PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

archshe
06-03-07, 09:43
Filizin söz hakkı yokmu demişsin hangi konuda söz hakkından bahsediyorsun anlamadım.filiz hamileleliğini öğrenir öğrenmez üstüne büyük bir sorumluluk bindi sevgili archshe.orda filizin yapması gereken şey babaya yani yılmaza giderek gerçekleri söylemekti tek doğru seçenek bu. ama filiz ne yaptı bekledi bekledi sonrada annesinin komplosunun tam ortasında söyledi bebeği sonrada yılmazdan inanmasını bekledi hadi canım...

yılmaza söylesin o kararını verir ya evlenir ya da sadece bakar çocuğuna demiştin...yılmaz ağam nasıl isterse filiz yapmak zorundamı? herşeye yılmaz mı karar vrmeli diye demiştim...yılmaz da filize güvenmeliydi...bilmem kaç bölüm güven nutukları çeken ben miydim?yaptıklarıyla dedikleri tutmuyo yılmazın..bukadar güvenilmeyi biliyosan güvenmeyi de bileceksin...beklemekle olmaz...

archshe
06-03-07, 09:45
not: şunu bir açıklığa kavuşturalım ben filiz düşmanı değilim aksine en koyu fanıyım diyebilirim. ama şuanda filize baktığımda devamlı ağlayan kırılgan bir kız görüyorum diğer taraftan aslı ya bakınca sürekli etrafına pozitif enerji saçan güçlü bir kız görüyorum. yani filizin ilk sezonki kopyasını.
ben filizi güçlüyken dik başlıyken sevdim sürekli ağlarken değil...
filiz de önceden etrafına neşe saçıyodu şartlar onu böyle yaptı eğer aslının başına onda biri gelseydi görürdüm onu da ne kadar metanetli davranacaktır?

forever_bim
06-03-07, 09:46
Günaydın arkadaşlar:)

Okula gitmeden bir merhaba diyeyim dedim. Umarım dünkü tarzda 35 sayfalık serzenişle karşılaşmam. Tamam serzeniş de olacaktır ama dünkü şekliyle değil. İstirham ediyorum. Forumu verimli kullanalım.

tolgahuzur1
06-03-07, 09:54
not: şunu bir açıklığa kavuşturalım ben filiz düşmanı değilim aksine en koyu fanıyım diyebilirim. ama şuanda filize baktığımda devamlı ağlayan kırılgan bir kız görüyorum diğer taraftan aslı ya bakınca sürekli etrafına pozitif enerji saçan güçlü bir kız görüyorum. yani filizin ilk sezonki kopyasını.
ben filizi güçlüyken dik başlıyken sevdim sürekli ağlarken değil...
filiz de önceden etrafına neşe saçıyodu şartlar onu böyle yaptı eğer aslının başına onda biri gelseydi görürdüm onu da ne kadar metanetli davranacaktır?

valla aslının başına daha çok olaylar geldiği belli. hayata o kadar sıkı tutunmuş ki kimseye muhtaç olmadan buralara kadar gelmiş.. filiz gibi valık içinde yaşamamış anladığım kadarıyla..
filiz en küççük bir olaydan hemen etkileniyor kendi kendini sorgulayamıyor. hemen yargısız infaz yapıyor. ama aslı bana dinlemeyi biliyor gibi geldi. hemen yargılamıyor en azından dinlemeyi ve beklemeyi biliyor.. onun için filizin bu halli daha çok acı çektiği için değil..

archshe
06-03-07, 09:58
valla aslının başına daha çok olaylar geldiği belli. hayata o kadar sıkı tutunmuş ki kimseye muhtaç olmadan buralara kadar gelmiş.. filiz gibi valık içinde yaşamamış anladığım kadarıyla..
filiz en küççük bir olaydan hemen etkileniyor kendi kendini sorgulayamıyor. hemen yargısız infaz yapıyor. ama aslı bana dinlemeyi biliyor gibi geldi. hemen yargılamıyor en azından dinlemeyi ve beklemeyi biliyor.. onun için filizin bu halli daha çok acı çektiği için değil..

siz değilmiydiniz filiz güçlüyken seviyoduk diye...demek bi zamanlar filiz de güçlüydü..aslıdan herzaman daha kaliteli akıllı ve mükemmel...aslıyı yüceltmenize hiç anlam veremiyorum...bi de sürekli fakir edebiyatı yapmayın lütfen sanki filiz varlık içinde yaşadı da suç oldu...filizi şımarık zengin kızı olarak izlediniz mi hiç?anında karalamaya başladınız..

archshe
06-03-07, 10:02
buarada seni hiç anlamış değilim sevgili tolga...bazen olanları görüyosun bazen gözüne perde iniyo göremiyosun...bi ayarını tuttursan diyorum...iki mesajından biri sürekkli farklı...anlayamıyorum seni...her mesajda farklı yorum farklı tolgayı görüyorum...

filizim+y
06-03-07, 10:03
herkese günaydın, herkese iyi yorumlar...

dün üzgün, kırgın ve sinirli bıraktığım forumu bugün daha dingini bir şekilde devraldım gadi hayırlısı:)

öncelikle sevfili secoms yorumundan kaç haftadır mahrum kaldığımız bir dönemde süper bir dönüş yapmışsın emeğine, yüreğine, ellerine sağlık ne diyim okurken keyiflenmeme neden oldun dünden sonra teşekkür ederim

özellikle aslı kızın ne olduğunu merak etmişsin bence boş işler müdürü kendisi inşaata el attı ceminde katıkısıyla referansına kötü bir iş tecrübesi eklenmiş oldu, gitmek istedi ama yüzsüzlük yapıp geri adım attı, elektrikçilik yapıyordu ki o konuda da beceriksiz olduğu mirsad tarafından biz gösterildi kesinlikle son kararım boş işler müdürü:)

bir diğer beğendiğim cemin unutkanlığı ile evde 4 kişi demesi senin de psikodan beklentilerin yani tamamı çok güzeldi, sabah sabah derman oldun diyebilirim...

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 10:04
İçine öyle doğmuş sanırım. Yoksa ben Aslı'nın dinlediği bir sahneye henüz tanık olabilmiş değilim. "Beklemek" dedin daha da tuhaf oldu. Beklemekten kastettiğin Yılmaz'ın "Gitme, kal" demesi üzerine ümide kapılıp beklemesi mi?
Yargılama olayına gelince henüz hanım kızımızın bu fiili gerçekleştireceği bir ortam oluşmadı.
Varlıklı olmak ya da olmamak..Şöyle bir algılayış biçimi var edindiğim izlenimlere göre.. Varlıksız olan her şeyin en iyisini, varlıklı olanda hiç bir şeyi haketmez.
Mişşşşşşş...Varlıksız erdemli, varlıklı sefih.. Acaba diyorum bu bir züğürt tesellisimidir.

tolgahuzur1
06-03-07, 10:08
siz değilmiydiniz filiz güçlüyken seviyoduk diye...demek bi zamanlar filiz de güçlüydü..aslıdan herzaman daha kaliteli akıllı ve mükemmel...aslıyı yüceltmenize hiç anlam veremiyorum...bi de sürekli fakir edebiyatı yapmayın lütfen sanki filiz varlık içinde yaşadı da suç oldu...filizi şımarık zengin kızı olarak izlediniz mi hiç?anında karalamaya başladınız..

sevgili archshe ben öyle mi dedim şimdi? fakir edebiyatı mı yaptım yada filizi zengin şımarık kız olarak mı gördüm lütfen konuyu saptırma. ben sadece senin aslı filiz kadar acı çekmedi dediğin için öyle bir gerekçe gösterdim. ayrıca filizi niye karalamak isteyim ki .. filiz gücünü kontrol etmesini bilseydi böyle hallere gelmezdi.. kontrolsüz güç güç değildir..:img-hyste

filizim+y
06-03-07, 10:10

başladık gene sabah sabah, aslının başına gelen olayları da biliyoruz kolay olmadığını da bunu neden filizle karşılaştırıyorsunuz ki, filizin daha iyi imkanlarla dünyaya gelmeside mi suç yapmayın sanki filizin elindeymiş gibi hem ne zaman filizi zengin olduğu için burnu havada, insanları küçümseyen bir tavırda gördünüz hem aslı varlık içinde yaşamadıysa bunda da suçlu filiz mi, o mu engel oldu onun şarları öyleydi filizin ki böyle

filizin en küçük bir olaydan etkilenmesi söz konusu değil filizin gözüyle bak bakalım küçük mü yaşadığı olaylar, yargılama ve sorgulamaya kalmadan olaylar etrafında dönüp duruyor yargısız infaza dönüştürüyor yaşadığı olaylar tek taraflı bakarsan anlayamazsın tabi aslının da daha ne dinlediğini göremedik yapmayın beklemesi de kendisi için yılmaz için değil aslı kızın, filiz kaç bölümdür sadece mutsuz sürekli ağlayan biri değil hem bayanlar ağlayarak dışarı vururlar en büyük özellikleri budur yine de filiz güçlüdür ama kırılgan bir yapısı varmıdır evet ama yaşadığı olaylara karşı hala dimdik durabiliyor, inan aslı bunların binde birini yaşasa çoktan tabanlarını yağlayıp geldiği yere gitmişti.

archshe
06-03-07, 10:10
İçine öyle doğmuş sanırım. Yoksa ben Aslı'nın dinlediği bir sahneye henüz tanık olabilmiş değilim. "Beklemek" dedin daha da tuhaf oldu. Beklemekten kastettiğin Yılmaz'ın "Gitme, kal" demesi üzerine ümide kapılıp beklemesi mi?
Yargılama olayına gelince henüz hanım kızımızın bu fiili gerçekleştireceği bir ortam oluşmadı.
Varlıklı olmak ya da olmamak..Şöyle bir algılayış biçimi var edindiğim izlenimlere göre.. Varlıksız olan her şeyin en iyisini, varlıklı olanda hiç bir şeyi haketmez.
Mişşşşşşş...Varlıksız erdemli, varlıklı sefih.. Acaba diyorum bu bir züğürt tesellisimidir.
hay ağzına sağlık...tekinerler doğru yapınca olmaz onlar zengin...gurur ne gezer onlarda ama fakir olan gazidekiler hata yapınca senaristler saçmalar çünkü onlaaar dır sadece gururu ve onuru iiçin yaşayanlar...nasıl bir mantıktır bu anlamadım...

archshe
06-03-07, 10:18
sevgili archshe ben öyle mi dedim şimdi? fakir edebiyatı mı yaptım yada filizi zengin şımarık kız olarak mı gördüm lütfen konuyu saptırma. ben sadece senin aslı filiz kadar acı çekmedi dediğin için öyle bir gerekçe gösterdim. ayrıca filizi niye karalamak isteyim ki .. filiz gücünü kontrol etmesini bilseydi böyle hallere gelmezdi.. kontrolsüz güç güç değildir..:img-hyste

filiz gibi varlık içinde yaşamamış aslı zor günler görmüş dedin ondan dedim bunları...konuyu saptırmıyorum...ama her olayı filiz zengindiye bağlayan sizsiniz ben değilim...varlıklı ailede büyümesi de suç oldu...filiz aslı gibi sıkıntı çekerek büyümedi ama aslı kadar zor günler geçirdi sevgisi adına...zaten artık zengin de değil...daha onurlu olur...

filizim+y
06-03-07, 10:24
son gelen tüyoya göre yılmaz hemen öğrenmeyecek bebek olayını, filizde annesine çok tepki vermeyecekmiş, ömere hapishane yolu görünecek peki ya feride ne olacak, fragmanı görmeden çok da fazla birşey söylenmez bunun üzerine ama biz birkaç bölüm daha kıvrım kıvrım kıvranacağız ve yapışkanın daha fazla olduğu sahnelere katlanmak zorunda kalacağız

filiz o kadar olaylar yaşıyor ki yılmazın kulağına gitmiyor nasıl bir iş anlamadım filiz gibi hissetsene senin aslıyla olduğun içine doğmuş, sen de unutmadığın, sevdiğinin yaşamış olacaklarını tahmin edebilsen en zor zamanların da tutunacağı dal sen yoksun yanında, yakınındasın ama çok uzakta ne anlamı kalıyor o zaman gerçi kendi etti kendi buldu mantığındasın şu an pusulan şaştı ya bir kere düzelmen lazım bunları görünce:img-yes:

tolgahuzur1
06-03-07, 10:27
yahu aslı bir kere ümidini kaybetmedi?:good: yılmaz olmaz desede sine çekti ama onun yanında oldu. ama filizde o ümidi göremiyorum bir kaç bölümdür. hep benim dediğim olacak dedi. yani kendi mantığıyla hareket etti. hiç yılmazı dinlemedii hemen astı kesti( burada katillikten söz ediyorum)

filiz göz göre göre yılmazı aslıya teslim etti. hiç savaşmadı mücadele vermedi öyle hazır yemek yok(gerçi böyle daha iyi oldu da) biraz savaşacaksın çaba göstereceksin madem yılmazı sevmiyorsun onun çocuğunu taşımıyacaksın. yada yılmazı öyle kabul edip çocuğu olacağını söyliyeceksin..

archshe
06-03-07, 10:27
senraistlere ben şu noktada kızıyorum yılmazın suçsuzluğu 1-2 bölüm sonra kanıtlandı filiz sürünmeye başladı hemen neden yılmaz için bekletiyolar bizi?durum eşitliyolar ama hak hep yılmaza geçiyo nedense...

filizim+y
06-03-07, 10:30
filiz gibi varlık içinde yaşamamış aslı zor günler görmüş dedin ondan dedim bunları...konuyu saptırmıyorum...ama her olayı filiz zengindiye bağlayan sizsiniz ben değilim...varlıklı ailede büyümesi de suç oldu...filiz aslı gibi sıkıntı çekerek büyümedi ama aslı kadar zor günler geçirdi sevgisi adına...zaten artık zengin de değil...daha onurlu olur...

haklısın cnm ama filiz zaten onurluydu daha onurlu da ne demek anlayamadım insanların hiçbir 4x4 lük bir mutluluk yaşamaz ister zengin ister fakir olsun herkesin kendi hayatında karşılaştığı güçlükler, acılar ve sevinçler vardır ama bu kişiye göre değişir az ya da çok buna kimse karar veremez, olaylar aynı olabilir ama yaşam biçimleri bunları algılamaları farklı yönde olur, filiz kendince hayat da zor şeyler yaşamıştır tıpkı aslının da kendince yaşadığı zorluklar gibi

archshe
06-03-07, 10:32
yahu aslı bir kere ümidini kaybetmedi?:good: yılmaz olmaz desede sine çekti ama onun yanında oldu. ama filizde o ümidi göremiyorum bir kaç bölümdür. hep benim dediğim olacak dedi. yani kendi mantığıyla hareket etti. hiç yılmazı dinlemedii hemen astı kesti( burada katillikten söz ediyorum)

filiz göz göre göre yılmazı aslıya teslim etti. hiç savaşmadı mücadele vermedi öyle hazır yemek yok(gerçi böyle daha iyi oldu da) biraz savaşacaksın çaba göstereceksin madem yılmazı sevmiyorsun onun çocuğunu taşımıyacaksın. yada yılmazı öyle kabul edip çocuğu olacağını söyliyeceksin..

aslının başka çaresi mi vardı ki? bi aşk mı yaşadılar ki yılmaaza gücensin surat yapsın? aslının yılmaza gücenmeye hakkı yoktu...herkes seviyo karşılık alacak diye bişey yok...filizde ne ümidini bekliyosun yılmaz seni istemiyorum der peşine filizin ona ihanet ettiğini düşünür peşine aslının uzattığı eli tutar...hangi ümitten bahsediyosun?yılmaz filizi dinledi de ne oldu peki?yalan söylüyosun diyen yılmaz değilmiydi?
filiz yılmazı nasıl kabul edecek aslıyla mı anlamadım...filiz yılmazı sevmiyosa demişin filizin ağzından yılmazı sevmiyorum mu duydun...filiz o bebeği yılmazdan tek hatıra diye istiyo...bunu anlaamamışın...

archshe
06-03-07, 10:34
haklısın cnm ama filiz zaten onurluydu daha onurlu da ne demek anlayamadım insanların hiçbir 4x4 lük bir mutluluk yaşamaz ister zengin ister fakir olsun herkesin kendi hayatında karşılaştığı güçlükler, acılar ve sevinçler vardır ama bu kişiye göre değişir az ya da çok buna kimse karar veremez, olaylar aynı olabilir ama yaşam biçimleri bunları algılamaları farklı yönde olur, filiz kendince hayat da zor şeyler yaşamıştır tıpkı aslının da kendince yaşadığı zorluklar gibi

onurlu olmadığını düşünenler içindi lafım...hani fakirsen onurlu olursunya...filizde fakirleşti ee artık onu da onurlu sınıfına koyarlar artık diye dedim...yoksa filizin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum...bunu sende biliyosun...

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 10:37
Bu kadar hayatın sillesini yemiş, dinlemeyi ve beklemeyi bilen (!)hanım kızımız Aslı Yılmaz&Filiz arasındaki büyük aşkı öğrenmesine rağmen bu konuda Filiz'in ne hissettiğine dair bir şeyler öğrenme çabasınada girmemiş Filizi yoksaymıştır. Neticede Filiz'i tanıyor.
Madem atacaksın kendini bir ilişkinin içine-üstelik karşındaki adam hala yaralı ve bunu itiraf etmiş insan merak etmezmi. Düsturu üzümü yer bağını da sormam ise o ayrı.

filizim+y
06-03-07, 10:41

aslı ümidi kaybetti yılmazın odasının pencerisinden duyduğu sözlerle yılmazın ona bu anlamda sıcak bakmamasıyla ta ki yılmaz pusulasını şaşırdı işte o zaman yılmazında desteklemesiyle ümidine yeniden kavuştu ve ben yine tekrar ediyorum aslı yılmaz için değil kendisi için kaldı

filize ümir etmesini sağlayacak birşey kaldımı, "sevgimden büyük bir parça kopup gitti anlıyormusun, aramızda bir bağ var mı" bu örnekleri çoğaltabiliriz madem aslı birkaç söze ümit almış oldu filizin de yine bu sözlerle ümidi kaldı mı hayır, hep benim dediğim olacak demedi çok mu zor filizin penceresinden de olaylara bakmak ben yılmazın penceresinden de bakıyorum o bunun bedelini zaten ödedi sürekli bununla yargılıyorsunuz iki bölüm sonra pişmanlığını yaşadı hemde en ağır biçimde bunları neden görmüyorsunuz

filiz aslıya bırakmış yılmazı vay be ben neden göremiyorum acaba, o da kendince birşeyler yapmaya çalıştı ama sadece kendisi değil karşısındaki insanın da yaptıkları bir nevi geri çekilmesini sağladı, savaşmamış kesin başka bir dizi izliyoruz seninle hazır yemeği yiyen şu anda aslı bunu görmüyorsunuz o kadar emek, sevgi ve acı yaşayan filizyılmaz aşkının mutluluk yemeğini aslı yiyecek sizin istediğiniz de bu ya savaş her iki taraflı verildi ama sefayı sürmek aslı kıza deyiminizle, yılmazı sevmiyorsun diyemezsin daha geçen böl
m "onun aşkıyla ölücem" birşey ifade etmiyor tabi sizin için sevdiği adamın bebeğini neden doğurmasın doğuracak tabi "yılmaz giderken bana daha büyük bir aşk bıraktı" bunlar sizin için birşey ifade etmiyordu değil mi, özür dilerim

tolgahuzur1
06-03-07, 10:42
Bu kadar hayatın sillesini yemiş, dinlemeyi ve beklemeyi bilen (!)hanım kızımız Aslı Yılmaz&Filiz arasındaki büyük aşkı öğrenmesine rağmen bu konuda Filiz'in ne hissettiğine dair bir şeyler öğrenme çabasınada girmemiş Filizi yoksaymıştır. Neticede Filiz'i tanıyor.
Madem atacaksın kendini bir ilişkinin içine-üstelik karşındaki adam hala yaralı ve bunu itiraf etmiş insan merak etmezmi. Düsturu üzümü yer bağını da sormam ise o ayrı.

sevgili arkadaşım. aslının filize sormamasının nedeni yılmazın filiz ile işkisinin bittiğini söylemesi.. aslıdan ne bekliyorsunuz bu konuda bilmiyorum. birde filiz yılmaza seni sevmiyorum cümlesini hatırlarsanız cemin yanında söylemişti..

filizim+y
06-03-07, 10:50

sağolasın arkadaşım, aslı kızımız neden kabul ettikten sonra yılmazın bu aşk acısını dinlemek istemedi insan bir merak eder

bu kadar severken nasıl unutup da benimle yeni bir hayata başlayacaksın? hem filizle yaşananlar nedir ne oldu da ondan ayrılmak istiyorsun?
bu kadar çabuk bitirebiliyormusun bir ilişkiyi ya birgün bizim de başımıza gelse aynı şeyler mi olacak hemen başka birisi mi?
filiz senden vazgeçti mi?
garantin var mı tekrar filize dönmemeye?

gibi daha da çoğlatabiliriz bu soruları, yani aslı yılmazın yaralarını sarmak limanı olmak için kalmadı hala daha görmiyorsunuz bunu aslı kendi duyduğu aşkı yaşamak için kaldı sadece kendisi için burada yılmazı zerre kadar düşünmüyor her ne kadar size düşünmüş gibi de gelse

merakim filizle ilgili gerçekler açığa çıktığında bu ilişkide sorun mu yoksa destekçi mi olacaksın benim içinşu an kendini düşünen bir kişi olaylar karşısındaki tepkileri ne olacak bakalımaslı kızın

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 10:51
sevgili arkadaşım. aslının filize sormamasının nedeni yılmazın filiz ile işkisinin bittiğini söylemesi.. aslıdan ne bekliyorsunuz bu konuda bilmiyorum. birde filiz yılmaza seni sevmiyorum cümlesini hatırlarsanız cemin yanında söylemişti..
Filiz'i de tanıdığı için bu konuyu onunlada konuşma inceliğini göstermesini beklerdim. Yılmaz için bitmiş olan Filiz için bitmişmidir. Ya da neden bitmiştir. Ben merak ederim. Helede taraflardan biriyle yakın ilişkiye gireceksem.

archshe
06-03-07, 10:52

o söze yılmaz inanmışmıydı? ama siz inanmışsız diyecek bir lafım yok...yılmaz nekadar haksızlık etsede filize onu anlayabiliyo yeri gelince ama siz okadarını da yapmıyosunuz...

denmavi
06-03-07, 10:54

Bence Aslı, Filiz'in yaşadıklarını yaşasa idi Filiz'in şuanki durumundan daha berbat bir halde olurdu.
Dizinin başlarında da Filiz güçlü birisi idi ama aşk herşeyini alt üst etti.
Aslı iş hayatında başarılı idi Filiz değilmiydi ?
Filiz babasına söz vermeden önce ailesini karşısına almadı mı ?
Sonradan "Ben babama Yılmaz ile evlenmeyeceğime dair söz verdim, onunla beraber olmayacağım anlamına gelmez" deyip ailesini yine karşısına almadı mı ?

Aslı , Filiz'in yaşadığı olayları yaşasa idi acaba ne olacak diye merak ediyorsak dizimizi 3. sezona uzatmaları için yapımcılara mail atalım. Şahsen ben Aslı ile hiç ilgilenmiyorum çünkü benim için diziyi uzatmaya yarayan bir araç gibi.

filizim+y
06-03-07, 10:55

nerelere takılıp kalıyorsunuz yılmaz bile yemedi filizin bu numarasını siz hala cemin yanında böyle yaptı yılmaz onu çoktan unuttu ve kendisini ssevdiği için aldı götürdü ya filizi bence bunu tekrar etmekten vaçgeç arkadaşım bu konu çoktan tarih oldu hem filiz hem yılmaz için:)

aslının filize değil yılmaza sorması gerekiyor ne kadar bittiğini de söylese nedenlerini öğrenmesi gerekir soru işaretleri oluşmuyor mu valla bende oluştu yazdım bile gerçi saf kızınız bu kadarını düşünemezdi, pardon

tolgahuzur1
06-03-07, 10:59
Filiz'i de tanıdığı için bu konuyu onunlada konuşma inceliğini göstermesini beklerdim. Yılmaz için bitmiş olan Filiz için bitmişmidir. Ya da neden bitmiştir. Ben merak ederim. Helede taraflardan biriyle yakın ilişkiye gireceksem.

iyide aslı yılmaz ile flört edecek filizle değil. neden gitsin filize sorsunki yılmazdan neden ayrıldın diye..? zaten sorarsa mantıksızlık olur.

filizim+y
06-03-07, 11:01
o söze yılmaz inanmışmıydı? ama siz inanmışsız diyecek bir lafım yok...yılmaz nekadar haksızlık etsede filize onu anlayabiliyo yeri gelince ama siz okadarını da yapmıyosunuz...

son cümleni okuyupta anlayanları tebrik ediyorum bu kadar güzel açıklanabilir böyle yorumları okuyunca içim açılıyor cnm:) yılmaza duyduğu aşkı filizin gururundan ve inadından çok daha önce geliyor her yıkıldığını kendini yeniden toparlayıp sevdiğine bırakabiliyor filizin en güzel özelliği bu, ne kadar kırılırsa kırılsın hem kendi hatası hem yılmazında hatası olsa özeleştiri yapıp hemen kendine geliyor ve sevdiğini affediyor:img-wink:

pinkzone
06-03-07, 11:03
Gerçek hayatta bir ilişiki yaşanmış ve bir ayrılıkla sonuçlanmış.. Erkek belirli bir süre sonra bir başkasıyla flört aşamasına gelmiş. Flört aşamasına geldiği kız gidipte eski sevgilisini arar onun hakkıında konuşurmu ? Bu olay çok nadirdir ? Eğer erkek kişi ile flört dönemine başlamışsa.. Ve bunu sözleriylede unutmak istiyorum destekliyorsa.. Kızda bunu düşünür.. Demekki bana gelişinde bir sünger çekicek.. Geçmişi unutcak.. Ve sorgulamayacağız anlamına geliyor.

Aslı-Filiz karşılaşması olsa.. konuşurlar bir şekilde.. Farketmez.. Ama bu olay eninde sonunda Yılmazın kulağına gider.. Ve bu durum hoş karşılanmaz. Aslı-Yılmaz gerilimi yaşanır. Bunu bile bile.. Aslı Kapanan yaranın üzerine niye gidip tuz bassın.. Eğer Filizle bir konuşma yapılcaksa Bunu aslı değil yılmaz yapmalıdır. Ama görüyoruzki.. Laf sokmadan yada havadan sudan konuşmaktan öteye gidemiyor..

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:04
Sevgili filizim+y...
Aslı bu ilişkide doğrudan olmasa bile sorun olacaktır. Hatta olmuştur.Şayet pek çoğumuzun tahmin ettiği gibi bir dermansız hastalık çıkacaksa kendisinde çok büyük sorun olacaktır. Dizimizde bir duygu sömürüsü fazla işlememiştik o da olacak gibi. Ne yazık!!! Tamda Aslı cephesinde herşey yolunda giderken..
Zaten bir o cepheden bakınca her şey güllük gülistanlık :)

tolgahuzur1
06-03-07, 11:08
son cümleni okuyupta anlayanları tebrik ediyorum bu kadar güzel açıklanabilir böyle yorumları okuyunca içim açılıyor cnm:) yılmaza duyduğu aşkı filizin gururundan ve inadından çok daha önce geliyor her yıkıldığını kendini yeniden toparlayıp sevdiğine bırakabiliyor filizin en güzel özelliği bu, ne kadar kırılırsa kırılsın hem kendi hatası hem yılmazında hatası olsa özeleştiri yapıp hemen kendine geliyor ve sevdiğini affediyor:img-wink:

vede sen buna inanıyorsun. senin düşündüğünü ben göremiyorum. yani filiz her oaydan sonra ders alıp kendine gelemiyor ne yazık ki.. sevdiğini affedecek tabiki çünkü sevdiği kişinin hatası yok!:img-polic zaten bu senin dediklerin yılmaz için geçerli olabilir. o böyle düşünüp yaklaşıyor olaylara yani kendine pay çıkarabiliyor..:good:

pinkzone
06-03-07, 11:11

Her er kişi bunu yapmaz. Hele ki.. Aslı.. Aslı ki.. Yılmaz&Filiz birlikteliğini kaaaç bölüm sonra öğrendi.. Aslıda bazı olayları sorgulama oalyları yok. Yani kızın bu sorgulması beklenilmez. Bir olayı kolaylıkla sorguladığını görmedim.. Onun için bu konu hava cıva kalıyor..

Kızın mesleğine gelirsem.. Yakında dış tasarımada başlar.. Yani dükkanın öündeki kaldırımlarıda yapar.. Kaldırım mühendisi de yaparlar yakında.. :img-hyste

tolgahuzur1
Gerçek hayatta bir ilişiki yaşanmış ve bir ayrılıkla sonuçlanmış.. Erkek belirli bir süre sonra bir başkasıyla flört aşamasına gelmiş. Flört aşamasına geldiği kız gidipte eski sevgilisini arar onun hakkıında konuşurmu ? Bu olay çok nadirdir ? Eğer erkek kişi ile flört dönemine başlamışsa.. Ve bunu sözleriylede unutmak istiyorum destekliyorsa.. Kızda bunu düşünür.. Demekki bana gelişinde bir sünger çekicek.. Geçmişi unutcak.. Ve sorgulamayacağız anlamına geliyor.

Aslı-Filiz karşılaşması olsa.. konuşurlar bir şekilde.. Farketmez.. Ama bu olay eninde sonunda Yılmazın kulağına gider.. Ve bu durum hoş karşılanmaz. Aslı-Yılmaz gerilimi yaşanır. Bunu bile bile.. Aslı Kapanan yaranın üzerine niye gidip tuz bassın.. Eğer Filizle bir konuşma yapılcaksa Bunu aslı değil yılmaz yapmalıdır. Ama görüyoruzki.. Laf sokmadan yada havadan sudan konuşmaktan öteye gidemiyor..

valla bu yoruma ne denir ki :happy0064 sabahtan beri bunu anlatamıyorum arkadaşlara sonuçta aslı yılmaz ile flört edecek.filiz ile değil!! neden gidip ona yılmaz hakkında soru sorsun ki??

Ağustos Böcüğü

hatun kısmısı merak eder..çetele tutar..yeri geldiğinde kullanmak üzere..merak etmeyen sormayan kısım oldukça azınlıktadır.
Kaldıki Aslı Yılmaz&Filiz aşkının bitmediğine defile gecesi iman getirmiştir. Tipik işime geleni alır işime gelmeyini unuturum vaziyeti.

filizim+y
06-03-07, 11:12
geçen hafta bugün gelmişti fragman henüs ses yok gibi az çok tahminler oluştu bölümle ilgili görüntüleri izlersek biraz daha fikir sahibi olacağız sanırım

tekinerlere iflas yetmedi şimdi de hapisle mi uğraşacaklar bence o kadar yaşanan saltanatın bedelini mi ödüyorlar, ben böyle görmeye alışkın değilim onları gerçi herşey insanlar için bunu da görmeleri iyi oldu gerçi sadece handan için yoksa ömer ve filiz için geçerli değil bu söylediklerim olaylar o kadar karışmaya başladı ki nasıl toparlanacak merak ediyorum ama yine de şu yapışkan sahneleri çok görmek istemiyorum herşey olsun da sırf bu sahneler olmasın bana hiç heyecan vermiyor aroması eksik gibi çok yavan yılmaz olmasa hiç çekilmez zaten

pinkzone
06-03-07, 11:14
hatun kısmısı merak eder..çetele tutar..yeri geldiğinde kullanmak üzere..merak etmeyen sormayan kısım oldukça azınlıktadır.
Kaldıki Aslı Yılmaz&Filiz aşkının bitmediğine defile gecesi iman getirmiştir. Tipik işime geleni alır işime gelmeyini unuturum vaziyeti.

Evet bu konuda bende sana kaıtlıyorum ama.. Kadın kıskanır.. Geçmişte yaşadığı ilişikileri gerçekten bilmek ister.. Sevgisini başka kadınlarla karşılaştırmak ister..

Ama bende şunu diyorum.. Baştan beri Aslı olan duyarsızlık ve soru sormama kabiliyetsizliği ve de sorgulama yeteneği olmadığı için baka kalıyor.. Anı yaşamak isityor.. Geçmişi sorgulamak istemiyor.. Biliyorum kadın açısından tuhaf ama.. Öyle.. Anı yaşamak istiyor.. Tıpkı bir zamanlar Filizin anı yaşamak istediği gibi.. :img-wink:

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:15
Her er kişi bunu yapmaz. Hele ki.. Aslı.. Aslı ki.. Yılmaz&Filiz birlikteliğini kaaaç bölüm sonra öğrendi.. Aslıda bazı olayları sorgulama oalyları yok. Yani kızın bu sorgulması beklenilmez. Bir olayı kolaylıkla sorguladığını görmedim.. Onun için bu konu hava cıva kalıyor..

Kızın mesleğine gelirsem.. Yakında dış tasarımada başlar.. Yani dükkanın öündeki kaldırımlarıda yapar.. Kaldırım mühendisi de yaparlar yakında.. :img-hyste
Elinden -yemek hariç- her iş gelir kızımızın. 10 parmağında 10 marifet. İdeal gelin adayı. Ama erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş. Bakalım bu sorunu nasıl halledecek.
Ayrıca tek başına uzun süre yaşayan bir insan nasıl olurda yemek yapmayı bilmez anlamış değilim. Dersin etrafında hizmetlilerle büyümüş.

pinkzone
06-03-07, 11:17
Elinden -yemek hariç- her iş gelir kızımızın. 10 parmağında 10 marifet. İdeal gelin adayı. Ama erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş. Bakalım bu sorunu nasıl halledecek.
Ayrıca tek başına uzun süre yaşayan bir insan nasıl olurda yemek yapmayı bilmez anlamış değilim. Dersin etrafında hizmetlilerle büyümüş.

Sanırım her konuda uzman bir aşk konusunda bilgisi yok.. Yada başarısız.. İşte bu konuda çook Yılmaza benzemiş.. İki yaralı yürek bir ortak paydada buluşmuş.. Daha ne olsun.. :img-hyste

Neslihan17
06-03-07, 11:18
bence de aslının sorması çok saçma olur. tamam yılmazla filiz hakkında konuşabilir ama filizle yılmaz hakkında konuşması gerilime yol açar. çünkü 2 kadın da aynı adamı seviyor. ayrıca aslı konuşmak istese de filiz yılmaz konusunda aslıyla konuşmaz. hatta içinden "ay yüzsüze bak" bile diyebilir. :)

pinkzone
06-03-07, 11:21
Geçen bölüm atölyede Aslının pozisyonu öyle çaprazdaydı ki.. Görmemesi kesinlikle kaçınılmazdı. Yani tam zıttına düşüyor.. Ve görebiliyordu.. Ama alan dar olduğundan ve çekim ozrluğu yaşandığından Filizi görmemiş oldu. Röportajlarda da alanın darlığından dert yakınıyorlardı. İşte bu durumun en açıklanası tahlili. Aslı gördüde iş icabı görmemeiş oldu. Yani yönetmen görmemiş gösterdi.

filizim+y
06-03-07, 11:21
aslının gidip filizle konuşmasını bende istemiyorum aslının konuşması gereken yılmazdır, filizle konuşması gerekende yine yılmazdır buna katılmıyorum aslının gidip filize

aslı: filiz senle konuşmaşlıyız
filiz: ne hakkında
aslı: sen ve yılmaz hakkında
filiz: bu neden seni ilgilendiriyor ki
aslı: geçen güne kadar ilgilendirmiyordu ama şimdi ilgilendiriyor, aranızda bir bağ var mı onu merak ettim
filiz: neden şimdi, hem bağ varsa da seni ne ilgilendirir
aslı: biz yılmazla birşeye başlamaya karar verdik, daha doğrusu beklememi istedi bende kabul ettim, şimdi seni unutmasını bekliyorum
filiz: iyi etmişsin benden ne istiyorsun, sen daha çok beklersin
aslı: senden yılmazın peşini bırakmanı mümkünse hatıralarını, gölgeni herşeyini alıp yok olmanı
filiz: bunu bana neden söylüyorsun git yılmaza söyle ben mi hatırlatıyorum hem sen istedin diye yok olamam sen kim oluyorsun
aslı: bak eğer hala birşeyler olacağını düşünüyorsan unut yılmaz seni geçmişte bıraktı ya sen, ben yılmazın yenisiyim
filiz: bu konuyu konuşacağım son insan bile olamazsın
aslı: öyle mi iyi o zaman sende hazır ol birlikteliğimize tebrik için bekleriz

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:24
Sanırım her konuda uzman bir aşk konusunda bilgisi yok.. Yada başarısız.. İşte bu konuda çook Yılmaza benzemiş.. İki yaralı yürek bir ortak paydada buluşmuş.. Daha ne olsun.. :img-hyste
İki çıplak bir hamama yakışır diyosun yani :) E öyle olsun..Her ne kadar buluştukları paydada çok sıkılacaklarsa da. Düşünsene Yılmaz nerde Aslı orada.. adam dövmeye bile beraber gidiyorlar baksana..Adam daralır yaa..

filizim+y
06-03-07, 11:26
o sahnede görmemesi gerçekten garipti ya da görmemek işine mi geldi:)
bir de sanki filizyılmaz ilişkisi yok gibi çok sakin bir şekilde filizin yüzüne baktı filizde ki kıskançlığı farketmedi bile, yok bu aslı çok garip valla hiçbir özelliği yok ne soru sorma, araştırma yapma ne biliyim birşeyle ryapar insan ama aslıdan bu beklenemez yaşadığı anların altında kalacak bu kadar tepkisiz kalırsa gerçi ne olduğu belirsiz bir iş yaşamı var göçük altından kalkmasını da becerebilir :img-hyste

pinkzone
06-03-07, 11:29
İki çıplak bir hamama yakışır diyosun yani :) E öyle olsun..Her ne kadar buluştukları paydada çok sıkılacaklarsa da. Düşünsene Yılmaz nerde Aslı orada.. adam dövmeye bile beraber gidiyorlar baksana..Adam daralır yaa..

Bende herşeye maydonoz tiplerden hoşlanamam ama.. İşte Aslı.. İlla kızın cazip yapma uğraşları yokmu.. :img-hyste Bulmaca keyifleri gerçekten iyiydi. Film izleme sahneleri berbattı.. Bu kız knouşmayınca daha bir hoşuma gidiyor.. Hani konuşma yerini gırgır şamata ve müziğe bırakıyor ya.. İşte tam orası.. :img-hyste

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:30
o sahnede görmemesi gerçekten garipti ya da görmemek işine mi geldi:)
bir de sanki filizyılmaz ilişkisi yok gibi çok sakin bir şekilde filizin yüzüne baktı filizde ki kıskançlığı farketmedi bile, yok bu aslı çok garip valla hiçbir özelliği yok ne soru sorma, araştırma yapma ne biliyim birşeyle ryapar insan ama aslıdan bu beklenemez yaşadığı anların altında kalacak bu kadar tepkisiz kalırsa gerçi ne olduğu belirsiz bir iş yaşamı var göçük altından kalkmasını da becerebilir :img-hyste
Aslı kızımız ne iş olsa yapar elinden her bişi gelir. Hünerlidir.
Tamda bahsettiğn sahne yüzünden bende Aslı filizi yoksaymıştır dedim. yani beraber olduğun erkek ve eski sevgilisi aynı ortamdasın sözel bişiler olmayabilir ama insan duruşuyla tuhaflığı farkettirmezmi.Aynı sahnede Filizin duruşunu hatırlayalım.

cemotara
06-03-07, 11:30
Bu aslı karakteri bana göre çok sorumsuz vede çok düşüncesiz bir karakter
Filize yılmaza aşık olduğunu söyledi daha sonrada yılmazla filizin birbirlerine aşık olduğunu öğrendi ama filizi gördüğü halde çok rahat davranıyor sanki hiçbirşey olmamış
Ayrıcada aslı filizden veye tekinerlerden nefret mi ediyor anlamadım yani cemin yaptığı herşeyi öğrendi cem hatta aslıyı öldürmek için bile kaçırdı ama olanlar bittikten sonra aslı gidip filizle cem hakkında hiç konuşmuyor yahu gidip filize söylesene tüm bu olanların sorumlusu cem ben herşeyi öğrendim öğrendim diyede beni kaçırıp öldürmeye bile kalktı demesi lazım ama kız çok rahat hiç umursamıyor bile onun için aslı karakteri çok düşüncesiz ayrıcada çok sinir bozucu bir tip inş. en yakın zamanda çeker gider zaten magazin programında eğer senaristler beni ispanya ya göndermezlerse finale kadar burdayım demişti yani heran senaristler aslıyı sepetleyebilirler vede çok güzel olur zaten oyunculuk olarak çok kötü her hareketi yapmacık

Neslihan17
06-03-07, 11:31
ben de o sahnede filiz yılmaz konuşmasına gözü takılır hatta bozulur diye bekledim ama maalesef yanıldım :sad53: yani bu kadar kör bi insan olunabilir ancak! bu gazi mahallesindeki insanları da anlayamıyorum. hemen 2 günlük kıza sattılar filizi. ben olsa küserim hepsine :)

filizim+y
06-03-07, 11:31
bı bölümden sonra aslı yılmaz birlikte ve filiz karşılaşmaları çok olacak gibi malum dipdibeler ayrılmıyorlar güzide çiftimi de karşılaştırmaları lazım mecburen yılmaz bonusuyla dolaşacak filizde bu şekilde görecek yılmazın mahçup bir tavri olur mu filizle yapışkanı yanındayken karşılaştıklarında kendini suçlu hisseder mi ne dersiniz olur mu?

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:34
Bende herşeye maydonoz tiplerden hoşlanamam ama.. İşte Aslı.. İlla kızın cazip yapma uğraşları yokmu.. :img-hyste Bulmaca keyifleri gerçekten iyiydi. Film izleme sahneleri berbattı.. Bu kız knouşmayınca daha bir hoşuma gidiyor.. Hani konuşma yerini gırgır şamata ve müziğe bırakıyor ya.. İşte tam orası.. :img-hyste
Vallahi bu cazip yapma uğraşları Aslıyı iyice itici yaptı zaten izleyici gözünde.
Çıkaralım derken batırdılar.Bırakınız sıradan olsun yahu..Belki biraz sempatimiz olacaktı karaktere. Mükemmelliğinide gördük..Ama daha göreceğimiz var maalesef. Sanırım bende merve gibi yapıp Yılmaz&Aslı sahnelerinde ya zap yapacam yada mekan değiştirecem. Mutfak olmamasına gayret edecem. Zira Aslı karakteri yüzünden kilo almak istemiyorum. :)

pinkzone
06-03-07, 11:34
Kabul ediyorum.. Zeynep beşerler oyunculuk konusunda ve minumum mimik,el kol hareketleri ve ses konusunda kesinlikle başarılı değil.. Filiz gördüğü sahnede sanki dondu.. İnsan bir yüz işareti yada bir mimik yapar yok oda yok. :) Yani şu yılmaz-aslı sahnelerini oyunculuğuyla bozan kesinlile zeynep hanımdır.. Onun yanında kim oynasa berbat ya.. yapay gözüküyor.

Ama girdi bir kere kabul etmesek de ettirdiler.. İş icabı.. Ama Yılmazın geçici süreliğine mutlu olması da bana huzur veriyor.. Her ne kadar yakında uyansada..

filizim+y
06-03-07, 11:35
filiz aslıya sen kim oluyorsun, dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun kendine gel dese yeridir her ne kadar aslının bu kadar ileri gitmesinin bir nedeni yılmazın yaklaşımı olsa da filiz ilk etapta bunu düşünmez aslının fırsattan istifade ettiğini düşünür bu yüzden de aslıya sert çıksa yeridir daha sonra yılmazı zaten halledecek filiz:)

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:38
Bu aslı karakteri bana göre çok sorumsuz vede çok düşüncesiz bir karakter
Filize yılmaza aşık olduğunu söyledi daha sonrada yılmazla filizin birbirlerine aşık olduğunu öğrendi ama filizi gördüğü halde çok rahat davranıyor sanki hiçbirşey olmamış
Ayrıcada aslı filizden veye tekinerlerden nefret mi ediyor anlamadım yani cemin yaptığı herşeyi öğrendi cem hatta aslıyı öldürmek için bile kaçırdı ama olanlar bittikten sonra aslı gidip filizle cem hakkında hiç konuşmuyor yahu gidip filize söylesene tüm bu olanların sorumlusu cem ben herşeyi öğrendim öğrendim diyede beni kaçırıp öldürmeye bile kalktı demesi lazım ama kız çok rahat hiç umursamıyor bile onun için aslı karakteri çok düşüncesiz ayrıcada çok sinir bozucu bir tip inş. en yakın zamanda çeker gider zaten magazin programında eğer senaristler beni ispanya ya göndermezlerse finale kadar burdayım demişti yani heran senaristler aslıyı sepetleyebilirler vede çok güzel olur zaten oyunculuk olarak çok kötü her hareketi yapmacık
Yılmazın rahatlığı ona bulaşmış. Hem önemli olan Yılmaz Filiz'i kim takar. Zaten inşaattaki sorunları gidip patronları yerine Yılmaza söylemesi enteresan. Yılmazı ne ilgilendirir yani. İşini düzgün mü yapmış oldu şimdi.Ne Ömer ne de Filiz' le bu konuda ayrıntılı bir görüşme yaptığını hatırlamıyorum. Normal şartlarda bir çalışan en ufak pürüzü üstlerine bildirir. Ama hatun bişi olsada yılmazı aramaya bahanem olsa modunda..

tolgahuzur1
06-03-07, 11:39
Vallahi bu cazip yapma uğraşları Aslıyı iyice itici yaptı zaten izleyici gözünde.
Çıkaralım derken batırdılar.Bırakınız sıradan olsun yahu..Belki biraz sempatimiz olacaktı karaktere. Mükemmelliğinide gördük..Ama daha göreceğimiz var maalesef. Sanırım bende merve gibi yapıp Yılmaz&Aslı sahnelerinde ya zap yapacam yada mekan değiştirecem. Mutfak olmamasına gayret edecem. Zira Aslı karakteri yüzünden kilo almak istemiyorum. :)

valla ben o bölümleri özellikle izleyeceğim. çünkü hiç sıkıcı değil hiç değilse aklında bir soru kalmıyor.. birde aslının saf ve araştırıcı olmadığını nereden çıkardınız. birkere saf olsa yılmazı takip edip cemin evine gelmezdi.ikincisi inşaat işini araştırıp kaçak ve az malzeme kulanıldığını tespit etti. ee daha ne olsun. gidip filiz araştıracakk hali yok yaaa. birde neden filize gidip cemin herşeyi planladığını söylemiyor deniliyor. niye söylesinki tekinerler ona güvendimi hayır ceme güvendiler.. aslıda istifa etti niye şimdi güvenilmediği biri için yardımda bulunsun ki..:good:

filizim+y
06-03-07, 11:39
Ama girdi bir kere kabul etmesek de ettirdiler.. İş icabı.. Ama Yılmazın geçici süreliğine mutlu olması da bana huzur veriyor.. Her ne kadar yakında uyansada..

ya size anlam veremiyorum bende mi bir görme bozukluğu var anlayamadım gitti yılmazın mutlu olduğu falan yok, güldüğü sahneleri diyorsan yılmaz kaç bölümdür gülecek bir sahne zaten yaşıyor aslının ek birşey yaptığı yok yani içi ne kadar kan ağlasa da dışarda hep gülen adam pozisyonunda tıpkı filiz gibi, gerçekten mutlu mu sandınız bana öyle gelmedi açıklayın da ben de biliyim:img-yes:

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:42
YapımcılarınZeynep Beşerler'i kadroya dahil etme sebepleri acaba üstün oyunculuğumu (!) Yoksa rakip kanaldaki konusu çok benzer bir dizinin esas oğlanının eski kız arkadaşı olması mı.. Orada sanki bir mesaj var..Yoksa öküz altında buzağımı arıyorum ne! :)
Bu dizi oyuncuları arasında benim fikrimce en zayıf halka o..Neden bir kilit role layık görüldü..Hatun merakı işte..

filizim+y
06-03-07, 11:44
sevgili tolgahuzur, aslıya güvenmeyen ömerdi filiz değil hatta filiz gidip aslıyı uyardı senden bilecekler ben seni anlıyorum diye filizin ona ne kadar iyi niyetli yaklaştığının farkında, hem aslıya bu kadar laf söylenmesi üzmüş sizi ama görünen köy kılavuz istemiyor biz ne yapalım gireceği zaman mükemmelliyet ötesi bir karakterken birkaç bölümde yaptığı gaflar, yapışkanlıklar herşey nasıl bir karakter olduğunu gösterdi madem o kadar akıllı bir kez sadece bir kez düşünerek yapsın birşeyi balıklama herşeyin içinde, yılmazı takip etmesi için akıllı olması şart değil ki araba takibi yapmak o kadar zor mu ki aslı kız için en basit işi bu oldu sanırım

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:48
valla ben o bölümleri özellikle izleyeceğim. çünkü hiç sıkıcı değil hiç değilse aklında bir soru kalmıyor.. birde aslının saf ve araştırıcı olmadığını nereden çıkardınız. birkere saf olsa yılmazı takip edip cemin evine gelmezdi.ikincisi inşaat işini araştırıp kaçak ve az malzeme kulanıldığını tespit etti. ee daha ne olsun. gidip filiz araştıracakk hali yok yaaa. birde neden filize gidip cemin herşeyi planladığını söylemiyor deniliyor. niye söylesinki tekinerler ona güvendimi hayır ceme güvendiler.. aslıda istifa etti niye şimdi güvenilmediği biri için yardımda bulunsun ki..:good:
Aslı çok araştırıcı evet senle aynı fikirdeyim. Fakat tek araştırdığı Yılmaz'ın ağzından dökülen kelimeler. Nasıl kendime yontabilirim manasında..:)
Ah bir ışık görsemde o ışığa doğru koşsam anlamında.
Yaaa ne becerikli kız Yılmazı nasıl takip etti vosvosuyla..Bak bu kız rallici formulacı falanda olabilir. Harbi araştırınca ne meziyetler buluyoruz bu karakterde yaaa. Gerçekten takdire şayan.

filizim+y
06-03-07, 11:48
handanın timsah gözyaşları bile yüreğini yumuşatmamış ki üstün körü anlatıyor yaptığı hatayı ne zaman akıllanacak bu kadın birkere de yaptığının arkasında olduğunu göremeyecek miyiz, keşke bizim yaptığımız yorumlardaki gibi ömerle handan konuşurken duysaydı o zaman rapor olayı da açığa çıkardı ama bizi kıvrandıracaklar ya illa uzayacak bir yılmazın suçlanmasında uzamadan çözümlendi olay diğerleri kaplumbağa hızında gidiyor

pinkzone
06-03-07, 11:50
YapımcılarınZeynep Beşerler'i kadroya dahil etme sebepleri acaba üstün oyunculuğumu (!) Yoksa rakip kanaldaki konusu çok benzer bir dizinin esas oğlanının eski kız arkadaşı olması mı.. Orada sanki bir mesaj var..Yoksa öküz altında buzağımı arıyorum ne! :)
Bu dizi oyuncuları arasında benim fikrimce en zayıf halka o..Neden bir kilit role layık görüldü..Hatun merakı işte..

Sanırım fazla bütçeyi zorlamayan bir oyuncu arandı.. Geçmiş yapımlardan katologlar karıştırıldı. Bu dönem boşta olan Zeynep Beşerlerde karar kılındı. Tabi dış görünümü ve oyunucluk değerleri de göz alındı. :) Birde Aslı karakterini sinir biri yapmak oyunuclukla eşlendirilince.. Ortaya oyunculuk kıvamında olmayan ama bizi oyuncu izlenimi yaratmaya çalışan, oyunculuğunu kendisiyle özleştirirek yapmacıkla süsleyen Aslı karakteri çıktı.. Zaten yapımcının istediği bu değilmiydi.. :img-wink:

tolgahuzur1
06-03-07, 11:53
sevgili filizm aslı hakkında söylenenler beni üzmüyor .. ama filizciler yılmazı aslıya kaptırdıkları için üzülüyorlar.. hem aslı yılmazın yanında devamlı olması bana göre çok iyi bir olay. niye derseniz hiç değilse yılmaza güveniyor yani ona itimatsızlık yapmıyor... hem işide yok ne yapsın.. alışacaklar abirbirleriyle gezerek tanıyacaklar. filiz herşeye karışmadı da ne oldu sonuç hüsran..:icon_sorr keşke karışsaydı da biraz kıskansaydı da yılmazı aslıya kaptırmasaydı..:img-polic

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 11:54
Sanırım fazla bütçeyi zorlamayan bir oyuncu arandı.. Geçmiş yapımlardan katologlar karıştırıldı. Bu dönem boşta olan Zeynep Beşerlerde karar kılındı. Tabi dış görünümü ve oyunucluk değerleri de göz alındı. :) Birde Aslı karakterini sinir biri yapmak oyunuclukla eşlendirilince.. Ortaya oyunculuk kıvamında olmayan ama bizi oyuncu izlenimi yaratmaya çalışan, oyunculuğunu kendisiyle özleştirirek yapmacıkla süsleyen Aslı karakteri çıktı.. Zaten yapımcının istediği bu değilmiydi.. :img-wink:
Yapımcı turnayı gözünden vurdu diyosun yani. Eh bizimde nasibimize kıvranarak bu şahane oyuncuyu izlemek düşüyor desen. Allahtan bu sezon yarısı dahil oldu diziye.Verilmiş sadakamız varmış. 70 küsur bölüm kıvranmaktan yırttık. :)

benim
06-03-07, 11:57
sevgili filizm aslı hakkında söylenenler beni üzmüyor .. ama filizciler yılmazı aslıya kaptırdıkları için üzülüyorlar.. hem aslı yılmazın yanında devamlı olması bana göre çok iyi bir olay. niye derseniz hiç değilse yılmaza güveniyor yani ona itimatsızlık yapmıyor... hem işide yok ne yapsın.. alışacaklar abirbirleriyle gezerek tanıyacaklar. filiz herşeye karışmadı da ne oldu sonuç hüsran..:icon_sorr keşke karışsaydı da biraz kıskansaydı da yılmazı aslıya kaptırmasaydı..:img-polic

çok haklısın Aslı şu anda Yılmaz'a güveniyor ve itimasızlık yapmıyor.Yılmaz ileriki bölümlerde Filiz'e doğru bir eğilime giderse.O zaman Aslı'nın güvenini göreceğiz.Yılmaz'ı sorgulamaya başlayacak mı bakalım.

yakupoglu61
06-03-07, 11:59

çoğu dizide başrol oynayan kadınlar üstün oyunculuklarından başrol olmamışlardır...
zeyneple o dediğin esas oğlan yanlış hatırlamıyorsam tekrar barışmışlardı bnce msj vermek adına zeynebi katmadılar kadroya zeynep oyuncuysa bu dizide rol alması benzer olan diziye msj anlamına gelmemelidir...AMA tabi senaristlerin ne düşündüklerini hiç bilmiyorum,onlaı anlamak zor...

cemotara
06-03-07, 11:59

sevgili arkadaşım aslımı yılmazı kaptı filizin elinden valla ben öyle birşey görmedim birde niye üzülelim ki aslının nasıl bir karakter olduğu ortada ayrıcada sen bu diziyi izliyorsun ama bence filiz karakterini tanımıyorsun çünkü filiz için söylediklerin filiz karakterine uymuyor ayrıcada neden sevmiyorsun filizi onuda anlamadım ikide bir laf atıp duruyorsun kıza söylemediğin laf kalmadı

pinkzone
06-03-07, 12:00
İtimat diyince.. İtaatsizlik diyecektiniz herhalde.. İtimat diyince aklıma Yoğurt markası geliyor.. Bundan sonra ne zaman yoğurt alsam aklıma aslı gelcek..:img-hyste

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 12:02
çok haklısın Aslı şu anda Yılmaz'a güveniyor ve itimasızlık yapmıyor.Yılmaz ileriki bölümlerde Filiz'e doğru bir eğilime giderse.O zaman Aslı'nın güvenini göreceğiz.Yılmaz'ı sorgulamaya başlayacak mı bakalım.
Aslı&Yılmaz güven ve itimadı sınayacak şeyler yaşamadılar.. Yaşasınlar hele bilahare yorum yaparız.Ak koyun kara koyun o zaman belli olur.

filizim+y
06-03-07, 12:04

valla ben ortada olduğum için birşey kaptırdığımı düşünmüyorum daha kapılan birşey yok, yılmazın yanında olması yılmazın özüne dönmesi için çok fazla takılmaması lazım benim derdim bu düşünmesine bile izin yok bu kızın yüzünden yoksa beni zaten ilgilendirmeyen biri ben yılmazı düşünüyorum, yılmazla yaşadığı bir olay yok ki güvensizlik ya da itimatsızlık yapsın hem yılmazın hayat hikayesini bir dinlesin bakalım o zaman ne düşünür, tekrar ediyorum filiz daha kimseye kaptırmadı filizi şu an sessiz ama bundan da çabuk sıyrılacak:img-yes:

pinkzone
06-03-07, 12:05
Bu bölüm evde sinema izlediler ya.. Ben bunalrdan bir de şöyle bir faaliyet bekliyorum.. Mümkünse çiftimiz tatilyaya gitsin.. Ve Aslı ve Yılmaz Tatilyanın en çetrefilli aracına bindirilsin.. Hani şu her tarafa döndüren.. Sonra içinin dışına çıktığı araç.. Bak o zaman Yılmaz diyor mu.. Yılmaza dermiş.. Ahh yılmaz ah.. Seni elde etmek deveye hendek atlatmaktan zor oluyor.

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 12:08
İtimat diyince.. İtaatsizlik diyecektiniz herhalde.. İtimat diyince aklıma Yoğurt markası geliyor.. Bundan sonra ne zaman yoğurt alsam aklıma aslı gelcek..:img-hyste
Şayet itaat ise o daha da fena..İtaat etmek erdemmidir? Taraflardan biri sürekli itaat edecekse zaten sorun yaşanmaz. Ama o ilişkide ilişki olmaz. Demekki neymiş...Yüksek okullarda okumak, ispanyalarda yaşamak gereksizmiş. Mademki itaat edeceksin bunca çabaya ne gerek var. Dön memlekete bırak işi gücü Yılmaza itiat et..Diz çök önünde.. "I worship the ground you walk on" de bitsin gitsin.

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 12:12
Bu bölüm evde sinema izlediler ya.. Ben bunalrdan bir de şöyle bir faaliyet bekliyorum.. Mümkünse çiftimiz tatilyaya gitsin.. Ve Aslı ve Yılmaz Tatilyanın en çetrefilli aracına bindirilsin.. Hani şu her tarafa döndüren.. Sonra içinin dışına çıktığı araç.. Bak o zaman Yılmaz diyor mu.. Yılmaza dermiş.. Ahh yılmaz ah.. Seni elde etmek deveye hendek atlatmaktan zor oluyor.
Bu hatunun midesi genişte midesi sağlammıdır aceba? Hani o kadar dön dur...
Bir aksilik olmasın. Gitti hatunun muhteşem karizması..

benim
06-03-07, 12:13
Bugün Cem'le annesinin konuşmasını tekrar seyrettim.Bana öyle geldi ki , galiba kimseye gerek kalmadan Cem kendi kendini yok edecek.Ne güzel olur kendi cezasını kendisinin vermesi.Filizsiz yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. Sonu böyle olacak herhalde.

filizim+y
06-03-07, 12:15
olan bir kazirması yok ki oyunculuk yavan, bakışlar hissiz konuşmalar dersen hiç etkisi yok yani olmayan karizma dağılmaz merak etmeyin, karizma diyince akla en son gelebilecek hatta hiç gelmeyecek biri aslı bence tabi kişisel görüşüm çünkü ben ne kendisini ne de oyunculuğunu seviyorum ondan kaynaklı olabilir antipatim yoksa hiçbir alıp veremediğim yok mümkünse de olmasın zaten yılmazı rahat bıraksın yeter

61MERVE61
06-03-07, 12:15
Ben geldim:)
arkadaslar fragman ciktimi yaw merak tan olcem:)cook merak ediyorum bolumun sabahinda ne olcak diye ins aklimdaki olurda asli yilmaza kalir...

pinkzone
06-03-07, 12:16
Bu hatunun midesi genişte midesi sağlammıdır aceba? Hani o kadar dön dur...
Bir aksilik olmasın. Gitti hatunun muhteşem karizması..

Açıkcası bu durmlar oldukça.. Aslı yavaştan karimza çizilmeleri baş göstercek. .:) Ya benim ya toprağınsın yılmaz.. :img-hyste

filizim+y
06-03-07, 12:21
Ben geldim:)
arkadaslar fragman ciktimi yaw merak tan olcem:)cook merak ediyorum bolumun sabahinda ne olcak diye ins aklimdaki olurda asli yilmaza kalir...

hoşgeldin de, yine kinayelerle gelmişsin be arkadaşım:)

fragman henüz çıkmadı ses yok kimseden, ama aklındaki sahneleri fragmanda görmeyebilirsin çok fazla beklenti içinde olma derim hayal kırıklığı yaşamanı istemem:)

ne münasabet cnm aslıya kalması olmaz:(

filizim+y
06-03-07, 12:24
özet kısa olsuğu için mi aslıdan söz etmiyor acaba fragmanda bol aslılı sahneler mi mevcut da bize çaktırmıyorlar, şiiride ona okuturlarmış malum yazıyor ya okuma hakkını da kullanmak isteyebilir, duyguyu yansıtmaz ya o da ayrı tabi merak işte daha ne işler açacak bakalım başımıza bayan yapışkan aslı kız

61MERVE61
06-03-07, 12:30
hoşgeldin de, yine kinayelerle gelmişsin be arkadaşım:)

fragman henüz çıkmadı ses yok kimseden, ama aklındaki sahneleri fragmanda görmeyebilirsin çok fazla beklenti içinde olma derim hayal kırıklığı yaşamanı istemem:)

ne münasabet cnm aslıya kalması olmaz:(

Umrumda degil ya su cifte kumrular ama yinede merak iste neyapacan:)yaaa iste isi garantiye aliyim dimi asli yilmaza kalsin snraki bolumlerde yilmazin aci cekmesini cook istiyorum azs kaldi az:):) sen hale yilmazi mi dusunuyorsun arkadasim bosver su yilmazi...............mahale agasi:)bide delikanli olcak light takilio ortaklikta...
yilmaz cook degisti cook..nerde eski gozu kararmis yilmaz..simdiki yilmazin havasindan gecilmio...aslimismis daa vs./

filizim+y
06-03-07, 12:35
cemin annesi kilit nokta olacak gibi yılmaz için çünkü annesi susturulmuş gibi cem tarafından huzurevi ziyareti ile birçok yeni bilgilere ulaşacaklar ve babasınınölümüyle bir ilgisi de olabilir bu yüzden annesini susturmak amaçlı hayatından çıkarmış olabilir annesi de problemli olan çocuğuna olan kinini susarak yıllarını geçirmiştir temiz yüzlü biri gibi geldi bana cem bu kadının oğlumu dedirtti bana ya da annesinin de bir yanlışı var ki cemden nasibini almış olmalı bu kısmı deşmeleri bundan çünkü kaç bölümdür yoktu yılmazın yapacağı birşey kalmayınca annesi üzerinden ceme ulaşacak sanırım

tolgahuzur1
06-03-07, 12:37
Umrumda degil ya su cifte kumrular ama yinede merak iste neyapacan:)yaaa iste isi garantiye aliyim dimi asli yilmaza kalsin snraki bolumlerde yilmazin aci cekmesini cook istiyorum azs kaldi az:):) sen hale yilmazi mi dusunuyorsun arkadasim bosver su yilmazi...............mahale agasi:)bide delikanli olcak light takilio ortaklikta...
yilmaz cook degisti cook..nerde eski gozu kararmis yilmaz..simdiki yilmazin havasindan gecilmio...aslimismis daa vs./

evet yılmaz çok değişti.. artık dostunu düşmanını tanıyabiliyor. hiç değilse birşeyler kazanmak için çaba gösteriyor. daha çok beklersiniz o pişmanlık öyle kolay kolay olmaz.. mahallenin ağası olduğu doğru çünkü delikanlı adam.. gariban babası..

filizim+y
06-03-07, 12:39
bende eski yılmaz hatırına farkındaysan bu hale dönmesi için çabalıyorum yoksa pusulasını şaşırmış yılmaz benimde işime gelmiyor, tad vermiyor acı çekmesinden ziyade pişmanlığını görmek ve çabasını görmek istiyorum öyle şeyler yapmalı ki bu yaptıklarını unuttursun yoksa mümkünatı yok kalbimdeki acı geçmeyecek ah bir geçirse yapışkandan fırsat bulup ahh beni de ilgilendirmiyor merak bile etmiyorum kahvaltı hazırlama sahnesiyle başlarlar güne sen yine boşuna ümitlenmiş olacaksın sevgili merve senin yanılmanı o kadar çok istiyorum ki nedense eski yılmaz hatırına:img-wink:

61MERVE61
06-03-07, 12:44
evet yılmaz çok değişti.. artık dostunu düşmanını tanıyabiliyor. hiç değilse birşeyler kazanmak için çaba gösteriyor. daha çok beklersiniz o pişmanlık öyle kolay kolay olmaz.. mahallenin ağası olduğu doğru çünkü delikanlı adam.. gariban babası..

Ne alaka...sanki onceden dusmani ni tanimiyordu filizi yanlis anladi diye filiz onun dusmanimi oldu.....delikanliligini gorduk light takilio light...eski yilmaz degil bu eski yilmazin gozu karaydi tam delikanliydi duygularini belli eden biriydi ki simdi filize uzuluomu sevinimu belli degil..onu isteyen yok zaten...gorecegiz nasil kosuo filizin pesinden ama yilmaz yurruu anca gidersin:)
yilmaz beni ilgilendirmiyor cem neyse yilmazda o artik benim icin hic degilse cemin sahnelerini oturup izliyorum yilmazinki ise(biliyorsunuz herhalde):)
yeni karekter alsinlar filize asik olan yakisikli karizmatik esmer delikanli adam gibi adam..bana sorsaniz kenan imirzaloglu derim ama oda aci hayata arkiler birini oneriyormusunuz...eylem baslatcam yoksa soyle kenan imirzaloglu ile filizin imzasini yapayimda sole guzel olsun...senaristlere duyulur..

yada filiz kendi basina bebeginle guzel bi hayat yasasin ve yilmazi kalbinden sokup atsin..

filizim+y
06-03-07, 12:44
yılmazın olumsuz yönünde değiştiği gerçek, hala göremedi dost düşman kavramını hoş görsede pek birşey yapamıyor elinden kurtuluyor kaç bölümdür net bir faaliyeti yok mahallesine karşı zaten değişmesini beklemek hata yine yanlış yerlere çekiliyor, yılmaz karakterindeki değişiklik gözle görülür vaziyette ama ne anlamda olduğunu anladınız siz de anlamak işinize gelmiyor aslı sizi de çarptı ne diyim yılmazı beklediğim gibi sizinde özünüze dönmenizi bekeyeceğim

61MERVE61
06-03-07, 12:45
bende eski yılmaz hatırına farkındaysan bu hale dönmesi için çabalıyorum yoksa pusulasını şaşırmış yılmaz benimde işime gelmiyor, tad vermiyor acı çekmesinden ziyade pişmanlığını görmek ve çabasını görmek istiyorum öyle şeyler yapmalı ki bu yaptıklarını unuttursun yoksa mümkünatı yok kalbimdeki acı geçmeyecek ah bir geçirse yapışkandan fırsat bulup ahh beni de ilgilendirmiyor merak bile etmiyorum kahvaltı hazırlama sahnesiyle başlarlar güne sen yine boşuna ümitlenmiş olacaksın sevgili merve senin yanılmanı o kadar çok istiyorum ki nedense eski yılmaz hatırına:img-wink:

ben umitlenmiyorum arkadasim umuyorum ne yilmaz ne asli umrumda degil banane onlardan ama gelecek bolum icin boyle bisey olmasini sahsen isterim..fenami olur filiz zaten kabulenmis yilmaz asli iliskisini sen niye kabulenemiyorsun..filizde bilio yilmazin nekadar adi biri oldugunu:)

matraka
06-03-07, 12:49
bence son bölümlerde kişiliği düzelen ömer veya diğer tekinerler değil hatta onlar aynı gidiyor gibiler sadece biraz fazlaca sinirleri alınmış gibi oldular ama genede karakterleriyle çok oynanmadı ömer zaten kardeşini böyle bir olayda koruyacak bir insandı,handan hanım değişmedi zaten onu söylemeye gerek duymuyorum..Filizde her zamanki gibi davranıyor güçlü durmaya çalışıyor...
karakteri çok değişen bir yılmaz var adam resmen eksilerle doldu..eski yılmaz olsa bunları yapmaz diye emin konuşabilirken bir kaç bölümdür o yılmazdan eser yok..onun bu kötü gidişatı yüzünden diğer karakterler ateş gibi ışıldıyor :) :)

krakterlerle oynanmamış hali buysa oynanmış halini merak ediyorum açıkcası onuru ile oynanmasına izin vermezmiş ömer bir krakteri baştan yazarsın ve dizide yavaş yavaş düzeldiğini veya kötülediğini görürsün ama bunu tepeden indirme hiçbir zaman yapmazlar 62 bölüme kadar ömerin yaptığı herşey belli iken 63 bölümde hayret etmemenize asıl ben şaşırdım bu konun ne yılmazla ne de başka bişeyle alakası var ilk önce adını koymakla başlayalım derim ben

byuzax
06-03-07, 12:50
Arkadaşlar özellikle filizim sen yaratıcısındır . Filiz yılmaza nasıl bir laf sokacak ki yılmazın kafası karışacak bir düşünelim pls :img-help: :D

tolgahuzur1
06-03-07, 12:51
Ne alaka...sanki onceden dusmani ni tanimiyordu filizi yanlis anladi diye filiz onun dusmanimi oldu.....delikanliligini gorduk light takilio light...eski yilmaz degil bu eski yilmazin gozu karaydi tam delikanliydi duygularini belli eden biriydi ki simdi filize uzuluomu sevinimu belli degil..onu isteyen yok zaten...gorecegiz nasil kosuo filizin pesinden ama yilmaz yurruu anca gidersin:)
yilmaz beni ilgilendirmiyor cem neyse yilmazda o artik benim icin hic degilse cemin sahnelerini oturup izliyorum yilmazinki ise(biliyorsunuz herhalde):)
yeni karekter alsinlar filize asik olan yakisikli karizmatik esmer delikanli adam gibi adam..bana sorsaniz kenan imirzaloglu derim ama oda aci hayata arkiler birini oneriyormusunuz...eylem baslatcam yoksa soyle kenan imirzaloglu ile filizin imzasini yapayimda sole guzel olsun...senaristlere duyulur..

yada filiz kendi basina bebeginle guzel bi hayat yasasin ve yilmazi kalbinden sokup atsin..

valla benim isteğimde bu yönde inşallah yılmaz filizin yalancı duygularına kapılıpta peşinden gitmez. keşke şu öocuk olmasaydı da yılmaz tamamen kurtulsaydı şu filizden. yeter yahu adamın çektiği.. bu ızdırabı sultan süleyman çekmedii:img-hyste valla bana uyar yeni birisiyle filiz görmek.. hiç değilse değişiklik olur.. ama zengin olması lazım yoksa filizin gözüne giremez..:img-yes: kenan imirzalıoğlunun ne işi var bu dizide o adam klas adam onu aşk dizileri bozar.. valla mail atmıştım a:img-wink: ma sen kafama güzel bir fikir yerleştirdin.. neden başka bir tane daha erkek karekter olmasın kii.. valla hemn yazacağım.. sende yaz belki iyi gelir..

filizim+y
06-03-07, 12:51
ben umitlenmiyorum arkadasim umuyorum ne yilmaz ne asli umrumda degil banane onlardan ama gelecek bolum icin boyle bisey olmasini sahsen isterim..fenami olur filiz zaten kabulenmis yilmaz asli iliskisini sen niye kabulenemiyorsun..filizde bilio yilmazin nekadar adi biri oldugunu:)

kabul etmememin nedenlerini dünden beri yazmaktayım filizyılmaz tüm acıyı birlikte yaşamışken bunun sefasını da sürmeliler ne aslı ne de cem bunun sefasını yaşasınlar istemiyorum, ben filizyılmaz aşkı ile başladım bu diziye ve bu şekilde bitirmek istiyorum onlarla birlikte sevindim, üzüldüm ve kıvrım kıvrım kıvrıldım bu yüzden filizyılmaz ne kadar birlikte olmak istiyorlarsa da başaramamışta olsalar başarmayacakları anlamına gelmez bu ne aslılar ne cemler gelir geçer ama sevgileri baki kalır hemde bebekleri varken bari siz yazık etmeyin bu aşka pas pas yapmaktan vazgeçin benim kabullenemediğim bu hem ne kadar sevmesenizde ne filiz ne de yılmaz böyle ithamı kabul etmiyor ama bu benim görüşüm katılmak gibi bir derdiniz olmasın

matraka
06-03-07, 12:52
Hasancım bende anlamıyorum yılmaz hata yapınca taban yapan senarıstler fılız ya da omer hata yapınca tavan yapıyo.bende senın gıbı cıkıp evet haklısınız yılmaz suclu surda soyle sucları var dıye belırtmelerını beklerdım.cok sey beklıyoruz galıba:) belırten arkadaslarım var sağolsunlar.

secoms(mırac)bolum yorumun cok eğlencelıydı yureğine sağlık.

dıpnot:mervecım ımzan super ellerıne sağlık.

tekrar belirtme ihtiyacı duydum yılmaz kendince bir karar vermiş ve uygulamaya sokmuştur.kararı hataalıdır bizde kabul etmiyoruz ama senin dediğinle bizim anlatmak istediğimiz şeyler çok farklı senin ilk önce bu farkı anlaman lazım bunu senden beklemiyorum çünkü sayfalarca eleştirimden filiz yılmaz adına bişeyler çıkarmaya ve yılmazın yaptıkları saklanılmaya çalışılıyor izlenimi vermişsin dediğim gibi farkı anlaman lazım ilk önce

matraka
06-03-07, 12:54
En azından beni okuyacağınızı temenni ediyorum. Birincisi sayfa 23ten 54'e kadar okursan kimin hangi stratejiyle sahaya çıkıp derby yaptığını görürdün sevgili arkadaşım. Kimisi 4 4 2 kimisi 3 5 2 stratejisiyle hareket etti.

İkincisi madem ki ben Ömer'e hayranım (hey yarabbim ne günlere kaldık) Cem'den nefret edenlerin başında gelmem lazım ki, bu forumda Cem'den nefret eden benden daha fazla biri yoktur herhalde. Ömer'in içine düştüğü tüm durumların sorumlusu Cem'dir. Bunun bilincindeyim.

Ayrıca ben Ömer'in iyi bir insan olduğunu biliyorum. Forumu dikkatli okursan Cem'e yönelik herhangi olumlu bir yazı yazmadığımı görürdün. Ömer'i kusura bakma ama sırf Filiz Yılmaz ilişkisini veto ediyor diye kötü sınıfına sokamam. Bu ilişkide eğer engel varsa sapık psikopat Cem ekürisi Handan Hanım ve de Yılmaz Filiz'in konuşma özrü, güven özrü olur.

sevgili hasan ki,mse derbi maçı felan yapmadı sen ne anladın bilmiyorum ama benim amacım senaristlerin krakterler üzerinde yaptığı keskin virajlardı onca sayfa okumuşsun güzelde bir de olayı anlayabilsen tam olucakmış sen herhalde okulunan yorumlardan filiz yılmaz savaşı felan anladın benim öyle bir niyetim yoktu yılmaz konusuna bügün girerim zaten

61MERVE61
06-03-07, 12:56
valla benim isteğimde bu yönde inşallah yılmaz filizin yalancı duygularına kapılıpta peşinden gitmez. keşke şu öocuk olmasaydı da yılmaz tamamen kurtulsaydı şu filizden. yeter yahu adamın çektiği.. bu ızdırabı sultan süleyman çekmedii:img-hyste valla bana uyar yeni birisiyle filiz görmek.. hiç değilse değişiklik olur.. ama zengin olması lazım yoksa filizin gözüne giremez..:img-yes: kenan imirzalıoğlunun ne işi var bu dizide o adam klas adam onu aşk dizileri bozar.. valla mail atmıştım a:img-wink: ma sen kafama güzel bir fikir yerleştirdin.. neden başka bir tane daha erkek karekter olmasın kii.. valla hemn yazacağım.. sende yaz belki iyi gelir..

:img-hyste sana soran yok zaten:) yilmaz 10katini daha ceksin...yokyok kenan imirzaloglu tam filizin tipi yilmaz kimmis pehh...Evt haklisin filizin sevecegi adam zengin olsun mahale agasindan hayir goremedi bagri zengin is adamindan hayir gorsun...:)

ki biliyoruz senaristler filizin mutlulugunu istemiyor karekter almaz diziye filize hayiri olan...o bebeginle mutlu olur sen merak etme..

ki yilmaza bi cif sozum var "gelen gideni aratir yilmaz aga..":img-yes:

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 12:57
Sende sallıyorsum ama ne salladığını bilmiyorsun tolgahuzur kardeş.
"Ama zengin olması lazım yoksa filizin gözüne giremez" Çok değil daha 5 gün önceki bölüm başını unutmuşun. Bir daha izle sonra tekrar yaz. Acaba Filizin gözüne girmek için zengin olmak kafi geliyormuymuş..
Evet Kenan klass ama Bülent değil..Bir filizci dese tamam diyecem..
Not : Ayrıca bir bayan olarak Kenanı hiç beğenmiyorum..Klasda bulmuyorum.

matraka
06-03-07, 12:57
Eğer Yılmaz Filiz'den özür dileme cesaretini gösteremiyorsa aşkına sahip çıkmadı derim. Filiz her defasında yaptığı hatanın üzerine özür diliyor. Bu zamana kadar hep Filiz özür diledi şimdi de Yılmaz dilemeli.İçten içe ben Filiz'i haketmiyorum derse bu onun zayıflığını gösterir.

Bu arada dizimiz için oy verelim lütfen.

önemli olanın yılmaz özür dilemesi olduğunu sanmıyorum tabiki dileyecektir.önemli olan özür dilemek değil devamlı özür dilememektir.insan yaptıkların ders çıkarması lazım devamlı özür dilerse özür dilemenin bir anlamı kalmaz yılmaz kendinden özür dilemeli ilk önce filizden daha sonra

byuzax
06-03-07, 13:00

Tolgahuzur ne demek istiyorsun bir kere filizin duyguları asla yalancı değil ve filiz birine baktığında zengin olup olmadığınıda kale almıyor .Bu yorumunu filize yapılmış bir hakaret sürüsü olarak görüyorum biz bile yılmaza bu kadar laf etmiyoruz resmen saçmalamışsın bu yazdıklarının filizle alakası yok... ayrıca filizin bir sözünü hatırlatırım .-YILMAZ BENİ NE KADAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATSADA KALBİMDE ONUN AŞKIYLA ÖLÜCEM !

61MERVE61
06-03-07, 13:00
Sende sallıyorsum ama ne salladığını bilmiyorsun tolgahuzur kardeş.
"Ama zengin olması lazım yoksa filizin gözüne giremez" Çok değil daha 5 gün önceki bölüm başını unutmuşun. Bir daha izle sonra tekrar yaz. Acaba Filizin gözüne girmek için zengin olmak kafi geliyormuymuş..
Evet Kenan klass ama Bülent değil..Bir filizci dese tamam diyecem..
Not : Ayrıca bir bayan olarak Kenanı hiç beğenmiyorum..Klasda bulmuyorum.

Vala ben begeniyorum:)
yilmaZ:PARAdaPARAdaPARA.....:) Filzi zengin birini isteseydi coktan ceme giderdi ee malum cemde para desen var herseyde var...

not:ben kactim snra gorusuruz degerli filizci arkilerim:):)

matraka
06-03-07, 13:06
Ben acikcasi bugün forumda yasanan serserise bir anlam veremiedim. Tamam bir sekilde senaristlere tepkinizi göstermek istediniz, bunu anliyorum, ama bu sadece bu bölümlük bir olay degilki, ikinci sezonun basindan beri senaristler bir sekilde bizimle böyle oyunlar oynamaktaydi zaten. Tüm karakterlerin hepsi deformasyona ugradi ve halada ugramakta, ben bunu 15 bölüm önce dile getirmistim, ama isyanin burda hic bir faidasi yok, ben bu durumu kabullendim, zaten baska bir seyde gelmiyorki ellimizden. Senaristler yaziyor biz kabulleniyoruz, kabullenmek istemeyen seyretmez.
Isteyen isteyeni birbirine yakistirabilir bunada diyecek bir seyim yok, ama kimse kimseye kendi fikirlerini asilamaya calismasin ve birbirine saygi göstersin.

her krakter oluşturulurken zaaflarıyla oluşturulur ve zaaflarıyla oynanır krakter üzerinden bizde hangi olayda hangi krakterin ne gibi tepkiler vereceğini bu yüzden kestirebiliriz tabi iyi bir izleyici isek 2.sezon başı filiz ve ömerin krakter zaafları kullanılmıştır.bu zaaflardan geriye dönüşler hiçbir dizide keskin olmaz yavaş yavaş olur handan hanımsa tamamen senaristlerin istedikleri yere çekebilecek zaafları olan bir kadın onun onun üzerinde keskin dönüş yaparsan ben buna kalite deyip ödül verecek halim yok

sen benim isyanımı anlama herkes her sahneyi görmek istediği gibi görür.bizim burdaki amacımız herşeyi tartışmak yapılanı eleştirmek ise bu eleştiriler yapıcı veya yıkıcı olabilir dizinin herşeyi eleştirebilirim buna hakkım var yanlışlar handan ömer cephesinde oldu bende bu yanlışları söyledim diye safımda yılmaz tarafı olduğuna göre bunda direk ön yargı aramak neden bu olmamalı bende ömere hiçbir zaman kötü bir krakter demedim ama zaafları olan bir krakter tıpkı yılmaz filiz handan gibi dizide zaafı olmayan yok

2.sezondan buyana zaaflar kullanıldı krakterlerde büyük oynama görmedim işi senaristler yazıyorla geçiştiremeyiz burda biz neciyiz sen farkına varmadın ama bir çok şeyi kullanıyorlar

filizim+y
06-03-07, 13:10
lütfen dikkatli yorumlar yapalım forumun kalitesinin düşmesini kimse istemez değil mi, filiz, yılmaz, ömer, aslı yani tüm karakterlere karşı daha dikkatli yazalım rica ediyorum ağır ithamlarda ve hayalci tavırla yazmayalım çok şey değil istediğim tmm karşılıklı yorumlar çarpışsın birbiriyle ama saygıyı koruyarak hem karakterlere hemde bize yazık bu yazdığımı dikkate almayadabilirsiniz:img-yes:

matraka
06-03-07, 13:13
hay ağzına sağlık...tekinerler doğru yapınca olmaz onlar zengin...gurur ne gezer onlarda ama fakir olan gazidekiler hata yapınca senaristler saçmalar çünkü onlaaar dır sadece gururu ve onuru iiçin yaşayanlar...nasıl bir mantıktır bu anlamadım...

sen bunca yapılan geyik yorumlarından bunu anladıysan 10 puan sana bazı ön yargılarımızdan kurtulalım artık malüm ben şimdi gözünüzde yılmaz severim ömer hakkında veya handan hakkında yanlış yapılmışsa yanlış değil oynanma bakın krakterin zaaflarını kullanma veya düzeltme demiyorum oynanma diyorum olmuşsa bende bunu eleştiriyorsan sende arkasından böyle bir yorum yapıyorsan

bu kadarına ancak pes derim ben

matraka
06-03-07, 13:22
şimdi gelelim yılmaza nasıl 2.sezon başı ömer ve filiz krakterlerinin zaaflarını izlemişsek şimdide yılmazın zaaflarını izliyoruz yılmaz yaşadığı onca şeyden sonra ve son olarak sevdiğinin başkasından hamile olduğunu öğrenince öfke sinir yılmazın mantıklı düşünmesini engellemiştir.ve her yol ayrımında yılmaz krakteri keskin viraşlar almıştır.aslıyla bir birlikteliğe adım isteme nedenin altındada bu yatmaktadır.ama bu krakterde düzelecektir.2-3 bölüm içerisinde buna şahit olacağız aldığı kararlar kimilerine göre doğru kimilerine göre yanlış olucak ama düzelecek arkadaşlar ömer filiz ise düşüse geçicek

tolgahuzur1
06-03-07, 13:25
lütfen dikkatli yorumlar yapalım forumun kalitesinin düşmesini kimse istemez değil mi, filiz, yılmaz, ömer, aslı yani tüm karakterlere karşı daha dikkatli yazalım rica ediyorum ağır ithamlarda ve hayalci tavırla yazmayalım çok şey değil istediğim tmm karşılıklı yorumlar çarpışsın birbiriyle ama saygıyı koruyarak hem karakterlere hemde bize yazık bu yazdığımı dikkate almayadabilirsiniz:img-yes:

sevgili filizm senin yazdıklarını devamlı dikkate alıyorum. eğer kırıcı ve ağır bir hitapda bulunduysam bütün formdaşlarımdam özür dilerim.:icon_sorr ben sadece fikirlerimi yazıyorum. bazen bana karşı alaycı bir tutumda oluyor ama görmemezlikten geliyorum. zaten bir daha bu konu hakkında konuşmıyacağım artık ileri dönük yorumlar yapmaya dikkat edeceğim..:good:

matraka
06-03-07, 13:32

oooo artılı filizim uyarı mesajı çekmişsin seni dünde alıngan görmüştüm zaten hayrola ne yaptılarda seni kızdırdılar gene senin filiz bakalım ne hata yapacakmış acaba ne tepki vereceksin merak ediyorum gerçi biraz daha bekliyeceksin ama idare etcez artık senin tepkin önemli benim için en ortada yorumları sen yaptığına göre

Not.secoms yorumunu okudum kardeşim ellerine sağlık nedense yılmaz tarafına katıldım ömer tarafında ise katılmadığım yerler oldu filiz konusunda zaten anlaşamıyorruz gende çok güzeldi sağol iyiki varsın

cemotara
06-03-07, 13:39
Bu saatten sonra isterse senaristler filiz karakterini yerin dibine soksunlar hiç önemli değil yılmazın aslıyla yaptıklarından sonra isterlerse yılmazı muhteşem yapsınlar neye yarar inş. filizle yılmaz birleşmezler tek istediğim bu yılmaz gitsin aslısıyla mutlu mesut yaşasın

archshe
06-03-07, 13:43
sen bunca yapılan geyik yorumlarından bunu anladıysan 10 puan sana bazı ön yargılarımızdan kurtulalım artık malüm ben şimdi gözünüzde yılmaz severim ömer hakkında veya handan hakkında yanlış yapılmışsa yanlış değil oynanma bakın krakterin zaaflarını kullanma veya düzeltme demiyorum oynanma diyorum olmuşsa bende bunu eleştiriyorsan sende arkasından böyle bir yorum yapıyorsan

bu kadarına ancak pes derim ben

niye alındınki böyle düşünüyosan tabii bilelemem ama ben onu herşeyi filizin zenginliğine bağlanması üzerine dedim..o mesajın önündekileri okursan kimi ve neyi kast ettğimi anlarsın...

matraka
06-03-07, 13:45
Bu saatten sonra isterse senaristler filiz karakterini yerin dibine soksunlar hiç önemli değil yılmazın aslıyla yaptıklarından sonra isterlerse yılmazı muhteşem yapsınlar neye yarar inş. filizle yılmaz birleşmezler tek istediğim bu yılmaz gitsin aslısıyla mutlu mesut yaşasın

neden filiz adına bişeyler çıkardın ki filiz hata yapabilir bunda benim adıma bir sakınca yok yavaş yavaş bu krakter düzeltildi bir daha alabora edeceklerini sanmıyorum benim 2,sezon başından beri filizi eleştirmem le bunun alakası yoktur umarım yani filiz hata yapsın da asalım diye beklemiyorum tekrar söylüyorum filizin 2.sezondan bu yana yaptıklarının nedenleri beni tatmin etmemişti.ama düzelme gördüğümüde bir çok kez belirttim niye alınarak mesaj yazdın onu anlamadım

filizim+y
06-03-07, 13:48
sevgili filizm senin yazdıklarını devamlı dikkate alıyorum. eğer kırıcı ve ağır bir hitapda bulunduysam bütün formdaşlarımdam özür dilerim.:icon_sorr ben sadece fikirlerimi yazıyorum. bazen bana karşı alaycı bir tutumda oluyor ama görmemezlikten geliyorum. zaten bir daha bu konu hakkında konuşmıyacağım artık ileri dönük yorumlar yapmaya dikkat edeceğim..:good:

bu yazım sadece sana değil kendime de almak isteyen herkese de dikkate aldığın için ben teşekkür ederim asıl, daha dikkatli ve daha titiz yorumlar okumak ve yanıtlamak istiyorum kırıcı olmamızın hiçbir nedeni yok, alaycılığı bende sevmiyorum şaka yapılır ama alaycılık da olmamalı yoksa kimseye birşeyleri kabul ettirmek değil niyetim iyi bir ortam oluşturmak

cemotara
06-03-07, 13:52
neden filiz adına bişeyler çıkardın ki filiz hata yapabilir bunda benim adıma bir sakınca yok yavaş yavaş bu krakter düzeltildi bir daha alabora edeceklerini sanmıyorum benim 2,sezon başından beri filizi eleştirmem le bunun alakası yoktur umarım yani filiz hata yapsın da asalım diye beklemiyorum tekrar söylüyorum filizin 2.sezondan bu yana yaptıklarının nedenleri beni tatmin etmemişti.ama düzelme gördüğümüde bir çok kez belirttim niye alınarak mesaj yazdın onu anlamadım

sevgili matraka filiz hata yapacak,düşüşe geçecek diyorsun ya ben diyorum ki bu saatten sonra ne hata yaparsa yapsın filize kızmayacağım ve yine destekleyeceğim ayrıcada aynı şeyi söyleyip duruyorsun ama yılmaz karakterini batırdıkları halde nedeni var diyorsun filiz karakteri bukadar batmamasına rağmen nedeni yok diyorsun bunu bir türlü anlamıyorum yani filizde hata yaparken psikolojisi iyi değildi neyse sen zaten yılmaz ne yaparsa yapsın bir nedeni vardır diyorsun ama filiz yapınca hayır asla böyle yapamaz nedeni falanda yok onun için filizi yerden yere vurarım

filizim+y
06-03-07, 13:52
oooo artılı filizim uyarı mesajı çekmişsin seni dünde alıngan görmüştüm zaten hayrola ne yaptılarda seni kızdırdılar gene senin filiz bakalım ne hata yapacakmış acaba ne tepki vereceksin merak ediyorum gerçi biraz daha bekliyeceksin ama idare etcez artık senin tepkin önemli benim için en ortada yorumları sen yaptığına göre

ne yapıyım dünden beri gerdiniz beni haklı olarak biraz serzenişte bulundum samimiyetinize güvenerek:) alınganlıktan öte kızdım birazcık okuduğum yorumlara özellikle hayalötesi olanlara bundan dolayı, başka bir nedeni yok
benim filiz evet tıpkı benim yılmaz gibi bir bakalım ne yapacak sende baklayı gösterdin ama tam çıkaramadın ki hazırlıyım kendimi ne olacak acaba bak merak sardı şimdi beni daha vakti varmış ne acaba tolerans istesem olmaz mı, emin ol olması gerektiği gibi yorumlarım sen merak etme:img-wink:

matraka
06-03-07, 13:53
hacizli olan ev de bazı eşyalar alınmamış herkes araba ile gezebiliyor 1 ytl ye muhtaç olması gereken handan kuaföre gidebiliyor.ömer lüks restauranta yemek yiyor parayı nerden buluyor yaşam tarzı değişmedi ise neden iflas ettiler bunların daha karşılamayacağı borçları var nasıl rahat gezerler cem ortak olarak girmişti.tekstili satışı neden gerçekleşmedi orada sahte imza kullanılmıştı fatihin başı niye yanmadı

matraka
06-03-07, 13:56
sevgili matraka filiz hata yapacak,düşüşe geçecek diyorsun ya ben diyorum ki bu saatten sonra ne hata yaparsa yapsın filize kızmayacağım ve yine destekleyeceğim ayrıcada aynı şeyi söyleyip duruyorsun ama yılmaz karakterini batırdıkları halde nedeni var diyorsun filiz karakteri bukadar batmamasına rağmen nedeni yok diyorsun bunu bir türlü anlamıyorum yani filizde hata yaparken psikolojisi iyi değildi neyse sen zaten yılmaz ne yaparsa yapsın bir nedeni vardır diyorsun ama filiz yapınca hayır asla böyle yapamaz nedeni falanda yok onun için filizi yerden yere vurarım

bu konuya baştan girmek gerekir o yüzden uzatmak inan hiç istemiyorum yılmaz hatalı davranıyor mazereti var diyorum filizin mazaretleri ise beni tatmin etmedi diyorum şimdi başa dönmek hiç istemiyorum yılmaz kendince hayat yolunda bir viraj aldı bu yolda olanlara da kendisi katlanacak ne filiz için ne aslı için çekeceğini kendi çekecek

cemotara
06-03-07, 14:05
bu konuya baştan girmek gerekir o yüzden uzatmak inan hiç istemiyorum yılmaz hatalı davranıyor mazereti var diyorum filizin mazaretleri ise beni tatmin etmedi diyorum şimdi başa dönmek hiç istemiyorum yılmaz kendince hayat yolunda bir viraj aldı bu yolda olanlara da kendisi katlanacak ne filiz için ne aslı için çekeceğini kendi çekecek

neyse bende uzatmıyacam bana görede filizin nedenleri vardı ama yinede hatalı davrandı zaten ozaman eleştirdimde
yılmazında hataları çok yılmazında nedenleri var ama aslı konusunda asla anlamıyacam ayrıca dediğinede katılmıyorum evet yılmaz çekecek ama sadece kendi için değil filiz için de yani filze yaptıklarının bedelini ödemesi gerekiyor tıpkı filizin ödediği gibi sonrada ya kendi başına hayat kurar yada aslıyla beraber olur

matraka
06-03-07, 14:13
neyse bende uzatmıyacam bana görede filizin nedenleri vardı ama yinede hatalı davrandı zaten ozaman eleştirdimde
yılmazında hataları çok yılmazında nedenleri var ama aslı konusunda asla anlamıyacam ayrıca dediğinede katılmıyorum evet yılmaz çekecek ama sadece kendi için değil filiz için de yani filze yaptıklarının bedelini ödemesi gerekiyor tıpkı filizin ödediği gibi sonrada ya kendi başına hayat kurar yada aslıyla beraber olur

filiz ne çekti ya ne bedel ödedi de böyle diyorsun yılmazı kazanmak yarine ikide birde karşısına çıkıp posta koymaktan başka ne yaptı ki sevdiği adamı ne zaman kazanmaya uğramış hanım efendi uzak durmasını ondan iyi bilen yok sevdiği insanı kazanmaya çalışsa 8 bölüm sürünmezdik herkes çektiği yaşıyorsa yılmazda yaşar hatalarında dersini alır ama gene söylüyorum bakalım yılmaz filize dönücekmi bence filizle konuşcak yılmaz az kaldı zaten çocuğu öğrenmesine öğrenin ce konuşucak ama dönücekmi seyredip görelim derim

filizim+y
06-03-07, 14:13
yılmaz bu seçiminin cezasını çekecek zaten hemde filizden ve aslıdan da daha çok bunu nasıl düşündüm ve böyle bir işe nasıl kalkıştım diye kendisine bile kabul ettirmek için uğraşacak bu yaptıklarının yanlış olduğunu kendisi ile hesaplaşmaya başlayacak ki filize karşı nasıl davranması gerektiğinin cvbını bulacak yoksa başka türlü toparlayamazlar yılmazın durumunu gerçekten aslı işi bozdu yılmazı

tolgahuzur1
06-03-07, 14:17
matraka sende çok şifreli konuşuyorsun:img-pilot dizi hakkındaki tüyoları bizimle paylaşsanda bizde bilsek. zaten bu aşkın ne inandırıcılığı kaldı ki.. birleşme olsa bile zorunlu olur yani..

filizim+y
06-03-07, 14:19
filiz ne çekti ya ne bedel ödedi de böyle diyorsun yılmazı kazanmak yarine ikide birde karşısına çıkıp posta koymaktan başka ne yaptı ki sevdiği adamı ne zaman kazanmaya uğramış hanım efendi uzak durmasını ondan iyi bilen yok sevdiği insanı kazanmaya çalışsa 8 bölüm sürünmezdik herkes çektiği yaşıyorsa yılmazda yaşar hatalarında dersini alır ama gene söylüyorum bakalım yılmaz filize dönücekmi bence filizle konuşcak yılmaz az kaldı zaten çocuğu öğrenmesine öğrenin ce konuşucak ama dönücekmi seyredip görelim derim

bu da bir tüyo mu yılmazın dönüp dönmeyeceği gerçeği öğrendikten sonra bana öyle geldi o zaman doğru da gelmiş olabilir, yani aslı yılmaza alışın diyorsun yılmazda pek bir değişiklik olmayacak mı yine kafam karışştı

karakterler acılarınıda, pişmanlıklarınıda yaşamasını biliyor filizde yılmazda

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 14:20
Ben şahsen konuşsada döneceğini ,dönmek istesede Filizin kabul edeceğini sanmıyorum. Her iki tarafta birbirlerini yenilir yutulur şeylerle suçlamadılar. Zaten her iki taraf içinde en iyi olanı kendi yollarında gitmeleri. Çocuk bağlayıcı olmamalı. Zaten bebeğin de yaşayacağını sanmıyorum.. O halde onları birbirlerine bağlayacak bir sebepte kalmayacaktır.

benim
06-03-07, 14:21
Yılmaz bebeği öğrendiği zaman Filiz'e dönmek isteyecek.Ama Filiz bunu kabul etmeyecek.Beni suçladığın gün bütün kapıları sen kapattın diyecek.Filiz'in yapacağı hatada bu olacak sanırım.Yılmaz Filiz'in böyle bir cevabından sonra ne yapar bilemem.Aslıyla yine flörte devam eder herhalde.

matraka
06-03-07, 14:23
matraka sende çok şifreli konuşuyorsun:img-pilot dizi hakkındaki tüyoları bizimle paylaşsanda bizde bilsek. zaten bu aşkın ne inandırıcılığı kaldı ki.. birleşme olsa bile zorunlu olur yani..

son bölümlere yakın dehşet filiz yılmaz sahneleri var arkadaşlar bunu söyleyebilirim gerçekten beğeneceğiniz sahneler o yüxden bekliyeceğiz konuşma olucak bir kaç kere öyle yavan sahneler yok mutlu son olduğunu herkes biliyor daha ne istiyorsun ki nasıl toparlandığını az çok tahmin etmen lazım ben yeni bir şey söylemiyorum

filizim+y
06-03-07, 14:26
filizin hatası yılmaza karşı olacaksa onu tekrar hayatına sokmamak olur
ya da bebeğe birşey olursa ve filizin yüzünden olursa bu da hata,
ya da ömer için ceme evet mi diyecek,
annesini affetmesi hata olabilir mi?

ne biliyim hangisi daha zamanda varmış başladı karın ağrılarım:(
geçirecek olan var mı varsa da susmayı mı tercih eder acaba:)

matraka
06-03-07, 14:26
Ben şahsen konuşsada döneceğini ,dönmek istesede Filizin kabul edeceğini sanmıyorum. Her iki tarafta birbirlerini yenilir yutulur şeylerle suçlamadılar. Zaten her iki taraf içinde en iyi olanı kendi yollarında gitmeleri. Çocuk bağlayıcı olmamalı. Zaten bebeğin de yaşayacağını sanmıyorum.. O halde onları birbirlerine bağlayacak bir sebepte kalmayacaktır.

bakma dün forumda estik gürledik ama seni çok karamsar gördüm hiç yakışıyormu artık 2 bölüm sonra dizimiz toparlanma moduna girecek tabi arada sahneler yaşayacağız çözülme adına ama her çözülme bir toparlanma demek bence karamsar olma dizi gayet iyi gidiyor 63.bölümdeki olanları eleştirmessem çatlardım

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 14:27
son bölümlere yakın dehşet filiz yılmaz sahneleri var arkadaşlar bunu söyleyebilirim gerçekten beğeneceğiniz sahneler o yüxden bekliyeceğiz konuşma olucak bir kaç kere öyle yavan sahneler yok mutlu son olduğunu herkes biliyor daha ne istiyorsun ki nasıl toparlandığını az çok tahmin etmen lazım ben yeni bir şey söylemiyorum
Henüz çekilmemiş sahneler üzerine nasıl bu kadar net konuşabildiğini vallahi anlamış değilim. Yoksa senarist ablalarımızdan birinin yakını mı oluyorsun sen de bizden gizliyorsun.

filizim+y
06-03-07, 14:31

bir önceki yorumda yılmaz dönmeyebilir şimdikinde çok güzel sahnelerin beklediğini ne o tutarsızlık sana da mı geçti :) net birşeyler yazda açıklığa kavuşsun bizi de kıvrandırma, iyi buna da şükür

matraka
06-03-07, 14:31
Henüz çekilmemiş sahneler üzerine nasıl bu kadar net konuşabildiğini vallahi anlamış değilim. Yoksa senarist ablalarımızdan birinin yakını mı oluyorsun sen de bizden gizliyorsun.

sahne repliklerini bilmiyorum ama olayları biliyorum mesela 63.bölümde kiş olaylarda çıktı ama replikler farklıydı anlatabiliyorumdur umarım olayların hepsini biliyorum 6 bölüme kadar çünkü hala devam ediliyor bir yandan da yazmak lazım o yüzden diyorum sağlam bölümler var aralarında filiz yılmaz açısından

cemotara
06-03-07, 14:34

zaten senden de böyle cevap geleceği belliydi doğru söylüyorsun filiz hiç acı çekmedi hiç bedel ödemedi yılmaza haksızlık yaptığını anlayınca hiç peşinden koşmadı yılmazı kazanmak için hiçbirşey yapmadı galiba ben başka bir dizi izliyorum ayrıcada inş. senin dediğin gibi yılmaz filize dönmez
yılmaz nezaman aslıyla ilişkiye başladı benim için bu aşk bitti daha doğrusu yılmazın aşkı bitti

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 14:37
bakma dün forumda estik gürledik ama seni çok karamsar gördüm hiç yakışıyormu artık 2 bölüm sonra dizimiz toparlanma moduna girecek tabi arada sahneler yaşayacağız çözülme adına ama her çözülme bir toparlanma demek bence karamsar olma dizi gayet iyi gidiyor 63.bölümdeki olanları eleştirmessem çatlardım
Haksızda değiliz yani esip gürlemekle..Öyle beter bir hal aldı ki gidişat toparlanabilr gibi görünmedi. Ama handanı bile 5 dk da düzelten senaristler daha neler yapar di mi? :)

kursuni19
06-03-07, 14:42
zaten senden de böyle cevap geleceği belliydi doğru söylüyorsun filiz hiç acı çekmedi hiç bedel ödemedi yılmaza haksızlık yaptığını anlayınca hiç peşinden koşmadı yılmazı kazanmak için hiçbirşey yapmadı galiba ben başka bir dizi izliyorum ayrıcada inş. senin dediğin gibi yılmaz filize dönmez
yılmaz nezaman aslıyla ilişkiye başladı benim için bu aşk bitti daha doğrusu yılmazın aşkı bitti

Eger bu bölümü dikkatli izlemissen Yilmazin askinin bitmemis oldugunu görebilmissindir. Yilmaz Asliya yesil isik yakmakla hatali, ama Filize olan aski hala devam etmekte.
Örnekler
1- Ferideye itiraf etti Filizi hala unutamadigini
2- Filizle bag evi sahnesini hatirlayip duruyor
3- Filizle atölye karsilasmasi. Ilk önce tekinerlerin iflasina üzüldügünü söylede Yilmaz, burda aralarindaki tüm olumsuzluklari atmisti, sonra Filizin biz iyiyiz aciklamasi yine ona olaylari hattirlatti ve Filizi tersledi, ama daha sonrasinda Filizin kizgin ve üzgün oldugunu görünce dayanamayip Filizin pesinden gitti ve Filizin ordan ayrilana kadar izledi. Burda Yilmazin nasil bir iklem icinde oldugu ap acik ortada

filizim+y
06-03-07, 14:43
ferideyi kim kurtaracak malum bu aşkta sınanmaya başlandı ve aşkın kahramanı ömer yapmalı ama hapis yolu varsa yılmaz agama kalacak yine çevresindekilerin sorunlarına yetişmekten kendine vakit ayıramıyor tam herşeyi düzeltiyor bu seferde yapışkanından bir rahat yok ne olacak yılmazın hali?

modest2000
06-03-07, 14:44
Selamlar, Yılmaz Filiz'in başkasından hamile olduğunu öğrenince öfkesinden mantıksız davrandığını yazan yorumlar var.Dikkatlerini çekmek lazımki,Yılmaz-Aslı yakınlaşması Filiz'in hamileliğini öğrenmeden önce başlamıştı.Ve Yılmaz Filiz'i terk ettiği andan itibaren kalbinden çıkarmaya kararlı olduğunu defalarca söyledi ve hemen harekete de geçti.Filiz'in hamileliğini öğrenmeden önce de sürekli Aslı'yla vakit geçiren,onun herşeyiyle ilgilenen,Sapanca'lara giden Yılmaz'dı.Yılmaz bunları asker arkadaşıyla mı yaptı.Bu kızla bu kadar vakit geçirmek çok normalse Aslı neden etkilendi,hemen başka şekilde düşünmeye başladı.Yılmaz da akıl edebilirdi bunları.Akıl etse de işine geldi.
Bir de mahalleli tartışması konusu olmuş.Kim ne derse dizide sözkonusu ahalinin tavrı çok vefasızdı ve savunulacak bir yanı yoktu.

matraka
06-03-07, 14:44
Haksızda değiliz yani esip gürlemekle..Öyle beter bir hal aldı ki gidişat toparlanabilr gibi görünmedi. Ama handanı bile 5 dk da düzelten senaristler daha neler yapar di mi? :)

aynen öyle istediklerini yaparlar krakterler belli zaafları belli yılmaz bu ilşki sonunda öfkesini yenmeyi öğrenecek yani 34-39 bölümlerdeki uysal sakin yılmaza dönücek filiz ters te olsa yılmaza etki edebiliyor herşeye rağmen aslı ile yeni bir başlangıç yapan yılmaz filizi gördüğünde herşeyi unutuyor arkadaşları bunu hissedebilir çevreside ama yılmaz hissedemez

filizim+y
06-03-07, 14:50
Eger bu bölümü dikkatli izlemissen Yilmazin askinin bitmemis oldugunu görebilmissindir. Yilmaz Asliya yesil isik yakmakla hatali, ama Filize olan aski hala devam etmekte.
Örnekler
3- Filizle atölye karsilasmasi. Ilk önce tekinerlerin iflasina üzüldügünü söylede Yilmaz, burda aralarindaki tüm olumsuzluklari atmisti, sonra Filizin biz iyiyiz aciklamasi yine ona olaylari hattirlatti ve Filizi tersledi, ama daha sonrasinda Filizin kizgin ve üzgün oldugunu görünce dayanamayip Filizin pesinden gitti ve Filizin ordan ayrilana kadar izledi. Burda Yilmazin nasil bir iklem icinde oldugu ap acik ortada

benim neden direndiğimi anlayanlar varmış çok şükür, bende aşkın bitmediğinden emin olduğum için filizyılmaz diyorum ya ve bu sahnede yılmazın diğer hatırladığı sahneler, filizin hastanelik olduğu zamandaki endişesi, kulisteki kıskançlığın hoşuna gitmesi, filizle ilgili sözleri bunları ve bu sahneyi tekrar izlesinler bu aşkın inandırıcılığını ve bitmesi gerektiğini söyleyenler bitmedi ki hala o elektrik var sağol arkadaşım, katılıyorum daha hiçbirşey bitmiş değil geçiciler elbet geçiciliklerini kaybedecektir asıl kalıcılar önemli filiz için yılmaz yılmaz için filiz bu budur:img-yes:

cemotara
06-03-07, 14:55
Örnekler

Yılmazın aşkını bittiğini söylemiyorum zaten evet seviyor hala filizi ama aslıylada kırıştırmasınıda biliyor yani yılmazın filize olan aşkı beni etkilemiyor artık filiz orda ceme herlafı söylesin yılmazı nasıl hala deliler gibi sevdiğini söylesin onun aşkıyla ölücem desin öbür taraftada yılmaz aslıyla ilişkiye başlasın onunla vakit geçirsin elini tutsun gözyaşlarını silsin neredeyse kızın kucağına oturacaktı neyse alah mutlu etsin ikisinide

filizim+y
06-03-07, 14:56
aynen öyle istediklerini yaparlar krakterler belli zaafları belli yılmaz bu ilşki sonunda öfkesini yenmeyi öğrenecek yani 34-39 bölümlerdeki uysal sakin yılmaza dönücek filiz ters te olsa yılmaza etki edebiliyor herşeye rağmen aslı ile yeni bir başlangıç yapan yılmaz filizi gördüğünde herşeyi unutuyor arkadaşları bunu hissedebilir çevreside ama yılmaz hissedemez

böyle yazın daha ne isterim anlatmak istediğimde bu yılmaz mutlu diyenlere buna aslı da dahil tüm ailesini mahalleliyi kandırabilir ama kendisi kanmaz biliyor ki filiz onun için hala vazgeçilmez biri, herkese mutluyum umrumda değil havası vermek de ama yanlız kaldığında ne halde olduğunu gören bizleriz bu yüzden ben hala filizyılmaz diyorum olacaksa onlar birlikte olmalı diye, filizi gördüğünde zannediyormusunuz ki çevresi umrunda en sonuncu örneği atölya sahnesi gördüğü anda kalakaldı peşinden gitti bitirebilseydi hangi güç bunları yaptırabilirdi sevgisinin gücü yaptırdı sevdiğinin peşinden gidişini baka kalışını

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 15:03
böyle yazın daha ne isterim anlatmak istediğimde bu yılmaz mutlu diyenlere buna aslı da dahil tüm ailesini mahalleliyi kandırabilir ama kendisi kanmaz biliyor ki filiz onun için hala vazgeçilmez biri, herkese mutluyum umrumda değil havası vermek de ama yanlız kaldığında ne halde olduğunu gören bizleriz bu yüzden ben hala filizyılmaz diyorum olacaksa onlar birlikte olmalı diye, filizi gördüğünde zannediyormusunuz ki çevresi umrunda en sonuncu örneği atölya sahnesi gördüğü anda kalakaldı peşinden gitti bitirebilseydi hangi güç bunları yaptırabilirdi sevgisinin gücü yaptırdı sevdiğinin peşinden gidişini baka kalışını
Bak şimdi aklıma getirdin filizin ardından o gidişi aslının dikkatini çekmedi mi acaba? "Bekle" diyen adam eski sevgilisinin ardından gidiyor. Aklına hiç soru işarteleri bırakmazmı bu durum.

matraka
06-03-07, 15:04

seni tabiki anlıyoruz başka dizilerde olan henüz bizim dizide olmadı yani tensel anlamda bir aldatma henüz yok ordaki erkekler tensel yönden aldatıyorlar bizim dizimizin farkı bu bence beyinlede aldatılır diyenler var ben katılmıyorum yani yılmaz akşam kendisi ile başbaşa kalınca gördüğü kişi aslı ise beyinsel aldatma var derim ama düşündüğü hep filiz oluyor sadece yılmaz kalmadığı kadar zor durumda

benim
06-03-07, 15:10
Bak şimdi aklıma getirdin filizin ardından o gidişi aslının dikkatini çekmedi mi acaba? "Bekle" diyen adam eski sevgilisinin ardından gidiyor. Aklına hiç soru işarteleri bırakmazmı bu durum.

Aslı Yılmaz ve Filiz'i konuşurken bile görmüyor ki peşinden gittiğinin farkına varsın.Arkada çay doldurma işine girmiş.(Kutlama var ya..Çayla ıslatacaklar.) Yılmaz'ın ne yaptığını farkında değil.Aklına elbette soru işaretleri gelecek herhalde zamanı var.

filizim+y
06-03-07, 15:11
seni tabiki anlıyoruz başka dizilerde olan henüz bizim dizide olmadı yani tensel anlamda bir aldatma henüz yok ordaki erkekler tensel yönden aldatıyorlar bizim dizimizin farkı bu bence beyinlede aldatılır diyenler var ben katılmıyorum yani yılmaz akşam kendisi ile başbaşa kalınca gördüğü kişi aslı ise beyinsel aldatma var derim ama düşündüğü hep filiz oluyor sadece yılmaz kalmadığı kadar zor durumda

keyiflenmeye başladım şükür anlaşılabildim ya olmasında zaten o zaman bir farkı olmaz ki böyle birşey olmayacak beklenilen öpüşme sahnesi bile olmayacak
bak burası doğru yılmaz yanlız kaldığında aklında, yüreğinde ve gözlerinde filiz bu yüzden yanlız kalmalı diyorum ya yapışkandan uzak:) yanlız kalsın ki düşünmeye başlasın başka birşey istemiyorum kendisi ile ilgili doğruyuda yine yılmaz bulacak tabi filizinde iğnelemesiyle ama daha çok kendisi, kaldığı zor durumun kendisi de farkında da bir çıkış yolu bekliyordu o da bebeği öğrendiği zaman olacak bence sonrası çorap söküğü gibi gelecek bu şekilde beynini o malum sahneler kemirdikçe kemirecek bu da hareketlerine yansıyacak bu yüzden biran önce öğrensinde çıkış yoluna ulaşsın

pinkzone
06-03-07, 15:12
Aslı Yılmaz ve Filiz'i konuşurken bile görmüyor ki peşinden gittiğinin farkına varsın.Arkada çay doldurma işine girmiş.(Kutlama var ya..Çayla ıslatacaklar.) Yılmaz'ın ne yaptığını farkında değil.Aklına elbette soru işaretleri gelecek herhalde zamanı var.

İşte bende buna takıyorum.. Aslı neden bu kadar saf ayağına yatıyor.. Neden görmek istediğini görüyor.. Yoksa Aslı 3 görmezi mi oynuyor.. Görmem, Konuşmam, Duymam :img-hyste

Aslının bu durumu ben çıldırtıyor.. Bu kızın relaxlığı beni öldürtecek.. İşi konusunda in cin :img-hyste Ama bir şeyi irdelemeye gelince anca gözünün içine gözbebeklerine sokacaksın.. :img-wink:

Ağustos Böcüğü
06-03-07, 15:14
yani diyorsun ki hünerli gelin havalarında kendisini yılmazın çevresine kabul ettirmeye öylesine adamışki burnunun dibinde olan bitenin farkında değil..:)
Hay allah bu hatun kişi hiç normal değil.

pinkzone
06-03-07, 15:15
yani diyorsun ki hünerli gelin havalarında kendisini yılmazın çevresine kabul ettirmeye öylesine adamışki burnunun dibinde olan bitenin farkında değil..:)

Bencede normal değil.. Yakında psikopata bağlamazsa iyidir.. Yahu bu adamı bir tane normal kız bulamayacak mı.. Nerde tuhaf kız var onu çekiyor.. :img-hyste

kursuni19
06-03-07, 15:17

Belki fark ediyordur, ama edmemis gibi yapiyordur. Yilmazi sikipta kacirmayayim diyordur. Hem mahallelinin gözüne girmesi gerekiyor önce, tüm hünerlerini sergileyecek tabiki:img-wink:

filizim+y
beklediğiniz şeyler normal değil arkadaşlar hele de yapışkan aslı kız için durun daha onların zamanı var gözüne de soksanız görmemekte ısrarcı anın keyfine bakarım gerisi boş diyor yılmazın çevresinin gözüne giriyimde arkama alıyım hepsini yılmaz vazgeçerse hepsi benim peşimden gelir yılmazında başka çaresi kalmaz diye düşünüyor filizyılmaz cephesi paylaşsın kozlarını ben sahneye nasılsa çıkacağım diyor:img-hyste :img-hyste

byuzax
ya pinkzone bişey dicem ama kızma ya şu imzan beni acayip kıl ediyor :D soylemedi deme yani monitore dalcam sonra parasını sen verirsin :img-hyste Arkadaşlar michelle den haber varmı resimlerden ?

benim
06-03-07, 15:19
İşte bende buna takıyorum.. Aslı neden bu kadar saf ayağına yatıyor.. Neden görmek istediğini görüyor.. Yoksa Aslı 3 görmezi mi oynuyor.. Görmem, Konuşmam, Duymam :img-hyste

Aslının bu durumu ben çıldırtıyor.. Bu kızın relaxlığı beni öldürtecek.. İşi konusunda in cin :img-hyste Ama bir şeyi irdelemeye gelince anca gözünün içine gözbebeklerine sokacaksın.. :img-wink:

Aslı galiba Yılmaz'ı şu an sıkıp bunaltmak istemiyor.Daha henüz sahiplenmedi . Sahiplenince attığı her adımı sorar.

pinkzone
06-03-07, 15:19
ya pinkzone bişey dicem ama kızma ya şu imzan beni acayip kıl ediyor :D soylemedi deme yani monitore dalcam sonra parasını sen verirsin :img-hyste Arkadaşlar michelle den haber varmı resimlerden ?

Dış etkenlerden ben sorumlu değilim.. Herhangi bir monitör kırılımda ben sorumlu değilim. Sorumlu olan Yılmazdır. Yılmaza arızayı bildir yapar.. :) Nede olsa muhtar lakabını koydunuz.

filizim+y
06-03-07, 15:21
Belki fark ediyordur, ama edmemis gibi yapiyordur. Yilmazi sikipta kacirmayayim diyordur. Hem mahallelinin gözüne girmesi gerekiyor önce, tüm hünerlerini sergileyecek tabiki:img-wink:

filizinde hünerleri vardı açık pazar olayında, model vermede, atölye kurulmasında iş verme gibi ama bunlar hamaratlık sınıfına dahil değil, yapması gereken çay yapmak, şirin görünmek, saf olmak bu hünerli olması için gerekli yoksa diğerleri boş aslı da bunu çözmüş

filiz ilk yılmazı kazanmaya çalıştı çevresi sonra geldi
aslı da ilk çevreyi sonra yılmazı

bence ilki daha önemli filizin yaptığı en azından direkt hedefe kilitli:img-yes:

KırmızıBeyaz
Aslı sapanca da bile Yılmaz küreklere asılıp Filiz'in peşinden koşarken bir kere başını çevirip bakmadı "bu benim aşık olduğum adamın deli gibi peşinden koştuğu arkadaşı kim" diye atölyede görmemesi gayet normal yani :)
ileride Filiz'in Yılmaz'dan hamile olduğu öğrensin bakın nasıl açıyor gözlerini faltaşı gibi :)

Ağustos Böcüğü
Bencede normal değil.. Yakında psikopata bağlamazsa iyidir.. Yahu bu adamı bir tane normal kız bulamayacak mı.. Nerde tuhaf kız var onu çekiyor.. :img-hyste
Aaaa oldu mu ...Elif ve Filiz hatalarıyla günahlarıyla gayet normal insanlar.
Sadece Aslı "mükemmelliğle" anormal :) hatun meraktan arındırılmış, kıskançlık nedir bilmiyor, burnunun dibini görmüyor..
Şu tetkik sonuçlarında aceaba " Hanfendi ileri derecede miyopsunuz derhal gözlük kullanın der mi" doktorlar...Gerçi göz doktoruna görünmedi ama olsun.. Kendisi de mühendis ama ayrıcana iç mimarlıktan anlıyor.. :)

pinkzone
06-03-07, 15:25
Aaaa oldu mu ...Elif ve Filiz hatalarıyla günahlarıyla gayet normal insanlar.
Sadece Aslı "mükemmelliğle" anormal :) hatun meraktan arındırılmış, kıskançlık nedir bilmiyor, burnunun dibini görmüyor..
Şu