PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 12

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

filizim+y
19-02-07, 17:54
Aslında yılmazın cemin aslıya yapabilecekleri konusunda bu kadar endişelenmesine ben de anlam veremiyorum cemle ilgili kaygılarını filize ne kadar geç ve üstü örtülü bir biçimde söylediğini düşünürsek. Bence yılmazın hataları cemle ilgili gerçeği filize açıklamamak ve son yaptığı suçlama olmuştur. Belki sezon başından beri filiz daha çok hata yapmıştır bu konuda matrakaya katılıyorum. Ama bence yılmazın yaptığı son hata ve suçlaması filizin yaptığı tüm hatalardan ağır olmuştur.

sağolasın arkadaşım bunu anlatmaya çalışıyoruz ama gözlerine perde inen arkadaşlarım diretiyor aslı için bu kadar erken endişelenen yılmaz filiz için nerede tabi kıskançlığı da had safhada şu anda yılmazın malum filiz ve cemi birlikte oldu diye düşünüyor ne kadar feci bir durum hakketen toptan ödeme yaptı yılmaz sezon başından beri biriktirmiş biriktirmiş filizi ceme bırakarak endişelenmeyerek birde üstüne filizi basite indirgemesi toptan kdvli ödeme oldu doğru yazmışsın.:img-yes:

matraka
19-02-07, 17:54
yok ben almıyım kalsın ben valla olaya her taraftan bakıyorum:)ama fılızın yerı ayrı bunu herkes bılıyo senınle fılızı savunduğumuz zamanları hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam hatam varsa duzelt:img-wink:

valla mert ne günlerdi demi ben bir zamanlar filizi savundum :)yok yok haklı olduğu zamanlar gene savunuyorum mesela deliller meselesinde hem astım hem savundum doğruya doğru şimdi valla çarpılırsın bak:)

nisailayda
19-02-07, 17:55
Doğru yerden başlayamadık biz...

Beraber yürüyebileceğimiz yolun başlangıç noktasını bulamadık. Ortasından daldık yola, bir anlık bir mutluluk, bütün bir yaşama yetebilecek bir umut yaşadık...

Ama hayat tek bir hamleyle bizi yolun farklı taraflarına atıverdi işte. Sona ulaşamadan; ellerimiz bomboş, dudaklarımızda çocukca bir gülümseme kalakaldık yolun kenarında Oysa birbirimize yağmur olabilirdik biliyorum. Çok şey olabilirdik birbirimize; daha az yıkılmış olsaydık, yolun başını bulabilmiş olsaydık...

Şimdi yanımda olsaydın; dudaklarınla silerdin gözlerimdeki yıldızları, ellerinle ay olurdun geceme biliyorum...

Ayrı taraflarında olacağız yolun, dokunmak bizim gücümüzün dışında bir düş olacak. Engeller olacak aramızda; insanlardan, verilmiş sözlerden, anıların hoyratlığından oluşan engeller. Onları aşmak ya da aşmayı denemek bile acının adı olacak.

Biliyorum; birlikte pek çok şeyi aşabilirdik biz. Her şeye yeni bir yüz giydirip, sesleri müzikle bezeyebilirdik. Çünkü aramızda başka benlikler, kırık dökük başka aşklar olduğu halde dokunabilmiştik birbirimizin özüne yine de...

Bir gün geriye dönüp baktığımda tutunacak tek bir dal, dayanıp güç alabileceğim hiç bir anı göremesem de ellerinin sıcaklığı hala geziniyor olacak saçlarımda. Bir tek işte o dokunuşun büyüsü kaybolmayacak asla... Biliyorum…
tebrikler matraka günün yorgunluğundan sonra ilaç gibi geldi.Hassas bir gündeyiz sanırım ellerine sağlık :img-wink:

devil61
19-02-07, 17:57
valla mert ne günlerdi demi ben bir zamanlar filizi savundum :)yok yok haklı olduğu zamanlar gene savunuyorum mesela deliller meselesinde hem astım hem savundum doğruya doğru şimdi valla çarpılırsın bak:)

astın kız oldu can verdı sonra savundun:)
fılızım+y nın yorumuna elestırı yapmısın benım ıcın anlamadım acıklarsan sevınırım!onun yorumunu bn mı yazdım sandın yoksa alıntı yapacağın msj mı karıstırdın?

filizim+y
19-02-07, 17:57
takarız tabi ki o yılmazın çocuğu...

takış sebebiniz yılmazdan dolayı ise problem yok ama düşmesini ister gibi ne zaman düşecek bende yılmazın etkisinde kalıp sizde mi şüphede kaldınız sandım bir an yoksa elbette ki yılmazın bebeği

matraka
19-02-07, 18:00
sağolasın arkadaşım bunu anlatmaya çalışıyoruz ama gözlerine perde inen arkadaşlarım diretiyor aslı için bu kadar erken endişelenen yılmaz filiz için nerede tabi kıskançlığı da had safhada şu anda yılmazın malum filiz ve cemi birlikte oldu diye düşünüyor ne kadar feci bir durum hakketen toptan ödeme yaptı yılmaz sezon başından beri biriktirmiş biriktirmiş filizi ceme bırakarak endişelenmeyerek birde üstüne filizi basite indirgemesi toptan kdvli ödeme oldu doğru yazmışsın.:img-yes:

geçin bunları geçin ithamların hangisinin ağır olduğu kişilere göre değişir bunları karşılaştırmak asıl yanlıştır.hata hatadır ben ikisinede hata olarak bakıyorum ve öyle görüyorum gözümde perde olmasına rağmen filizi o zamanlar çok eleştirmemin nedenide yaptığı hatanın üstüne hata yapmasıydı yoksa benim kendiliğinden filizi asacağım tutmadı

minetka
19-02-07, 18:03
Bir de bu kadar acı olaydan sonra hala senaristlerin kafasında bebeğin düşebilme gibi bir senaryo varsa yazık doğrusu.... Bu kadar acı olaydan, entrikadan sonra bari en sonunda bebeğe zarar vermesinler, bebekleriyle birlikte son bölümde de olsa onların mutluluğunu görmemize izin versinler...

yakupoglu61
19-02-07, 23:19
takış sebebiniz yılmazdan dolayı ise problem yok ama düşmesini ister gibi ne zaman düşecek bende yılmazın etkisinde kalıp sizde mi şüphede kaldınız sandım bir an yoksa elbette ki yılmazın bebeği

ne kadar filize karşı olsamda bebeğin düşmesini kesinlikle istemiyorum...kim isterki bunu
hadi bebek cemden olsa...düşmesi için bn giderim karnına tekme atarım ama...!

gülbeşeker
19-02-07, 23:29
sevgili yakupoğlu61 olaylar çözüldükten sonra yani cemin açığa çıkma olayı fena halde ömer ve filize bela olucakmış o sahnelerde karar verilecekmiş bilginize gerçi bunu daha öncede yazdım ama bir okumuyoruz geçmişte yazılanları bu alışkanlığımız yok

bu bebek düşmez kız olacakmış diye duydum zaten cemin gerçek yüzü ortaya çıkana kadar bebek en az 7 aylık olur o zaman da filiz erken doğum yapar yine de bebeğe bir şey olmaz.

gülbeşeker
19-02-07, 23:36
fılız ıyılık meleğı evet kesınlıkle doğru yılmazda sızın gozunuzde kanatsız melek...hıc değılse yılmazın aslının sorunlarına kendısını adadığı gıbı fılızde ceme kendısını adamadı.

cem kıza kac paralık kolye aldı tav olmadı yılmaz uyduruk bır sııre tav oldu ama yılmazın kalbının yaraları sarılacak sarılmasa olmaz...

sıırın baslığı aklıma gelınce guluyorum koskoca yılmaza yazıyo bunu benı dusunerek mı yazdı dıyo zavallım aslının evınde kala kala bı saflık vurdu bu adama:)

aslıda ısten kovuldu kırayıda verırsın,o ara ıntıkamıda cıkarırsın emınım aslıya zarar verdı dıye ıntıkam alacaktır:img-hyste

filiz de cem kendisine bebek arabası getirdi diye hemen yanağına bir öpücük kondurdu filiz de yılmaz da kanatsız melek değiller ama etrafındakiler şeytan gibiler.Ayrıca yılmazın cemden niye intikam almak istedği de ortada aslı bahanesi o kadar.Merak ediyorum filiz yılmazı katil olmakla suçlayınca bu kadar kızmış mıydınız?

sezinti
19-02-07, 23:56
Yılmaz-Filiz beraberliği üzerine güzel bir Türk Sanat Müziği eseri

Neyleyim Köşkü

Ah edip inlerim gurbet elinde
Uzaktan göründü benim dağlarım
Yine garip kaldım gurbet elinde
Sevgilimi hergün anar, ağlarım

Neyleyim köşkü, neyleyim sarayı
İçinde salınan yar olmayınca

Kimsesiz hem öksüz kaldım bu yerde
Talihim düşürdü beni bu derde
Gözümü kapadı bir kara perde
Evimi, yurdumu anar ağlarım

Neyleyim köşkü, neyleyim sarayı
İçinde salınan yar olmayınca

makam: Hicaz
Güfte: Celal Erten
Beste: Kadri Şençalar

Sevgili Berna,

isterseniz bir kaç Türk Sanat Müziği eseri sözleri ekleyebilirim. Yılmaz- Filiz beraberliğine uygun bir eser olan

Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç

Güfte: Yahya Kemal Beyatlı
Beste: Munir Nurettin Selçuk

adlı eserin sözlerini ekleyebilirim.

mervenil
20-02-07, 00:12
arkadaşlar bölüm özetini okudum. her zamanki gibi bir önceki bölümdeki olaylara yer verilmiş ama ipucu olarak şu olabilir
bütün umutlarını yitiren ve işini kaybeden aslı bir karar alır yılmazda onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır . sizler okudunuzmu yada bir bilginiz varmı bilmiyorum ben şimdi gördüm paylaşmak istedim

BERNA
20-02-07, 00:29
sevgili sezinti daha once de yazdim ama yine de yazayim bu sarkiyi cok severim, iyi ki eklediniz ellerine saglik. 'Donulmez Aksamin Ufkundayim' eger dizi aski olmasaydi gercekten cok uygun olurmus ama bilemiyorum simdi :img-wink:

Ozete ayrintili yorum yazmak zevkli oluyordu ama icinde bu kadar cok Asli ve Cem yazan ozete yorum yazmak icin ilham gelmesini bekliyorum :icon_whis Korkuyorum fragman siirini de Asli okuyacak diye :img-help:

Omer ve Feride'yi ogrenen Yilmaz bu iliskiden hoslanmayacaktir cok dogal olarak ama daha fazla bir tepki verecegini sanmiyorum. Yilmaz zaten tek bir konu haric son derece anlayisli bir karakter ciziyor bugunlerde!

Not: Secoms kardesim biz senin hep yanindayiz anladin sen :)

archshe
20-02-07, 00:38
gün boyu yazılanları ancak şimdi okudum...yorum yazayım dedim...gerçi özet gelmiş şimdi modum yeni sayfa açar güme gider yazdıklarım...öncelikle bölüm yorumumu beğenen herkese çok teşekkür ederim..
matrakayı hep asarken keserken görürken birden duygu yüklü yazılarını görünce şaşırmadım desem yalandır...valla asmaktan daha çok eline yakışmış...hepsi çok güzeldi eline sağlık...

archshe
20-02-07, 00:46
özete yorum getirmek pek içimden gelmedi ama bitek şuna takıldım özette yılmaz aslının intikamını alıyor...ya aslı kaç günlük arkadaşı yılmazın gidip filizin intikamını alsana adam filizi hamile bırakmış daha ne olsun...
aslı kesin gitmeye kalkacak yılmaz izin vermeyecek zaten inşaat işi yapılyolar aslıyı işe alacaktır...şu yılmazın bi bana hayrı dokunmadı zaten:)o kadar inşaatta bi bana yer bulamadı alacağı olsun:)
yılmaz feride ömer ilişkisini öğrenecekmiş bundan pek hoşlacağını sanmıyorum ama tepkili de olmayacaktır...eğer bunu ferideden öğrenecekse feride gayet güzel anlatacaktır ömeri ilişkisini...yılmaz hissedecektir aralarındaki bu aşkı...
filiz işine bebeğine ve ailesine sarılıyo...ee tabii kimi kaldı artık...sevdiğine kırılınca ailesine destek olacak...en olması gerekeni...

forever_bim
20-02-07, 01:03
Arkadaşlar buradan devam ediyoruz. Basın özeti için Sinem'e teşekkürler.

forever_bim
20-02-07, 01:05
IHLAMURLAR ALTINDA

62. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Yılmaz'a duyduğu aşkı kalbine gömen ve duyğularını şiirlere
döken Aslı'nın defterini tesadüfen bulup okuyan Yılmaz,onun
derin sevgisinden etkilenir.

Yılmaz,gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışan herkeze
pervasızca saldıran cem'in ölüm fermanını yazdıgı Aslı'yı
kahramanca kurtarır.Aslı kendisini son dakikada ölümün kıyısından
döndüren Yılmaz'a minnettardır.
Handa'ın komplosu yüzünden,Filiz'in Cem'den hamile sanan Yılmaz
Cem'in bir de Aslı'nın hayatını kastetmesi üzerine
yemin eden Yılmaz'ın hamlesi ne olacak?....

Handan'ın bebeğin babası konusunda Yılmaz'a söyledigi büyük
yalandan habersiz olan filiz,kendisine ğüvenmedigi için Yılmaz'a
çok kızgındır.Aşkına dair umutlarını yitiren filiz için artık sadece
bebeği ve iflas nedeniyle zor durumda olan ailesi vardır.
İflas yüzünden suçluluk duygusu ile kıvranan ve insanların yüzüne
bakamaz hele Ömer Feride'ye sığınır.
Feride'nin Ömer'le büyük bir aşk yaşadığını öğrenen Yılmaz'ın tepkisi
ne olacak?
Yılmaz Dair umutlarını çoktan yitiren ve inşatin durdurulması ile
işini de kaybeden Aslı,önemli bir karar alır.Yılmaz onu bu karardan döndürebilecek mi?....

lazkizz
20-02-07, 01:06
Yeni baslimiz hayirli olsun,

Benim anlamadigim Yilmaz niye her verilene inaniyor once arastirsaydi
yada konusaydi tamam hersey ortada acik ona gore ama bence aski
icin biraz caba gosterseydi oyle cadi annen olursa biraz zor filiz icin
nede olsa olan onlarin ikisine oluyor..

forever_bim
20-02-07, 01:09
ne olacak?

Oy oy oy, özette beni tek heyecanlandıran cümle. Ben de diyorum Yılmaz Filizle ilgilenmesin diye, Aliyle ilgileniyor, Semayla ilgileniyor, Fahriye Salihle Cemille ilgileniyor, ASLIcığıyla ilgileniyor. Feride'ye ne zamandır karışmıyordu. Gel Cuma gel. Şenlik var. Yani umarım.

Dizi uzun zamandır Yılmaz'ın ulvileştirilmesi yönünde gidiyordu, bakalım bu süreç Feride'yle de devam edecek mi? Ya da aklına yanlışlıkla Filiz gelir mi?

Ya bu arada Aslı Yılmaz Söz Vermiş Aşklara diyeyim. Bu cephe saçmaladıkça saçmaladı. İzlerken çok eğleniyorum:):)

forever_bim
20-02-07, 01:47
Sevgili Fatma

Gün boyunca forumda yoktum. İşim dolayısıyla. Ben seni yanlış falan anlamadım. Dünkü konuyla da zaten alakan yoktu. O yüzden bana kırılman yersiz. Genel anlamda zaten kimin üzerine geliniyor sen benden daha iyi biliyorsun.

Bu arada hayırdır matraka eski mesajları okudum. Birine mi aşık oldun sen? :happy0064

Ya bir de şu var arkadaşlar, gündemde sıcak gelişmeler var, Yılmaz'ın ithamı, Yılmaz Aslı Filiz üçgeni gibi, konuyu en azından ben yokken Ömer'e getirmeyin.(Hayır yani getirin de hep aynı konu olmasın:)) Yüzyıllık sorunsalı tartışmışsınız, neden destek olmuyor. Matraka'nın bazı şeyleri yanıtlamaktan bıkması gibi ben de bunu yazmaktan yoruldum. Hayır yani yanıt yazmasam olmaz(yüzyıllık huyumu mu bozacagım?), e şimdi yazsam da olmaz, kimsecikler yok.. Bu konuda gülbeşekere katılıyorum. Tavrı net en azından. İstemiyorum diyor. Handan gibi iyi pozlarına yatıp da dolaplar çevirmiyor.

forever_bim
20-02-07, 02:02
Ya bu arada arkadaşlar yukarda yazdıklarım deşarj olmak maksadı ile yazılmış, şakayla karışık forum yorumu (bu da karla karışık sağnak yağmur gibi oldu:)) Umarım kimse alınganlık yapmaz yine. Yazayım eğleneyim dedim biraz:)

BERNA
20-02-07, 03:17
Yılmaz'a duyduğu aşkı kalbine gömen ve duygularını şiirlere döken Aslı'nın defterini tesadüfen bulup okuyan Yılmaz,onun derin sevgisinden etkilenir.

Zaten biz bunu gecen bolum gormustuk ama seyredemeyen arkadaslari da dusunuyorlar ozeti hazirlayanlar cok sagolsunlar :) Valla bir siir okumakla derin sevgi nasil anlasiliyor? Buna takildim biraz ama o defter ortaya ciktigi gunden beri boyle birsey tahmin ettigim icin hic sasirtici degil bence.

Yılmaz,gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışan herkese pervasızca saldıran Cem'in ölüm fermanını yazdıgı Aslı'yı kahramanca kurtarır. Aslı kendisini son dakikada ölümün kıyısından döndüren Yılmaz'a minnettardır.

Gecen bolumu izlemeyenlere kiyaga devam :img-hyste Ben hala Asli'yi asil kurtaran kisinin Yilmaz degil de Fatih oldugu konusunda israrliyim ama neyse o perde arkasinda kaldi diyelim. Ayrica yanlis hatirlamiyorsam o baskinda daha etkin olan Ekrem degil miydi? Son zamanlardaki favori lafimi tekrarliyorum algida secicilik Asli'da da ozeti hazirlayanlarda da bayagi bir mevcut, Yilmaz ne yapsa Asli minnettar zaten, ne Yilmazmis ya :)

Handan'ın komplosu yüzünden,Filiz'in Cem'den hamile sanan Yılmaz
Cem'in bir de Aslı'nın hayatını kastetmesi üzerine yemin eden Yılmaz'ın hamlesi ne olacak?....

Bu cumlenin yarisi da gecen bolumu anlatiyor ;) Yilmaz demek ki isteyince hamle yapabiliyormus arkadaslar biz de adamin bosuna gunahini almisiz!!

Handan'ın bebeğin babası konusunda Yılmaz'a söyledigi büyük yalandan habersiz olan filiz, kendisine güvenmedigi için Yılmaz'a çok kızgındır.Aşkına dair umutlarını yitiren filiz için artık sadece bebeği ve iflas nedeniyle zor durumda olan ailesi vardır.

Bu karari da daha onceki bolumde almisti ama demek ki uygulamaya bu bolumde devam ediyor Filiz kizimiz. Tekiner ailesi zor zamanlar geciriyor, birbirlerine kenetlenmeleri cok dogal. Filiz'in Handan'in planini ogrenince yasayacagi hayal kirikligi dusununce bile beni uzuyor.

İflas yüzünden suçluluk duygusu ile kıvranan ve insanların yüzüne bakamaz hele Ömer Feride'ye sığınır.

Tabi Tekiner ailesinin bir ferdi kenetlenme olayinda ailenin disina tasmis durumda :) Omer durdu durdu turnayi gozunden vurdu derler ya tam oyle oldu. Sucluluk duygusunu da Feride'nin telkinleriyle yakinda asacaktir. Ayrica Omer'in kendini toparladiktan sonra Filiz'le kafa kafaya verecegini dusunuyorum, yeniden ayaga kalkma stratejisi basarili olur mu bilmiyorum ama Filiz pes edecek gibi durmuyor, Omer de ona katilacaktir bence.

ne olacak?

Daha once de yazdim normalde Yilmaz'in bundan zerre kadar hoslanmasa da, sadece uyarip, Feride'nin askina karismamasi gerekir. Ancak son zamanlarda cozemedigim ruh hali icinde Yilmaz Omer'in de kendisinden intikam aldigini dusunurse o zaman seyredelim senligi :img-pilot

Yılmaz'a dair umutlarını çoktan yitiren ve inşatin durdurulması ile işini de kaybeden Aslı,önemli bir karar alır. Yılmaz onu bu karardan döndürebilecek mi?....

Canan Hanim da ortalarda olmadigina gore Asli kizimizin burada kalmasi icin bir sebep yok gibi duruyor degil mi? Ancak Yilmaz ilk cumleden de yola cikarak Asli'ya kalmasi icin ufak da olsa bir umut verecek gibi duruyor gibi. Bekleyelim ve gorelim bakalim ama gidisat iyi degil bu cephede bence.

Not1: Ya bu ozette okuyunca ilk basta cozemedigim bir eksiklik hissettim. Yoksa yoksa Cemisko bu bolum olumcul tuzak kurmuyor mu, hatta plan da mi yapmiyor :icon_sorr Hayir ben Cemiskonun planlari olmadan bir Ihlamurlar Altinda'ya alisirim falan ;)

Not2: Filizim canim yorumunun ozellikle Filiz kisminda biraz da teknik aksakliklardan dolayi olsa gerek diziyi izledigimde hissetmedigim kadar cok duygulandim. Sen de duygularini katinca muhtesem bir kisim olmus :good:

Preki
20-02-07, 06:38
Umarim Omer'in dengesiz hareketlerini bir sekilde bu ask sayesinde baglarlar artik. Adam mahallede ev basti bir bolumde, uc bes bolum sonra ayni insanlarla masaya oturup yilbasi kutladi. Neyse, Yilmaz'in son tavrina hic anlam veremedim. Bir defa hem Handan'in hem Cem'in sabikasi ortada. Sen kalk bu insanlara inan Filiz'e sorma geregi dahi duymadan... Bir de zirt pirt Asli'nin evinde almasi solugu... Hic mi kimse yok su Asli'nin kapisina dikebilecegi... Ayrica dunyalari alt ust oldu bunca gelismeden, Canan nerde?.. Artik surekli ayni mevzular uzerinde donmekten kurtarsalar bu diziyi,potansiyeli boyle fazlayken yazik ediyorlar...

ferman336
20-02-07, 07:50
arkadaşlar 61. bölüm yılmaz-aslı ilişkisi başlıyor gibi bir sahneyle bitti.62.bölüm özetinde aslının önemli bir karar aldığından ve forum tarafından da bu kararın ispanyaya dönme kararı olduğundan bahsediliyor.eğer bu doğruysa bu kız 62.bölümde ispanyaya dönme kararı aldıysa 61.bölümün sonundaki sahnenin hiç bir anlamı olmadığı ve ya devamının olmadığı, yılmazın o el tutuşunu hiç birşeye daha doğrusu yeni bir ilişkinin başlangıcına yormamamız gerektiği ortaya çıkmıyor mu? eğer yılmaz bir ilişki sinyali verse bu kız niye ispanyaya dönmeye karar versin. cemden mi korktuğu için mi?yılmaz yanındayken cemden korkmaz saçma olur. 62. bölüm sonunda yılmaz onu kararından vazgeçirmek için niye ilan-ı aşk etsin? 62. bölüm başında olmaz diyen adam bölüm sonunda niye hadi başlayalım desin? bu olay bir bana mı böyle geliyor yoksa bütün bu yılmaz aslıyla bir ilişkiye başlıyor suçlamaları yılmazı asma ve dilimleme kampanyasının bir uzantısı mıdır? yazık yılmazıma kıymayın....

ferman336
20-02-07, 08:08
evet beyler bayanlar düşündüm taşındım ve hiç kimsenin yılmazı savunamayacağı ve başından dibine kadar yılmazın tutarsız, kararsız ve dönek bir adam olduğunu kanıtlayan olayı buldum. dırı dınınnn açıklıyorum saldırın yılmazıma. bu adam ilk başta kıytırık bir motor kullanıyordu (hadi parasızlıktan diyelim bu suçlama dışı olsun) daha sonra paralanınca chopper tarzı bir motorda karar kıldı gitti aldı filizi onunla gezdiriyordu. o kesmemiş olacak ki daha sonra enduro tarzına zıpladı.sanırım V-Strom du kullandığı. ve son bölümde arkadaş f serisi sandığım ama r veya rr olabilecek tam göremedim honda bir makinayla geziyordu. (arada balıkçıdan araba karşılığı aldığı scooter ı saymıyorum). bu nasıl iştir sorarım arkadaşlar insan bir tarzda karar verir ona devam eder. adam motor değiştirmiyor sürekli tarz değiştiriyor. nedir bu? aradığını bulamamak mı? çok şey istemek mi? motorsiklet de aradığı bulamayan adam aşk hayatında aradığını nasıl bulacaktır? bilgilerinize sunarım..:happy0064

suçlamalara bu minvalde devam edilmesini rica ederim diğer tüm konularda yılmaz, matraka, yakupoğlu61 ve benim tarafımdan hararetle savunulacaktır bilgilerinize...

pinkzone
20-02-07, 08:54
Ferman süper dikkat etmişsin motor tarzına.. Evet bir çok kere motorun tarzı değişti.. Demekki Yılmaz bütün motor çeşitlerini kullanmak istiyor.. Tadamadığım keyfine varamadığım motor kalmasın diyor. Bir gün yine bu motor tutkusu başına bela açcak. En güvenlisi araba bence.. Ama motoruda severim.. Bir mobilet tarzından yenilerden osla hiç fena olmaz hani.. :)

mıstaa
20-02-07, 08:56
evet beyler bayanlar düşündüm taşındım ve hiç kimsenin yılmazı savunamayacağı ve başından dibine kadar yılmazın tutarsız, kararsız ve dönek bir adam olduğunu kanıtlayan olayı buldum. dırı dınınnn açıklıyorum saldırın yılmazıma. bu adam ilk başta kıytırık bir motor kullanıyordu (hadi parasızlıktan diyelim bu suçlama dışı olsun) daha sonra paralanınca chopper tarzı bir motorda karar kıldı gitti aldı filizi onunla gezdiriyordu. o kesmemiş olacak ki daha sonra enduro tarzına zıpladı.sanırım V-Strom du kullandığı. ve son bölümde arkadaş f serisi sandığım ama r veya rr olabilecek tam göremedim honda bir makinayla geziyordu. (arada balıkçıdan araba karşılığı aldığı scooter ı saymıyorum). bu nasıl iştir sorarım arkadaşlar insan bir tarzda karar verir ona devam eder. adam motor değiştirmiyor sürekli tarz değiştiriyor. nedir bu? aradığını bulamamak mı? çok şey istemek mi? motorsiklet de aradığı bulamayan adam aşk hayatında aradığını nasıl bulacaktır? bilgilerinize sunarım..:happy0064

suçlamalara bu minvalde devam edilmesini rica ederim diğer tüm konularda yılmaz, matraka, yakupoğlu61 ve benim tarafımdan hararetle savunulacaktır bilgilerinize...

yılmazı savunacaklar arasına benide ekle :good:gerçi dizide savunmaya ihtiyacı olan filiz ile birlikte en son kişibye
yılmazın motorsikletinin devamlı değiştiğini biliyordumda senin ki kadar derin bir motorsiklet bilgim yok açıkcası:)

yılmaz karakteri dizide senaristlerin sürekli acı çektirdiği bir karakter oldu çıktı..muhtemelen sözlükte "ACI" kelimesinin karşısında "yılmaz" yazar... parantez içindede "filiz":icon_sorr

özete gelince..

aslı nın önemli kararı muhtemelen yurdışına geri dönmek olur. yılmazda onu bu kararından vazgeçirmeye çalışacaktır..
yılmazın feride-ömer ilşkisine vereceği tepki ise sadece "hayırlı olsun bir yastıkta kocayın inşallah" olur.:)

diğer cephelerde ise fazla bir gelişme görünmüyor rutin senaryo devam ediyor...

berna1 özeti hakkıyla yorumlamış zaten:good:

pinkzone
20-02-07, 08:56
arkadaşlar 61. bölüm yılmaz-aslı ilişkisi başlıyor gibi bir sahneyle bitti.62.bölüm özetinde aslının önemli bir karar aldığından ve forum tarafından da bu kararın ispanyaya dönme kararı olduğundan bahsediliyor.eğer bu doğruysa bu kız 62.bölümde ispanyaya dönme kararı aldıysa 61.bölümün sonundaki sahnenin hiç bir anlamı olmadığı ve ya devamının olmadığı, yılmazın o el tutuşunu hiç birşeye daha doğrusu yeni bir ilişkinin başlangıcına yormamamız gerektiği ortaya çıkmıyor mu? eğer yılmaz bir ilişki sinyali verse bu kız niye ispanyaya dönmeye karar versin. cemden mi korktuğu için mi?yılmaz yanındayken cemden korkmaz saçma olur. 62. bölüm sonunda yılmaz onu kararından vazgeçirmek için niye ilan-ı aşk etsin? 62. bölüm başında olmaz diyen adam bölüm sonunda niye hadi başlayalım desin? bu olay bir bana mı böyle geliyor yoksa bütün bu yılmaz aslıyla bir ilişkiye başlıyor suçlamaları yılmazı asma ve dilimleme kampanyasının bir uzantısı mıdır? yazık yılmazıma kıymayın....

Ya zaten yılmazın o el tutuşmasında sadece hayranlık vardı. Sonrasında bir taraf elini çekecek.. O büyülü an bozulacak.. :img-hyste Sonra yine bildik manzara hiçbirşey olmamış gibi davnanılacak. Bu da aslıya koyacak.. Aslıda hep işi kaybbettim.. Hemde aşkıma karşılık alamayıp diyerekten ispanyaya.. Sazan sürüsü ile uçacak.. Mevsimini bilmiyorum mazur görün.. :img-hyste

pinkzone
20-02-07, 09:00
Açıkcası.. Şu ara Cemi çözme işiyle ve Filize olan kızgınlıyla, vede Aslının gitmeme kararını değiştirmek için başı yoğun olacaktır. Feride Ömeri bir şekilde mahallede görecektir.. Bence samimi bir şekilde.. Sadece soracaktır.. Kendince uyarıyı yapacaktır.. Dİkkatli ol felan.. Yılmazdan fazla sert değilde.. Biraz nasihat tarzında konuşma bekliyorum. Bak ben yandım kardeşinden sende yanma..:img-hyste

mıstaa
20-02-07, 09:24
Açıkcası.. Şu ara Cemi çözme işiyle ve Filize olan kızgınlıyla, vede Aslının gitmeme kararını değiştirmek için başı yoğun olacaktır. Feride Ömeri bir şekilde mahallede görecektir.. Bence samimi bir şekilde.. Sadece soracaktır.. Kendince uyarıyı yapacaktır.. Dİkkatli ol felan.. Yılmazdan fazla sert değilde.. Biraz nasihat tarzında konuşma bekliyorum. Bak ben yandım kardeşinden sende yanma..:img-hyste

dediğin gibi Pinkzone fazlasıyla başı yoğun yılmazın şuanda..

filiz le olan dargınlıkları bir yandan
mahallenin işsizlik sorunu bir yandan
aslı yı ikna çabaları bir yandan
cem akman bir yandan
handan-ömeri saymıyorum bile

bu kafa nasıl dayansın bunca şeye. yılmazın her şeyin üstüne bir çizgi çekip aslı ile birlikte yurt dışında gitme kararı alırsa şaşırmam..

çok çok zor bir ihtimal olmasına rağmen..:good:

aslında iyide olur bir kaç bölüm yurt dışında çekilr. Asmalı konak dizisi gibi:good:
Eyfel kulesi
Pizza kulesi
O kule senin bu kule benim gezerler:)

pinkzone
20-02-07, 09:26
Nereye gidiyormuş.. Öyle koaly kaçmak yok.. Çözeceği çok olay.. Gireceği bir sürü aksiyon var.. Yani istesede yollamazlar.. Hele ki aslıyla.. :) Bırak kalsın.. Cemin işini çözsün.. Ondan sonra nereye giderse gitsin. :)

mıstaa
20-02-07, 09:31
benim ki "ti" ye almak işte:)
senarist ablalar bana bakmayın şaka yapıyorum

eğer giderse meydan ceme kalır ki bu isteyeceğimiz en son sey olur..işleri halletsin sonra filizle barışırlarsa tabii balayına çıkarlar...işte o balayı sahnelerini izlemek helede yurt dışında çekilirse muhteşem olur...

cemotara
20-02-07, 09:32
Benim anlamadığım yılmaz aslıyı gitmemesi için niye uğraşıyor sevdiği değil birşey değil bırak gitsin işte zaten yurtdışından gelmemişmiydi geldiği yere gitsin niye kalması için uğraşıyorsun ama tabi aslının kalması lazım yoksa yılmazın yaralarını kim saracak yılmaz kiminle derleşecek çok merak ediyorum nasıl ikna edecek acaba aslıyı kesin umut verecektir zaten umut verip duruyor bu gidişatın sonu hayırlı değil yakındır sevgili olmaları

pinkzone
20-02-07, 09:36
Benim anlamadığım yılmaz aslıyı gitmemesi için niye uğraşıyor sevdiği değil birşey değil bırak gitsin işte zaten yurtdışından gelmemişmiydi geldiği yere gitsin niye kalması için uğraşıyorsun ama tabi aslının kalması lazım yoksa yılmazın yaralarını kim saracak yılmaz kiminle derleşecek çok merak ediyorum nasıl ikna edecek acaba aslıyı kesin umut verecektir zaten umut verip duruyor bu gidişatın sonu hayırlı değil yakındır sevgili olmaları

Bence Aslı iyi dost en azından.. :) Yılmaz böyle kendine son drece aşık olan biri tabikide bayada sadakatli olur.. Yılmaz böyle bir dostu kaybetmek istememesinden ona iş teklifi edebilir. Gitmemesi için. Cem yüzünden de gitmesini istemez. Aslıyı işe alacak.. Ve tekinlerin yarım bıraktığı inşaatın başına geçirebilir. İnşaatı da almak isteyecektir. Bence o projenin başına tekrar geçirebilir. Sonuçta inşaatı tanıyor. Hemde cem gibi bir iblis yüzünden aslının tekrar gurbet hasreti çekmesini istemez. Kızın istanbul ve Türkiye hakkında konuşmaları özlem dolu. Yılmaz çok kez bu konuşmalara şahit oldu. Bunları duyduktan sonra gitmemesini.. Ülkesinde yaşamasını ister ve ona iş teklif eder. Bence ötesi olmaz.

yılmaz_filiz
20-02-07, 09:43

arkadaşım sana katılıyorum.aslı gitsin gideceği yere yılmaz niye engel oluyosa anlamadım.aslıya ümit veriyo yılmaz.bu arada canan hanım noldu???

pinkzone
Şimdi diyeceksiniz ki.. Ya iş teklifi yerine başka şekilde bir şey gelirse..Bu ihtimali düşünmemeye gayret ediyorum. İş teklifi. Şimdi aslıya iş teklifi etti diyelim yılmaz.. Peki Aslının kararı kesinse nasıl vazgeçirecek.. Yılmaz üsütn ikna çabalarını kullanacaktır. Kız zaten o ne dese tav oluyor. Yılmaz 2 cümle söylese.. Aslı kanatlarını söker koşar valla.. :)

cemotara
Bence Aslı iyi dost en azından.. :) Yılmaz böyle kendine son drece aşık olan biri tabikide bayada sadakatli olur.. Yılmaz böyle bir dostu kaybetmek istememesinden ona iş teklifi edebilir. Gitmemesi için. Cem yüzünden de gitmesini istemez. Aslıyı işe alacak.. Ve tekinlerin yarım bıraktığı inşaatın başına geçirebilir. İnşaatı da almak isteyecektir. Bence o projenin başına tekrar geçirebilir. Sonuçta inşaatı tanıyor. Hemde cem gibi bir iblis yüzünden aslının tekrar gurbet hasreti çekmesini istemez. Kızın istanbul ve Türkiye hakkında konuşmaları özlem dolu. Yılmaz çok kez bu konuşmalara şahit oldu. Bunları duyduktan sonra gitmemesini.. Ülkesinde yaşamasını ister ve ona iş teklif eder. Bence ötesi olmaz.

Peki yılmaz aslının gitmesini istemiyor vede büyük ihtimalle aslıyı ikna edecek onunla dost anlamda yakın ilişkisi olacak iş de verecektir aslıya ama sonra filizin durumunu öğrenecek yılmaz ve peşinden koşup duracak hatta ilerde barışacaklarda ozaman aslıyla durumu ne olacak onunla görüşmeye devam mı edecek filiz buna bozulmaz mı yani bence aslının yılmazın hayatından tamamıyla çıkması gerekiyor yoksa bu iş zor

filizim+y
20-02-07, 09:48
matraka
geçin bunları geçin ithamların hangisinin ağır olduğu kişilere göre değişir bunları karşılaştırmak asıl yanlıştır.hata hatadır ben ikisinede hata olarak bakıyorum ve öyle görüyorum gözümde perde olmasına rağmen filizi o zamanlar çok eleştirmemin nedenide yaptığı hatanın üstüne hata yapmasıydı yoksa benim kendiliğinden filizi asacağım tutmadı

sitede ki problem yüzünden cvp yazamamıştım sevgili matraka, hem kendin karşılaştırıyorsun hem de karşılaştırılmasını yanlış buluyorsun nasıl bir çelişkidir bu, hatanın hata olduğunu kabul ediyoruz her iki tarafınkinide ama meydana geliş ve sebepleri göz aldığın zaman farklı durumlar ortaya çıkıyor, ben kendi adıma yılmaza yakıştırmadığım bu tavrı için ona kızgınım bunu kaç defa açıkladım ama anlamamakta diretiyorsun, filizin hata üzerine hata yaptığını sen düşünüyorsun yılmazı suçlaması hataydı ama ondan önceki değil bana göre, kendiliğinden astığın o kadar belli ki matraka kişilere göre değişir hakketen bu itham meselesi benim için de:)

yorumunu bulmadım şu ulvileştirmekle ilgili ona da bir cvbım var, bunu ulvilileştirmek için söylemedim sende çok iyi biliyorsun ama anlamak istediğin gibi anlıyorsun, yılmazı ilk sezon affedişinden bahsettim bu son olayda da aynısını yapacağından, farklı şeyler yazıyorsun koştursun koşturmasın aklın yolu bir aynı yerde buluşacağız nasılsa:) yüce gönüllülük kavramı algılayışımız farklı bunu yazdım anladın sen ama takıldın yine olsun:)

pinkzone
20-02-07, 09:48
Peki yılmaz aslının gitmesini istemiyor vede büyük ihtimalle aslıyı ikna edecek onunla dost anlamda yakın ilişkisi olacak iş de verecektir aslıya ama sonra filizin durumunu öğrenecek yılmaz ve peşinden koşup duracak hatta ilerde barışacaklarda ozaman aslıyla durumu ne olacak onunla görüşmeye devam mı edecek filiz buna bozulmaz mı yani bence aslının yılmazın hayatından tamamıyla çıkması gerekiyor yoksa bu iş zor

Filiz Cemin teklifin kabul ettmedi. İş yerinde de mecburen de olsa aynı ortamdalar. Cemin hala Filizle samimi olduğunu gören Yılmaz aynı şeyi düşünmezmi... Yani üstü kapalı uyardı.. Ama iş icabı takmadı filiz.. Yılmaz Cemle olan durumlarına bozuluyorsa.. Filizde Aslı ile ilgili durumlara bozulacak. İş işten geçer. İsteyen görmek istediğin görür. Yılmaz o duruma bozulmuyorsa.. Filizde hiç bozulmasın... Nasıl onun yakın arkadaşı Cemse.. Yılmazın da yakın arkadaşı Aslıdır.. Bence değişik bir şey yok. O zaman çift taraflı düşünürsek ikisi birbirinin etrafından çıkması lazım. Ne yani sırf filiz tavır alcak diye.. Yılmazın etrafında bir dişi sinektemi olmasın.. Yapma.. :img-hyste Biz bu gibi durumlara profesyonel iş hayatı diyoruz.

pinkzone
20-02-07, 09:53
arkadaşım sana katılıyorum.aslı gitsin gideceği yere yılmaz niye engel oluyosa anlamadım.aslıya ümit veriyo yılmaz.bu arada canan hanım noldu???

Canan hanım Senaristlerin açtığı derin kuyuda nöbette.. Ne zaman el uzatırlarsa o zaman çıkcak.

Ya aslında onun kaybolması bütün yarı olaylara sebep açmayabilirdi.. Yılmaz Filiz bir şekilde onun sayesinde ortak yol buluyordu.. Onun kuyuya indirilmesi ile karşılıklı yanlış anlaşılmaların fitili ateşlendi. Yani sırf Yılmaz-Filiz çifti birbirine düşman olsun diye kadın yedek kulübesinde bekliyor.

filizim+y
20-02-07, 09:54
aslıyı ikna etmesi iş teklifi ile olacaktır diğer ihtimal sözkonusu bile değil bu yılmazın tavrı değil ayran gönüllü olmadığını biliyoruz filize olan duygularını bile kaç bölümde çözdü yılmaz şimdi gördüğü şeye inanıp hemen filizi kalbine gömüp aslıya mı yelken açacak olmaz böyle bir şey iş teklifinden öte gitmez bu.

filiz elbette kıskanacak ama yılmazın ona yapmış olduğu bu hareket geride durmasına neden olacak uzaktan uzaktan kıskanacak, cemotaranın dediği gibi aslı şimdi yılmazın teklifini kabul eder ama filizyılmaz barışmasından sonra yine yılmaz boşlayacak onu yani aslının aslında geçici hevesi kursağında kalacak ama kızımız ANLIK şeylere bayılıyor bırakalım yaşasın nasılsa tek taraflı:)

cemotara
20-02-07, 09:56
Filiz Cemin teklifin kabul ettmedi. İş yerinde de mecburen de olsa aynı ortamdalar. Cemin hala Filizle samimi olduğunu gören Yılmaz aynı şeyi düşünmezmi... Yani üstü kapalı uyardı.. Ama iş icabı takmadı filiz.. Yılmaz Cemle olan durumlarına bozuluyorsa.. Filizde Aslı ile ilgili durumlara bozulacak. İş işten geçer. İsteyen görmek istediğin görür. Yılmaz o duruma bozulmuyorsa.. Filizde hiç bozulmasın... Nasıl onun yakın arkadaşı Cemse.. Yılmazın da yakın arkadaşı Aslıdır.. Bence değişik bir şey yok. O zaman çift taraflı düşünürsek ikisi birbirinin etrafından çıkması lazım. Ne yani sırf filiz tavır alcak diye.. Yılmazın etrafında bir dişi sinektemi olmasın.. Yapma.. :img-hyste Biz bu gibi durumlara profesyonel iş hayatı diyoruz.

sevgili Pinkzone sende biliyorsun ki yılmaz aslı ilşkisi ile filiz cem ilişkisi arasında baya bir fark var şuanda filiz cemden uzak durup duruyor onunla ilgilenmiyor bile vede iş ortağı aslının ise yılmazla ortaklığı yok birşey yok ama yılmaz aslının dibinden ayrılmıyor bile vede zaten yılmazla filiz barıştığında cem denen ibris hayatlarında olmayacak çünkü gerçek yüzü ortaya çıkacak yani barışma olduktan sonra cem yakınlarında bile olamayacak onun için aslınında yakınlarında olmaması gerekiyor çünkü aslıda yılmaza aşık onun için aslınında kaybolması gerekiyor yoksa filizle yılmazın arasında problem olmaya devam edebilir

filizim+y
20-02-07, 09:59
ilk defa özet yorumu yapmayacağım çünkü içim sıkıldı ne bu aslı aslı aslı şimdiden hazırlanın diyorlar durum eşitlememiz devam ediyor cemin sahnelerinin çokluğu filizden kaynaklıydı şimdi aslınınki de yılmazdan dolayı çoğalması lazım malum güzide çiftin çevresindeler birbirlerine hakkı geçmesin hem başrol olmak onun da hakkı ne eksiği var cemden :img-hyste
biri saplantılı bir psiko cem diğer tam tersi saf ve gaf ustası aslı, aslında zıt kutuplar filizle yılmaz şunlara bir el atsalarda aralarını yapsalar o zaman lendi sorunları da kendiliğinden hallolur:img-hyste ne güzel olurdu ASLInda:)

NOT: özet yorumunu çok güzel açıklayan sevgili bernama katılıyorum bu yüzden yazmıyorum, bölüm yorumumu beğendiğin için sağol cnm.

pinkzone
20-02-07, 10:00
Merak etme.. Yılmaz-Filiz birleşmesi olunca.. Kısa süre nabız yoklar sonrada çeker gider.. :) Aslının tarzı bu belli ki.. Sıkıya gelince.. :) Karşılık bulamayınca.. O zaman gelsin göreceğiz.. Cem planları rahat aldırmaz bence.. Cemin herşeyi açığa çıksada.. Hemen teslim olmaz. Direnecektir.. Daha kaçak hayatı yaşyacak.. Daha bir çok karaktere ızdırap olucak.. Daha çok iyi dönemleri diyebilirim. Cem 2 bölümde ortaya çıksa dahi.. bu sezon sonuna kadar başımızdan çıkmayacak gibi geliyor. Onun sezon sonu hazin ama bir o kadar zevk verici ölüm sahnesini izleyeceğiz.. Ay bende amma sadist oldum haa... :)

archshe
20-02-07, 10:03
özete yorum getirmek pek içimden gelmedi ama bitek şuna takıldım özette yılmaz aslının intikamını alıyor...ya aslı kaç günlük arkadaşı yılmazın gidip filizin intikamını alsana adam filizi hamile bırakmış daha ne olsun...
aslı kesin gitmeye kalkacak yılmaz izin vermeyecek zaten inşaat işi yapılyolar aslıyı işe alacaktır...şu yılmazın bi bana hayrı dokunmadı zateno kadar inşaatta bi bana yer bulamadı alacağı olsun
yılmaz feride ömer ilişkisini öğrenecekmiş bundan pek hoşlacağını sanmıyorum ama tepkili de olmayacaktır...eğer bunu ferideden öğrenecekse feride gayet güzel anlatacaktır ömeri ilişkisini...yılmaz hissedecektir aralarındaki bu aşkı...
filiz işine bebeğine ve ailesine sarılıyo...ee tabii kimi kaldı artık...sevdiğine kırılınca ailesine destek olacak...en olması gerekeni...

Filizce_Jüly
20-02-07, 10:04
62. bölüml Hic alakasi yok biliyorum ama bu yilmazin,ömerin yada filizin dogumgünleri yokmu??
Yani ben mi hatirlayamiyorum yoksa hic kutlamadilarmi???

archshe
20-02-07, 10:06
bi de şuvar aslı aşkından ümit kestiğine göre 62. bölüm başlarken farklı şeyler görücez...tahmin etmiştim..uçak biletini ben alıcam yeterki gitsin bu kız kanata da cemi bağlıcam:)...özette filiz yılmazdan çok aslı var daraldım ya...umarım izlerken böyle olmaz...

filizim+y
20-02-07, 10:06
sevgili Pinkzone sende biliyorsun ki yılmaz aslı ilşkisi ile filiz cem ilişkisi arasında baya bir fark var şuanda filiz cemden uzak durup duruyor onunla ilgilenmiyor bile vede iş ortağı aslının ise yılmazla ortaklığı yok birşey yok ama yılmaz aslının dibinden ayrılmıyor bile vede zaten yılmazla filiz barıştığında cem denen ibris hayatlarında olmayacak çünkü gerçek yüzü ortaya çıkacak yani barışma olduktan sonra cem yakınlarında bile olamayacak onun için aslınında yakınlarında olmaması gerekiyor çünkü aslıda yılmaza aşık onun için aslınında kaybolması gerekiyor yoksa filizle yılmazın arasında problem olmaya devam edebilir

sevgili cemotara olur mu hiç farkı yapma cemle filiz ilişkisi yılmazın aslıyla yaşadığı bir mi, yılmaz karşısındakine arkadaşça bakabilir, konuşabilir ilgilenebilir ama filiz bunları yaparsa direkt karşısındakine ilgi duyuyor oluyor değil mi bence de fark var sana katılıyorum ve olaylar daha açığa çıkmadan filiz cem sahneleri ortak sahnelerden öte yok bu göz ardı ediliyor bir de gerçekler çıkınca filiz tamamen kopar ama yılmaz ne yapacak sonra sorun olacak aslıyı vazgeçirmeye çalışacak şimdiden önünü göremiyor malum o kadar sorunla boğuşuyor ki bu normak görmemesi daha aslı için yemin edecek, onu yolundan döndürecek değil mi:)

pinkzone
20-02-07, 10:09
Aslı için yemi edecek..Yaşadığı bu olayın intikamını verecek.. Ve İş teklifi edebilir.. Yoksa intikam kötü bir duygudur dimi yılmaz.. :) Filize dargın.. Onla görüşmek dahi istemiyor.. Neyin intikamını alsın. Cemden zaten filiz nedeni ile daha geçen bölüm intikam almaya karar vermişti.. Bu bölümde aslı için.. Gelecek bölümde inşaat işçileri için.. Sonra bu benim için.. Bu anam için.. :img-hyste

yakupoglu61
20-02-07, 10:10

ferman; nerden aklına takıldı böle bişe...kardeşim adamın dünya kadar parası var:D tabi bi yandan motor değiştirecek...:D
asıl acayip olan koskoca sadıkoğlu şirketinin sahibinin subaru kullanıyo olması...

cemotara
20-02-07, 10:13
Bence ceminde aslınında diziden yok olmaları gerekiyor zaten cemin sonu kesinlikle ölüm olmalı aslıda alsın bileti gitsin yurt dışına zaten bu kızın olduğu sahneleri hiç beğenmiyorum
ilerde bence aslıda filizle yılmazın başını çok ağrıtacak gibi
Birde cem tekinerlere okadar zarar verdi durdu yılmaz cemin psikopat olduğunu bildiği halde filiz için hiç endişelenmedi bile ama cem aslıya zarar vermeye kalkınca yılmaz deliye döndü ve aslı için intikam alacak cemden demek ki aslı yılmaz için filizden daha önemli çok sinir oldum o cümleye

pinkzone
20-02-07, 10:15
Zaten dizinin sponsorlarından biri subaru.. Yani mecburen kullanıyor.. Yoksa hiç bir karakterin böyle bir markayı kullancağını sanmam. Subaru markası dizinin içinde olduğu için. Mecburen.. Mecburiyetten gibi bir durum var..

Yılmaza sorarlar..
Muhabir: Neden subaru ?
Yılmaz: Çünkü bütçe.. Ve dizideki bütün arabalar subaru.. Takım olsun istedik..
Muhabir: Öyle demiyecektin be abi.. Övecektin.. Hatırlasana..
Yılmaz: Ha tamam.. Subaru bir kere çok iyi.. Dünya markası.. Mutlaka kullanın herkese tavsiye ederim..

Bir zamanlar Yılmazdada subaru vardı.

emraht
20-02-07, 10:23
kadının en büyük düşmanı yine kadındır boşuna dememişler:img-hyste
aslı size naptı yaaa kızı saf temiz cici hanım hanımcık bir kız. yılmazı sevmek günahmı sanki. boşta bulmuş cevmiş, kim olsa sever yani filiz olmadımı yılmaz ömrü billah bekarmı kalsın. yani size aklım almıyor. demekki siz sevgilinizin ev mahalle falan hep kontrolmu ediyonuz yanında yöresinde kız varmı varsa kovuyormusunuz yoksa balka arkadaş bulmasına yardımmı ediyorsunuz?
ben son sahne içinde demiştim bişi olmayacağını. yılmaz ona uzun uzun anlatır ikna eder aslıyı. bak ikna olmuşki gitmeye kalkıyor. yılmaz bu tabi gitmesini istemeyecek nolmaz nolmaz ilerde lazım mazım olur kız kızdır dimi bulunsun stepnede:img-hyste
helal be yılmaz aynı ben yaa:img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
20-02-07, 10:27
Zaten dizinin sponsorlarından biri subaru.. Yani mecburen kullanıyor.. Yoksa hiç bir karakterin böyle bir markayı kullancağını sanmam. Subaru markası dizinin içinde olduğu için. Mecburen.. Mecburiyetten gibi bir durum var..

Yılmaza sorarlar..
Yılmaz: Ha tamam.. Subaru bir kere çok iyi.. Dünya markası.. Mutlaka kullanın herkese tavsiye ederim..

ya arkadaşlar ya siz arabadan anlamıyorsunuz yada ben?:img-hyste subaru dünyanın önde gelen markalarından. bugün bir subaru bmw ile aynı kefede yapmayın böyle markayı küçük görmeyin hele yılmazın subarusu legacy benim favori arabamdır..:happy0064

filizim+y
20-02-07, 10:27
Aslı yılmaz 62. bölüm

Eller tutuşmuş gözler gözlerde

Aslı: ellerin ne kadar sıcak tam da üşümüştüm
Yılmaz: aslı dur yapma sadece ısın ama başka birşey düşünme
Aslı: daha duramam yılmaz hem sen mi hep öpcen bırak ilk adımı ben atıyım
Yılmaz: olmaz ben istemeden kimse bana dokunamaz
Aslı: istemediğini nerden biliyim
Yılmaz: yapma aslı
Aslı: yaptım bile o kadar da şiir yazmışım
Yılmaz: ama ben
Aslı: sus yılmaz sus bir daha bu kadar yakınlaşamayabilirim sana
Yılmaz: aslı yapma çekmem gerek elimi
Aslı: ya yılmaz oyunbozanlık etme ya
Yılmaz: aslı çocuksun sen büyümeyen bebeksin
Aslı: vay şarkıda söylüyorsun sen kesin bana birşeyşer hissediyorsun saklama
Yılmaz: hayır aslı söylediğime pişman ettin bırak ya elimi herşeyden bir pay çıkarmada üzerine yok
Aslı: aaa ne güzel bak ilk kavgamızıda yapıyoruz, yılmaz boşuna uğraşma aşıksın işte aşık
Yılmaz: aslı uzatma iki şiirle tav olacak adammıyım ben bak diğerleri bile neler yaşadı
Aslı: diğerlerini boşver asıl ASLI olan benim hayatın için:)
Yılmaz: ah aslı ah sen bu kadar safken benimle olabilirsin kesinlikle hem filiz senden çok daha akıllı çok daha güzel ve acıyı da çok güzel hissettiriyor bana :img-yes:
Aslı: yok sen beni kıskandırmak için söylüyorsun anladın sen onu:)
Yılmaz: ben ne bela almışım başıma değerini bilemediğim aşkım filiz kurtar beni

pinkzone
20-02-07, 10:36
ya arkadaşlar ya siz arabadan anlamıyorsunuz yada ben?:img-hyste subaru dünyanın önde gelen markalarından. bugün bir subaru bmw ile aynı kefede yapmayın böyle markayı küçük görmeyin hele yılmazın subarusu legacy benim favori arabamdır..:happy0064

Küçümsediğim yokta.. Dizideki herkesin da aynı markada kullanması şartmı. Ben buna taktım.. :) :img-hyste

archshe
20-02-07, 10:36
aslı size naptı yaaa kızı saf temiz cici hanım hanımcık bir kız. yılmazı sevmek günahmı sanki. boşta bulmuş cevmiş, kim olsa sever yani filiz olmadımı yılmaz ömrü billah bekarmı kalsın. yani size aklım almıyor. demekki siz sevgilinizin ev mahalle falan hep kontrolmu ediyonuz yanında yöresinde kız varmı varsa kovuyormusunuz yoksa balka arkadaş bulmasına yardımmı ediyorsunuz?
ben son sahne içinde demiştim bişi olmayacağını. yılmaz ona uzun uzun anlatır ikna eder aslıyı. bak ikna olmuşki gitmeye kalkıyor. yılmaz bu tabi gitmesini istemeyecek nolmaz nolmaz ilerde lazım mazım olur kız kızdır dimi bulunsun stepnede:img-hyste
helal be yılmaz aynı ben yaa:img-hyste :img-hyste
aslının bişey yaptığını düşünmüyorum ben...daha kötülüğünü görmedik...sadece hislerini söyledi şimdiye kadar durması gerektiği yerde durdu ama herşey yılmaza bağlı..eğer aslıya yüz verirse aslıda doğal olarak yanlış anlayacaktır...ama bir bayana stepne tabiri yapman bence hoş olmamamış

pinkzone
20-02-07, 10:38
Bende aslının şu ana kadar birşey yaptığını görmedim. Kız sadece açıldı. Ne bilsin olanları.. Kendi çapında sevd işte.. Aşk insan seçemedği için gitti oda dizide en olmadık kişiye aşık oldu.. Yılmaza.. Yılmaza aşık olması Filizi savunanlar için başlı başına sebep. Kızın günahı büyük Yılmaza aşık oldu.. :) Bu tavrı görseydi.. Eminimki.. Yılmaz mı.. Yılmazın Y sini bile ağzına almazdı.. :)

cemotara
20-02-07, 10:43
valla ben aslının ilerde cem kadar olmasada entriklar çevireceğini düşünüyorum bence aslı yapacağı hal ve hareketleriyle yılmaz ve filizin arasını bozmaya çalışacaktır şuanda birşey yaptığı yok ama yılmazla yakınlaştıktan sonra filiz yeniden yılmazın hayatına girince aslı ozaman delirecektir vede olmadık işler yapabilir
Bu arada özet bu bölüm baya bir erken geldi acaba fragmanı bugün verirlermi ama verseler bile pek heyecanlı olmayacak herhalde büyük ihtimalle fragman aslı ile yılmazdan geçilmeyecektir

filizim+y
20-02-07, 10:43
aslının birşey yapmasına gerek yok o her zaman birşey yapmadan ortalığı karıştırması çok da iyi beceriyor, adama aşkını itiraf etti, filize itiraf etti, proje müdürü ile ilgili cemi harekete geçirdi her işi eline yüzüne bulaştırıyor aşkıda bulaştırdı işi de, evet en olmadık insanı gitti buldu bunu da dizi de başrolü kapmak için yaptı arkadaşlar yoksa yılmaza yaklaşmamak mı kıyısından bile geçmezdi:)

yakupoglu61
20-02-07, 10:44

Yılmaza sorarlar..

pinkzone ; cem neden range rover kullanıyo...?!;)

archshe
20-02-07, 10:46
hem şu aslı bence yılmazla filize gücenmeli kızı aptal yerine koydular...aslı filize de yılmaza da duygularını açtı kimse gerçeği söylemedi...aslı filizin dibindeyken filiz olduğunu söylemedi...filiz dinledi bişey demedi...ben olsam gücenirdim valla

archshe
20-02-07, 10:52
valla ben aslının ilerde cem kadar olmasada entriklar çevireceğini düşünüyorum bence aslı yapacağı hal ve hareketleriyle yılmaz ve filizin arasını bozmaya çalışacaktır şuanda birşey yaptığı yok ama yılmazla yakınlaştıktan sonra filiz yeniden yılmazın hayatına girince aslı ozaman delirecektir vede olmadık işler yapabilir
Bu arada özet bu bölüm baya bir erken geldi acaba fragmanı bugün verirlermi ama verseler bile pek heyecanlı olmayacak herhalde büyük ihtimalle fragman aslı ile yılmazdan geçilmeyecektir

nedense ben bu kızdan böyle bir elektrik almıyorum sanki aliyede denize aşık doktor vardı denizi sevdi ama aliyeyle ilişkilerine destek oldu...yılmaz filize dönmeye çabalarken aslı aşkını kalbine gömüp yılmaza destek olacaktır...bu arada yılmaz dönerken demişken geçen bölümlerde yılmaz ferideyle konuşuyo 60.bölümdü sanırım henüz filize dönmüş değilim diye bir cümle kuruyo...yılmaz kız gibi naz yapıyo bu cümleyle vallahi çok güldüm lafa...

ferman336
20-02-07, 11:00
ferman; nerden aklına takıldı böle bişe...kardeşim adamın dünya kadar parası var:D tabi bi yandan motor değiştirecek...:D
asıl acayip olan koskoca sadıkoğlu şirketinin sahibinin subaru kullanıyo olması...

muhahaa yok yakupoğlu derdim filizcilerin eline biraz daha koz vermek. cephe açıyorum anlayacağın böylecene bölünürler biz de daha rahat ederiz.:img-yes:
ikincisi motor değiştirmesine birşey dediğim yok değiştirsin madem o kadar parası var. benim derdim motoru değiştirmesi değil motor tarzını değiştirmesi. aynı tarz motorun daha hacimlisini daha yenisini alsın canımı yesin. ama bi chopper bi enduro bi racing olur mu olmaz.bir karar versin artık. ucundan biz de motorcuyuz anlarız yani. ikincisi subaru dizinin araba sponsoru o yüzden birşey diyemem bütün arabaları onlar veriyor. motor sponsoru ise korlas. bir çok motor markası satıyor o yüzden motor değişip durio. zaten son dizideki makina da eski modeldi herhalde yılmaz tekmelicek diye eski bişi vermişler. subaru ya gelince manyak bir alet ve markadır. senelerdir rallilerde şampiyondur. belki prestij arabası değildir ama arabaları seven ve bol parası olanların her zaman garajlarında olması gereken bir arabadır subaru impreza turbo mesela.

matraka
20-02-07, 11:01
artılı olan filizim nerde gören varmı bana cevap yazmış hemen itina ile cevabını kendisine iade edeyim

filiz krakteri saf bir krakterdir iş hayatında akıllı olmasına rağmen kendi hayatına çeki düzen vermekte başarısız bir krakterdir.nedenlerine sokarsan beni buraya onları ayrıntılı bir şekilde yazarım filizin aldığı kararlar yılmaz filiz ilşkisini bu duruma getirmiştir.bunun ötesi yoktur.

ağlayan gitar
20-02-07, 11:03
ya arkadaşlar biliyorum sırası değil ama ıhlamurlar altındanın resmi sitesini okuyodum bakın ne yazmışlar ben koptum okurken eminim sizde çok gülecksiniz :img-hyste
''ARKADASLAR BOMBA ELİF GERI GELCEKMIS DIE SOLENTILER DOLASIYO ETRAFTA YILMAZSIZLIGA ALISAMADIGI ICIN DOKTORLARLA ANLASMIS VE KENDI ÖLDU DEDIRTMIS KIZININ HASRETINE DAYANAMAYAN ELIF GERI DONUOMUS GERI GELCEK VE BOMBA GIBI PATLICAK VE BEN BU HABERE COK SEVINDIM SANIRIM 64.BOLUMDE OLCAKMIS BU OLAY''
yakında erolla kemalde çıkar eroltekiner şirketi kemal sadıkoğluda cemin yaptıklarını ortaya çıkarır :img-hyste :happy0064

archshe
20-02-07, 11:03
muhahaa yok yakupoğlu derdim filizcilerin eline biraz daha koz vermek. cephe açıyorum anlayacağın böylecene bölünürler biz de daha rahat ederiz.:img-yes:

filizcilerin yeteri kadar kozu var merak etme...aklımız bulanmaz bizim...hak ettiği yerde de eleştiricez...

matraka
20-02-07, 11:06
matraka

sitede ki problem yüzünden cvp yazamamıştım sevgili matraka, hem kendin karşılaştırıyorsun hem de karşılaştırılmasını yanlış buluyorsun nasıl bir çelişkidir bu, hatanın hata olduğunu kabul ediyoruz her iki tarafınkinide ama meydana geliş ve sebepleri göz aldığın zaman farklı durumlar ortaya çıkıyor, ben kendi adıma yılmaza yakıştırmadığım bu tavrı için ona kızgınım bunu kaç defa açıkladım ama anlamamakta diretiyorsun, filizin hata üzerine hata yaptığını sen düşünüyorsun yılmazı suçlaması hataydı ama ondan önceki değil bana göre, kendiliğinden astığın o kadar belli ki matraka kişilere göre değişir hakketen bu itham meselesi benim için de:)

yorumunu bulmadım şu ulvileştirmekle ilgili ona da bir cvbım var, bunu ulvilileştirmek için söylemedim sende çok iyi biliyorsun ama anlamak istediğin gibi anlıyorsun, yılmazı ilk sezon affedişinden bahsettim bu son olayda da aynısını yapacağından, farklı şeyler yazıyorsun koştursun koşturmasın aklın yolu bir aynı yerde buluşacağız nasılsa:) yüce gönüllülük kavramı algılayışımız farklı bunu yazdım anladın sen ama takıldın yine olsun:)

filizim + ben karşılaştırma yapmıyorum şu daha ağır o yüzden bu haklıdır demiyorum yılmazın hatasını kabul etmiş biri olarak yazıyorum az önceki cevabım sana yeter yetmesse haber ver ayrıntılarına gireyim illa geçmişe dönmek neden neden

daha ne istiyor filizciler anlamıyorum ayrıca özette aslıdan bahsetmiş olabilir ama filizin sahneleride bayağı var hep malüm ömer ve handana destek oluşunu izleyecekler bekledikleri bu değilmiydi zaten hatta yılmazla filiz birleşmesin diyenler filizciler değilmi bir bebek bir filiz yeter diyenler sizler değilmisiniz sen bunları demesende çoğu kişi deme gafketinde bulunuyor

matraka
20-02-07, 11:09
ya arkadaşlar biliyorum sırası değil ama ıhlamurlar altındanın resmi sitesini okuyodum bakın ne yazmışlar ben koptum okurken eminim sizde çok gülecksiniz :img-hyste
''ARKADASLAR BOMBA ELİF GERI GELCEKMIS DIE SOLENTILER DOLASIYO ETRAFTA YILMAZSIZLIGA ALISAMADIGI ICIN DOKTORLARLA ANLASMIS VE KENDI ÖLDU DEDIRTMIS KIZININ HASRETINE DAYANAMAYAN ELIF GERI DONUOMUS GERI GELCEK VE BOMBA GIBI PATLICAK VE BEN BU HABERE COK SEVINDIM SANIRIM 64.BOLUMDE OLCAKMIS BU OLAY''
yakında erolla kemalde çıkar eroltekiner şirketi kemal sadıkoğluda cemin yaptıklarını ortaya çıkarır :img-hyste :happy0064

:):):):):):) dizimizde bir elifin hayalati eksik zaten saçmalamayın arkadaşlar o sitede yazılanlar hayal ürünü elifseverin teki yazmıştır umut işte ne yapsın yapacak bir şeyi olmayanlar umuda sarılırlar mış

cemotara
20-02-07, 11:10
artılı olan filizim nerde gören varmı bana cevap yazmış hemen itina ile cevabını kendisine iade edeyim

filiz krakteri saf bir krakterdir iş hayatında akıllı olmasına rağmen kendi hayatına çeki düzen vermekte başarısız bir krakterdir.nedenlerine sokarsan beni buraya onları ayrıntılı bir şekilde yazarım filizin aldığı kararlar yılmaz filiz ilşkisini bu duruma getirmiştir.bunun ötesi yoktur.

sevgili matraka aynı şey yılmaz içinde geçerli oda iş hayatında vede çevrelerine yardımda bulunurken akıllı bir karakter ama kendi hayatındada okadar başarısız biri ve filiz yılmaz ilşkisinin buraya kadar gelmesinin sebebide filizde olduuğ gibi yılmazında tavırlarıdır yani sadece suçu filize atma yılmazında payı çok

filizim+y
20-02-07, 11:10

buradayım matraka bende başka filizim+y yok forumda artılı diye özellikle yazmışsın dikkatimi çekmek için sanırım:)

bunu neden yazdın şimdi benim yazdığımla bir alakayı nasıl kurdun sana yazdıklarım dünkülerin cvbıydı yok eğer başka bir nedeni varsa söyle ona göre yapayım yorumumu okudun mu sen sabahkini ve bunu mu çıkardın

evet iş hayatında gerçekten akıllı, kendi hayatında sadece kendi yaptıklarından dolayı başarısız olmadığını çok iyi biliyorsun, filiz tek taraflı bir aşık değil ki bu aşkı yaşayan bir de yılmaz tarafı var ama sen filizin bu hale getirdiğini söylüyorsun sevgide hatada karşılıklı olmuştur bunu gözardı ediyorsun sanırım ötesini görmek istemedin de kesin:img-yes:

matraka
20-02-07, 11:14
buradayım matraka bende başka filizim+y yok forumda artılı diye özellikle yazmışsın dikkatimi çekmek için sanırım:)

bunu neden yazdın şimdi benim yazdığımla bir alakayı nasıl kurdun sana yazdıklarım dünkülerin cvbıydı yok eğer başka bir nedeni varsa söyle ona göre yapayım yorumumu okudun mu sen sabahkini ve bunu mu çıkardın

evet iş hayatında gerçekten akıllı, kendi hayatında sadece kendi yaptıklarından dolayı başarısız olmadığını çok iyi biliyorsun, filiz tek taraflı bir aşık değil ki bu aşkı yaşayan bir de yılmaz tarafı var ama sen filizin bu hale getirdiğini söylüyorsun sevgide hatada karşılıklı olmuştur bunu gözardı ediyorsun sanırım ötesini görmek istemedin de kesin:img-yes:

son cümlene katılmıyorum sadece kendi yaptıklarından dolayı başarısızdır.yılmazın bunda şu kadarcık bile payı yoktur.yanlış zamanlarda yanlış kararlar vermiş ve bu ilşkiyi bu raddeye getirmiştir.

archshe
20-02-07, 11:17
tabide ben böyle bir yer göremiyorum sen bulabiliyorsan eleştir tabi ama asmaya kalkma yoksa filizi işin içine sokmak zorunda kalırım burdan bugün çıkamayız :)

eleştiririz dedim asarız demedim zaten...hakettiği şekilde bize yakıştığı biçimde yaparız eleştirimizi...hem filizi de soksan işe bu bir ilişki ...yapılan yanlışlar karşılıkllı...bölüm yorumumda yılmazdan beklentimi yazmıştım eleştirim bu yönde olacaktır benim...

filizim+y
20-02-07, 11:17
filizim + ben karşılaştırma yapmıyorum şu daha ağır o yüzden bu haklıdır demiyorum yılmazın hatasını kabul etmiş biri olarak yazıyorum az önceki cevabım sana yeter yetmesse haber ver ayrıntılarına gireyim illa geçmişe dönmek neden neden

daha ne istiyor filizciler anlamıyorum ayrıca özette aslıdan bahsetmiş olabilir ama filizin sahneleride bayağı var hep malüm ömer ve handana destek oluşunu izleyecekler bekledikleri bu değilmiydi zaten hatta yılmazla filiz birleşmesin diyenler filizciler değilmi bir bebek bir filiz yeter diyenler sizler değilmisiniz sen bunları demesende çoğu kişi deme gafketinde bulunuyor

bir de matraka filizim+y y harfini neden yazmıyorsun yılmazımı es geçiyorsun oldu mu ama yoksa başka bir nedeni mi var :), ne güzel işte anlaşmışız ben de yılmazın hatasından dolayı kızgın olduğumu yazdım zaten, bir de filiz tarafından bakmanı rica etmiştim senden ama unuttun sanırım ayrıntı istemiyorum ben anladım seni sen beni anlamasanda

bu arada benim böyle birşey demediğimi bildiğini belirtmişsin teşekkür ederim hiçbirzaman ben güzide çiftimi ayrı düşünmedim zaten, diyen kişilerin kendi fikri bu yüzden birşey diyemem ama ben ne kadar kızarsam kızayım ayrı düşünmüyorum bu böyle.

emraht
20-02-07, 11:20
sevgili matraka aynı şey yılmaz içinde geçerli oda iş hayatında vede çevrelerine yardımda bulunurken akıllı bir karakter ama kendi hayatındada okadar başarısız biri ve filiz yılmaz ilşkisinin buraya kadar gelmesinin sebebide filizde olduuğ gibi yılmazında tavırlarıdır yani sadece suçu filize atma yılmazında payı çok

yapma ardaş ltf. yılmazın ne suçu varmış??
azmı yalvardı filize gidelim buralardan diye. işi gücü bırakıp annesi sultanı bile bırakıp gidecekti adam. hem filize bir yerdede kızmadımı: daha ne kadar bekleyeceğiz seni benden almaları için. işte aldılar gördüğün gibi yılmaz napsın?
filizde annem annem diyor. kendi annesini tanımıyor yılmazı nasıl tanisin yani. yılmaz ta baştan başına gelecekleri biliyordu.
yılmaz handana inandı ceme inandı kızıyorsunuz. yılmaz bilse bebek benimdir, o cemim getirdiği beşikler beraber o eşikte gömmezmiydi? filizede demiş ceme dikkat et o hala adamdan beşik alıyor. hemde yılmazın çocuğuna cemden beşik:img-hyste :img-hyste :img-hyste komedi yaa.

matraka
20-02-07, 11:22
61.bölüm yorumu yapmadım ama ömer hakkın da bir kaç şey söylemek isterim ömer le yılmaz dost olucaklar dediğimde bunun imkansız olduğunu düşünene arkadaşlarımız vardı bunu görücekler gerçekten iyi arkadaş olucaklar

61.bölümde ömer krakterini çok beğendim sinanın bu işi bildiğini zaten biliyoruz iyi yaptığındada hemfikiriz sanırım bazı karelerde usta oyuncular yanlarında oynayanları oynatırlar tıpkı sinanın iremi oynattığı yılmazın filizi oynattığı yılmazın aslıyı oynatmaya çalıştığı ama sesinden etkilenerek rolüne odaklanamadığı gibi

sinan tuzcu tebriği çoktan haketti bundan sonra umarım kalitesinden ödün verecek yapımlarda oynamaz seçimlerini doğru yapar herşeyden önce dizilerde senorya ve oyuncu kadrosu seçim önceliği olmalı ilkesine uymasını temenni ederim veda gibi oldu ama çoktan beri bunları yazmak istemiştim

cemotara
20-02-07, 11:22
aynı şey yılmaz için hiçte geçerli değil filizin yapmak istedikleri iyi niyetli olabilir ona lafım yok sadece lafım yapmak istedikleri ile yaptıkları arasındakilerdir.

Arkadaşım yılmazında etkisi var filiz nasıl yılmazı suçlayarak ilişkiyi bitirdi ve zora soktu ama sonra filiz rahatsızlandıktan sonra affedecekti hatta son bölüme kadar kesin barışıyorlardı ama yılmazda son bölümde filizi suçlayarak barışma olacak ve mutlu olacakken tamamıyla yeniden koptular bunun sebebide yılmazdır zaten sende bunu kabul ettin yani yılmazın haksız ve suçlu olduğunu şimdi bu olaydan sonra yılmaz yüzünden bu ilişki kopmadımı koptu düzelmesi ve barışmada uzun bir süre sonra olacak

filizim+y
20-02-07, 11:24
aralarında karşılıklı aşk başladıktan sora bu ilişkide yılmazın yaptığı hayatlarını etkileyen bi hata varsa hatırlatabilirmisin...

yılmazın bu aşka başladıktan sonra hayatlarını etkileyecek hatası olaylar karşısında kurduğu cümlelerdir filizin aklını karıştırması ile başladı sonrasında ise son olayda filizi dinlemeden yargıladı şimdi diyeceksin ki filizde onu dinlemedi onu dinledi aşkını test etmek isterken yılmazın "ömeremi bana mı inanırsın" bir de "silahla hiçbir ilgim yok filiz" ama yılmaz gördüklerine inandı yargıladı filizi
tek hatalı filizi görmek hatadır bence

bir de ben bu olayların farklı olduğunu söyleyip duruyorum zaten neden hala anlamak istemiyorsun durumlar ve oluş şekilleri çok farklı.

filizim+y
20-02-07, 11:27
son cümlene katılmıyorum sadece kendi yaptıklarından dolayı başarısızdır.yılmazın bunda şu kadarcık bile payı yoktur.yanlış zamanlarda yanlış kararlar vermiş ve bu ilşkiyi bu raddeye getirmiştir.

bak yine aynısını yapıyorsun tek taraflı yapıyorsun o payı görmeyi özellikle mi istemiyorsun nasıl bir insan ki filiz tek taraflı yapıyor kendi kurup kendi mi oynuyor yapma matraka replikleri tekrar gözden geçir bazen bir söz nelere mal olur hata hiçbirzaman tek taraflı değildir bunu anlatmaya çalışıyorum bir hata yapılıyorsa karşı tarafında bunu tetkleyen bir tarafı vardır.

cemotara
20-02-07, 11:28
sevgili matraka tuba hakkındaki oyunculuk yorumuna katılmıyorum yani tuba genellikle tüm sahnelerde çok iyi oyunculuk yapıyor vede yılmazla olan sahnelerdede yılmaz filizi oynatmıyor beraber çok güzel oynuyorlar
Ayrıca tuba büyüküstünün son zamanlarda bülent inaldan daha iyi performans sergilediğini düşünüyorum

yakupoglu61
20-02-07, 11:28
Arkadaşım yılmazında etkisi var filiz nasıl yılmazı suçlayarak ilişkiyi bitirdi ve zora soktu ama sonra filiz rahatsızlandıktan sonra affedecekti hatta son bölüme kadar kesin barışıyorlardı ama yılmazda son bölümde filizi suçlayarak barışma olacak ve mutlu olacakken tamamıyla yeniden koptular bunun sebebide yılmazdır zaten sende bunu kabul ettin yani yılmazın haksız ve suçlu olduğunu şimdi bu olaydan sonra yılmaz yüzünden bu ilişki kopmadımı koptu düzelmesi ve barışmada uzun bir süre sonra olacak

bebek 2aydan fazla oldu 2 aydır nerde filiz neden bu kadar zaman sora söylemeyi düşündü...hep söyleyecekken vazgeçti ve en sonunda handanın eline kozu kendi elleriyle verdi...yılmazın burda hiçbir şekilde hatası yoktur...

matraka
20-02-07, 11:29
yılmazın bu aşka başladıktan sonra hayatlarını etkileyecek hatası olaylar karşısında kurduğu cümlelerdir filizin aklını karıştırması ile başladı sonrasında ise son olayda filizi dinlemeden yargıladı şimdi diyeceksin ki filizde onu dinlemedi onu dinledi aşkını test etmek isterken yılmazın "ömeremi bana mı inanırsın" bir de "silahla hiçbir ilgim yok filiz" ama yılmaz gördüklerine inandı yargıladı filizi
tek hatalı filizi görmek hatadır bence

bir de ben bu olayların farklı olduğunu söyleyip duruyorum zaten neden hala anlamak istemiyorsun durumlar ve oluş şekilleri çok farklı.

artılı filizim olaylara yanlış bakıyorsun filizin yılmazın kurduğu cümlelerden etkilendiği felan yok yılmazın yalan söylediğini düşündü diğer delillerin hepsini çöpe at onlara zaten inanmadı ömeri vuran silahın sadıkoğlu şirketine ait olması yılmazında bu olayla en ufak ilgim yok demesi mantık budur filiz burda sevdiğine güvenmeti değil mantığının söylediklerini dinlamiştir.sözler dedliller bunları boşverin önemli değil kurulan mantığı umarım anlamışsındır çünkü sen bu fikri bir kaç kere daha yazdın bu yanlış bilgidir.

optımıstıc
20-02-07, 11:32
merhaba arkadaşlarrr ben pek yorum yazmayı sevmem genelde okurumm
ama artıkk yazmakkk istedim çünkü içimi boşaltmam gerekiyoduuu
eskiden heyecanla izlediğim hatta bazenn o ssevgi selinden ötürü gözyaşlarına boğulduğum bi dizi vardııı
ama şimdi bu diziii tama anlamıylaa saçmaladıııı tam anlamıyla hemdee
sırf dizi uzasın ve ticari gelir için bir dizi bukadar uzatılabilir ve onca mükemmel oyuncuu böyle harcanabilirdiii ancakkk
tebrik ediyorum kendileriniiii

doruk-ıa
20-02-07, 11:33
arkadaşlar burda 2sindede çok hata var diyemeyiz ama 2side çok gururlu ve inatçı ve çevresel etmenlere (handan, cem vs.) bakınca gurur ve inat yapmaya çok müsait bir ortamları var. bunlar yalnız kalınca birbirlerine deli gibi sarılıp öpüşmüyorlar mı? (defile, otel odası, bağ evi, vs.) ama tabii ki düşüncesizlik ederek hataya düştükleride birçok noktaları var. biz dizide olan her dolabı biliyoruz onlar bilmiyor bazen burdanda bakmak lazım.

cemotara
bebek 2aydan fazla oldu 2 aydır nerde filiz neden bu kadar zaman sora söylemeyi düşündü...hep söyleyecekken vazgeçti ve en sonunda handanın eline kozu kendi elleriyle verdi...yılmazın burda hiçbir şekilde hatası yoktur...

Arkadaşım evet filiz ilk başta söylemedi ama sonra söylemeye karar verdi yılmazın peşinden koşup durdu ama yılmaz filizle görüşmemek için ondan kaçıp durdu eğer filize söz verdiği halde filizle konuşsaydı çoktan bumesela hallolacaktı ama yılmaz filizden kaçarak ve aslıylada hiç yanından ayrılmayarak bu duruma gelmesinin sebebi var yani sadece filiz yüzünden değil yılmazında hatası var

matraka
merhaba arkadaşlarrr ben pek yorum yazmayı sevmem genelde okurumm
ama artıkk yazmakkk istedim çünkü içimi boşaltmam gerekiyoduuu
eskiden heyecanla izlediğim hatta bazenn o ssevgi selinden ötürü gözyaşlarına boğulduğum bi dizi vardııı
ama şimdi bu diziii tama anlamıylaa saçmaladıııı tam anlamıyla hemdee
sırf dizi uzasın ve ticari gelir için bir dizi bukadar uzatılabilir ve onca mükemmel oyuncuu böyle harcanabilirdiii ancakkk
tebrik ediyorum kendileriniiii

et kardeşim haklısın et tabi hakkın var evet bazı yapılanları bizde onaylamıyoruz ama dizimizi yarı yolda bırakmayıda düşünmüyoruz o senin düşüncendir.biz bu diziyi uzamasına rağmen seviyoruz

emraht
artılı filizim olaylara yanlış bakıyorsun filizin yılmazın kurduğu cümlelerden etkilendiği felan yok yılmazın yalan söylediğini düşündü diğer delillerin hepsini çöpe at onlara zaten inanmadı ömeri vuran silahın sadıkoğlu şirketine ait olması yılmazında bu olayla en ufak ilgim yok demesi mantık budur filiz burda sevdiğine güvenmeti değil mantığının söylediklerini dinlamiştir.sözler dedliller bunları boşverin önemli değil kurulan mantığı umarım anlamışsındır çünkü sen bu fikri bir kaç kere daha yazdın bu yanlış bilgidir.

filiz aylarca hamileliğini söyleyemedi
oysa yılmazın acı tecrubesi var. elif evli olduğu halde pişman pişman yılmazın peşinden gezmedimi?
filizin hamileliğinide öğrenince sandıki bir hata cemden hamile kaldı şimdi pişman pişman peşimde geziyor, söyleyecek söyleyemiyor. yılmaz anlıyor filizin bişisi var ısrar ediyor neyin var hala söylemiyor yok bişeyim diyor. kim olsa yılmaz gibi düşünür. sen cemle ol sonra pişman pişman peşimde gez. örnek elif.

filizim+y
20-02-07, 11:35

ben seni anlıyorum ama sen beni anlamamakta diretiyorsun tamam diyelim ki cümlelerden etkilenmedi o zaman filiz kendi kendinemi uydurdu ve bu uydurduklarına inandı hem yılmaz açıklamasını silahla ilişkili olmadığını bu iş açığa çıkmadan önce yapmıştır yani mantığını dinlemesine yol açmıştır ama hatalı mıydı evet hatalıydı filiz güvenmesi gerekirdi, dediğin gibi önceki yaşanan olayları da kurcalamak lazım burada

matraka
20-02-07, 11:37
arkadaşlar burda 2sindede çok hata var diyemeyiz ama 2side çok gururlu ve inatçı ve çevresel etmenlere (handan, cem vs.) bakınca gurur ve inat yapmaya çok müsait bir ortamları var. bunlar yalnız kalınca birbirlerine deli gibi sarılıp öpüşmüyorlar mı? (defile, otel odası, bağ evi, vs.) ama tabii ki düşüncesizlik ederek hataya düştükleride birçok noktaları var. biz dizide olan her dolabı biliyoruz onlar bilmiyor bazen burdanda bakmak lazım.

evet filizin evden uzaklaşması lazım bunu söylüyorum zaten aynı evde neden kalır bu filiz anlayan beri gelsin iki gün ayrı kalmadığı annesi kızının onuruyla oynar abisi bildiği ömer hastanede iyi olduğunu duyunca hemencecik oracıkta dönüverir ve çocukla ilgili aldıramazmıyız diye konuşur

filiz o evde kaldığı sürece mutluluğu unutsun aile bağlarını koparması lazıım bunun başka yolu yok senaristler bu gerçeği görmüş olmalılar ki handan hanımın böyle bişey yapmasına neden oldular

filizim+y
20-02-07, 11:42
filiz şu an ne annesinin ne de cemin oyunlarından haberi bundan haberi olan yılmaz sevdiğini bile bile ateşin içine atan yılmaz değil mi yapmayın arkadaşlar filiz için yaptığı örtülü uyarı dışında ne yapmıştır illa ki canına kasıt olacak ki yılmazın aklı başına gelecek şimdi aslı da olduğu gibi,

ne olursa olsun kızgın, kırgın olsa da sevdiği insan için uzaktan da olsa birşeyler yapmalıydı ama bunu yapmadı filizin hiçbir hatası olmaksızın ona gösterdiği bu tavır ve dahası sadece filize değil kendine de bu acıyı yaşatıyor seviyorsun işte onun içinde çıkar şu cemin pisliklerini filiz de anlasın neler olduğunu dikkat et demekle ne kadar dikkat edilir ki hiçbir kötü tarafını görmedi

matraka
20-02-07, 11:42
ben seni anlıyorum ama sen beni anlamamakta diretiyorsun tamam diyelim ki cümlelerden etkilenmedi o zaman filiz kendi kendinemi uydurdu ve bu uydurduklarına inandı hem yılmaz açıklamasını silahla ilişkili olmadığını bu iş açığa çıkmadan önce yapmıştır yani mantığını dinlemesine yol açmıştır ama hatalı mıydı evet hatalıydı filiz güvenmesi gerekirdi, dediğin gibi önceki yaşanan olayları da kurcalamak lazım burada

yazdığımdan hiçbirşey anlamamışsın neden bu ısrar neden açıkca yazıyorum bak
sahne sahne

yılmazla filiz kamyonette yılmaz filize bu olayla hiçbir ilgim yo9k diyor filizde biliyorum diyor

karakolda silahın sadıkoğlu şirketine kayıtlı çıkması aklına filizin kendisine yılmazın yalan söylediğini düşüncesini getiriyor.yani filiz kısacası sevdiği adam kendisine yalan söylediği için yılmazı suçluyor anladınmı

diğer sahnelerin etkisi o anla ilgili başka bir etkisi yoktur.bunuda anlamdım de

filizim+y
20-02-07, 11:45
filizin aşkından şüphe eden var mı ve bu aşk için yaşadığı tüm olaylara rağmen vazgeçmediğini bitti diye düşünüp tekrar aşkına yenildiğinden keşke kendi mutluluğunu herşeyden öne alabilseydi ama o her tarafı memnun etmek isterken kendini feda etti şimdi bunun ceremesini ödüyor.

doruk-ıa
20-02-07, 11:46
filiz aylarca hamileliğini söyleyemedi
oysa yılmazın acı tecrubesi var. elif evli olduğu halde pişman pişman yılmazın peşinden gezmedimi?
filizin hamileliğinide öğrenince sandıki bir hata cemden hamile kaldı şimdi pişman pişman peşimde geziyor, söyleyecek söyleyemiyor. yılmaz anlıyor filizin bişisi var ısrar ediyor neyin var hala söylemiyor yok bişeyim diyor. kim olsa yılmaz gibi düşünür. sen cemle ol sonra pişman pişman peşimde gez. örnek elif.

sana katılıyorum kardeşim üstelik sen yılmaz cemden uzak dur demesine rağmen yılmazın gelceği gece cemi niye öpüyorsun. hem sonra cem yılmaza çocuk benim diyor şimdi diyelim ki yılmaz çocuğun kendisinin olduğuna inandı e cem böyle diyince adam düşünmez mi bu adam böyle diyor çocuk benim olsa bile bu adamla filiz en azından ilişkide bulunmuş ki adam bunu diyor. eee gazi mahalleli yılmaz filizin yüzüne bi daha bakar mı? ama oda hatalı ki filize sormadı...

yakupoglu61
20-02-07, 11:46
Arkadaşım evet filiz ilk başta söylemedi ama sonra söylemeye karar verdi yılmazın peşinden koşup durdu ama yılmaz filizle görüşmemek için ondan kaçıp durdu eğer filize söz verdiği halde filizle konuşsaydı çoktan bumesela hallolacaktı ama yılmaz filizden kaçarak ve aslıylada hiç yanından ayrılmayarak bu duruma gelmesinin sebebi var yani sadece filiz yüzünden değil yılmazında hatası var

ALLAH aşkına yapmayın...! kaç kez filiz yılmazla konuşma şansı buldu...
ama hep açıklmamaktan vazgeçti. hata yapmadığı halde yılmazı hatalar çemberine alıyosunuz...

matraka
20-02-07, 11:49
filizin aşkından şüphe eden var mı ve bu aşk için yaşadığı tüm olaylara rağmen vazgeçmediğini bitti diye düşünüp tekrar aşkına yenildiğinden keşke kendi mutluluğunu herşeyden öne alabilseydi ama o her tarafı memnun etmek isterken kendini feda etti şimdi bunun ceremesini ödüyor.

ben 15 bölüm öncede aynı şeyleri savundum bazı arkadaşlarım aileyi yok sayamassın dediler ben yok saymadım ama filizin bir tarafı seçmesi gerektiği hep savundum filiz ortada kaldığı müddetçe bu ilşkisinin sağlıklı yürümesi mümkün değil buna sebeb olmn ayılmaz da değil tamamen kendi kararı

hatırlarsan yılmaz yanımdasın ve ama çok uzaktasın demişti orda gel elele mücadele edelim dedi ama filiz yanaşmadı filiz hiçbir zaman ailesini silemedi biz onlardan vazgeçsin demedik ama yılmazla evlenip barışma çabaları daha doğru olmazmıydı iş bu raddeye gelirmiydi.

filizim+y
20-02-07, 11:52
bu yorum tamamen komedi kızına böyle bir şey yapacağını yılmazda düşünemedi ve aynı tuzağa düştü sen uyarmaktan bahsediyorsun senden bu yorumları duymak inanmıyorum artılı filizim olaylara biraz bakalım

filizin annesinin yaptıklarından haberi yok diyorum, ama cemin olaylarından yılmazın haberi var doğru ayırmamışım bu şekilde cemle ilgili filizi uyarmasını gerekiyordu dedim komedi olarak alma tabi ilk baktığında öyle anlaşılıyor neyse şimdi oldu en azından, evet handanın tuzağına düştü yılmaz bundan dolayı suçlamıyorum onu zaten, yorumlarımdan memnun değil misin matraka hem unutma artıdan sonrakini de tamam mı:) ben unutmuyorum

şimdi beni anladığını düşünüyorum matraka ses ver doğru mu düşünüyorum?

cemotara
20-02-07, 11:56
ALLAH aşkına yapmayın...! kaç kez filiz yılmazla konuşma şansı buldu...
ama hep açıklmamaktan vazgeçti. hata yapmadığı halde yılmazı hatalar çemberine alıyosunuz...

Arkadaşım bunu kabul et artık nasıl filiz yılmazı suçlayarak büyük bir hata yaptı ve bu ilişki zora girdise şimdide yılmaz filizi suçlayarak çok büyük bir hata yaptı ve yine tamamıyla koptular barışmalarıda artık allaha kaldı yani çok zor barışmaları

matraka
20-02-07, 11:57
filizin annesinin yaptıklarından haberi yok diyorum, ama cemin olaylarından yılmazın haberi var doğru ayırmamışım bu şekilde cemle ilgili filizi uyarmasını gerekiyordu dedim komedi olarak alma tabi ilk baktığında öyle anlaşılıyor neyse şimdi oldu en azından, evet handanın tuzağına düştü yılmaz bundan dolayı suçlamıyorum onu zaten, yorumlarımdan memnun değil misin matraka hem unutma artıdan sonrakini de tamam mı:) ben unutmuyorum

şimdi beni anladığını düşünüyorum matraka ses ver doğru mu düşünüyorum?

cem hakkında filizi yılmaz uyarmıştır ama üstü kapalı şekilde sizde şimdi diyeceksiniz ki neden açık açık söyledi ömere açık açık söylediğinde yılmazın aldığı tepkiyi hatırlıyormusun işte yılmaz filize bunları söylediğinde aynı tepkiyi almaktan korktu

güven ilşkide güven tarafların birbirine güvenleri ama ne kadar güveniyorlar bu önemli bunu defalarca söyledim filizin yerinde sen olsan her derdine koşmuş bir dostun var karşılk beklemeden sana 50.000.000 dolar verebilmiş biri en zor anlarında sıkıntıları paylaşmış biri sen olsan sevdiğin bile onun hakkında bişey söylese ne tepki verirsin ama objektif

sakın bana sevdiğimi dinlerim deme küllüyan yalan olur bu tıp ilmi kurallarına aykırı çünkü bu kadar araştırma yapıldığına göre vardır bir bildikleri değilmi

filizim+y
20-02-07, 11:58
ben 15 bölüm öncede aynı şeyleri savundum bazı arkadaşlarım aileyi yok sayamassın dediler ben yok saymadım ama filizin bir tarafı seçmesi gerektiği hep savundum filiz ortada kaldığı müddetçe bu ilşkisinin sağlıklı yürümesi mümkün değil buna sebeb olmn ayılmaz da değil tamamen kendi kararı

hatırlarsan yılmaz yanımdasın ve ama çok uzaktasın demişti orda gel elele mücadele edelim dedi ama filiz yanaşmadı filiz hiçbir zaman ailesini silemedi biz onlardan vazgeçsin demedik ama yılmazla evlenip barışma çabaları daha doğru olmazmıydı iş bu raddeye gelirmiydi.

bak bu yorumuna katılıyorum hem ailesinden vazgeçmemesi gerekmiyordu bu doğru ama işte filiz her iki tarafı da memnun ettikten sonra mutlu olmayı seçti bu yüzden hem kendi hemde yılmazı üzen olaylarla karşılaştılar, ailenin önemi çok büyük bu tartışılmaz filizde bu yüzden zor olanı seçti, tam herşeyi bırakıp gidecekken yine olmadı bunların sorunları dış etken yoksa karşı karşıya geldiklerinde aşklarını çok da güzel yaşıyorlar:img-yes:

sezinti
20-02-07, 12:02

Filiz, her tarafı memnun etmek isterken bu taraf içerisinde Yılmaz bu durumun neresinde açıklayabilirmisiniz. ? Farklı bir dizimı seyrediyorum hissine kapılmak istemem, Yılmaz'ı savunan arkadaşlarda bu açıklamanızı beklediklerini düşünüyorum.
Çocuğumuz olacak diye Yılmaz'ın geri gelmesini mi söyleyecek olursanız Bu görüş tamamen Filiz'in ben merkezli olarak aldığı karardır.

Daha önce de yazdığım gibi Karakterler ben ve sen olarak birbirlerini çok seviyor olabilir. Biz merkezli olmadıkları sürece beraberlikler sağlıklı olmayan bir beraberliktir.

aklıma güzel bir söz geldi " mutlu aşk yoktur " Louis Aragon

cemotara
20-02-07, 12:03
cem hakkında filizi yılmaz uyarmıştır ama üstü kapalı şekilde sizde şimdi diyeceksiniz ki neden açık açık söyledi ömere açık açık söylediğinde yılmazın aldığı tepkiyi hatırlıyormusun işte yılmaz filize bunları söylediğinde aynı tepkiyi almaktan korktu

güven ilşkide güven tarafların birbirine güvenleri ama ne kadar güveniyorlar bu önemli bunu defalarca söyledim filizin yerinde sen olsan her derdine koşmuş bir dostun var karşılk beklemeden sana 50.000.000 dolar verebilmiş biri en zor anlarında sıkıntıları paylaşmış biri sen olsan sevdiğin bile onun hakkında bişey söylese ne tepki verirsin ama objektif

sakın bana sevdiğimi dinlerim deme küllüyan yalan olur bu tıp ilmi kurallarına aykırı çünkü bu kadar araştırma yapıldığına göre vardır bir bildikleri değilmi

Ben sana cevap vereyim matraka evet yılmaz filiz bana inanmaya bilir diye açık açık söylemedi eğer söyleseydi vede filiz inanmasaydı yılmaz üzülürdü onun için onu göze alamadı ama sonuçta hiçbirşey değişmedi yine çok üzgün şuanda yılmaz bence bunu göze alarak söylemeliydi evet söyleseydi ilk başta inanmazdı ama kafasının bir köşesinede yerleşirdi ve cemin hal ve hareketlerinedikkate alırdı ve sonrada cemin yılmazın söylediği gibi birisi olduğunu anlardı

matraka
20-02-07, 12:05
Filiz, her tarafı memnun etmek isterken bu taraf içerisinde yılmaz bu durumun neresinde açıklayabilirmisiniz. ? Farklı bir dizimı seyrediyorum hissine kapılmak istemem, Yılmaz'ı savunan arkadaşlarda bu açıklamanızı beklediklerini düşünüyorum.
Çocuğumuz olacak diye Yılmaz'ın geri gelmesini mi söyleyecek olursanız Bu görüş tamamemn Filiz'in ben merkezli olarak aldığı karardır.

Daha önce de yazdığım gibi Karakterler ben ve sen olarak birbirlerini çok seviyor olabilir. Biz merkezli olmadıkları sürece beraberlikler sağlıklı olmayan bir beraberliktir.

sezinti ellerine sağlık güzel yorum bende onlardan bir tanesini az önce yaptım zaten filiz ben kararlarını uyguladı ilşkisinde yılmaz filiz kararları olmadı hiçbir zaman yılmaz bunu teklif etti üstelik buna rağmen olmadı

not.şarkı seçimlerin güzeldi

filizim+y
20-02-07, 12:06

tamam yılmaz korktu diyelim ama bunu ben şu şekilde açıklamıştım sadece cemin en azından kendisine yaptıklarını anlatsaydı en azından ömeri anlatmasa bile darp ve kaza olayını bunun nedeninde filizi elde etmek olduğunu inan filiz dikkate alırdı kim sevdiğinin canına kasdetmiş birini tercih etsin ki sevdiğine hem bunu yılmaz denemeliydi kaybedecek hiçbir şeyi yoktu sonuçta ayrıydılar ömerin ona inanmayacağını bile bile gitti ama filizin üzerinde ki etkisini de biliyor yılmaz hemde çok o yüzden üstü örtülü değil de biraz olsun anlatsaydı ben inanıyorum ki filiz yılmaza inanırdı.

ikinci paragrafında bu kadar iyiliği dokunmuş bir insanın elbette kötü biri olmadığını düşünürüm bak olay yine şu noktaya gelecek gerçek yüzünü bilip de bana anlatmıyorsa sevdiğim bir de beni korumuyorsa ben bu gerçeği bilmeden nasıl uzaklaşırım bu insandan söyler misin bana dikkat et dese bile uazaklaşabilir miyim?

matraka
20-02-07, 12:09
tamam yılmaz korktu diyelim ama bunu ben şu şekilde açıklamıştım sadece cemin en azından kendisine yaptıklarını anlatsaydı en azından ömeri anlatmasa bile darp ve kaza olayını bunun nedeninde filizi elde etmek olduğunu inan filiz dikkate alırdı kim sevdiğinin canına kasdetmiş birini tercih etsin ki sevdiğine hem bunu yılmaz denemeliydi kaybedecek hiçbir şeyi yoktu sonuçta ayrıydılar ömerin ona inanmayacağını bile bile gitti ama filizin üzerinde ki etkisini de biliyor yılmaz hemde çok o yüzden üstü örtülü değil de biraz olsun anlatsaydı ben inanıyorum ki filiz yılmaza inanırdı.

ikinci paragrafında bu kadar iyiliği dokunmuş bir insanın elbette kötü biri olmadığını düşünürüm bak olay yine şu noktaya gelecek gerçek yüzünü bilip de bana anlatmıyorsa sevdiğim bir de beni korumuyorsa ben bu gerçeği bilmeden nasıl uzaklaşırım bu insandan söyler misin bana dikkat et dese bile uazaklaşabilir miyim?

bu düşünce savların yanlış yanlış diyorum bak sana az önce tıbben bu mümkün değil dedim sen hala şunu yapsaydılarla uğraşıyorsun bunlarında arasındaki mesele güvenken yılmaz bunu göze alamazdı sevdiği ona bir kere daha inanmasaydı yılmazın yerinde olsan ne yapardın

filizim+y
20-02-07, 12:20
Filiz, her tarafı memnun etmek isterken bu taraf içerisinde Yılmaz bu durumun neresinde açıklayabilirmisiniz. ? Farklı bir dizimı seyrediyorum hissine kapılmak istemem, Yılmaz'ı savunan arkadaşlarda bu açıklamanızı beklediklerini düşünüyorum.
Çocuğumuz olacak diye Yılmaz'ın geri gelmesini mi söyleyecek olursanız Bu görüş tamamen Filiz'in ben merkezli olarak aldığı karardır.

sevgili sezinti, yılmazda bunun içerisinde görmek isteyen görür en azından ben görüyorum yılmazı sevmekten başka ne yaptı diyebilirsiniz her defasında onunla olmak isterken engellerle karşılaştı kırıldı, yanlız kaldı pes etti bedeller ödedi daha da çoğalabilir ama bunları yılmaza göstermedi bak tekrar ediyorum yılmaz görmedi değil filiz göstermemiştir, filiz de kendince çabalamıştır bu aşk yolunda yılmaz gibi.

çocukla ilgili kimse ile yanı fikirde değilim açıklamalrımı çok yaptım tekrara girmeyeceğim, sadece çocuk için değil başka nedenlerde var.

son yazdığın biz olma olayında katılıyorum sana ama kendilerini de düşündükleri de söylenemez.

matraka
20-02-07, 12:27
Eğer yılmaz o cesareti gösterebilseydi ve olanları filize anlatsaydı şuanda oldukları durumdan daha kötü olmazdı

cevap belli karşısında duvar anlat anlat kendin dinle sonra bu durumdan daha kötü durumda olurlardı yılmaz anlatır filiz inanmaz yılmaz bir kere daha yıkılır bunları birleştirmenin tek yolu aile engelinin kalkmasıdır.onuda senaristler yılmazın ömer hamlesi ve handanın kızının onuruyla oynama hamlesiyle aşıkları kavuşturöa yoluna gitmişlerdir.

filizim+y
20-02-07, 12:28
bu düşünce savların yanlış yanlış diyorum bak sana az önce tıbben bu mümkün değil dedim sen hala şunu yapsaydılarla uğraşıyorsun bunlarında arasındaki mesele güvenken yılmaz bunu göze alamazdı sevdiği ona bir kere daha inanmasaydı yılmazın yerinde olsan ne yapardın

düşünce savlarım yanlış değil benim olayların diğer tarafınıda biliyorum bilmeyen karakterlerdir bu yüzden böyle detaylı yazma gereği duydum, sevdiği ona güvenmedi diyorsun ama burada filizin pişmanlığından sonra bu konuşma gerçekleşti yani filiz güvenmemesinin ne büyük hata olduğunu gördü ve bunu yapsaydı yılmaz bu sefer inanmaktan başka çaresi kalmazdı filizin çünkü yılmazı gereksiz yere suçlamış ve bedeli ödüyor bu sefer yılmaza inanırdı ve de güvenirdi bennce böyle, yılmazdan beklentimi yazdım kaybedeceği hiçbirşey yoktu filizi tamamen bitirmişti madem bunu yapmalıydı göze almalıydı yine ters düşeceğiz ya senle dur bakalım:)

filizim+y
20-02-07, 12:32
artılı filizim sustun neden sana düşünceni sordum ben yapabilirim diyebiliyormusun o yürek varmı demesi kolaydır ama yapması zordur.

yılmazın yerinde olsaydım yapardım çünkü olayların oluş sebeplerinden yola çıkarak bunu yapardım ya tamamen kaybederdim ya da kazanırdım, yılmaz için bu durumun kolay olduğu söylenemez ama denemsi gerekirdi sevgi birçok engeli aşar hele iki tarafta istesin

NOT: bak hala artılı diyorsun matraka

matraka
20-02-07, 12:32
düşünce savlarım yanlış değil benim olayların diğer tarafınıda biliyorum bilmeyen karakterlerdir bu yüzden böyle detaylı yazma gereği duydum, sevdiği ona güvenmedi diyorsun ama burada filizin pişmanlığından sonra bu konuşma gerçekleşti yani filiz güvenmemesinin ne büyük hata olduğunu gördü ve bunu yapsaydı yılmaz bu sefer inanmaktan başka çaresi kalmazdı filizin çünkü yılmazı gereksiz yere suçlamış ve bedeli ödüyor bu sefer yılmaza inanırdı ve de güvenirdi bennce böyle, yılmazdan beklentimi yazdım kaybedeceği hiçbirşey yoktu filizi tamamen bitirmişti madem bunu yapmalıydı göze almalıydı yine ters düşeceğiz ya senle dur bakalım:)

pişmalık güveni geri getirmez ki pişman olunca inasan bunu bir daha yapmam demez ki o zaman filiz hisseler konusundada yılmaz dan özür dilemedimi arasında ne fark var ondan sonra da katil demedimi ne fark var yok o zaman pişman olmaamıştı dersen bende sana bu replikleri büyük zevkle hatırlarım

canan:ben sana demiştim filiz
filiz.evet yılmaza karşı çok büyük haksızlık ettim beni afferdermi bilemiyorum
canan:bunu sormadan öğrenemessin
der ve inşaatta olduğunu söyler

yaşasın doğrular

ferman336
20-02-07, 12:37
Eğer yılmaz o cesareti gösterebilseydi ve olanları filize anlatsaydı şuanda oldukları durumdan daha kötü olmazdı

tabi canım yılmaz gibi güven yüzünden ilişkiyi bitirmeye çalışmış biri tekrar tekrar kendine güvenilmemesini sineye çeker üstüne filiz suratına tükürse yarabbi şükür derdi. gerçi bi taraftan demesi de lazım. aynı hataları tekrar tekrar yapan filizin yılmazı şaşırtmaması lazım artık ve garibim yılmazın da idare etmesi lazım kızımızı ne de olsa seviyor ya onu.

e kızımızda sürekli bir şekilde pişmanım diyip ağlayıp zırlıyor ve bunu da tekrar tekrar yapıyor. sonunda anladım ki bu yılmaz hakikaten çok kalpsiz adam.
artı birde şunu sormak isterim forumdakilere filiz karakteri katil suçlamasından sonra yılmazın güvenini geri kazanmak için ne yapmıştır.(ağlamak, zırlamak ve sinir krizi geçirmek dışında) da şimdi bütün filizciler yılmaz filizin güvenini tekrar nasıl kazanacak diye soruyorlar.

filizim+y
20-02-07, 12:40
pişmalık güveni geri getirmez ki pişman olunca inasan bunu bir daha yapmam demez ki o zaman filiz hisseler konusundada yılmaz dan özür dilemedimi arasında ne fark var ondan sonra da katil demedimi ne fark var yok o zaman pişman olmaamıştı dersen bende sana bu replikleri büyük zevkle hatırlarım

canan:ben sana demiştim filiz
filiz.evet yılmaza karşı çok büyük haksızlık ettim beni afferdermi bilemiyorum
canan:bunu sormadan öğrenemessin
der ve inşaatta olduğunu söyler

yaşasın doğrular

bak böyle yazdı mı oluyor işte, yine eskiye gittin arasında ki fark filiz yılmazdan uzak duruyordu ve babasına verdiği sözü yerine getirmekti, bu son olayda ise yılmazın yanındaydı hemde çok iyiydi araları hatta suçsuz olduğundan emindi ta ki yılmazın sözleri gerçi sen buna katılmıyordun tamam vazgeçtim, filiz herzaman pişman oldu ve her defasında anladı ama inan bu son olay çok ağır oldu ona yılmaz ilk cezayı kendisinden ve mahrum bırakarak ikinciyi de bebeği ile cezalandırarak ama bu cezaları sadece filize değil kendine de kesmiş oldu karşılıklı birbirlerinden uzak yaşıyorlar aşklarını

matraka
20-02-07, 12:41
tabi canım yılmaz gibi güven yüzünden ilişkiyi bitirmeye çalışmış biri tekrar tekrar kendine güvenilmemesini sineye çeker üstüne filiz suratına tükürse yarabbi şükür derdi. gerçi bi taraftan demesi de lazım. aynı hataları tekrar tekrar yapan filizin yılmazı şaşırtmaması lazım artık ve garibim yılmazın da idare etmesi lazım kızımızı ne de olsa seviyor ya onu.

sevgi herşeyin üstünü maalisef örtmüyor ferman336 senden bir ricam var mümkünse tabi hani demişsin ya filizin suratına tükürse forum olarak böyle cümleler kurmamaya özen göstersek yani bunlar krakterde olsalar bunları canlandıranların veya başkalarının burayı okuduğunu düşünürsek bu söz bence ağır kaçar sadece arkadaş tavsiyesi yani ister krakter olsun ister forumlardaki yazışmalarımız olsun seviyemizi koruyalım

nacizane görüşümdür.

cemotara
20-02-07, 12:42

Arkadaşım sanki yılmaz filize güveniyor filize güvendiğinden zaten filizi namussuzlukla suçladı
sonuçta ikiside birbirlerine güvenmediler ve birbirlerini suçladılar bunu yapan sadece filiz değildi ayrıca eğer yılmaz herşeyi anlatsaydı şimdiye kadar cemin gerçek yüzü ortaya çıkardı ama diziyi uzatmak adına yılmaza cem hakkında olanları söyletmediler

matraka
20-02-07, 12:44
bak böyle yazdı mı oluyor işte, yine eskiye gittin arasında ki fark filiz yılmazdan uzak duruyordu ve babasına verdiği sözü yerine getirmekti, bu son olayda ise yılmazın yanındaydı hemde çok iyiydi araları hatta suçsuz olduğundan emindi ta ki yılmazın sözleri gerçi sen buna katılmıyordun tamam vazgeçtim, filiz herzaman pişman oldu ve her defasında anladı ama inan bu son olay çok ağır oldu ona yılmaz ilk cezayı kendisinden ve mahrum bırakarak ikinciyi de bebeği ile cezalandırarak ama bu cezaları sadece filize değil kendine de kesmiş oldu karşılıklı birbirlerinden uzak yaşıyorlar aşklarını

arasında fark yok sadece sen babasının sözünü kattın o zaman neden pişman olsun filiz babasının sözünü yerine getiriyor bayağı bir zevkli oldu yazışmalar sorun aralarının iyi veya kötü olmasmıdır sence bence güven krizidir ve aşılmayacak bu sorun başka hatalar sayesinde barışıcaklar ve birbirlerini anlayacaklar inşallah biz olacaklar

filizim+y
20-02-07, 12:46
sevgi bir çok engeli aşıyorsa biz bunların birlikte olmaları için neden hala yazışıyoruz neden aşamıyorlar aralardaki sorunları başka gerçeklerle aşacaklar kendi gerçekleriyle değil kendi gerçekleri ne birbirlerine güvenmemeleri

bak istedi mi ne güzel de anlaşıyoruz matraka, evet onlar çevredekilerden kendilerine fırsat bulamıyorlar onlarda aşma olayına gelemedik daha engelleri son cümlende yanlızca filize yüklemeden karşılık güvensizliği belirtmişsin beğendim:)

ferman336
20-02-07, 12:48
Arkadaşım sanki yılmaz filize güveniyor filize güvendiğinden zaten filizi namussuzlukla suçladı
sonuçta ikiside birbirlerine güvenmediler ve birbirlerini suçladılar bunu yapan sadece filiz değildi ayrıca eğer yılmaz herşeyi anlatsaydı şimdiye kadar cemin gerçek yüzü ortaya çıkardı ama diziyi uzatmak adına yılmaza cem hakkında olanları söyletmediler

iyi de arkadaşım ilk olay olduğunda filizin yılmaza güvenmemesi için hiç bir sebep yoktu. yılmazı filize güvenmemesinde ise bir çok olay var ki yılmaz filize güvenmediğini kaç kere ağzıyla söyledi. güven meselesinde bile fark vr aralarında.

önceki iletim için herkesten özür dilerim. belki biraz amacını aşan ifadeler kullandım. tekrarlanmayacaktır.

matraka
20-02-07, 12:49
bak istedi mi ne güzel de anlaşıyoruz matraka, evet onlar çevredekilerden kendilerine fırsat bulamıyorlar onlarda aşma olayına gelemedik daha engelleri son cümlende yanlızca filize yüklemeden karşılık güvensizliği belirtmişsin beğendim:)

tamam taraf tutulurda fenerbahçe galatasaray gibi filiz ve yılmaz ikilemi olmuş olabilir ama o kadar da değil yiğidi öldür hakkınıda ye yok böyle bişey benim yorumlarımı o kadar yanlı okuyorsun ki demekki böyle bir sonuca vardın
bazen insan başkalarının yazmak istediğini gözrmez :)değişmiş yılmaz sözü

cemotara
20-02-07, 12:53
iyi de arkadaşım ilk olay olduğunda filizin yılmaza güvenmemesi için hiç bir sebep yoktu. yılmazı filize güvenmemesinde ise bir çok olay var ki yılmaz filize güvenmediğini kaç kere ağzıyla söyledi. güven meselesinde bile fark vr aralarında.

önceki iletim için herkesten özür dilerim. belki biraz amacını aşan ifadeler kullandım. tekrarlanmayacaktır.

Arkadaşım filizde durduk yere güvenmemezlik yapmadı yani filizin inanması için herkes elinden geleni yaptı polis bile sanki inandırmak için uğraştı ve sonunda dayanamadı ve yılmazı suçladı filiz burda hatalımıdır hatalıdır zaten cezasınıda yılmaz çok güzel çektirdi
şimdi ise aynısını yılmaz yaptı gitti handanın verdiğ rapora vede ceme inandı hemde nasıl karakterde olduklarını bildiği halde

filizim+y
20-02-07, 12:56
arasında fark yok sadece sen babasının sözünü kattın o zaman neden pişman olsun filiz babasının sözünü yerine getiriyor bayağı bir zevkli oldu yazışmalar sorun aralarının iyi veya kötü olmasmıdır sence bence güven krizidir ve aşılmayacak bu sorun başka hatalar sayesinde barışıcaklar ve birbirlerini anlayacaklar inşallah biz olacaklar

iyi veya kötü olması değil o anki durumlarından bahsetmek istedim yani her iki olayıda görmek için yani ayrı ya da bir, zaten temelde yaşanmıştı bu güven olayı o yüzden o kadar çabuk aşılması beklenemez tek halletsinlerde onlar herzaman başkaları için yaşadılar başka hatlar yüzünden barışsınlarda anlasınlar gerçekten biz olsunlar istediğimiz bu senin de benimde birçok arkadaşında sonuçta senin uyuştuğumuz bi nokta da matraka en azından ayrı düşünmüyrosun bunları bu çok iyi işte

denmavi
20-02-07, 12:58
2 saat yoktum bir bakayım dedim foruma sadece sevgili matraka'nın yorumlarını okudum ve söylediği savunduğu herşeyi bende savınıyorum. Olaylara bence objektif bakan ve olayları iyi yorumlayan bir arkadaşımız. Kendisine teşekkür ederim.

Birde benim merak ettiğim bir olay var. Cem'in muhtemel teklifi karşısında Handan Filîz'e Cem ile evlenmesi konusunda yine baskı yapacakmı ve Filiz'in böyle bir duruma karşı tepkisi ne olacak acaba ?Ailesi ve geleceği için bu teklife yakın olması gibi bir durum olabilirmi?

matraka
20-02-07, 12:59
iyi veya kötü olması değil o anki durumlarından bahsetmek istedim yani her iki olayıda görmek için yani ayrı ya da bir, zaten temelde yaşanmıştı bu güven olayı o yüzden o kadar çabuk aşılması beklenemez tek halletsinlerde onlar herzaman başkaları için yaşadılar başka hatlar yüzünden barışsınlarda anlasınlar gerçekten biz olsunlar istediğimiz bu senin de benimde birçok arkadaşında sonuçta senin uyuştuğumuz bi nokta da matraka en azından ayrı düşünmüyrosun bunları bu çok iyi işte

tabi arada aynı yolları kullanıyor başka yol olsa ordan gidicem:)maalisef tek yol var bunu ikimizde kullanmak zorundayız yılmazı aklamanın rahatlığı bastı beni herhalde

matraka
20-02-07, 13:01
2 saat yoktum bir bakayım dedim foruma sadece sevgili matraka'nın yorumlarını okudum ve söylediği savunduğu herşeyi bende savınıyorum. Olaylara bence objektif bakan ve olayları iyi yorumlayan bir arkadaşımız. Kendisine teşekkür ederim.

Birde benim merak ettiğim bir olay var. Cem'in muhtemel teklifi karşısında Handan Filîz'e Cem ile evlenmesi konusunda yine baskı yapacakmı ve Filiz'in böyle bir duruma karşı tepkisi ne olacak acaba ?Ailesi ve geleceği için bu teklife yakın olması gibi bir durum olabilirmi?

filiz için zor bir durum bence ama oraya bu bölümde gelmeyeceğiz bence bu bir dahaki bölümün konusu en kısa zamanda evden çıkmaları gerekiyor şimdi denmavi ayrıca söylediklerin güzel şeyler valla nihayet biri ikisinide sevdiğimi anladı ya adakmı adasam

filizim+y
20-02-07, 13:05
tamam taraf tutulurda fenerbahçe galatasaray gibi filiz ve yılmaz ikilemi olmuş olabilir ama o kadar da değil yiğidi öldür hakkınıda ye yok böyle bişey benim yorumlarımı o kadar yanlı okuyorsun ki demekki böyle bir sonuca vardın
bazen insan başkalarının yazmak istediğini gözrmez :)değişmiş yılmaz sözü

yorumlarını yanlı yapıyorsun ya hani bir de yılmazcısın ya ister istemez bilinç altı mı yaptı ne bu durum bende :) yoksa yanlı okumadığımdan ben eminim merak etme sen, sadece diğer taraftan da bakmanı istiyorum ben yoksa başka birşey yok o zaman daha güzel olacak emin olabilirsin:)

matraka
yılmazla ömer birbirine benzeyen krakterler dediğimde bile taraftar bulamamıştım ama bana göre öyle sadece ömerde zenginliğin verdiği bir kibir var ve bencede bu değişebilecek bir durum dur.

ferman336
Arkadaşım filizde durduk yere güvenmemezlik yapmadı yani filizin inanması için herkes elinden geleni yaptı polis bile sanki inandırmak için uğraştı ve sonunda dayanamadı ve yılmazı suçladı filiz burda hatalımıdır hatalıdır zaten cezasınıda yılmaz çok güzel çektirdi
şimdi ise aynısını yılmaz yaptı gitti handanın verdiğ rapora vede ceme inandı hemde nasıl karakterde olduklarını bildiği halde

cemotara arkadaşım seninle aynı şeyleri anlatmaya çalışıyoruz esasında. benim sorun yaptığım şey şu aynı matraka gibi. filiz hatalı mıydı hatalıydı. mutabıkız. yılmaz hatalı mı hatalı.bunda da mutabıkız. şimdi geleyim sorun yaptığım şeye.

1-Bu filizin ilk hatası değildi böyle büyük çaplı yaptığı.o dokunuyor bana.birşeyler yapıyor bir kararlar alıyor ondan sonra da acısını çekiyor.ama acıyı çeken sadece filiz oluyor filizcilere göre.

2-Filiz yılmazı katillikle suçladıktan ve yılmazın kendine olan güvenini yıktıktan sonra yılmazın kendine olan güvenini geri kazanmak için hiçbir somut eylem yapmamıştır. ama şimdi bütün filizciler yılmazdan filizin güvenini kazanmak için somut olarak ne yapacağını merakla haykırmaktadırlar.bu da beni rahatsız ediyor.

matraka
20-02-07, 13:07
yorumlarını yanlı yapıyorsun ya hani bir de yılmazcısın ya ister istemez bilinç altı mı yaptı ne bu durum bende :) yoksa yanlı okumadığımdan ben eminim merak etme sen, sadece diğer taraftan da bakmanı istiyorum ben yoksa başka birşey yok o zaman daha güzel olacak emin olabilirsin:)

ben bunu şimdiye kadar kimseye anlatamadım sanada anlatamam filizi benden anlamamı bekliyorsan nafile anlamıyorum çünkü filiz krakteri ile ben tamamen zıt görüşlerde bir insanım sen gelip benden onu anlamamı beklersen bir ömür sürer sende sıkılırsın zaten o kadar beklemekten

secoms
20-02-07, 13:07
aslı size naptı yaaa kızı saf temiz cici hanım hanımcık bir kız. yılmazı sevmek günahmı sanki. boşta bulmuş cevmiş, kim olsa sever yani filiz olmadımı yılmaz ömrü billah bekarmı kalsın. yani size aklım almıyor.

Walla enraht bende senin gibi Aslı'yı seviyorum.. Onun için Yılmaz ile olan askına karsıyım :img-hyste Baksana güzelim kız ne hale geldi.. Sonu hic iyi değil

Bu yorum en cok güldüklerimden biriydi :)
NOT: Dediğin araba benimde favorilerim arasında(Subaru impreza turbo:img-wink: )

''ARKADASLAR BOMBA ELİF GERI GELCEKMIS DIE SOLENTILER DOLASIYO ETRAFTA YILMAZSIZLIGA ALISAMADIGI ICIN DOKTORLARLA ANLASMIS VE KENDI ÖLDU DEDIRTMIS KIZININ HASRETINE DAYANAMAYAN ELIF GERI DONUOMUS GERI GELCEK VE BOMBA GIBI PATLICAK VE BEN BU HABERE COK SEVINDIM SANIRIM 64.BOLUMDE OLCAKMIS BU OLAY

Gelelim en cok güldügüm habere :img-hyste Bu ne ya böyle.. Böyle bir sey olması imkansız..Elif de gelir Ömer-Feride'yi ayırırmış tam olur.. İyi fikirdi kabul edin :)

hem sonra cem yılmaza çocuk benim diyor şimdi diyelim ki yılmaz çocuğun kendisinin olduğuna inandı e cem böyle diyince adam düşünmez mi bu adam böyle diyor çocuk benim olsa bile bu adamla filiz en azından ilişkide bulunmuş ki adam bunu diyor. eee gazi mahalleli yılmaz filizin yüzüne bi daha bakar mı? ama oda hatalı ki filize sormadı

Su cümlendeki gibi Filiz'in böyle bir sey yapacagını düşünüyorsan bence basından beri Filiz karakterini anlamamışsın..
NOT: Sormasına bile gerek yoktu.. (Bu benim sahsi fikrim.Katılmayanlar olabilir..)

NOT: Matraka; dedigin gibi az daha bende saf degiştirecektim de arada öyle mesajlar var ki elimde degil konumumu koruyorum :)

ferman336
20-02-07, 13:10
yılmazla ömer birbirine benzeyen krakterler dediğimde bile taraftar bulamamıştım ama bana göre öyle sadece ömerde zenginliğin verdiği bir kibir var ve bencede bu değişebilecek bir durum dur.

yılmazla ömer kesinlikle birbirlerine yakın karakterler. bunun aksini iddia eden çarpılır :img-yes: ama yılmazın tek yapmayacağı şey nişanlı bir kıza öyle ya da böyle hiçbir şekilde yaklaşmazdı. aşkından ölürdü gene de hiç birşey yapmazdı. onu da ömerin bir anlık dalgınlığına, zaafına bağlıyorum.:happy0064

tolgahuzur1
20-02-07, 13:10

valla bu nasıl iş anlıyamadım. :icon_sorr bazı arkadaşlar cemin foyası ortaya çıkacak diyor. eee o zaman filiz cemin gerçek yüzünü görünce nasıl onunla evlenecek anlıyamadım. eğer böyle bir saçmalık olursa resmen bilgisizliktir.zeten bu senaristlerin ne yaptığını bir anlıyabilsem. çok süper olacakta..:img-hyste kanımca iki bölüm sonra herşey çorap söküğü gibi gelir..

matraka
20-02-07, 13:12
sevgili secoms merak etme onuda yaparız

sorunmuz bizim filizi anlamakmı filizi tanımakmı filizin bunu yaptığını nasıl düşünür filiz yılmaza yaptıklarını düşününce biz objektif değiliz ama yılmazın filize yaptıklarında siz mi objektifsiniz ben ce değilsiniz

bulamaca gibi oldu:)

secoms
20-02-07, 13:13
Birde benim merak ettiğim bir olay var. Cem'in muhtemel teklifi karşısında Handan Filîz'e Cem ile evlenmesi konusunda yine baskı yapacakmı ve Filiz'in böyle bir duruma karşı tepkisi ne olacak acaba ?Ailesi ve geleceği için bu teklife yakın olması gibi bir durum olabilirmi?[/B]

Bence bu Yılmaz'a baglı.. Aslı ile olan yakınlıgı ile alakalı.. Bu dogru mu dersen tabiki de hayır..

tabi arada aynı yolları kullanıyor başka yol olsa ordan gidicem:)maalisef tek yol var bunu ikimizde kullanmak zorundayız yılmazı aklamanın rahatlığı bastı beni herhalde

Yılmaz'ı aklamanın rahatlıgı :img-hyste

Bu yorumu üstüme alınıyorum :img-wink:
Bilmiyorum dizide olabilir ama gercek hayatta olamaz gibi geliyor bana.. Neyse cok da önemli değil..

fili