi vardi...ömerle feride birbirlerine bakiyolardi:img-blush en sonundada handan yilmaza bir zarf uzatiyordu...yilmazda ters ters bakiyordu...cok mutluyum:happy0064 bizi kirmayip fragmani verdiler helesükür...malesef siir falan yoktu keske olsaydi ama neyse saglik olsun bu da yeter...
ihlamurlarfanatigi 02-02-07, 22:07 arkadaslar fragmani gördüm. ömer ferideye evlenme teklifi ediyor. yilmaz filizin elini tutuyor heralde gazi mahallesinde. sonra filiz ve yilmaz öpüsüyorlar. ve en sonda handan hanim yilmaza bi zarf verio ve yilmaz cok saskin bakiyor. sonu hic hosuma gitmedi fragmanin. ha bide ömer - elif - feride sahneleri vardi heralde feride tekrar tekinerlere gidiyor dadi olarak.
fragman..intizarin arkisiyla basladi once filiz ve yilmazi gosteriyor kuliste herhalde yilmaz filizi aniden opuyor:)snra omeri gosteriyor ferideyle lokantada...ve bi yerde elif onlari goruyor ve guluyor.....son sahnede handan yilmazin ofisine gidiyor herhalde orada zarf veriyor yilmaza yilmazin yuzu asIk "filiz hamile"diyor....orda bitiyor..ooff yaaa handanni koymasalardi daha guzel olucakti..60bolum super olcak..
Arkadaşlar az önce fragmanı gördüm filizle yılmaz beraberdiler herhalde kuliste filiz üzgündü sonra yılmaz filize baktı ve sonra filizi dudağından öptü sonra ömer ferideye herhalde evlenme teklif etti çünkü tektaş pırlanta vardı feride şaşırmıştı sonra tekrar filizle yılmazı gösterdiler sahil kenarındaydılar filiz yılmazın elini tutup sımsıkısıktı yılmazda sımsıkı tuttu sonra tekrar feride ömer ve elifi gösterdiler ömer çok şekerdi ve parmağınla bir işaretler yapıyordu gülerek ve son sahne handan cadısının elinde bir zarf vardı yılmazla konuşuyordu yılmaz şaşkındı ve zarfı yılmaza verdi ve bitti bence handan hanım filizin cemden hamile olduğu yalanını söyleyecek çok güzel bir bölüm olacak bence
arkadaslar arkadasim tam görmüs diyoki filiz yilmaz öpüsüyo cokk güzel sora ömer ferideye velen me teklifi ediyomus sora yilmaz filiz sahilde yilmaz yada filiz ellerini tutuyolarmis o kadar SIKI sanki koparacak gibi sora sini bende gördüm o cadi handan isyerine geliyo ve yilmaza bi belge veriyo o zarfin icinde ne var acaba???????
Vala bolumu vermis gibi oldular hadi hayirlisi...cok sevindim ama cok guzel bi bolum olacak gercekten yaa burayi kesin birileri okuyorki bugunden verdiler fragmani cok sasirdim yaa resmen icim ciz eti:)
paçiii_melos 02-02-07, 22:14 Arkadaşlar merhaba şu anda çok mutluyum daha demin tesadüf üzeri haftayaki bölümün fragmanını gördüm. Uzun zamandan sonra süper bir fragmandı. Yılmaz ile Filiz öpüşüyordu, yüzükler gözüküyordu. daha sonra Ömer ve Feride sahneleri ...Handan Yılmaz zarfın içinde bir şeyler veriyordu gerçekten uzun zamandan sonra çok heyecanlandım....
Eğer özetteki sıralama doğru ise yılmaz filizin davetin kabul ettiğine göre Handanın yalanına inanmayacak ama geldiğindeki dehşet verici olay filiz ve bebekle ilgili ise o zaman,şüphelenir mi yoksa filize güvenir mi.
gülbeşeker 02-02-07, 22:23 ozaman düsündüm gibi handan yilmaza cocuk cemden diyecek büyük ihtimalle yilmaza ona sok olacak,eger düsündüm dogruysa yilmaz nasil oluyorda buna inanabiliyor.
arkadaşlar zarfın üstünde ne yazdığını görebildiniz mi bence handan filizn hamilelik raporunu yılmaza gösteriyor ve çocuk cemden diyor benim anlamadığım yılmaz bundan sonra çiftliğe neden gidiyor ve dehşet verici durum ne beşiği görmek mi yoksa?
Fragman cok güzel basliyor ama Cemle Handanin hazirladiklari plan Yilmazi kalbinden vuruyor, bu kadina nasil bir anne anlamiyorum sanki Filiz duymayacakmi Handanin yaptigini, valla benim annem böyle bir sey yapsa asla bir daha yüzüne bakmam.
Tam hersey yoluna girdi derken yine ayrilik, korktugumuzda basimiza geldi, Yilmaz bebegi Filizden ögrenmiyor, bir de üstelik Cemden oldugunu saniyor.
Benim kafama takilan bir sey var ama, özete Yilmaz iki kez dehsete düsecek diyordu, birincisi buysa eger son sahne bu olamaz, cünkü birde ciftlik evinde bir dehsetle karsilasacak kesin son sahne orada olur, ay kafam karisti simdi
arkadaşlar yaa fragmanı gördüm ama ne olduysa bi heyecan bastı kanalı değiştirdim sonra aklım başıma geldi çevirdim ama fragmanın sonuymuş fragman ne zaman nete düşer şimdi 2 saat eğrelti gelini izleyemem
Handan çocuğun Cem'den olduğunu söyleyecek ve Yılmaz inanmak istemeyecek.Çiftliğe gittiğinde Filiz ona hamile olduğunu söyleyecek Yılmaz 2. şoku yaşayacak.Orda bitirecekler diziyi.Biz diyeceğiz yine ayrılacaklar mı diye 1 hafta yiyeceğiz kafamızı.Sonraki hafta Filiz Yılmaz'a çocuğun ondan olduğunu söyler rahatlarız.
Fragman forumu bayağı hareketlendirmiş,ama ben her zaman ki gibi yine göremedim.Anlattıklarınız hoş şeyler,artık Yılmaz ve Filiz'in barış zamanı çoktan gelmişti(geçeli de bi hayli zaman oldu) Handan ile ilgili sahne gerçekten kafa karıştırıcı,dediğiniz gibi olursa Yılmaz Handan'ın sözüne inanır mı?İnanmaması lazım ama senaristler ne yapar belli olmaz,izleyip yorumlamak lazım
forever_bim 02-02-07, 22:29 Fragmanı GÖRDÜM
Hem de ballı modunuz olarak 2 kez önce Euro D'de sonra Kanal D'de.
Fragman Filiz'le başlıyor. Filiz Yılmaz'ın yanından geçip gidecekken Yılmaz onu tutup öpüyor. Sonra fragman Feride ve Ömer'e geçiyor. Birbirilerine bakıyorlar. Bir yerde yemekteler sanırım. Ömer masaya bir yüzük koyuyor. Feride başını Ömer'in omzuna yaslıyor Elif'cik onları görüp gülümsüyor. Sonra Yılmaz Filiz'in elini tutuyor. Sonra yine Ömer'le Feride'ye geçiyor. Bu sefer yanlarında Elif de var. Sonra Yılmaz'a Handan Hanım bir zarf uzatıyor. Yılmaz yutkunuyor ve fragman bitiyor.
Oy oy oy şenlik var gelen cuma.:happy0064
bence yılmazın ınanmaı bnm acımdan buyuk hayal kırklığı olur ama zaten fılızın karnındayken bebek babasının cem olduğunu soylemesı cok sacma ancak doğduktan sonra dna testı yapılırsa anlasılr tıp okuyorum artık boyle bır sacmalık olmaz yanı bu kadar sacmalamazlar!:img-yes:
handan cadisi yilmaza bebegin cemden odugunu diyorsa eger yilmazda bunu yutarsa eger yani filizle konusmadan filize büyük bir tepki verirse yuh derim...bir sorum var son sahne sizce neresi yani özette yilmazin ciftlige gittigin de bir dehsetle karilasacagini yaziyordu ama fragmanda öyle bir sey göremiyorum...
Bende fragmanı gördüm ve cooook sevindim Filiz ve Yılmaz konuşuyorlardı sonra tam Filiz gidiyordu Yılmaz onu kollundan cekip öpüyordu. Sonra bi sahnede ele elle turuşuyorlardı. Nihayet ya belki kısa bir süre olucak ama coook sevindim. Ama Handan Yılmaza bir sarf veriyor. Yılmaz inşallah aklı başındadır Filize bişey söylemeden ayrılmaz malum dizi başka uzayamicak. Ay yine yanlış anlaşmalar olursa kafayı yicem ya. Nolur bir dizide oturupda doğru düzgün konuşsunlar. Cok güzel sahneler izlicez haftaya ama galiba sonuna doğru sinir olucaz.
Ay canım Elif nsl gülüyordu babasıyla Feride görünce arabadan. Ömer şahane bakıyor Ferideye. Evlenme teklifi ediyor.
Arkadaslar, kesin ayrilik var. Handan Yilmaza bebegin Cemden oldugunu söyleyecek, Yilmaz hesap sormak icin Filizin yanina gidecek, böyle bir seyi nasil yapabildigini soracak, yani yargisiz infaz, o arada Filiz fenalasacak sancilari tutacak ve bebek düsecek, böylece tüyolarda cikmis olacak, bebek Yilmaz yüzünden düsmüs olacak.
Bunun üzerinede Filiz hakli olarak Yilmazi suclu tutacak ve Yilmaza tepki gösterecek, ve ikinici tüyo yani aralari iyice bozulacak olan, cikmis olacak.
Aslında öle yapması iyi bence mutlaka öğrenir yılmaz hadi onu bırakın filiz mutlaka sölerr kalmaz altında ama zarfı verirken filiz varmı yanlarında onu merak ettim..
bence yilmaz inanmiyor ve filiz o an arar oda kabul eder ve ciftligin yolunu tutar gittigindede filiz yerde yatiyo olucaktir baygin bisekilde kesin yine sancilandi yada basi döndü bayildi yilmaz onu o sekilde bulur ama bebek düsmezz sanirim!!!!!!
ama yilmaz ciftlige gelrse ve de filiz yerde bayigin ve hertaraf kan olurasa bebekte düstü demek ve buda bi dehset!!!!!!!!!
ama bence yilmaz inanmaz buna asla inanmaz böyle biseye inanrisa yilmazin aklinda süphe duyarim ve cok sacma olur dizi neden derseniz???:
cevap filiz o kadar yilmazin pesinden kostu taaa sapanciya kadar gitti ve hep sana önemli bisey diycem önemli bisey diycem dedi sora sancilandi hastaneye götürdüler falan filan beni affet dedi son bi kez aramazda bi bag var ve hic kopmicak dedi bunlar ne demek oluyo ozman.........
bence yilmaz buna inanmaz ve cocuk ta düsmez filizin basi döner ve de bayir yilmaz filizi o halde görürsede dehste kapilir ama bebek düsmez eyer bebek düserse o resimlerimiz cikmaz o resimlerde 61.bölümde büyük bi ihtimal cikar!!!!!!!
sonuc suki yilmaz bu yalan inanmaz!!!!!ve ayrilmazlar baristilar ve bi bölüm gecmeden ayrilmazöar ve bu yalana yilmaz inanrisa bu cokkk tepki alir ve bebek cemden diyolar asla böyöle biseye yilmaz inanmaz mümkün deyil icinizi feah tutun >!!!!
Arkadaslar, kesin ayrilik var. Handan Yilmaza bebegin Cemden oldugunu söyleyecek, Yilmaz hesap sormak icin Filizin yanina gidecek, böyle bir seyi nasil yapabildigini soracak, yani yargisiz infaz, o arada Filiz fenalasacak sancilari tutacak ve bebek düsecek, böylece tüyolarda cikmis olacak, bebek Yilmaz yüzünden düsmüs olacak.
Bunun üzerinede Filiz hakli olarak Yilmazi suclu tutacak ve Yilmaza tepki gösterecek, ve ikinici tüyo yani aralari iyice bozulacak olan, cikmis olacak.
Ay evet işte bende bundan korkuyorum uzicakda uzicak ancak sezon sonunda 30 saat birlikte görücez kesin biz bunlar bu gidişle o zaman. İnşallah bu derecede sacmalamaz diyorum. Cünkü Yılmaz aklı başında birisi oturup normal konuşması lazım. Ve Filizin onu nasıl sevdiğini biliyor. Sonra Filiz bebeğini düşürecek bu sefer Yılmaz peşinden koşucak Filiz nazlanıcak bizde cileden cıkıcaz. Ağız tadıyla bitek Ferideyle Ömerin aşkını göstericekler galiba bize.
arkadaslar yılmazın buna ınanması bence cok sacma olurbebek fılızın karnındayken asla bebeğın cemden olduğun ıddıa edecek bır belge elde edemezler yılmazda hukuk okuyan bırısı bunu bılır bu olay yuzunden fılıze yargısız ınfaz yapması bence cok kotu olur fılızın cemle yatmayacağını bılır herhalde eğer fılızden bu yuzden hesap sorarsa senarıstler bızı uyutuyo anlamına gelır oyle bır belge tıp tarıhınde yok arkadaslar:)
fragmanla özete bakınca kafam çok karıştı ya şimdi bu handanla cem kaçtane plan yaptılarya yoksa çok sağlam bir planmı yaptılar iki aşamalı falan
yılmaz filizin hamile olduğunu filiz söylemeden handandan öğreniyor üstelik babasınında cem olduğunu söyleyecektir bu yılmazı derinden sarsacaktır ama yılmazında bu yalana inanmaması gerekir çiftlik sahnesinide çok merak ediyorum acaba yılmaz neyle karşılaşacak en iyisi cumayı beklemek gel cuma gel ama fragmanda çok güzel sahnelerde vardı filiz yılmaz sahneleri çok güzeldi aynı şekilde feride ömer sahneleride
ömer baya bir hızlı çıktı evlenme teklifi falan ama çok tatlılardı
gülbeşeker 02-02-07, 22:40 arkadaslar yılmazın buna ınanması bence cok sacma olurbebek fılızın karnındayken asla bebeğın cemden olduğun ıddıa edecek bır belge elde edemezler yılmazda hukuk okuyan bırısı bunu bılır bu olay yuzunden fılıze yargısız ınfaz yapması bence cok kotu olur fılızın cemle yatmayacağını bılır herhalde eğer fılızden bu yuzden hesap sorarsa senarıstler bızı uyutuyo anlamına gelır oyle bır belge tıp tarıhınde yok arkadaslar:)
sana katılıyorum öyle bir belge yok handan heralde eve gelen filizn hamilelik belgesini yılmaza götürmüştür ama kadın kimbilir neler söyler de yılmazın aklını karıştırır fragmanda da dehşet olaydan eser yok .
sana katılıyorum öyle bir belge yok handan heralde eve gelen filizn hamilelik belgesini yılmaza götürmüştür ama kadın kimbilir neler söyler de yılmazın aklını karıştırır fragmanda da dehşet olaydan eser yok .
Birinci dehset Yilmazin Filizin hamile oldugunu Handandan duymasi ve Handanin bu cocuk Cemden kizimdan uzak dur demesi olacak bence.
Ikinci dehsetde Yilmazin Filizi sorgularken Filizin bebegi düsürmesi
Ya bölüm Filiz'in ben hamileyim sözüyle biter bence.Yılmaz'ın da kafası karışır.Neden diyeceksiniz iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz Filiz o kadar peşinden koştu Yılmaz'ın Yılmaz bunları görmeyecek mi diye de.Yılmaz şöyle düşünemez mi bu kızın söyleyeceği önemli şey Cem'den hamile olduğu olmasın.Çünkü Filiz Yılmaz ısrar ettikçe söylemedi.Benden gizlediğin bi şey var dedi yine söylemedi.Yılmaz demek benden gizlediği Cem'den hamile olduğuydu diye de düşünebilir.Bu hırsla çiftliğe gider.Filiz ben hamileyim der ve bölüm biter.Ben size bu kadar diyorum.Yılmaz'ın kafasını karıştıracak Handan.Yılmaz da Filiz ondan bu kadar sakladığına,söylemediğine göre demek benden Cem'den hamile olduğunu gizliyormuş diye düşünecek.Tabi bu bir fikir ama böyle olursa o senaristler analarını gözden çıkartmışlar demektir!
Off ilk kez bu sezon bukadar heyecanlandim gercekten fragmani izlerken icim kipir kipir oldu...filiz yilmaz opusuoo ben da ne isterim...kii handan keyifimi kacirdi..yawww kim bilir neler dio yilmaza bide deyniya testi verse yilmaza bebek cemden diye cok sacma olur yaa hakkateen....filiz polisin sahte raporlarina inandi diye bunlar simdi yilmazida sahte raporlara inandirir...delircem:)
Arkadaşlar Hatırla Sevgili yayınlanıyor taktik deiştiler reyting yapmak için boleler işte boleler arkadaşlar boyleler... Ah ah bizimkilerde saf...
Arkadaşlar Fragmanı görmedim ama handan cemle plan yapıp bole filizin meyva suyuna bişeler katar falan bole eski filimlerdeki gibi işte... Yılmaza Fotoğraflar falan verir :img-hyste bu kadar saçmalamazlar herhalde
Arkadaşlar Hatırla Sevgili yayınlanıyor taktik deiştiler reyting yapmak için boleler işte boleler arkadaşlar boyleler... Ah ah bizimkilerde saf...
Hatirla sevgili bayram ediyor simdi kimse izlemesin haa reyting almasin bizimkiler hakketen saf...bu hafta koyunda bidahaki hafta koymayin deme.....
hatirla sevgili goturuyor reytingleri bugunluk..ki i.a yayinda olmadigi zaman hatirla sevgili 4uncu gelio.
Off ilk kez bukadar heyecanlandim gercekten fragmani izlerken icim kipir kipir oldu...filiz yilmaz opusuoo ben da ne isterim...kii handan keyifimi kacirdi..yawww kim bilir neler dio yilmaza bide deyniya testi verse yilmaza bebek cemden diye cok sacma olur yaa hakkateen....filiz polisin sahte raporlarina inandi diye bunlar simdi yilmazida sahte raporlara inandirir...delircem:)
Anne karnindaki bir bebege ancak 18. haftadan sonra DNA testi yapilir Filizin bebegi zaten daha 18 haftalik degil, yani sahte dna testi olacagini sanmiyorum, ancak Filizin hamile oldugunua dahil belgeleri gösterecektir Yilmaza ve bu cocuk Cemden diyecektir. Yilmazinda bunun üzere kafasi karisacaktir
Ya içimi bi an hüzün kapladı gerçekten çok mantıklı bir düşünce söyledim ya.Filiz'in bu kadar gizlemesi sorun olacak gibi geliyor bana.Yılmaz çiftlikte hesap soracak "bana söyleyemediğin şey demek buydu Filiz.Demek Cem'den hamile olduğunu saklamak istedin benden." diye.Off neden geldi ki aklıma bu.
allemalle42 02-02-07, 22:52 Off ilk kez bu sezon bukadar heyecanlandim gercekten fragmani izlerken icim kipir kipir oldu...filiz yilmaz opusuoo ben da ne isterim...kii handan keyifimi kacirdi..yawww kim bilir neler dio yilmaza bide deyniya testi verse yilmaza bebek cemden diye cok sacma olur yaa hakkateen....filiz polisin sahte raporlarina inandi diye bunlar simdi yilmazida sahte raporlara inandirir...delircem:)
Merve bence güzel düşünelim güzel olsun.Mesela handan yılmaza bebk cemden desin ama yılmaz buna inanmasın ciftliğe gittigindede filiz yılmaza ben hamileyim ikimizn bi cocugu olcak filan gibi bişy desin.yılmazda filize sarılsın filan işet barıssınlar.Böle olsun diyelim böle olsun :) :)
Arkadaşlar Fragmanı görmedim ama handan cemle plan yapıp bole filizin meyva suyuna bişeler katar falan bole eski filimlerdeki gibi işte... Yılmaza Fotoğraflar falan verir :img-hyste bu kadar saçmalamazlar herhalde
yok o degil sukur ondan da kotusu:)handanin agzini okudum
"filiz hamile dio"
o hatırla sevgilinin tekrar bölümü arkadaşım önemli değil.. hatırla sevgiliyi o kadar ciddiye almayın bizden reyting alamaz ancak kendi haryan gurubunu oluşturursa devam eder ekran serüvenine...
bu arada sonunda filiz&yılmaz barışıyor hele şükür:)
ne talihsiz insanım koca hafta sedayı izle,esrayı izle bu hafta aile baskısı yüzünden sılayı izlemek zorunda kal :) izlemediğim zamanda fragmanı versinler ...ama anlattıklarınıza göre ikinci bir fragman daha olacaktır .
bu arada handan hanımın verdiği zarfta para olmasın türk filmi ya :):) bu parayı al kızımdan uzak dur :):):) ya da yılmaz yapsın bunu handan al bu parayı bizi rahat bırak :):)
yakupoglu61 02-02-07, 22:57 bebek Yilmaz yüzünden düsmüs olacak..
o zmn işte buna karşı çıkarım bn nasıl yılmaz yüzünden düşümüş olacak ki...o durumlara gelemsinin tek sebebi filizin yılmaza zamanında sölememesi olacaktır...
arkadaslar bidaha söylüyorum yilmaz böyle biseye inanmazz ya nasil olurmu inanirsa pesss derim bukadar sacmalik olmaz ve senaristler burayi oku duyosunuz okuyolarda zaten eeeeee cemin ne kadar tepki aldigini görmüyolarmi kalmiski bebegi cemden yapicaklar yaptilar ama bide üstüne üstelik yilmaz söylüyolar yilmazda buna inaniyor pess yuhh olma byöe biseyyy hem mantik disi hemde bu riski senaristler göze alamzlar hem niye baristiriyolar ozman ayni böüm geri ayiricaklarsa olmaz böyle biseyy!!!!
yilmaz inamaz neden bi kez daha söylüyorumm: cünkü filizin yilmazin pesinden aylardir kosuyo aramizda bi bag var ve hep olucak diyor onu merk ediyor onu kiskandigini belirtiyor taaaa sapancaya kadar gidiyo sana önemli bisey söylicem diyo bu bizi yakindan ilgilendiriyo diyo !!!!mejbur olmasam söylemzdim diyor!!! beni affet diyor daha onun pesinden kosuyo!!! ve buda en büyük kanit seni elde etmek icin yapmicagi sey yok diyor ve cemin ne mal ne piskopat oldugunu biliyo ve handan da kendisini sevmedigini biliyo bunlara ne demeli bu kadar sey den sora bu yalana inanirsa pesss!!!cokk sacma olur ve inanmicak zatenn!!!
Bence Yılmaz o bağ sözünün sadece sevgi sözcüğü olduğunu düşünmüştür.Asıl problem bence Filiz'in bu kadar saklaması.Yılmaz Filiz'in neden sakladığını bilmiyor ki.Yılmaz sadece Filiz'in kendinden bir şeyler sakladığını ve ona bu şey herneyse onu söylemek istemediğini düşünüyor.Haliyle Yılmaz Filiz'in Cem'den hamile olduğunu duyunca "demek bana bir türlü söylemek istemediği şey buydu." diye düşünebilir.Hem de bunu düşünmek de biraz da hakkı var.Filiz tamam kendine göre haklı Yılmaz'ın kendisine bebek için dönmesini istemiyordu ama Yılmaz'a bunu anlatamazsın ki...
ne talihsiz insanım koca hafta sedayı izle,esrayı izle bu hafta aile baskısı yüzünden sılayı izlemek zorunda kal :) izlemediğim zamanda fragmanı versinler ...ama anlattıklarınıza göre ikinci bir fragman daha olacaktır .
bu arada handan hanımın verdiği zarfta para olmasın türk filmi ya :):) bu parayı al kızımdan uzak dur :):):) ya da yılmaz yapsın bunu handan al bu parayı bizi rahat bırak :):)
Yok handanin agzindan filiz hamile cikiyor, yani kesin filiizin hamilelik raporunu gösteriyor Yilmaza, ve muhakak Cemden oldugunu söylüyor
allemalle42 02-02-07, 23:05 Nese arkadasler benim dedigim gibi biz güzel düşünelim güzel olsun moralimizi bozmayalım...Her sey yoluna gircektir elbette ve bu cok mantıklıki senaristler aptal diil bu bölüm barıstırıp öbür bölüm ayırcak...
levo cum beni anlamiyorsun ya filiz cemden hamile kalsa(allah korusun) niye bunu yilmaza söylemek istesinki niye okadar caba sarf etsin ki zaten ayrilmislar cemden hamile olsadi zaten ayrildik beni istemiyo benden nefret ediyo ve bende daha bide ben cemden hamileyim mi diycek yilmaza aslla böyle bisey olamaz mantik disi!!!
hem cemden hamile kalmis olsa bunu yilmaza söylesin yada istesin aklina son gelecek seydir bu ya kacacak delik arar filiz yilmaz lan karsilasmim diye ben onun yüzüne nasil bakicam diye !!!! olamaz böyle bisey aslla !!!
ve filiz ona hep söylemek istedi o gelmedi hata pesinden gitti asliylan kayik sefasinda kol kola yakalidi yilmaz ona o durumu aciklama geregi bile duymadi o durumdayken nasil söyleseydi yilmaz bu konuda böyle bisey filize söyliyemez aslaaa cünkü bu konuda kendisi hakisiz di ve filiz nerden bilicekki asliylan yilmazin arasinda bisey yok adam ben senin biraktigin yerde deyilim diyo kayik sefasinda kol kola yakaliyo sora efemcim asli filize ben yilmaza askimi itraf ettim diyo ama onun tam olarak ne düsündügünü bilemiyorum diyo nasil acikliya bilir filiz bunu allah askina ya !!!!!!
yilmazin bu yalana inanma olasiligi olmamli ve bencede inamicak zaten!!!
Nese arkadasler benim dedigim gibi biz güzel düşünelim güzel olsun moralimizi bozmayalım...Her sey yoluna gircektir elbette ve bu cok mantıklıki senaristler aptal diil bu bölüm barıstırıp öbür bölüm ayırcak...
bencede guzel dusunelım cok tepkı alacaklarını bılırler senarıstlerımız boyle bısey yapmazlar umarım....ama ınsanın ıcıne kurt dusuyo ıster ıstemez valla pek hayırlı gozukmuyo bu zarf ısı!
bencede zaten bebek cemden olsa cem bır dk durmaz yılmaza gıder bebek benden derdı boyle bısey yapmaları cok sacmalık olur bılmıyorum ne olacak ama bu ısın sonu hayırlı olmayacak orası kesın!
yılmazın fılızden suphelenmesı bu konuda tam bır hayal kırıklığı ve ığrenclık olur sen nasıl dusunursunkı sevdığım kısı baskasıyla yatmıs ve hamıle ama bence yılmaz boyle dusnmez!
belkide handan hanımın verdiği kağıt başka bişeyle ilgilidir umarım öyledir sahte bir dna testi ayarlamazlar inşallah cemden diye
kac kere daha soylıyecem anne karnında bebeğın kımden olduğu anlasılmaz!
boyle bır belge tıp tarıhınde yok ıcınızı ferah tutun!
kac kere daha soylıyecem anne karnında bebeğın kımden olduğu anlasılmaz!
boyle bır belge tıp tarıhınde yok ıcınızı ferah tutun!
ama bebeğin iki aylık ya da bir buçuk aylık olduğuna dair belge aldırır,bebek düşerse kaç aylık olduğunu yılmaz öğrenir ama çok geç olur bu filizin yılmaza suçlamasından daha beter bir durum filiz affetmeyebilir...Ya da bebek düşmez ama filiz kanıtlamak için hastaneye gider yılmaz özür diler ama kabul etmez...ya da en güzel şık yılmaz bu yalana inanmaz
Yaaa, fragman nette dustu mu acaba????
Ayrica yilmaz eger cocuk cemden diye dusunseydi ciftlige gitmezdi.......diye dusunuyorum
allemalle42 02-02-07, 23:32 evet arkadaslar bence hicc bisey olmaz yilmaz o yalana inamaz zaten bu mümkün deyil cemin yaptiklarindan ve filizin onun pesinden kostugu yani böyle bisey olmaz buna inamaz arkadaslar senaristlerde cocugun cemden olmasina yilmazi inandirmzalr bu cokk tepki ceker ve bu göze alamzlar hem baristiriyolar ayni bölüm yine ayirmazlat destinanin dedigi gibi o ciftlik gecesinin sabahi o güzel sahnler olucaktir bende eminim cünkü o resim ciftlikte!!!
arkadaslar gördünüzmü avsar yapim yalan söyledi bölüm yetismemismis kulahima anlatsinlar !!!neyseee fragmani verdiler ya bunada sükür kesinnn ayrilmazlar hatta daha da birlesler ve cem ve handanda delirrir ler !!!!!!!
asli bu bölüm kesin ögrenirrr kizin suratini acayip merak ediyorummm yaaa ben olsam bidaha filizin yüzüne bakamazdim hahahahahah ben yilmaza askimi itraf ettim diyo filize ama onun ne düsündügünü bilmiyorum söylemedi diyo hahahahah rezalett ben kacack delik arardim sahsen!!!!!1
Özgecim tamamiyle haklısın katılıyorum sana :) yılmaz ve filiz birlescekler. aslıda gercekten ögrenirse tamamen soke olur ve bundan sonra yılmazada uzak davranır. aman davransın ya bi cem di aslıydı bi türlü birleşemedi bizimkiler.
ben filizin yerinde olsam yilmaz o sinirlen bana gelse ve deseki filiz bu cocuk cemden sen hamilesin cemin cocugunu tasiyosun bana bunu nasil yaptin gibi biseyler dese ben aynen sunu derim hani bikere su eda meselesinde yilmaz sana bi aciklama yaparsam adiyim demisti ya bende yilmaza söyle derdim:
agliyo olurdumm yilmaz sana bi acaiklama bi söz söylersem namussuzum derdim ve giderdimm sen bana bu lafrari söyledin ya ve bi bakis atardim filizin o gözleri yani yakar yilmazi ve giderdim!!!!
böylece filizin cevabi yilmaza cok agir olurdu!!!!
valla, ben filiz in yerinde olsam ve yilmaz bana boyle birsey soylese herhalde tokati patlatirdim.........cok ayip yaa
bencde cok kotu bı suclama olur bır kere kadınlık onuru kırılır ınsanın ne demek yanı baka bır adamla yatıp cocu yapmak ama bence yılmaz bence fılıze guvenır ya bu kadar sacmalamazlar ve cok tepkı toplar...
bu olaylardan sonra barısırlarsa zaten bend ınandırıcılığı hıc kalmaz dızının...
Fragmani elbet zamani gelince seyredecegim ama gelen haberler sayesinde seyretmis kadar oldum :) Valla Handan ve Cem'in planinin Cem'in cocugun babasi oldugu yalani oldugu gibi duruyor fragmanda gosterilenlerden. Yilmaz da buna inaniyorsa o zaman benim Yilmaz'a soyleyecek sozum yok arkadaslar.
Tabi ki fragmandaki hizli ciftimiz Omer ve Feride'nin mutluluga dogru kosusu olmasi beni cok ama cok sevindirdi :happy0064:happy0064ama bu demektir ki haftalardir yazdigimiz hafiza kaybinin cozulmesi olayi oldukca yaklasiyor. Bu kadar mutluluk fazla gelir onlara, aslinda sanslilar ki Handan'in ilgi alaninda degilller su aralar. Elif'le bir sahne bekliyorduk neyse ki hemen ertesi bolum geldi.
Ozeti hazirlayanlara sunu sormak istiyorum. Omer'in Feride'ye evlenme teklif etmesi o uzun ozette yer almayacak kadar onemsiz midir? O zaman diyecegim su neyse ki fragmani hazirlayanlar oyle dusunmuyorlar :img-cool2
yılmaz'ın handan'ın oyununa düşeceğini iannamıyorum umarım senaristler bizi bu kadar üzmezler ve dizimizide mahvetmezler.ben avşar yapıma sürekli mail atıyorum arkadaşlar yılmaz inanmasın diye dizimizi mahvetmesinle yeni baruışmışken ayrılmasınlar diye sizde atınki tepkimizi anlasınlar...
yılmaz'ın handan'ın oyununa düşeceğini iannamıyorum umarım senaristler bizi bu kadar üzmezler ve dizimizide mahvetmezler.ben avşar yapıma sürekli mail atıyorum arkadaşlar yılmaz inanmasın diye dizimizi mahvetmesinle yeni baruışmışken ayrılmasınlar diye sizde atınki tepkimizi anlasınlar...
ıns oyle olur bakalım ızleyıp grecz ben yılmazın bebek cemden olduğuna ınanırsa dızıyı ızlemem buu kadar sevdığım dızıyı ne hale sokular baktıkca valla ıcım sıkılır hatta kararır!
galiba bu bebek düşücek gibi handanın yağtığı plan herkese çok kötü geri döncek yılmazla filizin arası tam düzelmişken yine bozulcak yılmaz filizin cemden hamile olduğuna inanır ve böyle düşündüğünü filiz öğrenirse filiz yılmazı hiç affetmez!
Yeşimcan söylediklerin,dizideki karakterlerimizin zeka ve mantık seviyelerinin çok üstünde şeyler.Yılmaz'ın bu kadar ince düşünebileceğini sanmıyorum.Malum karakterlerimiz dar görüşlü,fazlaca saf ve olaylara her zaman tek bir açıdan bakan tipler.Yılmaz da bu bebeğin Cem'den olduğunu kendine inandıracak flashback'ler hatırlayabilir mesela.Cem'in evlilik teklifi ,Filiz'in daha henüz cevap vermedim sözleri gibi.Malum Filiz,Yılmaz'ın suçsuz olduğunu gösterecek onlarca şey varken Yılmaz'ı şüpheli konumuna sokacak Yılmaz'ın işçi barınağındaki sözlerini hatırlamıştı.Yılmaz Handan'a inanırsa direkt Filiz'i suçlayacaktır ,yalnız ayrılmaları için bebeğin düşmesine gerek yok Yılmaz Filiz'i suçlarsa Filiz anında Yılmaz'ı defterden silecektir.Bu bölümdeki barışmalarını da ikiliyi tamamen ayırmak için olduğunu düşünüyorum.Sanırım Filiz ve Yılmaz birlikte oldukları zaman ilham perileri küsüp kaçıyorlar ve senaristler yazacak birşey bulamıyorlar ki ikiliyi ayırmadan rahat edemiyorlar.İkilinin birbirinden tamamen kopması da seyirci kaybına yol açtığından son bir kaç bölümdür yumuşamalarını seyrettik tam barıştılar derken yine ayrılacaklar.Biz yeniden barışmalarını bekleyeceğiz bir de bakmışız ki dizinin son bölümüne gelmişiz.Yılmaz'ın Handan'a inanması çok mantıksız olur demişsiniz iyi de senaristler mantık kelimesini lugatlarından çıkaralı 20 bölüm oluyor.Reytingler de aşağı yukarı bu seviyede seyreder zaten sen sağ ben selamet
Ya ne olur bir kere de aşk kazansa!!!
devil61 bende öle olursa çok sinir olurum gerçektende.lütfen avşar filme mail at sende sesimizi duyuralom böle saçmalık olmasın bilsinler seyircinin tepskisini çekceğini filizle yılmazı bu yüzden ayırırlarsa böle bi yalan için.ben baya bi mail attım.
destina304 02-02-07, 23:51 senaristler sizlere sesleniyorum.lütfen yılmaz bu yalana inanmasın ve ayrılma gibi bir durum olmasın.arkdaşlar lütfen yapıma atalım ayrılık olmasın ve yılmaz bu yalana inanamsın.gerçi ben yılmazın böle bişeye inanacağına ve ayrılık olcağını hiç sanmıyorum sadece heycan yaratmak için bir sahne olcak bundan eminim gibi bişey
devil61 bende öle olursa çok sinir olurum gerçektende.lütfen avşar filme mail at sende sesimizi duyuralom böle saçmalık olmasın bilsinler seyircinin tepskisini çekceğini filizle yılmazı bu yüzden ayırırlarsa böle bi yalan için.ben baya bi mail attım.
ben kac kere aradım vermeyınce dızıyı avsar yapımı artık maılde atarsam tam olr:)
bence bu kadar tepkı alacaklarını bıldıklerınden boyle bıse yapmazla baksana vermedıler dıye kac kısı telefon actı cemden derseler artık setı basarız!
yami arkadaşımız demişya "yılmaz Filiz'i suçlarsa Filiz anında Yılmaz'ı defterden silecektir." böle olursa silebilecek mi acaba oda var bak yılmazda öle dedi filiz yılmaza inanmadığı zaman dönmicem dedi ısrarla ama sonun da dayanamadı yapıştı dudağına bence filizde yılmaz gibi yapıcaktır eğer bu dedikleriniz olursa silmeye çalışacak ama başaramıcak helede aradan 4 sene geçmiş olmasına rağmen yılmaza geri dönmesi
yami arkadaşımız demişya "yılmaz Filiz'i suçlarsa Filiz anında Yılmaz'ı defterden silecektir." böle olursa silebilecek mi acaba oda var bak yılmazda öle dedi filiz yılmaza inanmadığı zaman dönmicem dedi ısrarla ama sonun da dayanamadı yapıştı dudağına bence filizde yılmaz gibi yapıcaktır eğer bu dedikleriniz olursa silmeye çalışacak ama başaramıcak helede aradan 4 sene geçmiş olmasına rağmen yılmaza geri dönmesi
katıllıkle sucladı yılmazı doğru haksızdı ama bır kadını baska bırıyle yatıp ondan ccuk peydahlamakla suclamak arasında cok fark var...
bır kere bu suclama fılızın kadınlık gururunu kırar ve ben olsam asla affetmem!kı zaten yılmaz cemın nasıl bır adam olduğunu bılıyo yanı sahte rapor hazırladığını dusunur ve bu raporun handandan gelmesıyle bence yılmaz ınanmayacak bosuna kendımızı kasıyoruz!
Fragmani henuz seyretmedim ama anlattiklarinizdan seyretmis kadar oldum. Filiz - Yilmaz barisir, barismaz ayrilacaklar galiba. Yilmaz'in Handan'a inanmasi son derece mantiksiz ama karakterler durmadan dusuncesiz hareketler yapiyorlar zaten. O yuzden Handan'a hatta Cem'e bile inanabilir bu konuda. Uzulurum ama sasirmam. Oysa bir saniye dusunse boyle bir seyin ne kadar ihtimal disinda oldugunu anlar. Filiz'in kendisini ne kadar sevdigini, konusmak icin durmadan pesinden kostugunu, Cem'le aralarinda hicbir sey olmadigini soyledigini, evlilik teklifini reddedisini, kendisiyle tekrar yakinlasmasini...Tum bunlari ve asil onemlisi Filiz'in karakterini aklina getirip, gulmesi gerekir boyle bir iddiaya. Umarim biz yaniliyoruzdur da Yilmaz bir saniye bile suphe duymaz Filiz'den. Bir kez daha ayrilmalari artik iyice kabak tadi verir. Daha islenecek o kadar cok olay var ki, ayrilik senaryosuna gerek olmadan da guzelce ilerleyebilir senaryo.
Oye yandan Feride-Omer iliskisi de umdugumuzdan cok hizli ilerliyor. Ama oraya da kara bulutlarin cokmesi yakindir. Handan durumdan haberdar olur olmaz olaya el koyar. Artik onlar icin de birkac entrika dusunur herhalde. En azindan bu bolum onlarin cephesinde sicak sahneler izleyecegiz. Bir bolumluk sicakliga bile sukreder hale geldik.
bu dizinin sonu mutlu sonla bitcek bundan eminim ama o mutlu sonu izleyene kadar çatlıycaz bizi çatlatcaklar her hafta böyle en heyecanlı yerlerde bitircekler araya yine bi hafta vermeme gibi bişey koyabilirler. ama yine bi kaç bölüm ağrılı geçcek gibi
forever_bim 03-02-07, 00:18 Arkadaşlar sürekli olarak tek cümlelik mesajlar yazıyorsunuz.
Bu uyarıyı lütfen dikkate alın. Aksi takdirde başlığı bir tam gün kapatmak zorunda kalacağım.
Ya mantıklı düşünürsek Yılmaz'ın inanmaması gerekir hele bu bölümde o kadar aşk yaşadıktan sonra ama aklıma gelmiyor da değil "bu kız benden bir şeyler saklıyodu söyle dediğimde de söylemiyodu Cem'den gerçekten de hamile kalmasın" diye de geçirebilir içinden korkuyorum bu Filiz'in bu kadar bekletmesini koz olarak kullanmalarından senaristlerin.
bu dizinin sonu mutlu sonla bitcek bundan eminim ama o mutlu sonu izleyene kadar çatlıycaz bizi çatlatcaklar her hafta böyle en heyecanlı yerlerde bitircekler araya yine bi hafta vermeme gibi bişey koyabilirler. ama yine bi kaç bölüm ağrılı geçcek gibi
ben emınım yılmazın ınanmayacağına bu belgelere cunku
1.yılmaz cemın nasıl bırı olduğunu bılıyo
2.sahte raporları hazırlayacağınıda bılır
3.zaten bebek cemden olsa cem gelır yılmaza soylerdı nıye adam vurmakla uğrassınkı
4.raporlar handandan gelıyo yılmaz handanın cemle plan yaptığını anlayacaktır!
5.ınanırsa zaten hayatının hatasını yapar:img-wink:
fılızı bırazda olsa tanımıstır kı bu olayla suclaması ığrenc bır durum!!!
Arkadaslar,
Fragmanı izleyemedim.. Analadıgım kadarıyla yine herseyi görebileceğiz bir bölüm bizi bekliyor. Ne sanslıyız ama. Baksanıza ask,entrika ihtiras hersey var bu bölüm. Cok heyecanladım gelse su cuma da izlesek.
NOT: Berna abla basın özetinde olmasa da benim özette kendine yer buldu evleme teklifi. Nasıl atlandı hayret dogrusu..
ben emınım yılmazın ınanmayacağına bu belgelere cunku
1.yılmaz cemın nasıl bırı olduğunu bılıyo
2.sahte raporları hazırlayacağınıda bılır
3.zaten bebek cemden olsa cem gelır yılmaza soylerdı nıye adam vurmakla uğrassınkı
4.raporlar handandan gelıyo yılmaz handanın cemle plan yaptığını anlayacaktır!
5.ınanırsa zaten hayatının hatasını yapar:img-wink:
fılızı bırazda olsa tanımıstır kı bu olayla suclaması ığrenc bır durum!!!
Sevgili devil61,
Bence bu kadar seyi anlamasını beklemekle Yılmaza haksızlık ediyorsun.
Sevgili devil61,
Bence bu kadar seyi anlamasını beklemekle Yılmaza haksızlık ediyorsun.
bu olaylardan sonra kalkıpta bana fılız-yılmaz demesın cok ığrenclesır artık dızı kı bence yılmaz ınanmaz ınanırsa artık bence geri donusu olmaz kı olacak ...artık ınandırcı olur mu sence ben valla oyle olursa bırakma kararı alıyorum ızleyıp ıcımı karartmaktansa hıc ızlemem daha ii!
sevdığım dızının ne hallere dustuğunu gormek ıstemem guzel anılarıyla bende kalır!!!
forever_bim 03-02-07, 00:32 Arkadaşlar arkadaşlar
Yangına körükle gidiyorsunuz. Diziyi izleyelim. Ona göre hesabını tutarız olayların.
yakupoglu61 03-02-07, 00:37 sevdığım dızının ne hallere dustuğunu gormek ıstemem guzel anılarıyla bende kalır!!!
dizi zaten senaristler yüzünden yerlerde sürünüyo.hep dibe doğru iniyo bir türlü doğrulupda güzel güzel yoluna devam etmiyo.bn geçen senenin son bölümünden sora hiç rahat rahat bi bölüm izlemedim.bu sene cem dahil olunca kadroya her bölüm gene ne yapacakta filizle yılmazı etkileyecek diye bekler olduk.geçen sene hiç böyle bi endişe yaratacak bi oyuncu yoktu...
Arkadaşlar arkadaşlar
Yangına körükle gidiyorsunuz. Diziyi izleyelim. Ona göre hesabını tutarız olayların.
bencede ızleyıp gorelım bugunluk bu kdar sıkıntı yeter bana arkadaslar herkese ii geceler bol sohbetler kendınıze ii bakın ama benım haklı cıkacağımı goreceksınız yılmaz ınanmayacak ınanırsa bence cok ığrenclesır:img-wink:
neyse omerle ferıdeyede mutluluklar dılıyorum umarım ferıdenın gecmısınde cok kotu olaylar yasatacak bıe yoktur!barı fomer mutlu olsun:img-wink:
bye
forever_bim 03-02-07, 00:48 bencede ızleyıp gorelım bugunluk bu kdar sıkıntı yeter bana arkadaslar herkese ii geceler bol sohbetler kendınıze ii bakın ama benım haklı cıkacağımı goreceksınız yılmaz ınanmayacak ınanırsa bence cok ığrenclesır:img-wink:
neyse omerle ferıdeyede mutluluklar dılıyorum umarım ferıdenın gecmısınde cok kotu olaylar yasatacak bıe yoktur!barı fomer mutlu olsun:img-wink:
bye
Mertciğim
Fömer'e tabiki ben de çok sevindim ama senaristler onlara da Çin işkencesi yapacaklardır. Bakın kale gibi Handan var. Valla o kesmedi mi Feride'nin geçmişteki belalıları var.:img-pilot
Mertciğim
Fömer'e tabiki ben de çok sevindim ama senaristler onlara da Çin işkencesi yapacaklardır. Bakın kale gibi Handan var. Valla o kesmedi mi Feride'nin geçmişteki belalıları var.:img-pilot
handan suan fılız-yılmaz cephesıyle megul sonradan donecektır ferıde-omer cephesıne... doncem ben sana fomer:) from handan
feridenin geçmişi ne acaba! bişeyden kaçtığına göre kesin çok önemli ve ilginç bi geçmişi var bu arada elifin babasına noldu bilen varmı? geçen sezonun sonunda vardı bu sezon hiç görmedik nereye kayboldu o adam?
malesef fragmanı izleyemedim ama yazılanlara bakılırsa süper bir bölüm bizi bekliyor..
yılmaz ve filizin yaşananlar kurulan komplolara bari biraz daha alışmış olmaları ve biraz daha olaylara farklı yaklaşmaları lazım handana yada başka kimseye inanmadan ikisi konuşup olayları çözmeleri lazım ben hala handanın nasıl bir anne olduğunu çözemedim önce yılmazla filizi gücü yeterse tamamen ayırmaya çalışacak sonrada feride ve ömere sarıcaktır bişeylerden ne kadar çok kaçmaya çalışırsanız o kadar kaçtığınız şeye yakalanırsınız handan hanım çocuklarını bu tür ilişkilerden kaçırmaya çalıştıkça daha fazla onlara ittiğininde farkında değil..
biran önce fragmanı iz<lemek ve olayların nasıl geliştiğine dair fikir yürütmek istiyorum...
dizi zaten senaristler yüzünden yerlerde sürünüyo.hep dibe doğru iniyo bir türlü doğrulupda güzel güzel yoluna devam etmiyo.bn geçen senenin son bölümünden sora hiç rahat rahat bi bölüm izlemedim.bu sene cem dahil olunca kadroya her bölüm gene ne yapacakta filizle yılmazı etkileyecek diye bekler olduk.geçen sene hiç böyle bi endişe yaratacak bi oyuncu yoktu...
Bence gecen sezon diziyi bu kadar tedirgin izlemememizin sebebi o donem senaryonun daha cok karakterlere ve onlarin hissettiklerine odaklanmasiydi. Bu yil olaylar daha on planda. Gecen yil ask basroldeydi ama arkadaslik, sevgi, vefa, gurur, intikam, pismanlik, caresizlik vs gibi daha bircok duygu karakterler araciligiyla isleniyordu. Meral ve entrikalari daha kenar susu gibiydi ve cogu zaman da karakterlerin kendi duygulariyla hesaplasmalari veya kendilerinin bile tahmin edemiyecekleri hareketler yapmalarina aracilik ediyordu (Omer'in kumar tutkusu, Yilmaz'in Tekinerlere yardim etmesi gibi). Karakterler kendi iclerinde daha tutarliydi. Nasil hareket edecekelrini, ne tepki vereceklerini tahmin edebiliyorduk.
Bu yil duygular acisindan anlatacaklari fazla birsey kalmayinca (Omer-Feride iliskisi haric) mecburen kotu adamlara, olumcul planlara, ayriliklarla sonuclanan yanlis anlasmalara yoneldiler. Karakterler kendilerinden umulmayan hareketler yapmaya basladilar mecburen.
Daha once de yazmistim, keske gecen yil Yilmaz ve Filiz'i o kadar cabuk asik edip, biraraya getirmeslerdi. Bu yil onlarin ve tabii Omer'in askinin gelisimini izleseydik. Aska karsi koymaya calismalarini, gelgitlerini, gecmisle hesaplasmalarini, yavas yavas teslim oluslarini. Bence cem ve Handan'in entrikalarina oranla, izlenecek cok daha hos seyler olurdu.
destina304 03-02-07, 01:12 bence süper bölümler seyrediyoruz.evet geçen sezonda süperdi bu sezonda çok güzel.ama aradakifark geçen sezon bu kadar heycan yoktu.aşk olduğu için devamlı onları doya doya seyrettik şimdi senaristler bunun acısını çıkartıyor.ama bence muhteşem
Arkadaşlar eğer yılmaz filizin cemden hamile olduğuna inanırsa tuuu ona sevgilim oyle bişey yapsa ben bir an düşünmem tokadı basar ayrılırım ondan bir daha da yusune bakmam
destina304 03-02-07, 01:23 Arkadaşlar eğer yılmaz filizin cemden hamile olduğuna inanırsa tuuu ona sevgilim oyle bişey yapsa ben bir an düşünmem tokadı basar ayrılırım ondan bir daha da yusune bakmam
evet haklısın.bencede yılmaz eğer böle bişey düşünürse filiz ona ne yapsa haklıdır.ama yılmaz böle bişeye asla inanmaz
Arkadaşlar eğer yılmaz filizin cemden hamile olduğuna inanırsa tuuu ona sevgilim oyle bişey yapsa ben bir an düşünmem tokadı basar ayrılırım ondan bir daha da yusune bakmam
yılmazla filiz ilişkisinde gurur yapıldı, konuşulmadı,sorunlar anlatılmadı,sadece kendi içlerinde aşklarını yaşamaya çalıştıkça birbirlerinin canını yaktılar ama yılmaz kalkıpta böyle saçma birşeye inanırsa onun içinde olan sevgiden aşktan şüphe ederim eğer bir aşkta böyle bir konuda tırnağınızın ucu kadar şüphe varsa sevdiğiniz kadına güvenmeyip bir an bile acabayı geçiriyorsanız ne o ilişkiyi devam ettirmeyi nede yanlışını gördüğü zaman geri dönüp affedilmeyi beklesin..
evet haklısın.bencede yılmaz eğer böle bişey düşünürse filiz ona ne yapsa haklıdır.ama yılmaz böle bişeye asla inanmaz
desteğin için saol eminimki birçok forum dostu bole dusunuodur. Yılmaz inanırsa matraka gelsin ona neler derim acaba nasıl savunur yılmazı :D Hheheh Senaristlere laf atar kesin e filizin yılmaza inanmamasını da senaristler sağladı(önceden cevap veriyim dedim :img-hyste )
destina304 03-02-07, 01:42 arkdaşlar içimden bir ses artık mutluluk görcez diyo.ya böle olamsını istedğim için yada böle olcağı malum oluyo.bence senaristler doğru bişeyler düşünmüştür ben senaristlere güveniyorum.inş güvenimi boşa çıkartmazlar beni yanıltmasınlar yoksa iddaya kaybetcem
fragmanı izleyemedim maalesef....ama izlerim zaman bol ne de olsa....fragmanı yazanlara teşekkür ederim...izlemiş kadar oldum..barışma sahneleri hoş da gerisi boş..handan iyilik yapmaya gtimedi ya yılmaza...bebeğini söyleyerek...cemden diyecek...zarfta ne kanıtı var bilmiyorum...hiçbişey gelmiyo aklıma...ama şunu bilir şunu söylerim yılmaz handana inanırsa hayatının hatasını yapar...evet filiz yılmazı suçladı...abisini öldürmek istemesiyle...filiz çok hatalıydı ....ama yılmaz filizi namusuyla kadınlığıyla suçlaycak....ki böyle bir hakarete filiz maruz kalmıştı...kullanılarak...kadınlığına namusuna 2.hakaret olacak....bu çok ağğır....filizin yerinde olsam aşkımdan gebersem de yılmaza dönmem....bu haberi yılmaz handandan alıyo....handana nasıl güvenebilir ki....hele işin içinde cem varsa...cemin neler yaptığını bilmiyo mu?yılmaz filize değil de bunlara mı inanacak...hemde filiz deli gibi pişman peşinde koşarken...filiz böyle bir kadınmı?yılmaza affet derken seni seviyorum derken deli gibi severken başka birinden hamile kalacak...tamam ayırlar insanın aklı karışır...kalbi duyguları karışır ama filizde bunlar olmazken...pişmanlıkla yılmaza bakarken yalvarır gözlerle...bunu mu düşünecek yılmaz....saçma sapan flashbackleri canlanacağına filizin onu nekadar sevdiğini af dilediği flashbackler canlansa anlar zaten...hem filizin yılmaza demek istediği şey cemden beklediği bebek olsa niye bunu yılmaza desin ki....cemden hamile kalabildiiğine göre yılmazı ilgilendirmez....filiz yılmaza açıklama durumunda değil...bu kadarını yaşadıysa cemle bir ilişkisi var demektir...hem böyle bişey olsa yılmazı sinir etmek isteyen cem kırk kere yılmaza yetiştirmezmiydi....yılmaz aklını kullanırsa filizi üzmeden doğruyu bulur...aksi olursa bu aşk bitmiştir...üstüne bir bardak soğuk su içmek lazım..
gerisi boş derken fömeri kast etmedim....onlar güzel bir ilişki yaşıyolar...evlenme teklifi de var ışık hızıyla...hayırlısı olsun...ama bu bölüm handan yılmazla filizi ayırıyo rahatlıcak sıra ömere kurduğu entrikalara gelecek....bu kadar kusursuz olmaz bakın görün...içinizi karartmış olmayayım ama...
zaten filiz ilk sezon ben istemeden kimse bana dokunamaz demişti,yılmazla birlikte olduğunda da ona güvendiği aşık olduğu için olmuştu ,bunlardan sonra hala onu düşünmesin bir zahmet..yılmaz cemden hamile olduğunu düşünürse filiz bir kez daha aşağılanır...Ailesi zaten filize yılmazdan mı diyerek yeteri kadar aşağıladı bir de yılmaz bunu yaparsa artık pess...kız bu dizide zaten boşuna varmış..
zaten filiz ilk sezon ben istemeden kimse bana dokunamaz demişti,yılmazla birlikte olduğunda da ona güvendiği aşık olduğu için olmuştu ,bunlardan sonra hala onu düşünmesin bir zahmet..yılmaz cemden hamile olduğunu düşünürse filiz bir kez daha aşağılanır...Ailesi zaten filize yılmazdan mı diyerek yeteri kadar aşağıladı bir de yılmaz bunu yaparsa artık pess...kız bu dizide zaten boşuna varmış..
haklısın sinem....filiz cemden hamile kalsa isteyerek olur...bu durmda zaten yılmazın peşinde olmaz...yılmaza da açıklama yapmaz...
forever_bim 03-02-07, 02:17 Bence erken celallenme var. Sanmıyorum bu tarz birşey yaşanacağını. İzleyince konuşacam bu konu hakkında. Yani zarf hakkında.
yılmazla filiz ilişkisinde gurur yapıldı, konuşulmadı,sorunlar anlatılmadı,sadece kendi içlerinde aşklarını yaşamaya çalıştıkça birbirlerinin canını yaktılar ama yılmaz kalkıpta böyle saçma birşeye inanırsa onun içinde olan sevgiden aşktan şüphe ederim eğer bir aşkta böyle bir konuda tırnağınızın ucu kadar şüphe varsa sevdiğiniz kadına güvenmeyip bir an bile acabayı geçiriyorsanız ne o ilişkiyi devam ettirmeyi nede yanlışını gördüğü zaman geri dönüp affedilmeyi beklesin..
slayjıc elıne sağlık cok guzel yazmısın...
bence kendımızı bosuna kasıyoruz boyle bısey olmaz cunku bunun gerı donusu olmaz madem barıstırdınız ayıracaksınız hıc barıstırmayın sonlara dğru barıstırın...valla ben senarıstlerımıze guvenıyorum bıle bıle olume gıtmezler!
bence yılmazı inandıracaklar ki tarafların yaptığı hatalar eşitlensin. Filiz Yılmazı katillikle suçladı, istediği kadar pişman olsun bu yılmazın içinde yara olarak kalacaktır, ayağı filize karşı hep bir adım geride olacaktır.o yüzden sevgili senaristlerimizde durumu eşitlemek için olayı bu yana çekecekler. çok büyük bir olayla yılmazın filize güvenmediğini gösterecekler ve olay eşitlenecek gibi geliyor bana. ha sonra nasıl toparlarlar, daha doğrusu toparlarlar da bize nasıl inandırırlar bu aşkı sevdayı onu bilmem. gerçi o da kolay iki koklaşıp, öpüşüp, motorla da iki tur attılar mı biz zaten olanı biteni unutup "çok yakışıyorlar be, en sonunda kavuştular" deyip gene mutlu oluruz. sonuç olarak hata ne filizde ne de yılmaz da kesinlikle bizde. :)
bir de kurşuni nin söylediği acayip olabilir bir senaryo geldi bana. yılmaz suçlar filiz bebeği düşürür böylece yılmaz suçlu durumuna düşer.daha sonra yılmaz gerçekleri öğrenir sonra nolur bilmem ama böyle olursa bu dizinin 85 nci sezonunu bizim torunlar seyreder gibi geliyor.
tolgahuzur1 03-02-07, 10:16 ya şöyle bir bakıyorumda mantıklı bir senaryo değil. yani çiftleri niye birleştiriyonuz niye ayırıyorsunuz. çok saçma ferman arkadaşımın dediği gibi durumu eşitlemeye çalışıyorlar. eğer böyle olacaksa neden tekrar birleştirsinler ki.. valla bu dizi banu alkan ve murat taşdemirin ayrılıp barışmasına benzedi..:img-hyste
Akşam fragmanı bende izledim. Ne güzel başladı ama sonunda kafamızda soru işaretleri bıraktı.
Yılmaz'ın ilk alacağı ve şok olacağı haber Handan'ın getirdiği belgeler olacak . Handan'ın Cem'le yaptıkları plan bu demek ki ..Bu getirilen belgelere Yılmaz inanırmı kestiremiyorum herşey olabilir.
Yılmaz'ın çiftlik evinde karşılacağı dehşet verici manzara Filiz'in baygın olması olacak.Belki Filiz'e hesap sormaya gidecekti.Ama Filiz'i o şekilde görünce soramayacak.
Filiz zaten hamileliğinin en riskli döneminde.Yılmaz'a bebeği söylemenin vereceği aşırı heyecandan rahatsızlanabilir veya başınının dönmesi sonucu düşebilir.
Ya da bir ihtimal olarak Yılmaz Handan'ın getirdiği belgelere ve söylediği şeylere inanmaz .Handan Cem'le 2. bir plan yapabilir.Bebeğin düşmesini sağlarlar.
Birde bana özet ve fragman sanki 2 bölümlük gibi geldi. 1 bölümde bu kadar olay olmaz diye düşünüyorum.Bu sıralar karınca hızıyla gidiyoruz nede olsa..
Bende dün akşam tesadüf üzeri izledim.
Yılmaz Filiz sahnelerini ilk başta sevinsemde sonra tamamını izleyince derince bir of çektim.
Fömer çiftinin ışık hızıyla ilerlemesine bakıyorum. Valla bakalım kesin belli yerlerden bu çiftede hamleler gelecektir.
Handan bencede Yılmaza Filizin hamile olduğunu ve bunun Cemden olduğunu söyleyebilir.. Ama Yılmazın inanıp inanmasına yorumlayamayacağım. Henüz erken. 2. fragmanda az da olsa daha iyi anlarız. Yılmazın inanmamasını isterim.. Bakalım.. Ama şu an erken bir yargı var forumda.. 2. fragmana kada bekleyelim derim ben. Yada bölüme. Henüz yargılamak için erken ama tüyoların çıkma olasılığı çok fazla.
O zarfın içinde bence test sonuçları var. Filize gelen zarfla aynı renkte ve aynı boyutlarda. Yılmaz bana inanmazsa diyip Handan bunu delil olarak götürmüştür. Ya önce yada sonra çocuk cemden diyecek. Peşini bırak artık kızımın diyecek.
fragmani izledim...
ilk sahneler zaten hepimizin bekledigi ve tahmin ettigi barisma sahneleriydi. ozete bagli kalinirsa yilmazin yasayacagi ilk sok filizin hamile oldugunu ogrenmesi ki bunu handan hanm'dan ogreneceginden bebegin cemden oldugu sanmasi olacak. cizilen yilmaz karakteri buna inanacak ama hesap sormaya zaten filizin hamileligini aciklamak icin davet ettigi ciftlige gidecek. tabi plani kuran sadece handan deil cem de payina duseni yapip yilmazdan once ciftlige gidecek... ortada hicbir sey olmamasina ragmen zaten gazi almis olan yilmaz yalnis anlamaya acik olacak. tahminimce de bolum orada bitecek...
daha sonra muhtemel senaryo kusuni'nin tahmini gibi olur belki. bu seferde yilmaz bin pisman dolanir=)
ee dizinin bir sezonu bitirmesi lazim. bunu da filiz ve yilmazi ayirarak yapmak en kolayi=)
bu yazdiklarim bnm tahminim tabi boyle olmasin hep mutlu ve beraber olsunlar isterim ama bunu beklemek bzm dizi icin fazla polyannacilik olmaz mi?
Fragmanin sadece sonuna yetisdim...
Handan hanim yilamaza ne verdi diye merak ediyorum icin de ne olabilir ki... icinde cem ve filizin fotolari olamaz cünkü cem ve filiz cok yakinlasmadilar...evet cem onu öptü ama ozaman kim cekebilir ki onlar...bence icin filizin hamile oldu belirten belgeler...var ve handan hanim ve cem kesin o beebgin cemden oldunu belirten bi sahte belge de koymuslardir icin diye tahmin ediyorum...
bu haftayi o kadar merak ediyorum ki....:img-yes:
ismailsurucu 03-02-07, 12:21 bence yilmaz inanmiyor ve filiz o an arar oda kabul eder ve ciftligin yolunu tutar gittigindede filiz yerde yatiyo olucaktir baygin bisekilde kesin yine sancilandi yada basi döndü bayildi yilmaz onu o sekilde bulur ama bebek düsmezz sanirim!!!!!!
ama yilmaz ciftlige gelrse ve de filiz yerde bayigin ve hertaraf kan olurasa bebekte düstü demek ve buda bi dehset!!!!!!!!!
ama bence yilmaz inanmaz buna asla inanmaz böyle biseye inanrisa yilmazin aklinda süphe duyarim ve cok sacma olur dizi neden derseniz???:
cevap filiz o kadar yilmazin pesinden kostu taaa sapanciya kadar gitti ve hep sana önemli bisey diycem önemli bisey diycem dedi sora sancilandi hastaneye götürdüler falan filan beni affet dedi son bi kez aramazda bi bag var ve hic kopmicak dedi bunlar ne demek oluyo ozman.........
bence yilmaz buna inanmaz ve cocuk ta düsmez filizin basi döner ve de bayir yilmaz filizi o halde görürsede dehste kapilir ama bebek düsmez eyer bebek düserse o resimlerimiz cikmaz o resimlerde 61.bölümde büyük bi ihtimal cikar!!!!!!!
sonuc suki yilmaz bu yalan inanmaz!!!!!ve ayrilmazlar baristilar ve bi bölüm gecmeden ayrilmazöar ve bu yalana yilmaz inanrisa bu cokkk tepki alir ve bebek cemden diyolar asla böyöle biseye yilmaz inanmaz mümkün deyil icinizi feah tutun >!!!!
aklı başında olan bir yılmaz böyle dolduruşlara gelmez,geldiği zaman ise inandırıcılığı hiç kalmaz.senaryo ekibi de seyircilerden gelecek olan tepkiyi bilecekleri için senaryo üzerinde bu tür bir oyun oynayamazlar.
handan bebeğin cemden olduğunu iddia edemez çünkü bir arkadaşımız bebeklerin babasının doğmadan tespit edilemeyeceğini yazmıştı yani bunu kanıtlayamazlar yılmazda normalde böyle bişeye inanmaz sadece çok önemli bi kanıt olması lazım!
Filizce_Jüly 03-02-07, 12:36 Arkadaslar sonunda bende gördüm fragmani! Deminden 15 dk önce sanirim euro d yayinladin.
Ya mektubun üstünde ne yaziyordu aklima o takildi, bilen varmi?
ya allah askina yilmaz bu olaya inanirmi olayin icinde handan ve cem varsa böyle biseye asla inanmaz!!!!
bazi arkadaslar demiski inanir ve ciftlige hesap sormaya gider?!!bu ne demek oluyo ki filize neyin hesabini sora bilirki böyle bisey olamaz!!yilmaz buna inanamaz diyelim inandi ve buda yasadigi sok yilmaz kalmiski ciftlige filize hesap sormaya gitsin buna inanmissa filizin gectigi yoldan bile gecmez....ne yüzünü ne sesini duymak isterr.....
arkadaslar böyle biseyin olmasa olamazya niye baristiriyolarki ozman ayni bölüm ayiricaklarsa....cokk sacma olur ve senaristler böyle biseyi yapmazlar sora bide herkesin cemden nasil nefret ettigini bile bile yilmazin bu yalana inanmasi cok tepki alir ve bu ask biter ozman biter ne demek olsun ya filizi namussuzluklan suclamak kadinlik gururu ve filizde zaten yilmazi asla affetmezz aslaa!!
diyceksinizki ama yilmazda filizin duygulariylan oynadi filiz yine yilmazi affet ti evet ama o ayri bu ayri yilmaz ozman duygulariylan oynamisti bu seferde sevdigi ugruna ölmeyi göze alacagi ve o adam dan hamileyken o adam gelsin sen hamileymisin ve cocuk da cemden mis gibi laflar cokk agirr namuszuzluk anlamina geliyooo ve filiz artik bu kadarini kaldiramaz ve yilmazda buna inanamz aslaaa inanrisa yilmazin askindan herseyin den süphe duyarim ve bu ask yilmazin inandigi dakka biter biterr ve senaristler bu aska yazik ederler!!!!
gülbeşeker 03-02-07, 12:45 yılmaz önce handana inanmaz bunun üzerine cem filizn çiftliğne gidip yeni bir plan uygulayabilir yani yılmaz filizle cemi yakın bir şekilde görür bunun üzerine yılmaz handanın söylediklerine inanır filizle konuşmaz bile bir arkadaşımızın dedği gibi filiz yılmazı katil olmakla suçladı büyük bir hata yaptı şimdi de yılmaz filizi bu şekilde suçlayarak büyük bir hata yapacak durum eşitlenmiş olacak.
bence handan yakında kalpten gider tekinerler batmak üzere! cemde planını yapmış işte hem yılmazdan hem bebekten kurtulcak bide tekinerlerin sahip olduklarını alcak bunun karşılığında filizle evlencem diycek yoksa batarsınız gibi durumları olur o zaman handanda ömerde yılmaza ve filize haksızlık ettiklerini anlayacaklar
Filizce_Jüly 03-02-07, 12:54 bu soruyu dün ben de sordum ama kimse zarfta ne yazdığını fark etmememiş sanırım gerçi olsa olsa filiz tekiner yazar heralde aklıma başka bir şey gelmiyor.
Hmm ama filizin evine geldigi zarf olamaz degilmi? Cünkü o sariydi o zaman kesin bu handanin ve cemin ellinden dir. Ya Filizle cem resimler var icinde(fotomontaj tabi yada kizi uyutular:icon_cry: ve cemle filizin forosunu cekti handan cadisi) yada uydurak bir hamilelik sonucu babasi cem die yazan:img-hyste . Ya ne olabilir ki icindeki yazan, okadar zor olmamasi lagzim sonucda senaristlerinde bizden cok farkli düsünceleri olmamasi lagzim!!!
siz diyorsunuzki sonuc esitlenicek filiz yilmazi katilliklen sucladi diyorsunuz simdide yilmaz filizi namuszuzluklan sucluyo dikatinizi cekerim katiliklen namuszuzlugun arasinda daglar kadar fark var !!!!!
nedemek olsun ya yilmaz gelsin filize sen hamileymisin cocukta cemdenmis gibi laflar cokkk agir hemde cokkk bu düpe düz sen namuszuz sefersizsin anlamina geliur ve bu cok cok daha agir bi laf ve bu lafi yilmaz filize söyledigi yada düsündügü an o yilmazin büyük askindan süphe duyarim ve benim icin bu ask biterrr bu ylaana senaristler yilmzi inandirirlarsa bu isin icinden nasil cikarlar ve nasil geri birlesirler aklim almiyo!!!#
böyle biseye inanmasi bu dizinin felaketi olur dünüsü olmaz!!!!
gülbeşeker 03-02-07, 13:08 Hmm ama filizin evine geldigi zarf olamaz degilmi? Cünkü o sariydi o zaman kesin bu handanin ve cemin ellinden dir. Ya Filizle cem resimler var icinde(fotomontaj tabi yada kizi uyutular:icon_cry: ve cemle filizin forosunu cekti handan cadisi) yada uydurak bir hamilelik sonucu babasi cem die yazan:img-hyste . Ya ne olabilir ki icindeki yazan, okadar zor olmamasi lagzim sonucda senaristlerinde bizden cok farkli düsünceleri olmamasi lagzim!!!
o zarf eve gelen zarfa benziyordu sanki bence belge o belge ama handan çocuğun cemden olduğunu söyleyecek hiçbir belge çocuğun babasının cem olduğunu yazmaz gerçi bunlar yalandan bir dna testiyle böyle bir şey yapabilirler ama yani dna testi yapmış gibi gösterirler sonuc da çocuğun babası cem olur mu olur.
yapmalıydılar zaten! bi tek bizim dizinin fragmanı çok geç geliyo binbir gece hırsız polis hemen veriyo yeni bölüm fragmanını
Dna testi anne karnındayken mümkün değil diye biliyorum.. Yanlış mı biliyorum. ? Ayrıca bir dna testinin çıkması en azında 25 günü buluyor parayı bastırırlarsa.. Parayı bastırmazlarsa.. 3 ay sünürüler.. Yani anne karnındayken bebeğin dna testi tabi olacağını ilk defa burdan duyuyorum. Bu işi araştırmam lazım.. :)
Zarf olayını şimdi duydum sizden ben fragmanı görmedim daha ama yeter bu senaristler ne yapmaya çlışıoo anlamıyorum.Daha önce de dediğim gibi Cemin Filiz i bayıltır Yılmaz bunları görür falan demiştim korkmuştum.Sizde böle yazınca offff...Yabebeği düşürmesinler hele bebek düştükten sonra Yılmaz öğrenirse temlli araları bozulur yaa....üffff...:(
Anne, baba ve çocuktan biyolojik örnekler alınıyor. Bu örnek, kan alımıyla olduğu gibi, ağız içinden alınan hücre de olabiliyor. Ebeveynlerden biri yaşamıyorsa elde edilen kemiklerle sonuca ulaşılmaya çalışılıyor. Örneklerden bir DNA profili çıkarılıyor. DNA’nın bazı bölgeleri inceleniyor. Çocuğa anneden aktarılan özellikler gözardı ediliyor. Geriye kalan özelliklerin olası babadan olup olmadığı araştırılıyor. Ve sonuçlar titizlikle değerlendiriliyor.
Yani dna testi için çocuğun doğması şart.. Anne karnında dna testi gibi birşey olamaz.. Bunun düşüncesi bile çok komik.. Annenin karnını deşip daha tam olgunlaşmayan bir bebekten dokumu alıncak.. :)
arkadaslar bisey fark ettim ama dogru olup olmadigini bilmiyorumhani su handan ciftlige gelmisti filize kalvalti falan hazirladi .....orda giydigi kiyafetlerve fragmanda yilmazin ofisine geldiginde giydigi kiyafetler ayni galiba arkadaslar mavi lacivert ti galiba !!!!eyer öylese hiccc merak ettmegin yilmaz inanmiyor sora iste defileye geliyo orda öpüyo falan filan bence kiyafet ler ayniysa bana öyle geldi yilmazz inanmiyor sizde bi bakarsaniz 59.bölümdeki o sahneye bide fragmandaki handan kiyafetleri ayni galiba!!!!!!
ins öyledir yaaa ayyy yine icime bi umut dogdu!!!
destina304 03-02-07, 13:29 Dna testi anne karnındayken mümkün değil diye biliyorum.. Yanlış mı biliyorum. ? Ayrıca bir dna testinin çıkması en azında 25 günü buluyor parayı bastırırlarsa.. Parayı bastırmazlarsa.. 3 ay sünürüler.. Yani anne karnındayken bebeğin dna testi tabi olacağını ilk defa burdan duyuyorum. Bu işi araştırmam lazım.. :)
pinkzone araştırma yapmana gerek yok.benimde bildiğim kadarıyla anne adayı doğurmadan önce bebeğin kime ait olduğu öğrenileme.anca bunun için bebeğin doğması lazım.yani handan böel bişeyi yapıp yılmazın karşısına giderse yılmazın bunu bilmesi lazım ne kadarda olsa yılmaz okumuş bir insan cahil değil ::):)
Bence handan yılmaz görüşmesinde hiçbir sorun olmayacak yani yılmaz handan hanıma çocuğun cemden olduğuna asla inanmayacak ama filizin hamile raporunu görünce şok geçirir sonrada handana ağzını payını verir birde yılmaz çocuğu olacağını filizden öğrenmediği için üzülür.Esas tehlike bence çiftlik sahnesinde olacak acaba yılmaz neyle karşılaşacak çok merak ediyorum ama çiftlik sahnesi onları dahada birbirlerine yakınlaştıracak ve 61. bölümdede o merak ettiğimiz fotoğraftaki güzel sahneler gerçekleşecek ben zannetmiyorum ayrılacaklarına dizinin ortasında barışıpta yarım saat sonra yeniden ayrılan bir çift olamaz herhalde bence bu bölümle beraber çok güzel bölümler izleyeceğiz yakında filizle yılmaz evlenebilirde
forever_bim 03-02-07, 13:35 bence yılmazı inandıracaklar ki tarafların yaptığı hatalar eşitlensin. Filiz Yılmazı katillikle suçladı, istediği kadar pişman olsun bu yılmazın içinde yara olarak kalacaktır, ayağı filize karşı hep bir adım geride olacaktır.o yüzden sevgili senaristlerimizde durumu eşitlemek için olayı bu yana çekecekler. çok büyük bir olayla yılmazın filize güvenmediğini gösterecekler ve olay eşitlenecek gibi geliyor bana. ha sonra nasıl toparlarlar, daha doğrusu toparlarlar da bize nasıl inandırırlar bu aşkı sevdayı onu bilmem. gerçi o da kolay iki koklaşıp, öpüşüp, motorla da iki tur attılar mı biz zaten olanı biteni unutup "çok yakışıyorlar be, en sonunda kavuştular" deyip gene mutlu oluruz. sonuç olarak hata ne filizde ne de yılmaz da kesinlikle bizde. :)
bir de kurşuni nin söylediği acayip olabilir bir senaryo geldi bana. yılmaz suçlar filiz bebeği düşürür böylece yılmaz suçlu durumuna düşer.daha sonra yılmaz gerçekleri öğrenir sonra nolur bilmem ama böyle olursa bu dizinin 85 nci sezonunu bizim torunlar seyreder gibi geliyor.
Öncelikle yorumunuz çok hoşuma gitti. Ama dizinin 3. sezona çıkmayacağını düşünüyorum. Konu çoktan bitti. Aksiyon macera ile geçiştirme sürecinde dizi.
Bende dün akşam tesadüf üzeri izledim.
Yılmaz Filiz sahnelerini ilk başta sevinsemde sonra tamamını izleyince derince bir of çektim.
Fömer çiftinin ışık hızıyla ilerlemesine bakıyorum. Valla bakalım kesin belli yerlerden bu çiftede hamleler gelecektir.
Handan bencede Yılmaza Filizin hamile olduğunu ve bunun Cemden olduğunu söyleyebilir.. Ama Yılmazın inanıp inanmasına yorumlayamayacağım. Henüz erken. 2. fragmanda az da olsa daha iyi anlarız. Yılmazın inanmamasını isterim.. Bakalım.. Ama şu an erken bir yargı var forumda.. 2. fragmana kada bekleyelim derim ben. Yada bölüme. Henüz yargılamak için erken ama tüyoların çıkma olasılığı çok fazla.
Ömer Elif konusunda da son derece seri davranmıştı adam altı ileri vitesli GTI arabalar gibi bu konuda:)
fragmani izledim...
ilk sahneler zaten hepimizin bekledigi ve tahmin ettigi barisma sahneleriydi. ozete bagli kalinirsa yilmazin yasayacagi ilk sok filizin hamile oldugunu ogrenmesi ki bunu handan hanm'dan ogreneceginden bebegin cemden oldugu sanmasi olacak. cizilen yilmaz karakteri buna inanacak ama hesap sormaya zaten filizin hamileligini aciklamak icin davet ettigi ciftlige gidecek. tabi plani kuran sadece handan deil cem de payina duseni yapip yilmazdan once ciftlige gidecek... ortada hicbir sey olmamasina ragmen zaten gazi almis olan yilmaz yalnis anlamaya acik olacak. tahminimce de bolum orada bitecek...
daha sonra muhtemel senaryo kusuni'nin tahmini gibi olur belki. bu seferde yilmaz bin pisman dolanir=)
ee dizinin bir sezonu bitirmesi lazim. bunu da filiz ve yilmazi ayirarak yapmak en kolayi=)
bu yazdiklarim bnm tahminim tabi boyle olmasin hep mutlu ve beraber olsunlar isterim ama bunu beklemek bzm dizi icin fazla polyannacilik olmaz mi?
Yazdıklarına katılıyorum. Dizinin ilerlemesi için gerilim yaratmak 1.koşul.
handan bebeğin cemden olduğunu iddia edemez çünkü bir arkadaşımız bebeklerin babasının doğmadan tespit edilemeyeceğini yazmıştı yani bunu kanıtlayamazlar yılmazda normalde böyle bişeye inanmaz sadece çok önemli bi kanıt olması lazım!
Bir başka dizide izledim. Hamileliğin 18. haftasından itibaren DNA testi mümkünmüş.
Dna testi anne karnındayken mümkün değil diye biliyorum.. Yanlış mı biliyorum. ? Ayrıca bir dna testinin çıkması en azında 25 günü buluyor parayı bastırırlarsa.. Parayı bastırmazlarsa.. 3 ay sünürüler.. Yani anne karnındayken bebeğin dna testi tabi olacağını ilk defa burdan duyuyorum. Bu işi araştırmam lazım.. :)
Bebeğim dizisinde izlediğim kadarıyla 18. haftadan itibaren DNA testi mümkün e senaristler pek meyilli zaman atlamaya. Yani olur mu olur.
nazende_72 03-02-07, 13:37 Fragmanı bende izledim.Çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor.Yanımdaki arkadaşım kalp ilaçlarını yanımıza alalım diyor.Çok fazla tiryakisi değil ama o da bizler gibi heyecanla beklediğini söylüyor.Bence daha önce belirttiğim gibi Cem ile Handan ın oyunlarına Yılmaz ve Filiz düşmeyecek.En azından ben öyle umuyorum.Bir bölümde hem birleştirip hem de ayırmayacaklar.Nerede kalır o zaman o büyük sevdaları.Biz sevdalarını izlemek istiyoruz.
forever_bim 03-02-07, 13:37 Arkadaşlar taşıyıcı annelik konusunu işleyen Bebeğim dizisinden bildiğim kadarıyla 18. haftadan itibaren DNA testi mümkün. Bebekten sıvı alımı söz konusu. Sahte rapor hazırlarlar mı bilmiyorum ama.
Bebeğim dizisinde izlediğim kadarıyla 18. haftadan itibaren DNA testi mümkün e senaristler pek meyilli zaman atlamaya. Yani olur mu olur.
Aman sıkıldım açıkcaı ne olacaksa bir an önce olsun.. Ne bebekmiş.. Bee doğmadan çile çektirir oldu millete.. Dünyaya gelse neler yapcak kimbilir. :img-hyste
Geçen sene Murat vardı.Ona neler dioduk.Ama adam kötünün en iyiiymiş.Cem in yanında melek kalır.Ah gelen gideni aratır die boşuna dememişler.Bi kaç arkadaşın dediği gibi artık her bölüm Cem ne yapacak Filiz le Yılmaz a nasıl zarar verecek die bekler olduk.Handan Hanım la Ömer de artık iflas ettikleri zaman ve Cem gerçekyüzünü gösterdikten sonra başlarını taşlara vurcaklar ama neye yarar.Onları yine Yılmaz kurtaracak .Tabi Önce Filiz i kurtarması lazım o adamın elinden.İnşallah bu hafta kötü bitmez.Yılmaz Filiz i yerden baygın bulsun Cem le görmesindense bayılması daha iii bence,o zarfın içinde de ya filiz in Cemle resimleri yada Bebeğin Cem den olduğu yazarsa çoook kötü olur.
Ama bi de senaristler bizi şaşırtıp zarfın içinde filiz in hamileliği ile ilgili bişiler yazıo olsa ve Yılmaz da bunu görse ne güzel olur.Ama bu senaristlere kalsa ancak rüyamızda...:icon_sorr
yakupoglu61 03-02-07, 13:43 Sahte rapor hazırlarlar mı bilmiyorum ama.
işin içinde cem'in olduğunu düşünürsek sahte rapor hiç şaşırtmaz bizleri...
fragman daha göremedim sanırım kanald dün 1-2 kez gösterdi o kadar daha hiç bir şey yok ortada ...
Arkadaşlar taşıyıcı annelik konusunu işleyen Bebeğim dizisinden bildiğim kadarıyla 18. haftadan itibaren DNA testi mümkün. Bebekten sıvı alımı söz konusu. Sahte rapor hazırlarlar mı bilmiyorum ama.
hem fılız nıye razı gelsınkı bu teste sonucta cocuğun babası yılmaz valla bence bebek cemden dersler dızı cığrından cıkar...
yılmaz bence belgelere ınanırsa yanı bı kadnı namussuzlukla suclamak cok yanlıs olur ve ben olsam fılızın yerınde askımdan delı dıvane olsam asla yılmazı affetmem dıyeceksınız kı yılmazı katıllıkle sucladı ama fılız polısın belgelerıne ınandı handan ve cemın belgelerıne değil ve ıkısı bence cok cok farklı ve boyle bır suclama fılızın yıkılmasına sabep olur!
forever_bim 03-02-07, 14:01 hem fılız nıye razı gelsınkı bu teste sonucta cocuğun babası yılmaz valla bence bebek cemden dersler dızı cığrından cıkar...
yılmaz bence belgelere ınanırsa yanı bı kadnı namussuzlukla suclamak cok yanlıs olur ve ben olsam fılızın yerınde askımdan delı dıvane olsam asla yılmazı affetmem dıyeceksınız kı yılmazı katıllıkle sucladı ama fılız polısın belgelerıne ınandı handan ve cemın belgelerıne değil ve ıkısı bence cok cok farklı ve boyle bır suclama fılızın yıkılmasına sabep olur!
Mert'ciğim bence erken konuşuyoruz. Fragmanın yanıltma payı da olabiliyor. Eski bölümlerden biliyoruz.
Mert'ciğim bence erken konuşuyoruz. Fragmanın yanıltma payı da olabiliyor. Eski bölümlerden biliyoruz.
bende olabılecek olaylar uzerıne yorum yapıyrm...
bencede ızleyıp yorum yapmakta yarar var...ama ıstemeden ınsanın ıcıne kurt dusuyo.
Ben de öyle düşünüyorum belki Handan defileden önce söyleyecek çocuğu Filiz'e neden diye sorarsanız çünkü çiftlik evinde Filiz Yılmaz ile konuştuktan sonra şüphelendi Yılmaz'la bir şey olmasından korkup Cem'i çağıracak ve plan yapıp defileden önce Yılmaz'la konuşacak belki de bilemeyiz.
arkadaslar bi sey fark ettim gecen bölüm handan filizin yanina ceiftlige geldigi kiyafetlen yilmazin ofisine geldigi kiyafet ayni geldi bana siz ne diyosunuz bu ise belki ayni deyildir ama sanki bana ayniymis gibi geldi eyer ayniysa hic sorun yok demektir handan söylüyo ama yilmaz inanmiyor !!!!! ohhh bide siz bakin ben fragmani tam iyi o kiyafetleri hatirlamiyorum onun icin pek eminin deyilim ama ins aynidir!!!
destina304 03-02-07, 14:30 bence çok kötü düşünerek.bir yerden ii bir yerden kötü yapıyoruz boşu boşuna birşey bilmeden kendimizi paralıyoruz.ii tarafı ise çok güzel şeyler olursa biizm için hem süprz olcak hemde çok sevincez.inş senaristler bize sağ gözterip sol vururlar ilk defa böel bişey istiyorum fragmana bakıp bizi delirtip inş süper bir barışma ve güzel şeyler izletirler bize
merhabalar
belkide handan hic filizin hamileliyle ilgili konusmiycak, yilmaza filizi rahat birak masi icin para teklifi belkide acikpazar la ilgili biseyler edebilir, ama bebegi söylemicek cünkü yilmazin cemden olduna asla inanmiyacani o da tahmin edebilir
Fragmanın ikinci şok sahnesini yani olasılı çiflik görüntüleri yoktu. Olsaydı. En azından anlardık Yılmaz kızgın mı ? Değilmi ?
Şu da olabilir.. Handan çocuğun babasının Yılmaz olduğunu ama.. Filizin çocuğu aldırdığını söylebilir.. O zaman da durumlar karışık olabilir. Çocuğu belgelemek için de test sonuçlarını götürebilir.
işlerimin yoğunluğu nedeni iel bir süredir birlikte değiliz arkadaşlar inşallah bu hafta biticek ve tekrar birlikte olacağız tabi bu diziyi izlemiyorum demek değil izliyorum ve özet ve fragmanıda okudum fazla bir söze gerek yok bunları zaten söylemiştim sizlere
evet bu bölüm yumaşamalar iki çifti barışma aşamasına kadar getirecektir.barışma aşaması diyorum çünkü barışcaklarına inanan biri değilim fragmanı izlediğim kadarıyla handan hanım filizin hamilelik test sonuçlarını yılmaza gösterip filizin hamile olduğunu söylemesi iyide handan hanım bunu yılmaza gidip neden söyler yılmaza söylememek için çabalayan handan bunu neden yapar
--- yılmaz filiz yakınlaşmasını görmüştür ve filizin yılmaza karşı zaafını bildiği için barışıcaklarını umut eder ve cemle bir plan hazırlarlar filizin çifliğe yılmazı davet ettiği akşam büyük olasılıkla yılmaza çocuğu söyleyeceği akşamdır ve bu durumu tahminimce handan hanım biliyordur ve planın temeli bu olaya göre hazırlanacak demektir.peki ne yapabilirler
---handan filizden önce yılmaza filizin hamile olduğunu söyler ve çocuğun cemden olduğunu tabi yılmaz buna inanırmı tabiki inanmaz onu ikna etmenin aklının karıştırmanın ilk safhasıdır bu büyük ihtimalle bütün olay çiflik evinde çözülecek aklı karışan yılmaz (sinek ufak ama mide bulandırır)çifliğe gittiğinde göreceği manzara karşısında dehşete düşücektir peki göreceği manzalar ne olabilir
--- yılmazdan önce çiflik evine giden cem filizle yakınlaşma çabalarını yılmaz görür ve aklı karışık olduğundan inanır cemle kavga eder bu esnada filiz sancılanır
---yada yılmaz onları öylece görür çekip gider bunu filiz farkeder sancılanır
--- yada yılmazdan önce cem adamlarını filize yani çifilğe gönderir filizin merdivenlerden düşmesi sonucu yılmaz gelir ve filizi kanlar içinde bulur
hepinize sevgiler
işlerimin yoğunluğu nedeni iel bir süredir birlikte değiliz arkadaşlar inşallah bu hafta biticek ve tekrar birlikte olacağız tabi bu diziyi izlemiyorum demek değil izliyorum ve özet ve fragmanıda okudum fazla bir söze gerek yok bunları zaten söylemiştim sizlere
evet bu bölüm yumaşamalar iki çifti barışma aşamasına kadar getirecektir.barışma aşaması diyorum çünkü barışcaklarına inanan biri değilim fragmanı izlediğim kadarıyla handan hanım filizin hamilelik test sonuçlarını yılmaza gösterip filizin hamile olduğunu söylemesi iyide handan hanım bunu yılmaza gidip neden söyler yılmaza söylememek için çabalayan handan bunu neden yapar
--- yılmaz filiz yakınlaşmasını görmüştür ve filizin yılmaza karşı zaafını bildiği için barışıcaklarını umut eder ve cemle bir plan hazırlarlar filizin çifliğe yılmazı davet ettiği akşam büyük olasılıkla yılmaza çocuğu söyleyeceği akşamdır ve bu durumu tahminimce handan hanım biliyordur ve planın temeli bu olaya göre hazırlanacak demektir.peki ne yapabilirler
---handan filizden önce yılmaza filizin hamile olduğunu söyler ve çocuğun cemden olduğunu tabi yılmaz buna inanırmı tabiki inanmaz onu ikna etmenin aklının karıştırmanın ilk safhasıdır bu büyük ihtimalle bütün olay çiflik evinde çözülecek aklı karışan yılmaz (sinek ufak ama mide bulandırır)çifliğe gittiğinde göreceği manzara karşısında dehşete düşücektir peki göreceği manzalar ne olabilir
--- yılmazdan önce çiflik evine giden cem filizle yakınlaşma çabalarını yılmaz görür ve aklı karışık olduğundan inanır cemle kavga eder bu esnada filiz sancılanır
---yada yılmaz onları öylece görür çekip gider bunu filiz farkeder sancılanır
--- yada yılmazdan önce cem adamlarını filize yani çifilğe gönderir filizin merdivenlerden düşmesi sonucu yılmaz gelir ve filizi kanlar içinde bulur
hepinize sevgiler
üstteki 2 ihtimalde de 2. kez Filiz Yılmaz'ın peşinden koşar.Bak gördüğün gibi değil gibisinden sence 2. kez Filiz'i Yılmaz'ın peşinde koştururlar mı?
Kısa ve öz Matkraka yorumuydu herhalde bu.. :) Bende senin gibi düşüğnür oldum.. Artık çiftin öyle bir olay ayıracakki bizde yuh diyeceğiz. Bence Yılmaz filizi kötü durumda bulacak. Onu hastaneye taşırken dizi bitcek gibi yada o anda biter. gelecek bölüm filizin durumuna üzülür ama çocuğun cemden olması sanması nedeni ile kızgındır. Hastanede veya hastane çıkışı olmadık ithamlarda bulunabilir. Filizde ölür kahrından valla ikisininde dönülmez hatalrı var.. Şimdi.. Yılmaz 1-0 önce idi.. Filizide berabere alabilmek için 1-1 oynatıyorlar.. Yani durumu eşitlemek şart. Burda hakemde senaristler oluyor.. Bizlerde heyecanla yürekleri ağızda seyirci.. :)
arkadaslar bi sey fark ettim gecen bölüm handan filizin yanina ceiftlige geldigi kiyafetlen yilmazin ofisine geldigi kiyafet ayni geldi bana siz ne diyosunuz bu ise belki ayni deyildir ama sanki bana ayniymis gibi geldi eyer ayniysa hic sorun yok demektir handan söylüyo ama yilmaz inanmiyor !!!!! ohhh bide siz bakin ben fragmani tam iyi o kiyafetleri hatirlamiyorum onun icin pek eminin deyilim ama ins aynidir!!!
60 bolumun fotolari var mi acaba ?
üstteki 2 ihtimalde de 2. kez Filiz Yılmaz'ın peşinden koşar.Bak gördüğün gibi değil gibisinden sence 2. kez Filiz'i Yılmaz'ın peşinde koştururlar mı?
Her türlü senaryoyu kaleme alan senaristler bunu da yapar.. Çok alıştık bunların birbirlerini kovalamalarına.. Onun için sevda yolunda herşey mübahtır kuralını kendilerine amaç belirlemişler.. :)
Ben Cem'i azıcık tanıyorsam orda Yılmaz'la karşılaşacağını bile bile oyun için bile olsa Filiz'in yanına gitmez.Yılmaz onu orda sağ bırakmaz ne olursa olsun.Çekip gitmez Yılmaz onları görünce Cem'e kaç sefer dedi Filiz'in kılına zarar verirsen seni öldürürüm diye.Cem'in oraya gitmesini unutun.İçimden bir ses 2 adamın Filiz'i bağlayıp Yılmaz'ın gelmesini beklemeleri geçiyo ama Yılmaz silahlı saldırıya da uğrayabilir.Olmayacak bir şey değil.
Fragmanlarda 8 şubat yazıyordu.. Sakın yanılmayın arkadaşlar.. Gerçek sitede 9 şubat yazıyor. Kanal D tarihte yanlışlık yapmış.. İkinci fragmana şiirde yer alır.. Hem bazı görüntülerde eklenir.
Bence yılmaz handanın söleiği yalana asla inanmaz. yani bebek cemden felan derse.ama filizin yanına gidince yanlıs anlasılma felan olabilir.Senaristler de önceki bölüm birlestirip bu bölüm ayırmaz onları sanırım.Acık pazarıda bence yılmaz napar eder alır.
gülbeşeker 03-02-07, 15:53 handan cemle öyle bir plan yapacak ki yılmaz çocuğu cemden sanacak yoksa yılmaz handanın ya da cemin bir sözüyle filize inanmamazlık yapmaz aynı filizde olduğu gibi filiz önce yılmaza sonuna kadar güveniyordu sonra silahın sadıkoğluna ait olduğunu görünce yılmazın yüzüne baka baka onun absini vurdurduğunu söyledi,gazeteyi yüzüne fırlattı nerdeyse polisi arayacaktı şimdi de yılmaz önce asla inanmayacak akabinde çiftlikte artık nasıl bir manzarayla karşı karşıya kalacaksa çocuğun cemden olduğuna inanacak kesin bunu filize söyledğinde de filiz de gurur yapıp evet çocuk cemden diyebilir ondan sonrasında yılmaz aslıyla yakınlaşır filiz de cemle bu arada aslı yılmazla filizi bu bölümde de öğrenmezse zekasından şüphe etmeye başlıcam.Önümüzdeki bir kaç bölüm içinde yılmaz gerçeği öğrenir filizn peşinden koşar ama filiz onu affetmez bu arada cemin gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkar yılmazla filiz böylece yakınlaşırlar zaten onları acılar yakınlaştırıyor ama bu da dizinin sonlarına doğru olur heralde.
handan cemle öyle bir plan yapacak ki yılmaz çocuğu cemden sanacak yoksa yılmaz handanın ya da cemin bir sözüyle filize inanmamazlık yapmaz aynı filizde olduğu gibi filiz önce yılmaza sonuna kadar güveniyordu sonra silahın sadıkoğluna ait olduğunu görünce yılmazın yüzüne baka baka onun absini vurdurduğunu söyledi,gazeteyi yüzüne fırlattı nerdeyse polisi arayacaktı şimdi de yılmaz önce asla inanmayacak akabinde çiftlikte artık nasıl bir manzarayla karşı karşıya kalacaksa çocuğun cemden olduğuna inanacak kesin bunu filize söyledğinde de filiz de gurur yapıp evet çocuk cemden diyebilir ondan sonrasında yılmaz aslıyla yakınlaşır filiz de cemle bu arada aslı yılmazla filizi bu bölümde de öğrenmezse zekasından şüphe etmeye başlıcam.Önümüzdeki bir kaç bölüm içinde yılmaz gerçeği öğrenir filizn peşinden koşar ama filiz onu affetmez bu arada cemin gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkar yılmazla filiz böylece yakınlaşırlar zaten onları acılar yakınlaştırıyor ama bu da dizinin sonlarına doğru olur heralde.
Galiba böyle olcak.. Valla Yılmaza hak veririm.. Zannediyorum ki.. Cem Filizi öyle baygın yapacak ki.. Yılmaz gördüğü manzarayı ister istemez hayra yormayacak.. Ama Cemin şu yüzü hala çıkcak.. Dizi bitecek hala görcez adamın foyasının meydana çıkmasını..
handan cemle öyle bir plan yapacak ki yılmaz çocuğu cemden sanacak yoksa yılmaz handanın ya da cemin bir sözüyle filize inanmamazlık yapmaz aynı filizde olduğu gibi filiz önce yılmaza sonuna kadar güveniyordu sonra silahın sadıkoğluna ait olduğunu görünce yılmazın yüzüne baka baka onun absini vurdurduğunu söyledi,gazeteyi yüzüne fırlattı nerdeyse polisi arayacaktı şimdi de yılmaz önce asla inanmayacak akabinde çiftlikte artık nasıl bir manzarayla karşı karşıya kalacaksa çocuğun cemden olduğuna inanacak kesin bunu filize söyledğinde de filiz de gurur yapıp evet çocuk cemden diyebilir ondan sonrasında yılmaz aslıyla yakınlaşır filiz de cemle bu arada aslı yılmazla filizi bu bölümde de öğrenmezse zekasından şüphe etmeye başlıcam.Önümüzdeki bir kaç bölüm içinde yılmaz gerçeği öğrenir filizn peşinden koşar ama filiz onu affetmez bu arada cemin gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkar yılmazla filiz böylece yakınlaşırlar zaten onları acılar yakınlaştırıyor ama bu da dizinin sonlarına doğru olur heralde.
ay aman allah korusun boyel bir senaryo istemeyiz !!! insallah yilmaz filize guvenir handana degil !!! daha oncede handan gondermsiti ya o manken kizi yilmazin oteline !!!!
gülbeşeker 03-02-07, 15:57 Ben Cem'i azıcık tanıyorsam orda Yılmaz'la karşılaşacağını bile bile oyun için bile olsa Filiz'in yanına gitmez.Yılmaz onu orda sağ bırakmaz ne olursa olsun.Çekip gitmez Yılmaz onları görünce Cem'e kaç sefer dedi Filiz'in kılına zarar verirsen seni öldürürüm diye.Cem'in oraya gitmesini unutun.İçimden bir ses 2 adamın Filiz'i bağlayıp Yılmaz'ın gelmesini beklemeleri geçiyo ama Yılmaz silahlı saldırıya da uğrayabilir.Olmayacak bir şey değil.
bence yılmazın başına bişey gelmeyecek ya filizn başına kötü bir şey gelecek ve çocuğu kaybedecek ya da cemle filizn yakınlaşması olayı olur cem dayak yemeye alıştı istedğini elde ettikten sonra yedği dayakları hiç umursamaz zaten yılmaz da cemi en fazla dövüyor,şu ana kadar cemin hiçbir planına engel olamadı.
gülbeşeker 03-02-07, 16:01 neden kimse cevap vermiyo? fotolar var mi aceba ?
hangi fotolar 57.bölüm fotolarını diyorsan multimedyada var ama gelecek bölüm fotoları henüz yok.
Yılmazdan bir icraat görmedik Ceme dair.. Sadece ihale ve dayak attı. İlerisi olmadı. Onun için Cem dayak yemeye genede razı olur. eğer o durumda olsa herşeyi filiz için yaptığı için dayağı zevk çığlıkları içinde yer valla.
Ama Yılmaz alınca fitili çiflik evine gitcek. Ve Filizi baygın yerde yatarken bulması daha bir mümkün. Ama Handan eli karıştığı için plana.. Cemin de orda olma olasılığı %100 Handandan daha çok ayırmak için hamle gelir. Çocuk kimden durumundan sıkıldım. En olmadık şeylere bayanlara patlıyor.. Haksızlık bu. Çocuk benden.. :) Dermişim.. Kavga çıkarmasınlar.. Ben tüp bebek yöntemi ile aşıladım filize.. :) Babası yok ama.. İki tane annesi var..
Aslı'nın Yılmaz ile ilgili olan görevi bu bölüm bitiyor arkadaşlar artık Aslı'ya senaristler Cem'in gerçek yüzünü ortaya çıkartma görevini verecekler.Aslı ile Yılmaz yakınlaşması asla olmayacak.Kalan 15 civarı bölümde Aslı inşaat ile uğraşırken aksaklıklar çözmeye çalışacak bununla birlikte Cem'in de gerçek yüzünü ortaya çıkaracak önemli bilgiler ve kanıtlar elde edecek.
Aslı'nın Yılmaz ile ilgili olan görevi bu bölüm bitiyor arkadaşlar artık Aslı'ya senaristler Cem'in gerçek yüzünü ortaya çıkartma görevini verecekler.Aslı ile Yılmaz yakınlaşması asla olmayacak.Kalan 15 civarı bölümde Aslı inşaat ile uğraşırken aksaklıklar çözmeye çalışacak bununla birlikte Cem'in de gerçek yüzünü ortaya çıkaracak önemli bilgiler ve kanıtlar elde edecek.
Aslıyı hafife alma bence sen.. Daha yazdığı günlük var.. o dizi icabı kesin filizin eline geçcek ama hangi bölüm.. :img-hyste Filiz sen oku diye günlüğümü geitrdim.. Özelimi sana açıyorum al demeyecek herhalde.. Bir şekilde o günlük elden ele dolaşcak gibi geliyor bana.
Aslıyı hafife alma bence sen.. Daha yazdığı günlük var.. o dizi icabı kesin filizin eline geçcek ama hangi bölüm.. :img-hyste Filiz sen oku diye günlüğümü geitrdim.. Özelimi sana açıyorum al demeyecek herhalde.. Bir şekilde o günlük elden ele dolaşcak gibi geliyor bana.
Aslı'nın günlük illa ki bulunur da Aslı bence bir daha Yılmaz'a yakınlaşmayacak ben bunu anlatmaya çalışıyorum sadece inşaata ve bununla paralel olarak cem'e odaklancak
forever_bim 03-02-07, 16:09 Fatmacım
Bence sen de levoo'yu hafife alma. O bu kadar kesin konuştuğuna göre setten olabilir diyorum çünkü. Kesin konuşmak için bence ya setten ya senarist ekibin çok yakınından olmak lazım.
Sevgili levvo siz setten misiniz? Sadece meraktan soruyorum. Sakın yanlış anlamayın.
Aslı'nın günlük illa ki bulunur da Aslı bence bir daha Yılmaz'a yakınlaşmayacak ben bunu anlatmaya çalışıyorum sadece inşaata ve bununla paralel olarak cem'e odaklancak
Yakınalşmadan kastın sevgi anlamındaysa olmaz o. Ama Yılmaz Aslının tehdit aldığını biliyor.. Onu belli şekilde kontrol etcek. Himayesi altına alacak. Yani koruma amaçlı olcak. Kızı tehdit aldığını bile bile uzak durmaz. İster istemez sahip çıkacak. Bizim çift yine belli başlı konulardan ayrlsada Yılmaz-Aslı arasında bir şey olmaz. Filiz bu koruma olayını bilmediğinden nispet yapıyor sanar.. Koruma amaçlı oldğunu bilmediğinden Yılmazı asar keser gözünde.. Gerçeği belki söyler aslı.. Ben tehdit aldım diye.. Ama zannetmiyorum.
gülbeşeker 03-02-07, 16:13 Aslı'nın günlük illa ki bulunur da Aslı bence bir daha Yılmaz'a yakınlaşmayacak ben bunu anlatmaya çalışıyorum sadece inşaata ve bununla paralel olarak cem'e odaklancak
yılmaz ve filiz yılmazın yanlış anlaması yüzünden ayrılırsa aslı da yılmaz için sığınacak en iyi liman olur aslı da özette yazdığı gibi yılmaza deli gibi aşık onun bu üzüntülü zamanlarında sürekli onun yanında olucak yılmaz aslıya karşı bir şey hissetmeyecek ama sürekli beraber vakit geçirecekler bu arada yılmaz da filizi unutmak için aslıya yönelerbilir ama bu hiçbir işe yaramaz ayrıca çocuğun cemden olmadığı ortaya çıkınca yılmaz filizn peşinden koşar aslı yine tek başına kalır.
yılmaz ve filiz yılmazın yanlış anlaması yüzünden ayrılırsa aslı da yılmaz için sığınacak en iyi liman olur aslı da özette yazdığı gibi yılmaza deli gibi aşık onun bu üzüntülü zamanlarında sürekli onun yanında olucak yılmaz aslıya karşı bir şey hissetmeyecek ama sürekli beraber vakit geçirecekler bu arada yılmaz da filizi unutmak için aslıya yönelerbilir ama bu hiçbir işe yaramaz ayrıca çocuğun cemden olmadığı ortaya çıkınca yılmaz filizn peşinden koşar aslı yine tek başına kalır.
Aslı kaybetmeye mahkum garibim.. Sondan kalan çürük elma misali onun durumu. Diziye sondan geldi ve rol icabı kaybetmeye mahkum.. Artık eline geçirdikleri ile avunsun.. Fazlasını istemesin.. :img-yes:
Anne karninda dna testi 18. haftadan sonra yapilabiliniyor, ama zaten Filiz daha 18. haftaya girmemistir
Yakınalşmadan kastın sevgi anlamındaysa olmaz o. Ama Yılmaz Aslının tehdit aldığını biliyor.. Onu belli şekilde kontrol etcek. Himayesi altına alacak. Yani koruma amaçlı olcak. Kızı tehdit aldığını bile bile uzak durmaz. İster istemez sahip çıkacak. Bizim çift yine belli başlı konulardan ayrlsada Yılmaz-Aslı arasında bir şey olmaz. Filiz bu koruma olayını bilmediğinden nispet yapıyor sanar.. Koruma amaçlı oldğunu bilmediğinden Yılmazı asar keser gözünde.. Gerçeği belki söyler aslı.. Ben tehdit aldım diye.. Ama zannetmiyorum.
oo fatma hanım nasılsınız şükür kavuşturana denk gelebildik hastalıkla ranız nasıl anlaşabiliyormusun
aslı bu ayrılktan sanıyorum en karlı olacak gibi görüyor bana her ne kadar ikinci istanbul masalı faciyası gibi olacağını tahmin etmersemde aslı yılmaz yakınlaşması seyredebiliriz yılmazın 60.bölüm göreceği sahnelere bağlı olarak şükürki bizim aşıkların en zor anlarında bile yılana sarılma(ileri gitme)huyları yok kendi hallerinde platonik takılıyorlar
ayrıca liman kelimesinden nefret eder hale geldim belirteyim dedim
Fatmacım
Bence sen de levoo'yu hafife alma. O bu kadar kesin konuştuğuna göre setten olabilir diyorum çünkü. Kesin konuşmak için bence ya setten ya senarist ekibin çok yakınından olmak lazım.
Sevgili levvo siz setten misiniz? Sadece meraktan soruyorum. Sakın yanlış anlamayın.
Yok 17 yaşında birinin setten olması gibi bi durum zaten söz konusu olamaz sevgili moderatörüm.Kesin konuşuyorum çünkü gidişat o yönde.Aslı'nın inşaat ile uğraşırken problemlerle karılaşması ve Aslı'nın bize gösterilen karakteri bu yönde.Cem'in de ona önlem almaya çalışmasını gördük yani Aslı inşaat sayesinde herkesin Cem'in gerçek yüzünü görmeye başlamasına ön ayak olacak.Başka bir yere çekemezler çünkü konuyu Cem'in başka bir açığı yok çünkü.Elbette Aslı ile Yılmaz yakın olacaklar birbirlerine ama Aslı asla bir daha Yılmaz'a aşkla yaklaşmaz o defter yanlış anlaşılmasını da Aslı çözer bence.
Fatmacım
Bence sen de levoo'yu hafife alma. O bu kadar kesin konuştuğuna göre setten olabilir diyorum çünkü. Kesin konuşmak için |