Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
MİLLİYET TV EKİ
filiz annesi ile cemin kurduğu kumpası öğrenmiştir.yılmaz çocuğun kendisinden olduğuna dair şüphelere kapılır. bir haber ömer ile büyük aşk yaşayan feride tanımadığı biri tarafından kaçırılır.artıkl hayatı eskisi gibi olmayacaktır...
Özette çok beklemeden gelmiş.. :) Yani sonunda çözüme kavuşcak bazı olaylar.. Feride artık zor bulunur bence.. Yılmaz-Ömer işbirliği söz konusu olcak. Ama gerçekten bulmaları zor. Ayrıca bu ikili bulmadan önce Feride bir şekilde kaçamaya çalışacaktır.. Yada geçmişini öğrendikçe içi acıyacak Gaazi mahallesine dönmek istediğini söyleyecektir. Bu feride olayı en az 2 bölüm sürer gibi geliyor. Feride Yılmaz-Ömere kalmadan kendisi çıkar gelir bence. Böylelikle Yılmaz-Ömerin bir anlaşma noktası.. 2.ortak noktası çıkcak..
arkadaşlar maalesef ben diziyi izleyemedim. kısa bir özet geçebilecek var mı ? Ömer Cem ' e neden bağırıyordu mesela ???
Ömer Ceme.. Kardeşine ahlaksız teklif de bulunduğu için bağırdı.. Cem aldığı evin anahtarlarını masa üzerine fırlattı. Artık Ceme güvenmiyor ve etrafında istemiyor.
Yılmaz aslı ile işi pişirdi.. Flört dönemi başladı.
Handana kısmet çıktı.. Kapıcı Garip.. Destekliyorum.. :img-hyste
Kerem Nalanın hastanesinde hasta kabulde çalışcak.
Mahalleli Tekiner mağzalarından birini aldı yılmaz sayesinde..
Aslı tamirat işleri ile uğraşırken merdivenden düştü.. Hastaneye götürdüler.. Tektikler gelecek bölüme çıkcak. Ve 24 saat uyumaması lazımdı. Yılmazla beraber Filizle izledikleri Babam Ve oğlum filmini izlediler.. Bulmaca çzödüler.. Bir nevi flört işte.
Mualla aslıyı gelin olarak görmek istediğini söyledi. Fahriye dur yavaş dedi sonrada sevindi ve alltan odunu verdi.
Cem altın kaçakcılığı yapıyormuş. Yakalanamadı gene. Ve Annesini ziyaret eti. Annesi insanları rahat bırak dedi.. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
Filiz teklifi reddetti.. Ve olamaz dedi. Cem hala ısrarlı.
Handanı evi alarak meth etmeye çalıştı. Ama Filiz durumu öğrenince annesine ve abisine olanı biteni anlattı. Ve feride kaçırıldı.
Feride dansöz çıktı.. Ve patronu ona saplantılı şekilde aşıkmış. Patronu gecenin bir yarısı Ömerle buluşmak üzere dışarı çıkan ferideyi kaçırdı.. Ömeri yere serdi.. En az 2 bölüm Feride o durumdan kuturlamaz bence.. Kaçması yani.. Yoksa adam bu işin peşini bırakamaycağını belli etti.
aaa özeti hic beklemeden gelmis azda olsa idare ederr!!
ya 40 yil düsünsem feridenin dansöz cikicagini düsünmezdimm!!!bölümdeee en cokk sasirdigimm agzimin acik kaldigi sahne o resimlerr ve dansözz kiyafetleri olduu!! ilk basta abisi falan sandimm cünkü ömerlen ferideyi sarmas dolas gördü ferideyi sevseydi ozman kendini tutamaz gidipp ferideyi ömerden alacagini düsündümm ama yinee sevgilisi gibi bisey ciktii belalisi patronuu:)iyce isler sarmas dolas oldu ama o dansözz resimleri yada onun dansöz olmasii ömer feride iliskisinde bi sorun olmicaktir yani ömer onu o gecmisiylen kabul edicektirr ve beraber zorluklara göyüs gericeklerdirr diye düsünüyorumm(sinan tuzcu röportajindan sora)
gelelim su yilmaz filizz ze o gazete haberine göre yilmazin kafasi karisiyomuss bebek kendinden diye düsünmeye baslamiss galibaa ( keske bunu asliyaa gitme demeden önce düsünseydii )
neden böyle düsünüyo acaba????
belki filiz ona imalii laflar etmis olabilirr....acikcasi bu kadar eminken kendini aslinin koluna atmisken mutlu huzurluykenn neden böyle bi hisse kapiliyoo acaba bebek bendenmi diyo? ya yazarken bile igreniyorum acaba bebek bendenmi yaaa bunu yilmazz nasil düsünür nasill inanamiyorum yaa filiz böyle biseyi yapmicagini en iyi onun bilmesi gerekmiyomu filizlen aralarindagecenlerinden soraaa....??
şimdi feridenin belalısı tutkulu aşığı falan diyorsunuzda.. bana hiç öyle gelmedi
adam günlerce ferideyi hayran hayran takip etti, belalısı olsa lokantada gördüğü anda yakasına yapışırdı. sonra sahilde ömerden yumruğu yedi sesi çıkmadı. ama gördükki ömerle başedecek güçte. olay sanırım daha karmaşık ilginç bir hikaye çıkaracaklar sanıyourum.
ps: birde feride dansöz çıktı ama hayret yani hiçde oynak bir kıza benzemiyordu:img-hyste
tolgahuzur1
03-03-07, 10:41
aaa özeti hic beklemeden gelmis azda olsa idare ederr!!
ya 40 yil düsünsem feridenin dansöz cikicagini düsünmezdimm!!!bölümdeee en cokk sasirdigimm agzimin acik kaldigi sahne o resimlerr ve dansözz kiyafetleri olduu!! ilk basta abisi falan sandimm cünkü ömerlen ferideyi sarmas dolas gördü ferideyi sevseydi ozman kendini tutamaz gidipp ferideyi ömerden alacagini düsündümm ama yinee sevgilisi gibi bisey ciktii belalisi patronuu:)iyce isler sarmas dolas oldu ama o dansözz resimleri yada onun dansöz olmasii ömer feride iliskisinde bi sorun olmicaktir yani ömer onu o gecmisiylen kabul edicektirr ve beraber zorluklara göyüs gericeklerdirr diye düsünüyorumm(sinan tuzcu röportajindan sora)
gelelim su yilmaz filizz ze o gazete haberine göre yilmazin kafasi karisiyomuss bebek kendinden diye düsünmeye baslamiss galibaa ( keske bunu asliyaa gitme demeden önce düsünseydii )
neden böyle düsünüyo acaba????
belki filiz ona imalii laflar etmis olabilirr....acikcasi bu kadar eminken kendini aslinin koluna atmisken mutlu huzurluykenn neden böyle bi hisse kapiliyoo acaba bebek bendenmi diyo? ya yazarken bile igreniyorum acaba bebek bendenmi yaaa bunu yilmazz nasil düsünür nasill inanamiyorum yaa filiz böyle biseyi yapmicagini en iyi onun bilmesi gerekmiyomu filizlen aralarindagecenlerinden soraaa....??
iyide handan diye bir karekter. yılmaz öyle durup duruken inanmadı ki. herşeyi planlamışlar rapor cemin filize bebek arabası vermesi.. yani bunlar yılmaz için tesadüf değil. inanmaktan başka çaresi yok. zaten bu bölümde gördük kafasını kemiriyordu yani ne yapacağını şaşırdı. ne kadar yılmaz hatalı olsada asla ezdirmem yanii.:img-hyste bence filiz söylemeli yılmaza ama bu sefer doktorun yanında ve raporla ki yılmazın duran kafası o zaman bmw m3 gibi çalışır..:img-hyste
şimdi feridenin belalısı tutkulu aşığı falan diyorsunuzda.. bana hiç öyle gelmedi
adam günlerce ferideyi hayran hayran takip etti, belalısı olsa lokantada gördüğü anda yakasına yapışırdı. sonra sahilde ömerden yumruğu yedi sesi çıkmadı. ama gördükki ömerle başedecek güçte. olay sanırım daha karmaşık ilginç bir hikaye çıkaracaklar sanıyourum.
Feridenin ne yapmaya çalıştığını öğrenmeye çalıtşı bence. Feride mi ? Dedi bir yerde.. Yani bekliyordu ki beni tanısın.. Baktı ki kendini göstersede tanımıyor.. Fırsat bulunca kaçırdı. Yani Ferideyi birşeyleri açıklamak için ve bırakmamak için kaçırdığı aşikar.
Acaba sahne adı veya gerçek adı ne.. ? Bu adam bu kadar zenginse.. Neden aramamış.. Kesin burda kopukluk ama ne.. Bakalım çıkacak bu bölüm..
EvaLongoria
03-03-07, 10:42
Filiz teklifi reddetti.. Ve olamaz dedi. Cem hala ısrarlı.
Handanı evi alarak meth etmeye çalıştı. Ama Filiz durumu öğrenince annesine ve abisine olanı biteni anlattı. Ve feride kaçırıldı.
Feride dansöz çıktı.. Ve patronu ona saplantılı şekilde aşıkmış. Patronu gecenin bir yarısı Ömerle buluşmak üzere dışarı çıkan ferideyi kaçırdı.. Ömeri yere serdi.. En az 2 bölüm Feride o durumdan kuturlamaz bence.. Kaçması yani.. Yoksa adam bu işin peşini bırakamaycağını belli etti.
sevgili pinkzone çok teşekkür ederim.. gayet detaylı bir şekilde özetlediğin için..
bu arada ne kadar da çok şey kaçırmışım gerçekten çok üzüldüm. en azından Ömer & Cem olayını görmek isterdim..
Demek Feride dansöz çıktı ve saplantılı aşık patronu (bu sahne bg den tanıdık gibi)
ömer feridesini kolay kurtaramayacak. yılmaza mahküm ekremsiz yılmazsız başedemez o adamla.
MİLLİYET TV EKİ
filiz annesi ile cemin kurduğu kumpası öğrenmiştir.yılmaz çocuğun kendisinden olduğuna dair şüphelere kapılır.(bu iyi bir haber:img-wink: ) ömer ile büyük aşk yaşayan feridetanımadığı biri tarafından kaçırılır.
artıl hayatı eskisi gibi olmayacaktır...
sizlerle paylaşmak istedim..
feride gecmisini hatırlatıdıgı için artık onun için hiçbi sey eskisi gibi olmaz cünkü cok daha farklı bi geçmiş bekliyodu feride kardesleri olsun güzel bi ailesi olsun falan gibi bence gercegi ögrenince ömere dönmeye de cekinebilir dansöz olarak gördük ama daha baska neler yasadı acaba? bi de ben adamın cem gibi olacagını düsünmüyorum ferideyle iki sefer de konusmak istedi hemen kacırma niyetinde değildi ama konusma isteği cok fazla terslenince kacırdı ki kacırmaya calısırken de sen benimsin falan demedi konusmamız lazım dedi. gercekten ferideyi bulmaları bikaç bölüm sürer böylece yılmaz ömer ikilisi birbirini tanıma fırsatı bulur ben hala yılmazın bebekle ilgili gercekleri ömerden ögrenecegini düsünüyorum bu da arkadaslıkları acısından önemli bi adım olabilir...
Valla bu bölüm bana diğer bölümlerden daha akıcı ve uzun geldi.. Bir baktım saat 12.00 kadar sürmüş dizi.. Oysaki.. Dizi saati genelde 11.30 bitiyordu.. Bu hafta reklamların azlığımı yoksa bölümün uzunluğumu bilemedim..Ama iyiydi.. Birde son 3 bölümden beri görüntüler daha bir ışıklı ve daha güzel gözükmeye başladı bana.. Yoksa ben mi gözümü ovuşturdum gerçekten bilemedim.. Işık yerleri daha bir ayarlanır olmuş sanki.
Demek Feride dansöz çıktı ve saplantılı aşık patronu (bu sahne bg den tanıdık gibi)
Herkese tandık geldi.. Bence biraz daha değişik birşey olabilir.. :)
Ama Feridenin bir yakın fotosu vardı ki.. Görülmeye değerdi.. Ayna yansılmalı estetik bir fotoğraf.. ve bir kaç tane de Feridenin dansöz kıyafeti içinde verdiği pozlar.. Sanki gazinoda ve pavyonda çıkarcasına poz vermiş.. Bakalım ne çıkcak altından.
Valla bu bölüm bana diğer bölümlerden daha akıcı ve uzun geldi.. Bir baktım saat 12.00 kadar sürmüş dizi.. Oysaki.. Dizi saati genelde 11.30 bitiyordu.. Bu hafta reklamların azlığımı yoksa bölümün uzunluğumu bilemedim..Ama iyiydi.. Birde son 3 bölümden beri görüntüler daha bir ışıklı ve daha güzel gözükmeye başladı bana.. Yoksa ben mi gözümü ovuşturdum gerçekten bilemedim.. Işık yerleri daha bir ayarlanır olmuş sanki.
evet bu bölüm sürükleyiciydi bir solukda bitti. ömerin cemi fırçalaması hariç gereksiz sahne yoktu :img-hyste birde yılmaz aslıyla körebede oynasaydı daha güzel olacaktı:icon_whis
EvaLongoria
03-03-07, 11:03
Herkese tandık geldi.. Bence biraz daha değişik birşey olabilir.. :)
Ama Feridenin bir yakın fotosu vardı ki.. Görülmeye değerdi.. Ayna yansılmalı estetik bir fotoğraf.. ve bir kaç tane de Feridenin dansöz kıyafeti içinde verdiği pozlar.. Sanki gazinoda ve pavyonda çıkarcasına poz vermiş.. Bakalım ne çıkcak altından.
Çok merak ettim şimdi.. Yani bölüm tekrarı da vermiyor ki kanal d. Artık nasıl izlerim bilmiyorum. Ama bir şekilde izlemem gerek.
Bide sanırım şu duruma açıklık geitrmek lazım.
Filiz atölyeye geldiğinde Elbise askılığının arkasında ki sandalyede oturuyordu. Vede elbiseler sadece ayaklarını gösteriyordu. Yılmaz onu ordan göremedi. Ama Aslını pozisyonu bence daha müsaitti. Görmemesi imkansızdı. Ayrıca gazi mahallelilerin tutumuda hoşuma gitmedi.. Oğlan bizim kız bizim lafı da uymamış bence. Filiz bu laf üzerine sinirlendi ayağa kalktı.
Yani Yılmaz Filizi o pozisyonda görmedi.. Ki görsede birşey değişmedi. Yani merve Yılmaz elbise askılıklarından Filizin sadece bacaklarını görebiliyordu. Ses yok görüntü yok bacak misali. Sadece bu duruma açıklık getirmek istedim. Merve o sahneyi bir daha izlemeni tavsiye ederim.
ipek_krmcm_gs
03-03-07, 11:05
ben feridenin dansöz çıkmasına üzüldüm handan hanım zaten feriyle ömerin birlikte olmasına karşı bu olayı öğrendikten sonra feridenin işi çok zor.yılmaza da kızgınım ne güzel aslı gidiyodu ya . aslında aslıyı seviyorum ama yılmazla brlikte olmasını istemiyorum:sad53:
iyide handan diye bir karekter. yılmaz öyle durup duruken inanmadı ki. herşeyi planlamışlar rapor cemin filize bebek arabası vermesi.. yani bunlar yılmaz için tesadüf değil. inanmaktan başka çaresi yok. zaten bu bölümde gördük kafasını kemiriyordu yani ne yapacağını şaşırdı. ne kadar yılmaz hatalı olsada asla ezdirmem yanii.:img-hyste bence filiz söylemeli yılmaza ama bu sefer doktorun yanında ve raporla ki yılmazın duran kafası o zaman bmw m3 gibi çalışır..:img-hyste
yaa tamam hepsi arka arkaya geldi ama suda varkii yani handan gelip ona o raporu verdiginde hemen yas tutmaya basladi karanlikta oturmalarr kalem kirmalar ve filiz aradiginda sert bu ses tonuylan cevap vermesii daha cemi sunu bunu görmeden inandi tam emin olmak icinde filiz zin yanina gitti kunusmaya kararliydi cemi orda gördü ya 1 aylik hamile olsaydii cem onu ögrendiyi gün gelip herseyii yilmaza anlatirdi ama öyle bisey yapmadii hem filiz pesinden okadar kostu bisey söylemem gerekiyo önemli vs seyler söyledii yilmaz oraya kadar gitti madem inanmaya gözü yoktu gidip icerde aslanlar gibi filize o raporu gösterseydii sorsaydi eyer öyle bisey varsada ozman filiz yerin dimine giderdii bu daha iyi olurdu ama o napti cekti gitti eyer sen bi insani seviyosan birakmicaksin vazgecmiceksinn ya herseyde cemin parmaginin oldugunu biliyo handan ne mal oldugunu biliyo madem sorular kafasini karistiriyooo herseyi arartiiriyoo bunu niye arastirmiyo gitsinn doktoru bulsunn konusun biseyler ögrensinn olmadi gidip filize imali laflar edicegine gidip kendine yakisirr bisekilde herseyi anlatsin aciklasinn cevap istesinn!!! ama yokk yilmazz böyle bisey yapamamaz beyimizz acikcasi yilmazi cok severdimm askina sevgisine sahip ciktigini ve askinin büyük oldugunu sanardimm taki bu bölüme kadar burda artikk yok daha neler dedirti yaa filizlen yaptigi seylerinin aynisini yapiyo onu birak insanin icinde bi burukluk olur madem unutmamis madem hala seviyomuss bi an olsunn filiz aklina gelirr ama yokk yilmazz beyimizz lak lak ta sak saktaa gülmeler cilvelesmelerr benim gözümde asli ve yilmazz bi cift oldularr okadar okadar yer varkenn gidip dibine sokulmalar bi an öpücek vs seyler zanlettimya o sahneler ficiydii!!
filizede cokk acidimm yaa daha hala onca seyden soraa yilmazi savunuyo onun askini ölünceye kadar icimde tasiycam diyoo helal olsunn kendi hatasini ve asli yilmazz iliskisinin basladigini acikca dile getirdi ve benim orda gözüm dolduu cok güzel bi replikti ;ne garip deyilmi ben onun bebegini tasiyorumm ama o simdi baska bi kadinlan; acikcasi bu replikten sora icim acidi yaa gözlerim doldu fedakerlik bu olsa gerekk kimseyi istemiyo hala yilmazi bekliyo hala yilmaz dan teseliyi bulmaya calisiyoo hala onu seviyoo!!! bu bölüm olan üstüydüü bravoo..
bundan sora ne yapsa haklii isterse yilmazi hic affetmesin ki ben affetmesind iyorum asli ylan aralarinda gecenlerden soraa benim gözümde filizi aldati ihanet etti tamam bari filize ihanet ettin filizin deyiri kalmadi yaninda hic olmasa aniliri hatiralari deyerleriylenn güzellikleriylen birakk bari ona biraz saygi gösterrr!!! ama nerdeee.......
bu gecen bölümden sora filizin askinin her ne olursa olsunn daha büyük oldugunu daha kuvvetli oldugunu gördükk!!! oda asliylan yilmaz iliskisini biliyoo tahmin ediyoo ama kendini baska birinin koluna atmiyoo yilmazi unutma geregi duymuyoo daha hala yilmazda ariyo teseliyi hala onu savunuyo unun kendini altadtigini bile bilee(bunu dile getirdi ceyda konusmasinda)
ama yilmaz süpheliyim yilmaz kendinden emin deyill duygularindan emin deyill asliylan onca sey yaptii yaa hala da unutm,adim diyoo ya sen nasil unutmadinn kizlan cilvelesmeler kizin icine düsmeler göz yalsarini silmelerr vs seylerrr gülmelerr lak laki sak sakilarr hicte öyle yikilmis bi adam gibi durmuyo gayet mutluu gayet huzurluu zaten kendiside dedi bunlariii neyse iliskisi hayirli ugurlu oslunnn!!
bebgi ögrendiginde solugu filizin kapisinda alincaa ozmann zatenn hic askina sevgisine inanmicamm bebek icin geri dönüyo olucakk yok öyle yama yaaa neyseee........allah yilmaza akil fikir versin gerci bundan sora versede bisey deyismezzz!!
Çok merak ettim şimdi.. Yani bölüm tekrarı da vermiyor ki kanal d. Artık nasıl izlerim bilmiyorum. Ama bir şekilde izlemem gerek.
Merak etme yakında nete düşer.. Gooogle videodan izlersin.. :) Valla ben bile kanal d yi beklemiyorum. gidip ordan izlemek daha cazip geliyor. :img-wink: Sadece biraz zaman.. allah allah bu replik kimden di acaba :img-hyste
Fırat Tanış'ı fragmanda görünce dedim Cem'i psikopatlık tahtından indirir diye düşünmüştüm ama pek bir sakindi..Belliki Feride'yi tanıyor yada birine benzetiyor..Lokantanın sahibi kendisi ve oarda dansöz sahne alacaka bir yere benzemiyor..Belki Feride'ye çok benziyodur o kadın adamda onu arıyordur bazen öyle şeylerde oabiliyor...
Bölüm beni en çok hayal kırıklıpına uğratan Yılmaz oldu hadi Aslı'dan zaman istedin sevmeye çalışıyorsunda o el tutmalar şakalaşmlar neyin nesi..Filiz'i unutamıyorsan yanlız kalmayı dene tek başına ol ölç tart duygularını ..
Hem bizim bildiğimiz Yılmaz bu bebek konusunu bu kadar koaly sineye çekmezdi.Filiz'inde başkasının bebeğini kendi bebeği diye söylemeyeceğini düşünmesi gerekirdi..
Aslı kesin hasta çıkacak..
ben feridenin dansöz çıkmasına üzüldüm handan hanım zaten feriyle ömerin birlikte olmasına karşı bu olayı öğrendikten sonra feridenin işi çok zor.yılmaza da kızgınım ne güzel aslı gidiyodu ya . aslında aslıyı seviyorum ama yılmazla brlikte olmasını istemiyorum:sad53:
Feridenin Dansöz çıkması birşeyi değiştirmez. Ömer annesine göre hayatını yönlendirmmeiştir.. Bu olayda o olcak.. Ne olursa olsun Ferideyi bırakmayacak.. Bizde onun çabalarını göreceğiz.. Allahta evlilik olayı yok.. :)
Önemli olan Ömerin duyguları.. Geçmiş geçmişte kalmış der.. Geleceğe bakarlar.. Geçmişe sünger çekerler..
Ayrıca bu bölüm Filiz,Ömer karakterleri ne kadar yükseldiyse, Yılmaz karakteride o kadar dibe vurmuştur.. Aslı sahnelerinden en çok sinema sahnesini beğenmedim.. Gerisi iyiydi. Kızın bir çabası olmadı.. Yılmaz ilerletmeye çalıştı.. Başardıda.. Ama duygusal film yanlış seçim.. Korku filimi açardı bu ikiliyi.. :img-hyste Halka,fredie bence tam olurdu..
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 11:25
En sinir bozucu sahne Aslı&Yılmaz'ın evde film izledikleri sahneydi. Koca koltukta Yılmaz efendi yer bulamadı Aslının dibine oturdu. Ben bu atakları Aslı'dan beklerken Yılmaz dumur etti beni. Kız bir dokunsa sabah beraber uyanmaları işten değil. Ağamız dünden gönüllü.Gerçi uyanmayacakları ne malum. Gece bitmedi daha.
Anladık Yılmaz ağa yeni bir başlangıç yapmak istiyor ama bu ne acele.Hiç gerçekçi bulmuyorum.
Mahalleli tamda tahmin ettiğim gibi davrandı hiç şaşırmadım aslında.Parasız olan insanlar erdemli olur zenginler sefih diye bir kural yok. Onlarda kimin kayığındaysalar o kayığın küreğini çekecekler doğal olarak. Vefa onlar için anlaşılan sadece bir semt adı.
müjgan güldürdü beni..Evinde rahat etmişlermiymiş..hadi oradan..o evi kim aldı sana.
Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama istiyorum ki Filiz Yılmazı ve mahalleliyi toptan unutsun. O da yapsın yeni başlangıcını.Ki gayet emin adımlarla gidiyor.
Yılmazın söyledikleri ve üzerine yaptıkları cidden affedilecek gibi değil.Bakalım senaristler bizi nasıl ikna edecekler.
chimeneyes
03-03-07, 11:26
valla ben ömer.le ferideyi bir türlü yakıştıramadım ya.... yani dizideki herhangi brisi olur belki ama ferideyle. bitürlü gözüm alışmadı.... birde dansöz olduğu çıktı al sana bi geirlim daha... bu arada yılmazla filiz artık yüzyüze gelip adam gibi konuşsunlar.. bu böylee herkes birbirini yannış anlıyıp duruooo.... artık yeter filizin yılmazın yüzü gülsün mutlu olsunlar... ben aslıyı hiiiiç yılmaza yakıştıramıyorum.... nasıl olurda anlamaz filiz i hala unutamadığını...
EvaLongoria
03-03-07, 11:27
Merak etme yakında nete düşer.. Gooogle videodan izlersin.. :) Valla ben bile kanal d yi beklemiyorum. gidip ordan izlemek daha cazip geliyor. :img-wink: Sadece biraz zaman.. allah allah bu replik kimden di acaba :img-hyste
:)) sadece biraz zaman.. biraz mı?anlattıklarınıza göre Yılmaz zaman falan beklememiş resmen kızın üstüne atlamış yani. Hayır amaç Filiz i unutmak mı kendi duygularını tatmin etmek mi??
Bu arada Ömer Yılmaz ın mağazayı aldığını duyunca sevindi gibi bir şey okudum yorumlarda.. Cidden sevindi mi? Ömer in kafasına bir şey mi düştü ?
:)) sadece biraz zaman.. biraz mı?anlattıklarınıza göre Yılmaz zaman falan beklememiş resmen kızın üstüne atlamış yani. Hayır amaç Filiz i unutmak mı kendi duygularını tatmin etmek mi??
Bu arada Ömer Yılmaz ın mağazayı aldığını duyunca sevindi gibi bir şey okudum yorumlarda.. Cidden sevindi mi? Ömer in kafasına bir şey mi düştü ?
Herkes ondan şaşkın ya.. Uamrım onlar alırlar.. Dedi.. Şaştım.. Yok yok.. Ömer karakteri iyiden iyiye düzeldi gibi.. İflasa uğrayınca elindekileri kaybedince adamın kimyası değişti. İzlerken küçük dilimi yuttum.. Bir o sahnede birde feridenin dansöz çıkması sahnesinde.. :img-hyste
bu bölüm süperdi..ama aslı ve yılmazın bu kadar yakınlaşmasına sinir oldum..
evet arkadaşlar bir bölümü daha geride bıraktık sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz çok sağduyulu mesajlar okudum artık sanırım birbirimizi anlıyoruz diyebilirim
şimdi çoğunlukla bölüm beğenilmiş bana yılmazın yapacaklarını zaten bildiğim için pek şaşırmadım ömer krakteri beni şaşırttı açıkcası bu kadar olmazı ilk defa gördüm ve hayretler içerisinde ömeri izledim siz şimdi iyi anlamda sanımışınızdır ben kötü anlamı kast ediyorum burdan senaristleri tebrik ediyorum beceriksizlikleri için hepsinin ellerine sağlık bence başka bir iş yapsınlar
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 11:45
evet arkadaşlar bir bölümü daha geride bıraktık sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz çok sağduyulu mesajlar okudum artık sanırım birbirimizi anlıyoruz diyebilirim
şimdi çoğunlukla bölüm beğenilmiş bana yılmazın yapacaklarını zaten bildiğim için pek şaşırmadım ömer krakteri beni şaşırttı açıkcası bu kadar olmazı ilk defa gördüm ve hayretler içerisinde ömeri izledim siz şimdi iyi anlamda sanımışınızdır ben kötü anlamı kast ediyorum burdan senaristleri tebrik ediyorum beceriksizlikleri için hepsinin ellerine sağlık bence başka bir iş yapsınlar
Matraka sen demedimiydin Yılmaz&Ömer kanka olabilir diye.E senaristler zemin hazırlıyor işte.Ömer iyi olmazsa nasıl olacak bu iş.
Matraka sen demedimiydin Yılmaz&Ömer kanka olabilir diye.E senaristler zemin hazırlıyor işte.Ömer iyi olmazsa nasıl olacak bu iş.
sevili ağustos böcüğü olacakları söyleyen benim ama üzen gelişme ömerin yaptıkları değil aksine buna sevinenlerden başında gelirim ama böyle olmamalıydı izleyiciyi saf yerine koymamalıydılar benim kızdığım nokta budur açıkcası
sevili ağustos böcüğü olacakları söyleyen benim ama üzen gelişme ömerin yaptıkları değil aksine buna sevinenlerden başında gelirim ama böyle olmamalıydı izleyiciyi saf yerine koymamalıydılar benim kızdığım nokta budur açıkcası
Bizde böyle istemezdik.. Ama oldu.. Ölmüşle olmuşa çare yok. Yani Ömerin düzelmesini sağlayacaklar ki.. Yılmazı anlasın.. Dost olsun.. Tabi bu durumun gelişmesi tuhaf oldu.. bu bölümde herkes küçük dilini yuttu.. 15 bölüm kalmış şurda.. En azından biraz yaysalardı.. İzleyicide bu kadar löp düye baka kalmazdı.
tolgahuzur1
03-03-07, 11:55
amann matraka kafanı taktığın şeye bak.. izleyici çoktan kandırıldı bu olayın senaristler için ne önemi var ki.. olan olmuş ömerle yılmazı başka türlü nasıl birleştirecekler ki..:img-hyste
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 11:57
İzleyici oldukça uzun süredir saf yerine konuluyor.Akşamki bölümde bir dolu mantık hatası mı ararsın. Bu denli üzerinde oynanmış karakterlermi ararsın hepsi mevcuttu..Yani nereden tutarsan elinde kalıyor.
Ömer benide şaşkınlığa uğrattı..Evet gelişme bekliyordum ama bu kadarını bende hayal edemedim.Hani değişmesini gerektirecek bir vaka sözkonusu olsa tamam diyecem..
Ve fekat yinede durumdan memnunum bu ömeri izlemek benim çok hoşuma gitti..Yani bu bölüm sırf ömer izleyesim vardı..
Bozulan kendi olmaktan çıkan karakaterler görmektense, ders almış iyiye doğru giden karakterleri izlemeyi tercih ediyorum. Bu sebepten ötürü bu mantıksızlığı canı gönülden affediyorum. İnandırıcı olmasada inanmak istiyorum ve inanıyorum..
Bizde böyle istemezdik.. Ama oldu.. Ölmüşle olmuşa çare yok. Yani Ömerin düzelmesini sağlayacaklar ki.. Yılmazı anlasın.. Dost olsun.. Tabi bu durumun gelişmesi tuhaf oldu.. bu bölümde herkes küçük dilini yuttu.. 15 bölüm kalmış şurda.. En azından biraz yaysalardı.. İzleyicide bu kadar löp düye baka kalmazdı.
bu sana mantıklı geldimi fatma yılmazın ismini duyanduğunda şuurunu kaybeden bir adam ken ömerzade tekiner hatta örneğini 1 bölüm önce görmüşken nedir bu krakterdeki uçurum farkı madem ömer kardeşini çok düşünen biriydi 30 bölümdür biz niye göremedik sevdiği adamla kavuşmasına engellerden biri değilmiydi.biz uzay çağında yaşıyoruz ama çekilen bu bölüm bizim dünyamızdan değil
ömer herşeye anlayışlı yaklaşan biri olup çıkmış valla annesi ile konuştuğu sahnede bir tane tepki görmedim sanki annesi normal bişey yapmış valla filizde böyle algılarsa işimiz var söylim bu kadar geniş aile görmedim ben
Aslı'nın düşmesi umarım ki biraz daha yakınlaşmaları için düşünülmüş bir şeydir.Daha fazla ileriye gitmemek kaydı ile tabiki .Yılmaz'ın ilgisine karşı Aslı bir adım daha atıp yakınlaşmak istemez inşallah. Aslı'nın hasta falan çıkmasını istemiyorum.Bir olay çözülürken bir olay daha çıkmasın lütfen.
Zeki Müren'in çok beğendiğim şarkısı diziye mükemmel gitmiş.Ama Cem sahneleri olmasaydı daha iyi olurdu.Bence Cem'e o şarkı gitmedi.
Filiz ve Ömer 'in kardeşliklerini birbirlerine ne kadar bağlı olduklarını çok iyi gördük.Ömer ve Handan'ın Cem'in gerçek yüzünü görmesi çok iyi oldu.Şu an tamamen yüzünü görmediler ama amacını biliyorlar.
sevgili matraka; ömerdeki hal ve hareketleri neden acayibine gitti anlamadım benim ömerde şaşırdığım sadece mağazayı yılmazlar aldı diyince çok iyi oldu dedi biraz buna şaşırdım ama yılmaz olduğu için değil mahalleli için çok sevindi onun için tepkide vermedi diğer yaptıklarına bana göre yerindeydi yani ceme haddini bildirmesi yerindeydi kim olsa tepki koyardı annesine söyledikleri falan şaşırılacak birşey değil yani sonuçta ömer çok iyi bir insan
Bide şu tanıma acaip güldüm.. :)
Yılmaz Aslıya sucuklu yumurta yapayım mı diyor..
Aslı kim hayır derki.. Yanına da kocaman bir çay.. Varya yeni çığır açtı bir benzetme.. Duyanda sanır ki.. 5 demlik bitircek.. :img-hyste
amann matraka kafanı taktığın şeye bak.. izleyici çoktan kandırıldı bu olayın senaristler için ne önemi var ki.. olan olmuş ömerle yılmazı başka türlü nasıl birleştirecekler ki..:img-hyste
hayır arkadaşlar eleştirinizi yapmaktan çekinmeyin herkes yapsın bunu bizim yuttumuzu sanmamızı istiyorlar ama yutmadık yılmazın içinde bulunduğu davranışla neler olabileceğini biliyorduk zaten bunu biliyordum bunlar normal şeyler ama dünkü bölümde handan ömer üzerinde bu derece oynama kimi inandırır sorarım
ya bunlar ömer kardeşini anlıyor handan kızını anlıyor da 30 bölümdür biz niye kıvranıyoruz 3-4 bölüm önce kızının onuru ile oynanyan handan anlayışlı bir anne vicdanı olan bir anne olup çıktı ömer desen uçurumu yazmaya utanıyorum arkadaşlar 30 bölümdür çok değişiklikler gördüm ama bu kadarına pes krakter bir bölümde ne olduda değişti ya biri bana açıklasın ömerin kafasına ne dank etti çıldırıcam ya
ben dizimi bu halde görmek istemezdim
sevgili matraka; ömerdeki hal ve hareketleri neden acayibine gitti anlamadım benim ömerde şaşırdığım sadece mağazayı yılmazlar aldı diyince çok iyi oldu dedi biraz buna şaşırdım ama yılmaz olduğu için değil mahalleli için çok sevindi onun için tepkide vermedi diğer yaptıklarına bana göre yerindeydi yani ceme haddini bildirmesi yerindeydi kim olsa tepki koyardı annesine söyledikleri falan şaşırılacak birşey değil yani sonuçta ömer çok iyi bir insan
demek hiç şaşırmadın valla sendende bunu beklerdim o zaman bizim aşıklar neden kavuşamıyorlar bu sorunun cevabını yazda bilim ben gerçekten biz 30 bölümdür bunları kavuşturamıyoruz neden
cem yüzünden mi valla bilmek istiyorum hiç şaşırmamış biri olarak cevapla bana lütfen...
yakupoglu61
03-03-07, 12:05
cem O kadar şeyler yaptı tekinerleri iflas ettirdi yılmaz hariç kimse anlamadı cemin ne olduğunu ama cemin yaptığı bi yanlışla tekinerler cemin ne olduğunu anladı(handan hariç) ve uzak durmaya başladı...????
bu arada ömer hapse doğru adım adım gidiyor...ceme çıkışmadan önce cem parayı verecekti ama şimdi herşeytersine döndü bakalım ne olacak...
Neslihan17
03-03-07, 12:10
hayır arkadaşlar eleştirinizi yapmaktan çekinmeyin herkes yapsın bunu bizim yuttumuzu sanmamızı istiyorlar ama yutmadık yılmazın içinde bulunduğu davranışla neler olabileceğini biliyorduk zaten bunu biliyordum bunlar normal şeyler ama dünkü bölümde handan ömer üzerinde bu derece oynama kimi inandırır sorarım
ya bunlar ömer kardeşini anlıyor handan kızını anlıyor da 30 bölümdür biz niye kıvranıyoruz 3-4 bölüm önce kızının onuru ile oynanyan handan anlayışlı bir anne vicdanı olan bir anne olup çıktı ömer desen uçurumu yazmaya utanıyorum arkadaşlar 30 bölümdür çok değişiklikler gördüm ama bu kadarına pes krakter bir bölümde ne olduda değişti ya biri bana açıklasın ömerin kafasına ne dank etti çıldırıcam ya
ben dizimi bu halde görmek istemezdim
yazdıklarına katılıyorum. sanki seyirciyle dalga geçiyorlarmış gibi birden Handan'ı ve Ömer'i iyilik meleği haline getirdiler. tamam ben de haklı buluyorum Ömerin Ceme tepkisini sonuçta kardeşi tabi büyük tepki gösterecek ama önceden Filiz Yılmaz dediği anda evlerinde şiddetli tartışmalar yaşanıyordu. ömer hemen sesini yükseltiyor handan hanım yılmazı ve kızının aşkını küçümsüyordu. şimdi ise filiz ailesiyle rahatlıkla yılmazı konuşabiliyor. benim de ağzım açık izlediğim sahnelerden birisiydi bu.
cem O kadar şeyler yaptı tekinerleri iflas ettirdi yılmaz hariç kimse anlamadı cemin ne olduğunu ama cemin yaptığı bi yanlışla tekinerler cemin ne olduğunu anladı(handan hariç) ve uzak durmaya başladı...????
bu arada ömer hapse doğru adım adım gidiyor...ceme çıkışmadan önce cem parayı verecekti ama şimdi herşeytersine döndü bakalım ne olacak...
cem yılmaza hep kötü yönünü gösterdi de anladı...ömerlerin bir anda dediğin olayla cemden uzak durması normal değil mi adam açık açık evi veririm filizi alırım dedi ..bunun için oturup anlaşma yapmayacaklardı herhalde...
sevgili sezinti;
valla dünkü bölümün şokunu bir iki gün üzerimden atabileceğimi sanmıyorum herkese bendedim 2 bölüm içinde ceni tekinerler öğrenecek diye öyle oldu ama bu şekilde ve böyle
handan ve ömer madem melektiler biz 30 bölümdür neden kıvrandık biz safmıyız önümüze ne konursa yemek zorundamıyız beğenmediklerinizi dile getirmemiz yanlışmı ?????????kafamda bu kadar soru işaretyi var ben bir iki gün foruma girmem o kadar soruyu çözmem zaman alır
Ömer'i hapisten kurtaracak kişi kim olacak bakalım?
Artık dünkü bölümden sonra ikilinin yakınlaşması kaçınılmaz oldu.Özette Handan'ın anlattığı ve Yılmaz'ın şüphelendiği yazıyor.Yılmaz ne olacak da Filiz'in kendisinden hamile olduğu konusunda şüpheye düşecek...
demek hiç şaşırmadın valla sendende bunu beklerdim o zaman bizim aşıklar neden kavuşamıyorlar bu sorunun cevabını yazda bilim ben gerçekten biz 30 bölümdür bunları kavuşturamıyoruz neden
cem yüzünden mi valla bilmek istiyorum hiç şaşırmamış biri olarak cevapla bana lütfen...
Kusura bakma ama matraka filizle yılmazın kavuşamamasında ömerin az bir payı var tamam bu ilşkiye karşı ama hiçbirzamanda ayırmak için planlar kurmadı sadece bağırıp durdu icraata gelince fos çıktı yani ömer bu ilşkiyi istemiyordu ama engellemek içinde çaba sarfetmedi
Eğer yılmazla filiz bu durumdaysa birbirleriyle konuşmamaları birbirlerine güvenmemeleri cemin bitmek tükenmek bilmeyen kötülükleri,planları sonra handan hanım gibi bir insan cemle planlar yapmalar duygu sömürüsü yapmalar yani bunlar etken
Bende senin yılmazın davranışlarını normal karşılamana şaşırıyorum yani aşık olan aslı mı yılmaz mı anlamadım arabada elini tutmalar aralarındaki diyaloglar sonra aslının evine gidip aslıyya yakınlaşmak için her mazereti kullanıyor aslı bulmaca çözerken kalkıp aslının neredeyse kucağına oturacaktı elini aslıya sarması sonra aslı ağladı diye gözyaşlarını silmesi allahtan aslı fazla yakınlaşmıyor yoksa yılmaz dünder razı beraber olmak için yani kusura bakma ama sana normal gelebilir belki ama bana hiç normal gelmiyor tamam şuanda filizle ayrılar ama sonuçta filizi aldatıyor bence
cem yılmaza hep kötü yönünü gösterdi de anladı...ömerlerin bir anda dediğin olayla cemden uzak durması normal değil mi adam açık açık evi veririm filizi alırım dedi ..bunun için oturup anlaşma yapmayacaklardı herhalde...
bumudur sinem olay budur o kadar kolay anladılar cemin gerçek yüzünü öylemi filiz maden şüphelendi o fotoyla alşam vakti bebek arabasıyla çifliğe gelince zeki kızımız nasıl anlamadı yılmaz krakterini mahvetmek içinmiydi herşey sorarım size
madem tekinerler bu kadar iyiydi biz bu çileyi neden çektik madem iyilerdi 2-3 bölüm önce bir anne kızının onuru ile oynayıp yılmaza bu oyun neden oynandı bir bölümde bir insanın değişebileceğini kimse bana inandıramaz ben inanmam ama sen inanabilirsin
önümüze ne konursa yemeğe alıştık ya bunada alışırız kanatlı tekiner ailesi herkes kötüymiş bir tek tekinerler iyiymiş onu anladım
bu sana mantıklı geldimi fatma yılmazın ismini duyanduğunda şuurunu kaybeden bir adam ken ömerzade tekiner hatta örneğini 1 bölüm önce görmüşken nedir bu krakterdeki uçurum farkı madem ömer kardeşini çok düşünen biriydi 30 bölümdür biz niye göremedik sevdiği adamla kavuşmasına engellerden biri değilmiydi.biz uzay çağında yaşıyoruz ama çekilen bu bölüm bizim dünyamızdan değil
ömer herşeye anlayışlı yaklaşan biri olup çıkmış valla annesi ile konuştuğu sahnede bir tane tepki görmedim sanki annesi normal bişey yapmış valla filizde böyle algılarsa işimiz var söylim bu kadar geniş aile görmedim ben
ömeer kötü bir insan değildi ki...bu bölüm açığa çıkardılar ömerdeki cevheri sadece ben çok memnunum bu durumdan..evet ömer yılmazı sevmedi ama bu aşkı engellemedi...sadece destek vermedi...istemedi bağırdı çağırdı ama filizle yılmazı ayırmak için bi çaba sarf etmedi..tıpkı cemi sevsede filizle ilişkisi olmasına destek vermediği gibi...annesine anlayışlı davrandı çünkü art niyetle yapmadığını düşündü...evet ailcek yılmazı istemiyolardı ama bu böyle olmaz dedi ömer ne güzel...bu yükü taşıma filize söyle dedi..genişlikle ne alakası var?
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 12:17
Tabiki yutmadık matraka.. Biz izleyiciler o kadar saf değiliz.
10 bölüm civarı senaryo bir kısır döngü içerisindeydi.Aslında tüm karakterleri toparlamak içinde iyi bir fırsattı..Yılmaz&Filiz özeleştirilerini izlerken diğer taşlar yerine oturtulabilirdi. Ama hiç olur mu? Daya acıyı daya acıyı..Sonrada damacanayla su ver..Ekaranlarda gösterilen tüm diziler öyle değilmi.Güzel bir girizgah ardından 20-25 bölüm karınca hızında ilerlemeler, acılar, entikalar sonra bir bakmışın 1 bölümde herşey hallolmuş.izleyicide der Allah allah madem bu kadar kolaymış biz neden bunca ay gerildik..
Ne varki tipik bir izleyici olarak güzel sahneler izlemeyi (her ne kadar mantıksızda olsa) entrika ve yanlış anlamalara tercih ediyorum.
Açıkcası özette Ömer Handana tepki verecek yazıyordu. Ama adamda sakince biraz kızgınlık oldu.. İşte bunada çok şaşırdım.. Eski bölümlerdeki Ömer olsaydı bağıra çığıra çoşardı.. Ama bu nerde o nerde..
Sanırım yeni muhite taşınınca volume kıstılar.. :) Villada istediği gibi bağırıyordu.. Ama burda öyle değil. Yeni ev Ömere dinginlik vermiş.. :img-hyste
Arkadaşlar birazdan kanald'de genç magazinde ıhlamurlar altında'nıun setine girecekler ..ben izleyeceğim.. kaçırmayın
Kusura bakma ama matraka filizle yılmazın kavuşamamasında ömerin az bir payı var tamam bu ilşkiye karşı ama hiçbirzamanda ayırmak için planlar kurmadı sadece bağırıp durdu icraata gelince fos çıktı yani ömer bu ilşkiyi istemiyordu ama engellemek içinde çaba sarfetmedi
Eğer yılmazla filiz bu durumdaysa birbirleriyle konuşmamaları birbirlerine güvenmemeleri cemin bitmek tükenmek bilmeyen kötülükleri,planları sonra handan hanım gibi bir insan cemle planlar yapmalar duygu sömürüsü yapmalar yani bunlar etken
Bende senin yılmazın davranışlarını normal karşılamana şaşırıyorum yani aşık olan aslı mı yılmaz mı anlamadım arabada elini tutmalar aralarındaki diyaloglar sonra aslının evine gidip aslıyya yakınlaşmak için her mazereti kullanıyor aslı bulmaca çözerken kalkıp aslının neredeyse kucağına oturacaktı elini aslıya sarması sonra aslı ağladı diye gözyaşlarını silmesi allahtan aslı fazla yakınlaşmıyor yoksa yılmaz dünder razı beraber olmak için yani kusura bakma ama sana normal gelebilir belki ama bana hiç normal gelmiyor tamam şuanda filizle ayrılar ama sonuçta filizi aldatıyor bence
dediğin gibi filizle ayrılar neden ayrıldılar sizlerin melek bildikleriniz yüzünden annesine şimdi filiz tepki göstermeyecek anladım yazık başka bişey demiyorum gazi mahallesi insanları kötüymüşi meğer kendi arzularına koşan insanlarmış tekinerler melekmiş yılmaz filiz boşuna kavuşamamış niye kavuşamdılar niye filiz o zaman ailesini niye karşına almadı madem tepkileri yoktu 2-3 bölüm önce cemle konuşan handan yılmaz hakkında neler söylüyor şimdi kızının onuruyla oynamış handan ömerle konuşuyor ama normal bir olaymış gibi sen mantıklı bul bana gelmiyor
demek ömerin az payı var 40-47 bölümler arasını bir daha izle her seferinde ömerden filize ne söylediği devamlı hangi cümleleri kurduğunu bir daha izle yazık çok yazık tekinerler düzgün aile çıktılar
bumudur sinem olay budur o kadar kolay anladılar cemin gerçek yüzünü öylemi filiz maden şüphelendi o fotoyla alşam vakti bebek arabasıyla çifliğe gelince zeki kızımız nasıl anlamadı yılmaz krakterini mahvetmek içinmiydi herşey sorarım size
madem tekinerler bu kadar iyiydi biz bu çileyi neden çektik madem iyilerdi 2-3 bölüm önce bir anne kızının onuru ile oynayıp yılmaza bu oyun neden oynandı bir bölümde bir insanın değişebileceğini kimse bana inandıramaz ben inanmam ama sen inanabilirsin
önümüze ne konursa yemeğe alıştık ya bunada alışırız kanatlı tekiner ailesi herkes kötüymiş bir tek tekinerler iyiymiş onu anladım
filiz için bu son oldu..ömerde kardeşine yapılan teklif sonunda celallendi..handan zaten aynıydı fevri davrandınız dedi bu kadar çabuk toparlamalarına bende şaşırdım ama bir taraf fena halde dağıtırken diğer tarafı toplamaları gerekiyordu...Ömer zaten bir pişmanlık dönemindeydi belki aşırı bir tepki vermiş olabilir ama buna sebep filiz oldu eve karşılık beni istiyor diyerek...
ömere takacağına birazda yılmazı düşünsen matraka ne var :) yılmazın yaptığı davranışlar yılmaza yakışıyor mu sence..yılmaz bu mu ya da...filiz ne olursa olsun yılmazın aşkıyla ölücem derken ylmazın beni bekle sana gelicem demesi ne kadar doğru ...
Neden bu kadar şaşırdığını anlamadım.Ömer Yılmaz'ı sevmiyor.Ama annesinin yaptığı şekilde Yılmaz'a ve Filiz'e karşı hiçbir oyun planlamadı.Ömer'de duyguları olan bir insan .Bu şekilde böyle bir plana aman ne iyi yapmışsın anne diyecek hali yoktu herhalde. Yılmaz'ı alıp bağrımıza basalım da demedi.Ömer bence baştan beri sergilediği hassasiyet ve düşünceyle yaklaştı..Birden bire değişme söz konusu değil.
ömeer kötü bir insan değildi ki...bu bölüm açığa çıkardılar ömerdeki cevheri sadece ben çok memnunum bu durumdan..evet ömer yılmazı sevmedi ama bu aşkı engellemedi...sadece destek vermedi...istemedi bağırdı çağırdı ama filizle yılmazı ayırmak için bi çaba sarf etmedi..tıpkı cemi sevsede filizle ilişkisi olmasına destek vermediği gibi...annesine anlayışlı davrandı çünkü art niyetle yapmadığını düşündü...evet ailcek yılmazı istemiyolardı ama bu böyle olmaz dedi ömer ne güzel...bu yükü taşıma filize söyle dedi..genişlikle ne alakası var?
genişlikle şöyle bir durum var handan yaptığını oğluna anlatıyor ömer bir sahen önce senin onurunu kimse ezdirmem diyor handan itiraf ediyor ömer bunu sadece yanlış bir davranış olarak nitelendiriyor ve filize anlatmasını istiyor.genişlik kısmı bu ömer hiçbir zaman engel olmadı doğru diyorsun ama engelle ne kast ettiğin ömnemli ömer destek vermedi zorundada değil ama illa engel demek arkasından planlar kurmak değil bunuda söylim
tekinerler melekmiş melek handan da dahil buna gazi mahalleliler 5 para etmez insanlarmış senaristlere teşekkürlerimi sunuyorum bu bölüm için
genç magazini izledim :) aslıyla yılmazın yakınlaşma sebebi dar mekanda çok adamla çalışmanın zorluğundanmış :):) demekki o yüzden sürekli baş başalar ...zeynep hanım haziran sonuna kadar bir aksilik olup beni ispanyaya postalamazsa hikayem devam edecek dedi :) yaşadık yani :)
dizide haziran sonunda bitiyormuş
İzledim ama yarısını kaçırdım..
Hayırlı olsunb dizi haziran bitecek. .Birde Aslı sezon sonuna kadar kalacakmış.. Herhangi bir ispanya yolculuğu yazılmazsa.. :)
yakupoglu61
03-03-07, 12:30
cem yılmaza hep kötü yönünü gösterdi de anladı...
cem yılmaza bak bn neler yapıyorum demedi.yılmaz cemin üstüne gidip açıklarını buldu.bunun son kanıtıda BAKINIZ SON KAÇAKÇILIK OLAYI...
simdi genc magazin ıhlamurların setindeydi dün izlediğimiz acık artırmaya gitme sahnelerinin cekildiği zamandı bülent inal büyük ihtimalle haziran sonunda dizimiz bitecek trafik ve hava sartları bizi cok zorluyo dedi zeynep beserler son anda beni ispanyaya yollamazlarsa aslının hikayesi de haziran sonuna kadar devam eder herhalde dedi...
sevgili matraka sana göre tekinerler sana göre düzgün insanlar olmayabilir ama bana göre filizle ömer çok düzgün insanlar özellikle filiz bana göre dizideki en düzgün ve en iyi insan ayrıca gazi mah. insanları kötü değil ama çok nankörler filize karşı tavırları hiç iyi değil oysa filiz onlar için neler yaptı ama karşılığınıda çok güzel verdiler sağolsunlar
Neden bu kadar şaşırdığını anlamadım.Ömer Yılmaz'ı sevmiyor.Ama annesinin yaptığı şekilde Yılmaz'a ve Filiz'e karşı hiçbir oyun planlamadı.Ömer'de duyguları olan bir insan .Bu şekilde böyle bir plana aman ne iyi yapmışsın anne diyecek hali yoktu herhalde. Yılmaz'ı alıp bağrımıza basalım da demedi.Ömer bence baştan beri sergilediği hassasiyet ve düşünceyle yaklaştı..Birden bire değişme söz konusu değil.
ya bende seni anlamadım benim biz 30 bölümdür neden kıvranıyoruz bu aşkta engel sadece cemmiydi madem o fotoyu filiz gördüğünde anladı herşeyi mademki yılmazda uyardıktan sonra görüşmeye neden devam etti mecburende olsa görüşmeyebilirdi sadece bu teklif yüzünden açığa çıkması garip olmadımı basit olmadımı kızkardeşinin onuru ile oynandığını düşünen ömer ceme posta koyarken annesinin yaptığına sadece böyle yapmamamıydın diyebildi.bu davranışı normal miş gibi karşıladı hani kimseye kızkardeşinin onuru oynanmasına izin vermezdi ömerdeki bu değişim vardı madem yılmazla bir bölüm önce konuşması neydi ne alaka
biras önce kanald'de genç magazin programnda ıhlamurlar altında setini gösterdiler:):)
dizi haziran sonna kadar devam etcekmiş:):)aslı da ispanyaya yollanmazsa haziran sonna kdr dizide kalcakmış
sevgili matraka sana göre tekinerler sana göre düzgün insanlar olmayabilir ama bana göre filizle ömer çok düzgün insanlar özellikle filiz bana göre dizideki en düzgün ve en iyi insan ayrıca gazi mah. insanları kötü değil ama çok nankörler filize karşı tavırları hiç iyi değil oysa filiz onlar için neler yaptı ama karşılığınıda çok güzel verdiler sağolsunlar
evet filizin melek olduğunu anladık çok şükür hatta ömerde melekmiş hatta handanda vicdanlı bir melek kötü olan gazi mahalleli insanlarmış yılmaz kötüymiş vaybe ıhlamurlar altında dizisi çok defa şaçmaladı belki ama bu kadarına şahit olmamıştım sen görme zaten gördüğün gibi gör benim gördüklerim bana yetti fazlasını kaldıramam
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 12:38
Ben seni biraz anladım matraka. Çok haksız sayılmazsın..
Senin yaşadığın bu hayal kırıklığını biz 10 küsur bölümdür yaşıyoruz..Yılmaz böyle yerlere düşecek karaktermiydi? Neden bir tarafı yüzeltirken diğer tarafı yerin dibine sokuyorlar. İllaki araya keskin sınırlar koyacaklar..Elini koy vicdanına ve söyle.. Bu bölüm Gazi mahallesi halkının yaptığını doğru buldun mu? Yılmazı sormuyorum bile..
Senin yaşadığın bu hayal kırıklığını biz 10 küsur bölümdür yaşıyoruz..Yılmaz böyle yerlere düşecek karaktermiydi? Neden bir tarafı yüzeltirken diğer tarafı yerin dibine sokuyorlar. İllaki araya keskin sınırlar koyacaklar..Elini koy vicdanına ve söyle.. Bu bölüm Gazi mahallesi halkının yaptığını doğru buldun mu? Yılmazı sormuyorum bile..
Bende cevaplayayım..
Açıkcası ordaki o haberi alışlarında Filiz yanlarında idi. Onun yanlarında olduklarını biliyorlardı.. Bu sevinçleri iyi olmadı.. Nerde mahallenin kötü gün dostluğu.. Açıkcası bu bölüm gazi mahalleliler düşüşte idi.. Hemde Yılmaz..
Müjganda nasıl evimde rahatmısınız demesi çok kötüydü. Bu kadın insanı yerin dibine sokar.. :img-hyste
evet filizin melek olduğunu anladık çok şükür hatta ömerde melekmiş hatta handanda vicdanlı bir melek kötü olan gazi mahalleli insanlarmış yılmaz kötüymiş vaybe ıhlamurlar altında dizisi çok defa şaçmaladı belki ama bu kadarına şahit olmamıştım sen görme zaten gördüğün gibi gör benim gördüklerim bana yetti fazlasını kaldıramam
zaten sana görede filiz ve ömer çok kötüler yılmazda ,mahallelide harika insanlar çok iyiler onlar ne yapsa doğrudur yanlış bile yapsalar nedenleri vardır yani filizide iyi bir insan olmadığını söylüyorsun ya pes diyorum
hayır doğru bulmadım zaten neden kızgınım sanıyorsun insanlarla o kadar oynandıki diziyi izleyince insan direk şunu düşünüyor şu tekinerler ne muhteşem insanlarmış biz kıymetini bilememişiz babası yılmaz filiz ile evlenecek diye kriz geçiyor abisi engel duruyor handan engel duruyor geliyor bu bölüm aslında onların iyi niyetli olduğu yılmazı hiç aşağılamadıkları handan kızının onuruyla oynamadı evlerindeki hizmetçileri bile ayrı sınıf vatandaş sanan lar bu bölümü izleyince öyle olmadığı görmeleri sizin açınızdan sevindirici benim açımdan rezalet bir durum
bu resmen bağıra bağıra bağıra krakterlerin kişilikleriyle oynamaktır.kısacası ben yanlış diziyi izlemişim izledeiğim dizi ıhlamurlar altında değilmiş tekinerler insanmış onları 30 bölümdür eleştirdim haksızmışım
ben aynı hisleri ömer bu bebek dogmamalı dediğinde de yasadım hiçbi zaman bu noktaya gelecek kadar kötü değildi o ya da filizi getirdikleri durumlarda yaptırdıkları hatalarda, filizin karakterine ne kadar ters hale getirdiler onu bunlar olurken onları anlamayıp ben olsam yapmazdım bu yüzden anlamıyorum filizi diyordun simdi de yılmazın cesitli hatalar yapmasını saglıyorlar yılmazla gazi mahallesindekileri düsüncesizlestiriyorlar vefa duyguları yok gibi davranıyolar acıkcası filizi o kadar değiştiren, ömere o lafları söylettiren yılmazı saflastırıp aynalyı mantıksız hale getiren senaristlerimiz bunları da yapabilir sasırmamalıyız hatta filizi ve ömeri o zaman yargılayabiliyosak simdi de yılmaz ve gazi mahallelileri yargılayabiliriz o zaman ne kadar sacmaladılarsa simdi de cok farklı değil ne de olsa...
ben aynı hisleri ömer bu bebek dogmamalı dediğinde de yasadım hiçbi zaman bu noktaya gelecek kadar kötü değildi o ya da filizi getirdikleri durumlarda yaptırdıkları hatalarda, filizin karakterine ne kadar ters hale getirdiler onu bunlar olurken onları anlamayıp ben olsam yapmazdım bu yüzden anlamıyorum filizi diyordun simdi de yılmazın cesitli hatalar yapmasını saglıyorlar yılmazla gazi mahallesindekileri düsüncesizlestiriyorlar vefa duyguları yok gibi davranıyolar acıkcası filizi o kadar değiştiren, ömere o lafları söylettiren yılmazı saflastırıp aynalyı mantıksız hale getiren senaristlerimiz bunları da yapabilir sasırmamalıyız hatta filizi ve ömeri o zaman yargılayabiliyosak simdi de yılmaz ve gazi mahallelileri yargılayabiliriz o zaman ne kadar sacmaladılarsa simdi de cok farklı değil ne de olsa...
kesinlikle katılıyorum ...ikinci sezonun ilk başlarında ömerle filiz çok değişmişlerdi filiz iki lafı bir araya getirip konuşamıyordu bile...şimdi de durum tam tersi olmaya başladı...gazi mahallesindekilerin bencillikleri,müjgan hanımın benim evimde rahat mısınız demesi...yılmazı saymıyorum bile aslıyla dip dibe oturmaları... karakterler çok değişiyor bu seferde düzgünlükler tekinerlerin etrafında dönüyor
insanlar değişirler bunu anlarım az çok psikolojidende anlarım ama bu bölüm tekinerleri anlamamı kimse beklmesin vasın forum mutlu olsun siz şimdi en iyi bildiğin şeyleri yapın yılmazı asın biz bunlarla oyalanalım remen bizimle dalga geçtiler handanı bile haklı yaptılar ya diyecek lafım kalmadı bir dahaki bölümde daha çok şaşıracaksınız çok...şimdi bir güzel bütün faturanın yılmaza kesildiği sahneler izleriz yazık ya valla yazık
Ağustos Böcüğü
03-03-07, 12:58
hayır doğru bulmadım zaten neden kızgınım sanıyorsun insanlarla o kadar oynandıki diziyi izleyince insan direk şunu düşünüyor şu tekinerler ne muhteşem insanlarmış biz kıymetini bilememişiz babası yılmaz filiz ile evlenecek diye kriz geçiyor abisi engel duruyor handan engel duruyor geliyor bu bölüm aslında onların iyi niyetli olduğu yılmazı hiç aşağılamadıkları handan kızının onuruyla oynamadı evlerindeki hizmetçileri bile ayrı sınıf vatandaş sanan lar bu bölümü izleyince öyle olmadığı görmeleri sizin açınızdan sevindirici benim açımdan rezalet bir durum
bu resmen bağıra bağıra bağıra krakterlerin kişilikleriyle oynamaktır.kısacası ben yanlış diziyi izlemişim izledeiğim dizi ıhlamurlar altında değilmiş tekinerler insanmış onları 30 bölümdür eleştirdim haksızmışım
Sonuç itibarı ile elimizde düzeltilmemiş değiştirilmemiş karakter kalmadı.
Beşer şaşar durumu çok abartıldı dizide.Ben artık hiç güvenmiyorum senaristlere her an her şeyi yapabilirler.
Bizim sevinmemizin nedeni tekiner ailesinin melek olmasından ziyade artık Yılmaz&Filiz çiftine engel olmayacakları izlenimi vermeleri sebebiyleydi.
Tek engel Yılmaz kaldı..o cephedede uzun süre bir gelişme beklemiyorum.
Muhtemel Yılmaz önümüzdeki bölüm gerçeği öğrenecek.Ama şu şartlar altında yapabileceği hiç bir şey yok.Kafasını duvarlara vurmaktan başka..
Sonuç itibarı ile elimizde düzeltilmemiş değiştirilmemiş karakter kalmadı.
Beşer şaşar durumu çok abartıldı dizide.Ben artık hiç güvenmiyorum senaristlere her an her şeyi yapabilirler.
Bizim sevinmemizin nedeni tekiner ailesinin melek olmasından ziyade artık Yılmaz&Filiz çiftine engel olmayacakları izlenimi vermeleri sebebiyleydi.
Tek engel Yılmaz kaldı..o cephedede uzun süre bir gelişme beklemiyorum.
Muhtemel Yılmaz önümüzdeki bölüm gerçeği öğrenecek.Ama şu şartlar altında yapabileceği hiç bir şey yok.Kafasını duvarlara vurmaktan başka..
daha çok şeylere şaşıracaksınız derken neyi kstettiğimi ilerleyen bölümlerde görücek 180 derece kendi etrafında dönen insanların birden eskiye dönmeleri felan olucak daha çok şeylere gebe dur bakalım cem daha psiko takılmaya başlamadı henüz yılmaz engel felan değil filize dönüş yok bir dahaki bölüm filizin imalarından şüphelenecek
Yılmazla Aslının yakınlaşmalarını biraz çözümlemek istiyorum. yılmaz açısından düşünüyorum hani empati yapıp ona kızmıyım diye aslıyla yakınlaştığı için.
yılmaza göre filiz ondan ayrılır ayrılmaz başkasından hamile kaldı bu durumda aslıyla birlikte olmaması için hiçbir neden yok. filiz açısından bakalım yılmaz onun başkasından hamile olduğunu düşünüp onu aşağıladı ve üstüne üstlük başkasıyla birlikte olmaya başladı. ama filiz yılmazın tavrına rağmen gidip mutluluğu bir başkasında aramadı. demekki filiz çok sağlam karakterli bir kız ve gerçekten sadık bir aşık. yılmazda gerçekten tutkulu bir adam ama karakterinde yanlış olan şeyler var. Birisi tarafından kendince terkedildiğinde yada ayrılık yaşadığında hemen ona aşık ama kendisinin sevmediği bir kızın bu duygularından faydalanıyor. bu hiç hoş bişey değil. zamanında filizede bunu yada benzerini diyelim yapmıştı.
Tele - Barometre
2 Mart 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 17,30 40,20
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,70 25,80
3 Yabanci Damat [net] Kand 8,40 20,00
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 6,30 20,40
5 Atv Spor Haberleri Atv 6,30 16,80
----------------------------------------------
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
2 Mart 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 14,10 35,60
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,60 29,90
3 Yabanci Damat [net] Kand 11,20 28,90
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,00 29,10
matraka bazi yerlerde sana katiliyorum ama bazilarindada katilmam mümkün deyill!!
bende dünn ömer hanadanin tavirlarini agzim acik izledim gecen bölüm nasillardi bu bölüm nasillar diye 1 bölümdee bukadar deyisiklik nasil olur diyee!! ama ömer zaten kötü bi insan deyildi sadece onun bunun dolduruslarina gelipp yilmaz ve filize ates püskürüyoduu...ömerin bu bölümkii cogu sahneleriii benim hosuma gitti ve eski ömer olarak nitelendirdimm mesela su cem meselesi yanii handan evi kabul etti sora filiz geldi noldugunu sorduu ve sora gercekleri anlatti para ev karsiliginda onu almak istedigini söyledii yanii ömerdee bunun altinda klicak deyildi herseye ragmen o bi abi babasi öldü o simdi ailesinee destek cikmasi lazimm onun icindeee gidip ceme hatdini bildirdiii!!!
handana gelirsekte evi kabul etti cemi iylik melegi görüdügü icinn soraa filize teklifini duydugu zamanda hic öyle bi anne gibi tepki vermedii ayaga bile kalkmadi yanii hatta nasil olur gibi filizi yalanci cikartmaya calisti ama baktiki is baya ciddi filize hak verdii ama cemin hala öyle bisey yapmasina pek inanmadii inanamak zorunda kaldii ve bu konuda handan pekk bi deyismediii!!
sadece vijdan konusunda 1 2 bölümde vijdanli duygusal bi kadin yaptilarr bu biraz sacma geldi bana ama yanii filizin ne kadar üzüldügünü gördüüü yilmaz yokken mutlu olmadiginida gördüüü bide üstüne üstelik ömer elif ve filiz sahnesi olunca handanda o konusmalara sahit oluncaaa bide cemin öyle bi teklif yapmasii onu pismanliga götürdüü ve filize acimaya basladii ve ömerlen paylasti ömerde sonucta bi baba bi abii tamam oda dedi ben yilmazi sevmiyorum ama bu kadarida biraz fazla diyee ve cokk hakli ne kadar sevmese istemesede dogucak cocuk onun yiyeni oluyoo ve arada filiz oldugu icinn annesine filizee anlatt bence dedii.... ve hanadn kendini tutamayippp anlati ayrica handandaa ömer gibi yilmazi sevmiyoduu ve karsi cikiyodu handanda ömer gibi hic bi plan yapmadii yapmadi derken bi eda konusu vardii oda öyle bi kötü sonuc olmadii bide cemlen plan yapti yoksa handanda ömer gibi bagirip cagiriyo baska da bisey yaptigi yok yaniii plan yapsada basarili olamiyo zatenn hemen kendini ele veriyooo
acıkcası handanı hiç de iyi görmedim kapıcıya davranısları, cemi hala savunmaya calısması ki bence hala cok kötü görmüyo da, vicdanlı gibi gösterdiler ama ömer söyle demese filize hala söylemezdi ya da cemle evlenmeye karar verseydi filiz bi ömür saklardı o sırrı. vicdanlı oldugunu cok da düsünmüyorum sartlar onu söylemeye itti bence. ömere gelince ömer zaten kötü biri değil evet yılmaza hep karsı olmustur ilk sezon bunu gayet normal buldum ama bu sezonki abartılıydı kesinlikle kardesini anlamaya calısmalıydı bu cok dogru ama hala o yönde ters zaten filizin askını anladı belki ama hala yılmaza inanmıyo yine de cem konusunda onu hiç zorlamadıgı acık yani cemin o teklifine verdiği tepki ömer için normaldi ben cemin ikna edecegini düsünmüstüm ama ömer buna zaten fırsat vermedi kararını vermişti. magazanın alınmasına tepkisi mahallelileri düsündüğü için olumluydu yoksa baska sartlarda eminim sinir olurdu ben ömeri bastan beri cok sevmesem de kızdıgım cok zamn da olsa kötü biri de değil asla öyle de gösterilmemeli...
gazi mahallesindeki insanları da düsüncesiz göstermiş olabilirler ama ben gercekten anlıyorum tüm umutları bitmisken ellerine bi anda büyük bi fırsat gecti ne kadar heveslendiler o anda cok da düsünceli olamamaları gayet normal bence ben cok yadırgamadım acıkcası üzerlerinde cok da oynandıgı düsüncesinde değilim...
yılmaz için pek bi şey diyemem ilişkileri bi anda cok abartıldı, gercekten hoslandıgınız insana bile hemen yaklasmazsınız yılmaz hoslanmamasına ragmen elini falan tuttu birlikte vakit gecirmelri normal elbette ama bu kadarı abartılıydı. filize iması kaba olsa bile normaldi bence sonucta cek yırtma meselesinde falan da hep cem arka cıkmadı mı onlara simdi de öyle olur dedi valla ben sadece aslıyla yakınlasmasını abartılı buldum gerisi normaldi yani...
daha çok şeylere şaşıracaksınız derken neyi kstettiğimi ilerleyen bölümlerde görücek 180 derece kendi etrafında dönen insanların birden eskiye dönmeleri felan olucak daha çok şeylere gebe dur bakalım cem daha psiko takılmaya başlamadı henüz yılmaz engel felan değil filize dönüş yok bir dahaki bölüm filizin imalarından şüphelenecek
Ooo demek bunu kastediyordun.. Valla bende senin gibi azğım bir karış izledim.. Ve benim gibi bir çok kişi..
Yılmaz Tekinlerini evine Feride amaçlı gidecek. Filiz kapıyı açcak. Yılmaz abinle konuşmak istiyorum diyecek.. Abi ortama gelirkende Filiz lafı gediğine oturtacak.. Yılmazın şüphelenmesi bundan ötürü olcak. Handan gidipte konuşma yapmaz.. Çok şey beklemeyin gelecek bölüme dair.
sevgili Matraka;Hadi ömerle handana şaşırdın birden karakterlerinin değiştiğini söylüyorsun ama filize niye çok şaşırdın ve karakterinin değiştiğini düşündün bunu anlamadım yani sen bu bölümde ne bekliyordun filizden yani ceme tepki göstermemesinimi yani filiz çok uzun zamandan beri hata yaptığı yok dünkü bölümdede şaşırtacak bir hareketde yapmadı bana göre filiz çok iyi bir insan ve sağlam karakterli biri
nazende_72
03-03-07, 13:33
Bu bölüm yine Yılmaza sinir oldum ve alkışlarım Filiz ve Ömer tekiner kardeşlere. Filiz yine aşkına sahip çıktı.Yılmaz kesinlikle Filizin aşkını haketmiyor.Senaristler bize bir iyilik yapıp Filizin karşısına Filizin aşkına yakışır birini çıkarsınlar. Yılmaz zaten kendine uygun birini buldu.Mesut bahtiyar eylesin onları.Gerçi Filiz en büyük aşkını kucağına alcak ama olsun yinede adam gibi bir seveni hakediyor.Ferideninse geçmişinde dansöz olmasına çok şaşırdım.Bu adam nasıl olduda gazete ilanlarını görmedi hayret!.. Adam zengin ve de mafya tipi var.Şimdiye kadar nerdeydi.?
ya bende seni anlamadım benim biz 30 bölümdür neden kıvranıyoruz bu aşkta engel sadece cemmiydi madem o fotoyu filiz gördüğünde anladı herşeyi mademki yılmazda uyardıktan sonra görüşmeye neden devam etti mecburende olsa görüşmeyebilirdi sadece bu teklif yüzünden açığa çıkması garip olmadımı basit olmadımı kızkardeşinin onuru ile oynandığını düşünen ömer ceme posta koyarken annesinin yaptığına sadece böyle yapmamamıydın diyebildi.bu davranışı normal miş gibi karşıladı hani kimseye kızkardeşinin onuru oynanmasına izin vermezdi ömerdeki bu değişim vardı madem yılmazla bir bölüm önce konuşması neydi ne alaka
cemin normal olmadığını tam kestirememişti ama bu ahlaksız teklifle yılmazın uyarısıyla parçaları birleştirdiğini düşünüyorum filiz...bende izlerken senin gibi düşünmüştüm o fotodan bunu çıkardıysan neden mesafe koymadın diye ama taşlar teklifle beraber yerine oturdu...
Neslihan17
03-03-07, 13:47
bence burda iyiye giden ömer ve handan karakteri değil (gerçi handanın düzeleceğinden hiç umudum yok ama yine de vicdan demesi ilgimi çekti) kötüye giden yılmaz karakteri tartışılmalı. çünkü her insan hata yaptığını anlayabilir pişman olabilir. belki bu kadar kısa sürede olmayabilir ama sonuçta bu bi dizi. dizilerde seyirci olarak her şeyin hızlı çözüme kavuşmasını isteriz ama hızlı olduğu zaman da tepki gösteririz. Türk milleti olarak da böyle bi huyumuz var. dediğim gibi iyiye giden insanları alkışlamalıyız. kötüye gideni de eleştirmeliyiz. şekil A: Yılmaz! kendi kendine büyüttüğü sevdasını bi kalemde hem de başka birisiyle silebiliyor. bence bu kadar basit olmamalı. onun aşkını ben günü birlik aşk olarak tanımlamıyordum. şıpsevdi bi aşık olarak tanımlamıyordum. bi çok insan da benim gibi düşünüyordu. ama nerdeyse günümüzün aşıkları gibi davranmaya başladı. Semra teyzenin tabiriyle DALDAN DALA! bir Filizci olarak Yılmazı kınıyorum. bundan sonra Filiz HER NE YAPARSA YAPSIN YANINDAYIM.(hata yapsa bile)
haftalardır dizide bize sıkıntı veren bir düğüm vardı ve bu düğümün çözülmesi haftalar alır diye düşünürken bir bölümde yarısından çoğunu çözdüler artık iş sadece yılmazla filizin biraraya gelmesi, yılmazın cemi yakalatması ve yeni çıkan feride sorununa kaldı. bu feride sorununun tekinerlerle yılmazı yakınlaştıracağını düşünüyorum yılmazla ömer işbirliği yapabilirler. açıkçası bu bölümde çok mu çok saçma bir olay gözüme çarptı. yau bu tekinerler değil mi ceme çok fazla güvenen ve toz kondurmayan. bir anda tam tersine dönmesi biraz saçma oldu. hayret ömere de nasıl oldu da filize cem öyle şey yapmaz demedi, biricik dostuna niye toz kondurmadı çok şaşırdım :) doğrusu saçmalıklar yine saçmalıklarla düzeltildi neyse en azından doğru yol bulundu gibi idare edelim... bu arada bazı arkadaşlar yılmaz-aslı ilişkisine imkansız diyorlardı ama yılmaz filizi unutmak için aslıya sarılabilir demiştim, ayrıca yılmaza nasıl af dileyecek diyenlerde benim filiz bu olayı öğrenir ve yılmaza koşar sözlerimi okumamışlar sanırım :)
Bence ıhlamurlar altında 74. bölümde değil en az 78. bölümde bitecekdir
Bugün magazin programında Bülent inal dizinin haziran ay'ının son haftasında biteceğini söyledi yani 74.bölüme geldiğinde daha mayısın başları veya ortalarında olmuş oluyoruz birde anlaşmalar hep 13. bölümlük oluyor.Bence 74 bölümden daha fazla sürecek
ya ömer ve handan neden birden bire iyimser anlayisli oldu soruluyor nedeni cok acik degilmi? senaristler kendi kendilerine ya sunun surasina 15 bölüm gibi birsey kaldi bu ömeri bu handani nasil yumsatiriz seyirciye karsi ,nasil yolu buluruz yilmaza artik tepkilerini azaltmaya hata arkadas dost olmaya diye düsündüler ve bu isi cabuk haledelim yoksa bölümler yetmiyecek diye birden bire ömer ve handani bu hale getirdiler ,ve bu cok ayni oldu birden bire yani,bir kac bölüm üzeri yayilmis olsaydi ozaman daha gercekci olurdu ama ne yapalim böyle idare edecegiz,ömerin su anki durumu beni cok memnun ediyor,keske bastan beri böyle olmus olsaydi diyorum icimden.
bu aslının düşmesi tesadüf değildi bence kesin bu aslı kanser filan çıkıcak tahlillerde sonra yılmaz filizin durumunu öğrensede aslıyı bırakamayacak bence bu olay ihtimal değil kesin olcak
birde bugün milliyet televizyon ekinde haftayaki bölümün özeti vardı ...
yılmaz durumu öğreniyor,feridenin hayatı değişiyor filan yazıyordu...
hadi diyelim asli gercekten ölümcül bir hastaliki var peki ne olacak? asli son bölümlere dogru ölmeden önce yilmazi azat mi edecek ,sen git filizle kavus mi diyecek ben nasil olsa ölecegim diye? biraz fazla yesilcam olmamis mi ozaman bu sekilde?hemi asliya ne gibi sorumluklari varki yilmazin ,daha tam olarak aralardinda birsey yok flört dönemindeler.
tamam işte zaten ıhlamurlar altındanın çıkış amacı yeşilçam değilmiydi bunu beklemek gayet doğal...
Bence aslı ölmeden filize kavuş filanı bırak yılmaz aslıyı bırakamıyacak....
yakupoglu61
03-03-07, 14:39
bu aslının düşmesi tesadüf değildi bence kesin bu aslı kanser filan çıkıcak tahlillerde sonra yılmaz filizin durumunu öğrensede aslıyı bırakamayacak bence bu olay ihtimal değil kesin olcak
...
dikkat ettiysen aslı başının dönmesiyle falan düşmedi elif koşarken merdivene çarptı o nedenlende yere düştü ...böyle kanser oluyosa ...?
dikkat ettiysen aslı başının dönmesiyle falan düşmedi elif koşarken merdivene çarptı o nedenlende yere düştü ...böyle kanser oluyosa ...?
bu kadar basit düşünme kaç kere tahlillerden bahsettiler yarın gidip tahlilleri alacağız dediler doktor tahlil sonuçlarını almaya gelin dedi o tahlillerde çıkacak hasta olduğu...
(tabi tahmin)
e ne bekliyonki tam türk filmi olur işte bi bu konu kalmıştı işlenmeyen...
ağlayan gitar
03-03-07, 14:51
ya bence aslıya hiç bişe olmaz siteye girmeden önce hiç böyle bişe gelmedi aklıma bence olmuycak öle bişe ozaman iyice uzar dizi bekle babam bekle zaten dünkü bölümde sinir oldum daha çok aslı ve yılmaz sahnesi izleyemem kalbim dayanmaz:sad53:
Dizide böyle ara sahneler olmuyor genelde bunu bi yere bağlamaları lazım hastaneye gitmeleri için güzel bir sebep oldu aslı tahlil yaptırır ve noldu aslı hasta sora uğraş anam dur...
ağlayan gitar
03-03-07, 14:58
Dizide böyle ara sahneler olmuyor genelde bunu bi yere bağlamaları lazım hastaneye gitmeleri için güzel bir sebep oldu aslı tahlil yaptırır ve noldu aslı hasta sora uğraş anam dur...
of ya içime kurt düşürme valla öyle bişe olmamalı iyice çıkmaza sokarlar işleri yada aslının öle bi hastalığı olsun ama yılmaza sölemesin direk ispanyaya gitsin bizde kurtulalım ondan :happy0064
yakupoglu61
03-03-07, 15:01
bu kadar basit düşünme kaç kere tahlillerden bahsettiler yarın gidip tahlilleri alacağız dediler doktor tahlil sonuçlarını almaya gelin dedi o tahlillerde çıkacak hasta olduğu...
(tabi tahmin)
e ne bekliyonki tam türk filmi olur işte bi bu konu kalmıştı işlenmeyen...
benim demek istediğim hasta olsa bile bu düşmesi hastalığına bağlı bi düşme değildi...sadece doktora gitmesi için vesile oldu bu durum...
yakupoglu61
03-03-07, 15:03
of ya içime kurt düşürme valla öyle bişe olmamalı iyice çıkmaza sokarlar işleri yada aslının öle bi hastalığı olsun ama yılmaza sölemesin direk ispanyaya gitsin bizde kurtulalım ondan :happy0064
aslı yılmaza söyler diye düşünüyorum böyle bi hastalığının olduğunu...
bişeyi SAKLAMA özelliği FİLİZ hanfendiye ait,sağolsun...!
Biliyorum Aslının düşme olasılığı bir nevi hastalığa bağlancak düşüncesi bende de oluştu. Aslı düşerken Yılmaz hemen kouşup ahtopot gibi kollarını uzatacak sandım ama.. Aslı yere yapıştı.. :) Peh.. Peh.. Kolları demekki herşeye yetişmiyormuş.. Yetişemediği çok şey varya neyse.. :)
ağlayan gitar
03-03-07, 15:08
evet aslı kesin söler yılmaza iyice yapışmak için zaten ölecem bari yılmazla vakit geçirim der :icon_whis filize gelince bazı şeyleri saklamak zorunda hissetti söleseydşi hiçbişey böle olmazdı ama filize sölemedi diye kızmıyorum ben olsam bende saklardım die düşünüyorum :good:
yakupoglu61
03-03-07, 15:08
dizi uzayacakya hazirana kadar bekliyoz işte bakalım daha neler görecez
cemin foyaları en sonunda ortaya çıktıktan sonra polis tarafından yakalanınca hapise değil büyük ihtimalle akıl hastahanesine kaldırılır...kesin böle olacak...
bu arada feridenin bg deki meryemceden tek farkı hafızasının olmayışı...
ağlayan gitar
03-03-07, 15:19
ya bide ben bulmaca çözdükten sonra ahanda dedim bunlar iyice yaklaşacak zaten yılmazım gitti aslının dibine oturdu neyseki filim izlediler inş. o sahnenin sonunda yılmaz eve gider ama nerdeeeee adam yerleşti iyice :img-hyste
Yılmaz Oteli ve evini unuttu.. Aslının evi ona daha cazip gelir oldu.. :) Eee otel otel bir yere kadar.. Ev rahatlığını hiç verirmi :) Flört işini ilertmeye çabalayan Yılmaz.. Aslıda istiyor ama.. Bu kadar hızlı beklemiyordu.. Kız sadece bu bölüm baktı. Yılmazdan gelen bu karşılık onu oldukça şaşırttı.
ağlayan gitar
03-03-07, 15:25
offf yaa benim klvye bzldu... ya evdeki f klavyeyle yazıom ustelik mouse da bozuk neyse arkadaşlar ben kaçırdım seti tuyo verdiler mi
?
off ya...
off seni en iyi ben anlarım okuldakide f klavye çok zor oluyo yazması allah yardım etsin diorum :img-wink: bende izlemedim ya haberim yoktu izleyen biri anlatırsa çoık sevinecem
NOT:pınkzone benim resimleri eklemiş imzanı sabırsızlıkla bekliyorum:img-hyste
Bülent_tuba
03-03-07, 15:27
Bu hafta ki bölüm için çok büyük umutlarım vardı. Evet belki akıcı bir bölümdü ama ben daha fazlasını beklemiştim saf saf. Onun için biraz hayalkırıklığıydı.
ama yinede izlerken sıkılmadım.
Ya bu arada KOCAMAN BİR ÇAY ne oluyor yahu? Hayatımda çaya böyle bir sıfat yakıştırıldığını duymadım. kocaman çay, kocaman süt, kocaman sütlaç... ooo bu böyle gider öyleyse.
Birde şu Ferideyi takip eden adamın haline çok güldüm. Düşünsenize uzun süre önce kaybettiğini sandığınız aşkınızı önce bir yakışıklıyla lüks bir restaurantta görüyorsunuz. Sonra bu yakışıklı aşkınızı evine bırakıyor ama ev gazi mahallesinde ve fakir bir ev. Sonra aynı eve başka bir yakışıklıyla başka bir kız geliyor. Ertesi gün aşkınızın da içinde bulunduğu bir grup insan lüks arabalarla bir açık arttırmaya gidiyor. oradan da boşaltılmış bir mağazaya. Adam allak bullak olmuştur bana kalırsa.:bilmim
Yılmaza da Aslıyada çok acıdım bu bölüm. Yılmaz zavallım Flizi unutacağım Aslıyı mutlu edeceğim telaşı içinde. Ama başaramıyacağını anlayacak elbet. Aslı ise Yılmazın onu seveceğine gönülden inanmış durumda. Ama o da hüsrana uğrayacak.:sad53:
En merak ettiğim şey ise Koca handanı bu derece duygusallaştıran, vicdanının sesini duymasını sağlayan şey gerçek aşkı bulmuş olması mı? Hani kapıcı Garip ona öyle içli içli bakınca içinde birşeyler kıpırdanmıştır belki.:img-in_lo
Ömer ve Filiz harikaydılar bu bölüm. Ömer karakterinin başına gelenler onu biraz sakinleştirmişe, gerçekleri daha rahat kavramya başlatmışa benziyor. İyi oldu bu tabi. onu Ceme bağırdığı sahneden de çok ferideyi takip eden adama vurduğu sahnede sevdim.
Ve son olarak haftaya bomba gibi bir bölüm bekliyorum. Biliyorum olmazsa yine haylkırılığı olacak ama... Ne yapayım umudu kaybetmemek lazım.
ağlayan gitar
03-03-07, 15:29
Yılmaz Oteli ve evini unuttu.. Aslının evi ona daha cazip gelir oldu.. :) Eee otel otel bir yere kadar.. Ev rahatlığını hiç verirmi :) Flört işini ilertmeye çabalayan Yılmaz.. Aslıda istiyor ama.. Bu kadar hızlı beklemiyordu.. Kız sadece bu bölüm baktı. Yılmazdan gelen bu karşılık onu oldukça şaşırttı.
kimi şaşırtmadıki ?? o aslıyla yakınlaşınca nasıl kötü oldum ya bırak aşkımı diyom duymuyo beni:img-hyste filizle yakınlaşınca seviniyomda aslıdada berbat bişe oluyo içimde:img-pilot
neyse siz devam edin benim yemek yemem laızm karnımdan tuhaf sesler çıkıyo grşrz :sad53:
arkadaşlar biri yılmaza üzüldüm demiş şok oldum yaaa...üzünülmesi gereken kişi filiz arkdaşlar yılmaz değil..yılmaz negüzel aslısının elni tutsun sarsın gülüşsün..ben izlerken çiledne çıkıyorum bide nasıl oluyorda yazık yılmaza diyorsunuz..ben de artık yazık filize demicem sadece ve sadece helal filize..gördünüzmü yılmaz olmasada yılmazın aşkı filize yetiyor ama neyazkki filiz olmadan yılmaza buaşk yetmiyor!!! filizn lafı bütün bunlara en güzel cvb olacaktır 'yılmaz beni nekadar hayalkırıklığına uğratsada kalbimde onun aşkıyla ölecem' şu sözü bi düşünün..yılmazn filzi için düşndğü şelere rsğmen filiz bunu dyorsa gerçek sşk budur..ömerede bu bölüm hayran kaldım cemin karşısında söyledikleri sonunda dedim çıkarları falan herşeyi bikenmara bıraktı ve sadece kardeşim dedi ferideyi sahiplenişi herşey harikaydı,handanla knuştğu zanki tepkileri..alkış ömere...artık yılmaz beyde yaptığı hatanın büyüklğünü anladğndan umarım iş işten geçmiş olmaz..filiz herşeyin en iyisini hakediyor...
Yılmazın derin şüphesi
Filiz ,annesi ile Cem'in kurduğu kumpası artık biliyordur.Kırgında olsa sevdiği adamın oyuna geldiğini öğrenen Filiz,Yılmaz'ı affedebilecek mi ?
Yılmaz çocuğun kendisinden olduğuna dair şüphelere kapılır.Bebeğin babası olduğunu öğrenecek mi ?
Ömer ile büyük bir aşk yaşayan Feride tanımadığı bir adam tarafından kaçırılır.Artık eskisi gibi olamayacaktır.
Ömer hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.Ailesini ve sevdiklerini etkileyecek olay nedir?
64.bölümün özeti :) Ihlamurlar altında sitesinde yazıyordu
64.bölümün son sahnesinde yılmaz oğrencek gibimee geliyor... of of amma uzadı bu bebek işi ama en çok merak ettiğim yılmaz bunu nasıl oğrenecek ve surat ifadesi nasıl olacak o anı iple çekiyorum ah ahh :D inşallah yılmaz bey biran once orenir ama kendinden utnsın orendikten sonra flash back lerle arkadan bole yılmazın yalan söylüyorusun o bebk bizim deil dediği sahneler gelir ayy super ama dun akşam aslı-yılmaz sahneleri hariç herşey superdi :D
açıkcası beklentimin üstünde bir blm oldu.
ağlayan gitar
03-03-07, 15:45
Yılmazın derin şüphesi
Filiz ,annesi ile Cem'in kurduğu kumpası artık biliyordur.Kırgında olsa sevdiği adamın oyuna geldiğini öğrenen Filiz,Yılmaz'ı affedebilecek mi ?
onu zamanla affedecekte aslıyı nasıl affedecek asıl önemlisi o
Yılmaz çocuğun kendisinden olduğuna dair şüphelere kapılır.Bebeğin babası olduğunu öğrenecek mi ?
son sahne yılmazın öğrendiği sahne olacak die düşünüyorum
Ömer ile büyük bir aşk yaşayan Feride tanımadığı bir adam tarafından kaçırılır.Artık eskisi gibi olamayacaktır.
ben feridenin dansöz olacağını hiç düşünemmiştim umarım daha kötü şeyler yoktur feride mutluluğu hakediyo çünkü
Ömer hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.Ailesini ve sevdiklerini etkileyecek olay nedir?
bi feride olayı var bide şu para meselesi cemle ilişkiyi kestiğine göre ne olacak hali merak ediyorum
sinem çok saol eklediğin için
Yılmazın derin şüphesi
sadece bu kısmı yeni ve sanırım ömer tutuklanacak ...yılmazın derin şüphesinden sonraki çelişkili hallerini merakla bekliyorum bu kadar erken özet verilir mi ya :img-hyste
bende sana klatılıyorum arkadşım...öncelikle canan gelsiin yaa nerey gtti?o filzi çok sever hem ehp aralırnda bir köprü olmuştur..aslıyla olmasan ne tepki verir çok merak ediyorum..diğer yorumunada katılıyorum umarım biran önce yılmaz beyin o surat ifadesini görürüz..filizi suçladğı sahnerli hatrlayıp hatrlayp pişmanlğndan napcağnı şaşırsın..filizde annesnn yaptıklarnı öğrense bile yumuşamasın öle hemen..ona bakarsa yılamz beyn olayndada filizn önnde birsürü delilş vardı ama neolursa olsn inanmalıydınd edi filize..şimdi kendi hatasnı nasıl affettircek??oda yetmezmiş gibi yaa daha filzii unutmadn hiçbşeyden emin olamdan kafanda şüpheler varken aslıya davranşalra bak yakışmadı yılmaz bey yakışmadı!!!
yakupoglu61
03-03-07, 15:52
[B]Ömer hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.Ailesini ve sevdiklerini etkileyecek olay nedir?
etkileyecek bu olay büyük ihtimal ömere hapis yolu gözükmüş olması olacaktır...
başka bi olumsuzluk düşünemiyorum.feridenin durumu ailesini etkilemeyeceğine göre...helede handanın hiç umurunda olmayacaktır...
Bülent_tuba
03-03-07, 15:56
arkadaşlar biri yılmaza üzüldüm demiş şok oldum yaaa...üzünülmesi gereken kişi filiz arkdaşlar yılmaz değil..yılmaz negüzel aslısının elni tutsun sarsın gülüşsün..ben izlerken çiledne çıkıyorum bide nasıl oluyorda yazık yılmaza diyorsunuz..ben de artık yazık filize demicem sadece ve sadece helal filize..gördünüzmü yılmaz olmasada yılmazın aşkı filize yetiyor ama neyazkki filiz olmadan yılmaza buaşk yetmiyor!!! filizn lafı bütün bunlara en güzel cvb olacaktır 'yılmaz beni nekadar hayalkırıklığına uğratsada kalbimde onun aşkıyla ölecem' şu sözü bi düşünün..yılmazn filzi için düşndğü şelere rsğmen filiz bunu dyorsa gerçek sşk budur..ömerede bu bölüm hayran kaldım cemin karşısında söyledikleri sonunda dedim çıkarları falan herşeyi bikenmara bıraktı ve sadece kardeşim dedi ferideyi sahiplenişi herşey harikaydı,handanla knuştğu zanki tepkileri..alkış ömere...artık yılmaz beyde yaptığı hatanın büyüklğünü anladğndan umarım iş işten geçmiş olmaz..filiz herşeyin en iyisini hakediyor...
Bendim yılmaza üzlüdüm diyen. daha doğrusu acıdım demiştim. Ama beni yanlış anlamışsın. Ben Yılmaz haklı yada Filiz acı çekmiyor diye söylemedim. Yılmaz büyük bir hata yapıp Filizi Aslı ile unutabileceğini sanıyor yazık ona demek istedim. Ve de o aslıyla olan sahneleri izlerken bende senin kadar sinir oluyorum inan. Hatta kumandayı televizyona fırlatasım geliyor. Bir keresinde az daha yapıyordum da annem kumandayı elimden zor kaptı:img-blush :img-hyste
Yılmaz büyük bir hata yaptı ama henüz bunun farkında değil. Ve eminm gerçekleri öğrendiğinde Aslı'nın yanında güle oynaya oturamayacaktır.
valla ıyıkı sakladı yılmazın nasıl bırı olduğunu daha ıyı anladık fılızı elestırecek bırsey kalmadı saklaması sımdı suc oldu bence saklamasında hıcbır hata yoktu o ankı bulunduğu durumda zaten herkes mukemmmel fılızdenden mukemmel olmasını beklemeyın!
tolgahuzur1
03-03-07, 16:00
bende sana klatılıyorum arkadşım...öncelikle canan gelsiin yaa nerey gtti?o filzi çok sever hem ehp aralırnda bir köprü olmuştur..aslıyla olmasan ne tepki verir çok merak ediyorum..diğer yorumunada katılıyorum umarım biran önce yılmaz beyin o surat ifadesini görürüz..filizi suçladğı sahnerli hatrlayıp hatrlayp pişmanlğndan napcağnı şaşırsın..filizde annesnn yaptıklarnı öğrense bile yumuşamasın öle hemen..ona bakarsa yılamz beyn olayndada filizn önnde birsürü delilş vardı ama neolursa olsn inanmalıydınd edi filize..şimdi kendi hatasnı nasıl affettircek??oda yetmezmiş gibi yaa daha filzii unutmadn hiçbşeyden emin olamdan kafanda şüpheler varken aslıya davranşalra bak yakışmadı yılmaz bey yakışmadı!!!
iyi güzel demişsinde filizde sütten çıkmış ak kaşık değil. tek taraflı suç yok ..tama yılmaz hatalı ama filizde bir o kadar hatalı.. yılmaz mı dedi bana 2 ay sonra söyle çocuğu diye.. yoksa kırıcı bir sözmü söyledi hamilelik önceside.. söyledide ben mi izlemedim. doğru üzülecek biri varsa o da filiz çünkü kendi etti kendi buldu sonraa kabak yılmaza patladı..
Bendim yılmaza üzlüdüm diyen. daha doğrusu acıdım demiştim. Ama beni yanlış anlamışsın. Ben Yılmaz haklı yada Filiz acı çekmiyor diye söylemedim. Yılmaz büyük bir hata yapıp Filizi Aslı ile unutabileceğini sanıyor yazık ona demek istedim. Ve de o aslıyla olan sahneleri izlerken bende senin kadar sinir oluyorum inan. Hatta kumandayı televizyona fırlatasım geliyor. Bir keresinde az daha yapıyordum da annem kumandayı elimden zor kaptı:img-blush :img-hyste
Yılmaz büyük bir hata yaptı ama henüz bunun farkında değil. Ve eminm gerçekleri öğrendiğinde Aslı'nın yanında güle oynaya oturamayacaktır.
aaa şimdi anladım..çok pardon yaaa..ben yılmazın har5eketlerien sinir oluyorumda senin o manada söledğini anlayamadım..aynı şeyi düşünyormuşuzz:D yaaa bizm bi grup var zaten ıhlamurcular olarak şuan herkes çok sinirli hatta çoğu kişi filiz&yılmaz demekten vazgeçti!! yılmazınki artık hatadan çıktı yani...sevgisine ihanet ediyor filzidende önce...yaaa filiziden şüphelendği konu akılalır gibi değil..hadi diyelm rapor bebek arabası hoş inanması lazımdı ama bide aslıa oland avranışları..yaa bukadarda olmaz hiçmi içi sızlamıyor bu adamın..bu bölmde dikkat ettysenz izledikleri film daha önce filizle gittkleri filmdi ama adamn aklına bile gelmedi aslının gözyaşnı silmeler sarılmalar elini tutmalar ..çok ciddi filiz bunları haketmyor.ve yılmaz çok büyük birşey kaybedyor..o gitisn aslıyla neyaşrsa yaşasın yeterki filiz mutlu olsun
iyi güzel demişsinde filizde sütten çıkmış ak kaşık değil. tek taraflı suç yok ..tama yılmaz hatalı ama filizde bir o kadar hatalı.. yılmaz mı dedi bana 2 ay sonra söyle çocuğu diye.. yoksa kırıcı bir sözmü söyledi hamilelik önceside.. söyledide ben mi izlemedim. doğru üzülecek biri varsa o da filiz çünkü kendi etti kendi buldu sonraa kabak yılmaza patladı..
nasıl söylesin yaaa??? filiz sennle öneml bir şey konuşacam diyor beyefendi aslıyla sandal keyfinde!! üstüne koşuyor arkasıdnan sana söz verdimmi?kendimce bi planım oldğu için beni suçlamıcaksın heralde diyor!! madem söz vermemiş oda öğrenemez tabii..filiz söylemedi demeyn arkadşlar filiz doğru zamnı bekledi amaa ozamn hiç gelmedi yılmaz bey sağolsuN!!!
tolgahuzur1
03-03-07, 16:03
valla ıyıkı sakladı yılmazın nasıl bırı olduğunu daha ıyı anladık fılızı elestırecek bırsey kalmadı saklaması sımdı suc oldu bence saklamasında hıcbır hata yoktu o ankı bulunduğu durumda zaten herkes mukemmmel fılızdenden mukemmel olmasını beklemeyın!
o anki durumda da yılmaz mükemmel biri değildi.. filiz saklamasında her hangi bir suç yok yılmazın bütün bu olaylara(rapor,handan) inanmasında suç var öylemi?? yapmayın ya biraz daha objektif olun yılmazı eleştirin ama düşünün bi... tamam suçlu yılmaz inanmadı güvenmedi hatta hemen unutmaya kalktı ama bunu etkende filiz.. mesala yılmaz lafı vurduğunda sen ne demek istiyorsun diyebilirdi.. ama demedii.
tolgahuzur1
03-03-07, 16:05
nasıl söylesin yaaa??? filiz sennle öneml bir şey konuşacam diyor beyefendi aslıyla sandal keyfinde!! üstüne koşuyor arkasıdnan sana söz verdimmi?kendimce bi planım oldğu için beni suçlamıcaksın heralde diyor!! madem söz vermemiş oda öğrenemez tabii..filiz söylemedi demeyn arkadşlar filiz doğru zamnı bekledi amaa ozamn hiç gelmedi yılmaz bey sağolsuN!!!
evet doğru zamanda da ceme öpücük konudurup hediyesini aldı.. filiz maden cemin gerçek yüzünü biliyordu orada niye göstermedi orada niye kızıp azarlamadı.. ama yok o akşam çok mutluydu unutmuştur demi..???
tolgahuzur1 fılız nıye soylemedı hepımız bılıyorduk nasıl yılmaz ılk fılız geldığınde cemle aralarında bırsey var sandı fılızde aslıyla aralarında bırsey olduğunu dusundu fılız bunları yaptı dıye yılmazın aslıyla onları yapması cok mu normal ben sızı anlayamıyorum.fılız yapmasa yılmaz yapmayacakmıs guldurmeyın benı.aslıyla mutluluklar dılıyorum nıye supheye dusuyor dusmesın aslının uzattığı elı tutsun umarım aslının bırseyı cıkarda yılmazın basına kalır!
evet doğru zamanda da ceme öpücük konudurup hediyesini aldı.. filiz maden cemin gerçek yüzünü biliyordu orada niye göstermedi orada niye kızıp azarlamadı.. ama yok o akşam çok mutluydu unutmuştur demi..???
nealakası var?bence objektif olması gereken sensin..neden dersen filzi orda o hediyeyi kabulederken cemin asıl yüzünü bilmiyordu..farkındamsın bilmyorum ama buj bölüm öğrendi vee tepkisinide en güzel şekilde koydu!!!
tolgahuzur1
03-03-07, 16:08
tolgahuzur1 fılız nıye soylemedı hepımız bılıyorduk nasıl yılmaz ılk fılız geldığınde cemle aralarında bırsey var sandı fılızde aslıyla aralarında bırsey olduğunu dusundu fılız bunları yaptı dıye yılmazın aslıyla onları yapması cok mu normal ben sızı anlayamıyorum.fılız yapmasa yılmaz yapmayacakmıs guldurmeyın benı.aslıyla mutluluklar dılıyorum nıye supheye dusuyor dusmesın aslının uzattığı elı tutsun umarım aslının bırseyı cıkarda yılmazın basına kalır!
sanki aslı çok çirkin çok sinsiymiş gibii.. yahu kız ne yaptı kal diyen yılmaz elinden tutan yılmaz kabak aslıya patlıyoo.. aslı çok güzel çok akıllı zekalı bir kız bence filiz olmassa aslı muhakkak olacak.. vede iyi olur yakışıyorlar.. hiç değilse sorunları yok karışanları yok ..
o anki durumda da yılmaz mükemmel biri değildi.. filiz saklamasında her hangi bir suç yok yılmazın bütün bu olaylara(rapor,handan) inanmasında suç var öylemi?? yapmayın ya biraz daha objektif olun yılmazı eleştirin ama düşünün bi... tamam suçlu yılmaz inanmadı güvenmedi hatta hemen unutmaya kalktı ama bunu etkende filiz.. mesala yılmaz lafı vurduğunda sen ne demek istiyorsun diyebilirdi.. ama demedii.
karsılastırdığın olaylar karsılastırılmaz bıle ıkısı bır mı sence?
bayan olmadığın ıcın anlamaman normal bende bayan olmasamda fılızı anlayabılıyorum namussuzlukla suclandı ne demesını beklıyosun valla cok sasırıyorum.
etken fılızmıs fılız yılmaz onu kullandıktan sonra baska bır ılıskıye nıye yelken acmadı veya bu olaydan sonra nıye baska bırını bulmadı.ben oldukca objektıfım..
yılmaz zaten bundan sonra benı alakadar etmeyen bır karakter bende fılız-yılmaz askının ınandırıcılığıda cok fazla kalmadı ya neyse.
bırak mert yaa boşa anlatıyorsun..filiz başkasından hamile kalmkala suçlanıyor,ihanetle yalanla suçlanıyor bu suç olmuyor yılmaz bunları söylediğinde filiz sen ne diyosun dememşmiş..yaa böle düşünen bir adam karşısında söylenecek laf kalırmı yaa??filiz ne zannettnz siz?onnda bir gruru var
sanki aslı çok çirkin çok sinsiymiş gibii.. yahu kız ne yaptı kal diyen yılmaz elinden tutan yılmaz kabak aslıya patlıyoo.. aslı çok güzel çok akıllı zekalı bir kız bence filiz olmassa aslı muhakkak olacak.. vede iyi olur yakışıyorlar.. hiç değilse sorunları yok karışanları yok ..
benım soyledığımı anladın mı?ben aslıya cırkın sınsı mı dedım.
yılmazın suclu olduğunu soyledım tutsun elını yumurtada kırsın yaslarınıda sılsın benı alakadar etmıyor
fılız hem annelık yapar hem babalık sen merak etme.
bende ınan senden cok ıstıyorum aslı-yılmaz olsun ama olmayacak ne yapalım.
tolgahuzur1
03-03-07, 16:10
nealakası var?bence objektif olması gereken sensin..neden dersen filzi orda o hediyeyi kabulederken cemin asıl yüzünü bilmiyordu..farkındamsın bilmyorum ama buj bölüm öğrendi vee tepkisinide en güzel şekilde koydu!!!
yani cemin gerçek yüzünü bu bölüm öğrendi ve bütün ailesini cemden soğuttu öylemi.. güdürmeyin benii bal gibide biliyorduu.. adam sana evlenme teklifi yapmış niyeti belli bebek arabasınında bir manası var birde yılmazın geleceği günle aynı saatte geliyoo ve bizim filizin jeton düşmüyoo öyle mi buna kim inanır kii?
Bülent_tuba
03-03-07, 16:12
aaa şimdi anladım..çok pardon yaaa..ben yılmazın har5eketlerien sinir oluyorumda senin o manada söledğini anlayamadım..aynı şeyi düşünyormuşuzz:D yaaa bizm bi grup var zaten ıhlamurcular olarak şuan herkes çok sinirli hatta çoğu kişi filiz&yılmaz demekten vazgeçti!! yılmazınki artık hatadan çıktı yani...sevgisine ihanet ediyor filzidende önce...yaaa filiziden şüphelendği konu akılalır gibi değil..hadi diyelm rapor bebek arabası hoş inanması lazımdı ama bide aslıa oland avranışları..yaa bukadarda olmaz hiçmi içi sızlamıyor bu adamın..bu bölmde dikkat ettysenz izledikleri film daha önce filizle gittkleri filmdi ama adamn aklına bile gelmedi aslının gözyaşnı silmeler sarılmalar elini tutmalar ..çok ciddi filiz bunları haketmyor.ve yılmaz çok büyük birşey kaybedyor..o gitisn aslıyla neyaşrsa yaşasın yeterki filiz mutlu olsun
Önemli değil canım olur böyle vakaalar. :img-polic
Bende başta çok sinir olmuştum Yılmaza nasıl böyle bir şeye inanır akıl almaz birşey bu diye. Ama o durumu ben bilemem dedim sonra kendi kendime. Yılmaz aşık olduğu kadının annesinden duydu bunu. Ve Cemin her ne kadar psikopat olduğunu bilsede bu kadarını tahmin edemedi başta. Zaten kırgın olduğu filiz'in bir hata yapmış olabileceğini kabullenmeyi seçti. Mantıklı düşünemiyor bana kalırsa. Ama Aslıyla yakınlaşması... Ya aslında herkes kendine göre hakldır ya öyle bir şey. Yılmaz bir çok acı çekti ve artık büyüdü. Aslıda huzuru buldu ama bununla yetinmeye çalışması ''ah ah bende geçti artık'' tripleri ''bari mutlu olayım bir yuvam olsun'' falan filan. Ama gerçeği öğrendiğinde eski deli fişek haline dönecektir:happy0064 . Filizi Ne kadar alçakça bir suçla suçladığını anladığında aralarındaki tek engel Aslıya verdiği söz olacaktır.
Evet Yılmaz suçludur ve çok büyük bir hata yapmıştır. Ama onu biraz da içinde bulunuğu durumu göze alarak eleştirmeliyiz kanaatindeyim:img-pilot .
yani kısaca ben hala yılmaz-filiz diyorum...
tolgahuzur ! filiz orda tesekkur amaçlı optu yılmaz aslının elini tuttu ya varya boyle yazıosunuz ya sinirden kuduruyorm ! yılmazı haklı bulan bi sen matraka emraht yani arkadaşlar objektif olması gereken sizsiniz.filizin söylememsin nedeni aslıyla aralarına girmek istememsidir. ben olsam soylerdim sahsen :D ama filiz bencil değil ... Filizde hata yaptı ama yılmaz kadar kırıcı olmadı...
yılmazda senin gibi düşünüyor herhalde aslının yanından ayrılmıyor :) ama bundan sonra filizin peşinden dolaşırken karışanım görüşenim yok...aslı zeki kız demeyecektir :) hem aslının zekice bir hareketini göremedim birazcık hatta kız fazlaca saf :)
kabak asılya falan patlamıyor..tabiki bir antipati var ama suçlu yılmaz sennde değin gibi filizn aşkyla yetinemeyup hemen başka yerlere yelken açan yılmaz!ama şunuda unutma sorunları yok diyorsunya..aslı ne yaptı yaa yılmaz için..neye göğüs gerdi??? karşıalrıan problem çıkmadki aslnn ne yapcağnı bilesn..bide şu yöndne bak yıllarca yılamzn aşkı yüzünden acı çeken filiz(tabi yılmazda çekti bu acıyı) ailesne rağmen dfaynamayıp yılmaza dönen filiz, yılmaz kendsni istememsine rağmen çocğna sahip çıkan filiz, böle bir zor durumda bile cemi kabuletmeyn filiz,bukadr aşalayıcı birşeyle suçlnmsna rağmen onun aşkyla ölecem diyen filiz,herşey filiz ama iyi kzı aslı niye hiçb,r sorunları yokmuş..yokmuş ama değlmi olmayack anlmna gelmyo son bişe bunalrın hepsne katlanan filzi ama bens eni hakedcek naptım sorusu aslıya sorrulyor..diyecek bişe yok!!!
yani cemin gerçek yüzünü bu bölüm öğrendi ve bütün ailesini cemden soğuttu öylemi.. güdürmeyin benii bal gibide biliyorduu.. adam sana evlenme teklifi yapmış niyeti belli bebek arabasınında bir manası var birde yılmazın geleceği günle aynı saatte geliyoo ve bizim filizin jeton düşmüyoo öyle mi buna kim inanır kii?
fılızden bunları anlamsını beklıyorsun yılmaz nıye anlamadı madem cemın gercek yuzunu bılıyor bebek arabası almıs aynı saatte gelıyo senın dedığın gıbı fılız farkındaysan bu bolumde mujgan ve elıfı tek yanağından optu.
ya kım ınandırdı cemın gercek yuzunu aılesıne yılmaz mı omere soyledı omer ınanmadı,fılıze soyledı dıkkatlı davrandı zaten bu bolum fılızı elestırecek bırsey yokya olmadık seylerle suclamanız normal!
tolgahuzur1
03-03-07, 16:16
tolgahuzur ! filiz orda tesekkur amaçlı optu yılmaz aslının elini tuttu ya varya boyle yazıosunuz ya sinirden kuduruyorm ! yılmazı haklı bulan bi sen matraka emraht yani arkadaşlar objektif olması gereken sizsiniz.filizin söylememsin nedeni aslıyla aralarına girmek istememsidir. ben olsam soylerdim sahsen :D ama filiz bencil değil ... Filizde hata yaptı ama yılmaz kadar kırıcı olmadı...
yahu ben yılmazı hakklı göstermiyorum. yılmaz filizden daha suçlu bu kesin. orada filizin yapması gereken çocuğu erken yılmaza söyleyip kenara çekilmesi. ondan sonra yılmaz koşsun birazdaaa ama yok illa gurur yapacaklar onu demek istiyorum..her iki tarafta suçlu ...
arakdşm asıl sen bizi güldürüyosun:D farkında olsa neden tepkisini koymasın..haa hiç tepki koymayacak olsa endne bu bölüm koysun???biz herşeyi en iyi şkdle görryorz sen meraketme senn insanmana gerek yok inanan inanmş
yani hala filizi sucluyacak bir şey buluyorsunuzdünkü bölümden sonra nediyeyim helal olsun arkadaşim filiz hamile oldugunu ögrendiğinde herşey yolunda degildi güllük gülüstanlik bir ilişkisi yoktu ne yapmasını bekliyorsunuz hemen gidip boynuna sarilacak degilya
kaldiki bunu yani anne olacagini kendisi bile alişamamişken yılmaza söylemesini beklemek haksızlık olur ne zaman ki artık bir anne oldugunu hissetti ilk işi
yılmaza söylemek kararini aldi ama aslı durumu kafasini kariştirdi
yılmazında bunda payı var tabiki kızla yapişik ikiz oldular buda filizin gözünden kacmadi eee sonra aslıyla bir şey olmadiğini anladi söylemeye karar verdi
ama malesef handanın yaptıgı iğrec plan herşeyi birbirine kariştirdi
kabak asılya falan patlamıyor..tabiki bir antipati var ama suçlu yılmaz sennde değin gibi filizn aşkyla yetinemeyup hemen başka yerlere yelken açan yılmaz!ama şunuda unutma sorunları yok diyorsunya..aslı ne yaptı yaa yılmaz için..neye göğüs gerdi??? karşıalrıan problem çıkmadki aslnn ne yapcağnı bilesn..bide şu yöndne bak yıllarca yılamzn aşkı yüzünden acı çeken filiz(tabi yılmazda çekti bu acıyı) ailesne rağmen dfaynamayıp yılmaza dönen filiz, yılmaz kendsni istememsine rağmen çocğna sahip çıkan filiz, böle bir zor durumda bile cemi kabuletmeyn filiz,bukadr aşalayıcı birşeyle suçlnmsna rağmen onun aşkyla ölecem diyen filiz,herşey filiz ama iyi kzı aslı niye hiçb,r sorunları yokmuş..yokmuş ama değlmi olmayack anlmna gelmyo son bişe bunalrın hepsne katlanan filzi ama bens eni hakedcek naptım sorusu aslıya sorrulyor..diyecek bişe yok!!!
ımza dvl61:)
fılız ne yapsa kımseye yaranamadı mahallelı bıle fılızı sattı.mualla desen dunden razı konumunda.
neyse aslının ıns beynınde bırsey cıkar sabırsızlıkla beklıyorum.yılmaz bey aslıya gıt ıspanyaya orda olursun duyanında olmaz.ben fılızle evlenecem derse sasırmam.
bu askı haketmeyen taraf ne olursa olsun yılmazdır.
tv kartı almamıs fılız-cem konusmalarını alsaydı replıklerı paylasırdım kı o zaman daha ıyı anlasılırdı.
yahu ben yılmazı hakklı göstermiyorum. yılmaz filizden daha suçlu bu kesin. orada filizin yapması gereken çocuğu erken yılmaza söyleyip kenara çekilmesi. ondan sonra yılmaz koşsun birazdaaa ama yok illa gurur yapacaklar onu demek istiyorum..her iki tarafta suçlu ...
fılızın soylememesı ıcın nedenlerı vardı.nasıl sıze gore yılmaz ne yapsa altında nedenı var sımdı fılızınde soylememe nedenı var yenıden soyluyorum ıyıkı soylememıste yılmazın nasıl bırı olduğunu daha ıyı anlamamıza sebep olmus.
fılızı suclayacak bırsey bulamadınız bu bolum ya gecmısten suclama yapıyorsunuz.
alıskanlık oldu heralde fılızı bır neden bulup suclamak.
Bence bundan sonra karakterleri elestirmeyelim. Baksanizya senaristler Handan Hanimi bir saniyeden diyerine vicdanli, kizinin mutlulugunu isteyen bir anne yaptilar. Ömeri Yilmaza karsi yumsatilar. Filizi artik hata yapmayan cok güclü ve kararli yaptilar. Birdaki bölümde aynisini Yilmaza yaparlar ve simdi elestirenler ah Yilmaz haksizlik etmistiz derler.
Tüm karakterler üzerinde acaip deformasiyonlar yapti karakterler. Hersey onlarin kaleminden cikanlara bagli, bizede onlarin yazdiklarini inanmaktan baska bir sey kalmiyor.
Bence bundan sonra karakterleri elestirmeyelim. Baksanizya senaristler Handan Hanimi bir saniyeden diyerine vicdanli, kizinin mutlulugunu isteyen bir anne yaptilar. Ömeri Yilmaza karsi yumsatilar. Filizi artik hata yapmayan cok güclü ve kararli yaptilar. Birdaki bölümde aynisini Yilmaza yaparlar ve simdi elestirenler ah Yilmaz haksizlik etmistiz derler.
Tüm karakterler üzerinde acaip deformasiyonlar yapti karakterler. Hersey onlarin kaleminden cikanlara bagli, bizede onlarin yazdiklarini inanmaktan baska bir sey kalmiyor.
fılızın mukemmel olduğunu ben hala dusunmuyorum.fılız ınsan her ınsanın hataları vardır fılızınde olduğu gıbı artık hata yapmaması ılerde yapmaz anlamına gelmez bence yapmayacakta handanı yılmazdan once affetmesı sızce hata olacak bence olmayacak.
fılız uzun zaman hata yapmadıktan sonra bu acıkla fılıze yuklenıldıkce yuklenecek.
fılızın ılk sezondan berı cızılen karakterı guclu bır karakter hala yılmazın o laflarından sonra ben yılmazın askıyla kalbımde olecem dıyosa ben valla dıyecek bırsey bulamıyorum ne dıyeyım yılmaz gıbı yılmazın askı ıcımı karartıyo uzattığı elı galıba tutacam demedı bırylede yakınlasmadı.fılız bunları yapsaydı ne olurdu cok merak edıyorum.
fılızın mukemmel olduğunu ben hala dusunmuyorum.fılız ınsan her ınsanın hataları vardır fılızınde olduğu gıbı artık hata yapmaması ılerde yapmaz anlamına gelmez bence yapmayacakta handanı yılmazdan once affetmesı sızce hata olacak bence olmayacak.
fılız uzun zaman hata yapmadıktan sonra bu acıkla fılıze yuklenıldıkce yuklenecek.
fılızın ılk sezondan berı cızılen karakterı guclu bır karakter hala yılmazın o laflarından sonra ben yılmazın askıyla kalbımde olecem dıyosa ben valla dıyecek bırsey bulamıyorum ne dıyeyım yılmaz gıbı yılmazın askı ıcımı karartıyo uzattığı elı galıba tutacam demedı bırylede yakınlasmadı.fılız bunları yapsaydı ne olurdu cok merak edıyorum.
neolurdu ben söyleyim mert! filiz şuan en suçsuz kişi konumundayken bile suçlu bulunyorsa ozamn asarlardı heralde!! güvenmedği dönemde hatalıydı ama şartlar farklıydı ve bunun acısını fazlasyla çekti..söylememesi konusnda asla hatalı bulmuyorum.. sandal sefasını gördükten sonra ne sölesin.bende olsam sölemem..onun dışındada hiçbir şey yok zaten ama yılmaznkileri say say bitmez!!!!FİLİZNde hataları oldu olmadı değil ama buakdr kötüsünü asla yapmadı!!!filiz güçlü kimseyede ihtyacı yok!! başka bir filizde yok!! jkayıp büyük olcak yılmaz bey çok büyük!!!yokyaa mert hasta olamsn bide onlarn şefkat sahnelerne tahammül edemem..aşk yaşasnlar onalr mutlu mutlu daha iyi olur..yılmaz bey daha huzurlu olur huzur buluyor yaa!1!!!
evet gercektende öyle, ömer ve handan karakteri baya degisti.. ve mahalledekiler de asla böyle davranmazdi..
Aaa özet eklenmiş.. Hıım pek gelişme yok gibi.. Cem bu bölüm gördüğü tepkiye birşey diyemeycek. Çünkü parayı ödemek istesede ödeyemez. Ömer istemez. Ömerde el mahkum hapise gircek. Sanırım yine bir oalylar tersine dönecek.. Ve yılmaz bebeğin kendinden olduğunu öğrencek. Ve Filize kendini azda affettirmek için Ömerin borcunu ödeyecek.. Ama tabi Filiz affetmez.. Ama tabikide bu hapistenkurtarma olayı yine Ömerle Yılmaz arasını düzeltcek.. Bakalım.. Geçen sene de kurtarmıştı ama.. Pek işe yaramamıştı.. Bu sefer işe yarayacağını düşünüyorum.
Nasılım arkadaşlar.. Bu aşka ne imzalar daha ne çalışmalar yapılır.. Bu sahnelerle kalmaz.. Artık her bölüm kapıcının aşkından kesitler sunulur önümüze.. :)
ben böyle düşünmyorum..yarın birgün filiz hatalı olsa yılmaz suçsuz olsa bile yılmaza söledklerm için pişman olmam..sonuçta yaptığı hatalar tahammül edilcek gibi değil.hem telafi etse nolcak yaptığı şeyleri yapmamş mı olcak?yaa şnu sölemek sityrm kmse tamamen suçsuz olamaz hepsnn hatası var.amaa filiz bneolrsa olsn hayatna birini girdrmedi..yılamzn yaptğı gibi kmsenn elni tutmadı kmsele bişe yaşamayı düşnmedi..ya yılmaz??
Haklisin Yilmazi zaten savunmuyorum, ama dedigim gibi senaristlerin ellinde hersey, ilk sezonki Filizle bu sezonun basindaki Filizle kiyaslarsak daglar kadar fark var, simid ancak Filiz yine ilk sezondaki kisiliyini buldu, haksizmiyim.
Her karatker üzerinde böyle oynamalar yaildi ve yapilmayada devam ediyor, beni üzende bu zaten, hic biri kendi