Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 12
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
filizci değilmi al birini vur ötekine lütfen söylemlerimize dikkat edelim bak biz sinirleniyormuyuz asla olurmu öyle
bence hepimiz söylemlerimize dikkat edelim...bir de sürekli neden forumdakileri etiketliyoruz ki filizcisin yılmazcısın,fömercisin,ömercisin vb... herkes istediğini yakın görür.
Neyse :) bu hafta son sahnede dizi biterse haftaya çok olay var demektir ama sanırım hepsi olacak gibi...sonunda da yılmaz gerçeği öğrenir ve biter :)
off offf fragmanı izledim ben cok üzülüyorum bu tekinerlere yaaa
ay ben bu bölüm kesin aglarim yazık ya bu kadarini bence hak etmiyorlar
bu bölüm bence elif mezari ziyaret edecek kesin
ayrıca bu bölün sinan tuzcunun olacak harika bir oyunculuk izliyecegiz
ğördünüz mü yılmaz ömer&feride görünce nasıl delirdi sana ne be kardeşim
sinir aslı da yanında aslında hiç ilgilenmiyorum aslı&yılmaz nede olsa gerceği ögrendiğinde pişman olacak ve ben o sahneleri keyfini cıkaracam
ve eminimki filiz her zaman oldugu gibi abisini savunacaktir:img-wink:
matraka sana bir soru sen filizin süründüğü zamanlar zevkten dort koşe olmadın mı hatta biraz daha surunsun diyordun kız yeterince süründü ve aşağılandı sıra yılmaz beyde köpek gibi sürünüyor demek biraz kaba olur solucan gibi suruncek :img-hyste
katılıyorum.surunsun surunecegı kadar.......cunku aslıyla umut verdı yok kol kola gezmeler belkıde yılmaz aslıya sevgılı olma teklıfınde bulunacak.....ama fılız asla ve asla ceme ne umut verdı nede onunla bırlıkte olmayı dusunmedı bıle.....yılmaz bınlar yaptıgı ıcın fılız den bın kat daha surunsun, arkandayım fılız sakın affetme.....
filizci değilmi al birini vur ötekine lütfen söylemlerimize dikkat edelim bak biz sinirleniyormuyuz asla olurmu öyle
sevgili matraka lütfen sözlerine dikkat edermisin zaten genel olarak yorumlarla alaycı bir tavrın var birde bu forumun huzurunu vede kavgaları filizciler çıkarıyor diyorsun sen nasıl al birini vur ötekine nede olsa filizci değilmi diyorsun biraz saygı duyarsan sevinecem bir kişi öyle söyledi diye hemen genelleme
bizim üzüleceğimiz bi bölüm olmayacak...filizciler düşünsün.
filizciler bu bölüm yanlarında ilaç bulundurmayı unutmayın...
ben sadece filiz&ömer eviden ayrılmalarina üzüldüm yoksa
filiz aslı&yılmaz ikilisini görmüş aralarinda bir şey var sanacak
diye asla ve asla üzülmem hatta ben o sahneler olsunki
yılmaz beyimiz gercegi öğrendiğinde daha fazla pişman olsun:img-wink:
arkadaşlar kavga etmeyin açıkcası ben matrakanın sözlerine alınmıyorum :D merak etmeyin bizlerin yüzü belki bu bölüm deil ama yılmaz bebeği orendikten sonra gülecek :D
ya arkadaşlar foruma yakışmayan söylemlerde bulunmayalım daha farklı kelimeler kullanabilirsiniz ama bu kadar ağırı yazılmamalı yapmayın yine yangına körükle gidiyorsunuz durun sahneleri görerek yorum yapılıyor ama izlemek gerekiyor replikler hareketler ve tavırlar yapmayın lütfen.
bizim üzüleceğimiz bi bölüm olmayacak...filizciler düşünsün.
filizciler bu bölüm yanlarında ilaç bulundurmayı unutmayın...
yakupouğlu sende hem yılmazcıyım diyosun hemde avatarında filiz var yaw :D bak benim avatarıma yılmazdan eser var mı belki birgün onu affedersem f&y resmi koyarım :D
Ağustos Böcüğü
21-02-07, 17:56
arkadaslar fragman nete düsmüs isteyenlere özel mesajla linki gönderebilirim...
fragmanı tam izleyememistim ömerin siirini begendim cok da güsel okumus valla...
Özel mesajla yollarmısın arkadaşım.. Bende henüz izleyemedim..Gerçi izlemesemmi caba cuma akşamı kafi derecede üzülecez şimdiden daraltmasammı diyorum ama yok yok alıştık biz anestezisiz açık kalp ameliyatlarına.. Yollarsan sevinirim..
matraka sana bir soru sen filizin süründüğü zamanlar zevkten dort koşe olmadın mı hatta biraz daha surunsun diyordun kız yeterince süründü ve aşağılandı sıra yılmaz beyde köpek gibi sürünüyor demek biraz kaba olur solucan gibi suruncek :img-hyste
evet o zamanlar mecazi anlamda sürüm sürüm sürünsün gibi laflar kullnadım ama sizler gibi kabalaşmadım(sizler gibi derken üstüne alınma)( forumun sağlığı açısından tekrar söylüyorum lütfen sakin olalım ve eleştirisel yorumlar yapalım benzetme kullanın tabi ama hakaret boyunda olmasın hepimiz burda bir ortamı paylaşıyoruz ben 61.bölümden sonra buraya yazlılanlardan utandım açıkcası ki sevgili modum çok daha kötülerini sildim dedi.burayı başkalarının okuduğunu düşünürsen ben şahsen böyle yorum yazılan bir yere göz atmayı tercih etmem
o yüzden sakin mesajlar yazmakta fayda var
not.ömer şiiri mükemmel okumuş okumamış yaşamış
arkadaslarr birinizde fragman linki varsa bana özel msj olarak yoliya bilirmi acaba???
ayrica bence o aksamm o sahnede cokk sey olucak gibi yilmazz o sinirden bebek hakinda kileri de söyleyebilirr filizinn yüz ifadesiylen biterrr.....bence böyle olabilirr
sükrü avsar cokk heycanli cokk güzelll günlerr bizi bekliyo dedii ama nerdeee nerdee...off yaa acarim acarim da filize acarimm yaa kiz bi yandan hamile bi yandann sevdigi adam ona neler dedi bi yandan ailesii bi yandan battilarr bi yandan sevdigi adamdan ayrildii hayati maff olmus durumda herkes filize destek olucagina filiz herkese destek oluyooo!!!
ömer koskocaman holdingi batirdii kimsenin bisey dedigi yokk daha beter destekk cikiyolarr
acaba bunu filiz yapmis olsaydi ömer eminimki filize yapmadigini birakmazdii bu babamin bize kalan son hatira onu kuruyamadinn senin yüzünden battik gibi seyler söylerdiii ama ömer batirincaaa hic bisey olmuyo ayrica yilmazinn böyle yapmasi cokk iyi oluyoo birakin yapsinn ömer filizlen yilmaza bu sekilde davraninca bisey olmuyoduu simdi sira yilmazda simdi yilmazz bu iliskiye izin vemicekk eeee ne demislerr etme bulma dünyasii!!!
ayrica bu arkadas avsar yapimi aramis dizi cekimleri nerde oldugunu sormus dizi cekimleri huzurevinde de yapilicakmiss!!??
ben bisey anlamadimm acba handan cemin yaptiklarini filizin handana sert cikmasiylann ve fakir kalicak para pul yok ekisi gibi dayanamayipp deliriyomuu acaba cünküü huzurevinde cekimler varmisss !"! keske delirsede oraya kapatsalarr böylece herkess bi derin nefes alir!!
yakupoglu61
21-02-07, 18:04
yakupouğlu sende hem yılmazcıyım diyosun hemde avatarında filiz var yaw :D bak benim avatarıma yılmazdan eser var mı belki birgün onu affedersem f&y resmi koyarım :D
ewt sonuna kadar yılmazcıyım diyorum...avatarımdaki resim filiz diye değil tuba için koyuyorum...;)
NOT: yılmazcıyım ama daha yılmaz resmi koymadım avatara...;)
yakupoglu61
21-02-07, 18:05
acaba handan mı huzurevine kapancak :D hehehhehe super ya buna acaip sevindim.....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
onu huzurevi paklamaz Bakırköy sinir ve ruh hastalıkları hastahanesine yatırmak lazım. handanı ancak orası eyler...
huzur evine gitse oranın huzurunu kaçırır ...
acaba handan mı huzurevine kapancak :D hehehhehe super ya buna acaip sevindim.....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
insallah cemi koyarlar huzurevine
tabi handanda gitse hic fena olmaz
cem hapise gider! yada ölür! ama handan kesin ölür
filizci değilmi al birini vur ötekine sözü 61.bölümden sonra buraya uygun olmayan mesaj yazanlara ithaf edilmiştir.üzerinize ona göre alının dalga geçin tiye alın eleştirin mecazi anlamlar kullanın ama seviyemizi düşürmeyelim ayrıca bu sözde kötü bir anlam yok hepiniz filizsever olarak aynısınız diyorum değilmi yani:)
ewt sonuna kadar yılmazcıyım diyorum...avatarımdaki resim filiz diye değil tuba için koyuyorum...;)
NOT: yılmazcıyım ama daha yılmaz resmi koymadım avatara...;)
bence sen yılmazı koy bana komik geldi açıkcası :D yani bende bulent için koyardım ama komik oluyo yani ama yanlış anlama bu snin düşüncen ben karışmayayım ama yılmaz resmi koyarsan daha inandırıcı olursun :) yani sakın yanlış anlama bu senin avatarın istediğini koyarsın.:img-yes:
cekimler huzur evinde mi olacak eminmisiniz ne işleri var orada
annamadim acaba ferdyle ilgisi olmasın gecmişi ile ilgili bir şey olabilir
yoksa sanmam kimsenin oraya düşecegini gerci handan kesin gercekleri
ögrendiğinde kalpten(gerci ben şüpeliyim olup olmadiğindan ama )gider
bizde kurtuluruz yoksa bu kadından bize rahat yok:img-wink:
fragman yorumum ancak izleyebildim yorumumu yapabilirim açıkcası aslı ve cemin olmaması sevindirdi beni hem ömeri de uzun zamandır bu kadar uzun görememiştik nihayet ömeri hatırladılar yılmazdan sonra glene kişi olarak bu yüzden ben sevindim şiiri okumasıda süper sözlerde gerçekten yaşamış okurken
ilk sahne ömerin gözyaşları ile başlıyor
aynı gece sanırım ömer filiz bahçede filizin desteği var (bu kız çok güçlü ne zaman patlak verecek hep destek destek kendisi sapasağlam maş.)
sonrasında ömerin ikinci destekçisi feride ile birlikte
tekinerlerin evden ayrılışı elifin mahsun bakışı handan ve filizin hüznü
evden en son ömer ve elifin elele çıkışı
ömerin şirkette babasının resmine bakıp üzülmesi
filiz ve ömerin şirketi teslim ettikten sonra dışarıdan bakmaları
feride ve ömerin sahil konuşması sonrasında ferideyi yılmazlara bırakması
aslı ile yılmazın gelişi yılmazın feride ve ömeri görmesi
yılmazın tepkisini göstermesi bunu üzerine filizin arabadan çıkışı ömer yılmaz öfkeli bakışları
yani bol ömerli bir bölüm bizi bekliyor olsun ben severim ömeri de diğer iki kişiye tercihimdir, güzel bir bölüm olacak hüzün, öfke, intikam, aşk, destek herşey olacak:)
Ağustos Böcüğü
21-02-07, 18:12
filizci değilmi al birini vur ötekine sözü 61.bölümden sonra buraya uygun olmayan mesaj yazanlara ithaf edilmiştir.üzerinize ona göre alının dalga geçin tiye alın eleştirin mecazi anlamlar kullanın ama seviyemizi düşürmeyelim ayrıca bu sözde kötü bir anlam yok hepiniz filizsever olarak aynısınız diyorum değilmi yani:)
Valla aslında seni anlayan biri olarak bu mesajda ne dediğini anlayabilmiş değilim..Son cümleyi anlamadım. :))) Hem değil hem öyle diyormuşun gibi geldi..:) Yoksa benim lazlığım tuttuda anlayamdımmı diye de soruyorum..Malum 12 den sonra olayı. ;)
yakupoglu61
21-02-07, 18:13
bence sen yılmazı koy bana komik geldi açıkcası :D yani bende bulent için koyardım ama komik oluyo yani ama yanlış anlama bu snin düşüncen ben karışmayayım ama yılmaz resmi koyarsan daha inandırıcı olursun :) yani sakın yanlış anlama bu senin avatarın istediğini koyarsın.:img-yes:
ne demek yanlış anlamak,düşüncene saygım var...
ama ne kadar yılmazcıda olsam resmini koymayı hiç istemiyorum...
arkadaşlar bu bolumun son sahnesi belli bence o yılmaz-filiz-aslı-ömer-feride sizce de öyle değil mi bu bolum bol bol fomer + aslı & yılmaz + filiz ve bebek
of of ya iyice çıkmasa soktular diziyi....
Bence kesin filiz kafayı sıyıracak hele annesinin yaptıklarını öğrenince mahvolacak zaten ondan önce yılmaz kızı delirtecektir
Kim olsa delirir handan gibi annesi,arkadaşı gibi görünen psikopat herifin biri vede yılmaz gibide sevgilisi var bence filiz zor bile dayandı yakındır delirmesi
son sahne bölümün sonu olabilir ve inş. filizin bebeğiyle ilgili birşey çıkar yılmazda anlar ama bunun daha iler ki bölümlerde olacağını düşünüyorum bir de burada çok güzel süper bir sahne falan yazıyoruz ya sonra dizide geçiştiriliyor bu yüzden çok fazla abartmadan yazalım sonra hayal kırıklığı oluyor:img-yes:
filiz yılmaz karşılaşması olacak demiştim ama bayağı kalabalık ortamda oluyor o yüzden kayanayabilir bakışlarla anlatırlar malum bunda tecrübeleri tartışılmaz filiz yılmazın ne yapalım en azından görmeden uzaklaşmalarındansa sürekli görerek aşkları daha da bağlasın birbirlerini:img-wink:
Bence kesin filiz kafayı sıyıracak hele annesinin yaptıklarını öğrenince mahvolacak zaten ondan önce yılmaz kızı delirtecektir
Kim olsa delirir handan gibi annesi,arkadaşı gibi görünen psikopat herifin biri vede yılmaz gibide sevgilisi var bence filiz zor bile dayandı yakındır delirmesi
yok yok delirmez merak etme küllerinden yeniden doğuyor bu kız bebekle birlikte daha da kuvvetlendi baksana dimdik ayakta duruyor herşeye rağmen filiz bu biliyor kimseden fayda görmeyeceğini bu yüzden kendinin merhemi kendisi vebebği olacak
destina304
21-02-07, 18:21
aslında dizinin çok konsuu var bizim dizi çıkmaza girecek bir dizi değil işin özü senaryo geniş.mesela 3 bölüm cemin olayları çıksa;aslıyla3-4 bölüm bişeyler olsa feridenin geçmişi içinde 1-2 bölüm verseler geri kaanl bölmüleride mutlu mesut seyretsekte olur ama senristlere saygı duyuyorum herne olursa olsun benim için tuba ve bülenti bile görmek yeterli ama altını çizerek sölüyorum ben senaryoyu çok beyeniyorum engelli bir aşkın öyküsü
Arkadaşlar lütfen forumun seviyesini bozmayalım..
Ne o öyle köpek gibi sürünme deyimi ? .. Ne filiz Ne yılmaz.. Nede bir başka krakter böyle deyimleri hak ediyor.. Bunun bir dizi olduğunun farkına varalım.. Ve forum çerçevesinde seviyemizi koruyalım.. Forumu rencide edici mesajlardan kaçınalım..
Ağustos Böcüğü
21-02-07, 18:24
arkadaşlar bu bolumun son sahnesi belli bence o yılmaz-filiz-aslı-ömer-feride sizce de öyle değil mi bu bolum bol bol fomer + aslı & yılmaz + filiz ve bebek
of of ya iyice çıkmasa soktular diziyi....
Su bulanmayınca durulmaz. Bizde durulana kadar sabredeceğiz artık.Umarım fazla uzatmazlar. Kal geliyor. :) Taşların iyice yerine oturması için bu sahneler gerekli belkide. Gerçi bu kadar çıkmaza sokulması şart mıydı? Bence değildi..
Matraka arkadaşa seviyeli tartışma konusunda sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar kendilerini fazlaca kaptırıyorlar..Tamam bende Filizi çok seviyorum ama Yılmazsızda düşünemiyorum..Aynı şekilde Yılmazı da Filizsiz..
Ben onları didişirkende izlemekten zevk alırım hatta köşe olurum.. Ve lakin böyle büyük suçlamalara karşılıklı güvensiliğe tahammül edemiyorum.
şöyle bir konuşma olsa tamda super olacak
yılmaz : bana bak ömer efendi artık bizi rahat bırakın !
filiz: ne diyorsun sen ya ?
ömer: filiz sen karışma
filiz : sen karışma ömer bu artık gurur meselesi oldu. Yılmaz sen kimseye karışamazsın bunu iyice kafana sok !
yılmaz: yaa bundan sanane
filiz : feride özgür biri istediğiyle beraber olur
yılmaz: ama doğru adamla
filiz : belki doğru adamı bulmuştur sen bunu bilemessin
yılmaz: belki bulduğunu sanıyordur
filiz : olabilir ... bende bir zamanlar doğru kişiyi seçtiğimi sanıyordum ama yanılmışım ama en azından feride denesin bırakda
yılmaz: feride biz mi tekinerler mi ?
feride boş boş bakar diizi orda biter.
belkide yılmaz ömerin ferideyi zorla öptüğünü zannetcek! o yüzden öyle girişicek! filiz kesin sessiz kalır! sonunda fenalaşabilir yine! hastaneye giderler yılmazda öğrenir çocuğun kaç aylık olduğunu
Ben acikcasi Kanaldnin sitesindeki resimlerden yola cikarak o sahnede bir süpriz bekliyorum, sanki söz duellosu disinda birseyler daha izleyecekmisiz gibi, cünkü Ömerle Filiz cok sasirmis bir sekilde baska bir yere bakiyorlar, hem üstelik Cemin plan kurmadigi bir bölüm düsünemiyorum, belki bu seferde Yilmaza bir silahli saldiri falan düzenleyecektir (sanmiyorum gerci), yada Feriden gecmisinden birileri gelebilir...
Yılmaz gerçekleri öğrenir özür diler kem küm... sonra sıra filizde
filiz : yılmaz eskiden seni gördüğüm seni hayal ettiğimde elimi karnıma koyduğumda aklıma gelen ilk şey bana seni seviyorum dediğin günler olurdu ama artık seni gördüğümde aklıma o gece bana söylediklerin geliyor.Sana baktığımda içimde bir yerler acıyor. olmaz yılmaz artık ne seninle nede bir başkasıyla olmaz....
filizden böyle bir replik bekliyorumm
Yılmaz gerçekleri öğrenir özür diler kem küm... sonra sıra filizde
filiz : yılmaz eskiden seni gördüğüm seni hayal ettiğimde elimi karnıma koyduğumda aklıma gelen ilk şey bana seni seviyorum dediğin günler olurdu ama artık seni gördüğümde aklıma o gece bana söylediklerin geliyor.Sana baktığımda içimde bir yerler acıyor. olmaz yılmaz artık ne seninle nede bir başkasıyla olmaz....
filizden böyle bir replik bekliyorumm
bencede bunun gibi bir replik olabilir
ya yilmaz bebegin kendisinden oldugunu ögrenince
af etmesini isteyecektir filizde böyle birsey söyler
ama bu bölümde olacagini pek sanmyiorum
filizden böyle sözler kesin gelir! ama tabi yılmaz onu yakalayana kada ohhoooooo bi 5-6 bölüm yılmaz filizi kovalar! sonunda yakalar! sonrada tekrar filizin kalbini kazanma başlar! yada bunların hiçbiri olmayabilir yılmaz bebeği çok daha sonra öğrenebilir mesela doğduktan sonra! yine zaman aşımı olur filizde cemle evlenmiştir aslı yılmazla! aslı ölüm döşeğindedir! cem filize 1 kere bile dokunamamıştır anlaşmalı evlilik yapmışlardır! sonundada yılmazla filiz barışır yada filiz ölür!! biraz uçtum galiba!:)
filizden böyle sözler kesin gelir! ama tabi yılmaz onu yakalayana kada ohhoooooo bi 5-6 bölüm yılmaz filizi kovalar! sonunda yakalar! sonrada tekrar filizin kalbini kazanma başlar! yada bunların hiçbiri olmayabilir yılmaz bebeği çok daha sonra öğrenebilir mesela doğduktan sonra! yine zaman aşımı olur filizde cemle evlenmiştir aslı yılmazla! aslı ölüm döşeğindedir! cem filize 1 kere bile dokunamamıştır anlaşmalı evlilik yapmışlardır! sonundada yılmazla filiz barışır yada filiz ölür!! biraz uçtum galiba!:)
hemde fena uctun
biz mutlu son beklerken
filizin öldügüü bile yazdin
gülbeşeker
21-02-07, 19:14
bence bu son sahneden hiçbir şey çıkmaz ne yılmaz bebeğin babası olduğunu öğrenir ne filiz bi şey söyler öyle feride-ömer ilşkisi hakkında bir iki bişey söylerler olur biter ömerle filizn baktıkları kişi de feride olsa gerek kanaldnin sitesindedeki fotoda bir feride görünmüyordu bu arada aslının yılmazın koluna girmesi sevgili oldukları anlamına gelmiyor ama girmese daha iyi olurdu yılmaz da aslının yanında duruluyor o yüzden aslının gitmesine izin vermiyor geriye kalan herkese düşman gibi açıkçası tekinerlerin batışını da şu anda sadece uzaktan izliyordur gerçeği öğrenince bu konuya da bir el atar.
Arkadaşlar şimdi tekinerler tamamıyla beşparasızmı kaldılar hemde sokakta acaba nerde kalacaklar inş. cemde kalmazlar yani nerde olursa olsun ama cemde veya onun tashis ettiği hiçbiryerde kalmasınlar
Birde bu bölümden sonra filiz ve ömer iş aramayada başlarlar artık hemen bulurlarda zaten bence filiz ve ömer gazi mah. yaşayacaklar müjgan hanım onlara güzel bir ev bulur artık
ya varmı böyle bişey ya ne yılmazın aslıdan etkilenmesi arkadaşlar burdan senalistlere sesleniyorum hani söz vermiş aşklaraydı dizinin sloganı.......
bukadarınada pes dogrusu biz artık aşk görmek istiyoruz ya.......
senalistler izleyicinin düşüncelerini hiç dikkate almıyolar hem geçen bölümlerde yılmaz hani bidaha kimseyi sevmiycegine yemin etmişti......
şimdi bu aslıdan etkilenme muhabbetide nerden ve neden çıktı anlayamadım artık dizi öyle bi safhaya geldiki yani filizle yılmaz asla kavuşamıycaklar kanımca....:icon_whis dizi bu bölümleriyle beni artık baymaya başladı izlememeyi bile düşünüyorum ve böyle düşünen bi tek bende degilim sanırım..... sayın senalistler lütfen artık biz ıhlamurlar altında fanatiklerinin yakarışlarına kulak verin bize aşkı izlettirin ama yılmaz ve filiz aşkınııııııııııııı..........
valla ben yılmazın gerçekleri öğrendikten sonrada tekinerlere yardım falan etmesini istemiyorum zaten iflas ettiler herşeyleri ellerinden gitti bundan sonra kendi hayatlarına baksınlar yılmazda mümkünse uzun bir süre filizden uzak dursun gitsin aslısıyla ilgilensin
Birde cem var aslının intikamı için yemin etmişti gitsin onunda işini bitirsin
gülbeşeker
21-02-07, 19:26
ya varmı böyle bişey ya ne yılmazın aslıdan etkilenmesi arkadaşlar burdan senalistlere sesleniyorum hani söz vermiş aşklaraydı dizinin sloganı.......
bukadarınada pes dogrusu biz artık aşk görmek istiyoruz ya.......
senalistler izleyicinin düşüncelerini hiç dikkate almıyolar hem geçen bölümlerde yılmaz hani bidaha kimseyi sevmiycegine yemin etmişti......
şimdi bu aslıdan etkilenme muhabbetide nerden ve neden çıktı anlayamadım artık dizi öyle bi safhaya geldiki yani filizle yılmaz asla kavuşamıycaklar kanımca....:icon_whis dizi bu bölümleriyle beni artık baymaya başladı izlememeyi bile düşünüyorum ve böyle düşünen bi tek bende degilim sanırım..... sayın senalistler lütfen artık biz ıhlamurlar altında fanatiklerinin yakarışlarına kulak verin bize aşkı izlettirin ama yılmaz ve filiz aşkınııııııııııııı..........
arkadaşım yılmazın aslıyı sevdği veya ilerde seveceği falan yok şu anda bir boşlukta ve aslıyla iyi vakit geçiriyor, bir de cemin aslıyı öldürme teşebbüsleri falan var kızın yanındn ayrılmıyor olan bu bundan fazlası olmayacaktır ona evlenme teklifi etse bile bu sevdği veya hoşlandığı için olmayacaktır neyse iş oralara gelmeden yılmaz filizin bebeğinin kendisinden olduğunu öğrenir inşallah en fazla 64.bölüme kadar öğrenceğini umuyorum.
benim hala ümidim var eninde sonunda tekinerler bir şekilde
işlerini yola koyacak tabiki bu zaman alır ama sonunda eski günlerine dömerler diye düşünüyorum ama nasıl bilmem ve inşallah böyle olur
handan cadısi cem hakkında gercekleri öğrenir ve sonunda ölür eeee
sonrada tekinerler eski haline gelir bunu gercekten ömer&filiz&feride&elif
için istiyorum:img-wink:
tolgahuzur1
21-02-07, 19:30
valla ben yılmazın gerçekleri öğrendikten sonrada tekinerlere yardım falan etmesini istemiyorum zaten iflas ettiler herşeyleri ellerinden gitti bundan sonra kendi hayatlarına baksınlar yılmazda mümkünse uzun bir süre filizden uzak dursun gitsin aslısıyla ilgilensin
valla benim beklentimde bu yönde artık yılmazın geniş ufuklara yayılması lazım.bu ne ya illa filiz filiz diye adam kendinimi öldürecek. aslında adamın başına ne gelirse filizin yüzünden geldi. filizi bi bıraksa hem boş işlerden kurtulacak hemde hayatında mutlu olacak ama.
evet evet kesinlikle ondan yardim almasinlar
ömer&filiz ikilisi bu işin içinden kendileri cıkar
birde yılmazdan yardim alıp gururlarini hiçe saymasınlar
bunu hiç istemem yılmazda kimle ne yapıyorsa yapsın pek ilgilenmiyorum
artık aslıyla mi ilgilenir yoksa cemle mi filizden uzun bir müddet uzat dursun yeter ede olsa filizi en cok üzen şey iflas etmeleri degil yılmazın onurunu ayaklar altına almasidir
ayrıca herşeye yılmaz yetişmesin ne yapacaksalar kendileri yapsınlar:img-wink:
gülbeşeker
21-02-07, 19:33
Birde cem var aslının intikamı için yemin etmişti gitsin onunda işini bitirsinözette bazı şeyler çok abartılıyor yılmaz aslının intikamı için yemin etmişmiş onun ne için cemden intikam almak istedği ortada değil mi yılmaz gerçekleri öğrenince tekinerlere yardım edecek bu kaçınılmaz kendini filize affettirmek için her şeyi yapmalı bence zaten filiz de handanın oyununa geldiklerini anlayınca yılmazı affetmesi daha kolay olacak bence bu aslı olayını fazla abartmayın yılmazın aslısı yok filizi var aslılar geçici, filiz kalıcı merak ediyorum filizn karnı ne zaman büyüyecek bazen düşünüyorum da yılmaz bebek doğduktan sonra mı gerçeği öğrenecek acaba?
valla benim beklentimde bu yönde artık yılmazın geniş ufuklara yayılması lazım.bu ne ya illa filiz filiz diye adam kendinimi öldürecek. aslında adamın başına ne gelirse filizin yüzünden geldi. filizi bi bıraksa hem boş işlerden kurtulacak hemde hayatında mutlu olacak ama.
Kesinlikle haklısın arkadaşım artık yılmaz kendi yaşamını kursun filizdende uzak dursun eminimki filizde yılmazdan kurtuldum diye çok mutlu olacaktır çünkü filizin başına ne geldiyse hep yılmazın yüzünden geldi bence yılmaz alsın aslıyı çok uzaklara gidip mutlu olsun
tolgahuzur1
21-02-07, 19:36
hadi canim sende ah keşke peşini bıraksada filiz mutlu olsa
nede olsa yılmaz girdi filizin hayatına
peki sevgili arkadaşım şöyle bir düşün. tamam yılmaz filizin hayatına girdi ama filize bir kötülüğü ve başına bir bela getirdimi? (örnek cem)hayır getirmedi. filize hep yardımcı oldu mu oldu (hem maddi hemde manevi) eee daha ne yapsın garibim yılmaz. ama filiz yılmaz için adeta kabus oldu yahu..
gülbeşeker
21-02-07, 19:37
evet evet kesinlikle ondan yardim almasinlar
ömer&filiz ikilisi bu işin içinden kendileri cıkar
birde yılmazdan yardim alıp gururlarini hiçe saymasınlar
bunu hiç istemem yılmazda kimle ne yapıyorsa yapsın pek ilgilenmiyorum
artık aslıyla mi ilgilenir yoksa cemle mi filizden uzun bir müddet uzat dursun yeter ede olsa filizi en cok üzen şey iflas etmeleri degil yılmazın onurunu ayaklar altına almasidir
ayrıca herşeye yılmaz yetişmesin ne yapacaksalar kendileri yapsınlar:img-wink:bunları sinirden söylüyorsunuz ama yılmaz olmadan ömerle filiz ne cemle baş edebilirler ne şirketi kurtarabilirler yılmaz bu dizinin kahramanı(özette kahramanca aslıyı kurtardı yazıyordu ya)yılmaz yine ister onlar kabul etsin ister etmesinler bir şekilde yardım edecektir,ne de olsa ortada sevdği kadın ve karnında bebekleri var.
tolgahuzur1
21-02-07, 19:38
Kesinlikle haklısın arkadaşım artık yılmaz kendi yaşamını kursun filizdende uzak dursun eminimki filizde yılmazdan kurtuldum diye çok mutlu olacaktır çünkü filizin başına ne geldiyse hep yılmazın yüzünden geldi bence yılmaz alsın aslıyı çok uzaklara gidip mutlu olsun
filizin başına ne geldi ki ? gelse bile yılmaz çözdü sorunlarını . yılmaz daha ne yapsın anlamıyorum sizleri. ne yani şimdi çocuğunun başkasından olduğunu düşündüğü için yılmaz mı suçlu?
ne diyosunuz arkadaşlar! ikiside hala mutsuzlar! özellik filiz! yılmazın çocuğunu taşıyo! yılmaz bi kadına söylenecek en büyük hakareti söyledi ona! ve iflas ettiler! ama yine onu mutlu edecek tek kişi yılmaz! tabi yılmazıda filiz mulu eder! aslıyla çok ileri gidemezler! anlar yılmaz
peki sevgili arkadaşım şöyle bir düşün. tamam yılmaz filizin hayatına girdi ama filize bir kötülüğü ve başına bir bela getirdimi? (örnek cem)hayır getirmedi. filize hep yardımcı oldu mu oldu (hem maddi hemde manevi) eee daha ne yapsın garibim yılmaz. ama filiz yılmaz için adeta kabus oldu yahu..
hada ne yapsın canim iki defa onurunu çiğnedi
neki hiç degil mi unutulur gider
filizin başına ne geldi ki ? gelse bile yılmaz çözdü sorunlarını . yılmaz daha ne yapsın anlamıyorum sizleri. ne yani şimdi çocuğunun başkasından olduğunu düşündüğü için yılmaz mı suçlu?
peki filiz yılmazın suçlu olduğunu düşündüğü için suçlumu tabikide suçlu tıpkı yılmazın suçlu olduğu gibi herşeyin suçlusu oarak filizi görmekten vazgeçin artık
Evet fragmanı şimdi destina304 sayesinde izledim..Cok tesekkür ediyorum..
Walla fragmanı bende cok begendim (Ne olaki Yılmazcı falan da degilim :)) Acıkcası olayların bu yönde ilerleyecegini zaten hepimiz asagı yukarı tahmin ediyorduk..Bundan kac bölüm önceydi bilmiyorum ama Yılmaz'ın Aslı ile yapacaklarının sınırlarını merak ediyorum demiştim..Bu merakımı bir sonlandıramadı abicim..Sadede gelse de o da rahatlasa biz de..Bir de son sahne cok güzel adam Ömer'in üstüne bütün karizması ile gidecek kolunda Aslı..Bırak be kızım karizmayı cizdirdin (Gerci bu aralar onun için bu davranıslar marifet ya neyse..Pişman olacaksın ya ben o bölümleri bekliyorum :))
Tabi Fragmanda hoslanmadıgım yerlerde var..Mesela Ömer'in şiiri :) Paşam yaa; ev gitmiş,kardesin kızın üzgün sen hala daha ''Hersey gitsin yeterli senin ellerin kalsın'' diyorsun..Orda pes dedim hakkatten ama diger sahneler cok iyiydi..Filiz'in yerinde olsam Ömer'e cok kızardım..Kız orda didiniyor Paşam orda ask pesinde.. Eee herkes iyi oldugu alana yönelmeli :)
Filiz için birsey söylememe gerek yok..Tek dileğim söylediği lafın arkasında durması..
NOT1: Fragmanı gördügümde en cok sevindigim seylerden biride; bundan sonra Yılmaz kadar Ömer karakterini görecek olmamızdır..Tekiner kardeşleri seviyorum ben ne yapayım..
NOT2: Geçmiş olsun Aslı..Sen kaşındın !!!
gülbeşeker
21-02-07, 19:43
olaylara neden tek taraflı bakılıyor anlamadım filizn başına ne geldiyse yılmazın yüzünden mi geldi sanki yılmaz bütün bu olanlardan memnunmuş da adamın filiz yüzünden çekmedği acı kalmadı aslında karşılıklı ikisi de birbirlerini hem mutlu ettiler hem de acı çektirdiler bence filiz yılmazı sizden daha önce affeder annesinin gerçek yüzünü öğrendikten sonra.
:img-wink: bunları sinirden söylüyorsunuz ama yılmaz olmadan ömerle filiz ne cemle baş edebilirler ne şirketi kurtarabilirler yılmaz bu dizinin kahramanı(özette kahramanca aslıyı kurtardı yazıyordu ya)yılmaz yine ister onlar kabul etsin ister etmesinler bir şekilde yardım edecektir,ne de olsa ortada sevdği kadın ve karnında bebekleri var.
yılmaza olan sinirimde demiyorum yılmaz gururuna ne kadar düşkün
bir şekilde bu işi abi kardeş yapmalilar
yani illa yılmazın yardimina gerek yokki
tamam yardim etmek istiyecektirde en azından sadece yılmaz yapmasın bu işi öemr&filizinde payı olsun dimi
bunları sinirden söylüyorsunuz ama yılmaz olmadan ömerle filiz ne cemle baş edebilirler ne şirketi kurtarabilirler yılmaz bu dizinin kahramanı(özette kahramanca aslıyı kurtardı yazıyordu ya)yılmaz yine ister onlar kabul etsin ister etmesinler bir şekilde yardım edecektir,ne de olsa ortada sevdği kadın ve karnında bebekleri var.
Arkadaşım ne şirketi hepsi gitti yok böyle şey artık tekinerler tamamıyla iflas ettiler onun için yılmazında yardım etmesini istemiyorum maddi konuda zaten etmeyecekte inş. ayrıca cem konusundada merak etme yılmaz cemi halledecektir sonuçta aslının intikamı için yemin etti yani ne filiz nede tekinerler yılmazın umrunda değil umrunda olsaydı aslı için endişelendiyi kadar filiz içinde endişelenirdi ama maalesef
tolgahuzur1
21-02-07, 19:47
peki filiz yılmazın suçlu olduğunu düşündüğü için suçlumu tabikide suçlu tıpkı yılmazın suçlu olduğu gibi herşeyin suçlusu oarak filizi görmekten vazgeçin artık
yahu heralde herşeyin suçlusu filiz değil. yılmazında suçlu oldu yanları var.ama yılmaz daha ne yapsın filiz için anlamadım gitti?:img-cool2 birkez iflastan kurtardı. ona belkide hayatının en güzel günlerini yaşattı. çok sevdi ama karşılığını bulamadı.(elif-yılmaz ilişkiside geçerli buna) eee şimdi filize güvenmemekte haklı. sen iki ay geçmiş çocuğu söylememişsin babasına(cem bile ilk haberi olanlardan) ondan sonra gururmuş yok onurmuş! peki burada yılmazın onuru ne olacak. çocuğunun kendisinden olduğundan habersiz birde cem sahiplendi bu bir erkeğe nasıl koyar bi düşünün?
destina304
21-02-07, 19:49
secoms rica ederim.her zaman yardımcı olamaya çalışırım.sölediklerine katlıyorum.bencede aslı kaşındı anca bir iki bölüm mutlu olur yılmazın yanında sonra yılmaz bebğini öğrenince havasını alır
Geniş ufuklara yayılması lazım.. Hakkatten öyle :img-hyste Bu geniş ufuk Aslı mı diye sorarım..Eger Aslı ise cok gülerim walla..
Filiz'in basına ne geldi ? sorusunu sormak için diziyi izlememiş olmak gerekir.. Söyle cevap vereyim pişmiş tavugun basına gelmedi...
Tabi Fragmanda hoslanmadıgım yerlerde var..Mesela Ömer'in şiiri..P
aşam yaa; ev gitmiş,kardesin kızın üzgün sen hala daha ''Hersey gitsin yeterli senin ellerin kalsın'' diyorsun..Orda pes dedim hakkatten ama diger sahneler cok iyiydi..Filiz'in yerinde olsam Ömer'e cok kızardım..Kız orda didiniyor Paşam orda ask pesinde.. Eee herkes iyi oldugu alana yönelmeli :)
Filiz için birsey söylememe gerek yok..Tek dileğim söylediği lafın arkasında durması..
NOT1: Fragmanı gördügümde en cok sevindigim seylerden biride; bundan sonra Yılmaz kadar Ömer karakterini görecek olmamızdır..Tekiner kardeşleri seviyorum ben ne yapayım..
NOT2: Geçmiş olsun Aslı..Sen kaşındın !!!
katılıyorum :) ömer çok büyük destek görüyor bence çok şanslı hem kardeşi hem de feride ..Elifte ne kadar zorluklarla geldiği evden giderken çok üzülüyor :icon_sorr tekinerler için zor günler kapıda ..valla bende seviyorum tekiner kardeşleri :)
Aslınında suçu yokki kız kendini çekiyor bakıyorki bu seferde karşıdan bir gelişme var,daha doğrusu karşısında bir boşluk var hemen orayı dolduruyor ilgiye mi ihtiyaç var hemen :):) anlayışa ihtiyacı var aaa aslı ne güne duruyor zaten kurtarıcısı :) aslının gözünde yılmaz zaten tam bir kahraman
olaylara neden tek taraflı bakılıyor anlamadım filizn başına ne geldiyse yılmazın yüzünden mi geldi sanki yılmaz bütün bu olanlardan memnunmuş da adamın filiz yüzünden çekmedği acı kalmadı aslında karşılıklı ikisi de birbirlerini hem mutlu ettiler hem de acı çektirdiler bence filiz yılmazı sizden daha önce affeder annesinin gerçek yüzünü öğrendikten sonra.
Arkadaşım ben tek taraflı gördüğüm yok yılmazında hataları çok filizinde ama nedense yılmazcıların çoğu herşeyin sorumlusu olarak filizi gösteriyorlar ve suçluyorlar buda benim hoşuma gitmiyor ayrıcada yılmaz çok sinir bozucu bir karakter oldu çıktı kızın onuruyla namusuyla iki defa oynadı hala yılmazın suçu yok diyorlar pes artık
ikisininde kaşılıklı hataları var! bu tartışılmaz bence bundan sonrası daha önemli yılmaz çocuğu olduğunu öğrenmeli! filizle barışmalılar! doğrusu bu! normalide! birbirini seven 2 insan bu kadar uzatılmaz! verilen sözlerden daha üstün bişey varki o da insanların birbirlerine duydukları aşk ve sevgi!!
Haa bir de inanmadıgı için Yılmaz mı suclu demişsin.. Sordugun soru ve sordugun kişiler düşünülürse bu soru cok iyi bir soru değil.. Sevgili moduma sorarsan o sana cevap verecektir :)
NOT1: Kendisi forum için elinden geleni yapmakta ama yine de yaranamamaktadır..
NOT2: Bu soruyu ona sor dememin nedeni; bu konu ile alakalı 1000 fazla mesaj okudugudur...
tolgahuzur1
21-02-07, 19:54
Geniş ufuklara yayılması lazım.. Hakkatten öyle :img-hyste Bu geniş ufuk Aslı sorarım..Eger Aslı ise cok gülerim walla..
Filiz'in basına ne geldi ? sorusunu sormak için diziyi izlememiş olmak gerekir.. Söyle cevap vereyim pişmiş tavugun basına gelmedi...
doğru pişmiş tavuğun başına gelmedi çünkü henüz filiz pişemedi:img-hyste hala çiğ. biraz daha azap ateşinde pişmesi lazım. yani kız hem kendi ayrı bir sorun hemde beraberindekiler ayrı bir sorun oldu yılmaz için. valla yılmaz daha ne yapması gerek size bırakıyorum..
destina304
21-02-07, 19:57
doğru pişmiş tavuğun başına gelmedi çünkü henüz filiz pişemedi:img-hyste hala çiğ. biraz daha azap ateşinde pişmesi lazım. yani kız hem kendi ayrı bir sorun hemde beraberindekiler ayrı bir sorun oldu yılmaz için. valla yılmaz daha ne yapması gerek size bırakıyorum..
ben daha farklı düşünüyorum asıl yılmaz filiizn başına bela oldu.en büyük yaptığı hata filizin karşısına çıkarak kendisine aşık etmesidir.yılmaz filiizn yaptığı hatalara karşı kabul ediyo onu ben ayrıca filiizn hatalı odluğnuu düşünmüyorum.sende yılmazı melek yaptın birtek kanatları eksik
yahu heralde herşeyin suçlusu filiz değil. yılmazında suçlu oldu yanları var.ama yılmaz daha ne yapsın filiz için anlamadım gitti?:img-cool2 birkez iflastan kurtardı. ona belkide hayatının en güzel günlerini yaşattı. çok sevdi ama karşılığını bulamadı.(elif-yılmaz ilişkiside geçerli buna) eee şimdi filize güvenmemekte haklı. sen iki ay geçmiş çocuğu söylememişsin babasına(cem bile ilk haberi olanlardan) ondan sonra gururmuş yok onurmuş! peki burada yılmazın onuru ne olacak. çocuğunun kendisinden olduğundan habersiz birde cem sahiplendi bu bir erkeğe nasıl koyar bi düşünün?
Arkadaşım hem tüm suçlu filiz değil diyorsun ama yine tüm suçu filize atıyorsun
Birde yılmaz tekinerleri iflastan kurtarmadı sadece bu konuda filize yardım etti yani şirketi kurtaran filiz ve yızmazdır ama ençokta filizindir bu başarı
ikincisi sadece yılmaz yaşatmadı o güzel günleri karşılıklıydı yılmazda filiz sayesinde çok mutlu oldu yani karşılığını alamadı diye birşey yok yani filizde yılmaz yüzünden çok ama çok acı çekti
son olarakta filiz bebeği erken söylemedi diye filizi namusuzlukla suçlaması gerekmiyordu yani yılmazı haklı çıkarmıyor yılmaz bu olayda sonuna kadar hatalıdır bedelinide ödemelidir sürüm sürüm sürünmelidir tıpkı yılmazın filizi süründürdüğü gibi
tolgahuzur1
21-02-07, 20:01
ben daha farklı düşünüyorum asıl yılmaz filiizn başına bela oldu.en büyük yaptığı hata filizin karşısına çıkarak kendisine aşık etmesidir.yılmaz filiizn yaptığı hatalara karşı kabul ediyo onu ben ayrıca filiizn hatalı odluğnuu düşünmüyorum.sende yılmazı melek yaptın birtek kanatları eksik
iyide burada tek taraflı aşk olmadi ki yılmazda filize aşık oldu. yani bu bir elekriklenmeden ibaret.. sevmek ve sevilmeyi bilme suç mu? yılmaz sevildiğin ve güvenilir olduğunu düşenmesine yardımcı olsaydı filiz bunlar başına gelmezdi filizin. tabi ki burada filiz kadar yılmazda suçlu.(filiz kadar olmasada:img-hyste )
Ne yapması gerektigini soruyorsun.. Cevap vereyim o zaman;
Gecen bölüm yaptıgı yeterli.. Bu Filiz için yetti hatta minnettar.. Mümkünse hic birsey yapmasın eline ayagına doluyor..
NOT1: Konuyu acıklaması için iyi bir deyimdi.. Demek ki düşündüğüm kadar değilmiş :)
NOT2: Kim kimin için bir sorun daha iyi izle bence.. Yılmaz Filiz'den önce de sorundu :) Adamın huyu bu..Can cıkar huy cıkmaz
tolgahuzur1
21-02-07, 20:05
Arkadaşım hem tüm suçlu filiz değil diyorsun ama yine tüm suçu filize atıyorsun
Birde yılmaz tekinerleri iflastan kurtarmadı sadece bu konuda filize yardım etti yani şirketi kurtaran filiz ve yızmazdır ama ençokta filizindir bu başarı
ikincisi sadece yılmaz yaşatmadı o güzel günleri karşılıklıydı yılmazda filiz sayesinde çok mutlu oldu yani karşılığını alamadı diye birşey yok yani filizde yılmaz yüzünden çok ama çok acı çekti
son olarakta filiz bebeği erken söylemedi diye filizi namusuzlukla suçlaması gerekmiyordu yani yılmazı haklı çıkarmıyor yılmaz bu olayda sonuna kadar hatalıdır bedelinide ödemelidir sürüm sürüm sürünmelidir tıpkı yılmazın filizi süründürdüğü gibi
peki benmiydim yılmazı nikah günü terkeden( tabi bu olamazda:img-hyste ) daha bunu yılmaza açıklıyamadı filiz. yani yılmaz nasıl güvenecek evlendiği zaman filize düşünmek lazım. birde yılmazın namussuzluk olarak direkt hitap ettiğini düşünmüyorum. yani sadece yalan söylüyorsun dedi. burda bu kavramı tartışmak doğru değil? bırakalımda onlar karar versin bu kavrama..:good:
tolgahuzur1
21-02-07, 20:10
Ne yapması gerektigini soruyorsun.. Cevap vereyim o zaman;
Gecen bölüm yaptıgı yeterli.. Bu Filiz için yetti hatta minnettar.. Mümkünse hic birsey yapmasın eline ayagına doluyor..
NOT1: Konuyu acıklaması için iyi bir deyimdi.. Demek ki düşündüğüm kadar değilmiş :)
NOT2: Kim kimin için bir sorun daha iyi izle bence.. Yılmaz Filiz'den önce de sorundu :) Adamın huyu bu..Can cıkar huy cıkmaz
yani burada yılmazın sorun olmasında ömerin hiç suçu yok öyle mi? adam sevdiğini ilk göz ağrını elinden alacak ve yılmaz sorun olmayacak. valla kim olursa aynı şeyi yapar görüşündeyim.bence böylede devam etsin canını sıkanın canını sıksın. yani senin deyiminle canı çıksın ama huyu çıkmasın.:img-pilot
peki benmiydim yılmazı nikah günü terkeden( tabi bu olamazda:img-hyste ) daha bunu yılmaza açıklıyamadı filiz. yani yılmaz nasıl güvenecek evlendiği zaman filize düşünmek lazım. birde yılmazın namussuzluk olarak direkt hitap ettiğini düşünmüyorum. yani sadece yalan söylüyorsun dedi. burda bu kavramı tartışmak doğru değil? bırakalımda onlar karar versin bu kavrama..:good:
Arkadaşım neden terkettiğini bildiğin halde bunu söylüyorsun babası kızından zorla söz istedi filizde vermek zorunda kaldı sonrasındada çok acı çekti
bence direk söyledi daha ne desin yalan söylüyorsun bu çocuk benden değil dedi
Yani filizin başkasıyla lişkiye girdiğini ve ondan hamile kaldığını söylemiş oldu üstünede çocuğuda filizin yılmaza yamamaya kalktığı yani yılmazın söylediklerinden bu sonuç çıktı başkada bir sonuç çıkması imkansız ama bana göre çok ağır bir itham ve bedelini ödemesi gerekiyor inş. çekecek
Birde bunu ilk defa yapmadı daha önce çok daha kötüsünü yapmıştı filize
tolgahuzur1
21-02-07, 20:14
valla aslında fazla konuşmayı sevmem ama burada hep filizin haklıymış gibi olması benim uzun süredir canımı sıkıyordu bende bi konuşuyim dedim ama daha fazla konuşup sizleri rahatsız etmeyeyim.:good:
gülbeşeker
21-02-07, 20:14
ikisininde kaşılıklı hataları var! bu tartışılmaz bence bundan sonrası daha önemli yılmaz çocuğu olduğunu öğrenmeli! filizle barışmalılar! doğrusu bu! normalide! birbirini seven 2 insan bu kadar uzatılmaz! verilen sözlerden daha üstün bişey varki o da insanların birbirlerine duydukları aşk ve sevgi!!
ne güzel yorum yapmışsın arkadaşım bu filizci,yılmazcı ayrımından nefret ediyorum filiz-yılmaz ayrılmaz bir bütünün parçaları hala yılmaz filizi neden namussuzlukla suçladı diyorsunuz bunun cvbı belli değil mi durumu eşitlemek için senaristler filize ne yaptırıyorsalar yılmaza da aynısını yaptırıyorlar adamın gözüne perde indi böyle bir hata yaptı bir gerçekleri öğrense zaten filizi geri kazanmak içi elinden gelen her şeyi yapacaktır.
ya arkadaşlar diyelim ki namussuz dedi oda ona katil dedi :) yani bunlar bitmez hangisi hatalı tartışması doğru değil. tabii ki 2side hatalı ama hataları doğru tespit etmek lazım. aslında bana göre filiz bu ilişkiye kendini hiçbir zaman tam vermedi hep ailesiyle yılmaz arasında koşturdu. babasına falanda söz verdi hepten batırdı işi. yılmaz hep bir adım bekledi ama o da pek gurur yaptı canım...
tolgahuzur1
21-02-07, 20:16
Arkadaşım neden terkettiğini bildiğin halde bunu söylüyorsun babası kızından zorla söz istedi filizde vermek zorunda kaldı sonrasındada çok acı çekti
bence direk söyledi daha ne desin yalan söylüyorsun bu çocuk benden değil dedi
Yani filizin başkasıyla lişkiye girdiğini ve ondan hamile kaldığını söylemiş oldu üstünede çocuğuda filizin yılmaza yamamaya kalktığı yani yılmazın söylediklerinden bu sonuç çıktı başkada bir sonuç çıkması imkansız ama bana göre çok ağır bir itham ve bedelini ödemesi gerekiyor inş. çekecek
Birde bunu ilk defa yapmadı daha önce çok daha kötüsünü yapmıştı filize
yahu bunu diziyi izleyen herkes biliyor . önemli olan yılmazın bilmesi yani senin benim bilmem değil:img-hyste yok ne derseniz diyin yılmaz asla öyle bir karekter değil dizi yönünden. bu ağır hitapları ima ettiğini zanetmiyorum..
filiz nasıl ilk sezon yılmazın yaptıgını ögrendiğinde güvendiyse
yılmazda güvenecek paşa paşa(tabiki filiz bunun için elinden geleni yapmiştir)
namussuzluk konusunda direkt suclamadi canim sadece filiz bir bebegimiz olacak dedi o da o bebek benim degil bunu bir daha söyleme dedi
artık şunu annayın yahu bütün bu sözler demektirki en gittin cemle birlikte
oldun ondan hamile kalsın sonra o cocugu gel bana kakala
tabi bu namussuzlukla direkt suclamamiş oluyo dimi
yani burada yılmazın sorun olmasında ömerin hiç suçu yok öyle mi? adam sevdiğini ilk göz ağrını elinden alacak ve yılmaz sorun olmayacak. valla kim olursa aynı şeyi yapar görüşündeyim.bence böylede devam etsin canını sıkanın canını sıksın. yani senin deyiminle canı çıksın ama huyu çıkmasın.:img-pilot
Doğru söylüyorsun yılmaz çok güzel sorun oldu ama ömere değil filize ömere ve elife kızdığı için gitti hiçbir suçu olmayan filizin hayatını mahvetti onu kullandı nede olsa delikanlı adam yakışır ona hakikatende çok güzel aldı intikamını ama eminimki bundada filiz suçludur
Yine anlasamıyoruz.. Daha öncesine dön.. Forumdaslar gibi Ömer de kalma :)
valla aslında fazla konuşmayı sevmem ama burada hep filizin haklıymış gibi olması benim uzun süredir canımı sıkıyordu bende bi konuşuyim dedim ama daha fazla konuşup sizleri rahatsız etmeyeyim.:good:
Aynı şekilde benimde yılmaz haklı filiz haksızmış gibi durum olduğundan benim hoşuma gitmiyor sanki tüm sorunlar filiz yüzünden oldu
tolgahuzur1
21-02-07, 20:22
filiz nasıl ilk sezon yılmazın yaptıgını ögrendiğinde güvendiyse
yılmazda güvenecek paşa paşa(tabiki filiz bunun için elinden geleni yapmiştir)
namussuzluk konusunda direkt suclamadi canim sadece filiz bir bebegimiz olacak dedi o da o bebek benim degil bunu bir daha söyleme dedi
artık şunu annayın yahu bütün bu sözler demektirki en gittin cemle birlikte
oldun ondan hamile kalsın sonra o cocugu gel bana kakala
tabi bu namussuzlukla direkt suclamamiş oluyo dimi
canım filiz uyarmadı cem tehlikeli bir adam diye! uyardı ama bizim saf güzelimiz ne yaptı. adama hep iyi yaklaştı.. ee şimdi yılmazı öldürmeyi düşünen bir adamın; sevdiğime bebek arabası hediye etmesi, ondan sonra bir çocuğumuz olacak filizden uzak dur. demesi bu lafların oluşmasına sebeb olmuştur. yani filizin burada suçlu olduğu kabul etmek lazım..:img-cool2
Doğru söylüyorsun yılmaz çok güzel sorun oldu ama ömere değil filize ömere ve elife kızdığı için gitti hiçbir suçu olmayan filizin hayatını mahvetti onu kullandı nede olsa delikanlı adam yakışır ona hakikatende çok güzel aldı intikamını ama eminimki bundada filiz suçludur
agzımdan aldin lafı vallahi tolga arkadaşim o yorumunu okuyunca aynen
senin gibi bir yorum yapacaktim bir baktimki sen benden önce davranmişsın
neyse adına imzami atıyorum iznin olrsa tabi:img-wink:
canım filiz uyarmadı cem tehlikeli bir adam diye! uyardı ama bizim saf güzelimiz ne yaptı. adama hep iyi yaklaştı.. ee şimdi yılmazı öldürmeyi düşünen bir adamın; sevdiğime bebek arabası hediye etmesi, ondan sonra bir çocuğumuz olacak filizden uzak dur. demesi bu lafların oluşmasına sebeb olmuştur. yani filizin burada suçlu olduğu kabul etmek lazım..:img-cool2
sonuna kadar haklısın üstelik yılmazın uyarmasına rağmen neden bu kız paso heryerde cemi öpüyor üstelik bazılarını da yılmaz görüyor (şirket önü, bağ evi) :img-yes:
Arkadaşım bırak ya yılmaz cem konusunda filizi doğru düzgün uyarmadı bile gidip adam gibi cemin yaptıklarını anlatsaydı sorun olmazdı ama yinede üstü kapalıda olsa yılmazın uyarısını filiz dikkate aldı cemden uzak durdu eskisi gibi değildi ama siz tabi bunu görmüyorsunuz herhalde üstü kapalı uyarıyla filiz cemden nefret edecek hali yok ogün cem hediye alınca filiz sadece teşekkür etti ve yanağından öptü yılmaz gibi cemi koluna takıp gezmiyor elini falan tutmuyor
ona uyarmak denmez sadece ikaz etti oda öylesine laf arasına söyledi
cemden uzat dur dedi oda uzat durdu
ama yılmaz daha ayrıntili anlatsaydi eminimki o da ona göre davranirdi
evet yılmaz herkesten daha iyi biliyor cem nasıl bir pisiko oldugunu
ama o sevdiği kadının sözüne innnamaktansa
gidiyor cem pisikosunun lafına inaniyor
ben zaten filiz hatasız demiyorum ki
yılmaz&filiz ikiside hatalidir bunu hiç inkar etmedim ama yılmazın kiler agır basıyor buda bir gercek
tolgahuzur1
21-02-07, 20:31
tab i ki yılmazın handan ve ceme inanmasıda çok üzücü ama bir yandan düşünüyorum sevdiğim kızın annesi gelecek kızım hamile ama senden değil onun peşini bırak diyecek. valla inanmamak mümkün değil. onu hemen aramadan sormadan bırakırım. yılmazda ayın şeyi yaptı. suçlu ama o kadarda değil..
tolgahuzur1
21-02-07, 20:33
ona uyarmak denmez sadece ikaz etti oda öylesine laf arasına söyledi
cemden uzat dur dedi oda uzat durdu
ama yılmaz daha ayrıntili anlatsaydi eminimki o da ona göre davranirdi
evet yılmaz herkesten daha iyi biliyor cem nasıl bir pisiko oldugunu
ama o sevdiği kadının sözüne innnamaktansa
gidiyor cem pisikosunun lafına inaniyor
ben zaten filiz hatasız demiyorum ki
yılmaz&filiz ikiside hatalidir bunu hiç inkar etmedim ama yılmazın kiler agır basıyor buda bir gercek
iyi güzelde yılmaza o sıralar filiz inanırmıydı. zaten yılmaz filizin peşinde koşuyor. kızı zor bela ikna etti bir yerde oturup konuşalım diye !! şimdi herşeyi anlatsa hem elinde delil yok hemde yılmazın kıskandığını düşünürdü. onun için en kapsamlı uyarıyı yaptı bana göre .
cemotara ya seninle aynı şeyleri yazıyoruz be kardeşim
ben cevap yazıyorum bir bakıyorum bir üst tarafta senin cevamin aynısi neredeyse okuyanda bu nediyecek :img-hyste :img-hyste
sonuna kadar haklısın üstelik yılmazın uyarmasına rağmen neden bu kız paso heryerde cemi öpüyor üstelik bazılarını da yılmaz görüyor (şirket önü, bağ evi) :img-yes:
Arkadaşım filizin cemi herzaman öptüğü yok sadece bir teşekkür için yanağından öptü niye bukadar sorun oldu anlamadım
yılmaz gibi her dakka cemin yanında değil ama yılmaz aslının yanından ayrıldığı yok genellikle hep aslının evinde bu bölümde kolkolalar daha öncede aslıdan etkilenip aslının elini tutmalar ama filiz bunları hiçbir zaman yapmadı
tolgahuzur1
21-02-07, 20:37
Arkadaşım filizin cemi herzaman öptüğü yok sadece bir teşekkür için yanağından öptü niye bukadar sorun oldu anlamadım
yılmaz gibi her dakka cemin yanında değil ama yılmaz aslının yanından ayrıldığı yok genellikle hep aslının evinde bu bölümde kolkolalar daha öncede aslıdan etkilenip aslının elini tutmalar ama filiz bunları hiçbir zaman yapmadı
iyide kızın başı dertte yılmaz aslıya yardımcı olmak istiyo . ne yapsın yani kuzuyu kurdun kucağına mı bıraksın. haaa birde yılmaz aslıyı cemden koruyo neden filizide korumuyor diyenler var. iyi de cem filize takmış yani ona zarar vermiyor sadece çevresine zarar veriyor .
gülbeşeker
21-02-07, 20:38
tab i ki yılmazın handan ve ceme inanmasıda çok üzücü ama bir yandan düşünüyorum sevdiğim kızın annesi gelecek kızım hamile ama senden değil onun peşini bırak diyecek. valla inanmamak mümkün değil. onu hemen aramadan sormadan bırakırım. yılmazda ayın şeyi yaptı. suçlu ama o kadarda değil..
aynen katılıyorum yılmaz şu ana kadar handanın aşağılamalarıyla karşılaştı ama nerden bilecek böyle kötü bir oyunun içiine girecek yılmaz da filiz gibi yaptı önüne sunulan belgeye inandı filizn cemi öpmesi ve hediyeyi kabul etmesi de cabası yılmaz büyük hata yaptı ama yakında çok pişman olucak ama esas pişman olucak kişi handan olmalı bu dizide.
tamam aslı konusunda haklısın ama filizinde ceme gereksizce yakınlaştığını kabul et. hamile olduğunu söyledi (abisinden ve yılmazdan önce). yılmaz hisse devri için şirkete geldiği gün kapıda ayak üstü bi öpücük. sonra yılmazın filizi kaçırdığı gün restoranda cem kavalyesiydi. sonra canan bunları buluşturmak için yemeğe çağardı cemle geldi. sonra bağ evinde hediyeye teşekkür adı altında bi öpücük daha. bide üstüne cem dio ki çocuk benim adam yıkıldı tabi nasıl yapsında inanmasın. zaten yakınlaşmalarından rahatsızdı... :img-yes:
iyide kızın başı dertte yılmaz aslıya yardımcı olmak istiyo . ne yapsın yani kuzuyu kurdun kucağına mı bıraksın. haaa birde yılmaz aslıyı cemden koruyo neden filizide korumuyor diyenler var. iyi de cem filize takmış yani ona zarar vermiyor sadece çevresine zarar veriyor .
peki vermeyeceğinin garantisi var mı? Cem gibi tehlikeli bir adamın sınırı olmadığını biliyor,hadi korumuyor diyelim hiç endişede duymuyor :img-polic
ben aslıya niye yardim ediyor diye kızmiyorum aslında yardim etmeli ama
kıza ümit vermemeli dimi bu en fazla aslıya zarar gelir sonucta
tabiki canim bunca kötülüğü yapan kişi filize bir şey yapmaz dicem
ama zaten cem herne yaptiysa filize zarari dokunmadi demkte ne alaka
daha nasıl zarar gelsin iflas ettiler ve daha niceleri:img-wink:
Arkadasım ben senin gibi düşünürsem eger Filiz'in yaptıgı herseye bir neden bulurum..Kusura bakma ama konu Yılmaz olunca yardımcı olmak istiyor ,Filiz olunca verilen hediyeye tesekkür etmesi suc oluyor..Anlamak mümkün değl..Yılmaz'ı 53'ten sonra bazı Yılmazsever arkadasları hic anlamaya calısmamak lazım..
İkinci söyledigin neden hic girmiyorum zaten :)
zaten devam etsin aslı için endişelenmeye onu korumaya filiz kimki onun için endişelensin zaten şuanda filizdende nefret ediyor
Birde yılmaz adamın psikopat olduğunu biliyor yani nasıl rahat duruyor kardeşim bu adam psikopat şuanda filize birşey yapmıyor ama ya dellenip filize zarar verirse diye düşünmüyor hiç yani bukadarınada pes bir insan endişelenir ya sonuçta sevdiğin senin ama sonunda cem filize çok büyük zarar verecek ozaman belki endişelenir yılmaz
gülbeşeker
21-02-07, 20:45
yılmazın bu yaptığı şeyler beni rahatsız etmiyor sadece bir ya da iki bölümde saçma sapan bakışmalar, gülüşmelere sinir olmuştum çok şükür artık yok hem yılmazla aslının kol kola gezdğine nasıl eminsiniz belki kız o an için yılmazın koluna girmiştir neyse bölümü izlemeden kesin bir şey söylemeyelim bence.Bu arada filiz de nerdeyse cemle öpüşüyordu tamam sarhoştu ama son anda kendini çekmeseydi nerdeyse öpüşüyordu ben aynı şeyi yılmaza yaptıracaklar diye korkuyorum umarım olmaz sadece kol kola gezmekle kalırlar.
tamam aslı konusunda haklısın ama filizinde ceme gereksizce yakınlaştığını kabul et. hamile olduğunu söyledi (abisinden ve yılmazdan önce). yılmaz hisse devri için şirkete geldiği gün kapıda ayak üstü bi öpücük. sonra yılmazın filizi kaçırdığı gün restoranda cem kavalyesiydi. sonra canan bunları buluşturmak için yemeğe çağardı cemle geldi. sonra bağ evinde hediyeye teşekkür adı altında bi öpücük daha. bide üstüne cem dio ki çocuk benim adam yıkıldı tabi nasıl yapsında inanmasın. zaten yakınlaşmalarından rahatsızdı... :img-yes:
1.hamile oldugunu o söylemedi kız aglarken elindeki kagıdi aldi ve ögrendi
2.şirket ömündeki sadece ve sadece arkadaşcaydi o zamanlar filiz cemin kendisine aşik oldugunu bile bilmiyordu
3.restorat meselesine gelince o tamamiyle handan cadisinin kurdugu plandi
cem diyo bunu cem manyak olan hani kendisini öldürmeye calişan
ve herne olursa olsun filizi elde etmeye calişan birisinin lafına inandi
filizi dinlemedi bile filize nutuk atmayı biliyor kendisine gelince iş degişiyor ama:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:
Yine kim daha suclu konularina donulmus. Ben onlara dokunmadan fragmanla ilgili birseyler yazayim. Fragmani sevgili lawinia'nin yardimiyla izledim. Bu bolum Tekinerlerin elinden hersey gidiyor gibi. Ipotekli olmayan sahsi mallarinin olmayisi sasirtici. Umarim Cem'e siginmak zorunda kalmazlar. Ben forumdaki cogu arkadasin aksine Tekinerlerin batmasina uzuldum. Birincisi bu cok da hakli bir batis degil. Cem'in entrikalari olmasa belki bu isten zarar ederlerdi ama iflas noktasina gelmezlerdi. Ikincisi Tekinerler hileyle hurdayla zengislesmis kisiler olarak yanistilmadi simdiye kadar. Alin teriyle, durust is yapan insanlar olarak gosterildiler hep. Baslarina gelen, bu anlamda haksizlik. Ustelik onca kisi muhtemelen issiz kalacak.
Handan Hanim'a gelince. Aslinda o Cem gibi tamamiyla kotu bir karakter degil. Cevremizde gordugumuz asiri korumaci, cocuklari icin herseyin en iyisini bildigi zanneden annelerden biri. Son rapor olayinda ise kendisinin de dedigi gibi biraz abartti. Handan kibirli bir kadin. Onun sosyal ve ekonomik konumundaki bircok insanin genel tavri bu. Karsisindakini anlamasi icin ille de fakirlesmesi gerektigini dusunmuyorum. Karakteri, yetistirilis tarzi, hayata bakisi bu. Bu yastan sonra pek degisebilecegini de sanmiyorum. Eger degisirse film der, gecerim. Handan'in olabilecegi en iyi durum cocuklarinin secimlerini kabul etmesi (zamaninda Elif'i ettigi gibi) ve aileleriyle de mesafeli de olsa saygili bir iliskiyi tutturabilmesidir.
Fragmanin son sahnesi en vurucu yeri. Muhtesem dortlu, hatta Asli yamasiyla besli, karsilasiyorlar. Tatsiz seyler gececegi kesin ama bana son sahnedeki Yilmaz'in bakisi sanki duydugu bir sey yuzunden sasirmis gibi geldi. Omer bu bolum Filiz'den Yilmaz'in kendisine inanmadigini ogrenir herhalde. Belki Omer bu konuyla ilgili Yilmaz'in kafasini karistiracak bir yorum yapar.
Ozetleyecek olursam, fragmanda ilk kez Omer ve Feride'ye bu kadar yer verilmesi beni sevindirdi. Ustelik Cem de yoktu. Herhalde Asli'nin kurtarildigini duyunca biraz kriz gecirip, yeni planlar kurmak uzere bir bolum kadar ara vermistir. Asli ve Yilmaz icinse pek diyecegim birsey yok. Kola kola olmalari ne tur bir samimiyeti gosteriyor, izleyip, gorecegiz.
Arkadaşım gereksiz bir yakınlaşma hiçbirzaman olmadı adam diziye mükemmel bir kişilik olarak girdi hemde çocukluk arkadaşı olarak handan hanımın desteklemesiylede filizle cem dost oldu ve bazı yerlere beraber gittiler zaten sonrada aşık olduğunu öğrenincede tepkisini gösterdi çocuğu öğrenmeside tamamıyla tesadüftü yani cem filizin yanına geldi ve öyle öğrendi zaten akabindede evlenme tekilifi etti ama filizde nazikçe teklifi reddetti sonrada hem resmini görünce hemde yılmazın ikazıyla tamamıyla kendini çekti son olayda tamamıyla mutlu olduğu için üstünede hediye almıştı okadar yani işin özü filiz ve cemle yılmazla aslı arasında yaşananlar arasında fark var yılmaz aslınını yanından ayrılmıyor ona karşılık veriyor kız umutlanıyor
tolgahuzur1
21-02-07, 20:59
valla doğru söze ne denir ki.:happy0064 yani filzin ki masumiyet temsili bizim yılmazın sadece elinden tutması ve el ele eve gelmesi sorumsuzluk. yani ben bir kız arkadaşımın koluma girip gezebilmek kadar doğal birşey görmüyorum. nedir bu yılmaz hassasiyeti anlamadım.
yılmazın bu yaptığı şeyler beni rahatsız etmiyor sadece bir ya da iki bölümde saçma sapan bakışmalar, gülüşmelere sinir olmuştum çok şükür artık yok hem yılmazla aslının kol kola gezdğine nasıl eminsiniz belki kız o an için yılmazın koluna girmiştir neyse bölümü izlemeden kesin bir şey söylemeyelim bence.Bu arada filiz de nerdeyse cemle öpüşüyordu tamam sarhoştu ama son anda kendini çekmeseydi nerdeyse öpüşüyordu ben aynı şeyi yılmaza yaptıracaklar diye korkuyorum umarım olmaz sadece kol kola gezmekle kalırlar.
Arkadaşım durumlar farklı orda filiz kendinde değildi ve cemde o durumdan yararlanmak istedi ama cevabınıda çok güzel aldı yılmaz konusu ise biraz farklı sonuçta yılmaz aslının aşkından etkilendi ve ben seni hakedecek ne yaptım dedi sonrada kızın elini tuttu bu bölümdede büyük ihtimal sevgili olacaklar
Arkadaşım gereksiz bir yakınlaşma hiçbirzaman olmadı adam diziye mükemmel bir kişilik olarak girdi hemde çocukluk arkadaşı olarak handan hanımın desteklemesiylede filizle cem dost oldu ve bazı yerlere beraber gittiler zaten sonrada aşık olduğunu öğrenincede tepkisini gösterdi çocuğu öğrenmeside tamamıyla tesadüftü yani cem filizin yanına geldi ve öyle öğrendi zaten akabindede evlenme tekilifi etti ama filizde nazikçe teklifi reddetti sonrada hem resmini görünce hemde yılmazın ikazıyla tamamıyla kendini çekti son olayda tamamıyla mutlu olduğu için üstünede hediye almıştı okadar yani işin özü filiz ve cemle yılmazla aslı arasında yaşananlar arasında fark var yılmaz aslınını yanından ayrılmıyor ona karşılık veriyor kız umutlanıyor
tamam ama bunları neden yaptığını biz biliyoruz yılmaz bilmiyor. zaten yılmaza aralarında ilişki var desen hemen inanacak durumda o derece şüpheli bakıyor filiz ve ceme. yani birde şurdan bak yılmaz gazi mahalleli bu tip sahneleri filiz gibi yorumlamaz üstelik gururlu da yani yılmazın anladıkları bence normal yılamzın penceresinden bakınca... :img-yes:
gülbeşeker
21-02-07, 21:01
Arkadaşım gereksiz bir yakınlaşma hiçbirzaman olmadı adam diziye mükemmel bir kişilik olarak girdi hemde çocukluk arkadaşı olarak handan hanımın desteklemesiylede filizle cem dost oldu ve bazı yerlere beraber gittiler zaten sonrada aşık olduğunu öğrenincede tepkisini gösterdi çocuğu öğrenmeside tamamıyla tesadüftü yani cem filizin yanına geldi ve öyle öğrendi zaten akabindede evlenme tekilifi etti ama filizde nazikçe teklifi reddetti sonrada hem resmini görünce hemde yılmazın ikazıyla tamamıyla kendini çekti son olayda tamamıyla mutlu olduğu için üstünede hediye almıştı okadar yani işin özü filiz ve cemle yılmazla aslı arasında yaşananlar arasında fark var yılmaz aslınını yanından ayrılmıyor ona karşılık veriyor kız umutlanıyorfiliz resmi görünce kendini geri mi çekti ben hala orda filizn ne düşündğünü anlamış değilim ama kendini geri çekmedği kesin aslında buna gerek de yoktu cemi arkadaş olarak kaybetmek istemiyordu kendisi dedi arkadaş kalalım diye cemin de canına minnet.
tolgahuzur1
21-02-07, 21:07
Arkadaşım durumlar farklı orda filiz kendinde değildi ve cemde o durumdan yararlanmak istedi ama cevabınıda çok güzel aldı yılmaz konusu ise biraz farklı sonuçta yılmaz aslının aşkından etkilendi ve ben seni hakedecek ne yaptım dedi sonrada kızın elini tuttu bu bölümdede büyük ihtimal sevgili olacaklar
ya birde şu var yılmaz kafayı dağıtmak için belki aslı ile gezmesi normal. peki filiz yılmazdan şüpe ettiği ve de ayrıldığı zaman cemin dışarı çıkma teklifini niye kabul etti. neden cem ile baş başa yemek yedi. yani filiz yılmaza biraz güvenseydi ve inansaydı cemin öyle bir ortamından kaçardı ama filiz oturup cemi dinlemeyi seçti. ve olaylar olumsuz yönde ilerliyor..
filiz resmi görünce kendini geri mi çekti ben hala orda filizn ne düşündğünü anlamış değilim ama kendini geri çekmedği kesin aslında buna gerek de yoktu cemi arkadaş olarak kaybetmek istemiyordu kendisi dedi arkadaş kalalım diye cemin de canına minnet.
Arkadaşım filizin cemle olan arkadaşlığı ilk başlarda nasıldı şimdi nasıl yani kendini çektiği besbelli cem yakınlaşmaya çalışıyor ama filiz izin vermiyor seni eve bırakayım diyor hayır dedi nerdeyse şirket dışında hiç ikisini görmüyorum ben şirkettede ortakları olduğu için orda bile mesafeli
gülbeşeker
21-02-07, 21:08
tamam ama bunları neden yaptığını biz biliyoruz yılmaz bilmiyor. zaten yılmaza aralarında ilişki var desen hemen inanacak durumda o derece şüpheli bakıyor filiz ve ceme. yani birde şurdan bak yılmaz gazi mahalleli bu tip sahneleri filiz gibi yorumlamaz üstelik gururlu da yani yılmazın anladıkları bence normal yılamzın penceresinden bakınca... :img-yes:arkdaşım doğru söylüyorsun aynı şey filiz için de geçerli yılmazla aslıyı sapancada kol kola gör,defleye beraber gelmeler,yılbaşında yılmazın yanında aslı vardı v.s. işte yetmezmiş gibi gece yılmaz aslının evinde de kalmıştı filiz bunu da biliyor ondan sonra tabiki aralarında bir şey var diye şüphelenecek yılmaz ve filiz ikisi de birbirinden kıskanç ve bu kıskançlığı tetikleyecek hareketler yapıyorlar .
tolgahuzur1
21-02-07, 21:10
Arkadaşım filizin cemle olan arkadaşlığı ilk başlarda nasıldı şimdi nasıl yani kendini çektiği besbelli cem yakınlaşmaya çalışıyor ama filiz izin vermiyor seni eve bırakayım diyor hayır dedi nerdeyse şirket dışında hiç ikisini görmüyorum ben şirkettede ortakları olduğu için orda bile mesafeli
eğer mesafe öpmekle onu gururlandırmakla oluyorsa evet filiz mesafeli oldu. ama kendisine göre..yaa filiz daha iyiyi ve kötüyü ayırt edemiyor gibi geliyor bana. biliyor ki yılmazdan bir kötülük gelmiyecek ve onun gerçek yüzünü biliyor. ama hala ona güven duymuyor bu çok ilginç
ya birde şu var yılmaz kafayı dağıtmak için belki aslı ile gezmesi normal. peki filiz yılmazdan şüpe ettiği ve de ayrıldığı zaman cemin dışarı çıkma teklifini niye kabul etti. neden cem ile baş başa yemek yedi. yani filiz yılmaza biraz güvenseydi ve inansaydı cemin öyle bir ortamından kaçardı ama filiz oturup cemi dinlemeyi seçti. ve olaylar olumsuz yönde ilerliyor..
Arkadaşım bu olay yılmaz filizle cem hakkında konuşmadan önceydi ve daha yeni cem bebeği öğrenmişti ve hemen akşamınada çok önemli konuşmamız gerekiyor dedi filiz ilk baş rahatsız olsada bebeği bildiği için tamam demek zorunda kaldı ve yemeğe gitti akabindede evlenme teklifi aldı sonra nazikçede geri çevirdi ne var bunda
tolgahuzur1
21-02-07, 21:14
Arkadaşım bu olay yılmaz filizle cem hakkında konuşmadan önceydi ve daha yeni cem bebeği öğrenmişti ve hemen akşamınada çok önemli konuşmamız gerekiyor dedi filiz ilk baş rahatsız olsada bebeği bildiği için tamam demek zorunda kaldı ve yemeğe gitti akabindede evlenme teklifi aldı sonra nazikçede geri çevirdi ne var bunda
şimdi burada filizin yaptığı ne oluyor yılmazın çocuğunu ceme kafalamak olmuyor mu?(senin düşüncene göre) yani filiz demiyor ki ceme seninle olmaz ama yılmaz olmassa seninle düşünebilirim. yani ben buradan bu görüşü çıkardım.:icon_whis
gülbeşeker
21-02-07, 21:15
evet bu aralar filiz cemle mesafeli olmaya çalışıyor çünkü aklı fikri yılmazdaydı çocuğu söylesem mi söylemesem mi aslıyla sevgili mi değil mi onunla barışmanın hayallerini kuruyordu ama şimdilerde yılmazdan ayrıldı şirketin durumu malum yine boşluğa düşecek ve cemle vakit geçirecek ben buna kızmıyorum aynı şeyi yılmaz da yapıyor bu arada ben diyorum ki cem tekinerlere kalmaları için bir ev tutacak cemin evinde kalacaklarını sanmıyorum.
eğer mesafe öpmekle onu gururlandırmakla oluyorsa evet filiz mesafeli oldu. ama kendisine göre..yaa filiz daha iyiyi ve kötüyü ayırt edemiyor gibi geliyor bana. biliyor ki yılmazdan bir kötülük gelmiyecek ve onun gerçek yüzünü biliyor. ama hala ona güven duymuyor bu çok ilginç
Arkadaşım ondan önce baya bir mesafeliydi ogünde karşısında cemi gördü cemde bebek için hediye aldığını söyledi filizde zatem çok mutluydu teşekkür edip yanağından öptü nevar bunda anlamadım kız yanağından öptü diye yakın mı olmuş oluyorlar
Birde güvenmeyen yılmaz filiz değil
arkdaşım doğru söylüyorsun aynı şey filiz için de geçerli yılmazla aslıyı sapancada kol kola gör,defleye beraber gelmeler,yılbaşında yılmazın yanında aslı vardı v.s. işte yetmezmiş gibi gece yılmaz aslının evinde de kalmıştı filiz bunu da biliyor ondan sonra tabiki aralarında bir şey var diye şüphelenecek yılmaz ve filiz ikisi de birbirinden kıskanç ve bu kıskançlığı tetikleyecek hareketler yapıyorlar .
tamam aslı konusunda da filiz haklı katılıyorum ama yılmaz cemi filizle gördüğünde aslı henüz yoktu. üstelik aslı yılmaz beni reddetti diye filize inşaatta söyledi. ama o hala şüpheliydi. ayrıca defilede aslıyı sevmediğini kuliste ayrıntılıca açıkladı sanırım filize :happy0064
tolgahuzur1
21-02-07, 21:19
Arkadaşım ondan önce baya bir mesafeliydi ogünde karşısında cemi gördü cemde bebek için hediye aldığını söyledi filizde zatem çok mutluydu teşekkür edip yanağından öptü nevar bunda anlamadım kız yanağından öptü diye yakın mı olmuş oluyorlar
Birde güvenmeyen yılmaz filiz değil
belli zaten kimin güvenip kimin güvenemediği. eğer filiz yılmaza güvenseydi çocuğu söylerdi. bunu güvenemediği için söyleyemedi. ve sadece ayak üstü yılmaz bizim çocuğumuz olacak dedi. yani yılmaz bu delillerin üstüne nede inanırya filize..
şimdi burada filizin yaptığı ne oluyor yılmazın çocuğunu ceme kafalamak olmuyor mu?(senin düşüncene göre) yani filiz demiyor ki ceme seninle olmaz ama yılmaz olmassa seninle düşünebilirim. yani ben buradan bu görüşü çıkardım.:icon_whis
Arkadaşım ben öyle birşey mi dedim sen yılmaz uyardığı halde neden cemle yemeğe çıkıyor diyorsun hiçmi güvenmiyor yılmaza diyorsun bende yılmaz uyarmadan önce olan olaydı diyorum
Yani filiz cemin bebeği öğrendiğini biliyordu yemek teklifini kabul etmezse belli ailesine söyleyebilir diye düşünmüş olabilir birde önemli konu var deyince kabul etti evlenme teklifi alıncada nazik bir şekilde redddetti yani çocuğu ceme yamamaya kalksaydı evlenme teklifini kabul ederdi ama etmedi
arkadaşlar bu yılmaz filiz tartışması biryere varmayacak. forum içinde de böyle bir gruplaşma olsun istemem. ben müsadenizi istiyorum cevap atarsanız daha sonra okurum :)
tolgahuzur1
21-02-07, 21:28
reddettiğini söylemedi filiz yılmaz ne dedi deyince aslıda bilmeme dedi yani ne düşündüğünü anlamadım dedi filizde doğal olarak bozuldu
unutmayalım ki cemin teklifini filiz hem reddetmedi. hatta cem arsayı yılmaza kaptırınca yılmaza ben evleniyorum hemde filiz ile dedi ve yılmaz yıkıldı.yılmaz filizi tebrik ettiğinde filiz henüz cavabımı vermedim diyerek yılmazı ikinci kez vurdu yazı ya bu yılmaz hep acı mı çekecek. gülmeler onada yakışır kanımca..:img-hyste
unutmayalım ki cemin teklifini filiz hem reddetmedi. hatta cem arsayı yılmaza kaptırınca yılmaza ben evleniyorum hemde filiz ile dedi ve yılmaz yıkıldı.yılmaz filizi tebrik ettiğinde filiz henüz cavabımı vermedim diyerek yılmazı ikinci kez vurdu yazı ya bu yılmaz hep acı mı çekecek. gülmeler onada yakışır kanımca..:img-hyste
Arkadaşım sen öyle düşün ama hepimiz biliyoruz ki filizin kararı en başında belliydi ama cem ısrar edince hiçbirşey diyemedi sonrada sabahleyin işte ceydaya karar verdim dedi yani hayır yılmaza öyle söylemesinin sebebide yılmazın saçma sapan konuşmalarıydı birde cemin psikopat olduğunu bildiği halde git evlen dedi çok yakışıyorsunuz dedi filiz o sözlere rağmen yine kararından vazgeçmedi ve teklifi reddetti
Ayrıca evet yılmaz çok acı çekti ama filiz kadar değil
Birde filizin bebeği ilk başta söylememesinin sebebi yılmaza güvenmemesi değildi hatırlıyorsan yılmaz filizi istemiyordu
ya tamam sende aklısın ama orda zaten yılmaz gelicek diye çok mutluydu onuda o mutluluk anında aralarında geçenleri düşünmeden öptü bence bu çokta büyütülecek bişey diildi o an ne yaptığının çokta farkında olduunu sanmıyoorum mutluyum herkes mutlu olsun havası vardı=)))) ikisininde kıskanma yakınlaşma yönünden durumları eşit bence.. hatta yılmaz aslıda kaldı ve başbaşa taa sapancaya bile gitti!!
yılmazcılar herkesı kendılerı gıbı zannedıyolar heralde bız asla yılmazı asmayı beklemeyız.sız fılız hata yapsada assak dıye beklerken bızden boyle bırsey beklemenız cok normal!
yılmaz cok psman olacak bu yaptıklarından sonra ben yılmaza dıyecek laf bulamıyorum aslıyı taktım koluma cıktım gazı mahallesı yoluna:)
tolgahuzur ıhlamurlar altındadan bahsedıyosun değıl mı?
fılız nasıl cemın teklıfını reddetmedı reddetmemıs halı buysa reddettığı halı nasıl acaba cok merak edıyorum...
cemı bılmıyo gıbı konusuyosun cem yılmazın karsısına gecıp cocuk bendende dedı hatırlıyorsan olmadığı halde:)
tolgahuzur1
21-02-07, 21:41
Arkadaşım sen öyle düşün ama hepimiz biliyoruz ki filizin kararı en başında belliydi ama cem ısrar edince hiçbirşey diyemedi sonrada sabahleyin işte ceydaya karar verdim dedi yani hayır yılmaza öyle söylemesinin sebebide yılmazın saçma sapan konuşmalarıydı birde cemin psikopat olduğunu bildiği halde git evlen dedi çok yakışıyorsunuz dedi filiz o sözlere rağmen yine kararından vazgeçmedi ve teklifi reddetti
Ayrıca evet yılmaz çok acı çekti ama filiz kadar değil
Birde filizin bebeği ilk başta söylememesinin sebebi yılmaza güvenmemesi değildi hatırlıyorsan yılmaz filizi istemiyordu
bence bu dizi reyting uğruna harcanıyor. hemen dizinin finai olması lazım. hemde mutlu sonla değil.mutsuz olsun. düşünsene bu dizi türk insanın aile yapsını az çok ele alıyor. ee peki yarın yılmaz ile filiz barışsa bu aileler birbirlerinin suratına nasıl bakacaklar. hiç ağza alınmamış laflar söylediler yılmaza. yemek yerken nasıl aynı masaya oturacaklar nasıl konuşcaklar hiç mi göz göze gelmiyecekler. bence kötü örnek dizilerden bir tanesi oldu. filiz çocuk mu yılmazın onu sevdiğin o da biliyor ama kendi sevgisini sorguluyor. bilmiyorki kendi güvenini tarttığını yazık çok yazık hemde..
haklisiniz hepniz ama gercekten
filiz daha cok aci cekti
hem ilk sezonda hemde bu sezonda en cok üzülen filizdi
tabi yilmazda üzüldü
yilmaz aci cekmedi diyemeyiz sonucta
ikiside bir birlerine karsi bir takim hatalrda bulunda
ama sonrunlarini oturup konusmadilar hic
bir birlerine anlama cabasi sarf etmediler
yorumlari *** *** takip ediyorum hep ayni seyler tartisilyor
kimi filizci kimi yilmazci
bence gereginden fazla tartisilan konulari ikider bir tartismakta iyi degil
sonucta hic bir sonuca varilmiyor
herkes görmek istedigi gibi yorumunu yapar
tolgahuzur1
21-02-07, 21:44
tolgahuzur ıhlamurlar altındadan bahsedıyosun değıl mı?
fılız nasıl cemın teklıfını reddetmedı reddetmemıs halı buysa reddettığı halı nasıl acaba cok merak edıyorum...
cemı bılmıyo gıbı konusuyosun cem yılmazın karsısına gecıp cocuk bendende dedı hatırlıyorsan olmadığı halde:)
1. ben hayatta bir yan tutmadım bu dizide tutmam gerekirse ıhlamurlar altında dizisini tutuyorum ve yorumluyorum.
2. o zaman için denmiş bir cümle yani o zaman hemen red cevabını veremedi filiz.onu söylemek istemiştim.
ayrıca bence bu güven meselesinde ikiside suçlu hatta bnce yılmaz dahada suçlu belki bi an kafası karıştı cem bizim çocuumuz diyince falan tama ama en azında filiz uzun süre güvendi ona artık işin içine polis girince inandı ki delillerde doğruydu !! ya yılmaz filizi uyarıyor ceme sakın güvenme ona inanma o tehlikeli biri diyo sonra gidio kendisi inanıyo kendisiyle çelişio bnce ne olursa olsun filizle konuşmalıydı ve filizin böyle bişe yapıcağına inanmamalıydı filiz o kadar şey mi 2 ay içinde başkasından hamile kalsın bereber olduklaru günü düşüne düşüne inanıyo bu yalana..!!!!!!!
bence bu dizi reyting uğruna harcanıyor. hemen dizinin finai olması lazım. hemde mutlu sonla değil.mutsuz olsun. düşünsene bu dizi türk insanın aile yapsını az çok ele alıyor. ee peki yarın yılmaz ile filiz barışsa bu aileler birbirlerinin suratına nasıl bakacaklar. hiç ağza alınmamış laflar söylediler yılmaza. yemek yerken nasıl aynı masaya oturacaklar nasıl konuşcaklar hiç mi göz göze gelmiyecekler. bence kötü örnek dizilerden bir tanesi oldu. filiz çocuk mu yılmazın onu sevdiğin o da biliyor ama kendi sevgisini sorguluyor. bilmiyorki kendi güvenini tarttığını yazık çok yazık hemde..
Ağzı alınmayacak lafları yılmazda çok söyledi filize bunları görmüyorsun herhalde birde yılmazda çocukmu oda filizin kendisini sevdiğini biliyor ama başkasındanda hamile kalacak kadar kötü bir insan olduğunu düşünüyor
ratıng uğruna harcandığı doğru hemen fınal olursa sence ne kadar doğru olur:)bundan sonrada zaten bı bolumde fılızle yılmazı barıstıramayacakları ıcın mutsuz son kacınılmaz!
aıleler bırbırlerının yuzune bakacak duruma gelecekler onumuzdekı bolumlerde ozur dılemeler ve karıslıklı hsplasmalar olur!
yılmazın yaptığı ne fılızın onu sevdığını bıle bıle nasıl olurda bebeğın cemden olduğuna ınanır...bence karsı tarafada bakmak lazım dığer tarafı suclarken!yılmazda saf mı dıyecem ama saf!aslının evınde kala kala saflastı!cok uyumlu bır cıft oldular...cok ortak yonlerıde var aslında ıkısıde saf sonra ıkısıde sıır yazıyo aslınınkıler bıseye benzemesede!
not:sorularımı cevaplayan herkese cok tskler!hepınıze 100 verdım sınavımdan basarıyla gectınız:)
gülbeşeker
21-02-07, 21:50
ayrıca bence bu güven meselesinde ikiside suçlu hatta bnce yılmaz dahada suçlu belki bi an kafası karıştı cem bizim çocuumuz diyince falan tama ama en azında filiz uzun süre güvendi ona artık işin içine polis girince inandı ki delillerde doğruydu !! ya yılmaz filizi uyarıyor ceme sakın güvenme ona inanma o tehlikeli biri diyo sonra gidio kendisi inanıyo kendisiyle çelişio bnce ne olursa olsun filizle konuşmalıydı ve filizin böyle bişe yapıcağına inanmamalıydı filiz o kadar şey mi 2 ay içinde başkasından hamile kalsın bereber olduklaru günü düşüne düşüne inanıyo bu yalana..!!!!!!!
yılmazın inandığı şey handanın raporu cem de tuz-biber ekti tekrar söylüyorum filizn 1 aylık hamile olduğunu ispat eden rapor olmasaydı yılmaz inanmazdı en azından gider filizle açıkça konuşurdu gerçi rapora rağmen filizle konuşmaya gitmişti ama kalemi kırması rapora inandığının bir göstergesiydi.
tolgahuzur1
21-02-07, 21:51
ya ama elinde bir aylık bir rapor ile gelen sevdiğin kadının annesi birde çocuk senden değil diyor. ee yılmazın ne yapmasını bekliyorsunuz ki baksana handan bile kızını karalıya biliyor. yani yılmaz burada düşüneceği fazla birşey yok..
1. ben hayatta bir yan tutmadım bu dizide tutmam gerekirse ıhlamurlar altında dizisini tutuyorum ve yorumluyorum.
2. o zaman için denmiş bir cümle yani o zaman hemen red cevabını veremedi filiz.onu söylemek istemiştim.
senın yan tuttuğunu soylemedım arkadasım sen yanlıs anlamıssın!
bılıyosunkı fılızın o zamanlarda kafası cok karısıktı yılmazın bır daha onu affetmeyeceğını dusunuyodu bundan dolayı hemen red cevabını vermedı her ne kadar yılmaz ona sana cemle mutluluklar desede!ama bu sozun ustune gıdıp ceme evet dıyemez mıydı derdı?sızı bır adam cıkıp baskasının cocuğuyla kabul edıyo etkılenırsınız sonucta...
bence eskı konuları kurcalamayı bırakalım yıne kım haklı kım haksız kısmına gelıyoruz galıba!galıbası yok geldık:)
tolgahuzur1
21-02-07, 21:54
senın yan tuttuğunu soylemedım arkadasım sen yanlıs anlamıssın!
bılıyosunkı fılızın o zamanlarda kafası cok karısıktı yılmazın bır daha onu affetmeyeceğını dusunuyodu bundan dolayı hemen red cevabını vermedı her ne kadar yılmaz ona sana cemle mutluluklar desede!ama bu sozun ustune gıdıp ceme evet dıyemez mıydı derdı?sızı bır adam cıkıp baskasının cocuğuyla kabul edıyo etkılenırsınız sonucta...
bence eskı konuları kurcalamayı bırakalım yıne kım haklı kım haksız kısmına gelıyoruz galıba!galıbası yok geldık:)
ciddi ciddi bu konular sıkıcı ama başka konu yok. fragman üzerinde konuşalım desem zaten konusu yok. ee gelecek desem daha önümüzü göremiyoruz. bunun için konu daracığı çok dar..
ya ama elinde bir aylık bir rapor ile gelen sevdiğin kadının annesi birde çocuk senden değil diyor. ee yılmazın ne yapmasını bekliyorsunuz ki baksana handan bile kızını karalıya biliyor. yani yılmaz burada düşüneceği fazla birşey yok..
ozaman filize niye yılmaza inanmadığı için tepki verip eleştiryordun oda delillere inandı hemde inanması 2 bölüm sürdü yani sonuna kadar güvendi sonra polisin verdiği belge yüzünden inanmak zorunda kaldı ama filizi çok eleştirdiniz
evet kesınlıkle bu durumda mantıklı olmasını bekleyemeyız yılmazdan:img-hyste
bu durumda mantıklı olmayacaksında hangı durumda olacaksın.hadı karısına geldı suphelendın cevabı verdın sakınlestıkten sonra hıc oturup dusunmez mısın sevdığım kadın bana buna nasıl yapar dıye ama yok yılmazdan bunu beklememız cok yanlıs bır davranıs.
hadı bunu kabul ettık aslının elını tutmasını asla kabul etmıyorum.yılmazın aslıyla olan yanlıslarını 62.bolum yorumumdada belırtecem ben her zaman haksız tarafı elestıren bırıyım.fılız hata yapınca elestırırım yılmaz hata yapınca elestırırım...
fılızcıler pusuya yatmaz yılmaz hata yapsında elestırelım dıye:)bunu dusunenlere bıraz ellerını vıcdanlarına koysunlar o zaman anlarlar:)
ya tamam ama daha öncede handan onları ayırmaya çalıştı herzaman engellemeye çalıştı.. tabi yılmazda bu kadarını düşünmemişitr o konuda bnde hak veriyorum nerden bilsin handanın bu kadar ileri gidip planlar yapcağı aklına gelmemiştir ama ne biliim bn bu kadar çabuk inanmasınıda beklemezdim yani ne biliimm kabul edemiyorum bi düşünse o da anlicak gibi gelio!!!!!!!! o kadar peşinden koştu falan cemden hamileyim demek için diildi ya bütün bunlar tekrar sölüyorum kabullenemiyorum işte napiimm=(((((
ciddi ciddi bu konular sıkıcı ama başka konu yok. fragman üzerinde konuşalım desem zaten konusu yok. ee gelecek desem daha önümüzü göremiyoruz. bunun için konu daracığı çok dar..
gorduğum kadarıyla sorularımı cevaplamamıssın 3 sayfa kadar onumuzde olabılecek olaylar hakkında soru sordum ıstersen bır goz gezdır arasından sec ıkı uc tane konusalım!
tolgahuzur1
21-02-07, 22:13
neyse ben kaçtım. kendinize iyi bakın. haa bu arada unutmayın ki bu bir dizi ve kendinizi kaptırıp birbirlerinizin kalbini kırmayın herkese yakşamlar ... birde filiz çok pişman olacak ama iş işten geçecek..
neyse ben kaçtım. kendinize iyi bakın. haa bu arada unutmayın ki bu bir dizi ve kendinizi kaptırıp birbirlerinizin kalbini kırmayın herkese yakşamlar ... birde filiz çok pişman olacak ama iş işten geçecek..
filiz niye pisman olacak ki
yilmazin af dilemesi gerek
hadi bakalım fılız pısman olsun:)fılız mı pısman olacak yılmaz mı gorecez fılız bundan sonra hata yapsada asla yılmazın hatalarını gecemez...
aslıyı taktım koluma cıktım gazı mah.yoluna bırıncısı:)
ıkıncısıde bebeğı cemden sanması
ii aksamlar!
modest2000
21-02-07, 22:29
yılmazın inandığı şey handanın raporu cem de tuz-biber ekti tekrar söylüyorum filizn 1 aylık hamile olduğunu ispat eden rapor olmasaydı yılmaz inanmazdı en azından gider filizle açıkça konuşurdu gerçi rapora rağmen filizle konuşmaya gitmişti ama kalemi kırması rapora inandığının bir göstergesiydi.
Yılmaz, Filiz'in Cem'den çocuğu olması durumunda neden hala kendisiyle konuşmak istediğini düşünebilirdi. Filiz çocuğunun babası dururken neden Yılmaz'la ilgilensin, bunu sorgulayamaz mıydı Yılmaz.İnsanın aklına hiç mi soru işareti gelmez. Hele de bu kadar şüpheli karakterler bazı iddialarda bulunuyorsa...Filiz'in Cem'den istemediği bir çocuğu olacak olsa, çocuğu aldırabilirdi. Neden Yılmaz'a senin çocuğun desinki.Buna benzer bintürlü soru geçer normalde insanın aklından. Yılmaz'ınsa içine hiç bir şüphe düşmedi.
SİDAL86_FB
21-02-07, 22:31
evettttt...biraz önce fragmanı izlemeye nail oldum..ama keşke izlemeseydimresmen hayal kırıklığı yaşadım.özellikle belirtiyorum o son sahnede ahh dedim aslının elinin yılmazın elinde ne işi var???ve bingo demek oluyorki yılmaz aslıyla çıkıyor artık yoksa keyfi tutumadı ya elini...ahhhh filizciğim her yereden darbe yiyior...:sad53: :sad53: artık iyice yılmazdan miğdem bulanmaya başladı böğğğğ.:(
ya sana ne feride ömer ilişkisi sanki kıza arabayla çarptı diye onun malı oldu...koskoca kız.yaniii bırakta onlar gülsün aşktan yana bre aklılsız....yoksa ferideyidemi haremine katmayı düşünüyo...inanın bu bölümü izlemek hiç içimden gelmiyo azap azap azap başkada bişey değilll:img-help:
Yılmaz, Filiz'in Cem'den çocuğu olması durumunda neden hala kendisiyle konuşmak istediğini düşünebilirdi. Filiz çocuğunun babası dururken neden Yılmaz'la ilgilensin, bunu sorgulayamaz mıydı Yılmaz.İnsanın aklına hiç mi soru işareti gelmez. Hele de bu kadar şüpheli karakterler bazı iddialarda bulunuyorsa...Filiz'in Cem'den istemediği bir çocuğu olacak olsa, çocuğu aldırabilirdi. Neden Yılmaz'a senin çocuğun desinki.Buna benzer bintürlü soru geçer normalde insanın aklından. Yılmaz'ınsa içine hiç bir şüphe düşmedi.
insanin aklina bu sorular elbette gelir
bide bunlari senaristler düsünseydi
ama nerde
git gide yilmaz ile filizi birbirlerinden uzaklastiriyorlar
ben cok merak ediyom sonu ne olacak diye
Bu arada arkadaşlar hakikaten ilk yazdığım teşbihe kırılmayın sadece çağrışım yapan bir olayı yanlış aktarmışım. Şimdi fi tarihinde izlemiş olduğum dizide, karakterler sosyetik görünmek için böyle bir dernek kurmuşlardı. Biz de dizi karakterlerini koruma dernegi kurarak ilginç bir duruma imza attık demek istedim yalnızca yanlış anlaşılmışım. :img-blush
Sevgili Hasan;
"Fİ" tarihinden başka bir örnek verseydin keşke. İçinde hayvan vs. ismi geçen örnekler [her ne kadar iyi niyetli olsada] yanlış anlamalara meydan verebilir.Ki hiç birimiz istemeyiz bunu:img-yes:
Fragmana gelince..
Öncedende dediğim gibi fragmanın her zaman şiirli olmasından yanayım.Zira diğer dizi fragmanlarından ayıran en önemli özellik muhteşem hazırlanmış şiirler.her ne kadar bu bölümde ömer okusada:)
Fragmanda asıl hoşuma gitmeyen içeğinde rutin sahnelerin fazlasıyla yer alması. süpriz hiç bir şey yok hepsi seyirci tarafından biliniyor..
-Tekinerlerde iflasın sancıları aynen devam ediyor..
-Ömer yine teselliyi Feridenin omzunda arıyor..
-Filiz ailesindeki en güçlü kişi yine düşünceli..
Tek ve asıl dikkatimi çeken ise son sahne..
Normalde Ömer-Feride ilşkisine fazla ses çıkarmayacak Yılmaz şuandaki psikolojik durumundan ötürü fazlasıyla çıkarıyor sesini.
Yılmaz Ömere
"Sen benim Filizle olan ilşkime karşı çıktın bende Feride konusunda sonuna kadar karşına dikileceğim" mesajı veriyor....
gülbeşeker
21-02-07, 22:39
evettttt...biraz önce fragmanı izlemeye nail oldum..ama keşke izlemeseydimresmen hayal kırıklığı yaşadım.özellikle belirtiyorum o son sahnede ahh dedim aslının elinin yılmazın elinde ne işi var???ve bingo demek oluyorki yılmaz aslıyla çıkıyor artık yoksa keyfi tutumadı ya elini...ahhhh filizciğim her yereden darbe yiyior...:sad53: :sad53: artık iyice yılmazdan miğdem bulanmaya başladı böğğğğ.:(
ya sana ne feride ömer ilişkisi sanki kıza arabayla çarptı diye onun malı oldu...koskoca kız.yaniii bırakta onlar gülsün aşktan yana bre aklılsız....yoksa ferideyidemi haremine katmayı düşünüyo...inanın bu bölümü izlemek hiç içimden gelmiyo azap azap azap başkada bişey değilll:img-help:
arkadaşım biraz ağır konuşmamış mısın ne demek yılmaz ferideye karışıyor yok haremine katmış ,akılsız,midem bulandı v.s biraz abartmışsın sonuçta bu bir dizi ama yorum yaparken bu kadar hakarete gerek yok bence ,iyiki de bir aslı koluna girmiş aslıyı öpse veya evlenme teklifi etse ne yapardınız acaba?
yakupoglu61
21-02-07, 22:40
hadi bakalım fılız pısman olsun:)fılız mı pısman olacak yılmaz mı gorecez fılız bundan sonra hata yapsada asla yılmazın hatalarını gecemez...
aslıyı taktım koluma cıktım gazı mah.yoluna bırıncısı:)
ıkıncısıde bebeğı cemden sanması
ii aksamlar!
yılmazda 2 hata peki filizde bide onları sayı verseydin mert...!
filiz ortada hiç bir olay yokken bile hata yapar, hata yapmaması için evinden dışarı çıkmaması lazım:D
SİDAL86_FB
21-02-07, 22:43
arkadaşım biraz ağır konuşmamış mısın ne demek yılmaz ferideye karışıyor yok haremine katmış ,akılsız,midem bulandı v.s biraz abartmışsın sonuçta bu bir dizi ama yorum yaparken bu kadar hakarete gerek yok bence ,iyiki de bir aslı koluna girmiş aslıyı öpse veya evlenme teklifi etse ne yapardınız acaba?
bunun bir dizi olduğun hepimiz ferkındayız ben sadece görüşlerimi yazdım..çok rahatsızlık verdiyse özürü diliyorum...biraz abaratmış ola bilirim ama artık gına getirdiler yani...yılmazın miğdemi bulandırdığın yazdım çünkü filiz hakkında düşünceleri benim miğdemi bulandırdı..
yılmazda 2 hata peki filizde bide onları sayı verseydin mert...!
filiz ortada hiç bir olay yokken bile hata yapar, hata yapmaması için evinden dışarı çıkmaması lazım:D
Ben söyleyeyim
filizin hataları yılmazı hisseler için yanlış anlayıp suçlaması
Delillere inanıp yılmazı katillikle suçlaması
yılmazın hataları
filizi kullanması
Delillere inanıp filizi suçlaması
işte bu ikisinin en büyük hataları bunlar
Bunların yanındada normal hatalarıda var mesela yılmazın aslıyla olan ilişkisi
gülbeşeker
21-02-07, 22:49
bunun bir dizi olduğun hepimiz ferkındayız ben sadece görüşlerimi yazdım..çok rahatsızlık verdiyse özürü diliyorum...biraz abaratmış ola bilirim ama artık gına getirdiler yani...yılmazın miğdemi bulandırdığın yazdım çünkü filiz hakkında düşünceleri benim miğdemi bulandırdı..tabiki filize yaptığı şey çok kötü ayrıca yılmazın aslıyla gezmesine ben de bayılmıyorum hatta onu öpmeye falan kalkışırsa yılmaza tepkim büyük olur yılmaz şu anda ne yaptığını bilmiyor boşlukta da aslıyla teselli buluyor umarım fazla ileri gitmezler ben yine de sevgili olduklarını düşünmüyorum umarım yanılmam eğer sevgili olmaya karar vermişlerse de elden ne gelir yılmaz hata üstüne hata yapıyorr.
yakupoglu61
21-02-07, 22:54
Ben söyleyeyim
filizin hataları yılmazı hisseler için yanlış anlayıp suçlaması
Delillere inanıp yılmazı katillikle suçlaması
yılmazın hataları
filizi kullanması
Delillere inanıp filizi suçlaması
işte bu ikisinin en büyük hataları bunlar
Bunların yanındada normal hatalarıda var mesela yılmazın aslıyla olan ilişkisi
filize bebeği zamanında sölememesini de ekliyebiliriz...
bütün hataları toplasak nasıl olur acaba? yani büyük küçük diye ayırmamıza gerek yokk...
aslında yukarıda bn onu kastetmiştimde...
destina304
21-02-07, 22:59
arkdaşlar günlerdir burda filizinmi yılmazınmı daha çok hatası var diyo tartışılıyor.yılmazla filizin hatasını karşılaştımrya kalkmayın yılmazıclar kaybedersniz.yılmazı hata yapma konusunda filiz geçemez.yılmazın çokkkk hatası var hiç sormayın neler diye artık bıktık yılmazın hatalrını yazmaktan
arkdaşlar günlerdir burda filizinmi yılmazınmı daha çok hatası var diyo tartışılıyor.yılmazla filizin hatasını karşılaştımrya kalkmayın yılmazıclar kaybedersniz.yılmazı hata yapma konusunda filiz geçemez.yılmazın çokkkk hatası var hiç sormayın neler diye artık bıktık yılmazın hatalrını yazmaktan
ikiside hata makinesi o kesin. şu çok yaptı bu az yaptı demek biraz zor gibi geliyor bana. bu konuda ikiside 1. gelir..sonuç berabere yani:)burun farkıyla yılmaz önde de olabilir:) ama...
destina304
21-02-07, 23:06
ikiside hata makinesi o kesin. şu çok yaptı bu az yaptı demek biraz zor gibi geliyor bana. bu konuda ikiside 1. gelir..sonuç berabere yani:)burun farkıyla yılmaz önde de olabilir:) ama...
böle yılmazcıya ne denir.helal olsun tebrikler mısta çok güzel cevap yazmışsın bana yılmaz burun ucuyla önce ama barış hakemleri son anda filize hata yaptımazsa yılmaz geçcek :):):) şaka bir yana haklısın seni bir yılmazı olarka tebrik ederim
yakupoglu61
21-02-07, 23:14
destina sanırım yanlış yazdın...biz çoğu zaman filizin yaptığı hataları konuştuk burda...
her bölüm hata yapan yılmaz değil filizdi.LÜTFEN bütün hataları,yanlışları yılmaza yıkmayın...
destina sanırım yanlış yazdın...biz çoğu zaman filizin yaptığı hataları konuştuk burda...
her bölüm hata yapan yılmaz değil filizdi.LÜTFEN bütün hataları,yanlışları yılmaza yıkmayın...
Arkadaşım çok konuşuldu bu hata konusu o yüzden çok sıktı artık ama şuda varki dizi genelinde yılmazın filizden daha çok hatası var mesela yılmazın ilk bölümden sezon finaline kadar yapmadığı hata 5-6 bölümü geçmez yani yılmaz karakteri ilk sezon devamlı olarak hep hata yapıp durdu filizde tam tersi ilk sezon hatası çok azdı bu dönem ise filizin daha fazla hatası var ama yılmazında çok hatası var genel olarak yılmaz açık ara daha fazla hata yapmıştır
Sayfalarca suren Filiz-Yilmaz hata cetelesi yerine fragmana yorum yazmayi tercih ediyorum, siz sonra karsilastirmaya devam edersiniz :)
Saka bir tarafa, fragman yorumlari arasinda en cok begendigim yine sevgili denizim'inki oldu. Onun yorumunun altina imzami atip bazi eklemelerde bulunmak istiyorum.
Tekinerler'in forumun cogunlugu tarafindan cok istenen batmasi gerceklesince Cem'in yalan dolan ustune planlari gerceklestigi ben de uzuldum (o belge kayiplara karisti herhalde) ama acikcasi ailenin dirayetli durusunu gorecegimizi dusunuyorum, karakterlere bakis acim da degismedi. Sonucta bizi oyunculuk acisindan da guzel gunler bekliyor. Fomer ciftinin sevgisinin maddiyyata dayali olmadigini da biliyoruz. Yani boyle bir fragman goruyorsak kimbilir bolumlerde daha ne goruruz ;)
Sinan Tuzcu'nun siir okurkenki tonlamalarina sapka mi cikarsam alkis mi tutsam ne yapacagimi sasirdim :good: Siir de cok guzel elbette; once eski karisindan, sonra kizindan sonra da Feride'den bahsediyor ve gecisler de mukemmel dusunulmus. Fragman goruntuleri de cok guzel kurgulanmis. Ben yanlis mi gordum yoksa mezarlik sahnesi mi vardi ;)
Secoms biraz bahsetmis ama 'Hersey gitsin ama bir tek senin ellerin kalsin avuclarimda' dizesi de ask adami Omer'e yakismis valla :img-in_lo Fragmanda gozlerim doldu arkadaslar diziyi izlerken herhalde carsafla izleyecegim :img-cray: vatana millete hayirli olsun!
Fragmani tekrar tekrar seyredemedim Asli'yi goremedim ama son sahnede eger Asli da varsa gercekten cok anlamli bir sahne olacak belli oldu :img-cool2 Simdi o sahnede Yilmaz'in tepki vermesi cok sasirilacak birsey degil ama sonrasi cok onemli bence. Bir turlu cozemedigim ruh haliyle intikam cigliklari atip Omer'in yaptigini yapmaya kalkarsa sonucta Feride'nin secimi onun dusunmedigi sekilde olacaktir diye dusunuyorum :icon_whis
Not: Yasasin gec kagidi ise yaradi hocam bana da 100 verdi :happy0064
yakupoglu61
21-02-07, 23:41
Arkadaşım çok konuşuldu bu hata konusu o yüzden çok sıktı artık ama şuda varki dizi genelinde yılmazın filizden daha çok hatası var mesela yılmazın ilk bölümden sezon finaline kadar yapmadığı hata 5-6 bölümü geçmez yani yılmaz karakteri ilk sezon devamlı olarak hep hata yapıp durdu filizde tam tersi ilk sezon hatası çok azdı bu dönem ise filizin daha fazla hatası var ama yılmazında çok hatası var genel olarak yılmaz açık ara daha fazla hata yapmıştır
artık bişe demiyorum; demeye gerek görmüyorum...
herşey apaçık ortadayken en çok hatalı kişi yılmaz oluyo...
bu konuda yorum yapamayacağım...
destina304
21-02-07, 23:43
artık bişe demiyorum; demeye gerek görmüyorum...
herşey apaçık ortadayken en çok hatalı kişi yılmaz oluyo...
bu konuda yorum yapamayacağım...
çünki yılmaz hatalı.biz hatalıyı aramıyoruz ortada kimin hatalı olduğu yılmaz bal gibi hatalı nasıl oluyoda yılmazı melek yapıyorsunuz anlamıyorum bizler nasıl kabul ediyoruz filizin hatalarını sizde biraz kabullenin artık yılmaz bal gibi hatalı eğer hangisi daha hatalı dersen filiznde hatları oldu ama yılmazınkilkerinde yanında devede kulak
Sevgili arkadaşlar
Bugün bölümün son sayfalarını okuduğumda, okuduğum bazı mesajlarda kullanılan kelimeler, cümleler ve kendi düşüncesini kabul ettirme yarışına girilmesi beni oldukça rahatsız etmiştir. Beni rahatsız ettiği gibi bir çok arkadaşımı rahatsız ettiğini düşünüyorum.
Arkadaşlar, sizlerden istediğim bölümün okunabilirliği açısından mesajlarınızı, mesajlarımızı yazarken kelime ve cümleleri özenli seçelim. Empati yapalım.
Bugün, Ihlamurlar altında dün başlattığımız yazılı sınavının devamı için sorular hazırlamayı düşünmüştüm fakat okuduğum mesajlar yüzünden geri adım atmaya karar verdim.
Herkese iyi yorumlar ve iyi geceler.
Sevgili Berna,
Nazik yorumun icin tesekkurler. Ben de ozellikle Sinan Tuzcu ve Omer karakteri hakkindaki yorumlarina can-i gonulden katiliyorum. Umarim izleyecegimiz bolum konu acisindan olmasa da, hic degilse oyunculuk acisindan keyifli olur.
Ote yandan, bu hata karsilastirmalarinda bir adim mesafe kaydedecegimizi sanmiyorum. Herkes bulundugu pozisyonu korudugu icin tekrar tekrar ayni seyler yaziliyor. Bir zamanlar okullarda munazara yarismalari olurdu. Hala var mi bilmiyorum. Bir konu iki karsit fikri savunan grup arasinda tartisilirdi. Onemli olan konuyu nasil savundugunuz ve tartistiginizdi. Tartisilan seye inanip, inanma