Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
ömerin zart diye bunu söyliyeceğini sanmıyorum.. ama filiz için birşeyler diyebilir. sende sevdiklerine sahip çık felan diyebilir.. ama en çok merak ettiğim ömer mi yılmazı çağıracak yoksa feride mi yardım istiyecek.. eğer ömer ararsa devamı için iyiye işarettir.. yılmaz ömer sayesinde barışabilir filiz ile..:good:
hahaha vala yaa ne cabuk taraf degiistin daha dun asli yilmaz diyodun vala sinemcim alinti yapmasaydin gorup okumicaktim seninkini ozelikle okuomda:):):img-hyste super.....
bende istiyorum bu karisilasmalari boylelikle yilmaz filizin tepkisini gorup perperisan olcak muahahah:):):img-hyste :happy0064
Aslında kafam çok karışık. İçimden bir ses Yılmazın Aslının bir hastalığı çıkması durumunda ona acıyıp onunla evleneceği yönündeydi. Yılmaz yapar yani böyle bişey:img-angel iyilik meleği ya.
Şayet bu teorim gerçek olursa ki umarım olmaz Aslıyı acıyıp onunla evlendiğinde kendi çocuğunu taşıyan kadını bu kadar üzmüş ve yüzüstü bırakmış olur.Üff cümle kuramadım:img-wink: kısacası Yılmaz artık daha fazla saçmalamasın. :img-yes:
benim en çok merak ettiğim yılmazın bebeğin kendisinden olduğuna dair ne şekilde ve ne zaman derin bir şüpheye dalacağı. aptal olmayan bir insan aksi ne kadarda ispat edilmeye çalışılsa her ihtimali kafasında tutar. yılmaz 3 bölümdür şüphe etmedi de şimdi neden edicek çok merak ediyorum doğrusu..
yılmaz filizin hamile olduğunu öğrendiği günden beri ilk fırsatta filizin hamile olduğunu söylemesi,cemi öpmesi ve handan hanımın filiz hamile onu rahat bırak demesini hatırlayıp duruyor :) ama sadece hatırlamakla kalıyordu daha eskiye gidip kaza yaptıklarında filizin aramızda bir bağ var hem de her zaman olacak demesini falan düşünmüyor...Bu bölüm hastanede karşılaşırlarsa ya da bir şekilde filiz ima ederse ya da cemle tüm bağlarını kopardıklarını duyarsa şüphelenebilir...Cem madem bebeğin babası neden evlenmiyorlar ya da neden ömere yardım etmiyor diye düşünebilir.
mervecim bende senin yazılarını okuyorum ..Özellikle dizi sonrası yaptıklarını :)
gerçekten ya,arkadaşların dediği gibi,sen Aslı&Yılmaz istiyordun:)))
Ee, demekki icten ice filiz+yilmaz askini istiyordu........
Ins. yilmaz in hatalari bu haftadan itibaren son bulur yoksa dayanamayacagim.......
allemalle42
08-03-07, 22:50
Ee, demekki icten ice filiz+yilmaz askini istiyordu........
Ins. yilmaz in hatalari bu haftadan itibaren son bulur yoksa dayanamayacagim.......
Bence ömer yılmazı cagırıcak cunku annesinin yaptıgından dolayı yılmaza biraz yumusuyacaktır...Eger böle olursa cok iyi olur filizle barısması daha cabuk olur...Bu barısma meselesinde en buyuk pay feridede olcak gibi geliyor bana...:img-wink:
2. fragmanmı yoksa 1. fragmanmı dense tabiki 2. si derim..
Zaten 1. fragmandaki Filiz Yılmaz sahneleri aynen duruyor sadece Ömer-Feride sahneleri eklenmiş. Ki bu doğru bir yaklaşım zira şu sıralar Filiz-Yılmaz cephesinde işler biraz "rutin" gidiyor.Diğer yandan Ömer-Feride aşkı Esrarengiz adamında katılımıyla bayaa bir hareketlenmiş durumda.Bizim ülkemizde bilindiği üzre hareket demek reyting demek-reyting demek hareket demektir.Hatırla Sevgili nin de bu hafta eski bölümünün yayınlanacağını düşünürsek fragmanda hareketliliğin artması lehimize..:good:
öte yandan ıhlamurlar altındanın eski bölümlerini hatırladığımda dizilerde her an her şeyin olabileceğini daha iyi anlıyorum.
yaklaşık 60 bölüm önce ömer arabayla yılmaza çarpmıştı.ömer kazanın şokunu yaşarken soğukkanlı kardeşi filiz suçu şöförün üstlenmesini sağlamıştı.Yerde kanlar içinde yatan yılmazın yüzüne ise doğru dürüst bakmamıştı. ne garip şimdilerde o yerde yatan adama deliler gibi aşık ve bebeğini bekliyor. onun için hiç bir dizide olmaz olmaz demeyin olur..
nerde o zamanki garip bir şekilde yerde yatan yılmaz nerde şimdiki holding patronı
nerde o zamanki kötü sert filiz nerde şimdiki kırılgan filiz
nerde o zamanki hanımevladı ömer nerde şimdiki 110 desibele kadar bağırabilen ömer.
karakterlerimiz çaktırmadan mutasyona uğruyor haberimiz ola..
allemalle42
08-03-07, 23:12
Zaten 1. fragmandaki Filiz Yılmaz sahneleri aynen duruyor sadece Ömer-Feride sahneleri eklenmiş. Ki bu doğru bir yaklaşım zira şu sıralar Filiz-Yılmaz öte yandan ıhlamurlar altındanın eski bölümlerini hatırladığımda dizilerde her an
nerde o zamanki garip bir şekilde yerde yatan yılmaz nerde şimdiki holding patronı
nerde o zamanki hanımevladı ömer nerde şimdiki 110 desibele kadar bağırabilen ömer.
Cok guzel bir noktaya temas etmişin.Ihlamur altında'da her an her sey olabilir ben artık herseyi bekliyorum ya acıkcası cok degişebiliyor...:img-wink:
karakterler mutasyona uğramıyor modifikasyona uğruyor.cevre kosullarına uyum sağlıyolar.fılızın hıcbır kotuluğunu goremedım ben orda nıyeyse fılız bu aralar hata yapmıyo ya donduk yıne hata olmsada hata gosterılıp fılızın sclanmasına.
Modifikasyon
Çevrenin etkisiyle canlıda meydana gelen kalıtsal olmayan özelliklerdir.Çevre koşulları(ısı,sıcaklık,besin)bazı genlerin işleyişini değiştirebilir.Bundan dolayı ortam koşulları eski haline dönünce canlı ya eski haline döner veya oluşan karakter oğul döllere aktarılmaz.
tam bizim karakterlere uygun bu modıfıkasyon:)
mutasyon kalıcı modıfıkasyon değildır.:good:
parcalibulut
09-03-07, 03:40
Filiz in ve Yilmaz in surekli ayrilip ayrilip barismalari cok sinirime dokunuyor artik.. Filiz in artik daha guclu olup, Yilmaz in soyledigi onca lafin altinda kalmayip, Yilmaz i gorur gormez sirtini donup gitmesini, nefretle bakmasini istiyorum, agzi acik ayran budalasi gibi degil !!! Soyledikleriyle yaptiklari hic birbirini tutmuyor.. Diyorum olgulasiyor Filiz karakteri, anaaa bir bakiyorum Yilmazi gorur gormez yine ayni Filiz.. Madem Asliyla beraber olmaya karar vermis Yilmaz o zaman birak gitsin be Filizcim, don sirtini, hic tanimiyormus gibi bas git.. Ne o oyle yarim saat suzmeler, agzindan cikacak her laf icin dunyalari vermeye hazirmis gibi durmalar falan... Ezdirmeyeceksin kendini Filiz, o Yilmaz i pisman edeceksin!!!! Sana yaptiklarini tek tek odeteceksin !!!
Yilmaz karakterinin de soyledigiyle yaptigi bir degil ki !!! Hem diyor hamilelik konusunu Filiz le konusacagiz, sonra da Cem in Handan in laflarina kaniyor.. Masallah hemen Asli dan zaman istiyor, eski sevda yaralarini sarip hemen Asli ya kosacak ya.. Hele bir de Asli nin 40 yillik Gazi Mahallesi kizi gibi davranmasi ve surekli Yilmaz a ne yapacagini soylemesi cok gicik !!! Ispanya da bunca yildir yasayan insan hic mi degismez yahu ? Hem hani is yapmadan iki saniye yerimde duramayan Asli nasil oluyor da Insaat Muhendislik islerini birakip sirita sirita manti aciyor?? Pes yani... cok absurd cooook ... Cizgisinin disina cok cikti Ihlamurlar altinda coook... kolay kolay toplayamayacaklar ..
tolgahuzur1
09-03-07, 08:50
bazı arkadaşlar benim taraf değiştirdiğimi düşünmüş ..yanılıyorlar..:img-yes: ben hala aslı yılmaz diyenlerden biriyim.. yazdıklarımı okumadığınız buradan belli ben orada belki ömer bu umutsuz ikili barıştırır dedim. yani inşallah barışır demedim.. zaten çocuk olmasa barışmazlarda.. zaten barışacakları ve mutlu son belli onun için ben kendimi yırtsamda sonuç değişmeyecek.. ama üzülerek izleyeceğim o bölümler..
sonuna kadar :good: ASLI-YILMAZ:good:
herkese günaydın:)
kimseler görünmüyor sessizlik hakim neyse bugün de güzel bir forum arkadaşlığı ve yorumlar beklemekteyim:img-wink:
nihayet gün bizim günümüz geldi, akşama ne kaldı şunun şurasında herşey beklediğimiz gibi olur ters köşe yaşamadığımız bir bölüm olsun inş.
son soruları da cvplayan herkese teşekkür ederim, ellerinize sağlık:img-yes:
Yılmaz'ın Tekiner'lerin evine gitme nedeni Feride'nin eve gelmemesi üzerine telaşlanıp, Feride'nin Ömer'lerin evinde olup olmadığına dair meraklanmasındandır. Feride ile alakalı bir durumdur:img-wink:
Final sahnesi ise Ömer'in tutuklandığı sahne olacaktır.:img-wink:
Uzmanlık sorusu : Yılmaz-Handan karşılaşmasında Handan, Yılmaz'ı karşısında gördüğü zaman her iki karakter ne diyecek ? Ali'nin sözlerinden daha önemlidir. Handan, Yılmaz'ın gözlerine nasıl bakacak.
Buyrun, mikrofon sizlerindir. :)
bence feridenin kurtuluş sahnesi daha önce olacak, çünkü yılmazın üzerindeki kıyafet aslıda ki ve ömer filiz karşılaşmasında ve feridenin kurtarıldığı sahnede de yılmazda aynı kıyafet var bu yüzden feride değil bu gidişin nedeni bence
bende ömerin tutuklanması diyorum ama yine de belli olmaz tabi:img-wink:
gelelim soruna,
handan yaptığından dolayı zaten vicdan muhasebesine başladı ama yine de herşeyi açıklamadı yılmazı gördüğü zaman kendi içinde pişmanlık yaşayacak gözlerinin kendisini elevermesine izin vermeyecek yani çok fazla muhatap almak istemeyecek, yılmaz ise handana karmakarışık duygularla bakacak kızgın ve öfkeli aralarında pek bir konuşma geçmez filiz hemen açılışın ardından hemen oraya gelecek bu yüzden fazla birşey çıkmaz handan-yılmaz karşılaşmasında, nasıl bakacağı kızının yüzüne bile bakabiliyorsa müstakbel damadının da :) gözlerine bakar handanın astarı olmadığı için bakar, şöyle olabilir, handan kapıyı açar
handan: buyrun
yılmaz: iyi akşamlar, filizle görüşmek istiyorum
handan: hal daha ne istiyorsun
yılmaz cvplamadan sesleri duyan filiz onlara doğru gelir yılmaz direkt filizle muhatap olur, sonrada bahçeye gider ve filizi bekler, bu şekilde olabilir:img-yes:
şöyle bir tahmin yürüteyim yılmazın haberinin olması ile ilgili, ömer o gecenin devamında takip edeceği için tek başına birşey yapamayacağını düşünür hele de adamları görürse bu yüzden sabah hemen gazi mah. gider ve orada da yılmaz ve aslı yeni geliyordur ve ömer yılmazın yanına gider, yılmazın bakışları zaten burada ne işiniz var gibi hiçbirşeyden haberi yok belli sonra ömerle konuşuyorlar ve ömer olanları anlatıyor yılmaza sonrasında birlikte hareket ederek ferideyi kurtarıyorlar, filiz yılmazların yanında değil arabanın yanında bekliyor bence aslı da oradaki filizin bakışları kıskanmış şekilde bakıyor gerçi az kaldı ama bu sahne böyle olacak gibi, göreceğiz
tolgahuzur1
09-03-07, 09:57
kanımca ferideyi kaçırdıkları gün kurtarıyorlar.. heralde ömer yılmazı aradı ki yılmazda hemen geldi.. neyse handan yılmaz geldi mi soğuk davranabilir hatta kızabilir ne işin var burada senin yüzünden bu hallere geldik diye.. birde yılmaz çocuğu kimden duyacak onu merak ettim. filizin ağzından duydu inanmadı kimin ağzından duyacak ki inanacak.. zaten saçma olanda burası sevdiğine inanmıyor başkalarına inanıyor..
resimlere baktımda tekrar ferideyi kurtardıkları sahne ve filiz,yılmaz ve ömerin bir yerde birlikte oldukları resimdeki sahnede ömer ve yılmazın kıyafetleri aynı belki ferideyi hastaneye getirmiş olabilirler filizde sonradan gelebelir hem ilk fragmanda filizin başını dayadğını duvarda burası hem kıyafette aynı o zaman bir sıralama yaparsak
ilk sahnede olacaklar
handan konuşmasının devamını getirecek ve filiz biraz tepki verip bahçeye çıkacak ve handan da ona bakacak
ömer kendine gelip hemen peşlerine düşecek, ama o gece için birşey yapamayacak gibi
yılmaz aslıyı uyutmamak için yeni çarelere başvurur
bu gecenin sabahında
filiz ve ömer gazi mah. gelir
yılmaz ve aslı da gelir
ömer olanları yılmaza anlatır ve yılmazın arabasıyla ömerin takiple bulduğu yere giderler ve ferideyi aynı gün kurtarırlar
filiz peşlerinden baka kalır ömer ve yılmazın
feride fenalaşıyor gibi ki hastane ya da karakol şikayet içinde gidebilirler iki ihtimal, filizde oraya geliyor (resimdeki sahne kiyafetler aynı)
devamında
mahalleli mağaza ile ilgili eksikleri tamamlarlar ve aslı da yardım eder
filiz doktora gider
aynı günün akşamı yılmaz filize gelir ve bahçe konuşması gerçekleşir
ertesi günde
mağazanın açılışı yapılır
herkes orada ama filiz olur mu bilmiyorum
ve ömer polisler tarafından tutuklanır (son sahne bu olabilir ama yine de görünmeyen kısımlardan dolayı emin değilim:img-wink: )
yakupoglu61
09-03-07, 10:57
inş. yılmaz bu akşamda son 2 bölümdür aslı nedeniyle yaptığı hatalara bi yenisini eklemez...aslıyla beraber görünce gerçekten çok morlim bozuluyor.
yılmaz aslıyla arayı biraz açmalı bu yakınlık sinirimi bozuyor...
tolgahuzur1
09-03-07, 10:57
yahu ne oldu herkes sustu.. hadi canlanın biraz.. kıymetli hocalarımızdan soru bekliyoruz.. hiç değilse idare eder.. gerçi soruda kalmadı da..:img-hyste
tolgahuzur1
09-03-07, 11:01
inş. yılmaz bu akşamda son 2 bölümdür aslı nedeniyle yaptığı hatalara bi yenisini eklemez...aslıyla beraber görünce gerçekten çok morlim bozuluyor.
yılmaz aslıyla arayı biraz açmalı bu yakınlık sinirimi bozuyor...
yahu bu aslıya niye gıcık oluyorsunuz anlıyamadım. kız arkadan plan mı çevirdi filizin elinden yılmazı zorla mı aldı? yoo e kız baktı olmayacak gidiyordu yılmaz ikna etti kaldıı.. bunda ne var.. hem sevdiği bir insana sahip çıkması ve onunla ilgilenmesinin neresi kötüü.. yılmaz aslının yanında ne hata yaptı ki.. aslı mı dedi filize inanma diyee..
KırmızıBeyaz
09-03-07, 11:02
yahu ne oldu herkes sustu.. hadi canlanın biraz.. kıymetli hocalarımızdan soru bekliyoruz.. hiç değilse idare eder.. gerçi soruda kalmadı da..:img-hyste
artık herkes akşama odaklandı, konuşacak konu da kalmadı :) e birde üstüne cuma gününün iş yoğunluğu :)
inşallah bu akşamki ve haftaya olan bölümlerde birçok şey çözümlenir 23 martta olan bölümü o akşam izleyemeyeceğim onun sıkıntısı sardı şimdiden :)
idare etmesi için istenmiş ama işinizi görür mi bilmem, soru kalmış mı kalmamış mı görelim gerçi senin ilgi alanın değil bu sorular ama:img-wink:
filiz soruları
1- filiz bu bölüm yılmazla karşılaştığı zaman annesinin itirafı ile yılmaza biraz daha yumuşamış bir tavır sergiler mi?
2- filiz hastaneye rutin konrole mi yoksa bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye mi gidiyor?
3- yılmazların evinin önünde yılmazla beraber kimi görüyor ki filizin tepkisi değişiyor?
4- filiz annesine nasıl bir tepki verir ve devamında nasıl davranır annesine?
5- filiz annesinin yaptığını ceyda ile paylaşır mı ve ne yapması gerektiğini sorar mı yoksa yine vazgeçmiş bir tavır mı sergiler?
6- filiz aslı olayını kimden öğrenecek ve bu onun yılmaza karşı tavrını nasıl etkileyecek ve aslıyı öğrendiğinde tepkisi ne olacak?
7- filiz gidip aslıya yılmazdan hamile olduğunu ve yılmazı hala sevdiğini kendisininde boşa umutlanmaması gerektiğini söyler mi?
8- mahalleli açılışa filizi davet etmiyor ki ömer giderken sadece ferideyi gösteriyor, filiz o gün çalışıyorda mı gidemiyor yoksa davet mi edilmedi sizce?
9- filiz yılmazı ne yaparsa affeder? (birkaç tahmin ne olur sizce filiz en çok neyden etkilenir)
10- filiz bu kadar acıyı yaşayacak ne yaptı ve bunu haketti mi sizce?
evet yine uzun oldu ama benim cvplar kısa oluyor:img-wink: kolay gelsin size, şimdiden cvplayacak ve cvplamayacak herkese teşekkürlerimi sunuyorum gerçi forum sessiz ama yolları düşecek elbet forumdaşlarımın:img-yes:
yakupoglu61
09-03-07, 11:17
yahu bu aslıya niye gıcık oluyorsunuz anlıyamadım. kız arkadan plan mı çevirdi filizin elinden yılmazı zorla mı aldı? yoo e kız baktı olmayacak gidiyordu yılmaz ikna etti kaldıı.. bunda ne var.. hem sevdiği bir insana sahip çıkması ve onunla ilgilenmesinin neresi kötüü.. yılmaz aslının yanında ne hata yaptı ki.. aslı mı dedi filize inanma diyee..
valla tolga aslıyı sevmememin filizle yakından uzaktan ilgisi yok...!
bi kere karakteri bni sinir ediyo, yılmaz cemin evine gidecekken sn evde kal diyo aslıya , aslıda bnde gelecem diyo yılmaz izin vermiyo sonra yılmazın arkasından gidiyo bana zarar vermeye çalışan bi adama bnde bi kere vuracam falan diyo...burdaki inadı öncelikle bni çileden çıkardı sanki tatilyaya trene binmeye gidiyo...
yılmazda onu zorlamı istanbulda kalmasını sağladı ayaklarını mı bağladı
gitme bni bekleyebilirmisin falan dedi aslı görmedimi yılmazın nasıl bir psikolojide olduğunu...
yılmazın kendisini sevmesini nasıl bekler...
tolgahuzur1
09-03-07, 11:21
idare etmesi için istenmiş ama işinizi görür mi bilmem, soru kalmış mı kalmamış mı görelim gerçi senin ilgi alanın değil bu sorular ama:img-wink:
filiz soruları
1- filiz bu bölüm yılmazla karşılaştığı zaman annesinin itirafı ile yılmaza biraz daha yumuşamış bir tavır sergiler mi?
2- filiz hastaneye rutin konrole mi yoksa bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye mi gidiyor?
3- yılmazların evinin önünde yılmazla beraber kimi görüyor ki filizin tepkisi değişiyor?
5- filiz annesinin yaptığını ceyda ile paylaşır mı ve ne yapması gerektiğini sorar mı yoksa yine vazgeçmiş bir tavır mı sergiler?
6- filiz aslı olayını kimden öğrenecek ve bu onun yılmaza karşı tavrını nasıl etkileyecek ve aslıyı öğrendiğinde tepkisi ne olacak?
7- filiz gidip aslıya yılmazdan hamile olduğunu ve yılmazı hala sevdiğini kendisininde boşa umutlanmaması gerektiğini söyler mi?
8- mahalleli açılışa filizi davet etmiyor ki ömer giderken sadece ferideyi gösteriyor, filiz o gün çalışıyorda mı gidemiyor yoksa davet mi edilmedi sizce?
9- filiz yılmazı ne yaparsa affeder? (birkaç tahmin ne olur sizce filiz en çok neyden etkilenir)
evet yine uzun oldu ama benim cvplar kısa oluyor:img-wink: kolay gelsin size, şimdiden cvplayacak ve cvplamayacak herkese teşekkürlerimi sunuyorum gerçi forum sessiz ama yolları düşecek elbet forumdaşlarımın:img-yes:
bi cevaplamadığım filiz soruları kalmıştı. bende inşallah çıkmaz diyordum ama çıktı..:img-haha: neyse zorla cevaplıyalım sıkıntıdan...
1-hiç zanetmiyorum daha ne yumuşaması valla yumoş bile yumuşatamaz..
2-rutin kontrole gidiyor gibii..
3-bence kimseyi görmüyor sadece girmek istememiştir..
4-valla tepki koymıyacak gibi ne kadar geniş aile oldukları belli
5-tabi ki ceyda ile konuşur başka kimsesi yok çünkü:img-hyste
6-bence aslının kendi ağzından öğrenecek..
7-valla çocuğunun babasına söylemedi aslıya niye söylesin ki:icon_whis
8-bence o sahne açılış değil sadece yerleştirme yapıyorlar gibi..
9-otamatik affeder zaten yılmazın birşey yapmasına gerek yok çünkü suçu yok..:good:
10- filiz nee mi yaptı bi düşün istersen çok daha fazlasını hak etti ama şimdilik çocuğun hatrına acı çektirmiyorlar..
eline sağlık güzel sorularda sorunun içinde ki güzel değil..:img-hyste
bence daha sabah mahmurluğu var herkeste tebi birde cuma olması herkes akşama kadar tamamlamak istiyor herşeyi bizler için ı.a. günü ayrı bir özelliği var zaten bu bölümde kaç bölümdür devam eden yükselişe devam ediyor gibi artık tansiyon hiç düşmez her cephede yeni yeni olaylarla karşılaşıyoruz ama ben en çok şu cemin açığa çıkmasını istiyorum artık onu bir halletseler diğerleri çorap söküğü gibi çözülecek
bi cevaplamadığım filiz soruları kalmıştı. bende inşallah çıkmaz diyordum ama çıktı..:img-haha: neyse zorla cevaplıyalım sıkıntıdan...
[B]eline sağlık güzel sorularda sorunun içinde ki güzel değil..:img-hyste
ya demek ki sen aranmışsın arkadaşım başta uyardım senin ilgi alanın değil diye ama sen sıkıntıdan cvplamak istemişsin yoksa içinde filize karşı yeni yeni birşeyler mi filizleniyor:img-wink: gizliden gizliden filize haksızlık yaptığını mı düşünmeye başlıyorsun diyeceğim ama sen kesinlikle hayır diyeceksin:img-yes:
10.sorunun cvbını da çok acımasız davranmışsın notunu sırf bu cvp yüzden kırıyorum çocuk mocuk dinledikleri yok kız çekti çekeceğini zaten, diyorum ya yılmaz sizler kadar acımasız olmazdı sizler gibi gerçekleri bilseydi
son paragrafında valla senin için geçerli bence çok güzel biliyorsun beni:) ama istersen aslı soruları da sorayım ilgini çekecekse
ferideyi bu kadar çabuk kurtarıyorlar ya sadece bir bölüm için girmediğine göre resul amcam sadece geçmişini ve hafızasını zorlaması için misafir oyuncu olarak mı girdi, bir de geçmişte nişanlısıysa hafızası yerine gelince iki duyguya ne olacak peki
1- hafızasını kaybetmediğinde bir yaşantısı ve nişanlısı vardı
2- hafıza kaybında yeni bir hayatı ve yanir bir aşkı var
şimdi hafıza yerine gelince yenisini unutup eski yaşamına mı döner yoksa geçmişini hatılar ama yeni hayatına devam etmeyi seçer, hangisi olur biz de bu arada hafıza kaybı ve öncesi hakkında bilgi edinmiş oluruz eğer bilen varsa feridenin bu durumu nasıl sonuçlar meydana getirir paylaşsın bizimle
tolgahuzur1
09-03-07, 11:39
ya demek ki sen aranmışsın arkadaşım başta uyardım senin ilgi alanın değil diye ama sen sıkıntıdan cvplamak istemişsin yoksa içinde filize karşı yeni yeni birşeyler mi filizleniyor:img-wink: gizliden gizliden filize haksızlık yaptığını mı düşünmeye başlıyorsun diyeceğim ama sen kesinlikle hayır diyeceksin:img-yes:
10.sorunun cvbını da çok acımasız davranmışsın notunu sırf bu cvp yüzden kırıyorum çocuk mocuk dinledikleri yok kız çekti çekeceğini zaten, diyorum ya yılmaz sizler kadar acımasız olmazdı sizler gibi gerçekleri bilseydi
son paragrafında valla senin için geçerli bence çok güzel biliyorsun beni:) ama istersen aslı soruları da sorayım ilgini çekecekse
evet filize haksızlık yapıldı.. filiz bunları hak etmiyor.. hele yılmazı hiç ,bunu filizcilerde diyor..:img-polic puanımı niye kırdın ki kitapta sorunun cevabı o yazıyordu:img-hyste neyse ne kadar da yazsam benim umutsuz çiftim kavuşamıyacak.. sağlık olsun aslında aslıya ben talibim gelirse yanii:img-hyste
filiz acı çekti ama kimin yüzünden
1- abisi annesi babası
2- kendi tatminsizliği
3- sevdiğine güvenemesi yüzünden.. bunda yılmazın suçu var yok gibi.. sadece ilk sezon onu kandırma olayı ki ondan sonra alevlendi bu aşk.. ee ben başka bulamadım siz bulabiliyormusunz yılmazın suçunu.. adam kimi severse bir sorun çıkıyor anlamadım gitti.:icon_sorr
tolgahuzur1
09-03-07, 11:43
ferideyi bu kadar çabuk kurtarıyorlar ya sadece bir bölüm için girmediğine göre resul amcam sadece geçmişini ve hafızasını zorlaması için misafir oyuncu olarak mı girdi, bir de geçmişte nişanlısıysa hafızası yerine gelince iki duyguya ne olacak peki
şimdi hafıza yerine gelince yenisini unutup eski yaşamına mı döner yoksa geçmişini hatılar ama yeni hayatına devam etmeyi seçer, hangisi olur biz de bu arada hafıza kaybı ve öncesi hakkında bilgi edinmiş oluruz eğer bilen varsa feridenin bu durumu nasıl sonuçlar meydana getirir paylaşsın bizimle
çok basit feridenin getireceği sıkıntılar..
1- handa kesin karşı çıkar
2- nişanlısı rahat bırakmaz
3- dansözlük için klublerden teklif alır ömer sinirlenir
4- ömer bu dansöz meselesini nasıl kaldıracak ki en önemliside bu . zaten ömer nişanlı birisini ayarlaması zor değil tecrübesi var..:img-hyste
feride hafızasını geri kazandığı takdirde bir seçim yapması lazım ya ömer yada eski nişanlısı ama oda belli ömeri seçecekmiş.. yani fazla takma kafana nasıl olsa mutlu son..:good:
filiz soruları
Bende bu bölümün tüm sorulari tükendigi icin benden baska soru beklemeyin.
Bakalim senin testi gecebilecekmiyim
1- Filizin öfkesi gecmiyecektir, cünkü rapor isini bilmedigi icin onun sözüne degilde baskasinin sözüne inanmis oldugu icin Yilmaz, ökesi devam edecektir
2- Rutin kontrollüne gidiyordur, ama eger doktor cinsiyetini görebiliyorsa bunu Filizle paylasabilir
3- Elbetteki Asliyi
4- Annesinin bu kadar ileriye gittigi icin cok üzülür, annesine kirgindir, ama Handan biraz duygu sömürüsü yapinca ve Feride olayi ortaya cikinca, handan arada kaynayi verir
5- Ceydala paylasma ihtimali büyük, Ceyda Yilmaza gercegi söylemesini ister
6- Zaten süphelenmekte, boyutunu bilmesede aralarinda bir yakinlasmanin farkinda, Yilmazdan vazgecme sebebide bu zaten
7- Söylemez
8- Davet edilmistir, bence gitmis bile olabilir, ama eger gitmemisse Yilmazla karsilasmamak adina gitmemistir
9- Ne yapmasi gerektiyini bilsem söylerim, ama Filize hala ondan vazgecmedigini ve onu hala sevdigini bir sekilde ispatlamasi lazim
10- Elbetteki hak etmemistir
yine tehlikeli yerlere dönüş yapmak niyetindesim sanırım tolgahuzur, bu hata çeteleler, kaç kez tutuldu maşallah ne yılmaz filizden ne de filiz yılmazdan eksik kaldı, hem hep bir insanın karşısındaki insanda sorun olmaz bir hata yapılıyorsa karşılıklı ben güzide çiftimde de hep karşılıklı gördüm karşılıksız değil tabi bu benim düşüncem tekrar tekrar yazmak istemiyorum nasılsa fikrim değişmeyecek:img-wink:
aslıyla sana bir ömür boyu saadetler dilerim bizim için problem değil valla yılmazı da kurtarmış olursun yapışkan saf aslı kızdan vakit kaybetme derim hemen başla çalışmalara:good:
sevgili kurşuni cvpların için teşekkür ederim:good: gerçekten artık bitirdik soruları cvplayan arkadaşlarımızın gözü aydın ne diyelim kaç gündür helak oldular valla:img-wink: seninkiler de süper ama bitti demişsin haftaya devam edersin nasılsa
tolgazhuzur biliyorum mutlu son olduğunu da yine de bu mutlu sona nasıl ulaşılacak onu merak ediyorum:img-wink:
yakupoglu61
09-03-07, 12:13
bnce yeni hayatında sevdiği insanla yola devam edecektir...
o resimleri gördükten sonra feridenin eskiden ne yaptığını gördükten sonra resulun nişanlısı olduğunu sanmıyorum.
HANGİ adam niaşnlısını dansöz yaparki...
tolgahuzur1
09-03-07, 12:59
anlaşıldı.. bugün kimsenin konuşacağı yok.. bari filizin yapacağı hata güzel birşey olsada bizede malzeme çıksa..:img-hyste :img-pilot birde bu bölüm yılmaz kesin öğrenecek gibi bir his var içimde şimdi fragmanı izledimde filiz ile konuşmasında şok geçirmiş gibi duruyor..
anlaşıldı.. bugün kimsenin konuşacağı yok.. bari filizin yapacağı hata güzel birşey olsada bizede malzeme çıksa..:img-hyste :img-pilot birde bu bölüm yılmaz kesin öğrenecek gibi bir his var içimde şimdi fragmanı izledimde filiz ile konuşmasında şok geçirmiş gibi duruyor..
yapacagi hata bugünki bölümde mi olacakmis? bir tüyo yok demi, ne gibi bir hata olacagindan :icon_sorr
filizden yılmaza...kenan doğuludana..
sebebim çok beni kaybettin
artık duvarların cebimde değil
seni çok sevmiş olsam da unut beni lütfen
sana çok kızmış olsam da ara beni lütfen
umduğun dağlara karlarmı yağdı?
içinde bu kadar öfkemi vardı?
o resimleri gördükten sonra feridenin eskiden ne yaptığını gördükten sonra resulun nişanlısı olduğunu sanmıyorum.
Bence o Ferideyi dansöz yapmadı. Zira Ferideyle Ömere rastladığı restoranda öyle pek çalgılı dansözlü bir ortama benzemiyordu. Bence olsa olsa Onu dansözken tanımış ve sevip nişanlanmıştır. O terimi kullanmak istemiyorum neticede Dansözlükde her meslek gibi emek verilen bir iş ama,
onu dansözlükten kurtarmış olabilir benim fikrime göre.
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 13:16
yapacagi hata bugünki bölümde mi olacakmis? bir tüyo yok demi, ne gibi bir hata olacagindan :icon_sorr
Sana malzeme olarak yılmaz hatalarını verelim.. Onlarla oyalan Tolgahuzur.
Filiz için bir dahaki bölümü beklemek zorunda kalabilirsin.
kimsenin konuşacağı yok değil forum sessiz kimse yok, sen malzeme sıkıntısı çekmezsin ki eskileri ısıtıp ısıtıp yazıyorsunuz ya yeni hata heyecan uyandırmasın sende hatanın nesi güzel olacak ki hem izlemeden karar verilmez nedensiz hata da olmaz, yılmazın tepkilerini ölçmek zor orada sanki şüphe üzerine konuşmaya gidiyor filizde çoktan aslı olayını öğreniyor ki ters tepki veriyor yılmaza yılmazın bundan dolayı bakışları değişiyor olabilir öğrenecekse de son sahne eğer bu olursa öğrenir bölüm ortasında öğrenmez
modest2000
09-03-07, 13:44
Tünaydın herkese,Filiz'in yapacağı en büyük hata şu anda Yılmaz'ı affetmek olur. Ama bunu sanmıyorum.Yani içiniz rahat olsun,Aslı&Yılmaz'a nazar değmez:)Bu arada hafta çabuk geçti,son iş günü geldi ve Aslı bile moralimi bozamaz.
resim nişan resmi gibi feridenin parmağına yüzük takılıyor resulde yanında, belki resul onu o hayattan çekip kurtarmak isteyen kişi olabilir o zamanda o dansöz elbiselerinin ne işi var değil mi ya da onun iş yeridir orada çalıştırıyordur ve bu arada evlenmek istiyordur olabilir herşey nasıl oluyorsa
Bu aksami iple cekiyorum!
Bence bu bolum Yilmaz ve Filiz arasinda yavas yavas erir....
Zaten ozete baksak basligi Yilmaz'in derin suphesi.
Yani Filiz Yilmaz'a durumu aciklamadan once Yilmaz Filiz'e inarirsa bence FIliz onu daha cabuk afeder(biraz karisik oldu ama:img-wink: )
Ben merak ediyorum Yilmaz durumu ogrense Asli'ya ne diyecek? Sonuncda baba oluyor....:img-help:
NOT:avatar ve imza yapmayi buturlu becermiyorum, avatar'a baksaniz....:img-hyste Bunun icin nerde yardim bulabilirim?
tolgahuzur1
09-03-07, 14:25
Bu aksami iple cekiyorum!
Bence bu bolum Yilmaz ve Filiz arasinda yavas yavas erir....
Zaten ozete baksak basligi Yilmaz'in derin suphesi.
Yani Filiz Yilmaz'a durumu aciklamadan once Yilmaz Filiz'e inarirsa bence FIliz onu daha cabuk afeder(biraz karisik oldu ama:img-wink: )
Ben merak ediyorum Yilmaz durumu ogrense Asli'ya ne diyecek? Sonuncda baba oluyor....:img-help:
NOT:avatar ve imza yapmayi buturlu becermiyorum, avatar'a baksaniz....:img-hyste Bunun icin nerde yardim bulabilirim?
valla yılmazın derin şüpheli olmadığı sahne mi var şu sıralar..:img-hyste adam sırlar dünyası gibi.. gerçi bunun sebebi filiz adamın dünyasını ters düz etti. büyümü yaptırdı acaba filiz yılmaza:icon_whis benden başkasını sevemesin diye..:img-hyste aslının durumu allaha kaldı.. o bu gidişte ispanya ya gider. aslında bir tanışsak çok süper olacak..:img-hyste onu türkiyede kalması için ikna ederim ben...:img-pilot
Cok guzel bir noktaya temas etmişin.Ihlamur altında'da her an her sey olabilir ben artık herseyi bekliyorum ya acıkcası cok degişebiliyor...:img-wink:
evet herşey olabilir hatta filiz yılmazı hemen afeder herşeyi unutur
birde yılmaz bütün yaptıklarindan sonra filiz&aslı arasında kalır secim yapmaya
zorlanir birde filiz bile özür diletebilirler ben herşeyi bekliyorum nede olsa
ıhlamurlar altında izliyoruz dimi:img-hyste
ve bu benim canımi fena sıkıyor umuyorumki filiz yılmazı hemen affetmez
uzunca bir süre yılazi süründürsün
gecen bölüm aslıyla aralarından gecenden sonra bunu fazlasiyla hat etti
ama senaristler birde filiz affetse bile yılmazı iki arada bırakırlar bende ölürüm
ben yılmazın sürünmesinden çok pişmanlığını çok iyi bir şekilde yansıtmasını bekliyorum en önemlisi yaptığı bu büyük yanlışın ne kadar büyük bir hata olduğunu ve bu hatanın altında ezilmesini istiyorum ve kendisi ile hesaplamaşmadan filize gitmesini istemiyorum
ben yılmazın sürünmesinden çok pişmanlığını çok iyi bir şekilde yansıtmasını bekliyorum en önemlisi yaptığı bu büyük yanlışın ne kadar büyük bir hata olduğunu ve bu hatanın altında ezilmesini istiyorum ve kendisi ile hesaplamaşmadan filize gitmesini istemiyorum
Sana katiliyorum. Bende böyle olmasini istiyorum. Zaten insanin kendisini affetmesi baskasini affetmekten daha zordur, ancak Yilmaz kendini affedebilirse Filzden af dileme yüzünü bulur kendinde
forever_bim
09-03-07, 15:45
Yılmaz'ın Tekiner'lerin evine gitme nedeni Feride'nin eve gelmemesi üzerine telaşlanıp, Feride'nin Ömer'lerin evinde olup olmadığına dair meraklanmasındandır. Feride ile alakalı bir durumdur:img-wink:
Final sahnesi ise Ömer'in tutuklandığı sahne olacaktır.:img-wink:
Uzmanlık sorusu : Yılmaz-Handan karşılaşmasında Handan, Yılmaz'ı karşısında gördüğü zaman her iki karakter ne diyecek ? Ali'nin sözlerinden daha önemlidir. Handan, Yılmaz'ın gözlerine nasıl bakacak.
Buyrun, mikrofon sizlerindir. :)
Sözkonusu kişi Handan Hanım. Utanma nedir bilmez bakar bence.
Hocam Feride'nin Ömer'le hayatına devam edeceği çok belli. Fragmandan kopya çektim hocam.
çok basit feridenin getireceği sıkıntılar..
1- handa kesin karşı çıkar
2- nişanlısı rahat bırakmaz
3- dansözlük için klublerden teklif alır ömer sinirlenir
4- ömer bu dansöz meselesini nasıl kaldıracak ki en önemliside bu . zaten ömer nişanlı birisini ayarlaması zor değil tecrübesi var..:img-hyste
feride hafızasını geri kazandığı takdirde bir seçim yapması lazım ya ömer yada eski nişanlısı ama oda belli ömeri seçecekmiş.. yani fazla takma kafana nasıl olsa mutlu son..:good:
1. Handan karşı çıksa kaç yazar. Cürümü kadar yer yakar ateş olsa. Bu manevraları Ömer'e vız gelir tırıs gider.
2. A bak bu doğru.
3. Yok artık. Ne teklifi?
4. Mutlaka şaşırır. Ama Feride'yi yargılamaz. Aşkın büyüklüğü gurura teslim olmaz. Sanırım Filiz bitti Tolga Ömer'e döndün şimdi de. Feride bu nişanlıya çok mu bayıldı. Bir yandan tıfıl gibi bir adam olan Ömer diger yanda seri psikopat olması kuvvetle muhtemel Resul Amca. Sen olsan kimi secerdin?
Herkese selam...
http://www.kyotoyuimzala.com/ bu linke tıklayıp bir imza da siz atın...
Farklı mail adresleriyle birden fazla imza atabilirsiniz...Dünyamızın geleceği için çok önemli...
Türkiye’nin iklim değişikliğine neden olan gazları hızla artan oranda üreten bir ülke olarak,
dünya üzerindeki yaşamı tehdit eden küresel ısınmayı durdurmak için üzerine düşenleri yapmasını,
ilk adım olarak da sera gazlarında indirim hedeflerini belirlemek için gerekli çalışmaları yaparak,
Kyoto Protokolü’nü en kısa zamanda imzalamasını istiyoruz.
tolgahuzur1
09-03-07, 16:02
bazen bu yılmaza çok kızıyorum. yahu sen haklısın sonra kendi kendine haksız duruma düşüyorsun.. filiz seni suçladı diye senin peşinden koşuyor ee sen haklısın işte.. filiz yılmazla aslıyı bir görüyor bizimkisi yelkenler fora.. hemen roller değişiyor.. ne olmuş yani filiz seni aslı ile görmüşse filiz sana güvenmediği için seninle konuşmuyor daha niye peşinden koşuyorsun.. bak yine sinirlendirdi beni....:icon_evil
sevgili modum.. ömere sıra gelmez merak etme daha filiz var..
bazen bu yılmaza çok kızıyorum. yahu sen haklısın sonra kendi kendine haksız duruma düşüyorsun.. filiz seni suçladı diye senin peşinden koşuyor ee sen haklısın işte.. filiz yılmazla aslıyı bir görüyor bizimkisi yelkenler fora.. hemen roller değişiyor.. ne olmuş yani filiz seni aslı ile görmüşse filiz sana güvenmediği için seninle konuşmuyor daha niye peşinden koşuyorsun.. bak yine sinirlendirdi beni....:icon_evil
sevgili modum.. ömere sıra gelmez merak etme daha filiz var..
ben bunu kaç defa tekrar ettim arkadaşım, ilk olayda nasıl haklıysa ve bunu bu kadar uzatarak haksız duruma düştüyse yılmaz şimdi ki olayda da yine haklı ama aslıya yakınlaştığı için yine haksız duruma düşürdü kendini aslında kendi kendinin mutsuzluğuna kendisi yüzünden hak etmiş oldu filizide peşinden bu acılara mahkum etti.
koşacak sen istemesende koşacak arık alıştır kendini ee haklıyken haksız durma düşürmeseydi kendini bir zahmet arandı çekecek bunu bu yüzden kendisi ile hesaplaşmadan filize yaklaşmasın diyorum zaten, filizde ne bulcan ki zaten her yaptığı hareket hata zaten sizin için boşuna filiz var deme
2 günden beri Windows vb. olaylardan dolayı giremedim foruma.. İyi bari bugün forum sessizmiş.. :) Pek birşey kaçırmış sayılmam. Ama bu yeni windows sistemi ile biraz yazışmam zor olcak.. Vista ilede forum bir tuhaf alşana kadar mazur görün.
Bu akşam ak koyun kara koyun ortaya çıkcak. Şahsen biliyoruz hangi koyunun çıkacağını ama işte deyim olsun.. :) Herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum.
ben bunu kaç defa tekrar ettim arkadaşım, ilk olayda nasıl haklıysa ve bunu bu kadar uzatarak haksız duruma düştüyse yılmaz şimdi ki olayda da yine haklı ama aslıya yakınlaştığı için yine haksız duruma düşürdü kendini aslında kendi kendinin mutsuzluğuna kendisi yüzünden hak etmiş oldu filizide peşinden bu acılara mahkum etti.
koşacak sen istemesende koşacak arık alıştır kendini ee haklıyken haksız durma düşürmeseydi kendini bir zahmet arandı çekecek bunu bu yüzden kendisi ile hesaplaşmadan filize yaklaşmasın diyorum zaten, filizde ne bulcan ki zaten her yaptığı hareket hata zaten sizin için boşuna filiz var deme
sevgili filizim+y şimdiki olayda yılmaz nasıl haklıyken haksız duruma düştü anlamadım zaten yılmaz bu olayda haksız savulunacak hiçbir tarafı yok birde üstüne aslıyla ilişkiye başlayınca iyice battı çıkması çok zor olacak
ilk olayda ise sonuna kadar haklıydı ama çok fazla uzattı vede sıktı
SİDAL86_FB
09-03-07, 16:39
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum..artık sıra filizde umarım yılmazın burnunu iyice bir sürter....hak ediyo ..artık filizciler olarak bizimde yüzümüz gülsün biraz ya...akşamı iple çekiyorum iple:):)
tolgahuzur1
09-03-07, 16:43
sevgili filizim+y şimdiki olayda yılmaz nasıl haklıyken haksız duruma düştü anlamadım zaten yılmaz bu olayda haksız savulunacak hiçbir tarafı yok birde üstüne aslıyla ilişkiye başlayınca iyice battı çıkması çok zor olacak
sevgili cemotara katil meselesinden bahsediyor filizm heralde çünkü ben ondan bahsetmiştim.. hem yılmaz niye batsın ki ne yaptı.. yanii aslının elinimi tuttu onu öptümü onunla yemek yemeğe mi gitti.. sadece koruma amaçlı bir yaklaşımdı.. tabi ki uzatacak katil damgası yemiş yani ne yapmasını bekliyorsun bir özürle bittirsin mi herşeyi.. demek ki yılmaz filizin güvenini kazanacak hiçbir şey yapamamış.. yani yaşadıkları o günler mutlu olmak için yaşanmış.. zaten filiz yılmazı bir dinleseydi bunların hiç biri olmazdı..
sevgili cemotara, ilk olaydakinde hem fikiriz bunda bir sorun yok
gelelim ikinci olaya her ne kadar sevdiğim dediği kadına bu ithamda bulunması benim için kabul edilir birşey olmasa da, rapor ve cemin oyunu yüzünden birazda olsa haklılık payı var ama tam değil bunu kabul ediyorum ve kaç seferde yazdım filizi her türlü güvensizlikle suçlayabilirdi ama bu ithamı yapmamalıydı sevdiğine bunu yapması çok yanlış diye sadece o raporu görmesi ve cemin oyunu sonucu tıpkı filiz gibi gördüklerine inanmasından dolayı çok az bir haklılık payı var (filizin olayıyla yılmazın olayı eşit değil ayrıca belirtiyim) ama şimdi aslıya yakınlaştığı için o küçücük haklılık payını da ortadan kaldırmış oldu anlatmak istediğim buydu umarım anlatabilmişimdir hem yorumlarımı okuyorsan bu konu ile ilgili o kadar yazdım ki bilirsin beni, eğer hale bir sorun varsa bildirirsen açıklığa kavuştururuz:img-wink:
tolgahuzur1
09-03-07, 16:47
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum..artık sıra filizde umarım yılmazın burnunu iyice bir sürter....hak ediyo ..artık filizciler olarak bizimde yüzümüz gülsün biraz ya...akşamı iple çekiyorum iple:):)
alala bu işte sıra mı vardı? varda benim haberim mi yok ? hem yılmaz ne yaptı ki hak etti.. tek suçu sevdiği kadının annesinin doktor raporuyla gelip çocuğun başkasından olduğunu söyleyip ona inanmasımıydı.. sen olsan aynı durumda ne yaparsın inanmazmıydın.. zaten yılmaz inanmadı ama aklında bir şüphe oluştu ki akşamda filizin yanına gitmeye karar verdi birde ne görsün bizim filiz hem bebek arabasını alsın hemde güzel bir öpücük kondursun.. ondan sonra sıra filize gelir demi..
sevgili cemotara katil meselesinden bahsediyor filizm heralde çünkü ben ondan bahsetmiştim.. hem yılmaz niye batsın ki ne yaptı.. yanii aslının elinimi tuttu onu öptümü onunla yemek yemeğe mi gitti.. sadece koruma amaçlı bir yaklaşımdı.. tabi ki uzatacak katil damgası yemiş yani ne yapmasını bekliyorsun bir özürle bittirsin mi herşeyi.. demek ki yılmaz filizin güvenini kazanacak hiçbir şey yapamamış.. yani yaşadıkları o günler mutlu olmak için yaşanmış.. zaten filiz yılmazı bir dinleseydi bunların hiç biri olmazdı..
Yilmaz herseyi unutmaya hazirdi, burda bir yanlisin var, eger Handanla Cemin komplosu tutmamis olsaydi, su an Filizle Yilmaz birlikte olurdu.
Asliyla koruma amacli birlikte degil bir defa, tamam Yilmaz Asliya karsi duygusal anlamda bir sey hissetmiyor, ama onunla bir iliskiye baslama asamasinda.
Arkadaşım katillik konusunda sonuna kadar haklıydı ama tam 7-8 bölüm boyunca affetmedi filiz okadar peşinden koştu affet dedi ama yılmaz çok uzattı yani belirli bir zaman sonra affedebilirdi eğer affetseydi şuanda bunların hiçbiri olmazdı
şimdiki olaya gelirsek evet yılmazı senaristler toparlayacaktır ama bana göre aslıyla ilişkileri tam bir felaketti yani benim gözümde yerin dibine girdi ayrıca tabikide aslının elini sımsıkı tuttu gözyaşlarını sildi neredeyse bulmaca çözerken gitti aslının dibide oturdu yani bunları yapması yılmaza hiç yakışmadı inş. sürümsürün sürünürde aklı başına gelir
Arkadaşım katillik konusunda sonuna kadar haklıydı ama tam 7-8 bölüm boyunca affetmedi filiz okadar peşinden koştu affet dedi ama yılmaz çok uzattı yani belirli bir zaman sonra affedebilirdi eğer affetseydi şuanda bunların hiçbiri olmazdı
şimdiki olaya gelirsek evet yılmazı senaristler toparlayacaktır ama bana göre aslıyla ilişkileri tam bir felaketti yani benim gözümde yerin dibine girdi ayrıca tabikide aslının elini sımsıkı tuttu gözyaşlarını sildi neredeyse bulmaca çözerken gitti aslının dibide oturdu yani bunları yapması yılmaza hiç yakışmadı inş. sürümsürün sürünürde aklı başına gelir
Sevgili Cemotara su anda keskeler üzerine konusuyorsun. Yilmaz cok uzatmis olabilir, ama eger Filiz o suclamayi yapmamis olsaydi su an mutlu olabilirdiler.
O yüzden hep eskileri acmaya gerek yok. Önce Filiz bir hata yapti ve pismanligini yasadi, sonrada Yilmaz bir hata yapti ve pismanligini yasayacak. Kader daha bilesmelerini istemiyor demekki:img-wink:
SİDAL86_FB
09-03-07, 16:55
alala bu işte sıra mı vardı? varda benim haberim mi yok ? hem yılmaz ne yaptı ki hak etti.. tek suçu sevdiği kadının annesinin doktor raporuyla gelip çocuğun başkasından olduğunu söyleyip ona inanmasımıydı.. sen olsan aynı durumda ne yaparsın inanmazmıydın.. zaten yılmaz inanmadı ama aklında bir şüphe oluştu ki akşamda filizin yanına gitmeye karar verdi birde ne görsün bizim filiz hem bebek arabasını alsın hemde güzel bir öpücük kondursun.. ondan sonra sıra filize gelir demi..
allah allah yılmaz efendi hanadan ve cemin ne halt olduğunu bilyo.yani bu kadar zaman filizi tanımadımı.onun böyle bişey yapaıcağını nasıl düşünür..resmen büyük bir haker et ..ben olmas önce filizi dinlerdim..yargısız infaz yaptı..unutmaması lazımda öfkeyle kalkan zarala oturur..bu sözü asla unutmam..yılmaz çok gururlu fazlaaa ama..zarar veriyo bu gruru çevresindekilere..ve bence yılmaz filizin yanına başka bişey için gidiyo..ömerin tutuklandığını sölemek için bencee
sevgili tolgahuzur, yılmaz battı son yaptıklarından sonra battı görmek istemiyorsun, sen kesin başka bir dizi izliyorsun yılmaz el, kol, kucak ve dahası bol bol ümit verdi, yemeğede gittiler gitmediler mi sen yılmaz bunları yaparken neredeydin merak ettim yoksa ayrı dizi kesin, koruma amaçlı değil bunu adın kadar biliyorsun bence, tmm filize ceza verecekti verdide bedelini de kendisinden mahrum bırakarak çok ağır bir şekilde ödetti sadece çok uzattı yılmaz bunu haddinden fazla uzattı ve haklıyken haksız oldu, bir özürle değil binbir çeşit cezayla yaptı hemde, filiz bile hatasını kabul etti ona güvenmeliydim diye ve o günden sonra güveniyle ilgili bir problem yaşamadı, keşke filizyılmazı yılmazda filizi dinleseydi tek taraflı söyleme bence her iki taraf için geçerli bu
modest2000
09-03-07, 16:58
Filiz başkasıyla flört boyutlu hiçbir hata yapmadı.Filiz ve Yılmaz'ın davranışlarını nasıl karşılaştırabiliyor bazı arkadaşlar,dumura uğramamak elde değil.:icon_whis Yılmaz'ın Aslı'yla yaptığını Filiz Cem'le yapmadı.Yine de aynı kefeye konuyor yani,tebrikler:icon_sorr
tolgahuzur1
09-03-07, 16:59
sevgili cemotara unuttun heralde.. yılmaz ile aslı kayık sefası yaparken filiz onları görmüş gitmiş ardından da yılmaz yakalamış ama filiz yinede gitmiştir. sonra yılmaz dayanamayıp filiz ile konuşmaya inşaata gitmiş fakat filiz kaçmıştı sonra yılmaz yakalayıp çay bahçesine gitmişlerdi. ee yılmaz orada yumuşadı işte daha ne yapsın yılmaz..yılmaz; ben senin bıraktığın yerde değilim filiz dediğinde filizinde ona tekrar birlikte olabiliriz sorunları çözebilir diyebilirdi. yani affetti bir bakıma ama .. tabi yersen.. hem yılmaz sürünmeyi hak edecek birşey yapmadı bence..:good:
düşüncelerimi kabul ettirmek niyetinde değilim kesinlikle yanlış anlama sadece bebek olayı değil bunun öncesi de var hem ne diyorum ne filiz yılmazdan az hatalı ne de yılmaz filizden, zaten hatanın tek taraflı yapılacağına inanmıyorum ben bir fiille biri konuşmalarıyla bu hataya ortak olur, nasıl ilk olayda filiz konuşmalarıyla bu hatayı yaptı ve yılmazın tavırlarıda etki etti buna şimdi de yılmaz filize bunu yapıyor yani ikisininde birbirinden kalı yanı yok ama son olayda filiz için böyle bir ithamda bulunmasının hiçbir açıklaması olamaz yılmaz yanlış yaptı, bu yorumu üzülerek okudum ama saygım sonsuz
Sevgili Cemotara su anda keskeler üzerine konusuyorsun. Yilmaz cok uzatmis olabilir, ama eger Filiz o suclamayi yapmamis olsaydi su an mutlu olabilirdiler.
O yüzden hep eskileri acmaya gerek yok. Önce Filiz bir hata yapti ve pismanligini yasadi, sonrada Yilmaz bir hata yapti ve pismanligini yasayacak. Kader daha bilesmelerini istemiyor demekki:img-wink:
sevgili kurşini19 önce şunu anlamanı isterim ben ne yılmaz affetmedi diye nede filiz bebeği zamanında söylemedi diye kızmıyorum bunlar olması gerekiyormuş demekki dizinin uzaması için ama genellikle şunu söylüyorlar eğer filiz zamanında bebeği söyleseydi çok mutlu olacaklardı şimdi diyorlar yani sadece filize atılıyor suç ozaman bende derim yılmaz belirli bir zaman sonra affetseydi yine çok mutlu olacaklardı yani bebek olayını baz alınıyor eğer bebeği söyleseydi çok mutlu olurlardı söylemediği için tüm suç filizin bu hiç adil deyil bana göre
Ayrıca bende filizle yılmazın mutlu olmalarını çok istiyorum ama yılmazın aslıya davranışlarıda çok sinir bozucu yani filiz hiç böylebirşey düşünmezken yılmaz düşünmeyi bırak uygulamaya bile geçti neredeyse yılmazın aşkı beni etkilemeyecek duruma geldi çok yazık hakikaten inş. bundan sonra düzelir
modest2000
09-03-07, 17:04
sevgili cemotara unuttun heralde.. yılmaz ile aslı kayık sefası yaparken filiz onları görmüş gitmiş ardından da yılmaz yakalamış ama filiz yinede gitmiştir. sonra yılmaz dayanamayıp filiz ile konuşmaya inşaata gitmiş fakat filiz kaçmıştı sonra yılmaz yakalayıp çay bahçesine gitmişlerdi. ee yılmaz orada yumuşadı işte daha ne yapsın yılmaz..yılmaz; ben senin bıraktığın yerde değilim filiz dediğinde filizinde ona tekrar birlikte olabiliriz sorunları çözebilir diyebilirdi. yani affetti bir bakıma ama .. tabi yersen.. hem yılmaz sürünmeyi hak edecek birşey yapmadı bence..:good:
Sevgili tolgahuzur1 seninle kesin farklı diziyi izliyorum:))Hatta size ilave yapayım,Yılmaz alkışı da hak etti değil mi?Bayağı zahmete girdi Yılmaz,Filiz ondan özür dilesin.:img-hyste
gülbeşeker
09-03-07, 17:04
allah allah yılmaz efendi hanadan ve cemin ne halt olduğunu bilyo.yani bu kadar zaman filizi tanımadımı.onun böyle bişey yapaıcağını nasıl düşünür..resmen büyük bir haker et ..ben olmas önce filizi dinlerdim..yargısız infaz yaptı..unutmaması lazımda öfkeyle kalkan zarala oturur..bu sözü asla unutmam..yılmaz çok gururlu fazlaaa ama..zarar veriyo bu gruru çevresindekilere..ve bence yılmaz filizin yanına başka bişey için gidiyo..ömerin tutuklandığını sölemek için bencee
bence yılmazın filizlere gitme sebebi ömerin tutuklandığını söylemek değil bunu feride veya müjgan da söyleyebilir bence ,yılmaz hem filiz hem de ferideye üzüldğü için ömerin hapisten çıkması için yardım etmek istediğini söyleyebilir(saçma belki ama yılmaz bu belli mi olur)
tolgahuzur1
09-03-07, 17:07
düşüncelerimi kabul ettirmek niyetinde değilim kesinlikle yanlış anlama sadece bebek olayı değil bunun öncesi de var hem ne diyorum ne filiz yılmazdan az hatalı ne de yılmaz filizden, zaten hatanın tek taraflı yapılacağına inanmıyorum ben bir fiille biri konuşmalarıyla bu hataya ortak olur, nasıl ilk olayda filiz konuşmalarıyla bu hatayı yaptı ve yılmazın tavırlarıda etki etti buna şimdi de yılmaz filize bunu yapıyor yani ikisininde birbirinden kalı yanı yok ama son olayda filiz için böyle bir ithamda bulunmasının hiçbir açıklaması olamaz yılmaz yanlış yaptı, bu yorumu üzülerek okudum ama saygım sonsuz
tşk ederim sevgili filizm. yorumumu niye üzülerek okudun onu anlamdım:icon_whis ben diyorum ki yılmazın kopma noktası cemin filize bebek arabası getirmesi ardından filizin ceme öpücük kondurması ardından da çiçekleri koklaması oldu.. şimdi buradan sen olsan ne çıkarırsın.. ben olsam yahu bu kız heralde bana çocuğu olacağı fakat babası ben olmadığımı söyliyecek derdim.. yani demeyeni tanımam.. zaten yumuşama omuş herşey tamam ama son olay yılmaz yerde..
SİDAL86_FB
09-03-07, 17:08
bence yılmazın filizlere gitme sebebi ömerin tutuklandığını söylemek değil bunu feride veya müjgan da söyleyebilir bence ,yılmaz hem filiz hem de ferideye üzüldğü için ömerin hapisten çıkması için yardım etmek istediğini söyleyebilir(saçma belki ama yılmaz bu belli mi olur)
haklısın buda bir ihtimal...ama bilmiyorum bana sanki onu söylemek için gitti gibime geliyo..bakaım bekleyip görücez
tolgahuzur1
09-03-07, 17:10
Sevgili tolgahuzur1 seninle kesin farklı diziyi izliyorum:))Hatta size ilave yapayım,Yılmaz alkışı da hak etti değil mi?Bayağı zahmete girdi Yılmaz,Filiz ondan özür dilesin.:img-hyste
sevgili modest gerçekleri göremediğin için böylşe yazıyorsun diye düşünüyorum.. yahu yılmazın hatası ne ne yaptı adam.. ilişkiyi bitirdi ve bir kızla tanıştı ona beni bekliyebilirmisin dedi oda hay hay dedi.. yani aldatmada yok eee siz ne istiyorsunuz anlamıyorum..:icon_whis :img-help:
sevgili cemotara kurşuniye yaptığın yoruma aynen katılıyorum bu yüzden diyorum ya hatayı tek tarafa yüklemek yanlış bitr hata varsa karşılıklı yapılıyor bu kadar sorun yaşayacaklarını bilseler ne yılmaz filizi üzer ne de filiz yılmazı ben de sadece filize suç bulmalarını kabul edemiyorum bebek olayında zaten sadece kaza sonrası sahne aramızda bir bağ var mı dediğinde söylemesini bekliyordum onun dışında karşılaştığı hiçbir sahne bunu söylemek için uygun değildi hem filiz söylemeye çalışırken yılmazda söyletmemek için elinden geleni yaptı eğer o da o kadar katı olmasaydı şimdiye kadar öğrenmişti, hem yılmazla ilgili yazan arkadaşlarım yılmaz sizin kadar acımasız olmazdı emin olsun siz kıymaktan beter ediyorsunuz, ikisi de hatalı ama son olyada kesinlikle yılmaz gitgide hata çetelesini yükseltiyor
sevgili arkadaşım senin uzun zamandan beri yaptığın yorumlarına çok şaşırıyorum yani ben herhalde başka dizi izliyorum sen filiz yılmazı suçladı diye yerden yere vurdun sürünsün dedin haketti dedin esasında hala sürünmesi gerekiyor dedin sonra yılmaz da çok büyük hata yaptı kalkıp suçu yok diyorsun ayrıcada söyleyeyim filiz hakkındaki yorumlarında neredeyse hayalürünü yani filiz senin dediğin gibi bir karakter olmadı hiçbirzaman ayrıcada alışsan iyi olacak çünkü yılmazın burnu baya bir sürtecek ama bak ilerde aslıyla beraber olabilirler
tşk ederim sevgili filizm. yorumumu niye üzülerek okudun onu anlamdım:icon_whis ben diyorum ki yılmazın kopma noktası cemin filize bebek arabası getirmesi ardından filizin ceme öpücük kondurması ardından da çiçekleri koklaması oldu.. şimdi buradan sen olsan ne çıkarırsın.. ben olsam yahu bu kız heralde bana çocuğu olacağı fakat babası ben olmadığımı söyliyecek derdim.. yani demeyeni tanımam.. zaten yumuşama omuş herşey tamam ama son olay yılmaz yerde..
üzülerek okudum çünkü hatayı tek taraflı ele alıyorsun, şimdi son olay dediğin cemli sahne de yılmaz oltaya geldi cemin nasıl bir adam olduğunu biliyor ve sevdiğini de tanıyor ne görürse görsün ceme değil de filize sormalıydı madem sevdiği ondan öğrenmeliydi benim çıkardığım sonuç senle aynı değil buna eminim cemin gerçek yüzünü bilen bir yılmaz ve hiçbir yanlışını görmeyen filiz birde bebek cemden olsa neden çiftliğe yemeğe davet etsin yılmazı, hem böyle bir konuda güvensizliğe düşmesi acaba bile demesi hatadır yılmaz için ne olursa olsun eskilere dönüyorum ama öyle, hem yılmaz sevdiğini sadece ihanet etti diye değil başkasının çocuğunu kendisine yutturmaya çalıştığını düşündü bunun üstüne de aslıyı kapak etti yılmaz yok bence sen diğer taraftan da bakmayı dene, yoksa kesinlikle ortak nokta çıkmayacak
modest2000
09-03-07, 17:18
sevgili modest gerçekleri göremediğin için böylşe yazıyorsun diye düşünüyorum.. yahu yılmazın hatası ne ne yaptı adam.. ilişkiyi bitirdi ve bir kızla tanıştı ona beni bekliyebilirmisin dedi oda hay hay dedi.. yani aldatmada yok eee siz ne istiyorsunuz anlamıyorum..:icon_whis :img-help:
Başkasıyla başladıysa devam etsin ama çocuk oyuncağı değil bu.Koşa koşa kime koştuysa onunla hayatını geçirsin o zaman,Filiz'e de dönmeye kalkmasın.Bu kadar kolay bir ilişkiden kopuluyorsa bedeli ödenir.Filiz'de ödetir bence:happy0064
Kim nederse desin. Filizinde hatalari oldu Yilmazinda, hemde önemi oldukca büyük hatadilar. Ve bu hatalarda pesinden bir sürü olaylara ve yanlis anlasmalara sebeb oldu ve su anda mutlu birliktelik yasamalarini engelledi.
Artik isi icten gecti, bu hatalari yok edemiyeceklerine göre, bundan sonra hatalari nasil telafi edeceklerini düsünmeliler, su anda özelikle Yilmaz icin gecerli bu.
Henüz hatasinin farkinda degil, ve bunun zerine bir de Asliyla iliski baslamakla yeni bir hata yapmakta, kendince degil, yünkü dogrulari bilmedigi icin, iliskisi bitmis oldugu icin hata yaptigini zanetmiyor, ama en gec bebek kendinden oldugunu ögrenince, yapmis oldugu hatalarin farkina varacaktir. Eminimki pismanligida cok büyük olacaktir, bakalim Filize kendini nasil affetirecek, önemli olan bundan sonra hata yapmamak
tolgahuzur1
09-03-07, 17:22
sevgili arkadaşım senin uzun zamandan beri yaptığın yorumlarına çok şaşırıyorum yani ben herhalde başka dizi izliyorum sen filiz yılmazı suçladı diye yerden yere vurdun sürünsün dedin haketti dedin esasında hala sürünmesi gerekiyor dedin sonra yılmaz da çok büyük hata yaptı kalkıp suçu yok diyorsun ayrıcada söyleyeyim filiz hakkındaki yorumlarında neredeyse hayalürünü yani filiz senin dediğin gibi bir karakter olmadı hiçbirzaman ayrıcada alışsan iyi olacak çünkü yılmazın burnu baya bir sürtecek ama bak ilerde aslıyla beraber olabilirler
sevgili formdaşım yazdıklarımın ve düşündüklerimin arkasındayım. halada aynı şeyleri söyleyebilirim. sen orada yumuşamadı 7 bölüm süründürdü dedin bende bunu yazdım.. demek ki yazdığım doğruymuş demi yani yılmaz yumuşamış baksana bu durum için birşey söylemediğine göre...
gülbeşeker
09-03-07, 17:26
arkdaşlar ben bunu daha önce de söylemiştim tekrar söylüyorum yılmazın filizn cemden hamile olduğuna inanmasının en büyük sebebi rapordur hele handanın sözleri hiç değil yılmaz bir annenin kendi kızını bu kadar aşağılayacak bir yalan söyleyeceğini tahmin edemedi hele de sahte rapor alacak kadar handanın gözünün döndğünü hiç hesaba katmadı,ayrıca yılmaz buna rağmen filizle konuşacaktı ama cemin sözleri ki ondan çok filizn ceme karşı tavırlarını görünce şüphelerinden emin oldu ve bu yalana inandı.
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 17:26
Konuşulacak konu kalmayınca haliyle eskilere döndük yine değil mi?
Şu şekilde bakıyorum olaya arkadaşlar.. Sevdalı çiftimizin her ikiside hata yaptı.
Bunda sanırım hepimiz mutabıkız. Onun hatası büyüktü bununki küçüktü tartışmasına girmeyeceğim. Ben karakterlerin hatalar sonrası aldığı tavırlara bakıyorum. Filiz hata yaptığını düşündüğü süre içerisinde dahi aşka ihanet etmedi.. Boşluğu tutup bir başkasıyla doldurmadı..Hatasını farkedincede gitti defalarca özür diledi.
Peki Yılmaz ne yaptı..Zaten kalemi kırmasından belli değilmiydi.Manidar buluyorum kalem olayını.. Malum ülkemizde idam cezası yürürlükteyken hakimlerimiz idamı onayladıklarında kırarmış kalemlerini..
Akabindede kalbindeki boşluğu doldurma çabalarına girişmiştir. Başarılıdır yada değildir beni ilgilendirmiyor.. Önemli olan niyettir. Bilmem anlatabildim mi!
tolgahuzur1
09-03-07, 17:31
ya bu formdaki filiz yanlıları beni anlıyamıyor. ben yılmaz karekterini sevdiğim için onu yanlışını değilde etrafındakilerin yanlışını yazıyorum.. acaba yanlış mı yapıyorum.. sizde yılmazın hatalrını yazıyorsun ama ben bu kadar tepki koyamıyorum.. acaba erkek olmamdan mı kaynakllanıyor.. neyse üzdüğüm arkadaşlar olduysa buradan tekrar özür diliyorum
Kim nederse desin. Filizinde hatalari oldu Yilmazinda, hemde önemi oldukca büyük hatadilar. Ve bu hatalarda pesinden bir sürü olaylara ve yanlis anlasmalara sebeb oldu ve su anda mutlu birliktelik yasamalarini engelledi.
Artik isi icten gecti, bu hatalari yok edemiyeceklerine göre, bundan sonra hatalari nasil telafi edeceklerini düsünmeliler, su anda özelikle Yilmaz icin gecerli bu.
Henüz hatasinin farkinda degil, ve bunun zerine bir de Asliyla iliski baslamakla yeni bir hata yapmakta, kendince degil, yünkü dogrulari bilmedigi icin, iliskisi bitmis oldugu icin hata yaptigini zanetmiyor, ama en gec bebek kendinden oldugunu ögrenince, yapmis oldugu hatalarin farkina varacaktir. Eminimki pismanligida cok büyük olacaktir, bakalim Filize kendini nasil affetirecek, önemli olan bundan sonra hata yapmamak
Sana katiliyorum. Bencede artik telafi edmeleri lazim. Dizi biticek ve cogumuz gibi mutlu son istiyoruz. Bu bebek olayi Yilmaz bu aksam ogrenmeli artik. CUnku daha problemler bol. Cemproblemi, Asliproblemi, anneleri ikna etmeleri gerek. Birde onlari bir iki bolum mutluda gormek isterim. Huh birde problemlerle ilgili bas edmisken. Su Filizin babasina soz vermisdi o ne oldu. Yilmaz evlenebilirmi, yoksa bu konu dizide gecti ve benmi kacirdim:icon_sorr ???
modest2000
09-03-07, 17:33
Arkadaşlar,diyelimki Yılmaz bir ilişki bitti diye Aslı'yla ilişkiye başlamayı sakıncalı görmedi ve diyelimki bu hata değil.Bunun çok normal bir gelişme kabul edilmesi durumunda bile,bir ilişki bitince vakit kaybetmeden başkasına koşan birini,hayyatına çabucak başkasını sokan birini her kadın/erkek affeder mi sizce?Güven kaybetmez mi,bu sevginin gücü konusunda tereddüte düşmez mi?Vazgeçebilen insandan vazgeçerler.Her yolun dönüşü yoktur.Yılmaz'ın yaptığını Filiz Cem'le yapsa,Yılmaz affeder mi?"İlişki bitti de, koşa koşa Cem'le flört et, sonra bana dön, aferin" der mi?:img-help: Bu muydu sevgin demez mi?Kalbine başkasını sokmaya çalışan başka kalplerden çıkarılmayı göze alır ve hakeder.Ne bu bir ona,bir buna.:icon_sorr
ömer-yılmaz repliği (yılmaz evdedir filiz ve ömer geldiğinde kapıyı aslı açar ve yılmazı çağırır, filizde aslıyı görünce bahçe kapısından içeri girmez ömer girer)
yılmaz: ne işin var burada
ömer: keyfimden gelmedim yılmaz dün gece feride kaçırıldı
yılmaz: ne diyorsun sen, sabah evde göremeyince ulaşmaya çalıştık sonra da dışarı çıktı sandık
ömer: dün gece görüşecektik
yılmaz: ömer efendi ileri gidiyorsun
ömer: yılmaz akın susta bir dinle ben tam yaklaştım bir adam ferideyi kolundan zorla götürüyordu ben engel olmak istedim ama olamadım
yılmaz: neden haber vermedin bana şimdi mi söylenir akşam söyleseydin, ne yapcaz peki, yoksa geçmişinden birileri mi buldu
ömer: sen mi aklımdaydın o anda bırak şimdi bunları, peşlerinden gittim yeri biliyorum ama yanlız kalkamam bunun altından bir sürü adam var, zaten peşinde bir adam vardı sadece sapık sandım üstelemedim ama olabilir hadi
yılmaz: hadi hemen gidelim o zaman
ömer: tmm takip et beni
yılmaz: benim arabayla gidelim
ömer: gerek yok sen beni takip et
yılmaz: hadi ömer şimdi bunun zamanı değil
ömer: tamam geliyorum filiz sen eve dön ben haber veririm sana
bakalım beğenecek misiniz? bu kadar uzun olmayadabilir tabi benim uzun yazma alışkanlığımı bilenler anlar beni:)
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 17:34
Şu da var tabiki Yılmaz'ın işi daha zor. Sadece Filiz'e güvenmeme hatasının değil ayrıca Aslı ile birlikteliğininde kefaretini ödeyecek.Birde bebek var. O'na nasıl sahip çıkacak..Oyyy Yılmazım oyyyy işin çok zor.. :)
modest2000
09-03-07, 17:36
ya bu formdaki filiz yanlıları beni anlıyamıyor. ben yılmaz karekterini sevdiğim için onu yanlışını değilde etrafındakilerin yanlışını yazıyorum.. acaba yanlış mı yapıyorum.. sizde yılmazın hatalrını yazıyorsun ama ben bu kadar tepki koyamıyorum.. acaba erkek olmamdan mı kaynakllanıyor.. neyse üzdüğüm arkadaşlar olduysa buradan tekrar özür diliyorum
Rica ederiz,estağfurullah yani.Zaten herkes aynı görüşte olsa konuşacak bişey olmaz,forum olmaz.Ne güzel konuşuyoruz,ne üzülmesi...
modest2000
09-03-07, 17:45
Cok kisa zaman gibi gözükse bile üzerinden üc ay gecti, tamam bende dogru bulmuyorum, ama oldu bir kere:img-wink:
O zaman Filiz'de bu tarihten itibaren üç ay beklesin, sonra Cem'le flörte başlasınlar,sonra Yılmaz'a dönsün,"oldu bir kere "desin.:img-yes: Yılmaz'ın yaptığı kötü bişey değilse Filiz'in yaptığı da olmaz.Bakalım Yılmaz ne yapar,ne de Filiz'e:happy0064 Ama Filiz yapmaz böyle bişey....
Şu da var tabiki Yılmaz'ın işi daha zor. Sadece Filiz'e güvenmeme hatasının değil ayrıca Aslı ile birlikteliğininde kefaretini ödeyecek.Birde bebek var. O'na nasıl sahip çıkacak..Oyyy Yolmazım oyyyy işin çok zor.. :)
Bu olaylar Yılmazı yıldırır mı acaba.. Bence Yıldırmazsada süründürür.. Buda kafi.. Artık sabah akşam filiz Yılmazı arko krem niyetine sürer.. :img-wink:
hayır yılmazın kendine gelmesine az kaldı hem cememi kaldı filiz yapmayın ya ikiside birbirini seviyor ne aslı ne cem ne sorun yaşarlarsa yaşasınlar ne kadar ayrı kalsalarda birbirlerinden kopmaz benim çiftim hem gözgöze geldiklerinde hala aşkla bakabiliyorlarsa hayatlarına kimseyi almayacaklar alamayacaklar bu böyle şu an akıllarına yeniliyorlar ama yüreklerine yenilmelerine az kaldı
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 17:52
Bu olaylar Yılmazı yıldırır mı acaba.. Bence Yıldırmazsada süründürür.. Buda kafi.. Artık sabah akşam filiz Yılmazı arko krem niyetine sürer.. :img-wink:
Valla Filiz hatasını bir bölüm sonra anladı onca bölüm süründü..Yılmaz daha anlayacak.Dank edecek kafasına ne yaptığı.. Kendini affedecek, filize affettirecek bu arada Aslıyı kırmayacak...Ayyy yazarken sıkıntı bastı. Ne olacak bu dizinin hali?
Bu forumu uzun süredir takip ediyorum, sonunda Yilmaz bana'da bu forumda yazdirdi.
Yilmaz'in yaptiklarini onaylamiyorum. Filiz'i anlamak icin hic ugrasmadan Asli'ya bosta kalirim korkusundan umut vermeye basladi. Cok üzücü bir durum.
Gercek yasamda'da hep kadinlar daha tutarli oluyorlar.
Valla Filiz hatasını bir bölüm sonra anladı onca bölüm süründü..Yılmaz daha anlayacak.Dank edecek kafasına ne yaptığı.. Kendini affedecek, filize affettirecek bu arada Aslıyı kırmayacak...Ayyy yazarken sıkıntı bastı. Ne olacak bu dizinin hali?
Dizinin ne olacağını değilde.. Seyircinin durumu kesin acillik yada komalık olcak.. Hem Filize affettirmeye çalış kendini.. Hemde Aslıyı idare et.. Of Yılmaz işin çok zor.. İki kadın arasında gidip gelmek zordur.. Mekik dokayacağa benzer yılmaz.. Uzun bir maraton koşusu yapcak.. Ben Yılmaza Pilatesi öneriyorum.. :) Mekik daha zordur.
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 17:57
Bu forumu uzun süredir takip ediyorum, sonunda Yilmaz bana'da bu forumda yazdirdi.
Yilmaz'in yaptiklarini onaylamiyorum. Filiz'i anlamak icin hic ugrasmadan Asli'ya bosta kalirim korkusundan umut vermeye basladi. Cok üzücü bir durum.
Gercek yasamda'da hep kadinlar daha tutarli oluyorlar.
Yakışmadı Yılmaz'a.. Serzenişimiz bu yüzden..Sırf kendisini düşünerek almış aldığı bu karar başına çok işler açacak. Aslıyı hiç sevmememe rağmen ona da böyle bir umut aşılaması yanlış.
sen bence sıkılma yılmaz filiz kadar sürünmeyecek filize yapılanlar yılmaza yapılmayacak hem yılmaz agam aga olduğu için birini süründürür birini yakınında ayırmaz ne zaman agalıktan feragat edip gerçeklerle yüzleşirse seyreyle cümbüşü bir anda aslıyı bırakır dönüp arkasına bakmaz diğer tarafta filize koşturur kaçırmamak için bir koşar iki koşar filiz kollarına alır, dizinin hali de dilizyılmaz ve bebek olur sonradan gelemeler de melül melül baka kalırlar ve mutlu sona ulaşırız
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 17:59
Dizinin ne olacağını değilde.. Seyircinin durumu kesin acillik yada komalık olcak.. Hem Filize affettirmeye çalış kendini.. Hemde Aslıyı idare et.. Of Yılmaz işin çok zor.. İki kadın arasında gidip gelmek zordur.. Mekik dokayacağa benzer yılmaz.. Uzun bir maraton koşusu yapcak.. Ben Yılmaza Pilatesi öneriyorum.. :) Mekik daha zordur.
Pilates yapan biri olarak önerebilirim kendilerine. Pilatesin bir diğer adı kontroloji.. Belki ağam anlar gerçek kontrolü.
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 18:01
Ayrıca pilates mide kaslarını güçlendirir. Mekik dokurken kendisine çok faidesi dokunur..:happy0064
Pilates yapan biri olarak önerebilirim kendilerine. Pilatesin bir diğer adı kontroloji.. Belki ağam anlar gerçek kontrolü.
Eee biz neden öneriyoruz. Şu an Yılmazda kontrolsüz güç var.. Kontrolsüz güç güç değildir.. Pilatesle sağlıklı yaşama.. Oto kontrol şart..
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 18:03
sen bence sıkılma yılmaz filiz kadar sürünmeyecek filize yapılanlar yılmaza yapılmayacak hem yılmaz agam aga olduğu için birini süründürür birini yakınında ayırmaz ne zaman agalıktan feragat edip gerçeklerle yüzleşirse seyreyle cümbüşü bir anda aslıyı bırakır dönüp arkasına bakmaz diğer tarafta filize koşturur kaçırmamak için bir koşar iki koşar filiz kollarına alır, dizinin hali de dilizyılmaz ve bebek olur sonradan gelemeler de melül melül baka kalırlar ve mutlu sona ulaşırız
Kesmez bizi be filizim+y...Dediğin gibi olacağını az buçuk biliyoruzda..Senaristler umarım hakkaniyetli olurlar.
valla yılmaz gerçeği öğrensin aslı için çokta üzülmeyecek kendine yakışır biçimde durumu anlatacak sıyrılacak olan aslıya olacak ümitlendiği ile birkaç el, kol, kucak ve sözlerin etkisini hatırlayıp duracak yapışkan saf aslı kız zannediyor musunuz ki yılmaz aslı için paralayacak kendini bence hayır çünkü filiz tüm vaktini alacak yılmazın eee filizde biraz dokunduracak haliyle yılmaza bu yüzden o filizi yeniden kazanma çabalarına girişince aslıyı görmeyecek bile aslıyı da artık aynalı teselli eder "ben gaz verdim yılmaza ama kısmet değilmiş be aslı ne yapalım, sende gönlüne göre bulursun birini hem ne demişler çivi çiviyi söker sen yılmazınkini sökemedin bir başkası seninkini söker, boşver
"
bugünlük benden bu kadar arkadaşlar, sessiz bir günün ardından forumdan ayrılıyorum dizi sonrasını düşününce hareketleneceği için şimdiden güzel yorumlarınızı bekliyorum, herkese iyi akşamlar, iyi seyirlerbye bye
ANI yaşamayı unutmayın yoksa gerim gerim gerilirsiniz forumun sağlığı açısından iyi olmaz
O kadar kolay değil filizim+y bize daha ne acı çektirecekler.. Bence bu kadar kolay sıyrılamaz Yılmaz aslıdan.. Kadın sırf yılmaza yapışmak için japonyadan özel yapıştırıcı ithal etti.. :)
Aslıya birisine kafasına kazılcak şekilde Filiz Hamile hemde Yılmazdan derse anca.. Yoksa bu kız ne imaları çakıyor nede köfteleri..:img-hyste
allemalle42
09-03-07, 19:38
O kadar kolay değil filizim+y bize daha ne acı çektirecekler.. Bence bu kadar kolay sıyrılamaz Yılmaz aslıdan.. Kadın sırf yılmaza yapışmak için japonyadan özel yapıştırıcı ithal etti.. :)
Aslıya birisine kafasına kazılcak şekilde Filiz Hamile hemde Yılmazdan derse anca.. Yoksa bu kız ne imaları çakıyor nede köfteleri..:img-hyste
Pinkzone aynen dedigin gibi walla kız yapıstı bırakmıyor...
İmzanın alrına bosuna yazmadım Antı japon yapıstırcısı aslı diye...:img-hyste
sanırin formda yılmazın ikilem arasında kalacagi söyleniyor
yılmazın böyle bir hakkı yoktur yılmaz gercekleri ögrendiğinde yapacagi tek şey
filizden af dilemek ve bebeğini ve sevdigi kadını cem gibi manyaklardan korumaktir yoksa aslı konusunda fazzla uzatmamali ve bir an önce kısa yoldan herşeyi anlatmalidir birde yılmazın yaptiklarindan sonra iki kadın arasında
kalması gibi sacma bir imaj asla ve asla olmamlıdir
yılmazın yapacaği secim nettir sendiği kadındir başkasi degir
gerisi boştur başka diyecek laf yok
birde yılmazın arada kalma gibi sacmaliklarini izliyecek degilim dogrusu:img-wink:
cok güzel bir bölüm olacak :img-wink: aslı&yılmaz arasında neler olacak ben niyese aslı&yılmaz arasında bir öpüşme sahnesi bekliyorum niyeyse:img-hyste ömer&yılmazın birlikte ferideyi kurtarmasi yılmaz&filiz karşilaşması
aciliş ömerin tutuklanması daha neler neler harika bir bölüm olacak
işlerimi bir an önce bitirip rahat rahat izliyeyim dizimi
vaktim olursa cok isterimki heemen sıcaksıcak yorumlar yapayi bakalim
artık inşallah tırsatini bulurum bir daha keyifli oluyor harkese iyi akşamlar:img-wink:
YIlmaz ikilem yasamaz bence, FIlizin haberini duydugu zaman Filiz'e donmek ister. Cunku 1:haksizlik edmisdir 2:bebegini tasiyor 3:Asliya beni bekle derken belki kelmesinide cumle katmisti, demeki Asli soz felan vermemisdir....yada benmi yanlis hatirliyorum?:icon_whis 4:Filizi Aslidan ve herkesden cok sevdigi icin kendisi onun yaninda olmak isteyecekdir 5:Asliyi zaten hic sevmiyor, tek arkadas olarak. Asik olmak oyle kolay birsey degildir. Yoksa Filizin gittigi o 4 yildada asik olabilirdi.....Birde 6 var gibi:Filiz'i Cemden korumak ister. Hele bu ahlaksiz teklif isini duydugu zaman fitirir bence..... Bence gelecek bolumler Yilmazin karari degil ama Filizin kararlariyla ilgili olucak. Ama bu ikilem ihtimali tabi var, yok demiyorum. Ama bu bana biraz sacma gelir.....
Yıkmazı anlamakta zorkul çektim.Filizi kendisini aldatmakla suöluyor.Varsayalım filiz cemle birlijte olmuş,ayrımışlardı tamam adlatak ama yıamzın yaptığı da aldatmak o kadar.
Bölüm güzel başladı.Güzel Feridemizin gerçek adı Özlemmiş.Özlem'in kimden kaçtığı da belli oldu :)...
Ömer ve Yılmaz'ın kavgalarını Filiz önledi.Ben Ömer Yılmaz yakınlaşmasının bu bölüm başlayacağını tahmin ediyorum.
Filiz'e çok acıdım.Handan rapordan falan bahsetmedi ama Filiz asla affetmeyeceğini söyledi bakalım neler olacak da affedilecek Yılmaz efendi :).
Cem ilk bölümde ortada yoktu inşallah hiç çıkmaz ortaya :)
Ozlem!!! Bence bu isim daha guzel yakisti ona, pek bir Feride degildi:img-blush . Rapordla ilgili birsey soylenmedi? Iyki Asli yilmazlarla gidmedi!!!:img-wink: :img-yes: Yavas Yavas Asli ve Cem ortadan kalkiyor gibi:img-cool2 Birde Ozlem niye o adama trafik kazasinla iligili basedmedi ki?:icon_sorr Birde sunu soylim Filiz afetmem diyor ama kesinlikle afeder. Yilmaz buna bu cuzum bulur ve bulmali:img-yes: Su Yilmaz ve Omer'in beraber Ozlemi bulma cabalari, cok hosuma gitti! Biraz sert basladi ama buzlar eriyor!:img-wink:
NOT:Ozleme alisamiyorum, o isim yakisiyor ama dilim alismis. Ozlem yazman garip geldi!:icon_whis
Ömer ve Özlem zorlukları aşacaklardır buna şüphem yok ama Özlem bir ikilem yaşayacaktır sonuçta nişanlısı diğer adam.Ömer'i çok severken onu da bir şekilde yüz üstü bırakmak istemeyecektir fakat Ömer'e olan aşkı yüzünden o adam aradan çıkacaktır.Çünkü kötü biri değil bu yeni karakter.
Mualla hanıma sinir oluyorum.Aslı sanki yavaş yavaş kabullenmeye başlayacak Filiz Yılmaz aşkının henüz bitmediğini.
Yılmaz hala şüphelenmeye başlamadı ama şimdi reklamdan hemen sonra belki Ömer'le konuşacak belki bir şey olacak ama Yılmaz şüphelenmeye başlayacak Filiz'in karnındaki çocuğun kendisinden olduğundan.
Salih ve Fahrşye Filiz yanlız kalmasın diye girmedi içeri ben aslıdan da aynı hareketş beklerdim.Tekinerlerin kızı diye ağaşğılanmatı ve hor görülmesi hiç hoşuma gitmedi.Mulalanınm Hnadandna farkı kalması bu bölüm gözümde.Handanı yaptığını yamadı ama o da filizle konuşmaya gitti aynı dğil ama yakınlar birbirlerine benmi gözümde.
Filizle Asli büyük ihtimal hastanede karsilasacak ve Asli Filizin üc aylik hamile oldugunu duyacak ve Yilmaza cocuk ondanmi diye soracak. Yilmaz kafasindaki parcalari birlestirecek ve bunun üzere Filizin evine konusmaya gidecek, tahminim son sahne bu olacak
Tam tahmin ettiğim gibi oldu.Ömer vurguladı Yılmaz'ın kafası karıştı.Bi önceki reklamda da yakınlaşma bu reklamdan sonra başlayacak dedim o da başladı.Ömer kendisinin de baba olduğunu düşününce Filiz'e nasihat etti fakat Filiz gerçekten çok kırıldı ve affetmeyeceğim demekle son derece haklı.Bir süre daha kızgınlığı sürecektir.Biraz Yılmaz'ın sürünmesi gerek sadece :).
Reklama girerken Cem huzurevine girdi.Yılmaz Cem'in annesi ile konuşarak Cem'i biraz daha sıkıştırmaya başlayacaktır.
Ömer ve Özlem'in zorlu sınavı başladı.Ömer hapishanedeyken Özlem'in yapacağı hamleler çok önemli...
Bölümün sonunu ya Aslı'nın tahlil sonucu ya da Yılmaz'ın bebeği öğrenmesi olarak görüyorum.
1 reklam da olacak yani bir 20 dakika daha bizi bekliyor...
Bölüm hakkındaki genel yorumum gerçekten güzel bir bölüm oluyor.
Ağustos Böcüğü
09-03-07, 23:26
Ben Filiz'in kızı olması durumunda adını Özlem koyabilirler demiştim. Ve lakin Feridenin adı Özlemmiş. Onca isim arasında Özlem..:) İsmi tutturdumda..Kimin ismi olacağını tutturamadım.
Filiz Yılmaz'a bebeği söylememekle bence çok haklı... Çünkü Yılmaz bunu hakketti... Filiz'in yerinde ben olsam Yılmaz'ın yüzüne bile bakmam... Ne demek çocuğun babası benmiyim demek. ne kadar onur kırıcı bir davranış... Yılmaz'ın ki nasıl bir aşk... Aferin Filiz'e... Yılmaz'a en büyü k cezayı verdi...
Omer & Yilmaz'i birlikte gormek cok guzel.
Yani birisi icin birlikte arayip cabalamalari cok hosuma gitti.
Ayrica birbirlerine bagirmadan ve kavga etmeden konusabiliyorlarmis .. Ne guzel ..
Ozellikle Omer'in dediklerine sastim , hic beklemezdim ..
Aferin ona :good:
Ya Filiz n'aptın ya?Tamam Yılmaz sürünmeyi hak ediyo ama resmen sen de hayır senden değil diyorsun.Buna hakkın yok en azından evet bebeğin babası sensin ama o sadece benim bebeğim gibi bir şey diyebilirdin.
matrakanın bahsettiği hata bu olsa gerek.Filiz'in şimdi içi içini yer.Ömer falan gerçeği söyler sanırım Yılmaz'a...
vallaha oha biz nasıl bir dizi izliyoruz ya 44. bölümden bu yana kaydediyorum yarın oturup izlicem nerde hata yaptım?onlar nerde hata yaptılar?
filiz ne yaptın sen başlarım böyle gurura ...
bu bölüm beni bitirdi ya kendimi çok kötü hissettim izlerken filiz hiç olmazsa çocuk senden deseydi yılmaz a feride ve ömere gelince umarım aları hiç bozulmaz.
aslı hastaaaa dediğim çıkacak aslının hastalığı yüzünden yılmaz onu bırakamayacak bi 10 bölümde öyle gelecek...
Ne güzel Dizimizden sen Ihlamurlar Altında!!!!
ya yılmazın annesine sinir oldum neydi öyle dilin ucunda filizi eve davet ediyor aslıya gel kızım içeri girelim biz diyor bide oğluna aslıyı layık görüyor delirmemek elde değil ayy ayy sinir oldum kadına
sanirim şu meşhur filizin hatasi bu böyle hataya can kurman
ben asla ve asla filize kızmadim
adamin soru sorma şekline bak cocugun babasi ben biyim
bu nebiçim bir sorudur nedemesini bekliyordu ki
yani başkasındanda olabilir yuh bence rezalaet bir sahneydi
çifler arasında böyle aşşağaliyici konuşmakar beni deli ediyor
Aslında yılmaz asnalamı.Filiz sadece bu bebeğim diyo,yani babası snedin ama affedemiorum demeeye getirio be yılmaz kız zaten sana dedi sen inanmadın,inamadığına gidip ne sorusoun.
iide filiz bebeğim sadece bana ait dedi cemden demedi ki yılmaz da hakikaten filizi tanımamış filize ilk önce inanmadığı için ona kızmış olabileceğini düşünmesi gerekirken hemen kızıyor seni çok yanlış tanımışım vs vs... evt haklısın yılmaz filizi yanlış tanımak bi yana hiççç tanımamışsın
höh yani diyorum başka bişey demiyorum bi soluklan acelen ne hakikaten bu senin bittiğin andır yılmaz...
aç kollarini aslı yılmaz geliyor
evlenme teklifi ediyor bittin sen oglum bittin
anaaaaa yılmaz aslı ya ewlenme teklif etti. çıldırmış olmalı
Yılmaz naptın sen ya? Maşallah yılmaz filizin gölüne golle kaşılık veriyo.Eşitlenmişlerdi filiz gene öne geçti.3-2 oldu sonuç yılmaz ne zmaan kendini affettirmeye çalışacak da ne zaman öğrenecek.
Hah olacağı buydu bravo yaa!!!
Hiç Filiz suçsuz demeyin Yılmaz diyo tam tahmin ettiğim gibi Filiz de evet tahmin ettiğin gibi diyor ne düşünsün Yılmaz?Filiz'in bu hatası da affedilemezler listesine girdi.
Yılmaz'ın o ruh haliyle gidip Aslı'ya evlenme teklif etmesi de çok ilginç!!!
tolgahuzur1
09-03-07, 23:55
allahın sana şükürlr olsun dualarımı kabul etti.. yılmaz aslıya evlenme teklif etti..:happy0064 ya bende daha mutlusu olamaz.. zaten filizden hayır yoktu.. baksana yine yalan söyledi.. vala çok mutluyum bizim aslıda hemen kabul eder zaten oh oh..:happy0064 :happy0064
beşiktaşlı
09-03-07, 23:55
Yılmaz beni çok şaşırttı Filiz çocuk benim dedi yaa..gururundan kör olmuş...:img-yes:
YıLmaz AsLı'ya evLenme tekLifii etti.. Şaka qibi ya..
FiLiz'e sorduğu soruda zaten hiç qüzeLdi.. Gidip qüzeLce konuşmak varken.. oLmadı böyLesi..
artık diycek bişey kalmadı! bu dizi damak tadı verdi! çok komik olmaya başladı! yılmaz evlenme teklif edince sadece güldüm! filizin çocuk senden değil demesinede güldüm hatta cemden demesini bekledim! kalitesini kaybetmiş dizi! geçen sezon ne güzeldi! artık izlencek gibi diil
Yılmaz naptın sen ya? Maşallah yılmaz filizin gölüne golle kaşılık veriyo.Eşitlenmişlerdi filiz gene öne geçti.3-2 oldu sonuç yılmaz ne zmaan kendini affettirmeye çalışacak da ne zaman öğrenecek.
bu ne yahu???? Hata ustune hata....... yilmaz bebegi son bolumde anca ogrenir, ki ben haftaya ogrenecek diye umut ediyordum, ama herhalde asliyla dugun hazirliklarina baslarlar, haftaya....... senaristleri kiniyorum, bu ne rezillik????
sadece bir sey bilmek istiyorum...yilmaz haftaya bebegin kendinden oldugunu ögrenecekmi?lütfen cok merak ediyorum cünkü bu gidis hatti hicte öyle gözükmüyor...
ya biz bu diziye niye bakiyoruz hala????
resmen yılmaz gidip aslıya evlenme teklifi etti ya.....
gerçi filizin garip ötesi cevabı da tartışılır,bu çocuk senin değil benim dediği anda sinirden gülme krizine girmiştim
ohaaaaa ben artik isminide kulanmak istemiyorum bu sahisin cook adi bisey haa:):) alismis insanlari kulanmaya ya safooo..
mecbur isminden hitap etmem lazim bole olmuyor:)
yilmaz aga ne saf adamsin sen yaa sanki anlamiyorsun filiz orda sana kizgin
"ewt sevdigim sendenmi diycek"hayy alahim sabir neyse iyi dedin filizim vala netcen o yilmazi o zaten dunden ragzi....
Bende bi opusme sahnesi bekledim boyle birden opme felan asli yilmaz arasinda:)
Haydiii sevgili filizci kardeslerim kina yakalim:):):img-hyste
bolum yorumum snra gelir.
Malesef İçime doğan hislerde yanılmadım. Bay Üstün Ego Yılmaz en sonunda kendini aştı ve bunuda yaptı. Gerçi ben acırda evlenir diyordum ama bu şekilde gelişti. E bu artık yılmazı iyice gözümde düşürdü. Filize asla kızmadım çok haklı benimde sevdiğim insan bana böyle saçma sapan bir soru sorsa bu kadar yaşanmışlığın üstüne bende aynı cevabı verirdim.
Bu hataları görmek için Filizci Ömerci Yılmazcı olmaya gerek yok.Resmen Filiz yalan söyledi ya!!!Yılmaz da gitti kısasa kısas yaptı ah ulan ah acayip sinirliyim!
Yılmaz çocuk benden mi dedi.Filizin gururu kırıldı yılmazuın onu tandımadığına inanfdığı için böyle dedi.Yılmaz makul sözlerle konuşmaya kalksa filizz ben buna şnanmaım nide sendne duymak isyiuorum dese,filiz benmiyim deid filiz sanki ına aksini söylemiş gibi.Kıza hiç güveni yoktu bide gitti aslıya evlenme teklif etti.Filiz ne doğru yapmışım dicek hiç söliemicek.Yılmaza Handan söylemeli.
Tansiyonum çıktı yemin ederim bu bölümü seyrederken zaten yılmaz filizin yanından ayrılırken kesin bu gazla aslıya evlenme teklifi eder dedim şom ağzımı açtım açmaz olsaydım bu bölümde en çok ömeri beğendim helal olsun ona yılmaz zaten gözümden düşmüştü filizde düştü insan babası sensin ama sadece bana ait der bu duruma handan hanım noktayı koyacak bence bir an önce yapsa iyi olur aslı muhtemelen kabul etmeyecek hasta olduğunu öğrenecek eğer kabul ederse dizinin sonuna kadar kabir azabı çekicez yaaaa valla çıldırıcam perşembe akşamı ayrı cuma akşamı ayrı karın ağrısı çekiyorum
resmen yılmaz gidip aslıya evlenme teklifi etti ya.....
gerçi filizin garip ötesi cevabı da tartışılır,bu çocuk senin değil benim dediği anda sinirden gülme krizine girmiştim
gozdemm olmuo simdi:):)
yilmazda safmi hani hayir yilmaz bebek cemden dese neyse benim dedi...
yaaa bu bolum acaip dokundu bana filiz omer feride(ozlem:))yani..off
al yılmazı vur filize! ikiside birbirinden beter! bu bölüm feride olmasa çok sıkıcı olurdu! pardon özlem diycez artık! bölümün yıldızı oydu! diğerleri saçma gereksiz hemde hepsi! dizi iyiki bitiyo 74. bölümde daha uzamasın!
Gercekten soktayim !
Filiz hersey berbat ettin bravo! Ne diye soylemiyorsun cocugun Yilmaza ait oldugunu? Bu ne gururmus abi ya !
Yazik dizi cok komik bir hal aldi artik!
Sadece gülüyorum!!!!
Yilmaz artik ne yapsa haklidir bence..Karsisindaki tüm suclamalari kabul edip aciklama yapmiyorsa perisan olmaya mahkumdur!
Filiz yazik ettin..Cok yazik.. Yilmaz Asli ile evlensede benim icin hic sorun olmayacak artik.
ya dizinin başında filizin annesine söylediklerini biz söylemiyor muyduk :) yılmaz bana layık değil gibi laflar :) filiz filizcilerin sesi gibi başladı ama malesef bebeğin babası sen değilsin dedi o kısımda hatalı tabi ama karşındaki adamın soru sorma şekline verilecek en güzel cevap budur...bebeğin babası ben miyim önceden benim olduğumu söylemiştin...sonra git aslıya evlilik teklifi et...
feridenin nişanlanırken halide çok mutluydu valla o durum ne olur hiç bir fikrim yok :) ama ben nevzatı zararsız gördüm...
ömerle yılmazın bir anda bu kadar yakın olmaları hatta ömerin bebekle ilgili laflarına acayip şaşırdım...
Malesef İçime doğan hislerde yanılmadım. Bay Üstün Ego Yılmaz en sonunda kendini aştı ve bunuda yaptı. Gerçi ben acırda evlenir diyordum ama bu şekilde gelişti. E bu artık yılmazı iyice gözümde düşürdü. Filize asla kızmadım çok haklı benimde sevdiğim insan bana böyle saçma sapan bir soru sorsa bu kadar yaşanmışlığın üstüne bende aynı cevabı verirdim.
Hiç bana Filiz'i savunmayın.Yılmaz ne kadar hatalıysa Filiz de o kadar hatalıdır.Resmen yalan söyledi diyemez miydi "evet bebeğin babası sensin ama o benim bebeğim senin değil!" bu zor muydu?
gülbeşeker
10-03-07, 00:00
filiz ne yaptı gerçi çocuk sadece benim dedi ama yılmaz lafın gerisini duymadı yılmaz şimdi aslıya ümit vermek bir yana evlenme teklif etti yılmaz filizn peşinden istese de koşamaz aslıya evlilk teklifi ettim der nolucak şimdi neyse gelecek bölüm yılmaz çocuğu öğrenecek bu arada filiz de gururunun esiri oldu ömer ne güzel akıl verdi ama hata üstüne hata tam herşey yoluna girecek derken.
Filiz'in yaptığı hata bile olsa en azından kendisiyle çelişmiyor. Ne demişti Filiz: Yılmaz bu bebeğin babası olmayı haketmiyor. Sonuçta da bu bebek sadece benim dedi. Babası Cem ya da bir başkası demedi ki... Yılmaz efendi de hala utanmadan beni hayal kırıklığına uğrattın diyor. Bu adam tam düşünme fukarası. Üstelik Ömer bile(bakın "bile" kelimesini kullanıyorum!!!) sana "Filizle Cem arasında hiçbirşey olmadı" demişken...
Senaristler bu dizinin sonunu nasıl bağlayacaklar merak ediyorum...
gelecek senaryo aynen şöle:
Aslı kabul eder...
Sonra Yılmaz Çocuğu Öğrenir...
Fakat Aslının Hastalığı Yüzünden Yılmaz Aslıyı Bırakamayacaktır...
Bu Filizde Yılmaz da bence ne yaptıgını bilmiyolar bakalım bu adama gerçegi kim söyleyecek.aslında söylendide bu adama anlamamakta ısrar ediyo.filiz de ne yapmaya çalışıyo onuda anlamış degilim o da haklı olarak yılmaza tepki gösterdi ama bu böyle olmamalıydı.ya ne zaman barışırlar acaba berki dizi mutlu sonla bitmez bu senaristler ne yapmaya çalışıyo.
kardelen2086
10-03-07, 00:02
şu an sinirden çatlamak üzereyim arkadaşlar;gözlerimden uyku akmasına rağmen sinirden uyuyamadım ve kendimi foruma attım
bir ara tamam yılmaz şüphelendi,peşini bırakmaz bu işin dedim,hatta ve hatta ömer le aralarındaki diyaloglarda güzeldi,ama sonra bir baktım ;yine gurur,yine gurur,bu kadar da olmaz
hele o yılmaz ın annesi mualla yok mu,o kadını parçalayabilirim arkadaşlar;filizi bir dövmediği kaldı,dil ucuyla kızı içeri davet etti,garibim de yazık fazlalık gibi sokakta bekledi,mualla hanımı handan hanımın yeni versiyonu olarak ilan ediyorum;aklıma geldikçe çıldıracağım ya;nasılda nispet yaptı filiz e
ay ben bu gece sinirden uyuyamam kesin;sezonun sonuna yaklaştıkça senaryo toparlayacağına iyice batıyor;sonunda yılmaz beyfendi kızgınlıkla evlenme de teklif etti hadi hayırlısı:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Bölümün yildizi sadece Ferideydi..
Feride ve ömer dizinin iki yildiziydi..Bravo ikisinede.. Umarim mutlu olurlar..
ömeri cok begendim. Ferideyide.
Onlarda olmasaydi bu bölüm hic cekilmezdi.
Filiz ile Yilmaz bölümü mahvettiler..
gozdemm olmuo simdi:):)
yilmazda safmi hani hayir yilmaz bebek cemden dese neyse benim dedi...
yaaa bu bolum acaip dokundu bana filiz omer feride(ozlem:))yani..off
mervem tabiki de yılmazın yaptığı saflıktı:img-hyste :img-hyste zaten gülme krizi sebeplermden biri de yılmazın filizin dediğini anlayamadan gitmesiydi,bi de aslıya öyle bi gelişi wardı ki zaten dedim evlenme teklifi edicek kıza:img-hyste hatta snra da yok artık dedim ama iş işten geçmişti:icon_whis
ömer-feride(özlem:))......sorma hala ağlıyorum,çook kötü bi veda sahnesiydi....:(
tolgahuzur1
10-03-07, 00:03
Gercekten soktayim !
Filiz hersey berbat ettin bravo! Ne diye soylemiyorsun cocugun Yilmaza ait oldugunu? Bu ne gururmus abi ya !
Sadece gülüyorum!!!!
Yilmaz artik ne yapsa haklidir bence..Karsisindaki tüm suclamalari kabul edip aciklama yapmiyorsa perisan olmaya mahkumdur!
Filiz yazik ettin..Cok yazik.. Yilmaz Asli ile evlensede benim icin hic sorun olmayacak artik.
valla sevgili figan çok güzel diyorsun. şu an çok mutluyum.. aslı yılmaz oldu sonunda daha ne isterim ki ben.. zaten yılmaz filizin gerçek yüzünü öğrenöiş oldu.. bence cemide bıraksın araştırmasın gerek kalmadı artık.. valla çok mutluyum dualarım kabul oldu..:happy0064 :happy0064
Gercekten soktayim !
Sadece gülüyorum!!!!
Yılmaz'ın haklı tarafı yok ama Filiz de öyle bir şey yaptı ki!Ya Yılmaz sana nasıl katil olmadığını ispat etti.Sen de ispat et çocuğun babasının Yılmaz olduğunu sonra da görme bi daha yüzünü!
Bız de aılece seyrettık bence de fılız yılmaz ın cocugunun babsı oldugunu ama bu yasadıklarından ve ona ınanmamasını dusundukten sonra bu cocuk benım ben buyutucem dıyebılırdı gururunu bu sekılde ortaya koymalıydı hata yaptı..
Bu Yilmaz ne yaptigini saniyor ya..daha ne olup bittigini ogrenmeden gidip
Asliya evlenme teklifi ediyor
Cemil galiba cocugu kaciracak..
Ya Canani diziden bayagi bir cikarmislar galiba adi bile gecmiyor artik
Gercekten soktayim !
Sadece gülüyorum!!!!
ablacim kusura bakma yorumuna gayet saygi duyorum ama yilmaz artik ne yaparsa haklidir dedin... Yilmazin baska birisinin hayatini mahfetmeye hakki varmi durdudurdu bebegi ogrendidemi teklife basvurdu ne bu yaa insanlar fyilmazi ne cook sevio filizinki gurur sa yilmazinki ne ikiside ayni yola cikio
bikere yilmaz filizin namusuna leke surmus bi vaziyete filiz cemden mi dedi bebek isim mi verdi..yazik...vala bende memnun olurum biran once su yilmaz ciksin filizin hayatindan...ki kac haftadir bunu istiyoruz yilmaz&asli
yılmaz filize seni yanlış tanımışım dedi ya aslında yılmaz filizi hiç tanımamış filiz hakkında en ufak bir düşüncesi bile yok bence nerde kolay aşk var beyimiz orda helal valla filiz olmazsa aslı olur yılmaz beyimizde ondan bir bebek yapar çok mu zor canım acayip kızdım yılmaza ne bebeğini hakediyor nede filizi
tamam filiz bebek senden değil dedi ama bebeğim bana ait dedi birazda bunun anlamını düşünsün yılmaz bey ömerde filiz cemi asla kabul etmedi dedi ama yılmazın bütün hatası önyargılı ve anlık kararları...
Valla hatalar hatalari tetikliyor. Filizin meshur hatasi cikti bu bölüm.
Ama dedigim gibi Yilmazin Asliya evlenme teklifi etmeside hata. Anlamiyorum hic bir hatasis bölüm görmeyecekmiyiz, illaki hata olmasi gerekiyorsa bu Cemin hatasi olsun, neden hep karsilikli Yilmaz Filiz hatalari görüoruz, ben bir anlam veremiyorum.
Ayrıca şunuda eklemek isterim. Filiz geldi adama çocuğumuz olucak dedi. Adam (isim vermek istemiyorum şu anda) benim çocuğum diil dedi. 1. zeka parıltısı sonra geldi Zeki adam Ömerin dediklerinden etkilenip Filizle konuşuyo Kavgada söylenmiycek bi soru soruyo sanki filiz aksini söylemişmiş gibi önceden. Filiz bu şekilde cvp verincede onu hayal kırıklığına uğratıyo. Kızı hem yalancı hem ahlaksız yaptı. Filiz o adama az bile yaptı. Şimdi fevri davranıp acayip şeylerde yazmak istemiyorum sabah prgramları edasında ama benim Yılmazın pek pişman olucağı konusunda ümidim kalmadı.
gülbeşeker
10-03-07, 00:05
yılmaz sana hiç yakışmadı demek sen filizi tanıyamamışsın ha yazıklar olsun insan sevdiği kadını böle ağır bişeyle suçlayablirmi yazık çom yazık
arkdaşım yılmaz bunu o zaman da söylemişti bu yeni bişey değil ki ama filiz direkt yılmaza bu çocuk senden değil dedi tamam devamını iyi bağladı ama yılmaz anlamadı ben filizn yerinde olsam yılmazın karşısına geçip senin sevgin bu kadarmış bana güvenmedin anneme inandın diye öfkemi kusardım bence bu bölüm filiz hatalı hata da hataya sebep oluyor yılmaz da o hışımla gitti evlilik teklifi etti.
mervem tabiki de yılmazın yaptığı saflıktı:img-hyste :img-hyste zaten gülme krizi sebeplermden biri de yılmazın filizin dediğini anlayamadan gitmesiydi,bi de aslıya öyle bi gelişi wardı ki zaten dedim evlenme teklifi edicek kıza:img-hyste hatta snra da yok artık dedim ama iş işten geçmişti:icon_whis
ömer-feride(özlem:))......sorma hala ağlıyorum,çook kötü bi veda sahnesiydi....:(
:img-hyste :img-hyste koptummm:img-hyste yani yilmazda ogrenip gitseydi sanki anlamiyor filizin bakislarindan kiz sana kizgin
"sevdugum evet bunca zaman yalan soledim senden sakladim bebek senindir"diyip boynuna mi sarilsin yilmazda biraz anlayis gostersin...bende anladim zaten bosuna dizinin iki dakkasini harcamislar bi iki daka dahada filizi gorurduk fenami olurdu...alaala.yaa nevzata iyi adam aslinda haa sefdim:):)
bir ekleme yapacağım şu yazıma
gelecek senaryo aynen şöle:
Aslı kabul eder...
Sonra Yılmaz Çocuğu Öğrenir...
Fakat Aslının Hastalığı Yüzünden Yılmaz Aslıyı Bırakamayacaktır...
Bu İş nikah Masasına Gider evlenmezler ama O sahne Mutlaka Yer Alır
SİDAL86_FB
10-03-07, 00:07
artık benim bünye kaldıramaz oldu. ya...o neydi öyle....filizden beklediğim şeyi yaptı bence iide yaptı ...o ne biçim sormaktı öyle ya yılmaz efendi çocuk bendenmi..yok kendi kesndine oldu...filiz yılmaza çok kırıldı bu yüzden onu hiç yargılamıyorum.yılmaz da koşa koşa gitti aslıya evlenme teklif etti.aslında ben öper falan diye düşündüm ama..yapmadı..:img-blush ömer feride sahnesinde koptum..ya göz yaşlarımı zor tuttum:img-polic polis amcalar aldı götürdüler...filizi bu defa köşeye sıkıştı..bu kız yine şeçim yapmak zorunda kalıcak ya..
VE HAFTANIN SAHNESİ ÖMER 'İ POLİSLER GÖTÜRÜKEN FERİDENİN HAYKIRIŞI VE AĞLAYIŞINI SEÇİYORUM:)
Filiz söze yanlis girdi, o cocuk ben deseydi sadece Yilmaz anlayabilirdi belki, ama hayir o cocuk senin degil deyince Yilmazin kafasi orada durdu ve lafin gerisini anlayamadi bile, Filiz burda hatalidir, sonunu düzgün baglamis bile olsa, Yilmazin orda o durumda bunu anlamasini beklemek yalan olur.
Yalniz, yilmaz bebegin kendisinden oldugunu ne zaman ogrenecek acaba, cok merak ediyorum........
Yilmaz a baska kim bebegin ondan oldugunu soyleyebilir ki????
modest2000
10-03-07, 00:09
Gercekten soktayim !
Sadece gülüyorum!!!!
Valla Yılmaz istediğiyle evlensin Filiz'i haketmiyor,düşüncem bu konuda değişmedi.Ancak, Filiz "çocuk senin ama yollarımız ayrıldı,artık ne farkeder" gibi bişey demeliydi Yılmaz'a. Senaristler Filiz'e sırf hata yaptırmak için yapmışlar bunu belli.Ama Filiz "sadece benim" dedi,Yılmaz buna dikkat etmedi.Buna verilecek cevap evlenme teklifi mi?Ne kadar komikleşti Yılmaz karakteri.Filiz'in bebeği söylememesi hata ama bunda Mualla hanımın Aslı'yla sarılışı,Filiz'e yarım ağız "içeri buyur" demesi de etkili oldu.Senaristler Filiz sevgisini azaltmak için Cem'in evlenme teklifini de kabul ettirirler,ben de bayılırım.
yakupoglu61
10-03-07, 00:09
Gercekten soktayim !
Yazi