Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 12
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
her zamanki gibi ikinciyiz
sevgili sezinti bence hepsini sence :)ama ilk önce mahalleli için galiba tek -stil alınıcak yada almaya çalışıcak
matraka teşekkürler ikinci oldğmzu tahmin ediyorum ama oran olarak nasıl geçen hafta a/b grubunda bay iyiydi bu haftaki oran aklındaysa yazarmısın?yada nerden baktığını söylersen bende bakim
ya arkadaşlar reytinglerden haberi olan kimse yok mu???? yaa valla ben bölüm olarak beğenmiştim bu bölkmüm hatrlama sahneleri şarkılar falan çok hoştu yılmazda biraz düzgün davransaydı tam olacaktı..neyse yılmaza birşey söylemicem artık diyorum gene dayanamıyorum neyse konumuza dönelim bilen varsa cvb bekliyorum arkadaşlar
arkadaşim basında cıkan haberlere bek sen orada sinem arkadaşimiz koymuş
reytingler her zaman oldugu gibi güzel zaten bizim dizinin reyting sorununu halledeli cok oldu:img-wink: :img-wink:
yılmaz intikam için tutuşuyor ne önemi var önüne çıkan herşeyi yıkıcak ilk dönemi hatırlıyorumda tek-stili nasıl ele geçirmişti bu sfer işi daha kolay bence icra yoluyla olucak cem tehditleri bu olaylardan sonra olabilir
Zaten İcra olursa.. Tekinerler fazla karışmaz. Çünkü zaten icralık kimin ne şekilde alacağına karışma yetkisi yok. Bir çekişme yarışı olcak. Cem ve Yılmaz arasında.. Yılmaz yarışı kızıştırıp.. Cemin teklifini iki katı teklif fiyatı çıkarabilir. O yüzden Cemi bu şekilde de batırma yoluna gidebilir.
Arkadaşlar tekinerlerin mallarınıda yılmaz mı alacak intikam için neyin intikamı bu anlamadım hala ne istiyor yılmaz tekinerlerden anlamadım zaten filizin hayatını mahvetti halada uğraşacak demek ki artık filizi rahat bıraksa çok iyi olacak çekip gitsin bence buralardan ama yok illa uğraşacak malların hepsini alıp tekinerlere nispet yapacak ve bütün malvarlıklarını yüzlerine vuracak kesin o sahneler sinirimi bozar
Sevgili matraka
Yılmaz ve Ekrem arasında mahallelerin ürettiklerini satışı konuşunda kesin çözüm bulmaları gerektiğini ve gönüllerini almaları konusunda konuşma geçmişti. Bence şirket taşınmazlarını satın alacaklar. Yılmaz, yeni bir sektörde faaliyete başlayıp, mahalledekileri yeni şirketlerinde iş alacak diye düşünüyorum. Şirket konusunda deneyimli yöneticiyide- Ceyda- bulması zor değil. Fabrikada ustabaşı bulmaktada- mahalledekiler- zorluk çekmez.
Yinede önceliğin Tekinerlerin evi olacak gibime geliyor.
Cem tekinerleri zor durumdan kurtarmak isterken kendisi düşcek. Çünkü yarışın kızışmasına neden oalcak kişi yılmazdır. Hem Tekinerlerin para ihtiyacını karışlayacak hemde çiftlik ve şirketi alarak onların gözüne girmeye çalışcak. Ama Yılmaz boş durmayacak. Hacizle alınan mallarda açık arttırma yapıalcağı için.. Yılmaz Ve Cem arasında çekişme olacaktır. Cemin bu şekilde de batırabilir. Hızlı olur.. Cem katılır mı bu yarışa evet.. Tav olup oltaya gelme olasılığı yüksek.
Sevgili matraka
Yılmaz ve Ekrem arasında mahallelerin ürettiklerini satışı konuşunda kesin çözüm bulmaları gerektiğini ve gönüllerini almaları konusunda konuşma geçmişti. Bence şirket taşınmazlarını satın alacaklar. Yılmaz, yeni bir sektörde faaliyete başlayıp, mahalledekileri yeni şirketlerinde iş alacak diye düşünüyorum. Şirket konusunda deneyimli yöneticiyide- Ceyda- bulması zor değil. Fabrikada ustabaşı bulmaktada- mahalledekiler- zorluk çekmez.
Yinede önceliğin Tekinerlerin evi olacak gibime geliyor.
icra yolu dikenli bir yol ilk önce ev gideceğine göre bende tahmin ediyorum yine bizimki bir intikamdır tutturdu gidiyor bakalım sonu ne olucak hayırlısı ama sonunda bu ikisi yorulup senin dediğine gelip konuşucaklar (malüm Biz durumları)
Arkadaşlar tekinerlerin mallarınıda yılmaz mı alacak intikam için neyin intikamı bu anlamadım hala ne istiyor yılmaz tekinerlerden anlamadım zaten filizin hayatını mahvetti halada uğraşacak demek ki artık filizi rahat bıraksa çok iyi olacak çekip gitsin bence buralardan ama yok illa uğraşacak malların hepsini alıp tekinerlere nispet yapacak ve bütün malvarlıklarını yüzlerine vuracak kesin o sahneler sinirimi bozar
Ne intikamı.. İntikam alacaksa Filizden değil Cemden alacak Yılmaz.. Yılmazın taşınmazları alması mahallenin bu bölümde açıkta kalması ile oluştu. Yeni sektörde girişiminde bulcak. İş sektörü yaratcak yeni bir alanda. İntikama nasıl bağladın ki.. Bu bölümde gördükki.. Yılmazın hırsı ve intikamı Ceme Filize değil..
Cem tekinerleri zor durumdan kurtarmak isterken kendisi düşcek. Çünkü yarışın kızışmasına neden oalcak kişi yılmazdır. Hem Tekinerlerin para ihtiyacını karışlayacak hemde çiftlik ve şirketi alarak onların gözüne girmeye çalışcak. Ama Yılmaz boş durmayacak. Hacizle alınan mallarda açık arttırma yapıalcağı için.. Yılmaz Ve Cem arasında çekişme olacaktır. Cemin bu şekilde de batırabilir. Hızlı olur.. Cem katılır mı bu yarışa evet.. Tav olup oltaya gelme olasılığı yüksek.
malüm cem bu bölümde çıldırıcak ama akıllı davranım herşeyi alacağını sanmıyorum o tekinerlerin düşme kozunu beklicez yılmaz önce davranırsa işi bitirebilir fatihten çok şey bekliyorum artık
Yılmaz ve Filize...
gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
yeryüzünde sizin kadar yalnızım
bir haykırsam belki duyulur sesim
ben yalnızım, ben yalnızım
yalnızım
kaderim bu, böyle yazılmış yazım
hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm
bir yalnızlık şarkısı çalar sazım
ben yalnızım, ben yalnızım
yalnızım
pinkzone tuyomu bunlar yoksa kafadan atiklarinmi...
cemde mi baticak simdi bisey anlamadim ben:)
Zaten burda Tekinerlerden değil Cem'den intikam alacak çünkü Cem Tekinerlerin gözüne girmek için taşınmazları falan almaya çalışacak ve Cem'in bunu yapmasına izin vermeyecek Yılmaz onları onun elinden alarak.
AHA BULDUM FİLİZ VE YILMAZA EN UYGUN SARKI !SİTEM
beni özlüyormuşsun öyle diyorlar
kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar
sense besleyerek yalnızlığını
kabul ediyormuşsun aldattığını
beni soracak olursan hayli kırgınım
kırgınlık bir yana bir de şaşkınım
tek tek anlayarak hatalarımı
sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı
işte ben böyle bir hal içindeyim
aslında derin keder içindeyim
bazen bilmeyerek ne yaptığımı
iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim
bazen isyan edip yalnızlığıma
sana karşı ince bir sitem içindeyim
Söz ve Müzik CANDAN ERÇETİN
Tahmin ama kafamdan atmadım.. :) Çünkü gidişat bunu gösteriyor.. Yılmaz Cem çekişmesi Açık arttırma ile doru noktasına ulaşcak. Çünkü artık Yılmaz Cemin ne yaparsa takip ediyor. Cem almaya çalışcak ama Yılmaz müsaade etmeyecek. Yarışı kızıştırsa Yılmaza yeter.. Alacaksa sanırım bir evi birde şirketi alcak. Gerisini almasada olur. Yarışı kızıştırırsa.. Alacağı içlerinden Şirket olur. Yarışı kızıştırıp Cemi dar boğzada sokabilir.
merve bunu ben ne zaman söylemiştim hatırlamıyormusun taa 50lerde çok yaşlanmışız :)evet olucak şşeyler bunlar gidişatı biliyor herkes zaten artık :)
Yılmaz, bundan sonra Cem'in Tekinerler için alacağı kararları Fatih'ten öğrenecek gibime geliyor. Yılmaz, Cem'den önce davranacak. Cem Fatih'in kendine zarar verdiğini düşünemeyecek.
Fatih'e helal olsun karakterli adammış.En yakın dostunun böyle şeyler yaptığını duyunca hiç düşünmedi bile :)...
Fatih çok işe yarayacak. Tabikide yardım edecek.. Sonuçta Yılmaza yardım edecek.. Nede olsa dizide kimse ona karşı muhakkak karşı gelemiyor.. :)
ya allahım bu bölüm tam bi felaketti ya bu kadarda olmaz ya yılmaz filize inanmadı bence filiz yılmazı bidaha biras zor affeder çünkü filiz 'kalp kırıldımı bidaha eski haline gelmez yılmaz dün benim kalbimi paramparça etti ceyda artık aşka inancım kalmadı bundan sora sadece bebeğim için yaşıcam' dedi. ya yılmaz filiz o kadar ayağına gelmiş sana bağ evinde olanlardan sora hamile kaldım demiş sen gidipte nası handana ve ceme inanırsın ki filize sana inanmayıpta başklarına inandı die kızan onu terkeden sen diilmidin şimdi şu yaptına bak halbuki tamam filiz sana abisinin vurulma konusunda inanmayabilir ama başkasından hamile kalmakla bu aynı şelermiki.yılmaz bence filize çok ayıp etti onu namussuzlukla suçladı filizin böle irenç bişiyi yapabilceğini düşündü filizin kalbini paramparça etti aşka inancını yitirmesini sağladı ama yılmaz gerçekleri öğrendiinde filizin ayaklarına kapansa bile onu asla affetmez söliim
ya allahım bu bölüm tam bi felaketti ya bu kadarda olmaz ya yılmaz filize inanmadı bence filiz yılmazı bidaha biras zor affeder çünkü filiz 'kalp kırıldımı bidaha eski haline gelmez yılmaz dün benim kalbimi paramparça etti ceyda artık aşka inancım kalmadı bundan sora sadece bebeğim için yaşıcam' dedi. ya yılmaz filiz o kadar ayağına gelmiş sana bağ evinde olanlardan sora hamile kaldım demiş sen gidipte nası handana ve ceme inanırsın ki filize sana inanmayıpta başklarına inandı die kızan onu terkeden sen diilmidin şimdi şu yaptına bak halbuki tamam filiz sana abisinin vurulma konusunda inanmayabilir ama başkasından hamile kalmakla bu aynı şelermiki.yılmaz bence filize çok ayıp etti onu namussuzlukla suçladı filizin böle irenç bişiyi yapabilceğini düşündü filizin kalbini paramparça etti aşka inancını yitirmesini sağladı ama yılmaz gerçekleri öğrendiinde filizin ayaklarına kapansa bile onu asla affetmez söliim
İsyanım Toprağa
isyanım yaradana
ey yarabbim ben ne yaptım sana ne yaptım
aldın sevdiğimi elimden
Yalnızlık çöker yüreğimin sokaklarına
alış artık ey yürek
onsuz yaşamaya
alış artık
o eski günler olmayacak
bakamayacaksın onun gözlere
kaybolamayacaksın sevda denizinde
Özledim kokunu şimdiden özledim
Ey zümrüt gözlü dilberim beni benden alıp gittin
Yandı yürek bir avuç kül oldu
bir avuç kül melteminle savruldu
özledim kokunu şimdiden özledim
neredesin ? Aslında ben seninle benmişim
Affet bir oyuna yenik düştü bu yürek
Affet bir şans daha ver bana
Artık ben ben değilim sen yokken ben ben değilim .
Dön artık ..........
Karmaşık oldu ama bunla idare edin artık :D
Arkadaşın imzasında yazdığına acaip güldüm.. Herşey bu gece oldu.. :img-hyste
Allahını seven.. Yılmaza şu durumu tarif ve açıklamasını yapsın.. Seti basacaklar yoksa izleyiciler.. Aslında biliyorda anlamak istemiyor.. :img-hyste Yardım lazım.
EvaLongoria 17-02-07, 17:21 Bu hafta yorum yapmadım. Çünkü diziyi izlememe kararını geçen hafta almıştım. ama kendimi 11 e kadar tuttum. Ve sonlarını izledim. Fatih e helal olsun diyorum. Aslı konusuna girersem çıkamam..
Feride ve Ömer tam gaz devam etsinler..
Filiz...Yılmaz... bana onları sormayın..unutmak istiyorum...
Arkadaşın imzasında yazdığına acaip güldüm.. Herşey bu gece oldu.. :img-hyste
Allahını seven.. Yılmaza şu durumu tarif ve açıklamasını yapsın.. Seti basacaklar yoksa izleyiciler.. Aslında biliyorda anlamak istemiyor.. :img-hyste Yardım lazım.
yorumun için çok teşekkürler eeth artık biri anlatsın herşeyin o gece olduğunu yılmaza yoksa yılmaz aslıyı koriim derken iice aslıya yakınlaşcak belkide sırf filize inat olsun die bilmiorum artık ama öle bişi yaparsa yılmazı kendi ellerimle boğucam onu çok sevsemde
Sevgili Pinkzone
Aslı'nın günlüğünü okumak için çaba sarfetmiyoruz. Bu günlük meselesi bir arkadaşımızın dediği gibi Yılmaz'ın çay demlemesinde ortaya çıktı. Aslı, günlüğe güzel sözler yazıyor. :img-yes:
Sevgili senaristlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizleri Aslı'nın ne yazdıkları konusunda eskisi gibi yormuyorlar.:good:
Sevgili Pinkzone
Aslı'nın günlüğünü okumak için çaba sarfetmiyoruz. Bu günlük meselesi bir arkadaşımızın dediği gibi Yılmaz'ın cay demlemesinde ortaya çıktı. Aslı günlüğe güzel sözler yazıyor.
Sevgili senaristlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizleri Aslı'nın ne yazdıkları konusunda eskisi gibi yormuyorlar.
Ne demiştim geçen haftalarda o günlüğün muhakkak birinin eline geçeceğini.. Tahmin etmek zor olmadı.. Boşuna çıkmadı o günlük ortaya..
En azından ne yazıyor diye artık yorulmuyoruz.. İyi oldu.. Valla bende kızın yazdıklarından etkilendim.. Kıza acıdım.. Çünkü aşkının karşılığı yok.. Ve hiç durduk yere ümit alıyor.. Ama boşuna.. Olan aslının temiz aşkına olacak.. Karşılıksız oalsad içinde yaşıyordu kız.. Ne vardı elini tutacak sanki.. Şimdi artık kaç bölüm boyunca uçacak kız. :img-hyste
EvaLongoria 17-02-07, 17:29 yorumun için çok teşekkürler eeth artık biri anlatsın herşeyin o gece olduğunu yılmaza yoksa yılmaz aslıyı koriim derken iice aslıya yakınlaşcak belkide sırf filize inat olsun die bilmiorum artık ama öle bişi yaparsa yılmazı kendi ellerimle boğucam onu çok sevsemde
dayanamıyorum....
Yılmaz ve Filiz artık birleşmesin zaten... Aslı ile olsun gitsin Yılmaz. Filiz de Cem ile evlensin. Biz de rahata erelim.
Bu mal alım işleri benim hiç hoşuma gitmeyecek yılmaz tekinerleri bir güzel avucuna alacak ve onları aşşağılayacaktır
yılmaz şirketi,evi ve çiftliği alır büyük ihtimalle sonra tekinerler evlerinde evin yeni sahibini beklerler ve karşılarında yılmazı gördükleri zaman şok olurlar
Yılmazda bıyıkaltından gülerek onları küçük düşürür büyük ihtimalle ya evi tekinerlere verip lafları çarpar gider yada tekinerleri kendi evlerinden kovar eğer yılmaz malları satın alırsa kesinlikle böyle bir karşılaşma olacaktır bende o sahnelerde yılmaza sinir olur dururum artık
Ne demiştim geçen haftalarda o günlüğün muhakkak birinin eline geçeceğini.. Tahmin etmek zor olmadı.. Boşuna çıkmadı o günlük ortaya..
En azından ne yazıyor diye artık yorulmuyoruz.. İyi oldu.. Valla bende kızın yazdıklarından etkilendim.. Kıza acıdım.. Çünkü aşkının karşılığı yok.. Ve hiç durduk yere ümit alıyor.. Ama boşuna.. Olan aslının temiz aşkına olacak.. Karşılıksız oalsad içinde yaşıyordu kız.. Ne vardı elini tutacak sanki.. Şimdi artık kaç bölüm boyunca uçacak kız. :img-hyste
Haklisin valla: Biz Filiz bulur derken günlügü Yilmaz okudu, bu arada Yilmazda cok merakliymis okumadan edemedi, e Aslida bir kac bölüm mutlu olsun bari
dayanamıyorum....
Yılmaz ve Filiz artık birleşmesin zaten... Aslı ile olsun gitsin Yılmaz. Filiz de Cem ile evlensin. Biz de rahata erelim.
ya nie öle diosun ya hepimizde bilioruzki dizi mutlu sonla nikah masasında bitcek sadece senaristler diziyi bu sezonun sonuna doru uzatmak için bunları yazıolar o kadar bide tabii yılmazla filiz birbirlerine güvenmek konusunda eşitlenmiş oldular
EvaLongoria 17-02-07, 17:35 Bu mal alım işleri benim hiç hoşuma gitmeyecek yılmaz tekinerleri bir güzel avucuna alacak ve onları aşşağılayacaktır
yılmaz şirketi,evi ve çiftliği alır büyük ihtimalle sonra tekinerler evlerinde evin yeni sahibini beklerler ve karşılarında yılmazı gördükleri zaman şok olurlar
Yılmazda bıyıkaltından gülerek onları küçük düşürür büyük ihtimalle ya evi tekinerlere verip lafları çarpar gider yada tekinerleri kendi evlerinden kovar eğer yılmaz malları satın alırsa kesinlikle böyle bir karşılaşma olacaktır bende o sahnelerde yılmaza sinir olur dururum artık
sevgili cemotara ben geçen hafta aldığım kararı uygulayamayacağım için diziyi izlerken Yılmaz ve Filiz sahnelerini görmemezlikten geleceğim.. en iyisi Aslının karşılıksız aşkını izlemek. O bile daha romantik...
Bu mal alım işleri benim hiç hoşuma gitmeyecek yılmaz tekinerleri bir güzel avucuna alacak ve onları aşşağılayacaktır
Yılmaz'ın Ömer'le bir problemi kalmadı artık neden böyle bir şey yapıp onlara gülsün!Saçmalıyorsun bence biraz arkadaşım.
EvaLongoria 17-02-07, 17:37 ya nie öle diosun ya hepimizde bilioruzki dizi mutlu sonla nikah masasında bitcek sadece senaristler diziyi bu sezonun sonuna doru uzatmak için bunları yazıolar o kadar bide tabii yılmazla filiz birbirlerine güvenmek konusunda eşitlenmiş oldular
sevgili yelda dizinin bu bölümü yayınlanmadan önce bende inatla dedim ki durumlar bir bir olacak. ama yok. diziyi izlemeden 6 saat kadar önce anne olacağımı öğrendim. ve dizinin o kısımlarını izlemesemde filize hak verdim.
evet aslının günlüğü beklediğimiz gibi ortalara çıktı...aman keşke çıkmasaydı yılmaz etkilendi bu sahnede....ooff ki off yani..buarada aslı yazarken hiç etkilenmemiştim...ama yılmaz okuyunca şiiri pek bi hoş olduğunu anladım...
sevgili yelda dizinin bu bölümü yayınlanmadan önce bende inatla dedim ki durumlar bir bir olacak. ama yok. diziyi izlemeden 6 saat kadar önce anne olacağımı öğrendim. ve dizinin o kısımlarını izlemesemde filize hak verdim.
Hayırlı olsun :).Valla sevindim ya.Tebrik ederim.
Filiz'in kendine göre haklı da olsa bi şekilde söylemesi gerekiyordu Yılmaz'a iş bu raddeye gelmeden :)
Yılmaz'ın Ömer'le bir problemi kalmadı artık neden böyle bir şey yapıp onlara gülsün!Saçmalıyorsun bence biraz arkadaşım.
bende sana katılıorum yılmaz ne olursa olsun asla böle şeler yapmaz bence arkadaş biras saçmalamış ciddende yalnız ben filizin yerinde olsam yılmaz bana yalan sölüosun o bizim bebeğimiz olamaz dediğinde şöle yıllmaza bi güzel tokatı yapıştırırdım sizcede öle diilmi arkadaşlar bıktım artık filizin herşeyden habersiz masum ve acı çeken taraf olmasına zavallım filiz
çok sevindim tebrik ederim seni yalnız ben hala az önce yazdıklarıma inanıorum bu dizi mutlu sonla bitrcek eğer bitirmezseler gider senarisleri boğarım ne bu ya kaç haftadır ayrılık ayrılık içim kasvetlendi ya
EvaLongoria 17-02-07, 17:44 Hayırlı olsun :).Valla sevindim ya.Tebrik ederim.
Filiz'in kendine göre haklı da olsa bi şekilde söylemesi gerekiyordu Yılmaz'a iş bu raddeye gelmeden :)
teşekkür ederim sevgili levo..
Filizin bir şkilde söylemesi gerekiyordu evet. ama gerçektende bu ayak üstü olacak bir şey değil. çok özel bir şekilde söylenmesi gerek. benim bebeğimin babası şehir dışında. bende hala söylemedim.
EvaLongoria 17-02-07, 17:46 çok sevindim tebrik ederim seni yalnız ben hala az önce yazdıklarıma inanıorum bu dizi mutlu sonla bitrcek eğer bitirmezseler gider senarisleri boğarım ne bu ya kaç haftadır ayrılık ayrılık içim kasvetlendi ya
sevgili yelde çok teşekkür ederim. ya tabi ki dizi mutlu sonla bitecek. orası kesin. ama bize de bu şekilde acı çektirmemeleri gerek öyle değil mi?
bende sana katılıorum yılmaz ne olursa olsun asla böle şeler yapmaz bence arkadaş biras saçmalamış ciddende yalnız ben filizin yerinde olsam yılmaz bana yalan sölüosun o bizim bebeğimiz olamaz dediğinde şöle yıllmaza bi güzel tokatı yapıştırırdım sizcede öle diilmi arkadaşlar bıktım artık filizin herşeyden habersiz masum ve acı çeken taraf olmasına zavallım filiz
Yılmaz'ın bu konuda savunulacak bir tarafı yok zaten ama inanması da anormal değil bence.Çünkü Handan hanım'ın kendisini sevmediğini biliyor Yılmaz ama bu kızını bu kadar düşüreceğini asla tahmin etmedi.Zaten Filiz'le ilgili duyguları karışıktı ama yine de Cem'in hediyesini kabul ettiğini görünce Filiz'in orda film koptu.Eğer Filiz o hediyeyi kabul etmeseydi Yılmaz Filiz ile konuşurdu çünkü o ana kadar yine de hamile olduğuna inanmadı Filiz'in ama inanmakla doğru mu yaptı hayır...
Senaristler iki taraf da acı çekip birbirini anlasınlar diye bunu yaptılar...
sevgili cemotara ben geçen hafta aldığım kararı uygulayamayacağım için diziyi izlerken Yılmaz ve Filiz sahnelerini görmemezlikten geleceğim.. en iyisi Aslının karşılıksız aşkını izlemek. O bile daha romantik...
valla bende filizi ve feride ömer sahneleri izlemek çok keyif veriyor artık yılmazı izlemek çok sıkıcı yılmazı sadece filizle olan sahnelerinde zevk alıyordum oda yok artık yılmazı izlemek bana çok sıkıntı veriyor tabi diğer karakterleride ama filiz ve bebeği birde feride ve ömer sahneleri izlemek çok keyifli olacak
tekiner kardeşleri izlemek çok keyif verici şahsen
Bu dizide tekinerler olmasa hiç izlemiyecem ama filiz var bebeği olacak ömer var feride var daha ne olsun onun için izlemeye zevkle devam edecem.
ya yapma öle ya aslının aşkını izleme onun aşkı imkansız ben gerçek aşkın bir kez olduuna ve ömür boyu sürceğine inanıorum ve bence filizin yılmaza yılmazında filize duyduğu aşk onlar isteseler bile birbirlerinden nefret etseler bile bitmicek ve bidahada kimseye aşık olamıcaklar ben diziyi elifyılmaz aşkının olduğu zaman izlemedim ama olayları falan biliodum vede asla elifyılmaz aşkının gerçek aşk olduğuna asla inanmamıştım
EvaLongoria 17-02-07, 17:55 ya yapma öle ya aslının aşkını izleme onun aşkı imkansız ben gerçek aşkın bir kez olduuna ve ömür boyu sürceğine inanıorum ve bence filizin yılmaza yılmazında filize duyduğu aşk onlar isteseler bile birbirlerinden nefret etseler bile bitmicek ve bidahada kimseye aşık olamıcaklar ben diziyi elifyılmaz aşkının olduğu zaman izlemedim ama olayları falan biliodum vede asla elifyılmaz aşkının gerçek aşk olduğuna asla inanmamıştım
bak mesela Asmalı Konak'ta da aşk vardı deli bir aşk. kıskançlık vardı deli gibi. ama onlar hiç ayrılmadılar ki.. ille de kriz geçirtecekler bana...
bu arada filiz ve ömere bayılıorum ne tatlı abi kardeşler dimi ama ikiside çok ii kalpli ikiside babalarına çekmiş kesin annelerine bakarsak.Bide handan hanım pişkin pişkin ben herşeyi senin için yapıorum kızım demezmi filiz onun yaptıkları yüzünden ağlarken ardındanda kızım eskiden sana baktıımda hep kendimi görürdüm dedi filizin senle hiçbi alakası olmaz o senin gibi taşkalpli diil
EvaLongoria 17-02-07, 18:13 bu arada filiz ve ömere bayılıorum ne tatlı abi kardeşler dimi ama ikiside çok ii kalpli ikiside babalarına çekmiş kesin annelerine bakarsak.Bide handan hanım pişkin pişkin ben herşeyi senin için yapıorum kızım demezmi filiz onun yaptıkları yüzünden ağlarken ardındanda kızım eskiden sana baktıımda hep kendimi görürdüm dedi filizin senle hiçbi alakası olmaz o senin gibi taşkalpli diil
kesinlikle katılıyorum. kardeşlikleri zaman zaman gerilse de çok güzel bir ilişkileri var. benimde abim ile ilişkim böyle. bu yüzden filiz ile kendimde çok benzerlikler buluyorum.
Evet saçmaladığımı bende biliyorum ama napalım senaristler yüzünden okadar çok saçmaladılar ki insan böyle saçmalık olacağını düşünüyor bence öyle bir sahne gerçekleşecek tekinerlerin evinde yılmazın tavrını çok merak ediyorum dediğim gibi olmasa bile ona yakın bir tablo çizecektir yılmaz bekleyip görücez
Birde yılmaz bebeğin kendisinin olduğunu nezaman öğrenecek acaba
tolgahuzur1 17-02-07, 18:41 arkadaşlar şimdi başka sitelere girdim de orada şöyle bir senaryo var ama ne kadar doğru bilemiyorum.. aslı ile yılmaz yakınlaşacakmış bu yakınlaşma nişana kadar uzayacakmış. bunu gören filiz inat uğruna cemin evlenme teklifine evet diyecekmiş. bu arada batan handan hanım daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecekmiş.ve ölmeden önce filize söyleyecekmiş..filizde yılmazın evlendiği gün gidip herşeyi öğrendiğini söyleyecekmiş. bu arada cem gelip filizi vuracakmış ve dizi burada bitecekmiş. yani bu ikinci senaryo imiş. senaristler karar verememiş mutlu son mu? yoksa mutsuz mu?
arkadaşlar şimdi başka sitelere girdim de orada şöyle bir senaryo var ama ne kadar doğru bilemiyorum.. aslı ile yılmaz yakınlaşacakmış bu yakınlaşma nişana kadar uzayacakmış. bunu gören filiz inat uğruna cemin evlenme teklifine evet diyecekmiş. bu arada batan handan hanım daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecekmiş.ve ölmeden önce filize söyleyecekmiş..filizde yılmazın evlendiği gün gidip herşeyi öğrendiğini söyleyecekmiş. bu arada cem gelip filizi vuracakmış ve dizi burada bitecekmiş. yani bu ikinci senaryo imiş. senaristler karar verememiş mutlu son mu? yoksa mutsuz mu?
valla senaristlerden artık herşey beklenir okadar çok saçmaladılar ki böyle bir saçma son yaparlarsa hiç şaşırmam ama böyle olacağını zannetmiyorum zaten en kısa sürede yılmaz gerçeği öğrenir öğrendikten sonrada aslıyla ilişkisini keser ama bazı sahneler gerçekleşecek mesela yılmaz gerçekleri öğreneseye kadar aslı yılmaz yakınlaşması olacak ve bu yakınlaşmaya filiz şahit olup dahada kahrolacaktır birde handan hanım kalp krizi geçirirse çok güzel olur bu kadının sonunda ölüm olmalı bence
EvaLongoria 17-02-07, 18:51 arkadaşlar şimdi başka sitelere girdim de orada şöyle bir senaryo var ama ne kadar doğru bilemiyorum.. aslı ile yılmaz yakınlaşacakmış bu yakınlaşma nişana kadar uzayacakmış. bunu gören filiz inat uğruna cemin evlenme teklifine evet diyecekmiş. bu arada batan handan hanım daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecekmiş.ve ölmeden önce filize söyleyecekmiş..filizde yılmazın evlendiği gün gidip herşeyi öğrendiğini söyleyecekmiş. bu arada cem gelip filizi vuracakmış ve dizi burada bitecekmiş. yani bu ikinci senaryo imiş. senaristler karar verememiş mutlu son mu? yoksa mutsuz mu?
böyle bi senaryo imkansız sevgili tolgahuzur.. yani bu kadar da düşmez senaristler..
arkadaşlar şimdi başka sitelere girdim de orada şöyle bir senaryo var ama ne kadar doğru bilemiyorum.. aslı ile yılmaz yakınlaşacakmış bu yakınlaşma nişana kadar uzayacakmış. bunu gören filiz inat uğruna cemin evlenme teklifine evet diyecekmiş. bu arada batan handan hanım daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecekmiş.ve ölmeden önce filize söyleyecekmiş..filizde yılmazın evlendiği gün gidip herşeyi öğrendiğini söyleyecekmiş. bu arada cem gelip filizi vuracakmış ve dizi burada bitecekmiş. yani bu ikinci senaryo imiş. senaristler karar verememiş mutlu son mu? yoksa mutsuz mu?
yuhhhh yani pess diyorum baska bisey demiyorum eyer yilmaz okadar yakinlasin yemin ediyorumki diziye bakmam bakmam yemin ediyorum böyle sacma senaryo olamaz bu senaristler ne yapmaya calisiyo hic anlamis deyilimm böyle senaryo olamaz olmaz olsun yanii yuuhhhh eyer böyle bi senaryo olursa ben kafayi yerimm bu büyük aska gerci büyük ask mask da kalmadi ama bilemiyorum ya !!!eyer yilmaz bu bölüm gidipte asliyi öperse falan filan böyle olur ama yokk geri cekilirse bilemiyorumm!!!!
mutsuz son yaparlarsa yuhh diyorum! izleyiciyi bu kadar kastılar! sinir ettiler bide mutsuz son! iyiki aşk dizisi bu ne bu yaaa! daha çok mafya dizisine döndü
Bu son yazılan olacaklara dair yazı.. Sadece bir bölümde mi olcakmış.. :) Ki biz kaç bölümdür çocuğun babasının öğrenmesini beklerken.. Söylermisiniz o kişilere ya senarsitlerden birisiyle çok yakın arkadaş yada. Senaristlerden biri.. Kimse bu kadar olacakları bilemez.. Bu yazılanlara ne bir bölüme nede 2 bölüme sığacak şeyler değil.. en azından 8 bölümlük malzeme var.. Kimsede senaristler kadar 2 bölüm öncesini bilemez.. :)
bence asla boyle bırsey olmaz...bosuna kendımızı sıkmayalım eğer boyle bırsey olursa gercekten cok sacmalar zaten aslıyla yılmaz nısana gıtmeden ben dızıyı bırakırım....
yılmazın yanlıs anlamasını aslının elını tutmasını kabul ederım ama bunu asla kabul edemem.
boyle buyuk bır askı ne hale getırdıler.ızlemeye alısmıs olduğumuz cok sacma dızılere doner bu senaryo sonunda!fılızle yılmazı bır bolumde barıstırıp konusturmadan evlendırseler bıle daha mantıklı olur bu senaryodan!
fılızle yılmaza cok uygun bır sarkı ıntızar soyluyo zaten:)
Her aşk kendi masalını yarattı
seni perilere beni kaf dağının ardına attı
üç gündür evden çıkmadım
telefonlarını açmadım
seni üzeyim derken
gitgide sana bağlandım
yani kendi kalbime bir çelme taktım
sensiz olamam yaşayamamki
bir gece dargın kalsak uyuyamamki
bakma kızınca sana gurur yaptığıma
aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
Sustum yüzüm benzim soldu
herkes beni senden sordu
üç beş saat derken
bak yine akşam oldu
Yani olan yine aşka oldu
sensiz olamam yaşayamamki
bir gece dargın kalsak uyuyamamki
bakma kızınca sana gurur yaptığıma
aşk dolanır seni görünce ayaklarıma
tolgahuzur1 17-02-07, 19:27 valla arkadaşlar bende inanmadım ama olabilirde. yani senaristler iki son belirlemişler.biri mutlu son diğeri mutsuz son. şu anda karar aşamasındaymışlar. valla ben o sitenin yalancısıyım.. ne kadar doğru bilemem ama bana olabilir geliyoo yani yakınlaşma olacağı kesin. filiz cemi dudağından öpmüştü kesin yılmazda bu bölümde öyle bir öpüşme olabilir ama daha sonra uyanır izleyip göreceğiz..
çok şükür ancak bitirebildim yorumları ne kadar hızlıymışsınız biracık yokluğumdan faydalanıp döktürmüşsünüz forumdaşlarım ah ben de olacaktım ki tam olsun ama yine de ellerinize sağlık öncelikle bölüm yorumu yapan kurşuni, denizim, slayjic ellerinize sağlık güzel yorumlardı.
archshe, secoms, sinem yokluğumu aratmamışsınız sağolun:)
matraka verdiğin tüyolar için sağol yorumlarınla ilgili sonra yorum yapacağım.
katıldığım ve katılmadığım o kadar çok yorum okudum ki bakalım benim yorumum nasıl olacak:)
tolgahuzur yazdığın bu senaryo bence olabilir bir senaryo değil ters köşe yaparlar mı bilinmez ama oyuncular bile mutlu sonla bitecek dediler.
sevgili Tolgahuzur1;Filiz cemi öpmedi cem filizi öpmeye kalktı sonundada tokadı yedi ama burda durum farklı aslının aşkı yılmazın hoşuna gitmiş ve aslının elini tuttu büyük ihtimallede yeni bir ilişkiye başlayacaklar yani filizle cem arasında hiçbirzaman birşey olmadı
valla arkadaşlar bende inanmadım ama olabilirde. yani senaristler iki son belirlemişler.biri mutlu son diğeri mutsuz son. şu anda karar aşamasındaymışlar. valla ben o sitenin yalancısıyım.. ne kadar doğru bilemem ama bana olabilir geliyoo yani yakınlaşma olacağı kesin. filiz cemi dudağından öpmüştü kesin yılmazda bu bölümde öyle bir öpüşme olabilir ama daha sonra uyanır izleyip göreceğiz..
yok o kadar ılerı gıtmezler yılmaz boyle bır adılığı yapmaz ama fılızı unutmak ıcınde boyle bırsey yapmasıda buyuk hata olur.fılızı unutmak ıcın aslıyla dusunurse vay halımıze.
yılmaza kolay elfı unuttuysa fılızıde unutur olmadı aslıya gıder aslıda kafasına uymadı baska bırıne gıder yılmaz ıcın sorun yok!
fılız cemı dudağından mı optu yapma arkadasım fılız sarhostu cem geldı fırsattan ıstıfade kızı optu ve cevabını aldı sonra!yok yok bnm kalbım kaldırmaz bu senaryoyu kesınlıkle nerden nereye olur!
o kadar haber cıktı once dızıde sonra gercek hayatta bence kesın mutlu son var yanı bosuna kendımızı sıkıyoruz!
kesınlıkle mutlu son olacak!
tolgahuzur1 dedi gibi bir senaryo akillarindan gecmise bile senaristlerin yuh olsun onlara , ama böyle birseyin olmazina ben hic bir imkan vermiyorum,söz vermis asklara ne alakasi kaliyor ozaman.
yılmazdan filize bir şarkı (son yapılan yanlıştan sonra filizine uzun oldu ama sözler güzel)
YANLIŞ DÜŞÜNCE (dj akman)
Gitmen Sükünetmiydi
Yoksa Seni Takmıyorum Artık Demenmiydi He,
Benden Daha Çok Önemliydi Demek Kırdın Kalbimi
O Düşüncen Düşündürdü Beni
Sanki Senin Düşüncen Değiştiriyor Sana Benim Benliğimi
Beni Kendi Kafana Göre Yargılama
Sana Gelemiyorum Diyorsam Seni Özlemedigimi Sanma
Seni Her Nefes Alışımda Özledim
Özlediğimi Belki Sana Belli Etmedim
Ama Seni Gerçekten Aklımdan Bir Saniye Bile Silmemiştim
Her Görmediğimde Özlemiştim Seni
Her Zaman Kalbimde Hissettim
Sen Bana Yanlış Düşüncelerinle Geldin
Ben Sana Duyduğum Sevgiyi Yavaş Nefrete Çevirdin
Hiç Sen Beni Hiç Bir Zaman Rahatsız Etmedin
Rahatlıkta Vermedin
Beni Tanıyamamışşın Bu Güne Kadar
Hangi Seven İnsan Kendi Yalanlarına Kanıp Sevdiklerini Yakar
Doğruları Duymadan Önce Yanlışları Yargılar
Bizim İlişkimiz Aynı Mazideki Hataların Gibi
Buraya Kadar Gelmez Artık Gerisi
Kalacak Kalbimde Aşkın İzi
Çünkü Senin İsmin Artık Bende Silindi,Silindi
Çünkü Artık Artık Bende Silindi
Onca Senelerim Tok Yerine Yanmış
Doğru Sandığım Kişiler Çıkıyor
Yine Yanlış Yoksa Benmiyim Yanlış Yapan
Senin Bana Olan Düşüncelerin Saçma Sapan
Yolun Açık Olsun Kalbin Kalbine Layık Olanı Bulsun
Ve Onunla Beraber Gül Gibi Sararıp Solsun
Beni Unut Rüyaların Kaybolsun Kalbinden At Beni Yok Olsun
Ne Kadar Acı Olsada Sen Benim İçin Artık Yoksun
Karakterlerimiz Birbirine Uysun İsterdim
Ama Sen Benim Değişmemi Bekledin Aklına Görede Bazen Degiştirdin
Bir Başkası Olsaydı Onu Çoktan Kaybetmiştin
Buraya Kadar Gelmesine Ben Değil Sen İzin Verdin
Elveda Güzelim Sen Kendi Kendini Kalbimden Çektin
Yanlışlıkla Bana Gelip Kalbimi İncilttin
Bu Rapimdeki Doğrular Senin Yanlışlarına
Sana Yargılar Elveda Hoca Güzel Yıllar
Elveda Hoca Elveda Hoca Güzel Yıllar
Onca Senelerim Tok Yerine Yanmış
Doğru Sandığım Kişiler Çıkıyor
Yine Yanliş Yoksa Benmiyim Yanlış Yapan
Senin Bana Olan Düşüncelerin Saçma Sapan
Düşünce,Beni Senden Ayıran
Senin Beynindeki Dolaşan Bir Yalan
Beni Sana Tanıtan
Sen Beni Sanki Kendi Kendine Anlatan Bir İnsan
filizden yılmaza bir şiir
İNANMADIN (ahmet selçuk ilkan)
Yüreğinin çöllerine, Nehir oldum inanmadın
Saçlarının tellerine, Esir oldum inanmadın
Ben ki asi boyun eğmez, Benki çılgın söz dinlemez
Senin için hemde kaç kez, Yaşlar döktum inanmadın
İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım
Tanrımısınki tapayım, Sevdim seni inanmadın
Diz çökerken dağlar bana, Şimdi taşlar ağlar bana
Hayatımda birtek sana, Yenik düştüm inanmadın
Sen kavgamın tek galibi, Sen gönlümün tek sahibi
Sana uysal çocuk gibi, Teslim oldum inanmadın
Yere serdin gururumu, Hiçe saydın onurumu
Kucakladım umudumu, Koştum sana inanmadın
Yasak koydum şu kalbime, Ne geçdiki ah elime
Bağlanmakmı ne kelime, Öldüm sana inanmadın
Bana geri ver ıslanmamış gülen gözlerimi
Bana geri ver kararmamış güzel günlerimi
Bana geri ver tükenmemiş büyük sevgileri
Her seyi geri ver...
NOT: umarım her ikisinide beğenirsiniz:)
tolgahuzur1 dedi gibi bir senaryo akillarindan gecmise bile senaristlerin yuh olsun onlara , ama böyle birseyin olmazina ben hic bir imkan vermiyorum,söz vermis asklara ne alakasi kaliyor ozaman.
epeydir yazmiyorum dizimiz öyle bir anlamsiz olduki anlatamam anlatmak ta istemiyorum zaten hicbirseyi...yorumlarima gelince inanamassiniz ama okudugunuza göre yorum bile yapamiyorum artik bir tek su son sahneyi...diyecem ama demiyorum vazgectim haric kane seninde dedigini gibi bir zamanlar dizimizin bir anlami vardi söz vermis asklara... simdiki dizinin bu haliyle ne alaka ben sahsen anlamiyorum...bence bundan böyle söz vermis asklara... yerine konusamayan dillere... :img-hyste
nasil ama daha uygun degilmi sizce???
ben bir de bu filizcileri anlayamıyorum. filiz yılmazı suçladığında bir iki bölüm özür diledi bastınız yaygarayı. aman affet yılmaz, amma uzattın yılmaz, gururun amma önemliymiş yılmaz, öfkesi aşkından büyük yılmaz... uzar gider böyle. şimdi yılmaz aynı pozisyona düşünce affetme filiz, sonsuza kadar süründür yılmazı, yılmaz bitti, geber yılmaz,.... ama savunmaya gelince yok biz ikisi açısından bakıyoruz olaylara, yok onlar bizim için bir bütün...bence renginiz kabak gibi ortaya çıktı kusura bakmayın. ilk sezon yılmazın dediği gibi " bak böyle şeyler seninde başına gelebiliyormuş, canın yanınca nasıl da bağırıyorsun" yılmazı asanlara tek diyeceğim budur...
sevgili ferman, hemen affetmesi beklenmedi ki yılmazın zaten affetmedi de 8 bölümdür de devam ediyor sadece filizin hastane olayıdan sonra yumuşama oldu onun dışında affetmedi ki filizi hem ilk başlarda affetmemesi de yerindeydi yılmazın ama bunu çok uzattı gururunu aşkının önüne geçirdi filizi kendisinden mahrum bırakarak en büyük cezayı verdi uzun sürmesi sadece yanlıştı birkaç bölüm sonra affetmeliydi.
filizin yılmazı süründürmesi söz konusu olmayacak merak etmeyin, o hiçbirzaman gururunu aşkının önüne geçirmedi şimdi ne kadar da aşağılansa yine önüne geçmeyecek gururu aşkının, sadece ufak bir tavır yapacaktır filiz ama yılmazın ona verdiği cezayı filizinde vermesini isterim nedeni maden durum eşitlemesi o zaman yılmazda bu eşitlemeden payını alsın.
ben hala daha ikisini de anladığımı düşünüyorum son olayda yılmazın hatalı olduğunu da söylüyorum ve gururunu çok uzun tuttuğu için filize uyguladığı cezanın fazla olduğunu düşünüyorumson yorumlarda filizin ağırlık kazanması yılmaza yaptığı ithamdan sonra hiçbir hatasının olmamasıdır diyeceksiniz ki bebeği söylemedi bunun açıklamasını çok yaptım eski yorumlara dönüp bakarsanız cvbım yazılısır.
yılmazı asmak için bu bölüm pay verilmiştir sizin filizci diye tabir ettiğiniz kişilere bırakın sizin zamanında filiz için yaptığınızı şimdi onlar yılmaz için yapsın neden kabul edemiyorsunuz, bu işler sırayla demek ki sıra filizcilere geçti, sakin olun:img-yes:
yılmaz elifide öyle sanmıyordu eliften de başka şeyler başka davranış bekliyordu o hapishaneden kovma sahnesini hatırlarsan elifin kendisine döneceğini umuyordu serbest bıraktı elifi elif ömeri gitti filizle ayrıldı filiz ceme gitti yılmaz açısından olaylar benzer aslında bunun ayrıca basit sanmakla alakası yok en iyisi siz filizciler sadece filizi anlmaya devam edin sonra gelipte yılmazı anlıyoruz felan demeyin ya komik oluyorsunuz forumda öyle arkadaşlar çok var yılmaza anlıyorum deyip söylemediğini bırakmayan o yüzden bırakın yılmazcılar yılmazın halinden anlasınlar siz yılmazın filizin peşinde gitme sahnelerini konuşun zevk alın
yılmazı anladığımı söyleyenlerden biri de benim bu yorumunu üzerime alındım nedense:) gerçekten ben her iki tarafıda anlamaya çalışıyorum ama son bölümlerde biraz fazla filiz yorumum oluyor olaylar bu durumu tetikliyor, yılmazı neden size bırakacağım sonuçta iki taraftan da bakamaz mıyım merak ettim, umarım beni de içermiyordur bu yazın hoş içersede üzerime alındım ki cvp yazıyorum:)
filiz ceme gitmedi yılmazın bunu düşünmesi saçma her ne kadar eline verilen rapor ve cemin lafları sadece inandırmak içindi ve yılmazda inandı elifle iligili söylediğinin bu olayla hiçbir benzerlik kuramadım nedense zaten bu bölümde yılmaz filize baştan beri güvenmediğini belli etmiş oldu yani kendi sözlerini yemeye başladı filizin ona yaptığını şu an kendisi yapıyor kendi yaptıkları ile çelişmeye başladı bu bölüm.
ayrıca şimdi yazılanları okucam yılmazı en sert şekilde eleştirenleri kaydeticem ve onlara ilerde süpriz yapıcam belki utanırlar diye ama nerde yaptıklarıyla kalmaya mahkumdurlar filiz aşkı için ağzına geleni söyleyen bir krakter sevdiği için herşeyi söyledi gene söyleyecek ama yılmaz bu aşk için aşkı için en ufak kötü bir söz söylemedi hala bu adamın filize fazla olduğunu düşünüyorum ee sizin gibi bakmıyorum nede olsa taraflı bakıyorum onlar sayesinde yılmazıda entrika çeviren biri yapıcaklar sonunda o olacak
"söz gümüşse sükut altındır" yılmazın yaptığı budur mu diyorsun, bende "bazen susmak konuşmaktan daha çok şey anlatır" diyorum yılmaz konuşmadan da çok şey anlatabiliyor ama daha öncesinde söyledikleri de yetiyor tabi yılmazım zaten boş konuşan bir insan olamaz her ne kadar bu sezon replikleri feci olsa da yılmaz aşkı için en ufak kötü bir söz söylemedi ama bu son yaptığı toptan ödeme oldu filize sanırım, filizin söyledikleri de boşa söylenmiş değildi o ortamın hazırlanmasıydı filiz tarafından baktığında boş değil yeter ki sen bakmak iste yani her iki karakterde bir şekilde kendi istekleri olmadan çevrelerinin etkileriyle birbirlerini yargılamışlardır ama doğru yolu bulacaklardır her iki taraftanda baktığım zaman aşklarına olan inancım kaybolmadı ve onları birbirlerine bakarken içlerinin gitmesi bana yetiyor ama aralarında ki sorunları keşke birlik olup çözebilseler.
ne filiz yılmaza fazla ne de yılmaz filize sevgili matraka, ama şundan eminim artık filizin aşkı çok daha büyüktür yılmazınkinden, ben her ikisinide birlikte görmek istiyorum ve ne aslıyı ne de cemi ne de her kim olursa olsun yakıştırmıyorum ne filize ne de yılmaza, ben hala aşklarına olan inancımı yitirmedim, hatalarınıda nazar boncuğu sayacağım başka yapacak birşey yok onların artık gerçekleri görmesini bekleyip ilk defa kendileri ve aşkları hatta bebekleri için birşeyler yapmalarını bekleyeceğim.
yılmaz ilk sezon da yaptığı entrikdan dolayı pişman olmuştu bu yüzden bu sezon bunu yapmayacaktır sanırım.
Bu arada zamanında filiz yılmaza güvenmedi diye eleştirenler kızı yerden yere vuranlar her türlü lafı söyleyenler şimdi yılmazda filize güvenmeyerek büyük bir hata yaptığı için yılmaz eleştirilince yerden yere vurulunca tepki koyuyorlar ama zamanında kendileri filize demediğini bırakmadılar onun için yılmaz eleştiriliyor diye kızmaya hakları yok bizde zamanında filiz bunları haketmedi diyorduk ama takan yoktu yerden yere vuruluyordu şimdi sıra yılmazda yaptığı hatanın bedelini ödemeli yoksa adaletsizlik olur
bundan sonrada kaderin cilvesine bakki cemin ellerine bakacaklar anne-oğul acaba acıyıp-yardım edermi diye. yazık hakikaten yazık.[/B]
birinci arkadaşim bu dediklerini sadece handan hanım için gecerli
yoksa asla ömer &filiz için gercerli degil
kaldiki tekinerler alın teriyle zaten para kazaniyorlar
heralde pis yada yasal olmayan işlerden para kazanmiyorlar
yılmazı asmak için bu bölüm pay verilmiştir sizin filizci diye tabir ettiğiniz kişilere bırakın sizin zamanında filiz için yaptığınızı şimdi onlar yılmaz için yapsın neden kabul edemiyorsunuz, bu işler sırayla demek ki sıra filizcilere geçti, sakin olun nasıl olsa durumu eşitleme diye yola çıkılmadı o zaman neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki, madem dizide olayları eşitlemeye gidildi şimdi de forumda eşitleme sırası gelmiştir zamanında filize yapılan şimdi yılmaza yapılıyor
NOT: EŞİTLEME AMAÇLI YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR BU DURUM YOKSA BAŞKA BİR NEDENİ YOKTUR:)
Fragman özet derken soğuk duş etkisi yaratan bir bölüm geride kaldı bana göre. Bölümü çok da beğendiğim söylenemez. Tabii forum geneli gibi Yılmaz’a kızdım bu bölüm. O kadar canım sıkıldı ki anlatamam. Karakter karakter başlayalım. Bakın Yılmaz’ı bu bölüm oldukça hatalı bulduğum için eleştirdim. Umarım kimse bana kırılmaz.
YILMAZ: (Yılmaz’cıların affına sığınarak:)) Yılmaz’ın geçen haftalarda tavan yaptığını yazmıştık bu hafta tabanı gördü Yılmaz. Gördüğü saçma sapan puset manzarasına inanıp hiç sorgulamadan çekip gitmesine mi kızsam, Filiz’e ettiği olağanüstü kaba lafa mı kızsam karar veremedim. Evet hep dedik ya bu çiftin en önemli sorunu iletişim diye. Hiç de haksız değilmişiz. Yılmaz sevdiği kadını anlamaya çalışmak dinlemeye çalışmak yerine, yargısız infaz etti. Yahu Yılmaz, Cemişko manyağını ve de Handan cadısını da biliyorsun neden sevdiğin kadına değil de onlara inanıyorsun? Bu raporun düzmece olabileceği hiç mi aklına gelmiyor? İnanamıyorum. Raporu da yırttı. Filiz nasıl anlayacak dönen dolabı? Hepsini geçtim ne olup bittiğini Aynalı’ya anlattı. Aynalı akıllı adamdır yemez bu numarayı dedik o Yılmaz’dan beter çıktı. Yılmaz Filiz’i yazık ki hiç tanıyamamış. Yahu kızcağız ilk defa seninle birlikte olmuş. Dört yıl boyunca arkasından Allah bilir ne Murat’lar koşmuştur hiç biriyle olmamış. Şimdi Cem’le mi olacak? Hepsinden geçtim, Filiz o kadar basit biri mi ki, Cem’le yaptığı çocuğu Yılmaz’a yamayacak? Filiz o kadar karaktersiz mi? Bu mudur aşk? Aslı için çok endişelendi. Endişesinde haksız da sayılmazdı kendileri ama bu endişenin yarısını Filiz için göstermedi. Ben de neler diyorum. Adam kızın Cem’le birlikte olduğunu düşünüyor. Neden endişelensin ki? Yılmaz Aslı olayında Yılmaz kesinlikle hatalı. Kızın duygularını biliyor şiiri okur okumaz kızın elini tuttu. Düpedüz kıza ümit veriyor. Birlikte olurlar mı? Sanmıyorum. Yılmaz Aslı yakınlığı sürecek gibi duruyor ama. Yılmaz’a bir dost tavsiyesi. ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKMEZ YILMAZ. ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKSEYDİ KERPETEN BULUNMAZDI. Bunu Yılmaz’ın dikkate alması temennisi ile.
FİLİZ: Yılmaz’a çocukları olacağını söylemek isterken ne kadar da ümitliydi. Gerçi haftalarca beklediği için kızmıştım Filiz’e ama ne olursa olsun bunu hak etmedi. Dediği laf içime oturdu. Evet Filiz camdan bir kalp taşıyor Yılmaz ise eline aldığı sopayla kızın kalbini her seferinde tuzla buz ediyor. Hiç bu kadar aşağılanmadı bu kız arkadaşlar dizide. Annesiyle konuşurken de içim acıdı. Bu acının mimarı Handan Hanım teyze. Ama şu da var. Yılmaz bu kıza birazcık güvenseydi bunlar olmazdı. Ayrıca şimdi Yılmaz Filiz’in Cem’le olduğunu düşündü ya, Aslı’ya gitmekte sakınca görmedi. Oysa ki Filiz en zor zamanında Cem’le böyle yakın olmadı. Cem’in şık evlilik teklifine rağmen. Ve evlilik dışı çocuk beklerken her anlamda zordaydı Filiz. Yine de evet demedi. Şirketleri iflas ettiği zaman bile başını dik tuttu. Aferin Filiz’e. Ömer’in çok büyük bir hata yaptığı ortada, ama yine de onu yargılamadı.
CEM-HANDAN: Bunları aynı başlıkta yazmak şart oldu artık. Handan az da olsa hata yaptığını aklının köşesinden geçirdi. Esas şok yakında çok yakında zaten. Ne de güzel düştüler yere Elizabeth ile. Oh haklarından ancak Elifciğim geliyor zaten. Cem’e gelince, Fatih’i Yılmaz ve Aynalı’nın korkutması işe yaradı. En azından Aslı’nın hayatı kurtuldu. Ben Aslı’yı sevmesem de bunu haketmediğini düşünüyorum. Cem’in en zor zamanlarında bile Tekiner’lerin yanında olması ne kadar yalancı, aşağılık bir karakter olduğunun göstergesi. Ömer de Filiz de öğrenecek yakında zaten. Handan’a da herhalde felç gelir. Tekerlekli sandalyeye mahkum olur.
NALAN-KEREM: İlahi Kerem ben üniversite mezunuyum, yüksek lisans yapıyorum, ama daha tam anlamıyla iş hayatına atılmış değilim. E sen liseyi zar zor bitirmişsin hastane personeli işini neden beğenmiyorsun ki? Hem ucunda Nalan’ı da görmek var. Bu arada Müjgan’ın o burnundan kıl aldırmaz tavrı çok can sıkıcıydı yine. Hayri Bey’i öyle bir etti ki çay boğazında durdu.
SALİH FAHRİYE CEMİL: Bu cephe de bayağı hareketlendi. Ahmet’in psikolojisine Cemil’in yaptığı açıklama çok derin bir darbe vurmuş bu belli. Cemil’in alkole sarması yeniden hiç de iyi olmadı.
dediklerin altına imzami atıyorum seninde iznin olursa bende artık mutlu
son felan olmasın yılmaz gitsin aslıyla evlensin filizide rahat bıraksın
artık filizi yani bir kadını daha fazla aşşagamasınlar artık yeter
yakupoglu61 17-02-07, 21:19 yılmazı asmak için bu bölüm pay verilmiştir sizin filizci diye tabir ettiğiniz kişilere bırakın sizin zamanında filiz için yaptığınızı şimdi onlar yılmaz için yapsın neden kabul edemiyorsunuz, bu işler sırayla demek ki sıra filizcilere geçti, sakin olun nasıl olsa durumu eşitleme diye yola çıkılmadı o zaman neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki, madem dizide olayları eşitlemeye gidildi şimdi de forumda eşitleme sırası gelmiştir zamanında filize yapılan şimdi yılmaza yapılıyor
NOT: EŞİTLEME AMAÇLI YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR BU DURUM YOKSA BAŞKA BİR NEDENİ YOKTUR:)
biz filizi astığımızda filizciler savundular...şimdi onlar yılmazı asıyosa bizde doğal olarak yılmazı sonuna kadar savunuyoruz...
kimse filizcilere yılmazı asamazsınız böle bi hakkınız yok demiyor...
FAKAT asarken dikkatli asın lütfen...
biz filizi astığımızda filizciler savundular...şimdi onlar yılmazı asıyosa bizde doğal olarak yılmazı sonuna kadar savunuyoruz...
sevgili arkadaşım kabul edin artık yılmazda çok büyük bir hata yaptı ve filizi aşşağıladı herhalde yılmazın filize yaptıkları hoşuna gidiyor kız resmen yıkıldı perişan oldu hiç mi üzülmedin kızın haline filiz hata yaptı diye eleştirdin durdun yılmazda hata yaptı bir kerede olsun yılmazıda eleştir çünkü yılmaz haksız savunulacak bir tarafı yok ama siz hala bu durumda bile filizi suçluyorsunuz yok bebeği zamanında söylemedi diye filiz tüm olanları haketmiştir diyorsunuz yani bu durumda bile size göre filiz suçlu
destina304 17-02-07, 21:24 arkdaşlar bence filzici yılmazcı diye birşey olamaz.onlar bir bütün.bizde hepimiz birebirer filizci ve yılmazcıyız tabiki hatalı gördüğümüz karekteri eleştircez ama filizci yılmazcı olmaz hepimiz yılmazfilizciyiz
YILMAZ & FİLİZ
ölsem ölsem ölsem hemen şimdi
kaçsam gitsem kaçsam tamda şimdi
bu kez pek bi afili yanlızlık
aldatan bi kadın kadar düşman
ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan
bu kez pek afili yanlızlık
ağlayan bir kadın kadar düşman
tuzaklar kurmuş üstelik
bırakmıyooor acıtmadan
bitiyorum her nefeste
ne halim varsa gördüm
çok koştum çok yoruldum
ve şimdi bende düştüm...
emre aydın-afili yanlızlık
MEDSUL bu arada sen daha ordamısın ben o mesajı sabah gönderdim be arkadaşım tünaydın yanii:)
destina304 17-02-07, 21:32 arkdaşlar hani yılmaz o zarfı yırttıya .filizin bu durumu anlayabilmesi için filiz kontrl için hastneye doktora gidecektir.doktorda prapor işe yaradımı falan dicektir.filizde ne raporu diyince herşey bence çorap söküğü gibi gelcektir.bence böle olması mantıklı olur
yakupoglu61 17-02-07, 21:35 sevgili arkadaşım kabul edin artık yılmazda çok büyük bir hata yaptı ve filizi aşşağıladı herhalde yılmazın filize yaptıkları hoşuna gidiyor kız resmen yıkıldı perişan oldu hiç mi üzülmedin kızın haline filiz hata yaptı diye eleştirdin durdun yılmazda hata yaptı bir kerede olsun yılmazıda eleştir çünkü yılmaz haksız savunulacak bir tarafı yok ama siz hala bu durumda bile filizi suçluyorsunuz yok bebeği zamanında söylemedi diye filiz tüm olanları haketmiştir diyorsunuz yani bu durumda bile size göre filiz suçlu
yılmazı eleştirdiğim tek nokta şu ana kadar cemin üstüne gitmemesiydi...
filizi aşşağıladı doğrudur...EDEN BULUR BU DÜNYA BÖYLE ...ALMA MAZLUMUN AĞINI çıkar aheste aheste...filizde yılmaza aynı şeyleri yapmıştı...
allemalle42 17-02-07, 21:35 arkdaşlar bence filzici yılmazcı diye birşey olamaz.onlar bir bütün.bizde hepimiz birebirer filizci ve yılmazcıyız tabiki hatalı gördüğümüz karekteri eleştircez ama filizci yılmazcı olmaz hepimiz yılmazfilizciyiz
Elbetteki hepimiz biriz TubyBulent hep bir arada.
Ama yılmaza bende kızıyorum yaptıgı hiç hos deil.Yılmaz bu bölum yaptıklarıyla gercekten cok kalp kırdı.Senaristler bu kdr acımasız olamazlar yaf.Filize yazık deil mi o kız her agladıgında benim içim parcalanıyor walla :img-wink:
yok savunun zaten kimse engel olmuyor ama bu durumun savunulacak yanı var mı orası tartışılır işte, yılmazı asamazsınız böyle bir hakkınız yok diyorsunuz yorumlarınıza bakarsanız yılmaza yapılan en ufak bir eleştiri bile sizde ters etki yapıyor hem filizci diye tabir ettiğiniz kişiler sizlerin yaptığı yorumlar karşısında sizler kadar da sert değillerdir ve asma konusunda size henüz yetişmemişlerdir bu da ne kadar dikkatli olduklarını gösterir yılmazı asma konusunda ben böyle düşünüyorum katılmayabilirsiniz:img-yes:
yakupoglu61 17-02-07, 21:40 arkdaşlar hani yılmaz o zarfı yırttıya .filizin bu durumu anlayabilmesi için filiz kontrl için hastneye doktora gidecektir.doktorda prapor işe yaradımı falan dicektir.filizde ne raporu diyince herşey bence çorap söküğü gibi gelcektir.bence böle olması mantıklı olur
valla destina sn yok diyosun ama böle birşey var şu an ...
mesela bn,matraka,ferman336(benim bildiklerim) yılmazcıyız hemide sonuna kadar...
filizci değiliz ama bn tubacıyım...
YILMAZ & FİLİZ
ölsem ölsem ölsem hemen şimdi
kaçsam gitsem kaçsam tamda şimdi
bu kez pek bi afili yanlızlık
aldatan bi kadın kadar düşman
ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan
bu kez pek afili yanlızlık
ağlayan bir kadın kadar düşman
tuzaklar kurmuş üstelik
bırakmıyooor acıtmadan
bitiyorum her nefeste
ne halim varsa gördüm
çok koştum çok yoruldum
ve şimdi bende düştüm...
emre aydın-afili yanlızlık
MEDSUL bu arada sen daha ordamısın ben o mesajı sabah gönderdim be arkadaşım tünaydın yanii:)
vallahi yeni gördüm be arkadaşim okadar cok mesaj var oku oku bitmiyor
aman allahim ne yorumlar var ne yorumlar var yılmazı öldürdüler tabiki bencede
yılmaz benim için bitmiştir o gitsin aslıyla evlensin inanın raahat edecem
sedece filiz&bebegi için izlicem umarim sonunda mutlu bir son olmaz
sacede ve sadece filiz filiz bebegi:img-wink:
arkdaşlar hani yılmaz o zarfı yırttıya .filizin bu durumu anlayabilmesi için filiz kontrl için hastneye doktora gidecektir.doktorda prapor işe yaradımı falan dicektir.filizde ne raporu diyince herşey bence çorap söküğü gibi gelcektir.bence böle olması mantıklı olur
hepımız fılız-yılmazcıyız ama bızı fılızcı ve yılmazcı dıye ayıran senarıstlerımız onları kutluyorum.fılız-yılmaz umarım cok gecmeden barısırlar.ama hala yılmazın aslının elını tutmasını sındıremıyorum!bence yapılmaması gereken bır davranıstı yılmaz tarafından!fılızle barısmıs olsa veya bebek olayı duyulmasa yapacak mıydı? hayır!
filizi aşşağıladı doğrudur...EDEN BULUR BU DÜNYA BÖYLE ...ALMA MAZLUMUN AĞINI çıkar aheste aheste...filizde yılmaza aynı şeyleri yapmıştı...
peki arkadaşım eden bulur demişsin vede alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyorsun peki yılmaz cezasını buldumu ilk sezon filizi aşşağılık biçimde kullandı ama cezasını hiç çekmedi ama filiz yılmazı suçlayınca cezasını verdiler şimdi yine filiz yılmaz tarafından aşşağılandı ama yine cezasını çektirmezler merak etme sende filizi suçlamaya onu eleştirmeye devam et nede olsa sana herşeyin suçlusu filiz zaten dizidede filizden kötüsü yok gelen filizi aşşağılıyor giden filizi aşşağılıyor şuana kadar hiçbir dizide filiz kadar aşşağılandığını görmedim yazık
destina304 17-02-07, 21:41 Elbetteki hepimiz biriz TubyBulent hep bir arada.
Ama yılmaza bende kızıyorum yaptıgı hiç hos deil.Yılmaz bu bölum yaptıklarıyla gercekten cok kalp kırdı.Senaristler bu kdr acımasız olamazlar yaf.Filize yazık deil mi o kız her agladıgında benim içim parcalanıyor walla :img-wink:
tabiki yılmaza kızmakta sende bende tüm kısanlar haklı sölememesi gereken sözleri söledi.ama sonuçta her insan hata yapar her ikiside zamanında hatlar yaptı .onun için dediğin gibi hepimiz filizyılamzcı tubabülentciyiz:):)
allemalle42 17-02-07, 21:43 hepımız fılız-yılmazcıyız ama bızı fılızcı ve yılmazcı dıye ayıran senarıstlerımız onları kutluyorum.fılız-yılmaz umarım cok gecmeden barısırlar.ama hala yılmazın aslının elını tutmasını sındıremıyorum!bence yapılmaması gereken bır davranıstı yılmaz tarafından!fılızle barısmıs olsa veya bebek olayı duyulmasa yapacak mıydı? hayır!
Yaf yılmaz aklı sıra aslının elini tutup filizden intikam alcak.Ama bu ntikam alma olmaz buna dupeduz ayıp denir.Senaristler bu olayı böle devam ettirirlerse yılmaz karakteri sevilmekten cıkıcak...:(
bir an önce aşk sahneleri izleriz umarım uzun bir süre..yarım bölüm değil...bence de fatih yılmaz'ın işine yarayacak cem'in foyasını ortaya çıkarmak için..imza gününde duymuştum ki cem'in foyası ortaya çıktığında bundan en .çok etkilene kişi handan olcakmış..çok üzülcekmiş güvendiği için cem'e..yılmaz o günde demişti artık tekinerlerin çöküşünü izliycez önümüzdeki bölümlerde...bence de doktor söleyebilir filiz'e raporla ilgili birşey burdan ortaya çıkabilir..ya da karnının şişmesindende olabilir...sonuçta filizin çocuğu 2,5 aylık ama yılmaz 1 aylık diye biliyor..2 ay sonra karın belirginleşir ve burdanda yılmaz o yalanı anlayabilir..en kısa sürede barışsınlar..aslı'nın elini tutmasını izlemek istemiyorum
yakupoglu61 17-02-07, 21:45 peki arkadaşım eden bulur demişsin vede alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyorsun peki yılmaz cezasını buldumu ilk sezon filizi aşşağılık biçimde kullandı ama cezasını hiç çekmedi ama filiz yılmazı suçlayınca cezasını verdiler şimdi yine filiz yılmaz tarafından aşşağılandı ama yine cezasını çektirmezler merak etme sende filizi suçlamaya onu eleştirmeye devam et nede olsa sana herşeyin suçlusu filiz zaten dizidede filizden kötüsü yok gelen filizi aşşağılıyor giden filizi aşşağılıyor şuana kadar hiçbir dizide filiz kadar aşşağılandığını görmedim yazık
cezasını buldu tabi...unuttunuz sanırım filiz onu evlilik günü bırakıp gitmedimi filiz o an intikamını almış olmadımı...4 yıl boyunca acı çeken yılmaz aynı zamanda ceza çakmiş olmadı mı?...
yanarim yanarim bir tek filizime
ah ah senaristler umarim filizin onurunu ayaklar altına almazlar
filiz yılmazı iç affetmez hadi diyelimki affetti ama
bu son bölüm olur inşallah ama yok yok diyilmiki aynı hatayı yapan yılmaz
ilk sezon filiz tarafından hemencecik af edildi oda yetmedi birde tavırlariyla
çileden çıkardi beni şimdi ayni şeyi yaparsalar yuh yuh yuh diyecek başkada
söylüyecek bir şey bulamiyorum:img-wink:
cezasını buldu tabi...unuttunuz sanırım filiz onu evlilik günü bırakıp gitmedimi filiz o an intikamını almış olmadımı...4 yıl boyunca acı çeken yılmaz aynı zamanda ceza çakmiş olmadı mı?...
Arkadaşım bence sen bu diziyi farklı izliyorsun çünkü filizin yılmazı bırakıp gitmesi ondan intikam almak için değildi niye böyle düşündün anlamadım düğün günü bırakıp gitmesinin tek sebebi babasına verdiği söz yüzündendi ve sadece yılmaz acı çekmedi orda filizde italyada çok acı çekti ama ilk sezonda filiz acı çekerkene yılmaz hiçde acı çekmedi bence sen filize haksızlık ediyorsun yani insan hiçmi üzülmez filizin bu durumuna vede hak etti diyorsun şimdiki haline
yılmazın hatası filize karşı duyduğu aşktan da üstün gururunu aşkının önüne geçirmesidir, olayları bu raddeye getiren de sadece filizin değil yılmazın da hal ve hareketleri desteklemiş olmasıdır, hem güven problemi olan filizdi yılmaza karşı demek ki yılmazında güveni yokmuş bu bölüm görmüş olduk başka herşeyde güvensizlik duyabilir de filize böyle bir durumda nasıl duyabiliyor hala çözemedim ben çözen varsa bana da açıklasın filizi resmen basite indirgemiştir
hem hangi akla hizmet madem cemden bu bebek filiz cemle kavga mı etmiş cemle bir sorunu mu var ki sana gelip de bebek senden desin hem ortada evlenme teklif etmiş filiz için adam öldüreblir misin demiş ne kadar sevdiğini yüzüne karşı söylemiş hem filiz cemin evlenme teklifini reddettiğini arkadaşlık ve dostluktan ötesinin olmadığını belirtmiş daha ne desin madem hatırlamak istiyorsun byu flashbackleri hatırla ki bir işe yarasın bir de bağ sahnesini hatırlıyorsun hala kafana dank etmiyor tut filizi kolundan götür hastaneye kaç aylık olduğunu öğren ama yok kendi dediğine geldin "bazen gözler başkalarının dediğine inanır" şimdi aynısını yapıyor yılmazda ne fark var.
illde hatalı arayacaksan bulursun kolay önemli olan senin hangi niyette olduğun..
filiz-yılmaz ilşkisine her şey karşılıklı hatalar bile..
bu noktada bizimde fanları olarak biraz daha hoşgörülü olmamız lazım..
yılmaz-filiz çiftini her koşulda desteklememiz onlara arka çıkmamız lazım.
her şey bir yana minnacık-ufacık-tefecik-küçücük bebekleri için yapalım bunu..
SİDAL86_FB 17-02-07, 21:57 kendimi zorluyorum ama yılmazı haklı görück hiç bir taraf bulmıyorum..filizin o görüntüsü hiç aklımdan gitmiyo...yılmaz çok ön yargılı ...karşındaki kim olurs olsun dinlemiyo ki bu çok sevdiği kişi filiz dahi...merak ediyorum bu adam filizi hiç tanıyamamış.bu kadar basit bir kadın olduğunu nasıl düşünür..iyice saçmaladılar artık
destina304 17-02-07, 21:59 illde hatalı arayacaksan bulursun kolay önemli olan senin hangi niyette olduğun..
filiz-yılmaz ilşkisine her şey karşılıklı hatalar bile..
bu noktada bizimde fanları olarak biraz daha hoşgörülü olmamız lazım..
yılmaz-filiz çiftini her koşulda desteklememiz onlara arka çıkmamız lazım.
her şey bir yana minnacık-ufacık-tefecik-küçücük bebekleri için yapalım bunu..
sonuna dek söledikerine katılıyorum.biz onlara karşı hoşgörülü olmayız.onları hatalarıyla yanlışlarıyla sevmeliyiz.ben bu aşkı herşeye ve herkese rağmen destekliyorum sonuna dek filiz yılmaz
yakupoglu61 17-02-07, 22:01 Arkadaşım bence sen bu diziyi farklı izliyorsun çünkü filizin yılmazı bırakıp gitmesi ondan intikam almak için değildi niye böyle düşündün anlamadım düğün günü bırakıp gitmesinin tek sebebi babasına verdiği söz yüzündendi ve sadece yılmaz acı çekmedi orda filizde italyada çok acı çekti ama ilk sezonda filiz acı çekerkene yılmaz hiçde acı çekmedi bence sen filize haksızlık ediyorsun yani insan hiçmi üzülmez filizin bu durumuna vede hak etti diyorsun şimdiki haline
bn nasıl yılmaz tarafından bakıyorsam snde filiz tarafından bakıyorsun...
bn filize haksızlık yapıyorum ölemi... bişe demiyorum arkadaşın
yakupoglu61 17-02-07, 22:04 kendimi zorluyorum ama yılmazı haklı görück hiç bir taraf bulmıyorum..filizin o görüntüsü hiç aklımdan gitmiyo...yılmaz çok ön yargılı ...karşındaki kim olurs olsun dinlemiyo ki bu çok sevdiği kişi filiz dahi...merak ediyorum bu adam filizi hiç tanıyamamış.bu kadar basit bir kadın olduğunu nasıl düşünür..iyice saçmaladılar artık
yılmaz önyargılı olmayı birini haksız yere suçlamayı karşısındaki insandan öğrendi...karşısındaki bu işlerin piiri...
bn nasıl yılmaz tarafından bakıyorsam snde filiz tarafından bakıyorsun...
bn filize haksızlık yapıyorum ölemi... bişe demiyorum arkadaşın
Ben iki taraftanda bakıyorum yılmazda sevdiğim bir karakter yılmazıda çok savunmuşumdur ama bu yaptığını asla savunamam yılmaz çok büyük bir hata yaptı hemde ikinci defa filizin gururuyla namusuyla oynadı bu çok büyük bir hata birde herşeyin sorumlusu ve suçlusu olarak filizi gördüğün için onun için bence filize haksızlık yapıyorsun şuana kadar filiz hakkında iyi birşey söylediğini görmedim hep eleştiriyorsun hep eleştiriyorsun yahu bu kızın sana göre hiçmi iyi tarafı yok
yılmaz önyargılı olmayı birini haksız yere suçlamayı karşısındaki insandan öğrendi...karşısındaki bu işlerin piiri...
bu önyargıyı oluşturan da yılmazdır bunu gözardı ediyorsunuz ilk başından beri filize yaklaşımı sonrasında söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değil ama dediğim gibi filiz hata yapmışsa bunda filiz kadar yılmazında payı vardır tümolayları gözden geçirirseniz yanılmadığımı göreceksiniz ama bana katılmayacağınıza biliyorum ya neyse
:img-yes:
destina304 17-02-07, 22:10 bu önyargıyı oluşturan da yılmazdır bunu gözardı ediyorsunuz ilk başından beri filize yaklaşımı sonrasında söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değil ama dediğim gibi filiz hata yapmışsa bunda filiz kadar yılmazında payı vardır tümolayları gözden geçirirseniz yanılmadığımı göreceksiniz ama bana katılmayacağınıza biliyorum ya neyse
kesinlikel sana katılıyorum.filizn yaptığı her hatada yılmazında azda olsa ufakta olsa payı vardır mesela katillik konusunda nasıl çelişkiler sorud filizin kafasını karıştırmıştı.ama yinede yılmaz filizin böle bişey yapmayacağını anlayabvilirdii.sonuçta ona bunları sorabilirdi.ama çok sert çıktı.buda yenilir yutulur bişey değil
Bu sözünde bile filize nekadar haksızlık yaptığın belli oluyor demek sana göre filiz bu konularda usta oldu sana göre
SİDAL86_FB 17-02-07, 22:13 yılmaz önyargılı olmayı birini haksız yere suçlamayı karşısındaki insandan öğrendi...karşısındaki bu işlerin piiri...
filizn tek suçu ömer vurulduğunda yılmazdan şüpelenmesi oldu...ki o acıyla kim olsa şüpeye düşer..ama yılmaz ın yaptıklarını saysam bu sayfa dolar...kusura bakma ama filiz yaptığıyla yılmazın yaptığını kıyaslayamam bile..ne demek ya sevdiği kadından şüpelenmek ki handan cadısının nasıl biri olduğunu bile bile...çok zekiyim diye geçiniyo bide...filize yaptığı tam bir aşalamadı..ön yargıdan bahsetmişken yılmaz aynılarını elifede yapıyodu..filizede yapıyo...ki filiz ilk defa onunla birlikte olmuştu ve bunu kendi ağzıylada söylemişti yılmaz efendi..şimdi ne olduda bu şüpelere kapıldı...anlayamadım cemi ve handanı tanıyo onların tuzağı olduğunuda anlması gerekiyordu
forever_bim 17-02-07, 22:15 Sevgili Fatma;
Okuyacağını ümit ediyorum. Yılmaz'ın dün akşamki en basit tabirle TİKSİNTİ verici davranışından sonra Ömer'in BAŞARISIZ YÖNETİCİ kimliğine takılman hayret verici. Ben Ömer'i başarısız iş adamı kimliğiyle kabul ettim mesela, ama sizi Yılmaz'ın bu iğrenç ithamıyla nasıl kabul ettiniz anlamış değilim.
Ortaokulda okul ikincisiydim, lisede bölüm ikincisi. Üniversiteyi 20 yaşında bitirip rekor kırdım. 22 yaşında yüksek lisansı yarıladım. Cep harçılığım bitince 18 saat boyunca 40 ytl kazanmak için büyük bir mağazada tezgahtarlık yaptım. Asla da bundan gocunmadım. Okul başarılarıma rağmen kazak katlamaktan etiket yapıştırmaktan gocunmadım. Şerefimle para kazandım. Yarın paraya sıkışsam gene aynını yaparım.
destina304 17-02-07, 22:16 filizn tek suçu ömer vurulduğunda yılmazdan şüpelenmesi oldu...ki o acıyla kim olsa şüpeye düşer..ama yılmaz ın yaptıklarını saysam bu sayfa dolar...kusura bakma ama filiz yaptığıyla yılmazın yaptığını kıyaslayamam bile..ne demek ya sevdiği kadından şüpelenmek ki handan cadısının nasıl biri olduğunu bile bile...çok zekiyim diye geçiniyo bide...filize yaptığı tam bir aşalamadı..ön yargıdan bahsetmişken yılmaz aynılarını elifede yapıyodu..filizede yapıyo...ki filiz ilk defa onunla birlikte olmuştu ve bunu kendi ağzıylada söylemişti yılmaz efendi..şimdi ne olduda bu şüpelere kapıldı...anlayamadım cemi ve handanı tanıyo onların tuzağı olduğunuda anlması gerekiyordu
ben bu yorumun altına izmamı atarım.ellerine sağlık çok açık bir dille herşeyi anlatmışsın.bende sana katılıyorum.yani filizi öle bir yaptılarki anlayamıyorum yaaaa yılmazın yaptıklarını filiz yapmış olsaydı yer yerinden oynardı yılmaz yapıcna çok normal ve doğal geliyo millete
yakupoglu61 17-02-07, 22:17 bu önyargıyı oluşturan da yılmazdır bunu gözardı ediyorsunuz ilk başından beri filize yaklaşımı sonrasında söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değil ama dediğim gibi filiz hata yapmışsa bunda filiz kadar yılmazında payı vardır tümolayları gözden geçirirseniz yanılmadığımı göreceksiniz ama bana katılmayacağınıza biliyorum ya neyse
Bu sözünde bile filize nekadar haksızlık yaptığın belli oluyor demek sana göre filiz bu konularda usta oldu sana göre
hafızanızı biçimlendirdiniz mi? yılmazı katillikle suçlayan sanki bnm...
siz silmiş olabilirsiniz hafızanızdan ama bn silmedim adım gibi hatırlıyorum...
filizin yaptığı yenilir yutulur fakat yılmazın yaptığı yenilir yutulur değil ölemi...
yılmaz
1- filizin hayatında bir ilk olduğunu biliyor
2- başkası ile bu özelini paylaşmadığını
3- 4 yıl boyunca filizin hayatında kimsenin olmadığını
4- kendisinden başkasını sevmediğini
5- filizin bu aşkın bedilini son yaptığı hatada kendisinden uzaklaştırarak verdiğini bunu da kaybetme korkusu yaşadığında anladı
6- filizin çevresindekilerin bu ilişkiye onay vermediğini
7- buna rağmen filizin kendisinden vaz geçmediğini biliyor
maddeleri daha da çoğaltabiliriz yılmazın filizi bu şekilde suçlamasının gereksiz olduğunu hatta yaptığı en büyük hata olduğunu söyleyebiliriz her ne kadar bu çoğu kümse tarafından kabul görmese de durum bu:img-yes:
SİDAL86_FB 17-02-07, 22:20 Sevgili Fatma;
Okuyacağını ümit ediyorum. Yılmaz'ın dün akşamki en basit tabirle TİKSİNTİ verici davranışından sonra Ömer'in BAŞARISIZ YÖNETİCİ kimliğine takılman hayret verici. Ben Ömer'i başarısız iş adamı kimliğiyle kabul ettim mesela, ama sizi Yılmaz'ın bu iğrenç ithamıyla nasıl kabul ettiniz anlamış değilim.
Ortaokulda okul ikincisiydim, lisede bölüm ikincisi. Üniversiteyi 20 yaşında bitirip rekor kırdım. 22 yaşında yüksek lisansı yarıladım. Cep harçılığım bitince 18 saat boyunca 40 ytl kazanmak için büyük bir mağazada tezgahtarlık yaptım. Asla da bundan gocunmadım. Okul başarılarıma rağmen kazak katlamaktan etiket yapıştırmaktan gocunmadım. Şerefimle para kazandım. Yarın paraya sıkışsam gene aynını yaparım.
azim diye ben buna derim...haklısın her insan hayatında hatalar yapar düşer kalkar ama önemli olan ders çıkarmayı bilmek ve hayata daha sıkı tutunmak..her yönden..
Birileri asıyor birileri biciyor.. IA'da izliyoruz değil mi ? Suna elestirmek desek..(Gerci bugün aynı kelimeyi ben de Filiz için kullandım)
Arkadasım,
Biraz Acı Hayat kokan bir mesaj bu.. Bu nasıl intikam anlamıs degilim.. Sanki Filiz İtalya'da gondol sefasındaydı.. Biraz daha objektif olmakta yarar var..
İşte buna cok güldüm.. Yılmaz'ı ben Elif ile olan bölümlerde de izledim.. Aynı dönemde Filiz'i de izledim.. Bu işlerin piri kim sorusuna benim cevabım kesinlikle seninkinden farklı..
NOT: Filizim sarkılar nefis ellerine saglık.. Bu sarkı bulma işinde gercekten cok basarılısın..Anlasılan repertuar cok geniş :img-wink:
destina304 17-02-07, 22:23 sizce arkdaşlar filiz annesinin ona böle bir plan yaptığını öğrenince neler yapar?valla çok merak ediyorum sinirlimi davrancak yoksa ebediyen annesini silecekmi.valla ALLAH herkesi böle kötü handan hanım teyze gibi annelerden korusun :):)
tolgahuzur1 17-02-07, 22:24 yahu arkadaşlar sizi anlıyamıyorum neyi tartışıyorsunuz. sonuçta bu karakterlere yön veren senaristler yani burada ne filizin suçu var ne de yılmazın. o insanlar senaryoya göre oynuyorlar. zaten bu olaylar gerçekte olsa yılmaz çoktan filizi kaçırırdı.:img-hyste
filizin yaptığı yenilir yutulur fakat yılmazın yaptığı yenilir yutulur değil ölemi...
Arkadaşım filiz yılmaza yaptığı büyük bir hataydı ve hatasını anlayıncada pişman oldu yılmazdan af dileyip durdu ama yılmaz asla affetmedi forum tarafındanda asılıp kesildi bunun içinde sende vardın şimdi yılmazda çok büyük bir hata yaptı çok merak ediyorum filiz yılmazı süründürecek mi acaba tabikide hayır filiz ozaman yerden yere vurmuştun şimdi yılmazı niye eleştirmiyorsun
Birde sende yılmazın ilk zamanlarda filize yaptıklarını unutmuşsun filizi nasıl kullandığını falan birde filiz güvensizliği vede birisini suçlamayı kesin yılmazdan kapmıştır malum yılmaz bu işleri iyi bilir ilk zamanlarda filizi mahvetmek için çok güzel taktikler geliştirmişti bundada başarılı olmuştu ama sen bunları unutmuşsun ama filizin yılmaza yaptığınıda unutmamışsın buda bir garip
SİDAL86_FB 17-02-07, 22:26 sizce arkdaşlar filiz annesinin ona böle bir plan yaptığını öğrenince neler yapar?valla çok merak ediyorum sinirlimi davrancak yoksa ebediyen annesini silecekmi.valla ALLAH herkesi böle kötü handan hanım teyze gibi annelerden korusun :):)
valla çok kızıp evi terk eder yine.):)..ama gitmeden önce iyice bir yıkıp döker gibime geliyo...çünkü hayatını berbat etti yani öyle sakin durucağını pek sanmıyorum
destina304 17-02-07, 22:26 yahu arkadaşlar sizi anlıyamıyorum neyi tartışıyorsunuz. sonuçta bu karakterlere yön veren senaristler yani burada ne filizin suçu var ne de yılmazın. o insanlar senaryoya göre oynuyorlar. zaten bu olaylar gerçekte olsa yılmaz çoktan filizi kaçırırdı.:img-hyste
arkdaşım bizimde zaten asıl kzıdığımız ne filiz nede yılmaz bizim sinirimiz senaristlere.bizde dizisine çok bağlı oalrak kendimize göre yanlış ve hata olna şeyleri burda tartışıyoruz.yani bizde biliyoruz senaryoyay göre oynadıklarını :):):):)
evet yılmazı katillikle suçlayan filizdir ama son dakkaya kadar bunun savaşını verip adamın itirafı ve tabi ki polis kaydı bir de abisinin ölüme bir adım yaklaşması daha öncesin de yılmazın anlamsız cümleleri filizin direncini kırmıştır olaylar farklı bunu bu şakilde bakmaya çalışırsan görürsün tabi görmek istersen
filizin yaptığı yenilir yutulur cinsten demedim zaten baştan beri bu eşitleme olayının yanlış olduğunu vurguluyorum bu iki olay eşit değil kesinlikle değil bence öyle filiz zaten hatasını anlamıştır ve yılmazdan en büyük ceza ile de bedelini ödemiştir, en azından yılmazın yaptığından daha hafif kalır bu durum ama senle uyuşamayacağımızı biliyorum
yılmaz_filiz 17-02-07, 22:29 sonunda yılmazın aslının elini tutmasına anlam veremedim.tamam kurtarmak insanlık görevide ne diye gidip kızın elini tutuyosun.neymiş efendim beni neden bu kadar seviyomuşsun.yılmaza çok uyuz oldum.
tolgahuzur1 17-02-07, 22:30 arkdaşım bizimde zaten asıl kzıdığımız ne filiz nede yılmaz bizim sinirimiz senaristlere.bizde dizisine çok bağlı oalrak kendimize göre yanlış ve hata olna şeyleri burda tartışıyoruz.yani bizde biliyoruz senaryoyay göre oynadıklarını :):):):)
sevgili destina insan bunlar üzerinde tartışınca ister istemez sıkılır ama bizim forum sıkılma gibi bir derdi yok. yani diyorum ki eskiyi tartışmak yerine gelecek bölümlerle ilgili tahminlerde bulunsak gidişatin yönünü bulsak olmaz mı? çok mu şey bunlar acaba??
destina304 17-02-07, 22:32 eğer eşitleme durumu olursa bu dizi çok uzun süree 6-7 sezon gibi bişey :):) filzi yılmazı katillikle suçladı diye 9 bölümdür yılmaz filizi effetmiyo.yılmaz filizi böle aşaladığı için eşitleme olamsı için filizinde bu durum için bir 20 bölüm olsa :) ee katilllik için 10 bölüm ceza olurda böel iğrenç aşağılama için 20 bölüm fazla değil :)
yakupoglu61 17-02-07, 22:33 yahu arkadaşlar sizi anlıyamıyorum neyi tartışıyorsunuz. sonuçta bu karakterlere yön veren senaristler yani burada ne filizin suçu var ne de yılmazın. o insanlar senaryoya göre oynuyorlar. zaten bu olaylar gerçekte olsa yılmaz çoktan filizi kaçırırdı.:img-hyste
kardeşim tartışmassak bu forumda ne işimiz var tartışmasız bölüm yorumu yapılırmı...asıl senaristlere baya bi laf sayıyoruzda burası yeri olamdığı için lüzum yok konuşmaya senarisleri...
destina304 17-02-07, 22:34 sevgili destina insan bunlar üzerinde tartışınca ister istemez sıkılır ama bizim forum sıkılma gibi bir derdi yok. yani diyorum ki eskiyi tartışmak yerine gelecek bölümlerle ilgili tahminlerde bulunsak gidişatin yönünü bulsak olmaz mı? çok mu şey bunlar acaba??
evet oalbilir valla bana göre hava hoş ama arkdaşlar böle muhabbet edince konuyu değiştirmek çok zor görünüyo:):)onun için bizde bu konu hakkında yorum yapıyoruz.gelecke bölüm hakında benim tahminim nasıl filzi yılmazın elinden tutuğudna telefon çalmıştı bu sferde yılmaz aslının elinden tutarken telegfon çalar :):):):)
yakupoglu61 17-02-07, 22:44 evet yılmazı katillikle suçlayan filizdir ama son dakkaya kadar bunun savaşını verip adamın itirafı ve tabi ki polis kaydı bir de abisinin ölüme bir adım yaklaşması daha öncesin de yılmazın anlamsız cümleleri filizin direncini kırmıştır olaylar farklı bunu bu şakilde bakmaya çalışırsan görürsün tabi görmek istersen
filizin yaptığı yenilir yutulur cinsten demedim zaten baştan beri bu eşitleme olayının yanlış olduğunu vurguluyorum bu iki olay eşit değil kesinlikle değil bence öyle filiz zaten hatasını anlamıştır ve yılmazdan en büyük ceza ile de bedelini ödemiştir, en azından yılmazın yaptığından daha hafif kalır bu durum ama senle uyuşamayacağımızı biliyorum
matraka bişey sölemişti "polis kaydında yılmazmı vurdu yazıyordu...?
handanın verdiği zarfta filizin ismi yazıyordu" demişti...
filiz hatasını anladıysa cezasını çektiyse şimdi sıra ozmn yılmazda, yılmazda hatasını anlayacak cezasını çekecek umarım sizin istediğiniz gibi filiz yılmazı peşinden koşturur...
Arkadaşım filiz yılmaza yaptığı büyük bir hataydı ve hatasını anlayıncada pişman oldu yılmazdan af dileyip durdu ama yılmaz asla affetmedi forum tarafındanda asılıp kesildi bunun içinde sende vardın şimdi yılmazda çok büyük bir hata yaptı çok merak ediyorum filiz yılmazı süründürecek mi acaba tabikide hayır filiz ozaman yerden yere vurmuştun şimdi yılmazı niye eleştirmiyorsun
Birde sende yılmazın ilk zamanlarda filize yaptıklarını unutmuşsun filizi nasıl kullandığını falan birde filiz güvensizliği vede birisini suçlamayı kesin yılmazdan kapmıştır malum yılmaz bu işleri iyi bilir ilk zamanlarda filizi mahvetmek için çok güzel taktikler geliştirmişti bundada başarılı olmuştu ama sen bunları unutmuşsun ama filizin yılmaza yaptığınıda unutmamışsın buda bir garip
bnde hatırlıyorum o zmnları bnde unutmadım...sn bunu hatırlattın bnde şimdi 1 ytllik olayı hatırlatacam.
ama artık eskileri koyup kaldırmayalım en yakın olaylara bakalım.....
gülbeşeker 17-02-07, 22:45 arkadaşlar bakıyorum da çoğunuz yılmaza düşman olmuşsunuz özellikle aslının elini tuttu diye filizi aşağılamasını saymıyorum bunun savunulacak bir tarafı yok bende mi bir sorun var bilmiyorum ben o sahnden hiçbir rahatsızlık duymadım ayrıca o sahnenin bir de devamını izlemek lazım yılmaz aslıyı öpmeye falan kalkışırsa daha doğrsu aslının kendisini öpmesine izin verirse yılmaza çok kızarım ama öyle bir şey olacağını sanmam cem filizi öptü, yılmaz da aslının elini tuttu senaristler her konuda bizim filiz-yılmazımızı eşitlemeye çalışıyorlar bakalım bu işin sonu nereye varacak yılmazın filizn peşinden koştuğu bölümleri dört gözle bekliyorum ben diyorum ki 62. bölüm sonunda yılmaz gerçeği öğrenir.
Siz ne derseniz deyin ikisinin de durumları eşitlendi.
Erkek için en ağırı katillik ile suçlanmak
Kadın için en ağırı namussuzluk ile suçlanmak
Bu olay bundan ibaret.
İkisini de asmamız gerekiyo aslında...
filizden yılmaza ben yazdım arkadaşlar bakalım nasıl bulacaksınız acemice yazıyorum ama beğenirsiniz umarım:)
yılmazım yaptın yine yapacağını
gözlerime bakarak alay ettin benle
dahası masum bebeğimizle
oldu mu yakıştırdın mı kendine
uydun eller sözüne, kandın iki delile
beni ne duruma düşürdün farkında mısın
yoksa sen başka hülyalarda mısın
bunu nasıl düşündün senden bir başkasını
ben ki sensiz bir hiçim
bir sen var senden içeri içimde
ama sen onu bile ittin elinin tersiyle
gerçeği anladığında ne olcak inan çok geç olacak
şimdi affet desen de affedebilir miyim
bununla baş edebilir miyim
çoktan bittirdim seni içimde desem
inan buna ben bile inanamam
ne seni ne de kendimi kandıramam
destina304 17-02-07, 22:49 arkadaşlar bakıyorum da çoğunuz yılmaza düşman olmuşsunuz özellikle aslının elini tuttu diye filizi aşağılamasını saymıyorum bunun savunulacak bir tarafı yok bende mi bir sorun var bilmiyorum ben o sahnden hiçbir rahatsızlık duymadım ayrıca o sahnenin bir de devamını izlemek lazım yılmaz aslıyı öpmeye falan kalkışırsa daha doğrsu aslının kendisini öpmesine izin verirse yılmaza çok kızarım ama öyle bir şey olacağını sanmam cem filizi öptü, yılmaz da aslının elini tuttu senaristler her konuda bizim filiz-yılmazımızı eşitlemeye çalışıyorlar bakalım bu işin sonu nereye varacak yılmazın filizn peşinden koştuğu bölümleri dört gözle bekliyorum ben diyorum ki 62. bölüm sonunda yılmaz gerçeği öğrenir.
ben bu olayın en geç 4 bölüm içerisinde olacağını tahmin ediyorum.yani 62.bölüm olmaz anca cemin yaptıkları orataya çıksa bu bölüm anca dediğim gibi 2bölüde öle olur 4 bölüm .ama keşek dediğin gibi osla herşey 62.bölümde orataya çıksa .bana kalırsa yılmazdan önce planlı olduğnuu filiz öğrencek ve bunu yılmazın yüüzne vuracaktır.ve yılmazda filizden öğrenir gibime geliyor.filizi bence doktordan öğrencek bu olayı
Arkadaşlar katillikle namusuzlukta ağır şeyler birde erkekler için katillik daha ağır gibi genelleme yapmayalım çünkü bu kişiden kişiye değişir bana göre namuzsuzluk daha ağır insan herşeyden önce namusu ,şerefi ,haysiyeti için yaşar şahsen biri benim namusuma şerefime dil uzatsa herhalde çok kötü şeyler olur insanlar namusu için katil bile oluyorlar çünkü namus hiçbirşeye benzemez
Sevgili arkadaşlar
Lütfen, kelimelerinizi ve cümlelerinizi yazarken özenli olursanız sevinirim. Kullanılan bazı kelimeler ve bazı cümleler hiçte hoş değil. Lütfen, bölümü sizlerden başka, başka birilerininde okuduğunu unutmayınız.
Bölümde yapılan yorumları okurken - yorumları üzülerek okuyorum- bazı yorumlar beni çok rahatsız ediyor.
Herkese iyi yorumlar, iyi paylaşımlar diliyorum.
destina304 17-02-07, 22:59 ya bir kere yılmaz daha fazla hatası olan biri çünki yılmaz yani nasıl kafasında birleştiremiyor.filiz ona "aramızda bir bağ var ve hep olacak"diyor.sana söleyeceğim çok öenmli var diyor sapancaya kadar gidiyo aslıyla beraber görünce kıskanıyor.kaza yapıcna onun için kaygılanıyo.sonrda gidip ona bebeğimiz olcak diyor .ibr kere filiz bu kadar haysiyetsiz biri değil cemin çıcuğunu yılmazın diye yamasın yani yılmaz bu konuda filizden çok amaçok dfaha fazla hatalı hiç onun için eşitlik demeyin yılmaz bir yazpıyo pir yapıyo yenlip yutulmayan şeyler
yakupoglu61 17-02-07, 23:05 Arkadaşlar katillikle namusuzlukta ağır şeyler birde erkekler için katillik daha ağır gibi genelleme yapmayalım çünkü bu kişiden kişiye değişir bana göre namuzsuzluk daha ağır insan herşeyden önce namusu ,şerefi ,haysiyeti için yaşar şahsen biri benim namusuma şerefime dil uzatsa herhalde çok kötü şeyler olur insanlar namusu için katil bile oluyorlar çünkü namus hiçbirşeye benzemez
bu konuda dediğin gibi herkesin fikri değişiktir.bu konulara ağır konular bu platformda tartışılacak bir konu değil...
bana göre iki durumda eşit...
Benim merak ettiğim konu Yılmaz, Ekrem, Filiz'in ve Aslı'nın aklına ne zaman Canan gelecek. Canan Hanım diziden ayrıldı sanırım. Ayrıldıysa ayrılış çok sessiz oldu. Yinede bir şekilde hatırlanmalı diliyorum.
Dünkü bölümde Elif'in bakıcı ile olan sahneleride güzeldi :)
Vetaki'nin bir mesajında yazdığı Ekrem'e kısmet çıksa güzel olmazmıydı.
artık izlemicem yaa nedir bu insanlar eğlensinlker diye tv izler ama baksanıza insanı sinir ediyolar bakın uyarıyorum yapımcıları fln yavaş yavaş hatırla sevgili ye kayıyorum ona öre
ayriyetten sonu da güzel bir şekilde bitmeli
şunu açıklayayım öncelikle filizcilere dediğiniz kişiler yılmazı da seven yılmaz böyle yapınca gerçekten üzülen ohh sıra bizde deyip yılmazı körü körüne eleştirren insanlar değiller...bizi yılmazın bu aşkı zora sokması üzüyor haa filiz zora sokamadımı bu aşkı soktu ama bilerek gurur yaparak değil yanlış anlayarak...şimdi de yılmaz yanlış anladı filiz için dediklerinin hepsini şimdi kendi yapıyor...tabiri caizse dediklerini yutuyo...filizi güvensizlikten dolayı üzdüyse süründürdüyse yılmazın da sürünmesi lazım aynı mantıkla bakıyorum...siz gene savunun aama yılmazın eleştirecek tarafı var bu durumda biz de eleştiricez hak ettiği gibi...bize yakıştığı gibi....dikkatli eleştiririz sınırımızı biliriz biz...merak etme arkadaşım
bu cümleyi cidden yakıştıramadım...ağır bir eleştiri olmuş...bu aşağılanmayı hakedecek hiçbirşey yapmamıtır filiz...eden bulur denilecek şekilde...eğer yılmazı suçlamasından bahsediyosan evet suçluydu ama illa bunları yaşaması gerekmiyordu yıllmazsız çekeceğini çekti...bigün yüzü gülemedi bebeğine bile buruk sevindi...demek ettğinin 10 katını buldu...
yannlış izlemişsin arkadaşım filiz intikam almak için terk etmedi...babasına hayatında yılmaz gibi değer verdiği kişi olan babasına söz verdi...keşke açıklasaydı ama türk dizisi işte....ama filizin amacı intikam almak değildi filizin öyle şeylere aklı ermez aklı erenler ortada kusura bakmayın ama....filiz kimseye ne kin duydu ne nefret karakterinde yok hele intikam i sini bilmez...4 yıl booyunca acı çeken yılmazdı da filiz sefa mı sürdü...herzamanki gibi acılarını karşılıklı ayrı ayrı yaşadılar..
evet olabilir....filizin ilk aşık olduğu adam ona neler etmişken ön yargılı olmayı öğrenmiş olabilir nedersin...eğer yılmaz filiz ön yargılı bana güvensiz diyosa o filize karşı böyle davranmayarak utandırmalı...bak ben senin bana yaptığını yapmıyorum senin sözüne güveniyorum demeliydi ...ozaman yılmaz gözümde okadar yücelirdiki...ama şimdi filizden istediği hiçbirşeyi kendi yapmıyo...aynı şekilde davranıyo...filiz önyargısız olmayı güvenmeyi yılmazdan öğrenebilseydi keşke...ama yılmazda bu kadar ahkam keserken aynı davranışı uyguluyor...
[QUOTE=yakupoglu61;2417224]matraka bişey sölemişti "polis kaydında yılmazmı vurdu yazıyordu...?
handanın verdiği zarfta filizin ismi yazıyordu" demişti...
evet polis kaydında yılmaz katil yazmıyo ama bütün deliller birleşince yılmaza çıkmıyo muydu? ordada kesin kanıtlar yokmuydu...filiz evet suçladı haksızdı buna kimse bişey demiyo ki....ama yılmazın eleştirdiği herşeyi yılmaz tekrarlıyo o zaman ona da kızalım diyoruz...yılmaz o rapora rağmen filizle konuşmaya gitmişken cemin laflarına ve gördüklerine inandı..oysa filize soracaktı...rapor tek neden değil...o cceme takıldı...filize yalan söylüyosun dedi bizim olamaz bu bebek...rapora inansaydı sadece hiç çifliğe gidip filizle konuşmayı düşünmezdi..rapporda herşey açık derdi...gördüklerine inandı yılmaz....gördüklerine inandı..
filiz hatasını anladıysa cezasını çektiyse şimdi sıra ozmn yılmazda, yılmazda hatasını anlayacak cezasını çekecek umarım sizin istediğiniz gibi filiz yılmazı peşinden koşturur...
aynen öyle olacak....hatalar çekilip sürünülmesi gerekiyosa artık sıra yılmazda..ama filiz yılmazın yaptıklarını yapamaz...filiz yılmaza fazla dayanamaz...
gelecek bölüm
1- tekinerlerin hızlı çöküşü devam eder
2- filiz ve ömer koşturmaca içinde olurlar (ömer ferideden destek alırken filiz yine yanlız başına herşeyle başa çıkmaya çalışır)
3- yılmaz aslı yakınlaşması devam eder (malum filizle bir araya gelemeyeceğine göre eee aslınında korunmaya ihityacı var cengaverimiz yılmaz bu işi büyük bir zevkle yapacaktır ne yapsın başak işi mi kadı gördük ki aslı için filizden daha çok endişe duyuyor aslıya yapılan en ufak olayda bile soluğu aslının evinde alıyor hem asıl felaket filizn yanındayken umursamıyor yok yılmaz kesin kiranın yarısını vermeli:img-hyste
4- cemin son kozu olan tekinerleri bu durumdan kurtarmak için filize evlenme teklifini yinelemesi 8bunun için yapmadı mı herşeyi sonucu bekliyor)
5- handanın parasız kalmaktansa ceme destek vermesi (kendisinden başka kimseyi düşünmeyen bir mahlukat başka ne beklenir ki)
6- yılmazın cemle ilgili birazcık daha çabalamasını izleriz (bu kısmı sevdim en azından sahnelere dönüş yapsın saf olmaktan çıksın değil mi)
destina304 17-02-07, 23:25 Benim merak ettiğim konu Yılmaz, Ekrem, Filiz'in ve Aslı'nın aklına ne zaman Canan gelecek. Canan Hanım diziden ayrıldı sanırım. Ayrıldıysa ayrılış çok sessiz oldu. Yinede bir şekilde hatırlanmalı diliyorum.
Dünkü bölümde Elif'in bakıcı ile olan sahneleride güzeldi :)
Vetaki'nin bir mesajında yazdığı Ekrem'e kısmet çıksa güzel olmazmıydı.
sevgili sezinti ben özellikle jeneriğe dikkat ettim.canın adı falan var ama canan yok ortalıkta.yani çıkmamıştır büyük ihtimal.bencede hatırlatılmaslı diye düşünüyorum.belkide filiz ve yılmaz barışmasını canan sağlar.bence bu bölümün en güzel repklileri filize yapılmış hele o ömere çocukalrımız için dimdik durmaıyız lafı süperdi.ayrıca kardeşine sahip çıkması onu yanlız bırakmaması tam filize yakışır bir davranıştı.ama bu şirketi iflas ettiren filiz olsaydı öemr ona böle davranırmıydı ? hayır.hatta şirkeyi kurmatk için yaptığı çalışamları engellemk için bile neler yapmıştı
yakupoglu61 17-02-07, 23:36 evet polis kaydında yılmaz katil yazmıyo ama bütün deliller birleşince yılmaza çıkmıyo muydu? ordada kesin kanıtlar yokmuydu...
o deliller neydi hiç hatırlayamadım...? (yanlış anlama gerçekten hatırlayamadım):D
o deliller neydi hiç hatırlayamadım...? (yanlış anlama gerçekten hatırlayamadım):D
silah sadıkoğluna ait çıktı...silah yılmazın arabasından çıktı...ömeri vuran adam yılmaz tuttu beni ömer beyi öldürmem için para verdi dedi..ee tabiii filizle konuşması cabası...saçma sorular denemeler...test etmeler..
şimdi yılmazcılar yılmazın elinde rapor varken inandı dityerek bizi avuttuklarını sanıyolar...peki şunu soruyorum raporu filizin 1 aylık hamile olduğunu bilen yılmaz neden çiftliğe filize sormaya gidiyo?son tepkisi rapora olsaydı son yaptığı gibi sormazdı filize yani filize sorma gereği duymazdı nesini sorayım rapor açık 1 aylık hamile ben filizi 2 ayı geçkindir görmüyorum diye düşünmezmiydi...olay cemi görmesi ve cemin sözlerinden ibaret...yılmaz tek rapora inanmadı...yılmaz gördüklerine söylenenlere inandı...yılmaz hertürlü pislik yapabilen ceme inandı...başkalarının gözüyle baktı...ve cemin bir sözüne gördüğü bir sahneye filizi harcadı...üstelik filizle konuşurken ilk yılmaz demedi cemden hamileymişsin diye...ilk böyle yargılasa cidden anlardım yılmazı...ama o filiz senden hamileyim deyince yalan söylüyosun diyerek bebeği kabul etmedi...diğer türlü suçlasa filiz yanlış anlamış olduğunu düşünebilirdi ama bu şekilde resmen filize inanmadığını gösterdi..
yakupoglu61 18-02-07, 00:05 üstelik filizle konuşurken ilk yılmaz demedi cemden hamileymişsin diye...ilk böyle yargılasa cidden anlardım yılmazı...ama o filiz senden hamileyim deyince yalan söylüyosun diyerek bebeği kabul etmedi...diğer türlü suçlasa filiz yanlış anlamış olduğunu düşünebilirdi ama bu şekilde resmen filize inanmadığını gösterdi..
yılmaz ilk önce öyle söyleseydi konu buralara gelmeyebilirdi belkide...
filiz nerden çıkardın diye sorabilirdi o zmn...işte senaristlerin dizinin uzanması için yazdıkları senaryolardan biri oldu ama...
şimdi yılmazcılar yılmazın elinde rapor varken inandı dityerek bizi avuttuklarını sanıyolar...peki şunu soruyorum raporu filizin 1 aylık hamile olduğunu bilen yılmaz neden çiftliğe filize sormaya gidiyo?son tepkisi rapora olsaydı son yaptığı gibi sormazdı filize yani filize sorma gereği duymazdı nesini sorayım rapor açık 1 aylık hamile ben filizi 2 ayı geçkindir görmüyorum diye düşünmezmiydi...olay cemi görmesi ve cemin sözlerinden ibaret...yılmaz tek rapora inanmadı...yılmaz gördüklerine söylenenlere inandı...yılmaz hertürlü pislik yapabilen ceme inandı...başkalarının gözüyle baktı...ve cemin bir sözüne gördüğü bir sahneye filizi harcadı...üstelik filizle konuşurken ilk yılmaz demedi cemden hamileymişsin diye...ilk böyle yargılasa cidden anlardım yılmazı...ama o filiz senden hamileyim deyince yalan söylüyosun diyerek bebeği kabul etmedi...diğer türlü suçlasa filiz yanlış anlamış olduğunu düşünebilirdi ama bu şekilde resmen filize inanmadığını gösterdi..
Yılmaz rapora inanmak istemedi yani Filiz'in hamile olduğuna inanmak istemedi.Eğer Filiz o bebek arabasını kabul etmeseydi Filiz'in hamile olduğuna inanmayacaktı Yılmaz...
forever_bim 18-02-07, 00:12 cemden entrikamı beklemiyorsun :)işte buna gülerim asıl entrikayı bundan sonra gör çok sertleşecek olaylar daha cemin ömerin ve filizin başına bela olduğu bölümler var
Valla matraka forum üyelerine sabahtan berigülüyorsun. Hiç yakıştıramadım. Alaycılık dolu mesajları sana.
Sevgili Cemotara,
Bence Yılmaz malikaneyi alsın. Belki de Ömer'in odasında uyumak hoşuna gidebilir.:):)
Hayır yani ben forumu anlayamıyorum. Yılmaz'dan ziyade forumdaki tavırlara sinir oluyorum. Ve evet çok hararetli mesajlar okudukça da demoralize oluyorum.
Yami'nin tüm dediklerinde katılıyorum. Melekler Adası'nın tahtına aday olacak dizi özellikle de Yılmaz Filiz Aslı Cem dörtgeni neticesinde.
yılmaz ilk önce öyle söyleseydi konu buralara gelmeyebilirdi belkide...
filiz nerden çıkardın diye sorabilirdi o zmn...işte senaristlerin dizinin uzanması için yazdıkları senaryolardan biri oldu ama...
yani orda bile hatalı olurdu ama en azından filize bi de yalancı dememiş olurdu...cemin çocuğunu yılmaza yamamış durumuna düşürmemeiş olurdu...yılmaz 2 cümleyle filizi yılmazı aldatmış olmakla yalan söyleekle bebeği yılmaza yamamakla suçladı...ağırdı ithamlar...
forever_bim 18-02-07, 00:16 Matrakaya kırgınım. Çünkü Sinem'e ve sevgili denizime dediği "komik oluyorsunuz" lafları beni bile rencide etti. Kaldı ki olayın dışındayım. Yılmaz'ı sevmeni anlarım matraka ama savunurken biraz daha sakin olmanı rica edeceğim.
Ama ben de güldüm. Millet ne kadar Ömersever olmuş. Ömer için endişe (!!) merak (!!) had safhada.
Aryıca sevgili Mustafa da bir tuhaf yorum yazmış. Tekinerlerin hiçbir pis icraatı olmadı ki. Kaldı ki Ömer başarısız olduğu iş hayatında da özel hayatında da gayet şerefli bir insan. Aynı şekilde Filiz de.
Yılmaz rapora inanmak istemedi yani Filiz'in hamile olduğuna inanmak istemedi.Eğer Filiz o bebek arabasını kabul etmeseydi Filiz'in hamile olduğuna inanmayacaktı Yılmaz...
nasıl hamileliğe inanmak istemedi?bişeye inanmak istemiyecekse bu çocuğun cemin çocuğuna inanmak istemeseydi...şimdi hediyeyi kabul etti gene filiz suçlu oldu...rapora inanmıyosa 1 aylık olduğuna da inanmasın filize inansın...
nasıl hamileliğe inanmak istemedi?bişeye inanmak istemiyecekse bu çocuğun cemin çocuğuna inanmak istemeseydi...şimdi hediyeyi kabul etti gene filiz suçlu oldu...rapora inanmıyosa 1 aylık olduğuna da inanmasın filize inansın...
Hayır Yılmaz tabi ki de suçlu anlatmak istediğim hamileliğine inanmak istemediğidir yoksa Yılmaz %4500000000 suçludur bu bu gerçeği değiştirmez.Filiz o hediyeyi almakla doğru olanı yapmıştır zaten.
forever_bim 18-02-07, 00:32 Feride ve Ömer hakkında uzunca birşeyler karalamak niyetindeydim. Ama sanki damarlarımdan tüm kanım çekilmiş gibi. Hafıza sağlamlığıma güveniyorum ama biraz dinlenmem lazım yarın yazarım.
Sadece şunu söylüyorum özellikle son iki bölümde onları izlerken o kadar mutlu oldum ki evlenip balayına gitseler bu kadar sevinmezdim. Umarım entrikalar onları da içine alıp dağıtmaz.
Hayır Yılmaz tabi ki de suçlu anlatmak istediğim hamileliğine inanmak istemediğidir yoksa Yılmaz %4500000000 suçludur bu bu gerçeği değiştirmez.Filiz o hediyeyi almakla doğru olanı yapmıştır zaten.
yılmaz zaten suçludur bu ithamlarla ...kimse yılmaz suçsuzdur diyemez sağ duyullu olan gördüklerini anlayan herkes bunu çıkartır...bunu demek istemediğini biliyorum...ama yılmaz hamileliğe inanmak istemedi demişsin önce hamiledir raporuna inanmayan adam inanmak istemeyen adam cemi görüp hem bu hamileliğe hem de bu bebeğin cemden olduğunun hemde 1 aylık olduğuna inanabiliyo..keşke hamileliğe inansaydı da bi başkasının çocuğu olmadığına inanabilseydi..
yılmaz zaten suçludur bu ithamlarla ...kimse yılmaz suçsuzdur diyemez sağ duyullu olan gördüklerini anlayan herkes bunu çıkartır...bunu demek istemediğini biliyorum...ama yılmaz hamileliğe inanmak istemedi demişsin önce hamiledir raporuna inanmayan adam inanmak istemeyen adam cemi görüp hem bu hamileliğe hem de bu bebeğin cemden olduğunun hemde 1 aylık olduğuna inanabiliyo..keşke hamileliğe inansaydı da bi başkasının çocuğu olmadığına inanabilseydi..
Yılmaz en ufak bi şeyden şüphelenmediği için Filiz'in 1 aydan daha fazla zamandır hamile olduğuna inanmadı.Rapora baktı yine inanmadı hamile değildir ya dedi.Gitti ve Cem'den o hediyeyi aldığını görünce demek ki 1 aylık hamile raporu doğru dedi.1 ay olduğuna göre benden değil bu çocuk dedi.Cem'den başkasını da düşünemezdi o ara sadece Cem vardı Filiz'in hayatında yabancı erkek olarak.
Bolum son derece SIKINTILI bir bolumdu, bu sefer aglamadim ama seyrederken icim sisti resmen. Genel olarak oyunculuklari basarili buldum o yuzden bolum cok kotuydu de diyemem. Dizinin en onemli bolumunu Filiz-Yilmaz konusmasini seyredememis olmama ragmen biran once buraya yazayim istedim. O kisimla ilgili yorum yapmayacagim o yuzden. Seyretme sansim bolumu indirince daha sonra olacak o zaman o bolumun de yorumunu yaparim elbet, ben sadece Yilmaz'in birsey soylemeden gidisini ve Filiz'in mumlari sondurusunu gordum, sonra da Filiz aglayarak annesine gitti. Bolum yorumum da detaylari cok goremedigim icin her zamankinden kisa olabilir :)
Filiz'in hayal kirikligini ve uzuntusunu annesiyle paylasmasi normalde cok duygulanacagim bir sahne olmasina ragmen annesinin kendini hakli cikartmaya calisan sahte sozlerini duyunca iyice sinir oldum. Yine de aran ne kadar kotu olursa olsun bir evladin annesinin kollarinda teselli bulmaya calismasini cok anlamli buluyorum. Sonrasinda Ceyda'ya da anlattigi gibi sevdigine mazeretler bulma cizgisini gectigi icin hayatina bebegi ile devam etme karari aldi ve enteresan bir sekilde bu kadar buyuk bir soktan sonra Filiz mutsuz ama yine eski guclu Filiz olarak karsimiza cikti. Sirketin yasadiklari karsisinda surekli olarak guclu ve umutlu olma inadinda olan Filiz'i cok begendim bu bolum. Ozellikle Omer'le yaptigi konusmada 'cocuklarimiz icin tekrar ayaga kalkacagiz' temali konusmasinda gozlerim doldu. Iki kardesin sahneleri cok ama cok iyi oluyor her zaman. Tabi ki Filiz annesinin yaptiklarini duyunca belki de Yilmaz'in yaptiklarindan cok daha buyuk bir sok yasayacak ayni guclu Filiz olacak mi bilmiyorum, umarim o zaman da yaninda destek olacak birisi olur (muhtemelen abisi olur).
Destegi Asli'da bulan Yilmaz'a gelirsek, seyrettigim sahnelerde Bulent Inal'i uzun zamandan beri ilk defa cok begendim sanirim Bulent Inal ask acisi sahnelerinde usta olma yolunda bu dizi sayesinde :) Saka bir tarafa, bu kadar cok flashback dizinin SIKINTILI havasini dagitmak icin miydi anlamadim ama bana daha beter sinir geldi seyrederken. Bir de ilk basta niye hic Filiz'in evlenme teklifini reddettigini soyledigini hatirlamadi? Neyse, dedigim gibi o sahneyi izlemeden yorum yapmayacagim. Valla Cem icin Asli'yi uyarinca ben gelecekleri tahmin etmistim zaten. Ozet yorumumda da yazdim Cem'in tehlikeli oldugu niye sadece Asli soz konusu olunca akillara geliyor? O defterin de cikmasini bekliyorduk hepimiz ama ben bu kadar erken beklemiyordum. Yilmaz'in neler yapabilecegini merak etmeye basladim son sahneden sonra. Bunun da sonu 'liman olayina' gidiyor gibi. Yilmaz'in mahalleli icin dusunmeden ve duygusal bir kararla yaptigi iyilik de ters tepti. Iyi niyetliydi ama Yilmaz'in da dusunmeden davrandigi olaylar sinsilesine yeni bir halka olarak eklendi bu bolum icin.
Asli bekledigim repligi soyledi; 'Sen benim hayatimi kurtardin'. Bence onun hayatini Fatih kurtardi ama neyse. Anlasilan bu dizinin yeni kahramani Fatih olacak. Onun sayesinde Cem'in isleri ortaya cikacak belli oldu iyice. Ben onun gerizekali oldugunu saniyordum ama birdenbire zekasi acildi ;) ama hic sikayetim yok cunku Cem'i ve sevimsiz siritisini gorunce PC'ye acimasam birsey firlatmak geliyor ekrana. Fatih imzaladigi yasadisi belgeyi ne cabuk unuttu da Cem yasadisi is yapmaz diyor, ya malzeme yolsuzlugu nedir? Yalan soyledigini varsayiyorum. Cem simdi de insaata ben soktum sizi ben yardim edeyim bahanesi ile Tekinerler'in kara gun dostu olacak. Icimden imdat diyesim geliyor!!
Dizide Tekinerler'in batisi ile ilgili once cozemedigim bazi olaylar oldu ama sonra birtakim tahminlerim oldu. Sanirim parasini isteyen adam insaati ihale eden sirketti, kapidaki |