PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 12

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

filizim+y
20-02-07, 16:35
Ömer ve yılmaz karşılaşması
Ömer: yılmaz konuşabilir miyiz
Yılmaz: işim var olmaz ömer
Ömer: hadi yılmaz sana yaptıklarımı yapma
Yılmaz: benim yaptığım birşey yok şimdi izninle
Ömer: yılmaz sana haksızlık ettim,inanmalıydım affet beni
Yılmaz: oldu yap yap ondan sonra da af dile
Ömer: ama zor oldu anlamak gerçekten affet beni
Yılmaz: bunu dikkate alacağım ama ne karar çıkar bilmiyorum
Ömer: lütfen yılmaz unutalım geçmişi
Yılmaz: bana yaptıklarını unutmuş değilim
Ömer: hala mı yılmaz geçmişte kaldı bak beni uyardığında seni anlamadım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Yılmaz: evet geç bir anlama ama neyse dediğin gibi geçmişte kaldı
Ömer: biliyordum artık birlik olma zamanı
Yılmaz: olsak mı acaba hala tereddütlerim var
Ömer: yılmaz yapma bak filizi vermem sana
Yılmaz: sıkar o biraz bak vazgeçerim şimdi, artık arada sorunda kalmadığına göre alırım ben filizi merak etme
Ömer: şaka cnm şaka alınma filiz senin

devil61
20-02-07, 16:37
inşallah mert o zaman sana bırakayım yok ki ne konuşalım sen söyle 62.bölümde ne olacağını biliyoruz süprizmi var ne diyelim aslıdanmı konuşalım hala düşünüyorum 62 bölümle alakalı bişey aklıma gelmiyorum ben geriye değil ileriye gidim diyorum ilerdede ne olacağını biliyorsunuz biz neyi konuşcaz bunları konuşamassak önemli olan dizi hakkında konuşalımda

bak ben sorularımı sorıyım ne kadar konusulacak konu var gor:)

yılmaz fılızın ondan hamıle olduğunu sızce nasıl oğrenecek?oğrendıkten sonra ne yapar?

fılız yılmazın nıye ona ınanmadığını nasıl oğrenır?

omer ve ferıdenın karsısına gecmısten ne gıbı bı engel cıkar?

yılmaz lacıvert takımını ne zman gıyıp elını cebıne atar ve ferıdenın gecmısını oğrenırız?

tekınerler baska bır eve mı cıkar yoksa bırsey olurda kurtarıcı melek gelır onları kurtarır mı(yılmaz olabılır:))?

cemısko omerle fılıze maskesı dustukten sonra ne gıbı zararlar verebılır?

fatıh bu olayın cozulmesınde ne kadar etkılı olur?

ınsaatın eskı mudurune sızce ne oldu?yılmaz sonradan onu konusturabılır mı?

handan cemın gercek yuzunu oğrenınce ne hısseder?

omer ne zaman elıfın mezarını zıyaret eder?

tekınerler nıye babalarını zıyarete gıtmıyorlar?ne zaman gıderler?

bu kadar soru yeterlı olur sanırım..ıstersen dahada coğaltabılırım!:)

devil61
20-02-07, 16:40
ahh mert ahh eski konulara dönülmüş diyorsun ama yazaılanları okumamışsın bile çünkü biz mümkün oladuğunca tarafsız yaklaşmaya çalıştık bunu göremediğine göre filizin perdesi gözünden inmamiş demektir.

bu yaptığım yorumdan sızı anlamadığımı nerden cıkardın bunu anlamadım!yorumları okudum katıldığım ve katılmadığım bır cok yorum var!yorumlara cevap vermıyorum aslında verırdım ama artık eskılere donmekten ve hatlı aramaktan sıkıldım!

fılızın perdesı benım gozume asla ınmedı sen merak etme:)

sorduğum soruların cevabını beklıyorum bıraz uzun surecek ama:)

filizim+y
20-02-07, 16:43
61.bölümden bir sahne filiz hanım pekte gururlu ihaleyi verenlerle tartışıyor neyine kızın ahın gitmiş vahın kalmış haksızsın bari gurur yapma yılmazın dişisi ya bu yenilmedim ayaktayım dertlerimle başbaşayım

bak iki elmanın yarısı olma durumlarından kaynaklanıyor yani kaç yıldır yılmazın yanında kala kala dişi yılmaz olabilmiş en azından biz olamadılarsa da değil mi eee o kadar da olsun yılmazı hakettiği değil mi :)

matraka
20-02-07, 16:49
QUOTE=devil61;2435995]bak ben sorularımı sorıyım ne kadar konusulacak konu var gor:)

yılmaz fılızın ondan hamıle olduğunu sızce nasıl oğrenecek?oğrendıkten sonra ne yapar?

burda filizin kendisinden öğrenebilir bu daha etkili bence ceyda olabilir yada yılmaz gene alakasız birinden öğrenir

rapor,vindansız anne itirafı vidansızsa açıklama yapmaz,doktor

belli zaten ben sorun olarak feridenin geçmişini cemi ve handanı görüyorum ki en hafifi handan diyeceğim vazgeçtim kızna bunu yapan oğluna ne yapar

yılmaz lacıvert takımını ne zman gıyıp elını cebıne atar ve ferıdenın gecmısını oğrenırız?

valla o zamanlar yılmaz otelde kalıyordu şimdi pek otele gitmiyor yılmaz demekki ilk önce otel sahnesi çekicekler

tekınerler baska bır eve mı cıkar yoksa bırsey olurda kurtarıcı melek gelır onları kurtarır mı(yılmaz olabılır:))?

yılmazın olma ihtimali yüzde 0 başka bir evin yolları gözüküyor.

psiko olmadığım için yöntemleri hakkında bilgim yok

tamamen evraklardan anlaşılır durum bu cemin kendisini açığa çıkarması ile olur herşeyi anlatan da fatih olur ama cem kendisi filizi isteyebilir

Allah rahmet eylesin en fazla saklıyordur.

ne kadar duygu adına bir his varsa hepsini çoşkuyla yaşar

bu gidişle oranın yolunu cem ömer için kazıcak

vefasız bunlar bkz filiz

bu kadar soru yeterlı olur sanırım..ıstersen dahada coğaltabılırım!:)[/QUOTE]

sıradaki soruları alim mert

filizim+y
20-02-07, 16:57
sevgili devil61 bu soruların cvbını hepimiz biliyoruz ama yine de senin için yazayım her ne kadar matrakaya yöneltilmişte olsa onun başında tokmak var şu anda :)

1- olaylar öğrenmesine neden olacak ya da ceyda söyleyebilir belki bir konuşmadan dolayı kulak misafiri olabilir
2- o da şans eseri bu durumu öğrenecek gibi başka bir ihtimal gözükmüyor en azından şu an için
3- lacivert takımı unut gitsin yılmaz onu çaldırdı annesi kuru temizlemeye vermeyi unutmuş evde yıkamış ipten çalmışlar:)
4- tekinerler illa ki çıkacak ama bu kurtarıcı melek pardon şeytan cem olacak yılmaza sıra gelmeyecek şimdilik
5- filizi kaçırır, bebeğide kaçırmış olur böylece yılmazı mahveder ya da tam tersi yılmazı kaçırır, elifi kaçırır ömere zarar vermek için belki ferideyi bile
6- tırsmazsa etkili olacak başladı ama ne yapacak göreceğiz
7- şu an gizli kasada tutulmakta yılmaz şifre çözmekle meşgul:)
8- yıkılır ama cemin üstüne oda paspas yapar ayağına handan diye birşey kalmaz:)
9- aklına bile getirmeyecek o kadar çok sorunu oldu ki sorunsuz günlerde geldi mi ki şimdi gelsin aklına
10- babalarına gidecekleri yüzlerimi var şu an ne zaman erol tekinerlerin çocukları olarak ayağa kalkarlarsa işte o zaman

üzerime alınarak cvplamay çalıştım umarım beğenirsin:)

devil61
20-02-07, 16:57
sıradaki soruları alim mert

sıkı tutun gelıyor:)

fılızle yılmazın bebeğının cınsıyetı sızce ne olur:)?

handan bu yaptıklarından sonra kızına nasıl kendını affettıreceğını dusunur?

handan fomer cıftıne karsı ne gıbı olumsuzluklar hazırlar veya hıc o ılıskıyı kurcalamaz fılızın acısını gordukten sonra onlara karsmaktan vaz mı gecer?

ferıde ne zman elıfe dadı olarak gerı doner:)?
bu gıdısle anne olarak gelecek ama neyse:)

omer elıfın hatıralarını ferodeye asık olduktan sonra olduğu gıbı bır cekmeceye koyar mı yoksa ferıdeyle evlendıkten sonrada elıfın hatıralarına ferıdeden saygı duymasını mı ıster?

ceydanın sızce f-y nın barısmasına bı katkısı olur mu?

mualla fılızın hamıle olduğunu duyunca ne yapar?

cemıl ıctıkten sonra eskıden olduğu gıbı alkol bağımlısı olur mu?

sema ne zaman mırsatın onların evınde kaldığını anlar?

sema-alı ne zaman mırsatı evlatlık edınır?

mujgan kızının sevgılısıyle mutlu olmasına yıne engel mı olur?hosgoruyle mı yaklasır?

keremın babası onu bu ılskıden vazgecırebılecek mıdır?

aslı cem ısınde ne kadar ıse yarar?

daha cok var devam edebılırım:)

pinkzone
20-02-07, 16:59
dEVİL61 Biz de kahin değiliz.. Bu yönettiğin sorulara kendin cevap bulduğunda bizi aydınlatırsan sevinirim..

İlk soruna şunu söylemek istiyorum.. Bence cinsyeti şimdiden anlamak için.. Bir ebeye gidelim.. Filiz karnına tas koysun.. Valla bu yöntem genelde tutuyor.. :)

devil61
20-02-07, 17:00
mert biraz sakin ol bu gidişle üzerine biraz yumuşatıcı dökücem belki faydası olur son zamnalrdaki bu fazla sert halini iyi görmüyorum bu aşk yıprattı seni

yok gayet sakınım:)

bak ısteyınce ne kadar konusulacak konu cıkıyor?

sıradakı sorularımın cevabını beklıyorum:)

bu ask değılde yılmaz yıprattı benı:)gururu yok mu gururu benı oldurecek:)yılmaz yuzundn gurur kelımesınden nefret eder hale geldım!

bızımkılere cok uygun bı soz

askta gurur ve mantık olmaz!

sadece bız olun yeter:)

devil61
20-02-07, 17:02
dEVİL61 Biz de kahin değiliz.. Bu yönettiğin sorulara kendin cevap bulduğunda bizi aydınlatırsan sevinirim..

İlk soruna şunu söylemek istiyorum.. Bence cinsyeti şimdiden anlamak için.. Bir ebeye gidelim.. Filiz karnına tas koysun.. Valla bu yöntem genelde tutuyor.. :)

sorduğum soruların kesın cevabını ıstemıyorum sızce ne olur?ben hepsıne cevap verırım!

fılız mı haklı yılmaz mı haklı dıye beynımızı yoracağımıza kendımızı zorlamadan cok kolay cvp verebıleceğınız sorular!

devil61
20-02-07, 17:05
demekki mert yazdıklarınıda konuşmusuz ben en azından herksin bunlar hakkında bişeyler yazdıpını biliyorum ayrıca tartışmaya gircen ne olucak neyi değiştirebilirsin benim yılmaz sevgimimi ben senin filiz sevginimi

bu yazdıklarımı konussaydık 62.bolum yorumları baslığının 3.acılısını yapardık:)

ben kımsenın kımseye karsı olan sevgısını değıstırmeye calısmıyorum.sen yılmazı seversın ben fılızı bundan doğal bırsey yok zaten.asıl herkesın yılmazı veya fılızı sevmesı anormallık olur ben her goruse saygılıyım ve her yorumuma buna dıkkat ederek msj yazmaya calısıyorum!

secoms
20-02-07, 17:06
Bence kendi ögrensin.. Walla birinden ögrenecekse Ömer olsun..

Cem'den :) Bu kadar sey yaptıktan sonra gelmedigi için sitemle anlatır Filiz'e diye düşünüyorum

Basta sunu söyleyeyim ne cıkarsa cıksın asacaklarını düşünüyorum..Her ne kadar iş konusunda iyi olmasa da bu konularda cok basarılı

Kusura bakma Mert arkadasım bunu anlamadım.. Baska soruya gecebilir miyim ? :img-blush

Büyük bir ihtimal Cem'e giderler.. Evde geniş zaten problem yok..Hem belki acıgını yakalarlar :)

Walla tam benim konu.. Daha sonra bilgilendiririm.. (Degişik psikopatlıklar biliyorum :icon_evil )

Bas rol oynayacak herhalde.. Aldıgı paranın hakkını versin :)

Ruhuna El Fatiha...

Bir sey hissedebilecek bir durumda olmayabilir

Ömer'i anladık da buna bir de Müjgan'ı ekleyelim

Güzel bir soru.. Cevabı bilmiyorum..

NOT: Biraz gec kaldım sanırım

matraka
20-02-07, 17:06
sıkı tutun gelıyor

fılızle yılmazın bebeğının cınsıyetı sızce ne olur?

erkek adamın erkek evladı olur :)dermişim

filiz bu bir şekere bile kanar o sadece yılmaz inat yapar her seferinde ailesini seçen ben değilim

handan fomer cıftıne karsı ne gıbı olumsuzluklar hazırlar veya hıc o ılıskıyı kurcalamaz fılızın acısını gordukten sonra onlara karsmaktan vaz mı gecer?

mutlaka bişyapar o ruhunu şeytana satmış kızının onurunu saymayan bir kadın herşeyi yapar bu seferde ferideye çamur atar

ferıde ne zman elıfe dadı olarak gerı doner?
bu gıdısle anne olarak gelecek ama neyse

bencede anne olarak döner hele bu saatten sonra imkansız paralarımı kaldı ne alaka :)

omer elıfın hatıralarını ferodeye asık olduktan sonra olduğu gıbı bır cekmeceye koyar mı yoksa ferıdeyle evlendıkten sonrada elıfın hatıralarına ferıdeden saygı
duymasını mı ıster?

ooo koydu bile elife ait ne varsa yerine ferideninkileri koyar

olabilir

mutluluktan göbek atmayacağı konusun da garanti veriyorum

olmaz artık o olaya yetişmen yılmaz yetişir onunla psikologlar gibi ilgilenir

bir dahaki bölüme inşallah

4 bölüm sonra

mujgan kızının sevgılısıyle mutlu olmasına yıne engel mı olur?hosgoruyle mı yaklasır?

kırk yıllık kani olurmu yani be mert tabiki utanması olsa öyle konuşurmuydu haddini bilsin ne demekse

hayır aşk ı kim engellişyebilmişki o engellesin sadece çekenler kendi kendilerini engeller

yaramaz

daha cok var devam edebılırım
sen devam ett t

filizim+y
20-02-07, 17:07
yine devil61 hatrın için devam ediyorum

fılızle yılmazın bebeğının cınsıyetı sızce ne olur ?
Filiz inat yapar kız yılmaz gurur yapar erkek adamın erkek evladı olur yoksa olmasın istemem didye:):)

yılmazı bağrına basarak ancak affettirir yoksa çok zor, aslında filizin eline ne güzzel bir koz olur bu:)

vazgeçmez handan bu uğraş lazım kurcalayacaktır filiz cphesini bitirsin

Anne olarak geri dönecek hem annesi hem dadısı

aklına getirse olacak ama yok o da inat yapıyor

Bağrına basmak zorunda kalır istenmeyen gelini zorla kabullenmek zorunda kalır ve sürekli başına kakar seni alıyım diye komplo kurdun oğluma

bence yeter daha almayayım:)

matraka
20-02-07, 17:12

bu ask değılde yılmaz yıprattı benı:)gururu yok mu gururu benı oldurecek:)yılmaz yuzundn gurur kelımesınden nefret eder hale geldım!

sen bu yazdıklarını tartışalım diyorsun ama bu imkansız mesela secoms bir cevap yazmış burdan tartışma çıkar senin yazdıklarında gümbürtüye gider keşke olsa ama olmaz

aşkta gurur olur mantık olmaz

mantığı kullanan filiz gururu kullanan yılmaz

mantık olmayacağına göre filiz hata lıdır hata yapmaya devam eder

zaten bayan hatadır kendisi

pinkzone
20-02-07, 17:14
sıkı tutun gelıyor:)

ferıde ne zman elıfe dadı olarak gerı doner:)?
bu gıdısle anne olarak gelecek ama neyse:)

omer elıfın hatıralarını ferodeye asık olduktan sonra olduğu gıbı bır cekmeceye koyar mı yoksa ferıdeyle evlendıkten sonrada elıfın hatıralarına ferıdeden saygı duymasını mı ıster?

daha cok var devam edebılırım:)

İyi hadi senimi kırcam.. :) Cevaplıyım..

1- Bilinmez.. Bu ikiliden her an tuhaf birşey çıkabilir.. Arkasını dönen bebekler var.. Doğana kadar saklar.. Aaa ayıp işiniz gücünüz mü yok sizin.. :img-yes:
2- Handan yine bilindik şeylere başvurur.. Duygu sömürüsü.. :img-hyste
3- Aman onunda içine eder.. Kızına her türlü şeyi yapan.. Ömeri es geçmez..Onun için en iyisini istiyor ya.. :)
4- Feride dadı değil anne adayı veya anne olarak geri döner.. Elife..
5- Daha neyi kaldıki.. Ha elbiseler.. Onlarıda ve her türlü eşyayı bir kutu içine kor.. Hasana yollar.. :) Heleki yüzüğü.. Feride istemez.. Çünkü o demeden Ömer toz eder eşyaları..
6- Olur olmaz bilinmez.. Canan yok.. Ona düşme olasılığı fazla..
7- Amanınn.. Bak görüyormusun oğlum.. Kız ne yaptı kendini sana bağladı.. :img-hyste
8- Olur devam eder.. Artık her gece.. Uykusuz her gece..
9- Çok geçmez anlar.. Çok yakın bence.. Mirsadda fene sessiz.. :)
10- Belli olmaz orası..
11- Müjgan bu.. Elbette maydonoz olcak.. Eliften hiç ders almadığını pekala görebildik.. Devm eder aynı hızla...
12- Nayır nolamaz.. Kerem hayatta vazgeçmez..
13- Aslının kendine yararı yokki Cem işinde yarasın..

devil61
20-02-07, 17:17
sıkı tutun gelıyor

erkek adamın erkek evladı olur :)dermişim

filiz bu bir şekere bile kanar o sadece yılmaz inat yapar her seferinde ailesini seçen ben değilim

mutlaka bişyapar o ruhunu şeytana satmış kızının onurunu saymayan bir kadın herşeyi yapar bu seferde ferideye çamur atar

bencede anne olarak döner hele bu saatten sonra imkansız paralarımı kaldı ne alaka :)

omer elıfın hatıralarını ferodeye asık olduktan sonra olduğu gıbı bır cekmeceye koyar mı yoksa ferıdeyle evlendıkten sonrada elıfın hatıralarına ferıdeden saygı
duymasını mı ıster?

ooo koydu bile elife ait ne varsa yerine ferideninkileri koyar

olabilir

mutluluktan göbek atmayacağı konusun da garanti veriyorum

olmaz artık o olaya yetişmen yılmaz yetişir onunla psikologlar gibi ilgilenir

bir dahaki bölüme inşallah

4 bölüm sonra

kırk yıllık kani olurmu yani be mert tabiki utanması olsa öyle konuşurmuydu haddini bilsin ne demekse

hayır aşk ı kim engellişyebilmişki o engellesin sadece çekenler kendi kendilerini engeller

yaramaz

daha cok var devam edebılırım
sen devam ett t

devam edıyım:)tmm edıyorum.....

cemısko artık aslının pesını bırakır mı?

cemın ayağına tekınerler yıne gıdecek mı?

fomer ve fy nıkahlarını bırgunde yapar mı?

bu gıdısle f-ynın bebeğı sızce hangı takımlı olur?

ceyda fatıhın ıyı yuzunu gorunce aralarında bır ılıskı baslar mı?:img-hyste

aslı yılmaz ve fılızın duğunune gelır mı?

handan ve mualla ıkı ıyı dost olur mu?

omer yılmazdan ozur dıler mı?

yılmaz sonunda malları satacak bır sırket bulup mahallelıyı yenıden atolyeden calısmaya ıkna edebılır mı?

mırsatı evlattık edınecek sema alı onun anne babası olup olmadığını arastırır mı?

canan hanım nerde kayıplara mı karıstı:)?

canan aslının yılmazı sevdığını oğrenınce ona ne der?yılmazı unut der bence:)

handan yılmazın yuzune nasıl bakar?

fılız ve yılmazın barısması sızce nasıl olmalı?

bu kadarı yeterlı sanırım!

kursuni19
20-02-07, 17:18
Ayni konular üzerine konusa konusa tartisacak birseyde kalmadi.
Bari ben bir soru sorayim.
Filiz bir son büyük hata daha yapacakmis, sizce bu ney olacak

pinkzone
20-02-07, 17:21

O zor.. O dizideki Herkese illa ızdırap çektirmeden bırakmaz.. Tad almadan bırakmaz.

Ooo daha çok giderler...

Yok.. Filiz Yılmaz mümkünse ayrı yapsınlar.. Yoksa feride ve ömeri beklerlerse.. Karındaki bebek 9 aylık olur.. :img-hyste

Bence orta yolu bulacaklar.. Türkiyeyi tutcak..

Mümkün değil.. Ceydanın tarzı değil o adam.. Ama senaristler bir halt yapabilir.

Hayır. Düğün günü.. İspanyaya pır uçar.

Ha sorma.. Süper dost olurlar.. Artık her 5 çayında birbirlerinin evinde olurlar..

Diler.. Hemde ne biçim..

yılmaz sonunda malları satacak bır sırket bulup mahallelıyı yenıden atolyeden calısmaya ıkna edebılır mı?

eder. İkna yeteneği güçlü..

mırsatı evlattık edınecek sema alı onun anne babası olup olmadığını arastırır mı?

evet.. Evlat edinecekse.. Zaten devlet araştıyor .. Onlara pek gerek kalmıyor.

Senaristler onu derin bir kuyuya attılar..

Evet der.. Tabi çıkarsa kuyudan..

Valla yüz olmadığı için çok da rahat bakar.

Hüzünlü.. Ama bir o kadarda. Acı.. Türk Fimlerindeki en duygusal sahnelere benzemeli..

devil61
20-02-07, 17:22
sen bu yazdıklarını tartışalım diyorsun ama bu imkansız mesela secoms bir cevap yazmış burdan tartışma çıkar senin yazdıklarında gümbürtüye gider keşke olsa ama olmaz

aşkta gurur olur mantık olmaz

mantığı kullanan filiz gururu kullanan yılmaz

mantık olmayacağına göre filiz hata lıdır hata yapmaya devam eder

zaten bayan hatadır kendisi

sence oyle olabılır bence kesınlıkle oyle değıl!bu konuda yorum yapmayacağım cunku bayan hata fılız mı yoksa bay hata yılmaz mı dıye yenıden hataları ortaya dokmek zorunda kalacaz ve bu konu uzerınde cok konusuldu!ve artık sıktı!

hayatımda bu kadar soru sormamıstım emın ol gumburtuye gıtmez:)!secomsunda tartısma cıkaracak bır msj yazdığını gormedım acıkcası!

secoms
20-02-07, 17:23
Walla kız,erkek farketmez tercih cocuga bırakılmalı :img-hyste

Mert bu soru kac puanlık cevap veremiyorum.. Fazla ise bir seyler sallayacam..

Yok olmaz öyle sey..Kesin araya nifak sokar..Yılmaz-Filiz'i Cem'e bırakır bir süreliğine..

ferıde ne zman elıfe dadı olarak gerı doner:)? bu gıdısle anne olarak gelecek ama neyse:)
Dadı tutacak paraları yok.Gerci Feride'nin böyle bir sıkıntısı da yok.. Neyse dedigin gibi anne olarak gelecek gibi..

omer elıfın hatıralarını ferideye asık olduktan sonra olduğu gıbı bır cekmeceye koyar mı yoksa ferıdeyle evlendıkten sonrada elıfın hatıralarına ferıdeden saygı duymasını mı ıster?
Şimdi nasılsa öyle devam eder..

Bu gecen kagıtta da vardı.. Bu soruya itiraz ediyorum :)

Bilmem.. O kadında bir tuhaf.. Sevinmez herhalde..

Böyle olacagını sanmıyorum.. Ben bu Cemil'i seviyorum.. Son yaptıkları tabiki tasvip edilemez..

Telafi varsa ben ona gireyim.. 2.kagıttaki sorular cidden zor :img-wink:

Yılmaz onaylayınca :img-hyste

Bence engel olur.. Kendince haklıdır..

Kesinlikle hayır.. Adam sevmiş bir kere ona da yazık..

Aslı'nın Cem olayı bitmiştir bence.. Yılmaz ile olan sahneleri agırlık kazanır..

NOT: Sevgili Mert sakın yanlıs anlama..

tolgahuzur1
20-02-07, 17:24
Ayni konular üzerine konusa konusa tartisacak birseyde kalmadi.
Bari ben bir soru sorayim.
Filiz bir son büyük hata daha yapacakmis, sizce bu ney olacak

kanımca ya cemin evlenme teklifini kabul edecek. yada yılmaza kızgın bir haldeyken çocuğun babası cem diyecek gibime geliyor..??

matraka
20-02-07, 17:26
devam edıyımtmm edıyorum.....

ceme saldırmayıca ısırmıyor kendisi

o Allahın emri zaten gitmesse ayıp olur gurularımı var sanki

evet bu olabilir

galatasaray

ceyda fatıhın ıyı yuzunu gorunce aralarında bır ılıskı baslar mı?

evet erdemli çocukmuş iş işten geçince herşeyi anlattı deyip atlar üzerine

kaldıramaz şiir yazmaya devam eder

asla ner de görüşmüş

fakirlik adama neler yaptırmaz ki

tek stil varken ne hacet söz verdi adam alıcak orayı

olmadıklarını öğrenecekelr

canan hanım nerde kayıplara mı karıstı?

başka dizide fırsatı olduğunda gelicek

canan aslının yılmazı sevdığını oğrenınce ona ne der?yılmazı unut der bence

unut deli gönül der sanki dese unutacakmış gibi

o makyajla bu sorun olmaz ,

kesinlikle kavgalı
sevgili mert iki laf etmedikten sonra cevaplamışım cevaplamamışım ne olucak bunları ben senle ve sizlerle muhabbeti sevmişim filiz yılmaz bahane olmuş

devil61
20-02-07, 17:27
NOT: Sevgili Mert sakın yanlıs anlama..

ortada yanlıs anlayacak bır konu yok:)ben yanlıs anlamam senı hemso:)

bu kadar soru ustune arada yıne aynı soruyu sormam cok normal hayatımda bu kadar soru sormadım:)

pinkzone
20-02-07, 17:29
Banada öyle geliyor ama bu Filiz nezaman ney yapacagi belli olmuyor acikcasi:img-wink:

evet öyle..

Filiz Ceme şöyle der.. Gel gel.. Beyaz Atlı psikopatım.. :img-hyste

filizim+y
20-02-07, 17:30
devam etmiyim dedim ama devilin hatrı devam ediyor ne yapıyım:)

aslıdan önce uğraşağı kişiler var ömer, filiz ve yılmaz

Cemin istediği bu onlar boyun eğer mi bilinmez ama handan gider eminim

Yaparlar tabi neden olmasın hem matraka da diyor arkadaş olacaklar diye o zaman yaparlar birlikte

Filiz gs yılmaz bjk yine gurur ve inat çarpışırsa belki fb

yok ben ceydayı aynalıya vercem (her ne kadar bu bölüm aynalıya kızsamda)

Kalbi dayanmaz ama görmeden de inanamayacağı için gider ama kalp doktoru ile gider bu arada doktoruna aşık olur

Zannetmiyorum bu ikili ömer ve yılmazdan daha kötü kesinlikle olmazlar

Özür dilemez de ona yakın birşeyler söyler

bunu yapacak zaten o da anladı yanlış yaptığını

zannetmiyorum yine çünkü aklı başında bir çocuk onların evladı olmadığını biliyor

canan hanım nerde kayıplara mı karıstı ?
canan hn. filiz ve yılmazdan dolayı yorgun dinlenmeye çekildi köşesinden izliyor ikliyi iplar iyice gerildiğinde dönecek aralarına

başka ne diyebilir ki başka ihtimal söz konusu bile olamaz aşklarına tanık

bakar bakar onda astar kalmadı çünkü

Filizciler için yılmazın sürüm süründüğü sahnelerin ardından, yılmazcılar için de filizin tüm sırlarını anlattıktan sonra olsun isterler bana sorarsan en güzel sahneyi yazabilirim:)

her ne kadar benim cvplarımı dikkate almadıysanda olsun hatrın için ben bitişini de yapayım dedim, ellerine sağlık:)

pinkzone
20-02-07, 17:31
Sağol mert.. Sayende ufak çaptada olsa.. Matrakadan tüyoları alıyoruz.. Mesela mirsad olayı senin sayende aydınlandı.. :) gram gram veriyor tüyoyu matraka..

burcu_yağmur
yeter ya şu yılmaz ögrensin bebegin kendinden oldugunu valla haftadır izlemiyorum annem diyo aynı şeyler kanalı değiştiriyo ögrencekse ögrensin 4 bölümde hamile oldugunu ögrendi 4 bölümdede kendnden olduunu ögrenişr anca

devil61
kesinlikle kavgalı
sevgili mert iki laf etmedikten sonra cevaplamışım cevaplamamışım ne olucak bunları ben senle ve sizlerle muhabbeti sevmişim filiz yılmaz bahane olmuş

eskı konular cok sıkmıstı benı gercekten her zaman aynı konular konusuluyor kım haklı kım haksız aynı seyın ustunde yorum yapıyoruz bıraz konuyu değıselım ıstedım.tabıkı bnm sorduğum sorular ve cevpları dığer yorumlar gıbı olmaz ama bence cok daha zevklı oluyo:)

bi bnm sınavım miss(mert ii seyırcı secme sınavı:))

bide ess:)

baska sınav tanımam arkadaslar cevplayan herkese 100 verdım:)yazılıdan gectınız:)

avrupali guzel
20-02-07, 17:32
Yilmaz tamamen yanlis anladi ama hata onda biraz cunku Filize sormaliydi. Filizde cok uzgundu ay ne tatli oluyo aglayinca canim benim. Keske bu yanlis anlasilanlar bitse bir an once mutlu olsalar

cemotara
20-02-07, 17:33
sen gördün demedim mert ben gördüm dedim benim görmem de yeterli zaten tartışma çıkmasına değilmi bana göresi sana göresi yok aşkta mantık olduğunu ilk senden duydum sen nerden duydun ?

sevgili matraka tamamda filiz aşkta mantığını fazla kullanmıyor topu topu birkere kullandı yani filiz çok duygusal bir karakter aşkı herşeyin önünde yılmaz her kızdığında gururu ve öfkesi aşkının önüne geçiyor

devil61
20-02-07, 17:33
sen gördün demedim mert ben gördüm dedim benim görmem de yeterli zaten tartışma çıkmasına değilmi bana göresi sana göresi yok aşkta mantık olduğunu ilk senden duydum sen nerden duydun ?

askta mantık olmaz yazdım matraka:)

mantık olan ask yurumez zaten sadece bız olsunlar yeterlıde dedım sen yanlıs okudun herhalde!:)

devil61
20-02-07, 17:36
her ne kadar benim cvplarımı dikkate almadıysanda olsun hatrın için ben bitişini de yapayım dedim, ellerine sağlık:)

nasıl dıkkate almam..sorular sadece matrakaya değil butun foruma sorulmus sorular!

senın yorumlarını buyuk bır zevkle okuyorum bunu bılmenı ısterım cevpladığın ıcınde cok sağol!

barısma sahnesıne senaryo yazarsan sevınırım cunku cok guzel oluyo senaryoların:img-wink:

secoms
20-02-07, 17:40
Sınavdan kaldım ama yine devam edeyim.. :)

Baktı ki Yılmaz'la ,işbirliği bile yaparlar..

Sanki öyle görünüyor yaa..

Bilmem ki.. Hocam bu nasıl bir soru

AZ Alkmaar :):)

Fatih'ten cacık olmaz.. (Cümle sert geldiyse editleyebilirim)

Yılmaz'ın nikah sahididir kendisi..Bir de seker dagıtacak..

Acıkcası ikisi de umrumda değil..

Bence diler.. Böyle seylere takılıp kalmayacagını birkac kere gördük..

Bedavadan cocuk işte.. Gerek yok :) (Sunu okuyan hakkımda ne düsünecek acaba cok merak ediyorum :))

Filiz-yılmazdan o kadar sıkıldı ki aldı basını kactı..

Bence de.. Demezse ayıp eder..

Handan Yılmaz'dan önce Filiz'in yüzüne nasıl bakacagını düşünsün derim ben..

Bunu senaristlere bırakıyorum.. Cok iyi bir sahne bekliyorum.. (Lütfen ilk sezonki gibi yavan olmasın)

NOT1: Hocam çan kaç ?
NOT2: Matraka benden kopya cekti :img-hyste

devil61
20-02-07, 17:40

matraka bak senın ıcın dondum yorumumu buldum:img-wink: ne yazmısım:)

soruların devamı soz gelecek sımdı cıkmam lazım hepınıze hos sohbetler!:img-wink:

devil61
20-02-07, 17:43
sevgili mert bak uğraştırdun beni ben hata yapmam zihniyetinde biri olarak haklı çıkmaktan nefret ediyorum saygılar diliyorum

askta gurur ve mantık olmaz yazıyo sende yılmazcı olarak yılmazın YILMAZA yazısını okuyamaması gıbı sende mantık olmaz yazısını okuya mıyosun heralde!:)

matraka
20-02-07, 17:43
matraka nerelerdesin sorularda boğulduk yap birşeyler tüyo falan yazda başlayalım sabah ki gibi bu arada tokmak ne alemde:)

ben bittim artık benden pes pestilimi çıkardınız ne yazdığımı unutur oldum arkadaşım mantık ve gurur olmaz demiş ben olur anlamışım tokmak zamanı gelmiş

ahh acıttığını unutmuşum zaten bunu kullanalı herşeyi unutuyorum artı filizim bir tiyo yazardım ama yoruldum iş yapmak yormuyor beni ama siz yordunuz

matraka
20-02-07, 17:45
askta gurur ve mantık olmaz yazıyo sende yılmazcı olarak yılmazın YILMAZA yazısını okuyamaması gıbı sende mantık olmaz yazısını okuya mıyosun heralde!:)

mert sonuçta ne değişirki birini gene yanlış yazmışsın gurursuz bir aşk varsa ben aşık olmak istiyorum

not.gurursuzları sevmem

filizim+y
20-02-07, 17:46
ben bittim artık benden pes pestilimi çıkardınız ne yazdığımı unutur oldum arkadaşım mantık ve gurur olmaz demiş ben olur anlamışım tokmak zamanı gelmiş

ahh acıttığını unutmuşum zaten bunu kullanalı herşeyi unutuyorum artı filizim bir tiyo yazardım ama yoruldum iş yapmak yormuyor beni ama siz yordunuz

senin pestilen falan çıkmadı oyun bozanlık yapma devam hadi:)
hadi yapma matraka tamam tokmağı sen tüyoyu yazana kadar ben geri alıyorum senden hem sen yorulmazsın acısını hissetmen de güzel oldu hem sen de biz yordun unutma karşılıkla oluyor ne oluyorsa sadece kendini düşünme

birden dizi karekterleri gibi sadece kendini düşünür oldun oldu mu o kadar yazdık:)

devil61
20-02-07, 17:47
mert sonuçta ne değişirki birini gene yanlış yazmışsın gurursuz bir aşk varsa ben aşık olmak istiyorum

not.gurursuzları sevmem

gurur elbette olacak ama yılmazdakı gıbı asırı dozda olmayacak:)

sozu ayrıca ben soylemıyorum soyleyenlerın yalancısıyım:)

akwaryuum
20-02-07, 17:49
Walla Elif karakterini seven birinin böyle bir yorum yapmasını anlayabiliyorum onun için saygı duyuyorum.. Ama elif yaptıklarından sonra bile bu kadar tavır görmemişti.. Yaptıklarını anlatmaya kalksak sayfalarca yazarız eminim ki..

NOT1: Özge Borak'ı cok seviyorum
NOT2: Matraka forumda formunuzu göremedim.. Yardımcı olursanız sevinirim..

İmza: Yılmazsever SECOMS :)

yorumu kötü niyetle yapmadım gerçekten bu zamana kadar bakarsak elifi çok çok sevmeme rağmen hataları olduğunu sonuna kadar kabul ediyorum ki bu hatalarda tek taraflı değil başta ömer olmak üzere yılmazın müjganın bi çok kişinin bu yaşananlarda payı vardır.zaten elif de herşeyin farkındaydı ve asla bencillik yapmadı herzaman hatalarından pişman olup yılmazın mutlu olmasını istedi keşke zamanında daha güçlü durabilseydi hayata karşı çok güzel bi çift olucaklardı.(bana göre)( ki diziyide hep barışacaklar diye izlemiştim böyle olacağını hiç düşünmüyordum)sonradan da filizin hataları oldu.şu durumda elif filiz aslı üçgeninde şu ana kadar en masumu aslı (bi hatasını görmedim)onun için aslı hakkında erken yorum yapmanın yanlış olucağını düşünüyorum.
bende bir not yazayım tuğba büyüküstünü bende seviyorum özellikle çgo da favorimdi.bu arada elifin yaptıklarını biraz abartmışsın öle sayfalar falan sürmez yapmayın ama.:sad53: ya kız hep günah keçisi oldu zaten yeterince de ödedi,dediği gibi yılmazsız yaşayamadı...
bu arada senaristler çok büyük hatalar yapıyorlar diziden çıktılar diye kimse elifin kemal beyin yada erol beyin mezarına gitmiyor.bu vefasızlık bence.

matraka
20-02-07, 17:52
yorumu kötü niyetle yapmadım gerçekten bu zamana kadar bakarsak elifi çok çok sevmeme rağmen hataları olduğunu sonuna kadar kabul ediyorum ki bu hatalarda tek taraflı değil başta ömer olmak üzere yılmazın müjganın bi çok kişinin bu yaşananlarda payı vardır.zaten elif de herşeyin farkındaydı ve asla bencillik yapmadı herzaman hatalarından pişman olup yılmazın mutlu olmasını istedi keşke zamanında daha güçlü durabilseydi hayata karşı çok güzel bi çift olucaklardı.(bana göre)( ki diziyide hep barışacaklar diye izlemiştim böyle olacağını hiç düşünmüyordum)sonradan da filizin hataları oldu.şu durumda elif filiz aslı üçgeninde şu ana kadar en masumu aslı (bi hatasını görmedim)onun için aslı hakkında erken yorum yapmanın yanlış olucağını düşünüyorum.
bende bir not yazayım tuğba büyüküstünü bende seviyorum özellikle çgo da favorimdi.bu arada elifin yaptıklarını biraz abartmışsın öle sayfalar falan sürmez yapmayın ama.:sad53: ya kız hep günah keçisi oldu zaten yeterince de ödedi,dediği gibi yılmazsız yaşayamadı...
bu arada senaristler çok büyük hatalar yapıyorlar diziden çıktılar diye kimse elifin kemal beyin yada erol beyin mezarına gitmiyor.bu vefasızlık bence.

anladığım kadarıyla fazla yorum yazan biri değilsin bizde bu vefasızlığı açık açık görenlerdeniz her seferinde bahsetmemize rahmet dikkate alınmamıştır.evet galiba vefasız değil yazarken arkalarına bakmayı sevmiyorlar çünkü bakarlarsa çok şey görücekler toparlayamazlar

akwaryuum
20-02-07, 17:53
walla secoms olaya alaycı bir taraftan yaklaşmaya çalışıp alaycı bir msg yazdım ömer için de yılmaz içinde. bunu ciddiye alıp böyle bir cvp yazacağını bilsem zaten iletim şu şekilde olurdu. bana ve yetişme tarzıma göre ömerin ilk sezonda yaptığının anlaşılabilir, affedilebilir, unutulabilir....(ekle ne ekleyebilirsen) bir tarafı yoktur. bir kız nişanlı olmasına rağmen bir erkek onun peşinde dolanıyorsa ve sahip olduğu imkanları onu etkilemek adına kullanıyorsa onu zorlamış zorlamamış bilmem ne falan gibi mazeretler beni kesmez.beni kesecek tek mazeret kızın nişanlı olduğunu bilmemesidir ki ömer de biliyordu. insanlar bu yüzükleri yeşillik olsun, elimde güzel durdu diye takmıyorlar. kısacası sebep ne olursa olsun ömer ne kadar harika bir karakter olursa olsun yaptığı benim için defterden silinme sebebidir. kısacası hiçbir erkeklik raconuna sığmaz.bu ömer için olan kısımdı.yılmaza gelicem iş güç...

sana sonuna kadar katılıyorum bu konuda:ömer elifi çok sevmiş olabilir ama baştan yaklaşımını çok sinsi buluyorum dediğin gibi nişanlı olduğunu bile bile aralarına girdi bi şekilde.cemden tek farkı onun gibi psikopat olmamasıdır sonuçta niyetler aynı ama uslup farklı,ömer güzel bi şekilde yaklaştı o kadar.

matraka
20-02-07, 17:54
gurur elbette olacak ama yılmazdakı gıbı asırı dozda olmayacak:)

sozu ayrıca ben soylemıyorum soyleyenlerın yalancısıyım:)

yılmaz aslında melek gibi adam sadece kullanmayı biliceksin kullanma klavuzu var adamın ama filiz kullanmayı bilemedi bence yılmazın bazı huyları var onları kabartacak olaylardan kaçındığın müddetçe yılmazla gül gibi geçinirsin

tolgahuzur1
20-02-07, 17:57
sana sonuna kadar katılıyorum bu konuda:ömer elifi çok sevmiş olabilir ama baştan yaklaşımını çok sinsi buluyorum dediğin gibi nişanlı olduğunu bile bile aralarına girdi bi şekilde.cemden tek farkı onun gibi psikopat olmamasıdır sonuçta niyetler aynı ama uslup farklı,ömer güzel bi şekilde yaklaştı o kadar.

yahu sizde yapmayın allah aşkına. elifde az değil hani .seni nişanlı bir kızsın niye elin adamına gönül koyuyorsun ki. birazda zenginliğe hevesle hemen atladı ömerin boynuna. garip yılmaza olan oldu her yerden darbe yiyo aslında o bana biraz takılsa ne dert bırakırız ne keder..:img-hyste

akwaryuum
20-02-07, 17:58
anladığım kadarıyla fazla yorum yazan biri değilsin bizde bu vefasızlığı açık açık görenlerdeniz her seferinde bahsetmemize rahmet dikkate alınmamıştır.evet galiba vefasız değil yazarken arkalarına bakmayı sevmiyorlar çünkü bakarlarsa çok şey görücekler toparlayamazlar

evet bu siteye yeni giriyorum:benin yazdığım site bozulunca buraya üye oldum yeniyim burda.senaristler dediğin gibi neyi toparlasınlarki heryeri dökülüyor senaryonun.ama yinede vazgeçemiyo insan sırf bülent inalın hatırı için kopamıyorum işte.sana bişi sorucam yanlış anlamada yazıların biraz bilirkişiymişsin gibi geliyor bana yani herkonuda heryerde sen varsın en eski senmisin burda.

devil61
20-02-07, 17:59
yılmaz aslında melek gibi adam sadece kullanmayı biliceksin kullanma klavuzu var adamın ama filiz kullanmayı bilemedi bence yılmazın bazı huyları var onları kabartacak olaylardan kaçındığın müddetçe yılmazla gül gibi geçinirsin

yılmazın kullanma klavuzu tek bır dılden olusuyo o da gurur dılı:)
fılız yılmazı aslında cok ıyı kullandı elıf zamanındakı yılmaza bakın bırde fılız zamanındakı yılmaza adam mutasyona uğradı:)fılız yılmazın kullanma klavuzunu bılıyo yılmazda fılızın ama guvenın nasıl ayarlanacağı yok heralde bu klavuzlarda:)

ıkısıde bırbırlerını hıcbır zaman anlayamadı ve guvenemedı bu sorunların en kısa zamanda cozulmesı dileğiyle!!!

hos sohbetlerbye

sinem*
20-02-07, 17:59

bence ikisi çok farklı..hem niyet hem de icraat açısından ...ömer zorla elife bir şeyleri diretmiyor,kollarıma düşsün diye nalana araba çarptırmadı :) ömer elife destek oldu elif istemeseydi ömer anlayışla çekilirdi de..Elif net bir tavır koysaydı ömer ona zorla sahip olmaya da çalışmazdı bence..Ama cem hayırdan anlamıyor adam sürekli çabalıyor,kardeşini bile vurdurdu..şirketlerini iflasa sürükledi sırf filiz benim yanıma gelsin diye...

pinkzone
20-02-07, 18:00
Ama bir şey demeden geçemeyeceğim.. Ve bugünü bu mesajla kapatacağım.. :)

Bülent İnal bu bölüm çok güzel oynadı.. :) Ay ağlama sahnesinde içime öyle bir hüzün düşürdü ki.. Çok güzel ağlıyor.. Ağlamakta gülmekte bu adama çok yakışıyor.. :)

matraka
20-02-07, 18:01
evet bu siteye yeni giriyorum:benin yazdığım site bozulunca buraya üye oldum yeniyim burda.senaristler dediğin gibi neyi toparlasınlarki heryeri dökülüyor senaryonun.ama yinede vazgeçemiyo insan sırf bülent inalın hatırı için kopamıyorum işte.sana bişi sorucam yanlış anlamada yazıların biraz bilirkişiymişsin gibi geliyor bana yani herkonuda heryerde sen varsın en eski senmisin burda.

ben ikinci sezon başladım foruma yazmaya ha ne zamndır dizifilme üyesin dersen sanırım herkesten eski 2004 ten beri ben bu diziyi 38.bölümde keşfettim bülent inalı görünce olay bitti

secoms
20-02-07, 18:02

Acıkcası eski konulara yeniden girmek istemiyorum.. Senin görüsün saygı duyuyorum.. Ama sunu belirtmeden gecemeyecegim Yılmaz'sız yasayamadı lafını biraz abartılı buldum..

İkincisi; matrakanın dedigi gibi forumu fazla okumadıgınızı düşünüyorum.. O dediginiz vefasızlık konularını ele aldık hatta ortak fikirde birleştik (Her ne kadar bu durum nadir olsa da :)) Öteki taraftan Filiz'in veya Yılmaz'ın yaptıgı en ufak hatanın sayfalarca tartısıldıgı forumumuz da soruyorum Elif ne kadar tartısılırdı ? Bunun cevabını acıkcası ben cok iyi biliyorum ki zamanında tartısılmış..

NOT: O mesajı bulmada gösterdigin gayretten dolayı seni tebrik ediyorum :img-wink:

filizim+y
20-02-07, 18:03
sevgili pinknoze bende bittim o sahneye gözyaşı bile ayrı şık duruyor bülünetin yüzünde bunu zaten dile çok getirdim seni de görünce tekrar edeyim dedim (hem ben erkeklerin ağlamasını severim ara ara ağlarlar ama tam ağlarlar tıpkı bülent gibi)

akwaryuum
20-02-07, 18:07
yahu sizde yapmayın allah aşkına. elifde az değil hani .seni nişanlı bir kızsın niye elin adamına gönül koyuyorsun ki. birazda zenginliğe hevesle hemen atladı ömerin boynuna. garip yılmaza olan oldu her yerden darbe yiyo aslında o bana biraz takılsa ne dert bırakırız ne keder..:img-hyste

elif tabiki hatalı bunu kabul ediyorum sadece kötü niyetli değildi bunu söylemem gerektiğini düşünüyorum derdi para olsaydı çoktan gitmişti ayrıca yılmazla birlikteyken bişey yaşamadı ortada aldatma falan yok sadece en zor günlerinde yanında ömer vardı ve oda içinde bulunduğu boşlukta minnet duygusuyla sevgiyi karıştırdı.bi evlilik içinde bu yeterli değildi bunuda evlenir evlenmez anladı zaten birazda yılmaza karşı bi inat sürdürdü burda hatalı işte yılmaz hapishaneden çıkana kadar bekleyip şansını denemeliydi gerçi orda yılmazın tavrıda çok sertti kızı mahvetti adam gururdan ibaret bizim yılmazımızda böyle işte.denildiği gibi yılmazın bazı hassas noktaları var zorlamamak gerekiyor yoksa dünyanın en güzel aşığı olabilir.keşke herşey daha farklı olsaydı ama artık bunlarıda tartışmanın gereği kalmadı zaten.yinede söylüyorum elif kötü bir insan değildi helede para için birisiyle birlikte olabilecek bi kişi asla olmadı.

filizim+y
20-02-07, 18:12
artı filizim mesajmı veriyorsun nhe vefasızlık yaptık olmuyor ama şimdi tüm forumda erkekler olarak alındık illa ağlayalımmı yani

bak yine alınacak ne buldun burada matraka merak ettim sana birşey yazmadım ki burada ha erkek olarak alındıysan öyle ama ben erkeklerin ağlamasını severim ama dediğim gibi ara ara olunca tadı çıkıyor tıpkı yılmazın geçen bölümkü sahnesi gibi tamam alınmayın arada bir ağlayabilirsiniz haberim olursa söylerim memnuniyetimi:)

akwaryuum
20-02-07, 18:12
ben ikinci sezon başladım foruma yazmaya ha ne zamndır dizifilme üyesin dersen sanırım herkesten eski 2004 ten beri ben bu diziyi 38.bölümde keşfettim bülent inalı görünce olay bitti

çok geç başlamışsın diziye neden öyle oldu?
peki sonradan eski bölümleri takip ettinmi?

akwaryuum
20-02-07, 18:14
şu konuya katılıyorum ekranların en güzel ağlayan adamı.az ağlamadık onunla birlikte...
gerçi herşeyi çok başarılı yapıyor jön çıkmıyor diyenler bülent inalı bidaha izlemeliler bence harika bi oyuncu.

cemotara
20-02-07, 18:14
Ama bir şey demeden geçemeyeceğim.. Ve bugünü bu mesajla kapatacağım.. :)

Bülent İnal bu bölüm çok güzel oynadı.. :) Ay ağlama sahnesinde içime öyle bir hüzün düşürdü ki.. Çok güzel ağlıyor.. Ağlamakta gülmekte bu adama çok yakışıyor.. :)

Evet o sahnede çok üzüldüm yılmaza gerçekten güzel bir sahneydi
ama ben en çok filizin ağlamalarına dayanamıyorum yazık kız dizi başladığından beri ağlayıp duruyor yeter artık senaristler şu kızı ağlatıp durmasın ama ağlarken bile çok güzel

filizim+y
20-02-07, 18:22
katılıyorum üstüne bende tanımam şu an favorim kendisi birde mehmet aslantuğu severim öyle fazla seven bir yapım yok aynı yılmaz gibiyim işte :)

valla tek geçiyorum bülent inalı bende kendisini özellikle bu dizide favorim oldu secoms nasıl tubayı istiyor aslında bende bülenti:img-in_lo ama benim ki zararsız onlar mutlu olsun yeter:)

herkese iyi yorumlar ben bugünlük bittim, matraka tokmağı bırak ma sıkı tut:)

cemotara
20-02-07, 18:30
mehmet aslantuğu da eskiden beri takip ediyorum oda çok iyi söylemeye gerk bile yok aslında,özellikle istanbul masalından sonra yerine ne izlerim diye düşünürken ıhlamurlar altında ekranlara bomba gibi düştü,tabi başrollerde bülent inal ve özge borakı görünce izlememem imkansızdı benim dilediğim gibi devam etmedi ama olsun tekrar söylüyorum artık yılmazın mutluluğu için izliyorum kimle olduğu önemli değil de olsun artık.

Arkadaşım biraz saçma bir cevap olacak ama bu dizinin başrolü sadece bülent inal ve özge borak değildi
yani başrol oyuncular Bülent inal,Tuba Büyüküstün,özge borak vede sinan tuzcuydu ve dizinin gidişatıda zaten en başından belliydi filiz yılmaz aşkı olacağı

ferman336
20-02-07, 18:33
sevgili secoms yılmaz için düşündüm düşündüm bir şey bulamadım o da yaramaz ilk sezon filize yaptıkları için. o da racona sığmaz.ömer için söylediklerim onun içinde geçerli merak etme. bir de bugüne kadar yorum yazan ve okuyan herkese teşekkürler ama benden bu kadar. daha pek vaktim olacağını sanmıyorum forumu takip etmek için.görüşmek üzere.

akwaryuum
20-02-07, 18:47
Arkadaşım biraz saçma bir cevap olacak ama bu dizinin başrolü sadece bülent inal ve özge borak değildi
yani başrol oyuncular Bülent inal,Tuba Büyüküstün,özge borak vede sinan tuzcuydu ve dizinin gidişatıda zaten en başından belliydi filiz yılmaz aşkı olacağı

cevabın saçma olduğunu kendin belirtmişsin ben sadece en çok sevdiğim izlememe sebep olan isimleri söyledim o kadar diğerlerini inkar etmiyorumki.
ayrıca diğer oyuncuların hepsinide çok seviyorum ve genel olarak başarılı buluyorum.

Neslihan17
20-02-07, 19:42
Arkadaşlar birşey farkettim eğer yılmazla filiz evlenirse filiz akın oluyo bir bağlantı var mıdır sizce :D = gönderme fln...

o konu benimde tuhafıma gitti. ilginç bir rastlantı. ya da rastlantı mı tam bilmiyorum ama ilginç olduğu kesin. acaba filiz akınla gerçekten bi ilgisi var mı yoksa biz mi bağlantı kurduk sadece :D

byuzax
20-02-07, 19:54
arkadaşlar bu arada geçen bölüm şöyle bir replik oldu :

CEYDA:Bu bebek gizli kalmaz Filiz..gün gelir Yılmaz her şeyi öğrenir
FİLİZ: Babam, kalpler camdan yapılmıştır derdi bir kez kırıldı mı onaramazsın derdi..dün gece,Yılmaz benim kalbimi paramparça etti.Bundan sonra ne yaparsa yapsın ;artık onunla olmaz..

Kırmızıyla yazdığım laftan acayip kıl aldım yani filiz artık onunla olmaz başkasıyla falan mı demeye çalıştı eğer oleyse yani filiz gozumden düşer...(iyicene paronayak oldum . Psikopatlık bulaşıcı galiba :D )

fd_mac
20-02-07, 20:01

ben dizinin gidişatında en başta filiz yılmaz aşkı olucağı belliydi lafına katılmıyorum bence bu sonradan şekillenen bişey oldu............o zaman dizinin fragmanlarında söz vermiş aşklara deyip elif-yılmaz sarılması göstermezlerdi ve jeneriktede elif ağırlıklı olmazdı eğer baştan filzi düşünüldüyse....tabi ama bu benim düşüncem :happy0064 :happy0064

tolgahuzur1
20-02-07, 20:25
arkadaşlar bu arada geçen bölüm şöyle bir replik oldu :

CEYDA:Bu bebek gizli kalmaz Filiz..gün gelir Yılmaz her şeyi öğrenir
FİLİZ: Babam, kalpler camdan yapılmıştır derdi bir kez kırıldı mı onaramazsın derdi..dün gece,Yılmaz benim kalbimi paramparça etti.Bundan sonra ne yaparsa yapsın ;artık onunla olmaz..

Kırmızıyla yazdığım laftan acayip kıl aldım yani filiz artık onunla olmaz başkasıyla falan mı demeye çalıştı eğer oleyse yani filiz gozumden düşer...(iyicene paronayak oldum . Psikopatlık bulaşıcı galiba :D )

ooo sıra o lafa gelene kadar kaç tane kurulmuş cümleler var. :img-hyste yani filiz ne derse desin ne yılmaz filizsiz ne de filiz yılmazsız olamaz zaten olamıyorlarda. burada tek suçlu filiz. ebe güzel arkadaşım söylesene yılmaza bebeğimiz olacak diye ama yok söyler mi! onunda gurur yönünden yılmazdan kalır yanı yok.

yelda92
20-02-07, 20:35
aslında benim aklımda bi senaryo war yılmazın bebeğin 1 aylık diilde 2.5 aylık olduğunu öğrenmesi hakkında bence şöle olmalı filiz ve yılmaz bi şekilde bi yerde karşılaşırlar ve konuşma durumunda kalırlar yılmaz filize halen inanmamaktadır filiz yılmaza sakın bi daha karşıma çıkma inan artık senin yüzünü bile görmek istemiorum sen benim başkasından çocuğum olabilceğine inandın ya işte o an kalbimi paramparça etttin yılmaz kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim git yılmaz bidahada karşıma çıkma der yılmaz yine filize inanmaz ve filize sana inanmıorum der tartışmaya başlarlar tartışma iice şiddetlenir ve birdenbire filize bişiler olmaya başlar ve bayılır yılmaz filize bişi olcak die çok endişelenir ve filizi arabaya atıp filizi en yakın hastaneye götürür filize müdahale edilirken yılmaz filize bişii olursa öleceğini ve onsuz nefes alamayacığını anlar ama yine o gururu dewam etmektedir o sırada doktor çıkar ve yılmaz filizin ve bebeğin durumunu sorar doktorda filiz hanım sanırım son günlerde çok ağır şeyler yaşamış ve çok yıpranmış onu stresten uzak tutmalısınız ama neyseki filiz hanım ve 2.5 aylık bebeği gayet ii durumdalar der

ve bu yılmazın bittiği andır daaha sorada yılmaz filizi görmek ister ama filiz buna izin vermez

ağlayan gitar
20-02-07, 20:49
ya bu parçayı dinlerken filiz ve yılmaz geliyo hep aklıma :img-wink:
söndü içimin ateşi bitti
bıktım yalanlarından
zorla ele avuca sığmaz aşk
kopgel günahlarından
nazın sitemin belli değil
ben senin neyinim anlayamadım
sevda ateşin aynı değil
ilk defa üşüyorum kollarında
kim bu gözlerindeki yabancı
yaralar beni yüreğimden hani ben olcaktım yalancı başının tacı
bu günün yarınların günahkar
yakanı bırakmaz ellerim
hani ben olacaktım yalancı başının tacı...

lawinia
20-02-07, 21:08
Arkadaşlar birşey farkettim eğer yılmazla filiz evlenirse filiz akın oluyo bir bağlantı var mıdır sizce :D = gönderme fln...

ben bi yerde yılmazın isminin yılmaz güneyden filizinkinin de filiz akından geldiğini okumustum hatta bastan beri filiz yılmaz askı planlandıgı için evlendiklerinde filiz akın olması amaclanmıs diyorlardı tabi bunlar ne kadar dogrudur bilemiyorum paylasayım dedim sadece...

medsul
20-02-07, 21:53
off offf ya ben niye böylesine merakla beklediğim bir dizi haberinin en sonunu yakaliyorum ooofff neyse habere gecersek efem
dizi yapımcısı dediki bu sezon sonuna kadar devam edecek cok süprizler olacak
dedi sonra ceyda rolunü oynayan( pardon adını unuttum)bence herne olursa olsun bütün zorluklara ragmen aşklarini yaşamali dedi ve haber bitti
acaba başinda ne söyledi süpriz felan var dedi :img-wink:

devil61
20-02-07, 21:54
Sağol mert.. Sayende ufak çaptada olsa.. Matrakadan tüyoları alıyoruz.. Mesela mirsad olayı senin sayende aydınlandı.. :) gram gram veriyor tüyoyu matraka..

pınkzone kusura bakma yenı gormusum rıca ederım aklıma gelen butun soruları sordum bıtek fılızın hata tuyosunu alamadık kendısı bılır ızleyıp oğrenmek daha cok heyecanlı oluyo:good:

medsul
20-02-07, 21:56
birde sükrü abi dediki ben ahlakli insanlarla
çalişirim en önem verdiğim şey ahlaktir dedi
zaten bu yüzden avşar yapımlari her zaman başarili oluyor:img-wink:

devil61
20-02-07, 21:58
off offf ya ben niye böylesine merakla beklediğim bir dizi haberinin en sonunu yakaliyorum ooofff neyse habere gecersek efem
dizi yapımcısı dediki bu sezon sonuna kadar devam edecek cok süprizler olacak
dedi sonra ceyda rolunü oynayan( pardon adını unuttum)bence herne olursa olsun bütün zorluklara ragmen aşklarini yaşamali dedi ve haber bitti
acaba başinda ne söyledi süpriz felan var dedi :img-wink:

o kadar takma kafana bak sen yıne bı kosesını yakalamıssın ben hıcbır yerını ızleyemedım paylastığın ıcın sağol!

dızı mutlu sonla bıtecek:)bundan emın olabılırsın:)

devil61
20-02-07, 22:01
birde sükrü abi dediki ben ahlakli insanlarla
çalişirim en önem verdiğim şey ahlaktir dedi
zaten bu yüzden avşar yapımlari her zaman başarili oluyor:img-wink:

kesınlıkle bellı oluyo bu konuya dıkkat ettığı oyuncularımızın bırbırınden kalıtelı... hepsı ellerınden geldıklerınden en ıyısını yapıyorlar senaryo ne kadar sacmalasada son zamanlarda oyuncular sayesınde bu sacmlamalara ses ckarmıyor seyırcıler coğu ınsan dızıyı once oyuncu sonra oynadığı karakter ıcın ızler!

avsar yapıma boyle bır dızıyı bızlere sundukları ıcın cok cok tskler basarılarının devamı gelır ıns!

medsul
20-02-07, 22:07
o kadar takma kafana bak sen yıne bı kosesını yakalamıssın ben hıcbır yerını ızleyemedım paylastığın ıcın sağol!

dızı mutlu sonla bıtecek:)bundan emın olabılırsın:)

inanirmisınız şu diziyi iki sezondur takip ediyorum
her zaman tv dikkatle bakıp acaba bir haber var mi diye bakıyorum
ama yok izlemediğim ne kadar dizi varsa hepsini görüyorum ama
bizim dizinin ne haber nede oyuncular hakkında bir haber okumak nede onlari
tv de izlemek nasip olmadi ama hala ümidim var
bir tek gecen hafta mutfakta yenilik var da sinan tuzcuyu izledim
ve kendisine hayran kaldim
tabiki bende avşar yapıma böylesine kalıteli güzel oyuncularla
tanimamiza sebeb oldugu içim teşşekkür ederim:img-wink:

secoms
20-02-07, 22:08
başrollerde bülent inal ve özge borakı görünce izlememem imkansızdı benim dilediğim gibi devam etmedi ama olsun tekrar söylüyorum artık yılmazın mutluluğu için izliyorum kimle olduğu önemli değil de olsun artık.

Bak bu tanıdık geldi.. Zaten Yılmaz karakterini seven 10 arkadastan 6,5'i böyle düşünüyor.. Hiç sasırmadım :)

devil61
20-02-07, 22:17
inanirmisınız şu diziyi iki sezondur takip ediyorum
her zaman tv dikkatle bakıp acaba bir haber var mi diye bakıyorum
ama yok izlemediğim ne kadar dizi varsa hepsini görüyorum ama
bizim dizinin ne haber nede oyuncular hakkında bir haber okumak nede onlari
tv de izlemek nasip olmadi ama hala ümidim var
bir tek gecen hafta mutfakta yenilik var da sinan tuzcuyu izledim
ve kendisine hayran kaldim
tabiki bende avşar yapıma böylesine kalıteli güzel oyuncularla
tanimamiza sebeb oldugu içim teşşekkür ederim:img-wink:

o programı bende sans eserı ızledım ve senın gıbı yıne sonuna rast geldım.sınan tuzcu cok ii oyuncu gun gectıkcede kendını gelıstıren bır ınsan!
basarılarının devamını dılıyorum...

bende cok sınır oluyorum butun dızılere rastlıyorum ıhlamurlar altında yok eskıden starda verırdı cuma gunlerı ı.a varken starda magazın olurdu reklam arasına rast gelırdı tuyolar hep alırdık oyuncuların ağzından hem de dızı dısı gormus oluyorduk.sımdı onları gor gorebılrsen cıktıklarındada bız yakalayamıyoruz ama elbette bırgun yakalarız ıns dızı bıtmeden:)

devil61
20-02-07, 22:21
yılmazı seven değil hem yılmazı hem elifi sevenler böyle düşünüyor ama benim gibi hem yılmazı hem filizi sevenlr yılmazı filizden başkasıyla yakıştıramazlar.

ben yılmazı aslıyla yakıstırıyorum cokta ortak yonlerı var yılmaz aslıda kala kala saflastı sonra aslı da sıır yazıyo cok gereksız konusmalar yapıyo ...ılk geldığınde dedım fılızın cekeceğı var ne havayla gelmıstı ben bıle cekındım tv basında:)ama baktımkı aslıdan da bıse olmaz kım gelırse gelsın fılızle yarısamaz:)

destina304
20-02-07, 22:25
ben yılmazı aslıyla yakıstırıyorum cokta ortak yonlerı var yılmaz aslıda kala kala saflastı sonra aslı da sıır yazıyo cok gereksız konusmalar yapıyo ...ılk geldığınde dedım fılızın cekeceğı var ne havayla gelmıstı ben bıle cekındım tv basında:)ama baktımkı aslıdan da bıse olmaz kım gelırse gelsın fılızle yarısamaz:)

aaa teesüf ederim mert.sence herhangi bir kadın filizle yarışabilirmi?ne olursa olsun filiz benim gözümde rakipsiz ne aslı nde feride aslı maslı bahane filiz hepsiden şahane :):)

devil61
20-02-07, 22:28
aaa teesüf ederim mert.sence herhangi bir kadın filizle yarışabilirmi?ne olursa olsun filiz benim gözümde rakipsiz ne aslı nde feride aslı maslı bahane filiz hepsiden şahane :):)

ben valla ılk geldı korktum fılızın cekeceğı var dedım fılız bıttın aslı yılmazı kapar demedım ısterse dunyanın en guzel bayanı gelsın fılızın elıne kımse su dokemez:)

aslı-yılmaz bahanesı
fılız-yılmaz sahanesi:)

mıstaa
20-02-07, 22:48
62. bölüm güzel bir bölüm olacaktır bence..yorum da pek bir şey yazmasada öyle hissediyorum...

yanlız ilerleyen bölümlerde yılmaz gerçeği yani bebeğin öz be öz kendi bebeği olduğunu kimden ve nasıl öğrenecek?

seçenekler..
-handan hanım iki dünya bir araya gelsede söyleyeceğini zannetmiyorum.
-cem ölmeyi tercih ederde söylemez..
-hipokrat yeminini hiçe sayan doktor en zor ve en saçma olasılık..
-en mantıklı seçenek ceyda

filizin üzüntüsüne dayanamayıp yılmazın ofisini basabilir ceyda.gerçekleri açıklar şöylerken böyle böylerken şöyle der....ama kaç bölüm sonra!!!işte orası "MEÇHUL"....

forever_bim
20-02-07, 22:56
Arkadaşlar ben geldim. Sevgili matraka ve filizim dert etmeyin 410 mesajın sadece 90'ı konuyla alakasız çıkıp silinmiştir:)

Yılmaz'ı severler dernegi. Aklıma 90lı yılların ortalarında hit bir diziyi getirdi. Dizide "Kablumbağa ve Kurbağaları Koruma Derneği" kurulmuştu. Bu da o hesap.:)

62. bölüml Hic alakasi yok biliyorum ama bu yilmazin,ömerin yada filizin dogumgünleri yokmu??
Yani ben mi hatirlayamiyorum yoksa hic kutlamadilarmi???

Bilgilendirme için yazıyorum. 7. Bölümde Ömer'in doğumgünü kutlanmıştı. Elif de gitmişti siyah bir elbise giyip.

nedense ben bu kızdan böyle bir elektrik almıyorum sanki aliyede denize aşık doktor vardı denizi sevdi ama aliyeyle ilişkilerine destek oldu...yılmaz filize dönmeye çabalarken aslı aşkını kalbine gömüp yılmaza destek olacaktır...bu arada yılmaz dönerken demişken geçen bölümlerde yılmaz ferideyle konuşuyo 60.bölümdü sanırım henüz filize dönmüş değilim diye bir cümle kuruyo...yılmaz kız gibi naz yapıyo bu cümleyle vallahi çok güldüm lafa...

Ona biz sevgili Filizimle "Yılmaz Agam naz yapıyor" diyoruz.

muhahaa yok yakupoğlu derdim filizcilerin eline biraz daha koz vermek. cephe açıyorum anlayacağın böylecene bölünürler biz de daha rahat ederiz.
ikincisi motor değiştirmesine birşey dediğim yok değiştirsin madem o kadar parası var. benim derdim motoru değiştirmesi değil motor tarzını değiştirmesi. aynı tarz motorun daha hacimlisini daha yenisini alsın canımı yesin. ama bi chopper bi enduro bi racing olur mu olmaz.bir karar versin artık. ucundan biz de motorcuyuz anlarız yani. ikincisi subaru dizinin araba sponsoru o yüzden birşey diyemem bütün arabaları onlar veriyor. motor sponsoru ise korlas. bir çok motor markası satıyor o yüzden motor değişip durio. zaten son dizideki makina da eski modeldi herhalde yılmaz tekmelicek diye eski bişi vermişler. subaru ya gelince manyak bir alet ve markadır. senelerdir rallilerde şampiyondur. belki prestij arabası değildir ama arabaları seven ve bol parası olanların her zaman garajlarında olması gereken bir arabadır subaru impreza turbo mesela.

Hı ilk sezon Ömer'de vardı. Mavi Renk İmpreza WRX STI. Ama kayıplara karıştı bu güzide araba. Hastaydım o arabaya.

61.bölüm yorumu yapmadım ama ömer hakkın da bir kaç şey söylemek isterim ömer le yılmaz dost olucaklar dediğimde bunun imkansız olduğunu düşünene arkadaşlarımız vardı bunu görücekler gerçekten iyi arkadaş olucaklar

61.bölümde ömer krakterini çok beğendim sinanın bu işi bildiğini zaten biliyoruz iyi yaptığındada hemfikiriz sanırım bazı karelerde usta oyuncular yanlarında oynayanları oynatırlar tıpkı sinanın iremi oynattığı yılmazın filizi oynattığı yılmazın aslıyı oynatmaya çalıştığı ama sesinden etkilenerek rolüne odaklanamadığı gibi

sinan tuzcu tebriği çoktan haketti bundan sonra umarım kalitesinden ödün verecek yapımlarda oynamaz seçimlerini doğru yapar herşeyden önce dizilerde senorya ve oyuncu kadrosu seçim önceliği olmalı ilkesine uymasını temenni ederim veda gibi oldu ama çoktan beri bunları yazmak istemiştim

Valla ben bu dilege koskoca bir AMİN diyorum.

filiz aylarca hamileliğini söyleyemedi
oysa yılmazın acı tecrubesi var. elif evli olduğu halde pişman pişman yılmazın peşinden gezmedimi?
filizin hamileliğinide öğrenince sandıki bir hata cemden hamile kaldı şimdi pişman pişman peşimde geziyor, söyleyecek söyleyemiyor. yılmaz anlıyor filizin bişisi var ısrar ediyor neyin var hala söylemiyor yok bişeyim diyor. kim olsa yılmaz gibi düşünür. sen cemle ol sonra pişman pişman peşimde gez. örnek elif.

Aslında konular arası benzerlik var. Ama şu da var. Elif evlenmişti. Hamile kalması normaldi. Filiz Cem'in evlenme teklifini reddetti. E burada Cem'den hamile olsa direkt Cem'in teklifini kabul ederdi.

cem hakkında filizi yılmaz uyarmıştır ama üstü kapalı şekilde sizde şimdi diyeceksiniz ki neden açık açık söyledi ömere açık açık söylediğinde yılmazın aldığı tepkiyi hatırlıyormusun işte yılmaz filize bunları söylediğinde aynı tepkiyi almaktan korktu

güven ilşkide güven tarafların birbirine güvenleri ama ne kadar güveniyorlar bu önemli bunu defalarca söyledim filizin yerinde sen olsan her derdine koşmuş bir dostun var karşılk beklemeden sana 50.000.000 dolar verebilmiş biri en zor anlarında sıkıntıları paylaşmış biri sen olsan sevdiğin bile onun hakkında bişey söylese ne tepki verirsin ama objektif

sakın bana sevdiğimi dinlerim deme küllüyan yalan olur bu tıp ilmi kurallarına aykırı çünkü bu kadar araştırma yapıldığına göre vardır bir bildikleri değilmi

Matraka Ömer Yılmaz arasındaki durumla Filiz Yılmaz arasındaki durum bir mi?

yılmazla ömer kesinlikle birbirlerine yakın karakterler. bunun aksini iddia eden çarpılır :img-yes: ama yılmazın tek yapmayacağı şey nişanlı bir kıza öyle ya da böyle hiçbir şekilde yaklaşmazdı. aşkından ölürdü gene de hiç birşey yapmazdı. onu da ömerin bir anlık dalgınlığına, zaafına bağlıyorum.

Ömer onun faturasını çok ağır ödedi zaten be ferman336. Yılmaz kardeşini kullandı şirket hisselerini aldı. Eliften en ufak bir sevgi sözcüğü duymadı sevgi görmedi. Bence bedeli bu kadar ağır olmamalıydı.

o zaman hemen 10 puanlık sorumuzu soralım

ömeri tarif et

bakalım benziyormu benzemiyormu görelim farklarını

Ben yazayım. Ömer kendine özellikle kadınlar konusunda kendine fazlasıyla güvenen, biraz kendini beğenmiş, yerine göre fevri yerine göre gayet anlayışlı olabilen, standart bir insanın arkadaş olarak yanında huzur bulabileceği, sevdiğini sevgisiyle fazla yormayan biri. Ha bir de dizinin en aşık adamı. Biraz bahtsız. Biraz şımarık.

valla bu yoruma şaşırdım çünkü daha beterini yapan yılmaz karakteriydi yani ömerin yaptığından dahada kötüsünü yılmaz yapmıştı neyse sonuçta bunlar geçmiş olaylar

Ömer'in yaptığı da elbette bana göre doğru değildi. Ama Yılmaz'ın hatası daha büyük. Ömer kimseyi kullanmadı.

gördünmü bişey bulamadın:)ömer baştan beri kibirliydi hatırlıyormusun yılmazın motorla mağazaya dalmasını iki kardeş nasıl yorumladı ömer bunu kabalık olarak gördü filiz de böyle bir şey sen yapabilirmsin dedi sonunda belki dedi evet dedi zengin ortamdan aldığı kültür ve kibiri çıkart göreceksinki yılmazla olaylara bakış açısının farklı olma nedeni bu

peki bu adam neden zengin kızlarla işi olmuyorda piyangodan hep fakir kızlar çıkıyor amma da konuşur olduk bugün

Güveni sadakati kendi cevresinden kızlarda bulamamıştı. Acaba diyorum Fener buluşmasını öğrense bu tezinin doğruluğu konusunda şüpheleri oluşmaz mıydı.:)

Filizin hatasi verdigi kararlarinin arkasinda durmadigi oldu. Ailesine hic bir zaman net bir sekilde her ne olursa olsun Yilmazdan kopamiyacagini ve Yilmazin daima hayatinda olacagini söyleyemedi Filiz. Yilmazla olan iliskisinde ne zaman ters giden bir sey olsa gidip bunu bir sekilde ailesiyle paylasti siz hakliymissiniz ben Yilmazi taniyamamisim dedi, yani Yilmazin arkasinda durmadi, Yilmazin gercek yüzünü ailesine tanitmaya calismadi. Elbette kimse ailesini silmek istemez.

Elbette aile kolay kolay silinmez. Sonuçta Ömer'le Filiz 4 yıl yalnız aynı evde yaşadılar. İtalyadan döndüklerinde çok yakındılar. İkisi de birbirine düşkün bence. Farklı düşündükleri tek konu Yılmaz.

zaten yılmazında umrunda değil vay be secoms sen bile filiz'i sildiysen :img-hyste ... Yılmaz bu bölüm aslının derdine derman olur merak etme...

Ya bir de neden filiz birilerini silmek zorunda..Bir insanın bu yaşına kadar tüm zorlukları birlikte çektiği,tüm sevinçleri yaşadığı insanları bu kadar kolay silebilir mi ya da silmeli mi..Yılmaz gerçekten filizi seviyorsa (ki sevdiğini düşünüyorum :) ) filizin ailesine de saygı göstermeli...Filiz nasıl onun ailesine saygı gösteriyorsa o da göstersin, hem mualla hanıma bir şey yapmamasına rağmen kadın çok soğuk davrandı ama filiz gene de saygı gösterdi.Yılmaz tekinerler için sabıkalı bir insan kendisini biraz gösterseydi tabi karşısındakilerinde anlaması gerekiyor (şimdiye kadar olmadı ama bundan sonra belki olacaktır ) ,tekinerlerde bu aşka saygı göstereceklerdir.

Aslında Yılmaz'dan da bu yönde hiçbir çaba görmedik. Oysa ki Ömer Elif'i sevdiğini davranışlarıyla Müjgan Hanım'a ve Nalan'a da ispatlamıştı. Seviyorsan bence elini taşın altına sokacaksın. Yılmaz Filizde neden hep Filizden bu bekleniyor bunu anlamış degilim.

Sevgili arkadaşlar

Sevgili forever_bim'i yormaya başlayacağınızı söyleyebilirim. Bölüm yorumlarına dönelim

Sevgili pinkzone

Cem karakterinin psikopat olmasını isteyen sizdiniz.:icon_whis Tabi ki davranışlarını tahmin edeceksiniz. :img-wink:

Merak ettiğim Ömer kendilerini iflas ettirenin Cem olduğunu öğrendiğinde Ömer'in hafızasında Yılmaz'la konuşmaları aklına gelecek mi ? Yılmaz'la ilk karşılaştıklarında Ömer'in davranışlarını gözlemleyiniz. Ömer'in gözlerine dikkat edin.

Yoruldum zaten:)

Ömer ve yılmaz karşılaşması
Ömer: yılmaz konuşabilir miyiz
Yılmaz: işim var olmaz ömer
Ömer: hadi yılmaz sana yaptıklarımı yapma
Yılmaz: benim yaptığım birşey yok şimdi izninle
Ömer: yılmaz sana haksızlık ettim,inanmalıydım affet beni
Yılmaz: oldu yap yap ondan sonra da af dile
Ömer: ama zor oldu anlamak gerçekten affet beni
Yılmaz: bunu dikkate alacağım ama ne karar çıkar bilmiyorum
Ömer: lütfen yılmaz unutalım geçmişi
Yılmaz: bana yaptıklarını unutmuş değilim
Ömer: hala mı yılmaz geçmişte kaldı bak beni uyardığında seni anlamadım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Yılmaz: evet geç bir anlama ama neyse dediğin gibi geçmişte kaldı
Ömer: biliyordum artık birlik olma zamanı
Yılmaz: olsak mı acaba hala tereddütlerim var
Ömer: yılmaz yapma bak filizi vermem sana
Yılmaz: sıkar o biraz bak vazgeçerim şimdi, artık arada sorunda kalmadığına göre alırım ben filizi merak etme
Ömer: şaka cnm şaka alınma filiz senin

Böyle bir sahne hiç istemiyorum. Bu ne ya. On üzerinden 0.:) Yılmaz ne? Bulunmaz Hint kumaşı mı?

bence ikisi çok farklı..hem niyet hem de icraat açısından ...ömer zorla elife bir şeyleri diretmiyor,kollarıma düşsün diye nalana araba çarptırmadı :) ömer elife destek oldu elif istemeseydi ömer anlayışla çekilirdi de..Elif net bir tavır koysaydı ömer ona zorla sahip olmaya da çalışmazdı bence..Ama cem hayırdan anlamıyor adam sürekli çabalıyor,kardeşini bile vurdurdu..şirketlerini iflasa sürükledi sırf filiz benim yanıma gelsin diye...

Öyle deme Sinem. Ömer Cem'den daha kötü. Hiç yakışıyor mu bu tür söylemler?

forever_bim
20-02-07, 23:03

Sevgili destina304.

Filiz'i bence sen Yılmaz'ın öteki yakın hanım arkadaşlarıyla karşılaştır sadece.(Aslıyla) Abisinin müstakbel yeni eşiyle karşılaştırma. O yengesi olacak. Gelin görümce iyi anlaşacak onlar:):)Arada rekabet yaratmayın. Feridemi uzak tutuyorum ben bu olaylardan.

forever_bim
20-02-07, 23:05
kaplumbağa ve yılmaz pes doğrusu vallahi pes..
herkese iyi geceler arkadaşlar...

Aaa yanlış anladın ama. Ben Yılmaz'a demedim ki onu. Aklıma bir dizideki olayı getirdi yani. Serbest çağrışım. Herkes yanlış anlıyor beni ama:) Kusura bakma yanlış anlattım.

destina304
20-02-07, 23:07
Sevgili destina304.

Filiz'i bence sen Yılmaz'ın öteki yakın hanım arkadaşlarıyla karşılaştır sadece.(Aslıyla) Abisinin müstakbel yeni eşiyle karşılaştırma. O yengesi olacak. Gelin görümce iyi anlaşacak onlar:):)Arada rekabet yaratmayın. Feridemi uzak tutuyorum ben bu olaylardan.

ferideyi yazarken ferideyi olaya rekabet değil dizideki bayan oyuncular açısından yazmıştım.ama görünüyorki sen sadece rekabeti düşünüyorsun ve sana rekabetmiş gibi geliyo.her gel,n görümce iyi anlaşacak diyer birşey yok ama iyi anlaşmalarını isterim sonuçta ömerle yılmaz ii anlaşmıyo ama yinede işn ii anlaşırlar ayrıca söz konusu filiz olunca rekabet diye bişey kalmıyo çünki filizle rekabete girmek biraz zor :)

forever_bim
20-02-07, 23:16
ferideyi yazarken ferideyi olaya rekabet değil dizideki bayan oyuncular açısından yazmıştım.ama görünüyorki sen sadece rekabeti düşünüyorsun ve sana rekabetmiş gibi geliyo.her gel,n görümce iyi anlaşacak diyer birşey yok ama iyi anlaşmalarını isterim sonuçta ömerle yılmaz ii anlaşmıyo ama yinede işn ii anlaşırlar ayrıca söz konusu filiz olunca rekabet diye bişey kalmıyo çünki filizle rekabete girmek biraz zor :)

Yok ben öyle bir rekabet durumu düşünmedim. Filiz benim en çok sevdiğim 3 karakterden biri. Diger ikisini zaten biliyorsun. Görüşüne saygılıyım. Biliyorum sen de benim görüşüme saygılısın. Dizideki herkesin benim nazarımdaki degeri farklıdır:)

destina304
20-02-07, 23:21
Yok ben öyle bir rekabet durumu düşünmedim. Filiz benim en çok sevdiğim 3 karakterden biri. Diger ikisini zaten biliyorsun. Görüşüne saygılıyım. Biliyorum sen de benim görüşüme saygılısın. Dizideki herkesin benim nazarımdaki degeri farklıdır:)

tabiki bu forumda herkes diğer kişilerin görüşüne saygılı olmak zorunda.ayrıca feride benim sevmediğim bir karekter değil sadce öle yazmanın nedeni filizi herhalde fahriyeyle karşılaştırcak yada handan hanım teyzeyle karşılaştırcak halim yok daha gençler olsun dedim.ama yinede bana sorarsan senin görüşüne saygılıyım ama nerde feride nerde filizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

BERNA
20-02-07, 23:23
Sevgili Mert gec kagidimi getirdim sinavinin son etabinin sorularini cevapliyorum arkadasim ;)

filizle yilmazin bebeginin cinsiyeti sizce ne olur:)?
Ben bastan beri erkek olacagini dusunuyorum ama gercek hayatta da hep kiz diye tahmin ederim hep erkek cikar o yuzden bu cocuk da bu istatik ele alinirsa kiz olur ;)

handan bu yaptiklarindan sonra kizina nasil kendini affettirecegini dusunur?
Cem'le konusup vicdanini rahatlatiyor arada sirada Cem buna annelik icgudusu adini takti ya, rezaletin daniskasi. Neyse, herhalde baska konularda tas gibi saglam olan Handan da kalp krizi gecirir Filiz'in tepkisi karsisinda, Filiz de ozurunu kabul eder.

handan fomer ciftine karsi ne gibi olumsuzluklar hazirlar veya hic o iliskiyi kurcalamaz filizin acisini gordukten sonra onlara karismaktan vaz mi gecer?
Hani derler ya can cikar huy cikmaz diye, Feride'ye sarmamasi olanaksiz gibi bence. Handan bu konuda plan kurma konusunda da Cem'den yardim istemezse Omer'e yaptiklari pek ise yaramiyor ki Handan'in :)

feride ne zman elife dadi olarak geri doner:)? bu gidisle anne olarak gelecek ama neyse:)
Cevabini sen yazmissin arkadasim. Feride artik Handan'in bulundugu bir yere dadi olarak donmeyecegini acik acik soyledi. Omer beyimiz onu baska turlu eve dondurecektir. Once yeni mali durumunu da sorun eder sonra da Feride'nin her kosulda yaninda oldugunu kavradiktan sonra da aski kabarir evlenme teklif eder :)

omer elifin hatiralarini ferideye asik olduktan sonra oldugu gibi bir cekmeceye koyar mi yoksa ferideyle evlendikten sonrada elifin hatiralarina ferideden saygi duymasini mi ister?
Valla ben resmin de niye cekmeceye kondugunu anlamamistim ama Feride'nin bu konuda hicbir sorunu olacagini sanmiyorum. Sonucta kizi yerine koydugu Elif'in gercek annesine saygi duymamasi olanaksiz. Omer'in de boyle bir istekse bulunmasi icin ortam bile olmayacaktir bence.

ceydanin sizce f-y nin barismasina bi katkisi olur mu?
Eger surec icinde rol oynacak mi diye soruyorsan bana da hamilelik konusunda Yilmaz'in kafasini karistiracak lafla edebilir gibi geliyor ama barisma olacaksa onun bunun katkisi ile degil Yilmaz'in Filiz'den adam gibi ozur dilemesi ile olmali bence.

mualla filizin hamile oldugunu duyunca ne yapar?
Once bozulur elestiri yapar sonra durumu kabullenir. En sonunda da torununu cok sever.

cemil ictikten sonra eskiden oldugu gibi alkol bagimlisi olur mu?
O konuyla Yilmaz ilgilenir :) Saka bir tarafa, ben Cemil'in durumunu tek seferlik gibi dusundum ama oyuncu yuzunden Cemil'e duydugum sempatiden de olabilir.

sema ne zaman mirsatin onlarin evinde kaldigini anlar?
Bence bu bolum Sema alakasiz birseylerden suphelenecek sonra Ali (hayret bu bolum sacma bir laf etmedi) durumu aciklayacak.

sema-ali ne zaman mirsati evlatlik edinir?
Sezon sonuna dogru once cocukla biraz hasir nesir olmalar lazim bence. Bu arada secoms'un cevabi beni cok guldurdu demek Yilmaz onaylayinca :img-hyste

mujgan kizinin sevgilisiyle mutlu olmasina yine engel mi olur?hosgoruyle mi yaklasir?
Bana o isin sonu Kerem'in yasayacagi muhtemel asagilik duygusu yuzunden hayirli olmayacak gibi geliyor (hayret hep olumlu tahmin yapardim) neyse Mujgan bu konuda elinden geleni yapacaktir. Nur Surer onunuzde saygiyla egiliyorum :img-yes:

keremin babasi onu bu ilskiden vazgecirebilecek midir?
Adamcagiz bence Mujgan'in olasi tavri yuzunden oglunu uyaracaktir ama daha fazla karismayacaktir diye dusunuyorum.

asli cem isinde ne kadar ise yarar?
Yilmaz'in yaninda durup 'Yilmaz dikkat et' diye soyler durur :img-hyste

Not: Filiz'i cok severim ama bence dizinin son bolumlerin yukselen degeri Feride karakteridir. Ha dis gorunuse bakiliyorsa onu bilemem tabi :icon_whis

forever_bim
20-02-07, 23:26
Bu arada Mert bize bayagı bir yazılı yapmış. Sorularını bulsam cevap yazacam. Tam 3 sayfa yazılı yapmış. Helal olsun Mert diyorum.

Bu arada arkadaşlar hakikaten ilk yazdığım teşbihe kırılmayın sadece çağrışım yapan bir olayı yanlış aktarmışım. Şimdi fi tarihinde izlemiş olduğum dizide, karakterler sosyetik görünmek için böyle bir dernek kurmuşlardı. Biz de dizi karakterlerini koruma dernegi kurarak ilginç bir duruma imza attık demek istedim yalnızca yanlış anlaşılmışım. :img-blush

gülbeşeker
20-02-07, 23:42
arkadaşlar ben de filizi diğer genç bayan karakterlerle karşılaştıracak olursam ben bu dizide filizden daha güçlü bir karakter göremiyorum feride ömere destek olur,ömerin kalbini kazanır,aslı yılmaza destek olur yılmaz aslıya destek olur filize kim destek olur?Ancak destek olmuş gibi görünüp kuyusunu kazarlar bir destek olan canan vadı o da gitti tamam ceydayla konuşuyor ama o kadar.Filiz her şeyle tek başına başa çıkmak zorunda buna rağmen iyi dayanıyor aslı ve feride filizn yaşadıklarını yaşasalardı ne yaparlardı acaba?Filizi onlarla hiçbir konuda karşılaştırmam mümkün değil hataları da olsa.Benim gözümde filiz her konuda ikisinden de üstün.

forever_bim
20-02-07, 23:45

Valla Ceyda'dan değil de daha kilit bir isimden öğrenmesini bekliyorum ben. Ceyda Filiz'i kürtaj olacağım dediğine bile anlayışla yaklaştı. Filiz'in kararlarını sadece dinlemekle yetiniyor. Ters köşe bekliyorum ben:)

Valla bilemeyecem. Senaristlerin kagıdına bakmam lazım hocam. Ama sınavdayız.

Hocam benim bu konuda yaratıcı bir fikrim var. Bence Feride bir cinayete tanıklık etti. Katil onu kovalamaya başladı, Yılmaz Feride'ye çarpınca katil bu kazayı uzaktan gördü öldü sanıp olayın peşini bıraktı.

Valla hocam bu konuda senaristler hata yaptılar. Onların notunu kırınız:)

tekınerler baska bır eve mı cıkar yoksa bırsey olurda kurtarıcı melek gelır onları kurtarır mı(yılmaz olabılır)?

Temennim tek göz bir oda da olsa, kendilerinin bir eve çıkması. Cem psikosunda kalmalarından iyidir.

Filizi, ya da küçük Elif'i kaçırabilir. Tel yardımıyla Ömer'i boğmaya çalışabilir. :( Korkmamız lazım psikopattan.

Ufak çapta ihbarlar yaparken, Cem'e yakalanır. Kellesi gider.

Korkudan kalp krizi geçirdi. Kendi evinde ölü bulundu bence:)

Kendinden nefret eder. Felç geçirir. Böylece Filiz'in onu affetmesi sağlanır.

Cem onları kavuşturabilir. Malum o zaman forum da bayram yeri gibi olur:)

Bir iki kez gittiler. Temelli gitme ihtimalleri varmış. O yüzden bu taraftaki ziyaret kontenjanını abartmıyorlar.

forever_bim
20-02-07, 23:50
arkadaşlar ben de filizi diğer genç bayan karakterlerle karşılaştıracak olursam ben bu dizide filizden daha güçlü bir karakter göremiyorum feride ömere destek olur,ömerin kalbini kazanır,aslı yılmaza destek olur yılmaz aslıya destek olur filize kim destek olur?Ancak destek olmuş gibi görünüp kuyusunu kazarlar bir destek olan canan vadı o da gitti tamam ceydayla konuşuyor ama o kadar.Filiz her şeyle tek başına başa çıkmak zorunda buna rağmen iyi dayanıyor aslı ve feride filizn yaşadıklarını yaşasalardı ne yaparlardı acaba?Filizi onlarla hiçbir konuda karşılaştırmam mümkün değil hataları da olsa.Benim gözümde filiz her konuda ikisinden de üstün.

Bana da yapılan bu karşılaştırmalar çok çocukça ve saçma geliyor. Her karakterin belli konularda artı veya eksileri vardır. Kendimi Filiz'in yerine koyduğumda da Yılmaz'ın yerine koyduğumda da Ömer2in yerine koyduğumda da "Kesinlikle yapmam" dediğim pek çok hatayı onların yaptığını görüyorum. Sanırım Filiz'le Yılmaz'ın hata çeteresini tutmak forumu kesmedi sırada Filiz'le Feride'yi karşılaştırmak var. Çok gereksiz bir muhabbet bu. Bu da benim düşüncem.:good:

destina304
20-02-07, 23:54
Bana da yapılan bu karşılaştırmalar çok çocukça ve saçma geliyor. Her karakterin belli konularda artı veya eksileri vardır. Kendimi Filiz'in yerine koyduğumda da Yılmaz'ın yerine koyduğumda da Ömer2in yerine koyduğumda da "Kesinlikle yapmam" dediğim pek çok hatayı onların yaptığını görüyorum. Sanırım Filiz'le Yılmaz'ın hata çeteresini tutmak forumu kesmedi sırada Filiz'le Feride'yi karşılaştırmak var. Çok gereksiz bir muhabbet bu. Bu da benim düşüncem.:good:

sevgiili forever_bim
bana kalırsa bu karşılaştırmayı sen çıkarttın biz burda karşılaştırma yapmıyorduk.sadece ben filiz aslı ve feride ile igili bişey yazdım sende bunu karşılaştırma olarak gördün ayrıca karşılaştırma bile olsa ben feride ve filiizin karşılaştırılmasının hiçte çocukça olduğunu düşünmüyorum.eğer bu karşılaştırma sana çocuksu geliyorsa bu forumda yazan herşey çocuksudur.bu forum ve hakaret olmadığı sürece herkes istediği karşılaştırmayı yapmakta serbest belki biz filiz ve ferideyi karşılaştırmaktan hoşlanıyoruz buda bizim sorunumuz (ama saygı çerçevesinde)

BERNA
20-02-07, 23:59
Ben biraz tersten gidiyorum ama ne yapayim buldukca yaziyorum ;)

Cem Asli'dan kurtulmak icin yine planlari bu bolum yapmasa gelecek bolum yapar, sonucta potansiyel tehlike. Dizideki en tutarli karakter o zaten isi ne yapsin bir plan :)

Cem teklif edecek ki zaten ayrica Tekinerler (Handan bile) kesinlikle Cem'den para istemeye gitmezler. Kabul ederler mi hic bilmiyorum.

Bana Omer ve Feride daha once evlenecek gibi geliyor ama aralari cok da uzun olmaz herhalde.

Gonlum BJK'li olmasindan yana :) ama hic farketmez ben de ailemden farkli bir takimi tutuyorum hem evde heyecan oluyor :)

Cok zor bir ihtimal. Fatih son derece ezik bir tip Ceyda'nin o tarz birinden etkilenecegini sanmiyorum.

Sanmiyorum, ama orada da bir siir okuyayim diye son sansini kullanmak isterse belki :img-hyste

Ikisi de son derece onyargili olduklarindan cok ama cok zor.

Diler diye dusunuyorum.

Zaten mahalleli bu konuda acik kapi birakti madem sirket bulunmamis o zaman parayi haketmiyoruz dediler. Yani sirket gercekten ortaya cikarsa sorun edeceklerini dusunmuyorum.

Zaten arastirilmasi lazim legal yollardan evlat edinilecekse.

Yakinda yurtdisinda oldugunun aciklanmasini bekliyorum o da Ali ve Sema'nin test sonuclari gibi unutuldu, burasi okunuyorsa birisi hatirlartir ona da bir aciklama gelir.

Bence sen bilirsin der ama isin cok zor diye de uyarir.

Once kizinin yuzune bakmasi gerek bence ama Yilmaz'a yalan soylemesini de annelik icgudusune baglarlar :)

Eteklerindeki butun taslarin dokuldugu fakat en sonunde butun bunlari bilip de birbirlerinden vazgecemediklerini itiraf edemedikleri bir sahne olmali bence.

forever_bim
21-02-07, 00:02

Evladın erkeği kızı olmaz.

İntihar eder. Duygu sömürüsü yapar. Felçli kalırsa Filiz acıyıp affeder.

Havalar soğuk, o yüzden başlarına çorap örer.

Yakında anne olarak dönecektir.

Eski eşine saygı duymaya devam eder. Ama hayatına Feride'yle devam eder. Malum beş yıl geçti.

Filiz'e yaşam koçluğu yapar. Ama çok etki etmez bence.

Çok sevinir(!!)

Umarım öyle birşey olmaz. Alkol çözüm değildir.

Matrakadan kopya çekmeliyim:)

Dizi bitmeden:)

Huylu huyundan vazgeçmez.

Gönül ferman dinlemez.

Yılmaz2la daha da yakınlaşmak için araştırmalar yapar Cem hakkında:happy0064

destina304
21-02-07, 00:14
bana kalırsada bebeğin erkeği kızı olmaz ama ömerin bir kızı olduğuna göre filizinde büyük ihtimalle bir oğlu olcaktır .aslında benim gönlüm ikiz olmasından yana bir erkek bir kız :):) fömer çiftide erken evlenirlerse öemr ikinci kez baba olabilir bu sefer çocuğunu doya doya mutluluk içerisinde ferdesiyle büyütür:):):)

forever_bim
21-02-07, 00:18

Gelen duyumlara göre Filiz ve Ömer'e saracakmış. Bırakabilir.

Cem onlara gelir. Yardımcı olacağım der.

Hayır!! Ben son bölümü bekleyemem Feride Ömer'in düğünü için:img-hyste

Vestel Manisaspor.

Başlamasın.

Yok veda şiiri yazar gider.

Sanmam.

En azından sen haklıydın diyecektir.

Mümkündür. Olur.

Araştırmaları lazım. Legal olması açısından.

Karayiplerde. Tatilde.

Olmaz olmaz bu iş olamaz der.

Valla kimseye bakamayacak bu gidişle. Suçluluk duygusu onu bırakmaz.

Dramatik bir sahneyle olabilir:)

Hocam geçtim mi sınıfı?

BERNA
21-02-07, 00:26
Ben ogrendiginde yaninda Aynali'nin olmasini isterim (az sinir olmamisim ona da) ama kendisi tesaduf eseri ogrensin bence :)

Doktordan ogrenecek bence aile sorununuz cozuldu mu diye sorar basiretsiz doktor Filiz de 'ne sorunu' diye sorar. Boylece durum anlasilir.

Bence Feride'nin onu bir sebepten dolayi istemeyen (miras olabilir) ailesi veya akrabalari var. Tabi bir de belali nisanlisi (kirk kere yazmadik degil mi, korkuyorum desteksiz attim dogru cikacak diye.

Ya o takimin icinde kagit mi kalir, neredeyse yazilari solacak kagidin ;) O ceket ya Mualla Hanim'in camasir makinesinde ya da kuru temizlemede bir islem gormustur bence. Bu saatten sonra ortaya cikarsa pes derim valla.

tekınerler baska bır eve mı cıkar yoksa bırsey olurda kurtarıcı melek gelır onları kurtarır mı(yılmaz olabılır)?
cem'in para teklifinin gelmesi kacinilmaz zaten ama sirf o ev icin olsa teklifi kabul ederlerdi ama simdi Tekiner kardeslerin (Handan'i bilmiyorum) bu teklifi kabul edeceklerini dusunmuyorum. Yilmaz gercegi bu kadar cabuk ogrenmeyecek bence.

Dusecek mi :img-hyste Benim artik bu konuda suphelerim olusmaya basladi da. Benim bastan beri teorim Elif'i kaciracagi yonunde bu arada.

Gizli telefonlar etmeye devam edip perde arkasinda kalir. Ta ki cemisko onu buluncaya kadar!

Insaatın eskı mudurune sızce ne oldu?yılmaz sonradan onu konusturabılır mı?
Bana Hakkin rahmetine kavustu gibi geliyor.

Umarim inme iner ;)

Bir bilsem... ama bu bolum bence Omer babasina gidebilir sonra oraya da ugrayabilir.

Ben her ne kadar kimsenin yuzune bakamayacak durumda da olsa Omer babasindan ozur dilemek icin mezarina gidebilir diye dusunuyorum bu bolum. Belki ona Filiz veya Feride de katilabilir.

sezinti
21-02-07, 00:34
Sorulara cevablarımı yarın yazmaya gayret ederim. Bu aralar ekonomik raporları okumayı ara vermiştim. Soru çözmeye alışığız. Bu sorular arttırılabilir.
Örneğin
- Handan Hanım evlenir mi ?
- Handan evlenirse nikah şahidi kim olur ?
- Yılmaz ile Filiz evlenirse nikah şahitleri kimler olur ?
- Yılmaz, Filiz'i ailecek istemeye gider mi ?
Sorular arttırılabilir. :)
Neyse, Raporları okumayı başlayayım. İyi geceler.

Unutmadan, Ömer, Feride'yi kimden isteyecek :)

forever_bim
21-02-07, 00:44
Sorulara cevablarımı yarın yazmaya gayret ederim. Bu aralar ekonomik raporları okumayı ara vermiştim. Soru çözmeye alışığız. Bu sorular arttırılabilir.
Örneğin

1. Handan Hanım, Cem'le son derece sıcak bir mekanda evlenecek. Atmosferi sıcak bir ortamda.

2. Handan'la Cem'in nikah şahidi ZEBANİLER olacaktır. Cehennemde düğün yapacaklar çünkü.

3. Aynalı ve Canan olur.

4. Sanmam. Belli de olmaz.

5. Ömer Feride'yi forumdan istesin bence. Biz veririz. Ya da görücü usulü evlenmezler bence. Yeni trend Yıldırım Nikahı:)

secoms
21-02-07, 00:45
Soru mu nerde, Kaç puanlık , Telafi mi bu :img-hyste

Walla bilemeyecem.. (Farkettim de ben hiç bi sorunun cevabını bilmiyorum)Hayri Beyi Müjganla düşünüyordum ama son olaylardan sonra Handan'a yapabiliriz :)

Olası hayri Bey evliliğinde erkek tarafı Yılmaz(muhtar:)) kız tarafı Ömer..Cok iyi oldu bu ikili :)

Yılmaz'ınki Aslı; Filiz'inki Canan(Gelir herhalde nikaha)

Zaten ortam bu derece yumusarsa(cok seviyorum bu kelimeyi) Tekinerler ailecek Yılmazlara tasınır. Problem olmaz yani

Unutmadan, Ömer, Feride'yi kimden isteyecek:)
Kimden olacak mahallenin muhtarından :img-hyste

sezinti
21-02-07, 00:56
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Eğlenceli oldu:good: Sevgili pinkzone'nın sorularını bekliyorum :)

- Yılmaz ile Filiz televizyon seyrediyorlarmı ( Bu soru benim dikkatimi çekti :img-wink: )
- Yılmaz ve Filiz televizyonda dizi seyrediyorlarsa Ihlamurlar altında dizisini izliyorlarmıdır.
- Yılmaz ve Filiz Ihlamurlar altında dizisinde en çok hangi karakter ve karakterleri beğeniyorlardır.

Yılmaz ve Filiz'in televizyonda dizi seyretme sahnelerini izlemek isterdim

BERNA
21-02-07, 00:58

Ne guzel soru soru ustune cok yasa sezinti ne guzel fikir alisverisi yapiyoruz hata cetelesi tutmak yerine :)

1. Handan Hanim'in son faaliyetinden sonra kimse ile yakistirmiyorum, tabi her konuda kendini hakli bulan Cemisko'dan ayrilmak istemezse bilemem ;)
2. Handan evlenirse nikah sahitleri Mesut Usta (favori karakterim biliyorsunuz :img-hyste) ve 'Muazzezcigim' olur :img-hyste
3. Canan Hanim ortaya cikmazsa Ceyda ve Salih olur bence (Ali olmasin da yine bir patavatsizlik eder cunku)
4. Ben onlarda oyle bir sahne beklemiyorum acikcasi, karar verince artik bu tip islerle ugrasacak zamanlari olmaz, ama bebek dogduktan sonraya kalirsa bilemem ;)
5. Benim merakla bekledigim bir sahne de bu, Feride'nin mahkeme duvari suratli Mualla Hanim'dan istenmesi ve de Mualla Hanim'in bir kez daha Feride'yi Omer'e teslim etmesi bayagi senlikli olur :)

archshe
21-02-07, 01:04
yılmaz fılızın ondan hamıle olduğunu sızce nasıl oğrenecek?oğrendıkten sonra ne yapar?ceydadan öğrenecek bence...valla ceme ne yapar pişmanlıktan kendine ne yapar bilemicem...o kendi sorunu artık...
umarım aynalıdan öğrenir...

kötü bir aile olabilir...
sezon sonu belki...
cem onların evini alıp hediye edecektir...

cemısko omerle fılıze maskesı dustukten sonra ne gıbı zararlar verebılır?ölümcül tuzak kurabilir..:)

fatıh bu olayın cozulmesınde ne kadar etkılı olur?çok hem de çook...

cem onun işini bitirmeden bırakmazdı...

belki bu sefer inme iner de forum olarak rahatlarız...
ferideyle evlenmeye karar verince...

batınca....hatta ömer bu ara gidip özür dileyebilir...

sezinti
21-02-07, 01:07
Bugunlük asıl soruyu sona sakladım.

Filiz, Yılmaz'la barışıp evlenme kararı aldığında Filiz, sevdiğini Erol Bey'e götürürmü ?
Filiz : Baba, ben evleniyorum, bak sevdiğim yanımda, damadını getirdim sana diye replik duyabilirmiyiz.

secoms
21-02-07, 01:14
Filiz, Yılmaz'la barışıp evlenme kararı aldığında Filiz, sevdiğini Erol Bey'e götürürmü ?

Bence Erol Bey ölmedi..Filiz'in Yılmazla evlenmesini engellemek için doktorla anlastı..Yakındır dönmesi..

NOT1: Kabul ediyorum bu senaryo benim değil :) Bugün Elif için yazılmış bir senaryoydu..
NOT2: Sacmalamaya basladım..Uyku vaktim geldi :)

Ay90
21-02-07, 01:29
Özetden pek bisey anlasilmiyor bence. Bu bölüm pek biseyler olmicak Yilmaz-Filiz olayinda. Cemle ilgili bir kac sey olur herhalde. Bu dizi tam bir dalga haline gelmis:) en dogrusu sinir oluncagina.

forever_bim
21-02-07, 02:06
Bugunlük asıl soruyu sona sakladım.

Filiz : Baba, ben evleniyorum, bak sevdiğim yanımda, damadını getirdim sana diye replik duyabilirmiyiz.

Bence bu replik Erol Bey'in dirilmesini sağlar. :):) Kızım, seni böyle bir ithamla yargılamış bir adamla evlenemezsin, bana söz ver deyip tekrar ölür.:img-pilot bye bye

forever_bim
21-02-07, 02:10
Bu arada arkadaşlar tam 410 mesaj okuyup 90 tanesini silmek durumunda kaldım. Sizlerden ricam, tek cümlelik mesajlar yazmayınız. Ek olarak Yılmaz'ı Severler Derneği, Cem'i Döverler Derneği gibi lagaluga içerikler için forumu kullanmayın. Tuhaf bir geyik ortamı oluşuyor. Forumun okunabilirliği azalıyor. Onları yapacağınıza gidin dışarda temiz havanın keyfini çıkarın ya da diziden dersler çıkarın kendinize zor günler için gizli bir yerde para biriktirin. Mod tavsiyesi:):img-pilot

emraht
21-02-07, 02:13
Örneğin

Yılmazdan isteyecek tabi:img-yes:
oda ona sana kız mız yok elin ekmek tutsun sonra gel düşünürüz der.
feridede : ama yılmaz ben ömeri seviyorum der
yılmazda. sus kız elimin tersindesin zaten:img-hyste :img-hyste

forever_bim
21-02-07, 02:18
Yılmazdan isteyecek tabi:img-yes:
oda ona sana kız mız yok elin ekmek tutsun sonra gel düşünürüz der.
feridede : ama yılmaz ben ömeri seviyorum der
yılmazda. sus kız elimin tersindesin zaten:img-hyste :img-hyste

Aslında güzel bir yaratıcılık gösterdin de bence Yılmaz Feride'ye fazla karışmaz. Tabii belli de olmaz. Aklıma takılan şu var. Feride, Ömer'le Yılmaz'ın arasındaki gerilimi biliyor. Ama Elif nedeniyle olduğunu biliyor mudur acaba? Belki de bu bölüm Yılmaz'dan öğrenir. Belli olmaz. Önemli bir sahne. Cem'den sıra gelirse izleriz umarım.:img-cool2

emraht
21-02-07, 06:40
bence feridenin hafızası yerine gelmeden yılmaz bu birlikteliğe karşı gelir.
çünkü kendisini sorumlu hissediyor. kız evlenirde hafızası yerine geldiğinde daha kötü bir manzara ortaya çıkarsa sorumlusu yılmaz olacaktır. dr raporuyla belgelenmiş hafıza kaybı olan biri için, kendisi karar verdi sorumlu kendisidir denemez herhalde.
bu konuyu yılmaz ferideylede konuşur ömerlede konuşur. ömer bir kez daha yılmazın olgunluğunu kendisine karşı bir husumeti olmadığını görür.

pinkzone
21-02-07, 08:15
Sevgili Sezintinin sorularını yanıtlıyorum.. :) Çok sağol.. Çok değişik açıdan sorular.. :img-wink:

Evlenmek mi ? Bu zat'ın evlenme gibi bir durumu olmaz bence.. Erol beyin ölümünden sonra köşeye çekti aşk konusundan yani... Çocuklarına karışmaktan.. Fırsat bulupta evlenecek koca bulamaz. Bulsada bu çeneyle elinden kaçırması içten değil.
O evlenirse muhakkak nikah şahidi ya ben olcam.. Yada çok sevdiği bay psikopat.. Muhakkak bir şekilde şahid olur nikaha.. :img-hyste
Canan gelirse.. Canan.. ve Aynalı.. Yada.. Ceyda ve Aynalı..
Yılmaz gelenek ve göreneklere çevre itibari ile bağlı olan bir insan. Kesinlikle gider. Hem Filiz bu kız isteme adetini bildiğinden o kesinlikle ısrarla ister.
- Yılmaz ile Filiz televizyon seyrediyorlarmı ( Bu soru benim dikkatimi çekti )
Şu duruma bakarsak.. Hayır.. Televizyon seyrettiklerinde gözüme çarpan.. Yanyana olmamaları.. Muhakkak ya haber kanalları ya borsa.. Yada Filizin ailesi ile ilgili magazin ve önemli olayları izlediler. Bir kere gördüm. Tv izlediklerini oda Erol beyin hastaneye kaldırılması yada Ömerin topuktan vurulması sanırım.. Başka şekilde görmedim.. Ona da tv izlemek denirse..
- Yılmaz ve Filiz televizyonda dizi seyrediyorlarsa Ihlamurlar altında dizisini izliyorlarmıdır.
İzledi varsayıyorum.. Onalr ya şu kızın yada şu oğlanın yaptığına bak.. İnsan bunu yaparmı.. Tühh. Ben olsam böyle yapmazdım derlermiş.. :)
- Yılmaz ve Filiz Ihlamurlar altında dizisinde en çok hangi karakter ve karakterleri beğeniyorlardır.
Yılmaz Filiz karakterini seviyordur. Filizse Yılmaz karakterini seviyordur.. Genelde.. cinsiyetler karşı tarafı daha çok severler ya.. Erkek kadını.. :) Kadın erkeği.. :img-yes: