Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 12
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
evet yılmaz tarihi tekerrür etmeye başladı filizde hiç beklemediği gibi çıkmıştı şimdi aslı için söylüyor aynı şeyleri, yılmaz ne yapsa haklıdır ne de olsa:)
ooo matraka gelmiş şenlik başlıyor demek ki, haid hayırlısı, hoşgeldin...
ben geldim arkadaşlar valla senarisatlere sinir olmuş biri olarak girdim farkedeniniz oldumu bilmiyorum galiba yılmazın replikleri tanıdık geldimi:)insan kopya çeker ama aynen kullanmazki canım olmadı:)
neyse sizleri bu sonlara hazırlamaya çalıştım çalışmadı demessiniz herhalde:)bakalım forum gene tereflı yayın mı yapmış yoksa kolayı seçip yılmazı asmayamı kalkmış
not:yılmaz hakkındaki sorulara itina ile cevap verilir
matrakacığım sen istediğini anlat kısa bir süre için girdim ama herkes hala aynı yerde duruyor, onlarda bize ne anlatırsa anlatsın biz de aynı yerde duruyoruz. kısacası herkes bölünmüş durumda ve yazdıklarında ısrarlı. biz bile bu kadar bölünmüşken herşeyi seyreden ve bilen insanlar olarak bu iki kişinin arasının bu aralar düzeleceğini düşünmek abesle iştigal olur sanırım. e öyleyse ömerin ünlü sözüyle bitireyim "neyi konuşuyoruz o zaman"
Neslihan17
24-02-07, 11:23
evet yılmaz tarihi tekerrür etmeye başladı filizde hiç beklemediği gibi çıkmıştı şimdi aslı için söylüyor aynı şeyleri, yılmaz ne yapsa haklıdır ne de olsa:)
ooo matraka gelmiş şenlik başlıyor demek ki, haid hayırlısı, hoşgeldin...
ama arada fark var. Aslı'yı birilerinden intikam almak için kullanmıyor. gerçekten iyi biri olduğunu düşündüğü için sanş veriyor. Filizle direk yakınlaşmıştı ve bu yakınlaşma bir aşka dönüşmüştü.
ama arada fark var. Aslı'yı birilerinden intikam almak için kullanmıyor. gerçekten iyi biri olduğunu düşündüğü için sanş veriyor. Filizle direk yakınlaşmıştı ve bu yakınlaşma bir aşka dönüşmüştü.
biliyorum arada farkın olduğunu sadece replikler açısından benzettim yoksa o kadar iyi biliyorum ki merak etme sadece biraz şaka maksatlı yazdım, aslının iyi olduğu ya da olmadığı beni hiç ilgilendirmiyor yılmazı ilgilendiyorsa da ben almıyım ne kadar şans verirse versin hiç umrum değil.
evet iyi ki yakınlaşmış ve bu güzel aşka dönüşmüş benim için öenmlü olan filizyılmazdır:img-yes:
nazende_72
24-02-07, 11:27
Ben bu diziyi seviyorum.Ne kadar entrika nekadar yanlış anlama olursa olsun bittiği zaman içimde ya bir mutluluk yada bir hüzün bırakıyor.Hele birde yorumlar yok mu en çok da bu kısmını seviyorum.Gecenin sözü, ki çok yersiz vede gereksiz ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER miş madem çok biliyorsun Ekrem abiciğim sen neden yapmadın?
tolgahuzur1
24-02-07, 11:30
sevgili filizm ben filize kızmakta haklı görüyorum kendimi. yahu adam sizi batırdı hala tamam geliyorum diyor. üstelik cemin evinde. yahi pes.. hani size göre filiz artık uzak duruyordu. bir daha ceme yüz vermez demiştiniz. ben göremedim.. birde işin en saçma olan yanı sözleşme imzalarken ceminde ortaklık imzası vardı. ama nedense ceme hala birşey olmuyor. acaba senaristler mi saf yoksa izleyenler mi anlıyamadım.!!
matrakacığım sen istediğini anlat kısa bir süre için girdim ama herkes hala aynı yerde duruyor, onlarda bize ne anlatırsa anlatsın biz de aynı yerde duruyoruz. kısacası herkes bölünmüş durumda ve yazdıklarında ısrarlı. biz bile bu kadar bölünmüşken herşeyi seyreden ve bilen insanlar olarak bu iki kişinin arasının bu aralar düzeleceğini düşünmek abesle iştigal olur sanırım. e öyleyse ömerin ünlü sözüyle bitireyim "neyi konuşuyoruz o zaman"
sevgili arkadaşım
ben körü körüne yılmazı savunma derdinde biri değildim ama beni bu hale bu forum getirmiştir.nedeni ise çoğu kişi felan demeyi geçti olay herkes diyorum artık çünkü sevgili modumun yazdıklarını okuyorum şu an kendisi genel yorum yapmasa da yazdıklarını okudum
forumda herkes krakterin o an psikolojisini hesaba katmadan yorum yapıyor beni illa da devre dışı bırakıp fanatikleşmeye kadar getiren olayın aslı budur aslında herkes olan olayı eleştiriyor bir Allah ın kulu çıkıpta burda bu krakter neden böyle davrandı diyerek hareket etmiyor önemli olan olmuş olanlar herkes için neden böyle yaptı diye yazıyor anlamaya çalışan yok kimse yılmazı anlamaya çalışmıyorsa bende filizi anlamaya çalışmıyorum çünkü herkes haklı haksız taraf tutma derdinde özelleklede mertin yorumlarını okuyunca bu arkadaşım bu hale nasıl geldi diye soruyorum kendime acaba ben mi bunu böyle diye kendimi suçlu görür oldum
olaylara örnekleri sonra vericem
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 11:37
Eveeet arkadaşlar 62.bölümüde geride bıraktık.Çok zevk alarak izlediğim bir bölüm olduğunu söyleyemem.(Feride nin içinde bulunduğu sahneler hariç)
Forumdaki yazılanlara bakacak olursak hala mesafe katetmiş değiliz..Hala karakterleri karşılaştırıp durmaktayız. Hep Yılmaz filiz olsaydı şöyle filiz yılmaz olsaydı böyle davranırdı demogojisi içinde gezinip durmaktayız. Kendine özgü davranış ve karakterleri olan bu ikiliyi karşılaştırmak ne derece doğrudur.
Ben olsaydım yapmazdım! Pehhh en nefret ettiğim cümledir..Sen sen olsaydın belki..peki o olsaydın! ...Kızılderililerin bir atasözü vardır.."Birini yargılamadan önce 3 ay onun makosenleriyle dolaş" (sanırım böyle bir şeydi)
Dün akşam 2 karaktere takılı kaldım ben..Biri aynalı.."Çivi çiviyi söker" demedi mi... Ben -afedersiniz- uzun bir yuuuhhh çektim.Ve çiviyle alakalı başka bir öykü geldi aklıma ama uzatmayayım mevzu o değil.Aynalım sana diyeceğim tek şey "çivi çiviyi söker ama hep bir çivi içerde kalır"
Ve Aslı..Diziye girişi pek bir heyacanlı olan bu pek güçlüş pek akıllı her şeyi pek güzel bilen bu karakterimiz merak ediyorum kadınlık onurunu yerle bir edip Yılmazın teklifine " He " diyecekmidir.
"en" lerle dizimize giren bu nevi şahsına münhasır şişirilmiş karakter aslında hepimizin bildiği çokda sıradan bir kadın olmaktan öteye gidebileceğini sanmıyorum. Yanılıyorsam şayet bu karakterin 63.bölüm başında tasını tarağını toplayıp ispanya yollarına düşmesi lazım ben o zaman derim işte bu kadın farklıymış..Onuda görecez önümüzdeki hafta artık.
Yılmaz.... Ben sana ne diyeyim. Şimdilik bişe demeyeyim..Seni kendi haline bırakayım..Sen değiştin benim bildiğim tanıdığım Yılmaz değislin artık.Özüne dönmeni beklemekten başka çare yok..
Filiz... Ahh be Filizim biraz bencil olabilseydin..Helak ettin kendini..İstedinki herkes mutlu olsun.. Yok öyle birşey be gözüm...kalırsın böyle karnında bebeğinle bir başına..sevdiğin senin bu zor günlerde yanında olmayacaksa ne zaman olacak..Evinden,işinden,sevdiğinden olmuşun..En sevdiğin (handan yanlış anlama olmasın) ihanet etmiş sana farkında değilsin..Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi.
Ömer...Bu adam sevmeyi biliyor kesinlikle iman getirdim.Sinan Tuzcu'nun performansına şapka çıkarıyorum..Şimdi senin için her ne kadarda üzülsemde Yılmaz&Filiz ilişkisinde aldığın tavrın diyetini ödeyeceksin sende..
Feride... Ah içim acıdı.."Benimde kardeşim varmı" derken..Ne zor durumdur içinde bulunduğu durum..Nasılda güzel anlattı duygularını..Taş olsan dayanamazsın yani.. Feride sanırım dizinin kilit ismi olacak.
Diğer aşıklarımız yaralarını sarmak için başka limanlar ararken biz sanırım feride&Ömer aşkı ile coşacağız..Ahh sizde olmasanız biz ne yapardık.
sevgili filizm ben filize kızmakta haklı görüyorum kendimi. yahu adam sizi batırdı hala tamam geliyorum diyor. üstelik cemin evinde. yahi pes.. hani size göre filiz artık uzak duruyordu. bir daha ceme yüz vermez demiştiniz. ben göremedim.. birde işin en saçma olan yanı sözleşme imzalarken ceminde ortaklık imzası vardı. ama nedense ceme hala birşey olmuyor. acaba senaristler mi saf yoksa izleyenler mi anlıyamadım.!!
kendi açından haklısın kız tabi ama yine filizin bu cümin gerçek yüzünü bilmediğini unutarak kızıyorsun cemin batırdığını tüm olayalrın sorumlusu olduğunu bilmiyor aynı şeyleri yazdırıp durma bana, ceme gitti diye hemen fırsat bulmuşsunuz sizin için yaptı filiz bunu sırf kızın diye:)
ben filizci değilim bak sürekli siz diyorsun hem ben uzak duruyor demedim arada mesafe var dedim gitmesinde de herhangi bir art niyet yok çünkü hiçbirşeyden habwri yok hala anlamıyorsun, cem konusunda katılıyorum hala çıkmaması kötü:(
Eğer Handan Ömer'e yaptıklarını anlatırsa Ömer çok kızacaktır buna ne kadar Yılmaz'ı sevmese de böyle bir şeyi o da kabul etmeyecektir ve ben Filiz'i ve Ömer'i biraz tanıdıysam Cem'in yaptığı bu teklife çok karşı çıkacaklardır...
ömer handanın yaptığı planı öğrenirse tepki göstermesini bekliyorum ama son bölümde ki yılmaz ömer karşılaşmasında eski öfke saklı yerden geri çıktı bu yüzden bunu ne filize ne de ferideye anlatır ömer yılmazın tavrı yüzünden açıklamayacaktır aslında ömerden beklediğim güzel bir davranış olurdu bu öğrenip ilk annesine tepki koymasını sonra da filizle paylaşmasını ama olmayacak handan ikna edecek o adamın filizle olmasını istemiyorum diye yaptım diyecek ömerde sesini çıkarmayacak, cemle evlenmesini istemez ama yılmazında gerçeklerini bilmesini istemez, ömerin bu olay karşısında ki tavrı çok önemli olacak meraktayım (umarım bekeldğim gibi olur)
Eğer Handan Ömer'e yaptıklarını anlatırsa Ömer çok kızacaktır buna ne kadar Yılmaz'ı sevmese de böyle bir şeyi o da kabul etmeyecektir ve ben Filiz'i ve Ömer'i biraz tanıdıysam Cem'in yaptığı bu teklife çok karşı çıkacaklardır...
Belki Ömer annesinin yaptıklarını kabul etmiyecek ama sesiz kalacak buda onu suç ortagı yapar ömer için filiz yılmazla birlikte olmasında ne olursa olsun .Burda yapması gereken annesinin yaptıklarını filize anlatmak ama diyorum ya asla yapmaz sesiz kalmayı tercih eder çünkü oda annesi gibi
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 11:51
Arkadaşlar Filiz hangi ara Cem'in entrikalarını öğrendide yaptıklarını eleştiriyorsunuz hala anlayabilmiş değilim.
Sizin içinde "gözler görmek istediğini görür" durumumu sözkonusu acaba..
Belki Ömer annesinin yaptıklarını kabul etmiyecek ama sesiz kalacak buda onu suç ortagı yapar ömer için filiz yılmazla birlikte olmasında ne olursa olsun .Burda yapması gereken annesinin yaptıklarını filize anlatmak ama diyorum ya asla yapmaz sesiz kalmayı tercih eder çünkü oda annesi gibi
Ben Ömer'in bu kadar vicdansız olacağını düşünümüyorum. Sonuçta o da bir baba, o da bir zamanlar evlat sevinci yaşadı ve o da bir zamanlar evladını kaybedebilmenin acısını yaşadı... Ben Yılmaz'ın Feride ile konuştuklarını öğrendikten sonra onunda yumuşacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar Filiz hangi ara Cem'in entrikalarını öğrendide yaptıklarını eleştiriyorsunuz hala anlayabilmiş değilim.
Sizin içinde "gözler görmek istediğini görür" durumumu sözkonusu acaba..
arkadaşlarım boşuna eleştirmiyorlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama filiz kendi resmini duvarda görünce tedirgin olmuş o evden hızla uzaklaşmaya çalışmıştı.ertesi günde yılmaz tarafından uyarılmıştı peki filiz unutkan mı ki tedirgin olduğu eve bir daha gider
tamam cemin teklifini şimdi kabul etmeyecek ama o teklifte değildi resmen aşağılanmaydı evcet de al evi der gibi filiz bunada tepki verip daha sonra evet derse ne yapacaksınız merak ediyoru
forumdaki arkadaşlkarımda o kadar tarafsız yorum yapmışlarki bu olaya filiz ailesi için kendini feda edicek kıvamda yorumlar yazmışlar zaten bir kere sevdiği için kendisini feda ettiğini görmedim hep ailesi için
ömer filize eve geldiklerinde kapıda ne dedi "artık onunla olmadığın için mutluyum, hayatından tamamen çıktı" gibi birşeydi yani yılmazın hayatında olmamaısndan dolayı memnundu bu yüzden bu planı duysa bile sırf yılmazın öğrendikten sonra filize döneceği düşüncesi yüzünden sadece annesine kızar ama birşey yapmaz,
son zamanlarda ki ömer karakterinden beklediğim bir davranış buna tepki verip filizi ya da ferideyi haberdar etmesidir, yapar mı yapabilir de yapmayabilirde söz konusu yılmaz filizi zaten hiç anlamadı bu aşkta :img-yes:
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 12:04
arkadaşlarım boşuna eleştirmiyorlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama filiz kendi resmini duvarda görünce tedirgin olmuş o evden hızla uzaklaşmaya çalışmıştı.ertesi günde yılmaz tarafından uyarılmıştı peki filiz unutkan mı ki tedirgin olduğu eve bir daha gider
tamam cemin teklifini şimdi kabul etmeyecek ama o teklifte değildi resmen aşağılanmaydı evcet de al evi der gibi filiz bunada tepki verip daha sonra evet derse ne yapacaksınız merak ediyoru
forumdaki arkadaşlkarımda o kadar tarafsız yorum yapmışlarki bu olaya filiz ailesi için kendini feda edicek kıvamda yorumlar yazmışlar zaten bir kere sevdiği için kendisini feda ettiğini görmedim hep ailesi için
Söylediğin gibi bir durum sözkonusu olursa Yılmazınkinin yanına bir darağacı daha inşa eder filizide asarız hiç merak etme matraka.. Anladığım kadarıyla sende bazı tüyolar var ve tüyolar ışığında diyorsun diyeceğini..Biz bir sonraki bölümde her nakadr şu olabilir desekte tahminde öte gidemiyor. Vakti gelsin bak nasıl asarım filizide..Ama şu an için böyle bir durum yok..Kaldıki geçmişte filizin yapmış olduğu bazı şeyleride tasvip etmiş değilim.. Sadece o zamanlar yolum bu foruma düşmemişti.
ömer filize eve geldiklerinde kapıda ne dedi "artık onunla olmadığın için mutluyum, hayatından tamamen çıktı" gibi birşeydi yani yılmazın hayatında olmamaısndan dolayı memnundu bu yüzden bu planı duysa bile sırf yılmazın öğrendikten sonra filize döneceği düşüncesi yüzünden sadece annesine kızar ama birşey yapmaz,
son zamanlarda ki ömer karakterinden beklediğim bir davranış buna tepki verip filizi ya da ferideyi haberdar etmesidir, yapar mı yapabilir de yapmayabilirde söz konusu yılmaz filizi zaten hiç anlamadı bu aşkta :img-yes:
bu ömeri suş ortağı yapmaktan alıkoymuyor ne yazıkki ömer filize hangi konuda destel verdi veya bir şeyleri paylaştıki şimdi yapsın ömer krakteri çıkarlarını kendi istediği doğrultuda kullanan biridir.feridenin ömeri sevme şekline gelince insan sevdiğini hatasız görür biz biliyoruz ki ömer hatasız biri değil
yılmazı üniversiteli.. sıfatı kullanan biri nasıl olurda kardeşi ile yılmaza yaptıklarını unutur anlamak ta mümkün değildir.sevgili modum demişki yılmazın da ömere öfkeli olduğunu gördüm demiş bende bu yorumana pes dedim bu kadar olur ömer sanki sudan çıkmış melek
yılmazın ordaki psikolojisini anlamadan bu yorumu yapabilmiş ondan sonra bo forumda ben tarafsızım diye naralar atabiliyor
ben kendisine sormak isterim yılmaz daha öncede feride ve ömeri gördüğü halde neden tepki vermedide şimdi verdi
yakupoglu61
24-02-07, 12:07
yılmaz ferideye sn bnm kardeşimsin feridede yılmaza sn bnm abimsin dedi...
ömer filizin yılmazla olmasını hiç bir zaman istememişti haladaha istemiyo...
yılmazda bu bölüm çok kızdı ama sonra anladı hatasını sorun yok dedi ve sadece ferideye o adamla beni karşılaştırma yeter dedi...
yılmaz kardeşi için böle düşünürken ömer ndn hala aynı şekilde düşünmeye devam ediyor...
diyeceksiniz filiz ömerin gerçek kardeşi ama bana göre ferideyle yılmaz gerçek kardeş olmamalarına rağmen filiz-ömer kardeşliğinden daha çok şey birbirleriyle paylaşıyolar birbirlerine herşeyi anlatıyolar hemde rahat rahat(son olayı katmıyorum)...
Söylediğin gibi bir durum sözkonusu olursa Yılmazınkinin yanına bir darağacı daha inşa eder filizide asarız hiç merak etme matraka.. Anladığım kadarıyla sende bazı tüyolar var ve tüyolar ışığında diyorsun diyeceğini..Biz bir sonraki bölümde her nakadr şu olabilir desekte tahminde öte gidemiyor. Vakti gelsin bak nasıl asarım filizide..Ama şu an için böyle bir durum yok..Kaldıki geçmişte filizin yapmış olduğu bazı şeyleride tasvip etmiş değilim.. Sadece o zamanlar yolum bu foruma düşmemişti.
durumun tahminlerle veya tiyolarla ilgisi yok asman da fayda değil asıcanda ne olucak ben astımda ne oldu ama krakterlerin iç dünyasını bir düşünün yorum yapmadan bir düşünün iki yazın derim ben acizane tavsiyem size
çünkü size göre yılmaz bu yaptıklarını şevkle bile bile yapmıştır.olaylara bu bakış açısından ben bakamam benim doğrularımın farkı bu olsa gerek
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 12:13
yılmaz ferideye sn bnm kardeşimsin feridede yılmaza sn bnm abimsin dedi...
ömer filizin yılmazla olmasını hiç bir zaman istememişti haladaha istemiyo...
yılmazda bu bölüm çok kızdı ama sonra anladı hatasını sorun yok dedi ve sadece ferideye o adamla beni karşılaştırma yeter dedi...
yılmaz kardeşi için böle düşünürken ömer ndn hala aynı şekilde düşünmeye devam ediyor...
diyeceksiniz filiz ömerin gerçek kardeşi ama bana göre ferideyle yılmaz gerçek kardeş olmamalarına rağmen filiz-ömer kardeşliğinden daha çok şey birbirleriyle paylaşıyolar birbirlerine herşeyi anlatıyolar hemde rahat rahat(son olayı katmıyorum)...
Şimdi arkadaşım "öküz öldü ortaklık bozuldu" deyimiyle ifade edilen durum Yılmaz&Ömer karakterleri için sözkonusu değil..Elif hala dağ gibi duruyor aralarında zannımca..Birde üzerine eklenen yaşanmışlıkları koy.. Çok zor bu ikilinin birbirlerinden nefret etmeyi terketmeleri.Yoksa kardeşmiş abiymiş hikaye..
ben kendisine sormak isterim yılmaz daha öncede feride ve ömeri gördüğü halde neden tepki vermedide şimdi verdi
sevgili matraka, daha önce gördü vermedi tepki şimdi vermesinin nedeni filize olan öfkesi yoksa ferideye karşı bu kadar sert olmazdı, bir taraftan filize de kızgın olduğunu göstermekti yılmazın asıl amacı canının acıdığını göstermek içindi, yoksa ömerle gördüğüne o kadar da kızmış değil di tek sebebi filizden dolayı yaşadığı acıdır bana göre, sonra zaten ferideye unutalım gitsin dedi sebep budur bence
Şimdi arkadaşım "öküz öldü ortaklık bozuldu" deyimiyle ifade edilen durum Yılmaz&Ömer karakterleri için sözkonusu değil..Elif hala dağ gibi duruyor aralarında zannımca..Birde üzerine eklenen yaşanmışlıkları koy.. Çok zor bu ikilinin birbirlerinden nefret etmeyi terketmeleri.Yoksa kardeşmiş abiymiş hikaye..
elifmi hala duruyor aralarında yılmazda duran hiçbir şey yılmazın derdi son filiz olayından sonra onlarla karşılaşmamak yılmaz ömeri çoktan affetti ömere o andaki kızma sebebi son yaşadıklarının etkisi başka bir şey değil yani elife kadar indirgedin ya olayı
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 12:17
durumun tahminlerle veya tiyolarla ilgisi yok asman da fayda değil asıcanda ne olucak ben astımda ne oldu ama krakterlerin iç dünyasını bir düşünün yorum yapmadan bir düşünün iki yazın derim ben acizane tavsiyem size
çünkü size göre yılmaz bu yaptıklarını şevkle bile bile yapmıştır.olaylara bu bakış açısından ben bakamam benim doğrularımın farkı bu olsa gerek
Bile bile yaptığını kim iddia etti matraka..Elbette bilerek yapmadı..Ama o da hiç sorgulamadı..Kırdı kalemi kesti cezayı...
karakterlerin iç dünyasını düşünüyoruz bizde ama sadece yılmazınkini değil..
yakupoglu61
24-02-07, 12:19
sevgili matraka, daha önce gördü vermedi tepki şimdi vermesinin nedeni filize olan öfkesi yoksa ferideye karşı bu kadar sert olmazdı, bir taraftan filize de kızgın olduğunu göstermekti yılmazın asıl amacı canının acıdığını göstermek içindi, yoksa ömerle gördüğüne o kadar da kızmış değil di tek sebebi filizden dolayı yaşadığı acıdır bana göre, sonra zaten ferideye unutalım gitsin dedi sebep budur bence
filizede olan öfkeside var bu kadar sinirlenmesinde ama bn hiç hatırlamıyorum ferideyle ömeri bu kadar yakın gördüğünü...
tekinerleri görmek istemediğini söledi ...
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 12:20
elifmi hala duruyor aralarında yılmazda duran hiçbir şey yılmazın derdi son filiz olayından sonra onlarla karşılaşmamak yılmaz ömeri çoktan affetti ömere o andaki kızma sebebi son yaşadıklarının etkisi başka bir şey değil yani elife kadar indirgedin ya olayı
o devirlerde atılan nefret tohumlarının hala durmadığını söyleyemezsin..evet yılmaz itiraf etti kalbi filizle dolu..Ben zaten yılmaz hala elifi düşünüyor manasında demedim..Her iki taraftada o zamanlardan kalma önyargılar hala olduğu yerde duruyor.
Bile bile yaptığını kim iddia etti matraka..Elbette bilerek yapmadı..Ama o da hiç sorgulamadı..Kırdı kalemi kesti cezayı...
karakterlerin iç dünyasını düşünüyoruz bizde ama sadece yılmazınkini değil..
yılmazın krakterini bildiğini söylüyorsun ve bu tarzda yorum yapıyorsun kırdı kalemi kesti cezayı ya adamın son yaşadıkları sana normal geliyor demekki bana normal gelmiyor.görmüyormusun adam içerde ne diyor tekinerler insanın sadece canını yakarlar diyor.yılmaz krakterinin öfkesi mantığının öününe geçer devamlı bunu bilmeyen varmı yoksa işine gelmeyen mi var ferideye nasıl karışır demiş yılmazın doğruları ferideye karışma hakkı veriyor ömer efendi sevgili kardeşine nasıl karışıyorsa yılmazda öyle karışıyor
ömerle feride konuşmasına dikkat edin ve sorgulayın ders çıkartın yılmazın sevgiye saygısını anlarsınız diyeceğim ama nerde ömer bir çok değil bir kere bu konuda kardeşini anlayamamış biri
o devirlerde atılan nefret tohumlarının hala durmadığını söyleyemezsin..evet yılmaz itiraf etti kalbi filizle dolu..Ben zaten yılmaz hala elifi düşünüyor manasında demedim..Her iki taraftada o zamanlardan kalma önyargılar hala olduğu yerde duruyor.
bende diyorum ki sana yılmaz bunu daha önce neden yapmadı feride ile ömeri gördüğü halde neden yapmadı o zaman önyargılı değilmiydi.şunu itiraf edemiyorsunuz veya işinize gelmiyor şu an yılmaz acı çekiyor en son görmek istediği de etrafında tekiner görmek
yılmazın hatalarını yazmayın yılmaz aman suçsuzdur felan demiyorum hatalarını yazarken objektif olun diyorum nedenlerini belirtin sadece yorum dediğin budur yargılamak değil
evet doğru bir yorum nihayet biri gördü olayı ama herkes senin gibi düşünmüyor aslılabilirsin dikkat et kendine sevgili modum bile taa nerelere gitmiş baksana güya tarafsız yorum yapıyor kendisi
benim düşüncem bu şekilde ve kesinlikle de yılmazın bu olayda takındığı tavır filize duyduğu öfkedir başka birşey değil düşüne düşüne yiyip bitirmiştir kendini feride ile ömeri görünce de parladı çünkü bir tekinerdi tabi arabanın içinde filizi de gördü tekrar acısı geldi aklına asmak isteyen assın ben izlerken bu hisse kapıldım yoksa ömere öfkesi olsa bile bunun payı çok küçüktür bu olayda asıl neden filize duyduğu öfke başka birşey değil.
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 12:28
Burada bir eleştiri okumu da Filize atayım..
Feridenin yılmazla konuşurken ömeri savunması çok hoşuma gitti. Aynı şeyi yılmaz için filizinde yapabilmesini isterdim..Her iki tarafa bunu anlatabilmesi için vakti vardı elindeki imkanları heba ettiğini düşünüyorum 1.sezon..
2.sezon anlamsız kaçışlarındanda hoşlanmadığımı belirteyim..O da fazla uzattıydı..Babasına verdiği söz açıklanamayacak birşey miydi..Diyemedi mi sebebi Yılmaza. Çok kızmıştım onada..Çok geçmişe döndüm ama ben o zamanlar burda yoktum ya tavrımı belli edeyim diye şeetttiim :icon_whis
filizede olan öfkeside var bu kadar sinirlenmesinde ama bn hiç hatırlamıyorum ferideyle ömeri bu kadar yakın gördüğünü...
tekinerleri görmek istemediğini söledi ...
işte en çok onun etkisi var tamam feride ile ömeri görmedi bu kadar yakın ama yine de bu kadar tepki vermezdi eğer filize duyduğu öfke olmasaydı ki sonradan yanlış yaptığını kabul etti.
tekinerleri birarada görmek acısını katladı ilk darbe ömerdendi ama bunu unuttu da diyebiliriz tabi aynı fikirde olmayan çok ama bence öyle asıl filize öfkesi ile bir daha görmek istemediğini yineledi hepsi bu.
artılı filizim izlerken dikkat etmedin demi benim repliğimi ve bağlacımı çalmış yılmaz:)benim mahallemden ve insanlarımdan uzuk dur.birebir ya bu kadar olur böyle çok sahne yakaladım konuşmasında bağlaç kullandı bende devamlı yazılarımda kullanıyorum
artılı filizim izlerken dikkat etmedin demi benim repliğimi ve bağlacımı çalmış yılmaz:)benim mahallemden ve insanlarımdan uzuk dur.birebir ya bu kadar olur böyle çok sahne yakaladım konuşmasında bağlaç kullandı bende devamlı yazılarımda kullanıyorum
etmez miyim belirtecektim yoksa sen misin yılmaz hadi itiraf et:) gerçekten ya denk geliyor ya da okuyorlar mı ne akşam sezinti de bana dedi benim alinin gafları ile ilgili yazdığım yorumumda bende aliyi çözmüşüm anlayacağın o da benimkileri sarfettti iyiyiz galiba bu konuda ne dersin:)
etmez miyim belirtecektim yoksa sen misin yılmaz hadi itiraf et:) gerçekten ya denk geliyor ya da okuyorlar mı ne akşam sezinti de bana dedi benim alinin gafları ile ilgili yazdığım yorumumda bende aliyi çözmüşüm anlayacağın o da benimkileri sarfettti iyiyiz galiba bu konuda ne dersin:)
galiba öyle bu duruma çok rastladım ama ilk defa benim tarzımda konuştu bu adam ya adam konuştu kısa cümleler kuran adam bağlaç kullanarak uzun cümleler kullanmaya başladı :)
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 12:40
Yılmaz'ın acı çektiğini görüyorum bende..
Öfkesinin mantığının önüne geçiyor olmasına da birşey demiyorum.Ama karakteri budur o yüzden aman eleştirmeyeyim de diyemem.
Aynı şeyler Filiz içinde geçerli.
Hepsi tahammül edilebir şeyler..Bir şey hariç daha önce modum da bahsetmişti..3. kişiler ...Ben bunlara tahammül edemiyorum işte..
Aşk acısı çektim feci..
Şimdi kim yüreğimdeki acıyı dindirmeli
Ama en yakınımdaki sendin
Seni seçtim seni.. tarzındaki yaklaşımlardan nefret ediyordum..Bu ne sürat yaa dur hele bir nefes al. Dinlendir yorgun gönlünü..(sözlerim her iki karaktere)
Bu arada ilk mani denemem amanın kafiyeli olmuş heee..:img-wink:
ne güzel arkadaşım duygularımız karşılıklı yılmaz hakkında kanıya varmış prof.secoms yılmaz filizin aşkını haketmiyormuş zaten en çok ta seven filiz
hayatta insanlar tercihleriyle yaşarlar.yaptığı seçimlerle iyi veya kötü filizde bana göre yeterince seçim yapmış biridir ne hikmetse yılmazın aşkını haketmediğinide ben düşünüyorum duygularımız karşılıklıymış
modest2000
24-02-07, 12:43
*Ömer sevmesini çok iyi biliyor gerçekten. Ancak bencil bir karakter. Kendi aşkına kimseyi karıştırmazken Filiz'e istediği gibi karışma hakkını kendinde buluyor. Handan'ın komplosunu öğrense bile ağzından kaçırmadıkça bunu Feride'ye söylemez.Hatta Cem'in teklifini kabul etmesi için Filiz'e ısrar da edebilir ya da en azından aksi görüş bildirmez.
*Yılmaz, Aslı'dan önce kendisini kimsenin sevmediğini düşünecek ve onunla aşkı paylaşanlara haksızlık edecek kadar tuhaf bir karakter. (Cem bile ondan daha tutkulu ve sadık. Cem bile bir iki şiirden etkilenecek bir zayıflık göstermez.)Kalbimde başkasına yer yok diyor ama Aslı'ya davranışları,bakışları,sözleri tamamen başka şeylere işaret ediyor.Madem o kadar dürüst, neden birini onutmak için başkasını kullanmayı düşünüyor. Yok Aslı'yı kullanmak için değil gerçekten ondan hoşlandığı için ona ümit veriyorsa (ki ümit vermenin de ötesine geçti açıkça vaat etti) ve bu kadar yakınsa, bu adam nasıl hala Filiz'e aşık oluyor. Bu nasıl Filiz aşkıymışki,gözü ondan başkasını çok kolaylıkla görüyor. Adam doğru dürüst acı bile çekmedi.
*Filiz sevmesini bilen,daha dürüst,asil ve sadık bir karakter çiziyor. (Ayrıca Aslı gibi cıvık olmadan nasıl sıcak olunabileceğini gösteriyor. Aslı cıvık ama çok itici ve soğuk bir karakter). Onun en büyük handikapı ise kendisini sürekli ailesine karşı fedakarlık yapmak zorunda hissetmesi.Ömer'le Feride'nin ilişkisini desteklerken bile aynı objektifliği Ömer'den beklemiyor. "Ben seni desteklerken ve sen kimseyi karıştırmazken ilişkine bana nasıl bu kadar karışıyorsun" diyemiyor. Ailesine karşı çok sağlam bir duruş sergileyemiyor.
*Aslı Yılmaz'ın teklifini kabul edecek. Zaten bu teklifi almak için restler çekti, adama yapıştı, neler yaptı. Masum bir platonik aşık değil, kurnaz bir aşık.Ayrıca hiç asil durmuyor.
*Aynalı giderek tuhaflaştı, bambaşka biri oldu. Güya arkadaşını düşünerek öğütler veriyor ama çivi çiviyi sökünce mutluluğun garantisi mi var.
*Filiz Cem'in teklifini kabul etmemeli. Ama ederse bu zorunluluktan(ailesi için) olacak ve belki bir nebze hoşgörülebilir.Çünkü Cem'i kaybetmemek için ve onu önemsediği için değil ailesi ve çocuğu için mantık evliliği yapacak (ama evlenmemeli,kendi ayaklarının üstünde durmalı). Ama zorunluluklar,Cem'in fedakar olduğunu düşünmesi ve v.b nedenlerle, en önemlisi de içinde duygu barındırmadan (yani Cem'i önemseyerek değil) için Filiz'in evlilik teklifini kabul etmesi bir nebze hoşgörülebilir. Ama Yılmaz Aslı'ya aşk vaat ediyor resmen (o bakışlar, sözler v.s).Yılmaz'ın teklifinin hoşgörülecek hiç bir yanı yok.
*Ömer sevmesini çok iyi biliyor gerçekten. Ancak bencil bir karakter. Kendi aşkına kimseyi karıştırmazken Filiz'e istediği gibi karışma hakkını kendinde buluyor. Handan'ın komplosunu öğrense bile ağzından kaçırmadıkça bunu Feride'ye söylemez.Hatta Cem'in teklifini kabul etmesi için Filiz'e ısrar da edebilir ya da en azından aksi görüş bildirmez.
*Yılmaz, Aslı'dan önce kendisini kimsenin sevmediğini düşünecek ve onunla aşkı paylaşanlara haksızlık edecek kadar tuhaf bir karakter. (Cem bile ondan daha tutkulu ve sadık. Cem bile bir iki şiirden etkilenecek bir zayıflık göstermez.)Kalbimde başkasına yer yok diyor ama Aslı'ya davranışları,bakışları,sözleri tamamen başka şeylere işaret ediyor.Madem o kadar dürüst, neden birini onutmak için başkasını kullanmayı düşünüyor. Yok Aslı'yı kullanmak için değil gerçekten ondan hoşlandığı için ona ümit veriyorsa (ki ümit vermenin de ötesine geçti açıkça vaat etti) ve bu kadar yakınsa, bu adam nasıl hala Filiz'e aşık oluyor. Bu nasıl Filiz aşkıymışki,gözü ondan başkasını çok kolaylıkla görüyor. Adam doğru dürüst acı bile çekmedi.
*Filiz sevmesini bilen,daha dürüst,asil ve sadık bir karakter çiziyor. (Ayrıca Aslı gibi cıvık olmadan nasıl sıcak olunabileceğini gösteriyor. Aslı cıvık ama çok itici ve soğuk bir karakter). Onun en büyük handikapı ise kendisini sürekli ailesine karşı fedakarlık yapmak zorunda hissetmesi.Ömer'le Feride'nin ilişkisini desteklerken bile aynı objektifliği Ömer'den beklemiyor. "Ben seni desteklerken ve sen kimseyi karıştırmazken ilişkine bana nasıl bu kadar karışıyorsun" diyemiyor. Ailesine karşı çok sağlam bir duruş sergileyemiyor.
*Aslı Yılmaz'ın teklifini kabul edecek. Zaten bu teklifi almak için restler çekti, adama yapıştı, neler yaptı. Masum bir platonik aşık değil, kurnaz bir aşık.Ayrıca hiç asil durmuyor.
*Aynalı giderek tuhaflaştı, bambaşka biri oldu. Güya arkadaşını düşünerek öğütler veriyor ama çivi çiviyi sökünce mutluluğun garantisi mi var.
*Filiz Cem'in teklifini kabul etmemeli. Ama ederse bu zorunluluktan(ailesi için) olacak ve belki bir nebze hoşgörülebilir.Çünkü Cem'i kaybetmemek için ve onu önemsediği için değil ailesi ve çocuğu için mantık evliliği yapacak (ama evlenmemeli,kendi ayaklarının üstünde durmalı). Ama zorunluluklar,Cem'in fedakar olduğunu düşünmesi ve v.b nedenlerle, en önemlisi de içinde duygu barındırmadan (yani Cem'i önemseyerek değil) için Filiz'in evlilik teklifini kabul etmesi bir nebze hoşgörülebilir. Ama Yılmaz Aslı'ya aşk vaat ediyor resmen (o bakışlar, sözler v.s).Yılmaz'ın teklifinin hoşgörülecek hiç bir yanı yok.
yılmaz aslıyı kaybetmek istemiyor bu doğrudur ama yılmaz aslıya aşık olduğu için değildir.yılmaz aslının sırf kendisine olan duygulardan dolayı gittiğini aynalıya belirtti şu anda mantıklı düşünemeyen yılmaz arkadaşının ara gazı ile aslıya kal dedi biraz zaman ileştirebilirsem acılarımı neden olmasın dedi çünkü aslının kendisine ümitsizce bağlandığının farkında yılmaz bu açıklamayı yapsada yapmasada yılmazı aslı unutamıyacak bu hiçbirşeyi değiştirmeyecek aslı zamanı gelince filiz yılmaz aşkına yol verecek aşkta filizde göremediğim fedakarlığı aslı yapacak
icimden bir ses asliyi hafaya son kes görecegiz diyor.ben seni bekliyemem sen hala filizi seviyorsun der ve türkiyeden ayrilir,ama evet beklerim seni derse ozaman gercekten fitik olurum. filize gelince cem evlenmek teklifi etmiyor resmen seni satin almak istiyorum teklifi yapiyor.filize böyle bir teklife hicbirzaman evet demez,eger sonradan kanina annesi girerse bilemem,bakinsana simdiden ben bu evde nasil yasarim triplerine girmis.heralde tam olarak anlamadi hala ne durumda oldukarini.
benim anlamadim bir konu neden ceme hala bir tepki yok tekinerlerden,resmen o batirdi onlari ,tekinerler bilmeze bile tam nasil olarak.ama insan en azindan bir kisar sitem eder bize bu ise sen soktun diye.tekinerler iflas etti cem ortalikta yok,hic mi kendilerine sormuyorlar kötü günün dostu degilmis hic bir yardim eli bile uzatmadi diye,acaba cemin igrenc teklifini duyan ömer ne yapacak bakalim ,handan zaten dünden razi olur evlen diye.ama ömerin tepkisi benim icin önemli bu konuda,cünkü heralde oda anlar nasil bir teklif oldunu .
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
filiz aşka inancını kaybetti diye cemle evlenmesi mantıklı ama yılmaz aşka inancını kaybedip aslıya bekle belki toparlanabilirim demesi mantıksız öylemi??
hayır siizn kılıfınız hazırsa benim de hazır...savunulabilirse yılmaz filiz de savunulur...filiz hata yapıyosa yılmazda yapıyo dedim...doğrudur deddim mi önceki msjalrımı geri dönüp okursan sevinirim
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 12:52
ne güzel arkadaşım duygularımız karşılıklı yılmaz hakkında kanıya varmış prof.secoms yılmaz filizin aşkını haketmiyormuş zaten en çok ta seven filiz
hayatta insanlar tercihleriyle yaşarlar.yaptığı seçimlerle iyi veya kötü filizde bana göre yeterince seçim yapmış biridir ne hikmetse yılmazın aşkını haketmediğinide ben düşünüyorum duygularımız karşılıklıymış
Biz kim oluyoruzda aşkı kimin hakedip kimin haketmediği konusunda peşin yargılara varıyoruz..yapmayın arkadaşlar yaa..Bu kadar insafsız olmayalım..
ben başka bir konuya değinmek isityorum..Güçlü olmak hakkında..
Bu sıfatı filizle düşünemiyorum..benim gördüğüm filiz naif ve kırılgan..öylede olsun..kimse superman olmak zorunda değil. kaldıki supermanliğe özenen karakterleride gördük..
bırakınız karakterlerin zaafları olsun hataları olsun..bu onları daha gerçekçi yapar..
Yılmaz'ın Aslı'ya aşk vaadi bu kabul edilebilir bir durum değil...
Yılmaz, bir arkadaşına zarar gelmemesi için her şeyi yapan, yapmak isteyen bir kişilik bunu biliyoruz... Aslı'nın Cem'le olan durumundaki gibi bir olayda başka kim olsa aynı tavrı gösterirdi Yılmaz bunuda biliyorum... ama son sahne ! o son sahnede söyledikleri kabul edilebilir şeyler değil... Filiz'i unutacağını ve Aslı'yı sevebileceğini asla düşünmedim düşünmeyeceğimde. Ama sonrasında ne olacak ne diyecek Aslı'ya ben sana bekle dedim ama yok seni sevemiyorum mu diyecek, diyebilecek mi?
Biz kim oluyoruzda aşkı kimin hakedip kimin haketmediği konusunda peşin yargılara varıyoruz..yapmayın arkadaşlar yaa..Bu kadar insafsız olmayalım..
ben başka bir konuya değinmek isityorum..Güçlü olmak hakkında..
Bu sıfatı filizle düşünemiyorum..benim gördüğüm filiz naif ve kırılgan..öylede olsun..kimse superman olmak zorunda değil. kaldıki supermanliğe özenen karakterleride gördük..
bırakınız karakterlerin zaafları olsun hataları olsun..bu onları daha gerçekçi yapar..
bunu inat olsun diye yazıyorum secoms beni anlar alınma hemen aşk bulur kendi yolunu evet filiz kırılgan bir yapıya sahip ama forumda nedense hep güçlü görülüyor bende buna şaşıyorum ya zaten
benim için 62.bölümde yılmazın filiz hakkındaki düşünceleri önemliydi öğrendim ve mutluyum herkes katılmak zorunda değil
modest2000
24-02-07, 12:57
yılmaz aslıyı kaybetmek istemiyor bu doğrudur ama yılmaz aslıya aşık olduğu için değildir.yılmaz aslının sırf kendisine olan duygulardan dolayı gittiğini aynalıya belirtti şu anda mantıklı düşünemeyen yılmaz arkadaşının ara gazı ile aslıya kal dedi biraz zaman ileştirebilirsem acılarımı neden olmasın dedi çünkü aslının kendisine ümitsizce bağlandığının farkında yılmaz bu açıklamayı yapsada yapmasada yılmazı aslı unutamıyacak bu hiçbirşeyi değiştirmeyecek aslı zamanı gelince filiz yılmaz aşkına yol verecek aşkta filizde göremediğim fedakarlığı aslı yapacak
Yılmaz Aslı'ya aşık değil ama olmak istiyor. Oysa Filiz acılarını dindirmek için Cem'e aşık olmayı hiç istemedi, denemedi.İnsanların birbirine dönebilmek için kalplerine başkalarını sokmamaları lazım. Bun affı olmaz.
evet aslıya birşeyler hissettiği için değil bu davranışı ama hayranlık var mıdır var bakışlar, sözler, tavırlar bu hayranlığın göstergesidir belki aklının karışık olmasındandır diyeceğim ama yine de aradaki mesafeyi korumalıydı yılmaz ümit vaad edici yaklaşımdan kaçınmalıydı biz iş teklifi beklerken o beni bekleyebilir misin dedi yani gerçekçi olmak lazım,
fedakarlık konusunda aslının yaptığı bir fedakarlık olarak nitelendirilemez bence kendisi sevdi yılmazdan hiçbirşey görmedi kendi kendine acı çekmek istedi bu yüzden fedakarlık değil bu hem yılmazın filizle ilgili söylediklerine şahit oldu sanki kalsa filizi sevdiğini bile bile yılmazla olmak isteyecek mi hadi istedi içi nasıl rahat edecek bu adam başkasını seviyor ama benimle olsun yeter bu fedakarlık değil filiz de yaptı ne oldu koskoca bir hiç.
Yılmaz'ın Aslı'ya aşk vaadi bu kabul edilebilir bir durum değil...
Yılmaz, bir arkadaşına zarar gelmemesi için her şeyi yapan, yapmak isteyen bir kişilik bunu biliyoruz... Aslı'nın Cem'le olan durumundaki gibi bir olayda başka kim olsa aynı tavrı gösterirdi Yılmaz bunuda biliyorum... ama son sahne ! o son sahnede söyledikleri kabul edilebilir şeyler değil... Filiz'i unutacağını ve Aslı'yı sevebileceğini asla düşünmedim düşünmeyeceğimde. Ama sonrasında ne olacak ne diyecek Aslı'ya ben sana bekle dedim ama yok seni sevemiyorum mu diyecek, diyebilecek mi?
kabul edilebilir bir durumun açıklamsınıda yapsaydın sevinirdim mantıklı düşünen yılmazı bulmak için kyıp ilanlarını denemek lazım çünkü yılmaz mantıklı düşünemiyor o yüzden aynalının lafına uydu o yüzden ceme gene baskın yaptı mantıklı düşünemeyen yılmaz bunu hep yapar krakteri krakteriyle kabul etmek lazım yılmaz mükemmel biri değil bana göre herkese iyilik yapan biri olsada heryere yetişen biri olsada filizde mükemmel değil benim üstelik terazimde yok hangisi çok seviyor diye
filizi sevdi hemde çok sevdi tam evlenecekler kız gitti... tam 4 yıl bekledi resimlerine baktı gizli gizli.. filiz geldi bişi sormadı yine sevdi sevildiğini düşündü.. ee noldu oda cemden hamile çıktı.. neden handana inandı demeyin. filiz söyleseydi o zaman derim bende.
şimdi bu yılmazdan hala sağlam duruş bekliyorsunuz.. vay bee..
reelde bunlar bir erkeğin başına gelse düşünemiyorum neler olurdu neler.
adam ikide bir cemi dövüyor. ömeri dövmediğine şükredin.
Saglam durus beklerim cünkü Filiz'den de bekledim.. Yapmadı elestirdim..Şimdi de elestirecem..
NOT: Bu arada anlattılarını bir de Filiz'in durumuna göre yorumla..Bak bakalım ne cıkacak
Yilmaz Asliyla takildigi dogru, ama Yilmazin art niyeti yoktu. Kizin tehlikede oldugunu düsündü ve Asliyi evine getirdi - Yilmazin Aslinin evinde kalmasindan iyidir - ama ben Asliyi karakter olarak bir türlü sevemedim, cok tuhaf bir karaktere sahip, Yilmazin baskasina deliler gibi asik oldugunu bildigi halde, Yilmazi sahiplenmis durumda ve Yilmazin ettiyi her sözde yada hareketinden kendine bir umut cikartiyor, buda yetmiyormus gibi kuyurk gibi pesine takiliyor.
Ben Aslı'yı seviyorum walla..Bence sen de sorunu Aslı degil de karsı tarafta ara.. Bir ikincisi Yılmaz'ın Aslı da kalmasında bana göre problem yok tıpkı Filiz'in Cem'de kalmasında olmadıgı gibi..
ben yılmazın aslıya umut verdiğini düşünmüyorum
QUOTE]
:img-hyste Uzunca bir yazıydı...
[QUOTE=tolgahuzur1;2470810]valla filize helal olsun cemden çok uzak durdu tebrikler. şimdi filizci olduğunu idda edenler nasıl bir savunma yapacaklar merak ediyorum. yahu adam tam pisiko bunu bildiğin halde hala evine gidiyorsun. pes!! bari teklifi kabul etmesede kendini kurtarabilse. ama yılmazın o müthiş kararlılığına ve gururn hayranım. adam kendinden hiç ödün vermiyo valla tebrikler. çok güzeldi yılmaz bu bölüm ama ceme biraz daha kötülük yapabilrdi gibi ama sağlık olsun güzel bir bölümdü..:good:
Bence sen Yılmaz'ı düşünmeye baslasan cok daha iyi olur..
sevgili filizm ben filize kızmakta haklı görüyorum kendimi. yahu adam sizi batırdı hala tamam geliyorum diyor. üstelik cemin evinde. yahi pes.. hani size göre filiz artık uzak duruyordu. bir daha ceme yüz vermez demiştiniz. ben göremedim..
Nasıl izleniyor bu dizi anlamıs degilim..Cem'i bilen Yılmaz ve zeka küpü Aynalı.. Filiz bilmedi halde bazı seyler bekliyorsun düşün bir de biz ne düşünüyoruz..
Sırf senin de bu sekilde düşündügünü bildigim için yazdım zaten :)
Arkadasım Yılmaz'ın sinirlenince mantıgıyla hareket etmedigi yazmıssın..Bunu bilmeyen yok zaten..İşte biz de bunu elestiriyoruz..Sen nasıl Filiz'in mantıgıyla hareket ettiğini düşünüp elstirdin ki haklısın bu da o hesap..
evet aslıya birşeyler hissettiği için değil bu davranışı ama hayranlık var mıdır var bakışlar, sözler, tavırlar bu hayranlığın göstergesidir belki aklının karışık olmasındandır diyeceğim ama yine de aradaki mesafeyi korumalıydı yılmaz ümit vaad edici yaklaşımdan kaçınmalıydı biz iş teklifi beklerken o beni bekleyebilir misin dedi yani gerçekçi olmak lazım,
fedakarlık konusunda aslının yaptığı bir fedakarlık olarak nitelendirilemez bence kendisi sevdi yılmazdan hiçbirşey görmedi kendi kendine acı çekmek istedi bu yüzden fedakarlık değil bu hem yılmazın filizle ilgili söylediklerine şahit oldu sanki kalsa filizi sevdiğini bile bile yılmazla olmak isteyecek mi hadi istedi içi nasıl rahat edecek bu adam başkasını seviyor ama benimle olsun yeter bu fedakarlık değil filiz de yaptı ne oldu koskoca bir hiç.
aslının şuan yaptığı bir fedakarlık zaten yok ilerde olucak:)yılmazın filiz hakkındaki düşüncelerini duydu ve gitmek istedi yılmaz da gitme nedeninin kendisi olduğunu anladı aslı alacağı kadar ümidi almıştır zaten bir eksik bir fazla farkewtmeyecek izleyince daha iyi kavrarsın aslı filiz yılmaz aşkına yoıl verecek olan kişidir.o zaman fedakarlık yapıcak
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 13:04
bunu inat olsun diye yazıyorum secoms beni anlar alınma hemen aşk bulur kendi yolunu evet filiz kırılgan bir yapıya sahip ama forumda nedense hep güçlü görülüyor bende buna şaşıyorum ya zaten
benim için 62.bölümde yılmazın filiz hakkındaki düşünceleri önemliydi öğrendim ve mutluyum herkes katılmak zorunda değil
Bneim gözümde filiz hiç bir zaman söylendiği kadar güçlü olmadı.Bunu karakterin eksisi olarakda düşünmüyorum..
Yılmazı'ın Filiz hakkındaki şu anki düşüncelerini öğrenmek bir parça rahatlatmış olsada son sahnedeki replikleri yakıştıramadım ona..Filizi düşündüğümden değil.. Her ne kadar Aslı karakterine sempatim olduğunu söyleyemesemde hiç bir kadının böyle bir teklifi hakettiğini düşünmüyorum yani. Stepnemi Aslı..
Tüm yorumları okudum ve pes diyorum yine filizi suçluyorlar ya bu kız ne yaptıda eleştiriyorsunuz yine dizi nerdeyse iki saat sürdü filiz cemle sadece son 5 dak. gözüktü yani hiçbir sahnesi yoktu son sahnedede cem çok önemli bir konu var gelebilirmisin dedi filizde tamam dedi ve görüştü ama hala filiz cemden uzak durmuyor ona yakın davranıyor gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor ayrıcada filiz teklifi daha birşey demeden eleştiriyorsunuz ama şu kesinki filiz o sahnede teklifi reddecek ve ceme çok büyük tepki verecek zaten gazetede yazılanların hepsi çıkmıştı bir tanesi çıkmadı oda cemin filizle uğraşacağı buda önümüzdeki bölümde filizin hayır cevabından sonra olacak yani filiz cemin teklifini kabul etmeyecek ama hala filizin eleştiriyorsunuz buna bir türlü anlam veremiyorum
forever_bim
24-02-07, 13:13
Değerli Arkadaşlar
Bu başlıktan devam ediyoruz.
Saygımla
QUOTE=matraka;2472701]aslının şuan yaptığı bir fedakarlık zaten yok ilerde olucak:)yılmazın filiz hakkındaki düşüncelerini duydu ve gitmek istedi yılmaz da gitme nedeninin kendisi olduğunu anladı aslı alacağı kadar ümidi almıştır zaten bir eksik bir fazla farkewtmeyecek izleyince daha iyi kavrarsın aslı filiz yılmaz aşkına yoıl verecek olan kişidir.o zaman fedakarlık yapıcak[/QUOTE]
aslının yapacağı hiçbirşey yok bunu isteyen kendisi kimse ona git yılmazı sev demedi gönlü ferman dinlemedi tmm ama filizyılmaz aşkı için fedakarlık yapacağını düşünmüyorum bunu ondan bekleyen taraf yok kendi yazıp kendi oynuyor kızımız bu aşka yönde vermeyecek tek taraflı yaşasın, ümidi de kendine göre yorumluyor zaten herşeyden pay çıkarıyor
Filiz, özellikle hamile olduğunu öğrendikten sonra Yılmaz'la ilgili ailesine karşı çok sağlam durdu. taki geçen bölümde Yılmaz'la yaptığı konuşmaya kadar... O noktadan sonra, zaten Filiz ne yapılması gerekiyorsa öyle davrandı... Hatırlasanıza annesi ne kadar baskı yaptı çocuğu aldırması ve Cem'in teklifini kabul etmesi için. Filiz, çocuğunu tek başına büyütmeyi istedide Cem'le evlenmeyi istemedi... Bence şimdide ilk başta Cem'in teklifini kabul etmeyecek. Sonradan Aslı ve Yılmaz'ı öğrenecek ve Cem'e o zaman evet diyecek... Ve yine bir hata yapılmış olacak... Bu hatalarını ne zaman görecekler bilmiyorum ama asla başkalarıyla evlenmelerini kabul edemem... onlarda evlenmeyecekler zaten, bu kadarına cesaret edemezler... O zaman birbirlerini sonsuza kadar kaybettiklerini anlarlar.
yakupoglu61
24-02-07, 13:16
zaten gazetede yazılanların hepsi çıkmıştı bir tanesi çıkmadı oda cemin filizle uğraşacağı buda önümüzdeki bölümde filizin hayır cevabından sonra olacak
kesin uğraşırkende filizin bebek düşecektir(tabi eğer bebeğin akıbetini değiştirdilerse bilemiyorum)
düştükten sorada yılmaz öğrenir CÜMBÜŞ o zaman başlar...
alıntı yapmada prpobelemim oldu ondan kısaca değineyim...olay yılmaza gelince yılmazın ruh durumunu düşünün aklını verenler olay filize gelince onun yaşadıklarını göz ardı ediyosunuz?hatalar yapılıyosa zaten insan aklı başında hata yapim diye yapmaz...filizin yapacağı hatayı boşverin de yılmazınkini tartışalım...hala aslıya ümit vermedi diyenlere gözlük rica edicem...ne izlediklerinin farkında değiller...bir şiirle tav olan aslıya beklermisin beni diyen bir yılmaz var...hatta aynalının deyimiyle hiç sevilmeyen...yazık ya...acıdım...bu forumda adedtten olmuş filiz hata yapmadan hatasını eleştirmek bi de yılmaz hata yapmışken onu tartışsak...denizim tyüm düşündüklerimi anlatmış..ellerine sağlık...
modest2000
24-02-07, 13:19
Matraka,Aslı Yılmaz'a aşık değil demedim ki(kurnaz aşık hem de).Neden böyle düşündün anlamadım:)Yılmaz'ın Aslı'nın sevgisi fazlasıyla hoşuna gidiyor ve ben Yılmaz Aslı'ya aşık olmak istiyor diyorum.Aşka aşkla karşılık vermek istiyor.Adamın bakışlarında,Aslı'yla küçük aşk oyunları oynamalarında (Cem'in evinin önünde, Aslı'nın evinde v.b) bile bu var. Ama Filiz Cem'e aşk vaat etmedi,ona şık olmayı denemedi,acılarını onda dindirmeye çalışmadı.Onu deli gibi seven bir Cem varken, çivi çiviyi söker diye bu sevginin keyfini sürmeye çalışmadı Filiz.Hep duygusal olarak mesafe koydu. Bu da Filiz'in farkı işte.
Sevgili Agustosböcüğü,
Size forumda nasıl söylendi bilmiyorum ama bu dizinin en güclü karakteri Filiz'dir.. Şimdi yorumlar baska yönlere kayacak ama olsun söyleyeyim dedim..
alıntı yapmada prpobelemim oldu ondan kısaca değineyim...olay yılmaza gelince yılmazın ruh durumunu düşünün aklını verenler olay filize gelince onun yaşadıklarını göz ardı ediyosunuz?hatalar yapılıyosa zaten insan aklı başında hata yapim diye yapmaz...filizin yapacağı hatayı boşverin de yılmazınkini tartışalım...hala aslıya ümit vermedi diyenlere gözlük rica edicem...ne izlediklerinin farkında değiller...bir şiirle tav olan aslıya beklermisin beni diyen bir yılmaz var...hatta aynalının deyimiyle hiç sevilmeyen...yazık ya...acıdım...bu forumda adedtten olmuş filiz hata yapmadan hatasını eleştirmek bi de yılmaz hata yapmışken onu tartışsak...denizim tyüm düşündüklerimi anlatmış..ellerine sağlık...
yanlış düşünüyorsun bu kadarmı kolay filiz eğer hata üzerine hata yapmasaydı ben filizi asacakmıydım sanıyorsun sende ne olursa olsun filizi asarım izlenimi oluşturmuşum galiba bu fazla sert yorumlardan kaynaklandı galiba filizin durumunu ve ruh halini 40lı bölümlerde anlamadım evet o ruh halini anlamadığım için katik dediğinde astım onu ama o zaman birde sevdiğini başka şekillerde suçlamalar vardı hatasını anladı özür diledi ama filizi bu hata kesmedi bir daha suçladı
Tüm yorumları okudum ve pes diyorum yine filizi suçluyorlar ya bu kız ne yaptıda eleştiriyorsunuz yine dizi nerdeyse iki saat sürdü filiz cemle sadece son 5 dak. gözüktü yani hiçbir sahnesi yoktu son sahnedede cem çok önemli bir konu var gelebilirmisin dedi filizde tamam dedi ve görüştü ama hala filiz cemden uzak durmuyor ona yakın davranıyor gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor ayrıcada filiz teklifi daha birşey demeden eleştiriyorsunuz ama şu kesinki filiz o sahnede teklifi reddecek ve ceme çok büyük tepki verecek zaten gazetede yazılanların hepsi çıkmıştı bir tanesi çıkmadı oda cemin filizle uğraşacağı buda önümüzdeki bölümde filizin hayır cevabından sonra olacak yani filiz cemin teklifini kabul etmeyecek ama hala filizin eleştiriyorsunuz buna bir türlü anlam veremiyorum
aslının yapacağı hiçbirşey yok bunu isteyen kendisi kimse ona git yılmazı sev demedi gönlü ferman dinlemedi tmm ama filizyılmaz aşkı için fedakarlık yapacağını düşünmüyorum bunu ondan bekleyen taraf yok kendi yazıp kendi oynuyor kızımız bu aşka yönde vermeyecek tek taraflı yaşasın, ümidi de kendine göre yorumluyor zaten herşeyden pay çıkarıyor
yılmazın aslıya bunları söyleyip yıolmaz aslı ilşkisi başlayıp sonra kafasına gerçekler tokmakla vurulan yılmaz çıkmaza girecek :)hadi iyisin öğrendin bir kaç bişey[/QUOTE]
iyi bari kaptım yani ilişki başlangıcı var o zaman tokmağı hemen gönder yılmaza da aklı başına gelsin ki çıkmaazlardan çıkamayaıp filizin karşısında bulsun kendini bana söylemeyeceksinde kime söyleyeceksin değil mi:) yılmaz olayı başlatıyorsa hadi bakalım şenlik havasına başlayalım bakalım ama bu aslı da alsın yılmazdan acı payını değil mi kız o kadar şiir yazdı şirinlik yapıyor boşa gitmesin
Tele - Barometre
23 şubat 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 18,20 40,90
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 10,10 26,00
3 Yabanci Damat [net] Kand 8,20 18,40
4 Atv Spor Haberleri Atv 7,00 18,00
5 Hatirla Sevgili [net] Atv 6,60
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
23 şubat 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 15,20 37,50
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,80 30,00
3 Yabanci Damat [net] Kand 11,00 27,50
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,80 29,90
5 Beyaz Show [net] Kand
modest2000
24-02-07, 13:27
Aslı'ya "seni kaybetmek istemiyorum" diyen Yılmaz, Filiz'i kaybetmiştir.Bu söz yeterince ağır bence. Filiz'e çocuk için mi dönecek?Filiz bunu kabul eder mi?Yılmaz Aslı'sını önemsemeye devam etsin ve kimseye de aşkı için mücadele etmeyi anlatmasın artık.
Düştükten sorada yılmaz öğrenir CÜMBÜŞ o zaman başlar...
Bence de sen o zaman cümbüşü gör bak neler olacak..
ya secoms hocam beni gülgürdünya Allah ta seni güldürsün :)):) evet haklısın en güçlü krakter kendisi
Sende bu gün cok komiksin..Okurken tutamıyorum kendimi :img-hyste
yılmaz aslıya aşık olma istemiyor ama ona hayranlık duruyor yaşadığı sevgiye bakış açısına anladınmı bundan sonra yılmazın kalbinde 3.kişiye yer yok ama bunu anlamak istemiyorsun galiba
bende bundan bahsediyorum ya hayranlık var şu an yılmazda ama bunu ilk sezon filizde yapmıştı karşılıksız sevmişti ama intikam hırsı yüzünden bunu geç farketmişti yılmaz yani bu hayranlık ilk defa başına gelmiyor yılmazın bünyesi alıştı ondan mı acaba:), kesinlikle 3. kişi olamaz aslı ağzıyla kuş tutsa bile bu mümkün değil gerçi onun aşkına da iancım yok ya benim ne paylaştı ki yılmazla neyine aşık oldu boşluktayken yılmazı gördü gönlü de kaydı işte.
evet aslı filiz yılmaz için geri adım atmayacaktır...bende buna inanıyorum...ama aslı kendi yazıp kendi oynamıyo...yılmaz bu bölüm tam ümit vermiştir...zaten platonik dedğimiz aslının yaşadığı aşk türünde bir slm bile verse insan acaba der...ama yılmaz bunlardan çok daha fazla şey yapmıştır...hani filiz ceme ümit veriyo dediğinizde bunların nekadarını yapmıştı sorarım...yılmaza aşkım biterse bekle beni demişsmiydi mesela...sen farklısın seni önemsiyorum dedi mi acba?vlalla bunlar kime söylese ümitlenir...aslı yılmazı bir ömür bekler artık...kök salar meyva verir...
yılmazın aslıya bunları söyleyip yıolmaz aslı ilşkisi başlayıp sonra kafasına gerçekler tokmakla vurulan yılmaz çıkmaza girecek :)hadi iyisin öğrendin bir kaç bişey[/QUOTE]
ooo ne güzel bayıldım buna işte...sürünmeye başlıyo yani...tabii bukadar kolaymı kalbinden ataamamışken...birine bekle demek...
yanlış düşünüyorsun bu kadarmı kolay filiz eğer hata üzerine hata yapmasaydı ben filizi asacakmıydım sanıyorsun sende ne olursa olsun filizi asarım izlenimi oluşturmuşum galiba bu fazla sert yorumlardan kaynaklandı galiba filizin durumunu ve ruh halini 40lı bölümlerde anlamadım evet o ruh halini anlamadığım için katik dediğinde astım onu ama o zaman birde sevdiğini başka şekillerde suçlamalar vardı hatasını anladı özür diledi ama filizi bu hata kesmedi bir daha suçladı
evet bende filiz ne olursa olsun asarsın yılmazda ne yaprsa yapsın destek verirsin izlenimin var ne yalan söyleyeyim...şimdi yılmazın ruh durumunu düşünen sen bu hatlarda filiz normal miydi derim sana...bu yılmazı aklamaya yetrese filiz hayde hayde aklanır...
Aslı'ya "seni kaybetmek istemiyorum" diyen Yılmaz, Filiz'i kaybetmiştir.Bu söz yeterince ağır bence. Filiz'e çocuk için mi dönecek?Filiz bunu kabul eder mi?Yılmaz Aslı'sını önemsemeye devam etsin ve kimseye de aşkı için mücadele etmeyi anlatmasın artık.
aynı şey filiz içinde geçerli olayları yılmaz hariç herkese duyurdu herkes bildi yılmaz son duyan ve başkasından duyan olucak aşkta bişeyleri saklıyorsan gün gelir bedelini ödersin aşk ödenmeyen bedel bırakmaz kimseyi borçluda bırakmaz merak etme yılmazın yüreğinde ne geçtiği önemli benim için
yılmazın filizi unutma çabalarını izlicez ama unutamayacak tıpkı filiz nasıl geri dönülmaz laflar ediyorsa yılmazında buna hakkı var ern azından yılmaz filizle yaşadığı aşka kötü bir laf etmedi
modest2000
24-02-07, 13:32
yılmaz aslıya aşık olma istemiyor ama ona hayranlık duruyor yaşadığı sevgiye bakış açısına anladınmı bundan sonra yılmazın kalbinde 3.kişiye yer yok ama bunu anlamak istemiyorsun galiba
Hayranlıkta aşka giden duyguların bir parçasıdır. Kaldıki sadece hayranlık değil Yılmaz'ınki. Kalbini Aslı'ya açmaya zorluyor kendini. Cem'in evinin önünde Aslı'yla konuşmalarının, onu sahiplenme şeklinin dostane olduğunu kim söyleyebilir.Aynalı bile bunu anladı,yalnız bıraktı onları.Ya Aslı'nın evinde,Yılmaz'ın onu arayanın bayan olması ihtimaline karşı kıskandırma tavırları filan nedir. Kim ne dersin Yılmaz'ın Aslı'ya bakışları hayranlığın filan ötesinde.Ayrıca,Aslı'da bu kadar hayran olacak özellik buluyorsa,onu sevmeye değer de bulur Yılmaz.
evet aslı filiz yılmaz için geri adım atmayacaktır...bende buna inanıyorum...ama aslı kendi yazıp kendi oynamıyo...yılmaz bu bölüm tam ümit vermiştir...zaten platonik dedğimiz aslının yaşadığı aşk türünde bir slm bile verse insan acaba der...ama yılmaz bunlardan çok daha fazla şey yapmıştır...hani filiz ceme ümit veriyo dediğinizde bunların nekadarını yapmıştı sorarım...yılmaza aşkım biterse bekle beni demişsmiydi mesela...sen farklısın seni önemsiyorum dedi mi acba?vlalla bunlar kime söylese ümitlenir...aslı yılmazı bir ömür bekler artık...kök salar meyva verir...
yılmazın aslıya bunları söyleyip yıolmaz aslı ilşkisi başlayıp sonra kafasına gerçekler tokmakla vurulan yılmaz çıkmaza girecek :)hadi iyisin öğrendin bir kaç bişey
ooo ne güzel bayıldım buna işte...sürünmeye başlıyo yani...tabii bukadar kolaymı kalbinden ataamamışken...birine bekle demek...
evet bende filiz ne olursa olsun asarsın yılmazda ne yaprsa yapsın destek verirsin izlenimin var ne yalan söyleyeyim...şimdi yılmazın ruh durumunu düşünen sen bu hatlarda filiz normal miydi derim sana...bu yılmazı aklamaya yetrese filiz hayde hayde aklanır...[/QUOTE]
öyle düşünüyorsan kendi bileceğin iş tabi karışamam ama filizi anladığım durumlar vardı bak dili geçmiş zaman kullandım şu an ise yılmazı anlıyorum sen alamak istemesende inadına anlıyorum ama ilrde anlarmıyım bilmiyorum
modest2000
24-02-07, 13:37
aynı şey filiz içinde geçerli olayları yılmaz hariç herkese duyurdu herkes bildi yılmaz son duyan ve başkasından duyan olucak aşkta bişeyleri saklıyorsan gün gelir bedelini ödersin aşk ödenmeyen bedel bırakmaz kimseyi borçluda bırakmaz merak etme yılmazın yüreğinde ne geçtiği önemli benim için
yılmazın filizi unutma çabalarını izlicez ama unutamayacak tıpkı filiz nasıl geri dönülmaz laflar ediyorsa yılmazında buna hakkı var ern azından yılmaz filizle yaşadığı aşka kötü bir laf etmedi
Birisini unutma çabaları başkasında teselli aramadan olursa bu gerçek aşktır ve saygıyı hakeder. Aksini Yılmaz'da Filiz'e yapsa ortada öyle pek aşk olduğu söylenemez. Şimdilik bu unutma şekline yakın olan Yılmaz ve eleştiriyi hak eden o.Filiz'e bir sahnede sensiz yaşayamam diyen Yılmaz'ın bu iddialı sözüne karşılık savruluşu da ortada.
Hayranlıkta aşka giden duyguların bir parçasıdır. Kaldıki sadece hayranlık değil Yılmaz'ınki. Kalbini Aslı'ya açmaya zorluyor kendini. Cem'in evinin önünde Aslı'yla konuşmalarının, onu sahiplenme şeklinin dostane olduğunu kim söyleyebilir.Aynalı bile bunu anladı,yalnız bıraktı onları.Ya Aslı'nın evinde,Yılmaz'ın onu arayanın bayan olması ihtimaline karşı kıskandırma tavırları filan nedir. Kim ne dersin Yılmaz'ın Aslı'ya bakışları hayranlığın filan ötesinde.Ayrıca,Aslı'da bu kadar hayran olacak özellik buluyorsa,onu sevmeye değer de bulur Yılmaz.
ya arkadaşım anla artık ya yılmaz aslıya felan aşık olmayacak anlatabildimmi filizle arasında bu kadar olay geçti adam elif için neler yaptı sen bunun bu kadar kolay olacağınımı düşünüyorsun düşünüyorsan sana garanti vereyim yılmaz aslıya aşık olmayacak kapatalım bunu
evet yüreğinden geçeni gördük ama mantığı ile yaptıkları da ortada bedeli filiz öderken yılmaz beklemedeydi şimdi sıra ona gelecek o ödeyecek bedlini maden eşitleme böyle olacak, yılmazında ödenmemiş bedelleri olacak demektir bu.
unutması imkansız zaten hala gözlerinin önünde filiz hatırlıyorsa ne kadar çabalasa da boş başaramayacak, sadece son sözde filiz aşkına ne kötü lafı etti ki yılmaz etmedi açıklarmısın aşkına oda hiçbirşey demedi, bekliyorum
Kişilik catısması yasayan Aynalı'nın, dizide ne için var oldugunu henüz bilemedigim Ali'nin sözleriyle sacma sapan hareketler sergileyen Yılmaz'ın güclü karakter oldugunu kimse bana anlatmasın.. Aaa unutmusum Yılmaz Bey mantıgıyla hareket edemiyor.. Nasıl bir mantıksa sürekli kendi haklı.. Var mı böyle bir sey ?
Aslı'yı da yakacak walla..Sonrasındaki Aslı Yılmaz konusmasını bekler oldum.. Lütfen özür dileme..Agır abi ayaklarına ters bir durum (Onursuzluk olarak düşünülebilir sonra)
Birisini unutma çabaları başkasında teselli aramadan olursa bu gerçek aşktır ve saygıyı hakeder. Aksini Yılmaz'da Filiz'e yapsa ortada öyle pek aşk olduğu söylenemez. Şimdilik bu unutma şekline yakın olan Yılmaz ve eleştiriyi hak eden o.Filiz'e bir sahnede sensiz yaşayamam diyen Yılmaz'ın bu iddialı sözüne karşılık savruluşu da ortada.
evet aynı filiz bir daha yılmazla olmaz açgözlü,paragöz,değmezmiş,katil,bu kadarmı yanıldım,bunun gibi birine aşık olduğuma inananıyorum,aptallıktı de geç da demiştir. ne olucak şimdi
evet bende filiz ne olursa olsun asarsın yılmazda ne yaprsa yapsın destek verirsin izlenimin var ne yalan söyleyeyim...şimdi yılmazın ruh durumunu düşünen sen bu hatlarda filiz normal miydi derim sana...bu yılmazı aklamaya yetrese filiz hayde hayde aklanır...
öyle düşünüyorsan kendi bileceğin iş tabi karışamam ama filizi anladığım durumlar vardı bak dili geçmiş zaman kullandım şu an ise yılmazı anlıyorum sen alamak istemesende inadına anlıyorum ama ilrde anlarmıyım bilmiyorum[/QUOTE]
peki matraka geçen sen değilmiydin 61.bölüm son sahnesi için elini çekecektir eğer daha fazlası yaşanırsa yılmazı ben asıcam diye...o eli aslı bıraktı yılmaz değil...onun üstüne kurduğu cümleler belli zaten...hatırlatırım...bu arad son sahne son replikler yılmazla aslı arasında değil de cemle filiz arasında olsaydı ne derdin...anlayabiliyorum der miydin...mesela filiz cemin teklifini kabul etse asmayacakmısın...anlıcakmısın?bunlar olursa filize bir mezar yeri bulmak şart oldu bence...yılmazcıların elinde kalır..yılmaz aslıyla sevgili olmadı ama bu sözler amacını belirtir...düşünmek yeterli uygulamak değil...
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 13:40
Sevgili Agustosböcüğü,
Size forumda nasıl söylendi bilmiyorum ama bu dizinin en güclü karakteri Filiz'dir.. Şimdi yorumlar baska yönlere kayacak ama olsun söyleyeyim dedim..
Secoms ben daha öncede belirttim güç meselesini bir eksi olarak görmüyorum filizde.. Ben fikrimi söyledim.Çaresizlik sonucu alınan kararları güç olarak algılayamıyorum.
modest2000
24-02-07, 13:41
Yılmaz gibi sevilmeye aç (Yılmaz gibi) tiplerden korkulur. Rüzgarı arkalarına almaya bayılırlar,savrulur da savrulurlar. Ve hiçbir zaman kimin kendisini gerçekten sevdiğini de anlayamazlar.
Ağustos Böcüğü
24-02-07, 13:42
Secoms ben daha öncede belirttim güç meselesini bir eksi olarak görmüyorum filizde.. Ben fikrimi söyledim.Çaresizlik sonucu alınan kararları güç olarak algılayamıyorum.
Ek...
Forumda söylenenleri dikkate alarak yazmıyorum..I.A. ilk bölümünden itibaren izlediğim favori dizimdir. Doğru yada yanlış az çok karakterler hakkında benimde fikrim olduğunu düşünüyorum. Bu dizide en sevdiğim karakterin Filiz olduğunu söylemekten de imtina etmiyorum.
Kişilik catısması yasayan Aynalı'nın, dizide ne için var oldugunu henüz bilemedigim Ali'nin sözleriyle sacma sapan hareketler sergileyen Yılmaz'ın güclü karakter oldugunu kimse bana anlatmasın.. Aaa unutmusum Yılmaz Bey mantıgıyla hareket edemiyor.. Nasıl bir mantıksa sürekli kendi haklı.. Var mı böyle bir sey ?
Aslı'yı da yakacak walla..Sonrasındaki Aslı Yılmaz konusmasını bekler oldum.. Lütfen özür dileme..Agır abi ayaklarına ters bir durum (Onursuzluk olarak düşünülebilir sonra)
prof.secoms sen bu sözleri istediğin kadar kullan ama doğru bir eleştiri getirmedikçe krakter analizi yapmadıkça sana gülmem kaçınılmaz insan birini tutar anlıyorum ama eleştiri yaparken nedenini açıklar yargılamaz o yüzden sen böyle yazdıkça kendimi tutamıyorum
modest2000
24-02-07, 13:45
evet aynı filiz bir daha yılmazla olmaz açgözlü,paragöz,değmezmiş,katil,bu kadarmı yanıldım,bunun gibi birine aşık olduğuma inananıyorum,aptallıktı de geç da demiştir. ne olucak şimdi
Hata etmiştir Filiz fazlasıyla o sahnelerde.Yılmaz'ı nikah masasında terk ederek zaten feci bir hata yapmıştır. Ama Yılmaz'ın hataları hep sevgi hırsızlığı şeklinde,fark bu.Filiz'i Elif'e karşı,Aslı'yı Filiz'e karşı kullanma.Filiz hatalarında duygu arsızı olarak davranmadı hiç.
Çaresizlik sonucu alınan kararları güç olarak algılayamıyorum.
Acıkcası bu lafı biraz daha acarsanız daha iyi olur..
Sunu da kabul etmem gerekir ki Filiz'in tek zaafı Yılmazdır..Cünkü deliler gibi sevmektedir..Aynı sekilde Yılmaz da seviyor demek isterdim ama askından süphe eder oldum.. Gerci tek süphe duyan ben degilim bknz=Yılmaz
öyle düşünüyorsan kendi bileceğin iş tabi karışamam ama filizi anladığım durumlar vardı bak dili geçmiş zaman kullandım şu an ise yılmazı anlıyorum sen alamak istemesende inadına anlıyorum ama ilrde anlarmıyım bilmiyorum
peki matraka geçen sen değilmiydin 61.bölüm son sahnesi için elini çekecektir eğer daha fazlası yaşanırsa yılmazı ben asıcam diye...o eli aslı bıraktı yılmaz değil...onun üstüne kurduğu cümleler belli zaten...hatırlatırım...bu arad son sahne son replikler yılmazla aslı arasında değil de cemle filiz arasında olsaydı ne derdin...anlayabiliyorum der miydin...mesela filiz cemin teklifini kabul etse asmayacakmısın...anlıcakmısın?bunlar olursa filize bir mezar yeri bulmak şart oldu bence...yılmazcıların elinde kalır..yılmaz aslıyla sevgili olmadı ama bu sözler amacını belirtir...düşünmek yeterli uygulamak değil...[/QUOTE]
evet bendim daha ileri gidierse asıcam dedim ama gidilmedi elini tutumuş olabilir hayranlık ifadesi ile bunda bi sakınca benim açımdan yok ne yaptı yılmaz aslıyı öptümü seni seviyorum mu dedi beraber mi oldular hayır
filizi asma nedemi buraya defalarca yazdım bir daha tekrarlamak istemiyorum yılmazın büyük hatası sevdiğini suçlamak olmuş olsun be bırakın yılmazda hata yapsın bu aşkı benim açımdan imkansızlaştıran filizidr.secomsun dediği gibi deli gibi bir aşkta göremiyorum aşk illa sevmekle olmuyor bunu bu dizide görmedikmi olaylar karşısında zayf duran filizde yılmazın beraber savaşalım dediğinde onu takmayanda filizdi siz vazgeçin ben vazgeçmiyorum
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
sanırım sitede bir problem vardı…
Bnm için olabildiğine kasvetli bir bölümü geride bıraktık
Yılmazı bu bölüm pek beğenmedim özellikle aslıya karşı tavırlarını.resmen kıza umut vermekten öte vaat etti onunla birlikte olabiliceğini.tabi herne kadar onunla birlikte olabilme ihtimalini göz önüne alsak ta filizi unutamıyacağını biliyoruz. Aslıyı hiç anlamaıyorum özellikle eğer o sahneden sonra gitmekten vazgeçerse ne yapmış olacak sonuçta yılmazın filizi her şeye rağmen sevdiğini biliyo bunu kendisi duydu.ama büyük bir ihtimalle gitmeyecektir. Bundan sonra en azından 2 bölüm aslı-yılmaz yakınlaşmasını daha çok göreceğiz gibi.
Yılmaz ve tayfasının cemin evinde yaptıklarını hiç inandırıcı bulmadım.Ekrem adamın kafasına silahı dayıyo ama yılmazdan ses yok gidelim boşver.bide içeri girmek yerine dışarıda aslıyla uraşıyo.ya sen madem bu adamadan nefret ediyosun versene cezasını biz de kurtulalım sende.şu filizin resmini de görmeyen kalmadı yani.her önüne gelen odaya dalıyo ve resmi görüyo.yorumların birisinde cemin babasını öldürdüğüne dair bişey okudum bn öle bişi duymadım acaba atladım mı diye merak ettim.
Filizin sahneleri bu bölüm azalmıştı sanki daha az gördük diğer bölümlere göre kendisini. Cemin teklifini o sahnede kabul edeceğini düşünmüyorum biraz zaman isteyebilir ama tamamen senden nefret ediyorum diyomuş gibi bakıyodu.aslı yılmaz yakınlaşmasını gördüğü için bölümün sonlarına doğru teklife olumlu bakmaya başlayabilir.ama ne olursa olsun ailesi için para ya da ev karşılığında böle bi teklifi kabul etmemeli.geçen hafta daha güçlü olmaya çalışan bir filizdi bu hafta biraz daha durgundu yine herkese destek olmaya çalıştı.yavaş yavaş yılmazın yokluğunu hissetmeye başladı keşke yılmaz acaba neden bnm hakkımda böle düşünüyo dese yani bebek konusunda ve biraz araştırma yapsa ama yine filizin performansı da gayet iyiydi
Ömer bu bölümün en iyilerinden di belki de bölüme hakim olma durumundan dolayı bana öle geldi.ferideyle birbilerini çok tamamlıyorlar.bu sırada feride yılmaza açık yüreklilikle ömere aşık olduğunu anlattı bnce bölümün en iyi sahnelerinden biriydi bahçedeki konuşma sahnesi.ömerin yaptıklarından dolayı pişmanlığı gözler önündeydi.
Handan hanıma da gıcık oldum bu bölüm Müjgan sana gelmiş yardım etmiş (senin evini tutmasada )gayet güzel bir ev vermiş verdiği cevaba bak biz o eve sığamayız.senin bu gidişle gazi mah. taşınman gerek ya neyse.haftaya olanları ömere anlatacakmış(gazete haberi) ömer bnce gidip filizle konuşmak yerine aksine filize cemle birlikte olabileceği konusunda baskı yapacak.yani ömer bu kız seni her konuda destekliyo feride konusunda mesele ya da şirketi batırdın hep yanına oldu bir kez de sen kardeşinin yanında ol!!
Erkemi artık hiç anlamıyorum ne yapmaya çalışıyo yaa… çivi çiviyi sökermiş… resmen aklıma giriyo adamın zaten mantlıklı düşünemiyoo aslı konusunda söyledikleri hiç hoş değildi bir kez de sevilmeyi dene sanki aslıdan öncekiler yılmazı hiç sevmediler doğru yaa hep yılmaz sevdi onları…
Aslı ilk defa bana göre mantıklı bişey söyledi yaptıların ve söylediklerin tutmuyo (böyleydi sanırım) dedi yılmaza doğru söyledi bnce.keremle konuşma sahnesinde söylemişti.sanırım ileriki bölümlerde filiz-yılmaz arasındaki olaylar çözülürse aslıya yazık olacak ama kusura bakmasın hiç üzülemiyeceğim kendisine kendi arandı!!!
Biraz uzun oldu sanırım ama bu bölüm hakkındaki düşüncelerim bu yönde inşallah haftaya olayların akışı yönünden daha güzel bir bölüm ileriz…
prof.secoms sen bu sözleri istediğin kadar kullan ama doğru bir eleştiri getirmedikçe krakter analizi yapmadıkça sana gülmem kaçınılmaz insan birini tutar anlıyorum ama eleştiri yaparken nedenini açıklar yargılamaz o yüzden sen böyle yazdıkça kendimi tutamıyorum
Prof secoms :img-hyste
Acıkcası sen de böyle yazınca ben de kendimi tutamıyorum.. Bu arada bunları yazış nedenlerimi daha kac defa yazmam gerekiyor onu da bilmiyorum.. Sen kabul etmeyebilirsin ama bunların nedenleri defalarca yazdım..
NOT: Zaman Yılmaz'ı elestirme zamanı :img-hyste
Prof secoms :img-hyste
Acıkcası sen de böyle yazınca ben de kendimi tutamıyorum.. Bu arada bunları yazış nedenlerimi daha kac defa yazmam gerekiyor onu da bilmiyorum.. Sen kabul etmeyebilirsin ama bunların nedenleri defalarca yazdım..
NOT: Zaman Yılmaz'ı elestirme zamanı :img-hyste
prof.secoms iyide izlediğimiz 62.bölüm burda şunu şu yüzden yaptı diye eleştiri bekliyorum senden krakterle çok biliyormuş gibi (boşuna prof yapmadım)yargılıyorsun sebeblerini söylemeden eleştiri yasparsak birbirimizle daha iyi diyalog kuracağımıza inanıyorum
bizde seninle filiz-yılmaz gibi olduk
Filizce_Jüly
24-02-07, 16:08
Yilmazdan-->Filize bir sarki(umarim eklenmemistir:))
gokhan kirdar - yerine sevemem
senden uzakta
hep birşeyler eksik
gönlümde derman yok
inan bir nefeslik
ne bir avuntu
nede biraz ümit
ne yaptın bana
nedir bu sessizlik
içimde birşeyler acıyor
sen gelince aklıma
yerine sevemem yerine sevemem
razıyım yapayalnız
tükensin yıllarım ama
yerine sevemem yerine sevemem
olmuyor yinede yerine sevemedim
herşeyi
Dün tüm karakterlere aynı uzaklıkta izlemeye başladım sonra yılmazın lafları sıralı bir şekilde gelmeye başlayınca koptum :) söylesene aslı ben senin aşkını hakedecek ne yaptım..sonra senin gibi birini daha önce tanımadım,sen farklısın :) filiz bunlardan tekini ceme söylese forumda filizin helvası dağıtılıyor olurdu ..kız söylemediği halde nelerle suçlandı :)
Aslıda birazcık akıllıysa yılmazın beni bekle demesine inanıpta kalmaz gece feridenin konuşmalarını duyuyor,yılmazın onu sevmediğini sevemeyeceğini bildiği halde kalırsa çok acı çekecektir.
Haberide okudum tek temennim filizin öğrenmesi artık...sonrada yılmazın sürünmelerini izlemek...Filiz gene sevgisi yüzünden bir kaç bölüm sonra belki affeder ama arada geçen bölümlerde iyice sürünsün :)
prof.secoms iyide izlediğimiz 62.bölüm burda şunu şu yüzden yaptı diye eleştiri bekliyorum senden krakterle çok biliyormuş gibi (boşuna prof yapmadım)yargılıyorsun sebeblerini söylemeden eleştiri yasparsak birbirimizle daha iyi diyalog kuracağımıza inanıyorum
bizde seninle filiz-yılmaz gibi olduk
Arkadasım; İlk basta benim güven anlayısımla seninkisi cok farklı bunda hemfikiriz sanırım (Okudugun kitap bana hitap etmiyor onu söyleyeyim.Her ne kadar cogunluga etse de)
62.bölüm itibariyle; benim düşündüklerim dogrultusunda, Yılmaz bunu yapmıstır ve bunun nedeni budur diyemiyorum (Zaten öyle bir kaygım da yok) Yaptıklarından sonra senin söyledigin gerekceler ben ikna etmedi acıkcası..
NOT1: Hala daha Filiz'e suc bulan Yılmazseven arkadasları gördükce dogru mudur bilmiyorum ama karakterden giderek soguyorum..
NOT2: Yılmaz'ın yaptıklarını mantık cercevesinde acıklayabilir misin ?
Çoğu kişi gibi bende yılmazın aşkından şüphe ediyoru.Yılmaz hatasını anlayınca filiz onu iyice bi süründürmeli.Ama tabiki en sonunda ikisininde mutlu olmasını isterim.Zaten finalide mutlu sonla bitecek diye duymuştum.
Yılmaz-Filiz ilişkisi için düşündüklerimin hepsi 62.bölümle birlikte iyice pekişti..
Yılmaz 52.bölüm Filiz'in resimlerini atese atıp yakarken; (Ki hak verilebilir) Filiz Yılmaz'dan kopamamıstır.. Bunu onaylıyormuyum peki ? Kesinlikle hayır onun da bazı seyleri tartması gerekiyor..Sen(Matraka)ne kadar inanmasan da Yılmaz'ı deliler gibi seviyor..Ve bu ona engel oluyor
Yılmaz bu kadar büyük bir askı haketmemektedir diyorum..
Buları gördükce bu ilişki için farklı düşünebilmem imkansızdır..
Arkadasım; İlk basta benim güven anlayısımla seninkisi cok farklı bunda hemfikiriz sanırım (Okudugun kitap bana hitap etmiyor onu söyleyeyim.Her ne kadar cogunluga etse de)
62.bölüm itibariyle; benim düşündüklerim dogrultusunda, Yılmaz bunu yapmıstır ve bunun nedeni budur diyemiyorum (Zaten öyle bir kaygım da yok) Yaptıklarından sonra senin söyledigin gerekceler ben ikna etmedi acıkcası..
NOT1: Hala daha Filiz'e suc bulan Yılmazseven arkadasları gördükce dogru mudur bilmiyorum ama karakterden giderek soguyorum..
NOT2: Yılmaz'ın yaptıklarını mantık cercevesinde acıklayabilir misin ?
yılmazın yaptıklarını açıkladım zaten güven anlayışına gelince güven kişilere göre değişen bir durum değildir.bunu aşk gibi 10 tane tarifi yoktur çok basit bir denklem okulda öğretmemiş olmaları imkansız filiz ne ekiyorsa onu biçiyor bir zamanlar suçladığı adam kendisini şuçladı ben arasında fark göremiyorum o yüzden senin güven anlayışın benim güven anlayışım diye ortalıkta dolanmayalım
yılmazın hangi duygularla hareket ettiğini zaten biliyorsun ama işine geldiğini sanmıyorum ki ben kendimce bunları açıkladım zaten
Neslihan17
24-02-07, 16:27
Dün tüm karakterlere aynı uzaklıkta izlemeye başladım sonra yılmazın lafları sıralı bir şekilde gelmeye başlayınca koptum :) söylesene aslı ben senin aşkını hakedecek ne yaptım..sonra senin gibi birini daha önce tanımadım,sen farklısın :) filiz bunlardan tekini ceme söylese forumda filizin helvası dağıtılıyor olurdu ..kız söylemediği halde nelerle suçlandı :)
Aslıda birazcık akıllıysa yılmazın beni bekle demesine inanıpta kalmaz gece feridenin konuşmalarını duyuyor,yılmazın onu sevmediğini sevemeyeceğini bildiği halde kalırsa çok acı çekecektir.
Haberide okudum tek temennim filizin öğrenmesi artık...sonrada yılmazın sürünmelerini izlemek...Filiz gene sevgisi yüzünden bir kaç bölüm sonra belki affeder ama arada geçen bölümlerde iyice sürünsün :)
aynı duygulara sahibiz. Filiz Yılmaz'ın katil olmadığını öğrendiği zaman çok acı çekti, Yılmaz'ın peşinden koştu, süründü resmen. sıra Yılmaz'da, onu o şekilde görmek istiyorum. Aslında görmek istemiyordum ama dün akşamki yaptıklarından sonra pişman olduğunu görmeyi çok istiyorum. Filiz bugüne kadar sadece Yılmaz'ı sevdi ama Yılmaz maşallah Elif Filiz şimdi de Aslı! gerçi Aslı'yı sevmiyor ama en azından sevmeye çalışıyor. yani Yılmaz'ın pişmanlığını görmek istiyorum. her ne kadar istemesem de..
***aRmaNciK***
24-02-07, 16:30
ben ihlamurlar altinda dizisi fanatigi olarak bu bölümü nerdeyse hic begenmedim...
yilmazdan bunu hic beklemezdim...filizi bukadar severken asliyla denemek istiyosa...yazik baktigim her bölüme...ben cok sasirdim acikcasi...
filize gelince ona en cok aciyom...ama teklifi kabul ederse dizi iyicene sacmalayacak bence...
bu bölümde en cok begendim sahneler tabiki ömer&feride'ydi...birbirlerine cok yakisiyorlar...
bahcede yilmazla feride konusurken:Feride:(sen benim abimsin)demesi..agladim resmen...yazik kiza be...
not: canan'a noldu,ortalikta hic yok...
kusura bakmayin kafanisi arittiysam
Bütün Yılmaz-Filiz ilişkisi için düşündüklerim 62.bölümle birlikte pekişti..
Yılmaz 52.bölüm Filiz'in resimlerini atese atıp yakarken; (Ki hak verilebilir) Filiz Yılmaz'dan kopamamıstır.. Bunu onaylıyormuyum peki ? Kesinlikle hayır onunda bazı seyleri tartması gerekiyor..Sen(Matraka)ne kadar inanmasan da Yılmaz'ı deliler gibi seviyor..
Buları gördükce bu ilişki için farklı düşünebilmem imkansızdır..
sevmek sevmek diye ortalarda dolanıyorsun ama soracaklarıma cevap veremiyorsun sonra sana diyorum bana 40-45 bölüm arasını izledinmi hak verdim diyorsun ne bu çelişki anlamadım.biz filizin yılmazı sevmediğini söylemedik o zaman tercihler hep ailesinden yana neden oldu bana birde bunu açıkla çok seviyorya zahmet olucak
sevgili matraka yılmazında hataları var son zamanlardada devamlı hata yapım duruyor filizde zamanında hata yaptı ve cezasını çekti yani bu aşkı imkansız hala getiren sadece filiz değil yılmazında çok katkısı var bunda sevdiğinin bir başkasından hamile kaldı sanması ve bunu filize söylemesi bu aşkı imkansızlaştırıyor aynı şekilde yılmazın aslıyla ilişkiye başlayacağı gibi hem bu bölümde yılmaza yaptığı hal ve hareketleri ve sözlerinden dolayı sinir oldum ve anlam veremedim aslıya karışıp duruyor sen benim için çok önemlisin diyor ve artık benim sözümden dışarı çıkmayacaksın diyor aslıda bu laflar üstüne kıkırdayıp duruyor sonra aslıyı evine götürmesi ve evde olan diyaloglar tam bir facia birde aslı yılmazın koluna girdi sonra yürümeye başladılar yılmaz filizin kendilerini gördüğü halde hala kolkola gelmeleri benim açıdan çok sinir bozucuydu birde aslıda biliyor filizle olan durumu ama aslınında filizi gördüğü halde hala yılmaza yapışması aslının karakterini ortaya koyuyor hele son sahnede aslı gitme bana biraz zaman ver eminim ki unutacam diyor yani pes diyorum bukadar olur şimdi aslı hiç bırakmaz yılmazı zaten bırakmasında bundan sonra hele bazı diyaloglarda ikide bir filize laf atmalar vardı buda hoş değildi sanki sadece yılmaz sevdi filiz hiç sevmedi yani yılmaz karakteri iyice dibe vurdu acaba senaristler ne yapacak acaba
burda yılmaz aslıya aşkını itiraf etti bir insan birinden etkilenemezmi böyle bir şey olamaz değilmi dediğim gibi yılmaz aşka geldiğinde duran düşünen insan feride yılmaz sahnesini izle ne demek istediğimi anlasın
Neslihan17
24-02-07, 16:33
sevmek sevmek diye ortalarda dolanıyorsun ama soracaklarıma cevap veremiyorsun sonra sana diyorum bana 40-45 bölüm arasını izledinmi hak verdim diyorsun ne bu çelişki anlamadım.biz filizin yılmazı sevmediğini söylemedik o zaman tercihler hep ailesinden yana neden oldu bana birde bunu açıkla çok seviyorya zahmet olucak
ben cvp vermek istiyorum buna. senin baban ölürken senden bir şey istese sen napardın çok merak ediyorum. babasına verdiği sözden zorla da olsa vazgeçti ve bunu Yılmaz'a söylemedi. neden söylemedi peki bunu hiç düşündünüz mü? ben düşündüm Yılmaz'ı üzmemek için.
avrupali guzel
24-02-07, 16:35
evet bu ask imkansiz gibi iki tarafta hatalar yapti yilmazda filiz zaten cekti ama yilmazin su son yaptigi kotuydu sanki asliya yesil isik yakar gibiydi madem filizi seviyo o zaman aslidan onane. Filizde uzgun zaten
sevgili matraka yılmazında hataları var son zamanlardada devamlı hata yapım duruyor filizde zamanında hata yaptı ve cezasını çekti yani bu aşkı imkansız hala getiren sadece filiz değil yılmazında çok katkısı var bunda sevdiğinin bir başkasından hamile kaldı sanması ve bunu filize söylemesi bu aşkı imkansızlaştırıyor aynı şekilde yılmazın aslıyla ilişkiye başlayacağı gibi hem bu bölümde yılmaza yaptığı hal ve hareketleri ve sözlerinden dolayı sinir oldum ve anlam veremedim aslıya karışıp duruyor sen benim için çok önemlisin diyor ve artık benim sözümden dışarı çıkmayacaksın diyor aslıda bu laflar üstüne kıkırdayıp duruyor sonra aslıyı evine götürmesi ve evde olan diyaloglar tam bir facia birde aslı yılmazın koluna girdi sonra yürümeye başladılar yılmaz filizin kendilerini gördüğü halde hala kolkola gelmeleri benim açıdan çok sinir bozucuydu birde aslıda biliyor filizle olan durumu ama aslınında filizi gördüğü halde hala yılmaza yapışması aslının karakterini ortaya koyuyor hele son sahnede aslı gitme bana biraz zaman ver eminim ki unutacam diyor yani pes diyorum bukadar olur şimdi aslı hiç bırakmaz yılmazı zaten bırakmasında bundan sonra hele bazı diyaloglarda ikide bir filize laf atmalar vardı buda hoş değildi sanki sadece yılmaz sevdi filiz hiç sevmedi yani yılmaz karakteri iyice dibe vurdu acaba senaristler ne yapacak acaba
filiz zamanında dibe vurmadıysa yılmaz vurmaz merak etme ben yılmaz hatasız dedimmi öyle bir şey duydunmu yaptıklarını gerekçeleri var dedim filiz de o gerekçelere ikna olmadım ama yılmazda oldum buna taraflı bakmak dersen evet taraflı bakıyorum filiz aynı hatayı tekrarlamış bir krakterdir yılmazsa hata yapmıştır.bununda filiz gibi pişmanlığını yaşayacaktır.
yılmazın yaptıklarını açıkladım zaten güven anlayışına gelince güven kişilere göre değişen bir durum değildir.bunu aşk gibi 10 tane tarifi yoktur çok basit bir denklem okulda öğretmemiş olmaları imkansız filiz ne ekiyorsa onu biçiyor bir zamanlar suçladığı adam kendisini şuçladı ben arasında fark göremiyorum o yüzden senin güven anlayışın benim güven anlayışım diye ortalıkta dolanmayalım
yılmazın hangi duygularla hareket ettiğini zaten biliyorsun ama işine geldiğini sanmıyorum ki ben kendimce bunları açıkladım zaten
Kusura bakma ama biri yaptı diye digeri de yapabilir felsefesi benim hayatımda yok.. Su kitabın adını cok merak ettim..Söyle de yanlıslıkla almayayım..
Yılmaz'ın ne düsüncelerle onu yaptıgını biliyorum..Acıkcası seni kesebilir bunlar beni kesmiyor.. Farklı düsünmeye devam ediyoruz varacagımız bir yerde yok..
Su ara sen yorum yazıyorsun ben yargılıyorum buna alısman gerek.. Gidisat o yönde :img-wink:
ben cvp vermek istiyorum buna. senin baban ölürken senden bir şey istese sen napardın çok merak ediyorum. babasına verdiği sözden zorla da olsa vazgeçti ve bunu Yılmaz'a söylemedi. neden söylemedi peki bunu hiç düşündünüz mü? ben düşündüm Yılmaz'ı üzmemek için.
evet söz vermiştir.o da yapmıştır.herşey bu kadar basit olsa sözün arkasına sığınalacak kadar ufak olsa filiz dürüstmü davranmıştır.yılmazı üzmemek adına neler yaptı biliyormusun yılmaza neleri söyledi ancak yazıyorsun sen sevdiğine diyemeyeceğin lafları filiz rahatlıkla kullandı
filiz zamanında dibe vurmadıysa yılmaz vurmaz merak etme ben yılmaz hatasız dedimmi öyle bir şey duydunmu yaptıklarını gerekçeleri var dedim filiz de o gerekçelere ikna olmadım ama yılmazda oldum buna taraflı bakmak dersen evet taraflı bakıyorum filiz aynı hatayı tekrarlamış bir krakterdir yılmazsa hata yapmıştır.bununda filiz gibi pişmanlığını yaşayacaktır.
Arkadaşım bana şunun cevabını versene şuanda aşk imkansızlaştı yani çok zor birleşmeleri şimdi bu aşkı imkansızlaştıran sadece filiz mi yoksa ikisidemi
Arkadaşım bana şunun cevabını versene şuanda aşk imkansızlaştı yani çok zor birleşmeleri şimdi bu aşkı imkansızlaştıran sadece filiz mi yoksa ikisidemi
bu aşkı imkansızlaştıran yan etmenlerdir ne filizdir ne yılmazdır.çevresidir.yılmaz gerçekleri öğrendiğinde şok yaşayacak zaten hatta ileride yılmazın filizin gördüğü gibi kabusla uyanmasını bekliyorum:)
evet söz vermiştir.o da yapmıştır.herşey bu kadar basit olsa sözün arkasına sığınalacak kadar ufak olsa filiz dürüstmü davranmıştır.yılmazı üzmemek adına neler yaptı biliyormusun yılmaza neleri söyledi ancak yazıyorsun sen sevdiğine diyemeyeceğin lafları filiz rahatlıkla kullandı
Aynısını yılmazda kullandı çok rahat biçimde filize söylemediği laf kalmadı artık filizde suç aramaktan vazgeçin yılmaz uzun zamandan beri bştan sona yanlış yapıp duruyor sen bunu ruh haline veriyorsun doğru olabilir ama filizde hata yaparken ruh hali kötüydü
Farklı düşündügüm bir konu daha..AİLE..
Senin cevrende varmıs benimkinde hic yok ya ailesini bir kenara bırakıp mutlu mesut yasayan bir cift..Acıkcası samimi bulmuyorum bu söylemleri..Aksam üstü Show tv ve Tgrt :) izlersen ne demek istedigim daha iyi anlarsın..
Yılmaz'ın agzından cıkan her seye kayıtsız inanılırken Filiz'in kiler sacma bulunuyor.. Askı için ailesini karsısına aldıgı sahneler yokmuydu sorarım.. Gerci onlar sana inandırıcı gelmemiş..
Neslihan17
24-02-07, 16:44
ben kesinlikle sadece Yılmaz hatalıdır demiyorum. ve sadece bi konu hakkında açıklama yapıyorum. ikisi de çok hatalı davrandı. önce bunu siz de ben de kabul etmemiz lazım. ama benim varmak istediğim konu. Filiz her ne olursa olsun Yılmaz'a dair umutlarını kaybedip de kalbini başkasına açmadı.
Senin cevrende varmıs benimkinde hic yok ya ailesini bir kenara bırakıp mutlu mesut yasayan bir cift..Acıkcası samimi bulmuyorum bu söylemleri..Aksam üstü Show tv ve Tgrt :) izlersen ne demek istedigim daha iyi anlarsın..
Asık olmak baska sevmek baska bir seydir.. Yılmaz'ın agzından cıkan her seye kayıtsız inanılırken Filiz'in kiler sacma bulunuyor.. Askı için ailesini karsısına aldıgı sahneler yokmuydu sorarım.. Gerci onlar sana inandırıcı gelmemiş..
80 milyon insanı şu kanalı izle bu kanala bak diye genelliyemessin ben noktayı koyim dediğime herkes gelicek bunu haziranda görüceksiniz filiz tercih yapmak zorunda ama tercih yapamadı hem ailesini bırakmak istemedi hem sevdiğini ama yapmak zorunda çıkış yok sevdiği kendisini onursuzlukla suçladı anneside onursuz yaptı hata giden nedenler vardır bunu görmek lazım izlemek değil yazmak lazım
Bu arada beni yanlıs anlıyorsun..
Sen hatalara bakıp benim bu tarz düşündügümü zannediyorsun..Kesinlikle hayır..Arada kücük nüanslar var..Ben onlara takılmış durumdayım..
[QUOTE=secoms;2473702]Kusura bakma ama biri yaptı diye digeri de yapabilir felsefesi benim hayatımda yok.. Su kitabın adını cok merak ettim..Söyle de yanlıslıkla almayayım..
QUOTE]
çok doğru eğer adı hataysa ve yapıldığı için yargılanıyosa sonuna kadar yılmaz da yargılanmalı ...filiz daha önce yaptı lafının arkasına saklanmayın komik oluyosunuz...
ben kesinlikle sadece Yılmaz hatalıdır demiyorum. ve sadece bi konu hakkında açıklama yapıyorum. ikisi de çok hatalı davrandı. önce bunu siz de ben de kabul etmemiz lazım. ama benim varmak istediğim konu. Filiz her ne olursa olsun Yılmaz'a dair umutlarını kaybedip de kalbini başkasına açmadı.
biz diyormuyuz yılmaz hatasız dır diye iki tafında hataları var diyoruz bunu kabul ediyoruz zaten yılmaz eliftete hamileyken umudunu kaybetti umut kaybedilir farkettiysen akşam yılmaz devamlı kafasında aynı sahneleri döndürüp duruyor ama çıkış yolu bulamıyor
Filizin yılmaz için ailesini karşısına aldığı çok sahne oldu eğer ailesinin yanında olsaydı hep ailesiyle hiçbir problem olmazdı handan hanım filizi yılmazdan ayırmak için türlü türlü işler çevirmezdi
[QUOTE=secoms;2473702]Kusura bakma ama biri yaptı diye digeri de yapabilir felsefesi benim hayatımda yok.. Su kitabın adını cok merak ettim..Söyle de yanlıslıkla almayayım..
QUOTE]
çok doğru eğer adı hataysa ve yapıldığı için yargılanıyosa sonuna kadar yılmaz da yargılanmalı ...filiz daha önce yaptı lafının arkasına saklanmayın komik oluyosunuz...
biz filiz daha önce yaptı lafının arkasına saklanmıyoruz filiz sevdiği insanı yılmaz gibi bir kere yargılamadı diyoruz bir çok kere yargıladı filizin hata yı önce yapması ile alakalı bir durumu nerden çıkardın :)
80 milyon insanı şu kanalı izle bu kanala bak diye genelliyemessin ben noktayı koyim dediğime herkes gelicek bunu haziranda görüceksiniz filiz tercih yapmak zorunda ama tercih yapamadı hem ailesini bırakmak istemedi hem sevdiğini ama yapmak zorunda çıkış yok sevdiği kendisini onursuzlukla suçladı anneside onursuz yaptı hata giden nedenler vardır bunu görmek lazım izlemek değil yazmak lazım
Ben 80 milyonun ne yaptıgı bilemem.. Sen de bilemezsin..Herkes kendi dünyasınca yorum yapabilir ve yazabilir..Sadece ömrü hayatımda görmedigim için bu sekilde konusuyorum ve MANTIKLI düşününce olmayacagına karar veriyorum..(Filiz gördüm kendimi :))
İzleyip görecegiz.. Dedigin gibi olursa sadece Dizi der gecerim.. Benim anlayısıma göre mümkün değil..
Sonunda her ikisi de olacak gibi geliyor bana..
Yılmaz'ın agzından cıkan her seye kayıtsız inanılırken Filiz'in kiler sacma bulunuyor.. Askı için ailesini karsısına aldıgı sahneler yokmuydu sorarım.. Gerci onlar sana inandırıcı gelmemiş..
bak bi de buna katılıyorum...aferin secoms hep anlaşıyoruz ama bu sefer aynı dertten muzdaribiz..aile bu ya nasıl vazgeçilir...bir erkek için nasıl kapılar kapatılır aileye...evet birini seçmesi lazım0sa seçmesi gereken ailesidir...istenmeyen kişi yılmaz yılmaza düşer kabullendirmek...ne yaapmalı yılmaz dersen bilemem...onu da yılmaz düşünsün..kız evi naz evi...işine gelirse:)
Arkadaşım hala tercih yapamadı diyorsun ama filiz tercihini yılmaz tarafından birçok kez yaptı ama bu tercihini kullanmasına maalesef izin vermediler kızla uğraşıp durdular ve sonundada filizin başını yediler
Neslihan17
24-02-07, 16:53
biz diyormuyuz yılmaz hatasız dır diye iki tafında hataları var diyoruz bunu kabul ediyoruz zaten yılmaz eliftete hamileyken umudunu kaybetti umut kaybedilir farkettiysen akşam yılmaz devamlı kafasında aynı sahneleri döndürüp duruyor ama çıkış yolu bulamıyor
çıkış yolu çok açık! kendisi biliyor. cemin olduğu bir olay kesin pislik dolu bi iştir. o zaman neden araştırmıyor. Filiz'e, cem tehlikeli bi adam, seni elde etmek için yapmayacağı şey yoktur diyen kendisiydi. neden şimdi Filiz'e değil de ceme inanıyor ve kalbini başkasına açmaya çalışıyor.
Filizin yılmaz için ailesini karşısına aldığı çok sahne oldu eğer ailesinin yanında olsaydı hep ailesiyle hiçbir problem olmazdı handan hanım filizi yılmazdan ayırmak için türlü türlü işler çevirmezdi
ben karşısına aldığı sahneyi değil söylediği sözün arkasında durduğu sahneyi istiyorum varsa söyle ama yok ona bakarsan şimdi yılmaz filiz diye biri yok benim için diye aynısını filizde diyor bunlar içi boş sözlerdir yansımadır eylem lazım bize
[QUOTE=archshe;2473873]
biz filiz daha önce yaptı lafının arkasına saklanmıyoruz filiz sevdiği insanı yılmaz gibi bir kere yargılamadı diyoruz bir çok kere yargıladı filizin hata yı önce yapması ile alakalı bir durumu nerden çıkardın :)
senin yazında okumuştum...filiz yapmadı mı aynı hatayı bırakın yılmaz da yapsın demiştin...aslıyla yakınlaşırken...senin hafızan iyiyse benimki de ii matraka
kesinlikle katılıyorum...Hemde filiz ceme ümit verdi diye neler söylenmişti kaba tabirle yılmaz aslıya ümidin alasını verdi bundan fazla ümit verilmez zaten bekle beni ben seninle bir şeyler yaşayacağım..ama bekle..bir bakıştan bir ifadeden anlam çıkaran kız bunlardan neler çıkarır bir tahmin etsin...cemin kapısının önünde neyimsinde bana karışıyorsun diyor,yılmazda seni önemsiyorum diyor tamam buraları çok normal ama karşısındaki insan onu severken ona böyle yaklaşırsa tabiki ümit verir...
ben karşısına aldığı sahneyi değil söylediği sözün arkasında durduğu sahneyi istiyorum varsa söyle ama yok ona bakarsan şimdi yılmaz filiz diye biri yok benim için diye aynısını filizde diyor bunlar içi boş sözlerdir yansımadır eylem lazım bize
Yılmaz abi seni kırmadı :img-hyste Yapacaklarının sınırlarını merak ediyordum beni rahatlattı bu bakıma.. Yeterli oldu benim için.. O değil Aslı'nın basını yakacak haberi yok :)
NOT: Acaba Filiz Yılmaz'ın Aslı'ya söyledigi seyleri ögrenebilecek mi ?
100 puanlık soru
forever_bim
24-02-07, 17:00
Yorumları okurken dikkat ettim herkes yılmaza tepkili ve herkes ömeri koruyoruyor ömerin savunulacak bir tarafı oldugunu zannetmiyorum o degilmiydi her zaman filiz ve yılmazı ayırmaya çalışan nefret gözünü o kadar kör etmişki ömerin bir çok insanın ekmek kapısı olan açık pazarı yılmaza satmayıp herkesi işsiz bırakan şimdi herkes neden ferideyle ömeri ayırmaya çalışıyor yılmaz diyor dogal degilmi ferideyi kızkardeşi gibi görüyor ömere güvenmedigi için feridenin ömerle olmasını istemiyor feride de ne nankör bir insan ömer için hemen evden ayrılacak hatta nerdeyse yılmaza bile sırt çevirecek konuma geldi inanılır gibi degil yılmazı hiç bir konuda suçlamıyorum filize inanmamasınıda dogal buluyorum arkadaşlar filizin annesi yılmaza roporu getirmiş hangi anne kızının namusuyla oynıyabilir buna kimse inanmaz onun için yılmazda handana inandı kaldı ki yine yılmaz filize sormak istedi ama gördügü manzara karşısında handana inanmaktan başka çaresi kalmadı tekinerlerin düştügü duruma çok seviniyorum ömer bunu haketmişti yılmaz onu defalarca uyardı cem konusunda ama o inanmamayı tercih etti. ömerin dün yılmaza söyledigi sözlere gerçekten güldüm yılmaza ünüversite okumuş adam olamamış diyor sanki kendi adam olmuşta kendide kavgacı kaba ve terbiyesiz bir insan bu hafta o çok inandıgınız ömer bakalım neler yapıcak annesi ömere yılmaza söyledigi yalanı anlatıcak ama ömerinde annesinden bir farkı olmadıgı için oda bunu saklıycak sizde ömerin ne kadar riyakar ve entrikacı bir insan oldugunu anlıycaksınız.Burda ömerin yapması gereken Filize annesini yaptıklarını anlatmak ama diyorum ya bunu asla yapmıycak.
Ömer hakkındaki bu yorumu gereğinden fazla sert buldum. Hatırlatırım Yılmaz Filizi defalarca üzmüştür. Ömer Feride'ye yamuk yapsa Yılmaz'ın artistliğini anlarım ama Ömer Feride'ye tapıyor. Yılmaz ise çivi çiviyi söker mantığıyla gidiyor. Bakınız. Dün akşamki bölüm.
Eveeet arkadaşlar 62.bölümüde geride bıraktık.Çok zevk alarak izlediğim bir bölüm olduğunu söyleyemem.(Feride nin içinde bulunduğu sahneler hariç)
Forumdaki yazılanlara bakacak olursak hala mesafe katetmiş değiliz..Hala karakterleri karşılaştırıp durmaktayız. Hep Yılmaz filiz olsaydı şöyle filiz yılmaz olsaydı böyle davranırdı demogojisi içinde gezinip durmaktayız. Kendine özgü davranış ve karakterleri olan bu ikiliyi karşılaştırmak ne derece doğrudur.
Ben olsaydım yapmazdım! Pehhh en nefret ettiğim cümledir..Sen sen olsaydın belki..peki o olsaydın! ...Kızılderililerin bir atasözü vardır.."Birini yargılamadan önce 3 ay onun makosenleriyle dolaş" (sanırım böyle bir şeydi)
Dün akşam 2 karaktere takılı kaldım ben..Biri aynalı.."Çivi çiviyi söker" demedi mi... Ben -afedersiniz- uzun bir yuuuhhh çektim.Ve çiviyle alakalı başka bir öykü geldi aklıma ama uzatmayayım mevzu o değil.Aynalım sana diyeceğim tek şey "çivi çiviyi söker ama hep bir çivi içerde kalır"
Ve Aslı..Diziye girişi pek bir heyacanlı olan bu pek güçlüş pek akıllı her şeyi pek güzel bilen bu karakterimiz merak ediyorum kadınlık onurunu yerle bir edip Yılmazın teklifine " He " diyecekmidir.
"en" lerle dizimize giren bu nevi şahsına münhasır şişirilmiş karakter aslında hepimizin bildiği çokda sıradan bir kadın olmaktan öteye gidebileceğini sanmıyorum. Yanılıyorsam şayet bu karakterin 63.bölüm başında tasını tarağını toplayıp ispanya yollarına düşmesi lazım ben o zaman derim işte bu kadın farklıymış..Onuda görecez önümüzdeki hafta artık.
Yılmaz.... Ben sana ne diyeyim. Şimdilik bişe demeyeyim..Seni kendi haline bırakayım..Sen değiştin benim bildiğim tanıdığım Yılmaz değislin artık.Özüne dönmeni beklemekten başka çare yok..
Filiz... Ahh be Filizim biraz bencil olabilseydin..Helak ettin kendini..İstedinki herkes mutlu olsun.. Yok öyle birşey be gözüm...kalırsın böyle karnında bebeğinle bir başına..sevdiğin senin bu zor günlerde yanında olmayacaksa ne zaman olacak..Evinden,işinden,sevdiğinden olmuşun..En sevdiğin (handan yanlış anlama olmasın) ihanet etmiş sana farkında değilsin..Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi.
Ömer...Bu adam sevmeyi biliyor kesinlikle iman getirdim.Sinan Tuzcu'nun performansına şapka çıkarıyorum..Şimdi senin için her ne kadarda üzülsemde Yılmaz&Filiz ilişkisinde aldığın tavrın diyetini ödeyeceksin sende..
Feride... Ah içim acıdı.."Benimde kardeşim varmı" derken..Ne zor durumdur içinde bulunduğu durum..Nasılda güzel anlattı duygularını..Taş olsan dayanamazsın yani.. Feride sanırım dizinin kilit ismi olacak.
Diğer aşıklarımız yaralarını sarmak için başka limanlar ararken biz sanırım feride&Ömer aşkı ile coşacağız..Ahh sizde olmasanız biz ne yapardık.
Siz hep yazın olur mu Agustos Böcüğü siz yazdıkça içim açılıyor.
bu ömeri suş ortağı yapmaktan alıkoymuyor ne yazıkki ömer filize hangi konuda destel verdi veya bir şeyleri paylaştıki şimdi yapsın ömer krakteri çıkarlarını kendi istediği doğrultuda kullanan biridir.feridenin ömeri sevme şekline gelince insan sevdiğini hatasız görür biz biliyoruz ki ömer hatasız biri değil
yılmazı üniversiteli.. sıfatı kullanan biri nasıl olurda kardeşi ile yılmaza yaptıklarını unutur anlamak ta mümkün değildir.sevgili modum demişki yılmazın da ömere öfkeli olduğunu gördüm demiş bende bu yorumana pes dedim bu kadar olur ömer sanki sudan çıkmış melek
yılmazın ordaki psikolojisini anlamadan bu yorumu yapabilmiş ondan sonra bo forumda ben tarafsızım diye naralar atabiliyor
Önceden gördüğünde Feride Elifin dadısıydı. Meydanı boş buldun matraka sallıyorsun canım arkadaşım. Ben hiç bir zaman tarafsızım diye ahkam kesmedim ki.
Yılmaz abi seni kırmadı :img-hyste Yapacaklarının sınırlarını merak ediyordum beni rahatlattı bu bakıma.. Yeterli oldu benim için.. O değil Aslı'nın basını yakacak haberi yok :)
100 puanlık soru
puan veriyorsan hazır hemen alim senden alıyorum kolay değil öğrenemeyecek alim puanı puan için herşeyi yaparım :)aslının başı çok önce yandı bilmek istersin diye söyledim
zaten hep birbirinize katılıyorsunuz sizi çok katılımcı gördüm bugün ama doğrulu meşhul olan olaylara katılıyorsun sırf işin içinde yılmaz diye çok yanlış çokk
ee matraka senle aynı düşünmüyoruz sana katılamam...ama arkadaşımla aynı şeyleri düşünüyoruz sevgide güvende ailede...aynı şeyleri bekliyoruz ilişkiden...valla secoms ne yazsa imzamı atarım...işin içinde yılmaz var diye değil...sen de beni yılmaz düşmanı ettin...yok öyle bişey...ama dediklerimin doğruluğu meçhul diyemezsin...aile benim için önemli bir kavram hiçbir sevgili doldurammaz aileninyerini bana göre...kimse çocuğunun kötülüğünü istemez...bak handan bile pişman...filizin istediği ortaya yolu bulabilmek...ama kendini kabullendirmesi gereken yılmaz...
yakupoglu61
24-02-07, 17:02
100 puanlık soru
filizin ilk öğrenmesi gereken daha önemli bi şey var...
bu soruya bu yüzden cevap veremiyorum. (kimden öğrenebilirki...):)
Ömer hakkındaki bu yorumu gereğinden fazla sert buldum. Hatırlatırım Yılmaz Filizi defalarca üzmüştür. Ömer Feride'ye yamuk yapsa Yılmaz'ın artistliğini anlarım ama Ömer Feride'ye tapıyor. Yılmaz ise çivi çiviyi söker mantığıyla gidiyor. Bakınız. Dün akşamki bölüm.
Siz hep yazın olur mu Agustos Böcüğü siz yazdıkça içim açılıyor.
Önceden gördüğünde Feride Elifin dadısıydı. Meydanı boş buldun matraka sallıyorsun canım arkadaşım. Ben hiç bir zaman tarafsızım diye ahkam kesmedim ki.
yaz be sevgili modum sende yaz cevap veremeyeceğimimi sandın yok yılmazın kiniymiş geçmemiş hala kin duyuyormuş bu yorumu sen yapmıştın hemde yılmaz ömer sahnesinde söylüyorsun bunu feride yılmaz konuşmasını tavsiye ediyorum sana kardeşler arasında söylem ve icraatlardan ders alırsın diye ama benimki umut işte nerde ...yılmazın yaptığını bir sahnede ömer yapsaydı filiz yılmaz evliydi.üstelik bir dahaki bölümde duruma sessiz kalacak :)
puan veriyorsan hazır hemen alim senden alıyorum kolay değil öğrenemeyecek alim puanı puan için herşeyi yaparım :)aslının başı çok önce yandı bilmek istersin diye söyledim
100 verdim :) Seni mi kıracagım..
filizin ilk öğrenmesi gereken daha önemli bi şey var...
bu soruya bu yüzden cevap veremiyorum. (kimden öğrenebilirki...):)
Demek oyun oynuyoruz.. En sevdigim oyun :)
ee matraka senle aynı düşünmüyoruz sana katılamam...ama arkadaşımla aynı şeyleri düşünüyoruz sevgide güvende ailede...aynı şeyleri bekliyoruz ilişkiden...valla secoms ne yazsa imzamı atarım...işin içinde yılmaz var diye değil...sen de beni yılmaz düşmanı ettin...yok öyle bişey...ama dediklerimin doğruluğu meçhul diyemezsin...aile benim için önemli bir kavram hiçbir sevgili doldurammaz aileninyerini bana göre...kimse çocuğunun kötülüğünü istemez...bak handan bile pişman...filizin istediği ortaya yolu bulabilmek...ama kendini kabullendirmesi gereken yılmaz...
senin ailen den herhangi biri seni korumak adına onurunla oynarmı oynar ne yapsa haklıdır diyorsan seni alkışlayacağım
forever_bim
24-02-07, 17:08
İhanet iki türlüdür. Beyinde ihanet ve de bedenen ihanet. Bedenen ihanet aldatmakla eşdeğerdir. Yılmaz Aslı'ya son sahnede ve de geçen bölümün sonlarındaki sahnelerde ve de Cem'in evinin önündeki sahnelerde Filiz'i beyinde aldatmıştır. Kalbim Filiz'de diyor ama ne yardan geçiyor ne serden. Aslıya mutluluk vaadi veriyor.
senin ailen den herhangi biri seni korumak adına onurunla oynarmı oynar ne yapsa haklıdır diyorsan seni alkışlayacağım
handan haklıdır mı diyorum ben...şuan filiz bunu bilmiyo...bilince ne olacak merak ediyorum...ama daha önce karşı çıkmaları koruma içgüdüsüdür...filiz de böyle düşünüyo onun için ne yardan geçiyo ne serden...ama handanın yaptıklarını duyunca u dönüşü yapacaktır yılmaza...çok şükür benim ailem yapmaz ne yapsa haklıdır demiyorum ama ailedir silemezsin diyorum...
forever_bim
24-02-07, 17:12
yaz be sevgili modum sende yaz cevap veremeyeceğimimi sandın yok yılmazın kiniymiş geçmemiş hala kin duyuyormuş bu yorumu sen yapmıştın hemde yılmaz ömer sahnesinde söylüyorsun bunu feride yılmaz konuşmasını tavsiye ediyorum sana kardeşler arasında söylem ve icraatlardan ders alırsın diye ama benimki umut işte nerde ...yılmazın yaptığını bir sahnede ömer yapsaydı filiz yılmaz evliydi.üstelik bir dahaki bölümde duruma sessiz kalacak :)
Şimdi Filiz'le Yılmaz evlenemiyorsa en baştaki neden birbirlerine savurdukları ithamlardır, katillik namussuzluk ithamları, ikinci neden Yılmaz'ın Filiz'e güvenmemesi Filiz'in Yılmaz'a güvenmemesi, Cem'in oyunları aradaki soğuk iletişimsizlik Handan Hanım ve de Ömerdir. Tabii etkendir. Hele de bu aşağılamaya sessiz kalırsa Öme