PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

filizim+y
05-03-07, 13:33
artık bıktık boş düşüncelerden. ne o öyle yok filiz çocuğu söyleyecek mi yok filiz yılmazı afedecek mi? bıktık artık bizimde diziyi izlerken mutlu olmak hakkımız değil mi? en az 10 bölümdür acı ile izliyoruz. barışsalar bile diken üstündeyiz. valla böyle daha güzel oldu. bence aslı yılmaz çok uyumlu bir çift oldular.. hem aslı güzel akıllı bir kız.. sevgili filizm sanada tavsiyem aç gözünü artık bırak yahu şu filiz yılmaz ilişkisin artık aslı yılmaz var...:img-pilot :good:

benim gözüm açık arkadaşım asıl siz bu boş şeyden dolayı fazla kaptırmayın derim kendinizi acıyı yaşadıysak onlarla mutluluğuda onlarla yaşamak istiyorum aslıyla değil, çift uyumunda benden sınıfta kaldılar malesef, benim için yok o ilişki sizlere hayırlı olsun ama dediğim gibi boşa umutlanıyorsunuz sizde ağzınızın payını alacaksınızdır yakın zamanda

filizim+y
05-03-07, 13:37
filiz spor aslı sporu darma duman eder merak etmeyin siz hem filiz maça daha çok artıları ile başladı aslının hiç şansı yok averajla bile filiz ipi göğüsler

tabi hamileliğin verdiği uyuşukluk olabilir filizde ama bebeği onu daha da hırslandıracak anne ne olursa olsun babamı bu saf kıza bırakmayalım ha gayret düşmeyeceğim söz veriyorum yeter ki babam bize kalsın:img-hyste :img-hyste

az kaldı şüphelenmeye başlıyorsa sonu da gelecek o zaman zarfında da birkaç sahne olur o da ya aslıyı kurtarırken, ya yemek yaparken falan olur:)

filizim+y
05-03-07, 13:45
bu yazılan yorumlar ın nedeni ter köşeye yatmamız oldu sanırım ben de dahil biçok kişi ömerin tepkisinin geçici olduğunu hemen ceme hak vereceğini yazmıştık ama ne oldu ömeri kardeşine tam destek vaziyetinde gördük bunun üstüne handanın da vicdan muhasebesi eklenince ağır geldi foruma sanırım bu kadar çabuk beklenmiyordu bu durum ki dumura uğramış çok kişi gördüm, bence daha sakin olarak izleyelim bu bölümü çözülmelerin yaşandığı güzel bir bölümdü bana göre, katılmayabilirsiniz

semin gerçek yüzünü hala bilen tek kişi yılmaz, aynalı ve aslı (aslı bile kısmen biliyor) tekinerler henüz hüçbürşeyi bilmiyor çirkin teklif dışında cemin o kadar ileri gittiğini anladılarında asıl şoku yaşayacaklar:img-yes:

tolgahuzur1
05-03-07, 13:47
benim gözüm açık arkadaşım asıl siz bu boş şeyden dolayı fazla kaptırmayın derim kendinizi acıyı yaşadıysak onlarla mutluluğuda onlarla yaşamak istiyorum aslıyla değil, çift uyumunda benden sınıfta kaldılar malesef, benim için yok o ilişki sizlere hayırlı olsun ama dediğim gibi boşa umutlanıyorsunuz sizde ağzınızın payını alacaksınızdır yakın zamanda

valla sevgili filizm kaptırmak bile güzel oldu. yani bıktık artık filizin pişmanlığından saflığından. aslı yılmaz ilişkisi daha güzel ve daha elle tutulur gibi. çünkü kıza herkesin kanı kaynadı .. insanlarla iletişimi çok iyi.. filizde bu iletişim yok .. mahalleliyi suçlamışlar bazı arkadaşlar.. niye suçluyolarki filiz onlara bu kadar sıcak kanlı davrandı mı? zengin olduğu için onları biraz alt sınıfta gördü.. onun için kimse mahalleli ve müjgan hanıma kızmasın..

cemotara
05-03-07, 13:50
Ben şimdiden mail göndermeye başladım bile inş. dediğim olacak ve aslı yılmaz çok mutlu olacaklar şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum o gecenin devamını inş. yılmaz yüzümü kara çıkarmayacak ve bu ilişkinin sonu evlilikle noktalanacak
Filizde ceme kalacak kesin ve cemde istediğini elde etmiş olacak zaten filizede cem gibi adam gerekir cem filizi akıllandırır muma çevirir valla

tolgahuzur1
05-03-07, 13:51
bu yazılan yorumlar ın nedeni ter köşeye yatmamız oldu sanırım ben de dahil biçok kişi ömerin tepkisinin geçici olduğunu hemen ceme hak vereceğini yazmıştık ama ne oldu ömeri kardeşine tam destek vaziyetinde gördük bunun üstüne handanın da vicdan muhasebesi eklenince ağır geldi foruma sanırım bu kadar çabuk beklenmiyordu bu durum ki dumura uğramış çok kişi gördüm, bence daha sakin olarak izleyelim bu bölümü çözülmelerin yaşandığı güzel bir bölümdü bana göre, katılmayabilirsiniz

semin gerçek yüzünü hala bilen tek kişi yılmaz, aynalı ve aslı (aslı bile kısmen biliyor) tekinerler henüz hüçbürşeyi bilmiyor çirkin teklif dışında cemin o kadar ileri gittiğini anladılarında asıl şoku yaşayacaklar:img-yes:

yine tek kurtarıcıları yılmaz. başka kimseleri yokki bu tekinerlerin. heralde handan hanımın sayılı dostları şu kuaförde ki kadın handanın parasını ödemek istedi ama..:img-hyste neyse tekiner cemin gerçek yüzünü öğrense ne olur öğrenmese ne olur!.. iş işten geçmiş artık yapacak pek birşey yok.. cemin hapise girmesini sağlıyacak tek şey kaçakçılık olacak yani ne tekstilin batması nede ömerin vurulması..

pinkzone
05-03-07, 13:51
Uzun yıllar geçer..

Yılmaz Aslı evlenmiştir.. Ve mutlu mesut şekilde yaşamaktadırlar.. :) Bir gün pikniğe giderler.. Tabı Aslının da karnı burnundadır.. :img-wink:

Neşe içinde piknik yaparken.. Bir top piknik örtüsünün içine gelir. Yılmaz tıpu çıkarırken.. Orda ufak yaşta tahminen yaşı 5 yaşında olan bir erkek çocuğu çıkar..

Küçük Yılmaz: Amca pardon.. Topumu istemeden kaçırdım.. :) İzninle alabilrimyim..
Yılmaz: tabi yavrum alabilrsin..

Yılmaz kendi kendine söylenmektedir.. Allah allah bu çocuğa birden bire kanım ısındı.. Neden acaba.. :img-hyste

Az ilerden Filiz bağırarak küçük yılmaza bağırıyordur..

Filiz: Nereye gittin kaybolasıca.. Haa yakaldım seni..
Küçük Yılmaz: Topum kaçtı da anne.. Onu aldım.

Yılmaz ve Filiz birbirlerini görmüşlerdir..

Yılmaz: Ama sen.. Nayır nolamaz.. Demek çocuğun oldu.. Peki ama neden Yılmaz adını koydun ha..
Filiz: Ona babasından bir yadigar ad kalsın istedim..
Yılmaz: Neee
Filiz: Evet yılmaz.. Küçük yılmaz senin çocuğundur..
Yılmaz: Aman allahım inanamıyorum.. Yavurm.. Ben senin babanım yavrum..
Küçük Yılmaz: Baba baba. İyiki meydana çıktın.. Arkadaşlarım benim adımının yerine bana başka adla sesleniyorlardı.. Şimdi sen döversin onları.. :)
Yılmaz: Tabi yavrum benim..

Aslı şaşkınlıkla izler..

Aslı: Yılmaz bu ne demek oluyor..
Yılmaz: Duydun işte bir tane daha çocuğum varmış..
Aslı: Nee ben ne olacağım peki..
Yılmaz: Kızım saçmalama.. Durum değişmiyor.. Ona dışardan bakarım.. Senlen beraberim hala.. Bir çocuk için mi Filize döncem ben.. :) Zamanında dönmemi istemiyordu.. Bende onun isteğini gerçekleştiriyorum.. Artık velayet davasıda açarım.. :img-hyste

gülbeşeker
05-03-07, 13:53
selamın hello :) ne oluyo burda ya aslı yılmaz falan hayırdır dünyanın sonumu geliyo?şimdi kimler istiyo aslı ve yılmazı çabuk sölesin sıkalım topuklarına:img-pilot
yılmazın bi tek aşkı var oda filiz :happy0064

arkdaşlar şaka yapıyorlar galiba ben de yazılanları görünce şaşırdım ama ne yapalım yılmazın karakterini senaristler o kadar çok bozdu ki arkdaşlar da yılmazın aslıya aşık olmasını bekliyorlar galiba bence arkdaşlar bu konuyu fazla uztmayalım zaten dizide izlemek sıkıcı bu forumda bu ikiliden bahsetmek daha da sıkıcı bence.

tolgahuzur1
05-03-07, 13:54
Ben şimdiden mail göndermeye başladım bile inş. dediğim olacak ve aslı yılmaz çok mutlu olacaklar şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum o gecenin devamını inş. yılmaz yüzümü kara çıkarmayacak ve bu ilişkinin sonu evlilikle noktalanacak
Filizde ceme kalacak kesin ve cemde istediğini elde etmiş olacak zaten filizede cem gibi adam gerekir cem filizi akıllandırır muma çevirir valla

inşallah olur ne diyeyim.. benimde tek istediğim bu artık yılmaz mutlu olsun ondan sonrası önemli değil.. şimdi bende mail atıyorum. artık bu ilişkiden bıktığımı ve aslı yılmaz ilişkisini mutlu sonuçlandırılmasını istiyeceğim.. filiz ve ailesininde ne hali varsa görsün :img-help:

ağlayan gitar
05-03-07, 13:55
oooooo fiilizcilerde yılmazcılarda hayatlarından memnunlarmış be bende ozaman handan ve garipci olacam en iyi çift bu :img-hyste pinkzone süper sin yani küçük yılmaz demek :img-hyste

ağlayan gitar
05-03-07, 13:58
inşallah olur ne diyeyim.. benimde tek istediğim bu artık yılmaz mutlu olsun ondan sonrası önemli değil.. şimdi bende mail atıyorum. artık bu ilişkiden bıktığımı ve aslı yılmaz ilişkisini mutlu sonuçlandırılmasını istiyeceğim.. filiz ve ailesininde ne hali varsa görsün :img-help:

yok artık ya ne maili yapmayın ağlarım bak :icon_sorr yılmaz ve aslı sahnelerinde hiç bişe hissetmiyorum valla ben aslıdan daha güzel oynarım ruh gibi :icon_whis

tolgahuzur1
05-03-07, 14:01
bu bölümle ilgili güzel yorumlar beklerken herkeste ayrı bir hava var bakıyorum da yeni ufuklara yelken açmışsınız ne bu ya amaç vakit geçirmekse daha düzgün ve daha farklı konularda tartışabiliriz hayal ürünü aslı yılmaz ilişkisi yerine değil mi çok sıkıldım:(

hiç hayal ürünü olarak görme çünkü hayal ürünü değil. yılmaz mutlu etrafındakiler mutlu işler tıkırında ee daha ne olsun ..dizide tek mutsuz aile tekiner onlarda kendi kazdıkları kuyuya kendi düştükleri için. yılmaz ömeri uyarmıştı ama dinlemediii kendi bilir.. yılmaz filize gel buralardan gidelim demişti gitmedi o da kendi bilir..

sonuna kadar bence aslı yılmaz sevgisini izleyelim.. çünkü huzur veriyor.:good:

filizim+y
05-03-07, 14:04
valla sevgili filizm kaptırmak bile güzel oldu. yani bıktık artık filizin pişmanlığından saflığından. aslı yılmaz ilişkisi daha güzel ve daha elle tutulur gibi. çünkü kıza herkesin kanı kaynadı .. insanlarla iletişimi çok iyi.. filizde bu iletişim yok .. mahalleliyi suçlamışlar bazı arkadaşlar.. niye suçluyolarki filiz onlara bu kadar sıcak kanlı davrandı mı? zengin olduğu için onları biraz alt sınıfta gördü.. onun için kimse mahalleli ve müjgan hanıma kızmasın..

hiçte güzel olmadı beni üzdünüz:( daha da ileriye gidip mailler yazıldığından bu yeni tek kişilil ilişkiyi onayladığınzdan bahsediyorsunuz yazık diyorum sadece
filizinde iyi eski bölümlere bakarsan hem hiçkimseyi küçümsemedi de hiçbirzaman mağazayı almalarına bile sevindi, sıcakkanlı olması için aslı gibi boşboğaz olmasını mı bekliyorsun, ben kimseye kızmadım valla kızdığım tek kişi aslıdır bile bile kaldığı için ve kesinlikle desteklemiyorum inş. öyle olmaz çabalarınız boşa gider

ağlayan gitar
05-03-07, 14:05
hiç hayal ürünü olarak görme çünkü hayal ürünü değil. yılmaz mutlu etrafındakiler mutlu işler tıkırında ee daha ne olsun ..dizide tek mutsuz aile tekiner onlarda kendi kazdıkları kuyuya kendi düştükleri için. yılmaz ömeri uyarmıştı ama dinlemediii kendi bilir.. yılmaz filize gel buralardan gidelim demişti gitmedi o da kendi bilir..

filizle yılmaz giderlerken yılmaz kaza yapmıştı filiz istemediği için değil.başkada hatırlamıyorum gidelim dediğini.
aslı ve yılmaz sahneleri bana hiç huzur vermiyo aksine onları öyle görünce sıkıntı basıyo.yılmaz şimdi mutlugibi durabilir ama kendiyle başbaşa kaldığında ne kadar mutsuz olduğunu biliyoruz :img-yes:

EvaLongoria
05-03-07, 14:06
Uzun yıllar geçer..

Yılmaz Aslı evlenmiştir.. Ve mutlu mesut şekilde yaşamaktadırlar.. :) Bir gün pikniğe giderler.. Tabı Aslının da karnı burnundadır.. :img-wink:

......

koptum sevgili pinkzone.... ellerine sağLık.. :img-hyste :img-hyste

medsul
05-03-07, 14:07
ben neden yılmazın sürünmesini istiyorum biliyormusunuz
1.bunu kesinlikle hek etti yaptıklarından sonraa 2.ayrılık zamanında hissetmediğim aşkini olurda gercekleri ögrendiğinde bize hisstetire bilirler
63 bölümdür izlediği bir dizinin finalinde filiz&yılmaz evliliğinin benim için bir anlam ifade eder
birde gercekten birdahakbölüm kesin bir öpüşme sahnesi bekliyorum
ve artık bıraksınlar filizi kendi haline ve artık aslı&yılmaz evlensin ben harbiden cok mutlu olacam gecen bölüm zaten iiki sevgili oldular inşallah bir dahaki bölüm birlikte olurlaarsa gercekten cok sevinecem ve yılmazdan kurtulacağimiz için

filizim+y
05-03-07, 14:10

bence öyle hemde hayalden de öte, yılmaz mı mutlu hiçte öyle görünmüyor içi kan ağlıyor yüzüne de vuruyor ama erkek adama yakışmaz diyebelli etmiyor, etrafındakiler hiçbirşeyin farkında değil ki tabi mutlu olurlar, mutsuz değiller sadece yaşamalrı gerekn olayı yaşanması gerektiği gibi yaşıyorlar, yılmaz cem olayında pasif bunu kabul edelim artık asıl söylemesi gereken kişiye söylemedi ya neyse gideceklerdi yılmaz o malum darp olayını yaşamasaydı filiz istedi.

huzurdan çok saç-baş yolduruyor çok yavan kalıyor sahneler böyle huzuru istemem ben almıyım, yılmazfiliz acısı daha iyi

ağlayan gitar
05-03-07, 14:11
biliyorum çok hataylıydım
sana bu yanlışı baştan yaptım
beni sevdin değerini bilemedim
aslında ben seni hiç haketmedim
ne olur bir söz söyle
yüzüme bakma böyle
suskunluğun yakar beni
karşımda durma öyle
hiç sevmedim de
kırılmadım de
sensizde hayatı yaşarım de
hiç ağlamma de
şaşırmadım de
seni şimdiden bile unuttum de.

medsul
05-03-07, 14:13

filizmi mahalleye karşi sıcak kanlı davranmadi pes kardeşim pes
laf edecek bir şey bulamadin galiba filiz bu dizide en alcak gönüllü insan bunu tartişmaya bile gerek görmüyorum o gazi mahhalledeki insanlar için her şeyi
yapti ama sonuc sıfır ve inşallahsizin istediğiniz gibi aslı&yılmaz evlensin sizde rahat edin bizde rahat edelim:img-hyste :img-hyste

sinem*
05-03-07, 14:13
1.bunu kesinlikle hek etti yaptıklarından sonraa 2.ayrılık zamanında hissetmediğim aşkini olurda gercekleri ögrendiğinde bize hisstetire bilirler
63 bölümdür izlediği bir dizinin finalinde filiz&yılmaz evliliğinin benim için bir anlam ifade eder
ve artık bıraksınlar filizi kendi haline ve artık aslı&yılmaz evlensin ben harbiden cok mutlu olacam gecen bölüm zaten iiki sevgili oldular inşallah bir dahaki bölüm birlikte olurlaarsa gercekten cok sevinecem ve yılmazdan kurtulacağimiz için

aynen bende o sebeplerden istiyorum yoksa yılmaz istediği kadar sürünsün aşkını bize kanıtlamasın,acı çektiğini üzüldüğünü göstermesin neye yarar...mutlu bir son olacaksa bu yılmazın bu bölümden sonraki yaptıklarına çok bağlı :)

ben öpüşme sahnesi beklemiyorum aslıyla yılmazın ilişkisi yarı askerlik arkadaşı yarı flört aşamasındaki ilişkiye benziyor hadi flört için bir girişim oldu ama bana flört ediyorlar gibi gelmiyor daha doğrusu ben ikisini sevgili gibi göremiyorum,aralarında öyle bir sıcaklık yok :):)

tolgahuzur1
05-03-07, 14:14

valla bu yoruma new denirki elline sağlık..:good: siz bıkmadınız mı daha bu basit aşk ve sevgi kıtlığından. daha ne kaldı ki filiz yılmaz ilişkisinde.. herşey bitti herkes kendi yoluna artık.. şimdi yılmazın mutlu olma zamanı .. adam filizin yanında hiç mutlu olmadı ki hep aklında bir sıkıntı bir telaş vardı aca bu kız beni yine sırtımdan vurabilir mi ? düşmanlarıma mı inanır bana mı ? neyse ki artık böylebir düşüncesi kalmadı çünkü artık aslı var..:happy0064 :img-pilot

tolgahuzur1
05-03-07, 14:18
valla daha yılmaz nasıl sürünecek anlıyamadım. adam ferhat ve keremi geçti yahu.. baktı ki olmayacak o da bıraktı artık filiz. siz daha ne sürünmesi istiyorsunuz anlıyamadım.. filiz italyadan geldi yılmaz süründü hemde filizin suçunu bildiği halde .. valla beklemeyin bence çünkü yılmaz çekti çekeceğini şimdi sefa sırası...:img-hyste

sinem*
05-03-07, 14:19
valla bu yoruma new denirki elline sağlık..:good: siz bıkmadınız mı daha bu basit aşk ve sevgi kıtlığından. daha ne kaldı ki filiz yılmaz ilişkisinde.. herşey bitti herkes kendi yoluna artık.. şimdi yılmazın mutlu olma zamanı .. adam filizin yanında hiç mutlu olmadı ki hep aklında bir sıkıntı bir telaş vardı aca bu kız beni yine sırtımdan vurabilir mi ? düşmanlarıma mı inanır bana mı ? neyse ki artık böylebir düşüncesi kalmadı çünkü artık aslı var..:happy0064 :img-pilot

sırtımdan ne zaman vurur ne demek ya ...filiz ne zaman yılmazı sırtından vurdu ne zaman arkasından iş çevirdi veya filiz yılmazlayken onu yok etmeye çalışan biri falan mıydı...
ya senin bahsettiğin filiz başkasıdır :) çünkü bizim dizideki filizle üstteki yazdıklarının alakası yok..

benim
05-03-07, 14:20
Çok sevdiğimiz dizimiz artık sonlara doğru yaklaşyor.63.bölümde gördüğümüz kabullenmeler af dilemeler önümüzdeki bölümlerde de devam edecek.Bugün anladığım kadarıyla dizinin son bölümüne kadar bekleyip bütün düğümlerin son bölümde çözümlenmesi isteniyor herhalde. Bence dizi gayet güzel bir şekilde sona doğru yaklaşıyor.
Yılmaz Aslı yakınlaşmasında aslında pek bir tuhaflık görmüyorum.Tabiki bende istemezdim bu şekilde olmasını.Sevdiği kadının başka birinden hamile olduğunu sanan biri erken ya da geç biriyle birlikte olabilir.Buna Yılmaz'ın Filiz'i unutma çabaları diyelim.Ne kadar başarılı olacak göreceğiz. Benim için önemli olan Yılmaz'ın Cem'in karakterini bildiği halde Handan ve Cem'e inanması.Umarım anlatabilmişimdir.

medsul
05-03-07, 14:23

evet herşey bitti sagolsun yılmazz bir şey bırakmadi
benim derdim yılmaz&aslı mutlu olsun felan degil
filizin aşkini haketmiyen yılmaz filizden uzat dursun gitsinde aslıyla mi olacak
ne yaparsa yapsın yılmaz mutlu olmayi hak edermi etmezmi aslıyla yada başkasiyla mutlu olurmu bilmem umrumdada degil filizi rahat bıraksında
artık filiz bebeğiyle mutlu olsun cünkü kesinlikle mutlu olamyi hak ediyo

matraka
05-03-07, 14:23
filizmi mahalleye karşi sıcak kanlı davranmadi pes kardeşim pes
laf edecek bir şey bulamadin galiba filiz bu dizide en alcak gönüllü insan bunu tartişmaya bile gerek görmüyorum o gazi mahhalledeki insanlar için her şeyi
yapti ama sonuc sıfır ve inşallahsizin istediğiniz gibi aslı&yılmaz evlensin sizde rahat edin bizde rahat edelim:img-hyste :img-hyste

haklısın o kadar iyi niyetli davrandı ki sorma ya gazi mahalleliler ne yaptı nankörlük ettiler bu kadar iyi birisini yılmaz haketmiyor kavuşmasınlar bence aslıyla yılmaz mutlu hem aslının sesine dublaj yaptıkmı tamamdır nesi var kızın tekinerler melek melek yılmaz onların kıymetini bilemedi şimdiden sonrada mümkünse bilmesin

archshe
05-03-07, 14:24
valla ağzım açık okudum yazılanları...mızıkçılık yapmayın lütfen!filizi ömeri eleştirecek bişey bulamadınız yılmazı eleştirmeye eliniz gitmiyo diye sindiremediniz galiba olanları...evet yılmaz filize büyük hatalar yapıyo ama aslıyla mutluluklar dilemek de nerden çıktı?olmuyo ama böyle...

61MERVE61
05-03-07, 14:24
ben karşı tarafta gibimi duruyorum aksine tam ortadayım arkadaşım, evet gördüm ve okuduklarımla da full filizci olduğunu biliyorum bu yüzden tmm senaristlere bağlı olduğunu ne güzel yazmışsın, ben bu yorumları beğenmediğimi dile getirdim bu aşkı sevdiğim için filizyılmaz aşkını bu yüzden onu yazdım bence filizin gözüyle bak derim yılmaza senin gözün tutmadı da filizin gönlünekazındı naber kimi getirirlerse getirsinler başkasını gözü görmez hem ne dedi yılmazın aşkıyla ölücem, hayır aslı yılmaza katılmıyorum:img-yes:

Ben zaten seni kast etmemistim biliyorum sende bunlarin askini istiyorsun:)
tabikide benim agzimla degil benim sozum senaristlere...ne yani yilmaz asliyla bir olsun filiz orda mahf mi olsun:icon_sorr zaten yorumlarimizi basindan takip etseydin anlardin benim demek istedigimi..keske filizin aski bukadar derin olmasa cunku yilmaz filizi kesinlikle haketmiyor.
biraz gec yazdim ama doktordan yeni geldim kusuruma bakmayin.

tolgahuzur1
05-03-07, 14:25
sırtımdan ne zaman vurur ne demek ya ...filiz ne zaman yılmazı sırtından vurdu ne zaman arkasından iş çevirdi veya filiz yılmazlayken onu yok etmeye çalışan biri falan mıydı...
ya senin bahsettiğin filiz başkasıdır :) çünkü bizim dizideki filizle üstteki yazdıklarının alakası yok..

sevgili sinem arkasından vurmak demekle onu kast etmedim. yani yılmaza güveninden kast etmiştim ben. heralde arkasından iş çevirmedi. gerçi önden çevirdide ne oldu adama katil dedi hemde abisinin katili!! bu yılmazı sırtından vurmaktan daha beter etti..:img-cool2

cemotara
05-03-07, 14:26
sevgili tolahuzur1,vaybe filiz karakteri nekadarda kötü birisiymiş bencil,ikiyüzlü,insanları küçük gören ,yılmazı herseferinde sırtından vuran,hep düşmanlarına inanan ben niye göremedim acaba filizin kötü biri olduğunu ama sağolasın gözümü açtığın iyi oldu bencede filiz çok kötü birisi sonundada ölürse sende kurtulursun forumda

matraka
05-03-07, 14:26
aynen bende o sebeplerden istiyorum yoksa yılmaz istediği kadar sürünsün aşkını bize kanıtlamasın,acı çektiğini üzüldüğünü göstermesin neye yarar...mutlu bir son olacaksa bu yılmazın bu bölümden sonraki yaptıklarına çok bağlı :)

ben öpüşme sahnesi beklemiyorum aslıyla yılmazın ilişkisi yarı askerlik arkadaşı yarı flört aşamasındaki ilişkiye benziyor hadi flört için bir girişim oldu ama bana flört ediyorlar gibi gelmiyor daha doğrusu ben ikisini sevgili gibi göremiyorum,aralarında öyle bir sıcaklık yok :):)

oda olur olur dua edelim neden olmasın yılmaz mutlu olmayı haketti ama filizede laik değil o yüzden aslıyla mutlu olsun son bölüme kadar mümkünse kavuşmasınlar aslıyla bekliyorum öpüşme ve birlikte olma sahnelerini ne kadar sabırsızım değilmi tüm filizseverler haklıdır bu arada ben yanılmışım arkadaşlar baştan beri sevgili modum dahil bana gerçekleri gör filiz melek dediniz ömer melek handan melek ben sizlere inanmadım anladım ki hata etmişim ee hatanın neresinden dönersen kardır

61MERVE61
05-03-07, 14:27
Yakında Filiz Sabahların sultanı Seda ablamızın programına çıkar.. :) Çocuğumun babası kabul etmedi bebeğimizi.. Başkasından yaptığımı sanıyor abla.. Allahını seversen bana yardım et.. Bir dna testi yapayım.. Daha yeni battık. Maaş desen üç kuruş.. Çok pahalı bu olay bir koltuk çık be seda abla.. :img-hyste

Çocuk doğarsa senin sevdiğin bir ad koyacağım.. Ya senin adını.. Yada Nihat abinin adını.. :img-hyste

:):):happy0064 :img-hyste :good: super yazmisin...vala yorumuna bayildim sabah da izledidim programi,seda abla:img-hysteooy guldurdun beni..

matraka
05-03-07, 14:29
sevgili tolahuzur1,vaybe filiz karakteri nekadarda kötü birisiymiş bencil,ikiyüzlü,insanları küçük gören ,yılmazı herseferinde sırtından vuran,hep düşmanlarına inanan ben niye göremedim acaba filizin kötü biri olduğunu ama sağolasın gözümü açtığın iyi oldu bencede filiz çok kötü birisi sonundada ölürse sende kurtulursun forumda

olurmu onu kim diyor filiz melek hiçte öyle birisi değil şimdiye kadar da hata yapan hep yılmazdı filizi anlaması lazımdı anlamadı ne olucak ömerin dediği gibi üniversite okumuşta ne olmuş filize kötü diyen ayıp eder o kötü olmaz tüm tekinerler melek tir.onların yaptığı herşeyin bir sebebi var özünde iyi insanlar bu özden yakında boza yaparlarmı acaba

sinem*
05-03-07, 14:31
oda olur olur dua edelim neden olmasın yılmaz mutlu olmayı haketti ama filizede laik değil o yüzden aslıyla mutlu olsun son bölüme kadar mümkünse kavuşmasınlar aslıyla bekliyorum öpüşme ve birlikte olma sahnelerini ne kadar sabırsızım değilmi tüm filizseverler haklıdır bu arada ben yanılmışım arkadaşlar baştan beri sevgili modum dahil bana gerçekleri gör filiz melek dediniz ömer melek handan melek ben sizlere inanmadım anladım ki hata etmişim ee hatanın neresinden dönersen kardır

matraka sen iyice meleklik formatına bağlnmışsın :) handanın ne meleklik hareketi gördün ki bu bölüm veya filiz ve ömerden ne kadar farklı hareket gördün böyle deme ihtiyacı duydun ...

aslında foruma bakarsak yılmazı haketmeyen filiz :) filiz bencil,içten pazarlıklı,herkesin yüzüne gülüp arkadan iş çeviren vs vs... tüm kötü huylara sahip biri ... aslı varken filizde kimmiş her işe el yatkınlığı,düşünceli,bekle dendiğinde uslu uslu bekleyen,sadece hesapsızca aşkını düşünen hem artı bir özellik olarakta dizinin başından beri cemden hoşlanmıyor :img-hyste

matraka
05-03-07, 14:32
valla ağzım açık okudum yazılanları...mızıkçılık yapmayın lütfen!filizi ömeri eleştirecek bişey bulamadınız yılmazı eleştirmeye eliniz gitmiyo diye sindiremediniz galiba olanları...evet yılmaz filize büyük hatalar yapıyo ama aslıyla mutluluklar dilemek de nerden çıktı?olmuyo ama böyle...

evet öyle oldu galiba ama gerçekleri nihayet gördük yılmaz suçludur bugüne kadar tekinerler filiz yılmaz aşkında engel değilmiş yılmaz bu hataları kendince yapmış bence o kendi, dünyasına iat biriyle evlesin o da aslı olsun yeterki mutlu olsun o kadar çok hatayla nasıl gidecekse öbür dünyaya artık

61MERVE61
05-03-07, 14:33
selamın hello :) ne oluyo burda ya aslı yılmaz falan hayırdır dünyanın sonumu geliyo?şimdi kimler istiyo aslı ve yılmazı çabuk sölesin sıkalım topuklarına:img-pilot
yılmazın bi tek aşkı var oda filiz :happy0064

aleykum hello:)vala basta ben istiyorum asli yilmazi....yilmaz alismis insanlari kulanmaya kulansnda asliyi kulansin,,vala asliya cok uzuluyorum...
yaa hani filizin bacisi akrabasi olurda filizden imtikan alir gore o da degil vala bu yilmaz cook degisti...asliyi birden opse sasmayin...yilmazin yaptiklarindan snra ben bu aski isteyemem..alah askina kim yilmazin askina inaniyor ferideyle konusurken "nayir unutmadim feridem Onu halem cok seviyorum...ula yilmaz asliyi daha niye pesinde tasiyorsun Bu yilmazda garip bi adam yaa..asli kizimizda SAF gurursuz vala kizda bi lokma gurur olsa ceker gider ki filiz olsa arkasina bakmadan cekip gider

hep derim zaten filiz bitane...

pinkzone
05-03-07, 14:33
Filize kim kötü diyor bakem.. Kulaklarını çekerim onların.. Filiz gerçekten kötü karkater değil.. Ben filize değilde..

Birden dizide melaike kesilen Ömer Ve Handana takıldım.. Sanırsın ki sihirli değnek değmiş 180 bıraktım 380 derece değiştiler.. :) Bunu biraz sindire sindire yapsalardı keşke.. Birden olması çok tuhaf oldu.. Dizimizde hiç bir zaman melaikelerimiz eskik olmasın.. Allah onları başımızdan eksik etmesin.. Herkese bir tekiner şart.. Özellikle Handan Ve ömer..

matraka
05-03-07, 14:34
matraka sen iyice meleklik formatına bağlnmışsın :) handanın ne meleklik hareketi gördün ki bu bölüm veya filiz ve ömerden ne kadar farklı hareket gördün böyle deme ihtiyacı duydun ...

aslında foruma bakarsak yılmazı haketmeyen filiz :) filiz bencil,içten pazarlıklı,herkesin yüzüne gülüp arkadan iş çeviren vs vs... tüm kötü huylara sahip biri ... aslı varken filizde kimmiş her işe el yatkınlığı,düşünceli,bekle dendiğinde uslu uslu bekleyen,sadece hesapsızca aşkını düşünen hem artı bir özellik olarakta dizinin başından beri cemden hoşlanmıyor :img-hyste

evet ben gerçekleri gördüm sinem o yüzden gözümdeki perde kalktı filiz suçsuzdur ben hata etmişim eleştirmekle tekinerlere laf söyleyen karşısında beni bulur böyle yaşamayı hiç haketmediler hem filiz aşkına nasıl sahip çıktı yılmazsa gitti aslıya gidişi olsun dönüşü olmasın amin deyim

ağlayan gitar
05-03-07, 14:36
aleykum hello:)vala basta ben istiyorum asli yilmazi....yilmaz alismis insanlari kulanmaya kulansnda asliyi kulansin,,vala asliya cok uzuluyorum...
yaa hani filizin bacisi akrabasi olurda filizden imtikan alir gore o da degil vala bu yilmaz cook degisti...asliyi birden opse sasmayin...yilmazin yaptiklarindan snra ben bu aski isteyemem..alah askina kim yilmazin askina inaniyor ferideyle konusurken "nayir unutmadim feridem Onu halem cok seviyorum...ula yilmaz asliyi daha niye pesinde tasiyorsun Bu yilmazda garip bi adam yaa..asli kizimizda SAF gurursuz vala kizda bi lokma gurur olsa ceker gider ki filiz olsa arkasina bakmadan ceker giderdi...

hep derim zaten filiz bitane...

valla ben hala inanıyorum yılmazın aşkına:img-yes: bkmayın siz böle davrandığına aslı hakkında dediklerine aynen katılıyorum ben olsam bende durmam çeker giderdim kız da yapışkan gibi bırakmıyoki:happy0064

medsul
05-03-07, 14:37
haklısın o kadar iyi niyetli davrandı ki sorma ya gazi mahalleliler ne yaptı nankörlük ettiler bu kadar iyi birisini yılmaz haketmiyor kavuşmasınlar bence aslıyla yılmaz mutlu hem aslının sesine dublaj yaptıkmı tamamdır nesi var kızın tekinerler melek melek yılmaz onların kıymetini bilemedi şimdiden sonrada mümkünse bilmesin

mahalledekiler nankörlük yaptı defan demiyorum olaylara o kadar sert bakmiyorum ama hoş bir davraniş degildi bu kesin
hem söyle tammam filizin yılmaz konusunda hatalari olmuştur
(ama filiz hiç bir zaman yılmazı aldatmadi ona en kızdiği zaman ona innanmadiği
zaman bile filizin sevgisini hep hissettik ama yılmazda ne mümkün başka
aşklara yelken acti bende allah mutlu mesut etsin)ama filizin hiç bir zaman
mahalledeki insanlara karşi bir hatasi olmamiştir herzaman iyi davranmiş
onların hep yanında olmuştur dediğim gibi bu konu tartişmaya bile gerk yok tur

matraka
05-03-07, 14:37
Filize kim kötü diyor bakem.. Kulaklarını çekerim onların.. Filiz gerçekten kötü karkater değil.. Ben filize değilde..

Birden dizide melaike kesilen Ömer Ve Handana takıldım.. Sanırsın ki sihirli değnek değmiş 180 bıraktım 380 derece değiştiler.. :) Bunu biraz sindire sindire yapsalardı keşke.. Birden olması çok tuhaf oldu.. Dizimizde hiç bir zaman melaikelerimiz eskik olmasın.. Allah onları başımızdan eksik etmesin.. Herkese bir tekiner şart.. Özellikle Handan Ve ömer..

sendemi değiştin ne çabuk format değiştiriyorsun fatma handan ve ömer özlerinde iyi bir insan filiz yılmaz aşkında hiçbir zaman engel olmadılar engeli kendi kendine durduk yere yılmaz yapmış o yüzdende filizi haketmiyor hem aslının huzur limanı var filizin acı limanı adam huzuru buldu acıyı unuttu bundan sonra aslı yılmaz sakın şaşma bu yoldan görmim en kısa zamanda birliktelik bekliyoruz duyurulur

archshe
05-03-07, 14:38
evet öyle oldu galiba ama gerçekleri nihayet gördük yılmaz suçludur bugüne kadar tekinerler filiz yılmaz aşkında engel değilmiş yılmaz bu hataları kendince yapmış bence o kendi, dünyasına iat biriyle evlesin o da aslı olsun yeterki mutlu olsun o kadar çok hatayla nasıl gidecekse öbür dünyaya artık

sabahtan beri bir kinaye bir kinaye...nedir böyle?yılmaz kötüymüş tekinerler melekmiş...handan ayrı ama ömer iyi bir insan hatasını telafi ediyo...feride gerçek ömeri çıkarttı içinden....filize zaten laf ettrimem...ama hakkıyla yılmazı eleştirin böyle kinayelerle değil..siz sanıyomusunuz ki bu mutluluk oyunu uzun sürer...

sinem*
05-03-07, 14:39
evet ben gerçekleri gördüm sinem o yüzden gözümdeki perde kalktı filiz suçsuzdur ben hata etmişim eleştirmekle tekinerlere laf söyleyen karşısında beni bulur böyle yaşamayı hiç haketmediler hem filiz aşkına nasıl sahip çıktı yılmazsa gitti aslıya gidişi olsun dönüşü olmasın amin deyim

ne diyeyim vatana,millete ve foruma hayırı uğurlu olsun :img-hyste :img-hyste

64.bölümde yılmaz derin bir şüpheye kapılacağına göre yeni olaylar olacaktır veya filiz annesinin söylediklerinden sonra yılmaza bir şeyler konuşmak için gidebilir ( ama yılmaz büyük ihtimalle aslıyla olacağı için vazgeçer :) ) demekki başka bir olay olacak..

bir de 63.bölümde atölyedeki sahnede aslının filizi görememesi çok garip filizle çapraz duruyorlardı ve hemen karşısındaydı..:icon_whis

filizim+y
05-03-07, 14:40
gerim gerim geriyorsunuz beni yapmayın ya dönün aslınıza bu ne ya foruma yakışıyor mu ince yollu eleştiri alttan alttan laf vurmalar yeni ilişkiyi tabi iliki demeye bin şahit lazım ya neyse bu kadar çabuk mu pes ettiniz filizyılmaz idyenler nerede sesimi duyun neler oluyor, yapmayın sanki aslıyılmaz sizi çok mutlu ediyor gibi pollyannacılık oynamayın

pinkzone
05-03-07, 14:41
sendemi değiştin ne çabuk format değiştiriyorsun fatma handan ve ömer özlerinde iyi bir insan filiz yılmaz aşkında hiçbir zaman engel olmadılar engeli kendi kendine durduk yere yılmaz yapmış o yüzdende filizi haketmiyor hem aslının huzur limanı var filizin acı limanı adam huzuru buldu acıyı unuttu bundan sonra aslı yılmaz sakın şaşma bu yoldan görmim en kısa zamanda birliktelik bekliyoruz duyurulur

Dikkat ettiysen Handanı Ömeri yerdim.. Yoksa onları haklı gördüğün yada desteklediğimi gördünmü..

Filizi katmamın sebebi.. o ayrı bir kategori olduğun için.. Ona sayfalar yazsam herhalde olmaz.. Onun içni bahsetmekten kaçınıyorum.. :img-wink:

61MERVE61
05-03-07, 14:41
valla ben hala inanıyorum yılmazın aşkına:img-yes: bkmayın siz böle davrandığına aslı hakkında dediklerine aynen katılıyorum ben olsam bende durmam çeker giderdim kız da yapışkan gibi bırakmıyoki:happy0064

kiz SAKIZ gibi yapisiyor.....Neyse asliya gercekten cook aciyorum...
yilmaz bebegi bi ogrensin varya nasil asli sabaha gokceden aksam saatinde ucuyor gorecegiz...ama insalah oyle olmazda yilmaz elini cabuk tutup alismis bir insan oldugu gibi kiza el koysun ve asli onun olsun...snra filize hayhay yilmaza byebye..

matraka
05-03-07, 14:42
sabahtan beri bir kinaye bir kinaye...nedir böyle?yılmaz kötüymüş tekinerler melekmiş...handan ayrı ama ömer iyi bir insan hatasını telafi ediyo...feride gerçek ömeri çıkarttı içinden....filize zaten laf ettrimem...ama hakkıyla yılmazı eleştirin böyle kinayelerle değil..siz sanıyomusunuz ki bu mutluluk oyunu uzun sürer...

eleştiriyoruz beğenmiyorsunuz ben yılmaz sever olabilirim ama arkasında durmuyorum artık bu saatten sonra filizsevede olamam en iyisi aslı sever tarafına transer olmak bu tekinerleri bu kadar çok nasıl eleştirmişim hala şaşıyorum kendime perde indi başka açıklaması yok yani kinaye felan yapmıyorum

ağlayan gitar
05-03-07, 14:42
ya bırakalım filizi yılmazı aslıyı en büyük aşklar çöp vermekle başlar:img-hyste bundan sonra garip bir aşk hikayesi izlemek istiorum:happy0064

pinkzone
05-03-07, 14:44
Sakız değil canım.. Aslı.. Bence ne istediğini biliyor.. Ne istemesini bilmeside ona artı puan veriyor.. Hayatta ne istediğini bilen kişiler her zaman daha hoşuma gitmiştir.. Aslının ısrarcılığı ve inatçılığı Yılmaza benziyor.. O yüzden bu kadar iyi anlaşıyorlar.. Zaten ortada kavga edecek neden yok ki.. Neden olmadıkça mutluluk sürer.. Kısa da olsa bir öpücükle taçlandırılmasını istiyorum. :)

gülbeşeker
05-03-07, 14:44
bu bölümle ilgili güzel yorumlar beklerken herkeste ayrı bir hava var bakıyorum da yeni ufuklara yelken açmışsınız ne bu ya amaç vakit geçirmekse daha düzgün ve daha farklı konularda tartışabiliriz hayal ürünü aslı yılmaz ilişkisi yerine değil mi çok sıkıldım:(
ben de bu konudan çok sıkıldım olur olmaz şeyler konuşuluyor bu forum ne güzel diyordum şu hale bakın tamam ömer ve handan karakteri iyi yönde,yılmaz karakteri kötü yönde ilerlemeye devam ediyor ama bu kadar da aslı ve yılmazdan bahsedilmez ki zaten dizi içimizi karartıyor bir de burda yazılanlara bakın pes yani.

tolgahuzur1
05-03-07, 14:45
gerim gerim geriyorsunuz beni yapmayın ya dönün aslınıza bu ne ya foruma yakışıyor mu ince yollu eleştiri alttan alttan laf vurmalar yeni ilişkiyi tabi iliki demeye bin şahit lazım ya neyse bu kadar çabuk mu pes ettiniz filizyılmaz idyenler nerede sesimi duyun neler oluyor, yapmayın sanki aslıyılmaz sizi çok mutlu ediyor gibi pollyannacılık oynamayın

valla tek bizi mutlu etmiyor yılmazı ve etrafındakileride mutlu ediyor.. onun için mutluluk aslı ileymiş.. neyseki yılmaz bunu anladı ve önemli bir virajdan döndü.. filiz çocuğu doğurur yılmazında haberi olur yılmaz bakar onlara öyle yüz üstü bırakacak değil ya çocuğunu..

NOT: cemotara ben filiz için öyle cümleler söylemedim sen yanlış anlamışsın nyse zaten pek önemi yok..

filizim+y
05-03-07, 14:45

sürmeyecek cnm, en fazla 2 bölüm veriyorum var mı tahmini olan yılmazın şimdiki olduğundan daha darma duman olmuş olarak izleyeceğiz gerçek tokat gibi vurduğunda yüzüne o zaman bu mutluluk ben öyle olmadığını düşünüyorum oyunun gerçeğine dönüşmeden hayal ötesine gideceğine, bugün yazan arkadşlarımı o zamanda bekliyorum söyleyecek sözleri olacak mı?

matraka
05-03-07, 14:46
Dikkat ettiysen Handanı Ömeri yerdim.. Yoksa onları haklı gördüğün yada desteklediğimi gördünmü..

Filizi katmamın sebebi.. o ayrı bir kategori olduğun için.. Ona sayfalar yazsam herhalde olmaz.. Onun içni bahsetmekten kaçınıyorum.. :img-wink:

iyide kim yermeni istedi onlar özünde iyi insanlar biliyorsun yaptıklarının bir sebebleri var hem yılmaz filiz aşkında da engel olmadılar ömeri sen hiç plan yaparken gördünmü mesela hayır neden özünde iyi biri bu ilşkiyi engelleyecek bişey yapmadı handana gelirsem anne içgüdüsü ile davrandı onlara hata diyemeyiz özünde iyi bir anne bu dizide örnek alınabilecek tek anne çok hata yapıyorsun çok özüne dön gerçekleri gör

matraka
05-03-07, 14:48
Sakız değil canım.. Aslı.. Bence ne istediğini biliyor.. Ne istemesini bilmeside ona artı puan veriyor.. Hayatta ne istediğini bilen kişiler her zaman daha hoşuma gitmiştir.. Aslının ısrarcılığı ve inatçılığı Yılmaza benziyor.. O yüzden bu kadar iyi anlaşıyorlar.. Zaten ortada kavga edecek neden yok ki.. Neden olmadıkça mutluluk sürer.. Kısa da olsa bir öpücükle taçlandırılmasını istiyorum. :)

bir öpücük yeterli değil beni kesmez birlikte olmalarını istiyorum mutluluk onların hakkı artık zaten filizin yakında yılmazla bağı felanda kalmaz cem psikosu bebeğini düşürtür filize böyle son bölüme kadar barışmazlar ne güzel demi bizde 12 bölüm yılmaz aslı aşkı izleriz ama aslıya illede dublaj isteriz

61MERVE61
05-03-07, 14:48

Tobetobee sen bizim yorumlarimizi okuyormusun arkadasim yoksa sadece goz mi atiyorsun...
ben yilmaz filiz istemiyorum kardesim benim dememle olmasada
i s t e m i y o r u m ..ben yilmazci degilim onun yaptigi tek sey beni ilgilendirmiyor artik....isi gucu asli isi gucu cemin pesinden kosmak adam saf cikti basimiza en ters insanlardan duydu bebek seyini zarfi acip okumadan arastirmadan kendi hayat kurdu kendisine...simdi sen benim yilmazla aslinin sahnelerini gorupte filizyilmaz dememi bekleme..bu cok acimasiz bisey,
yilmaz erkek diye onun yaptiklarini unutamayiz burda niye erkek kiz ayirimi oluyor onuda anlamiyorum....yilmaz yaptiysa filizde yapar..burda filizin mutlu olmasini isteyenlerdenim..basindan beri filizin arkasindayim simdi de oyle..yilmaza o "erkek yapar eder"diyip gecmeyelim...birsey kirildigi zaman eskisine benzemes...yapistirsanda bi yerde catlagi vardir..buda oyle bisey...

matraka
05-03-07, 14:50
sürmeyecek cnm, en fazla 2 bölüm veriyorum var mı tahmini olan yılmazın şimdiki olduğundan daha darma duman olmuş olarak izleyeceğiz gerçek tokat gibi vurduğunda yüzüne o zaman bu mutluluk ben öyle olmadığını düşünüyorum oyunun gerçeğine dönüşmeden hayal ötesine gideceğine, bugün yazan arkadşlarımı o zamanda bekliyorum söyleyecek sözleri olacak mı?

bence daha fazla sürecek ben iddaya giriytorum nesine giriyoruz aslı yılmaz beraberliği devam etcek diyorum ben evet benim tarafımda olanlar adlarını yazdırsınlar bahisler açıldı evet aslı bire 3 veriyor yılmazın yüzüne gerçekler vurucak zaten merak etme ben bu zaman aslıyı niye beklettim diyecek

filizim+y
valla tek bizi mutlu etmiyor yılmazı ve etrafındakileride mutlu ediyor.. onun için mutluluk aslı ileymiş.. neyseki yılmaz bunu anladı ve önemli bir virajdan döndü.. filiz çocuğu doğurur yılmazında haberi olur yılmaz bakar onlara öyle yüz üstü bırakacak değil ya çocuğunu..

NOT: cemotara ben filiz için öyle cümleler söylemedim sen yanlış anlamışsın nyse zaten pek önemi yok..

bunu açıkladım neden tekrar ettiriyorsun yılmaz mutlu değil mutluluk oyunu oynuyor etrafındakiler yılmazın ekseninde döndiği için onu mutlu zannedip kendileride mutlu, ama yılmaz kesinlikle değil gözlerine bakarsan anlarsın, mutluluğun aslıda olduğu da yalan, virajdan değil yanlış yola saptı yılmaz, bırakmaz ki öyle birşey yapacağını kimse düşünmez zaten, ama sen ve senin gibi düşünenler yanlış yolda filizcilerde yılmazcılarda göreceğiz hakkaniyetimizi:img-yes:

sinem*

2 bölüm çok fazla oldu :) bence bir daha ki bölümde başlayacaktır içi içini kemirecektir acaba diye düşünecektir...zaten bu durumda aslıyla daha da ileri gideceğini sanmıyorum ya bulmaca çözerler ya yemek yapar mahallede gezerler ya da öylesine takılırlar onlarınki sadece yılmazın kendisini zorlamasıyla ilerliyor :) filizi unutmak için tek yolunun aslıyla olmak olduğunu falan sanıyor :)

ömer hapse girdikten sonra cem daha filizi daha fazla rahatsız edebilir..umarım ömerin hapis günleri uzun sürmez hem feride hem de filiz için ...

61MERVE61

Benim sahsen ne yilmaz ne asli umrumda degil.....sahnelerinde mutfaga gidip biseyler atistiriyorum reklam gibi geliyor.......bagzende hatirla sevgiliye bakiyorum asli yilmaz sahnelerinde benim icin iyi oluyor aynii anda iki dizi izliyorum fenami:)

tolgahuzur1
05-03-07, 14:51

söylenecek söz her zaman olur sevgili filizm. sen hiç merat etmee. yılmazın başına o kadar olay geldiki hemde yumruk ayarında bir tokat gelse ne olacak. iş işten geçti artık yılmaz daha fazla kurcalamıyacak bu olayı bence en iyiside bu olacak heralde.. neyse o zaman gelince konuşuruz..

pinkzone
05-03-07, 14:51
bir öpücük yeterli değil beni kesmez birlikte olmalarını istiyorum mutluluk onların hakkı artık zaten filizin yakında yılmazla bağı felanda kalmaz cem psikosu bebeğini düşürtür filize böyle son bölüme kadar barışmazlar ne güzel demi bizde 12 bölüm yılmaz aslı aşkı izleriz ama aslıya illede dublaj isteriz

Madem birlikte olmalarını istiyorsun öyle olsun.. Bende istiyorum.. Arkadaşlar kısa sürcek diyor ondan en azından birlikte olmasalar dahi bir ateşli öpücük görmek hakkımız.. :img-wink:

Aslıya dublaj şart.. Şöyle çekici bir ses..

Madem Yılmaz Aslıyla gezerek Filize ihanet ediyor.. Bu ihanetin ilk harfleri bence.. İlla da ihanet isteyen arkadaşlar.. :) Bakın bir önerim var.. Yılmaz Aslıyı da alıp bağ evine gitsin orda beraber olsun.. sonra 12 -13 bölüm onları izleyelim.. Sonrada Filizin güzide çiftimizi ayırmak için çabalarını.. :img-hyste

matraka
05-03-07, 14:52
Tobetobee sen bizim yorumlarimizi okuyormusun arkadasim yoksa sadece goz mi atiyorsun...
i s t e m i y o r u m ..ben yilmazci degilim onun yaptigi tek sey beni ilgilendirmiyor artik....isi gucu asli isi gucu cemin pesinden kosmak adam saf cikti basimiza en ters insanlardan duydu bebek insanlarini zarfi acip okumadan arastirmadan kendi hayat kurdu kendisine...simdi sen benim yilmazla aslinin sahnelerini gorupte filizyilmaz dememi bekleme..bu cok acimasiz bisey,
yilmaz erkek diye onun yaptiklarini unutamayiz burda niye erkek kiz ayirimi oluyor onuda anlamiyorum....yilmaz yaptiysa filizde yapar..burda filizin mutlu olmasini isteyenlerdenim..basindan beri filizin arkasindayim simdi de oyle..yilmaza o "erkek yapar eder"diyip gecmeyelim...birsey kirildigi zaman eskisine benzemes...yapistirsanda bi yerde catlagi vardir..buda oyle bisey...

marve haklısın konuş merve bende istemiyorum ama bilgi yanlışını düzelteyim yılmaz kağıdı okuyup çıktı gitti çifliğe hani asacaksak düzgün asalım öyle yalan yanlış yazarak değil buna rağmen sana katılıyorum ama yılmaz suçludur be filiz gibi birini haketmiyor bundan sonra böyle yorumlar

cemotara
05-03-07, 14:53

Evet bencede pek önemi yok ama her yorumun bir tanesinde filiz bencil,filiz mah.insanlarını küçük görüyor ,sevdiğini sırtından vurup duruyor ,düşmanlarına inanıyor yani sende haklısın filiz kötü birisi dediğim gibi dizinin sonunda ölürde hepimiz kurtuluruz bu karakterden ve sonuna kadar aslı yılmazı destekliyorum inş. çok mutlu olur

matraka
05-03-07, 14:54
Madem birlikte olmalarını istiyorsun öyle olsun.. Bende istiyorum.. Arkadaşlar kısa sürcek diyor ondan en azından birlikte olmasalar dahi bir ateşli öpücük görmek hakkımız.. :img-wink:

Aslıya dublaj şart.. Şöyle çekici bir ses..

Madem Yılmaz Aslıyla gezerek Filize ihanet ediyor.. Bu ihanetin ilk harfleri bence.. İlla da ihanet isteyen arkadaşlar.. :) Bakın bir önerim var.. Yılmaz Aslıyı da alıp bağ evine gitsin orda beraber olsun.. sonra 12 -13 bölüm onları izleyelim.. Sonrada Filizin güzide çiftimizi ayırmak için çabalarını.. :img-hyste

bak ne güzel senoryalar Alllahım bir an önce senaristler uyansınlar ne olur şu fatmanın dediklerini bir duyun fatma ağzından bal damlıyor dur ziyan olucak şimdi bir tabak bulayım

ilk öpücük etkisi ne olucak bakalım çok merak ediyorum

filizim+y
05-03-07, 14:54
i s t e m i y o r u m ..ben yilmazci degilim onun yaptigi tek sey beni ilgilendirmiyor artik....isi gucu asli isi gucu cemin pesinden kosmak adam saf cikti basimiza en ters insanlardan duydu bebek seyini zarfi acip okumadan arastirmadan kendi hayat kurdu kendisine...simdi sen benim yilmazla aslinin sahnelerini gorupte filizyilmaz dememi bekleme..bu cok acimasiz bisey,

okuyorum arkadaşım okuduğum içinde anlam veriyorum ve saçma buluyorum sen filizin mutlu olmasını istiyorsun bende bununda yılmazdan başkasıyla olmayacağını bildiğim için olması gerekeni istiyorum, aslı yılmaz sahneleri benide sevindirmiyor yılmaza kızmamın nedeni bu ben hiçbir zaman haklı bulmadım aslıya yaklaşımını sen benim yorumlarımı okumuyorsun sanırım çünkü bu yorumlar canımı sıktı, aslı yılmaz yorumları sahnelerine dayanamazken şimdi yorumlara taştı

61MERVE61
05-03-07, 14:55
2 bölüm çok fazla oldu :) bence bir daha ki bölümde başlayacaktır içi içini kemirecektir acaba diye düşünecektir...zaten bu durumda aslıyla daha da ileri gideceğini sanmıyorum ya bulmaca çözerler ya yemek yapar mahallede gezerler ya da öylesine takılırlar onlarınki sadece yılmazın kendisini zorlamasıyla ilerliyor :) filizi unutmak için tek yolunun aslıyla olmak olduğunu falan sanıyor :)

ömer hapse girdikten sonra cem daha filizi daha fazla rahatsız edebilir..umarım ömerin hapis günleri uzun sürmez hem feride hem de filiz için ...

wala sinemcim benim umrumda degil isterseler koyun koyuna yatsinlar:):)ama neolur bir bolum yilmazin aci cektigini goreyim neolur BIRBOLUM:):)
yada bakarsin bolumun sabahinda asli ve yilmaz ayni yatakta uyuya kalmislar...onden once ne oldu da bizim aklimzda soru isareti olarak kalir..

aa biz unutuk ferideyi kacirdilar herhalde yilmazzz bunun pesini birakmaz...tuhh yaaa yilmazin sadece aksamlari asliya olcak bu feride meselesi yuzunden:):happy0064

tolgahuzur1
05-03-07, 14:56
filizcileri pek bir kıskanç gördüm. niye o kadar kızıyorsunuz ki aslı çirkin mi yoo aslı kültürsüz mü yoo aslı akıllı daha ne olsun .yılmazın başına gelebilecek en iyi olay oldu bence. entrika ve dolanbaçlar yok .. onun içinde bırakın şu yılmaz mutlu olsun artık hak ediyor.. allahın hakkı üçtür.
1- elif
2-filiz
3-aslı ve mutlu son..:happy0064

61MERVE61
05-03-07, 14:57
marve haklısın konuş merve bende istemiyorum ama bilgi yanlışını düzelteyim yılmaz kağıdı okuyup çıktı gitti çifliğe hani asacaksak düzgün asalım öyle yalan yanlış yazarak değil buna rağmen sana katılıyorum ama yılmaz suçludur be filiz gibi birini haketmiyor bundan sonra böyle yorumlar

Haa belki o sahnede mutfakta olup gormemis olabilirim..:):)hee okuyup gitiyse neyse ama yinede hatali gidip filizin agzindan ogrenseydi saftirik:)

bu arada marve degil merve de lutfen...:)

matraka
05-03-07, 14:57

olurmu sinem yılmaz düşünecek tabi acaba yanlışmı yaptım diye sonra doğruyu bulucak ne varsa aslıda varmış diyecek ben filiz haketmiyorum diyecek özeleştiri yapıcak yani

ömere gelince melek olduğuna göre hapiste bence fazla kalmaz çok dostu olur meleklerin ama yılmaz şeytan olduğuna göre şeytanın meleğe yerdım etmesini beklemeyelim

pinkzone
05-03-07, 14:58
bak ne güzel senoryalar Alllahım bir an önce senaristler uyansınlar ne olur şu fatmanın dediklerini bir duyun fatma ağzından bal damlıyor dur ziyan olucak şimdi bir tabak bulayım

ilk öpücük etkisi ne olucak bakalım çok merak ediyorum

Hep birlikte ellerimiz havada dua ediyoruz.. :) En güzel senaryolar ihanet senaryolarıdır.. Ne tür ihanet sahneleri görmek istiyorsanız yazın buraya.. Bilin ki senaritsler dikkate alacaktır.

filizim+y
05-03-07, 14:59
söylenecek söz her zaman olur sevgili filizm. sen hiç merat etmee. yılmazın başına o kadar olay geldiki hemde yumruk ayarında bir tokat gelse ne olacak. iş işten geçti artık yılmaz daha fazla kurcalamıyacak bu olayı bence en iyiside bu olacak heralde.. neyse o zaman gelince konuşuruz..

o zaman bu zaman arkadaşım, söylenecek sözler belli, yılmazın başına gelenler tek taraflı değil bunu biliyorsun, yılmaz kurcalayacak yanlız kaldığı her dakka kafasında soru işaret ile dolaşacak bu sayede olayı çözecek başlayacak gelecek bölümde nasılsa

sinem*
05-03-07, 15:00
filizcileri pek bir kıskanç gördüm. niye o kadar kızıyorsunuz ki aslı çirkin mi yoo aslı kültürsüz mü yoo aslı akıllı daha ne olsun .yılmazın başına gelebilecek en iyi olay oldu bence. entrika ve dolanbaçlar yok .. onun içinde bırakın şu yılmaz mutlu olsun artık hak ediyor.. allahın hakkı üçtür.
1- elif
2-filiz

allahın hakkı üçtür diyorsun :img-hyste yılmaz üçleyip bırakacaktır herhalde ıhlamurlar altındayı da yılmazın üçlemesi olarak anarız :img-hyste

aslıyı kıskanmak biraz tuhaf olur :) filizin yanında aslı kim oluyor ki :)

yılmazın filizle ilişkisini biliyor sonra filizi görünce kızda tık yok,umursamıyor mu yoksa başka bir şey mi hissediyor anlaşılmıyor zaten...zekiliğide tartışılır :) yalnız şuna çok eminim tuttu mu bırakmıyor :):)

matraka
nesine istersen daha fazla ızdırap çektirmezler bize, devam etsede ilk izlediğiniz izlenimi vermeyecek size gerçekler artık çıkacak yok mu artıran aslı o kadar çok etmez etse etse 1 anca, işte o gerçekle karşılaşmasını bekliyorum

nesine istersen giriyorum kabul ettim ben 64.bölüm dahil barış bekleyenler fena halde duvara bindirecekler söylemedi demeyin aslı yılmaz ilşkisi devam edicek son bölüme kadar sana 2 bölüm veriyorum 2 bölümden sonra ben kazanırım ona göre

61MERVE61
okuyorum arkadaşım okuduğum içinde anlam veriyorum ve saçma buluyorum sen filizin mutlu olmasını istiyorsun bende bununda yılmazdan başkasıyla olmayacağını bildiğim için olması gerekeni istiyorum, aslı yılmaz sahneleri benide sevindirmiyor yılmaza kızmamın nedeni bu ben hiçbir zaman haklı bulmadım aslıya yaklaşımını sen benim yorumlarımı okumuyorsun sanırım çünkü bu yorumlar canımı sıktı, aslı yılmaz yorumları sahnelerine dayanamazken şimdi yorumlara taştı

oofooff basim alip nire gidem:):):happy0064
arkim bak bende biliyorumki filiz yilmazsiz mutlu olamaz..ama diyorumi keske filizin aski bukadar derin olmasada yilmazsiz mutlu olabilse..ki bu mumkun baksana yilmaz kac takla atiyor asliya gidene kadar..yilmaz mutlu olabiliyorsa filizde mutlu olabilir...ask lazim degil buna es dost yeter..ki canan olsaaa yaa canan nerde ben cok sefiom canani yaa ozledik/./

61MERVE61
05-03-07, 15:04
1- elif
2-filiz

ooy hakketen tekrar etmekten biktim sarkimiin devami
"oy ben nedem nasil edem:)"
anladin sen onu:)

neyse ben koyu bi filizciyim beni kizgin mi goriyorsun lutfen az sayiya bakmada en cok sayiya bak..cogu filizcimiz mutlu ben kesinlikle asli yilamz diyorum..

bu arada soledigin yanlis demek kiz guzel olsa filizi istiycen:)....ben yilmazi coktan biraktim suan ozgur bi kus istedigini yapsin etsin ama filizimizden uzak dursun...

filizim+y
05-03-07, 15:04
1- elif
2-filiz

kıskançlık değil bu yılmazın fıtratına ters biz görüyoruzda görmeyen sizlersiniz aslının fiziksel özellikleri yada kişisel özellikleri beni ilgilendirmiyor ve benim hayran olduğum yılmaza uymuyor, entrika e dolambaçı başlatan kişide yılmaz değil mi yabancı değil sonuçta, yılmazın mutluluğu filiz bırakmam hak ediyorsa ikisi neden bu kadar acı çekmişlerken sefasını sürmek aslıya kalıyor nasıl vicdanınız rahat ediyor, merak ediyorum, yılmaz bir sevdi pir sevdi o da FİLİZ

61MERVE61
05-03-07, 15:07
allahın hakkı üçtür diyorsun :img-hyste yılmaz üçleyip bırakacaktır herhalde ıhlamurlar altındayı da yılmazın üçlemesi olarak anarız :img-hyste

aslıyı kıskanmak biraz tuhaf olur :) filizin yanında aslı kim oluyor ki :)

yılmazın filizle ilişkisini biliyor sonra filizi görünce kızda tık yok,umursamıyor mu yoksa başka bir şey mi hissediyor anlaşılmıyor zaten...zekiliğide tartışılır :) yalnız şuna çok eminim tuttu mu bırakmıyor :):)

pehhh waheywahey:):)(bugun ibrahim tatlisese takildim)
aynen asli kimmis bee filizi kimler istedide biz vermedik:)
bide cok komik olur aslinin erkek is arkadasi varmis yilmaz ondan kiskaniomus aslinin kiskanilacak yani yokki...

bu arada buraya cok sacma buldum gecen bolum atolyede yilmaz filiz konusurken asli hic mi gormedi yilmazin filizin pesinden gitiginde felan bu kizda yilmazla dura dura buda saflasti..

archshe
05-03-07, 15:08

öncelikle bölüm yorumun süper olmuş...belirtmek istedim..her noktasaında kendi düşüncelerimi buldum....yılmaz en çok acıyı aslıylayken çekecek huzur araraken düpedüz huzursuz mutsuz olacak...kalbi filizde olacak ama kendi aslının yanında...mutluluk oyunu oynamak daha ağır gelecek hem de çok...

filizim+y
05-03-07, 15:09
nesine istersen giriyorum kabul ettim ben 64.bölüm dahil barış bekleyenler fena halde duvara bindirecekler söylemedi demeyin aslı yılmaz ilşkisi devam edicek son bölüme kadar sana 2 bölüm veriyorum 2 bölümden sonra ben kazanırım ona göre

bende sana diyorum nesine istersen barışmadan çok yılmazın pişmanlığı ve aslıya karşı başlattığı yakınlaşma çabalarında kendisini geri çekmesi 2 bölümlük barışma zaten beklemiyorum, aslı yılmaz ilişkisi flörtten arkadaşlığa dert ortağına kayacak, 2 bölümü yılmazın olayları anlamasına değil mi barışmaı bende beklemiyorum hemen hem nesine

matraka
kıskançlık değil bu yılmazın fıtratına ters biz görüyoruzda görmeyen sizlersiniz aslının fiziksel özellikleri yada kişisel özellikleri beni ilgilendirmiyor ve benim hayran olduğum yılmaza uymuyor, entrika e dolambaçı başlatan kişide yılmaz değil mi yabancı değil sonuçta, yılmazın mutluluğu filiz bırakmam hak ediyorsa ikisi neden bu kadar acı çekmişlerken sefasını sürmek aslıya kalıyor nasıl vicdanınız rahat ediyor, merak ediyorum, yılmaz bir sevdi pir sevdi o da FİLİZ

bende bunu diyorum yılmaz yaptı entrikaları tekinerler suçsuzdur.aynı şeyi söylüyoruz bak aslının krakteri filiz gibi olmaz biliyoruz aslı sevdiğine yalan söylemez bişeyleride saklamaz ama genede biz aslıyı seviyoruz ve yılmnazla mutlu olmasını istiyoruz mutluluğu yılmaz aslıda bulacak aha şuraya yazıyorum

cemotara
sevgili Hasan'a yorumları okurken allah sabır versin işi gerçekten de zor forumun resmen suyunu çıkardık ben bile yakında kafayı sıyıracam bence hasan geldiğinde bu forumu şöyle en az üç gün kapamalı ozamana kadar ancak kendimize geliriz

tolgahuzur1
05-03-07, 15:11

yoo yılmazın bir sevip pir sevdiği elifti.. yani filiz değil filiz kaza eseri oluşan bir duygu karmaşasında çıktı ortaya.:img-hyste ama yılmaz bana göre aradığını buldu ve aslı oldu.. aslıyıda çok sevebilir neden olmasın ki? illa filiz filiz diye bir tutumluluk söz konusu değil. helal olsun yılmaza..
hem matrakanın dediği gibi yılmaz filiz hak etmiyor. çünkü yılmaz kötü biri şeytan gibi birşey kime yaklaşsa onun başına bir iş geliyor..

filizim+y
05-03-07, 15:13
öncelikle bölüm yorumun süper olmuş...belirtmek istedim..her noktasaında kendi düşüncelerimi buldum....yılmaz en çok acıyı aslıylayken çekecek huzur araraken düpedüz huzursuz mutsuz olacak...kalbi filizde olacak ama kendi aslının yanında...mutluluk oyunu oynamak daha ağır gelecek hem de çok...

teşekkür ederim cnm karşılıklı biliyorsun:img-wink: bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri yılmazın aslıyla mutlu olduğunu yazanlara hiç yılmazın gözüne bakmıyorlar baksalar aslında ne kadar mutsuz olduğunu görecekler, kalbide aklıda gözleride filizde bedene aslının yanında, mutluluk oyunu oynarken mutsuzluk denizinde bulacak umarım geç olmadan çıkar o denizden...

filizim+y
05-03-07, 15:17
bende bunu diyorum yılmaz yaptı entrikaları tekinerler suçsuzdur.aynı şeyi söylüyoruz bak aslının krakteri filiz gibi olmaz biliyoruz aslı sevdiğine yalan söylemez bişeyleride saklamaz ama genede biz aslıyı seviyoruz ve yılmnazla mutlu olmasını istiyoruz mutluluğu yılmaz aslıda bulacak aha şuraya yazıyorum

olayı saptırma yılmazın yaptıklarıda var ama hepsini o değil, aslının asıl karakteri filizyılmaz birleşmesinde çıkacak bende bunu yazıyorum, aslıyı sevin koruyun ihtiyacı olacak yılmazı mutlu edemediğinde sizden destek alması gerekecek kızın, bulamayacak bende senin yazdığının üzerine yazıyorum mutluluğu bulamayacak sen üzerine bir daha yazamazsın son sözü söyledim:img-wink:

tolgahuzur1
05-03-07, 15:17
2 bölümden vazgeçtim sana 4 bölüm veriyorum filiz yılmaz barışması olmayacak bu dört bölüm içinde yılmaz filizden af dilemicek sana sordum nesine istersen girerim iddaya o yüzden adını sen koy sefasını ben surim mümkünse olur değilmi bir sakıncası yoksa

matraka ağzından bal damlıyor..:happy0064 inşallah bu dört bölümden daha uzun sürerde bizde aslı için daha güzel planlar kurarız. hem yılmazda daha iyi tanımış olur aslıyı.. bir kaynaşma olur artık:img-hyste :good:

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 15:19
Görüyorumki yılmaz cephesi muhteşem senaryolar yazıyor...Yakışır..
Yılmaz bu saatten sonra aslıyı öpmüş, koklamış hatta daha da ileri gitmiş kimin umurunda..Aldatma sadece tensel olmazki..Zaten yapacağını yaptı..Ha bir eksik ha bir fazla..
Bende Yılmaz bebeği öğrendikten sonra Aslı'yı bırakacığını sanmıyorum..O yalnız kalamaz..Filiz'de istemeyeceğine göre..O kadar emek etmiş eldeki kuşuda kaçıracakmı. :img-hyste Aptallık olur.. Arada bi üzülür o zamanda cemille meyhaneye gider demlenirler bi güzel..Kader ortakları nede olsa.Sonra kaldığı yerden devam. Gerçi ben bebeğinde yaşayacağını sanmıyorum..Öküz ölür ortaklık tam bozulur..Şimdi senaristlere bende bir mail atacağım acaba Aslı'nın yedeği kim olacak? Çok merak ediyorum öyle böyle değil. Muhtemel Aslı kızımızda da şifasız bir hastalık çıkacak gibi şimdiden yeni gelin adayımız kim olacak tartışalım derim..

matraka
05-03-07, 15:21
matraka ağzından bal damlıyor..:happy0064 inşallah bu dört bölümden daha uzun sürerde bizde aslı için daha güzel planlar kurarız. hem yılmazda daha iyi tanımış olur aslıyı.. bir kaynaşma olur artık:img-hyste :good:

evet kardeşim yılmaz gerçekleri öğrenince ilk önce kendini paralar kimseyi değil filize de dönmez onu haketmediğini düşünecek o yüzden aslı cephesi sağlam merak etme birde kaza olup birlikte olursa yılmaz aslıyla bak sen gör işleri o zaman bide senin vasıtan ile cemotara arkadaşıma bie şey demeyi unutmuşum işin suyunu biz değil senarsitler çıkardı bende o suyu sizinle paylaşıyorum bol bol

filizim+y
05-03-07, 15:23
yoo yılmazın bir sevip pir sevdiği elifti.. yani filiz değil filiz kaza eseri oluşan bir duygu karmaşasında çıktı ortaya.:img-hyste ama yılmaz bana göre aradığını buldu ve aslı oldu.. aslıyıda çok sevebilir neden olmasın ki? illa filiz filiz diye bir tutumluluk söz konusu değil. helal olsun yılmaza..
hem matrakanın dediği gibi yılmaz filiz hak etmiyor. çünkü yılmaz kötü biri şeytan gibi birşey kime yaklaşsa onun başına bir iş geliyor..

hayır elife karşı duyduğu sevgi farklıydı, ama kesinlikle bir ve pir sevdiği FİLİZdir hem fikir olmayabiliriz ama böyle yılmazın filize aşkını ilan ettiği andan itibaren tekrar izle göreceksin, duygu karmaşasında değil kaybetme korkusu yaşadığında çıktı elifinkinin de acıdan başka birşey olmadığı, aradığını çoktan buldu bu bulduğu başka birşey o da anlayacak sabır biraz daha, arkadaş ve dost olarak sevebilir başka gözle bakamayacağını da söyledi filizle ilgili kurduğu cümlelere bak derim, filiz filizi ne dersen de sen böyle yazıyorsun ya asıl sana helal olsun

son yazdığın cümlen hiç hoş değil yılmazda diğer karakterler gibi hatalı ama bu kadar ağır kelimeleri haketmiyor, sevmedim

61MERVE61
05-03-07, 15:23
Yılmaz bu saatten sonra aslıyı öpmüş, koklamış hatta daha da ileri gitmiş kimin umurunda..Aldatma sadece tensel olmazki..Zaten yapacağını yaptı..Ha bir eksik ha bir fazla..
Bende Yılmaz bebeği öğrendikten sonra Aslı'yı bırakacığını sanmıyorum..O yalnız kalamaz..Filiz'de istemeyeceğine göre..O kadar emek etmiş eldeki kuşuda kaçıracakmı. :img-hyste Aptallık olur.. Arada bi üzülür o zamanda cemille meyhaneye gider demlenirler bi güzel..Kader ortakları nede olsa.Sonra kaldığı yerden devam. Gerçi ben bebeğinde yaşayacağını sanmıyorum..Öküz ölür ortaklık tam bozulur..Şimdi senaristlere bende bir mail atacağım acaba Aslı'nın yedeği kim olacak? Çok merak ediyorum öyle böyle değil. Muhtemel Aslı kızımızda da şifasız bir hastalık çıkacak gibi şimdiden yeni gelin adayımız kim olacak tartışalım derim..

:):)superrr yazmisin katilyiorum mumkunse bolumun sabahinde yilmaz asli isi tam garanti olsun:):)..
bosver sen yeni gelin adayimizi biz daha damat bulmadik:):)
kesin aslida bisey cikcak ki insalah cikarda yilmazin basina kalir...
gorecegiz yilmaz kafasini nerelere vurcak..

bizde burda
60.70.80..90:)

archshe
05-03-07, 15:24
2 bölümden vazgeçtim sana 4 bölüm veriyorum filiz yılmaz barışması olmayacak bu dört bölüm içinde yılmaz filizden af dilemicek sana sordum nesine istersen girerim iddaya o yüzden adını sen koy sefasını ben surim mümkünse olur değilmi bir sakıncası yoksa

sen herşeyi biliyosun bu pek adil olamaz...ama 4 bölüm içerinde yılmaz hatasını anlamazsa o özrün çok da kıymeti kalmayacak...

matraka
05-03-07, 15:24

yok öyle bişey hastalık felan şimdilik ama yılmaz hakkında söylediklerine katılıyorum yılmaz filizi aldatmıştır melek filiz ise yılmazı sevmekten başka bişey yapmamıştır bu ilşki yamalı bohçaya dönmüştür.yılmazın aslı ile mutlu olmasını istiyoruz senaristlerden ricam budur madem bu kadar kolay ortaçağdan uzay çağına atlayabiliyorsnuz yılmaz lada aslıyı birleştirisiniz sizin yapacaklarınızda bir sınır tanımıyorum

tolgahuzur1
05-03-07, 15:25

tabi ki yeni gelin adayımız aslı. inşallah yılmaz gerçeği öğrendiği zamanda filizin peşinden koşmaz.. nasıl olsa filizde istemiyordu.. hem seninde dediğin gibi kuşu kafese almış onu evcilleştirmeden bırakırmı hiç:img-hyste bence öküz çoktan öldü ve ortaklık bitti onun için öküzün altında buzağı aramayın..:img-hyste

cemotara
evet kardeşim yılmaz gerçekleri öğrenince ilk önce kendini paralar kimseyi değil filize de dönmez onu haketmediğini düşünecek o yüzden aslı cephesi sağlam merak etme birde kaza olup birlikte olursa yılmaz aslıyla bak sen gör işleri o zaman bide senin vasıtan ile cemotara arkadaşıma bie şey demeyi unutmuşum işin suyunu biz değil senarsitler çıkardı bende o suyu sizinle paylaşıyorum bol bol

Evet doğru söylüyorsun işin suyunu senaristler fazlaca kaçırdı ama sadece ömer ve handan hanımda değil yılmaz karakterininde suyunu çıkardılar ayrıcada senin düşüncelerinide çok iyi biliyorum merak etme sen

filizim+y

tamam sen seç ne istediğini gerçi sen tüyoların sayesinde 1-0 önde başlıyorsun ama olsun, yılmazın ilk önce kendisinden af dilemesi söz konusu pilavdan dönenin kaşığı kırılsın hadi bakalım, filizyılmaz birleşsin de razıyım şu aslı söylevlerinizden vazgeçin dene istersen var mı aklında birşey...

matraka
05-03-07, 15:28
Evet doğru söylüyorsun işin suyunu senaristler fazlaca kaçırdı ama sadece ömer ve handan hanımda değil yılmaz karakterininde suyunu çıkardılar ayrıcada senin düşüncelerinide çok iyi biliyorum merak etme sen

insanlar değişemezmi bende hatamı anladım bugün kaç kere özür diledim insanlar değişir bende değiştim yılmazın da suyunu çıkartmış olabilirler benim açımdan bir sorun yok ömer ile handanı görünce bizimki devede kulak kaldı be bir tek filiz krakteri sağlam kaldı

sinem*
05-03-07, 15:28
sen herşeyi biliyosun bu pek adil olamaz...ama 4 bölüm içerinde yılmaz hatasını anlamazsa o özrün çok da kıymeti kalmayacak...

4 bölüm fazla değil mi gerçekleri öğrendikten sonra nasıl kalbi kaldıracak ki ...

Bu arada bende tüm bölüm yorumlarını okudum cemotara,archshe,filizim+y ve forever_bim yorumlarınız çok güzeldi ellerinize sağlık...

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 15:29
tabi ki yeni gelin adayımız aslı. inşallah yılmaz gerçeği öğrendiği zamanda filizin peşinden koşmaz.. nasıl olsa filizde istemiyordu.. hem seninde dediğin gibi kuşu kafese almış onu evcilleştirmeden bırakırmı hiç:img-hyste bence öküz çoktan öldü ve ortaklık bitti onun için öküzün altında buzağı aramayın..:img-hyste
Öküzden kasıt bebekti..Henüz yaşıyor bildiğim kadarıyla..Ben Aslı'da sonraki gelin adayını kastetmiştim ayrıca.Şimdilik o evet..Ama hangi hatun karakter Yılmaz'la mutlu olabilmiş.2-3 bölüm mutluluk şarabını içer ondan sonrada acılı moda geçer..Senaristlerimizi bilmiyormuş gibi yorum yapıyorsunuz. Acı olmazsa AŞK da yok.

byuzax
05-03-07, 15:31
arkadaşlar ben yokken sayfalarca yorum yapılmış biri bana olayları toparlayabilir mi acaba ?

Matraka sen diyosun ki 4 bölüm için yılmaz filizden af dilemiycek of of ya...

filizim+y
05-03-07, 15:31

tıpkı yılmaz, mualla, aynalı ve fahriyenin gerçekleri öğrenip filizin yüzüne nasıl bakacaklarını merak ettiğim gibi senin gibi yazanlarıda merak ediyorum yılmazın bu olayda anlaşılabilecek kısmı varken diğerlerinin ve sizlerin yorumlarını merakla bekliyorum yılmaz bile sizin kadar acımasız olmaz bundan eminim her ne kadar kalbimi acıtsa da yılmaz sizin kadar gaddar olamaz

gülbeşeker
05-03-07, 15:32
bu forumun tadı kaçtı senaristler bu kadar karakterlerle oynadılar diye bazı arkadaşlarımız yangına körükle gidiyor şu foruma güzel güzel yorumları okuyup bir şeyler yazayım diyorum yok hala aynı yerdesiniz olayları iyice farklı yönlere saptırdınız size yakışmadığını düşünüyorum boş yorumlarınıza devam edin sanırım bu şekilde stres atıyorsunuz

archshe
4 bölüm fazla değil mi gerçekleri öğrendikten sonra nasıl kalbi kaldıracak ki ...

Bu arada bende tüm bölüm yorumlarını okudum cemotara,archshe,filizim+y ve forever_bim yorumlarınız çok güzeldi ellerinize sağlık...

bencede çok...ama matraka bişeyler biliyo ona inanıyorum...gerçekleri öğrenirde gene gurur yapacak bişeyler bulursa cidden kendi yoluna baksın artık derim....buarada teşekkürler yorumumu beğenmeene sevindim..

cemotara
Sevgili Hasan bölüm yorumun muhteşem olmuş ellerine sağlık
Ayrıca arche ve filizm+y sizinde bölüm yorumlarınız çok güzeldi hemen hemen hepsine katılıyorum ellerinize sağlık

filizim+y
05-03-07, 15:34

sağol cnm, 4 bölüm uzar gibi malum daha sezona çok dur bakalım iddiaya giriyoruz matrakayla kim kazanacak göreceğiz bakla varda çıkarmıyor matraka bu barışma olayıyla ilgili sur bakalım, o kadar uzatırsa ikisi de ne hale gelir merak eder oldum, ayrı ayrı perişen olurlar:(

sinem*
05-03-07, 15:35
son bölüme kadar filiz yılmaz barışması yok ben size iyiniyet gösterisi yapıyorum ama nafile artık yılmaz filizin peşinden koşmayacak onun kadar iyi birisini haketmediğini düşünecek meğerse bütün suçlu benmişim tekinerler bir mekelmişi diyecek

zaten bende barışma beklemiyorum...iki üç bölüm sonra barışma olması saçma olur zaten ...ben sadece yılmaz gerçekleri öğrendikten sonra aslıyla olmayı nasıl kaldıracak onu merak ettim...filizin kendi bebeğini taşıdığını,onu aldatmadığını bile bile kendi aşkına ve filize ihanet etmeye devam mı edecek..

byuzax
05-03-07, 15:35
son bölüme kadar filiz yılmaz barışması yok ben size iyiniyet gösterisi yapıyorum ama nafile artık yılmaz filizin peşinden koşmayacak onun kadar iyi birisini haketmediğini düşünecek meğerse bütün suçlu benmişim tekinerler bir mekelmişi diyecek

yuhh son bölüm mü ? emin misin yaaaaa of Allahım kudurcam .... Matraka yaa naptın abi sen yıktın hayallerimi of of ... o kadar olmaz ya sonuçta ortada bir bebek var...

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 15:38
zaten bende barışma beklemiyorum...iki üç bölüm sonra barışma olması saçma olur zaten ...ben sadece yılmaz gerçekleri öğrendikten sonra aslıyla olmayı nasıl kaldıracak onu merak ettim...filizin kendi bebeğini taşıdığını,onu aldatmadığını bile bile kendi aşkına ve filize ihanet etmeye devam mı edecek..
İlk defa mı yapıyor olacak sinemcim..Yanlış hatırlamıyorsam Filizle ilk beraber olduğundada kalbinde Elif vardı. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa. Yani bu Yılmaz için yeni birşey değilki..Aslında karakter olarak çokda fazla oynanmamış demekki üzerinde. Kendini tekrarlayıp duruyor.

byuzax
05-03-07, 15:39

evet sinem sana katılıyorum aslıyla olmayı nasıl kaldıracak ? Hem bir bebek var ortada hiç sanmıyorum yılmazın son blüme kadar bekleyeceğini...

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 15:40
yuhh son bölüm mü ? emin misin yaaaaa of Allahım kudurcam .... Matraka yaa naptın abi sen yıktın hayallerimi of of ... o kadar olmaz ya sonuçta ortada bir bebek var...
E biz o zaman seyretmeyelim diziyi artık. Son bölümü izler geçeriz. Hani birleşme kesin olmayacaksa izleyelim her ikisi de hayatlarına nasıl yön veriyor..Ama saçma sapan şeyleri izleyip son bölüm vayyy ne güzel aşk deyip kandırılmayalım yani.

61MERVE61
05-03-07, 15:41
İlk defa mı yapıyor olacak sinemcim..Yanlış hatırlamıyorsam Filizle ilk beraber olduğundada kalbinde Elif vardı. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa. Yani bu Yılmaz için yeni birşey değilki..Aslında karakter olarak çokda fazla oynanmamış demekki üzerinde. Kendini tekrarlayıp duruyor.

hahaha aynen bende onu dedim yilmaz aliskin diye:)
kulansinda asliyi kulansin:) bide mahale deki cocuk delikanli adam buna mi deniliyor git kizi kulan at bi kenara.....hic degilse omer olmus karisinin ustune boyle bisey yapmadi...(zaman gecti simdi yapabilir:)

filizim+y
05-03-07, 15:43

o zaman yılmaz yerle bir olacak devam ederse bile bile nasıl toparlayacaklar muhteşem yılaz karakterini, tabi uzun zamandır filizde hata yapmıyor ki o hata yapsaydı herkesin dikkati ona kayardı yılmazınkilerde görünmez olurdu:)
umarım etmez benim tanıdığım yılmaz etmes de pusulasını şaşırmış yılmazdan şüpheliyim

byuzax
05-03-07, 15:47
Filizim sana katılıyorum sana yani yılmaz şaşırdı ergenlik dönemi desen değil kimlik arayışı desen değil yani orta yaş krizi desen adam daha ömrünün baharında yani bilmiyorum filizin aşkı yılmazın aklını başından aldı snrım...Hemde size bişey diyim yılmazın etrafa saçtığı gülücükler filizden kalma :D neden derseniz kızın etkisi uzun sürüyor... Off ya son bolume kadar izlemem o zaman ben hep acı hep acı kal geldi yani paso aslı yılmaz izleriz artık ki ben asla izlemem .. . :icon_sorr

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 15:48
Şimdi matrakanın laf arası tüyosuna bakılacak olursa Aslıda bir hastalık yok. Demekki neymiş..Bu bayılma olayı Yılmaz&Aslı geceyi birlikte geçirsin diye planlanmış. E zaten beraber değillermi gündüz-gece..Evet öylede Mualla hanımlarda.. Çıkardığım sonuç..Yılmaz cephesine horon teptirecek türden..
Bu ikili beraber olacaklar..Sabahın ilk ışıklarına, kuş cıvıltılarına gözlerini beraber açacaklar yoksa düşüp bayılma sahnesi çok anlamsız olurdu.
Bide üzerine kaymak Aslı hamile kalırmış buyurunuz buradan yakınız.. Ne adam be şu yılmaz ceketini nere atsa nüfus patlamasına sebebiyet veriyor. :img-wink:

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 15:49
o zaman yılmaz yerle bir olacak devam ederse bile bile nasıl toparlayacaklar muhteşem yılaz karakterini, tabi uzun zamandır filizde hata yapmıyor ki o hata yapsaydı herkesin dikkati ona kayardı yılmazınkilerde görünmez olurdu:)
umarım etmez benim tanıdığım yılmaz etmes de pusulasını şaşırmış yılmazdan şüpheliyim
Birak dağınık kalsın be filizim+y.. Toparlamasınlar..Toparlayayım derken daha beter oluyorlar.

byuzax
05-03-07, 15:52
Şimdi matrakanın laf arası tüyosuna bakılacak olursa Aslıda bir hastalık yok. Demekki neymiş..Bu bayılma olayı Yılmaz&Aslı geceyi birlikte geçirsin diye planlanmış. E zaten beraber değillermi gündüz-gece..Evet öylede Mualla hanımlarda.. Çıkardığım sonuç..Yılmaz cephesine horon teptirecek türden..
Bu ikili beraber olacaklar..Sabahın ilk ışıklarına, kuş cıvıltılarına gözlerini beraber açacaklar yoksa düşüp bayılma sahnesi çok anlamsız olurdu.
Bide üzerine kaymak Aslı hamile kalırmış buyurunuz buradan yakınız.. Ne adam be şu yılmaz ceketini nere atsa nüfus patlamasına sebebiyet veriyor. :img-wink:

eğer aslı ve yılmaz arasında birşey geçerse(beraber olurlarsa) ben çok büyük bir laf ediyorum HAYATTA IHLAMURLAR ALTINDAYI İZLEMEM ! ne filiz için neden başkası için ... o zaman bu aşkın saflığı temizliği kalmaz sonunda kadar f&y aşkına inanıyorum ama eğer yılmaz elife yaptığı gibi yaparsa benim için HERŞEY BİTER.diyorum başka birşey demiyorum !

yakupoglu61
05-03-07, 15:52

böyle olacağını düşünüyomusun yoksa yılmazla dalga geçmek için mi aslıyla yatacaklarnı falan yazdın...?
yılmaz artık sizin gözünüzde önüne gelenle yatan biri haline geldi sanırım...

filizim+y
05-03-07, 15:53
yılmazı anladığınızı ve sevdiğinizi onun tüm yaptıklarına imzanızı attığınızı söyleyip duruyorsunuz ve yılmaz bile galiba derken siz olayı nerelere kadar getirdiniz aslı yılmaz öpüşmesimi, birlikte sabahlaması daha da ileriye gidip evlenmesi mi hala anlamadınız değil mi yılmazın ferideye filizle ilgili kurduğu cümleler filize geri dönüşün olacağıdır bu cümleleri kurdu ki filizle ilgili olaylar netliğe kavuştuğunda bu sözlerin arkasında sevdiğinin yüzüne bakabilsin ama siz bu kısmı görmektense başka başka art niyetli yaklaşımlarınızla forumu yordunuz resmen bugün

ne yılmaz filizsiz ne de filiz yılmazsız mutlu olamazlar mutlu olduklarını sanırlar ama yanlız kaldıklarında mutsuzluk denizinde birlikte boğulurlar çünkü karşılıklı birbirlerini düşünürler, bu kaçışların onları mutlu etmediğini anlarlar ve bir şekilde dur derler bunu diyecek kişi şu an için yılmazdır olay bundan ibaret ama bu kötü niyetli yorumları beğenmedim ve cnm sıkıldı nerede kaldı filizyılmaz aşkını isteyenler hala daha karşı karşıya gelseler o sıcaklığı veriyorlarsa ki ben alıyorum bence hiçbirşey bitmiş değil yeni şeylere de ihtiyaçları yok:img-yes:

61MERVE61
05-03-07, 15:53

Ben diyorumda inanmiyorsunuz o dusus meselesi asli ve yilmaz sabah kalkinca koyunkoyuna olmalarinin nedeni..ki yilmaz orda yatsinda sabah kalksinlar "aaa asli sen benim omuzumda mi yatin"meselesi.sanki asli dusmese boyle bisey yapamicaklardi bide bosuna yarim saat doktor sahnesini izledik...yazik o sahnede filizi daha cok gorebilridik:)

tolgahuzur1
05-03-07, 15:54

hahahaaa:img-hyste :img-hyste çok güldüm yaa aynen öyle adam kime dokunsa hamile kacak.. neyse böyle daha iyi oldu yılmaz için hiç değilse fazla bunalım takılıpta bizi üzmez. yoksa filizin yanındayken adam gülmeyi unutuyor.. inşallah matraka kardeşim dediği gibi bölüm sonuna kadar aslı yılmaz ilişkisini izleriz... yoksa yılmazın ne tadı olur ne de tuzu..

yakupoglu61
05-03-07, 15:57

yılmazın kendine gelip aslı kabusundan uyanması için bi kaç yılmazcı toplanıp yılmazı meyhaneyemi götürsek biraz içiririz akıl veririz ona aklını başına almasını söyleriz...

yılmazın kış uyksundan uyanıp gerçekten aklını başına alması şart...

tolgahuzur1
05-03-07, 15:57
eğer aslı ve yılmaz arasında birşey geçerse(beraber olurlarsa) ben çok büyük bir laf ediyorum HAYATTA IHLAMURLAR ALTINDAYI İZLEMEM ! ne filiz için neden başkası için ... o zaman bu aşkın saflığı temizliği kalmaz sonunda kadar f&y aşkına inanıyorum ama eğer yılmaz elife yaptığı gibi yaparsa benim için HERŞEY BİTER.diyorum başka birşey demiyorum !

zaten yılmaz filiz aşkı diye birşey kalmadı ki .. o zaman sen şimdiden bırak kaç bölümdür ne izliyorsunki hep aslı yılmaz.. bu hallere gelmelerinde ki sebeb filizin kendini düşünmesidir. yoksa yılmazın yapacak birşeyi yok..sonuçta filizden ayrıldı en doğal hakkı aslı ile gezmesii.. hem yılmaz elife birşey yapmadı elif yılmaza yaptı.. onun erkeklik gururunu hiçe sayıp nişanı atıp ömere gittii

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 16:01
böyle olacağını düşünüyomusun yoksa yılmazla dalga geçmek için mi aslıyla yatacaklarnı falan yazdın...?
yılmaz artık sizin gözünüzde önüne gelenle yatan biri haline geldi sanırım...
Böyle olacağını düşünüyorum matrakanın tüyosundan hareketle..Aslıda eğer bir hastalık olmayacaksa neden böyle bir sahne yazılsın. Zaten gidişatta onu gösteriyor. Yılmaz Aslının gözyaşlarını silerken gözler kilitlenir dudaklar birleşir e sonrasını ben demeyeyim siz hayal gücünüzü kullanın.
Yılmaz önüne çıkan her kadınla yatan bir karakter olmayabilir. Ama şartlar oluştuğundada hayır demiyecek işte. Ben zaten ona takılmıyorumda..Aldatma için tensel birliktelik şart değil.Yılmaz düşünmüştür ve uygulamaya koymuştur buda yeterlidir. Aldatma derken kastım yine altını çizerek diyorum sadece Filiz'e karşı değildir. Aynı zamanda Aslı'ya karşıda sorumluluk duyması gerekir.
Bu da bencilliğin daniskasıdır.

byuzax
05-03-07, 16:01
zaten yılmaz filiz aşkı diye birşey kalmadı ki .. o zaman sen şimdiden bırak kaç bölümdür ne izliyorsunki hep aslı yılmaz.. bu hallere gelmelerinde ki sebeb filizin kendini düşünmesidir. yoksa yılmazın yapacak birşeyi yok..sonuçta filizden ayrıldı en doğal hakkı aslı ile gezmesii.. hem yılmaz elife birşey yapmadı elif yılmaza yaptı.. onun erkeklik gururunu hiçe sayıp nişanı atıp ömere gittii

1.si bu aşk bana göre hala var birbirlerini düşünmelerinden belli...
2.1001 kere söyledim bana göre filiz kendini düşünmedi düşünseydi şu mantık içinde olurdu . Yılmza bebeği soylersem bana döner hahahah gibilerinden kötü kadın müzzeyen olayı !
3.Doğru ama yılmaz kalbinden elifin aşkı varken filizle birlikte oldu !

Yeterli mi ?

filizim+y
05-03-07, 16:02
yılmazın kendine gelip aslı kabusundan uyanması için bi kaç yılmazcı toplanıp yılmazı meyhaneyemi götürsek biraz içiririz akıl veririz ona aklını başına almasını söyleriz...

yılmazın kış uyksundan uyanıp gerçekten aklını başına alması şart...

valla yılmaza birşeylerin yapılması şart bence alıp yanlız başına bir yere kilitleyelim düşünmesini sağlamış oluruz içirirseniz herşeyi unutur en iyi çözüm aslıdan mümkün olduğunca uzak ama filizin anılarına olabildiğince yakın bir yere götürelim matrakaya verdiğim tokmağıda alalım hala düşünemiyorsa vurmaya başlayalım aklını başına getirmek için

bunu söylüyorum ya yılmazın toparlanması şart yoksa bu gidiş gidiş değil:img-yes:

filizim+y
05-03-07, 16:12
arkadaşlar düşme sahnesini nerelere çektiniz pes size ne diyim, yılmazın aslı için endişelenmesi gerekiyordu tıpkı kaçırıldığı zaman olduğu gibi bu sahneyide yılmaz illa ki aslıyla konuşmamak için koltuğuna uzanırdı bu da kimsenin işine gelmezdi aslı da kös kös masasında şiir yazardı, sabah sizin beklediğiniz gibi bir uyanış olmayacak yılmazın sütten ağzı yanıd yoğurdu üfleyerek yiyecek filizle birlikte olduğunda onun diğerleriden farkı olmadığını düşümüştü ama yanıldığını anladı bu yüzden balıklama dalmayacak her ne kadar limana ihtiyaç duysa da bu kadar olmaz zannetmiyorum

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 16:20
arkadaşlar düşme sahnesini nerelere çektiniz pes size ne diyim, yılmazın aslı için endişelenmesi gerekiyordu tıpkı kaçırıldığı zaman olduğu gibi bu sahneyide yılmaz illa ki aslıyla konuşmamak için koltuğuna uzanırdı bu da kimsenin işine gelmezdi aslı da kös kös masasında şiir yazardı, sabah sizin beklediğiniz gibi bir uyanış olmayacak yılmazın sütten ağzı yanıd yoğurdu üfleyerek yiyecek filizle birlikte olduğunda onun diğerleriden farkı olmadığını düşümüştü ama yanıldığını anladı bu yüzden balıklama dalmayacak her ne kadar limana ihtiyaç duysa da bu kadar olmaz zannetmiyorum
Ben senin kadar emin olamıyorum..Yılmazın illaki Aslı için endişelenmesi gerekmiyor. Ahanda yazıyom buraya bu sahneden birşey çıkacak. Demedi demeyin..

filizim+y
05-03-07, 16:22
bu bölüm yine olaylar çok olacak ilk başta feride olayı patlak verecek,
filiz annesine tepkisini verecek,
ömer ferideye yardımcı olamadan içeri girecek,
yılmaz aslıya kahvaltı hazırlayacak
yılmaz bebeğin kendisinden olma olasılığını anlayacakmış
mahalleli full destek tam destek aslıya kucak açarlarmış
mualla ve fahriye yılmazın çeyizini hazırlamaya başlarlarmış
yılmaz içindeki şüpheyle filizin karşısına dikilirmiş
aynalı kendine gelip ne yapıyorsun "yılmazım bu kadar hızlı gitme hızlı gidersen yorulursun olmaz daha filizle olanı tam bitirmeden, çivi çiviyi söker dedik de sen de çok hızlısın be koçum, hem içinde şüpheler varken olmaz"diyecek
ali ve sema birlikte gaf yarışına girecek
cem yeni oyunlarını sahneye sürecek kapanın elinde kalacak ya da kapmaları için yarışma düzenleyecek malum cem çok revaçta değil
aslı kendi hayal denizinde yılmazla aşkını yaşayacak

vay be ne bölüm olurmuş böyle olsa:)

filizim+y
05-03-07, 16:26
Ben senin kadar emin olamıyorum..Yılmazın illaki Aslı için endişelenmesi gerekmiyor. Ahanda yazıyom buraya bu sahneden birşey çıkacak. Demedi demeyin..

şuraya buraya yazma işleri bayağı moda oldu forumda yazan yazana olmasını istiyorsunuz ki beklenti içine girmişsiniz bile olmazsa asıl çok üzülürsünüz bende olmayacak diyorum yine eller ve bakışlar birleşir belki öpüşmeye kadar yaklaşabilirler ama ya aslı ya da yılmaz buna izin vermeyecektir, tmm el verildi kol verildi, kucak açıldı ama bu kadarı pes dedirtir yani fazlasını beklemiyorum o kadar gereksiz sahne var ki aslı ile bir sahne de olması için bu sahne de yoksa başka ne nedenle biraraya gelirler bence böyle umarım yanılmam:img-yes:

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 16:35
şuraya buraya yazma işleri bayağı moda oldu forumda yazan yazana olmasını istiyorsunuz ki beklenti içine girmişsiniz bile olmazsa asıl çok üzülürsünüz bende olmayacak diyorum yine eller ve bakışlar birleşir belki öpüşmeye kadar yaklaşabilirler ama ya aslı ya da yılmaz buna izin vermeyecektir, tmm el verildi kol verildi, kucak açıldı ama bu kadarı pes dedirtir yani fazlasını beklemiyorum o kadar gereksiz sahne var ki aslı ile bir sahne de olması için bu sahne de yoksa başka ne nedenle biraraya gelirler bence böyle umarım yanılmam:img-yes:
Peki sence Yılmazı Filize gitmekten alıkoyacak bir sebep varmı aklında..Yani ancak böyle bir şeyin yaşanması lazım ki Yılmaz kendini suçlasın ve Filize gitmeye yüzü olamsın.Yoksa hepimiz gayet iyi biliyoruzki Yılmaz Filizi 1 bölüm bilemedin 2 bölümde ikna eder :) Çok önemli bir mani çıkması gerek ve ben bahsettiğimden başka bir yol düşünemiyorum. Olmasını istediğim şeyin bu olduğunu söylemiyor sadece tahmin yürütüyorum.

sinem*
05-03-07, 16:35

ben sanmam ya :) yılmazla aslı arasında sıcak temas,tensel bir yakınlık olmaz gibi geliyor bana :) hem zaten o gece hemen mualla hanım arar oğlum yetiş kız yok kaçırıldı diye

tolgahuzur1
05-03-07, 16:38

valla sevgili filizim o sahnenin hiçbi önemi yok. o işlem daha sonrada gerçekleşebilir. onun için kafama takmıyorum.. önemli olan aslı yılmaz ilişkisinin nasıl ilerlediği inşallah olumlu bir gelişme yaşarlar.. ben yılmazın çocuğu olduğuna inandığı zaman filize yalvarmasını beklemiyorum. olmıyacakta heralde. nasıl yılmaz katil olmadığını ispatladıysa aynı şekilde de filizin yapmasını bekliyorum. ama kendisinin başkası vasıtasıyla değil!! :good:

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 16:40
Son bölümden sonra forumdaki Yılmazcılar ve Filizcilerin geneli ortak bir paydada buluştu baksanıza.. O da Filiz&Yılmaz aşkının artık tarih olduğudur.
Bana artık bu saatten sonra ne sunabilirler ki ben aşkın hala orada olduğuna inanayım.
Senaristlerimiz başka dizilere özenmiş olacaklarki bir siyah gece yaşanacak. Diğer gecelerde takip edecek ve Filiz bebeğini düşürecek..Neredeyse %99.99 eminim. Maalesef durum budur.

sude9
05-03-07, 16:41
Gecikmeli olsada bölüm hakkında yorum yapayım

Bu bölüm'e bence Ömer damgasını vurdu.Cem'in Filiz'e yaptığı teklif karşısında Cem'e olan tepkisi,Handan'In oyununu öğrenince Yılmaz'I ne kadar istemesede annesinin yaptığının hata olduğunu ve bunu Filiz'e söylemesi gerektini belirtmesi ve Feride'ye karşı gösterdiği sevgi ve alaka ile bu bölüm çok çok iyiydi.

Yılmaz'a Aslı'nın düşüsü konusunda gösterdiği tutum için fazla yüklenilmiş bence,düşen Aslı değil de başkası olsaydı da Yılmaz aynı tavrı sergileyecekti.Fakat bu yan yana neredeyse bitişik vaziyette Aslı ile film izlemesini ve gözyaşını silmesini gerektirmiyordu,bu sahneye sinir oldum

Yılmaz ve Aynalı'nın tır kovalama macerası güya Cemi yakalama adına yapıldı ama tır yakalamaktan öteye geçemedi,tır yola çıkarken polise haber vermek olmazdı yoksa Cem yakalanır ve senaristlere konu kalmazdı,bu yüzden yine Cem'i korumaya karar verdiler ve bu işin içinden sıyrıldı,:icon_mad: :icon_mad:

Feride'nin geçmişinin ortaya çıkma zamanı gelmişti de geçiyordu ama ortaya çıkan kişiyi ve elinde fotoğraflarla dolaptaki kıyafetleri izlerken tavrını görünce hiç çıkmasaydı daha iyi olurdu diyorum,artık yapacak bir şey yok,bu yeni kişiliğide izleyeceğiz

ferman336
05-03-07, 16:43
yahu hakikaten şimdi daha detaylı düşündüm de bıraksın artık şu filiz yılmazın yakasını. adam dandik, kötü kişilikli biri. önüne geleni kullanan biri bence kemalin öldürülmesinde de parmağı vardır. merale yeri o söylemiştir ki şirket kendine kalsın istediği gibi at oynatsın diye di mi ama. filize acıdan başka ne verdi adam ki filiz gibi nadide,ak mı ak pak mı pak bir karaktere. gitsin yılmaz onun bunun sırtından para kazansın, mahallesinde aslıyla mutlu mesut hayat sürsün. zaten filizle ayrı dünyaların insanları değil mi bunlar. biri italya da okumuş diğeri istanbul hukuk. bizim yılmaz dil bile bilmiyordur. davul bile dengi dengine kardeşim. filiz nere yılmaz nere....gerçi aslı da ispanyolca biliyordur ama olsun o daha bi yakın yılmaz karakterine. hem bu ilişkiyi ayıplıcak ailesi de yok kızın ne güzel işte karışan yok görüşen yok. forever aslı-yılmaz.

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 16:47
ben sanmam ya :) yılmazla aslı arasında sıcak temas,tensel bir yakınlık olmaz gibi geliyor bana :) hem zaten o gece hemen mualla hanım arar oğlum yetiş kız yok kaçırıldı diye
Mualla derin uykularda ruhu bile duymamıştır Feridenin kaçırıldığını. Velevki öğrendi ve Yılmaza haber verdi..Yılmaz'dan şöyle bir replik bekliyorum.
- Hay Allah sırasımı tamda mercimeği fırına vermiştik ( Bu kısım aklından geçer)
Aslı'ya da
- Tatlım ben bi koşu gideyip Ferideyi kurtarayım sen bu arada yatağı sıcak tut. Döndüğümde kaldığımız yerden devam ederiz. :)

Not : Yılmazseverler kusurumuza bakmayın.. Böyle olsun bende istemezdim.

tolgahuzur1
05-03-07, 16:50
yahu hakikaten şimdi daha detaylı düşündüm de bıraksın artık şu filiz yılmazın yakasını. adam dandik, kötü kişilikli biri. önüne geleni kullanan biri bence kemalin öldürülmesinde de parmağı vardır. merale yeri o söylemiştir ki şirket kendine kalsın istediği gibi at oynatsın diye di mi ama. filize acıdan başka ne verdi adam ki filiz gibi nadide,ak mı ak pak mı pak bir karaktere. gitsin yılmaz onun bunun sırtından para kazansın, mahallesinde aslıyla mutlu mesut hayat sürsün. zaten filizle ayrı dünyaların insanları değil mi bunlar. biri italya da okumuş diğeri istanbul hukuk. bizim yılmaz dil bile bilmiyordur. davul bile dengi dengine kardeşim. filiz nere yılmaz nere....gerçi aslı da ispanyolca biliyordur ama olsun o daha bi yakın yılmaz karakterine. hem bu ilişkiyi ayıplıcak ailesi de yok kızın ne güzel işte karışan yok görüşen yok. forever aslı-yılmaz.

valla sevgili ferman öyle güzel anlatmışsın ki bizim zavallı yılmazı .. hep bütün suçlu yılmaz hem filizide hak etmiyor hem kültür farkı var hem aile farkı var. hiç değilse aslı ile bir ortak noktaları var ikiside işçi ailesi birbirlerini anlıyabilirler. şimdi aklıma geldi belkide filizin babasınıda yılmaz öldürmüştür. olabilir ??:icon_whis bencede ASLI-YILMAZ süper ikili oldular..:good:

byuzax
05-03-07, 16:51
arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmayalım bence bana görede aralarında birşey olmaz olursa hiçbirşeyin anlamı kalmaz olursa ben aranızdan ayrılırım zaten neyse fazla derinlere inmeyin boğulursunuz ... Yılmaz beraber olmak istesede aslı istemez sanırım yılmaz elini uzatınca bile çekiyor yani aslıyada kızmamak lazm..

filizim+y
05-03-07, 16:53
bu bölümde ömer ve handanın gerçekten değiştiği göze öyle bir çarptırıldı ki bunun nedeni de bence toplumumuzda aile yapısına verilen önemden kaynaklı olarak değiştirdiler bu karakterleri anne karakterşne yaptırdıklarının dozunun kaçtığının farkına vardılar bu yüzden handanın hatasını anlamasını cemin çirkin teklifi ile vicdan azabı duymasını sağladılar yoksa öldürsen handan bunu yapamazdı söylemezdi ama ilk cemin bu açığının çıkması ile yanlış yolda olduğunu anlamasına yol açtı bir de anne karakterini toplamaları gerekiyordu bunu filiz başka bir şekilde öğrenmeden direkt annesinden öğrenmesi sağlandı ki çıkış yolu olabilsin anne- kız ilişkisinde her ne kadar çirkin birşey de olsa özünde çocuğunu korumak amacıyla yaptığını anlamamızı sağlamaktı

ömer de bir abi olarak şu ana kadar filizin yılmaz dışında ki hiçbir kararına karşı gelmedi destek verdi ama ne zaman yılmaz söz konusu oldu o zaman filizi anlamamak için diretti filizin sevdiği adamı tanımadan önce filizi mutlu ettiği için yılmazı sevmişti bile ama gerçeği öğrendiğinde filizin sevdiği adam yerine eşinin eski aşkı oldu ömer için bu yüzden filizi gerçekten sevebileceğini düşünmedi, ama bu cemin olayıyla kardeşine olan vicdan borcunun bir kısmını ödemiş oldu ömer şimdi yılmazı anlaması kaldı geriye eğer beklediğimiz gibi tepki verseydi yine bencil bir ömer olurdu sadece kendini düşünen ama hepimizin aksine kardeşine yapılan bu çirkin olayı kendince kardeşini koruyarak karşı çıktı bunun da yaptırılmasının amacı ömerin kardeşine köstek değil yanında olduğunu göstermekti

her ne kadar filizin mutluluğuna ailesinin tutumuda etkili olsa yine de aile kavramının yerle bir olmasını engellemek amacı ile handan ve ömere bu hesaplaşmalar yaptırılmıştır, olması gereken bu mudur aslında bakarsan öyle aile çok önemli bir kavram bu yüzden toparlama amaçlı her ikisininde iyi niyet yaklaşımlarını izlemiş olduk.

filizim+y
05-03-07, 16:56
valla sevgili filizim o sahnenin hiçbi önemi yok. o işlem daha sonrada gerçekleşebilir. onun için kafama takmıyorum.. önemli olan aslı yılmaz ilişkisinin nasıl ilerlediği inşallah olumlu bir gelişme yaşarlar.. ben yılmazın çocuğu olduğuna inandığı zaman filize yalvarmasını beklemiyorum. olmıyacakta heralde. nasıl yılmaz katil olmadığını ispatladıysa aynı şekilde de filizin yapmasını bekliyorum. ama kendisinin başkası vasıtasıyla değil!! :good:

sen de diğerleri gibi çok beklersin bende yılmazın yalvar yakar olmasını istemiyorum sadece pişmanlığını yansıtsın ve filizi kazanmak için en doğru yolu seçsin yeter yoksa sürekli peşinde dolanmasını bende istemiyorum daha mantıklı birşeyler bekliyorum, o ilişki ilerlemeyecek hevesiniz tıpkı aslı gibi kursağınızda kalacak yok öyle acıyı filiz çeksin sefasını aslı çeksin, filiz bunu yapacak yılmaz anlayacak azıcık sabır, vasıtalar önemli değil önemli olan anlaşılması

ferman336
05-03-07, 16:56
Mualla derin uykularda ruhu bile duymamıştır Feridenin kaçırıldığını. Velevki diyelim haber verdi..O da Yılmaza haber verdi..Yılmaz'dan şöyle bir replik bekliyorum.
- Hay Allah sırasımı tamda mercimeği fırına vermiştik ( Bu kısım aklından geçer)
Aslı'ya da
- Tatlım ben bi koşu gideyip Ferideyi kurtarayım sen bu arada yatağı sıcak tut. Döndüğümde kaldığımız yerden devam ederiz. :)

tabi ya da biraz daha değişik olabilir. mesela bu ferideyi kaçıran adamla kanka olup, adamın tanıdığı başka dansözlerle felekten bir gece çalabilir yılmazım.ordan dönüşte tekrar aslının yanında alır soluğu gibi geliyor bana adamın içine işlemiş kötülük, ihanet.

tolgahuzur1
05-03-07, 16:59
yapma sevgili filizim bir bölümde mi çizildi toplumun aile yapısı. o zaman eski bölümlerdeki aileler neyi yansıtıyordu.. şimdi handanla ömerin iyi moduna geçmesi ile düzgün ve dürüst bir aileyi mi yansıttı yapma allah aşkına.. örnek alınacak aile var ise dizide çook o aile.. aman kimse örnek almasın handanı ömeri kendilerine yazık ederler.. zaten filizin handanın yaptıklarından sonraki davranışı burada büyük önem kazanıyor.. o zaman nasıl bir aile yapısı olduklarını gösterecekler.. kusura bakmasınlar ama biz izleyiciler çocuk değiliz<..

gülbeşeker
05-03-07, 17:00
Mualla derin uykularda ruhu bile duymamıştır Feridenin kaçırıldığını. Velevki öğrendi ve Yılmaza haber verdi..Yılmaz'dan şöyle bir replik bekliyorum.
Aslı'ya da

Not : Yılmazseverler kusurumuza bakmayın.. Böyle olsun bende istemezdim.
arkdaşlar bence artık bu yazılanlar sınırı aşıyor bir şeylere kızmış veya yılmazla filizn aşkına inancınızı yitirmiş olabilirsiniz ama bu kadar abartmaya gerek yok ciddi anlamda forumun kalitesi düşüyor umarım bu yazdıklarınıza bir an önce son verirsiniz,gerçekten hiç hoş bir durum değil kimsenin yaptığı yoruma müdahele etmek istemem ama ben bu forumda daha gerçekçi yorumlar okumaya alıştım bu tarz yorumlar bence çok boş,lütfen seviyeyi düşürmeyelim.

Ağustos Böcüğü
05-03-07, 17:02
tabi ya da biraz daha değişik olabilir. mesela bu ferideyi kaçıran adamla kanka olup, adamın tanıdığı başka dansözlerle felekten bir gece çalabilir yılmazım.ordan dönüşte tekrar aslının yanında alır soluğu gibi geliyor bana adamın içine işlemiş kötülük, ihanet.
Valla bu dizide olmaz olmaz..Bu dizi artık drama olmaktan çıkmış komediye dönmüştür. Dolayısı ile izleyici olarak benimde ciddi yorumlar yapmam beklenmemeli der ve seni tasdik ederim.. Dediğin şekilde de çok eğlenceli olur.Ve müzik hakkındada 2 adet remix öenirm var..
1. Daldan dala (Meşhur Semra hanımın sesinden)
2. Congratulations (Ayşe Arman'ın sesinden)

ferman336
05-03-07, 17:04
yapma sevgili filizim bir bölümde mi çizildi toplumun aile yapısı. o zaman eski bölümlerdeki aileler neyi yansıtıyordu.. şimdi handanla ömerin iyi moduna geçmesi ile düzgün ve dürüst bir aileyi mi yansıttı yapma allah aşkına.. örnek alınacak aile var ise dizide çook o aile.. aman kimse örnek almasın handanı ömeri kendilerine yazık ederler.. zaten filizin handanın yaptıklarından sonraki davranışı burada büyük önem kazanıyor.. o zaman nasıl bir aile yapısı olduklarını gösterecekler.. kusura bak