Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 12
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
destina304
18-02-07, 19:11
62. bölümde neler olacak acaba ,bence aslıyla yılmaz arasında el tutuşmadan öteye gitmeyecek ama yakınlaşma olacak gibi yani yılmaz aslıyla bol bol sevgili olarak vakit geçirecektir
Birde cem kesinlikle bu bölümde tekinerlere filizle ilgili teklifini yapacak işte ondan sonra ne olacak çok merak ediyorum handan hanım kesin bu teklife hemen atlar ve filize bu konuda baskı yapar filizde ilk başta hayır diyecektir annesinin baskısına rağmen cemin teklifini kabul etmeyecektir ama aslıyla yılmazın sevgili olduklarını öğrendiğinde ve onları birlikte görürse ailesi için ceme evet diyecektir ve düğün hazırlıkları başlayacaktır ama evlenmeye varmadan cemin gerçek yüzü ortaya çıkacaktır ve cemin planıda suya düşecektir filizde tabi evlenmekten vazgeçtiği için cem filize büyük zararlar vermeye çalışacaktır
Büyük ihtimalle olaylar böyle gelişecek tabi bu arada ozamana kadar yılmazda filiz hakkındaki gerçekleri öğrenir.Bence bu işlerin sonunda cem kesin filizi kaçıracaktır
evet gerçekleşme payı baya yüksek olan bir senaryo.ama yılmazın sevgili olark aslıya yakınlaşapını sanmıyorum.yada böle bişeyin olmasını istemediğim için bana olmucak gibi geliyor.ama olmas olasılığı baya yüksek bir senaryo.belkide cemle evlikike hazırlıklarına yılmaz konar cem filiz değil yılmaz filiz evlenir :):)
pekte dediğin gibi kolay olmayacak herşeye rağmen kırık kalpler var ortada filizin tavır göstermekte sonuna kadar haklı fazla uzamaması kaydıyla bence yılmazı nasıl affedeceğini değil annesini nasıl affedecek ben onu merak ediyorum kızın onuru ve şerefi ile oynayan kendisi malüm
filiz handan ve cemi ögrensinn kiz kafayi yer ya bence hemen evden ceker gider sen nasil bi annesin bana bunu nasil yaptin gibi seyler der ve ceker gider cemide biliyo ceme acayip tavir koyar konusmazz cem daha cokk kafayi yer hem yilmazi maf edemedigi icin hem filiz kendisinden tamamen koptugu icin hemde yilmaz kendisini maf ettigi icin resmen cemm kafayi yer ve filize veya bebege zarar vermeye baslarr!!!
cem filize ne zaman zarar verir??
cevap: eyer filiz cemin yilmaza o sözleri söyledigini ögrensin ve de kendilerin batma sebebei cem oldugunu ögrensin ozman filiz cemden nefret edicek ve konusmicaktir ve ozman cem kafayi yer ve filize zarar vermeye calisicaktir yada bebege!!!
Matraka,
Benim son hamilelik olayini Yilmaz'in nasil algiladigini anlattigim uzun mesajima sen benim yorumumda hakli oldugumu, adamin kafasinin corba oldugunu belirten bir cevap yazmissin. Ben de ne demek istedigimi anlamissin zaten senaryo geregi karakterler kendilerine uymayan hareketler yapiyorlar, biz de konusuyoruz bos bos dedim. Yani daha once yazdiklarimla celisen bir sey yok benim acimdan..
evet ama sen benim anlatmak istediğimi anladın değilmi filiz bunları bir darbe yediğin yansıma yaparak kendini işe veriyor yani bu filizin eski hali felan olmuyor filiz güçlü bir krakter değil tam tersi bence çok kırılgan bir krakter bu kadar olaya nasıl dayandığı kısmına gelince olayları kendi yarattı zaten kendi yarattığı olayların sonuçlarını yaşadı bence o kadar büyük olayda yaşamadı
onu biliyorum canım haklısın tabi ayrılığa bizim halkımız gerçekten çok prim veriyor mutluluk olmasın ekranda ne olursa olsun ama herkesede öyle prim vermiyor illa bu acıyı iyi oyuncular ve iyi kadro çekicek )mutlaka olmassa olmazı bu)
aşk öyle bir duyguki kimi bunu pervasızca kimi masumca kimi umutsuzca yaşar yani o yüzden hiçbir zaman bir aşkta büyüklük olmaz çünkü her aşk kendi içinde büyüktür.aşkın en büyük hastalığıda önündeki setleri görememesidir.duygular öyle uç noktalarda yaşanırki bizde yorumlarımızda bakar bakar bu kadar da olmaz deriz
Haklisin zaten bu nedenle askin tanimida olmaz, kime sorsan baska ifade eder duygularini, neyse bu sayede bol bol yorum yapabiliyoruz en azindan
forever_bim
18-02-07, 19:22
Sevgili Mert
Neden sileyim ki? Herkes kendi yazdığını algılayacak yaşta. Site kurallarını da biliyorlar. Valla forumu kaliteli kılmak için canım çıktı ama karşılığında hakaret yiyorum.
sözün özü....
dünde söylediğim gibi yılmaz filiz ilişkisine iki tarafta hatalıdır..
önemli olan art niyetli olmayıp yorumları öyle yapabilmek..
filiz hatalıdır yılmaza katil damgası nedeniyle
yılmaz hatalıdır son bölümde filize inanmaması nedeniyle..
keşke olmasaydı ama oldu iki tarafta büyük hatalar yaptı ne yapalım yani filiz-yılmazı yokmu sayalım. nasıl bir mantık bu böyle...
bazı arkadaşlar sırf sempati duyduğu karakteri haklı göstermek için diğerlerine saldırıyor benim kızdığım bu..banane sen istediğini göklere çıkar ama bunu yaparken diğerlerine devamlı ve haksız yere saldırma....
yani yukardakini kendi seviyene çekmeye çalışma sen oraya çık..:img-yes:
Sevgili Mustafa Kırmızı yaptığım kısma dikkatle bak. En son benimle yazışıyordun. Bu yazdığın kırmızı kısım dizi ile alakalı olmaktan çıktı. Benim kişiliğime yapmış olduğun bir HAKARETtir bu. Okuyan herkes de biliyor. Sadece saldırmayın dizi karakterlerime diyorsun sen direkt bana saldırıyorsun. Üzücü. Benim seviyem gayet de iyi durumda. Allah'a bin şükür.
nie herkes yılmaz kendini nasıl affettircek diyor ki filiz annesinin ve cemin yaptıklarını öğrenince yılmaza koşacak bu kadar basit. bence yılmaz hiç taviz vermemeli bu kızada çevresindekilerede aldanmasın kopsun artık tekinerlerdende cemdende. birbirlerini yesinler nasıl olsa görürler cemin gerçek yüzünü. bi işe yaramayan ömerde sevgili dostunu bağrına bassın. yılmazda aslıyla mutlu olsun filizde derdine yanar neden daha önce söylemedim diye... açıkçası tekinerlere çok pis gıcığım iflasıda herşeyide dibine kadar hakediyolar. bundan sonra cemin yanındayım nasıl olsa yılmaz onun peşinde artık yılmaza bişey yapamaz paso tekinerlere kötülük yapsın. o ömere farklı bi gıcığım her tarafı batırdı uçan kuşa borç yaptı ama hala gerizekalı akıllanmadı herşeyi hakediyor tekinerler....
Bunu da okumuşsundur matraka hatta alıntı yapıp cevap yazdın. Sen sadece sanırım Yılmaz'a yöneltilenleri görüyorsun. Bak arkadaşımız ne kadar nazik.
En sonunda dizinin geri kalan parcalarini birlestirip iyice bilmeceye donen dizi bolumunu tamamladim arkadaslar. Bazen Yilmaz'i anlayabiliyordum kizsam da ama bu sefer Yilmaz'i hic anlamadim. Zaten arkadaslar gayet guzel nedenlerini aciklamislar o yuzden tekrara girmek istemiyorum. Kisaca algida secicilik yerine flashback'ta secicilik diyeyim ;) Uc bolum icinde bu kadar birbiriyle celisen davranislarin diziyi uzatmak icin yapildigini biliyoruz ama arada olan bence askin inandiriciligina oluyor.
Tam olarak arzu ettigim kalitede olmasa da (bu hafta bir ugursuzluk var herhalde hersey yarim kaliyor dizi konusunda elimi attigim) Omer ve Feride sahnelerini birini ilk kez digerlerini de tekrar izledim. Dizide su anda guzel giden tek sey Omer ve Feride aski, bu acidan kendimi simdilik sansli goruyorum. Ilk sahnede eve biraktigi anda Feride'nin Omer'e destegi arabada da devam etti, onu yapmasi gereken zor isler konusunda cesaretlendirdi ve de ailesinin ona destek olacagini hatirlatti. Sonradan gorduk ki hakliydi. Seven cogu kadin gibi soylediklerine de inaniyordu; Omer'in ozel hayatinda katlandiklarini dusununce (ben artik olanlari birisinin anlattigini dusunuyorum ona) is hayatinin onu yikamayacagina, yikmamasi gerektigine, sadece destege ihtiyaci olacagina inaniyordu. Vedanin yanaga opucukle bitmesi ne bizi (en azindan beni) ne de Omer'i kesmis olacak ki o sevgi dolu sarilmalardan birini daha izledik (aslinda senaristler bana kiyak yapmis da ben gorememisim :)) Omer'in sozu askinin buyuklugunu anlatiyordu, Feride ise cok dogal bir cevap verdi ona. 'Seninle ne yapacagim ben?' Insanin sevdigine simarmasi da olur ya Omer Beyimiz de biraz onu yapiyor aslinda. Sevdigine her kosulda destegi esirgemeyen bu kadinin kiymetini bilen birine rastlamasi karsilikli buyuk sans dedirtiyor bana. Acikca yazmam gerekirse Omer ve Feride'nin karsilastigi andan itibaren son derece arzu ettigim bu askin bu kadar guzel olabilecegini ben dusunmemistim. Engeller cikacak ama simdiye kadar verilen izlenim bu engeller karsisinda beraber gogus gerekecekleri ama senaristlere guvenmemek lazim ve meshur ani yasama felsefesine inanmak lazim :)
Omer'in tam cinnet aninda Feride'nin ofise gelmesi yine guzel bir tesaduf oldu. Feride'nin 'aklim sende kaldi' sozunun bos olmadigini da Omer calisirken Feride'nin uyuyamamasindan gorduk zaten. Omer'in su anda ilgiye ve destege ihtiyaci oldugunu bilen Feride ilgisinin karsiligini da guzel sozlerle aliyor ama yine de son derece durust bir iletisime de devam ediyorlar. Cok kisi 'iyi degilim' diye itiraf etmezdi destek vermeye gelmis sevdigi kadina. Tabi ki Feride dogustan gelen anac yapisi ile Omer'e yemek konusunu sordu ve Omer'i kotu dusuncelerinden uzaklastirmayi azimle denemeye devam etti. Tabi ki son derece akilli bir taktikle 'sagligini kaybedersen zorluklarla basedemezsin' Bu kiz Omer'i gercekten cok iyi tanimis. Omer yemegi yiyene kadar israrla bu konu ustunde durmasi da cok sirindi (biraz kendimi hatirladim). Kizimiz tam basariya ulasti ki akbaba tabirinin uydugu ciftlik komsusu isleri bozdu. Eh bu da gerceklerin bir yansimasiydi ve de bana cok dogru bir sahne olarak yansidi. Her neyse, Filiz'in Elif'e sordugu 'Feride Abla'ni cok mu seviyorsun?' sorusunu bir de Omer Tekiner'e de soralim derim ben. Bence bu son iki haftadir sevgisi katlanarak artmistir herhalde :)
Mesajlari goruntu kalitesi yuzunden yine tam olarak secemediysem de daha once yazilanlarin dogru oldugunu dusunuyorum, ben izlerken sadece 'optum' kisimlarini secebildim :) Her ne olursa olsun mesajlari gormesek bile zaten neler yazdigini az cok tahmin edebiliyoruz. Feride'nin akli dogal olarak zor durumda olan Omer'de kaldigindan, hem de Omer'in ozleme sozunden sonra, destegini uzaktan da vermeye devam etti. Ee dogal olarak da ise yaradi, iflas etmis olan Omer Tekiner gulumsedi :) ve de ayni hoslukta bir mesaj yazabildi. Askin sadece canim cicimli zamanlarda artmadigini bazen boyle zor zamanlarda daha buyuk bir anlam kazanabildigini goruyoruz bu ask sayesinde, son derece dogru mesajlar veriyor bu ciftle senaristlerimiz, darisi dizinin geri kalaninin basina.
Not: Feride'nin Cem Akman konusuna da el atmasini bekliyoruz bu arada yoksa bu isin cozulecegi yok gibi gozukuyor :img-hyste
avrupali guzel
18-02-07, 19:34
Cemin yaptiklari ne zaman ortaya cikacak acaba cok merak ediyorum yada cikarsa tabbi pek sanmiyorum
arkadaslar bu kadar infiala girmeye gerek yok.yeni üyeyim sorun senaristlerde.avşar filme elestiri mail i attım.böyle giderse atmayada devam edicem.gerci cevap veren yok ama olsun
cem tekinerlere teklifi nasil sunacak acaba? 'size sadece filiz ile evlenirsem yardim ederim' diye mi?
bende filiz hersey ögrendikten sonra annesine karsi nasil davranacagi cok merak ediyorum..
sevgili hasan sen yaminin yorumlarını beğeniyor olabilirsin ama ben beğenmiyorum sevgili yami bu tarz yorumlar yaptığı sürece karşılığını kullandığı cümlelerle alıcaktır.sana göre mide bulandırıcı tiksinti verici ve benzer kelimeler sakıncalı olmayabilir ama kendim bu tarz kelimelerden hoşalanan birisi değilim
eğer bu kelimeleri kullanmak sakıncalı değilse forumun seviyesini tartışmaya açmak gerekir.
o arkadaşın yorumuna gelince sanırım kendisi yeni bir arkadaş forumun çoğunluğunu tanıyan biri olarak cümlenin sadece başını okumuştum mert söyleyince farkına vardım böyle tarz yorumları onaylamam mümkün değil onaylayacağımı düşünmen garip
k.v de bile bu kadar entrika yok yorumlarınizi begenerek okuyorum dizi kötüye gitmeye basladiğı icin üye olmaya karar verdim.ama burada herkes filizci yılmazcı diye ayrilmiş ask tek kişiyle yaşanmazki takdir ederseniz
forever_bim
18-02-07, 19:55
doruk-ıa arkadasıma cevp yazmadım cunku omere gerızekalı demesıyle yorumu sılınecektır.malum annesı onuruyla oynadı kızımız yılmaz beyfendı handanısko ve cemıskoya ınanarak zaten fılızın hıcbır duygusuyla oynamadı.
omere gerızekalı denılınce sorun yok yılmaza adı faln gıbı yuklemeler yapılınca sorun var:img-wink:
doruk-ıanın yorumunun hıcbır harfıne katılmıyorum.cok dusuncesızlıkle yazılan bır yorum gerızekalıyı katmıyorum bıle!
Mertciğim
Bizim sitemiz ilginç durumlara tanıklık etmiştir bugüne kadar. Mesela Yılmaz'a adi denmesine kızılır, ama üyelerimiz biribirleriyle kavgaya tutuşur. Dizi karakterine adi ya da gerizekalı demek saygısızlıktır elbette, ama dizi karakteri diziyle sınırlı olduğu için pek de kaale almaya değmez. Mesela Hırsız Poliste Aksak psikopattır. I.A.da Cemişko psikopattır, Handan takıntılı ve başarısız bir anne modelidir hatta cadıdır. Bunları söylemek yanlış değildir ama üyelere birbirine seviyeni yükselt, ya da komik oluyorsun, ya da begenmiyorsan çek arabanı diyemezler. Bu düpedüz saygı kurallarını ihlaldir.
sevgili berna dizinin başından beri yorumlarını okuyan biri olarak klasik bir berna yorumu diyorum başka bir şey demiyorum ellerine sağlık biliyorsun anlaşmamız mümkün değil ama tarzına saygım var
Mertciğim
Bizim sitemiz ilginç durumlara tanıklık etmiştir bugüne kadar. Mesela Yılmaz'a adi denmesine kızılır, ama üyelerimiz biribirleriyle kavgaya tutuşur. Dizi karakterine adi ya da gerizekalı demek saygısızlıktır elbette, ama dizi karakteri diziyle sınırlı olduğu için pek de kaale almaya değmez. Mesela Hırsız Poliste Aksak psikopattır. I.A.da Cemişko psikopattır, Handan takıntılı ve başarısız bir anne modelidir hatta cadıdır. Bunları söylemek yanlış değildir ama üyelere birbirine seviyeni yükselt, ya da komik oluyorsun, ya da begenmiyorsan çek arabanı diyemezler. Bu düpedüz saygı kurallarını ihlaldir.
olaylara böyle bakarsak hasan işimiz daha çok var demektir madem yasak değil kullanalım o zaman gerçek hayatta yaptığı şeyleri yazıya dökmesine ve benim bunu okumama gerek varmı önemli olan tarzdır anlatış biçimidir sen bunu onaylıyorsan sana diyecek lafım burda bitmiştir.
forever_bim
18-02-07, 20:06
sevgili hasan sen yaminin yorumlarını beğeniyor olabilirsin ama ben beğenmiyorum sevgili yami bu tarz yorumlar yaptığı sürece karşılığını kullandığı cümlelerle alıcaktır.sana göre mide bulandırıcı tiksinti verici ve benzer kelimeler sakıncalı olmayabilir ama kendim bu tarz kelimelerden hoşalanan birisi değilim
eğer bu kelimeleri kullanmak sakıncalı değilse forumun seviyesini tartışmaya açmak gerekir.
o arkadaşın yorumuna gelince sanırım kendisi yeni bir arkadaş forumun çoğunluğunu tanıyan biri olarak cümlenin sadece başını okumuştum mert söyleyince farkına vardım böyle tarz yorumları onaylamam mümkün değil onaylayacağımı düşünmen garip
Sevgili matraka
Sevgili yaminin dile getirdiği durum çok beğendiği bir aşkın bu kadar kirletilmesine verdiği tepkiyle alakalıydı. Kalkıp da sana ya da başkasına sen böylesin, sen öylesin tarzı ithamlarda bulunmuyor gördüğüm kadarıyla. Açıkçası bu kadar yanlış anlaşılma, iletişimsizlik, güvensizlik Yılmaz Filiz'de değil, Selim Esma ya da başka izlediğim dizilerde de meydana gelince ben diziden soğumuştum.
Ben kendi şahsıma hatalı gördüğüm durumları yazıyorum. Karşılığında da "seviyeni düzelt", "başka karakteri tutuyorsun diye benim sevdiklerime haksız yere saldırma" diye yanıt alıyorum. Umarım beni ve nelere kızdığımı da anlamışsındır.
Kaldı ki eleştiri ile hadsizlik arasındaki farkı çok iyi bilirim. Ama isterseniz Yılmaz Filiz ilişkisi hakkında tek kelam etmem. Zaten senaristler yapacaklarını yapmışlar. Ben onları(senaristleri yani) eleştirmesem de olur.
Sevgili Mustafa Kırmızı yaptığım kısma dikkatle bak. En son benimle yazışıyordun. Bu yazdığın kırmızı kısım dizi ile alakalı olmaktan çıktı. Benim kişiliğime yapmış olduğun bir HAKARETtir bu. Okuyan herkes de biliyor. Sadece saldırmayın dizi karakterlerime diyorsun sen direkt bana saldırıyorsun. Üzücü. Benim seviyem gayet de iyi durumda. Allah'a bin şükür.
Sevgili Hasan abi;
Ben kimseye hakaret edecek kader düşmüş ve eğitimsiz biri değilimki..
bu "eğitim" kelimesinin içinde sadece okul eğitimi değil AİLEMİZ tarafından verilen insani ve ahlaki eğitimde var...
bu üsteki senin yazdığını anneme gösterdimde annemde şaşırdı ve üzüldü. Çünkü benim hakeret etmiyecek ve en kızdığı anlarda bile sesimi yükseltmiyecek daha doğrusu yükseltemiyecek birisi olduğumu en iyi kendisi bilir..o yapıda bir insan değilim...
ama yinede o cümleyi bir hakaret olarak aldıysan binlerce kez özür dilerim..
bunlar bir yana..
Sürekli hakaret aldığından DEM vuruyorsun. eğer dediğin gibi hakaret alıyorsan o mesajı hiç acımadan anında sil ve o mesajı gönderenin adını KOCA KOCA harflerle yazki bütün foruma rezil olsun..böyle yapki bütün forum zan altında kalmayalım...
yapki burda bir ceza mekanizması olduğunu bilelim....:good:
bunu yazmak saygı kurallarına aykırı haberiniz olsun arkadaşlar
diziyi beğenmeyenler izlemesin bu saygısızlığa örnek
diziyi izlerken mideniz bulanmadımı
veya ben böyle adice bişey görmedim demek saygılı davranıştır.
saygı anlayışımızda fark olduğunu tartışmaya bile gerek yok
forever_bim
18-02-07, 20:11
olaylara böyle bakarsak hasan işimiz daha çok var demektir madem yasak değil kullanalım o zaman gerçek hayatta yaptığı şeyleri yazıya dökmesine ve benim bunu okumama gerek varmı önemli olan tarzdır anlatış biçimidir sen bunu onaylıyorsan sana diyecek lafım burda bitmiştir.
Matraka
İlk anda benim bloke etmem gereken durum üyelerin birbirine karşı fevri tutumlarıdır. Daha sonra da dizi karakterlerine sataşmaları ağır hakaretleri yakaladığım anda siliyorum. Yani işlerin bir öncelik sırası olayın bir nizamı var. Cuma akşamı burada olsan neler yazıldığını çok da güzel görürdün. Ben sana söyledim. Hızlı okuma yapıyorum. Arada kaçırdığım mesajlar olabiliyor. Rahatsız olduğun durumu özelden de atarsın ben icabına bakarım.
Sevgili matraka
Sevgili yaminin dile getirdiği durum çok beğendiği bir aşkın bu kadar kirletilmesine verdiği tepkiyle alakalıydı. Kalkıp da sana ya da başkasına sen böylesin, sen öylesin tarzı ithamlarda bulunmuyor gördüğüm kadarıyla. Açıkçası bu kadar yanlış anlaşılma, iletişimsizlik, güvensizlik Yılmaz Filiz'de değil, Selim Esma ya da başka izlediğim dizilerde de meydana gelince ben diziden soğumuştum.
Ben kendi şahsıma hatalı gördüğüm durumları yazıyorum. Karşılığında da "seviyeni düzelt", "başka karakteri tutuyorsun diye benim sevdiklerime haksız yere saldırma" diye yanıt alıyorum. Umarım beni ve nelere kızdığımı da anlamışsındır.
Kaldı ki eleştiri ile hadsizlik arasındaki farkı çok iyi bilirim. Ama isterseniz Yılmaz Filiz ilişkisi hakkında tek kelam etmem. Zaten senaristler yapacaklarını yapmışlar. Ben onları(senaristleri yani) eleştirmesem de olur.
ben burda kötü kelimelerin seviye düşürdüğünden bahsediyorum bu kullanılan kelimelerin dizi krakterlerine veya birbirimize söylemenin ne önemi var bu bir söz kirliliği değilmidir bu bir yazma tarzı değilmidir.sonrada kalkıyorsun arkadaşlar dikkatli şeyler yazın bizi okuyorlar diyorsun
bak bi saygısızlık daha yapim komik oluyorsun
forever_bim
18-02-07, 20:15
Forumda anladığım kadarıyla yazılan mesaj içeriklerinden ötürü bir huzursuzluk hakim. Eğer ki genel ahlaka mugayir bir söylem olduğunu düşündüğünüz bir durum varsa bana linkini özel mesajla gönderin. 120 sayfada arayıp bulmam çok zor çünkü.
Forumda anladığım kadarıyla yazılan mesaj içeriklerinden ötürü bir huzursuzluk hakim. Eğer ki genel ahlaka mugayir bir söylem olduğunu düşündüğünüz bir durum varsa bana linkini özel mesajla gönderin. 120 sayfada arayıp bulmam çok zor çünkü.
okey tamam bu fikre bende katılıyorum..
eğer herkez böyle yaparsa kimse zan altında kalmaz.böylece hepimiz binevii moderatörlük görevini üstlenirriz.:good: :good:
sevgili mod.um acaba üye olmak icin yanlış zamanimi sectim sana katılıyorum su an baya bi gerginiz.diziyle ilgili konusmaya devam etsek birbirimizi kırmadan
sevgili mod.um acaba üye olmak icin yanlış zamanimi sectim sana katılıyorum su an baya bi gerginiz.diziyle ilgili konusmaya devam etsek birbirimizi kırmadan
hadi dön bakalım galiba sana yardımcı olmuşlar bana attığın mesajı almıştım ve ilettim umarım faydası olmuştur sen aç istersen konuyu ama bugünlük yeter bence yarınada bişeyler kalsın arkadaşlar herkese ii akşamlar dilerim modumda dahil:)
sevgili matraka cok tesekkür ederim.sende olmasan o kadar kişiye yazdim olmadi sagolasin sana bi kere yazdim oldu. bu konudada baya yardimci oluyosun sagolasin tüyolarda oldugu gibi yaklasık 3 aydır yorumlarınızı okuyorum
dizi yorumlarına devam etme konusunada katılıyorum:)
60. bölümün sonunda yılmaz aslının elini tutmuştu acaba ne olacak?
filiz "kırılan kalbim bir daha tamir olmaz" demişti dönmeyecekmi acaba yılmaza:(?
cem-handanın sahneleri ne zaman azaltılıp canan ve aslınınki çoğalacak?
tekstil ne zaman batacak?
müjgan hanım yılmaz-elife yaptığı hatayı niye diğer kızına karşıda yapıyor?
multimedya bölümündeki yılmaz-filiz resimlerini ne zaman ve hangi bölümde göreceğiz:)
ya feridenin gerçek kimliğini ne zaman öğeneceğiz inşallah?
peki ya "kış" mevsimi ne zaman gelmeyi düşünüyor küresel ısınma dünyanın sonumu olacak yoksa?:(
forever_bim
18-02-07, 20:49
Matraka kaçmadıysan sana ben bir soru yönelteyim. Şimdi Tekinerlerin evine haciz gelecek ya bunlar nerde kalacak? Cem evini mi açacak onlara?:icon_sorr :icon_sorr
sevgili arkadasim bugidişle o resimleri göremeyeceğiz.multimediadakileri yani ama artık her şeyin corap söküğü gibi devamı gelecek.en cok fatih ko0nusunda ümitliyim
dizi yorumlarına devam etme konusunada katılıyorum:)
60. bölümün sonunda yılmaz aslının elini tutmuştu acaba ne olacak?
filiz "kırılan kalbim bir daha tamir olmaz" demişti dönmeyecekmi acaba yılmaza:(?
cem-handanın sahneleri ne zaman azaltılıp canan ve aslınınki çoğalacak?
tekstil ne zaman batacak?
müjgan hanım yılmaz-elife yaptığı hatayı niye diğer kızına karşıda yapıyor.
multimedya bölümündeki yılmaz-filiz resimlerini ne zaman ve hangi bölümde göreceğiz:)
ya feridenin gerçek kimliğini ne zaman öğeneceğiz inşallah?
peki ya "kış" mevsimi ne zaman gelmeyi düşünüyor küresel ısınma dünyanın sonumu olacak yoksa?:(
Bence o tutuşmadan ileri gidilmeyecek ama devamlı olarak vakit geçirirler artık yılmaz aslı yakınlaşması olur yani
Tabikide yılmaza dönecek ama baya bir zaman geçecek aradan yılmaz filizin peşinden koşup duracaktır beni affet diye ama filiz kolay kolay affetmeyecektir ama cem yüzünden oluşacak trajedik bir durumda affedecektir yılmazı
cem handan sahneleri zaten eskisi kadar yok ama cem yine başrole geçmeye başladı ama en kısa zamanda gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.Canan hanımında sahnelerin olmasını dört gözle bekliyorum aslıya gelincede onunda sahneleri çok az olsun hatta cemle beraber diziden çıkarsalar süper olur çünkü aslıyı görmeye dayanamıyorum
Tekstil zaten bu bölümde battı yani iflas ettiler bundan sonra tekinerleri fakir olarak izleyeceğiz
Bence multimedyadaki filiz&yılmaz sahnelerini boşuna beklemeyelim çünkü baya oldu siteye ekleneli o resimler eğer dizide olsaydı çoktan görürdük o resimler gerçek hayatta oan resimleri bence
Feridenin geçmişinide öğrenmemiz yakındır önce tamamıyla iflas etsinler tüm varlıkları ellerinden gitsin o sorun hallolsun ondan sonra yeni bir sorun için feridenin geçmişi ortaya çıkacaktır hatta feridenin hafızası yerine gelecektir
Küresel ısınma konusundada gidişat o yönde yani çok zor durumlar bizi bekliyor:img-hyste
yılmazdan filize bi şarkı bi tanede ben yazayım dedim bilmem begenirmisiniz. Ellerini çekip benden.yarim bugün gider oldu.hem sever hem sevilirdik bu ayrılık neden oldu.yar askıyla yana yana ayrı düstüm ellere ben ama senden ayrı gezen YÜREK DEĞİL BEDEN OLDU
Ben anlayamadım ama sanırım forumda gereksiz bir gerginliğe yol açmışım.Diziyi beğenerek seyredenlere kabalık ettiysem özürdilerim.Bundan sonra kullandığım üsluba özellikle dikkat ederim.Hala şaşkınım o yüzden yazacaklarımı bu kadarla sınırlıyorum
Saygılar
sevgili arkadasim bugidişle o resimleri göremeyeceğiz.multimediadakileri yani ama artık her şeyin corap söküğü gibi devamı gelecek.en cok fatih ko0nusunda ümitliyim
aranızda o resimlerin hangi bölüme ait olduğunu bilen yokmu?
o resimleri siteye MİCHELLE eklemişti galiba belki biliyordur hangi bölüme ait olduğunu....?
baya önce eklenmişti o resimler mutlu bir yılmaz-filiz portresi vardı. finalden önce mutluluk olmayacağına göre finali şimdiden çektilermi yoksa?
kafamda diziyle alakalı bir sürü soru işareti var:img-help:
sayın arkadasim her yerden okadar cok bilgi geliyoki bunlarin coguda yalan herkes ben biliyorum triplerinde en iyisi biz diziyi izlemeye devam edelim fazla kafa takmamak lazım.herkes bişey diyor bilgi kirliliği var yanilmiyosam.galiba oresamler gercek hayattan.o resimlerle ilgli iddialar yanilmiyosam 57.bölümde ortaya atıldi
Bence o tutuşmadan ileri gidilmeyecek ama devamlı olarak vakit geçirirler artık yılmaz aslı yakınlaşması olur yani
Tabikide yılmaza dönecek ama baya bir zaman geçecek aradan yılmaz filizin peşinden koşup duracaktır beni affet diye ama filiz kolay kolay affetmeyecektir ama cem yüzünden oluşacak trajedik bir durumda affedecektir yılmazı
cem handan sahneleri zaten eskisi kadar yok ama cem yine başrole geçmeye başladı ama en kısa zamanda gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.Canan hanımında sahnelerin olmasını dört gözle bekliyorum aslıya gelincede onunda sahneleri çok az olsun hatta cemle beraber diziden çıkarsalar süper olur çünkü aslıyı görmeye dayanamıyorum
Tekstil zaten bu bölümde battı yani iflas ettiler bundan sonra tekinerleri fakir olarak izleyeceğiz
Bence multimedyadaki filiz&yılmaz sahnelerini boşuna beklemeyelim çünkü baya oldu siteye ekleneli o resimler eğer dizide olsaydı çoktan görürdük o resimler gerçek hayatta oan resimleri bence
Feridenin geçmişinide öğrenmemiz yakındır önce tamamıyla iflas etsinler tüm varlıkları ellerinden gitsin o sorun hallolsun ondan sonra yeni bir sorun için feridenin geçmişi ortaya çıkacaktır hatta feridenin hafızası yerine gelecektir
Küresel ısınma konusundada gidişat o yönde yani çok zor durumlar bizi bekliyor:img-hyste
cevapların için saol cemotara....
aslıya kızman konusu dışında:) diğerlerinde hepsine katılıyorum sana:img-blush
dediğin gibi o resimlerden umudumuzu kesmek en iyisi galiba..
birde hata yapmışım unutmuşum geçen bölüm batmıştı tekinerler.. daha kaç kere batcaklarsa:img-cool2 cem yardım ellerini uzatacaktır tekinerlere.ama karşılıksız olacağını hiç zannetmiyorum:(
arkadaslar bence öyle bi kötü durum olucak ki yani dramatik bi durum sora barisicaklarr!! bu nasil olur nerdeseniz söyle olur!!
filiz annesinin yaptiklarini ögrenir sora cemin yaptiklarini ögrenir cemden uzaklasir soradanda belki su cemin ömeri vurdurdugu falan da ortaya cikabilir bilmiyorum ama yani filiz cemden uzaklasmis ve nefret ediyo olucak sora cem kafayi yer ve filize yada bebege zarar vermek ister onun icin filize yönelir filizi kacira bilir falan bunu yilmaz ögrenir ayni 35.b.deki gibi hani bomba olayi vardi ya kurtarmisti falan ayni öyle olur cem kacirir yilmazda filizi o piskopatin elinden kurtarir kurtulduklarinda filiz aglar yilmaz aglarr sarilirlarr yilmaz seni cok seviyorum bende seni hic ayrilmayalim bebegimiz iyimi diye sorar ve barisirlarr!!!! byöle bi olay sonucu barisirlarr!!!!!
yilmaz filiz cemin filiz icin tuzak kurdugu zaman barisirlarrr!!!!!!yilmaz filizi kurtarir 35.b.gibi yani:):)
bence böyle olucakk
allemalle42
18-02-07, 21:55
cevapların için saol cemotara....
aslıya kızman konusu dışında:) diğerlerinde hepsine katılıyorum sana:img-blush
dediğin gibi o resimlerden umudumuzu kesmek en iyisi galiba..
birde hata yapmışım unutmuşum geçen bölüm batmıştı tekinerler.. daha kaç kere batcaklarsa:img-cool2 cem yardım ellerini uzatacaktır tekinerlere.ama karşılıksız olacağını hiç zannetmiyorum:(
cem gibi adi ahlaksız birisi karsılıksız hiç birsey yapmasın.Ömer onun gercek yuzunu bi bilse ah yardım mı alır öyle adi birisinden...Ben bu fatihten cok umutluyum arkadaslar ins fatih olayları birisine anlatcak mesela ömere cunku yılmaza anlatması bişy ifade etmez yılmaz gidip ömere sölese bile ömer yılmaza inanmaz...
allemalle42
18-02-07, 21:58
arkadaslar bence öyle bi kötü durum olucak ki yani dramatik bi durum sora barisicaklarr!! bu nasil olur nerdeseniz söyle olur!!
filiz annesinin yaptiklarini ögrenir sora cemin yaptiklarini ögrenir cemden uzaklasir soradanda belki su cemin ömeri vurdurdugu falan da ortaya cikabilir bilmiyorum ama yani filiz cemden uzaklasmis ve nefret ediyo olucak sora cem kafayi yer ve filize yada bebege zarar vermek ister onun icin filize yönelir filizi kacira bilir falan bunu yilmaz ögrenir ayni 35.b.deki gibi hani bomba olayi vardi ya kurtarmisti falan ayni öyle olur cem kacirir yilmazda filizi o piskopatin elinden kurtarir kurtulduklarinda filiz aglar yilmaz aglarr sarilirlarr yilmaz seni cok seviyorum bende seni hic ayrilmayalim bebegimiz iyimi diye sorar ve barisirlarr!!!! byöle bi olay sonucu barisirlarr!!!!!
yilmaz filiz cemin filiz icin tuzak kurdugu zaman barisirlarrr!!!!!!yilmaz filizi kurtarir 35.b.gibi yani:):)
bence böyle olucakk
walla ben o cem piskopatından herseyi beklerim dedigin gibi böle seyler olmazsa zor barısırlar cunku filiz yılmaza cok kötu kırıldı yılmazın filize yaptıgı gibi filizde yılmaza tavır yapcak.Yılmazda buna inanmaya devam etcektir zaten.Tek cıkar yol doktordan yılmazın cocugun kendisine ait oldugunu ögrenmesi sonrada bu sekilde bi olay olur barısırlar dedigin gibi...
nie herkes yılmaz kendini nasıl affettircek diyor ki filiz annesinin ve cemin yaptıklarını öğrenince yılmaza koşacak bu kadar basit. bence yılmaz hiç taviz vermemeli bu kızada çevresindekilerede aldanmasın kopsun artık tekinerlerdende cemdende. birbirlerini yesinler nasıl olsa görürler cemin gerçek yüzünü. bi işe yaramayan ömerde sevgili dostunu bağrına bassın. yılmazda aslıyla mutlu olsun filizde derdine yanar neden daha önce söylemedim diye... açıkçası tekinerlere çok pis gıcığım iflasıda herşeyide dibine kadar hakediyolar. bundan sonra cemin yanındayım nasıl olsa yılmaz onun peşinde artık yılmaza bişey yapamaz paso tekinerlere kötülük yapsın. o ömere farklı bi gıcığım her tarafı batırdı uçan kuşa borç yaptı ama hala ..... akıllanmadı herşeyi hakediyor tekinerler....
Bu nasıl bir yorumdur aklım almıyor.. Gerci bende de hata var ki bu yoruma alıntı yapıp cevap yazıyorum.. Senden haklısın..
Neyse seni kendi kurdugun senaryo ile bas basa bırakayım..
Saygılarımla...
Az önceki mesajın altına yazmak istemedim,
Berna abla yorumun harika olmus..Yine nefis anlatmışsın.. Bekliyordum walla ellerine saglık..
NOT: Son dönemde yazılan mesajlar gördügüm kadarıyla artık karakterler üzerinden kişiselleşiyor..Cok can sıkıcı bir durum..
Düzelmesi dilegiyle...
sevgılı modum....
sen elınden gelenı yapsanda forumun duzenı ve sevıyesı ıcın karsılığını alamıyorsun bu aralar.
kafana fazla takma o yorumlar o ınsanın sevıyesını gosterır.
umarım forumumuz eskı halıne en kısa zamanda doner...
NOT: Son dönemde yazılan mesajlar gördügüm kadarıyla artık karakterler üzerinden kişiselleşiyor..Cok can sıkıcı bir durum..
Düzelmesi dilegiyle...
şartlara uymaya çalışıyoruz ama olmuyor işte...
herkes stres içinde bir türlü bir sonuca kavuşamayan senaryodan ötürü.....
dizide her mesele uzuyor uzamayan konu yok gibi bir şey..
yılmaz-filiz ilşkisi
ömer-feride
ahmetin baba demesi konusu
dizide aklımıza gelebilecek her şey sakız-lastik gibi uzatılıyor..korkarım kopma limitinede geldi....
Oncelikle burayi cok iyi takip etmeme ragmen, yazamiyorum islerimin yogun olmasindan dolayi... Su son bolumle ilgili yorumlari okudum ama cok sasirmis durumdayim. Ustelik burada yorumlarinda ki kalite yuzunden okudugum insanlarin sadece bir-kac sahne yuzunden yaptiklari...
Ornegin, bu bolumde B.Inal'in muhtesem performansi sadece bir el tutulmasi yuzunden es gecilmis (sadece Berna1 deginmis). Ayni sey S. Tuzcu olsaydi (ki cok begenirim Sinan Tuzcu'yu, tam bir kalitedir performansi), burada ozellikle konusulurdi, ki konusulmus. Evde birlikte seyrettigim kisiler bile Yilmaz karakterinde ki duygu yikilmasini bu bolumde soluksuz izledi. Ama tabi istenmeyen kisinin elini tuttu. degil mi :-( Emege saygisizlik bu foruma yakismiyor bence. Tum ekibiyle kaliteli olan bu dizinin bir-kac senaryo uygulumasi yuzunden bunu haketmedigini dusunuyorum.
Tekrar soyluyorum bu bolumde bir insanin duygu yikilmasi (Yilmaz karakteri) cok iyi yansitilmisti. Emeklerine saglik...
yılmazın bu konuda asla mantıklı olmasını bekleyemeyız:img-hyste
fılız guvenmedı dıye yılmazda guvenmıyo senaryoya bak ya:)
arkadaslar herkese motor almasını tavsıye edıyorum motora paranız yetmedı bısıklette olur.meyhanede ıkı kadh ıcecekde paranız olsun ask boylece cok kolay unutulur:)motora tekme at ıs bıtsın.
belkı yılmaz gıbı sanslısınızdır karsınıza sıze sıır yazan bırı cıkar elını tutarsınız ben bunları hakedecek ne yaptım dıye sorarsınız tav olursunuz ama o el tutma orda kalır:img-hyste sonra aradan aylar gecer aklınız bırazcık calısır sevdığınıze guvenmeyı oğrenırsınız sonra kırdığınız kalbı onarmak ıcın calısırsınız ama nafıle onun pesınden ıkı kosarsınız sevdığınız kısı sızı sızın onu sevdığınızden daha cok sevdığı ıcın affedecektır.
ask cok kolay bır olay halıne geldı:)
allah iyliğini versin beni güldürdün allahta seni güldürsün:img-hyste :img-hyste
haklısın filiz affederse bile bunun nedeni yılmazı gercekten fazla sevdiğindendir
neyse dün bayami gergindim ama şimdi sakınleştim artık fragman gelince yine deliririm ben balum ne olduysa aslı&yılmaz arasında göreceğiz
ama bana kalırsada hiç bir şey olmayacak yani birlikte felan öpüşme gibi
şeyler olmaz bir bakmişiz yılmaz evlenme teklifi yapmiş
kesin ileride böyle bir şey olur:img-wink:
o zamanda bize yılmaz&aslı mutluluk dilemek kalır
Öncelikle herkesten özür dilerim bu bölümde de bir çözülme göremeyince ve yorumlarıda okuyunca kendimi alamadım tekrar özür dilerim. ilk bölümden beri izlediğiniz dizi istediğiniz gibi gitmeyince böyle olabiliyor demek ki ayıp ettim pardon!
oyunculuklar gerçektende çok iyi..
bülent inal ile sinan tuzcu her zaman belli bir seviyenin üzerindeler.
tuba-zeynep abilerimize göre acemi sayılmakla birlikte ellerinden geleni yapıyorlar.
diziden ayrılan özge borak oyunculukta bir efsane olduğunu söylemeliyim.1. bölümde yılmaza araba çarptığında bir oyunculuk sergilemişti ağzım açık kalmıştı resmen..inşallah başka projelerdede görürüz kendisini.
gülbeşeker
18-02-07, 22:47
Oncelikle burayi cok iyi takip etmeme ragmen, yazamiyorum islerimin yogun olmasindan dolayi... Su son bolumle ilgili yorumlari okudum ama cok sasirmis durumdayim. Ustelik burada yorumlarinda ki kalite yuzunden okudugum insanlarin sadece bir-kac sahne yuzunden yaptiklari...
Ornegin, bu bolumde B.Inal'in muhtesem performansi sadece bir el tutulmasi yuzunden es gecilmis (sadece Berna1 deginmis). Ayni sey S. Tuzcu olsaydi (ki cok begenirim Sinan Tuzcu'yu, tam bir kalitedir performansi), burada ozellikle konusulurdi, ki konusulmus. Evde birlikte seyrettigim kisiler bile Yilmaz karakterinde ki duygu yikilmasini bu bolumde soluksuz izledi. Ama tabi istenmeyen kisinin elini tuttu. degil mi :-( Emege saygisizlik bu foruma yakismiyor bence. Tum ekibiyle kaliteli olan bu dizinin bir-kac senaryo uygulumasi yuzunden bunu haketmedigini dusunuyorum.
Tekrar soyluyorum bu bolumde bir insanin duygu yikilmasi (Yilmaz karakteri) cok iyi yansitilmisti. Emeklerine saglik...
bu forumda diğer bir çok yorumdan farklı bir şey yazdığın için seni tebrik etmek istiyorum aynı şeylerin yazılması özellikle aslının elini tutma meselesi beni baymıştı ben de gerçekten b. inalın bölümn ilk başlarındaki performansına hayran kaldım ama daha sonraki sahnelerde özellikle aslıyla olan sahnelrde çok beğendğimi söyleyemicem maalesef bu bölümde yılmazın yaptığı her şey göze batmış bu yüzden b.inalın oyunculuğu hakkında yorum yapılmaya fırsat kalmadı.
allemalle42
18-02-07, 22:54
oyunculuklar gerçektende çok iyi..
bülent inal ile sinan tuzcu her zaman belli bir seviyenin üzerindeler.
tuba-zeynep abilerimize göre acemi sayılmakla birlikte ellerinden geleni yapıyorlar.
diziden ayrılan özge borak oyunculukta bir efsane olduğunu söylemeliyim.1. bölümde yılmaza araba çarptığında bir oyunculuk sergilemişti ağzım açık kalmıştı resmen..inşallah başka projelerdede görürüz kendisini.
Bak işte mıstaa burda sana mudahale etmek istedim.Tamam sinan tuzcu ve bulent inal harika oyunculuk yapıyorlar.Ama tuby ye acemi deme cunku tuby de muthiş oyunculuk sergiliyor ev her gecen gun dahada iyi oluyor.Tuby yi 2. sezon surekli aglarken göruyoruz bunun ustu belki bundan kapanıyordur...
:):):):):)bolumu tekrar izledimde koptum:)
Yilmaz:aslinin defterini okuduktan snra asliya soledikleri)
cok guzel..Bu siiri beni dusunerek mi yazdin(yok bana yazdi:))
(burasi cok gicik)solesene asli senin sevgini hakketecek neyaptim..
Gitin kizi bi guzel gezdirdin snra kiza sevdigin kizi solemedin evinde yatin kalktin hale bu soruyu mu soruon.... hazir buldun kendine asik kizi tut elini bidahada FILIZIMI rahatsiz etme:icon_evil
Bak işte mıstaa burda sana mudahale etmek istedim.Tamam sinan tuzcu ve bulent inal harika oyunculuk yapıyorlar.Ama tuby ye acemi deme cunku tuby de muthiş oyunculuk sergiliyor ev her gecen gun dahada iyi oluyor.Tuby yi 2. sezon surekli aglarken göruyoruz bunun ustu belki bundan kapanıyordur...
bülent inal-sinan tuzcunun yanında herkez acemi gibi görünür bu normal aliciğim..
tuba bu işin eğitimi almamı ve her geçen gün kendini geliştiriyor..
bu ağlama sahnelerinden bıktığım için dir heralde bilmiyorum her şey sıradan gelmeye başladı..:(
allemalle42
18-02-07, 23:05
bülent inal-sinan tuzcunun yanında herkez acemi gibi görünür bu normal aliciğim..
tuba bu işin eğitimi almamı ve her geçen gün kendini geliştiriyor..
bu ağlama sahnelerinden bıktığım için dir heralde bilmiyorum her şey sıradan gelmeye başladı..:(
Bence kesinlikle bu sureklı aglama meselesinden dolayı filizimizi mahvettiler ya.merve nin dedigi gibi yılmaz bu gidişler bidaha filizi asla göremicek hale gelcek ilerde cok pişman olcak ama iş işten gececek.Yılmaz sen gitde yapısık aslının elini tut diyicez yakında böle giderse :img-hyste
bu forumda diğer bir çok yorumdan farklı bir şey yazdığın için seni tebrik etmek istiyorum aynı şeylerin yazılması özellikle aslının elini tutma meselesi beni baymıştı ben de gerçekten b. inalın bölümn ilk başlarındaki performansına hayran kaldım ama daha sonraki sahnelerde özellikle aslıyla olan sahnelrde çok beğendğimi söyleyemicem maalesef bu bölümde yılmazın yaptığı her şey göze batmış bu yüzden b.inalın oyunculuğu hakkında yorum yapılmaya fırsat kalmadı.
Cok sagol ama inan farkli olmak niyetim yoktu. Sadece diziye bir butun olarak bakmak gerektigine inaniyorum. Cok begendigim sahneler (performans olarak)
1. Yilmaz'in motoru devirdiginde ki yuz ifadesi
2. Mahalleli Yilmaz'in isyerine geldiginde Yilmaz'in hatasini anlayip yikilmasi
3. Yilmaz'in alkollu olmasi ama oynarken sarhosu abartmamasi, sadece yururken sendelemesi ve de yuz ifadesi yine. (Ayni seyi S. Tuzcu'da yilbasinda yapmisti. Sarhos sahnelerinin zor olduguna inaniyorum ama bu ikili muhtesem cok dogallar. Genelde diger oyuncular asiriya kacip oynar boyle sahneleri hic sevmem)
4. Haklisin, Yilmaz-Asli sahneleri kotuydu. Ben buna karsilkli oyunculuga bagliyorum. Ayni seyi Omer-Cem sahnelerinde de hissediyorum. Omer-Feride sahneleri ise inanilmaz dogal, YIlmaz-Filiz sahneleri gibi, sanki orada kamera ya da onlarca calisan yok...
5. Son olarak bana gore Yilmaz-Filiz aski kendi icinde buyuktur o yuzden her buyuk basin cilesi de cok oldugu gibi onun da sorunlari olacaktir...
gülbeşeker
18-02-07, 23:18
Cok sagol ama inan farkli olmak niyetim yoktu. Sadece diziye bir butun olarak bakmak gerektigine inaniyorum. Cok begendigim sahneler (performans olarak)
3. Yilmaz'in alkollu olmasi ama oynarken sarhosu abartmamasi, sadece yururken sendelemesi ve de yuz ifadesi yine. (Ayni seyi S. Tuzcu'da yilbasinda yapmisti. Sarhos sahnelerinin zor olduguna inaniyorum ama bu ikili muhtesem cok dogallar. Genelde diger oyuncular asiriya kacip oynar boyle sahneleri hic sevmem)
4. Haklisin, Yilmaz-Asli sahneleri kotuydu. Ben buna karsilkli oyunculuga bagliyorum. Ayni seyi Omer-Cem sahnelerinde de hissediyorum. Omer-Feride sahneleri ise inanilmaz dogal, YIlmaz-Filiz sahneleri gibi, sanki orada kamera ya da onlarca calisan yok...
5. Son olarak bana gore Yilmaz-Filiz aski kendi icinde buyuktur o yuzden her buyuk basin cilesi de cok oldugu gibi onun da sorunlari olacaktir...söylediklerine aynen katılıyorum kelimesi kelimesine seninle aynı fikirdeyim yorumların çok güzel devamını bekliyoruz.Diziyi bir bütün olarak ele almak gerektğine ben de katılıyorum.Bu söylediklerine ek olarak kaç bölümdür dizide göremesek de cananın olduğu sahneler de benim çok hoşuma gidiyor inanılmaz sıcak ve doğal bir oyunculuğu olduğunu düşünüyorum.Umarım bu bölümde bir kaç dakika olsa da görürüz eksiklğini hissediyorum.
5. Son olarak bana gore Yilmaz-Filiz aski kendi icinde buyuktur o yuzden her buyuk basin cilesi de cok oldugu gibi onun da sorunlari olacaktir...
oyunculuklar hakkında yorum yapmak gereği duymamıştım çünkü hepsi kalitesini konuşturuyor .Sinan tuzcu,Bülent inal,tuba büyüküstün ve salihi oynayan erkan bektaş ve son zamanlarda gene ön plana alınan Nur sürer ,sonra semayı oynayan evrim alasya :) yani hepsi gerçekten iyi gidiyor ...Konular biraz daha akıcı işlenmeye başlayınca kendilerini daha çok göstereceklerdir.
Bu söylediklerine ek olarak kaç bölümdür dizide göremesek de cananın olduğu sahneler de benim çok hoşuma gidiyor inanılmaz sıcak ve doğal bir oyunculuğu olduğunu düşünüyorum.Umarım bu bölümde bir kaç dakika olsa da görürüz eksiklğini hissediyorum.
Aynen, Canan'i ben de cok ariyorum. Onun sahnelerinde diziye nur gelmis gibi oluyor. O dinginligi, olaylara bakisi, bazen hic konusmadan yaptiigi enfes duygu sahneleri. Nur Surer'de ayni benim icin. Cem'in sahnelerinin azaldigi Canan'in oldugu bolumler cok guzel olurdu...
arkadaşlar şimdi diziyi tekrar izliyorumda
handan cadısının filizin bebek elbiselerini getirdiye aralarindaki
konuşma gercekten cok güzeldi
diyorya insanın cocuguna hissettiği şey bir erkege hissdedilen
şeyden cok farklı yani yanlız olmayacaksin bebegin dogdugunda içindeki boşluk
dolacak sorun olarak gördüğün şeylerin ne kadar ömensiz oldugunu farkedeceksin dedi
bu arada ah filiz yazık bu kıza o sahnede bir anne deyişi vardiki
şimdiden üzülüyorum gercegi ögrendiğinde bir kez daha sevdigi inandiği
kişiler tarafından yaralanacak
filizin sıklıkla söylediği bir söz var cok şey degişti
artık hiç bir şey eskisi gibi olmucak
filiz cok kırıldı bakalım gerek yılmaz gerkse annesi nasıl olacakta
gönlülü alacaklar bilmem
bence canan kemal abi varken diziye daha çok huzur getiriyordu mesela leylanın açık pazara bomba koyduğu bölüm canan-kemal ilişkisi kendini çok iyi göstermişti. getirdikleri huzur ve güven zirve yapmıştı. ama bu güven ve huzuru onlardan kalan tek isim ekrem bu dönemde karşılayamadı. özellikle bu cem olayları tam ekremlik noktalardı ama bu bölüm zaten yılmaz ekreme bu işi senin dilinden halledelim dedi yani ekrem biraz daha ağırlığını koyacak. ayrıca nur sürer oyuncu olarak iyi ama dizideki karakter açısından bana bişey ifade etmiyor. belkide sevmiyorum diye önyargılı baktım bilemiycem.
gülbeşeker
18-02-07, 23:45
dolacak sorun olarak gördüğün şeylerin ne kadar ömensiz oldugunu farkedeceksin dedi
gönlülü alacaklar bilmem
handanın olduğu hiçbir sahneden etkilenmiyorum çünkü bir anne de olsa çok kötü bir insan filiz yılmazı affetmekte zorluk çekecektir ama annesini affetmesi bence daha zor.
handanın olduğu hiçbir sahneden etkilenmiyorum çünkü bir anne de olsa çok kötü bir insan filiz yılmazı affetmekte zorluk çekecektir ama annesini affetmesi bence daha zor.
bence çok haklısın ama bi de olaya şu açıdan bakmalısın handan ceme acaba çok mu ileri gittim falan dediğinde cem ona sen doğru olanı yaptın falan deyip ikna ediyo bence cem olmasa handan da o kadar kötü davranamaz benim dizi de en nefret ettiğim karakter cem ne kadar içten pazarlıklı bir kişi artık yaptıkları ortaya çıkmalı bence
gönlülü alacaklar bilmem
aslında filizin annesiyle konuşmaları iyi kadın sadece o zamanlarda güzel öğütler veriyor mesela çiftlik evine geldiğinde çocuğu kabul etme şekli ,filize hamile olduğu zamanı anlatması falan güzeldi..Ama anlatan handan hanım olduğu için gerçekliği kayboluyor yaptıklarını düşündükten sonra tüm büyüsü kayboluyor :)
Forum genelinde gidişattan dolayı bir memnuniyetsizlik hakim….Aksine herşey fazla dramtik olmasına rağmen ben güzel bir bölüm izlediğimi düşünüyorum…bölüm kalitesi olarak…Tek tek karakterlere indirgersem:
FİLİZ : Sadece her insan kadar kusurlu olan karakter filiz…dört dörtlük değil hataları pişmanlıkları önyargıları olan ama iyiliği sevmeyi vefayı bilen sevmeyi sevilmeyi hak eden gayet güzel bir karakter…Her insan kadar kusurlu sadece fazla değil…
Bu bölüme gelirsek filizin çiftik evindeki çaresiz bekleyişi yılmaz gelmediğindeki hayal kırıklığı ve de bunlara inat hala umudunu kaybetmeden yılmazın yanına gidişi çok güzel sahnelerdi…yılmaza hamile olduğunu söylemekte artık o kadar kararlıydı ki yılmazın söz verdiği ziyarete gelmemesine bile bozulmadan yanına gitti…hatta gazide yılmaza ufak bir sitem bile yapmadı sadece beklediğini söyledi…ya neden gelmedin hani söz vermiştin diye sitemlenmedi…o ana sadece bebeğini yılmazla paylaşma heyecanını yaşadı…ama yılmazdan duyduğu sözler karşısında sevinci kendi gibi alt üst oldu…filizin o sevinçli suratı birden okadar güzel bir hal aldı o kadar güzel yansıttıki o şaşırmayı hayran kaldım tuba hnma…duygular arasındaki geçiş kusursuzdu bence…ama bu güzel duyguyu eve gittiğinde hissedemedim…kapıdan gayet normal girip annesine sarılırken ağlaması birden oldu…biraz daha perişan girip ağlamasını beklerdim ben…ama bu kadar kusur kadı kızında da olurmuş
Ne kadar bu olayları başına sarsa da konuşabileceği tek kişi annesiydi…ancak onun dizi dibinde ağlayabilirdi filiz…hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım anne dedi ya filiz o kadar üzüldüm ki o an…anlatamam..evet fark buydu ..yılmazı suçladığında yılmaz böyle bir kelime söylemedi…hiç bukadar aşağılanmamıştım diye…sadece filiz bana inanmadı beni suçladı diye serzenişte bulundu…filiz ona güvenmemişti suçlamıştı ama bu olay yılmazı aşağılamamıştı…filiz bir kadın olarak bu ithamla aşağılamanmıştı halbuki yılmaz sadece suçlanmıştı…
Şirketin durumu karşısında filiz aşkta yaşadığı hüsranı bir kenara bırakıp işlerine şirketine bebeğinin geleceğine dört elle sarılmıştır…Belki de kendini böyle bir şey yaptığına inanan bu şekilde aşağılayan birinin peşinden ağlamanın üzülmenin fayda etmediğini düşünmüştür…Ama şu varki kim gülmek istiyosa gülebilir filiz eskisi gibi güçlü filiz olmuştur…aşk hayatının bilemem nekadar dayanacak yılmaza ama iş hayatında ayakları yere basan içine düştüğü durumda pes etmeyen çözümler arayan iyi bir işkadını olarak geri dönmüştür…bu olayların nedeni olan ömeri hiçbir zaman suçlamamsı destek olması da filiz karakterini neden sevdiğimi bir kere daha anlamam yardımcı oldu…özellikle ömere biz düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz kendimiz için değil çocuklarımız için demesi çok güzel hatta bölümün en güzel repliğiydi bence…
Ceydayla konuşurken kalbim paramparça oldu bir daha yılmazla olmaz bu cümleyi haklı olarak çok üzüldüğü için söyledi ama bu tarz cümleleri filizden çok duydum ve gerçekleşmeyeceğini biliyorum…dayanamaz filiz yılmaza…kızar kırılır üzülür ama o kadar seviyor ki yılmaz onun gönlünü almayı bilirse yılmaza geri döner…
Şu filizin ben hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım cümlesinde filizin unuttuğu bişey var bu ikinci kere oldu ilk kez değil filiz unutmuş ama ben unutmadım ilk ki de aynı kişi tarafından aynı şekilde olmuştu….
YILMAZ : evet tahmin edebileceğiniz üzere çok kızgınım yılmaza…rapora inanmayan yılmaz gördüğü ve duyduğu sözlere inandı…rapor tek neden değildi gördüklerinden sonra raporun doğruluğuna inandı…filizin yapamadığını yapmasını beklerdim yılmazdan…yılmazdan filizin beklediğini…ön yargılı olmadan filize sormasını filize inanmasını kendi de biliyo her kanıt doğru değildir önce karşındakine güvenmek gerekir…yılmaz bunları istemedi mi filizden sonsuz güvenmesini…ama kendi ne yaptı filiz gibi davrandı…hep söyledim orda filizin karşısına geçip filiz elimde böyle bir belge var cemle annen bunları söylüyor ama ben senden öğrenmek istiyorum sen nedersen ona inanıcam…yılmaz filizden aynı bu davranışı beklmişti…ama o filize böyle davranmadı…böyle yapsaydı da filiz bir insana sevdiğine nasıl güvenilir öğrenebilseydi yılmazdan..ama yılmazın bize verdiği mesaj şu oldu dediğimi yap yaptığımı yapma…siz sevdiğinize güvenin değdim gibi ama ben güvenmem siz yapmayın…başka açıklama getiremedim bu davranışa…özellikle bazı arkadaşlar eski yılmaz olsa neler derdi demişlerdi…benim düşündüğümden daha ağır cümleler kurdu yılmaz filize …2 kısa cümle ama çok şey anlatan karşısındakini yerin dibine sokan iki cümle…filiz bu bebek bizim derken yalan söylüyorsun demesi bebeği kabul etmemesi can alıcı repliklerdi bu bölüm…filiz kimden hamile kaldığını bilemicek birimi?burdan şu çıkar…filiz beni aldattın …üstüne hamile kaldın …üstüne cemin bebeğini bana yamamaya kalkıyosun...bunlar çok feci ithamlar…bebek artık sadece filizin bebeğidir…babası kabul etmemiş ne de olsa…
Bütün bu olaylarda sadece filize üzülmedim tabii ki …yılmaza da üzüldüm ama tavrından dolayı kızgınım sadece…yılmaz birkere daha sevdiğini bi başkasına kaptırdığını düşündü…acısını yaşıyo şuan…ama şuvarki cemden aslıyı kolladığı kadar filizi kollamıyo…oysa filiz ceme biraz daha hayır derse cemin filize de aynı şekilde davranacağını biliyo…aslıya gösterdiği duyarlılığı keşke filize de gösterse….konu aslıya gelmişken bu el tutuşma meselesinde yılmazı eleştirmicem çünkü okadarını görücez yılmaz kendini çekecektir..haa devamı gelirse sonuna kadar eleştiricem…yılmazın ordaki tavrı sadece hayranlıktı…aslının aşkının büyüklüğüne hayran oldu ama şuvar filiz de cemin ona davranışlarında ilgisinden memnun kalmış hatta evlilik teklifi jestini bile onun elini tutarak hayranlığını göstermemiştir…sadece teşekkür etmiştir..sadece yılmazı bu konuda eleştirebilirim…
Son olarak şunu diyebilirm Bülent inal çok güzel oynamıştı gene ve takımları çok yakışmıştı…gene hem oyunculukta hem karizmada göz doldurdu…
ÖMER : Sinan Tuzcunun tavan yaptığı bir bölümdü gene…çaresizliği pişmanlığı çok güzel yansıtmıştı…ömer karakterinin nedense filizle olan sahneleri bende daha çok tavan yapıyo…acayip güzel bir elektirikleri var bu sahnelerde….ömer iş hayatında hiç tadamadığı başarıyı görmek isterken hırsının kurbanı oldu…çok utandı ömer…ailesine ferideye mahcup oldu…ama filizin ve feridenin sonsuz desetğiyle ayağa kalktı hatasını kendi açıkladı…ömer dizinin belki de en şanslı adamı her kötü gününde yanında onu ayağa kaldırabilen bir kardeşi ve artık ömeri hatasıyla bile seven feridesi ve babasına hayran bir kızı var…iş hayatında da varsın iyi olmasın bir koltuğa bu kadar karpuz sığmaz zaten…
HANDAN : Nedense filiz kucağında ağlarken pişman olmuş bir hali vardı …günah çıkardı senin iyiliğini istedim hep ne yaptımsa bundandır diyerek…zaten geçen bölüm biraz ileri gittim galiba demişti ceme…Handan feci pişman olacak yaptıklarından…filiz için yaptıklarını filizi kaybederek günahlarını çekebilir…ama filiz ne kadar kızsa da silemez annesini..
Handan hnmın hastalığı bitek filiz yılmazla seyahata giderken ortaya çıkıyo ömer vuruluyo handan filizden daha dinç…şirket batıyo sadece gözleri doluyo…bu kadına sadece filiz yılmaz ilişkisi kötü geliyo…yoksa hiçbirşeycik handanı yıkamaz…
AYNALI : Biz bu adamdan çok umutluyduk yılmaza akıl verecek diye ama raporu gördü filiz 1 aylık hamile ee siz 2 ayı geçkin ayrıldığınız yani cemden mi…demek sapancaya bundan geldi.. haa aferin aynalı 5 dkkaya çözdün olayı…hiç sorgulamadı filiz nasıl yapar..o seni seviyodu yılmaz…bunda bişey olmasın hiç filizle konuşmadınmı diye…yok bunlar denmez…hemen infaz…bu belgeyi gösteren yılmaz neden demediki aynalıya filiz bu bizim bebeğimiz dedi diye…aynalı belki bu sefer derdi neden böyle desinki bişey var bunda yılmaz…gerçi artık aynalıdan da mantıklı bişey beklemek yanlış ama…
MÜJGAN : Müjgan hnm aynı şeyleri düşünüyoruz nalan için…doğru kızını doktor yapmış ona göre birini istiyo anne olarak…yanlış değil…ama keremin babasıyla konuşması özellikle o kadar kişi arasında o tarzda konuşması çok yanlıştı çook…
Oncelikle yorumumu begendigini belirten tum arkadaslara tesekkur ederim. Acikcasi diziyi kendi dusuncelerimin yogunlastigi konulara yazida da yogunlasinca sevgili secomsun da dedigi gibi biz karakterler uzerinde yorumlar yazar olduk galiba. Biraz da fazla deginilmeyen konularda detaya girmeyi tercih ettim.
Ama ne yalan soyleyeyim iletisim ozurlu cift hakkinda yazacak yeni birseyim yoktu, baktim zaten sevgili meslektasim archshe gayet guzel toparlamis Filiz ve Yilmaz hakkinda dusunduklerimi. Yilmaz'in sonunu hayirli gormesem de Asli'nin elini bir teselli olarak tutmasi durumunda benim de cok itirazim yok. Aynali zaten bes bolum once yapmasi gereken konusmayi daha gecen bolumde yapmisti ama en azindan iki kelam etmisti, bu bolum ise konusmasa da olurdu bence de. Yilmaz bile flashbacklerde secicilik yapti da olayi cozdu kendince ;)
Oyunculuklar hakkinda yazmistim biraz ama madem konusu gecmis bu bolum uc oyuncuyu cok begendim. Sinan Tuzcu, Bulent Inal ve de Bora Sivri. Tuba Buyukustun ve Irem Altug da oldukca iyiydiler. Tabi bir de artik favori karakterim olan Ustabasi :img-hyste Saka bir tarafa, o adamin hala durdurulmus bile insaatta ne isi vardi, hangi yuzle oradaydi? Omer fazla yufka yurekli olmus :) Cenk Ertan surekli kendini tekrar ediyor ve artik sinirimi bozuyor. Yuzunde seytani bir siritis yapismis gibi. Artik Tekinerler'in yaninda da ayni ifade, icinden dalga gectigini biliyoruz ama bunu onlara hissettirmemesi imkansiz. Her neyse, Zeynep Beserler'i konusmadigi sahnelerde kotu bulmuyorum demek ki sorun sesinde veya tonlamasinda, sonuc olarak ben konusurken hic de Yilmaz'a asik birini hissetmiyorum (bakislarina zit olarak). Sonuc olarak bir inandiricilik sorunu oldugu kesin Asli karakterinin de o yuzden.
teşekkür ederim bernacım ilgimi çekiyoo iletişim sorunu olan çiftimiz daha dikkatli izliyorum dolayısıyla...senin yorumun gene nefisti belirtmek istedim...herzamanki gibi...
forever_bim
19-02-07, 02:56
Dizi ile alakalı yorum ve fikir paylaşımlarına lütfen bu başlıktan devam ediniz.
Saygımla
Dizifilm Mod.
forever_bim
61. bölümle ilgili herkez söyleyeceğini söyledi yorumunu yaptı. artık 62. bölüm özeti ve fragmanını bekliyoruz..inşallah ve umarım göz yaşından-yanlış anlamalardan-kendini tekrar eden sahnelerden vede yargısız infazdan arındırılmış en azından azaltılmış bir bölüm izleriz.ki daha sağlıklı ve güzel yorum yapabilelim.......:good:
Forum genelinde gidişattan dolayı bir memnuniyetsizlik hakim….Aksine herşey fazla dramtik olmasına rağmen ben güzel bir bölüm izlediğimi düşünüyorum…bölüm kalitesi olarak…Tek tek karakterlere indirgersem:
FİLİZ : Sadece her insan kadar kusurlu olan karakter filiz…dört dörtlük değil hataları pişmanlıkları önyargıları olan ama iyiliği sevmeyi vefayı bilen sevmeyi sevilmeyi hak eden gayet güzel bir karakter…Her insan kadar kusurlu sadece fazla değil…
Bu bölüme gelirsek filizin çiftik evindeki çaresiz bekleyişi yılmaz gelmediğindeki hayal kırıklığı ve de bunlara inat hala umudunu kaybetmeden yılmazın yanına gidişi çok güzel sahnelerdi…yılmaza hamile olduğunu söylemekte artık o kadar kararlıydı ki yılmazın söz verdiği ziyarete gelmemesine bile bozulmadan yanına gitti…hatta gazide yılmaza ufak bir sitem bile yapmadı sadece beklediğini söyledi…ya neden gelmedin hani söz vermiştin diye sitemlenmedi…o ana sadece bebeğini yılmazla paylaşma heyecanını yaşadı…ama yılmazdan duyduğu sözler karşısında sevinci kendi gibi alt üst oldu…filizin o sevinçli suratı birden okadar güzel bir hal aldı o kadar güzel yansıttıki o şaşırmayı hayran kaldım tuba hnma…duygular arasındaki geçiş kusursuzdu bence…ama bu güzel duyguyu eve gittiğinde hissedemedim…kapıdan gayet normal girip annesine sarılırken ağlaması birden oldu…biraz daha perişan girip ağlamasını beklerdim ben…ama bu kadar kusur kadı kızında da olurmuş
Ne kadar bu olayları başına sarsa da konuşabileceği tek kişi annesiydi…ancak onun dizi dibinde ağlayabilirdi filiz…hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım anne dedi ya filiz o kadar üzüldüm ki o an…anlatamam..evet fark buydu ..yılmazı suçladığında yılmaz böyle bir kelime söylemedi…hiç bukadar aşağılanmamıştım diye…sadece filiz bana inanmadı beni suçladı diye serzenişte bulundu…filiz ona güvenmemişti suçlamıştı ama bu olay yılmazı aşağılamamıştı…filiz bir kadın olarak bu ithamla aşağılamanmıştı halbuki yılmaz sadece suçlanmıştı…
Şirketin durumu karşısında filiz aşkta yaşadığı hüsranı bir kenara bırakıp işlerine şirketine bebeğinin geleceğine dört elle sarılmıştır…Belki de kendini böyle bir şey yaptığına inanan bu şekilde aşağılayan birinin peşinden ağlamanın üzülmenin fayda etmediğini düşünmüştür…Ama şu varki kim gülmek istiyosa gülebilir filiz eskisi gibi güçlü filiz olmuştur…aşk hayatının bilemem nekadar dayanacak yılmaza ama iş hayatında ayakları yere basan içine düştüğü durumda pes etmeyen çözümler arayan iyi bir işkadını olarak geri dönmüştür…bu olayların nedeni olan ömeri hiçbir zaman suçlamamsı destek olması da filiz karakterini neden sevdiğimi bir kere daha anlamam yardımcı oldu…özellikle ömere biz düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz kendimiz için değil çocuklarımız için demesi çok güzel hatta bölümün en güzel repliğiydi bence…
Ceydayla konuşurken kalbim paramparça oldu bir daha yılmazla olmaz bu cümleyi haklı olarak çok üzüldüğü için söyledi ama bu tarz cümleleri filizden çok duydum ve gerçekleşmeyeceğini biliyorum…dayanamaz filiz yılmaza…kızar kırılır üzülür ama o kadar seviyor ki yılmaz onun gönlünü almayı bilirse yılmaza geri döner…
Şu filizin ben hayatımda hiç bukadar aşağılanmamıştım cümlesinde filizin unuttuğu bişey var bu ikinci kere oldu ilk kez değil filiz unutmuş ama ben unutmadım ilk ki de aynı kişi tarafından aynı şekilde olmuştu….
YILMAZ : evet tahmin edebileceğiniz üzere çok kızgınım yılmaza…rapora inanmayan yılmaz gördüğü ve duyduğu sözlere inandı…rapor tek neden değildi gördüklerinden sonra raporun doğruluğuna inandı…filizin yapamadığını yapmasını beklerdim yılmazdan…yılmazdan filizin beklediğini…ön yargılı olmadan filize sormasını filize inanmasını kendi de biliyo her kanıt doğru değildir önce karşındakine güvenmek gerekir…yılmaz bunları istemedi mi filizden sonsuz güvenmesini…ama kendi ne yaptı filiz gibi davrandı…hep söyledim orda filizin karşısına geçip filiz elimde böyle bir belge var cemle annen bunları söylüyor ama ben senden öğrenmek istiyorum sen nedersen ona inanıcam…yılmaz filizden aynı bu davranışı beklmişti…ama o filize böyle davranmadı…böyle yapsaydı da filiz bir insana sevdiğine nasıl güvenilir öğrenebilseydi yılmazdan..ama yılmazın bize verdiği mesaj şu oldu dediğimi yap yaptığımı yapma…siz sevdiğinize güvenin değdim gibi ama ben güvenmem siz yapmayın…başka açıklama getiremedim bu davranışa…özellikle bazı arkadaşlar eski yılmaz olsa neler derdi demişlerdi…benim düşündüğümden daha ağır cümleler kurdu yılmaz filize …2 kısa cümle ama çok şey anlatan karşısındakini yerin dibine sokan iki cümle…filiz bu bebek bizim derken yalan söylüyorsun demesi bebeği kabul etmemesi can alıcı repliklerdi bu bölüm…filiz kimden hamile kaldığını bilemicek birimi?burdan şu çıkar…filiz beni aldattın …üstüne hamile kaldın …üstüne cemin bebeğini bana yamamaya kalkıyosun...bunlar çok feci ithamlar…bebek artık sadece filizin bebeğidir…babası kabul etmemiş ne de olsa…
Bütün bu olaylarda sadece filize üzülmedim tabii ki …yılmaza da üzüldüm ama tavrından dolayı kızgınım sadece…yılmaz birkere daha sevdiğini bi başkasına kaptırdığını düşündü…acısını yaşıyo şuan…ama şuvarki cemden aslıyı kolladığı kadar filizi kollamıyo…oysa filiz ceme biraz daha hayır derse cemin filize de aynı şekilde davranacağını biliyo…aslıya gösterdiği duyarlılığı keşke filize de gösterse….konu aslıya gelmişken bu el tutuşma meselesinde yılmazı eleştirmicem çünkü okadarını görücez yılmaz kendini çekecektir..haa devamı gelirse sonuna kadar eleştiricem…yılmazın ordaki tavrı sadece hayranlıktı…aslının aşkının büyüklüğüne hayran oldu ama şuvar filiz de cemin ona davranışlarında ilgisinden memnun kalmış hatta evlilik teklifi jestini bile onun elini tutarak hayranlığını göstermemiştir…sadece teşekkür etmiştir..sadece yılmazı bu konuda eleştirebilirim…
Son olarak şunu diyebilirm Bülent inal çok güzel oynamıştı gene ve takımları çok yakışmıştı…gene hem oyunculukta hem karizmada göz doldurdu…
ÖMER : Sinan Tuzcunun tavan yaptığı bir bölümdü gene…çaresizliği pişmanlığı çok güzel yansıtmıştı…ömer karakterinin nedense filizle olan sahneleri bende daha çok tavan yapıyo…acayip güzel bir elektirikleri var bu sahnelerde….ömer iş hayatında hiç tadamadığı başarıyı görmek isterken hırsının kurbanı oldu…çok utandı ömer…ailesine ferideye mahcup oldu…ama filizin ve feridenin sonsuz desetğiyle ayağa kalktı hatasını kendi açıkladı…ömer dizinin belki de en şanslı adamı her kötü gününde yanında onu ayağa kaldırabilen bir kardeşi ve artık ömeri hatasıyla bile seven feridesi ve babasına hayran bir kızı var…iş hayatında da varsın iyi olmasın bir koltuğa bu kadar karpuz sığmaz zaten…
HANDAN : Nedense filiz kucağında ağlarken pişman olmuş bir hali vardı …günah çıkardı senin iyiliğini istedim hep ne yaptımsa bundandır diyerek…zaten geçen bölüm biraz ileri gittim galiba demişti ceme…Handan feci pişman olacak yaptıklarından…filiz için yaptıklarını filizi kaybederek günahlarını çekebilir…ama filiz ne kadar kızsa da silemez annesini..
Handan hnmın hastalığı bitek filiz yılmazla seyahata giderken ortaya çıkıyo ömer vuruluyo handan filizden daha dinç…şirket batıyo sadece gözleri doluyo…bu kadına sadece filiz yılmaz ilişkisi kötü geliyo…yoksa hiçbirşeycik handanı yıkamaz…
AYNALI : Biz bu adamdan çok umutluyduk yılmaza akıl verecek diye ama raporu gördü filiz 1 aylık hamile ee siz 2 ayı geçkin ayrıldığınız yani cemden mi…demek sapancaya bundan geldi.. haa aferin aynalı 5 dkkaya çözdün olayı…hiç sorgulamadı filiz nasıl yapar..o seni seviyodu yılmaz…bunda bişey olmasın hiç filizle konuşmadınmı diye…yok bunlar denmez…hemen infaz…bu belgeyi gösteren yılmaz neden demediki aynalıya filiz bu bizim bebeğimiz dedi diye…aynalı belki bu sefer derdi neden böyle desinki bişey var bunda yılmaz…gerçi artık aynalıdan da mantıklı bişey beklemek yanlış ama…
MÜJGAN : Müjgan hnm aynı şeyleri düşünüyoruz nalan için…doğru kızını doktor yapmış ona göre birini istiyo anne olarak…yanlış değil…ama keremin babasıyla konuşması özellikle o kadar kişi arasında o tarzda konuşması çok yanlıştı çook…
Geçmiş mesajları okuyunca ne kadar gerildiğimizi anlıyorum. Açıkcası bu bölümle ilgili ne kadar çok desemde Yılmaza destek vermiyorum.. Öyle bir görüntü oluşmuş. Yapışmış kalmış üstümde.. Diğer karakterlerin hakkında belirsiz düşüncelerim hayra yorulmuş. Açıkcası kırgınım. Ona meslek konduramıyorum dedim.. Aşşağıladım anlamına geldi. Ben onun hangi meslek grubunda olacağını karar verememiştim.. Açıkcası olay buydu ama.. Bir türlü derdimi anlatamadım.. Neyse sağlık olsun..
yılmaz_filiz
19-02-07, 09:41
ben yılmazın aslının elini tutmasına anlam veremedim.tamam aslıyı kurtardı kim olsa kurtarırdı ama yılmaz bide elini tuttu.aslının o anda bakışlarını gördüm.yılmaz aslıya ümit vermiş gibi oldu bana göre.
bu olayın nasıl ispatlanacağına dair bi fikrim var.filiz çok üzülecektir.handan hanımda da birazcık vicdan vardır ve dayanamayıp yılmaza söylicektir.umarım böyle olur.ağır abimiz yılmaz bakalım napıcak???
ben yılmazın aslının elini tutmasına anlam veremedim.tamam aslıyı kurtardı kim olsa kurtarırdı ama yılmaz bide elini tuttu.aslının o anda bakışlarını gördüm.yılmaz aslıya ümit vermiş gibi oldu bana göre.
bu olayın nasıl ispatlanacağına dair bi fikrim var.filiz çok üzülecektir.handan hanımda da birazcık vicdan vardır ve dayanamayıp yılmaza söylicektir.umarım böyle olur.ağır abimiz yılmaz bakalım napıcak???
Yilmaz orada sadece aslinin askinin büyüklügüne hayran kaldi ve elini vererek tesekür etmis oldu, büyütülecek bir sey yok aslinda, cünkü Yilmaz bundan öteye gitmez
Yilmaz orada sadece aslinin askinin büyüklügüne hayran kaldi ve elini vererek tesekür etmis oldu, büyütülecek bir sey yok aslinda, cünkü Yilmaz bundan öteye gitmez
Ama işte Aslı bunu terse yorar. Zaten kız buluttan nem kapıyor.. :img-yes:
Ama işte Aslı bunu terse yorar. Zaten kız buluttan nem kapıyor.. :img-yes:
Ben zaten Yilmaz acisindan yorumladin, ama evet haklisin Asli kesinlikle yanlis anlar hemencecik umutlani verir kiz, ancak bebegi ögrenince tamamen Yilmazdan vazgececektir sanirim
Aman.. Yılmazla Filiz arasındaki ilişikiyi yılmaz söyleyinceye kadar farketmimiş kız şimdi bunu mu farketcek.. :) Anca birisi kafasına kazırlır şekilde söylemezse.. :)
yılmaz_filiz
19-02-07, 10:14
Aman.. Yılmazla Filiz arasındaki ilişikiyi yılmaz söyleyinceye kadar farketmimiş kız şimdi bunu mu farketcek.. :) Anca birisi kafasına kazırlır şekilde söylemezse.. :)
Aslının gerçekten yılmazın elini tutma amacını öğrenmesi çok zor olacak.dediğin gibi yılmazla filiz arasındaki ilişkiyi bile anlamamıştı.
aslının bakışları çok güzeldi son sahnede.bu kızın ilk kez birşeyini beğendim.:img-hyste
dizidizidiziler
19-02-07, 10:15
Ben en çok neye takıldım biliyor musunuz? Bir anne bunu nasıl evladına yapar? Handan nasıl Filiz'in bu kadar üzülmesine göz yumar. İnanılır gibi değil.
dizidizidiziler
19-02-07, 10:19
İflas etti Handan hanım, iyi oldu. Beter olsun...
Filiz de anneme nasıl söyleyeceğiz diye üzülüyor... Baştan inşaat işini istememişti. Açık pazarı sattırmamaya çalışmıştı. Şirketi bir kere batırdı Ömer, kimse ona kızmadı. Filiz hisseleri geri aldı. Bir daha batırdı gene kimseden çıt yok..
Herkes Ömer'e hep destek. Elif'le evlenecem dedi, Filiz'den destek çıktı. Kumar oynadı Filizden destek çıktı... Feride'ye destek veriyor Filiz. Ama en az 5 yıl geçti Yılmaz ve Filiz'in beraberliği kimse Filiz'e destek çıkmadı.
Üstelik o ailedeki herkesten zeki... Bir de tesktil firmasında ama firmayı tasarımlarıyla o ayakta tutuyor. Yine de sözünü kimseye geçiremiyor.
Inanılır gibi değil...
dizidizidiziler
19-02-07, 10:21
Filiz iflas sonrası dimdik ayakta duracağına keşke, eve gelip annesine bana nasıl inanmaz. Ben yalan söyler miyim, böyle bir ahlaksızlık yapar mıyım dedikten sonra keşke intıhar etseydi.
Handan Filizi baygın bir şekilde bulunca, ne kadar hata yaptığını anlasaydı ve artık herkesin arasındaki buzlar eriseydi...
Ama yok. senaristler bize çektirecekler, çektirecekler, son bölümde de şak evlendirip hevesimizi kursağımızda bırakacaklar anlaşılan...
Haklisin zaten kalbini gömeside uzun sürmedi, bak hemen cikarti verdi gömdügü yerden.
Zaten bu gibi tiplerin.. Kalbine gömme konusunda pek başarılı olduğu söylenemez. İlla derin yaralar laıp bu işin olmayacağını öğreninceye kadar.
Zaten bu dizide Filiz herkese full destek.. Ama Ona ailesinden destek veren sadece Küçük elif var.. Oda bazı şeyleri çözemeyecek kadar küçük. Handan Ömer hiçbir zaman filize anlayışlı olmamıştır. Bu görmüşlerdir ama geçiştrimişlerdir.. Ben bu kızın yerinde olsam bırak eve dönmeyi.. Yurtdşında bulurdum soluğu.. Ne kadar ırak o kadar iyi.. ailesinden uzak kalınca bu kız kara geçecek.. Dönem sonunda kara zarar tablosunda kendi açısından karlı çkar.. :)
Zaten bu dizide Filiz herkese full destek.. Ama Ona ailesinden destek veren sadece Küçük elif var.. Oda bazı şeyleri çözemeyecek kadar küçük. Handan Ömer hiçbir zaman filize anlayışlı olmamıştır. Bu görmüşlerdir ama geçiştrimişlerdir.. Ben bu kızın yerinde olsam bırak eve dönmeyi.. Yurtdşında bulurdum soluğu.. Ne kadar ırak o kadar iyi.. ailesinden uzak kalınca bu kız kara geçecek.. Dönem sonunda kara zarar tablosunda kendi açısından karlı çkar.. :)
Kesinlikle haklisin, ama FIlizin söylede bir huyu var ailesine ne kadar kizsada onlardan kopamiyor, yine her kosulda onlara destek oluyor, bakalim handanin oyununu ögrenince ne yapacak benim asil merak ettiyim o
Kesinlikle haklisin, ama FIlizin söylede bir huyu var ailesine ne kadar kizsada onlardan kopamiyor, yine her kosulda onlara destek oluyor, bakalim handanin oyununu ögrenince ne yapacak benim asil merak ettiyim o
Bence kısa süre sonra affeder.. Yani annesi sonuçta atsan atılmaz. Satsan satılmaz.. Belirli bir süre tavır alır.. Ama sonra yumuşar bence.
dizidizidiziler
19-02-07, 10:37
Önümüzdeki bölüm daha da çıldıracağız... Acaba hiç seyretmesek mi?
neden mi?
Açıklayayım...
İflas eden Handan hanımın yardımına süperstar, dizimizin nadide başrol oyuncusu harika insan CEM AKMAN yetişir... Ama bir şartı vardır, karşılığında Filiz'î ister...
Handan hanım Filiz'i ikna turlarına çıkar... Üstelik Yılmaz Filiz'e inanmamış, ona güvenmeyerek büyük bir darbe indirmiştir. Filiz çaresiz, Cem Akman ile evlenmeye karar verir...
Bu arada Filiz'in CEM AKMAN ile evleneceğini duyan YILMAZ , bebeğin kendisinden olmadığına iyice emin olur, ve gururuna yenik düşerek kendisini, uğruna şiirler yazacak kadar çok seven müstesna insan Şıpsevdi ASLI'nın kollarında bulur...
Ne harika bir bölüm değil mi? Seyret seyret doyamaz insan artık tadına...
Ben zaten Yilmaz acisindan yorumladin, ama evet haklisin Asli kesinlikle yanlis anlar hemencecik umutlani verir kiz, ancak bebegi ögrenince tamamen Yilmazdan vazgececektir sanirim
yılmaz açısından aynen dediğin gibi hayranlıktan öte gitmeyecek yılmazın gururu ikinci kez okşanmış oldu malum birincisi aşk itirafı ikincisi şiir filize duyduğu aşk galip gelecek.
aslı illa ki umutlanacak umutlanmasa şaşarım, ama bebeği yılmazdan öğrenirse daha da yakınlaşacak çünkü yılmaz cemden sandığı için filizle tamamen bitti diyecek yok eğer filizden duyarsa bebeği filiz yılmazdan olduğunu söyler ama yılmazın ona inanmadığını söylerse ancak anlar ve aslıdan büyük bir iyilik beklediğim bunu yılmaza anlatması olurdu ve aslı gözümde iyi yere gelirdi ama aslıdan çok şey bekliyorum sanırım:img-hyste
Önümüzdeki bölüm daha da çıldıracağız... Acaba hiç seyretmesek mi?
neden mi?
Açıklayayım...
İflas eden Handan hanımın yardımına süperstar, dizimizin nadide başrol oyuncusu harika insan CEM AKMAN yetişir... Ama bir şartı vardır, karşılığında Filiz'î ister...
Handan hanım Filiz'i ikna turlarına çıkar... Üstelik Yılmaz Filiz'e inanmamış, ona güvenmeyerek büyük bir darbe indirmiştir. Filiz çaresiz, Cem Akman ile evlenmeye karar verir...
Bu arada Filiz'in CEM AKMAN ile evleneceğini duyan YILMAZ , bebeğin kendisinden olmadığına iyice emin olur, ve gururuna yenik düşerek kendisini, uğruna şiirler yazacak kadar çok seven müstesna insan Şıpsevdi ASLI'nın kollarında bulur...
Ne harika bir bölüm değil mi? Seyret seyret doyamaz insan artık tadına...
Evet çok güzel.. Herkes açısından güllük gülistanlık.. Yalnız saçını başını yolan izleyiciler hariç..
dizidizidiziler
19-02-07, 10:44
Pinkzone, kız yurt dışına çıktı, Ömer ona yapışık yaşadı... Birşey değişmedi.. Bence ne olursa olsun Yılmaz'la beraber kaçmalıydı yurt dışına...:)
Ben senaristlerin yerinde olsam, şöyle bir senaryo yazardım.. bu saatten sonra. Filiz Yılmaz'ın yaptığı haksızlığa dayanamaz intıhar eder. Handan insafa gelir yaptıklarını gider Yılmaz'a anlatır. Yılmaz Filize durumu anlatır. Filiz Yılmaz'a inanmaz.. Bu arada doktor ağzından kaçırır Filiz'e Handan hanıma verdiği yazıyı..
Ondan sonra Filiz ailesini affetmez yılmaz ile gider...
Handan sefalet içinde sürünür. Ömer'e sarar ve onun varlıklı birisi ile evlenmesi gerektiğini savunur. Yılmaz'a yaranmaya çalışır.
Ömer bir işe girer çalışmaya başlar.
Bu arada Feride'nin çok zengin bir ailenin kızı olduğu ortaya çıkar...
Handan hanım kolları sıvar Ömer'le Feride'yi evlendirmek için, ama nafile Feride'nin ailesi Handan hanımı fakir olduğu için kabullenmek istemez...:)
Daha sonra Yılmaz ve Filiz Cem'in yaptıklarini ortaya çıkarırlar, durumlarını iyice düzeltir. Handan hanım'a maddi yardımda bulunurlar.
Feride Ömer ile evlenir, herkes mutlu mesut yaşar... :)
Ayy ne iyimserim di mi?
bölümü tekrar izlediğim de yılmazın okuduğu şiir aslının bu bölüm yazdığın şiir değil geçen bölüm yazdığı şiir okudu yılmaz orayada mı yılmaza diye yazmıştı ama aynı yazdığı sayfayı bırakmışsa bu haftaki farklı bir şiirdi ama ne farkeder değil mi hangisi olursa olsun etkisini gösterdi yılmaza:img-hyste
vay be aslı da şair oldu ya bundan sonra aslı yazar yılmaz okur :img-hyste
nasılsa evi de ortak kullanır oldular bu şekilde birbirlerine yardımcı olurlar kirayı paylaşırlar:img-hyste
kulağa nasıl geliyor şair aslı, şiir okumacı yılmaz :happy0064
Valla süper kurguladın.. :) Yani iyimser olmak iyidir. Bizde de oldukça var ama.. Bu iyimserlik hiç senaristlerde yok.. Gelde onlara anlat.. İlla her olayın bir cılkını çıkarcaklar.. :)
Öyle deme aslında Aslının şiirleri Yılmaz ile kıyaslanınca.. Solda sıfır kalıyor.. Aslıda kendi çapında birşey karalamış işte canım.. :) Mazur gör kızı.. Karşılıksız aşkın meyveleri.. Ama kıza elele tutuşmak bile yetti. Şimdi bir kaç bölüm bulutların üstünde uçacak.. Bir olay onu bulutların üzerinden şimşek hızıyla indirecek. Sapanla avlanan kuş misali.
aslında yılmaz'ın filizden af dileyeceğini düşünmüyorum çünkü yılmaz filizi cemden hamile sanıyor artık tamamen koparmıştır kafasından bence bu işin bi daha olmayacağını. bu iş filizin bu olayı öğrenip yılmaza haksızlık ettiğini anlamasıyla çözülür diye düşünüyorum. yılmaz filizi biran önce unutmak için kendisini seven aslıya yakınlaşanilir bence bu ihtimal dışı değil.
SİDAL86_FB
19-02-07, 11:20
ben yılmazın böyle bişe yapıcağını sanmıyorum...çünkü filizi çok seviyorum..hem aynı şeyi iki defa yapmaz..her halde..aman aşık olursa olsun..filize bebişi yeter..:img-blush
Oyunculuklara gelirsem bence Sinan Tuzcu,Tuba Büyüküstün ve Bülent İnal'ın oyunculukları çok ama çok iyi ben üçününde oyunculuklarını çok beğeniyorum herzamanki gibi bu bölümdede performansları süperdi ama sinan tuzcunun oyunculuğu bir iki adım daha önde her bölüm olağanüstü performans sergiliyor
Diğer oyuncularda çok iyi benim oyunculuğunu beğenmediğim tek oyuncu zeynep beşerler bence ıhlamurlar altındanın en kötü oyuncusu hiçbir sahnesinden zevk almıyorum sahnelerin hepsinde çok yapmacık vede yapaylık var onun dışın tüm oyuncular gayet iyi
61. bölüm yorumum geç oldu farkındayım benden başka birde secoms var yanılmıyorsam bölüm yorumu yapmayan, bakalım benim ki nasıl olacak
Ben bu bölümü yine o meşhur ANI yaşayarak izlemeye çalıştım, geçen haftanın aksine hüzünlü bir bölümdü benim için mutluluğum kursağımda kaldı ama çözülmelerin devam ettiği bir bölüm güzeldi benim bakış açımda özellikle oyunculuklar bakımından, bu bölümün yıldızları tekiner kardeşler
FİLİZ: her zaman ki gibi filizle başlıyorum, ilk olarak duygu yoğunluğunu ve geçişlerini çok güzel yansıttığı bir bölüm yine hayran hayran izledim:) ilk sahneden başlarsam sevdiğini beklerken yüzünün gülümsemesi, heyecanı süperdi, sonrasında ki ümidinin tükenişi mumlarla birlikte söndü en küçük kırıntısı da ama yılmadı verdiği kararı ertelemek hatta gelmemesine gücenmek yerine yılmazı ile konuşmaya gitti, gazi mah. geldiğinde olanlardan hebersiz fahriyenin evinin önünde sevdiğinin motorunu görünce orada olduğunu düşündü aslında bunu salih ve fayriyenin yanında yapabilirdi ama ayaküstü de olsa özel olmasını istediği için yanlız konuşmayı tercih etti, verdiği karara bir de heycanı eklenince mutlu bir gülümseme ile karşıladı sevdiğini gelmediği için kızmadı sersenişte bile bulunmadı “bütün gece seni bekledim, Biliyorsun sana söylemek istediğim birşey var. Aslında bu haberi böyle ayak üstü vermek istemiyordum” dedi sonrasında hepimizin haftalardır beklediği o müthiş haber “Bağ evindeki geceyi hatırlıyorsun dimi.. İşte o gece.. Yılmaz ben hamileyim” filiz heyecanıyla yılmazına söyledi, baktı ki yılmaz da tık yok ve bakışları ile filiz ne demek istediğini anlamaya çalıştı ve “Birşey söylemiyecekmisin. Yılmaz bizim bir bebeğimiz olacak” sonrasında yılmazın lafları ile yıkılışı “Nasıl yani sen.. Sen ne düşünüyorsun. Yoksa..” perişan oldu filiz ve söylenecek tüm sözler bitti filiz için daha fazla bakamadı sevdiğine ve hemen ayrıldı oradan, eve gelişi ile o an her kim olursa olsun bunu biriyle paylaşmak ister ki filiz için en doğru kişi annesiydi (biz biliyoruz annesi olmadığını ya neyse) ve duygu boşalması devam etti filizin aslında en güzel cümleleri kurdu yılmazı için “Ben yanına gittim. Bebeğin başkasından olduğunu sanıyor anne. Böyle bir konuda yalan söyleceğimi nasıl düşünür. Böyle bir konuda benden nasıl şüphe eder. Benden nasıl şüphe eder. Ben ona aşıktım anne. Ben ona aşıktım” filizin yıkılışının cümleleri sonrasında “Anne ben hayatımda hiç bu geceki gibi aşşağılanmamıştım. Böyle bir şeyi asla kaldıramam” filizin repliklerine bayıldım, filiz ilk aşağılanmasındakini bununla bir tutmadı çünkü onu kendisi istemişti sevdiği için sevdiği insanla paylaşmıştı özelini ama bu durum çok daha ağır dı filiz için bu yüzden daha da çok üzüldü, sabah kalktığında yine eskisi gibi güçlü durmak için elinden geleni yaptı işine sarıldı, şirkette ceyda ile konuşması oradaki replikleri de süperdi özellikle babasının camdan kalp örneği ve yılmaz sayesinde ikinci kez aşka olan inancını yitirişi sadece bebeği için yaşayacağını belirtmesi, filizin ömere verdiği destek yine görülmeye değerdi hiçbir şekilde yargılamadan abisinin yanında oluşu ve elinden geleni yapmaya çalışması ömerin yıkılmasını engellemesi ve yine o güzel repliklerden biri “ biz eğer erol tekinerin çocuklarıysak düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz, kendimiz için değil çocuklarımız için toparlanmamız gerek” dedi ya içim gitti filiz ve ömerin bu halleri süper duygu akışları çok güzel oluyor, filiz yine ailesini düşünüyor hem abisine hem annesine destek veriyor gerçekten çok sağlammış ne olursa olsun yıkılmıyor ama destek göremiyor ya o da ayrı bu bölümün en güzel repliklerine sahipti filiz ve benden alkışı hakketti.
YILMAZ: evet umut ettiğim yılmazım söylemez dediğim sahneden başlamak istiyorum, filizi izleyip gördüklerine inanmanın verdiği sinir, kıskançlık ile motoruna atladığı gibi uzaklaştı ne hesap sormak ne de gerçeği öğrenmek istedi öfkesi ile ayrıldı sevdiğinin yakınından, sakinleşmek için geldiği tepe de ilk olarak ağlamaya başladı ya (ben erkeklerin ağlamasına bayılırım herzaman yapmadıkları için sanırım ama çok yakışıyor:)) üzüldüm, sonrasında cem ve handanlı sahneleri hatırlaması daha da üzülmesine yol açtı gözyaşlarıyla birlikte içindeki aşkı akıtmaya başladı o sahneler canlandıkça daha da kızdı daha da kıskandı sevdiğini, nereye gideceğini şaşırmış salihlerin evinde buldu kendini (iyi ki aslıya gitmek gelmedi aklına :) ) belki filiz fırsat bıraksaydı onlarla paylaşacaktı ama filizin gelişiyle hiçbirşey konuşulmadı, filiz beklediğini söyledikten sonra fahriyeye “ne istiyormuş” ya şu son bölümlerde yılmazı anlamak mümkün değil filiz sanki onun sevdiği değil de bir yabancıymış gibi davranması sinir ediyor beni ya bu senin sevdiğin ne demek ne istiyormuş yılmaz agam naz yapıyor (modum senden alıntıladım lakabı kızmazsın umarım:)) filizle karşı karşıya geldiğinde gözlerinde ki öfke çok belirgindi ve söyledi “çok merak ettim neymiş bu haber” alaycı bir ifade ile karşısında ki onun için yerin dibine girmiş biri gibi sordu sorusunu sonrasında duydukları karşısında “Bizim bebeğimiz mi ?, Sakın bir daha bunu söyleme filiz, Yalan söylüyorsun Filiz. O bebek ikimizin olamaz.” Beklemediğim bu cümleler döküldü ağzından sert değilmiş bu sözler daha ne olsun ithamla eşdeğer ilk sahne de yılmazı anlamaya çalışsamda çok kızdım hele de kaçıncı kez şu cemin oyununa gelişine ve sevdiğine karşı tutumuna bu kadar üzdüğüne değmediğini gördüğünde ne yapacak çok kötü aşağılamış oldu filizi peşinden bakışı hiç içinden filize sormak geçmedi mi kaç aylık diye yok beyimiz kesin şunu yediremiyor kendine cemle birlikte olduğu düşüncesi çok kıskandı yılmaz çok, meyhane de eski günleri düşündü flashbacklerle orada bile bağ evi geldi gözünün önüne ama yok o gördüklerine inandı la dedi mi lo demez ya yılmaz, bu kıskançlık onda cemin üstüne gitme işini tetiklemiş oldu, sabah ofiste aynalıya raporu verişi bir de destek görmesi yetti yılmazın filizi gömmeye hazırlanmasına bir de motoru devrince tamamladı bu işi ama çok uzun sürmeyecek, fatihi düşünmesi iyi oldu bu ona aslıyı kurtarma da yardımcı oldu, aslı için endişesinin binde birini keşke sevdiğim dediği filizine de gösterseydi bir de bayağı meraklaymış yılmaz hemen ismini görür görmez okudu hem de izinsiz gerçi yılmaz atölyeye de izinsiz girip oradakileri basmıştı defile sabahı yani ben yılmazım izinsiz herşeyi yaparım diyor aslının günlünü okuduğu gibi:) zaten aslı ila olan sahneleri bana hiçbir zaman tad vermedi hala da değişmedi yine üzüldüğüm yılmazın “ben senin sevgini hakedecek ne yaptım” cümlesi oldu filizde neler yapmıştı ama bu cümleyi hiç duymadı yılmazdan ne kadar acı, sonuç olarak yılmazın oyunculuk performansı olarak çok iyi olduğu duygu akışlarını çok güzel yansıttığı bir bölümdü ama ben kırgınım yılmaza onu asmak hatta sallandırmak istedim ilk sahnede filize karşı sarfettiği cümleler hiç yenilir yutulur değildi kızdım, kırıldım anlamak istedim anlayamadım daha önce de yazdım hatırladığı sahnelere filizinde çabasını sarfettiği sahneler olsaydı da aklı başına gelseydi, son sahne hiç umurumda değil şu ana kadar hiçbir yorumda da bulunmadım çünkü yılmazın el tutmasından ötesi olmayacak neyse çok uzun bile yazdım yılmazı ilk defa çok kızdım ona filizine yaptıkları için:(
Kendi söylediklerini kendi yaptı bu bölüm ne kadar inandırıcı gibi görsede sevdiğine bu yakıştırmayı yapmayacaktı, bundan sonra yılmaz bu hatasını anlayana kadar beklemedeyim karakterine ters davrandı şimdi karakterine uygun bir davranışla döünşünü bekliyorum
ÖMER-FERİDE: bu bölümde beğendiğim bir diğer kişi tüm duyguları hissettirdi, en azından yaptığından dolayı kendini savunmaya geçmedi yaptıkları ne kadar yanlış olaa da hatasının farkına vardı ve bunun altında ezildikçe ezildi, pişman oldu bunun bedelini ödemeye başladı herşeyini kaybederek ama en azından filizin desteğini yine yanıbaşında buldu, feridesi yanında oldu ve filizin bebeğini kabul etmesinde yardımcı oldu bu durum, kızıyla bile bir sahnesini göremedik tekinerlerin iflası yüzünden, feride ile paylaşımları güzeldi malum benim çiftim uzun zamandır limoni şu an için süt liman görünen bir ilişki izlemek güzel birde sevdiği insandan aldığı heran yakınında olan feridesi sayesinde ömer daha güçlü duracak, yemek yedikleri yerde adama az daha girecekti ömer aslında iyi olurdu o kadar sıkıntı stres adamda iyi atılırdı, şu akbaba lafını cem için söylemeni de bekliyorum ömercim, özellikle yardım için filize evlenme teklif ettiği zaman o zaman yerin daha da farklılıaşacak bende:img-wink:
Feride yine kol kanat geren sıkıntılı anında yanında olan bir eşi güzel oynadı (Allah mı söyletti ne eş:)) tavırları hareketleri konuşmaları yerli yerindeydi.
ELİF: bu kız çok şeker bence babaannesine en güzel şekilde cezalar veriyor kendince düşme sahnesi süperdi handanın, bayağı tepki verdi ama bu düşüş gelecek kötü günlerin habercisiydi handan için elif çocuk diliyle anlattı handana ama handan da o kapasite nerde, muzuluklarına devam etsin çok şekerdi.
AYNALI: kızdığım bir diğer isim, daha geçen bölüm yorumumda neler yazmıştım senin için ama yerle bir ettin bu bölüm aynalı yakışmadı sana, hadi yılmaz aslı da kala kala saflaştı sana ne oluyor sende yılmazlasın diye mi bulaştı ne vebalı kız bu bulaştığını saflaştırıyor o kelimeler senden mi çıktı daha geçen hafta repliklerin birincisi kurduğun cümleler aklımda ah aynalı ah “ filiz hamile, dört haftalık, ama siz iki aydır görüşmüyorsunuz, cem mi, demek sapancaya kadar bunun için gelmiş” pes aynalı pes adam zaten barut fıçısı kıskançlık nevrini döndermiş sende yangına körükle gidip fitilledin resmen bu hafta sana da kızgınım ne zaman düzeltirsin bilmiyorum ama yakışmadı aynalıya bu tutum hem de hiç:(
ASLI: yok bu kız doğalı oynamayı beceremiyor ne bu ya çocuk gibi (ben buldum ömerle feride evlenince feride de şirkette işe başlasın bakıcısıda aslı olsun elifin gerçi elif aslıdan daha akıllı o ona bakıcılık yapar bu arada yılmazdan da uzak kalmış olur tüm vaktini elif alır:) ), her olayda gidip yılmazı buluyor yok ben anladım onu yılmazı kahramanı seçmiş ilgili ilgisiz yapışıyor yakasına, yine gafıyla proje müdürünü kendisi kaçırdı azıcık çenesini tutsaydı cem ondan önce davranmazdı yok boşboğazlık yapacak ya ne oldu bunun sonucunda olan yine kendisine oldu kaçırıldı keşke bu sefer tutsaydı şu plan güzide çiftime yapacakları geldi de aklıma ondan böyle dedim yılmaza sarılmak için fırsatları da es geçmiyor kızımız, çay teklifini de geri çevirir mi bu olaylar lehine oluyor ya bu kızın yılmaz yine evinde yok bu kız saf değil kurnaz mı acaba şiiride yazmış ki yılmaz gelir bulurda okur diye orada tepki verseydi ya benim özelime neden izinsiz bakıyorsun diye yok kızımızın hoşuna gitti okuması hemen bakışlarla verdi karşılık, aslıcım eller tutuldu ama bu bölüme kadar bir hafta boyunce öyle kaldınız bu da sana ömrünün sonuna kadar yeter daldığın hülyalardan anında çıkacaksın bu bölümün başlamasıyla tutmayalım biz seni şimdi keyfini çıkar:)
HANDAN-CEM: bunları birlikte yazmak daha iyi, handan her defasında hatasını anlar gibi olup yine o cins halllerine dönmüyor mu sinir ediyor beni tabi cem de destekçisi ya eski haline dönmesine yardımcı, senin kızın yıkılmış böyle aşağılanmamıştım, benden şüphe etti diyor taş kalpli kadından ses yok bari anlatta sonrası için yüzün olsun kızına bir gafletle yaptım pişmanım diye yok bu kadın çocuklarının mutsuzluğu için çalışıyor buna kanaat getirdim taş kalpli dedim ama taş bile bir yerden sonra çatlar bu ne ya bir de filizn küçüklüklerini getirip artık bebeğinden başkası olmayacak sende göreceksin gibi zırvalamalar şu an filize yutturdun ama biz yutmadık handan ama filiz senin kızın değil o yufka yürekli seni yine bağrına basar ama önce iyi bir dersi hakettin bunu da cem verdi zaten vermeyede devam edecek nasıl bir kadın ya ama filizde versin bir ceza
Cem aynı şeyleri yapmakta devam ediyor sıkıldım tekrarlarından yorum bile yapmak gelmiyor içimden, ama o sinsi halleri yok mu biran önce çıksın arık şu bak yazamıyorum bile.
MÜJGAN: ne dedim sahnelere dönüşü muhtteşem olacak öyle de oldu işe hayri beyi üzmekle devam etti ilk kereme tavır şimdi babasına haklı yönleri olsa da yine de aşağılamayacaktı yanlış yaptı çok geride kalınca idmanını sağlam yapmış:)
MAHALLELİ: yılmazın onlar için yaptığı iş açığa çıkınca tıpkı yılmazın dediği gibi gururlu davrandılar ve iade ettiler gerçekten çok seviyorum şu gaziyi böyle insanlık görmek güzel bir yandan yılmazın onlar üzülmesin diye yaptığı bir yandan onların yılmaza zarar getirmemek istemesi çok duygusal bir sahneydi.
Gelecek bölümde iflasın getirdikleri ile yaşananlar, yılmazın ceme biraz daha yaklaşması gibi sahneler ağırlıklı olacaktır.
Bir bölüm yorumumu daha bitirmiş bulunmaktayım, okuyan herkese teşekkür ederim sabrınız için sağolun, umarım beğenirsiniz.
NOT: bölüm yorumlarını zevkle okuduğum archshe ve bernacım katılıyorum sizlere ellerinize ve emeğinize sağlık, fömeri bernadan ve forever dan okuyunca oluyor yok sa ben yapamıyorum anşıldı:)
Filizim yorum güzeldi.. Katıldığım noktalar katılmadığım noktalar oldu neyse.. :) Güzel devam et. Yılmaz elbet anlayacak kısa zamanda hatasını.. Filizde herhalde bir güzel sitem edecek ve hemen affetmeyecek.. Ben şu katillik mevzusu ile iki taraftanda bir serzeniş konuşması yada kelimesi bekliyorum.
teşekkür ederim sevgili pinknoze illa ki birbirimizin katılmadığı noktalar oluyor beğenmene sevindim:)
aynı şekilde bende bekliyorum bu konuşmayı ama uzadıkça uzuyor ve daha da çoğalıyor bunları acaba şöyle kaç gün kilitli oda da bıraksak da konuşsalar ama yok yine yılmazın gururu ve filizin inadı ortada buluşur yine de konuşmazlar
hatasını anlamasının uzun sürmeyeceğini biliyorum, katillikle ilgili de sersenişler yerine birbirlerine laf vurmalar şeklinde verildi zaten, yılmazın kaç bölümdür kullandığı cümleler yeterliydi gibi geldi bana sana:img-yes:
NOT: sevgili cemotara teşekkür ederim aynı noktalarda buluştuğumuzun farkındayım, sağol beğendiğin için:img-wink:
Serzeniş derken şöyle bir laf bekliyorum ama filizden bekliyorum.
Katillikle suçladığında bir laf vardı.. Onla ilgili tam oturtan bir laf söyleceğini tahmin ediyorum. Bence laf koymadan içindekileri dökmeden zor barışırlar. Laf sokacakki.. Yılmazın içine otursun.. O zaman anlar affetmek kelimesinin gerçek manasını.. :)
Hiç olmasını istemediğim olaylar bu bölümde oldu. Yılmaz Filiz'e o sözleri söylerken o kadar soğuk davranıyorduki ben izlerken monitöre kafa atmak istedim.
Bölümün sonlarına doğru Handan belki iflası duyunca hastahaneye kaldırılır sonra orada ölüme yakın vicdanının rahatlaması için bütün olup biteni Filiz'e söylemesini gelecek bölümde izleyeceğiz diye umutlanmıştım. Bölümün sonunu böyle bitirmeleri sanki Yılmaz'ın Aslı'ya yakınlaşması hissiyatını bizde uyandırmalarıydı ama ben inanmıyorum. Yılmaz ile Aslı arasında birşey olmamalı ve tabiiki Cem ve Filiz arasında da.
sevgili Pinkzone acaba cananın evinde filizin yılmazı suçladığı replikleri replikler bölümüne yazmışmıydın çünkü ben merak ettim hani filiz ağzına geleni söyledi diyordun şuanda benim aklıma gelmedi replikler
Bence yılmazın söylediği sözlerde çok ağırdı hani sen dedin ya yılmaz istese filizi yerin dibine sokardı orda ama zaten yılmaz bunları söyleyerek filizi yerin dibine sokmuştu yani bana göre yılmaz çok ağır ithamlarda bulundu bakalım bu ikili nasıl barışacaklar ama ben filizin yılmazı çok uzun bir süre affetmemesini istiyorum çünkü yılmaz filizi affetmedi ama tabiki böyle birşey olmayacak kısa bir süre sonra filiz yılmazı affeder çünkü filizin aşkı gururunun önüne geçiyor vede kindar biri değil
sevgili berna,filizim ve archshe yorumlarınızı zevkle okudum…hemfikir olduğumuz bir çok konu var özellikle kızdığımız insanlar aynı :) yılmaz ,aynalı ..aslında biraz daha sakin düşününce yılmazdan çok aynalıya kızıyorum daha doğrusu gülüyorum bu nasıl bir mantık kurmadır ,siz ayrılalı iki ay oldu bebek bir aylık o zaman sapancaya kadar o yüzden gelmiş :) diziyi izlerken yok daha neler şimdi başka bir cümleyle toparlar demiştim ama adam çok ciddiydi.Bu arada archshe’nin yazdığı gibi ömerle filiz sahnelerinde ayrı bir hava oluyor ya da bana öyle geliyor fömer sahnesinden çok o kardeşlik bağlarını gösterdikleri sahnelerden etkileniyorum.Filizin herkese gösterdiği koşulsuz destek bir gün umarım karşılığını bulacaktır,ömerde bebeği kabul etti zaten filiz o kadar kararlıydı ki eninde sonunda kabul edecekti ama bu laflarla kabul etmesi daha güzel oldu.
Sonuç olarak yılmaza çok kızdığım ama üzüldüğüm ,tekinerlere üzüldüğüm,filize çok üzüldüğüm bir bölüm oldu yani herkese üzülmüşüm :).Son sahnede yılmazın aslıya söyledikleri güzeldi belki aslı bu hareket sonrasında yılmazın ağzından filizle ilgili bir şeyler duyduktan sonra (yani tamamen bitti falan gibi ) daha da ümitlenir ama bu işin çok ileri gideceğini sanmıyorum,sadece aslının aşkına saygı duyması ve hayranlıkla kalır.Çünkü yılmaz öyle bir haldeki, kimsenin onu gerçekten sevmediğini düşünüyordur ve aslının ona olan duygularına hayranlıkla bakıyordur.Filize yaptığı suçlamanın asılsız olduğunu öğrendiğinde filizin kalbini tekrar kazanma çabasını merakla bekliyorum çünkü ilk seferde çok çabuk olmuştu bu sefer gerçekten emek vermesi gerekiyor,hem de iki kat …
Ya bir de bu cemin planlarının neden tutmadığı çok açık,ayaküstü plan yapıyor ve hemen uygulamaya geçiyor hiçbir hazırlık yapmıyor.Mesela bu bölümde aslıyı öldürmek için bir şeyler verecekler ,aslıyı kaçırıyorlar ama öldürme malzemeleri hazır değil.Tabi başarısız olursun önce aletlerini hazırla sonra kaçır hem kaçırırken neden kız telefonla konuşurken götürüyorsun ki elbet telefondaki kızın zorda olduğunu öğrenecek ve bu işi araştıracak :) çok amatörce davranıyor :):)
İkili ilişkilerde konuşmak, birbirlerini suçlamadan konuşmak çok önemlidir. Konuşurken dinlemek ve empati yapmak çok önemlidir. Karakterler karşılıklı olarak birbirlerini suçlamamalıdır.
Bu beraberlik bitmiş bir beraberliktir. Yılmaz-Filiz beraberliği yerine Yılmaz-Aslı beraberliğini seyretmeyi tercih ederim.
Son zamanlarda bölüm yorumlarını okurken çoğunluğun kendi fikrini karşısındakine kabul ettirme uğraşı içerisine girdiğini görmek oldukça üzüntü verici, özellikle kullanılan bazı kelimeler ve cümleler hiçte hoş değildi.
Mesajlarınızı ve mesajlarımızı yazarken empati yapabilirsek bir çok şeyi başarmış olacağız diye düşünüyorum.
Tartışmak güzeldir, kişiler tartışarak yanlışlarını düzeltirler.
Herkese iyi yorumlar.
FİLİZ :
Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, oysa sen hep susmanın koynunda..
YILMAZ:
Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza.
O dünya ki, bazen minicik bir odada bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi. Zaten varsın diye her şey güzeldi.
FİLİZ:
Ah bu sorular... Yaşamak varken sevdayı delice, niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben "aşk" dedikçe sen "hayır" dedin. Zaten az konuşan sen, olumsuz ne kadar sözcük varsa bulup çıkardın ortaya. Ben bir şey diyemedim.
YILMAZ:
Ne kadar zarar vermişim sana meğer... Nasıl değiştirmişim seni... Oysa hiç böyle düşünmemiştim. Kimseye zarar vermek istemem ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem. Ama öyle oldu işte... Demek ki gitmelerin zamanı geldi şimdi.
FİLİZ:
Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı. Ne sevişmelerimiz kalır aklında ne sevda sözlerimiz.Rahat ol artık. Surat Yapman için bir neden kalmadı. Tedirginliğinin sebebi be kalktı ortadan
YILMAZ:
Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım. Sanma ki benden sakladığın dülüşlerini yalancı yüzlerde ararım. Seni de götürürüm yüreğimde. Yokluğunu taşırım.
FİLİZ:
Bulup bulup kaybettim seni.. Ne yazık ki toz-duman edemedim kuşkularını, ne yazık ki kalamadın bana. Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın.
Serzeniş derken şöyle bir laf bekliyorum ama filizden bekliyorum.
Katillikle suçladığında bir laf vardı.. Onla ilgili tam oturtan bir laf söyleceğini tahmin ediyorum. Bence laf koymadan içindekileri dökmeden zor barışırlar. Laf sokacakki.. Yılmazın içine otursun.. O zaman anlar affetmek kelimesinin gerçek manasını.. :)
bu yorumunu anlayamadım daha doğrusu ne anlatmak istediğini nasıl bir serzniş bekliyorsun ve filizin söylediği hangi laf merak ettim, affetmek kelimesini yılmazın anlamsı gerekirdi aslında filizin onu affettiği zaman açıklarsan sevinirim.
sevgili filizim+y yorumun için ne diyebilirim kendimi yanlı bir bölüm özeti okur gibi hissttim Allah tan iki taraftan bakıyorsun diye olaylara dua ettim eline sağlık
sen hala benim yanlı baktığımı düşün matraka ama öyle olmadığımı ben biliyorum bu yorumun yapılması yılmazın karakterine uygun bulmadığım bu davranışı sergilemiş olması ve bir bayan olarak filize karşı takındığı bu tavır üzdü beni, zaten farkettiysen sadece bu yorumumda yılmazı en haksız bulduğum yorumdu diğerlerini okuyor musun bilmiyorum ama inan yanlı olsaydım yılmazı kimse elimden alamazdı merak etme onun tarafından da baktığım için beklentilerimin dışında gelişmesi yardımcı oldu bu yoruma:img-yes:
sevgili Pinkzone acaba cananın evinde filizin yılmazı suçladığı replikleri replikler bölümüne yazmışmıydın çünkü ben merak ettim hani filiz ağzına geleni söyledi diyordun şuanda benim aklıma gelmedi replikler
Bence yılmazın söylediği sözlerde çok ağırdı hani sen dedin ya yılmaz istese filizi yerin dibine sokardı orda ama zaten yılmaz bunları söyleyerek filizi yerin dibine sokmuştu yani bana göre yılmaz çok ağır ithamlarda bulundu bakalım bu ikili nasıl barışacaklar ama ben filizin yılmazı çok uzun bir süre affetmemesini istiyorum çünkü yılmaz filizi affetmedi ama tabiki böyle birşey olmayacak kısa bir süre sonra filiz yılmazı affeder çünkü filizin aşkı gururunun önüne geçiyor vede kindar biri değil
yılmaz eski yılmaz değil ilk sezondaki lafını esirgemeyen yılmaz olsaydı filiz oracıkta çocuğu düşürmüştü.kısa bir zaman valla hiç sanmıyorum
özet çok sinir bozucu birşey yılmaz aslının intikamını almak için yemin etmiş yani cemi piyasadan silecektir birde bu bölümde feride ömer ilişkisini yılmaz öğreniyor acaba nasıl karşılayacak
sen hala benim yanlı baktığımı düşün matraka ama öyle olmadığımı ben biliyorum bu yorumun yapılması yılmazın karakterine uygun bulmadığım bu davranışı sergilemiş olması ve bir bayan olarak filize karşı takındığı bu tavır üzdü beni, zaten farkettiysen sadece bu yorumumda yılmazı en haksız bulduğum yorumdu diğerlerini okuyor musun bilmiyorum ama inan yanlı olsaydım yılmazı kimse elimden alamazdı merak etme onun tarafından da baktığım için beklentilerimin dışında gelişmesi yardımcı oldu bu yoruma:img-yes:
yorum yaparken sevgili sezinti empatinin önemini vurgıladı az önce iki taraftan olaylara bakabilen sen yılmazın yıkıldığı anı ve oynadığı oyunculuğu nasıl farketmessin ömer ömer ömer anladım sinan tuzcuyu zaten beğeniyorum rolünün hakkınıda veriyor itirazım yok diğerlerini görmezden gelmelere itirazım var
yorum yaparken sevgili sezinti empatinin önemini vurgıladı az önce iki taraftan olaylara bakabilen sen yılmazın yıkıldığı anı ve oynadığı oyunculuğu nasıl farketmessin ömer ömer ömer anladım sinan tuzcuyu zaten beğeniyorum rolünün hakkınıda veriyor itirazım yok diğerlerini görmezden gelmelere itirazım var
dikkatli okumamışsın matraka, yılmazın oyunculuğundan bahsettim tekrar bakarsan göreceksin ağlama sahnesinden etkilendiğimi üzüldüğümü yazdım bir de o sahneyi en güzel şekilde yorumlayacağım acele etmişsin taş atmak da ömer ömer diye de birşey yazmadım sadece bölümün yıldızları diye tekiner kardeşler yazdım, yılmazla ilgili de yılmaz yorumunda göreceksin oyunculuğu ile ilgili yazdığımı, tekrar bak bence
yılmaz eski yılmaz değil ilk sezondaki lafını esirgemeyen yılmaz olsaydı filiz oracıkta çocuğu düşürmüştü.kısa bir zaman valla hiç sanmıyorum
Biraz yavastan alsak.. Oracık da düşürürmüş..
Ya cok merak ediyorum dizinin formatına uygun söylenebilecek bu lafları biriniz yardımcı olsanız..
NOT: Yazdıgın satırlar cok güzel olmuş..Ellerine saglık
yakupoglu61
19-02-07, 14:09
özetin sonunda yazana göre aslı kesin geldiği yere geri dönmek isteyecek yılmaz gitmesini istemiyecek.(büyük ihtimallede gitmez)
yılmazın feride ömer aşkına tepki göstereceğini sanmıyorum...
62.bölüm özeti
Yılmaz'a duyduğu aşkı kalbine gömen ve duydularını şiirere döken Aslı'nın defterini tesadüfen bulup okuyan Yılmaz,onun derin sevgisinden etkilenir.
Yılmaz,gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışan herkese pervasızca saldıran Cem'in ölüm fermanını yazdığı Aslı'yı kahramanca kurtarır.Aslının kendisinin son dakikada ölümün kıyısında döndüren Yılmaz'a minnettardır.
Handan'ın komplosu yüzünden Filiz'in Cem'den hamile olduğunu sanan Yılmaz,Cem'in bir de Aslı'nın hayatına kastetmesi üzerine iyice çileden çıkar.Ondan Aslı'ya yaptıklarının intikamını almaya yemin eden Yılmaz'ın hamlesi ne olacak?
Handan'ın bebeğin babası konusunda Yılmaz'a söylediği büyük yalandan habersiz olan Filiz,kendisine güvenmediği için Yılmaz'a çok kırgındır.Aşkına dair umutlarını yitiren Filiz için artık sadece bebeği ve iflas nedeniyle zor durumda olan ailesi vardır.
İflan yüzünde suçluluk duygusu ile kıvranan ve insanların yüzüne bakamaz hale gelen Ömer Feride'ye sığınır.
Feride'nin Ömerle büyük bir aşk yaşadığını öğrenen Yılmazın tepkisi ne olacak?
Yılmaza dair umutlarını çoktan yitiren ve inşaatın durdurulması ile işinide kaybeden Aslı,önemli bir karar alır.Yılmaz onu bu karardan döndürebilecek mi?
özette en çok aslıdan özet geçilmiş yani hazırlıklı olun diyorlar bize iç sıkıcı bir özet aslı için ceme çullanması kötü oldu keşke filiz için de yapsaydı ama yok aslının önceliği olsun kız o kadar şiir yazdı karşılıksız seviyor değil mi hem kaç bölümdür cemdi başrol yılmaz rolünü kaptırmıştı şimdi sıra filizde filiz de aslıya kaptırsın durum eşitlemesi olacak ya:)
Evet özete göre yılmaz bu bölüm herşeyi aslı için yapacak aslı için endişelenecek aslı için cemden intikam alacak ve aslının gitmemesi için elinden geleni yapacak hayırlısı olsun
Biraz yavastan alsak.. Oracık da düşürürmüş..
Ya cok merak ediyorum dizinin formatına uygun söylenebilecek bu lafları biriniz yardımcı olsanız..
NOT: Yazdıgın satırlar cok güzel olmuş..Ellerine saglık
sen ilk sezon yılmaz elif sahnesini izledinmi izlediysen ne demek istediğimi anlardın inanki o kadar hatta
bir örnek daha vereyim sana yılmaz annesine bir laf söylemiş annesinin uykuları kaçmış ertesi gün filizden özür dilemeye gitmişti.
bölüm yıldızlığı olaylara bakmaz olayları oyuncuların nasıl canlandırdığına bakar bence iki kişiden fazlaydı bölüm yıldızı tabi senin düşüncen aman bi şey demim yoksa elinde kalıcam
elimde kalmazsınmatraka merak etme ama dediğim gibi yılmazın o sahnesi ile ilgili ayrı bir yorumum olacak sen tabi bunu bilmediğin için böyle yazdın haklısın şunu da belirtiyim tubadan önce bülenttir benim bu diziye başlama nedenim ki yılmaz karakteride en çok sevdiğim karakter piyasada ki tüm karakterlerden en iyisi, tabi benim düşüncem belki sahnelerinin fazla olmasıdır olamaz mı takılacak başka birşey bulmadın mı buna takıldın merak ettim inan
62.bölüm özeti
yılmaz'a duyduğu aşkı kalbine gömen ve duydularını şiirere döken Aslı'nın defterini tesadüfen bulup okuyan Yılmaz,onun derin sevgisinden etkilenir.
Yılmaz,gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışan herkese pervasızca saldıran Cem'in ölüm fermanını yazdığı Aslı'yı kahramanca kurtarır.Aslının kendisinin son dakikada ölümün kıyısında döndüren Yılmaz'a minnettardır.
Handan'ın komplosu yüzünden Filiz'in Cem'den hamile olduğunu sanan yılmaz,cem'in bir de aslı