Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 12
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
yılmaz belki de direkt kendisi katılmayacaktır ihaleye el altından alabilir şu an ki durumda bunu yapması demek filizden intikam almak demek bu yüzden gizli olarak alabilir başka ellere gitmesindense bir de mah. için önemli olduğundan dolayı ceminde villayı aldığını öğrenince şirketi de almak isteyeceğini tahmin eder bu yüzden onun almasındansa el atından kendisi alabilir,
şöyle düşünelim yılmazla cem karşı karşıya gelirse cem illa ki almak için çabalayacak tekinerler için ne kadar önemli olduğunu biliyor bu yüzden yılmazın alması zorlaşabilir adam psikopat bastırır tüm parayı alır (gerçi villaya da çok para yatırdı parası kalmış mıdır acaba) yılmaza kaptırmaktansa bence yılmaz böyle yapsa daha mantıklı olur sonra ceme ilan etsin daha iyi değil mi
artılı filizimöncelikle aramıza hoşgeldin hep buradydın gerçi ama biraz solmuştun duramadın demi :)alışkanlık yapıyor itiraf et
yılmaz ihaleye girsede filiz bunu yanlış anlamaz neden anlasın ayrıca herkeste yılmaz filize tek-stili hediye edecek kıvamında yorumlar yapılıyor böyle bir şey söz konusu değil arkadaşlar mantıklı düşünelim biraz evlenince zaten ikisinin oluyor :)
artılı filizimöncelikle aramıza hoşgeldin hep buradydın gerçi ama biraz solmuştun duramadın demi :)alışkanlık yapıyor itiraf et
yılmaz ihaleye girsede filiz bunu yanlış anlamaz neden anlasın ayrıca herkeste yılmaz filize tek-stili hediye edecek kıvamında yorumlar yapılıyor böyle bir şey söz konusu değil arkadaşlar mantıklı düşünelim biraz evlenince zaten ikisinin oluyor :)
hoşbulduk, evet buradaydım ama cvp veremiyordum, solmama izin vermediniz verseydiniz emin ol solardım:img-wink: evet alışkanlık yapıyor sizsiz olmuyor nasıl bensiz olmuyorsa sen bile gel dedin ya dayanamadım ama hallolmasaydı problem olmayacaktım bu kesin ama buradayım işte:)
haklısın bende böyle birşey olacağını düşünmüyorum yani hediye gibi bir durum söz konusu olmaz hem neden hediye etsin ki şu an filizden bu kadar laçarken değil mi, ben sadece ömerin dolduruşu yüzünden filiz belki yanlış anlayabilir dedim yoksa anlamaması olamsı gereken zaten
hoşbulduk, evet buradaydım ama cvp veremiyordum, solmama izin vermediniz verseydiniz emin ol solardım:img-wink: evet alışkanlık yapıyor sizsiz olmuyor nasıl bensiz olmuyorsa sen bile gel dedin ya dayanamadım ama hallolmasaydı problem olmayacaktım bu kesin ama buradayım işte:)
haklısın bende böyle birşey olacağını düşünmüyorum yani hediye gibi bir durum söz konusu olmaz hem neden hediye etsin ki şu an filizden bu kadar laçarken değil mi, ben sadece ömerin dolduruşu yüzünden filiz belki yanlış anlayabilir dedim yoksa anlamaması olamsı gereken zaten
ömer yılmaz konusunda dolduruşların sonlarını cemin açığa çıkmasından sonra yaşayacak bu ilşkiye ne kadar çıkabilecek o saatten sonra düşünecektir elbette diyecektir.yılmaz beni neden uyardı böyle bir mecburiyeti varmıydı acaba ben hatamı yaptım yılmaz gerçekten filizi sevmiş olabilirmi gerçi 6 sene sonra anlaması biraz tuhaf olucak ama :)genede bunada şükür diyeceğiz galiba ömerin ben ciddi hesaplaşmalara girmesinden yanayım bir çocuk düşünün annesini hiç sormayan bir mezar düşünün hiç ziyaret edilmeyen sanki kimsesi olmayan yaptığı yanlışların bedeli bu olmamalıydı elifin diyorum bu kadarı bence ona haksızlık
sevgili mert sen ve yazdıkların olmasa ben ne yapardım senin bakış tarzına hayran biri olarak yazıyorum :)
filizin bakış açısından baktım olaylara ve orda seni gördüm ben filizin hata yapması taraftarı değilim kardeşim bak şimdi filiz krakterini hiç eleştirmiyorum çünkü hata yapmıyor fırsatı yok kızın ilk fırsatta yapacak inşallah :)filizle yılmazın iki bölüm konuşması izlemek isterim barışmanınsa kavga ederek olması taraftarıyım neden olsa senle bende öyleyiz herhalde yorumlarına bakıyorumda sanki bana inat olsun idye yazılmış gibi
ömer yılmaz konusunda dolduruşların sonlarını cemin açığa çıkmasından sonra yaşayacak bu ilşkiye ne kadar çıkabilecek o saatten sonra düşünecektir elbette diyecektir.yılmaz beni neden uyardı böyle bir mecburiyeti varmıydı acaba ben hatamı yaptım yılmaz gerçekten filizi sevmiş olabilirmi gerçi 6 sene sonra anlaması biraz tuhaf olucak ama :)genede bunada şükür diyeceğiz galiba ömerin ben ciddi hesaplaşmalara girmesinden yanayım bir çocuk düşünün annesini hiç sormayan bir mezar düşünün hiç ziyaret edilmeyen sanki kimsesi olmayan yaptığı yanlışların bedeli bu olmamalıydı elifin diyorum bu kadarı bence ona haksızlık
ömerin böyle bir hesaplaşmaya girmesini bende çok istiyorum ve bunu da annesinin itirafı ile başlamasını istiyorum, annesinden filize yaptığını öğrendiği zaman ilk olarak filize karşı tüm yaptıklarının en azından bir vicdan borcu olarak ödemesi şeklinde yapabilir ömer keşke bunu yapsa ama olmayacak, ömerin bu ilişki adına yapacağı iç hesaplaşma ancak cemin gerçek yüzünü öğrendikten sonra çıkacak yoksa son olay da yılmazla ilgili hala aynı düşünceleri değişmedi, illa ki somut birşey olması lazım bu da yine yılmazın gayreti ile cemin açığa çıkması olacak işte ömer ondan sonra başlayacak bu hesaplaşmaya ve bu aşka inanmaya:img-yes:
Yoktu ama.. Demekki senaristler ona vicdan eklettirmişler ameliyatla.. Yoksa bunu başka açıklması yok.. :img-hyste
öyle bir vicdan handanda yok zaten paralarıda yokki vicdan taktırsın:)ya bunlar nasıl geçinecekler handan gelinlik çeyizlerini felan satmasın ömer nasıl arabaya binebiliyor akşam evlerine icra uğradığı halde evde nasıl bir yemek masası bulunur sanki bişey olmamış gibi sevgilizi dizimi su senarsitler katlediyorlar tam anlamıyla
kaç bölümdür uyarı yapıyoruz yılmazı düzeltin diye almış yılmazın öfke sazını onlar çalıyor biz dinliyoruz biraz özen lütfen yaptığınız işe özen istiyoruz geçen bölümde bi şaka yaptıralım dediniz(sümüklü böcek)bulmak için çok uğraştınızmı merak ediyorum ya artık kendinize gelin yakında detaylarda boğulacaksınız
ya ben geldim diye mi sessiz bu forum neredesiniz arkadaşlar özette geldi herhalde fragmanı bekliyoruz, az çok fragmanda belli zaten, özetin en güzel yanı handan sürprizi bakalım vicdan meselesine hangi pencereden bakıyor onu göreceğiz umarım bizim baktığımız yöne bakmıştır
matraka sen de pek bir sessizsin bakıyorum fırtına öncesi mi bu yoksa bugün havan da değil misin, hadi hareketlendirelim şu forumu, bak giderim sonra:)
ömerin böyle bir hesaplaşmaya girmesini bende çok istiyorum ve bunu da annesinin itirafı ile başlamasını istiyorum, annesinden filize yaptığını öğrendiği zaman ilk olarak filize karşı tüm yaptıklarının en azından bir vicdan borcu olarak ödemesi şeklinde yapabilir ömer keşke bunu yapsa ama olmayacak, ömerin bu ilişki adına yapacağı iç hesaplaşma ancak cemin gerçek yüzünü öğrendikten sonra çıkacak yoksa son olay da yılmazla ilgili hala aynı düşünceleri değişmedi, illa ki somut birşey olması lazım bu da yine yılmazın gayreti ile cemin açığa çıkması olacak işte ömer ondan sonra başlayacak bu hesaplaşmaya ve bu aşka inanmaya:img-yes:
bu olmayacak biliyorsun ömer konu filiz olduğunda çıkarlarına bakar nedense filiz üzerinden bu beslenme şeklini henüz çözemedim anlayan varsada bizi bir zahmet aydınlatsın ömerin söylemeyeceğini söylemiştim sevgili modum ise söylemesse ömer krakteri hakkında bişeyler yapacam demişti bölümden sonra kendisinden bir itiraf bekliyorum açıkcası
ömer krakteri bencil biri her insan hayatında bencil davranışlar sergiler ama bu davranışlar devamlılık arzediyorsa ömer için ben bencil derim.kendi çıkarını hep göz önünde tutan biri bunu kaç kere belirttim annesi bile ömere geçen bölüm laf soktu ama filiz bişey demedi hiçbir zaman bişey demedi bu kızın bu davranışları beni öldürecek zaten ailesi ne acıdır ki filizin hiç yanında olmadılar filizin en büyük zaafı ailesidir.darbe yediğinde gideceği yer ailesidir.aiesinden yediğindede yılmaza gidiyordu şimdi iki taraftanda darbe yedi aklıma şu soru kaçınılmaz olarak geliyor acaba filiz şimdi nereye gidecek?
ya ben geldim diye mi sessiz bu forum neredesiniz arkadaşlar özette geldi herhalde fragmanı bekliyoruz, az çok fragmanda belli zaten, özetin en güzel yanı handan sürprizi bakalım vicdan meselesine hangi pencereden bakıyor onu göreceğiz umarım bizim baktığımız yöne bakmıştır
matraka sen de pek bir sessizsin bakıyorum fırtına öncesi mi bu yoksa bugün havan da değil misin, hadi hareketlendirelim şu forumu, bak giderim sonra:)
Bence bu haftaki fragman yakıcı olacaktır.Filiz yılmaz karşılaşması,cem eğer matrakanın dediği gibi iyice coşarsa onun varlığı,Feridenin peşindeki adam ama fragmanda kesin göreceğimiz bir sahne var o da fömerin sahilde ya da belli yerlerde elele veya sarılırken ki görüntüleri :img-hyste
63.bölüm özeti
Cem filize, kendisiyle evlenmesi karşılığında,ailesini iflasın ardından içine düştükleri zor durumdan kurtarmayı teklif eder.Filiz cemin bu teklifini kabul edecek mi?
Filizin Cemden hamile oldugunu sanan Yılmaz,İspanya ya gitmeye karar veren Aslıdan Türkiye de kalmasını ister.Aslı yılmazın bu istegine olumlu cevap verecek mi?
Filizin bebeginin babası konusunda yılmaza yalan söyleyen handan vicdan azabı içinde kıvranır.Suçluluk duygusuna daha fazla dayanamayan Handan , yılmaza kurdugu komployu ömere itiraf eder.Ömer annesine ne tepki gösterecek?
Gizemli bir adam Feride'yi adım adım takip etmeye baslar.Feride nin sert tepki göstermesine ragmen, peşini bırakmamaya kararlı görünen adam Feride'nin dehşet dolu anlar yasamasına neden olur.
Cemin illegal işleriyle ilgili yeni bilgilere ulaşan Yılmaz hemen harekete gecer.
Yılmaz'ın bebegin Cem'den oldugu konusundaki imasına cok öfkelenen Filiz bunu annesiyle paylaşır.Kızının cok üzüldüğünü görüp, vicdanıyla mantıgı arasında sıkışan Handan, Filiz'e, Yılmaz'a bebegin babasıyla ilgili yalan söylediğini acıklayacak mı?
özet için sagol sevgili forever_bim,:good:
ferideyi merak ediyorum..peşindeki adam kocası olabilir mi :img-cool2 çok kötü olur böyle bir şey olursa..formalite bir evlilik olabilir bence filiz evlenebilir cemle..yılmaz da aslısıyla mutlu olsun..:img-blush
bu olmayacak biliyorsun ömer konu filiz olduğunda çıkarlarına bakar nedense filiz üzerinden bu beslenme şeklini henüz çözemedim anlayan varsada bizi bir zahmet aydınlatsın ömerin söylemeyeceğini söylemiştim sevgili modum ise söylemesse ömer krakteri hakkında bişeyler yapacam demişti bölümden sonra kendisinden bir itiraf bekliyorum açıkcası
ömer krakteri bencil biri her insan hayatında bencil davranışlar sergiler ama bu davranışlar devamlılık arzediyorsa ömer için ben bencil derim.kendi çıkarını hep göz önünde tutan biri bunu kaç kere belirttim annesi bile ömere geçen bölüm laf soktu ama filiz bişey demedi hiçbir zaman bişey demedi bu kızın bu davranışları beni öldürecek zaten ailesi ne acıdır ki filizin hiç yanında olmadılar filizin en büyük zaafı ailesidir.darbe yediğinde gideceği yer ailesidir.aiesinden yediğindede yılmaza gidiyordu şimdi iki taraftanda darbe yedi aklıma şu soru kaçınılmaz olarak geliyor acaba filiz şimdi nereye gidecek?
sana katılıyorum ömerin filiz söz konusu olduğunda bencil olduğuna zaten bu konuda hiç anlayamadım ya ömeri bu yüzden bekliyorum ya vicdan borcu muhasebesi gerçi boşşuna bekliyorum biliyorum, ama ömeri hiç anlayamayacağım filize yaptıkları için bu kesin.
filizin gideceği yer aslı olabilir ne dersin, tabi o da mualla da kalıyor ama kalmaya karar vericen evini tekrar geri alır filizde yılmaza gidemeyeceğine göre canan da yok ortalıkta ceme de gidemez tek ve son çare aslı gibi olur mu sence:)
Neslihan17
27-02-07, 12:34
sana katılıyorum ömerin filiz söz konusu olduğunda bencil olduğuna zaten bu konuda hiç anlayamadım ya ömeri bu yüzden bekliyorum ya vicdan borcu muhasebesi gerçi boşşuna bekliyorum biliyorum, ama ömeri hiç anlayamayacağım filize yaptıkları için bu kesin.
filizin gideceği yer aslı olabilir ne dersin, tabi o da mualla da kalıyor ama kalmaya karar vericen evini tekrar geri alır filizde yılmaza gidemeyeceğine göre canan da yok ortalıkta ceme de gidemez tek ve son çare aslı gibi olur mu sence:)
aslı'ya ölse gitmez. zaten kızı boğmamak için zor tutuyor kendini :img-hyste
bütün kızlar yılmazlarda toplandı zaten :img-hyste filizin ne işi var onlarda..hem filiz aslıyı kıskanıyor şu sıralar..cemle evlenmesinde nereye giderse gitsin filiz :img-wink:
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 12:38
Arkadaşlar şu iflas olayına benim kafam şu şekilde takıldı..Teknik açıdan yani..
Bildiğim kadarıyla (uzmanı değilim ama) Anonim şirket ortkalıklarında iflas durumunda hissedarların alacaklılıra karşı sorumlulukları şirket sermayesiyle (malvarlığıyla)sınırlıdır. Alacaklılar alacaklarından olayı hissedarların şahsi malvarlığı üzerinde hak iddia edemezler.SSK ve Maliye bunun dışında..Çünkü bu kurumlar kimin yakasına yapışabilirse alacağını ondan yahsil eder. Ltd şirket ortaklıklarındada bu böyledir. Tekinerlerin malvarlıklarının tamamı şirket üzerine midirki varları yokları bir çırpıda ellerinden gitti..İhale olayından hele hiç bahsetmeyeceğim.
Arkadaşlar DMAX de arkadaşım izlemiş bülent inal tuba hanım çok terbiyeli hoş oturaklı bir bayan ailem onu çok seviyor demiş . Sonra nasıl evlenme teklif ettiği anlatmış . Boğaza götürmüş tuba tabi bilmiyormuş evlenme teklif edeceğini sonra birden yüzüğü çıkarmış evlenme teklif etmiş ... Ne romantik demi ?
Arkadaşlar DMAX de arkadaşım izlemiş bülent inal tuba hanım çok terbiyeli hoş oturaklı bir bayan ailem onu çok seviyor demiş . Sonra nasıl evlenme teklif ettiği anlatmış . Boğaza götürmüş tuba tabi bilmiyormuş evlenme teklif edeceğini sonra birden yüzüğü çıkarmış evlenme teklif etmiş ... Ne romantik demi ?
konumuzla ilgilisi yok ama süper..çok yakışıyorlar gerçek hayatta :img-wink:
dizideki hallerini sevmiyorum ama :)
Arkadaşlar şu iflas olayına benim kafam şu şekilde takıldı..Teknik açıdan yani..
Bildiğim kadarıyla (uzmanı değilim ama) Anonim şirket ortkalıklarında iflas durumunda hissedarların alacaklılıra karşı sorumlulukları şirket sermayesiyle (malvarlığıyla)sınırlıdır. Alacaklılar alacaklarından olayı hissedarların şahsi malvarlığı üzerinde hak iddia edemezler.SSK ve Maliye bunun dışında..Çünkü bu kurumlar kimin yakasına yapışabilirse alacağını ondan yahsil eder. Ltd şirket ortaklıklarındada bu böyledir. Tekinerlerin malvarlıklarının tamamı şirket üzerine midirki varları yokları bir çırpıda ellerinden gitti..İhale olayından hele hiç bahsetmeyeceğim.
Bende çok emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam bankalardan borç almışlardı ve tüm mülklerini göstermişlerdi,bir de tekinerler borç altında kalmamak için bir çok mülkün elden çıkması için avukata talimat vermişti...Benimde anlamadığım olay ;tekinerler Cemle ortak olduğuna göre ,neden Cem sanki bu işle uzatan yakından alakası yok gibi duruyor ya da tekinerler neden bu işte beraberiz batarkende beraber olalım demiyorlar deseler zaten o sahte imza da ortaya çıkacak.:img-help:
ceydanın bir evi yok bu yüzden en mantıklısı aslı olur kıskanıyor tamam ama hem bu sayede yılmaz aslı ne alemde onu görmek isteyecek olamaz mı tmm aslıdan yılmaz yüzünden hoşlanmıyor ama yine de aslıyı seviyor filiz bu yüzden kendisine de en mantıklısı bu gelebilir tabi aslı yılmazın evinde kalmaya niyetli değilse
ya da direkt gitsin muallaya senin oğlunun çocuğunu taşıyorum bu yüzden burada kalmaya hakkım var, aslı hiçbirşeyiniz olmadığı halde kalabiliyorsa ben hayli hayli kalırım değil mi anneciğim, canım neler çekiyor bir bilsen sen şimdi hepsini yaparsın bana yaparsın değil mi hiç değilse torunun için:img-hyste :img-hyste
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 12:53
Bende çok emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam bankalardan borç almışlardı ve tüm mülklerini göstermişlerdi,bir de tekinerler borç altında kalmamak için bir çok mülkün elden çıkması için avukata talimat vermişti...Benimde anlamadığım olay ;tekinerler Cemle ortak olduğuna göre ,neden Cem sanki bu işle uzatan yakından alakası yok gibi duruyor ya da tekinerler neden bu işte beraberiz batarkende beraber olalım demiyorlar deseler zaten o sahte imza da ortaya çıkacak.:img-help:
Ben orayı atlamışım sanırım..Evet şimdi hatırladım bir ipotek olayı vardı. Anımsattığın için teşekkürler. Gerçi büyük şirketler genelde eşeklerini sağlam kazığa bağlarlar..Karagünler için mutlaka zulada paraları olur.Akıllı işadamının yapacağı şeydirç Ama bizimkiler saf tüccarlar :)
ceydanın bir evi yok bu yüzden en mantıklısı aslı olur kıskanıyor tamam ama hem bu sayede yılmaz aslı ne alemde onu görmek isteyecek olamaz mı tmm aslıdan yılmaz yüzünden hoşlanmıyor ama yine de aslıyı seviyor filiz bu yüzden kendisine de en mantıklısı bu gelebilir tabi aslı yılmazın evinde kalmaya niyetli değilse
ya da direkt gitsin muallaya senin oğlunun çocuğunu taşıyorum bu yüzden burada kalmaya hakkım var, aslı hiçbirşeyiniz olmadığı halde kalabiliyorsa ben hayli hayli kalırım değil mi anneciğim, canım neler çekiyor bir bilsen sen şimdi hepsini yaparsın bana yaparsın değil mi hiç değilse torunun için:img-hyste :img-hyste
ceydanın evi yok ama onu diziye katmak için neden gerekiyor bence ceyda da kalabilir..Hatta canan hanımda dönse artık nerelere gittiyse...Aslıda evini boşaltmıştı bence aslıda da kalamaz en iyisi müjgan hanımlara gitsin onlar seve seve kabul eder :)
Neslihan17
27-02-07, 12:57
ayyyy koptum yaaaa:img-hyste öyle yorumlar yapıyosunuz ki zevkle okuyorum valla. ancak bu kadar güzel mizaha dökülebilir bir dizi. bir tek filizim+y değil genelde yorum yapan herkes çok güzel şeyler çıkarıyorlar ortaya valla tebrik ederim.
filizin dışarıda kaldığı gidecek yeri olmadığı ve muallaya gidişi
filiz: iyi akşamlar, girebilir miyim
feride: tabi girsene filiz (mualla filiz adını duyunca surat ifadesi değişir)
filiz: iyi akşamlari rahatsız ediyorum sizi de
mualla: olur mu hoşgeldin, buyur
filiz: kusura bakmayın gidecek başka yerim yoktu, aslıyı düşündüm o da size taşınmış canan da yok zaten
mualla: ama kızım olmaz ki, yerimiz dar hem aslı senden önce geldi
filiz: ya demek aslı önce geldi
mualla: öyle kızım hadi başının çaresine bak
filiz: banane gitmem hem sadece ben değil bebeğimde gitmez
mualla: ne bebeği
filiz: torunun yılmaz söylemedi mi aaa nasıl olur
mualla: kızım kendine gel olur mu öyle şey
filiz: oldu bile bu yüzden gidemem hadi beni sokağa attın ya torunun
mualla: yok inanmam, yılmaz nerde o söylemeli bana
filiz: inanmazsan inanma anneciğim durum bu alışman lazım, şimdilik aslıyla gönül eğlendiriyor, gelirler birazdan
mualla: yok bu bir rüya senden kurtuldum derken
filiz: ya demek ki kurtulamadın anneciğim cnm neler neler istiyor bak hatta ben değil oğlunun çocuğu yani torunun hadi
Ben orayı atlamışım sanırım..Evet şimdi hatırladım bir ipotek olayı vardı. Anımsattığın için teşekkürler. Gerçi büyük şirketler genelde eşeklerini sağlam kazığa bağlarlar..Karagünler için mutlaka zulada paraları olur.Akıllı işadamının yapacağı şeydirç Ama bizimkiler saf tüccarlar :)
maalisef ömer o yeteneğiniğini evden çıkarken devamlı unutuyor kaç kere dicem ömere sana birincisinde unuttun şirket iflasa giderken yetişmen yılmazla full destek filiz kurtardı seni ikincisinde unuttun gittin kumar oynadın sonra yılmaz aldı hisseleri sonra tüm tekinerlere kendi aldıkları dahii hisseleri adam geri verdi.sonra ömer bir daha unuttu gitti inşşaat projesine girdi.arkayıda sağlama aldı(cem)zaten Allah ın hakkı üçtür bir sıçrarsın çekirge iki sıçrarsın çekirge:)
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 13:13
Valla filizim+y muallanın her ne kadar torununu taşıyor olsada filizi havalara uçarak ağırlayacağını hiç sanmıyorum. Hatta "Tamda oğluma layık bir gelin adayı bulmuşken kara bahtım kör talihim şimdi nerden çıktı bu velet " diyim kafasını duvarlara vurabilir. :)
Yok o kadar abartılı olmazda durumdan memnun kalacağını sanmıyorum ilk etapta.
Sanirim bir arkadasin dedigi gibi gercekler ortaya cikinca Yilmaz'in Filiz'e kendini affettirmesinin tek yolu hayatini Filiz ve bebkleri için tehlikeye atmasi olacak. Cem'in Filiz'e ates ederken uzerine atlamasi ve vurulmasi gibi sahneler hayal ediyorum.
bugün ters tarafımdan kalktım nedense aklıma hep ömer dolanıyor :)filizi bugün eleştirmedim bana yakışmadı valla filizi eleştirmeden günü kaptmamaya çalışıcam ama kıza hata yapacak fırsat yaratmadılar ki hep darbe yakında çocuğa doğmadan acıların çocuğu diyecekler çocuk artık yeter anne nedir senden çekdiğim hep darbe hep darbe bir gün yüzü göremiyecekmiyim ben benimde haklarım var avrupa insan hakları mahkemisine gidicem bu gidişle doğmayıda planlamıyorum zaten
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 13:19
maalisef ömer o yeteneğiniğini evden çıkarken devamlı unutuyor kaç kere dicem ömere sana birincisinde unuttun şirket iflasa giderken yetişmen yılmazla full destek filiz kurtardı seni ikincisinde unuttun gittin kumar oynadın sonra yılmaz aldı hisseleri sonra tüm tekinerlere kendi aldıkları dahii hisseleri adam geri verdi.sonra ömer bir daha unuttu gitti inşşaat projesine girdi.arkayıda sağlama aldı(cem)zaten Allah ın hakkı üçtür bir sıçrarsın çekirge iki sıçrarsın çekirge:)
Sen çok yaşa..Güldürdün beni :) Ama öyle değilmi...İnsan hadi birincide ihtimal verememiştir ihmal eder. Ama sonrakilerdede böyle bir önlem alınmamış olması oldukça düşündürücü..Eeee cemi sağlam arka olarak gördü..
"Güvenme dostuna saman doldurur postuna"
Sanirim bir arkadasin dedigi gibi gercekler ortaya cikinca Yilmaz'in Filiz'e kendini affettirmesinin tek yolu hayatini Filiz ve bebkleri için tehlikeye atmasi olacak. Cem'in Filiz'e ates ederken uzerine atlamasi ve vurulmasi gibi sahneler hayal ediyorum.
stres bizim bünyemizde alışkanlık yaptı ama ben öyle olmayacağını umuyorum çünkü affedilebir nedenler var ortada belki filizi rencide etti onuru ile oynadı, yetişmen yılmazım yiğidim ama bunun olması için sebebler var ortada filiz kolaylıkla yılmazı affedebilir ama affetmeyeceğini biliyoruz malüm iki natçı keçi bunlar bir köprüde karşılarşırlarsa acaba ne olur?
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 13:22
bugün ters tarafımdan kalktım nedense aklıma hep ömer dolanıyor :)filizi bugün eleştirmedim bana yakışmadı valla filizi eleştirmeden günü kaptmamaya çalışıcam ama kıza hata yapacak fırsat yaratmadılar ki hep darbe yakında çocuğa doğmadan acıların çocuğu diyecekler çocuk artık yeter anne nedir senden çekdiğim hep darbe hep darbe bir gün yüzü göremiyecekmiyim ben benimde haklarım var avrupa insan hakları mahkemisine gidicem bu gidişle doğmayıda planlamıyorum zaten
Nasılsa çok yakında yeni malzemeler verecek senaristler sana Filiz'i eleştirmek için.. Doya doya eleştirirsin matraka..Bugünlükte eleştirmeyiver. Değişiklik olsun. :)
aaa matraka da tıkanmış filize adapte olamamış bugün at ömer bir aklından at bak neler neler gelir aklına sen hiç filize sataşmadan kapttığın bir günü hatırlıyor musun:) ğer cemin teklifini reddederse doğamayacakta zaten kesin bu hırsla filize zarar vermeye çalışacak bu da direkt bebeğe zarar vermeyler başlar.
aynen bende öyle düşünüyorum..canını ortaya koyduğunda direk olarak bir affetme gelecektir ama onun öncesinde atışmalar olur,hatta ben seni affetmem falan gibi laflar olur sonra öyle bir olay olunca aradaki buzlar iyice erir..Ama bu erimden önce umarım tüm konuşulmayan konular açıklığa kavuşur :)
filiz ve hamile olarak giydiği gelinlik
dizinin finalinde acaba filiz hamileykenmi gelinlik giyecek.yoksa cem çocuğu düşürmesine yardımcımı olacak.artılı yoksa zaman atlatılıp mı gelinlik giyecek şaka maka arkadaşlar yeter artık iki sezondur şu kıza gelinliği giydiriyoruz imzayı attıramıyoruz acaba full destek filizim full oil in den bir parça ömere verirmi bana destek olsun diye yoksa filiz bu benim full um diye tuttururmu?
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 13:31
aynen bende öyle düşünüyorum..canını ortaya koyduğunda direk olarak bir affetme gelecektir ama onun öncesinde atışmalar olur,hatta ben seni affetmem falan gibi laflar olur sonra öyle bir olay olunca aradaki buzlar iyice erir..Ama bu erimden önce umarım tüm konuşulmayan konular açıklığa kavuşur :)
Yok yaw ben şahsen öyle bir barışma olsun istemem.Aşkını anlaması için illede hayatını mı ortaya koyması gerekiyor.Çok klişe..
Bende çiftimizi bir süre didişirken izlemek istiyorum..Hatta kap kacak fırlatsınlar birbirlerine..Birazda espri eksinler üzerine..Seyrine doyum olmaz..
Hep acı hep acı yetti garii...
aaa matraka da tıkanmış filize adapte olamamış bugün at ömer bir aklından at bak neler neler gelir aklına sen hiç filize sataşmadan kapttığın bir günü hatırlıyor musun:) ğer cemin teklifini reddederse doğamayacakta zaten kesin bu hırsla filize zarar vermeye çalışacak bu da direkt bebeğe zarar vermeyler başlar.
evet ona odaklanıyorum bağlanıyorum hayata ondan sonra gör forumun halini açıkcası bugün ters taraftan kalkmam bir nevi iyi olmuş sizin açınızdan yani en azından ömerciğe yükleniyorum bügün aslında finali doğru hergün adım adım yaklaştığımıza göre hergün bir kraktere eğilmem lazım evet öyle yapmalıyım görüyorsun değilmi neler düşünüyorum ben ters taraftan kalkdığımın ispatıdır bunlar
Yok yaw ben şahsen öyle bir barışma olsun istemem.Aşkını anlaması için illede hayatını mı ortaya koyması gerekiyor.Çok klişe..
Bende çiftimizi bir süre didişirken izlemek istiyorum..Hatta kap kacak fırlatsınlar birbirlerine..Birazda espri eksinler üzerine..Seyrine doyum olmaz..
bence de klişe ama ne yapalım türk filmlerine saygıyla :img-yes:
valla bana uyar :img-hyste kap kacak fırlatsınlar biri yılmaza denk gelsin :img-hyste filiz yalandan ay pardon acıdı mı aslıcığın gelir hemen hayatını kurtarır falan desin :img-hyste
modest2000
27-02-07, 13:35
Herkese selamlar,ben bu tür sahneleri hayal edemiyorum.Nitekim kahramanlar aksiyon sahnelerini hiç beceremiyorlar,çok amatörler.:)
kavga etmelerini bende istiyorum acayip iyi oynuyorlar o kısmı kesinlikle böyle olmalı tatlı atışmalarla geçmeli bölümler sonra sanırım duygusal bir kavga meseleyi halletmeye yeter diye düğşünüyorum
yani senin gibi düşünüyorum öyle hayatını feda etmeler felan biraz klışe olur gerçekten mesela bim saçmaladı ikinci sezon ama finali çok güzel yapmıştı ama oda yetmedi çünkü finali kısaydı inşallah bizim söylediklerimizi düşünürler finalde en azında bir bölüm mutluluk seyrederiz bonkörlük istiyoruz senaristlerden
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 13:38
bence de klişe ama ne yapalım türk filmlerine saygıyla :img-yes:
valla bana uyar :img-hyste kap kacak fırlatsınlar biri yılmaza denk gelsin :img-hyste filiz yalandan ay pardon acıdı mı aslıcığın gelir hemen hayatını kurtarır falan desin :img-hyste
Yılmazın kafasına tavayla vurmasına ne dersin..:) Yılmazın el kol bağlı bişi yapamaz malum bebek var..
Herkese selamlar,ben bu tür sahneleri hayal edemiyorum.Nitekim kahramanlar aksiyon sahnelerini hiç beceremiyorlar,çok amatörler.:)
senin gibi düşünmüyorum aksiyon sahnelerinde kahramandan çok nasıl yazıldığı ve çekim tekniği kanımca etkilidir şahsen bülent inalı kaymakam rolünde izledik hiçte fena değildi bence bu iş senoryadaki sahne ile ilgili bir durum
oyuncular bu sahneleri oynuyorlar doğrudur ama onlar denileni yapıyorlar sahnede uçma yoksa bülent ülen tutmayın beni deyipte ortaya atılamazki bizim set ekibi bu konuda başarısız dır.
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 13:40
kavga etmelerini bende istiyorum acayip iyi oynuyorlar o kısmı kesinlikle böyle olmalı tatlı atışmalarla geçmeli bölümler sonra sanırım duygusal bir kavga meseleyi halletmeye yeter diye düğşünüyorum
yani senin gibi düşünüyorum öyle hayatını feda etmeler felan biraz klışe olur gerçekten mesela bim saçmaladı ikinci sezon ama finali çok güzel yapmıştı ama oda yetmedi çünkü finali kısaydı inşallah bizim söylediklerimizi düşünürler finalde en azında bir bölüm mutluluk seyrederiz bonkörlük istiyoruz senaristlerden
Kesinlikle hemfikirim..Böylece bizde onca bölüm boyu yaşadığımız gerginlikten kurtulmuş oluruz..Affederiz senaristleri bile..Kaç bölümdür gerildik diziyi izlerken biraz eğlenmek hakkımız değil mi yani..
kesinlikle atışmaları süper oluyor birbirlerine öyle güzel cümleler sıralıyorlar ki böyle sahnelerde bayılıyorum, bende böyle atışa atışa barışsınlar ve herkes gibi son dakkaya bırakmasınlar bol keseden o kadar acı yaşadık ki yine bol keseden mutluluğu da yaşatsınlar değil mi çok birşey de istemiyoruz aslın ama nerde acı acı acı
Yılmazın kafasına tavayla vurmasına ne dersin..:) Yılmazın el kol bağlı bişi yapamaz malum bebek var..
senarist ablalarımız yılmaza kıyamıyor o yüzden hafif sıyrıklar olursa olur :img-hyste o yüzden boşa hayal kurmayım :):) ama yılmazın eli kolu bağlı durmaz bence aaa sen çok oldun ama diye kızın ellerini kollarını bağlayıp affedene kadar açmayacağım falan diyebilir :img-hyste
bende kavga sahnelerini daha güzel buluyorum umarım barışırlarsa öyle olur,filiz alkollüyken daha bir hoş oluyor ama kız hamile içmeden sarhoş olmalı o zamanki kavgaların zevkine doyum olmaz:)
kesinlikle atışmaları süper oluyor birbirlerine öyle güzel cümleler sıralıyorlar ki böyle sahnelerde bayılıyorum, bende böyle atışa atışa barışsınlar ve herkes gibi son dakkaya bırakmasınlar bol keseden o kadar acı yaşadık ki yine bol keseden mutluluğu da yaşatsınlar değil mi çok birşey de istemiyoruz aslın ama nerde acı acı acı
kesinlike aha şuraya yazıyorum duygusal bir barışma olucak öyle gülerek eğlenerek barışmaz bunlar dizimizin formatına aykırı olur illa dram olucak ya illa bizleri kahredecekler ya ama biz genede temennimizi iletelim belki tava senaristlerin kafasına düşer bellimi olur
filiz: al sevgilim güzel olmuşmu
yılmaz:(suratını buruşturur)ama bu acı sevgilim
filiz:evet haklıymışsın almadan önce ambalajını okumak lazımmış kesinlikle
yılmaz:ne yazıyorki üzerinde
filiz:acı bal sevgilim
kesinlike aha şuraya yazıyorum duygusal bir barışma olucak öyle gülerek eğlenerek barışmaz bunlar dizimizin formatına aykırı olur illa dram olucak ya illa bizleri kahredecekler ya ama biz genede temennimizi iletelim belki tava senaristlerin kafasına düşer bellimi olur
filiz: al sevgilim güzel olmuşmu
yılmaz:(suratını buruşturur)ama bu acı sevgilim
filiz:evet haklıymışsın almadan önce ambalajını okumak lazımmış kesinlikle
yılmaz:ne yazıyorki üzerinde
filiz:acı bal sevgilim
matraka almesin bak sende yazıyorsun iki dakkada sahne devamı şöyle olur tabi zininle arkadaşım:) senin ki kadar olmasa da
yılmaz: ne yani bile bile mi aldın,
filiz: ne sandın bana yaptıklarını azar azar burnunndan getireceğim
yılmaz: sen hala ordamısın unutmuştuk
filiz: unutmak mı daha yeni başladık hem daha devam edersen acı biber sürerim bak ağzına
yılmaz: tmm tmm nasıl istersen senden acıdan başka ne aldım ki
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 14:01
Acı bal heee :img-hyste Aklınla bin yaşa ...Cuk oturdu valla. Nasibimize ancak bu düşer zaten. İzleyicinin memnuniyetini kim takar.
O kadar zormudur format dışı sahneler yazmak yani..Alt tarafı 2-3 espri havada uçuşan bir iki nesne..Tam süper olur valla.
Filizim+y tekrar aramiza hosgeldin.
Feride takip edildiyini sizce kime söyler Ömeremi yoksa Yilmazami
bence ikisine de söyleyebilir ama önce kesin saklar zaten dizimizin genel özelliği olanları saklamak kuralını bozmamalı :) sonra adam bakıyor ki peşinden ayrılmaz ömere korkuyla anlatır..Ama bu bölüm anlatmayacak gibi.
modest2000
27-02-07, 14:05
Bu arada,bir arkadaş şirket iflasından bahsetmişti.Tekinerlerin iflas süreci ve alacakların takibi limited şirkete uygun.Tabi senaristler bunu bilerek mi tesadüfen mi yazdılar bilemem.
hoşbulduk cnm,
ömerin sorunları olduğu için ilk etapta yılmaza söyler bunu baktı baş edemeyecek ömere de bahsedebilir ya da hiçkimseye söylemeden kendisi halletmek isteyebilir ama ilk kişi yılmaz
bence ikisine de söyleyebilir ama önce kesin saklar zaten dizimizin genel özelliği olanları saklamak kuralını bozmamalı :) sonra adam bakıyor ki peşinden ayrılmaz ömere korkuyla anlatır..Ama bu bölüm anlatmayacak gibi.
Bencede bir kac bölüm sonra cikar ancak kokusu. Bakalim kimden kaciyormus Feride. Gerci okadar kayip ilanindan sonra ancak bulmalari komik ama...neyse bakalim siri neymis, ha tabi bide gerci adi
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 14:08
Önce Yılmaz'a anlatır bence. Sevdiceğini endişelendirmek istemez.
Sinem'in de dediği gibi bir süre saklar durumu..
feridenin gerçek adı ne olabilir acaba birkaç öneri yazalım bakalım neler çıkacak, sizce asıl adı nedir?
ben birkaç tahmin yazayım ayşe, nazlı, senem, fatma bilmem ilk aklıma bunlar geldi ya da şöyle sosyetik banu, semiramis gibi çok alakasız eminim:)
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 14:13
Bencede bir kac bölüm sonra cikar ancak kokusu. Bakalim kimden kaciyormus Feride. Gerci okadar kayip ilanindan sonra ancak bulmalari komik ama...neyse bakalim siri neymis, ha tabi bide gerci adi
Abisinden kaçıyormuş mesela.. Malum 62.bölümde kardeşi olup olmadığını merka etti ya.. Al sana bi abi hemde en kötüsünden. :)
Çok feci bir geçmişi olacağını sanmıyorum Feride'nın..Hele öyle eşmiş çolukmuş çocukmuş hiç beklemiyorum.Ya kötü yola düşmüş bir kızcağız olacak (ki hiç sanmam ihtimal dışı yine) yada kötü bir kardeşe sahip olacak.
feridenin gerçek adı ne olabilir acaba birkaç öneri yazalım bakalım neler çıkacak, sizce asıl adı nedir?
ben birkaç tahmin yazayım ayşe, nazlı, senem, fatma bilmem ilk aklıma bunlar geldi ya da şöyle sosyetik banu, semiramis gibi çok alakasız eminim:)
bence biraz eski isimlerden olabilir hatice,zarife,elif veya feride olur :) bu da küçük elifin kalbinin temizliğine bağlanır :img-hyste ecemsu,çisilsu vb isimler olmaz bence :):) belki ağustos böcüğünün dediği gibi kötü yola düşmüş bir kızdır ..o yüzden adam bilerek erkenden bulmamıştır ya da bulmuştur ama yanına gitmemiştir falan filan..o yüzden kızın hem sahne adı hem de gerçek adı vardır :img-hyste eğer öyle olursa bu dizi gerçekten türk filmlerine saygıyla olur :)
Feridenin gerçek adıda feride çıkarmış bende yuh deyip yerlere yatarmışım.. Malum çocuğa doğar ama bu kadar olmaz dedirtir.. Bende ne zaman feride lafını duysam gülme krizine girerim.. İçine doğmayı aşar bu olay.. :) Feride Feride ne değiş eee.. Olmaz Fömer uyumu bozulcak.. :) Başka ad olsun.. Benim adım olmasında ne ad olursa olsun.. :)
kötü yola düşmüş biri ise malum bu başka bir dizide var b.g.
töre ile ilgili olsa bu da malum dizilerde var
ne kadar türk filmlerine ithafende olsa biraz yaratıcı bir senaryo bulmuşlarıdır umarım çünkü diğer dizilerle aynı olacak eğer bu şekilde olursa ama yine en mantıklısı görmemesi gereken bir cinayete tanık olması olabilir, o zaman da ailesi neden aramadı diyeceğiz belki aradılar ama ulaşmadılar hem gazete okuyan mı var, televizyon bile izlemiyorlar belki de feride ile ilgili haberler atlandı bu yüzden, eş falan olmayacak yoksa fömer ilişkisi zora girer
feridenin geçmisiyle ilgili bir tahmin ,
mademki bu kiz hafizasini kaybettiginde onca ugrasa ragmen kimse arayip sormadi, simdi geriye bir ihtimal kaliyor bu kizin ailesi yok,
belkide illegal bir isin gorgu tanigidir, mafya yada herneyse onu olay sirasinda gorur o kaçar kaza geçirir ve gozden kaybederler ortalik durulunca ferideninde izine rastlayinca illegalitenin ortaya çikma riskini ortadan kaldirmak için ferideyi takibe alirlar.
yada, feride uvey babasi olan talihsiz bir kizdir, uvey babasindan zarar goren bir kiz, uvey babasindan kaçarken yilmaz ona çarpar, uvey babasida olanlarin ortaya çikmamasi için bir sure ferideyi aramaz, fakat feridenin çevresindekinin yilmaz oldugunu gorunce iyi yere kapak atmis der faydalanmaya çalismak için feridenin pesine duser.
daha çok tahminde bulunula bilinir.
Feridenin gerçek adıda feride çıkarmış bende yuh deyip yerlere yatarmışım.. Malum çocuğa doğar ama bu kadar olmaz dedirtir.. Bende ne zaman feride lafını duysam gülme krizine girerim.. İçine doğmayı aşar bu olay.. :) Feride Feride ne değiş eee.. Olmaz Fömer uyumu bozulcak.. :) Başka ad olsun.. Benim adım olmasında ne ad olursa olsun.. :)
sanıyorum ki türk filmlerinde kullanılan klasik isimlerden biri olucaktır.gerçi bizi yanıltıp mirsad diye bir çocuk ismi çıktı ama valla isim konusunuda hiç takmıyorum
gelelim kereme sanırım keremin hastanede kendisini konum itibariyle düşük hissetme sahneleri izleyeceğiz gibime geliyor.sonra bişey yapmaya kendini geliştirmeye ama bunu sırf nalan için değil kendisi için yapmaya çalıştığına dair sahneler biziz bekler herşeyi bilmek çok kötü ya :)hiç heyecan yok bir tek izlerken ama o kadar
O kişi ailesinin de öldürmüş olabilir.. Abisi olacağını bilmyoruz.. Belkide abisi ama üvey abisi.. Abiside kötü bir insan.. Neler yapacağını bilmiyoruz.. Bakalım İrem Altuğ bu izlenme takip edilme hissini iyi yansıtabilecekmi ? Hehe açıkcası.. Biri beni takip etse.. 1 görürüm bir şey demem.. 2. görürüm tuhaf tuhaf bakarım.. 3. ise gider neden beni takip ettiğini sorarım.. Ama feride bakalım ne yapcak.. İlk önce umursaymayacak sonrada başkasına söylecek hissi var.. Gidipte o adama hesap sorcak cinsten değil feride..
kötü yola düşmüş biri ise malum bu başka bir dizide var b.g.
töre ile ilgili olsa bu da malum dizilerde var
ne kadar türk filmlerine ithafende olsa biraz yaratıcı bir senaryo bulmuşlarıdır umarım çünkü diğer dizilerle aynı olacak eğer bu şekilde olursa ama yine en mantıklısı görmemesi gereken bir cinayete tanık olması olabilir, o zaman da ailesi neden aramadı diyeceğiz belki aradılar ama ulaşmadılar hem gazete okuyan mı var, televizyon bile izlemiyorlar belki de feride ile ilgili haberler atlandı bu yüzden, eş falan olmayacak yoksa fömer ilişkisi zora girer
son günlerde kadın şiddeti hat safhaya çıkmış durumda bence bu konu işlenebilir gibi geliyor yani abisi ve akrabaları tarafından zorla birine verilmek isteyen bir madur görürsek şaşırmayalım bence illa örnek olucaz ya ondan herhalde
türkiyede herkes gazate okumuyorki 80 milyonluk ülkede yaşıyoruz gazete satma oranlarına bakarsak ne dediğimi rahatlıkla anlarsınız
Not.tek cümlelik mesajlar yazmaktan akaçınalım arkadaşlar sevgili modumuza yazık birazda onu düşünelim demi
O kişi ailesinin de öldürmüş olabilir.. Abisi olacağını bilmyoruz.. Belkide abisi ama üvey abisi.. Abiside kötü bir insan.. Neler yapacağını bilmiyoruz.. Bakalım İrem Altuğ bu izlenme takip edilme hissini iyi yansıtabilecekmi ? Hehe açıkcası.. Biri beni takip etse.. 1 görürüm bir şey demem.. 2. görürüm tuhaf tuhaf bakarım.. 3. ise gider neden beni takip ettiğini sorarım.. Ama feride bakalım ne yapcak.. İlk önce umursaymayacak sonrada başkasına söylecek hissi var.. Gidipte o adama hesap sorcak cinsten değil feride..
bence de öyle :) önce arkasına yavaş yavaş bakar ,sonra bakar ki bir adam bıyık altında ona bakıyor (gelen adamda bıyıklı olur mu ki :img-hyste neyse ) hemen adımlarını hızlandırır sonra eve gidince evden bakar :) mualla hanım ne oldu der veya eve giremeden karşısına tanıdık biri çıkar korkuttun falan der ömerse de sarılır :img-hyste
ya fatma ben şeye takıldım dayanamayıp üçüncüde gidiyorsun ya merak ettim ne sorarsın aldığın cevaplar karşısında tatmin olmassan ne gibi cevap verirsin pek dizi dışı oldu
bizim özet ferideyi de dehşete düşürmüş ya bir tek dehşetle tanışmayan o kalmıştı her hafta bizim özette dehşet kelimesini duyunca bende bişeyler değişiyor bu kelime ne zaman kullanılsa o krakter için dönüm noktası oluyor bilmem farkettinizmi
not.özet yorumları sizcede çabuk bitmedimi?o konu çabuk kapanmadımı
ya fatma ben şeye takıldım dayanamayıp üçüncüde gidiyorsun ya merak ettim ne sorarsın aldığın cevaplar karşısında tatmin olmassan ne gibi cevap verirsin pek dizi dışı oldu
bizim özet ferideyi de dehşete düşürmüş ya bir tek dehşetle tanışmayan o kalmıştı her hafta bizim özette dehşet kelimesini duyunca bende bişeyler değişiyor bu kelime ne zaman kullanılsa o krakter için dönüm noktası oluyor bilmem farkettinizmi
uzun zamandır özet işimize yaramıyor fragmanı bekliyoruz hem bildiğimiz şeyler olduğundan başka konulara yelken açıyoruz ne yapalım yoksa bizde konuşmaya konuşmaya yılmaz filizemi dönüyoruz ne dersiniz:)
dehşetlik bir durum da söz konusu olmuyor aslında abartıdan öteye gitmiyori dönüm noktası olduğu kesin ama dehşet verici değil.
fatmaya sormuşsun ama bende cvp veriyim üçüncü de okkalı bir tokat yer eğer ağlarsa içim gider (malum erkeklerin ağlamasına bayılıyorum ya) :)
Dayanamayıp üçüncüde gidiyorum..
Onu 3.kere görsem 3.nünde de takip hissi uyandırıyorsa bende elbette gider sorarım neden beni takip ediyorsun.. diye.. Nasıl sorarım.. şöyle sorarım.. 3 defadır sizi beni izlerken görüyorum.. Hayırdır kuzum sizin benimle ilgili bir sorununuz mu var.. Yoksa meslek icabı mı edindiniz takip etmeyi.. :) Yani ona sormassam çatlarım.. Yoksa bendede tereddütler ve korkular başlar.. Çok tırsarım.. Çok tırsmaktansa gider yüzüne sorarım.. Daha çok tırsmaktansa adamın karşısına geçer sorarım ne istiyorsun benden.. Neden beni takip ediyorsun diye.. Daha önce başıma geldi de.. :img-hyste Nedeni öğrenince bir rahatlama ve gülme oluştu bende.. Gerilim gerçek yaşamda isteyeceğim en son şeylerden biridir.
uzun zamandır özet işimize yaramıyor fragmanı bekliyoruz hem bildiğimiz şeyler olduğundan başka konulara yelken açıyoruz ne yapalım yoksa bizde konuşmaya konuşmaya yılmaz filizemi dönüyoruz ne dersiniz:)
dehşetlik bir durum da söz konusu olmuyor aslında abartıdan öteye gitmiyori dönüm noktası olduğu kesin ama dehşet verici değil.
fatmaya sormuşsun ama bende cvp veriyim üçüncü de okkalı bir tokat yer eğer ağlarsa içim gider (malum erkeklerin ağlamasına bayılıyorum ya) :)
biraz gerçekci olalım ama okkalı bir tokat yermiş kaçınız böyle davranırsınız ki illa her takip eden cem mi çıkar takip edenlere haksızlık var nerde haksızlık ben orda
mesela yılmaz dehşetle karşılaştığında sevdiğinin hamile olduğu hemde çocuğun başkasından oılduğunu öğrendi aslında onun açısından dehşet bütün hayatı değişiyor
herhalde feridenin peşinde dolaşanda asılmak için veya ferideye gül vermek için dolaşmıyordur ki kız malüm dehşetle sarsılıyor.
birde özette sık sık ölümcül kelimesi beni öldürücek:)
Ölümcül bir karar alan Yılmaz ne yapacaktır.. :)
Matraka sorunun devamını geiteryim.. Tatmin edici bir cevap alamazsamda beni pek ırgalamaz.. Çünkü artık sordum ve içindeki o soru sor neden beni takip ediyorsun baskısı gider.. Takip ederse de abilerim var salarım peşlerine.. :) Hepside karateci..:img-hyste
Dayanamayıp üçüncüde gidiyorum..
Onu 3.kere görsem 3.nünde de takip hissi uyandırıyorsa bende elbette gider sorarım neden beni takip ediyorsun.. diye.. Nasıl sorarım.. şöyle sorarım.. 3 defadır sizi beni izlerken görüyorum.. Hayırdır kuzum sizin benimle ilgili bir sorununuz mu var.. Yoksa meslek icabı mı edindiniz takip etmeyi.. :) Yani ona sormassam çatlarım.. Yoksa bendede tereddütler ve korkular başlar.. Çok tırsarım.. Çok tırsmaktansa gider yüzüne sorarım.. Daha çok tırsmaktansa adamın karşısına geçer sorarım ne istiyorsun benden.. Neden beni takip ediyorsun diye.. Daha önce başıma geldi de.. :img-hyste Nedeni öğrenince bir rahatlama ve gülme oluştu bende.. Gerilim gerçek yaşamda isteyeceğim en son şeylerden biridir.
hayırdır kuzum ha :):):):)koptum ben ya ciddi olamassın zorla sana işkence olsun diye türkfilmi felan izlettirmiyorlar demi malüm babası cemi odaya kapatıyormuş ta :):):)ya durduramıyorum kendimi
ferideye geçmişiyle ilgili bişeyler dermi acaba veya ismiyle hitap edermi kaçma kız gibi bi replik olurmu?:)
biraz gerçekci olalım ama okkalı bir tokat yermiş kaçınız böyle davranırsınız ki illa her takip eden cem mi çıkar takip edenlere haksızlık var nerde haksızlık ben orda
mesela yılmaz dehşetle karşılaştığında sevdiğinin hamile olduğu hemde çocuğun başkasından oılduğunu öğrendi aslında onun açısından dehşet bütün hayatı değişiyor
herhalde feridenin peşinde dolaşanda asılmak için veya ferideye gül vermek için dolaşmıyordur ki kız malüm dehşetle sarsılıyor.
birde özette sık sık ölümcül kelimesi beni öldürücek:)
gerçek diyorum tokatı yer ben böyle davranırım istisna kısmındayım anlayacağın, ama ne diyorum sebebini öğrenirim eğer beni ikna ederse hani benden hoşlanmışta o yüzden takip ediyormuş o zaman fazla tepki vermem tokat yerine okkalı bir laf alır gider:)
sen varya matraka ne diyim sana sen böyle anlatınca bende dehşete düştüm ne yapcaz şimdi benimde mi hayatım değişecek:)
elbette olan olaylar değiştiriyor ama bu kadar sık kullanınca da pek bir heyecanı kalmıyor tıpkı ölümcül kelimesi gibi, yılmaz intikam için yemin eder intikam alışını gördük, cemle filizi görür dehşete kapılır bunu da gördük o malum ağlama sahnesi gibi yani o kadar çok kullanılınca eskiyor mu ne.
Ölümcül bir karar alan Yılmaz ne yapacaktır.. :)
Matraka sorunun devamını geiteryim.. Tatmin edici bir cevap alamazsamda beni pek ırgalamaz.. Çünkü artık sordum ve içindeki o soru sor neden beni takip ediyorsun baskısı gider.. Takip ederse de abilerim var salarım peşlerine.. :) Hepside karateci..:img-hyste
bayağı konu dışına çıktık boğulmassak iyidir.ntv de beyaz ve kadirin programında söylemişlerdi geçenlerde bir ülkenin şehrin merkezinde bi park varmış bir bayat mesela oturuyormuş bir erkekte karşı bankta ilk önce gözgöze geliyorlar sonra bankta oturuyorlar sonrada anlaşırlarsa kalkıp cafeye gidiyorlarmış bizde peşlerinden koşuyoruz bu haksızlık ama ya kaç kişi bizim ülkemizde böyle tanışırki
bizim dizimizde ise ya intikam almak için tanışılır ya eskiden tanırsın ya da eski bir tanıdık vasıtası ile olmadı tanışmak için arabayla çarparsın oda kesmesse cem gibi yaparsın
not lütfen dizimizin akışına geri dönelim
namı diğer psikopat nihayet özel hayatına girdik tebrik ediyorum çocukluğuna da inmiştik.valla geçmişte bu adam babasını öldürmüşse şaşırmam daha nelerini görcez saplantılı hayatından işin ilginç tarafı şimdiye kadar açık vermemiş o kadar kadınla tanışmış filize saplantılı olmuş ilk defa kabul görmediği içinmi acaba galiba en iyisi fazla karıştırmamak
sanırım bu bölüm annesini görücez sevgili modum handanın annesi ile tefonda görüştüğünü söylemişti o zaman demekki bir hata daha yaptılar bir eksik bir fazla artık ne farkederki zaten ben baktığımda yeterince hata görüyorum zaten ama cem akmanın açığa çıkması acaba nelere yol açacak ?
fragmanı gördüm handan itiraf ediyor ağzından bebekle ilgili şeyler çıkıyor yani kesin bir itiraf sahnesi var ,cemle ömer yüzyüze geliyor ömer çok sinirle sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın diyordu ...aslıyla yılmaz sarılıyordu ...filizle yılmazda atölyede karşılaşıyor yılmaz içi gider gibi bakıyordu....yılmazın şiiri var şiirde günahsız birinden bahsediyordu bu da slı sanırım :) bir de filiz kilerdeki resime götürüyor ceme bağırıyordu,yakasını tutuyordu hem de ..
bir de feridenin geçmişiden gelen adam ödüllü bir oyuncu adını tam çıkaramadım..ama geçen sezon atv de mahsun kırmızıgülün oynadığı dizide oynuyordu...
demin fragmani gördüm yilmaz siir okuyordu.filiz ceme kisiyordu resimli olan odasinda.asli yilmaza sariliyordu ve güllüyordu.filiz yilmazla müjganin atölyesinde karsilasiyor ve bakisiyorlardi.ömer sinirili bir sekilde cemin yanina daliyor ve kiziyordu ne hakinda bilmiyorum.handan hanim agliyor ve filize birseyler anlatiyordu.ve en komiki olan ferdeyi heralde takip eden , mahsunun dizisinde zilanin abisi olan resul du :),güzel bir bölüme benziyor
fragmanı gördüm handan itiraf ediyor,cemle ömer yüzyüze geliyor ...aslıyla yılmaz sarılıyordu ...filizle yılmazda atölyede karşılaşıyor yılmaz içi gider gibi bakıyordu....yılmazın şiiri var bir de filiz kilerdeki resime götürüyor cemi bağırıyordu
inanamıyorum fragman geldi ha bak şimdi oldu işte aferin bizimkilere işi öğrendiler demekki söylediklerimin çıkmasından nefret ediyorum ki öyle olucak galiba bu kadar da olmaz artık içi gider gibi bakıyordu filizle olmak istiyor ama bir yandanda ulaşamıyor sence normal değilmi kaybettiğini sanıyor yani
inanamıyorum fragman geldi ha bak şimdi oldu işte aferin bizimkilere işi öğrendiler demekki söylediklerimin çıkmasından nefret ediyorum ki öyle olucak galiba bu kadar da olmaz artık içi gider gibi bakıyordu filizle olmak istiyor ama bir yandanda ulaşamıyor sence normal değilmi kaybettiğini sanıyor yani
ben yılmaz bakamaz mı dedim de :img-hyste ama orası çok güzel olacaktır ..yılmaz kıpırdamıyor filiz dibinden geçerken görmemezlikten geliyor yılmazsa içi yana yana bakıyor :img-hyste işte görmek istediğimiz sahneler :):)
Filiz sanırım ömerle handana cemin yaptığı tekliften bahsediyor ömerin ceme kızma sebebi bununla ilgili gibi ve handan hanımın vicdana gelmeside bence bununla ilgilidir.
Arkadaşlar anlattığınız için sağolun ama şimdiden sinir oldum nasıl yani aslıyla yılmaz birbirlerine mi sarılıyorlar üstelik yılmazın şiiri aslıya çok sinir oldum ya sakın gözüme gözükmesin yılmaz benim
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 15:35
demin fragmani gördüm yilmaz siir okuyordu.filiz ceme kisiyordu resimli olan odasinda.asli yilmaza sariliyordu ve güllüyordu.filiz yilmazla müjganin atölyesinde karsilasiyor ve bakisiyorlardi.ömer sinirili bir sekilde cemin yanina daliyor ve kiziyordu ne hakinda bilmiyorum.handan hanim agliyor ve filize birseyler anlatiyordu.ve en komiki olan ferdeyi heralde takip eden , mahsunun dizisinde zilanin abisi olan resul du :),güzel bir bölüme benziyor
Deme yaa Resul karakteri mi giriyor diziye...Allaaaahh şenlik var desenize ..Oyunculuğunu çok beğenirim ben o zatın..Handan Filize çözülüyor demek..Tahminimde doğrumu çıkacam ne..Sıkı bir bölüm olacak anlaşılan.
KırmızıBeyaz
27-02-07, 15:36
oh ohh güzel bir bölüm olacak demekki :))) Cem ağzının payını alacak hem Filiz' den hem Ömer'den :)) Feride'yi takip eden kişi de renk katacak diziye anlaşılan :))
ha tamam kadro tamam olmuş demek resul olan krakterde girdi diziye vaybe bizim dizi dağılan kim varsa topladı zaten yıulmaz aslı sarılması çok güzel sahneler bizi bekliyor
ya bu bizim filiz atölyede çalışmaya başlamasın:)herşey gene çıktı ya kahretsin :)
Arkadaşlar anlattığınız için sağolun ama şimdiden sinir oldum nasıl yani aslıyla yılmaz birbirlerine mi sarılıyorlar üstelik yılmazın şiiri aslıya çok sinir oldum ya sakın gözüme gözükmesin yılmaz benim
yılmazın şiiri filize sadece bir yerinde günahsız diye bir kelime geçiyor sanırım o kısmı aslıya...aslıyla sarılmalarında mutlu olan taraf sadece aslıydı yılmaz sanki vicdan azabı duyar gibiydi,yüzü çok kötüydü
merhaba arkadaşlar
az önce fragmanı gördüm fragman filizle başlıyo ve yılmaz şiir okuyo
ilk önce filiz sahil gibi yerde gece aynı anda yılmazı da gösteriyo
daha sonra filizin cemin evindeki sahnesi onlarda karanlık bir odada sanırım filizin fotoğrafının olduğu oda filiz ceme bağırıyo
filiz ve yılmaz atölyede karşılaşıyolar orada süper bir bakışma sahnesi var
filiz ömer ve handan evdeler.filiz ömer birbirlerine sarılmış oturuyolar
ömer cemin ofisine dalıyo ve bağırmaya başlıyo bazı şeyler ortaya çıkıyo demek
filiz annesi ile handan ağlıyo filiz orda şaşkın bi şekilde bakıyo
yılmkaz aslıya sarılmış gece sanırım yılmaz gülümsüyo
son sahnede bir adam ve feride gazi mah. karşılaşıyolar
önceden yazan varsa özür dilerim bir anda fragmanı görüncce heyecanlandım ama şiiri tam olarak anlayamöadım...
Bu arada diziye resul girmiş çok sevindim buna çünkü kendisi çok iyi bir oyuncudur inş. uzun bir süre dizide olur
Filizde ceme haddini bildiriyor çok sevindim buna tabi ömerde bu demektir ki artık cem gerçek yüzünü tekinerlere gösterecek birde handan hanımda gerçekleri filize söylemiş buda süper
ömer heralde filize yapti cirkin teklif icin bagriyor ceme.ben öyle algiladim.insaat davasi olmus olsa ömer heralde adama tekme tokat girisirdi
fRAgmanı anlatan herkese çok teşekkürler ömer cemi tanımaya başlıyor bu süper haber.. Aslıyla yılmaz sarılsın sarılsın hatta opuşsunler... Of of yüreğimi dağlayacak bir sahne ya ben bu yılmazı filizden daha çok kıskanıyorum :img-blush Of ya neyse bu bölm gusl olcak galiba....
ya fargmanı çağıra çağıra geldi hemde erkenden aferin fazla merakta bırakmadılar bizi ama akşamı bekleyeceğim nete de düşmez sanırım off ya :(
anlatan arkadaşlarımdan okuduklarıma göre muhteşem bir bölüm daha olacak ya görmeden yorum yapmak zor ya
ömer heralde filize yapti cirkin teklif icin bagriyor ceme.ben öyle algiladim.insaat davasi olmus olsa ömer heralde adama tekme tokat girisirdi
tekinerler zaten burdanda bir şeyden şüphelenmesseler bu olayı cem kendi kaçırmayacak demektir.buda işimiz yılmaza kaldı demektir.ama şirket konusunda sözleşme muhakkak yer alıcak o sahnede cemin gerçek yüzünün çıkmama ihtimali hemen hemen yok gibi
KırmızıBeyaz
27-02-07, 15:47
merhaba arkadaşlar
az önce fragmanı gördüm fragman filizle başlıyo ve yılmaz şiir okuyo
ilk önce filiz sahil gibi yerde gece aynı anda yılmazı da gösteriyo
daha sonra filizin cemin evindeki sahnesi onlarda karanlık bir odada sanırım filizin fotoğrafının olduğu oda filiz ceme bağırıyo
filiz ve yılmaz atölyede karşılaşıyolar orada süper bir bakışma sahnesi var
filiz ömer ve handan evdeler.filiz ömer birbirlerine sarılmış oturuyolar
ömer cemin ofisine dalıyo ve bağırmaya başlıyo bazı şeyler ortaya çıkıyo demek
filiz annesi ile handan ağlıyo filiz orda şaşkın bi şekilde bakıyo
yılmkaz aslıya sarılmış gece sanırım yılmaz gülümsüyo
son sahnede bir adam ve feride gazi mah. karşılaşıyolar
önceden yazan varsa özür dilerim bir anda fragmanı görüncce heyecanlandım ama şiiri tam olarak anlayamöadım...
valla iyice meraklandım, bir an önce görsem fragmanı da rahatlasam :)) Yılmaz Filiz ve Cem'in hala beraber olmadığını görünce iyice meraklanacak zaten :)) Ömer'de nihayet Cem'in psikopat bir tip olduğunu anlayacak az biraz.. Handan'da Filiz'e Cem konusunda ısrar etmeyecek artık anlaşılan :))
cemin teklifini kabul etmiyor ki ceme daha iyi anlatmak için karanlık odaya gidiyorlar ki orayı gösteriyor ve posterini alıp yırtabilir cemin daha iyi anlaması için,
gazi karşılaşması da yılmazın neyi kaybettiğinin anlaması için sanırım filizi görünce içi gidecek bakışlar öyle gibi,
aslıyla sarılması kıza gitme dedi gereklerini de yerine getirmek zorunda görev icabı ne yapsın
handanın ilk ömerle sonra filizle konuşması var batağı vicdana gelmiş sanırım ama görmem lazım
ömer cemle ilgili birşeyleri öğrenmeye başladı ki tepesine binmiş
ömer filiz sarılıyorsa inş. bu sefer ömer destek oluyordur
izlemeden bu kadar oldu, izlesem ne olur acaba:) çok sevindim erken geldiğine ama nasıl görcem nete düşerse haber verin arkadaşlar...
Fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkürler.Sabahtan beri tv ye bakıyorum .10 dakika iş için dışarı çıktım fragman yayınlanmış.Özettede tahmin etmiştim Handan'ın açıklayacağını,İyi oldu bari bu haftalarca gizli kalmadı.Yılmaz'ın Filiz'e atölyede bakması belki Filiz için üzüldüğünden olabilir.Ne de olsa herşeylerini kaybettiler.Artık Cem'in gerçek yüzünün ortaya çıkmasına sevindim.Ömer'in de artık bunu öğrenmesi gerekiyordu.Ömer ve Filiz tepkisinden sonra Cem'in başka bir yönünü daha seyredeğiz.
Konu dışı ama tv de bir reklam var.ne zaman seyretsem hep Cem geliyor aklıma.Kötüyüm ben kötüyüm.Hatırlayan vardır herhalde bu reklamı.
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 15:53
Bu arada diziye resul girmiş çok sevindim buna çünkü kendisi çok iyi bir oyuncudur inş. uzun bir süre dizide olur
Filizde ceme haddini bildiriyor çok sevindim buna tabi ömerde bu demektir ki artık cem gerçek yüzünü tekinerlere gösterecek birde handan hanımda gerçekleri filize söylemiş buda süper
İnşallah uzun süre kalır dizide diyorsunda Feride'nin başını ağırtacak bu adam. Oyunculuğu süper olacaktır orası kesinde biz karakterden höşlanacakmıyız acaba.
İnşallah uzun süre kalır dizide diyorsunda Feride'nin başını ağırtacak bu adam. Oyunculuğu süper olacaktır orası kesinde biz karakterden hoşlanacak mıyız acaba.
Bence hoşlanmayacağız gibi ama sonra o da insafa gelecektir ...Adamın ifadeside bir tuhaftı :)
Ömerle filiz sarılmıyor aslında bir kanepede oturmuşlar filiz ömere yaslanmış bir yandan da Handan Hanımın elini tutuyor sanırım cemle ilgili bir şeyler anlatıyor.
Ama bu sefer filizin reddetmesi çok etkili olacak gibi,filiz orada sapıkla uğraşırken yılmaz ağada aslıyla bir yerde sarılıyor olacak...
İnşallah uzun süre kalır dizide diyorsunda Feride'nin başını ağırtacak bu adam. Oyunculuğu süper olacaktır orası kesinde biz karakterden höşlanacakmıyız acaba.
dur hele bir belki kötü adam rolu yoktur bu sefer ama eger önceden tüyo verildiyse kötü adam olacak diye ozaman da basa gelen cekilir ama.resul tiplemezini cok güzel yapmisti
cemin teklifini kabul etmiyor ki ceme daha iyi anlatmak için karanlık odaya gidiyorlar ki orayı gösteriyor ve posterini alıp yırtabilir cemin daha iyi anlaması için,
gazi karşılaşması da yılmazın neyi kaybettiğinin anlaması için sanırım filizi görünce içi gidecek bakışlar öyle gibi,
aslıyla sarılması kıza gitme dedi gereklerini de yerine getirmek zorunda görev icabı ne yapsın
handanın ilk ömerle sonra filizle konuşması var batağı vicdana gelmiş sanırım ama görmem lazım
ömer cemle ilgili birşeyleri öğrenmeye başladı ki tepesine binmiş
ömer filiz sarılıyorsa inş. bu sefer ömer destek oluyordur
izlemeden bu kadar oldu, izlesem ne olur acaba:) çok sevindim erken geldiğine ama nasıl görcem nete düşerse haber verin arkadaşlar...
burda gene çelişkiler var filiz -cem sahnesinde odaya kadar vardığına göre iş filiz çekincelerini öyle demeyelim saplantılarını cemin yüzüne vurmuş demektirki cem buna nasıl kayıtsız kalır onu geçtim böyle bir şeye cem tepki vermeyecekmi yani filizin bu tavrına hayret ağzından bir şey kaçırmayacak
öbür kısma gelince ömer sadece bunun için cemin odasına neden dalsın hadi daldı cem niyetinin kötü olmadığını ömere anlatır bence bişeyler oldu gibime geliyor bakalım eğer bişeyler olduysa filiz yılmaz konuşması olur bu konuşmadada yılmaz çocuğun cemden olduğunu ima etmesi gerekir yani filiz yılmazla konuşma ihtiyacı duyuyorsa bişeyler öğrenmesi gerekmezmi durduk yere neden konuşsun ömer bu konularda hep böyle zaten onu yapıyor iyide destek olmak her zaman teselli etmek anlamına gelmiyor duruş olarak kardeşine olaylar karşısında hakvermek ve yanında olmakta oluyor yani teselli vermesi benim açımdan bir şeyi değiştirmez
aslı yılmaza gelirsek resmi olmayan bir ilşki olabilirdi olmaya başlamış ama yılmaz mutlu değil anladığım kadarı ile bakalım nasıl olucak
sabahtan beri bekliyorz ama gerçekten sürpriz oldu bu hafat çok erken geldi, evet olmak istiyor zaten kısır döngüde hissediyor şu an kendini filizle ilgili sahneler gözünden gitmiyor bir tarafı bu hainliği kabul etse de bir tarafı gerçek değil diyor sanırım iki arada bir derede kalmış olmalı ki filize içi giderek bakıyor hem cemle birşey olmadığını öğrenirse tamamen çözecektir bu işi yılmaz
ama aslıya ne olacak, sarılmalar falan hadi geçen bölüm şiir yazdı elini tuttu, içki içti sarhoş diye koluna girdi şimdi de sarılıyormuş buna ne bahanesi oldu merak ediyorum aslının bir sonraki bölümde öpücük sahnesi çıkar mı çıkar artık o zaman yılmaz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hem filize bakışlar at hem aslıyı bırakma ya matraka ne olacak şimdi?
destina304
27-02-07, 16:09
affet beni
bin günahla bin günahla geliyorum sana
bin hatayla bin ziyanla geliyorum sana
affa layık olmasamda lutfa layık olamasamda
beni bağışla
beni bağışla
affa layık olmasamda lutfa layık olamasamda
beni bağışla
yandım eleman sana geliyorum ne olur affet beni
açtım elimi sana yöneliyorum
ne olur affet beni
yılmaz için en güzel şarkı yılmazdan filize
sabahtan beri bekliyorz ama gerçekten sürpriz oldu bu hafat çok erken geldi, evet olmak istiyor zaten kısır döngüde hissediyor şu an kendini filizle ilgili sahneler gözünden gitmiyor bir tarafı bu hainliği kabul etse de bir tarafı gerçek değil diyor sanırım iki arada bir derede kalmış olmalı ki filize içi giderek bakıyor hem cemle birşey olmadığını öğrenirse tamamen çözecektir bu işi yılmaz
ama aslıya ne olacak, sarılmalar falan hadi geçen bölüm şiir yazdı elini tuttu, içki içti sarhoş diye koluna girdi şimdi de sarılıyormuş buna ne bahanesi oldu merak ediyorum aslının bir sonraki bölümde öpücük sahnesi çıkar mı çıkar artık o zaman yılmaz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hem filize bakışlar at hem aslıyı bırakma ya matraka ne olacak şimdi?
En gec Yilmaz bebegin kendinde oldugunu ögrenince Asliya onunla yapamiyacagini söyleyecektir diye düsünüyorum, ama sanirim buna daha bir iki bölüm var, bakalim Asli ne kadar yakinlasmaya cesaret edecek Yilmaza.
modest2000
27-02-07, 16:11
Saolsun arkadaşların anlattıkları fragmana göre,evlilik teklifi Cem için sonun başlangıcı olacak. Tekinelerin zayıf durumundan yararlanmaya kalkmak ve evlilik teklif etmek Filiz tarafından hakettiği karşılığı alacak gibi.Filiz karakteri demekki kendine yakışanı yapacak ve zor durumundan yararlanmaya kalkan Cem'i red edecek. Ancak bahsedilen Aslı sahneleri hiç hoşuma gitmedi. Bu sarılma sahnesi ve benzer sahnelerde başka kanallara kaçamak yolu göründü bana.Mazoşit değilim netekim.
Arkadaşlar dizifilm oscarları en iyi dizi hangisi diye anket var hadi herkes ıhlamurlar altında ya oy versin doğru düzgün kimse oy vermemiş bile
demek yilmaz asliya sarilip guluyor vay yilmaz aga vay:)neyse yilmaz beni ilgilendirmez..uzuldum simdi ferideye yaa..ooff fragmani bende gormek istiom.
demek yilmaz asliya sarilip guluyor vay yilmaz aga vay:)neyse yilmaz beni ilgilendirmez..uzuldum simdi ferideye yaa..ooff fragmani bende gormek istiom.
yok tam tersi asli ylmaza sarilip gülüyor ,yilmazin pek bir mutlu hali yoktu bence o sahnede,sanki soraki bir sarilisdi,ama asli hanimin yüzü cok fena gülüyordu yani
[QUOTE=matraka;2499152]burda gene çelişkiler var filiz -cem sahnesinde odaya kadar vardığına göre iş filiz çekincelerini öyle demeyelim saplantılarını cemin yüzüne vurmuş demektirki cem buna nasıl kayıtsız kalır onu geçtim böyle bir şeye cem tepki vermeyecekmi yani filizin bu tavrına hayret ağzından bir şey kaçırmayacak
öbür kısma gelince ömer sadece bunun için cemin odasına neden dalsın hadi daldı cem niyetinin kötü olmadığını ömere anlatır bence bişeyler oldu gibime geliyor bakalım eğer bişeyler olduysa filiz yılmaz konuşması olur bu konuşmadada yılmaz çocuğun cemden olduğunu ima etmesi gerekir yani filiz yılmazla konuşma ihtiyacı duyuyorsa bişeyler öğrenmesi gerekmezmi durduk yere neden konuşsun ömer bu konularda hep böyle zaten onu yapıyor iyide destek olmak her zaman teselli etmek anlamına gelmiyor duruş olarak kardeşine olaylar karşısında hakvermek ve yanında olmakta oluyor yani teselli vermesi benim açımdan bir şeyi değiştirmez
filizin atölyeye sadece yılmazla konuşmak için gittiğini sanmıyorum çünkü tam filiz gitmek isterken yılmazın yanında duruyo ve sonrasında bakışma sahneleri yaşanıyo yani büyük bir ihtimalle önce bu karşılaşma daha sonra filiz ve annesinin konuşması olacaktır.
filiz ve cem belki o odaya girmemiş olabilirler sadece karanlık bir odada olduklarını gördüm ama filiz bu teklif yüzünden bağırdığı belli.
bu arada filizim+y iyi ki geri döndüm herzmn yorumlarını beğenerek okuyorum 62.bölüm yorumunda harikaydı:img-yes:
Bundan sonraki bölümlerde artik olaylar netlik kazanacaktir. Filiz raporu ögrenecek, sonra Yilmaz ögrenecek, sonra Asli ögrenecek, ilk Cemin paravan sirketi ortaya cikacak, sonra imza meselesi...Bukadar karisiklik yetmiyormus gibi bir de Resul :img-wink: cikti ortaya
burda gene çelişkiler var filiz -cem sahnesinde odaya kadar vardığına göre iş filiz çekincelerini öyle demeyelim saplantılarını cemin yüzüne vurmuş demektirki cem buna nasıl kayıtsız kalır onu geçtim böyle bir şeye cem tepki vermeyecekmi yani filizin bu tavrına hayret ağzından bir şey kaçırmayacak
aslı yılmaza gelirsek resmi olmayan bir ilşki olabilirdi olmaya başlamış ama yılmaz mutlu değil anladığım kadarı ile bakalım nasıl olucak
bende ondan bahsediyorum ya bebek odasında ceme ilk lafı söyler sonra da karanlık oda gelir filizin aklına ve oraya gider cemde peşinden bu resmi gördüğünü ve onun sevgisinin saplantı olduğundan falan bahsedebilir filiz çok kızmış ki bayağı sert çıkmış ceme, tepki vermeyecek çünkü evi aldığı için filizin kabul edeceğini düşündü orada herhengi birşey demeyecek sonrasoracak bunun hesabını, kaçıramaz hala ikna edeceğini düşünür sadece yıkılmış adam imajı çizecek filize
aslı yılmaza gel bakalım önemli olan yılmazın mutlu olması değil bu kadar çabuk birşeyleri yaşamaya başlıyor olması hayret nasıl sakin karşılıyorsun bu durumu matrak ne diyim sana.
bende ondan bahsediyorum ya bebek odasında ceme ilk lafı söyler sonra da karanlık oda gelir filizin aklına ve oraya gider cemde peşinden bu resmi gördüğünü ve onun sevgisinin saplantı olduğundan falan bahsedebilir filiz çok kızmış ki bayağı sert çıkmış ceme, tepki vermeyecek çünkü evi aldığı için filizin kabul edeceğini düşündü orada herhengi birşey demeyecek sonrasoracak bunun hesabını, kaçıramaz hala ikna edeceğini düşünür sadece yıkılmış adam imajı çizecek filize
aslı yılmaza gel bakalım önemli olan yılmazın mutlu olması değil bu kadar çabuk birşeyleri yaşamaya başlıyor olması hayret nasıl sakin karşılıyorsun bu durumu matrak ne diyim sana.
evet bugün ters tarafımdan kalktığımı söylemiştim sanırım herşeye hazırlıklıyım olur böyle şeyler erkek adam yapacak tabi:)şaka maka yılmaz kafasında bir türlü bitiramiyor ve aslıyıda kuyruk gibi peşine takılmış hissediyor galiba belkide o sahnede yılmaz için ulen yaktın beni aynalı diyordur:)
valla filizde ceme sarılabilir:)benim açımdan bir sakınca yok zamanında filiz çok hatalar yaptı bak zamanında diyorum bırakın yiğidim yılmazda yapsın yapsın ki yılmazın bir kadı nın oğlu olduğu anlaşılsın
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=16676
DİZİMİZE OY VERELİM ARKADAŞLAR !
Handan demek itiraf ediyor... Iyi ama bundan sonrasi nasil gelisecek sizce ? Filiz gurur yapip Yilmaz'a gitmez. "Buna inandigina gore ona gercekleri anlatmama degmez" der. Peki Yilmaz nasil ogrenecek ? Yoksa Handan kizina kendini affettirmek için gidip Yilmaz'la mi konusur ? O sahne muhtesem olur herhalde !
evet bugün ters tarafımdan kalktığımı söylemiştim sanırım herşeye hazırlıklıyım olur böyle şeyler erkek adam yapacak tabi:)şaka maka yılmaz kafasında bir türlü bitiramiyor ve aslıyıda kuyruk gibi peşine takılmış hissediyor galiba belkide o sahnede yılmaz için ulen yaktın beni aynalı diyordur:)
valla filizde ceme sarılabilir:)benim açımdan bir sakınca yok zamanında filiz çok hatalar yaptı bak zamanında diyorum bırakın yiğidim yılmazda yapsın yapsın ki yılmazın bir kadı nın oğlu olduğu anlaşılsın
yine savunmaya geçmişsin erkek adam falan unutma yılmaz yapamaz hala anlayamadın değil mi yılmazın karakterine ters biz böyle dedikçe daha da ters davranıyor ilk önce el, sonra kol, sonra sarılma sonrasi ne matraka daha ne zaman kabul etcen yılmazın hatalı olduğunu ne yapmasını bekliyorsun , kuyruğu peşine takan kendi çenesini tutsaydı gaza da gelmeseydi çoktan kurtulmuştu yanmak yerine
filiz ceme sarılmıyor bak daha da feci yapıyormuş, zamanında filizin yaptığı hatalar yok matraka elele tutuşmadı, koluna girmedi sarılmadı demek ki neymiş yılmaz hatalıymış kılıf uydurma, bu şekilde değil diğer türlü zaten hatalar yaptı kadı oğlu olduğunu biz zaten biliyorduk sen bilmiyordun
Ya acaba henuz internete dusmedimi fragman cok merak etim simdi...:)om olarak atarsaniz linki super olur...
herkes dizimize oy verelim deyince bu konuda bişeyler demeyeceğimi düşünmüyorsunuz herhalde dizimiz belki en iyi dizi olmaya bilir ama oyuncu nitelikleri bakımından tek geçerim bülen inal bence dramda kendini bu diziyle kanıtlamış bir tuba çünkü onun kadar acı çeken birini bulmak zor sinan tuzcu direk aday olabilecek yeteneğe sahip insanlar dediğim gibi en iyi dizi olamayabiliriz ama ama en iyi kadın oyuncu erkek oyuncu yardımcı erkek oyuncu neden olmasın şimdiye kadar forumu ziyaret eden arkadaşlardan oylarını vermelerini rica etcez efem....
yine savunmaya geçmişsin erkek adam falan unutma yılmaz yapamaz hala anlayamadın değil mi yılmazın karakterine ters biz böyle dedikçe daha da ters davranıyor ilk önce el, sonra kol, sonra sarılma sonrasi ne matraka daha ne zaman kabul etcen yılmazın hatalı olduğunu ne yapmasını bekliyorsun , kuyruğu peşine takan kendi çenesini tutsaydı gaza da gelmeseydi çoktan kurtulmuştu yanmak yerine
filiz ceme sarılmıyor bak daha da feci yapıyormuş, zamanında filizin yaptığı hatalar yok matraka elele tutuşmadı, koluna girmedi sarılmadı demek ki neymiş yılmaz hatalıymış kılıf uydurma, bu şekilde değil diğer türlü zaten hatalar yaptı kadı oğlu olduğunu biz zaten biliyorduk sen bilmiyordun
sonrası 63.bölümde ıhlamurlar altındada sonrası ve hepsi cuma akşamlarının vazgeçilmezleri yılmaz hatalıdır demiyormuyum sana zaten yılmaz hatalıdır illa aynı benzer olaylarda hata yapacaklar diye söz konusu bir durum yok ama filizin geçmişi parlak değil hem yılmaz bunları yapmak zorunda bunları yapmasa idi izleyenler yılmazı öbür dünyadan felan geldi sanıcaklardı:)melek ya kendisi o bakımdan biraz hata yapsın tabi bizde oturur eleştiririz insan gibi ne olmuş sarılmışsa filiz dans ederken ceme sarılmadımı :)ne alaka dans sarılmadan yapılmıyor ama sonuçta sarıldı:)gözgöze bakmalar yıldızları seyretmeler demekki yılmaz dost olarak sarılıyor aslıya
ama içinden mutlaka aynalıya bişeyler diyordur:)
Ooo fragman gelmiş ortalık şenlenmiş.. :) Oo bu haftada güzel bölüm izleyeceğiz.. Açıkcası ben fragman beklemedim bugün.. Ama kesin yakalr izleriz :) Sahneleri bilmem değerlerndirip yorumlamama gerek varmı.. Herşey açık seçik.. :) Yılmaz Aslısıyla.. Filiz psiko cemle.. Handan Ömerle.. :) Şu diziye yeni giren kişiyi merak ettim.. Ben Aşka sürgünü izlemedim.. Resul karakterinde oynayan oyuncunun resmini buraya kormusunuz ? Çok merak ettim açıkcası..
http://www.sinematurk.com/images/kisi/7522.jpg
Evet yeni diziye giren oyuncumuz.. Genelde oynadığı roller pek sert ve tutucu.. :) Doğulu rolleri çoğunlukta.. :) Başka bir dizide de görmüştüm.. Ve genelde dizilerde kötü birini canlandırıyor.. Feride yandı.. :) Boşuna sokmadılar bu oyuncuyu diziye.. İyice bir musallat olacak..
destina304
27-02-07, 16:50
ya ben artık bişey demiyorum yılmazı savunanları.ya vazgeçin artık yılmazın savunulacak bir yanı kalmadı.yapacağı en büyük hatalşarı yaptı ve yapmaya devam ediyor.en azından filiz dans ederken bile sarıldığında onun onu sevdiğini bilmiyordu .bilseydi daha mesafeli davranırdı.yani arada dağ kadar büyük bir fark var neymiş erkek adammış erkek adam olsa filizin böle bişey yapmıyacağını bilirdi
Sevgili pinkzone imzanı yeni gördüm ve çok beğendim söylemeden geçmiyeyim dedim. Bakalım bu bölüm herşey yavaş yavaş ortaya çıkıyor sanırım ben de fragmanı henüz görmedim ama...Umarım yılmaz hesabını veremeyeceği hatalar yapmaz gerçekleri öğrenince çok pişman olacak ama.....
Evet yeni diziye giren oyuncumuz.. Genelde oynadığı roller pek sert ve tutucu.. :) Doğulu rolleri çoğunlukta.. :) Başka bir dizide de görmüştüm.. Ve genelde dizilerde kötü birini canlandırıyor.. Feride yandı.. :) Boşuna sokmadılar bu oyuncuyu diziye.. İyice bir musallat olacak..
rolünü hakkıyla oynasında musallat olsun o kadar olur acaba neyi olucak bence geçen bölüm çok zırladı abi,abi, diye Allah ta duydu sen demek abini istiyorsun ha al sana abi yılmazı bulmuş sun bunuyorsun ha al sana:)demekki geçen bölüm çok güzel üzülmüş ee içimizden o kadar istersek olur tabi
konuya alakasiz olcak ama imzandaki yaziyi gordum gulesim geldi:)aynali onumu demisti alaala ben niye duymadim....
ben bu adami ilk kez gordum yaa kim bu ala askina..ismi ne diyinde googlede bakayim.:)
sonrası 63.bölümde ıhlamurlar altındada sonrası ve hepsi cuma akşamlarının vazgeçilmezleri yılmaz hatalıdır demiyormuyum sana zaten yılmaz hatalıdır illa aynı benzer olaylarda hata yapacaklar diye söz konusu bir durum yok ama filizin geçmişi parlak değil hem yılmaz bunları yapmak zorunda bunları yapmasa idi izleyenler yılmazı öbür dünyadan felan geldi sanıcaklardı:)melek ya kendisi o bakımdan biraz hata yapsın tabi bizde oturur eleştiririz insan gibi ne olmuş sarılmışsa filiz dans ederken ceme sarılmadımı :)ne alaka dans sarılmadan yapılmıyor ama sonuçta sarıldı:)gözgöze bakmalar yıldızları seyretmeler demekki yılmaz dost olarak sarılıyor aslıya
ama içinden mutlaka aynalıya bişeyler diyordur:)
hatalı olduğunu kabul ediyorsun iyi anlaştık o zaman, aynalıya saysın sonuçta kendi aklı yok mu hoş kaç bölümdür yok ya hangi akla hizmet hala anlayamadı elini verdi kolunu kaptırdı o zaman en son şunu diyecek "bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla asla asla" yapsın da bu şekilde yapmasın hatalarını bir zahmet olmuyor ama ruhen aldatma moduna geçmiş gibi, iki haftadır sabrediyorum bu haftada aynalı sayesinde kurtuldu bakalım bu hafta ne yapacak da kurtulacak, filiz yaptığı zamanda ruh haline verebilseydin ya matraka demekki o da kadı kızıymış değil mi
psikolojisi bozuldu dedik, çok üzüldü dedik, öfkesine yenik düştü dedik ama bizim de bir dayanma noktamız var değil mi yapışkan kızın aşkı neymiş ki bu kadar etkilemiş yılmaz agamı
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 16:54
Ooo fragman gelmiş ortalık şenlenmiş.. :) Oo bu haftada güzel bölüm izleyeceğiz.. Açıkcası ben fragman beklemedim bugün.. Ama kesin yakalr izleriz :) Sahneleri bilmem değerlerndirip yorumlamama gerek varmı.. Herşey açık seçik.. :) Yılmaz Aslısıyla.. Filiz psiko cemle.. Handan Ömerle.. :) Şu diziye yeni giren kişiyi merak ettim.. Ben Aşka sürgünü izlemedim.. Resul karakterinde oynayan oyuncunun resmini buraya kormusunuz ? Çok merak ettim açıkcası..
Süper oyuncu ...Aşka Sürgünde oynadığı karakterde kötüydü. Gerçi o diziyi ara sıra izledim. Ama dikkat çeken bir karakter oyuncusu orası kesin
Adı= Fırat Tanış
Filmleri - Oyuncu (10 Film)
Tramvay Hamit 2006
Affedilmeyen 2006
Felek Ne Demek? Muharrem 2006
Yolda / Rüzgar Geri Getirirse 2005
Ömer Seyfettin: Fon Sadristsyn Karısı ve Oğlu Sadrettin 2005
Aşka Sürgün Resul Şahvar 2005
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir 2004
Kin ve Gül Kenan 2003
Sır Çocukları Velit 2002
Yeditepe İstanbul
Ayrıca imzadaki sözü aynalı demedi ama.. Burdaki bir arkadaşımız yazmıştı.. :) Ona istinaden yazdım.. Yoksa aynalının sözünü onayladığımdan değil.. Burda senaristlere ufak bir laf sokma hadisesi var.. :)
Pinkzone bir de bu adamı takım elbiseli,biraz saçları uzamış ve arkadan toplamış,kirli sakalla düşünün :) gerçekten feridenin başı belada :)
Bu arada ben fragmanı gördüm ama yılmaza aslıyla sarılması olayında kızamadım :) çünkü kıza dön dedikten sonra kendisini ona adamak için tabiki yakınlaşacak zaten bir yere gitmişler,gitme dediği gün ve aslı sarılıyordu tüm yaralarını sarıcam yılmazım diyordur :) yılmazda zorunlu bir şekilde sarılıyor gibiydi
Bi rde bundan sonra bence cem iyice sapıtacaktır...filizin reddetmesi bu kadar etkili olduysa adamın yüzüne vurduysa ki resminin önünde duruyorlardı :) cem artık iyice hırçınlaşacaktır.
ya ben artık bişey demiyorum yılmazı savunanları.ya vazgeçin artık yılmazın savunulacak bir yanı kalmadı.yapacağı en büyük hatalşarı yaptı ve yapmaya devam ediyor.en azından filiz dans ederken bile sarıldığında onun onu sevdiğini bilmiyordu .bilseydi daha mesafeli davranırdı.yani arada dağ kadar büyük bir fark var neymiş erkek adammış erkek adam olsa filizin böle bişey yapmıyacağını bilirdi
sevgili destina304 yılmazı hala savunuyorum ben ne oldu asın işte size fırsat çıktı ben varken yapabiliyorsanız tabi:)yedirmem size yılmazı tutar bal gibi tutar sarılırda filizle ayrı şu an 3 aydır adam ayrı işte yeni bir ilşkiye başlamak istiyor ama beceremeyecek ne yapalım gerçek hayatta biriyle olmadığı zaman biter ve hayat devam eder deriz demi dizi olunca neden bunu kaldıramıyoruz bizimki kalpte onların patlıcan mı:)
Ağustos Böcüğü
27-02-07, 16:59
herkes dizimize oy verelim deyince bu konuda bişeyler demeyeceğimi düşünmüyorsunuz herhalde dizimiz belki en iyi dizi olmaya bilir ama oyuncu nitelikleri bakımından tek geçerim bülen inal bence dramda kendini bu diziyle kanıtlamış bir tuba çünkü onun kadar acı çeken birini bulmak zor sinan tuzcu direk aday olabilecek yeteneğe sahip insanlar dediğim gibi en iyi dizi olamayabiliriz ama ama en iyi kadın oyuncu erkek oyuncu yardımcı erkek oyuncu neden olmasın şimdiye kadar forumu ziyaret eden arkadaşlardan oylarını vermelerini rica etcez efem....
Bugün senle ne çok aynı fikirde olduk ;)
Ama bu konudada aynı fikirdeyim..I.A. 'nın seyrettiğim diziler içerisinde en iyisi olduğunu söylemem mümkün değil.. Ama oyuncuları ile ben de bu diziyi tek geçerim yani..Akşam bizim diziye benzer bir başka diziye reklam arası şöyle bir baktım.. Ihhhhh yani..
Yakışıklı bir oyuncuyla olmuyor..Kurtarmıyor bence diziyi.
Pinkzone bir de bu adamı takım elbiseli,biraz saçları uzamış ve arkadan toplamış,kirli sakalla düşünün :) gerçekten feridenin başı belada :)
Bu arada ben fragmanı gördüm ama yılmaza aslıyla sarılması olayında kızamadım :) çünkü kıza dön dedikten sonra kendisini ona adamak için tabiki yakınlaşacak zaten bir yere gitmişler,gitme dediği gün ve aslı sarılıyordu tüm yaralarını sarıcam yılmazım diyordur :) yılmazda zorunlu bir şekilde sarılıyor gibiydi
Bi rde bundan sonra bence cem iyice sapıtacaktır...filizin reddetmesi bu kadar etkili olduysa adamın yüzüne vurduysa ki resminin önünde duruyorlardı :) cem artık iyice hırçınlaşacaktır.
sinem çok duygılandım ağlamak istiyorum filizsever birinden mantıklı düşünceli bir yorum oluyor demekki Allah isteyen kuluna veriyor:)söylediklerini hepsine katılıyorum hayret şaşırdın demi ben sana katılıyorum:)valla bu yoruma imzamı bile atarım o kadar duygulandım buda bir ilk olucak
taviz mi vermeye başlıyorum ne... yok yok yaşlanmaya başladım ben :)
harfi harfine katılıyorum ayrıca sunu eklemek istiyorum filiz cemle dolaşmaya falan gittiğinde cemin ona karşı hissettiklerini bilmiyordu ama yılmaz aslının kendisine aşık olduğunu biliyor aslı kendi bile soyledi bunu bile bile yılmaz aslıya gitme kal diyerek ve sarılarak aslıya mesaj vermiş sayılıyor...
ayyy bulabula bunumu buldular:)
adamdaki tipe vala vay feridemizin basina...acidim kiza zaten bi lokmacik:)
http://img338.imageshack.us/img338/7963/untitled4hg0.jpg
destina304
27-02-07, 17:05
sevgili destina304 yılmazı hala savunuyorum ben ne oldu asın işte size fırsat çıktı ben varken yapabiliyorsanız tabi:)yedirmem size yılmazı tutar bal gibi tutar sarılırda filizle ayrı şu an 3 aydır adam ayrı işte yeni bir ilşkiye başlamak istiyor ama beceremeyecek ne yapalım gerçek hayatta biriyle olmadığı zaman biter ve hayat devam eder deriz demi dizi olunca neden bunu kaldıramıyoruz bizimki kalpte onların patlıcan mı:)
MATRAKA senin olup olmaman benim fikirlerimi ve yorumlarımı asla değiştirmez istediğin kadar yılmazı savun HATALI sen burda olunca yılmazı kötülüyemem diye bişey yok kimseden çekindiğim yok yani kim olursa olsun yılmazı istediğin gibi savunmaya çalış onun yaptığı hataları yorumlarınla değiştiremezsein.forumda bir sürü insan hatalı diyorda bir tek senmi haklı buluyorsun yılmazı gülüyorum vallahi neyse sen yılmazı korumaya devam et ama unutmaki senin yılmazı koruman benim veya bütün filizcilerin fikrini değiştirmeycek yani istediğimiz gibi yorum yaparız
Sevgili matraka hakiketen bunları söylediğine şaşırıyorum filiz cemle ilişkiye başlamadı, cemin elini tutmadı,cemin koluna girmedi ,sen çok farklıymışsın demedi ,ceme lütfen gitme benim için çok öemlisin eğer gitmezsen ve bana zaman verirsen birşeyler olur demedi ve ceme asla ilişki anlamında sarılmadı ama yinede filizi cem konusunda yerden yere vurmuştun ama yılmaz bunların hepsini yaptığı halde sorun olmuyor evet şuanda kesin anladım ki sen tarafsız yorum yapıyormuşsun
Birde erkek bayan ayırımı yaptığın içinde sağol
Bugün senle ne çok aynı fikirde olduk ;)
Ama bu konudada aynı fikirdeyim..I.A. 'nın seyrettiğim diziler içerisinde en iyisi olduğunu söylemem mümkün değil.. Ama oyuncuları ile ben de bu diziyi tek geçerim yani..Akşam bizim diziye reklam arası şöyle bir baktım.. Ihhhhh yani..
Yakışıklı bir oyuncuyla olmuyor..Kurtarmıyor bence diziyi.
yollarımız bir daha bu kadar kesişirmi bilmiyorum açıkcası ters tarafımdan kalkma gafletinde bulundum bugün:)ama güzel en azından zıtlaşmıyorum bugün gül atıyorum etrafa gül aman dikkat edin dikenleri var batabilir:)ilk sezon bence dizimiz çok hızlı konu tüketmiştir.yoksa rahat 3 sezonluk konu çıkabilirdi acı hayat modunda ilerlese idi.bence yavaş ilerlemesi daha iyi olurdu kaliteli bir yapım olarak akıllarda kalırdı.kaliteli değilmi evet kaliteli ama ikinci sezon senaryonun bozulduğunu kabul etmek lazım gerçekler acıdır.bizim dizide onlardan çok var da ordan biliyorum:)
forever_bim
27-02-07, 17:10
Selam. Ben geldim:)
Fırat Tanış diziye dahil olmuş. Bu oyuncu çok yeteneklidir. Cenk Ertan'ın ve Zeynep Beşerlerin illet eden feci oyunculuklarından sonra kalitemiz yükselecek demek ki. Özellikle Ömer'le olası bir sahnede çok merak ediyorum. Oyunculuk ziyafeti olacaktır bize. Malum Sinan Tuzcu son zamanların en hızlı yükselen aktörü.
Bu arada Matraka taş atmış bayagı bir Ömer'e. Düşene tekme atma matrakacım. Olmuyor ama. Bak Ömer en azından SADAKATİ TAM bir adam. Çiviyi kerpetenle çıkartıyor.:img-hyste :img-hyste
harfi harfine katılıyorum ayrıca sunu eklemek istiyorum filiz cemle dolaşmaya falan gittiğinde cemin ona karşı hissettiklerini bilmiyordu ama yılmaz aslının kendisine aşık olduğunu biliyor aslı kendi bile soyledi bunu bile bile yılmaz aslıya gitme kal diyerek ve sarılarak aslıya mesaj vermiş sayılıyor...
olaylar benzetmeler bunlar geçici arkadaşlar filiz o yönde hata yapmadıysa diğer yönlerde yaptığı hatalardan ödeşiriz sorundeğil önemide yok ayrıca sarılması zorunluluk bence orda aklından neler geçmiştir.kimbilir kendi başımı yaktım demiştir.ulen aynalı yaktın beni demiştir.ben nasıl kurtulucan vantuzlarını sardı bana demiştir.ekonominin bu kadar iyiye gitmesi normal değil demiştir.bu ırak ın hali ne olucak demiştir.
kısacası zorunluluk:)
Matraka gerçekten tersten kalkmışsın :):) bu gidiş hayra alamettir umarım :)
Bu arada Yılmaz pişman olmaya başlıyor sanırım çünkü filize atölyedeki bakışta pişmanlıkta vardı tabi aslıya ümit verdiği için filize karşı bir suçluluk duyuyordur.
Ferideyi takip eden abisi olsa takip etmekle yetinirmiydi, Ferideyi bir kenara cekip konusmazmiydi?
Filiz kesin bu bölüm sahte raporu ögrenecek, Yilmazda ozaman haftaya ögrenir, Aslida bir sarilmayla kalakalir
Sevgili matraka hakiketen bunları söylediğine şaşırıyorum filiz cemle ilişkiye başlamadı, cemin elini tutmadı,cemin koluna girmedi ,sen çok farklıymışsın demedi ,ceme lütfen gitme benim için çok öemlisin eğer gitmezsen ve bana zaman verirsen birşeyler olur demedi ve ceme asla ilişki anlamında sarılmadı ama yinede filizi cem konusunda yerden yere vurmuştun ama yılmaz bunların hepsini yaptığı halde sorun olmuyor evet şuanda kesin anladım ki sen tarafsız yorum yapıyormuşsun
Birde erkek bayan ayırımı yaptığın içinde sağol
benim dediklerime bunlar yanlış cevap oluyor sen farklısını tartışmıştık onu farklı bişey yüzünden söylemişti.onu konuştuk geç,lütfen gitme demesinin nedeninide konuştuk onuda geç,bana zaman verirsen neden olsınıda konuştuk artık yeni bişeyler bekliyorum ama olmuyor ondan sonra hep aynı konuları konuşuyor oluyoruz biraz zorlayın kendinizi :)
Ferideyi takip eden abisi olsa takip etmekle yetinirmiydi, Ferideyi bir kenara cekip konusmazmiydi?
Filiz kesin bu bölüm sahte raporu ögrenecek, Yilmazda ozaman haftaya ögrenir, Aslida bir sarilmayla kalakalir
iyide sevgili kursini1 kankam feride daha tanımıyorki abisimi belalısımı belki bişey söyledi her önüne gelen ben abinim dese inanacakmı kız öylemi yapmamız lazım yani kız dehşete düşmüş bu dehşete bir düştünmü kaçarsın tedirgin olacağı bir durum oldu demekki üstelik diyelim abisi feridenin hafıza kaybı geçirdiğini bilmiyorsa aralarında bir sorun varsa bide bu yönden bakmak lazım diyorum acı içince acı genmi hüzünlendin yavrucuğum sana kaç kere diyeceğim bu diziyi ben yokken izleme yok diye sonra seni durduramıyoruz üzülüyorsun yazık
filiz rapor olayını öğrenince gidip yeniden rapor alsın ve yılmazın yanında alsın soluğu al bak bakalım ilkine benziyor mu sadece hamile oluşu benzer yoksa başka benzerlik yok hemen hükmü verme kendi kuyunu kendin kazdın yılmaz efendi ne yapsam az gelir şimdi sana:img-hyste
yılmazda ne bu ya annesi getirir bir rapor kızı getirir bir rapor hangi birinize inancam ben şimdi der tutar kolundan başka bir doktora götürürmüş durumu öğrenince artık yerin dibine mi girer aslısına mı koşar ne yapar bilmiyorum ama kalırsa filiz onu lime lime etmez de ne yapar :img-hyste
şaka bir yana filiz öğrenip raporu alıp yılmazın yüzüne fırlatsa seni anlamaya çalışırdım bana peşin hüküm vermeseydin ama bunu yaparak anlamak yerine sen tamamen bittin benim için anlıyormusun dese yılmazında pişmanlığını görsek ne güzel olur, bunu yapabilirde filiz:img-yes:
NOT: matraka bir yorumumu atladın ne oldu görmedin mi görmemezlikten mi geldin cvbın olabilirdi bence dön bir bak tamam mı:)
filiz atolyede ne yapıodu çalışmaya fln mı başladı acaba :img-hyste hehe ole olursa hiç şaşmam bu senaristlerden beklenir. :D
forever_bim
27-02-07, 17:25
Vay Ömer Paşam uzun zamandır yattığı "yakışıklılık uykusundan" uyanmaya başlıyor ve gerçek düşmanını kavramaya başlıyor. Hayırlısı daha ne isterim ki ben. Ömer vs Cem tadından yenmez.:happy0064
filiz rapor olayını öğrenince gidip yeniden rapor alsın ve yılmazın yanında alsın soluğu al bak bakalım ilkine benziyor mu sadece hamile oluşu benzer yoksa başka benzerlik yok hemen hükmü verme kendi kuyunu kendin kazdın yılmaz efendi ne yapsam az gelir şimdi sana:img-hyste
yılmazda ne bu ya annesi getirir bir rapor kızı getirir bir rapor hangi birinize inancam ben şimdi der tutar kolundan başka bir doktora götürürmüş durumu öğrenince artık yerin dibine mi girer aslısına mı koşar ne yapar bilmiyorum ama kalırsa filiz onu lime lime etmez de ne yapar :img-hyste
şaka bir yana filiz öğrenip raporu alıp yılmazın yüzüne fırlatsa seni anlamaya çalışırdım bana peşin hüküm vermeseydin ama bunu yaparak anlamak yerine sen tamamen bittin benim için anlıyormusun dese yılmazında pişmanlığını görsek ne güzel olur, bunu yapabilirde filiz:img-yes:
bakalım filiz olayı yılmaza nasıl anlatacak yılmazın kafasınımı karıştıracak yoksa herşeyi açık açık anlatıp annemle cem yapmışmı diyecek malüm dizinin konuşma özürlü çiftleri görünümünde kendileri
ayrıca handan vicdanlı biri değildi bu nasıl vicdanlı oldu bu krakter sapmaları yetti gayri eğer cemle ilgili bir durum açığa çıkmadan vicdanıyla anlatıyorsa bunun tek bir nedeni olur rüyasında ak sakallı bir dede görmüştür artık ne demişse insafa gelmiş:)
iyide sevgili kursini1 kankam feride daha tanımıyorki abisimi belalısımı belki bişey söyledi her önüne gelen ben abinim dese inanacakmı kız öylemi yapmamız lazım yani kız dehşete düşmüş bu dehşete bir düştünmü kaçarsın tedirgin olacağı bir durum oldu demekki üstelik diyelim abisi feridenin hafıza kaybı geçirdiğini bilmiyorsa aralarında bir sorun varsa bide bu yönden bakmak lazım diyorum acı içince acı genmi hüzünlendin yavrucuğum sana kaç kere diyeceğim bu diziyi ben yokken izleme yok diye sonra seni durduramıyoruz üzülüyorsun yazık
Haklisin, bakalim olayin altindan ney cikacak, Yilmazinda Ömerinde bu aralar dertleri cok az ya, birazda o gizemli karakterle ugrassinlar, bos bos oturmaktan sikilmistirlar zaten dimi:img-wink:
Vay Ömer Paşam uzun zamandır yattığı "yakışıklılık uykusundan" uyanmaya başlıyor ve gerçek düşmanını kavramaya başlıyor. Hayırlısı daha ne isterim ki ben. Ömer vs Cem tadından yenmez.:happy0064
ben diyorum ki ya uyandırmadılarsa malüm ömerin uykusu biraz derin 6 sene yılmaza olan takıntısını yenemedi cemden darbe yerse onuda bir ömür boyu affetmez herhalde bakalım ne için gidecek filiz cem hakkında bişeyler öğrenecekmi evde ne anlatıyorki soluğu cemin karşısında alıyor ömer kendisini vurdurduğunu öğrense silahla felan dalması gerekir,bakıcaz artık full destek filiz bakalım annesini affedecekmi afferderse pess deme moduna geçicemde affedermiş ama yılmaza kızarmış:)bayağı gülerim o zaman
Haklisin, bakalim olayin altindan ney cikacak, Yilmazinda Ömerinde bu aralar dertleri cok az ya, birazda o gizemli karakterle ugrassinlar, bos bos oturmaktan sikilmistirlar zaten dimi:img-wink:
bizim dizide cemil ne zaman açığa çıkacak onun kısmında gelişme modu çok yavaş bizimkilerden yer kalmıyorki en azından yan krakterlerin biri kayıp oluyor dizimizde tempo yükseldi böyle oldu gereksiz yılmaz aslı sahneleri veya gereksiz yılmazın ceme tokat atmasını izlemektense valla yan rollerdeki oyuncuları izlemeyi tercih ediyorum
filiz annesine kızar ama hafifletici neden olarak handaın anlatmasından dolayı çok kızsa da belli bir süre tepki verir, hem gider yılmazdan özür diler filiz ailemin sana yaşayyıkları için ben de bilmeden yaptıklarım için der malum yılmaz gururunun okşanmasını seviyor aslıyla da bu yüzden birlikte ya filizde bunu yapınca aslıyla işi kalmayacak:img-wink:
forever_bim
27-02-07, 17:34
ben diyorum ki ya uyandırmadılarsa malüm ömerin uykusu biraz derin 6 sene yılmaza olan takıntısını yenemedi cemden darbe yerse onuda bir ömür boyu affetmez herhalde bakalım ne için gidecek filiz cem hakkında bişeyler öğrenecekmi evde ne anlatıyorki soluğu cemin karşısında alıyor ömer kendisini vurdurduğunu öğrense silahla felan dalması gerekir,bakıcaz artık full destek filiz bakalım annesini affedecekmi afferderse pess deme moduna geçicemde affedermiş ama yılmaza kızarmış:)bayağı gülerim o zaman
Yahu matraka 6 yıl 6 yıl diye geveleyip duruyorsun canım kardeşim de bu altı yılın 4ü paso İtalyada 1'i Elif hasebiyle kavga halinde kalan bir yılın da nerdeyse tümü Filiz hasebiyle savaş halinde geçti. Zaten Filiz'le Yılmazın tam anlamıyla ilişkisi beraberliği 34 ile 39 arası bir de 46 ile 51 arası. Kalan kısım senin deyiminle ful acı.
filiz annesine kızar ama hafifletici neden olarak handaın anlatmasından dolayı çok kızsa da belli bir süre tepki verir, hem gider yılmazdan özür diler filiz ailemin sana yaşayyıkları için ben de bilmeden yaptıklarım için der malum yılmaz gururunun okşanmasını seviyor aslıyla da bu yüzden birlikte ya filizde bunu yapınca aslıyla işi kalmayacak:img-wink:
valla senaristler bu kadarını yaparlarsa bravo :img-hyste
Handan Hanım anlatırken ağlıyordu ,filizde ne söyleyecek diye bakıyordu filiz orada kızar ama handan hanım senin iyiliğin içinde falan filan diye laflar söyleyebilir...
Ferideyle yeni giren adam karşılaşıyorlar sanırım feride de onu tersleyecek...bu kız töre kurbanı olabilir mi ki hani şu aralar töre çok popüler :img-hyste
bakalım filiz olayı yılmaza nasıl anlatacak yılmazın kafasınımı karıştıracak yoksa herşeyi açık açık anlatıp annemle cem yapmışmı diyecek malüm dizinin konuşma özürlü çiftleri görünümünde kendileri
ayrıca handan vicdanlı biri değildi bu nasıl vicdanlı oldu bu krakter sapmaları yetti gayri eğer cemle ilgili bir durum açığa çıkmadan vicdanıyla anlatıyorsa bunun tek bir nedeni olur rüyasında ak sakallı bir dede görmüştür artık ne demişse insafa gelmiş:)
filizyılmaz karşılaşması filizin annesi ile konuşmasından önce ise sadece filizin serzenişi olacak yılmaza bana neden inanmadın diye, eğer annesinin itirafından sonra olacaksa bunun ikisinin de dışında gerçekleştiği için birbirlerine haksızlık ettiklerini yılmaza hak verdiğini falan söyleyecek ama yine de kendisinden şüphelendiği için onu affetmediğini de belirtecek.
vicdan meselesi gerçekten karışık bir durum hele söz konusu handan olunca herşeyi düşünmek mümkün, ak sakallı dede görmemiştir böyle kişilere gelmez onlar kesin birşey olmuştur cemle ilgili
Handan Hanımın hazırladığı komployu Filiz'e anlatmasının nedeni vicdan azabı duymasından dolayı özette de bu şekilde yazıyor.
Handan belki bu şekilde de düşünmüş olabilir.Zengin bir eş adayı olan Cem'le Filiz evlenmeyi kabul etmiyor. Filiz'in bebeğini ve kendi geleceklerini düşündüğü için Filiz'e anlatmış olabilir mi acaba.
Yahu matraka 6 yıl 6 yıl diye geveleyip duruyorsun canım kardeşim de bu altı yılın 4ü paso İtalyada 1'i Elif hasebiyle kavga halinde kalan bir yılın da nerdeyse tümü Filiz hasebiyle savaş halinde geçti. Zaten Filiz'le Yılmazın tam anlamıyla ilişkisi beraberliği 34 ile 39 arası bir de 46 ile 51 arası. Kalan kısım senin deyiminle ful acı.
yorumu yapıyorsun sevgili modum iyisin güzelsinde yakışlısındırda 4 sene bir şeyi unutturmuşmu bu önemli unutturmadığa göre fark yok demektir.ayrıca bu bölümde annesinden duyacağı gerçeğide söylemiyor bencil işte bencil,bencil bencil,banane bencil işte
valla senaristler bu kadarını yaparlarsa bravo :img-hyste
Handan Hanım anlatırken ağlıyordu ,filizde ne söyleyecek diye bakıyordu filiz orada kızar ama handan hanım senin iyiliğin içinde falan filan diye laflar söyleyebilir...
Ferideyle yeni giren adam karşılaşıyorlar sanırım feride de onu tersleyecek...bu kız töre kurbanı olabilir mi ki hani şu aralar töre çok popüler :img-hyste
senaristlerin yapmadığı birşey mi kaldı yapabilirlerde alıştık nasılsa:)
handan ağlamasın da kim ağlasın yapacağı en büyük kötülüğü yaptı çocuğuna yaptığına kılıf uyduracak tabi yok seni çok üzdü, seni haketmiyor, onunla olmak iyi gelemyecek sana, herşeyi senin için yaptım acıdan başka birşey yaşamadın gibi kendince bahanelerini sıralar tabi filiz yerse:img-hyste
töre olabilirdi ama artık olmaz malum başka bir kanalda var tekrar etmek istemezler daha iyi bir senaryo bekliyorum ferdede
forever_bim
27-02-07, 17:48
yorumu yapıyorsun sevgili modum iyisin güzelsinde yakışlısındırda 4 sene bir şeyi unutturmuşmu bu önemli unutturmadığa göre fark yok demektir.ayrıca bu bölümde annesinden duyacağı gerçeğide söylemiyor bencil işte bencil,bencil bencil,banane bencil işte
Zaten Filiz öğreniyormuş be matraka, annesi ona da söylüyor. Hem Handan'dan duyması tercihimdir. Hatayı yapan ceremesini çeksin değil mi ama? 4 yıl Yılmaz'a Filiz'i unutturamamış ama kendini Aslı'ın şevketli sıcak kollarına bırakmaktan da kendini alamıyor. Ne yardan geçiyor ne serden.
filiz zaten ailesinin bir gözyaşına herşeyi unutuyor ama bunu yapmaması lazım bence bir iki bölüm içinde affedip yılmazı süründürmesi mantıksız olur annesinin yaptığı değilde yılmazın yaptığı önemli gibi bir sorun ortada yok filiz yılmaza özür dilenecek bişey yapmadı ki özür dilesin alakası yok sadece gerçeklerimi anlatacak yoksa yılmazın aklınımı karıştıracak bilmiyourz
aslıyla birlikte olması yılmazın gururuyla okşanmasını sevdiği için değil bunları hala konuşuyoruz gitme nedeninin kendisi olduğunu biliyor aynalının sözleri eklenince biraz kafası karıştı ama aslı sarılınca bunu farkedecektir diye umuyorum
Öncelikle Sevgili filizim+y, neden gittiğinizi anlamadım ama hoşgeldiniz diyorum.
Sevgili senaristlerimize Feride'nin hafıza kaybına yönelik sahneler koymaya başladıkları için teşekkür ediyoruz.
Bir arkadaşımızın dediği Feride'nin Cem'le bir ilgisi olursa inanın şaşırmayacağım.
Ömer ile Cem sahnesini çok merak ediyorum. Ömer'in Cem ile konuşma sahnesinin başlangıcına değil, konuşmanın bütününe ve sonrasına bakmak gerek. Ne de olsa Ömer, Cem'in söylediklerine cabuk inanan bir karakter.
Yılmaz ve Filiz sahnesinde neler olacak, ilgiyle bekliyorum. Birbirini anlamayan iki karakter ne zaman konuşmayı başarabilecekler.
Benim ilgiyle izlediğim Sema ve Ali tarafında Ali, sevgili secoms'un tabiriyle Muhtar Yılmaz'a danışmadan Mirsad konusunu Sema'ya anlatabilecek mi ?
Nalan-Kerem konsunda Kerem çalışmaya başladığında Alp'in davranışlarına dikkat ediniz. İş konusunda Kerem'e yardımcı olmasının altında başka bir neden var mı ?
Sevgili matraka, bugün gayet relax durumundasınız. :)
Bütün gelişmeler Ihlamurlar altında dizisinde. Herkese iyi yorumlar, iyi paylaşımlar, iyi akşamlar.
Zaten Filiz öğreniyormuş be matraka, annesi ona da söylüyor. Hem Handan'dan duyması tercihimdir. Hatayı yapan ceremesini çeksin değil mi ama? 4 yıl Yılmaz'a Filiz'i unutturamamış ama kendini Aslı'ın şevketli sıcak kollarına bırakmaktan da kendini alamıyor. Ne yardan geçiyor ne serden.
n