Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Matrakanin isteyi üzerine bir kac soruda benden gelsin
1- Yilmaz paravan sirketle elde etmis oldugu bilgileri tekinerlerle paylasirmi
2- Resul:img-hyste Ferideyi kacirirmi, evet ise Ömerle Yilmaz onu bulmak icin birlikte hareket ederlermi
3- Yilmaz tekstili satin alirsa, tekinerler Yilmazin onlara olan hirsinin bitmediyinimi düsünür - yani tepkileri ne olur
4- Yilmaz Asli iliskisi nisanla sonuclanirmi
5- Filizin yapacagi hatasi bunlardan hangisi olabilir
a) Cemin teklifini kabul etmek
b) Yilmazi affetmeyipte Handani affetmek
c) Yilmaza evet bebek cemden demek
1- bence paylaşmayacak çünkü tekinerleri çevresinde görmek istemiyor ki cemi sadece kendini aklamak ve aslıya yaptıkları için cezalandırmaya yemin etti ya ona ne tekinerlerden
2- kaçırabilir, birlikte hareket etmek zorunda kalabilirler belik bu sayede fırsat bulup konuşabilirler neden olmasın
3- aynı tas aynı hamam yılmaz efendinin tek derdi buydu zaten şimdi de akbaba misali üşüşüyor fırsat buldu ya diyecekler
4- kesinlikle hayırrrrrrrrr
5- matraka gibi cvp vermeme hakkımı kullanıyorum
bende sana teşekkür ederim:)
3-
aynalı aslı ile ilgili yılmazın yaptığından heberi olunca desteğini sürdürecek sanırım nerde eski aynalı tutarlı, akıllı , boş olmayan nerde bulabilen var mı şimdi de yılmazın daha ileriye gitmesi için o muhteşem repliklerini sıralamasın yapar mı yapar ah aynalı senin yüzünden yılmaza ağız tadıyla kızamıyorum bırak kendi haline de yılmazı bir görelim gaza gelmediği, saflaşmadığı, gururuna yenik düşmediği zamanlarını görelim yok illa ki yanında yer alacağım diyorsan mantıklı, akıllı repliklerine geri dön yoksa elimden çekeceğin var
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 14:50
bir dışarı çıkıp gelim dedim kimse kalmamış forumda cuma sessizliği galiba herşeyi bilmek çok kötü konularda konuşmadığım sahne kalmadı sanırım filiz yılmaz karşılaşmaları nasıl olucak,filiz çok kızgın olucak bide üstüne aslı laf sokarsa yandı gülüm keten helva yılmazın mahçupluğu atölye sahnesinde aslı meselesi bence
Sen ne diyorsun Matraka..Aslı ne lafı sokacak. Öyle bir hakkı mı oluştuda haberimiz yok. Valla öyle bir şey olursa seti basar uçarak aslıya kafa atarım.
bir dışarı çıkıp gelim dedim kimse kalmamış forumda cuma sessizliği galiba herşeyi bilmek çok kötü konularda konuşmadığım sahne kalmadı sanırım filiz yılmaz karşılaşmaları nasıl olucak,filiz çok kızgın olucak bide üstüne aslı laf sokarsa yandı gülüm keten helva yılmazın mahçupluğu atölye sahnesinde aslı meselesi bence
yılmaz atölyeye balıklama daldığı için bir anda konuşmanın içinde bulacak kendini alinin üstün gayreti ve aynalının manidar bakışları ile
ali: aslı sen yılmazlarda kalıyorsun değil mi
aslı: evet yılmaz istedi mecburen (bu konuşmayı filiz duyarak girer içeriye, sonra yılmaz gelir ve)
ali: ooo yılmaz gelmiş aslı bak senin ki geldi
aynalı: hakkaten be aslı sen nerde yılmaz orda
ali: aa ekrem öyle olacak tabi evde aslı, sokakta aslı değil mi ama
aynalı: haklısın ali yılmazıma da bu yakışır
bunun üzerine filizin kıskanç ve kızgın bakışları ile karşılaşınca mahçupluktan öte birşey yaşaması lazım yılmazın:)
tolgahuzur1
02-03-07, 14:52
valla bu soruları nereden buluyorsunuz anlamıyorum. ahiret soruları gibi yahuu.:img-hyste sorular entresan cevapları ondan entresan.. bravo sizde haklısınız başka konu kalmadı ki.. ama birde şu var filizin hatası cemin teklifini kabul etmemesi olabilir.. yoksa bundan sonraki hatalar öncekinin yanında hava civa kalır..
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 14:53
Matrakanın düşürdün bir kurt.Gelde çık içinden.
Şİmdi buradan ilhamla soruyorum..
Filiz ve Aslı arasında geçebilecek bir tartışmada Yılmaz hangi tarafta olur?
Bence Yilmaz tarafsiz izler maci:img-yes:, Filiz sesiz duruyor ama Aslinin Filizin yaninda sansi olacagini sanmiyorum, Asli Yilmazla bir iliskiyi basladigini ima edecek olunca Filizde bir imali söz eder "cocuguna sahip cikamayan gibi" hem mahallelinin, hem Aslinin en önemliside Yilmazin kafasin bi güzel karisir
kalbi der ki filizinden vazgeçme senin sevdiğin yapma hadi tut filizinin elinden
aklı der ki aslıya söz verdin erkek adama sözünden dönmek yakışır mı hadi bırak eskiyi yenisinin tut elinden aslının:)
sonra yılmaz filiz son yaptıklarından sonra senden taraf olmamı bekleme aslı sana da ümit verdim ama sende benden hayır bekleme hadi ben kaçtım ne haliniz varsa görün der ve gidermiş:img-hyste
sevgili ağustos böcüğü aslı yılmaz kal dedi ya aslı da bunun verdiği bir sarhoşluk olabilir diye düşünüyorum o sahnede aslıdan evet yılmaz kalmamı istedi repliğini veya fahriden gelebilir böyle bir replik aslı çeşitli imalarda da bulunabilir dedim ya ara gazı meselesi bence imada bulunduğu zaman yılmaz gelecek başka türlü filizin yılmaza öyle bakmasına imkan yok
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 15:03
sevgili ağustos böcüğü aslı yılmaz kal dedi ya aslı da bunun verdiği bir sarhoşluk olabilir diye düşünüyorum o sahnede aslıdan evet yılmaz kalmamı istedi repliğini veya fahriden gelebilir böyle bir replik aslı çeşitli imalarda da bulunabilir dedim ya ara gazı meselesi bence imada bulunduğu zaman yılmaz gelecek başka türlü filizin yılmaza öyle bakmasına imkan yok
Ben böyle bir sahnede Yılmazın içine düşeceği durumu düşünemiyorum. Yine aynı sahnede Filizden Yılmazın aklını karıştıracak bir söz Yılmazın Filizin evine gitme sebebini açıklayabir diye düşünüyorum.
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 15:05
kalbi der ki filizinden vazgeçme senin sevdiğin yapma hadi tut filizinin elinden
aklı der ki aslıya söz verdin erkek adama sözünden dönmek yakışır mı hadi bırak eskiyi yenisinin tut elinden aslının:)
sonra yılmaz filiz son yaptıklarından sonra senden taraf olmamı bekleme aslı sana da ümit verdim ama sende benden hayır bekleme hadi ben kaçtım ne haliniz varsa görün der ve gidermiş:img-hyste
Valla yılmaz bence o kadar kolay yırtamaz bu durumdan :) Düşünsene 2 kadının gözleri üzerinde ağzından çıkacak kelimeyi bekliyor. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..
Bence Yilmaz tarafsiz izler maci:img-yes:, Filiz sesiz duruyor ama Aslinin Filizin yaninda sansi olacagini sanmiyorum, Asli Yilmazla bir iliskiyi basladigini ima edecek olunca Filizde bir imali söz eder "cocuguna sahip cikamayan gibi" hem mahallelinin, hem Aslinin en önemliside Yilmazin kafasin bi güzel karisir
filiz öyle bir şey demez bence mutluluk diler :) çünkü çocuğu mahallelinin öğrenmesini istemeyecektir..Aslı bence imada bulunmak yerine yılmazın koluna girebilir,yılmazcım buraya gelirmisin artık evimde yok falan gibi laflarla konuyu oraya getirebilir tabi filiz o kadar uzun kalmayacak gibi..tüm bunlar yılmaz gelmeden önce olacaktır yılmaz gelince de filiz orayı terkedecektir.
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 15:12
Aslının bittabiki hiç şansı yok Filiz maça çıkmış 5-0 önde..Yılmazın bebeğini taşımış olmanın verdiği moral kondisyonla açık ara ipi önde göğüsler.Aslıda yuttuğu tozla kalır.
Aslı güzelim gel etme eyleme...Israr etme..Yorma, sıkma bizi he güzelim.
Şimdi fragmana tekrar baktımda.Durup durup aklımıza birşeyler geliyor. Feride'nin karşısına çıkan kişi birden bölüme dahil oldu.Bu bölümde gösterirler mi acaba Feride'ye nasıl ulaşıp bulduklarını .Şöyle birkaç bölüm öncesi araştırma yaptıklarını kim olduklarını, ailesini falan görseydik daha iyi olmazmıydı.Hiçbirşey göstermeden aniden karşısına çıkarsa çok komik olur.
Atölyede
Aslı : Sizin ev çok rahat Feride . Yılmazda yanımızda hiç korkmyorum .Allahtan yılmaz var yoksa ne yapardım
Feride : Hıhı
Filiz : Yılmazlarda mı kalıyorsun aslı ?
Aslı : Şey evet(mahçup)
o sırada filiz çok bozulur toparlanır tam gidecekken yılmaz gelir yılmaza tip tip bakar yılmaz kolunu tutar.
Yılmaz: Filiz
Filiz : Bırak kolumu. Sana son birşey söyleyeceğim eğer beni gerçekten tanısaydın sevdiğim insandan ayrılır ayrılmaz kendimi başkalarının kollarına atacak kadar aşağılık olmayacağımı bilirdin.
Bu sözler yılmazın kafasını karıştırır akşam filizlere gider 63.blm sonu
tolgahuzur1
02-03-07, 15:34
Aslının bittabiki hiç şansı yok Filiz maça çıkmış 5-0 önde..Yılmazın bebeğini taşımış olmanın verdiği moral kondisyonla açık ara ipi önde göğüsler.Aslıda yuttuğu tozla kalır.
sizde aslıyı yerlerden yerlere vurdunuz.. yahu kız hiçbirşey demedi ama siz herşeyi dedi gibi gösterip kızı aşağıladınız.. durun önce bir izleyin. belki aslı yılmaza iyi bir dert ortağı olur nebileyim arkadaşı olur. bazı arkadaşlar seti basıp kafa atacam felan demiş.. yok daha neler.. yapmayın allah aşkına..
tolgahuzur1
02-03-07, 15:36
Atölyede
Aslı : Sizin ev çok rahat Feride . Yılmazda yanımızda hiç korkmyorum .Allahtan yılmaz var yoksa ne yapardım
o sırada filiz çok bozulur toparlanır tam gidecekken yılmaz gelir yılmaza tip tip bakar yılmaz kolunu tutar.
Filiz : Bırak kolumu. Sana son birşey söyleyeceğim eğer beni gerçekten tanısaydın sevdiğim insandan ayrılır ayrılmaz kendimi başkalarının kollarına atacak kadar aşağılık olmayacağımı bilirdin.
valla ne diyeyim güzel senaryo..benimde aklımdan geçen bu .. bazı arkadaşlar gibi çok kırıcı cümleler kullanmıyacaktır.. ama filiz yılmaza imada bulunacak ve yılmazın aklını karıştıracaktır.. birde ceydanın bunun üstünde bir etkisi olacağı kanaatindeyim. fragmanda görünmüyor amaa..
Atölyede
keske böyle olsa ama nerdee!! illam isi diramatiklestiriceklerrr senaristlerimizz!!
bencede yilmazz cem vaya vs seyler icin filizin kapisina gitmezz mutlaka kendileriylen ilgli bisey icin gidicektirr...
ya o atolye sahnesinde yilmaz filize cocugun cemden oldugunu ima eder filizde sinirlenirr ve cokk imali bi laf ederr yilmazin kafasi iyce karisir zaten simdide karisik tek kaldigi zamanlar(sülük aslidan kurtuldugu aksamlarr diyorum cünkü baaska kiz yilmazi birakmiyo)yilmaz hepp filizin sözleri kafasinda bag evi falan hep o geceyii düsünüyoo....bence filizin dedigi bi sözz cok fena kafasini karistiricakk ve filizinn evinin yolunu tutucakk... belki bölüm sonu filiz kapiyi acar bakisirlar ve biter belkidee iceri alir yada kapida sen niye geldinn benim senlen konusucak biseyim yok der filiz yilmazz ama iceri girer sinirli bi sekildee ve o sözünn arkasinda ne oldugunu bilmek ister filizde yilmaza baka kalir biter yada filiz söyler yilmazz filize baka kalir ve biterr bölümm.....
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 15:42
sizde aslıyı yerlerden yerlere vurdunuz.. yahu kız hiçbirşey demedi ama siz herşeyi dedi gibi gösterip kızı aşağıladınız.. durun önce bir izleyin. belki aslı yılmaza iyi bir dert ortağı olur nebileyim arkadaşı olur. bazı arkadaşlar seti basıp kafa atacam felan demiş.. yok daha neler.. yapmayın allah aşkına..
Kafa atacam diyen benim tolgahuzur..Ben matrakanın yazmış olduğu bir cümleden hareketle böyle bir senaryo oluşturdum.Faraziye yani..
Durumun ağırlığından sıyrılmak adınada araya 1-2 bişi sıkıştırmamın ne sakıncası var ayrıcana..Eğlence olsun..Yoksa gerçekten seti basacağımımı düşündün :)
Senin gibi belkilerden yola çıktım.
Belki aslı bence iyi bir dert ortağı olamaz. Şimdiye kadar hep tır tır konuştu. Dinlediğini görmedim...İşine nasıl geldiyse öyle algıladı..
arkadaşlar burda hem bebek konusunda ima hemde yılmaza senin gibi değilim diye ima etmek istiyor yani bu izlenimi vermeye çalıştım :D
evet ya su atölye dee baya bi seyler olucak gibi!!!(ins yine hayal kirikligi yasamam cünkü bu bölüm baya biseyler bekliyorum)
benimm kafami karistirann yilmazz filizin yüzünü görmek istemiyo onu görürrse 180 derece dönüyo(sinir anlaminda söyledim) nasil olurda filiz gitmek isterkenn bide üstüne üstelik herkes orda filizin önüne durur vee öyle bakarr daha dogrusu bakisirlarr aklim almiyoo orda dolu insann varr nede olsaa yani o bakislardaa daha cokk gitme sevdigim beni affett üzgün asik affetirme cok fazla duygu var yani kizginlik ve öfke disindaaa
o filizin evine geldiginde yine gecen bölümki yilmazz yüz ifadesi öyle ama su atölyedekii yilmaz ve bakislari filizin önünde durmasii baska bi yilmazzz...???
beni aydinlatin ya düsün düsün isin icinden cikamiyorum bi türlüü
tolgahuzur1
02-03-07, 15:58
Kafa atacam diyen benim tolgahuzur..Ben matrakanın yazmış olduğu bir cümleden hareketle böyle bir senaryo oluşturdum.Faraziye yani..
Durumun ağırlığından sıyrılmak adınada araya 1-2 bişi sıkıştırmamın ne sakıncası var ayrıcana..Eğlence olsun..Yoksa gerçekten seti basacağımımı düşündün :)
Senin gibi belkilerden yola çıktım.
Belki aslı bence iyi bir dert ortağı olamaz. Şimdiye kadar hep tır tır konuştu. Dinlediğini görmedim...İşine nasıl geldiyse öyle algıladı..
yaa tabiki inanmadım. ben sadece sizin öfkenizi belirtmeye çalıştım. kırdıysam özür dilerim..:icon_sorr
birde fragmanı izledimde yılmaz filiz karşılaşması sonrası akşamı aslı yılmaz sarılması meydana geliyor.. demekki son sahne yılmazın filizin evine gitmesi buna artık inandım.. şü güzelim dizinin düştüğü hallere bak bizi maymun gibi oynatıyorlar... yahu bizleyicinin iyi sabrı var iyi dayanıyoruz böyle entrasan olaylara..:img-hyste
arkadaşlar biliyorum hatırlatmama gerek yok ama diziden sonra mümkünse sakin yorumlar yapalım yani ne olursa olsun dizimiz çözülme moduna girmiştir.en fazla bir bölüm daha ızdırap çeker sonra herşey biter beklediğiniz pişmanlık sahnelerini izlersiniz(çok beklersiniz) o yüzden herkese sabır diliyorum sizlere bugün fazla katılamıyorum malüm hem siz hemde iş yapmak kolay olnuyor
fazla kafanı yorma nede olsa bu akşam oreneceğiz. :D 6 saat kaldı :D az sabır
yormamaya calisiyorumm ama olmuyoo hep kafam o tarafa kayiyo:)
bide bakiyomusuzz ömer cemin odasini bastigi sahnede cem yine yalakalik yapip ömeri geri kivama getiriyomuss!!
handanin aglamisi o evde o durumda olduklari icinmis bebek lafida filizinn bebekkken ki lafi oluyomuss...
atolyede bakismadan ibaret hic bisey olmiyomuss sora filiz cekip gidiyomusss ne bi konusma falan hic bisey olmiyomuss...
yilmazinn filize gitdigi resimm bu bölüme ayit olmuyomuss (nede olsa elimizdee 3 resim var ama hala cikmadi bu gidislede daha cikmicakk)
asli kaliyo kesinn ama yilmazlann bi iliskiye baslamis oluyolarmiss......
yani isin acigi bu bölümm hic bisey olmuyomusss!!:) ben ozman kesin kafayi yerdim yanii gercii belkide olmaz hic bisey sonucta fragman resim suna buna hic inanasim kalmadii....(gecen bölümler dedi tam hangi bölüm hatirlamiyorum o kadar hayal kurdumm hic bisey cikmamistiii bu bölümde belki öyle olur kendimi öyle hazirlimda cikmasa sasirmam hayalkirikligi olmaz enazindan cikarsada sevinirimm hehe:)
yormamaya calisiyorumm ama olmuyoo hep kafam o tarafa kayiyo:)
bide bakiyomusuzz ömer cemin odasini bastigi sahnede cem yine yalakalik yapip ömeri geri kivama getiriyomuss!!
handanin aglamisi o evde o durumda olduklari icinmis bebek lafida filizinn bebekkken ki lafi oluyomuss...
atolyede bakismadan ibaret hic bisey olmiyomuss sora filiz cekip gidiyomusss ne bi konusma falan hic bisey olmiyomuss...
yilmazinn filize gitdigi resimm bu bölüme ayit olmuyomuss (nede olsa elimizdee 3 resim var ama hala cikmadi bu gidislede daha cikmicakk)
asli kaliyo kesinn ama yilmazlann bi iliskiye baslamis oluyolarmiss......
yani isin acigi bu bölümm hic bisey olmuyomusss!!:) ben ozman kesin kafayi yerdim yanii gercii belkide olmaz hic bisey sonucta fragman resim suna buna hic inanasim kalmadii....(gecen bölümler dedi tam hangi bölüm hatirlamiyorum o kadar hayal kurdumm hic bisey cikmamistiii bu bölümde belki öyle olur kendimi öyle hazirlimda cikmasa sasirmam hayalkirikligi olmaz enazindan cikarsada sevinirimm hehe:)
işte klasik bir ıhlamurlar altında izleyicisi doğru diyorsun hiçbir şeyde olmayabilir gerçi bu saatten sonra olmaz ama kendimizi herşeye hazırlayalım ama çözülme moduna girdik diye herşeyin 1 bölümde çıkmasını beklemek hayalcilik olur sanırım ama bizim dizimiz bu tempoda finali en iyi şekilde yapacak buna inanıyorum ben
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 16:09
yaa tabiki inanmadım. ben sadece sizin öfkenizi belirtmeye çalıştım. kırdıysam özür dilerim..:icon_sorr
birde fragmanı izledimde yılmaz filiz karşılaşması sonrası akşamı aslı yılmaz sarılması meydana geliyor.. demekki son sahne yılmazın filizin evine gitmesi buna artık inandım.. şü güzelim dizinin düştüğü hallere bak bizi maymun gibi oynatıyorlar... yahu bizleyicinin iyi sabrı var iyi dayanıyoruz böyle entrasan olaylara..:img-hyste
Öfke değil arkadaşım sadece gerginliği hafifletme çabaları. Kendimi eğlendiriyorum aklımca..Bu kadar lüksümüzde olsun değil mi? Kırılmış falan değilim asla..Niyetimiz kimseyi kırmak değildir.
Sürçü lisan ettiysek affola..
Ileriye dönük sorular
1- Yilmaz Tekstili alirsa, Tekinerlere hem kendi gercek yüzünü hemde Cemin gercek yüzüne ortaya cikinca, yani hersey yoluna girince Tekstil ne olacak? Ömerle Filiz isci olarak Tekstildemi calisacak, yoksa Yilmaz Tekstili yine Tekinerleremi devredecek?
2- Cemil birden zengin olarak karsimiza cikti, acaba bu zenginliyin sebebi nedir ve Cemil kendini alkole veripte cocuga zararli oldugunu düsünüp yine geldigi yeremi gidecektir?
3- Filizle Yilmaz baristikdan sonra, Filiz Yilmazin Asliyla arkadasligini devam ettirmesine izin verirmi, yoksa Asli zaten kendiliginden Ispanyaya gidermi?
4- Filizle Yilmazin tekrar barismasi icin illaki birinden biri ölme tehlikesiyle karsi karsiya gelipten, digeri tarafdan kurtarilmasimi lazim?
5- Feridenin gecmisinde kötü yolla düsmüsse eger ve hafizasi tekrar yerine gelince bunun utancini yasayipta geldigi yeremi gitmek ister, yoksa kalmayimi tercih eder
Ileriye dönük sorular
1- Yilmaz Tekstili alirsa, Tekinerlere hem kendi gercek yüzünü hemde Cemin gercek yüzüne ortaya cikinca, yani hersey yoluna girince Tekstil ne olacak? Ömerle Filiz isci olarak Tekstildemi calisacak, yoksa Yilmaz Tekstili yine Tekinerleremi devredecek?
2- Cemil birden zengin olarak karsimiza cikti, acaba bu zenginliyin sebebi nedir ve Cemil kendini alkole veripte cocuga zararli oldugunu düsünüp yine geldigi yeremi gidecektir?
3- Filizle Yilmaz baristikdan sonra, Filiz Yilmazin Asliyla arkadasligini devam ettirmesine izin verirmi, yoksa Asli zaten kendiliginden Ispanyaya gidermi?
4- Filizle Yilmazin tekrar barismasi icin illaki birinden biri ölme tehlikesiyle karsi karsiya gelipten, digeri tarafdan kurtarilmasimi lazim?
5- Feridenin gecmisinde kötü yolla düsmüsse eger ve hafizasi tekrar yerine gelince bunun utancini yasayipta geldigi yeremi gitmek ister, yoksa kalmayimi tercih eder
evet böyle olsun zor olsun biraz
1-tekiner holding bir aile şirketi olur
2-valla istedikleri kulbu takabilirler zor bir şey değil senarislere bırakmak istiyorum
3-filiz mi asla valla dilim dilim doğrar yılmazı mümkünse dişi sinek bile gezdirmez 1.sezondan biliyoruz kendisi tescilli
4-hayır asla böyle bir barışma beklemiyorum sorunların konuşulup halledilemediği sonrasında kavga ve tutkunun olduğu bir barışma şeklini tercih ederim
5-feride dertlerini paylaşmayı seven bir krakter bunu yılmazla paylaşacaktır diye umuyorum böyle bir durum olursa ama ömerle konuşmaz ayrılmazlıyız felan der yani ömere klasik türk filmi replikleri aklınca fedakarlık yapar tabi olursa
Ileriye dönük sorular
Yılmaz, neden şirketi Tekiner'lere devretmek zorunda kalsın ki, Tekinerler aldığı kararların tüm sorumluluğunu taşımalılar. Şirket içerisinde otokontrolü sağlayamamışlarsa bunun sonucunda Yılmaz neden kendini sorumluymuş mu gibi hissetsin. Şirket iflas etmiştir. İflas ettikten sonra bile Tekiner'lerin Yılmaz'a söz söyleme söz hakları yoktur. Yılmaz, Tekiner'lere kar eden bir şirket bırakmıştır. İnşaat sektörüne girerken Yılmaz'a mı danıştılar.
Ileriye dönük sorular
1- herşey açığa çıktığında filizde yılmazın eşi olduğuna göre tüm yetkileri filize devreder hatta şirketin tamamını filize verir (yılmaz aç gözlü biri değil ve filizin babasına düşkünlüğünü ve babasınında bu şirkete ne kadar bağlı olduğunu biliyor hiç düşünmeden tekiner holding olarak kalmasını ister) ömerde gerçeği anlayacağı için o zamana kadar aralarındaki sorunda hallolacak
2- bu konuda hiçbirşey açıklanmaz belki gidebilir
3- yılmazın duygularından emindir ama yine de kıskanır belki zoraki kendisininde yılmazın yanında olduğu zamanlarda görüşmesini isteyabilir, malum kıskancız biraz, ya da aslı ile yanlız konuşup gitmesini sağlar kıskançlık damarı kabarırsa
4- çok klişe bir senaryo bende kavga ve sataşma şeklinde herşeyi konuşarak barışmalarını istiyorum yoksa bu şekilde güzel değil, mümkünse tüm sorunlarını halletmeyi kabul ederek başlasınlar
5- ömere zarar vereceklerini düşünürse gidebilir ama izin verilmez hem yılmaz hem de ömer tarafından
sağol kurşunicim:)
ufaktan matraka laf dokundurdu gibi geldi bana yanlış mı geldi acaba alınganlığım mı üzerimde:)
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 16:48
kursuni19 tarafından gönderildi
Ileriye dönük sorular
Daha o konulara gelmedik ama hocam fikrimce aile şirketi olacak.Yılmaz belki Ömer'i borçlandırır..Sermaye benden emek senden der. Filiz için hava hoş zaten evlilikten mütevellit doğal ortak..
Valla Cemil'in zenginlik kaynağını Fahriye sdüşünmüyor ben niye düşüneyim. Düşünmediğim içinde yorum yapamayacam.
İspanya'ya dönme eylemi gecikmeli de olsa gerçekleşecek gibi geliyor bana. Sebebi Filiz'in istememesi değil kendisi olacaktır.
Katiyetle böyle bir senaryo istemiyorum..Bende matraka gibi düşünüyorum..Tatlı sert atışmalar ve kavgaların seyrine doyum olmaz. Fazla uzatmamalılar tabi.. Herşeyi oturup konuşmaları lazım.
Muhtemelen gitmek isteyebilir ama Yılmaz & Ömer biraz uğraşıp ikna ederler kalmaya..
1- herşey açığa çıktığında filizde yılmazın eşi olduğuna göre tüm yetkileri filize devreder hatta şirketin tamamını filize verir (yılmaz aç gözlü biri değil ve filizin babasına düşkünlüğünü ve babasınında bu şirkete ne kadar bağlı olduğunu biliyor hiç düşünmeden tekiner holding olarak kalmasını ister) ömerde gerçeği anlayacağı için o zamana kadar aralarındaki sorunda hallolacak
2- bu konuda hiçbirşey açıklanmaz belki gidebilir
3- yılmazın duygularından emindir ama yine de kıskanır belki zoraki kendisininde yılmazın yanında olduğu zamanlarda görüşmesini isteyabilir, malum kıskancız biraz, ya da aslı ile yanlız konuşup gitmesini sağlar kıskançlık damarı kabarırsa
4- çok klişe bir senaryo bende kavga ve sataşma şeklinde herşeyi konuşarak barışmalarını istiyorum yoksa bu şekilde güzel değil, mümkünse tüm sorunlarını halletmeyi kabul ederek başlasınlar
5- ömere zarar vereceklerini düşünürse gidebilir ama izin verilmez hem yılmaz hem de ömer tarafından
sağol kurşunicim:)
ufaktan matraka laf dokundurdu gibi geldi bana yanlış mı geldi acaba alınganlığım mı üzerimde:)
Cevablayan herkese tesekkür ediyorum.
Yok canim, sen alinganlik yapiyorsun, senin sorularinda gayet iyidi, zaten herseyi konusunca soru bulmak pekde kolay olmuyor.:img-wink:
çok ileriye gittik bir an herşeyi hallettik tüm sorunları biz böyle iyi niyetli son senaryoları yazıyoruz ki burayı okuyorlarsa ter köşe yapmasınlar ne biliyim bir anda aklıma böyle birşey geldi sonuçta olması gerekeni istiyoruz o kadar acı yaşadıkatan sonra buralarda kıvrandıktan sonra inşallah tatlımızı da yeriz üzerine nasıl olur güzel olur
filizyılmaz evli bebekleriyle (çok beklediler ve çok çektiler bu anı yaşamak için)
fömer evli küçük elifle (belki kardeş bile gelir feride gelinlik yapıp kıskanırmış görümcesi filizi banane bende hamile kalcam diye:) )
sema-ali mirsadı evlatlık almış (bu da bekleniyor malum kaç senedir özlemleri)
keremnalan nişanlı (alpde sürekli nikah şahidi ben olacağım diyormuş yakın arkadaşları oluyormuş)
müjgan-handan-mualla 5 çayı sohbetleri yaparken (sohbetleride şu ana kadar çocuklarına yaptıkları yanlış yolda oldukları falan)
aynalıya kısmet (çivi çiviyi söküyormuymuş sırf onun için aynalının o anki durumunu merak ediyorum)
aslıya yabancı eller (ne de olsa fazla alışamadı buraya ispanyası onu bekler hemde kollarını açmış aslıcım hadi uyan rüyadan asıl evine dön)
cem tarih olmuş (hatta kimse öyle birini tanımadığını düşünür olmuş cem ismini duyduklarında hiçbir anlam ifade etmez olmuş vay be ne hallere düşmüş psiko ya da tımarhaneye kapatsınlar kendinden haberi olmayan bir çare gibi görsek)
çok uçtum sanırım, neler de istiyormuşum ama forumca isteklerimiz bunlara yakın değil mi zaten:)
modest2000
02-03-07, 17:17
Umarım bu akşamki bölümde en azından Yılmaz şunu düşünür.Çocuk Cem'dense,Filiz bu kadar kötü duruma düşmelerine rağmen neden çocuğunun babası ile evlenmiyor.Yılmaz'a kimse bir ipucu vermese bile bu soru aklına gelmesi,içini kemirmesi lazım bu bölüm.Ama nerdeeee...İllaki biri söylicek...
fragmanı az önce tekrar izledim. Gerçi belki siz daha önce konuşmuşsunuzdur ama genede yazayım istedim.
handan hanımın ağzından bebek diye bi kelime çıkıyo
ömerde ceme böyle bişeyi nasıl teklif edersin diyo
yılmazla filizin karşılaşmasına gelince yılmaz öyle sever gibi bakıyosa kesin kendi dediklerinden şüphe etmeye başladı günahınımı aldım acaba diye
Bebeği bu bölüm içinde öğreneceğini sanmıyorum .
belki bölüm sonunda
feridenin peşindeki adamda belliki zengin acaba nesi
neyse az kaldı:img-wink:
kara mizahcı seni seni
fatma ne güzel açılardan bakıyorsun ya bizim yılmaz bence artık yeter dedi sevdik şekil a da göründüğü üzere mutluluk haram dedi bende hayatımı kurim diyor bunun içinde aslıyı uygun görmüş hayatınızda hanginizin bir erkeke arkadaşı oldu (fatma şimdi dermiş hiç olmadı):)
:img-hyste Tabi.. Canım.. :) Şu bir gerçekki erkekler yeni aşktan çıktımı hemen soluğu yeni bir limanda alabiliyorlar.. Kadınların çok duygusal olanları olduğu için neredeyse 6 ay bitkisel hayat yaşıyor.. Yılmaz önündeki deplasmanlara bakıyor.. Destekliyorum.. :good: Ben arada beğendiğim karakterler hakkında dalga geçmezsem olmuyor. Pis huyum ama alıştım artık.
birkaç soru yöneltiyim
1- filiz ve ömer hemen iş arama çabalarına girer mi?
2- aslı filizi gördüğünde yılmazla ilgili konuşacak mı?
3- handan ve cem karşılaşması ya da konuşması gerçekleşecek mi?
4- cem fatihin hareketlerinden şüphelenecek mi?
5- müjgan keremle nalanla ilgili konuşacak mı? (malum aynı işyerinde olacaklarını öğrenecek bence tepkisiz kalmaz)
6- aynalı aslının gitmediğini öğrendiğinde nasıl bir tepki verecek
özel istek üzerine emekli kuyruğuna döndürmemek için bu kadar az soru yöneltiyorum sizlere (özel istek sahibi sevgili matraka :) )
1- Valla girsinler.. Ne demişler hazıra dağ dayanmaz.. Gerçi hazır kalmadı ama.. :img-hyste
2- Konuşur kesin.. Bu kızından patavasızlığı kafa kırdıracak şekilde.
3- O gerçekleşmezsse ayıp olur.. Cem kaçsada Handan bulur.. :)
4- Yok be.. O anca ilerisini görebiliyor. Burnun ucunu göremiyor. Fatihi son ana kadar farketmeyecek.
5- Konuşcak.. Yine aynı plağı sarcak.
6- Sevincek.. Yaptığı haltı iyi bir şey yaptığını sanacak.
Matrakanin isteyi üzerine bir kac soruda benden gelsin
2- Resul:img-hyste Ferideyi kacirirmi, evet ise Ömerle Yilmaz onu bulmak icin birlikte hareket ederlermi
3- Yilmaz tekstili satin alirsa, tekinerler Yilmazin onlara olan hirsinin bitmediyinimi düsünür - yani tepkileri ne olur
1- Evet paylaşır. Çünkü elinde tutulur cinste kanıt var.
2- Resul ilk önce belli şekillerde durumu lehine çevirmeye çalışır. Ama başaramayınca Ferideyi kaçırabilir. Ve açıkcası feride için Yılmaz-Ömer işbirliği gerçekleşebilir.
3- Yine bilindilk lakırdaları söylerler.. Filiz:Yılmazı hiç tanıyamamışım.. Ömer: aha fırsatı buldu.. Sözde intikam alcak kabadayı. Handan: Rezil herif...
4- Hayır ona bile fırsat kalmayacak. İlerleme safhası flörtü geçmeyecek.
5- 3'de olabilir. Filiz hamile ve daha önceden de değişken bir karakterdi. Onun için filizin tutumunu kesinlikle kestirmek zor.
Valla yılmaz bence o kadar kolay yırtamaz bu durumdan :) Düşünsene 2 kadının gözleri üzerinde ağzından çıkacak kelimeyi bekliyor. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..
Şimdi şurda bir parça yada ağıt patlatalım.. İki kadın bir adam.. Aşk çeklir aradan.. İkimizde severken ya ondan geç ya benden.. :img-hyste
Futbol dolu bir yorum Çok güzeldi.. Yüzümü baya bir gülümsetti.. :good: :good:
paçiii_melos
02-03-07, 17:43
Açıkçası ben hala fragmanı göremedim, çok merak ediyorum. Ama neyse artık şurda zaten 4 saat kaldı. Gene güzel bir bölüm beklediğine inanıyorum.
Handan Hn. Vicdan azabı çekiyormuş acaba onun vicdanı varmıydı :D :D
Tamam belki herşeyi bir anne olarak, çocuklarını korumak için yapıyor ama bu onun haklı olduğunu saymaz. Neyse inş Filizede açıklar. O zaman belki Filiz ile Yılmaz barışırlar tekrardan ;)
Şimdiden herkese iyi seyirler....
Ileriye dönük sorular
1- Neden Yılmaz Tekinerlere şirketi veriyor yada paylaşıyor.. Varmı böyle birşey.. Neden Ömerin hatasını Yılmaz cebinden veriyor.. Böyle bir oaly olamaz. Herkes yaptığının bedelini ödemeli.
2- Valla o konu milat oldu.. Sen hala ordamı taklı kaldın.. Cemil alkol yüzünden hem çocuğunu hem fahriyenin güvenini hemde parasını yitircektir.
3- Aslı Filiz söylemeden anlar gider.. Yılmazın hareketlerinden de mana çıkarır.. Nede olsa Mimik el kol haraket uzmanı oldu.. Hemen pay çıkarabiliyor.. :img-hyste
4- Aman böyle olmasını kimse istemiyor ama.. Yine klişe bir sahne bekliyorum.. Alıştık.. Bu devran böyle gider.
5- Kötü yol yok bence.. Geçmiş hayatında baskı var ama o şekilde değil.. O baskı bu anlama gelmez. Adam kesin daha amaçlı bile bile baskı yapmaktadır. Feridede buna dayanamayıp araba önüne atlar.. :img-hyste Klasik Türk filmi.. Her şekilde kolay tahmin .. :) Hint filmleri gibiyiz.. Ama allahtan dans sahnelerimiz yok..
Bakalım Handan -Filiz sahnesi olcak.. Açıkcası o durumu anlatırken bile Handan kendini haklı çıkaran laflar kullanacaktır.. Handanın benzer lakırdıları işte..
- Ben bir anneyim..
- Senin iyiliğini istiyorum..
- Senin için herşeye değer
- Ben çocuklarım için yaşıyorum
- Annenim senin ben
- Babanın mezarda kemikleri sızlıyor
- Biz seni bugünler için mi büyüttük
- Baban yaşasaydı sen onu bir daha kalpten götürürdün.
- Siz benim çocuklarımsınız.. Size karışmak hakkım.. :img-hyste
arkadaşlar forum her cuma olduğu gibi dizi öncesi sessizliğe büründü fırtınaya hazırlanır gibi, herkes sustu artık başlasa da izlesek moduna geçti bile ne diyelim fragmana göre güzel bir bölüm bizi bekliyor umarım herkesin beklediklerinin en azından bir kısmının gerçekleştiği bir bölüm olur
benim de temennim yılmazın kendine gelmesi ne yapıyorum ben diye düşünmesi, handanın vicdanını dinlemesi, aynalının mümkünse 2 haftadır konuştuğu gibi konuşacaksa susmasını, aslının yapışkanlıktan vageçmesini gibi şeyler istiyorum bakalım ne kadarını izleyebileceğim.
şimdiden herkese iyi seyirler, iyi yorumlar lütfen dizi sonrası kızgınlıktan ters yorumlar yapmayalım forumumuza yakışmıyor rica ediyorum bir de fazla yorum yapmayın okuması zor oluyor bu benim naçizane isteğim uymayadabilirsiniz:)
belki haftasonu olamam sizlerle güzel yorumlarınızı bekliyorum, iyi akşamlar...
destina304
02-03-07, 18:08
çok ileriye gittik bir an herşeyi hallettik tüm sorunları biz böyle iyi niyetli son senaryoları yazıyoruz ki burayı okuyorlarsa ter köşe yapmasınlar ne biliyim bir anda aklıma böyle birşey geldi sonuçta olması gerekeni istiyoruz o kadar acı yaşadıkatan sonra buralarda kıvrandıktan sonra inşallah tatlımızı da yeriz üzerine nasıl olur güzel olur
filizyılmaz evli bebekleriyle (çok beklediler ve çok çektiler bu anı yaşamak için)
fömer evli küçük elifle (belki kardeş bile gelir feride gelinlik yapıp kıskanırmış görümcesi filizi banane bende hamile kalcam diye:) )
sema-ali mirsadı evlatlık almış (bu da bekleniyor malum kaç senedir özlemleri)
keremnalan nişanlı (alpde sürekli nikah şahidi ben olacağım diyormuş yakın arkadaşları oluyormuş)
müjgan-handan-mualla 5 çayı sohbetleri yaparken (sohbetleride şu ana kadar çocuklarına yaptıkları yanlış yolda oldukları falan)
aynalıya kısmet (çivi çiviyi söküyormuymuş sırf onun için aynalının o anki durumunu merak ediyorum)
aslıya yabancı eller (ne de olsa fazla alışamadı buraya ispanyası onu bekler hemde kollarını açmış aslıcım hadi uyan rüyadan asıl evine dön)
cem tarih olmuş (hatta kimse öyle birini tanımadığını düşünür olmuş cem ismini duyduklarında hiçbir anlam ifade etmez olmuş vay be ne hallere düşmüş psiko ya da tımarhaneye kapatsınlar kendinden haberi olmayan bir çare gibi görsek)
çok uçtum sanırım, neler de istiyormuşum ama forumca isteklerimiz bunlara yakın değil mi zaten:)
bence çok şey istemiyorsun.çünki onlara bu kadaqrı bile az çok acı çektiler bizide sinir ettiler ayrı yetten fıtıkta ettiler ::)::): ben daha büyük mutluluklar bekliyorum
dizidizidiziler
02-03-07, 18:14
Açıkçası ben hala fragmanı göremedim, çok merak ediyorum. Ama neyse artık şurda zaten 4 saat kaldı. Gene güzel bir bölüm beklediğine inanıyorum.
Handan Hn. Vicdan azabı çekiyormuş acaba onun vicdanı varmıydı :D :D
Tamam belki herşeyi bir anne olarak, çocuklarını korumak için yapıyor ama bu onun haklı olduğunu saymaz. Neyse inş Filizede açıklar. O zaman belki Filiz ile Yılmaz barışırlar tekrardan ;)
Şimdiden herkese iyi seyirler....
Fragmanda Filiz, ağlamaklı bir şekilde karanlıkta duruyor ama dışarıda. Sonra Yılmaz Köprünün manzarasına bakıyor gece gece. Sonra Yılmaz Aslı'ya sarılıyor. (O sırada şiirde tüm beklentilerimi, birşey birşeylerimi yükledim bir günahsıza diyor) yani günahsız burada aslı oluyor sinir oluyorum.
Beklediğimin aksine başka bir sahnede Filiz bebek yatağının yanında CEM'e (bu geçen bölümün son sahnesinin devamı) BEN SENİ SEVMİYORUM/İSTEMİYORUM diye bağırıyor. Odadan çıkıyor gidiyor.
Sonra koltukta Filiz, Ömer ve Handan oturuyorlar filiz çok üzgün ağlamaklı..
Sonra Ömer Cem'in şirketine gitmiş herhalde, CEM'in odasına dalıyor ve "SEN BÜTÜN BUNLARA NASIL İZİN VERİRSİİİN" DİYE BAĞIRIYOR (galiba cem'in ihalede çok düşük fiyat verdirmesini ve şirketlerini batırmasını sorguluyor).
Sonra feride'nin peşine birisi takılmış, yüz yüze geliyorlar.
En son sahnede ise Handan Filiz'in yanına oturmuş, ağlıyor ve ağzından "bebek" kelimesi çıkıyor.
Bu arada fragmanda insanların neler söylediğini dudaklarını okuduğum için söylüyorum :)
dizidizidiziler
02-03-07, 18:17
Umarım bu akşamki bölümde en azından Yılmaz şunu düşünür.Çocuk Cem'dense,Filiz bu kadar kötü duruma düşmelerine rağmen neden çocuğunun babası ile evlenmiyor.Yılmaz'a kimse bir ipucu vermese bile bu soru aklına gelmesi,içini kemirmesi lazım bu bölüm.Ama nerdeeee...İllaki biri söylicek...
Sorma ya. İnsan filizi mi dinler Handan'ı mı? Handan'ın elindeki bir kağıda inandı gitti yılmaz..
Kabul edilir şey değil. Üstelik daha önce de manken kız hususi olarak handan tarafından tezgahlanıp otel odasına yollanmışken ve bu durum açıkça biliniyorken...
yakupoglu61
02-03-07, 18:19
arkadaşlar forum her cuma olduğu gibi dizi öncesi sessizliğe büründü fırtınaya hazırlanır gibi, herkes sustu artık başlasa da izlesek moduna geçti bile ne diyelim fragmana göre güzel bir bölüm bizi bekliyor umarım herkesin beklediklerinin en azından bir kısmının gerçekleştiği bir bölüm olur
benim de temennim yılmazın kendine gelmesi ne yapıyorum ben diye düşünmesi, handanın vicdanını dinlemesi, aynalının mümkünse 2 haftadır konuştuğu gibi konuşacaksa susmasını, aslının yapışkanlıktan vageçmesini gibi şeyler istiyorum bakalım ne kadarını izleyebileceğim.
susmayalımda ne yapalım filizim+y. kendimizi tekrarlamayalım...
yılmazın kendine bu bölümde gelebileceğini sanmıyorum inş. gelir ama çok düşük ihtimal olarak bakıyorum...
aynalını bi kaç bölümdür boş ve gereksiz konuşuyo...
fragmanda ki konuşmalar
filiz: ben seni sevmiyorum artık anladın mı
ömer: sen böyle birşeyi nasıl teklif edersin
cem: ömer
handan bebek
geçen konuşmalar bunlar, görülmeyen kısımlarda asıl replikler uçuşacak gibi:)
arkadaşlar bir gazetede bölüm özeti verilirken cem filize kendisiyle evlenmesi karşılığında ailesini içinde bulundukları zor durumdan kurtarmıyı teklif eder, bu filizin kafasını karıştıracaktır kyulttuğum kısım bizim özette yoktu paylaşıyım dedimi, fragmanda karışmasından ziyede üzüldüğü ve kızdığı belli oluyor neyse az kaldı zaten, iyi seyirler...
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 18:31
arkadaşlar bir gazetede bölüm özeti verilirken cem filize kendisiyle evlenmesi karşılığında ailesini içinde bulundukları zor durumdan kurtarmıyı teklif eder, bu filizin kafasını karıştıracaktır kyulttuğum kısım bizim özette yoktu paylaşıyım dedimi, fragmanda karışmasından ziyede üzüldüğü ve kızdığı belli oluyor neyse az kaldı zaten, iyi seyirler...
Bir bu eksikti. Umarım Filiz böyle bir ikilimde kalmaz.. Artık kafa karışıklıkları değil çözüm bekliyoruz.
gülbeşeker
02-03-07, 18:36
Bir bu eksikti. Umarım Filiz böyle bir ikilimde kalmaz.. Artık kafa karışıklıkları değil çözüm bekliyoruz.
umarım filizn kafası cemin göründğü gibi bir melek değil de tam aksi bir şeytan olduğu konusunda karışır malum bu bölüme kadar cem tekinerlr için bir kahraman,iyilik meleği gibi bir şeydi.
Ağustos Böcüğü
02-03-07, 18:44
umarım filizn kafası cemin göründğü gibi bir melek değil de tam aksi bir şeytan olduğu konusunda karışır malum bu bölüme kadar cem tekinerlr için bir kahraman,iyilik meleği gibi bir şeydi.
"Şeytanın dostluğu darağacına kadar" Tekinerler anlamaya başlayacaktır diye ümit ediyorum. Oturup adam gibi düşünüp ipuçlarını birleştirseler çözecekler olayıda perde inmiş gözlerine.
Bide Yılmazsız olmaz tabi. :) Esas oğlanımız çözmeli vaziyeti .İnen perdeyi o aralamalı illaki.
Yılmaz kabalıkta ve kendini bişey sanmakta sınır tanımayan aşık olunası değil nefret edilesi bi insan.Filiz ona nasıl oluyoda hala aşık olabiliyo hiç anlamıyorum.Hele Aslı.Yılmaz bu kadar dayanılmaz bi insan mı?Ferideyle Ömere karışmaya ne hakkı var?Hele o Ali denen adam Ömeri resmen sapık yerine koyuyuo.Bu dizide ki olanlar artık seviyesiz davranışlara kadar ilerledi.
ismailsurucu
02-03-07, 19:41
forumdaki arkadaşların bütün yorumlarını,yorumla ilgili çalışamalarını okudum.hepinizin emeklerine,yüreklerine sağlık.hepside konularıyla ilgili doğru yorumlar.dizi saati geldi çattı.öfkeleriyle,yavaş'da olsa pişmanlıkların yaşanacağı bir bölüm bir bizi bekliyor.herkese iyi seyirler.
Yılmaz kabalıkta ve kendini bişey sanmakta sınır tanımayan aşık olunası değil nefret edilesi bi insan.Filiz ona nasıl oluyoda hala aşık olabiliyo hiç anlamıyorum.Hele Aslı.Yılmaz bu kadar dayanılmaz bi insan mı?Ferideyle Ömere karışmaya ne hakkı var?Hele o Ali denen adam Ömeri resmen sapık yerine koyuyuo.Bu dizide ki olanlar artık seviyesiz davranışlara kadar ilerledi.
Sana öyle gelmiş bence.. Aksine itici bir karakter değil Yılmaz.. Şu son bölüm kafasının karışıklığı ile yaptıkalrı birbirini tutmuyor..Yani bir nevi gece ve gündüz uyurgezer modunda..
Filize gelirsem.. Neyse sevmiş işte.. Hatalı hatasız.. Gönül ferman dinlemiyor.. Ben buna aşık olmam diyemiyor..
Ömere karışır.. Nedeni açık. Yılmaz Ferideyi kardeşi gibi görüyor..Bunu da replikte söyledi.. Daha sonra anlayışlı oldu ve tamam dedi.. Yani üzülmesini istemiyor Feridenin.. O anki tepkisi aslında Ömere değil.. Filize olan kızgınlığından ötürü geldi..
Neyse zaten senin gözünde Yılmaz kötü biri.. Ve hiçbirşeyi hak etmiyor.. Bu dizide herkes sahte.. Filiz gerçek.. Bir filiz ne yaptığını ne zaman yapacağını biliyor.. Filiz en temiz en melek timsali karakter..
zaten ben filizcileri de anlayamıyorum ki.
fılızcıler sızlerı anlıyo bundan emın olabılırsınız:)
açıkcası yılmazın kahraman olmasını isteyenler dizinin özetini yazanlar değil buradaki filizcilerdir. zamanından beri yılmazı kahraman gibi görmeye alışmış olan filizciler adam normal insan gibi davranmaya başladı diye hop oturup hop kalkıyorsunuz.
bız nıye yılmazın kahraman olmasını bekleyelımkı bızım tek ısteğımız yılmazın fılızı anlaması fılızınde yılmazı aradakı sorunları cozmelerı yılmaz da bır ınsan ıllakı kusuru olacak sızın gozunuzde o zamanlar kahraman olabılırdı ama bnm gozumde hıcbır zaman yılmaz kahraman konumunda olmadı.fılızcılerı hem anlamıyorum dıyosun hem de onlar hakkında yorum yapıyosun.
bakalım şöyle bir;
ilk sezona dönmüyorum bile; benim için filiz-yılmaz evlilik teklifiyle başlamıştır.
1- düğün günü bastı gitti.bişi söylemedi. yılmaz ağa bekleyecek, dönünce gene kul köle olacak filize.
ılk sezondan bahsetmıyorsun evet kesınlıkle haklısın:)
2- kız geldi italyadan hisseleri alacağım dedi, seninle işim olmaz dedi yılmaz bütün bu olanları anlayıp anlayış gösterecek filize. :)
farkındaysan orda fılız yılmazın onu unutması ıcın oyle soyledı.kendısını ınandırmaya calıstı yılmaza boyle yaparsam benı unutur dıye olmadı..
3- paragöz, açgözlü, seni yanlış tanımışım dedi. yılmaz ağa affedecek alttan alacak kahraman ya.
yılmazı bız kahraman gormuyoruz sende soyluyorsun bızı anlamadığını.
4- seni sevmiyorum dedi, sen işte böyle bir adamsın dedi. yılmaz alttan alacak.
cemı vurup fılızı kacırdığı bolumden bahsedıyorsan orda fılız yılmaza bırsey soyleyecektı yılmazda ağzına tıktı lafları ağlayarak dedı senı sevmıyorum.buna o da ınanmadı fılızde:)
5- adamın "niye filiz" sorusuna bile cevap vermeyecek sus diyecek yılmaz ağa affedecek kahramanlığın şanındandır.
fılızle yılmazın ne zaman konustuklarını sorunlarını hallettıklerını gordun kı.barıstınız bu konuları mı konusacaksınız:)dıyeceksınız kı ne zaman konusacaklar baska once barısıp sonra konussalar olurdu ama konusmuyorlar ıste bızım yapabıleceğımız bır sey yok
6- sen vurdurdun ömeri diyecek, sana nasıl güvendim diyecek. yılmaz ağa olur böyle şeyler filizim diyecek.hemen affedecek. surat bile yapmayacak çünkü filiz yapıyorsa vardır bir bildiği veya sebebi.
sen gercektende bızı anlamıyorsun.fılızı hemen affetsın mı dedık fılızın hatalarından ders cıkarması lazım dedık kı zaten o anda barısmaları mantıksızlıktan baska bırsey olurdu.bence yılmazı katıl sanmasında bır problem yok belgelerı handandan almadı polısten aldı.sızce olmamalıydı oldu ne yapalım olan olmus gıden gıtmıs:)
yahu adam bütün bunları yaptı ki bana kalırsa süpermen bile yapmaz bu kadarını. bu ilişki için harcadığı, ayaklar altına aldığı onca şey var.hepsi geri tepti. ama yılmaz bişi yaptı mı olmaz yapamaz. çatır çatır yapsın. helali hoş olsun yılmazıma. daldan dala da konsun. tekinerler sürünsün. yılmaz zevk-i sefasını sürsün. adamı çıldırttılar yetmedi beni de çıldırttılar sonunda.
cıldırdığın bellı:)fılız sankı bu ılıskıde hıcbırsey yapmayan tarafmıs gıbı gosterıyosun.asıl bu ılıskıde fedakar bırı varsa o da fılızdır.her ne kadar sence yılmaz olsa da.
not:miraç oncelıkle gecmıs olsun umarım en yakın zamanda aramıza gerı donersın.
Walla,bu kadınlar yılmaz'da ne buluyorlar bilmiyorum,ama bu diziyi saçma sapan senaryosuna rağmen hala seyrediyorsam bunun tek sebebi Yılmaz karakteridir.Bir kaç haftaya kadar bu diziyi Tuba Büyüküstün için seyrettiğimi sanıyordum ama yanılmışım diziyi seyrederken artık sıkılıp arada zaplıyorum ama Yılmaz'ın sahnelerini hiç kaçırmamaya çalışıyorum.Buna karşılık çoğunluğun beğendiği Tekiner dayanışma sahnelerindeyse nedense sıkılıyorum.Yılmaz en gergin bölümde bile beni keyiflendiren bu dizideki tek karakter.
Herhalde ilk defa bir dizinin ''iyi roldeki'' başkarakterinden bu kadar nefret ediliyordur.Ama bu diziyi çoğu insanın Filiz (aslında Tuba Büyüküstün) için seyrettiğini düşünürsek ona toz kondurmayıp karşı tarafa yüklenmelerini de pek yadırgamamak lazım.Seyircinin aşkla ilgili bir beklentisi de kalmamış zaten.Yılmaz'ı şöyle altı yedi bölüm iyice sürünürken görmek onlar için yetecek.Senaristler bunu yapar mı bilmiyorum ama bu, onlara seyircinin gözünde kaybolan prestijlerini geri verecektir.
Yılmaz benim şu ana kadar dizilerde gördüğüm en başarılı ''mahalle delikanlısı'' tiplemesi ki normalde bu tarz karakterleri de pek sevmem aslında.Evet biraz abartılı ,gerçeklikten biraz kopuk,bazen antipatik,kimi zaman aşırı gururlu falan filan ama ilgi çekici,farklı ve kendisini izlettirmeyi başarıyor.Yılmaz olmasaydı da bu dizi sadece Tekinerler'in hikayesini anlatsaydı benim ilgimi çekmezdi şahsen öyle çok dizi var zaten.Ama ne yazık ki senaristler kendi çizdikleri bu özgün karakteri diziyi uzatacak başka formül yokmuş gibi harcıyorlar.Bütün karakterler diziyi etkiler ama senaryoya en büyük darbeyi başkarakterin imajı ve karizmasıyla bu denli ani iniş ve çıkışlarla oynanması vurur.Seyircinin aşkla ilgili beklentilerini karşılamanın çok uzağında olan senaristler bu karakteri de yolundan çıkararak bana göre dizinin az da olsa hala var olan çekiciliğini tamamen yok ettiler.Yılmaz,diziye kattığı masalsılıktan çok uzakta artık
Neyse bu bölümle ilgili tek beklentim Aslı'yı olabildiğince az görmek hele Yılmaz'ın yanındayken hiç çekilmiyor
Soru Seti 1
5- müjgan keremle nalanla ilgili konuşacak mı? (malum aynı işyerinde olacaklarını öğrenecek bence tepkisiz kalmaz)
6- aynalı aslının gitmediğini öğrendiğinde nasıl bir tepki verecek?
1- Ömer'in daha önce böyle bir çalışma içine gireceğini düşünüyorum. Zavallı Filiz'in başına gelen sorunlar yüzünden ve hamileliği yüzünden kolay kolay işe girebileceğini düşünmüyorum.
2- Direkt birşey söylemeyecektir ama imalarda bulunacaktır. Zaten Aslı Filiz'i Yılmaz'la beraber görecektir diye düşünüyorum.
3- Handan itiraf ettiğini söyler belki ama Filiz'e yapılan teklifin şekli sebebiyle zaten gergin bir konuşma geçmesini bekliyorum aralarında. Ne olurdu sanki kafalarını tokuştursalar biz de ikisinden de kurtulsak :)))
4- Bu bölüm değil ama gelecek bölüm Cem'den böyle birşey bekliyorum. Fatih bence bir kahraman olarak ölebilir.
5- Bence Müjgan herkesle konuştu o yüzden Kerem'i de es geçmez ;)
6- Sevinecektir tabi çivi felsefesinin üstadı Aynalı demişler ona hiç sevinmez mi???
Soru Seti 2
2- Resul Ferideyi kacirirmi, evet ise Ömerle Yilmaz onu bulmak icin birlikte hareket ederlermi
1- Valla Tekinerler'in batması ile direkt ilgili olursa o şirket bir ihtimal ama pek sanmam. Zaten Cem'in şirketi bence kara para akladığı bir şirket. Değirmenin suyu da oradan geliyor, uyşturucu veya silah kaçakçılığı olabilir mi acaba?
2- Resul'un Feride'yi kaçıracağını düşünmüyorum ama olursa Ömer ve Yılmaz birlikte hareket edecektir. Birbirlerinden habersiz oraya gelip orada da bir tartışma çıkarırlarmış, ben de düşüp bayılırmışım seyrederken :)))
3- Açıkcası böyle birşey düşünecekleri garanti gibi. Oysa ticarette normaldir bu tip atılımlar ama geçmişi düşününce başka türlü düşüneceklerini sanmıyorum.
4- Diğer ikisini yapma ihtimali çok çok düşük ihtimal olacağı için b şıkkı diyorum.
Soru Seti 3
5- Feridenin gecmisinde kötü yolla düsmüsse eger ve hafizasi tekrar yerine gelince bunun utancini yasayipta geldigi yeremi gitmek ister, yoksa kalmayimi tercih eder?
1- Ömerle Filiz işçi olarak çalışmazlar. Ömer herşey ortaya çıksa bile Yılmaz'ın patronu olmasını istemeyecektir. Yılmaz'in (eğer Tekstil Sadıkoğlu Şirketi'nin değil de kendisinin malvarlığı içinde olursa) Tekstil'i Filiz'le barışınca ve evlenince Filiz'in üstüne devredeceğini düşünüyorum. Diğer Tekinerler'in bu konuda bir payı olmayacaktır. Olması da saçma olur zaten.
2- Cemil birkaç bölüm alkolün pençesinde olacak sonra yine büyük bir sarhoşluk ve tatsız olaylardan sonra alkol kliniğine yatacaktır. Bu cephede her işi kendi başına halletmenin saçmalığı biraz kavranmış gibi, öyle devam etmeli.
3- Aslı kendiliğinden gider bence.
4- Öyle gözüküyor ama nasıl barışırlarsa barışsınlar hamileliğin sorunlarını konuşmalarını engelleyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur.
5- Feride'nin bu tarz bir geçmişi olduğunu hiç sanmıyorum ama eğer olursa da Feride Ömer'i bırakmak ister ama geldiği yere geri dönmez. Ömer tereddütte kalsa bile Feride'nin kendine olan desteğini karşılıksız bırakmaz bence. Sonuçta Ömer Feride'yi bırakmaz.
Sevgili yami bencede.. Bende ilk başlarda Tuba için izliyorum diyordum.. Ama tuba bende gidgide yerini Bülente bıraktı.. Kurşun Yarasında da çekici ve hoş buluyordum ama.. Burdaki karakterinde tam bir şeytan tüyü var.. Kadınlar dışardan bu adamda ne buluyorlar diyebilirler ama.. İşte böyle tipler çkeer aslında.. Şeytan tüyü olduğundan bence.. Aslıyıda bu şeytan tüyü etkilemiş..
Açıkcası bende senin gibi Yılmaz Aslı sahnelerini görmek istemiyorum. Aslı karakteri tek başınayken yada bir başkası ile birlikteyken biraz daha yapmacıklıktan soyutlanıyor..Ama yılmazın yanında ağzında lolipop olan çocuk misali.. Yani dozu kaçırıyor.. Tabi burda zeynep beşerlerin hem ses tonu hemde bazı sahnelerinin başarısızlıkğı yapmacıklığı basitliği getiriyor.. Ve yılmaz aslı ile olan sahnelerinde ister istemez.. Yapaylaşıyor.. Yapmacıklaşıyor.. Mümkünse Aslı Yılmaz sahnelerinin azalması temennisinde diziyi bekliyorum. :)
Kimse kimseyi kendini bir karakteri daha yakin hissediyor diye yargilamamali.
Her insanin kendi karakter yapisina yada yasadigi cevreye göre bir karaktere daha yakin hissedebilir. Karakterde kendini buldugu icin hatalarini görmez yada görse bile anliyabilir. Diger karakterler ise ona yapi olarak uzak geldigi icin anlamasida daha zor olur hata imkansiz. Bunedenle yaptigi hersey ona ters gelir ve anlamaya calissa bile anlamasi mümkün olmaz.
Soru Seti 1
fılız ıs arasa bulur herhangı bır fırmada stılıst olabılır ama omer ne mezunuydu unuttum bu gıdısle hıc ıs arıyacaklarmıs gıbı durmuyolar ya neyse:)
konusma ıhtıyacı duyar mı bılmıyorum..aslı bıraz acık sozlu bır ınsan eğer boyle bırsey yaparsa artık yuhh derım baska bısey denılmez zaten.
bu bolumde olacağını sanmıyorum.eğer baska bır bolum olursa handan daha etkıleyıcı bır teklıf bulamadın mı kızımı satın almaya calısmıssın bnm ıcın sorun yok ne de olsa kızımın gururunu ayklar altına aldım bır kere daha alsam ne olur kı:)
bu ısınde kokusu cıkar yakında ne zaman olur bılmıyorum...
mujgan bır keremın kalbını kırmamıstı onuda kırar ılk bulduğu fırsatta konusacaktır ama keremı yalnız yakalaması lazım.
6- aynalı aslının gitmediğini öğrendiğinde nasıl bir tepki verecek?
aferın yılmaz bak cıvının ucu gozukmek uzere der ne dıyecek ne demesını bekleyebılırız kı artık aynalıdan mantıklı bır konusma bekleyemıyorum!
Soru Seti 2
yılmaza bellı olmaz ama kesın bır sonuc elde ederse kesınlıkle paylasır.
2- Resul Ferideyi kacirirmi, evet ise Ömerle Yilmaz onu bulmak icin birlikte hareket ederlermi
senarıstlerımız bu ara pek yaratıcı ama sanmıyorum kacırsınlar.boyle bırsey olursa ortak hareket ederler fılızı kurtardıkları gıbı ferıdeyıde kurtarırlar:img-wink:
omer yılmazın fırsatcı olduğunu dusunur fılızı kestıremıyorum ona bellı olmaz:)handan yılmazı suclamaya dunden razı konumunda!
boyle bır hataya dusmezler umarım kı onlar nısanlanana kadar fılızın bebeğının gercek babası ortaya cıkar ıns.boyle olursa valla ne dıyecemı sasırırım:)
b dıyorum hocam cunku a ve c seceneklerının olmasını dusunmek bıle ıstemıyorum
Soru Seti 3
1- Yilmaz Tekstili alirsa, Tekinerlere hem kendi gercek yüzünü hemde Cemin gercek yüzüne ortaya cikinca, yani hersey yoluna girince Tekstil ne olacak?
bence fılıze gerı verır:)ben basından berı dıyorum fılızın ustune yapar tapuları dıye:)
Ömerle Filiz isci olarak Tekstildemi calisacak, yoksa Yilmaz Tekstili yine Tekinerleremi devredecek?
tekstılde calısacaklarını sanmıyorum yılmazın altında calısmayı omer kabul etmez yılmaz fılızı ortağı yapar zaten hatta hepsını verecek:)
hocam ne zor sorular bunlar:)
verse bıle aslı sepetı taktı koluna herkes kendı yoluna durumunda olacak:)
hıc sanmıyorum ama barıssınlarda ne olursa olsun:)
5- Feridenin gecmisinde kötü yolla düsmüsse eger ve hafizasi tekrar yerine gelince bunun utancini yasayipta geldigi yeremi gitmek ister, yoksa kalmayimi tercih eder?
ferıdenın kotu yola dustuğunu sanmıyorum..bence cokta buyuk bırsey cıkmayacak gecmısınden.
umarım sınavı gecmısımdır dızı basladı herkese ıyı seyırler:)
kızmıyım kızmıyım diyiyorum dayanamiyorum ben yaaa yılmaz hakmetmiyor
filizin aşkini yılmaz filizden biraz ders alsın aşk hakkında sen git aslıya beni bekle de ama orda filiz ben herne olursa olsun onun aşkiyla ölecem dedi yaaa
kim ne derse desin helal olsun diyiyorum ben harbiden helala olsun sana filiz:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
İlk reklam ve fena değil güzel :).O adam gerçekten bela olacak güzide çiftimize bakalım devamında neler olacak.
Bu arada Handan hanımın ev apartman mı?
Bu arada Handan hanımın ev apartman mı?
Bu sorunuzun cevabını sevgili mimarlarımız verebilir. Ben anlayamadım, apartman desem kapı girisi farklıydı. çünkü üst kattan gelen gürültüler apartman izlenimi verdi ama kapı girişinin farklı olması ev olduğunu gösteriyor.
Sevgili Berna, siz ne diyorsunuz ? Mimarlarımız ne derse kabulumuzdur :img-wink:
Mualla hanım ağzındaki baklayı çıkardı. Aslı'yı gelini olarak görmek istediğini Yılmaz'a söyledi. :icon_sorr
Seçilen Türk sanat müziği eseri mükemmeldi, seçenleri kutluyorum.:good:
Reklama girdi dizi bi yazayim dedim..
ferideeeeemmmm:):)Bitanesin vala yilmaza bozulmasi hosuma giti feride de bizim gibi filizci.....
o yeni gelen adamda fena degil ha yilmaza kotukotu bakti ya hosuma gitti:):)
Yeni gelen adam biraz şokta Feride deyince şaşırdı isme.
Yılmaz - Filiz atışması güzeldi.Yılmaz hala deli gibi kıskanıyo Cem'den Filiz'i.Aynı şekilde Aslı'yı kıskanıyo Filiz de :)...
Mualla hanıma sinir oluyorum.Aslı ve Mualla hanım deli ediyorlar beni sağolsunlar.
Sinan Tuzcu yine harika rol yapıyor.Cem'den çekinmesi falan müthiş oynadı :).
Cem Handan hanımın gözünü boyamaya devam edecek.
Sanırım gelişecek Yılmaz Filiz tartışması ile alakalı Handan hanımın vicdan azabı.Filiz ağlayabilir...
filiz karakterini bir kez daha tebrik ettimm.ne olursa olsun cem in teklifini kabul etmedi ve açıkca sevmiyorum dedi..yılmaz'ın yaptıkları neydi öle aslı nın elini tutmalar,sarılmalar...geçen yıl aynı şeyler filiz ve yılmaz arasında olmuştu...meral yılmaza vurunca 24 saat uyuması yasaktı...filizle beraber geçirmişlerdi...onla beraber zaten daha yoğunlaştılar birbirlerine...araba sürerken aslının elini tutmaşlar...filizin araba kullanırken elini tuttuğu sahneler geldi aklıma...yılmaz çok hata yapıyor bu kadar da yakın davranılmaz ki...aslı karakterine gerçekten çok sinir oluyorum hiç ama hiç sevmiyorum neden bilmiyorum hiç sevmiyorum...ömer'in filize olan desteğini çok beğendim..ne olursa olsun filiz çok sağlam bir karakter....aslı ve yılmaz sahnelerinden bıktım artık ben ya bıktımmmmmmm aslı yı görmk istiyorum sinirleniyorum yılmazında bu yakınlığından nefret ediyorum bi insan bu kadar değişmez aşkını satamazzz
gecelek bölüm handan herşeyi anlatıcak..ama filiz kolay kolay affetmemeli yılmaz'ı ne olursa olsun..filiz de .çok hata yaptı ama hiç bir zaman yılmaz'ın aslı ya yaklaştığı gibi cem'e yaklaşmadı..yılmaz'a yazıklar olsun sinir oldum izlerken..aslının kendisine,konuşmalarına,ses tonuna herşeyine sinir oldum zatennn....filiz bir numara ya bir numara ne olursa olsun aşkına sahip çıktı unutmak için başkasını kullanmadı yılmaz gibi sahte asşk numaraları yapmadı
ben gercekten artık istemiyorum senaristler ne olursunuz filiz&yılmaz aşki olmasın ben artık yılmazın aşkindan emin degilim
kaldiki aşikta olsa ne fark ederki aslı&yılmaz arasında gecen onca
şey olmuktan sonra kimse bana inandirmasın filizi olan sevgisini
ben artik bu aşki kesinlikle istemiyorum
bana kalırsa yılmaz filizi altatmiştir hemde defalarca
umuyorumki senaristler bu kadar sacmalayip aslı yılmazı bu kadar yakın yaptiktan sonra devam atmezler bunu hiç istemiyorum
artık inanmiyorum ben bu diziyi bu ikilin aşki için izlerken hep mutlu son olmasını isterken şimdi herne kadar pişmanda olsa
özürde dilese gercekten bu aşkin hiç bir anlami kalmadi sadeece ve sadece
filizin aşki var inşallah filiz affetmez ama ne mümkün degilmi:sad53:
annem aslı dustukten sonra soyle bır yorumda bulundu tomografısınde kesın bısey cıkar yılmazda aslıyla olmak zorunda kalır dedı.bılmıyorum sızce boyle bır durum olur mu?
tolgahuzur1
02-03-07, 23:54
yani yuh yılmaza bu kadar olur pess.!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... hem unutamadım diyor hem mercimeği fırına verecek.. acayip sinir oldum. kendime kızdım ben nasıl bu adamı savunurum diyeee.. ama bu bölümün en iyisi ömerdi.. beni kendine hayran bıraktı...
bende yılmazın o inanılmaz aşkından şüphe etmeye başladım...aslıya bekle dedi üstüne elini tuttu sarıldı bilmem ne...ne olursa olsun filiz affetmesin affetmesini istiyorum ama yılmazın yaptıklarını izledikten sonra...filiz asla unutmak için başka bi erkepğe bu derece yakın davranmadı çok yazık diyorum bundan sonra yılmaz filiz aşkına nasıl inanabilirzki aslı ile bu şekilde olduktan sonra..geçen sene filiz-yılmaz yakınlaşmasında olan olaylar bu bölüm aslı-yılmaz arasında oldu....
Yılmaz ve Aslı'nın seyrettiği Babam ve Oğlum filmi ile Zeki Müren'in söylediği Türk sanat müziği eserinin seçilmesi bugünkü bölümü keyifli hale getiren diğer unsurlardı. Bugün çok farklı Ömer gördüm. Magazalardan birini Yılmaz'ın alacağını duyduğunda Ömer'in mutlu olacağını tahmin edemezdim. Ömer bugün beni çok şaşırttı. Özellikle Ömer ile Handan'ın Yılmaz hakkındaki konuşmasını beğendim. Bugünkü Ömer'i çok sevdim. Ömer, Yılmaz'a karşı içindeki nefreti attığında ve görmek istediği gibi görme özelliğinin yavaş yavaş arınmaya başladığında Ömer'in özünde iyi bir karakter olduğunu gösteriyordu. Ömer'e bugün 100 üzerinden 100 veriyorum.
Sevgili forever_bim
Bugünleri görecekmiydiniz. Bakınız, Ömer için iyi şeyler yazdım :)
Bir bölümün daha sonuna geldik.Harika bir bölümdü.Yılmaz'a Aslı konusunda biraz kızdım.
Ömer harikasın.İşte bu tam düşündüğüm gibi oldu.Cem'e haddini bildirdi.Feride'ye sulanan herifi de tokatladı fakat sonunda tokat yedi.Feride'yi takip edecek ve o resimleri görecektir.
Bu arada Feride geçmişte fotomodel falandı galiba.Elbiselere bakarak da dansöz de diyebiliriz ama bakacağız.
Aslı kesinlikle hasta çıkacak göreceksiniz.Filiz ile Yılmaz'ın kavuşmasını biraz daha uzatmak için.
Cem'in annesi de bize yardımcı olacak bakalım neler yapacak.Cem'in vazgeçmeye niyeti yok ama Yılmaz gittikçe köşeye sıkıştırıyor.
Handan hanım sonunda vicdanına yenik düştü ve gerçeğin ilk kısmını söyledi.Haftaya da planını anlatır.Küüüt Filiz ve Yılmaz biraz küs :)
darknessworld
02-03-07, 23:56
slmmm tekarar gerçekten güsel bii bölümdüüü filiz gibi bi kıs var mı acaba yılmaz ayıp beaaa erkekliğee yakışmıo yhaa kesinlikle böle bişey yapmam özellikle filiz gibi bi kızaaa devill haklısın kesin aslıda bişey çıkcak ur mur gibiii:d
tolgahuzur1
02-03-07, 23:57
annem aslı dustukten sonra soyle bır yorumda bulundu tomografısınde kesın bısey cıkar yılmazda aslıyla olmak zorunda kalır dedı.bılmıyorum sızce boyle bır durum olur mu?
valla herşey bekler oldum artık bu dizde buda olur merak etme.. yani beni yılmaz bin pişman etti yazık oldu bu karaktere.. neyse ama aslı hasta olma ihtimali düşük gibi çünkü sandalyeden düştü yani devamlı düştüğünü görmedim. eğer hasta olura senaryo battı demektir. çünkü kız merdivenden düşüp hasta olacaksa yuh derim..
yilmaz asli sahneleri haric cok güzel bir bölümdü.ömer cok iyidi bu bölümde ah keske basktan beri böyle olmus olsaydi yavas yavas sevdiyriyor kendisini.
feride olayina kafam takildi.dansöz gibi birseymimis feride resimleri sanki öyle bir görüntü veriyordu.ve bizim yeni adam heralde ona asik ayni cemin filize oldu gibi.ve ferdi de bu adamdan kaciyordu ozaman.
en sonunda handan filize gercekleri anlatacak.ama belki yilmaza gercekleri ömer anlatacak.cünkü bana sanki ömer yilmazdan ferdi de icin yardim istiyecek gibi geliyor,ve yilmaz ömer ikilisi isbasina gececek ve ferideyi kurtacak,belki bunun sayesinde ömer yilmaza daha yakinlasacak ve yavas yavas dost olarak görecek.cünkü baya bügün olumlu isaretler birakti ömer bana.
en sinir oldum sahneler tabiki yilmaz asli olanlar ne o öyle babam ve oglum filimine bakarkene sanki bana eski bir bölümde yilmaz filizin gözyaslarini sildi sahneler aklima geldi.simdi yilmaz diyelim gercekleri ögrenecek peki ümit verdi asli ne olacak,bir kalpi yani filizi tekrar kazanacak ama arkasinda bir enkaz yani asliyi birakacak bu gidisle.
cemin de ne mal oldunu anladilar tekinlerler tabiki tam olarak ne hayin biri oldu daha ortaya cikmadi.sanki bana bu para davasi ömeri iyice sıkıştırıp hapis yolu gözükünce feride araya girip yilmazdan ömer icin yardim istiyecek ve yilmaz belki baris elli olarak bu yardimi yapacak
bence çok güzel bir bölümdü
filizin yılmazla ilgili söylediği sözü yürekten alkışladım.
o beni istemesede onun aşkını ölene kadar kalbimde saklıycam dedi.
ömerdende hiç beklemediğim kadar olağanüstü bir tepki geldi. bravo:happy0064 handan hanım da hala cemi koruyacaktı neyse son anda aklı başına geldi:img-wink: bence haftaya gitsin yılmaza açıklasın kendi ayağıyla handan hanım bakalım nasılmış dolaplar çevirmek.
Feride dansözmüş yaaff:icon_whis ona biraz şaşırdım ben çok zengin bir ailenin kızı olsada hani handan biraz mat olsa diyodum .ama resimleri acayip güzeldi zaten feride çok güzel bir kız.
yılmazla aslı için ne desem bilmiyorum . kendimi hiç iyi görmüyorum arkadaşlar aslı yere düşünce ohh dedim bi sevindim sonra dedim kendine gel:img-wink: yani ne diyim Allah muhabbetlerini artırsın.
ali ise mükemmeldi 2 kere izledim ikisindede yerlere yattım gülmekten:img-wink:
müjgan hanım ise inşallah ömrünün son günlerini hademe olarak geçirir başka bişey demiyorum:icon_evil
Bu arada paylaşmadan geçemiycem o ev sahnelerini izlerken babam dediki bence handan cemle evlensin çok münasipler, hakkı var aslında:img-wink:
Bugünkü bölüme bayıldım filiz ve ömer harikaydılar...filizinde iş bulması çok güzel oldu...bu arada handan hanıma da kısmet çıktı hepimize hayırlı uğurlu olsun :):)
filizin ceme verdiği yanıt muhteşemdi...ömerle filizin arasındaki konuşma ve ömerin gidip ceme ağzının payını vermesi güzeldi...
aslıyla yılmaza bir şey demiyorum ...bölüm o kadar güzeldi ki onlara bile bir şey demiyorum...
feridenin merak ettiğim geçmişi çıktı hadi hayırlısı artık :)
Annen bence iyi senaryo yazar, ben de oyle dusundum ! Kesin oyle bir durum olacak. Asli'nin beyninde tumor var ve cok az vakti kalmis vs... Ya da cok ciddi bir ameliyat olmasi gerekli. Cok hassas, uzulmemeli.. En ufak bir uzuntu beyin kanamasi gecirtebilir vs vs... Artik gerisini siz dusunun.
Feride'yi fettan bakisli bir dansoz yaptilar ya, vallahi ne diyeyim... Bir insan hafizasini kaybedince karakterini de mi kaybeder ? ne zaman gorduk biz oyle fettan bakislar Feride'den ? Yalniz bu adam Feride'yi cok seviyor belli. Belki kotu biri, belki de degil. Ama soke oldu Ferideyi gorunce.
Yilmaz'in Filiz'lerin kaldigi eve gelme sahnesi demek ki gelecek bolume ait bir resimmis. Iki secenek var :
- Ya Feride dolayisiyla gelecek
- ya da gercegi ogrenecek (ama nasil ?? Filiz soylemeyecegine gore geriye bir tek Handan kaliyor)
Omer'le Yilmaz Feride'yi kurtarmak için seferber olacak.
Yalniz Filiz'in yerinde ben olsam, herseyi affetsem herhalde Cem'le ilgili bu kadar sey bildigi halde bana hiçbirsey soylemeyip sadece bir "dikkatli ol Filiz"le yetinmis olmasini affetmezdim. Asli hanima gelince nasil bir ilgi, ihtimam, kiza bir psikopat kafayi takmis, ailesini ve hayatini cokertiyor, Yilmaz beyden tek laf yok.
modest2000
03-03-07, 00:01
filiz karakterini bir kez daha tebrik ettimm.ne olursa olsun cem in teklifini kabul etmedi ve açıkca sevmiyorum dedi..yılmaz'ın yaptıkları neydi öle aslı nın elini tutmalar,sarılmalar...geçen yıl aynı şeyler filiz ve yılmaz arasında olmuştu...meral yılmaza vurunca 24 saat uyuması yasaktı...filizle beraber geçirmişlerdi...onla beraber zaten daha yoğunlaştılar birbirlerine...araba sürerken aslının elini tutmaşlar...filizin araba kullanırken elini tuttuğu sahneler geldi aklıma...yılmaz çok hata yapıyor bu kadar da yakın davranılmaz ki...aslı karakterine gerçekten çok sinir oluyorum hiç ama hiç sevmiyorum neden bilmiyorum hiç sevmiyorum...ömer'in filize olan desteğini çok beğendim..ne olursa olsun filiz çok sağlam bir karakter....aslı ve yılmaz sahnelerinden bıktım artık ben ya bıktımmmmmmm aslı yı görmk istiyorum sinirleniyorum yılmazında bu yakınlığından nefret ediyorum bi insan bu kadar değişmez aşkını satamazzz
Yılmaz Aslı'ya yakın davranmıyor.Resmen flört ediyorlar.Yılmaz karakteri açıkça Filiz'e ihanet etmiştir(ihanet beyinde başlar).Senaristler Filiz'e Yılmaz'ı affettirilerse çok saçma olur.Bu kadar flört sahnesi izledikten sonra Filiz Yılmaz barışması istemiyorum şahsen.Hiç inandırıcı değil.Yılmaz bedelini ödesin ve Aslı'sının gözyaşlarını silmeye devam etsin.Filiz karakterini haketmiyor.Tanıdığımız Filiz Yılmaz'ın ihanetini affetmez.Affetmemeli.
Nihayet su Cemkopat'in annesi ortaya cikti..Galiba kadinida yeteri kadar cildirtmis.....Mujganin Kereme karsi tavirlari cok sinir..Handan'dan bir farki kalmadi....Elife Asli icin ayagi takildi dustu demesi komikti ya..:) Evet merdivende ayagi takildi dustu :img-hyste..Feridede dansozmus galiba
Filiz Yılmaz'ı affetmeye başlayacak Yılmaz da gerçeği öğrenecek fakat beyninde tümör olan Aslı'yı bırakamayacak Yılmaz kavuşmaları biraz daha zaman alacak.Sırf bu yüzden Aslı'yı hasta yaptı senaristler...
bu bölümü cokk beyendim (asli yilmaz sahneleri disinda tabi o sahneler resmen beni deli ettii yani yilmazz bukadarida olmazz yaaa ne o öyle filizlen yaptiklarinin aynisini yapmalar araba el SIKISMALAR kiz aliyo göz yaslarini silmelerr o kadar cok yer varken gidip kizin dibine sokulmalar yuhh diyorum yaniii!!! bi arkadasin deyimi gibi ne yardan vazgeciyo nede serden olmazki hem asli hem yilmaz bu bölümde gördükk yilmaz hala filizi seviyo unutamiyo ve filizi kiskaniyoo!! ayni sey filiz icinde!!
ben filizi ayakta alkislamak istiyorumm bu bölüm bütün sahneler olan üstüydü acayiptii yaa bukadarda olurmu deditirti süperdiii!! cem sahneleri yilmaz sahnesiii kisacasi herseyyy yilmaz teseliyi baskasinda bulurken yada ararken filizz tek basina cocugu ailesii ve yine yilmazda ariyoo ama yilmaz giidip asliylann cilvelesiyoo yani bi cikma teklif etmedigi kaldii yani önümüdeki bölüm bebeklen ilgili herseyi ögrenmesse bunu bile yapar!!!
cem bence kesin babasini öldürdüki annesi ceme düsmann!!! insanlari rahatbirak diyoo kesin babasini öldürdüü...
filiz ve ailesi cemin ne mal oldugunu az cok olsada anladilarr en azindan su filizi sevmedigini bunun sadece takinti ve hastalik oldugunuu!!!
öbür bölüm gercekten cokk sey olucaktirr filizin caresizligi söylesemmi söylemesemmi handanin vijdan azabi bencee handan gidip yilmaza herseyi anlatir yani daha dogrusu anlatmalliii!!![/COLOR]
valla aslida tümor gibi birsey cikarsa kusura bakmayin oha derim yani,tümör olsa en azindan asli kendisi farkina varirdi rahatsiz olurdu.insallah böyle bir gaf etmez senaristler yoksa yilmaz sirf asliya acidi icin yakin kalir .
bu bölüm cok güzel degildi ama yinede izlerken keyif aldiğim sahneler vardi tabi en başta tekinerleri izlemek gercekten güzeldi özellikle ömer&filiz kardeşliğini izlemek harika dogrusu ömerin kardeşine sahip çikip hiç
düşünmeden cemin teklifini reddetim agzının payını vermesi
sonra filizle gecen aralarındaki sıcak konuşma eeee kardeşlik nede olsa hiç bir şeye benzemiyor ne aşk nede başka bir şey ailenin yerini almiyor
bu bölüm bunu anladim şimdi herkes yine yılmazı savunalacak bir yanını bulurlar
aslında yılmaz hakkında hiç bir şey söylemek istemiyorum çünkü diyecek bir söz yok sözün bittiği yılmazın bittiği aşkinin bittiği yerdeyiz
herne olursa olsun aslı&yılmaz arasında gecen şeyler filiz&yılmaz aşkini bitirdi
yılmaz biraz filizden ders alsın herne olursa olsun ceme asla ümit vermedi
ama yılmaz ne yapıyor el ele tutuşmalr bunlar sacama sapan şeyler
ben artık istemiyorum umarimki filiz asla ve asla yılmazı affetmez
ve kendine yeni bir hayat kurar ben mutlu son istemiyorum derken
yani illa yılmaz yada filiz ölsün demiyorum ikiside kendilerine başka hayatlar kursunlar gerci yılmaz kurdu alllah mesut mahtiyar etsin aslıyla kendisine mutluluklar diliyorum
filiz bebegiyle mekala cok mutlu olabilir hayat sadece yılmaz degil ona cocugu ve ailesi yeter de artar
40 yıl düşünsem bir bölümde yılmaz yerine ömeri takdir edeceimi düşünmezdim.yani yuh olsun yılmaza...:img-blush çok sinir oldum aslıya da ona da yoksa yılmaz filize dönemicek ..bu bölüm tekiner kardeşleri çok tuttum.haftanın in'leri onlar.handan hanım da eğer gerçeği sölerse ilk defa ii bişi yapmış olcak.ama yılmaz olsun aslı olsun o yılmazın dengesiz annesi olsun,geçen bölümden hepimizin kızgın olduğu aynalı olsun bölümün out'ları...müjgan hnıma dicek yok kadın 7sinde neyse 70inde de o valla.:icon_whis yeni bölümden dileklerimis:yılmazın yaptığı hatayı anlaması(o aslı ve yılmazın gözünğ boyayanlar olduu sürece biras zor)filiz acaba napçak handan hanıma ya da yılmaz napçak...öff senaristler ölüdürün şu aslıyla cemi kurtulalım cümleten:img-wink:
Yorumunuzda argo kelime yazmayın.
forever_bim
bence çok güzel bir bölümdü
filizin yılmazla ilgili söylediği sözü yürekten alkışladım.
o beni istemesede onun aşkını ölene kadar kalbimde saklıycam dedi.
ömerdende hiç beklemediğim kadar olağanüstü bir tepki geldi. bravo:happy0064 handan hanım da hala cemi koruyacaktı neyse son anda aklı başına geldi:img-wink: bence haftaya gitsin yılmaza açıklasın kendi ayağıyla handan hanım bakalım nasılmış dolaplar çevirmek.
Feride dansözmüş yaaff:icon_whis ona biraz şaşırdım ben çok zengin bir ailenin kızı olsada hani handan biraz mat olsa diyodum .ama resimleri acayip güzeldi zaten feride çok güzel bir kız.
yılmazla aslı için ne desem bilmiyorum . kendimi hiç iyi görmüyorum arkadaşlar aslı yere düşünce ohh dedim bi sevindim sonra dedim kendine gel:img-wink: yani ne diyim Allah muhabbetlerini artırsın.
ali ise mükemmeldi 2 kere izledim ikisindede yerlere yattım gülmekten:img-wink:
müjgan hanım ise inşallah ömrünün son günlerini hademe olarak geçirir başka bişey demiyorum:icon_evil
evet arkadaşım filiz'in ceme yılmaz la ilgili söyledigi söz güzeldi.bu haftaya ömer damgasını vurdu ve gözme girdi helal olsun.özellikle ceme posta koyması çok hoşuma gitti.aslı düştümü oh dedim neşem yerime geldi ayrıca bi düşmeyle hastaneye görtürdüler orayı fazla kaale almadım zaten.
bide yılmazın annesi ile kız kardeşide beni gıcık etti.
müjgan ahnımda çok uyuz du.
handan kendinden beklenmeyecek bi davranış gösterdi yaptıgı bu rezillik çocuklarına anlattı.
ömer de yılmaz destek veriyomuş gibi gözüktü.
bakalım haftaya barışırlar büyük ihtimal zaten aldıgım duymlarda bu şekilde .
Bakalı hafatay neler olucak.
İNŞALLAH BARIŞIRLAR.
NE OLURSA OLSUN.SONUNA KADAR FİLİZ&YILMAZ
modest2000
03-03-07, 00:06
ben gercekten artık istemiyorum senaristler ne olursunuz filiz&yılmaz aşki olmasın ben artık yılmazın aşkindan emin degilim
kaldiki aşikta olsa ne fark ederki aslı&yılmaz arasında gecen onca
şey olmuktan sonra kimse bana inandirmasın filizi olan sevgisini
ben artik bu aşki kesinlikle istemiyorum
bana kalırsa yılmaz filizi altatmiştir hemde defalarca
umuyorumki senaristler bu kadar sacmalayip aslı yılmazı bu kadar yakın yaptiktan sonra devam atmezler bunu hiç istemiyorum
artık inanmiyorum ben bu diziyi bu ikilin aşki için izlerken hep mutlu son olmasını isterken şimdi herne kadar pişmanda olsa
özürde dilese gercekten bu aşkin hiç bir anlami kalmadi sadeece ve sadece
filizin aşki var inşallah filiz affetmez ama ne mümkün degilmi:sad53:
Tamamen aynı fikirdeyim sizinle.Yazdığınız herşeye katılıyorum.Bu aşamadan sonra senaristler Filiz'e Yılmaz'ı affettirirlerse iyice abesle iştigal ederler.Filiz bu kadar mı gurursuz.
tolgahuzur1
03-03-07, 00:07
bir yılmaz sever olarak artık yılmazın neresini savunacağımı şaşırdım..nereden tutsam elimde kalıyo yahuu adam bu bölüm hiç bir iyi sahnesi yok .. bu nasıl sevgi bu nasıl aşk anlıyamadım.. şimdi nasıl barışacaklar hayret kim inanır kii bence filiz tek başına hem anne hem baba olabilir.. helal olsun kıza daha ne diyeyim ki herşeyi tek başına çözdü işte buldu aç kalmaz..
not: HANDANA KAPICI GARİP ÇOK YAKIŞTI KANKA OLDULAR..:img-hyste
unutmadan aklima birsey geldi bu yeni cikan arkadas yani feridenin pesinde olan beliki heralde ferideyi seviyor.peki ilk zamanlarda gazeteye ilan bile verilmisti feride icin ,hic mi görmemis bu ilanlari biraz mantiksiz geldi bana bu konu
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 00:08
Evet sevgili forumdaşlarım,
Her ne kadar Yılmaz&Aslı cephesi beni had safhada irite etsede oldukça doyurucu bir bölümdü.. Bana normalinden uzun bir bölüm gibi geldi ayrıcana belirteyim..,
Dizinin çok kısa özeti; Ömer in, Yılmaz out..Ömerli tüm sahnelere bayıldım dersem yalan olmaz..
Hayırlı uğurlu olsun Handan hanımada kısmet çıkmış ...:happy0064
Koptum valla yaa izlerken.
Benim fikrimcede Aslı'da kötü bir hastalık çıkacak..Üzülemedim..:icon_whis
Şimdi anlaşıldı Yılmaz gerçeği öğrenince neden Aslı'yı bırakamıycak..Allah tependen baksın Yılmaz..O kadar uyardık değil mi...
Bu arada bilmem hatırladınızmı Yılmaz -Meral tarafındandı yanlış hatırlamıyorsam- başına darbe alıpta Filiz başında beklediğinde yine Babam ve Oğlum'u izlemişlerdi. Çok bekledim 1-2 flashback ama nerdeeee...
Ayrıca Yılmaz pek çok arkadaşımızın dediği gibi öokda kafası karışmış bir adam görüntüsü çizmiyor. Ağam çoktan yeni bir aşka yelken açmış..yakındır Yılmazım esen ters rüzgar nasıl alabora edecek seni. bende oturcam keyifle izliycem..
Bu yorum biraz dağınık oldu ama hala bölümün tesiri üzerinde..Toparlarız yakında..:)
bu bölüm cok güzeldi.:happy0064
ama asli ile yilmaz sahnelerine sinir oldum.:icon_twis :icon_twis yilmaza hic yakismiyor. gercegi ögrenecek ama is isten gecmis olacak. filizin böyle hassas bir konuda yalan söyleyebilecegine nasil düsüne bilir. su asliyada sinir oluyorum ne güzel gidiyordu iste gitsene. ben olsaydim gitmistim adam baskasina asik. eger etkisinden kurtulamdiysa askinin demkki cok büyük birseydi ve demekki seni asla öyle sevmicek hic bir zaman yilmazin kalbine giremicek asli, cünkü o kalb tamamen filize ayit. yilmaz hic bir zaman unutamaz filizi. oof düsündükce ve evdeki halleri aklima geldikce sinir oluyorum :icon_evil :icon_twis
bence filiz annesine cephe alcak onunla konuşmayacak! anneside dayanamayıp yılmaza anlatamayıp yılmaza herşeyi anlatabilir! cem kesin babasını öldürmüştür! feridenin durumu çok kötü şu anda! zaten aşkları sınancaktı öyle diyolardı! ama ömer nolursa olsun ferideyi bırakmayacaktır! yılmaz aslı bu bölüm sevgili ve kanka karışımı bişeydi! yılmaz hala filizi seviyo madem aslıya yaptığı şey ne! kıza haksızlık ediyo! keşke gitmesine izin verseydi! veya gitme deseydide beni bekle lafı etmeseydi! neyse yinede bundan önceki bi kaç bölüme göre daha iyi bi bölüm!
Bugün, Ali yine harikaydı, açık arttırmadaki davranışları yüzümü gülümsetti. Sema, Mirsad ile konuşurken Ali'nin laf değiştirme çabaları bir başka güzellikti. Bugünkü bölümde Salih ve Cemil yoktu ? Güzel ve keyifli bir bölümdü.
Sevgili Berna,
Ev konusunda açıklamanı en kısa bekliyoruz.
Sevgili marbella,
sizi bölümde görmek çok güzel bye
bu bölüm ömere bittim...tam bir abi,tam bir sevgili,tam bir babaydı...
filiz cemin ağzının payını öyle verdiki alkışladım aşkının büyüklüğünü gösterdi hala aşkını savunurken yılmazın aslının peşinden koşması ümit vermesi beni en kızdıran sahneydi yarın öbür gün bebeğin kendinden olduğunu öğrenip filizin peşinden koşarken aslıyıda inciltmiş olmıyacakmı ozaman ne diyecek "kusura bakma aslı ben bebeği cemden sanıp sana yaklaştım ama bebek benden ve filizi senden daha çok seviyorum"mu? ama kişi yılmaz olduktan sonra ben bunuda beklerim açıkçası...
handanın sonunda vicdanı sızlayabildi geç oldu ama neyse sonunda insafa geldi iflas yavaş yavaş aklını başına getirir bide garip'e aşık olsa amma gülerim ama:img-hyste
feridenin geçmişide belli oldu handan hanıma dansöz gelin geliyor :img-hyste
yılmaz babam ve oğlum filmini filizle izlemişti önceki bölümlerde şimdide aslıyla dizi devam ederse ayşe fatma ilede izleyebir...
yilmazin annesine ne demeli hemen gelin etti kizi tam yilmaza göre dengi dengine gibi ivir sivir laflar,asli bunlara kara büyü mi yapti yilmazin kizkardeside öyle daha iki gün tanidiklari kisiyi hemen insallah sonunu da getirir diyebiliyorlar.bu ara salih bu bölümde hic gözükmedi cemil de öyle.
modest2000
03-03-07, 00:13
bu bölüm cok güzel degildi ama yinede izlerken keyif aldiğim sahneler vardi tabi en başta tekinerleri izlemek gercekten güzeldi özellikle ömer&filiz kardeşliğini izlemek harika dogrusu ömerin kardeşine sahip çikip hiç
düşünmeden cemin teklifini reddetim agzının payını vermesi
sonra filizle gecen aralarındaki sıcak konuşma eeee kardeşlik nede olsa hiç bir şeye benzemiyor ne aşk nede başka bir şey ailenin yerini almiyor
bu bölüm bunu anladim şimdi herkes yine yılmazı savunalacak bir yanını bulurlar
aslında yılmaz hakkında hiç bir şey söylemek istemiyorum çünkü diyecek bir söz yok sözün bittiği yılmazın bittiği aşkinin bittiği yerdeyiz
herne olursa olsun aslı&yılmaz arasında gecen şeyler filiz&yılmaz aşkini bitirdi
yılmaz biraz filizden ders alsın herne olursa olsun ceme asla ümit vermedi
ama yılmaz ne yapıyor el ele tutuşmalr bunlar sacama sapan şeyler
ben artık istemiyorum umarimki filiz asla ve asla yılmazı affetmez
ve kendine yeni bir hayat kurar ben mutlu son istemiyorum derken
yani illa yılmaz yada filiz ölsün demiyorum ikiside kendilerine başka hayatlar kursunlar gerci yılmaz kurdu alllah mesut mahtiyar etsin aslıyla kendisine mutluluklar diliyorum
filiz bebegiyle mekala cok mutlu olabilir hayat sadece yılmaz degil ona cocugu ve ailesi yeter de artar
Bu düşüncelerinize de aynen katılıyorum.)Yalnız Aslı-Yılmaz ikilisini biraz az göstersinler yeter artık.Herşeye rağmen Yılmaz-Filiz diyenlere asla katılmıyorum.O devir bitti.Aşkta herşeye rağmen olmaz.En azından bizim şimdiye kadar izlediğimiz Filiz karakteri hereşeyi kabullenecek,gurursuz bir tip değil.Yılmaz'ı affettirip Filiz'e olan saygımızı kaybettirmesinler.Herşeyin bedelinin olduğunun altını çizsinler,herşeye rağmen aşkın olduğunun değil.
Bu bolumun kahramani Omer'di..Ferideyide Filizide korudu..ayrica annesine ve Cem'e hadlerini bildirdi..Ama ya iflas etmis birinin halen jipi ve arabasi olmasi bana tuhaf geliyor..
ne diorum bliomusunus.bu senaristler dizideki herkesi öldürsünler bi yılmazla filiz kalsın blki o zmn barışırlar ne dersinis...entrika mentrika kalmaz ama zaten onlar başlı başına bir entrika.öööf öfff.şu aslı aradan çekilsin veya ölsün bşka bşi istemem(cem daha mı sempatik acaba...yok cnm yarışır onlar..)aa buldum aslıyla cem aşk yaşasınlar eveeett:happy0064
Cem'in babasını öldürdüğü çok belliydi zaten bu kadın Yılmaz'a yardım edecektir.
İşte 64. bölüm senaryosu
Filiz'in kendisine gösterdiği tepki Handan'ı derinden yaralar.Handan buna dayanamayarak Yılmaz'a da gerçekleri anlatır.Duydukları karşısında büyük bir pişmanlık duygusuna kapılan Yılmaz Filiz'i haksız yere ağır ithamlarla suçladığı için yıkılır.Filiz'i kazanmak için tekrar harekete geçer fakat Aslı'nın doktorundan şok edici haber gelir.Aslı'nın beyninde tümör vardır.
Bu sorunuzun cevabını sevgili mimarlarımız verebilir. Ben anlayamadım, apartman desem kapı girisi farklıydı. çünkü üst kattan gelen gürültüler apartman izlenimi verdi ama kapı girişinin farklı olması ev olduğunu gösteriyor.
Sevgili Berna, siz ne diyorsunuz ? Mimarlarımız ne derse kabulumuzdur :img-wink:
Mualla hanım ağzındaki baklayı çıkardı. Aslı'yı gelini olarak görmek istediğini Yılmaz'a söyledi. :icon_sorr
Seçilen Türk sanat müziği eseri mükemmeldi, seçenleri kutluyorum.:good:
sevgili sezinti bernaya sormuşun ama ben de cvplayabilirim dıştan görünüşünü görmüştük iki katlı bir villa...yüksek girişli...yani giriş katı merdivenlerle yükseltilmiş iki katlı hane...o gürültüler bence çevreden geliyodu ayrıca...ama apartman havası katmıştı...belki bitişik nizamdır yani tam ters istikametten başka bir evle çakışıyodur...konu mimarlığa gelmişken demeden geçemicem aslının sıfatını toptan karıştırdı bu senaristler aslı bir inşaat mühendisi ama mağazada iç mimar yada mimar gibi bir hava hakimdi...sevmedim ben bu havayı...kanıma dokundu açıkcası demesem çatlardım...kusura bakmayın...
Bölümü çok beğendim çok güzeldi ama ben filizle yılmazın birleşmesini istemiyorum artık yılmazın yaptıkları felaket derecede berbattı,yeni bir ilişkiye başladı hayırlı olsun yılmaz aslıya yanaşmak ve sırnaşmak için her yolu denedi tebrik ediyorum kendisini
Bir tarafta filiz ceme olan davranışları ceme yılmazı seviyorum diye kafasına kafasına vurdu ama yılmaz aslıya yakınlaşmak için elinden geleni yaptı sonrada kalkıp filizi seviyorum diyor sinir olmamak elde değil
Bu bölümde filiz,ömer ve feride yine harikalardı ömeri çok beğendim bugün nasılda ceme haddini bildirdi işte bu koçum benim
yılmaz delikanlıyım diye ortalıkta geçiniyor ama maalesef delikanlılıkla alakası falan kalmamış evet sonunda filizle yılmazı birleştirecekler ama benim için hiçbirşey ifade etmeyecek sadece filiz mutlu olacağı için bende mutlu olurum okadar
SİDAL86_FB
03-03-07, 00:18
bu bölüm çok güzel bir bölümdü...ömer ve filiz bu bölüm çokii di..yaaa özellikle ömer gözümde devleşti..filizi ve ferideyi koruması çok güzeldi yaa..filizi bu bölüm çok taktir ettim ayak durmaya çalışması çok ii yaaaa... aslı ve yılmaz hakkında yorum yapmak istemiyommm
...artık kendilerini aştılar ne yapasalar şaşırmıyorum....
feridenin geçmişi de aydınlanamaya başladı..haydi hayrılısı..bebek bir başka bahara kaldı..
Senaristler Canan'i unuttu galiba..O kadar olay oldu, Canan ortalarda yok..
destina304
03-03-07, 00:20
her ne kadar aslı_yılmaz sahnelerinde sinir küpüne dönsemde mükemmel bir bölüm seyrettik.yılmazın büyük bir hata yaptığını düşnüyorum.aslında aslıda kaşındı.yılmazın onu sevmediğini bile bile onu beklmeyi kabul etti.ama tabiki en büyük hatalı kişi yılmaz.eksikleriyle yanlışlarıyla süper bir bölüm seyrettik.dizimizin 63.bölümde olmasına rağmen bu kadar zevkle seyretmemizi sağlayan dizi ekibine teşekkürlerimi sunarım
sevgili sezinti bernaya sormuşun ama ben de cvplayabilirim dıştan görünüşünü görmüştük iki katlı bir villa...yüksek girişli...yani giriş katı merdivenlerle yükseltilmiş iki katlı hane...konu mimarlığa gelmişken demeden geçemicem aslının sıfatını toptan karıştırdı bu senaristler aslı bir inşaat mühendisi ama mağazada iç mimar yada mimar gibi bir hava hakimdi...sevmedim ben bu havayı...kanıma dokundu açıkcası demesem çatlardım...kusura bakmayın...
10 parmağında 10 marifet havası çizildi :) yılmaz muhtar bu da yardımcısı olacaktır :img-hyste :img-hyste
Cem umutsuz kalırsam her şeyi yaparım diyordu tüm umutları tükendiğine göre artık cemden her şeyi bekleyebiliriz...Annesi çok akıllı bir kadın filizi kurtaran belkide o olacaktır..
Ömer bu bölüm mükemmeldi annesi söyledikten sonra sessiz kalacak denmişti çok korkmuştum ama hiçte korktuğum gibi değilmiş ...Yalnız sahilde hemen anlamadan etmeden adama yumruk indirmesi kötü oldu adam iki kelime edip sonra vursaydı keşke :):)
forever_bim
03-03-07, 00:21
Yılmaz ve Aslı'nın seyrettiği Babam ve Oğlum filmi ile Zeki Müren'in söylediği Türk sanat müziği eserinin seçilmesi bugünkü bölümü keyifli hale getiren diğer unsurlardı. Bugün çok farklı Ömer gördüm. Magazalardan birini Yılmaz'ın alacağını duyduğunda Ömer'in mutlu olacağını tahmin edemezdim. Ömer bugün beni çok şaşırttı. Özellikle Ömer ile Handan'ın Yılmaz hakkındaki konuşmasını beğendim. Bugünkü Ömer'i çok sevdim. Ömer, Yılmaz'a karşı içindeki nefreti attığında ve görmek istediği gibi görme özelliğinin yavaş yavaş arınmaya başladığında Ömer'in özünde iyi bir karakter olduğunu gösteriyordu. Ömer'e bugün 100 üzerinden 100 veriyorum.
Sevgili forever_bim
Bugünleri görecekmiydiniz. Bakınız, Ömer için iyi şeyler yazdım :)
Sevgili Sezinti
Aslında ilk sezon da olumlu şeyler yazdığınızı hatırlıyorum ben.
Bu yorumum sezintiye değil öteki arkadaşlara;
Ömer'in Filiz'le kardeş olduğuna dair bir şüpheniz kalmadı umarım.
Adam kız kardeşinin saçını çeken çocuğu benzetmiş, umarım Cem'i de benzetir. Tabii Resul Amcamdan fırsat kalırsa.
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 00:23
Ayrıntı ama koptuğum bir diğer sahne..Tır şoförlerinin kaçmaya çalışırken söyledikleri..Altlarında koca tır arkadan takip eden arabayı ekecek...Kim yazdı oradaki tamda hatırlayamadığım repliği yaaaa..Sinirden öldüremedinizde gülerek mi öldüreceksiniz bizi sayın senaristler. Aştınız kendinizi valla.:happy0064
forever_bim
03-03-07, 00:23
Bu arada Secoms kardeşime çok geçmiş olsun diyorum. Ya son sahnede Ömer'e üzüldüm ya. Adam amma manyakmış psikopatımız bir iken iki oldu. Bir de Feride oryantal star çıktı ya tam arabesk olduk.
yilmaz nasil bi insan?? herkese yardim eder herkese cagre bulur herkesin derdine derman olurr ama kendine ve filize gelince böyle olurr yaa filiz gitsinn daha yilmazi savunsun ceme öyle güzel laflar etsinn hala savunsunn ölene kadar askini icimde tutucam desin teselliyi bebegi ailesi ve yine yilmazda aramayaa calissinn!! ne garip ben yilmazin bebegini tasiyorum ama o baska bi kadinla desinnn... yilmazdaa gidip asliya ne laflar etsinn filizlen yaptiklarinin aynisini yapsinn ellerini tutsun göz yaslarini silsin sakalasin cilvelessin o kadar yer varken dibine geli otursunnn ya bukadarida fazla deyilmi yaa??? yanii bi cikma teklif etmedigi kaldii öbür bölüm gercekleri ögrenmese belki onu bile yapar filizi unutucam sevdasiylaa!!!
filizi ayakta alkislamak istiyorum yaptimda evde:)cünkü olan üstüydü daha bunca olanlardan sora hala yilmaz diyo baska bisey demiyoo bi an olsun onu kafasindan cikartmiyoo onda teseliyi bulmaya calisiyoo onu düsünerekk bravooo!!:)filiz bu bölüm askinin ne kadar büyük oldugunu gösterdi herseye ragmenn!! ben filizim askina sonuna kadar inaniyorumm!!
ama yilmazda pek emin deyilimm ya noldu hemen unutma cabalrina girdinn ne yaptigini bilmiyosun?? hele bi sakin ol bi düsünnn ya ben ne yapiyorumde??afedersiniz ama bu bölüm bana ne yaptigini bilmeyenn ortaliklarda sarhos gibi gezenn kim kaparsa ona giden birisi gibi davrndii yilmaz kendiside bilmiyo emim ne yaptigini hep onun bunu gazina geliyoo yaa yilmazz madem utucam diye deli oldun barii git ailen gazi.m sindekilerlen zaman gecir onu kafandan atmaya calis ama yok illam baska biriisi aslii inanamiyorumm!!!
bence yilmazz cocugu ögrenmese eminimki filizi en fazla bu gidisle 5 bölüm sora unutur asliya cikma teklifi ederr ama bebegi ögrenicektirrr ins filize mahtac kalirrr nefes alamazz ozman napcak görüm ben onuu daldan dala daldan dala gibi bi o bi o ne yardan nede serden vazgeciyoo....
modest2000
03-03-07, 00:24
Bir de Aslı-yılmaz ikilisinin kutlama yapmak için pasta alması da çok çirkindi ve densizdi.Tekinerlerin mağazasını Yılmaz alıcak ve mahalleli kutlama yapıcak.İnsanların mağazaları haraç mezat satılıcak ve millet bunu kutlayacak.Filiz yine kibardı ve birşey söylemedi.Ama Yılmaz beyin sevinci bile buruk değildi.Mahalleli de çok vefasız bir portre çizdi.Hemen mağazaya üşüşmeler filan.İnsan biraz acıyı paylaşır.En azından Filiz'in yanında batan geminin mallarını almanın kutlamasını yapmaz.
Cem'in babasını öldürdüğü çok belliydi zaten bu kadın Yılmaz'a yardım edecektir.
İşte 64. bölüm senaryosu
Filiz'in kendisine gösterdiği tepki Handan'ı derinden yaralar.Handan buna dayanamayarak Yılmaz'a da gerçekleri anlatır.Duydukları karşısında büyük bir pişmanlık duygusuna kapılan Yılmaz Filiz'i haksız yere ağır ithamlarla suçladığı için yıkılır.Filiz'i kazanmak için tekrar harekete geçer fakat Aslı'nın doktorundan şok edici haber gelir.Aslı'nın beyninde tümör vardır.
Cok guzel yazmissin Levoo. Istersen bir de "profesyonel diliyle" gelecek bolum ozetini de yazalim.
Vicdan azabi içinde kivranan Handan Filiz'e Cem'le kurduklari oyunu anlatir. Filiz duyduklarina nasil tepki verecek ? Annesini affedebilecek mi ?
Kizina kendini affettirmek için herseyi goze alan Handan Yilmaz'la konusmaya karar verir. Duydukları karşısında büyük bir pişmanlık duygusuna kapılan Yılmaz Filiz'i haksız yere ağır ithamlarla suçladığı için yıkılır. Yilmaz Filiz'i tekrar kazanmak için cabalarken ise beklenmedik iki haberle sarsilir.
Yilmaz'i sarsan olay ne ? Filiz Yilmaz'i affedebilecek mi ? Ihlamurlar Altinda'nin heyecan dolu yeni bolumunu sakin kacirmayin !
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 00:26
Bu arada Secoms kardeşime çok geçmiş olsun diyorum. Ya son sahnede Ömer'e üzüldüm ya. Adam amma manyakmış psikopatımız bir iken iki oldu. Bir de Feride oryantal star çıktı ya tam arabesk olduk.
Sevgili modum ben nedense bu adamda çok tehlikeli olacakmış havası sezmedim.Bu konuda senaristler ters köşe yapabilirler gibi geliyor.Bir dizide 2 tane psikopat, bi tane gıcık hatun çok fazla gibime geliyor.
sevgili sezinti bernaya sormuşun ama ben de cvplayabilirim dıştan görünüşünü görmüştük iki katlı bir villa...yüksek girişli...yani giriş katı merdivenlerle yükseltilmiş iki katlı hane...konu mimarlığa gelmişken demeden geçemicem aslının sıfatını toptan karıştırdı bu senaristler aslı bir inşaat mühendisi ama mağazada iç mimar yada mimar gibi bir hava hakimdi...sevmedim ben bu havayı...kanıma dokundu açıkcası demesem çatlardım...kusura bakmayın...
Sevgili archshe
Açıklamalar için çok teşekkür ederim. Üst kattan gelen gürültüyle mekanın villa olup olmadığı konusunda tereddütte kalmış, mekanın apartman katı olduğu izlenimi almıştım. Sanki iki farklı mekandan çekim yapıldığını düşünmüştüm, kafam karışmıştı, açıklama için çok teşekkür ederim.
Bir de Aslı-yılmaz ikilisinin kutlama yapmak için pasta alması da çok çirkindi ve densizdi.Tekinerlerin mağazasını Yılmaz alıcak ve mahalleli kutlama yapıcak.İnsanların mağazaları haraç mezat satılıcak ve millet bunu kutlayacak.Filiz yine kibardı ve birşey söylemedi.Ama Yılmaz beyin sevinci bile buruk değildi.Mahalleli de çok vefasız bir portre çizdi.Hemen mağazaya üşüşmeler filan.İnsan biraz acıyı paylaşır.En azından Filiz'in yanında batan geminin mallarını almanın kutlamasını yapmaz.
Evet kesinlikle filizin suratı çok kötü oldu...baba yadigarı.. insan ,filiz burada diye biraz saygı gösterir gene tekinerler iyi davranıyor...
Mualla ve fahriyede şimdiden düğün hazırlıklarına başlayacaklar ..
forever_bim
03-03-07, 00:28
Modest2000 le galiba aynı gezegendeniz. Ya da telapatik bir durum söz konusu. İçimden geçenleri okuyup yazıyor buraya. Hepsine katılıyorum.
Sevgili modum ben nedense bu adamda çok tehlikeli olacakmış havası sezmedim.Bu konuda senaristler ters köşe yapabilirler gibi geliyor.Bir dizide 2 tane psikopat, bi tane gıcık hatun çok fazla gibime geliyor.
bilmiyorum sanki bana da öyle geldi sirf kaybeti sevgisini ariyan bir tip olarak gözüktü bu bölümde ,ama onun sevgiside cemin ki gibise ozaman onun gözüde baska birsey görmüyordur ve piskopat cikabilir
bir yılmaz sever olarak artık yılmazın neresini savunacağımı şaşırdım..nereden tutsam elimde kalıyo yahuu adam bu bölüm hiç bir iyi sahnesi yok .. bu nasıl sevgi bu nasıl aşk anlıyamadım.. şimdi nasıl barışacaklar hayret kim inanır kii bence filiz tek başına hem anne hem baba olabilir.. helal olsun kıza daha ne diyeyim ki herşeyi tek başına çözdü işte buldu aç kalmaz..
not: HANDANA KAPICI GARİP ÇOK YAKIŞTI KANKA OLDULAR..:img-hyste
ne diyelim arkadaşim aramiza hoş geldin:img-hyste :img-hyste
birde ömeri gercekten tebrik ederim
birde diyorumki bundan daha kötüsü olabilir mi diye
ama sonra beterin beteri vardir diyiyorum ve belkide filiz gidip gercegi anlatir hemen barişma olur ondan sonra aslının hasta olur ve yılmaz filizi terk eder aslıyla birlikte olur olur arkadaşlar olmaz demeyin bu dizide herşey olur
yılmaz hemen başka birisiyle sevgili olur filiz herşe ragmen ayaktaa tek başina durur işte bu gun yılmaz ve filizin arasındaki farki bşze acıkca gösterdiler
bir tarafta yılmaz başka birisiyle sevgili olur aslıyla cilveleşir
öteki tarafta filiz bütün olanlara regmen tek başina savaşir
yılmaz bu gün yerlerdeydi o pattikca filiz yükseldi tebrikler :happy0064
Amanın feride dansözmüşş aslnda,bi yaşıma daha girdim walla,ama ıa'da henüz bi adı olmayan resulun baktığı resimlerde çook güzeldi gerçekten,o adam da heralde onun belalısı falan olsa gerek:S umarım Ömer onu bi an evvel kurtarır:(
filiz-ömer sahneleri kesinlikle şahaneydi,beraber anılarını hatırlamaları falan çok duygusaldı,birbirlerne çok güzel kenetlendiler abi-kardeş,we tabi ömerin cemin ağzının payını vermesi de süperdi
bi de handanın gayet normal olan kapıcıya uzaylı görmüş gibi bakması çook komikti acayip güldüm:):)
forever_bim
03-03-07, 00:34
Bu arada ufak bir imza değişikliği yaptım ama sakın yanlış anlamayın Fömer'i bırakmış falan değilim. Kendi pc'me kavuşayım destan yazacam o konuda da kaçırdığım bir programda Dolunay Soysert'le Sinan Tuzcu'nun ödül takdim ettiğini öğrendim imzaya onları aldım:)
Ömer sanırım akrep burcu erkeği, geçen yıl ilk sezonda dizide doğumgününde kutladıkları zaman ekim sonuydu o zamanlar dizi reel zamanda çekiliyordu. Ömer'in aşırı sahiplenici yapısını ben Akrep burcu olmasına bağlarım ancak. Kendimden biliyorum da:):)
bölüm yorumumu ayrıca yapıcam..uzun uzun...ama çok ama çok güzel bölümdü...forumda oluşan fakir edebiyatı kırıldı bence...ömerin de filizin de iyi insan olduğunu görmüştür forumdakiler...genelde gazidekiler için kullanılırdı bu sıfatlar ama bu bölüm tekiner kardeşlerin hakkını teslim edin...kocaman alkış hakettiler..gurursuz değiliz biz imajını verdiler...hele ömer şaşırttıkça şaşırttı beni...handana ne güzel dedi yılmazı sevmiyorum bunun için çok nedenim var ama böyle olmamalıydı diye...filize söylemesini tavsiye etti..annesinin hatasını anladı yılmazı sevmediğinden yapmıştı ama yanlıştı ömer kendine yakışanı yaptı..hele ceme yaptıkları süper ötesiydi...tebrikler ömer tekiner....filizin duruşu gururu cemein deyişlle ceme ağzının payını verişi bence kendine yakışan gibiydi çirkinleşmeden haddini bildirerek...tebrikler filiz tekiner...yılmaza bişey demicem...yeni bir ilişkiye başladı ve olması gerektiğini yapıyo bu kadarına karar vermişken bu bölüm yaptıklarını yargılamıcam komik olurdu..aslıya kal demişken elini tutmasını yargılamak ailesine gelini gibi getirmek yadırganamaz dimi?muallaya ve gaziye daha çok kızgınım yılmazdan...aslıya gösterdikleri ilgiyi filize göstermedikleri için...fahriyeyi de unutamam...
yılmaza bu bölümde sinir oldum.Aslıya gittikçe yakınlaşıyo.İnşallah daha fazla ileri gitmezler.Yılmaz çoğu kişinin de söylediği gibi Filizi haketmiyo .
bölümü cok begendim. öncelikle ömeri tebrik etmek lazım valla beni cok sasırttı hem ceme tepkisiyle hem de annesine söyledikleriyle ben bu kadarını beklemiyodum acıkcası ama gercekten yapması gerekenlerdi ayrıca filiz ömer kardesliği de cok güzeldi onları izlemek cok keyifliydi. handan hanım da hala cemi savunmaya calısıyo ya pes yani ama sonunda anladı, neyse biraz da olsa vicdan varmıs da filiz ögrenecek gercekleri gerci ömer olamasa söyler miydi orası da belli değil ama olsun...
feride dansözdü bu adam ona asık olup o dünyadan cıkardı onu ama feride onu sevmiyodu bence ve ferideyi yılmazla ömer beraber kurtaracak o resimde gelecek bölümden büyük ihtimal yılmaz ferideyi sormaya gidecek filizlerin evine. ferideyi kurtarma cabasında elele veren ömer yılmaz ikilisi yakınlasacak valla bebekle ilgili gercekleri ömer bile söyleyebilir annesine öyle söylüyosa bunu da yapar yani sonucta kardesinin onurunu kurtarmak isteyecektir...
cemin annesi bırak insanları dedi ya pek komik bi sahne değildi ama ben koptum orda.:img-hyste adamın annesi biliyo nasıl biri oldugunu babasının ölümünden de cem sorumlu yoksa annesi böyle davranmazdı hangi anne böyle bi şey olmadan ogluna bu sekilde davranır ki zaten...
aslı hasta falan cıkarsa artık ne denir bilmiyorum hem tomografinin sonucları aynı gün cıkar benim bildiğim emar değil sonucta bu ama dizi icabı ya diger bölüme bıraktılar. aslı da merak etmesin cok uzun sürmez bu gidisle bekleme süresi baksana hem filizi seviyorum diyo hem aslıyla neler yasıyo yılmaz bey hadi zaman istedin unutmak için de haklı buldum filizin ihanet ettiğini düsünüyo bi yol arıyo diye ama bu acele ne diye yani elini tutmalar falan.
aynalı ceydadan ders alsın biraz ya bak nasıl da objektif bakıyo sen de onu suclamıstın diyebiliyor ayrıca filizi cok iyi gördüm bu bölüm güclü davranması ceme verdiği cevap cemle ilgili düsünceleri cok yerindeydi olması gerekenleri bir bir yaptı iş de buldu kendine pes etmiyo güclü olması gerektiğini biliyo ve elinden geleni yapıyo. annesinden de ögreniyo ya gercekleri gelecek bölüm yılmaza imasnı da yapar artık yılmaz da düsünsün azıcık anlasın her seyi...
cem yeni planlarıyla gelecek bölüm karsımızda olacak tabi bi de ömer yılmaz ikilisini görücez büyük ihtimalle feride için elele olacaklardır... cok güzel bi bölümdü diziye dair umutlarım arttı valla gelecek bölümler daha da güzel olacak bence...:img-grin2
Kisaca aklimda kalanlar
Bu bölümü gayet basarili buldum
1- Tekinerler Cemin henüz gercek yüzünü bilmeseler bile, kendilerini Cemden cektiler ve niyetinin sadece Filizi elde etmek oldugunu anladi
2- Handanin vicdani yerine geldi bunda en büyük pay Ceme ait, eger ahlaksiz teklifi yapmamis olsaydi Handanda degisiklik olmazdi, evi görünce nasilda agazi kulaklarina vardi
3- Filiz bir kez daha Yilmazdan baskasina kalbinde yer olmadi